Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/29/napelemgyar-csorna-fizetes-dolgozok-leallas "2021 nyarán, amikor felp... (2024.03.29. 14:20) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.13. 08:00 Fabius

Magunkat. Szopatjuk. Pont.

Címkék: kampány mszp választás 2010

A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére felemészti lassan, kínok között.
Az test botsáska formára merevedik fájdalmában, az arc rezzenetlensége miatt önmaga halotti maszkjává válik, csak a száj susogja erőtlenül: segítsetek.

Lendvai Ildikó tegnap letérdelt. Onnan lentről nézett fel a választókra, könnybe lábadt szemekkel igyekezett nem létező szövetségeseikre, és ránk, nem Fideszre szavazó választókra hatni.
 

 

 

 

 

 

 

Éppen ott tartottam a nyilatkozatainak olvasgatása közben, hogy majdnem megsajnáltam. Hisz hozzám is beszélt, rám is hatni igyekezett görcsösen. Választókerületünkben ( Bp, 22) sem dőlt még el semmi. A jelöltek újra mérkőznek a második fordulóban, mi ismét megyünk és jelet teszünk valakinek a neve mellé.  Mivel a második fordulóban a töredékszavazat nem játszik, támogathatnám akár a Fideszes Kulcsár Józsefet és Orbán kétharmados álmait, vagy a vasi Maszop botrányból felfelé bukó Tóth Csabát. Pár napja már kifejtettem, ezt miért nem teszem, ám Lendvai fejtegetései ha támogatásra nem is, de elgondolkodtatásra késztettek.

Szinte ebbe a pillanatba szaladt bele Egyenlítő TV kolléga, aki a Maszop Jókai úti központjából követte a választás eseményeit. Dobott is egy kis színest az LMP-nek éppen intelmeket megfogalmazó kommentelő társaságnak nyomban:

Rossz hírem van, megy a licit az LMP-s állva maradt jelölteknél. Úgy néz ki, hogy a Fidesz adta a vastagabb borítékot, vagy megérte a befektetés amit a rossz nyelvek szerint nem csak Kóka, hanem a Fidesz is adott...


Némi unszolásra nem állt meg itt:

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: hmm.. Kóka pénzeli őket, a Fidesz kopogtatókat és embereket adott nekik, a Nézőpontös Böszörményi ,,neokon'' Gergely csak nekik dolgozott a kampányban. Kb. ezek az infók pörögnek és mindegyiket többen is megerősítették. Meglátjuk, ez túl sok ahhoz, hogy titokban maradjon..

Aztán mikor az állítások valóságtartalma és egyéb tények után érdeklődtem, felszívódott:

@Egyenlítő TV: Visszaolvasva is csak az állításaid vannak, tények nélkül. Van hozzájuk az is, vagy csak az MSZP székházban felcsippentett "tuti infó" jelenséggel állunk szemben?

Válasz nincs azóta sem, jelenség viszont úgy látszik, nagyon is van. Beindult a suttogó kampány. Amíg Lendvai anyu odafent könnyes szemmel szipogja, hogy ne már srácok, genyózni nem ér, addig a nethuszárok idelent a netbugyorban igyekeznek teljesíteni a feladatokat.

Sajnos ezt elkúrtátok. Nem kicsit, nagyon.

Nem volt elég a népharag okozta véraláfutás heretájékon? Helybe kellett jönni a sallerért? Ti vagy tényleg ennyire hülyék vagytok, és annak néztek minket is, vagy egyszerűen ostoba mazochisták. Mindkét ok éppen elég ahhoz, hogy végre lemondassátok ezt a fantáziátlan, halotti maszkjában műsírást produkáló jelenlegi vezetést! Ez a módszer semmivel sem különb a Legtisztességesebb Fiúk kiadványszerkesztési szokásainál. Belefáradtunk már hányásból válogatni a sárgarépát.

Húzzatok a picsába. Mindannyian.

 

178 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr671916588

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Requiescat In Pace: MDF – 1987-2010 2010.04.13. 13:23:30

Hát, ennyi volt. Kiesett az MDF a parlamentből, ráadásul teljesen megérdemelt módon. Ezt a valaha szebb reményekkel teli pártot így a saját plakátjukkal visszaélve, gúnyosan temetjük el választási vereségük után. Nem hinném, hogy innen van visszaút: An...

Trackback: Lehet Más a Parlament(ben) 2010.04.13. 12:48:18

Gratulálunk az LMP-nek a bejutáshoz. (A 70%-os feldolgozottságnál 7% tuti bejutó, főleg, hogy általában Budapest eredménye érkeznek később, ahol erősebb a párt.) Bár sokan tartottunk attól, hogy elveszett szavazat lesz, amit rájuk adtak, hasonlóan mi...

Trackback: Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.13. 12:47:39

Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához t...

Trackback: Hová állnak a belgák? 2010.04.13. 12:47:20

A kispártok számára a választások első fordulója az igazán érdekes. Itt dől el, hogy bejutnak-e a parlamentbe, azt azonban kevesebben tudják, hogy az egyéni eredményeik is csak ilyenkor számítanak. A magyar választási rendszerben az egyéni jelöltek...

Trackback: Amit mindenki tudni akar: mennyire SZDSZ az LMP? 2010.04.13. 11:51:11

Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát - ugye, ugye? - csak az LMP-v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Belefáradtunk már hányásból válogatni a sárgarépát.

Húzzatok a picsába. Mindannyian."

igen. erről van szó. tagnap este egy szülinapos beszélgetés fulladt politizálásba. csak ismételgetni tudom magam. a naivitásom már oda van, de ha valakinek bizalmat szavaztam, azt nem adom tények nélküli fröcsögésért. de, ha.... akkor részemről azonnal vége.
Azért az kiverte a bisztosítékot amikor botox anyu a kamerába mondta, hogy mutassok meg, hogy lehet más... Ki is szaladtam hányni.

Megmutatjuk. Úgy lehet más, hogy nem állunk senki mellé! Nem köpjük szembe a választóinkat!

Harcolunk a véksőkig!
Javaslom ildinéninek, hogy jajgasson annak a cirka másfél milla embernek, akik 4 éve rájuk szavaztak, most meg nem. Ja, és nagyon mélyen, alaposan gondolkozzanak el ezen!
A cenzor nénitől vártok etikus viselkedést? Azt ő is tudja, amit mond azt le se szarja senki. De ha a környezeted kezdi sutyorogni a fölcsippentett tuti infókat, azon hamarabb elgondolkodsz. Mert lehet benne valami, meg hátha igaz. Ez a rettegésre hajlamos nyugdíjasoknál bevált taktika.
a legjobb az lenne, ha a második fordulóban még azok a hülyék se szavaznának az mszp-re, akik az elsőben ezt megtették.
szippantsák fel a lendvaipajtás porcicáját bazeg.
Úristen! Hát ilyen van?
Nethuszárok lepték el ezt a szent felületet? A sajtó egyetlen állva maradt neutrális bázisát?
Förtelem.
A szólásszabadság keresztes harcosát?
Picsába.
Mindig a csalódás.
De legalább szóltatok, ne ringassam magam a hiú reményekbe.
milyen jól jönne most a nagyformátumú, aki két árva hetesre bemondaná az All-In-t!
Az Mszp meg fog erősödni, vagy a helyén valami baloldali párt. Ez így működik. Hol ez, hol az az oldal nyer, felesleges itt fröcsögnöd. Olyan béna dolog ez szerintem.
Földön fekvő ellenfelet nem rugdalunk. Nem mintha az mszp nem érdemelné meg. Mindenesetre aki ilyet tesz az is kiállít magáról valamit.
@kovi1970: MUHAHAHAAAAA
Miről beszélsz te? Szocik megint belehánytak a ventilátorba, és ezt nem lehet megjegyezni?

Jártak volna el kicsit etikusabban , ha már kérnek valamit. Bár maga a kérés is pofátlanság...
@Joseph Adama: kiv
csit nem figyeltek, bele is szarnak :)
@Joseph Adama: a kérés pofátlan de teljesen logikus. az lmp is nyer(het)ne ezzel valamit, igaz ugyanakkor elbukná a szavazói jórészét.

hosszú távra egyetlen esélyüknek azt látom ha nem fekszenek le senkinek. négy év fidesz diktatúra elviselhető, még akkor is ha előre áll tőle az ember hátán a szőr :|
@úriparaszt: Jobbik még ott van Lendvainak. :) 2 hét és még ez is megtörténhet. -.- :D
Kedves LMP!

Most jött el az a pont, ahol el lehet kezdeni megmutatni, hogy tényleg lehet más...

Azt mondtátok a választások éjszakáján a TV-nek, hogy Ti nem akarjátok elhelyezni magatokat az elmúlt 20 év politikai frontjaihoz képest.

Itt az alkalom hitelesen beszólni az MSZP-nek, és tudatosítani bennük, hogy ami ma van, azt köszönhetjük az ő 8 évüknek. Majd nyilvánvalóvá tenni, hogy ti az utójátékban nem vesztek részt...

Máskülönben akkora kakiba fognak húzni titeket a szocik ezzel, és annyira semmivé válik az épp kialakuló arculatotok, hogy onnét sosem álltok fel.
Ha már önzet-lendvai néni ennyire fosikál, miért nem léptetik vissza a saját embereiket önzetlenül, a "Szent cél" érdekében?
azt még megvárom amíg Lendvai néni bemondja a kamerába, hogy aki nem szavaz az mszp-re, az hazaáruló. (hiszen a fidesz kétharmad meg minden).

Hol vannak a Kiss Petyák, Szekeres Imik, Hiller Haverok, de még maga Durtsán Ferkó is? Ők miért nem teszik oda magukat a nagy könyörgésbe?
Na, ennyit ér a maszop.
Csókolom, kapcsolják le a fűtést a székházakban.
@Joseph Adama:
Amúgy tök kijönnének Morvaival. Mindkettő szeret hisztizni
@úriparaszt: Szerintem csak veszíthetnek vele. Ha lefekszenek bárkinek részemről - és a sok protest szavazó részéről - hellószia van. Egy újabb politikai kurva kell a francnak. Van belőlük elég. A legjobb amit tehettek, hogy nem léptek vissza, és ránk bízták a döntést.

Lendvai kérése logikus. A módja meg jellemző. Kunyerálja azt a kabátot, amit már elloptak a többiek rég, és kint árulják a kocsma előtt.

@kovi1970: Nem vagyok sportszerű? Ebben az esetben pont leszarom.
Vajon, ha az MSZP vezetne ennyivel, és teljesen ugyanez lenne a helyzet (fordítva ugye...), ők akkor is ugyanígy próbálkoznának? Azaz az LMP-t megpróbálnák rábeszélni, h a Fideszre szavazzanak? Vajon nekik nem kéne a kétharmad? Dehogynem. Húzzanak el végre a picsába.
Hát jó.. Varánusz kolléga postja felhívás keringőre. Utánamegyünk a dolognak.
@Egyenlítő TV:
Szerintem először Lendvai Ildikóval beszéld ezt meg. ;)
@néma bárány: ne használd az eszközt, amit számon kérsz másoktól. mutass egy könyvet, cikket stb. amit Ildinéni cenzúrázott, utána cenzorozd le őt.

@úriparaszt: "ha nem fekszenek le senkinek"

nehéz ám, ha majd ugyanúgy beindul a FIDESZes karaktergyilkos úthenger, mint a kisgazdák, MDF (2006!), MSZP (15 éve folyamatosan), Jobbik (két hét alatt hány gyomros) ellen. az LMP-ben is van (volt) most már egy nem roma-roma. figyeld csak milyen gyorsan jön még egy-két ilyen gyomros. illetve a kérdés, hogy: "szükséges ez nektek fiúk, az MDF vagy a KDNP útját akarjátok?". és ezt nem Orbán kérdezi, hanem Demján meg Csányi, gondolom láttad a VOSZ-gyűlést, meg az UD-ügyből is le tudod fejteni a ködösítést.
@GaZe:
Már nagyobb a baj! Ez a sok pocakos niemand mi a francot fog csinálni?
Bár ugye 16 év után annyi lesz a nyugdíja egy parlamentet megjárt csirkefogónak, mint az én és a feleségem szüleinek a nyugdíja+a kettőnk fizuja.
Bakker, erre szmájlizzon valaki
mi meg fizethetjük vissza az ellopott hiteleket napi 16 óra munkával
Hogy is mondtátok, kedves vörös "demokrácia őrei"? "Akinek nem tetszik, el lehet innen menni..." - hát jó utat lendvai néni. Egyébként tényleg, csak nekem tünt fel, hogy gyurcsány mélyen kussol vasárnap óta?
Még annyit üzennék: most egymásra mutogattok, mi? Közös erővel mostanáig elkúrtátok, nem kicsit, nagyon, nagy mellénnyel, magas lóról köpködtétek az embereket, és most jött a pofára esés.
Csak tudnám, ki volt még az a majd 20%-nyi ember, aki az x-et az mszp-rublikába pakolta? Nektek mi kell még, hogy felnyíljon a szemetek?
Az előttem szólóval meg egyet értek, az LMP csak úgy maradhat állva, ha nem kezdenek el alkudozni senkivel. Ha most visszalépegetnek afidesz, vagy az mszp javára, azt a 7%-nyi szavazótábort két hét alatt úgy elbukják, mint a sicc!
"Bye-bye szása..."
@Egyenlítő TV: "Utánamegyünk a dolognak."

Ez is érdekes. Szóval úgy írtad be a képzelgéseidet, hogy nem "mentél utána", nem volt tényleges bizonyítékod?
Igen. Az MSZP-nek, de kulonosen Lendvainak mar azt sem hiszem el, amit kerdez.
@is: "karaktergyilkos úthenger, mint a kisgazdák, MDF (2006!), MSZP (15 éve folyamatosan), Jobbik"

Ezeken a pártokon mit lehetett gyilkolni?
-.- Elintézték ezek magukat is, azt hiszem.
@Egyenlítő TV: Nosza rajta. Ha valós amit állítottál az derüljön ki minél előbb. De szólok, egy "azért igaz, mert X.Y. azt mondta" dolog kevés lesz.
@Liquid_Night: Nyitott kapukat döngetsz, már meg is tették:

""Nem birkák a szavazóink, hogy terelgessük őket" - mondta Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke kérdésünkre, hogy adnak-e iránymutatást szavazóiknak a második forduló előtt.

Karácsony szerint viszont az LMP nem azért jött létre, hogy "egy másik párt sereghajtója legyen". Ugyan ők is tartanak a Fidesz kétharmados többségétől, de ez nem jelenti azt, hogy kisegítenék a szocialistákat. "Tetszettek volna jobban kormányozni, és akkor talán nem csak 19 százalékot kapnak a választásokon" - mondta.
"

index.hu/belfold/2010/valasztas/az_lmp_nem_fogja_tamogatni_a_szocialistakat/
@Fabius: ugyanezt írtam, logikus lépés de ugyanakkor elveszítik a nehezen felépített bázist :-) szerintem (bár ez merő találgatás lévén semmi kapcsolatom velük) nem tesznek ilyet.
@is:
Figyu! Melyik karakterre gondolsz?
kb. arról akarsz meggyőzni, hogy az apácaruhás kurvát meg lehet karaktergyilkolni?
@is: roma-nem roma. nem teljesen értem. ott volt az arc, kiderült, levizsgálták, döntést hoztak, és kérték, hogy ne vegyék számításba a rá adott szavazatokat, tehát nem akarják igénybe venni az előnyöket amit jelentene. Vagy arra gondolsz, hogy azért mert nem a választás előtt rúgták ki, ezért elvitt valakitől szavazatot? (kitől is? mennyit is? persze ezt csak utólag tudjuk)
Vagy egyáltalán miért került ő oda ebbe a körbe? Sztem az LMPnek még nincsenek olyan eszközei, hogy annyira átvilágítson valakit, hogy az anyukája bűnlajstromáig mindent tudjon... De az lmp-nek amúgy is most jön a neheze: következetesen tisztességesnek maradni. Mert eddig mondani elég volt (és 7-5% választó számára hihetőnek is hangzott ez a mondás).
Szál én azt mondom, hogy bár minden párt ilyen átláthatóan, transzparensen működne, már minden jobban menne. (nem a korrupt politikusokkal van a gond, hanem, hogy nem történik velük semmi)
Ha az LMP lefekszik bárkinek rohadjak meg a jobbikra teszem a voksom következőre.
@Liquid_Night: Na ezt remélem nem lépik meg, mert még szavazatokat hozna nekik. :) Nem hiányzik nekem ez az ujszdsz-es hippi banda. Csapódjatok csak oda ahová valók vagytok. Sokáig ugysem bírjátok nélkülük. :)

Aztán gó a térre vmi élőképet formálni, lazuljatok. :D
@hááááát: nézd, le fog feküdni. Van már megint fajvédő, amerikába és a FT-ba síró fajvédő pártunk, de rohadtul hiányzott.
Az LMP-től én nem sokat várnék. A Schiffer-gyerek nagybátyja konkrétan Demszky helyettese (szvsz abba a klubba csak a legkorruptabbak nyernek bebocsátást), de érdemes utánanézni az egész családnak, a legkevesebb, hogy annak idelyén mindenki ÁVH-s volt.

Lehet a MÁSSÁG Politikája: Rendezvényükön már nyílvánosan röpdösött az anyapárt egyik szabad madara; Bőhm bácsi, aki még azért megszavazta az SZDSZ-ben a fővárosi költségvetést mielőtt átsasszézott új barátainkhoz. Faith Balázs személyében megtörtént az első komolyabb lebukás, aki rabbitanonc létére cigánynak adta ki magát, hogy pályázati pénzt nyúlhasson le.

Lehet Más a Politika? Lehetne, de nagyon nem az ő esetükben. Figyeljetek, mert csak lassan fognak kitárulkozni.
A blogírótól megkérdezném, hogy amikor 2006-ban a két forduló között Orbán szánalmas nyilatkozatokra, kényszeredett próbálkozásokra szánta el magát az 1. fordulós eredmény (akkor már nyilvánvalóan lehetetlen) megfordításáért, azon is gúnyolódott-e ennyit.

Várom a választ.
@is: Csak azt felejted el, hogy a kisgazdák loptak is mint állat, szóval volt mitől parázniuk. Az LMP meg egyelőre nem lesz - remélem, ajánlom - annyira hülye.
"ami ma van, azt köszönhetjük az ő 8 évüknek"

Miért? Mi van ma? Te is bevetted azt a maszlagot, hogy a háború óta nem volt ilyen állapotban az ország?
@parttalan: igen, biztosítalak róla, hogy teljesen azonos elbírálás alá esett, pedig őt ráadásul utálom is :-))
természetesen nem ebben a blogban, hisz a varánusz akkor még nem létezett.

a gerinctelen az gerinctelen, akár politikus akár éticsiga. a különbség csak annyi, hogy a csiga nem tehet róla...
@is: Nincsen, mert kilépett.
@Publius Decius Mus:

"Az LMP-től én nem sokat várnék."

Egy várhatóan huszonvalahány fős frakciótól (Fidesz 2/3 mellett különösen) én se várnék sokat.
@parttalan:

Igen, de azt még nem ezen a blogon. Viszont az már itt történt, hogy szóvá tette a posztoló azt is, mikor a Fidesz járt el hasónló etikával a szocik ellen:

varanus.blog.hu/2010/04/09/fidesz_revans

Egyéb kérdés?
"A Schiffer-gyerek nagybátyja konkrétan Demszky helyettese (szvsz abba a klubba csak a legkorruptabbak nyernek bebocsátást), de érdemes utánanézni az egész családnak, a legkevesebb, hogy annak idelyén mindenki ÁVH-s volt."

Megjegyzés: idelyén = idején, tudatlan.

Ezt az ÁVH-zást már 20 éve hajtogatják a szélsőjobboldaliak, csak akkor még az SZDSZ liberálisaira mondták. Azóta nem tudtak semmi újat kitalálni. Siralmasan ostobák.
Politikai matemetika az egész, bármelyik párt megcsinálná. Kivéve, amelyik azt hirdeti ugyebár magáról hogy Lehet Más a Politika
@parttalan: Ennek sok köze nincse a jelenlegi helyzethez, lévén akkor még az LMP sem létezett. Mesterházi még a kampány utólsó napjaiban is csak három pártról beszélt - miközben a belső méréseik tuti mutatták az LMP-t - most meg a bukta után síma arccal kéregetnek. Na menjetek a picsába. Az egészben az a legszebb, hogy nem fogják érteni, hogy miért nem.
@vagyok, aki vagyok...:

"akkor részemről azonnal vége."

Hogy érted, hogy AZONNAL ???

Négy év múlva vége. Vagy még akkor se...
Szerintem a Piroslap is egy baloldali blog... a kampányban sem fikáztuk az LMP-t ok nélkül, ha volt ok akkor is építő kritika jelleggel. Sőt a választások estéjén gratuláltunk is nekik!

piroslapok.blog.hu/2010/04/11/lehet_mas_a_parlament_ben

Ők másképp látják, szerintem ezt most tévesen!

Nem kell blog véleményekből párt véleményt csinálni!

Szerintem...
@takácsalfréd:
Egy normális, baloldali, nem utódpárt akár jöhet is. Az MSZP egy kapitalista párt, amire vaksi ősszocik szavaznak. Zseniális kreálmány, amúgy.

Ébredjetek MSZP szavazók, minek is több képviselő? A jó kis mentelmi jog miatt, és hogy a "binisz" tovább menjen. MSZP-s képviselőre egy ideig nem lesz szükség,
se felelősség, se feladat. ildinéni élég lesz, hogy időnként a mikrofonba visitsa: EZ A DEMOKRÁCIA SÁRBA TIPRÁSA!!!
Van valami végtelenül szánalmas ebben a blogban.

Egyébként üzenem a kedves cikkírónak, hogy kutasson az emlékei közt. Nem kell messze mennie, csak 2006-ig, amikor egy bizonyos Orbán Viktor kúszott-mászott az MDF lábai előtt...
Stabil jobboldali szavazó vagyok, de eddig nekem szimpi az LMP. Főleg az lesz ha később a zöld-liberális énje erősödik meg az új-baloldalival szemben. Valszeg belépni sose fogok (mint ahogyan sehova sem) de mivel környezettudatos ember vagyok egy listás erejéig még akár jók is lehettek nálam a jövőben.

Viszont... Kedves LMP szimpatizáns polgártársaim, ha összeálltok evvel a kutyaütő kriptokomenista utópárti bagázzsal, az arcotokkal együtt minden tiszteletemet és jóindulatomat fogjátok veszíteni. Nem feltétlenül arra gondolok hogy mit mond a pártvezetés (az stratégiai okokból biztosan nem fog a szocik felé gesztust tenni), hanem konkrétan arra hogy mit mutatnak majd az eredmények a második forduló után. Abból kiderül hogy ti hova szavaztatok. Bízom benne hogy van annyi eszetek hogy tudjátok mi a jó nem csak nektek hanem az országnak is.
amennyiben egyetlenegy LMP jelölt visszalépne, netán a vezetés visszaléptetné, onnantól kezdve kb olyan hiteltelenné válna a párt mint a mödöfö lett a szadesz koprodukcióval. kár hogy most nem áll kamera elé HornGabika, és mondja bele a kamerába, Nem, Feri/Ildi/Attila, nem azt mondták, azt mondták menjetek a picsába! mikor fogják már fel a maszoposok, hogy ennyi! ennyi volt, akárhány helyük lesz a parlamentben, az pont annyival mint mint amit érdemelnének! 0 azaz nulla! ezután a nyolcév után fizetős turistaként sem kellene őket oda engedni.
"Kóka pénzeli őket" (LMPÖ
Háááát...
Én mást hallottam, Amerikáról szól a fáma.
Finoman megmondták a libsik is, hogy a régi garnitúra húzzon el a...
gépírásból egyes! helyesen:
akárhely helyük lesz a parlamentben, az pont annyival TÖBB mint amit megérdemelnének!
Szerintem a Faith ügyben nem tehettünk volna többet. Ha minden párt ezt teszi a megbukott tagjaival akkor az kezdetnek nem is olyan rossz.

A Schiffer Andris családfáját emlegetni meg butaság. Ki tehet arról, hogy a rokona mit tesz? Ki vállalná a felelősséget egy ilyen távoli rokon tetteiért? Szerintem senki... Ez csak áskálódás.
@szocdemman:

A kritikával semmi gond. Én is megteszem naponta, ahogy az LMP-vel szemben is megtettem elégszer a saját ízlésem és világnézetem szerint.

Viszont se posztban, se kommentben nem írok le tényként semmit, amit nem tudok legalább hivatkozással igazolni.
Az LMP a Maffiózók Szociálisan érzéketlen Pártja és a SzaDeSz "ejtőernyőseinek" gyűjtőhelye. Semmi keresnivalója a Parlamentben. Aki meg azt hiszi, hogy a LáMPa párt középpárt, nagyon téved. A baloldal pénzeli, baloldali párt. Csak azt nem tudom elhinni, hogy még mindig van 20%, aki ezekre a vadbarmokra szavaz, a MaSZoP-ra. Szánalom a köbön.
@Egyenlítő TV: először mocskolódsz, utána meg egye fene hajlandó vagy ``utánamenni''?
@Zoltanius: milyen maszlag? kinek kell itten maszlagot osztania? csak az öskommer marslakók nem látják, NEM AKARJÁK látni mi folyt ebben az országnak nevezett ZRT-ben! Zárt körü volt, mert a "tagdíjat" mindannyian fizettük, de az "osztalékot" csak a zsíros bödön mellett ülök nyelték le! ténleg, hiogyan kaptak marslakók szavazási jogot? mert ha nem ők, akkor kiadott voksot a kapitalistavörösöknek
@lilly.alien: Mert van 2-3 volt SZDSZ-es? akik még csak nem is "nagykutyák" voltak? Mi az, hogy a baloldal pénzeli? A választóik pénzelik, meg a tagjaik.
@én"a"polgár: Csak én érzem úgy, hogy te magad sem vagy tisztában mit is akarsz írni?
Utolsó napig ki kell húzni ezt a színjátékot, hogy az LMP != SZDSZ, mert akkor jobb az alkuhelyzet. Hát ilyen ember volt Lenin.
@kovi1970: Johogynem, hogy veres legyen mi?
Domper homokot az ilyenre, at uthengerrel es lehugyozni. Lofaszt a mumiaba mostmar tenyleg.

Hanynom kell.

Az LMP meg ha belemegy ebbe a lepegetos sumak trukkozesbe ugyanott lesz mint minden genya az elmult 20 evben. Aztan valaszthatnak uj nevet, akkor aztan nem lesz LMP tobbe. Ilyen elven akkor lehetne akar Kisgazdapart is a nevuk es Torgyan a miniszterelnokjeloltjuk.

Megyek is szettorok valami serulekenyt, a faszomba.
Szerintem ha ildinéninek fáj a kétharmad, akkor léptesse vissza egyoldalúan a jelöltjeit az esélyes kerületekben az LMP javára.
Nem kell erről tárgyalni se, egy kurva percig se.
Fontos, hogy ne legyen kétharmad?
Adjatok teret az LMP-s jelölteknek!

Addig meg csak olcsó duma...
Ildi mama meg a teljes szockó panoptikum szégyelje össze magát, de a sárga földig, amiért a bukás estéjén soselátott, igazából ártatlan fiatalok álltak a gyógyegér höknyik mögött. A kontraszelekció, az ostoba, belterjes, felülről szabályzott fiatalítás eredményét tetszenek most látni. Az a párt, aki úgy küzd a korrupció ellen, hogy az új generációra bízza a piszkos munkát - mintegy beavatás jelleggel - hát az számítson arra hogy dupla meredekséggel fog bukni, amikor eljön az ideje. Ildikónéni, Lacibácsi, emellé még odatolni a szaros buktát ártatlan nímandoknak, gusztustalan, gerinctelen döntés volt. Tecciklátni, ettől még az Ibolyanéni is fainabb volt. Meg a narancsos srácok is 4 ill 8 éve. Vasárnap este ezt a gesztust szinte mindenki látta, akárkire szavazott. Az eredmény borítékolható: eddigi siralmas megítélésén is rontott a szocpárt ezzel, és megmaradt szavazóbázisának józanabb tagjai most tömegesen pártolnak át az LMP-hez. Csak azzal, hogy a választás estéjén kultúráltak maradtak, nem mentek le kutyába örömükben, egy csomó szavazó hullik most az ölükbe. Jóságos nagymamák százait-ezreit lökték most el maguktól, akik közben a kampányfinisben megszerették a lelkes fiatalokat, és már egyáltalán nem tartják őket komolytalannak.

Aztán persze lesznek páran akiket annyira sikerült felqrni ezzel, hogy elmennek és dafke leszavaznak a fideszes jelöltre.
Az LMP is csak egy párt, azaz saját érdekük érvényesítésére összejött társaság. Ki az a naiv lélek, aki azt hiszi, hogy ők nem tolonganak majd a feltálalt (vagy összelopott) tortához?
Egyébként Magyarországon nem létezik baloldali párt. Az MSzP megalakulása óta egy kifejezetten prokapitalista, elvtelen emberi kapcsolatokra építő, haszon orientált társaság. A munkások érdekeit nem képviseli, az egyértelmű. No persze, a többi sem jobb.
@Samuzia: mármint miben részesülök csak én egyedül? :-)
@guszti: első bek. utolsó mondatban ki kellett volna írnom az alanyt, mert így félreérthető, bocs, természetesen ebben már a szocikról volt szó
vasárnap óta az LMP a haza első számú ellensége. el kell taposni ezt a mocskos hazaáruló bandát...
@papillon: nem csak egy párt....annál sokkal veszélyesebb. ha csak egy párt lenne, akkor nem kilincseltek volna ott a nagykövetek a választás után, nem próbálták volna meg Lányit megfenyegetni az amerikai követség emberei, hogy vigye be az egész védegyletet az LMP-be stb stb.

ráadásul minden LMP-s prominens zsidó...
Tisztelt jobber kommentelők.

Azért - ha néha gyakorolnátok önkritikát is - azt hiszem, hogy belátnátok ti is, hogy az igazi vérbeli kommenisták, kádáristák réges-régen nem az mszp-ben vannak. A kádárista ideológia elkötelezettjei ott csücsülnek a fidesz tetején, a keménymag pedig bőszen lengeti az árpádsávok zászlót a jobbik szeánszain. Csak a csomagolás más, belül minden a régi.

És pontosan e két párt igazi mentalitása csorog le a kommentjeitekből. Habzó szájak, fröcsögés, mocsok, ürülék és gyűlölet. Pedig az igazi áldozatok ti lesztek.

Erről ennyit. További jó szórakozást.
Súlytalan téma, a szokásos, liberális-szabados hányinger stílussal, bizonyságául annak, hogy ismét elveszett egy generáció ebben az országban. Azt már tudjuk, hogy a generációnk nem tud tisztességesen veszíteni, bebizonyosodott, hogy nyerni sem tud. A csont szopogatását képtelenek abbahagyni. Csak a fidesznyikek szoksásos szellemi maszturbációjára szolgál ez a téma, ez a blog is.
A 2/3 már eldőlt, de fidesznyikék még mindig nem tudják eldönteni, hogy akkor a Liberálisok Magyaországi Pártja tényleg az SZDSZ köpenyéből bújt-e elő, avagy sem.
@Chicano:

Gondolom, ha a fidesszel állnának majd össze, abban semmi kivetnivalót nem találnál...de miért is találnál: örülnél neki, hiszen mint írtad, jobboldali szavazó van. Szóval a párt részedről mehet az egyik irányba, a másik fele ne. Éljen az önállóság...
@tony zionist: Te meg fasiszta vagy. Na, és? Ők vállalják magukat, te meg egy nick név mögé rejtőzöl...
@tony zionist: És akkor mit mondasz a nemzetáruló Jobbiknak akik egyetlen mondattal többet ártanak a magyarságnak mint Trianon?
@sertésszamba:-/ malacmambó: na jovan nem kell fokozni a hanyingert igy is van eleg :)

a lenyeget kimondta a posztolo es szerintem tokmindegy mar lendvai vagy a tobbi mit mond az orszag nagy resze igy gondolja: huzzanak a picsaba mindannyian...!
@Kassian:

Nem. Ő náci. Legyünk pontosak. Szegény Mussolini ezt nem érdemli meg.
@tony zionist: Nem probléma, hogy az amerikai nagykövet végiglátogatta a pártokat (a Jobbik kivételével?)
annyira vicces, ahogy az emeszpé a régi (30-40 éves) panelekkel nyomul... Ha nem lép vissza valaki, csak azért, mert ildikó megkérte rá, és a fidesz kétharmados veszedelem fenyeget (ami ugye akkor, amikor 17%-on van a jobbik, nem a legrosszabb, ami történhet, teszem hozzá halkan) akkor szerintük ez nyilván azért van, mert a fidesz vastagabb borítékot ad... Ha a választók azt mondják, hogy legyen más (ezt mondták) akkor ugye ebbe nem illik bele az, hogy eladja magát a cég kettő nappal a siker után. Az illene bele, hogy rögvest elkezd a cég politizálni, amivel hosszú távon is megtarthatók még a nyilvánvalóan protest szavazatok is.
Szerintem pl. annak lenne értelme, hogy a főpolgármester személyéről kezdjen egyeztetést az LMP, minthogy a szavazói 90%-a érintett a tarlós ember által, és cserébe az érintettek 90 %-nak biztosan hidegrázása van tőle. Ha a maszopnak annyira fontos, hogy ne legyen kétharmada a fidesznek, akkor léptesse vissza a korábban már megnevezett horváthcsabát, és van miről tárgyalni. Olyat kérne a cég, ami a választóinak jó, nem (csak) maguknak. Teljesen más lenne. :) Kíváncsian várom a fejleményeket.
Üdv,
Zsolt
@Orbán a magyar nép ópiuma!: látom nem olvasod a blogot, ne törődj vele, ha nem olvasod nem is fáj, ha meg olvasnád akkor nem írnál ekkora sületlenséget :-)
ja, 20 évvel a rendszerváltás után húzzanak már végre a büdös picsába, főleg ez az öklendék fostosszájú kommunista cenzor.
Ha van annyi esze az LMP-nek, mint amennyi nem volt az SZDSZ-nek, most vízben hagyják a szocikat.Egy kvázi halott pártért nem érdemes
ekkora kockázatot vállalniuk,sőt,ha egyértelműen elhatárolódnak ettől,az újabb szavazatokat fog nekik hozni.
Lendvait sunáznám.
"Itten nagyobb baj van te Fülig Jimmy. Asz történt, hoty a Piszkos Fred dicsért téged! Aszt nehéz elbírni!"

Ez még a Kóka-móka kapcsán jelent meg az LMP-s blogon.

Nos, eljött a fagyi visszanyal pillanata: minél többet mocskolják a maszopos-szadeszes droidok az LMP-t, annál több embernek lesz rokonszenvesebb... :D

(Piszkos Fred utálata)
@tony zionist: Nem vonhatom kétségbe, hogy igazad van. DE nem is tölt el örömmel. Az biztos, hogy van jó néhány sunyi dolog az LMP háza táján. Ilyen simán a semmiből még egyetlen párt sem ugrott be a "tisztelt" házba. (Mondjuk honnan volt hozzá pénzük, mert az önzetlenséggel ma engem senki ne hülyítsen.)
Az elvtársaknak szokatlan, hogy nincs "szatelitpárt". Szar ügy...
Remélem az LMP nem áll be a sorba.
Milliókért vett ajánlószelvényeket a dombóvári LMP-s jelölt.
belpol.hu/hir83.php

Ezek aztán kellettünk nekünk...
Koreográfia rulez

LMP bejutott a semmiből megjelenve !

"CSODA" TÖRTÉNT !!! :DDD
Ha az LMP lefekszik az MSZP-nek, akkor úgy fog járni, mint az SZDSZ... Az MDF is belebukott abba, hogy egy leszerepelt párttal összeállt...
Az LMP maradjon meg azoknak, akik nem bírják a szélsőjobbot és nem akarnak sem a FIDESZ-re, sem az MSZP-re szavazni.
Kár lenne egy frissen bejutott pártnak, ha rögtön elkezdené maga alatt ásni a gödröt...
@papillon: Nézd meg a honlapjukon. Nyilvános. Szemben a Jobbikéval. Nekik honnan volt rá pénz? honnan akasztottak le mégegyszer annyi szavazót mint az EP választásnál?
@úriparaszt: Nem olvasom, ebben szerintem semmi különleges nincs, de ezzel is én jártam jobban.
Viszont a stílus annyira szar, hogy ettől még a Demokrata Kör is milliószor színvonalasabb, bár nem tudom, hogy így, hogy eljött Szent István országa, menyivel lesz jobb.
@parttalan: Ha a FIDESZ tette volna azt az országgal amit az MSZP akkor lehet hogy a jobboldaliságomat félretéve most én is az LMP-re szavaznék. De nem a FIDESZ juttatott bennünket ide.

Egyébként mint láthattad nem agitálok amellett hogy bárki a FIDESZ-re szavazzon. Erre nincs szükség. Mindössze arra kértem őket hogy jól gondolják meg mi jobb az országnak, az LMP-nek és személy szerint nekik. Ha úgy gondolná közülük valaki hogy a Mrs. Botox vezette MSZP akkor lelke rajta, szavazzon oda. De ahogy ebben a posztban (és a környezetemben élő LMP-s barátaimtól) látom ettől nem kell nagyon tartani, elég normális társaság ez ahhoz hogy tudja mi rövid és hosszú távú érdeke. Én személy szerint drukkolok nekik, az egyetlen olyan párt lesznek a parlamentben akikkel érdemes lesz szóba állnia a FIDESZ-nek.
Lendvai Ildikónak hány bukás kell még ahhoz, hogy végre lemondjon ?
@sanyisanyi:

Szerintem ez hülyeség. Alapelv volt, hogy nem fizetünk céduláért, ellentétben az össze többi párttal... :)

Itt sincs bizonyíték, semmi...
Az LMp bejutott,mert szàzezer köcsög nàluk talàlt menedéket az SZDSZ eltünése utàn!Meglàtjuk mire lesz elég!
@Orbán a magyar nép ópiuma!:

Pénteken ezért a posztért még komcsi voltam.

varanus.blog.hu/2010/04/09/fidesz_revans

A maiért fidesznyik. Így megy ez. Holnapra kiírok egy felcímkéző szavazást a teljesség kedvéért.
@ZX: Megnéztem,és higgyem is el? Táblázatot én is tudok szerkeszteni úgy, hogy számszakilag is stimmeljen. Ez csak a kicifrázott semmi.
SZDSZ=LMP (LopniMegyünkPajtikáim!:)
Nah, látom itt is megjelentek a besózott seggű kis piridroidok! :DDD

Jó látni, amint észvesztve szaladgálnak a neten, mint patkányok a süllyedő hajón.

Srácok, game over!
@faqq: szerintem engedd át egy nílusi krokodilnak. Mindketten jobban jártok.
@papillon: Több mint a jobbik esetében. Ezenkívül szerintem ha szépen kéred, akkor ennél több bizonyítékot is mutatnak neked, de majd dcwolf kijavít ha tévedek.
Az LMPsek helyében még egy darabig kivárnék, míg Lendvai nem csúszik térden...: ) és akkor kéne jóóól seggberúgni azt a panoptikumszökevényt: )
mindegykivagyok!!
fel kell vállalni a köcsögöket is!az még plusz 5-10%. ez van. oszt jonapot.
SZDSZ nem vész el csak átalakul! Vigyázni, vigyázni! Mit gondoltok a szadesz szavazók hova lettek? Az én szememben az lmp-s schiffer akkor vált végleg semmivé, amikor hétfőn az MTV reggeli műsorában, amíg várakozott, nyakig benne volt a Blikk nevű szennylapban. Azt gondolom, hogy van az a szint, ami alá az ember nem mehet sajtóorgánumot tekintve, a blikk ez az a szint. shcifferkém, míg a többiek azt figyelték ki mit mond az élő műsorban addig ő, a blikk meztelen macáit ( hapsijait ? ) stírolta. Na ez az ember, minden csak nem hiteles. Legfrissebb hír, hogy az egyik LMP-s figura csalt pályázati pénzekkel. Na még be se kerültek a parlamentbe, már lopnak. Hülye választók, akik erre az szdesz csökevényre szavasztak. schiffertől meg hányingerem van.
Jómagam mindig valahol a baloldali/liberális határon mozogtam, de igazán közel sem az mszp sem az szdsz nem állt hozzám. A többi párt még annyira sem. Ezért mindig e két pártra szavaztam, amíg úgy láttam, hogy jobban megérdemlik a bizalmat, mint a többiek. Egyéniben Szili Katalinra, listán többnyire szdsz-re. az első igazi törés a 2006-os pécsi polgármesteri választás volt. Ha Toller nem szenvedett volna balesetet júniusban, akkor sem rá adtam volna a voksomat (korábban sajnos rá szavaztam), sokkal szívesebben láttam volna Páva Zsoltot. Nem sokon múlott, hogy nem ő lett a polgármester.

A következő - időközi - polgármester választáson már nem voltam érdekelt Pécsett, ezért nem szavaztam, de Páva toronymagasan győzött. Én sem szavaztam volna másra, mert egyszerűen már Szilit sem tartottam méltónak a szavazatomra (pedig ő még sokkal mérsékeltebb, mint a többi őskövület szoci).

Most vasárnap reggel hazafelé autózva még mindig nem tudtam, hogy kire fogok szavazni. A Fidesz, mint párt még mindig nem szimpi számomra (elsősorban Orbán miatt, bár a demagóg stílusából már jócskán visszavett) Ki marad? MDF? elvesztegetett szavazat. Szocik? Nagyon elqrták az elmúlt éveket (leszámítva Bajnait és társait) ezért nem igazán érdemlik meg. LMP? Ismeretlen párt, ismeretlen arcokkal, ki tudja, mennyire alkalmas szakértőkkel. Várjunk még vele.
Egész úton (200 km) végig csak ezen rágódtam. Ment a pro és kontra. Végül a szavazófülkében döntöttem: LMP. És amiért nem a szocik lettek nálam (sem) a befutók: elegem lett már ebbőől a hazug, begyöpösödött agyú seregből. Tűnjön el Lendvai, Kovács László, Kiss Péter, Szekeres, és a többi évtizedes kövület a fenébe. Menjen velük Hagyó és az összes korrupt szemétláda. Ha megtisztul a párt, ha képesek a megújulásra, akkor ismét kiérdemelhetik a szavazatomat. Addig nem.
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: Szerintem mindenki azt olvas amit akar. Ha te az ugyanolyan szenny barikádot vagy kurucinfot olvasod, akkor az a te gondod. Az meg hadd legyen az övé.
@Fabius: nem tudják a zemberek, hogy Komodón nincsenek pártok, így pártszimpátia sem? :-)))
@Orbán a magyar nép ópiuma!: sokszor írtam már: ez a stílus a mi stílusunk, lehet ekézni, lehet szörnyülködni, ez má' csak ilyen.

ha eljön szent istván országa, akkor még rosszabb lesz, mert akkor (amennyire időm engedi) visszatérek és roppant gusztustalan dolgokat fogok írni. azaz neked bizonyára gusztustalan lesz. evvan.

azért kicsit mazsolázz az archívumban, mielőtt nagyon oldalranéznél minket :-D
@Flaggx: ugye kiskorú vagy?) Hiszel a mesékben.
De felébresztelek, nem lesz jobb életed.
És nem lesz kolbászos kerítés, csaqk hagymaszagú veriték - tovább.
A gyerek neve más lett, a stílus változik (arrogáns lesz illetve majd ügyesebben hazudik és lop), néha kapsz alamizsnát és behúzott farokkal mész tovább.
Rabszolgák vannak, mindannyian azok vagyunk és maradunk, a fekete és szürkegazdaságból élők - és a politikusok lesznek azok, akik valóban élnek. Ez a mi hazánk Királyfiak.
"Ti vagy tényleg ennyire hülyék vagytok, és annak néztek minket is"
mindkét kérdésre a válasz: igenigen.
Megérdemlik helyből az iszonyat nagy sallert, hogy a fal adja a másikat. Oszt pucolják ki magukból a férgesét - de sajnos pont őket tolták a listájukon előre, már csak megélhetésből is -, és legyen egyszer majd valamikor egy normális, nem pszeudo-baloldali párt, akikre szavazni is lehet akár. De addig is el lehet menni a búsba.
Ha pedig az LMP zsebkendőt mer nyújtani ennek a rikácsoló hisztérikának, akkor tényleg a Kossuth tér közepére kell üríteni, ahogy 2006 őszén meg is tették sokan.
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: "Az én szememben az lmp-s schiffer akkor vált végleg semmivé, amikor hétfőn az MTV reggeli műsorában, amíg várakozott, nyakig benne volt a Blikk nevű szennylapban."

De Orbán Viktor a Story magazin címlapján teljesen oké, ugye?
Spánka egyszerűen rohadjon meg. Az arca már így is rohad. Akkor lenne tökös az LMP, ha azokon a helyeken, ahol most a maszop visszalépett, ők is visszalépnének.
@parttalan: "
parttalan 2010.04.13. 12:34:04
A blogírótól megkérdezném, hogy amikor 2006-ban a két forduló között Orbán szánalmas nyilatkozatokra, kényszeredett próbálkozásokra szánta el magát az 1. fordulós eredmény (akkor már nyilvánvalóan lehetetlen) megfordításáért, azon is gúnyolódott-e ennyit.

Várom a választ."

Más blogokon is pont ezt írjuk, hogy ugyanaz a téma, csak picit még szánalmasabb eredmény után. Fidesz szavazó vagyok, és ami 4 éve volt ilyen, azon is kiakadtunk sokan. Ugyanolyan szánalom megy most, de nekünk jobb érzés most. Ilyen az élet, egyszer fent, egyszer lent. Remélem, az ország esetében is a lent után most legalább egy kicsi fent jön...
Vergődj, Lendvai, mint anyád a patakban!
@Unommáazegészet: He? Hat azt meg miert? Ugy tudom nem ok kertek az MSZP-t, hogy lepjenek vissza, plusz akkor a tobbiek is lepjenek vissza szolidaritasbol? Mondjuk a Jobbik meg a Fidesz is? Vagy mi a logika mogotte?
Majd ha az LMP lesz a mérleg nyelve a 2/3-hoz , majd akkor ébrednek rá sokan , hogy jé ez olyan minta az SZDSZ......
Ez hol van a blogketrecből???

vastagbor.blog.hu/2010/04/13/liberalisok_masik_partja

???

Ha tüsszent egy jobbikos hetekig nyomjátok a csúsztatást és szennyet, ha az lmp-s durván csal, az meg agyonhallgatódik?

liberálisok... lehet más a politika, mi?

csepp a tengerben, mindenki tudja, hogy legálisan el sem indulhattak volna, hát hirtelen sikerült lóvét és kopogatatócédulát "szerezni".
@hgwells+: Majd ha Jobbikkal kell egyeztetni akkor azt mondjak, hogy "Je ez olyan mint az SZDSZ....azaz az LMP...varjunk csak! Nem is! Mint az MSZP...ooo..."
"Úgy értesültünk, hogy Avarkeszi Dezső, Hatvani Csaba, Bárándy Gergely és Szabó Zoltán visszalép a szocialisták döntése érdekében a második fordulóban való részvételtől. Arra kérik választóikat, támogassák a döntő körben az LMP jelöltjeit - írja a Népszabadság oldala."

.... akkor csak nem értem ki kivel van.....
@úriparaszt: "ha eljön szent istván országa".
Ez némileg képzavar. Én úgy tudom az ország itt maradt és Szt. István ment el.
@sertésmájkrém: Ha az LMP szidását keresed miért ide jössz? Menj a barikárdra vagy a labancinfora.
@hááááát: Kommenteden berosáltam :D
@hgwells+: Ez egy maszop magánakció volt, hogy nyomást gyakoroljanak az LMP szimpatizánysokra. Persze pont leszarjuk.
@papillon: idézet volt, igaz idézőjelek nélkül,keresd kicsit feljebb a forrást :-) amúgy szvsz érthető kép.
@ZX:
Mit kinlódnak ?
Elbuktak , emelt fővel menjenek a .......
(nem tudnak elegánsan még veszíteni sem)
több dolgot nem értek:
- ha a fidesznek mégsem lenne meg a 2/3, ők simán elvannak azzal, hogy a jobbik "koalíción-kívülről" megszavazgatja velük amit szeretnének (emlékszem ilyesmire...)ergo, inkább legyen meg nekik a 2/3, akkor legalább nem kell a jobbikkal együttműködni...
- miért zavar bárkit is, hogy az LMP bekerült a parlamentbe? úgyis csak 4 év múlva derül ki mennyit ér ez a legitimáció, addig meg adott 3 ellenzéki párt, akik várhatóan sokat nem fognak együttműködni...
@Kotkodus:
Kb. ez az én véleményem is...
Nincs kedvem 4 évig azt hallgatni , hogy bezzeg ha meglett volna a 2/3 akkor milyen fasza lenne mér régen itt minden....
(csakhát sajnos nem lett meg és nem tudtunk semmit megvalósítani semmiből)
Zoltanius:

Lehet más a politika? Lehet. Ezentúl nem Hagyóék, hanem a Faith Balázs-ok és társaik fognak síbolni.
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: Faith Balázs már nem játszik. Ugye olvasni még tudsz?
@lekvárzsibbasztó:
"Az LMP hiába kérte az Országos Választási Bizottságot (OVB) arra, hogy a roma támogatásokat jogosulatlanul felvevő jelöltjük szavazatait ne vegyék figyelembe"
Na akkor hogy is más a politika? Még be se jutunk az ország megszentelt házába, de már lopunk?
@troll: Valakinek azt is lehet, amíg te itt erőlködsz:)
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: De csak , ha pozícióba kerülnek . Pozícióba pedig csak akkor kerülnek, ha "lefekszenek" a Fidesznek. Amiben nem kételkedem, bár nem a színfalak előtt fog zajlani !
@úriparaszt: Értelek. Bocs, nem akartam kötekedni.
@Kotkodus: Olyan lenne (lesz) nekik a 2/3 , mint éhgyomorra fél liter pálinka . Mert 98 - ban nagyon nyögve sikerült , csak úgy, hogy Torgyán pubi 82 mandátumot adott nekik.
LMP így MSZP úgy - ugyan kérem! csacskaság! onnan közelítsük meg hogy LMP - FIDESZ..

szerintetek az LMP az állampártiak két szép szeméért nekimenne a NAGY TESTVÉR-nek? LOL.

Senki nem lép vissza, blogot lehet bezárni. :D
Az MSZP nem tehet mást, mind lemond az LMP javára. Onnan szavazat úgyse lesz, és akkor már inkább LMP mint FIDESZ.. HOL VAGY FLETÓ? TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK TIK-TAK !!!!!!!!!!!!!!
:)
@hgwells+: Egy példát mondj, ahol a vesztes emelt fővel távozott !?
@nahátnahátnahát: Nagy szerencséje a Fidesznek, hogy az LMP másik lehetősége a Jobbik. Mert még az ördöggel is , de a Jobbikkal NEM !
@Aladár69:
Csak egy kisebb momentumhoz lenne hozzafuznivalom:
"a demagóg stílusából már jócskán visszavett"
Hogy mi?! Te nem lattad a kampanyreklamjukat? Chuck Norris hozzakepest kisnyugdijas, ha igaz amit allitottak rola orrba szajba (nem veletlenul szavazott a fideszre Chuck is, sokat is szamitott mint latjuk). Mondjuk ez meg hagyjan, de a beavatasi szertartasat sem nezted? Akkora nyelve volt mint egy cirkuszi bohoc nyakkendoje. Vegigtekerte magan, be a laba koze, be a seggebe, korbetisztogatott vele, mmm, nyamm, fincsi!
Jovo, meg tortenelem, meg vallveregetes a szavazoknak mint kissracnak hogy vegul eltalata az eredmenyt annyi bukas utan, a josagos tanitobacsi nagyon megdicser. Es akkor most megkapjatok mindazt a jot amit mi tudunk nyujtani, meg a wc-uloke is kolbaszbol lesz.
Undorito egy alak.

Es megis, ki mas most?
Ugy erezhetjuk magunkat mint kisnyugdijas aki valaszthat milyen szinu csovel kapjon beontest. Hmmm, hat legyen most sarga, a kek olyan hideg, a piros meg nem tetszik az aranyerem ota.

Csak azert irom, mert az ominozus tv-s onkielegites elott egyre szimpatikusabb lett nekem is a banda az idok soran.
Ra is jottem miert. Mert lapultak es kussoltak! Mint budosszaju lany a kero elott: nehogy megerezzek a szajszagat, nehogy elijedjen a srac mielott megkerne. Most mar megvolt a nasz, dumalhat ujra kedvere es rendezkedhet a haztartasban.

De legalabb hangoztatja a szerenyseget.
@sertésmájkrém: Én csak azért nem szavaztam rájuk, mert amikor találok egy TELI pénztárcát, rögtön az átverést keresem . Nekem nagyon gyanús ez a hirtelen (ok nélküli) népszerűség.
Pedig amegoldas egyszeru:
1, LMP elutasitja az MSZP ajanlatat. Ez alap.
2, Ahol az MSZP visszalep, LMP is ezt teszi. Ezzel ki is bujt a neki nyujtot gyenged olelesbol es...
3. Nem ker mast cserebe, es ezt nyilvanonsan teszi!!, minthogy a FIDESZ ne valtoztasson a 4/5-os alkotmanyos szabalyon (2/3-dal sem)
A keresre Demokrata Viktornak nehez lenne nemet mondani...
@Az igazi Vaszilíj Zajcev:
Kedves troll!
Faith Balázs nem az LMP képviselőjelöltje már. Ha ön tudna olvasni, esetleg érdekelné is az, amit leír és nem papagájként rikácsolná, amit belevertek a fejébe, nagyszerű perspektíva (nem túl bonyolult szó?) nyílna ön előtt.
Üdvözlettel
AM
Vannak olyan lépések, mikor, aki politikára adta a fejét tudni kell választani rossz és rossz között. Kisebbik rossz, ha nem fogadják el a nyílt visszalépéseket amiatt , hogy szövetség látszata lenne az MSZP - vel , de a 2/3 meggátolására visszalépnek ! ez a politika ! Már régen nem "úri huncutság" !
@kíváncsivagyok:
pl: ha veszítenék.... :-)
Biztos az én hibám, de valamit magyarázzatok el kérlek: attól miért lesz SZDSZ az LMP mert volt SZDSZesek szavaznak rá?! Pont azért rájuk szavaznak és nem az SZDSZre mert azzal a f.szuk tele van, már annyiszor arcon köpték a saját szavazóikat. Akkor én most bárkire szavazok az máris SZDSZ lesz? Igen, igény van ma Magyarországon értelmiségi pártra is, ahol nem a nyugdíjasok, meg a negatív IQ-val rendelkező emberek szavazataira hajtanak. Az MDF minimalista állam képe nekem speciel szimpatikusabb volt, csak valahogy nem hittem el, hogy tenni is hajlandóak/képesek lennének érte (belső csaták), így az LMPre szavaztam.
Adódik a kérdés: lehet-e más a politika?
Szerintem a helyes válasz (itt és ma): túrót.
Ettől függetlenül szimpatizálok az LMP-vel és nem gondolom, hogy feltétlen hasonlóak lennének a rosszemlékű, viszont állítólag hatalmas szürkeállományű, szélsőségesen intoleráns "liberális" párthoz.
Most rögtön bizonyíthatnak is, ha rapid módon elhajtják Lendvai "Kisplasztika" Ildinénit és szánalmas kompániáját a pébe.
@kíváncsivagyok:
A nürnbergi per után többen. (Bár némi technikai segítséggel.)
LMP-nek egy dolog hiányzik, egy kis sajtó. Mert annak ellenére, hogy érdeklődöm a politika iránt, semmit nem tudok/hallottam róluk. Még ajánló szelvényezésnél kaptam egy szórólapot, és szép volt, zöld volt, de kb ennyi. Kicsit kieresztenék a hangukat, sokkal többet is kaphattak volna.

Ha visszalépnek bárki javára, akkor viszont a politikai erősségük az szdsz és a kdnp (van ilyen párt is a parlamentben!) között lesz valahol
@nahátnahátnahát: "senki nem lép vissza" az LMP-ből :)
@Hkacsa: Mármint úgy, mint szüretkor szőlőnek a prés. Még összejöhet.
Schiffer meg egy pár társának a múltja és korábbi tevékenysége miatt kétlem, hogy az LMP csak egy pár fiatal környezetvédő fejéből pattant volna ki. Honnan volt pénzük a sok százmilliós kampányra?
Amúgy szerintem LMP=SZDSZ reloaded. Csak nézzük meg, hol volt erős korábban az SZDSZ és hol erős most az LMP.
Faith Balázs meg ki lett rúgva, amit bármelyik párt megtett volna egy nyerésre eleve esélytelen jelöltjével.
Dehogy mások ők!
Én csak annyit mondanék hogy nem szabad benyalnotok a vén kurvának mert magával ránt benneteket a mocsárba. Aahogy nézem ezt ti is érzitek. Helyes.
No, már megkeveredtem...
FB zsidó és cigánypályázati pénzt nyúlt le? Vagy fordítva?
Esetleg vannak külön sziúpályázatok is? Mert én annak érzem magam, speciel, és szeretnék már lopikálni picikét.
Mi van itt, kérem, faji nyilvántartás?
@kalman.kalman: Teljesen igazad van. Jó lesz nekik a T. házban szunyókálni, és a szép tiszteletdíjakat lenyúlni. A Seres-csapat is ezt szerette volna, de nekik nem sikerült. Érthető, ebben a csóró világban egy ilyen hely tök nyerő (lásd D-F Tomikát, aki még arra is lusta volt, hogy a miniszterségért lediplomázzon), de azóta is jól megvan. Hiába a kollégista szolidaritás nem semmi!
Mégis mit gondoltatok??? A Nemzet Anyósáról ugyan sok rosszat el lehet mondani, na de hogy ne ismerné meg a maga fajtáját? :) SOHA!
Túl jó a vasorra ahhoz...
Mellesleg, összenő az, ami összetartozik!
@levi009: Lendvai "Kisplasztika" Ildinéni, a nemzet szófosó vasorrú babája.
Ez teccik...
Kubatov szavazói Kispesten
altnyil.nolblog.hu/archives/2010/04/13/Kubatov_szavazoi_Kispesten/
Összehasonlító adatok és diagramok
@úriparaszt: Méltó a fidesz és holdudvara stílusához.
A párt meg neo-SZDSZ. Legalábbis 2/3-ék meg 17 százalékék ezt harsogják. Kiváncsian várom!
@Fabius: Nem kell ennyire mellre szívni, ennyire nem vagy középpontban. Csak egyes megnyilvánulások az eszes kommentekben arra engednek következtetni, hogy itt mgasról leszarja mindenki a Lófaszt Más a Politikát, sokkal inkább "botox-Ildi" a sztár!
@Orbán a magyar nép ópiuma!: nehogy megpróbálj tájékozódni mielőtt hülyeséget beszélsz, brit tudósok szerint árt az arcbőrnek :->
Ha '98-ban orban le tudott menni kutyaba torgyan mester elott, akkor ez az mszp-lmp paktum sem lenne elkepzelhetetlen. Az lmp-sek politikailag tapasztalatlanok, es megelegedtek az eddigi szavazataikkal, ez a helyzet.
"derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik"

semmi pánik:
lendvai izrael lánya
amcsi nagykövet is
lmp amcsik által gründolt óhitűek pártja

kellenek a parlamenti helyek a madzsihisznek :-)))
Félelmetes nézni a tévében és érezni a valóságban, hogyan indult ránk az MSZP gépezet. Nekik aztán minden mindegy. Mit nekik választói akarat?

Eddig nem is említettek minket sehol, most meg a híradóban azt kell néznem, hogy visszalépnek a javunkra. Nem kérte őket erre senki.

Mindegy, hogy kin gázolnak át vagy kit taposnak el, csak ők haladjanak. Na ettől nagyon másként kell politizálni!!!

Nagyon sok szimpatizáns hív fel és ír levelet. Rettentően furcsa ez a változás.
Elolvastam az összes kommentet. Egy dolog kiderül. A magyar embernek semmi nem jó!

Faith Balázs jogsértése - LMP szemét banda
Faith Balázs kizárása - ezt mindenki megtette volna (hát persze)
Nem kérjük Faith szavazatait - LMP szemét banda
LMP visszalép/nem lép vissza - LMP szemét banda

Ezen kívül zsidók és cigányok na meg buzik is. De lehet, hogy van köztük olyan aki mind a három! Rendes emberek nem lehetnek az tuti!

Az amnerikaiak pénzelik őket. Meg a dánok, svédek... Azért nincs pénzünk...

Szóval bármit teszel az jó nem lehet. :)

Az LMP visszalépése azokban a kerületekben, ahol az MSZP visszalépett... Szó sem lehet róla! Azzal a saját szavazóinkat és jelöltjeinket köpnénk szembe! Nem azért dolgoztunk kőkeményen, hogy most az MSZP utolsó csapkodásai eltántorítsanak minket!
@dfcwolf:

A lezáratlan választókerületek jelentős százalékában állva maradtatok. Ergo: ki kell kezdeni titeket a következő két hétben, gyengíteni kell, mert szavazatokat "loptok" a két "szent célért" verekedőktől. Ne csodálkozzatok semmin.

Az egyetlen amit ki kell hallani ebből, az a rátok szavazók visszalépésekről alkotott véleménye. Szerintem.
@Fabius:

Igazad van. Az a hang viszont elég erős!
"A Lehet Más a Politika (LMP) senkivel nem tárgyal a második fordulóban együttműködésről, és sehol nem lépteti vissza jelöltjeit. Nincs ráhatásunk arra, hogy az MSZP mit csinál a jelöltjeivel, azonban a szocialista párt semmiféle ellentételezésre nem számíthat a visszalépések miatt.

Minket is nyugtalanít a lehetőség, hogy a Fidesz kétharmadot szerez, de ezért a felelősség azokat terheli, akiknek nyolc évi kormányzása a magyar társadalom elsöprő elutasítását hozta magával. A bejelentett visszalépések egyébként alkalmatlanok a Fidesz kétharamados többségének megakadályozására, így alapvetően kommunikációs lépésnek tartjuk, melynek a célja a kialakult helyzet felelősségének az LMP-re hárítása."
@dfcwolf: Ez a jó hozzáállás. :-)
Na a Népszara megint stílust váltott és indul a mocskolódás, hogy a köcsög LMP nem lép vissza. :P
süti beállítások módosítása