Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: naphire.hu/cikk/ukrajna-kormany-konzuli-szolgaltatas-katona-felf%C3%BCggesztes Hogyan tud egy áll... (2024.04.23. 14:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.01.26. 10:23 Fabius

Hányingerország

Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései...

Nálunk a korrupció elleni harcra kapott pénzt is ellopják.

Egyrészt ugye Orbánék csak beszélnek a korrupció elleni harcról, azt is halkan és akkor, ha már kurvára muszáj, de költeni rá egy fillért se. Amikor adnak máshonnan azt elvesszük, köszipuszi, minekünk minden eurocent jól jön, majd ellopják. Azt az egyet is elveszik, megcsapolják, aminek legalább jelképesen meg kéne maradni egészben. Mert ha meghagyják, akkor esetleg 100 esetből 10-ben vissza lehet utasítani mikor korrupt patkányozza őket - rajtuk keresztül minket - valaki. De nem, itt az apróért is lehajol valaki. Naná, még a végén tényleg arra használná valaki, amire kapta, és akkor nem kizárólag az OLAF venne észre korrupciót/lopást, és bazmeg Tállai főmufti is időben értesülne, hogy hálló, vizsgálat folyik tesókám. Mert minálunk az úgy megy, hogy a NAV-os nyomozásról a NAV vezetője kurvára semmit nem tud.

Gépont Frodóban meg feltámadt a recska emlékezet.

Hogy mi szükség volt felidézni, voltak Gépont életében olyan idők, mikor nem csak Vezére nagyságától lett merevedése, de egy szép női testtől is, az nem világos. Mulattató, hogy szerinte az akt = pornó, de a recskázó hobbit képe pont eggyel több információ, mint mire feltétlenül szükségünk volt. Oké, értem én, hogy akit a bérnőstények is csak bottal piszkálnak annak egy meztelen kép Rába Tímeáról keserédes kamaszkori emlék tud lenni. De azért azt hozzáfűzném, Gépont, hogy ha én lennék a tóbiásjóska te most kráter lennél a Holdon, miután felrúgtalak. Mert nem csak azt osztottad meg velünk, hogy Timire verted, hanem azt is, te a magad részéről nőhiányban a jövőben kire fogod.

apanak.PNG

Családbarát országban apának lenni jó, hirdetitek szerte az országban. Gondolom a Gépont példa után úgy kell érteni, hogy akinek csinos felesége és szép lánya van, annak néha rendet kell vágni a testnedvcsorgató fideszkeresztény hobbitok között.

364 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr198317016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Andrass9:

Miért emelkedig a gázszámlád? Biztosan duplán szívod a rencerből kis telhetetlen. Ezek után ne csudálkozz, ha emelkedik a számlád összegje.:D
@látjátok feleim szümtükkel: vannak mostanában ezek a táguló házak, oda kell a sok sok fűtőérték. Hubble amennyiben a Pasaréten élt volna, megspórolhatott volna egy nagy csomó vöröseltolódással kapcsolatos vizsgálatot, csak beköltözött volna Tóniékhoz, s már tarthatta is volna a markát a svédeknél a táguló világegyetem elmélete miatt
Azt viszont nem nagyon értem, hogy a szocik miért olyan elnököt választottak maguknak Tóbiás személyében, aki másodpercek alatt kompromittálható, és itt most nem a feleségére gondolok, hanem az ő állítólagos kábszeres, kurvázós életére.

Karaktert gyilkolni akkor lehet, ha ad rá lehetőséget, Tóbiás ad.

Ha valaki ebből annyit tud levonni, hogy egy húron pendülök Imolkával, akkor sikítok ezerrel!!
@Gábris szomszéd: Angyal, hová tűntek a szimpatizánsok? Basszus, valamit nem jól csináltok, ha ennyi vadbaromság mellett is gyengébbek vagytok az évek óta láthatatlan szociktól.

Látod, a muzsikság nem csak az én orromat facsarta.
@habakuk000: haver, te egy gyékényen árulsz ebolával:))

"aki másodpercek alatt kompromittálható, és itt most nem a feleségére gondolok, hanem az ő állítólagos kábszeres, kurvázós életére."

te egyébként érted amit leírsz?

"Látod, a muzsikság nem csak az én orromat facsarta."

bakker, ezé nő az egekbe a fityesz népszerűsége?
@habakuk000: Annyira azért ne légy megijedve, meg ugye a biztos pártválasztók számítanak, ha jól emlékszem. :)

alfahir.hu/a_tarki_sokkal_erosebbnek_merte_a_jobbikot_mint_a_nezopont

De ha már szóba hoztad a muzsikozást. Ahhoz mit szólsz, hogy az orosz külügyminiszter már sokadjára áll ki a kárpátaljai magyarok jogai mellett, míg nagy nyugati "szövetségeseinknek" ez még sose jutott eddig eszébe, pedig benne vagyunk pár szövetségi rendszerben, nemzetközi szervezetben: EU, NATO, Európa Tanács, EBESZ..etc. Ez vajon miről árulkodik? :)

alfahir.hu/lavrov_ukrajna_elnyomja_a_karpataljai_magyarok_jogait
@taga20: én éppen értem, van egy manus, akiről a fél ország azt regéli, nyomtatott könyvben céloznak rá, hogy kábítózik, és csapkodja a kurvákat.

Ez szerintem simán alkalmas karaktere legyilkolására.

A főokos szocik viszont úgy vélik valami általam végképp nem értett okból kifolyólag, hogy magánélet nem számít, mindezek ellenére ő lesz a vezérürü.

Van Goyanak egy képe Madrid védőinek kivégzéséről, na erről a sztoriról az jutott eszembe.
@Gábris szomszéd: nyilván azt, hogy a párttal, a néppel, a nemzetközi proletariátussal egy az utunk.

oszt ha már így szóba elegyedtünk, arról mi a véleményed, hogy államtitkári szinten korruptozták le Putyin pajtást Washingtonban?
@habakuk000: ezek a brigantik, még ferencpápát is szétszednék, ha itt ebben a csöves országban akarna rendet rakni. ako meg mi a faszról beszélünk?

a muzsiktémára nem reflektáltál!:)
@taga20: szerintem ezért kéne egy normális vezetőt választani, nem pedig picsogni a kampányban, hogyasszondja karaktergyilkosság!!!!!

orbán nem úgy muzsik, mint a majomok, amúgy meg pont te kinkelgettél valami pornóchatről hozzászólasokat a miniszterelnökúr teljesítményéhez, mit tagadjuk, ennyi majomparádé él az országban.

nekik is joguk van az élethez
@habakuk000:
Majom cociknál ez valami mazochizmus lehet. Sosem szerettem volna érteni őket, de ez nekem gond.
A Rába Timi képei szerintem a legkevesebbek ott (amennyiben nem tévedek, sosem titkolta), a gáz az, hogy ez a kis gnóm gollamklón egy kiskorút posztolt ki és azzal szórakozott. Ezért én spec homlokon vágnám szívlapáttal a kis csúszómászóját, majd lerugdosnám a lépcsőn, csakhogy szokja... Amennyiben meg kiskorú lányokra csorgatná a nyálát, akkor meg tán végképp pofánverném a kis nyomoroncot.
@habakuk000: Hát elsőként a bagoly mondja verébnek opció ugrott be. Remélem nem kell bővebben kifejtenem. :)

"Egy „új tanulmány végre tudományosan is alátámasztja a mostanában népszerű állítást, miszerint az USA többé nem demokrácia. Ténylegesen arra jutottak, hogy Amerika alapjában véve oligarchia. Oligarchia az olyan rendszer, amelyben a tényleges hatalmat egyének kis csoportja gyakorolja, akiket helyzetüknél fogva oligarcháknak, önkényuraknak neveznek. Az oligarchia tagjai a gazdagok, a jó kapcsolatokkal rendelkezők és a politikai hatalom birtokosai, akárcsak a különösen jól helyezkedő egyének az olyan intézményekben, mint a bankok és pénzügy, vagy a katonaság."

mic.com/articles/87719/princeton-concludes-what-kind-of-government-america-really-has-and-it-s-not-a-democracy#.g47pBwhX5

valodidemokraciatmost.blog.hu/2014/04/20/usa_oligarchia_kapitalizmus_egyenlotlenseg
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: persze, ez aljasság, nem kérdés, normális ember húsz méterről is elkerülné a büdösbogarat.

de ettől függetlenül még érthetetlen az előre nem gondolkodás
@taga20: fájintos pöttyös sálja van, én is szeretnék ilyet, hátha lehetnék jól fizetett stratégiai tanácsadó
@habakuk000: nem vagy te olyan, ráadásul a szabómagdát se érted:))

te is életed végéig melózni fogsz!
@taga20: úgy néz ki, ez tény, munka az van csőstül,
@taga20: a Szabó Magdáról meg beszélgess Penivel, ő most olvasta, én már csak a Hódokról vagyok hajlandó irodalmi eszmefuttatásokra:)

Bolinak próbálnám átküldeni, ha tudnék email címet, már fél éve igértem
Szümtük, letakarták a meztelen szobrokat a Vatikánban az iráni elnök látogatásakor. Mit szólsz?
Jó, hogy meztelen női aktivisták nem tüntettek most.
Tényleg vajon Németországban mernek majd pucéran tüntetni a feministák?
@habakuk000: haver, nekünk a francia históriák való:)

segítek a mélben. megkeresed boli nickjét, balegérgombbal rákattintasz, üzenetküldésre rákattintasz, onnan má egyenes az út:))
Nem tudja valaki az arab nők ruhában szexelnek?
Ródli, te mindent tudsz!
@Gábris szomszéd: még élvezem, de szegény olyan szutyok, ebben a szutyok időben:)

tavasszal rádobatok egy vakszot 3500-ért, aszt mondták olyan lesz, mintha most toltam volna ki a szálonból:))
@taga20: Csak sajna az alvázvédelmet nem akarod megcsináltatni. :)
@Imola Helyesi: remélem te csadorban mész mindenhova!:))
@taga20: arra nem megy át, azt próbáltam

az utolsó pár könyv meg kell hagyni, elég unalmas, már már Gyűrűk urával vetekszik

utólag belegondolva a Hódok se jók, ott is mindig kebleken feszülő blúzokról és szoknya alól kivillanó hosszú combokról folyik a szó

beszéljünk inkább a darazsakról, ott meg darázsderék van, assejó

szégyenszemre nem marad más téma csak a büdösbogarazás
@Imola Helyesi: van a pendelyükön egy arra alkalmas nyílás

Imolka, a burka alatt tanga és csipke van sok más érdekesség mellett
@Gábris szomszéd: haver, te olyan vagy, hogy ha meglácc egy bombacsajt, ako a mensrtuáció jut egyből eszedbe!

sivár lehet az életed!:))
@Bakter: Na, ezekről nem is beszélve...
Nekem van egy gyanúm: az ionpumpagenerátoros protoncsúzli hatása okozta génmanipuláció (spontán vagy tervezett?!?) hozta létre azt az ágat, aminek a végén most ott fityeg pl. ez a géfodor is.
Hányingerország.

Ma hallottam hogy a vajnag..i kap vissza 4 milliárdot csak úgy a navtól.
Pedig mintha a főg..i aszonta volna hogy sok sikert kíván vajnag..inek és sok profitot hogy sok adót fizessen be a költségvetésbe. Nagyvonalúan még az online pénztárgépektől is eltekintettek.
Na ehhez képest nem hogy sok adót fizetne vajnag..i, még kap is 4 milliárdot a költségvetésből.

Hányingerország még a g..ifodor nélkül is, azzal együtt meg pláne.
@Gábris szomszéd: A Zusában meg verik a négereket.
@Gábris szomszéd: fotelnáci

"De ha már szóba hoztad a muzsikozást. Ahhoz mit szólsz, hogy az orosz külügyminiszter már sokadjára áll ki a kárpátaljai magyarok jogai mellett,"

Lavrov elvtárs egyszer kiállhatna a hátba lőtt és legyilkolt orosz ellenzéki vezetők jogaiért is, és úgy általában az Oroszországban élő kisebbségek jogaiért is. Aztán valahogy mégsem jut eszébe. Ez vajon miről árulkodik?
A refhornyok működnek, Segghülyeisztán jobban teljesít:

"Miközben a kormány folyamatosan azt mantrázza, hogy mindent megtesz a családokért, a gyermekes fiatalok több mint kétharmada nem tudja időben fizetni a számláit, és közel felük azon töpreng, hogy egy másik országban kellene szerencsét próbálni."

hvg.hu/gazdasag/20160127_Csalad_fiatal_kivandorlas_kormany
@habakuk000: nagyon egy húron pendülünk haver.
anno megvettem a trilógiát, gondoltam árpibá fordított, csak jó lehet.
50 oldalt olvastam el, és meguntam. a könyveket odaattam valamelyik rokonnak:)

ja és. merle, ha jól emlékszem 14 kötetesre írta. próbálj meg te 2 kötetet érdekesen összehozni!
@habakuk000:
Mivel senki nem válaszolt, utána olvastam, a legérdekesebb, hogy szex előtt is allahoznak egyet.
A migránsok azért olyan erőszakosak, mert a férfinek is csak a házasságban lehet szexelni a saria szerint.
@taga20: Tudom bennem van a hiba. Olyan vagyok, hogy 5-6 év múlva is olyannak akarom látni a kocsit mint most. :)
Ja , és a francia szokások is tilosak náluk.
@taga20: nekem el kellett olvasnom, mert a fiam kiolvasta, nem maradhattam szégyenben, de kínlódtam erősen, Tormay cecilkének a régi házát untam még cefetül, de az legalább nem hosszú

pl a Saylor könyvek nem unalmasak, pedig abból is sok van, persze azok tulképpen krimik

vagy a Follet Titánok trilógiája van olyan hosszú, mint Merleé, de az is érdekfeszítő, talán a vége már nem annyira
.
József Attila: KÉSZ A LELTÁR

Magamban bíztam eleitől fogva -
ha semmije sincs, nem is kerül sokba
ez az embernek. Semmiképp se többe,
mint az állatnak, mely elhull örökre.
Ha féltem is, a helyemet megálltam -
születtem, elvegyültem és kiváltam.
Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
ki ingyen adott, azt szerettem érte.
Asszony ha játszott velem hitegetve:
hittem igazán - hadd teljen a kedve!
Sikáltam hajót, rántottam az ampát.
Okos urak közt játszottam a bambát.
Árultam forgót, kenyeret és könyvet,
ujságot, verset - mikor mi volt könnyebb.
Nem dicső harcban, nem szelíd kötélen,
de ágyban végzem, néha ezt remélem.
Akárhogyan lesz, immár kész a leltár.
Éltem - és ebbe más is belehalt már.
.
.
@Imola Helyesi: meglehet, én viszont hallottam szaudit adomázni arról, hogy átrándultak az emirátusba feleségekkel négyesben, a feleségek lesték a tv-t a szállodában, a férjek elmentek kurvázni, aztán annak rendje és módja szerint elindultak haza, s a határon vették észre, hogy az asszonyokat ottfelejtették

s hosszan regéltek a különböző nemzetbeli kurvák mesterfogásairól

de félrelépni nem szép dolog , az tény Imolka
@Imola Helyesi: szerintem ha jó a szex, akkor lehet még közben is allahoznak
@Imola Helyesi: te bírod a franciázást?:)
@Oxica: Figyu, milyen agytekervény kell ahhoz, hogy Lavrovot összehozd egy fotelnáci felkiálltással?
Amúgy a főgonoszoktól miért várod el, hogy olyan tiszták legyenek, mint mondjuk az alábbi ország? :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@Imola Helyesi: Norvég TV animációs kisfilmje. :)

youtu.be/9qGm2KWjcTQ

Igen, még mindig fokozható: a svéd kormányfő a 22 éves szociális munkás szomáliai gyilkosát mentegeti

magyaridok.hu/kulfold/felkavarta-svedorszagot-a-keseles-327931/
@Imola Helyesi: Imolka, csak nem szemet vetettél egy délceg szír menekültre?
@dr. jenőke (jenőke):

www.youtube.com/watch?v=nZRhjLHtDQU

Buda Ferenc: Lennék kisgyermek

Foganni könnyű. Világra jöttem,
suhogó kések között születtem,
s felnőttem én is, mint más dologra,
akár apám, s anyám: a gondra.
Csináltam ezt-azt, így-úgy megéltem -
arasznyi múltam el nem cserélem.
Mi volt, mi nem lett eddig, mindegy már.
Felnőttem. Élek. Enyém a leltár.
Valami mégis megszakadt félbe.
Egy évig egyszer játszani kéne.
Szánkázni télben, fürödni nyáron,
csücsülni hajlós cseresznye- ágon.
Lennék kisgyermek, maszatos magzat,
álmomban raknék kardokból kazlat.
Édesem hallod? Te kis esendő,
orcád ha sápadt, síró kiskendő,
játszani kellene! elég a vasból!
Csördül a zápor, ezüstös ostor,
teteje ezüst, arany az alja,
gurul a szívünk, két iker-alma,
játszani gyerünk! játszani! jól van!
„Kis kacsa fürdik fekete tóban" -
Nem megy a játék. Kezemben vas súly.
Zubogó vérem verése lassulj.
Pókok türelme segít ha láz van,
gondok közt fekszem, zörgő vaságyban.

Álmatlan arcon simulj ki, gyűrés,
ujjunk ne vágd le, sikító fűrész,
sátorozz sötétség! Jó álom jöjj el,
kályhánkat fűtsed gyémánttal, gyönggyel.
@Oxica: meg ugye ismét előkerült a régi "sláger" is. :(

Újabb részletek derültek ki a Közel-Keletet lángba borító iraki támadást megelőző amerikai hazudozásról

www.origo.hu/nagyvilag/20160125-donald-rumsfeld-tudott-az-iraki-haboru-hazugsagairol.html
@habakuk000:
:))
Az a helyzet, érdekel, hogyan fogják ezeket integrálni a németek.Ég és föld a különbség minden téren.
Láttam egy videót, hogy reggel 6-kor elkezdtek egy vidéki kisvárosban müezzinezni, a lakók meg felháborodtak.
Már régen nincs kakas se ugyanis.
@Imola Helyesi:
.
Ezt figyelmedbe ajánlom!

Muhammad an-Nefzawi : Az Illatos kert

A mű eredeti címe:
Sejk Umar ibn Muhammad an-Nefzawi: Ar-raud al-átir fi nuzhat al-hátir

A 15. század utolsó harmadában keletkezett mű az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantani...

Itt olvashatod:

terebess.hu/keletkultinfo/an_nefzawi_muhammad_illatos_kert.html
.
.
@dr. jenőke (jenőke):
Kösz, az előbb is tőle olvastam az arab szexkultúráról, valami szakértő lehet.
@Imola Helyesi:
Illetve ott olvastam valami Dobrovitstól: Szex és iszlám
@Imola Helyesi: szerintem akik anyagilag megtehetik, sokkal illatosabbak, ápoltabbak a németeknél

persze ez saját, nem túl jelentős tapasztalat

nem tudom, jó ötlet-e a szexszel kezdeni a beintegrálódást, bár meglehet
A nagy hány inger? közben azért van itten további hányni való is.

"A Mahirral akarja elszállítatni az elszállított oszlopait a főváros

Magyar szerint azonban nem ez a megoldás. Az ügyvéd szerint azzal, hogy a főváros szerződést bontott, és csaknem 170 hirdetőoszlopot önkényesen – a szerződés egyoldalú felmondása miatt indított per kimenetelét meg sem várva – eltávolított, súlyos károkat okozott a cégnek. Ezt pedig szerinte annyival nem lehet elintézni, hogy az „ellopott" hirdetési felületeket visszaadják."

index.hu/belfold/2016/01/27/a_mahirral_akarja_elszallitatni_az_elszallitott_oszlopait_a_fovaros/

Ez a kár nem csak a Mahirné, hanem a budapesti választóké is, mert a főváros pénzéből kell ezt a fölöslegesen keletkezett kiadást fedezni ( pedig másra is el lehetettt volna költeni ). Esetlegesen a perköltséget is, ha maguktól önként és dalolva nem állítják helyre az eredeti állapotot.
Ez nem valami hűtlen kezelés féle? Nem jártak el jogszerűen, és így megsértették a kötelességüket előíró jogszabályt azok a képviselők, akik utasították rendeletben a polgármestert, hogy mondja fel a szerződést és tegyen eleget a jogsértő határozatuknak.

Hogy is van ez a tövényellenesen működés az önkormányzati testületek esetében? Hiszen az önkormányzati törvény szerint tisztességesen kell kezelni a kezükre bízott közösségi vagyont. Közben meg olyan rendeletet hoznak, ami ezt felül írva tisztességtelen eljárását eredményezven kárt okoz.

Mellesleg volt már rá bírósági ítélet, hogy a rossz döntésből eredő kár miatt elítélték a megszavazó képviselőket. Hehehe.
@Oxica:
ugye esztetetetet nem Baltimore-ból telefonáltad???

vagy a többi tömeggyilkosságos élvezetek városaiból, mozizás géppisztolysorozattal??? usa reality sóóóóóóóóóóó

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

van valami közöd a lavrov elvtárs hazájához??? vagy csak pofádzol szart?
.
Nyugdíjasok és üvegek

Angol nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg whiskyt, elviszem a Clubba és ott töltöm az egész napom.

Francia nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üveg konyakot, elviszem a barátnőmhöz és ott töltöm az egész napom.

Magyar nyugdíjas:
- Én reggel miután felkeltem, fogok egy üres üveget, belepisilek, elviszem a körzeti rendelőbe és ott töltöm az egész napomat.
@dr. jenőke (jenőke): Nyugdijas néni a biciklin:

Hová megy öreganyám?

Csak ide a temetőbe, édes fiam...

És ki hozza vissza a biciklit?

....csak eszembe jutott....
Magyarországot piszkálja Strasbourg az azeri baltás gyilkos miatt

Azerbajdzsántól és Magyarországtól is hivatalos választ vár az Emberi Jogok Európai Bírósága májusig Ramil Safarov ügyben. Az azeri baltás gyilkos örmény áldozatának családja nyújtott be beadványt a bíróságon.

hvg.hu/itthon/20160127_Magyarorszagot_piszkalja_Strasbourg_az_az
Nyers hatalmi játszma zajlik az alkotmánybírók jelölése mögött

Alkotmánybírókat kellene választania tavasszal a parlamentnek, de nehezen megy a pártoknak az osztozkodás. A Jobbik különalkut nem akar kötni, az MSZP viszont direkt teljesíthetetlen feltételek elé állította a Fideszt. Így Schiffer András ötlete lehet a befutó, ha egyáltalán választanak új bírókat.

hvg.hu/itthon/20160128_alkotmanybiro_valasztas_targyalas

Balog egyetlen engedményt tett a tanároknak

Engedményt tett a pedagógusok felé Balog Zoltán miniszter Miskolcon, ahol iskolaigazgatók, tanárok és diákok részvételével tartottak szakmai vitafórumot a Herman Ottó Gimnázium által elindított tiltakozási hullám miatt. Szüneteltetni fogják a minősített pedagógusok tanfelügyeleti ellenőrzését, ezáltal egyelőre csökken a tanárok adminisztrácós terhe, ilyen ellenőrzésekre három évig nem kell számítaniuk, más engedményeket azonban nem tett a miniszter.

hvg.hu/itthon/20160127_balog_zoltan_pedagogusok_miskolc_vita
@guma:

ÉS: Mit veszítünk, ha nem választanak alkotmánybírókat? :O:O:O
@dr. jenőke (jenőke):

Ez nem ér! Nem tudjuk eldünteni ki a nagyobb.:D
@dr. jenőke (jenőke): HIHIHIHIHI,
Furcsán vettem a levegőt.........
.
Azt hi­szed, ér­vé­nyes a jo­go­sít­vá­nyod? Lehet, hogy meg­le­pődsz!
Ha a ka­te­gó­ria ér­vé­nyes­sé­gé­nél pél­dául ez áll: 19.08.15., akkor nem 2019. au­gusz­tus 15-ig szól a jogsi, hanem már 2015. au­gusz­tus 19-án le­járt. A rendőr rá­adá­sul emi­att 8 ezer fo­rintra meg­bün­tet­het, ugyanis "vissza­felé" kell ol­vasni a dá­tu­mot.

ripost.hu/cikk-azt-hiszed-ervenyes-a-jogositvanyod-lehet-hogy-meglepodsz/?source=hirkereso

.
@dr. jenőke (jenőke): HUUÚ és mennyien fognak ezen megbukni........?
@dr. jenőke (jenőke):

Jogos, mert a "királyi" hármasban a szőke nő nincs benne.:D
további szép napot, mindenkinek!

Ross Satyr
Borjúboksz

Részlet

Felépült egy ökörcsarnok,
ott ökröz sok döfőbajnok.
Jön egy borjú, félve csosszan,
új kapura bámul hosszan.
Hangszórókból dől a foxtrott,
tanulja a borjúbokszot.
Ha szorgalmas, esztendőre
ökörvívó lesz belőle.

A közönség szinte robban:
feltűnik a kék sarokban
a sztárbika, s szemben vele
vörösben az ellenfele.
Most ütést kap gyomorszájra,
és sarkába botorkálva
beltartalmán csökkent picit:
ökörnyálat ökrendezik.

Nem sérülhet tehénpresztízs:
tudja jól, ha épp most veszt is,
nemsokára visszavághat,
és addig a rút hibákat
korrigálni nem lesz tétlen,
segít majd a reform-étrend:
feldúsított fehérjekrém,
túrógombóc, tehénlepény...

Szalóki Sándor
Humorcsokor

Ló gondolat

Kifutóban öreg csődör
Lehajtott fejjel búsan áll,
Talán azon gondolkodik,
Hogyan lett lóból vén szamár...
Magyarul: lyukra futott a kormány.

"A szépen lassan bármiféle érdemi eredmény nélkül lecsendesülő keleti nyitás nevű programunk egyik első állomása az azerbajdzsáni diktatúrával való barátkozási próbálkozásunk volt.
Talán gázt vártak Orbánék a gyilkosért...
Az azeri kormány pedig az összeomlás ellen inkább a héten behívta az IMF-et és a Világbankot. Az IMF-től 3 milliárd dollárt kérnének gyorsan, a Világbanktól egymilliárdot, hivatkozott a Reutersre az MTI."

index.hu/gazdasag/2016/01/28/bajban_van_a_strategia_partnerunk/
Undorító kis sunyi, gyűlölködő linkeket nyomkodni a menekültekről, azok állati arcáról mégis csak "élvezetesebb" valakinek, mint a hazai évi 400 családon belüli erőszakról, megrontásról amit magyarok tesznek, sok esetben a saját családjukkal.
Miközben ráadásul a magyaroknak ilyen faca híre van a világban.
Remek. Van ennél végül is lejjebb...
velvet.hu/helyszinelo/2016/01/27/nyomozast_inditottak_a_brit_templomnal_forgatott_magyar_pisiporno_miatt/
Hány? Hát van rá inger.:D

Miért is kéne alaptörvénybe tenni a statárijumot? He?

"A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön arról beszélt az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában, hogy nem tudni konkrét terrorfenyegetésről, így a korábban elrendelt közepes (3-as) terrorkészültségi fokozat marad érvényben."

24.hu/kozelet/2016/01/28/bakondi-nincs-konkret-terrorfenyegetettseg/
Ki? Hány?

"A politikai ciklus végéig nem 6 ezer, hanem 100-150 ezer fővel csökkenhet a közszférában dolgozók száma, mondta Csepreghy Nándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában...
Az OLAF vizsgálatáról szólva azt mondta, a hivatal valóban azt vizsgálja, ami a sajtóban megjelent, de a vizsgálat lezárulta előtt korai volna állást foglalni az ügyben, mondta Fennáll a gyanú, hogy a magyar ellenőrök elcsalták a korrupció elleni harcra adott uniós pénzeket – állítja az Európai Csalás Elleni Hivatal, és vizsgálatot rendelt el. A legfőbb ügyész tudott erről, a NAV-ot vezető államtitkár viszont nem. Ezért a nemzetgazdasági miniszter most azért indít vizsgálatot, hogy kiderüljön, miért nem tudott Tállai András az irányítása alá tartozó szervezet ellen folyó nyomozásról."

www.atv.hu/belfold/20160127-csepre/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel:
.
És a Matolcsi? Nem kellett nekik kölcsön?
Nem tudták megfizetni... vagy mi?
@dr. jenőke (jenőke): kevered. nekik a baltás gyilkos kellett, nem az, aki baltával esik neki a gazdaságuknak.
Már az indexen sem lehet kommentelni? Ott is beütött a sajtószabadság?
Igaz ez, vagy megvakultam? Azta!!!
A 444-n meg még most is várom, hogy elbírálják, de szerintem megijedtek a turulos képemtől.
Dühöng liberáliséknél a sajtószabi.
No most kire kell hányni?
Avagy kár volt előre inni a medve bőrére? Avagy az igazságnak több nézete is van? Esetleg kolesz beli pofázás helyett az előadásokra kellett volna egyes, magukat jogásznak tituláló személyenek járni?

"A Veszprémi Törvényszék első fokon minden vádlottat felmentett minden vádpontban a vörösiszap-katasztrófa miatt indult, 15 vádlottas büntetőügyben, jelentette a helyszínről tudósítónk. A bíró mindenkit felszólított, hogy csendben hallgassák végig az ítéletet, de egy ember később egy plakátot tartott fel, majd mielőtt kivezették, hangosan tiltakozott az ítélet ellen."

index.hu/belfold/2016/01/28/vorosiszap_katasztrofa_bunteto_itelet_a_mal_zrt._embereirol/
@parti_giano:
.
Nem, nem! Nem kevertem. Csak jót akartam nekik.
İlham Əliyev - Matolcsi
Micsoda páros lehetett volna.
Két piros pötty egymásra talál.
Elnézés van kérve, nincs itt már semmi további nézni való, lehet tovább sétálni!

www.origo.hu/itthon/20160128-bocsanatot-kert-g-fodor-gabor.html
@látjátok feleim szümtükkel:
Komment a "szépfiú" alá:

"Rózsika Hatházi
@papa.49: Ja, és amikor megszületett, már akkor is oly csúf volt, hogy először a szülőorvos sírt fel és ijedtében a méhlepényt próbálta életre pofozni. :)) "
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ettől a kretén kis nyomoronctól valahogy hiteltelennek hangzik. Az sem igaz, amit ez a kupac kérdez...
"Rába Tímea erotikus modell volt. Most háromgyermekes anya. Az előbbin nincs mit szégyellni, az utóbbit érdemes tiszteletben tartani. Feltéve, ha az ember tényleg keresztény. Vagy konzervatív. Vagy mondjuk tisztességes. A férje bőven elég támadási felületet szolgáltat, ha a 888.hu szerkesztőségében valakinek esetleg az a tévképzete támad, hogy ő a Fidesz valós ellenfele."

mno.hu/cinkosakinema/a-mocsok-konzerv-1325891
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kell a cirkusz, mert kezd a föld eladás lólába nagyon kilógni. Ezzel meg egy ideig jól el lehet takarni.:D
Mondjuk én a Tóbiásékra szavaznék legközelebb, ha a gpontok perelése helyett a földeladásokat perelnék, mondjuk egy kissé nagyobb vehemenciával, mint ahogy most teszik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ere az olvasásos kérdésre nem jön be az oldal, hibát jelez.:(
@dr. jenőke (jenőke):
"Azt hi­szed, ér­vé­nyes a jo­go­sít­vá­nyod? "

Nem hiszem, tudom, olvastam rajta a dátumot, akárhogyan is van írva. Amúgy meg az ügyfélkapu mindenképpen figyelmeztet lejárat előtt két hónappal :)
De azért kösz mindenki nevében. :))
süti beállítások módosítása