Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Neytiri1: www.penzcentrum.hu/karrier/20240424/orban-viktor-reszkethetnek-az-irodistak-a-jogaszok-a-fogalmazo... (2024.04.24. 18:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.26. 10:23 Fabius

Hányingerország

Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései...

Nálunk a korrupció elleni harcra kapott pénzt is ellopják.

Egyrészt ugye Orbánék csak beszélnek a korrupció elleni harcról, azt is halkan és akkor, ha már kurvára muszáj, de költeni rá egy fillért se. Amikor adnak máshonnan azt elvesszük, köszipuszi, minekünk minden eurocent jól jön, majd ellopják. Azt az egyet is elveszik, megcsapolják, aminek legalább jelképesen meg kéne maradni egészben. Mert ha meghagyják, akkor esetleg 100 esetből 10-ben vissza lehet utasítani mikor korrupt patkányozza őket - rajtuk keresztül minket - valaki. De nem, itt az apróért is lehajol valaki. Naná, még a végén tényleg arra használná valaki, amire kapta, és akkor nem kizárólag az OLAF venne észre korrupciót/lopást, és bazmeg Tállai főmufti is időben értesülne, hogy hálló, vizsgálat folyik tesókám. Mert minálunk az úgy megy, hogy a NAV-os nyomozásról a NAV vezetője kurvára semmit nem tud.

Gépont Frodóban meg feltámadt a recska emlékezet.

Hogy mi szükség volt felidézni, voltak Gépont életében olyan idők, mikor nem csak Vezére nagyságától lett merevedése, de egy szép női testtől is, az nem világos. Mulattató, hogy szerinte az akt = pornó, de a recskázó hobbit képe pont eggyel több információ, mint mire feltétlenül szükségünk volt. Oké, értem én, hogy akit a bérnőstények is csak bottal piszkálnak annak egy meztelen kép Rába Tímeáról keserédes kamaszkori emlék tud lenni. De azért azt hozzáfűzném, Gépont, hogy ha én lennék a tóbiásjóska te most kráter lennél a Holdon, miután felrúgtalak. Mert nem csak azt osztottad meg velünk, hogy Timire verted, hanem azt is, te a magad részéről nőhiányban a jövőben kire fogod.

apanak.PNG

Családbarát országban apának lenni jó, hirdetitek szerte az országban. Gondolom a Gépont példa után úgy kell érteni, hogy akinek csinos felesége és szép lánya van, annak néha rendet kell vágni a testnedvcsorgató fideszkeresztény hobbitok között.

364 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr388317016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mondjuk x-szer finomabban fogalmaztad meg, hogy én mit gondolok ezután az attak után a keresztény-konzervatív morálról, a szavahihetőségről, a hatalomról, mint gátlásoldóról, a frusztrációk büntetlen elszabadulásáról, a lassan teljes eszevetettségről, etc.

Mondhatnám, jól szórakoztam, de nem.
"A hecclap kiadója a Modern Média Group Zrt. Ennek a cégnek az egyik tulajdonosa Dr. Győri Tibor, a fideszes Miniszterelnökség korábbi államtitkára, a Nézőpont Csoport igazgatósági tagja, a másik pedig az Ibizát megjárt sztárturista, Habony Árpád, aki a kormányzati körökben nagy elmeként ragyog, tanácsaiért állítólag a fél kormánypárt megfordul. A 888.hu főszerkesztője, aki később mikropublicisztikában bevédte az ominózus pöcsverős cikket: G. Fodor Gábor (GFG), aki egyben a milliárdos kormányzati megbízatásokkal ellátott Századvég stratégiai igazgatója.

A 888.hu egyik éppen aktuális hirdetője a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program révén, amelynek kuratóriumi tagjainak felét a magyar kormány nevezi ki. A másik a Család- Ifjúság- és Népesedéspolitikai intézet, amely az Emberi Erőforrások Minisztériumának a háttérintézménye. Hogy hogyan, és milyen értékben kapott kormányzati hirdetéseket a 888.hu, azt most is számoljuk. A hírportál nem túl eredeti híreit a magyar állami hírügynökség a kezdetek óta szemlézi. Miközben a webaudit.hu alapján azt sem lehet tudni, hogy mennyien nézik G. Fodor Gábor lapját, a hecclap nem is tett közzé hirdetési ajánlatot, mintha a konzervatív, kormányhű online médiában a reklámfelület-értékesítés liberális huncutság lenne.

Idézzük fel Gulyás Gergely szavait:

„jóízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet”

Emlékszünk még arra, amikor a kormány utasította az összes minisztériumot, hogy mondja fel a mobilinternet-szerződését a T-Mobile-nál? Ezzel állt bosszút a polgári underground popénekeséért, Ákosért. Na, ha polgári értékek nevében a jóérzésű embereknek tényleg semmi köze nem lehet a 888-hoz, akkor ideje munkához látni. Máskülönben a Fidesz-KDNP kabinet és az általa irányított intézményrendszernek nem a polgári értékrendhez lesz köze, hanem a napiszar.com és a hot24.hu legújabb piaci konkurenséhez...
UI: a napiszar.com annyival különb a 888.hu hecclapjánál, hogy legalább nem közpénzből épül."

alfahir.hu/kozpenzbol_epul_a_kormanyhu_napiszar
@Gábris szomszéd:
"„jóízlésű embernek a 888.hu-hoz semmi köze nem lehet”"

de. fikázza, megveti. ízlés szerint.
sajnos az élet már csak ILYEN :(((

egy - mert VITATHATATLANUL AZ !!! - KOMOLY

KAPACITÁS nem a jóért~közért hasznosul .....
Kíváncsi vagyok, mit fog szólni ehhez a Varánusz állandó kritikusa Imolka. Mert a konzervatizmus jegyében nyilatkozó nőnek ilyen kérdésben illene megnyilvánulnia.
@The Ghost Wolf: Érdekes, hogy géfodoréknak még a kuruc.infót is sikerül lepipálni. :)
Ez a kis kretén gnómtól a legalja, hogy más gyerekét is belekeveri. Minek kell eleve publicisztikai vonalon elmerengenie azon, hogy amíg ép ember a csajokat hajtotta, őkelme a répát hegyezte a Rába Timire?
Magyarán, ki nem szarja le ennek a nyomoroncnak a pinairigységét? Értem én, hogy normális nőt ez a majom nem talál, de az már beteg, hogy a nyálát csorgatja egy kiskorúra, akinek a képét még publikálja is a hasonlóan beteg lelkű kretének nagy örömére. Persze ezt normális helyen egy szívlapátos hátbavágással, illetve egy baráti fogsorátrendezéssel is megoldanám, ha ez a kis faszkalap velem szórakozna. Addig viszont retkesanyjapics.ját tudnám részére ajánlani, mint elsődleges célirányt...
@The Ghost Wolf:
Egyelőre ezt, ezt írtam egy konzervatív lapban is:De majd még írok, érdekes téma:
Szerintem meg nincs konzervatív meg liberális újságírás. Újságírás van. A magyar újságíró szereti a hazáját, a magyar kultúrát, a magyar nyelvet, azt magas fokon de közérthetően műveli, nem majmolja az idegen kultúrát, nem azt népszerűsítit, maradandót alkot publicisztikájában, sokoldalú, és nem utolsósorban, nemcsak segít megértetni az olvasókkal a közéletet, hanem tanít is.
Éppen ezért széles látókörű, művelt, ismeri a magyar történelmet, nem csak az akadémista dogmákat, és nemcsak a cikkben említett zenét szereti, hanem pl. rajong a magyar népzenéért, néptáncért, a kiváló magyar sportért, a nagyszerű tudósainkért, feltalálóinkért, zenészeinkért, Nem degradálja le a saját hazáját, és nem kicsinyes dolgokkal foglalkozik, pl. hogy ki mit mondott, és miért, illetve ki miért milyen. Szereti azonban az iróniát is, és azt magas fokon műveli, de soha nem sért meg másokat emberségében.Kevés újságíró felel meg ma ennek a követelményeknek, mert ma már nagyon sokan írnak. Hadd írjanak, nem baj, de a vezető publicistáknak a fenti követelményeknek meg kellene felelniük, mert manapság már nemcsak "úr ír".
és még milyen keresztbe kasúl relációk fognak kiderülni rövid idő alatt az elkövetkező időkben...

mindeki érintett, a piramis teteje a leginkább és azután mint az most publikálva is lett ez a géfodor ez még emberszabású?

a fidexkft teljesen azonos ezzel és még sok minden a szőnyegek alá van seperve

Salamon Béla mondta: ha én eccer kinyitom a szám???

és még nem lángolnak a máglyák a kádéenpé aprófájával??? vagy hallgatnak mert vaj van a fejükön a Harracch berreg, rétvári elvtársnő a hivatalos céda...és a ZIX kedves istállója

Semjén barátnő is takargattya a vadászköpennyel???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

olyan gusztustalan!!!!
@Rodeo36:
Jaj, ródlikám, minek mész olyan messze, a szociknál mindig is divat volt ez a "puritánság" Nemcsak rábatimike árulta magát puucccéron, de Merkelről is láttam ilyet, ahogy sétálgat anyaszültén.
Ma is ilyenekkel vannak tele a baloldali hírportálok, meg az egész világ. Csak ők úgy nevezik, hogy villantanak meg pucsítanak.
@Imola Helyesi: Bocsi Imolka, de imádott vezéred egy közszereplő akinek sokkal több mindent kell elviselnie, mint egy közszereplő, Tóbiás József, feleségének, és kiskorú lányának. Mert Rába Timea mióta befejezte szépségkirálynői tevékenységét, és férjhez ment, azóta megszűnt közszereplő lenni.
De a Felcsúti Fodballbáró azóta is közszereplő.
@The Ghost Wolf:
A poszt címe: hányinger, semmi köze ahhoz, hogy ki a szereplője.
Nekem attól volt,amit betettem, meg timikétől. Nem mindenki árulta ám magát szépségkirálynőként sem.
Egyébként még a paradicsomos káposztától és a pacaltól van hányingerem.
@Imola Helyesi:
imolka te még sohasem voltál nudista strandon? a németek Körper Kultúr -nak nevezik, persze egy akt szép és persze sexi dehát a perverz levédiabasznádnak perverz vezetői vannak... ez csak egy elhullajtott levelecske amit valami holló kipottyantott reptében, de amikor majd egyre mélyebben ásnak egymás múltyába, mik fognak kiderűlni

pénz híján (vagy nem pénzért kínálta???) a nagy magyar nemzeti vezető hogyan is kapta a jogi kisdoktoriját? mivel és hogyan fizetett érte?
és hová dugja el aszt aki megadta neki a diplomát tanulás és egy sor körmicélése nélkűl??? naholvan??

szóval a többiek is olyanok

az, hogy te most útálod a szocikat az nem csökkenti ezek perverzitását és undorítóságukat

na én megyek ródlizni...olyan jó idő van hozzá

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@The Ghost Wolf:
Tudod mit?
GFG csak követi az aktuális trendet. Most meg álfelháborodik mindenki.
Ugyanilyen aljas módon bántják Orbán gyermekeit is.
Tudod, aki a tűzzel játszik, az megég. Tudta timike, hogy mit vált ki a csupaszsága a férfiakból.
Lám, Merkeléknél már azt is megszabnák, mit vegyen fel egy nő, hogy ne ingerelje a szegény kiéhezett ám barbár migránsokat.
Mindenesetre testnedvekről mindig is gusztustalanság volt írni, pláne meg a képzelt útjáról
Tahóság a köbön.
@Rodeo36:
Szépek lehetnek a nudista strandon a poltikusok! Elmehetnénrk akár Afrikába is. Akkor mi a bajuk a migránsokkal?
A strand funkciója az úszás, napozás, kikapcsolódás. A nudistáé nem ez, hanem a szexulaitással való visszaélés.
@Imola Helyesi:
imolkalelkem annyit értesz ehhez, mint a szöcske a templomtorony átugrásához

afrikában nem divat csak fehér emberek általt frekventált partokon (tenger, óceán, folyó, tó, vízesés) a négerek nagyon szégyellősek és prűdek (a süsü asárkányban is ugyanolyanok figyeld a sportolóikat hogyan öltöznek)

a hívű mohamedán teljes ruházatban megy be a folyóba ugyanúgy Indiában is, mert hite szerint senki másnak nincs köze a testéhez mint akivel ... az eszkimók és az indiánok mások azok nyíltabbak

de elemezned kellene eszt hosszasan itt erre nincs hely sem idő... Warnemünde-ben a Körper Kuktúr és anno a Jugó tengerpartok egyike másikán ahol eszt megvalósították, ki is mentünk oda autóval de belesűllyedt a homokba és a sok mezítelen ember tolta ki, mi persze mezítelenek voltunk szintén...kurva jó tréfa volt...

dehát tanúlnod kellene és megismerni a világot élőben nem újságból meg blogról

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mai szentbeszédnek vége
@Imola Helyesi:
Nekem meg tőled van hányingerem, meg a nyomoronc cimborádtól, a többi népművészeti agyagedényt pedig nem is említem... Okádék egy csürhe vagytok. Kiskorúval is szórakoztok? Pedifilnak is tetszik lenni? Szarházi népség!
@Rodeo36:
Te jó ég, ródli, csak nem ezért disszidáltál, mert megláttak a nudin és megijedtek tőled?
Tóbiás legalább megváltoztatja az eszmerendszerét, vagyis a múltat nem lehet végképp eltörölni.
tállainál már csak németh szilárd lett volna alkalmatlanabb a nav vezetésére.
az:

Lesújtó a magyar egészségügy állapota

Európai felmérés készült, siralmas a magyar helyzet. Hálapénzben csak Albánia van mögöttünk, csapnivalóak a halálozási mutatók a szív- és érrendszeri betegségeknél és a túlélési mutatók a rákos megbetegedéseknél. Sok a potenciálisan elvesztett életév is.

444.hu/2016/01/26/lesujto-a-magyar-egeszsegugy-allapota

---

Balog Zoltán: "Túltoltuk a biciklit"

Visszavesz a közoktatás központosításából a kormány, néhány dologban ismét lejjebb viszik a döntési szinteket – ezt mondta legalábbis Balog Zoltán, a terület felelőse az RTL Klubnak adott nagyinterjúban. A miniszter maga is úgy értékeli: "túltolták a biciklit egy kicsit".

hvg.hu/itthon/20160126_Balog_Zoltan_klik_kozpontositas
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ja, tényleg, téged kihagytalak, mint az általánosítás, a ronda beszéd és a szűklátókörűség védőszentjét.
Ezért még fel is jelenthetnélek, rágalmazó.
Orbán a századvéges Lánczi Andrást szeretné a Corvinus élére

Írja a Népszabadság. Egyelőre még bizonytalan, hogy „nyitott lenne-e az egyetemi szenátus egy jobboldali rektorjelöltre.”

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F01%2F26%2Fnepszabadsag-orban-a-szazadveges-lanczi-andrast-szeretne-a-corvinus-elere
imolka műpinát kéretik hanyagolni, semmi köze a jobboldali keresztényi világnézethez, se a női nemhez
Még az államtitkár pedagógus felesége is tiltakozik a Klik döntése ellen

Negyvennégy iskola tanárai írták alá a petíciót, köztük van a járási Klik-vezető felesége is.

444.hu/2016/01/26/meg-az-allamtitkar-pedagogus-felesege-is-tiltakozik-a-klik-dontese-ellen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Neked aztán van közöd hozzá turbolya. Látszik a szókincsedből, meg azokéból / pl. taga, nincsitt/, akik nyugodtan hancúrozhatnak itt laza trágár szókincsükkel az admin legnagyobb megelégedésére.
Na, ez a hányinger, ami ti kívántok itt naponta a jobboldali blogolóknak , különös tekintettel nekik, a politikusoknak , az anyukájuknak és egyéb felmenőiknek a szexuális tevékenységére.
@Imola Helyesi:
Melyik volt rágalmazás cicabogár? Kérdeztelek. Azt se mondtam, hogy egy ostoba fasz vagy, csak gondolom...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: meg ugye a lánlevágások száma is magas,ami ha lenne elég érsebész,akkor csökkenne.
a császár kérdése meg szerintem neccesebb,és én nem szeretem hogy sokan befeketitik.
Ez a gépont gondolom az a csávó, akiről a Lecsó című film főszereplőit mintázták. Szeretném úgy TIT alapon tanulmányozni a viselkedési szokásait, amikor a narancssárga anyahajó elindul Kusztóékhoz. Mert ez előbb-utóbb bekövetkezik. A filmekben az ilyen karakterek elmúlása szokott a leglátványosabb lenni.
Ez a csóka, aki Magyarország legmagasabban jegyzett sportolójának csak olyan cikket tudott rittyenteni, hogy "Ússz!", amikor az kiállt, és elmondta a gondolatait. Végül is igaza van. Kezdeném a példamutatással. Miután elhelyeztem egy gumicsónakban a Csendes-óceán békés, tömegtől mentes zónájában. A sínek takarítása mégiscsak költséges és melós meló. A cápák meg éhesek, ahogy a krokodilok is.
@Imola Helyesi: Mutass légyszíves olyan linket, ahol a Geci feleségéről, vagy nagykorú leányairól ilyen képeket mutogatnak. Ha nwm találsz ilyet, akkor maradj kussban.
Az pedig, hogy Gazsiról lehoztak egy cikket és néhány posztot a VB-n történt látogatásáról, arról kizárólag ők tehetnek, mert az idióta faterja rúgott fel minden protokollt, hogy a fiacskája VIP páholyból nézhesse a VB döntőt.
@Imola Helyesi:

mai szentbeszédnek vége

dixi

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Bakter:
Ettől a cápa is megriadna, merthogy ekkora állat nincs...
A döbbenet, hogy ez a kretén, meg az ex-népszabadságos balfax egyesek szerint a "jobboldali véleményformáló elit" képviselői. Gondold el, az ilyen imola féle szervilis ecceri mennyit álmodozik ezekről a torzlelkű, beteg fehérjehalmazokról. Zsák a foltját.
@Imola Helyesi:
Jobboldali magácska? Ja, mint a többi exkomancs a narancsbolsevik pártban!
Undorító köpönyegforgatók.
"Csuhások! Térdre, imához!"
Eléggé jobboldali? Büdös komcsik maradtak azok, akik azok is voltak.
Töröm a fejem, hogy miért nem látom I és G elgondolkodtató, és rendkívül tartalmas kommentjeit. Azt hiszem, egyszer rátenyerelhettem arra a bizonyos gombra. Ez ótestamentum rengető bűn. El is mondok azonnal 156 db "Mi atyánk, ki vagy Esztergomban"-mot. És jól megvesszőzöm a Népszava gyúcsány képét.
@The Ghost Wolf:
Teljesen mindegy. A magyar nyelvben ugyanazt jelenti, ha azt mondod / b-d meg a k.anyád, vagy szopd ezt meg azt/ mert az illető elképzeli, és ez jó neki, és csak ez neki a jó. Vagyis perverz állat.
Istenem, állítom Tóbi ásznak pont olyan a szókincse sutyiban, mint az itt népszerűké.
@Bakter:
Menjél felülre, ott van egy szép, kerek kommentem az újságírásról. Azóta sem arról van szó, hanem a szokásos varánuszi meccs egy kapura, és én állok benne, más
híján, mert senki nem olyan bátor, mint én, hogy állja a sarat egy ilyen társaságban, mert az a falra hányt borsó tipikus esete.
imolka, a ki a jobboldali azt talán hanyagoljuk, mert lészen meglepetésed számos, az agyhalott narancsmaffiában nincs egyetlen egy épkézláb jobboldali, csak szólok ;)
a narancs droidokról, meg szó se essék, így rólad sem
nicsak nicsak a maffia&co telelni megy:

Orbán télből a nyárba utazik, és a fél kormányt magával viszi

Jövő hét elején Indonéziába repül kapcsolatokat építeni Orbán Viktor és népes küldöttsége. Még Palkovics László felsőoktatási államtitkárt is magával viszi.

hvg.hu/gazdasag/20160126_Orban_a_jovo_heten_is_keleti_kapcsolatoka
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mondom, nekem a Katinkának címzett felszólítás verte ki a biztosítékot totálisan. Az írkálmányát el sem kellett olvasnom, a cím önmagáért beszélt. Hogy jön egy ilyen alsószer, senkiházi, névtelen, a hatalom végbelén élősködő utolsó szar ahhoz, hogy ezt a nőt egyáltalán megszólítsa. Ennek meg még sok hasonszőrű narancsmezes szakupacnak az egész családfája cro magnonig visszamenőleg nem rakott le annyit az általuk folyton fennkölten emlegetett nemzet asztalára, mint Katinka egymaga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Turbolya, mint már megannyiszor említettem volt, nem vagyok fideszes, csak ti a narancsköd alól nem láttok ki, mindenkire lőttök, aki nem az aktuálisat mantrázza nektek, ezért nincs is baloldal meg ellenzék.
Sokszor azt hiszem, ezt a blogot egy álfideszes vagy áljobbikos működteti, mert ennyire nem lehettek önmagatok ellenségei.
@Bakter:
Csillagos ötös varánuszi komment a javából.
Csak az a különbség te meg GFG között, hogy ő egy filozófus, te meg egy bakter vagy, ennyire vitted csak.
@Imola Helyesi: filozófus...tudod Imola attól,mert nagywc közben ötletel vki,még nem lesz filozófus
muhhahhha, géjefgé mint filozófus, halálra röhögtem magam, az a szerencsétlen egy seggnyaló nímand, semmi több. Jahhh és 5 csillagos kólás doboz gyűjtögető, média elhárító önjelölt szuperTekes :D
@PeniValdes:
Süllyedsz te is, sajnos. De néha én is /nekem van önkritikám/, amikor kénytelen vagyok az aljasokat /pl. taga, nincsitt/ a saját fegyverükkel anullálni.
Nincsittet hatásosan sikerült, mert betettem féloldalas átkozódását a 444-re, erre bevezették ott a cenzúrát.
@Imola Helyesi: milyen torz világkép az, ahol egy haszonelvű politológust filozófusnak neveznek?
@Imola Helyesi: tudod Imol,ahonnan én jövök,ott nem szeretik azokat,akik árulkodnak.
@parti_giano:
Az a végzettsége, ha jól tudom.
gfg politológus,nem filozófus,csak politikai filozofiát kutat
@Imola Helyesi: legalább kedvenceid végzettségével lennél tisztában.
@PeniValdes:
Pennike, milyen igaz, én meg a betyárbecsületet nem szeretem, mert azt hiszem Mariannán és talán Oricán kívül itt még senki nem kérte ki azt az undorító, trágár hangnemet, amit egyesek itt megütnek az ellenvéleményezővel szemben.
Na, ez a hányinger, megyek is egy jót hányni.
@Imola Helyesi: Ezt bírtad válaszolni a kommentenben feltett kérdésre? Mondhatom nagyon intelligens válasz volt, csak az a baj, hogy nem ez volt a kérdés. Tudsz érdemben válaszolni arra is?
OV-ről mindent elmond, kikkel veszi körül magát Géponttól Tállaiig, további információ felesleges.
@Imola Helyesi: hát erről van véleményem,de nem illene a profilomba
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Magyarország én így szeretlek! Ez már tényleg a vicc kategória, annak is a legalja.
@PeniValdes:
Sajnos ritkán állok a tükör előtt veled ellentétben, aki ott biggyeszkedsz mindig, ahelyett, hogy tanulnál.
Kevered a szólásszabadságot az árulkodással.
@The Ghost Wolf:
Iktasd ki a trágár szavakat, akkor esetleg, én nem a disznókarámban tanultam magyarul, mint te.
@Imola Helyesi:

miután nem tudunk a szó eredeti értelmében tüzet nyitni, marad a bazmgelés, bazmeg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a pajtakasztingból ez jött ki. habony személyzeti tanácsadó nem dolgozik maga ellen.
nahhh, csak nem??? polpotpetikének tűrni kell :D

Nem gázolt Polt Péter becsületébe Szigetvári azzal, hogy bűnsegédnek nevezte

Elutasították a legfőbb ügyész a Quaestor-ügy miatt indított 2 milliós kártérítési keresetét.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F01%2F26%2Fnem_gazolt_polt_becsuletebe_szigetvari_azzal_hogy_bunsegednek_nevezte%2F
@PeniValdes:
Van fontosabb is, kinőttem belőle, amikor órákig nézegettem magam a háromoldalú behajtható oldalú tükrünkben , és elég volt az, milyen szép vagyok.
@parti_giano:

de most mondd meg, nem kurva szánalmas? mint valami selejtkiállítás...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az a repzaj nem tud lezuhanni valahol a Földközi tenger közepe táján amikor a cápák ebédelnek???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

minő megkönnyebbülés lenne?
@Rodeo36: Vagy mondjuk beszakadhatna a Hámori-tó jege, esetleg egyéb furcsa balesetek a palotaszállóban? :)

24.hu/kozelet/2016/01/26/lillafureden-frakciouleseznek-orbanek/
@Imola Helyesi: "A nudistáé nem ez, hanem a szexulaitással való visszaélés."

Miket nem tanul itten az ember! A paradicsomban nem volt ruha, Ádi és Évi is csak egy szál fügefalevélbe lengedeztek-bengedeztek, az is csak elöl és lenn volt, fönn meg a csupasz csöcsök. Jézust is sokszor csak ágyékkötőben látni.

Nem vagy te egy kissé prüd? Vagy tetőtől talpig szőrbe születtél?

Rába Tema biztosan felmérte, hogy a fotói majd szövegelésre fognak okot adni, ezért ez rá tartozik. Nos ezzel a szöveggel azonban most kiütötték a biztosítékot, mert nem a pucérség volt a lényege, hanem teljesen más. Szövegértés, teccik tunni? Persze a gyökér mindenbe bele nő, ha hagyják.

A Rába Timeára meg csak irigy lehetsz. Legalább annyira, mint ez az akárki a Tóbiásra.:D
@Imola Helyesi: Imolka ne terelj. Semmi olyan trágár szó nem volt a kommentemben, amire ne lehetne reagálni. A G. betűs jelzőt nem én használtam először a kedvenc politikusodra. Szóval azóta is várom a linkeket. De tudod mit? Könnyítek a kérdésemen. Ha egyetlne olyan linket is találsz, ahol egy Fideszes politikus, vagy Fidesz közeli ember feleségéről jelentettek volna meg ilyen stílusú lejárató cikket egy baloldali lapban vagy portálon, akkor a Hősök terén fogok mea culpázni neked.
Hát igen, fidesz nagylyány is maga tette közhírré, hogy a saját lábukon állnak, addig senki nem vizsgálta még a lábát sem. Utána is csak a állást emlegették, nem a lábat.:D
Hé, picsák és pöcsök! Milya picsáért pöcsöltök I-vel?
Gépont Frodót s Habony Árpit
Mért nem rejti betonkárpit
Kies börtöncella priccsen?!
Nem ez jár annak, ki itt csen?
:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"mint már megannyiszor említettem volt, nem vagyok fideszes"

Imola úgy nem fidesses,mint ahogy 'gépont sem,csak politikai gondolkodó!
A közös kettőjükben,hogy szeretnek a 'főni oboáján apró menüetteket fújj'dogálni!
@parti_giano:

kár, hogy bezárták a Vidámparkot, ez a csávó remekül mutatott volna a Mesecsónak valamelyik diorámájában, mittom, Horkoló Óriás, Kővévált Troll, ilyesmi. a NAV elnökség nyilván valami vicc, amit nem értünk.
A Tóbiás és Rába Timea csak egyike azoknak a gyilkos nyilaknak, amelyekkel támadják az ellenzéket.
Nem nehéz észrevenni, hogy a Fidesz tarsolyából kifogytak az eszközök, amelyekkel elterelné a figyelmet azokról az ordas vétkekről, amelyeket az ország ellen tesz.
Ezek a támadások valóban látens védekezést jelenítenek meg, és nincs más a tarsolyban, mint a visszamutogatás, vagy az ellenzék egyes szereplőinek lejáratása.
Nézzük meg, hogy az eü agóniájáért ki a felelős? A Fidesz szerint az MSZP kormány tette tönkre, miközben az nem zavarja, hogy 5 éve a Fidesz van kormányon, és több száz milliárdot vont ki ebből az ágazatból.
Vagy ha már Rába Timeát exponálja ki, miért nem von párhuzamot Palácsik Timea botrányhősnővel GFG, a nagy igazságtevő?
Jó kis zaftos témát kell bedobni, olyan szexiset, bulvárosat, mert arra rögtön figyel a nép.
Emellett nem kap nagy visszhangot az eu-tól kapott, hazai revízióra kapott pénz, a földek Fidesz uradalmak kiépítését szervező földárverések. Nem tűnik fel, hogy az országba már nem jön más ország politikusa, Orbánt Putyin lábhoz rendeli, pedig ő kér, Mongóliába is Orbánnak fagyott le majdnem a füle, az ORÖ Flórisa kilopta a szemét a cigányságnak.
Meddig mondjam még?
GFG csak egy kis megbízott, aki ennyit tudott csak témaként kicincogni magából.
Megdöbbentő, hogy ez a kormány még az elterelő taktikáját is ilyen közönséges, alpári módon képes kidolgozni.
@parti_giano:

nekem is rögtön ő ugrott be. bár Fábry tárgyainak volt valami, ha bumfordi is, de bája.
@parti_giano:

jó, az vicces, ahogy túlsúlyos macskaként birkózik az anyanyelvével, és közben ide-oda hengereg a nappaliban.
@Imola Helyesi: látod,én sosem kényszerültem varázstükrök általi megerősítésre:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"jó, az vicces, ahogy túlsúlyos macskaként birkózik .."

A természetnek adódnak furcsa, vicces tréfái, de ekkora baklövés kizárt:))

(A macskaimádóktól még külön is kapsz:))
@Rodeo36:

Warnemünde,dűnék,szürkés,néha opálkék tenger,hatalmas fehér hajók,weißwurst,Wernesgrüner habok,szőke 'teutonlányok:)

Rodi,csak nem ott hegyezgetted Te is a 'hetvenesben a dűnék árnyékában?:)

www.google.hu/search?q=warnem%C3%BCnde&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwie5ejH5sfKAhVDeA8KHaz0DlcQ_AUICCgC&biw=1366&bih=631
a másik posztnál Habának hivatkoztam egy műre, amit ezek a maguktól elszállt, makulátlan birka terelő "szellemóriások" feltámasztottak. pfejjj (köptem!)
Jogos..

Kár hogy a 444 színvonalára is le tud csúszni a 888.

A különbség, hogy azokból nem csináltál cikket Fabius.

Avagy ha visszanézzük a munkásságod, észrevehetjük, hogy G Fodor-tól pl te, egy fikarcnyival se vagy kultúráltabb, legfeljebb csak viccesebb.

Márha családtagok fikázásáról van szó, és ez valaki számára vicces.
Most az egy dolog, hogy ezredjere is el lett mondva mennyit lop a fidesz, igen tudjuk, kosz, de ezen kivul jol ertem, hogy a cikk elso fele arrol szol, hogy a fidesz talalta ki a korrupciot, ellote kerem sosenem vo`t?

Masreszt miota lettek ezek a bloggerek ilyen fenemod erzekenyek a kiteregetett csaladi szennyesre? Nekem nem tunt fel, hogy masoknal is ilyen ossznepi anyazas indult volna az oldal ellen.
Most mi valtozott? Hogy ballib vezeto politikusrol irtak meg dolgokat?
@Orica Középföldi: azért a kormányzat stüszivadászai ilyen bakokat bármelyik magyar focipályán lőnek.
Bezzeg, amikor Kocsist buzizzák, Vajna Timeát, Rogán feleségét kurvázzák, stb akkor nem cikkeznek a családszeretetről.
Külön pechjük, hogy jobboldalon kevesebb a volt k feleség.
Polt fideszbűnöző, az Orbánmaffia tagja épp készül hivatalosan is elsikálni, lezárni a trafikrablást:

24.hu/belfold/2016/01/19/trafikmutyi-marciusban-lezarhatjak-a-nyomozast/
@Ballib Cenzúra: @Imola Helyesi: @N. Barbie:

Megjöttek a 'frodóblogról a jól fizetett függetlenek,saját lábon.

Puhítsuk fel!

"Ballerek is loptak,oszt jónapot:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na, nekem meg a macska pont nem ugrana be tállairól. egy koala előbb, amely alazik és csak eukaliptuszt zabál.
gázbinic megvan?

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/drasztikusan_csokkent_az_orosz_gaz_ara.608948.html

"az orosz gáz ára 37 százalékkal esett egy év alatt - ám ez nem jelent meg a magyar fogyasztói árakban."

Tehát több mint harmadával olcsóbban jön a ruszki gáz, de mi annyit fizetünk érte mint egy éve.

ki teszi félre a különbséget? na vajon KI? :)))

Tudjátok ez az extraprofit hány milliárd, vagy akár tízmilliárd?
Tudjátok mennyi lóvé egy országnak közel 40%-kal drágábban adni a gázt mint amennyiért megveszed?
@pamut:
Sebaj. Ha rezsicsökkentés van, akkor meg jössz a rezsimutyival.
Hát igen, a Tóbiásnak még kopaszon is a Rába Tímea jutott. Ennek a g..ifodornak meg mi jutott? A főg..i valagának fényesre nyalása mert nője sosem volt és nem is lesz ennek a torz kis törpének.
Ráadásul nem csak kívülről rohad hanem belülről is.
@Afrika steht an der Elbe:

Mi bajod van kedves?
Hogy próbálsz terelni arról hogy kirabolják a magyarokat?
Az a helyzet, hogy teljesen természetes lépcső a 888 recskára hívása.

Amikor pl a 444en címlapos hír a világ legnagyobb fasza - amit a hóba rajzolt egy tréfás kedvű svéd-, akkor teljesen egyértelmű, hogy ezt is megpróbálják alulmúlni a kattintások számának növekedéséért.

Szóval úgy gondolom, az újságíró egy rezervátumba szorult kihaló állatfaj, eltűnik, stílus, fogalmazás, szókincs, mondanivaló, hiteles forrás, jön helyette az alpári celebség.

Nem gondolnám, hogy különösebben prűd lennék, de undorító olvasni hírportálokat, annyira gátlástalanul, cél nélkül folyik a genny és egyéb testnedv az oldalakról.

A másik: írtam korábban, hogy van abban valami báj, amikor az ellenőrzés pénzét is ellopják. De miért pont ezt a pénzt ne lopnák el, amikor mindent ellopnak, földet, hitelt, becsületet.
"Egyrészt ugye Orbánék csak beszélnek a korrupció elleni harcról, azt is halkan és akkor, ha már kurvára muszáj, de költeni rá egy fillért se."

Tiszta hülyeség. Miért harcolnának a korrupció ellen, ha állami szinten törvényesítik?
@pamut:

Ne tessék mán belroandítani a rezsicsökkentés bilijébe! Pont annyiért adják a népnek a gázt, amennyiért kell. No.
OFF

@gazoló: @Mariann:

Magyarország-Spanyolország férfi kézimeccs az M4-en, nézitek?

ON
OFF:

@Mariann19: @gazoló:

Spanyolország-Magyarország ffi kézimeccs az M4-en, nézitek?
Bocs a duplázásért, úgy látszik, lassú a net most nálunk, én meg türelmetlen vagyok :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szia Maci!

Csalódottan de nézem.
Méretes lesz a zakó.
Sajnálom a fiúkat,de ha Dujsebajev tényleg tökös,képes lehet összerántani őket:(
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szia Maci!

Csalódottan de nézem.
Méretes lesz a zakó.
Sajnálom a fiúkat,de ha Dujsebajev tényleg tökös,képes lehet összerántani őket:(...............

..........
Wazz ez már megy,de jó hogy szóltál,most látom,hogy nem 8-kor kezdődik!
@gazoló: és Ő kicsoda? azonkívül,hogy a Tolmácsi András felesége
@atpijkamo103: így van.
orulunkvincent.blog.hu/2012/10/28/vincent_torvenyei
"Első törvény: A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak."
@aritus: Ah a helyzet sokkal rosszabb. Ha lopni akarnak, legtöbbször rögtön nyilvánvaló.
"Miközben a webaudit.hu alapján azt sem lehet tudni, hogy mennyien nézik G. Fodor Gábor lapját"

Ez az oldalt nézd inkább látogatási statisztikákért. A 888.hu webhelyet naponta 14.176-an látogatják.

www.domaintally.com/www/888.hu

Ezzel szemben pl. az Indexet naponta 770.742-en, 6.165.936 oldal olvasásával. Kis különbség, van mit utolérni.

www.domaintally.com/www/index.hu
@gazoló: te, erre a csajra recskázol?:))))
@aritus: Ja, bocsi, roszul olvastam. Pont jól mondod.
@taga20:

pszt! Te genya ez nem egy olyan blog:)
Jó úri ház!
Ügyelj arra is,hogy a kisujjadat hová helyezed!
.....

Különben meg a csajoknak is:))

kepkezelo.com/images/rqngizbabxqes8wm4s1i.jpg
@kabátlopó-merkel:

Méret a lényeg!
...És vannak a hivatásos 'rákattincgatók a mini'sztériumokból'júnyós gempákból:)!
@Gábris szomszéd: "Erről lemaradtál délelőtt? :)"

Erről le.:)

De szerintem jól mondtam hogy nője sosem lesz ennek a g..inek, legfeljebb ilyen víziló.
@gazoló: haver, én meg majdnem úgy olvastam, hogy töketlen férfi:)

me úgy lenne értelme:)))
@taga20:
'szmájlival,helyesírással,csúnya szavakkal is vigyázzá mer megbasszák a szádat!
@gazoló: kik? a csajok?:)

ja és végre!:)))

www.napiszar.hu/showPost/Megalkottak
@gazoló:
"Méretes lesz a zakó."

Annyira nem volt méretes, és a játék is jobb volt, mint az előző meccseken.
Bizakodjunk, hogy lesz ez még jobb is.
izléstelen. de sokkal izléstelenebb és hányingerkeltőbb mások testi nyomorúságát kicsúfolni, gondolok itt matolcsi szemére, amit te is csináltál nemegyszer ha jólemlékszem kedves fábijusz.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Inkább nem is kommentálnám az egész szereplésünket!
Ennél jóval többet lehetne kihozni a csapatból!
Reménykedjünk!
Géfodor az a testileg és szellemileg csökött kis szardarab? Őszintén: kinéz valaki többet ebből a taigetosz menekültből a hernyó létezésén és a csúszómászó életformán túl?
Nem írom le a gennyláda GNÓM - nem hoznám fel a testi nyomorultságát, ha agyi nyomorultságával és aljasságával nem hívná fel rá a normálisak haragvó figyelmét - szóval igen, orbánista gnóm, hobbit weblapjának a címét (bár sajnos más hozzászóló megtette), de feltételezem, nem ekkora volt a látogatottsága ez előtt az aljas cikke előtt.
Ami miatt írok, az egy felvetés: akinek van valami személyes kapcsolata az RTL Híradó szerkesztőségéhez, az kérdezze már meg, hogy a tegnapi Híradójukban (ami ma jutott el hozzám) miért kellett nagy betűkkel kiírni annak a szennyoldalnak a címét és sokszor elmondani!? Miért nem lehetett erről a szennyről szóló hírt a következőkkel közreadni: "Nevét nem közöljük, hogy ne ezzel csináljunk neki reklámot."
@Parajpuding:

Mennyiért is írogatnak oldalanként ezek a "fideszkeresztény hobbitok",állami pénzekből?
Na ez a gyalázat!
@gazoló:
Akkor szóljál már nekik, hogy nekem is fizessenek, jó!
Te ismered a dörgést, mi merre hány méter.
@Gábris szomszéd: "Németh Szilárd elküldte a selyemzsinórt :)"

Milyen selyemzsinórt? Azt mondjuk pont nem olvastam ki a cikkből hogy megvonnák tőlük a közpénzeket csak maszatolnak egy picit.
Szerintem a g..ifodoréknak nem kell tartani attól hogy nem dől a lé.
hvg.hu/itthon/20160126_tobias_jozsef_uzent_a_888hu_miatt

Ezt külön kiemelném:
G. Fodor Gábor vasárnap este röviden reagált a cikkük miatt felháborodásra. Az oldalukon azt írta: „Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy "hajrá, magyarok!".”

Én is megadom, ami jár: szarnak a lefolyót.
@parti_giano:

Pfejj,ezt lefekvés előtt!
........
Álszent fidesses felháborodások,közben mindenki rákattint a nyomoronc oldalra,bejött amit terveztek!
Nagyot akartak dobni,megcsinálták!
Most egy szóbeli feddés,később buksi simogatás a 'főnitől!
@Bakter:
Erről a két lábon járó szerencsétlenségről az jut az eszembe, hogy ilyen az, amikor a szar felböfög a lefolyóból...
A fajtiszta magyarok alkalmatlanok a korrupcióra, mert nincsnek alantas génjeik. A nemzetmentő kormány ilyen emberekből áll, csak a mocskos liberálisok vetítik ki rájuk hulladék genetikájukból adódó kényszereiket.
@Ballib Cenzúra:

"Avagy ha visszanézzük a munkásságod, észrevehetjük, hogy G Fodor-tól pl te, egy fikarcnyival se vagy kultúráltabb, legfeljebb csak viccesebb."

Csak az a különbség kedves orbanomanó, hogy Fabius egy adófizető vállalkozó, aki hobbiból írogat, hangot adva állampolgári elégedetlenségének a saját fenntartású és kezelésű blogján.
Míg ez a patkány gfodor egy állami milliárdokkal (igen, a Fabius által befizetett adó egy részéből is) kistafirungolt, definiálhatatlan feladatú fosintézet, huszadrendű, tehetségtelen, piaci, azaz verseny körülmények között semmire sem jutó szarcsimbókja. Akinek most roppant nagy a pofája, és belerúg mindenkibe, még a legmagasabban jegyzett magyar sportolóba is, mert qrvára nyeregben érzi magát. De mint tudjuk, a nyergek elég instabil szerkezetek, könnyen kitérnek a pozíciójukból, és 180 fokkal átpördülve szembetalálják magukat a lófasszal.
És aki már brájerzsótinál is kiveri a biztosítékot, az nem semmi - lásd a fenti linken.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

"fajtiszta magyarok "

Azok hol élnek a szíriuszon?
Mert,hogy nem itt "levédiabasznádon(byrodi) az kurvaisten!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ezt Kula bácsi nevében kikérem magamnak. Kula bácsi és családja, igenis jól nevelt, kulturálisan érzékeny, művelt szardarab.
Ez hősünkről már nemigen mondható el.
Remélem ezek után hamarosan kap egy csomagot, amiben nemzetiszín zsinór található, selyemből. (Bár én inkább a rozsdás, foszló drótkötélre szavaznék, de igaz, legyünk elegánsak és gálánsak.)
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Ez most nagyon gyengére sikerült, tudsz te ennél jobbat is.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:

A fajtiszta magyaroknak valóban nincsenek alantas génjeik, mert semmilyen génjeik nincsenek. Azért fajtiszták, semmilyen gén nem okoz foltot a tisztaságban.
A fajtiszta magyarok különös ismertető jele, hogy a Kárpátmedencében élnek, azon belül Segghülyeisztánban, megváltójuk a Csúti Messiás, és mindenki másnál mindent jobban tudnak, amire büszkék. Különösen arra, amikor a Jóistennek adtak szaktanácsot a Teremtéshez szükséges szerszámok megvásárláshoz, és hogy ők írták meg az ahhoz szükséges vezérlőszoftvert. Sajnos a Lucifer buggal nem számoltak, ami azóta is rendszer része.
Nagy Bandó: G. Fodor a közelébe se férkőzhetne Rába Tímeának

.
.
.
.

"Sajnálom Tóbiást, különösképpen a feleségét, aki isten szép teremtménye, olyan szépség, akinek a közelébe se férkőzhetne G. Fodor, vagy ha mégis, hát talán most, hogy térdre boruljon előtte, hogy megcsókolja a kezét, és százszor mondja ki: amit tettem, megbocsáthatatlan, de kérem, valahogy mégis bocsásson, hölgyem, és ígérem, soha többet nem teszek ilyet!

Ha ez nem történik meg, mi történhet, többen elmondták, Tóbiás vegyen elégtételt, azaz jogi úton érje el, hogy… mit is? Büntessék meg ezt a balfácánt, és akkor mi van? Nem, Tóbiás úr, férfiként egyetlen útja van az elégtételnek, olyasféle, ami régen volt, a párbajozások idején. Én például 1989-ben ezt választottam, amikor a Kacsa magazinban leírt rágalmazás és becsületsértés miatt szétvertem Mészáros Menyhért László szerkesztőn Zalatnay Cini söprűjét. Évekkel később azt nyilatkozta: az aljasságaiért eddig ötször verték meg, de ebből egyedül én voltam tisztességes, mert a többiek verették valakivel, én meg saját kézzel estem neki.

Javaslom, Tóbiás hívja ki párbajra G. Fodort! Figyelmeztetem: nem lesz könnyű: ennek a bátor újságírónak mostanában ki van kapcsolva a telefonja."

24.hu/poszt-itt/2016/01/26/nagy-bando-g-fodor-a-kozelebe-se-ferkozhetne-raba-timeanak/
@gazoló:
megleptél, de kösz, ezennel -csak neked- ©

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

klasszikusok imígyen születnek
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Persze annak tükrében, hogy Nulladik Piktor 8 évig a Liberális Internacionálé alelnöke volt, mindjárt más megvilágításba kerülnek a dolgok.
Ostoba kretén sváb luvnya maradsz...
@Rodeo36:

Kösz!
Nyelvében él a nemzet:))
@gazoló:
Sok imolaféle pedig a nyelvével nemzett... Legalább is megpróbálta, csakhogy luktévesztésben van!
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány: Tehát a kormány nemzetmentő, akik amellett, hogy alkalmatlanok a korrupcióra még fajtiszta magyarok is? Nem indulsz valamikor humorfesztiválon esetleg? :)
Tényleg dobsz majd egy linket a fajtiszta magyarok ismérveiről?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na JÓ-JÓ!!!
De óljan mélyre dugják,hogy abból már "megacolon"
lészön!!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bírom,ahogy puhítgatnák fel a dolgot,hogy Fab is,444 is ,a többi 'libsi blog is ilyen,mások """őszinte felháborodásait,hogy 'tengermélyen elítéljük!
A legnagyobb nyallerek vannak kiakadva,'mekkelaszívnekszakanni:)
Holnap kezdik előlről a 'felcsatlakozás legnagyobb barátjukra!

Miért nem akkor tiltakoztak amikor a pénzt,reklámokat tolták beléjük!

Kinek a blogja:'takonyé. ennyi!
Elolvastam Szabó Timcsi levelét, nem ismeri a d végű igék felszólító módját, így írta: Kezd- Micsoda egy női észkombájn politikus.
Remélem, nem lesz az akadémián póttag.
@gazoló:
Takonyárpi, g.izéke... olyan igazi ... izék, na...
Szabó Timea, te csak ne avatkozzál bele abba, hogy Fodor mit csináljon, nem feladatod megszabni, ki mivel foglalkozzon!
Elég nekünk téged elviselni a Parlamentben, mégsem mondjuk, hogy mondjál fel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nagyon intelligens vagy, éppannyira, mint amilyennek te titulálod G-t.
Megindult már a nyomozás az OLAF ellen? Gépont ugye bejelentette, hogy nem ők írták a cikket, az csak hamisítvány?
@Imola Helyesi:
Először a bayer féle szarháziak és a g.féle übertahó, kislányokon nyáladzó gnómok miatt verd a nyálad, utána majd szólok, ha érdekel a véleményed.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ráfáztál, nem adtam ma igazat Bayernak se, peched van.
Azzal foglalkozzál te kinek mivel nyalsz, ne velem.Engem sem érdekel a véleményed, tehát ne is emlegessél, főleg nem általánosításban.
@Imola Helyesi:
Szexistának teccik lenni? Jó, hogy mindjárt nem vakkomondorral fenyegetőzik magácska.
Abban a csajban több spiritusz van, mint a "kormánynak" nevezett kiöregedett, harmadosztályú focicsapatban, meg a Viagrán tengődő sleppjében.
Pláne, hogy magácska mondandóját max. a barikád belterjes birkái legelték, ez a csaj meg ott pukkasztja naponta azt a sok impotens faszkalapot a Parlamentben... :D
@Imola Helyesi:
.
Jól értem?
A Bayer féle szarháziaknak és a g.féle übertahónak nem adtál igazat?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Szerinted?
Úgy gondolom, kellett ez a gnóm-vita a maga tahóságával ahhoz, hogy ne a terror ellenes törvény megszavazásának ellenzése uralja a köz véleményalkotását.
Ugyanis innen nézve van olyan, amiért semmi sem drága.
A hatalom.
A g. fodor feláldozható - nem tétel.
"Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal."

Jó neked.
.
Tóth Árpád: ESTI VÍZIÓ

Boldog isten! hát mindig így lesz már most?
Magamat én, szegény, elengedem,
S mint züllött küllők rívó tengelyen,
Átfordulnak a régi és a sáros
Búbánatok szédülő lelkemen
Monoton körforgással, újra, újra...

S ülök és bámulok a lenti útra,
A kövek alól felszakad az este,
A tikkadt tenger... enyhe, renyhe teste
Mélyülve nő, s már ablakom bezúzza,
Vak tócsákat loccsant a szegletekbe,
S lomhán lapulva árad fellebb-fellebb...

S már körülfojtogat és lassan ellep,
S a süllyedt házak lenti ablakából,
Mint halk sellők alanti hablakából,
Dal szól... tán csak egy cseléd énekelget
Pihenő órán, egykedvűn, szokásból,
De nékem most, szegény, halált izen...

S mint fulladó az örvénylő vizen,
Végiglátom egy ájult pillanatban
Az életem... s érzem: most, messze, halkan
Valaki sír... anyus sír, azt hiszem,
S tompán tünődöm: mért sírhat?... miattam?
S oly furcsa, hogy az én szemem is nedves...

És szólanék: ne sírj, anyuska kedves.
De míg csak egy szót is kimondanék,
Már úgy rémlik: igen, valaha, rég,
Akartam szólni... s elnézek a csendes
Homályba, s ott egy nagy setét kerék
Forgatja küllőit... oly furcsa, furcsa...

Monoton körforgással... újra, újra...

.
@dr. jenőke (jenőke):
Simán kinézem ezekből a férgekből,hogy figyelemelterelés miatt uszították ezt a kis pöcs, beteglelkű szarházit most valakire (mindegy alapon), ahogy a terrorveszély előidézését is, csak azért, hogy addig se kelljen elszámolniuk a rablott holmival. Viccországban nincs lehetetlen - és nincs olyan gusztustalanság, amelyre valamelyik gerinctelen talpnyaló 2 forintért ne lenne hajlandó.
@Ballib Cenzúra:

No, pöcörő, idézd ide mikor kinek a családtagját neveztem maszturbációs segédeszköznek, vagy ribancoztam mittom az Orbán Ráhelt.

Ha esetleg nem sikerülne, akkor menj te a gépont frodó faszára zsokénak, amíg ilyen kulturáltan kérlek.
@The Ghost Wolf: Tudok kettőt is!DE szerintem elég beszédes ez az Index-es cikk!Valahogy akkor nem volt baloldali fölháborodás: index.hu/kultur/eletmod/kende2/ nepszava.com/2013/05/velemeny/szoke-feri-veri-e-az-asszonyt-orban.html !Vagy az amikor nem azt írta egy baloldali embere,hogy szült a felesége,hanem hogy ellet három gyereket!Szintúgy nem zavarta,a baloldal amikor Rogán,Lázár,Kosa csalja került célpontba!Fideszes politikusok,lenácizása,lebuzizása a nem gond mi!Nem tudom te eddig hol éltél!Elég gáz,hogy egyes magukat jobboldalinak való médiumok,és emberek is le alacsonyodnak a baloldal alpári szintjére!
@Imola Helyesi: figyellek ám!!! tudod az FKK, az bizony nálad is öregebb találmánya az emberiségnek!

van hely jómadzsarisztánban is, ahol sok-sok évtizede gyakorolják ezt.

de tényleg kár neked magyarázni. ostoba vagy, de legalább fideszes! nincs mit tenni...

azt meséld inkább el, hogy a jó magyari embernek milyen az archetípusa. de a "gyors út" is még várat magára...

meg azt is elmondhatnád végre, hogy miért hányinger mo.?!
mert bizony az.
@gazoló: na ugye, hogy nem fideszesek. ogv-nek van(?) fúni valója, amiért komoly könyöklés zajlik...
de most komolyan kijafaxom aza "rába tímea" mert gúgli képkeresése, ezt a gáborzsazsa reinkarnácijót merte elém vetni:

www.google.de/search?q=r%C3%A1ba+t%C3%ADmea&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig2LTk2MjKAhVGtxQKHWa1Dj0Q_AUIBygB&biw=1280&bih=657

értem, hogy ízlések és pofonok.

de ez a hölgy, már @taga20: -nak is túl műanyag.

na de sebaj, attól még géefgé nem kisebb gané...
@putris72:

Az a baj ezzel az kissé félresikeredett okoskodással, hogy sem a Bartus féle Népszava, de más baloldalinak nevezett hírforrás sem élvezi a kormány anyagi támogatását, tehát nem a közpénzek bevonásával működik. Ami pedig még tetézi a dolgot az az, hogy Habony, és Fodor a miniszterelnök közvetlen tanácsadói köreibe tartoznak.
És bár csúnya dolgokat mondani családtagokra nem illendő, de ha a te fejedben az általad emlegetett ellés szó, és a Fodorék által közreadott gusztustalanság között nincs néhány árnyalatnyi különbség, mert a magyar nyelv már csak ilyen, akkor az komoly szövegértelmezési problémákat jelez.
A kétoldali nácizás, buzizás pedig alaposan kioltja egymást, ezzel takarózni szintén elég gyenguska kísérlet már csak azért is, mert ugyan nekem sem a szívem csücske Tóbiás, de az ő szájából még soha nem hallottam hasonló minősítéseket kipottyanni.
Hányingert az ilyen "cikkektől" lehet kapni! Aki ezt írta nyomorult firkász semmi több.
Érdekes, hogy a Rába Tímea mellett a korrupció nem igazán izgatja a népet a hsz-ek között. Persze ez a része a postnak alapjában véve valóban öntökönlövés: egy olyan országban ahol a1986 óta több ezer milliárd tűnt el nagyjából oldalfüggetlenül mint ahány politikus ilyesmiért börtönbe került, elég vicces a korrupcióellenes harc hiányáról beszélni egy olyan oldalról akik időközben több cikluson át hatalmon voltak.
@midnight coder:
Ööö... Érted is, amit írsz? Merthogy Fabius melyik oldal is? Meghogy hatalmon volt? Meghogy milyen időszakban ellopott pénzről is volt az az ominózus idézet?
Oszt Fabiusról csak az a mondat nem jutott eszedbe, hogy "agyurcsányahibbás"?
Örülök, hogy segíthettem.... Tegnap a hagyó nevezetű eccerit épp 2 év felfüggesztettre ítélték, tul.képp megúszott mindent. Oszt Fab tehetet arról is! Szerintem.
@putris72: Mutass rá az általad belinkelt két cikkben, hogy holvan bennük akár csak utalásként is olyan kép vagy mondat, mint amit a 888.hun ez a kis köcsög GFG leírt. A másik, hogy a ti oldaltokon van egy két magát újságírónak nevező életforma, pl. Bayer Zsóti, vsga Nencsik Andriska, akik az egész stílust elkezdték még évekkel ezelőtt.
@The Ghost Wolf:
A fent említett primitív exkomcsi seggnyaló létformák (nosztalgiázik is manapság a Népszabó és a Munkásőr c. újság két kis pöcsköszörűje) szintje gészmeagol tükrében? :)
@nincs_itt:

Már kezdtem aggódni,hogy 'nincs itt,hol van?
'Vaj eltűntél,mint munkásőr a ködben?:)

@lobster thermidor:

"Habony, és Fodor a miniszterelnök közvetlen tanácsadói köreibe tartoznak."

"Hölgyeimésuraimkedvesbarátaim,ősi dakota mondás szerint,madarattolláról.....

@dr. jenőke (jenőke): 'mekhajlásbiccentés a 'zestimeséért)
@Bakter:

Tehát megállapítottuk, hogy G Fodor, és Fabius altesti poénjai, és írásai kultúráltságban egy szinten vannak.

Azaz ez irányú kritikája Fabiusnak meglehetősen álszent.

Marad az a jogos észrevétel, hogy ki finanszírozza a színvonaltalan írást, és ki nem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem ez a blog leginkább az MSZP és tettestársainak támogatója. És ismét csak szerintem elég kicsi az esélye, hogy a belátható jövőben itt ne a FIDESZ vagy valamelyik tettestársa, vagy az MSZP vagy valamelyik tettestársa legyen hatalmon.
@Bakter: "A fajtiszta magyaroknak valóban nincsenek alantas génjeik, mert semmilyen génjeik nincsenek. Azért fajtiszták, semmilyen gén nem okoz foltot a tisztaságban."

Ergo, fajtiszta miniszterelnökük megvédi a nem fajtiszta embereket.Hahaha!
@Fabius:
Kérésed parancs:

varanus.blog.hu/2014/06/28/mennyiert_orizzuk_orban_rahel_erkolcset
"valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők telefonjának ellopása után akár ki is derülhet. "

Ez pont Rachel..

De nézzünk színvonalas címeket, nem beszélve az ezekben leírtakról:

- Viktor, az orál jobbágy
- Édesanyám! Csak álltam ott, mint fasz a lagziban!

De érdemes szétnézni az ilusztrációid között is pl:
varanus.blog.hu/2014/02/20/gyurcsany_ferenc_a_lovat_ugraja

Szerinted tényleg van köztetek különbség G Fodor tekintetében ?

Legfeljebb az, hogy G Fodor jóval kevesebbszer ad ki magából ilyen frusztrált altesti szargurigát, mint te.
@dr. jenőke (jenőke):" S oly furcsa, hogy az én szemem is nedves..."

Kösz
@Ballib Cenzúra: Annyit azért még hozzátehetsz, hogy a kormányhű napiszar közpénzből "tevékenykedik". :)

alfahir.hu/kozpenzbol_epul_a_kormanyhu_napiszar
@Gábris szomszéd:

Ebben a dalban még néha áthallom az enyhe vételi zajt a calypso rádióból:)

hu.wikipedia.org/wiki/Calypso_R%C3%A1di%C3%B3
@Ballib Cenzúra:
Azt, hogy te mit állapítottál meg az altesti poénokról, az a te nyomorod.
Azt meg hogy én hol állítottam, hogy gennyfodor és Fabius írásai "kulturáltságban egyszinten vannak", nem ártana prezentálnod.
Ismétlésként: a jelzésem csak és kizárólag arra vonatkozott, hogy a blog szerzője magánemberként ír, az a gnómpatkány meg egy adómilliárdokból fenntartott kamuintézet vezető szarcsimbókjaként és kormányzati szaktanácsadóként. Érzed az ebből adódó különbséget?
@Gábris szomszéd:
Gábriskám, mit csináltok, már ez a szétszedett mszp is megelőzött benneteket.
Vajon más baloldali helyeken is így mantráztok, mint itt, azért?
@Bakter:

Én megértettem a különbséget, le is írtam, hogy ez az egyetlen különbség.

De te nem szeretnéd megérteni ugye ?

Egy faszozó, seggező, geciző, embereket képeken végletekig megalázó, pornográf helyzetbe hozó író, mint Fabius, milyen jogon kéri ki máson a stílust !?

A szponzorálás kapcsán lehet jogos kifogása.

Stílust tekintve, viszont hagy röhögjelek ki titeket, akik csüngtök Fabius altesti humorján, miközben másokat ugyanezért fikáztok.
.
a legkorruptabb országok listáján Magyarország a középmezőnyben

Magyarország az 50. helyen áll a listán, amely 168 országot és térséget rangsorol. Hazánk 51 pontot ért el a maximális 100-ból, amely alulmúlja a az elmúlt évek számait (54-55).

És mennyi lett volna, ha nincs korrupció?

www.atv.hu/kulfold/20160127-itt-a-legkorruptabb-orszagok-listaja-magyarorszag-a-kozepmezonyben/hirkereso
.
Úgy tűnik azért akad olyan vezető tisztségviselő is még ebben az országban, aki a csinálja a dolgát:

hvg.hu/sport/20160127_hosszu_katinka_borkai_mob
@Imola Helyesi:

"más baloldali helyeken is így mantráztok, mint itt, azért?"

Birka,akkor most tagoltan,lassan kifejtenéd ,mit jelent M.O-on és jelen esetben itt hogy baloldali???

Ságvári Endre,József Attila,Moldova György,Jézus Krisztus az OK,de ma itt "levédiabasznádon(byrodi) és itt a gyíkon???

Súgnám füledbe,hogy Gyurcsány,Thürmer,Pozsgai,Bayer sem azok:)))))
@Imola Helyesi: Kedves Imike! Keresztény jobboldalinak lenni nem azt jelenti, hogy megvédünk mindent, ami a mi oldalunkról jön. Tudod, a keresztény erkölcs szerint a pedofília elítélendő....még akkor is, ha püspük űzi. Avagy G. Fodor...
@Imola Helyesi: Egyébként a meztelenkedésről meg annyit, hogy a keresztény templomok tele vannak meztelen kisfiúk szobrával. Ezért nem jársz templomba?
@Ballib Cenzúra:
Én viszont nem írtam azonosságot. Mert Fabius stílusa mérföldekkel jobb és frappánsabb ennél az államilag dotált patkányénál, akármilyen alpári is többször.

Én speciel nem csüngök sem a fel- sem az altesti humorán, sokszor hetekig rá sem nézek a blogjára, és ha mégis, sokszor nem is annak tartalmára reagálok, hanem párbeszédet folytatok a többi kommentelővel más témákban (lásd előző beírásom).

Fabiust nem én fizetem, azt a patkányt meg a társait áttételesen viszont igen. Ha te ezt nem érzed lényeges, mi több, alapvető különbségnek, illetve elintézed a "szponzorálásra" vonatkozó "jogos kritika" félmondattal, akkor pont a legfőbb alapvetésben nem értünk egyet. Egy adófizetői, illetve az adófizetőktől ellopott pénzen működtetett, ráadásul kormányzati tanácsadói szerepben is megjelenő banda firkálmányainak nagyságrendekkel nagyobb súlya van, mint egynek a millió másik blogger közül. Fogod? Különösen, ha ez a banda kereszténynek, konzervatívnak és jobboldalinak vallja magát, továbbá erkölcscsősznek nevezte ki magát pl az oktatási intézmények tananyagánban. Azaz, önkényesen közerkölcsöt tanít a gyerekeinknek az iskolában, miközben más médiumok felületén lekurvázza az ellentétes politikai oldal vezetőinek feleségét, aki mellesleg egyáltalán nem közszereplő. Fabius nem akarja önhatalmúlag nevelni a te kölködet, a gépont bandája viszont igen a miénket. Hát ilyen patkányok ne neveljenek még papucsállatkát sem.
Felfogtad végre a két szerző közti különbséget, amire célzok első perctől kezdve, stílustól függetlenül?
Ha igen, ha nem, részemről ez a diskurzus lezárva. Fabius meg tudja védeni magát tőled, ha egyáltalán akarja, adott esetben sokkal rövidebben és frappánsabban, mint én. Az én problémán a jelenség, a főszereplőitől függetlenül. Mert ez is hungarikum, csak nem olyan, mint a téliszalámi.
@dr. jenőke (jenőke):
Idióta, mi köze ehhez egy rektornak?
@Imola Helyesi:
Nem te vagy idióta, jenőke, nehogy félreértsd!
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Kis huncut, nem vagyok kisfiú, hiába is szeretnéd, ezért ne kapjál el!!
@Imola Helyesi: És konzervatív újságíró soha, de soha nem engedne meg magának olyasmit, hogy az ellenfele gyereke kapcsán arról elmélkedjen, vajon »az apja politikai vagy az anyja pornófotós« nyomdokaiba lép-e.

Aki ilyet tesz, az nem konzervatív újságíró, hanem csimasz. Pontosan olyan, akiktől konzervatív újságírónak kijön a gálája. Sajnálom.”

Ez Bayer Zsocó véleménye G. Fodorról....nehéz helyzetben vagy, melyik faszt szopod?
@Imola Helyesi: Imi! Ne terelj! Keresztény vagy-e, vagy sehonnai bitang?
@Imola Helyesi: Miért, el szoktak kapni? Hiába, sosem voltam konzervatív-keresztény.
Bocs az elsőzésért!
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Bácsi, egyiket sem szeretném, főleg nem a magáét, hiába is imikézik.
Bayer Zsoltnak megválaszoltam illendően.
Ma már nincs konzervatív és liberális újságírás. Újságírás van, jó vagy rossz, szórakoztató vagy unalmas, elfogult vagy közelít a valósághoz, ordenáré vagy művelt köznyelvi, stb, de ezek keveredhetnek akár egy publicistánál is. / példa pl. Bayer Zs./
Mint ahogy nem tudjuk ma már a a politikai oldalakat sem elkülöníteni tisztán, így az újságírást sem lehet.
Aki olvassa ezen oldalakat, hírportálokat, látható a keveredés, ma már az index.hu-n is olvashatók konzervatívnak is elfogadható cikkek, míg jobboldalinak aposztrofáltaknál is trágár, obszcénok /888.hu. kuruc, stb/. A stílust is kezdik egymástól átvenni, a meghökkentőt, a furcsát, a zavarót részesítik előnyben az olvasottság növelése érdekében. A kultúrában viszont egyöntetűen az amcsi gagyit részesítik előnyben mindkét oldalon, sőt már a jobbikosoknál is megfigyelhető ez a végtelenségig menő utánzási kényszer.
Mondom, maga a meztelen kisfiúkra hajthat, szóljon G.F-nek, majd betesz ilyet is csak magának.
@Könnyen elkaptuk, uram!:
A keresztény templomok azért vannak tele meztelen kisfiúk szobrával, mert a gyúcsányista ballib komcsik ellopták róluk a súlytásos mentéket és a nemzetiszínű ágyékkötő pántlikákat. Ez bizonyos körökben közismert, nem tudtad?
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Te nem a hitért, hanem a kis csupasz fiúkért jársz oda.
Tehetek én róla, hogy a keresztény-zsidó Biblia csupaszon ábrázolta őket, és a középkori papság, a művészek, építészek ennek hódolva a meztelenséget honosították meg?
Jézus soha nem volt meztelen.
@Könnyen elkaptuk, uram!: ha jól tudom,egy Mária képet egy uralkodó barátnőjéről mintáztak
@N. Barbie: Tegnap Inolkától is kértem, de most megkérlek téged is, szövegelés helyett kopizz be linkeket, ahol jobb oldali politikusik családját támadják ilyen minősíthetelen stílusban , mint a 888.hu. Ha nem találsz ilyet, akkor maradj csöndben. Egyébként nem a Fidesz-KDNP kormány találta fel a korrupciót, a Varánuszon számos poszt szólt az előző kormány korrupciós ügyeiről, de sajnos a Fidesz és a Felcsúti Fodballbáró emelte kormányzati szintre a névreszóló törvénykezésével és Polt Péterrel.
@Bakter:
Tessék már idegen alapítványi vagy Soros-pénzekre is ilyen kényesnek lenni, mert az meg egy netto hazaárulás is, mantrázni az idegen érdekeket hazai köntösbe bújva. A 444-t állítólag Soros pénzeli.
@Imola Helyesi:
És azt kihagytam, hogy a kommentelők többségénél is látszik ez az erkölcsi és stílus keveredés.
Mert az egész világ erre tendál, az internettel a szóbeli és írásbeli kifejezés általánossá válik, mindenki írhat, beszélhet, viszont nem a művelt köznyelvi stílus irányába hajlik ez el, hanem a világtrágárság, igénytelenség, rövidítés, szleng stb felé.
@Malter Valter: "Nagyon örülnék, ha valaki felhomályosítana arról, hogy jobban teljesítettünk-e, vagy nem?!"

Tessék bizalommal a kormányhoz és annak szócsöveihez fordulni! Naná, hogy onnan nézve jobban teljesítettünk.:D
@Ballib Cenzúra: "Egy faszozó, seggező, geciző, embereket képeken végletekig megalázó, pornográf helyzetbe hozó író, mint Fabius, milyen jogon kéri ki máson a stílust !?"

A stílust firtatta a legkevésbé, mert a stílus nem azonos a szöveg tartalmával. Essetunni?
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem is értem a kérdést. Magától értetődő dolgot minek kell megkérdezni? Persze, hogy jobban teljesítünk. Ez evidens. Íme:
"Szijjártó: Olyan lehetőségeket derített fel az ötvenfős delegáció Mongóliában, amilyenre ők sem számítottak"
@Bakter: Natessék. Ezért nem kell Mongóliába menni. Én itt Pesten egyedül (illetve egy barátommal) derítettem fel a hétvégén a Barba Negrában, hogy létezik mongol folk-metál, metalcore. Nem is akármilyen lehetőségek vannak benne, azóta több együttest is felderítettem és betáraztam. 5000 pengőbe került + 4 rugó a CD.
Jobban teljesítek, mint a pemzlifej.
@Bakter:
Kumisz lehetett? :)
Durván behányhattak tőle...
@Bakter:

Akkor talán oda is költözhetnènek.
@Stefánia kisasszony teutonordikus parasztlány:
Az eddigi kutatások alapján, a magyar férfiak genetikailag 93%-a négy ősapától ered, és 73%-uk már az őskőkorszakban a Kárpát-medencében élt férfiak utódja. Na innen folytasd!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hehe, olyat Baskíriában ittam, kb. 12 éve. Frankón olyan üvegben árulták, mint anno itthon a kőbányait. Ott vodka mellé kísérőnek toltuk. Inni kötelező volt, különben megsértődtek volna a vendéglátóink.
@Imola Helyesi: Jézus is volt meztelen,tudod néha kell ruhát váltani, még Isten fiának is
@The real Donky: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Eszter jött:

Kedves feleim, a közhiedelemmel ellentétben, a mongol idióták nagy tömegei magyar személyazonosító okmányokkal rendelkeznek. A mongol mongolok nem hülyék, egyetlen négyzetcentiméter homokot sem adnának ezeknek letelepedésre, főleg azután, hogy meglátták élőben Mr. Pomádét.
A lehetőség, amit a dicső küldöttségünk felfedezett, és amire ecsetfej gondolt, az az anyag, ami akkor keletkezik, amikor a romlott kumiszt ráöntik a száraz teveszarra. Ettől az egész barna, takonyszerű állagot ölt, és a világ legősibb hajzseléje. De csak a sztyeppén alkalmazható a szél és az eső ellen, mert a szaga már 10 kilométerről odavonzza a keselyűket és a hiénákat, valamint a lápitatárokat. Persze ezt a kedves vendéglátók nem közölték ecsetfejjel és társaival, ezért azok vettek is belőle mindjárt 4 millió tonnát. A mongolok pedig örülnek, mint a teve a púpjának, mert végre megszabadulnak ettől a veszélyes anyagtól, amire egyébként az Unesco is kötelezte őket.
@PeniValdes:
A nőket szolgáljuk! Kielégítjük igényeiket, meg hasonlók...
@The real Donky:
Egyébként valóban vannak régészeti leleteink, amiket a mainstream amerikabarát, brüsszelita ballib világuralmi zsidó régészet eltitkol a világ elől. Olyan leleteket találtak a dinoszaurusz lelőhelyek alatti földrétegekben, amik azt bizonyítják, hogy a magyarok már a Pangea idején is a Kárpátmedencében éltek legalább 20 ezer éve. A világuralmi nyomást pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erről eddig még szaniszló táltos sem mert szólni a visszhangcsatornán. Csak én. Mert bátor vagyok, és fajtiszta.
@sas70:
Az előző természetesen neked ment.
@PeniValdes:
Az nincs neki, fajtiszta, ő a csontnélküli lovas.
@PeniValdes:
Minek? Hogy kiderüljön, vegytiszta magyar vagyok a sok fajmagyarkodó szláv meg sváb ivadék között?
mivan, mivan, mivan?

nem vagyok itt két napig és mi ez a förtelem? kik kerültek be a közösbe? csak ámulok és bámulok, FAOR van?
@Bakter: Azóta újabb leletek is vannak, egy üledékben szinte tökéletes állapotban megmaradt egy óriás-trilobita hátán ülő, hátrafelé szigonyozó alak, akiről a génvizsgálatok során bebizonyosodott, hogy magyar génjei vannak! Így nyer értelmet végre egy halom legendánk is, ráadásul; Búvár Kund, Hanyi Istók, na, megvan?
Úgyhogy a második honfoglalásunk igazából már sorrendben legalább a negyedik, és akkor még hol vannak a Föld középpontjához még közelebb eső rétegek...
A nemzetközi judeoliberálbolsevik összeesküvés ezeket természetesen eltitkolja, minden adatot, szakértőt, bizonyítékot blokkolnak világméretű hálózatuk segítségével. Mindent megtehetnek, kivéve persze párezer MAGYAR tisztánlátó elhallgattatását, mert az valahogy nem megy nekik, az egyszerűen meghaladja a képességeiket. Valszeg nem ismerik az IDKFA-t, meg az IDDQD-t.
@PeniValdes: Nagyjából hasonló a helyzet, csak ott más a DNS vizsgálat, mert ott nem az Y-kromoszómát vizsgálják, hanem a mitokondriumból származó DNS-t.
ennyi, nincs mit hozzá tenni:

Így rohad a magyar kapitalizmus

A mai magyar állam a szolidaritás lebontásával, a kiszolgáltatottak rugdosásával, a piac torzításával, a kapitalizmus megcsúfolásával, párt- és kormánybarát oligarchák kitömésével van elfoglalva. Így nem fog menni.

hvg.hu/velemeny/20160127_adobevallas_NAV_burokracia_kapitalizmus

---

Újabb nagy bevásárlásra készül az állam

Októberig átveszi a teljes lakossági földgázpiacot az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) szakmai irányítása alatt álló Főgáz - közölte Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára. Arról is beszélt, hogy újabb bevásárlásra készül az állam, most egy távhőcéget vennének meg.

hvg.hu/gazdasag/20160127_Ujabb_nagy_bevasarlasra_keszul_az_allam

---

Szomorú igazság: egy petákot sem tudsz keresni a CSOK-őrületen

Ennyit az évtized befektetéséről
OFF

Felderítő extra - Miniszteri szinten tudtak a miskolci feketekasszáról?

Újabb interjút adott az N1TV-nek a bilit kiborító vállalkozó.

alfahir.hu/felderito_extra_miniszteri_szinten_tudtak_a_miskolci_feketekasszarol

ON
@The real Donky:
Mondom én, hogy működik a kozmikus szintű összeesküvés az igaz múltunk jogos bizonyításának ellehetetlenítésére. Mert erről pl még én sem hallottam. Csak arról, hogy a Roswellben lezuhant interdimenzionális térbárka valójában ilyen egyértelmű bizonyítékokat próbált kicsempészni a bolygónkról, amik a valódi eredetünket bizonyították megcáfolhatatlanul. A többit pedig Tunguzkában semmisítették meg anno egy ionpumpagenerátoros protoncsúzli multipulzációs csapágygolyójával. A többiről nem is beszélve. Nekem az a 65 millió évvel ezelőtti, yucatáni pifpuff is gyanús.
@Bakter: és akkor a Djatlov rejtély már smafu? ;)

444.hu/2013/12/24/talan-megfejtettek-a-djatlov-hago-rejtelyet/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Ja, utalás. A havi négy-öt kötelező utalás havi 2-2500 forintomba kerül. Ennyit fizetek azért, mert befizetem az adómat, és mert a NAV egyelőre nem képes egyetlen gyűjtőszámláról adónem szerint szétdobni a befizetett pénzt az adó-folyószámlára."

Esemmi!
Friss történetek:
Vállalkozás elektronikus úton - mert máshogy nem teheti - adóigazolást kért, de az sürgősen kellene neki. Közlik, ha papír alapon kérte volna, akkor még a benyújtás napján kaphatna igazolást, de mivel elektornyi kuss úton igényelte, majd csak másnap kapja meg.

Hivatal két ellenőre megelenik vállalkozásnál és közli, hogy ellenőrzést végez köztartozás miatt, és mutassák meg mit foglalhatnak ( már eleve ez a közlés is égbe kiáltó, mert mi az, hogy a vállalkozó mutassa meg, ezt nem a foglalónak kéne tudnia?). Vállalkozó aszondi nincs is köztartozása. Ellenőr felhívja Budapestet, majd káromkodik egyet, hogy mijafenéért küldte ki őt a megyei hivatal, amikor Pest szerint nincs is köztartozás.

Jobban teljesítettek, vagy közben csökkent a bürökrácia?

Azért örülni való is akad a témában, mert ha valakit adócsalás miatt elkapnak, már összevonják az összes adónemet s csak egy bűncselekményért kell felelni. No ugyé csökkent a bürökrácija? Esseakármi.:D
@Imola Helyesi: "Jézus soha nem volt meztelen."

Ja, a kis Jézus is talpig szőrben született.

Mellesleg a gyerek Jézust gyakran festették, meg szobrászták a madonna kezébe mez nélkül.
@Andrass9:

Miért emelkedig a gázszámlád? Biztosan duplán szívod a rencerből kis telhetetlen. Ezek után ne csudálkozz, ha emelkedik a számlád összegje.:D
@látjátok feleim szümtükkel: vannak mostanában ezek a táguló házak, oda kell a sok sok fűtőérték. Hubble amennyiben a Pasaréten élt volna, megspórolhatott volna egy nagy csomó vöröseltolódással kapcsolatos vizsgálatot, csak beköltözött volna Tóniékhoz, s már tarthatta is volna a markát a svédeknél a táguló világegyetem elmélete miatt
Azt viszont nem nagyon értem, hogy a szocik miért olyan elnököt választottak maguknak Tóbiás személyében, aki másodpercek alatt kompromittálható, és itt most nem a feleségére gondolok, hanem az ő állítólagos kábszeres, kurvázós életére.

Karaktert gyilkolni akkor lehet, ha ad rá lehetőséget, Tóbiás ad.

Ha valaki ebből annyit tud levonni, hogy egy húron pendülök Imolkával, akkor sikítok ezerrel!!
@Gábris szomszéd: Angyal, hová tűntek a szimpatizánsok? Basszus, valamit nem jól csináltok, ha ennyi vadbaromság mellett is gyengébbek vagytok az évek óta láthatatlan szociktól.

Látod, a muzsikság nem csak az én orromat facsarta.
@habakuk000: haver, te egy gyékényen árulsz ebolával:))

"aki másodpercek alatt kompromittálható, és itt most nem a feleségére gondolok, hanem az ő állítólagos kábszeres, kurvázós életére."

te egyébként érted amit leírsz?

"Látod, a muzsikság nem csak az én orromat facsarta."

bakker, ezé nő az egekbe a fityesz népszerűsége?
@habakuk000: Annyira azért ne légy megijedve, meg ugye a biztos pártválasztók számítanak, ha jól emlékszem. :)

alfahir.hu/a_tarki_sokkal_erosebbnek_merte_a_jobbikot_mint_a_nezopont

De ha már szóba hoztad a muzsikozást. Ahhoz mit szólsz, hogy az orosz külügyminiszter már sokadjára áll ki a kárpátaljai magyarok jogai mellett, míg nagy nyugati "szövetségeseinknek" ez még sose jutott eddig eszébe, pedig benne vagyunk pár szövetségi rendszerben, nemzetközi szervezetben: EU, NATO, Európa Tanács, EBESZ..etc. Ez vajon miről árulkodik? :)

alfahir.hu/lavrov_ukrajna_elnyomja_a_karpataljai_magyarok_jogait
@taga20: én éppen értem, van egy manus, akiről a fél ország azt regéli, nyomtatott könyvben céloznak rá, hogy kábítózik, és csapkodja a kurvákat.

Ez szerintem simán alkalmas karaktere legyilkolására.

A főokos szocik viszont úgy vélik valami általam végképp nem értett okból kifolyólag, hogy magánélet nem számít, mindezek ellenére ő lesz a vezérürü.

Van Goyanak egy képe Madrid védőinek kivégzéséről, na erről a sztoriról az jutott eszembe.
@Gábris szomszéd: nyilván azt, hogy a párttal, a néppel, a nemzetközi proletariátussal egy az utunk.

oszt ha már így szóba elegyedtünk, arról mi a véleményed, hogy államtitkári szinten korruptozták le Putyin pajtást Washingtonban?
@habakuk000: ezek a brigantik, még ferencpápát is szétszednék, ha itt ebben a csöves országban akarna rendet rakni. ako meg mi a faszról beszélünk?

a muzsiktémára nem reflektáltál!:)
@taga20: szerintem ezért kéne egy normális vezetőt választani, nem pedig picsogni a kampányban, hogyasszondja karaktergyilkosság!!!!!

orbán nem úgy muzsik, mint a majomok, amúgy meg pont te kinkelgettél valami pornóchatről hozzászólasokat a miniszterelnökúr teljesítményéhez, mit tagadjuk, ennyi majomparádé él az országban.

nekik is joguk van az élethez
@habakuk000:
Majom cociknál ez valami mazochizmus lehet. Sosem szerettem volna érteni őket, de ez nekem gond.
A Rába Timi képei szerintem a legkevesebbek ott (amennyiben nem tévedek, sosem titkolta), a gáz az, hogy ez a kis gnóm gollamklón egy kiskorút posztolt ki és azzal szórakozott. Ezért én spec homlokon vágnám szívlapáttal a kis csúszómászóját, majd lerugdosnám a lépcsőn, csakhogy szokja... Amennyiben meg kiskorú lányokra csorgatná a nyálát, akkor meg tán végképp pofánverném a kis nyomoroncot.
@habakuk000: Hát elsőként a bagoly mondja verébnek opció ugrott be. Remélem nem kell bővebben kifejtenem. :)

"Egy „új tanulmány végre tudományosan is alátámasztja a mostanában népszerű állítást, miszerint az USA többé nem demokrácia. Ténylegesen arra jutottak, hogy Amerika alapjában véve oligarchia. Oligarchia az olyan rendszer, amelyben a tényleges hatalmat egyének kis csoportja gyakorolja, akiket helyzetüknél fogva oligarcháknak, önkényuraknak neveznek. Az oligarchia tagjai a gazdagok, a jó kapcsolatokkal rendelkezők és a politikai hatalom birtokosai, akárcsak a különösen jól helyezkedő egyének az olyan intézményekben, mint a bankok és pénzügy, vagy a katonaság."

mic.com/articles/87719/princeton-concludes-what-kind-of-government-america-really-has-and-it-s-not-a-democracy#.g47pBwhX5

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: persze, ez aljasság, nem kérdés, normális ember húsz méterről is elkerülné a büdösbogarat.

de ettől függetlenül még érthetetlen az előre nem gondolkodás
@taga20: fájintos pöttyös sálja van, én is szeretnék ilyet, hátha lehetnék jól fizetett stratégiai tanácsadó
@habakuk000: nem vagy te olyan, ráadásul a szabómagdát se érted:))

te is életed végéig melózni fogsz!
@taga20: úgy néz ki, ez tény, munka az van csőstül,
@taga20: a Szabó Magdáról meg beszélgess Penivel, ő most olvasta, én már csak a Hódokról vagyok hajlandó irodalmi eszmefuttatásokra:)

Bolinak próbálnám átküldeni, ha tudnék email címet, már fél éve igértem
Szümtük, letakarták a meztelen szobrokat a Vatikánban az iráni elnök látogatásakor. Mit szólsz?
Jó, hogy meztelen női aktivisták nem tüntettek most.
Tényleg vajon Németországban mernek majd pucéran tüntetni a feministák?
@habakuk000: haver, nekünk a francia históriák való:)

segítek a mélben. megkeresed boli nickjét, balegérgombbal rákattintasz, üzenetküldésre rákattintasz, onnan má egyenes az út:))
Nem tudja valaki az arab nők ruhában szexelnek?
Ródli, te mindent tudsz!
@Gábris szomszéd: még élvezem, de szegény olyan szutyok, ebben a szutyok időben:)

tavasszal rádobatok egy vakszot 3500-ért, aszt mondták olyan lesz, mintha most toltam volna ki a szálonból:))
@taga20: Csak sajna az alvázvédelmet nem akarod megcsináltatni. :)
@Imola Helyesi: remélem te csadorban mész mindenhova!:))
@taga20: arra nem megy át, azt próbáltam

az utolsó pár könyv meg kell hagyni, elég unalmas, már már Gyűrűk urával vetekszik

utólag belegondolva a Hódok se jók, ott is mindig kebleken feszülő blúzokról és szoknya alól kivillanó hosszú combokról folyik a szó

beszéljünk inkább a darazsakról, ott meg darázsderék van, assejó

szégyenszemre nem marad más téma csak a büdösbogarazás
@Imola Helyesi: van a pendelyükön egy arra alkalmas nyílás

Imolka, a burka alatt tanga és csipke van sok más érdekesség mellett
@Gábris szomszéd: haver, te olyan vagy, hogy ha meglácc egy bombacsajt, ako a mensrtuáció jut egyből eszedbe!

sivár lehet az életed!:))
@Bakter: Na, ezekről nem is beszélve...
Nekem van egy gyanúm: az ionpumpagenerátoros protoncsúzli hatása okozta génmanipuláció (spontán vagy tervezett?!?) hozta létre azt az ágat, aminek a végén most ott fityeg pl. ez a géfodor is.
Hányingerország.

Ma hallottam hogy a vajnag..i kap vissza 4 milliárdot csak úgy a navtól.
Pedig mintha a főg..i aszonta volna hogy sok sikert kíván vajnag..inek és sok profitot hogy sok adót fizessen be a költségvetésbe. Nagyvonalúan még az online pénztárgépektől is eltekintettek.
Na ehhez képest nem hogy sok adót fizetne vajnag..i, még kap is 4 milliárdot a költségvetésből.

Hányingerország még a g..ifodor nélkül is, azzal együtt meg pláne.
@Gábris szomszéd: A Zusában meg verik a négereket.
@Gábris szomszéd: fotelnáci

"De ha már szóba hoztad a muzsikozást. Ahhoz mit szólsz, hogy az orosz külügyminiszter már sokadjára áll ki a kárpátaljai magyarok jogai mellett,"

Lavrov elvtárs egyszer kiállhatna a hátba lőtt és legyilkolt orosz ellenzéki vezetők jogaiért is, és úgy általában az Oroszországban élő kisebbségek jogaiért is. Aztán valahogy mégsem jut eszébe. Ez vajon miről árulkodik?
A refhornyok működnek, Segghülyeisztán jobban teljesít:

"Miközben a kormány folyamatosan azt mantrázza, hogy mindent megtesz a családokért, a gyermekes fiatalok több mint kétharmada nem tudja időben fizetni a számláit, és közel felük azon töpreng, hogy egy másik országban kellene szerencsét próbálni."

hvg.hu/gazdasag/20160127_Csalad_fiatal_kivandorlas_kormany
@habakuk000: nagyon egy húron pendülünk haver.
anno megvettem a trilógiát, gondoltam árpibá fordított, csak jó lehet.
50 oldalt olvastam el, és meguntam. a könyveket odaattam valamelyik rokonnak:)

ja és. merle, ha jól emlékszem 14 kötetesre írta. próbálj meg te 2 kötetet érdekesen összehozni!
@habakuk000:
Mivel senki nem válaszolt, utána olvastam, a legérdekesebb, hogy szex előtt is allahoznak egyet.
A migránsok azért olyan erőszakosak, mert a férfinek is csak a házasságban lehet szexelni a saria szerint.
@taga20: Tudom bennem van a hiba. Olyan vagyok, hogy 5-6 év múlva is olyannak akarom látni a kocsit mint most. :)
Ja , és a francia szokások is tilosak náluk.
@taga20: nekem el kellett olvasnom, mert a fiam kiolvasta, nem maradhattam szégyenben, de kínlódtam erősen, Tormay cecilkének a régi házát untam még cefetül, de az legalább nem hosszú

pl a Saylor könyvek nem unalmasak, pedig abból is sok van, persze azok tulképpen krimik

vagy a Follet Titánok trilógiája van olyan hosszú, mint Merleé, de az is érdekfeszítő, talán a vége már nem annyira
.
József Attila: KÉSZ A LELTÁR

Magamban bíztam eleitől fogva -
ha semmije sincs, nem is kerül sokba
ez az embernek. Semmiképp se többe,
mint az állatnak, mely elhull örökre.
Ha féltem is, a helyemet megálltam -
születtem, elvegyültem és kiváltam.
Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
ki ingyen adott, azt szerettem érte.
Asszony ha játszott velem hitegetve:
hittem igazán - hadd teljen a kedve!
Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
Okos urak közt játszottam a bambát.
Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
ujságot, verset - mikor mi volt könnyebb.
Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
de ágyban végzem, néha ezt remélem.
Akárhogyan lesz, immár kész a leltár.
Éltem - és ebbe más is belehalt már.
.
.
@Imola Helyesi: meglehet, én viszont hallottam szaudit adomázni arról, hogy átrándultak az emirátusba feleségekkel négyesben, a feleségek lesték a tv-t a szállodában, a férjek elmentek kurvázni, aztán annak rendje és módja szerint elindultak haza, s a határon vették észre, hogy az asszonyokat ottfelejtették

s hosszan regéltek a különböző nemzetbeli kurvák mesterfogásairól

de félrelépni nem szép dolog , az tény Imolka
@Imola Helyesi: szerintem ha jó a szex, akkor lehet még közben is allahoznak
@Imola Helyesi: te bírod a franciázást?:)
@Oxica: Figyu, milyen agytekervény kell ahhoz, hogy Lavrovot összehozd egy fotelnáci felkiálltással?
Amúgy a főgonoszoktól miért várod el, hogy olyan tiszták legyenek, mint mondjuk az alábbi ország? :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@Imola Helyesi: Norvég TV animációs kisfilmje. :)

youtu.be/9qGm2KWjcTQ

Igen, még mindig fokozható: a svéd kormányfő a 22 éves szociális munkás szomáliai gyilkosát mentegeti

magyaridok.hu/kulfold/felkavarta-svedorszagot-a-keseles-327931/
@Imola Helyesi: Imolka, csak nem szemet vetettél egy délceg szír menekültre?
@dr. jenőke (jenőke):

www.youtube.com/watch?v=nZRhjLHtDQU

Buda Ferenc: Lennék kisgyermek

Foganni könnyű. Világra jöttem,
suhogó kések között születtem,
s felnőttem én is, mint más dologra,
akár apám, s anyám: a gondra.
Csináltam ezt-azt, így-úgy megéltem -
arasznyi múltam el nem cserélem.
Mi volt, mi nem lett eddig, mindegy már.
Felnőttem. Élek. Enyém a leltár.
Valami mégis megszakadt félbe.
Egy évig egyszer játszani kéne.
Szánkázni télben, fürödni nyáron,
csücsülni hajlós cseresznye- ágon.
Lennék kisgyermek, maszatos magzat,
álmomban raknék kardokból kazlat.
Édesem hallod? Te kis esendő,
orcád ha sápadt, síró kiskendő,
játszani kellene! elég a vasból!
Csördül a zápor, ezüstös ostor,
teteje ezüst, arany az alja,
gurul a szívünk, két iker-alma,
játszani gyerünk! játszani! jól van!
„Kis kacsa fürdik fekete tóban" -
Nem megy a játék. Kezemben vas súly.
Zubogó vérem verése lassulj.
Pókok türelme segít ha láz van,
gondok közt fekszem, zörgő vaságyban.

Álmatlan arcon simulj ki, gyűrés,
ujjunk ne vágd le, sikító fűrész,
sátorozz sötétség! Jó álom jöjj el,
kályhánkat fűtsed gyémánttal, gyönggyel.
@Oxica: meg ugye ismét előkerült a régi "sláger" is. :(

Újabb részletek derültek ki a Közel-Keletet lángba borító iraki támadást megelőző amerikai hazudozásról

www.origo.hu/nagyvilag/20160125-donald-rumsfeld-tudott-az-iraki-haboru-hazugsagairol.html
@habakuk000:
:))
Az a helyzet, érdekel, hogyan fogják ezeket integrálni a németek.Ég és föld a különbség minden téren.
Láttam egy videót, hogy reggel 6-kor elkezdtek egy vidéki kisvárosban müezzinezni, a lakók meg felháborodtak.
Már régen nincs kakas se ugyanis.
@Imola Helyesi:
.
Ezt figyelmedbe ajánlom!

Muhammad an-Nefzawi : Az Illatos kert

A mű eredeti címe:
Sejk Umar ibn Muhammad an-Nefzawi: Ar-raud al-átir fi nuzhat al-hátir

A 15. század utolsó harmadában keletkezett mű az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantani...

Itt olvashatod:

terebess.hu/keletkultinfo/an_nefzawi_muhammad_illatos_kert.html
.
.
@dr. jenőke (jenőke):
Kösz, az előbb is tőle olvastam az arab szexkultúráról, valami szakértő lehet.
@Imola Helyesi:
Illetve ott olvastam valami Dobrovitstól: Szex és iszlám
@Imola Helyesi: szerintem akik anyagilag megtehetik, sokkal illatosabbak, ápoltabbak a németeknél

persze ez saját, nem túl jelentős tapasztalat

nem tudom, jó ötlet-e a szexszel kezdeni a beintegrálódást, bár meglehet
A nagy hány inger? közben azért van itten további hányni való is.

"A Mahirral akarja elszállítatni az elszállított oszlopait a főváros

Magyar szerint azonban nem ez a megoldás. Az ügyvéd szerint azzal, hogy a főváros szerződést bontott, és csaknem 170 hirdetőoszlopot önkényesen – a szerződés egyoldalú felmondása miatt indított per kimenetelét meg sem várva – eltávolított, súlyos károkat okozott a cégnek. Ezt pedig szerinte annyival nem lehet elintézni, hogy az „ellopott" hirdetési felületeket visszaadják."

index.hu/belfold/2016/01/27/a_mahirral_akarja_elszallitatni_az_elszallitott_oszlopait_a_fovaros/

Ez a kár nem csak a Mahirné, hanem a budapesti választóké is, mert a főváros pénzéből kell ezt a fölöslegesen keletkezett kiadást fedezni ( pedig másra is el lehetettt volna költeni ). Esetlegesen a perköltséget is, ha maguktól önként és dalolva nem állítják helyre az eredeti állapotot.
Ez nem valami hűtlen kezelés féle? Nem jártak el jogszerűen, és így megsértették a kötelességüket előíró jogszabályt azok a képviselők, akik utasították rendeletben a polgármestert, hogy mondja fel a szerződést és tegyen eleget a jogsértő határozatuknak.

Hogy is van ez a tövényellenesen működés az önkormányzati testületek esetében? Hiszen az önkormányzati törvény szerint tisztességesen kell kezelni a kezükre bízott közösségi vagyont. Közben meg olyan rendeletet hoznak, ami ezt felül írva tisztességtelen eljárását eredményezven kárt okoz.

Mellesleg volt már rá bírósági ítélet, hogy a rossz döntésből eredő kár miatt elítélték a megszavazó képviselőket. Hehehe.
@Oxica:
ugye esztetetetet nem Baltimore-ból telefonáltad???

vagy a többi tömeggyilkosságos élvezetek városaiból, mozizás géppisztolysorozattal??? usa reality sóóóóóóóóóóó

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

van valami közöd a lavrov elvtárs hazájához??? vagy csak pofádzol szart?
.
Nyugdíjasok és üvegek

Angol nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg whiskyt, elviszem a Clubba és ott töltöm az egész napom.

Francia nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg konyakot, elviszem a barátnőmhöz és ott töltöm az egész napom.

Magyar nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üres üveget, belepisilek, elviszem a körzeti rendelőbe és ott töltöm az egész napomat.
@dr. jenőke (jenőke): Nyugdijas néni a biciklin:

Hová megy öreganyám?

Csak ide a temetőbe, édes fiam...

És ki hozza vissza a biciklit?

....csak eszembe jutott....
Magyarországot piszkálja Strasbourg az azeri baltás gyilkos miatt

Azerbajdzsántól és Magyarországtól is hivatalos választ vár az Emberi Jogok Európai Bírósága májusig Ramil Safarov ügyben. Az azeri baltás gyilkos örmény áldozatának családja nyújtott be beadványt a bíróságon.

hvg.hu/itthon/20160127_Magyarorszagot_piszkalja_Strasbourg_az_az
Nyers hatalmi játszma zajlik az alkotmánybírók jelölése mögött

Alkotmánybírókat kellene választania tavasszal a parlamentnek, de nehezen megy a pártoknak az osztozkodás. A Jobbik különalkut nem akar kötni, az MSZP viszont direkt teljesíthetetlen feltételek elé állította a Fideszt. Így Schiffer András ötlete lehet a befutó, ha egyáltalán választanak új bírókat.

hvg.hu/itthon/20160128_alkotmanybiro_valasztas_targyalas

Balog egyetlen engedményt tett a tanároknak

Engedményt tett a pedagógusok felé Balog Zoltán miniszter Miskolcon, ahol iskolaigazgatók, tanárok és diákok részvételével tartottak szakmai vitafórumot a Herman Ottó Gimnázium által elindított tiltakozási hullám miatt. Szüneteltetni fogják a minősített pedagógusok tanfelügyeleti ellenőrzését, ezáltal egyelőre csökken a tanárok adminisztrácós terhe, ilyen ellenőrzésekre három évig nem kell számítaniuk, más engedményeket azonban nem tett a miniszter.

hvg.hu/itthon/20160127_balog_zoltan_pedagogusok_miskolc_vita
@guma:

ÉS: Mit veszítünk, ha nem választanak alkotmánybírókat? :O:O:O
@dr. jenőke (jenőke):

Ez nem ér! Nem tudjuk eldünteni ki a nagyobb.:D
@dr. jenőke (jenőke): HIHIHIHIHI,
Furcsán vettem a levegőt.........
.
Azt hi­szed, ér­vé­nyes a jo­go­sít­vá­nyod? Lehet, hogy meg­le­pődsz!
Ha a ka­te­gó­ria ér­vé­nyes­sé­gé­nél pél­dául ez áll: 19.08.15., akkor nem 2019. au­gusz­tus 15-ig szól a jogsi, hanem már 2015. au­gusz­tus 19-án le­járt. A rendőr rá­adá­sul emi­att 8 ezer fo­rintra meg­bün­tet­het, ugyanis "vissza­felé" kell ol­vasni a dá­tu­mot.

ripost.hu/cikk-azt-hiszed-ervenyes-a-jogositvanyod-lehet-hogy-meglepodsz/?source=hirkereso

.
@dr. jenőke (jenőke): HUUÚ és mennyien fognak ezen megbukni........?
@dr. jenőke (jenőke):

Jogos, mert a "királyi" hármasban a szőke nő nincs benne.:D
további szép napot, mindenkinek!

Ross Satyr
Borjúboksz

Részlet

Felépült egy ökörcsarnok,
ott ökröz sok döfőbajnok.
Jön egy borjú, félve csosszan,
új kapura bámul hosszan.
Hangszórókból dől a foxtrott,
tanulja a borjúbokszot.
Ha szorgalmas, esztendőre
ökörvívó lesz belőle.

A közönség szinte robban:
feltűnik a kék sarokban
a sztárbika, s szemben vele
vörösben az ellenfele.
Most ütést kap gyomorszájra,
és sarkába botorkálva
beltartalmán csökkent picit:
ökörnyálat ökrendezik.

Nem sérülhet tehénpresztízs:
tudja jól, ha épp most veszt is,
nemsokára visszavághat,
és addig a rút hibákat
korrigálni nem lesz tétlen,
segít majd a reform-étrend:
feldúsított fehérjekrém,
túrógombóc, tehénlepény...

Szalóki Sándor
Humorcsokor

Ló gondolat

Kifutóban öreg csődör
Lehajtott fejjel búsan áll,
Talán azon gondolkodik,
Hogyan lett lóból vén szamár...
Magyarul: lyukra futott a kormány.

"A szépen lassan bármiféle érdemi eredmény nélkül lecsendesülő keleti nyitás nevű programunk egyik első állomása az azerbajdzsáni diktatúrával való barátkozási próbálkozásunk volt.
Talán gázt vártak Orbánék a gyilkosért...
Az azeri kormány pedig az összeomlás ellen inkább a héten behívta az IMF-et és a Világbankot. Az IMF-től 3 milliárd dollárt kérnének gyorsan, a Világbanktól egymilliárdot, hivatkozott a Reutersre az MTI."

index.hu/gazdasag/2016/01/28/bajban_van_a_strategia_partnerunk/
Undorító kis sunyi, gyűlölködő linkeket nyomkodni a menekültekről, azok állati arcáról mégis csak "élvezetesebb" valakinek, mint a hazai évi 400 családon belüli erőszakról, megrontásról amit magyarok tesznek, sok esetben a saját családjukkal.
Miközben ráadásul a magyaroknak ilyen faca híre van a világban.
Remek. Van ennél végül is lejjebb...
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/27/nyomozast_inditottak_a_brit_templomnal_forgatott_magyar_pisiporno_miatt/
Hány? Hát van rá inger.:D

Miért is kéne alaptörvénybe tenni a statárijumot? He?

"A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön arról beszélt az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában, hogy nem tudni konkrét terrorfenyegetésről, így a korábban elrendelt közepes (3-as) terrorkészültségi fokozat marad érvényben."

24.hu/kozelet/2016/01/28/bakondi-nincs-konkret-terrorfenyegetettseg/
Ki? Hány?

"A politikai ciklus végéig nem 6 ezer, hanem 100-150 ezer fővel csökkenhet a közszférában dolgozók száma, mondta Csepreghy Nándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában...
Az OLAF vizsgálatáról szólva azt mondta, a hivatal valóban azt vizsgálja, ami a sajtóban megjelent, de a vizsgálat lezárulta előtt korai volna állást foglalni az ügyben, mondta Fennáll a gyanú, hogy a magyar ellenőrök elcsalták a korrupció elleni harcra adott uniós pénzeket – állítja az Európai Csalás Elleni Hivatal, és vizsgálatot rendelt el. A legfőbb ügyész tudott erről, a NAV-ot vezető államtitkár viszont nem. Ezért a nemzetgazdasági miniszter most azért indít vizsgálatot, hogy kiderüljön, miért nem tudott Tállai András az irányítása alá tartozó szervezet ellen folyó nyomozásról."

www.atv.hu/belfold/20160127-csepre/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel:
.
És a Matolcsi? Nem kellett nekik kölcsön?
Nem tudták megfizetni... vagy mi?
@dr. jenőke (jenőke): kevered. nekik a baltás gyilkos kellett, nem az, aki baltával esik neki a gazdaságuknak.
Már az indexen sem lehet kommentelni? Ott is beütött a sajtószabadság?
Igaz ez, vagy megvakultam? Azta!!!
A 444-n meg még most is várom, hogy elbírálják, de szerintem megijedtek a turulos képemtől.
Dühöng liberáliséknél a sajtószabi.
No most kire kell hányni?
Avagy kár volt előre inni a medve bőrére? Avagy az igazságnak több nézete is van? Esetleg kolesz beli pofázás helyett az előadásokra kellett volna egyes, magukat jogásznak tituláló személyenek járni?

"A Veszprémi Törvényszék első fokon minden vádlottat felmentett minden vádpontban a vörösiszap-katasztrófa miatt indult, 15 vádlottas büntetőügyben, jelentette a helyszínről tudósítónk. A bíró mindenkit felszólított, hogy csendben hallgassák végig az ítéletet, de egy ember később egy plakátot tartott fel, majd mielőtt kivezették, hangosan tiltakozott az ítélet ellen."

index.hu/belfold/2016/01/28/vorosiszap_katasztrofa_bunteto_itelet_a_mal_zrt._embereirol/
@parti_giano:
.
Nem, nem! Nem kevertem. Csak jót akartam nekik.
İlham Əliyev - Matolcsi
Micsoda páros lehetett volna.
Két piros pötty egymásra talál.
Elnézés van kérve, nincs itt már semmi további nézni való, lehet tovább sétálni!

www.origo.hu/itthon/20160128-bocsanatot-kert-g-fodor-gabor.html
@látjátok feleim szümtükkel:
Komment a "szépfiú" alá:

"Rózsika Hatházi
@papa.49: Ja, és amikor megszületett, már akkor is oly csúf volt, hogy először a szülőorvos sírt fel és ijedtében a méhlepényt próbálta életre pofozni. :)) "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ettől a kretén kis nyomoronctól valahogy hiteltelennek hangzik. Az sem igaz, amit ez a kupac kérdez...
"Rába Tímea erotikus modell volt. Most háromgyermekes anya. Az előbbin nincs mit szégyellni, az utóbbit érdemes tiszteletben tartani. Feltéve, ha az ember tényleg keresztény. Vagy konzervatív. Vagy mondjuk tisztességes. A férje bőven elég támadási felületet szolgáltat, ha a 888.hu szerkesztőségében valakinek esetleg az a tévképzete támad, hogy ő a Fidesz valós ellenfele."

mno.hu/cinkosakinema/a-mocsok-konzerv-1325891
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kell a cirkusz, mert kezd a föld eladás lólába nagyon kilógni. Ezzel meg egy ideig jól el lehet takarni.:D
Mondjuk én a Tóbiásékra szavaznék legközelebb, ha a gpontok perelése helyett a földeladásokat perelnék, mondjuk egy kissé nagyobb vehemenciával, mint ahogy most teszik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ere az olvasásos kérdésre nem jön be az oldal, hibát jelez.:(
@dr. jenőke (jenőke):
"Azt hi­szed, ér­vé­nyes a jo­go­sít­vá­nyod? "

Nem hiszem, tudom, olvastam rajta a dátumot, akárhogyan is van írva. Amúgy meg az ügyfélkapu mindenképpen figyelmeztet lejárat előtt két hónappal :)
De azért kösz mindenki nevében. :))
süti beállítások módosítása