Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.05. 04:39 Fabius

A nap, mikor egymás talpára léptünk

Én vártam. Valamit, tényleg. Egy gesztust, félszeg vigyort, egy kikacsintást vagy bármit. Jó, azt nem gondoltam én sem, hogy Viktor majd rámosolyog Ferire, ő biztatóan visszahunyorog és kacsón ragadva egymást a legközelebbi barackfa alatt egymás talpára lépnek. De azért egy nem túl bonyolult Viktor hangszerszóló vagy a Szená-Torok jelzésértékű fellépése beleférhetett volna. Ha ez sem akkor az aranytorkú Menczner Erzsébet elnyomhatta volna szólóban a Barackfát, csak úgy az összetartozás izevégett. 

orbán-barackfa.gif

De semmi. Helyette jött Hoppál Péter meg a szemforgató kormánypíár, hogyaszongya: "minden magyar felelős minden magyarért", és gyakorlatilag ugyanazzal a levegővel adott részletes használati utasítást, hogyan  rekesszük ki és utáljuk a szocikat kormányelvárás szerint. 

Nekem ugyan nem hiányoznának a szocialisták, de tőlük kevésbé csak ez az álságos, miskakancsós bazári szemforgatás hiányozna. Tényleg nem lehetett egy napig meglenni enélkül, ha már kellett a Nemzeti Összetartozás nap, dalocskával és pántlikás mi lófasszal együtt? Az világos, hogy nehéz feladat az utálkozást és árokásást felfüggeszteni úgy, ha a fideszes képviselők az ismerethiányban képtelenek együtt danolászni, mert Hoppál szóvivő úr is szövegismeret helyett a bénakacsa magyarázkodásig jut csak. Talán, ha valami testhezállóbb szövegre kellett volna ráizgulni, mondjuk erre:

"A szórólapozó lány áll a piros lámpánál,

csak bámult, mikor előtte taknyolt el a pizzafutár. 

Egy darabig csak nézte, hogy a busz alatt maradt,

majd felsegítette és adott egy csókot pont a plezúr alatt. 

A lány még lenyalt róla egy kolbászkarikát, 

majd segített neki kikötni az útpadkát." 

(Hadházi-Bruti-Párdon zenekar) 

Mennyivel jobban értették volna a kolbászkarikát, mint az egymásra lépő talpakat. Sebaj, nézzük mivel ünnepelték az összetartozás napját a pártjaink. 

A kormánypártoknak volt oka örömre, újabb gyöngyszemmel gazdagodott az Orbán Viktor dolgokat néz oltárÖsszetartozó Lajos médiacégeinek bevétele egymilliárddal gyarapodott, és immár be lehet vonni bármilyen tetszőleges ingatlant is a családi bizniszbe, hosszas tökölődés helyett csak rá kell mutatni és ki kell mondani: kell

A baloldali ellenzék pártjai - mínusz LMP - lelkesen bizonygatták leginkább egymásnak, de kicsit a történteket összehúzott szemöldökkel figyelőknek is, hogy összetartozás és miniszterelnök jelölt ugyan még nincs, de menetrend összefogás erősítésre már van, aki meg Mesterházy önjelöléséről cikkezik az lárifári. 

A radikálisok rosszul választottak cukrászt a segesdi megemlékezés tortájának elkészítésére. Az hagyján, hogy emberük nem beszélni kicsimadzsar - Triaon emlékékére - de maga az alkotás is úgy nézett ki, mintha megszámlálhatatlan egymásra lépő talp tiport volna az Édes Anyaföldbe egy szétázott Amo szappant. 

jobbik torta.jpg

Még szerencse, hogy mi civilek azért ettől normálisabbak vagyunk. Jó, én is tudom, hogy ettől nem nehéz normálisabbnak lenni, de azért azt mégis jó látni, hogy a közelgő természeti csapás hírére a megelőző homokzsákolás közben alakul megint az a magunknak írt összefogás, amit 2010-ben Miskolc mellett, a Bódva völgyében és a vörösiszap katasztrófa térségében, idén pedig a havazásnál is tapasztalni lehetett. A közösségi segélytérkép már működik, segítsen mindenki akinek bárhogy módjában áll!

Köszelőre!

531 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr15344778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

segít a faszom. olyan büszkék és olyan önteltek oldják meg, elvégre ők okozták ezt is

brühüyyy

nem vagyok igazságos? és akkó' mivan ők sem azok
most kvittek lennénk

dögöljenek meg
Fábius! Itt valami ellentmondás van. Te ezt találtad:
"A közösségi segélytérkép már működik, segítsen mindenki akinek bárhogy módjában áll!"

Én meg ezt:
Magyarország felajánlotta segítségét Ausztriának az árvízi védekezésben - tudta meg az MTI hétfő este a Belügyminisztériumtól. Pintér Sándor levélben fordult Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszterhez.... A magyar miniszter .... kérte, amennyiben az osztrák fél igényli, nevezze meg, milyen feladatok ellátásával és milyen eszközökkel tud Magyarország hozzájárulni a védekezési munkához.

Itt szimpla antagonisztika lépett fel, demagóggal mártással.
Vagy nem tudom értelmezni.
Mondjuk en telimosollyal torokbaszartam az osszetartozast, gecire nem akarok ezekhez tartozni, es nem is tartozom egy hangyafasznyit sem.
Hanem simicska nem ulte meg a korbetartozas nemzetkozi napjat? Vagy mi a fasz van? Semmi "na mivan geci magyarok, kifosztottunk es dozsolunk benne, mint derek honfitarsak" molinozas? :(((
Nem adtak meg a modjat a fiuk, de el sem fognak tudni bujni sehova. Az osszes pofaja ismert, retkes csaladjaik is mindahanyan, lesz kit es hol keresni, ha eljon az ideje :>>>
@Dr. jenőke (jenőke):
nem akarom nagyon tupírozni azt amit már leírtam, de a kurva annyukat, minden forrást elvontak mert csökkenteni kellett egy százalék értéket aminek kurvára semmiféle jelentősége nincs csak az ejú perverz statisztikai mutatóiban ahol érték nélkűli számok azaz skalár értékek és nem vektorok

ha a simicska művek el tudott sinkófálni annyi milliárdot magának és a többit a pártnak akkor szánhattak volna valamit a tervszerű árvízvédelemre is

nem akarok Passau ellen beszélni de ők is tudhatták amit most kapták már több mint 1500 éve de ők sem tanűltak vagy bele van kalkulálva ennyit ázik majd rendbejön mert elvonúl az a felső folyás onnan megy el először és marad budapestye...ahol megáll és áztattya

de engem..szóval basszák meg a tudományukat és a térképeiket is

volt időszak amikor költöttek erre folyamatosan
de az usa példájára nem teszik elviszik a hasznot majd nem aggyák vissza majd öswszeadakozza hülye nép mert fél a milliárdos meg helikopáter

brühüyyy

faszomat érdekel a nyomoruk
magukra gyújtották a házat
off.. na most majd meglátjuk

"Szekeres Imre szerint a kormány semmit nem tett - Orbán szerint mindenki biztonságban van

2013. MÁJUS 27. | 17:44

Az ellenzéki politikus szerint sem az első, sem a mostani Orbán-kabinet nem tett semmit az árvízi védekezésért, egyetlen tározó építését sem fejezték be. Képes-e a kormány arra, hogy legalább a megtervezett tározókat megépítése? - tette fel a kérdést.

Válaszában a miniszterelnök egyebek mellett a szolnoki gátépítésre hívta fel a figyelmet, megjegyezve, hogy ugyan van még tennivaló, ám az a kijelentés, hogy a kormány nem tett semmit, komolytalanná tette a feltett kérdést.

Jelezte: 2010 óta Magyarország 250 milliárd forintot költött árvízi védekezésre, gátak megerősítésére és víztározók építésére. Magyarországon ma mindenki biztonságban van, az árvízi védekezéshez szükséges létesítmények és források korlátlanul rendelkezésre állnak - jelentette ki Orbán Viktor"

www.stop.hu/belfold/szekeres-imre-szerint-a-kormany-semmit-nem-tett-orban-szerint-mindenki-biztonsagban-van/1150471/
@Dr. jenőke (jenőke):
a tornádó térkép is ismert minden alkalommal centiméterre ugyanazon az útvonalon gyün és mindíg ugyanazokat bassza széjjel az árvíz is ilyen

basszák meg

készűljenek rá és akkor nem lesz

igen ám de akkor a simlicska művek kevesebb milliárdot adnak a pártnak

brühüyyy

faszom kivan a térképekkel
"Orbán Viktor unokatestvére lesz a a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője

Index
2013. június 4., kedd 16:02 |
Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont eddigi ügyvezető igazgatója veszi át a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet vezetését."

index.hu/kultur/2013/06/04/orban_viktor_unokatestvere_lesz_a_a_brusszeli_magyar_intezet_vezetoje/

Látod Fab, kár itten keseregni... valahol mégiscsak működik az összetartozás:-)))
@rodeo36:
Nem értelek.
Nem tölt el büszkeséggel és mámorító érzéssel, hogy:
"minden magyar felelős minden magyarért"
és így Te is például Orbánért a Nemzeti Együttműködő rendszergazdádért is?
"Neszmélyt elöntheti a víz
Mikola Bálint jún. 4. 21:54
Egyik olvasónk szerint, aki Neszmélyen segít védekezni a barátainak, a faluba csak vasárnap este jött az először homok, hétfőtől hordják a zsákokat. Katasztrófavédelmist még nem láttak, ma háromkor találkoztak egy győri vízügyessel, aki elmondta, hogy nem elég jól rakták le addig a kb. háromzer homokzsákot. Tűzoltóval is csak ma délután négytől találkoztak, ők beálltak segíteni.
De ezután jött a felismerés: "aztán megértettem miért az érthetetlen csönd, az eligazításon jelezték, hogy a vasúti töltés szakadni fog, a falu fele lehet víz alá kerül. Elkeserítő, hogy hallgatnak, kussolnak a pánikra hivatkozva, miközben az emberek két napja megszakadnak."
A hallgatás azért is tűnik indokolatlannak, mert a Neszméllyel összeérő Dunaalmáson a környékbeli születésű Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára segít közleménye szerint a védekezésben. Igaz, ott állítólag hamarabb elkezdték az árvízvédelmi munkákat."
@Dr. jenőke (jenőke):
én nem vagyok felelős a zorbánért mert a zorbán sem felelős értem

a kurva annyát

szerencséje, hogy még sohasem találkoztunk személyesen, én egy békés kis pulikutyu vagok addig amíg...utána isten óvja a rohadt gecit...erre is van példa

kurva keményeket tudok ütni én magam sem gondoltam, és tudom, hogy hová (tanúltam anatómiát....is)

brühüyyy
@rodeo36:
Félreértettél, mert nem a segítségen akadtam ki, hanem a cinikus segítség-felajánláson.
Nem volt méltó a télen történtek után.
Olyannak tűnik, mint amikor a koldus hat darab egyforintost (kivonták a forgalomból) két hét elmúltával nagyképűen hozzávág mondjuk Csányihoz, hogy nem kell az ötforintosod.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
meu coelho éste foto es nenhuma coisa quando o agua se va tapar as coisinhas

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@rodeo36: csak ugy legiosan egy gyors dupla oda, ahova, es meg van oldva ;)

Amugymeg az titkos vasokol emberem:

„Önök, amit eddig megvédtek, annak annyi volt. Majd most meglátjuk, hogy árvíz idején mekkora vitézek” – zárta szavait Szanyi Tibor.
@Megdobbent:
Szanyi gondolkodhatna, mielőtt beszél. Orbánt is védi a FideszTEK.
Duna vízállás jelentés és előrejelzés
Érdekes, hogy semmilyen mai eredményt nem raktak fel.
Miért?

www.eumet.hu/vizallas/duna/
@Dr. jenőke (jenőke): ehehe a profeta szoljon beloled :>>>
@Megdobbent:
egyre nagyobb nálam a kapitány

brühüyyy
@rodeo36: Bar egyszer latnam, ahogy egy vasokol kulonitmennyel elobb szetosztja a kocsog tolvaj MSZP tagtarsait, aztan indulna a kozgep fele kaszaval-kapaval...
A tegnapi nap überelhetetlen aranyköpete:-))))))

"zollerbá 2013.06.04. 20:40:31
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
125 hozzászólásod volt eme témához, 8 óra 8 perckor indult, úgy látom nem fáradsz, vagy túlbuzgó NBH-ás vagy, vagy csak simán besúgó!!! "
@Dr. jenőke (jenőke): miért? nincs elég tuskó és durung a fideszben? Ideaális alapamyag a védekezéshez:-) Schnellcici önmaga felér egy gyorsnaszád hadosztállyal. Leverik a sógorok Salzburgnál, oszt a Duna ijdtében visszafelé kezd el hömpölögni:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ... irta a joember, majd a parhuzamosan nyitott word-ben leutotte az utolso betuket: "Nevezett szemelyt statisztikai elven lelepleztem tarsai elott, mai napra tovabbi tevekenyseget nem mutat" ;)
"Magyarországra visszatérve a Szigetközben érezni is lehetett, hogy a lakók és az árvízvédelmi felelősök tisztában vannak ezzel az "óriás problémával". A Duna és a Mosoni-Duna között fekvő Dunakilitiben például nyolc kék ruhás árvízvédelmi szakember tanakodott az út szélén, amikor odaértünk. Hogy miről beszéltek, nem tudtuk meg, mert az árvízvédelmisek arra a kérdésre sem válaszolhattak, hogy melyik napra várják a tetőzést vagy hogy hol a legkritikusabb a helyzet. "Mi le vagyunk tiltva, a Belügyminisztérium majd megmondja" - magyarázta a többiek által főnöknek nevezett férfi, aki hozzátette, hogy nem kelthetnek pánikot."
"A közösségi segélytérkép már működik, segítsen mindenki akinek bárhogy módjában áll!"

köszi a felhívást, Fabius, nekem itt a Duna. rögtön kétoldalról, hogy ne legyen egyszerű. van egy olyan sanda gyanúm, hogy szerda-csütörtöktől zsákot pakolok én is a falu határában.
OFF:
a parlament melletti gödörben (mélygarázs? úszómedence?), amit feltöltöttek vízzel, leledzik egy, azaz egy darab toronydaru. közvetlenül a parlament mellett. kérdésem a következő: ha megbillenti a víz, biztosan NEM a parlament felé fog dőlni?
index.hu/galeria/index/belfold/2013/06/04/legifotok_az_arado_dunarol/3
@Secnir: kettö

Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.05. 05:48:52
kep.index.hu/1/0/434/4344/43447/4344778_fdc8fbea0798590610c6764b55e56480_wm.jpg
méghogy nincs összetartozás!

Zugló sietett a trafikos Palcsó Tamás segítségére

hvg.hu/gazdasag/20130605_Palcso_Tamas_a_trafikjat_Zuglotol_berli

mit tudhat ez a kiscsávó, még a barackfásat se dödörögte el.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jééé, elbújt az egyik, tényleg!
de az kisebb, és nem ér el a parlamentig, ha jól látom, míg a duna felé eső az magasabb, mint a parlament, stimmt?
@Secnir: aham. a második még nincs teljesen összerakva, azért kisebb..
@Secnir:
Ne kekeckedj, TE! Magyar víz nem dönti rá a parlamentre a magyar darut! Essetudni... :(
"Az hagyján, hogy emberük nem beszélni kicsimadzsar - Triaon emlékékére - de maga az alkotás is úgy nézett ki, mintha megszámlálhatatlan egymásra lépő talp tiport volna az Édes Anyaföldbe egy szétázott Amo szappant. "

Fabius megbukna egy Rosár-teszten.. Nem látja a finom áttételek meg a tortán. Első olvasatra valóban Nagymagyaország térképének tűnik a pva a tortán, de ha jobban megfigyelitek, ez bizony egy koronás turul mellképe, amely finoman jelzi a haza és a csaba királyfi emse/emese mondakör, a lófők és a szíriusziak jogfolytonos eredeti örökkévalóságát:-))))

Az Emese/Emse (etimológiailag nőstény vaddisznó és egy turul nászából igenis! csakis csodák születhetnek! )
@Secnir: ne má'! tank vagy lovascsapat helyett? a szlovákok is most adják vissza egyben a szigetközi vízpótlást?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hehhe, már megint tőlünk loptak: Itten volt leírva, hogy jó helyen van a daru, elvégre gázlómadár:-)

"http://index.hu/galeria/index/tech/2013/06/04/arviz_memeskut_2013_majus/3"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de még mindig nem kaptam választ arra, milyen izű egy trianon torta? véresből inkább hurka van.
@Secnir: Mocskos németek! A víz helyett inkább euromilliárdokkal árasztanának el!
@bella _ciao:
"ne má'! tank vagy lovascsapat helyett? a szlovákok is most adják vissza egyben a szigetközi vízpótlást?"
gecik az emberek, no.
@bella _ciao: milyen milyen, honfibúval bélelt keserédes jajongós:-)
Papcsákfalva élenjár:

"Zugló üzlethelyiséggel segíti Palcsó Tamás indulását
Szóljon hozzá

Az önkormányzat bérleményt biztosít a legszerencsésebb trafikosoknak az új feltételek mellett újraosztott dohánykereskedelmi piacon. Nincs sok szerencsés, de a Megasztár-énekes köztük van."

hvg.hu/gazdasag/20130605_Palcso_Tamas_a_trafikjat_Zuglotol_berli
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hehe. gábriel múltkor panaszkodott, hogy a jobbik még nem fért a fazékhoz. azért a tortát már szeletelik.
@Secnir:
Itt már magyar! Különben Pozsonynál belefolyik még a cseh Morva hozzá, szóval olyan igazi magyar, na... :)
"Palcsó Tamás négy csepeli dohányértékesítési jogosultság mellett Zuglóban is szerzett egyet, aminek a gyakorlásához az üzlethelyiséget az önkormányzat biztosítja. Palcsó a Fűrész utca 133. alatt nyithatja meg a boltját, amiért havi 180 ezer forintot fizet majd. Megkerestük az előadó-vállalkozót, hogy megismerjük a bérbeadás körülményeit. Ügyében a tulajdonosi bizottság Papcsák Ferenc polgármester előterjesztésére döntött egy május 22-i zárt ülésen, melyen egyébként összesen 18 önkormányzati üzlethelyiség értékesítéséről vagy bérbeadásáról határoztak."
"Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a Hamu és Gyémánt kiadócsoport két tulajdonosa, Krskó és Csetényi Csaba (Rogán Antal polgármester szomszédja) a 13 belvárosi dohányboltból kilencet üzemeltethet majd. Hármat Krskó ezek közül önkormányzati bérleményben tehet majd meg, amire néhány napja Pásztor Tibor kerületi szocialista frakcióvezető hívta fel a figyelmet."
Fabius reinkarnácijó?

"Jim Morrisonról neveztek el egy óriásgyíkot"

"Jim Morrisonról neveztek el egy óriásgyíkot
2013. június 05., szerda, 07:07
Szerző: MTI

Címkék: Jim Morrison; gyík; Doors;

Kinyomtatom • Elküldöm
A Doors legendás énekese gyíkkirálynak nevezte magát az egyik versében. A Barbaturex morrisoni a Földön valaha élt egyik legnagyobb gyíkfajta a paleontológusok szerint, akik a brit tudományos akadémia egyik folyóiratának szerdán megjelent számában ismertetik a Mianmarban (Burmában) felfedezett kövületet."

hvg.hu/panorama/20130605_Jim_Morrisonrol_neveztek_el_egy_oriasgyik
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A sok magyar bunkóval kellene a gátakat megerősíteni, ahogy Hofi is emlegette...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

héééhóóóó

"Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.05. 06:26:41
@Dr. jenőke (jenőke): miért? nincs elég tuskó és durung a fideszben? Ideaális alapamyag a védekezéshez:-) Schnellcici önmaga felér egy gyorsnaszád hadosztállyal. Leverik a sógorok Salzburgnál, oszt a Duna ijdtében visszafelé kezd el hömpölögni:-)"
@tristen2005:
Szakajtónyit az elvtársaknak! A ménes készleteiből is...
@rodeo36: Aztaaaa. Előbújik belőled a rejtett Ninja harcos is??? ;)
ad1) "Matolcsy György kiűzte a taurint az országból"

elírták. a gonodsz Szauront

ad2) "A nap, mikor egymás talpára léptünk"

"talpaik egymásra lépnek" az idézet hejesen !

tessék lehet nyomatni !

nemzetiosszetartozas.kormany.hu/download/b/7e/60000/Barackfa_CD01.pdf

ad3) ISTEN elmossa a bűnös fides rezsimet a Dunával...

ad4) " szemünkben a boldogság fénye ÉG" = vakkomondor...

ad5) "érezd hogy a föld szíve dobban veled"
2 706 292 bűne miatt fidesmafiástulzombirkástul elviszi a víz a magyarokat !

Isten nem bottal ver !
igaziból a nemzeti szabaccságharcos fülkeforradalmi ország himnusza inkább a Budapest Bár SZILVAFÁCSKÁJA lehetne....

www.youtube.com/watch?v=U5x_UPY9nBY
Na mostmar kusslegyen ner-ellenes haramia bolsi tokes multi nepseg! Meg a liberalisok, azok is kussba! Orban magasemberunk ranezett-e pinterrel erositve a dunara morcosan, avagy nem?!
RA BIZONY!
Akkor duna kicsire huzva magat csontszarazra apad, IGEN?!?!?!
Röviden ezt írtam tegnap én is, hjaaa, ha a zsenik találkoznak :D

"Ha nem küzdesz, veszítettél

Ennyit ért az óvatos udvariasság. Megkapták a nyakukba a halálos ítéletet. Pedig hogy behúzták fülüket és farkukat! Teletömték a híradóikat kis színes hülyeségekkel, és eszükbe sem jut különkiadást szentelni olyan ügyeknek, mint az éppen a torkukat szorongató korrupció. Eltűntek az interjúk, örültek, ha egy percben letudták a legnagyobb botrányokat. Nincs tényfeltárás, nincsenek sztorik. Nem csináltak három évig semmit. Semmit! Pedig telt volna rá annak a töredékéből, amit most elvisz a zsákos bácsi."

hvg.hu/w/20130605_A_felelem_bere
tanulságos:

"„Úgy gondolom, hogy ahogy a ‘89-es váltás progresszió volt, egy kinyílás, most bezárkózás és butulás látható. Csökkent a szabadság és csökkent az elgondolkodtató, egymással vitázó szabadon kifejtett nézetek mennyisége” − mondta"

index.hu/belfold/2013/06/04/konrad_nem_baj_ha_2014-ben_nem_lesz_kormanyvaltas/
Árvízügyben Pintér azt mondta, hogy felkészültek:
endresy.blogspot.hu/2013/06/felkeszultunkben-jon-viz.html

Gondolom tényleg készen áll a kormánymotorcsónak az úszkáló kamionsoförhöz.

A barackféról is fenntartom, hogy egy elcseszett csasztuska:
endresy.blogspot.hu/2013/05/osszetartozasi-bunkoforras.html

Azzal a kiegészítéssel, hogy Sztálin vagy Rákosi kényszermunkára küldte volna a szerzőket. Ők ugyanis még kormánypropagandában is adtak a minőségre. Elég az olyan filmeket nézni, mint a Patyomkin, a Szállnak a darvak, és az akkori magyar filmjei. Minőségi filmek, minőségi zenékkel. Nem egy gagyi video, egy irgalmatlanul gagyi gyerekdalocskával.

Viszont jellemzi a Nemzeti Összetartozást. A kormány nemzeti alatt erre képes. A nemzet meg ilyen kormányra képes. Mandátumot adni. Ez utóbbi a siralmas és szomorú. Siralmasan szomorú. Viszont nem párját ritkító. Elég a '930-as évek Németországára visszaemlékezni. Na jó. Visszaolvasni. Gyakorlatilag azok a pontok köszönnek vissza számos esetben, amiket ott alkalmaztak. Beleértve a nemzeti vonal erősítését, a szélsőjobbnak átjátszott pozicíókat az informális közhatalomban. A revizós törekvések ebbe a körbe szépen beleillenek Gaudi-Nagy itt ugat a revizióról, mert pontosan tudja, hogy mindenhol másutt kiírná magát a politikából, és beírná magát egy fogda vendégkönyvébe. De nálunk a Jobbik ott ül a Fidesz ölében, és főbetyárok ugathatnak egy Horthy -szobor árnyékában tajtékpipázgatva akár. Meg korbácsot emlegetve.
Weimar a köszöbön áll. Mert nálunk az ellenzék még arra sem képes, hogy önmagával szóba álljon. A tömegekkel pedig szinte egyáltalán nem. Amíg olyan szervezetek akarnak szerveződni, mint a PDSZ, vagy olyan miniszterelnök-jelöltre tellik csak, mint a politikai celeb Mestreházy, vagy a népi politikában kissé járatlannak tünő Bajnai, addig Orbánnak nincs retorikai kihívója.
Hamarosan meg már nem is lehet. Mert ha lenne, inkább törvényileg bezérják a hordógyártókat, mintsem esélyt adjanaka megnyilatkozásra.

Jelenleg tehát nyugodtan dúlhat az ostobaság népi összetartozása. Egy össztertozni is képtelenül megosztott ostoba néptömeg felett basáskodó gagyi diktátor szövegei nyomán.
Remélem, az Ország Dobostortáját (Parlament) belemossa a víz a Dunába ezekkel a kártevőkkel együtt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Megérkezésünkkor viszont kiderült az, ami − leszámítva az Index és a 444 munkatársát − természetesen addig is mindenki számára köztudott volt: a kiállításmegnyitó és a beszélgetés Konrád Györggyel német nyelven zajlik. Azon a Bécsben természetesnek tűnő nyelven, melyet autós társaságunk egyik tagja sem beszélt."

Erre már nem is mondok semmit, mit gondoltak, Bécsben egy kiállításmegnyitó és egy sajtótájékoztató mégis milyen nyelven fog zajlani? :DDD És akkor az Index és a 444! még bőven a jobb fajta, de legalábbis bevállalós médiához tartozik itthon... Az interjú érdekes, érdemes elolvasni, bár a nagy része elég régóta nyilvánvaló.
@Dr. jenőke (jenőke): Elképzelem a szitut, amint olvassák Pintér Sanya levelét, majd amikor beugrik nekik, hogy mit műveltek ezek otthon márciusban könnyesre röhögik magukat.
Basszus, tegnap volt az összetartozás napja? Franc bele, biztos direkt vonták el a figyelmemet melóval a rohadtmocskoskapitalisták, hogy ne énekeljem a barackfát és átkozzam ki a szocik belét! És pláne direkt rendeztek nyitott óvodanapot a kölyöknek, hogy semmi más ne legyen a fejemben!

A tortához pedig...hűen leképezi amiről Magyarország szól. Olyan szép, nagy, nemes, kenetteljes dolgot akarunk...aztán összebasszuk mert a faszom fog ezzel annyit pöcsölni, ide, ezeknek jó ez is :))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Zollerbá minden köpése aranyat ért tegnap - most olvastam:)))
A rólad írt szummázat csak alátámasztja, hogy mekkora szakértője a témának.
@Penivaldes: A gyerek úgy pörgött a nyitott naptól mint Iggy Pop bármelyik jobb koncertjén, énekelni, hápogni nem tudtam volna ha eszembe is jut a barackfa-nap, az idegeim rongyokban lógtak.
De már csak 15 év és elmegy egyetemre meg albérletbe :))))
@Penivaldes: Nem kell gúnyolódni. Majd amikor a rejtett pincében megy a feketevágás, a cserkészegyenruhába beöltöztetett gyerekkórus hangosan a barackfát fogja énekelni, nehogy a szomszédok meghallják a malac visítását. Jó lesz még ez a dal valamire, meglássátok. :)
@Dr. jenőke (jenőke): Elég hülyeségeket is beszél.... Orbán. Olyan is, mint akit a saját rendszere véd.
Ja, és ez a kisfilm Orbánnal nagyon komoly, ahogy abroszba burkolózva áll a parton hogy mi van ott a túloldalon Pistám, az meg kérlekalásan modorban sertepertél a háta mögött, imádom.
Egyébként a világ egyik legjobb helyén voltak a parasztjai, alap volt otthon áprilistól minden hétvégén végigbringázni ott, Római-part örök király.
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/igy_haritottak_at_a_bankok_a_tranzakcios_illeteket.184816.html

Rémlik, hogy járt itt a napokban egy lánglelkű-lángelméjű aki azt magyarázta, hogy neki nulla forintos bankszámlája van, tehát nincsen is semmilyen áthárítás, de ha lenne, az is a Gyurcsány hibája.
hmmmm, én nem ezt tapasztaltam, jahh tudom, rossz helyeken mászkálok.....

Megugrott a boltok forgalma
Áprilisban 3,4 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom volumene éves összevetésben.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jo_hir_a_magyar_gazdasagbol_nagyot_ugrott_az_uzemanyag-forgalom.555571.html
ehehehe
„És most aztán mindenhol, mindenfele szivárog, indulhatnak is a politikuscsapatok kamerabarát lezser keki kabátban ki a gátra, mögöttük a médiamunkás siserehad. Be köll járatni a közbeszerzett hivatali gumicsizmát, ha már kaszáltunk rajta félmilliárd uszkvét.”
nol.hu/velemeny/20130605-arvizmutyi__maffiagat
Ms. Atomhasogató jelentkezik!

@Fabius:

"Nekem ugyan nem hiányoznának a szocialisták (...)"

Ööö... hadd kukacoskodjak, tegyek fel két kérdést, hogyaszongyahogy mármint hogy érted:
- a szocialisták - magyarán azok az emberek, akik baloldaliak és az MSZP-re szavaznának (ha erre válaszolsz igennel, kb. a fidesz szintjén állsz), vagy
- a párt, mint MSZP? Ez esetben emlékeztetnélek, hogy az a szar párt még mindig a demokratikus ellenzék vezető ereje.

(Hihetetlen hibát követett el Bajnai a pávatánccal. Egy esélye lett volna az inaktív/baloldali szavazók el-capcarászására az MSZP-től: ha 2012. november 1-re megállapodik és aláír MINDEN demokratikus ellenzéki erővel. Elkezdi az MSZP-vel, folytatja a DK-val... de elbaszta. Rápacsált.

Most meg csak egy pár lépcsőfokkal kevésbé demagóg, mint Orbán, mindig elfelejti például hozzátenni az ígérethalmazhoz, hogy "amennyiben kétharmadot kapunk...".

Sajnálom, hogy Mr. Pávatánc Mester lett belőle, mert bizisten: nálam is scope-ban volt hogy rá szavazok - és így is tettem volna, ha úgy cselekszik, AHOGY A COMING OUT-BAN ÍGÉRTE!)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: De azért megnéztem volna a Bonsai Duce és Don Alessandró képét, amikor egy kicsivel komolyabb szituban a gáton dolgozók gondolkodás nélkül leordítják a hajukat, amiért bementek a szemmel láthatóan szűk helyre a mikrobuszukkal. Ezek olyanok, mint a faszom csak nem olyan hetykék, és nincs szökőkút a fejük tetején.
Ha már bazári majmot akarnak játszani, és a haza megmentőiként akarnak tündökölni, akkor menjenek gyalog és ne akadályozzák a zembereket a munkában.
@shinichi: jahh, magnetbankos volt, csak a kisbetűst ugrotta át :D
:(((((((
Tényleg el kell innen menni... volt "szerencsém" megnézni a friss medián felmérést. Hát... gáz. És azért gáz főleg, mert nem vagyok annyira biztos benne, hogy az E2014 hívei mondjuk adott esetben a szocikra voksolnának.

A másik oldalból simán kinézem (mint ahogy 2006-ban a baloldali átszavazók juttatták be az SZDSZ-t), de most nagyon-nagyon reménytelennek találom a helyzetet.

És - bár ördögi módon - egy kib.tt zseninek Viktort. Meg kell hajoljak nagysága előtt. Egyszerűen MINDENT megtehet, mindent keresztülverhet ezen a birkatömegen és még mindig vezet. Anyám!!

Egyébként jót röhögtem a Nincs Pártja kategórián. Kellene alapítani egy pártot Nincs Pártom vagy hasonló névvel és elhozni a kétharmadot. :))))))))
Korrupt rendszer=Orbán rendszer! "Lopunk csalunk hazudunk mert mi fideszesek vagyunk" ....oszt jó-napot bunkó magyarok! "Amugy az árvíz le van szarva .... majd elszámolunk egy kis gánti kavicsot vagy gátőrzést valami Pintér cégnek oszt jó napot mi meg nyerünk jó nagyot! Mint Devecserbe .... A Bakondi elvtárs régi kipróbált elvtárs .... már az első Orbán kormány alatt is háromszoros áron intézte az újjá építést! Mit akartok mennyit lopjunk még?"
OFF:

kep.index.hu/1/0/434/4345/43456/4345662_c0b42644663dea12a9d03a121a349799_wm.jpg

Óóó, bazz, és még van pofájuk kormányzatilag számlaszámot mutogatni??? :(
Az elmúlt évek árvizeinél is a civil adakozásnak, összefogásnak volt köszönhető, hogy volt segítség.
Állami segítségnyújtás .... (megafaszom) :(((

ON
@Kismacska (BELLA):

Engedj meg két észrevételt.

A baloldaliak nagy része nem fog a szocikra szavazni, ha fekete-fehéren ott lesz a választási lehetőség. Értem ez alatt a maszop önálló indulását.

Ne tévesszen meg a kv-kutatók számadata. Ez nem jelent vezető erőt. Az ellenzékét meg pláne nem:))
hehh, számítottak rá, hogy miket nem tudnak ezek ottan...

Beleomlott a rámpa a Kossuth téri gödörtóba

A kivitelezők számítottak rá, hogy összeomlik a földből épített rámpa. Az árvíz levonultával jó pár köbméternyi sarat kell majd kiszivattyúzni az épülő mélygarázs aljáról.

hvg.hu/itthon/20130605_Beomlott_a_rampa_a_Kossuth_teri_godortoba
@Marcellusca:

Kik azok az IQ-huszárok a Páter mellett?
@Marcellusca: kel a lopnivaló...

majd mint a kolontári esetben... szépen fides gátvédő múzeumra költik... vagy orbán emlékpark, aki a gáthőse !

vagy mint ócsán megmentenek belőle valamit
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: erre is számítottak !

hogy bexarnak...

de hogy mind a nyakukba csorog... na arra már ők se...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek mindennel számoltak, csak azzal nem, hogy árvíz is lehet. Persze, ha előre kalkuláltak volna, akkor a statisztikai adatok alapján várható lett volna.
De sebaj, így pár milliárddal többet tud kiszámlázni a Közgép a sár miatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja ja....

végre ojjan munkát végez ez a hitvány komcsi ügynök is amit el képes végezni !
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: számoltak az árvízzel...

csak HIRTELEN JÖTT
augusztusra várták...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az egész film annyira abszurd, hogy ezt ki sem akartam emelni, hogy odaarcoskodik a kormányzati böhömautóval és Pintér integetése mellett próbál továbbevickélni az istenbarma.

Olyan szürreális volt az egész, Monty Phyton fake, nem tudom eldönteni hogy akik ezt csinálják azok imádják Orbán Viktort, csak annyira tehetségtelenek hogy ez a fos jön ki az egészből, vagy annyira utálják őt mint én, szarkazmusból-cinizmusból doktoráltak és agyonszopatják a vidéki suttyógyerek miniszterelnököt és kesztyűbábjait :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De baszd meg ő legalább kiment Százhalombattára és lapátot ragadott, még ha esetleg csak a kép kedvéért is. De a Bonsai Duce csak az árvízi védekezést akadályozta amikor a Római parton ténfergett.
@Marcellusca: Ezeknek az embereknek egy fillért se! Atyám, micsoda arcok, kik ezek? A szép emlékezetű Maffiózók sorozatban ezekhez képest minden statiszta maga volt az ártatlan tekintetű elsőáldozós zsúrfiú...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ne bassz!! Te nem tudod, hogy kell az átgondolt irányítás és szürkeállomány is a védekezéshez??? ;)
Ezek viszont nagyon jók. :))

Árvízi ötletek Thaiföldről. :)) Motorok a fán, kocsik zacsiban, a cica pedig petpalackos mentőmellényben. :))

hu.globalvoicesonline.org/2012/03/2111
@Marcellusca: offoff...

vajon bedobják a vörösiszapra összetarhált és lenyelt egymilliárdot?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A két páter egyébként nagyon rendes ember. Jobb oldalon van Kozma Imre atya, aki a Máltai Szeretetszolgálat vezetője. Anno az NDK diszidensek zugligeti táboroztatásával vált híressé. Bal oldalon Écsy Gábor atya aki a Szent Erzsébet Karitász vezetője.

hu.wikipedia.org/wiki/Kozma_Imre
www.szentistvantv.hu/index.php/features-mainmenu-35/beszelgetesek/18216-ecsy
@Buga.Jakab: számítottunk az árvízre, de vízre nem..
OFF

Fabius betér majd hozzá??? :)

"A zuglói önkormányzattól veszi bérbe Palcsó Tamás, Megasztárban feltűnt énekes azt az 59 négyzetméteres üzlethelyiséget, melyben a XIV. kerületben megnyitja dohányboltját. A Fűrész utcai üzlet egy utcára van a háziorvosi rendelőtől és egy saroknyira a patikától. Úgy tudjuk, vele szemben nyílik még egy dohánybolt."

hvg.hu/gazdasag/20130605_Palcso_Tamas_a_trafikjat_Zuglotol_berli

ON
"A lusta poszméhek elfoglalják
a cinkék fészkét"

már a poszméhek is trafikmutyi kompatibilisek? Különösen ajánlom olvasatra a link címét...

www.origo.hu/tudomany/20130529-tolvajlasi-parazitizmus.html
"196 forintba kerül 100 forint nettó bér
Hiába alacsony az szja, a kormányfő még kisebbet akar. Pedig már most sem megyünk vele sokra."

Bravo....

index.hu/gazdasag/2013/06/05/196_forintba_kerul_100_forint_netto_ber/

és a százból megy még az ÁFA, a jövedéki adó, az áthárított különadók, az helyi adók a különböző díjak és illetékek, az esetleges bírságok, büntetések. De van egy örömhírem: a rezsidémont legyőztük!
Átlagban havi 2800 forintott visszaolusszolhatunk:-)
@Kismacska (BELLA): Nyilvánvalóan igazad van.Pár napja ugyanezt próbáltam itt írni a számok nyelvére lefordítva, de úgy látszik, itt is csak akkor szeretnék az összefogást, ha Bajnai lenne a falkavezér függetlenül attól, hogy nyilvánvalóan nem ő a legerősebb kan a falkában (közvélemény-kutatások alapján). Igen, Bajnai hibázott és minél előbb belátja, hogy az MSZP-vel szembeni házibajnokságot elvesztette, annál többet tesz az összefogásért (ha tényleg ez az elsődleges cél, márpedig a Fidesz leváltásához ez) Azt gondolni, hogy könnyebb meggyőzni 1,5 millió MSZP szavazót Bajnairól, mint harmadannyit az MSZP-ról, mert Bajnai szimpatikusabb valamennyivel, ez butaság. Ugyanúgy próbálják védeni, mint pár hónapja az LMP-t:sokáig kellett itt győzködni a többieket, hogy belássák ők is, hogy Az LMP nem hozta a hozzá fűzött reményeket, most kísértetiesen hasonlóan igyekeznek tolni aE2014-et, pedig erősen vesztésre áll.
"Libát a transzparensre!
Dióssi, Dunakeszi polgármestere, országgyűlési képviselő, harmadállásban tüntetésszervező
és transzparensekhez szöveggenerátor."

vastagbor.blog.hu/2013/06/04/rajzoljatok_libat_a_transzparensre_hogy_ertheto_legyen
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hülevagy, ezek, ülnek rajta és offsorozva sortolnak, nehommá.
Ha valamit is adok, akkor is személyesen az ottaniak kezébe, nincs az az isten, hogy ezeknek akár egy fillért is juttassak.
"Friss:

Újabb levél érkezett:

"Tisztelt Dunakeszi Polgár!

Elnézését kérjük az előző levelünkben fogalmazott megszólításért. A levélnek ezt a változatát egy szűkebb baráti társaságnak szerettük volna elküldeni. A technika ördöge azonban megtréfált minket.
A levél kiváltó oka, hogy Mi, a városunkért tenni akaró polgárok, demonstrációval szeretnénk kinyilvánítani: Dunakeszi nem kér a maffiabaloldalból!
Bajnai Gordon és társai június 6-án, 18 órára Dunakeszire érkeznek. Ne hagyjuk, hogy újra csődbe vigyék az országot, ezért június 6-án 17 órára Önt is várjuk a Radnóti Miklós Gimnázium elé. Tiltakozzunk közösen!
Tisztelettel:
Dunakeszi Fidesz csoport"

Ez bizony kurva fontos volt. Elvégre csak a fél Dunakeszi van víz alatt...
kieg:
"A 444.hu-nak elismerték, hogy a polgármester írta a levelet."
@Orica Középföldi:
@Buga.Jakab:
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Pontosan ezek a kérdések/észrevételek fogalmazódtak meg bennem is.
A pár éve történt Felsőzsolcai árvíznél is csak gyűjtöttek, oszt' többre nem futotta.
Az autozz blogon szerveződött, kimondottan önkéntes és civil, kézzelfogható segítség jutott el hozzájuk.
És megint megy az állami kuncsorgás. Mintha nem alapfeladata lenne.

Ehhh, csak felidegelem magam megen. :S
Meg a Honvédségi segítségnyújtáson is.
(Zárójelben: hun a retkes p.csában vannak a vízügy meg a katasztrófavédelem emberei???)
@E.Csaba: a zemeszpé is elaszta, maradjunk ennyiben, teszetoszáskodott, pávatáncolt mint Bella mondja Bajnaira. Alapot teremtett az mszpében benn lévő fúrkálóknak, hogy alkothassanak. Tegnap bejelentette mind a kettő érintett, hogy semmi nem változott az együttműködésben, és a menetrendben, persze ennek kisebb lett a visszhangja, nem is értem miért van öszödis filingem...
Most komoly, hogy tortát sütöttek a trianoni emléknapra? És aztán felvágták? Kiették a széleit és megmaradt a közepe, vagy hogy?

Sok ízléstelen borzalmat láttam már, de ez túltesz mindegyiken (mondom ezt úgy, hogy egyébként ez az egész trianon-dolog totálisan hidegen hagy.)!
bocsi, de vidéki suttyó testvér reaktíválta magát... ide már nem jár, de úgy vélem, belinkelem, hogy lássátok, mit vesztettetek azzal, hogy ganyé módon szarrá aláztátok:-))
"Vidéki 2013.06.04. 14:30:59
Közmondás szerint tapintatlanság "Akasztott ember házában kötélről beszélni":

Bajnai egyetlen nem kirobbanóan sikeres vállalkozása a Wallis berkeiben a Hajdú-Bét libászati üzemének működtetése volt, amelyből ő és a Wallis szerencsésen kimenekült.

De ahogyan Sztálin elvtárs is mondotta egykor: "Ahol fát vágnak, ott hullik a forgács".

A "forgács" szerepét a libatenyésztő beszállítók játszották el, akiket nem fizettek ki ezért tönkrementek.

Állítólag voltak olyan liba-beszállitók, akik annyira szívükre vették, hogy ennyire rútul elbántak velük, hogy öngyilkosok lettek, míg mások a mai napig nem tudtak elfeledkezni arról, hogy jogállamban így ki lehet babrálni a liba-beszállítókkal, míg azok akik a csúcsról szervezték az egészet, veszteség nélkül, kényelmesen elhúzhatták a belüket. "
@Marcellusca: hogy hogy hol? védik a katasztrófát, meg a fő katasztrófa vezért /boktondit, meg vezénylót/

Azt hallottad-e, hogy a tűzoltók bekerültek a katonai ügyészség és bíróság alá, nincs fegyverük még, de ezzel ugyan olyan elbírálás alá esnek a szürke hétköznapokban is, mint egy katona, vagy rendőr. Szakmaiság értelmét veszti, csak a parancs végrehajtás mindenek felett....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze, hogy az MSZP is eltolta, ez nem is kérdés.Ha nem így lenne, akkor nem ilyen közvélemény-kutatási adatokkal kellene szembesülni, de a jelen állás szerint ebből a töketlenkedésből jobban az MSZP jött ki eddig. Ebben szerintem egyetérthetünk...
@E.Csaba: Lehet, hogy igaz, de ...
Ha megtörténik az összefogás és nem Bajnait rakják az élére, hanem Mesterházy-t, bukták az én (és még jópár) szavazatom (szavazatot).
aki ennek a kormánynak még önként is ad...
nem elég amit "hivatalból" erőszakal ellopnak...

az hüje...

a fidesmaflaálam MINDENT SZÉTLOP, mindent szétb@sznak...

aki igaziból adni akar, az KÖZVETLENÜL TEGYE:..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez mos mé köllött?
Vagy direkt odaküldöd az itteni közönséget és ráuszítod Vidékire, Enricora, wmikire meg a sokdollárjelűre? :D
@Marcellusca: A blogbejegyzésben Te...:))))
Arra köll kattintatni hogy Orbán dolgokat néz aszem :)))))
@Evezős: ha komolyan gondolják akkor nem eszik meg..)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pedig lett volna néhány elmebravúros "enrico" linkem is, de ha ti itt jól eldagonyáztok a szarosliberálpelenkában, önmagatok és egymás köldökét nézve... ám legyen:-))

Különben is tegnap olvastam valahol, hogy a Varánusz "megmondóbloggá" lett nyilvánítva. Na, jólmegmondtam nektek... disznók elé igaz göröngyöt :-)
@Marcellusca: Engem ne uszítsatok rájuk, mert annak következményei lesznek...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, ja.
A HonVÉDSÉG védi a hont, a katasztrófaVÉDELEM meg a katasztrófát. Vagyhogyisvanezkéremalássan? :D

Szvsz, eddig is oda tartoztak, ugyanis a Tűzoltóság fegyveres testület volt.
@Marcellusca: Nálunk családi-baráti körben alap hogy NEM adunk egy fillért sem, egy rozsdás szöget sem ahol felmerül az állam bármilyen formában tökmindegy mi történik.
Odamegyünk és segítünk, ha nem tudunk akkor küldünk élelmiszert vagy bármit amit kell, ha azt sem lehet olyan szervezetnek adunk lóvét ahol az állam nem lehet tényező.
Kizárt hogy ezeknek egy vasat is, teljesen kizárt.
@E.Csaba: jól? ők? Hát szerintem nem, csak az bizonyosodott be, hogy Mesterházy is alkalmatlan a saját és a választóinak érdekeit keresztül vinni a párton amit ő "vezet", a kemény mag marad, de a támogatói bázis kiszélesítése megrokkant, azért ezt mintha felismerte volna, elég csak a tegnapi nyilatkozatukra gondolni, ha nem olvastad, érdemes. Talán észhez térnek, ha nem, akkor ő is úgy fog járni, mint Gyurcsány, megpuccsolják az mszpés droidok...

Lásd @Marcellusca: és még sokan mások hasonló véleményét.
@Marcellusca: persze, hogy az volt... ott van minden szerkocsin a balta:-) Mint Alijevnél a ciha alatt:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Aha, kösz.
Tudod nem klikkelgetek mindenféle szir-szar linkre. :DDD
@Marcellusca: Akkor jól sejtettem:csak akkor fontos az összefogás, és a Fidesz eltakarítása, ha a saját kedvenc mögé sorakozunk fel.Így garantált, hogy ezek után - mivel látható, hogy nem lehet összefogás -, az MSZP nem szövetkezik senkivel, mivel ezer százalék, hogy simán bejut anélkül is.Mellette valószínűleg bent lesz az E2014 törpepártként, kis szerencsével az LMP is és lehet tovább bohóckodni a parlamentben négy évig.Közben meg még félmillióan mehetünk, ha munkából akarunk élni..
@Marcellusca: szőrözöl itten, mert mit lehet venni a bababoltban?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sajnálom, de nem hiteles. Amíg nem keverted bele Madách, Márai, Arany vagy valamelyik másik nagyunk pár sorát az ostobaságok közé hogy jól meggyalázd az emléküket Fidesz-módra addig ne haragudj ez sz*rt sem ér :)))))
@Marcellusca: hjaa, az ötvenes évektől úgy a nyolcvanas évek végéig, utána nem, de hát mit is lehet várni mást a hatalmi nosztalgikusoktól.

A Boktondi nemszakember belebukott a fegyveres kiképzés vissza hozatalába a tűzoltóknál, most megoldja ezt így. Függelem sértés, parancsmegtagadás stb-stb... Próbáld meg kinyitni a szádat.

Igaz a polgári államcsinovnyikoknál is létrehozta a kötelező kamaraságot, még a tanároknál is, a Párt figyel, a Párt üzen, a Párt megmondja mit kell tenned.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy olyan vereség után, amit 2010-ben kapott az MSZP, már az is kisebb fajta csoda, hogy egyben maradtak, és maradt egy viszonylag masszív bázisuk, lehet, hogy ez nem elég az üdvösséghez,de még mindig a legnagyobb ellenzéki teljesítmény és ezt a mocsok munkát Mesterházy végezte el.Ha végignézem az ellenzéki oldal teljesítményét az elmúlt három évben, hát nem hogy hasonlót de gyakorlatilag semmilyen eredményt nem látok,de ha van ilyen oszd meg..
Nyihaha! A 444. előbb-utóbb nagyon meg lesz ...államosítva:-)

"Újra összeállt a katasztrófahelyzetek Stan és Panja!
Viktor és Sándor ezúttal az árvízi helyzetet szemrevételezte."

most.444.hu/2013/06/04/ujra-osszeallt-a-katasztrofahelyzetek-stan-es-panja/

Pintért végre a saját helyén látom, lószartaposó forgalomirányító rendőrként:-)
@E.Csaba: Héhéhé!
Kezdjük ott, hogy ki dobta fel először a labdát, hogy legyen összefogás? Hát, nem Mesterházy. Ő (ők) csak húzták a szájukat, fanyalogtak (meg lenézték az E-14 kezdeményt), majd mikor kiderült, hogy erősödik és van létjogosultsága a Bajnai-féle szervezkedésnek, kezdtek dörgölőzni. De csak óvatosan és feltételekkel.
A maszoposoknak egyben igazuk van: nekik van - ellenzéki oldalon - a legnagyobb, állandó szavazóbázisuk, támogatottságuk.
Még.
De mi van a "nemválaszolók" és a "nem adta meg/nem árulta el" szavazókkal?
Nem elhanyagolható mennyiségű voks.
És Mesterházy ezzel a hozzáállással nem is fogja megszólítani őket.
Bajnainak még lenne esélye, ha ...
Az meg külön buli, hogy legalább a vidióta stábot vitték magukkal:-) Örökdarab! Lementeni, ha rossz kedvetek lesz, elővenni és röhögni:-)
@Secnir: nemitt, hanemott... ide én cipeltem, hagy gárgyuljon az itteni poornép, hogy a vastagbőrnek milyen vastag, értelmes és kitartó trollgárdája van. Ide meg csak belesnek, beböfögik a reggeli olajos hal szagát, aztán huss, nyúlcipő:-)
@E.Csaba:

Ezt már ezerszer lerágtuk.
Az összefogás utolsó mozzanata az ME jelölés.
Milyen programmal jelölik Ma-t? Milyen szürkeállománnyal?

Komolytalan az egész.
Persze, be fognak jutni, de meg fognak lepődni, milyen kevesen.
@E.Csaba: "kedvenc" na itt a baj, nem kedvencekről kell beszélni, hanem egy közös alapot képező emberről, akit el tud fogadni minél több demokratikus választó. Na Mesterházy nem az, ha még a sajátjai között is vannak ellenlábasai, mert ugye nem hiszi senki, hogy ez a kinyilatkoztatás véletlen volt, pont most és pont így. Mesterházy és Bajnai, próbál kárt menteni, mert taktikailag elébe menni a még meg nem kezdett egyeztetéseknek, eléggé dilettáns, vagy romboló szándékra vall.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Hááát, egy "élmény" volt. :)

viktorka mégiscsak ellenáram, izé, ellenálló, ellenforradalmár vót, na. Ő monta. Okította a téeszelnököket meg az agromókusokat. :)
Belülről rombolta a rencertet. :DDDD

De, hogy nem volt egyetlen jólnevelt, jómunkásember, aki legalább meglengette volna a lapátját, mikor a VW T5-össel "megegyengette" azt a vasszerkezetet. :D
A Don meg nosztalgiázhatott, mint forg. ir. rendőr. :DDD
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem ott a heje, hanem csíkós/csikos ruhában !

amugy érdekes az eleje... amikor vikt or bán aszongya:
a tsz elnököknek ls az agronómusoknak itt tartottam szemináriumot...
gondolhattyátok...
erre dr.P.Sándor: fojt pálinka....
a komcsi büdös geci ügynökök mindennapjaiba enged bepillantást...
menynire hitványakk...

ráadásul vikt or bán úgy indíttya: "itt dolgoztam" :))))

az neki munka az ügynöki tevékenység...
@Marcellusca: Igen, az mszp-s kommunikáció egyik nagy hibája, hogy túlságosan nagyra vannak azzal, hogy gyengék közt erősek.
@Marcellusca: A pirosnadrágost leszámítva egyetlen olyan pofázmány sincs a képen, aki ne riasztana el egy pillanat alatt attól, hogy két fillérrel akár, de támogassam, bármit akarna is tőlem.
A jobbszélső fószert látva - fogalmam sincs, ki az - meg egyenesen rendőrért kiáltanék legszívesebben.
És akkor Balogot még meg sem említém. No, neki max a tenyerébe pöknék, ha elém merné tartani.
Tigáz-céget vehet az állam
Az ENI és a GDF Suez jelentkezett be a kormánynál. Némethné szerint a veszteség az államnak sem kell.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F06%2F05%2Ftigaz-ceget_vehet_az_allam%2F
Ildikó Magyar · Kiemelt hozzászóló
Valahol(,) olvastam.....a Cöf felhívással fordult az ország összes békamenetelőjéhez :bundákat, aranyakat, gyurcsány-bajnai-transzparenseket otthon hagyva....gumicsizmát fel!!! mindenki jelentkezzen a megszokott helye (?) buszok indulnak a Duna által veszélyeztetett területekre !...továbbá minden közgépes-simicskás és egyéb stadion építős-mutyis cég az összes munkagépével azonnal kezdje el a gátak, erődítmények építését ! Az a sok felcsuti, debreceni, fradi stadion betonja milyen jó lett(volna)a gátak építéséhez !!!!!
@Marcellusca: "(Zárójelben: hun a retkes p.csában vannak a vízügy meg a katasztrófavédelem emberei???)"

A vízügy legalább a II. fok óta a helyszínen van. Egy gond van csak, meg sem szólalhatnak! Nem vicces! Tekintettel arra, hogy a katasztrófavédelemhez tartoznak (már a neve is frajdi elszólás oktondieftárs szervezetének, mert szerintem "katasztrófa elhárítás" lenne a korrekt nevük), csak nekik jelenthetnek, parancsot is oktondiéktól kaphatnak.

"Az ezredes álmában kiad egy parancsot: Mindenki egyen egy narancsot"

Rossz érzésem van. Elvileg malacunk van, mert a Duna jóformán összes hazai és alvizi mellék vízfolyása alacsony vízállású, rekord ár ide oda, ez jó hír. Amitől félek, ezek a katonás mentalitású katasztrófát védő eftársak igencsak elronthatják. Aggódni lehet még esetleg néhol a gátak állapota miatt, de ami elromlik, azt meg kell javítani. Erre van a vízügy.
@Penivaldes: Hanem?
Bebalzsamozzák?
(A torta egyébként úgy ronda, ahogy van. Viszont ha csak ennyire fussa nekik, akkor meg vagyok nyugodva: mind a szellemi, mind az anyagi tőkéjük minimális.)
„Ha van együttműködés, mindenkit meg fogunk védeni” – mondta a miniszterelnök.

van még kérdés?
@Evezős: nem, lehűtik, és előveszik és simogatják.
rondának ronda de benne van a néplélek
@Evezős: szerintem a nagy magyarország térkép cukormázból volt a tortán, mert olyan jól értenek a szimbolikához.
@Marcellusca: Remélem ez is meg volt már neked??? :)

Korunk Hacsek és Sajója után még egy miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is megjelent a gátakon. Lapáttal.

444.hu/2013/06/05/vonzza-a-viz-a-politikusokat-mint-a-szunyogokat/
@bella _ciao: háigen... és egy, mára nézve, kárt-kárba oltva danásszák a barackfánkhoztot, szimbola kisérettel:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ó, bazzz, már először is akartam írni: ő legalább ott van, lapáttal és segít.
Míg a minielnök meg csak feltart és rombol az autójával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olvastam én is ezeket a cikkeket, de hát mit számít, hogy mit nyilatkozik két politikus.Te reálisnak tartod azt a lehetőséget, hogy az MSZP bele fog menni abba, hogy nem ő adja a ME-t? De szerintem ne vitatkozzunk ezen.Én csak azt akartam eredetileg felhozni, hogy már szeretnék egy egységes ellenzéki erőt látni, amelyik egyirányba összpontosítja az erejét egy esetleges választási győzelem reményében , attól függetlenül, hogy Bajnai vagy Mesterházy a vezérbika.Viszont a számok az MSZP mellett szólnak .Ennyit szerettem volna.
basszus:-))) jobban teljesít hibaüzenet:-) a kormánykommunikáóban tényleg alkalmazási feltétel a diliflepni?

"Szerda délelőtt lefagyott a kormány.hu-n indított, néhány percenként frissített tudósítás a Magyarországon is hamarosan tetőző árvízről. A hírek helyén a 404-es hibaüzenet – illetve időnként egy "Magyarország jobban teljesít!" üzenet – jelentkezik."

hvg.hu/itthon/20130605_Lefagyott_a_kormany_percrol_percre_arvizt
@Marcellusca: Én csuklottam a röhögéstől, egész egyszerűen fenomenális.
A világ boldogabbik felén komikusok sok-sok pénzért csinálnak majmot az első emberekből, nálunk ezt ők maguk elintézik társadalmi munkában.

Orbán: És mi van a túloldalon?
Tarlós: Melyik túloldalon?

Nincs több kérdés...
@rdos: jahh ezt a kötelező némaságot én is tapasztaltam, indok: - csak nehogy pánik legyen...

Boktondi rulez,
OFF

Bérrabszolgák lesznek a magyar gazdák?Narancsbárókat támogat a kormány

Európában a modern értelemben vett mezőgazdaság azt jelenti, hogy a családi gazdaságok szövetkeznek. Tény, hogy vannak olyan kultúrák, ahol nagyobb földterületre van szükség, de szövetkezéssel megoldják Európában. A magyar kormány viszont ahelyett, hogy ezt az irányt választaná, néhány nagy "narancsbárót" támogat a földtörvénnyel és az állami földekkel egyaránt. evvel a kormány úgy érezheti, hogy biztosítva van a hatalma, de a vidéki munkahelyteremtést semmiképp nem támogatja ezáltal.

Fideszes vakítás

A földkiadó bizottságok felállítását fideszes vakításnak nevezte Magyar Zoltán. Földkiadó bizottságok ugyan lesznek, de ezek nem bírnak majd vétójoggal a korábbi ígéretekhez képest, a földhaszonbérletek területén egyáltalán nem lesz beleszólási lehetőségük. Ha valaki húsz évre bérbe kap egy földterületet, az gyakorlatilag szinte földtulajdonjoggal ér fel.

Szörnyű állapotok

A jelenlegi állapotok is szörnyűek. Ha megvizsgáljuk a harminc legjobban támogatott céget Magyarországon az agráriumban, akkor azt látjuk, hogy ez hat érdekeltség körül keresendő, és ez a jövőben sem fog változni. A földtörvény nem garantálja, hogy ez megváltozik. Mindösszesen annyi fog történni, hogy ezek az emberek szétírják az érdekeltségeiket 1800 hektáronként, ugyanis senki nem ellenőrzi, hogy egy érdekeltséghez hány tulajdonos tartozik, mint ahogyan azt sem, hogy egy tulajdonosnak hány érdekeltsége lehet.

1200 hektárig nincs megszabva, mit lehet termeszteni a földeken, csak 1200 és 1800 hektár között lett meghatározva. Ezt természetesen senki nem fogja ellenőrzi.

alfahir.hu/berrabszolgak_lesznek_a_magyar_gazdak

ON
Én, mint én, a Duna menti lakos, felkérem az egyáltalán nem tisztelt miniszterelnök nemurat, hogy húzzon be a tizenhatoson a gyeptégla alá, és ne akarjon megvédeni minket a víztől. Vigye magával a belügyminiszterét meg a jól fizető posztokat kinevezett pereputtyát, haveri körét is. Az árvízi védekezést meg bízza azokra, aki nem a haveri/pereputtyi körből valók, csak szimplán értenek hozzá, mit kell ilyenkor tenni. Mert ugyebár árvizet egy párat már megéltünk itt a kárpáti gödörben, és láss csodát, a legtöbbnél nem volt szükség az orbáni megvédésre. Sőt, egyiknél sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " csak nehogy pánik legyen..." Aha. Ha még ehhez hozzátesszük @Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: 404-es kormányzati "percről percéét" kezd olyan márc. 14-15-ikei fílingem lenni.

Kormányzati bénázás helyett ajánlom, ha jól rémlik óránként frissítik:

www.vizugy.hu/
www.hydroinfo.hu/
@shinichi:

Matolcsy MNB-je most:

" A bankok arról panaszkodnak, hogy a legnagyobb ügyfeleik a deviza tranzakcióikat egyre többen külföldre helyezik át az illeték bevezetése miatt."

Én, tavaly ilyenkor:

" a tranzakciós adóval lesznek bajok, kalandba veri magát aki tényleg elhiszi, hogy a vállalkozói és a magánszféra nem fog megmozdulni, pláne, hogy a SEPA rendszerrel lehetősége is van rá."

Oszt'még jegybankelnök meg gazdasági miniszter sem vagyok. Picsába.
@Fabius: Tudsz kettőig számolni b*szod, egyik pozícióra sem vagy alkalmas tehát.
@Fabius: nem csak te, és vedd hozzá az árvizet, az út díjat, az onlájn kasszát, a rezsit /ott fent a menekülő olaszok/
az eü-t, oktatást, vállalkozásokat, fogyasztást
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, szánalom
ééééééééééééááááááááááááááúúúúúúúúúúúúú

Szócska: a patika nem bolt, hanem népegészségügyi találkozóhely

Szócska Miklós szerint a patika nem egyszerű árusítópont, hanem egy olyan népegészségügyi találkozóhely, ahol kiteljesedhet a gyógyszerészeknek az ellátásban, a népegészségügyi mozgósításban vállalt szerepük.

hvg.hu/egeszseg/20130605_szocska_patika_talalkozohely
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az e-útdíj és az online kassza két olyan tervezhetetlen bevétel ebben a pillanatban, ami alkalmas rá, hogy visszalökjön a túlzott deficit eljárás alá.

Már állnia kéne mindkét rendszernek, de pillanatnyilag fingja nincs senkinek mikortól és mennyi bevételt fognak termelni.
@Fabius: Persze, nyilvánvaló volt, hogy akinél ezrelékeken múlik a cég működőképessége, az minden lehetőséget meg fog ragadni. Ugyanez a helyzet pl. szja-val. Ha megkérdeztek volna néhány 'gyakorló' vállalkozót, cégvezetőt, ráébredtek volna, hogy nem az szja-ba, hanem a járulékokba rokkan bele a magyar kkv. szektor.
De soha nem volt cél, hogy jó legyen. Mivel a hülyék vannak többen, őket kell lenyűgözni, mert összességében több szavazatuk van mint a nem-hülyéknek.
De legalább az energiaitalban nincs már taurin, mint ahogy a Petőfi versben sincs már sajtószabadság. Magyarország átalakul. :)
@Orica Középföldi:

Nemtom... le vagyok törve, de nagyon.

És a tököm tele az ÚÚÚÚGYNEVEZETT demokratikus ellenzékkel is!!!! Hát b+, f-ért nem lehet először közös programban megállapodni és valamikor jövő februárban eldönteni (mikor már minden megvan), hogy ki legyen a min.elnök jelölt???? De ugyakkor ráérne azután is (hiszen nincs direkt választás), hogy megnyerték ÖSSZEFOGÁSSAL a kétharmadot!

Eszem megáll. Ha ez nem változik, tojok bele és a DK-ra és főleg Gyurcsányra húzok. Komolyan. Ebből a jaj, pávatáncból elegem van.

PLUSZ, basszus, azt tervezik, hogy a Fidesz HOZZÁJÁRULÁSÁT KÉRIK egy új alkotmányhoz, azt az egét neki! Tudjátok, mikor lesz itt új alkotmány?! Hát soha.

A Fidesz az utcára vonul kedvenc nácijaival... értitek.

Bazz... ahelyett, hogy ha megvan a kétharmad, egy fél óra alatt ezt a szart ki, a régi, EU komformot vissza és kész. Az egész Fidesz-szart (törvénykezésileg) el lehetne takarítani kb. fél év alatt kétharmaddal.

Persze állni kellene azt a sarat is, hogy juj, ezek is azt csinálják, mint mi, de le kell csinálni nagyban.

Nem tudom... mondom, mindegyikkel tele a tököm, ami egyébként nincs is, az egyik finomkodik, a f@szt is szalvétával fogja meg (ún. demokratikus ellenzék "összefogása"), a másik meg lebontja a demokráciát, megérkezik Észak-Korea legalább. És ezek között ott van a DK, ami az én szememben ma a leginkább vállalható, kb. 99,999%-ban azt mondja, amit én gondolok.

Hajrá tehát, mindenki csinálja, amit csinál, nem érdekel, legfeljebb teszek rá, húzok ki külföldre. HA egyáltalán lesz kanalam még ennek a debil népnek és politikusainak ügyével foglalkozni... - TISZTELET A KB. EGYHARMADNYI KIVÉTELNEK!!!!

Bocs, de picikét elegem van ebből az egészből, ami itt most megy.
@Fabius: "Oszt'még jegybankelnök meg gazdasági miniszter sem vagyok. Picsába."

Ezt is elkúrtad?? ;)
@Kismacska (BELLA): nahhhh, üdv a klubban, sokuknak elgurult mostanság ugyan így a gyógyszere :D azaz :S
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Elfogtam egy SMS-t:

"Kérjük, áradás esetén ne hagyja el a házát vagy menjen át a szomszédba! Segít majd a rokona eltemetni Önt.
Belügyminisztérium"

:)
@Fabius: na de ezt megcsinálták, igaz lófaszt sem ér, de lehet mutogatni:

Itt az egyéni számla

Bárki megnézheti a neten is, hogy hogyan áll a társadalombiztosítási egyéni számlája, már mint azaz összeg, amit idén január óta befizettek rá - ehhez ügyfélkapus hozzáférés kell csak.

hvg.hu/gazdasag/20130605_Itt_az_egyeni_szamla

A legszebb, hogy az összes ilyen betervezett, de normálisan ki nem dolgozott pénzbehajtásra olyan tételeket írtak, amit kizárt a józan ész szerint teljesíteni, de a szereplők kinyírására tökéletesen alkalmas.

egy kis könnyed melléklet:

Putyin levélben köszöntötte az 50 éves Orbán Viktort

Putyin elnök kiemelte a születésnapos Orbán Viktor jelentős hozzájárulását a magyar-orosz baráti kapcsolatok megerősítéséhez, és reményét fejezte ki a sikeres közös munka és a konstruktív párbeszéd folytatása tekintetében.

hvg.hu/vilag/20130605_Putyin_levelben_koszontotte_az_50_eves_Or
@Fabius: OFF: Ide mentek esetleg Knossz-al?? :)

Június 14.-én a Soproni és a Tankcsapda 3 éves együttműködésének állomásaként a Budapest Parkban közösen megtartjuk az Optimizmus Napját, ahol a Tankok az elmúlt 20 legnagyobb slágereit nyomják.
Erre az alkalomra előzenekart is keresünk, a felhívásra bárki jelentkezhet, aki egyik daluk demóját vagy linkjét elküldi a bppark@tankcsapda.hu címre június 4, éjfélig. A győztes banda a Tankcsapda vendégzenekaraként felléphet több ezer ember előtt, így elindulhat egy új zenei karrier. Gyertek minél többen, várunk Titeket!

ON
@Kismacska (BELLA): +1
Egyvalamiben vitatkoznék. Nem biztos, meg kéne nyerni ezt a választást. Egyék meg amit főztek.
@shinichi:
Te/én/mi esszük. Ők csak főznek tovább... Viszont ők nem esznek a saját főztjükből, mert máshol élvezik a "kulinárisakat".
@Fabius:
" az online kassza két olyan tervezhetetlen bevétel ebben a pillanatban, ami alkalmas rá, hogy visszalökjön a túlzott deficit eljárás alá. "

az online kasszáról annyit, hogy azokat kell(ene) használni a július elsejei nyitásokkal egyidőben, azonban én még nem hallottam róluk. kérdésem a következő: ha a nemzetidohany kft, vagy mi NEM biztosítja, illetve a NAV a hátteret, akkor érvénytelen a szerződés a felek között?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szócskáról mindig eszembe jut Cser Ágnes (szaksz.vezető) és röhögnöm kell.
Senki nem tudja olyan kedves undorral, mosolyogva, rövid óval kiejteni a nevét, mint ő.

Szocska
@E.Csaba: " már szeretnék egy egységes ellenzéki erőt látni, amelyik egyirányba összpontosítja az erejét egy esetleges választási győzelem reményében , attól függetlenül, hogy Bajnai vagy Mesterházy a miniszterelnök"

Éppen ezt akadályozza az mszp okt. 23. óta, amióta Bajnai beszállt hivatalosan is a ringbe, maszop elkezdett egyénileg izmozni és időthúzva építkezni.
Egyszóval, olcsón nem adják magukat, olyan alku pozicióba akarnak jutni, hogy mindenképpen fölényes győztesek legyenek az összefogásban.
Sajnos, nem értik, itt most egyenrangú felekként kellene leülniük,a kevesebb most többet eredményezne, a választók négyötöde jelenleg nem rájuk voksolna. Ha már most ekkora ellentétek feszülnek a felek között, nem érdemes egy látszatmegállapodást kötni, úgyis elharapják egymás torkát fél év alatt.
Ilyenformán remélem,nem lesz baloldalon senki, aki belemegy abba az utcába, hogy a Nagy és Megbonthatatlan MSZP mögött balettpatkány szerepre kényszerüljön.
Ebben az esetben marad a pocakos focista, akinek kínos négy éve következik, amikor elmossa a szar, amit teremtett. Gondolok pl. a már 40 %-osra igért rezsicsökkentésre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rögtön le is vették a moszkvai kirendeltség témáját a napirendről, pedig milyen jó lett volna találni valamilyen icipici összeesküvéskét, hazaáruláskát.
@Kismacska (BELLA):

Én még nem adtam fel:))
A teltházas Bajnai-találkozók nem támasztják alá ezt a pesszimizmust. A csendes ellenállás nagy erő.

Az Ma-s hír után eljátszottam a gondolattal, a DK mondjuk Vadait jelöli. Reggeli előtt megeszi Ma-t amilyen nagy szája van, és cseppet sem szívbajos. Valamint okos.
Egyre jobb a nő:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha elolvasod a hozzászólásokat, kiderül, ezen senki nem röhög, csak az újságíró.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Gábriel, örülök, hogy a bajban is megtalálod a "röhögnivalót". Szeretném látni azoknak a lapátolását, akik ezeket az "elmés" képváltozatokat készítették. Vagy arra már nem futja? Btw, te mikor mész lapátolni? Vagy az nehezebb, mint a netet bújni ilyen gyöngyszemekért?
így kel lenyúlni egy egész országot...
ez a koleszos csapat megmutattya...

hvg.hu/w/20130605_A_felelem_bere
a fődakota ideje lenne hogy menynen a mikovec haverja után...
mi hamarabb találkozzanak úlyra ! kívánom a szülinapjára
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Fletó lapátolása kb. annyira őszinte, mint Viktor aggódó sétája. Igazán meglepődnék ha bárki is beszopná ezt a fajta politikai píárt. :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Mivel közel lakom, meg van a komoly esélye, hogy napokon belül én is fogok lapátolni. Jössz te is esetleg??? ;)
lapátolás =/= szemmel veréssel,
és vuduzó víz harccal, csak szólok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez ugye nem pijár, mert ha a fentit annak veszed, akkor legyél szíves ezt is.

Csak közbe vetem, kicsit le vannak maradva a pártközpontban, mert nem nyilatkozatot kell kiadni, hanem jobb esetben képeket, a már kint vagyunkról és lapátolunk ;)

Jobbikosokat toboroznak a gátra

A Jobbik országosan mozgósítja a párt 13 ezer fős tagságát az árvízi védelem segítésére, valamint a párt költségvetéséből 10 millió forintot is elkülönítettek erre a célra - jelentette be az országos elnökség szerdai döntését Volner János alelnök.
Tényleg arra van valami szabály, hogyha elmegyek napközben árvízvédekezésre, akkor adnak valamilyen igazolást a munkahely felé???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha Vona lapátol az is piár, vagy az emberbaráti cselekedet?

Egyébként kisstílű pöcs az, aki egyetlen segítő kézből is viccet csinál, ha baj van.
@Orica Középföldi: Én azt várom, hogy a gárdisták majd együtt lapátolnak fletóval és a többiekkel.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a dzsobbikosok a zsidókkal a dakotákkal, cigányokkal, a peruiakkal stb...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Honnan tudod, hogy a mellette lapátoló nem jobbikos?
Add fel, ebből nem tudsz mosolyogva kijönni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gyurcsány nem kezdett el médiázni, hogy majd jól megvéd bennünket a víztől, hanem fogott egy lapátot, és odament. Ennek gyakorlati jelentősége nincs, egy lapát ide vagy oda nem számít. A tett szimbolikus. Az emberek ilyenkor nem tényleges munkát várnak el a lábatlankodó politikusoktól, hanem efféle szimbolikus tetteket.

Könyörgöm, csak a gumicsizmáskandúr ne védjen meg semmitől, mint a magánnyugdíjamtól, mert bár dombon lakom, én is elkezdek félni az ártól.
@Orica Középföldi: Nekem sehonnan nem kell kijönnöm, hiszen nem én készítettem a képeket és a cikket sem. :)
@Orica Középföldi:
Egy jobbikos lapátolna Gyurcsány mellett? Az olyan mintha cigány nőt venne feleségül a zsinagógában rúdtáncolva. Bár elég perverzek...
@Bakter: Én nem annyira ezen röhögök, sokkal inkább azon, hogy többen azt gondolják, ő most őszinteségi rohamában van a gáton, de a többi politikus csupán csak képmutatásból van vagy lesz ott. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem a net röhög rajta, hanem a lap szeretett volna ebből valami tendenciózus utálkozást kihozni.
Nem sikerült neki.
@Bakter:

Micsoda élénk fantázia:))))))
van benne valami:

Ne zsákolj te is, Csőrike!

Oligarchák, nagyurak árvízkor ne lapáttal bohóckodjanak, hanem fizessék ki egy napra a markolót.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130605_Ne_zsakolj_te_is_Csorike
@Spániel: Ugye, most nem azt akarod mondani, hogy az E2014 azért tart ott támogatottságban, mert az MSZP izmozott? Persze, hogy izmozott, az a dolguk, politikusok, ugyanolyan ambíciókkal, mint más pártok.Nem várhattuk azt, hogy ülnek és malmozva a kezükkel várják, hogy ki hívja őket egy választási szövetségbe, úgy, hogy ők a legerősebbek. Írtad, hogy az MSZP-t a választók négyötöde nem támogatja.Tudod, erre meg azt mondom, hogy az E2014-et a választók kb. 15/16-a nem választaná.Lehet egy jelenséget gizikének is és gőzekének is mutatni:például szokás kijelenteni,hogy az autóbalesetek több, mint a 20 százalékáért az alkohol felelős, de ezt úgy is lehet tálalni, hogy az alkohol mindössze a balesetek 20 százalékában játszik szerepet.Hiába tűnik soknak a 4/5-d, a 15/16-d még több.Mielőtt úgy tűnne, hogy nem kedvelem Bajnait közlöm nem így van és az MSZP sem a szívem csücske. Az utcai megmozdulásokat nevetséges dolognak tartottam/tartom, de ennek ellenére a tavalyi októberi Bajnai beszédre elmentem, mert úgy éreztem,menni kell, hogy ez rajtam nem múlhat. Hát, be kellett látnom, hogy nem hozták a várt eredményt. Ezek után az MSZP-ben kell gondolkodni, mert ő az erős, tetszik nem tetszik.Nem ülhetnek le egyenrangú félként, mert nem egyenrangúak.Egyébként meg meg lehet állapodniuk abban a jövőt tekintve, hogy ha nem a közösen lefektetett program szerint fognak történni a dolgok,akkor Bajnaiék felállnak és jöhet az újabb választás az MSZP nélkül.
@Kismacska (BELLA): "PLUSZ, basszus, azt tervezik, hogy a Fidesz HOZZÁJÁRULÁSÁT KÉRIK egy új alkotmányhoz, azt az egét neki!" Erről lemaradtam.Ezt ki mondta, vagy hol olvasható?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kösz, van (illetve nem sokkal a tiéd után lesz) saját árvizem, ahol tölthetem a homokzsákot. Hosszú a Duna...
@E.Csaba: az összest törli ez az egy mondat: "MSZP-ben kell gondolkodni, mert ő az erős"
lehet szidni, de ezen gondolat semmiben nem különbözik egyik oldali droid gondolatától sem, lehet az narancsos, csíkosos, szegfűs, elempés, dékás, libás, péjemes /remélem nem hagytam ki senkit/. Ez egyenes út a pusztulásba, ez is messiás várás, a zsákutcából amiben vagyunk, ezzel nem fogunk kijutni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha nem az erőre, akkor kire a "legjobbra"? A legjobb mindenkinek más és más (fentebb soroltad).Muszály az egyik kevésbé szarra szavazni, hogy a legrosszabbtól megszabaduljunk (FIDESZ),ezt hívják kompromisszumnak. Összefogásról van szó és mint ilyennél a kompromisszum a lényeg.
@E.Csaba: A józan paraszti választói ész azt gondolná, hogy ilyen hétmérföldes fidesz előnnyel szemben leül minden ellenzéki párt és néhány napig magában elgondolkodik. Hogyan tovább.
Súlyos szereptévesztésben van, aki azt gondolja, Ez az a ring, ahol egymást kell kiütni. Elég volt a baloldali széthúzásból, lehetne kultúráltabban és inteligensebben is közeledni egymáshoz, nem sértő üzengetéssel. Mire vezet ez? Hogyan lesz ebből korrekt, tisztességes együttműködés a jövőben? Lehet ebben hinni? Nem kívánom, hogy rajtunk röhögjön az egész világ, hogy végre megszabadultunk a hétfejű sárkánytól és önként besétáltunk az oroszlánketrecbe.
Mszp a legnagyobb ellenzéki párt. Rendben.Mire megy vele egyedül?
Több szerénységet, lenne mire.
Értünk. Emberekért.
@E.Csaba: éppen fogalmaznám a választ, de csak beismételném Spánielt, egy egyeztetés nem így történik normális világokban, erre a stílusra jó példa a narancsos zrt, üzengetés, beszólás, alázás, na ez az a stílus amitől én hányok, és megvetem az összes ilyen stílusú embert, hát még politikust, még akkor is, ha világnézetben közel áll hozzám.
a sorozat legújabb része...

okt 4. vörösiszap (FÖLD)
márc 15 hóvihar (SZÉL)
júni 4. árvíz (VÍZ)

következő elem: a TŰZ
(gondolom aug 20 vagy okt 23)

a hősünk nyomja a verklit szorgosan...

és az ötödik elem ?
@Buga.Jakab: a tisztító?
lennének ötleteim, de a főnixségről vannak kétségeim
@Buga.Jakab:
és az ötödik elem ?

Selcici?
Az újabb rezsicsökkentés hazavágja a közüzemeket

Szorult helyzetbe hozhatja a több mint kétezer közüzemi szolgáltató – és 35 ezer alkalmazottjuk – tekintélyes részét a júliusi rezsicsökkentés. Az Opten céginformációs szolgáltató előrejelzése szerint az érintett vízművek, csatornázási vállalatok és hulladékszállítók belső átszervezésekhez folyamodhatnak, veszteségeik egy részét megpróbálhatják áthárítani beszállítóikra, illetve elhalaszthatják beruházásaikat.

hvg.hu/kkv/20130605_Az_ujabb_rezsicsokkentes_hazavagja_a_kozu
@Bakter: hazánk brúc vilije !

megcsókojja selgecit:)))) és megmenti a világot !
Tegnap, a nemzeti összetartozás napjának emlékhelyén ünnepség volt Lázár János szónokkal.
Figyelve a közvetítést a néző fennkölt, a nemzetet egyesítő hangulatú beszédet várt, esetleg könnyeket is kicsalogató összeborulásról szóló magasztosságot feltételezett.
Lázár János a szokásos módon saját orgánumában csillogó szemmel gyönyörködve, a megfelelés kényszerétől áthatva, Gyurcsány Ferencet tette beszédében főszereplőnek. Gyalázkodás, nemtelen jelzők alkalmazásával nem ennek a napnak a jelentőségéről szólt, hanem a gyűlölet hangja beszélt belől, folyamatosan Gyurcsányt felemlegetve. Ezt azért nem kellett volna..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez rosszindulatú műhangulatkeltésihazugság, amit a cégekbe beépült bajnaista rettegőkommandók keltenek. A valóság az, hogy ezek a cégek az emberek megsarcolásából dőzsöltek évek óta, de ennek a vége, a kormány megvédi tőlük a zembereket.

(Tegnap nézem az orbánhíradó tudósítását a víz árjáról. Kihangsúlyozták, hogy "a Németország felől érkező dunai árvíz...". Az a kurva anyátokat, Németországból!!! Hát honnan jöjjön a dunai árvíz, Dubaiból?
De jogos, mi engedünk a rohadt nyugati burzsoá szocialista hangulatkeltők vízének, amit a gyurcsányista kémek hullámoztatnak, és egy biztos homokzsáksallerral visszaverjük az agressziót. Jól brekegtem?
@Mariann19: ugye nem számítottál másra? Ne hagyd, hogy csalódjak benned, ugye csak félve remélted, hogy talán esetleg, de igazán nem hittél ebben?
@Mariann19: annyira megszokták már, hogy az ünnepi beszédek alkalmával belerúgjanak valakiben, hogy mást már nem is tudnak mondani.
@Penivaldes:

"Én Vadaival úgy vagyok mint Semjénnel.."

Egyiket se ismered? Vagy?
@Mariann19:
Ennek a szarnak és társainak őszintén kívánok olyan betegséget, hogy más szót ne is tudjon a büdös életbe kinyögni Gyurcsány és Bajnai nevén kívül.
@Bakter: jól, lásd Mariann beírását, csak hogy kövessem a gondolat menetedet:
- Mi van a túl parton?
- Melyik túlparton?

S a többi néma csend...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eddig a kőhordást preferáltam velük kapcsolatban. Pedig úszhatnának is egész nap, keresvén a "melyik túlpartot".
ehhhh, ha Ljános lézervezérlő és elhárító szánalom, akkor eme egyede a humanoidoknak, akkor mi is?

"Nem volt egy könnyű menet" - Selmeczi Gabriella elégedett

Elvitathatatlannak nevezte a magyar gazdaságpolitika eredményességét a Fidesz szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/gazdasag/20130605_Nem_volt_egy_konnyu_menet__Selmeczi_Gabr
@Orica Középföldi: Mindkettő megmagyarázhatatlan okból ellenszenves.
@Spániel: :)) inkább nem mondok semmit..nem akarok nagyképüsködni..)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor az egy komoly IQ csata volt. :D
Ha nem a píáros kiskancsó írja meg a szöveget előre, akkor a kapanyél kilóg!
Hiába no, a Népsporton művelődött elme hatalma...
megvan!
széles: ingyen energia, ami munkát ad egymillió magyarnak és orbán 2/3-át biztosítja 2014-be is: az ÁRVÍZ
ez egy olyan egyéves árvíz lesz. ingyen van, tiszta energia, és kell egymillió magyar, aki hordja a homokzsákot, a többi meg addig elmegy orbánra szavazni.
aztabüdös, ez tudta előre!
@Penivaldes: jójó, te is nagyon okos vagy, de Konrád többre vitte. Így jó?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Buci Macin művelődni a legjobb, mert abban ott a szeretet, és az a legjobb..
@Spániel: olvastam, kiemeltem, linkeltem
van amivel vitáznék, már csak a zemberek miatt is, de a lényeggel nem tudok

@Penivaldes: pedig nyomathatod, úgy kezdődik, "hogy ugye megmondtam" :D

Ami fájdalmas, az ez:

"„Úgy gondolom, hogy ahogy a ‘89-es váltás progresszió volt, egy kinyílás, most bezárkózás és butulás látható. Csökkent a szabadság és csökkent az elgondolkodtató, egymással vitázó szabadon kifejtett nézetek mennyisége” − mondta."

mert ennek folyománya, hogy a hatalom nagy eséllyel hátradőlhet, mert azok akiknek ez nem felel meg, azok lépni fognak, mert a határok nincsenek lezárva, pedig ők lehetnének a katalizátorai a változások kikényszerítésének. Ha nincsenek, akkor a közöny, a butaság, a pusztulás marad.

Dilettantizmus mindenek felett:

Elszámolta magát az ÁNTSZ és az OÉTI - állítja a közétkeztetők szövetsége, így a minisztérium téved, amikor azt állítja nem nő az infláció felett az ebédpénz. A szervezet tagjainak adatai alapján, ha nem változik a rendelettervezet lesz, ahol dupla annyit kell fizetni a menzáért.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/durva_dragulasra_szamithatnak_a_gyerekes_csaladok_elszamolta_magat_az_emmi.555616.html

--------------------

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2013%2F06%2F05%2Fleallithatjak_a_csepeli_szennyviztisztitot_az_arviz_miatt%2F

--------------------

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F05%2Ftyuklepesben_haladt_tiz_even_at_a_dunai_vedelem_erositese%2F
@Bakter: jól...rohaggyonmeg a sokhitlrjugendáriusunoka... a vérünket, pénzünket, rezsinket akarják:-)de mi jókuruc módjára elleállunk a gaz hordáiknak! Eltipornák ezeréves+a szíriuszi évmilliárdok által determirnyákolt multunkat! Megtagadnák Pataki Attis örökségét a kettős fogamzásgátló genitális spirált, lenyúlnák a BajnaiGyurcsány maffiapáros által vezetett diverzáns, múlt setét árnyai és a multifinánczsidó töke háttérsegítségével a NER szellemét, melyet a Nemzeti Hitvallásában, Nagy Vezetőnk anyagiassággá determinált, aljas támadásaikkal meglopnák a Magyarokat, multiprofitéhségükben Ákos, a Nemzet Csalogánya Nemzetösszerakó szignáljaitól és a dunai árvíz takarásában, a jóravaló dohánybutikosok tönkretétele céljából ingyen cigarettával árasztanák el hazánkat! Ezeket az aljas mesterkedéseket a leghatározottabban visszautasítjuk, a Magyar Látenskirályság nem eladó! Igaz, vevő sem, de ez most itt nem téma! Hős Nemzettünk Sanyi Bácsival legyőzi az ármányt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nézd meg a kisfilmet, tanulmányra képes, mozdulatok, beszéd, mimika
Egy komplett pszichológus évfolyamnak diploma alapanyag.
@Penivaldes:
... meg a talpaink összeérnek... hmmmm... Egér lemészárol ezért... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ugye nem számítottál másra?"
Tudvalévő volt, hogy érintőlegesen szóbahozzák az ellenzéket a külhoni jövőbeni szavazók befolyásolására.
Arra azonban nem számítottam, hogy alpári gyűlölködés hatja át az ünnepséget. Még reméltem, hogy nem ilyen apolitikus fellépés módját válasszák, hanem a szokásos érzelmektől túlfűtött nemzeti érzésre szándékoznak hatni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miért? Egér szeretné veled összeérinteni a talpát? :DD másra nem tudok gondolni..és ezért engem lemészárol..:))
egyébként én a saját talpaim már összeérintettem..:)
@Bakter: Ebből az ünnepi megnyilvánulásból az jön le, hogy a valóságos együvé tartozás - a Fidesz által meghirdetett - eszméjét náluk még egy ilyen alkalommal is megelőzi a külhoni magyarok manipulálása a szavazatok elnyerése érdekében.
@Mariann19: helóka... már nincs szükségük a nemzeti rizsára. mostmár a cél a totál aratás és a potenciális ellenfelek eszmei, vagy ha ez nem fog menni, fizikai negligálása...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: már ketten vagyunk, és ahol ketten vannak lesznek többen is
a totál aratás a teljes anyagi, maradék szellemi tér teljes kisatátítása, a még meglévő gyenge ellenállási gócok totális ellehetlenítése, megsemmisítése, és a gazdasági és politikai hatalom birtokában, teljes ideológiai, kultúrális, szellami alávetettség megvalósítása..
csak egy példa:

"Pintér-csomag: egyetlen napig lehet véleményezni a rendelettervet
2013. június 05., szerda, 17:19 • Utolsó frissítés: 3 perce
Szerző: hvg.hu/MTI

Címkék: menekültügy; migrációs reform;

Kinyomtatom • Elküldöm
Egyetlen napot adott a kormány a menekültügyi szabályok módosításáról szóló rendeletterv véleményezésére - legalábbis ez derül ki a kabinet honlapján megjelent dokumentum ismertetőjéből."

hvg.hu/itthon/20130605_Pintercsomag_egyetlen_napig_lehet_veleme

leszünk mi még migránsok a saját országunkban...
@Penivaldes:

" Buci Macin művelődni a legjobb, mert abban ott a szeretet, és az a legjobb.."

Hát az tagadhatatlanul nem foglalkozik se Vadaival, se Semjénnel.
@Orica Középföldi: Gonosz vagy Orica, és próbálnál megcsípni, megmarni, de nem fog menni. immunis vagyok rá.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Demokratikussss!
Ne panaszkodj, lehetett véleményezni úgyhogy KUSSSSS! Nem érted te ezt, látod...
Izé, igyá, vagy valami...
@Mariann19: Még egy gondolat és befejeztem:
Simicska-Nyerges-Csányi legnagyobb bűne nem az, hogy anyagilag kisajátítja az országot, (ezt még túlélnénk) hanem az, hogy ennek érdekében ránkszabadította a monomániás, önmegvalósítani szándékozó debilek, akarnokok, jellemhibás, küldetéstudatos idióták hadát, akik szabadon kiélhetik magukat, 10 millió embert játékszernek, és kisérleti egérnek tekintve, tönkretéve minden szempontból, a nagy álom megvalósítása érdekében. És ebbe fog beledögleni az ország.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Amíg mi a köldökünket nézegetjük, közben a törököknél.... és ezért gratula minden harcoló és tüntető jumurdzsáknak:

"Ahogy azt az egyik magyar TV csatorna műsorában a Turkinfo nevű oldal főszerkesztője, Tarık Demirkan is elmondta, Törökország vezetői nem keresik a párbeszédet a néppel, mert úgy gondolják, hogy az a választások révén beleegyezett abba, hogy ők azt csináljanak, amit akarnak."
@Penivaldes:

Ne izgulj, ha meg akarnálak csípni, az halálpontos lenne:))
@Spániel: Végülis ez olyan többségi demokráciás elv, hogy ha minket megválasztanak akkor azt tesszük amit akarunk, természetesen hozzátéve, hogy demokratikus keretek között a mindent szabadnak határai vannak.
@Orica Középföldi: nem izgulok, sajnálattal közlöm, hogy cseppet sem vagy izgató.:))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Helóka!
A fizikai negligálást milyen fegyvernemben kell elképzelni. Netán spanyol inkvizíciós módszerek?
A hatalom megtartásához persze mindíg ki kell építeni a mamelukok bázisát, a mindenkor szervilis támogatókat, megfejelve az egzisztenciális függőséggel, és hatalmas állami ajándékokkal.
Elcsépelt hatalomtechnikai eszköz, de évszázadok óta bevált, és ész sem kell hozzá.
A baj az, hogy a javakkal való elárasztást azok is fizetik, akik nem azon az oldalon állnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem egy kis jóféle VSOP.francia cognac, meg Pilsner Urquel figyel a lábam mellett... nálad?
@Mariann19: pl. mondjuk nem totálisra gondoltam, lsd. eltünt mint Petőfi a ködben, egyelőre csak mondjuk olyasmire, hogy: Nédde má a Portik vádalkut kötött... és mik ki nem derültek: Gyurcsány-Bajnai ... vagy akárki korrupciós úgybe keveredett... nosza 4 évre előzetesbe velük, aztán bizonyítottság hiányában szabadlábra, bocsánatkérés nélkül...
Hát ez az. Ötszázéves eszközöket sem tudnak normálisan alkalmazni... ahhoz is amatőrök...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Látom. Lassan tik lesztek az Illés és Búbos Blanka által vérrelvédett békák szigete:-)
"Elmoshatja az internetet az ár Budapesten
2013. június 05., szerda, 16:06 • Utolsó frissítés: 47 perce
Szerző: MTI

Címkék: telefon; tévé; árvíz;

Kinyomtatom • Elküldöm
Az árvíz fennakadásokat okozhat a Magyar Telekom vezetékes telefon-, televízió- és internetszolgáltatásában Budapest érintett kerületeiben, valamint egyes Pest megyei településeken – figyelmeztet a társaság a szerdai közleményében."

(csendesen mosolyog...) milyen törvényt is fogadtak el a múlt héten?
Remélem az ócsai lakópark nem veszélyeztetett:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az ujabb rezsicsökkentés hazavágja közüzemeket."
Tegnapi hír, hogy egy külföldi hulladékszállítóval az egyik város felbontja a szerződést. Azzal a szolgáltatóval, aki évek óta
megelégedésre, korszerű eszközökkel végezte a munkáját, és helyi vállalkozás veszi át a feladatot.
Nem kis cégről van szó, amely befektetett, letelepedett, beruházott kezdettől.
A befektetéseit most sutba dobhatja? A telephelyét hagyja az enyészetnek?
Mit szól ehhez az eu? Meg lehet tenni a befektetőkkel, hogy indok nélkül hatalmas veszteséget okozva kirúgjuk őket?
"Orbán zöld jelzésére vár a nemzeti adományvonal
2013. június 05., szerda, 17:29
Szerző: hvg.hu

Címkék: Magyar Telekom; Vodafone; Magyar Vöröskereszt; Telenor; Adományvonal; Emberi Erőforrások Minisztériuma;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#2)
Több mint egy éve készül, a múlt héten véglegesítették: miniszterelnöki döntésre minden telefonszolgáltatónál be kell kapcsolni a katasztrófa áldozatainak megsegítésére létesített állami adományvonalat. A karitatív szervezeteknek így konkurense az adománynak pedig ára van."

Ez is Orbán hatásköre? Nem csak a foci? Megnyugodtam. Jó kezekbe kerülnek az adományok:-)

hvg.hu/gazdasag/20130605_Orban_zold_jelzesere_elesitheto_a_nemzeti
"A Nemzetpolitikai Elhülyülés Napja
Tegnap, június 4-én az egész magyarság ünnepelt. Főleg a magyarországi magyarság, a külhoni mintha valamiért nem lett volna annyira lelkes."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130605_A_Nemzetpolitikai_Elhulyules_Napja#rss
@Mariann19: "Mit szól ehhez az eu? Meg lehet tenni a befektetőkkel, hogy indok nélkül hatalmas veszteséget okozva kirúgjuk őket?" Mindent meg lehet már tenni...

"Tóta W.: A félelem bére
2013. június 05., szerda, 07:31 • Utolsó frissítés: 9 órája
Szerző:
Tóta W. Árpád

Címkék: RTL Klub; TV2; korrupció; Simicska Lajos Nyerges Zsolt; reklámadó; tévémutyi;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#198)
Ha egy különadóról a kivetése pillanatában tudni lehet, hogy tönkre fogja tenni az ágazat legnagyobb szereplőit, akkor egyértelmű, hogy ez is a célja. Az indítékért sem kell sokat kutakodni, közismert. A kisgömböc feneketlen bendőjének hiányzik a TV2, és ha egyszer ő a törvény, akkor el tudja intézni, hogy Magyarországon a televíziózás rossz üzlet legyen. Mármint amíg be nem kebelezi a bizniszt, mert utána majd ünnepélyesen ki lehet vezetni az adót. "

hvg.hu/w/20130605_A_felelem_bere
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem rossz, de nekem annyira nem tetszik... A skót szerintem kellemesebb! Sörben a cseh és a német.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igaz, nem kell ehhez gyilok.
Budai Gyula több mint 1200 ügyet indított, melyekben 7-8 esetben történt bírói határozat.
A fennmaradó több száz esetben morálisan és egzisztenciálisan végérvényesen megsemmisített közéleti és politikai szereplőket tettek parkolópályára, akiknek az életben nem fog sikerülni újra talpra állniuk.
Korszerű eszközök valóban.
@Mariann19: Naugye. Ha politikailag, egzisztenciálisan lenulláznak, a közéletben halott leszel.
Sose felejtem el a mélykeresztény pacsirtaírtó féreg sunyi bazsalygását, amikor göcögve hörögte a mikrofonállványbe: "A feladatom, Gyurcsány karaktergyilkolása volt". Majd elégedetten hátradőlt. "Sikerült"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A kommersz skót, mint a Tícsör, ami lássuk be ottani viszokhoz képest a hordóalji seprű ég és föld. A maltoknál más a helyzet, de ahhoz már legalább Palcsó Tamásnak, és/vagy sántának kell lenni anyagilag.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne beszélj hülyeségeket! Igaz nem egy drága, de kellemesen malátás darab!
A kedvenc 18 éves skót levem eltűnt... :((( Szomorú vagyok... Legalább lennél megértő, de hát egy ilyen állattól mire lehet számítani! :)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A TV2 nagy valószínűséggel áldozatul esik a jól kimódolt reklámadónak.
Ördögi a terv. Egyrészt meg lehet szerezni egy kereskedelmi TV-t kiszolgáltatott helyzete miatt olcsón, másrészt médiafelületetet lehet nyerni bejáratott üzleti múlttal.
Ehhez elég egy tollvonás, arról nem is szólva, hogy az ezt a célt is szolgáló reklámadó számos más vállalkozást is a padlóra küld.
A karaktergyilkolászás végrehajtóit utól érheti a
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: utólérheti a nemezis. Fanatikusan hiszek a sors igazságosztó szerepében.
@Mariann19:
Simicska ettárs meg morzsolgatja szőrös mancsait.
Ha valaki a zsidókat meri még egyszer nekem emlegetni (Gábris, ne vedd a szívedre, de kb. a hozzád hasonlók), akkor az szellemileg a strandpapucs szintjére züllik a szememben...
Tényleg, a Jobbik volt már tüntetni az osztalékot felvevő Simicska ettársnál?
NEEEEEEM???
Meglepődjek? :(
Ezeken az IQ bajnokokon???
@Mariann19:
Kapcsolódnék! :))
Az életben mindenért meg kell fizetni!
Mindennek ára van. Ez egy pár közszereplő arcán szépen látható is...
Cukor falat vagy Fabius es cseppet borzasztoan alszent. Kivarod mig atlepunk juni 5-be es kiteszed azt amit tegnap kellett volna. Ez mara megragott kiflicsucsok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és a szellemi leépülés ami nem látszik az smafu? Pl. a jókeresztény levitézlett borvirágosorrú tvszpíker, noch da zu Te! :-)
@Mariann19: Felejtsd el a sorsot, meg a nemezist... az is csak egy judeoliberálbolsevista trükk...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Háááááát... arról én nem tudok nyilatkozni, de ha te igen, akkor... :)))))))))) MESÉLJ!!!
@Mariann19: Erről van véleményed?

"Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.04. 21:01:56
@jaegtoer: a tőzsde úri huncutság. Nem lehet megenni, betenni a párnacihába, oszt a zasszonyt se lehet vele megkalapálni... uhrggg mondá a neandervölgyi magyar gazdasági szakember..."
kibaszottul unalmas már ez az orbánozás....
""Börtönben fog ülni, aki árvíz idején lop" - bekeményít a Fidesz"

hvg.hu/itthon/20130605_Bortonben_fog_ulni_aki_arviz_idejen_lop_

deszéplesz Simicskát, Lázárt, Sesztákot rabláncon látni:-) Úgyse tudják megállni:-))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mikor, mikor??? Amikor este beülök a kádamba te majom! :D
Egy kis skót lé a pohárba, be a kádba... hmmm...
Honnan értenéd te ezt! :)
@FILTOL: picsának jöttél akkormeg ide? Leomlott a Barri-kád? Kiszabadultál birka?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hazug fidesznyik... eufeminizálsz itten nekünk... esste kikóvályogsz a családi sör után gyíkot vetni a kertvégi budiba, de megbotlasz, oszt beszédülsz a lékett kapott ladikodba, ázik a segged a Dunában, kezedben meg az ötliteres malmonkannásbor... erre vered magad? :-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a Bódva-és Sajóvölgyében spec és is voltam homokzsákolni (de nem írtam erről hazugságokat a bloggomban nagypofával), és nyilván a civilek építették újra Kolontárt igaz? és soha 3 év alatt semit, de semmit nem csinált jól az orbánkormány, semmit...igaz, hogy letartóztattak minden gecit a vörösiszap miatt, igaz, hogy MINDENT helyreállítottak, igazm hgy a vagyont nem hagyták kimenteni a MAL-ból, igaz, hogy teljes vagyonelkobzást kaptak.....de nem bazdmeg, köcsögorbán ELŐRE IS.
epehányás, hazugság és kibebaszott nagyaképűség...na ezért is lettetek elhajtva a faszba 3 éve a picsába.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne felejtsd el, hogy a Jobbiknak ki adja a hátszelet. Miért is tüntetnének Simicska ellen?
"Kapcsolódnék."
Mármint a bosszúálló sors elméletünkhöz.
Bolikám! Általában korszerű elveket vallunk, de ebben legyünk konzervatívak, mert a történelem is és a mai élet is ezt igazolja.
Sajnálom, hogy a mi Nyulam-bulamunk ebben borúlátó, nem tudom, hogyan tudnánk némi optimizmust a lelkébe lehelni. Bár valószínű, hogy megviseli kutyuja emigrálása a szabad világba, de emiatt nem lenne szabad búnak eresztenie magát.
Úgy látom, hogy Te, mint kedvenc Tökije sem tudod jobb útra téríteni.
Maradjunk ebben a kérdésben továbbra is fanatikusok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: héhó... kulturális programajánló árvíz idejére: (bár ez a visszadugás kicsit zavaros)

"Dugás és úszás faltól falig és vissza
Interjú Szepesi Nikolettel könyve motivációjáról, és arról, miért játszhatná őt Julia Roberts."

hvg.hu/kultura/20130605_Dugas_es_uszas_faltolfalig_es_vissza__S
@Mariann19: nem borúlátó vagyok, csak kicsit nihilista, realista és fatállista. Ebbe a nemezis és a nemez se fér bele.
@Mariann19: mer pl. ha lenne végzet, proliboli már rég elhagyta volna a lakáskulcsát:-))))
@FILTOL: szépember! Ha majd azt is elárulod hoválett a kisemberek által összekuporgatott egymilliárd segélyforint amit a kolontáriak még ma is várnak, akkor az összes többi érved megsüvegelem. Addig dugulhatsz a falvédő-prospektus dumáddal.
@FILTOL:
Aha... szerintem is... qurva unalmas Rákos elvtárs utódja!
Szánalmas is!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Erről van véleményed?"
A tőzsdei huncutságokról nem tegnap váltottunk szót Jaegtoerral?
A nemezis már élt, amikor a judeoliberálisbolsevista eszmék még képzeletben sem léteztek.
Jobb ha hiszel a sors automatizmusában, mellyel helyrehoz minden anomáliát, mert a bosszúállás veszélye miatt igyekszel jó ember lenni a megdicsőülés reményében. Ezáltal nemes lélekké válsz.
Hallgass Bolira és rám!
@FILTOL:

epehányás, hazugság és kibebaszott nagyaképűség...na ezért is lesznek elhajtva a faszba!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Örüljél, hogy Bolinak megvan a lakáskulcsa, és nem vitte el az ár a Dunán szeretett Tökidet!
Téged is megajándékozott a sors vele, ahogyan elnézlek Titeket.
@FILTOL: és tudod az is nagy baj, és rohadtul megértem felháborodásodat és komplexusodat, hogy szemben veled, nekünk van mire nagyképűnek lenni, igaz jónéhány diplománkat nem schmitt-nódszerrel, nem a károli janicsárképzőn szereztük, és bizony itten majdnem mindenki a saját munkájából él, nem élősködik az államigazgatás pöcsén, vidáman segget nyalva. Na, mehetsz postaládát nézni, megjött e a NAV-tól a Filtol-engedélyed, mára már megdolgoztál érte.
@Mariann19: ááá ez egy krea-cionista eszmerendszer... meghagyom a hívő lelkeknek. Ma már minden másképp van. Lásde! Prolinak is csak egy egyállatos Noé bárkájára futotta. És még csak nem is a legérdemesebb állatot (engem nameg tégedet, mer ugyi mink egypest-egylék) akarja megmenteni, hanem egoista módon a saját tyúxaros életét:-)
OFF
Most szét fogtok szedni, vagy beépítetek a töltésbe, de vállalom. Az gáz, ha én úgy érzem, hogy ha Mesterházy vezeti a listát, mint miniszterelnök, én el sem megyek szavazni?
Szóval, most üthetek!
@FILTOL: Kishaver... annyira ne vergődj... Ha jól emlékszem 1974-ben én is álltam tökig a Sajóban, cincálva a visítozó disznót, mögöttem meg a gazdacigány a nagykéssel üvöltözve (hála ég, neki a víz majdnem nyakig ért), hogy lopjuk a jszágát. Oszt mégsem verem itten a nyálam, és pláne nem vergődök különféle pártbrossurák orbéres terjesztésével:-) Ettől hála isten nekem kicsivel minden szempontból több adatott. Kicsit sajnállak, hogy neked nem. És a blogod? Bevallom, nem érdekel. Bőven elég, amit itt olvasok tőled. Nekem is van mentális tűrésküszöböm:-)))
@Mariann19: én mondjuk a magyar közgazdászok ughrrr kőbaltás hozzáállásáról kérdeztem a véleményed, nem a tözsdéről...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hülye vagy??? A nyakamban hordom! :)
Baszod, én büszke vagyok "proli múltamra"!
Igaz munkásmozgalmi múlttal és olyan remek kitüntetésekkel, komcsi pedigrével nem tudok büszkélkedni, mint Piktor és faterja, vagy a Kövér család - Pokorni elvtársat nem is említeném - továbbá nem élvezhettem a tanulmányaim során sem a Párt óvó kezeit, örültünk, ha a számlákat kifizettük és még a zsíros kenyéren kívül jutott másra is.
Csóró sorból jöttem, nem kergetett a párttikár fater az asztal körül, ha nem akartam az arany evőeszközzel a kaviárt zabálni.
18 éves korom óta dolgozom, tanulni munka mellett tanultam.
Nem lehetett mindenki olyan derék kommunista elvtárs, mint a narancsbolsi párt tagsága!
Gond???
@V-PORT: Tudod, az a gond, hogy mindenki a szarvánál akarja megfejni itten a thenet. Azon agyalnak és kivánságlistákat állítanak össze, hogy milyen legyen a következő miniszterelnök. Pedig sokkal egyszerűbb lenne a megoldás, ha azt fogalmaznák meg, hogy MILYEN NE LEGYEN!
Sokkal hamarabb meglenne a közös nevező.
SOS, állatmentők!

Dunaparasztiban állatok vannak a vízben. Tucatnyi tükörpontyot láttak a vízben. Ha nem jön segítség, ki tudja milyen beláthatatlan következmények lehetnek!

Segítség!
@V-PORT:
Legyen! Báááár... tudod mit?
Jól kicseszünk veled!
EZÉRT SE!!!
:DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És Népsportot sem kaptál, mint napi kulturális betevőt a habos kakaó és a kuglóf mellé az istálló sarkában? Apád nem pofozott fel naponta? SZet-es sem voltál? Teeee örök lúzer! :-))) Sose lesz belőled ministerelnök:-)))
@V-PORT: nincs miért téged ütni, ezért meg főleg nem.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és én még azt hittem kicsiként hogy a miniszterelnökséghez külön képesítés kell..
nem volt mivel kitörölnie az hátsóját?:)
@Mariann19: "Örüljél, hogy Bolinak megvan a lakáskulcsa, és nem vitte el az ár a Dunán szeretett Tökidet!
Téged is megajándékozott a sors vele, ahogyan elnézlek Titeket."

Én nem féltem az ürgét. Dunakeszinél kihalászná a pógi, oszt jól befogná libabajnais tacepaót festeni közmunkában:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én tudom, hogy milyen ne legyen, és ezért vagyok, most kicsit bajban.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne vedd el a kedvem most, hogy Bolival közös eszmerendszerbe tömörülve hagyna minket a bárkájából kiesve az enyészetnek. /Na ebből a mondatból alig tudtam jól kijönni./
Küzdene értünk az evezőlapátjával, csak az nem biztos hogy az irány kifelé vagy befelé lenne.
Két ilyen kincset, mint mi vagyunk csak nem hagyna kárba veszni. A jövőjét kockáztatná.
@Penivaldes:
Hülye vagy??? Hokedlira nem tellett! :(
Krumpli volt, hogy akkor volt, amikor találtam egy ötvenest a focipályán! :(
Azután jött az enyhülés (gondolom akkor Piktoréknál már autó is volt) és tanulhatott a családunk...
Hiába no, nem lehetett mindenki olyan mocsok ellenálló, mint Piktor, Kövér elvtárs, vagy Pokorniék!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: túl sok Nils Holgersont néztek a keszik, abban volt annyi lúd. meg a Ludas Matyiban.
azt azért elképzelem, hogy hősünket kihalásszák...milyen hal ez hé!?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát igen, bezezg ha ellenálltatok volna akkor lehet ma te lennél a Kövér...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszod! Bevállalom! :))
A Népsport nem vonzott, atletizáltam.
Tudod, a szexxel is úgy vagyok, mint a sporttal. Nézni nem olyan jó, mint csinálni! :)
@Mariann19:
nono... Elbizakodottnak tetszik lenni nagy'sád! :)

Nem jössz felénk jun. 21-22 körül? A többieket, ezeket a nyomikat meg sem kérdezem! :)

Láttad a szigetközi műsort? Legközelebb majd mi is leszünk. :D
(Jön velünk a stáb, 2 napos forgatásra...)

videotar.mtv.hu/Videok/2013/06/01/14/Vizitura_2013_junius_1_.aspx
@Penivaldes:
Háááát... majdnem hasonló! :) De ez már sok lenne... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na jó, jobb lennél, benne lennél a tévében mi meg ragadnánk rá:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Elbizakodottnak tetszik lenni nagysád!"
A francba Boli! Csináltam magamnak egy kis magabiztosságot egy mondattal, most visszasüllyesztesz a névtelenségbe.
Ez is a sors keze!
Váratlanul ért a junius 21-22-es programajánlat.
Nem kizárt, ha valaki itthon vállalja a teherfuvarozásomat méltányos taksáért. Férj, gyerek?
@Mariann19: Amilyen ez csak piszkálgatna bennünket az ereverevezőjével, Neked esetleg lenne kicsi sanszod a túlélésre Sellőként, de mielőtt elúsznál a nagy kékségbe, néhány erőteljes farokiszonycsapást megérdemelne:-)

Más... Még nosztalgiázik itten nekünk bánatos apjáról, akit az őrületbe kergetett vásott kölyökként, oszt sírva fakadok. :-) Pedig csak tökátlagos gyerekkora volt, mint annyi hasonlónak, mint pl. nekem is, esetleg Neked:-)
Laktunk mi is olyan lakásban, ahol a körgang végén volt az öntöttvas slózi és telente benzinlámpával kellett leolvasztani a jegyet benne, meg a szart, volt olyan autón, amit az Epokitt tartott össze, etc... és asszem mégis emberek lettünk, nem is akármilyenek... persze kivéve őtet:-))))
@Mariann19: Mr. Rezigmáltat a túráról felejtsd el... rosszat teszel neki. Megfertőződik, oszt Mr. Deklasszálttá változik, oszt viheted Neki az áfgya a reggeli tejszínhabos fagylaltját:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szeretem amikor nosztalgiáztok, jó ilyenkor olvasni titeket. én sajnos még nem tudok nosztalgiázni
@Penivaldes: "a Népsport az mi? " az egy olyan újság volt, (napilap), amit ha nem olvastál, és nem azon művelődtél és szocializálódtál, akkor sose leszelhetsz miniszterelnök:-) (mondjuk az ÉS, MozgóVilág, HVG, helyből felejtős, ezek olvasgatása kizáró tényező) Esetleg jellemerősítőként még szóba jöhetett a Szabad Föld periódika, és az évenknti Kicses Kalendárium, mint minden zükséges információ forrása:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jóvanna... kaptál mára eleget. De lásd be ílyen randán leszónni a feredőzésemet... Megérdemelted! Gaz alávaló:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jól látom, hogy Filtol bajtársat nemlátom? :-) Elfüstölt? Pedig deszeressem:-)
@Penivaldes:
Csodálod??? Ez ilyen! :(
Áááá... Az ormányáért 2 töltényt, meg 50 forintot adnának még ma is!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne légy naiv! Az ő párttagkönyve még a 6, vagy a 8 között van.
Persze lehet, hogy a komcsi pártban! Rákosi elvtárssal együtt léptek még be...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szeressed? Persze az ilyent én is, egy szívlapáttal, félig átsütve...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tudod ez úgy van, hogy kinek a nemesi múltja, kinek a nemes lelke adatott meg.
Miután nekünk a gátfutás jutott még emellé, nem síma 100 m-es, kapartunk. Hol jeget az ablakról, hol némi megvilágosodást.
Juthattunk volna előbbre is, ha akkor lett volna annyi eszünk, mint most. Ez azonban az emberiség jellemző tulajdonsága. Késő bánat.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mr. Rezignálttal nincs kéjutazás, mert ha bármilyen fordulat bekövetkezik az úton, ingerült lesz. Engem meg elkerülhetetlenül elfog ezen a röhögés, a vita tárgya ezek után az, hogy miért vigyorgok, nem a bekövetkezett malőr.
Ahelyett, hogy örülne a vidám környezetének.
Majd a fagylajt!
@GeoCracker: végül is mehetett volna kubába koktélozni mint megyó...nemdebár?
az volt a daliás tett....
@Penivaldes:
PERVERZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bár anno '87-ben - amikor kiskegyed még halvány, perverz gondolat sem volt - egy alföldi kiképzőbázison, ahol a táborparancsnok ellopta a fejadagunkat, marhára megörültünk, amikor az országos lőbajnokság volt. Onnantól, amíg azt tartott, rendes kajaadagokat kaptunk...
Amikor kérdezte a frissen hozott szakács, hogy mivel kérem a túrós tésztát, mármint hogy szalonnával, vagy cukorral, csak annyit tudtam ráröffenni, hogy "mindegyikkel"!
Még 2x kellett rászólnom, hogy ne rajtam spóroljon...
Életemben nem ettem olyan finom szalonnás, porcukros, túróstésztát! :)
@Mariann19:
Most akkor kiről is beszéltek??? :| Én elásom ezt a répakillert, majd kiskegyed is... :))
@Mariann19: Rosszul látod, Ha akkor lett volna annyi eszed mint most, akkor konyhalány lennél valahol Londonban:-)
@Buga.Jakab:
Ez a zórjáskerék egy nagy gagyi.
A kétszer magasabb igazi nemzetit, augusztus 20-ára rakják össze.
A Felcsútbasznád Eye lesz a valódi szenzáció!
Tizenkét óránál a csúcsponton tisztán lehet követni, ki lopja a helyi gazdáktól a szart és a czenterpályán folyó „rangadó” is élvezetes látványt nyújt majd a magasbúúl.
Jegyek előzetes regisztráció után, fényképes önéletrajzzal rendelhetőek a hat utcás metropolisz honlapján.

Erzsébet téri… ugyan.
@Mariann19: Sanszod sem lett volna többre vinni ebben a kontraszelektált világban. Itt már nem a középszer úl tortúrát, hanem az emberi butaság és az idiotizmus...
@Mariann19: és én akkor mostan hova álljak? Se nemes testem, sem nemes múltam, senemes lelkem nincsen... Kérdezd csaka Bolit:-)
@Mariann19: Pedig nincs jobb dolog, mint egy malőrőn történő térdcsapkodós együttröhögés-vihogás... én tudom hálisten:-)
@FILTOL: röviden de velősen: IDIÓTA ... DEMAGÓG BAROM... slucc-spájz...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A halat meg késsel! Barbár... igaz a bosos-kristálycukros káposztástésztánál nehéz jobb kaját elképzelni:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kispofám, ha előtte neked is 3 hétig ellopták volna a kajaadagodat akkor csóváltad volna azt a .... vérnyúlfarknyi kis micsodádat!
@FILTOL:
A blogod címe... telitalálat.
Gratulálok.
Amúgy fáj, vagy rendszeres kezeléssel tünetmentessé lehet tenni?
A válasszal ne fáradj, nincs nehézbúvár felszerelésem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Én elásom ezt a répakillert, meg kiskegyedet is."
Tegyél közös sírba, de még a társadalmi temetésről szóló törvény végrehajtási utasítása előtt. Mert akkor Neked kell minket felöltöztetni, behantolni, miegymás.
Mondjuk az ásás nem gond, azt szereted csinálni.
@Knósszosz:
Az még semmi... Gondolj bele, ezt a szerencsétlen ostoba parasztot nem igazán kommentelik szét! Vaj'h mi lehet az oka?? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na úgy látom van itt egy kis eltévedés. én kérlek, nem cukros túróval eszem a szalonnát hanem, elsőnek megpiritom a szalonnacsíkokat, majd kiteszem egy tányérra, amire túrót kanalazok, csak úgy magába, esetleg megzöldfűszerezem majd késsel villával elfogyasztom.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hvg.hu/kultura/20130605_Dugas_es_uszas_faltolfalig_es_vissza__S

HÖÁRGGGGGHHÖÖRRRGGGHHÁÁÁÁRRRGGGGGHARRRGGG!
"hvg.hu: Az ördög ügyvédje a kedvenc filmje. Tényleg ennyire tetszett? Meg Madonna, Dido és Moby. Sőt, megemlít valami Cult nevű zenekart."

valami Cult nevű...ÁÁÁÁRGGGGHHHHH LŐFEGYVERT DE AZONNAL! valami Cult nevűŰŰÁRRÁGDRÁINNRGHHYTZXZZXXZ
The Cult! b+ The Cult! nem VALAMI CULT NEVŰŰŰŰÁÁÁÁÁ.....
@Mariann19:
Nagy duzzogva.
Az elásás stimmel, de a többiben ne reménykedjetek!
Különben is, a víz elvisz... :D
A halak meg éhesek...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Micsoda világot élünk! Tényleg jobban jártam volna, ha most konyhalány lennék egy londoni külső kerületben. Bár még nem késő.
Először bekaszírozom a kintlévőségeimet és veszek jegyet egy fapadosra.
"És én akkor most hova álljak?"
Egyelőre sehová, várd ki az ingyenes karitatív ebédosztást, és aztán beállhatsz a sorba.
Személyit vigyél, mert igazoltatnak, láttam erről egy fotót.
Ez lesz az a malőr, amin lehet térdet csapkodva.... röhögni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:D
Hát, sejtelmem sincs!-:))
Mélyelemzést úgy húsz perc múlva, vészhelyzet állt elő, elfogyott a söröm.
Séta van.
A Nyúlba tölts viszkit, ki ne száraggyon, he!
gyermekkorm kedvence volt amikor kinyalakodhattam a lábost.
@Penivaldes:
Szerintem összekötözlek a mosógépkiller csókával és ott löklek a Dunába benneteket, ahol a legmélyebb! A végetekre egy Szaharov típ. hűtőt is rákötök...
@GeoCracker: kár, hogy senki nem nézte homokzsáknak
@Knósszosz: emlékszem amikor még pöttöm voltam és a mamánál nyaraltam mentünk nyuszisimogatni
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hajjaj! Félek, hogy elvesztettem a rokonszenvedet. Így menjek júniusban hozzátok gyanútlanul vízibulizni?
Aztán egyszercsak névtelenül eltűnni a habokban?
Ez az árvíz meg a fene tudja, hol dob ki! Pedig csak jobb lenne itthon...
nincs annál jobb, mint lenyalni az ujjakról a mártást titokban..
Ecce homunculus a'la Filtol:

"Zavarkeltés, óbégatás, erőszakos cselekedetekkel történő médiahack (mivel oly mértékben a kutyát sem érdekli amit csinálnak). Megtámadni mindenkit akit a fidesz támogat. Nevetséges cirkusz, vernyogni ha ÉN nem kapok pénzt és sikítani ha MÁS kap. A közpénz sorsa csak akkor elfogadható ha az felém áramlik. Tartson el a zállam mert ÉN művész vagyok, ne ugasson bele mit csinálok mert az diktatúra. Hihetetlen látni, hogy a nézők milyen nyugodtan fogadták a botrányt, és Markó nagysága, hogy ezt a kis szőkített hajú senkiházit emberként tudta kezelni.
Itt is eprészkedett a blog.hu-n az általuk gründolt Humán Platform. Adta a nagy önállót, persze egyszerű volt az egész mint az egyszer-egy.
Az egész művészbagázsra egy szívemből jövő bejegyzéssel köszönnék el a modoros.blog.hu-ról:"

Csakhogy helyén kezeljük a dolgokat:-)))) Szánalmas kultúrproli... amolyan miniKerényi és Fekete zabigyereke... klasszikus paraszt az uborkasalátához... csak tudnám, miért ugat bele abba, amihez síkhülye... jahhh, hogy ezért fizetik?
2013.03.25-től a hozzászólások száma:

"Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások."

Ennek 1 barátja, családtagja sincs? Ezért jár ide? Egyedül érzi magát? Barátkozni akar? Így nem fog menni....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: pedig ha kedvesebb lenne akkor szívesen keblünkre szorítanánk. na de amig ilyen kis szúrós..
@Secnir: má szétröhögtem magam a viszketőpicsjú ordasloncán:-)
@Penivaldes: nekem meg kamaszkorom kedvenc tevékenysége volt kinyalni a pikszist:-)))) akkor ki győzött? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Neked is egy másfél méteres beeeeeeeee!
Most nosztalgiázom. Kezdetekben Szívvel egy húron pendültünk egy témában marháskodva, ellenedre.
Még új voltam.
Válaszod a következő volt:
"Ne röhögjetek! Dögök vagytok!"
Akkor éreztem, hogy befogadtál. Most meg jöhetnek a halak lakomázni?
Sújtva vagyok, porig!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én győztem, mert azt is szerettem amikor lefutottam a dombról és ugrottam, és a puha fűbe landoltam:)
@FILTOL: Azért én reménykedem, hogy orbánod nem irányít az árvíznél...idióták irányíthatnak egy országot, de a vízár...
hiába a gyermekkor az szép, a lejtős kert, a fáramászás..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A kutya meg még le is hugyozza... Ááááá... Csúnya világ van... :D
@Mariann19:
Drámai ez... :)) Most aztán menőzöl...
"Tartson el a zállam mert ÉN művész vagyok,"

Pontosan. A befizetett adó egy része az állami mecenatúrára van kivetve és szánva. Normális országokban az elosztás a "kitermelt" művészi érték, nem pedig hatalomkiszolgálás függvényében történik. Éppen ezért a témogatásokat politikailag független kuratóriumokra szokás bízni. Na, ez jelen pillanatban itt elképzelhetetlen.Ha kedves Filtol ilyen alapfinanszírozási dolgokkal sincs tisztában, erőteljesen megkérdőjelezhető blogtevékenysége. Mert ez így az aktuális politikai hatalomnak történő csontig benyalás, ami nem vitaalap. (az aktuális hatalom, jelen hozzászólás esetében a MINDENKORI AKTUÁLIS HATALOM! )
Magyar tévé, orbánhíradó.
Hende Csaba a levegőből megtekintette az árvízi védekezést.
Orbán Viktor személyesen irányította védekezési munkálatokat.

Hármas szín, ötös kép. Jelen vannak: homok, zsák, ember, víz - és Ő meg a gumicsizma.
- Jani bácsi, ne úgy tegye oda azt homokzsákot, hanem amúgy. Úgy a, lássa, így könnyebben belefolyik a víz, és nem viszi el onnét az ár. Sanyi bácsi, ne a zsákba lapátolja az anyagot, hanem emide. Ahogy mondom. Csinyáljon egy olyan trapéz alakú homokhányást, osztán arra teríccse rá a zsákot. Így megtartja a víz nyomást, és a zsáktó nem is ázik át. (súgva) Ne hallgasson arra sárga mellényes vízügyesre, az már a Pufajkás idejében is itt okoskodott. Vigyázni köll az ilyenekkel. Nem figyel a körmükre az ember, és már viszi is a víz a tyúkólat.

(A Zember tragédiája - elveszett fejezet.)
megettem a kolbászos hagymás tojást vajas kenyérrel.
@Penivaldes: Pedig pont annak kéne örülni, hogy a bajban megszületik az összefogás. :)

Jut eszembe, lehet, hogy igaza lesz Rodeónak??? ;)

muon.hu/on-line-tartalom/1480-elmoshatja-az-arviz-a-parlamentet
"A komáromi térségbe érkezett szerda délután Orbán Viktor, ahol személyesen irányította az árvízi védekezés munkálatait."

Eközben Elena Ceauceascu asszony a Tudományos akadémián tartott érdekfeszítő előadást a cokettő szerepéről a kommunista társadalomban.

Ja, bocs, Más kor. (?)
"Szerdán este nem sokkal kilenc óra előtt erős földrengés volt Vác térségében."

Nem kamu. Még a papagájok megriadtak.
@DarthVader:
Dehogy! Csak az évszám módosult... A TEHETSÉG meg adott!
@Bakter: nem a földd reng, hanem a gazdaság dübörög...

amugy orbán arra járt mérgében megrázta a földet...
hol van a mosógéptáncoltató görög?
"orbán viktor megérkezett Tátra"

? nem a Tátrába ? :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

És ennek a kibővített változata:

"Biztosítson számomra a zállam élhető környezetet, életteret, betartható, elfogadható közmegegyezéses jogi környezetet, mert ÉN ÁLLAMPOLGÁR vagyok,"

Pontosan. A befizetett adó egy része az állami működőképességére, az állampolgár EMBERI ALAPJOGAINAK BIZTOSÍTÁSÁRA ÉS NEM KORLÁTOZÁSÁRA és ezen feltételkeretek megteremtésére van kivetve és szánva. Normális országokban ez nem hatalomkiszolgálás függvényében történik. Éppen ezért a témogatásokat politikailag független érdekvédelmi és szakmai szervezetekkel szokás egyeztetni. Na, ez jelen pillanatban itt elképzelhetetlen.Ha kedves Filtol ilyen dolgokkal sincs tisztában, erőteljesen megkérdőjelezhető blogtevékenysége. Mert ez így az aktuális politikai hatalomnak történő csontig benyalás, ami nem vitaalap. (az aktuális hatalom, jelen hozzászólás esetében a MINDENKORI AKTUÁLIS HATALOM! )
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bárcsak már ott tartanánk...

hogy gebedne meg ez a zsírfejű hazaáruló ügynök...
Ez se rossz azért.

A Fidesz újraértelmez egy szót

A kormány földtörvény-tervezete szerint külföldi az, aki “nem tagállami állampolgár”. Tehát a Fidesz javaslata szerint például egy osztrák gazda nem számít külföldinek, amennyiben földet kíván vásárolni Magyarországon. Orbán Viktor három éve éve nem ezt ígérte.

www.noltv.hu/video/4985.html
@Bakter: "- Jani bácsi, ne úgy tegye oda azt homokzsákot, hanem amúgy", mer emígy nem látszik a fidesz embléma, meg a Közgép címer! És ha végzett... na itt egy tábla, tűzze be a gátba! "Itt járt Orbán Viktor!"
@Buga.Jakab:
Hogyan lehet így beszélni, egy görbelábú, potrohos, másodosztályú focistáról??? Már szinte sajnálom... :D
@Buga.Jakab:
Hogyan lehet így beszélni, egy görbelábú, potrohos, másodosztályú focistáról??? Már szinte sajnálom... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jól van. Hagyjál egy kicsit nagyra vágyni.
Egyebem sincs.
@Penivaldes: elment sörér... nem bírta ki hazáig... a lépcsődházmesterben hortyog...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nevetnem kell....hiába provokálod az ostoba gyorsan lenullázza magát
elárvulok, senki sem akarja megmosni az ablakom?.((
@DarthVader: A kakasok nyugodtan megdögölhetnek. Orbán Viktor nélkül a Nap se kel fel. A Napot noszogatni kell, mert fingja sincs a munkaalapú társadalomról. És a keleti nyitás is nagyon fontos. Ha kinyitjuk a keleti ablakot, a Nap is legalább 2 órával korábban kell. Így dolgos népünk naponta 2 óra munkával többel tud küzdeni a multinacionális-kultúrális rezsidémon ellen, nemm mellesleg a Haza, amelyik nem lehet ellenzékben, hamarabb fényre derül.
Nézem az ATV műsorán a Bánó vezette "A tét"-et.
Félelmetesnek tartom, hogy G. Fodor Gábor, stratégiai igazgató saját magában találja meg a gépontot, és örül neki. Ezt a határt képtelen átlépni, annyira élvezi, hogy a valóság lepereg róla. Most például azt mondja, hogy a fidesz vezetői fejében egy nagyon erős mondanivaló van...
De mi?
@Mariann19:
Hmmmmm... Hüle nyulunk meg indiszkrétkedik! Vagy kreténkedik??? :O
@Dr. jenőke (jenőke):
Bazzz. Minden tiszteletem a tiéd! Nagyon erős a gyomrod.... :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Nálad mekkora az a nagy, amire vágyócc?"
Realista vagyok. A mai és a hazai viszonyokat tekintve:létbiztonságra.
Micsoda közhely, mégis milyen természetes óhaj.
Ennyi.
Pedig erős a középosztályom, na nem a legfelsőbb.
hires vagyok! szép vagyok:-)

"21.04 Épülnek a nyúlgátak"

"Győr-Moson-Sopron megyében tizenhárom szakaszon védekeznek a dunai árvíz ellen. Mecséren magasítják az ideiglenes védműveket, valamint nyúlgátat építenek, Győrújfaluban, Győrzámolyon építik és magasítják a gátakat. Utóbbi feladatot végzik Győrladaméron, Koroncón és Ásványrárón is.
Dunaszentpálon három és fél kilométeres szakaszon homokot zsákolnak, fóliáznak, a gátat építik, erősítik. Ott délig 50 ezer homokzsákot építettek be, a katasztrófavédelem pedig további 20 ezret szállított a faluba. Dunaszegen a védekezésben ötven katona és kétszer ennyi önkéntes, a gát magasításában negyven helyi lakos vesz részt. Győr Bácsa városrészében kétszázan töltik és rakják kocsira a homokzsákokat, ötven katona mellett százötven önkéntes dolgozik itt."

bezzeg, ha mókus maradtam volna... senki leseszarna... mosmeg? önnöntestemmel védem a hazát:-)
@FILTOL: Értem. Tehát, mivel Orbán a jelenben, és önmagához mérten egy nagy nulla, ezért megint ott tartunk, hogy de bezzeg....
Nos. Orbán önmagához képest is egy senki. Nem érdekel ezügyben sem Megyó, sem bajnai, sem senki. Az országnak nem bezzegek kellenének, hanem egy potens vezető egy potens programmal.
Nem érdekel senki visszamutogatása egy határ után. Orbán már bőven átlépte ezt a határt.
@Penivaldes:
A nyull aranyos jószág.
Öt éve nem tudom megenni, mikor kaptam egy konyhakészet megcsinyálás célzattyábúl a rokonomtól.

Néztem a megnyúzott párát és oda adtam az unokatesómnak, hogy készítse el.
Azóta nem eszem nyulat.
Krétán valamikor... de nem láttam a tapsit tepsiben, csak az ízét éreztem.
De mióta nekem köllene elkészítenem, nem megy.

A csirkével nincs ilyen meghitt, bensőséges kapcsolatom, de a nyussz, az más.
Na...
Asztaaaa teljessen mellényomtam a gugli keresőben, oszthát... mit találtam... Nemzeti Varánusz archibummba vele! Izibe!

"Varánus blog: Amerikai bérenc a kuruc.info"
2012. július 5. csütörtök 14:14

nepszava.com/2012/07/velemeny/varanus-blog-amerikai-berenc-a-kuruc-info.html
@KÁTÉó53éúétr6: Pedig milyen jól mutatott volna. Tuskónak elég tuskó. Tarthatta volna a gátat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyulam indiszkrétkedik? Neki minden megengedett, most belesodort egy filozófikus hangulatba.
Most visszabiccentem magam az apró örömökre. Csak Te ne áss el még, jön a nyár!
Nekem is van kenum egy holtágon, még ázni akarok egy kicsit ebbe a földi létben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:DDD
A mocsok! Elromlott a zelektronyos beretvája, vagy csak napok óta részeg és züllik??
"breaknews!!!!!"

ősbloggereket találtak Varánusz pincéjében! A TEK nagyerőkkel nyomoz... már feltúrták a várost, de még nem találják az "indexet"
Meg nem erősített források szerint a leletek étlen-szomjan haltak, ujjaikon jelentős mértékű billentyűkopási nyomokat találtak:-)

www.origo.hu/i/1306/20130604-peru-csontvazak-koponyak-kisgyorgy-eva9.jpg
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A pöcs tudja... Valahogy akkor kisebb arcocska voltál! :) Most meg... Időként ki kell tahótlanítani, hogy egy kis nyugta legyen az embernek! :O)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Akkor biztonságba vónék, ez megnyugtat!
Amúgy télleg nem bírom kend fajtáját se vadassan, se sztifádhó-ként (ami azért részemről igen nagy önmegtartóztatás)- de sajnos a pőre látványától nem tudok szabadulni.

Még a nagyfater vidéki birtokán igen jó barátságot ápoltam az ottani tapsi populációval, szóval az emlékük ápolásábúúl kifolyólag senem. Többet nem.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is vagy akkor vérnyúúúúúúúúúúúl!
Szimpla kisz óccó kínajji hamisitvanny csakk!
@Knósszosz:
Pőrén én is hánynék tőle, bár a legszebb ünneplőjében, kiöltözve sem olyan nyerő, mint bármely csajóca! :) De csak így négyszemközt mondom, nehogy meghallja ...
@Knósszosz:
Szüleim történetét juttattad eszembe. Elmesélem.
Történt, hogy egy férj gyönyörű felesége félrelépett és ebből válás lett. A férj elhatározta, hogy szép nőt soha többet meg sem közelít. Azonban idővel mégis megházasodott, elvei megtartásával. Az első ebédmeghívottak között voltak a szüleim. Délben ott ültek a megterített asztalnál és várták az ebédet.
Várták.
Még mindig várták.
Este nyolckor kiderült, hogy az ifjú ara (aki, nem volt szép), még nem végzett a szerencsétlen nyúl "fosztásával".
Csirkeként kezelte.
@Dr. jenőke (jenőke):
Még jó, hogy csak szép nem volt! A szőrtelenítést csipesszel csinálta??? :)
@Dr. jenőke (jenőke):
De azért tudod, ha valaki nem szép, nem jó, nem házias és ,mégis van benne valami visszataszító....nos, azt valahogy értékelni kell.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De azért tudod, ha valaki nem szép, nem jó, nem házias és ,mégis van benne valami visszataszító....nos, azt valahogy értékelni kell.

Zavaromban magamnak címeztem elsőként.
"bréking nyúlz II."

Tenyrestalpas Réka nyomizati szóvívő tudósítónknaj újabb szörnyű részletekkel szolgált:
Az áldozatok előtt, elérhetetlen távolságban, a mennyezetről damillal lelógatva, vászonzacskóba elhelyezett 8-10 szem összeaszott lengyel "Karowka" karamellákat találtak. A testek elhelyezkedése erős küzdelemre vallott az exitus beállta előtt, alattuk nagyobb kiterjedésű nyálfoltmaradványokat rögzítettek. Azonosoításuk - tekintettel a bő ny álra-, géntérkép felállításával feltételezhetően elvégzendő.

A hatóságok feltételezése szerint az áldozatok önként jelentkeztek a munkára, ám telhetetlen megbízójuk a bérkommentelésre vonatkozó szóbeli megállapodást felrúgva nem biztosította számukra a mindennapi betevőt. A tragédia hírtelen következhetett be, mivel a nyomrögzítők a bekapcsolva felejtett monitorokonrendre az Orbán Viktor egy... bekezdéssel kezdődő mondatfoszlányt találtak. A hiányzó mondatrészek megfejtésére a MEH soron kívúl felkérte a Pálinkás József akadémikust, az MTA elnökét, aki a lingvisztikai viszonyok tsuztázására megbízott szakértőként Hoffmann Rózsát kérte fel.

A Kehi, a Mehi, a Cupi, és a MUFF sajtóközleménybn tiltakozott a Gyurcsány-Bajnai tengely újabb aljas akciója ellen. A CÖF "Nem leszünk csontvázak!" címmel soron kívüli Békemenetet szervezett. Budai Gyula csontvázbiztos további tanulmányozásra a szkeletonokat meghallgatásra hivatalába rendelte...

rövidesen jelentkezünk...
A mai nap nyolc óra tájékán átkeltem az Árpád (ha nem a tied, akkor se vitatkozz) hídon.
Nem lenne nagy baj, ha így maradna a Duna - de a hírek,azok a hírek...
@Dr. jenőke (jenőke):
-:D:D
Azt remélem, hogy nem ilyen szakképzettségű irányítók fogják levezényelni ezt a mostani árvizet.

Olyan vagyok mint a kórházi laboráns - a kakán is csomót keresek olykor - ,de az nem hagy nyugodni, hogy mi a lófaszért kell elkezdeni gyűjteni az adományokat, mikor a víz még ide se gyütt igazán?
Egy biztos: egy rohadt fillért sem fogok adni központi gyűjtésileg, mert annak is ugyanaz lesz a sorsa, mint annak az egymilliárdnak amit összedobtunk (én is), a vörösiszap katasztrófásoknak.

Ha kell, akkor egyeztessünk, dobjuk össze amit gondolunk és vigyük oda azoknak, akik rászorulnak a segítségre. Ebben partner vagyok és van még pár haverom is aki ugyanígy gondolja.
De ezeknek a szarházi tolvajoknak a kezébe egyetlen fillért sem!

Röhej - mégegyszer -, azt sem tudják miféle károk keletkeznek majd, de a lóvét már gyűjtik. Amúgy meg az ő kutya kötelességük levezényelni az egészet, úgy, hogy senki se szenvedjen kárt. Vagy ha mégis, azt megfelelő módon kártalanítsák.
Fizetünk eleget ezeknek a szardaraboknak, fordítsák arra az adónkat, amire az való!

Lassan átmegyek demagógba, de a világ működő felén ez van. A Sváboknál Merkel asszony, 29 milliárd forintnak megfelelő eurót azonnal és bürokráciamentesen felszabadított a károk helyreállítására, ezt a bajor miniszterelnök még 15 milliárddal megtoldotta, csak azért, hogy mindenre jusson és mindenki kártalanítva legyen.

Deggendorf mellett, Winzer közelében a megáradt Duna irtózatos nyomásától átszakadt egy gát és négyezer ember sorsa egyenlőre kétséges, mert ugyan az életük nincs veszélyben, de mire normális kerékvágásba áll vissza az életük, hát... az sok hónap eredménye lesz még.
És történt mindez ott, ahol az extrém vízállás következményekénti nyomást egy olyan országban nem bírta a gát, ahol a védműveket tisztességesen és folyamatosan karbantartják, plusz a ráfordítandó anyagi fedezet is mindig maradéktalanul rendelkezésre áll, ugyanis arrafelé azt nem szokták ellopni.

Most lehet gondolkodni azon, mi a faszt csináltak nálunk védmű karbantartás címén?
A többi egyszerű következtetés dolga, csak ne legyen igazam.
@Dr. jenőke (jenőke):
"Most például azt mondja, hogy a fidesz vezetői fejében egy nagyon erős mondanivaló van..."

Ha kijön, arra kultúrkörben azt mondják, fing.
Remélem nem azért rengett a föld, mer a focista idejött. Át is telefonálok az MIT-re, hátha tudnak valamit.
Maradéktalanul egyetértek.
Erősíti az előző árvízi helyreállítás (Ki is volt annak megbízottja? Halászd elő az emlékezetedből), valamint a vörös-iszaposoknak gyűjtött pénz sorsa (valóban szobrok kellenek a köztérre a károsultaknak?).

Jogilag hogyan kell értelmezni azt, ha az adományt nem céljának megfelelően használják, akarják felhasználni?
Hogyan kell értelmezni azt, ha valaki más pénzével sajátjaként rendelkezik?
Érdeklődöm.
Gyűjtsünk erről is aláírást. Miért mindig csak a rezsicsökkentés?
@Dr. jenőke (jenőke):
Elszáll a szélben. Csak előtte lop egy kicsit az oxigénből.
@Dr. jenőke (jenőke):
Nem vagyok jogész, nem tudom milyen kategória az, ha valaki más pénzével sajátjaként rendelkezik?

Te viszont az lehetsz, ravasz a fogalmazás!-:)
@Knósszosz:
Lemaradt a címzés a válaszomról. Most vettem észre.
Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.05. 23:00:30
Maradéktalanul egyetértek.....stb.....
A részeg nyúúúl meg elaludt a bitsuszter ladikjába, hogy ekkora a csönd?
Vagymi?

Jó, télleg késő van, reggel meló... értem.
Segítsek? Kinek?
2004.december 5.
Mond ez valakinek valamit?
@esprit:

Mond:
Le van minden aktív szarva! Éljen az Első Magyar nyuggerisztán! Vegyünk fel még több kölcsönt az unokáink kontójára, hogy a szent és örök nyugdíjemelésen csorba ne essen! Az nem számít, hogy a közel 3 millió nyuggerből nincs 500 ezer, akinek 40 vagy annál több SZOLGÁLATI ÉVE LENNE!!!
Le van minden gyerek szarva, hiszen nem szavaznak!

Segíts, nekem!
Érdekes van akit Orbán idegesít. Bármit csinál, utálják. Én meg a szocikat és a liberálisokat utálom,de nagyon. És csodálom, hogy vannak az országban emberek, akiknek 8 év után ez a szemét brancs alternatíva lehet.

Épeszű embernek biztosan nem. Csak olynnak,aki jól élt ezekből és most kopp van neki. Hát csak legyen nektek kopp! Még vagy 50 évig!
@Lindalinda:
azt már meg sem merem kérdezni mi is az a liberalizmus amit útálsz? mert magyarországon nem sok liberális van ...egyébként személyes érdekeid irányítanak mindíg és leszarod az összes többit 8 évig vártál arra, hogy eljöjjön a zorbán mert 8 évig semmilyen képességedet semmilyen képzettségedet seholsem és sehogysem tudtad értékesíteni sem magán szférában sem az állami szektorban?

nagy egy hülye lehecc és teljesen értktelen állampolgár vagy csak fidesz bértrollnok, mennyit fiztnek? betűnként, szavanként vagy más a metódus?

brühüyyy

kis trollocska ahogy száll a viharban
@Lindalinda:

" A jelenlegi tőkeszint mellett Magyarország fenntartható növekedési üteme 0% körül van. Vagyis osztogathatja majd az állami pénzeket a kormány annak, akinek csak akarja, meg keverheti a meglévő tulajdonok birtokjogát úgy, ahogy elképzeli, az össztőke mennyisége ettől nem fog változni. És azzal együtt a munkalehetőségek és a bérek sem fognak nőni, a kilátások pedig egészen lehangolóak lesznek, miközben nem lesz kit vádolni.
Na, akkor lesz érdemes megítélni, hogy mennyire volt jó ötlet, akárcsak szigorúan politikai szempontból is a rezsicsökkentés."

igaz, plagizáltam, de a korábbi beírásaim a bizonyítékok arra, hogy azonosan szarnak tartom a zorbán féle rabló gazdasági vezetést

elrablom, pont

brühüyyy
hogy mi civilek azért ettől normálisabbak vagyunk. "
hát ja, normalitásotok ékes mementója maga a bejegyzés a gif-el, és a kommentek orbanoparanoias tömegei.
igazi normalitás:)))
@rodeo36: "Na, akkor lesz érdemes megítélni, hogy mennyire volt jó ötlet, akárcsak szigorúan politikai szempontból is a rezsicsökkentés."

Ezért kell, hogy a fidesz nyerjen 2014-ben egy minimális többséggel.
A kamu civilszervezetekkel tele a padlás. A "normálisokkal", meg még jobban.

Aki magát nyilvánítja normálissá, az egyben a többit (aki nem ért vele egyet), nem normálissá nyilvánítja. Csak úgy, civilen. Tisztára mint a pártok.:))
@félázsiai 2llkedő: Egyet kell, hogy értsek veled, mert akkor majd a cselédek, zsellérek, jobbágyok, koldusok fogják ráborítani a moslékosdézsát erre a dögkeselyűkre,és az ellenzék is tudni fogja, hogy hol a helye.
.Lindácska! az a " szemét brancs" legalább annyit tudott, hogy kell élni és élni hagyni
Nagy baj lehet, ha valaki nyilvánosan kénytelen magát normálisnak nevezni.
ÁRVÍZ

„Jön az árvíz, mindent kiönt!
Ne óbégass ’Ó, még mi jön?’-t!
Gátra magyar, áz’ a haza!
Sumák, kinek csontszáraz a
Cipőtalpa kívül-belül,
S ha az árhullám majd elül,
Akár vércsótány a nyulat,
Falja fel a közhangulat!
Magas az ár, mint a Mátra,
Bajtárs, özönölj a gátra!
Ne siránkozz, mint egy nő két
Gyerekkel, csak döntsd a tőkét
S homokzsákozz, úsz’ a paplak!”

„Ne tegezz, mert hajba kaplak!”

„Egy úr, a sodorban is úr! Nehogy már tegeződjek egy liberálbolsevik proletár költővel! Az a nő pedig nem két gyerekkel siránkozott, hanem két homokzsákkal a hóna alatt üvöltözött a rímszakival, hogy ne a mentési munkálatok útjában állva szavaljon! Az ilyeneket nem kellene inkább beleépíteni a gátba?” /gróf Möhtényi Lebenschmittel Hugó, dzsentri és hamiskártyás/

„Bluggy-bluggy-bluggy…” /a pap/

„Na, már megint vizesen akar valaki bejönni!” /Szent Péter/

„We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine!” /The Beatles/

„Ne kornyikáljatok külországi nyelven, ti idegenszívű igricek, mert megfurkálom a sáfránysárga ladikotokat! Inkább magyarosan énekeljetek, olyan jejejéset, mint a lyányok a fonóba’!” /Búvár Kund, hajófúró könnyűbúvár/

„A lyányok a fonóban nem jejejét énekeltek, hanem ingyom-bingyomot, tutálibe-málibét és sej-hajt. Búvár úr, ön igazi hazafiként tisztában lehetne a Kodály módszerrel!” /Dr. Rütyütyü Sebő, szolmizátor és kárikittyom szakértő/

„Kérném szépen, a vércsótány sosem eszik nyulat, mert nem szereti. A vércsótány fő tápláléka az aranymálinkó, az aranygaluska és az aranyhintó, hat aranyfarkú lóval. Ja, meg az aranykapu, ha nyitva van és bújj-bújj zöldág, zöld levelecske! Aranyeső hulljon nékem, aranyeső a virágos réten, aranyeső a szép kis házra, aranyeső a családomra!” /Dr. Ihajjáné Csuhajja Csótika/

„Aranyeső?! Még mit nem! Az én arámat már nem kell nyesegetni, anélkül is úgy fel van vágva a nyelve ennek a sukár menyecskének, hogy tyű!” /Bódi Guszti, lidiladiladilárnok és nótafarakás/

„Fel van vágva a nyelvem, mi?! Nesze, te henye tohonya böhönye, nesze!” /Bódi Gusztiné, nyesetlen ara és sukár menyecske/

„Sportnyelven szólva: a vers a gyenge kezdés után erősen visszaesett és most olyan mélyen van, mint aszálykor a talajvízszint. Sajnos, mivel fajsúlytalan alkotás, az árvíz tetején fog lebegni, de reméljük, hogy végleg eltűnik majd a Vaskapu környékén. Anyám úgy megijedt az árvíztől, hogy hóna alatt egy gumikacsával fel akart ülni a Citadella lőrésébe, de megtiltottam neki, úgyhogy most mobilgátat épít a János-hegyen. Szerintem akut Frady Endre mérgezése van. Nekem viszont sajnos idült. Át is megyek a vomitóriumba.” /Puzsér Róbert, kritikus/

„Az én kedvesem egy olyan lény, aki gátat épít Szentendrén, és tücsköt ment faladikkal, úszkálva keresem, az én kedvesem, megfázom nedvesen, s rám röhög kedvesen.” /ByeAlex, árvízi daljós/

„Csak ránézek az árvízre, oszt’ ijedtében elillan és felhő lesz belőle, hö!” /Chuck Norris, elementáris világállat/

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2013/06/arviz.html
Az épelméjűekben felmerülhet a gondolat,hogy megbolondultak.
A valóban bolondok pedig makacsul ragaszkodnak ahhoz,hogy ép az elméjük.
Van itt összefogás. Tegnap a Hiradóban komoly fejjel azt mondta Mesterházy, hogy amíg tart az árvíz nem támadják a fidesz nyilatkozatait. Én meg azt mondtam, hogy mu-ha-ha. Egyrészt mert ugye mit számít, hogy támadják-e. Másrészt meg ha ezen múlik (és nem az adott nyilatkozat tartalmán), akkor ők ugyanolyan aljadékok, mint az előző ellenzék volt 2010-ig.
@Lindalinda: Köszönjük az értékes, témába vágó hozzászólást. Leülhetsz.
süti beállítások módosítása