Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.28. 08:20 Fabius

Mennyiért őrizzük Orbán Ráhel erkölcsét?

Címkék: fidesz közpénz orbán ráhel

Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők telefonjának ellopása után akár ki is derülhet

ráhel.jpg

Faternek meg elég most a maga baja, a szopás sztorira legyintget bőszen, hogyaszongya részeg volt az ember, nem tudja mit beszél, és ebben a pillanat a legkevésbé arra vágyik, hogy Ráhel kompromittáló képein csámcsogjon a magyar nyelvű internet meg az RTL híradó. Ez idáig érthető, de a megmozgatott erőforrások azért igényelnének némi magyarázatot. 

Vagy esetleg egy hirtelen betolt költségvetési módosítót arról, mennyit lehet költeni az uralkodóház csemetéinek erkölcsőrzésére. 

Mert ez így elég vicces. 9 milla soron kívül végzett dns mintára, amíg valódi bűnügyekben erre se ennyi, se ilyen gyorsan nem futja, a tyúklopásként is nehezen értelmezhető telefon lopást kiemelt rendőri egység vizsgálja, mert bizonyára semmi más dolguk nincs éppen. Szóval csak kéne valami egyértelmű és világos költségkeret, amit nem kell magyarázni, nem szükséges indokolni, ami deklaráltan arra van, hogy paravánt képezhessenek belőle a királylányok és királyfi erkölcsi kilengései elé. Esetleg a bevett módi szerint felajánlható lehetne erre is a TAO támogatás, biztos vannak az országban olyan vállalkozások amiknek a főni homlokránc vasalása nem lenne megterhelő feladat. Az is közpénz, nyilván, de legalább nem "olyan" közpénz, erre szokta mondani a Vezér, hogy már szinte magánadomány. 

Erről jut eszembe: létrehozhatnának a célra egy alapítványt is. 

Ahová aztán tényleg juthatna pénz mondjuk a Nemzeti Együttműködési Alapból. Csizmadia nertárs gondolom nem zárkózna el, ha szívességet tehet az uralkodóháznak. Sőt, ha egy kicsit szemfülesek akkor akár a norvég pénzekért is lobbizhatnak, ha a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének jut belőle, akkor erre a sokkal nemesebb és kiemeltebb célra is biztos löknek valamit. Erre aztán már tényleg nem mondhatná senki, hogy faszombazmeg, már megint a miénket költik a családjuk úri huncutságaira. 

 

874 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr406435451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Oxica:

"ha a hollandokat nem tolják be. "

Ezt erosnek erzem, hiszen a hollandok egy vitatott szitu utan (nem kapnak jogos tizit, majd bekapnak egy nagyon eltalalt lovest) vegignyomtak a felidot, es kiegyenlitettek.

Azt mar sosem fogjuk megtudni, hogy egy hosszabbitas, vagy 11-es parbaj kinek hozott volna sikert.
@simple observer 2.0: dél-afrika 24-30 után 31-30 nyert wales ellen. új-zéland 39-13-ra anglia ellen.
remélem megfelel:)))
bocs, ha úgy tűnik, hogy szarok rád:)
@simple observer 2.0: Egy jogtalan tizenegyest megadtak a hollandoknak az utolsó percben. Ez óriási segítség volt nekik a bíró részéről mert a mexikóiaknak már semmire nem volt idejük.
Nyilván hogy besegítették őket a nyolc közé.
@Knósszosz:

Közvetített postára az alábbi válasz született:

Kedves Főnök!

Mély megrendüléssel fogadtam kitüntető figyelmedről, és profizmusra valló métely-adagoló képességedről tanúskodó cseppet sem rövidre fogott mondandódat. A hátadba nyilalló szeret-lándzsát szívesen irányoztam volna elülső fertályodra, de egy ideje méltán érzem úgy, hogy hátsó kimenetedet fordítod kedvenc népedre, így személyemre és gyermekeimre is, hogyne mondjam, magasan szarsz te mireánk a trambulinról, így esett, hogy odakerült -ahova- az a lándzsahegy. Mióta Isten felvitte a dolgodat, hogy Tokaj szőlővesszein is mákonyt csepegtettél, holott beértük volna egyszerű aszuval is, de látom már nekünk csak szomorodás jut osztályrészül, mert a rossznyelvek szerint a szamorodni is szőrén-szálán s áfa-mentesen tovatűnt úrhatnám bendőtökben ezer fácánnal s néhány jóltermő dűlővel egyetemben. Az egyetemről jut eszembe, hogy legfőbb ellenséged a kiművelt fők sokasága lehet, ezért küzdesz oly vehemensen, hogy ne kelljen egész népedet tanítani nem középiskolás fokon, hanem szart érő szakiskolákban és rabszolgaképző közmunkás tanfolyamokon.
Annak azért örvendek, ha nem is teljes szívemből, hogy folytonos küzdelemben forgolódsz, még ha időnként tökön szúrod is magad. Lenyűgözőnek találom, ha éppen nincs hírértékű ellenfél, saját néped soraiban keresel és találsz is burjánzó gazokat, akik a NER ültetvényedet folyton beszennyezik sajtószabadsággal, egyéni és kollektív szabadságjogokkal, és nem hajlandók alávetni nejeiket s leányaikat a vakkomondor szokásjogi ősi hagyományok követőinek, pedig százszor elmondtad már mi az asszonyok dolga, oszt nyomatékul még a fehérvári huszárokat is elgajdoltad. Igaz, kicsi huszár? Előbb kellett volna gondolkodni, viselkedni, oszt akkor nincs a hajcihő a telefonokkal. A CIA-tól vetessetek DNS-t. Ők otthon vannak telefon ügyekben úgy hallottam.
Kicsit elszomorít –és még csak nem is a szamorodni miatt-, hogy mindig mantrázod kinek mi a dolga, de mintha a sajátodról teljesen elfeledkeztél volna. Most mondd meg őszintén, egy-két szaros ájfon miatt ekkora purparlét rendezni? Gyűjtsünk rá a facebook-on? Mennyire van szükséged? Mondjuk a jövőjétől megfosztott népedtől önerőből momentán csak egy csokor lófaszra számíthatsz, igaz a békemeneteseid még okozhatnak meglepetést. Már amennyiben nagyobb szerszámmal állnak elő megörvendeztetésedre. Itt említem meg, az orosz fűtőelemmel kiegészített alsó hátsó feled említése elég életszerűnek tűnik, amennyiben azt gondolod, hogy a medve játék, és úgy fog táncolni, ahogy te pikulázol. Az a Juncker-affér is elég befosósra sikeredett, és nem Junckerrel esett meg a tisztálkodási kényszer. De ezt már tényleg telve jóindulattal halkan említettem csak meg.
Szóval a nagy kérdés, tudod-é mi egy miniszterelnök dolga? Most hagyd figyelmen kívül a Jani, a Lajos, a Lőrinc mag a hasonszőrűek bukszáját. Putyin kényeztetése sem létszükséglet. A népednek.
Szóval mi a dolgod? Nehogy azt kezdd el szádba venni, hogy mit nem loptál még el. Ha kérhetném. Ha kérhetnénk. A hatvanegynéhány államtitkárod biztosan segít neked ebben.
Szeretlek Főnök. Mindhalálig.

J.
Így kellett volna a telefonokat is, megkeresni!

ÍGY KELL RENDŐRT HÍVNI!

Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a garázsban. Kinézek és látom ám, hogy négy markos cigány legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel.
Kapom a telefont, hívom a rendőrséget, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejembe szaladt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet.

Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, és lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe.
Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte:
- Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet.
Mire én:
- Maguk meg valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak küldeni senkit../Retek/

www.facebook.com/photo.php?fbid=776342215719299&set=a.303663449653847.70615.100000305847916&type=1&theater
@Oxica: "Nyilván hogy besegítették őket a nyolc közé."
kik? a mexikói drogkartell? gondolom a jó vevőket nem akarták elriasztani:)))
@tristen2005: A másik biztos módszer ha azt mondod a telefonba, hogy épp gárdisták masíroznak a helyszínen. Ebben az esetben még gyorsabban megérkeznek majd a fakabátok. :)
@taga20:
nézd, én naponta látok nemzeti bajnoksági meccseket Mexico, Uruguay, Brazil, Argentina pályáiról és a CONCACAF-ot is adják, ott fociznak és nem lelökik a másikat a pályáról, mert másképpen nem kap labdát, hanem fociznak és megtalálják a módját annak, hogyan lehet gólt rúgni és egy élvezetes meccset csinálni, és nem ezt a szar izzadmányos marhaszart amit ma VB-nek neveznek...mint mondám fentebb részemről a VB-nek vége majd nézem a latin amerikai focit élőben meg felvételről és ha adnak európait -ami engem is érdekel- akkor rákkantintok, ha nem akkor annyi van más el kezdték itt a nemzetközi röplabdát adni élőben ragyogó VB előkészító meccsek vannak nem vagyok rászorúlva ilyen szarokra...és Wimbledon majd nemsokára NYNY US Open, és a Rogers Cup Toronto-ból

szóval a FIFA bassza meg a tudományát

te meg a hülye véleményedet

igazság az "i" nélkűl

brühüyyy
@rodeo36: részvétem. csak ennyit tudok mondani, hogy 88' és 94':)) és helyre állt a világrendje;)
@taga20:

ES akkor most az otosert (nem meg nem csillagos); miert is volt ez tortenelmi meccs?

"bocs, ha úgy tűnik, hogy szarok rád:)"

A vereb es a tehen esetebol kindulva nem biztos, hogy az olyan rossz am... ;)
egyébként Adelaide Port Adelaide Aussy foci megy és azt nézem ott nem lehet bundázni mert egyszerre több bí1ró van a pályán és bármilyen kétes esetben azonnal visszajátszák vídejón és annak alapján egy zsűri dönt

ezt a FIFAm nem meri, mert akkor nem lehet bundázni

mennyit kapott a portugál bíró mindezért? a becsületéért? ha volt neki valaha

brühüyyy
@taga20:

a világnak nincs rendje, valakik azt is kisajátították már közel 120 éve (ha nem több) és nem aggyák, el kell azoktól is venni valami módon

de egyelőre a Fifa az én kábelbérletem részét nem kapja meg, ennyivel is kevesebb nekik

brühüyyy

mert ugyi rögzitik melyik fogyasztó melyik csatornát nézi és annak fizetnek a kábelesek fillérre pontosan

annya picsáját a FIFA-nak
@Oxica:

"Egy jogtalan tizenegyest megadtak a hollandoknak az utolsó percben."

EZ igaz, de mint irtam is a neked szolo elsoben, Robbennek nem adtak meg egy tizit az 1. felido vegen. Ami raadasul nem is 1 volt, hanem rogton KETTO!, hiszen akin a cselt csinalta, csak az Achilleset erte el, es ezzel egyensulyat veszitte a holland, de raadasul egy utemmel kesobb a masik vedo el is sodorta Robbent.

metro.co.uk/2014/06/29/netherlands-denied-a-penalty-for-double-foul-on-winger-arjen-robben-in-the-area-in-world-cup-match-against-mexico-4780675/
@taga20:
Y PARA QUE TÚ SEPAS EN EL FACEBOOK YO ESCREVI LO SIGUINTE:

o que eu penso é que o Pedro Proença hoje se perdeu sua honra, quanto lhe pagavam não sei más muito menos me importa, o FIFA uma organização sem honra e se fica assim para sempre baixa gente VIVA MEXICO

brühüyyy
@simple observer 2.0: passz! csak blöffölni tudnék, de a rögby a soccernél is degeneráltabb sport! mint egy hiénacsapat, akik űzik a zebrát, kergetik a labdát és egymást. szánalmas szar:))
@simple observer 2.0:

Csak akkor még a mexikóiaknak is lett volna idejük betalálni de így az utolsó percben már nem.
Úgy érzem aljasul kicselezték őket és ez a FIFA szégyene.
@rodeo36: öreg, mindenben igazad van, de nézz fö az eredmény hirdetőtáblára:)) a többi szkander! egészségedre:)))))
@Oxica: a FIFA szégyene. nem, katar a fifa szégyene!
@simple observer 2.0:
na, akkor ha már rágjuk a gittet: Dos Santos legalább 4x felrúgták és az a néger (faszomtuggyahogyhíjják) holland labda nélkűl teljes erőből combon rúgta, az összes holland durvaságot elfelejtik és az általad idézett cikk is megemlíti, hogy a Robben szokása szerint bukott előre megtervezve és némelyik bejön némelyik nem de valamelyik bizonyosan, amennyit én láttam a legalább 12 darab hamis bukásából (láttam a pofáján ahogy sunyin leste mbekapják e vagy nem) egyik bejött és a kérdéses esetben sincs igazatok mert ha nem lehet védeni becsúszással akkor azt előre meg kell mondani...a Robben van annyira szemét geci, hogy direkt betartotta a lábfejét hogy legyen mit megrúgni szándékában sem volt gólt lőni arra vanperszi volt predesztinálva aki olyan szar volt, hogy le is kellett cserélni

erre varrjál gombot

o que eu penso é que o Pedro Proença hoje se perdeu sua honra, quanto lhe pagavam não sei más muito menos me importa, o FIFA uma organização sem honra e se fica assim para sempre baixa gente VIVA MEXICO

brühüyyy
@jaegtoer:húúú!!!ez igen!
június végén megadom érte az év kommentje díjjat!!!
Legszívesebben egy hordóra állva felolvastam volna itt, Badacsonyban a borozósoron!(a sok orosz csak pislogott volna!:))))
Köszi és gratula!
@rodeo36: "a Robben van annyira szemét geci, hogy direkt betartotta a lábfejét hogy legyen mit megrúgni"
akit meg kirabolnak, az meg mi a fasznak járt arra?
eszt a logigát:)))
öreg a gyűlölet, ne vegye el a látásod!
@simple observer 2.0:
a Pedro Proença lapján van:
egy kép egy zokogó Robben: akinek azt mondja:
"calma amor já arranjo-se já um penalty"

azaz: már előttem valaki betöltötte: nyugoggy meg szerelmem mindjárt adok egy bűntetőt

brühüyyy

ez a Proença lapján van fácsé
Szép estét a Hölgyeknek/Uraknak!Csak annyit tennék hozzá a meccshez, hogy szabály ide szabály oda, egy magára valamit is adó bíró hosszabbításban nem dönti el a meccset 11-essel, még akkor sem, ha a felek megnyúzzák egymást.Az ilyen dolgok basszák el a világversenyeket az elmúlt egy-két évtizedben.Valószínűleg most is olyan csapatok menetelnek a döntőig, akik nem érdemelnék meg, hogy ott legyenek....
@taga20:
a gyűlölet egy nemes érzés olvasd amit obszervernek tettem be már a bíró fácséján van portugálúl

Robbennek mongya: nyugoggy meg szerelmem mingyárt adok egy bűntetőt

tehát nem vagyok vele egyedűl

brühüyyy
@simple observer 2.0:
ja, és ne feledd, már ketten is üzentek vissza 2 percen belül a fácsén, egyetértésük jeleként

brühüyyy
@E.Csaba: gondolom, a holland együttesre gondoltál?
szerintem csukd be az ajtót és kezd újra! a köszönés patent vot, az utána lévő részt reszeld még:)))
@E.Csaba:

megtiltanám a bármilyen címen való hosszabbítást a csalás melegágya, mint ahogy precízen (és velem ellentétben) nyugodtan leírtad...

brühüyyy
@taga20:
te most a passzátszeled fúvod, vagy bosszantani akarsz?

mert ha bosszantani akkor olyan durva tudok lenni mint a smirgli...ne provokálj

menny esztergálni és macskázni

brühüyyy
@rodeo36: Hát ez pontosan így van. Robbennek műesésért legalább 12 sárga lapot ki kellett volna osztani.
Kb. a 30. percben második sárgával le kellett volna zavarni a pályáról. Az is a FIFA szégyene hogy a pályán maradhatott.
Közben Suarest meg úgy eltiltották hogy a stadionba sem léphet be 4 hónapig. Tiszta maffia az egész FIFA bagázs. Ahogy meg kiosztották Katarnak a VB t a világ szégyene hogy nincsenek letartóztatva blatterestől.
@taga20:
"nem is értem, miért nem vagyok fityeszes. Hülye vagyok?"
Várjál azzal egy kicsit. Nemsokára 340.- Ft lesz az euró, akkor aratni fogsz.
Akkor legyél először CÖF-ös, hogy ne legyen annyira feltűnő, aztán mehetsz a fityeszbe.
Akkor viszont minket elhagysz?
@rodeo36: "már a bíró fácséján van portugálúl"
és ez valami istenikinyilatkoztatás? eszemfaszom fácsé, az mia szar? valami luzitán isten?
@Mariann19: én nem is reméltem, hogy valaki itt ennyire naprakész:)
neked ez így bevált?
dehogy, egy jó fityeszes könyvelőnéni aranyat ér:))))
@taga20:
csak, hogy tudd a Proênça fácséján már olyan sorok vannak franciául, portugálul és spanyolul (többek között: NIQUE TA MERE LA PUTE !!! MERCI POUR CE MATCH VOLER !!!
Un vrai fils de pute ! C'est honteux de voir ce genre de match !)

baszdmeg anyád, és ami belefér...ráadásul van hasonló bejegyzés már 2013 ból keltezve is ami azt jelenti, hogy ezt a bírót erre nevezték ki ehhez a meccshez mert már csinált ilyet

erre varrjatok gombot

brühüyyyy
@taga20: Szevasz!Nincs kedvem most szellemi párbajra, most kezdődik a másik meccs, de annyit még "reszelnék" a mondandómon, hogyaszongya:a világversenyeken nem azok küldik a jó focit, akik végigmenetelnek.Azok érnek oda, akikről eldöntik, hogy nagy nézettséget hozhat.Például a brazilok ott lesznek, mert milyen tragédia lenne ha brazilok kipottyannának.Nemzethalál.Kell egy európai csapat is, hogy a két földrész megküzdjön egymással, persze a terv az, hogy brazil győzelem, de minimum brazil döntő, abból lesz a világrengető meccs.Az le van szarva, hogy ótvar gyenge focit tudnak csak jelenleg...
@taga20:
tudod mit? mára veled is befejeztem

hülye vagy

brühüyyy
@Oxica: na akkor ki nyerjen szerinted? me gondolom, ha nem az a csapat ako bunda.
kristálytiszta észjárás!
szerintem igyá inkább, annak van láccata:))
@rodeo36: gondolom, miko megszületett má kiválasztották. öreg, te hülyébb vagy, mint patakiattila! aszt legalább evitték az ufok:))
@E.Csaba: ha szabalytalandág van, akkor azt be kell fújni.bármikor a meccsen!!!
@taga20: Ennek a VB nek az lenne a lényege hogy a legjobb csapat nyerjen.
Üzleti szempontoknak nem kellene számítani de a maffiánál az üzlet az első. Ezért mondtam hogy FIFA maffia.
Üzleti szempontból szarul nézett volna ki ha nincs európai csapat a nyolc között.
De most már azért is azt mondom hogy legyen brazil - argentin döntő.
@jaegtoer:
Kedves Sir Deres&Jépont Barátom!

Először is le szeretném szögezni, hogy az elülső fertályomról való megemlékezésed ugyan kedves gesztus tőled, de sajnos nincs új hozzátennivalóm az észrevételedhez, ugyanis rég óta nem találkoztam vele. Egy ideje csak névrokonként emlegetnek vele, de amúgy sem emlékszem már rá, mivel rég láttam. A látómezőmből kitakarja a csülkös pacalon és szotyolán szarbödönné hízott pocak, és sajnos már az asszonyra sem számíthatok emlékek felidézése ügyében, ugyan is rá kellett jönnöm az évek során, hogy valójában rátarti teremtés, kicsire nem néz. Vejkó hozott egy kis barackot, macskapöcse paprika is van benne, egésség!!

Khrgrr… ez igazi felcsúti derékszögű pálinka, kilencven fokos… hrrrr…
Szóval, nem bírod ezt a teló ügyet ejteni? Megértelek, nekem is folyamatos fejtörést okoz, talán majd szólok a Petinek, az hipp-hoppál megmagyarázza, hogy az alsógatya simán kitérdelhető. Gabi nem vállalta sajnos az újra szóvivőséget, leköti teljesen a népjóléti intézkedések körüli sürgés-forgás, lesz vele dolga elég. Mondom; a telefont hagyjad, vannak sokkal fontosabb dolgok is. Például újra kell indítanom a Junkers projektet, mert mindig télen rohad le a mocsadék, persze a legnagyobb hidegben, Ancsi meg vödrözheti a tojásbrikettet a vegyes tüzelésű kazánba. Elég volt a nyugati bürokrata cirkók uralmából! Éljen a fűtésszabadság, hajrá magyar kazánok!
De meg is kell rójalak kedves nemzettestvérem, mert feltetted azt a kérdést, hogy szerintem mi a dolga egy miniszterelnöknek? A szerénytelenséget mellőzve állítom neked, hogy az eddigi tevékenységemet elemezvén, erre kielégítő választ kaphatsz. Megmentettem a devizahiteleseimet, megvédtem az ősi magyar trafikokat a brüsszeli maffia bekebelező szándékától, kikényszerítettem a 27 fejű áfasárkány távozását a pókeriparból… soroljam még?
Gigászi ez a küzdelem és nincs még vége, de mi Magyarok, nem adom fel!

Kedves Jég und Zivatar Barátom, ne csüggedj, lesz még Tokajban lágy szőlő és pénteki sütésű kenyér hétfőn, a közmondás is úgy tartja, hogy ahol seprő van ott pálinka is fő, legfeljebb törkölynek hívják. Amit meg megiszunk ugye… egésségedre! Majd elfelejtettem, van egy üres államtiktári állásom, ha érdekel. Rendes fizu, költségtérítés és bónusz igazgatósági tagság valamelyik állami cégben – ez szabadon választott. Ha érdekel küldj egy SMS-t, de ne a régi számomra, a lagzin azt is ellopták. Sajnos az én kezem sem ér el mindenhová, szóval hitelt érdemlően igazolnod kell, hogy az ég-világon semmihez sem értesz, ez alapfeltétel az elbírálásnál.
Ölellek innen a szeles Sváb hegyről, örök barátod: Főni
@punkfrog: Hát pont azt mondjuk már ideje hogy nem történt szabálytalanság tehát nem is kellett volna fújni.
@taga20:
Nem sokára nagytőkés leszel.
Vegyél fel gazdaságisnak.
Elvállalom közmunkás bérért. Csak neked.
A többit zsebbe.
@Oxica: "De most már azért is azt mondom hogy legyen brazil - argentin döntő."
hát nem lennék most a fifamaffia helyében:))
német-holland lesz, me a buzilobbi erősebb!
ja és a drogkartell:)))
@Mariann19: azé aszt remélem tudod, hogy néha a főnök kedvébe kell járnod?:)))
@taga20: Akkor Robbennek még sokat kell fetrengenie a buzilobbinak ha döntőbe akar jutni Hollandia de valóban minden lehetséges.

A bírók már leszerepeltek ezen a VB n is úgyhogy már érdektelen hogy ki lesz a világbajnok.
@Oxica: sőt, mexikónak kellett vona bűntetőt rúgni!
magyarország tényleg a 10csillió szövetségi kapitány országa:)))
@taga20: a buzi drogkattell!az!
az a legbüdösebb!!!:)))
Roseberg-Hamilton döntő lesz!
Mocskos FIA!!!
Majdnem ugyanaz!!!
@jaegtoer: @Knósszosz:

Jók vagytok:))))

"csokor lófasz" - ezt meg elképzeltem celofánban:)
@Knósszosz: a hüvelykujjam az égre mutat...
@Knósszosz: azé néha elgondolkodok azon, hogy mé nem lettem knosszi! apám te nagyon fajint piát iszol, csak nem ouzo ?
egyébként, remélem a görögtűz tovább terjed:)))
@taga20:
"Néha a főnök kedvében kell járnod."
Ezt hogyne tudnám.
Éjjel-nappali szolgálatra szerződöm, 24 órás lesz az ügyeletem.
Megigérem.
@E.Csaba:
értesz spanyolul?
www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm

aszongya a Robben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, hogy imitálta az elesést de nem azt ami döntött...kijafaszfoghinni neki ha olvasnád a játékvezető facebook oldalát ott olyanokat írnak, hogy nem teszi a kirakatba, de életveszélyesen meg is fenyegették

brühüyyy
@taga20: Te láttad a meccset vagy csak ittál? Mert szerintem nem egy meccset néztünk. Azt a hülye is látta hogy Robben feldobta magát a buzilobbinak a 93. percben.

Innentől vége is a VB nek mert már nem tiszták a körülmények. Hollandia jogtalanul van a nyolc között.
@Knósszosz:
becsület hová lettél

fordícsd le magadnak ez az újságcikk címe

HOLANDA 2 - MÉXICO 1
Robben reconoce que se tiró en la primera parte, no en el penalti decisivo del Holanda-México
«Lo siento», manifestó el extremo

brühüyyy

www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm
@Oxica: szerintem szojá nekik, hogy haggyák abba, me szerinted szar az egész. szerintem is, de én legalább egy percet se láttam ebből a szarból:)))
@Oxica: nem a kokrét esetről írtam, hanem arról, hogy a bírónak mindig be kell fújni a szabálytalanságot.
Tök mindegy mikor és hol történik!
Ne mérlegeljen!
@rodeo36: szerintem a bírónak ki jár egy kolumbiai nyakkendő! ez a minimum:))
@rodeo36:
Gyönyörű a spanyol nyelv és mint tudod imádom... de könnyű dolgom volt, mert te már lefordítottad.
Azért az szép, mennyi latin van benne... naná! - és mennyire hasonlít más nyelvekre bizonyos szavak tekintetében. A katalán az egész más, de ahogy nézegettem a gallego és közötte is van bőven átfedés. Szépek, NA!!
@punkfrog: Igaz.

Az meg a másik szar amit elcsesztek. Egy kalap szart nem ér az F1
A szabályokkal megbuherálták a RedBullt hogy ne nyerjenek mindig, erre idén meg csak a Merci hasít.
Már évek óta csak tökölnek de jó versenyeket nem tudnak összehozni.
@Oxica:
www.lavozdegalicia.es/noticia/deportes/2014/06/29/robben-reconoce-tiro-penalti-decisivo-holanda-mexico/00031404069659275867203.htm

bevallotta a holland televíziónak

úgyhogy az itteni hülyék mehetnek kapálni

még törölhetik a meccset?

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Szalaggal, vagy anélkül??:))
Készülnöm kell, mégis csak egy miniszterelnök vagyok, szóval tudnom kell válaszolni Sir Jég néphangja kérdéseire.
@Oxica: ne hülyüljé má haver, ako vegyük el argentinától az aranyat, me maradona kézzel ütött a labdába, a németek meg doppingoltak 54-ben.
szerinted, ha tízszer játszana a két csapat, ako nem a hollandok nyernének, mondjuk nyocszor és két döntetlen:)))
@taga20:
Örülj, hogy nem.
A haverjaim szerint egy is kurva sok belőlem. Pláne ha visszajönnek pisálásból és az asztalra néznek!:)))
Pia Nista, avagy...
@taga20: Hát nekem is le kellene szoknom a meccsnézésről valóban. Inkább belépek a drog kartellbe.
Idén ősszel már csak a Felcsút - Nyíregyházát fogom megnézni a királyi 1 es televízióban.
@Knósszosz:
ráadásúl elolvastam az egész cikket nem csak a címet: abban Robben bevallotta a holland tévének és mások is jelen voltak!!!, hogy imitálta az egészet, és azt, hogy nagyon sajnálja

tehát ezzel rábaszta az egészet a játékvezetőre

én már évek óta nem nézek meg meccset amiben a Robben játszik mert legalább egy esetben minden egyes meccsen megjáttsza Fedák s
árit a hattyú halálát már olyan gyakorlata van benne, hogy csak utólag ismeri fel, hogy már megint szar állat volt

brühüyyy

kell ez a FIFA

a mexicói hozzászóllások a fácsén életveszélyesen megfenyegetik a bírót és senki sem ír róla semmi jót de amit írnak az olyan hogy nyomdafestéket sem tűr valakinek beidéztem ide egy franciát hát az már sok és sok más van...

szóval a botrány áll, most a mexico-iakon múlik mit csinálnak mert ha hivatalosan tiltakoznak akkor milliméterre ki kell vizsgálni és abból akármi is lehet

brühüyyy
@Knósszosz: cdak a lájkot szerettem volna megfogalmazni Lukács evangéliumának a nyelvén!:)))
(bocs Gábriel!)
Charliezt meghagyom bolinak.
@rodeo36: szerintem hadüzenet hollandiának(ez a minyimum) és portugália se uszhattya meg! a tradiciók ezen a vidéken eszt determinálják:)))
@rodeo36: Akkor most már biztos hogy Robben irányítja a buzilobbit nem a Kerényi.
@Knósszosz: aki nem bírja tartani, ne igyon sört!
A FIFA maffiának megint akcióba kell lendülni mert szarban a haza.
@taga20:

"passz! csak blöffölni tudnék"

Akkor egyezzunk ki a 3-asban. Sajnos meg a 4-est sem tudom megadni, hiszen lebuktattad magad. A focim szovegben ugyanis elhangzik miert is (lehet) tortenelmi a meccs.

Ha jol sejtem beszelsz angolul.(?)

"rögby a soccernél is degeneráltabb sport!"

Termeszetesen ez nem igaz! ;)

Minden megvan benne, ami egy ferfias sportban hianyzik a sportkedveloknek;
ugyesseg, dinamikussag, gyorsasag,
finesz, taktikai csata,
nyers ero (egy-egy scrum-nal akar 900-900 kg-nyi tomeg feszulhet egymasnak).

"mint egy hiénacsapat, akik űzik a zebrát, kergetik a labdát és egymást. szánalmas szar:)) "

Teljesen meg tudom ertenia velemenyed. Jol emlekszem, amikor eloszor lattam vagy 25 eve (magyar) rogbit a Telesportban, nagyon ledobbentem, hogy ekkora baromsagot meglett ferfiemberek hogyan nevezhetnek egyaltalan sportnak, es ugyan miert egetik magukat ezzel. ;)

De kb. 1 evbe tellett, mire a sportot imado, es erto emberek tarsasagaban megtanultam erteni es szeretni a sportot.

Vagyis nem akarlak rabeszelni, mertha nincs olyan ember a kornyekeden, vagy pedig a sport egyetlen eleme se fog meg teged azonnal, akkor aligha fogod MAGADTOL megszeretni.
@simple observer 2.0: szép és jó amit itt elmeséltél:) ako most kezd el a szumót nézni! japánban kikerülhetetlen, gondolom az is kafa sport ezen logika mentén.
angolul csak olyan szavakat tudok, hogy fákjú meg kisz, stb. ja meg téntidláv:))
na megyek alukálni, me reggel ötharminc mingyá itt lesz. eredményes hétvégét zártam, egy-két embert sikerült kiborítanom:))
u.i.: hajrá meksziko drága rodeó bajtárs:)))))
@taga20: Mexikónak szurkolni, 2014 06.29. 23:25- kor, az olyan mintha Vettelnek drukkolnál az F1-ben!!!
@Oxica:

"Csak akkor még a mexikóiaknak is lett volna idejük betalálni de így az utolsó percben már nem."

Mint szinten emlitettem mar, az sem biztos, hogy jobb lett volna mexikonak, ha egy felidot hatranybol nekik kellett volna tamadniuk.

Amugy meg azert, bar minden tiszteletem a mexikoiaknak, de azert ok is benne vannak erosen a veresegben!

A szovkap hatrafele cserelt. Meg az ESPN kommentatora is tobbszor is emlegette, hogy tul korai tamadot lecserelni es visszaallni vedekezni.
@taga20:
tudom, hogy a siker nagyon hatalmas erő, de amikor a sok sikertől 3 év szinte megállás nélküli munka annyira kikészített, hogy (csak egy két órás ünnepi vacsorákat engedtem meg magamnak hetente egyszer)egyszer leűltem egy társaságban hét végén és későn este ébredtem fel egy ájúlt álomból, akkor az egy nagy ébredés volt azóta semmi pénzért nem teszem, aki akar megvár aki meg nem hát annak annyi...

vigyázz nagyon a pénz hatalmas bomba a zsebedben

egyébként aluggy jól és frissen kizárólag 8 órát szünetekkel!!!! higgyél nekem

brühüyyy
@punkfrog:
ez igaz, vagy tréfa?

brühüyyy
@Oxica:
figyelj semmi hattyú halála, semmi hamis zuhanás csak egy gyönyörű görög gól begörgött a 90. percben

brühüyyy

van hosszabbítás

a tagának ne mondd hogy megnézem hahahaha
@rodeo36:

"na, akkor ha már rágjuk a gittet"

Szerintem nem erdemes. Epp emiatt irtam az elejen, hogy a FIFA miatt ilyen vagdalkozasokba valt a szitu, ahelyett, hogy az erdekes esemenyeket lehetne kitargyalni.

Az amit fentebb linkeltem az EGYERTELMUEN 11-es volt az elso felido vegen.
Ugyanakkor azt nem vitattam, hogy a vegul megadott eset pedig - finoman szolva is - elegge gyanus volt. En speciel sargat adtam volna erte, mert valoban sportszerunek ereztem. Bar ha nezel kulfoldi adokat, ma mindket meccset az ESPN-en nezem, ahol meg az evertonos Martinez is befujhatonak tartotta. Van Nistelrooyt meg mar nem is emlitem.. ;)
Ezt nem hiszem el, megint a végén jönnek a görögök mint Elefántcsontpart ellen.
@E.Csaba:

"egy magára valamit is adó bíró hosszabbításban nem dönti el a meccset 11-essel"

Ebben van valami, bar azert TELJESEN EGYERTELMU esetben nincs valasztasa.

Ez abszolute NEM VOLT ilyeneset.
@rodeo36: Hát ez így van, a görögök megérdemelten egyenlítettek. Nagy mákjuk van megint.
@taga20:

"ako most kezd el a szumót nézni! "

HAHAHA! ;)

Egy idoben (jopar eve mar annak) rendszeresen neztem a Eurosporton... ;)
@taga20:

" az is kafa sport ezen logika mentén."

Ja es nem ugyanaz a logika. EGYALTALAn. ;)
@simple observer 2.0:

akkor gitt+1
én az első hamis eséséért kiállítottam volnaa Robben-t és akkor nem jön létre ilyen faramuci helyzet...ilyet bizony láttam délamerikai focimeccseken

van Nistelroy meg a többiek hollandok és egy csoportba tartoznak ugyanúgy, mint az a spanyol újságcikkből kiderűl ugyanabba a ligába tartozik, mint a hollandok és akkor a játékvezető mindenképpen részrehajló...legalább 4 Robben balettet elengedett a "füle mellett" de már látszott rajta kurvára únja

ezt onnan tudom, hogy majdnem kizárólag a Robben-re koncentráltam, mert tudtam, mi lesz a vége:
hosszabbítás ha nem tud 11-est előtte kiprovokálni és a hosszabbításban addig játtsza a Hamlet halálát hogy egyik csakbejön ő nem veszít ez már évek óta majdnem minden meccsén szerepelt már csak arra várok mikor pontosan

sohasem maradt el

a bíró a hibás tudva ezt, kiállítom az elsőért és utána sírhat a sarokban

brühüyyy
@rodeo36:

Akkor csak ragd a gittet tovabb, valjek egeszsegedre!

TUDOM, hogy Nistelrooy holland, von elotaggal elegge gyanus lenne egyebkent is. Ezert irtam smileyval, hogy ot mar nem is emlitem...

Es milyen jo lesz neked, a kovetkezo holland meccsen megint figyelheted, hogy Robben hanyszor dobja fel magat. ;)
@rodeo36:

Ez a meccs is lehetett volna meglehetosen mas, bar valoszinuleg hasonlo vegeredmennyel, ha a tizit megadja a biro az 54. percben kezezesert...

A lenyeg; a fociban komoly reformokat KELL hozni, hogy elvezheto lehessen!
@simple observer 2.0:
ebben egyetértünk, nem láttam azt amikor kiállítottak valakit és kb a második félidő valamelyik percében kezdtem, annyi ebből látszott, hogy sokkal kevesebb hisztéria és erőszak volt, igazi küzdelmet is láttam a többiben maximálisan egyetértünk ha ezt így hagyjkák akkor el fogják veszíteni a közönség nagy részét a Bundesliga-t nem nézem ott van a Dortmund meg a Bayern és a többiek kullognak...ilyen nem létezhet. sehol az angoloknál valamivel harcosabb és kiegyenlítettebb a Cristal Palace esete aki kieséstől az első mezőnybe küzdötte magát, a franciáknál kiegyensúlyozottabb és az olaszoknál is, belgák, hollandok dánok kikmég nem igen hallani róluk még a menőbb csapataikról sem viszont én sok dél ésközépamerikai meccset látok azok nem rosszak néha bolondok de nem olyanok mint a holland válogatott...az kurvára undorító volt és maradt számomra (ez szubjektív is) a lengyelek szerbek oroszok és többiek nem igen hallatnak magukról a többi mintha nem is lenne (innen nézve)

szóval a FIFA dolgozhat és csinálhat szép dolgokat, ha tud?

brühüyyy

a Blattert le kellene cserélni
@simple observer 2.0:
nem fogom megnézni

az sokkal egészségesebb

brühüyyy
@Miazmás: "Orál Viktor... :) "

ez az én dumám !!!!

rohat komcsi dakota PLAGIZÁLÓ banda má tényleg !
süti beállítások módosítása