Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.13. 04:28 Fabius

Orbán: a matolcsyzmust kidobtuk!

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor

Ha nem ülnénk nyakig a recesszióban engem szórakoztatna, mikor a sültbolondok összeülnek és a fejükben lévő zagyvaságot kivetítve verbálisan maszturbálnak a nemlétező sikereik fölött. Éppen csak annyi a bibi, hogy 307 forint egy euró, ütnek minket minden oldalról, és már a leghűségesebb mamelukok sem mernek olyan hevesen bólogatni a Vezért önpolírozására, hogy a lelkesedés lendületétől asztalszélét lefejelve aléljanak el a sikertől. 

ÉdesViktor álmot látott megint, olyan álmot, amit rajta kívül senki a világon. Növekedés lesz akárki meglássa, majd a pénzpiaci és világgazdasági elemzők is úgy fognak működni, mint a bíróságok itthon: egy legyintéssel lelárifárizzuk őket és alaptörvénybe foglaljuk, hogy nálunk bármilyen metódussal számolt eredményt gazdasági növekedésnek hívnak, oszt'punktum. Hiába súgta oda neki Parragh László, hogy kisgazdám, azért mert te azt teccel mondani még nem lesz növekedés baszki, három éve ígéred, pszt(!) az vezényszóra nem megy, de Viktor fittyet hányva mindenre csak vigyorgott, mint aki kéjgáz limuzinban utazott odáig.

orbán-gdp.gif 

A mondatait egyesével ízekre lehetne szedni, de lássuk be tökunalmas meg felesleges is. Van itt azonban két dolog amit érdemes kicsomagolni az orbánkampány nyelvjárásból és lefordítani magyarra.

1: "Matolcsy miniszter urat ellenfeleink azzal szokták gyepálni, hogy egy fantaszta. Nem véletlenül hiszen ő elsősorban gazdasági modellekben gondolkodik. 2010-ben új modellt kellett teremteni, kisebb reformokkal nem lehetett előrébb jutni, teljes átszervezésre volt szükség (...) Most már megnyugtató "pólusú" gazdasági minisztert is fel lehetett kérni. Varga Mihályt hallgatva én is, mondhatni, megnyugodtam"- mondta Orbán, aki szerint ugyanakkor most viszont már az új gazdasági modell boltját kell vinnünk."

Teccikéteni, hogy akkor a matolcsyzmust mint gazdasági modellt kivágtuk a kukába, és az "új modell boltját" kell vinni, ugye? 

Apró szépséghiba, hogy az unortodoxiából egy vállrándítással kifarolni és ortodoxia irányába menetelni azért nem lehet. El teccentünk ezt kúrni, ugyanis. Ami egy ortodox szemléletű gazdaságban működhetne - forintleértékelésen keresztül történő gazdaságélénkítés - az 3 év unortodoxia és 1 év recesszió után már sajnos nem fog menni, és a nagyon vágyott gazdagi növekedésre sem lesz hatással. Akkor sem, ha viccesfiú gyakorlatilag utasította a dehogy-kézivezérelt Kusza Szemet a további alapkamat csökkentésre. 

2: Parragh László a pénzügyi szektor egy része fölött elvesztett irányításról, Varga a múlt héten a bankrendszerünk normális működésének helyreállításáról beszélt, Viktor meg arról, hogy a bankrendszer minimum 50%-nak magyar kézben kéne lennie. Lassan annyi pénzünk nincs, hogy gyalog hazamenjünk Levédiába, de álmok azok továbbra is vannak. Sebaj, ha a CIB anyabankjának nagyfőnökét , az OTP  egy nap alatt 26 milliárdot bukó részvényeseit nézzük akkor lesz hely a magyar bankrendszerben hamarosan, nem kell könyöklő harcot vívni a kiterjesztett takarékszövetkezeteknek a fiókhelyekért. Lehet álmodozni, hogy a vállalkozói hitelek kamatterhei csökkenjenek, csak majd egyszer áruljátok már el a Nagy Megfejtést, pénz honnan a francból lesz mindehhez. 

Mert "Nem vagyunk kommunisták, nem irigyeljük mások pénzét." - legfeljebb azokét, akik még mindig  képesek finanszírozni a gazdaság egyre ritkuló hazai tőkés beruházásait, és learatják a babérokat  helyettünk. Ráadásul annyira nem vagyunk kommunisták, hogy "a kommunista rendszer szakmunkásképzési rendszeréből" csinálunk becsületbeli ügyet. Végül is miből másból? 

791 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr85132043

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.13. 13:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parragh legalább olyan ártalmas, mint Orbán. De nem adódnak össze, mert szorzatként érvényesülnek egy öngerjedő folyamatban.
Nézem ezt a gif-t, és nem tudok rájönni, hogy a múlt héten, vagy az azelőttin szerepelt a lopott holmik körözési listáján.
Szerintem a pasas nem felpörget, hanem un-ortodox módon, hatékonyan menekül.
nagyon jó lett a gif! Ha majd harcba lendül, kérlek legyen olyan is, hogy leszáll, mint Linda a mopedről és ízlésesen kilép a klumpából, hogy szétrúghassa a (gonosz, német, bajnaista) kdemokraták száját!

Ugyanitt érdeklődnék kétségbeesés miatt eladó frankkal terhelt lakás vagy a hitel megvételéről, esetleg occsó forint alapú uzsora is megoldható, természetesen az irodalmilag már bevált emberhús alapú kamattal.
Fabi baszdmeg ez olyan tömény, hogy még az aki megkóstolta a 92%-os páleszt is, túlélve azt, az is beleszédűl...

idézlek:

Hiába súgta oda neki Parragh László, hogy kisgazdám, azért mert te azt teccel mondani még nem lesz növekedés baszki, három éve ígéred, pszt(!) az vezényszóra nem megy, de Viktor fittyet hányva mindenre csak vigyorgott, mint aki kéjgáz limuzinban utazott odáig.

namost onnan a cikkből a képet kellett volna bemásolnod, amint a vargamisi néz rá mint Belfegorra a moziban ez meg kéjes kínos vigyorral tekeri le a vize süveg ku pakkkkktyát a Parragh meg beaszon'ta nekije a 2.8%-os (HAMIS) infláció adatra válaszúl hogydehát a gazdaság 5.7%-kal retrocedál...

ha OTP elvtársat tönkrebassza akkor kije marad nekijje marad e önmaga sajátmagának nem szoktak ezek hárman: a vitya, a viktor meg a győző találkozni és hangosan ordítva vitatkozni?

(én láttam ilyet: kora hajnalban nyitáskor a kafeteria-ban hetente 3 szor automatice megjelent egy hölgy(ek) és leűlt egy asztalhoz miután vásárolt egy kávét és egy briost rágyújtott egy cigire -tehát már régen volt- majd néhány perc múlva felállt vett másik kávét és másik briost és letette az ellenkező oldalra az asztalon és rágyújtott a második cigire is az első még javában füstölt majd parázs és egyre hangosodó vitába keveredtek és amikor már zokogva prábálták meggyőzni egymást a cserebogarak halhatatlanságáról akkor mint mikor a vekker lejár otthagyva csapot papot elmen(ek)...mindez kb 35 perces az új doktorvidnyánszkybolhacirkusz szerinti dráma volt amúgy gáborzsazsásan)

szóval erre számíthattok nemsokára meg epilepsziás rohamokra váratlanúl habzó nyálözönben vonagolva és sikoltozva 3 órás műsor...a Fénylő Csillagunk

brühühühühü

készűljetek fel rá

mert aki ilyeneket álmoszik az már kész a fentiekre
Fabi...még a gif...honnan a picsából szedted ezt a nyomortelepet ahonnan nem lehet mexökni mert olyan a posvány? ez meg teker álmászik és csak álmászik a gazdaság meg ....beássa magát a dzsuvába

brüühhühühühü
@Dr. jenőke (jenőke): ja, a múlt heti narancsban van egy cikk Parraghról, vállalkozóként megbukott, de ideje korán felismerte, hogy politikusokkal kell jóban lenni, felügyelőbizottságokba, különböző "szakmai" (haha), "érdekvédő" (haha), kamarai szervezetek vezetőségébe beülni, (ezek mind jól fizető közpénzes állások, ráadásul így irányítója -értsd, korrumpálható jó pénzért - lehet a folyamatoknak).
Az egyik legtipikusabb, legundorítóbb tipusa a magyar rendszerváltásnak. És haszonélvezője!

linkelni sajnos nem lehet: Parragh László kamarai elnök portréja
Csempekirályból hűbéres
@rodeo36: Csányi már rég le van szarva, nagyjából kegyvesztett, szerintem. Töröcskei súg Orbánnak bank ügyekben, ő szeretné, ha Orbán gründolna neki egy egyeduralkodó bankhálózatot édes hazánkban. Olyasmit, mint az OTP volt. Szóval Töröcskei bizonyosan nem bánná, sőt!, ha Csányi belebukna.
@tucano:

akkor te már ettél majompörköltet? óccó villa elkótyavetyél rózsadomb alig hitel alig frank alig lakott

félig srófolt srófok mikor kilazúlnak

brühühühühü
@aritus:

kérdés -csakúgy szerényen, suttogva!!!!!!!!!!!!!- ha a zótépé tönkremegy honnan tőkésíti föl a zakármilyen izéjét ha ilyen tőketlen? csak nem a simlicskaművekésnyergesvontatóék-tól/ból/nak/nek??? van e még más

ja és magán kijafaszazatörőcsik? ideáig nem láccik

brühühühü
mi van? tesztelik a spekulánsok az országot, egyszerre rángatják az otp-t a forinttal...mint 2008-ban...ott volt egy pont, amikor elszakadt a cérna és jöhetett az imf..itt az a kérdés, meddig tartunk ki...
@rodeo36: Azért is írtam le a nevét, Töröcskei, mert méltatlanul hanyagoljuk, amikor Orbán csókosairól beszélünk. Mindig csak a Simicska, Nyerges, Mészáros Lőrinc van emlegetve. A Töröcskei meg szépen lapít.
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20100310-bankot-vett-torocskei-istvan-es-boros-imre.html
hvg.hu/itthon/20100401_gripen_jobbik_posze_lajos_losonczy_ceg
hetivalasz.hu/uzlet/felcsut-titokzatos-milliardosa-30264/
és még rengeteg találat van róla a guglin, ha érdekel.

Egy sötét gazember, tehát Orbán barátja, aki nagyon jól jár az Orbán rezsimmel, egyik fő tevékenysége, hogy bankár, de valahogy mindig úgy bankár, hogy az állam az ölébe pottyantja a jó kis bankhálózatot, azaz közpénzből bankár. A közpénzből bankárt szeretjük, az nem csúnya karvalytőke, nem idegen, hanem HAZAI!
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.12. 23:52:28

Álmodozásra nincs növekedés
www.origo.hu/vnegyed/komment/20130312-almodozasra-nincs-novekedes.html?cmd=gettid&status=ok

"Több okot is felsorolt, ezek közül kritizálta az EU-s források alacsony hatékonyságú felhasználását. Szerinte a pénzt magas elosztási költségek, rossz célmeghatározás és 200-400 napos kifizetések jellemzik, és a kormány sem oldott meg minden problémát. "Nagy csalódást hozott az EU-s pénzek eddigi elosztása" - mondta."

Komment:Parragh! A jó kurva anyád! A vállalkozásoktól lerabolt 5 milliárdot keveled? Még az EU pénzekbe is belepiszkálnál??? Rohadék!
A bajor parlamenti elnök nem fogadja Kövért az alaptörvény-módosítás miatt
www.origo.hu/itthon/20130312-a-bajor-parlamenti-elnok-nem-fogadja-kovert-az-alaptorvenymodositas-miatt.html

És ebben az a röhejes, hogy kb. ez olyan, mintha itthon egy megyei közgyűlési elnök mondta volna azt, hogy: Édes Lacikám! Tudod te hovájössz? Mer ide nem, Na menj a picsába! :-)
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.12. 09:19:57
Ha érdekel valakit, elárulom, hogyan lesz megoldva a 10-20-30-40-50%-s rezsicsökkentés metodikája:

-szerdán rendkívüli parlamenti ülés, rendeletelfogadás
-az Energiahivatal felruházva árképzési jogkörrel
-Energiahivatali rendeletalkotás kötelező áralkalmazásról
-a rendelet bíróság előtt nem támadható meg
-a szolgáltató árat cskkent , vagy húz a picsába
-Lasof felvásárolja az itthagyott hulladékot ócskavas árban
-a rendeletalkotási jogkör visszavonva
-szabad árképzés engedélyezve
-vakulj magyar és fizess...

B alternatíva:
Lajos helyett Töröcskei

Kiegészítés:
-az ötödik pontnál a nép örvend, és imában foglalja Viktor nevét és jól megválasztja idétlen időkig
- a hatodik pont nem érdekli, tovább örül, de kicsit zúgolódik, hogy fáklyával világít
-a kilencedik pontnál nyilik kifelé a csipa, némi kurvaanyázás, de amúgy boldog, hogy mégis lehet nézni a családi sört...
A németek kiszállnak a Tigázból
Az RWE a többségi tulajdonos olasz ENI-nek adja el részét - írja a Népszabadság.
hvg.hu/kkv/20130313_A_nemetek_kiszallnak_a_Tigazbol
Forint: a "szakadási zónában" vagyunk
Ha a 307-es szint is elesik, onnan már rohamléptekben teheti meg a forint az utat a 315-ös kurzusig.
hvg.hu/gazdasag/20130312_Forintzuhanas_a_szakadasi_zonaban_vagyunk
Titok lenne az új állampolgárok száma
26 hozzászólás
Eltitkolhatóvá tennék a kedvezményesen honosított állampolgárokra vonatkozó adatokat.

hvg.hu/itthon/20130312_allampolgarsagi_torveny_modositas
@Felebarát: Az OECD is le van szarva. Lejárt lemez. Már Blueray a menő:-)
Most már tényleg elég Magyarországból
Ez az ország egy rémálom, mindenki eléggé aggódik miatta – fakadt ki a CIB-tulajdonos vezére.
26 milliárdos OTP-bukás volt a tőzsdén
A részvényárfolyam 2. napja lejtőn, kedden 2%-ot esett. A forint 307-nél, csúcson a csődkockázat.
A bajor parlament elnöke lemondta találkozóját Kövérrel
Barbara Stamm az alkotmánymódosítás miatt döntött így. Eddig nem bírálta a kormányt a CSU.
Orbán Brüsszelben lesz március 15-én
A kormányfő 2011. október 23-án sem volt itthon.
"A házelnök szerdán az eredeti program szerint találkozott volna Barbara Stramm-mal, a bajor parlament elnökével, aki azonban az alaptörvény módosítása miatt kedden elhalasztotta a megbeszélést.

A CSU politikusa levélben tájékoztatta magyar kollégáját. A bajor parlament sajtóosztálya által az MTI-hez eljuttatott levél szerint az alkotmány hétfői módosítása Németországban és az Európai Unióban "mély aggodalmat és vitát váltott ki a jogállamiság további fejlődését illetően", azért a módosítás nyomán felmerülő kérdések tisztázásáig "tanácsos" elhalasztani a találkozót."
A másik: Mégiscsak lesz hová menekülni.

Létezhetett élet a Marson
A Curiosity bizonyítékot talált a földihez hasonló életre alkalmas feltételekre és összetevőkre.
Mi költjük a legtöbb pénzt cigire és piára
A magyar háztartások pénzének tizede erre megy el.
index.hu/gazdasag/2013/03/12/mi_koltjuk_a_legtobb_penzt_cigire_es_piara/
amúgy Bajnai nem olyan karizmatikus...szóval kétséges, hogy lesz e itt csere
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kar a tegnapi ismetlesekert, lesz mara is agyamentseg dogivel, ha egyszer egy gat atszakadt, dol a szenny veg nelkul.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Éjszakai termés... voltunk kb összesen hárman. Úgy gondolom, nem árt ismételni, alaphangulatként.
@aritus:

kösz ennyi elég is...vagy sok...és ezek 2010-es cikkek...manapság meg már...szóval tudni kik tartják ezt a tetű pocakos focistát maguk előtt pajzsként...ha ezek elejtik onnan már nem fog feltápászkodni nem lesz hová

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A rezsicsökkentősben igazad lehet, de azt meg a Töröcskei miatt tettem be.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: aműgy van arról számadat, mennyivel lehetne csökkenteni a rezsit?
"Orbán: Matolcsy György fantaszta
Van mesterterv, Matolcsy pedig olyat tett, mint egykor a német gazdasági csoda atyja."

Talán az első dolog, amiben Orbánnal egyet lehet érteni...
@Felebarát: A szolgáltatók szempontjából úgy tűnik nagyjából semmivel, a maradék hasznot már elvitték a különadók, Orsbánék szempontjából a határ a csillagos ég, a fogyasztón pedig elég sok múlik. Ha kimegy az erdőbe remetének a távfűtéses paneből, akkor jelentősen.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: komolyan kivánsci lenék, hogy a szolgáltatónak csak a szájjalnak vagy tényleg ilyen szarul állnak
@Felebarát: Nos, a privatizációkor, valamikor a Horn kormány idején ha jól emlékszem, volt egy garantált 8%-os haszon a megállapodásokban. Annyira nem vagyok képben, csak gondolom, az elmúlt néhány évben valóban rendesen kaszáltak, de az különadók mára lenyúzták róluk a bőrt. Vissza kellene valamit tenni a profitból, de a külföldi tulajdonosok valszek ezt már osztalékban kivették. Egyébként a közműárak kb európaiak, itt-ott magasabbak, de ne felejtsük, itt elég jelentős infrastrikturália beruházásokat is kellett csinálni. Ergo: nem az áram, a vízdij, a gáz a drága, hanem a bérek vannak a béka segge alatt. Tehát valóban kurva drága a reszi, de de Orbánék a tehén háta mögé álltak. A gazdaságfejlesztéssel kellene dolgozni ezerrel, ne lehúzni mindenkit maguk mellé a mocsárba.
@Felebarát: Szájalnak..de most nem linkelek, mert behozzák a KKV-kon, ahogy tennap is láttuk.. a szemetek..ne a zemberek fizessék a politikusok marhaságait!
@Felebarát:

nem lehet csökkenteni a rezsit! lehet -hatalmas beruházásokkal és folyamatos karbantartással- energiatakarékos hálózatokat és fogyasztókat kialakítani de ehhez évekre van szükség vagy az importjukhoz nincs zsé!!! nem az árakaba való beavatkozással kell alakítani a gazadságosabb fogyasztást és annak gazdaságossabb árát, hanem adópolitikával (ami ponjt ennek megy ellene mert hülyék vagy rablók) lényeg a végső fogyasztó van kifosztva mert bevitték az erdőbe nincs alternatívája a panelben egy házban lehet szeméttel is fűteni de egy panelben nincs semmi feltétel és a jövedelmek és árak viszonyán kell változtatni

ez hosszú de ahogy most nem megy úgy sohasem fog csőd és a cégek felszámolják magukat a fogyasztó mindegy kinek fizet ha az a cél, hogy magyar tulajdonosoknak fizessenek csillagászati árakat akkor ez már kezd megvalósúlni

brühühühühüh
@Felebarát: Akkor olvasd el, hogy a TIGÁZ német tulajdonosa miért száll ki."A lap szerint a 44 százalékos tulajdonrésszel rendelkező német kisebbségi tulajdonos eladási szándékát az indokolhatja, hogy a cég az utóbbi évek során rendre milliárdos veszteséggel zárt, és a közműszektorra kivetett új adók, illetve a magas beszerzési, illetve az alacsonyan tartott eladási tarifa a veszteség további növekedését vetíti előre, így nem számíthatnak osztalékra a Tigázból."HVG
@Felebarát: szarul allnak, persze nem annyira mint mondjak, de a kulonadok ota nem sok fejlesztes van, meg fentartasra koltenek, de szunnek mar meg a munkahelyek, es nyulik a javitasok ideje is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @CSENDES: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @rodeo36:
jó van na :D csak érdeklődtem, van e benne annyi és csak el akarják dugni, vagy tényleg nullszaldósak...
@Felebarát: Szerintem a milliárdos veszteség az nem nullszaldó.
Kritikán aluli a magyar lakosság közüzemidíj-fizetési hajlandósága, akad fogyasztó, aki milliókkal tartozik... (pénzcentrum)
@CSENDES: 50-80 ezer a rezsi...értehtő, hoyg nehezen jönnek ki családok
@aritus:
Ugye nem hiszitek, hogy 26 mrd-os veszteségbe tönkremegy Csányi? Főleg, ha előre tudta, hogy megint miket fognak dumálni, és felvett néhány short-pozíciót?! Most majd néhány külföldi (megint) eladja a jóárasított OTP részvényeit, Csányiék meg felvásárolják (mint 2008-ban) ezzel is közelítve az 50 %-os magyar tulajdonú bankrendszerhez.
Ha a CIB kivonul, akkor még inkább.
@Felebarát: Van ott azért populizmus is rendesen, meg elő-előfordul olyan is, hogy szarik rá, majd mások kifizetik (lásd közös költség)
@CSENDES: mostanság láttam rezsi számlákat, hát elég komolyak...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért gondolj már bele mi lenne a jobb: ha továbbra is Orbán focicsapata rugdalná eu-támogatások ügyében egymásnak a labdát (gólok nélkül) vagy az Iparkamara mégiscsak csöpögtetne valamennyit a vállalkozásoknak is? Értsd: nem csak Simicskáéknak? Parragh közelről látja őket, és érzékeli, hogy oda is kellene csurrantani valamit.
@Felebarát: Mert gondolod, hogy én nem láttam?
És mi az, hogy mostanában láttál? Előtte nem?
@CSENDES: nem figyeltem annyira fel rá...
A helyzet az, hogy én folyamatosan láttam, s mivel egyedül fizettem, éreztem is a pénztárcámon. Főleg akkor,amikor mások támogatást kaptak hozzá szociális alapon, én meg nem.
Azután ezeket a támogatásokat kivezették,azóta mások is érzik.
@Felebarát: Hát úgy látom, elég egységes az álláspont, pedig rodeo kivételével azt hiszem itt csengetjük a rezsiszámlát:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vagy 70 ekm2, vagy 12 millió lakos, és Németország legerősebb állama: elég rossz hasonlat, hogy olyan, mintha egy itthoni megye lenne! Még az egész ország sincs velük pariban!
Ez ezért nem olyan, mint amikor Gyurcsányt nyilvánította persona non gratanak Gyöngyöspata!
@kekex: Arra ott lenne a most megszüntetés alatt álló NFÜ. Jobb is, ha nyom nélkül megpróbálják eltüntetni, mert nyakig vannak a korrupciós trágyalében. Erre még egy élősködőt rászabadítani az EU mézesbödönre... nonszensz. Akkor már inkább jelentkezem én. Kedves Orbán Úr! Ugyan dobjon már meg egymilliárddal! Igérem úgy elhúzok innen izibe, hogy még a port sem látja utánam...
@kekex: Helyi viszonyokra adaptáltam a hasonlatot. Ha a Fidesz nem rugdalja szét a régíós rendszer ötletét, akkor pontosabb lenne a hasonlat, mondjuk Dél-Dunántúli régió közgyüli elnök hajtja el a rabokéra:-)
@Felebarát:
19-22 %-al lehetne csökkenteni a számlák végösszegét, ha az Áfát 5 vagy 8 %-ra csökkentenék. De ennyire azért nem hülyék!
És ez nem ösztönözne az energiatakarékosságra, az alternatív energiák használatára, stb: tehát még az ellenzék sem javasol/hat/ja.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már megbocsáss, de azon kívül, hogy mindketten felkeresték naponta a mellékhelyiséget: mi azonosságot látsz közöttük? Hogy állva pisálnak?
Sziasztok!

Hol vannak az ellenzéki politikusok akik MINDEN NAP elmondanák egyszerű nyelven, hogy a Mari nénik és a Józsi bácsik is megértsék mi folyik itt!
Az "emútnyócévben" nem volt olyan intézkedése az akkori kormánynak, amit ne szedtek volna rögtön darabokra a kutyák.
Most meg hülyék kormányoznak de mindenki csak csendesen mosolyog rajtuk!
A melóhelyemen 7-en vagyunk egy irodában de fogalmuk sincs mi történik az országban!
Módosították az alkotmányt?Na és!Az a lényeg, hogy csökken a rezsi!És nem Mari nénik, Józsi bácsik!30-50 év közötti minimum közép de legtöbben felsőfokú végzettséggel.
tegnap 1 órán keresztül győzködtem őket(mint általában)
Az eredménye?Szerintük nekem semmi sem jó!És orbánfóbiás vagyok!
Nem lesz itt kormányváltás!:((((
@CSENDES:
Bizony, amikor az a gaz lakosság dönt, hogy közműszámlát fizet - vagy eszik, valahogy mindig az evés lesz a fontosabb! Milliókkal meg az tartozhat, akire utólag kivetik "áramlopás" miatt. Mert egyébként hamar lekapcsolják a fogyasztót, és nem jöhet össze ennyi a számlákból. Már a lakosságnál.
@punkfrog: érzelem alapján döntenek, az alkotmány nem hat az érzelmére, a rezsi igen...
@Felebarát: Érthető. ezen csak egy dolog segíthetne..és az nem a rezsicsökkentés, hanem az állások és rendes bérezések! Minimálbért lehet emelni, csak azzal az jár, hogy kevesebb a foglalkoztatott a munkára rakódó terhek miatt (nemcsak Tb, hanem különadók is, melyeket nem hárítanak át, ugye?:-)
A közmunka az nem foglalkoztatás, az fityisz, illetve finesz! Az önkormányzatok kirakják a dolgozókat, majd visszaveszik őket, 6 órás közmunka keretében, erre varrjál gombot, ha tudsz!:-(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha valaki nem akar változtatni az életén, akkor még nem szúr eléggé a szeg...
Istenem!
Elsőre azt olvastam,matolcsyt kidobtuk!
HHHHÚÚÚÚÚ!Majnem megrendült a bizodalmam a felcsúti savazóban.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A bajor parlamenti hisztike meg csodálkozni fog, amikor lacus zsoldosai,jól kivezetik a veremből!A tek meg a ház-zöldség lerohamozza Kecskemétet,és kilóra beveszi a Mercedest!Na,aztán ugasson a csu!
A orbánfő kénytelen kiosztani néhány sallert,kokit és körmöst a renitens eu-nak,ezért nem tarthat itthon gyújtó hangulatú beszédet a NÉP - a zisten adta - előtt/mellett/mögött.
A forint nem szakad,csupán realizáljuk a növekedő veszteséget,ami a gazdaság felpörgetés kompresszoros turbinájának a lefojtott turbója.Ez elengedhetetlenül szükséges a jó időben nyitott deviza-betétek nyereségének optimalizálásához,hogy a kis-lézer, továbbra is megfelelő parti maradhasson.
@Felebarát:
"érthető,hogy nehezen jönnek ki a családok."
Kalapot emelek előtted!Ezt a finom megfogalmazást,tanítani lehetne.
ha a bajor pelnökre és piripóócs kgy elnökre gondolsz, még az sem igaz, mert a bajorka lyány:-)
@Felebarát: De, szúr..mert nem talál állást, ezt értsd meg végre! Úgyhogy lehet annulálni a deviza-alapú szerződéseket, de minek is?
Attól még nem fizetik vissza, ugye?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a tényleges minimálbéres többnyire a részére kifizetett bért és járulékot sem termeli ki. A közmunkásról nem is beszélve. Értelmetlen a minimálbér égbeemelése, csak rohasztják és szívatják ezzel a vállalkozásokat, és az adókból és járulékokból az állam kaszál. Persze vannak szociális megfontolások is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem nem szúr, még nem borogat kocsit, nem megy neki a parlamentnek...nincsenek többszázezren az utcán...még nem szúr...
@kekex:

Nagyon jóindulatú vagy:))
Parragh nem azt érzi, hogy csöpögtetni kell, hanem azt, erősen közeledik, hogy szétrúgják a seggét.
Sima székféltés ez.
@Felebarát: akkor győzzék meg őket az érzelmeikre hatva!De kísérletet se látok rá!
307 Ft az Euro és rezsicsökkentésről beszélünk!
Mi vaaaaaaaan???
Ugorjon már elő egy ellenzéki politikus és üsse le ezt a magas labdát!De mindenki számára érthetően!
@punkfrog:
Na látod, ez az ellenzék legnagyobb baja: nem tud a falvédőszövegek szintjén kommunikálni.
Csak az a gond, hogy bonyolult kérdésekről nem is lehet úgy.
Vérnyul 6.32-kor leírta a folyamatot, amiért az egész csökkentést csinálják: ezzel két legyet is agyoncsapnak: haveri kézbe vesznek egy tuti bizniszt - és még szavazatokat is besöpörnek vele. És a mostani csökkentést később nagyon meg fogják szívni. Csak ehhez némi közgazdasági alapismeret is kellene, hogy felfogják!
Még leginkább az SI (sárga irigység) faktorra lehet hivatkozni, hogy azok is felfogják:
A gazdagok többet fogyasztanak, ezért több kedvezményt kapnak, pedig nincs is rá akkora szükségük.
Az államot meg szerződés kötelezi, hogy a garantált haszonra kiegészítse a nyereségüket: tehát az adókból fogja megtenni. MÉG KEVESEBB fog jutni oktatásra és egészségügyre, tehát végső soron nekik lesz rosszabb, hogy a gazdagoknak jobb lehessen.
Csak ez nem fér fel egy falvédőre.
Ez nem igaz... de mégis:-))

Gulyás: még szükséges lehet egy apró kiigazítás az alaptörvényben
hvg.hu/itthon/20130313_Gulyas_meg_szukseges_lehet_egy_apro_kiiga
Fabiusnak szeretettel:

"A kormánypárti politikus úgy látja, van olyan eset, amikor a törvényhozónak van joga felülbírálni az Alkotmánybíróságot, de ez nem válhat általános eljárássá. Az alkotmányozó hatalom azért az Országgyűlésé, mert a legközvetlenebb felhatalmazással az rendelkezik, minden más (a kormány és az Ab is) legitimációját tekintve közvetett.

Ha valakinek van alkotmányozó hatalma, és ezt nem megfelelően gyakorolja, akkor a választópolgárok ezt szankcionálni tudják - tette hozzá."
@punkfrog: mmert nem akarják...ki? melyik pojáca? Bajnai vagy Mesterházy, esetleg GYurcsány...muhahaha még Vonáék se
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ti hogy a francban válasszátok ki, hogy több hsz-ből éppen melyikre válaszoltak?
Gondolom arra válaszoltál (konkrétan?), ahol arra reagáltam, amiben a német gazdasági csoda és ElTolcsy közötti azonosságra utaltál. Nekem csak 00 hasonlatot sikerült felfedeznem.
@kekex:
Tudod mikor fog parragh látni és érzékelni,amikor a kezébe csorog a szeme!
Ne vicceskedj!Pont ez a patkány az,akit érdekel a "tagság" gondja!
@Orica Középföldi: ez nagyon hosszú , mi a lényeg belőle :D?
@Felebarát: én ettől most nem aggódom annyira. ennek akkor lenne igazán veszélyszaga ha Orbán nem vált volna önmaga karikítúrájává. én hiszek az emberek józan eszében.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szétdobták az uniós pénzek kiosztását az erre apparátussal és szakértelemmel nem rendelkező minisztériumok között. Akik Orbán focicsapatát alkotják, mert azért vont össze minisztériumokat, hogy ne kelljen a kormányülésen egy csapatnál több emberrel foglalkoznia. Ennél már a Kamarai kiosztás is jobb lenne, onnan mégiscsak jutna valamicske a micro- és középvállalkozásoknak is. már csak "közérzetjavításból" is.
@Felebarát: Szijjártó meg a társaik nem voltak pojácák? Muhahahaha!
Mégis mindent elhitt nekik a NÉP!
És mi az, hogy nem akarják???ha nem akarják, akkor kommenteljenek a blogszférában a politizálás helyett!
@Penivaldes: muhaha :D nem észről beszélünk, érzelmekről...az ész csak megmagyarázza, miért érez őgy, az csak racionális magyarázatot fog adni egy érzelemre...és sosem forditva...

lásd, gyülölet félelem hit remény
@kekex: Az úúúgy van, hogy megpróbálja az ember desriffrírozni melyik bejegyzésre érkezett válasz és megpróbál arra válaszolni. Elég komoly logikai munka, de ha lenne hivatkozás, vagy csak egy egyszavas visszautalás, akkor könnyebb lenne. Így időnként marad a "süketek párbeszéde" :-))
A kattintás sem mindig működik:-)
@punkfrog: van egy Viktoruk...nem kell mellé még egy...ezért vannak pojácák körülötte...de a túloldalt meg nincs egy hasonló karizmatikus ember...csak pojácák...azaz kommunikációban gyengék...
már ugattam róla, de ezt is átverik majd ezek az idióták, figyelni kéne, mert a határon túli benzin miatt, még a tekfináncok le is lőnek majd:

Furcsa kormányzati terv drágíthatja a benzint

Hacsak az állam nem vállalja át a költségeket, az üzemanyagok drágulását eredményezheti az idén nyártól bevezetendő kötelező jelölési rendszer, ami az európai szabadkereskedelmi elveket szintén sértheti.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/furcsa_kormanyzati_terv_dragithatja_a_benzint.547722.html
@kekex: nalátod. Én meg a bajor parlamenti elnöknő és a myegyei közgyűlési elnökre Kövér kapcsán:-))
@kekex: azért politikusok, hogy ezt megoldják!
@Felebarát:
Jájj! Én már akkor láttam, hogy baj lesz, amikor Rompuy itt járt. Nem úgy, és nem azt mondta, amit Drágalátos Betegünk hallani szeretett volna. Akkor bevadult, és azóta is tombol. Igen, azelőtt is, csak mintha kissé szolídabban(ha lehet egyáltalán őrültség fennforgása esetén ilyenről beszélni) működött volna.
De most megmutatja a világnak:
"Ebben az esetben pedig a következő hónapokban a magyar kormány idejének nagy részét azzal tölti majd, hogy minimalizálja az EDP miatt immár elkerülhetetlen szankciók mértékét. Ha igazunk van, akkor a miniszterelnök most nem mást tesz, mint a szinte biztosan felfüggesztésre kerülő EU-pénzek ügyét próbálja valahogy beilleszteni a szabadságharc fikciójába. Készüljünk fel, hogy egy olyan színjátékot fogunk látni, melyben természetesen a külföldi tulajdonú energiacégek fogják játszani a mumust, akik aknamunkájukkal kijárták az EU-pénzek felfüggesztését Brüsszelben, a honért és annak polgáraiért önzetlenül, töretlenül és hosszú távon természetesen dicsőségesen küzdő vitéz szerepét pedig magára osztotta ki a rendező."
Íme, a következmény.
Ha minden magyar megérdemli is, én nem, tiltakozom!!!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bocs, akkor nem olvastam elég figyelmesen, illetve összemostam az origós linkben szereplő szöveggel a hsz-t. Mert valóban nem Te, hanem Orbán azonosította a "német gazdasági csoda atyját" ElTolcsyval. Vedd úgy, hogy a WC-s válasz neki szólt.
306huf egész szépen állunk így reggel :D, azaz :S
@kekex: "Ennél már a Kamarai kiosztás is jobb lenne, onnan mégiscsak jutna valamicske a micro- és középvállalkozásoknak is. már csak "közérzetjavításból" is."

röviden a véleményem: lófülét jutna
@Felebarát: én még halazom egy kicsit.
egyébként nekem mindig erről a Karinty Barabás novellája jut eszembe.
a vége.
És a sokaság ezt kiáltotta: ,,Barabbást!''

És rémülten néztek egymásra, mert külön-külön mindegyik ezt kiáltotta: ,,A názáretit!''

na ez is ilyen dolog.
@Felebarát: Nem értem, Simicska miért nem lép a sarkára. Ez azért neki is komoly érvágás lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jó lenne, ha a nevet az időponttal be lehetne másolni, de nekem még egyszer sem sikerült.
De mivel elkapkodtam a választ, illetve nem tettem világossá, hogy az nem neked, hanem a linknek szólt - az sem segített volna. Még egyszer bocs.
@nemecsek ernő áruló: érvágás, mekkora ha az összes közműszolgáltató az övé lesz? Haverok buli hanta...
@punkfrog:
Az lenne a "megoldás" ha végre komolyabb kommunikációs szakember/eke/t foglalkoztatnának.
A marketing komoly dolog, a politikai marketing még inkább. A politikus egy egész más szakma - kivéve Orbánt, akinek a 7 éves gyerekek szintjén való mesélés magától is prímán megy.
Csúcson a magyar csődkockázat - Meddig tűrnek a külföldiek?
A forintgyengülés egyre több állampapír tulajdonost tehet idegessé.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/csucson_a_magyar_csodkockazat_meddig_turnek_a_kulfoldiek.181043.html
@Penivaldes:
Engedtessék meg,hogy felhívjam szíves figyelmét a hatályos nyelvtan szabályaira,miszerint az emberek,a józan,és az ész szavak egy mondatban, nem szerepelhetnek.
@kormányzó: lehetnél megengedőbb, ezen kitétel a politikus, mint olyan szerepeltetése után lépne életbe :D
@kormányzó:
Ha ők osztják az uniós pénzeket, akkor a rezsimbukás is biztosított neki a vajaskenyér.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Rühelem a CSU-t, lábrázást kapok tőlük, 5 kmről kiszagolom a rájuk szavazókat mert azok is olyan pöcsfejek mint a pártot képviselő alakok 90%-a, sosem tudtam eldönteni hogy a Bayern Münchentől vagy a CSU-tól kell jobban behánynom a sarokba mint Bajorország két rettentő szégyenétől de nagyon nagy riszpekt nekik azért hogy így helyretették Kövért és a Fideszt.
@kormányzó: az ember nem hülye, ha veszélyben érzi a szalonnát.
@Fabius:

"2010-ben új modellt kellett teremteni...mondta Orbán, aki szerint ugyanakkor most viszont már az új gazdasági modell boltját kell vinnünk."

"Teccikéteni, hogy akkor a matolcsyzmust mint gazdasági modellt kivágtuk a kukába, és az "új modell boltját" kell vinni, ugye?"

Hát, nagyon eltérő lehet a szövegértelmezésünk! :-) Nekem ugyanis orbán fenti mondatai azt sugallják, hogy a zseni (ti. matolcsy) elvégezte a huszárvágásokat és most az iparos (varga) majd csak viszi tovább az eddig kialakított irányt. Szóval nincs itt semmi kidobva a matolcsyzmusból, legalábbis orbán számára.

Az más kérdés, hogy vajon varga a gyakorlat szintjén képes lesz-e valódi irányváltásra, még inkább pedig arra, hogy az esetleges manővereit meg tudja-e etetni orbánnal olyképpen, hogy azok éppen a matolcsyzmus kiteljesítését jelentik. Nem lesz könnyű, hiszen matolcsy az MNB-ből is ugyanolyan befolyással lesz orbán hagymázaira (majd' azt írtam, gondolkodására!) mint miniszterként volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek szerint a közmű szolgáltatásokból többre számít, mint az ezer milliárdos nagyságrendű EU-pénzből. Elég nagy szeletet kíván hasítani, az biztos.
"A demecseri rendőrőrs parancsnoka okozta a hétfő esti TÖMEGbalesetet az M3-as autópályán... a karambol részese volt Herman István fideszes országgyűlési képviselő is, aki nem sérült meg."

tehát akkor a rendőr a BŰNt üldözte...
sok b@lfasz BŰNÖZŐ rohangál az utakon
minden rendőr bűnöző, minden politikus bűnöző
ha ezek nem lennének mijjen biztonságos békés világ lenne !
@Felebarát:

"ez nagyon hosszú , mi a lényeg belőle :D?"

Helló! Én nem a papagájkommandó kommunikációs guruja vagyok, aki 3 tőmondatban megfogalmazza a tutit.
Nem dolgozom helyetted, sajnálom.
Egyébiránt továbbra is úgy érzem, hogy van realitása egy szegénységalapú forgatókönyvnek is.
endresy.blogspot.hu/2013/03/szegenyseg-egy-jegybanki-mesemondoval.html

A Jobbik felé kötődés nem okvetlen a véletlen műve
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nincs meg a forrás, és most lusta vagyok keresni, de mintha olyat olvastam volna, hogy Orbán 350-es eurót akar.
@GeoCracker:
Bár néhány vonás ráillik Orbánra, én mégis a szociopata kórképre szavazok.
@kekex: A lakosságnak szinte mindegy. Bár a gyógyszeres mellékhatásoknak is tulajdonítható érdekes felvételek inkább mást sugallnak. De ezen ne vesszünk össze :-) Nekem sincs kezembe a zárójelentése.
Két nappal 15-e előtt komoly kutatómunkámba került az orbánváltó tünti fellelésére. Utazási irodák, az egyház, stb részletes programajánlói könnyen fellelhetők - a "baloldali" szervezők felhívásait nem találom. Talán nem az én hibám.
Szóval: ezt találtam a Népszava egyik cikkében elbújtatva, hátha érdekel mást is rajtam kívül
"A frissen párttá alakult Együtt 2014 délután háromkor a Március 15. téren tüntet, … délután öt órára pedig … a Kálvin térre mennek. ... A közösség színpadán ezúttal mások mellett felszólal Erdős Virág költő, Majtényi László korábbi adatvédelmi biztos és Mendrey László, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke."
Pár kérdés adódik.
A Népszabadság március 15-i híre: Hétvégén mínusz 15 fok és 15 centi hó várható. Ennyi.

Az MSZP mennyire lehet őszinte az együttműködésben, ha a „baloldali” sajtó feletti uralma ennyire nyilvánvalóan pártpolitikai alárendeltségben működik? Elvtelen, szarházi politikai klikk. Hazudnak megint, nem érdekli őket orbanisztán, csak a parlamentbe kerülés. A barmok – 2015-ben már nem lesznek képviselők bárki és bárhogy is választotta őket. Nem csak orbánnak zsugoragyúak a hívei. Az MSZP-nek is. Zsák a foltját…
Miért kellene orbánnak bármit tennie? Minimum 2014 már az övé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A várható időjárásra tekintettel 15.-én, engedélyezem.
@kekex:
Reggel megfogadtam,hogy a felcsúti tolvaj ugatása után nem veszek be gyógyszert,mert a kettő együtt,qrva sokk!
Tisztelettel,Neked is ezt javaslom,így elkerülhetők a lázálmok.
@Penivaldes:
Egy cseppet optimistább vagy a reálisnál.
Az EMBER,mérföldekkel hüjébb,mint gondolnád!
@Deathstick:

" MNB-ből is ugyanolyan befolyással lesz orbán hagymázaira (majd' azt írtam, gondolkodására!) mint miniszterként volt."

Ezt vitatom. Gyurci nem befolyásolt, simán, hajlongva kiszolgálta a hagymázt.
@Deathstick: én is ezt látom amit te, elvégre Gyurinkat nem egy elfekvőbe, hanem a Nemzeti Bank élére rakták.
@kormányzó: és ezért nem tudja helyesen leírni a hülyébb szót:))
@nemecsek ernő áruló: Hosszú távon gondolkodik. Az EU csecs előbb-utóbb elfogy. Fűteni, világítani, netán - már akinek - mosakodni viszont létszükséglet... kérdés?
@nemecsek ernő áruló: nem kell forrás, láttam. Lesz az 400 is, de akkor futni fog... a kaszások meg a devizahitelesek meg utána.
@Penivaldes:
Pedálozok,elvégre nemsoká új "nemzeti toll"-at köszöntünk a sufniban.
Jó lenne tudni, hogy ezek tényleg ennyire hülyék - vagy nagyon is jól tudnak számolni?
Mert egyre nyilvánvalóbban haladunk az államcsőd felé - ami az Argentín példa alapján a többségnek szívás (ha egyáltalán túléli) viszont féltucat család kezébe koncentrálhatja a vagyonok zömét. Azaz már Simicskában sem bízhatunk, hogy az Uniós pénzek miatt majd visszatartja Orbánt. Aki az Uniós pénzek befagyasztására reagálhat akár a törlesztések leállításával is - azaz az azonnali csőd kiprovokálásával.
Nemzeti retorikával ehhez még támogatást is kaphat a még nála is hülyébbektől. Amíg le nem esik nekik is a tantusz.Az ellátatlanul maradó tömegek lázongása meg majd indokolja a rendkívüli állapot bevezetését, a választások elhalasztását és az (ellenzéki) pártok törvényen kívül helyezését is.
Azaz a lightos diktatúra helyett egy nyílt bevezetését. De persze csakis a nemzet érdekében! Amely "nemzet" fogalomba persze csak az Orbán és bandája fog beleférni.
Kezdek nagyon aggódni.
ezeken az index blogokon pártucat libsi kommentelő ajvékol és nyüszít ! ne higgyük hogy ez a közhangulat!

az ucca embere fides savazó !
@kekex: ne ítélj, hogy ne ítéltess... neki is megvan a maga keresztje. Csak az a baj, hogy még nem lóg rajta...
@kekex: Csak finoman mondom, 2,5 éve az élet csupa provokációból áll. Úgy tűnik, a diktatúra bevezetésére törekednek mindenáron. Ahhoz már túl hülyék, hogy belássák, több a lámpaoszlop, mint az odavaló ember.
@kekex: Sajnos marxista-leninista alapokon és tanulmányokon nevelkedtek, azt hiszik, a totális hatalom megszerzésének az eszköze egy polgárháború. Mint a Franco rezsim annak idején. A korlátoltak nem látják, hogy ez egy közel 80 éves lemez, és Europában - sajnos bennünket kivéve - nem állt meg az élet. A világforradalom kirobbantásához, viszont kurvára kevesek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Na ja. Nincs hely a kereszten ugyanis, mert ott már mi lógunk!
Apropó "lógás" Tessenek már tudomásul venni, hogy semmi "lámpavas" az a régi kandeláberek korában játszott, amikor a lámpagyújtogatónak el kellett érni - ezért alacsony volt. Szálasit ezért az Oktogonon nem a lámpavasra, hanem egy nem túl magas facölöpre lógatták fel.
@kekex: Kedvenc hasonlatom: Azt hiszi a balga, hogy európai (világ) tényező, viszont Borisznak, a londoni póginak kicsit nagyobb a befolyása nála. Lássuk be, London azért nem egy tyúkszaros, tehéntrágyás, gémeskutas Felcsút.
@kekex: A lámpavas, mint állandó eposzi jelző indokolt. Különben hogyan hivatkozhatnánk ezeréves szittya magyarságunkra. Már Árpád is lámpavasazott:-)
@kekex: CSak a szívlapát és a bézbólütő nem történelmi kellék. A lapátot még csak most fogjuk itthon feltalálni, ha végre beindul az ipari forradalomhoz köthető bányászat, a bézbólütő pedig a kokakólamámorban fetrengő huligánok lázálmaiban létezik csak:-)
@kekex: ami Argentínában bejött az nem fog bejönni Magyarországon, teljesen más a szituáció kül- és belpolitikailag, gazdaságilag és teljesen más a két nép habitusa is, rosszul számolnak ha arra játszanak.
@kekex: Londonra visszatérve, és hát sajnos az is igaz, hogy a City, nem a felcsúti hetivásár...
@Nap Pali:
""A demecseri rendőrőrs parancsnoka okozta a hétfő esti TÖMEGbalesetet az M3-as autópályán... a karambol részese volt Herman István fideszes országgyűlési képviselő is, aki nem sérült meg."

Demecser - Szabolcs-Szatmár megyében, a Rétközben, a faszombaszom főcsatorna melletti település.

A fideszes képviselő, a szabolcsi részeg rendőr haverjával

- mi a faszt randalírozik itt nálunk?

Ezek a tetvek miért nem az odvas tanyájukon részegeskednek?
Miért az autópályákon pest körül?
"Kína kémkedéssel vádolja a Coca-Colát
Az egyik tartomány azzal vádolja az üdítőgyárat, hogy illegálisan térképezik fel az országot."

Nyihhahha... Fedett kokakóla ügynökök lepték el a kínai nagy falat:-) Kólával mérgezik a rízyföldeket, az iPodot összeszerelő kínai munkásokat a dzsunkáról kokakólával kergetik a vízbe megfulladni. Ráadásul megvesztegették az egyik atombizniszben utazó funkcionáriust, hogy a kínai, kólásüveg formájú atombombára, az "Allweisz Kokakóla" feliratott fessék fel, hogy a hülye amerikaiak baráti támadásnak véljék:-)
@én már a fény gyermeke vagyok: Hülye vagy? A rendőr azért kellett, mert az anarchisták elfoglalták és feldúlták a fidesz székházat. A cefre azért, mert oldani kellett a feszkót, Pest meg azért, mert meg kellett szavazni a negyedik kört az alkotmányban... ennyire te sem lehetsz egyszerű, hogy ezt nem látod át? :-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Plusz:

"Lezuhant a busz a Jangce hídjáról
Legalább tizennégyen meghaltak Közép-Kínában."

A buszsöfört megvesztegették néhány láda kokakólával, megitta, oszt mámoros lett.
"Elit hekkercsapat vigyázza az országot

Egyre több kifinomult hekkertámadás éri hazánkat is. Szerencsére már van állami kibervédelmi szerv, sőt: az EU-nak és a NATO-nak is mi segítünk."

Szabadidejükben pedig bloggerek IP címeit gyűjtik, elvégre a belső ellenség is ellenség.

index.hu/tech/2013/03/13/elit_hekkercsapat_vigyazza_az_orszagot/
@kormányzó: a helyesírás a középszerűek mentsvára.
A gif zseniális (a poszt is). Összefoglalja az elmúlt három év elképesztő kormányzati teljesítményét, és egyben szembesít minket azzal, amit a magyar évtizedekig is eltűr, ha van ingyen sör, meg családi pótlék.
Kósa Lajos: "A bírók is emberek, tévedhetnek"
A Fidesz biztosan fellebbez rezsiügyben.
hvg.hu/itthon/20130313_Kosa_Lajos_A_birok_is_emberek_tevedhetnek

Na azt magyarázza már meg valaki, milyen jogalapja van a fidesznek beavatkozni nem ügyfélként, érintettként, hanem politikai pártnak egy polgári perbe?

Kiváncsian várom tanult jogász kollégáktól a megfejtést.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én ennél még sokkal egyszerűbb vagyok.

Ezek az őstahók takarodjanak a városomból a cefréjükkel együtt.
Menjenek haza a dagonyájukba.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Törvényt hozhatnak.

Írjanak egy új Polgári Törvénykönyvet, hogyaszongya...

1.§/ 1.... a magyarnak van igaza..vitás esetekben a fideszesnek.

............ééééés kész.
"KSH: 18,1 százalékkal nőttek a mezőgazdasági termelői árak"
hvg.hu/gazdasag/20130313_KSH_181_szazalekkal_nottek_a_mezogazdasag

Bort, búzát békességet.
hmmm

Ha marad Orbán, az euró árfolyama az egekben lesz

Jól látható, hogy mi az Orbán-Matolcsy tandem végcélja: fellendíteni az ipart, sok közepesen képzett olcsó munkaerővel, gyenge devizaárfolyammal, alacsony kamatszinttel. A probléma azonban az, hogy mindennek az útjában állnak a devizahitelek, mert mindaddig nincs alacsony kamat, amíg a forint gyengülése veszélybe sodorja a lakosság és vállalatok nagy részét.

hvg.hu/gazdasag/20130313_Mesterterv_Zsiday
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Rémhírterjesztő-e vagy?

Három napja fenn van minden lap címoldalán, hogy fantasztikusan alacsony az infláció.
Alig 3 százalék.

Ehhez tartsad magad.
Hogy havonta, vagy naponta 3%, azt már nem olvastam.
@Penivaldes:
Az aranyköpések pedig,a beletörődés előszobája.
"Varga Mihályt hallgatva én is, mondhatni, megnyugodtam"- mondta Orbán"

Ettől viszont én nyugodtam meg annyira, hogy a véremet szabadalmaztatni kellet, nehogy az impertrapista gyógyszergyártók lecsapjanak erre az új szupernyugtatóra, és megcsapoljanak. Mert mint tudjuk, ezek mind ilyen profitéhes vérszívók. Bezzeg a jó magyar krumpli csak 90%-kal lett drágább.
@Secnir: Úgy hazudik mint Selmeczi, öröm nézni :))))))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
és pont Kósa, akinek asszem pont érettségije van, mint Lászlónénak. pont az a kósa beszél jogelméletről.
fasza.
@én már a fény gyermeke vagyok: egy autóban utaztak, vagy a fideszes csak ugyanolyan vétlen autós volt mint a többi 4.
Nem mindegy!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Egyszerű, hoznak egy törvényt, ami kb. valahogy így fog hangzani: Mán' pedig az úgy vagyon, ahogyan a Viktor megmondja. Értem?!
Lehet hogy lassan el lehet kezdeni levonni a következtetéseket az argentínai államcsődről. Az lenne a legjobb megoldás a kommunista restauráció, Viktorka hatalmának bebetonozása, a teljes state capture, ezen belül pedig az energiaszektor átjátszása, Lajos, Zsolt, Lőrinc elvtársak részére. Ezen kívül segítene elhagyni az eurozónát: Putyin elvtárs hasonló védelmet tudna nyújtani az orbáni rezsimnek örökre, mint a baráti Szu. anno. Lehet hogy célszerű felkészülni, most még fejben. Lehet hogy van jobb összefoglaló is a témáról, sőt célszerű lenne hasonló összefoglaló a görög csődről is, én eddig ezt találtam. De várom bárki javaslatát / dokumentumait a témában.

elib.kkf.hu/edip/D_12096.pdf

Lehet hogy ez a felcsúti bomlottagyú állat úgy "áll bosszút" az EU-n, hogy hagyja veszni az EU fejlesztési pénzeket, a fenti 4 személyt pedig meggyőzi: szarják le az EU pénzeket, mikor teljes iparágakat kaphatnak meg, mellé pedig olyan védettséget, ami örök időkre biztosítja e iparágakban betöltött monopolszerepük megkérdőjelezhetetlenségét. Így okafogyott lesz az EU-ban maradás. Az iparágak az oligarcha számára összehasonlíthatatlanul több bevételt jelentenek, mint az EU fejlesztési pénzekből származó források átjátszása.

Putyin szerintem szeretettel várja Viktorka átlállását, hazaárulását, és baráti Moszkvával kötendő stratégiai és védelmi megállapodását. De ha ő nem, majd Vona bajtárs megteszi.

Szerencsére a határok mégy nyitva vannak. Ezek, a következő hetek-hónapok előttünk a demokratikus(abb) Magyarisztán végórái szerintem.
@én már a fény gyermeke vagyok:
"Hogy havonta, vagy naponta 3%, azt már nem olvastam. "

megszólalásonként.
szabó annuska is ezt nézte be. lelkendezik a februári 2,7%-os inflációnak. baszodbéla, mondom, az csak a februári!
mandiner.hu/cikk/20130313_szabo_anna_elszantsag
@Secnir:

Kósa elvégezte a közgazdasági egyetemet, abszolutóriuma van.
Ez egyrészt régen volt, másrészt még az okos fiúkat - ld.Rogán - sem zavarja a tudás abban, hogy hülyeségeket beszéljenek, szemrebbenés nélkül.
@Orica Középföldi: alap a polcon levő közgazdaságtan gyorsan és pár percben :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szeva tökömöccse!
Azt mondtam már,hogy behúztátok a BL-t is?
@Orica Középföldi:
"Kósa elvégezte a közgazdasági egyetemet, abszolutóriuma van."

hááááát
ebben azért kételkedem.
@Secnir:
...
- Hallottál te már olyan fizikusról, aki 50* elkésett az iskolából?
- Nem. Csak olyanról, aki be se járt.
...

(Mézga)
@kifordított nagyanyó: Kurvaélet, az tegnap a döntő volt amit megnyertünk??? Jézusom, én meg két homokosról szóló kamaradarabot néztem miközben a telefonom nézegettem az eredményt bevilágítva a fél nézőteret? :))))
Külföldi elemzők: gyors összeomlás előtt áll Magyarország
Ha a magyar kormány és a jegybank folytatja erősen unortodox politikáját, akkor rövid időben belül összeomolhat az ország finanszírozása - állítja a Danske Bank elemzője.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kulfoldi_elemzok_gyors_osszeomlas_elott_all_magyarorszag.547776.html

------------

Soha nem voltam olyan optimista, mint most - mondta Steen Jakobsen, a Saxo bank vezető közgazdásza egy tegnapi rendezvényen. Jakobsen szerint a gazdasági világkép már nem lehet rosszabb. Európa adósságválsággal küzd, az Egyesült Államokban költségvetési problémák vannak, a feltörekvő országokban pedig lassul a növekedés. Jakobsen szerint a helyzet Magyarországon sem jó. Magyarország a tűzzel játszik - nyilatkozta a szakértő.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/magyarorszag_a_tuzzel_jatszik.181072.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Csak nem a Blue Lagunában voltál bőr forrónaciban, neccharisnyában, tűsarkúban? Valami hivatalos fogadás volt? :-)
@Secnir:

Ne kételkedj:)))
Azt nem mondtam, hogy a Gauss-görbe csúcsánál kell keresgélni:)

Rogánról azt mondta az egyik nagy nevű professzora anno, ígéretesen okos fiú .
Most nézd meg. Felcsökkent Lala szintjére:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Basszus.Gondoltam,mikor mondtad hogy színházjegyed van,hogy majd jönnek a hírek,hogy valaki felakasztotta magát egy színház vécéjében.Vagy hogy ordított a nézőtéren,mert továbbjutott a csapata.:))
Sok volt a 3 hét szünet,mázlitok volt.
Innen már nem lesz nehéz.
a lényeg:

Budapest-based OTP Bank Nyrt. (OTP), Hungary’s biggest lender, competes with local units of Austria’s Erste and Raiffeisen, Italy’s UniCredit and Intesa, Bayerische Landesbank of Germany, Belgium’s KBC, and U.S.-based General Electric and Citigroup. Hungary’s state-owned development bank MFB last year bought a stake in Takarekbank, a savings bank, from Germany’s DZ Bank AG.

The government may use Takarekbank, a network of savings cooperatives, the post office and other state organizations to build a network which can help ease the country’s funding shortage “on a national level,” Orban said.

Hungarian stocks fell, led by a 2.1 percent drop in OTP. Mortgage provider FHB Jelzalogbank Nyrt. slid 1.2 percent to its lowest close this year.

www.bloomberg.com/news/2013-03-12/hungary-threatens-to-take-over-foreign-banks-amid-clash-with-eu.html
Amúgy az írás meg a gif nagyon jó.
Már megint sikerült egy jó viktorfejet szerezni.:))
@kifordított nagyanyó: ehhez kevés a mázli...olyanok is ott maradtak a tv előtt, akik utálják a focit...vagy madridos...és azt mondta...hoyg örülök, hoyg nem a calssicon játszottatok igy, de ez a barca, most messzemenően az egyik legjobb, ha nem a legjobb barca---
@Felebarát: Szegény digók tegnap szarban voltak Állítólag még a kocsmákban is a pápaválasztás men live show keretében. A tifodik vajon hol nézték a Milan égését? :-)
@Felebarát: Úgy értem hogy nem mondjuk a múlt héten kellett játszaniuk amikor sehol sem voltak ehhez képest.
Azért írtam,hogy sok volt a 3 hét szünet.
"Létezhetett élet a Marson
A Curiosity bizonyítékot talált a földihez hasonló életre alkalmas feltételekre és összetevőkre."
index.hu/tudomany/2013/03/12/letezhetett_elet_a_marson/

De aztán ott is jött egy Orbán kormány... és .....
@kifordított nagyanyó: Szerintem inkább használt hogy a Real felmosott velük kétszer is, megtalálták a töküket. Még Villa is gólt rúgott, Villa könyörgöm :)))

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kamaraszínházban asszony mellett öltönyben, de tényleg :DDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ó be szép kép, elképzeltelek öltönyben, nagyon tuti, pedig nem is láttalak még soha :D
www.alterna tivenergia.hu/30-ft-lehet-a-pet-palackok-betetdija/58672

visszaesik az ásványviz forgalmazás

www.face book.com/photo.php?fbid=10151498590089301&set=a.341833519300.152258.114666649300&type=1&theater
@Felebarát: Kikérem magamnak, én nem vagyok olyan! És ha folytatjátok szólok Józsi-cicának és Ipadon beleírja az Alkotmány 57. módosításába hogy nem lehet cikizni engem :DDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Kijöttek a gödörből.
Innen könnyű lesz.

@Felebarát: A BL-ben.

+ minden összejött nekik.
@kekex: Pedig csak elő kéne venni a fityesz akkori szövegeit, van mindenre séma.
De akkor mikor és hogyan fogunk kiszállni az ördögi hazugság köreiből?!
De legalább minden egyes alkalommal a fityeszes orrukhoz dörgölni a seggszájukat!
A zemberek annyira tájékozatlanok, hogy még olyan egyszerű dolgot sem képesek felfogni, honnan is van az államnak pénze?
Hurrá, milyen állati jó, hogy az állam mindenki adósságát átvállalja!
Hurrá, minden devizahitelest megmentünk, még az egyházakat és a vállakozásokat is!
Hurrá, micsoda rezsicsökkentés(pár fillér!!!)!
Szuperkormány, hősmegmentő viktátor- és gőzük sincs, mibe kerül ez nekünk.
Azért az ellenzék legalább próbálkozhatna erőteljesebben. Nem azért tartjuk őket?
hmmmmmmmmmmm, de hülye is vagyok, a fasznak foglalkozom én is ezzel?

Először tapasztalhatjuk meg, mit csinál a forint, ha nem a kamat tartja mesterséges szinten, hanem a kereslet-kínálat alakítja - mondta az M1 reggeli műsorában Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató vezető elemzője.

hvg.hu/gazdasag/20130313_Barcza_a_forintgyengulesrol_panikra_nincs
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért ez a nézőtér bevilágítás:
-Nyert a csapat!Dugjunk!
-Bunkó voltál!Nem dugunk!
:))
az ifjú kereszténydemokraták humorkodnak, elég "savanyú a cukor" feelingje lett:

A dömper nem játék!

kerdem.blog.hu/2013/03/13/a_domper_nem_jatek
Bár nagyon utálom a havi magas számlákat, már ami a rezsit illeti, ettől függetlenül van egy rémálmom: mi van, ha ezek a szolgáltatók egyszerűen kivonulnak, vagy úgy döntenek, hogy a fasz fog nyereség nélkül energiát szolgáltatni, és egyszerűen kikapcsolják mondjuk a villanyt meg a gázt? Nem, nem Putyin nem ad, hanem abbahagyják a szolgáltatást és kész.

Nem lesz főzési lehetőség, fűtési, fürdési lehetőség, nem fog működni 3 nap után még a mobil sem, nem beszélve az internetről, a tévéről, a rádióról... nagyon elmebeteg vagyok, hogy ilyeneken gondolkodom?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: És nem mondták még,hogy a gumicsizma nem megy hozzá....?:))
@AKIsTUDATLAN: ööö, talán ezért is, meg sok másért is, csend és tudatlanság:

Nem létezik az ellenzék a Class FM-en
A rádió januári hírműsoraiban csak a Fidesz és a KDNP képviselői szólaltak meg.

www.origo.hu/itthon/20130313-kormanyparti-tulsuly-van-a-class-fmen.html
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "Szóltam is az asszonynak:Te Józsi!Ez pont olyan,mint otthon!"
:))
"Az ukránok csak isznak és drogoznak"

Amatőrök, mi meg csak szopunk. Az ember ne aprózza el az élvezeteket.
Fantaszta? Mondjuk szerintem H.G.Wells talán az, Matolcsyra én ezt a szót nem használnám.
@titan:
Az elmebetegek nevezik így egymást a kormánynyelvben.
@Orica Középföldi: vigyázz csak, mert török gábor lett az mlsz női bizottságának új elnöke

Török Gábor, a női foci új pápája: "14 éves fiúk felnőtt lányok ellen, érdekes volt"
foci

Erre varrjanak multfunkciós gombot: Török Gábor politológus-sztárblogger lett a magyar női futball egyik legfontosabb embere. Konkrétan ő az MLSZ női bizottságának új elnöke! Amikor megjelent a legendás fénykép, amin egy díszpáholyban szurkol Orbán Viktorral, érezni lehetett, hogy ebben a sztoriban lesznek még fordulatok. (És ez nem Török rejtett leorbánistázása, hiszen Bajnai Gordonnak is van híres Orbánnal drukkolós képe.) Hát lettek is. A hír hallatán ezer kérdés zuborgott fel bennem, ezek közül hetet villámgyorsan fel is tettem Töröknek, íme az exkluzív villáminterjú.

cink.hu/torok-gabor-a-noi-foci-uj-papaja-14-eves-fiuk-felnot-453489106
@kifordított nagyanyó: Na, ez ütős jó poén, ki se nézném belőled :DDDDD
(természetesen nem ARRÓL a Józsiról beszélünk, elhatárolódom minden kósza gondolattól is!)
@Deathstick: "Hát, nagyon eltérő lehet a szövegértelmezésünk! :-) "
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Orbán nyilatkozataiban az a legfélelmetesebb, hogy kikezdhetetlen, koherens egészt alkotnak. Hogy az alap hazugság, az nem számít. Megcáfolni csak azzal lehet, ha azt mondod: Hazudsz! De ezt az "utca" embere nem hiszi el.
Ezeket csak úgy lehet legyőzni, ha a napi búlvár megírja: Orbán Orsós volt; apja párttitkár; Kövér, Rogán KISZ titkár. Demagóg hazugságok? Igen. De ott, ahok a választók nagy része (akiknek ugyanúgy egyszavazati joga van, minr az itt kommentelőknek) a világ dolgairól Barátok közt és Jóban rosszban-ból tájékozodik mi mást lehet várni? Ebben az országban rendeztek gyüjtést Isaura kiszabadítására! Mi változott? Mármint a fejekben? Nem lettek okosabbak.
@bella _ciao: Ért hozzá na, minden politológus automatikusan MLSZ funkcinak is jó, és ez a pozíció biztosan segíti a legendás semlegesnél is semlegesebb "nem hiszem hogy veszélyben lenne a demokrácia, azért mert Orbán Viktort teljhatalmú fáraóvá nevezte ki önmagát és pallosjogot gyakorol" nézőpontját.
@Farkasokkal táncoló: Ilyen elképzelhetetlen. A megoldás már ki van találva. Azonnal stratégiai vállalattá minősítés, kormánybiztos kinevezés és államosítás tetszés szerinti áron. Erre megy ki a játék. A közműveket és a hálózatot nem tudod kistáskában kivinni az országból, viszont baromi beruházásigényesek. Ezt akarja néhány hazai emberke lenyúlni, erre megy ki a játék... A klasszikus, Neked van, nekem nincs, de holnaptól Neked nincs, bibábúúú de nekem van.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ehhh cicafiú, még fiatal vagyok, még csak csincsilla van, a nerc később jön ha feljebb léptem a ranglétrán :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: lehet, hogy tévedsz, tényleg nagyon jó, oszt' egy év múlva viszi a barca elnöknek :)

persze előtte visszafizeti a nemtandíjat
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Pedig még most éldd ki perverz hajlamaidat, meg a mocskos szádat, mert ha Janó aláskrejbolja a 4. kört, onnan kezdve bezony az ütődöttet csak megsüvegelni , és legfeljebb Vitéz Felcsúti Dr. Orbán Viktor Méltóságos Miniszterelnök Úrnak, Magyarország- és az aljas módón elcsatolt Történelmi Szent Magyar Föld Ihletett Helytartójának, az Anyák- és a Rezsi MEgmentőjének lehet majd szólítani. Ha bárhoyg másképp teszel...jön a TEK, meg a Független Magyar Bíróság és Ügyészség, és TE mész a kaptárba, jobb esetben Sárazsadányba közmunkásnak.
@bella _ciao: Ha igazán jó akkor nem ő megy hanem a Barcát hozza :)
ezmiez?

Új párt alakult

Bejegyezte a bíróság a Határon Túli Magyarok Pártját.

hvg.hu/itthon/20130313_Hataron_Tuliak_Partja
@bella _ciao: A másik, a Minden Határon Túliak Pártja, már gőzerővel itt üzemel 2010 óta...
250 ft a svájci frank. Mennyi is volt 2010-ben?
Hogy rohadjanak meg!
@Gyuri bá:
Most néztem, cirka két hét alatt a dollár húsz pénzt ugrott. Nem lefelé.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: következő hír az lesz, hogy megalakult a fidesz gyerektagozata, a tizen túliak társasága, vezetője dévényi tibi bácsi, alapító okiratban benne lesz, hogy a pontos labdákat meg csak a simicska gyerek kaphatja el
Így kell bánni egy trollal?
Index

index.hu/tech/mem/2013/03/13/igy_kell_banni_egy_trollal/

..."A bokszolót a Twitter-csatornáján kezdte el verbálisan inzultálni egy Jimmybob88 nevű felhasználó, változatos sértéseket vágva a sportoló fejéhez és kigúnyolva az eredményeit. Amikor Jimmybob eljutott a "waste of spunk" (nagyjából: spermahulladék) kifejezésig, Woodhouse-nál elszakadt a cérna, és elhatározta, hogy a tettek mezejére lép. Felhívást tett közzé a Twitterén, amiben ezer fontot ajánlott fel annak, aki kinyomozza és elárulja neki a troll személyazonosságát és lakcímét. A vérdíjra hamar le is csapott a közösség, és Woodhouse másnap már olyan bejegyzésekkel hozta a frászt Jimmybobra, hogy "James O'Brian, te buta fiú ott a Mount View Roadon, hamarosan találkozunk", majd egy fotót is kiposztolt az utcanévtábláról, bizonyítva, hogy már a közelben jár. A troll hangneme Twitteren rögtön megváltozott, először azt bizonygatta, hogy ártatlan tréfa volt csak az egész, majd szabályosan könyörgőre fogta. Végül Woodhouse csak a ház kapujáig jutott, ahonnan annyit üzent a megalázott trollnak, hogy ha korábban elárulják neki, hogyan lehet blokkolni felhasználókat a Twitteren, 20 fontnyi benzint és egy csomó idegeskedést spórolt volna meg."...
bajság lesz ebből, érzem:

Jogerősen felmentették a hűtlen kezelés vádja alól Veresegyház polgármesterét.

Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól Pásztor Bélát, Veresegyház független polgármesterét szerdán a Fővárosi Ítélőtábla - közölte Papp Gábor ügyvéd szerdán, a határozathozatal után.
Fotó: MTI - Földi Imre

Tavaly januárban a Budapest Környéki Törvényszék első fokon ugyanilyen ítéletet hozott, és döntött arról is, hogy a csaknem félmillió forintos bűnügyi költséget az államnak kell kifizetnie, de az ügyész fellebbezést jelentett be.

Az ügyben egy belterületi ingatlancsoport 1996-os eladása miatt tettek feljelentést az önkormányzat akkori ellenzéki képviselői.

Pásztor Béla magyarországi rekorder, ugyanis 1965 óta irányítja a települést.

hvg.hu/itthon/20130313_Felmentettek_a_rekorder_veresegyhazi_polg
@bgp: Ezt a hírek élénken titkolják.

Úgyhogy szerintem együtt részegeskedtek.
nahhh, nem csak ilyen kis összegnél kéne, és nem csak egyedül, hanem minden normális pártnak ezt kéne tenni
/tudom hogy más ügyekben mások is szóltak, de egy ekkora gólem ellen, csak közösen van esély/

Egy fideszes önkormányzati képviselő által elnyert uniós pályázat törvénytelenségei kapcsán tesz feljelentést a Jobbik - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Szilágyi György országgyűlési képviselő.

hvg.hu/itthon/20130313_Offshorelovag_miatt_uti_a_Fideszt_a_Jobb
@bella _ciao:

"Török Gábor, a női foci új pápája:"

Ez valami - számomra teljesen érthetetlen - farokbüszkeség a pasiknál. Ha nem elnök valami sportszövnél, már a Viagra sem segít:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igazad van. Én mindenképp örülök neki ha az ilyen visszaélésekre ráugrik a jobbik.

Köddé vált a fideszes offshore-lovag 100 milliós támogatása.

100 millió forint vándorolt a Seychelles-szigetekre, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megpróbálta eltitkolni a dolgot, de nem sikerült. A Jobbik feljelentést tesz.

alfahir.hu/kodde_valt_a_fideszes_offshore_lovag_100_millios_tamogatasa
@Orica Középföldi: régebben ezt a nagy autóra mondták. de azért az összes pali egy kalap alá terelése ellen tiltakozok!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Még annyit,hogy páran megérdemelnék azt ahogy a srácok a videón csinálták.
Össztűz Magyarországra: menekülhet innen a működőtőke is

Pálffy Gergely szerint a befektetőknek közép távon a kettős kommunikáció okoz gondot, miközben ugyanis a piac által jól fogadott új gazdasági miniszter, Varga Mihály arról beszél, hogy jó lenne, ha a forint a 285-ös árfolyamszinthez konvergálna, Orbán Viktor miniszterelnök arról nyilatkozik, hogy kívánatosabb volna az alacsonyabb kamatszint (ami gyengíti a forintot), hogy meginduljon a beruházási hitelezés.

privatbankar.hu/szarmazekos/ossztuz-magyarorszagra-ezert-szabadulnak-a-befektetok-a-forinttol-255972
@bella _ciao:

Jaja. Végülis annyi sportszövetség nincs is:))

És most elnézést a sportolókból lett elnököktől.
@bella _ciao:
A sötét valóság az, hogy ezek, élen Orbánnal olyan seggek, hogy az hihetetlen.
Mint valami csodafegyvert, úgy emlegetik a kamatszint módosítást.
Mindössze arról a kis apróságról feledkeznek meg, hogy nem attól működik egy gazdaság, hanem a termeléstől, ami meg nincs - ahogy a hazai nagyobb termelő és adózó egységek is lelépnek az országból a hatalmas adóprés miatt.
De ez nem zavarja ezeket a szerencsétlen balfaszokat... :(
Hőőőő... a jogász (illetve csak papírja van róla) paraszt felböfögésére a válasz:

"Az Alaptörvény 26. cikk (1) bekezdése úgy rendelkezik, hogy a bírák függetlenek, és csak a törvénynek vannak alárendelve, ítélkezési tevékenységükben nem utasíthatóak" - közölte Darák Péter, a Kúria elnöke Orbán Viktor hétfői parlamenti beszédére reagálva."

"Orbán tehát azon háborodott fel, hogy a szolgáltatók nem kívánták lenyelni azokat a terheket, amelyeket az ő kormánya rótt rájuk. A miniszterelnök szokatlan módon súlyos szavakkal minősített egy bírósági ítéletet, amely pedig mindössze annyit mondott ki, hogy az Energiahivatal nem dönthet egyetlen nap alatt, mindenféle háttérszámítások nélkül azárak megállapításáról."

A minielnök kinyalhatja a f...ánkostálat - de hát ezt még sem nyilatkozhatta a Kúria elnöke. :)
Én igen!
Basescu azt mondta, hogy Romániában nem lesz székely autonomia. Na mit szóltok ehhez véreim?
@Gyuri bá: Ők is visszafelé menetelnek, mint viktorunk. :(
"Orbán Viktor a múlt csütörtökön a Varsói Egyetemen tartott előadást. A Gazeta Wyborcza tudósítása szerint azt közölte, hogy az Európai Unió azért bánik úgy velünk, mint a fekete báránnyal, mert „Magyarországot keresztény értékek vezérlik”.
Hétfőn, napirend előtt Rogán Antal ezzel szemben azt közölte, hogy furcsa módon mindig akkor érik Magyarországot politikai támadások, amikor a kormány külföldi gazdasági érdekeket sért. A múltkor is (amikor a bankokat, valamint a szolgáltatások még működő részét adóztattuk agyon) és most is (amikor úgy csökkentünk rezsit, hogy az állam adóbevétele nehogy véletlenül csökkenjen).

Ez a menetrend: a magyar kormány a magyar családokkal mély egyetértésben szívatja a multikat, mire a multik zsoldjában álló külföldi politikusok belekötnek olyan teljesen helyénvaló dolgokba, mint a média cenzúrázása vagy az alkotmány elnöki tanácsi rendeletté devalválása.

Ezek szerint a külföldi gazdasági érdekek sértése keresztényi cselekedet, a multijaik védelmében fellépő nyugati politikusok pedig ateista pogányok. Míg ellenben a kormányunkat sosem támadó, sőt nagyon szerető Ilham Aliyev derék keresztény ember.

További gubanc, hogy a multikat az egész világon a jobboldal szokta szeretni. A jobboldali, az, ugye, globalista, meg a szegény ember vérit szíjja. Éppen ezért az átlag fideszes kormánytagnak a világ legtermészetesebb dolga, hogy a Magyarországot – nem Orbánt és kormányát érő támadások baloldalról jönnek. „A nemzetközi baloldal ellenségének tekinti Magyarországot” – mint például Szijjártó Péter sok variációban elmondta, de az Európai Néppárt szerencsére megvédi, mint arra maga Orbán Viktor is nemegyszer utalt.

Ezek után logikus, hogy ha a kereszténydemokrata Barrosónak problémája van, az is baloldali támadás (emlékezzünk: Barroso maoista diákvezérként kezdte, ha nagyon ugrál, tényfeltáró cikket ír róla a Magyar Nemzet), de szerencsére, ha a negyedik alkotmánybarondítás miatt kitörne a balhé, Orbánnak olyan befolyásos pártfogói lesznek, mint – Martin Schulz, az Európai Parlament szocialista elnöke, aki „baloldaliként rokonszenvezik a [jobboldali] kormány multikat, illetve bankokat terhelő politikájával". Továbbá a Fidesszel együtt az Európai Néppárthoz tartozó, azaz kereszténydemokrata lengyel kormánypárt, amely magyar kormányközeliek szerint „támogatja a nyugdíjpénztárak államosítását” (a magyar kormányközeliek nincsenek értesülve arról, hogy a magyar példa követésének kósza ötletét Tusk miniszterelnök döntésére bő két éve levették a napirendről, de sebaj).

Hogy mivel próbál Orbán jobban beleférkőzni Schulz bizalmába? Természetesen azzal, hogy alkotmányos szintre emeli az Európai Szocialista Párt MSZP nevű tagpártjának lekommunistagyilkosozását. Tusknál pedig azzal próbál bevágódni, hogy a lehető legjobb kapcsolatokat építi ki fő politikai ellenfelével, Jarosław Kaczyńskival és annak Jog és Igazságosság nevű pártjával. Amelynek első számú belpolitikai mondanivalója az, hogy Tusk az oroszokkal összejátszva alattomosan megyilkoltatta Jarosław testvérét, az államelnököt és a nemzeti konzervatív tábor színe-javát.

És vajon hogy akarja Orbán még jobban megszerettetni magát a lengyel radikálnemzetiekkel, akiket a német- és oroszfóbia vezérel? Németországon belül az elkötelezetten lengyelfóbiás bajor Keresztényszociális Unióval ápolja a legjobb kapcsolatokat, és elzarándokol Moszkvába, hogy kinyalja Putyin gázcsövét. Miután elzarándokolt Bakuba, hogy ne kelljen kinyalnia Putyin gázcsövét, és ezért még komoly áldozatot is hozott."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130313_Miert_nem_szeretnek_minket_ezek_a#rss

"kinyalja Putyin gázcsövét" a francba, vizuális típus vagyok, frenetikusabb a kép, mint Fabius kézcsókosa! :DD
@Orica Középföldi: a sportolókból lett elnökök is lehetnek péniszek. ugyani a hülyeség, ha nem is szilofonozik, de foszforeszkál.
"Egymilliárd forintnyi személyi juttatást fizetett ki a Miniszterelnökség 275 dolgozójának tavaly az év során – derül ki a szervezet honlapján megjelent elszámolásból.A kifizetett jutattásokban a vezetők – így például Orbán Viktor miniszterelnök – bére is benne van. Rájuk esett a kifizetések harmada, míg a szervezet létszámának nagyobb részét kitevő beosztott dolgozók összesen 700 millió forintot kerestek.
A pénz zömét a normális fizetés keretében fizették ki, de 126 millió forint nem rendszeres jutattást is kaptak a dolgozók, elsősorban különböző költségtérítések – üdülési hozzájárulás, közlekedési költségtérítés, étkezési hozzájárulás – formájában. 26 millió forintot költöttek csak végkielégítésre, jubileumi jutalomra, napidíjra, biztosításra.Idén ennek több mint a kétszeresét tervezték be a Miniszterelnökség személyi juttatásaira: 2,5 milliárdot szántak a költségvetésben Orbán Viktor szervezetének.A Miniszterelnökség működési költségeihez a béreken kívül más jelentős tételek is..."

Ugye-ugye... Aki megérdemli, annak jut!

SSTEFFYKE!
Mesélj Tüncibüncim, a lelkes szopásért és határtalan szervilizmusodért mennyit kaptál tavaly? Csak így négyszemközt... (Nem mondom el ennek a libsibolsi csürhének itt!) :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem csak nyugtatta orbánt, hiszen az ő embere. engedelemddel összefoglalom a lényeget: viktor ne aggódj, csak elsőfok volt, majd a kúria megoldja az ügyet.
BAZZ!! Ezek tényleg ennyire kretének, nem csak annak látszanak! :))

"Majdnem elnyelte Mesterházyt a Fidesz
17 hozzászólás maria.blog.hu 2013. 03. 13. 11:20
Ezt egy rögzítőn hagyott hangüzenet bizonyítja, amit senki nem hallgatott meg. Németh Zsolt fideszes államtitkár közel 20 év után is tisztán emlékszik a nyilván általa se hallott hangüzenetre. Szerinte sok-sok éve volt egy Mesterházy Attila nevű, a politikai életben teljesen ismeretlen fiatalember, aki üzenetrögzítőn jelentkezett veszprémi alapszervezetükbe. Ez a fiatalember Németh szerint megegyezik az MSZP jelenlegi elnökével, aki azért állt végül szoci politikusnak, mert Fideszék nem hallgatták le az üzenetet, és nem hívták őt vissza, hogy felvegyék a Fideszbe :)

Kérdés: Ha nem hallgatták meg a rögzítőre mondott üzenetet, akkor honnan tudják, hogy ki volt az, és mit üzent?

Árpikám! Eddig se a brilliáns elmétekért és a penge logikátokért szerettünk titeket, de találj már ki valami hihetőbb sztorit Mesterházy-ügyben, mert ez így nagyon gyenge :)"
propeller.hu/itthon/2646459-majdnem-elnyelte-mesterhazyt-fidesz#v770825
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne feledd hogy a Fidesz hangadói jogot végzett vidéki suttyók akik életükben nem láttak működő céget belülről, fingjuk sincs a gazdaságról.
@bella _ciao:
Az is igaz, de attól én még fenntartom, hogy kinyalhatják a ... fánkostálat! :))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ezért próbálják azt irányítani... Meg is látszik az eredménye! :((
Érdekes jelenségre figyeltek fel a Duna-deltában: hatalmas úszódaruk indultak meg felfelé a folyón. Továbbá Szlovákiában intenzív fűnyírás kezdődött hatalmas területen. A rejtély megfejtése: Suzuki úr átemeli az egész gyárát a másik oldalra.
Állítólag Bécsnél is az éj leple alatt átúszott néhány daru Győr felé.
Szentgotthárdon....
"Metróról leszálló diákhoz léptek oda a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai február 17-én délután, majd egyből beidézték a 6. kerületi rendőrkapitányságra, ahol tanúként hallgatták ki. Az erről készült jegyzőkönyvet az Átlátszó.hu közölte.

Egy metrómegállóból állítottak elő egy diáklányt a rendőrök februárban, hogy a tüntetésekről kérdezgessék - számolt be az Átlátszó.hu, amely szerdai cikkében a kihallgatásról készült jegyzőkönyvet is közölte.

Váradi Nórát februárban az Astoria metróaluljáróban várták az NNI-sek, akik autóba ültették, majd arról kérdezgették 5 órán keresztül, hogy milyen hídfoglalásra készülnek, illetve az ELTE-n résztvevő többi diák neveit akarták megtudni.

A lány - aki mellett a most hétfői tüntetést követően úton hazafelé állt meg egy rendőrautó és ajánlotta fel a benne ülő civil ruhás, hogy hazaviszi - egyelőre nem tett jogi lépéseket az ügyben."

Bazz, ez valami új trükk lesz, a cukrosbácsik NNI-snek öltöznek be és rendőrautóból szólítgatnak le diáklányokat?

Szólni kell az egyetemista lányoknak is, ha valami strici, rendőrautóból próbál ismerkedni, vágjanak be a szélvédőbe nyugodtan egy féltéglát, evégre az úgyis olyan forradalmi! :D
azt miért nem kérdezi budai, hogy mit keres oszkó a csányi-féle portfoLion kockázati tőkealap-kezelőnél? :)

Oszkó Péter: Marhaság, hogy Csányi Sándor tiltott volna le

cink.hu/oszko-peter-marhasag-hogy-csanyi-sandor-tiltott-volna-453492648
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De szőke bombázó cukrosnénik engem nyugodtan megvédhetnek a tömegközlekedéstől. Meg attól a másik szőkétől.
@GeoCracker:
Borg-án Piktor lerohanta a Marsot és az ott lakók vagy elmenekültek a bolygóról is, vagy kipusztultak.
Szóval ezt a forgatókönyvet most a Föld nevű bolygón folytatná...
@Bakter:

kedves bakter úr!

sajnos szőke bombázó cukrosnéniket, akik megvédik az állmpolgárokat, nem tudok biztosítani önnek. ellenben a védelmi kínálatunkban szerepel egy szőke sosemvoltbombázó kiflisnéni. kérem, válaszoljon, ha önnek megfelel!

tisztelettel:
rogán antal
frakcióvezető
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"a törvényhozónak van joga felülbírálni az Alkotmánybíróságot, de ez nem válhat általános eljárássá. "

Ja, értem. A logika szerint akkor lehet lopni és adott esetben gyilkolni is, ha az nem válik általános eljárássá. Ha a zembereknek nem teccik akkor majd leváltják a rezsimet, addig viszont kuss.

Na elmész anyádba Gulyás fiam!
Michaelt olvastátok már? :DD

"Montesquieu, nyasgem!
2013.03.12. 22:52
Kedves magyar állampolgárok, tessenek mostantól elfelejteni azt, hogy bármikor is az állam vagy valamelyik szerve ellen pert tetszenek indítani! Eleve vesztett ügy. A miniszterelnök ugyanis megmondta, hogy a bíróságok nem ítélhetnek a kormány akarata ellen. Merthogy az botrányos.

Az alábbiakban egyfajta logikai bizonyítás következik.

I. Helyzetelemzés

A kormányzati szervek a kormány akaratát hajtják végre.

A kormány Orbán Viktor akaratát hajtja végre.

A kormányzati szervek Orbán Viktor akaratát hajtják végre.

Orbán Viktor a zemberek érdekét képviseli, az ő akarata minden magyar ember személyes akarata."
michaelknight.blog.hu/2013/03/12/montesquieu_nyasgem#c19247434
@punkfrog:

Ne légy te is naiv, drága punkfrog!
SZERINTED eljutna széles rétegekhez egy ilyen megszólalás? Akkor, amikor az MTVA, az RTL, a TV2 mind fideszesbuzi hatás alatt van?

Kiállhatna, de csak mi hallgatnánk meg, mi meg sajnos nagyon is jól értjük... lehetne plakátkampány meg minden, csak ott is a fideszes birodalom kezében van minden.

Kíváncsi leszek, milyen kampányt tudnak folytatni az ellenzéki demokraták jövőre.
@rodeo36: @Orica Középföldi:
"Putyin íze még itt van a számban" :DDDD
@Bakter:

Csak nem kellett volna Nyergest addig baszogatni, amíg eljött érte a nagy fekete vontató :-))
@Fabius:
Te, ezek egyre "demokratábbak" és egyre kreténebbek.
Szednek valamit, vagy a természet űz csúf tréfát velük?
Gondold el, ha holnap lebuknak valamivel, akkor...

Inkább el sem merem gondolni.

Gondolja el ez a kis fackalap, hogy milyen népszerű lesz majd a Csillagban...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

HA ÉS AMENNYIBEN tudják.
Apró kiigazítás a tákolmányban? Mi? Ja, megvan:

"Magyarország neve: Magyar Királyság. Államformája: abszolútista Orbánia. Király: I. Viktor. Követi a hatalomban mindenkor a királyt az első szülött FIÚGYERMEK."

Na ez elég apró, nem?
@bella _ciao:
T. Rokkán Tonyó nemúr!
Igen nagyon örülök, hogy a párt szervezetlensége miatt nem hallgatták meg az üzenetrögzítőjüket, így nem nyertem felvételt a Fideszbe bele.
A kiflit tehát vegye ki a nevezett szájából, és dugja a seggébe. Mivel a Fideszben e két szerv ugyanaz, nem lesz nehéz dolga.
Őszinte részvéttel, hogy a csupakabra használjon ön után fogpiszkálót, maradnék önéktől védtelen.
Magyar Állampolgár
@Bakter:
Kezdődik?
Akkor Piktoréknak hamarabb fog végződni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Eljutottak a suttyók odáig, hogy már nem tudják takargatni, hogy lefosták az AB-t a határozatával együtt ahogy van.

Innentől az a mantra jön, hogy az emberek érdekében megtehetjük, mert nem naponta csináljuk.

Mert ez ezt jelenti.
"Tisztelt Honfitársunk! Kedves Szimpatizánsunk!

Szeretettel meghívjuk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója
alkalmából szervezett megemlékezésünkre és az azt követő tüntetésre!
Március 15-én, 15 órakor a Március 15. téren (könnyű megjegyezni: 15-15-15)
megemlékezést tartunk, majd vonulásos demonstráció keretében
vonulunk át a Kálvin térre, a Milla civil rendezvényére, "ahol a víz az úr".

Találkozzunk! Talpra magyar!

Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség"

Azért lesz itt mozgás 15-én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jabazmeg, én leszek benne a falra festett hivatalos ellenségkép :-D
@Fabius:
Elég szánalmas magyarázkodás és az arcbőr orbitális mértékű amortizálása, de megtehetik.
Igaz, nekik már tök mindegy, hiteltelen fackatalapok csak számomra rég, de a hívőknek még mindig a szájába is szarhatnak, azokat az sem zavarja.

Gárbis és agyhalott barátai majd csontig nyalnak a 15-ei tüntetésen ismét a narancsbolsiknak?
Mert csalódnék, ha nem!
A következő, egyben utolsó akolmánymódosítás:

Nincs tovább Alkotmány! A Hátvéd feloszlatta ezt a mihaszna követ. A félem Matolcsy szemtengelyétől, a félem, az fogja egyben tartani a Galaxist. - Selmeczy Nagymuff.
"Mai közleményében Darák Péter, a Kúria elnöke leszögezte, hogy a bíróságok az Alaptörvény értelmében függetlenek, csak a törvénynek vannak alárendelve, és a külső vélemények, reagálások az ítélkezést nem befolyásolják."

Kellett neked a bírókkal is baszakodni, vadmarha! -0,1 másodpercre nem tudsz előre gondolkozni, tervezni meg főleg.
@Deathstick:

Erre mondtam én, hogy ki kell csomagolni azt az Orbán beszédet.

Az új bolt azt jelenti dobtuk a régit.

A Vargát hallgatva megnyugodtam meg azt, hogy a régi boltban be voltam szarva.

Én nem tudom ezt másképp érteni :-))
@Farkasokkal táncoló: "egyszerűen kikapcsolják mondjuk a villanyt meg a gázt?"

Miért is ne sztrájkolhatnának ők is?
@sírbateszezazegész: "Orbán nyilatkozataiban az a legfélelmetesebb, hogy kikezdhetetlen, koherens egészt alkotnak."

Ez a paranoia. Nem a paranoid schizofrenia, hanem a szép, kerek paranoia, amely tökéletesen logikus, racionális, csak éppen a kiindulópontja hibás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja persze ezt a feljelentést is azért tették mert benyalnak nekik. :)

Köddé vált a fideszes offshore-lovag 100 milliós támogatása

100 millió forint vándorolt a Seychelles-szigetekre, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megpróbálta eltitkolni a dolgot, de nem sikerült. A Jobbik feljelentést tesz.

hvg.hu/itthon/20130313_Offshorelovag_miatt_uti_a_Fideszt_a_Jobb

alfahir.hu/kodde_valt_a_fideszes_offshore_lovag_100_millios_tamogatasa
@sírbateszezazegész: "Ebben az országban rendeztek gyüjtést Isaura kiszabadítására! Mi változott? Mármint a fejekben? Nem lettek okosabbak."

Más országokban is gyűjtöttek Isaurának. Az intelligencia eloszlása minden népességben nagyjából ugyanolyan. A magyar átlag sem nem okosabb, sem nem butább a többi ország népességénél. A különbség a képzettségben, és a kultúrában van.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "edig még most éldd ki perverz hajlamaidat, meg a mocskos szádat, mert ha Janó aláskrejbolja a 4. kört, onnan kezdve bezony az ütődöttet csak megsüvegelni , és legfeljebb Vitéz Felcsúti Dr. Orbán Viktor Méltóságos Miniszterelnök Úrnak, "

És ha a légy leszarja Orbán fotóját a kocsmában, akkor a legyet is megb... írságolják. A la Svejk.
sittkarika és nagykövetség:
"A volt államfő Washingtont ambicionálná, unokaöccse viszont biztosan Sanghajba megy."

Vastag a pofabőr, mint a Kisbolygóöv.
@épészmérnök: Én is ezt mondtam. Az elmekórtani vizsgálatoknál én is inkább csak a vizsgálandó slany lehetek.:-)
@Bakter: "Suzuki úr átemeli az egész gyárát a másik oldalra."

Nebazz... ez komoly, vagy viccolsz csak te?
@Fabius: Hogyan nyugodtál meg Fabius?

Mit számít bárkinek a szava?
Ezt már elkúrták a mélyen nem tiszteltek alaposan.
Történhet bármi, orbántól kezdve bárki üvöltő dervisként esküdözhet, hogy most már minden szép és jó lesz, nincs normális ember, aki elhinné, hogy két évig kiszámítható lesz a gazdasági környezet.

Varga szava annyit sem ér, mint az enyém, ha Angyallal vagy a ballibtündérekkel küzdök.
@épészmérnök: Ebben is igazad lehet. Vessél rám követ, de valaki győzzön meg arról, hogy Magyarország Közép-Európa és nem Észak-Balkán! Én nyitott vagyok.
@épészmérnök:
Úgy ismersz engem, mint aki viccel? Hát nem! A múltkor jártam arra, már akkor hegesztették a bazinagy füleket a csarnokok tetejére, ahová a daru kapaszkodik majd. Suzuki úr látta, hogyan fogja meg a kormányt fityesz kasztró, és ebből azonnal tudta, hogy hülye. Normális úgy nem vezet. A japán viszont nem hülye, már akkor eltervezte, hogy rövid légi tartózkodás után a Duna másik partján landol a gyár.
Schmitt szívesen lenne újra nagykövet
A volt államfő Washingtont ambicionálná, unokaöccse viszont biztosan Sanghajba megy.
Széles Gábor a bankárokról érdeklődik

index.hu/belfold/2013/03/13/schmitt_szivesen_lenne_ujra_nagykovet/

Ennek a szépembernek vajon hány réet rinocérosz bőr van a pofáján?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát, csak szegény Cusi bűnhődik, de ő aztán igazán. Mekkora habverés volt, micsoda hivatkozások, általánosítások!
Azt hiszem egy fityeszessel ilyesmi sohasem történhetne.
Hiába: a talicska, a nyergesvontató, a kamion az más lépték.
"Diplomáciai tapasztalatait kamatoztatná újra Schmitt Pál, aki a kormányzati körökben terjedő hírek szerint washingtoni nagykövet szeretne lenni. A Külügyminisztérium nem tervez változtatást a nagykövetség élén, Szapáry György kinevetése 2015-ig szól. Schmitt unokaöccse viszont biztosan Kínába kerül konzulként."
@Fabius:
Nagyon zötyöghetett az a vontató, miközben körözött az országban:
"Két napig nem adott életjelet magáról Vágó Gábor, LMP-s képviselő, hétfőn az alkotmánymódosítás miatt szervezett tüntetésen látták utoljára, a képviselőtársai, az LMP-s munkatársai és az újságírók is hiába hívogatták. Szerdán tumblr-blogjára azt írta: "lemerült a telóm, ennyi"."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Szólni kell az egyetemista lányoknak is, ha valami strici, rendőrautóból próbál ismerkedni, vágjanak be a szélvédőbe nyugodtan egy féltéglát, evégre az úgyis olyan forradalmi! :D "

Áááá csak azt hiszik, minden fiatal csajszi Éger Zsanettre hasonlít...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: átlag fides pofátlanság...
maximálisan alkalmatlan és gerinctelen

hitvány élősködő féreg !!!
Fabius valami nagyon spéci kütyüt használhat, hogy mostanában Trollia radarján ilyen nehezen tűnik fel a blog. Vagy vesztes csatának eleve nem indulnak neki a seregeik. ŐŐŐ, a lófaszt seregeik, csürhehordáik.
"Ötezren tudósítanak a konklávéról, a vatikáni tévé 12 kamerával veszi a legendás kéményt."

Megvan, miért van ez gazdasági hadiállapot nálunk. Nehogymán egy szaros kéményre több kamera szegeződjön, mint fityesz kasztróra, az előretolt csatárra.
lesz beeebeee-kemenet? az energiacégek megsemmisítésére ?
@Bakter:

Másról van itt szó. Gyártsunk elméletet:

- Indexnél főszerk váltás volt.
- Új főszerk első intézkedése a blogajánló átalakítása, a bizbasz szarok vannak már fölül, közélet középtájon a süllyesztőben.
- Újabban csak a finomkodás ajánlott az odamondás nem.
- Dudás főszerkit a kollégák elküldik a vérbe a tumblren, mire az a magyarázat Cipőre többen kattintanak, mint az alkotmánymódosításra, és hát a piac az piac, azért az a fő hír, és nem az ország sorsa.
- Ezután a hét elején valóban tömegével mondanak föl az Indexes újságírók:
cink.hu/ok-mar-nem-dolgoznak-az-indexnel-453375320

Hiszek én a véletlenben és nem látok összefüggést. De kurvára várom Uj Péter lapját, és kukázom az Indexet a kezdőlapról ha seggnyaló bulvárfos irányba haladnak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Követelem, hogy a Smitt Pál legyen az ország kiküldött úttörővezetője a baráti Tuvalun!
@Bakter:

Veszek ennek a fiúnak egy HTC töltőt, legyen egy mindig a zsebében :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Na, Uj Péter visszatérésére én is rohadt kíváncsi vagyok, nagyon várom.
@Fabius: alkalmazod a woodhouse trükköt...hahahaha gyanús nekem ez a nyulambulam már régóta de -általad ismert okokból- nincs hozzáférésem a te általad jól ismert adatokhoz

brühühühü

egyre izgisebb lesz
@Habakuk999:

Ezt benézted.

Én sehogy nem nyugodtam meg. A megnyugvásos idézet Orbántól való, ott van a posztban is kékkel kiemelve.
@Bakter:
hát ha még be is tartanátok a törzsgárda VIP módszerét: trollnak nem válaszolunk, kiröhögjük, de jól odamondogatunk neki amitől kiborúl

és nem elegyedünk "viszonyba" vele mert az a célja és rángatni utána

brühühühü
@rodeo36:

Ezt nem értem. A "woodhouse trükk" az micsoda? Ha már alkalmazok valamit csak jó lenne pontosan tudni, mit is :-))
@Bakter:

vannak olyan katedrálisok ahol az érsek misét celebrált mielőtt elment a con clave-ra hát voltak vagy 12-en a törzshívók

már nagyon nagy szüxége volt a katlikcsörcs nek egy kis ingyen reklámra mert nem ment a buzinicc és egyre szarabb

brühühühühü
két legyet ütnek egy csapásra ha befűtenek a zalapt örvénnyel...
mondhattya bajszos janó doktor, hogy:

"a rezsim is csökken" és "a rezsim is csökken"

hircsarda.blog.hu/2013/03/13/mar_all_a_kemeny_a_sandor-palota_tetejen
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Ebben az országban semmi sem ilyen egyszerű és átlátható. Az ország maga cáfolat az "okun-borotvája" tételre, hiszen az is ortodox megfigyelésekre épül. Az unortodox tétel azt mondja ki, hogy a címlapról eltűnés és a bulvár feltűnés csakis a bolygónkat felmelegítő idegenlények manipulációi miatt történik, amiket egyesek "zsidónak" neveznek, és bankáregyenruhájuk tesz felismerhetővé.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az Index tényleg kiürül jó alaposan. Az utóbbi 10 év arculatmeghatározó emberei mind elmentek gyakorlatilag a komplett indexvideó stábbal együtt.

De Uj Pétert és az új cuccot eléggé várom én is.
@rodeo36:
Emlékeidbe szeretném idézni számtalan felszólamlásomat, amit ezügyben a t. egybegyűltekhez intéztem, hogy nem szólunk vissza ezeknek az izéknek. Nekem speciel nincs kedvem sok büdös orbánszart hordani a zsebemben, amit midőn eléjük vetém, ők habzsolva falák, és ízesnek találák.
Az volt már, hogy Kálmán Olga megint beszopatta Kósát?

atv.hu/cikk/video-20130312_kosa_helyes_ha_magyarorszag_kiall_magaert

elejét nézzétek, király! :-D :-D
@Fabius:

volt egy bejegyzés miszerint a twitteren ki tweetel tek egy woodhouse nevű sportolót GBR-ban és a sok rágalmat megúnva kiderítette a hívei segítségével a twitteren hogy ki is az ürge lakcímmel és névvel meg a spájz kulccsal és megjelent a ház előtt onnan twittelte be a rágalmazónak hogy itt vagyok de ha tudom ki vagy le se szarlak és blokkollak (hamis híreket adott valami hülyegyerek csak cum trucc tréfából) persze ne fajúlt odáig mint az USA szenátor esete akit megvádolt egy nó és kiderűlt hogy minden hamis most áll a bál de addig a mószerolás és a benyálazás és ezzel nincs egyedűl van olyan aki erre alapít buziniccet és zsarol amíg az egyik éppen a napokban lebukott (az mégsem menő hogy egy 7 éves kislány éjjel 4 órakor egy casinó termeiben bolyong és amikor a híres ember megkérdezi hogy mit csinál akkor lerohanja az annya aki lesben állt és feljelenti pedofiliáért...kibaszott ügyek

a gulyáskát te ismerted fel ki is kell vele baszni még sokkal jobban

brühühühühü
@Fabius: Ok, annak örülök, ha a főnök megnyugodott.

Nagyon szőrmentén pislogok ide, nem győzzük kapkodni a fejünket. ( Most az egyszer az jött be, amit beterveztünk.:) )

Szóval elnézést, a falkaszellem rám is hatott, mostanában Te lettél itt a naiv álmodozó, aki esetleg bízik még fideszesben, automatikusan, gondolkodás nélkül jött a komment.

Érdekes amúgy, mennyire befolyásolják életünket a meghatározott és sokszor sulykolt értékítéletek.
Mert például magamról úgy gondolnám, nem hagyom magam hülyeségekkel, demagógiával befolyásolni, de a példa mást mutat.

Jó ez a blog, kicsiben és falsan ugyan, de leképezi csodás társadalmunkat.

És már rá is jöttünk, mitől is erős a fidesz.
@rodeo36:
Mondtam, hogy a csúti kasztró kell oda piroscipősnek. Megforradalmá a csörcsöt, azt hótzihercsöcs.
@Nap Pali:

"a rezsim is csökken" és "a rezsim is csökken"

Ez kurva jó! :-D
@rodeo36:

Így már értem :-)

De nem, nyúlunk nagyon nem egyenlő a Gulyás gyerekkel :-D

Ez a félreértések és benézések napja úgy látszik. Nyúl hozta a linket mire leanyáztam Gulyást, de ettől jobban nem függ össze.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Mit csodálkozó: az alfelébe nem rakták be az inputot, hogy mi legyen száján az output egy ilyen kérdésre. Ezért diffundált a szekvencia a káoszelméletbe, és átírta kvantumbajnaikát.
@vitéz Thapóccay néma bárány: :))) tudom én találtam ki...

érteeed??? azzal fűt... tehát spórol a rezsijén... :) érteeed? :)
@Habakuk999:

"Te lettél itt a naiv álmodozó, aki esetleg bízik még fideszesben"

Nem bízok én senkiben :-) Tegnap arra mutattam rá Ádernél, hogy azért van mód és van lehetősége nem aláírni. A regisztrációnál élt vele, ezért nem élből elvetendő. De ez még nem bizalom.

Vargánál is csak annyit mondtam a múlthéten, hogy szerintem irányváltás lesz amit meg kell neki lépni. Ez speciel bejött, már Vitya is "új boltról" beszél. Pedig akkor is naiv teccettem lenni a közvélekedés szerint :-))
Az Index átalakul.

És mi lesz a blog.hu-val? Költözködni kell?
@Felebarát:

http://www.facebook.com/photo.php?v=584016878276797

Nem semmi a srác!

Gratula innen is neki!
@Fabius: Na állj! Hofy kerül a nyúl a levesbe? :-)
A zangol boxolót és esetét a trollal minden mellékgondolat nélkül ( na jó SSteffikére azért számítva) linkeltem, de nem linkeltem, mert megvan a forrás. Hogy nem Gulyás csináltok belőlem, meg külön megköszönöm. Szar lenne szürkemarhaként tengődnöm ebben a kivételesen szép és optimistatelt világban, ahol már az alkotmánymódosítás is mint végtelenített futószalag változik pillanatról pillanatra. Időnként komoly identitásváltásba is esem, ki is vagyok én? Egy kekec, egy mókus, esetleg egy nyúl, vagy csak egy szopórollerre ültetett mezei magyar állampolgár.
@Nap Pali:

Ember azért röhögök mert értem, nem köll magyarázni :-D :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: :))))) tudom csak vicceltem ...

nagyon jó vagyok...
csak ezt nem mondhatom magamról, mert a szerénység felül kerekedik !
Emlékeim közt kotorászva felrémlett, hogy Alexis Tocqueville francia politikai filozófus azt írta valahol, hogy az elnyomó rezsimek elleni felkelések nem akkor kezdődnek, amikor a legerősebb az elnyomás, hanem akkor, amikor kezd enyhülni a helyzet.
Ez nagyon igaz, így volt Magyarországon 56-ban, és így történt Chilében is, 89-ben (bár az békésen zajlott, hála istennek).

Viszont rábukkantam Tocqueville-nek egy másik eszmefuttatására, arról, hogy hogyan és miért alakulnak át demokráciák békés úton diktatúrába. Ha lesz egy kis időm, kikeresem magyarul is. Addig itt az angol ismertetés, a wikipédiáról, egy az egyben leírja, hogy mi történik Magyarországon.

Tocqueville warned that modern democracy may be adept at inventing new forms of tyranny, because radical equality could lead to the materialism of an expanding bourgeoisie and to the selfishness of individualism. In such conditions we lose interest in the future of our descendents...and meekly allow ourselves to be led in ignorance by a despotic force all the more powerful because it does not resemble one.[14] Tocqueville worried that if despotism were to take root in a modern democracy, it would be a much more dangerous version than the oppression under the Roman emperors or tyrants of the past who could only exert a pernicious influence on a small group of people at a time. In contrast, a despotism under a democracy could see "a multitude of men," uniformly alike, equal, "constantly circling for petty pleasures," unaware of fellow citizens, and subject to the will of a powerful state which exerted an "immense protective power".[2] Tocqueville compared a potentially despotic democratic government to a protective parent who wants to keep its citizens (children) as "perpetual children," and which doesn't break men's wills but rather guides it, and presides over people in the same way as a shepherd looking after a "flock of timid animals."[2]

Az összefoglalás a következő könyvből származik:

Joshua Kaplan (2005). "Political Theory: The Classic Texts and their Continuing Relevance". The Modern Scholar. "14 lectures; (lectures #11 & #12) -- see disc 6"

"http://en.wikipedia.org/wiki/Alexis_de_Tocqueville"
@Fabius:

namost akkor itt vagyok leáztatva

brühühühü

pedig jó kis dili vannak olyan félbulvárok mint a CNN pletyka rovatai ahol ezt rágják ...gittyük nincs

brühühühü

de a trükk ragyogó
Pálfi elszédült a főnököm főnökének a főnöke lehetőségétől és a két szék közé pottyant a nyolcadik vilmoskörte után

www.hir24.hu/belfold/2013/03/13/palffy-nem-lesz-a-nemzeti-szovivoje/
@Csaknézek...:

Bazmeg a kisgyerek de komoly!

Kötelező darab ez a videó!
@rodeo36: így jártál:-)) Teccet vón ittholmaradni, osz takkor nemcsak KurtWagnerből, hanem a nagy büdös magyarból is paprakész lennél:-))
Fasza lesz ez a Viktorisztán. Argentína, pampák nélkül...
@Fabius: Linkeld be kécci újra, megnézném, de nincs időm visszakeresni...
@Fabius: Megint a gyerekek mutatnak példát a felnőtteknek.

No more comments from my part.
OFF

Bajnainak jelenleg 1073 követője van a Facebook-on.
Tegnap ilyenkor 20 volt.

twitter.com/Bajnai_Gordon

ON
tESSÉK, ITT A BIZONYÍTÉK! mÉGISCSAK FÉLÁZYIAI HODÁROK LENNÉNK.
Európában hosszabb és jobb az élet
Hatalmas különbségek vannak az országok között, és a városi élet is rizikót jelent.
index.hu/tudomany/egeszseg/2013/03/13/tovabb_elnek_es_egeszsegesebbek_az_europaiak/
@Csaknézek...:

Kicsit (nagyon) be van nyomva a csávó, de teljesen igaza van! Érdekes, mire fog menni Viktor ezzel a korosztállyal, akik már attól is kikészülnek, ha pár percre elmegy a net. :D
@Fabius:

A posztban a második idézet honnan van?

Elolvasnám, mert olyan szépen ekézik a <censored>
A rezsicsökkentésről néhány gondolat:
A lakossági terhek csökkentésének alanyai a rászorulók kéne, hogy legyenek. Hibás döntés, hogy ebben a körben a kormány nem ennek az elvnek alapján jár el. A korábbi években volt a gázártámogatás, melynek állami támogatását a minimális szintre korlátozták, ezzel egyidejűleg támogatásban részesül az a fogyasztó is, aki télen a járdája alatti fűtési rendszerrel kerüli el hóseprést. Túlzó példa, de igaz.

A másik - a kormány által bőszen emlegetett - a szocik és a szolgáltatók közötti korábbi években a garantált rofit kérdését érintő megállapodás. Ebben 8 %-os adózott eredmény utáni /adózott nyereség adóval csökkentett része/ profit volt a megállapodás tárgya. Arról nem szól a fáma, ennek fejében a kormány milyen mértékű fejlesztést írt elő, ugyanis a fejlesztések, beruházások forrása a nyereség.
A szintentartást egyébként amortizációs forrásból kell megoldani.

A harmadik kérdés az árfolyamváltozások hatása az import energia beszerzési áralakulására.
Nem mindegy, hogy egy euróért 283.-, vagy 307.- Ft-ot fizetünk. Ennél az árfolyamváltozási példánál maradva a mai napon számolva látható, hogy az euróért megvásárolt energiáért máris 11%-kal több Ft-ot kell fizetnünk.
Ebből azt a következtetést kell levonni, hogy egy stabil gazdaságpolitika képes kordában tartani az árfolyamot, és nem feltétlenül egy útja van az energiaárak alakulásának, jelen esetben a szolgáltatók ellehetetlenítésének, mely nagy valószínűséggel negatív következményekkel jár.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Ember azért röhögök mert értem, nem köll magyarázni :-D :-D"

Na de biztos, hogy érted?
Ne magyarázzam el én is? :o)))
@shinichi:

Tévecc, 2013 még csak elrugaszkodás éve.
Pótjegy meg azér köll 100 kilométer fölött, hogy a mocskos disszidens fizessen, ha mönni akar.
Feljelentést tett a fidesz a ismeretlen tettes ellen, mert párt székházát elfoglalók egy demokratikus intézményt támadtak meg.
@Nap Pali:

"csak ezt nem mondhatom magamról, mert a szerénység felül kerekedik !"

Höjj, tán csak nem személyesen Bá..., na szóval tudod! :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem köll aggódni. Ha multiimpertepátor "nem-csinál-karbantartást-az-adó-miatt"-ból kifolyólag áramszünetek lesznek, akkor majd jön a békamenet és vezeti az áramot.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Lehet, hogy Európában tovább élnek az emberek, de mihez képest?
Chilében a születéskor várható élettartam 8 azaz nyolc évvel magasabb mint Magyarországon.
Pedig nem ingyenes az orvosi ellátás, hanem kurva drága, és gyógyszert még a virágárusnál is lehet kapni.
Ez volt már?

hvg.hu/itthon/20130313_Feljelenti_a_Fidesz_a_szekhazfoglalokat

"Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján közölte, azért tesznek feljelentést, mert a tüntetők megtámadták a kormánypárt székházát, erőszakosan behatoltak az épületbe, betörték az ajtót, az üveget, felmásztak az erkélyre, megrémítve mindezzel az ott dolgozókat."
@Mariann19: nE SZAKMÁZZ MÁR ARANYOM! vIDULJ! :-)) sHITT pALI PÖLÖ NAGYKÖVET AKÁR LENIN:-) Rohadt cpslock. Csaknézek felrakott egy orbidális vidijót a faszbúkról. Rodejó legulyáságyúzott... Mi kell még? Neked semmisenem elég? :-)
@épészmérnök: No emiatt az esélyek miatt sem akarunk ejrópához tartozni. És hála gondoskodó elsőtitkár elvtársunknak, lassan ez a veszéjjj nem is fenyeget:-) Nem mindegy, hogy 100 évig éhezel, vagy nyolcvanig:-) LegALÁBBIS A MENNYORSZÁG KAPUJÁBAN NAGYON NEM:-)
@Bakter: Hülyebakter! Ha alsómocslyásról át akarok menni felsőpocsolyásra, nem indokolt a pótdíj? Kultúrát körülmények között betolom a rántotthúsos zsömlyét, benyomok két sört... ezek a primitívek azt hiszik, hogy az asztalfoglalás ingyééé van?
És tovább is van. Így értette a Vezír az energiaszolgáltatók elleni lázadást: Zabálj távvezetéket, villanypóznát, mert élelmiszert úgysem fogsz tudni venni:

index.hu/gazdasag/2013/03/13/brutalis_krumplidragulas/

(Esetleg gombászással lehet kiegészíteni a 47 ezret)
@CSENDES:
De amikor ők küldték a békéseket a tévészékházhoz, akkor odabent mindenki nyugodtan ette az aprósütit a teájához, derűsen nézve az égő autóját.
Csak annyit tudok már ezekre mondani, hogy a csupakabra használjon utánuk fogpiszkálót.
@CSENDES: Snellgeci már annak is örülne, ha a setétben végre már letámadná valaki. A kis butus nem tudja, hogy legfeljebb a hellokitys mobiljára hajtanának, nem rá:-)
@CSENDES:

Pedig a parkoló autókat is felgyújthatták volna.

Na mindegy, nyertek pár szavazót(?)!

:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Csaknézek felrakott egy orbidális vidijót a faszbúkról."

Felebarát lőtte azt a vidijót.
"A kormány azt szeretné, hogy teleexportáljuk a világot, mint a kínaiak. Jöhet a 2-3%-os forintkamat."

Mive, bazdmeg, mive, hülyeséggel?
@Bakter:
Hogy 30-40 éve nem változik semmi:
- Be kell törni a világpiacra!
- Mivel, hülye, pajszerral?
(Hofi)
valami okosabb nempárt, elkezdhetne aláírásokat gyüjteni, mondjuk " Orbán Viktor, ne hivatkozzon rám" címmel... Asszem leenne rendes meglepi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A második nem idézet, azt én írtam - ki nem néznéd belőlem, mi? :-)) - csak kiemeltem kékkel, ha már két figyelemfelkeltő pontról beszéltem.
A rohadékok! Nem hagyták megvédeni magukat Gabesz által... pedig ingyenszopás is be volt igérve...

"Igen jól jártak a nyugdíjpénztártagok"
www.origo.hu/gazdasag/20130313-igen-jol-jartak-a-nyugdijpenztartagok.html
Valaki, egy jogvédő szervezet, aki annak idején Orbán Viktor ingyenes védelmét ellátta, TEGYEN már valamit!

Mert abban biztos vagyok, hogy a rendőrség nem fogja visszadobni a feljelenést azzal, hogy a birtokháborítók ellen (és nem magánlaksértők ellen ahogyan azt állítják a FIDESZ-ék) nem kértek rendőrségi segítséget, sőt megkínálták sütivel(ajnározták). Ellenben hívtak szimpatizánsokat tilos önhatalom megvalósításához, s az odajött Fradi B közép fenyegető embereihez nem hívtak rendőrségi segítséget, holott, már az orcájukra nézve is 10 évet adnék. Megengedték (rémületükben), hogy garázdaságot kövessenek el fiatal emberekkel szemben, akik csak hangot akartak adni felháborodásuknak. Provokátort ültettek közéjük.

Mi ez?
@Fabius: ÉN NEM VÁLLALOM... ÉN HATÁROZOTTAM EGYEDI INIDIVIDIANALUM VAGYOK... eNGEM SENKI SEM FOGHAT RÁM! éN VISZEM A PUSKÁT:-))))) bazdmeg cpslok
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"valami okosabb nempárt, elkezdhetne aláírásokat gyüjteni, mondjuk " Orbán Viktor, ne hivatkozzon rám" címmel..."

Majd kötve-fűzve átadhatná a listát Kubatovnak, összevetés céljából.
Apa, kezdődik!
hvg.hu/gazdasag/20130313_Ujra_atirnak_a_koltsegvetest_emelnek_a_kiadasokat
Ezért nem bízom a ÁSZ szakértőiben sem. Egy héttel ezelőtt még azt állította Kovács árpád, hogy akkora a tartalék, hogy nincs veszélyben a költségvetés. Most meg már 10 milliárdért is emelni kell a kiadásokat. Ez azt jelenti, hogy kifeszült a költségvetési tartalék. Mondjuk nem lepett meg, mert már akkor is tudtam, nem lesz elegendő. De,azért nagyot csalódtam Kovács Árpádban. Elveszítette az arcát, ha volt neki ilyen.
@Orica Középföldi:
Inkább mást kössenek és fűzzenek össze, aztán adjanak át. (lábbilincs+lánc+rögtönítélő=rezsimcsökkentés)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mi a csudát csináljak, ha erre a sok anomáliára /most finom vagyok/ állandóan cáfolatokat keresek, és ezek alátámasztására a számok a legmeggyőzőbbek.
Jó, nem szakmázok.
"Mi kell? Neked semmisenem elég?"
Ugyanmár! Nagyon jól tudod, hogy én vagyok a Te látens ....
A folytatást tudod, Te fogalmaztad így a minap, és ez így is van.
Schmitt Palit meg kell érteni a nagyköveti ambicióiban, ő volt az ügyeletes bonviván, és bizony egy ilyen szereptől nehéz megválni.
Ezen kívül kell egy kis jövedelemkiegészítés is, olvastam, hogy albérletben lakik és biztosan vágyik egy főbérlői státuszra.
@Fabius: Különben is! Tle a tököm a " majd ráfogjuk a nyuszira" mentalitásból... az iyenekből, még sose jöttem ki rendesen:-)))
@Orica Középföldi: mszp most kezd el aláírást gyüjteni élelmiszer áfa 5 %-ra való csökkentéséért. "nem csak aluljárókban, hanem ajtótól ajtóig."
Kilóg a rongyokból a valagunk, de semmi sem elég drága, kampányként ez is van olyan populista, mint a rezsicsökkentés.
Ingyen sört! Ingyen ebédet!
@Mariann19: Jóvanna, csak a poszttraumatikus korosodásodat akartam némiképp enyhelinteni:-)
@Spániel: Főleg ingyen orbántot és simicskát... akkor itt is lenne a kannaász:-)
@Mariann19: Schmitt Pálról már bukásakor elmondták, hogy egy rövid idő elteltével nagyköveti poszt várományosa lesz. Most csak az a kérdés,a FIDESZ bevállalja-e,hogy a washingtoni nagykövetet senki sem fogja fogadni.
@Spániel:
Valamivel azért csak kell az ellensúlyt produkálni a nagyszámú bittelenek megszólításához, szemben őseggsége retorikájával.
@Fabius:

Ellátást!

Csak a kiemelés miatt volt...

De tényleg nem néztem ki belőled! :DDD

(poén! bzmeg, poén!)
@Fabius:

Na, amúgy egész fain, simán egy portfoliós elemzésnek néztem. :D

Ja, pénz???

Na, az nem lesz.
@Bakter: de ez annyira gagyi. Nem-e lehetne-e mégis, hogyismongyam, hogy végre valami értelmes és vállalható ütős dolog szakadjon ki az mszpből?
Vagy csak álmodik a kirájlány?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"bámulunk, mint a vurstliban, jöjjön Viktor mágus, Jani és Tóni bohóc, az összes politikai komédiás, elefántember, vasgyúró, csámpás balerina, és hazudjon, Viktor, hazudjon még, hisz az élet így is, úgy is szar, de így legalább könnyebb elviselni. Ez a botrány."

Meg az, hogy Mesterházi nem azzal győzködik, érvel, hogy milyen következményekkel jár a rezsicsökkentés már rövid távon belül, hanem még rádob egy lapáttal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Csak a poszttraumatikus korosodásodat akartam némiképp enyhelinteni."
Kérlek, javítsd ki a korosodást károsodásra, mert elhagylak.
Nem elég, hogy tegnap volt a szülinapom, mely úgyis erre figyelmeztetett? Gonosz!
@CSENDES: Gondolod, hogy Washingtonba megy egyenesen?
Szerintem már Kongóban sem várnák virágfűzérrel, pedig milyen jól mutatna, és ő szeret is jól kinézni.
@Spániel:

"Vagy csak álmodik a kirájlány? "

Bizony, csak álmodik:(
@Mariann19: Washingtonra aspirál a hírek szerint, s az azért lássuk be, elég messze van, hogy kínos legyen Orbánnak.
@Spániel: Ezen az aláírásgyűjtésen csak röhögni lehet.
Az ember abból indul ki, hogy akkor kell aláírást gyűjteni, ha vitás a kérdés, és két ellenérdekelt fél áll szemben egymással.
Akár az Áfa csökkentéséhez, akár a rezsicsökkentéshez az ország egy emberként, egységbe tömörülve áll hozzá. Amennyiben van néhány renitenskedő, az a többségi akaratot ezrelékekben sem veszélyezteti.
Megy a csörte a szavazatokért, de ilyen idétlen módszerekkel...
@CSENDES: "Washingtonra aspirál a hírek szerint."
Van arca ehhez, jó nagy.
Bár ismerve anyagias természetét, szerintem felfogadott egy matematikust, hogy gondosan számolja ki, hogy a lányai látogatásainak repülőgépes utazási költségei hogyan aránylanak a szokásos diplomáciai napidíjakhoz és jövedelmekhez.
Úgy látszik, a nagyköveti státusz nagyobb igéretnek bizonyult.
Gyanítom, Obama nem fogja meghívni hétvégi piknikekre.
@Mariann19: Én meg nem gyanítanám a helyedben, hanem elkönyvelném. Volt nekünk olyan washingtoni nagykövetünk aki még rocksztárokat is vendégül látott a rezidenciáján (Simonyi A) . Gyanítom, Schmitt nem fogja e gyakorlatot követni.
@Spániel: Szerintem jól csinálják! Aki nem hajtja el Őket az tuti rájuk szavaz! Nekik is kell "kubatov lista"
@CSENDES: Simonyi mellett Zwack volt a legnépszerűbb nagykövet. El is hiszem.
Volt egy hír, hogy sk. festett ki valamilyen helyiséget vagy falat.
Skicc szabadidejében majd hejjesírási szótárt ír vagy a doktoriját.
@magándemokrata: Ilyen alapon alakítsunk pártot és gyűjtsünk aláírást! Bármire.
Én javasolnám a 27 helyett 0 %-os áfát.
Ez a szomorú, hogy millió agymosott csak a mában él.
@CSENDES: Simonyit többször látom szakértőként nyilatkozni. Látod, ő az az ember, akit el lehet fogadni az ország képviselőjeként.
Észjárásban, tudásban, külső megjelenésben olyan színvonalat képvisel, amelyet a fogadóország is elismer.
Schmitt Pál politikai múltja a közeljövő fényében a fogadó országra nézve is dehonesztáló. Arról nem is szólva, hogy az ország körül kialakult körülmények miatt nagyon jól kvalifikált diplomatára lenne szükség, aki képes széleskörű érvrendszerrel kivédeni a várható kifogásokat.
@Spániel: Már buktad a szavazatom, mert Én gondolkodom!0%-os áfa? Akkor miből osztogatsz Nekem?
@magándemokrata: majd te leszel az oligarcha, jó? kaphacc ingatlant, fődeket, nameg képviselő is lehecc.
@Spániel: Lehetnék inkább Nemzeti pénzváltó? Az nem olyan támadható, és nincs felelőség! Tényleg, ezt ,hogy hogy nem államosították még?
@magándemokrata: ne adjál tippeket, ellopják az orrunk elől!
"A rezsicsökkentés jogos igény" - mondja Vágó Gábor.

www.youtube.com/watch?v=Uc8xq6xtTnM
Halhó! Megnéztem a Kósást..ez már az elmebetegség határán túl van!
@épészmérnök: mindenki elszallt, mint anno a tizenix havi nyugdijjal, ehh szanalom, nagyot mondani mind tud, de valami tervszeruseget az nem, igaz nem is van ra igenye a zembereknek...
@Mariann19: Most akkor lesz 10%-os rezsicsökkentés, ÁFA csökkentésivel és 13., 14., 15. havi nyögdíjjal és bérrel, vagy nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Te gyalázod Mr. 20%-ot!
CSÚNYA NERRENFORRADALMÁR VAGY!
Na, majd gondja lesz rád a Pártnak és a seggnyalonczoknak!
Tud valaki egy jó gulágot?
@Mariann19:
Kongóba? Csak nyárson, egy kis szalonnával megtűzdelve várnák... :D
index.hu/belfold/2013/03/13/klinghammer_a_diploma_megszerzesenek_masnapjan_kulfoldre_lehet_menni/

"Az egyetemet elvégző, állami támogatással tanuló diákoknak a diploma megszerzése utáni 20 évben csak annyi időt kellene Magyarországon dolgozniuk, amennyi ideig tanultak, mondta Klinghammer István felsőoktatási államtitkár. A két hete kinevezett államtitkár azt mondta: a Hallgatói Önkormányatok Országos Konferenciájával (HÖOK) is tárgyalt erről, és ezt a megoldást a hallgatói szervezet elfogadhatónak tartja (a mostani feltételek szerint az állami támogatással tanuló diákoknak a diploma megszerzése utáni 20 évben tanulmányi idejük kétszeresének megfelelő időt kellene Magyarországon dolgoznia)."

A HÖOK? Háperszehugy! Önkormányatok, nem mellesleg, mi? .-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hali! Már megijedtem, hogy kong a gulág, amit a NYul szándékozik kiutaltani jómagamnak!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ne legyen egyáltalán rezsi. Csak 14. havi nyugdíj.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nézd, bármikor, szemrebbenés nélkül írásba is adják!
BÁRMIT!
Hisz tudjuk, hogy mit ér a szavuk, az írásba adott ígéretük...
SZART SE!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Szia! Rezsicsökkentés lesz, ez az egyik zsebedben pozitív előjellel, a kenyered, utazásod, egyéb energiafaló terméked negatív előjellel hat a privát büdzsédre. A végén örüljél, ha null saldoval megúszod a bulit.
Áfa csökkentésben nem bízom, Cséfalvay szerint most folynak a számítások, hogy nem lenne-e jobb a bérek adóterheit csökkenteni, mint az Áfa-t. A bérterhek csökkentésével értek egyet, most a kormánnyal vagyok egy platformon. Ritka eset.
Plusz jövedelem bevételekre ne számíts! Tessék takarékoskodni, középkategóriájú termékek fogyasztásában gondolkozni /vagy alsó/, nem tobzódni itt mindenféle luxusban.
Már csirkelábat is láttam árulni, esetleg lép, vese, miegymás.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nyúúúúúúl?
Majd jól ketrecbe kerül az is! :D
Marha répazabáló!
@Mariann19:
Sőt, ha így megy tovább, a csirkefül lesz a legkapósabb! :)
@Mariann19: megérjük, hogy a farhát luxus lesz, tobzódás.
Jó tekerést és piknikezést a húsz centis hóban, majmok.

Az LMP Ide veled régi bringánk! címmel egy faültetéssel egybekötött rendezvényt hirdetett meg. Schiffer András lapunknak azt mondta, olvastak a sajtóban a harminc értelmiségi által aláírt levélről, ám ez a március 15-ére tervezett rendezvényüket nem befolyásolja. A délelőtt folyamán a Deák térről induló budapesti kerékpártúrájuk a Vérmezőn ér majd véget piknikezéssel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak el ne lesse SP ezt a kongói lehetőséget! Ott lehetne csak igazi operetthuszár! Ő lenne a főszereplő a sok fekete arc között kontrasztosan fehér, nagy girlanddal a nyakában.
Boli! Ne röhögtess ennyire! Ez a csirkefül, mint luxus fogyasztási cikk, igen verőfényes jövőt jelent.
@Mariann19:
Kishitű.... :D
Merjünk nagyot álmodni!
NAGY CSIRKEFÜLET!
@Spániel: Szegíny fácska, el fog fagyni, ahogy kiteszik..ellopni nem érdemes tán még tüzelőnek, ugye?
@Spániel: "megérjük, hogy farhát luxus lesz, tobzódás."
Már ki is találtam a hatékony felhasználást.

Húslevessel indul a nyersanyag, majd ilyen előélet után levesből ki, és megsütni ugyanazt.
Kétfogásos!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nagyon köszönöm, hiányoltam is, hogy pont Te hanyagolsz?
Mentem a receptet. Jól lesz az még!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Kishitű."
Te meg egy tékozló! A körmökkel mi lesz?
@Mariann19:
Az a Párté és azok karmok!
Turulkarmok!
Essetudni... Istenem...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): azt megnézném, ahogy a fagyott földet kibányásszák a hó alól. Egy pici fa ültetéséhez is legalább 60x60 cm-es gödör kell, lefelé is.
Magyarország-Románia 150 millió elmaradt bevétel..csak így, tovább!
@Spániel: Lehet, hogy a gödör már készen áll, csak a fácskákra meg a tekervényesekre várnak? Nem tudom, képzetlen vagyok LMP-ileg..
Szécsényben hallom nem bírta már a plafon a hazugságokat a Járási Tankerületnél?
Bazz... Kezdődik...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hát ha nem értesz az lmp-hez mondok egy jobbat: a Kardabeja kidobta a lacit, mert az csak ült csendben és tv-t nézett, miközben ő egész nap csicsergett.
Én mondjuk a laci helyében kidobtam volna a csicsergő beját. A nyolcadikról.
Ezek a világrengető dolgok, nem a 320-as ejro.
index.hu/belfold/2013/03/13/meg_egy_csavar_a_magyar_helyesirasba/

Bameg, hét heles válasz, csak? Nem vagyolok magor rendessen?:-(
"Az új szabályzat szerint aki összefut Mariann nevű ismerősével, az találkozik....

Mariannal
Mariannnal
Mariann-nal

na, eztet eltanáltam és átlag feletti is vagyok, de azért is..düh hítő!
@Spániel: A KArdabeját meg se kell, hogy szólaljon, dobom!
Hallottad, mi történt Toncsival a múlt hétvégén (értelmiségi rovatunkat olvassák!:-)?
TV2 - Kumin elvtárs hozta a szánalmas formáját megint!
Ez ugyan olyan hülye maradt, mint volt.
Szánalmas ez a figura, nem lett okosabb! :))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugyan már! Internacionalista szívlapát és fújnyugati bézbólütő? Egy frászt. Jó kis ősmagyar fokos! Az még a páncélt is átvitte.
@CSENDES: Nem a dolgozó rúgta tökön a tüntetőt?
@Spániel: "Mentem a receptet."
Mentsd Spániel! Jobb napokra.
@Mariann19: Pedig vihetné Kongóba a zongoráját!:))
@Spániel: Neked találták ki a 35% ÁFÁ-t!
Tudod, most lesz internetes pénztárgép, azután azt kidobva a 35%-os.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Esse tudni, Istenem!"
Mit tegyek, ha ez a földhözragadt elmém csak azt képes felfogni, amit a pultban láttam. A magasztos turul köröm még kívül esik gyarló gondolkodásomban.
@Mariann19: Egy kolleganőm ugyanezt a receptet továbbfejlesztette - figyelem, sokaknak jól jöhet még. Kicsit költséges, de tartalmasabb:
levesig ok, utána lecsipegette a főtthúst a csontról, csinált valamilyen tölteléket, visszatöltötte a hátba és megsütötte. Isten bizony megtörtént.
Ez már maga a Michlen csillagos gasztronómiai tökély. Gordon Ramsey és Nigella térden állva könyörgött a receptért.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ezt a képet hogyan tudtad így előkapni? Mindenre fel vagy készülve. Különben megnevettettél, a meccs ügyet is belátom, így minden rendben.
Rodeoval inkább Te beszéld meg a gondokat, de ne legyen vircsaft!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Bocs, de ez már a jelen."
Igen, ha már itt van az élelmiszer szortimentben. Az árát nem is néztem meglepetésemben.
@Mariann19: mondanám, a zintersparban tennap bornyúlábost káttam... 560ft/kila... ovastáá krudytot?
@Mariann19: Mancsaft lesz, valakit kell utálni a következő fjordulóban is, nem? A bajorok mellett, mer' nem fogaggyák Köteles Lacinkat!
A gúgli meg a Barátom!
www.youtube.com/watch?v=aUrGV8UFEEg
@Spániel: Ez lófütty... a párom, a múltkor összevarrta a bontotttyúkot, mertöltött csirkét akart rittyenteni. és ez momentán nemvicc.
@Dinkainka: "Pedig vihetné Kongóba a zongoráját."
Most még a zongora állami vagyon, viszont ki kell vezetni a nyilvántartásból.
Ha valamelyik potentát szemet vet ilyen cuccra, le szoktuk selejtezni, és már viheti is. Gratis.
Javasolom az eljárást, csak vigye.
Megvan a pápa.
Na végre, napok óta nem alszom az izgalomtól.
Fehér füst van a Vati kán felett. Viktor merre kószál ippeg, ott van már?
Azóta is járok a suszzerhez, meg a kárpatikoszhoz, 8-as fehér cérnyáért kuncsorognyi, mer a szines beföstyea husst.
Én most tényleg izgulok, pedig nem is vagyok katko.
@Spániel: Majd meglátod, hogy felpörög az agyunk a félig üres spájz láttán. Ezt a sült receptet én is elteszem, jó lesz karácsonyra, fő fogásként.
ha erdős, akkor megyünk az erdőbe. tömjén zsófi meg a mennybe mag, mint egészen apródszentm vállán vidáman csicsergő szalonnákkal, szent franci, pedig visszaadja a bulldogító igent.
@Penivaldes: Csak nehugy valami kocka legyen elvetve ottan, lenn, a Kata kom(b)ában!
@CSENDES: Nofene, valaki visszautasította a pogácsát? :D
@Penivaldes: Igaz, én is úgy tudom, hogy előbb a tojásom a tyúkba..ja nem, ezt elb@sz..rontottam. bocsesz!
@nemecsek ernő áruló: Vaníliás karika volt az, a colombói nagykövetünk repectye (úly hejesírási módi alapján:-)!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Qrvára rossz lenne, ha Erdős az.
Akkora pofájú kereszténykultusz ütné fel a fejét hirtelen, hogy a kötelező lenne mindenkinek katolikusnak lenni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
No ez még békésen lerendeződött, viszont az emberi hülyeség határtalanabb, mint a világűr:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/ot-golyot-eresztettek-a-fel-eves-kislanyba-2178967
a Huffingtonpost értesülései szerint egy dühös Facebook-poszt miatt történt az eset.
@Spániel: Én büszke lennék rá, hogy magyar a pápa. na de mindenki más.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A borjúláb csemege, és munkaigényes.
Az ára is előnyös, vettél?
Krúdyt olvastam fénykoromban, erre nem emlékszem.
Át kell állnunk a különlegességekre, már uncsi a kacsacomb és a libamáj. Elég volt!
kérek 10 perc laufot.... lesem a scejcisapkás-késes gárgyát:-) Nem mindennap lát az embör utolsó papeszvállrángításst:-)
Angelo Scola milánói érsek. Hála istennek.
@Penivaldes: Tudom..most meg is néztem, még nem keltem ki/fel! Tessék menni füredőzni, idő van!
hogy ti mennyire kocsmaiak vagytok időnként.
@Penivaldes: Nekem meg mindegy, csak az nem, amit kipréselnének belőle, mármint ideológiailag.
@Mariann19: nem, mert csak hallottam róla. mire ansvértet kaptam, elvitte az erdélyből ideszaladt pógi mindet. Szentem asszitte, birka...
@Spániel: Ezt honnan tudod? Kémeid vannak vagy adja a vatikáni rádijó? Nem a jereváni vót az? :-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A küldött kis meséből adaptáltam Kövér Lacira a versikéből:" Lesz itt vicc és hecc."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lehet, már az utósokat rúgjuk/látjuk! Azért egy-két olimpinát még elviselnék, személy szerint..Roma, Roma, énekelnek..meccs van/lesz ma? És ott?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): biztosan sokan vannak más vallásúak is meg a tuggyukkik.
@Penivaldes: Pátoszosak legyünk inkább? Nem az én vallásom, elfogadom, hogy vannak, ennyi!
@Mariann19: szarcsacomb, lúdmy???? te rejtekezett fideszkedvezményezett vagyol???? hola guberált szárazkenyér, a lerágottwald csirkelábos, a zőőd, pardubicei döddlöttlóvirsli, a katalán veszitesz bikatök????
@Kismacska (BELLA): Látod te is mosolyogsz rajtam és naivnak tartasz!
De ha senki nem csinál semmit akkor semmi nem fog történni!
Igenis ki kell állniuk és folyamatosan ordítani a kormány idióta intézkedésit és azok következményeit!
Az ország 70%-ának fogalma sincs mi történik itt!Leírtam a saját tapasztalataimat itt is.
Ezzel a mentalitással, hogy úgyse érdekel senkit mit akarnak?
Mit gondolsz egy esetleges kormányváltás után mit csinál majd a Fidesz-Jobbik?Ülnek csendben otthon meg blogolnak????
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Elvitte az ideszaladt erdélyi pógi mindet."
Annyira sajnálom, hogy nem nem voltam ott, és nem tudtalak megvédeni. Legalább 2 borjúláb erejéig.
Azokkal verekedni is lehet, ugye?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem azt mondtam, de ne süllyedjetek le békemenetes szintre. mert néha ott vagytok, most is.
nektek nem volt gyerekszobátok gyerekek? vagy mi?
@Penivaldes: Nem sajnos..közös volt a háló..megbántottalak Vóna valamivel?
@Penivaldes: honnan tudod, milyen vagyok?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Fideszkedvezményezett vagyol?"
Nem hagyom magam kikérdezni. Nemzetbiztonsági és diplomáciai okokból. Ide szépen beépültem, és rejtőzködöm.
Ebből van a szárcsamy.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Még nem választottam, nem érintett meg egyik sem olyannyira..talán Gaiaista, ha van olyan..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): engem nem, mert nekem nem lesz főnököm az új pápa, de tartsátok már tiszteletben azokat akiknek igen.
@Spániel: vannak amik lejőnnek egy idő után. pozotív és negatív egyaránt.
@Penivaldes: Ácsi, ez kb. olyan, mint amikor Viktor nyert..akkor is vigyázzba kellett Vóna állnom, mint Gyurcsány Bajnainál? .-P
@Mariann19: háhonne. darabja kb 1,5 kila, és a pattaya is rajta van. olvasva, használva, fejtörő:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ..a Bajnai a keresztneve egyébként a volt főnöknek? .-D XVI. Gordon polgári nevén..
Fantaszta? Frászt. Csak Mr. Bean néven nem léphetett fel, mivel az már védett:)
A "sültbolondok"-ért egy lájk, nagyon szép magyar kifejezés:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én felálltam, ahogy akkor is amikor Obamát újraválasztották.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Itt a világvége!
"Ami nem sok jóra utalhat, hogy január végén éppen egy sirály támadta meg az azóta lemondott Benedek pápa egyik békegalambját. A vasárnapi Úrangyala-imádság után a szokásoknak megfelelően XVI. Benedek pápa békéért imádkozva engedte el a két fehér galambot, egyiküket azonban a Szent Péter téren lévő egyik sirály megtámadta. Szerencsére a galamb akkor végül megúszta a támadást és el tudott menekülni."

Az utolsó pápa lészen tán? Ha Erdő, akár ..
@Penivaldes: Viktorra nekem nem sikerült! Igaz, Obamára se izgultam fel..:-P
"Nem vagyunk kommunisták, nem irigyeljük mások pénzét."

Tudhatjuk, hogy amit viktor cáfol, az igaz.
@Penivaldes: az a bajod velem, hogy nem vagyok hívő és nem is teszek úgy, mintha az lennék? Nem gondolom,hogy érzelmeiben bárkit is megbántottam volna azzal, amiért nem szeretném, hogy magyar pápa legyen. Leírtam miért, szerintem így is összekeveredett az egyház a politikávaé,és fordítva, azon keresztül a hívőkre. Ha ez nekem nem tetszik, akkor lehet, hogy negatív vagyok.
Katolikusnak kereszteltek, még hittanra is jártam, de alapvetően racionális vagyok, ebben a témában meggyőzhetetlen.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Olvasva, használva, fejtörő."
Buta vagyok, mi a fejtörő? Felnézek Rád, úgy válaszolj!
Ha lesz kedvem, akkormajd ecer lesz fotó a vatikin sirájról... most pörpillanat nincsen...
@Spániel: nem az bajom, nem érdekel, hogy ki hisz és ki nem. nekem az a bajom amikotr valaki átmegy abba a viselkedésbe amit eddig a kurucinfón láttunk. akik azért nem voltak Erdő mellett mert zsidó. az amit leírtál az nagyon afelé irányul.
@Penivaldes: Erdő Péter zsidó? Az nem lehet, ne állíccsá illyetet, jó?
@Spániel: Pedig legalább lenne olyan magyar ember akinek orbán fejet hajtana és kezet csókolna....:D
Ha Erdő lesz, akkor I. Tutálibemálibe is lehet akár felőlem! Hajrá Fagyi!
Most fejezem abba..menek meccset nézni, az lehet, izgalmasabb lesz!
@Mariann19: Fejtörő, mint szerszám az gaz ellen ellen, mint a kilehellt kürtje:-)
@Mariann19: Esetleg Roald Dahl, Az megfagyozott ürücombostya esetje:-)
hvg.hu/vilag/20130313_Putyin_kituntette_a_Sebeszt

Ej, Putyin nertárs, csak te vagy a faszacsákó!
"A motoros klub vezetője Vlagyimir Putyin megbízottja volt a tavaly márciusi elnökválasztási kampányban, és mint ilyen, meghívást kapott a Kremlben rendezett ünnepélyes elnöki beiktatásra is - írta a gazeta.ru. Mi több, az orosz államfő tavaly júliusban Viktor Janukovics ukrán elnököt is megvárakoztatta, mivel a Krím-félszigeti Jaltában tartott találkozó előtt váratlan kitérőt tett és meglátogatta Sebészt és az Éjszakai Farkasok Szevasztopol mellett felütött táborát. "
Az a gif (megint) kurvajóóó!!! :D
@Kismacska (BELLA):
Nem minden, mert egy Kroc nevű cég hirdeti magát a saját óriásplakátján, hogy 1400 helyen az országban van táblája.
@Penivaldes: Nem hát! Írtad:
"akik azért nem voltak Erdő mellett mert zsidó. az amit leírtál az nagyon afelé irányul."

Kissé félreérthető, ugye? A vesszőt meg hová tegyem?
@Mariann19: Tod, Mekhökkenytyő mesék, amikor a rendőrfeleség a csalfa úrt agyoncsanya a fagyasztott birkalábitóval, majd a bűnjelet megsütvén, megeteti aztat a nyomozókkal:-)
@Mariann19: Amúgy ne keres háttértartalmat... én ecceri vagyok, márvárom, az újabb zseniárcsökkentést:-)
Jelenleg hosszabbítás van Sancte Marco Piazzán, úgy tűnik..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Miért nem a lényeget emelted ki? hogy ELTÜNTETTÉK A CÉG ADATAIT, holott 5 évig erre nincs jogi lehetőség? Ami a szándékosságot és belső bűnrészest feltételez.
eltaláltam, hogy dél amerikai a pápa!!!!!
juhé!!!!
:)))
ügyes vagyok:))
Horhe..namán, magánnak igaza lőn!
"Az új pápa az argentin Jorge Mario Bergoglio lett, aki Ferenc néven foglalja el Szent Péter trónját - jelentették be a Szent Péter-bazilika erkélyén."

Épész mit szósz ehhez?
Oszt most akkó' kitört a világbéke, Vikitorunk Canossát jár és tonzúrát ölt?
Fehér füst szállt fel a vatikáni Sixtus-kápolnára szerelt kéményből - ez azt jelenti, hogy a római katolikus egyház nyolcvan év alatti bíborosai megválasztották az egyház éléről február 28-án távozott XVI. Benedek utódját. Az új pápa az argentin Jorge Mario Bergoglio lett, aki Ferenc néven foglalja el Szent Péter trónját - jelentették be a Szent Péter-bazilika erkélyén.

hvg.hu/vilag/20130313_papavalasztas_fust_szerda_delutan
Bazmeg, ATV, Bíbros, nem volt egy "o" bötű még valahol?
Hehhe. Érdekes lesz, amikor, a többibíboros így kösöntyű: Teee! Utolsóóó:-))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A francokat a legtöbbet, ez csak arányt jelent, tehát olyan keveset keresünk, hogy a cigi a jövedelmünk tíz %-át elviszi. Más, boldogabb országokban ugyanez az összeg a jövedelem egy %-a.
Statisztika...
Orbán, meg a Balog páter meg gondolom csutkáig rágta a körmét, reformátyás buzdulatukban:-)
@Penivaldes: nagyon sajnálom, de végletesen félreértettél. olvasd el még egyszer, mire mit írtam. Vallási érzelmeiben soha meg nem bántanék senkit, ez a legbensőbb magánügye mindenkinek, amit tisztelek. Emberségük alapján szoktam az embereket szelektálni.
Ezt írtam: "biztosan sokan vannak más vallásúak is meg a tuggyukkik." Ennek a párbeszédnek semmi köze nem volt Erdő Péterhez.
Ha ebből azt olvastad ki - ami bennem fel sem merült - hogy szerintem Erdő Péter zsidó, akkor ezt üldözési mániának fogom fel, mert nem szokásom az embereket lezsidózni vagy lecigányozni, ilyet tőlem soha sem olvashattál.
Sajnálom, hogy félreértettél
@Spániel: nem azt mondtam, hogy lezsidóztad de hagyjuk.
@Spániel: a spányinak momentán izgalmat adok... itten törzsúri körökben nemszokás judeoplutokráciázni...
Hümm...
Interjú Ángyánnal:

"atv.hu: Akkor a zárószavazás során hogyhogy megszavazta az alaptörvény-módosítást?

Á. J.: A gyulai frakcióülésen ölre mentünk miniszterelnök úrral azért, hogy a családi gazdaságok alapformaként kerüljenek be az alaptörvénybe. Mivel ez végül megtörtént, számomra a negyedik alaptörvény-módosítás elfogadható volt.

atv.hu: Jó lelkiismerettel szavazta meg?

Á. J.: Vannak jó és kevésbé jó elemei ennek az alaptörvény-módosításnak. Szerintem az elemek többsége inkább a jó oldalon van."

atv.hu/belfold/20130313_angyan_meg_nem_dolt_el_hogy_maradok_e_a_fidesz_frakcioban

Amit földügyben tett, azért tisztelem, de a negyedik módosítás megszavazása miatt megvetem.

Ennyi.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): pedig latinul vartyog... persze a molto blle tutti frutti frankó la bamba, la palima, de la gamba... mindent visz:-)
Jó egészségez mindenkinek !
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): tuudom, csak z avarba akartalak hozni. a hóttak nyelvén különben seszóóójj hozzám. jobban steretem az eleven mozgékony, paikosz nyelveket:-)
Engem is megemlített az új pápa. :))
@Penivaldes: ezt írtad nekem feljebb és ezzel a vitát részemről le is zárom:

"nem az bajom, nem érdekel, hogy ki hisz és ki nem. nekem az a bajom amikotr valaki átmegy abba a viselkedésbe amit eddig a kurucinfón láttunk. akik azért nem voltak Erdő mellett mert zsidó. az amit leírtál az nagyon afelé irányul."
@punkfrog: Egyetértünk, én is ezt hiányolom az ellenzék részéről. Nem igaz, hogy nem lehetne egyszerű, közérthető szavakkal elmongani nap mint nap bármely elérhető médiumban ezt elmonadin! Jó, tudom, hogy nem sok helyük van a megszólalásra, de hogy még a meglévőket sem használják ki?! Ezta az egyet eltanulhatták volna Orbántól.
fidesmafiaálam

köztörvényes bűnözők szervezete
@Csaknézek...:
Tudod mivel lesz ellegyintve? "Veres"
De tényleg jó! Csatlakozom!
(az egyetlen kifogás a rúzsozás, a színe okés, de a technikáját még gyakorolnia kell, így kissé "Joker"es
@Spániel: Álljatok le ezzel, kérlek, pace Belétek, lyó?
Félreértetted, amit megfogalmazott, mert felizgattam ateizmusommal és "kocsmai" stílusommal tán!
@Spániel: ezt nem mondod komolyan?! Erdő Péter bíboros a kuruc szerint zsidó?!:O Azta... Ezek lábon hordták ki az agyhalált.:D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Gyenge az olasza, olyan mondja aki ezt tanítja! Ja ,kint olaszban!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Soha nem tudtam volna kitalálni a "fejtörőt".
"Már várom az ujabb zseniárcsökkentést."
Persze, megértem, a felszabaduló pénzből komoly tőkét kovácsolva indulsz is a világkörülire.
Erről beszéltem. Ez a vége az alanyi jogon járó támogatásoknak. Kedvezményezetté váltál Te is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Argentína: a pampák nélkül még hagyján, de egy csomó kurrens fémbánya és világelső szójatermelés nélkül! Esélyünk sem lesz kimászni a csávából.
No: talán csak az orosz-keleti kereskedelmi övezet felé, ahova meghívást kaptunk. No de mit szól mindehhez a Nató? Bár a kéksisakosok szimpibbek, mint a mindenféle eszement Gárdák!
khmmm boliproli ámujjj:-) Szerintem,otthon a kamorában jobb van lesőzva a szebb napokra...

Miből lesz a pornósztár

index.hu/kultur/2013/03/13/mibol_lesz_a_pornosztar/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): És még én hittem a másik poszton hogy az atheism.about.com-os linkkel nagyot dobtam:D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): leálltam, de nem hagyhattam, hogy kurucinfós antiszemitának nevezzen. Akko mérnem téged ba..gatott?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nem fizetik vissza. De ha a devizahitelesnek még mindig lenne normális munkahelye normális fizetéssel (mint amikor a hitelt felvette), hidd el, hogy nem balhéznának ennyire.
@Mariann19: pedighát eccerű volt, mondanám elsőblikklöketes... e,iatt győz orbán is. mindenki azt hiszi rejtett mondanivalója van és megpróbálja megfejteni, pedighát nem más, mint egy suttyő tajtparaszt, annak megfelelő gongolatokkal... ennyi a tanúság...
@kekex:

"Tudod mivel lesz ellegyintve? "Veres"

Nyilván.

Én nem vagyok otthon a fészbúkon, rajta sem vagyok, de gondolom, nem egészen egy nap alatt majdnem 2000 megosztás elég jónak mondható.

Vagyis terjed rendesen.
Van rá igény.
@Spániel: és arra még nem gondoltál hogy nem kurucinfós ateistának neveztelek, hanem azt mondtam, hogy amit írsz az hasonló ahhoz. érted hasonló. ismered a jelentését ugye?
BREAKING NEWS!!!!!! ÁDER ALÁÍRTA!!! M1, M2 ÁDER KUKA!!!!
ALÁÍRTA!!! k...anyját, patkány! Jelents fel, Janó!
@Penivaldes: akko nézd meg a többit... a rodasoron smink nélkül szebb roalányok hevernek a pamlagon, és asszem 5 rugó az alja, igaz sosepróbáltam...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És vezet az Arsenal a bajoroknál!
Mi lesz itt még ma?
Új pápa, "új" Alap, ami törvény már..
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De tudnak időzíteni, terelni! Meg várták az új Pápát...
"Az a miniszterelnök, akinek kormányzása idején 300 Ft fölé emelkedik az euró árfolyama, nem tud kormányozni és le kell mondania!"
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Vissza a kályhához? Igen, így van, a gazdaság nem műxik, itt a bibi, ezen nem segít se tíz százalék, se Mr. 20!
@Mariann19:
"Orbán Viktor azt is mondta, hogy ebben az időszakban a gáz ára háromszorosára, az áramé pedig kétszeresére nőtt. Azt viszont nem tette hozzá, hogy a gáz és a villany ára az energiahordozók folyamatosan emelkedő világpiaci árával összhangban emelkedett - kifogásolta Katona. Hozzátette: a szocialista kormány éppen az emelkedő árak miatt bevezette a szociális alapú gáz-ártámogatást, ami a családok jelentős részének megkönnyítette a rezsi kifizetését.

Az Orbán-kormány viszont ezt nyugodt szívvel eltörölte, így a magyar családok felének automatikusan 20 százalékkal emelkedett meg a gázszámlája. Azóta ehhez 17 százalékos gázáremelés társult. Ma ebből ad vissza nagy kegyesen 10 százalékot a kormány. A valóság tehát az, hogy ma a rászoruló családok többet fizetnek, mint az utolsó szocialista kormány idején - mutatott rá Katona."
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=629410
2 hónap, és megyek...kétszer jöttem haza, de most már végleg kimegyek. Nem is Áder miatt, de a sok b@zi pártolóik miatt. Itt soha nem lesz normális ország ebből. Ha itt ez jó, és kétharmad, akkor no thanks. Skócia.
Áder aláírja az alaptörvény-módosítást

Egyértelmű kötelességem, hogy alaptörvény-módosítást aláírjam és kihirdessem, függetlenül attól, hogy az kinek az ízlése alapján született meg, illetve tetszik-e nekem vagy sem - jelentette be Áder János a köztévében.
@Penivaldes: ezektől még én is,,, pedig pasi vagyok. igaz egy kis smink, meg smuff, meg mufff nem hátrány...
Miért kellett ezt bejelenteni, hogy alá fogom írni??? Versenyzik a palival?
"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"függetlenül attól, hogy az kinek az ízlése alapján született meg, illetve tetszik-e nekem vagy sem - jelentette be Áder János a köztévében."

EZT mondta????????

Ha nem tetszik, akkor is alá KELL(!) írnia?????

Mi az, hogy egy KE-nek alá kell írnia valamit akkor is, ha nem tetszik neki???

Én vagyok hülye, vagy mégsem?

Hát hol a picsában élünk?
Tessék mondani, ez még Európa?
velemenyvezer.blog.hu/2013/03/12/schmittpal_lesz-e_ader_janosbol

"Ha Áder aláírja a módosítást, akkor pillanatok alatt egy schmittpáli fogaskerék válik belőle. A politikával foglalkozók kormánypárti fele éppen úgy Orbán Viktor katonáját látja majd benne, mint az ellenzéki érzelműek – csak éppen előbbiek ezt dicséretnek, utóbbiak szitokszónak szánják majd. De tényező egészen biztosan nem lesz többé a magyar politikában."

Aláírta, én meg le. Ezt is..
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Alsó és Felső-pocsolyás között nem a többszáz kilométeres pótdíj játszik, hanem hogy nem vehetsz 0-5 km-es jegyet, csak 10 km-est.
Azaz ott 100 %-al emelkedett a viteldíj.
Hogy a francba hozták ki a 2,8 %-os inflációt majdnem duplára növő krumpliárakkal? amikor a népesség zöme lassan csak krumplin és liszten él?
@kúrórudi:

""...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

Ez már múlt idő.

Helyesen:

"...Magyarország olyan ország, ahol Orbán Viktor döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar viktokrácia egyik vastörvénye..."
@kekex: Erre én is kiváncsi lennék. Kalász és Békás között is durván emelték a kiegészítő jegy árát. És a többség tényleg csak krumplit, lisztet engedhet meg magának. Még a kenyér is luxus.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem lóval fog menni vélhetően..így Bécset max. felülről tekintgetheted, tudod?
Most olvasgatom...elnézést ha off
Ahogy az orwelli globális állam egyre nagyobb iramban bontakozik ki az árnyékból, a „szabad világ” önámítást egyre nehezebb fenntartani. Szorult helyzetükkel való szembesülés helyett, sokan minden erejükkel igyekeznek félrenézni. Legtöbben készek bármikor panaszkodni, hogy mi minden szörnyűség történik az életükben és a nagyvilágban, azonban kővé dermednek, amikor tettekre kerülne sor. Láthatóan sokkal kényelmesebb a felelősséget valaki másra hárítani. A világ pontosan ezért ilyen, amilyen. Pár embernek megengedjük, sőt felkérjük őket, hogy ilyenné tegyék, emiatt a változtatáshoz nem elegendő, sőt teljesen felesleges ujjal mutogatni másokra. Mi mindannyian részesek vagyunk ebben. Voltaire brilliánsan ragadta meg a lényeget: „Soha egyetlen hópehely sem érzi magát felelősnek egy lavinában”. A társadalom azért ilyen, mert tagjai azt akarják, hogy ilyen legyen. Tervezetten haladunk a globális diktatúra felé, mert ez felel meg tudatossági szintünknek. David Icke
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Látod, hogy mindennek ellenére Orbán egyelőre mindent elér a túlhatalma által.
Áder bejelentette, hogy aláírja az Alaptörvény módosítást, most hallom a háttérből.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Milyen cúnyán néztek itt egyesek, mikor ezt leírtam. Milyen szépen mondták, hogy márpedig várjuk ki, mert lám még a zsepit is a szemétbe, nem a levesünkbe dobta...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Na jó, nagy duzzogva....:D
Tehetek én róla?! Most azon gondolkodom, krakkóból hazajöjjek-e?:)
@Csaknézek...:

sajnos pont ez van ahogy írod...

ezt a kormány muszáj elkergetni a picsába! mert ilyen alkotmánnyal tényleg BÁRMIT megtehetnek.... eddig se volt sok fék és kontroll már de ezután semmi nem lesz..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Adtam neki esélyt én is, mert Ejrópában úgy illik!
Kétszer nem fog a levesembe..se sz@rni, se a sírós-picsogós zsepijét üríteni!
Mától a háziszlengemben az ő neve említtessénként: BRÁNER JÁNOS
és még abban is milyen végtelenül aljasak és gecik h szándékosan a pápaválasztás alatt jelentették be az aláírást!

undorító férgek ezek
@Csaknézek...:

"Tessék mondani, ez még Európa?"

félázsiában vagy. elfelejtetted?
Javaslom, hogy szüntessük meg a Köztársasági Elnök intézményét!
Indoklás: felesleges, ráadásul nevében is megtévesztő hivatal..
@kekex: mer van a bóti krumpli, meg a statisztikai krumpli, amúgyis a rohadt kolorádói multifasiszta, karvalytökű csikósktinyes tehet mindenről. Bezabálta a krumpedlit, míg hű gazdáink a furikban, izzadva, homloktörölgetve, hazatolták a hektáronkénti 48 000 forintos (rohaggy meg zsugori EU) agrártámogatást.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ez a kormány azt is megérdemelné h a saját diktatórikus alkotmányukkal és unortodox világraszarásukkal büntessük meg: sittre vagy a fára velük!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Most akkor aláírta, vagy ja?
Keresem, de nem van az oldalakon tényként.
Mi van?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te csak krakélerkedj továbbra is ottan. holnap ne felejts el politikumin menenedékjogot kérni.
ázsiát akartatok, unortodoxiát, "alkotmányos" pártdiktatúrát? nesztek... észak koreai módon el kell intézni őket...
@Mariann19: má megvolt, te meg még mindig túlcizellálod a dolgot, egy egészségesen felszakadó kurva anyátok helyett...
@Knósszosz: Bejelentette, hogy alkotmányos kötelessége aláírni a nemalkotmányt. Ennyi. Királyin.
@kúrórudi:

"ilyen alkotmánnyal tényleg BÁRMIT megtehetnek.... eddig se volt sok fék és kontroll már de ezután semmi nem lesz.."

Nem is értem, miért nem kiáltották ki egy füst alatt a királyságot is?
Minek az a sok cécó!

Minden adott hozzá: korlátlan és kontrollálhatatlan hatalom.
Udvari nyaloncok és udvari bolondok is már szép számmal vannak.
Pontosabban: csak azok vannak a Fidesz frakcióban!

Éjjen Rák..., azaz éjjen Első Viktor!!!
Hurrá!!!

Ehhh... :o(
@Knósszosz:

"Most akkor aláírta, vagy ja?
Keresem, de nem van az oldalakon tényként.
Mi van?"

hogy mi lenne?
- piactesztelés 1. orbán bejelenti mi készül, áder direkt kussol....
- piacteszt 2. megszavazzák...
- piacteszt 3. áder bejelenti h aláírja egy kétértelmű nyilatkozatban... mindezt pont a pápaválasztáskor h a világsajtó ne foglalkozzon vele annyira...
@kúrórudi:

"félázsiában vagy. elfelejtetted?"

Igaz, igaz.
Én kérek elnézést!

Volt egy álmom, ami kisebb-nagyobb göröngyökkel 23 évig tartott.

De ma felébresztettek egy olyan valóságba, amit sem magamnak, sem senki másnak nem kívánok!
@kúrórudi: Ez így igaz. Viszont az AB az éppen aktuális jogszabályi kertek között mond véleményt. Senki nem tilthatja meg a parlamentnek, hogy új jogszabályt (másik törvényt - másik alaptörvényt) hozzon, hogy alkotmányos keretek között megvalósuljon a törvényhozói akarat.

Azt senki nem képzelheti, hogy ha az AB egy adott kérdésben véleményt mond, akkor azzal soha többé nem foglalkozhat a jogalkotó.
Felszállt a fehér füst a műveletileg lezárt Elnöki palota udvaráról..hogy ez mit jelent? Semmi jót, úgy vélem!
@Knósszosz: m1 live verbalice bejelentve, két füllel halina, kettővel látva... egyébként már biztos kinn a rigon
"A Fidesz lemondott Baranyáról

Úgy látszik, végleg lemondott a Fidesz Baranyáról, hiszen elmarad a nagy dirrel-durral beharangozott kémesi kormányülés, bár eddig is sok milliót herdáltak erre.

Nem csak a kormányülés marad el, hanem folyamatosan elmaradnak a baranyaiaknak ígért fejlesztések. Semmi konkrét fejlesztés nem valósult meg 2010 óta abból, amit a Fidesz baranyai képviselői, vagy maga a miniszterelnök ígértek - munkahelyek, elkerülő út, autópálya hosszabbítás...

Pár dologban sikerült csak eredményt elérni, említhetjük a fideszes haverok földszerzéseit, a Közgépes oligarchák útépítési megbízásait vagy a Fidesz megyei elnökének, Tiffán Zsolt cégének megítélt 108 milliós támogatást...
A baranyai emberek az elmúlt hét végén Harkányban és Vajszlón is megmutatták, hogy elfogyott a türelmük, már nem hisznek az üres lózungoknak, és nem engednek a hatalom zsarolásának, lealázták a fideszt!

Sajnálatosnak tartjuk, hogy az időközben kormánybiztossá is avanzsált - így minden bizonnyal polihisztor - alkoholista, bukfencmester Tiffán Zsolt és képviselő társai a kormánnyal egyetemben ismét bebizonyították, hogy a politikai PR-on túl nekik nem fontos Baranya. Tiffán máris bukott, de nagyot, és helyére került, egy NULLA!

Ezt a hozzáállást értékelték a választók Harkányban és Vajszlón is, és értékelni fogják 2014-ben is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Köszönöm!
Közben utána néztem én is, csatlakozom: "Javaslom, hogy szüntessük meg a Köztársasági Elnök intézményét!
Indoklás: felesleges, ráadásul nevében is megtévesztő hivatal.."

Ezt így...
Más:hvg.hu/cegauto/20130313_Keves_lopott_auto_utan_kell_fizetnie_a_bi

..de ide is tartozik, azt hiszem:
"A felmérés másik megállapítása az, hogy az autókat egyre inkább alkatrésznek lopják, így nincs olyan márka, típus és életkor, amelyet mellőznének a tolvajok."
@kúrórudi: Ezt pontosan ki mondta és mikor?
@kúrórudi:
Oké, köszi!
Már utána néztem a dolognak.
Elképesztő...
@kúrórudi:

"eddig se volt sok fék és kontroll már de ezután semmi nem lesz.."

Dehogynem lesz!
Csak a magyar értelmező szótárt át kell írni.

Kontroll: Orbán Viktor
Fék: Simicska Lajos

Nem lesz nehéz megtanulni!

Ha nem menne, majd kapunk intenzív segítséget hozzá, erős motiváló aspektusokkal, kinek kinek személyre szabva.
@Blogger Géza:

ugyan már.. minden meg lehet magyarázni.. hitler se úgy került hatalomra h azt mondta '31-ben h ki kell írtani az összes zsidót meg le akarom rohanni egész európát...

mostantól az egyetlen fék és kontroll is elveszett, orbánék BÁRMIT megtehetnek.... ennek önmagában a lehetősége döbbenetes egy "demokráciában"...

ez innentől de facto egy puha diktatúra!
@Knósszosz: erre is lehetne aláírást gyűjteni tán? vagy nem? Az Alaptörvénybe ütközne?
Vissza a mai fő témához, az aláírás várhat még:
"Holnap az lesz az első reakció, hogy megnyertük a brazilok ellen” – mondta az argentin Jorge Mario Bergoglio pápává választása után várható helyi reakciókról az 1957 óta Buanos Aires-ben élő Stark Péter. A külvárosban, ahol ő él, egyelőre kevés látszik az ünneplésből, de biztos, hogy az argentinok éreztetni fogják mindenkivel, hogy ők a legjobbak, a híres focisták, Maradona és Messi után már pápát is adtak a világnak."

hvg.hu/vilag/20130313_delamerikai_reakciok_a_papavalasztasra
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem lehet eu-n belül. Vagy már nem belül vagyunk?:O De az amcsiknál van még esélyem.:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mostan én voltam az az alkímista, aki teljesen hülye volt, mert hitte, hogy a szarból felelős politikust lehet gyártani, ha volna hozzá katalizátor, ami segítené például Semlyénzsoltot emberré válni.

Látszik, hogy szart sem értek a világ működéséhez.
Inkább zenét hallgatok.

Hol van Rodeó?
@Blogger Géza:

erre gondolsz?
"Az a miniszterelnök, akinek kormányzása idején 300 Ft fölé emelkedik az euró árfolyama, nem tud kormányozni és le kell mondania!"

orbán mondta...
@kúrórudi: Mikor és hol? Hiteles forrást kérnék...
@kúrórudi:
smittpali óta illik tudni, hogy nem elég az idézőjel - a forrást is meg kell adni. Mikor mondta?
@Orica Középföldi: A szeg fűbe harapott, demokráciánk meg puhapöcs-diktatúrává érett, ha lehet annak nevezni az újmagyarban (hejes sírásilag:-)!
@Knósszosz: Igen, teljesen hülye voltál, már napokkal ezelőtti nyilatkozatai teljesen világosak voltak ez ügyben. De ti egy álomvilágban éltek...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nem vónék lyog-ász, de a fiúk után szabadon; szarok a törvényességre!

Ugyan hol a picsában élünk?
@kekex:

szándékosan nem írtam se szerzőt se semmit... pont azért h a buta tapsikoló hívek beszopják.

2009ben mondta...
és sajnálom, de az ellenzéki pártokról és az összefogásról nekem ez ugrik be:
www.hir24.hu/napi-cuki/2013/03/13/fokusz-a-szorfdeszkan/
A zenének alatta viszont "Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. A Sors gyakran nem tudja, mit akar?"-nak kellene lenni. Az kifejezőbb.
@Blogger Géza:

ezt ismered?

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."

ezt is orbán mondta....
@Blogger Géza: Igazából ezt már kinevezése pillanatában lehetett tudni. Csak sokan nem akarták elhinni.
Radnóti Sándor:" fidesz, agresszív kis malacok pártja"! Ez talált!
@Blogger Géza:
Kiafasz a zabloggergéza?
brühühühü
@kúrórudi: Szóval nincs hiteles forrás. Akkor ne terjessz hazugságokat.
@kúrórudi:
Orbán azonnal beugrott - ő tud falvédőszövegben kommunikálni.A 2008 április viszont meglepi.
@Blogger Géza:

hazugságokat terjesztek??

fogd vissza magad. és ne ilyen hevesen az orbán seggnyalással...

www.orbanviktor.hu
orbanviktor.hu/interju/kuzdeni_akkor_kell_ha_van_ertelme
és a focidrukker olvtársak figyelmébe: ne éljék nagyon bele magukat, mert a végén így járnak:
www.samsungsport.hu/kulfoldi-labdarugas/20130313/lemeszarolta-majd-lefejezte-real-drukker-baratjat-egy-barca-szurkolo/
@kúrórudi:

"Az a miniszterelnök, akinek kormányzása idején 300 Ft fölé emelkedik az euró árfolyama, nem tud kormányozni és le kell mondania!"

orbán mondta..."

Gyanús a dolog, lehet, hogy kamu ez a szöveg.

És ez független attól, hogy mit gondolok a kérdést feltevőről.

"Egy rövid kutakodás a parlament.hu archívumában arra rögtön fényt derít, hogy ilyesmit Orbán Viktor biztosan nem mondott ott és akkor, amikor a szöveg állítja (ha csak a parlamenti büfében, vagy mellékhelységben nem), hiszen 2008. áprilisában egyáltalán nem szólalt fel a Parlamentben. Márciusban igen, de akkor egészen más témában. Egyébként sem lett volna sok értelme ekkoriban 300 forintos euróról beszélni, hiszen az árfolyam abban a hónapban a 250-260 forint közötti sávban mozgott, és előtte 2006 nyarán lépte át utoljára a 280-as szintet, ami már aránylag közel van a lélektani 300-hoz.
Hihetőbb lenne egy ilyen nyilatkozat egy évvel későbbről, 2009. áprilisából, amikor már bő három hónapja karcolgatta az árfolyam a 300-as szintet, hol alulról, hol felülről. Az elméletnek, hogy egyszerűen elírták a dátumot egy évvel az állítólagos idézetben, ellentmond az a tény, hogy egyik évből sem találni nyomát ilyen kijelentésnek az orbanviktor.hu archívumában, sem a beszédek, sem az interjúk között, és az MTI archívuma, de még a Google sem tud arról, hogy Orbán Viktor ilyet mondott volna valaha. A legközelebbi találat Navracsics Tibor egy 2009. februári sajtótájékoztatója, ahol arról beszélt, hogy a 300 forintos euróárfolyamért a kormány a felelős, a helyzetre megoldást pedig csak az új választások kiírása kínál.
Persze az, hogy mi egyelőre nem találtunk forrást, ami alátámasztaná, hogy az idézet valódi, nem jelenti azt, hogy egészen biztosan hamis. Ezért arra kérjük tehetséges internetturkász, vagy különösen jó memóriával megáldott olvasóinkat, hogy ha bármilyen hiteles írásos vagy videós emlékét találnák annak, hogy a miniszterelnök valaha tényleg ilyesmit mondott volna, ossza meg velünk, közzétesszük."

index.hu/tech/hoax/2013/03/13/orban_viktor_es_a_300_forintos_euro/
"Teccikéteni, "

Az 1. pontot benézted: Orbán azt mondja, hogy bár Varga van, de most már a Matolcsy által kidolgozott új modellt viszik tovább, nincs módosítás.
@kúrórudi: Igen, hazugságokat terjesztesz. Ismétlem, hozz forrást arra, hogy Orbán Viktor hol és mikor mondta azt a bizonyos mondatot a 300Ft-os euróról...
@kúrórudi:
Ez jó! Ha már az ellenzék nem tud kommunikálni - akkor elég smittelni Orbántól: (ezt pl a linkedből)
"Tény, hogy a magyar demokrácia nem tudta megvédeni magát a demokratikus szabályokat tervszerűen kijátszók ellen, nem tudta megvédeni magát a közvélemény sem a politikai hazugságokkal szemben.
Nem fogadom el, nem nyugszom bele abba, hogy kalandorokkal vagy a demokrácia kijátszására szakosodott csoportokkal szemben Magyarország ne tudja megvédeni magát. Az igazság az, hogy a legtöbb európai demokrácia épp arra épül, hogy alkotmányos garanciákkal védekezik az ellenséges támadásokkal szemben."
Tehát nem fogadom el és nem nyugszom bele - ahogy a Veres nevű fiatalember is kikéri magának, hogy az ő nevében is fussa az ámokot.
@Blogger Géza:

ez is hazugság te fidesz bérfröcsögő??

"...Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye..."
@Blogger Géza:
Ugyan már Gézuka! De hiszen tudod: "Nem baj ha hazugság, csak sokszor kell ismételgetni, és a nép igaznak fogadja majd el"
És ez még sokszor lesz ismételgetve.
No milyen a fasz kellemetlenebbik végén?
@kekex:
és Gézus: ez az ELSŐ értelmes lépése az Mszp-nek, ha az idézet nem valós! Mert olyan jó, hogy ki kellett találni!
velemenyvezer.blog.hu/2011/10/05/300_as_euro_ki_tehet_rola
"Ki kell mondani: Magyarország jelentős részben a Fidesz-kormánynak, a kormány pedig saját magának köszönheti a mostani 300 forintos eurót.
Nem gazdasági kérdés – még
A 300-as euró azonban egyelőre nem csak, vagy nem elsősorban gazdasági kérdés. 330 fölött már az lenne, hiszen a bankrendszer stabilitását veszélyeztetné, de most még sokkal inkább politikai ügy.
Politikai ügy, amennyiben ez az euró, és a kapcsolódó 245-ös svájci frank a végtörlesztésre képtelen devizahitelesek százezreit fogja a Fidesz engesztelhetetlen ellenfeleivé tenni. De politikai ügy azért is, mert egy nagyon könnyen megfogalmazható és mindenki számára közérthető szimbólumot teremt: könnyen lehet, hogy innentől a 300-as euró fogja megtestesíteni mindazt, ami káros a Fidesz „formabontó” gazdaságpolitikájában."
www.facebook.com/torok.zsolt.35

"A Fidesz és barátai újabb hazugságokat terjesztenek. Ezzel szemben a tény: "Mesterházy soha nem akart a Fidesz tagja lenni. Németh Zsolt csak örülne, ha olyan frankó elnökük lenne, mint Mesterházy Attila, aki nem csak rendet, de demokráciát is biztosít az MSZP-ben. Ezzel szemben a Fideszben egy beteg elme diktatúrája tombol csak."
@kekex: A képlet egyszerű. Támogatásban azokat kell részesíteni, akik arra rászorulnak. A gázártámogatás rendszere olyan volt, hogy taxatíve, egy főre eső jövedelemkorlát volt az igénybevevők részére. Az Orbán kormány ebből a lehetőségből egy jelentős többséget kizárt, a jogosultaknak is jelentősen mérsékelte a támogatás összegét.
Állami segítséget nem úgy kell folyósítani, hogy nem határozza meg az adott kormány, hogy a segítségnek mi az elvi magyarázata, és nem jelöli ki azt a célcsoportot, amely erre jogosult, hanem szétteríti a teljes lakosságra.
Találós kérdés.

Kitől származik ez az idézet:

„A kormányon lévő párt nagyon hajlamos rá, hogy a kormány fölött gyakorolt kritikát úgy utasítsa el, mintha az ellenzék vagy a sajtó Magyarország presztízsét ásná alá, magát a magyar nemzetet támadná. Az ilyen megnyilvánulások nem sok jót ígérnek a demokrácia jövőjére nézve. Az ilyen magatartás arra utal, hogy a kormánypárt vezérei hajlamosak összetéveszteni pártjukat és választóikat az országgal, a nemzettel.”
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Te még mindíg túlcizellálod a dolgot."
Mert mindíg próbálok magyarázatokat keresni a miértekre jobbról és balról is, de igazad van, ahol csak az erő dominál, ott nincs racionalitás.
Csak ez túl sokba kerül ennek az országnak.
A csütörtökön kezdődő brüsszeli tárgyalásokon napirendre kerül Magyarország ügyének megvitatása, ahogyan a hírekben hallom.
Megint mi leszünk a napirendi pont.
Fidesz-magyarpolgár értelmező szótár a Nemzeti Együttműködés Rendszeréhez

Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a „nem szokványos magyar út”, ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányos egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon, ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.
Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a Haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett a sorsának eldöntésére.
Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor „hallgassuk meg egymást”, ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt.
Amikor hitelből "visszaveszünk MOL részvényt" az nemzeti tett és hősiesség. Ha horvát szomszéd teszi ezt a sajátjával a MOL-lal szemben az aljasság, támadás a nemzet ellen és szó sem lehet róla!

Álszent, simlis, aljas banda!
@kerek négyszög: Benne a van a nemzet szó és a mondatfűzés is..ki lehet, ki lehet..?
Nem ez a kérdés, hanem az, hogy mikor! És van-e hiteles forrsá, ugye? .-D
„Ideje volna megbarátkozni a gondolattal, hogy demokráciában hol az egyik, hol a másik párt kap felhatalmazást a kormányzásra. A hosszú időszakra való bebetonozásról szóló hagymázas képzelgések - amelyek nyilván a negyvenévnyi diktatúra maradványai - csak arra jók, hogy túlfűtött lelkiállapotban, a félelem légkörében tartsák a magyar elitet. Tehát egyes politikusok vagy pártok iránt érzett fóbiaszerű beteges gyűlölet sem lehet elfogadható indok arra, hogy a magyar elit tekintélyes része a pártpolitikai spekulációkat fontosabbnak ítélje a demokráciánál és az őszinte beszédnél”

Orbán Viktor 2006 nyara
@Mariann19: Hurrá, címlapon lehetünk megint? Nem hinném, Bjelorusszia sem mindennapos téma normális helyeken..
@Blogger Géza:

blogger orbánfenéknyaló géza megint megmutatta a jobbos troll tipikus viselkedését:
- hazug kampányolás
- amikor már nem elég ez fröcsögés személyeskedés
- tények, kérdések kikerülése
- tovább személyeskedés
- igazolt tény utáni beégéssel eltünés...

blogger géza is beégett és persze lelépett
@kerek négyszög:

ez se rossz:)

csak sajnos nevetés helyett inkább sírni kell már ezeken... most már átléptek ugyanis egy határt..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Végtelenül egyszerű.

Elő kell venni a fidesz legnagyobb ellenségét, a Google nevű netes alkalmazást. Általában a Google a mi barátunk, a fideszesek legszívesebben megsemmisítenék, letiltanák.

Nem véletlenül.
@kúrórudi: Ne is mond. Minden reményem a nemzetközi demokratikus szervezetekben van. Meg a fides rettenet dilettanizmusában. Ez a kettő még alakíthatja a dolgokat a demokrácia irányába.
@kúrórudi:

"blogger géza is beégett és persze lelépett"

Megbocsáss, nem a kötözködés, hanem a tényszerűség miatt jegyzem meg, arra a 300 Ft-os idézetre eddig nem sikerült hiteles forrást találni.
Eltellik pár év, és mekkorát tudnak fordulni a narancskomcsik:

Navracsics Tibor : "Mindennek kiindulópontja, hogy maga az állam is törvénytisztelő legyen. A normakövetés nemcsak az állampolgároktól elvárt kötelesség, hanem a hatalomgyakorlókkal szemben is alapvető követelmény. A jogállami keretek között elfogadhatatlan, hogy parlamenti többsége birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság alapelvét."
"Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

Orbán Viktor

(Magyar Nemzet, 1998. április 9.)
Nem tudom lesz-e rola poszt, szerintem nem erdemel anyit, de nem tudom megallni, hogy minden malicia nelkul elmondjam velemenyem a papavalasztasrol, hiszen ilyen mar-mar tokeletes politikai munkat csak az egyhaz tud prezentalni, mar evszazadok ota.

Merthogy tukeppen mindenkinek, akinek kellett kedveben jartak, es mindenkinek akinek kellett egyertelmu uzenetet is kuldtek:

Az egesz olyan Matyas kiraly mesebe illo: jott is meg nem is, hozott is ajandekot meg nem is.
Ugyanis Del-Amerika, az europai csokkeno hivo-szam ellenere tartja a hitet, a katolikusok legnagyobb hanyadanak otthont adva, igy aztan "kierdemeltek" hogy papapt adjanak. De azert biztos ami zicher megiscsak "digo" lett a papa. Es nana, hogy nem "feka"! Meg mit nem!?

Ugyanakkor a dontes egyertelmu uzenet is, hiszen a bences-rendi Ratzinger utan egy JEZSUITA papat kaptak a hivek.
Az uzenet tehat Moldova utan szabadon: Lofasz lesz itt nem reformok!

Ugyanis a jezsuitak egy kifejezetten ferfi rend, csak nehany erdekesseg mire is szamithatunk toluk:

867questions.blogspot.ie/2005/11/17-was-there-ever-woman-jesuit.html
ncronline.org/news/people/jesuit-penalized-after-eucharistic-liturgy-woman-priest

Es magarol a megvalasztott paparol:

www.mediaite.com/online/pope-francis-is-views-on-homosexuality-abortion-contraception-and-same-sex-adoption/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Éltem ott egy picikét...megfontolandó legalábbis :) lovam nincs, de bicajjal kiviszlek, ha félúton tekersz! :)
@simple observer 1.0: öööö, pl. Brazíliában a katolicizmus ma már inkább második hit. Mindenki meg van keresztelve, de van vmi saját döntésen alapuló vallása, legtöbbször vmi hit gyüli szerű, de a kat. templomban házasodnak:)
Egyébként a legérdekesebb és leggyorsabban terjedő vallás a spiritizmus (a candomble és alfajai mellett), ami kifejezetten az értelmes emberek vallása, sokkal gyorsabban csúszik ki arrafelé a talaj az egyház alól, mint Európában. Egyébként a Ferenc névválasztás nem túl jezsuita értékrendet tükröz, bár volt néhány Fecó a történelemben, nem biztos, hogy az Assisire céloz.
A francia széljobb legalább nem kamuzik!

"Támogatják az alaptörvény-módosítást a francia szélsőjobbosok

Magyarország újra megerősítette szuverenitását az Európai Unióval (EU) szemben - olvasható a francia szélsőjobboldali Nemzeti Frontot (FN) vezető Marine Le Pen Európa-ügyi tanácsadójának a magyar alkotmánymódosítással kapcsolatban szerdán kiadott sajtóközleményében.

A közlemény egyebek között megjegyzi, hogy az alkotmánymódosítást "az Európai Unió fenyegetései és az Egyesült Államok bírálatai ellenére" hajtották végre.

A Ludovic de Danne által jegyzett, a párt honlapján is közzétett sajtóközlemény szerint a mostani módosítással nem történt egyéb, mint hogy beleillesztették az alkotmányba a magyar állampolgárok többsége által óhajtott elemeket. A közlemény emlékeztet arra, hogy a 2010-es parlamenti választásokon a lakosság nagy többséggel, demokratikus úton juttatta hatalomra az Orbán Viktor vezette Fideszt."

hvg.hu/vilag/20130313_Tamogatjak_az_alaptorvenymodositast_a_fr

Külön kiemelem ezt még egyszer:

"a mostani módosítással nem történt egyéb, mint hogy beleillesztették az alkotmányba a magyar állampolgárok többsége által óhajtott elemeket."

Aha.
Persze.

Látszik is, mekkora hurrázásban tört ki mindenki.
@Csaknézek...:

a francia szélsőjobb utoljára a miéppel barátkozott....
@Csaknézek...:
Na und? A magyar zemberek hajlamosak hinni a mesékben, és egyébként is "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
Akár mondhatta volna is Orbán, számtalan ilyet mondott, amit a fejére lehet olvasni!
Az igazságtartalom egy sokadlagos szempont.
@kerek négyszög: Nagy Lajos is betartotta a törvényességet. Ő hozta a törvényeket és az első miniszter tisztségét is ő töltötte be. De miután meghozta, módosította, majd jováhagyta a törvényeket, azokat betartotta.
Joggal mondta, hogy "az állam én vagyok".
@kerek négyszög: A korábban már máshova bemásolt abszolutizmus.határozóm:
- A belső feszültségek rávetítése egy belső vagy külső ellenségre, és ezen ellenség megnevezési jogának kisajátítása;
- A bűnösök megnevezési jogának kisajátítása, és az ez elleni, az alattvalók számára biztosítható védelem formális, illetve informális megszüntetése;
- A hatalomtól független kontrolltényezők kiiktatása;

S egy szép kép:
1.bp.blogspot.com/-M6VExZxvvaE/T9xoM7IcpeI/AAAAAAAAAPw/weUwlr_cRro/s1600/opn5y6kr.jpg
@Álmomban arra ébredtem, hogy alszok: Én már több, mint egy éve tekerek nála, azt sehun semmi..lehet, Te szerencsésebb leszel?:-P
@kekex:

"Akár mondhatta volna is Orbán, számtalan ilyet mondott, amit a fejére lehet olvasni!"

Így van!
Kapásból többet is idézte(te)k.

Éppen ezért nincs szükség olyanokra, ami vagy nem igaz, vagy nem lehet hiteles forrást találni.

Másrészt poltikai szempontból sem szerencsés.

Szerinted holnap, vagy pár napon belül mi lesz a szöveg az MSZP ebbéli közleményével kapcsolatban?
Hogy az MSZP megint(!) hazudott!
Kell ez nekik?

"Az igazságtartalom egy sokadlagos szempont."

Ha akarsz, nevezz nyugodtan széplelkű, naív hülyének,de evvel nem értek egyet.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ööö...ooo...biciklivel tekersz? Vagy miben is lehetek szerencsés? :) én már lemondtam itt mindenről. "Ember küzdj, de hülye ne legyél, menjél ki Britanniába" mondta Madách, nem? :)
Fabius blogjai azért jók mert itt van a legnagyobb trolltobzódás, így máshol nyugodtan lehet kommentelni....:)))
@Larry Silverstein: Blogja, kissé törni magyart, de nem lenni baj, nagy!
Vagy blogbeírásai, behányásai, tetszés szerént..
@Csaknézek...: ez a balkán :) alá KELL, mert csak egy báb :)
@Csaknézek...: www.youtube.com/watch?v=IQUH6HzXUz8
"A magyar nemzet olyan nemzet, amely megszenvedte a diktatúrákat. Nem fogom hagyni, nem fogjuk hagyni, hogy bárki, bármely politikai irányzat, gazdasági erő, vagy éppen külföldi hatalom ismét eltérítse Magyarországot demokratikus meggyőződésétől, a szabadság szeretetétől, vagy az emberi méltóság feltétlen tiszteletétől. Erről a helyről is az emberi méltóság melletti egységre szólítom fel Magyarország polgárait."

Vikitor szembemegy a mostani módosításokkal, vajh?
"pénz honnan a francból lesz mindehhez"

Ne aggódj Fabius. Van itt pár hülye, aki nem hogy nem sikálta le a lovettát a folyószámláiról, de még PEMÁK-ot is vett. Hiába ugatom én, hogy itt bizony vinni fognak mindent, ti olyan kibaszott hülyék vagytok, hogy még akkor sem hiszitek el, ha a csuti ramszesz mondja. Érted, te barom? EL FOGJÁK TALICSKÁZNI A PÉNZEDET a "lázár & tsa." tőkeszegény, ameddig be nem adod bankba. Te igen hülye faszkalap. Én szóltam, nem mondhatod, hogy nem.
@Larry Silverstein:
Mondja ezt egy olyan ecceri balfék, akinek a szókincse és tudata eléggé korlátolt, a mondatszerkesztése pedig csak a fikázásig terjed, önálló véleményre és cáfolatokra, vagy bármi értelmes tevékenységre nem! :))

Tényleg, olyan de olyan remek vagy, "taníccs még bönnünket"!
Mester, innánk szavad! Ha lennének...

Te, az IQ teszted az nem jó ha negatív, az a laborleleteidnél okés csak.
@kúrórudi: ő mindig beég, aztán menekül :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Lehet, hogy a fidesznyik langyi tanácsadó Filkensteinnek ez a barátnője?
Ne'ba!
Minő megtiszteltetés... :D
@s:
Szerintem kevered valakivel... :)
Az a sok barom, aki meg államkötvénybe rakta a pénzét, megérdemli, kezdhet izgulni!
@kerek négyszög: "Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mi most itt a szabadság nevében állunk. Egy nagy elnök egyszer azt mondta: a nyugati szabadság és demokrácia azon a hiten alapul, hogy az ember Isten gyermeke, az érték alapköve, és minden társadalom csoport és állam az ő javát szolgálva létezhet csak. Azon kormány hatalmát is korlátozni kell a saját népe elleni tettekkel szemben, amely az emberek jóváhagyásával kormányoz. Egyetlen kormány sem korlátozhatja a vallás gyakorlásának jogát, a biztonságos otthonhoz való jogot, sem magas, sem alacsony rangú hivatalnokok nem okozhatnak fájdalmat, és nem róhatnak ki büntetéseket önkényesen, nem korlátozhatják a tanuláshoz, a munkához, és általában a lehetőségekhez való jogunkat, mert csak így lehetnek az emberek azok, amivé lenni képesek. Ez minden nyugati társadalom szent joga. Ezek az alapvető különbségek a diktatúrák és közöttünk, ahogy egykor ez volt a különbség Athén és Perzsia között."
@Larry Silverstein: Most akkor troll vagy, vagy nyugodtan kommentelsz. Kompromisszumos megoldásként lecsaphatsz a nyugodtan kommentelő troll kategóriára, mint sas a pacalra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hiába. Vevő arra már nem nagyon lesz. Ott fog elrohadni a nyakán, de meg is érdemli, aki orbánt pénzeli.
@Larry Silverstein: "Megemlítésre érdemes, hogy mind a bolsevikok túlnyomó többsége, és a mensevikek teljes egészükben zsidókból álltak."

Nekem gyanús ez a te Silverstein neved. Elég zsidrákos, ha meg nem haragszol érte. Magyarosítsd már, kérlek. Lehetne mondjuk Sallerberg. Vagy esetleg Kochkitterberger.
@tucano:

Bevallom, hogy olvastam mar kulonbozo "elhajlasokrol" arrafele, es nem oly reg talan epp itt valaki nyoman, a Candomblerol is.

De ugy olvasom, hogy meg mindig nyugodtabb arra az egyhaz helyzete, mint olyan meg nem oly regen is erosen katolikus orszagokban, mint Irorszag
en.wikipedia.org/wiki/Roman_Catholic_Church_sexual_abuse_scandal_in_Ireland
vagy epp Spanyolorszag
www.dailymail.co.uk/news/article-2049647/BBC-documentary-exposes-50-year-scandal-baby-trafficking-Catholic-church-Spain.html (a Youtube-on fenn van a BBC adas es erdekes).

A nevvalasztas oka meg szerintem, meg nem olvastam ugyan, de lehet, hogy mar valahol megirtak, ez lehet:

en.wikipedia.org/wiki/Francis_Borgia,_4th_Duke_of_Gand%C3%ADa
@Bakter: állítólag olyan plasztikai sebészt keres, aki 6mm-es kazánlemezre cserélné orczája bőrét.

önbizalomhiányosnak nem mondanám.
@Bakter: jaja, és a CO-kvótájuk rendben van? :D
Kéményseprői vizsgálat rendben? :D
@simple observer 1.0: Sosem jutnak el hozzánk a brazil hírek. Erre kitűnő példa, amikor megjelent, hogy az egész világon 2012-ben 12 cápatámadás történt. Közben csak nálunk Recifében 50 attack és 20 halálos áldozat.

Bármerre nézel brazíjúban, mindenhol új egyházak hatalmas katedrálisait látod és ezzel nem tréfálok, kb. Esztergomi bazilika méretű imahelyek tucatjaival. Apácából sincs annyi, mint akár csak 10 évvel ezelőtt. A papokat sem szeretik annyira, főleg azért mert tényleg komoly befolyásuk van, miattuk tilos az abrtusz és közben persze heti rendszerességgel jönnek az újabb és újabb botrányok, bár ebben az újabb vallások sem maradnak le. Viszont a brazil néplélek elég nyitott a misztikumra és a csodavárásra, ebben a katolikus egyház már nem tudja felvenni a versenyt, egyszerűen nem mernek akkora hülyeségeket mondani, mint a prédikátorok. Ráadásul ott van ugye északon az umbanda is, a candomblé polgári vonulata, szintén egyre több embert vonz. És a Cardec-féle spiritizmus, ami elszívja az értelmiséget, főleg a német és olaszajkú déli részeken, ahol ugye a legkeményebb hátországa van/volt a katolikusoknak. Ott nem elég csöndben húzkodni a pénzt a háttérből, mutatni kell valamit, mégiscsak latinok. Az egyetlen showmenjük mára Padre Marcelo Rossi maradt, ő pápa lesz, az tuti. Nagy szerencsémre hasonlítok rá egy picit, így minden öregasszony kedvence leszek első látásra, nagyobb adag sör/pálinka + kaja minden kimérésben, előre a sorban a hivatalban, stb :)))))
www.youtube.com/watch?v=4FRQR85oXkw
@s: Bizony, a Larry Silverstein egy véresszájú zsidó. Más emberek halálán gazdagodott meg.
@simple observer 1.0: Azért az gyönyörű, ha valaki olyan Ferenc után veszi fel a nevet, akinek már a DÉDAPJA is pápa volt. :))))))))))
@Larry Silverstein: Választottad volna a hitlert. Persze azt nem merted, mi?
@s: Ő nem gazdagodott meg a népéért élt-halt. Nem úgy Silverstein a kígyó.
@Larry Silverstein: ""Megemlítésre érdemes, hogy mind a bolsevikok túlnyomó többsége, és a mensevikek teljes egészükben zsidókból álltak."
Bocsánat nem találom a kommentet, csak "s" válaszát.
Szóval a Vörös Hadsereg viszont magyarokból:
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=73952127&t=9155900

Érdemes végigolvasni, szemnyitogató.
@Mariann19: és a költségek senkinek nem jutnak eszébe. nyomtatás, propaganda, célbajuttatás, adatgyűjtés és kiértékelés. elvileg minden családot érint...kérdés, hogy ilyen esetben mi a helyzet a határon túli álompalikkal? mennyire harcolnak az érdekeikért? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: már a címben is van 1 svédcsavar... mondhassuk úgy is, csak hasogassa a fülünket...
@Mariann19: szent állatot fogyasztanál? mennyi áf(ony)ával? és mivel markolássza utána a kardot meg a koronát? a zöldekről nem is beszélve. ajjaj, inkább mondd azt, h kacsaköröm :D
@Larry Silverstein: iszonyú botrány volt ebből az írásából kint. Nagyon komoly kommer mítoszt rombolt le, de nem tudták cáfolni, mert annyira átlátszóan próbálták elhazudni a magyarok részvételét, hogy lehessen hergelni az oroszokat később a magyarok ellen, nagyon kilógott a lóláb. Megvoltak a dokumentumok, a hadifoglyok besorozási papírjai a Vörös Hadseregbe, minden. Angolul is jelentek meg írásai, inkább regények, meg az orosz városokról szóló történelmi gyűjteményei. Érdemes beleolvasgatni. Én akkor kezdtem érdeklődni, amikor Zicherman kolléga fordítása megjelent.
@tucano:

Megneztem a videot, es erdekes. Legalabbis, hogy ezt egy KATOLIKUS pap csinalja. Amerikai negerektol mar megszokott...
Viszont epp az egyhaz mostani bezarkozasa okan, mert hogy ez a papavalasztas bizony ezt is uzeni, aligha hiszem, hogy egy ilyen KARAKTER az elkovetkezo 30-35 evben odajuthasson. Es meg nem is emlitettem Malakias profeciajat...

"Azért az gyönyörű, ha valaki olyan Ferenc után veszi fel a nevet, akinek már a DÉDAPJA is pápa volt. :)))))))))) "

Valoban nem akarmi, de egyben sokat el is arul a katolikus egyhaz akkori viszonyairol, hogy mar-mar dinasztikus alapon ment a poziciok szerzese.

Amugy azert tippelem ot, mint nevadot, mert megiscsak fo-fo jezsuita volt a SZENTem, es konteosok szerint raadasul fekete papa is...
@simple observer 1.0: más a dél-amerikai katolicizmus, legalábbis külső megjelenését tekintve.
Van egy edzéstársam, "Pastor" a beceneve. Kérdeztem, hogy miért, erre kiderült, hogy lelkipásztor, és hobbiból ketrecharc versenyző. Jól nézhet ki vasárnap a misén egy szombati meccs után :)
@tucano:

Erdekes egy figura lehet az is. ;)

Amugy a forumos dolog is erdekes, de altalaban en ujdonsagokkal szemben szkeptikus vagyok. Szeretem megkerdojelezni a dolgokat, es tobb oldalrol is kozeliteni. De szamomra teljesen sok, es uj info volt benne.

Na lepek. Jo ejt!
@Knósszosz: "Mennél alázatosabb,annál gyalázatosabb!" közmondás!
A ROMÁN NÉP TÖKÖSEBB MINT A MAGYAR, amikor elege lett a Diktátorból elkapta, népi bíróság elé állította.és 3 nap alatt és leölte mint egy disznót!!!!!
a Nemzeti Szar Törpe forradalmat akar?
MEGKAPOD, TE CSUTI SUTTYÓ!!!!!!!!
Nincs más választása a NÉPNEK!!!!!
Köteles suttyó Laca szerint,
hideg háborúban élünk,...
Hát "fűtsünk" be nekik,
s hóhéraik mi legyünk.
A Diktaúra már törvényes,
az alkotmány törvénytelen,
Az egész fidesz szar köszvényes..
a Nemzeti Szar megdöntése esedékes!!!
Köteles suttyó Laca szerint,
hideg háborúban élünk,...
Hát "fűtsünk" be nekik,
s hóhéraik mi legyünk.
A Diktatúra már törvényes,
az alkotmány törvénytelen,
Az egész Fidesz szar köszvényes..
a Nemzeti Szar megdöntése esedékes!!!
Köteles suttyó Laca szerint,
hideg polgárháborúban élünk,...
Hát "fűtsünk" be nekik,
s hóhéraik mi legyünk.
A Diktatúra már törvényes,
az alkotmány törvénytelen,
Az egész Fidesz szar köszvényes..
a Nemzeti Szar megdöntése esedékes!!!
@kúrórudi: Ez elég gyenge válasz arra, hogy rámutattam egy hazugságodra. Kicsit gyakorolnod kell még a bocsánatkérést. :)
látom troll invázió az időzítés is csodás :D
A szerzo sem tud kiszallni a hamis memek vilagabol? Mi ez az unortodoxia, matolcsyzmus, stb.?
A kormany egy teljesen megszokott es ortodox megszorito politikat folytat a ciklus kezdete ota. Ezt csinalja egesz Europa.
Emellett az SZJA csokkentesen keresztul is rejtett bankmento csomagot vezetett be. A lakossagtol nem elvett penz (500 milliard Ft/ev) nem a gazdasagba, hanem a megemelt CHF tortelsztesekbe ment... Ezt is egesz Europa csinalja.
A tartos Ft leertekelest pedig a ciklus elejen bejelentette, egyebkent mitol lenne az az 1 millio uj munkahely? Amugy ez a recept a gorogoknek es a tobbi bajban levo orszagnak.
Teljesen tankonyvi megszorito / elenkito csomagot csinal Matolcsy, csak a kommunikacioja ennek maskepp tortenik...
@Crescendo:
csak mi épp a lényegét hagytuk ki a "megszorító csomagnak": az inaktívak transzfereinek csökkentését...
Te mennyit kapsz ennek a blognak a napi firkálásért Fábiusz Ániusz?
@Kara kán:

Miért, össze akarod hasonlítani a saját fizuddal, Para kán? :o)
@Kara kán: ez elég gyengére sikerült.takarodj vissza a jurtádba,és baszogasd a kecskédet
@Larry Silverstein: Azért ennek nézz utána. A könyve kiadásából gazdagodott meg az elején. Nem volt csóró gyerek.
@Kivlov: A megszoritas annyit jelent, hogy kevesebbet kolt az allam szocialis, ill. mukodesi kiadasokra... Azt, hogy ekozben meg adossagszolgalatra viszont egyre tobbet azt nem nagyon publikaljak.
Az inaktiv transzfer meg nem fog csokkeni... hogyan is tudna, amikor a szavazok tulnyomo tobbsege inaktiv transzferbol el? A racionalitas, ill. jogossag persze mas kerdes, de a politikai realitas ez.
@le Látó: "És a költségek senkinek sem jutnak eszébe."
Ez az aláírás gyűjtés egy vicc. A Fidesz a rezsicsökkentés elfogadása érdekében gyűjti, az szocik az Áfa csökkentést szorgalmazzák az aláírásgyűjtéssel.
Ez az a szituáció, amelyben az állampolgárok akaratnyilvántása nélkül is biztosra lehet menni a végeredményt illetően.
Ez nem más, mint a két párt választási kampányának egyik epizódja, melynél nem számítanak a kiadások.
Mondjuk egy plakátháborúnak azért van értelme, mert orientál, az aláírások viszont nem jelentenek pártpreferenciát, mindössze egyértelmű gazdasági előnyöket erősítenek meg.

Bocs a kései válaszért, eddig dolgoztam.
süti beállítások módosítása