Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/25/kocsis-mate-magyar-peter-mar-az-egyetemen-is-nagykepu-es-arrogans-volt/ ... (2024.04.26. 09:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.05.20. 12:43 Fabius

Magyar Magyarország magyarjai

A Legpohosabb Főmagyar pénteken ismét mélyen szántott a Királyi Rádióban. Világossá tette mennyivel jobban érzi magát a hasonszőrű kommunista rezsimeket vezető fél és egész diktátorok között, mint a hanyatló nyugaton, ahonnan a lőrincgazdagodás fizetve van. Gondolom a kínaiak elmondták neki mosolyogva, a Budapest - Belgrád vasút kici-óccó nem cípősz, mire a rezsimbukás után elásott orbánistákat fölfedezi az utókor agyaghadseregként néhány ezer év múlva, addigra meg is térül. Ő meg bólogatott lelkesen, da-da (hogy Lukasenka és Putyin is értsék) és roppantul élvezte a rituális közös szarást az alapvető emberi jogokra.

Fesztelen volt a légkör, nem zavarta senki hülye kérdésekkel és nem akarták, hogy csak ő, csak ő fogja be a pofáját.

pofabe.jpg

Mert ő bizony a hanyatló nyugaton nekimegy a falnak. Ja, nem, ők ezt úgy mondják, elmennek a falig. De nem zúgó éji bogár ő, aki nagyot koppan és elhallgat, frászt. Ő megküzd a Magyarok Magyarországáért, abcúg Soros! Nem kell ide 1300 kvótamigráns, kell helyette 20 ezer kínai a rendszerváltás óta, plusz még kétezer mióta kötvénymigráns is lehet valaki. Kell pár csecsen, legyen aki rendben tartja a rezsimmel és kommunistákkal szemben elszemtelenedő magyarokat.

- A Magyarok Magyarországában félmilliárdért tartanak felszopósrácokat, akiket a kedves magyar lakosság a villanyszámlával finanszíroz kormánya számára.

- A Magyarok Magyarországában vannak gazdag mecénások, akik 4, azaz négy forint tőkeemeléssel hálálják meg a kaszinós koncesszós jogot, és ilyen gavallér módra finanszírozzák a kereskedelmi propagandatévét.

- A Magyarok Magyarországában egy emlékév költségeivel sem tudnak elszámolni megnyugtató módon.

- A Magyarok Magyarországában kamupártok tucatjai fogják százmilliókért garantálni, hogy a 2018-as választás olyan eredményes legyen, hogy Putyin barátunknak irigység sorvassza a pittyét gratuláció közben.

- A Magyarok Magyarországában az uralkodóház pénztárosa gyorsabban gazdagodik, mint a faszbúk tulaj, a királylány férjének meg több kastélya van, mint ahány lakás a Havanna lakótelepen.

Lehetne még sorolni hosszan, de minek? A pohost követő szekta minden tagja meg van győződve róla, hogy amíg az övéik lopnak addig se a gyurcsányi, úgyhogy ez mind rendben van. De mi van veletek/velünk többiekkel? Ti/mi tényleg ilyen Magyarországot akarunk a magyaroknak?

 

403 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr8212527495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@taga20: Undorító? Az, hogy naponta beéget téged? Inkább szórakoztató!
@Wikus Van De Merwe: haver, ugrik a tű nálad, amikor ide esz a fene.

te szerintem szerelmes vagy belém, az fiksz.
@taga20: milyen volt a kecske??? próbáld ki a bürgét is

nyasgem

brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: Igen ez már a párizsi támadásoknál is így volt, hiszen a franciák is támogatták a terrorista "felkelőket". Aszad már több évvel ezelőtt megjósolta, hogy az általuk dédelgetett skorpiók a gazdáik kezét is megmarják majd. Ez sajnos ismét bekövetkezett, most épp mencseszterben.
Hehehe, hahaha, ÖÖÖÖÖ

sztarklikk.hu/kozelet/bencsik-andras-donald-trump-egy-bekepzelt-bunko/324520/

Nem Tramplin. A másikon. A parasztpicsa módra vigyorgón.

Egyébként meg egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
Mit nem mert mondani egy bíró. No nem nálunk, hanem az USA-ban.

"A kongresszus széles körű meghatalmazást adott az elnöknek arra, hogy meghatározza, milyen külföldi személyek nem léphetnek be az országba, de ez nem jelent abszolút hatalmat,..."

24.hu/kulfold/2017/05/25/ujabb-csapas-a-trump-kormany-beutaztatasi-tilalmara/
444.hu/2017/05/25/farkas-florian-valasztasi-megallapodast-kot-a-fidesszel

Felcsút szélén sátoroznak, a teknyős cigányok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Wikus Van De Merwe:
eszt magyarázd el a@tagagagagagagaga nak de kérjél érte 1000000000000000 HUF-ot
www.youtube.com/watch?v=6RKJasYgqOI&ytbChannel=leff56

brühüyyy
kkk
ez kínaiul van neki, mert eredetileg is kínai

szerencsétlen @tagagagagagagaga

a világ valaha volt legszebb előadása

majd gazolónak is küldd el
@Rodeo36 11: Hát igen ez aztán az ötcsillagos. :)
@Oxica:

Miért is jutot eszembe, hogy suba subához, guba gubához...? Meg az is, hogy ben guba?;D
"A Magyar Nemzet úgy tudja, Csetényi azért eshetett ki a pikszisből, mert gondok voltak a felé irányuló rengeteg állami pénz továbbadásával."

HE?????

index.hu/gazdasag/2017/05/26/magyar_nemzet_rogan_szomszedja_kiesett_a_pikszisbol/#
@The real Donky: így van,nem hiszek abban hogy minden bevándorló fel akarja robbantani Európát,de abban sem hogy a homokba kell dugni a fejünk. és érdemes lenne azon elgondolkodni,hogy a második generációból jönnek a merénylők...
444.hu/2017/05/26/100-millio-forint-kozpenzt-kapott-csanyiek-alcsuti-golfklubja

Ja, hogy csányi elvtárs, már ott golfozik a "az alcsúti cigány dúcse" szülőfalujában.
Ezt sosem fogom megérteni, hogy az ilyen milliárdos faszokat miért kell közpénzből támogatni, csak azért, hogy csányi elvtárs tudjon a hobbijának hódolni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: "Ezt sosem fogom megérteni, hogy az ilyen milliárdos faszokat miért kell közpénzből támogatni,..."

Mert az isten adta nép felhatalmazta Or bánt, hogy a nép pénzét a sajátjaként kezelje. Vagy talán mégsem hatalmazta csak arra, hogy a nép érdekében költsön? Mondjuk csepeli tüdőgondozóra?

Én inkább azt nem értem, hogy hol van ilyenkor az istenadta nép? Nagyplakátot olvas?
Csodálatos napra ébredtünk ma is. A kormány választási együttműködést köt a Lungo Drommal. Az, hogy korábban Farkasék pár koszos milliárdocskán similabdát meg törökmézet vettek a búcsúban, aprópénz. Kipótoljuk, kifizetjük. Gondolom, innentől Orbán Viktor Farkas Flóriánnal kart karba öltve harcol a szemét Jobbik ellen, aki a béruniós kezdeményezéssel megöli a rezsicsökkentést, ráadásul az ország versenyképességét is aláássa, mert ha a terv realizálódik, úgy nem jönnek majd a multik rabszolgaválogatásra. Ezt meg, ugye, a Fidesz nem hagyhatja! Örülök, hogy az adóm idén is jó kezekben lesz! :D

alfahir.hu/2017/05/25/lungo_drom_farkas_florian_fidesz_valasztas_megallapodas
Dakota vérszerződés. :)

Flóri és cigányai milliárdos tolvajok, tehát a Fidesz ismét stratégiai megállapodást köt velük, mert azonos az "értékrend".

alfahir.hu/2017/05/25/lungo_drom_farkas_florian_fidesz_valasztas_megallapodas
@PeniValdes: "Máris arról ábrándoznak, hogy mindenhol Orbán Viktor szövetségesei nyerik a következő választásokat, és Európa-szerte szárba szökik majd az illiberalizmus nevű rossz álom. Teszik ezt úgy, hogy a végvári kapitányuk több százezer embert engedett be az Európai Unióba. Teszik ezt úgy, hogy a végvári kapitányuk politikája épp az illiberális iszlám világ úgynevezett értékeinek az idealizálásán alapul. Teszik ezt úgy, hogy amit a mi életmódunkban a politikai iszlám fenyeget, azok olyan emberi jogok, amelyeket más napokon ők is szívesen megtaposnának. Teszik ezt úgy, hogy a végvári kapitányuk az iszlám világban épp magyar állampolgársággal seftel. Nemcsak azt felejtik el a végvári kapitányuknak, hogy huszonöt éve még ő volt Soros György multikultijelmezbe öltöztetett marionettbabája, de azt is, hogy négy éve még Közép-Európa legnagyobb mecsetét tervezte Budapesten felépíteni. Akkoriban még nem volt baja a muzulmán bevándorlókkal: hatalmának zálogát látta bennük – ahogy akkor sincs baja velük, ha busásan fizetnek, vagy ha a családjával üzletelnek."

mno.hu/cinkosakinema/vallashaboru-europaert-2400448
@Gábris szomszéd:
a ceut nem dumcsizta meg a krump lee vel ott bruxellesban??? a nagy vigyor keretében??? vagy más tervei vannak???

lopnak tovább??? és elaggyák az országot senkiháziknak???
brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: az a röhej, hogy ez a sok senkiházi szarcsimbók milyen kevés pénzért adja a becsületét a disznóknak

egy mezei képviselő, fideszközeli vállalkozó, stb... üveggyöngyökért adja el hazáját és saját magát
@habakuk000:

Valahogy úgy tűnik, ezért kevés köztük a tisztességes vállalkozó, aki politika nélkül is megél a vállalkozásából.
Szőlőd verte a jég?
ez a lökdösődős video kiváló munka.

Rajta van a ma világpolitikája: az ész, értelem nélküli ostobaság, az én vagyok a jani, mert én vagyok az erősebb törvénye, a szolgaság, a hajbókolás, az alávaló alázattal történő seggnyalás vigyorba fagyott arccal tevékenysége

pech, hogy a mi választott vezetőnk a teljes behódolás, a becstelen, erkölcstelen szolgaiság mintapéldánya ezen jelenetben -is-
@látjátok feleim szümtükkel: megúsztam, a fagyot is, a jeget is, bár tőlünk húsz km-re mindent vitt a jég

Gazoló felé jártam a héten, meglepően kevés a szép bogyós ültetvény, sok új bodza van, de málnás alig
@habakuk000: hallod haver, ez milyen?!

undorító ez a magyar világ. döbbenetes, hogy a ruszkiktól kell megtudni, hogy kábé miről dumált a két despota.

444.hu/2017/05/26/paksrol-telefonozott-orbannal-putyin
@habakuk000:

"Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,

nagy, álmos dzsungel volt a lelkem
s háltak az uccán. Rám csapott,
amiből eszméltem, nyelvem
származik s táplálkozni fog,

a közösség, amely e részeg
ölbecsaló anyatermészet
férfitársaként él, komor

munkahelyeken káromkodva,
vagy itt töpreng az éj nagy odva
mélyén: a nemzeti nyomor."

...............

Merre jártál haba?))

Az egykor virágzó észak börzsönyi bogyósoknak lőttek(
Üzemel még néhány hűtőház,de az egykori paradicsomi állapotokat elgazosodott,elhanyagolt parcellák váltották fel,ahol különösebb meggyőződés és motíváció nélküli 'gazdák dacolnak a reménytelenséggel(
Tudom,hogy a klímaváltozás is bejátszott,de az egykori tündérkerteknek csak a hűlt helyét látni,Nagybörzsöny,Vámosmikola,Ipolytölgyes,Nagymaros és az összes többi kisfaluban( Helyette mindent lekerítő ''turul kiskirályok garázdálkodnak vagy gazdálkodnak a 'sztyeppén.A táj így is igéző,de szívfájdító is egyben(
.....

Gondoltam rád a gyöngyösi jégviharnál...
@habakuk000:

Persze, mert még nem találták fel a dobozba önbejáró málnát. Azt bezony kézzel kell szedni.
@látjátok feleim szümtükkel: " hol van ilyenkor az istenadta nép?"

pl. itt és átlagosan ilyen állapotban:
„napi szinten félelemben, terrortól rettegve kell dolgozni. Óriási csapás, ha nem tudunk segíteni egy bajba jutott emberen, de az az igazán feldolgozhatatlan, hogy saját feletteseink rettegésben tartják azokat, akik ki merik mondani a véleményüket. Pillanatnyilag nekem egy lyukas cipőm van, úgy fordítom a lábam, hogy ez ne legyen látványos. Ebben a hónapban el kellett döntenünk, hogy a gyerekeknek vegyünk szandált, vagy magamnak cipőt. Sajnos szandált se vettünk, majd talán a következő fizetésből. Szégyellem leírni, de mi azért megyünk hétvégén a szülőkhöz, mert nincs pénzünk a hétvégi nagy bevásárlásra, pedig nagyon tiszteljük, szeretjük a szüleinket! Mégis a pénztelenség visz oda minket.”

nepszava.hu/cikk/1130375-megfelemlites---nyomasproba-alatt-a-mentok
@gazoló:

Földtulajodnosnak jobban megéri kalászost, repcét, kukoricát, napraforgót termelni, ahhoz kevés munkaerő kell. a bogyósok kézi erőt kívánnak, az meg sokba kerül, nagyobb benne a kockázat is. Nem hüje a magyar földbirtokos. A paraszt volt hüje, amikor megszavazta, hogy a neki munkát adó tsz-ket szét kell verni. Miért? Mert volt minden tsz-ben egy elnök, két-három helyettes meg egy főkönyvelő, és az rajtuk élősködött. Most nem élősködik rajtuk más, csak a magyar oligarcsa, a paraszt meg élni is alig tud, és belegedeb a munkába.
Saját maga alól húzta ki a parasztság a megélhetését adó munkát. Visza meg egy fölbirtokos sem ad, csak güzül tovább. Erre még a fidesz is rátett a birtokméret módosítgatással. Ezért nem is lesznek a közeljövőben tündérkertek.
@gazoló:

Vastagbőr reklámnak kölcsönkérhetné a képét.
@Amelanchier:

Semmi gond, a reggelit még is Balog páterrel fogyasztják, aki még ezen jól is mulat. Megérdemlik? Megérdemeljük?
@habakuk000:

Fenéket, rajta van egy 70 éves buggyant elme. Semmi más.

Mondjuk 50 évesen is lehet sérült az az elme.
@habakuk000:

Mi választott vezetőnk tartása, vigyora ékesen mutatja milyen az, amikor az alvajda a fővajda jelenlétében gazsulál. Itthon meg a Flóris ment neki gazsulálni, így a világ rendje helyre billentve.
Ellenzéknek elő kéne már venni a jól bevált demagógiát, és addig kéne ezzel igyekezni, míg minden jó gondolatot el nem capcaráz előlük a fidesz.
@látjátok feleim szümtükkel:

Így elkúrni a meglévő jót csak mi 'magoriak tudjuk és ezt mindenféle hamis nosztalgia,bezzegség nélkül állítom(Persze a földtámogatásokból felvett zsetonból megvett hatodik terepjáró és elektromos kerítéssel védett,kacsalábonforgó rancsokból kinézve a rabszolgákra nem is érdeke senkinek a munkahelyteremtés és a közjó(

kaparj kurta))

.......
nálam is veszélyben forognak a 'bogyósok,mert a madárállomány a macska felügyelete ellenére másfél méterre a talajszinntől fészkelget a cseresznyefán nagylazán)

kepkezelo.com/images/cdndui2jdwaxofv2hzrw.jpg
@habakuk000:

két ordas tahó dominálja a képet(
Basszus! Amikor egy foci stadionyról van szó, ott van személyzet, edző, meg fűtött fű is. Azonnal. Pedig ők is alkalmazkodhatnának a feltételekhez, és a taoból lehetne elég orvost tartani, rendes fizetésért.

"A Magyar Kórházszövetség alelnöke, Velkey György szerint sem elfogadható, hogy szakmai felügyelet nélkül vezényeljenek egy szakorvosjelöltet a sürgősségire, ugyanakkor "a súlyos orvoshiánnyal terhelt mai időkben muszáj igazodni, alkalmazkodni az adott feltételekhez"."

hvg.hu/itthon/20170526_szakorvosjelolt_urologus_surgossegi_osztaly#rss
@gazoló:

Ez is valami?:D

A konyhánk előtt két méterre volt egy cseresznyefa, amiről le akartuk szedni azt a kevéske termést, amit volt rajta. A vödröt közben egy ágra akasztottuk, és a fekete rigó oda ült a vödör szélére, nem zavarta, hogy közben mellette matatunk a fán. Következő évben kivágtuk a fát, mert én a madárnak csak a tetején lévő termést szánom. A többi elméletileg minket illet/ne.
@taga20: D

avagy golyóálló buktor találkozása a középázsiai diktátor imbecill sarjával))
@gazoló: ja és récsöl felsír:))

azé vágod, hogy péntek van, és egyre izzik a levegő:))

www.napiszar.hu/showPost/PopoPentek_53
@taga20: D ,mint disznyó

én meg azt hittem nem kell többet dolgozni a héten,de ezt látva túlóráznék egy picit))
@Gábris szomszéd: és eszt mekdumáltad a keresztény családoddal?

me ebből purgatórium lesz, és nem fog sikerülni, ha ilyen bukszákra polírozod a bohócot:)))
@Gábris szomszéd: @taga20:

'azé szólhatnátok mielőtt nyugalom megzavarására alkalmas tartalmakat toltok ide))
@gazoló: oksa haver. lekközelebb szólok, ha koraimagömlésgyanúsdolgot tolok:))

addig is, éljenek a csajok:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/34698.w-500.h0.q100.jpg
@taga20: Csak annyira amennyire te is megbeszéled a családdal. :)
@gazoló: én vagyok a képmutatás? lehet.
viszont, ha leleplezel nem fogom tagadni.

u.i.: nem fok sikerülni köcsög binyiglis:)))
@taga20:

Novák Katalinnak, az Emmi államtitkárának köszönhetjük ezt a színvonalas konferenciát??

"Szmirnov szerint ilyen sikere volt az ördögnek, amikor a nőt leválasztotta a családról, azzal, hogy igáslóvá tette (értsd: a nők munkába állhattak). Majd azzal folytatta, hogy ezzel a szuverenitást táplálták a nőkbe, így téve tönkre a családokat. Ha ezt az utat folytatjuk, figyelmeztetett az orosz ortodoxok képviselője, akkor nem marad semmi az emberiségből, másféle teremtmények fognak élni ezen a világon. "
@gazoló: pedig szeretném:))

azé vannak még szép dolgok, ebben a ronda világunkban:)))

zene, bár lehet, hogymá korábban bedobtam, de nagyon nő:)))

www.youtube.com/watch?v=8TfTHxqxnx4&list=RD8TfTHxqxnx4
@eszti....: oké drága barátném, de mit akartál nekem/nekünk üzenni evvel?
@Gábris szomszéd: ez egy palesztin család volt more, vagy egy zsidó család?:)))
@taga20:

Különösebb célom nem volt vele. Csak elméláztam azon, miért kell egy államtitkárnak állami pénzen, munkaidőben, futóbolondok gyülekezetét rászabadítani az országra.
Gondolom nem magánakció volt részéről. Valakinek jóvá kellett hagyni a tervezetet, kiutalni a szervezéshez szükséges pénzt.
@eszti....: miért kell a ruszki szart ránk dönteni?
me igény van, a sötét vidéki barmoknál.

lásd angyalt, teli pofával nyeli a szart, és még szelfizik is közben:))) csak kínomban.
@taga20:

Feltételezem olvastad a hírt, hisz te hoztad ide. Ez nem kifejezetten ruszki szar.
A világ nagyon sok helyén igénylik a sötét középkor szellemiségét.
A vidékiekről leszállhatnál végre!
Nem helyfüggő az ostobaság.

Mint volt naiva kérdezem, mi késztet naponta evidenciákra rácsodálkozni???
@eszti....: "A vidékiekről leszállhatnál végre!
Nem helyfüggő az ostobaság."

szerintem a vidékiek full barmok, a geci rendszerének gerincei, lásd utóbb gyula környékén.

ja és!

"Mint volt naiva kérdezem, mi késztet naponta evidenciákra rácsodálkozni???"

eszti.... (törölt) 2017.05.26. 21:08:57

@taga20:

te is vidéki vagy, bakker! )))
@eszti....: ako vágod má, hogy mekkora a baj?

azé vigyázz, hogy a görbe tükör nehogy mekvágjon!:))

zene, me gyönyörű szép májusunk van.

www.youtube.com/watch?v=kMLGsMlL8n0&list=RDkMLGsMlL8n0

bár szerint olyan nyálas, mint a most múlik pünktlicht:)))
@taga20: Öt év kötél fejenként. :)
@Gábris szomszéd: temilyen körösztény vagy!:))

ja és fettel, és norbi! és a hispán!:)))
@taga20: Akkor már inkább Norbiiiiii :)
@Gábris szomszéd: szerintem is csalnak a vallásos barmok:)

fettel, pázseno, norbi, lesznek az ászok:)
@Gábris szomszéd:

ez simán kimeriti a kiskorú veszélyeztetése bűntettének bűntetőjogi tényállását. 1-5 év. Csak fel kéne jelenteni.
@PeniValdes: Az érem másik oldala a mencseszteri valóságról. :(

youtu.be/ESr49KHkDpw
@gazoló: Vámosmikola-Ipolysag viszonylat. Nagyon szép a környék, szól az Antenna Rock, mi kell még?
Mondjuk, ha egy falusi pálya műfüvének árából pl megoldották volna az árnyékolástechnikát vagy az új fajták technológiai sajátosságait a népnek megtanítják, lehet nem csupán a bodza virágozna, bár az is szép.
@eszti....: két napig lógtam Pesten és Budán, mondtam is a gyerekeimnek, érzem magamon, hogy egyre vidékibb vagyok.
Azt hiszem, ha a nem vidékiség arroganciával összekötött taplosagot, türelmetlenségét, szemrebbenés nélküli becsapast jelent, akkor szívesebben maradok buta vidéki.

Kifejezetten egy balkáni, vagy ukranos oroszok filingje van ennek a jobb sorsra érdemes városnak. Szóval bunkóföld, ne tagadjuk.
@habakuk000: a balkanisagert elnézést kell kérnem a balkaniaktol, nekik van egyfajta sajátságos bájuk, derűjük.
Bp rosszkedvű, rosszindulatú, trehány, büdös város.
@habakuk000:
Akkor nekem ez hamarabb lejött, mint neked... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mostanában sokat vagyok Pozsonyban, Prágában, őket is megszállják a turisták, de valahogyan derűsen nyugodtak.
Bp tényleg ukrán, orosz mentalitás, kobunko nekem.

A tegnapi magyar nemzetben két cikk is foglalkozik Szlovákiával, tanulságosak.

Eszter véleményére pedig kiváncsi lennék, neki szakmába vág a cikk.
@punkfrog: örülök, ha bentről ezt nem így látod. Kívülről, vidékről számomra így tűnik.

Mint ahogyan rendszám nélküli autóknál is ki tudom találni, cseh, szlovák vagy magyar közlekedésben veszek-e részt.
@habakuk000: haba, az ilyen dumáid után, mindig a geci jut eszembe.

a vidéki, aki zsigerből utálja budapestet.
@taga20: nem utálom. Szégyellem. Érzed a különbséget?
Amúgy szerettem, mostanában közömbössé vált.
@habakuk000: A vörös rongyokba öltözött Budapest? :)
@habakuk000: az baj a veled haver, hogy összevissza süketelsz.

egyszer eszt mondod.

"Bp rosszkedvű, rosszindulatú, trehány, büdös város."

asztán azt, hogy nem utálod, szégyelled(mit szégyellsz benne? aszt, hogy egy vidéki suttyó több évtizede ott szívatja, ahol tudja?), asztán kijelented, hogy közömbös vagy.

és te kérsz számon bármit is az ellenzéki pártokon?

haver, te két koherens mondatot nem tucc kierőlködni magadból.

de azé remélem nincs harag:)))
@taga20: miért lenne.
Nem tudtam, hogy ennyire nehez dolog az értő olvasás. Lehet, könnyebb így az élet. Szerintem szebb, amikor a világ a szivárvány minden színében pompázik, nem csupán két színben.
Mellesleg nem túl nagy dicsőség Orbánra fogni a tahosagot, nem lakótelepi követni a példáját.
@habakuk000: barátom, mi szerinted az értő olvasás?
a te olvasatod?
szeretnéd, hogy én is aszt szajkózzam, mint te?

az a helyzet, hogy vágom mi a stájsz nálatok vidékieknél, amikor budapest kerül szóba.

mellesleg nem túl nagy észre vall, hogy a kettőnk nézetkülönbségében letagadod a tényeket.

ez a redvás gumicsizmás geci, szétbassza ezt a szép reményű várost.

erre te elkezdesz a szivárványról süketelni!
@taga20: be aszna a szentkuti búcsú, ha Lenin-fiúval értenék egyet..
LeirtAm a enyomasaimat, ennyi.

Érzéseiről nincs mit vitázni.
Amúgy a Demszky érában sem vettem észre azt a kurva nagy lpozitiv változást.

De, hogy ne érezd azt, hogy nyomják Krahacsot, elmondanám, hogy pl Salgotarjant is lehetetlennek tartom, ha más okokból is.

Putyin. Biztos ő az oka az egésznek egyszerű gondolkodású kollegám.
@eszti....: az első kettő

A kutya úr nagyon szereti a. Seresznyet. Nem túl halados együtt enni, úgy, hogy kimagozod az övét.
Biokutya, az eper is ízlik.
@habakuk000: "be aszna a szentkuti búcsú, ha Lenin-fiúval értenék egyet..
LeirtAm a enyomasaimat, ennyi."

ez mi?

"Putyin. Biztos ő az oka az egésznek egyszerű gondolkodású kollegám."

ez mi?

haver, te vagy az élő példa arra, hogy a vidékiek sík
hülyék, akik életben tartjátok a gecit.

na mit szósz? én is tudok olyanokat tolni, mint te nap-nap után.
@taga20: uhum, mert megfertőzött bennünket vidéken a pusztán a sztyeppének hangja Putyin szövegével.

Na minden jót, en vagyok egy nagy ókor, hogy mindig szoba állok veled minden baromság ürügyén.

Többet nem fordul elo, Angyal is sokkal elviselhetőbb, hogy nem látom. Ez azért dicsőség szó mi szó.
Minden jót, nincs harag részemről.
@habakuk000: ahogy stirlic mondaná, a kanyar a hibás, vagy a görbetükör:)

haver, ez má itt a varánusz hattyú halála.

ja és szerintem mindenkit tüntess el, aki neked ellentmond.

ja és minden jót, és nincs harang:)))

eszti.... (törölt) 2017.05.27. 21:09:35

@habakuk000:

Az első egy korrekt írás, nem sokat lehet hozzátenni. A tavalyi, hónapokig tartó pedagógussztrájknak az lett az eredménye, hogy minden évben 6%-kal emelik a fizetésünket.
2017-ben a kormány több családsegítő/ szociális támogatás összegét emeli. Fico szerint fontos, hogy Szlovákia kedvező gazdasági helyzetét megérezzék az ország polgárai is.

A második témáról sokszor kifejtettem már a véleményem. A magyar kormány gyalázatosan viselkedik saját állampolgáraival szemben. Külföldre szórja el az adófizetők pénzét az helyett, hogy saját lakosaira fordítaná. Ne felejtsük el, forintok milliárdjáról van szó.

Kösz a tippet! Sajnos a dobermannak elég kényes az emésztése, beteg lesz a gyümölcstől. Legalább is így tapasztaltuk az elmúlt másfél év alatt.
süti beállítások módosítása