Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.09. 08:49 Fabius

Fidesz: revans!

Címkék: fidesz kiadvány kampányzáró választási lista

Nem múlhat el lista botrány megtorlatlanul. Ahogy nem zárhat kampányt senki ellenkampány nélkül. Ez itt nem az a hely, ahol elbírjuk az ellenfelek szólamait, ahol legalább a tisztesség és jóízlés látszatmorzsjának őrizgetésére ügyelnénk.

Tegnap "előkerült" egy videó, amiben a Maszop online választási listáját elemzik torzított hangú delikvensek. Nem mondanám ezt váratlan húzásnak, sőt. Azon csodálkozom, hogy még a Jobbikról nem készült ilyen szösszenet a teljesség kedvéért. Ahogy a tegnapi posztban kifejtettem, szerintem minden párt rendelkezik hasonló listával. A Fideszben úgy ragaszkodnak a hosszúbájtok éjszakájának hagyományához, ahogy az utolsó pillanatban elkúró köteles szinglihordázáshoz.
Most kedvére retteghet mindenki, mert minden oldalról nyilván vagyunk tartva. Hurrá. Szar lett volna, ha felborul a magyar választási univerzum egyensúlya.

De a Legtisztességesebb Fiúk nem érték be a revansozást ennyivel. Kubatov úr megosztotta rajongóival a Fidesz kampányolás sajátos kiadványszerkesztésének titkait, tegnap pedig bemutatták, miként is kell ezt csinálni a gyakorlatban.
A Maszop tegnap Miskolcon tartotta kampányzáró rendezvényét. Gondolom azért, mert a borsodi megyeszékhely ősidők óta szoci fellegvár, erősíteni kellett a Káli Sándor vezette helyi erőket. Ám a Fidesz résen volt, és jelentősebb anyagi forrást szánt az ellenkampány kiteljesítésére. Olvasónk fényképei alapján nem érték be holmi szórólapozással. Ők komplett újságot szerkesztettek a választók "felvilágosítának érdekében.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Blikk dizájnját egy az egyben lenyúló lapocska 12 oldalon ekézi a helyi szocialistákat. Fény derül olyan titkokra, hogy Simon Gábornak van háza és kocsija, Káli Sándor pedig fizetést kap polgármesteri tisztségéért. Ők ettől luxusszocialisták. Ezen a Kobold Tamás Fidesz-KDNP polgármester regnálására emlékező miskolciak jókat vigyoroghattak. Gondolom a szomszédban lévő Mintaváros polgármestere - Kósa Lajos - albérletben lakik, ingyen dolgozik a köz javára, és motor helyett szputnyik versenybringával rója Debrecen útjait.

De a miskolciak találhattak a lapban képzelt levelet Mesterházy Attilától, kimásolt képeket a "mi éveink" videóból:

 

 

 

 

 

 

 

Habozás nélkül lefikázzák a közbiztonsági program részeként kihelyezett konténereket, amiben a nemrég alakult városőrség tagjai tartanak non-stop ügyeletet. Nem hiányozhat a középső dupla oldalról a borsodi 4 körzetben induló jelöltek promóciója sem.
 

 

 

 

 

 

 

 

Ám az igazi üzenet a 10. oldalon, a lap alján található:

 

 

 

 

 

 

 

Nyilván szükséges és hiánypótló volt ez a kiadvány, aminek egyetlen pozitívuma, hogy nem szombaton, vagy vasárnap a voksolás reggelén került a postaládákba.
Gondolom erre célzott Pokorni Zoltán tegnapi beszédében mikor kijelentette: mi nem olyanok vagyunk, mint a szocik.

* a képek mobiltelefonnal készültek, a minőségük ennek megfelelő.

36 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr261906477

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik-kormány első 10 intézkedése (lenne) 2010.04.09. 20:38:16

Ma az újságárusnál megvásároltam a Jobbik bar!kád c. hivatalos lapját. 390 forintba került. Színes, A4-es formátumú lap 36 oldalon. Sok cikk, írás, hír van benne, de ami engem a legjobban érdekelt, az a Jobbik 10 legfontosabb pontja, amelyet kormá...

Trackback: A Jobbik-kormány első 10 intézkedése (lenne) 2010.04.09. 20:37:01

Ma az újságárusnál megvásároltam a Jobbik bar!kád c. hivatalos lapját. 390 forintba került. Színes, A4-es formátumú lap 36 oldalon. Sok cikk, írás, hír van benne, de ami engem a legjobban érdekelt, az a Jobbik 10 legfontosabb pontja, amelyet kormá...

Trackback: Szavazatszonda 2010.04.09. 20:32:41

 Na, ez egy érdekes weboldal (http://szavazatszonda.hu, a Politikon Intézet égisze alatt. Hogy kik van mögöttük, ki pénzeli őket azt nem tudom.) djhambi ajánlotta figyelmembe, de kapásból leütöttem azzal, hogy kamu. A kisördög azonban ne...

Trackback: Megszereztük a Fidesz adatbázisát, ilyet csak a Rákosi-rendszerben láthattak 2010.04.09. 20:02:05

A mai napon az Egyenlítő TV birtokába került a Fidesz titkos, törvénytelen adatbázisának használati útmutatója és annak egyes részletei. Az adatbázis létezéséről egy zártkörű megbeszélésről kiszivárgott hangfelvételen beszél Kubatov Gábor, a párt igazg...

Trackback: Orbán - A bukás (Kubatov után) 2010.04.09. 18:31:26

A jól ismert Hitler utolsó napjai videóban ezúttal Orbán kétharmada a téma. Kubatovra, Kövérre és Vargára igen dühös a Vezér: A Kubatov-ügy folytatódott. A pártigazgató nevetve meséli, hogy törvénysértő módon keltették azt a látszatot, hogy elle...

Trackback: Nincs itt az idő! 2010.04.09. 18:15:47

Választás 2010. De még nincs itt az idő! Nincs itt az ideje annak, hogy megismerhessük a pártok véleményét számos kérdésben. Így nem jött el az ideje annak, hogy a választásokon induló politikai pártok állást foglaljanak a társadalom 5-10 százalékát ki...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egész jól látszanak a képek. Ha Kobold idejében divatban lettek volna már a blogok, lett volna téma elég. Sebaj, majd Nagy Kálmánék megváltják a világot. Első lépésként lesz saját buszjárata a GYEK-nek. Errefelé úgyis ez a divat.
Mondjuk a Blikk "dizájnját" nem nehéz lekoppintani, néhány alapfontot kiválasztasz, és utána érzésre beleszarod az anyagot a laptükörbe.
Bizony-bizony. Szúr ez a tüske. Elgondolkodom azon, hogy míg én a saját pénzemből fizetem a szórólapjaimat, ezek Tüskét, mag Miskolci Erőt nyomtatnak, nagyon sok pénzből.

Egyszer majd látom valamelyikben, hogy a 7. emeleti panel lakásom ajtaja lesz lefényképezve. Itt lakik az LMP-s... :)

Koboldról is lehetne mit írni.
"Gondolom a szomszédban lévő Mintaváros polgármestere - Kósa Lajos - albérletben lakik, ingyen dolgozik a köz javára, és motor helyett szputnyik versenybringával rója Debrecen útjait."

Kósa nyakig el van adósodva. Majd megszakad a szívem érte, úgy megsajnáltam a vagyonnyilatkozata alapján. :)
vastagbor.blog.hu/2009/02/13/kotelezo_kamu_felesleges
Nekem csak a szoci fellegvar dolog kommentre erett itt.
Lehet, hogy a szocik, beallva egyszer a felelotlen reklamigeretek es penzszoras soraba nepszeruek voltak az eszakkeleti, eszaki regioban, de manapsag az MSZP-nek annyi eselye sincs mint apacanak a gangbangpartin.
Akkora ott a ciganyproblema, hogy meglepodnek ha nem koronaznak meg Vonat, vagy barkit aki egy kicsit is csunyan nezett egyszer egy romara.

Amugy meg a Fidesz is bekaphatja, hogy nem megy tahosagert a szomszedba. Meg kolti a penzt foloslegesen. Inkabb nyitnanak ciganytovabbkepzot vagy ciganytemetot a penzbol.

Alairas: Autonelkuli, alberletben elo, de legalabb szinten fizetesbol elo mint bamelyik tisztesseges (:DDDDDD) kozszolga (szolga, hahaha, :DDD).
Én csak annyit tennék hozzá, hogy Orbán Viktor kinyalhatja a seggem!

Aztán égjen minden.
@Avatar: Épeszű politikus nem irat a nevére túl sok mindent, esetleg hitelt . Valahogy nem tudom elhinni, hogy ennyire csórók.
@neurotikk!: Ugye nem miskolci vagy ? Akkor tudnád, hogy talán az egyetlen, ami Káli mellett szól, hogy tett valamit ezekben az ügyekben, erősíti és megvédi a rendőrséget !
"Kósa Lajos albérletben lakik, ingyen dolgozik a köz javára, és motor helyett szputnyik versenybringával rója Debrecen útjait."

ezen konkrétan besírtam :DD
MIBŐL VAN PÉNZ A TÜSKE, AZ EGYÉNI CÍMEKRE SZÓLÓ LEVELEK ÉS EGYÉB FIDESZES HELYI ÚJSÁGOKRA?

20 ÉV ALATT TÖNKRETETTÉTEK AZ ORSZÁGOT KOTRÓDJATOK A PICSÁBA!
Kósa motorja több millióba kerül, de van autója is. Ám álljunk meg egy pillanatra a Kósa luxusvillájánál!

Az Orbán-kormány utolsó hónapjaiban Kósa felvette a 30 milliós államilag támogatott hitelt a legalább 60 milliós luxusvillájára (törvény szerint max. 50% lehetett a hitel összege). De az a villa lehet, hogy 70, 80, vagy 100 millióba került, a lényeg, hogy 60 milliónál többe. A magyar adófizetők minden hónapban 270 ezer forinttal támogatják államilag Kósa Lajos törlesztőrészletét. Minden hónapban, ennyi a 30 millióra az állami támogatás.

Ekkor történt az a csoda is, hogy Pokorni 24 millióért vett meg egy 80 milliós kétemeletes villát a Rózsadombon, szép fotót hozott róla az egyik napilap a címoldalán. De ez az ügyes tanár a tanári fizetéséből, meg pár év képviselői juttatásból 24 millióért megvette. Sikeres tanárember.
@volánrulz: A Tüskét ráadásul nem Miskolcon nyomják, hanem Békéscsabán és a hatvani HatvanOnline Kft adja ki.

Így ad munkát a miskolci Fidesz a miskolci vállalkozásoknak. Közben meg papolnak a magas munkanélküliségről, és még a minimálisat sem teszik meg ellene.
@volánrulz: Neked teljesen agyadra ment a mantrázás.
@volánrulz: "20 ÉV ALATT TÖNKRETETTÉTEK AZ ORSZÁGOT KOTRÓDJATOK A PICSÁBA!"

Akár én is írhattam volna.
Nem egy, hanem két videó is van a szocialisták adatbázis-gyűjtéséről.
És Zusclag János is bíróságon vallott erről.

A Jobbik adatbázisáról Tomcat szivárogtatott ki egy kis infót még tavaly.
@Pisti, az aragorn: akkor linkelhetnéd a másik videót
Vegyetek néha levegőt is.
A Tüske április 2.-án került a postaládákba. Lehet patásorbánozni de ez attól még tény marad.
A miskolci szocialisták 4 alkalommal jelentettek meg hasonló kiadványt
Miskolci Erő néven. Ez 16 oldalas és a Népszava mellékleteként jelent meg.
Tudtommal a Népszava sem Miskolcon van.
A kérdéses ingatlanok és házak pedig valóban joggal szúrják a helyiek szemét.
Na lehet tovább szomorkodni.
@HappyMan: úristen, szerintem most megfogtad őket :( damn.
Mondjuk azt még hozzátenném, hogy a Vörös Miskolc az MSZP fellegvára, ennek megfelelően kellőképpen egyoldalú a tömegtájékoztatás. Itt 8 éve minden szép, minden sikeres, és minden fejlődik. Pechünkre ezek a tökéletlen szavazók ezt most pont másként látják.
Nyilván ezt nagyon nehezen élik meg az itteni MSZP-s hatalmasságok akik több mint 60 éve nyernek minden választást magabiztosan. A város vezetése 1945 óta kis kihagyással ugyanazok vagy azok rokonaik és leszármazottjaik kezében van.
Ezért úgy gondolom, nem kellene ennyire mellre szívni.
Bukni is tudni kell, éppen ideje lesz megtanulni.
Én nem értem, hogy ezek miért kellenek. Na, mindegy...

Ja, mellesleg, hogy ne csak egymás vérét szívja a jónép: mókás választási stratégiai játék:
dreamjob.hu/game
@volánrulz: Most sajnálom csak,hogy bezárt a Lipót...
@kovi1970: Ha lenne egy önnálló gondolatod...
@HappyMan: Apró villa,Boldvai,Szilvásy,Hagyó,
Hunwald stb
Kérdés, mit akar valójában Orbán Viktor?

A választ talán úgy érdemes megfogalmazni: kézben és langynemzeti altatásban tartani a magyar útra visszavágyókat, a haza szabadságát kivívni akarókat. Azaz folytatni a mellébeszélést, a nemzetiszínű retorika mögött megbúvó birodalomépítést, a tőle különböző jobboldali pártok bedarálását, nehogy olyasmi történjen, ami Soroséknak (na meg a Likudnak) nem tetszik.

Kijelenthető: ma Magyarországon jobboldali ember nem szavaz a Fideszre!
@Hebegő: Ugye nem miskolci vagy ? Itt is sok a szar , nem értünk egyet mindenben velük , itt is sumákolnak , de a közbiztonságért tettek és kiálltak a rendőrkapitány mellett ( amikor cigánybűnözésezett ) Egyébként egyik kutya, másik eb !
Aki a kampány alapján formál véleményt, és dönt hogy kire szavaz, sikeres ember nem lehet.
@Lev Menachem: Részben igaz , de az az ember mennyire sikertelen, aki a kampány ELLENÉRE (vagy hatására) még mindig nem tudja hogy kire fog szavazni ?
@kíváncsivagyok: Ha elolvastad tudnod kell, ha nem tudod nem vagy miskolci. Egyébként az eredeti posztra reagáltam mely szerint fölösleges farkast kiálltani, ha magunk is azok vagyunk.
@kíváncsivagyok: Tenyleg nem vagyok miskolci, csak erdekelt rokoni korokben.
Altalanossagban a politikusmarketingrol akartam velemenyt nyilvanitani, ha veletlenul egy konkret szemelyt aki tenylegesen tett is a dolgok erdekeben sikerult becsmerelnem attetelesen akkor komolyan elnezest kell kernem.
Az egyeni teljesitmenyt szeretnem elismerni a kicsiny szemelyem reszerol, a marketinges altalanositast pedig elitelni. Bocsanat ha tevedek.
Komolyan.
Ha ez a Kali komoly es megbizhato ember, valasszatok meg.
Cimketol fuggetlenul.
@volánrulz: Ha talán konkretizálnád, hogy kire gondolsz. Merthogy nagy volt ám a forgalom a damaszkuszi (és a bankpénztárakhoz) vezető úton.
Nehéz most még megítélni, hogy ki volt a nyerő. (Látszólag az SZDSZ és az MDF semmiképpen, de szerintem éppen ellenkezőleg, ők tudtak leginkább időben belenyúlni a közös pénztárcába, aztán amikor megtelt a persely, hagytak francba pártot, csapot-papot. Nem fognak éhen halni a Bahamákon.)Az otthagyott ("drága") tagság meg csak bámul, mint meszes a matinén
@Lev Menachem: Teljesen igaz. Aki a kampány kezdete előtt nem döntötte el, hogy hova fog szavazni, az kevesebb kárt okozna, ha nem is menne el. No de állampolgári joga (mint az adóelkerülés.)
süti beállítások módosítása