Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.12. 08:00 Fabius

Az új kor első hajnala

Címkék: eredmények ovb választás 2010

Jóóóóó reggeeelt Magyarország!
Eljött, ha nehezen is ez az Április 12-e. Tegnap kiszavazhattuk magunkat, ma reggel pedig szövögethetjük választások utánra tartogatott álmainkat, fonhatjuk a kolbászkerítést és a szóvirágot csokorba. Biankó csekk kitöltve, vághatunk neki az új életnek. Az első reggelt sikerült túlélni. Nem Orbán Viktor ébresztett kávé helyett kopogással, és ez a listagét után máris eredménynek mondható.

A tegnapi nap tanulsága: az impotencia örök. Napközben a választók többsége nekifutásból elkövetett herén rúgásra ítélte az MSZP-t az elmúlt 8 év töketlen kormányzásáért, az OVB jóvoltából viszont jó sokáig kellett várni amíg megtudhatták, pontosan mennyire sikerült ez. Joggal merül fel a kérdés, mi a bánatosan kókadt hímtagot csináltak ők fél napon keresztül egészen pontosan? Már a kókadtságuk életre pofozására fordított verítékes igyekezeten kívül.

A nap legnagyobb vesztesei a szocialisták. Világosan kiderült, nincsenek többen, mint gondolták. A vérszegény kampány után gyakorlatilag elsöpörte őket a népharag, a változásra irányuló akarat. Mondjuk ki: rájuk is fért. Amíg a Lendvai-Kiss-Szekeres szentháromság kádertemetőjeként funkcionálnak, addig abszolút életképtelenek. Ennyi megalkuvást, szarpaskolást nem lehet büntetlenül megcsinálni a választókkal. Mondom ezt annak ellenére, hogy rájuk szavaztam legutóbb. Akkor én voltam úgy, mint most azok, akik nem a Fidesz/Jobbik mellett, hanem a Maszop ellen szavaztak. Remélem ha nehezen is, de a párt vezetése eljut a felismerésig, hogy itt a vége ennek a garnitúrának:
 

 

 

 

 

 

 

Ezzel párhuzamosan a Fidesz és Orbán Viktor mennybe ment. A Legtisztább Eszközökkel biankó csekkért ácsingózó fiúk számítása bejött, érdemi mondanivaló nélkül, pusztán a szocialisták elleni utálatra építve is lehet választást nyerni. Elérhető közelségbe került a kétharmad, kíváncsi leszek a következő két hét kampányfogásaira. Mindenesetre a nagyon stabil többség megvan, társadalmi felhatalmazásra nem lehet majd panasz. Egyelőre még a kétharmadra játszanak, izzadó tenyérrel remegve várják a hatalomátvétel ceremóniáját:
 

 

 

 

 

 

 

De előbb-utóbb le kell jönni a földre közénk, és a szemünkbe kell nézni. Kevés lesz minden szekrénybe csontvázakat kreálni úgy, hogy a költségvetési bizottság elnökét Varga Mihálynak hívták. A lassan - vagy leginkább sehogy - csorgó információk szerint lesz mit felpuhítani az évek alatt összehordott eltöröljük, be sem vezetjük, csökkentjük, megteremtjük ígérethalmazon. Ezt majd valahogy le kell nyomni a szavazóik - és a mi - torkán, aminek sokan legalább annyira nem fognak örülni, mint Gyurcsány őszödi beszédének. Ezt jó lesz szem előtt tartani, mikor tegnap kiderült, mennyire tud egy pártot nekifutásból herén rúgni a népharag. Bár ahogy az index választási képgalériáit elnéztem, sokan lesznek olyanok is, akiknek ez is mindegy lesz. A képen látható nénikék komplett házi oltárral készültek ki a Megváltó eljövetelére, én meg készültem ki rajtuk a röhögéstől. Még hogy a szocialista érzelmű nyugdíjasok fanatikusok....ehhem:
 

 

 

 

 

 

 

Napközben a Jobbiknál is furcsa víziók kísértettek. Felmerült bennem, hogy egykori szóvivőjük hagyatéka ott tenyészik még valahol hátul a kertben. Az elért eredményük számomra nem meglepő, nagyjából ezt vártam. Mikor azt olvastam egy gárdista mondandójából idézve, hogy szerinte választási győzelmet és 73% -is elérhetnek, azon még csak kacarásztam. Hiszen jellemzően nem atomfizikusok öltöznek pingvin jelmezes oroszlánszelídítőnek. De aztán Vona Gábor kijelentette, este nem ők hordanak aranyat, tömjént és mirhát a Vörösmarty téri jászolhoz, hanem fordítva, és különben is, a magyarok kétharmada Jobbikos, csak még nem tudnak róla. Gondolom ezért csodálkozott el Szegedi Csanád is ennyire az eredmények láttán:
 

 

 

 

 

 

 

Az LMP eredménye jobb, mint vártam. Kritizáltam őket és vitáztam velük eleget, amíg húztam melléjük egy ikszet. Sok dolog van amiben egyetértek velük, és legalább ennyi, amiben nem. Tőlem is prostestszavazatot kaptak, mint szerintem sokunktól, most rajtuk a sor bizonyítani, tudnak élni a lehetőséggel. Parlamenten kívül viszonylag egyszerű bizonygatni, hogy lehet más a politika. Meglátjuk a bohócliga teljes jogú tagjaiként valóban másképp lesz-e? A könnyen pergő költségtérítés fillérek sok hallójáratot megbolondító csengése nagy kísértés. Szólok időben, jóindulatot csak az első nagyobb hülységig várjatok tőlem, és a hozzám hasonló okok miatt rátok szavazóktól. Legkeményebb kritikusaitok mi leszünk, ebben legyetek biztosak. De a pillanatnyi örömötök érthető:
 

 

 

 

 

 

 

Dávid Ibolya őrült szalámizása a várt eredményt hozta. A leértékelt politikusok nagybevásárlása ezúttal nem jött be. Az MDF is olyan, mint a hűtőben száradó kéthetes parizer: nem azért zöld, mert mentolos. Bokrost függetlenként talán még alkirálynak is megválasztják, de a MDF-SZDSZ mint formáció ülte az emberek gyomrát. Dávid tényleg elhitte, hogy a kényszerházasságból küszöböt árugró Góliát születhet? Ezzel a pedigrével? Ő legalább a konzekvenciát levonva lemondott, távozásával gyakorlatilag az enyészet felé indítva a pártot:

 

 

Az önérzetében és hiúságában sértett Bokros kereshet egy rászoruló balkáni országot, ahol kedvére játszhatja  Lui de Megmentőt, szívének oly kedves szerepét.
Mi pedig várhatjuk a következő két hetet, hátha a kétharmadra törekvés megoldja a Fidesz nyelvét. Ilyen arányú győzelem mellett nem muszáj ám úgy kinézni, mint egy óvatosságból teleszart zokni.

102 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr131913582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Törés(vonal)teszt 2010.04.12. 16:51:21

Nos, foglaljuk össze röviden, mit tudunk eddig biztosan: A részvétel 64,42%, meglepően jó. A listás szavazatok megoszlása a következő: Fidesz 52,72%, MSZP 19,30%, Jobbik 16,67%, LMP

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én itt is megköszönném mindenkinek aki ránk szavazott! Tényleg nagy lehetőség ez. Egyet ígérhetek, én itt leszek.

Tegnap úgy éreztem történelmet írtunk. De csak elkezdtünk egy fejezetet és remélem, hogy tartalmas lesz!
Azért annyira ne vedd készpénznek, hogy Orbán annyira örül a (szinte biztos) kétharmadnak. Annak sajnos van egy olyan hozadéka, hogy nincs kire fogni a kétharmados törvények (helló médiatörvény, önkormányzatok átalakítása, pártfinanszírozás!) elkaszálását.
@vagyok, aki vagyok...: azt bizonyították már, hogy párbeszédképesek. A mai viszonyokat ismerve ez kezdetnek jó. A többit meglátjuk az új országgyűlés megalakulása után...

@dfcwolf: gratulálok az eredményhez!

@SzaboZsee: az én olvasatomban Orbán mindent megkapott, ami szerinte az ország feltámasztásához szükséges. Örüljön neki. Támassza fel, mutassa meg, hogy kell. Mi meg kérjük rajta számon a víziókat.
@Fabius: ne a víziókat hanem a vállalt felelőséget. Én eldöntöttem optimista leszek, és csak a szebbik arcát nézem, hiszek és bízok bennük.
@Win Elen:

Irigyellek, és ezt most minden él nélkül, őszintén mondom. Én éppen az imént beszéltem meg telefon úriparaszt kollégával, milyen pavlovi reflexeket vált ki belőlünk a "fidesz kormányzás" fogalom. Mindketten azt a kkv-s réteget képviseljük, akiket verbálisan gőzerővel kíván támogatni minden formáció. Na ettől fázunk a legjobban, ez az erős támogatás jól nem sült még el egyik kormány regnálása alatt sem. Pedig a rendszerváltás óta mindet aktív adófizetőként éltük végig. Ez a politikai elit elrendezte a bennünk élő hitet és bizalmat. Ezért én kizárólag a tényeknek, teljesített vállalásoknak hiszek.
@dfcwolf: A Fabiustól itt olvasottak alapján tőlem is kaptatok egy jelet a papíron. Használjátok fel jól. Ne kelljen néhány hónap múlva rátok is legyinteni, hogy pont olyan feketeseggű rétinégerek vagytok, mint a többi.

@Fabius: Az Orbán képen szétröhögtem magam :-D De jó lesz, ha visszaveszel, ezért a mentalitásért sok babért nem fognak osztani a következő években :-)
@néma bárány: mint fabius célzott rá, eddig egyetlen kormány sem osztott még egy csonka köménymagsarkot sem, nemhogy babérlevelet :-) pedig az igény nemlenne túl nagy: hagyjanak fejlődni, vállalkozni, cserébe rendesen adózunk, betartjuk a törvényeket. ezek fényében tökmindegy melyik (mondjuk most épp a másik) listán szerepelünk :-D

az lmp pedig tőlem is megkapta a maga x-ét, megnézzük lefekszenek-e a fidesznek (fektételezve, hogy nem lesz 2/3) vagy képesek négy éven át következetes, konstruktív ellenzék szerepre...szavazatom ingatag, első balhéra ugrok, alacsony lett az ingerküszöböm az elmúlt években.
@vagyok, aki vagyok...: Ó , régi szadeszos (de hívhatjuk őket most LMP-nek is...)embereknek már megvannak a régi, jól bejáratott pénzforrásai.
@dfcwolf: Csatlakozom a gratulalokhoz! Sok sikert kivanok es valoban figyeljetek! Szerintem nem csak az en nevemben beszelek, ha azt mondom, ha csak a hazatajan is meglatok egy volt SZDSZ-es politikust az LMP-nek, a legelso alkalommal a Jobbikra fogok szavazni :) Na de komolyan. Nagy a bizalom, de nagy a fenntartas!
@úriparaszt: Annyira egyetertek veled! Az erdekes az, hogy barkivel beszelek, mind ugy gondolja, hogy a volt szdsz-es szavazok jelentos reszben atpartoltak az lpm-hez (ez igy is van), de ha lett volna szdsz, rajuk szavaznak. Megmondom oszinten, szerintem nem sokan vannak, akik jelenleg jobban utaljak az szdsz-t nalam.
Rossz hírem van, megy a licit az LMP-s állva maradt jelölteknél. Úgy néz ki, hogy a Fidesz adta a vastagabb borítékot, vagy megérte a befektetés amit a rossz nyelvek szerint nem csak Kóka, hanem a Fidesz is adott...
@Egyenlítő TV: @csorsza, : neveket, tényeket kérek! a naivitásom már odalett, de csak úgy bemondásra nem adom a bizalmat :)
@vagyok, aki vagyok...: arra még várni kell. Lehet hogy egy napot, lehet hogy egy hetet, de az is lehet hogy egy évet... Többet nem nagyon hiszem. Csak úgy nem szoktam infókat ,,bemondani''.
@Egyenlítő TV: Marpedig az LMP-nek egyetlen eselye van, az amit most kapott. Ha lefekszik barkinek is, ugrott az egesz.
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: hmm.. Kóka pénzeli őket, a Fidesz kopogtatókat és embereket adott nekik, a Nézőpontös Böszörményi ,,neokon'' Gergely csak nekik dolgozott a kampányban. Kb. ezek az infók pörögnek és mindegyiket többen is megerősítették. Meglátjuk, ez túl sok ahhoz, hogy titokban maradjon...
@Egyenlítő TV: Amig mindeki segiti oket (de csak a parlamentbe kerulesukig), addig nagyjabol ugyanugy fuggetlennek tekintem oket. Kulonben is, a kampanyidoszak alatt feldobott infoknak nincs hirertekuk.
@Egyenlítő TV:

Egyelőre a tény annyi, hogy bejelentették: nem lépnek vissza sehol a második fordulóban. Ha igazolódik amit mondasz, én fogom róluk elsőként letörölgetni a "keresztvizet". De tények nélkül ez addig max pletyka. Amiből naponta látunk-hallunk eleget.
fabius légy résen, itt gyülekeznek a mocskos liberálbolsik, a sok fűtől szédelgő idealista! :-)) nehogymá' a varánusz sminktükröt vegyen a vásárba' ;-D
mellesleg rendesen hiányoznak a igazlátók, sehol egy jobbikos troll? :-O
@Egyenlítő TV: de most komolyan. mi abban a ráció, hogy a Fidesz és az Szdsz egyszerre segíti őket??? és mi a baj BG-vel? dolgozik egy cégnél (nem tudom tulajdos-e) és társadalmi munkában LMP aktivista. gondolom ilyen minden pártnál van, teljesen normális módon.
Hiányoztak az efféle képmontázsok! :)))
@néma bárány: Na nehogy beelőzzél azzal a törölgetéssel :-)) Még megérjük, hogy blogot írsz megint?

@úriparaszt: nabazz! Most szólsz? Mikor KirályBandi viszi tovább a libsibolsi fűtermesztés hagyományát? :-D

@Egyenlítő TV: Konkrétumok is vannak, vagy csak az ilyenkor szokásos "tuti infók" ?
Szerintem aki az LMP-re szavazott az inkább maradt volna otthon. Ugyanaz, mint az SZDSZ csak még balfaszok!
@Egyenlítő TV: Szeretnéd te csak ezt drága jó egyenlítő. Gondolom Kun Béla lovasszobrát is meg fogják találni majd az LMP vezetőinek kertjében, pincéjében, ágyában is. Aztán meg megy rájuk a suttogó propaganda is már. Mondjuk engem pénzelhetne a Kóka mert nem vagyok valami vastag, meg LMP-s sem.
tökéletes megfogalmazása a tényállásnak :D
@dfcwolf: Gratulálok, de ne köszöngess, vazze, hanem dolgozzatok és legyetek tisztességesek! Kaptatok tőlünk 4 dupla ikszet és egy listásat, de ha meghallom, hogy visszaléptek bárhol is bárki javára, hát...
Bár szerintem eszt teljesen fölösleges, az eddigi nyilatkozataitokból úgy tűnik, nem terveztek ilyesmit. Tetszik nagyon, hogy felnőttnek kezeltek, és ránk bízzátok, kire nyomjuk a másodikban. Csak így tovább, szurkoltunk eddig is, és szurkolunk tovább! :-)
@kisa: 1989-ben egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből.
Édesapja Schiffer Péter szociológus, bankszakember, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Hivatalának volt főigazgató-helyettese. Nagybátyja Schiffer Pál filmrendező és Schiffer János 1994‑2006 közötti MSZP-s főpolgármester-helyettes. Dédapja Szakasits Árpád újságíró, politikus, köztársasági elnök, a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke[3].
@jean reno: Húúú!! Én 90-ben kisz tag lettem egy évre balhéból. előtte soha nem léptem be. :)
4 éve az mdf-re szavaztam, mert szerettem volna egy kis pártot a nagyok mellé

mikor a második körre visszaléptek az mszp javára, akkor köptem egy nagyot és már akkor nyílvánvaló volt, hogy a 4 év múlva mennek a levesbe, mert ezt nem lehet eljátszani 2x egymás után
@bobbi0: tévedés, nem szeretném.

@vagyok, aki vagyok...: aki ismeri a Fidesz gépezetét, az tudja, hogy ezt nem tűrnék meg...

@Fabius: olvass vissza.
@stellaz1: vissza lehet lépni ,,csak úgy'' is... a választópolgárok többsége nincs tisztában azzal, hogy az LMP már nem tudja ,,felhasználni'' a második körös, rájuk leadott szavazatot (kivéve persze, ha nyernének, de arra meg ugye no sansz).
@jean reno: Mardtál volna te otthon. Ne mondd már meg ki kire szavazzon, és sem mondtam, hogy a jobbikosok maradjanak a seggükön.
@jean reno: Sch.A.-nak ilyen családi háttérrel azt hiszem javára írandó, hogy kilépett és nem ott csinált karriert...

@Egyenlítő TV: most nemtudom, mire gondolsz, mit nem tűrne meg a Fidesz?
Azért ez egy igen korrekt post. Grat.
@Egyenlítő TV: Visszaolvasva is csak az állításaid vannak, tények nélkül. Van hozzájuk az is, vagy csak az MSZP székházban felcsippentett "tuti infó" jelenséggel állunk szemben?

Nem mellesleg jelzés értéke van annak is, ha az LMP jelöltjei nem képnek vissza sehogy. Ahogy kifejtetted, jelentősége nincs, tehát veszteni valójuk sem nekik van a második körben szocifidesztől kieső szavazatokkal.
az LMP egy hazaáruló zsidópárt...

mi a lófaszt keresett az amerikai nagykövet már 9-10kor náluk? miért náluk? diplomáciai otrombaság.

az ügyészségnek vizsgálatot kell idnítania, történt-e hazaárulás az LMP részéről, és azért tartottak-e fenn kapcsolatot idegen országgal, hogy alkotmányos rendünkbe beavatkozzanak.

miért nincs goj az LMP-ben?
schifr, karácsony, hámor, jávor, a náci fleck zolika...csak judeonáci...

fujj
@tony zionist: Bevetted már a mai gyógyszeradagod?
@jean reno: Na és!
Ez az új baloldal.
@ZX: nem tetszik a valóság?

" Schifferék inkább saját pártot gründoltak össze.

– Igen, én akkor már tudtam, hogy az Élőlánc alakulását minden eszközzel akadályozó csoport hozzálátott a saját pártjának szervezéséhez. Persze nem olyan naiv módon jártak el, mint mi. Tudták, hol kell elkezdeni. Majd egy évvel az LMP megalakulása előtt felkeresett az Egyesült Államok nagykövetségének két politikai munkatársa, akik kizárólag arra voltak kíváncsiak, hogy az Élőlánc Magyarországért támogatná-e a Védegyletből alakuló újabb zöldpártot."

"LMP: a központba érkezett az amerikai nagykövet

Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet három munkatársával az LMP központi irodájába érkezett. Schiffer András az LMP vezetőivel, a nagykövettel és a nagykövetségi dolgozókkal egy szobába zárkózott. Néhány amerikain OVB-s kitűzőt láttunk, feltehetően választási megfigyelőként érkeztek. Hámori Hanna, az LMP sajtósa azt mondta, a nagykövet asszony az LMP-vel ápolt jó viszonya miatt személyesen szeretett volna ellátogatni a pártközpontba a választás éjszakáján."

plusz ott a milliókat adomáynozó amerikai zsidó Richard Field, akinek nem tetszett a hazai 'demokráciai', ezért gondolt egyet és egy kis pénzzel belenyúlt.

Kókáról meg Bodokyról ne is beszéljünk. az egész zsindex nyomta a hitsorsosait...
@tony zionist: Látom Te jobbikos vagy. Vegyél vissza magadból.
@ZX: Nekem nincs semmi bajom azokkal akik rájuk szavaztak, csak szerintem nem olyan időt élünk, amikor olyan pártokra kell szavazni akik nem tudnak semmit tenni az országért. De örüljünk talán nem így lesz és bizonyítanak. (pozitívan!)Ez igaz a Jobbikra is. Mit fognak csinálni 4 évig kiabálnak és ellenszurkolnak! Reméljük nem!
@tony zionist:

Ezekből most az fáj igazán, hogy Eleni Tsakopoulos Kounalakis konzul asszony nem Morvaival ült le megbeszélni, hogy a turul és a fehér fejű rétisas tulajdonképpen rokonok? :-)
@Roy: különben mi lesz? kapok egy meghívót egy dubai-i szállóba? :D

az LMp sokkal inkább zsidópárt, mint amennyire sz SZDSZ valaha volt. ott legalább mutatóba volt goj, az LMP-ben egy sincs.

az LMP hazaáruló zsidókból áll, fel kell számolni, vezetőit letartóztatni és elítélni, mivel kimerítették a 144 paragrafusban foglaltakat...
@jean reno: Mit jelent az, hogy nem tudnak semmit tenni az országért? Ha én alapítok egy pártot és akár 2 ember jut be a parlamentbe, akkor sem alusszák végig a 4 évet, hanem megpróbálnak konstruktívan részt venni a munkában. Legalábbis én ezt csinálnám, és ez a demokrácia, ahol 1 embernek is van szerepe, mert nem egy király igazgatja az országot.
Most hülye példa lesz, de ugye a náci párt is 3 azaz három képviselővel indított.
@ZX: Mármint németországban anno.
@tony zionist: Nem baj, nemsokára már jönnek az ápolóid. :P
@Fabius: nem. egy idegen állam nagykövete a választás éjszakáján, a hivatalos eredmények előtt ne siessen egyik párt központjába sem, hogy ott zárt ajtók mögött tárgyaljanak.

miről? milyen felhatalmazás alapján?

ha már mindenképpen megy - ami mindenképpen diplomáciai otrombaság, és belügyekbe való avatkozás - akkor maximum a győzteshez gratulálni. de még az sem túl elegáns.

de a lányi meg a richard field interjú fényében az eset hazaárulás gyanúját veti fel.

az LMP vezetése feltehetőleg kapcsolatot tartott fenn egy idegen állammal és annak szervezeteivel, hogy így beavatkozzanak az ország alkotmányos rendjébe (választások végeredményébe).
@ZX: íme a judeonáci demokráciafelfogása :D
@Egyenlítő TV: és a szcientológus suttogás? az már smafu? merthogy a listaállitás egy kicsit fura...
@ZX: A következő négy év eldönti! Eddig nem így volt! 2 ember mit is tud tenni a parlamentbe? Hangoskodni.
@jean reno: Ez tényleg nem így volt. De én pont ezért bízok, hogy valóban lehet más a politika. Aztán majd meglátjuk.
@ZX: egy díszcigány meg egy zsidó. mi a kérdésed?

az előbb lehagytam egy tordai nevűt :)

(volt takács nevű zsidó osztálytársam, meg van tordai nevű zsidó haverom. de van tordai nevű mazsihisz mágus is :D)

ne nézzük már egymást hülyének. az LMP kirakatemberei között olyan arányban vannak zsidók, hogy az véletlen nem lehet, tehát csakis etnikai alapon szerveződő pártról lehet szó.

nem kell ezt szégyellni, vállaljátok fel. jah, akkor nem lenne 7%...mert akkor az a pár idealista hülye, aki beveszi a Lehet más a Politika szlogent, soha nem szavazna rátok.
Az RMDSZ sem rejtőzködik, nem titkolja, hogy etnikai alapon szerveződik.

legyetek bátor demokraták, és váltsatok nevet Magyarországi Zsidók Demokratikus Szövetségére :D
@tony zionist:
Pihenj már rá a dolgaidra haver!!!
Semmi baj!Ülj le Brian, egyél kekszet!Te idióta agyagagyú krokodil!!!
@ORRBAFINGÓ: ennyire futotta az erődből zsidó? a rómaiak ellen ez kurva kevés lesz :D

www.youtube.com/watch?v=kesDW0ftI74
Szép, hogy egyetlen fenntartások nélküli kapitalsta programot valló párt sem került be a Parlamentbe. Mivel országunk társadalmi rendszere ennek ellenére mégiscsak a tőkés termelési módra rendezkedett be, a két tény együtt garantálja a totális néphülyítést a következő négy évre is.
@tony zionist: Engem tényleg érdekel, vajon mit tud befolyásolni egy bármilyen állampolgárságú konzul látogatása jóval az -elvi- urnazárás időpontja után? Mibe akarhatnak ők beavatkozni a parlamentbe bejutott legkisebb párton keresztül?

Másodlagos kérdésem, hogy az összeesküvés elméletek gyártása tényleg létszükséglet? Muszáj ellenségképet faragni? Nem lehet szimplán örülni, hogy nem vesztettetek szavazatot a liberáljobbikos hullám után?
@tony zionist:
Inkabb unnepelj, mert ennyi szavazatotok soha a tetves kurva eletbe tobbet nem lesz... nem igaz, hogy arra nincsen idod, hogy felnyomjad a TV bufejet, kilpokod a sznikerzt es unneples keppen elenekeld a himnuszt? Mar rogton a zsidozas.. oan uncsi.
@tony zionist: Nincs több kérdésem, ennyi elég volt, annak megállapítására, hogy tényleg elmeroggyant vagy.
Én is remélem, hogy élni tudunk a belénk vetett bizalommal! A visszalépés nem téma nálunk. Minden tag úgy gondolkodik erről, ahogyan Ti is.

@Egyenlítő TV:
Amit leírtál az semmi. Én csak nevetek már az ilyeneken. Minden logikával szembemegy. Például Borsodban 13 jelöltből 4 tudta összeszedni a cédulákat. Ez tényleg nagyon nagy Fidesz segítségre vall! Hol fedezed fel ebben a segítséget? A tagoknak is üres a zsebe nem csak a pártnak. Nagyon sok pénzt öltünk bele mind. Ezért nevetek a Kókás feltevésen. Tények nélkül ez csak egy rosszindulatú áskálódás.

@tony zionist:
Ott volt a nagykövet. Most kapaszkodj meg!!! Kapaszkodsz? Markolod a karfát? Ott volt a dán és svéd is. Na mit szólsz? Sőt az osztrák zöldektől is voltak.

Sejtem melyik táborhoz tartozol. De nektek mindenki hazaáruló, aki nem köztetek áll. Ez a Ti demokráciátok! Amúgy a nagykövet asszony maga kérte, hogy ne legyen sajtóhír. Ezért a sajtósunk csak annyit mondhatott, amennyit.
@dfcwolf:

Regen az orban viktor demokraciaja is ez volt... hala istennek ezt a jobbik lenyulta tole, igy most mar sosem kell attol tartani, hogy ilyen eloskodok valaha a kormany kozelebe kerulnek :)
@Fabius:

"állampolgárságú konzul látogatása jóval az -elvi- urnazárás időpontja után?"

nyilván nem utána, hanem előtte...
az, hogy utána találkoznak, az ennek gyanúját veti fel.

tényleg el lehet intézni ennyivel? hogy a világ vezető hatalmának nagykövete mindenféle végeredmény nélkül siet egy jelentéktelen, éppen bejutó, alig 1 éves párthoz, hogy zárt ajtók mögött tárgyaljanak?
de hát ebben az elzsidósított országban már az is antiszemitizmus, ha az ember megkérdi, mégis mi a lófaszt keresnek izraeli katonai repülők rendszeresen a légterünkben.

nálunk ez tök általános. máshol úgy zavarnák haza az ilyen nagykövetet, hogy a hivatalos végeredmény előtt már kint lenne a reptéren...

bármelyik ország nagykövete max annyit engedhet meg magának, hogy dob egy gratulációt a győztesnek. ennyi. nem sietünk az éppen bejutó, éppen hogy létező zsidópárt központjába zártajtók mögötti tárgyalásra.

"Mibe akarhatnak ők beavatkozni a parlamentbe bejutott legkisebb párton keresztül?"
éltél már 1990-ben? hallottál már Palmerről?nem példa nélküli az eset.

"Másodlagos kérdésem, hogy az összeesküvés elméletek gyártása tényleg létszükséglet?"
jaj ez a legszarabb védekezés. nincs összeesküvés. egyszerű, nyílt színi hazaárulásról van szó. amúgy az állandó összesküvéselméletezés nem jelenti azt, hogy nincsenek összeesküvések. mindig is voltak, hát persze, hogy az összeesküvők lelkendezve összeesküvéselméleteznek. olyan ez, mint amikor a judeonácik telipofával náciznak, miközben jelenleg egyetlen náci állam létezik, izrael. egyetlen nép van, ahol általános a náci, soviniszta mentalitás, a zsidó.

"Muszáj ellenségképet faragni?"

nem kell azt faragni, nemzetközi felmérések mutatják, hogy világ cirka 60%-a a zsidókat tekinti a világbéke legnagyobb ellenségének..
van 1-2 filoszemita ország, mint pl olaszország, ahol a zsidók 48%-kal második helyre csúsztak az irániak vagy északkoreaiak mögött.

"Nem lehet szimplán örülni, hogy nem vesztettetek szavazatot a liberáljobbikos hullám után?"
azelőbbmég jobbikos voltam, most fideszes, de lesz mindjárt aki majd bögrét meg wellness hétvégét fog kínálgatni :) ennél már csak az lenne jobb, ha jönne valaki, és lezsidóprovokátorozna :D

@KopaszMercis: "Mar rogton a zsidozas"
az mi?

@ZX: tehát náci vagy. ezzel a tehetségeddel simán szolgálhattál volna Dr Mengele mellett...
@tony zionist: Ennyire telik? :P Kettőnk közül a náci?
@dfcwolf: szted ez ennyivel el lehet intézni?

azokat a nagyköveteket, akik ott voltak, az új kormánynak azonnal haza kell zavarnia... ez a minimum.

az ügyészségi nyomozás hazaárulás ügyében meg a következő lépés. meg kell vizsgálni, milyen kapcsolatot tartottak fent idegen országokkal az LMP képviselői, és ennek volt-e valami köze annak, hogy a januári 1%-ból hirtelen 7% lett...

minimum diplomáciai botrány, hogy nagykövetek megjelennek akármelyik pártnál 'ünnepelni'
@ZX: te...ez teljesen egyértelmű. te támogatod a zsidónácizmust, nem én...

én hányok a nácizmustól, ezért nem szerethetem a zsidókat, a 21.század egyetlen náci népségét...
@tony zionist: Ebből is akkora ügyet fogunk csinálni, mint a kémrepülőgépekből. Kóstolgatnak és amikor látják, hogy nem vagyunk képesek kiállni magunkért be fognak darálni.
"Majd egy évvel az LMP megalakulása előtt felkeresett az Egyesült Államok nagykövetségének két politikai munkatársa, akik kizárólag arra voltak kíváncsiak, hogy az Élőlánc Magyarországért támogatná-e a Védegyletből alakuló újabb zöldpártot."

"LMP: a központba érkezett az amerikai nagykövet

Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet három munkatársával az LMP központi irodájába érkezett. Schiffer András az LMP vezetőivel, a nagykövettel és a nagykövetségi dolgozókkal egy szobába zárkózott. Néhány amerikain OVB-s kitűzőt láttunk, feltehetően választási megfigyelőként érkeztek. Hámori Hanna, az LMP sajtósa azt mondta, a nagykövet asszony az LMP-vel ápolt jó viszonya miatt személyesen szeretett volna ellátogatni a pártközpontba a választás éjszakáján."

mi ez, ha nem hazaárulás?
@tony zionist:

Szerintem a konzul asszony látogatása egy dolgot okoz(hat)ott: arcidegzsábát Orbán szeme alatt. A választók meg azt hitték, kacsintgat.

Tőlem utálhatod a zsidókat, ha tetszik. Csak gondoltam egy nap önfeledt ünneplés a választás után a Jobbikosoknak is belefér. De ha nem, nem :-)
@tony zionist: én nem támogatok semmit. Egyébként vicces mikor egy náci nácizik.
@Pipas: ez midnen más országban világraszóló botrány lenne. itt meg a Fidesz is lapít.

lehet, hogy nekik készítették be az LMP-t egy kis csalással, hogy ha esetleg nem lenne meg a 2/3, akkor ne a Jobbik támogatására kényszerüljön a Fidesz.

mi let volna abból, ha az orosz nagykövetség testületileg megérkezik az MSZP székházba tárgyalni 94-ben, 2002ben, 2006-ban?

mit ajvékoltak volna u.ezek a zsidók, akik most elárulták a hazánkat.

de ebben nincs semmi meglepő, minden évben van pár amerikai születésű zsidó hivatalnok, aki izraelnek való kémkedéssel, hazaárulással bukik le...
@Fabius: "Szerintem a konzul asszony látogatása egy dolgot okoz(hat)ott: arcidegzsábát Orbán szeme alatt. A választók meg azt hitték, kacsintgat."

szerinted ilyet lehet a diplomáciában?

"Tőlem utálhatod a zsidókat, ha tetszik. "
minden normális ember utálja ezt a barbár náci népséget...

@ZX: bizony, vicces, hogy a full náci zsidók telipofával náciznak mindenkit, akinek nem tetszik a náci vallásuk, mentalitásuk, államuk, szemita népek ellen elkövetett népirtásuk.
@tony zionist: Nagyon szégyenlem magam néha a magyar elit miatt. Ha megvernek, az nem szégyen, de amikor még a szavunkat sem emeljük fel miatta, az rohadt nagy égés!
Na jól van, nekem dolgom van, további jó összeesküvés-elmélet gyártást, és elmeelborulást kívánok.
Túl kéne lépni a zsidó - nem zsidó, cigány - nem cigány ellentéten... mindegyik oldalon.

Ha az LMP elkezd echte zsidópártként működni (mint azt az SZDSZ tette), akkor abba bele fog dögleni hamarosan, pontosabban megmarad 5-9%-os kispártnak.

Ha meg normálisan viselkedik, és tényleg jobb hely lesz tőlük Magyarország, meg a magyar politika (bárcsak így lenne...), akkor mindegy lesz, közülük ki milyen származású, vagy milyen nevet visel.

Ehhez persze nemcsak a többség oldalán, hanem a kisebbség oldalán is észhez kéne térni. Ha valaki büszke arra, hogy zsidó, és titkon, legbelül kicsit lenézi a nem zsidókat (a nem cigányokat, ...), akkor ne nyekeregjen azért, mert valaki büszke arra, hogy magyar, vagy német, vagy akármi.

Vagyis le kéne szokni a származásalapú önhittségről minden oldalon. Amíg ez nem következik be, addig lesznek filoszemiták meg antiszemiták is, cigánybarátok és cigánygyűlölők is, és magyarkodó meg azokat rühellők is.

Tanulság: azt esszük meg, amit főzünk.

Miközben kéne egy sokkal kevésbé korrupt, normális és élhető ország.
@Pipas: ez nem elit, aholvan elit, ott a zsidók nem mernek ennyire elszemtelenedni. sehol máshol nem merik megengedni maguknak azt, amit itt. még ott sem, ahol nemzeti sport a zsidóverés meg zsinagógagyújtogatás.

de itt, ahol a tv-ből csak zsidó néz rád, ahol a fél parlament kóbi, ott aztán megy a világraszóló nácizás meg bérrettegés.

takarodjon innen az összes a picsába, oszt hagyjanak minket békén. mindjárt nem lesz egy zsidógyűlölő sem...
@tony zionist: bakker, te olyan roggyant vagy, hogy szórakoztatóbbak az írásaid mint a tegnap este választási műsor a királyi tévén, pedig az se volt semmi.
emlékszem rád egy másik fórumból, te voltál, aki mindenáron lámpavasat akart mindenkinek aki nem jobbikos, azaz nem hazafii, nem magyar. akkor is csak annyit mondhattam: képzeld magad a lámpavasra, mondjuk azért mert az a nicked, ami. ez is legalább annyira nagy bűn mint zsidónak lenni :->
@bolek: "Ha az LMP elkezd echte zsidópártként működni (mint azt az SZDSZ tette), akkor abba bele fog dögleni hamarosan, pontosabban megmarad 5-9%-os kispártnak."

nem kezd. a máz majd ilyen látszatpolizizáláslesz, flashmoboznak, meg dzsemboriznak, de a lényegük az idegen államok képviselőivel folytatott zárt ajtós tárgyalásokon fog megvalósulni.
@úriparaszt: miről is szeretnél beszélni?
az ember nem attól lesz nevetséges, hogy egy hazaáruló zsidópárt fizetett ügynöke sokszor elismételgeti :D

amúgy mi van az ürgebőrb...focilabdákba varrt adóvev...bombákkal? :D
Mit akartok, az LMP megmutatja, hogy lehet más a politika. Azt egy szóval sem ígérték, hogy nekünk tetszeni fog... ;)

Hippik. ;)
Frázis volna a sajtószabadságot úgy értelmezni, hogy boldog-boldogtalannak nyilvánosságot adjunk, és ezzel lehetővé tegyük az alkalomra leső reakció munkába lépését. Nem engedhetjük a demokráciát a demokrácia fegyverével megölni. A sajtószabadságot egyelőre a demokratikus pártok részére tartjuk fenn. (…) Orvosi szerep vár ránk, újságírókra, amikor ennek a beteg nemzeti közvéleménynek átformálását vállaljuk. Hivatásunk: tanítani, nevelni a betű erejével, az érvek fegyverével, meggyőződésünk hatásával…"

Szakasits - alijas LMP-s főzsidó Schiffer dédpapa - programismertető beszéde a MÚOSZ közgyűlésén
Ezen jókat mulattam:) Itt most mindenki kapott hideget, meleget...
@tony zionist: nem célom beszélgetni veled, utálom ha az arcomba fröcsög valakinek a nyála :->
létezésed mindenképp üdvözlendő és fontos ember vagy, sokak vannak úgy vele, hogy kell valaki aki eszünkbe jutattatja békés hétköznapokon is, hogy mit _nem_ akarunk :-D
@tony zionist:

Ezt az érvelést Vona Gábor is írhatta volna. :-) Szerinte is frázis a sajtószabadságot úgy értelmezni, hogy boldog-boldogtalannak - lásd ker.tévék - nyilvánosságot adjunk. Szerinte is rájuk vár az orvosi szerep, amivel ezt a nemzet testén éktelenkedő gennyes mételyt föl kell számolni.

Basszus. Lehet, hogy Vona meg Szakasits is rokonok? :-D
bohócliga, milyen igaz :)
ez a tony gyerek nagyon elvakultan nyomja. vagy lehet hogy csak süket. meg vak. már ezer bocsánat nemcimbora.
@Fabius:
annál rosszabb, ha nem rokonok... pont erről beszélek, mindenki képzel magának egy alapot arra, hogy elhallgattasson vagy lenézzen másokat, akik nem az ő csoportjához tartoznak. a problémákat kéne megoldani, nem ezeken rugózni.

de az tény, és érdemes figyelembe venni, hogy a Jobbik nyíltan magyarbarát (bármit is jelentsen ez, elmenve akár a nem magyarok utálatáig), míg az SZDSZ soha nem ismerte el, hogy zsidóbarát (holott az volt). ez egy elég nagy különbség, ha nem is szívmelengető elismerni. miért az aszimmetria?
azért megnéztem volna a többi párt, az EU stb.stb arcát ha irán nagykövete az amelyik egy pártnál tart választási bulit.
@tony zionist:

Figyelj ide, én aztán igazán ki nem állom az LMP-t de te olyan hülyeségeket hordsz itt össze, hogy lefordulok a székről. A részletek nem is érdekesek. Gondoltam annyival tartozok a hazának, hogy ezt közlöm.
"There had also been much anger that certain foreign ambassadors appeared to endorse the left-wing party candidates. As my friends the Karolysis said to me, ‘What would happen if ambassadors to Britain interfered with your elections? There would be an outcry. Why is Hungary treated like some sort of banana republic?’

Why, indeed? One ambassador, whom I shall not name, publicly accused Hungarians of being anti-Semitic. Another implied that they were all Nazis and that Budapest had deserved its flattening by the Americans and British during the war. The Hungarians were not Nazis (not one ghetto appeared until the German occupation), simply victims of geography. They were sandwiched between the Germans and the Austrians who would have blasted them to bits, and the Russians who then proceeded to occupy their country. I wonder what the English would have done in such a situation?

(Petronella Wyatt: Budapest’s glory)

2002 aug spectator
@bolek: Fogalmam sincs. Kunczénak kéne feltenni a kérdést - komolyan - hátha mond erre is valami elméset.
Én má párthoz tartozom, de nagyon drukkolókz LMPnek. Orbán már lassan KÁDÁR 2 mint örököspártelők.
@Fabius:
én is kíváncsi lennék. fel kéne nőni, és bármilyen fájdalmas is, de abban az értelemben túltenni magunkat a múlton, hogy nem látunk mindenütt fantomokat meg ellenségeket. megintcsak: minden oldalon!!

nem lehet mindig feltépkedni a vélt vagy valós sebeket, abból csak acsarkodás és utálkozás lesz.
@tony zionist: Mindenben a te kezed van. Rád gondoltak mint antiszemitára; ez a dumáidból egyértelműen kiderül, de, a kinek az érdeke alapján, az is benne van, hogy sunyi ármánykodó genya kis cionista vagy, ahogy az a nickedből ki is derül. Esetleg a cionista génmanipulációk terméke: GMJ, azaz genetically modified jew(ejtsd dzsíemdzsú). De akkora paraszt, hogy azt hiszi magáról, hogy magyar.
@tony zionist:

Most nem igazán tudom eldönteni, hogy Jobbikos, vagy Fideszes vagy.

Egy a lényeg! Bármelyik is legyél, inkább a saját pártod külföldi pénzeivel foglalkozz! Hidd el, találni fogsz érdekességeket.

Ezt a zsidózást meg fáj olvasni a szememnek. Én nem vagyok az, de akkor is annyira antiszemita vagy, hogy a szememben a legnagyobb szegénységi bizonyítványt állítottad ki magadról.

Neked nem a zsidóktól rossz ez az ország és az életed, hanem magadtól. A megkeseredettségtől és a kilátástalanságtól. Bízom benne, hogy ez változni fog és tudsz majd gyűlölet nélkül is teljes életet élni!
@dfcwolf: hihi, ezt kétlem! tony hivatásos gyűlölködő, anélkül nincs értelme az életének. legalábbis a blogmunkásságából ez jön le :-D
de legyen meg ez az öröme, nem vagyunk egyformák.
sajnos megint átbaxtak, kedves varánusz, de sebaj, majd '14-ben javítasz!:)
@Pipas: Bár azok lennének. Ritka békés népség vót az valamikor...
süti beállítások módosítása