Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/03/19/ott-one-nyrt-lelegeztetogep-biznisz-feljelentes-csalas-befektetok-meg... (2024.03.19. 06:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.02. 05:34 Fabius

Gaudi: mocskos kis primitív választópolgárok!

Címkék: közélet vita jobbik corvinus gaudi nagy tamás

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a haknit nem tudom csak csillagos ötösre értékelni.

Már a bevonulás is fejedelmi volt, - olyan igazi egybites fórum troll fejedelmi - ahogy a figyelmeztetésre kijelenti: hallom, hogy gyurcsányista tüntetők várnak. Azt hiszed rögtön nyitásnak ez már a padalja szint - aki nincs velünk az gyurcsányista, zsidó, esetleg cigány, még az lehet - de tévedsz, ez csak bemelegítés a szellemi magaslaton. Ne röhögj, neki ez a magaslat. Engem meglep, ha egy országgyűlési képviselő nincs tisztában azzal, hogy nyolcszázezren szeretnek, de kilencmilliókétszázezren meg nem. Ha meg nem csipáznak akkor fújolnak is, pláne egy egyetemen a fiatalok, akik abban a rendszerben szocializálódtak már, ahol ez leginkább a Jobbiknak köszönhetően meghonosodott és normálissá vált. Gaudi agyában az egy bit rögtön elkapar, mint szittya bocskor a turulszaron, és üzembiztosan beindul a lejárt lemez: a szemkilövető főnökötökkel együtt nektek felelnetek kell Magyarország tönkretételéért!!!!!!!

Mondta ezt azoknak, akik 2006-ban nagyon erősen középiskolások voltak. Az régen világos, hogy matekból gyenge, de bioszból is? Ennyire? Hiába, a potenciális szavazókat megszólítani tudni kell, de talán legjobb, ha a képmutatást hagyjuk a francba, és rögtön a picsába is elküldjük őket.
Annyi esze honnan legyen egy jobbikos országgyűlési képviselőnek, hogy a magatartása nem csak a 20 kiabálónak szól, hanem az Index címlapon tudósítást megnézők tízezreinek is. Gondolom a választók többségének álma vágya, hogy egy Gaudi Nagy Tamás mocskos kis primitív bárminek leordítsa őket közvetlenül azelőtt vagy azután, hogy az ajánlószelvényéért meg a szavazatáért ácsingózott volna, hogy a Nagy Közös Kondérból lakhasson jól ő is.

Odabent aztán folytatta a süllyedést. Olyan gyönyörűen kérdezett alá a röhögéstől szétcsúszó Navrának, hogy a Fidesz frakcióban öninterpelláló tananyag lesz Gaudi mutatványa, amiből majd vizsgázni kell a kormánysmúzoknak fellépés előtt. Szerencse, hogy nem állva és pulpitus mellett folyt a "vita", gondolom nem merték megkockáztatni, hogy Gaudi ellenzéki képviselő létére bepucsítson Navrának, mint a gárdaoroszlán. A bányászbéka segge alját akkor érte el, mikor szemlesütve szemérmesen bevallotta: szerinte köztársaság helyett egy királyság sokkal faszább lenne. Végülis, kalapos királyunk már volt, miért ne lehetne mellényes királyunk is?
I. Igazságos Vona Gábor, jó hangzik, nemde?  A fekete sereg már adott, címernek meg az egyrubelest keletről csőrében hozó turul pont megteszi. Csak azt nem tudom Gaudira milyen szerep várna egy Jobbik királyságban? Mert az udvaribolond az Novák Elődnek stipistop, a kincstáros Hegedűs Tamás lenne, a hadvezér Volner, a főkomornyik Szabó Gábor, a szobalány  Dúró Dóra, a markotányos nő meg Morvai naccs'sasszony. Ja, megvan, Gaudi lenne az I. alabárdos, aki kint a kapunál ordíthatna a parasztokkal: heeee, hákijafaszkend, hogy az udvarba gyünne itt be? Takarodjál közmunkára büdös paraszt, mámma nincs félkrajcár osztás!

Csodálatos jövőkép, szinte megkönnyeztem. A röhögéstől. Valami azonban azt súgja, a Jobbik kénytelen lesz megtanulni milyen az, ha az átlag választópolgár gondolkodóba esik: ez így beszél velünk pedig kormányon sincs. Mi lesz, ha ott lesz? Mocskos gyurcsánybérenc lesz mindenki aki szót emel? Viktornak legalább kiabálni lehetett, Gyurcsányt monnyole anyázni is szabad volt, hát én immár kit válasszak? Mert a szebb jövő az kurvára kéne, de ez nem az.

1458 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr984283582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:52

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:52

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Torsa Mátyás adóellenőrzésének jegyzőkönyve 2012.03.07. 08:51:51

A NAV adóellenőrzésre invitálta a Millás tüntetések egyik szervezőjét, Torsa Mátyást, akinek olyan kérdéseket tettek fel, hogy ha azt nem látjuk szabad szemmel el sem hisszük....

Trackback: Gaudi: mocskos kis primitív választópolgárok! 2012.03.02. 20:44:37

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes

Trackback: A Jobbik és a demokrácia mocsara 2012.03.02. 20:14:13

A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik.A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyöng...

Trackback: Mocskos kis választópolgárok! 2012.03.02. 09:45:04

Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Baromarcu! A mai Fabius cikk fényében én igencsak kussolnék a helyetekben :DDDD
Egyébként lehet, hogy a te anyádat most kurficolják?
@sanyoka: Sanyoka most ha ugyanolyan bunkó akarnék lenni..... de nem akarok, így nem fogok lemenni a te szintedre. Szóval megkérnélek, hogy engem ne keverj ilyen hülyeségekbe. Főleg olyanokba, amelyek sokkal távolabb állnak tőlem, mint mondjuk az 1 kiló lisztért megvehető cigányokhoz, akik ugye még egy szaros horogkeresztet sem tudnak normálisan felfesteni. :)

Meg ugye gondolom akkor is ennyire ajvékolsz, amikor pld. keresztény temetőt gyaláznak meg.
@sanyoka: Ez dániel péter vagy noé krisztina színvonala. :)
Melyik vagy, te degenerált féreg?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért, mit kellett volna a szökevénnyel? Felravatalozni?

Régebben négyfelé vágták és kitűzték a város négy pontján.
@Frizuravarjú:

Egy határ szar vagy. Te fájsz a Földnek. Egy 17 éves csajról beszélsz, aki az életét próbálta menteni, te szarházi patkány.

@Gábriel angyal: Kiegészítés a mocskos vén hazudozós nácihoz:
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F07%2F25%2Fcsatary_ugye_sokkal_sulyosabb_kepiroenal%2F

Persze, amint a náci bácsiknak felelniük kellene, rögtön összefossák magukat: parancsra tettem, ottsevótam, nemistuttam, cukorkávaletetettmegegyzsidó, jaj, de hát én a szakállas pópákról beszéltem, tekintetes törvényszék. Ja, remélem büszke vagy frizuravarjú haverodra, a ti nevelésetek ez a szarjancsi is.
@Gábriel angyal: "Csatáry esetében is bizonyíthatatlan, hogy 1944 májusában tudta volna, mi vár az Auschwitzba küldött zsidókra."

Mi várt volna? Üdülőtelep, nem? Színház, futballmeccsek, továbbképzés, és még a frontra sem kellett menni.
Már megint a zsidók jártak jól.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szökevény volt. Mint te a Taigetoszról, ahol kisgyerekeket öltek, mint a zsidó testvéreid a palesztinokét a ami napig.

Szégyen vagy, egy nagy rakás fos.
@Frizuravarjú:

Gőzöd sincs a Taigetoszról, te kis műveletlen pöcs... :D

Amúgy meg el lehet takarodni Palesztinába, ha már ennyire vérzik a szíved.

Anyád tudja, hogy a pótvizsgára készülés helyett itt trollkodsz?
Remélem a faszod azért nem verted ki közben... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem neked kéne ott gyilkolnod a gyerekeket? Nekünk a fajtádból csak a gyáva katonaszökevény szar jut... :/
@Frizuravarjú:

Kezdesz unalmas lenni hülyegyerek. Ha már ilyen elbaszott kommenteket írsz, legyen benne önálló munka! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na mi van kis metélt pöcs?! Megint leoltottak, mint a villanyt! :)))

Miért nem próbálsz megdugni kivételesen egy nőt, talán serkentené az agyműködésedet?!

Bár nálad agyműködésről beszélni... Anyádék is a szekrényben rejtegettek, mi? Annyira szégyelltek szegények!
Jól lement a színvonal.
De mint látom ott az élő bizonyíték, hogy nincs világméretű összesküvés :)
Meg vagyok döbbenve, megint sárkányfűárusék szelektálnak faji alapon. :)

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=102521&offsetlo=0
@Gábriel angyal: Jajjdejó!! Ha a hazánkat állandó jelleggel fenyegető izraelben lehetnek agyalágyult emberek, akkor te is lehetsz az!
@Dr.Zomboss: Naná ;) De minket ugyanezért náciznának ők meg játsszák továbbra is az apartheid "demokratát". Bár, ahogy elnézem arrafelé is egyre több a probléma és már az önfelgyújtogatás is kezd trendi lenni.

www.jovonk.info/2012/07/24/izrael-langok-martalekava-valik
@Gábriel angyal: Mi az, hogy náciznak? Kicsoda? Kit náciz le? Hát, engem kurvára nem. Ha a Kurucinfót, ahol külön "zsidóbűnözés" rovat van, az sem zavar, mert nem tudok azonosulni sem velük, sem a rajongóikkal. Kinyírták ezt a rendőrcsajt a cigányok, aztán rögtön gyilkos cigányhordákat vízionáltak, meg tüntetés, meg minden. Azon a héten, mikor megölték a csajt, egy faszi megfojtotta az élettársát, aki 4 gyereket hagyott maga után.Akkor nem volt árpádcsávós menetelés, meg mécsesgyújtás, meg tökömtudja, mert az ürge NEM cigány! Na, akkor jogos a nácizás, vagy sem?
@Dr.Zomboss: Te született hülye vagy, esetleg baleseted volt? Szegény.
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Hát, téged meg ki kérdezett, idióta? Mit ajvékolsz bele a nagyok dolgába húgyos kispöcs? Idejössz gyalázkodni és azt gondolod mókás vagy? Hát nem. Húzz vissza a halál faszára, ahonnan jöttél.
@Dr.Zomboss: Te mi a retkes kurva anyádat röfögsz? Nem értek patkányul, hívj emberi tolmácsot!
Fabius, akár be is lehetne zárni a disznóólat, a lehetőséget megadtad, de úgy tűnik, nem tudnak élni vele.
@Gábriel angyal:

Ezek gondolom a ritka kivételek, a többségetek normális. :DDD
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Na, ezt vártam baromarcú. A patkány nem röfög, te agyalágyult! Röfögni te szoktál, disznó. Na, ezt még utóljára elküldöm kucu, de ne strapáld magad a válasszal, mész a helyedre,a kukába.
www.youtube.com/watch?v=6cUC0s0tHBw
Belterjes, fogyatékos zsidó banda vagytok. Egymás testvérei, szülei. Persze, hogy nem tudtok egyetlen értelmes mondatot sem kinyögni. :)
@Dr.Zomboss: Ha a beszélgetésünk kiinduló linkjét megnézed akkor tudnod kéne a választ a kérdésedre.:)

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=102521&offsetlo=0
@Gábriel angyal: Megnéztem. És? A kérdésem az, miben más az izraeli náci, meg a hazai náci?
@Dr.Zomboss: pld. abban, hogy nekik szabad. :)
@Gábriel angyal: Aha, nekik. Szegény kuruc, meg hunhír, meg mittudomén kik, be vannak tiltva teljesen.
Mekkora szánalmas próbálkozás!

Gettóparancsnokként szerepel Csatáry László neve egy 1944-ben Kassán kiragasztott hirdetményen! - leplezi le ujjongva az Index a "legkeresettebb háborús bűnöst", bemutatva egy valódinak látszó, megsárgult plakátot. A falragaszon a gettóban tartózkodó zsidókra vonatkozó rendelkezések olvashatóak. Hiába keressük azonban alatta Csatáry László aláírását, mert alul csak annyi áll: "Gettó-parancsnok".

Csatáry bácsi neve a papír legszélén áll, apró betűvel, a következő formában: "F. k.: Csatáry László rendőrfogalmazó, Gettó-parancsnok." Erre mutogat most az Index, mint cáfolhatatlan bizonyítékra, hogy íme, mégiscsak zsidógyilkos volt ez az ember, csak hazudozik összevissza. A sok hülye meg nyilván el is hiszi, hiszen "benne volt az újságban."

Pedig aki látott már valaha is hivatalos kiadványt, az tudhatja, mi a különbség annak aláírója és felelős kiadója között. Az ilyen hirdetményeket akkor sem, most sem az aláíró főmufti fogalmazta meg, hanem az erre tartott emberek. Jelen esetben nyilván Csatáry László rendőrfogalmazó. Ezért áll a neve apró betűkkel a lap alján. Nemcsak a hirdetmények ilyenek. Nyissunk ki akármely könyvet, lapozzunk a nyomda impresszumához, és ott is találni fogunk egy felelős kiadót, aki nem azonos a szerzővel. Ray Bradbury Marsbéli krónikák című kötetének 1982-es kiadásában például Gy. Horváth László van feltüntetve. Nem ő írta a könyvet, hanem ő felelt a nyomda alá rendezésért, az ebből fakadó esetleges hibákért.

Az Indexnél a magyar helyesírással is hadilábon állnak. Idézzük csak még egyszer az említett sort: "F. k.: Csatáry László rendőrfogalmazó, Gettó-parancsnok." Nagybetűvel, előtte vesszővel: Gettó-parancsnok. Ez egy felsorolás, drága cionisták. Két felelős kiadó van: a szöveget megfogalmazó Csatáry László rendőrfogalmazó, és a gettóparancsnok. Azért írták nagybetűvel, mert akkoriban nagybetűvel írták a beosztásokat, ha azokkal adott személyre utaltak. Például: Kormányzó, de: Horthy Miklós kormányzó. Nyilván a háború forgatagában gyakran változott a gettóparancsnok személye, ezért nem írták oda a nevét. Hiszen a hirdetmény egy fél év múlva is érvényben volt, akkor meg már más lehetett a parancsnok. Ezért nem szerepel a parancsnok neve az aláírásban sem, csak a beosztása. A hirdetmény megfogalmazója azonban marad, tehát Csatáry László nevét odaírták.

Ez ennyire triviális, de az iskolázatlan, buta és különben is vérre szomjazó (azaz liberális) közönségnek jól el lehet adni a csúsztatást, hogy cáfolhatatlan bizonyíték került elő Csatáry László ellen. Arról már ne is beszéljünk, hogy a rendőrfogalmazó alacsony beosztás volt annak idején, nagyjából a mai zászlós vagy főtörzsőrmester táján, és egy egész körzeti gettó felügyeletét nyilván nem bízták volna ennyire alacsony rendfokozatú rendőrre.

tomcatpolo.hu/droidzona/showpost.php?id=214
@Gábriel angyal: Na, most tényleg kiderült a zsidóhazugság! Oda volt írva a falragasz aljára, hogy fk., de ez semmit nem bizonyít!!! Csatáribácsi ártatlan! Ja, hogy az is oda van írva, hogy gettóparancsnok? Hát, azt ki nem szarja le? Biztos valami zsidó trükk, hogy szegényke bácsikát bemocskolják!
@Gábriel angyal: Ja, meg a zsindexnél nem tudnak magyarul! Íme a cáfolhatatlan bizonyíték!
@Gábriel angyal: Na izraelről csemegézgess egy picit. Mi volt a zsidók előtt és mi lett a bevándorlásuk után.
hu.wikipedia.org/wiki/Negev-sivatag
@Gábriel angyal: Az meg mekkora, hogy erre a szerencsétlen Tomcatre hivatkozol! Az nem a Jobbik ellensége, meg hivatásos rendőrprovokátor? Vagy mindegy, csak útálja a zsidókat?
@Gábriel angyal: Hiába minden. Értelmet nem adhatsz ezeknek, ezért rugdosom én is a sok kavicsot.
Másra alkalmatlanok, sajnos.
@Dr.Zomboss: Miket nem mondasz. Ha te kritizálsz valakit a hülyeségei vagy a hazugságai miatt akkor azt egyből utálod is?? :)
@Dr.Zomboss: Amíg én nézegetem a sivatagot, te kukkold meg ezt. :)

youtu.be/mBV76USP6XE
@Gábriel angyal: A Tomcat vágta szájon a Novákot?
Csatáry-ügy: Zuroff egyik vádjáról már az ügyészség is elismerte, hogy alaptalan

nol.hu/belfold/csatary-ugy__az_egyik_vad_megdolt
A bűn az csak bűn marad

jobbegyenes.blog.hu/2012/08/07/a_bun_az_csak_bun_marad

"Ha Csatáry Lászlóval szemben valóban megállnak majd a vádak és élete alkonyát egy börtöncellában kell eltöltenie, akkor azt mondom: ám legyen. De ez csak egyféleképen történhet: úgy hogy az összes még élő, a Rákosi- és Kádár-rendszerben tevékenykedő vérbíró, gyilkos, verőlegény, vagy pufajkás is erre a sorsa jut. Ez így igazságos, vagy így kell megtörténnie, vagy sehogy."
Tényleg valaki a dzsobbik tájékán bennfentes emberke megmondaná, hogy a zsidó és cigány tagozat után a meleg tagozatot is megalakították?
Talán még megtalálhatják Jörg Haider egykori kebelbarátját és akár elnöknek is kinevezhetnék.
@sanyoka: Te ilyen debilnek születtél, vagy hülyére vertek?
Ha már olimpia van. :)

"Londonban lebőgtek az izraeli olimpikonok – a sportminiszter fölállítja a vizsgálóbizottságot

A Nyári Olimpiai Játékok még nem értek véget, de Izraelben máris elégedetlenek a zsidó sportolók sikertelensége miatt. A több mint hatmilliós Izraelben szinte biztosra vették a vitorlázó Lee Korsitz olimpiai sikerét, ám semmi nem jött össze. Limor Livnát, a Netanjáhu-kormány sportügyi minisztere máris vizsgálóbizottsággal kívánja kideríttetni a csúfos kudarc okát.
A miniszter asszony megjegyezte: azért is furcsa az izraeli sportolók londoni sikertelensége, mert a korábbiakkal összevetve a mostani olimpiára kapták a legbőkezűbb kormányzati támogatást.

Úgy látszik, a sportteljesítmények terén hatástalan az amerikai zsidó lobbi."
@Gábriel angyal:

Most minek örülünk? Hagy a zsidóknak szar?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ők szoktak csak igazán örülni, sőt tesznek róla, hogy szar legyen...
@Gábriel angyal: Na, hát ha ettől leszel boldog, hogy izrael nem nyert aranyat, akkor egészségedre! Ezt a saját és barátaid sikerének tudod be? Büszke vagy rá? A hunok összefogása meggátolta a zsidókat, hogy mindenféle ármánykodással aranyérmeket harácsoljanak a nemzsidóktól (a nemzsidók természetesen a hunok).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szegény zsidók már dörzsölték a markukat, hogy a zsidólobbi közreműködésével 58 aranyat kaparintanak meg.
@Gábriel angyal: Ha engem, vagy a barátomat valaki szájbavágja, azt útálom. Ja, persze a jobbikos az ilyen népség, hogy megbocsát az ellenségnek, csak akkor ünnepel, ha a zsidók nem oroznak aranyat az olimpián.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Most minek örülünk? Hogy a zsidóknak szar?"

Dehogyis. Sokkal inkább annak, hogy a genetikailag alattvalók az igazi megmérettetésben jobban teljesítettek, mint a "kiválasztottak". Bár ennek szerintem ti is örültök.:)
Amúgy meg.

"Izraelben a katonai bíróság példás ítéletet hozott a Gázai övezetben palesztin civileket gyilkolászó törzsőrmester ellen

Az izraeli sajtóban elővigyázatosságból csak „Sz törzsőrmesternek” nevezett gyilkos a Giváti brigád nevű katonai alakulat harcosa is részt vett a 2008 karácsonyán a Gázai övezet ellen indított Öntött ólom fedőnevű katonai hadjáratban, amelynek során vétlen polgári személyeket, két asszonyt gyilkolt. A törzsőrmester bajtársaival együtt minden indok nélkül tüzelt a feléjük közeledő, fehér zászlókat lobogtató palesztin civilek csoportjára Gázaváros határában. Most elnyerte méltó büntetését.

A Jaffai Katonai Törvényszéken ma azonban példás, a nemzetközi elvárásokat is kielégítő ítélet született a két ártatlan palesztin polgári személyt, két asszonyt meggyilkoló izraeli törzsőrmester ügyében: Mádzsdá Abú Hadzsádzs és leánya, Rijá Abú Hadzsádzs gyilkosát a törvényszék jogerősen 45 napi elzárásra ítélte. Izraeli szemszögből nagyjából ennyit ér két palesztin nő élete. Egyenként huszonkét és fél napos elzárást."
@Dr.Zomboss: Itthon is bevezethetnék, hogy egy zsidóért huszonkét és fél nap elzárás.
De ki lehetne váltani egy cigány likvidálásával.

Csak úgy izraeli mintára.
@Dr.Zomboss: Á dehogy is hová gondolsz. A felsőbbrendű faj az máshol van. :)

"Ha én Magyari Péter lennék...

Ha én most Magyari Péter lennék, menten felháborodnék azon, hogy akár húszmilliót, vagy nagyobb összeget is kaphat egy olimpiai aranyérmes. Húszmilliót? Egy olimpikonnak? Pedig én is megérdemelném azt a pár millát. Elvégre a múlt hétvégén is sikerrel vánszorogtam haza a kedvenc romkocsmámból, még hozzá négylábon, valljuk be, az is bír némi sportértékkel nálunk, liberáliséknál...

iro-bago.jpgHa én Magyari Péter lennék, most nem örülnék. Kaphatna munkájáért húszmilliót az újságíró is, hiszen komoly, embert próbáló feladat egész nap liberálisnak lenni, de kaphatna pár misit a kisnyugdíjas is, elvégre nem egyszerű manapság életben maradni ilyen árak mellett.

Húszmillió nagy összeg, még ha az indexnél is körmöl cifrázó tárcákat valaki.

Úszkálgatnak, futkároznak, vívogatnak, kajakozgatnak ezek a fránya gyerekek, aztán becsavarják magukat abba a furcsa, háromszínű zászlóba (micsoda szörnyű nemzetieskedés), nota bene még 15 millió magyarnak is van képük ajánlani a medáljukat. Persze, ha én liberális lennék úgysem érteném, mit jelent ez, viszont könnyed, modern humorommal tudnám kigúnyolni őket, és mindazokat, akiknek még fontos a hazája. Elvégre toleráns is vagyok.

Ha én Magyari Péter lennék könnyed belpesti humorba álcáznám epeszínű irigységem, ha én liberális lennék, értekeznék: ha tíz méterrel hosszabb lenne a medence, vagy a pálya, ha nem fújt volna a szél, ha hazánkban nem lenne klerikálisfasiszta diktatúra akkor...

Ha én liberális Magyari Péter lennék nem örülnék olimpikonjainknak, elvégre relativizálni kell. Ha én liberális újságíró lennék, akkor Risztov Éván élcelődnék, láthatóan értetlenkedve az össznemzeti örömön, hogy végre odakerült a magyar sport, amely pár évvel ezelőtt még megszokott volt.

Ha én liberális újságíró lennék, az olimpia alatt elárultam volna magam. Nemesen, könnyedén, tollforgatva. Bebizonyítanám, nekem semmit nem jelent a magyar siker, az olimpikonjaink helytállása, győzelme, vagy épp könnye. Ha én liberális megmondó lennék semmi sem tetszene. Nem tetszene Gyurta nemessége, Szilágyi mentalitása, Risztov, vagy épp Joó Abigél csodálatos kitartása, nem könnyezném meg a kézilabdások összetartását, a női és férfi vízilabdások erejét, s nemes tragédiáját.

Ha én Gerlóczy Márton lennék azon gúnyolódnék, mennyire nem értem Kásás tonnasúlyú könnyeit. Leleplezném magam, hogy sem a vízilabdához, sem ehhez a néphez nincs közöm. Ha Gerlóczy lennék, büszkén írnám azt: én abban az évben paradicsomot szeleteltem a Golán-fennsíkon egy kibucban. Tizenkilenc éves voltam és azt sem tudtam, mi az a vízilabda, ezt csak abban az évben tanultam meg és attól az évtől kezdve néztem, persze csak az olimpiák alkalmával. Ha én liberális hazátlan lennék büszke lennék erre, s a fagyi gombócok súlyához mérném Kásásék tetteit.

Ha Tótawé lennék, magam sem tudnám mit kezdenék magammal. Ha kiégve, megkeseredve, saját cinizmusom mocskában fetrengve írnék, mindenkit rühellnék, aki bárminek örül ebben az életben. Ha Tótawé nevű liberális írástudó maradék lennék, gyűlölném a hősöket, gúnyolnám a "nemzeti hömpölygést", gyanakvóan tekintenék a sikerre, a lelkesekre.

Ha Tótawé lennék, ledugnám a torkomon az ujjaim, és bőszen hörögném az éterbe: én is vagyok akkora percember, mint Gerlóczy és Magyari, csak egy kicsit lusta. Ugyanis ha Tótawé lennék, csak utolsóként tudnék beállni az olimpikon- és magyargyűlölők sarokba állított sorába.

Egyszóval, ha én liberális Gerlóczy Márton, Magyari Péter, vagy Tóta W. Árpád lennék, szembeköpném mindazt, ami magyar és siker.

De szerencsére egyik sem vagyok.
@Gábriel angyal: Mégis mi mást vársz az alsóbbrendű választottaktól, mint komplexusokat és önmarcangolást. Amolyan Allen Stewart Konigsberg-esen. Helyes, kedveltessék csak meg magukat még jobban. Szeretik is őket mindenhol, mióta léteznek. :)
Kedves Fabius!
Búcsúzni jöttem mivel hiába szeretem az írásaidat azzal, hogy megtűröd a nyilas, fasiszta hozzászólásokat és megjelenési felületet biztosítasz mocskos uszító propagandáiknak részemről nem kívánom többé ezt a blogot olvasni. Azzal, hogy te felületet adsz ezeknek te is részt vállalsz az eszméik terjesztéséhez.
@Interlock: Védekezésre a kutyának is joga van! A következményeket, mindenki köteles legyen viselni! Ha elektromos vezetékkel kötekedsz nincs póráz! csak következmény!
@sanyoka: Na helyben vagyunk és csak a szokásos ismét. :) Ha nincsenek már érvek vagy nem tudják elviselni, hogy másoknak is lehet véleményük - rajtuk kívül - felkerül a régi jól bevált nácizós és antiszemitázós lemez. :) Ilyenkor persze már nem szent a szabad vélemény nyilvánítás.
@sanyoka: Van egy olyan opció, ha eddig nem vetted volna észre, hogy tahótlanítok. Ha nekem nem tetszik valaki, akkor megy a kukába. Nem egyszer megtettem már.
Ez nem a posztoló dolga, hogy eldöntse, te kivel értesz egyet.
@Dr.Zomboss: Érdekes ez a tahótlanítás. Én elég sok emberrel nem értek itt egyet, de még senkit sem tahótlanítottam. El tudom viselni a kritikát és a teljesen más véleményeket is. :)
@Gábriel angyal: Én csak a trollokat tahótlanítom. Azokat, akiknek az az érvük, hogy rohattzsidóbüdöscigánykurvaanyád. Akivel lehet "beszélgetni", azt soha. Ez az én választásom. Pl. a kockagolyó nálam a troll kategóriába tartozik, mivel nincsenek érvei, csak idegesíteni akart. Ezzel szórakozott, de én már öreg vagyok ehhez.
@Dr.Zomboss: Így van, teljesen érvtelen vagyok. Mi lesz velem így? Segítség! Mit nézzek, ATV-t, bolgárgyurit hallgassak, akkor lesznek érveim??
Jajjajajaj.

Taníts mester! :)
Közben látom milyen nehéz napok járnak Zuroff megélhetési nácivadászra is.:)

Kap a nyakába egy feljelentést hamis vád miatt aztán meg az ausztrál legfelsőbb bíróság döntése alapján végleg eldőlt, hogy nem fogják kiadni neki Zentai bácsit sem.:) Meg kell hagyni egyre nehezebb munka ez a nácivadászat. :)

atv.hu/belfold/20120815_gellert_adam
@Gábriel angyal: Szerencsére lassacskán kihalnak. Mármint a nácik.
@Dr.Zomboss: Fittyfenét halnak ki. Csak úgy özönlenek izraelből, gombamód épülnek a lakóparkok részükre. Agyonlő két palesztin nőt, pár gyereket és családostul jöhet "magyarba" jutalomból a hős hazafi náci.
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Miket nem mondasz?? Pont ebbe a csúnya náci és antiszemita országba özönlenek a zsidók??? :)

Hogy is van ez? Erősödik az antiszemitizmus, mégis áramlik az izraeli tőke hazánkba

barikad.hu/hogy_is_van_ez_erosodik_az_antiszemitizmus_megis_aramlik_az_izraeli_toke_hazankba-20120719

Eközben meg minő véletlen, az egyik legismertebb hazai történész is kimondja a történelmi tényeket??

Még Ungváry is elismeri: "Az antiszemitizmus mögött racionális tapasztalat áll", "nem véletlen, hogy nem a biciklisták ellen voltak pogromok"

hetivalasz.hu/itthon/a-tortenesz-abszurdnak-tartja-azt-a-megkozelitest-amely-szerint-magyarorszag-utolso-csatlos-bunos-nemzet-52854
@Gábriel angyal: Amit gondol: Zagyva, amit mondd: Zagyva! Majd csak abba hagyja! Ha ilyen helyes, ügyes, jól nevelt egyén,a vezér, milyen lehet a többi!
@Szúrófény: Ne légy butus ő abszolút nem vezér a jobbikban, sőt még nem is tagja a jobbiknak. :)
@Gábriel angyal: Na, most aztán mi lesz? TGM megcáfol! Az ipsének kb. 20 éve még nem lágyult meg az agya, de azóta olyan dolgai vannak, hogy: jajj! esik az eső! a rohattfasisztákahibásak!!!
@Dr.Zomboss: Mi lesz így veletek ha már egy sárkányfűárus ballibnek sem hisztek??? :)
Mi ez a nagy csönd? Keresztények leköphetők büntetlenül?

Mai sajtószemlénkben beszámoltunk az izraeli Hárec című, angol nyelvű napilap cikkéről, amely arról ír, hogy miután vandálok Izraelben a latruni katolikus monostorra olyan mondatokat mázoltak, minthogy „Jézus majom”, és felégették a bejárati kaput, Pierbattista Pizzaballa, a Közel-Keleten tevékenykedő franciskánusok rendfőnöke is azok között a katolikus egyházi vezetők között volt, akik tiltakozást írtak alá.

Pizzaballa kijelentette, elfogadhatatlan, ahogyan Izraelben bánnak a keresztényekkel. „Amikor valaki kimondja a ’keresztény’ szót izraelieknek, azonnal a holokausztra és a spanyol inkvizícióra gondolnak… Amikor ide érkeztem, azt mondták nekem, tudnom kell, hogyha Jeruzsálem városában szerzetesi ruhában sétálok, az emberek leköpnek, de ezen nem lenne szabad megsértődnöm, mert ez itt normális dolog.” Hozzátette, függetlenül attól, hogy milyen magas rendű egyházi vezetőről van szó, ha most valamelyikük a városban sétál, azt előbb vagy utóbb leköpi egy jesiva diák.

Az egész világon nagy a csend. Fülsiketítően nagy. Képzeljük el, mi lett volna nálunk például, ha a nyugállományú Schweitzer főrabbit az utcán leköpték volna. Áder János köztársasági elnök nyilván megtépte volna saját kabátját és elzarándokolt volna a Páva utcai holokauszt múzeumba, ahol bejelenti, mindenkinek az áldozatok oldalát kell fognia, majd utána a bugaci pusztát ideiglenesen a Negev sivatagnak átkeresztelve ott süvet (zsidó gyász) ül.

A rendfőnök 22 évet töltött el Jeruzsálemben és – latinul - „custos”, vagyis a szent helyek őre is. Most tér vissza a Vatikánba.

Korábban az is a „bűne” volt, hogy amikor az izraeli parlamentben egy képviselő széttépett egy Új Testamentumot, kijelentette: „ha a zsidók tiszteletet akartak, nekik is tisztelniük kell másokat… 3 milliárd keresztény él a Földön, akik számára e könyv szent”. Ami azt mutatja, a rendfőnök igencsak bátor ember, hiszen a mai körülmények között egy ilyen kijelentést hol durván, hol finoman megtorolnak.

Korábban levelet írt Simon Peresz elnöknek, amelyben közli vele, ő és társai megtanulták figyelmen kívül hagyni a provokációkat, de most már azok olyan fokot értek el, amelyek elviselhetetlenek.

A világ eközben hallgat. A máskor oly' hangos jogvédők most némák maradnak.
Ahogy máskor is mondtam, mert nem a zsidókkal van baj kollektív módon, hanem Izrael Állam vezetésével és a cionizmussal. Figyelmetekbe ajánlom egy zsidó tábornok fiának kisfilmjét:

youtu.be/-IVKoUcclYo
magyarinfo.blog.hu/2012/11/26/fel_kellene_merni_hany_apolasra_szorulo_van_a_parlamentben
Na és mekkora a nemzetbiztonsági kockázata annak, hogy a Parlamentben egy iszlamista keresztényellenes ország (Irán) által pénzelt párt ül bent?
@ariel12: Az hagyján. Annak mekkora a nemzetbiztonsági kockázata, hogy a Parlamentben egy zsidó keresztényellenes fasiszta népirtó ország (Izrael) által pénzelt politikusok ülnek?
@ariel12: @ariel12: Közben befutott Gyöngyösi bocsánatkérése is.

"Tegnap a parlamentben, a Gázában folytatott izraeli vérfürdő kapcsán elhangzott, külügyminiszternek címzett kérdésemben félreérthetően fogalmaztam akkor, amikor a kormány egyoldalú Izrael-pártiságát számon kérve a magyar kormányban és országgyűlésben potenciálisan jelen levő izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatra hívtam fel a figyelmet.

A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését - ahogy azt Vona Gábor múlt heti tüntetésünkön is kijelentette - kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak. A félreérthető kijelentésemért zsidó honfitársainktól elnézést kérek.

A Jobbik, ahogy azt már számtalanszor elmondta, nem a származást nézi, hanem a tetteket. Izrael pedig Simon Peresz kijelentése, a nemzetközi normák megszegése miatt nemzetközi kockázatot jelent. Nagyon sajnáljuk, hogy miközben erről senki nem beszél a Jobbikon kívül, addig a félreérthető kijelentéseken most is megindult a szokásos hivatásos rettegés. Ez is jelzi az illető újságírók és közéleti szereplők rossz szándékait, és rossz lelkiismeretét."

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/gy%C3%B6ngy%C3%B6si_m%C3%A1rton_nyilatkozata
A Jobbik az egyetlen korrekt párt. Ez a nyilatkozat is bizonyítja.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Mielőtt tahótlanítanálak.
Annak mekkora a nemzetbiztonsági kockázata, hogy a Parlamentben egy iszlám keresztényellenes fasiszta népirtó ország (Irán) által pénzelt politikusok ülnek?
@ariel12: Csak bátran! Nem kötelező, hogy értelmes mondatok is elérjék az agyadat.

Aztán tessen mondani észlény úr, izraelitából vagy Irán polgáraiból van-e több országunkban? Főleg a parlamentben.
@ariel12: Végszóra. :)

Néhány gondolat a sárga csillagot viselőknek

"Múlt héten a Jobbik tüntetésén - amelyet a gázai vérontás miatt szerveztünk az izraeli nagykövetség elé, és amelyben egyetlen egy párt sem támogatott bennünket - kijelentettem, hogy az Országgyűlésben és a kormányban lévő izraeli állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és mivel ez közérdekű információ, hozzuk nyilvánosságra, kik érintettek. Igen. Nemzetbiztonsági kockázat. Hogy miért? Egyrészt mert ennek az országnak az államfője 5 évvel ezelőtt Magyarország megszállásáról beszélt, másrészt mert Izrael semmibe veszi a nemzetközi normákat. Ezt azóta senki sem merte vitatni, inkább lapultak.

Tegnap Gyöngyösi Márton képviselőtársam egy azonnali kérdést intézett a külügyi tárcához ugyanebben a témában. Az egész felszólalás az izraeli külpolitikáról szólt, annak elítéléséről. Az egyik mondatában azonban félreérthető volt, mert "zsidó származású" politikusokról beszélt. Na, azóta kiborult a bili. Hiába kért elnézést Marci a tévedéséért, hiába volt teljesen egyértelmű a szövegkörnyezetből, hogy izraeli állampolgárokra gondol és nem zsidó származású magyar állampolgárokra, nem számított. Akik eddig lapultak, most előbújtak, és azóta csak mondják, mondják, mondják.

Bajnai Gordon közös elhatárolódást vár, Gyurcsány Ferenc és a DK betiltaná a Jobbikot, a zsidó szervezetek bíróságért kiáltanak, Kövér László a házszabályt készül szigorítani, a Fidesz pénzbírsággal fenyegetőzik, az MSZP képviselői sárga csillagot öltöttek, amihez fideszesek is csatlakoztak, az Európa Tanács főtitkára saját elmondása szerint "sokkot" kapott, Dániel Péter és társai tüntetést szerveztek a Parlament bejáratához, Ilan Mor, a zsidó állam nagykövete szerint a két nép szövetsége széttéphetetlen, a BBC már egyenesen azt hazudja, hogy minden zsidót listázni akar a Jobbik, egyes hírek szerint a keresztény egyházak vezetői pedig összeültek, hogy közös nyilatkozatban tiltakozzanak. Folytassam még?

Értik, ugye? Mindez egy félreérthető mondatért, amit a képviselő pontosított, és amely után elnézést kért. Ahelyett, hogy örülnének, hogy megtörtént a bocsánatkérés, és nincs szó semmiféle faji üldözésről, inkább ők keltik és gerjesztik a hisztériát. Most persze sokan arra számítanak, hogy fülünket, farkunkat behúzva lapulni fogunk és várjuk, hogy elüljön a vihar. Hogy most majd lehet szapulni a Jobbikot. Hogy indulhat megint a megélhetési antiszemitázás. A Jobbik pedig szégyenkezve bujdokol...

De nem. Akik erre számítanak, azok nagyon-nagyon benézték a szituációt és nagyon félreismernek bennünket. Nácizhat itt az egész világ, kórusban mondhatják fel Izraelnek a leckét, nem nekünk van szégyenkezni valónk. Nem mi vásároljuk fel mások országát, nem mi tettük tönkre Magyarországot, nem mi nyomorítjuk meg az embereket. És, kedves antifasiszták, tudják mit? Köszönjük szépen a lehetőséget, amelyet átlátszó és beteges hisztériakeltésükkel a számunkra teremtenek. Mert amíg önök gusztustalan módon felhasználják saját nagyszüleik halálát arra, hogy habozhasson egy kicsit a szájuk, addig mi kihasználva az önök butasága által generált figyelmet, védeni fogjuk leendő unokáink jövőjét. Nagyon szépen köszönjük. És igen: továbbra is követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, kik izraeli állampolgárok a jelenlegi és az elmúlt 20 év kormányaiban és országgyűlési képviselői közül. Talán ez fáj olyan nagyon? Ezért ez az izzadtságszagú igyekezet? A lényegi kérdés elől akarnak elfutni? Nem fogjuk hagyni."
Elég tanulságos. :(

Cionisták: „Megállítottuk a nem-zsidók bevándorlását Izraelbe”

Miközben Izraelbe leállították a nem zsidók bevándorlását, a cionisták minden más országban, különösen az Egyesült Államokban, a bevándorlás nagy pártfogói, szószólói, és a „nyitott határok” gondolat élharcosai.
A cionisták ezen égbekiáltóan álszent és kétszínű viselkedése már egyre többek előtt nyilvánvaló.

Mint ahogy az is, hogy mit szeretnének elérni. Egy olyan világot, ahol egyik népnek sincs joga hozzá, hogy megvédje és megőrizze az önazonosságát. Természetesen egyetlen nép, a zsidó kivételével.

www.davidduke.com/?p=37416
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mondhatod a vaknak, hogy a gonosz kék színű.
Csak bámul rád bambán.
Végre megszólalt egy katolikus vezető: "Ártatlanokat mészároltak le Gázában"

Hosszú és kínos hallgatás után a katolikus egyház egyik magas rangú tisztségviselője vette a bátorságot, és ki merte mondani az igazságot a zsidók gázai vérengzésével kapcsolatban. Gianfranco Ravasi bíboros, a Vatikán Kulturális Tanácsának elnöke ártatlanok lemészárlásának nevezte az izraeli hadigépezet gázai „hadműveleteit”.

„Az ártatlanok lemészárlása az, ami az eszembe jut. Gyermekek halnak meg Gázában, az édesanyák fájdalma örök, egyetemes kiáltás” – jelentette ki Gianfranco Ravasi bíboros

„Az izraeli iskolákban a mások iránti szeretetet nem tanítják, ezzel szemben mások megsemmisítéséről több szó esik.” - mondta William Shomali segédpüspök.

A bosszúálló zsidók nehezményezik azt is, hogy a Gázai övezet ellen 2008 végén indított izraeli agresszió idején egyes vatikáni tisztségviselők a „világ legnagyobb koncentrációs táborának” merték nevezni a Gázai övezetet. Most pedig Ravasi bíboros a gyermekgyilkos Heródes király bibliai vérengzéséhez hasonlítja a zsidók gázai ámokfutását, a jeruzsálemi latin pátriárka pedig a gázai palesztinok kiéheztetésének szándékát dörgöli a „választottak” orra alá. Mindezek a keresztények tömegei számára reménykeltő jelek, mert azt mutatják, hogy a zsidóság még nem tudta teljesen maga alá gyűrni a kereszténységet.
Évtizedes polkorrekt sztereotípiákat helyretevő érdekesség.

Nem én mondtam, nem én írtam, hanem Karsai László:

"Sztójayt Horthy Miklós kormányzó kényszerítette 1944. július 6-án a deportálások leállítására, Szálasi a németek akarata ellenére állította le 1944. november 21-én a halálmeneteket, és szerveztette meg a nemzetközi gettót a Szent István park, Pozsonyi út környékén, majd november végén a nagy gettót a Dohány utca, Wesselényi utca környékén. Ebben a két gettóban, a náci Európában példátlan módon, több mint 100 000 zsidó túlélte a holokausztot. Népbírósági tárgyalásának hatodik napján, 1946. február 11-én Szálasi elégedetten jegyezte föl börtönnaplójába, hogy amikor külügyminisztere, Kemény Gábor ismertette azokat a zsidómentő akciókat, amelyeket előzetesen vele jóváhagyatott (a nemzetközi és nagy gettó megszervezése, utóbbi kifejezetten az öregek, betegek, munkaképtelenek és kisgyermekek számára, a különféle védlevelek, védőútlevelek érvényességének elismerése, a halálmenetek leállítása), a tárgyalóteremben néma csend lett: „Lassan rájönnek a zsidók, hogy tényleg nekem köszönhetik életüket azok, aki az elmúlt zsidótragédiából élve visszajöttek, vagy élve maradhattak.”

beszelo.c3.hu/cikkek/szalasi-ferenc-a-tokeletes-bunbak
Itt a dzsobbikosok igazi arca!
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=615757&referer_id=friss
Azt kívánom, hogy éljétek át azt amit ti szeretnétek csinálni a nektek nem tetsző emberekkel.
@ariel12: Tipikus fos cikk. Miért kéne szemitának lenni? Hadd ne szeressek már mindenkit. Igaza van Bothnak, ugasson az aki a cigányok környékén él. Ostoba megélhetési fajvédő barom vagy.
@ariel12: Őőő az ugye meg van hogy nem lehet elítélni embereket származásuk,vallásuk meggyőződésük miatt...?
Mondjuk ilyen vicces ökörségeket jó néha olvasni.:))
@kifordított nagyanyó: Nekem ugyan megvan de az "uriembernek" valószínűleg az agyával már ha volt nekije, végképp elveszett!
@kifordított nagyanyó: Ja és még annyit, hogy én nem tartom annyira viccesnek mert elég sokan beszopják és hirdetik ezeket. Gondolom te sem tartanád viccesnek ha azt kívánnám neked és családodnak, hogy ideje lenne kiirtani titeket?
@ariel12: Kicsit fel vannak fújva ezek a dolgok.Nem kell foglalkozni velük,ennyi.
@ariel12: Ezt a fajta stílust én sem tartom elfogadhatónak, de az alábbiakat sem. :(

"Igen, nem tévedés: amint a Mazsihisz 2013. január 17-én honlapjára feltett, a Magyar Távirati Iroda információin alapuló közleményéből kiderül, az ember értékét saját bevallása szerint kizárólag anyagi állapotától függővé tevő Lázár János a holocaustvallás híveitől való örökös bocsánatkérést egyenesen törvényerőre emelné, a „nemzeti identitás” részévé tenné, tekintettel a holocaust, a „magyar történelem egyik legsötétebb fejezete feldolgozatlanság”-ára. Arról viszont, hogy mikor válik az emlékezés, az oktatás részévé végre az Andrássy út 60-ban ugyebár nem Nílus menti székelyek által véreinken végrehajtott körömletépések, szájba vizelések, perverz kínzások ismertetése, valahogy ezúttal is elfelejtett informálni."

www.hunhir.info/?pid=hirek&id=61184
@iii: Erre a táblás matek feladványra gondolsz? Tehát az összesített áldozati szám ugye a 6 milla. Van ugye két táblánk.

Az elsőn még 4 milla volta 1991 óta viszont már másfél milla látható.

Dacára a 2,5 millás különbségnek az összesített 6 milla nem változott. Érdekelne ez milyen matek számítás alapján maradt így??

www.hazankert.com/05may4_files/image008.gif

kuruc.info/galeriaN/egyeb/wdrnlev1.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szomorú, hogy a palesztin-gyűlölők eltitkolják ezeket a híreket. Ez a "hárec" c. lap biztos Jobbikos, szerencse, hogy nem tudják cenzúrázni!
@sanyoka (törölt): Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

„”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Fejtő Ferenc: (József Attilával, Szép szó, szerkesztője)

„”A Kelet-Közép-Európai államok politikai sorsa, és a lakosság civilizációs színvonala szorosan összefügg! A Népi. Demokráciák. története 1954!
Értsd saját bunkóságunk, (választásunk) következményeit szenvedjük, tűrjük el, kollaboráns uraikkal, uraiktól!
Tacitustól tudom, hogy azért lesz valakiből politikus, mert lopni akar. Jancsó Miklós
"A hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke" Samuel Johnson
"Az uralkodó réteg forradalma, csak arra jó, hogy vég nélkül fenntartsa saját uralmát!" Tolsztoj Leo 1802! beszoptuk!
Törvényszerűen mondhatjuk ki: hitvány idősebb nemzedékek mellett felnőtt ifjúság még hitványabb. Szabó Dezső 1921!
Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom... csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó! Márai Sándor
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)
süti beállítások módosítása