Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/kulfold/2024/05/25/jens-stoltenberg-nato-orban-viktor-ukrajna-haboru/ "Orbán Viktor pént... (2024.05.25. 19:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

22898 komment

2017.07.27. 10:00 Fabius

Menj a picsába, Soros!

Te, büdös lator, te!

Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga?

- Századszorra sem tudják kijavítani és működőképessé tenni a csak itt, csak most, csak nekünk(!!!) ennyiért felújított metrókocsikat?! Népünk Legkedvesebb Barátja, Vlagyimir Vlagyimirovics ideküldi Oroszország Legkiemelkedőbb Zavarelhárító Csapatát, és miattad, miattad te szemét (!!!) nem tudják működésre bírni a legfaszábbfaszául felújított szerelvényeket.

soros_1.jpg

- De nem elégedtél meg ennyivel, nem, te nem adod könnyen és tovább szívattad a szeretett BKK-t, rájuk omlasztottad az online jegybizniszt, mert neked baszki semmi sem szent!

- Amit Tusványoson műveltél az meg mindennek a legalja. Képes voltál odaküldeni egy ártatlan lányt fütyülőzni, akit az egyik bérenced hajánál fogva rántott le a földre. Tudatmódosítóval fertőzted a kósalalit, hogy az akkora baromságot mondjon, hogy a polgári konzervatív fidesz táborba bemenni annyi, mintha a Lazio B középbe ülnél be kipában. Mindezt azért, hogy megint - megint, bazmeg! - a kurva Ámerikával lehessen példálózni!!!!

- Addig mesterkedtél, addig kavartál, amíg Mészáros Lőrincé lett a Balaton part mellé a tó fölötti éter is. Aztán meg lesz bőr a pofátokon mindenfélét rákiabálni, mert ti ilyenek vagytok!

- És nem állsz le, te sosem állsz le, a vizes VB-n egyenesen odáig merészkedtél, hogy a pólós lányainknak blokkot okoztál, Cseh Lacit és Kenderesit kifullasztottad a véghajrában, és nem merünk belegondolni mi mindenre leszel még képes!

Úgyhogy ácsi!

Menjél te szépen a picsába, nehogymá te röhögjél itt a végén! Tudjuk, te addig szívatnád harcos népünket, amíg rizsaszilárd Kedves Vezetőnk ölébe kuporodva el nem szipogná, hogy de Gyuri bácsi kérem, genyózni nem ér! De mi ezt nem tűrjük, mi átlátunk rajtad, megvetésünk tárgya vagy, te geci!

Ps: Ne hidd, hogy a plakátkampánynak bármi eredménye volt, mi ezt magunktól, saját kútfőből gondoljuk így. Vili?!

917 komment

2017.07.08. 11:53 Fabius

Te leváltanád Orbánt?

16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne.

De nem az.

 Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős százalékában az MSZP-nek, Gyurcsányéknak morális deficitje van. Ez akkor is így van, ha Orbánék nem Nokiás dobozzal hanem Kamaz dömperrel hordják haza a közpénzt, és disznószaros gumicsizmával tapossák időnként a saját alaptörvényüket is. 7 év és az alatta történtek nem tették semmissé a 2010 előtti időszak elkúrásait. Nem lett se amnézia, se automatikus közéleti amnesztia, bármit is tettek Orbánék. Tudják ezt a szocik is, ezért Botkára van felépítve a kampány és nem akárki másra. Nyilván tudja Fletó is, de egy középpárthoz elég követővel a háta mögött nem nagyon akarózik neki tudomásul venni, ami azért érthető lenne bármelyik, normális választási rendszerrel bíró demokratikus országban. Pech, hogy a miénk nem ilyen.

Hogy lesz ebből orbánváltás?

A jelen állás szerint leginkább sehogy. Hiába van most már szabad szemmel is jól látható mennyiségű ember, aki egy új pólusra hajlandó lenne szavazni, ha ez az új pólus nem fog létrejönni. Márpedig szerintem nem fog. Az LMP fennállása óta milliószor átalakult, az arcai kicserélődtek, csak egy valami van, ami állandó: a különutasság. Mintha folyamatos rettegésben lennének, hogy egy összefogásba beüléstől elveszne az identitásuk. Az már 2012-ben kiderült, hogy önálló pólusképzésre alkalmatlanok, az akkor alakuló Bajnai féle pólushoz csatlakozásról meg annyira eltértek a vélemények, hogy szétszakadt a párt. Közepes nagyságú csoda kéne ahhoz is, hogy bármilyen pólushoz csatlakozás legalább vita szinten fölmerüljön náluk.

Előrébb a Momentummal sem vagyunk.

Ők eleve kijelentették: emberekkel szövetkeznek, pártokkal nem. sőt, szerintük az összefogás öngyilkos taktika. Szívük joga ezt gondolni, éppen csak a gondolat maga orbánváltásra alkalmatlan. Az ötlet maga az Együtt találmánya, de a Juhász Péter vezette alakulat egyelőre éppen önmagát sem képes összefogni, nem egy új pólust. A lármás, balhés politizálás párton belül sem tetszik mindenkinek, legutóbb Szelényi Zsuzsának lett elege belőle. A Párbeszéd már csak méreténél fogva is összefogna bárkivel, bár Karácsony polgármonsterségével a várt kánaán szexuális értelemben is elkerülte Zuglót. Márhogy baszott eljönni akár mennyire várták. Helyette jöttek a dicstelen paktumok egymás után.

Most meg itt van ez a 16%, ami az 1-2%-os pártok összeszorzott eredményétől is több. Ha másra nem, arra hátha elég, hogy ezek négyen leüljenek, és egymást kérdezgessék: te amúgy leváltanád Orbánt?

1099 komment

2017.07.01. 12:49 Fabius

Káder János aláírta a lex csicskát

- Janókám, disznószaros lett rajtam ez a csizma, hozzál már valamit amivel letörölheted.

- De...nem látok itt hirtelen semmi alkalmasat.

- Akkor ott a nenyi a falon, leakasztod, oszt jó lesz az.

- Azt a butáskoskodást már régen leszedtük, tudod, mikor legutóbb papír kellett a gyújtós alá.

- Hozzál már valamit! Nem érek rá egész nap itt ülni, mikor Ratyippal van szerelmesen egymásra meredős randim!

- Ő is jön a prájdra?

- Dehogy te mamlasz, én megyek hozzá, és sietnék.

- Esetleg másik csizma?

- Frászt, még azt mondanák urizálok és luxus fideszezni kezdenének. Ebben megyek!

- Igen, de...

- Ne szarakodj már annyit! Nem igaz, hogy nem tudod feltalálni magad! Nem érted, hogy sietnék?!

- Na, várj, látom az alaptörvény asztala még megvan, máris...máris...tépek ki pár lapocskát...így ni!

- Látod, Janó, tudsz te ha akarsz!

- Csak nem akartam...

- Mit nem akartál?!

- Jó, butaság volt, hagyjuk.

- Hányszor de hányszor elmondtam már neked, Janó, hogy mindig a pillanatnyi céljaink a fontosak. Nem lehet éjjel nappal a moralizálással fecsérelni a drága időt. Árpi tudja ezt. Tóni is tudja ezt. Már Lézer is kapisgálja, csak te nem érted.

- Értem én is.

- Tényleg?

- Igen! Tutira.

- Akkor ezek szerint a lex csicskát már aláírtad.

- Még nem, de...

- Mit de? Mit de?! Visszaküldhetted megfontolásra. Hagytam. Megfontoltam, átírattam, mi kéne még?

- Semmi, csak...

- Mi csak? Csak mi? ...ne kapkodj, a sarka körül még olyan...Szóval mi csak?

- Nincs csak. Illetve csak még nem jutottam odáig.

- És mi tartott fel? Miféle halaszthatatlan bokros teendőd volt neked, ami meggátolt?

- Mindegy, hagyjuk.

- Na, mégis!

- Mondom, hagyjuk.

- Te titkolózol előttem, Janó?

- Dehogy is.

- Akkor?

- Jó. Jó,jó,jó. Szombattól pecálható a kősüllő, és...

- Már megint a kibaszott peca fontosabb, mint a haza érdeke. Agyfasz, Janó, azt lehet ettől kapni!

- Megnézem, jó, hogy nem ütközik-e valahol az alaptörvénnyel és aláírom. Még ma! Ígérem.

- Mehhehe, oké. Kétharmados törvény felesbe dugva biztos nem fog ütközni az alaptörvénnyel, amúgy meg amiben megnézhetnéd, hogy igen vagy nemigen, azzal most pucoltad az ünnepi wellingtonst tisztára. Janó, Janó...Most indulok, de mire hazaérek az aláírásod ott legyen a lap alján, baszki!

 

 

397 komment

2017.06.24. 12:19 Fabius

Rohadjál meg, Simicska!

Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó szokásukhoz hűen törvényileg és magán úton is igyekeznek elégtételt venni Szörnyeteg Lajoson.

A lex csicskát átnyomták úgy is, hogy az Révész Máriusz szerint: "Nyilvánvalóan nem a törvények szerint történik."

Kétharmadot igénylő rendelkezések feles törvénybe dugva? Lárifári, baszódjon meg Lajos! Emailből fabrikált ellenzéki módosító? Kurva anyádat, Lajos! Mi? Hogy valszeg nem alkotmányos a törvény? Vegyed tudomásul kedves nép, hogy Szörnyeteg Lajos - és a Jobbik - megrohasztása sokkal előrébb való, mint holmi alkotmányossággal baszakodás! Ja, nem, bocs, csak azt akarjuk elérni, hogy a településképet csúfító, fideszes alakokat gengszternek bemutató óriásplakátok ne zavarják a kis szemetek.

Csak értetek, csak miattatok, értitek, ugye?!

Amúgy meg ez a Szörnyeteg Lajos mindig is ilyen különc figura volt. Amíg a focializmusban mindenki a focit imádta, addig ez képes volt a kézilabdáért lelkesedni. Pedig mennyivel lélekemelőbb a Vidikének vagy a Fradikának szurkolni, hogy EL főtáblára jusson a Novoszibirszk-Alsóval szemben, mint a PSG-vel, Barca-val, Vardarral BL négyes döntőző Veszprémnek. De mindegy is, ennek úgyis vége, mert Lajosnak a szórakozását is el kell venni rohagyá'meg alapon. A páholya einstand, nehogy már ott üldögéljen időnként jobbikos képviselőjelöltekkel, faszombamár! Pénztáros Lőrinc  megmondta, ő ugyan eddig se járt a Veszprém meccseire - mert szabad szemmel is jól láthatóan szarik rá - de amíg Szörnyeteg Lajos páholyt bérelhet a csarnokban, addig nem is fog.

Egyébként még így, ekkora erőfeszítéssel is csak félmunkát végeztetek gyerekek. Mert a szánkó betiltása bizony kimaradt. Így a következő G nap után Lajos ismét kedve szerint kapcsolódhat ki.

simics_gif.gif

(a képet a napi gifről loptam)

 

442 komment

2017.05.27. 11:39 Fabius

Menekül a Fidesz

Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az árnyékba amíg elmenekülünk" akcióterv, "szoros emberfogás" kommandó, ami mind röhejes és kontraproduktív kismiújság lett végül.

Mert az új stratégiának köszönhetően például Propaganda Tóninak nem a napfényes helikopterajtóból, hanem az árnyékos kukatároló részlegről kellett elnyöszörögni a simicskasorost.

rogan.JPG

Jó ez az új stratégia, bevált faszán, köszi őszintén! Eddig csak megálltatok és fapofával belehazudtatok a kamerába, most meg eksön van, mulattató. Nagyobb tétekben indulnak fogadások, milyen elemek jönnek a sajtóelkerülő burleszkben? Rezsibisztos Szilárd halált megvető bátorsággal lecsúszik a nyolcadikról a szemétledobón? Balog Zoltán lehugyozott fali csempe mintás hacukában próbál beolvadni a kórházi környezetbe? Orbán a "Bözsi II." hadműveletben nem a malacot fogja mutogatni, hanem az ól mögötti ganéban guggolja ki, míg szagot nem vesztenek a sajtókopók? Fazekas Sándor szántó közepén hagyott kiszánthatatlan tuskónak álcázza magát minden megtekintés után?

Cuki lesz ez, srácok.

Remélem hosszan kitart ez a lelkesedés. A menekülő politikus látványa kedves a szemnek, arról nem is beszélve, hogy a sajtó elől nehogy-mekkérezz arccal szökő kormánypárti sok minden, de nem a "lelkiismeretem rendben-nyugodt erő" szobra. Mennyit kellett volna dolgoznia az ellenzéknek ahhoz, hogy a produktum az ő hatásukra legyen látható. Megspóroltátok nekik a hiteltelenné tételeteket, a sajátjaitok elvégzik ezt a melót helyettük. Kösz Rogán, kösz Habony!

1489 komment

2017.05.20. 12:43 Fabius

Magyar Magyarország magyarjai

A Legpohosabb Főmagyar pénteken ismét mélyen szántott a Királyi Rádióban. Világossá tette mennyivel jobban érzi magát a hasonszőrű kommunista rezsimeket vezető fél és egész diktátorok között, mint a hanyatló nyugaton, ahonnan a lőrincgazdagodás fizetve van. Gondolom a kínaiak elmondták neki mosolyogva, a Budapest - Belgrád vasút kici-óccó nem cípősz, mire a rezsimbukás után elásott orbánistákat fölfedezi az utókor agyaghadseregként néhány ezer év múlva, addigra meg is térül. Ő meg bólogatott lelkesen, da-da (hogy Lukasenka és Putyin is értsék) és roppantul élvezte a rituális közös szarást az alapvető emberi jogokra.

Fesztelen volt a légkör, nem zavarta senki hülye kérdésekkel és nem akarták, hogy csak ő, csak ő fogja be a pofáját.

pofabe.jpg

Mert ő bizony a hanyatló nyugaton nekimegy a falnak. Ja, nem, ők ezt úgy mondják, elmennek a falig. De nem zúgó éji bogár ő, aki nagyot koppan és elhallgat, frászt. Ő megküzd a Magyarok Magyarországáért, abcúg Soros! Nem kell ide 1300 kvótamigráns, kell helyette 20 ezer kínai a rendszerváltás óta, plusz még kétezer mióta kötvénymigráns is lehet valaki. Kell pár csecsen, legyen aki rendben tartja a rezsimmel és kommunistákkal szemben elszemtelenedő magyarokat.

- A Magyarok Magyarországában félmilliárdért tartanak felszopósrácokat, akiket a kedves magyar lakosság a villanyszámlával finanszíroz kormánya számára.

- A Magyarok Magyarországában vannak gazdag mecénások, akik 4, azaz négy forint tőkeemeléssel hálálják meg a kaszinós koncesszós jogot, és ilyen gavallér módra finanszírozzák a kereskedelmi propagandatévét.

- A Magyarok Magyarországában egy emlékév költségeivel sem tudnak elszámolni megnyugtató módon.

- A Magyarok Magyarországában kamupártok tucatjai fogják százmilliókért garantálni, hogy a 2018-as választás olyan eredményes legyen, hogy Putyin barátunknak irigység sorvassza a pittyét gratuláció közben.

- A Magyarok Magyarországában az uralkodóház pénztárosa gyorsabban gazdagodik, mint a faszbúk tulaj, a királylány férjének meg több kastélya van, mint ahány lakás a Havanna lakótelepen.

Lehetne még sorolni hosszan, de minek? A pohost követő szekta minden tagja meg van győződve róla, hogy amíg az övéik lopnak addig se a gyurcsányi, úgyhogy ez mind rendben van. De mi van veletek/velünk többiekkel? Ti/mi tényleg ilyen Magyarországot akarunk a magyaroknak?

 

403 komment

2017.05.17. 12:55 Fabius

Már a gyerekeinktől is loptok?!

Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg!

Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez hozzáférnek a legkisebbektől, a gyerekeinktől is. Pedig az iskolai alapítvány kifosztása tényleg a legalja, ez alatt már csak az erőszakkal elveszem a nyugdíjat a félholtra vert Mari nénitől dolog van, de ha így haladnak...Ennek a K. András nevű szarhalomnak nincsenek morális gátlásai, ahogy nincsenek ilyen nyűgjei a pártjának sem. Mikor lebukott Fideszék rögtön a paravánért nyúltak, hátha nem derül ki, milyen pitiáner tolvajok is vannak köztük. Titoktartási nyilatkozat, eltusolás, mikor a balhé ennek ellenére kipattan, akkor sem kivágják mint a taknyot, hanem ő maga mond le kuratóriumi tagságáról. Ezek szerint a gyerekek pénzét ellopni nincs akkora bűn, hogy az elkövető megszégyenülve bűnhődjön. Elintézik annyival, hogy valamelyik ad neki három millát "kölcsön", hogyaszongya: nesze bazmeg, vidd vissza.

Ilyen a fideszkeresztény erkölcs: az egyik megdugja, a másik meglopja a tanítványait.

Pártjuk szerint meg az a legfontosabb, hogy lehetőleg ki ne derüljön. Ha kiderül akkor nyilvánosságra ne kerüljön. A balhét, botrányt inkább el kell kerülni, mint azt, hogy tanár bácsi ne üldözzön álló fasszal kiskorú diákokat, a másik meg ne lopja el a gyerekek kiadásaira összegyűjtött pénzt. Amíg nincs botrány nincs baj. Addig mindent lehet, akár a gyerekek kárára.

229 komment

2017.05.13. 14:57 Fabius

Orbánváltás vs Botkaváltás

Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle.

botka_1.jpg

Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a vállalhatatlan arcokat a jelöltlistáról nem holmi kivagyiskodás, hanem az orbánváltás próbálásához szükséges minimum. Botka ezzel az eddigi tapasztalatok szerint szentségtörést követett el, hisz se a saját pártjában, se a gyurcsányisták körében nem volt ez népszerű nézet eddig. Helyette a hülyemagyarázatok jöttek, hogy de emezek legalább demokraták, és ha loptak és elkúrtak akkor az hol van a orbáni lopás-elkúráshoz képest. Amiben van is igazság, ezt készséggel elismerem, de hogy mire mentek ezzel eddig, azt a 2014-es választás elég alaposan bemutatta.

Botka az első, aki a baloldali, orbánt váltani akaró tábor egy részében, és a bizonytalanok kb egészében meglévő igényt felvállalja.

Ha a téma eddig fölmerült, akkor egyrészt beindult a párton belüli lobbi és/vagy a szecskavágó + úthenger kombó, ami előbb feldarabolt majd a földbe taposott bárkit, aki erről az igényről szájat nyitni merészelt. Ha ez nem lenne elég, Botka beleállt még valamibe: a kampány alatt a túl gyakran tapasztalható "molnárzsoltosodás" nem ejnye bejnyével, hanem tökön rúgással jár. Nem kedvenc témája a túlélésre apelláló, leeső apróra vadászó párttársaknak ez sem. Hogy lehet így majd pamutforradalmat játszani? Hogy lehet így majd néhány váratlan nagyköveti posztot vagy egyéb előnyt élvezni vereség esetén? Botka megrángatta a tabukat és jól tette. Ha elföldelik érte a sajátjai, ha leváltják messiás posztjáról akkor is elmondhatja, volt egy ember aki tényleg megpróbált orbánváltást csinálni a szocialista pártból.

Orbánváltás vagy Botkaváltás, ez a kérdés szocikáim. Figyeljük mit léptek erre.

459 komment

2017.05.11. 15:43 Fabius

Migránsokat épített be Soros a Fidelitasba?

Az első videón még csak kurvára röhögtem amikor megnéztem.

Mert a cibálunk-citálunk-cidázunk fogalomzavar még hagyján, de mikor a zellenség nevére papírból sem emlékszünk kristálytisztán - Botka Gábor - akkor már rezeg a léc, ám még lehet véletlen. Aztán szembejön ez:

és bár a székről leesel úgy röhögsz, azért a gyanú fészket ver a hazai ifjúságért aggódó kis lelkedbe: már ide is betette a Mocskos Mancsát ez a kibaszott sorosellenség? Már semmi sem szent? Illegális migránsok légióját ültette a kormánypárt ifjúsági szervezetébe, akik ellopták a kultúránkat és análisan pocsíkolják meg Édes Anyanyelvünket?

Ha esetleg mégsem, és ezek itt a Pótviktor Képző növendékei, akkor 100 millióért ne plakátot, hanem magyartanárt vegyetek nekik, bazmeg.

124 komment

2017.05.08. 12:20 Fabius

Izom-Bayer megint vért akar

A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e taszigálni, vagy taknyomon és véremen keresztül kicipelni egy bizottsági ülésteremből, ahová a jogom mellett lehetőségem is volt bejutni azok közé, akik állítólag engem, a népet képviselik.

Oké, én picit nagyobb vagyok, mint Halász Júlia, épp csak annyival, hogy a Választási Irodát védő kopasz válogatottba csont nélkül beférnék.

Vajon menne nekik? Lenne bátorsága a szabó nevű szardarabnak megpróbálni a keménykedést velem is, vagy hősünk csak a nőkkel szemben ennyire tigris? Előjönne vérbayer az ólból, hogy fésztufész próbáljon a taknyomon és véremen csúsztatni, vagy megbújna a gazdái lába között és onnan ugatna ahogy szokott?

bayer2_1_1.jpg

Mer'hát az van, kedves szarkupacok, hogy borsodból jövök én is, mint Koncz Gábor, mifelénk ilyen egy atyai útravaló: „Fiam, ha megdobnak kővel, szúrd agyon vasvillával!" Meg aztán hogy higgyen az ember szilárdan abban, hogy a fizikai erőszak a világon semmire nem megoldás, ha szemmel láthatóan ti sem hisztek ebben? Annyira nem, hogy nem csak a főni hadovál viszkető tenyérről, hanem az is, akihez le kell guggolnia ha azt akarja, az illető nyelvével illesse a Felséges Tomport. Érdekes ország az, ahol a kormány nem meggyőzni akarja a népet működésének helyességéről, hanem szeretné kiverni belőlük a kételkedés képességét.

 

ÁPDÉT:

Nagy Büdös, ma:

"A hirado.hu ugyanakkor saját értesüléseire hivatkozva azt állítja, hogy Szilágyi - jobbikos képviselő -  azt kiabálta Dömötörnek - fideszes államtitkár - :

"Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed!"

Annyi bizonyos, hogy Hollik István KDNP-s képviselő az esetre hivatkozva a házbizottság azonnali összehívását kezdeményezte, mondván sokminden belefér a heves vitákba, de az nem, hogy egyes képviselők fizikai erőszakkal fenyegetnek másokat."

A rossz hír az, cicusok, hogy az akol szerint, amiben éltek az is belefér, hogy a telefont kicsavarják a kezetekből, kitörölgessenek belőle ezt-azt, lerángassanak a lépcsőn, vagy vérbayer módra taknyon-véren keresztül rángassanak ki mondjuk az ülésteremből. Nem fér bele a fizikai erőszakkal fenyegetés? Tényleg? Akkor miért csináljátok? Vagy vérbayer és szabó szardarab miatt is lesz házbizottsági ülés, nokedlik?

 

223 komment

2017.04.29. 17:35 Fabius

Orbán a bujdosó

A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom én.

Csak egyet nem értek Viktorom: miért vagy ily szerény?

Miért kell a fényességes győzelem után a repetára a hátsó ajtón érkezni, gondosan elkerülve az újságírókat? Miért nem lengetted meg hamuba sült tepertős pogidat tartalmazó hátizsákod az orruk előtt gúnyosan? Mikor végre megtanulhatták volna mennyire nem mindegy, hogy izompacsirta vagy pacsirta izom, fatorlasz vagy latorfasz, csapba szarni vagy szarba csapni. 

orban_superman_1.jpg

Személyes jelenléted, szikrázó intellektusod csillogtatása nélkül soványka volt ez a bevonulás. Ráadásul kiküldted a propaganda miniszter TáskásTónit magad helyett, akinek olyan a fizimiskája manapság, mint akinek egy orosz tank alá szorult a feje, és a lánctalpak dűnéket kapartak a szemei alá. Odabent megint leigáztad és megállítottad őket - büszkék vagyunk rád! - de kifelé ismét csak elsunnyogtál a balfenéken. Nekünk mindössze egy NyálgyűjtőBercivel küldött, halkan elsuttogott üzenet jutott.

Baszki, mintha egy bujdosó igázta volna le Európát!

770 komment

2017.04.28. 13:20 Fabius

Imádkozz, Orbán!

Feri, Feri, bazmeg.

Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni...

Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer kinyitod a szádat, és ha egyszer elkezdesz beszélni, akkor majd egyszer lehet más lesz ami most még nem lett más.

Blöffből ilyen bénát, baszod, én szégyellem helyetted.

Tedd meg nekünk a szívességet, hogy legközelebb akkor szólalsz meg, ha mondani is akarsz valamit. Mer'há Orbán tényleg imádkozik, kérleli az istenét, hogy a te szájkinyitásaid csak ilyenek legyenek az idők végeztéig.

252 komment

2017.04.26. 12:49 Fabius

Orbánék orosz megyét csinálnak belőlünk?

Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára.

orban-putyin.jpg

Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben tapasztalható, és ne fárasszuk egymást ezzel a keleti nyitás nevű balfaszsággal.

- Kiss Szilárd "diplomata" úgy pörgette a vízummutyit Moszkvában, hogy attól a Fidesz funkcik gyomra is felfordult. Leveleznek egymással, próbálják Kisst megfékezni - amíg az közben két nemzetbiztonsági vizsgálaton is megbukik - de minden csak rosszabb lesz. Végső érvnek bedobja a moszkvai nagykövet, hogy héló, Kiss madamkája szovjet orosz kém, baszki! Mi történik? Nem, hogy a vízummutyit nem számolják fel, hanem egyenesen vízumközpontot adnak Cvetkova és rajta keresztül az orosz szolgálatok kezébe.

- A GRU emberei többet voltak kvázi háborút játszani Bőnyben, mint legó MIG-et építeni otthon a gyerekkel.

- KGBéla lebukása óta Putyin brüsszeli lobbistáját úgy hívják: Orbán Viktor. KGBéla ügynek következménye? Semmi a világon.

- Magomed, a csecsen pont ugyanazt engedheti meg magának Budapesten, mint Groznijban. Szabadon fenyegetőzhet megtorlással, fizikai erőszakkal pont úgy, mintha itt is Kadirov és nem Orbán lenne a teljhatalmú kényúr. Sőt, egyenesen menőzhet azzal, neki itt a parlamentben spanja van, mi baja lehetne? Következmény? Semmi a világon. A legtermészetesebb dolog, hogy ma csecsenek a mi hazánkban magyar állampolgárok arcára szarhatnak Magyarország kormányának asszisztálásával.

- Katrein Ferenc ex kémelhárító, egykori műveleti parancsnok elmondja, mi-merre-mennyi az orosz szolgálatokkal, hogy ezek mennyire otthonosan vannak minálunk, hogy a letelepedési kötvény mutyival semmivel nem bonyolultabb ügynököket juttatni az országba és így az Unióba, mint Kissék biznisze idején, és történik bármi? Semmi a világon.

Hacsak azt nem vesszük történésnek, hogy Vlagyi homlokukra szorított tenyérrel tologatja őket időnként,  mert példás a lelkesedés fiúk, de ez a szívóerő azért már fááááááj. Szóval kíváncsi vagyok Gyurcsány kezében van-e tényleg bármi. Mert ettől egy módon lehetne undorítóbb az orosz csomag, ha nem muszájból, hanem önként történt/történik.

 

334 komment

2017.04.22. 13:10 Fabius

Köszi, Simicska!

Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti egyáltalán a létét, egyenes beszédes Kálmán Olgától sötét oldalt eredményesen fürkésző Indexig. További adalék, hogy félórája ülök itt azon gondolkodva, vajh leszárad-e a kezem ha leírom:

Köszi, Simicska!

Mer'hát dönthettél volna másképp, és kizárólag rajtad múlt mikor és miképp döntesz. Az opciós jog megszerzése és a G-nap között is eltelt jókora idő, és most sem lett volna kötelező úgy döntened, ahogy tetted végül. Innen ahol én ülök nem látszik világosan, ez nálad tényleg elvi kérdés, vagy pillanatnyi érdek, de őszintén szólva az elcsicskásított Origó, TV2, Figyelő stb., beszántott Népszabi után le is van szarva. Amit csinálsz az most olyan, mintha Darth Vader legecizte volna Palpatine-t, és utána minden létező módon megpróbált volna neki keresztbe tenni.

Annak a sztorinak ismerjük a végét, ennek meg kíváncsian várjuk.

vader.GIF

483 komment

2017.04.18. 07:00 Fabius

Orbán: pofán lesztek verve!!!

Aztamegbasztakurvaéletfasza!

Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem és csak ezt a kibaszott viszketést érzem ha a híradókra nézek!

orban_viszket.jpg

Semmise jó sehogyse, a fiatalok tüntiznek, a idősebbek hánynak sugárban, a professzoraim beleugatnak nagyokosan a miközödhozzába, a multi vezér még aszongya, mossak kezet ha viszket, és nyújtsam oda felebarátimnak. Nyújtok én majd neked olyan multiszívató törvényt ezzel a viszkető kezemmel, hogy vinnyogva fogsz szaladni a francia gazdáidhoz te szemét! A sajtó felidézi a fiatal énemet, előszedik a csókolja meg a seggem beszédem, azt, ami felett kurvára eljárt már az idő! Beszól a mesteredző, leugat a tudós, pofázik boldog boldogtalan, már a mieink is arról motyognak, mennyire vágnak ki minket az Európai Néppártból.

Megáll az ember esze!

Ha halandó lennék és nem miniszterelnök, most egy kocsmában ülnénk és pofán lennétek verve! MIND!!! Helyette azon kell agyalni, a következő odabaszást mégis a Gulyás gyerekkel kell felolvastatni, mert az ő hangja mélyebb. Leszarom én pont, hogy szerinte neki a civil törvényhez nincs köze, jó, hogy nem a kölyökgólyák kezdenek el válogatni a feladatok között. Leszarom azt is, hogy a civil törvényt egyesek szerint Vlagyimir mondta tollba, meg azt is, hogy mások szerint olyan állasba hajolok bele, amihez képest a mostani hacacáré angol kisasszonyok ötórai teája. Nekem ne mondja meg senki, hogy mit csináljak! Harc van, háború, csapataim hadban állnak, minden hadszíntéren dörögnek a fegyverek, nem hátrálhatunk meg, nem kapitulálhatunk, kitartunk az utolsó emberig!

Nem veszíthetünk!

Aki nincs velünk az ellenünk van! A sok geci Soros bérenc, csak jönnek és ugatnak, csaholnak, tüntetnek, újságot írnak és alapjogokra figyelmeztetnek. Alkotmányosságról és jogbiztonságról pofáznak! Mikor az alkotmány az enyém, basszák meg, ha akarom betartom ha meg nem, hát kinek mi köze hozzá? Mintha belepofázhatnának abba is, a gumicsizmát a sárkaparóba vagy az előszobai perzsaszőnyegbe törlöm bele!

367 komment

2017.04.15. 09:11 Fabius

Kövér Laca agya ledobta a szíjat

Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében.

kover_orult.jpg

Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen tisztelni is kell(ene) őket ezért. A nép legyen hálás, mert épp kinyírják az ország legmagasabban jegyzett egyetemét, tapsikoljon, hogy Pénztáros Lőrinc ugrott megint leggyorsabban, és az ötmilliárdos kempingtámogatás hírére megvette a fél Balatont. A nemzeti oligarchák újabb és újabb gazdagodása jó hír a nemzetnek, úgyhogy hálával telt szívvel örvendeni kéne.

Erre bazmeg ezek lejánosozzák Kádert és Putyin csicskázzák a Mindenórást.

Kurvaannyukat, naná! Mi a faszt képzelnek? Csak így, semmi tisztelet, semmi odaadás? Semmi hála? A tömeg meg vonulgat a városban ide-oda, hogy a kormánysajtó hazugság-hadosztálya nem győzi követni őket? Bulinak képzelik a tüntetést, viccnek a ner bajszának tépkedését, és azt merik mondani: elegünk van?! Picsábamár, régen minden jobb volt! Nem űztek gúnyt pernahajderek az emberből, Kádárt "apánk"-nak szólították és nem Jánosnak, a MISZOT-ban elfért az összes ifjúsági szervezet és megtűrték maguk felett a pedellust.

Itt meg már semmi sem szent senkinek?! - dübörög dagilaci fejében a gondolat, és visszasírja azokat az időket, amikor egy oldalon álltak mind. Nem volt kilengés, nem volt hangoskodás és a rendszerváltás pillanatáig azokat tisztelték Pozsgay védőszárnyai alatt, akiket épp kellett.

597 komment

2017.04.13. 17:09 Fabius

Bazmeg, Viktor!

- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták.

- A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél Balatont.

Tudod, kedves Tökfej, azért ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy mindennek vége lesz egyszer. Ez eszedbe kéne jusson neked is néha, baszod.

gulyas.jpg

 

406 komment

2017.04.11. 09:09 Fabius

Káder aláírt, Rezsiszilárd elszaladt

Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor húznak nyúlcipőt, ha felkérdezi őket valaki.

Egy nő.

Nőügyekkel nem foglalkozik Orbán sem, így gondolom a Szél Bernadett kérdései elől elinaló Rezsiszilárd nem egy benga testbe szorult, válaszadásra képtelen gyáva szar, legfeljebb iránymutatást követő biorobotja a köztársasági droidseregnek. Pártja és főnöke meg nem gondolja úgy, hogy meg kéne indokolni vajh' miért pattintotta tovább a ruszkiknak kedves magyar állampolgárok adatait. Mégse lehet azt beletolni a honpógárok képébe, hogy:

A: tesókáim, Putyin barátunk kért pár apróságot a Paks II. finanszírozásáért cserébe, vagy

B: igen, ennyire hülyék vagyunk baszki, a Györkös eset és az orosz fenyegetésről beszélő egykori titkosszolga után is képesek a ruszkik a magyar kormány nemzetével konzultáló honlapjáról ellopni a személyes adatokat. Bocsibocsi, mi ehhez annyit értünk, hogy a szolgálatok helyett a sajtónak kell az ilyesmit kiszúrni, őszintén és nagyon sajnáljuk.

Csoda, ha Rizsaszilárd inkább elinalt?

Bár mondjuk az is lehet, ő már tudta amit mindenki csak sejtett, hogy Káder János nem találja meg magában a gerincet, és bizony aláírja a lex CEU-t. A vasárnapi tömeget látva úgy érezte, az aláírás napján célszerű lesz még pizsu fellövés előtt fedezékbe húzódni, és ott kivárni merre kalandozik a nemzeti-sorosbérencek bepipult tömege. Egy pohár meleg tejecskével a kézben ülni arccal a sarok felé, összeszorított szemmel és púzóvál  reménykedni, Viktor nem zavar ki a frontvonalba hülyeségtájékoztatót tartani.

Azzal vigasztalni magad, ez még mindig jobb, mint ma kárderjánosnak lenni a Sándor Palotában, és azon izgulni, mikor akarnak majd tényleg bejönni a kintiek. 

322 komment

2017.04.07. 12:13 Fabius

Orbán közlegény megmentése

Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk ellenségkép építési hadjáratába. Csak az a furcsa, hogy nem volt senki aki szóljon: Feszesre Tömött Plüssmackónk, ebből azért még az is kisülhet, hogy politikai pártcsaládod svéd, finn, holland, belga és luxemburgi tagjai is aszongyák:

Húzzál te a Jóistenke náthásan csöpögő véreres péniszére zsokénak, és ne minket égessél!

Piszok mázli, hogy ilyen népes a Fidesz EP frakciója - kell a szavazat ott is, ugye, pölö a lengyelek ostobáskodása ellen -  különben már elengedték volna a kezed, és megmutatják merre van a kijárat. Ennek ellenére van aki szerint te magad vagy a probléma, és már amúgy is elvesztél. Weber és Daul még védenek, de érdekes lesz figyelni, meddig lesz ez elég úgy, hogy itthon megint dübörög az állítsuk meg Brüsszelt kampány, maximális fordulaton pörög a civil és CEU szopató.

Itthon meg ellenzék hiányában itt van neked Szörnyeteg Lajos a maga elgurult gyógyszerével és dühével.

Pár napja még csak a kiccsalád kiakadását figyelhettük, mára azonban sokak szerint a hadüzenet is megérkezett Török Gábor száján keresztül. Aki szerint vagy verekszel, vagy kapitulálsz és levonulsz a csatamezőről önként.

simicska1_1.jpg

De te nem vagy az a levonulós gyerek, szerintem megverekszel akkor is, ha Lajos tud olyat köpni, ami az eléd ugró Nyálgyűjtő Bercin nem a zakót, hanem a mellkast égeti át. Lesz egy kis ugribugri, ahol fogadhatóvá válik, rálépsz-e olyan telepített Lajos-aknára, ami politikai atomvillanást okoz. Igaza lehet Töröknek mikor azt mondja, ez a legnagyobb fenyegetés ami eddig ért, megnézzük hogy jössz ki belőle.

758 komment

2017.04.03. 21:25 Fabius

Simicska visszavág

A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI dolgoztok-ŐK lopnak jobbikos kampány, és a plakátfiúvá vált négyesnek ez nehezen fér le a torkán.

Mert Lajos alátok rúg, eltörtök mint a porcelán bili, és ami szétfolyik az lehet választási eredményt befolyásolóan undorító.

Lali ugyanis nem fél. Legalábbis nem tőletek. Cserébe sokat tud, mindent, rólatok. Őszintén érdekelne vajon mi volt a terv? Pár hihetetlenül béna lesifotóssal üldöztetitek a családját, a Geciordító Mindenttudó meg majd csendben tűri? Esetleg elsírja magát? Megtörik és bocsánatért eseng, miközben Habony arcára pukkasztja az orrából fújt takonybubit? Hómlesznek áll családostól, és illegalitásban tölti a következő évtizedeket?

simicska_lajos1.jpg

Az időzítésről nem is beszélve. Egyik oldalon forrong a világ értelmes része a CEU szopatáson, amerikai külügytől Nobel díjasokon keresztül tudós társaságokig, Viktor lapít, mint rajtakapott falusi szatír a disznóól mögött, a másik oldalon meg aszongya az apu vérmérsékletét öröklő Simicska gyerek, hellómi, ha a család nem szent akkor nekünk sem lesz az a tiétek, és a fasztok milliméterenként lesz levágva.

Lajos meg előhúz a trezorból egy újabb anekdotát, miszerint Viktor úgy vetetett volna magának pofátlan piacvezető kertévét, mint luxus kurva a stricijével nercbundát.

Ez a sztori - mondjuk egy hangfelvétellel alátámasztva - önmagában is alkalmas arra, hogy a hömpölygő szarlé alá rántsa Viktor fejét, mégis inkább jelzésértékű: ettől sokkal pikánsabb, konkrétabb és kínosabb dolgok is vannak abban a trezorban, csak az a kérdés, a gazdi mikor szedi elő. Mert ezzel a húzással elértétek, hogy minden eddiginél jobban akarja a bukásotokat. Két kormányt összebábáskodott eddig sokkal rosszabb körülmények között. Mára van rutinja, elég pénze, hírcsatornája, lángoló dühe és elszántsága...

Nyugodtan alszol, Viktor?

 

494 komment

2017.03.31. 11:57 Fabius

Agyarország erősödik!

Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses.

orban_viktor_soros.jpg

De mi a baj azzal, ha azt mondjuk, 25 éve egyetemet alapítani úgy kellett volna, ahogy azt én holnap fogom kitalálni?!

Most komolyan! Hülyék ezek? Mi nem jó ezzel? Mi nem jó azzal, ha nem hagyunk senkit a holnap alkotandó törvények felett állni ma? Mi nem tetszik már megint? Nincs talán jogbiztonság? Hádehogy nincs, én speciel teljesen jogbiztonságban érzem magam, a kiccsaládomat meg a Lőrincet is. Há nem? Há de! Bármikor olyan fejlemény felmerülne ami ezt veszélyeztetné, másnapra el is múlna. Mindent a nemzet ségemért!

Dikk, oszt csak ordít tovább az istenadta!

Háló! Pubi! Ne ordíccsál, baszod! Nem akarjuk mi komolyan beszántani a CEU-t, csak odafingottam volna a Gyuri bácsi orra alá egy ízeset. Mert jól esik azért, meg mert itt minálunk belőle csináltam a főellenség képet a megkopott GyuriFeri helyére. Na'éted, csituljáel, fel köll rázni az ellenzéket is, a hülyék egymást basztassák ahelyett, hogy minket basztatnának. Pedig megüzentem a semmilyenzsótival, hogy kibaszottűberbrutál kampányra kell készülni, amit az ellenzék fog csinálni. De ezek hülyének is ostobák, oszt'ha nem csinálok valamit amitől felébrednek, akkor a végén előzmény nélküli válaszcsapással kell kezdeni a kampányt.

Értitek már? Akkor oszoljatok, nincs itt semmi látnivaló, csak Agyarország erősödik, ahol az ugatós kutya villogtassa' a foga fehérit!

 

 

498 komment

2017.03.24. 11:03 Fabius

A Fidesz a sátánnal is szövetkezne

Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok!

- IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!!

Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül köztük még mindig ez a semjén nevű, amelyikhez te szólsz állítólag, de ezek szerint már vagy nem hallja, vagy választott magának másik istent, a kicsi pufit, és szarik a te fejedre. Pedig még pár évtizede pontosan látta a sátánt, szakdolgozatot is írt - azt most hagyjuk, ő vagy nem ő, az ő nevében az biztos - felsorolva mindent amiről felismerhető.

semjen-latomas.gif

Már nem számít, hogy

- koncertjük apokaliptikus élményt ígér,

- Jagger szex fenomén, aki képes elszabadítani a hisztériát,

- nem kell odafesteni az ördögöt, mert szabad szemmel is látszik,

- a produkció tudatosan kitervelt őrület,

- elfojt minden tudatos érzékelést,

- csak a részvétel és a megadás a lehetőség.

És ezt most ide hozzák a nyakunkra, megrontani lányainkat, elvenni a kultúránkat és romba dönteni az életünket! Akkor is, ha nem tudják hová tenni, és akkor is, ha az isten pénze is - bocs, ezt mifelénk így mondják - kevés lesz a pénztáros lőrincnek a Dunát befedni, hogy a Várkert Bazárnál felállított színpad elé odaférjen az összes megszédített, elsátánosodott bárány. Szólj hozzájuk, csinálj valamit, mert ha nem teszed a végén az elsátánosodás jeleit már magán hordó, a pápát vénemberező bayerzsolt fogja kergetni vasvellával Erdő Pétert a Bazilika körül, és megkezdődik a keresztényüldözés. Ne engedd, hogy saját dicsőségükre ezt tegyék velünk!

Segíts! Kérlek!

 

496 komment

2017.03.18. 10:58 Fabius

Lázár: aki komcsi volt az annyit is ér!

Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás:

Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.

Részemről simán okés, ha az ügynökkérdésben a megrendelői listát nyilvánosságra hozzák. Pontosabban az okés, ha a megrendelői listát IS nyilvánosságra hozzák. Ami nem fog megtörténni, mert ehhez a mutatványhoz a rendszerváltás utáni lassan harminc év összes kormánya gyáva szar volt. De azért tegyünk úgy mintha elhinnénk, hogy egy lézerjános vezette Magyarországon valós lehetőség lenne. Mit lehet tudni, ugye, lézert szokás orbán utódjának is emlegetni, és nem baj ha majd emlékszik, hogy minekünk, nem fideszhitűeknek ezzel speciel a kedvében tudna járni.

Majd vett egy nagy levegőt és aszonta:

aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.

Nehéz ebbe nem belelátni a feltartott középső ujjat.

lazar_janos1.jpg

Mert azzal lézerjános is hajszálpontosan tisztában van, ez a mondat - a teljesség igénye nélkül - Matolcsynak, Pintérnek, Stumpfnak, Fónagynak, Harrachnak, Turi-Kovácsnak, Mikolának és Hoffmann Rózsának is szólt. És bár tudjuk, hogy a Fideszben a "mi komcsink jó komcsi" nézet uralkodik minimum Pozsgay nertárs rehabilitálása óta, jól biztos nem esett, hogy lézer beléjük törölte a sáros gumicsizmáját egy ilyen annyit is ér mondat kíséretében. Innentől pedig én már csak két dologra vagyok kíváncsi:

1: Mi a véleménye az egykori KISZ titkárokról?

2: Az egykori "önrendelkezés gátlók" kilobbiznak egy sallert ennek a tiszteletlen, csúnya fiúnak?

493 komment

2017.03.14. 11:00 Fabius

Szavak, amit Orbán ki mert mondani, és amit nem mert

Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit.

A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett. Simicska zsebében ülőzni nem túl nagy kockázat, hülyemagyarázatba bonyolódni sokkal nagyobb. Vona az elmaradt ügynöktörvény számonkérése közben lehet, hogy Simicska zsebében ül, de onnan is kínos, ha emberkedés közben az adatbázisokban turkálást ajánlgat az ember, miközben egy egyszerű guglizás kidobja ezt itt:

orban_kuruc.jpg

Innentől viszont érteni véli az egyszeri ember mire célzott Vona mikor azt mondta:

tisztában vagyok azzal is, hogy az ön családjában is volt olyan, aki 1956-ban ügynökként dolgozott az ÁVH-nak. 

Bónusz a

„Ki meri mondani: soha nem voltam ügynök, sosem adtam sem szóban, sem írásban jelentést senkiről? Kimeri mondani?”

kérdésre sem aszonta az egyfejű, hogy igen bazmeg, ki merem mondani, hanem elkezdett többesszámban beszélni, az "én"-ből "mi" lett, meg másik oldal, meg harsány csicskapártozás. Mintha az releváns válasz lenne, és visszavágásra alkalmas eszköz. De nem az akkor, ha a fenti kérdésre egyértelmű kijelentés helyett mismásolás a válasz, ez meg a fűszer rajta. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mit mer kimondani az ember világosan, és mit nem mer. Az addig oké, hogy picsába a píszível, csicska-köcsög-faszombazmegeljétek egymást nyugodtan, a Nagy Büdösnek méltósága úgysincs már időtlen idők óta.

De mikor ezzel helyettesítenétek egy tökegyszerű kijelentő mondatot, akkor ugyan vicceske, csak hatástalan.

522 komment

süti beállítások módosítása