Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.27. 04:48 Fabius

Gyakran ismételt hazugságok

Címkék: fidesz felsőoktatás hazugságok

Ma se lennék szívesen havasiberci. A bejglikóma másnapján nem elég az ünnep alatt felhalmozódott Vezérszemétből újrahasznosítható ereklyekutatással kezdeni a napot, még a diákok már megint hazudsz üzenetét is át kell böngészni, a habonyárpit föl kell hívni hivatalos válaszért ahelyett, hogy a nyálpetty katalogizálással eltelne valahogy ez a két rohadt munkanap. Mert ezeknek semmi sem szent. ÉdesJézus éppen csak megszületett, a Jóistenünk még alszik, ezek meg itt videóznak, hogyaszongya azt mondtátok értitek, pedig nem értitek srácok, jól figyeljetek szájba rágjuk, mielőtt a félreértésből megint az lesz, hogy a karácsonyi szalvétából hajtogatott Orbán arcú kispufi Yoda origami jedinek képzeli magát és elhiszi, az erő vele van. Vagy, ha esetleg a bejglikómából egyesen pávatánc üzemmódba sikerülne feléledni, akkor legyen mi üdvözöl a valóságban. 

orbán-pávatánc.gif

Iszonyú pech, hogy a téli szünetet nem lehet eltörölni, mert én bizony kiadnám az amúgy is utált és mindenképpen tandíjas szakoknak a házit: 

- A gazdaságtudományokat hallgatók tervezzék újra a felsőoktatás költségvetését,

- a jogtudorok támasszák alá jogilag, 

- a felnőttképzők pedig igyekezzenek megtanítani a fogalmatlanoknak a tavaszi ülésszak kezdetéig, miért is lenne ez jó.

Briliáns bosszú lehetne a karácsonykor Kossuth téren faállító, videózó, vagyis szemmel láthatóan éppen kurvára ráérő diáksereg ellen. Már úgy értem akkor, ha eltekintünk attól az apróságtól, hogy könnyen kiderülhet a jelen Kusza Szemeihez és legyintéssel AB határozatot felülbíráló jogi doktoraihoz képest az ő ingyenes képzésük nem volna haszontalan az ország jövőjére, és épkézláb gazdasági működtetésére nézve. 

435 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr104982937

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Le veau d'or: Bruno ugye maga is szerzetes volt. Úgyhogy olyasmiről beszélhetünk, mint amikor Rákosi kivégeztette Rajkot.

Egyik sem nagy dicsőség!
@ariel12: "Baszod! Hol van a Katolikus, Református stb. egyház mozgókonyhája?"

Fusd át gyorsan ezt esetleg. :)

"A Katolikus Karitász 5. éve vesz részt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiírt EU Élelmiszersegély programban. Évek óta az ÁTI DEPO Zrt.-vel kötünk raktározási szerződést a segélyszállítmányok tárolására és mozgatására. Az ország különböző területein lévő, az MVH által ellenőrzött és jóváhagyott, hűtést nem igénylő termékek tárolására alkalmas raktárakba érkeznek a
tartós élelmiszerek. Segélyszervezetünk az ún. csillagpontos elosztási rendszert alkalmazza. Nagy teherbírású kamionokkal kiszállíttatjuk az árut a raktárból egy osztópontra. Egy rakodásra, és több gépkocsi parkolására alkalmas lerakodóhelyet keresünk (pl. parkoló vagy Tüzép telep) ahová kisebb autókkal érkeznek a környező helységekből a karitász önkéntesek vagy az önkormányzat dolgozói. Ott rakodják át a településenkénti mennyiségeket és viszik el saját falujukba, ahol 4 napon belül kiosztják a rászorulóknak az élelmiszersegélyt, valamint aláíratják az átvett mennyiségről szóló dokumentumot (kiosztási adatlap).

A 2011. évi EU Élelmiszersegély program keretében 686 település rászorulóinak juttatott élelmiszersegélyt a Katolikus Karitász. Az I. fordulóban kiosztott mennyiség: 1.066.962,12 kg, a II. fordulóban: 958.533,84 kg. Az éves összes kiosztott mennyiség: 2.025.495,96 kg volt. Ez a mennyiség 84 db 24 tonnás kamiont, és több kisebb teherautó rakományt jelent!

A tavalyi évhez képest (1,806 tonna), az idei évben 219 tonnával, azaz 13%-kal több élelmiszert
osztottunk szét.

Az I. fordulóban 27 féle terméket, a II. őszi fordulóban 24 féle terméket osztottunk, vagyis lisztet, köztük vitaminozott lisztet, különböző tésztaféléket köztük diabetikus és szénhidrát csökkentett tésztákat is, C-vitamin készítményt, instant italport, pirított tarhonyát, étolajat, borsó- és kukoricakonzervet, vaníliás karikát, mézes jellegű puszedlit, krémmel töltött kekszet."

www.karitasz.hu/projektek/projektek-2011/eu-elelmiszersegely-2011
@Mystes:
Kivétel nélkül minden értelmiségi az egyházi rendbe tartozott. Szerzetesnek, papnak lenni egyáltalán nem elhivatottságot kívánt.
Korábban az összes eretnek is szerzetes volt, mert a többiek nem fértek hozzá a bibliához. Bár Bruno idejében már igen.
@Mystes:
Hallottál Te olyanról, hogy valaki elfogadja a szülei kívánságát azért, mert tiszteli őket?
Képzeld el, bezony van ilyen. A való világban is előfordul, nem csak az orosz népmesékben.

Tudod az a helyzet, hogy nem éreztem semmiféle kötődést az egyházakkal szemben, már kölyökként sem. Ez tény, nem hiszem, hogy ettől kevesebb lennék mint az a pap, aki a tízparancsolatot klozettpapírnak használja és ministráns gyerekekkel dobja fel az estéjét.
Az is tény, hogy nem voltak ellenérzéseim velük szemben. Én azon az állásponton voltam, hogy virágozzék minden virág, csak ne legyen kötelező nekem aknázó moly elleni irtószert önként(…) adományozni a kertészetüknek. Na, ebbe szartak bele, amikor két kérdés után elhajtottak a keresztelő ügyében. Mondom mégegyszer: nem én preferáltam a dolgot, a szüleim kívánságának hajtottam (volna) fejet. Minő anomália, én is meg vagyok keresztelve, de ettől még normálisnak érzem magam. Azt írod:
„Te azt tartanád természetesnek, hogy a pap minden szart kiszolgáljon, amivel nem is ért egyet”
1: Szóval én egy szar vagyok. Rendben.
2: Az már Aldous Huxley álma lenne számodra, ha egy papnak kálciumot mutatna ki a laborvizsgálat a szervezetében. Tisztelet a kivételnek persze, nyilván vannak igazán jó emberek közöttük. De ne kábíts a baromsággal, a szellemiségük okán jelöltem ki az követendő útjukat, aminek a végállomása, egy hatalmas, ökomenikus pöcegödör. Miért?
Például azért, mert semmilyen „izmus” nem követelt annyi áldozatot, mint az övék. Vitatkozott már itt valaki velem ezen, Torquemada-t egyenesen polgárjogi aktivistának aposztrofálta.
Jó, elég volt.
Szeretnék értelmes emberekkel is beszélni végre.
3: Ezt a pontot töltse ki Rodeó, mindenbe egyet fogok érteni vele

ja, és brühühühühü
...te faszkalap
@Orica Középföldi:
Kedvelem a zértékeléssidet szintuty-:)))
@saravad: Meglehetősen demagóg ma arra hivatkozni, hogy az egyház azért nem jó, mert egyszer, 7 év per után, megégették Brunót. Úristen! Hány embert gyilkoltak le, akár csak az ún. középkorban is. Az újkorról nem is beszélek.
@saravad:

Úgy emlékszem az első körben kimaradtak az unitáriusok.
Aztán nyilván eszébe juthatott valakinek, hogy ez határon túl jelentős gyülekezet:)
@Knósszosz: Akkor állítsd fel magadnak az erkölcsileg követhetők listáját, és kövesd azokat. Te faszkalap.

Brühühü.
@Knósszosz: Én azt nem értem, hogy mit kínlódtok annyit az egyházon. Szarjatok rá!
@Mystes: Egy egyház, akárcsak egy párt, sosem lesz tökéletes! De kiválóan lehet ekézni :)
@Mystes:

Az a legnagyobb baj veletek, bigottakkal, hogy hangyányi humorérzéketek sincs.
Sajnálom, de láthatóan nem értetted meg a mondatot.

Nem fogom elmagyarázni:)

A mai jelenléted komoly penitenciának tűnik, de tök eredménytelen.
@Knósszosz:

" Ezt a pontot töltse ki Rodeó, mindenbe egyet fogok érteni vele"

Ez már-már a kételkedés nélküli hit:))))
@Mystes:
Nem, az egyház nem Bruno miatt nem jó. Ez csakugyan demagóg, sőt ostoba érv lenne. Én még azt sem mondom, hogy nem jó (de, mondom, de ez a szubjektív véleményem).
Konkrétan az a bajom, hogy az egyház az állammal összefogva az életembe avatkozik, és ezt nap mint nap látom. Az iskolában is.

Knósszosszal egyetértek. Idős, mélyen hívő embereket nem bántok meg fölöslegesen, nem nyilvánítok előttük véleményt. Édesanyám temetésekor a 2-3 vallásos rokon miatt kifizettem, amit kellett. (márpedig kellett, mert Anyu, ha emlegette is a Teremtőt, mondhatnám informális viszonyban voltak).
@Mystes:
Én szarok rá, nem kell külön felhívnod a figyelmem, mit tegyek.
De azért köszönöm és láthatólag leesett Neked is az egy eurócent.
A ...kalap jó éjt kíván Neked, bár nem az én fejemen mozog a bűűr.
@Orica Középföldi:
Nézd csak:
Rodeó nem simogat senkit, viszont lehet menni hozzá tanulni sokat.
Ő simán kurvanyázik meg picsázik, de többre tartom a véleményét, mint sok okoskodó, cizellált seggfejnek.
Szerencsére itt nem tudok ilyeneket, de néha olvasok más blogokat is.
Mi a francnak??
@Mystes:

Jut eszembe! Az MSZP, mint az MSZMP jogutódja, 2/3 szerint ugye felelős stb.
Akkor a katolikus Egyház, mint közvetlen jogutód? Naná, hogy felelős, és ha elfogadjuk a bocsánatkérést és lezárjuk, akkor ennyit Gyurcsány is megérdemel, nem? Pláne, hogy az egyház olyan ingatlanokért kap kárpótlást, meg kapja vissza, amelyek a megbánandó időszakban (is) kerültek a birtokába.

Ez ilyen női logika, lehet, hogy tévedek.
@saravad:
Azt hiszem, a lényeget tekintően egyet értünk. Kösz és jó éjt!
@ariel12:
Igen, ez a globalizáció:
Többpártrendszernek látszó kvázi egypártrendszerek, az elitek diktatúrája.
@Orica Középföldi:

Ráadásul ez ez egyetlen jelentősebb magyar alapítású felekezet, a többi honosított import, tsúnya-pfuj-pfuj multikulti.
@Fabius:
A Bean szirtáki, reggel nagyon jól jött! -:D:D
Szerintem érdemes lenne ezt a turizmus dolgot erőltetni, de sajna ez is veszett fejsze nyele.
Miért? Nem értek egyet Veled abban, hogy a pályakezdő szakemberek itthon tartására elég lenne az, hogy nem adósítják el őket.

Ez csak arra elég, hogy ne kelljen a szülőktől tarhálniuk élelemre, amikor kezükben a diplomával állást keresnek. Bár azt is fognak, sajnos. Én, mint gazdasági kérdésekhez teljesen hülye, úgy érzem kurva kevés a szakemberek itthon tartásához az, hogy lesz olyan kegyes a kormány és nem adósítja el őket száz évre. Na oszt ha mégis sikerül ezt kommunikálni, és be is veszik, azt már nem fogják, hogy a használható tudást akkor is háromszorosan fizetik meg a Lajtán túl.
Mi az apjuk faszára bazíroznak?
Náluk egy sokkal okosabb generáció nőtt fel, ezért kínlódnak a demonstrációk okán, hogy:
namiapicátcinájjunk fijúk?
Remélem, ebbe beletörik a tökük.

Tudja (illetve sejti) ez a tetű, hogy a srácoktól tartania kell.
Na, ők lesznek azok, akik még egy embert visznek magukkal. Vagy kettőt… hármat. A szülőket, családtagokat. Mert az harakiri, ha basztatják az ifjúságot, mögöttük ott vannak a szülők is.

Csinálják csak, ez a vesztük lesz.
@Knósszosz:
'Saszt még el is felejtettem, hogy erről marattál le:
www.youtube.com/watch?v=drQ_Jxhayjg

Qurva jó buli vót, két ora rakkenroll
bazmeg...
@Knósszosz:

Maradjunk a hétköznapoknál, a többség nem politikai elemzők alapján dönt. Amikor a nagyi úgy tud eligazodni a mai világban, hogy az unoka segít, fb, ügyélkapu, nyomtatványok, bankkártya stb. akkor a nagyi nosztalgiázik kicsit a régi szép időkön, de azért felfogja a mai kor előnyeit. Lassan azt is megérti, hogy ehhez nem százezer ifjú traktoroslány kell.
A hülyeség nem korfüggő és Viktor elszámítja magát, amikor a tranzisztoros rádió és villanybojler korába akarja visszavinni az országot.
@saravad:
Igazad van, de mégse.
Én a fiatalok hülyének nézéséről beszéltem, az nem fog hosszú távon működni.
Amit Te mondasz, az nagyon szép lenne, de sajnos egyenlőre az álmok kategóriájába tartozik.
Tudják ők, hogy nem térhetünk vissza a gőzmozdonyokhoz a mai világban ( bár ha a MÁV állapotát elnézem, nem is utópia ), de egy nagyon szűk rétegtől eltekintve, nem követik a mai kor előnyeit. Ne gondold, hogy nem tudom mit beszélek. Az én szüleim hetvenen túl vannak, drága keresztanyám 87, hála az égnek nem hülyék, de az általad említett vívmányokkal nem tudják tartani a lépést.
Néha én sem, hát akkor mit szóljanak ők?

Egy biztos, ez a tetű elszámítja magát, ahogyan Te is írod. Csak azt nem tudom, ez világos lesz egy éven belül, vagy megyünk a levesbe?

Ha oda nem is, most aludni biztosan.
Jó éjt, köszi! Holnap...
@Putyilov gyári melós: Van ilyesmi a katolikus egyházon belül is, igaz ők szerzetesrend :)

hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1los_rend
Picit OFF de tetszett. Egy másik portálon láttam egy elnevezést, ami talán az itt található tahótlanító gomb helyett üzemel. A neve: "trolltartó". :)

Ide lehet rakni mindenkinek, ízlése szerint a saját trolljait. :)

www.ferfihang.hu/wp-content/uploads/2012/07/troll-meter.gif

ON
Ezt meg Rodeonak szeretettel. :)

Beethoven, Isten kedvenc vitapartnere. Brühühühühü

youtu.be/ISMvjCxy5Os
@Mystes: Akkor miért az egyházakat támogatják? Alkalmasint szerinted a hittan-oktatásra szánt pénzből mennyi jutot mondjuk zarahustra tanításainak népszerűsítésére? A buddhizmusra? Az iszlámra? A judaizmusra (erre talán tényleg jutott)?
Egyébkémnt a vallások moralistái közül mirt pont Jézusra kellene pénzt költeni? Aki különben soha nem tanította azt, hogy rá vagy a tanatira pénzt költsenek. Budhhára miért nem? Krisnával mi a gondod?
@Mystes: Az egyházakba talán nem roskad bele az ország. Deí abba, amit a szekuarizáció felrugása jelent, már előfordulhat, hogy belerokkan. Az pedig, hogy pont a katolikus egyház és a kormányzó klerikális lobbipárt akar morális mércét megállapítani bárkinek is, az meg vicc.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: momentán katlokius hitelvi populizmust láttam inkább az olvtárstól.
@Knósszosz: nagyon hosszú lenne, ha én a te soraidat folytatnám -mindazonáltal köszönöm a megtiszteltetést, ahogy látod Orica meg kuncog-

én ezeket -asszem má' írtam fentebb ugyanitt:

a vallások keletkeztek és oka van miért és ugyanúgy ahogy okavesztetté válnak és ez elkezdődött megszületésük pillanatában (mit össze vissza küzd a zóbiblia a kőtáblákért, a kő szememben kőkorszakot jelent még tábla formában is...már akkor sem ette meg mindenki az egyirányba menetelés szükségességét...ez nagyon hosszú, Bruno... Galilei, Leonardo aki boncolt mert kereste az isteni szikrát...hova is tűnhetett stb.)

tehát ez egy történelmen átívelő mozgás és egyszer majd átminősűl, minél előbb annál egészségesebb, ez a mai teljesen egészségtelen

exogamia endogamia
politeizmus monoteizmus (bigbang)
dialektika hit
materializmus hit

művészetek és a tudomány ugyanazt kutatják és mutatják fel a művész mindíg megelőzi a tudóst mert "a gondolat" kell megszülessen előbb és utána lehet kibontani

a barlangrajzokon a vadász megragadta a vadat és környezetét 3D-ben axonometriában mert olyan mélyen ismerte különben éhen halt volna

a lét meghatározza a tudatot

a hülyéket meg kellene hallgatnunk és meggyőzni őket de nem is akarják meg nem is értik jobb nekik az a világ amiben elvesztek és végleg...kár a halál megváltás nekik

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vagy egészben, vagy csak a II. tétel Gilelsz és George Széll Chicago symphony

brühühü
@rodeo36: "a hülyéket meg kellene hallgatnunk és meggyőzni őket"

Fizikai képtelenség. Mármint meggyőzni őket.
A hülyéket meg kell hallgatni, hogy pontos képet kapjunk arról, milyenné nem akarunk válni, utána pedig el kell őket kergetni magunktól, mert ha hülyének lenni alapjog, akkor hülyék nélkül élni is alapjog. Emiatt, ha aztán mégis közelebb tolakodnának, rá kell baszni a fejükre, és újfent el kell kergetni őket, legyenek hülyék máshol.
@épészmérnök: Isten a népeknek a nyelvét, magyaroknak az eszét zavarta össze, ne tudjanak együttműködni!
@épészmérnök: Isten a népeknek a nyelvét, magyaroknak az eszét zavarta össze, ne tudjanak együttműködni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hazugságdivatbemutató

A legnagyobb a világon. Egy ország a közönsége. A kifútó kelet-nyugati tájolású. Fővédnöke a politika. Főrendezője a sajtó! A bemutatók a politikusok.
A színpad megvilágítása vörös, némi valószínűvel feldobva. Az első fellépő, a „Megváltó” kistermetű, agresszív tipusú „manöken.” Magabiztos, előre tekintő, lopva hátra tekingető, (meglátják e a kommunista múltat) Öltözete vattakabát, gimnasztyorka, dobtáras géppisztoly.
2. modell: a bízzatok bennem bő földig érő suba, rajta nemzetiszínű himezés-hámozás. Jól takarja a görbe jellemet, és az alárejtett lopott vagyont.
3. modell, a széles néptömegek számára. Szegényes lepusztult, öltözet, rajta sok színes masnival, nemzetiszín pántlikával. A „jövőre jobb lesz kreáció,” Szétmállik a seggünkön a nadrág, ha a szükség úgy hozza. Az pedig hoz
4. modell, „A nincs másik lenini út” Fő attrakciója a talpatlan sarkantyús, magyaros csizma! Bőgatyával vagy székely harisnyával. Vörös csillagos pitykével, az ümögön. Minden Dinka Fafejű emblémával.
5, Vidám kisgazda: pirosló tájkép mosoly, frissen barázdált arc, (sikerrel) jóllakott, nagygazda, joviális úriember, Alattam jó dógod lesz, csak légy hűséges szógám, jobbágyom, zsellérem, ha én ezt elérem.
6. „Isten megsegít testvérem” Földig érő, rózsaszín reverenda, ájtatos mosoly, előre tolt szavazó láda, „adakozzatok fele barátaim” Meglátjátok a túlvilági boldogsággal, semmi föl nem ér! De elfogytak a felebarátok, mert nekik mindig a rosszabbik fele jutott!
7. Az ifjú titán! Kidolgozott izmok, kinyúlt kötött pulóver, erőszakos nyomuló stílus.
Ha rászólnak hátrább az agyarakkal, a válasz titán különbek vagytok?
8. Műsoron kívül. A Sancó Panza külsejű, Dón Kivót- e törött kopjáját szétverte a vörös szélmalom lapát kereke!
1990!
@Szúrófény: Remélem folytatod majd a divatbemutatót más elõjelekkel is.:-)
@rodeo36: ezt a "vallások okavesztetté" válnak dolgot elég sokan meghírdették már a történelem során aztán, hogy hogy nem mindíg inkább õk tüntek el a süllyesztõben és nem a vallások. ;-)
@Mystes:

Az inkvizíció 600 évig tartott. Peruban és Mexikóban, hivatalosan 1820-ban ért véget. Az auto-da-fé napjainkig divatos. Becslések szerint, sok-sok millió életet követelt a vakhittel átitatott, önző és gonosz "ostobaság", mely évszázadokkal volt képes lassítani a tudományos és társadalmi fejlődést.

Ezzel foglalkozni, ezt megemlíteni szarozás szerinted?

(Amúgy, az ÁVH-s párhuzamod találó.)
@Knósszosz: Basszus, ez nagy volt:) Képzelem ez a szentfazék ha megnézte a teljes videót, hogyan hányja magára a keresztet. :-)
Azt hiszem amíg ilyen írások készülnek addíg nem ért meg az ország a feudalizmusból való kilábalásának:
index.hu/velemeny/2012/12/26/karacsonyi_gondolatok/
ariel12: mármint abból a feudalizmusból ahová a kufár szellem taszított minket??? ;)
@Szúrófény: fc06.deviantart.net/fs36/f/2008/286/c/3/Burn_Down_Babylon_Poster_by_DonAnonimo.jpg

@ariel12: Régen sem olvastál Matulát?

@Le veau d'or: 600 évig tartott? Maranhaoban volt egy inkvizítor szomszédom, neki akkor nem szóltak, hogy vége és menjen el más munkakörbe.

Jelezném 8 óra, capuccino az asztalon(cornetto a vágyak között) és sehol egy poszt!!!
@ariel12:

Nem hoax ez?
Ennyire hülye nem lehet, bár akár, hisz nem ismerem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a kufárkodással egyetlen bajotok van nektek "igaz keresztényeknek", hogy ne a ti kezetekben van a trezor kulcs...pedig nem utálni kéne a zsidókat, hanem a saját pályájukon legyőzni - mert a liberalizmus egyik nagy előnye, hogy a pálya(piac) szabad - de ahhoz meg hülyék vagytok és az összetartás is kibaszottul hiányzik így marad a férges irigység "azok szemét zsidók minden bajunk okozói mert csak".Bár ha jobban belegondolok a kufárkodás a katalikusoktól sem áll messze, perselypénz, keresztelésért, esküvőért,temetésért vidám arccal lehet virítani a lovét.

ui: kíváncsi vagyok, hogy a kicike' kínaiakat mikortól lesz kötelező úgy utálni mint a zsidókat, mert a pénz "teremtésről" ők is sejtenek valamit... és ne gyere azzal, hogy te nem is zsidóztál, mert de, korán reggel megint sikerült belecsapnod egy kis fincsi zsidózásba.

a feudalizmusba meg nem a kufár szellem lökött minket - "kufáréknál" cél a haladás (előre, nem hátra) a feudalizmusba a tudatlanság, a korlátoltság és a bigottság löki az embert.
@ariel12:

ez a pali egy degenerált barom, vagy csak simán jól megfizetik, azért hogy hülye legyen...elmebaj amit ír, az a nagyobbik bazmeg, hogy még mindig sokan beszopják a kincstári dumát.
@batka manó:
Szerencsétlen gábrist már leírtam, nem szép dolog, de el sem olvasom a böfögéseit... :)
@tucano:
Véleményvezér olvasva?
2012: a fülkeforradalom...
JÓ!

Na, megyek melózni, délig még egy kicsit.
@ariel12:
Olvastam, de ez egy beteg elme lázálma. Jó pénzért hülye - gondolom...
@Orica Középföldi: @batka manó:
ne hülyéskedjetek, az egyik legjobb stílusparódia az évben, még az unalmat is direkt úgy forgatja, ahogy ezek szirupos-nyálas és nagyon buta MN-MH ünnepi cikkek szokták.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nézem!
@hacsaturján:

Öt mondat után gyanús volt:))) Mégiscsak index, lassan 2013 -- tehát ilyen nincs.
Bevallom, nehezen olvastam , a végére már nem is futotta a türelmem.

Tegnap nem voltál, vagy csak néma voltál?
@batka manó: Ne légy butus, aki igazi keresztény annak eszébe sem jut a "trezor kulcs", mivel olyan kincsek birtokában vannak, amely a kufároknál szóba sem jön. :) Azon állításod pedig, hogy ők jelentik a "haladást" az év vicce kategóriába sorolható.

Egyébként az is sokat elárul a tudatalattidról, hogy te a kufárkodást egyből a zsidókkal kötötted össze, mert én erről egy szót sem szóltam. :)
@tucano:

hát nekem - és ahogy nézem másnak se - jött le, hogy ez fricska akarna lenni...a végén egy frappáns mondattal kivédhette volna az esetleges félreértéseket szerző ha paródiának gondolta ezeket a sorokat. így inkább komolyan gondolt faszságnak tűnik a szösszenet.
Gyurcsány cica

Karácsonyi életkép a Demokratikus Koalíció kommunikációs stábjánál.
- Gyerekek, kéne valami fiatalos a Feri Facebookjára. A sok fiatal úgyis az internet előtt ül, meg izé, mostanában így úgysem szeretik az Orbánt, oda kéne tenni nekik valami ;-)))
- Yooo! De mit szeretnek mostanában a fiatalok? A rockzenét? Vagy a tüc-tücöt?
- Ne oltsál szét, ennél menőbb kéne!
- Táncolhatna Gangnam Style-t a Feri!
- XDDDDD
- Jó, akkor mit szólnál egy tükörből fotózott cuki macskás képhez?

www.facebook.com/photo.php?fbid=513818615317272
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mehetsz te picsába angyalkám, tudatosan terelsz, ferdítesz állandó jelleggel.

haladás motorja a "mindig többet-jobbat akarok", ebben az értelemben ez inkább haladás mint visszatérni a szent horty korszakba és sírva keseregni 'nagymagyarországért' talpig kokárdában amiben meg az a pláne, hogy azt pont olyan jobbos barmok kurták el mint akik most visszasírják.
@tucano:

Most biztos szégyenkeznem illene, de abszolút nem ismerem a MH, MN stílusát:)))
Így nem voltam képes felismerni a stílusparódiát, csak, annyit, Index-idegen.
Sőt, ezt a hiányt nem is akarom pótolni.
Megbocsájtható?
@batka manó: Ne picsázz manócska, mert nem áll jól a felvilágosult liberális imidzsedhez. :)

Az eltérés szerintem abban lehet, hogy az általad említett "mindig többet-jobbat akarok" valójában mit takar? Az, hogy ez mit jelent a kufároknál és mit azoknál, akik igazi értékere akarják építeni az életüket azt most inkább nem fejtem ki, hiszen elég okos vagy hozzá te is, hogy legyenek róla fogalmaid. :)
"igazi értékere"

hahaha...igazi értékek, tömjén zsoti meg a cimborái által nyomott 'értékek' na azokból inkább nem kérek, sőt...

szerintem, most ismét elegem van a hülyeségeidből, azt' inkább nem hizlallak tovább. :)
@ariel12:
mivel te linkelted elolvastam -gyorsolvasással- háááááááááát, irodalomnak gyengus nem olvastatja magát hanem taszít...majdnem sikerült neki...komoly nem lehet, mert karikatúrának nem megy el valahogy az én irodalmi hátterem süket dumának tartja...de ha megitta a testes vöröset és utána írta akkor nem lenne ilyen lassú és vénasszonyos bár Bözsi néném olyan volt mint a penge és a villám és ha vicc volt akkor Bözsit akarjuk ment az ünnepekről nekem a Bözsi kut eszembe és nem a Homoki(os) Szabó Attila

szóval ez nem értelmiségi

brüühhühü
hehe, gabriel tematizálását megint megettétek, lubickol a szentem :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ennek semmiféle jelentősége nincs....böfögésed...amíg ilyen szellemi szinten tartjátok -lásd dzsobbik és narancsbolsik a katlikokkal- a tömeget vagy a 2/3 nak csúfolt választási csalást addig a vallásnak oka van: a seggfejek uralma és rablása, és a sajt kiéneklése a hülye varnyú csőriből, a tiedben sincs sajt...brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

részemről mazohizmus hogy nem tahótlanítottam -immáron sokaccor- de olyan tipikus, hogy tananyag lehetne, még azon gondolkodom hogy hol?

brühühühü
@rodeo36: :D szintén zenész, meg alkalmi vakság, mint Bolinál :D
@rodeo36:

" tananyag lehetne, még azon gondolkodom hogy hol?"

Lehetne kérni, hogy ne itt?
@Orica Középföldi:

ezt kérd a háziszárnyastól...hogy adja elő a lopottholmit máshol (valamint a mosott ruhát és a kékítőt is)

kurvára unalmas a mellébeszélése de a tahótlanítás nem hallgattatja el csak tőlem kikapcs.... és másoknál a reakciókban láccik hogy még toprongy...hát...

szóval a Pázmány-hoz mit szócc? oda való lenne nem? vagy hittanórára?

brühühühü
@Orica Középföldi: megbocsátható?
Irigylem!!!:)

Sosem fogom elfelejteni a dicső Új Magyarország c. lapot. Két napig dolgoztam ott, merő félreértésből. Az első értekezleten (2. nap) a főszerk közölte, hogy itt az ideje, hogy legyen narancspárti lap, ne szégyelljük a szimpátiánkat, nyugodtan írhatunk pártos cikkeket, mint a konkurencia. Aztán értekezlet végén elköszöntem tőle, sztem azóta se fogta fel, hogy majdnem behánytam attól, hogy vki nyíltan a függetlenségük feladására biztatja a firkászokat. Visszatérve a témához, ott született a magyar konzervatív újságírás krémje (akik túl fiatalok voltak ahhoz, hogy a kommer párt beteg péniszéből táplálkozva nőjék ki magukat), olyanok is.
@tucano:

aztat hun aggyák ki? és veszik?

brühühühü
A tegnapi témához most találtam:
www.origo.hu/itthon/20121227-penzhiany-miatt-nem-tudjak-megkeresztelni-a-peterhidai-kisfiut.html
Szerintem ha van egy kis eszük akkor nem is keresztelik meg. Ráér eldönteni az a gyerek amikor nagykorú lesz, hogy mit hisz és mit nem.
@ariel12:

Tegnap már atomjaira szedtük a témát:)
arile12: A plébános részéről ez egy marhaság. Viszont a keresztelés az nem egy pártba való beléptetés, hanem élet adás. Ahogy a kicsitől nem szoktuk megkérdezni, hogy meg akarsz -e születni, így a keresztelés is történhet az előtt, hogy ő eldöntené akarja -e vagy sem. :)
@rodeo36:

Nem érdekel, ne adjon elő semmit.
Most nem fogom visszakeresni,de tegnap reggel zsinórban vagy 15-ször tőmondatoztad, aminek semmi értelme nem volt:) Közel jártál, hogy a ketrecbe küldjelek, harcoljatok ott.
Ez tartja életben, hogy mindíg végszavaz neki valaki, bár teljesen más darabban játszanak.
Kurva fárasztó.
off. én szóltam, én montam...

Kétezer hely jut Navracsics egyetemének
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem államilag támogatott helyeit 100 millióból növeli a kormány.

www.origo.hu/itthon/20121227-ketezer-hallgato-tanulhat-ingyen-navracsics-egyetemen.html
Ágyeszbugyesznek:

Az agyhaláltól ment meg az új oxigénhab
Ha leáll a légzés, az agy néhány percen belül visszafordíthatatlan károsodást szenved. Egy új oldat azonban negyedórán át
www.origo.hu/egeszseg/20121227-vilagmegvalto-otletek-az-eletmento-oxigenhab-intubalas.html
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Epeömlést kapok, ha meghallom/látom - Navra-egyetem.
Lehet amerikai örömzászló tüzeket rakodni

Meghalt a Sivatagi Vihar parancsnoka
78 éves korában meghalt Norman Schwarzkopf az első Öböl-háborúban a szövetséges csapatokat vezető amerikai parancsnok.
Zarándokút épül a Dél-Alföldön

A 206 kilométernyi útvonal 2014 végére épülhet ki 751 millió forint támogatásból.

www.origo.hu/utazas/hirek/20121227-zarandokut-epul-a-delalfoldon.html

Erre van lóvé.
Egyházi adót kérnek a keresztelésért
Egy somogyi család azért nem tudja megkeresztelni kisfiát, mert tartozik az egyházi adóval.
márvóóót?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

kik? miért? honnan? hová? zarándokolnak?

mijafaszez?

brühühühü
@Orica Középföldi:

ez számomra nagy megtiszteltetés, mert azt jelzi engem olvasol...mindkettőnk egészségéért mellőzni fogom a háziszárnyast

brühühühü

miccócc a mystes vagymijafasz-hoz túltett a szárnyason is odáig ment, hogy nekem akart hittant tanítani(tatni)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

mecsoda hallgatás lett a petreus körül a nagy bulvárhírből nagy hírtelen titkok lettek?

zárolták

brühühühü

ezeket kellene írtani akinek 3 -nál több kitűntetése van azt nyugdíjazni és elküldeni traktorosnak
tegnap lapítottam, minta szar a fűben... ez a magasságos valáásetológiai agymenés egyrészt taszított, másrészt kijött volna belőlem a kojturembör... inkább hallgattam és csendben hánytam (na nem a keresztet)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: offolok,
a T valami okosságot csinált az ADSL-el és a ZTE eszközökkel, de sehol nem találok leírást róla, tudsz valamit erről:
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

kár volt elolvasni a kérdéseimre nem ad választ...a magyar katolikus egyház fizethetné van rá pénzük elég minek még erre rátenni...katolikus zarándokok...körmenet 206 km.en?

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem, de utána fogok nézni, no nem az idén... bővebben? mire gondolsz? mobili, vagy internet?
@rodeo36: látom, nem vagyok egyedül... de azért ez a 206 km durva... sose lesz belőle szentjakab.
@rodeo36: új bejegyzés jelentem. ez nem az én pályám volt.gondolom, tankkal járható lesz, esetleg újvidék visszafoglalása abbáziáig? :-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ADSL elvileg, aktív eszköz nélkül elvileg, réz kábelen elvileg /azért elvileg mind, mert még a szerelők is csak tájolnak :D
50/15 hagyományos kábelen, és semmi infó sehol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ünnepek után küldöm Neked a dolgokat, ha addig nem tudszvárni, kérd meg Fabiust küggye átel Neked, amit eddigelé kapott...
@rodeo36: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"a mystes vagymijafasz-hoz túltett a szárnyason is odáig ment, hogy nekem akart hittant tanítani(tatni)"

"ez a magasságos valáásetológiai agymenés egyrészt taszított, másrészt kijött volna belőlem a kojturembör"

Ez a tegnapi délután valami egészen színvonal nélküli volt. Ez az a létezési forma, ami nem késztet megszólalásra, nem éri el az ingerküszöböm. Ez a jó szó rá, taszító volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: má senki sem dolgozik, mondom jövőre, erre rá fognak eléggé mozdulni mások asszem, úgyhogy türelem...
Persze, ha belegondolok, hogy vagy 5 éve volt 2 napig vezető hír, hogy az angolok a hálózati konnektorból veszik ki az internetoxigéntot, oszt azóta sekésehang... meglássuk
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: aktív nélkül nemigen hiszek a dologban, a fizikát még a T sem tudja megerőszakolni, bár elég sok mindenre képesek:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a szerelők végi mentek a kábel mentén és nem láttak semmit, na vagy a zte hágta meg a fizikát, vagy a fószereknek kell a szemüveg ;)
amúgy a xv. kerületben varázsoltak valamit, és üveget sem láttak csak a dslam meg a modem volt amit cseréltek
@ariel12:
index.hu/velemeny/2012/12/26/karacsonyi_gondolatok/- Homoki-Szabó Attila.

Kérdezzük meg orvosát vagy gyógyszerészét !
A cikk elolvasása után kímélje monitorát, kár lenne érte.
Ez a zírás(ó) nem nó(r)mális gondolatokkal van teli, talán egy a mentsége, hogy karácsonyi,így már okafogyottá lett.
OFF, de nagyon jó

A Thália bemutatja A tanút, Virág elvtárs - Cserhalmi György. Ebből az apropóból készített vele interjút a 168 óra.

Ebből egy remek mondat:
"A szervilizmus minden fele fúr, a gyomor, a szív és az agy irányába is. Ementáli sajtot csinál az emberből."

Kiváló az egész interjú.
ON
Az AB beleköpött a NERbe. Lesz itt vinnyogás... :)
@Orica Középföldi: Gondolod, hogy véletlenül most mutatják be? :-)
@rodeo36:
Na ájjunk meg egy szóra, részemről a megtiszteltetés jó?
Oszt igen, ezeket má írtad és nem csak itten fellyebb hanem soxor ezelőt it-ott, oszt tanulok sokat. Ha van benne picsa meg kurvanya is... én lelkes olvasód vagyok
brühühühü
@rodeo36: Az El Camino egy távolabbi szakasza:)
süti beállítások módosítása