Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.31. 05:21 Fabius

Ennyien utálnak, Viktor?

Címkék: gazdaság fidesz eu orbán viktor kohéziós alap

Divatja van így a ciklusfelezőn valamiféle mérleget vonni az aktuális kormány eddigi teljesítményéről. Megmondom ahogy van, én nem terveztem ilyet. Minek? Ha kiteszem ezttáblázat fidesz.jpg

meg ezt:  

táblázat orbán.jpg

akkor is csak az derül ki, amit eddig is tudtunk: a teljesítményről beszélni alig lehet, és ezt a közvéleménykutatók adatai szerint már a választók is tudják. Kedves Vezetőnk vághatja a centit, mert ha valakinél Mesterházy Attila népszerűbbnek számít, az ettől nagyobb bajban már nem lehet. 

 Amiért mégis érdemes beszélni erről annak oka Viktor tegnapi győzelmi tánca a Királyi Tévén. Mert a látottak szerint ő nem ebben a valóságban él, és lehet nem is érzékeli, hogy az egy szál pöcsben előadott rituálé nem a Fidesz Szittyák Győzelmi Tánca, hanem valós koldusopera. És a Trubadúr segge kilógna a gatyából, ha meglenne még az a gatya.  orbán-selmeczi.jpg

Ha a koalíciós kényszerházasok között volna egy Horn Gábor, akkor a kohéziós alap felszabadítása mellé tűzött cetli láttán bizony lehűtené a beteget egy nem azt üzenték, baszod, hanem, hogy csináljad már mert tönkre mész! -szel. Valami hasonlót fejtegettek a jobboldal közgazdász ikonjai is, de ez a féleszű csak rángatja a köcsögdudát, hogy öt év múlva legyorsuljuk a németeket, és a tömegével elvándorolt fiatalok a röhejes túró rudi kampány helyett a pénz szagára jönnek haza azoktól a csóringerektől.

 No, ha valamiben akkor ebben egy tipegésnyit sem haladtunk előre a két év alatt. Végül is mi sokat nem vártunk azok után, hogy a válság közepén annyi volt a gazdasági elképzelése, hogy odament Barrózó Józsihoz és aszonta: idesecsém, mink mostan elkűggyük a hiányt olyan 7% környékére, illetve tudod mit, legyen inkább nyóc az a százalék, abból pár új stadion is kijön. Namitszósz, jól kitanátam? Mire kapott akkora sallert, hogy azóta is azt hiszi a fehérvári Bazilika Béla király harangja költözött a hallójáratába. De abban azért még én is bíztam egy ideig, hogy a kísérletezést csak felülírja az eredménytelenséget látva a valóság. Majd jönnek a jobboldal gazdasági szakemberei, akik suttyomban elmondják mit kéne tenni, és végre valahára majd irányba fordulunk és úgy teszünk, mintha mindig is erre akartunk volna menni. Mé', ha az IMF-fel ment, akkor menne mással is. 

 De nem. Chikán, Mellár, László Csaba és Bod Péter Ákos is hiába mondja a magáét lassan egy éve, Orbán fürdik a nem tudjuk minek a győzelmi mámorában, a gazdaság meg az utóbbi egy évet recesszióban töltötte. Normális helyeken az ilyen tanácsokat papírra vető fétis jobb kéz már levágva és kiszögelve kornyadozna az államkincstár ajtaján, mementónak, és kevésbé látnok, ám a gazdaságot közelről ismerő jómunkásemberek tennék végre amit kell. Helyette Egyenes Út nagyfőnök a sámándobbal a hóna alatt jár még mindig vitustáncot a gazdaság romjain. 

 Pedig, ha ránézne a fenti két táblázatra akkor talán világos lenne, számára hová vezet ez az egyenes út. A probléma annyi, két évig még mi is elkísérjük.

 

 

 

755 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr964556326

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pohárköszöntő 2012.05.31. 13:37:39

Az Orbán kormány első két évének tiszteletére Max Lamertől, az Elvarázsolt Kastély legújabb rovatában, az Agymelegítőben. Ha már nem bírja hideg fejjel elviselni a világot, de nem akar forró fejjel a falnak rohanni, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetősé...

Trackback: Önfelszopás Fidesz módra. 2012.05.31. 05:46:34

Kedves Rózsa! Ezt durván beszoptátok.   Kis visszatekintés. A közoktatás pénzbe kerül. Most és mindörökké. Ámen.   Annak idején a mostani „koalíció” erősebb tagjának vezérének szájából hangzott el: csuhások, térdre, imáh...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@akela_a_hun: "mindkettőnek etetnie kell(kéne) a sleppjét "

A múltkorában meg éppen amiatt kritizálták Gyurcsányt, hogy elvi okokból nem finanszírozza a pártját.

Nem vagyok egy fan, de ez pont a kettő összemosása.
@a szív fészkei: Te egyértelmű, hogy minden nácit elítélsz. Viszont mások nem abba a helyzetbe vannak mint te, így képesek valamilyen szinten tisztán megítélni ezt a dolgot.

Másfelől nem a haláltáborok kiagyalóiról volt szó. Ezenkívül a zsidók között is találnánk szociopatáékat, tehet ezek alapjáén felesleges az ilyen megítélés.

Ha a római hasonlatot nem akarod megérteni, az a te bajod.
@Gábriel angyal: Tőle még nem láttam olyan erős komcsi kirohanásokat. Lehet bamba vagyok. :)
Alig várom, hogy az ilyen inkompetensek hatalomhoz jussanak. :)

"A Jobbik ezzel szemben az ipart, a mezőgazdaságot és az idegenforgalmat erősítené, és arra szólítja fel a kormányt is, hogy az elérhető erőforrásokat ezekbe a szektorokba összpontosítsa, mert ezek a területek alapozhatják a magyar gazdaság újbóli növekedését."

barikad.hu/latin_amerikai_tarsadalmat_epit_a_kormany-20120531
@a szív fészkei: Azért Ágnes művésznő van olyan barnában, mint Gabika primadonna szőkében.
@Knósszosz: Elszállt, amit az előbb köszöntem. Úgy látszik, másnak nem zavaró, hogy Stefike - lányként vagy heccként de - folyamtosan echte náci parádét tart itt Fabius blogján. Ájulva a csodás katonai teljesítményüktől csatlakoznak mások is. Tehát sikeres, minden poszt a náci páratlan teljsítményre fut ki..

Baszom alássan, ezzel együtt kikaptak, szarrá lettek verve, ázsiai hordák által is, de szarrá! És én május 9-ének örülök, nem annak, hogy jaj de szépen röpködtek a a pilótáik, amíg röpködhettek és gyilkolhattak Hitler dicsőségére.

Amelyik katona ennek a eszmének áldozta tudását, tehetségét, az egy genyaféreg, legyen bármilyen kiállású, tehetségű, stb. Csodáljátok akkor már ennyire fennhangon a német mérnökök teljesítményét is, hiszen ennyi embert bedarálni, eltüntetni csak egy kiváló logisztikai és műszaki bázis tudhatott. Büszkék is voltak rá nagyon. Csak azért picinként mégis álcázták, lásd Terezin...

Igaza van Orvbánnak, hogy erre játszik rá, hisz ezt olvasva, ami itt folyik, ezek szerint egy náci ország még mindig Magyarország. Csak most azokról az elvekről kicsit hallgatva.
Bocs, undorom. Lehet, hogy kétszer megy el.

Neked Knósszosz még egyszer kösz.
@Gábriel angyal: Azért a mi viktorunknak kijárna egy bizniszdzset. Igaz, egyenlőre egy A 318-as, de később jöhet a brunei szultáné is, állítólag 380-asra fáj a foga. Addig is jó lesz ez szeretett vezetőnknek:
www.airliners.net/photo/AJA---Al/Airbus-A318-112-CJ/2072076/L/&sid=29601ba7cdb0a8d1177c28b7cf5fe7d1
@a szív fészkei: Nácik a háborút amiatt veszítették el, hogy egy szociopata irányította őket, meg 2 nagyhatalommal küzdöttek egyszer. Ezt semennyi nagyszerű képességű ember sem tudja kompenzálni.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: TE meg ne ítélj el minden nácit. Neked így jó, az a te dolgod. Kurvára nem szeretnék a helyedben lenni. Te vagy itt a helyi Török Gábor: minden viszonylagos, minden lehet jó is, csak úgy kell nézni.
@a szív fészkei: Nem, én a kollektív bűnösséget, és a fekete-fehérben való gondolkodást ítélem el.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Akkor Te nyilván tisztán ítéled meg ezt a 'dolgot'? Bazz, ne csináld már! A fost mivel lehet emészthetővé tenni? Ennél többet feltételeztem Rólad.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Figyelj, hanyagolj, hányok ettől. Értsed meg nácikat, simizd a bukójukat - ne foglalkoztasson, mi volt az alapideológia, amiért nekimentek két nagyhatalomnak - csak nekem ne magyarázd a bizijüket.

TE biztos elviselted volna alattuk a csicskalétet, ha már a szerinted alsóbbrendűeket - ahogy fentebb írtad - kiirtották és szép rendet tettek a világban.

Azt hiszem, nem tudok veled zöldágra vergődni - egyszerűen riasztó vagy számomra.
@Knósszosz: Nem látom tisztán, csak jóval kevésbé vagyok érintett a dologban. Itt most nem arról beszélünk, hogy a haláltáborok építői mekkora zsírkirály emberek voltak. Hanem arról, hogy egyes hadvezérek miket értek el.
@Habakuk999: Ne foglalkoztat a maszopos, vagy DK-hölgykülönítmény, de Stefike visszafogottan árjázó képeiről az jutott eszembe, hogy egy, ma szép fiatal barna fiatal lány még nyugodtan hízhat zsírdisznóvá húsz-harminc év múlva és lesz olyan, mint Vadai. Na és ez nem jelent sem tiszta nemzettudatot, sem mást, holott erre dobta be a képét példának.
@a szív fészkei: Nem azért támadtak meg két nagyhatalmat mert a németek mindenkivel háborúzni akartak. Itt egy ember elmebeteg kirohanásairól beszélünk.

"TE biztos elviselted volna alattuk a csicskalétet, ha már a szerinted alsóbbrendűeket - ahogy fentebb írtad - kiirtották és szép rendet tettek a világban."

Nem tudom mivel lesz jobb, ha letagadod az igazságot.

"Figyelj, hanyagolj, hányok ettől."
Felőlem, ha gondolod.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ítéld el azt.

Tényleg a nácik együtt nem is csináltak semmit. Külön-külön meg pláne nem tehettek semmiről, hiszen mind azt makogta, hogy á, nem is tudtam, mi folyik itt, parancsra tettem - ergo nem bűnösök, hanem sőt, őket illeti a brühühühü a nagy gyásznapjukon.

Na, akkor ezzel tényleg leszakadok rólad, számomra követhetetlen minden szavad. Gyakorlatilag a kifárasztás technikáját űzöd, és én kifáradtam beléd.
@Knósszosz: @a szív fészkei: @73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ez nagyon bonyolult kérdés.
A Wermacht tiszt nem SS, SA vagy SD legény.

Hanem hivatásos tiszt, aki felesküdött Németországra.

Ezen már gondolkodtam, - mivel nekem is van tiszti rangom is, nem nagy dicsőség előfelvételisként egyetem után fél évre adtak -, hogy mi a fenét csinálnék, ha ilyen Viktorhoz hasonló barom miatt mondjuk menni kéne a Vajdaságba.
Amikor minden idegszállal gyűlölnéd, de benne vagy a rendszerben.

A szüleim is azt mesélték, a német tisztek gyűlölték Hitlert, tanárok, értelmiségek voltak.

Ez nem tud fehér vagy fekete lenni.
@a szív fészkei:
Figyu, én undorodom ettől az egész szaros magasztalástól, meg a szájon b@szott retek fényezéstől, ami azt sugallja, hogy voltak becsületes nácik. Ja, voltak, Dél-Amerikáig szaladtak a becsületességük okán, oszt még mindig van belőlük, akik nem döglöttek meg.
Mit lehet egy ilyen beszólásra mondani (kiragattam a kohn-texatúrábul): „TE meg ne ítélj el minden nácit” – báj Vladys.
Itt az eleje, meg a vége!
@a szív fészkei: @Knósszosz: De egész Németország nem volt náci. Mint ahogyan egész Magyarország sem.

Van kollektív bűnösség?
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):

Így meg az néz ki, ha kibaszlak innen megint.

Hupsz.

Jelzem ezt szó nélkül teszem legközelebb, ha megint valami náci faszsággal jössz vissza. Mert ezzel anyádat szórakoztatod ezentúl.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Aszt hiszem, hamarosan véget ér a mi kommunikációnk minden szinten. Nem érdekel, hogy szarsz rá, de nekem az akkori német hadi sikerekről csak a pusztulás jut eszembe. Tudod, ha Te erre büszkén tekintesz, akkor szarházi vagy.
@Habakuk999: Igen, sajnos ezt nem értik meg sokan. Két lehetősége volt, vagy támogatja névleg Hitlert (persze az agymenéseit nem követi) és ezzel tovább szolgálhatja hazáját, vagy disszidál. Annyira szeretik leegyszerűsíteni, hogy mindenki aki német katona volt, az megérdemelte a halált, mert miért nem fordult ellenük. Az meg már a röhejt képezi mikor minden németre rá akarják verni a népirtást. Érdekes viszont spanyolok/britek/USA ellen soha nem látok ilyen kirohanást. Az oka meg nagyon egyszerű, nem veszítettek.

@a szív fészkei: Hát legyen. Csak leírtam a véleményem, de rendben.
@Knósszosz: Sajnálom, ha azért mert le merem írni, hogy nem volt minden német egy szociopata népirtó, akkor neked/nektek ez azt jelenti, hogy egy holokauszt támogató ember vagyok. Ha te meg képtelen vagy felfogni, hogy a világ nem 1+1, akkor hülye vagy.
Izgis fejlemények Fabius háza tájáról. :)

Lemondott Papcsák bizalmi embere

hvg.hu/itthon/20120531_lemondott_papcsak_embere_kovacs_balazs
@Habakuk999: Nincs! Ahogyan a cigányok mindegyike sem mocsok. Ne csináld már, én nem a német népről beszéltem, pusztán azokról, akik a birodalmi törekvéseket tevőlegesen támogatták. Le van szarva, hogy mekkora katonai géniusz volt, ha köze volt ahhoz a tetű ideológiához, amelynek következtében milliókat irtottak ki. Én spec. erre gondoltam.
@Knósszosz: Nem tisztem védeni Vladyst, de ebbe a storyba csak belecsöppent, mint Pilátus krédóba.

Pont nem azt mondta, ami miatt neki estetek.
@Knósszosz: Csak valakinek ez egyenlő a hazája ellen fordulással. Ekkor két lehetőség marad, vagy támogatja tovább, vagy öngyilkos lesz.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ja igen még egy kimaradt. Megpróbálja likvidálni Hitlert. Páran próbálkoztak vele sikertelenül.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Te írtad:
„TE meg ne ítélj el minden nácit” Akkor erre mit lehet mondani? Ez világos, félre nem érthető fogalmazás. Akkor írtad volna azt, hogy: 'németet'! Akkor semmi félreérthető nem lenne a dologban és okod sem lenne lehülyézni.
@Knósszosz: Baszdki, a német hadsereg elég hatékonyan támogatta a birodalmi törekvéseket.
Ettől függetlenül nem voltak mindnyájan nácik és nem voltak az összes katona háborús bűnös.

És igaz, ami igaz, lehet találni kiváló német katonákat, tiszteket, tábornokokat, - bár ezt félve írom le, mert Gábriel ezen felbuzdulva rögtön elkezd szép árja fényképeket linkelgetni-.

Ugyanakkor felvetődik a első háború győzteseinek felelőssége is, a békekötés feltételei ugyanis magukban hordozták a második nagy háború kitörésének szükségességét is.
Bonyolult ez.
@Habakuk999: O.K. Épp most próbálok békülni, utálom az erőszak minden megnyilvánulását, verbális szinten is. De azt nem tudom elfogadni, hogy a nyilvánvaló szart fényezze valaki. Náci ideológia fos. pont
@Habakuk999: I jönnek be a komteok. Mennyire volt vajon szándékos. Ilyen alapon mondjuk szépen el lehetett volna tüntetni Németországot 100 év alatt.
@Knósszosz: Már ne haragudj, de mikor mondtam olyat, hogy a náci ideológia jó?

Idióta-e vagy?
@Knósszosz: Vladyssal békülj, nem vagytok messze egymástól.:)
A nácizmus egy nagy rakás fos.
A magyar hungarizmus meg a faszssetudjamilyen izmus meg a fosnál is fosabb, mert nem még eredetiség sincs benne, csak a nácizmus majmolása.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Hát akkor ki a lófasztól kopiztam be? Aki tud olvasni visszakeresheti. Amúgy ez az egész jó náci/szar náci dolog nem érdekel. Aki hozzájárult bármilyen formában a mocsokhoz, annak azt tudom ajánlani, hogy nyissa ki a kazán ajtót, aztán zárja be. Belülről.
@Knósszosz: Elbuktad a békülést, mert Vladys szeret kakaskodni, hajdú ősei lehetnek, most már magyarázkodhatsz.:)))
@Habakuk999: :D

@Knósszosz: Ezt: @a szív fészkei:

Most már magyarázd meg kérlek kik voltak a nácik? Nem az ideológia, hanem a konkrét személyek (nem név szerint).
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Húú, egyszer összerúgtuk a port, de én nem vagyok egy agresszív csóka. Szóval miért is ez? Egy megjegyzésed alapján szállt el az agyam, azt pedig akkor Te fogalmaztad félreérthetően. De az nekem vörös posztó, próbálj egy nyolc elemit végzett módján kommunikálni, hogy én is megértsem. Ha szabad kérnem...
@Knósszosz: Akkor leírom én. Minden ember aki tagja volt a pártnak, vagy a hadseregnek, az náci volt. Mivel nem volt külön német és náci hadtest, és nem lehetett dönteni, hogy ki melyikbe akar tartozni, ezért számomra elfogadhatatlan az a felfogás, hogy minden náci szemét. Azért mert a hazáját akarta szolgálni és védeni szerintem nem elítélhető senki. Arról nem is beszélve, hogy sokan nem önként léptek be, főleg a háború vége fél, vagy a hitlerjugendesek. Aki viszont vallotta a náci ideológiát azt egyértelműen elítélem.
@Habakuk999: A hungarizmus pont nem a fasizmus majmolása, de már úgyis lefeküdtél. Ha érdekel máskor kifejtem, bár nem tartom valószínűnek, hogy érdekelne más vélemény ezen a téren. :)
@Gábriel angyal: Ugyan az a nemzetiszocialista, csak jó adag kereszténységgel nyakon öntve.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Nekem egy 5 mp kidobni innen. Neki valamivel több új nicket csinálni. Meglátjuk ki unja meg hamarabb.
@Fabius: Az ilyenek sajnos rendelkeznek 524 másolattal, de legalább meglesz a reggeli programod. Felkelés, Stefike kirúgása, reggeli.
@Gábriel angyal:

Ettől érdekesebb, hogy a Hermina rendelő ügyét elnapolták, vagyis egyelőre marad. Gondolom ehhez semmi köze annak a ténynek, hogy ma a testületi ülésen a zuglóiak kifejezték nemtetszésüket :-)) Papcsák egy újabb petíciót is kapott.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ebben az eszmefuttatásodban több ütközőpont is van. Beszéljünk erről, de holnap/ma. Az egyik állításod kirúgja a másik alól a mankót, érthetetlen ellentmondásokkal igyekszel operálni. Érdekel a véleményed (ezt ne vedd cinizmusnak), de rohadtul álmos vagyok és megyek is dögleni. Legyél itt holnap és folytassuk. Azt előre bocsátom, hogy egyetlen bitem sem fogja majd be a tízből azt, amit műveltek hazafias meggyőződésből, a nemnácinémetek. Se.
Szabadna kérnem holnapig ideiglenesen visszavonni a "hülye" titulust?
Ha nem, hát nem. Jó éjt
@Gábriel angyal: Végigolvastam a múltkori linkjeidet róluk, a pontjaikról, valami baj lehetett velem.:(

Foglalkoztat, mert fel nem tudtam fogni, hogyan lehetett meghülyíteni egy egész népet.

Most kezdem látni, nem is kell hozzá sok minden, csak egy kis rosszindulat és jó adag ostobaság.

S hozzá egy kilátástalanságot sugalló társadalom, gazdaság.

Orbán Magyarországában mindez adott.
@Habakuk999: Sajnálom, akkor amikor nem lehetett mást látni, mint karok erdejét és zúgott a Heil Hitler, akkor nehéz másra gondolni. És igen, tudok az ellene lázadókról , de valahogy soha nem ezekről esik szó itt.

Addig míg futott a szekér, nem utálhatták oly nagyon... Csak aztán fordult a kocka. És ez a félelmetes a csalódott Fidesz-hívőkben is: amíg jól megy a műsor, addig ahoj Viktor, te vagy az istenünk, mindegy milyen ocsmány, aljas módszerekkel éri el. Csak akkor nyílik fel a szemecskénk, ha már nekünk se megy jól, ha már mi is megszívjuk?? NA tudod, ez azért nekem szánalmas. Én akkor sem állok ilyen mellé, ha effektív hasznom származik belőle, mert undorít ezen az áron.

A férjem ingyen bérmentve rohant húsz évig plakátot ragasztani a szadesznek, de sosem pogózott a Mérleg majd Gizella utcában előnyökért, amikor pedig el sem fért a sok szimpatizáns ott. Soha hasznunk nem volt a választásunkból. Aki csak ezért szavaz és ezért csinál vagy csalódottságában ezért fordul el, az nekem nem tényező emberileg annyira. Én ilyen végletes vagyok.

És biza a németek igen nagy része nem emelt Hitler ellen kifogást, ahogy az osztrákok se. Nem tudom egyenként kiszálazni őket, de biztos voltak ellenállók és bátor, tiszteletreméltó emberek köztük, akik életük árán is szembeszálltak. Akkor nekik is legyen egy link: mult-kor.hu/cikk.php?id=6076
@Fabius: Na ezen volt a férjem reggel. És azt mondja, még a szót sem adta meg Navarrónak Papcsák, végig pofázott, míg Balázs beszélt. De legalább nem tudták keresztül verni töksimán a rendelőtök lenyúlását.
@Habakuk999: Alszol, szép álmokat, de majd felébredsz.

Felvetődik az első világháború kirobbantóinak is a felelőssége. Vilmosnak hívták az egyiket, rémlik???

És mehet a láncolat egészen Cro Magnonig. Ki miért és hogyan indukált véres háborút. É hogy igenis meg kénebecsülni, hogy most az Eu ina szakadtából ezt meg akarja akadályozni, ha egy mód van rá. Lehet belebuzulni fegyverekbe, harci repülőkbe, anyahajókba rakétákba, bármibe, amivel életet lehet kioltani, mert arra tervezték, nem rotációs kapának krumplihoz - szóval bazi férfias hősiességbe, csak mindig gondoljon bele az, aki ezt ennyire hájpolja, feláldozná-e a kölykét ezért? Nyelné-e a könnyét a katonai tisztességadáson?

Mert ne a máséval verjük a csalánt. Hát én nem adnám a fiamat. És Ady, akinek nem volt gyereke is háború ellenes volt, hülyének is tartották.

Ady Endre -

Üdvözlet a győzőnek

Ne tapossatok rajta nagyon,
Ne tiporjatok rajta nagyon,
Vér-vesztes, szegény, szép szivünkön,
Ki, íme, száguldani akar.
Baljóslatú, bús nép a magyar,
Forradalomban élt s ránk hozták
Gyógyítónak a Háborút, a Rémet
Sírjukban is megátkozott gazok.

Tompán zúgnak a kaszárnyáink,
Óh, mennyi vérrel emlékezők,
Óh, szörnyű, gyászoló kripták,
Ravatal előttetek, ravatal.

Mi voltunk a földnek bolondja,
Elhasznált, szegény magyarok,
És most jöjjetek, győztesek:
Üdvözlet a győzőnek.
@Fabius: "gy meg az néz ki, ha kibaszlak innen megint."

Előbb kellett volna.
@a szív fészkei: Lehet azért nézték hülyének, mert eleinte háború párti volt. Szép meg hősies dolog, aztán kiderült a valóság. Halomra gyilkolják az embereket.

I. vh.
A gyarmatok miatt nagyon valószín, hogy kirobbant volna. Ezt közösen sikerült összehozni, ez mindenki bűne volt.

Az elbaszott békeszerződések viszont konkrét belépőjegy a 2. vh-ra, és így közvetve a holokausztra. Nem csoda, hogy elég sokan ellenezték.

A konkrét kirobbantó ok:
Egy trónörökös megölés casus belli, azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy ha ma Szíriában vagy Jemenben vagy más gyengébb közel-keleti országban lelőnék Obamát akkor nem lenne megtorló csapás.
@a szív fészkei: "És biza a németek igen nagy része nem emelt Hitler ellen kifogást, ahogy az osztrákok se. "

Nem tudom, ki hogy van vele, de én privátim bojkottálom a volt jugoszláv államokat.

Kifordul a gyomrom a gondolattól, hogy egy háborús bűnös porolgassa a széket alattam, és szervírozza a kávét. Pedig esély van rá.
@épészmérnök: Jaja, legjobb lenne kiirtani mindent, akkor nem lenne probléma.
@a szív fészkei: "És mehet a láncolat egészen Cro Magnonig. Ki miért és hogyan indukált véres háborút. É hogy igenis meg kéne becsülni, hogy most az Eu ina szakadtából ezt meg akarja akadályozni, ha egy mód van rá. "

Egyetértek. EZ a civilizáció. Ha úgy tetszik valakinek, a kereszténység. A többi balkáni vérbosszú. Abból nem kérek.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Jaja, legjobb lenne kiirtani mindent"

Nem értelek. Mire válaszolsz?
@épészmérnök: Ezek háborús bűnösök, csúszómászó fajták. A gondolat is elborzaszt, hogy esetleg egy ilyen alfajjal kellene együtt dolgoznom. Legjobb lenne gettóba zárni mind, esetleg kiirtani, ha van rá lehetőség. Ha nem cselekszünk gyorsan ellepik az országot és akkor már képtelenek leszünk ellenállni nekik.
@épészmérnök: Én néha a joviális német nyugdíjasokat nézegetem itt, járt-e vajon régebben is errefelé?
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Fantáziálsz.
Tény, hogy a jugoszláv háborúban szörnyűségek történtek. Sokan a felnőttek közül ebben aktívan részt vettek. Gyerekeket gyilkoltak, nőket tömegesen erőszakoltak. Ugye, katonák voltak, parancsot hajtottak végre. Most lehetnek vendéglősök, boltosok, szállodások.
Még a megbüntetésüket sem követelem. De engedtessék meg nekem, hogy elkerüljem a társaságukat.
Nagyon vérszomjas kívánság?
@épészmérnök: Túl laza vagy, szelektálni kell ezt a réteget végre, kivonni a társadalomból, mert elfog pusztítani mindent amihez köze lesz. Most még megállíthatjuk ezt a fertőt, de gyorsan kell cselekednünk.
@épészmérnök:

0-24 azért nem ülök itt fölöttetek.
@a szív fészkei:

Papcsák egy kimosakodott szalonparaszt, ezt tudjuk régen. Szerintem be voltak szarva Navarrótól, mert Rozgonyi nem éppen a szíve csücske mióta összeszólalkoztak a rendelő előtt.
@Fabius: ne is ülj fölöttem, ha szabad kérni :-)
@épészmérnök: :))
Mondjuk pont pont NEM a saját zsebéről van szó egyiknek se.
@a szív fészkei: Nézd, a háború szörnyű. Tök mindegy, hogy milyen.

A veszteseket belevinni hülyeségbe nagyon könnyű, itt tátjuk a szánkat immár nap mint nap.

A XX század nem csupán a németek felelőssége, kellettek hozzájuk a többiek is.

Az, hogy lehetőség szerint mindenütt fel kell lépni a háborúnak még a lehetősége ellen is, az pedig alapvető.

Ha ehhez az kell, hogy támogassuk az EU-t, akkor támogassuk.
Ha az, hogy naponta hányjuk a falra a borsót Angyal linkjeinél, akkor hányjuk, bár unom már erősen.
És azért nagyon bízom abban, hogy van bennül önkontroll.
@épészmérnök: Igazad van, a náculás nem vicces. Persze csak ha zsidókról, cigányokról van szó.
De ha magyarokról, németekről, iszlámról, és mint megtudtam délszlávokról van szó, akkor teljesen jogos.
@Fabius: Épp azt kérte Navarro, hogy aki tud, menjen, hogy legyenek sokan. Persze, hogy nem pofázik bele az uram a ti dolgotokba, - de ugye az ingatlan himihumi budapesti lakos lévén, az ő ügye is , ahogy a hatodik kerületi cirkusz is az volt - ám figyel, mert ő a lakosság, mert az ő pénzét is elveri ez a ti barmotok és az ő életét is szétszarják ezzel a hatalmi ámokkal. És ha kell, megint menni fog.

És publikálhat is róla, újságíró. Ha máshol nem, a FB-on.
@Habakuk999: Soha nem írtam, hogy csak a németek felelőssége. De ahogy apám mindig kétségbeesve kérdezte - kedvenc nyelve a német volt, lévén Boli városában nőtt fel - hogy juthatott egy híresen magasan kvalifikált kultúrnép idáig?

Egy őrült hagymázának a bűvkörébe, egészen a borzalmas vesztésig?

És ez megy ma itthon, ne tagadjuk. Egy másik őrült hagymázát szolgálja az ország, kerítik köré az ideológiai kerítést egyre szélesebb, már nyilas írókból, szisztematikusan elrekeszteni próbálva az országot Európától. Nem is titkolják, abszolút arra játszanak.

Csak a gazdasági kényszer nem engedi meg az ebből való teljes kiugrást. Ez tartja vissza Orvbánt, nem más, szíve szerint már rég kívülről acsarogna és valakivel háborúzna a szomszédból. Csak erre mondjuk ez az ország minden szempontból alkalmatlan és nem áll úgy a történelmi zászló. De nem rajta, a hívein, az ide delegált őrültjein múlik. ők szívest-örömest. akár Hende Csaba vezetésével is, ami azért már tényleg súlyos.

Figyeld meg, hogyan adagolják a nyilas-náci éra relativizálását, lassan már dicshimnuszát, bármi a téma egyébként. Minden a szavakkal indul. És azt a hadviselést már elkezdték.
Felfuvalkodott, pöffeszkedő pávián:
www.es.hu/-el;orban_uszik;2012-05-30.html

Egyben javaslom ezt a posztot állandó orbánekéző (v.ö.: orbánozás) posztnak! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Részemről rendben. Lehet ez a viktorbajok gyűjtőhelye.

Ha ki tudom silabizálni az új admin felületből, hogy hogy kell kitenni oldalra külön dobozba ezeket, akkor ezt, a textilpetting szobát meg a szögesdrótosat kirakom állandó helyre.
@Fabius:

Az jó lenne, mert az a problem, hogy ha egy kicsit nem figyelsz, a poszt kimászik alul. :D
49% várakozóra csak alakul egy új párt, ha nem, megérdemeljük a sorsunkat, tényleg.
@Husz_János_Puszita: Ez tényleg nagyon durva, hogy egy parlamenti helyek 2/3-át adó rétegnek még nincs képviselete.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Sukár gyerek ez a viktor, a kis gáré meg nagyon raj!
Mi a faszt vigyorognak ezek, túl tiszta volt a kokain? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

No, a játszószobáknak állandó doboz készült ide oldalra, használjátok, egészségetekre :-)
@Fabius:

Zsír!

Napi Orbán... vesszen a Focista! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tegnap az ATV-n valami kósza riportba bejátszották piktort - előzőleg valami szabadidős felcsúti(?) focimeccsen rúgta a bőrt többek közt a k.áderrel -, majd a korcsmából nyilatkozott egy nagyot, de hőőőőwazeg, úgy be volt állva a kötsög, hogy csak folytak a szájában összevissza az álmombólfelébredekakkorislököm a nemzetiessüketdumát sokközpénzen vett szavak. Rizsa nélkül majdnem olyan emberi lett volna, mint amilyen a béközép meccs előtt beténtázva a Népligeti metró aluljáróban.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Az önkény rendszerint karöltve jár az ostobasággal"! Széchényi 1856
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Tovább a lenini úton:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝) Érik a hatalom bukása

Érik a hatalom bukása,
Kiderül minden hazugsága!
Amivel nap, mint nap, untatnak,
Folyton-folyt, és mindig becsapnak!
Újra szép a polgár, azt dicséri
Egyedül, csak ő kinek megéri!
Többi meg koldusa, menekül,
Hol tudna megélni, legvégül?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem értem mi a bajod azzal, hogy idén jobban teljesítünk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mintha lenne egy szobor a Lenin bácsiról, amelyiken ugyan így fogja a kabátot.:D
süti beállítások módosítása