Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.05. 04:39 Fabius

A nap, mikor egymás talpára léptünk

Én vártam. Valamit, tényleg. Egy gesztust, félszeg vigyort, egy kikacsintást vagy bármit. Jó, azt nem gondoltam én sem, hogy Viktor majd rámosolyog Ferire, ő biztatóan visszahunyorog és kacsón ragadva egymást a legközelebbi barackfa alatt egymás talpára lépnek. De azért egy nem túl bonyolult Viktor hangszerszóló vagy a Szená-Torok jelzésértékű fellépése beleférhetett volna. Ha ez sem akkor az aranytorkú Menczner Erzsébet elnyomhatta volna szólóban a Barackfát, csak úgy az összetartozás izevégett. 

orbán-barackfa.gif

De semmi. Helyette jött Hoppál Péter meg a szemforgató kormánypíár, hogyaszongya: "minden magyar felelős minden magyarért", és gyakorlatilag ugyanazzal a levegővel adott részletes használati utasítást, hogyan  rekesszük ki és utáljuk a szocikat kormányelvárás szerint. 

Nekem ugyan nem hiányoznának a szocialisták, de tőlük kevésbé csak ez az álságos, miskakancsós bazári szemforgatás hiányozna. Tényleg nem lehetett egy napig meglenni enélkül, ha már kellett a Nemzeti Összetartozás nap, dalocskával és pántlikás mi lófasszal együtt? Az világos, hogy nehéz feladat az utálkozást és árokásást felfüggeszteni úgy, ha a fideszes képviselők az ismerethiányban képtelenek együtt danolászni, mert Hoppál szóvivő úr is szövegismeret helyett a bénakacsa magyarázkodásig jut csak. Talán, ha valami testhezállóbb szövegre kellett volna ráizgulni, mondjuk erre:

"A szórólapozó lány áll a piros lámpánál,

csak bámult, mikor előtte taknyolt el a pizzafutár. 

Egy darabig csak nézte, hogy a busz alatt maradt,

majd felsegítette és adott egy csókot pont a plezúr alatt. 

A lány még lenyalt róla egy kolbászkarikát, 

majd segített neki kikötni az útpadkát." 

(Hadházi-Bruti-Párdon zenekar) 

Mennyivel jobban értették volna a kolbászkarikát, mint az egymásra lépő talpakat. Sebaj, nézzük mivel ünnepelték az összetartozás napját a pártjaink. 

A kormánypártoknak volt oka örömre, újabb gyöngyszemmel gazdagodott az Orbán Viktor dolgokat néz oltárÖsszetartozó Lajos médiacégeinek bevétele egymilliárddal gyarapodott, és immár be lehet vonni bármilyen tetszőleges ingatlant is a családi bizniszbe, hosszas tökölődés helyett csak rá kell mutatni és ki kell mondani: kell

A baloldali ellenzék pártjai - mínusz LMP - lelkesen bizonygatták leginkább egymásnak, de kicsit a történteket összehúzott szemöldökkel figyelőknek is, hogy összetartozás és miniszterelnök jelölt ugyan még nincs, de menetrend összefogás erősítésre már van, aki meg Mesterházy önjelöléséről cikkezik az lárifári. 

A radikálisok rosszul választottak cukrászt a segesdi megemlékezés tortájának elkészítésére. Az hagyján, hogy emberük nem beszélni kicsimadzsar - Triaon emlékékére - de maga az alkotás is úgy nézett ki, mintha megszámlálhatatlan egymásra lépő talp tiport volna az Édes Anyaföldbe egy szétázott Amo szappant. 

jobbik torta.jpg

Még szerencse, hogy mi civilek azért ettől normálisabbak vagyunk. Jó, én is tudom, hogy ettől nem nehéz normálisabbnak lenni, de azért azt mégis jó látni, hogy a közelgő természeti csapás hírére a megelőző homokzsákolás közben alakul megint az a magunknak írt összefogás, amit 2010-ben Miskolc mellett, a Bódva völgyében és a vörösiszap katasztrófa térségében, idén pedig a havazásnál is tapasztalni lehetett. A közösségi segélytérkép már működik, segítsen mindenki akinek bárhogy módjában áll!

Köszelőre!

531 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr275344778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én győztem, mert azt is szerettem amikor lefutottam a dombról és ugrottam, és a puha fűbe landoltam:)
@FILTOL: Azért én reménykedem, hogy orbánod nem irányít az árvíznél...idióták irányíthatnak egy országot, de a vízár...
hiába a gyermekkor az szép, a lejtős kert, a fáramászás..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A kutya meg még le is hugyozza... Ááááá... Csúnya világ van... :D
@Mariann19:
Drámai ez... :)) Most aztán menőzöl...
"Tartson el a zállam mert ÉN művész vagyok,"

Pontosan. A befizetett adó egy része az állami mecenatúrára van kivetve és szánva. Normális országokban az elosztás a "kitermelt" művészi érték, nem pedig hatalomkiszolgálás függvényében történik. Éppen ezért a témogatásokat politikailag független kuratóriumokra szokás bízni. Na, ez jelen pillanatban itt elképzelhetetlen.Ha kedves Filtol ilyen alapfinanszírozási dolgokkal sincs tisztában, erőteljesen megkérdőjelezhető blogtevékenysége. Mert ez így az aktuális politikai hatalomnak történő csontig benyalás, ami nem vitaalap. (az aktuális hatalom, jelen hozzászólás esetében a MINDENKORI AKTUÁLIS HATALOM! )
Magyar tévé, orbánhíradó.
Hende Csaba a levegőből megtekintette az árvízi védekezést.
Orbán Viktor személyesen irányította védekezési munkálatokat.

Hármas szín, ötös kép. Jelen vannak: homok, zsák, ember, víz - és Ő meg a gumicsizma.
- Jani bácsi, ne úgy tegye oda azt homokzsákot, hanem amúgy. Úgy a, lássa, így könnyebben belefolyik a víz, és nem viszi el onnét az ár. Sanyi bácsi, ne a zsákba lapátolja az anyagot, hanem emide. Ahogy mondom. Csinyáljon egy olyan trapéz alakú homokhányást, osztán arra teríccse rá a zsákot. Így megtartja a víz nyomást, és a zsáktó nem is ázik át. (súgva) Ne hallgasson arra sárga mellényes vízügyesre, az már a Pufajkás idejében is itt okoskodott. Vigyázni köll az ilyenekkel. Nem figyel a körmükre az ember, és már viszi is a víz a tyúkólat.

(A Zember tragédiája - elveszett fejezet.)
megettem a kolbászos hagymás tojást vajas kenyérrel.
@Penivaldes: Pedig pont annak kéne örülni, hogy a bajban megszületik az összefogás. :)

Jut eszembe, lehet, hogy igaza lesz Rodeónak??? ;)

muon.hu/on-line-tartalom/1480-elmoshatja-az-arviz-a-parlamentet
"A komáromi térségbe érkezett szerda délután Orbán Viktor, ahol személyesen irányította az árvízi védekezés munkálatait."

Eközben Elena Ceauceascu asszony a Tudományos akadémián tartott érdekfeszítő előadást a cokettő szerepéről a kommunista társadalomban.

Ja, bocs, Más kor. (?)
"Szerdán este nem sokkal kilenc óra előtt erős földrengés volt Vác térségében."

Nem kamu. Még a papagájok megriadtak.
@DarthVader:
Dehogy! Csak az évszám módosult... A TEHETSÉG meg adott!
@Bakter: nem a földd reng, hanem a gazdaság dübörög...

amugy orbán arra járt mérgében megrázta a földet...
hol van a mosógéptáncoltató görög?
"orbán viktor megérkezett Tátra"

? nem a Tátrába ? :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

És ennek a kibővített változata:

"Biztosítson számomra a zállam élhető környezetet, életteret, betartható, elfogadható közmegegyezéses jogi környezetet, mert ÉN ÁLLAMPOLGÁR vagyok,"

Pontosan. A befizetett adó egy része az állami működőképességére, az állampolgár EMBERI ALAPJOGAINAK BIZTOSÍTÁSÁRA ÉS NEM KORLÁTOZÁSÁRA és ezen feltételkeretek megteremtésére van kivetve és szánva. Normális országokban ez nem hatalomkiszolgálás függvényében történik. Éppen ezért a témogatásokat politikailag független érdekvédelmi és szakmai szervezetekkel szokás egyeztetni. Na, ez jelen pillanatban itt elképzelhetetlen.Ha kedves Filtol ilyen dolgokkal sincs tisztában, erőteljesen megkérdőjelezhető blogtevékenysége. Mert ez így az aktuális politikai hatalomnak történő csontig benyalás, ami nem vitaalap. (az aktuális hatalom, jelen hozzászólás esetében a MINDENKORI AKTUÁLIS HATALOM! )
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bárcsak már ott tartanánk...

hogy gebedne meg ez a zsírfejű hazaáruló ügynök...
Ez se rossz azért.

A Fidesz újraértelmez egy szót

A kormány földtörvény-tervezete szerint külföldi az, aki “nem tagállami állampolgár”. Tehát a Fidesz javaslata szerint például egy osztrák gazda nem számít külföldinek, amennyiben földet kíván vásárolni Magyarországon. Orbán Viktor három éve éve nem ezt ígérte.

www.noltv.hu/video/4985.html
@Bakter: "- Jani bácsi, ne úgy tegye oda azt homokzsákot, hanem amúgy", mer emígy nem látszik a fidesz embléma, meg a Közgép címer! És ha végzett... na itt egy tábla, tűzze be a gátba! "Itt járt Orbán Viktor!"
@Buga.Jakab:
Hogyan lehet így beszélni, egy görbelábú, potrohos, másodosztályú focistáról??? Már szinte sajnálom... :D
@Buga.Jakab:
Hogyan lehet így beszélni, egy görbelábú, potrohos, másodosztályú focistáról??? Már szinte sajnálom... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jól van. Hagyjál egy kicsit nagyra vágyni.
Egyebem sincs.
@Penivaldes: elment sörér... nem bírta ki hazáig... a lépcsődházmesterben hortyog...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nevetnem kell....hiába provokálod az ostoba gyorsan lenullázza magát
elárvulok, senki sem akarja megmosni az ablakom?.((
@DarthVader: A kakasok nyugodtan megdögölhetnek. Orbán Viktor nélkül a Nap se kel fel. A Napot noszogatni kell, mert fingja sincs a munkaalapú társadalomról. És a keleti nyitás is nagyon fontos. Ha kinyitjuk a keleti ablakot, a Nap is legalább 2 órával korábban kell. Így dolgos népünk naponta 2 óra munkával többel tud küzdeni a multinacionális-kultúrális rezsidémon ellen, nemm mellesleg a Haza, amelyik nem lehet ellenzékben, hamarabb fényre derül.
Nézem az ATV műsorán a Bánó vezette "A tét"-et.
Félelmetesnek tartom, hogy G. Fodor Gábor, stratégiai igazgató saját magában találja meg a gépontot, és örül neki. Ezt a határt képtelen átlépni, annyira élvezi, hogy a valóság lepereg róla. Most például azt mondja, hogy a fidesz vezetői fejében egy nagyon erős mondanivaló van...
De mi?
@Mariann19:
Hmmmmm... Hüle nyulunk meg indiszkrétkedik! Vagy kreténkedik??? :O
@Dr. jenőke (jenőke):
Bazzz. Minden tiszteletem a tiéd! Nagyon erős a gyomrod.... :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Nálad mekkora az a nagy, amire vágyócc?"
Realista vagyok. A mai és a hazai viszonyokat tekintve:létbiztonságra.
Micsoda közhely, mégis milyen természetes óhaj.
Ennyi.
Pedig erős a középosztályom, na nem a legfelsőbb.
hires vagyok! szép vagyok:-)

"21.04 Épülnek a nyúlgátak"

"Győr-Moson-Sopron megyében tizenhárom szakaszon védekeznek a dunai árvíz ellen. Mecséren magasítják az ideiglenes védműveket, valamint nyúlgátat építenek, Győrújfaluban, Győrzámolyon építik és magasítják a gátakat. Utóbbi feladatot végzik Győrladaméron, Koroncón és Ásványrárón is.
Dunaszentpálon három és fél kilométeres szakaszon homokot zsákolnak, fóliáznak, a gátat építik, erősítik. Ott délig 50 ezer homokzsákot építettek be, a katasztrófavédelem pedig további 20 ezret szállított a faluba. Dunaszegen a védekezésben ötven katona és kétszer ennyi önkéntes, a gát magasításában negyven helyi lakos vesz részt. Győr Bácsa városrészében kétszázan töltik és rakják kocsira a homokzsákokat, ötven katona mellett százötven önkéntes dolgozik itt."

bezzeg, ha mókus maradtam volna... senki leseszarna... mosmeg? önnöntestemmel védem a hazát:-)
@FILTOL: Értem. Tehát, mivel Orbán a jelenben, és önmagához mérten egy nagy nulla, ezért megint ott tartunk, hogy de bezzeg....
Nos. Orbán önmagához képest is egy senki. Nem érdekel ezügyben sem Megyó, sem bajnai, sem senki. Az országnak nem bezzegek kellenének, hanem egy potens vezető egy potens programmal.
Nem érdekel senki visszamutogatása egy határ után. Orbán már bőven átlépte ezt a határt.
@Penivaldes:
A nyull aranyos jószág.
Öt éve nem tudom megenni, mikor kaptam egy konyhakészet megcsinyálás célzattyábúl a rokonomtól.

Néztem a megnyúzott párát és oda adtam az unokatesómnak, hogy készítse el.
Azóta nem eszem nyulat.
Krétán valamikor... de nem láttam a tapsit tepsiben, csak az ízét éreztem.
De mióta nekem köllene elkészítenem, nem megy.

A csirkével nincs ilyen meghitt, bensőséges kapcsolatom, de a nyussz, az más.
Na...
Asztaaaa teljessen mellényomtam a gugli keresőben, oszthát... mit találtam... Nemzeti Varánusz archibummba vele! Izibe!

"Varánus blog: Amerikai bérenc a kuruc.info"
2012. július 5. csütörtök 14:14

nepszava.com/2012/07/velemeny/varanus-blog-amerikai-berenc-a-kuruc-info.html
@KÁTÉó53éúétr6: Pedig milyen jól mutatott volna. Tuskónak elég tuskó. Tarthatta volna a gátat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyulam indiszkrétkedik? Neki minden megengedett, most belesodort egy filozófikus hangulatba.
Most visszabiccentem magam az apró örömökre. Csak Te ne áss el még, jön a nyár!
Nekem is van kenum egy holtágon, még ázni akarok egy kicsit ebbe a földi létben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:DDD
A mocsok! Elromlott a zelektronyos beretvája, vagy csak napok óta részeg és züllik??
"breaknews!!!!!"

ősbloggereket találtak Varánusz pincéjében! A TEK nagyerőkkel nyomoz... már feltúrták a várost, de még nem találják az "indexet"
Meg nem erősített források szerint a leletek étlen-szomjan haltak, ujjaikon jelentős mértékű billentyűkopási nyomokat találtak:-)

www.origo.hu/i/1306/20130604-peru-csontvazak-koponyak-kisgyorgy-eva9.jpg
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A pöcs tudja... Valahogy akkor kisebb arcocska voltál! :) Most meg... Időként ki kell tahótlanítani, hogy egy kis nyugta legyen az embernek! :O)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor biztonságba vónék, ez megnyugtat!
Amúgy télleg nem bírom kend fajtáját se vadassan, se sztifádhó-ként (ami azért részemről igen nagy önmegtartóztatás)- de sajnos a pőre látványától nem tudok szabadulni.

Még a nagyfater vidéki birtokán igen jó barátságot ápoltam az ottani tapsi populációval, szóval az emlékük ápolásábúúl kifolyólag senem. Többet nem.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is vagy akkor vérnyúúúúúúúúúúúl!
Szimpla kisz óccó kínajji hamisitvanny csakk!
@Knósszosz:
Pőrén én is hánynék tőle, bár a legszebb ünneplőjében, kiöltözve sem olyan nyerő, mint bármely csajóca! :) De csak így négyszemközt mondom, nehogy meghallja ...
@Knósszosz:
Szüleim történetét juttattad eszembe. Elmesélem.
Történt, hogy egy férj gyönyörű felesége félrelépett és ebből válás lett. A férj elhatározta, hogy szép nőt soha többet meg sem közelít. Azonban idővel mégis megházasodott, elvei megtartásával. Az első ebédmeghívottak között voltak a szüleim. Délben ott ültek a megterített asztalnál és várták az ebédet.
Várták.
Még mindig várták.
Este nyolckor kiderült, hogy az ifjú ara (aki, nem volt szép), még nem végzett a szerencsétlen nyúl "fosztásával".
Csirkeként kezelte.
@Dr. jenőke (jenőke):
Még jó, hogy csak szép nem volt! A szőrtelenítést csipesszel csinálta??? :)
@Dr. jenőke (jenőke):
De azért tudod, ha valaki nem szép, nem jó, nem házias és ,mégis van benne valami visszataszító....nos, azt valahogy értékelni kell.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De azért tudod, ha valaki nem szép, nem jó, nem házias és ,mégis van benne valami visszataszító....nos, azt valahogy értékelni kell.

Zavaromban magamnak címeztem elsőként.
"bréking nyúlz II."

Tenyrestalpas Réka nyomizati szóvívő tudósítónknaj újabb szörnyű részletekkel szolgált:
Az áldozatok előtt, elérhetetlen távolságban, a mennyezetről damillal lelógatva, vászonzacskóba elhelyezett 8-10 szem összeaszott lengyel "Karowka" karamellákat találtak. A testek elhelyezkedése erős küzdelemre vallott az exitus beállta előtt, alattuk nagyobb kiterjedésű nyálfoltmaradványokat rögzítettek. Azonosoításuk - tekintettel a bő ny álra-, géntérkép felállításával feltételezhetően elvégzendő.

A hatóságok feltételezése szerint az áldozatok önként jelentkeztek a munkára, ám telhetetlen megbízójuk a bérkommentelésre vonatkozó szóbeli megállapodást felrúgva nem biztosította számukra a mindennapi betevőt. A tragédia hírtelen következhetett be, mivel a nyomrögzítők a bekapcsolva felejtett monitorokonrendre az Orbán Viktor egy... bekezdéssel kezdődő mondatfoszlányt találtak. A hiányzó mondatrészek megfejtésére a MEH soron kívúl felkérte a Pálinkás József akadémikust, az MTA elnökét, aki a lingvisztikai viszonyok tsuztázására megbízott szakértőként Hoffmann Rózsát kérte fel.

A Kehi, a Mehi, a Cupi, és a MUFF sajtóközleménybn tiltakozott a Gyurcsány-Bajnai tengely újabb aljas akciója ellen. A CÖF "Nem leszünk csontvázak!" címmel soron kívüli Békemenetet szervezett. Budai Gyula csontvázbiztos további tanulmányozásra a szkeletonokat meghallgatásra hivatalába rendelte...

rövidesen jelentkezünk...
A mai nap nyolc óra tájékán átkeltem az Árpád (ha nem a tied, akkor se vitatkozz) hídon.
Nem lenne nagy baj, ha így maradna a Duna - de a hírek,azok a hírek...
@Dr. jenőke (jenőke):
-:D:D
Azt remélem, hogy nem ilyen szakképzettségű irányítók fogják levezényelni ezt a mostani árvizet.

Olyan vagyok mint a kórházi laboráns - a kakán is csomót keresek olykor - ,de az nem hagy nyugodni, hogy mi a lófaszért kell elkezdeni gyűjteni az adományokat, mikor a víz még ide se gyütt igazán?
Egy biztos: egy rohadt fillért sem fogok adni központi gyűjtésileg, mert annak is ugyanaz lesz a sorsa, mint annak az egymilliárdnak amit összedobtunk (én is), a vörösiszap katasztrófásoknak.

Ha kell, akkor egyeztessünk, dobjuk össze amit gondolunk és vigyük oda azoknak, akik rászorulnak a segítségre. Ebben partner vagyok és van még pár haverom is aki ugyanígy gondolja.
De ezeknek a szarházi tolvajoknak a kezébe egyetlen fillért sem!

Röhej - mégegyszer -, azt sem tudják miféle károk keletkeznek majd, de a lóvét már gyűjtik. Amúgy meg az ő kutya kötelességük levezényelni az egészet, úgy, hogy senki se szenvedjen kárt. Vagy ha mégis, azt megfelelő módon kártalanítsák.
Fizetünk eleget ezeknek a szardaraboknak, fordítsák arra az adónkat, amire az való!

Lassan átmegyek demagógba, de a világ működő felén ez van. A Sváboknál Merkel asszony, 29 milliárd forintnak megfelelő eurót azonnal és bürokráciamentesen felszabadított a károk helyreállítására, ezt a bajor miniszterelnök még 15 milliárddal megtoldotta, csak azért, hogy mindenre jusson és mindenki kártalanítva legyen.

Deggendorf mellett, Winzer közelében a megáradt Duna irtózatos nyomásától átszakadt egy gát és négyezer ember sorsa egyenlőre kétséges, mert ugyan az életük nincs veszélyben, de mire normális kerékvágásba áll vissza az életük, hát... az sok hónap eredménye lesz még.
És történt mindez ott, ahol az extrém vízállás következményekénti nyomást egy olyan országban nem bírta a gát, ahol a védműveket tisztességesen és folyamatosan karbantartják, plusz a ráfordítandó anyagi fedezet is mindig maradéktalanul rendelkezésre áll, ugyanis arrafelé azt nem szokták ellopni.

Most lehet gondolkodni azon, mi a faszt csináltak nálunk védmű karbantartás címén?
A többi egyszerű következtetés dolga, csak ne legyen igazam.
@Dr. jenőke (jenőke):
"Most például azt mondja, hogy a fidesz vezetői fejében egy nagyon erős mondanivaló van..."

Ha kijön, arra kultúrkörben azt mondják, fing.
Remélem nem azért rengett a föld, mer a focista idejött. Át is telefonálok az MIT-re, hátha tudnak valamit.
Maradéktalanul egyetértek.
Erősíti az előző árvízi helyreállítás (Ki is volt annak megbízottja? Halászd elő az emlékezetedből), valamint a vörös-iszaposoknak gyűjtött pénz sorsa (valóban szobrok kellenek a köztérre a károsultaknak?).

Jogilag hogyan kell értelmezni azt, ha az adományt nem céljának megfelelően használják, akarják felhasználni?
Hogyan kell értelmezni azt, ha valaki más pénzével sajátjaként rendelkezik?
Érdeklődöm.
Gyűjtsünk erről is aláírást. Miért mindig csak a rezsicsökkentés?
@Dr. jenőke (jenőke):
Elszáll a szélben. Csak előtte lop egy kicsit az oxigénből.
@Dr. jenőke (jenőke):
Nem vagyok jogész, nem tudom milyen kategória az, ha valaki más pénzével sajátjaként rendelkezik?

Te viszont az lehetsz, ravasz a fogalmazás!-:)
@Knósszosz:
Lemaradt a címzés a válaszomról. Most vettem észre.
Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.05. 23:00:30
Maradéktalanul egyetértek.....stb.....
A részeg nyúúúl meg elaludt a bitsuszter ladikjába, hogy ekkora a csönd?
Vagymi?

Jó, télleg késő van, reggel meló... értem.
Segítsek? Kinek?
2004.december 5.
Mond ez valakinek valamit?
@esprit:

Mond:
Le van minden aktív szarva! Éljen az Első Magyar nyuggerisztán! Vegyünk fel még több kölcsönt az unokáink kontójára, hogy a szent és örök nyugdíjemelésen csorba ne essen! Az nem számít, hogy a közel 3 millió nyuggerből nincs 500 ezer, akinek 40 vagy annál több SZOLGÁLATI ÉVE LENNE!!!
Le van minden gyerek szarva, hiszen nem szavaznak!

Segíts, nekem!
Érdekes van akit Orbán idegesít. Bármit csinál, utálják. Én meg a szocikat és a liberálisokat utálom,de nagyon. És csodálom, hogy vannak az országban emberek, akiknek 8 év után ez a szemét brancs alternatíva lehet.

Épeszű embernek biztosan nem. Csak olynnak,aki jól élt ezekből és most kopp van neki. Hát csak legyen nektek kopp! Még vagy 50 évig!
@Lindalinda:
azt már meg sem merem kérdezni mi is az a liberalizmus amit útálsz? mert magyarországon nem sok liberális van ...egyébként személyes érdekeid irányítanak mindíg és leszarod az összes többit 8 évig vártál arra, hogy eljöjjön a zorbán mert 8 évig semmilyen képességedet semmilyen képzettségedet seholsem és sehogysem tudtad értékesíteni sem magán szférában sem az állami szektorban?

nagy egy hülye lehecc és teljesen értktelen állampolgár vagy csak fidesz bértrollnok, mennyit fiztnek? betűnként, szavanként vagy más a metódus?

brühüyyy

kis trollocska ahogy száll a viharban
@Lindalinda:

" A jelenlegi tőkeszint mellett Magyarország fenntartható növekedési üteme 0% körül van. Vagyis osztogathatja majd az állami pénzeket a kormány annak, akinek csak akarja, meg keverheti a meglévő tulajdonok birtokjogát úgy, ahogy elképzeli, az össztőke mennyisége ettől nem fog változni. És azzal együtt a munkalehetőségek és a bérek sem fognak nőni, a kilátások pedig egészen lehangolóak lesznek, miközben nem lesz kit vádolni.
Na, akkor lesz érdemes megítélni, hogy mennyire volt jó ötlet, akárcsak szigorúan politikai szempontból is a rezsicsökkentés."

igaz, plagizáltam, de a korábbi beírásaim a bizonyítékok arra, hogy azonosan szarnak tartom a zorbán féle rabló gazdasági vezetést

elrablom, pont

brühüyyy
hogy mi civilek azért ettől normálisabbak vagyunk. "
hát ja, normalitásotok ékes mementója maga a bejegyzés a gif-el, és a kommentek orbanoparanoias tömegei.
igazi normalitás:)))
@rodeo36: "Na, akkor lesz érdemes megítélni, hogy mennyire volt jó ötlet, akárcsak szigorúan politikai szempontból is a rezsicsökkentés."

Ezért kell, hogy a fidesz nyerjen 2014-ben egy minimális többséggel.
A kamu civilszervezetekkel tele a padlás. A "normálisokkal", meg még jobban.

Aki magát nyilvánítja normálissá, az egyben a többit (aki nem ért vele egyet), nem normálissá nyilvánítja. Csak úgy, civilen. Tisztára mint a pártok.:))
@félázsiai 2llkedő: Egyet kell, hogy értsek veled, mert akkor majd a cselédek, zsellérek, jobbágyok, koldusok fogják ráborítani a moslékosdézsát erre a dögkeselyűkre,és az ellenzék is tudni fogja, hogy hol a helye.
.Lindácska! az a " szemét brancs" legalább annyit tudott, hogy kell élni és élni hagyni
Nagy baj lehet, ha valaki nyilvánosan kénytelen magát normálisnak nevezni.
ÁRVÍZ

„Jön az árvíz, mindent kiönt!
Ne óbégass ’Ó, még mi jön?’-t!
Gátra magyar, áz’ a haza!
Sumák, kinek csontszáraz a
Cipőtalpa kívül-belül,
S ha az árhullám majd elül,
Akár vércsótány a nyulat,
Falja fel a közhangulat!
Magas az ár, mint a Mátra,
Bajtárs, özönölj a gátra!
Ne siránkozz, mint egy nő két
Gyerekkel, csak döntsd a tőkét
S homokzsákozz, úsz’ a paplak!”

„Ne tegezz, mert hajba kaplak!”

„Egy úr, a sodorban is úr! Nehogy már tegeződjek egy liberálbolsevik proletár költővel! Az a nő pedig nem két gyerekkel siránkozott, hanem két homokzsákkal a hóna alatt üvöltözött a rímszakival, hogy ne a mentési munkálatok útjában állva szavaljon! Az ilyeneket nem kellene inkább beleépíteni a gátba?” /gróf Möhtényi Lebenschmittel Hugó, dzsentri és hamiskártyás/

„Bluggy-bluggy-bluggy…” /a pap/

„Na, már megint vizesen akar valaki bejönni!” /Szent Péter/

„We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine!” /The Beatles/

„Ne kornyikáljatok külországi nyelven, ti idegenszívű igricek, mert megfurkálom a sáfránysárga ladikotokat! Inkább magyarosan énekeljetek, olyan jejejéset, mint a lyányok a fonóba’!” /Búvár Kund, hajófúró könnyűbúvár/

„A lyányok a fonóban nem jejejét énekeltek, hanem ingyom-bingyomot, tutálibe-málibét és sej-hajt. Búvár úr, ön igazi hazafiként tisztában lehetne a Kodály módszerrel!” /Dr. Rütyütyü Sebő, szolmizátor és kárikittyom szakértő/

„Kérném szépen, a vércsótány sosem eszik nyulat, mert nem szereti. A vércsótány fő tápláléka az aranymálinkó, az aranygaluska és az aranyhintó, hat aranyfarkú lóval. Ja, meg az aranykapu, ha nyitva van és bújj-bújj zöldág, zöld levelecske! Aranyeső hulljon nékem, aranyeső a virágos réten, aranyeső a szép kis házra, aranyeső a családomra!” /Dr. Ihajjáné Csuhajja Csótika/

„Aranyeső?! Még mit nem! Az én arámat már nem kell nyesegetni, anélkül is úgy fel van vágva a nyelve ennek a sukár menyecskének, hogy tyű!” /Bódi Guszti, lidiladiladilárnok és nótafarakás/

„Fel van vágva a nyelvem, mi?! Nesze, te henye tohonya böhönye, nesze!” /Bódi Gusztiné, nyesetlen ara és sukár menyecske/

„Sportnyelven szólva: a vers a gyenge kezdés után erősen visszaesett és most olyan mélyen van, mint aszálykor a talajvízszint. Sajnos, mivel fajsúlytalan alkotás, az árvíz tetején fog lebegni, de reméljük, hogy végleg eltűnik majd a Vaskapu környékén. Anyám úgy megijedt az árvíztől, hogy hóna alatt egy gumikacsával fel akart ülni a Citadella lőrésébe, de megtiltottam neki, úgyhogy most mobilgátat épít a János-hegyen. Szerintem akut Frady Endre mérgezése van. Nekem viszont sajnos idült. Át is megyek a vomitóriumba.” /Puzsér Róbert, kritikus/

„Az én kedvesem egy olyan lény, aki gátat épít Szentendrén, és tücsköt ment faladikkal, úszkálva keresem, az én kedvesem, megfázom nedvesen, s rám röhög kedvesen.” /ByeAlex, árvízi daljós/

„Csak ránézek az árvízre, oszt’ ijedtében elillan és felhő lesz belőle, hö!” /Chuck Norris, elementáris világállat/

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2013/06/arviz.html
Az épelméjűekben felmerülhet a gondolat,hogy megbolondultak.
A valóban bolondok pedig makacsul ragaszkodnak ahhoz,hogy ép az elméjük.
Van itt összefogás. Tegnap a Hiradóban komoly fejjel azt mondta Mesterházy, hogy amíg tart az árvíz nem támadják a fidesz nyilatkozatait. Én meg azt mondtam, hogy mu-ha-ha. Egyrészt mert ugye mit számít, hogy támadják-e. Másrészt meg ha ezen múlik (és nem az adott nyilatkozat tartalmán), akkor ők ugyanolyan aljadékok, mint az előző ellenzék volt 2010-ig.
@Lindalinda: Köszönjük az értékes, témába vágó hozzászólást. Leülhetsz.
süti beállítások módosítása