Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.11.06. 09:34 Fabius

Vida, a nemszakállas nemhazudós

Címkék: fidesz korrupció vida ildikó l simon lászló kitiltási botrány

Mindenki nyugodjon le a picsába!

Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak.

vida-amerika.jpg

Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és este? A magyar kormány ilyet nem csinál, akkor se, ha néha mégis így látszik. Senki nem hazudott, az ilyesmit kommunikációs nehézségnek szokás nevezni mostanában, meg amúgy is: Vida nem szakállas és semmilyen egyéb módon nem hasonlít L. Simon Lászlóra. Teccikéteni? Nahátakkor! Lemondani? Kinek, miről, de legfőképp miért?

- Vidának, mert bábnak használják a Nemzeti Bábszínházban?

- Vargának, mert ha egy gazdasági miniszter ennyire nincs képben, akkor ez a minimum?

- Úgy általában mindenkinek a Fidesz holdudvarából, mert szabadon forgatható bunkósbotnak, fogdmeg-csibésznek nézik az adóhivatalt?

- Orbánnak, mert az egész ott zajlik az orra előtt, és kurvára nem tesz se a saját, se az ország renoméjának helyreállításáért semmit?

Ilyenekért itt nem kell lemondani, mert ezt mi így szeretjük. Sőt, akarjuk. Mi több, erre felhatalmazást adtunk idén háromszor, úgyhogy nem kell itt felakadt szemekkel poltpéterezni sem. Tudtuk, hogy az első kormányzás alatt is összehozták a bulit, akkor Varga Tamás csalta az áfát és Simicska APEH elnök nem sietett ezt észrevenni. Tudtuk, hogy a fideszes holdudvarhoz úgy tapad az áfabiznisz, mint Mindenórás Tábornokhoz a piros-kék csíkos focinézős ing, levehetetlenül.Tudtuk, hogy Horváth András minden valószínűség szerint igazat beszél.

Akkor most mit háborgunk? Azt kapjuk ami benne volt a borítékban.

Hogy ezt most már a világ is látja, és nem megy el mellette szó nélkül? Ugyan kérem, megvívjuk mi a magunk harcát a kirakatunkat leköpködő amcsikkal, ejrópaiakkal, és minden marad a régiben. Varga és a kormány majd tovább hazudik, L. Simon elmondja ki nem szakállas még. Viktor eljátssza, hogy ő tulajdonképpen egy tehetetlen gyenge pojáca, aki nem lát, nem hall, nem nyomoz. Vagy legrosszabb esetben hallójáratba feszített mutatóujjakkal ordítva lálálázik, hogy nini, én egy ilyen bohém fickó vagyok, persze, hogy nem hallottam a holdudvarom talicskáinak nyikorgását, amikkel szétlopták az országot.

799 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr896869271

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nemzetközi helyzet ismét fokozódik! 2014.11.07. 10:06:46

Orbán úr pedig kioszt pár sallert a parlamentben. Filmelőzetes!A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jöttem:

Tessék fiam, mégegy statisztika csak neked.

Eurostat adatok, google data explorer:

Államadósság EUR-ban:

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_mio_eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

2002: 40.5171 Billion EUR
2010: 78.3691 Billion EUR
2013: 77.6595 Billion EUR
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): ja, te már az USA bizonyos államában jártál elemibe, s nem tudsz kézzel írni...részvétem.
Azt azért el kell ismerni, hogy ma mindenki megdolgozott a pénzéért a kubatov-csapatból... a másik oldal meg baszott termelni a gdp-t...
@jöttem: Nyugi. :)

Megvannak a Fidesz új szóvivői

Kinevezték a kormánypártnál az új szóvivőket. A Fidesz-frakciónál Dunai Mónika és Tuzson Bence, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetségnél pedig Dódity Gabriella kapta ezt a feladatot. Kocsis Máté kommunikációs igazgató javaslatára Orbán Viktor pártelnök és Rogán Antal frakcióvezető nevezte ki őket.

hvg.hu/itthon/20141106_megvannak_a_fidesz_uj_szovivoi
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez a kép mindent elmond.
Itthon a saját zombijaiknak arcoskodnak, közben meg:)))
hvg.hu/itthon/20141106_Foto_Testbeszed_az_eletunk__amikor_Lazar
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Szólíts csak nyugodtan heterónak, semmiképpen sem szeretném elvenni tőled a homo titulust, te vagy a doktor, Phd&habilitált magántanár, a főnök seggének nyalásában.

A buzi az egy rang, azt jelenti: más.
Én nem vagyok más, de kinyilatkoztatásod alapján ezt te másként gondolod. Szóval aki más, az buzi. Rendben. Te másként gondolkodsz mint én - ez kiderült - szóval akkor te vagy a buzi! Érted? Nem, ugye?
Te komolyan tanár vagy, ekkora aggyal nem hiszem. Ne hencegj!:))
@Gábris szomszéd: mert te embertelen tanok/ideák propagálója vagy, ezért kell ezt jelezni mindig... de preferált pártod kenyéradó gazdáinak is kellemetlen ez a társaság már... ma nem jött körlevél?...
@jöttem:
Te ezen tudsz röhögni?
Biztosan nem! Semmi kabaré, csak gyalázat.
@Gábris szomszéd:
Gondolom, hű elv- akarom mondani nertársak. És őrzik a zongorát! Szakmailag ez roppant fontos. :)))))
@Knósszosz:
Bármikor. Per pillanat a zongoraőrzésen szórakozom hangosan.
@Habakuk000: ja, csak itt kurvára nem erről van szó, hanem a szokásos fidesz tempóról. Olyan törvényeket gyártanak szakmányba, amik biz. versenytársakat kurvára büntetnek, kivéreztetnek, másokat meg helyzetbe hoznak. Tehát megint nem a teljesítmény számít, hanem a haverok.
Csak a (maffia) család.
Tehát nem az történik, hogy akkor semilyen bolt nem lehet nyitva vasárnap, hanem az, hogy csak azok a boltok, amik nem cba vagy coop.
@bölcsbagoly: anyád picsája... ha idegen kifejez3st használsz, nézz utána, faszkalap... mert csak bohó ot csinálsz magadból (eddig csak fidesz-bérenc voltál... azt lehet pénzért/anyagi javakért tenni... de ez, b+, ez nagyon kellemetlen... írd: neheztel, az is érthető... )
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"_A Fidesz pedig visszavásárolta az elherdált MOL részvényeket többek között, és kifizette a Bajnaiék által felvett IMF adósságot, és még így is 76%-ra csökkentették az államadósságot._"

Ne éld nagyon bele magad.

Amit visszafizettek, azt abból a valutatartalékból tették, amit még a Gyurcsány-Bajnai idejében halmozott föl az MNB Simor vezérlete alatt.
Az elherdált MOL részvényekről neked fogalmad nem lehet, mert azokat éppen most herdálják. Amiről te beszélsz az az INA-ban való részvétel lehet, de az meg megint egy gennyes ügy, ezért nem is járt mostanában Hernádi Abbáziába, ha úgy tetszik Opatijába pihenni. A jövőben sem nagyon teszi.

A számok és a számolás terén van mit pótolnod, a tartóidtól kérj hozzá segédletet... százalékszámítás, helyi értékek, numerikus karakterek. Van még algebra is, de azzal majd akkor foglalkozunk, ha felegyenesedtél a hátsó végtagjaidra és a gerinced is veszít a kényszerűen görnyedt tartásából.

Ellenben a mai béredet megszolgáltad, mehetsz a kasszához. Kubatov fizet vagy Fricz? ...bár mindegy is.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló

Államadósság 2010. év Fidesz által átvett
79.6%
Nem 82.2 + 24.3 %
Máskor gondold meg, hogy mit írsz le, ne hidd, hogy nem elleőrizzük le a számokat.
@Sir Bates dö Hól: Ezt sem így látom és körleveleket sem szoktam kapni.
@Sir Bates dö Hól: Mondjuk az jó lenne ha a világon én és az eszméim lennének az "embertelenek". :(

What We're Leaving Behind

youtu.be/6K5qBGBEE_c?list=UUZaT_X_mc0BI-djXOlfhqWQ
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Na figyelj te blöff huszár!
Hogyan lehet az, hogy az államadósság jelenleg 85% körül mozog?
Te tudod, hogy mire ment el a manyup pénz?
Egész pontosan megírom.
2011.március 31-én 2.945.3 alap
Felhasználások
- államadósság törlesztésre -1.775.4
- költségvetés folyó kiadásokra - 528.8
- árfolyam veszteség fedezetére - 281.2
- költségvetés visszafizetés + 70.0
és egyéb, jelentéenynek nem minősíthető felh.
A manyupból törlesztésre felhasznált forrás mellett hogy-hogy nem csökkent az államadósság.
Az 528.8 milliárdot eltapsolta a kormány a folyó kiadásokra, ha ez nem lett volna, további hitelfelvételre került volna sor.

Más.
Miért az MSZP felelős a privatizáció miatti elherdált nemzeti vagyonért?
Mely pártok voltak a rendszerváltás után kompetensek a privatizáció végrehajtásában?
Különben is az akkori privatizációból részesültek sima állampolgárok is.
Arról miért nem szónokolsz, hogy jelenleg a nemzeti vagyont egy pár személyből álló érdekcsoport síbolja el?
Basszátok már ki innen ezt a hülye baglyot, bűzlik a szoba az izzadságától, annyira erőlködik, enyhe szarszagot is érezni, legalább használna valami dezodort.
@jaegtoer: gondolom a hidfo.neten vagy az ororszország hangján hiába keresném... meg a körímélbe sem tették be... (amilyenek ott a brénsztormingolók, ha a "SZIGORÚAN TILOS LINKELNI" megjegyzéssel küldik el, ezek akkor is berakják olvasatlanul... nem ismernek fel minden szóképet:-)...)
@DarthVader:

Ezzel a kéréseddel közvetlenül Boli TermiNádorhoz kell folyamodnod. Baszási...pardon, bocsánat kibaszási jogkörrel Ő van ideiglenesen felruházva.
@Gábris szomszéd: az általad preferált tanok generálták ezt is... de ezt sem érted vagy, ha igen, tagadod... muter csuklani fog, ha folytatod... csak szólok...
@DarthVader:
Ne akard kizárni @bölcsbagoly: -t. Ó a legműveltebb, legmagasabb iskolai végzettségű az itt kommentelő fidióta trollok között.
Azért nem semmi tudása lehet, ennek a madárnak és még szórakoztató is.
Témavezető/opponens/doktori bizottsági tag, sőt még biológus is.
@Sir Bates dö Hól: Na ja. Odamentek demokráciaéllovasék, aztán, 13 év után hogy hogy nem minden csak rosszabb lett. De legalább neked könnyű a helyzet, hiszen ezt is én és a "tanaim" generálták. Magyarázat kipipálva.:)
Milyen kár, hogy nincs igazad. Ha meg lehetne akadályozni ártatlanok ezreinek halálát még anyuci csuklását is bőven bevállalnám érte.
@Sir Bates dö Hól: Én mindig örülök neki, amikor a fősodratú médiákban csupa igaz dolgot olvashatok, főleg az orosz-ukrán konfliktusról. :)
Ezt mindig is sejtettük.

Nagyon jól jár a brit gazdaság az európai uniós társállamokból, köztük a közép- és kelet-európai EU-tagországokból érkezett munkavállalókkal, akik milliárdokkal többet fizettek be a brit költségvetésbe, mint amennyit a szociális ellátó szolgálatoktól igénybe vettek - áll abban a szerdán Londonban ismertetett átfogó elemzésben, amelyet két egyetemi professzor állított össze a bevándorlás költségvetési hatásairól.

Christian Dustmann és Tommaso Frattini, az egyik neves londoni egyetem, a University College London (UCL) kutatói 51 oldalas tanulmányukban kimutatták, hogy a külföldi EU-munkavállalók 2001 és 2011 között több mint 20 milliárd fonttal (csaknem 8 ezer milliárd forinttal) járultak hozzá a brit közfinanszírozási rendszer bevételeihez.

Mindemellett olyan mennyiségű és minőségű produktív szaktudást hoztak magukkal, amelynek oktatási költsége összesen 6,8 milliárd fontjába került volna Nagy-Britanniának - áll a Királyi Közgazdasági Társaság (Royal Economic Society) The Economic Journal című folyóiratában megjelent elemzésben. A szerzők kimutatták azt is, hogy a vizsgált évtizedben a 15 régebbi EU-tagállamból érkezők 64 százalékkal, a 2004 óta felvett közép- és kelet-európai uniós országokból Nagy-Britanniába települt munkavállalók 12 százalékkal több adót fizettek be a brit költségvetésbe, mint amennyit onnan szociális ellátás formájában igénybe vettek.

Az elemzés kiemeli emellett, hogy a más EU-országokból betelepülő munkavállalók 43 százalékkal kisebb valószínűséggel folyamodnak állami szociális ellátásért vagy adókedvezményért, mint a brit lakosság, és 7 százalékkal kisebb eséllyel élnek rászorulóknak fenntartott szociális bérlakásokban. A 2000 óta érkezett uniós bevándorlók átlagosan jobban is képzettek: 2011-ben, a vizsgált időszak utolsó évében a közép- és kelet-európai EU-tagállamokból érkezők 25 százalékának, a többi uniós társállamból betelepülők 62 százalékának volt egyetemi végzettsége, miközben az egyetemi diplomások aránya a brit lakosságon belül 24 százalék.

A keleti EU-tagállamokból érkezők körében különösen magas, 81 százalékos a foglalkoztatottsági ráta; a Nagy-Britanniában születettek esetében 70 százalék ez az arány - áll a UCL kutatóinak elemzésében. Az EU-bevándorlás mára a brit belpolitika első számú vitatémájává vált, és az uniós társállamokból - főleg a közép- és kelet-európai EU-tagállamokból - érkező munkavállalók nagy száma a legfőbb hivatkozási alapja az unión belüli szabad munkaerőmozgás korlátok közé szorítását szorgalmazó kormányzati megnyilvánulásoknak.

www.aberdeenimagyarok.co.uk/cikkek/kiszamoltak-nagyon-jol-jar-bevandorlokkal-brit-gazdasag
Tízezrek vonultak az utcára az internetadó ellen, a résztvevőkről pedig sokan, sok helyen elmondták, hogy nagy részük olyan, aki politikailag eddig kevésbé vagy egyáltalán nem volt aktív, és akikkel más pártpolitikai rendezvényeken nem lehetett találkozni.
A Maven7 Hálózatkutató Zrt. kutatói azt próbálták meg felmérni, hogy van-e átfedés a netadó elleni tüntetés résztvevői és a politikai pártok támogatói között. Ehhez pedig a Facebook statisztikáit használták: összevetették a pártok posztjaira adott lájkok kommentek mennyiségét, gyakoriságát a tüntetés fanpage posztjaira adott lájkokkal és általa meghirdetett eseményekre érkezett visszajelzésekkel. A felmérés anonim volt, a Facebook statisztikáját alkalmazta.

„Összességében a tüntetés olyan tömeget mozgósított, amely korábban nem volt aktív politikailag az interneten, legalábbis nem tudott azonosulni egyik párt mondanivalójával sem. A tüntetés szervezői egy olyan réteget tudtak megszólítani és aktivizálni, amely tagjait a pártpolitika (eddig) hidegen hagyott. A tüntetés résztvevői számára csak a Jobbik emelkedik ki mint preferált párt. Ugyanakkor a pártok közül az Együtt-PM pártszövetség támogatói tudtak leginkább azonosulni a netadó-ellenes megmozdulással" – írják.

index.hu/belfold/2014/11/06/mit_mond_a_facebook_a_netado_elleni_tuntetes_resztvevoirol/
Írogat a sok munkásőr.
@Gábris szomszéd: Nem kell új milláról álmodozni! Vagy mégis született egy új hatfős szervezete?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ne fáraszd magad, fölösleges, ezeknél sokkal jobb hamis statisztikákat tudok neked csinálni seperc alatt excelen? kell neked? azzal azután flangálhacc a haverjaid között, hogy melyőtök a nagyobb lúmen?

te bizonyosan megkahatnád a világ legmnagyobb sweggfejének járó Nóbel pótdíjat ami egy aranyozott lófasz a matolcsi már ismeri közelről azért nem tud hajlongani és leűlni

brühüyyy

szerencsétlen dilinyós vagy bucika
@bölcsbagoly:
idefigyuzz bagolyka, te érted mit jelent "apprehend"???

vagy csak akartál használni egy idegen szót ...amit te magad sem értesz

tudniilik a magyar állam és egyetlen idióta képviseléője sem (minielnök beleértve a szarba) nem kompetens az IMF apprehendálására...amit csináltak kibaszás és időhúzás de az meg nem apprehension

szóval tanulj szorgalmasan nyelveket

apprehend: seize,arrest,/perceive (by interllect or by senses), /understand, anticipate with fear, latin: lay hold of

namost hogy ezek közül melyik amelyik -szerinted- ezt jelenti akkor megapprehendállak és bedoblak a dugába

add vissza az óvodai étkészletet

brühüyyy
@bölcsbagoly:
hókusz pókusz meg a csilicsalabácsi csodái?

carpe diem

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
Jó reggelt! Lemondott már? Nem?

www.tubewatcher.tv/182

Addig nézzétek meg ezt
@avanivi:
'reggelt!

4:08-nál az melyik város(ka) lehet? Van valami ötleted?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: hali:) látom még mindig kukorékol a szomszédban a kakas :)
@fzs.1933: Nemtom de szép :)
Tegnap nem volt időm követni,végül sikerült lenyírnod a füvet ?
@avanivi:
kedves tőled, hogy szíveden viseled nehéz életem történéseit!
Nekem, a kormánnyal ellentétben vannak sikereim!
fzs.1933 jobban teljesít! Megcsináltam!

:)
De most megyek, ébresztem a kölköket. Meg reggeli, meg pakolás, meg edzés, meg ilyenek. Valamikor kora délután visszanézek.

Addig is
Szép napot!
@jaegtoer: @Rodeo36: @Mariann19:

Ezt szeretem az ostoba Gyurcsány seggnyaló bandában..

Az MSZP csicskák szövegelnek, link és tény semmit.

Az arcukba tolom jóindulatúan az Eurostat adatokat, google data explorerrel, és hamisítványnak nevezik.
Azt az adatsort, amit az EU is és a hitelminősítők is használnak.

Nekik csak az MSZP-s statisztika tetszik, amit Gyurcsányék gyártanak jó pénzért..

Ostoba MSZP csicskák.

Itt a valóság linkekkel:

Államadósság EUR-ban:

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_mio_eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&idim=country_group:non-eu&ifdim=country_group&hl=en_US&dl=en_US&ind=false

2002: 40.5171 Billion EUR
2010: 78.3691 Billion EUR
2013: 77.6595 Billion EUR
@avanivi: dehogy, kinyírták az ideit is, szerencsére elég hamar :-D
@bölcsbagoly: "@dr. jenőke (jenőke): nem , nem tudom, de azt igen, hogy egy tudálékos hülye lehetsz!"

Nem tisztem védeni jenőkét, de szerintem ő a tudálékosságából megél, és nem kell bérkommentelőnek állnia, mint neked a sok eszeddel.:D
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"A tetű MSZP-s haverjaid elprivatizáltak mindent, eladták a közműveinket, gyárainkat bagóért.
Cirka 3 ezer milliárdot kótyavetyéltek el névértéken 1 ezer milliárdos összegért, amivel együtt is megnövelték 82% fölé a GDP arányos államadósságot."

így van, elő kell venni, hogy ki volt az, aki előkészítette a privatizációt, és ki volt az, aki az előkészítés után megszavazta azt, hogy törvényerőre emelkedvén lehessen lopni. na nézzük:
privatizációt előkészítő miniszter: matolcsy györgy.
pipa, ő az egyik mszmp-s
nézzük, többek között ki szavazta meg a parlamentben:
orbán viktor, fiatal demokraták szövetsége
stimmt, a másik mszmp-s.

nézzük, ki húzott belőle hasznot:
orbán győző, szőlő- és bányaprivatizáció
stimmt, a harmadik komenista
simicska lajos & orbán viktor& varga tamás, tiszti-kaszinó
stimmt. mehetünk tovább, okostóni?
ajaj!

leváltják az államtitkárt ezért?
'Oroszország gyengül?'

www.youtube.com/watch?v=kkVRM0Mg7qE

Helyettes államtitkár: agresszív orosz fenyegetés éri Magyarországot

„Nem vagyunk biztonságban”: stratégiai veszélynek nevezte az „agresszív orosz politikát” a védelmi helyettes államtitkár.

Moszkva fenyegető fellépése és az iszlám radikalizmus terjedése miatt Magyarországnak újra kell gondolnia biztonsági statégiáját – mondta Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelős helyettes államtitkára egy biztonságpolitikai konferencián, csütörtökön.

„Keleten Oroszország egyre agresszívebben érvényesíti akaratát, ami ma elsősorban Ukrajnát sújtja. Délen pedig az ISIS létrejöttével brutális terrorista szervezkedés született, amely állami fukciókra tör, ráadadásul katonailag igen hatékonyan működik” – mondta az államtitkár.

Siklósi szerint „Oroszország nem csak a posztszovjet térség országaira nézve jelent potenciális fenyegetést. Aggodalomra ad okot a NATO keleti határain lévő néhány szövetségesünk, különösen Litvánia, Lettország és Észtország, de talán még Lengyelország esetleges fenyegetettesége is.” Hozzátette: a potenciális orosz fenyegetés nem korlátozódik a NATO keleti határaira. „Az elmúlt hetek provokációi után svéd és finn partnereink sem érezhetik magukat biztonságban úgy, ahogyan azt a Szovjetunió széthullását követően remélték.”

A helyettes államtitkár beszédében elemezte Oroszország stratégiai helyzetét. Mint mondta, Oroszország valójában nem erősödik, hanem gyengül. Nukleáris arzenáljának megőrzése ellenére sem szuperhatalom, sőt, „a nyugattal folytatott konfliktus hatására várhatóan tovább fog gyengülni és mozgásterét az is jelentősen korlátozza, hogy bavatkozásai számláját állnia kell.” Siklósi szerint azonban az igazán komoly veszély Oroszország számára a palagáz forradalom, ami az állami bevételei alapját rendítheti meg, már középtávon is.

A gyengülés azonban nem jelenti azt, hogy Moszkva kisebb veszélyt jelentene a jövőben. Épp ellenkezőleg: „a sarokba szorított medve a legveszélyesebb” – érzékeltette a jövőbeli kihívásokat a helyettes államtitkár.

A nyugati világ számára még ennél is nagyobb kihívást jelent az iszlám fundamentalizmus és radikalizmus terjedése, ami „beláthatatlan következményekkel járhat”. Siklósi emlékeztetett rá, hogy „az iszlám radikalizmus a nyugatot dekadensnek tartja, miközben önmaga morális felsőbbrendűségét hirdeti. Ki kell mondanunk, hogy az iszlám radikalizmus terjedése hosszabb távon egzisztenciális fenyegetést jelenthet, nem csak a Közel-Kelet államai számára, hanem a nyugat, és azon belül is elsősorban Európa számára is” – jelentette Siklósi, aki szerint a radikális iszlám elleni küzdelem – különösképen az Iszlám Állam elleni harc – napjainkra kulcsfontosságúvá vált.

Az Egyesült Államok és Oroszország konfliktusáról és az új hidegháború kihívásairól tartott kétnapos nemzetközi konferenciát az Antall József Tudásközpont szervezte. A rendezvényen felszólal többek között Jeffery D. Gordon, a Pentagon volt szóvivője, John O’Sullivan, Margaret Thatcher egykori beszédírója és a Moszkvai Stratégiai Intézet korábbi vezetője, Andrej Pjontkovszki is.

www.atv.hu/belfold/20141107-helyettes-allamtitkar-agressziv-orosz-fenyegetes-eri-magyarorszagot/hirkereso
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Láthatod, hogy az MSZP kormánytól az egész EU-ban nincs szarabb.
Se GDP arányos hiányban, se munkanélküliségi rátát tekintve."

Gondolom, ha nem fizetnének neked a kommentelésért, akkor te is a munkanélküliségi rátát javítanád közmunkásként, mert a szabad munkaerő piac máshol nem tartana rád igényt. Mint ahogy a megbízóid is CSAK erre tartanak alkalmasnak, és pl. nem a narvacsicselvtárs irodájába alkalmaznak. Jó érzés?
@látjátok feleim szümtükkel: s mégis honnan veszed, hogy én s nem ő a bérkommentelő?
@Gábris szomszéd:

"Hogyan lehet megértetni a náci propaganda lényegét, ami abból áll, hogy sok-sok kisigazságból mozaikolok, pecsvörkölök egy jóóó naaaagy hatalmas hazugságrendszert. [persze hazugságok is szövődnek az igazságpecsvörkbe, mondhatni lyukazzák...], de "lényegtelenek" azaz el lehet oktondi módon akár siklani is felettük!!)"
@Rodeo36: én értem, de te láthatóan nem! Azt érted mi a lamentálás? Hát azt, hogy morgolódás?
Nos a kedvenced megsértődött mert Mo kifizette és kirúgta! Ezen dühöngött s ti meg sirattátok szegényt.
Amúgy, most jelent meg egy tanulmány pont arról, hogy mennyire hibásnak bizonyult az IMF tőlünk is megkövetelt megszorító politikája.
S végül , elárulom neked , hogy az IMF nem a főnökünk, ugyanis mi is a tagjai vagyunk és a tagdijunkkal segitjük a tevékenységét. Tehát illene meghúznia magát. Veletek együtt.
@bölcsbagoly: "s mégis honnan veszed, hogy én s nem ő a bérkommentelő?"

A fene se tuggya!

Olvasom az írásaitokat. Ja, és közben nyitva van a szemem.:D
jó reggelt, mindenkinek!

(annyira elképedtem az előbb linkelt videón, hogy elfelejtettem köszöni!)
@Gábris szomszéd: háát, a neten is ők voltak a leghangosabbak, legbunkóbbak a hozzászólásokban, posztolás terén. Persze, a megszokott fidesz/Orbán fóbiások mellett.
@látjátok feleim szümtükkel: plédául ebben az esetben is csak nézel, de nem látsz! Ugyanis:
mintha oda lenne írva a könyv szövegébe az "erőteljes" is! Úgy látszik sem a Pisti, sem a hozzászólók ezt a szót nem ismerik, vagy nem veszik figyelembe.
A női és a hím nem egyik megkülönböztető másodlagos ivari jellege pont a szőrzet: az arcon (bajusz, szakáll), törzsön és végtagokon, de nem számít oda a haj, a hónalj és fanszőrzet. Nyilván , a sötét szőrzetű nőknél a pihe is jobban látszik mint a szőkéknél.
Amúgy, hol lenne a helye ennek a megtanításának, ha nem a biológia könyvben? A hülye Pistikék szövegértésének kellene az áldozata legyen?
meg mindig focim, hogy a badoly narancsdroid itt jeleniti meg a kontraszelektalt nert?
@bölcsbagoly:

A lényeg nem a szőrön van, hanem a szőrtelenítés oktatásán. Mondjuk a bagolynak toll van a hátán, így szőrről ismerete sem lehet.
@guma:

Odáig bírtam nézni, hogy Oroszország tovább fog gyengülni.

Mintha a múltkor meg olyan hangzott volna el ormányoldali politikus szájából, hogy a nyugad döglődik. Akkor most hogyisvagyikez?
Magyarország a villamos és csenget?
Majd ha bagolylánynak is erőteljes lesz a lábán ( és máshol ) a szőr, és a környezete rákiabálja, hogy szépséghibás, no majd akkor tátogjon a bölcsbaglyok csőre.
@látjátok feleim szümtükkel: de a lényeg a szőrön van, mert az az OK! A szörtelenités az OKOZAT!
Ha nincs szőrzet, nincs mit szőrteleniteni sem, ugyebár. S normális embernek nem árt tudnia, hogy mi miért van. De a nem normálisoknál - mint te is - ez lényegtelen, fő, hogy mit állit a média, mert az a mintátok/példaképetek.
@látjátok feleim szümtükkel: A másik topikból idézek:
"Az idézet mű nem tananyag, olvasmány, ami azt jelenti hogy akit érdekel az elolvassa, de nem lehet számon kérni".
Lám Pistike, a hülye lányka meg te ezt sem vettétek észre!
@látjátok feleim szümtükkel: s akkor mi van? kellett volna hallgatniuk estig az adócsaló csürhe ordibálását?
@bölcsbagoly: "S normális embernek nem árt tudnia, hogy mi miért van."

Értem, de ezt mond már el Semjén elvtársnak is, meg a pápának is, hogy a köztük lévő ellentmondást az evolucio vonatkozásában fel lehessen oldani, és szegény gyerekekben ne keltsenek kételyt. Hagyt tuggyák mán azok a kölykök, hogy mi miért is van a hónuk alatt. Mert egyébként úgy növekedés közben nem is vennék észre, hogy kinőtt a pamacsuk 14 éves korukig.
@bölcsbagoly: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ez az droidok, nyomjátok a süket dumát, Viktor most nagy szarban van!!
a fideSS tocsikja ???

1996 után onnan még 2 év volt... a bukta...
@CsekklisztNo.10Reloaded: nálatok senki sem lehet nagyobban! Szokjátok még 4 évig legalább!
@látjátok feleim szümtükkel: ne dumálj mellé! Hülye dolgokat vetetek fel és utána még hűlyébekkel próbáljátok igazolni.Amúgy, pl. egy reformátusnak, evangélikusnak görög keletinek mit számit, hogy mit mond a pápa?
@látjátok feleim szümtükkel: miért, szokott lenni bomba a bombariadóknál? Akkor is kitelepítenek mindenkit, nemde?
@Mariann19:

A vadászatokon elég érdekes dolgok lehetnek, az ittasan vezetést és lövöldözést lehetne ellenőrizni. :)
@Knósszosz:
"Szagszervezet"

Erről jut eszembe.
A mi cégünk fényévekkel megelőzte a korát.
Ezért már fel is számolták.
Országosan ez még csak ezután következik.
Nálunk a szakszervezeti vezető volt a bér-munkaügyi vezető is.
Egyszer valaki meg merte kérdezni, hogy a kettő nem zárja ki egymást?
Hogyan tudja egyszerre megfelelően képviselni a munkavállalók és a munkaadó érdekeit?
Nevezzük Piroskának az illető vezető hölgyet.
A válasz az volt, hogy nem Piroska nem olyan, ő a megfelelő ember mindkét posztra, ő kiválóan tudja képviselni egyszerre mindkét fél érdekeit. Kész, passz, mint az az indoklás, hogy csak.
Sejted hogyan képviselte.

A mostani szakszervezetek is csak olyanok, mint az ország, sokkal jobban teljesítenek.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ezek meg a fidesz-kormányzat saját 2014. szeptember 30-adikai adatai az AKK Zrt-től:

2014.09.30......24 472,5 Mrd Ft

Változás.........2 473,9 Mrd Ft 2013.12.31-edikéhez képest.

Képernyőn, a jobb felső sarokban "A központi költségvetés adóssága ablakban:

www.akk.hu/

Feltehetően kiszúrta a szemedet, azért másoltad be a kubatov segédletből a 2013.december 31-edikei kozmetikázott adatot, amelyben nincs benne a közüzemi és egyéb igénybevett szolgáltatásokból és más szállítói követelésekből származó mintegy 80 mrd forintos adósság.

Tehát még a kozmetikázott adatokhoz képest is mintegy 2500 mrd Ft-tal nőtt az adósság, mert ha hozzáadod a 2473,9 mrdhoz a görgetett, és időközben 122 mrd Ft-ra hízott közüzemi és egyéb szállítói tartozásokat, akkor kikerekedik az 2595,9 mrd Ft-ra is.

Itt matekkal ne vagdalkozz. Egyrészt hülye vagy hozzá, másrészt nekem ez jobban megy, harmadrészt az eredmények a jólteljesítés propagandájának minden szavát cáfolják. Még az "és, vagy" relációk sem igazak, amiket a mondatszerkesztésben használsz, használtok.

Üdv. Jó egészséget, gyógyulj(atok*) meg.

* (atok) olvashatod átoknak is. Mert azok vagytok.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Pofád lapos..
A tetű MSZP-s haverjaid elprivatizáltak mindent, eladták a közműveinket, gyárainkat bagóért."

Mondd csak, nethuszár, szerinted ki volt a privatizációért felelős miniszteri biztos Antall idején?
Ugye te is tudod: Matolcsy György.

AzMSZP-nek van felelőssége az elmúlt huszönöt évben, ez nem kérdés.
De a fidesznek is van, nem is kevés.

Különben nem tudom, volt besúgók, ügynökök, olaj szőkítők neveit miért nem igyekszik EGYIK párt sem nyilvánosságra hozni?

AZ gész világsajtót bejárt blama után miért NEM nyilvánosan hallgatják mag az országgyűlési bizottságban Vida Ildikót - illetve pardon, a kijelölt helyettesét?
Hogy történhet meg, hogy még a helyén van???
Hogy történhet meg, hogy nincs semmilyen vizsgálat?

Megmondom: elmúltnégyév, és annak minden mocska emelkedett fel a közép(ner)szerből, s szép lassan hull is vissza a fejekre.
Attól, hogy te ezt nemlátod, vagy nem így látod, még grimbusz van.

@Knósszosz:

Hello Knósszosz,
válaszoltam, olvastad?
Üdv:
Zbcs
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Gyenge kis trollocska vagy, és vitaképtelen.
Pártállástól függetlenül közöltem az manyup és az államadósság számait.
Tettem ezt azért, mert a számaid dezinformációra adnak alapot, és jó, ha az emberek a valóságot ismerik meg.
Az én számaim az Orbán kormány Állami Adósságkezelő Központ közleménye szerintiek, jó lenne, ha te is innen informálódnál.
Jelzem, ha olyan remek a helyzet adósság ügyében, akkor az ÁKK miért állította le az államadósság nyilvánosságra hozatalát, mert év elejétől ezzel leállt.
Válaszodból látható, hogy nem az én számaimat cáfolod, hanem előjössz az Eurostat eu-s hitelállományával.
Erről a vitánkban szó sem volt.
Egy megjegyzés.
Amikor a hülyeségeidet cáfoltam, abban semmiféle pártállás nem vezérelt, csupán a valóság bemutatása volt a cél.
kedveseim! aki azt hiszi, hogy bármiféle adat, szám, politikai kárbecslés ismertetése, felvázolása a bendzsi vagy imola bácsi agykapacitásának növekedését okozza, az naív, téves eszmés, de minimum libsibolsi.
@bölcsbagoly:
most megint mellébeszélsz azt írtad: apprehendálta...és az nem igaz, azaz hazucc, roha'tt szemét módon és itt is terelsz (halvány lila fogalmad sincs arfról, mit jelent apprehension, apprehend azaz ANALFABUTA VAGY a többiek miatt írok egyébként az ilyen és hasonló faszkalapokat le szoktam sajnálni és hagyom, hogy főjenek meg a saját vizeletükben

az, hogy az IMF-énél magasabb kamatozású (drágább!!!!!!!!!) hitellel váltotta ki a sok seggfej rabló az IMF olcsó hitelét az csak betetőzte a már akkor meglévő államcsődöt, amiben ma az ország van 3 éve vagy régebbtől!!!

ne hazuggy és ne írjál több baromságot nem áll jól neked sem talán nincs is faszod vagy csak simán buzi vagy és most éépen szopsz?

brühüyyy

you are apprehended by me
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
ezek az adatok hamisak...a bázisuk hamis

kár veled foglalkozni, időpocsékolás

brühüyyy

még támpontot sem vagyok hajlandó adni neked bár már ezsen a blogon számszakilag levezettem

seggfej
@jaegtoer: 2010 áprilisában a devizatartalék 33,852 millió euro volt, 2013 novemberében 32,754 millió euro. Az Orbán korány pedig 9 milló eurot fizetett vissza az IMF-nek..
@balfaszokkal sáncoló:

Köszönöm.
Akkor már csak a Ft egyenlegek változása szükséges.
@jaegtoer: Arra az állításodra reagáltam, miszerint az IMF hitel teljes egészében a devizatartalékból lett volna kifizetve..
@balfaszokkal sáncoló:
én ennél sokkal görbébbet is tudok és nem kell hozzá egy hülye kép...ceruza és papír

bizonyítékod? SEMMI?

brühüyyy

karácsony szép lesz de Húsvét nem lesz
@balfaszokkal sáncoló:

Igazad van, hiszen az időközben felvett piaci kamatozású hitelek javítják a képet.
@Rodeo36: Nézzük bruttóban. Talán az index gazdasági rovatát elfogadod hiteles forrásnak:

index.hu/gazdasag/2013/05/17/masfel_eves_csucson_az_allamadossag/

2006 1. negyedévétől 2010 második negyedévéig 7000 milliárd forinttal sikerült növelni az államadósságot a szocialistáknak..
ne nézzük azon a szemügén át amit Hoffmann kapott az Ördögtől? jó?
a zindex sem mérvadó, a valóság mérvadó és te meg vagy nem ismered a valóságot vagy hülye vagy a közgazdasághoz (IS) vagy mindkettő

ne fárassza a hülye számaiddal

a valóság:

127.42% államadósság 2014 áprilisban!!!

ezen felül!!!!!!!!!!!! hiányzik a magyar gazdaságból 38000 milliárd HUF

és nem indoklok, már többször megtettem senki sem érti (te főleg nem de nem vagy egyedűl a bürgék közűl)

mondtam

kibaszott hideg karácsonyotok lesz de húsvát már egyáltalán nem lesz
@balfaszokkal sáncoló:

iciripiciri seggfejkém
azonos negyedévet és sohasem a II. vagy III. negyedévet hanem az első végét amiben láccik az előző év teljes volumene és azt kell összevetni a következő vagy bármely más év azonos időszakával az éves költségvetés minden év március utolsó hetében zárúl a többi rablómese, de te mint állítólagos doktor és tudományos főmunkatárs (holapicsában???) annyit értesz a gazdasághoz, mint a tyúk a hegedűléshez

brühüyyy

szerencsétlen balfasz ennyi lepapírozott diplomával? hol plagizáltad kiscunci?

de te mint áll
@Rodeo36: Terelsz, dumálsz összevissza te patkány. 4 év 7 milliárd forint ezek a tények kispajtás, bárhogy is vergősz..
@Rodeo36: 4 év,és 7 milliárd euro államadósság növekedés természetesen.
@Rodeo36: Még rosszabb: 4 év alatt 7000 milliárd forint államadósság növekedés. Ezt hogy magyarázod? (Hajrá ,kapaszkodj bele az elírásba , másra úgyse nagyon vagy képes..)
@balfaszokkal sáncoló:
ha már patkány akkor legyen...de veled bejegyzést cserélni olyan, mint majommal imádkozni

brühüyyy

nem is folytatom

csak nem képzeled hogy ilyen hozzád hasonló aljanéppel leállok ...

menny a bánatba
@Rodeo36: Nem velem nem akasrsz vitatkozni, hanem a tényekkel: a bruttó magyar államadósság 2006-2010 között másfélszeresére nőtt.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
""Pofád lapos..
A tetű MSZP-s haverjaid elprivatizáltak mindent, eladták a közműveinket, gyárainkat bagóért."

Hátrább az agyarakkal Matolcsy amnéziás - Varánusz:
Hibásan eladott belföldi monopóliumok, helytelenül privatizált vagyon? Gyurikám, töki, hunyd le a szemed, menj le alfába és próbálj emlékezni hol voltál és mit csináltál akkor, mikor ezek az ügyletek végbementek. Ha végképp elvesztél az önimádat tengerében akkor segítek kicsit felidézni:

- 1985 - 1990 között, a spontán privatizáció időszakában a Pénzügyminisztérium osztályvezetője, majd a Pénzügykutató Rt. tudományos főmunkatársa voltál.

- 1990 augusztusában, amikor a parlament a "Tulajdon és privatizáció" címen elhíresült előterjesztést elfogadta, és ezzel "helytelenül privatizálhatóvá tette a belföldi monopóliumokat" akkor egyenesen te voltál a privatizációs kormánybizottság elnöke. A te elnöklésed mellett határoztátok meg ügyesen a tulajdonreformot, a vállalkozásélénkítést és a privatizáció irányát. Utána közel tíz évig kutattad személyesen a privatizációt, vagyis szemmel tartottad a történéseket a Privatizációs Kutatóintézet igazgatójaként.

Jól értjük, Gyuri, ez a kamingaut akkor azt jelenti, hogy elkúrtátok, nem kicsit, nagyon?
varanus.blog.hu/2013/01/18/matolcsy_amnezias
Index - Gazdaság - A számok nem zavarnak, Gyuri?
A '80-as évek második felében már a Pénzügykutatónál dolgozott, részt vett az 1987-ben megjelent Fordulat és reform című kiadvány összeállításában, ő írta az iparszerkezettel kapcsolatos részt. És persze ezalatt is részt vett privatizációs folyamatok levezénylésében, több forrásunk szerint egyenesen tőle származik a spontán privatizáció kifejezés: a már 87-ben beindult folyamatban az egyes cégek vezetői szereztek résztulajdont az átalakított vállalatokban.
index.hu/gazdasag/magyar/2010/05/25/matolcsy_portre/

Az intelligencia és az ego egymás ellenségei. És amikor ütköznek, akkor az ego kerekedik felül....
@látjátok feleim szümtükkel: "Nem értem mit mond, tolmácsot kérek" :) - ez vicces volt.
süti beállítások módosítása