Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.26. 12:38 Fabius

Bazmeg!

Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!

 

Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go zóna kiépítését a Király - Teréz körút sarkára, ha már, ugyebár.

De egyelőre annyit tudunk, hogy két rendőrnek gyakorlatilag az arcába robbant egy szögesbomba. (nyelvtannáciknak: szeges)

Így aztán az van, hogy én speciel konkrétan leszarom az Orbán vagy rendőr utálatotokat, teszek magasról bárki egyéni sérelmére, mert a hék lekapcsolták gyorshajtásért, nem vitézkedtek a szomszédos tyúkperben vagy tudjatököm micsodában. Helyette a kárörvendést látva elgondolkodom, emberek vagytok ti egyáltalán? Két szolgálatot teljesítő fiatal közel járt a halálhoz, erre az a legfontosabb, hogy megérdemelték és minek mentek oda? A robbantás motivációjáról, az elkövetőről - az esetleges megrendelőről - semmit a világon nem tudunk, de az üvöltve hirdetett verdikt lármája már elnyomja az együtt érzünk, jobbulást! - motyogását. Nem, hogy "je suis magyar rendőr" vagy francia zászló helyett rendőr igazolvánnyal összemontírozott faszbúk profilkép nincs, de a rendőrök állapotáért aggódás vagy együttérzés is alig. 

Egész biztos normális dolog ez?

 

959 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5711743975

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez után a bevezető után álságos lenne azzal kezdeni, hogy...

Ahol ez ügyben megnyilatkoztam eddig, ott megtettem.

Az is biztos, hogy az ország gyógyszere jól elgurult. De megérdemeljük, mert MI hagytuk.

Szép napot, és jobbulást a sérülteknek!
Szívemből szóltál, Fab!

És csak hüledezek a különböző fórumok agyament kommentjein.
Hogy süllyedhettünk idáig? :(
Remélem megússzák a rendőreink és remélem megtudjuk az igazat is, ellenben Clodó elvtárs akkori munkájával....
Azért érdekes apró jelek vannak, a pártérdek meg valamiért megint csak felbukkant, mint anno. Dögöljön meg a mocsok aki ezzel játszik megint!
@Fabius maxi egyetértek veled, spot on. Remélem, teljesen felépülnek az áldozatok és a tettes elnyeri méltó büntetését!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: megtudni bármit is?
egy hét múlva már senki sem fog az egészre emlékezni, egész más lesz a sláger.
Hónapok óta folyik a közvélemény módszeres hergelése. Ez lett a vége.
@bircaman maxval szerkesztő: most miért ballibezel, te elektronikus bárány?
@paráznabillegető:
Csak eldurran vmelyik zsaru agya is attól, hogy beáldozzák gyalogként a kollegáit, vagy holnap őt és hirtelen ki talál szivárogni a valós kép... Mert azért nem kicsit gáz ez a szitu.
Az úrban kedves feleim! Miért éreznénk bármit a két csóró rendőr iránt, amikor 2006-ban sem érzett az akkori ellenzék az akkoriak iránt? Most az ő rendőrük mitől különb a Gyurcsány rendőreinél? Talán abban, hogy a borsodi csóró biciglist gyakrabban megbünteti? Pont azt, aki azért nem vesz lámpát, mert a vagy eszünk-vagy világítunk fényes nappal dillemájából az eszünk ma valamit választja? Na ezért közönbös a nép.

Azon túl, hogy a többség már 2006-ban is sajnálta a rendőröket és együttérzett azzal, aki felé a kockakövet dobták. Meg együttérzett a rendőrökkel akkor is, amikor elvették a korábbi nyugdíjazásuk lehetőségét.
Miért nem érzünk együtt nyilvánosan? Minek, ha a rendőrfőkapitány már együttérzett? Hiszen nem a mi rendőreinket bántották, hanem az övét. Azt is aki a kis hibát következetesen bünteti, a nagyot meg nem is látja. Akiket vele együtt MI fizetünk.

Passz.
@bircaman maxval szerkesztő:

Ahha. Szóval elmebeteg balliba vagy.

Fura időpontban előadott kámingaut, de azért köszi.
Jobbulást kívánok nekik minél gyorsabban, mint ahogy bármely sérültnek tenném. Származástól, nemtől és mindentől függetlenül.

Ellenben, mint rendőrnek (jelenleg ÁVH-t idéző rendőrségünk miatt) nem gratulálok. Ez van, nem kötelező beállni a kékruhás sorba.
@Fabius:

Ennyemán! Egy birka nem tudhat mindent.:D

Egyszer volt egy nagy csoda,
Neve: birka-iskola.
Ki nem szólt, csak bégetett,
Az kapott dicséretet.

Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Így hát egy se ment oda,
Meg is szűnt az iskola.
nem. nem normális. elég régóta nem normális országban élünk, jó reggelt kívánok.

(Bircát ezúttal viszont télleg ki kéne baszni...)
@vénkujon: A fideszdroidok álmodnak vajon az ocsmány bulesz birkaszarral?
@látjátok feleim szümtükkel: Asszem tévedésben vagy. A fidesz által felhergelt, kuka, autó és barikádgyújtogató csőcselékkel nem éreztem együtt. Meg az orbán banda hepciáskodó, mindent ellenző balfaszkodásával. Mellesleg ugyanazt csinálják most az EU-val szemben is, mint anno ellenzékben. Miközben a fideszmédia óránként mondja be, hogy az összes EU politikus hülye, csak az orbán helikopter. Persze, majd pont a tolvaj, bűnöző bagázsnak fogok hinni.

Remélem meglesz a kis balfasz zsebmatuska, és feldugnak neki egy kifejlett sünt a valagába!
@paráznabillegető: " egy hét múlva már senki sem fog az egészre emlékezni, egész más lesz a sláger. "

Az nem olyan nagy baj, az a modern ember fícsöre, és ez van.
De az akta se fog.
Azért a balkommentelők itt sem tudnak átlépni az árnyékukon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: 2006-ban nem kettejüket áldozták be, el is durrant az agy, és megtörtént az - vállalva a képzavart -, hogy csak a forgács hullott, favágás nélkül.
Nekem meggyozodesem hogy az automat rendori segitseg nelkul nem lophattak el. Ha ez vigasztal je suis semmilyen rendor nem leszek soha. Mielott attol fosnal, hogy csak a magyar rendorokre szarok... Nyilvan a ket serultet, mint maganembert sajnalom, es remelem felepulnek, de mint csoport: felejtsd el. Majd amikor elkezdik letartoztatni ezeket a korrupt geciket, akik a nyakunkon ulnek 80 eve, akkor lehet mellejuk allok. Addig vigyazzanak szepen egymasra, mert a tolvajokra akiket olyan hatekonyan megvedenek.
Suba-subához, guba-gubához. Ezek után miért lenne a nép úgy általában együttérző?

"A cégnek két közbeszerzési projektmenedzsere volt, az egyik Pintér Hajnalka,
Pintér Sándor belügyminiszter lánya,
őt viszont még tanúként sem hallgatták ki soha az ügy során. A cég emellett az irodáját is Pintér Sándor cégétől bérelte, a felügyelőbizottságukban azonban MSZP-s erős emberek is ültek."

index.hu/gazdasag/2016/09/26/letoltendot_kapott_a_ketezres_evek_legnagyobb_korrupcios_botranyanak_8_vadlottja/
a poszthoz nincs mit hozzá tennem, hozok egy mellék szálat elgondolkodónak:

Nincsenek biztonságban az adataink a kormánynál

A kormány olyan adatbázisból szerzi kampányához a címeket, ami törvényileg nem lehetséges, és az ellenzék sem fér hozzá. Az NVB szerint ez rendben van.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2016%2F09%2F26%2Forban_viktor_szemelyes_adatokkal_valo_visszaeles%2F

+++

Körúti robbantás: Kósáék félrevonultak a kamerák előtt - videó

Kósa Lajos a kamerák előtt vonta félre konzultálni Molnár Zsolt MSZP-s kollégáját a nemzetbiztonsági bizottság ülése után, amikor arról kérdeztük őket, hogy ha nem tudják a Teréz körúti robbantás motivációját, akkor miért minden kétséget kizáró, hogy a rendőrök voltak a célpontok.

hvg.hu/itthon/20160926_Koruti_robbantas_Kosa_felrevonultak_egy_pillanatra_a_kamerak_elott__video
@dr. mesterséges színezék:

Azért a 2006-os nem beáldozás, hanem kényszer volt. Mi történt volna, ha nem mennek oda a rendőrök? Nem lehet a mostani és az akkori szituációt összehasonlítani. Legfeljebb azon lehet molyolni, ha a polgárnak azt mondják, ne maceráljon árva csomagokat, akkor a rend ifjú őrei miért teszik? Nekik nem mondanak ilyeneket? Pedig a farkast kiabálja a kormány már legalább egy éve. Most megjött. Sajnos. Bár lehet, hogy ez nem az a farkas, amit akartak?
Hidegvérrel lépett át az áldozatokon a Teréz körúti zacskós alak

Újabb részleteket tudtunk meg a szombati robbantás körülményeiről. Kiderült: a robbantó olyan alapossággal megtervezte a támadást, ami arra utal, hogy a helyszínt és a használt robbanóanyagot, illetve -szerkezetet nagyon jól ismerte. Értesüléseink szerint a jelek arra utalnak, hogy ezt a robbanást milliméter pontossággal erre a helyszínre szabták.

hvg.hu/itthon/20160926_Hidegverrel_lepett_at_aldozatain_a_robbanto
"Egész biztos normális dolog ez?"

Nem, ez teljesen normáltalan dolog. De ha körülnézel,
akkor meglepve látod, hogy megboldogult Lewis Carroll totál betépve se tudott olyan bizarr országot elképzelni, amelyben élünk.

"Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, –
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bújhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, –
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

..."

Nem sok hiányzik a maradékhoz, csak nehogy meglegyen az is. Boszniában megvolt.
egyetértek....jó poszt.
végre valaki az emberekkel foglalkozik akik az intenzíven fekszenek.
like
@látjátok feleim szümtükkel: Mi történt volna? Rendőri sérülés és revansvágy nélkül zajlik le a fosztogatás.
Ha pedig megfelelő erővel mennek (küldik őket) oda, akkor az se. De éppen ebben az egy esetben sikerült megtalálni a bizsu középutat.
Na mindegy, ez már történelem.
Csak ne ismétlődne!
"Je suis magyar rendőr"? Hiszen bárkinek módjában áll. És aztán foglalkozási kötelessége lesz a veszélyt vállalni, hiszen ezért kapja a fizetését. Nem ugyanaz, mintha valakit lelőnek egy koncerten.
NAHHH...MEGVAN A KAMERAFELVÉTEL A TETTESRŐL !....-MÁÁÁCSAK EL KÉNE FOGNI.....:o)
jahhh...és A TALPÁBA SZÖGEKET KELLENE BEVERNI, LEGALÁBB EZERET !!!!!

...jajjjde gyilkos gondolataim vannak néha........
@kvadrillio: Biztosan megvan (mondták), de a police.hu még a szövegalapú információra esküszik.
Ej, ráérünk arra még!
..amúúúgy---lehet, hogy hajléktalan bosszúja volt, ha képes szögbombát is gyártani, mert titokban m illiomos...Talán besokallt, mert soxor zavarták el onnan...hugyozás közben.....De, lehet, hogy egyéb bűnözői háttér van.....MAJD KIDERÍTIK AZ ERRE KIKÉPZETT NYOMOZÓINK !!! HISZ EZÉRT KABJÁK A FIZETÉSÜKET. VISZONT RENDŐREINK NEM KAPNAK MEGFELELŐ KIKÉPZÉST, EZÉRT IS KERÜLTEK ÉLETVESZÉLYES HELYZETBE !!!!! EZEN LEHET RÖHÖGNI, DE KIKNEK IS A SARA EZ TULKÉPPEN ???!!!
Hát igen.

A rendőrökön felrobbantásán örvendező kommentek kivétel nélkül a ballibek marhaságiat löketik mindenhol.
(A hatalom kiszolgálói alaptézist követve)

A ballibek agyatlanságát meg régtől fogva ismerjük.
@kvadrillio: Kíváncsi vagyok, egy hónapja ki mekkora esélyt adott volna annak, hogy pont akkor lesz annyira tele a hócipője valakinek egy rendőr párossal, amelynek az egyik tagja nő, hogy szenvtelenül felrobbantja őket olyan profizmussal, ami ebben a - hálistennek ritkán robbantott - országban nehezen értelmezhető, amikor a kormány kedvenc népszavazása szaros vödörré átlényegülve billeg a feje fölött.
@Marcellusca: " Hogy süllyedhettünk idáig? :( "

Ezt az inget magamra véve válaszolnék: úgy, hogy 25 éven át követtem a közéletet, ahelyett, hogy tévénézésbe feledkeztem volna. Nem tettem jól.
Talapzaton szittya turul
Nézi, hogy a gyógyszer gurul,
S jobb jövőben nincs, ki hisz tán...
Így vagyunk mi Abszurdisztán.
@Ballib cenzúrázók réme 18: Örömködést nem látok, gyanút annál inkább.
A gyanú lehet téves, de akkor majd aszondom, hogy "bocs" -- osztjónapot.
A magyar egyre büszkébb lehet magára.
Persze, a fideszgyűlölet amit szisztematikusan kiépítettetek és belekondicionáltatok a szektatagokba, az a lényeg.
Ne zavard össze őket.
@kalbász: Fideszgyűlölet -

... és... az úgy... kezdődött... hogy ő... visszaütött!
Tekintsünk most el attól, hogy minden normális EMBER elítéli a terror minden formáját és a legnyilvánvalóbb, hogy a sérültek teljes felépülését akarja! Meg még az is nyilvánvaló, hogy az eset kapcsán rendőröket szidni, kárhoztatni visszataszító - hogy a kárörvendés primitívségét már ne is említsük!

Csakhogy az elenyésző százalékban megnyilvánuló, az első bekezdésemben körülírt primitív, undorító vélemények az összes 2 %-át (sem) teszik ki. Ezt, ezeket ÖSSZEMOSNI majdnem ugyanennyire gusztustalan azzal a 98 %-kal, amelyik a sérültekkel együtt érez, de egyúttal a lehetséges okokat, indítékokat is keresi, és igen, természetesen FELTÉTELEZ VALAMIT a cui prodest („No és kinek áll ez érdekében?”) legalapvetőbb elve szerint.
Ismétlem: majdnem ugyanennyire gusztustalan az összemosás, és e blog esetében a korábbi tapasztalatok alapján még érthetetlen is.
Basszus ez az állat végig ott volt és nézte az egészet, a robbanás után meg még oda is ment a sérült rendőrökhöz? :(

index.hu/belfold/2016/09/26/robbantas_rendorseg_video/
en egyetlen kommentet sem olvastam, ami a rendoroket magukat negativan itelte volna meg. milyen forumokon vannak az ilyen patkanyok?
@is:
Erről beszélek én is! Több száz komment közül kettő hasonlót láttam, tehát még az említett 2 % sincs meg. Csak ugye sokkal egyszerűbb ezen a két % valóban aljas szövegen dühöngeni, mint a valódi, sokkal nehezebben megválaszolható kérdéseket (például, cui prodest) eliminálni. Ezért "kell" az említett összemosás.
Mese. Véletlenek nincsenek. Az, hogy egy héttel a népszavazás előtt ilyen történik az nem véletlen. A többi süket duma.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha már:

"A nyomozás során ismeretlen időpontban a nyomozást vezető ügyészt leváltották, és több érintett nyomozót is félreállított az állam. Eközben némely érintett nyomozók arról számoltak be név nélkül, hogy a nyilvánvalónak induló ügy bizonyítékait ismeretlen hozzáférők módszeresen meghamisítják. Az ügyben számos bizonyítéknak számító lehallgatási anyag egyszerűen eltűnt a rendőrségről, a nyomozást pedig ismeretlen időpontban titkosították. "

No, akkor most vajon mi köze van ehhez pl egy mezei bokorugró rendőrnek? A kedves nép esetleg fordíthatná haragját arra, aki kiérdemelte.
@Vrplt: Véletlenek éppen vannak, de ha a hazai politika rulettasztal volna, a fijjukat már megkérték volna az ő kopaszaiknál is kopaszabb úriemberek, hogy lehetőleg még egy szerencsés fekete 29-es előtt fogyasszák el az italukat, és távozzanak.
néztem a kiadott videófelvételt, nem értem hogy úszta meg sérülés nélkül a vélt elkövető, hiszen ott volt ő is a közvetlen közelben ???
@Fabius: "Eközben némely érintett nyomozók arról számoltak be név nélkül, hogy a nyilvánvalónak induló ügy bizonyítékait ismeretlen hozzáférők módszeresen meghamisítják. Az ügyben számos bizonyítéknak számító lehallgatási anyag egyszerűen eltűnt a rendőrségről,

No, akkor most vajon mi köze van ehhez pl egy mezei bokorugró rendőrnek?"'

Értem, meg egyet is értek ezzel, ráadásul a Király utcához semmi köze - de az árnyalja a képet, hogy az irattárat és a bizonyítékokat nem főrendőrök őrzik, hanem olyan bokorugrók, akiket betű kötne ahhoz, hogy a törvénysértő parancsot megtagadják és jelentik. Anomáliáról hallottam már a mundér körül, jelentős parancsmegtagadásról még soha.
@dr. mesterséges színezék:

Jaj hagyjad már. Vasárnap népszavazás. Előtte egy héttel pedig robbantanak. Aki erre azt mondja, hogy független dolog azt pofán röhögöm. Orbán ugyanazzal a piti szar csellel akarja magát bebetonozni mint Putyin és Erdogan.

De most elkúrta. Nem kicsit. Nagyon. Az emberek többsége ellene fordult és átbaszást vél.
Hüm hüm. A felvétel alapján a két rendőrnek esze ágában sem volt gyanús csomagot nézegetni, egyszerűen mentek. Úgy tűnik, a tettes megvárta, hogy a járókelő kimenjen a képből, de addigra már a rendőrök is továbbléptek annyira, hogy csak a szélét kapták. Inkább tűnik személyes leszámolásnak, mint terrorcselekménynek.
Közös gyertyagyújtást szerveznek a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök miatt

A szervezők azt kérik, hogy legyen politikamentes a hétfő esti szolidaritási esemény.

hvg.hu/itthon/20160926_Kozos_gyertyagyujtast_szerveznek_a_Terez_koruti_robbantasban_megserult_rendorok_miatt
Talán azért nincs szolidalitás cunami, mert túl keveset tudni. Pl nincs elkövető, indíték pláne.
Ettől még a felvetés jogos. Én is kívánok jobbulást, mielőbbi felépülést, a családnak pedig kitartást.
@Fabius:

Nincs igazad, mert egy ügy a rendőrségre a kapun, a bokorugókon keresztül kerül be, és soknak a kezén átmegy, mire a főrendőrökig ér. Ez pont olyan, mint minden egyéb hivatal, ahol a kapun megy be az ügy, első kanyarban egy bokorugró iktatja, és számozza meg.Ja, hogy a bokorugró ki van szolgáltatva a főrendőrnek? Meg a jogszabályoknak is. Ezért bünteti agyba-főbe a borsodi biciglist, míg az oligarcsa meg a vak komondor csak a közvélemény nyomására, sokszor még arra sem kerül bíróságra. Gondolom nem sok bokorugró akad, aki el meri monmdani, hogy egy-egy ügyben a főnöke mire utasította. Tudod bűnösök közt cinkos aki néma.
@Ballib cenzúrázók réme 18:

"A rendőrökön felrobbantásán örvendező kommentek"

Ez már az új ős-szittaturul nyelvjárás? Ezt melyik keltetőben tanítják nektek, hogy így kell újmagyarul fogalmazni?

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Helyes. Kár hogy 2006 ban nem volt gyertyagyújtás a megsérült 200 rendőr miatt, csak tv székház gyújtás.
@Marcellusca: ÍGY süllyedtünk!

Azóta mar Köztársasági Elnök az elkövetője...

_____________________
Áder: Gyurcsány ne szervezzen merényletet saját maga ellen!

inforadio.hu/belfold/2006/09/23/ader_gyurcsany_ne_szervezzen_merenyletet_sajat_maga_ellen

InfoRádió / MTI 2006.09.23. 11:48

\"Felszólítom Gyurcsány Ferencet, ha azon töri a fejét, hogy utcára küldi provokátorait, ha netán azt gondolja, hogy néhány ember élete sem drága ár azért, hogy ő hatalomban maradjon, és hogyha esetleg az is megfordult a fejében, hogy saját maga ellen megrendezne egy merényletet, ezt ne tegye\"

- jelentette ki sajtótájékoztatóján Áder János fideszes politikus, az Országgyűlés alelnöke.

Áder János szerint Gyurcsány Ferenc szorult helyzetben van, a nyugalom nem jó neki. Úgy vélte, a kormányfő számára nyilván politikailag nem hasznos, ha a következő nyolc napban arról szól a közbeszéd, miért nem csinált a kormány négy évig semmit, vagy hogy kaptak-e csúszópénzt a szocialisták és a szabad demokraták a Strabagtól vagy sem.

_____________________
egyeseknek nem volt gyerekszobája, aztán ezt ráfogja a politikusokra.
Valóban, aki a fal mellett toporgott, oda ment a robbanás után az elesett személyekhez. Ez érdekes.

Ezen a felvételen nem látni, hogy a toporgó fején világos sapka lett volna. Ugyan akkor meglepően nagy forgalom volt, és abből okkal lehet arra következtetni, hogy a rendőrök voltak a célpont.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

___________________________

1998. szeptember 25.:

Az RTL Klub híradójának Pintér kijelenti: SOHA NEM TALÁLKOZOTT Dietmar Clodóval, aki jelenleg előzetesben ül feltételezett bombagyárosi munkássága miatt.

magyarnarancs.hu/belpol/a_pinter-ugy_telefonalas_utan_visszaultem-62014

_____________________
2003

Pintér: Egyszer TALÁLKOZTAM Clodóval

Újabb fejezet Pintér Sándor és a maffia kapcsolatának történetében?” –ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést a belügyminiszternek Doroszi Dávid. A jobbikos honatya azt firtatta a Heti Világgazdaság cikkére hivatkozva, hogy tényleg több ízben is találkozott-e Pintér Sándor üzleti ügyben Dietmar Clodo-val a kilencvenes években?

Doroszi felidézte, hogy a HVG nemrég azt írta, hogy a Magyarországon 2001-ben robbanószerrel való visszaélés és maffiatagság vádjával tíz év fegyházra ítélt Clodo azt állítja: HAROM ALKALOMMAL ült le tárgyalni Pintér Sándorral a kilencvenes évek második felében.

Clodo állítása szerint magyar cég e különleges biztonsági üvegekkel kereskedett, Pintér pedig a Preventív Security-t képviselte azon a termékbemutatón, amikor első alkalommal találkoztak.

www.vg.hu/kozelet/politika/pinter-egyszer-talalkoztam-clodoval-414643
___________________
@igazi Ténytár:

B+, már megijedtem, hogy most szervez a Gyurcsány.:D
@DarthVader: Pont ugyanezt néztem én is, mert amit az elején olvastam - t.i. , hogy a két rendőr éppen egy gazdátlan csomagot nézett meg, amikor az felrobbant - az köszönőviszonyban sincs a kiadott videón láthatóakkal.
Tény viszont, hogy valóban akkor robbant, amikor ők voltak a közelben, ami lehet akár véletlen is - időzítő - vagy valóban az egyikükre volt kihegyezve - féltékenység? bosszú? -, de ebben az esetben gyorsan meglesz az elkövető.
No én most nem tudom, hogy az én szemem rossz, vagy a videó nem azt mutatja, amit kéne. Valóban nem nézegettek csomagot a rendőrök, bár másik videón esetleg látható ilyen.
Tényleg szívemből kívánok teljes gyógyulást az ártatlan rendőröknek.

Mindamellett nagyon különös ez a robbantás. Profi csinálhatta megbízásból(mint a bérgyilkosok).
Ha ez egyéni akció lett volna, akkor MIÉRT?, kinek az érdekében, és miért pont most? Hogy a pécsiában érkeztek oda három perc alatt?!

Bevallom, hogy van konteóm.
magyarnarancs.hu/publicisztika/janisch-attila-egy-robbanas-a-nagykoruton-szombat-este-100948

Pontosan fogalmaz. Ha a kezdetektől normálisan tájékoztatták volna a "népet", erre a posztra sem kerül sor.
magyarnarancs.hu/publicisztika/janisch-attila-egy-robbanas-a-nagykoruton-szombat-este-100948

Pontosan fogalmaz. Ha a kezdetektől normálisan tájékoztatták volna a "népet", erre a posztra sem kerül sor.
AZÉRT A VIDEÓN AZ A MANUS IS ÉRDEKES, AKI A MÁSIK OLDALRÓL JÖN, BEKANYARODIK KB A KALAPOSSAL SZEMBENI JÁRDASZÉLRE, EGY PILLANATIG ÁLL, MAJD TOVÁBB INDUL A RENDŐRÖKKEL SZEMBENI IRÁNYBA ÉS ÚJRA MEGÁLL, MAJD VISSZANÉZ A KALAPOS IRÁNYÁBA....MINTHA KETTEN LENNÉNEK.....VAGY TÖBBEN IS ???
@vackor1: Végignéztem és azt mondom, hogy nem lehetett féltékenység, hiszen - csak most néztem meg a teljes videót - a két rendőr elsétál a feltételezett tettes előtt, fél méterről meg csak megismernék...
Ami nagyon furcsa: ha - mondom HA ! - csak ez az egy kamera vette fel, akkor a vélt tettes - akiről most azt gondoljuk a videó alapján - nagyon tudhatta hova lát ez a kamera, ugye egyszer bejön a képbe az elején majd kisétál, de egy perc elteltével visszajön és a végéig ott is marad, de csak a lába látható ill. a vége felé beljebb lép, de akkor is messze van a kamerától , az arca ezen sem látható.
Még érdekesebb lenne ha azt is látnánk, hogy mit csinált az után, hogy a robbanás után kilépve a kapualjból valóban úgy tűnik, hogy odamegy a földön fekvő két rendőrhöz, de itt vége a videónak.. Mit csinált utána?
Érdekes...
Jobbulást rendőreinknek!

A ballib szánalmas, aljas csürhe meg rohadjon meg!
@igazi Ténytár: A Pintér-Clodo vonalat még az AKKORI Fábry Sándor is szóra érdemesnek találta a Rádiókabaréban.
De rég volt!
Nem időben: erkölcsi dimenziókban.
@AKIsTUDATLAN: Adok hozzá még egyet..
Az első rendőrségi tájékoztatásban "emberölés" szerepelt, utána javították- bocsika, kimaradt... - a "kísérlete" vagy valami ilyesmi , most nem nézek utána , de a lényeg az, hogy ha előre meg volt írva egy szöveg , akkor úgy készült, hogy valaki (k) meghaltak a robbantásban ( nem lett volna csoda , látva a videót) , csak mucika kiadta az előre megírtat javítás nélkül, miután a cselekmény megtörtént... Elhiszem én, hogy lehet ilyet hibázni annak, aki napi szinten írja a nyakatekert rendőrségi jelentéseket, mondom, hogy elhiszem én...
@vackor1:

Hát, baeg, erre nem gondoltam, de most hogy mondod, gyanús.... :)

De azért az se életszerű, hogy csak ezt a két rendőrt akarták hidegre tenni, merthogy semmi garancia nem volt arra, hogy más nem jár ott akkor éppen. Mint ahogy a mámi is egy másodperccel előbb lépett ki a képből a robbantás előtt. Mi van, ha valaki meg belép a szórásba? Ha meg bármi áron a két rendőrt, akkor miért késlekedett? A rendőrök sétáltak, nem is siettek. Még az is lehetséges, hogy nem is ölni akart, hanem csak sebesiteni. Mert erre pont a legjobb pillanatot választotta.

Teszek egy kisebb összeget arra, hogy nem lesz meg a tettes ... .
@vackor1: Bizisten elhittem délután, hogy jó minőségű kép van az elkövetőről. Megint átnézve a police.hura nem tudom eldönteni, hogy melyik az a jó minőségű.
Ha ez az ütőkártya, akkor ez betli.
Persze a betli is pontot ér.
@DarthVader: Ha hangolni akarsz egy fasza ki szükségállapotra, vagy csak hasonlóra, a legjobb, ha a rendfenntartók idegeit feszíted.
Ez is 2006. tanulsága.
@igazi Ténytár:

"""Felszólítom Gyurcsány Ferencet................

kepkezelo.com/images/ypjwa55lcgw6f7d28ix0.jpg

Megérkeztünk,'ottvagyunkmár!!
...........
+++Tele van a bráner az énrendőröm,terendőröd árnyalásaival!

Szerencsétlenül járt,szolgálatot teljesítő hazánkfiai .

Jobbulást Nekik,a bármilyenoldali farok robbantónak pedig,kigyúrt férfiakkal erőszakoskodó,büntijüket töltő,középafrikai migráncsokkal teli közöscellát kivánnék!!
Ezt senki ne is olvassa el, csak az jutott - teljesen függetlenül ettől az esettől és tényleg nem profanizálni akarok - eszembe, hogy ezt a videót most megnézi pár millió ember..Mi van ha valaki nem éppen a hites párjával - nekem nincs feleségem.. :)) - sétál itt éppen és ezen bukik le..?
Ok, értem én, hogy ne tegye meg fujj és rendben is van, de milyen szép per lehetne egy ilyenből - ok, nem vagyok naív, de az USA-ban mondjuk - ha pl. egy multimilliomostól válna el az asszony ez vagy egy ilyen videó alapján és kellene fizetnie egy combosabb összeget? :)
@vackor1: Nem biztos, hogy felismerném a nejemet ezen a videón, pedig nem hord kalapot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Személyes leszámolás két egyszerű, mezei közrendőrrel, járőrrel?
Furcsa lenne.
Hogy teremtek ott két perccel a robbantás után a civilruhás nyomozók?
nol.hu/belfold/terez-korut-robbantas-merenylet-budapest-1633409

Vajon, netalántán nem cseszték el ezt is az illetékestekesek?
@dr. mesterséges színezék:
Vegyél neki , nagyon elegáns tud lenni ( ok, nem a horgász/panama avagy sombrerora gondolok ).. :)))
@vackor1:
"...lehet akár véletlen is - időzítő - vagy valóban az egyikükre volt kihegyezve - féltékenység? bosszú? -, de ebben az esetben gyorsan meglesz az elkövető."

Ugyanez a következtetés merült fel, kissebb nagyobb variációkkal.

Ami zavar, hogy ahogy a kalapos mozgását néztem az első részben, amikor jött, ment, kissé elbizonytalanodtam a személy nemét, avagy nemi identitását illetően. Aztán a fotókat nézve sem lettem biztosabb sőt! A kalap nélküli képen - az elmozdulást is belekalkulálva - nekem egyáltalán nem tűnik férfiasnak.

Ahogy az is helyén van, hogy egy felkészült és tájékozott elkövető lehetőleg egy feltűnőbb, vele általában nem összefüggésbe hozható kiegészítőt, vagy ruhadarabot visel az elkövetéskor, amitől a menekülés során általában megszabadul.
Ez azért bír jelentőséggel, hogy az esetleges szemtanu(k) memóriájába az "vésődjön" be, mert az vonzza a tekintetet, ezzel is nehezítve a későbbi felismerést.
Ez itt a világos kalap, abból a fajtából, amit aztán akár zsebre is lehet vágni, vagy a (hátról közben lekerült) táskába tenni.

Érdekes, mindenesetre.

Szegény rendőröknek esélyük sem volt!
Aztán odaballag, és megszemléli az eredményt..!
Ha fiú, ha lány, szívből kívánom, hogy lecsavarják valamelyik alkatrészét, minél hamarabb!
Szerintem az elkövető bérmunkában végezte. Úgy tűnik a felvétel alapján, hogy nem ismerték a rendőrök, az akció mégis célzott volt, a rendőrök irányában.
Egy dolog biztos, normális ember egy közlekedési vétség miatt kiszabott bírságot így nem bosszul meg.
@AKIsTUDATLAN: "Személyes leszámolás két egyszerű, mezei közrendőrrel, járőrrel?"

Le akart velük számolni pont egy héttel a népsavazás előtt, pont a belvárosban, pont robbantással, pont kamerák által láttatva. Van ilyen.
@morph on deer:
Biztos bele lehet kötni abba, amit most mondok, de miért vagyunk biztosak abban, hogy az a kalapos robbantott? Mert azt mondják nekünk?
Ne haragudjatok, de ez nem bizonyíték.. Szerintem is valószínű, hogy ő volt a viselkedése alapján, de rátennéd a vagyonod?
Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit csinált azután, hogy vége a videónak...
Amúgy az első kommentem előtt nem néztem végig a videót, HA valóban az a kalapos az elkövető, akkor - inkább - nem valószínű, hogy időzítő , de ha ő robbantott, amikor elment a két rendőr, akkor a féltékenység is kizárható, ilyen közelből csak megismerte volna az áldozat - gyors gyógyulást nekik - , persze ha nem megbízásból tette...
Aztán lehet, hogy csak zavart akart kelteni egy elmeroggyant , hiszen mindenki tudja, hogy most eléggé kiélezett a helyzet globálisan is és a szavazás miatt nálunk is..
Mindenesetre "érdekes" ez az egész - összeesküvés-elméletet is tudnék ha nagyon akarok :)) - , szeretném megtudni az igazságot.
@vackor1:
Ha meg az utolsó variációm lesz a befutó, abban meg az a szörnyű - a sérülteken kívül - , hogy ide juttatta az embereket röf/bicaman/dunántúligyerek/valami77 és egyéb nickek - mert homo sapienseknek nem nevezném említetteket , a "sapiens" biztos nem állna meg egy tárgyaláson :)) - "megvezetői", mert ezek még csak azt sem fogják fel, hogy csupán eszközök azoknak a kezében, akik még így is tudják az ilyenféléket irányítani...
Szörnyű.. :((
@vackor1:

"Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy mit csinált azután, hogy vége a videónak..."

Igen. Talán a legérdekesebb, legfontosabb rész nem látható.
@no successful: Azt sem hiszem, hogy egy elsőalkalmas gyilkos(jelölt) ennyi nyugalmat tudna erőltetni magára előtte és utána.
@Philip F. Queeg: Nem hiszem, hogy egy ilyen usankában sétált végig a városon és az se valószínű, hogy nincs arra több kamera.
@kvadrillio:

Lehet hogy csak kiszúrta a bombát tartalmazó csomagot, aztán "tervei" voltak vele. Most meg áldja az eszét, hogy nem kapta fel egyből.

(Kimegy a járdaszélre, körülnéz, nincs e a közelben a tulaj, stb. odébb halad, majd kiszúrja hogy közelítenek a rendőrök, így megáll, és várakozik, hogy távolodjanak a rendőrök).
Valószínű, hogy ezek után, nagyobb biztonságban lesznek az elhagyott szatyrok táskák.

A rendőröknek jobbulást kívánok.
Szerintem a fikázások, videojátékokon nevelkedett kis hülyegyerekek ízléstelen reakciója.
Fabius, elég sok kommentet olvastam a robbanással kapcsolatban, s nem látom, érzem azt a magatartást, amiről írsz a posztban.

egy-két hülye mindig van, a nol, hvg, 444, szalonna esetében én nem tapasztaltam ilyet

szóval egészen egyszerűen nem értem a mai posztodat
@Philip F. Queeg:

Amúgy biztos vagyok benne, hogy van sok más felvétel is, azon a környéken nem csak egy üzletnek van kamerája, plusz ott vannak a térfigyelők is...
Az is érdekelne, hogy miért pont ezt mutatják meg nekünk? Csak nem azért, mert ezen látszik, ahogy megsérül a két rendőr?
@dr. mesterséges színezék:

Mi történt, amikor a robbanás után elindult az áldozatok felé?
Mondott valamit valamelyiküknek?
Merre távozott? Futva? Nyugodtan sétálva?
Stb...stb...megannyi kérdés...
@vackor1:

Nem tudunk semmit. Csak találgatunk.
A legrosszabb az egészben, hogy a tengernyi összeesküvés-elméletet ihlet a rendőrség "titkolózása", "ködösítése" vagy "bénázása".
@no successful:
"Valószínű, hogy ezek után, nagyobb biztonságban lesznek az elhagyott szatyrok táskák."

Azok talán!

Csak az agytorna kedvéért, szerinted hányan fognak szavazni egy olyan szavazóhelyiségben, amelyik közelében valaki eldobott egy zacskó szemetet?

Igen, a csomagok biztonságban lesznek, csak a lakosság kap a szívéhez gyakrabban.
De sebaj, "terrorveszély" esetére van kéznél egy jó kis törvény, annál meg mi bizonyíthatná jobban az életbeléptetés szükségességét, mint a robbantgatások?
@bircaman maxval szerkesztő: na figyejjé te kretén, albánia felsőre desztillált kérődző! nem fogadtak be egyetlen nyugati országba sem, viszont olyan hüjje vagyol, hogy hulámvázsúton is felfelé sikoltozol! a két fakabátot egy hibbant balfasz oda terelte a bomba közelébe! ez a két fakabát, esetleg családapa, szerető, egyszerűen EMBER. megsérültek szolgálat teljesítés közben! erre te, ostoba, félkegyelmű kötschög ballibázol???

ha anyád kellően előrelátó lett volna, felköt a köldökzsinórra téged!
@Philip F. Queeg:

Altatásban van a két áldozat, ha felépülnek, talán tudnak erről valamit mondani.
@DFK: de ha a te pofádba robbant volna a szegesbomba, akkor szívfájdalom nélkül lépnék át az árnyékodon és rajtad is te kertén!
@habakuk000:

Gábris hozott az előző poszthoz egy linket, ami hasonló esetet tárgyalt nevesítve, gondolom fb kommentekről van szó.
Valóban elenyésző ilyen tartalmú vélemény jelent meg. De birca reakciójából láthatod, hogy ezt is felkapta a túloldal, libsizés szempontjából.
Tényleg csak egy utolsó kérdés - ami lehet ugyanúgy hülyeség mint az összes eddig hsz-em - : honnan tudtak egy-két perc alatt pontosan OTT lenni civilruhások? Meghallgattam a sérült rendőr rádiózását is , többször elhangzik, hogy sérült rendőr , segítséget kér és a többi, de egyszer sem a helyszín..
Van a rendőrökön is GPS , egyenként lehet követni a mozgásukat? Volt vmi azonosítója a bejelentkezéssel automatikusan? Azt értem, hogy amikor mások telefonáltak segítségért, ők már mondtak címet is, de addig?
@vackor1: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy érdeke momentum, hogy éppen a konteóaffin kartácsak, akiknek robbantott ikertorony természetes, a chemtrail köztudott, hogy-hogy nem, pont most példamutatóan mértéktartók.
@dr. mesterséges színezék:

Speciel én örülök neki, hogy nincsenek itt az agyhalottak.. :)
@vackor1: Igen. A mentők, tűzoltók, rendjétől rádiója mutatja, hogy hol vannak.
rendkívül hidegvérű, profi munka

a szerencsétleneknek esélyük csak akkor lett volna, ha igazoltatják a merénylőt, nagy valószínűséggel nem volt kedve a hurik közé menni
@Rotoxis: Nem tudtam, köszönöm.
@Eszter jött: baszd szájba a halottkurva anyádat a ravatalán geci hazaáruló birkageci !
@moletty: Elnézést @Eszter jött ! Természetesen a rohadt álla bircaman bolgár fosgeciokádék oroszbérenc fasszopónak szólt !!!!
@moletty:

Tök mindegy kinek ment, /nekem valóban nem él az édesanyám, így szó szerint elakadt a lélegzetem, mikor elolvastam / ilyet NEM mondunk nyilvánosan. Élőszóban próbálhatod, de ne csodálkozz, ha teljesen jogosan orrba nyomnak érte.

Bármilyen nézete is legyen bircának, ezt a hangnemet nem érdemli meg!!!
@Eszter jött: Azonfelül szegénységi annak, aki írja, birka pedig nem hülye (sok minden más), hogy akármilyen szót formázó elektronok felzaklassák.
@habakuk000: A házban lakik egy rendpőr srác, aki aznap este a Fradi-Újpest meccsre volt vezényelve, utána nem sokkal volt a robbanás és már vezényelték is át őket területet zárni. Azt mesélte mind a két rendőrt ismerte.
A lánynak egyébként elég sok pasija volt korábban.
Ki tudja lehet, hogy ilyesmi személyes dolog áll a háttérben?
Egy normális országban persze én is rendőr lennék, meg a facebookon is rendőrsávos lenne a profilképem. (Úgy értem, ha lenne facebookom).

De ez az ország már elég régóta nem normális. És valószínűleg nem csak én érzem úgy, hogy a rendőrség kiszolgálója, sőt, csicskája a jelenlegi hatalomnak, szóval ennek a velejéig korrupt és romlott rendszernek a része.

Az emberek nem bíznak a rendőrségben (sem), és így nehezükre esik a velük való azonosulás. Ennek eredménye pedig az olyan szólamok, hogy megérdemelték; minek mentek arra; etc.

Ez a két szerencsétlen meg akár még Gyurcsány szimpatizáns is lehetett, most mégis rajtuk verik el a port.

Aztán ha azt látjátok, hogy az incidens nyomán (erősen) korlátozzák Mo-n a szabadságjogokat, akkor abból ti is tudni fogjátok, hogy nem szír migráncs terrorista volt az elkövető, hanem valószínűbb, hogy Hajdú Mondj Kevesebbet Akkor Nem Tudnak Belekötni nagyúr valamelyik embere.
@albibacsi: Sok mindenben igazad lehet, de azzal vitatkoznék, hogy a " jelenlegi hatalomnak ".. Sajnos a mindenkori hatalomnak, általában csak felül változnak a tehetségtelen haverok, de sajnos hierarchikus erőszakszervezetről van szó, tehát ők mondják meg, hogy merről fúj a szél a "lentieknek"...
@GombócArtÚr: akkor csak köszöntek volna egymásnak, hiszen szembeneztek.
Ez profi, végtelenül higgadt és jol megtervezett akció volt.
A motiváció nem bizonyított.
@habakuk000:
A francot. Akkor vki más mérte volna fel a terepet, vki más helyezte volna el a kütyüt. Ez itt inkább egyszemélyes bosszúnak tűnik, aminek a kivitelezője alapos előkészítést végzett, de túlszerepelt, sok a nyom, hiába öltözött át, lesz szemtanú, távolabbi, jobb felbontású kamera kép. Már ha nem hagyta el 1-2 óra múlva az országot.
@GombócArtÚr: Egy ismerősöm mesélte, hogy ha mondjuk Afganisztánban felrobban néhány tűzszerész, az rendszerint annak a következménye, hogy lebombáztak napalmmal egy kábítószer-ültetvényt és a helyi hadurak jónak látták finoman jelezni, hogy ez nem volt egy bölcs ötlet. Az, hogy konkrétan ki hal meg, nekik lényegében mindegy, katonának és rendőrnek is dobhatja ezt a gép.

Szóval ezt a személyes indítékot csak óvatosan.
@kvadrillio: Ez viszonylag egyszerű, ha nézed a videót: behúzódott a szomszéd kapualjba és ki-ki nézett.A cucc az egyik boltíves portál aljában volt(ha igaz). A robbanóanyagok meg úgy robbannak, hogy a lökéshullám a kisebb ellenállás irányába "tágítja" a levegőmennyiséget. Sima lövészárok-effektus, aki fedezett helyen van, azt nem éri a lökéshullám, max cseng a füle a pukkanástól.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
miközben ti eszt a gumicsontot rágjátok, az egész ország sorsát tönkretevő CETA elfogadásáról hazudoznak a fidex politikusai és a "főni" észre sem veszi a CETA az ő gyakorlati halálát is jelenti, mert abban a szent pillanatban, hogy ez érvényre jut belőle még utcaseprő sem lehet elsöprik mint fölösleges kekecet és a multik majd eldöntik milyen egyen lódenkabátban járhattok szürke vagy vadászzöld és a gummicsimma is egyen lesz csak a lábszag lesz benne különböző

káááár fijjug szemeket tágra nyitni
és küzdeni a gyermekeitek és a saját sorsotok van leeresztve a kanálison

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
aszt én nem tudhatom, de ha most nem nyittyátok ki a csipátokat akkor nagyon rossz élet vár rátok...és még sok mindenki másra a világban a TTIP, CETA és a többi agyrém, amelyek révén a nagyvállalatok mindent visznek és senki sem számít csak a hasznuk... gyógyszergyárak betegségeket termelnek hogy legyen mire gyógyszert eladni, a nagy mezőgazdasági konglomerátumok (MONSANTO + aki megvette) a kis és közép gazdaságokat semmisítik meg elvéve a munkát

egyet nem értek(kkk) ha mindent ők termelnek rabszolgamunkával, akkor ki fog bármit is megvenni?

divatba jön újra a trabant és a moszkvics? meg a lódenkabát és mackónadrág és papírtalpú bakancsok meg a egyen tornacipő nyárra???

brühüyyy
kkk
el kellene ezen alaposan gondolkodni és elemezni az én számításaim ne legyenek mérvadóak számoljatok
Nehéz a rendőrséggel együttérezni, mikor a kopasz verőlegényekkel szövetkezve brutálisan elbántak a ligetvédőkkel.

A két magnembert persze szánom, de nem kötelező belépni a hatalmat szervilisen mindenben kiszolgáló, törvénytelenül működő erőszakszervezetbe.
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok:
Nem hiszem, hogy a "a hatalmat szervilisen mindenben kiszolgáló, törvénytelenül működő erőszakszervezet" ellen irányult a robbantás. Itt két ember ellen történt, akik helyett bárki ezen az alapon célpont lehet. A hasonló, akármiért robbantgató elmebeteg kis aljadékokat pedig le kell vadászni, akár milyen színben, oldalon, nemzetieskedéssel, vagy vallással takarózva próbálja a tettét igazolni. Az a két rendőr elsősorban ember. A többit most szánalmas belemosni a történetbe.
Természetesen a sérülteket sajnáljuk, mert emberek, de ezt tette a politika. Ne válasszuk le erről a dologról a gyűlöletkampány áldozataitait, és a kormánypropaganda által okozott károkat. Az együttérzés mindenkinek jár, aki önhibáján kívül valamilyen erőszakos cselekmény áldozatává vált, legyen az szír menekülő, vagy magyar közrendőr.
@Vrplt:

Van benne valami. Emlékszem, Torgyán Józsi bejárata előtt is "robbantottak". Bizonyára a ballibák, ki más?

Há' nehogy mán a talpig böcsületes, szerény körülmények között élő fidessesek legyenek ilyenek?!
"A válsághelyzetet meghosszabbították, tehát - bár talán kevésbé tudatosult az emberekben - jelenleg is tart. A fokozott rendőrségi ellenőrzés pedig szeptember 30-ig érvényes."

Hja, ezt meg mán el is felejtettem, pedig tényleg, naponta végigsétál egy járőr Nyh. frekventáltabb pontjain is. (Ami azért nem vonja el a kamerás erőt a bejáratott, 30-as táblák utáni útszakaszokról.)

Szóval szept. 30... Na jóvan má.
@DocBulywood: Akkor tanultam meg a "danubit" szót, és percek alatt egy életre bevésődött. Józsi bohóc mantrában verhetetlen volt.
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelenül szavazok: A törvénytelen húzásokra nincs mentség, de a yard dolga az, hogy a mindenkori hatalmat feltétel nélkül kiszolgálja (ahol a feltétel nélküliség megint nem jelenthet(né) törvénytelen elvárás teljesítését). Ha a rendőrség nem volna szervilis, akkor több rendőri szabadcsapat szolgálná ki azt a (had)urat, amelyik éppen szimpatikus. Nem volna üdvös.
A szerv legyen szervilis, az állampolgár meg gondoskodjon arról, hogy a szervilis rendőrség olyan politikai irányítás alá kerüljön, amelyik nem ellene használja fel! Ehhez a gondoskodáshoz akár vigyen magával még egy embert! Nem szégyen az, ha stichje van is.
@dr. mesterséges színezék: miért, most nincs több rendőri szabadcsapat?
Önmagukat Lábonlövők Társasága, Kövér Gárda, Köztársaság Nélküli Elnöki Őrség, Matolcsy Gárda (200 ezer éles lőszerrel)...
Szerintem nem nagyon örömködött itt senki a sérült rendőrök láttán.

Csupán vannak jópáran, akiknek felszalad a szemöldökük a történtek láttán:

Nocsak nocsak, pont most pont itt pont ilyenkor?
Hogy micsoda véletlenek vannak..

Rendőröket ölni ilyen nyakatekert módon?
Ha mondjuk az illető személyesen akart leszámolni a rendőrökkel, akkor az a logikus cél, hogy a célpont és csak a célpont semmisüljön meg.
Na most erre egy nyílt utcán elhelyezett bomba a legszarabb megoldás.

Ha én terrorista lennék és mindenképpen rendőröket akarnék gyilkolászni, akkor tuti nem bombát raknék egy nyilvános helyre.
1. Szereznék lőfegyvert és lelőném.
2. Ha már robbanóanyag akkor bombát dobnék a helyi rendőrörsre.
2a. Bombát raknék a rendőrautó alá.

Szóval ennél sokkal célirányosabban csinálnám.

Nekem ez sokkal inkább annak tűnik hogy a fiúk szerveztek egy nagy durranást ami félresikerült és a rendőrök is csak rossz helyen voltak.

Azért elég gyanús, hogy a civilruhás nyomozók pillanatok alatt ott lettek a semmiből.
A másik érdekesség, hogy a kapualjból az addig ott lakó hajléktalan is eltűnt.
Szerinted ha mondjuk én mint Robbantó Robi odamegyek a hajleszhoz, hogy legyen oly kedves és húzzon odébb nem fog kiröhögni?

Én most arra adom a legkisebb esélyt, hogy előkerül ÉLVE a robbantó és a kamerák előtt bevallja, hogy igen én voltam mert.......

Az sokkal esélyesebb hogy:
1. Meg se találják
2. Elfogás közben véletlenül többször tarkónlövi magát
3. Elfogás után a rendőrautó hátsó ülésén hátrabilicselt kézzel bevesz valami mérget
@elmeherceg: Kevered. Ezek saját feladatkörrel létrehozott izék... magánhadseregek, közpénzből. Egymással nincs bajuk, csak velünk volna, ha bántanánk azt, aki a fizetést adja.
A szegmentált rendőrség ezen felül, na az hiányozna még - egy maffiafőnök helyett több rivális az irányításban, és minden, ami azzal járni szok.
@Rodeo36: " ha mindent ők termelnek rabszolgamunkával, akkor ki fog bármit is megvenni?"

Nézd meg a "The Corporation" c. filmet.
Egy cég működése nem túl bonyesz.
A cég érdekes, hogy PROFITOT termeljen és abból is minél többet.
Olyan mint egy kibaszott nagy éhes cápa ami csak zabál és zabál és zabál.
A cápa sem foglalkozik azzal, hogy mi lesz akkor ha már megzabálta az összes halat.

A cégek sem foglalkoznak azzal, hogy mi lesz ha majd nem lesznek vásárlók amíg van mit zabálni addig zabál.

Gondolj bele, az amcsi cégek szemrebbenés nélkül leléptek amerikából és kiköltöztették a termelésüket a harmadik világba, noha otthon is nyereséges volt a termelés (Michael Moore Hú de nagy).
Csakhogy amíg az USA-ban csak X volt a profit addig a harmadik világban meg 3X oszt jónapot.
Az hogy egy halom amerikai munkanélküli lett az meg a lőtéri vak kutyát nem érdekli, ők egy világcég, mindíg akad a VILÁGON valaki aki megveszi a termékeiket oszt jónapot.
@KopaszMercis:

Sőt, ha magyarok lopták el a kocsidat, ezen logika mentén magyar sem leszel soha.
Ember, élőlény?
@Baldrick68: " 1. Meg se találják"

Azért a TEK még kaphat bejelentést 1-2 gyanús jediről, amire reagálnia kell. Egy hétbe még vukik, evokok, sőt maga Jabba is belefér.
@Baldrick68: Még nem hallottam kisbefektetőről, aki levelet írt volna a befektetésének részeit képező cégek vezetőségének, hogy "csak óvatosan azzal a profittal, mert civilben csak egy melós vagyok, akin feszt az ostor csattan, amikor nagyot akartok dobni - ha bejön azért csattan, ha nem, akkor azért!"
@Philip F. Queeg: Ez a furcsa nekem is. Budapest belvárosa tele van kamerázva, de már a külső kerületekben is szaporodnak a térfigyelő rendszerek. A kalapos faszit simán végig lehet követni, bármerre is ment a robbanás után.
Poszter: ez van, beért az elmúlt évtizedek rendőrségi kultúrájának és megbízhatóságának gyümölcse, lásd "majd akkor hívjon megint, ha vér folyik", meg a traffipaxmánia, meg a feljelentést teszel és a végén téged vágnak őrizetbe... biztos vannak lelkiismeretes, tisztességes zsaruk is, de mint testület, kb . az országgyűlési képviselőkkel azonos a megítélésük.
@DarthVader: Bocsánatot kérek, de "hogy megboldogult Lewis Carroll totál betépve se tudott olyan bizarr országot elképzelni, amelyben élünk. " Hogyan kerül egy Radnóti vers elé?? Vagy én emlékezem rosszul?
@Baldrick68: "A cég érdekes, hogy PROFITOT termeljen és abból is minél többet.
Olyan mint egy kibaszott nagy éhes cápa ami csak zabál és zabál és zabál.
A cápa sem foglalkozik azzal, hogy mi lesz akkor ha már megzabálta az összes halat."

Kikérem a cápa nevében az összehasonlítást, mert nincs bizonyítva, hogy többet zabál, mint amennyire a fennmaradásához szükséges.
Magyar haveri/állami cégekről nem is beszélve. Hozzájuk meg különösen nem hasonlítható.
@DarthVader: Szerintem is ez tűnik a leglogikusabbnak, de azért kérdem én, ki a francnak tünjön fel igazán egy elhagyott csomag mint a járőröző rendőrnek? Nekik ez lett volna a feladatuk, figyelni, nem csak jelen lenni.
@commando:

Lewis Carrollnak nincs köze Radnótihoz. Lewis Carrol elégégé betépve megírta Alice kalandjait Csodaországban, mi pedig itt éppen úgy nézünk hülyén körbe, mint Alice.

A Radnóti-idézet pediglen azt óhajtaná jelezni, hogy történt már ilyen, és annak kurva rossz vége lett.
@Baldrick68:
pontosan erről rebegek...ez (a corvinus nevű mocsárban levédiabasznádon egyetem eszt nem taníttyák???)a kapitalizmus alaptétele: a tőke szabad áramlása

tegnap láttam egy (Discovery) rövidke vídejót Europa a Jupiter holgya víz van rajta, óceánok leheccségesek és a Marsra is szerveznek (egyelőre) olyan utazást ahonnan nem lesz visszaút... >>>a tőke szabad áramlása

építkezés és árak...2008 ban csináltak egy válságot (nem előszőr és nem is utoljára) és közben voltak Kathryna meg hasonló...szóval egy sokkal korábbi hurrikán után New Orleans porig rombolva egyetlen palota maradt teljesen ép még a szélkakas is rezzenéstelenűl ott maradt a helyén de aszt csilliárdosék építtették maguknak

na ennyit a zárvizekről meg a hurrikánokról oda "építenek" mert az óccó és évente kéccer elmossa a zárvíz nem kell aszt vízgazdálkodni

szóval levédiabasznád nagyon jó úton halad azaz benne van tövig

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:

igen... mindíg a zállatokkal próbálják illuszrtrálni pedig az állat kultúrált az oroszlán és a többi ragadozó egy csapással fájdalom mentesen öl, mert éhes és megosztyacsak a neki teccő részt zabálja a többit otthaggya a sakálnak hiénának a hiéna meg a keselyűknek és a többi madaraknak a maradék meg megy a hangyabolyba semmi sem vész kárba

nem úgy mint a vajna timike akit a vajna bubi elégít ki szexuálisan azért aszt mekkéne kérdezni a timikétől mikor élvez igazán??? amikor új gyémánt füllbevalót kap vagy akkor amikor ...a vajna bácsi kirángattya am puha pöcsöt onnan ahovéá be sem ment (tudod a régi vicc fiatal pár a margitszigeten a padon és a fiú kérdi mondd drágám már benn van? nincs!!!! jön a zord válasz, érdekes, kinn sincs)

brühüyyy

na ez levédiabasznád is

kkk
ennyi, ezt nevezzük pártálamnak:
/a párttal összefonódott hatalmi ágak, rendőrség, közhivatalok, média, bíróság, közszolgáltatók, bankok/

Minisztériumi közhivatalnokoknak munkaidőben kellene fideszes útmutatóval végigtelefonálni a Kubatov-listát

Telefonokat is kiosztottak nekik. Nézd meg, milyen jó kis praktikus útmutatóval segíti a Fidesz a telefonálgató közhivatalnokokat!

444.hu/2016/09/27/miniszteriumi-kozhivatalnokoknak-munkaidoben-kellene-fideszes-utmutatoval-vegigtelefonalni-a-kubatov-listat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ugyanott a képes 7 riportya orbán viktorral aki már akkor sem dolgozott és azóta sem...veazetni is csak úgy tud, hogy kisebb koccanásokkal, árokba csúszásokkal de mindíg a másik a hibás

nagyon cuki 89 ben már volt öröklakásuk szolnokon és elcserélték egy pesti bérleményre mert ő kampányolt és ideje semmi arra, hogy dolgiozzon egyébként a récsel az cigány név a zatya bevallása szerint és nem bibliai

aíaíaí

brühüyyy
kkk

ez a félcédulás hívás meg olyan kisz akció, még a zorbángeci előéletéből

otthagyta -fontosabb tevékenységei miatt- oxford-ot ...is
@DarthVader: Köszi! Egy kicsit elmaradtam, de így már érthető. Egyetértek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tényi nertárs biztosan már el is küldte a feljelentését hivatali visszaélés miatt.:D
Más, mert a világ azért halad, sajnos megint a dugába dőlés felé?

www.vg.hu/gazdasag/elesedo-elolegvita-brusszellel-475897
@látjátok feleim szümtükkel:
ilyen a zorbánmaffia saját lábán állása, a 3 lábú schuszter székből 1 -et kiütöttek...

ügyeske

brühüyyy
kkk

ha egy nagyvállalkozó nem tuggya meghiteleztetni a szerződött munkáját akkor nagyon nagy baj van a teljesítéssel és annak financiális körülményeivel...bankgarancia a brühüyyy tipikus esettye...és akkó' má' nem is alkalmas a munka elvégézésére

kkk

dehát levédiabasznád nem tud saját lábán állni mert a mások lábán áll a lopott műlábaival
@Gábris szomszéd:

"A fideszes politikus azzal védekezett, hogy Magyarország képtelen volt ekkora nyomásnak eleget tenni, ezért nem tudtak mindenkit részletesen leellenőrizni."

Milyen amatőr!Az általa összehívott sajtótájékozatón védekezésre kényszerül. )))
"Ha feltennék nekem azt a kérdést, hogy mi vagy ki a legveszélyesebb „faj” ebben a civilizációban ez lenne a válaszom: én, avagy a fehér, keresztény férfi. A mi természetünkhöz ugyanis – kétség sem férhet hozzá – tökéletesen illeszkedik az erőszak, a brutalitás minden formája, a korrupció, de bármilyen egyéb bűncselekményt is nyugodtan megemlíthetnénk. Mondhatnám, hogy gondolj valami nagyon embertelenre, és egészen biztos lehetsz benne, hogy egy hozzám hasonló fehér, keresztény férfi valamikor valahol elkövette azt.

Például mi voltunk azok, akik tömegesen mészároltunk a középkorban, diktatúrákat hoztunk létre, majd rendszerváltásokat és persze így vagy úgy, de likvidáltuk is az adott rendszer ellenségeit, meg az átlagembert. Az volt a kedvencünk. Olykor világ-és vallásháborúkat szerveztünk, és ha kellett, atombombákat dobtunk le.

Bármit ránk lehet bízni."

www.bumm.sk/velemeny/2016/09/27/migranstanya
@Gábris szomszéd: Mit jelent az, hogy menekültként érkezett? Egy ország korábban elismerte a menekült státuszukat? Akkor miért engedték át őket a határon? Vagy nálunk nyújtottak be menedékkérelmet? Akkor miért egy zuglói szállodában laktak a menekültszállás helyett? Egyáltalán mit jelent az, hogy "a magyar hatóságok felvették velük a kapcsolatot"?
@Gábris szomszéd: rezsiszilárd megmondja a tutit!
te meg idetalicskázod!
@punkfrog:

Valahogyan csak szóba kell hozni a migránskérdést. )))
taga, bakker hol kujtorogsz????
@Gábris szomszéd:

A Magyar Idők ugye nem a habonymédia, amit időnként - ha Vonát támadják- ostorozni szoktál?
El kellene döntened, hogy most tolod a szekerüket, vagy nem.

))))
Kicsit unom, hogy mindig van olyab ostoba propagandista fasz, aki állandóan szétbaszná a blog témáját a pártpropaganda hulladék oldalaival és a migráncstémával.
Itt a rossz idő, többet érek rá, visszarugdosom a csatornába.
@Gábris szomszéd: évfolyamtársak voltunk! nem vicc!
akkor még nem volt ekkora farok! (bár a '90-es évek elején be akart szervezni egy osztrak biztosítós bizniszbe!)
Személy szerint nem győztem hangsúlyozni, hogy minden együttérzésem a rendőröké:
endresy.blogspot.hu/2016/09/terez-korut-sajtotajekoztato-utan.html

Mindamellett vagy Papp Károly mondandója, vagy a közkeletűvé vált video tartalmaz kamu-osztályú elemeket szerintem.
Szivszakaszto, hat szegeny talpasok, jajjistenem :((((( Es mi ballib csurhe meg csak fanyalgunk, mikozben ez egy verkomoly sztori, es kulonben is!!! Jajj a 2 eletben levo ember, hat akkor mondok fejbol harmat a halottak kozul:

- Alcsuti ellenpolgarmester VS. osztrak anonim nyugdijas
- Uraim bevettem valamit VS. rendorauto hatso ulese
- Eu szoftveres srac VS. spontan szivinfarktus

De mi a csurhe, ti kopasz, szart se erto behajto gecik, ti a magyarok. Hat anyatok picsajat, en vagyok magyar, nem ti.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Kicsit unom,... a csatornába."

No tessen nekiugrani mégeccer, hátha egy kissé magához méltóbbra fog sikeredni.
@Megdobbent: Téged meg honnan szalajtottak?
Reggelt, Népek!

Ez vo't mán? (4:35-nél a záruló :) )
index.indavideo.hu/video/nepszavazas_korkerdes_parlament?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Vagy beszéljünk a reggeli hírekről?
1.) Látom a zemegyen a zismétlést (nem figyeltem mert rámjött a szapora ...), hogy a viktorral exlusive interwjú készült. Na, vaze! Vitázzon a f@szom, emondom a tutit!
2.) Ótóban, rádijóban hallom, hogy a jólmenő országokbúl (Dánia, Norvégia, Svédország) ezer számra gyünnek ide álompolgárok, mer' itten biztonyságba vannak. Mer' a zegész unijóban csak mi véggyük meg a zállampógárokat a migráncs csürhétől.

WTF?????
@Marcellusca:

Viktorral indítod a napod?
OMG!
Mielőtt még ránk szakad a napi híradag, mielőtt még elmormoljuk az első basszameget, gondoljunk a szerelemre. :)

Ladányi Mihály: HUSZONHAT SOR A SZERELEMRE

Most kellene elmondani,
mennyit jártam utánad, most, amikor
ismerős már a visszeres lábak tétovasága a lépcsők előtt,
ismerős a megromlott hétköznapok szaga vasárnap reggelenként,
ismerős a pénztelenség
az éttermek pörköltszagú bejáratánál,
ismerős a gyávák hazudozása,
a sarokbaszorítottak megalázkodása,
és ismerős az álmodozás,
hogy egy sohase-összeizzadt ágyon
tiszta ingben várakozik rám valaki -
Most kellene elmondani: szeretlek,
most kellene mindent elmondani rólad, amikor
ismerős a penge a csuklón,
s a keserű orvosság-íz
az összefogdosott poharakban,
ismerős, ahogy szorongástól
vibrálnak az erek
lehangolt gitárhúrjai,
ismerős a rossz fogak íze a szájban,
amely virágillatot dadogna eszelősen,
ismerős a lassított csoszogás vigasza
a végső nekifutás alatt -
Most kellene elmondani:
egyetlen szerelem vagy,
mert az összes magányt ismerem általad.
@Marcellusca:

Kiváló reakció az interjúra. :D
A hét mondata :)

"Ha Vona úr fél, bujkáljon!" (Németh Szilárd rezsi- és kovácsbélabiztos, Fidesz)
444.hu/2016/09/28/voldemortra-megint-unios-penzt-biztak

Bazmeg!! Erre már mit lehet mondani? Csak ezt.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Úgy 2020 körül, kurva nagy összeomlás lesz ennek a sok sok pénzlopásnak a vége. Venezuela szintű összeomlásnál is nagyobb.
@Sir Bates dö Hól:

Kivétel nélkül mindannyian Káin gyermekei vagyunk. Teljesen feleslegesen mutogatunk egymásra bőrszín, vallás vagy egyéb kritériumok alapján.

Ahogy az öreg indián mondta, tőled függ melyik farkast/hiénát eteted.
"Ezek az eredmények azt sugallják, hogy a tőlünk eltérő emberek iránti agresszió hasonló egyfajta fertőzéshez: magától nem igazán kezdi el az ember, viszont ha egyszer elkezdődik, akkor egy addig békés társadalmi csoporton belül is képes pillanatok alatt elharapódzni.
A jelenségnek két magyarázata lehet. Egyrészt, az emberek talán csak azért lesznek kirekesztőek, mert mások is ezt teszik, és úgy vélik, hogy ez a társadalmi norma. A másik lehetőség az, hogy a kirekesztésre való hajlam végig megvan, a társadalmi szabályok pedig csak féken tartják azt az emberben, egészen addig, míg nem látják, hogy az mások által is elfogadottá válik."

index.hu/gazdasag/defacto/2016/09/28/ezert_bantjuk_a_kisebbsegeket/
"Ezek az eredmények azt sugallják, hogy a tőlünk eltérő emberek iránti agresszió hasonló egyfajta fertőzéshez: magától nem igazán kezdi el az ember, viszont ha egyszer elkezdődik, akkor egy addig békés társadalmi csoporton belül is képes pillanatok alatt elharapódzni.
A jelenségnek két magyarázata lehet. Egyrészt, az emberek talán csak azért lesznek kirekesztőek, mert mások is ezt teszik, és úgy vélik, hogy ez a társadalmi norma. A másik lehetőség az, hogy a kirekesztésre való hajlam végig megvan, a társadalmi szabályok pedig csak féken tartják azt az emberben, egészen addig, míg nem látják, hogy az mások által is elfogadottá válik."

index.hu/gazdasag/defacto/2016/09/28/ezert_bantjuk_a_kisebbsegeket/
@Marcellusca:

Nagyon jó. Kösz, hogy idehoztad. :)
@Megdobbent: vonat alá ugrott aktivista is volt, ne felejtsd ki:)
No, akkor a volt átvilágítók miért is dogoznak ott ahol Matolcsy a főnök? Ja, mert megbízhtó, és átvilágítható emberek. Nincs is tovább mit nézni.

index.hu/belfold/2016/09/28/matolcsy_zsarolhatosag_atvilagitas_szereto/
index.hu/kulfold/2016/09/28/kamumagyarokkal_bundazhattak_meg_a_horvat_valasztast/

Így veri szét a fidesz a határon túli magyar közösségeket.
De gondoljuk tovább!
2018-ra ezeknek az "új magyaroknak" kettős állampolgárságuk, szavazati joguk lesz.
A magyar kormány 40 euróért vásárol új állampolgárokat.
Na, erről kellene népszavazni!
@Eszter jött:

Aztán ezek a horvát "újmagyarok", a 2018 as választáskor is hirtelen magyarok lesznek, egy zsák krumpliért?
@Oxica:

A te és a többi magyar adófizető pénzén. Nem a szerencsétlen identitásváltókat kárhoztatom, félreértés ne essék. Nekik megvan a maguk baja.
Hanem a budapesti nemzeti kormány nemzetpolitikáját.
Mindez súlyos beavatkozás Horvátország belügyeibe, aminek valószínűleg a vajdasági magyarok isszák meg a levét.
@Eszter jött: nem akarok beleszólni, de a vajdaság szerbiában van:)
@Marcellusca: azé remélem a felkeléssel kezded!:)
@taga20:

Szólj csak bele nyugodtan, különben hülyén halnék meg.
Akkor horvátországi magyarok.
Mellesleg hol kujtorogsz napok óta?
@Eszter jött: az uszómester boli vasárnap kizavart a medencéből, me ugráltam a vízbe. azóta duzzogok, de elmúlt:)
@taga20: Melyik a könnyebb, ugrálni vagy duzzogni? :)
@taga20:

:))))
részvétem.
akarsz róla beszélni?
@Eszter jött: Én amúgy Józsi vagyok de klassz hír.
@taga20:

Hiányzott az a buta arcod.
Kovácsoltvas kapukat nézegettem a neten és Depest hallgattam /nem vót jó/. :D
@Eszter jött: buta helyett szebb lett volna, mongyuk pl. a bamba:)

aki szerint nem jó a depes, az nem ért a zenéhez!:))
@taga20:

múltkor azt írtad, nyálasak a kommentjeim. gondoltam, visszafogom magam.
@Eszter jött: nem kell átesni a lóvon!

ja és találtam egy fajint megoldást:)

www.napiszar.hu/showPost/Egy_hianypotlo_megoldas_3
@taga20:

ugye-ugye! ha már a saját bőrről van szó, akkor engedékenyebb vagy.
ne szomorítsd a szívem! ölni tudnék egy pohár vörösborért. kettőért furcsább dolgokra is képes lennék.:))
@Eszter jött: nofene, ismét lesz szerb-horvát háború?

csak nem olyan súlyos a helyzet
@taga20: nabazz, az az éles szemed:(
@taga20: Peni ugrált régebben sportolási célból

Vajon ugrál-e még?
@habakuk000: össze-vissza szokott ugrálni itt a blogban:)

ehhez mit szósz? azé ez elég durva!

444.hu/2016/09/28/amerika-egyik-legrepublikanusabb-lapja-clinton-melle-allt
ez a robbantásos dolog lassan tényleg fölveti a szakszolgálatok szakértői megbízását, ennyi töméntelen kamerából nem azonosítani a legény menekülési útvonalát érdekes, főleg úgy, hogy elvileg minden utca tele potenciális szemtanúval

vékony, fiatal srác, vérbeli profi higgadtság és szakértelem, amatőrként ez elég nehézkes, amennyiben amatőr. elkerüli a teljes zsúfoltságot és keres egy Józsefváros külső sötét sikátoros járőrt, nem sétafikál végtelen nyugalommal jobbra balra

van néhány ország, akinek ebben a szituban azonos az érdeke a fényességessel
@taga20: ettől még megválaszthatják Trumpot, az amerikai nép is ritka balga, már bocsánat a minősítésért

Több az annál, hogy lehet a Marsra menni és tök jó az új MTK pálya, javaslom tanulmányozni
@habakuk000:

aki nézi a helyszínelők bármelyik sorozatát, kapásból felsorolja, mit kell tenni a bűntény helyszínén.
először is összegyűjtik a kamerák felvételeit.
de nem két nap múlva.
@taga20:

a minap is egy repülős sztori miatt küldtek a kispadra. :)
@Eszter jött: á dehogy! anyázás miatt, csak az volt a csavar, hogy aszt mondtam rodeónak, hogy ne anyázzon.

persze egy kicsit cifráztam:)
@habakuk000:

" nofene, ismét lesz szerb-horvát háború?"

hülyeséget írtam, de taga nagyvonalúan kijavított.
@Eszter jött: aznap éjjel, hajnalban már mentek ki a boltok tulajaihoz a videokért

szerintem dolgoznak erősen a rendőrök, csak véleményem szerint nagyon profi a tervezés és a végrehajtás is
@taga20:
Lófaszt picinyem! Belehuggyoztál a trambulinról! :)
@GombócArtÚr: nem! ezt, a tények makacs dolgoknak hívják ártu!
@habakuk000:

Minden bizonnyal teljes erőbedobással dolgoznak a rendőrök, hisz két kollégájuk sebesült meg a merényletben.
Hónapok óta azt hallgatjuk, hogy terroveszély van. A plakátkampányba öntött összeget a megelőzésre kellett volna fordítani.
Szerinted normális az a helyzet, hogy a fővárosban történik egy robbantásos bűncselekmény ebben az időszakban és a nemzetbiztonsági tanács másnap ül össze?
Ahogy elnézem ennek a hölgynek néhány másodpercen múlott az intenzív osztály. Most jelentkezett tanunak.

index.hu/belfold/2016/09/28/jelentkezett_a_robbantas_felvetelen_lathato_no/
@taga20:
Tanuld meg kultúráltan elküldeni a qrvaanyába a másikat, úgy hogy az várja már, mikor indulhat! :)
@Eszter jött: szüret van, ki ér rá tanácskozgatni
@taga20: Az meg kicsoda? Egyébként csak azért kérdeztem mert múltkor azt olvastam itt, hogy nem igazán szabad eltérni a poszt témájától.
@habakuk000: én ma permeteztem a gyümölcsfákat, asztán
még is van időm:)
@taga20: mi a nyavalyát permeteztél rajtuk?
@GombócArtÚr: ő, ha szabad kérnem:)

egyébként, úgy jön ide, hogy a kurva migráns malájok, repülőgéppel támadtak, ezé a ruszkiknak csinálni kellett valamit.

hát csak adták a formájukat. szarrá lőtték őket, mint aleppot.

világos angyal?
@habakuk000: gombát. és nem hüvelygombát:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: igyekszem, csak olyan vagyok, mint az elefánt.

nehezen tanulok, könnyen felejtek:))
@taga20: és a migránsoknak, meg a maláj gépnek mi köze van a két sérült rendőrhöz?
@habakuk000:

ezeknek mindig szüret van.
@Eszter jött: Már megint az orális örömök? ;)
@Eszter jött: Esetleg a személyes tapasztalatok!
Úgy tudom, hogy a közalkalmazottaknak, közhivatalnokoknak szigorú munkaköri leírásuk van. Abban benne van a kampányolási kötelzettség? Vagy ezt már Kocsis Máté nem tudja? Pedig a munkajogi szabályokra ő is szavazott, vagy nem tudja ezt sem? Nahát!

index.hu/belfold/2016/09/28/kampanyra_fogtak_az_allami_hivatalnokokat/
@látjátok feleim szümtükkel:
Baszki...most arra gondolok, hogy ilyen ostoba sötét barmot is keveset hord a hátán a Föld nevű bolygó. Szánalmas egy figura, a szervilis bolsevik minta megtestesülése.
Egy kérdésem akad, a miniszter meg államtitkár az nem kormányzati tisztviselő?

index.hu/belfold/2016/09/29/kampanymunka_koztisztviselo_hivatali_visszaeles/
@látjátok feleim szümtükkel:

Dehogynem,csak alkotói válságban az 'akkorsemvolsenkmikorvoltvalaki művészúr!
Szignálok nélkül is ömlik az csak az istenáldotta nyelv ne mozduljon a 'helyéről:)

............van aki rádöbben erre,arra!

vótmá?

vastagbor.atlatszo.hu/2016/09/29/greyhound-es-a-fidesz/

tomanovicsgergely.blog.hu/2016/09/29/elmultnyolc_tiz_ev_12_fejezet_2016
@gazoló: Na ezt a greyhound cuccot érdemes lesz elovasni. ;)
gepnarancs.hu/2016/09/orban-szerint-nelkule-europa-mar-elesett-volna/

Bazmeg!! Ha azt a körülményt figyelmen kívül hagyjuk, hogy a terroristák egy zuglói szállodában készültek fel a terrortámadásra, a g..i kurva jól megvédte Európát, vagy nem.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: mert akkor még be voltak szarva attól, hogy a bundesmutti mindenkit tárt karokkal várt. ;)
@gazoló: Neki is kijár a pihenés. :)
@PeniValdes:

Szia!

Mit miért?:)
Érzékeny pont magenta művészúr?
Számomra is!
Azonnal lever a víz és rángógörcsök kerülgetnek,ha véletlenül 'megérint zeneisége valami migráncs1,23456789 'rédijóból vagy tv-ből!
@Gábris szomszéd: kik voltak beszarva? hülye vagy?
@taga20:

Érdemes erre ruccanni,'szarvasbőgés idején!

Feledhetetlen,amikor elbőgi magát egy király,úgy ötven-száz méterre:) Még bőgnek!

www.youtube.com/watch?v=u-UiGj48tSc
@taga20:

pirossal a sárgaföldig? :)

@gazoló:

szebbnél szebb, jobbnál jobb és érdekesebb lakóautókat a figyelmedbe ajánlom, ha a binyiglid kényelmetlen! :)

még Knoszira is gondoltak a tiszta fából készült lakóautókkal! félelmetesen jó. :)))
@guma:

""Hiányod átjár, mint huzat a házon.""

Margó,mint falat kenyér annyira".Feltétlenül megnézem,bár,most legyek hűtlen a gáréhoz,amikor érkeznek a stadizoo-k utáni'unyós gempák az ''ágazatba:)

444.hu/2016/09/27/milliardok-szakadnak-az-aktivan-kikapcsolodok-nyakaba
@guma: én csak a kulturális alkohol fogyasztást akartam propagálni:)
@gazoló:

csak óvatosan! agyon ne nyomjon, vagy el ne üssön amit kapsz! :)

@taga20:

akkor a fehér tequilára kell rászokni. azt mondják az egészséges. :)
@guma: D

Túristamutyi:(

Megfizethetetlen túristaházakat a spanoknak,a 'paraszt meg kap három liter festéket,oszt társadalmi munkában átfestheti narancssárgára az országos kéket/ecsetet mindenki hozzon magával:)

.....Mit nem próbáltak még ellopni?

index.hu/gazdasag/2016/09/29/brusszel_talan_megsem_hagyja_hogy_a_kormany_elvegye_a_lakohazak_elol_az_unios_penzt/
@taga20:

Milyen a kulturális alkoholfogyasztás?
Minden könyv mellé megiszunk egy üveg tequilát?
@Eszter jött: á dehogy, az migráncs pia.

viszont ez a geci európa szerencséje, szerinte.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F09%2F29%2Forban-ha-mi-nem-teljesitettuk-volna-a-kotelessegunket-europa-mara-mar-elesett-volna

azé a gráci orvosok is elmehetnek a picsába. olyanok, mint az brittudósok:)
@taga20:

"Rágyújtottam egy szivarra, amit még Joyce adott, és csak annyit mondtam a törpének: - Mára ennyi, kispofám! "

Charles Bukowski
@taga20: Haver ez megint annyira fideszes húzás.

Durva üzemanyagár-emeléssel kedveskedik pártunk és kormányunk

Emelkedik bruttó 6,35 forinttal a 95-ös benzin, és 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szombattól a jövedékiadó-szabályozás változása miatt.

Az Országgyűlés által júniusban elfogadott új jövedékiadó-törvény a kőolaj világpiaci árához köti az üzemanyagok jövedéki adóját. Az új szabályozás szerint emelkedik a jövedéki adó, ha a Brent olaj hordónkénti világpiaci ára 50 dollár alá süllyed, ha azonban 50 dollár fölé emelkedik a világpiaci ár, az adómértékek visszaállnak a korábbi szintre. Az adómértékek a kőolaj világpiaci árának függvényében negyedévente módosulhatnak. Az emelkedéssel a benzin átlagára 339-340 forintra, a gázolajé 345-346 forintra nő – értesült piaci forrásokból az MTI csütörtökön."
@Gábris szomszéd: a kurva anyjukat ma is!

viszont egyet árulj má el- amin mindig felhúzom magam-
, hogy mi a bánatér mongyák aszt, hogy 339-340 forintba kerül?

ezek nem ismerik a kerekítés szabályát?
@taga20: Fasz ismeri ki magát rajtuk. :)

öregmatróz (törölt) 2016.09.30. 08:57:28

öregmatróz (törölt) 2016.09.30. 09:00:42

@gazoló: ez a tomanovics tud valamit.....

el is fog menni hollandiába rendes életet élni.....

öregmatróz (törölt) 2016.09.30. 10:24:54

@guma:
szkeptikus vagyok...
ilyen józan, világos, becsületes, realista,....stb, stb, gondolkodást Mon csak nagyon kevesek fejébe lehet elültetni.....

Sajnos.....és sírni való.....:(((((
Napi Konok.

- Apa, te mit csináltál, mikor elkezdődött a zombi-apokalipszis?
- Bezártam ajtót-ablakot, és lövöldöztem mindenre, ami mozgott.
- A zombikra?
- Zombi akkor még nemigen járt erre. De sokan menekültek előlük. Tudod, nagy volt a pánik, a rádió és a tévé is állandóan a zombikról beszélt. Jöttek a szomszédok, az ismerősök, azután mindenféle ismeretlen. Sikoltoztak, kiabáltak a kapu előtt.
- Lelőtted őket?
- Védekeztem. Titeket védtelek.
- És a zombik? Ők mikor jöttek?
- Később. Mikor már nemigen jött több menekülő.
- Rájuk is lőttél?
- Nem lett volna szerencsés felhívni magunkra a figyelmet. Amúgy pedig a menekülőkhöz képest eléggé rendesnek tűntek. Semmi hisztéria, nem nyújtogatták felém a kisgyerekeiket, nem könyörögtek, nem átkozódtak. Csendesen hörögtek, kimérten csoszogtak. Kis odafigyeléssel együtt lehet velük élni.
- Mire kell odafigyelni?
- Hát... hörögni és csoszogni kell. Nem olyan nehéz.
- Apa... a sok hörgéstől és csoszogástól nem lettünk mi is zombik?
- Hogy gondolod, kisfiam?! Hogy kérdezhetsz ilyet?! A mi szemünkben ott csillog az értelem isteni szikrája! Szívünkben szeretet zakatol!
- És ez különbség?
- Óriási különbség, fiam! Na, egyél még ebből a szép felkarból egy harapást! Ettől leszel nagy és erős!

www.facebook.com/peter.konok?fref=nf&pnref=story
Basszameg4
Erről kéne népsavazni, nem a migráncsokró. Mi lesz itt , ha már eg 37 évesnek is ez a sorsa?

index.hu/belfold/2016/09/30/masfel_orat_vart_a_mentore_egy_no_infarktussal_es_agyverzessel_az_m0-son/

És vajon mennyi mentőauó vehető a népszavazásra költött milliárdokból, ami Kósa szerint 3, más szerint már 11?
444.hu/2016/09/30/az-europai-bizottsag-azt-uzeni-magyaroknak-ne-is-kuldjek-a-szamlakat-ugyse-fognak-fizetni

Bazmeg!!! Üzentek Felcsútnak, hogy a g..i is megértse.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@guma:

Kösz a linket Margarita,ha eljössz jövő héten a Rómaira,viszek Neked fügét 'ésvagyfügebort:))

www.facebook.com/events/1333310843353264/
@gazoló: én ma és holnap is ott leszek a gyerkőccel. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Mert a tolvaj nem véd meg a betörőtől. Szóval aki korrupt, az zsarolható. Akit zsarolnak, az többé már nem a maga ura. És így az az ország, az a nemzet sem az, amelynek élén áll.

alfahir.hu/na_ezert_eletveszelyes_a_korrupcio_lopastol_az_arulasig
@GombócArtÚr:

Az egyik utolsó nyári 'party délután,mert meggyőződésem,hogy 'fanyűvőék le fogják tarolni a fákat itt is,kerül amibe kerül:(

@ornagy50: DDD
@gazoló:

Teljesen belebutulunk a politikába, mindamellett enerváltak leszünk.

Annyit azért nem ér az egész hóbelevanc!
@Eszter jött:

Igen, elökörödik az ember. De sajna mindent a politika irányít/befolyásol. Úgymint: útépítés, parkosítás, kultúra, egészségügy, környezetvédelem, gazdaság, oktatás....
Nagyon nem mindegy ám!
@taga20:

Koma, a múltkor megakartalak szólítani, de addigra úgy összekaptál a British Columbia-basznádi Rodeoval, hogy a Boli a nyakatokba akasztotta az ősök vándortarisznyáját - tudod, azt, amelyikben varázserő lakozik-.:-)
@húzzad neki shakespeare: ja volt egy kis medencébe ugrálás, erre az úszómester boli kizavart:)

ako szólicsá meg most:)

ja és ez a kibaszott márkez má megint behúzta!
@taga20:

Akkor volt valami mondóka, már nem is nagyon emlékszem! :-)

Ja, szegény Rossi.

Ez a Marquez gyerekkorában kétpofára zabálhatta a sz@rt.
@taga20: má' megint? hanyaccor van csúnya végük??? csak azé' merem kérdezni, mert már hat éve minima 2 naponta végük van, kb néccer!
@taga20: rajtkőről pisiltál a medanszijéba???
@PeniValdes: ez most komoly? me viccnek durva:)

szerinted mindenkinek kussolni kéne?
@nincs_itt: haver, jövő időt vágod?

lásd csau, és a többi trógert!

vénasszonyok nyarát élvezed?:))

www.napiszar.hu/showPost/Indian_nyar
@taga20: értem én a jövőidőt! például 2018 az a jövő, nem?, na akkor is ma lesz mo.-on!
@taga20:

Varjúnak varjú a fia!
Egy 25 póintos múszaki hiba nyíltabbá tenné világbajnokságot. :-)
@Eszter jött: D

"bazmeeeg poszthoz:)

liked.hu/elet/vicces/puritan-orosz-talalekonysagrol/4/

Kilenckor Bödőcs második rész a comedy centrálon:)
@húzzad neki shakespeare: nem, szar volt. azé promotálja a második részt!

iszol te rendesen?:))
@húzzad neki shakespeare:

Bírtam ahogy elbánt a g..vel:))

"tikkelőbonszájcézár,pónidögól,plüsspinocset,kartonkasztró,legódúcse,barbihitler,popkorncsörcsill,dizniputyin,tacskóhorty,teszkósnapóleon,lufikossuth,marcipáncsaucseszku"

Alapos adóellenőrzés várható Nála:))
@gazoló: te figyejjé, neten meg lehet nézni??? mer a komédija kentrál(majnem kemtrél! hoppácska!) itten nem fogható csakúgyeccerűen! linkejjé!
@húzzad neki shakespeare:

Kétségtelen, mindenütt ott van a politika. De határt kell szabni a türemkedésének, különben csömör lesz a vége.
Nem ez az első diktatúra, amiben élünk.
Talán vissza kellene emlékezni, az előzőt hogyan vészeltük át.
@PeniValdes:

a szabadság érzését. van véleményed és kimondod.
@gazoló: én az izauratévét tolom 24-ben.
úgyhogy vegyé vissza gizda binyiglis!:))

egészség!

www.napiszar.hu/showPost/Napi_felbarna_-_Igyal_egy_utoset_
@nincs_itt:

indavideo.hu/search/text/b%C3%B6d%C5%91cs%20londonban?channel_constraint=undefined

Indáról youtuberól le van véve,talán torrentről próbáld meg:))

Privátot adsz elküldöm vagy Guma nagyasszony biztos tud valami tuttit:)
@Gábris szomszéd: és azt tuttad, hogy...?

ez a budapest tévé hogy jött ide? mi ebben a truváj?
@gazoló:

Mindenféle csatornám van, comedy épp nincs.
@taga20:

a nemzettudat.:)))
@Eszter jött: eszik vagy isszák aszt? vagy agyák vagy veszik?:)
@taga20:

"eszik vagy isszák"

van még egy -szák. ))))
@taga20: DDD

Már vártam az első pénteki dudákat:)
@gazoló: ami szép az szép! erről nem nyítok vitát!:)

egyébként, vasárnap jössz két ikszet rajzolni+egy faszt?
@taga20:

nem érted? )))))

pedig kedvelt kötőszód.

én nem pisiltem /eddig még/ sehová, a küldözgetés jogtalan.
@taga20:

kérhetsz telefonos segítséget )))
@Eszter jött: Mázli, hogy épp nem arra jártál.

A hatóságok egy 21 éves török számazású osztrák férfit vettek őrizetbe, aki csütörtökön próbált meg minél több emberrel végezni kocsijával.

www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/terrortamadas-tortenhetett-becsben/3722133?
@Gábris szomszéd: azé putyin temetésén a kutya se lesz, ez zavar?:)

apám, kurva beszédes, hogy neked minden nap eszedbe jutnak a zsidók.
@taga20: A nagy felvásárlók máshol is népszerűek. :)
@Gábris szomszéd: kik, hol?

a diktátorok meg sehol?
@taga20: Figyeld csak a gecimatekot.

Forintosítottuk az új lenyúlást: mennyit tesz zsebre egy liter benzinből az állam?

hvg.hu/gazdasag/20160930_Forintositottuk_az_uj_lenyulast_mennyit_tesz_zsebre_egy_liter_benzinbol_az_allam

Azért fasza érzés így tankolni nem? :(
@Gábris szomszéd: ako vasárnap má nyitásnál legyél ott, és kurd be a nemet.
asztán mennyé el a templomba, és szard szembe dzsézuszt és a pápát!

kösz haver, jó voltál!
@taga20:

Sörözni fogok vasárnap a haverokkal:))
Beleszarok az egész nagy büdös hisztériába!
Ebben az egész posványban a bránerral szavazással értenék egyet,de a maffia még ezt is meghamisítaná!!
Menekültügyben nem tudom teljes mértékben elítélni a g.ci erőfeszítéseit!
A határvédelem talán az egyetlen dolga amivel egyet tudok érteni,a többi lámpavasért kiált!

Kövezzetek meg!

kepkezelo.com/images/kbd1ede19qp2uggt9i0n.gif
@Gábris szomszéd: és eszt az államot merre találom? ez egy ember? vagy egy gép?

ha ez az állam ilyen geci, ako mi a faszér megy el népszavazni több millió idióta?
@Gábris szomszéd:

Az utolsó percig kampányolsz a népszavazás mellett,tolod a habonymédiát, közben szidod Orbánt.

Talicskázol.
@taga20: "a diktátorok meg sehol?"

Szerinted hány ezer ártatlan ember vére szárad a lelkén?

@gazoló: Van még azért benned is józanság, amúgy egyetértek veled:)
@gazoló: kőőőőőőőőőőőőő!

ember, aszt vágod, hogy vityáék csak 2018-ér tolják mostanság a talicskát?

én meg elmegyek szavazni, behúzom a két ikszet, és a bizottság előtt ráírom a pépörre, hogy orbán egy geci.

asztán megkérdezem a bizottságot, hogy ez így megfelelő:)
@Gábris szomszéd: putyin lelkén most is alepponál.
@Gábris szomszéd: hülye vagy, mint mindig!

angyal mikor nézel má magadba, te rosszabb vagy, mint én!
@Gábris szomszéd:

Tudod, én egy nagyon toleráns ember vagyok, így lüke is. De amit te képviselsz, napról napra megvalósítsz itt a blogon, ilyen-olyan nick alatt, az gyomorforgató.
Konkrétan hányni kell tőle.
@taga20:
A fidesses szavazatszámláló bigottság este fogja a stócot,amit kirángattak az urnából,oszt ''összeszámolja a leadott nem-eket kozte taga kétixes falvédőjét is duplán számolva a manci nénik szavazataival:((
@gazoló: haver, ha ez így lenne, ako most csomagold össze a börzsönyt, és húzzunk el!

talán itt még nem tartunk, de lehet, hogy hétfőn más lesz a véleményem.

egyébként, mia bajod? a gecinek menekültügyben igaza van. ako mit görcsölsz?
@gazoló:

A humorérzék (jó esetben) intelligenciát feltételez. : -)
Sz.tem, Bödőcs simán ellenzéki.
@húzzad neki shakespeare: huuuuuuu!
a víz levert ebben a másfél órában:))

egyébként!:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/30964.w-800.h0.q100.jpg
@Eszter jött: Én is hányok tőled, főleg amikor belegondolok, hogy te még akkor is habonyoznál, ha átmenne rajtad egy muszlim a sógoroknál autóval.
@Gábris szomszéd: te tök hülye vagy! remélem nincs gyereked!
@taga20: Szomorú lehet szembesülnöd a ténnyel, hogy ezt a gyilkos és kegyetlen háborút a heverjaid indították el, így a felelősség javarészt az övék.

Harmadik országokon keresztül fegyverezte fel Washington a szíriai szélsőséges iszlamistákat – ez derül ki abból az interjúból, melyet egy német újságíró készített az An-Nuszra Front egyik parancsnokával Aleppóban.

mno.hu/kulfold/hogyan-kerultek-amerikai-raketak-az-al-kaidahoz-1363846

"A Wikileaks pénteken hozta nyilvánosságra, hogy Hillary Clinton emailben a szíriai kormány megdöntését sürgette, hogy megerősítsék Izrael biztonságát és marginalizálják Iránt a Közel-Keleten. Clintonné az emailt 2012 júliusában küldte a Fehér Háznak. Clintonné hozzátette: „Az Asszad-kormány bukása szektáriánus háborút gerjeszthet a síita és szunnita muzulmánok között, ami – izraeli parancsnokok megítélése szerint – egyáltalában nem lenne rossz Izraelnek és nyugati szövetségeseiknek”

www.globalresearch.ca/hillary-clintons-emails-a-sunni-shiite-war-would-be-good-for-israel-and-the-west-senior-israeli-intelligence-official/5515306

Egyéb kérdésed van még a tényekkel kapcsolatban?
@taga20: Már megint minek kérdezel ökörséget? :)
@Gábris szomszéd: angyal, óhajtó mondat volt, aminek a végére felkiáltó jel dukál.
@Gábris szomszéd: ártu, feltéve, de meg nem engedve, hogy igazad van.
mi a faszér bombázzák a felkelőket a ruszkik, és a spanod, az ásszád, ha aszt toltátok ezerrel, hogy az iziszt pusztítjátok?
@Gábris szomszéd: ez szép, de mikor kérsz tőlünk bocsánatot, hogy ennyi szart szórtál itt szét?
@taga20: Milyen "felkelőket" baszod? Azokra a "mérsékelt forradalmárokra" gondolsz, akik halott katonák szívét falatozták vagy netán azokra akik tizenéves gyerkőcöt fejeztek le? :(

A nyugati médiában diszkrét eufemizmussal csak "lázadóknak", vagy "ellenzékieknek" nevezett, a Nyugat által lelkesen támogatott csoportok egyike Észak-Aleppóban a hét elején bemutatót tartott abból, hogyan is képzelik ők el a demokratikus Szíriát: nyilvánosan lefejeztek egy gyereket, és ezt fel is vették.

alfahir.hu/11_eves_fiut_fejeztek_le_a_nyugat_sziriai_kedvencei

www.atv.hu/egyeb/20130515_sziriai_lazado_bosszubol_ettem_a_halott_katona_szerveibol
@taga20:

Haver!

Te is bukósisakba szoktad nézni a forma-1-et?:))
/byBödőcs
@Gábris szomszéd: tudod azok akik kórházakat bombáznak szarrá, meg segély konvojokat. a gazdáid.
@gazoló: nézem eszt a bödöcsöt, és aszt kérdezem magamtól, hogy ez mi a szar?

és nem gecizésből mondom, de nézem fél órája, de még csak kínomba se röhögtem fel.

EZ EGY SZAR!
@PeniValdes:

Ahogy Ignotus mondta:
Különbözöm, tehát vagyok.
@taga20: Tévedésben vagy nem a gazdáim, max. csak annyira amennyire a tieid, akik háborúkat vagy épp arabtavaszokat indítanak sok százezer áldozattal, menekült hullámmal stb.
Ne erőlködj, Putyin vagy Asszad sosem fogja tudni überelni őket geciségben.
@Gábris szomszéd: hülye gyerek, csókolgasd putyin véres kezét, vagy asszad vegyi kezét!

remélem nincs purdéd, me megsínyli!
@PeniValdes: milyen kör? a hülye degenerált fityesz kör? vagy ki?
@taga20:

'Me egy fasz vagy és nem veszed a finomságait!!Nézzé fábryt:(
A 'narancsban is fáradtnak írták!
Sztem nem!
@Eszter jött: Kösz!

Igeeennn!

Csak belehallgattam,de jó lesz elalvásra ami ma későn lesz:)
@gazoló: reggeltől estig sanyit nézek:))

ez a bödöcs egy luzer!

persze ettől függetlenül szeretem a binyigliseket, mint ákos a migránsokat:))
@taga20: Te meg ha kivetted a fejed a homokból, csókolgasd az imperialista hóhérok kacsóit.
@húzzad neki shakespeare:

"Bödőcs simán ellenzéki."
Ez igen tág meghatározás)
De az biztos,hogy nem 'ovinyaller!
Ha nem politizál úgy is simán elmegy ebben a megsavanyodott,humortalan időszakban!

Ebben a műfajban Hofi után nehéz olyat letenni az asztalra ami felhőtlenül szórakoztat!
@taga20:

Tetszett a "mekhatározása,Ákos a magyar'rock augusztus huszadikája:))
@punkfrog:

Kösz 'panki,lopom a második részt:))
@Gábris szomszéd: te hülye vagy?

szarrá nyaljátok az ilyen véreskezű szarok seggét, és te kérsz rajtam bármit számon!

te hülye vagy mesztelencsiga?
@PeniValdes: húgi az a te bajod, hogy vidéken nevelkedtél!:)

www.youtube.com/watch?v=1gaRoBWdKKk
@punkfrog: áruld má el, hogy ebben a csókában mi a vicces!

szerintem baromi szar.
@punkfrog:

Bocs,meg sem néztem,hogy ez azért három,mert három ZIP-ben van:)
Ha fenn lesz a második toljad vagy ha rálelek akkor én:)
@taga20: szerinted.
szerintem meg a WTCC unalmas.
@taga20:

Mondtam már,nyajjá showder klubot vagy 'sasjóskát a 'zaaatévén!
@punkfrog: egy poén nyomjál, egyet.

a vitisziszi szerintem is unalmas:)
@punkfrog: azé remélem dugni nem fogtok itt!:)

ennyi barmot, mint ti!:))
@taga20: Bagoly mondja már megint haver? A geci haverjaid 2011 márciusában kezdték a nagy "forradalmat" Szíriában, aztán felfegyverezték a sok barom iszlamistát minden-mindegy alapon csak Asszadot döntsék már meg. Emberek százerei estek áldozatul, milliók indultak útnak, ezen amcsi és nyugati szándék oltárán és te ezalatt lapultál mint szar a füben éveken át. Aztán a ruszkik beavatkoztak 2015 szeptemberében és most síkítasz mint a fába szorult féreg. Eddig hol volt az a fenenagy érzékenységed? Ne légy már ennyire képmutató baszod.
próbáljatok úgy szdini másikat hogy nem beszéltek csúnyán.
@gazoló: iszol te rendesen? hülye-e vagy?
@taga20: minek? Ne rugózz már rajta!
Ne nézd!
@PeniValdes: mit? a répát?:)

közöm nincs a nyóckerhez, egy kibaszott leprahely.

egyébként, te szerecc tapogatni, húgi?:)))
@PeniValdes:

Mi ez a 'hypersensitivity 'kisasszon a kurvéletbabe?:)
@Eszter jött:

Gyere a zeneszobába,mutatok valamit:)
@PeniValdes: igazad van!
ne foglalkozz velük!
@punkfrog: nem is.

szerinted ez a valami, vicces?

ez plö. vicces:))

www.youtube.com/watch?v=5gub8nytKNA
@Gábris szomszéd: te féregebb vagy, mint lézerdzsoni.

annyit hazudozol, és csúsztacc, hogy kedvem sincs tételesen szarrá verni. remélem nincs gyereked!
@taga20: Hagyd már a hülyeségeidet. Inkább írj gyorsan bolinak, hogy basszon ki engem mert elmondom az igazságot és akkor ismét te leszel itt a helikopter 24 órán át. :)
@Gábris szomszéd: haver, keversz magaddal.
én soha senkinek nem sírtam, veled ellentétben!

úgy, hogy vegyél vissza a szarszórásodból.

ja és, remélem nincs gyereked!
@taga20: Nálad jobban sosem tudnék szartszórni, ja és remélem neked sincs gyereked. :)
@Gábris szomszéd: ne szórd a szart, és remélem nincs gyereked!

és egy utánozó majom vagy, gyökér migráncs, remélem egyszer megmurdálsz:)
@taga20: "remélem egyszer megmurdálsz"

Szomorú de ezt te sem tudod majd elkerülni. :)
@Gábris szomszéd: "mert elmondom az igazságot"
téged össze kéne kötni a gecivel!
az még ilyen igazmondó!
@taga20:
Hiányzik az avitt "bolhás néha:)
Perverz egy állat vagyok?)
@taga20:

'Faszsetudja,de amíg egymás torkait vagdaljátok,addig vannak szebb dolgok is itt :)

www.youtube.com/watch?v=LCUv9W0ViRc

Az élet túl rövid ahhoz,hogy gyűlöljük egymást és hogy rossz bort igyunk:)
@Gábris szomszéd: iróniáról hallottál má ártu?

nem volt világos?

remélem holnap elvisz a jegesár a rómaiparton:))
@gazoló: igazad van, most az egyszer nem vitatkozom:)

pedig én még arra is emlékszem, amikor kigyótbékát kiáltottál rá:))
@taga20:

Összekaptunk és néha fárasztó a gonoszgenya kanadai kommer,leginkább amikor angyal valagát nyalja tükürre:)
@gazoló: nem kéne neked má alukálni?:)
@taga20:

Gombóc arthúr mindig a víz tetején tud maradni:)

www.youtube.com/watch?v=VxjuF-l-_FY
@gazoló: sakkmatt haver, ez kurva jó. régi szerelmem.

gudnyolc!:))
@taga20:

DDD

Ez esti mesének is megteszi:)
Jó éjt!

Hol volt és hol nem volt, Dániában
Egy királyfi, aki egy szép napon,
Hogy leplezze titkát, mely rosszra vinné,
bolondot mímelt, ó borzalom.

Bolondok között így lévén józan,
Mérgezett kardba ütközött;
S trónjába nyugodt urak beültek
Székelvén béke és harc között.

Ám e királyfi úgy hala meg,
Hogy adának néki díszsírhelyet.
És eme sírt, ó borzalom
Láthatni ma is a színpadon.

E kies hazában mutass nekem
Egy oly nagy ravaszt, mint Shakespeare William!
E kies hazában mutass nekem
Egy oly nagy ravaszt, mint Shakespeare William!

Egy sötét éjjel neje nyakára
Helyezte kezét egy mór vezér,
S belőle végén a szuszt kinyomta,
A látványt így nem zavarta vér.

Látjátok, micsoda kacskaringók
Jellemzik szívünk útjait.
Vacogva sandítunk tükreinkbe,
Hol a kulcs, mely minden zárt kinyit.

Itt állunk úgy, mint a mór vezér
Magunk kifosztva másokért.
Itt álunk és a szánk nyitva van:
– Ez aztán tud, ez a Sekszpír Viliam!
E kies hazában mutass nekem…

Valószerűtlen púpot a háton
Valószerűvé tenni kell.
Méghozzá úgy, hogy világnak hátát
Hajlítni kell egy púpig el.

És ha egy gigászi gerinc is hajlik,
Richard-nak púpja nagy mintát követ.
Meggörbedt időben meggörbedt férfi
Legelső divatfi még lehet.

Viszkető háttal bámuljuk őt,
Idők hajlását felismerők,
Mert Richard király a nagy vég előtt
Négy felvonásra divatba jött.
E kies hazában mutass nekem…

És tükrünk szétszórt szilánkjait
Shakespeare úr ragasztja, foltozza itt.
Mi itt állunk és a szánk nyitva van:
– Hogy miket tud, ez a Sekszpír Viliam!"
@Gábris szomszéd: én sose állítottam, hogy a birtokában vagyok az igazságnak!
te azonban minden héten kinyilatkoztatod!
kicsit szerényebben kéne tolnod!
@taga20:

Még eztetet,oszt húzhatsz asszonyhoz lüktetni,mint ez itt:)

www.youtube.com/watch?v=tPSWDTuDIcU
@gazoló:
ti nagyon szeretitek a valagamat... de mossatok nyelvet elotte
bruhuyyy
kkk
@Rafael Peters:

'kabbe ott a vadnyugaton'raffaelo :)
@taga20: elolvastad, mert én voltam bátor... tégy egy kísérletet, hátha kicsit árnyaltabban fogod látni a világot:

hetek.blog.hu/2016/09/29/hack_peter_ezert_nem

"Egészen elképesztő az az elképzelés, amely szerint Európában van egy megvilágosodott, a jövőt jól látó elit, amely jobban tudja, mi kell az európai nemzeteknek, mint az itt élő emberek. Ez bolsevik magatartás. Ahogy annak idején a bolsevikok, úgy a mostani európai elit is mélységesen megveti a népet és a nép véleményét. Azt állítják, hogy azok, akik az emberek véleményére hivatkoznak az elit véleményével szemben, azok mind populisták. Azt állítják, nem az a baj, hogy az ő politikájuk eladhatatlan, hanem az a baj, hogy a nép rossz. Konkrétan az október 2-ai népszavazásról azt állítják, hogy a magyar lakosság meg van vezetve kvótaügyben."

"A megbélyegzés csak arra szolgál, hogy a kritikus véleményeket szalonképtelennek tüntessék fel, és mindenkit, aki nem a doktriner liberális véleményt vallja, azt rasszistának, szélsőségesnek, populistának nevezzenek, ezzel felmentve magukat a tényeken és érveken alapuló vitában. Ezen véleményformálók szerint a véleménynyilvánítás szabadsága azt jelenti, hogy mindenki szabadon kinyilváníthatja azt a véleményt, ami az övékkel egybeesik."
@punkfrog:

'csaxólok ncore minkét rész))))
444.hu/2016/10/01/238-milliot-kapott-a-tudta-kampanyra-szant-penzbol-orban-viktor-baratjanak-cege

Bazmeg! Tudta?

238 millát, egy vagonnyi pénzt kapott a g..i kötélbarátja, gyűlöletplakátokra a magyarok pénzéből.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló:
latod kis gaz ollo

a stilus maga a zember, most bemutatkoztal

kosz
br-h-yyy
kkk
@Oxica: Jó reggelt, jó szurkolást. :)

Orbánék engednek kvóta-ügyben, ha elsikálják a korrupciós ügyeiket Brüsszelben?

Ha igaz a Magyar Nemzet információja, akkor az olyan éles fényt vet arra, hogy az Orbán-kormány mit tart valójában fontosnak, mint még eddig semmi.

alfahir.hu/orbanek_engednek_kvota_ugyben_ha_elsikaljak_a_korrupcios_ugyeiket_brusszelben
@Gábris szomszéd:
remelem a taga szeru izekkel nem folytatod a perverzioi terjeszteset...magara kell hagyni most hatulrol tamad ugyanugy mint a gaz ollo az most rabaszott asszitte nem vagyok jelen es bufoghet mindenfelet buntetlenul a taga szerelmeert...nem jutott neki mas

bruhuyyy
kkk
@Rafael Peters:

problem?:)

'legalább ne oktatnál stílusból)

'ide a sárba,hogy vígasztalódjál:)

www.youtube.com/watch?v=BXrOXQYGN4o
Embörök!

Itten van a nagy lehetőség!

Viktororics azt mondta, nincs jelentősége annak, hoyg emnnyien lesznek a nlépszavazáson ( vagy valami hasonlót ). Kósa meg azt találta mondani a tv-ben, ha az igen győz a népzavazáson, akkor lemondanak.;D

Őszirózsás igen? Vagy nem? Pedig még a sárgarózsa is nyílik. Különösen, hogy nincs jelentősége semminek.

Ja, annak van, hogy a haveri cégek sok köszpénzhez jutottak a népsavazás kapcsán. Azt nem tudni, hogy a százalék itten miként alakult. Asse, hogy mennyibe fáj ez a népnek.
@gazoló:

B+! Nem dumálni, kapát neki oszt kigazolni, vagy ha életlen a kapa, glialkát neki, hagy szóljon!
@gazoló:
undok beka lettel nem bekulok...nem nyitom ki
bruhuyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
Virágozzon száz""virág,nem szeretek vegyszerezni,legfeljebb 'scr'ollozok:)
Bukás az unortodox gazdaságpolitika

Sosem volt még ilyen mélyen a magyar versenyképesség Bulgária is megelőzte hazánka

Hiába érkezett több ezer milliárd forintnyi fejlesztési pénz Brüsszelből, az állami korrupció, vagyis a kormányzat által favorizált cégekre kiírt közbeszerzések ellehetetlenítették a piaci versenyt Magyarországon. Azt is mondhatnánk, a hazai versenyképesség azért csökken, mert a cégek nem fejlesztenek, hiszen úgysem a legjobb vállalkozás nyer a pályázatokon.

mno.hu/gazdasag/bukas-az-unortodox-gazdasagpolitika-1363921
"Európa elértéktelenedett. Európa csak azokkal a szánalmas álértékekkel tud előhozakodni, amivel agyoncsapta a valódi értékeket hordozó tradícióját. Amit felmutat, az éppúgy káoszba és halálba vezet, mint az, amivel szemben most fenyegetést érez. Nem mondom, hogy mindebből a feladásnak kellene következnie. De ha az önvédelem még egy ilyen döglődő civilizáció számára is jogos, akkor azt jó lenne méltósággal, és nem szivárványos szentimentalizmussal, önmagunkat szembeköpve tenni."

mediavadasz.info/na-de-milyen-europai-ertekek-2/
gepnarancs.hu/2016/10/letelepedesi-kotveny-mar-fel-aron/

Bazmeg! Tudta?

Már féláron is letelepedhet a fizetős migráncs, ha fizet a g..i haverjainak.
Na, lehet menni népszavazni fideSSes birkák.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:" Orbánék engednek kvóta-ügyben, ha elsikálják a korrupciós ügyeiket Brüsszelben?"

A g..iék összes korrupciós ügye dokumentálva van Brüsszelben és ott nincs polpotpetike aki elsikálná. A kvóta ügy meg már rég lecsengett Brüsszelben, mert önkéntes alapon fog történni a befogadás, már csak a g..i erőlteti a kvótát itt szarosmagyarországon a lápimagyaroknak, hogy minél többen menjenek szavazni.
Azok az országok, amelyek a legtöbb terhet vállalják a menekültek befogadásával, azok kapják a legtöbb uniós támogatást. Azok a félfasiszta országok, melyek meg nem fogadnak be egy menekültet sem, nem kapnak uniós támogatást, sőt pénzelvonást kapnak.
Persze szarosmagyarországnak nem is kell támogatás, mert önálló, szuverén ország, mely megáll a saját lábán.... Vagy nem. Ha nem áll meg, akkor összedől mint a szocializmus de ez már a következő évek zenéje, azért én nem lennék a g..i helyében a következő években.
@Rafael Peters: mi van stirlic, elővettél egy régi/új nicknevet?

csak az a baj haver, hogy kiláccik a pata a reverendád alól!:))))
@Oxica: tehát van kvóta, csak ha nem vagy elég önkéntes, akkor nem kapsz pénzt... ügyes! nem?
@Gábris szomszéd:

Van ennek a Réb István cikknek első része is.
Többek között ez áll benne:

"Így jutunk el odáig, hogy ma már nemzetinek nevezett lapok és szerzők is a homoszexualitást védelmezik az „iszlám radikalizmussal” szemben. Akárhogy is töröm a fejem, nem tudom megérteni, hogy az LMBTQ nevű kiméra miért tűnik kedvezőbb opciónak a Daesh azon gyilkosainál, akiknek létéről egyébként csak – valószínűleg színészekkel megrendezett – videókból tudunk. "

No komment.

Miért kell minden szart idehozni???????
@nincs_itt:

Nincsen kötelező kvóta. A szolidaritást nem lehet kikényszeríteni, szívből kell jönni de az nyilván való, hogy azok a félfasiszta országok amelyek egy menekültet sem fogadnak be, csak gáncsoskodnak, hiába is tartják a markukat.
@Oxica: hát nem is kényszerítik ki! csak pénz sincs. de ha azt mondaná, mondjuk a cseh kormány, hogy jöhetnek, akkor máris a jó szívéért kapna pénzt is...

sánta ez, nem is kicsit!

de mit szólsz?! aszonta a lali a 20+%-os lali gyerek, hogy a "nem"-ek lesznek többségben, akkor a kormány meg jól lemond!
@Eszter jött: egy pentito. gratulálunk neki is az elmút 14 évért.

csak egy kérdésem lenne a csókához. az, hogy előtte hol a picsában volt, a marson?

ja és egy kis emlékeztető, neki is egy klasszikustól.

"Most itt az idő az árulásra: igen, én, az alapító atyák egyike dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot.

Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani nőről, kajáról, piáról.

Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki – na most, én igazán nem vagyok megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinyég…

Hát így."
@Eszter jött: "Miért kell minden szart idehozni???????"

Ragadós a példád.
@nincs_itt:" de mit szólsz?! aszonta a lali a 20+%-os lali gyerek, hogy a "nem"-ek lesznek többségben, akkor a kormány meg jól lemond! "

Pont fordítva, ha az igenek nyernek akkor mond le a kurmány.
Persze tudjuk, hogy a nemek fognak nyerni, csak az érvényességi küszöb a kérdés.
Persze a fideSSes g..iknél ez sem lényeges, mindenképp "győzelmet" fognak hirdetni, még 30% os részvételnél is.
" "Európa elértéktelenedett. Európa csak azokkal a szánalmas álértékekkel tud előhozakodni, amivel agyoncsapta a valódi értékeket hordozó tradícióját. Amit felmutat,..."

Elmondaná már valaki, hogy mijf* az európai érték?
Netán hányjuk magunkra a keresztet, oszt utána elmegyünk megcsalni az aszonyt egy fiatalabbal, és le is cseréljük, de előtte kistafirozzuk a régit a köszpénzből? Esetleg az, hogy a pályázatokat kiadjuk gebinbe, és lenyúljuk a 30-90 vagy ki tudja mennyi %-ot? Esetleg az, hogy a haverok nyerik a orrán-száján a közbeszerzéseket a jelentősen túlárazott ( szerintem eleve levajazott árral hirdetett ) pályázatokon? Netán a saját lábon álló gyerekek, haverok közpoziciókba dugdosása? Haveri számítógépeken írt törvénytervezetek, sőt félúton Budapest és Brüsszel közt írt alaptörvény? Talán az, hogy az álértékeket valló európaiak önként és dalolva tolják ide a pénzüket már 25 éve, és az elmúlt nyóc, ja még csak hat és fél éveben csak szapulunk, ugyan akkor a pénzt két marékkal felmarjuk, utána megpróbáljuk becsapni őket az elszámoláskor?

Esetleg ha valaki felsorolná azokat az álértékeket, amikkel én marha nem birok előhozakodni, megköszönném.
@Oxica: ááááá, igazad van! nem vagyok én ennyire képzett idejológijajilag! na mindegy, ha nem az lesz amit ogv és a többi félnótás akar, akkor télleg elképzelhető, hogy lemondanak??
@taga20:

A reverenda alatt sok minden lehet, pl. ilyen is.

www.youtube.com/watch?v=f_RjlIPuqyc

www.youtube.com/watch?v=ZeFGMEtYo2k

és még ez is, hogy egy kis béke lengjen be minket ma, és holnap:

www.youtube.com/watch?v=DbFao4M2_os
Nesztek, bazmeg, csak hogy tuggyátok: :P

tenyek.hu/belfold/220562_orban-viktor-a-nepszavazasrol---a-teljes-interju.html

Ennek a faszinak fogggggalma sincs a demokráciáról.
@taga20: te gyilkos!!!!!!

szabad eszt ilyen szép napon berakni?:)

inkább bulizzál!:))

www.napiszar.hu/showPost/Itt_aztan_jo_volt_a_buli
@taga20: Áááá az mind semmi, amikor végre bagettföldén is nyert a demokrácia és az emberek ott is elmondhatják véleményüket a településüket érintő ügyben. :)

orientpress.hu/cikk/2016-10-01_megsem-szavazhatnak-a-franciak-a-migransokrol
@taga20: B+ haver mindenkinek el köll menni és igennel voksolni, aztán Orbán és a fidesz kormány lemond. Indítsd a mozgosítást érden. :)

pestisracok.hu/kosa-szerint-belpolitikai-tekintetben-perdonto-lesz-nepszavazas/
@taga20:

Maradhatunk annyiban, ha ezeket amiket én linkeltem, nem tudnák úgy ahogy, akkor azt se tudnák amit te felraktál?

A zenei tudás minden jó zenének az alapja. Aki tud, annak teljesen mindegy, hogy mit és milyen hangszeren ad elő.
A lényeg, hogy nagy fejek.
@Marcellusca:

Meg sok más egyébről se, arról sem, hogy a sajátnak vélt emberei megvezetik. De úgy kell neki. Meg sajnos nekünk is.
@látjátok feleim szümtükkel:

Orbánt már rég nem érdekli a mo-i helyzet. Neki több kell.
@látjátok feleim szümtükkel:

Orbánt már rég nem érdekli a mo-i helyzet. Neki több kell.
@taga20: ez a bohócnak ment, nem magamnak.(marceluszkának:))
@ornagy50: leszarom ezeket a tetveket.

én elmegyek szavazni, és ott a bizottság előtt behúzom a két ikszet, és a biztonság kedvéért, még aszt is ráírom, hogy orbán egy geci.
asztán megkérdezem, hogy ez így rendben lesz:)))
@taga20: letapogatással ismerem fel a másikat:)
@ornagy50:

Az nem törvénysértő, hogy a választási bizottság már adatokat tesz nyilvánossá a külfödről beérkezett érvénytelen szavazatokról? Ez nem a választás tisztaságának befolyásolása az OVB részéről? Nekik nem kapányolni, hanem azt ellenőrizni kell.
@PeniValdes: és melyik szervedet használod a tapogatáshoz?:)
@PeniValdes: má vot 15.38-kor. dobjál fel valami újat!:)
@taga20: egyszer egy vallásos rendezvényen szembekötöst játszattak velünk...egy ideig türtem,de aztán szóltam az épp "vaknak",hogy szerintem már eleget tapizott,hogy felismerjen..

holnap rajzolok
@PeniValdes: vigyázz velük, me ezek a vallásos arcok a legdurvábbak. lásd. a gecit, semjént, vagy ..!

azé valld be élvezted!:)
@PeniValdes:
Megcsavarta a bimbó végét a marhája? Ilyenek ezek! Legalább nyalt volna... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: á, ezek az anált nyomják:)

tudod a papicölibátus apáról fiúra száll:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azt vpróbálta volna meg....még ma is a csontjait szedegetné
@taga20:
Dehogy... Durva inszemináció amit művelsz! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ne beszéjj migránsul, me kurvára nem értem!:))

büntetésből, nesze!:)))

m.blog.hu/se/sexyandhot/image/2016/Heti%20Mix/08_30/heti-mix-5.jpg
@PeniValdes: mit rajzolsz holnap? répát a szavazólapra?:))
@PeniValdes: uncsi zölcség, semmit nem lehet vele csinálni:))
@taga20: miért a répát is max felvágod,aztán elrágod
@PeniValdes: én nem vágom fel, te igen?:))
@taga20: Azért remélem ezt vágod. :)

Egy migráns nem veszélyesebb, mint otthon lenni az asszonnyal.

index.hu/video/2016/10/01/hatarvadasz_toborzas/
@taga20: baszki megtámadott egy óriáslepke Amazóniából

igen julienre
@Gábris szomszéd: láttam, nagyon igaz.
ti meg hónapok óta a migráncsok ellen agitáltok 10+ csilliárdér:)
@PeniValdes: ne hagyd magad! hajrá hugi, csak a fejét, hogy meg ne sántuljon:)))
@PeniValdes: szóval aszittem nem nagyon van lejjebb... de azt látom, hogy ogv a mini.elnök és sóherróbert meg okos... ezekután azon csodálkozom, hogy még mo.-van bárki, akinek az álykjúja meghalaggya a szoba hőmérsékletet.
@nincs_itt: haver, norbi a te embered! úgy utálja a migráncsokat, mint te.

nem értem mi a problémád?
@Eszter jött: mégis mire tippelsz? beköltözik a vájthózbe?

esetleg a kremlbe?
@taga20: Tévedsz csak velük kapcsolatban is elmondom a tényeket és az érem másik oldalát. :)
@taga20: Ezt csak neked. :)

2016. október 3. Szíria, ISIS Stratégiai és Merénylettervező Központ
- Hol legyen a következő merényletünk?
- Hmm, legyen mondjuk Magyarország, úgyis részt vettek a háborúkban.
- Allah nevére, de ott nem lehet!
- Miért nem? Túl erős talán a határvédelem?
- Nem testvérem, azzal nincs gond, mert nincsen határőrség, csak egy drótkerítés, amit rosszul fizetett rendőrök és a kamerák kedvéért néhány katona véd. Esetleg elrepül a négy repképes helikopterből néha-néha egy-egy. Most is át- és átszöknek rajta.
- Akkor készülhetünk is, küldjünk egy kisebb sejket, átvágjuk magunkat és beosonunk!
- Még csak erre sincs szükség testvérem, ugyanis ha van elég pénzünk, akkor még engedélyt is tudunk venni, Ghaith Pharaon szaúdi barátunk már meg is vette valami Rogántól és Tiborcztól, csak 90 millió Ft és állampolgárságot is kapunk!
- Allah hatalmas, akkor már csak a terrorelhárítástól kell tartanunk!
- Igen, az valóban létezik, de csak a vezetőiket védik a nyugdíjasok és a kefírt dobálók elől, s bár válsághelyzet van Magyarországon, így is felrobbantottak büntetlenül két rendőrt a fővárosban.
- Akkor nem értem, felkészületlenek, se védelem, se semmi, mégis miért ne akciózzunk ott?
- Mert azt mondták a népszavazáson, hogy ne menjünk oda!
- Szegény ország, lehet inkább segélyt kellene küldenünk...
@taga20: haver, figyejjé! látom elakadtál a hack péter interjún, úgyhogy jó lesz ha hallgatsz!

bizony egyetlen dolgot utálok, ha megpróbálnak hüjének nézni. merkel szeretné "visszaforgatni az időt kerekét", de maiziere tegnap merte mondani, hogy ilyesmi - ami 2015-ben és az idén tavasszal történt - többé NEM FORDULHAT ELŐ... a bayor kormány közölte, hogy nem veszi át a kiskorú illegális migránsok többlet költségeit - mert szinte mindegyik 1997-ig bezárólag született(igaz bemondásra, mint a terített betlit) és január elsején... szigorúan maximalizálnák 200 ezerben a beérkezőket és addig nincs tábor elhagyás, ameddig ki nem derült ki is valójában...
@nincs_itt:

Nem rajta fog múlni. Ha megfigyeled milyen szenvtelenül reagál az ország problémáira, kiderül, neki teljesen másak a prioritásai.
A menekültügy számára egy ugródeszka. Egy újabb harcmező, ahol diadalt arathat, amennyiben elegendő szövetségest állít maga mellé.
Bármi áron életben tartja ezt a problémát.
@nincs_itt: annyira elakadtam, hogy holnap elmegyek a vidámvasárnapra.

szerintem hakk egy szar alak lett. régen, nem is olyan régen nem eszt a szart tolta.
@taga20: Dehogy ma a rómain voltunk a kiscsaj kajak vizitúrázott. :)
@taga20: Miért lenne szar alak, aki nem azt fújja migráns ügyben, amit te? :)
@Eszter jött: azért egy kicsit túldimenzionálod ogv-t. a valóságtól minden "csúcs" politikus régen elszakadt, a németek is... a menekült kérdés pedig egész európának durva nagy probléma!
@Gábris szomszéd: szarrá röhögöm magam rajtad haver!

a végén még a hitcsarnokban fogunk összefutni:)))
@Gábris szomszéd: hol kajakozott? a nagy dunán?
@taga20: Persze a múltkor meg volt az első borulása is. :)
@Gábris szomszéd: ne etess!

én amikor kissrák voltam, budafokon a szpariban kenuztam, de a duna ott a rómaipartnál össze-vissza hullámzott. utáltam:)
@taga20: értem! mit szeretnél hallani tőle? még több menekültet? megoldjuk!
vagy mégis mit? időnként irgalmatlanul nagy baromságokat hordasz össze! különösen akkor tetten érhető ez nálad, amikor szépen sorban az orrod alá tolják a tényeket és már végképp csak a rasszistabunkónácixenofóbkötschög mantra marad. szépen elmondta amit gondol. meg tudod cáfolni?

tény: 1,5 millió érkezett csak németo.-ba ebből 43 fő, nem maradt le egy nulla sem, talált munkát. az 1,5 millióból nyoma sincs 300-400 ezernek, a fennmardók közül pedig közel 90% illegális gazdasági migráns = nem háborús övezetből érkezett. eddig 93 milliárd euróba került a német adófizetőknek az, hogy mára a kormányzat is kijelentse - amit sokan már egy éve mondanak - reménytelen az integráció, a munkaerő-piaci hatás zérus, viszont iszonyatos pénzt emészt fel.
@nincs_itt: "értem! mit szeretnél hallani tőle? még több menekültet? megoldjuk!"

soha nem mondtam ilyet, ne adjál olyat a számba, amit soha nem mondtam.

nincsa kedvem minden mondatodat szétszedni, pedig menne.

és végül, szerinted mit kéne/vagy kellene tenni a menekültekkel?

biztos okosabb vagy, mint merkel, vagy a német gyáriparosok.
@taga20: Nem etetlek de vigyáznunk kell a túlzott beszélgetéssel, mert jön Eszti is figyelmeztet, hogy be akarlak hálózni. :)
Amúgy jó kis evezős klub, egy hónapja kb. negyven gyerek kezdett és kezd összeállni a csapat, a kicsaj is 10 éves már.
@nincs_itt:

Nézd! A probléma élő. Viszont globális megoldás kell. Nemzeti szinten ezt nem lehet megoldani.
A V4-ek tavalytól bojkottálnak minden közös megoldási javaslatot.
Bár, mára már Orbán kivételével felfogták, hogy nem lehet teljes mértékben kivonni magukat a részvétel alól.

Nem hiszem, hogy túldimenzionálom Orbánt. Pl. itt van a közmunka program. Pont a társadalom perifériájára szorult rétegeket dönti nyomorba. Ezzel együtt hatalmas munkaerőhiányt is okozott.
Ad hoc megoldásokat tolnak át csak azért, hogy statisztikailag meglegyen az általuk elvárt foglakoztatási mutató.
Nincsenek tekintettel arra, milyen hatása van ez a gazdaságra, vagy a mélyszegénység terjedésére.
Orbán kb két éve, a tusványosi illeberális kinyilatkoztatással jelezte, egész Európa politikáját kívánja újraírni.
@taga20: "s végül, szerinted mit kéne/vagy kellene tenni a menekültekkel?"

Jó lenne végre rögzíteni a tényt, hogy a migránsok igen nagy száma nem "menekült". :)
@Gábris szomszéd: angyal, nem kellenek ezek az oldalvágások, nem stílusos.

azé remélem a gyerek fejét nem tömöd avval a sok hülyeséggel, amivel minket?:)
@taga20: ne magyarázkodj! a botsáska megvert az óvodában legózásban is. semelyik mondatomat nem tudnád szétszedni! mert akkor már megtetted volna!

a német gyáriparosok is csak merkel személyes kérésére foglalkoztak a kérdéssel. mivel tisztában voltak azzal a ténnyel, miszerint alkalmatlanok a modern munkavégzésre a menekültek. 25 éve nem látott mértékben alacsony a munkanélküliség itt, ebben benne vannak a menekültek is. tehát, olyan soknak nem sikerült az arbeitsagentur-ig eljutni...

elsősorban kideríteni, hogy melyikük jogosult a menekült státuszra, ezeknek az embereknek megadni a lehető legtöbb LEHETŐSÉGET, amennyiben élnek azokkal, maradhatnak, ha nem akkor megköszönni a látogatást és mehet amerre lát! jelzem, hogy ez a terv, itt németo.-ban 2 évet kap(ha ausbildungra jár, akkor 3 év) minden menekültstátuszt élvező, ha addig nem áll a saját lábára, vödörszén!

ez cirka 200 ezer fő, max 300 ezer.

az illegális gazdasági migránsokat pedig elszállítanám a hazájába. de pl, az egyik, talán afganisztán, közölte, nem fogadja vissza a saját polgárait! de ha eleget fizet a nyugat akkor esetleg.

töröko.-bn pl válogatják, hogy kiket engednek a menekült táborokból elmenni, hidd el nem a képzett emberek azok...
@Gábris szomszéd: jó rögzícsük, asztán utána válaszolsz a nem neked feltett kérdésemre?
Igaz, hogy volt, de tanuljunk, hátha m is ilyen okosak leszünk. Meg egyébként is az ismétlés a tudűs attya vagy anyja.

hvg.hu/kkv/20161001_Itt_az_akcios_letelepedesi_kotveny_felaron#rss
@taga20: Nem volt szó odavágásról, csak olyasmi hangzott el amit már 1000-szer kitárgyaltunk. :) Soha nem beszélgetek a gyerkőccel bel és külpolitikáról.
@taga20: Persze. Leállítani a terroristák pénzelését és felfegyverzését, az eddigi számlát meg kifizettetni az illetékesekkel. (úgyis tudod kikre gondolok) Ha ez meg van helyben segíteni az arra rászorultakat. Elhiszed, hogyha mondjuk én lennék az amcsi elnök vagy az izraeli minielnök, kb. egy hónap alatt meg tudnám oldani ezt is? :)
@Eszter jött: én úgy értem, hogy szerinted ogv képes lenne hatással lenni az európai politikára, szerintem ezen a grázi orvosai is harsányan felröhögnének.
mit tesz mo.-on és mo.-val, az bizony borzalom, viszont megteheti, mert a kínálatból ő a legjobb a zemberek szerint!

globális megoldás a migráns kérdésre nincs! mert olyan mértékben sikerült szétbarmolni a közel- és közép-keleti viszonyokat, amelyek alapvetően is igen instabilak és túlérzékenyek voltak, amely idáig vezetett. bizony a demokrácia-export, a liberális demokrácia tűzzel-vassal terjesztése olyan területeken, ahol ez a hagyományok és a vallási berendezkedés miatt elképzelhetetlen.

nem kezdek el usázni, pedig az usa történelmében NEM volt olyan év! amikor ne háborúzott volna. de azt is tudod, hogy 1 háború zajlott a területén...
@nincs_itt: ember, az előbb aszt írtad, hogy 1.5misi menekültből 90% gazdasági migráns, amiből 43 alkalmas.

utána jössz egy 200-300ezres számmal, akiket vissza kéne küldeni.

nincs itt valami ellentmondás?

ja és! "a botsáska megvert az óvodában legózásban is."

haver, ezeket hagyd el, me téged éget és nem engem.

remélem áleszklá haver?:)
Úgy emlékszem hogy volt valakinek valami színeváltozása, és ez szerintem még annál is színebbváltozás.:D

index.hu/belfold/2016/10/01/kitalalt_a_fidesz_kiugrott_kampanymenedzsere/
@Gábris szomszéd: szerintem neked elég lenne két hét, mint sanyának!:)

ártu, te tényleg eszt gondolod magadról, vagy csak viccelsz?

nem tudom melyiknek örülnék jobban.
@nincs_itt:

Te hol élsz? Miről szólt az elmúlt fél/egy év? Egész Európában Orbánnal volt tele a sajtó.
Ő lett a menekültellenes harc vezére.
Példaképe a kirekesztőknek.Ehhez elég átolvasni a szlovák vagy cseh blogok kommentjeit.
Nemrég példálóztál a német szavazópolgárok tudatosságával. Na, az nem a fán terem. Nagyon sok idő kell ahhoz, hogy a "zemberekből" polgárok váljanak. Felismerjék az egyértelmű manipulációt és felelősen dönteni tudjanak a sorsukról.

". bizony a demokrácia-export, a liberális demokrácia tűzzel-vassal terjesztése olyan területeken, ahol ez a hagyományok és a vallási berendezkedés miatt elképzelhetetlen."

Ezt értsem úgy, hogy felesleges volt a vasfüggöny országaiban rendszert váltani? Jobb lett volna a szocializmust megőrizni, mert a hagyományok /milyenek?/miatt elképzelhetetlen a normális polgári / a szó valódi értelmében/ berendezkedés?
@taga20: szerintem komoly szövegértési gondjaid vannak, vagy csak a szemüveged rossz!

fuss neki még egyszer, hátha megérted!

de azért segítek: kb 1,5 millió érkezett, ebből eltűnt 300-400 ezer a hatóságok elől, a fennmaradó cirka 1,1 milliónak a közel 90%-a az illegális gazdasági migráns, és ujjé megérkeztünk a 200-300 ezer főhöz... akik ha megfelelnek az elvárásoknak, akkor 2 évig maradhatnak, de amennyiben szociális ellátásra szorulnak, akkor vödörszén!

remélem ez már nem volt annyira bonyolult, hogy kifogjon rajtad!
@nincs_itt: tegyük fel, az usa kivonul mindenhonnan!
szerinted kitörne a világbéke?
én inkàbb maradnék az usa által "megszállva", a helyükre pályázó bármelyik helyett!
@nincs_itt: de kifogott! a 1,1 misi 90%-a 300ezer?

az a baj veled haver, hogy össze-visszahadoválsz. egyszer a gecit szidod, egyszer a menekülteket, egyszer merkelt.

szerinted mindenki hülye, viszont te vagy a stabil pont.

szerintem maragyunk a keresztény gyökéreknél:))

www.napiszar.hu/showPost/Oktoberfest_2016_-_A_muncheni_sorfesztival
@Eszter jött: nem szeretnélek megsérteni, de látom nem igazán jutott el hozzád a mondandóm! én a közel- és közép-keletről beszéltem, ahol bizony kicsit más a világ, mint a vasfüggöny boldogtalanabbik oldalán...
el kellene végre szakadni attól, hogy a liberális demokrácia minden embernek a földön egyformán megfelelő! európában és a tengerentúlon működik(?). viszont az afgán hegyek hadurai között nem jellemzően... ez érthető?

összefüggésben a menekült kérdéssel. a szlovák és cseh blogokat nem ismerem, de néhány németet igen. itt semmiféle pátosza nincs ogv-nek, csak a szikár tényekre támaszkodnak, ami viszont ogv-nek hoz hasznot.
@taga20: Tudod, hogy veled én mindig komolyan beszélek. :)
Senkit nem hagynak az út szélén, akarom mondani a kapualjba, csak éppen elveszik a rokkantnyugdíját.

"Varga Pál egyébként a robbantástól függetlenül nagyon rossz helyzetbe került, csütörtökön megszüntették a 26 ezer forintos rokkantnyugdíját és munkaképesnek nyilvánították. Húsz éve él az utcán, korábban szobafestő, kőműves volt, de egy autóbaleset miatt súlyos agysérülést szenvedett."

index.hu/belfold/2016/10/01/terez_korut_robbantas_hajlektalan_hatizsak/
@taga20: öreg kb 1,1 milliónak mennyi a cirka 90%-a?

200 max 300 ezer emberről beszéltem, ez nem a 90%, hanem az afeletti rész... de csak neked tartok százalék számításból korrepetálást! szöveges feladatokkal már nem terhelnélek!

látom azért összezavarodtál.
ogv sztenderd nálam.

a menekülteket nem szidom, viszont az illegális migránsokat szimplán kitenném az országból!

merkel tovább vitte a német gazdasági csodát, el is távolodott a valóságtól ezért egy kibebaxott nagy baklövést, nem is, bűnt követett el. amiért fizetni fog! eddig 5 tartományban veszített választást, brandenburgban az afd a második erő! az spd a padlón, a csu sincs túl jó bőrben, a többiek amolyan magyar "ellenzéki" pártok, súlytalanok és röhejesek...
@nincs_itt:

érthető most már )))).
normális értelemben vett liberális demokrácia mo-n sincs.

abba azért gondolj bele, mi lett volna, ha tavaly normálisan kezelik Orbánék a helyzetet. pl. nem Bp-n állomásoztatják a menekülteket?
ha a V4-ek tehermentesítik valamilyen szinten Németországot, Ausztriát?
ha nem szegülnek ellen az összes Eu-s kezdeményezésnek?
@punkfrog: ezt nem tudom megmondani, de egyben szinte biztos vagyok, akkor az usa-nak gazdasági értelemben lőttek...

azt is el tudod képzelni, hogy nem szeretnék az usa-t?
mert egyáltalán nem akarnak pl. demokráciát, mert nekik baromi jó a törzsi és vallási alapú berendezkedés, esetleg a királyság vagy mittom én mi.

kicsit olyan ez az usa imádatod, mintha minden embernek 40-es cipőt kellene hordani, függetlenül attól, hogy mekkora a lába!
@punkfrog: Ebben is tévedsz mivel marhára nem a kedvenc zenekarom. :)
@punkfrog:

Van humoruk. ))
A képek önmagukért beszélnek. Azok a dühtől eltorzult arcok!!!!
@Gábris szomszéd: neked mániád ez az utánozás?

kibaszott idegesítő:)
@nincs_itt: szerintem költözz vissza Magyarországra! itt nincsenek menekültek de az itteni minielnök uszít ellenük rendesen!
jól érezned magad!
@Eszter jött: "Orbán kb két éve, a tusványosi illeberális kinyilatkoztatással jelezte, egész Európa politikáját kívánja újraírni. " :-)

Kívánja? Holnap ilyenkor már kisebb lesz a kívánság listája, már persze a reményeim szerint. És ha netán az Eu-nak eszébe jutna, hogy tul.képpen miért is fizetnek Mo-nak annyi pénzt. amikor 1 ellopják, 2 a közös Eu-s kezdeményezéseket moszkoVitya fúrja, akkor nem kell fél év sem és roló lehúz. Nagyobbik gond, hogy mini szterelnökünkön túl mindenkinek e kishazában. :-(
@Gábris szomszéd: ako mé csinálod? nem vagy a magad ura?:)
@Gábris szomszéd: szerinted hányan nyomulnának be a helyükre?
lenne itt oroszul beszelő kalifátus pillanatok alatt!
@punkfrog: szerintem egyszerűen nem akarod érteni a mondandómat! mivel, innen, nekem úgy tűnik, hogy semmiféle tapasztalatod nincs idegen kultúrákkal történő együttműködésben.

gondolom nem dolgoztál iszlám országban sem, de nincsenek török, lengyel, orosz, szlovák, iráni, afrikai kollégáid sem. de nem beszélek arról, hogy egy volt ndk-s, és a bajor között mekkora különbségeket lehet felfedezni, ha szánsz rá egy kis időt és figyelmet.

semmit nem gyűlölök, embereket meg különösen nem! igaz az állatokat és növényeket jobban szeretem az embereknél.

és képzeld! van akinek nem felel meg a szociál-darwinista ál-demokráciája az usának és inkább marad a megszokott életkörülményei között!
@punkfrog: Nem kell senkinek sehová nyomulni az amcsi katonák szépen hazatipliznek mondjuk németországból is aztán beköszönt az élni és élni hagyni.
@punkfrog: mesélj, mikor és mivel uszítottam a menekültek ellen?? megnőtt a terror veszély? túlnyomó többségük az illegális migráns? súlyosan terhelik a befogadó országok szociális és biztonsági rendszereit?

mo. már nem az én gondom! ott vagy te és a hozzád hasonlók, oldjátok meg, ha nem tetszik! ne rám mutogass!
@taga20: Nem talált de úgyis tudod, hogy a magyar zenekarok közül ki a kedvencem.
@punkfrog: mesélj a németo.-ban ideiglenesen 71 éve állomásozó! 60 ezer amerikai katona, és a nemrég ide költöztetett 20 db atomtöltet helyére ki akarna "benyomulni"? mert a németeknek nyilvánvaló, hogy 71 éve megszállt ország!

ja és ne gyere, hogy de jól élnek! nem az usa megszállás miatt élnek jól, hanem éppen annak ellenére! vw botrány? és a többi kisérlet a német gazdaság megrogyasztására? mert úgy a negyedik a világon, hogy az első az eu, utána usa és kína jön, majd németo., de sem az usa-nak, sem kínának NINCS semmiféle szociális ellátó rendszere, ami összemérhető lenne a némettel! vagyis kijelenthetjük, hogy ...
@nincs_itt: te egy usa által megszállt orszagban élsz! erőszakkal tették demokratikussá!
élvezzed az új mergát meg a végtelen sörválasztékot!
közben meg köpkökdjed, akik nélkül ezt soha nem tehetted volna meg!
@Gábris szomszéd: te hülye vagy?
kevered az endékával és a ruszkikkal a helyzetet!
@Gábris szomszéd: hogy a faszba ne tudnám, együtt fekszünk, együtt kelünk:)

tényleg mi? gondolom valami idióta szar:)
@nincs_itt: "ja és ne gyere, hogy de jól élnek! nem az usa megszállás miatt élnek jól, hanem éppen annak ellenére! "
ott van melletted te is hivatkoztal rájuk nemrég NDK!
ugyan az a német nép.az egyik amerikai a másik orosz megszállás alatt.
@nincs_itt: Vagy a másik "botrány". Botrányos hogy spekulálni mert a DB az amerikai értékpapír piacokon. :-(

www.vg.hu/penzugy/amerikabol-tamadjak-a-deutsche-bankot-476115

És ez nem egy - setétzöldek most nem fognak szeretni, bélsáros korom emissziós téma, amiről csak az nem tudott vagy tíz éve, akit nem érdekelt a téma. :-( Az Eu egyik legnagyobb bankja. Ezzel nem kéne játszani, mert ennek bedőlése jobban fájna minta migráncsok problémája. :-(
@nincs_itt: komplett hülye vagy!

a vévé botrányban az a botrány, hogy szarrá hazudták magukat a cégek, és kamuszoftvert gyártottak!

ember eszednél vagy? te rosszabb vagy, mint a geci és putyin együtt!
@taga20: öcsi annyit értesz hozzá, mint hajdú a harangöntéshez!

ostobaságokat szajkózol, alapvető összefüggéseket nem ismersz fel.

de azért szeretlek! szmájli!
@punkfrog: csak súgok! a mocskos ruszkik is ott voltak, ánnó decibell!

meg aztán, ahogy mondtam ez a német embereknek fájt ám nem kevés márkába, aztán meg ájróba = durva sok munka! és arról nem tehetek, hogy a II. VH még nincs lezárva...

tudod, egyre nyilvánvalóbb, hogy a világod kizárólag mo.-ra korlátozódik!
@punkfrog: bizony, erről sincs fogalmad sem! milyen volt az ndk honecker alatt... meg most mekkora a solidarität steuer...

élvezheted te is, ha elég bátor vagy és rendelkezel megfelelő képességekkel!
@nincs_itt: én is szeretlek, csak jó basztatni, me egy élő cunami vagy:))

aszt áruld el, hogy ennyi hülyeség, hol fér el benned?!

c43-at má reszelik neked?:))
@nincs_itt: "milyen volt az ndk honecker alatt..."
milyen volt?
@rdos: ezt majdnem elfelejtettem! a db = deutsche bank, nem bahn! bizony akkora xarban van, amekkorát nehéz elképzelni!

milyen érdekes, ez meg a spekulatív ingatlan biznisz összeomlásának köszönhető az usa-ban!!!

de azért hallgassuk meg anarchista béka és taga zwanzig ötleteit erről!

de azt meg csak halkan merem mondani, hogy a vw megvette a legnagyobb usa teherautó gyártóját, úgy szőröstől-bőröstől...
@taga20: még 5 hét és átvehetem!

gyakoroltam, tükör előtt és ezért vagyok ennyire durva jó!!
@punkfrog: nem jártál arra akkortájt?? nafene! csak nem úgy állítasz valamit, hogy a tényekkel nem vagy tisztában? figyelj, diktatúra volt. de! volt salamander cipő, meg lakás mindenkinek! munka is akadt... mára ott tart, hogy alacsonyabbak a bérek, hajléktalanok vannak, nincs tömeg közlekedés...
@nincs_itt: "a spekulatív ingatlan biznisz összeomlásának köszönhető az usa-ban!!!"
amiben a cikk szerint benne volt a DB is.
@nincs_itt: drifftelés megy má? nehogy beégj a haverok
előtt a gaszthauzban:))
@taga20: A helyzet az, hogy minden autós tisztában volt vele, hogy a "teszt" az biza nem valós (forgalmi) körülményekre készült. Hogy beleraktak egy kis ikút, hogy a "mamókás vezetési stílust" tuttira tesztnek érzékelje? Ha az ipar összes stiklije kiderülne. :-(

Szerinted emiatt hányan hagyták el a márkát? Mert én nem tudok drámai VW eladott autó darabszám csökkenésről. Akinek volt diesel kocsija, pontosan tudta, látta, ha rálépett a gázra, hátul kormolt rendesen.
Az vajon törvényszerű, hogy minden Mo-ról kivándorolt egy idő után elkezdi szidni a zusát és azt vélelmezi, közelebbi kapcsolatba került a spanyol viasszal?
@Eszter jött: szerintem a golfáramlat lehet a hibás:))
@punkfrog: ja, mindjárt aszondod, hogy a db volt az oka! ne fárassz már! ez az usa xarja vót és persze benne volt egy csillió külföldi bank is! pl db. és még sorold!

az usa csinálta a xart? igen! magával rántott még sokakat? igen! emlékszel 1929-re??? és most menj a picsába, kérlek alásan!
@taga20: kóstolgasson téged a bogár imre bácsi!

megy már! még két maßkrug és a traktorral is driftelek!
@rdos: ez most komoly? ako mi a fasz bajod van orbanisztánnal, ha az egész világ az szerinted, és rendjén is van szerinted?
@nincs_itt: Pedig csak annyi volt a "botrány" hogy időben felismerte DB az amerikai ingatlan lufit (most éppen nálunk is ez van, rövidesen pukkan :-(), a spekuláció a tőzsde "hazájában". :-(

Holott minden brooker tudja, spekuláns nélkül nincs tőzsde! Ja és az is köztudott, hogy amit az egyik spekuláns nyer, azt a másik bukja (a bukméker meg közben mindenképpen nyer), de ez már csak egy ilyen játék.
@nincs_itt: inkább az a kérdés ezek után, te jartál-e ott akkoriban?
abból a menyországbol menekültek az emberek életüket kockáztatva a szemét nyugatra!
szívesen összeeresztenélek a volt ndk-s ismerőseimmel, akiknek a '80-as évek Budapestje a kánaán volt!
@taga20:

a hüvelygombát sem zárnám ki ))
@Eszter jött: kedves eszter! az nem lehet, hogy több és más információhoz is jut az idegenbe szakadt? ezért érdekes módon egybeeső véleménnyel vannak az usa-ról, különösen ha megfordultak arrafelé, nem turistaként is...

a spanyol viasz, hmmmm, minap éppen katalóniában jártam, nem futottunk össze! de cserébe halottam, hogy minden mo.-i és környékén elterülő magyarul beszélő rendelkezik ezzel a mitikus tüneménnyel!
@nincs_itt: te ha szerecc, igérj má meg nekem valamit!

csináljunk má egy olyan napot, amikor szereted az amcsikat. cserébe én is csinálok egy ruszki napot, sok vodkával és oroszkurvákkal:)
@taga20: Amennyire tudom az autóipar valamit korrigált. Ja és ne gondold hogy csak a VW "csinálta kreatívan" a teszteket.
@punkfrog: a riposzt gyenge! a mesék kora lejárt!
@taga20: OK! akkor mostantól szeretem az usa-t is + téged! mert dögöljön meg a szomszéd tehene, de kibaxott szép ország... kurva jófej emberekkel. de az a vájtháúz, meg a többi az cseppet zavaró, de ha neked ez kell a vodkához meg az orosz lyányokhoz, akkor aztat is szeretem!
@nincs_itt: te riposztod volt gyenge, de kurvára! és ez kurvára láccik:)
@nincs_itt: monták má neked életedben egyszer, hogy nem vagy menthetetlen?:))))
@punkfrog: te NEM jártál ott, mert az ismerőseid jártak pesten...

én viszont éltem ott. sőt járok "oda" a mai napig is.
@taga20: ne kontrázzá, mert jön a mocskos usa!
@rdos: amennyire tudod? mennyire tudod?
nem csak a vévé csinálta, tiszta sor. és ako minden rendben?

szerintem ne fokozd a hülyeséget, me holnap úgy is felpörög a bulsit:)
@nincs_itt:

"az nem lehet, hogy több és más információhoz is jut az idegenbe szakadt? "

ott az internet mást mutat?

"ezért érdekes módon egybeeső véleménnyel vannak az usa-ról, különösen ha megfordultak arrafelé, nem turistaként is..."

te, Gábris, Rodeo. a nagy csapat.

no komment.))))
@Eszter jött: én inkább a hüvelyre szavaznék:))
@nincs_itt: szerintem a nemet nem mondták!

egész eddigi életed egy félreértés volt, ezek szerint:))
@taga20:

tedd azt holnap! maradj ágyban estig. )))
@Eszter jött: Élő példa vagyok arra, hogy nem kell innen elmenni ehhez a zusa ellenességhez. Amit azért árnyaljunk egy kicsit, mert hogy igenis nagy tisztelője vagyok az amerikai gazdaságnak, annak hogy a jogi - adózási környezet kiszámítható, hogy próbálják máig! a szabad verseny elé tornyosuló akadályokat (monopóliunok - oligopóliumok) korlátozni, miazmás.

Az amikban csupán csak egyetlen dolgot "nem szeretek".

A külpolitikájukat.

Mint tudjuk az imperiumoknak ez a sajátja, nincsenek barátaik, csak érdekeik, ezért ez a "nem szeretem" inkább értendő úgy hogy sajnálom hogy ilyen, de ettől nem "haragszom" az amerikaiakra.

Csak végtelenül szomorú vagyok azon amit tesznek szerte e sártekén. :-( Putyinnal és az összes hadakozó kishadúrral együtt értendő a "szomorkám".
@Eszter jött: á a hüvelyem nem engedi.
mindig kell valamit csinálnom.
ma szegély követ betonoztam. előtte, kijavítottam a sérült betont a kapuknál. előtte elmentünk az obiba szárazbetonért és szegélyköért, és undzovájter:)

de nem panaszkodom!:))
@rdos:

Nagyhatalom. Az oroszoké tetszik? Mert ők a másik opció.
@rdos: ha nem vagyok indiszkrét, kinek a külpolitikája teccik?
@taga20:

el kell terelni a figyelmét. vidd el a zara-ba!
nem olcsó mulatság, de a nyugalom mindent megér.
@taga20: Az iparág tíz éve tudta, és többé kevésbé csinálta is. Az egész Föld nevű bolygó járműiparát mondom. Nem azt mondom hogy jó, sőt sokan - teljesen jogosan - javasolták a realistább mérést. Nagy nehezen elindult ebbe az irányba az emisszió mérés. Ennél nagyobb "botrányunk" az életbe ne legyen.

Csak egy példa. Joghatással járó mérés +-2% hibával terhelt lehet itt Mo-on. Végy a boltban 1 liter tejet és mérd meg hogy hány liter. Pontosan O,98 liter fogsz mérni. Ha már orbánisztán szóba jött, de ez még jóval korábbi kormányok alatt jött ki.
@Eszter jött: nem is tudom, mi lenne velem nélküled:)

egyébként, valami normális ötleted nincs?:))
@Eszter jött: Dehogy másik. Egy és ugyan az. Pont mint a 2.vh-ban. Mi változott? Most is az antant (ma NATO a neve és kicsit bővült) és az oroszok (akkor a szojvetek) bombáznak. Szerencsére minket már csak szóban (csótány atlantista, jobbklikk és fityisz inkább már putyinpista), és hisszük - hitetik velünk hogy ez a valódi választék. :-(

Itt a politikai árvaházban talán nem kell mondanom ez A mese, amivel etetnek minket több mint negyed százada. :-( Holott érezzük, egyiket se!
@taga20:

van több is, csak egyik sem publikus. ))))
@taga20: Monakói hercegség. Talán még San Marinó. Nem viccnek szántam.
@rdos:

Nem kell annyit gondolkodni a világ során!
Egy kis szelektív amnézia csodát tesz.
Esetleg nézelődj te is a zara-ban! ))))
@rdos: viccnek elég gyenge, komolynak meg komolytalan.
szedd össze magad, me ez így egy nulla.

na kinek a külpolitikája fasza?
@Eszter jött: te cafka, te!
ha át mondasz, ako mongyá bét is!:)))
@Eszter jött: Nem vagyunk egyformák. Bocsi, néha azért vizilófálni - gondolkodni próbálok, de ígérem a kedvedért lazítok is. :-)
@taga20:

úgyszólván tematizált gondolataim vannak.)))

esetleg, ha a reggeli, ágyban szervírozott kávé mellett megkérdeznéd tőle:
- mihez van ma kedved szívem?
@taga20: Nem bonyolult.

Azé a "fasza", aki nincs benne a hírekben. Aki tud a szomszédaival békében egyetértésben élni.
@rdos:

Örvendek.))
Azt hiszem, indítok egy kurzust mélygondolkodó, okos pasiknak- Hogyan legyünk szőke nők?- címmel.
Talán kevesebb elkeseredett ember rohangálna a világban.
@Eszter jött: ez nekem túl unortodoksz:)

nem lehetnék muszlim, és a négyből válogathatnék?:))
@rdos: a süketelésedet má egy órája olvasom.
viszont valami konkrétumot még nem.
@taga20:

nem unortodoxia, hanem befektetés. előre dolgozol, lesz egy jó heted. sárkány helyett cicamicával.
szerintem jóbót.))
@Eszter jött: :-)

@taga20: Adtam két országot, meg elvet ami alapján Te is kereshetsz ilyen országot. Nem tudom neked mi a konkrétum, ha ezek nem, akkor biza többel nem szolgálhatok. :-(

Jóccakát mindenkinek. Jó volt beszélgetni Veletek. Sziasztok.
propeller.hu/itthon/3244416-tikkelo-bonsai-cezar-poni-de-gaulle-bodocs-szenne?all#comments

Lenyomták indáról,youtube-ról,gyerekekkel 'sírvaröhögve néztem,mint egykor egy szamizdat cuccot vagy a szabad európát és nem tudtam sírjak vagy örüljek,hogy újra van egy 'kis Hofink & "újra "ott vagyunk már":(
gepnarancs.hu/2016/10/kvotamenekultenkent-tobb-mint-7-evnyi-ellatas-arat-koltottuk-gyuloletkampanyra/

Bazmeg! Megkezdődött az őrület végkifejlete, persze tudjuk, hogy holnap is folytatódik az uszítást.
Azt viszont már most lehet tudni, hogy a zacskóstóni haverjai nyertek (valagára vertek 15 milliárdnak) és a magyar emberek veszítettek (15 milliárddal megint kevesebb lett a kasszában)
Hát ennyi.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
no com''ment

2014. július 15-én Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár levelet írt a róla fotót közlő 444.hu hírportálnak, hogy a továbbiakban ne tekintsék őt közszereplőnek, és ne írjanak róla több cikket.[1] Miután a 444 lehozta a levelet, pillanatok alatt végigsöpört a hír a magyar internetes sajtóban, előásva Orbán Gáspár korábbi sajtószerepléseit is, aki emiatt néhány nappal később úgy döntött, visszavonul profi futball pályafutásából.[2][3][4]
2014. november 12-én Vida Ildikó André Goodfriend amerikai ügyvivővel történt találkozójáról készült Hír TV-s videófelvétel is bejárta az internetet, mivel azt a Hír TV megpróbálta leszedetni több fórumról, internetes videómegosztóról és egyéb weboldalról is, mondván "A Hír TV webes felhasználást nem engedélyezett". A törlések hatására felhasználók százai töltötték le a videót, és töltötték fel számtalan példányban több különböző videómegosztóra.[5]
2014. őszén Széles Gábor nagyvállalkozó le akart tiltani egy vele készült Indexes riportot, amiben megkérdezték hogy áll Széles „energiacella” néven elhíresült projektje, amit a vállalkozó utóbb sérelmesnek ítélt. Az Index ennek nem tett eleget, majd miután az eset híre gyorsan elterjedt számos más hírportál is lehozta a konfliktusról készült videót. Széles később pert is indított becsületsértés miatt, de 2015 decemberében a bíróság másodfokon jogerősen elutasította keresetét.[6]
2015. március közepén egy olyan zenei videó került fel a YouTube-ra, amely nem kevés trágársággal bírálta a KDNP-t, a 200 m²-nél nagyobb alapterületű üzletek vasárnapi nyitva tartásának betiltását célzó, s az Országgyűlés által március 15-i hatállyal elfogadott javaslatuk miatt. Az eredeti videót valamivel több mint egy nap után a YouTube elérhetetlenné tette, ám ennek hatására több felhasználó is visszatöltötte azt a videómegosztó oldalra, illetve ugyanez a szám rövid időn belül megjelent más videómegosztó felületeken is; végül a YouTube újból elérhetővé tette az anyagot az eredeti helyén is. A trágár dal letöltéseinek száma – vélhetően a törlés internetes visszhangjának is köszönhetően – csekély idő alatt elérte a százezres számot.[7]
Most játszunk el a gondolattal, hogy mondjuk a németek is kedvet kapnak népszavazni.
Aztán feltesznek egy ilyen kérdést, hogy, Akarja e ön tovább finanszírozni az önálló, szuverén, fasiszta nemzetállam, szarosmagyarországot?
Szerintem kurvára nyernének ott is a NEM ek. Persze míg Merkel van hatalmon, ez a veszély nem fenyeget, de mi lesz elvtársak, ha Németországban is egy populista lép a helyére?
Na meg mi lesz az unióval elvtársak, ha csupán csak a "szuverén nemzetállamok" nyüzsögnek a brüsszeli kondér körül, akik csak kivenni szeretnének? Akkor mi lesz elvtársak, ha senki nem tesz bele?
Súlyos, nehéz kérdések ezek elvtársak, melyekre pár éven belül választ is kapunk.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@gazoló: Neked is szép napot és logikus dalt Veszprémből. :)

youtu.be/ufHQS3xbjkk
Tagácska merre vagy?

FodorGabriella: "Az igen szavazat az egyetlen kormányellenes tett"

888.hu/article-az-igen-szavazat-az-egyetlen-kormanyellenes-tett

Tehát nem a két iksz meg a gecizés a szavazólapon. :)
gepnarancs.hu/2016/10/orban-szerint-nem-fontos-hogy-ervenyes-lesz-e-a-szavazas/

Bazmeg! Akkor vajon miért kellett elkúrni 15 milliárd forintot ha nem is fontos hogy érvényes legyen?
Elég lett volna ha a g..i behúzza a nemet.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: FodorGabriella: "Az igen szavazat az egyetlen kormányellenes tett"

Mert Gabriellának is annyi esze van, mint egy marék lepkének.
Az igen szavazat is a g..it erősíti, mert közelebb visz az érvényességhez.
Az egyetlen kurmányellenes tett, az otthon maradás Európában.
@taga20: Na, bazmeg! Azt hittem délután lesz a futam, villanyfénynél.
Ezek szerint a tiborcz gyerek arra még nem ledesített. :)
@Oxica: haver, malajzia keletre van. ott előbb kell a nap:)

szerintem te földrajzból kettes voltál:))
@Gábris szomszéd: hol lennék, te anyaszomorító?
nézem a futamot:)
@taga20: Haver!

Tudom, hogy keletre van, ezért írtam a villanyfényt. :) Olvasásból hanyas voltál az általánosban? :)
@Oxica: ötös fölé:)

ja és, egy kis keleti gasztronómia:))

www.napiszar.hu/showPost/Ma_Mirca_foz_
@PeniValdes:

Nem ismerem, Peni. Csak mondtam egy márkát, ez jutott az eszembe. )))

Olyan helyen vásárolok, ahol minden stílus megtalálható.
Hozzám beszélnek a ruhák. Azt súgják:
- Vigyél haza! Lágyan suhogok majd a bokád körül. Királynő leszel, ha engem viselsz.
És én hiszek nekik.
@Eszter jött: ne engegy a szirén hangoknak!

vegyél inkább sört:))
@taga20:

Mit ér az élet hit nélkül? És mit ér a hit illúziók nélkül?/Bocs, Károlyi./
Nem vagyok kíváncsi a valóságra, nekem a varázs kell.

Sört is szoktam. )))
@Gábris szomszéd: D

Szerettem,szaxival tűrhető:)
@taga20: Tegnap volt superbike is. Azt is szoktad nézni? ;)
Engem ez a népsavazás csak arról tud meggyőzni,mennyire manipulálható az itthon maradt 'populáció és hogy ..ennyi...volt...
Kösz Magyarország+Taga:(
@Eszter jött: megértem,egy időben én is azt éreztem hogy figyel egy szobor..:)
@PeniValdes:

Szia!

Mi "bazmeg!

A sok zombi agyhalott elmegy és lecidázva legitimálja a főnit:(
@gazoló: nekem ehhez mi közöm haver?

na figyejjé, me csak egyszer mutatom meg!:))

www.youtube.com/watch?v=PaZFXngC-7A
@taga20:

..harmadik voltál a sorban:))
@Eszter jött: ebben a válaszodban benne van minden, amitől mo. olyan, amilyen és a magyarok ott tartanak ahol...
@taga20: amikor születtem, az orvos sírt fel először!
@nincs_itt: és te hol tartasz, dajcs?
@nincs_itt: részvétem az orvosnak, tényleg durva szitu lehetett!:))
@taga20: várom a c43-at, olvasgatok, holnap kirándulás a frankische waldban. igazán nem panaszkodom. kiszámítható, kispolgári életem van. van egy-két ökör, de már megszoktam... nálad mi újság? mikor lesz normális életed? félnótás tolvajok nélkül, ungarisch?!
@taga20: látod, látod! egyik sem flanszija... a kia szépen lassan, de biztosan olyan pozíciót foglal a piacon, hogy kapaszkodhatnak a japók, meg a dájcsok!
@taga20: gondolj bele, még mutter is csúzlival etetett 2 hétig!
@nincs_itt:

höhö!

"a magyarok ott tartanak, ahol."
miért, te mi vagy?
@nincs_itt:

akkor visszataláltál az anyaföldre.
de a szülőföldet akkor sem illik becsmérelni.
@taga20:

a fenét.
ő már a fejlett nyugati világ polgára. ))))
@Eszter jött: nem becsméreltem, csak kijelentettem egy empirikus tényt.
@Eszter jött: van benne munka hidd el! neked és taga-nak is nyitva a lehetőség... @taga20: bozgor, hát ha neked nincs hazád, arról nem én tehetek.

a haza - szerintem - nem az a hely ahol világra jöttél, nevelkedtél stb, hanem az, ahol szabadnak érezheted magad, megbecsülnek, lehetőségeid vannak, amiket ha kihasználsz, előre juthatsz.
@nincs_itt: nagyon szép haver a gondolat meneted, de amikor putyin evtársról, és a többi szemétről dumálunk, ako is jusson eszedbe EZ!

ja, savazni voltál?
@nincs_itt:

je. beleültél a nyugati liberális demokrácia által létrehozott jólétbe, aztán rögtön kened-vágod a tutit.
mesélj még tagának a német kispolgári lét nyújtotta anyagi biztonságról.
az olyan elegáns. )))
@Eszter jött: ako mé aszt nyomja majdnem, mint vitya?

eszt soha nem értettem.
@nincs_itt:

nem mondod!
most utasítottam vissza egy bonni ajánlatot csak azért, mert évente 2x jöhettem volna haza.
a fene akar identitást váltani!!!
becsomagoljam a szüleim sírját? a fát, ami alatt először csókolóztam? az én imádott Gömörömet?
@taga20:

mondanám, hogy ez a kivándorolt magyarok egyik jellemzője.
de itt van ellenpéldának Sír.
@Eszter jött: sajnállak... kérdezte, hogy mit csinálok, leírtam. tudod veled ellentétben, engem hívtak ide, előtte is megdolgoztam érte, hogy "beleülhessek" a nyugati jólétbe, azóta is dolgozom, hogy működjön.
@taga20: nem voltam szavazni, mert nem pofázok bele a ti dolgotokba...
@nincs_itt:

azé, azé !!))))))

"tudod veled ellentétben, engem hívtak ide"

szerinted a most utasítottam vissza kijelentés mit takar, ha nem kérést, hívást?
@Eszter jött: ölég szar egy ajánlat lehetett, ha csak évi két alkalommal tudtál volna, abból csillagászati távolságból gömörbe visszatérni!

egyiket sem csomagolhatod össze, ez igaz, de azért van a memória, hogy ezek mindig ott legyenek velünk!

te aztán szinte mindent tudsz a "kivándorolt" magyarakról, pláné ha svábok... tényleg nem szeretnélek megbántani, így vasárnap délben, de igen szerény ismereteid vannak a világról, de azért szinte bármiről, azonnal véleményt formálsz, amely természetesen helytálló és cáfolhatatlan, ez igen jellemző a magyarokra, különösen, ha kivándoroltakkal beszélgetnek!
@taga20: B+ haver valld be, hogy te voltál a szabotőr. :)

Hamilton: Itt valami nem stimmel

43 Merci-motorból csak egy emberé ment tönkre.

index.hu/sport/forma1/2016/10/02/hamilton_itt_valami_nem_stimmel/
@Eszter jött: egy ajánlatot takar, ami miatt nem kellett volna "identitást váltanod" csak szimplán elvégezni a munkádat, élvezni az ellenértékét és a legkevesebb 24 nap szabadságot kihasználva, de vannak hosszú hétvégék is szépen haza utazni.
@gazoló: "A sok zombi agyhalott elmegy és lecidázva legitimálja a főnit:("

Ebben szerintem nincs igazad. Nagyon sokan, akik elmennek és nemmel szavaznak, már rég a gecibe kívánják a ge..it.
@nincs_itt: folyamatosan aszt teszed, erre ma megvilágosocc?

haver, elmesélek egy sztorit, amit a klubrádióban hallottam két napja, egy regensburgi magyartól.

a gyereke egy belvárosi(regensburg) suliba jár, ekte dajcs.

volt valami ünnepély, ahol a suliba járó nációk zászlaját, beletűzték egy virágvázába. 18 volt.

a végén egy bajor kiskölök mondott egy-két gondolatot, amit a németek se értettek kristálytisztán, ezé egy feke kiskölök tökéletes németséggel megismételt, hogy mindenki vágja a szitut.

lehet kamu, de én ilyen európát szeretnék, nem a geci, semjén féle szart!

ha kicsit érdes voltam, enézést!
@Gábris szomszéd: ja és lajos visszavehetne az arcából, me ha ilyenekkel vádolja a csapatát, ako japánba egy-két dugattyú hiányozni fog a verdájából:)

egyébként, ha gikszer van, ako jön ki, hogy ki milyen ember.

lajos, egy szar alak.
@nincs_itt:

nem az a mérvadó, milyen távolságból. hanem az, hogy ki kellett volna költöznöm.
egyszer már megtettem. én is kivándoroltam. igaz, csak Budapestre. félelmetes erővel húzott haza a honvágy.
két évig kitartottam. a nulláról kellett kezdenem az életem, azt sem bántam.
@Eszter jött:

a vége lemaradt. a hepiend.

....és hazamentem.
@taga20: beszélgetünk a világ folyásáról, időnként elküldjük egymást a... oda. ez nem belepofázás, öcsi! ha elmennék és szavaznék, az már belepofázás lenne.

mi az ekte dájcs, a gyereke a regensburgi magyarnak, vagy a belvárosi grundschule?

mi a gond? egy feka értette a bajort, nem meglepő ez bajorországban, viszont a sútkának az a része, hogy a németek(akik itt bajorok és beszélik a boarischt) nem értették a saját dialektusukat, az már kicsit erős...

sokszor leírtam már neked is, de megismétlem, mert látom az aranyhal laposra ver a memória játékban is, engem pont nem érdekel a körülöttem élők nacionáléja(vallás, szín, bla, bla, bla), kétféle embert ismerek: jó és rossz.
ha megérkezel egy idegen országba, akkor igyekezz felvenni a helyi kultúrát, értékrendet és a törvényeket betartani, ez az alapvetésem. ha valaki ezt nem óhajtja megtenni, sőt a sajátját akarja ráerőltetni a befogadó társadalomra, akkor ne csodálkozzon, ha előbb utóbb kitessékelik!
Ezt csak azért mert itt az eltérő véleményeket is meghallgatják és normális eszmecserét is folytatnak róla. Igaz tagamester? :)

Egy menekülteket segítő aktivista elmeséli, hogyan szavaz.

"Bárányok lehetünk, de bégető birkák ne legyünk már!
Nem érdekel a politika,nem voltam, nem vagyok és nem leszek egyetlen pártnak sem tagja. De vannak dolgok,amik politikától függetlenül is nagyon fontosak az életünkben, és csak azért fittyet hányni rá,mert a kedvenc párt ezt tanácsolja,emberi balgaság,butaság,hülyeség és nagyfokú felelőtlenség.
Csak a józan paraszti észt kell használni, az sokszor beválik,mert azt még nem manipulálta meg politikai hatalom, és mögötte álló hatalmas pénztömeg.
Csak józan paraszti ésszel végiggondolva : akarunk-e ide betelepített ,tehát az ország akaratát figyelmen kívül hagyó, ILLEGÁLIS népvándorlókat. Én NEM!!!
Mielőtt bárki felhörtyenne,mert már hallom ezeket a gondolatokat sokak fejében,szeretném hangsúlyozni,hogy heteken át voltam önkéntes, ÖNKÉNTES , tehát fizetség nélkül a saját szabadidőmet feláldozva, önkéntes a röszkei menekülttáborban, veszélyeztetve a testi épségemet kitéve magam esetleges fertőzésveszélynek.
Miért fontos ez,hogy ott voltam? Hitelesen merek véleményt mondani!.....Mert találkoztam ezekkel az emberekkel, elláttam a sebeiket, ha kellett, osztottam az ételt-italt nekik. Segíteni akartam a menekülteken. Csak nem nagyon találtam őket, annak ellenére,hogy több százan voltak a táborban,sokszor közel ezren. Miért nem találtam? Mert az ott lévő emberek legfeljebb 10%-a volt valamilyen szinten is menekült. A többi NEM! A többi, a legtöbb fiatal életerős férfi,legújabb iP6-os telefonjával játszott, vadi új márkás ruhában, kigyúrva,unatkozva,legújabb fazonra nyírt hajjal, a ruhája zsebében kötegnyi Euroval (nem kis címletek) és gúnyosan mosolygott , vagy igyekezett "csicskáztatni" a segítőket.
Igen, hallom sokak gondolatát erre,úgy hogy máris válaszolok rá. Mert sokak szerint azért van ennyi pénzük,mert eladták mindenüket,hogy el tudjanak indulni. Nos:mit adtak el háborús övezetben?Már ha onnan jöttek,ugye? Mit? A lebombázott házukban lévő lakásukat csodás kilátással a lebombázott városra? Vagy az autójukat,amikkel a törmeléktől mozdulni nem lehetett, ha ugyan nem dőlt rá fél ház? Ha ennyi pénzük volt,miért nem hozták a családjukat is magukkal?
Sokak szerint azért jöttek ők,hogy munkát találjanak és majd hozzák a családot is. Akkor miért hozták el otthonról kötegszám a pénzt? És miért nem dolgoznak:hisz azóta Merkel is elmondta,egymillió emberből 65 dolgozik,azaz hatvanöt. Nagyvalószínűséggel ők tényleg menekültek.Mármint a dolgozó 65.
Igen, hallom a gondolatokat,hogy 56-ban a magyarok is kimenekültek Amerikába. Igaz. De nem papírok nélkül. Hanem hivatalosan menekültjogot kérve.
Ha valaki menekült,akkor miért jön be ILLEGÁLISAN az országba? Miért nem a határon menekültstátuszt kérve? Megkérdezetem egy afgán kigyúrt pasit,aki méltatlankodott,hogy miért vannak „bezárva”? Megkérdeztem,hogy ha én így mennék be az ő országába,mi lenne. Mosolygott. Gúnyosan. Megkérdeztem:táborba kerülnék,ahol etetnek,itatnak,ágyat adnak, takarót? Felröhögött. Azt mondta:lelőnének a határon,meg sem kérdeznék,miért jöttél és ki vagy!
Tudjátok,gyűjtöttem gyerekeknek kifestőt, zsírkrétát,hogy odaadom majd,hadd legyen örömük.
DE ALIG VOLT GYEREK,azaz nem volt kinek odaadni. Volt nap,hogy az egész táborban 3 gyerek volt, vagy hogy 20-30, de nem több. Több 100-ból,közel 1000-ből. Nem családok jöttek. A képek mindig szomorú szemű ártatlan gyerekeket mutattak. Szerintem napokig figyelték a lehetőséget,hogy találjanak ilyeneket. Ez a valóság nagyon pici százaléka volt.
Szóval a biztonságból, az otthoni fotelból, csak a médiára utalva könnyebb igent mondani. Más ám a véleménye azoknak az ásotthalmi,röszkei embereknek,akik háza mellett vonultak éjjel-nappal.
De aki igent mond most október 2-án,az legyen szíves felajánlani a lakását,ahová ezeket az embereket elszállásolják. Legyen számukra kötelező.
Akik igent mondanak, azoknak legyen kötelező minimum 1 hetes ÖNKÉNTES munka valamelyik ilyen táborban!!!!
Kicsit gondolkodjunk már JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL.
FELELŐSSÉGTELJESEN!
Anyák! Gondoljatok már a gyerekeitekre,aki nem biztos,hogy biztonságban lesznek dolgozni nem akaró,unatkozó kigyúrt ,kiéhezett fiatal férfiak mellett. Nem csak a lányok,a fiúk sem. Nem a mi kultúránk.
Már megmutatták Németországban,hogy ők akarják a szabályokat diktálni. A franciák mekkora sebeket hordoznak a merényletekkel.
Aki jó szándékkal jön,az útlevéllel jön. Az engedi,hogy regisztrálják és türelemmel vár.
Az nem vágja hozzám a kiosztott szendvicset,hogy nem eszik disznóhúst,mit képzelek én. Pedig a szendvics nagyságú kép volt az ételre ragasztva egy disznó képe áthúzva,hogy nincs benne disznóhús.

www.facebook.com/photo.php?fbid=1146218732090608&set=a.271031652942658.63037.100001074764264&type=3&permPage=1
@Eszter jött: tudod mire vigyáz a hepiendnél?

nehogy eléd üjjön:))
Aki tényleg menekült volt, az hálás volt minden falat ételért,minden korty vízért, az ellátásért, ha bekötöttem a lábát,mert igen, ők sebekkel érkeztek,de csak NAGYON KEVESEK!
A menekült nem dobja el a kiosztott vizet,amit a rendőröktől kaptak.
Itt szeretném megint megemelni a kalapomat a magyar rendőrök előtt.
A döntésben hallgathatnál a szívedre is, csak hát BECSAPTAK! Nagyon kevés a menekült. Azokból is voltak,akik saját gyerekeiket hajigálták át a kerítésen. Te átdobnád a gyerekedet?
Van olyan ismerősöm,aki azt írta, csalódott bennem,hogy ez a véleményem.
EZ A VÉLEMÉNYEM! Mert ott voltam és láttam,megtapasztaltam. Aki meg csalódott bennem,őt nem láttam ott egyszer sem.
Aki ismer, tudja,segítek mindig,mindenkin! De ne legyünk már birkák!!!"

www.facebook.com/photo.php?fbid=1146218732090608&set=a.271031652942658.63037.100001074764264&type=3&permPage=1
@Eszter jött: áááá, ez a baj! hidd el, idővel elmúlik! akkor mondd azt, hogy te nem tudod megtenni, mert annyira erősen kötődsz a szülőföldedhez. megértem, de átérezni nem tudom, mert én kb. 10 perc alatt éreztem magam itthon és illeszkedtem hézagmentesen a környezetembe.
@nincs_itt:

én szlovákiai magyar vagyok. ha elmegyek, eggyel kevesebben leszünk.
nekem feladatom van itt,.. vagyis otthon.
nem mehetünk el mindannyian, mert akkor mi lesz a következő generációval?
ki tartja meg nekik a földet és a nyelvet??????
@nincs_itt: "engem pont nem érdekel a körülöttem élők nacionáléja(vallás, szín, bla, bla, bla), kétféle embert ismerek: jó és rossz."

ha így lenne, ako nem írnál ennyi baromságot, de nincs így. ez tisztán láccik.
@Gábris szomszéd:

menjél a p.csába a propaganda szövegeddel és az azonosítatlan linkjeiddel!!!
@Gábris szomszéd:

Szopkodjátok csak őt tovább úton útfélen,semmi különbség nincs köztetek és a fidess közt!
Legalább ilyenkor lenne bennetek egy kis gerinc,hogy keresztbe tesztek,de nem!
Jó az nektek 'fródógabival beletúrni az urnába,egészségetekre!

.."szatel'lájtpárt:(

.........

Este,mit fog összeszámolni?..a beérkezett savazatok összességét,amibe ti is benne lesztek!
Azt hiszed érdekelni fogja,külön külön mennyi az annyi és igen vagy nem!

Ezt maguknak írták ki a baromarcúak ti pedig,jó kobzosok húzzátok hozzá az alávalót(
@Eszter jött: Örülök, hogy sikerült ismét jódemokrata módjára reagálnod. Kb. ennyit vártam, no kommnet!!!
Ja és nincs semmi azonosítatlan link. Beszéld meg a csajjal a posztja alatt a problémáidat, mielőtt elkezded megint játszani a hisztis picsát. :)

www.facebook.com/borak.betty?fref=nf
@Gábris szomszéd:

Ki mondta neked, hogy jódemokrata vagyok? Főleg veled szemben?
Fostalicska!
@taga20: édes barátom, nézzed csak a f1-et tovább, az nem terhel túl, mennek körbe-körbe az ótók és te nem tehetsz róla! időnként valamelyik szendvicsember hüjeségeit idehozod, hogy : azé nem ment az ótó, mert aaaa izzééé ott a végiben nem és ezért na!
Mise és misebor után!! 23,56%

Részvétel:

07:00‑ig 1,16% szavazott
09:00‑ig 7,25% szavazott
11:00‑ig 16,37% szavazott
13:00‑ig 23,56% szavazott
@taga20: télleg te már szavaztál? remélem megértetted, hogy mit kell ikszolni! tudod, mindkettőt és még rajzolni is kell hozzá! akkor lesz csak jóóóó!
Most már jó lenne valamit tenni!
Árpival most szivatnak fel egy húszcentis porcukorcsíkot,hogy álmodjon:(
@gazoló: Nem mindenki érthet egyet a hibbant néróval. :)
@nincs_itt: mé égeted magad szénné? nézem az efegyet, de száz más dolgot is csinálok.

erre beszólsz.

neked szerintem semmi jó dolog nincs az életedben, drága barátom, az urban.

sajnállak, nézlek, és semmi örömet nem látok az ujjadban az elmúlt években.

u.i.: a c43 se lesz megoldás, saját tapasztalatból mondom.
@Eszter jött: Engem mondjuk nem zavar, hogy napról napra hozod a klimaxos hisztérika mintapéldámyát, itt a blogon. :)

@taga20: Persze és a mise is meg volt. Képzeld a végén ezt énekeltük. :)

youtu.be/eHsguPlHNKM
@nincs_itt: mit javasolsz tezsvérem?:)

me te egy polihisztor vagy, így első ránézésre:))
@nincs_itt:

nézd! ez egy létforma. a tengeri halak sem élhetnek édesvízben. életidegen számukra, ahogy nekem is az idegen közeg.
az anyagiak meg egyáltalán nem zseníroznak. ha sok pénzem van elosztogatom, ha kevés, beosztom.
a státusz sem vonz. szabad akaratomból kezdtem újra a pincelépcsőn.
meg akartam tapasztalni, milyen, kapcsolatok nélkül, idegen országban, kétkezi munkával keresni a kenyerem.
megálltam a lábamon.
ezt sikerként könyvelem el. )))
@Gábris szomszéd: bazdmeg! ez vicc volt???????????

nagyon állat, ennyi barmot!
@taga20: az nem baj, ha te nem látod...

öcsi, nézed az f1-et, meg a focit, meg a wtcc-t, meg ki tudja mi mindent még, rabolja az idődet, de legalább nem is okosodsz ezektől.

sztereotipiákat szajkózol, önálló következtetések nélkül!
@taga20: nem pofázhatok bele, de inkább maraggyá otthon!
@Eszter jött: siker is! ha te így érzed és ezt akarod tenni, akkor legyen neked a hited szerint!
@Gábris szomszéd:

Gábris!

Én neked csak és kizárólag jellembéli tulajdonságaidat minősítettem.
Sohasem vetemedtem arra, hogy korodat, nemedet alantas jelzővel illessem.
Az általad használt "klimaxos hisztérika" megnevezés minden tekintetben sértő, bárkinek mondod.
Ezt a hangnemed tartogasd női ismerőseid, hozzátartozóid számára!
@nincs_itt: "sztereotipiákat szajkózol, önálló következtetések nélkül! "

ez külön szép volt tőled haver.

egyébként, amiről beszélek, arról kussolsz!

nem lesz jobb a c43 után. ugyan ilyen befordult barom maracc!:)
@Eszter jött: Eccuka ha valakit nekiállsz sértegetni, miért csodálkozol, ha visszakapod?
@Gábris szomszéd:

Ezt a hangnemed tartogasd női ismerőseid, hozzátartozóid számára!
@taga20: Ne zavarjon, hogy ez egy több száz éves egyházi ének.
@Eszter jött: hülye picsa:))))
jó ez kicsit durva vicc, belátom:)))

segícs má, a macskánk kicsit visszafogott. nagyjából a gránátalmafa alatt héderel egész nap.

kicsit aggódok, nehogy megmurdáljon szegény pára.
mi lehet a baja?
@Eszter jött: Te meg a velem szembeni hangnemed a haverjaid számára.
@taga20:

állatorvoshoz kellene elvinni.
az egész napi héderelés nem gond. az már inkább, ha nem eszik, és/vagy csapzott a szőre.
@Gábris szomszéd: és ha valami több száz éves, ako az patent?

ártu, hülye vagy?

ez egy dal haver, nem az amit idehánytál!

www.youtube.com/watch?v=lu3eSNi__4w&list=RDlu3eSNi__4w
@Eszter jött: ott még nem tart szegény pára, de gyanúsan jó.

holnap elvisszük, pedig nem a kedvencem:)
@taga20: "drágám, ha faszt rajzolsz a szavazólapodra, akkor még véletlenül se állót, hanem ilyen lankadt lógós reszketeget, ráncos herékkel" a barátnőm írta.

Eszter jött (törölt) 2016.10.02. 14:39:03

@taga20:

helyes.
gondolj arra, hogy egy új macsek beszoktatása mennyi energiádba, idődbe kerülne.
akkor inkább már a régit óvd!

Eszter jött (törölt) 2016.10.02. 14:39:43

@avanivi:

)))))))))
@avanivi: elég perverz barátnőid lehetnek, de szeretlek téged is!:)

zene! egy kicsit avítt, talán avanivi, de jó:))

www.youtube.com/watch?v=KadQgizzeUM&list=RDKadQgizzeUM
@taga20:

Mit hallok,ölik a macskákat,hogy szorítona satuba Ő:)

www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg
@taga20: A zene ami egyszer jó volt az jó is marad, vagy még jobb lesz.

www.youtube.com/watch?v=Bk7RVw3I8eg&list=RDBk7RVw3I8eg
@gazoló: ha a macskánk eszi a sült oldalast, az má jó jel?:))

én hogy utálom a macskákat, meg a macskásokat!:))

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0&list=RDvCsPdBBCQv0
@taga20: az én barinőm nagyon okos és imádni való.

Elmentem rajzolni:)
@taga20:

Ha jól értem az érdi minaretnél sült oldalast mérnek a kortespálinkához?:)
@taga20: Bezzeg ha valami héber cuccot mutattam volna áradoznál, hogy milye szép. ;)
Jaaa,hogy nem osztogatnak,hanem macskákat fosztogatnak)
@Gábris szomszéd: angyal, te egyébként normális vagy?

hol a kurvaéletben csináltam ilyet?
@gazoló: alapmű, mint a csillagok háborúja:))

és a zene! a cicuskám imádja:))

www.youtube.com/watch?v=x55LMVzqH74&list=RDx55LMVzqH74
@PeniValdes: felvetted, vagy csak kamuzol?
@taga20: tudod hogy nemmel szavaztam,sőt oda is írtam,hogy éljen soká Orbán Viktor
@taga20: nem beszéltél te semmiről, cimbora! van véleményem, megalapozottabb mint a tiéd és baxa csőrödet rohattul. nekem nincs szükségem kompenzálásra, öcsi! ha renyótwingo-t veszek az meg azért van, mert túl sikeres és kibaxott jóképű vagyok ezért vettem egy rakás foscht, hogy mindezt kompenzáljam??? de neked hiába magyarázom.

szerintem mára fejezd be, mert lassan a hamudat is elhordja a szél...
@taga20: ha eszi az ódalast, akkor azt jelenti, hogy hüje vótál és nem tette be a hűtőbe!
de a macska egy makacs madár! csak akkor hajlandó repűni, ha jó nagyot alárúgsz!
@taga20: "hol a kurvaéletben csináltam ilyet?"

Pld. itt a blogon.
@nincs_itt:

'Zsenyamigráns,ezért a beszólásodért ha megtalállak fulladásig nyomom a fejed sváb söreidbe:))
@gazoló: ez a suttyó geci orbán tuggya, hogy mennyi stadiont lehetett volna felhúzni ebből a kurva népszavazás pénzből?
@gazoló:

voltam a Római városrészbe, pár kocsmába is benéztem - sehol sem voltál...

(a kinálatodnak meg így kellet volna szólni, "vagyés" helyett csak az is lett volna nyerő :))))

ez meg a poszthoz:

Orbán Viktor már reggel leszavazott, de ennyi erővel otthon is maradhatott volna

Mert rögtön utána azt mondta, hogy az érvénytelen is érvényes.

m.magyarnarancs.hu/villamnarancs/orban-viktor-mar-reggel-leszavazott-de-ennyi-erovel-otthon-is-maradhatott-volna-101022
@taga20: Nem rá gondoltam, de nyugi a jó Istent nem tudja átvágni senki sem, amikor jön a végelszámolás. :)

index.hu/video/2016/10/02/semjen_zsolt_kvotanepszavazas/
boli, az atv-én ott vagytok:)

deák tér, etc.:))
@guma: D

Sztem egy hét eltolódásban vagyunk Margó)
Jövő héten (is) kell mobil gátat dönteni:)

www.atv.hu/thumbnail/772x514/a/e7/01000.jpg
@gazoló: Botrányos hogy tagamester mellett, ennyien nem fogadtak szót gyuriferinek. :)
@gazoló:

miről beszélsz? nálunk nincs mobilgát...
@taga20: B+ miért nem mondtad, hogy Csongrád megye székhelyén vagy? :)

Munkavédelmi sisakban, fúróval a kezében ment szavazni egy szegedi választó, hogy "megfúrja a népszavazást"

444.hu/2016/10/02/munkavedelmi-sisakban-furoval-a-kezeben-ment-szavazni-egy-szegedi-valaszto-hogy-megfurja-a-nepszavazast
@Gábris szomszéd: haver, mennyé még egyszer savazni, me szar került a palacsintába és elveszett a haza:)
@taga20: Nyugi most azt fogják megint megcsinálni, amit a jobbik javasolt (jogalkotás) csak közben a faszok elbasztak 10-15 milliárdot rá. :(
@guma:

Ti sem lehettek elég éberek:)))
Mint ahogy ezt a voksolást a gátatokat is meg tudják fúrni az 'ürgebőrbevarrtgyíkemberek vagy akár búvár'kond soros és gyurcsány által pénzelt csapata:)
@gazoló: hát ma nem lennék a geci lelkivilága.

csapás-csapás hátán:))))))))))))))

imádom mosonmagyaróvárt!:))

444.hu/2016/10/02/mi-johet-meg-kikapott-a-puskas-akademia
@taga20: Ne szarj be tuti kivágja majd magát a g..i. :)
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a kétfarkú kutyapárt hány százalék érvénytelent hozott össze 30 millióból.

Eszter jött (törölt) 2016.10.02. 18:29:56

@Oxica:

Az Erzsi for prezident is komoly esélyes. ))

www.facebook.com/fenevadova/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf
@Eszter jött:

Jól nyomják a kutyások, esélyes párt lesz 2018 ban.
@Oxica: jön a baj, csőstül jön a baj!

remélem eret vág magán a geci:))

www.youtube.com/watch?v=gT_s24PbI30
@taga20: Na erre szoktad írni, hogy mi ez a szar? :)
@Gábris szomszéd: és akkor most örülünk ártu? vagy nem?:)
@taga20: Azt mondta a Gábor, hogy Viktornak ezek után le kell mondania. :)
@taga20:

Kikapott a puskásakadémia.
Na, végre valami jó hír! Egyébként ezt is megmagyarázzák: nem tudták fűteni a füvet az aranylábak alá, mert az a hüje Nap magától is melegített.:D
@taga20: Ja és természetesen nem elfogadható az európai tanács 2015/1601-es határozata, valamint az európai bizottság 2016 májusában tett javaslata sem, amelyben egy állandó, automatikus és kötelező betelepítési mechanizmusra tettek javaslatot, amely valamennyi tagállamot érintené felső határ nélkül.

A g..i pedig nem a kerítés vagy a kvóta elleni harc miatt, hanem a számos egyéb bűnéért távozzon.
@taga20:

Akkor most megindultak dél felől?:)
Itt pusztulunk mindannyian!
.......
Viccet félretéve,ezekből a nyalatkozatokból azt lehet leszűrni,mindegy érvényes vagy nem,mennyi a nem és igen:(

Győztünk,oszt anyátok picsáját:(
No, hogy mi fogadható el, vagy nem elfogadható, akkor kezdjük talán a 3000 milliárd nyugdíjvagyonnal.
Az eu parlamentben nem csak a magyarok ülnek, hanem az elvtársaik is, akik megakadályozhatták volna ha akarták volna mindazt, ami Orbánnak nem teccik. Esetleg előferdülhet, hogy a néppárti oldalnak maga Orbán nem teccik? He?
@gazoló: Elsöprő győzelem, kb. 3,5 milla NEM szavazat. :)
@Gábris szomszéd: Segítene valaki, mindig gyenge voltam matekból, 3.500.000 X 0 az mennyi?
@chrisred: én is gyenge voltam matekból. :)
"A KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes a kormánypártok eredményváróján úgy értékelt, hogy magas volt a részvétel és elsöprő volt a támogatása a nemeknek, azaz a kormány álláspontjának.

Hozzátette: miközben a politikai felhatalmazással élni fognak, humanitárius és a keresztény alapon “a migránsok irányába karitász, a migrációval szemben pedig önvédelem lesz”."

www.hirado.hu/2016/10/02/semjen-a-kormany-megkapta-a-felhatalmazast/

Ez az elsöprő söprő nekem is kéne, hátha őket is elpöri. Miután annyi az eszük, hogy egy tyúk elszégyelné magát, ha neki csak ennyi lenne. Ezt a szöveget 2104-ben már előadták, akkor sem volt hiteles, most mitők lenne. Írja, akkor még kétharmaduk volt, most meg csak vóna, ha vona is úgy akarna.

A drága népsavazás helyett egyszerű törvénnyel is megszavazhatták volna azt, amit most majd rákennek a népre. Mondjuk csak azokra, akik mellettük szavaztak. Akik meg nem vettek részt, azt tessenek bátran figyelmen kívül hagyni, úgy, mint 2010. óta minden fontos kérdésben. Kezdve a nyugdíjvagyon elsunnyogásával, folytatva a földvagyon meg a banki vagyon köszpénzesítésével.
Valaki tolja már be az új bukás paródiát. :)
@taga20: Én most láttam a tévében, hogy a g..i nyilatkozott újságíróknak. Amúgy meg. :)

www.hirado.hu/2016/10/02/br-mirkoczki-beigazolodott-a-jobbik-legnagyobb-felelme/
Olvasom a fidesz délután három körül azzal kezdte ijesztgetni a népet, hogy mindenki menjen el szavazni, mert a migráncsok arra készülnek, hogy hétfőtől szabad az út Magyarorszgára.

24.hu/belfold/2016/10/02/a-fidesz-ketsegbeeseseben-mar-delutan-is-undorito-hazug-remhireket-terjesztett/

No ezt már régen megénekelte a Republik.
Tessék figyelni a refrénre és a végére!

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y
@taga20: lehet már diktatúrázni?
vagy csak az első sortűz utàn?
@Gábris szomszéd: magyarul a jobbik ugyan azt nyomja, mint orbán!
mindegy mi a népszavás eredménye, ők azt csinálnak, amit akarnak!
sőt!
"beigazolódott a Jobbik legrosszabb félelme, veszélyes egy ilyen nemzetállami sorskérdésről népszavazást tartani."
majd ez a Mirkóczki eldönti, hogy mi tartozik a népre!
a jobbiknak se a rendszerrel van baja, csak az üzemeltetőivel!
@punkfrog: Mi mindenkit szeretünk még téged és tagát is. :)
@Gábris szomszéd: nagyon szorosan vagy orbán mögött!
a kb 8 millió vàlasztóhoz képest, mi az arány?
@gazoló: itt meg, a helyi hülye már 98%-ozik!:)))
@punkfrog: Igen meg a több mint 3 millió váalsztópolgár, ti pedig a helikopterek. :)
@Gábris szomszéd: és a többi 5 millióval mi van?
@punkfrog: Ők ugye a gyuriferi szavazói. :)
btw orban ezzel annulálta az összes érvét a kvótak ellen, hiszen a saját országaban nem tudta érvényesíteni az akaratát!
az EU-ban meg nyilván körberöhögik ha 98%-ozni kezd!
Orbán: Győztünk mert felülmúltuk a 2003-as EU csatakozási szavazás eredményét. :)
@Gábris szomszéd: akkor 2/3-a van a haverodnak!:)))
kezdhetsz rettegni!
bar te abba se hagytad 2009 óta!
Vona szerint hatalmas öngólt rúgott Orbán a népszavazással

hvg.hu/itthon/20161002_jobbik_vona_gabor_kvota_nepszavazas_orban_viktor

Gyurcsány: "Győztünk! Nem kicsit, nagyon!" :)

hvg.hu/itthon/20161002_Gyurcsany_Gyoztunk_Nem_kicsit_nagyon
Viktor bejelentette az alkotmánymódosítást. A jobbik ezt javasolta korábban, de muszáj volt 15 milliárdot elkölteni arra, amit ingyen is meg tudott volna csinálni.
@punkfrog:

Már kotmánymódosításról hablatyol!:(
Ez egy bohózat!

Verheti a fejét a két stadionnyi elkúrt lé miatt!
@punkfrog: én a hibbant nérón csak röhögök. :)
@Gábris szomszéd: az összes idióta magyarázkodásukat idetolod?
te se tudod elfogadni az eredményt, valkd be!
nem való neked a demokrácia!
mondjuk, ezért is vagy jobbikos!
@Gábris szomszéd: egy alomból valók vagytok! ezt tudtuk eddig is!
szaladtok segíteni orbánnak és közben szartok a népszavazás eredményére!
köpni kell!
Aztaaaaaa mekkora mázlista ez a gyuriferi. :)

Országok, ahol tilos elbliccelni a voksolást

itthon.transindex.ro/?cikk=6372
@gazoló: a jobbik meg szalad segíteni ennek a gecinek!
@Gábris szomszéd: kötelező szavazasnál, még nagyobb pofára esés lett volna!
@punkfrog: Punki a jódemokrata aki meghatározza kinek való és kinek nem a demokrácia? A többi agymenésed kapcsán mosd ki a szád. :)
@punkfrog: Atyaég sikerült idecitálnod egy négyéves kiragadott szöveget? Mert, hogyan is folytatódott az a mondat?

"Demokraták sem vagyunk abban az értelemben, amivé ez mára züllött."

https://hu.wikiquote.org/wiki/Vona_Gábor

Ne égesd magad tovább lécci. :)
@PeniValdes: csak most kezdődik. :)

A baloldal sikere az alacsony részvétel, a DK már jövő héten megkezdi a tárgyalásokat a 2018-as koalícióról.

index.hu/video/2016/10/02/gyurcsany_ferenc_dk_kvotanepszavazas/
8 millió választásra jogosultból, 5 millió úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU(azaz mi) dönt valamiről!
@Gábris szomszéd: na persze! csak az a demokrácia, amit a jobbik jóváhagy!
@punkfrog: Én meg azt hallottam épp, hogy többen szavaztak most a nemre, mint 2003-ban az EU csatlakozásra.

Ja és az érettségi nélküli Schulz vagy az alkesz Juncker lehet, hogy te vagy de mi biztos nem. :)
@punkfrog: "na persze! csak az a demokrácia, amit a jobbik jóváhagy!"

Az idézet nem erről szól, hanem arról, hogy ferdítesz. Meghatározni pedig pont te akartad épp az előbb, hogy kinek való és kinek nem a demokrácia. :)

varanus.blog.hu/2016/09/26/bazmeg_787/full_commentlist/1#c31373919
@Gábris szomszéd: a jobbik már most koalícióra lep a fidesszel!
@Gábris szomszéd: elfogadod a népszavazás eredményét?
vagy szaladsz megszavazni az alkotmanymódosítást?
@punkfrog: "szaladsz megszavazni az alkotmanymódosítást?"

Ha még nem tudnád én nem vagyok parlamenti képviselő. Fáradt vagy, menj inkább te is csucsukálni. :)
444.hu/2016/10/02/orban-nagyszeru-eredmenyt-ertunk-el

Bazmeg! Valószínű, hogy a g..inek még nem merték elmondani a végeredményt. :) Ahogy hitlernek sem merték, hogy már a zajtóban vannak az oroszok.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: :)))
ha belegondolsz, az enyhítő körülmény lenne számára, hogy az eredmény ismerete nélkül nyomja ezeket!
de nem!
a jobbik is ismeri az eredményt de már pucsítanak az alkotmánymódosításhoz!
@Gábris szomszéd:
mikor lesz a nepszavazas bruhuyyy
kkk
hehehe:
"Magyarország Alaptörvénye záróklauzulája:

"Gyártó nyomda: Állami nyomda. Készült kilencezer példányban mélynyomással, ára ezerháromszáz forint".

Mint azt Pokol Béla alkotmánybíró úr igen elokváltan kifejtette az egyes megyei jogú városok elidegenítéséről szóló törvény alkotmánybírósági vizsgálata idején; a fenti paragrafusból teljesen világosan kiolvasható, hogy azokat a népszavazásokat, amelyeken az érvényes szavazatok száma osztható valamely prímszámmal Orbán Viktor nyerte. Márpedig.

A lineáris egyenletrendszerek elméletének egyik alapvető eredménye a következő: Ha harmincnyolc nézőpontos rezsimribanc tizenkilenc Magyar Idők cikkben hetvenháromszor írhatja le azt, hogy a migránsizű cukorkától kihullhat a bébirépák fanszőrzete, akkor háromezer-kétszáz századvéges pribék negyvenhatezer közszolgálati interjúban kurvasokszor mondhatja bele az egészségesen pirospozsgás magyar nézőemberek arcába azt, hogy Orbán Viktor nemcsak megnyerte a népszavazást, de ki is festette limonádészínűre.

Megvan? Ők nyertek. Abból a tízmilliárdból, amit a kampányra költöttek, körülbelül tizenhárom-tizenöt milliárd forintot.

A többi meg tényleg nem érdekel semmit. Baloldali politológusok tizenkétezer forint plusz ÁFA-ért próbálják majd elmagyarázni a klubrádióhallgató néniknek, hogy az X-nek az Y csak a mitoménhány százaléka, tehát. Azért egy rendes nógrádiböbe le sem hajol.

Igen, Orbánék egy másik univerzumban élnek.... de baromi jól."
orulunkvincent.blog.hu/2016/10/02/miert_nyerte_meg_orban_a_nepszavazast_megjegyzesposzt
@punkfrog: asszem a demokracia nem mindenkinek kommilfo? vagyb tevedek?

meselj valami szepet? miert van ma levediabasznad ott ahol van? mert sok intelligencia alkotott es a corvinus egyetemen szakemberek oktatnak??/

kaaaaaaaaaar
evvan
meg lehet baszni

bruhuyyy
kkk
Óbammeg... A szarrágók, kiknek Fidesz a nevük:

m.hvg.hu/itthon/20161002_fidesz_eredmenyvaro

Ekkora a gáz, hogy az apróért is?
Mától a kapufa is gólnak számít (ha a csútiak rúgják).
@elmeherceg: A tanulság az, hogy el kell menni szavazni és érvénytelenül kell szavazni. Ha az érvénytelenek száma ötven százalék feletti, azt nem lehet sehogyan másképpen magyarázni, csak imígyen.

Tisztelt minden oldali eftársak. Ugyan menjetek már! :-)
@AKIsTUDATLAN:

Eszembe jutott egy megtörtént eset.
Valamikor sok tízéve, amikor se pénz, se drazsé nem volt, ha volt is drágán, az egyik falusi családban a gyerek minden képen szeretett volna drazsét kapni. Az anyja fogott egy marék birkaszart és beleforgatta kristálycukorba aminek így drazsé kinézete lett, majd a gyereknek adta. Nos a magyar nép "többsége, kétharmada" is drazsét szeretne? De mi van a többivel?
@Oxica:

Nagyon is tudta mi az eredmény. Egy tizest rá, már tervezik a választási törvény módosítását, mivl a főpróba szaul sikerült, és amit akr az alaptörvénybe is betesznek, hogy ha kiesnek a hatalomból, más se tudja módostani. Most jön a jobbik, majd látjuk a színeváltozását.
@gazoló: "Verheti a fejét a két stadionnyi elkúrt lé miatt!"

Miért? A haverok jó sok köszpénzhez jutottak, és ha a 30-90 % visszacsurgás itt is működött, akkor miért kéne verni akármit?
He?
Haver a kórházigazgató? Vagy...?

"...a helikopter nem landolt a lagzi helyszíne mellett, ám az alig tíz kilométerre fekvő Kisvárdán több szemtanú látni vélt egy forgószárnyast, amint a kisvárdai kórház fölött próbálkozik a leszállással. Végül máshol tették le a gépet."

index.hu/belfold/2016/10/03/rogan_es_csaladja_helikopterrel_ment_egy_lagziba/

Ezek után Brüsszeltől kell félni?
444.hu/2016/10/03/azonnal-oriasi-csusztatassal-kampanyol-tovabb-a-kormany-mintha-mi-sem-tortent-volna

6 millió igaz magyar meg le se szarta ezeket a g..iket. Már Washingtonban és Brüsszelben is tudják, hogy a g..i elkúrta és elbukta ezt a szart és hangosan röhögnek rajta.
Lehet tovább üzengetni g..ik Brüsszelbe de csak kiröhögnek benneteket.
Bebizonyosodott, hogy a fideSS g..ik ekkora médiafölénnyel sem tudnak mozgósítani, mert az emberek döntő többsége utálja őket mint a szart, a csuti teknyővájóval az élen.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A teljes szavazó népességre vetítve az eredmények, csak mert így sehol sem láttam:

Kategória fő %
Nem szavazott 4699659 56,9%
Összes szavazat 3561735 43,1%
Érvényes szavazat 3338481 40,4%
Érvénytelen szavazat 223254 2,7%
Nemet szavazott 3282723 39,7%
Igent szavazott 55758 0,7%
______________________________________
Teljes népesség 8261394 100,0%
Tabok elszálltak, berakom csv-ként is (comma separated value, ha jól rémlik a formátum neve), minden táblázatkezelő "megeszi".

"Kategória","fő","%"
"Nem szavazott",4699659,56.9%
"Összes szavazat",3561735,43.1%
"Érvényes szavazat",3338481,40.4%
"Érvénytelen szavazat",223254,2.7%
"Nemet szavazott",3282723,39.7%
"Igent szavazott",55758,0.7%
"Teljes népesség",8261394,100.0%
@punkfrog: "és a többi 5 millióval mi van?"

tehát a 2003-as EU csatlakozást szintén elutasítottuk, hiszen 4.373.020 db választópolgár baszott elmenni szavazni. :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Népszavazás_Magyarország_EU-tagságáról
Radnóti Miklós
NEM TUDHATOM

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülõhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belõle nõttem én, mint fatörzsbõl gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslõ fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály;
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,
de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát;
az gyárat lát a látcsõn és szántóföldeket,
míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg,
erdõt, füttyös gyümölcsöst, szöllõt és sírokat,
a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat,
s mi föntrõl pusztítandó vasút, vagy gyárüzem,
az bakterház s a bakter elõtte áll s üzen,
piros zászló kezében, körötte sok gyerek,
s a gyárak udvarában komondor hempereg;
és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya,
s az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kõre léptem én,
ím itt e kõ, de föntrõl e kõ se látható,
nincs mûszer, mellyel mindez jól megmutatható.
Hisz bûnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költõk is bûntelen,
és csecsszopók, akikben megnõ az értelem,
világít bennük, õrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval õk felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg.

(1944)
Aztán amin még elméláztam úgy általában a szavazásról.

Teljes népesség, teljes szavazókorú népesség. A legfiatalabb 18 év ugye ki van zárva a szavazásról, hiszen még gyermek.

A "másik vége" sem teljesen biztos hogy szavazóképes. Cia-cia demencia, Alzheimer, Parkinson, ... plusz nálunk még játszik a "narancsköd" is. :-(
@rdos: Amiről nem szólnak a hírek...

A levélben szavazók névjegyzékében lévő választópolgárok (határon túli magyar szavazók) száma: 274 627. Érvényes szavazási iratok száma: 74 653 (27,18 %)
Továbbá:
Külképviseleteken névjegyzékbe véve: 11 233 fő (330-500 ezer közé teszik a mo-i lakcímmel rendelkező, tartósan külföldön élők számát), azaz szavazhatott 1,5%!
@KorlátlanTollpárna:

Akkor még nem volt érvényességi küszöb, tehát érvényesen csatlakoztunk az unióhoz. Az 50% os érvényességi küszöböt, pontosan a g..ik írták bele a zalaptörvénybe 2011 ben.
Csak akkor nem gondolta a mindig tévedhetetlen g..i, hogy még 51% embert sem tud az urnákhoz csalogatni.
@Oxica: Ebben a kérdésben nem az érvényességi küszöbb volt a lényeg, hanem az, hogy punki kolléga azt sugallta a most nem szavazók tulajdonképpen a nem szavazattal szembeninek - tulajdonképpen igennek számítanak. Ezen logika alapján mondtam, amit mondtam. :)
Megközelítőleg sem szavaztak soha ennyien érvénytelenül

index.hu/belfold/2016/10/02/ervenytelen_szavazatok/

------------------------
más (alakul ov vona putyin egység???):

"A népszavazást Orbán vereségeként fogják értékelni Moszkvában is, ahol az országunkkal kapcsolatos lényegesebb döntések az utóbbi években születtek. Moszkvában könnyen odajuthatnak, hogy Orbán már csak a Jobbikkal szövetségben lehet elég biztos képviselője a Kreml érdekeinek, ezért lehet arra esély, hogy a következő hónapokban megkezdődik Orbán és Vona közeledése, a két párt kiegyezése Moszkva gyámsága alatt. Ezt -- teljhatalmának elvesztését -- Orbán csak a Merkellel és Junckerral való kiegyezés árán akadályozhatja meg, ami viszont nagyon függ attól -- amit nem tudunk --, hogy Putyin mennyire erősen fogja Orbánt, és az utóbbinak lehet-e egyáltalán esélye ilyen visszahátrálásra a Nyugat felé."

hafr.blog.hu/2016/10/02/orban_meggyengult_mi_lesz_a_nepszavazas_utan#comments
A megújulás és a korszakváltás ismét elkezdődött. :)

Elkezdődött az MSZP és a DK összeborulása

index.hu/belfold/2016/10/02/erik_az_uj_osszefogas_elkezdodott_az_mszp_es_a_dk_osszeborulasa/
"nagyon úgy fest, hogy a referendum nem volt több, mint egy közel 20 milliárd forintos közvélemény-kutatás, aminek az eredményét pénz nélkül is pontosan tudta mindenki.
A kormányfő egyet tehet: lemond posztjáról."

alfahir.hu/ervenytelen_lett_a_kvotareferendum
@guma:

Kérdés, mit fog kijátszani Simicska ( szerintem nála van ász ). Vajon ő nyugat vagy kelet párti, mert az biztos, hogy most jobbik párti.
@rdos: az odáig OK. hogy ogv veszített(?), de nézzük csak azokat az adatokat kicsit más szemmel.

idézlek:

"Nemet szavazott",3282723,39.7% tehát 3,3 milliót mozgósított ogv

"Igent szavazott",55758,0.7% tehát az "ellenzék" 0,7%-t 56 ezret mozgósított

a nem szavazók pedig xarnak az egészre... se "ellenzék", se a kormánypártok nem képesek megmozdítani őket.

tehát egyenlőre úgy tűnik, ogv mégiscsak "győzött".
@Oxica:

Azért jó dolog nézni, hogy bezavarták magukat az erdőbe, oszt fejszét nem vittek és nem találnak kivezető utat. Mármint a kétharmados törvények erdejéből/fogságából.:D
@nincs_itt: "...tehát egyenlőre úgy tűnik, ogv mégiscsak "győzött"."

Akik nem mentek el, azok nagy valószínűséggel eddig is tudták, hogy OV és csapata tudja legjobban elbaszni a magyar adózók pénzét, ezért minek kell ehhez még szavazni is? Akkor törvényesebb lesz? He?
@Gábris szomszéd: istenem, ez a dzsobbik... mijafaxról hadoválnak? ogv + dzsobbik hozott 3,3 millió voksot... ezek tényleg ennyire ostobák?
@látjátok feleim szümtükkel: ez világos, de ha az "ellenzéknek" sikerült volna, egy közel azonos igen-nem arányt produkálni (nem 56 ezer vs 3,3 millió), akkor lehetne fújni a passat-szelet. de így csak....
@rdos:

Azért ne legyél ennyire gonosz, nm kell mindenkit egy kalap alá venni! Tv-ben láttam, hogy otthonban élő mami reklamált, ő nem kért mozgó urnát, valaki még is megrendelte neki. Altzi?
@KorlátlanTollpárna: "apró" különbség, hogy az a szavazás érvenyes és eredményes volt!
@nincs_itt:

Mivan? Tán neked is jutott a kampánypénzből?

Mi bajod a passzát széllel? Fútt az rendesen és törvényesen. A népsavazás érvénytelen. Pont.
Oszt ebbe a fidesz azt magyaráz, amit akar, a nép nem hüje, még akkor sem, ha nem tudja rendesen leírni. Mert a törvényt a fidesz alkotta érvényességi részével együtt. Ja, hogy nem ilyen lovat akartak? Mi sem.
Mellesleg ha érvényes lett volna, akkor sem lett volna kötelező, mert a törvény úgy szól, a fidesz meg parlamenti többséggel szavazhatott volna a drága népsavazás nélkül is azt, amit akar. Jobbik segített volna. Így meg nem tudja a döntést a népre tolni, bár próbálgatja.
@punkfrog: Még apróbb, hogy a logikád megbukott, hiszen te arról beszéltél, hogy aki tegnap nem ment el, az tulajdonképpen arra szavazott, hogy nem zavarja ha az EU kvóta alapján migránsokat telepít hozzánk. Hab a tortán, hogy szerinted ez is érvénytelennek számít ugyebár. :)
@KorlátlanTollpárna: nem sugalltam én semmit Gábris!
aki otthon maradt az úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU-ban döntünk valamiről!
@látjátok feleim szümtükkel: "a népsavazás érvénytelen. Pont."

Ahogy az igenek, az érvénytelen szavazatok és az el sem mentek gyuriferi féle nem kicsit nagyon "győzelme" is. :)
@KorlátlanTollpárna: "nem zavarja ha az EU kvóta alapján migránsokat telepít hozzánk."
tegnap se ezt írtam!
Basszus! Ez az igazi "győzelem".
"A szájüregi daganatos megbetegedések okozta halálesetek száma Európában Magyarországon a legmagasabb."

nol.hu/belfold/elsopro-gyozelem-fogorvos-sem-marad-magyarorszagon-1634571

Emiatt miért nem ír ki a kormány népsavazást?
@punkfrog: "...aki otthon maradt az úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU-ban döntünk valamiről!"

Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy ők jól megvannak az EU-val, pedig nem is kapnak az onnan befolyó pénzekből köszpénzt.
@punkfrog: "aki otthon maradt az úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU-ban döntünk valamiről!"

Igen ez a hazugság.

"nem zavarja ha az EU kvóta alapján migránsokat telepít hozzánk." tegnap se ezt írtam!"

Amit írtál az pontosan ezt is jelenti, hiszen azt írtad, hogy "5 millió úgy döntött, hogy nem zavarja ha az EU dönt valamiről!"

Teljesen egyértelmű, hogy a "valamiben" ez is benne van. :)
@látjátok feleim szümtükkel: látom nem akarod érteni! 3,3 millió szavazat érkezett nem-re. 56 ezer az igen-re.
érvénytelen volt, persze. tökön szúrta magát a ogv... de!

mégiscsak szerzett 3,3 millió voksot, ami ogv-t "támogatja", míg az "ellenzék" 56 ezret hozott össze. ez ugye csak mutatja, hogy nem létezik az ellenzék!
Tóta W.: Repül a nehéz kő, nagyot koppan ottan

részlet:
"Az a baj, fiúk, hogy ti tökre félreértitek a fasisztákat. Meg a kommunistákat is.

A hazudozás meg az ellenségkeresés az ő sikerüknek csak egyik titka. Hitler nemcsak zsidózott, hanem millióknak adott munkát, reményt, életszínvonalat meg esélyt. Kádár sem abból élt, hogy teleplakátolta az országot vérszomjas jenkikkel. (Rákosi inkább, de az nem is bizonyult fenntarthatónak.) Nem, ezek a csodálatra méltóan manipulatív rezsimek egyben szociális forradalmakat is hoztak. Kézzelfogható gyarapodást, tömegeknek. Önmagában az uszítás nem elég. Kormányozni is kéne."

hvg.hu/itthon/20161003_Repul_a_nehez_ko_nagyot_koppan_ottan
@KorlátlanTollpárna:

"tehát a 2003-as EU csatlakozást szintén elutasítottuk, hiszen 4.373.020 db választópolgár baszott elmenni szavazni. :)"

Ezt mondtad. Én meg azt mondtam, hogy nem utasítottuk el, mert nem volt érvényességi küszöb.
@nincs_itt:

ÉS?????
Mi ér OV a 3,3 millió szavazttal? Lehet rá mutogatni, de amikor te mutogatsz a főnöködnek egy rosszul sikerült munkára, azért nem dícsér meg. Gondolod, hogy a plusz 1 millió az OV-nek meg a fidesznek szól?

Annak szól, hogy a jobbiknak is van közel egy millió támogatója. Ha több lenne, akkor azok mind elmentek volna, vagy mozgóurnát kértek volna.

A 8 millió szavazásra jogosultból otthon maradt szavazók, meg akik érvénytelenül szavaztak, azért valami mást gondolnak. Szerinted?
@Oxica:

Nem érted, pedig OV elmondta, hogy aki nem ment el, az rábízta a döntést azokra, akik elmentek. Akkor is, amikor az unióba kellett belépni. Pont.
Ja, hogy most nem lett érvényes a népsavazás? Hát ez a hátulütője, ha szar tövényt írnak a saját számítógépen ahelyett, hogy a hivatalin írnák.
"Nemcsak fasisztául nézett ki a hadművelet, de magában is hordozta a további, még intenzívebb gyűlölet lehetőségét. Ha sikerrel jár, ha ezt visszaigazolja az ország, akkor ez folytatódik, és ki tudja, kit hogyan talál meg. A világ szégyene lett volna, ha a magyarok többsége megeszi ezt a nyers uszítást."

A lényeg valahol itt van. A magyarok többsége tartott tőle, ha a g..ik győznek akkor még intenzívebben folyik tovább az uszítás és a pénzszórás.

Bár én tartok tőle, hogy így is folytatódni fog, pedig kurvára elég volt már belőle. A g..ik nem tudnak leállni, mert belemanőverezték magukat ebbe a gyűlöletspirálba.
@látjátok feleim szümtükkel: semmi és! ezt elbaxták, csak a szokásos. viszont! ugye azt te is érzed/érted, hogy ez egy újabb hivatkozási alap a saját legitimitásuk igazolására! sántít, meg nem is igaz, de azért mondogatni fogják! a nem-re leadott 56 ezer voks, a későbbiekben lesz hatalmas fegyver ogv-ék kezében, mert akármit is akarna az "ellenzék" elég annyit mondani, hogy 56 ezer ember áll mögötted - ez persze nem igaz, de a számok ennyit mutatnak-, tehát kussti!

ezt meg az "ellenzék" kúrta el, nem kicsit...

akik nem mentek el, azok gondolhatnak bármit, bárhogy, de egyik oldal sem hivatkozhat rájuk! mert nem voksoltak se igen-re, se nem-re. tehát xarna mindkét oldalra.
gepnarancs.hu/2016/10/a-fidesz-tuzijatekkal-unnepelte-a-vereseget/

Bazmeg! Ezek a g..ik ennyire biztosak voltak a győzelemben. Most meg csak néznek ki a fejükből, hogy a fasiszta uszítás nem hozta meg a megfelelő végeredményt. Ezt álmukban sem gondolták volna.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@guma: es akkor most mi lesz? lampavas? vagy lemondanak? esetleg elve eltemetik oket?

bruhuyyy
kkk
Szeglny fideszt még a hekker is húzza.:D

"Az Origo állítása szerint hackertámadás áldozata lett a site, ráadásul a támadás egy nyugat-európai országból érkezett (keletről nem jöhetett, azok a barátaink - a szerk.). A hacker átvette az ellenőrzést a szerverek felett, és fájlokat is letörölt. A lap úgy tudja, személyes adatok nem kerültek ki."

nol.hu/belfold/hackerek-inteztek-el-a-fidesz-honlapjat-1634573
@guma: Jól néz ki, amikor egy tótaw akceptálja Hitler vagy Kádár eredményeit. ;)
@nincs_itt:

Sántít a logikád, mert az ellenzéki oldalon arra biztattak, hogy ne vegyenek részt a szavazáson, vagy ha igen, akkor szavazzanak érvénytelenül. Ez nem azt jelenti, hogy nem értettek egyet a migráncsok kizárásával, csak nem akartak a fidesznek igazat adni egy népszavazáson. Hehehe.
Mert pl. egy akármiylen parlamenti döntés, még egy alkotmány módosítás is lehet ellentétes már ratifikált nemzetközi törvénynel, vagy nemzetközi szerződéssel. Nálunk ugye az alkotmány módosítást nem lehet kezdeményezni népszavazáson, mert miért is lehetne, ha eccer már a népé, így minden trükköt bevetnek, csak elég balfaszul. Ennek a népszavazásnak azonban a célja egy csomó köszpénz behúzása a saját tarsolyba/bugyellárisba. Nem kell ezt púderezni, nem vagyunk mi hülyék.
@látjátok feleim szümtükkel: értem én! de akkor az ellenzék eleve arra "játszott", hogy kevesen mennek el - ami ugye borítékolható volt, nem kellett energiát fektetni bele - viszont hazardíroztak, mert azt nem tudhatta senki, hogy érvényes lesz, vagy sem!

viszont abba a "kényelmetlen" helyzetbe került, hogy egy demokratikus intézmény bojkottjára szólít fel(mindegy most az indok, de ez is egy olvasata lehet!), továbbá sikerült 56 ezer ember támogatását igazolnia!

öntökönrúgás, duplán!

a narancsködös félnótások pedig erre fognak hivatkozni!
@Gábris szomszéd: A szokásos hüjjje vagy!
Jellemző rád ez a "gyuriferi" színvonal.
Javasolnám a dzsobbiknak, hogy küldjön ide egy értelmesebb ágenst, ha már...
Mert te csak merő kidobott pénz vagy.
444.hu/2016/10/03/rotyoreszve-ertekelte-a-vasarnapi-nepszavazast-orban-a-parlamentben

Már azok a kurva erős gyógyszerek sem hatnak, bár ilyen bukta után nem csodálkozom ha megtébolyodott szegény. Azok szoktak így vihorászni, mikor elszakadnak a valóságtól.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Már csak a külképviseleti 11 ezer hiányzik.

valasztas.hu/hu/ref2016/1154/1154_0_index.html

Reggeli táblázatom kissé módosult, milyen érdekes az érvénytelenek (szerény) gyarapodása mellett. A leadott szavazatokhoz képest az érvénytelen majdnem 7%, ha lenne ilyen párt - meg a(z amúgy is állandóan változó) fityisz-játékszabály engedné, akkor bejutna a parlamentbe az érvénytelen.:-)

"Kategória","fő","%"
"Nem szavazott",4678201,56.6%
"Összes szavazat",3583193,43.4%
"Érvényes szavazat",3338483,40.4%
"Érvénytelen szavazat",244710,3.0%
"Nemet szavazott",3282928,39.7%
"Igent szavazott",55555,0.7%
________________________________
"Teljes népesség",8261394,100.0%
@nincs_itt:

Most már csak azt nem tudom, mennyit kapsz azért, hogy agyba-főbe védd a fideszkormányt?

Miért ne lehetne egy demokratikus intézményt bojkottálni? Hiszen a kerítést, oppárdon a kordont is le lehetett bontani. Mutattak nekünk már egy-két demokratikus trükköt, mint pl. a nyugdíjvagyon elherdálását ( ugye nem baj, ha nem sorolok? ), miért ne lehetne őket utánozni?.
""A magyar demokrácia történetében még soha egyetlen párt vagy pártszövetség sem kapott ilyen mértékű felhatalmazást" - jelentette ki hétfői napirend előtti felszólalása közepe táján Orbán Viktor miniszterelnök a népszavazásról, ami a kormány korábbi érvei szerint pártokon felüli ügyről szólt. Ekkor egy pillanatra elcsuklott a hangja,
ő maga is elröhögte magát."

SZÉGYEN!

Röhögjön a saját pénzén, ne az adózókén!
@Gábris szomszéd: Sportnyelven szólva igencsak moszkoVitya felé lejt a pálya az a fél milla - eltiltott szavazó kitalálom nem szimpatizál "túl kedves vezetőnkkel".

@nincs_itt: Ugye tudod mi a különbség a mostani népszavazás és az éves autópálya matricám között? Az hogy a matricám az érvényes. :-)

Ugyan a kicfijúk győzelemittasak meg miazmás, de még a saját szabályaik szerint sem érvényes a mostani népsavi. Semmi baj, saját szabályon átlép, ahogy a gránit szilárdságú alaptörvényen is "csiszoltak" még egy kicsit. Bolsevik tempó, rendeleti (kormány)kormányzás, már csak a leninfiúk "hiányzanak".

@látjátok feleim szümtükkel: Alighanem az Alzheimer lehetett az. :-(
@rdos: Boccs. "rendeleti (kormány)kormányzás," helyett

"(kormány)rendeleti kormányzás,"
@AKIsTUDATLAN: Nyugi a hibbant néró bírja a kritikát, nem úgy mint te a kis tudatlan. :)
@nincs_itt: "a nem szavazók pedig xarnak az egészre... se "ellenzék", se a kormánypártok nem képesek megmozdítani őket."

Na de várj, mivel gyuriferi most úgy kommuniklája a dolgot, hogy ő meg a déká fényes győzelmet aratott nem kicsit, hanem nagyon. Evidens ugye? :)
@nincs_itt: Úgyis mondhatnám, hogy van 4.791.358 déká szavazó, csak még nem tudnak róla. :)
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem hülye vagy, de azért toljad csak! feldobtam egy lehetséges olvasatot, ami a balfax "ellenzék"-nek nem jó. ezért lettem fideszes???

ha nincs akváriumod, akkor buzi vagy!
@rdos: éppen erről merek ugatni! érvénytelen, nagyszerű! tehát EGYIK FÉL SEM hivatkozhat az eredményekre, de mindkettő ezt teszi!

ez számomra Herr Alzheimmerrel való közeli ismeretséget feltételezi! illetve azt, hogy csontig lexarják a népet, a lényeg, hogy ők maradjanak a politikusok...
Mert azt hitték, sose lesz vége a habzsidőzsinek!?...A határvadászok kezdjenek el figyelni, hgy kik mennek mostantól kifelé...kkk
@Gábris szomszéd:

Ki mondta hogy bojkottálni kell ezt az idióta népszavazást? A Gyurcsány. Otthon maradt a többség? Otthon. Na ugye. Akkor ki nyert ? A Gyurcsány. Ennyi.
@Oxica: Már te is olyasmire hivatkozol, amely minden elemében érvénytelen? :)
@Oxica: Azért azt nem gondoltam volna, hogy gyuriferi azt hiszi, akik nem mentek el azok rá szavaztak és ők most ezzel "győzelmet" arattak. Azt hittem a hibbant néró ennél ezért "cseppet" jobban látja a magyar valóságot. :)
@Gábris szomszéd:

Vona is villogott már olyannal, hogy igazából mindenki Jobbikos szavazó, csak nem tud róla.
Így megy ez, szétlopják ennek a korszakos zseninek az ötleteit jobbról meg balról is... brühühü...
@Gábris szomszéd:

Gyurcsány remekül ismerte fel, hogy a fideSS ennyi korrupt üggyel úgysem tud 4 milla embert megmozgatni és elsőnek szólított fel a bojkottra. A csuti g..i meg a saját csapdájába esett mikor bevezette a baloldal ellen az érvényességi küszöböt.
A Gyurcsány maximálisan kihozta, amit ki lehetett hozni ebből a történetből. A kutyások mellett ő nap nyertese, a g..i meg a nagy vesztes. Ennyi.
@Gábris szomszéd:" Már te is olyasmire hivatkozol, amely minden elemében érvénytelen? :) "

Egy elemében érvénytelen, az érvényességi küszöbben.
szerencsére Koscielny kézzel bepaskolt gólja érvényes lett tegnap. Arsenal : Fidesz 1:0

:)
@Oxica: Remekül felismerte gyuriferi, ami már egy nyeretlen kétévesnek is evidens volt? Valóban csodás "teljesítmny". :)
@Gábris szomszéd:

Meg az is igaz, hogy az emberek döntő többsége jobban fél a g..i túlzott teljhatalmától, mint a migránsoktól, mert mindenki tudja, hogy milyen bosszúálló kis féreg a g..i.
Ez a vereség is meg lesz torolva a magyar népen, kétséged ne legyen felőle.
@Oxica:
Az egyetlen eredmény tizenpár milliárd kibaszása lett az ablakon, pontosabban belecsúszása a haveri zsebekbe.
Akinek ez bármilyen formában is győzelem...
@Oxica: "Egy elemében érvénytelen, az érvényességi küszöbben."

Értem tehát az eredmények szerinted is érvényesek csak a küszöb nem. :)

Nem: 3 282 723 db
Igen: 55 758 db
Érvénytelen: 223 254 db
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Az egyetlen eredmény tizenpár milliárd kibaszása lett az ablakon, pontosabban belecsúszása a haveri zsebekbe. Akinek ez bármilyen formában is győzelem."

Gyuriferi azt mondta neki ez egy győzelem. :)
@Gábris szomszéd:

Vagy tíz éve nem a földhözragadt nézőpontjáról híres, szóval lelke rajta.
Majd ha a következő kétharmadot meg tudják akadályozni, az lesz valami, nem az, hogy erre veri magát.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egyetértek. 2018-ban ugrik majd igazán a vízbe gyurimajom. :)
@Gábris szomszéd: "Érvénytelen, de eredményes :)"

Ami érvénytelen, az nem lehet eredményes. Max. a zacsóstóni haverjainak, nem is kicsit.
@Gábris szomszéd: "Egyetértek. 2018-ban ugrik majd igazán a vízbe gyurimajom. :)"

Vagy a vonabarom. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Az kétségtelen, hogy a zacskóstóni haverjai a legnagyobb nyertesek és a magyar nép a legnagyobb vesztes. Ez így van minden választásnál és népszavazásnál, még a 300 forintos vizitdíjnál is. A g..i győzelmet aratott, a kórházak meg összedőlnek.
@Oxica:

A tarisznyatömés is érvénytelen, de eredményes.
@Oxica:

Utóbbi már beugrott, oszt a Lajos, nem a Kósa, a másik ki is halászta.
@nincs_itt:

Tessen vigyázni a nyaka fölötti része! Ottan szokik az agy ( már akinek van ) vérezni, amibe bele lehet pusztulni. Szokják gutaütésnek is nevezni.
@látjátok feleim szümtükkel: ez számodra is csak külsős infó lehet!

csak nagyon teccik, ahogy megpróbáljátok az impotens, már csak virtuális létező "ellenzék" sikerének beállítani, ami egyik félnek sem siker!

a fenti jelzők a valóságot fedik, ugyanis ogv már a harmadik ciklusát tölti, jó esélyekkel fut neki a negyediknek is, ebben elévülhetetlen érdemeket szerzett a baloldalnak nevezett vicc- és gittegylet...

mindenesetre, gratulálok!
@nincs_itt:

Tudtad?

5 millió magyar embert nem tudott átbaszni a fideSS. Hát ennyi az esélye a g..inek 2018 ban.
Az egy teljesen más választás lesz, mert 8 év korrupció lesz a fideSS háta mögött.
@Oxica: nem tudtam, mert emlékeztetlek, hogy ez az 5 millió jelentős része valszeg a választásoktól is távol marad, viszont a 3,3 millió inkább részt vesz azokon. ahogy a korrupcióra is az a válasz: azok is loptak! + egy vállrándítás.

emlékeztetlek, mennyi vokssal is lett 2/3-a másodszor! bizony! 2,3 millió szavazattal!

de a reményhal és a többi vízi élőlény...

ki kellen végre találnotok valami tényleg ütőset!
“a populista a vereség pillanatában leplezi le magát”, és míg egy demokrata el tudja ismerni vereségét, a populistának muszáj megszépíteni, győzelemként ábrázolni a kudarcot. Azt is kiemelte, hogy a referendum révén politikai szempontból “gyakorlatilag semmi sem változik”.

Míg David Cameron lemondott és távozott a politikából a vereség után, a g..i a büdös életbe nem fog lemondani.
@nincs_itt: " nem tudtam, mert emlékeztetlek, hogy ez az 5 millió jelentős része valszeg a választásoktól is távol marad, viszont a 3,3 millió inkább részt vesz azokon. ahogy a korrupcióra is az a válasz: azok is loptak! + egy vállrándítás."

Megint tévedsz, mert akkor a g..i leváltása a tét. Azt minden magyar tudja, hogy létkérdés levéltani és megbüntetni a g..it. Nem fog 5 millió magyar otthon maradni, mikor veszélyben a haza. Senki nem akar 12 éves fideSS uralmat. Nagy lesz a részvétel 2018 ban.
@Oxica: A hibbant néró már rég lejárt lemez, aki még mindig azt hiszi szépen szólhat, miközben serceg és karcos mint az állat. Szóval továbbra is gyurbán takarodj! ;)
@nincs_itt: "ki kellen végre találnotok valami tényleg ütőset!"
neked milyen ötleted van?
ott messze a kispolgári létben, van időd és energiád gondolkodni!
mi itt, "hátsószotyisztánban" küzdünk a túlélésért!
meg hülyék is vagyunk hozzá szerinted!
@Gábris szomszéd: haver, mi lenne, ha befejeznéd mára már a gyucsányhoz való szerelmed egésznapi bemutatását?

www.napiszar.hu/showPost/Gratulalunk_ugyes_vagy__1
@nincs_itt:

Magának rossz a szeme, keresse fel látszerészét!

Én nem próbálok senkinek semmit sikerként beállítani, mert engem csak az érdekel, amit a hatalom csinál. Miután rám polgárra, csak annak van hatása. Majd olvasd figyelmesebben a hsz-eimet, és ha találsz olyat, ami az ellenzék sikeréről, nagyszerűségéről stb. szól, akkor jelezd. Azt, hogy néha van róluk véleményem, az nem beállítása semminek.

Egyébként meg részedről nagy terelések tapasztalhatók, mert minden témát ami a mai kormányzás hibáiról szól, igyekszel a migráncsokra, az ellenzékre, az usára, meg a mit tudom én kire tolni, csak a kormányra és pártjára nem. Pedig ővék a hatalom és az ország. Majd hallgasd meg vasárnap a templomban. Ráadásul a népszavazási törvény ervényességi szabályait is ők találták törvénybe iktatni. Ezek után mi itt a kérdés? Ha nem voltak annyian, amennyit ők előírtak, akkor nincs eredménye a népszavazásnak. Minden más duma parasztvakítás, meg az emberek hülyének nézése.
@taga20: Inkább neki kéne már végre elfelejteni, hogy ismét meg akarjon "menteni" minket. :)
"Közel egy órás akadémiai székfoglaló beszédnek is beillő sajtótájékoztatón boncolgatta Kósa Lajos a „siker” és a „kudarc” filozófiai értelmezését. A lényeg, hogy a referendum siker volt, amiért Orbán Viktornak lehetünk hálásak, amúgy meg kudarc, amiről a Jobbik tehet." :)

alfahir.hu/tudta_a_nepszavazas_sikereert_orban_kudarcaert_a_jobbik_a_felelos
@Oxica:

Már nem azért, de te melyik mesecsatornán láttad ezt?

Abból az 5 millióból kb. 4-et az egész demokráciásdi hidegen hagyja, soha a büdös életben nem voltak még szavazni semmire. Így máris legfeljebb 1,5 millió áll szemben a 3,3 millióval, ami az egyéni körzetek többségi szavazatával felkerekítve éppen egy következő kétharmadot vetít előre.
A "8 év korrupció" is kitörölheti a valagát, ha egyszer a "4 év korrupció" sem volt elég még a kétharmadot megakadályozni sem, és azóta Orbán lett a nemzet megmentője, nem tudtad? Az van legalább olyan ütőkártya, mint a rezsicsökkentés, és amivel szemben nincs az a lopás, amit ne néznének el neki milliónyian.
@látjátok feleim szümtükkel: látom neked sem erősséged a logika! mert egyetlen szóval sem kenem senkire és semmire ogv és köre disznóságait!

viszont, azt sem kell tagadni, hogy az "ellenzék" sok-sok évnyi tevékenységének és hibáinak (is)az eredménye a jelenlegi helyzet mo.-on, amit te is kénytelen vagy eltűrni.

az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek! ugyanis eredménytelen volt, tehát sájszegál mennyien és mit csináltak! a kormány marad, maradni fog, legalább a ciklus végéig. viszont az eredménytelen szavazás számai, több mint elgondolkodtatóak! remélem ezt belátod!
emlegetted az elbarmolt munkadarabot, tudod abból is sokat lehet tanulni, következtetéseket levonva nem elkövetni még egyszer a hibát!
@Oxica: megelőzött a válasszal @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): csak annyit fűznék hozzá, hogy a dzsobbik és a fidesz elég pontosan ismeri a számot, akik rájuk szavaznának, viszont a baloldal ezzel a "maradj távol" szöveggel elérte, hogy fingja sincs a valódi bázisáról...

amiben biztos lehet, az az érvénytelen 200 valahány ezer és az 56 ezer, ez együtt sincs 10%-a a 3,3 milliónak
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Abból az 5 millióból kb. 4-et az egész demokráciásdi hidegen hagyja, soha a büdös életben nem voltak még szavazni semmire. Így máris legfeljebb 1,5 millió áll szemben a 3,3 millióval, ami az egyéni körzetek többségi szavazatával felkerekítve éppen egy következő kétharmadot vetít előre."

Abban a 3.3 millióban benne van a 200 ezer érvénytelenül szavazó és a megtévesztett baloldali szavazók is. Meg azt sem gondolom, hogy 4-5 millió magyar otthon ücsörög majd, mikor a g..i harmadszor is ráront saját nemzetére.
Na meg egyre több a kiábrándult fideSS szavazó (a mostani sikertelen mozgósításból is látszik) akik inkább otthon maradnak mint a baloldaliak.
Ha a baloldalon, minden körzetben egy jelölt lesz akkor nincs a fideSSnek esélye a győzelemre.
@Oxica:

Először is a 3,3 millió az a tényleges NEM szavazat (3 282 928).
Másrészt de, otthon fog ülni saccra 4 millió, mert eddig mindig otthon ültek.
Harmadszor meg lehet hinni benne, hogy a balos pártok tanultak a 2014-es választás máig velünk élő hibáiból (amikor a népszavazás kapcsán abban sem tudnak megegyezni, hogy ki hogyan bojkottál, ami bazmeg, facepalm két tenyérrel!!!), és a hátralevő két év alatt kijavítják ezeket az Egyetlen Közös Jelölt érdekében, minden körzetben... de szerintem inkább húzd ki a kezed a biliből.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Hát én azt nem tudom elképzelni, hogy 4 milla magyar otthon üldögél, mikor a g..i harmadszor is lerabolja az országot és kifosztja a magyarságot.
Szerintem nagy lesz a részvétel és a baloldal fog nyerni.
Mondjuk egy variáció még lehet. Az hogy a g..i lesz a kosztársaseggi elnök 2017 ben, putyinista jogkörökkel. Akkor viszont tényleg mindegy már hogy kire szavazunk, akár otthon is maradhatunk. Akkor hullarablók leszünk, a legpocsékabb nemzet, mint régen.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nem értem miért próbáljátok össze vetni azt a kérdést, hogy jöjjenek-e migráncsok vagy sem azzal, hogy a jövőben is a fidesz kormányozzon-e, vagy sem. Nem egy kategória, és nem kell a népet ennyire lenézni. Érti az, amit érteni kell. A 3,3 millióból lehet, hogy a fele sem fog 18-ban a fideszre szavazni. Addig ugyan is még nagyon sok víz lefolyik a Dunán ( meg a többi folyón ).
@látjátok feleim szümtükkel:

Az, ja! Érteni...
Amikor a magyarok azt fogják hallani minden lehetséges testnyílásukon 2018-ban, hogy itten senki más nem akarta megállítani a migránsokat, csak a Fidesz (esetleg kicsit a Jobbik), akkor próbálj apellálni a józan észre meg a lopásokra.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Nyugtával a napot. 2018-ig még van majdnem két év. Ha eddig nem jöttek migráncsok, miből gondolod, hogy pont ez alatt fognak jönni? Kétszer ugyan azt a blöfföt nem lehet eladni.
Mert ugyé a kórházi várólisák nem rövidülnek, és a szavazó bázis jelentős része ezzel talákozik, vagy találkozni fog, és nem fog örülni. Az iskolák illetve az oktatás szintén a béka segge alatt, annak se örülnek, a nyugdíj kérdésére még meg sem kísérelt a fidesz megoldást felvázolni, ez megint jelentős réteget érintő probléma. Örökké-ammen nem lehet mindig a migráncsokkal takarózni.

Ja és azok a kurva lakások állandóan tágulnak, a köszpénz meg csak úgy robog kifelé a kamijonkkal, és a stadijonyok meg úgy nőnek mint a gomba eső után, de néző csak mutatóba téved beléjük. Ráadásul akinek nincs pénze tüzelőre, sze sem engedk be a fűtött fűre. Szóval...
@látjátok feleim szümtükkel:

Megmondta, hogy urizálni a ficsúrok szoktak, nem az olyan egyszerű parasztgyerekek, mint ő.

Engem is az asztal körül kergettek gyerekkoromban, ha nem helikopterrel mentem valahova.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem figyelsz. Jó eséllyel nem az lesz a lényeg 2018-ban, hogy lesznek-e migránsok, hanem hogy ki akarta tőlük megvédeni a magyar nemzetet. Ez már tök független attól, hogy voltak-e migránsok, hogy veszélyben volt-e a nemzet tőlük vagy hogy azzal, amit tenni akartak/akarnak, ténylegesen meg lehet-e azt védeni. Minden Fideszes elmondta ma, hogy a népszavazással sikerült egy közösségi élményt felépíteni, amit alig másfél év múlva elég lesz csak felmelegíteni. Akkor kiderül.

A többi meg nekem kincstári optimizmus, de legyen úgy. Nem tudom, ha hat évig semmi gyakorlatilag megingatni sem tudta a Fidesz pozícióját, akkor Orbán a gyilkosságon kívül mi olyat tud szerinted még elkövetni, amivel elegen kiábrándulnak belőle ahhoz, hogy a stagnáló balos szavazatok elegendőek legyenek. Szerintem ideje lenne már elengedni azt a tévképzetet, hogy a balos ellenzéknek elég kivárni azt, amíg Orbánékat a feltornyosult mocsok maga alá temeti, és végre szíveskednek elveszteni a választást.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Vakok vagytok, mert akik nem mentek el eddig, azok nem balosok. Nem kell mindig a balra mutogatni. Azok csak magyar választók, akik egyszer meggondolják magukat.
süti beállítások módosítása