Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.06. 11:31 Fabius

Botka, te macsó!

Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén.

botka.jpg

Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának Évönlibe kellett menni Hetti nénihez lakni. Egy hete még úgy nézett ki, a baloldal folytatja lassan évtizedes hagyományát, a Legbénább Kaszting című melodrámát. A veled se nélküled alakulatok elmarakodnak 2018 tavaszáig a teszetoszábbnál tutyimutyibb alakok közt turkáláson, a végén már úgyis mindegy alapon tizenkilencre húznak egy "falusferit", és Orbán győzelmi ünnepe után egy héttel megszavazzák a bűnbakot.

Most meg itt van Botka, aki a sunnyogásból kitörve úgy néz ki akar is valamit.

Ideje is - lenne - már, hogy a baloldal végre találjon egy karizmát legalább nyomokban tartalmazó fickót. Gondoljunk Orbánról vagy Vonáról bármit, az tagadhatatlan, hogy mindkét figura rendelkezik azzal, mivel a jelenlegi baloldalon csak az az átok gyurcsányferi. Botka volt már titkos reménysége majd valóra nem vált lehetősége a szociknak, de most azzal, hogy az asztalra csapott végre elindulhat valami átalakulás. Aminek a végén egy határozott, a lehetséges koncon marakodókat kordában tartani képes potens jelölt képe is kirajzolódhat. Akinek van fellépése, van jövőképe, és akinek elhisszük, hogy abban a jelenleg valószerűtlen esetben, amikor sikerül a kormányváltás, a következő négy év nem azzal telik kormányzás címén, hogy Vadai és Kunhalmi kurvaanyázva tépi egymás haját, miközben Molnár Gyurcsánnyal rendez heretekét.

Őszintén kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

 

 

573 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6512104119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heller támogatja, Kornis inkább meghalna :)

Bár nagyon nehezen lehetne elmagyarázni a szavazóknak, Heller Ágnes szerint támogathatná egymást a baloldal és a Jobbik a kormányváltás érdekében. Más baloldali és liberális véleményformálók annak adtak hangot, hogy számukra elfogadhatatlan egy esetleges koalíció.

magyaridok.hu/belfold/heller-tamogatja-kornis-inkabb-meghalna-1307617/
Jééééééé, hogy mik vannak? :)

Feltörték Mirkóczki Ádám irodáját

A politikus az Országgyűlés Honvédelmi- és rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos tagja, ezért - elvileg - nemzetbiztonsági védelem alatt áll. Mindez ráadásul a Képviselői Irodaházban történt, ami kiemelten védett épület.

"Most hívtak Budapestről kollégák, hogy az Országgyűlés Képviselői Irodaházában lévő 4. emeleti irodám tárva-nyitva, s mint kiderült, azt ismeretlenek feltörték! Ugye ez az irodaház, amely elvileg szigorúan védett objektum és biztonságos beléptetőrendszerrel rendelkezik. Ennek ellenére simán feltörték az irodánkat, ahol kollégámmal közösen végezzük napi munkánkat." - írja Facebook oldalán a politikus, emlékeztetett: ő és kollégája is nemzetbiztonsági átvilágításon esett át és elvileg nemzetbiztonsági védelem alatt állnak, "hiszen minősített adatokkal, kvázi államtitkokkal dolgozunk. Mindez a kiemelten védett képviselői irodaházban történik..."

A képviselő még nem tudja, hogy beléptek-e a számítógépeikbe, vagy hogy mi tűnt el, esetleg miről készülhetett másolat, de természetesen a rendőrségnél és az Alkotmányvédelmi Hivatalnál is megteszik a szükséges lépéseket.

Hozzátette:

"az is nagyon érdekelne, hogy vajon lehet-e összefüggés a betörés és a pénteki sajtótájékoztatóm között, ahol arról beszéltem, hogy rendszeresen jelentkezni fogunk egri- és Heves megyei fideszes korrupciós ügyekkel."

alfahir.hu/feltortek_mirkoczki_adam_irodajat

Lehet, hogy csak rossz szobába ment be a takarítónő? :)
@Oxica:

Nem gond, állítólag államtitkárhelyettes lesz belőle. Ott a helye.
Tanulság: lehet a világot más szemzögből is szemlélni ( ahogy a netezők is tették ), és kiderül, hogy is annyira rosz. Egyébként meg a beteg néne nem tiltakozott, akkor a rokon mit "ugat"?:D

24.hu/elet-stilus/2017/01/09/kiakadt-a-csalad-hogy-egy-kutyat-es-felvettek-a-mentosok-a-85-eves-dednagymama-melle/

Utóirat: nálunk is elkelne egy ki szemléletváltás sot területen.

El is gondolkodtam egy újsághíren, hogy ha itten most amérika lenne, akkor a szomszéd a szilveszterező petárdázóknak nem rendőrt hív ajándéként ( Bochor Gáborékhoz ), hanem közéjük lőtt volna. Oszt annyi.
444.hu/2017/01/09/a-felcsut-elkezdte-felvasarolni-a-fel-nbi-et

" A Felcsút-közeli Nemzeti (mészaros) Sport úgy tudja, messze nincs még vége a bevásárlásnak, összesen hét-nyolc új futballistát szerződtethet az NBI-be visszavágyó Puskás Akadémia télen. A kispadon már Pintér Pinyő Attila ül."

Hát akkor a saját nevelésű játékosok hol fognak játszódni elvtársak?
Ja tudom, ők meg horgásznak a kerti tóban, mert az is lesz ám.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Irgalom attya (..) haggy el!

"A 444 megkérdezte Pió atyát, aki először azt mondta, nem küldték el őket, de aztán mégis elárulta, hogy szerinte ez nem jó akció, mert a kabátok átáznak, és akkor ott maradnak majd nekik, az egész a nyakukba szakad, és „nem annyira higgadtan” megemlítette, hogy még most is érkeznek kabátok a templomhoz, és hogy szerinte a szervezők pimaszok voltak."

index.hu/belfold/2017/01/09/pecs_vallfa_fogas_hideg_kabat_pecs_templom/
@taga20: Neked is szép estét. :)

Nem nagyon van racionális válasz arra, hogy Amerikában a demokraták, Európában az összes ostoba liberális miért gyűlöli annyira Oroszországot. Putyin valószínűleg személyes kvalitásai miatt annyira ellenszenves nekik, végül is valahol a fehér, heteroszexuális, kompetens férfi ideáltípusa és még egy rettentően nagy országa is van hozzá.

Az még érdekesebb, hogy ugyanezek a liberálisok szentül meg vannak győződve arról, hogy mi, fasiszták imádjuk Putyint. Én személy szerint még fehér, heteroszexuális és vonzó nők iránt sem szoktam olyan forró érzéseket táplálni, mint ők Obama vagy Clintonné iránt, de biztos velünk van a baj.

Mi konzervatívok annak látjuk Putyint, mint ami valójában, Minden Oroszok Cárjának. Szerintünk Oroszország természetes államformája a cárizmus és az orosz nép szerint is az. Az oroszoknak joguk van úgy élni, ahogy akarnak, különösen miután egyszer már annyira megszívták egy nyugati métellyel, a marxizmussal és a kommunizmussal. Aztán kaptak egy nyolc éves bemutatót a liberális demokráciából Jelcin alatt. Hülye aki csodálkozik, hogy ezek után nem kérnek a Nyugat ideológiai áldásaiból.

Putyint azért is rühellik a nyugati politikusok, mert merészeli érvényesíteni Oroszország nagyhatalmi ambícióit. A világ második legerősebb katonai hatalmának vezetőjétől azt várni, hogy valami brüsszeli transzgender elmebeteg világnézete alapján navigálja Oroszországot, nem tűnik reális reménynek. Oroszország egyenrangú szereplője a világpolitikának, akit nem lehet ellenségnek tekinteni, mert nincs értelme. Nem győzhetjük le.

Oroszország veszélytelensége
A kérdés az, hogy Oroszország milyen reális veszélyt jelent a világra és Európára, vagy az USA-ra. A válasz az, hogy semmivel sem nagyobbat, mint Kína vagy Európa és az USA a világra, vagy Oroszországra.
Az irreális félelem oka, az ideológiai primitívségen kívül, a nyugati politikai elit teljes katonai analfabétizmusa. Nemcsak gyűlölik a katonaságot és a katonákat, hanem a saját nemzetük fegyveres erőit is pontosan azzal a lendülettel vetik meg. Egyébként, érdekes módon, a háborút nem gyűlölik, mert rendszeresen robbantanak ki forradalmakat és polgárháborúkat, évtizedekre a pokol fenekére taszítva tízmilliókat, mint legutoljára Ukrajna teljes lakosságát, vagy Észak-Afrika több országának szerencsétlenjeit.

Ezek az emberek valószínűleg komolyan azt gondolják, hogyha Putyin egy nap úgy kell fel, majd jól lerohanja Európát és bezáratja a buzibárokat, ami az európai kultúra legnagyobb tragédiája lenne az alexandriai könyvtár felgyújtása óta.
Ennek kábé annyi a realitása, mint egy zombiapokalipszis közben bekövetkező ufoinváziónak, amelyet egy halálos vírus elterjedése zárna le, ha nem jönne egy rohadt nagy aszteroida. Vagyis semmi, ha valaki nem tudná kiszámolni.

kiettemeg.pestisracok.hu/2017/01/hazankba-latogat-az-orosz-car/
@Gábris szomszéd: haver, ha lehet, az ilyen kitartott kurvák által szart irományokkal ne fárassz!

ez a véglény, a kurvaanyját ostobázza le!

neked is szép estét!:)
@taga20:
ugye fáj ha megaszongyák rólad a ziz gaz at? bugyuta kis eszter gányos szikrfa

brühüyyy
kkk

látod? még a pesti srácok is jobban tuggyák mint a zérdiek
Ferenc Kemény · Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia
"Az XYZ gazdaságban tegnap a késő esti órákban egy toportyán farkas megölt 12 birkát 48 másikat megsebesített. A helyi juhászok elmondták, hogy a farkast már jó ideje figyelték, mert gyaníthatóan szélsőséges birkaellenes nézeteket vallot. Sajnos a vérengzést nem volt módjukban megállítani, a farkast még kereseik mert sajnos elszökött, de lehet hogy nem is az a farkas volt, hanem egy másik, akit addig sajnos nem figyeltek, mert nem feltételezték hogy birkaellenes nézetei vannak, a gazdaságba érkezésekor növényevőnek vallotta magát.. A farkasok helyi érdekképviselője elmondta, hogy a farkas alapvetően jámbor, növényevő állat, a mostani támadás elszigetelt egyedi eset votl, amiből nem szabad következtetéseket levonni. A juhászok közben elvittek néhány birkát zárt aklokba, akik túl hangosan bégettek amikor meglátták a fakast. "Nem engedhetjük, hogy néhány szálsőséges birka miatt, farkasok tucatjai éljenek félelemben- nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Farkela Beerkeel "

a karácsony meggyilkolása

brühüyyy
kkk
@taga20: Nem értem haver, miért nem értékeled a szabad véleménynyilvánítást. :)
@taga20: A sük hülyeség helyett, inkább egy ilyet dobjatok össze otthon. :)

www.facebook.com/likeWrld/videos/225896131152248/
mintha ezek másolnák a ZOGV rencerét és mószereit?

www.washingtonpost.com/politics/trump-confidants-could-face-tangle-of-potential-conflicts-as-presidential-advisers/2017/01/08/2daaf264-d428-11e6-945a-76f69a399dd5_story.html?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

érdemes elolvasni, mintha a szalonna cikke lenne a levédiabasznádi buheráról

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
kibaszott jó...valami mediterrán országban van?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Lehet de tényleg marha jó. :)
index.hu/sport/sportgeza/2017/01/09/orban_viktor_maradona_mellett/

A kárpátok maradonája ott van,minden kilométerkőnél(

..sokk..
444.hu/2017/01/09/bencsik-andras-szerint-terrorizmus-az-orban-interju-atirasa

Hú, ez nagyon kemény ám így lefekvés előtt. :)

"A frissen "Mészáros Lőrinc" birtokába került Echo Tv-n jelentkezett sok évnyi kihagyás után a Sajtóklub című műsor, olyan Fidesz- és közpénzközeli szerzőkkel, mint Bayer Zsolt, Lovas István, Bencsik András és Huth Gergő."

Összefújta a szél a szemetet rendesen.

Hogy is mondta mészaros elvtárs? "Jó tv, nézhető tv, jobboldali tv."

Hát igen, nézhető, jó erős gyomorral. Lápimagyaroknak kiváló szellemi táplálék.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
ehhez tudni kell, ki is Meryl Streep, és hogyan baszta le a krumplit? mert egyetlen szóval sem említette a nevét de a terem hangosan hahotázott és tapsolt...ezekután egy krumpli twít a bolhafing

brühüyyy
kkk

aki nézi Meryl Strep et az nem olvas krumpli twítet és vice versa
@Rodeo36:

Tudtad,hogy az öreg J.S.Bach is magyar gyökerekkel rendelkezett?)

13:29

észmegáll)

www.youtube.com/watch?v=o8lP_HYG4mA
@Rodeo36:

Meryl Streep nem szorul rá,hogy bármit is olvasson ettől a kreténtől,mert ahogy a mondásban van kissé másképp,""krumpli akkor se lesz senki mikor lesz valaki----
@gazoló:
ha jól értettem a magyar vonal Feid Bach volt ami szvsz egy német név azaz a céhrendszerben vagy egyébként akkor Európában szokásos szakmai vándorlás során letelepedett az akkori Magyarországon a XVI. században azaz 1500-1600 között...és a család utána tovább vándorolt és elérkezett megint az akkor szétszabdalt 18 féle tájszólásban beszélő sok német ajkú államocska valamelyikébe az egyik gróf vagy fejedelem uralma alá

érdekes módon ez akkor is normális volt sőt nagyon ajánlott (nekem voltak még a IIVH előtt született barátaim akik a 30-as években ugyanilyen alapon bejárták Európát -gyakorolva a szakmájukat amiben ennek alapján elsőosztályú mesterekké váltak...az egyik hordott egy nagyon semmitmondó még is valahogy rácsodálkozni való karórát amit minden déli pontos időkor előszedett és mondta: ma a pontos idő késett 1 másodpercet és nevetett én meg nem értettem amíg másik barátom nem súgta meg ez egy eredeti Schaffhausen--sőt nagybátyám Albertáig jutott ahol favágó lett míg meg nem útálta és tért haza...)

de azonos kultúrkörben vándoroltak
mint Nagy Péter aki hajóács is volt meg meg még sok minden és minden ezen a kultúrán kultúrán kívűlről érkezőt gyanúsan hacsaknem ellenségesen fogadtak lásd délspanyolországot a mórok és a spanyolok furcsa viszonyát...Andaluzíya ban

szóval ez mégsem olyan nagy esemény...vagy igen???

brühüyyy
kkk
@gazoló:
bocs (egyetértve) de ki kell javiccsalak:
krumpli még akkor is senki lesz amikor lesz valaki

brühüyyy
kkk

ha érted az inglish t
www.washingtonpost.com/politics/trump-confidants-could-face-tangle-of-potential-conflicts-as-presidential-advisers/2017/01/08/2daaf264-d428-11e6-945a-76f69a399dd5_story.html?wpisrc=nl_draw2&wpmm=1

levédiabasznád készűl a pocsolyon túl itt tőlem délre és ragályos
@Rodeo36:

"mégsem olyan nagy esemény...vagy igen???"

Hát ahhoz képest,hogy Jézus,Attila és az atyaúristen is magyar volt ..angoltudósok és a legújabb kutatások szerint)) tényleg nem nagy esemény,de meglepett!
Ráadásul tetszett a film.
@Rodeo36:
"soha sem volt senki,de lett valaki aki egy se.gg))
@gazoló:
obamuki még hörög nagyon megútáltam az utóbbi időben...most ki maradt ellenségnek a süsüéknek (ami nélkűl nem képesek létezni még a "barátaik" között is keresik lásd ájrópa mexállását)
kimilszuszu a nagy ballisztikus rakétájával, putyin a könnyűlovas, asszád aki csakmert, és a perzsák, (van még más is de aszt ők csinálták)

képzeld a nagy mammuth meg van réműlve a bolhától, hogy esetleg végigrohan a fülin gyalog?

és ha igaz az, hogy meg lettek hekkelve akkor szvsz a mosoly országa vagy a röhögény mert akkor még be is ismerik hogy milyen szarok meg lehet őket baszni is meg hekkelni és kiröhögni a többi a véres lepedő meg a térdig érő passzátszél

brühüyyy
kkk
@gazoló:
hja kérem John Elliot Gardiner amint a János Passió-t vezényli kezdetnek? nem is nehéz tetszeni...

ő majdnem Karl Richter...

ugye J.S. Bach istenhite kétségtelen? mégis (ha rászánod az időt) emlíccsél már meg egyetlen művét amiben a feltámadásról van szó? szvsz az ő elve: ECCE HOMO

és semmi más

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: "ECCE HOMO és semmi más" ..az épp elég-

Valamit mindig lehet tanulni tőled..is,de most már későre jár..Jó éjszakát!

..kis archívval)

www.youtube.com/watch?v=bKupUqfP7Ac
@gazoló: WAPO hsz:
Jimggok
2:42 PM EST
Reagan, the patron saint of failed "trickle down" economics, and government debt.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
Nem erre illik mondani, hogy a magyar kormány srtatégiailag kiemelt partnerségétől ments meg uram minket?

"A két céget pedig még júniusban stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánította a kormány. A Rác Nosztalgia Beruházó és Szolgáltató Kft. ellen 2012. szeptember 28-án rendelte el a csődeljárást a Fővárosi Törvényszék, miután a cégnek több mint 7 milliárd forint tartozása halmozódott fel három másik céggel szemben, ami miatt a Magyar Fejlesztési Bank is felmondta a hitelszerződését a vállalattal."

index.hu/gazdasag/2017/01/10/10_milliardot_kovetelnek_a_hitelezok_a_rac_furdot_fejleszto_egyik_cegtol/

Én csak azt nem értem, hogy mitől lesz egy cég a 2012. szept. 28-án elrendelt csődeljárással "stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezet". Bár elképzelésem van róla, de sajnos az nem publikus.:(
@Gábris szomszéd:
"Ma" egy nagyhatalom Kínában és a világon, nagyobb, mint krumpli a sajátjában!!! az "ajánlat" szvsz ugyanaz, mint az Okos Kata története Mátyás királlyal: hosztam is galambot meg nem is!!!

az Ali Baba valóban hatalmasat fejlődött az uccsó tíz évben, amikor én tagja lettem, még egy volt a sok közűlieknek...bonyolultabb mint az Amazon és valóban termeltet is!!!

lehet, hogy Kína tényleg megveszi szőröstől bőröstől a süsüéket és utána elfoglalja? én nem pókereznék a "Ma" -val...a krump lee meg majd már betöltötte a 70-et és erősen a 71-dikben van... érdekes volt tegnap este a Bernie Sanders élő vitája...a krump lee ben hívő kérdezőket szépen magukra hagyta mert azok nem voltak képesek számszaki érveket felhozni, politikailag meg a Sanders nagyágyú...egyébként jobb, ha tuggyátok Andrew Cuomo NY-i kormányzó bevezeti a "tuition free" felsőoktatást az államában és érdekes módon nem megy vele csődbe...

az összes kereskedelmi (trade) nemzetközi szerződést Sanders felül akarja vizsgálni és nem mexüntetni és a 21 millió affordable care law tagjait meg nem fogják tudni kirakni a krump lee -ék ebből mert akkor forradalom lesz

a számok nagyon nagy urak a valóságban, a mese meg marad ...azoknak akik alva akarják élni a zéletüket

brühüyyy
kkk
ugyanott a linkben aszt is olvastam, hogy a bankok ki akarják rakni a lakástulajdonosokat a saját lakásukból, ügyvéd nincs aki megdugná számszakilag a bankokat? ennyire bugyuta levédiabasznád?
444.hu/2017/01/10/eldolt-a-cof-es-a-bekemenet-beallt-ader-moge

„A baloldali ellenzéki pártok civilekre hivatkozva támogatják Dr. Majtényi László köztársasági elnöki posztra jelölését. Ez politikai érdekük mellett szívük joga. A médiában nyomatékosan írják, mondják, hogy nevezett a civilek támogatását is bírja.
Ezúton jelezzük, hogy elenyésző mértékű civil egyetértés csepp a tengerben ahhoz képest, amit a CÖF-CÖKA aktivistái, szellemi honvédői két nap alatt a társadalom tudomására hoztak. Eszerint Áder János úr köztársasági elnöknek jelölését több mint 6.000, nevét is vállaló polgár támogatta.
A Békemenet szervezői is így tesznek.
Javasoljuk, hogy a jövőben az ellenzéki pártok pontosítsák, hogy hány civil megbízásával rendelkeznek, azt bátran hozzák nyilvánosságra, mert ezt követeli a korrektség szabálya.
Az Áder János urat támogatók nevét felsorolva a médiáknak mellékeltük, láttatni kívántuk a polgárok többségének valódi akaratát. Az emailben elküldött aláírások valódiságát szervezetünk garantálja.”

Most nem lennék az imperialisták helyében.

Megmondtuk, hogy lesz narancs és van magyar narancs, mi nem beszélünk a levegőbe, Pelikán elvtárs.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36: Igen ennyire bugyuták. Ha a netadóról van szó akkor ki tud menni 100 ezer ember az utcára, ha viszont a megkopasztásuk és kisemmizésük a tét, pár száz ember tiltakozik. Nekünk már alibabáink sincsenek, csak 40 rablóink. :(
444.hu/2017/01/10/nemeth-szilard-minden-eszkozzel-el-kell-innen-takaritani-a-civil-szervezeteket

"A Soros-birodalom álciviljeit azért tartják fenn, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani. És most ennek, úgy érzem, eljött a nemzetközi lehetősége."

Gondolom "asztat" majd a csuti teknyővájó fogja megmondani, hogy melyik civil szervezet tartozik a soros-birodalomhoz. Mind a zösszes.
Aztán azzal a lendülettel, szarosmagyarország integrálódik a szovjet birodalom elnyomó rendszerébe, mint a régi szép időkben, mikor az elvtársak a Kremlből kapták az utasításokat, hogy kiket kell eltakarítani.

Úgy érzem lesz itt sok móka 2017 ben is, de van egy rossz hírem is elvtársak.
A bukás elkerülhetetlen, ha neki mennek az egész társadalomnak.
A cöfös munkásőrök nem fogják tudni megvédeni önöket elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
"...a polgármesterek hárompólusú rendszerben gondolkodnak, amelyet az MSZP mellett baloldali, szakmailag hiteles emberek csapata, és egy jövőben megalakuló, jobboldali, demokratikus erő alkothatna. Úgy vélik, ez a szövetség magához vonzhatná a független polgármestereket is."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205258

Kitavaszodik?:D
" Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani."

Ez az eltakarítás különösne teccik. Tiszta keresztényi gondolat.

No de mi legyen Németh Szilárddal?
@Oxica:

No ki, és miért is mer csudálkozni, hogy a magyar deákok pisa eredményt érnek el? Hiszen a vezrécöf-röf szerint a 6000 aláírás a polgárok többsége. A többi meg a fasorba sincs.Nah.
Rózsika nénike vajon ehhez a matematikai kinyilatkozáshoz is tapsol?
"A fidesz "...közleményben szólította fel a politikust, hogy válaszoljon arra a kérdésre, miszerint hozzá közel álló személyek valóban közreműködnek-e a Tolna megyében zajló kétes földszerzési manőverekben." Ez a politikus Hadházy Ákos lenne.

www.hirado.hu/2017/01/10/magyarazatot-var-a-fidesz-hadhazy-akostol/

Én szívesen elolvasnám miben állnak ezek a kétes földszerzési manőverek.
Mert pl. a kishantosiról tudom, hogy ott mit tettek a fideszesek, meg a hortobánbyiról is tudom, meg a szomszédos falú határáról is tudom, de mi az a kétes földszerzési manőver? Főleg ott, ahol már 7 éve a fidesz az úr?

Nehogy a nyúl lekapja a válláról a puskát. és visszalőjön.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

A fideSSnek először talán a g..it kellene felszólítani.

A g..ihez közel álló személyek valóban közreműködtek-e a Fejér megyében zajló kétes földszerzési manőverekben.
"...az adatok szerint 2014-ben több mint 42 ezer gyerek morzsolódott le az iskolákból, közülük 25 100 diák saját döntése alapján szakította meg tanulmányait, miután betöltötte tizenhatodik életévét. "

Érik a gyümölcs, avagy egy jó téma az ellenzék számára a 2018-as választáshoz.

mno.hu/belfold/tankotelezettsegi-korhatar-vakon-repul-a-kormany-1380503
@látjátok feleim szümtükkel:

Félelmetes. A környező országokban több milliós költségvetésű projekteket indítanak a hátrányos helyzetű fiatalok szakképzésére, ezzel ösztönözve a tanulókat, hogy minél kevesebben lépjenek ki az iskolarendszerből végzettség nélkül.
Magyar közoktatás 2017.

"A Történelemtanárok Egylete szerint nemcsak az atlasszal van a baj (valóban, szétszedték a tizedikes törikönyvet is korábban), a jelenleg engedélyezett, új tankönyvek többségükben szakmailag, metodikailag nem megfelelő minőségűek, míg azok a jó minőségű könyvek, amelyek korábban beváltak nem rendelhetők.
Ezért követelik, hogy
1. teremtsék meg a szabad, minőségi tankönyvpiac feltételeit,
2. engedélyezzék, hogy az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) által kiadott atlasz mellett továbbra is használhassák a diákok a korábban alkalmazott magas színvonalú, az életkori sajátosságoknak megfelelő atlaszokat az érettségi vizsgán."

444.hu/2017/01/09/kizarolag-az-agyonkritizalt-tortenelmi-atlaszt-hasznalhatjak-majd-a-diakok-az-erettsegin
@Eszter68: is ezek a barmok mindent államosítanak, a tankönyvpiacot is.
tiszta kádár rencer, ami egyszer már megbukott, de ezek újra próbálkoznak, és a sok hülye ezekre a barmokra szavaz.

néha az élettől elmegy a kedvem.
@taga20: (

Nem Kádár,hanem Rákosi vagy még annál is sunyibb,alantasabb rendszer(telenség)
@gazoló: szeva haver.
néha úgy nézek, így este a híreket olvasva, mint ez a macsek:)

m.popkey.co/335748/zgjXD.gif
@taga20: Szia

D

Ekkora szarágásokra nem emléxem a komcsi rendszerből,bár elég későn cseppentem bele(
kolozsvaros.com/2017/01/10/a-kormany-es-nemeth-szilard-leszamolast-jelentett-be-verengzes-lesz/

Távol Európától.

Úgy gondolom, 2017 az utolsó év amikor még összefoghat a társadalom, a g..ik ellen mert már nincs hova hátrálni.
2018 ban, ha nyernek a g..ik, szarosmagyarország nem lesz más mint egy ócska, büdös, ruszki gyarmat, távol Európától.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

Sokkal rosszabb.
A Kádár rendszer utolsó 10 évében nagyon sok alternatív módszerrel működő iskola volt Magyarországon. 89-ben már megnyílt az első Waldorf iskola.
A magyar pedagógia, ezen belül a gyógypedagógia is, magas színvonalú volt. Az új tankönyveket gyakorló pedagógusok írták, több évig tesztelték, aztán csak a szakemberek véleményezése után engedélyezték bevezetésüket.
Mindennek jelenleg nyoma sincs.
@taga20:

kolozsvaros.com/2017/01/10/a-kormany-es-nemeth-szilard-leszamolast-jelentett-be-verengzes-lesz/

Remélem ez a véglény is a fal mellett fog állni társaival az összes 'szelep elzárása utáni robbanásnál!

Kibaszott időutazás wazz(
@Eszter68: @gazoló: ááááááá

Láttátok az egész országot elborító telibekúrt Vona-bohóc-Gyurcsány plakátokat?(
@gazoló: ahogy oxica is mondta, egy kibaszott ruszki gyarmat leszünk.
ez a mémethszilárd szarcsimbók a távárisikonyec.
@gazoló:

Nem, de nem is kívánom megtekinteni.
Itten az ész bezárta az ajtót, eldobta a kulcsot és elment otthonról.

Szomszéd bácsi született magyar katolikus volt akkora orral, hogy egy tizesért nem adták tele fagyival, mondta ő magáról.
Szóval milyen egy zsidó kinézetű ember? Milyen kinézetű egy katolikus keresztény ember? Folytatható...

yhvg.hu/itthon/20170110_Kende_szerint_izgalmas_hogy_egy_zsidot_jeloltek_koztarsasagi_elnoknek#rss
@taga20:

Gyarmat. Felesleges belevonni az oroszokat, ami általában heves gumicsontozást idéz elő.
Nincs nagy kedvem orosz és amerikai kül- és belpolitikáról szóló, regény terjedelmű kommenteket olvasni.
@Eszter68: felesleges?
ez a tetű putyin mindenbe beleveri a mocskos pofáját.
ha meg lebukik, akkor úgy picsog mint ártu, hogy ő nem
csinált semmit.
Nézőpontok:

"Másrészt úgy látták, hogy Juhász kijelentései nem sértik Rogán személyiségi jogait, de ha erősek is ezek az állítások, Rogán Antal közszereplőnek ezeket tűrnie kell. Már csak azért is, mert "sajnálatos vagy sem", a sárdobálás a politikai kultúra része, a Fidesz óriásplakátokon maffiázta le a baloldalt - érvelt Fazekas, aki azzal zárta, hogy szerinte
Rogán politikai vitát terelt jogi útra, ami nem helyes.
A miniszter ügyvédje megismételte, hogy véleménye szerint Juhász összes állításáról bebizonyosodott, hogy hazugság, egyébként pedig azt gondolják, hogy "a hazugságok nem részei a politikai vitának".

Utóbbiból nagyon teccik, hogy a hazugságok nem részei a politikai vitának. Mit is mondott Or bán? Vége a politikai korrektségnek, ez pedig mindent magába foglal. Meg a nagyplakátok kapcsán a kúria is azt mondta, hogy ami nem tény, az nem feltétlenül hazugság, csak nem tény. Juhász okkal érvelhet ezzel, hiszen kúriai ítélet mondja, hogy Magyarországon hazudni nem lehet, csak nem tényeket lehet mondani, ami nem bűn. Hehehe.

index.hu/belfold/2017/01/10/rogan_portik_juhasz/
@taga20:

Ezzel az erővel beszélgethetnénk / ha már az oktatásügy nem érdekel/ a sorsról, karmáról, gombákról, élvezetekről és élvezeti cikkekről ...stb. is.
))))
@Eszter68: aranyos vagy, hogy próbálsz elhúzni a csontomtól:))

hallgatok rád, csak dobjál fel valami témát:)

macskámat láttad már?:)

m.popkey.co/335748/zgjXD.gif
@látjátok feleim szümtükkel: többször volt szerencsém közös csapatban találkozni vele, végtelenül intelligens, normális, szerény ember.
Amúgy nem jutott róla soha eszembe, hogy úgy néz ki, mintha zsido lenne. Egyébként totál mindegy, gyakorlatilag fényévnyi távolság választja el rátermettség en és tisztességben adertol.
@taga20: te kevered mindenbe bele, aztán jön Rodeo, s a mai napra is teljesítette Angyal elvtárs a penzumat.
Semmivel nem vagy jobb, mint ők.
@habakuk000: haver, tudod mit szeretek benned?
hogy szelektív a memóriád.

érdekes, amikor te ruszkiztál egy időben ártunak, az fajint volt.

elmész a faszba:)
@taga20: b+, en nem hozom fel témának. Ha leugatom Angyalt, legközelebb engedelyedet kérem előtte.
Legfeljebb a vérben tapicskalo szép orosz lányokról ábrándozom
@habakuk000: legyen igazad ember.

csak egy kérdésre válaszolj! miért van az, hogy évente találkozik ez a két szarkavaró?
@taga20: Csak a hozzád hasonló széllelbéleltek hiszek ezt. :)

"A kérdés az, hogy Oroszország milyen reális veszélyt jelent a világra és Európára, vagy az USA-ra. A válasz az, hogy semmivel sem nagyobbat, mint Kína vagy Európa és az USA a világra, vagy Oroszországra.
Az irreális félelem oka, az ideológiai primitívségen kívül, a nyugati politikai elit teljes katonai analfabétizmusa. Nemcsak gyűlölik a katonaságot és a katonákat, hanem a saját nemzetük fegyveres erőit is pontosan azzal a lendülettel vetik meg. Egyébként, érdekes módon, a háborút nem gyűlölik, mert rendszeresen robbantanak ki forradalmakat és polgárháborúkat, évtizedekre a pokol fenekére taszítva tízmilliókat, mint legutoljára Ukrajna teljes lakosságát, vagy Észak-Afrika több országának szerencsétlenjeit.

Ezek az emberek valószínűleg komolyan azt gondolják, hogyha Putyin egy nap úgy kell fel, majd jól lerohanja Európát és bezáratja a buzibárokat, ami az európai kultúra legnagyobb tragédiája lenne az alexandriai könyvtár felgyújtása óta.
Ennek kábé annyi a realitása, mint egy zombiapokalipszis közben bekövetkező ufoinváziónak, amelyet egy halálos vírus elterjedése zárna le, ha nem jönne egy rohadt nagy aszteroida. Vagyis semmi, ha valaki nem tudná kiszámolni."

varanus.blog.hu/2017/01/06/botka_te_macso/full_commentlist/1#c32119283
@Gábris szomszéd: ártu, tegnap kicsit hosszabb volt ez a szar.
lefelejtetted az elejét.

ja és például:)

index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2017/01/06/dan_coats_hirszerzes_vezeto_donald_trump/
@taga20: A te szarjaid is fárasztóak szoktak lenni. :)
@Gábris szomszéd: ártu, ha szerinted ugyan olyan vagyok, mint a pestikurvák, akik zabálják a közpénzt, akkor hagyjuk egymást.
@taga20: Figy haver. Engem nem érdekel, hogy hol jelent meg én az írás mondanivalójával foglalkozom. Tudod hellerági sem lesz attól jobbikos, hogy a technikai koalát elképzelhetőnek tartaná a fújjnácikokkal. Capisi? :)

magyaridok.hu/belfold/heller-tamogatja-kornis-inkabb-meghalna-1307617/
@taga20: Az egész sártekén meg világcsendőrék pincsijei, de ez már változóban van. Amúgy meg nesze egy kis vidámság. :))

Senkit sem hagyunk az út szélén! - Nemzeti Kurtizán Kamarát!

A németek államilag finanszírozott prostitúción gondolkodnak. Megihletett az ötlet, amelynek gyorsan fel is skicceltem a NER-kompatibilis verzióját.
A szexuális szolgáltatásra feljogosító országos koncessziókra pályázatot írnának ki, majd, miután ezeket Andy Vajna, Mészáros Lőrinc és Garancsi István cégei megnyernék, elindulhatna az országos hálózat.

alfahir.hu/senkit_sem_hagyunk_az_ut_szelen_nemzeti_kurtizan_kamarat
@punkfrog: Teccettek volna nem benyomulni az orosz érdekszférába pld. nulandnéni bassza meg az ejú 5 milliárd dolláros majdanozás projektjének keretében. :)
Ez kurva jó. :)

Kidobták a párt a "nyitott és elfogadó" helyről, mert nem illenek a világképükbe.

Nem szolgálták ki Johann Gudenus bécsi alpolgármestert egy étteremben - írja a Der Standard.
A megalázó jelenetről a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) politikusának barátnője számolt be a Facebookon. A Club-X nevű vendéglátóhelyre együtt mentek be, ám ott még étlapot sem adtak nekik, s közölték, hogy nem hajlandóak kiszolgálni őket.

Úgy látszik Bécsben mindent tolerálnak, kivéve a másként gondolkodókat. :)

alfahir.hu/kidobtak_a_part_a_nyitott_es_elfogado_helyrol_mert_nem_illenek_a_vilagkepukbe
@Gábris szomszéd: "Úgy látszik Bécsben mindent tolerálnak, kivéve a másként gondolkodókat. :)"

Elvtárs!

Ha jól tudom, ez a fazon kampányolt azzal, hogy majd ő listázza és kipaterolja a magyarokat Ausztriából, mert elveszik az osztrákok munkáját.

Ez a fószer, pont olyan idióta, mint a mi csuti teknyővájónk.
Az a minimum, hogy nem szolgálják ki. Zabáljon otthon.
@Gábris szomszéd:" Teccettek volna nem benyomulni az orosz érdekszférába pld. nulandnéni bassza meg az ejú 5 milliárd dolláros majdanozás projektjének keretében. :)"

Na mi van elvtárs!

Megint tolod a "szputnyiktodéjt"? Szar meló lehet. :) Szentpéterváron milyen idő van? Ott is kurva hideg?
@habakuk000:
hozzám se mertél szólni ott fenntebben?

mi is a bajod már megint velem?

kezeltesd valamivel?

egyébként is olvad az arktisz is az antarktisz is lesz kis lavór levédiabasznádból a tenger közepén és akkor be is dunsztolhattyátok a gecit mint főkirályt ugyis ti hoztátok létre a kis cigány útszéli rablót mint headhoncho t kkkkk

brühüyyy
@Oxica: Hát ez elég gyengusz "érv" volt. ;)
@Oxica:
na mijalófasz bajod van azzal, hogy usa 16000 km ről mexállja ukrajnát és leváltya a demokratikusan megválasztott elnököt és az egész kótyomfittyet és tesz helyére egy maffiózót akivel most csődbe vitte ukrajnát és aszongya hogy a zoroszok a hibások... meg a krim ami mindíg is orosz volt mijalófasz bajod van vele ha az akart maradni 500% -os demokratikus választással ugyanúgy mint a demagográcia hazájában a krumpli is elektorok megválasztották a tömeg meg nem de ki nemszarja le a tömeget a demagográciában
és mit keres usa a perzsa öbölben ahonnan ki akarja útálni a perzsákat mert a perzsák aszongyák nekik hogy nyasgem?

szóval fejtsd ki onnan szarszagú levédiabasznádról hajráááááááááááá

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
én láttam sevilla ban is meg máshol szerte ájrópában, hogy a süsü túristákat nem szeressék, mert mint messziről jöttek akik sohatöbbé nem térnek vissza sohasem adnak borravalót és ott a pincér a borravalóból él...a t5ájukra sem ment a pincér és amikor mekkérdesztem elmagyarászta

brühüyyy
kkk
assziszik azután pofára esnek

már csak tankokkal túráznak meg páncéltörőkkel és hülyegyerekekkel akiknek a csalággya is hivatásos katona mert az jobban fizet mint az autógyári összeszerelés a vonalon

igaz most a pakik is próbálgattyák nukleáris szárnyaikat meg india és a többiek de azoknak most nem szólnak mert ha igen elárúlják, hogy az osama az egy kitömött bábú volt ott a tévé előtt amikor lerohanták (kitalált figura kkk)

brühüyyy
kkk

ebben is van orosz propaganda?
akkor -mint látom alusztok- és el vagytok riasztva a tények elől, báj báj van

brühüyyy
kkk

nem bírjátok a gyűrődést
@Eszter68: DDD +++Reich Károly))

"simplicity",mert hajlamosak vagyunk mindent túlgondolni)

...........

Az ideiglenes technikai koala (Botkával vagy nélküle)látszik járhatónak 2018-ra és az,hogy ne forgácsolódjon az ellenoldal parlamentbe be sem kerülő 'bülbülszavú kispártokra!

??????????

civilhetes.net/a-fuggetlen-ertelmiseg-dontese-hogy-mit-tart-a-2018-s-valasztas-alapveto-celjanak

Nem a listának kell közösnek lennie, hanem a célnak: megállítani a Fideszt 2018-ban

civilhetes.net/a-fuggetlen-ertelmiseg-dontese-hogy-mit-tart-a-2018-s-valasztas-alapveto-celjanak
@gazoló:
bonyolíttyátok a ügyet, le kell lőni a fidex et amikor eccerre vannak bárhol, vagy drónról rakétával!!! és utána bármi lehet és akkor temetés sem kell sőt még hamvasztás sem

utána szabad a pálya a zeszti lehet a házmester

brühüyyy
kkk

de legalábbis vice
@Gábris szomszéd:

Csak mekkérdezném: mijafaszt keres a xenofób FPÖ xenofób politikusa egy Sammay Zayed nevü, feltehetően nem ősstájjer fickó kajáldájában? Csak nem a víz és a bor esete forog fenn? Nem talált jó tősgyökeres csundkir éttermet Bécsben? Egyfelől retkesmigráncsoktakaroggyatok, másfelől zabálnánk a migráncs kajáldájában.

Valószinűleg egyszerű provokációról volt szó. Mint Vona hamuka hanuka-levelével is.
@Rodeo36: tudhatnád, hogy kénytelen minden földi pór meghátrálni páratlan és egyedülálló logikai okfejtésnek álcázott brühühüjeid elől:)
@habakuk000:
egyetértek, kristálytiszta a logikád, és igazad van...tőled nem is vártam mást, ami ennél kevesebb az már hamisítás lenne

kösz...folytatom (hogy a levédiabasznádi nagyokat idézzem)

brühüyyy
kkk
süti beállítások módosítása