Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.18. 10:58 Fabius

Lázár: aki komcsi volt az annyit is ér!

Kedvenc kormányzati karakterem, lézerjános nagyon ment már megint. Jankó időnként elkóborol a kormánykommunikációs fősodorból, ilyenkor pedig előállnak azok a ritka pillanatok, amikor a mondandója nyomokban olyan elemeket tartalmaz, amikkel egyet tudok érteni. Itt van például ez a mondás:

Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották.

Részemről simán okés, ha az ügynökkérdésben a megrendelői listát nyilvánosságra hozzák. Pontosabban az okés, ha a megrendelői listát IS nyilvánosságra hozzák. Ami nem fog megtörténni, mert ehhez a mutatványhoz a rendszerváltás utáni lassan harminc év összes kormánya gyáva szar volt. De azért tegyünk úgy mintha elhinnénk, hogy egy lézerjános vezette Magyarországon valós lehetőség lenne. Mit lehet tudni, ugye, lézert szokás orbán utódjának is emlegetni, és nem baj ha majd emlékszik, hogy minekünk, nem fideszhitűeknek ezzel speciel a kedvében tudna járni.

Majd vett egy nagy levegőt és aszonta:

aki a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) tagja volt, az 1989-ig arra esküdött, hogy megakadályozza a magyarok szabadságát, önrendelkezését.

Nehéz ebbe nem belelátni a feltartott középső ujjat.

lazar_janos1.jpg

Mert azzal lézerjános is hajszálpontosan tisztában van, ez a mondat - a teljesség igénye nélkül - Matolcsynak, Pintérnek, Stumpfnak, Fónagynak, Harrachnak, Turi-Kovácsnak, Mikolának és Hoffmann Rózsának is szólt. És bár tudjuk, hogy a Fideszben a "mi komcsink jó komcsi" nézet uralkodik minimum Pozsgay nertárs rehabilitálása óta, jól biztos nem esett, hogy lézer beléjük törölte a sáros gumicsizmáját egy ilyen annyit is ér mondat kíséretében. Innentől pedig én már csak két dologra vagyok kíváncsi:

1: Mi a véleménye az egykori KISZ titkárokról?

2: Az egykori "önrendelkezés gátlók" kilobbiznak egy sallert ennek a tiszteletlen, csúnya fiúnak?

493 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8712347711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha ebben az ügyben valaki látja az igazságot, akkor harangoztatok. Mellesleg az is elég, ha a jogot látja egyformán.:D

index.hu/gazdasag/2017/03/23/jogerosen_az_allamnak_adtak_igazat_a_kishantos-ugyben/
@Rodeo36 11: természetesen olvastam, és kábé egyetlen sorával sem értek egyet.

ha el tudod ereszteni eszt a kibaszott ruszki imádatodat, ako van értelme dumálni.

u.i.: még mielőtt elkezded a mantrádat -hogy az amcsik így meg úgy-, elmondom, hogy szerintem az amik barmok(ha eszt a degenerált trámpot képesek voltak megválasztani) és nem tervezem, hogy az usába elmenjek.

de, szerintem százszor inkább az usában szeretnék élni, mint a ruszkiknál.
@látjátok feleim szümtükkel: az én lelkemben napfényes nyár van kedves barátom, így az ég zengésénél ugyan mit keressek?..kkk...járom az utam ( tudod,azt a macskakövest)
és elámult szemekkel konstatálom a mindennapos mocskot, ami már ellepi az országot.Mondjatok rám, amit csak akartok, legyek mocsos kommunista,ocsmány ruszkibérenc,pfuj-pfuj, de Jani bátyánk a disznófejű, magát nagy úrnak képzelő potrohos tolvajhoz képest a demokraták legnagyobbika.De amitől már unom és útálom ezt a világot: a nép hallgat, s bambán slattyog a vágóhídra, az én fiatalságom idején, egy mészáros gázszerelő örült volna, ha az ikv-nál örökös nyugdíjas állást kap.no nem túráztatom magam, de szégyellem, szégyellem, ami most van..(((
@kekex: ertem en. Csak azt nem, akkor miért is támadjátok orbant. Neki is elsöprő támogatása van a saját partján belul, ráadásul ő valódi tökélyre fejlesztette a semmi mással nem törődok magatartást.
Hagyjuk. Így szar az egész, ahogy van.

Mai élmény: indiai ismerős készül hozzánk. Jajj nálatok utaljak a cigányokat, nem fognak belém kötni az utcán? Nem, nem dehogy. Jajj ti utáljátok és veritek a migránsokat, nem fognak migrans ám nézni és vegzalni?

Nem alfahir, nem 444, nem anyamtyukja, blog, Skype és a saját szemem, fülem.

És boldogan lessem a vadbarom és a kényszeres kisded játékait s próbálják pc maradni a hülye, ostoba hívekhez?

Nem Fiatalúr. Ugyanakkora a felelősséged mint a propagandista Angyalnak, en pedig gyűlöllek benneteket amiért szegyenkezhetem a magyarságom miatt.

Sajnálom, ez persze nem ment fel a saját felelősségem terhe alól.
"...Kovács kormányszóvivő azt mondja:

Az antidemokratikus kormányellenes törekvéseknek, különösen az úgynevezett nem kormányzati szervezetek részéről, semmi közük az igazi demokráciához."

1. Mitől antidemokrtikus a kormányellenes törekvés? 2006-ban is az volt?
2. Mi az igazi demokrácia? Amiről a fidesz és hátsó fele azt mondja, hogy ez az?
3. Sorosnak, mint magyar állampolgárnak nem joga az, hogy a neki nem tetsző fidesz kormány ellen fellépjen? Talán tiltja neki az a betonszilárdságú alaptörvény?

24.hu/belfold/2017/03/23/orosz-allami-propagandatevenek-soros-gyorgyozott-a-kormanyszovivo-es-a-fidesz-alelnok/
@evasanyoca:

Gyanús vagy nekem.
A hol jártál, amikor az ég dörgött egy régi mondás arra, amikor olyan személlyel találkozunk, akit már régen láttunk.
Vagy nem ismered, vagy még nem is vagy olyan öreg, mint amilyen régi ez a mondás.
@Eszter68: ezt jobb helyeken kettős mércének, kevésbé jobb helyeken picsogo hulyepicsasagnak hívják, bocs, nem személyeskedem, a folyamatról ez a véleményem.
Szeretném, ha nem sertodnel meg, mert ez tényleg nem a minősítésed, hanem a szekértáborok kiváltotta magatartási forma.

Ha az a tomentelen okos ember képtelen volt semlegesíteni Angyalt, ráadásul szó szerint a karjaiba kergettek Rodeot, akkor vagy nem voltak mégsem olyan okosak és intelligensek vagy nem ért meg nekik annyit ez a platform, hogy gondolkodjanak.

Mellesleg elég komoly szereptévesztés az, amikor a nagyon-nagy demokraták csak a saját véleményüket, táborukat hajlandók tudomásul venni.

Amúgy meg ha valaki nem tetszik, lehet ignorálnod. (Hülye napom van utálom ezt a szót amúgy)

En pl a múlt héttől nem kommentelem tagat, nem taplositom mert akkor értelmetlen lesz a komment folyamat, de úgy gondolom ezt bárki bárkivel megteheti.

Egyébként meg ez egy szabad blog, szerintem senkinek nincs joga megszabni, ki mit hogyan mond, ha valaki embertelen vagy vadparaszt, azt lehet ekezni, fostalicska ZMK, tahositani, uram bocsa érvekkel meg vagy legyőzni.
@Rodeo36 11: ebben azért lehet, hogy igaza van. :)

„Nyilvánvaló, hogy önnek nem a Fidesz módszereivel és szellemiségével van baja, hanem azzal, hogy már hetedik éve nem önök lopnak.”

alfahir.hu/2017/03/23/puzser_robert_nyilt_level_botka_laszlo
@látjátok feleim szümtükkel: hát csak kihúzod belőlem, 83-ba léptem novemberben.Azt mondjuk nem tudom, milyen öreg ez a mondás, de régről ismerem, és bele akartam szőni a mondatomba Vámosi nagysikerű slágerét, és így alakult azután:)). Szóval bőven volt a magyar történelemben olyan, amit szabad szemmel láttam, kinyitott fülekkel hallottam, és ékes szájjal elmondtam a tanítványaimnak......elmúlik az idő, az idővel pedig minden...:)).
@habakuk000:

Ez a te véleményed. Az enyémet nem ismétlem, tegnap leírtam. Már nincsenek szekértáborok, több mint fél éve.
Ha szerencsénk van, akkor alfahír sem lesz, kb egy hétig.
Ez a maximum.
Jön a kampány időszaka. Böngészés közben minden bizonnyal átgörgeted a jobbikos propagandát, viszont itt a blogon az fog várni.
Kíváncsi leszek, hogyan fogsz megbirkózni vele.
A szabad blog Politikai Árvaházként indult. Mindannyian ebbe a formájába szerettünk bele a blogba.
@Eszter68:
szeretsz mindenki nevében beszélni..."mindannyian ebben a formában..." - hát én nem...olvasgattam a kommenteket, itt is ott is, Vincenten, Mandineren, Vastagbőrön, stb...sok-sok blogon, és itt voltak olyan érdekes kommentelők, akik lekötötték a figyelmemet és nem mellesleg szórakoztattak is. Én ezért két évig csak olvastam, mire vettem a bátorságot és életvidáman beköszöntem...no és akkor olyan lecseszést kaptam indulásra Oricától, hogy ez meghatározta köztünk egy életre a viszonyt....a többi már csak történelem...de a lényeg, semmi közöm se volt ahhoz, amit irtál.
@Eszter68: 2. rész.
Én egy percig sem rettegek attól, hogy Habának, vagy bármelyik tősgyökeres Varánuszosnak gondja támadna a jobbikos dumával, hiszen nekem ugy se akad, hogy közben emberként és normálisan beszélgetek Gáborral is.Mert akinek elég erős a gerince a saját hitét tartania, annak semmilyen angyaltól (Lucifer is az!!) nem kell tartania, hát még földi halandótól....kkk...és vagyunk szép számmal itt ilyenek, akinek meg az ijesztgetés vagy a rettegés bejön, hááát.....kkk
@Eszter68: nem gondolnám, hogy Gazolotol Szumtukig, Sötét nagy úrtól Kekexig sok sok kommentelő jobbos propagandát tolna.
@Rodeo36 11: kisöcsém, ha nem viselkedsz, összeakasztom a jobb szemed a ballal!....kkk
444.hu/2017/03/23/havi-netto-18-milliot-keres-a-budapest-2024-zrt-vezerigazgatoja

"Mihók Attila vezérigazgató havi nettó 1 millió 795 ezer forintot visz haza, azaz Orbán Viktor miniszterelnöknél is többet."

Egész jó buli.

A nap amikor rájössz, hogy ezek a g..ik, a szemedet is kilopják és nem tehetsz ellene semmit, legfeljebb elszökhetsz egy normális országba.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Philip F. Queeg 2017.03.21. 18:02:19
@rdos:

:)
Már a tavasz sem a régi...

A lego semmi, a Kinder tojásokból kikerülő apró műanyag bizbaszokhoz képest. Na azok tudnak mély nyomot hagyni az emberi talp lelkivilágában.

@xyxyxy71:

"...biztos olvassák a Varánuszt befolyásos enyveskezű fideszbolsevikok a zsebes Geci környezetéből, ezért is hozakodom elő itt a jobbító szándékú megjegyzésemmel..."

Hát hogyne olvasnák. Külön osztály van az agitprop részlegen a Varánuszra állítva, akik figyelik Oxica és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit, taga youtube-os videóit és napiszaros linkjeit, Gábris alfahíres benyögéseit.
És gondolom a te megjegyzéseidre is kíváncsiak...

---

de most tényleg..., te érted, amit írtál, fideszpubi? :DDDDD

te, ugye, még sosem basztál meg egy nőt úgy igazán? ezért is tudsz oly naivan-feltétlenül faszszopó politikusokért rajongani. hát, gratulálunk, közalkalmazott fideszpubi! te vagy az Élet
Császára! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

annyit értettünk a szösszenetedből, hogy Kádár után egy új Apára vágyó közalkalmazottként 1998 óta rajongsz a zsebes-hantás-drogos Geciért, akit a párttitkár apja a '80-as években a nadrágszíja csatjával vert rendszeresen félholtra.

ekkor aztán a kis Geci megfogadta, hogy cserébe ellopja az egész országot, amint egyszer felnő! és sikerült ellopnia, közalkalmazott fideszpubi? hát persze, hogy sikerült a Grazból küldött vitaminokon és ásványi anyagokon tartott Gecinek! ezt hívjátok tik Szakrális Tudásnak...

most itt tartunk. szüntelen taps a Fidesz1-en, a Fidesz Idők sorain, és egykori osztálytársam, a borsodi nyomorult géfodor 888-án :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Rodeo36 11: nem, a növényeket szeretem.ne sértegesd őket.
@habakuk000:

Szerintem egyikük sem háborodott fel a mondataimon, mert meg sem fordult a fejükben, hogy róluk szólhat. )))
Az általad említett regek sosem hoztak ide alfahírt, jobbegyenest vagy Szálasi idézetet.
Fasza gyerekek ezek a fideszesek is. :(

A szentenderei önkormányzat kiszedte a Kétfarkú Kutyapárt által két hete ültetett fákat

444.hu/2017/03/23/a-szentenderei-onkormanyzat-kiszedte-ketfarku-kutyapart-altal-ket-hete-ultetett-fakat
@Rodeo36 11:átadtam, köszönik. Három kutyafülű brigád. Tudod, Magyarország ma mar tényleg csak olyanoknak élhető hely, akik habozás nélkül elfogadják azt, amik és nem gondolkodnak a mierteken.
Persze ez az en véleményem.
Kovács Zoltán és Gulyás Gergely is nyilatkozott az orosz állami propaganda Sorost „leleplező” riportjában

444.hu/2017/03/23/kovacs-zoltan-es-gulyas-gergely-is-nyilatkozott-az-orosz-allami-propaganda-sorost-leleplezo-riportjaban
@Eszter68: ? Tudod, nekem megvan az az ósdi, hülye szokásom, ha valaki ír valamit elolvasom, ha nem ertem meg elsőre megismétlem, értelmezem, utána elgondolkodom rajta, aztán töröm a fejem az esetleges miért is írhatta kérdésen majd a válaszomon.

Ertem en, hogy az instagramm korában ez mar divatja múlt dolog..
@habakuk000: én azt gondolom,hogy ő ott van ahol lennie kell,méltó párja G-nek. ha pl Boli lenne G hű társa,akkor mondanám,hogy odakergettétek
@habakuk000:

Nem hinném, hogy divatjamúlt. Én is hasonlóképp teszek, adott esetben.
@PeniValdes: nem azonosak az allaspontjaink.
Ugyanakkor nem akarnék lelki életet elni, ki a blog jo kommenteloje és ki a kerékkötői témakörben.

Megjegyeznem egészen csendesen, hogy a poszt eredeti témájához feltett kérdésre - komcsizás - rajta kívül néhány vitázó komment érkezett, aztán megjött a keretlegenyes ugynokvagybazdneg, s onnantól csönd és Ibolya illat.
@Eszter68: akkor ez a mostani kapott eset?
@habakuk000: az én álláspontom,hogy mindenki ügynök,egytől egyig. nemrég,vagy rég olvastam egy jót,miszerint jóval többen voltak kik önként dalolva jelentettek,mint akiket belekényszerítettek
@PeniValdes: tavaris ucsetyelnyica jA vam daaduju... francba, nem tudtam, hogy en is ügynök vagyok
@PeniValdes: most majd hanykolodhatok az éjszaka talpig lidércnyomásban köszönöm Peni aldes
gepnarancs.hu/2017/03/kovacs-zoltan-nem-a-teljes-civil-tarsadalommal-van-gond/

De sikerült? elvtárs. Aztán ki dönti el, hogy melyek a problémás szervezetek? Ja hogy amelyekre önök rámutatnak mint ellenség., értem.

Gondolom az a civil szervezet, amelyik követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a TAO mutyi pénzeket, melyet a magyaroktól loptak el.
Az már problémás szervezet, mi elvtársak? El kell takarítani a lopások útjából.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@xyxyxy71:

"egykori osztálytársam, a borsodi nyomorult géfodor 888-án"

Remélem csicskáztattátok rendesen a fiúvécében a gnómot,mint egykor a seregben a tekintélyelvű 'öregek a kopaszokat))

"Vidd ki tököm hugyozni" felkéréssel))
Látom dörgött egy kicsit itt a 'zég)

Lényegében megértek mindenkit,még Rodit is a vérkommer látásával.
Persze létezik nulltolerancia kártékony eszmék,gondolatok iránt,de ez egy fórum ahol helye van sok mindennek,legfeljebb helye van néha a görgőnek vagy a továbbállásnak is.Bármennyire fáj,hogy sokan odébb álltak(hiányoznak),tényleg nem megoldás a kirekesztés.

www.youtube.com/watch?v=N8yJCG4poSo

"Csak egy szál virág a fegyver a kézben, de nekünk áll a barikád,
Nézd, ott repül egy macskakő, virágozzék száz virág!"
@habakuk000:

Ezt lefekvésre:

www.youtube.com/watch?v=FWO5Ai_a80M

ezt pedig a tavasz miatt:

www.youtube.com/watch?v=u2r1b078qNw

Jóccakát!
@habakuk000: " ki a blog jo kommenteloje és ki a kerékkötői témakörben."
nem erről szólt ez a "vita".
1 ember van itt, aki konkrét pártpropagandát tol: Gábris.
(@kekex kezd felzárkózni!)
és hiába nem akarod tudomásul venni és próbálod szétkenni a felelősséget, igaza van @Eszter68: -nek! És ezt a távozók többsége le is írta.
Rodeot pedig senki nem hajtotta sehova! Ő saját gondolatokból építkezik. Ellentétben a hátára kapaszkodó haverjával!
Ne mentegesd a felelősöket!
De nem csodálkozom, hiszen te Orbán ámokfutását is szívesen kötöd össze Gyurcsánynyal, mert miatta lett a 2/3!
Mi meg ugye, nem tudtuk felülírni a napi 12 órás alfahírhíradót és a kanadai nyugdijas migráns rohamait.
Ez a blog (is) az ország kicsiben!:(((
@xyxyxy71: "...akik figyelik......, és szemtük napi rendszerességgel megjelenő lapszemléit,"

No, de kérem! Ez nem lapszemle, hanem fidesz és kormányszemle. Miután a fidesz a kormányzó párt, a cocik és a dk hibáit nem szemlézgethetem ( nem is érdekel, mert hol van már a tavalyi hó? ). Elmúlt nyócév.:D

Eccerű ez, mint a faék, bár egyesek még annak a szintjéig sem érnek.
@evasanyoca:

Isten éltessen sokáig...

A füled részt elhagyom.:D
@gazoló: Repülő csacskakő, azaz macskakő téma. Tegnap volt aktuális a repülő kulcscsomó (hogy áldassék a ...). :-(

www.hirkereso.hu/search?q=kulcscsom%F3&timelimit=72

A szeretet vallásának a nevében. A rendcsinálás hevében. Célozni nem tud, de erős mint a bivaly.

Tudom hogy több mint ezer éve a zállam a zállamban. Mégis egy civil pályaalkalmasságin inkább valami nehéz fizikai munka állna jól ennek a szakinak mintsem gyermekek nevelése (konkrétan kőfejtőre gondoltam csákány - szép nagy kalapács - faék "gépesítéssel", ehhez nem kell képesítés sem, a páter tehát megfelel). :-(

@xyxyxy71: Indulatod azt hiszem értem, minden mást nem. Mondtál még valami géfodort. Szerintem ezt hölgyek társaságában érdemes megbeszélni, ott a fodrok, a csipkék, a melanzs vagy a bézs vagy a frottír (csak tudnám ebből mellik a szín?) szokott terítéken lenni, ebben a témában nagyon nagyon tudatlan vagyok. :-)
@punkfrog:

'Mi vagyunk az ország,gecié a hatalom és a dicsősség,mindökörré ámen)
@rdos: DD

Kuss legyen,mennyország kúcsai vótak,pofánk befogni tekinteteket a keresztre,osztjónapot(

www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

jó reggelt)
@habakuk000:
Nem az a legnagyobb tévedésed, hogy lefiataluramozol. Az én második x-em tökéletes, nem tört le róla egy oldalborda.
Egyébként meg demokrata és még a hülyeség iránt is liberális vagyok (kivéve a fasisztoid és xenofób megnyilvánulásokat)
@punkfrog:
Én a saját véleményemet írom lehetőleg kapcsolódva a témákhoz. A világnézetem meg már megcsontosodott (öreg kutyát már nem lehet új kunsztokra tanítani)
Tehát alaphelyzetben inkább egy gyurcsányi demokrácia, mint egy orbáni autokrácia. De persze elfér mellette számos más vélemény is.
@Oxica:
Hehe, ilyen amikor a fagyi (vagy a söröskrigli) visszanyal:
www.vg.hu/vallalatok/ipar/sorgyartok-akkor-jatsszunk-nyilt-kartyakkal-485460
"A nagy hazai sörgyártókat tömörítő szervezet arra kérte a hatóságot, hogy vizsgálja meg miként lehetséges, hogy a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által publikált 3 százalékos piaci részesedés után csak e mennyiség töredékének megfelelő jövedéki adót fizettek be tavaly"
@ornagy50:
Puput mindig érdemes olvasni, de mivel szorgalmas, már másnap nem lehet tudni, melyik posztra utalsz. Nyisd meg, és úgy linkeld.
@gazoló: És szentatyám a keresztre szó szerint "keresztbe álló szemmel" szabad-é nézni? :-)

Én kérek elnézést, nyilván a hitetlennek sehogyan sem. Vagy pontosabban nem ismerem az egyház álláspontját ebben a témában. :-) Nem is merem a kérdést feltenni. :-)
@kekex: Látom ideológiailag képzett eftársat tisztelhetek a személyedben. Már tényleg csak egyet kérdeznék, mert 7. éve ez fúrja az oldalamat. :-)

Mikor kezdi már?

Ki és mit? Hát legfőbb nyugdíjas belügyérünk. Azt mondta 2 hét alatt rendet csinál, de az eddigi 7 év alatt még nem mondta, jól tessék figyelni, most kezdődik a rendcsinálás! :-)
@kekex: Arra ami még meleg!!!:)))
Németh Szilárd szerint az az igazi valóság, amit Orbán mond, az atomfertőzött nyúl pedig Paksifüles! :)

alfahir.hu/2017/03/24/nemeth_szilard_fidesz_soros_gyorgy_brusszel_paksifules_migransok_europai_unio_orban
@PeniValdes: Esetleg, hogy túl korai egy hatévesnek? :)
@Gábris szomszéd: nem is tudom,tőlem múltkor egy hatéves megkérdezte hogy mi a spermium
@kekex: nőnek gondoltalak a hozzászólásaid alapján, de mivel kaptam mar a pofamra a szexizmusom és a női logikán történő elmelkedesem kapcsán, így maradt a fiatalurazas.
@punkfrog: vitatkoznék, bármilyen furának is tűnhet ez számodra:)

nem vetted észre, amióta nincs Angyal baromságaira fogékony partner, sokkal visszafogottabb?
persze van a cukiság - ezt a szót is utálom valamilyen ok miatt - és a néppártiság, ami azért valljuk be, nem éppen zökkenőmentesen sikeredik, ez is ok lehet

mostanában szinte hetente látok saját szemeimmel olyat, hogy a partnereim évtizedek alatt felépített cégét einstandolják. Erről nem ír blog, nem ír sajtó, nem megy utána un. "újságíró", azért az idézőjel, mert az egymás híreinek átvétele és vicces kommentelése szerintem nem nagyon van egy lapon az újságírással.

na szóval: látva, hallva, hogy pénzéhes kapzsi emberek törvénytelenül gyűjtik be az ország népének vagyonát, hadd ne legyek túl lelkes, hogy nem simogatom és nem tudom elfogadni a hívők táborainak istentudja hány éve betanult szólamait.

engedtessék meg nekem, aki a gazdasági folyamatokban járva-kelve látom azt az iszonyatosan barbár pusztítást, aminek a beceneve ner, elküldjek mindenkit boldogabb éghajlatra, aki tudatlanságból, rajongásból, önzetlenségből, hűségből, elkötelezettségből stb stb -pozitív és negatív jelzők tömegét írhatnám -, aki a ner elpusztításának kerékkötője függetlenül attól "barát vagy ellenség".
@gazoló: szegény Dinnyéssel volt afférunk boldogabb diákéveimben
nem biztos, hogy annyira büszke vagyok rá, a mai napig nem tudom, taplók voltunk vagy igazunk volt:)
@PeniValdes: akkor megsúghatnád, merre van a legközelebbi út a Vega csillag bolygóira, lenne kedvem elhúzni innen
@habakuk000:

Az eredeti téma egy konkrét ideológia térnyerése volt, itt a blogon.
Itt kicsiben, az életünkben "nagyban".
Amennyiben azt gondolod, hogy a jelenlegi állapotoktól nem lehet rosszabb, tévedsz.
Egy morálisan lezüllesztett társadalmat nagyon könnyű nemzeti giccsbe öltöztetett manipulációval beetetni.
Én mindezt végigéltem az önálló Szlovákia megalakulását követő években.
Azzal is tisztában vagyok, hogy majd egy évtized szükséges a rehabilitációhoz, a normális közgondolkodás újraépítéséhez.

Ha a ner abszurd világát a jobbik nemzetállama követi, akkor végérvényesen letértek az európai útról.
Mivel csak az eszközeik finomodtak, a meggyőzési technikáik, céljaik nem.
Ezért kellene belegondolni, milyen szinten támogatod és fogadod el ideológiájukat /kicsiben és nagyban/.
@Eszter68: Kedves Eszter, próbáld már gyakorolni az értő olvasás mesterségét, mert ilyen válaszokra hajlamos vagyok libázni, s nem szívesen tenném veled szemben.

Illetve otthon, tükör előtt, amikor nem lát és hall senki, suttogd már el pusztán csak gyakorlatozás céljából: nem biztos, hogy ma mindenben mindenkivel szemben igazam volt.

És akkor nem kell ilyen hajánál fogva előráncigált erőltetett kommentekkel foglalkoznunk.

Amennyiben levezetnéd még, milyen szinten támogatom és fogadom el Angyalék ideológiáját a beszélgetéseink alapján, irtó hálás lennék, mert most egy falat nem megy le a torkomon s nagy valószínűséggel nyugtalanul is fogok hálni. (By Rejtő)
Lehetőleg példákkal illusztrálva.
@habakuk000:

)))))))))))))))))))))))

Azt hiszem felesleges. Tegnap óta arra gombolyítod a beszélgetés fonalát, amerre neked tetszik.
Én egy konkrét viselkedésmódról beszéltem folyamatosan, ami évek óta jelen van a blogon.
Úgy gondolom világosan, mert volt aki probléma nélkül megértette.
Ezzel szemben te belekevertél mindent és mindenkit, Szümtüktől kezdve Sötét Nagyúron át a ner eltiprásáig.

Ezt a játékot ketten játsszák. Én most kiszállok belőle.
További kellemes mellébeszélést kívánok!
@evasanyoca:

Legalább mosolyognál.:D

Mellesleg gyere gyakrabban, mert minden percért kár, amit itt kihagysz.
@Eszter68: ne szívd cicire eszter habát. amióta itt baszom a rezet, azóta haba volt má minden:)

csak röhögök rajta:)))
@látjátok feleim szümtükkel: sajnos nincs sok okom a mosolygásra, Boli megint kitiltotta Rodit, valszeg a nekem irt történelem miatt, és most ez szomorúvá tesz. én meg csak akkor használom a mosolyt, vagy a -k-t, ha indokolt, most nem az. Persze, amíg vannak olyanok, akik egy kalap alá tesznek egy vérbő jobbikost egy világpolgárral, aki mellesleg két kenyere javát már megette?........
@evasanyoca: honnan tudod hogy kitiltotta?
@habakuk000: eszt most komolyan kérdezed?
@taga20: @habakuk000: nem tud kommentelni és minden aznapi kommentje eltünt.
@PeniValdes: hát igen, tanuja voltam a te történelmednek...kkk
@evasanyoca: ha ez igaz, akkor sztrajkolok azonnal.

SEMMILYEN OROSZ PROPAGANDÁT NEM TOLT.

Boli, tényleg kilökted?

Szép estet és jo szórakozást a nagyerdemunek!
@habakuk000: Amikor először olvastam azt, hogy "és akinek nem tetszik....." igencsak kirázott a hideg, mert adj egy csöppnyi hatalmat az ember fiának, máris kiderül, hogy élni még nem tud vele, de visszaélni pompásan.Ez persze csak a fideszesekre vonatkozik /LOL/.
Uhum tényleg eltűnt Rodeo. Távolról sem értek egyet a gondolataival általában, de az öncélú, ostoba. hatalmaskodó cenzúrát nem nagyon kedvelem.

Akkor sztrájk.
@habakuk000: csatlakozom.

akkor sztrájk.

Eszter68 (törölt) 2017.03.24. 20:17:53

@habakuk000:

Gondolom Boli azért tiltotta ki, mert szarházi picsának nevezte Penit.

Eszter68 (törölt) 2017.03.24. 20:19:13

@taga20:

Én már itt senkit, semmire. )))
@evasanyoca: @habakuk000: :-)

A passzív ellenállás (szép magyar szóval rezisztencia) mancija? :-)

Szerintem. Ez Fabius blogja (lehet hogy Boli is besegít Neki, részletkérdés). Mottója ugyan a találó "politikai árvaház", ettől a "ház" tulajdonosa és "házmestere" egy személyben Ő. Bárkit kitilthat vagy akár mindenkit kitilthat (pl megszünteti a kommentelés lehetőségét), indokolnia semmit sem kell.

Még egyszerűbben fogalmazva, szerintem mi kommentelők itt tényleg "csak" vendégek vagyunk. A való élettel szemben a kevésbé kívánatos vendéget könnyebb kirakni (ideőlegesen vagy véglegesen), mint teszem azt a nem fizető albérlőt. Szóval szerintem ennyi történt és nem dráma.

Meglehet nincs igazam, de így látom.

On. És télleg minden komcsi annyit is ér. Pont semennyit. :-) Már csak hogy On is legyek. :-)
A nem válasz is válasz. :-( Látom véleményemmel (meglehet hogy csak 1 személyi) kisebbségben maradtam?

Hát így jártam. :-(

Szép álmokat mindenkinek. Sziasztok.
@evasanyoca:
A feltételezés a józan ész halála. Amennyiben gondolod ideidézem, hogy kit minek, milyen ordenáré módon hordott el és akkor nem tetszik marhaságokat írogatni. Csókolom! Picit tessék gondolkozni és nem feltételezni.
@habakuk000:
Viccesek és valahol szánalmasak vagytok, amikor egymás közt osztjátok a nullát, miközben fingotok sincs mit, miért.
Nem gáz ostobaságot firkálgatni?
Szerintem nagyon!
Inkább igyatok... :)
@habakuk000:
kösz...demokrácia Caveat emptor...nagyon meglepett az a bejegyzésed mely szerint einstandolják a sikeres vállalkozásokat, asszittem csak a zorbánpapa kőbányás einstandolása volt egyedűlálló?
brühüyyy
kkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudod Bolikám, mennyivel intelligensebb lett volna, ha símán azt írod, hogy randa beszédért kitiltottam. Ennyi. De nem, te még hozzátetted a megalázásomat is.Te szoktad mondani, minden kommentet nem tudsz elolvasni, hát én sem, és valószínű ez a rész kimaradt. S mivel te előszeretettel rúgtad ki tavaly is a nézetei miatt Rodeot, kézre áll a feltételezés, hogy a történelem leckéje nem tetszett. Megváltoztál. Nőttél.Arcban. Eddig sem az én kommentjeimmel tapétáztál otthon, ezután sem fogsz.
@evasanyoca:
carpe diem

Díos te bendiga

brühüyyy
kkk
@evasanyoca:
Megalázás?
Én téged?
Tényleg...aha... Tényleg hagyjuk.
Na, szóval ki, és miért van kitiltva?
Miért kéne sztárjkolni?

Túltoltátok a binyiglit?

Egyébként jó reggelt. Mindenkinek.

Eszter68 (törölt) 2017.03.25. 07:07:15

@látjátok feleim szümtükkel:

Lemaradtál róla. )))
@evasanyoca: nem lehettél tanúja,mert nem voltál jelen
süti beállítások módosítása