Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.01.11. 09:10 Fabius

Oroszországból szeretettel

Eljött az akadékoskodó civilek eltakarításának nemzetközi lehetősége! - örvendezett rezsiszilárd a maga egyszerűségében, mert ha lazulni látszik a demokratikus póráz a Főnök nyakán az ilyen földöntúli örömmel tölti el az apparatcsikjait. Abcúg liberális világrend, éljen a magának utat törő illiberalizmus, és éljen örökké Putyin elvtárs, kinek a Jóistenke vésse gránitba nevit gyémánt berakással!

Hogy jön ide Vlagyimir? Neki köszönhetik ezt a "nemzetközi lehetőség" nevű izét.

Mer'hogy az van, nem csak minálunk jár a jobboldal kéz a kézben az orosz hírszerzéssel, de a "nemzetközi lehetőség" nevű izé miatt Újra Megszeretett Nagytestvérünknél is. Trump 5 éve élvezi Putyin támogatását, az oroszok végig mögötte álltak, ők voltak a szarhalászok a "tisztakezűek" mögött. Ők gyűjtötték össze az olyan információkat, miket aztán szarfegyverént lehetett használni az aktuális ellenfél ellen. Bele is bukott ebbe szépen egymás után az összes Trump ellenfél, Clintonig bezárólag.

trump1.jpg

Jellemző, hogy az itthoni fődfaszoknak nem az esik le, hogy nézmá'bazmeg, az oroszok pénzelik a Jobbikot, nekik kémkedik KGBéla, a radikálisok táborába járnak a GRU tagjai itt a pisztoly, hol a pisztolyt játszani, ők szállítanak álhíreket a radikális internetes oldalakon, és hogy a frissen kiderült, oroszoktól kapott Trump pekidzs szerint erre ők is pont ugyanúgy rábaszhatnak, mint Clinton, nem.

Nekik az esik le ebből, hogy édesjézus szent pöcsére, most aztán lehet majd genyózni a civilekkel!

 

240 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr6412117207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: nézze a halál, belőletek is sok, nem még egyéb hírekből

a hír tv-ben a Szőlősi Gyöngyi az egyetlen látnivaló
Nem tudtam minden kommentet elolvasni, de nem is ez a lényeg. Remélem a kommentelők nagy többsége elég informált az Orosz titkos szolgálatot illetően, ugyanis övék a legnagyobb, és kiterjedt kémhálózat a világban. És jól szervezett. tehát semmi csodálkozni való nincs azon, hogy nálunk a háború után is rengeteg ügynökük volt, és maradt is. Ahogy Amerika ugyanúgy tele szórta a világot a CIA ügynökökkel. És Mindegyik nagyhatalom azokat a kormányokat preferálja akik hajlandóak valamilyen szinten együttműködni. Minden a pénzügyi háttér hatalomról szól, minden annak van alárendelve. Ez teljesen nyilvánvaló! Egyik sem fog kis kaliberű pártokat támogatni, akik nem képesek huzamosabb ideig hatalmon maradni. Nálunk egyenlőre ez a FIDESZ. Ilyen kontextusban kell ezeket a dolgokat vizsgálgatni. Már a Török hadjáratok előtt is már jártak nálunk janicsár felderítők, vagy mondjuk kémek. Pár éve egy rádió műsorban fel is olvastak egy levelet, amit egy ilyen kém írt a Török császárnak, és! Aminek a tartalma szinte szóról szóra értelmezhető a mai közállapotokra. Tehát 500 év alatt a vezetőink hozzáállása a köznép és az ország tekintetében, szinte semmit nem változott! Akkor mi a jófenére lehet számítani?!!
aztakurvaéletbe, 290 a dollár semmi perc alatt, délután mikor még nem szólalt meg Trump, örültem, hogy holnap lehet szerződni 294 fölött is járt
@habakuk000: má olvastam, viszont az állati elmék jobban teccett.
@Gábris szomszéd: én meg aszt hittem, hogy pörzse a liblinged!:)))
@Gábris szomszéd: néha úgy nyomod ,itt mint a gójmotorosfasz vagy a polihisztorfityeszkölyök:)
@Gábris szomszéd: akár magára is ismerhetett, pi és pszi ha jól emlékszem, ritka okos delfinek voltak
@Gábris szomszéd: ezt elhiszem, hasonlóak vagytok
soros villám gyorsan kezdjen utalgatni a cöfnek!
@látjátok feleim szümtükkel:
az olyan röhejes mikor erről sírsz az index németh szilárdos aljassága alapján...
a demagográcia fellegvárában süsüfőggyén lehet ordibálni de soha egyetlen esetben sem marasztaltak el egyetlen vakon lövöldöző rendőrt vagy korrupt politikust és semmi egyebet sem a tiltakozók bent lehettek sepercig a sessions session -jén de a kóbor kutya sem vette figyelembe amiről beszéltek

és eszt demokráciának merik nevezni? ez a lófasznál is kevesebb, diktatúra van kérem csak szinesebb

brühüyyy
kkk
- Putyin haláláig fog uralkodni, és a kreml falába temetik majd el.
- Trump elnöksége pedig nagyon csúnyán fog véget érni. Láttam a videót, amiben donald kacsa jelmezben kibelezett egy krokodilt, aztán megdugott ruszki zsiráfot.
Egyrészt ugye senki nem gondolja komolyan hogy a Clinton néni mobilját és házi levelezését csak az oroszok törték fel.
Feltörte azt mindenki, akinek egy 8 általánost végzett heckere kéznél volt, és akarta is.

Másrészt meg sokkal szórakoztatóbb látni, hogy az Amcsik saját maguk politikai okokból szivárogtatnak ki féligazságokat a saját kényük kedvük szerint átformálva azt.

Ez ám az CIA, meg FBI, mikor leendő elnökükről minden információt elsőkézből osztanak meg a sajtóval.
@Legeslegalja: "Ez ám az CIA, meg FBI, mikor leendő elnökükről minden információt elsőkézből osztanak meg a sajtóval."

szóval akkor szerinted nem az információkkal van gond, csak az a bajod, hogy megosztották?
Nem értem ezt a nagy rinyálást arról, hogy a sajtó, meg Trumpi, meg a hazai érdek, meg a... hiszen minden szentnek maga felé hajlik a keze. A szent meg azt kinyilatkozta, hogy vége a korrekt politikai viselkedésnek.

A faji feszültség nem csak a szuperhatalom része, az egész világ faji feszültségben él. Kéne még rajta spanolni egy kicsit, hátha úgy még jobb lesz.

Lesz a világban még sok ( nálunk is ) polgárháború. Lehet, hogy nem is olyan sokára.
@Gábris szomszéd:
RIP

ilyenkor is kiderűl milyen is a "szerepe" a fehérbudi mindenkori lakójának: FŐBOHÓC

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:

Leülhetsz,sőt mehetsz a pénztárba a mai dezsőért,megdolgoztál érte(

@Rodeo36:

A ministráns pedig jobban tenné ha a fülese mellet sertepertélne inkább)

www.youtube.com/watch?v=fzUdwPqB3hs

'ccakát
@gazoló:
ok...ma már nem ministrálok elfogyott a misebor

mit szóssz hozzá a süsüasárkánybeszart a kim il szuszi tól és berohantak? nincs már más ellensége?

most szar az egész úgy ahogy van

brühüyyy
kkk
közben bepelenkázva és fosszagúan tankokat és taknyos kölkeket küldött ájrópába attól is fél a van nekim mitől rettegnie??? asszem én tudom mi az? süsüasárkány attól kell befosnia de előszőr a röhögéstől
444.hu/2017/01/11/szegyellje-magat-fortelmes-hogy-idejott-mondtak-az-lmp-s-politikusnak-aki-mezokovesden-szerette-volna-megtudni-miert-kerul-900-millio-forinttal-tobbe-a-helyi-focicsapat-sportszalloja

Csak hát elvtársak!

Az a förtelmes, ahogyan önök lopják a közpénzeket, aztán már megkérdezni sem lehet, hogy miért kerül 900 millával többe egy tyúkszaros sportszálloda.
Sok az alkotmányos költség elvtársak? Ezért kell titkolózni.
Az LMP s képviselő, a nép által választott képviselő. Jogában áll helyettünk is betekinteni a dokumentumokba, hogy mire is kúrják el önök a mi 900 milliónkat.
Ez a nagy büdös helyzet elvtársak. Az ellenzék pont ezért van elvtársak, hogy ellenőrizzék a kurmányt, hogy mire is szórják a közpénzeket. Az ellenzék nem csupán díszlet, amely előtt a csuti teknyővájó eljátszhatja a nagy demokratát.
Persze tudom, hogy a csicska lápimagyarok, ezt sosem fogják megérteni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
444.hu/2017/01/12/bakondi-azert-jonnek-a-menekultek-mert-a-civil-szervezetek-azt-hazudjak-nekik-hogy-megnyitottak-a-magyar-hatart

Csütörtökön, Bakondi elvtárs?

Már szerdán kellett volna uszítani a civil szervezetek ellen. Nem kapta meg a parancsot elvtárs?
Az új ellenség a civil szervezetek, most ezzel kell etetni a lápimagyarokat, minden nap elvtárs, egy napot se hagyjon ki.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Oroszországból szeretettel.

444.hu/2017/01/11/oroszorszagban-dekriminalizaljak-a-csaladon-beluli-eroszakot

Lehet átesni a vak komondoron. Friss felmérés szerint az orosz lápimuzsikok 98% a elégedett az életével.

Hajrálápioroszország, hajráoroszok.
@Amelanchier: nem kötekedni akarok, bár trump vagy clinton mindkettő hatással lett volna - az egyik -, hatással lesz - a másik - világ alakulására.

de! elolvasva cikket, mindjárt az első mondat elhárítja a felelősséget a szerzőről, mert ellenőrizetlen(-hetetlen) iratra hivatkozva állít valamit, az usa demokratikusan megválasztott elnökéről.

tehát az adatok, finoman fogalmazva is, kétséges eredetűek, és a valóságtartalmuk is kétséges ebből eredően...

marad a kérdés, ha az oroszok meghekkelték az usa választási rendszerét, trump-ot vadul támogatták, minderről, mindenki akinek kellett, TUDOTT (összes hírszerző/elhárító bla,bla,bla), akkor miért most????

azt már csak tényleg mellékesen merem megkérdezni, hogy a clintonné naccsádról/tól nyilvánosságra hozott e-mil-ek viszont hitelesek(?). mert azt valahogy nem hallom feszegetni... pedig izgalmas kérdés lenne!
@Oxica: kicsit a poszt témájához is, hallgattam a rádiót az autóban, tegnap éppen mo.-on. bejátszották rezsi szilárdot asszem, aki elmondta, hogy azért kell beszántani bizonyos civileket, mert "letigi..., lemigiti..., legitimácijó nélkül akarnak beleszólni a politikába! mindezt úgy, hogy nincs politikailag legitimálva a legitimitásuk"

ez az ember, ezt így bele a mikrofonba és ismételgette azt a különös szót, amit nemrég tanulhatott... siralmas...
"Rossz hírünk van Németh Szilárdnak: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk"

www.helsinki.hu/rossz-hirunk-van-nemeth-szilardnak-bele-akarunk-szolni-a-politikaba-es-ez-alkotmanyos-jogunk/
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):

Nem ez a rossz hír, hanem az, Német Szilárd eddig nem tudta, hogy van alaptörvény, és azt ők szavazták meg. Most már tudja ( no z a rossz hír neki ), bassza meg saját párttársa számítógépét, miért fogadott be olyan szöveget, ami a hüje népnek jogot biztosít.:D
Ja, majd ha javul az idő, akkor tiszteletem teszem a civilek elleni kormánytámadás miatt szervezett megmozduláson. Most nem tudok. Egészség elvtársak!
@Oxica:

Hehehe! Bakondi nertárs lemaradt. A hirtv mutatta reggel a szerbiai menekülteket, akik nagyon ponztosan tudják, hogy naponta 10 embert engednek be a magyarok. Szóval ki hazudik kinek?

Mellesleg inkább a "szemét" eltakarításán gondolkodna főtanácsadó nertárs.
@maxval bircaman elemző: "A Fidesz adott nekik, plusz Fidesz-közeli gazdagok."

Mibúlbűl? Az alkotmányos köccségbűl? Hehehe.
@maxval bircaman elemző:

Ne kamuzz!

Pártok civil szervezeteket nem támogathatnak. Akit támogatnak, az már nem civil. Nem tuttad te birca?
@látjátok feleim szümtükkel:

Tehát elismered, hogy a Soros Alapítvány és a Norvégiai Köztársaság Civiletető Alapja által támogatottak se civilek?
444.hu/2017/01/12/marcius-31-en-megszunik-a-letelepedesi-kotveny

A haverok behúztak 112 milliárdot, a lápimagyarok meg fizethetik vissza a kötvényeket névértéken, meg jó sok kamattal.
Na bircák, lehet sorosozni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@nincs1itt:
most van az, hogy ugyanazzal a pénzzel fizettek a süsüéknek, mint amit az használ: a Levante és a Maghreb szétbaszva de a háborút nem azért keszték hogy bármi jobb legyen, hanem hogy a permanens háborúval basztassák ezeket namost a Clitoris Biri és Krump Lee basztatása sem azért van, hogy hanem hogy otthon a konyhájukban legyen mit őrjöngeni...látnod kellett volna a cnn riporterét aki üvöltve(!!!) követelte és a Krump Lee aszon'ta neki hogy hazug izéknek nem ad interjujjjtű

most van nekik káosz meg szarzabálás

brühüyyy
kkk
otthonkában és a helyi tv-k csámcsognak rajta
@Rodeo36: nem értek a zámerikaji belpolitikához(sem). viszont azt olvastam vala-hol, hogy 2016-ban 26 ezer bombát hajigáltak le a júesz erforsz gépei világszerte...
tudom, tudom a zoroszok is legalább ennyit, ezeknek 120%-át maga putyin írta alá a kezével. de legalább ó-blamának van hozzája béka nóbli díjja is!
na nem baj...
@Rodeo36: hallottad? már a teutonok is attól félnek, hogy idén a választásokat a zoroszok fogják meghekkolni...

de az milyen szép lenne, ha az oroszok is tartanának maguktól!
@Gábris szomszéd: ritkán nyugdíjas szakma a titkos ügynöké, különösen akkor, ha már nem titkos annyira!
@maxval bircaman elemző: Fogalmad sincs semmiről.Persze gondolhatod, hogy a norvég alap által finanszírozott szervezetek magyarországon Norvégia érdekeit képviselik,csakhogy ez komplett baromság.
Azt ugyanis,hogy ki kap pénzt és mire, nem az alap döntötte el. Célja ugyanis a civil szféra támogatása, hasonlóan ahhoz, ahogy az EU alapok a civil szférát és Magyarország fejlesztését támogatják (a Bevándorlási Hivatal épületének energetikai korszerűsítését például a norvég alappal azonos jogállású és célú svájci alap finanszírozta).
A magyar civilszervezetek támogatására szánt kormánypénz zömét ezzel szemben az alap kurartóiumi elnökének saját szervezete kapta (ez legalábbis gyanús), valamint, mint Te is megállapítottad, ugyanezen szervezetet a FIDESZ támogatja (azt hiszem, egy állami alap közvetett finanszírozása és egy párt által közvetlenül adott támogatás közötti különbséget legfeljebb a leghülyébb FIDESZ-trolloknak kell magyarázni). Tényszerűen a norvég alap által támogatott szervezeteket keresztbe-kasul ellenőrizték és nem találtak jelentős szabálytalanságot, míg egy párt érdekeinek képviselete, amit a CÖF csinál, eleve kizárja, hogy civil szervezet lenne. A norvég alap által támogatott szervezeteket persze hírbe lehet hozni egy párttal,csakhogy az a párt immáron vagy hat éve nem létezik. Annak belátását Tőled nem várom, hogy mennyiben más a hátrányos helyzetűek és a jogállam támogatása még akkor is, ha ez egybeesik egy-egy párt elveivel (amelyik párt elveivel ez nem esik egybe, az a párt antidemokratikus, megjegyzem), mint egy párt egyedi akcióinak szócsöveként rendezni "békemenetet".
@Gábris szomszéd: ááá már vettem civil izéééé cirilll és metódus klaviatúrát!

akkor leszek gondban, ha kínaiak hekkolják oldalba!
@maxval bircaman elemző:

Azt énekelte a Republik, hogy aki hülye, az is marad. Mennyire igazat szóltak.:D
A fidesz igen csak alá tolta a képét egy nagy pofonnak, mert a Lázár János nem győzte magyarázni, hogy a kormány szerint mit kell tudni minden civilről. Kész röhej volt a kínlódása.
@Kuviklacz:

Azaz szerint a Norvégiai Köztársasági Alap adna pénz olyan szervezeteknek is, melyekkel az Alap nem ért egyet? Ugye, nem?
@Kuviklacz:

Azaz szerint a Norvégiai Köztársasági Alap adna pénz olyan szervezeteknek is, melyekkel az Alap nem ért egyet? Ugye, nem?
@maxval bircaman elemző:

Kenyéradó kormányod megvizsgáltatta a norvég alap által támogatott szervezeteket, és a "független" fidesz ügyészség nem talált érdemi hibát.

A kormánymegbízott ténykedése alatt eltűnt milliárdocska visszacsurgott már az állam bukszájába?
444.hu/2017/01/12/nemeth-szilard-szerint-magyarorszag-azert-kulonos-hely-mert-itt-az-ellenzek-van-tele-korrupcios-ugyekkel-nem-pedig-a-hatalmon-levo-partok

„Magyarország ebben is egy kicsit atipikus, mert Magyarországon igazából most is az ellenzék van tele korrupciós ügyekkel, nem pedig a hatalmon lévő pártok.”

Ez már kurva nagy mélység ám elvtársak. Innen önök már nem tudnak kijönni, menthetetlenül belefulladnak a korrupció bűzös mocsarába. Ott fogják önök egymást taposni, hogy a felszínen maradjanak.
Csak egy nevet említek, farkasflóri, hát biztos ő is az ellenzékhez tartozik, aztán a többi korrupt kurmánypárti g..it már nem is említem, mert nincs hozzá kedvem.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel:

A hiba annak titkolása, hogy ezek nem civilek, hanem lobbisták. Ezt senki se vizsgálta,.
@Oxica:

No meg ne feledkezzünk el az alkotmányos kőccségről sem.:D

Szilárd nertársnak nem egészen szilárd a gondolatmenete. Fekete lyukak vannak benne.
Nem értem ugyan is, ha az ellenzék annyira korrupt, akkor mijafaszért nem zavarta már el a fidesz a legfőbb ügyészt, a belügyért, meg az összes főrendőrt? Mondjuk az elmúlt 6 évben, ami nemsokára nyóc lesz. vagy nekik már nyóc?
Vagy csak jó nagyot mondani, hogy legyen miből engedni?:D

Meg úgy mellesleg, az elmúlt hat évben kit is korrumpált az ellenzék? Nem kéne magukhoz nyúlni?
@maxval bircaman elemző:

A lobbista nem párt, hanem magánszemély. Essetunni.
@Oxica:

Magyarország azért atipikus, mert Németh Szilárd képviselheti a kormány álláspontját. Egy hasonló intellektusú személy egy normális országban a középvezetői szintig sem jutna.

Lázár is nagyot villantott ma:

Bár Németh Szilárd stílusával nem tud azonosulni, Lázár azt mondta, nem határolódik el tőle, mert nem szokott elhatárolódni a fideszes képviselőtársaitól.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Szilárd nertársnak nem egészen szilárd a gondolatmenete."

Van neki olyan? ))))))
444.hu/2017/01/12/andy-vajna-szerint-o-nem-kozszereplo-d

Nem? Hát mi? Civil? Akkor el kell takarítani, minden eszközzel.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Elvtárs!

Majd mikor putinka bevillantja, trumpika kaka-pisi szexvideóját, amit Moszkvában forgattak. :)
Az nagyobbat szól mint egy atombomba.
Kíváncsi lennék, hogy a csuti g..iről mit tárolnak a Kremlben, hogy ennyire csicskáztatják.
444.hu/2017/01/12/lazar-janos-nem-erzekelt-kulfoldi-befolyasolasi-kiserletet-amikor-a-helsinki-bizottsagnak-dolgozott

Lázár elvtárs is sorosbérenc volt. Hullik a szar rendesen mi elvtársak? Jaja, vissza az önök fejére.
Meg a csuti teknyővájó is sorosbérenc volt Oxfordban.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica:

Én is szívesen lennék nem közszereplő kormánybiztos.
Kérdés azonban, hogy Vajna kinek/minek a kormánybiztosa? Mert ugyé aki a kormány tagja, annak bezony köz a szereplése. Hateccikhanem.Ezt nem tudja? Olvasson jogszabályokat, pl. arról, ki és mi a kormánybiztos.
@nincs1itt:
olyan jó ez a hekkelési konteo...gumicsont!!!! egymást baszták szájba a repu bli kusok meg demagógiások és rákenyték akárkire: északkórea mégis zsenánt lett volna azért annyira adnak magukra ha már hekk legalább orosz nem pedig kimilszuszu...
most megy a kalamajka és az jó legalább megtuggyák mi is az levédiabasznádon élni, csak nagyban

brühüyyy
kkk
@nincs1itt:
mikulásbomba szeretettel snóbli Ó blama miki től...essetunni?

most, hogy ki fog derülni még jobban, hogy önmagukat hekkelték meg és vazelin nélkűl..., és a finkelstein szerű zsidó konteo gyártó lobbysták csinálták, lesz újra KKK és a lángoló keresztek meg gázkamra is??? meg a tea party és a többi huncutkások majd lőnek annyi a fegyver szerte széjjel, hogy ha eccerre elsütnék a Föld ki is mozdúlna a pályájáról
kkkkkkkkk
brühüyyy
Ocsmány dolog pénzért állampolgárságot adni, ez a született állampolgárok szembeköpése. Még is "divat", gondolom az alkotmányos kőccség miatt megéri.

www.portfolio.hu/gazdasag/legyel_te_is_torok_allampolgar.242488.html
444.hu/2017/01/12/marine-le-pen-a-trump-tower-aranyozott-marvanyasztalainal-mulatja-epp-az-idot

Hahaha. A g..it megint beelőzték. :) Mondjuk a teknyőst be se engednék, mert mexikói bevándorlónak néznék.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36: nincs mit hozzáfűzni... de eszembe jut a stuxnet, amitől egy atom katasztrófa is bekövetkezhetett volna... számtalan azonnali áldozattal és beláthatatlan következményekkel.

de van ez az asszanzs gyerek, valamelyik nagyköveccségen csücsül. aszonta, hogy a biri néne kombájn főnökének a hipertitkos adatokat védő jelszava: "password"
gyanakszom, hogy igazat mond...
@Gábris szomszéd: "nem lennénk a helyében. Alexander Litvinyenkóval is dolgozott együtt - nem a legjobb előjel. :)"

azé minden nap kifordul a belem tőled.
és te vagy vallásos?!
@Gábris szomszéd: kettőnk között az a különbség, hogy én nem vagyok olyan képmutató ájtatos manó, mint te.

te örülsz annak, hogy litvinyenkot kinyíratta a féreg putyin?

te rosszabb vagy, mint a geci!
@taga20:
a lit vinye(A???)'n Kó az arról híres, hogy nem élte túl a kémkedési konteo ját valahogy lebukott és a kémek szokásos móggyán mexem misi tett Ék, semmi rossz nincs benne a kémeknek ez benne a horoszkópjában

most hogy a süsüasárkány meghekkelte saját magát lásd még Pearl Harbour, 911, és a többiek és ki is derült ki kell valamit találni most ott sündörögnek északkórea körűl hátha lehet belőle közellenséget csinálni...és a kimilszusz ból taga lesz? neked is ilyen focista frizurád van? anélkűl nem lehecc clubtag a sem

brühüyyy
kkk

az idősebb Bush papája a Hitlerrel üzletelt és abból lett gazdag csak mellékesen ez a Bush vagyon titka is
@taga20:
mnér a putyin a féreg amikor az áruló dezertált kémet likvidálja? milyen beállítású vagy ??? a hazaárulóknak drukkolsz meg a hazugoknak és az aljas csalóknak?

ejnye bejnye

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: haver, csak egyet árujj el nekem!

ha ennyire oda vagy a kibaszott putyinodért, ako mi a fasz bajod van a gecivel, aki putyin pádávánja?
@Gábris szomszéd: te egyébként érted a szavak jelentését?
@Gábris szomszéd: jó. már megijettem, hogy ennyi baromság mellett, normálisnak gondolod magad:)
@taga20:
útálom a hazaáruló dezertőröket akik a haza zsoldjában eccercsak elárúlják aszt aki fizeti őket
a többit rádbízom

próbálkozzál megérteni a dolgok lényegét nem a habonyságokat amiket te kitalálsz...jó tanítványa vagy a zárpinak

kkk
brühüyyy
@Rodeo36: stirlic, miért nem a kérdésemre válaszoltál?

a hülye süketelésedre nem vagyok kíváncsi!
@taga20:
mit kérdesztél? a hülye süketelésedre nem vagyok kíváncsi!!!

brühüyyy
kkk
@taga20:
ebben egyetértünk
brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Ehhez a 'Récsölhöz mit szólsz?)

www.youtube.com/watch?v=tdXZFah4n5k

..............

Hazaugorhatnál sorfalat állni,zászlócskával integetni Vlagyimir Vlagyimirovicsnak majd ha máriaországa szent ""ferenc repterének föggyére teszi mancsait))
@gazoló:
sohasem voltam semmi ilyenféle zászlócskázáson és manapság már ugye...

a csaj jó ritmusban aggya elő!!! és a "színei" "zamatai" is eredetiek... én a lassú részt jobban "nyűném" és hagynám a basszusokat jobban alátámasztani a melódiát

amíg belenéznek oda is ahová a nap sem süt be mielőtt repülnék azóta nem igen szeretek repülni...

brühüyyy
kkk
Kovács Zoltán éppen nagyot domborít az ATV-n, aki teheti nézze meg. Nagy a műsorvezető hölgy is.

Akkora rettegés ül a fideszen, hogy már ő is össze-vissza beszél, pedig nagy szóforgató, még is sikerült magára tekerednie eccer-kéccer..:D
"Orbán Viktor miniszterelnök szerint meg kell teremteni annak lehetőségét, hogy a magyarok minden közéleti szereplőről tudhassák, kicsoda ő, és honnan kapja a pénzét."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=205336

Akár kezdhetné is a cöf-röf nevű alakulattal, aztán folytathatná a roma önkormányzat elönkormányzott milliárdjával és a flórián nevű üzletközponttal. Majd akkor mutogasson másra, ha a saját házuk táján kisepertek.

Ja, és a külföldi tanácsadói mit akarnak befolyásolni az én életemen( meg a többi itthon élő magyar állampolgárén )? Mert ugyé neki külföldi tanácsadói vannak adóforintokért.
Mellesleg még mindig nem lehet tudni, hogy mitől tágul egyesek lakása, és miért megy össze másoké, miből lettek százmilliós ingatlanaik, miből futotta luxustatyókra. Ezekkel is lehetne kezdeni.

A civil szervezetek és azok vezetői amennyiben közszereplők, természetesen árulják el, hogy miből tellett a romániai magyarokat a békemenetre Budapestre szállíttatni. Mert ugyé a békemenet szervezői is közszereplők voltak/vannak/lesznek?
No, megint felültek a lóra, csak forsódítva. Miként lesz így a pisából PISA?:D

"A napilap pénteki számában Brassói Sándor elmondta, jobban oda kell figyelni a felső tagozatosok szövegértési és matematikai képességeinek, tudásának erősítésére, illetve hatékonyabb felzárkóztató programok kellenek."

Szövegértésre az óvodától kezdve kell tanítani a gyereket, mert ha ez elmarad, azt soha nem fogja pótolni senki. Az alap nélküli házból sem lehet felhőkarcolót építeni.
Mondta egy tanítónéni, a gyerekek úgy érkeznek az óvodákból, hogy a koruk sajátosságai szerinti képességeik nincsenek kifejlesztve, pl. ceruzafogás, színismeret, szókincs. Ezeket már elég nehéz a kötelező tananyag mellett korrigálniuk. Talán az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese és tutortársai kezdhetnék a saját felzárkóztatásukat azzal, hogy megkérdezik a tanító néniket, és azok tapasztalatai alapján elgondolkodnak azon, kit, miként és hová kell felzárkóztatni. Az óvodákban pedig játszani és beszélgetni kéne a gyerekekkel, nem csordaként őrizni őket ( pl. udvaron a kerítés mellett ordít a gyerek , személyzet meg az udvar közepén egymással beszélget - saját észlelés ).
@Gábris szomszéd: Ez egy hatalmaas baromság, jellemző, hogy valaki leaírta, és az egész magyar sajtó gondolkodás nélkül másolja (nem ez az egyetlen ilyen eset, ezért nem is feltételezem, hogy mind egymástól függetLenül jutott ugyanerre a téves következtetésre).
Ugyanis a izraeli szabály a szervezetek gazdálkodásáról szól (ami Magyarországon szvsz kelégítően elő vanírvai), szeretett kormányunk meg a vezetők vagyonát akarja vizsgálni (feltehetőleg nagyobb hatékonysággal, mint a FIDESZ-es képviselőkét), ami csak karaktergyilkosságra alkalmas (ugyebár a sikkasztásnak ki kell derülnie a szervezet pénzügyi adataiból is).
@maxval bircaman elemző: Nincs olyan, hogy Norvág Köztársaság, se Norvég Köztársasági Alap. Az alapdolgokkal se vagy tisztában.
Mit jelent az, hogy "Azaz szerint"? Ki szerint?
Végül erőteljesen különbséget kell tenni az európai értékrend betartása és a FIDESZ elvtelen támogatásaközött. De ez már magas Neked,tudom.
@Kuviklacz: hagyd, ez egy olyan eszköz, aminek nincs inputja, csak outputja. Egyszer felprogramozták, és azt ismétli végtelen számú ciklusban.
@Kuviklacz:

De van, Norvégia ultraliberális köztársaság.

Úgynevezett "euróőai értékrendet" pedig a magyar nép nem kér.
@maxval bircaman elemző:
Tehát elismered, hogy a külföldről támogatott civilek esetében egyetértesz Putyinnal?
@Gábris szomszéd:
Trump egy lúzer. Még nem jutott eszébe megválogatni a mikrofonállványokat, akit beenged? Netán nem is tartani sajtájt, hanem csak péntekenként osztani az észt? Tanulhatna Orbántól!
@Oxica:
"ellenzék van tele korrupciós ügyekkel" = kabátlopási ügy.
Merthogy nem ők/et korrumpálnak, hanem ők tartják napirenden a kormánypárti korrupció leleplezését.
@Oxica:
De ha Andyka nem közszereplő, akkor igenis kíváncsiak lehetünk, hogy honnan és mennyit kap?
"És mégis az orosz hekkerek a világ urai. És mégis ők irányítanak mindent – a közel-keleti válságtól az amerikai választásokig. És mégis Chuck Norris Vlagyimir Vlagyimirovics."
mno.hu/gkozep/vegre-lelepleztek-a-vilag-valodi-urait-1380837
@Gábris szomszéd: bocs de aki alfahírt olvas azzal nem lehet komolyan beszélni
süti beállítások módosítása