Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Aki akkugyárban dolgozik, az mennyire van biztonságban? Mennyire jó érzés dolgozni menni, nap min... (2024.04.24. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.19. 04:06 Fabius

Szavazatvásárlás = rezsicsökkentés, bajai modell

Címkék: fidesz csalás kenőpénz bajai választás

Ahogy nézem felforrt a magyar nyelvű internet: akkor mostan ki is lett átbaszva? A szavazatcsencselő romák vagy a lebukós videón merengő közvélemény

Mit tudom én, első ránézésre tényleg túl szép, hogy igaz legyen. De az is igaz, hogy a Nagy Bajai Tüzelőbizniszben kifulladva akkora vákuum is keletkezhetett, amitől rászorult a szopóálarc a Fidesz fejére. Az ugye megvan, hogy nem volt drága semmi, és legutóbb azt firtattuk hány milliót szánhattak egyetlen plusz szavazatra? Meg az is megvan, hogy Bayer "a cigányok állatok" Zsolt mekkora köszikösziköszit nyomott a most éppen nem állat bajai cigányoknak. Meg aztán ott van az a tény is, hogy a HVG nem nagyon szokott mellé nyúlni, ha oknyomoz valamit, nem jellemzően nyeretlen kétévesek ülnek ott, akiket egy kamuvideóval át lehet baszni. Teccünk emlékezni a trafikmutyi hangfelvételre, ugye? Szóval én azt gondolom, ha szavazatvásárló videóval jönnek elő, akkor annak a bíróság előtt megálló alapja is megvan. És mit tesz Isten, jól gondolom

orbán lungo drom.jpg

Ráadásul ez a sokadik eset, mikor a Lungo Drom és ajtaisanyi a zavarosban halászik, és ahogy azt a bíróság volt szíves megállapítani, az első fordulóban választási csalás is történt. Ezek után vajon mennyire hihető, ha:

Az első körben átbaszott helyi menő romák a biztonság kedvéért a "Szilveszter" helyett érkező új szavazatbrókerrel történt alkudozást fölveszik, mit lehet tudni, egyszer már átbasztatok, így meg majd nem meritek alapon. Aztán mikor mégis megtörténik újra, mert elég hülyék hozzá, akkor a videót piaci értéken eladják az érte jelentkezőknek, mer'hogy romák vagyunk, de ne nézzél hülyének, kétszer pláne ne. Hihetetlen? Akkor is, ha Bayer nertárs szerint a cigány: "Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és"...nem, nem gyilkol, legalábbis nem szó szerint, bár Jávor Benedek szerint ez a videó - ha igaz - lehet a Kedves Vezető politikai halálos ítélete

De nem csak a megvásárolt szavazatok érdekesek ebben a történetben, hanem a legfőbb kampányfegyver rezsicsökkentés újraértelmezése is. A bajai modellben úgy csökken a rezsi, hogy szavazatért tűzifa jár, plusz "a Róbert" elrendezi, hogy a szolgáltató ne kötögesse a villanyt, vizet kifele. Vagyis a közüzemi tartozások halmozódhatnak szabadon tovább, szabad "lopni" annak, aki a Fideszre szavaz, csak be kell jelentkezni az erre a célra fenntartott pártkomisszárnál. 

Mit mond erre a Fidesz?

Zsigó Róbert közleményez - naná, a történtek után kamera előtt szétcsúszni megint maga lett volna mémesített, nagybetűs Kockázat - de nem cáfolja, hogy szavazatvásárlás történt volna. Helyette terel, tagad és vádol, ahogy megtanulta a habonyárpitól a Beszélő Fejek Gyorstalpalóján. Muszáj is neki, hisz ez a rondán beszedett ütés halántékra ment, de remélem észnél van annyira, hogy feltűnjön: a fejében csilingelő harangjáték nem a fantáziája, hanem a karrierje fölött zúgó vészharangok műve. 

 

700 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955584791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azert tenyleg aggaszt, ha kozben Hupikek dominokat tologattak (Ugyifogyi-sat), mert azok ugye vilagoskekek, ami olyan ize felhangu.
Egyebkent persze kivancsian varom, hogy mi volt akkor, am az tuti, hogy ha lesz egy 3. fordulo is, akkor fellendul a gazdasag a tersegben, fokepp kandallohosszra apritott tuzifa eladasbol :>
Soha nem vesszük komolyan a fideszt! Megmondták már májusban a romákról, Rejtett erőforrásként számitanak rájuk! www.magyarhirlap.hu/a-cigany-kozosseg-egy-rejtett-eroforras-video
Szép jövőnek nézünk elébe!!! Ha a FIDESZ ilyen ütemben csal minden választáson akkor lehet itt bármiféle demokracia ez nem fog segiteni. Ha most ekkora erőket vet be Orbán akkor mi lesz ha éles lesz a nagy parlamenti választás? Most alig volt tétje az ügynek. Akkor meg igen csak sok lesz. Tehát vajon mire számitsunk?
@kublerek: fene tudja, nekem ez jut eszembe:
"Az első ügy, az nemzetgyűlési választás megrendezése volt a viszonylag egyszerűbb. Az ehhez szükséges jogi hátteret már az előző, a Friedrich-kormány megteremtette 1919. novemberében kiadott választójogi rendeletével, mely Magyarországon korábban soha – és majd 1945-ig ismét – nem látott demokratikus alapokon nyugodott. Titkos, egyenlő, kötelező és a nőkre is kiterjedő választójogot adott, és a 24 év feletti felnőtt lakosság 74 százalékára terjedt ki. A választást 1920. január 25–26-ára hirdették meg. A kormány elkötelezett volt a választások tisztességének és a pártok szabad működésének biztosítása mellett. Azonban az egyetlen szervezett fegyveres erőt vezető Horthy különítményesei és az általuk meg nem fékezett különböző jobboldali szervezetek a fehérterrort folytatva ellehetetlenítették a kormány szándékát..."
http://hu.wikipedia.org/wiki/Horthy_Miklós#F.C5.91vez.C3.A9rb.C5.91l_korm.C3.A1nyz.C3.B3
Hiába,mindenütt jó,de legjobb a cigánynak!
Az élősködő jobber aljanép alapból csal mindenkor és mindenhol,erről szól a történet.Várható volt hogy ez valamikor kiderül,csak ép elme nehezen képes elhinni,ezek milyen piti,ostoba faszfejek és egész teljhatalomig juthattak?!Ez az igazán rettenetes!
Ez a magyar pokol

A turistáknak gyönyörű hely Magyarország, de aki ide költözik, rengeteg bürokráciára, csúszó- és hálapénzfizetésre számíthat – mondja Allan Boyko, aki kanadaiként tíz évet töltött Magyarországon, és máig nem érti, hogy ha valami nem működik, hogy lehet, hogy évek múlva sem próbálja senki megjavítani. Szerette budapesti munkáját, de a Budapest Times főszerkesztői székét mégis az albertai olajmezőkre cserélte, hogy gyerekeinek jobb életet biztosítson Kanadában. Éppen az aratás és egy olajipari központ között csíptük el félúton.
........
"Érdeklődve vártam, hogy Orbán Viktor mihez kezd majd, és a 2010-es választáskor reméltem, hogy a Fidesz kétharmadot szerez, mert azt gondoltam, hogy akkor nem lehet kifogásuk, hogy miért ne hoznák rendbe a dolgokat. De most egyáltalán nem látom demokratikusnak a kormányt, bár formailag ezt tudják igazolni, de valójában nem is figyelnek oda az emberekre. Csak kitalálnak valamit, és lenyomják az emberek torkán. Ez nagyon kellemetlen érzés, és szerintem ha a Fideszt fenyegetné az a veszély, hogy elveszthetik a következő választást, valahogy megoldanák. Persze nem hiszem, hogy a Fideszt fenyegeti ilyen veszély."

tovább:
index.hu/kultur/media/2013/10/18/allan_boyko/

és tovább tőle:

Sosem hiányoznék, ha nem mennék el

„Lady Hungary! Randizni veled kellemes, együtt élni viszont rohadtul lehetetlen” – a Budapest Times főszerkesztője tíz év után távozik.

"Lady Hungary az, ami

Lady Hungary más. Bár látszanak rajta az évek, még mindig szépnek mondható, és nagyokat lehet beszélgetni vele. De ez a különleges és rejtélyes nő nem dolgozik a kapcsolatain. Makacs. Hajlíthatatlan. Depressziós. Féltékeny. Sebzett. Koldus. És mégis mindig jobban tudja, magyar módra."

hvg.hu/velemeny/20131008_Sosem_hianyoznek_ha_nem_mennek_el
Emlékszik még valaki a - nem is oly régi - ötletre?
A "vehessük meg a tudatlan gyökerek szavazatát"-címőre?
Most a kosztümős próbát láthattuk.
A bajai választásra költött pénzek, tűzifa, autók, miegymás, esetleg az asztalra kicsapott kétszázezer vajon mind-mind belefér a törvényesített egymillióba? Gyurcsány megint az MSZP nyakába borította a szarosbilit, a többiek álszent módon "az mind te vagy, de én mi vagyok?"-ot játszanak, és közben meg minden úgy szar, ahogy van.

index.hu/video/2013/10/17/gyurcsany_kampanypenzek/

www.hirado.hu/Hirek/2013/10/18/14/Fidesz_az_MSZP_elnoke_tegyen_feljelentest_Gyurcsany_szavai.aspx

Pedig ez már négy meg nyolc meg tizenkét meg... éve sem volt új:
w.blog.hu/2007/02/19/ezek_lopnak
Neke ez jutott eszembe:

"Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! –"

Választhatunk, hogy helyettünk ezek válasszanak. Nekünk. Vagy magunk is adjuk a voksot.

Lehet gondolkodni.
A romák meg röhögve várják a 2014-es választásokat, ahol háromszor is tarthatják majd a markukat annak a pártnak, aki többet fizet nekik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Á, majd biztosan lesz kedvezményes bérlet: 1 szavazat 2000, 3 szavazat akciósan 5000:).
Az ellenzéknek fenntartom, hogy nem a vásárolt szavaztok jelentik a legnagyobb baját
endresy.blogspot.hu/2013/09/baja-es-az-ellenzek-baja.html

Ha tényleg tömegesen tudnának megszólítani százezreket, milliókat, akkor mit lehetne tenni pár ezer megvett szavazattal? Szinte semmit. Az, ami jelenleg zajlik alapvetően pótcselekvés. Függetlenül attól, hogy a választási csalást elítélem, és Orbán rendszerét eléggé rühellem.
Embörök!
Nincsen itten semmi látnivaló, tessenek szépen továbbmenni, csak a Tolvajok Pártja tartott főpróbát, mely sikerrel zárult.
Igaz, a Hülyegyerek SC játékosai csúnyán bebuktak a csalással, a lopással (akkor még a Windows 8:1 megjelenéséről nem is beszéltünk), mégis egyszerűbb a romákat bactatni, és azokat szapulni.
Kérdem én, a narancsbolsi csürhe ott sem volt?
A sok megélhetési és pártkurva nem is kente meg a kisebbséget, magyarán nem követtek el bűncselekményt???
Teccenek itten szemérmeskedni, meg hüledezni, miközben hol van még Kubatov, meg a kumminista ifjúság bevetve itt?
Sehol...
Akkor a későbbi, NAGY szavazásnál még nem is gondoltunk bele, hogy ez a büdös tolvaj narancscsürhe informatikailag, hogyan fogja szimplán elcsalni a választást, evégre új, nemzetközileg nem auditált és számos ponton sántító szoftvert írattak, kiiktatták a tényleges ellenőrzési és kontrollpontokat az egész választási eljárásból, kizárták az európai megfigyelőket a tényleges ellenőrzési lehetőségekből és szimpla nézőkké degradálták őket,... A sor (sajnos nem a sör) végtelen.

Tessék majd eszükbe jutni, ha 5 év múlva egyáltalán lesznek még választások, hogy a kódissá tett nem roma választó is így lesz megvehető, hisz addigra ennyire le lesztek degradálva és fehér cigánynak nézve TI is, mint most a romák.
Meg persze az ország is egy szimpla putri lesz, ha a narancsbolsevik pártkurvákon múlik!

ÉLJEN A VAJDA! Akarom mondani a pirospöttyös Kedves Beteg!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bocs de lehet egy szakmai kérdésem?? Én is felraktam a 8.1-et de most a jobb alsó sarokban azt írja ki, hogy "Nem megfelelő a biztonságos rendszerindítás konfigurációja Build 9600" Van esetleg egy linked, ahol le van írva, hogy lehetne ezt eltüntetni?? :)
Nind'a! A Fürj Tompika! :))
Azért szép is az, amikor ez a kis... nem is tudom minek nevezzem, moralizál... :D

index.hu/bloghu/comment/2013/10/18/_tiszteljen_teged_a_deutsch_tamas
Ez a felvétel elég amatőr módon készült, valószínű csak azért ha a Fidesz nem fizet akkor ezzel próbálják zsarolni. Arra nem számítottak hogy valahogy kikerül.
Felvételből kiderül az is hogy senkinek semmilyen problémája nincs azzal hogy törvényt sértenek. Rendőrség szerencséje hogy egyéb bűncselekményeknél is ilyen lazán járnak el a bűnözők.
Nekem tetszik a szavazatvásárlás!
A társasházunknak - az esedékes felújításhoz - jól jönne egy jelentősebb összeg, ezért a tavaszi választási finisben árverésen lesz értékesítve a sok személyt magában foglaló szavazatcsomag.
"Business is business", ahogy az egyszeri orosz mondás tartja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

index.hu/belfold/2013/10/19/szaz_kobmeter_akacost_vagtak_ki_tiborczek/

greenr.blog.hu/2013/04/26/kishantos_es_a_magyar_agrar_apokalipszis

Ez a kettő így éhgyomorra...Mijafa@vanitten!!Nem,hogy fehércigánynak még kutyának se néznek!!
index.hu/belfold/2013/10/19/szaz_kobmeter_akacost_vagtak_ki_tiborczek
@gazoló:
A legszebb, hogy az erdőgazdaságnak kell pótolni, azaz vissza ültetni, nehogy jövőre ne legyen a Tiborcéknak tűzifája!
Ha meg már pénzosztásról van szó, jöjjön egy Vona coming out is. :)

Melyik külföldi országból pénzelik a Jobbikot?

"A Jobbik nemrég beadott egy javaslatot, hogy orosz és izraeli (!) mintára Magyarországon is legyen "ügynöki" minősítése azon szervezeteknek, amelyek jelentős külföldi támogatást kapnak. Felmerül ugyanis a gyanú, hogy Magyarország belügyeibe különféle idegen országok és idegen körök indirekt módon avatkoznak be. A javaslat nagy port kavart mind az MSZP, mind a Fidesz köreiben. Nyilvánvalóan találva érezték magukat, és ahogy az ilyenkor lenni szokott átmentek támadásba és jött megint a régi lemez: a Jobbikot biztosan külföldről pénzelik.

Ilyenkor egyesek azt mondják, biztosan az oroszok pénzelnek bennünket, hiszen a Jobbik képviseli a Parlamentben legkövetkezetesebben, hogy Oroszországgal jóban kell lennünk. Mások azt mondják, hogy Irán, mert a Jobbik kiállt már többször is az iráni embargó lebontása mellett. Olyanok is akadnak, akik szerint a törökök, mert számtalanszor kifejeztük, hogy a turáni együttműködés kitörési pont lehet. Vannak, akik szerint az arabok állnak mögöttünk, mivel a Jobbik szerint nekünk nem kellene csak azért magunkra haragítani az arab országokat, mert Izrael ezt kéri tőlünk.

És aztán az MSZP is, a Fidesz is, hol egyiket, hol másikat terjeszti, sugallja. Megint csak azt tudom mondani: magukból indulnak ki. Ugyanis ők akkor állnak ki egy ország mellett, ha az pénzeli, támogatja őket. Számukra elképzelhetetlen, hogy mi azért állunk ki bizonyos országok és ügyek mellett, mert szerintünk ez Magyarország érdeke, mert ott van az igazság, és ezért cserébe mi egyetlen egy dollárt, eurót, forintot vagy bármilyen anyagi támogatást nem kapunk. Pedig az igazság ez. Ők azért nem hiszik ezt el, mert ahogy mondtam, magukból indulnak ki. Ki mint él, úgy ítél.

Az meg találós kérdés minden gondolkodó emberhez, hogy melyek azok az országok, amelyek mellett a Fidesz is, az MSZP is napi szinten áll ki. Akinek megvan a válasz, az egyben azt is megtudta, hogy őket honnan pénzelik.."
ez még csak a kezdet...

jól látszik a támogatókon, hogy hiába van egyértelmű bizonyíték, nem fogadják el, ahogy a trafikmutyinál, schmittpalinál, semjén zsoltnál (nem lett semmi!), papcsáknál, a kokainozó seggfejnél, vagy bárhol.

ha orbán a nyakában megjelenne egy táblával a kezében pedig egy irattömbbel és igazolná, hogy ellopott többszáz milliárdot, akkor sem hinnék el. az lenne, hogy a baloldal ármánykodása, hamisítása, és az nem is orbán.

épp ezért kellene megérteni azt, hogy itt nem a kormányt kell leszavazni, hanem azokat az embereket észre téríteni.

ha jövő nem a mostani kormány győz a választásokon, akkor a békemenet erőszakossá fog válni, és ahogy ment a gyűlölködés 98-02 között és 02-10 között ellenzékben, sőt, ahogy megy a mai napig (miért is, hisz ott a nemzeti kétharmad?), annál durvábban menne 14 után.

ez sokkal súlyosabb a zsebtömésnél, mert ez hosszútávon teszi tönkre ezt az országot.
@hardw: ja és még egy gondolat.

ez az ország, olyan amilyen, de a hazánk.

és ahogy látom, szépen hagyjuk, hogy egy félbolond erőszakos banda megfosszon tőle minket.

mi történt a magyar néppel?
@tristen2005:

Fázik az após !!békemenetet!!!
@hardw:

+++

Egy ideig azt hittem a nép ingerküszöbe van Mount Everest-i magassságokban de sajnos nem...Cipolla sok területen és rengeteg embernél győzött,az ébredésnek jelei sincsenek!!/'na meg van az a zsé'/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Biztos a Vona Gabcsi zsebpénzéből élnek?:) Apuka hetente ad 100 ft-ot!
@hardw:
Ha igaz, hogy az erőszak erőszakot szül, kérdés, hogy hányadik hónapban vagyunk?
Ez esetben nem feltételezem a megelőzés (óvszer) alkalmazását, bajai módszerrel sem.
@Penivaldes: Sajnos még nem voltam. Ismerősök a Shirazról azt mondták elég jó. :)
@gazoló: különben az ezzel foglalkozók biztosan remek esettanulmányt írhatnának erről.

a 90-es évek egy sok kompromisszummal és felismeréssel járó, zavarosban halászós időszak volt, de alapvetően megpróbáltunk felzárkózni európához.

a 90-es végén elindult az ígérgetős politizálás, ez tart a mai napig.

nem csodálom, hogy az ostobánál eggyel értelmesebb emberek átlátják, hogy a két oldal felváltva pumpolja az embereket, és itt annak kellene örülni és azt választani, aki kevésbé lop és sanyargat.

nincs meg az emberek fejében, hogy akár jó is lehetne, ha az emberek érdeke lenne nézve, és mellette kisebb részben menne a lenyúlás.

de míg a kormány támogatói aktívak, a nem félbolondok szerintem belefáradtak az egészbe. kérdés, meddig fognak rezignáltan tudomásul venni mindent, ami történik, és hogy elmennek-e, vagy megpróbálják menteni a menthetőt.

ha elmegy az értelmiség, az országnak vége, de ők jobban járnak. ha marad, egy hosszú és keresű harc vár rájuk, és talán a gyerekeiknek jobb lesz.

és mindezt pár kapzsi gerinctelen ember miatt kell elszenvedni.

van még mit tanulnia ennek a népnek, az előző rendszer burokban tartása nagyon visszaüt.
Az egyedüli kérdés ezen a szavazatvásárlási dolgon ki lepődött meg?
Őszintén?
Senki.

Következmény?

Semmi.
@abc: ki kérné számon rajtuk?

a saját támogatói, akik aktívak, minden alkalmat megragadva az ellenzéket támadják. akkor is, ha az csendben van.

az ezért felelős szervezetek, mint rendőrség, bíróság vagy bármi, nagyrészt le van fejezve, nem igazán áll ellen.

az ezzel egyet nem értők pedig szó nélkül tűrik. ők ugyanúgy bűnösök benne.
Szerintem bulvárkacsa.
@hardw: "ha elmegy az értelmiség, az országnak vége, de ők jobban járnak. ha marad, egy hosszú és keresű harc vár rájuk, és talán a gyerekeiknek jobb lesz."

Még ha így lenne, de milyen esélyt látsz arra, hogy 1 generáción belül itt változás legyen? Oktatás javul? Kapitalizmus erősödik?

Francokat, most kezdtünk igazán zuhanórepülésbe, próbálunk kis Oroszország lenne, de semmilyen nyersanyagunk nincs.

Hosszú időn keresztül az egyetlen stabil pillanat az lesz amikor szétloccsanunk a padlón egy államcsőddel.
@hardw:
+

Várjuk a rendszer banánhéjon eltaknyolását ami el fog jönni,de ezt is ki fogják magyarázni./a zelmultnyóccév,'baloldalieufináctőkeájemef' összeesküvés,'mi nem estünk el,mi így szárnyalunk'.../
@hardw: ki kérné számon rajtuk?
Hát az istenadta nép! Vagy nem ?
:)
de ő perpillanat leszarja, mert nem fog változni semmi.
eddig sem változott most sem fog.
igazából sosem változott.
@mahet: 1 generáción belül talán elkezdhetünk felfelé menni. a "kánaán" amire már 90-ben is vártak az emberek (nyugati életszínvonal) még odébb van. aki mást mond, hazudik, ide komoly strukturális reformok kellenek, harmadekkora államszervezettel.

@gazoló: várjuk meg, a jelenlegi ütemben még legalább 5 év, ha a mostanihoz hasonló "ügyességgel" csinálja a kormány.

@abc: igazad van. a történelem alapján régen azért még érdekelte a magyarokat a sorsuk. ma ez nagyon nem így látszik.
@Penivaldes:
Jó kedvem van. Szép az idő, szép helyen vagyok, körülöttem őszi erdő és Penivaldes egyetért velem. Kell ennél több az életben? :)
Azért én nem lepődnék meg, ha kiderülne, a videó kamu. Persze majd a fidesz kinyomozza, hogy "valakik" fizettek érte, és persze ki más lehetet volna, mint a szocik, vagy bajnai, vagy gyurcsány... Ebben az értelemben a senkiházi propagandistik reakciója jól előkészíti ezt.
Nem az a legegyszerűbb? Csinálni egy kamuvideót amit majd jól leleplezhetnek...

Az isten se mossa majd le az ellenzékről a csalást, a saját médiájuk -azaz, a "közszolgáltai"- tesz róla hogy a tömeg mást se halljon... elfelejtik majd az első forduló buktavideóját, elfelejtik a hangszórósautókat, a propagandahadsereget... benyalják szépen a manipulációt.
Gerincetelen módszer a fidesz részéről? Az. De van köztük gerinces? Nincs.
Csodálkozunk? Én nem.
@Kis ember: Hol vagy most?
én is szeretem az őszi erdőt, a leveleket, aztán jön a tél, hó hideg és jégvirág.
@Penivaldes:
Parádsasvár.
@MAC-Ka:
Szerintem a HVG-s fiúk ennél azért okosabbak, nem ülnek fel provokációknak. Eddig minden felvételük talált.
@Penivaldes: Nem úgy volt, hogy vidékre mész? Jó tudom vidéken is van internet nem csak Pesten.:)
ja és még egy: Közel van okt.23.
Egyszer már nagyot akart durrantani ez a senkiházi banda akkor még ellenzékből.
Mekkorát fog szólni, ha pl 23-án a színpadon jelenti be hogy a video kamu volt és nem tudják ki csinálta, dehát ugye csak a "szerencsétlen kis balliberálisok" ((C)kerényi ) lehettek...
@Kis ember: ott kastély is van. mindig is akartam egy kastélyt.
@V-PORT: minden hétvégén majdnem vidéken vagyok.
nol.hu/belfold/a_fidesz_feljelentest_tesz_gyurcsany_ferenc_nyilatkozata_miatt
Kedvelem, amikor adjuk a muníciót a Fidesznek, egy-két új szavazatért.
@Kis ember: Neked legyen igazad...
Az hogy ilyen lezajlott, hogy szavazatvásárlás, csalás ilyen formában megtörtént, arról nincs is kétségem.
@Kis ember: A teleregény folytatódik. :)

"Mi volt a célja a bűncselekmény elkövetőinek (a vesztegetőnek és a megvesztegetetteknek) azzal, hogy nyilvánosságra hozták az önmagukat is leleplező anyagot? És miért a választás után majdnem egy héttel?

S ki a megvesztegető?

Nos, őt Gilián Róbertnek hívják. Zsigó Róbert polgármester életében nem találkozott, nem beszélt vele. S hogyan kerül a 32. szavazókör választóihoz, amikor amúgy Baja Bajaszentistván nevű kerületében lakik, ami a város északi szélén van, míg a kérdéses szavazókör délen…

S még egy fontos – talán a legfontosabb – kérdés: miért tesz úgy Gilián Róbert a felvételen, mintha ő érkezne valahová, egy társasághoz, akik őrá várnak? Mert a felvétel szerint ez történik. Gilián érkezik, belép egy szobába, lekezel mindenkivel, majd leül, és nekifog megvesztegetni. A felvétel végén pedig azt mondja, „nem is akarok tovább zavarni”, és elköszön, elmegy. Igen ám, de Gilián Facebook-oldaláról kiderül, hogy a felvétel Gilián saját lakásában készült! Még a kislánya is rajta van! Szóval Giliánéknál az a szokás, hogy a vendégek fogadják a házigazdát, majd a házigazda elköszön tőlük, és távozik. Miért van szükség erre a színjátékra?"

www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer_zsolt_latogatas_a_lakasunkban
@V-PORT: Gyurcsány akarta nem én.
lükék ezek mind
@Penivaldes: Nézem az Indexen az Mszp kongresszust, és Mesterházyt. Ha másért nem, azért hálás vagyok Bajnainak, hogy visszajött, és nem kell erre a fickóra szavaznom.
Nem kell ide videó. A "tűzifareklámos" furgont tuti a fidesz pénzelte. Mi az ha nem szavazatvásárlás?
Ostoba, hazug, mutyizó, tolvaj banda a fidesz...
@V-PORT: én nem nézem. van nekem ízlésem, hogy ne nézzem őket.
@hardw: azt, hogy legutoljára mikor éedekelte a magyar népet a sorsa lassan évszázadokban mérik.
Talán 1918-19 ben utoljára azóta sodrodik az árral.
Volt egy kis reménysugár 89-90 környékén, de kiderült a "rendszerváltással" csak az új politikai elitet sikerült megteremteni igen gyorsan, a módszerek és módszertanok változatlanok maradtak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
No, már indul is fideszleleplezés?
Persze a fő békemenetes indítja, aki mint tudjuk "civil", és szerintük a diák demonstrációját úgy kell kezelni hogy szervez ellenük egy békemenetet. (Mint a ceaucescu a bányászokat a tüntetők ellen.)
@Penivaldes: Én csak olvasom az Indexen. Rosszul fogalmaztam. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezekből a hozzászólásokból látszik, hogy a Fidesz és a Jobbik egy tőről fakad. Véded őket rendesen.
@V-PORT: Én is emiatt vagyok hálás Vonának. :)
@V-PORT: Én nem védem őket. A fidesz és a maszop is ugyanúgy pénzt vagy egyéb juttatást ad a roma szavazóknak. Ez korábban is így volt, és a jövőben is így lesz. A mókás csak az, hogy eközben a másikat igyekszik ütős videókkal "leleplezni", miközben ők is ugyanazt csinálják minden választáson. :)
@Penivaldes: Pedig szórakoztató. Nincs olyan jó, mint a Magyar-Andorra meccs olvasása, de ez is jó. Már annyi mindent megígért Attis, hogy az Imf tuti visszaköltözik. :)
@Penivaldes: OK rendi. Amúgy is itt az ideje megismerkedni a perzsa konyhával. Gondolom valamelyik hétköznap lenne alkalmas. :)
@V-PORT: előttem nincsen becsülete egyiknek sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Hvg nem a Blikk. Tuti, hogy utánanéztek a dolognak.
@Penivaldes: OK rendben.:) Gondolom mailben tudunk majd pontosítani.
@Penivaldes: De hogy baj! Én is az szoktam lenni. Kapok is miatta rendesen a Dk és a cukormentes káposztás tészta szimpatizánsoktól. :)))
@V-PORT: Nem tudom minek néztek utána de ez akkora megrendezett videó, mint egy ház. De még egyszer mondom, egyértelmű, hogy mind a két nagy párt ezt csinálja emberemlékezet óta, miközben magát tisztábbnak tünteti fel a frissen esett hónál is. Szánalmasan röhejesek.
A romák már alig várják a jövő évet, amikor három választás is lesz. :)
@hardw: +1
Olvasom a kommenteket az Origón, és látom, hogy mentegeti a többség a helyzetet. Tényleg bármit meg lehet tenni. Hol vannak már azok az idők, amikor egy "hazudtunk reggel, délben, meg ebéd közben.." videó hatására felgyújtotta a nép a belvárost?
Bármit elviselünk, mert a világot nem látott emberrel el lehet hitetni, hogy ez, ami itt megy, az viszonylag jó. A gazdasági analfabétával el lehet hitetni, hogy ez fenntartható.
Remélem, hogy a Fidesz nyer '14-ben. A népnek meg kell látnia az összeomlást. A király meztelen, de nem hisszük el. Ránk kell hogy dőljön hájas, csupasz teste, robajló cuppanással. Levideózni már nem elég, át kell élni a fájdalmat.
@Penivaldes: Írj majd ha alkalmas lesz számodra az idő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha az Mszp-t vádolnál a videón, vagy a baloldalt, akkor is ennyire gyanakodnál, és bemásolnál más blogokat?
@shinichi: az a baj, hogy nem fogjuk megúszni a rendszerváltás szembenézését. akkor volt egy szép vértelen átmenet, és hozzá egy hatalmas átverés.

a népre vár a szembenézés.
magyarország = 100% CIGÁNYKODÁS

minden politikus
minden cigány
minden focista
lop csal hazudik és köszpénzen élősködik !

na de akkor mi van orbán fődakotával?
@Penivaldes: neked aztán van ízlésed, csak nem mindig kapcsolod be:) aztán együtt mész a feketeangyallal kajálni.
@hardw:
Milyen rendszerváltás? Rég volt már 1949...
mit izgultok a xaros video miatt...

jó kezekben van... a független intézményeknél
dr P.Sándor főrendőr majd kinyomozza...
dr P.Péter főszügyész majd vád alá hejezi...
dr. Szájerné Tünci főbíró majd elítéli akit kell...

mi itt a gond?
@taga20: Habakukkal is találkoztam már és nem dőlt össze a világ.:)
a cigányoknak minden választás egy lagzi...
Baján kétszer volt lakodalom...
az országban jövőre minden cigány többször bulizik majd...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt most úgy mondtad mintha H-val találkozni vmi rémes dolog lenne
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bocs az offért. Mondtad - idézted:
"Felmerül ugyanis a gyanú, hogy Magyarország belügyeibe különféle idegen országok és idegen körök indirekt módon avatkoznak be. A javaslat nagy port kavart mind az MSZP, mind a Fidesz köreiben."

A módszerváltás előtt nem volt kétséges a beavatkozás, csak nem fizették a hazai bábjaikat, hanem mi fizettünk a nagy baráti szojvet testvérnek (szállítottunk, nem fizettek). A módszerváltás körülményei és mindaz, ami azóta történt, de főleg, ami nem történt meg, az alapján az emberben felmerül, hogy ezek a mindenoldali eftársak valóban nem értünk vannak, hanem ellenünk. :-(
@taga20: Nyugi veled meg elmegyek majd valami kóser vendéglőbe. :)
a cigányoknak minden választás egy lagzi...
Baján kétszer volt lakodalom...
az országban jövőre minden cigány többször bulizik majd...

Magyarországon a választás intézménye az SZOCIÁLIS intézmény...
nem demokratikus köztársaság,
hanem
"szociálista, focialista demokrácia" van !
@Penivaldes: Sajnálom ha ez jött le, mivel nekem nagyon pozitív benyomásom volt róluk. Az egész hely a családja és persze ő is. :)
@gipsz.jakab: "az országban jövőre minden cigány többször bulizik majd... "

Ezt mondom én is. Lesz parlamenti, EP aztán még önkoris választás is. Dőlni fog a lé nekik. :)
A cigányok olyanok, mint a kommunisták. Aki ellenfél, az vérszomjas állat, aki velünk van, az derék, dolgos, tisztességes ember.
@Penivaldes: öregapám is ezt mondta, és milyen igaza vót:))
@Penivaldes: Nem inkább kapcsolatépítő tréning. :)
@V-PORT: Gyurcsány nem csak azt mondta, hogy nem Európából jöttek a pénzek, hanem vállalhatatlan helyekről? Mondjuk Kubából?
@rdos: "A módszerváltás körülményei és mindaz, ami azóta történt, de főleg, ami nem történt meg, az alapján az emberben felmerül, hogy ezek a mindenoldali eftársak valóban nem értünk vannak, hanem ellenünk. :-("

Mélységesen és szomorúan egyetértek veled. :(
@taga20: Gondolom van ott is a mosdóban. :)
Szánalmas és ócska politikai provokáció ez a videó a ballibbantak részéről és a sok hülye agyhalott még el is hiszi....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: öreg, aztán nehogy így járj:)www.youtube.com/watch?v=Z7MOAkpEoes
kijössz a zsidó étteremből aztán úgy maradsz:))
@Online Távmunkás: Attól függ fletónak mi a vállalhatatlan hely. :) Lehet a nácik pénzelték a maszopot??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Teleregény. Őszintén nem érdekel, hogy a fityisz csalt-e, avagy a maszop, déká, nemgyütt14, ... bocska, ha valakit kihagytam. Egy valami viszont biztos. Az 5. számú vágóhíd ..., akarom mondani fityisztagkönyv büszke tulajdonosa pl. Kurt Vonneguttal szemben nem író, hanem csak egy középszerű agitPRopos. Honnan tudom? Hát onnan, hogy az érvelésen túl (ez rendben) uszít, démonizál, haragot gerjeszt (na, ez nagyon nincs rendben).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már "csak" 77 év és megnyilnak az egypártállami titokszolis archívumok. Aztán megtudjuk, mely nemzet biztonságát szolgálták szűk száz évig. Ha még akkor leszünk itt magyarok. :-(
@orgoványi erdőjáró: így van...

én egy pillanitig sem hittem hogy igaz lehet , én BÍZOK és HISZEK a fideSS
tisztességében, becsületességében és igaz szorgalmas munkájukban !
@rdos: Ne is mond. Teljesen feje tetejére állt az egész világ. Most már ott tartunk, hogy a tetemmel együtt elhurcolnak egy koporsót a templomból! Mi ez ha nem hullarablás, függetlenül attól, hogy ki hogy ítéli meg az elhunyt tevékenységét. :(

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69567
@Online Távmunkás: Nem tudom. Szerintem csak nagyot akart mondani, és újból nem gondolt a következményekre.
A Fidesz választási előnyszerzésért legitimmé tette a közműlopást.

Magyarország, miniszterelnököd így szeret!
@V-PORT: ne aakrjon nagyot mondani. ebben az országban mindenki nagyot akar mondani aki politikus. rossz szokás
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Köszi. Akkor már csak egyet kérdezek, mert tényleg érdekel. Semmi gondom az oroszokkal, mint néppel. Az viszont tény hogy 4 nagy pofont is kaptunk az Orosz-szojvet medvétől. 1849, 1919, 1944 és 1956. Az hogy van, hogy egy magát nemzetinek tartó párt, a jobklikk-re gondoltam, tapinthatóan orosz barát. Gáborod valamelyik felmenője 44-ben a Kárpátokban védte a hazáját (vagy hitte azt hogy a hazáját), éppen a szojvetekkel szemben. Nem furcsa?

Jó, hagyjuk a historizálást, nézzük csak a gazdaságot. A módszerváltás óta is lényegében csak orosz kőolajat és földgázt vásárolunk. Lehet természetesen vásárolni az oroszoktól is, de mióta a palagáz technológia terjed, a földgáz egyre olcsóbb a kőolajhoz képest. Az oroszoktól pedig kőolaj-árhoz kötött képlet alapján, tehát drágán vásároljuk a földgázt. Ez kinek az érdeke?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

+1

Nem tudom eldönteni, a fidesz vagy a roma vezetők a gusztustalanabbak. Mindegyik meggyalázza, cserben hagyja, kizsákmányolja a saját népét.
@rdos: Jogosak a kérdéseid. Én úgy látom, hogy a válaszokat nem a múltban, hanem Oroszország jelenlegi és jövőbeli státuszában kell keresni. Ugyanez vonatkozhat szerintem Törökországra is, bár ott számomra zavaró az, ahogy Szíriával kapcsolatban viselkednek.
@orgoványi erdőjáró: Ha te voltál Héjjas Iván, akkor minden oké. Ha a te heréid roppantották össze harapófogóbal, megértem , haragszol Héjjas Ivánra. Esteleg az ártetlenul felakasztott Francia-Kiss Mihályra. Egyik alternatíva sem melletted szól...
@taga20: Forgácsgyártó! Szombaton ne menj falni zsidó étterembe! Csupa másnapos kaját kapst, és fizetni sem hagynak:-)
@Husz_János_Puszita: "Nem tudom eldönteni, a fidesz vagy a roma vezetők a gusztustalanabbak. Mindegyik meggyalázza, cserben hagyja, kizsákmányolja a saját népét."

Tökéletes mondat, már csak maszopék és csatolt részeit kellene hozzátenned. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Törökország még rendben is van (pl. nem erőltették az iszlámot, szemköpszt a hasburgokkal, akik katolicizáltak), de mit vársz a komisszárokból lett oligarchák országától?

Ugyan az mint nálunk, csak talán még a mienkénél is durvább. Szétverik, szétzilálják a saját országukat.
@Husz_János_Puszita: valójában van különbség a kettő között?...

csak mert mentalitásban tökéletesen megegyeznek. ez persze valahol nem csoda, hisz fejétől bűzlik a hal.
Többen felvetették, hogy ami itt történik 3-éve az valami húúúúú! Ennél kevesebbért 2006-ban éget a belváros! Az meg van, hogy az eszkimók rátaláltak a puskára, nagyon sokan megsüketültek? A nagy csendben jött egy iszonyatos hang, és szegényeknek nem birta a dobhártyája. Egy idő után egyre több zaj lett jelen az életükben a hallásuk is alkalmazkodott! Ez a kis ország, pláne a BIZONYTALANOK, MIND ESZKIMÓK!! Már senkinek nem tűnik fel, csak nekünk akik birálják a " nemzeti oldalt"!
az nem egészen világos számomra, hogy miért veszi fel ezt valaki? Illetve miért hagyja felvenni a másik valaki?!
Bizom benne, kiderül, hogy elegen vagyunk MI!
már le is buktatták a libsiket hogy kamu a felvétel. pihennnyél varánuszka.
Láttam a videót, a hupikék-törpikék dominó a legjobb benne :)
Nagyon gyenge romakamu videó, még a végén főbaloldali roma képviselő lesz a parlamentben aki megrendezte, a "titkos" felvételt+ :)
@hardw:

Persze nincs különbség.
Amúgy mindennel egyetértek, amit fentebb írtál.
Lejárt szavatosságú lisztet nem osztogattak?
Fejlődnek az elvtársak, fejlődnek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: kösz, hogy szótá, az ajtóból jöttem vissza:) helyette megettem a csülkös bablevest, utána bedobtam egy szelet vargabélest:)
@Penivaldes:
Abban vagyok :)
Az előbb sétáltam egy jót az erdőben, majd olvasgattam egy padon.
Szar a élet (12-es ariallal)(Ld mé: napirajz.freeblog.hu/archives/2009/08/20/RAJMUND/)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A felvétel simán lehet kamu. A vicces az, hogy éppen úgy lehet a "baloldal" műve, mint akár éppen a Fidesz műve is, mindkét esetben szépen le lehet járatni vele a másik felet.

Viszont a két képen NEM ugyan az a lakás van. Feltéve ha nem forgatták el a szobát 90 fokkal, nem építették át az ajtót kicsit odébb és a deszkalapos alacsony ebédlőasztalt nem cserélték le egy sokkal gagyibb bútorgyári, szögletesebb és magasabb verzióra. A felvétel meg annyira rossz, hogy azt sem lehet tudni a helyiség sárga, rózsaszín, piros ...
@$$$=$$$:
Ki is buktatta le te kis népművészeti cserépedény???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nyilván ellenőrizted, hogy ennek a Gilián Róbertnek (már ha tényleg él ilyen nevű ember Baján) a FB oldalán valóban beazonosítható ez a szoba ugye? Mert én rákerestem FB-on erre a névre. Nos, a FB nem ismeri. Ki hazudik?
@komplikato: "Feltéve ha nem forgatták el a szobát 90 fokkal,"

Ha a szoba más pontjáról fényképezed ugyanazt a falat, akkor a képen a fal más szögben fog látszani.
Ki lenne olyan hülye, hogy beleegyezik abba, hogy egy valódi megvesztegetést videóra rögzítsenek? Akik számára nem gyanúsak a "lebuktató" videofelvétel körülményei, azoknál igen súlyos IQ problémák lehetnek.

A tűzifa feliratos furgon képén meg kinagyítás után tisztán láthatók a képszerkesztő program (pl. photoshop) műveletei. Aki nem hiszi el, az kérdezzen meg egy hozzáértőt.
Nem akarok egy Mszp fan-t sem megbántani, de ez gáz. Hogy ígérhetünk meg mindent, ha a másik pillanatban a gazdaság rossz helyzetéről beszélünk?
Találtam:

"Karipapa01 2013.10.19. 09:44:14
A legbecsületesebb lenne, ha a tákolmány kötelezné az államot, hogy hozzon létre egy szavazatbörzét. Ott minden magyar állampolgár brókerek segítségével értékesíteni tudná a szavazatát hivatalos keretek között adózva, áfával. Járulékos előnye, hogy minden állampolgár folyamatosan tisztába lenne azzal, hogy ő napi árfolyamon mennyit ér. Az államforma pedig legyen Magyarország, vagy Magyar Köztársaság helyett Magyar Részvénytársaság. Sok felesleges vitába ölt energiát takaríthatnánk meg, tehát még környezetbarát is lehetne."
@V-PORT: A) verzió: az egykulcsos adó és a stadionkontingens felszámolásából lenne pénz, esetleg némi megnövekedett befektetői / hitelezői bizalomból. B) verzió: az A) nem jön be tutira, de ha nem etetik be a népeket, tuti esélyük sem lesz a székecskéikbe beülni és bármi jobbítót cselekedni. Nem tudom. Mert még a jó cél érdekében relativizált erkölcsöt is nehezen feltételezem róluk, a 2005-ös hazudozás és most az összefogással mint leghatékonyabb eszközzel kapcsolatos átvágás miatt. A transzparens pártfinanszírozáshoz való viszonyukról nem beszélve. Mindenesetre talán a szocpol népirtásig legalább nem mennének el, ha sikerülne nekik kormányozni. SzVSz.
@orgoványi erdőjáró: mondd csak, fideszcsimbók!, készülsz már a szerdára? gondolom, rendesen be lehet sózva már a popsid, alig várod, hogy menetelhess a magyarok ÚJ Uraiért, a lakótelepről kivakaródzott egykori lyukas gatyás prolikért, az Új Keresztény Uralkodó Osztályért, a fideszoligarchákért!

szerdán a könnyeiddel küszködve fogsz újfent hitet tenni a Gazdáid becsülete és tisztessége mellett.

hidd el, Bólogató János, egy napon - s talán már nincs is oly messzi az a nap - eljutsz majd a fideszoligarchák egyik zártkörű kerti partijára - és ott boldogan, gyermekien ragyogó szemmel mesélheted el az egyik félreeső sarokban az egyik porcukros, felpüffedt orrú fideszoligarchának, vagy a jövő évi csendes-óceáni nyaralásukat tervező, cseverésző fideszoligarcha-feleségeknek, hogy éppen most fejeztél be egy újabb Wass-kötetet, nyáron meg mész hátizsákkal Csángóföldre.
@énisfélek:

szarvas.tumblr.com

erről ennyit, hogy máskor ne kelljen pixeleket számolgatnod
@xvxvxv: +1
Honnan tudnák ők, hogy nem ez az ÉLET? Hogy a világ több?
Meseházi irigylésre "méltó" őszinteséggel legalizálta Orbánt és pártját, jelezve azt is, hogy az MSZP immár felcsökkent a Fidesz színvonalára:
''''A szocialista párt megújult, és méltó ellenfele a Fidesznek, hívta párviadalra a hatalmat a baloldal első embere a szocialista párt kongresszusán''''

nepszava.hu/cikk/1001054-elkezdodott-mesterhazy-kihivta-orbant-es-a-fideszt-kepek/
@V-PORT: Ugyanúgy tehetik, ahogy az elmúlthoszonban is tették. :)
@xvxvxv:
A helyes megszólítása ennek a balfasznak:
"FIDESZES SZARCSIMBÓK!"
Oszt akkor még finom voltam...
Nagyjából arról lehet szó, hogy valaki lenyúlta a lé egy részét (mondván ezek a hülyék 10-ért is leszavaznak családostól, minek 50). Az érintettek berágtak, ráadásul rájöttek mekkora pénz lehet benne (tele volt a sajtó vele). Felvették, megzsarolták, nem fizetett, eladták másnak. Ennyi.
@magándemokrata: "Soha nem vesszük komolyan a fideszt! Megmondták már májusban a romákról, Rejtett erőforrásként számítanak rájuk!"

Mondasz valamit. :)

"Rejtett erőforrások" hihetetlen kalandjai Nyugat-Európában

Bulgáriából és Romániából érkező „rejtett erőforrások” egyre nagyobb számban jelennek meg az Európai Unió gazdagabb államaiban. Valamilyen érthetetlen okból azonban a „toleráns”, „nyitott” és „humanista” európaiak mégsem örülnek a jelenlétüknek. Mi több, az Európában megtelepedett, más földrészről érkezett bevándorlók sem kedvelik őket.

t7.hu/0ubw-rejtett_eroforrasok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bűnbaknak vannak kikiáltva... baromságot tényleg ne terjesszél... mondtam: deklaráld az útálatod irányukba... korrektebb lenne... én aztán is beszélnék veled:)
@sírbateszezazegész: Nem mondod? Én meg már kezdtem azt hinni, hogy az alábbi felmérés is csak kitaláció. :)

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a franciák 83%-a egyetért a cigánytáborok felszámolásával, a megkérdezettek 70%-át pedig a „rejtett erőforrások” beözönlése jobban aggasztja, mint a gazdasági válság, vagy a lakáskérdés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert a világ dolgaiban tájékozott, széles látókörű, szofisztikált emberek sokasága van itt is:)... miért nem nekem hiszel?... hazudtam én neked valaha?
úgy tűnik, ma egy kicsit döglődik a blog. egy normális trollt se fújt ide az őszi szél:) basszameg
mi van, bezárt a forgács üzem? örülj neki megtalálták a legelső fideszest!:)
cink.hu/megtalaltuk-a-legeslegregebbi-osfideszest-1910-bol-1448345426
@shinichi: ha pontozni lehetne 0-10 ig akkor ez egy 10 pontos!!
jó lett volna megúszni,nem sikerült.
@tristen2005: na végre, megjött az első:)) szevasz haver.
@taga20:

Egyre inkább csak teljes arcvesztéssel lehet trollkodni, de vannak még, ne aggódj:))
@taga20:

nyalom a hangod, nincs F1?
@Orica Középföldi: csókolom a kisztihandját:) valószínű egy kicsit baconszalonnás vótam:))
@tristen2005: jövő héten behúzza a dajcs:) gondolom tomi meg meghúzza a titkárnőt:)))
@taga20:

Mármint tegnap?
Fuldoklott az a bacon valami nedűben:))
@Orica Középföldi: festés vót nálunk, festettünk, a festők isznak....:)
@sírbateszezazegész:
A sztohasztikus eljárások alapján kérded???
Merthogy akvarisztikailag... :D

@taga20:
Részeges dicnó!
Vagy baconos disznó?
NEM MINDEGY!
Egy faca Veltins sör után igazából leszarom a narancsbolsikat, úgyhogy meséljetek, miről maradtam le? :)
(Ja, eveztünk, meg projektzártunk... képek később)
@taga20: egyébként rébuszokban beszélek(másnaposság mellékhatása), azt írtam az elébb, hogy csókolom csókolom a kezét. ez olyan, mint a szalonna szalonna(baconszalonna):)csókolom a kisztihandját:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tezsvérem az a kacsaúsztató überkirály ott a malom körül:)) te melyik vótál a kutyu mellett, a szemüveges bodros vagy az izomagy nagy vigyorral:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Itt semmi különös.Angyal megpróbált cigányozni, de Sír bölcsen nem vette fel a kesztyűt:) Az előzőn kissé megmogyorózták Sipit.

Nincs több ladikozás? Szerdára még 26 fokot ígérnek az égiek.
@taga20: a rébuszost nem magamnak írtam, hanem a drága Oricának:) természetesen
@tristen2005: lement kutyába? má megint:))
@taga20:

A zavarosság keltheti a rébusz látszatát, de csak egy nagyon futó pillanatra:)
@Orica Középföldi: na akko oda teszem magam 23.-án:) nem csak fotelforradalmár leszek, kimegyek és....?
@Orica Középföldi: beléd beléd raktak egy röntgengépet?:)))
@taga20:
A kuty - meg csaholtam is, csóváltam és a nyelvem a földig lógott!
MARHA! :D

@Orica Középföldi:
Ki monda, hogy nincs?
KOMOLY WASSERTERVEINK VANNAK MÉG A JÖVŐ HÉTRE!
Tegnap nem jutottam ki a vízre, doki egyedül ment, reklamált, hogy a kocsma már bezárt Halásziban... :D
@taga20:

Ezt már kérdezted egyszer:))
@taga20:
És...? hordóról nyomod?
Vigyázz az imigádra, nem süllyedhetsz le egy zsigagógusmacigabipeti de hopp y popp(óó) szintyére, éber légy!
@taga20:
Bebacol ... 2 fröccsöt?
DULVA!
Te, te kocsmahős! :)
@Knósszosz: te csak ne süketelj itt! láttam a héten a kis kámingautodat:) szereted Bolit, öcsém ezhogymegizévalami:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te ez csekknél édes kevés:) bár ő is kitette tegnap amilye van, aztán seholsemmi ma:))
@Orica Középföldi:
Ma igen! :D
Most küzdök azon, hogy a videókat és képeket szétküldjem a társaságnak.
Majd ha megvagyok, ti is kaptok linkeket!
Addig ennyi:
www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/a_lajta_megszolgalja_a_gondoskodast/2354191/
@tristen2005: max. szaud arábiában, ott nyomják lambóval:))
@taga20:
Te marha!-:))
Az, hogy van, hogy elküldenek a picsába néha(néha bunkó vagy-azé), oszt Főnix bördként újra élecc a lebacásbúúl?

Aggy receptet, jó!
Amúgy nem baj, én kedvellek.
Aki úgy tud riposztozni Rodeo-val is, hogy ugyan lebassza, de nem úgy és végérvényesen mint más hülyéket, az tudhat valamit! Vagy nem?

Szeretem Bolit... ja, hüle vagy!
Akkor mindenkit akit... azokat ferdén és hajlamilag?
A Vörös Október Tratorgyárban voltam üzemlátogatáson, nyolcadikosként. Baromi szép színes és csavaros spének voltak ottan, ectergágyolás maradéka-melléktermékeként. Tucc olyat?

Az teccett, de elvágta az ujjam, te meg a zagyam... marha!
Azé semmi gond, a csülök jó vót?
@Orica Középföldi:
Most viszont korábban kívánok jó éjszakát í nyugodni vágyóknak.
Szép álmokat!

Dsida Jenő: Jegenyék

Figyelted-e
szélben a fákat?
A két jegenyét
nézd csak a kert
közepén, ama két
nyúlánk jegenyét.

Zümmög a távol
torka, süvölt
az ősz szele,
borzong a föld
s a két sudár fa
bólogat és leng.

Jobbra az egyik,
jobbra a másik,
balra az egyik,
balra a másik;
egyforma ütemre
ringanak ők.

A légben, a szélben,
fent, odafent
egyszerre tagadnak
s intnek igent
és - jaj, sose tudnak
összeborulni...
@Knósszosz: kurvajóvót:)) egyébként rájöttem, hogy a béna receptjeid és egyszerű agyad ellenére, én meg téged szeretlek(na semmi buzulás, mégha fel is csillant a szemed) :)))www.youtube.com/watch?v=4DDLogMaOmY
@Orica Középföldi: na ezt a verset szeretem, me a költő bele írt a versébe:))
@Knósszosz: egyébiránt én az öreggel lelkitársak vagyunk:) ö jing én mag jang, csak még nem szótam neki:))
@taga20:
Én nem tullak úú-tálni, ez van!
Nagyfasz vagy, az biztos!-:)

1-szer sörölhetnénk, ha mán te is pöstyi vagy.
Jóccakát, Te...:)
kurvajó, hogy én itt magammal beszélgetek. mi a faszt tudtok egyébként okt.19.-én este csinálni? dugást elfogadom indoknak:)))
@Knósszosz: te knosszi érd az pest?:))
@taga20:
Na..., nem olyan öreg ő - szerintem - csak a zagya más. Nem mint öreg, hanem tapasztalat és tudás... érted?!
Ééééss... tádáám... megkapom mingyá!!!
Ne kérdezd mit, csak figyelj!

Jó éjt!
@taga20:

Ez a lelki társ jó duma:)))) Miből jöttél rá??
@taga20:
Hát... majnem.
Nagytéténybűűl kimenve ott a tábla: Érd.
Mint Buddhapest és Vecsés, kábé.
Ma vettem bière de noël-t. Ide is elért a karácsony. El sem tudok bújni előle.
Megjegyzem, gyakran sokkal "csúnyábbakat" írok, mint Sipi, legfeljebb kedvesebben és soha nem vonom ki magam belőle. Egyébként sok mindenben megérthető.
@Orica Középföldi: ma volt az első nap, hogy láttam... mindjárt vettem négyet... 0,75l üveget viszont csak itt láttam eddig európában... ismered ezt a fajta sört?... neked ízlene... édes:)
A sör édes, mielőtt valaki ezen szórakozna. A hölgy sokszor inkább érdes:)
Azért az borzasztó, naponta jönnek a hírügynökségi app-ekre, ennyi ember halt meg itt, annyi ott öngyilkos terrorista merényletben, mo meg ennyire pitiáner senkiháziakkal küzd, mikor lehetne egy normális hely is. Mennyi az a pénz ami után lehetne már a hazájukra is gondolnu, a népükre... hány autó, lakás, óra, öltöny vagy utazás az, ami elég?... könyvet nem véletlenűl nem írtam:)
@Orica Középföldi: arról, hogy mindenről pont az ellenkező a véleményünk:) de mindaketten szeretjük Vettelt ez a közöspont:)))
@sírbateszezazegész: nem véletlenül húztál el innen, mi még tartjuk a gátat:) csak az a baj, hogy a hülyeség átcsap a gátunkon és a szar elönt megint!!www.youtube.com/watch?v=cB4pCkHYig4
@sírbateszezazegész:

Utálom az édes sört:))) A sör legyen keserű.

Tagadhatatlanul nem vagyok egy angolna,miközben persze igen, dehogy érdes lennék??
Érdekes fogalmaid vannak:)

Engem nem zavar Sipi, de tényleg elakadt a tűje. Ugyanazt az öt gondolatot mantrázza évek óta és ezt nem olvasom el tőle százszor, hiába lett konszolidáltabb a stílusa.
Ő is monomániás, és ez fárasztó.

Írtam az előzőn, örülök, ha megtalálta álmait.
@taga20: azért elhúzás és elhúzás közt is van különbség... lehet, hogy én innen tartom a gátat, nem?:)... lehet, hogy jobban, mint sokan moon... ki tudja?:)
@sírbateszezazegész:

Nem igaz, hogy nem érted. Az anyagi javak nem cél OV-nál, csak melléktermék.
A többieknél igen, viszont nekik nem kell gondolkodni.
@sírbateszezazegész: ezé látom ezen még te is rugodzol:) ki ér többet, egy Teller Ede vagy egy orbánviktor, egy Neumann János vagy egy dajcstompika? nehéz kérdés:))) aki itt marad vagy aki elmegy?
@Orica Középföldi: a szokások rabja vagy:)... ki kène próbálnod...
Olvastam, csak nem akartam beleszólni... olyan jól elvoltak:)
Jaegtoer viszont a múltkor lekonzizott!:)) persze, lehet, igaza van, habár azt gondolom, nem konzervatív is lehet következetes és korrekt:)
Kivárom a széchenyi-kossuth összehasonlításod, ha addig élek is:)
@Orica Középföldi: inkább egy raszputyint...:) azzal is jobban járnánk... na nem a favoritodra, andorra gondoltam:)
@taga20: rosszak a párosítások... meg félre is értetted azt, amit írtam... én valószínűleg már nem fogok moon élni... hallgass valami mást is www.youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM&feature=youtube_gdata_player
@sírbateszezazegész: sír, csajokkal csak finoman:) kurvajónapomvót nem tudom hogyan, de neked küdöm szívből ezt a nótát:))www.youtube.com/watch?v=DHEOF_rcND8
@sírbateszezazegész: haver nem értettelek félre szerintem. te azt írtad, hogy onnan jobban tartod a szaroskisországunk gátját, mint sokan itt. erre én kontráztam, hogy igazad van:) mert aki innen elment az öregbítette a kurvaországunk hírnevét, akik meg itt osztják az észt azok szétbasszák ennek a kurvaországnak a nevét!!! nagyjából ez a véleményem.
@taga20: :) régen gondoltak rólam ilyen jót, habár semmi alapja nincsen:) nem öregbítek én semmit... de azért köszönöm:))
@sírbateszezazegész:

Évi 3-4 pohár sör esetén nem lehet szokásról beszélni, azt gondolom:))

Egyébként minden létező sört megkóstoltam egy korty erejéig, mert az öcsém nagy ínyenc.
Minden útjáról hoz legalább egy doboz sört és csokoládét. Nem normális:))

Semmiféle édeset nem iszom. Üdítőben is csak a tonicot szeretem és az alkoholmentes mojitót.

Jégnek akkor,abban a megjegyzésében igaza volt, de tényleg mókás, hogy bizonyos értékek úgy könyvelődnek - ez, konzervatív.
Marhaság:) Örökérvényű.

A könnyelmű ajánlatom teljesítéséhez hangulat kell. Nem felejtettem el, de abban bíztam, te igen. Mindenesetre ezt az "érdest" most meg kell emésztenem:))
@sírbateszezazegész:

Szerintem megvan a Raszputyinja, azzal járunk így:(
@Orica Középföldi: nem vagy egy kicsit megkeseredve? nekem olybá tűnik:)) na elküldöm neked a gyógyszert.(nekem se használt, de szép)www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@taga20:

Nem, kedves Taga nem vagyok megkeseredve:))
A zenét már küldted, és tényleg nagyon szép.
@Orica Középföldi: te mondtad, hogyan felejthetném el?:))... azt adta az egy betű különbség:))... de igaz is, hisz nem "maszatolsz", nem ezt állítottad?...:)
@Orica Középföldi: ja és Jaegtoernek írtakat továbbra is fenntartom:)... még veled szemben is:)
@taga20: miért gondolod, hogy meg lenne keseredve?
@Orica Középföldi: enézést, ha most nem hoztam a beretvaéles meglátásomat:) mégegy, ha nem fárasztalak:))www.youtube.com/watch?v=55XIdavZxCQ dipesmod a király:))
@Orica Középföldi: szerencsém, hogy a múltkori posztban nem voltam benne... amiről azt a nagyon kemény véleményt írtad a kommentek színvonaláról... és igazad is volt:) most nem voltam a fekete lyukban:))
@sírbateszezazegész:
"Semmiféle édeset nem iszom. Üdítőben is csak a tonicot szeretem és az alkoholmentes mojitót."
erről ugrott be. egyébként kötekszem:))
@Orica Középföldi: de felmentelek az ígéret alól... sokkal többet kaptam edfig is:)... ha mégis elküldöd, megköszönöm:)
@sírbateszezazegész: más! te mi faszt dolgozol kint, ha délben van reggel neked:) bocs, ha indiszkrét vótam. cserébe:))www.youtube.com/watch?v=op3IA3GZz8I
@sírbateszezazegész: ezt vágom, de akko miből telik kroaszanra? nincs közöm, tudom, de mégis:)) hamá osztod az észt itt nap-nap után, rakd ki:))
@sírbateszezazegész:

Hahó! A nem maszatolás nem azonos az érdességgel:)) Használjunk már egyértelmű fogalmakat!

Az érdes modor - barátságtalan, kellemetlen, rideg modor. Ez állandó jellemzője egy adott embernek. Itt nem jellemző. Ilyenek nem nagyon kommentelnek.

Ha olyat írok, ami valakinek kellemetlen, mert szembenézésre késztetem, akkor nem az én modorommal van a baj:))
@taga20: nem osztom az észt... csak leírom, hogy mi az ÉN véleményem, ÉN hogy látom:)... mondjuk azt, hogy tartom a gátat:)
@taga20:

Most nem fárasztasz, és kiváló a zene:))
Szeretem a gregoriánt nagyon.
@Orica Középföldi: Orica drága, az érdesség mindig attól függ, hogy a cerka melyik végén vagy:)) vagyis relatív.
@taga20:

Neked, mint esztergályosnak kurvára kell tudni, hogy az érdesség nagyon nem relatív, ha nem akarsz selejtet termelni:))
@sírbateszezazegész: te vízügyiszakembör, oszthatod is, me evagy látva, sőt néha túl csordul, drága barátom:)))
@Orica Középföldi: ott a pont:) de azé egymást formáljuk. azé tudom, hogy én vagyok a kicsi kavics, te meg a nagy:))
@shinichi:

"A népnek meg kell látnia az összeomlást. "

+1
@Orica Középföldi: :) ledöntöm a vezért:) marad az egy betű különbség, ami adta magát... nem könnyű veled:) erről az észörvényről írtak itt már oly sokan:)
@taga20: " me evagy látva, sőt néha túl csordul"... nem nekem van sok... a többieknek sokkal kevesebb:)... tudod, hogy lettem én két méter magas sokszor?... akik nem akartak szembenézni azzal, hogy csak 170 cm magasak, azok állították ezt... az ellen soha nem szóltam semmit, mert azon nem tudsz változtatni... de olvasni, tanulni mindig lehet:)... ne hozz rossz hírbe, hogy sok eszem van:)
@sírbateszezazegész: belekeverted má magad:) örültem, hogy megismerhettelek így a hálón keresztül. egyébként lehet, hogy egy pattanásosfejű hülyegyerek vagy sóskútról a pajtából:))
@sírbateszezazegész:

írhatsz amit akarsz, fenntarthatsz ami jólesik, a történés azonban mégis az, hogy amikor az ember rájön az élet mekkora csoda, s egy napkelte többet ér mint 1000 prezentáció, és biztonságban akarja tudni a gyerekeit, unokáit, akkor eccer csak azon kapja magát hogy konzervatívvá vált.
@jaegtoer: mattüveg, mi van megpucoltad az üveget?:))
@taga20:

Sodrásban nincs különösebb jelentősége, hogy mekkora a kavics. Mindkettő kopik,és előbb-utóbb kiderül, hogy mállik-e, mint a mészkő vagy keményebb anyagból van.

Már nem merem leírni, hogy gránit:))))))
A rohadt életbe ezt is le tudták járatni, pedig a Parlamentben van, tán 6 hatalmas gránit oszlop, amit a svédektől kaptunk az építés során. Szépek.
@jaegtoer: szerintem máshonnan indultunk... attól még érkezhetünk egy helyre:)... la vita e' bella:)... ha sehova sem tartozol, akkor konzi sem lehetsz:)
"Fázunk és éhezünk,/s átlőve oldalunk,/ részünk minden nyomor,/ de szabadok vagyunk."
Ismered, nem?:)
@Orica Középföldi: gyanús vagy te nekem evvel a grafittal, nem vagy te véletlenül fideszes evvel a béllel:)))
@jaegtoer:

Sír még nincs ebben a korban. A cseresznyemag hajigálásnál tart:))
Churchill ide vagy oda.
@jaegtoer: ha már itt vagy... te ismered a bière de noëlt?... ugy, az édes sör is lehet isteni?:)
@taga20:

Lüke, a grafit és a gránit csak az első és az utolsó két betűben azonos:))
@Orica Középföldi: vannak akik megrekedtek az érzelmi fejlődésben... mondjuk a kamaszkorban?:)
@sírbateszezazegész: ez faszább!

A Marseille-i önkéntesek indulója

Előre ország népe, harcra
Ma győzelem vár, hív hazánk!
Ellenünk tört a kény uralma,
Vérben áztatja zászlaját,
Vérben áztatja rút zászlaját.
Halljátok! Már küldi a zsarnok
Vad, bősz ölni kész rab hadát,
Letörnek népet és hazát,
Bosszút állnak ifjon gyönge lányon,

(Refrén:)

Hajrá, fegyverbe hát!
Ma harcra hív hazád!
Csak jöjj, csak jöjj, öntözze hát
rút vérük a határt!
Fegyverbe hát!

Nem ül a zsarnok kénye rajtunk,
pokolra mind, a hitszegőt!
Boldog országot vív a harcunk,
boldog országban a jövőt,
Boldog országban a szebb jövőt!
És hogy ha kell, mind sorban állunk,
bár hív a dicső, hős halál,
Lesz újra majd ki sorba ál,
ellened, zord önkény úgy csatázunk!

(Refrén)

Érintsd a kardunk, ősi szent lány,
ma győzni minden ellenen!
Szállj közénk drága szent szabadság,
várva várt harci győzelem,
Várva várt harci nagy győzelem!
Csatákkal írd föl zászlainkra,
írd föl századunk jelszavát,
Hadd lebegjen a világon át:
„Győz a lélek, s győz a hősi munka!”!

(Refrén)
@Orica Középföldi: akurvaéletbe ezt benéztem vagy nem?:)) átbasztak, visszaviszem a botba:))mégegy zene:)www.youtube.com/watch?v=Xuz94ZIPfJk
@sírbateszezazegész:

Viccen kívül, soha ne tudd meg az milyen. Szörnyű.
Hoppá! Most látom mennyi az idő.
Jó éjt!
@sírbateszezazegész: te nem is mondtad, hogy kamaszodsz:) beretválkozol má, ene vágd az arcod:)
@sírbateszezazegész:

" ha sehova sem tartozol, akkor konzi sem lehetsz:)"

Ez így nem egészen igaz, de erről majd máskor.
@taga20: pelyhescsibe, kiskakas lassan elkezdem, igen:)
@sírbateszezazegész:

Basszus, ha nem mondok ellent, akkor igazad van. És ez a több:))
@Orica Középföldi: drága ne izgassa fö magát:) vegye ki az elemet a vibrátorbúl:))
@sírbateszezazegész:

Tényleg nem sajátom az a negéd, hogy kiválóan érvelsz, nagyszerű szókincsed van, lenyűgöz a humorod, iróniád, etc. etc.

Mea culpa! Vannak hibáim. Javíthatatlanok:))
@taga20:

Most ártott meg a sör neked. Cuppanj le róla, jobban alszol:)
@Orica Középföldi: rájöttem, anarholiberális vagyok, erőteljes konzi jegyekkel... ha az erkölcsöt a konzik kizárólagos privilegiumáként határozzuk meg:)
@Orica Középföldi: engesztelés képen a szívem csücskét adom neked:)))www.youtube.com/watch?v=yvthat7poF8
@Orica Középföldi: egy a tízezer közül:)...
s mily kevesen látják:)
@sírbateszezazegész:

Az erkölcs nem a konzik privilégiuma, bármennyire szeretnék.

Nem akarok nagyon kötekedni olyan hogy anarcholiberális nincs ,már csak azért sem mert a liberálisok elfogadják az államot mint olyat de az anarchisták nem:))
@Orica Középföldi: politikusnak kellett volna mennem... képzeld el egy orbánba ojtott lázár keresztezve vslamely dekabristával:)... mily sikeres lehetnék, s mily nagyszerű a népnek:D
@taga20:

Pazar a szíved csücske:)) Milyen lehet az egész?
@Orica Középföldi: a nyelvújítás sem csak kazinczy kiváltsága:) s nem állt meg gellértnél sem... lehetnék valami új micsurin is:)
@sírbateszezazegész:

Inkább nem képzelem el, rémálmaim lennének:)
Tényleg jóéjt, fiúk!
@taga20: jó éjt neked is... nincs több hideg söröm, ha meg megkezdem a pezsgőt az meg sok lesz...:)
nekem a bayerzsoca teccett, nem vagyok olvasóviszonyban a magyarhírlappal, nem tudtam megírni neki amit gondolok, szóval konteoXII, miszerint az ellenzék betette a lábát és lefilmezte meg az is, hogy ...szóval, a valóság, hogy az egyszer már átbaszott cigányokat sem lehet kétszer ráűltetni a szopórollerra hát fizetni kellett és erdőt kivágni mert kurvasok a fa meg a többi amit ígértek

szóval tele van a padlás ígéretekkel

mint a fidesz is eddig semmit sem teljesített de kurva sok mindent ígért a mások kontójára...haegyszerezekdolgozni kezdenek a szabadpiacon és és a legújabb márkájú nukleáris csákánnyal fejtik a szenet és a lézeres szívlapáttal töltik bele a csillébe amit azután ők maguk tolnak fel a zaknán és ürítenek...szóval arra befizetnék

brühüyyy
vagy elég a selgecit lekűldeni és a szén feljön magától?
@rodeo36: Szép napot. Tegnap milyen jót beszélgettetek tagával. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miattad...belinkelted ...(persze nekem egyébként a linkektől függetlenűl már 15 éve ez a véleményem) és beindult a "forradalom van a mi uccánkban" című össznépi keserves, kurvára élveztem sokakat a guta kerűlgetett és átmentek hisztéria trémens-be...dehát azért van a blog

talán el is élveztek?

temegkurvaeltűntélmintszürkeszamáraködben

persze én bírom a gyűrődést ez kis ujjgyakorlat volt...a 30 nullás sötéccséget bírtam: egészen belilúlt a feje is

brühüyyy
@rodeo36:

Hadd ábrándítsalak ki, jellemóriás: nem lilult be a fejem. :D Volt alkalmam tanulmányozni, ahogyan egy debil jellem fröcsögéssel és melldöngetéssel manipulálja önmagát és a környezetét. Nem valami felemelő látvány, de hát istenem.
@rodeo36: Az a baj, hogy Izraelt és hasonló témákat érintően nagyon sokan csak a polkorrekt kötelezőt merik mondani, ellenben veled, aki eléggé mögé lát a színfalaknak és őszintén el is mondja a véleményét. :) Igazából most vidéken vagyunk és a net is csak mobilról van. Emiatt nem tudok olyan sokat lenni, csak épp hogy benézek néha.
Azt nem tudom mennyire lilult be de később ezt írta rólatok. :)

"Egyébiránt én az öreggel lelkitársak vagyunk:) ö jing én mag jang, csak még nem szótam neki:))"
@sírbateszezazegész:
no comment, ajándék a távolból

1939 élő London Björling/Gina Cigna

www.youtube.com/watch?v=GB2z6UL6RH4

brühüyyy
@Zero Dark Thirty:
lilafejű mikulás...látom titokban olvasod a nagyokat és kurvára irígyled őket

los cojones

jajajajaja

andate al carajo
@taga20:

le vagy leplezve

www.youtube.com/watch?v=ucBPDlZRXIg

énekeld utána a Leonard Warren szólamát

brühüyyy

vagy a Bidu Sayão-ét
@rodeo36:

Hm, igen... a legkisebb megnyilvánulásod is jól mutatja a fő jellemzőidet. Ugyanaz a típusú moral insanity vagy, mint a Fidesz: azzal rágalmazol, amit te magad művelsz. Kérdés lehet, hogy tényleg nem érted-e a szöveget, amit olvasol, vagy szándékosan borítod be a szarral, hogy ne is látsszon. Szerintem mindkettő igaz, hol ez, hol az.
@sírbateszezazegész:
ezt ugyi Heltai-val a Néma leventé-ből

a hóhér szavai: az élet szép tenéked magyarázzam

brühüyyy
@Zero Dark Thirty:

cuando un tonto está pensando que é uno de los astutos, se pierda

no me lo digas que yo y los anaranjados somos en relación familiar?

me parece tu tienes un antojo hacía a mi

jajajajajaja
@rodeo36:

Ne terelj, seggfej. A típus ugyanaz.

Különben pedig uvariatlanság más nyelven beszélni, mint amit a partnered és a környezeted. Csak nevetséges önmutogatás. Vicces is lenne, ha nem ragadt volna rád.
@Zero Dark Thirty:
La calunnia è un venticello,
un'auretta assai gentile
che insensibile, sottile,
leggermente, dolcemente
incomincia a sussurrar.
Piano piano, terra terra,
sottovoce, sibilando,
va scorrendo, va ronzando;
nelle orecchie della gente
s'introduce destramente
e le teste ed i cervelli
fa stordire e fa gonfiar.
Dalla bocca fuori uscendo
lo schiamazzo va crescendo
prende forza a poco a poco,
vola già di loco in loco;
sembra il tuono, la tempesta
che nel sen della foresta
va fischiando, brontolando
e ti fa d'orror gelar.
Alla fin trabocca e scoppia,
si propaga, si raddoppia
e produce un'esplosione
come un colpo di cannone,
un tremuoto, un temporale,
un tumulto generale,
che fa l'aria rimbombar.
E il meschino calunniato,
avvilito, calpestato,
sotto il pubblico flagello
per gran sorte ha crepar.

brühüyyy

y sí no lo puedes hablarla...es tu problemita
@Zero Dark Thirty:
que tú piensas? yo? tu partner? al carajo jamás seré

brühüyyy

tu partner es el diablillo
orbán a hibás !
elmútnyóccázév !
@rodeo36: má megint lebuktam, kösz a kornyikát... látom megjött a váltásom:))
Azért van abban valami irónia, hogy a főoldalon a poszt alatt egy Magyaroroszág jobban teljesít hirdetés villog...
@taga20: szia Taga, kiengedett játszani a párod?;) Nem láttalak a héten.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tisztelem rodeo-t de ennyire nem kéne lemenned kutyába. Elvégre te egy büszke magyar férfi vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az nem lehetne, hogy egy kicsi időre ott is maradj? tudod, vidéki levegő, etcetera-etcetera:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szia cicamica, hétköznap nem vagyok, hétvégi sofjőr vagyok:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: angyal meg nem lemegy kutyába, hanem egy pincsi:)))
@taga20:

Levették a pórázt?, most virgonc vagy!:)
Mai hír a Portfolio.hun. www.portfolio.hu/vallalatok/kevesebbet_kell_dolgozni_a_porschenel.190706.html?utm_source=hiraggregator_landing&utm_medium=cikkajanlo_popup&utm_campaign=hiraggregator_cikkajanlo
Szeretném egyszer látni, hogy egy magyar cég ilyen bejelentést tesz. Ez csak egy lidérces álom Magyarországon, mert itt a cégvezetők az utolsó gramm zsírt is kipréselik a munkaállalókból. Nálunk elképzelhetetlen lenne a nyugat európai típusú foglalkoztatás.
Szép reggelt mindenkinek! Artemisznek is, habár neki sem fordítanék hátat:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:)... ügyes próbálkozás, de megint csúsztatsz... a polkorrekt az egy dolog, másik Rodeo izraellel, mint állammal szembeni averziója annak politikája miatt... és megint másik a te monomániás antiszemitizmusod... Gábriel, ez nem a funkcionális analfabéta jobbereknek fenntartott blog:)... több tiszteletet a többiek iránt is:)
@Zero Dark Thirty: Vitatkozz! Érvelj! Logikusan vezess le!

Rodeonak előjogai vannak, kemény ellenfél, ha vagdalkózol, nem lesz itt sikered.:)

A négy változatból, mivel a moszad szállította a bizonyítékokat, az első helyen áll fenn a felelőssége szerintem.

Főleg úgy, hogy az izraeli és amerikai héják vért akartak inni.
@tristen2005: vigyázz, me a szájkosarat is és hárápok:))
@sírbateszezazegész: Nagyon tévecc. Én Izraelt pont ugyanazért kritizálom, mint a blog doaenje. ;)
Mókus, jártál az Alhambrában is?
@Habakuk999: jó kis bukszák, a zene is klassz, csak egy kicsit túl felöltöztek:))
@taga20:

Amelyik ugat, azt könnyű megkötni!:)
@taga20: nyálasak picit, hallgasd inkább az alhambrás koncertet, az jobb zene

látványnak viszont az előző jobb:)
@sírbateszezazegész: dumálhatsz ennek a ...-nak, zsidófóbiája van:)
@taga20: nemtom, engem jobban tud izgatni egy felöltözött nő, mint egy meztelen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal... mé nézel hülyének... vasárnap van .. ne csesztess egy hiénát vasárnap... nálad ez csak egy újabb lehetőség... a párt kiadta a direktívát, hogy kuss, fő a fejed is azóta:D
@Penivaldes: Biztosan járt ott is.
Én még nem voltam az Ibériai-félszigeten.
@Habakuk999: Imádom a karácsonyi albumukat.:D Jó választás.:D
@Habakuk999: kösz haver, majd meghallgatom később, me kicsit hosszú:)
@Penivaldes: Lorena McKennith, egyik kedvencem:)
@taga20:
beszélj hozzá el van nagyon szontyolodva

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem ismernénk, akkor nost akár meg is hatódhatnánk humanizmusodért.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gondolom itt nem a mi Fabe-enkre gondoltál. Mert ha igen jó úton vagy egy kivágáshoz. Újfent.
@gipsz.jakab: Több Bubó, ott szúrtuk el, hogy elzavartuk Orseolo Pétert haza Velencébe.

Annak pedig lassan ezer éve.
@Penivaldes: Az ezer évvel vagy Szent István stratégiájával?
@Penivaldes:
csucsi, ha jól tévedek ott Amazing Race-ről van szó nagyban? vagy te másról beszélsz?

a race és a grace az messze nem ugyanaz

brühüyyy

series.canalspace.tv/brasil/the-amazing-race/
@Habakuk999: nagy csibész vagy te! persze fehérnemű azé legyen rajtuk, ma az aztán az izgató:))
@Habakuk999:

nem hiszem, hogy bármilyen nyelvet ettől a hölgytől meg lehetne tanulni...

messze túlnőtte Dame Joan Sutherland "stílusát" azt egyáltalán sohasem lehetett érteni és néha azt sem, hogy milyen nyelven nem értjük...de ez a Loreena még ezen is túltesz, valami gyönyörűséges skótbeütéses vidéki angolt rebeg de csak minden 456. szavát lehet sejteni

spanyolul szerintem nem tud...de lehet, hogy nagyot tévedek...ezek a Yanni, Vangelis...meg a többiek mind ugyanazt a stílust csinálják?

brühüyyy
@rodeo36: nem a haverom, csak a váltótársam:))
@Penivaldes:
kösz...ezt nem ismertem...áhítat két gyilkosság között

minő emberi

brühüyyy

van e valami csodásabb a világban mint az ember?

(az idézet nem pontos rád vár, hogy helyesbítsd)
@taga20:

egyelitek, mint látom és azóta elnémúlt vagy zárdába vonúlt és megtért az Úrban

brühüyyy
@Habakuk999: azzal, hogy OP-t úgy állítjuk be mint áldozatot a gonosz pogányok között. én inkább azt gondolom, hogy Ő tipikusan annak a példája, hogy a hatalomban azt hiszi mindent szabad. Péter Gizella királyné erőltette, és amig István élt, addig Péter meg is adta a tiszteletet Gizellának, ahogy azonban trónra lépett ennek vége lett. a gond nem is ez volt. inkább az, hogy Péter nem akart a magyar keresztényekre támaszkodni. tévedés ugyanis azt hinni, hogy itt mindenki pogány akart lenni. nem a többség a nyugatot akarta. Péter azonben kollektíve lepogányozta a magyarokat.
a legrosszabb politikát folytatta amit csak lehet. hogy az ország megmaradt az a két Vazul örökösnek köszönhető. Ők voltak azok akik megerősítették a nyugathoz tartozást. mivel Péter "áldásos" tevékenysége miatt az észak itáliaik, és a németföldről jöttek nem voltak népszerűek, így új helyről, Lotharingiából hivattak be papokat, lovagokat.
@rodeo36: sok van mi csodálatos, de az embernél nincs csodálatosabb.
talán ez
@Penivaldes:
kösz, és valamelyik görög tragédiában szerepel Euripidész?

brühüyyy
@Habakuk999: az érett férfiak ilyenek mint te.
büszke vagyok rád
Sok van, mi csodálatos,
De az embernél nincs semmi csodálatosabb.
Ő az: ki a szürke
Tengeren átkel,
A téli viharban
Örvénylő habokon,
S Gaiát, a magasztos istennőt,
Zaklatja a meg-megújulót
Évről évre az imbolygó ekevassal,
Fölszántva lovával a földet.
és ez így van ahogy Szophoklész írta
@Penivaldes: István a király a nyugat és a pogányok, a néhai Koppány a kelet gondolatod kapcsán ugrott be, hogy hiba van a nerben. Szóljatok már a nertársaknak. Hát ha egyszer a fityisz szerint keleti szél fú, akkor I. István rossz oldalra navigálta az ország hajóját, ez már csak logikus.

"Hordóba a papokat", és "importáljunk sámánokat", ez kéne hogy legyen az agitPRopos nertársak szlogenje! Rés a(z ideológiai) pajzson' Riadó nertársak!

:-)
@rdos: nem rossz:)
egyébként erről John Lukacs írt egy jó cikket a History magazinban. ez év valamelyik számában van benne, hirtelen nem tudom melyikben.
de nagyon jó
Kövér:
A kereszténydemokrácia hasznos, semmivel sem pótolható része a hazai demokráciának, a magyar szabadság ügyének.– Ez az eszme a keresztényszociális tanítást követve az európai fejlődés élvonalába repíthette volna Magyarországot, ha hagyják azok, akik vagy letértek az erkölcsi alapú politizálás útjáról, vagy sohasem jártak azon, „akiknek egyetlen szempontjuk volt: saját maguk”

www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/334465_kover_egy_sokszorosan_bukott_politikus_szerint_es
@Dr. jenőke (jenőke): a magyar kereszténydemokrácia párt sokminden csak nem az aminek nevezi magát.
lelki üdvükért imádkoztak. katolikusok. az már nem a mi dolgunk
@Penivaldes: Köszi az eléismerést. Tovább gondolva, nyilván nem hordóba, hanem közmunkára lehetne a klérust kötelezni, egyben az egyházi vagyont "megmentené" az állam. Pártunk és qrmányunk szereti az egyszeri bevételeket = rablást. :-)

Ja hogy a Vatikánnal nem mernének izmozni? Csak velünk. :-(
@Penivaldes:
Kövérnek vagy a szövegértéssel van baja, vagy előre megfontolt szándékkal, aljas indokból hazudik. Ugyanis

Gyurcsány Ferenc nem ezt mondta október 12-én, a DK-kongresszusán elmondott beszédében. Hanem ezt: „A miniszterelnök keresztény Magyarországot akar. Mi szabad Magyarországot. Szabad Magyarországot, mert a szabad Magyarországon szabad kereszténynek lenni, a keresztény Magyarországon meg nem lehet szabadnak lenni. A Demokratikus Koalíció olyan szabad Magyarországot kíván teremteni, amelyben szabadon élhetnek sokféleképpen gondolkodó, sok egyházban szerveződő keresztények és nem keresztények, hívők és agnosztikusok, kételkedők, hitehagyottak, kiábrándultak, istentagadók, mert ők is magyarok. […] Nekünk tehát a vitánk nem az istenhittel van, hanem a klerikalizmussal van. A politikai klerikalizmussal van baj. A kereszténységnek semmi köze a klerikalizmushoz. Mielőtt a miniszterelnök és pártja megsértődne, kérem, forduljon Őszentségéhez, Ferenc pápához, mert az előbbi mondat, azaz hogy, a klerikalizmusnak nincsen semmi köze a kereszténységhez, nem Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció mondata. Ez a mondat Ferenc pápa Őszentségének mondata. Ha az önmagát jobboldaliként definiáló pártnak baja van ezzel, akkor ne a gyerekeinket írassa be hittanra, hanem ők járjanak oda.
@Penivaldes:

szita az agyam? nagyon köszönöm, jó emlékezni erre is

brühüyyy
@rdos: igen, úgyis veszélyben vannak. meh kell őket menteni:)

egyik kedvenc helyem a Gellért szobor a hegyen. kár, hogy elvan hanyagolva. számomra az a hely mindig is azt jelentette, hogy a kultúra erősebb az erőszaknál. jó onnan nézni a várost.
@Penivaldes:
asszem ideje újraolvasni némely dolgokat

ezt is

brühüyyy
@rodeo36: jó az ha vki már az újraolvasásnál tart
@Dr. jenőke (jenőke): ahhoz, hogy Istent szolgáljuk nem kell papnak lenni. templomszolga is megteszi.

én ezt vallom
@sírbateszezazegész: sül a rántott hús.

ismertünk egy olyan embert, aki bekattant ha vasárnap nem rántott hús volt az ebéd.
elmútnyóccázév !

megjelent a Windóz 8:1 :)
miért pont most ?
@gipsz.jakab: ez is a nyugat ártó szellemének kisugárzása népünk felé.így akarnak legyőzni minket, de nem hagjuk és megvédjük!
@gipsz.jakab:
Olvass rendesen!
Nyolc pont egy.Ezért.
@Zero Dark Thirty:

Zero Dark Thirty 0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.10.14. óta tag
Agricola, Leponex vagy Vidéki? Esetleg a soknevű Stefike?
@Dr. jenőke (jenőke): @gipsz.jakab: Valaki már csinált egy posztert: "a magyar válogatott ajánlásával".
@Penivaldes:
Az emberek többsége hitben él. A vallás alapja is a hit.
De hit kell ahhoz is, hogy valamely kapualjban gyűrűt vásároljunk, de ahhoz is hogy materialisták legyünk. A relativitás elméletet is csak elhisszük, képzettség híján.
Úgy néz ki, hogy a vallásnak jobb a reklámja.
bajnai ál a narancsos holandok mögött !

éjjen a polgári haladó fejlet magyarország !
fideSSország kisország, orbánország mennyország !
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a képeid mindig szépek. sőt igazából nem lehet megfogalmazni szavakkal. látszik rajtuk a szellem.
@Penivaldes:
Csupán annyit, hogy nem csak a vallás hit kérdés.
@Penivaldes:
Csupán annyit, hogy nem csak a vallás hit kérdés.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nagyon szépek a képeid.

elgondolkodtam azon, hogy Gaudinak is volt miből magába szívni a vízióit.
@gipsz.jakab:
A narancsos hollandok mögött lévő feketébe öltözött egyén nem Bajnai volt, hanem a holland kapus.
@Habakuk999: nem, Gaudinak önmagában ott voltak a viziói, amit látott az csak segítség volt, de ha belül nem lett volna ott a csoda akkor semmi sem született volna.
Ebben a videó ügyben, vagyis amiről szól biztos, hogy van valami. Bayer Zsolt megszólalt.
@V-PORT: Bayer eddig is beszélt, tehát nem értem mi van
@Penivaldes: Erről a videóról írt egy cikket.
@rodeo36:

Gyenge. Logikusabb lenne a válaszomból azt feltételezned, hogy beszélem. Persze itt is terelsz, mert ez amúgy teljesen érdektelen a téma szempontjából. Ha pedig a Rágalomáriára asszociálsz, kissé túl kiszámítható módon, csak mert elhangzott ez a szó, azzal még nem cáfoltad, hogy ugyanazt csinálod, mint a Fidesz, pedig itt erre vonatkozik ez a fogalom.
@Dr. jenőke (jenőke): na tessék KAPUS !!!!

akor a hollandok kapusa BAJNAI volt !

öszeál a kép a moszaikok széppen lasan !
@Zero Dark Thirty: szerintem inkább kapcsolódj bele a komment-folyamba, mint, hogy még mindig inszinuáljátok egymást:) vagy győzni kell mindenáron?:D
@Habakuk999:

Előjogai? :D Miért, mi ez, Übü király és udvartartása? Eljöttem a kocsma mellett, ahol emberek beszélgetnek, de kihallatszott a zsidózás is. Beszóltam az ajtón (most sem találhatnék megfelelőbb szavakat az "idióta, antiszemita bárgyúságoknál"), amire hörgés és kurvaanyázás volt a válasz. Innentől kövesd végig a párbeszédet és meséld el, miért nem Übünek kellene címezned, hogy érveljen. Nem vettem észre, hogy kemény ellenfél lenne. Sajátságos eset, igazából szánalomraméltó, ahogyan a tudást meg a viselkedést rikácsolással, öntömjénezéssel, hazudozással és köpködéssel helyettesíti.

Ha a Moszad szállította a bizonyítékokat, abból miért következne a felelőssége a vegyifegyveres támadásért? Kicsit összetettebb ez a kérdés, nem? Egyértelmű-e például, hogy az Asszad-rezsim megdőlése az érdeke? Korántsem. Akkor az, ha a biztonságát inkább jelenti, mint más. Ha változott a helyzet, azzal változhatott ennek a megítélése is, az álláspontok messze eltérnek nyilván, és rengeteg mérlegelhető szempontból állnak össze. Izraelnek egyetlen érdeke van, hogy hagyják békében élni. Persze az, hogy ezt hogyan lehet elérnie, vita tárgya, a végletekig, de a választóvonal nem azok között húzódik, akik ennek a módjait különbözőféleképpen ítélik meg, hanem azok között, akik ezt felfogják és azok között, akik nem, hanem Izraelt tekintik - és hazudják - agresszornak.
@Zero Dark Thirty:
számomra érdektelen egyed vagy

vége

bye bye

brühüyyy
@Zero Dark Thirty: ha a kezdetektől nézed a folyamatot, akkor izrael, mint állam -a szó nem jogi, hanem morális értelmében- agresszor... persze ez csak az én véleményem:)
@sírbateszezazegész:
Inszeminálhatják is egymást!
Bakker, mint két hülye ovis a homokozóban... :)
@Penivaldes:
A Párt dicsőségére semmit sem ajánlottatok fel belőle?
HELYTELEN! :)
Don ... izé részére legalább 20 % jár! Essetudni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem, ugyanis ami marad azt elviszem magammmal és megeszem ma és holnap.
Először tőlem értesüljetek róla. www.origo.hu/itthon/20131020-az-m1-hiradoja-szerint-manipulalt-a-hvg-hu-bajai-csalasrol-szolo-felvetele.html?sec-1
De a tartalom nem hamis, csak beállított, ha jól értelmezem. Vagyis ez még Baján meg is történhetett.
@Penivaldes:
ZABAGÉP! Közben van ahol meg éheznek... :(
Na ja, semmi adakozás a szegények és a katolikus egyház javára. Ilyenek vagytok...
@Penivaldes:
Nyuszikám, tőlem folyamatosan lop a naricsürhe.
Ha nem tévedek a sok adóból átminősített és megemelt "akármi", amiért lószart sem kapok, szimpla lopás Piktoréktól. Nem tudom, feltűnt-e, de nekem egyre több befizetésem van, amiért egyre kevesebbet kapok.
A Párt és Piktor dicsőseggére...
@sírbateszezazegész:
inszinuálja meg a vadszamár aminek rokona...

jégtörőnek igaza van, minek bunkóval szóba állni...van más is amivel csacsoghatunk...itt -sajnos?- a blog sűrűn változik és nincs idő konferenciává alakítani mint tótaw-nál ahol 3000 nél több volt a csihi puhi egyes esetekben a fafejekbe szöget ütöttünk és és csináltuk tovább a magunk akarata szerint

brühüyyy

szögem, kalapácsom van, a fafejet megtaláltad

már csak kalapálni kell
@Penivaldes: Éreztem, hogy ettől az infótól nem foszthatok meg senkit, főleg nem a bukott baloldal egyik sötét menedékét. :)
@Penivaldes:
Persze! Biztató szavakat - amennyit ők is adnak...
A legutolsó egyházi adóbeszedő hölgyike mattrészegen próbált tőlem pénzt kicsikarni. Akkor megkértem, hogy húzzon ki a listáról és takarodjon el innen. Azóta nem jöttek... :D
@V-PORT:
mi volt benne manipulált? a hamis pénz amit alcsútbasznádon nyomnak a kolbászok között?

brühüyyy
@Penivaldes:
Csaknem... :)) Hogy te milyen agresszív kismalacz tucc lenni... Nem jött meg??? ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miattad fog tönkremenni a katolikus egyház! jön még hozzád Semjén Zsolt fojtó öleléssel!:)
@Penivaldes:
azt lehet vödörben is felszolgálni

1 liter delej = 2 kiló savanyú káposzta

brühüyyy
@Zero Dark Thirty: nem kellene léteznie már egy önálló palesztin államnak is?
@Penivaldes:
Várod, nem várod, az attól még... :)

@sírbateszezazegész:
Amíg a környező arabok sem nagyon akarják ott ezt?
Amíg képtelenek magukat is megszervezni és fegyelmet tartani?
@sírbateszezazegész:

De. A kikiáltása helyett megtámadták Izraelt.
@rodeo36: :)... azért azt te is érzed, abban van az igazság amit Angyalnak írtál, "eltüntél mint szürje szamár a ködben"... pedig Zeronak vele szemben igaza volt:)... engem nem zavar, csináljátok, érdeklődve várom a végét:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jön az magától, mire felocsúdik az ember lánya, már mászik a pici.:)
@sírbateszezazegész:
hiába várod

érdektelen a hólyag

nulla, vizes nyócas

brühüyyy

lóval imádkozni? na nem!
@Penivaldes:
én nagyon szeretem, pláne elkészítve mindenféle disznóságokkal

brühüyyy
@rodeo36: én nem bírom a savanyút. a káposztát igen, pé rágcsálni
@rodeo36:

Ráolvasással dolgozol, Übü? :D
hagyjátok már abba ezt a drámajátékot!
@Zero Dark Thirty: ki támadta meg izraelt?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem, ha a transzatlanti keresztény kultúrkör nem csesztetné a térséget mindenki rég megszervezte már volna magát... de tudod, én a kultúrák egyenrangúságát vallom:)
A nekem címzett előzőhöz meg ez: +1:)
@Penivaldes: penicica, ne legyé má ilyen agresszív:)) tégedet ako szeretünk, mikor olyan tündibündi vagy:)))
@taga20: tündibündi???? majd adok én neked tündibündiséget!
szemtelen taga!
@taga20:
Na, bacod, amikor kedveskedni próbálsz, ez a hála... :(
Ilyenek ezek, kemény ... kéz kell nekik! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a térdemre fektetem, lehúzom a bugyiját és elfenekelem, persze, ha sír megengedi:))
@taga20: nem fogja megengedni, és én sem.
ne legyen ilyen vágyad.
@Penivaldes: dehogynem, majd lebotoljuk:)) okosba
@Zero Dark Thirty: igen... meg az azóta eltelt rövid idő alatt sem tettek azért meg mindent, hogy a helyzet normalizálódjon... persze az idő nagyrészében volt egy bipoláris rendszer is... viszont "•Ha egy libanoni menekült táborborban születtem volna, lehet, hogy belőlem is terrorista lett volna. (Andreotti, Giulio)" ez is az igazsághoz tartozik... majdnem mindig két oldal van:)
@Penivaldes: Jól mondod, az erőszak semmit sem old meg, magam is így látom.
@Penivaldes: Nem jutottunk ki a tengerre, így csak regionális hatalom lehettünk.

Szent István véleményem szerint jó stratégiát csinált a velencei szövetség erőltetéséve, egy erős tengeri, kereskedelmi és egy hasonlóan erős szárazföldi potenciállal nem nagyon lett volna ellenfél.
@sírbateszezazegész:
nem érzek semmit...
500 millió arabot sakkbantart egy mesterségesen létrehozott állam, hogy legyen bűzmirigy a Levantén (5 milliós Israel?) van neki egy magánhadserege az US Army és a nukleáris biciklik és mérgek, meg biológiai fegyverek, senki sem tudja kényszeríteni őket arra, hogy résztvegyenek az army nonproliferation megállapodásokban, mindenkire köztelező rájuk miért nem

a tyúk és a tojás elsőségének kérdése 4000 éve

ma már a János Passio is antiszemita még sok mindenről ki fogják deríteni

én meg únom...a biblia leírja az első holokausztot amoikor Herodes a saját seregével koncoltatta föl a saját csecsemőit...zamatos részletes leírás az is antiszemita

amíg egy vagy több nagyhatalomnak érdeke hogy ott a szart habosra keverjék addig a szar habos lesz

a többi rablómese

nagyrészt -veled- egyetértve

de a 30 nullás sötétséggel nem tárgyalok mert sötét és buta

brühüyyy

lehet, hogy belém van esve?

spanyolúl meg is kérdeztem tőle de nem beszéli a drága, azt sem
@Zero Dark Thirty: eltünt az előző... na akkor... igen komolyan... meg az azóta eltelt időben sem tettek meg mindent azért, hogy normalizálódjon a helyzet, nem?... igaz az idő nagyrészében kétpólusú berendezkedés volt... viszont "•Ha egy libanoni menekült táborborban születtem volna, lehet, hogy belőlem is terrorista lett volna. (Andreotti, Giulio)" és ez is az igazsághoz tartozik... majdem mindig két oldal van:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
te mókuci ne ajánlgasd, jó?

próbáld ki először (vagy már megtörtént arrafelé délen?) és utána...ha teccett hadd halljam, zamatosan ha lehet

milyenek a fiúk arrafelé?

brühüyyy

még majd kiderűl, hogy ez a nulla nem is kan hanem némber?
@sírbateszezazegész: azé abba megálapodhatunk, hogy pl. nem izrael akarja iránt elpuszítani, hanem fordítva.
@sírbateszezazegész:

Vázlatnak megteszi:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Arab–izraeli_konfliktus#Az_els.C5.91_arab.E2.80.93izraeli_h.C3.A1bor.C3.BA_.28a_f.C3.BCggetlens.C3.A9gi_h.C3.A1bor.C3.BA.29
megállapodhatunk. bocs:)
@taga20:
ja már 8000 éve, de még jött össze, hiányzanak a nyilak és az íjjak...meg a füst

brühüyyy
@rodeo36: öreg, nem áll jó neked ez az egy gyékényen árulok gábrissal póz! csak szólok, nehogy a végén én legyek a hibás:))
@sírbateszezazegész:
"Az új kormány tovább szervezte Izrael védelmi erejét, melynek hivatalos neve Izraeli Védelmi Erő (IDF) lett. Hadfelszereléseket és zsoldosokat vettek, ill. béreltek a második világháborúban nyertes félen álló államoktól, úgymint az USA, Nagy-Britannia és Franciaország, továbbá az 1947-es Párizsi békeszerződésekben létrejött új államok hadseregeiből, úgymint Csehszlovákia és Jugoszlávia, illetve Magyarországból is. Kezdeti védelmi haderő igen vegyes összképet mutatott, az utánpótlások megszervezése igen bonyolult és olykor kilátástalan helyzetekbe hozta a katonákat.

A támadó arab államok a Szovjetunió támogatását élvezték, mindez hadfelszereléseiken is megmutatkozott. Viszont harcászati és hadászati taktikájuk mindezt nem tükrözte, ellenben az izraeliét, hisz az új állam puszta létéért küzdött."

a Levantén a vietnami háború kicsiben, adj király katonát...ki hová teszi be a lábát

miután a Szu megnyerte nekik a IIVH-t rászartak egy nagyot mert ellenségre szükség van és a szu éppen tönkretette, hát lett a szú 1944-1989 szép kis izé

brühüyyy

a többi festészet (festés és mázolás) mővészi szinten repülőgépanyahajókkal
@taga20:
nincs gyékényem nem árulok -majdnem- semmit, amit meg igen azt nem veszik

brühüyyy
ne aggóggy
@rodeo36: "próbáld ki először (vagy már megtörtént arrafelé délen?) és utána...ha teccett hadd halljam, zamatosan ha lehet

milyenek a fiúk arrafelé?

brühüyyy

még majd kiderűl, hogy ez a nulla nem is kan hanem némber? "ezek szerint te a pasikat szereted. rendben van, eleg liberalis vagyok, belefer! de kerlek ne reklamozd! tudod amikor egy ven szivarnak folyik a nyala egy ropogos ferfi test utan az magan ugy.
@Turn R:
na te is kavarod a szart?
a mókus szövegére ment

egyébként

brühüyyy
@rodeo36: kellett ez neked, még egy barom:)) öreg, te olyan vagy, mint a lócitrom, szálnak rád a legyek:)))
@rodeo36: megint kamuzol! www.facebook.com/rafael.peters.77 nem kene lajkolni meleg oldalakat, hanem diszkretbe megmaradni! plane nem tagadni! na pa cukros bacsi! oszt tovabb az eszt!
@sírbateszezazegész:
Én meg a királlyffy, aki tüzet adott a sárkánynak!
Nem, nem Pennin élcelődöm... :D
@Zero Dark Thirty: "a választóvonal nem azok között húzódik, akik ennek a módjait különbözőféleképpen ítélik meg, hanem azok között, akik ezt felfogják és azok között, akik nem, hanem Izraelt tekintik - és hazudják - agresszornak."

Mózes azt a szöveget is lehozta a hegyről, hogy csak és kizárólag a zsidók a jófiúk?
Nem gondolnám.

Izrael néha agresszorként viselkedik.
A terrorista merényleteket, mint politikai fegyvert szintén ők "találták" ki.

Attól, hogy ezt leírom, nem leszek antiszemita.
Akkor sem, ha bántja a füledet.

Éppen ezért az Übü királyságot én nem erőltetném a helyedben.
Rodeot szeretjük, ki ezért, ki azért.

Téged nem ismerünk.

Úgyhogy továbbra is azt javaslom, érvelj, vitázz!
@rodeo36: 25 perc kellett, hogy leved a facebook oldalad? szegyeled magad? szegyeld is!
@Zero Dark Thirty: kénytelen vagyok másolni, mert én erről beszélek:
"Az alapvető problémát az Európából közvetlenül a háború után Palesztinába illegálisan immigrált zsidók egyre növekvő száma jelentette (ld. Alija Bet). Több diplomáciai és katonai kísérlet kudarca után (ld. az SS Exodus esetét) a brit kormányzat az ENSZ-hez fordult. A csúcsszervezet 1947. május 15-én egy bizottságot hozott létre, a UNSCOP-ot (United Nations Special Committee on Palestine, „Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Palesztinai Különleges Bizottsága”), melybe tizenegy tag delegált megbízottakat.[15] Egyetlen nagyhatalom sem lett meghívva, hogy a bizottság munkája semleges maradjon. Öt héttel később a bizottság meghozta állásfoglalását, miszerint egy, a két nemzet (arab és zsidó) között megosztott ország létrehozása lenne célszerű. Ezt a „kétállamos megoldást” (two state solution) fogadta el november 29-én az ENSZ Közgyűlése a 181. határozatban 33 igen, 13 nem és 10 tartózkodó szavazattal.[16] Az arab országok, egyeztetve az Arab Ligában, nemmel voksoltak. Közben a mandátumterületen a palesztinai arab és zsidó lakosok nyíltan harcoltak egymással szemben a kedvezőbb stratégiai pozíciók megszerzéséért. Mindkét oldalon számtalan jogtalan atrocitást követtek el. A mandátumi brit haderő tehetetlen volt ezen gerilla hadviseléssel szemben: több fegyverraktárat foglaltak le és csempészeket zártak börtönbe, eredmény nélkül.

Több hónappal a mandátum lejárta előtt a Haganah támadássorozatot indított az ENSZ által a zsidó államnak ítélt területen. Befogadva, kiszabadítva számos elzárt zsidó menekültet, továbbá ellenőrzésük alá vonták Tiberiast, Haifát, Szafedet, Beit Sehant és jórészt Jaffát.

1948 elején a brit kormány kihirdette a mandátum megszűnésének pontos dátumát, melyet május 14-re tűztek ki. Erre válaszul Truman elnök március 25-én tett nyilatkozatában javasolta, helyezék ezután az ENSZ gyámsága alá a területet, mivel világosan látszott, hogy május közepéig nem tudják kivitelezni a kétállamos megoldást.[17]

A mandátum lejártának napján, 1948. május 14-én, másfél hónappal az utolsó brit katona távozása előtt a zsidó állam Izrael néven kinyilvánította függetlenségét[18] és szuverenitását, az új ország határai ügyében azonban nem nyilatkozott. A nyilatkozatot az új ország miniszterelnöke, Dávid Ben-Gúrión olvasta fel. Másnap az Arab Liga levelet küldött az ENSZ-nek,[19] melyben megismétlik, nem támogatják a kétállamos megoldást. Azon a napon Egyiptom, Libanon, Szíria, Jordánia és Irak hadereje megkezdte az arab területek elfoglalását, megnyitva az 1948-as, első arab–izraeli háborút."

Nem azt állítom, hogy nem értem meg lépésüket, de a mai napig nem tettek meg semmit egy, a másik fél számára is elfogadható megoldásért... aki meg megpróbálta ezt izraeli részről, az már nem él... én ezt gondolom korrekt kiindulópontnak, ha valaki ennél későbbit, az cask Gábriel és monomániás társai malmára hajtja a vízet... meg azon cionisták javára, akik semmiben nem különböznek egy szalafista dzsihád harcostól mentalitásukban... és amit írtam, az nem antiszemitizmus... hanem a korrektség minimális nézőpontja...
@Habakuk999: azé münchenben anno nem zsidóterroristák gyilkoltak arab sportolókat, hanem fordítva, ha jól emlékszem? védheted rodeot, de szerintem ne menj bele ebbe a zsákutcába! az öreg má bement és nem találja a rükvercet:))
@taga20: Nem kell Rodeot védenem, nem tisztem.

Azzal van bajom, hogy valós problémákat elsöpörnek antiszemitizmusra hivatkozva.
Semmi dolgotok, mint a világot megváltani?
Sikerülni fog, innen??? De tényleg... :(
@sírbateszezazegész: sír bazdmeg hülye vagy? mit szólnál ahhoz, ha népedet szisztematikusan kiirtják milliószám és ezek után próbálsz tenni valamit? ne légy angyal haver, légyszi!
@Turn R: ez csak az én véleményem: paraszt dolog az amit tettél... kisstílű és aljas... jah és számomra indifferens, van-e valságtartalma... nem ide tartozik...
@Turn R:
nem szégyellek semmit mert nincs mit...ha látnád a spam filter mögé beeső szarokat, hetente 1000 darabot kell törölnöm, de azok legalább nem látszanak, csak törlöm...a fácsén meg már hetek óta jönnek olyan dolgok amiket nem kerestem nem kértem, igaz, nyitva volt az ajtó, most vettem észre, az, hogy én megnézek bármit nem a fácsén keresztűl, mert a net-et használom keresésre, most kisöpörtem...nem is tudtam mennyi olyan dolog volt rajta amiről nem is tudtam...meg nem is igen érdekelt...a legvalószínűbb hogy törlöm az oldalt semmi értelme sincs, kíváncsiságból indítottam de semmi elvárást nem váltott be,
most azután irkálhacc amit akarsz, a tényeken nem változtat, és engem nem is igen érdekel...megjegyzem érdekes módszereid vannak, ha érveid nincsenek akkor megpróbálod a babát kiütni akkor a mondandója is ki lesz ütve

ez nagyon ócska trükk, és nem először találkozom hasonlóval, sohasem tudtatok ártani még fel sem bosszant mosoly és feledés a sorsotok...

asszem néhány gyógyszert az orvosod nem írt fel, konzultálj sürgősen ...még megárt

brühüyyy
@rodeo36: öreg, ha meleg vagy akkor is bírlak. én ezé nem vagyok ilyen szarokon fenn, mint a faszbuk, iviv, mert jön egy féreg aztán...:) meg kit érdeklek én:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ugyanúgy mint te, mi -néhányan- is megpróbáljuk a fényt vinni a kurva nagy sötétségbe...de mint azt már írtam számtalanszor, az élettapasztalatom az, hogy nem érdemes...legalább egy aljas szarházi mindíg előkerűl, aki engem akar kiütni mert akkor egy -legalább egy- ellnzéki, vagy olyan aki vele nem ért egyet kiesik...a történet hosszú és nem erre a blogra való...számtalan szar gecivel találkoztam, aki kenyérféltésből, irígységből, vagy csak mert nem bírta elviselni, hogy én sikert sikerre halmozok és neki semmi sem gyün be, hát keresett : izzad a lába, büdös a szája, a szomszédja cigány, kocsmába jár és már látták részegen tehát alkoholista és a kutyájával él családi életet...soroljam? a benyálazás aljas trükkjei a tudodkiknek...

sohasem tudtak ártani, mert arra aki dolgozik és alkot száját összeszorítva a bajban is kitart azt bárki megbecsüli még az ellensége is, csak az aljas semmiértékű és unatkozó senkiháziak keverik habosra a szart

minden egyébtől függetlenűl olyan magasan vagyok felettük, hogy a szagukat sem érzem

brühüyyy

és ez az egyik legnagyobb bajuk, ha szóba állsz velük akkor már van felület ahol kiélhetik hajlamaikat, és így van itt is
@taga20: @Habakuk999: Habakukhoz tudok csatlakozni... tudod kisértetiesen hasonló a helyzet erdélyben... ott a valós Magyar problémákat a másik oldal egyből azzal söpri le, ez irredentizmus... moon meg azzal, hogy a cigányok alkalmatlanok a kultúrált együttélésre... nekem speciel ebből van elegem, így nem az érdekel, ki kezdte, hanem az, hogy fejezzük be a mellébeszélést, mert így minden cask ismétlődni fog, pedig van elég hely mindenki számára a nap alatt...
@taga20: az, hogy kiállsz mellettem azt köszönöm, de egy aljas bunkó szavainak felülni nem egészséges, sohasem

ha jól emléxem, én mindenki magánéletét tiszteletben tartom és még a vita leggőzösebb hevében sem inszinuálok

a sorok le vannak írva

most jön az, hogy -mint a napi politikában és az egyházakban- ki kinek hisz

brühüyyy

hagyjuk ezt...
@Turn R: Tudod, öcsi, tele van az ország szar, mocsok alakkal.

te szép díszpéldányuk vagy.

Ritkán ragadtatom magam ilyenre, de hányingerem van a hozzád hasonló gyáva aljasoktól.
@taga20: Én nem egy buta naiva vagyok, hanem egy gonosz dög...:D Szóval, mit csináltatok szegény kislánnyal?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: megbüntettük, de ő is élvezte:) te asszonyiállat:)))
@rodeo36: öreg, sok a duma! lapozzunk:))
@Turn R: tudod szép bizit állítottál ki magadról. Mi zavar jobban, sötétség a fejedben, vagy a zabszem a seggedben? Picim, ha nem tudsz okosat mondani, akkor ne mondj semmit. Mielőtt még kivágnak innen, és a facebookról is (mert biza onnan is ki lehet téged vágni, mint macskát szarni, ha másokat zaklatsz).
@sírbateszezazegész: Ééééééééééééén?! Még pucér pasis képet is linkeltem neki szülinapra. Melyikőtök tett még ilyet?! :))))
@taga20: ne már, ez a szado-mazo klub vasárnapi klubja?:O Férfiállat, te.;))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: gonosz dög voltál... :)ne is gyere nekem a női szolidaritás panellal:)
@rodeo36: ja, és az a kurvaanyád mi vót mutkor?:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akko mit reklamálsz te nőstényördög, te:))
@taga20: Nem magamért reklamálok. Sőt, ha piszkáljátok Penit, hát piszkáljátok. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezt mondták volna?:)... vigyázz, azt kapod az életben amit adsz... látod, én mindenkivel kedves vagyok és velem is az mindenki... persze ehhez jelentéktelemségem is hozzájárul :) (te nem kapsz magas labdát:))
Penivel meg azért nagy a szád, mert most nincs itt:)
www.youtube.com/watch?v=A1NZcH2haIM
@sírbateszezazegész: Ez is szép párharc.:)

nagyon szeretem nézegetni, hogyan alakulnak ki a csoporton belüli szerepek.:)
@Habakuk999: mint az életben... én viszont az ad hoc harcostársi csoportulásokat szemlélem kedvtelve:)... mikor egy platformra kerül a tegnap még két legádázabb... meg a territórium ösztönös védelme sokak részéről itt az újakkal szemben:D... na arra összeáll a falka... Orica meg feldörzsölt tegnap:)
@taga20:
nem akartam, hogy félreértsd és puszinak vedd

olyan ...izé

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Ez azt mutatja, jól működik a csoport.:)

Viszont már agyalok néhány napja azon, mitől van az, hogy Jég a te Zoroaszteres kiegészítéseddel felsorolta a top tízbe sorolt könyveimet.

Nem értem. Ennyire hatott ránk a rendszer? nem gondolom, hogy véletlen lehetne.
@sírbateszezazegész:

Nem igazán értem mit takar ez a feldörzdölés:)

Ellenben teljesen elképedve olvasom a mai napot.
Többször viszketett a kezem a billentyű után, de ha megszólalok, abból most semmi jó nem született volna.
@Habakuk999: szerintem ti akkor olvastátok, mikor még központosított volt a könyvkiadás... mindnyájan aczél kabátujjából hullottatok ki... mán a ti korosztályotok:)... nekem meg nem volt könyvtár belépőm, így mindig az olcsó lektűrt vettem:)
@rodeo36: @taga20:
Na, neki ne álljatok, most meg szopkodni egymást! :))
@Orica Középföldi:
Csodalámpa? 3 kívánság is volt??? Lemaradtam? :)
@Orica Középföldi: azt pontosan tudod:) miért fogtad magad vissza? inkább moderáló hatású vagy... mi nem tetszett amit írtam?
@Orica Középföldi: hát ako a mainap se vót unalmas:) ennek örülök. mi vót annyira durva?
@sírbateszezazegész: mi vagy te? egy agyturkász frajd:)))
@sírbateszezazegész:

Az egész kommentfolyamra gondoltam:)

Ha már tegnap nem szóltam az új fiúra, hogy nem berúgjuk az ajtót,hanem kopogunk, kérdezünk, ma már nem lehetett, mert elszabadultak az indulatok.

Azt hittem az Übü királyért orrba nyomja valaki, mert ez ritka alávaló volt. De nem tette meg senki.

Én igazi hermelinként biztos letépem a fejét, de úgy, hogy nem lesz véres a hófehér bundám:)

Rodeo se vétlen természetesen.

Valóban érdekes volt a csoportkohézió , az átrendeződések követése.

Ne kisértsd a fekete lyukat:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem semmiről nem maradtál le:)
Csodalámpája meg csak OV-nek van.
@Orica Középföldi: nem vót itt semmi bonyolult. az öreg elkezdte a hülyeségét a zsidókkal kapcsolatba, valaki leoltotta. ennnyi, nincs itt semmi rendezőség:)
@Orica Középföldi: vasárnap van!... én sem lehetek tökéletes... hogy is mondta valaki?... mea culpa, mea maxima culpa:D az, hogy anarcholiberálislumpen vagyok, még nem zárja ki a nemesek sportjának kedvelését:)... persze én el is fogyasztom:))

Übüre meg nem nekem kellett volna reagálnom... nem nekem mondta:) én, mint Bagarja, a béke barátja voltam csak jelen:)
@taga20:

Azért ennél összetettebb a dolog:))
@Orica Középföldi: ja arra gondolsz, hogy kiderült, hogy meleg:) ató még észkombájn, nem? :))
@Orica Középföldi: Sajnálom, fene se gondolta, hogy ez komoly sértés, azt hittem valamilyen gyerekmeséből van.
Amúgy kényes szitu volt, mert a vita formájába véletlenül se akartam belenyúlni.
A terelés pedig csak félig sikerült.:)
@taga20:

A magánszféra nem érdekel.
Azt a gennycsomót meg azonnal leápolta Sír,Haba, Csekk, több szót nem érdemel a téma.

A vitatott kérdés az összetett. A nézőpontok különbözősége, a sztereotípiák bilincsei, a keresztény-konzervatív európai szemlélet óhatatlan súlya, a vallások nem ismerete, az ebből fakadó gondolkodásmód zsigeri elutasítása, stb. stb. Hosszú:))
@Orica Középföldi: azért elmondhatnád neki... nekem úgy sem hiszi el:(
@Orica Középföldi: Tagának... itt mindig beindul nála a pavlovi reflex... mint oly sokaknál:(
@Habakuk999: de tudom, hogy fejlődőképes vagy, így www.youtube.com/watch?v=yeo8vEkqHGQ
és spórolsz egy csomó pénzt:))
@Orica Középföldi: Nnnya, mindent elolvastam. Okosa bb ugyande nem lettem ,de legarágg a szart sem kevertem... nagy szellenetek, h találkoznak, nekem jobb, ha felveszem a vegyigyümés-védelmi gázállatharcot. Véleményem persze van, de ibkább megtartom magamnak. Mindenesetre, én... nem inszinuálok. Egy megjegyzés: az alkusz amszterdami varázysütis lyuksógorként már előfordult. Akkot is rendesen megkavarta a szart, Én a magam részéről, - kivételesen - értelmes trollnak taron, rodinak meg kár volt azonnak al Párinak válnia, neki ez a sztájl nemigen jön be, de inkább árt. Schusztermanó maradjon a koptatófájintjánál, és a vorldpolicy nemigen nyerő téma maon, akás sémita, akár gyznyózabáló antiba csomagoljuk. Mao. partikuláris hely, akárhonnan nézzük, a mi zsidóink nem izraeli mértékűej, a szalonzsidózóink, pedig nem alikaidandások. Pocskolunk egy lavór trágyás vízben... és mindenki kurva jól érzi magját.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: " az alkusz amszterdami varázysütis lyuksógorként"... na ezt nem értem... megvilágítod? ha nem gond...
@sírbateszezazegész: megtisztelnél, ha kisbetűvel írnád a nevem:) eszemfaszom a nevem, hülye vagyok? de érted:)
@taga20: taga... én is így gondoltam eredetileg, mert te is így használod:)
@sírbateszezazegész:

Még mindig nem értem mit kéne tagának megmondanom:)
Az ő pavlovi reflexei messze kívül esnek az érdeklődési körömön.

Ja!

Angyalról igazán óvatosan szedted le a keresztvizet, pedig most többet érdemelne.
Tuti, hogy itt kukkol és hallgat, mint szar a fűben.
@sírbateszezazegész: köszönöm drága blogtársam, penge vagy és nem sértődsz be mindenen:))
@Orica Középföldi: azé látom te is felveszed a mai nap ritmusát:)"Angyalról igazán óvatosan szedted le a keresztvizet, pedig most többet érdemelne.
Tuti, hogy itt kukkol és hallgat, mint szar a fűben."
@Orica Középföldi:
jó lett volna, ha beleszólsz, az mindíg üdítőé és dupla gyertya...
ez a két troll most hová tünt? lejárt a műszakjuk? vagy teljesítették a normát...
most már -megint 1000-edszer- be vagyok nyálazva, ennyi sikerült

a témát nem lehetett körűljárni, mert nem volt kivel ...ezért hiányoztál...is!!!

úgysem adom fel...de az Übü-re kiszálltam a ringlispiel-ből...akkor jelent meg a másik (addig ő volt aki FIDEL) a 30 nullás sötétség eltűnt és azonnal belépett turner és bosszút állt a nullás haláláért

a téma nincs kifejtve, jó lett volna összerakni egy használható képet, legalább magunknak de a Rágalomáriára (egy órán át kereste a neten) bedobta Übü-t mint a tök alsóra a makkászt és zöld terített betlit mondott

a nyúl nevű mókus meg olyan kedves a fanyar mondjunk is valamit meg ne is stílusával és rezgőstérdű beszólásaival

szóval végre mozgalmas lett a blog erre megérkezett a szentcsalád az ifjú oligarcha paraszt...

szóval brühüyyy
@sírbateszezazegész: Meg. Valamikor másnikken valami spacekukiként már tolta magát. A stílusjegyek nem hazudnak. Akkor is csak szartkavarni jött... egy igazi értelmes troll, aki önnömagát szórakoztatja, és amikor elélvez, lazán egy köpés után letörli a monitort. Sima klínikai eset. Nője pedig sosevóóót, de nem is lesz. (Hála az égnek) Ezek az evolució balkisérletei)
szerintem aki jól érzi magát az vagy politikus vagy hülye!

az viszont nem zárja ki, hogy ha egy csapat jót tud diskurálni bármilyen témákról ott ne legyen (esetleg családiasan is) jó hangulat...

ez sok szemétnek csípheti a szemét és ideköp mert megteheti... mert itt még emberként is van kezelve akkor is ha nem úgy viselkedik...
különben (ne nevess ki) @Orica Középföldi: de ezen gondolkodtam, mert már tegnap is ezt csinálta említett "angyalunk" mikor elindult ez a lavina!
@rodeo36: tévedsz nagyozrú varázsló... nem beszarás, csak nem éri el a törésküszöböm... Sartre-nak igaza volt, az egzisztencializmus az ász, és a exitalázmus ellentéte. Mijafasznak óbégassak olyanba, ami nem érdekel, nem esik az érdekesszférámba, nem okoz szellemi kihívást? Inkább csomagolok, oszt elhussanok Rómába. Mert az... érdekel:-)
@taga20:

+1

az előbb jegyeztem meg, hogy tegnap is pont ezt csinálta - aztán jön és...
szóval kiakaszt...
@Orica Középföldi: én mindig elmondom, ha nem korrektül linkel, de szerintem tényleg gondok vannak ott... viszont amit Zéronak írtam azt komolyan gondolom abban a tekintetben, hogy mi is ezt kapjuk a partiumban és a felvidéken... ha nem akarsz tit-előadó lenni tagának, hát még egypárszor nekifutunk ilyennek:))
Erről van szó. "A vitatott kérdés az összetett. A nézőpontok különbözősége, a sztereotípiák bilincsei, a keresztény-konzervatív európai szemlélet óhatatlan súlya, a vallások nem ismerete, az ebből fakadó gondolkodásmód zsigeri elutasítása, stb. stb. Hosszú:))"
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
mókuci ebben egyetértünk...magam részéről az vezetett és még vezet, hogy szeretek tisztább vizet a pohárban

ez most is sikerült két troll halála az ára, meg én akit leöntöttek valami kulimásszal...de be vagyok kenve szilikonnal és lepereg

szóval sem a Levantét sem a Maghreb-et sem Levédiát nem tuggyuk megoldnai de tisztább vizet tudnánk ...
rajta

brühüyyy
@guma: angyalunk nálam lassan jubejakulál... egy éve pihizik a privát szemétdombomon...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
én nem ketreceztem be, csak kerülöm...
de nagyon, mert hihetetlenül elképeszt pedig irtó naiv vagyok...
@rodeo36: Látod, ez engem szintén nem érdekel. Folyadékot csak sör formájában veszek magsmhoz... mosakodni nem szeretek, a tenger meg talán még tiszta.... brrr. vizet a pohárba? Amikor minden hülye amerikai túrista azért kap hígfosást a tópusokon, mert vízből készült jégkocekácal nyakalja a wiszkit, mega martinászt? :-)
@guma: köszönöm drága ön, csak hozom a prosztó, egyszerű formám:))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: olasz romatáborban akkor 2-3 év múlva fognak találni kis szőke purdét?:)
@guma: Te nő vagy és toleráns, émmeg egyik senem. Hánynom kell egy ájtatos manótól. Ez se nem férfi, se nem nő... egy egysejtű mocsári ázalag. Nem vagyok kiváncsi se rá, se a repoaztjaira, sen a kópépájasztjaira...
@rodeo36: ebbe tök igazad van...

csak elfelejted, hogy betudsz indulni hangulatilag nagyon!:)

az azért nem válik ennek (de egy vitának sem) előnyére...
@taga20: néha a posztó nagyon előnyös tud lenni! :)))
@sírbateszezazegész: Nyihá! Megnéztem fotón a kislelencet! Én senem vállalnám:-))))
@sírbateszezazegész: Kölömben is... tán barnásöszödrehajoló volnék... ez lenne a génitikusz csrbája:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

na azért az nem azt jelenti, hogy olvasom is:)))
ha meglátok valami kéket szövegében akkor meg kiráz a hideg is tőle...

(csak néha nézem meg mit írt amikor valaki nagyon kiakad rajta, akkor visszaugrom... ennyi!)
a képeid meg - na várhatod, hogy találjak szavakat...
@sírbateszezazegész: nem ő ballagott el innen sírva pénteken, mikor beszélgetni próbáltam vele?! :O
Vagy az egy másik Peni volt? :D
@sírbateszezazegész: ritka rendes vagy, hogy így aggódsz értem.:)

kaptam calvadost, ez most jobban érdekel, mint az übü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: vegyé vissza a csöcseidből:)) penit szeretem, a bárgyú, a céda, az okosasszony attitűd miatt:))
@Habakuk999: Látod. öregszem. eszembe s jutott calvadost hozni a flansziáktól.Lehet, hogy az álladó wiszkimámor voltazoka? :) Szégyenszemre utolsó este is jerezi sherryt nyakaltunk a burgundori veresek hazájában:-)
@rodeo36:

Ezt a témát - tekintve a nagyon sokféle érdeklődést, felkészültségbeli különbséget, egyebeket - egy blogon nem lehet ,vagy csak alig, megvitatni. Nax beszélgetni róla.

Egy troll teleszart kesztyűjét nem kötelező felvenni, ha mégis,két ujjal messze eltartva és kérdezni, kérdezni, kérdezni, de semmiképpen nem abban a stílusban reagálni,ahogy tetted. Hidd el sokakat irritál - tudom, nem érdekel:) - de több kárt okoz, mint hasznot. Nem éri meg.

Egyébként nem volt buta fiú.

Egy csiga túl magasra nem tud nyálazni:))
Lépd át.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Látod öregszel és eszedbe se jutott calvadost hazahozni.
Bölcs döntés.

Én is két pohár után kénytelen vagyok bodzapálinkával helyreállítani megbicsaklott lelki és gyomorbéli egyensúlyomat.
@Orica Középföldi:azt azé ami vagyok vállaljam be. többet nem akarok mondani. akit kell szeretek itt:))
@sírbateszezazegész:

Mint írtam, és te is tudod, hosszú.
Taga nem is reagált rá, ezt olybá veszem, nem is érdekli.
Nincs miről beszélni:)
@taga20:

Őszintén bevállalod és ezért elismerésem:)
@Orica Középföldi: drága,drága, csak ilyen barátom legyen, mint rodeo! szerintem a melegek a legjobb emberek, me úgy érzik, hogy nagyon oda kö tenni magukat. ezé aztán kurva jó teljesítenek.
@Orica Középföldi: ne haragudj, mire? semmi elöl nem hajolok el! talán ennyire ismerhetnél:)
@taga20:

Hanyagolnád a témát? Tegnap a le- ma a rácuppanást javaslom a sörödre.
@guma: köszönöm szépen, kurva jó:) áll is a cerka, ahogy illik:))
@Orica Középföldi: Látod ebben egyetértünk. Egy ritkafém szellemi autoonanizátor volt. Lárt, púr lárt. A Maga vígasságára. És kapott tapsot, okádékot, mifenét... és boldog volt. Legalább 1 órára volt valaki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mi a bajotok alapvetően egymással? és most sem voltál elegáns... hófehérke mostohálya is gonosz dög volt (legalábbis a közvélekedés szerint), de nagystílű... persze egyikteket sem kell félteni... itt csak én vagyok perfekt... persze én a középszerűséget tűztem ki célul:)
@Habakuk999: nem az volt, hogy nem szereted a pálinkát?... vagy csak nem bírod?:)
@Habakuk999: A Calvados szerintem is fele úri huncutság, fele marketing... nekem ne jön be, de még az almabor sem... Olyasmi szerintem, mint a sárazsadányi noharetenetes lepárolt törkölye, csak jobb a marketingje... ha már... akkor valami jobbféle Cognac, esetleg valami hasonló. de a Calvados, akár fehér, akársárga... nem európai gyomorba való...
@sírbateszezazegész: Szerintem nem... próbáltam a két legjobb márkát... nem az igazi. Igaz wizkin kívül más töményet általában csak végszükség, vagy kisérletezés mián fogyasztok...
@Orica Középföldi: ha valamiről nem beszélünk, az azé van. ezt vágod?
@sírbateszezazegész: idióta:-) Jókat röhögök rajtad. Jól áll neked a középszerszűr:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: én nem iszom a calvadost... szerintem borzasztó... és a sok almát így elherdálni, ahelyt, hogy valami isteni cidert csinálnának belőle... ezen mindig kiakadok:))
@sírbateszezazegész: Mondhatnám másképp.... megengedheted magadnak, hogy mediumon etess:-)
@taga20:

Igen, Kis Kavics, vágom:)
Ha nem hívlak meg ebédre, akkor a főzési tudományomról nem csevegünk, vágod?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

" idióta:-) Jókat röhögök rajtad. Jól áll neked a középszerszűr:-)"

Jaja:)))
@sírbateszezazegész:

" tudod, mi munka van benne?:D "

És ki hiszi el?
@sírbateszezazegész: @Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: vezet a Spurs.

én mindent szeretek, ami jó, inni nem nagyon szoktam.
most kíváncsi lettem a calvadosra, de nem finom.

Majd jó lesz valami koktélba tölteléknek.
@Habakuk999: tényleg a javad akarom most: MINDENKÉPPEN nézd/szerezdmeg a psg most hétvégi meccsének a góljait... csodát látsz... kétszer... és linkeld be, ha megvan... komolyan
@Habakuk999: napi 2 liter bakker, ne felejtsd:))
@sírbateszezazegész: te is Ibrafan vagy? ezt az unszimpatikus,...zsenit:) az a baj, hogy pofán se tudod baszni, me akkora:))
@Orica Középföldi: próbáld ki;)... majd rájösz.... persze nekem megy magától is... alapadottság:)
@Habakuk999: és cavanit?... azt írtam kétszer... nem véletlen:)
@taga20: te beszélj csak a magad nevében... nekem nem tűnik oly magasnak... meg nem fan vagyok, csak szeretem ami szép:)
@sírbateszezazegész: megnéztem, nem semmi, jó csapat lett a psg is.
@sírbateszezazegész: Tudom... törpékek közt 2 méteresnek lenni, és nm feltünni... igazi kihívás... egy dolog segíthet.. ha híreszteled, Te vagy a világ legnagyobb törpéje. beválik:-)
@Orica Középföldi: ől. én. én is már csak tudom.-) naggyon nehéz munka. minte krampali-ácsolás:-)
@Habakuk999: Arra se jó... a keservyés íze mindent elnyom... itasd meg inkább vele a kutyáfdat. Azután, garantáltan, a büdös életbe alkoholra nemnéz:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem vagyok két méter!!! háccor monygyam!!!... ezek alacsonyak itt... amszterdamban jobb volt... meg ott jobbak a kávézók is... a kirakatok is rendezettebbek:)
@sírbateszezazegész: Jóvanna, akkor meg hírteszteld: Te vagy a világ legkisebb órása... az is működhet:-)
najócakall... mentem csicsika, holnap még nagydolog...
@Habakuk999: félreértesz, nem azt mondtam hogy István ötlete rossz lett volna, csak azt, hogy Péter nem volt az a szegény áldozat.
@sírbateszezazegész:

Szerintem meg még korábbról kell kezdeni.

Palesztina a 20. század elején alig 10 százalékban lakott, sivatagos terület volt. A bevándorló zsidók az oszmán hatóságoktól és az ott lakó araboktól vettek (nem elfoglaltak) földeket, mezőgazdaságot hoztak létre a semmiből. Ez agresszió? A felvirágoztatott telepeket támadták rajtaütésekkel az arabok (akik az oszmán birodalom, vagyis a megszállóik ellen viszont nem lázadtak fel). Innen erednek a harcok, amik állandó ellenségeskedéssé fajultak arabok és zsidók között, alapvetően "a zsidók meg kell hogy védjék magukat és ehhez megelőző csapásokat is bevetnek" felállásban.

A második világháború után következik az általad idézett rész, aminek a lényege, hogy az arab országok nem fogadták el a rendezési tervet és nem kiáltották ki a "palesztin" (főleg egyiptomi és jordániai arabok) államot, hanem dzsihádra szólították a népeket Izrael ellen, a Hamasz alapokmányából pedig a mai napig nem vették ki az Izrael megsemmisítésére vonatkozó passzust. Innentől voltaképpen miről beszélünk? Izrael önmagát védi. Minden, a hatnapos háború és a megszállt területek, a falak, az ellenőrzés, a hírszerzés, a szövetségi politika etc. ennek az eszköze. Ördögi, ahogyan a megegyezni és békében prosperálni akaró Izraelből faragnak agresszort, amiért a gyilkos támadásokkal szemben védi magát. Fideszes módszer. Egy 2011-es felmérés szerint a palesztinok kétharmada szerint nem is jó a két állam megoldás, csak kiindulópont ahhoz, hogy végül az övék legyen az egész terület. Könnyű rámondani, hogy azóta már rég létre kellett volna hozni a palesztin államot - hogyan, ha Gázából és mindenhonnan, hacsak tehetik, rakétákkal lövöldözik Izrael területét? "Gettó" Gázában? Ha nem ott fészkelte volna be magát a Hamasz az öngyilkos merénylőivel meg a sűrűn lakott területekre telepített indítóállásaival, mitől lenne gettó? Mintha szlovákiai játszóterek mellé telepített bázisokról lőnék Miskolcot, és amikor a magyar légierő a lehető legkisebb kártételre törekedve likvidálná a kilövőállásokat, az agresszor magyarokról írnának mindenhol, külön taglalva, mennyi civilt és gyereket öltek meg.

A "palesztin szabadságharc" remek biznisz a terrorszervezeteknek, amik a Nyugattól lényegében védelmi pénzeket, az arab országoktól pedig bőkezű támogatást húznak. Egy friss jelentés szerint 1, 95 milliárd fontnyi, vagyis kb. 700 milliárd forintnyi EU-támogatás tűnt el a palesztin területeken 2008 és 2012 között, amit nem a céljának megfelelően használtak fel. www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/world_news/Middle_East/article1326858.ece?CMP=OTH-gnws-standard-2013_10_12 Ugye ez hajmeresztő összeg? Talán nem véletlen, hogy évtizedek óta játsszák ugyanazt a palesztin szervezetek, a területet a békéért elv alapján megkötnek, azután nem tartanak be egyezményeket. Könnyebb besöpörni és fegyverekre, propagandára és öngyilkos merénylőkre költeni a pénzt, mint fejleszteni a területeket. Mit értesz azon, hogy Izrael nem tett semmit a másik fél számára is elfogadható megoldásért? Ha így van, az azért van, mert a másik fél számára elfogadható megoldás csak az, ha Izrael eltűnik a föld színéről. Innen lenne azért még hova visszalépni így 65 év elteltével.
@sírbateszezazegész:

"__Az alapvető problémát az Európából közvetlenül a háború után [...]__"

jobb ha nem bonyolódsz bele. nem jöhetsz jól ki belőle, különösen, hogy a beszélgetésben elvárt premissza a csőlátás.
Ez is megoldódni látszik. :)

HVG: Videó-gate: hibáztunk

Jelen pillanatban nem tudjuk, hogy kiknek áll érdekében és lehetőségében megrendezni egy olyan szituációt, amelyben bűncselekmény elkövetésével vádolja magát több ember, illetve bűncselekmény elkövetését imitálja. Csak annyit tudunk, hogy a körülményektől függetlenül súlyos, megengedhetetlen hibát követtünk el, amiért nem háríthatjuk másra a felelősséget, és aminek a tanulságait nekünk kell levonnunk.

Most írhatnánk azt, hogy nincs videó-ügy. Hivatkozhatnánk folyamatban lévő eljárásra, emlegethetnénk manipulációt. De nem tesszük. Hibáztunk.

hvg.hu/velemeny/20131020_bajai_video
@Zero Dark Thirty: Na jó ezt sem árt átfutnod. :)

youtu.be/iM3gN9q6QYI
t7.hu/0ufj-izrael_az_izraelieke
@jaegtoer: :) alapvetően az a baj, hogy az eredeti ajándékozási szerződést és tulajdonjogot igazoló tulajdoni lap elveszett, csak a két kőtábla maradt meg... az egyik fél a származékos jogszerzésre, a másik az elbirtoklásra hivatkozik... az egyik jogcím nélküli használó, a másiknak kérdéses a jogalapja... látod, ezért fontos az adminisztráció... azt már nem is említem, hogy az ajándékozó jogalapját is lehet vitatni:)
@Zero Dark Thirty: nem akarsz nézőpontot váltani... csak azt, ami a tiédet igazolja, csak az a helyes, mi?:) csak az a gond, hogy még a saját érvrendszeredet sem használod konzekvensen... ami az egyiknek jogában áll, az a másiknál már nem megengedett... na, ezért van ez az egész helyzet/ügy olyan állapotban, mint amilyenben leledzik most is:)
@jaegtoer:
kedves Alexander the Great who had cut the Knot @ Gordion

tubeview...the rest is ...something no one wants to resolve really just interests crossing each other longer than 4000 years

brühüyyy

thanks
Kifejtenéd akkor, hogy konkrétan mi nem konzekvens? Mi az, ami nem igaz abból, amit írtam, vagy mi az, amit nem említettem és döntően ellensúlyozná ezt az összképet? Mit nem látok jól?
@jaegtoer:

Megvilágítanád, ez a megjegyzés mire jó? Mi a csőlátás abban, amit írtam? Konkrét történetet írtam, legjobb tudomásom szerint tényeket. Van valami értelmes ok azt hinni, hogy az elfogulatlan kép egy ügyben csak az lehet, ami szerint nincs különbség a szemben álló felek közt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Zakkantak és öngyűlölők a zsidók között is szép számmal vannak. Remélem, tetszett a síró lány, aki elmondta, mennyire felháborító, hogy a faszi nácikhoz hasonlítja a nácik áldozatait, amire az meg krokodilkönnyeket kezdett emlegetni. Na itt abbahagytam.
@sírbateszezazegész:

Kifejtenéd akkor, hogy konkrétan mi nem konzekvens? Mi az, ami nem igaz abból, amit írtam, vagy mi az, amit nem említettem és döntően ellensúlyozná ezt az összképet? Mit nem látok jól?
@Zero Dark Thirty: Nem is tudtam, hogy a zsidóknál az igazság kimondása "öngyűlöletnek" számít. :)
@Zero Dark Thirty: "a faszi nácikhoz hasonlítja a nácik áldozatait"

Nem tudom te melyik adást nézted de abban a videóban pont nem ez történik. A felszólaló Finkelstein ezt mondta:

"Én pontosan a szüleim és a két testvérem leckéjéből tanulva nem fogom hagyni, hogy Izrael a palesztínokkal szemben elkövetett háborús bűneivel kapcsolatban elhallgattassanak. Nem tudok elképzelni undorítóbb dolgot annál, hogy a szenvedésüket és mártíromságukat arra használják, hogy az Izrael által elkövetett kínzást, kegyetlenséget és palesztin otthonok lerombolását, ezzel jogosítsák fel."

Mármint a zsidók korábbi üldöztetésének emlegetésével.
@Zero Dark Thirty: Nézd meg a korábban linkelt videót és képbe kerülsz. :)

youtu.be/-IVKoUcclYo?t=8s
@Zero Dark Thirty:

Feltűnő strukturális hasonlóságok vannak Izrael és Gyurcsány megítélésében. Ugyanúgy a szélsőjobb gyűlöli és tekinti agresszornak, ugyanúgy hamis közhelyek uralják a közvélekedés és a sajtó nagy részét is mindkettővel kapcsolatban, ugyanúgy érvényesül velük szemben a ressentiment torz hatása az elfogulatlanság rovására és ugyanúgy mesterségesen gerjeszti és tartja életben mindezt egy ellenséges erőközpont, aminek törekvéseit akarva-akaratlanul szolgálják azok is, akik mindezt fel nem ismerve ismétlik vagy nem leplezik le az erőközpont által sugallt értelmezési keret meghatározó elemeit.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

ez az érvelés nagyvonalúan figyelmen kívül hagyja azt, hogy akár széljobb, akár szélbal békaperspektívából szemléljük is a történéseket, az ártatlanul meghalt karon ülő zsidó gyermekek vélhetően éppen olyan ártatlanok, mint a karon ülő ártatlan palesztin gyermekek. kellemetlen mellékkörülmény, ha mondjuk Titustól a mai napig számított mintegy 1940 évet ki lehetne törölni a történelemből, ez akkor sem befolyásolná, azt, hogy a meghalt gyermekek ártatlansága megkérdőjelezhetetlen bárki is szülte őket és bárkik is ölték meg őket.
ebbe Gyurcsányt, az öszödi héroszt elég hmmm... necces belekeverni, különösen, hogy ebben az olvasatban az mszp-t is széljobbra tolódik, bár mit lehessen tudni...
Innen lehetne folytatni, de éppen Olof Palme sorsa az intő példa, hogy jobb ettől távol maradni, s amíg a fegyvergyárosok összes kezét le nem vágják, addig ott addig lesz háborús helyzet és öldöklés, amíg jövedelmező, s ebben a gyermekek élete a megengedhető veszteség rovatban elkönyvelhető.
@Kowalski, helyzetjelentést!: @jaegtoer:

"ebben az olvasatban az mszp-t is széljobbra tolódik,"

javítás és kiegészítés...
csak kerestem, de nem találtam a legmegfelelőbb szavakat, mert kivételesen nem akartam pejoratív lenni, szal helyesebben így néz ki:

__ebben az olvasatban az mszp is széljobbra tolódik, ami elég anakronisztikusnak tűnik, bár mit lehessen tudni.__
@jaegtoer:

Kis gondolatkísérletemben a "strukturális" és az "értelmezési keret" kulcsfogalmak. Ránézésre nyilván meredek a kettőt összehasonlítani, de ha kiveszed a konkrétumokat, csak az nézed, hogy A jelenséghez hasonló mechanizmusokkal viszonyul-e a sajtó, a közvélekedés, mint B jelenséghez, van-e analógia abban, ahogyan az ellensége részben felépíti, részben életben tartja a hamis képet róla, akkor szerintem megállapíthatók ezek a hasonlóságok.

A gyerekek ártatlansága és halála nem kérdés. Persze igaz amit mondasz, ki ne tartaná annak, csak a Zero Dark által leírtakhoz képest nem ad más, de koherens értelmezési keretet, pusztán felnagyít egy tragikus részletet és megállapít valamit, ami minden erőszakos konfliktusra igaz.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

nézd, ha kivesszük a konkrét eseteket, az marad strukturálisan, hogy mind a két versenyző megdolgozott érte. ez nem jelenti azt, hogy a szélsőségeseknek lenne igaza, mert a megközelítésük eleve hibás, de azt igen, hogy nincs igazságos háború, ellenben van profit, és a világ egyelőre úgy működik, hogy az erősebb kutya toszik. minden más érzelmi kérdés. strukturálisan:)
@sírbateszezazegész: @jaegtoer:

Na látom, tőletek hülyén halhatok meg.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Nekem is, Nagytudású Pingvin! :D

Van abban valami, amit Gyurcsányról és Izraelről írsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Figyelj, szerintem kár erőlködnöd ezekkel a szarokkal. Önmagában az nem magyarázat semmire, hogy emberek szenvednek. Ugye nem azt akarod mondani, hogy a zsidók direkt kipécézték maguknak a palesztinokat, hogy legyen kit kínozniuk és megölniük? Így csak ezt mondod, ez pedig elmebeteg hazugság. Olyat mutass, ami az egészet magyarázza. Kinek mi a szerepe és miért? Mi nem stimmel abban, amit írtam?
@jaegtoer:

Igazságos háború? De elkerülhető háború van, nem?
@Zero Dark Thirty:

szélsőségesen elfogult vagy ezért veled ezt a témát nem lehet megbeszélni, mert kizárt, hogy sértődés vagy megbántás ne történne. ezért úgy gondolom, célszerűbb inkább más dolgokról beszélni, hogy lásd vagy lássuk a másik nem eredendően hülye és lehet, hogy akkor is érdemes megfontolni amit mond, ha épp nem értek vele egyet.
de ez sem fontos, van mindig téma, sőt néha beelőz a gránátoskocka.
@Zero Dark Thirty:

elkerülhető háború van, de az nem a közel-keletre van leosztva, sőt a kiterjesztés van becélozva.
izrael és palesztina végletesen és végzetesen manipulálva van, és 1921 óta senki nem mond le semmilyen területről mert az élő példa, hogy az új birtokos minden kötelezettségét leszarhatja. ezt minden diplomata tudja.
@Zero Dark Thirty:

"Na látom, tőletek hülyén halhatok meg. "

hámán ne haragudj de ha ilyeneket mondasz, mi ugyan nem tartóztatunk:D
@Zero Dark Thirty: elnézést, most néztem ide vissza:)...
Amit írsz... szerinted hazát vettek fehér lóért? vagy csak földet megművelni? az tud gesztust gyakorolni mindig, aki helyzetben van... aki alul van, az a diktátum elfogadásával csak a revansra való felkészülési időt fizeti meg... ha érted azt amit írtam, te is tudod, miről beszélek, ha nem, akkor meg mindegy, hisz ezt nem lehet megmagyarázni... meg nem is gondolom, hogy nekem kell:)

Ettől függetlenűl én örülök mindenkinek, aki kommentel, mint ahogy ezt már írtam:)... sza szevasz itt:)
@Kowalski, helyzetjelentést!: @Zero Dark Thirty: én nem vagyok egy nobel-díj aspiráns, sok helyen még lehet alapfokú iskolát sem tudnék befejezni, de a "strukturális" és "értelmezési keret" tekintetében akkor most jobbik esetben egy félrevezetett, a valóságot fel nem ismerő és az erőközpont általi propagandát kvázi csak visszabüfögő birka vagyok... a rosszabb esetben maga a jobbik:)... mert az ki van zárva, hogy önálló nézőpont legyen... objektív csak gyurcsány és izrael oldaláról lehet:)... ezt jó tudni:)
@Zero Dark Thirty: "Olyat mutass, ami az egészet magyarázza. Kinek mi a szerepe és miért?"

Mivel a zsidók részéről is hangsúlyosan jelen van a vallási indoklás, földjükkel és országukkal kapcsolatban, ezt nagyon javasolt megnézned. Nem egy HD minőség, de sok kérdésedre választ találhatsz benne.

youtu.be/Kg-xgd_QCBA
@jaegtoer: @sírbateszezazegész:

Szálem alejkum! Halvány sejtésem sincs, mit jelent a "számum majmakun" amott. :D

Jaegtoer, leszögezhetem, hogy nem tartlak eleve hülyének és nyugodtan lehet velem beszélgetni, nem fogok megsértődni. De egyelőre én vázoltam csak a kérdéses problémakört, szerintem koherens módon, amire te rám sütötted, hogy szélsőségesen elfogult vagyok/csőlátásom van, sirbateszezazegész pedig azt, hogy nem konzekvens, amit írok. Anélkül, hogy konkrétan cáfoltatok volna bármit abból, amit írtam, vagy előálltatok volna egy alternatív, de hasonlóan koherens képpel.

Javaslom, hogy induljunk ki abból, amit leírtam, cáfoljátok vagy vázoljátok annak logikája mentén, kronologikusan, bemutatva, mi az, ami nem igaz belőle, vagy mi az, amit nem említettem és döntően ellensúlyozná ezt az összképet. Amit a manipulációról és a területek fel nem adásáról írsz, jaegtoer, az ellépés erről a logikai mezőről, a nagyhatalmi összefüggésekre utalhat (de miért támasztaná alá azt, hogy az általam leírtak szélsőséges elfogultságot tükröznek?). Amit Sir Bates írsz a fehér lóért vett hazáról kontra a megvett földekről, meg a helyzetben lévő gesztusgyakorlásáról, azt úgy tudom értelmezni, hogy szerinted Izrael európai gyarmatosítók hódítása nyomán jött létre, akik a terület egykori tulajdonosait elnyomják, ezért méltányos és elvárható lenne részükről, hogy visszahúzódjanak a tengerbe. Ha tévednék, igazíts ki. Ennek a képnek az, amit konkrétan vázoltam, részleteiben és egészében is ellentmond, ezért lenne szükség a konkrétumokra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nincs dichotómikus egyensúly, mert a cionizmus eredetileg nem volt vallásos, ma is a "szélsőségesek" hivatkozási alapja a zsidók között. Szekuláris okai vannak a zsidók visszavándorlásának, szekuláris érdekek és szempontok mentén lenne/lett volna elérhető a felek számára kölcsönösen előnyös megegyezés. Féloldalas az ellentétpár, mert az iszlám kultúrkörben viszont ma is meghatározó a vallás a hétköznapi lét értelmezése és megalapozása szempontjából. Mivel pedig az iszlám a zsidó vallásra épül, de magába olvasztó módon, összeegyeztethetetlen vele a zsidók visszatérése Jeruzsálembe. Ez a vallási-ideológiai alapja a dzsihádnak, ami racionálisnak vagy méltányosnak a konkrétumok - a zsidók bevándorlásának okai, módja, a terület használhatósága/használhatatlansága, a gyér, nem államba szerveződött lakosság - ismeretében nem nevezhető.
@Zero Dark Thirty:

"_Javaslom, hogy induljunk ki abból, amit leírtam, cáfoljátok vagy vázoljátok annak logikája mentén, kronologikusan, bemutatva, mi az, ami nem igaz belőle, vagy mi az, amit nem említettem és döntően ellensúlyozná ezt az összképet._"

csakhogy én nem akarom megcáfolni a te igazságodat, mert az olyan lenne, mintha a buzgó Allah hívőt igyekezném rábírni arra, hogy hite hamis, és erőltetném, hogy márpedig igenis imádhat festett és faragott képet, és nem Mohamedé, hanem Jézusé az egyetlen igaz nézet.

"_Amit a manipulációról és a területek fel nem adásáról írsz, jaegtoer, az ellépés erről a logikai mezőről, a nagyhatalmi összefüggésekre utalhat (de miért támasztaná alá azt, hogy az általam leírtak szélsőséges elfogultságot tükröznek?)._"

a terület sérthetetlenségi elvének említése nem "ellépés", hanem kiteljesítése a problémakörnek.
egyelőre Izrael az, amely két papírt lobogtat, az egyik a Talmud, a másik pedig pont az a nagyhatalmi egyezség amely a népek önrendelkezési jogát sutba vágva hozta létre Izrael államot Palesztina kontójára, amely azért mégiscsak uszkve 3200 éve éppen ott létezett, és éppen ez az, amit az egyezség semmibe vett... az már csak merő rosszindulat lenne:), hogy a Septuaginta nem a Talmud igaz voltát támasztja alá, mert az igazság annyi ahány ember mondja. (Kuroszava: A vihar kapujában) az igazság még nem a valóság és ez a dolgok megismerésének nyitja. nehéz a helyzet, ha cca 3200 év áll kettő papirossal szemben, ezért "kellenek" hát a fegyverek, meg hát ez így egy kitűnő, jogfolytonosan virágzó minden oldali jogos igénnyel alátámasztott üzlet beleértve a fegyverbeszállítói üzleti tervet.
A Talmud nagyszerűségét nem vitatva azért még megemlítem, hogy e kissé kései mű erősen legenda és semmivel sem valósabb, mint a Csodaszarvas. csak egy irat arról, hogy az isteni jog szerint ki a legkiválóbb és isteni kegyre érdemes, és ki mindenki más alávetett, kikkel a hét törzs nem keveredhet.

"__Amit Sir Bates írsz a fehér lóért vett hazáról kontra a megvett földekről, meg a helyzetben lévő gesztusgyakorlásáról, azt úgy tudom értelmezni, hogy szerinted Izrael európai gyarmatosítók hódítása nyomán jött létre, akik a terület egykori tulajdonosait elnyomják, ezért méltányos és elvárható lenne részükről, hogy visszahúzódjanak a tengerbe.
Ha tévednék, igazíts ki. Ennek a képnek az, amit konkrétan vázoltam, részleteiben és egészében is ellentmond, ezért lenne szükség a konkrétumokra."

ez a bates alulképzettségem okán kimaradt az életemből hála istennek, és nem is szándékozom mélyebben megismerkedni vele. ellenben jó képet fest napjainkról B. Netanjahu ténykedése, hu.wikipedia.org/wiki/Benj%C3%A1m%C3%ADn_Netanj%C3%A1h%C3%BA
ami elég tanulságos.

az adásvételi szerződésekről annyit jegyzek meg, hogy azok izraeli olvasatban csak addig érvényesek, amíg Izraelnek szolgáltatnak bármire is jogcímet, ellenben ha palesztinok lobogtatnak netán ilyen fecniket, úgy azok természetesen semmisek.

ezek a piszkos palesztinok mivel nekik is szent hely a Templom hegy, mit tesz Allah és Jahve, hát nem oda temetkeztek?, s ahogy szaporodtak a sírhelyek "egyre szentebb lett" Mit tesz a kettő Isten kettőre?, egy Ariel Sharon nevezetű szintén szinte szent ember "2000. szeptember 28-án látogatást tett több száz izraeli biztonsági emberrel együtt a Templom-hegyre, amellyel mintegy olajat öntött a tűzre és ezzel kirobbant a palesztinok újabb ellenállási hulláma, amely a második intifáda néven ismeretes."
ez előbbi a wikipédiából vett idézet nagyvonalúan nem tesz említést arról, hogy ez a béke megtestesült szentje ezt a sétát géppisztollyal a kezében tette meg, azaz erővel elfoglalta a Templomhegyet, pedig a moszlimoknak papírja volt róla.

Na összegezve:

ezeket amiket beszurkáltam a hsz-edbe nem meggyőzés céljából tettem, még csak nem is a teljesség jegyében hanem csak rávilágítok a lehetetlenre, mutatva azt, hogy
1.)a valóság mindig gazdagabb tényekben, mint az igazság,
2.) föntebbi Wikipédia idézeted a palesztin-zsidó konfliktusról annyira tárgyilagos, mint a rezsicsökkentés fundementuma, ha élhetek ezzel a profán eccerűséggel,
3. ha nem lenne a környéken annyi olaj, felette tele moszlim szent helyekkel, ezt lehet, sőt igazságos ellensúlyozni izraeli atomfegyverekkel, míg az araboknak nem lehet egy se,
4. nagy rábaszás viszont, hogy víz meg "semmi"
5. Izraelnek mindig igaza van, mert: csak.

na ezért értelmetlen bármilyen beszélgetés főként vita erről a két sémi népről, kik akkor sem fértek egymás mellett míg filiszteusokként és Jahve választott népeként álltak egymással szembe, s 1948-ban ott folytatódott minden, mintha i.sz. 70-től tizenkilenc évszázadon át nem történt volna semmi sem.

Konklúzió:
ha a két nép nem tud megegyezni 3000 éve, hogy tudnánk Mi megegyezni 5000 karaktert igénybe véve, bár még maradt 163-nak üres hely
@jaegtoer: @Zero Dark Thirty: azt hiszem Zero engem hív Sir Bates-nek:)... jó humorról téve tanubizonysagot:)

Nem gyarmatosok... de azzal, hogy bevándorolnak valahova és földet vesznek az nem jogosítja fel őket/senkit, hogy ott új államot alapítsanak... csak ennyi...
Az egyebekben meg jaegtoer leírta az én álláspontom is nagyjából... tudod, azt gondolom, hogy a II. vh-t akkor indították el, mikor az elsőt befejező francia-német diktátumot aláírták... mert nem volt gesztus... és ez a franciáknak róható fel...

Ja, és a csodaszarvas az való:))
@sírbateszezazegész:

"azt hiszem Zero engem hív Sir Bates-nek:)... jó humorról téve tanubizonysagot:)"

nos ez jó pont, hogy a sebes és heves érvelésben a humorát nem vesztette el,
és ha még a túros csuszát sósan, a túrós tésztát cukrosan kebelezi be, még vitapartner is lehet, feltéve, hogy a gránátos kockára cukrot szórni nem jut eszébe:)
@sírbateszezazegész: @jaegtoer:

Minthogy a túros csuszát sósan szeretem, a grenadírmarsra életemben nem jutott eszembe cukrot szórni (atyaisten!), túrós tésztát viszont nem szoktam enni, legalább kétharmados arányban megfelelek a követelményeknek. :D Na és természetesen sírbateszezazegész Sir Bates, engedelmével.

Vitapartnerek tehát lehetünk, ámde egyetérteni, ebben a tárgyban legalábbis, valóban aligha fogunk. Szerintem nem azért, mert én valamiféle "igazsághoz" ragaszkodnék a "valósággal" szemben - éppenséggel nekem tűnik úgy, hogy ti sommás, de a valóságos összefüggéseket leginkább csak elfedő bölcsességekkel intézitek el a dolgot, nem óhajtván a konkrétumok terepén tökéletesíteni a képet. Fenti leírásom nem Wikipédia-idézet, hanem a saját összefoglalóm, éppen azzal a szándékkal megírva, hogy a valóságról, ne az igazságról beszéljünk. Hagyhatjuk tehát annyiban, ha úgy látjátok, de annyit hadd jegyezzek még meg, hogy javaslatom a lehetőleg objektív helyzetfelmérésre irányult. Persze ez nem lehet tökéletes, óhatatlanul bizonyos tények vagy összefüggések kiemelésével jön létre a kép, ugyanabból a valóságból kiindulva a megállapításokat máshogy rendezve más preferenciájú összkép keletkezik, és egyik sem reprezentálja tökéletesen a tényeket maguk ellentmondásos összetettségében. A kérdés legföljebb az lehet, melyik a viszonylagosan helyesebb.

Jelen esetben az egyszerűség kedvéért nevezzük ezeket az eltérő képeket és a belőlük megalkotható absztrakciókat proizraeli és propalesztin narratíváknak. A ti állításaitokból, bár magát a képet csak töredékeiben jelenítik meg, a propalesztin narratíva rekonstruálható, ami abban összegezhető, hogy Izrael az agresszor, az áldozatnak tekintett palesztinok legfőbb ellensége. Szerintem ez a kép a kevésbé jó konstrukció, mert nem feleltethető meg kellő mértékben a tényeknek és mert súlyosan káros, hamis konklúziókhoz vezet. Ha ugyanis Izrael az agresszor és a palesztinok az áldozatok, akkor a palesztinok jövőjének kulcsa az Izrael elleni harc, nem a saját választásaikért és hibáikért vállalt felelősség és a belőle levont konzekvenciák. Ha Izrael az agresszor, akkor a Hamasz hatalma indokolt, az öngyilkos merénylők és az izraeli települések ötletszerű bombázása nagy találati pontatlanságú rakétákkal a "szabadságharc" részei. Ha a palesztinok önmagukért felelnek, Izrael pedig nem elnyomó, hanem önmagát védi, akkor a Hamasz hatalma egy terrorszervezet hatalma, aminek leginkább a palesztinok isszák meg a levét, akik ahelyett, hogy virágzó országgá fejlesztenék területeiket és békében élnének a szomszédaikkal, háborút, nyomort és kilátástalanságot kapnak vezetőiktől. Nem ismerős ez valahonnan mellesleg?
@sírbateszezazegész: @jaegtoer:

"az a nagyhatalmi egyezség amely a népek önrendelkezési jogát sutba vágva hozta létre Izrael államot Palesztina kontójára" "azzal, hogy bevándorolnak valahova és földet vesznek az nem jogosítja fel őket/senkit, hogy ott új államot alapítsanak"

Nos, ez ügyben valóban az ENSZ-nél kellene reklamálni, ha még lehetne. Kérdés viszont, kellően méltányos, sőt, kellően alátámasztható megítélése-e a dolognak sommásan "a népek önrendelkezési jogának sutba vágásáról", illetve az államalapításhoz való jog hiányáról beszélni, annak ismeretében, hogy

- mi volt az oka a zsidók Izraelbe vándorlásának (az évszázados kirekesztés, a pogromok és a holokauszt)

- aligha beszélhetünk "népről" a kérdéses időszakban és területen (kb. tíz százalékban lakott sivatagos terület, önálló államiság nélkül)

- a bevándorlók között nagy számban voltak arabok is (ők is jogtalan területfoglalók?)

- a mai Izrael területe 21 százaléka a volt palesztin brit mandátumnak

- a voltaképpeni Palesztina a kétállamos elképzeléseket megelőző arab álláspont szerint a másik 79 százalék, a mai Jordánia (ilyenformán egy zsebkendőnyi területről beszélünk, amihez képest a palesztin népnek hatalmas országa lehetne)

- felvethető, hogy nem az oszmán birodalom, a britek, majd az általuk a Jordániában a nyakukba ültetett beduinok-e inkább a palesztinok elnyomói

és, ami a mára kialakult viszonyokat illeti, mivel

- Ciszjordánia nagyjából az Izrael kikiáltása utáni napon az arab államok által megsemmisítő célzattal indított háborúban Jordánia által elfoglalt terület (amiről Jordánia hivatalosan 1988-ban mondott le),

- felvethető, hogy kölcsönösen előnyösebb lenne, ha a palesztinok beérnék Jordániával és az onnan és más arab országokból elűzött zsidók, valamint a mai Izrael területéről elvándorolt arabokra vonatkozó kárpótlási egyezménnyel.
@Zero Dark Thirty:

szia.

sem centivel sem vonalzóval nem állnék neki igazságot tenni se arrafelé sem máshol, és újabb ezer karakterekkel sem akarok annak a problémának a megoldására törekedni amelyben a leginkább érintettek évtizedek óta, más olvasatban 3000 éve nem jutottak dűlőre.

mindössze annyit akartam érzékeltetni, hogy Izrael vonatkozásában az agresszor kifejezés használata nem alaptalan, ez azonban nem jelenhteti azt, hogy Palesztin oldalról minden megalapozott.
amennyiben az árnyalatokat is figyelembe veszed és értékeled, akkor rájössz, hogy figyelemre méltó fegyvertényed van, mert mondhatnám éppen azt is, az izraeliek éppen olyan rohadt gyilkosok, mint a palesztínok, mert gyerekgyilkosok között nincs különbség, tekintettel arra, hogy már a huszonegyedik századot tapossuk, s akik az ie. XII-ben tévedtek vissza, maradjanak is ott örökre, de ne revolverezzék és zsarolják az egész világot, jáááááj bennünket bántanak!, de már készítik a kezükben a hátuk megett a következő gránátot.

Üdv.
@Zero Dark Thirty: Kár, hogy nem nézted meg a filmet. Amúgy meg a nagy tesó hanyatlásával, ismét szomorú idők jönnek a cionistákra, persze most is mindenki hibás lesz csak ők nem, hiszen ma született báránykák kb. mint te is. :)

Addig is válaszolj nekem néhány történelmi "apróságra":

1. Biztos hallottál már Zeev Zsabotyinszkij-ról, aki annak idején a Betar ifjúsági szervezet vezetője volt. Vajon miért a Betar volt az egyedüli szervezet, amelynek a tagjai egyenruhában masírozhattak Berlin utcáin Hitler hatalomra kerülése után?? ;)

2. 1935-ben a nürnbergi törvények megtiltják a zsidók és németek közötti nemi kapcsolatot és házasságot. A jogszabályokat jórészt megszövegező Julius Streicher elismeri, hogy a zsidó vallási törvényeket vette mintául. Válaszul egy újságcikkre, amely a zsidókat idegen kisebbségként említi, a Jüdische Rundschau német cionista lap így reagál: „Németország kielégíti a Zsidó Világkongresszus kéréseit, amikor kijelenti, hogy a Németországban élő zsidók egy nemzeti kisebbség.” Valójában a cionisták úgy vélték, hogy a zsidóság egy különálló faji entitást (Volksgemeinschaft) alkot, és nem része a német nemzetnek. Egyébként éppen ezért támogatták egyes hitlerista vezetők is a cionista tervet. Reinhardt Heydrich, akkor az SS biztonsági főnöke 1935-ben az SS hivatalos lapjában, a Das Schwarze Korpsban írja: „A zsidókat két kategóriára kell osztanunk: a cionistákra és a beolvadás híveire. A cionisták egy tisztán faji koncepciót képviselnek, és a Palesztinába való kivándorlással segítik felépíteni a saját zsidó államukat.” Alfred Rosenberg, a III. Birodalom főteoretikusa kijelenti: „A cionizmust erőteljesen támogatni kell, hogy a német zsidók évi kontingense Palesztinába távozzon.” Ez a kollaborációs politika 1941-ben (!!!) fog tetőzni, amikor a cionista Stern terrorcsoport katonai szövetséget ajánl Németországnak. Az Abraham Stern és a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichák Samir által aláírt és az ankarai német követnek eljuttatott dokumentumban ez olvasható: „Felfogás tekintetében azonosulunk önökkel. Miért ne működnénk együtt?” Hogy létezhetett ilyen együttműködés a csúnya nácik és a hófehér cionisták között??? :)

4. Az mitől lehet, hogy a háború után csak náci háborús bűnösöket üldöztek a simon vizen tálhoz hasonló szervezetek, miközben a zsidó háborús bűnösök békében és ágyban párnák közt, moszad védelem alatt élhették le békés öreg napjaikat??:)
kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek

3. Tudod -e kik teremtették meg a terrorizmust kis bolygónkon és mikor volt az első klasszikus robbantásos merénylet, kik követték azt el??? :)
en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing

4. Gondolom hallottál már Martin Karfeld neves izraeli történészről, aki az alábbiakat nyilatkozta egy olasz rádió műsorban:
"Izrael kényszerítve érezheti magát az egész európai kontinens megsemmisítésére; fölhasználva minden katonai lehetőséget, beleértve a nukleáris fegyvereket is azon esetben, ha úgy véli, hogy végveszélyben van. Még azt is hozzá tette, hogy Izrael Európát egy makacs ellenfélnek tartja."
Az izraeli történész többszörösen hangsúlyozta Izrael kapacitását, ami a világ egészének megsemmisítésére irányul, ha úgy érzi, hogy számára közeleg a vég.
Arra a kérdésre, hogy: "Izrael nem fél, hogy egy bűnös államnak fogják nyilvánítani, ha kitaszítja a palesztinokat?", Karfeld ismételten így válaszolt: "Izrael egy olyan állam, amely nem foglalkozik azzal, hogy mit mondanak róla mások. Emlékeznetek kell mit mondott a volt miniszter a Difesa Moshe Dayan-ról: "Izrael mindig úgy kell, hogy reagáljon, mint egy veszett kutya, túlzottan veszélyes, ha terhére van valaki."
koncmester.blog.hu/2010/03/25/izrael_vegso_megoldasa_europa_teljes_megsemmisitese
Ezekről mi a véleményed?

5. Végül pedig érdekelnének majd a válaszaid Weissmandl rabbi tíz kérdésvel kapcsolatban, amit a cionistákhoz intézett.
www.vho.org/aaargh/magy/weissmandl.pdf
@Zero Dark Thirty: Ja és két válasz között felüdülésként nézd majd meg ezeket is. Szerintem te amúgy is szereted az öniróniát és a humort így a második link még inkább tetszeni fog majd. :)

t7.hu/0ufj-izrael_az_izraelieke
www.youtube.com/watch?v=fqfbScLsFws
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és
+ 2013.10.25 07:50:10

gabriel. kedves, megértő emberi hangon mondom, menj a picsába. sebesen.
@jaegtoer:

Zavarod a kis homokozóját, pedig rendesen szabadjára engedte magát:)))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem amikor egyik ember azt gondolja, hogy a vallása/izmusa alapján különb a másik embertől, az elmebetegség egyik formáját láthatjuk.
@jaegtoer: Pedig az a rajzfilm tök poénos. :)
@jaegtoer:

Súlyos torzkép, hogy "az izraeliek éppen olyan rohadt gyilkosok, mint a palesztínok". Gyilkosok azok, akik szántszándékkal ölnek, akkor is, ha ez elkerülhető lenne. Ez nem igaz az izraeliekre, igaz viszont a palesztin terrorszervezetekre. "A palesztinok" sem gyilkosok en bloc, csak a terrorszervezeteik, amelyeknek a fent már vázolt módon érdekükben áll fenntartani a jelenlegi helyzetet, és hozzá az ideológiát a "palesztin" népről, a "szabadságharcról", az izraeli "elnyomásról". Megkönnyíti ezt számukra az a középkorias iszlám kultúra, amely nem tiszteli az életet, ezért lehet öngyilkos merénylőket képezni és a saját gyerekeiket szántszándékkal kitenni a gyilkos rakétáik állásait megsemmisítésére indított izraeli légitámadásoknak. Ha Miskolcot bombáznák orgyilkos rakétákkal, öngyilkos merénylőket küldenének az utcáira, te pedig ott laknál és tudnád, hogy a megsemmisítésedre, a gyerekeid meggyilkolására törnek, mit csinálnál?

Ha mindezt onnan nézed, hogy a lassan százéves történetben hány olyan lényegi fordulópont és leágazás volt, ahol elmehetett volna olyan irányba is az egész, ami például "palesztin" állammá tette volna Jordániát - miért nem ott folyik a szabadságharc? -, Ciszjordániát és Gázát pedig virágzó, arabok ("palesztinok") lakta területekké/állammá, és mennyire elképesztően felesleges a "szabadságharc" Izrael ellen, kitűnik, mennyire hazug a kép az agresszor Izraelről és a "gyilkos" izraeliekről. Pont az a célja, hogy gyűlöletet ébresszen és elhitesse a kívülállókkal, hogy akkor alkotnak igazságos véleményt, ha egykutyának tekintik a feleket. Pedig a helyzet ebből a szempontból ez:

2.bp.blogspot.com/-UEPrQC88HQ8/UHEGFFMGgYI/AAAAAAAAELU/OCpH7E1mVqs/s660/SOLDIERS%2BOF%2BISRAEL%2BAND%2BOF%2BARABS2.jpg
akárhogy reszeled, a gyerekgyilkos az akkor is rohadt gyerekgyilkos ha palesztin, ha izraeli.

pont.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Összefoglalólag az a véleményem, hogy pocsék ízléssel válogatod az olvasmányaidat, a rájuk elpazarolt töménytelen időt pedig azzal nyered vissza, hogy írás helyett másolod a részleteiket. Képtelen vagy betelni a neten fellelhető végtelen mennyiségű szeméttel, aminek darabjai megszállottan erőlködnek azt bizonygatni, hogy a zsidók nácibbak a náciknál, Európa elpusztítására törnek (atomfegyverrel :DDD), legfőbb mozgatórugójuk pedig mi más, mint az emberi ostobaság legsiralmasabb koholmánya, a "talmudi gyűlölet". Nem tűnik fel neked, hogy az igazságtöredékek, amik ezekben az agyalágyult, gyűlölködő, silány kompilációkban előfordulnak, a nácik elől menekülő zsidók taktikai lépései, vagy a maguk összefüggéseiben teljesen mást jelentő dolgok, netán egyszerű hülyeségek, vagy szélsőséges nézetek, amik önmagukban semmit nem bizonyítanak.

Ha már a Galaktikus Szövetség ellensége vagy, mégis bitorlod R2D2 nevét, ennyit válaszolok a védelmében is. :D
@Zero Dark Thirty: Ez a szokásos zsidó módszer, amikor a történelmi tényeket egy laza "történelmi szemét" kiszólással elintézitek???:) Azért azt hittem ennél komolyabb vagy és képes vagy néhány elég egyszerű kérdésre egyenes válaszokat adni. Képzeld milyen cukiii lenne ha a te "állításaidat" én is csak egy szép csokor netes szemétnek tartanám. :)

Szóval fuss neki még egyszer és válaszolj olyan történelmi tényekkel kapcsolatban mint:

1. a Betár cionista ifjúság szervezet és Zeev Zsabotyinszkij kapcsolata a nácikkal.

2. a cionista Stern terrorcsoport katonai szövetséget ajánl Németországnak. Az Abraham Stern és a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichák Samir által aláírt és az ankarai német követnek eljuttatott dokumentumban ez olvasható: „Felfogás tekintetében azonosulunk önökkel. Miért ne működnénk együtt?” Hogy létezhetett ilyen együttműködés a csúnya nácik és a hófehér cionisták között??? :)

3. Fejtsd ki a véleményed Shlomo Morel tevékenységéről és arról, hogyan védelmezhetett Izrael egy nyilvánvaló háborús bűnöst még akkor is, amikor már érvényes nemzetközi elfogató parancs is volt ellene?

Ja és ne hagyd, hogy elkapjon téged is a felsőbbrendűség, mert így a végén valaki még összekever a nácikkal.:)
@Zero Dark Thirty: "Pedig a helyzet ebből a szempontból ez"

Karikatúrák helyett fusd át ezeket a fotókat és videókat. Tudod ezek valahogy közelebb állnak a valósághoz, mint a rajzocskáid. :)

www.google.hu/search?q=Israeli+soldiers+huan+shield&oq=Israeli+soldiers+huan+shield&aqs=chrome..69i57j0l3.13026j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Bár gondolom ez is csak netes szemét meg photoshop. :)
@jaegtoer: Izraeli önvédelemre van kényszerítve évek óta. A gyilkos izraeliek mint kötőszó alkalmazása kb. olyan szellemi, tájékozottsági szintre utal, minta reflexből történő mocskosgyurcsányozás. Biztos megoldja a problémákat.
Minden államnak joga van magát megvédeni a terrorral szemben. Egyébként pl. egyes iszlám államok - legfőképpen Törökország, Irán, Irak által irtogatott kurdokért miért nem hullattok krokodilkönnyeket? Nekik miért nem jár önálló állam? Vagy ez nem illik bele az USA/Izrael a világ terroristái világképbe? Afrikai vérengzések? Dereng valami? Nem. Nyilván az utóbbi ötven évben erőszakos halál csak zsidó katonához köthető.
@shinichi:

mint már mondtam:

akárhogy reszeled, a gyerekgyilkos az akkor is rohadt* gyerekgyilkos ha palesztin, ha izraeli.

pont.

lábjegyzet:

*ha politika miatt, akkor kétszeresen az. ha államérdek érvényesítése miatt, akkor háromszorosan.
@shinichi:

most nézem csak:

" legfőképpen Törökország, Irán, Irak által irtogatott kurdokért miért nem hullattok krokodilkönnyeket? Nekik miért nem jár önálló állam? Vagy ez nem illik bele az USA/Izrael a világ terroristái világképbe?"

...hát egyébként az amúgy Tisztelt Apád faszát! megjegyzést áll módomban hozzászólásodhoz hozzáfűzni, minden harag nélkül, együttérzéssel és
Tisztelettel

J.
@jaegtoer: Tehát talált. :) Vannak dolgok, amire az egyetlen válasz: apám fasza. Pont ezt írtam az imént, és természetesen megjött az igazolás is. Van amire nincs értelmes reakció. Apám fasza. Ez is egy jó érv, belátom meggyőztél. :))
@shinichi:

bocsánat. ööö... Bocsánat.
meggyőzni nem állt szándékomban, de gondoltam, remizünk egyet:)
@Zero Dark Thirty: figyú kereszt!... te mindig csak a kocsma előtt mész el?:)... miért nem jösz be?... én örülnék:)... holnap is nyitva van:)... sza, gyere:)
@Sir Bates dö Hól:

Kösz. Időm se sok, meg míg Übü papa zavartalanul cigányozik, ti meg nem szóltok… hááát… annyira nem vonzó.
@Zero Dark Thirty: van ott egy gomb, nyomd rá, oszt kész... lehet, hogy pont miattad rakja le... te mindig a pc körül forogsz?:-)
süti beállítások módosítása