Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.04.02. 08:00 Fabius

Zugló: a céltáblának való vidék

Címkék: kampány mszp fidesz zugló idióták

Mit kell csinálni, ha választókörzeted képviselői megszívott orrukból gyűjtött vastag, sűrű és zöld turhával köpködik egymást? Félre nézni? Úgy tenni, mintha ez a kampány és választási kultúra része volna? Esetleg lemenni a játszótérre, és szétválasztani őket két saller kíséretében, mint a taknyos kölyköket szokás? De mit tehetünk, ha már a postaládából is az ő váladékuk bugyog kifelé megállíthatatlanul?
Hívjuk ki az ANTSZ-t, hogy takarítsátok el a hányásukat bazzeg a picsába már, mert mi bizony bele nem nyúlunk? Kis magyar kampányvalóság, 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

Budapest, 22. OEVK Zugló.

Piros sarokban a Vas megyei fiktív tagokat beléptető botrány egyik főszereplője, a Hagyó-Zuschlag vonalon mozgó Tóth Csaba. Aki érzékeny lelkén viseli a zuglóiak sorsát, ezért úgy gondolta éppen ideje egy apró, ám annál figyelemfelkelőbb cédulát elhelyezni a minden kerületi postaládában: (kattintásra a képek nagyobbak lesznek)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Narancs sarokban a kerület egyik önkormányzati képviselője, Kulcsár József (KDNP) mérkőzik ellenfelével meglehetősen hasonló módon. Ugyan azon a napon, azonos kézbesítőtől landolt az ő irománya is a ládikákban:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cukorborsók! Mi a lófaszt akartok ti tőlünk ezzel ez egymásra hányó stílussal? Annak tükrében kérdezem ezt, hogy a kerület költségvetését csak ezt megelőző hányásorgiák, és szarpaskolások mellett voltatok képesek elfogadni, ezerkétszázhuszonharmadik nekifutásra.

Eddig a közintézmények működését lehetetlenítettétek el, most meg az orrváladékaitokat kerülgessük, mert lassan több lesz belőle szerteszórva, mint kutyaszarból a játszótéren? Ezen nem segít a besúgósdi, se a smúzolás, se az, ha Balázs Fecó kampánynarancsai úgy szállnak az Őrsön, mint homok a szélben. Felőlem lehetnek gondosan, alá-felé rendeltségi viszonyaitokat tükrözve kirakva a plakátaitok, vigyoroghat a háttérben Orbán Viktor három emeletnyi méretben, leszarom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De megsúgom, leszarja a rögtön ítélő nyugdíjas kórus is, akiktől a "mit'képzelnek ezek a mocskosok" volt a legfinomabb szólam a környéken. De nem érdekli a gyerekeiket kerületi óvodákba, iskolákba, egészségügyi intézményekbe hordó választókat sem. Nyomulhattok liftreklámokon, troli megállók oldalán, lehet tele veletek az összes villanyoszlop és óriásplakát, az embereknek a töke tele van a hozzátok hasonlókkal.
Felesleges itt és most egymásra mutogatni, hogy nemén'vóttam. Olyanok vagytok, mint az egyszeri ember, aki maga köré szarik, és fél lábon ugrál, hogy nehogy belelépjen. Pitiánerségetek példátlan, leülhettek, árulkodásból ötös.

Tóth Csaba a jövő képviselője lenne. Kulcsár József rendet akar Zuglóban és az országban. Mi zuglóiak meg azt akarjuk, hogy menjetek ti a felköhögött véres váladékotokkal a picsába!
Mert így se érdemi képviselet, se rend nem lesz.
 

38 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr811888481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lásd(elsôre): Bëlga–Politikus 2
Helyes a dörgés, de mi a picsát lehet csinálni? Ha karóba húznád őket, akkor annyit kapnál értük mint egy rendes emberért...
@azigazivideki:
Héhó politikusok
Hogy van a k...va anyátok?

Éljen Zugló, Törökőr!
Ezek után még menjek is el szavazni, de ki a búbánatra? (akár most, akár ôsszel az önkormányzati választásokon)
Feltételezem, Zuglóban sem csak ebből a két jólfésült parasztgyerekből lehet választani. Ott a Jobbik, gondolom ott az LMP, talán még egy Civil Mozgalomra is jó volt a v.körzet... utána kéne néznem, ne nincs kedvem.

Lassan el kell jutnunk oda, hogy nem csak a maszop meg a fityisz a Párt, hanem van sok más is. És jó lenne, ha a magyar szürke végre leszokna arról, hogy megszokásból ikszel. Tessék szépen mindenkinek venni a fáradságot, és keresni egy olyan bandát, ami neki tetsző nótát húz. Ja, és persze nem besz0pni a két nagy klán "neszavazzá' kicsipártra mer' neméri meg" moslék dumáját.

Amúgy remek post. :)
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

LMP, Jobbik választható alternatíva, MDF nem tudott jelöltet állítani. A többit most keresem.
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Gondolom a postolónak az a baja, hogy bárki is kerül nyerő pozícióba az Önkormányzatban, akkor is ott lesznek ezek a taknyosok és ahogy írta "a kerület költségvetését csak ezt megelőző hányásorgiák, és szarpaskolások mellett lesznek képesek elfogadni, ezerkétszázhuszonharmadik nekifutásra."

Magyarul tökmindegy, hogy van-e alternatíva, amíg az ilyenek pozícióba kerülhetnek, addig torkon van szarva az egész...
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

Ezt én is tudom, de:

- MSZP: leszerepelt az utóbbi 8 évben
- MDF: az ország elsô kiárusítói, most meg mindenki k...-ja a hatalomszerzés érdekében (incl. SZDSZ)
- Fidesz: biztos befutó, de a 2/3-adtól azért kicsit fázok
- Jobbik: elsôre szimpatikusnak tûnhet a szövegük, de jónéhány témában erôsen eltérnek a normális felfogástól (ld. multik haza)
- LMP: lehet más, de aki elhiszi, hogy tényleg lehet, az nagyon naív

van még Munkáspárt (ha-ha)

esetleg a Civil Mozgalomban igazad lehet, de azt mindketten tudjuk, hogy az esélyük kb. egyenlô az LMP-vel vagy Thürmerékkel

no, akkor most kire is???
Tudnám, hogy mi a faszom köze van egy kerületi költsgévetés megszavazásának ahhoz, hogy ki legyen a választókerület országgyűlési képviselője.
@boylepke: teljesen egyetértek Veled!!!
@boylepke: Így valahogy.

@Sanya75:

Megnéztem, egyéniben négy lehetőség van:

Kulcsár József - Fidesz
Tóth Csaba - Mszp
Czeglédi János - Jobbik
Hámori Zsolt - LMP

MDF, Civil mozgalom és egyéb egyesülések nem állítottak jelöltet.
Ennek, és a fentieknek tükrében tőlem az LMP kap egy voksot első körben. Aztán meglátjuk.
@Fabius: okos választás!

otthon én is ezt fogom tenni.

pedig a jelöltjük "cigány" (igaz a tanultabb, értelmesebb fajtából)!
@Fabius: Bp.11 körzet LMP.
nem akarom sem a FIDESZ-t,sem az MSZP-t!
Bár nem Zuglóban élek, volt szerencsém személyes benyomásokra szert tenni abból, ahogy itt intézik az ügyeket. Ha rám hallgattok, egyik turhagépre sem szavaztok. Itt valóban érdemes lehet megpróbálkozni az LMP jelöltjével: már csak azért is, mert a legkevésbé tűnik félelmetesnek. Sok szerencsét!
@Fabius: @Komponista:

jól hangzik, remélem, elég szavazatot kap elsô körben, mert ha nem, maradnak a "turhagépek" :(
@Fabius: a végén még LMP aktivista leszel ;-)) mondjuk helyben én is őket választom elsőre, akármennyire csóválom a fejem ...
ha bejutnak négy évük van ellenzékben a következetes, előremutató, elfogadható politizálás bizonyításra, mindemellett nem zavarják a tényleges kormányzást. aztán meglátjuk.
@Sanya75: mindenkinek annyi esélye van, amennyit adsz nekik. ha azoknak csak a fele az LMP-re, CM-re szavazna, aki azt mondja, hogy jó-jó, de elvesztegetett szavazat, ezért mégsem, simán 10% fölött lennének. Nem azt kell nézni, hogy ki az esélyes, hanem azt, hogy Neked melyik tetszik a legjobban, és arra szavazni. Mert ha nem ezt teszed, egy kicsit utálni fogod magad.
@úriparaszt: No attól vagyok kurva messze :-D
Sokkal inkább a körülmények alakulásából fakadó döntés ez. Ha ebből a négy jelöltből kell választanom, akkor ez van. A turhagépek kilőve, Jobbik nálam nem opció, LMP meg próbálja összekapni magát, és hatékonyabb politikát képviselni.
Mert az első én leszek aki valagba rúgja őket, ha valami nem tetszik.
@Sanya75: "esetleg a Civil Mozgalomban igazad lehet, de azt mindketten tudjuk, hogy az esélyük kb. egyenlô az LMP-vel vagy Thürmerékkel"

Értem amit mondasz, de sosem értettem, miért gondolkodik így mindenki. A választás nem bingóverseny: nem azt kell eltalálni, hogy ki fog nyerni, hanem arra kell ikszelni, aki szimpi. Ha az történetesen egy 1,5%-os törpepárt (mint pl. az MSZP 4 év múlva :D), akkor arra. Ki tudja, hányan szavaznának a kisebb pártokra, ha nem lenne az a cél, hogy "az esélyesre" szavazzunk. Mint írtam, a két nagy klán "neszavazzá' kicsipártra mer' neméri meg" baromságát nem szabad elhinni.

A Jobbik is csak egy törpepárt volt pár éve, és hol tart most? Félnek is tőle rendesen...

@Fabius: Köszönöm a gyűjtést! :)

@boylepke: Igen, sajnos értem és átérzem a problémát. A szülővárosomban is épp ez a helyzet, acsarkodik a helyi fityisz és a helyi maszop, totálisan alárendelve az országos pártpolitikának és a piti személyes érdekeknek a város ügyeit, komoly károkat okozva ezzel.
@felician: @Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

igazatok van abban, amit az esélyességrôl írtatok.
Remélem, többen is így gondolkodnak és el is mennek szavazni.
mér nincs olyan rubrika a válazstási szelvényen, hogy: egyiket sem választom!????, mert akkor legalább mérhetô lenne pontosan a pártok elutasítottsága is. mert most, akinek herótja van az egésztôl, az nem megy el szavazni és ezzel csak a valamelyik párt malmára hajtja a vizet akarata ellenére is. és még az a véleménye sem jut érvényre, hogy ezek közül nem tid, nem lehet választani senkit. bár: ki megy el ma politikusnak? akinek van jó szakmája, megélhetése, boldog és erkölcsös életet él?
ugye? ugye!
nem barátocskáim, nem nem!
nem Lehet Más a Politika!
mert ha más lenne, az már nem is politika lenne. aki másként csinálná, az már nem politikus lenne.
NLMP!
szavazz a NLMP-re!
írd rá a szavazólapra és ikszeld be az összes rubrikát, vagy rontsd el valahogyan, jelezd, hogy nem lehet(sz) más.
téllegmá: politika nélkül mi lenne velünk?
ha csak technológia-metodikai értelemben fognánk föl egy ország üzemeltetését?
miért kell feleslegesen apparátust fizetni azért, hogy kemény munkával elkommunikálgassák a zemberek pénzét?
jah, persze ahhoz gondolkodnia kellene minden pógárnak, az meg ugye kemény meló, néha végig kellne gondolni dógokat, szembenézni kellemetlen szitukkal, meg megoldani valahogy a problémákat. de hát az qrvamelós!
sakkor meg hogyan élhetném a kisszerû, szánalmas és végtelenül ostobán kényelmes életemet, hagggyatokmá, különbenis a személyiségjogaim, meg minden. persze, amikor meg nem minden ánuszig tejfel, akkor meg megy a hôbörgés, lakosságifórumozás, barikádozás, gárdázás, melegfelvonulgatgatás, fórumokrakeresetlenvéleménybehányás, megafaszomtuggyamiminden.
a sok dilettáns (szintén belga, végigcopirájtba tartva!) meg mi csinál.
hírek jönnek, hírek mennek, én meg kommentálom. mi?
na ez.
amúgy: mindenjó.
és mindenkineka...
pámára
vb
kiscsillag: választási az a szelvény
kiscsillag kiscsillag: nem tud az
Erre mondom én, hogy Lehet Más a Politika...

Pont a zuglói jelöltünk adta le leghamarabb a cédulákat. Van alternatíva...
@azigazivideki:

Az megy el politikusnak aki tenni akar a mai politikai posvány ellen. Aki elhiszi, hogy tud tenni és a tenni akarása átragad majd másokra is. Ez az én véleményem belülről,

Én is vidéken élek egy nagy városban. Az ország egyik legsanyarúbb sorsú régiójában. Informatikus vagyok és a környékhez képest jól keresek. Ezt csak azért írom le, hogy leromboljam a tévhitet, hogy aki a politikával foglalkozik az lopni akar...
Ne hasonlítsuk már össze a CM-et az LMP-vel. A Civil Mozgalom egy, már a nevében is hazug, családi párt, egy igazi médiahekk, hirdetésben összeszedett képviselőkkel, emailekből összelapátolt "programmal". Az ötleteik között van olyan, amin el lehet gondolkozni, de a többségük demagóg, politikaellenes marhaság. Az erkölcsi mércéjükről csak annyit, hogy most ítélte el őket az OVB, mert törvényellenes szavazóvándorlásra biztatják a választóikat. A CM normálisan gondolkozó emberek számára nem opció.
@dfcwolf:

Azért azt lássuk be, hogy a te példád nem tendencia, hanem kuriózum. Viszont ha tetszik kvázi példa arra, hogy egyrészt lehet foganatja mikor a blogger ugat valamit, meg annak is ha a politikus leereszkedik a plebs közé vitázni, érvelni, ahogy te teszed itt hónapok óta. Nyugodtan követhetnék a példádat más pártok képviselői is. :-) Talán nem volna haszontalan.
@Fabius:

Kösz! Hátha nem kuriózum, hanem tandencia lesz... :)
@dfcwolf: a közeljövőben nem várok ilyet, generációváltás...már megint, a fene egye meg. :-|
@úriparaszt:

Az biztos, hogy a Parlamentből nem fogok írkálni nektek. :) Pedig az lenne ám a szokatlan! :)
@dfcwolf:

Nem, az valóban Lehet(ne) Más :-))
Élő tudósítás, online paparazzi képek unatkozó képviselőkről....Hogyhogyhogy? Kamerás mobil!, hülye vagy? :-D :-D
@Fabius:
Az igazán jó lenne! Nem is azért nem fogok írkálni mert nem akarnék. Nem leszek a szavazólapon. :(

Pedig nem is elvetendő ötlet. Lehetnék egy álruhás Zorró. Senki sem tudná ki fényképezte le alvás közben, és töltötte a netre... Még nevelő ereje is lehetne. :)
@dfcwolf:

Tudom, követtem az eseményeket. A megyei listához is csoda kéne :-/
@Fabius:
Azt nem is erőltettem. Az ősz érdekel engem nagyon.
@dfcwolf: engem pedig tavasztól-őszig érdekel nagyon :-) igazi kihívás a befutó pártnak. ha nem csinálnak semmit azé', ha meg csinálnak akkor amazé'
Én úgy vagyok vele, hogy Fidesz. Most má nincs IMF szirszar, meg egyebek, tessék letenni az asztalra, és nem elkúrni.

Összeborulásra semmiképp nem adnám a voksom. 4 dilettáns egyrakáson, az üzleti életben mind mind elintézett csomó embert.

LMP... Hát a szakadások miatt nem épp a legjobb, de ez lenne a második választásom.

Jobbikot kihagynám. Nem szimpatikusak.
@Joci2800480:
"Most má nincs IMF szirszar, meg egyebek, tessék letenni az asztalra, és nem elkúrni. "

Jóember, hol élsz, szatyorban? Az elkúráson már rég túl vannak. Nincs IMF szirszar, tehát szabadon és mérték nélkül eladósíthatták az országot. Ükunokáink is fizetni fogják.
süti beállítások módosítása