Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.03. 19:21 Fabius

Győztünk, wazze?!

Kedves Alattvalóim, képviselőtársaim és egyéb teremben ülő állatfajták.

Győztünk! Mégpedig történelmileg. Igen, nem tévedés, ez a mi vereségünk igenis történelmi győzelem! 3 millió kéccázezer honfitársunk mondta amit hallani akartunk! 5 millióan meg azt mondták: kapjuk be, de történelmi pillanat az is, hogy ennyire kevesen mondták-tették ezt!

orban_gyozelem.jpg

Valaki szóljon a vonagábornak, hogy ne tarisznyámba szedje a szemöldökét, mert gecire utálnám a hamuba sült pogácsámról leszedegetni a szőrpamacsait. Köszönöm!

Naszóval elmegyek én Brüsszelbe, el én, fel vagyok rája hatalmazva még akkor is, ha a hamus pogiból nem sült ki csak féladag. Legalább nem csapjuk el a gyomrunkat, ez még előnyünkre is válhat. Tiszta vizet öntöttünk a pohárba, ami szintén csak félig lett, de ha nincs sok rágcsa egy fél pohár víz is elég. A sok víztől berozsdálnánk, mint a vasárnapi mozgósítási gépezet. A népszavazás eredménye ugyan senkit semmire nem kötelez - hisz érvénytelen - de ez nem tart vissza attól, hogy a gránitszilárdságú altokmánya újabb passzust szuszakoljunk bele, csak'mer ezt gondoltam ki vereség - akarom mondani történelmi győzelem - esetére.

Amúgy a Jobbiknak meg a kurva anyját!

Miféle hazafias népfront az, ahol a kistesónak még egy rendes kampányfőnöke sincsen, he? Hol volt a mozgósítás, hol volt a mindenki hozzon magával még egy embert? Ti most a lemondásomat követelitek azért, mert mi ketten együtt egy érvényes népszavazást sem tudtunk összehozni? Baszki, voltatok ti szavazni egyáltalán? Majd visszanézetem a térfigyelőket, ki lustálkodott otthon dologidőben....! A Jobbik egy megvett párt, ezt mindenki tudja, mi eddig úgy, hogy mi vettük meg. Szomorú ébredés ez, amin nem segít egy közös gyurunk, wazze? - kedves Gáborom!

De a baloldal is geci! Gyurcsány nyíltan, a zemeszpé sunyi módon, de geci!

Részt vehettek volna a referendumon, tehettek volna úgy, mintha érdekelte volna őket a sorsom - akarom mondani a zország, a kvóta, migrik által megerőszakolt félkarú csecsemők sorsa - de le se tojtak se engem, se az ország eddigi legdrágább szavazós játékát. Oda se szagoltak, pedig én már egy igennel is boldog lettem volna! Ezt, ezt a keveset sem tették meg, pedig lehettünk volna vasárnap együtt, párbeszéd Magyarországért. Legalább meghallgattalak volna titeket az életben egyszer!

Pedig alkalmi süket vagyok, hehe!

171 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5211764121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Kalmár: Ha mondjuk az lett volna a kérdés, hogy "életünk végéig ingyen kellene dolgoznunk", arra összejöhetett volna akár 4,3 milla vagy 8,3 milla NEM szavazat is.

Na erre kellene pezsgőt bontanod, nem egy érvénytelen népszavazásra. Ha érted a hasonlat lényegét. :-)
Érvénytelen?
Segíts, az mit jelent?
Meg nem történt?
Nem számít mi lett az eredmény?

Ez nem nem forgalmi engedély, hogy az érvénytelen az kuka!
Nagyon is szép győzelem volt!
@Oxica: Figy oxi! Amikor szarszagút írsz akkor te is szaros vagy? Csak azért kérdem mert állítólag te is magyar vagy ugye? Vagy ez nem fedi a valóságot? ;)
@Kalmár: Nem tőlem fogod megismerni azt a választási törvényt, az érvényesség feltételét, amit moszkoVityád az ellenzékre talált ki, és "saját magát bökte tökön vele". :-)

Igyad a pezsgődet és örülj a vezéred öntökönbökéjének. :-)

Eu-s pénzej jőnek már? Az még nagyobb "tökönböke" lesz.
Továbbra is érvényes:
A migráncsozás és a gyűlöletkampány alatt a fitymaszmaffia tovább fosztogatja országunkat.
@Kalmár:
Fitymasz szótár:
érvénytelen = siker
@Kalmár:

3,3 millió "NEM" = 2,3 millió Fidesz-szavazó + 1,0 millió Jobbik-szavazó

Úgy nagyjából. Vagyis nem sikerült a jobboldalnak új szavazókat megszólítani. Sikerült viszont ugyanazokat a számokat hozni csak most +15 milliárdból. Valakinek biztos megérte...
@Csaba Szikora:

Olvasd el mi van az előtted lévő hsz-ben? No, akkor tudhatod, miért maradt otthon nagyon sok értő választó. Minek menjenek el szavazni, ha maga a nagy felkent ORBÁN aláírta azt, ami ellen utóbb uszít? Saját maga döntése ellen? Margit mnooormális?
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem lehet, és nem is baszták át.
Ez csak kármentés. Kitalálta valamelyik fityeszes agytröszt, a főni mentésére. Hazudnak, mint mindig mindenben.
@látjátok feleim szümtükkel:

Na neee! Eddig azt hallottam, hogy nincs ilyen kvóta!
Most meg kiderül, hogy már alá is van írva???

Mesélj még!
Mi a következő?
Csak néhány komment innen:

444.hu/2016/10/04/orban-viktor-uj-egyseg-szuletett

Dr. Senkiházy • 9 minutes ago

kedves fideszkomcsik, ideje lenne eldönteni, hogy
a) pártok feletti össznemzeti egység
vagy
b) soha nem látott mértékű tömegre nött a PÁRT tábora

PS: alfahir.hu már tudósítót küld a parlamentbe és a főgeci szólítja? nem semmi szövetségesei vannak:D

3

Reply

Share ›

Avatar
Szerény • 10 minutes ago

Alaptörvényben rögzítik, hogy Brüsszel nem adhat pénzt Magyarországon senki másnak, csak Pénztáros Lőrincnek.

2

Reply

Share ›

Avatar
Mindegykivagyok • 10 minutes ago

" Az van, hogy érvénytelen lett a népszavazás, de leszarom. Úgyis azt fogják csinálni, amit mondok. Igen. aláírtam februárban a szerződést Brüsszelben, de ezt is leszarom. Mindent leszarok. A lényeg, hogy az lesz, amit én akarok. Eddig is így volt és ezentúl is így lesz. A nép annyira hülye, hogy ezek után is kedvel, sőt, ahogy látom elég sokan támogatnak. Ha egyszer ez megfordul, azt is leszarom, mert annyi pénzt loptam el, amennyit leírni se tudnának ezek a buta parasztok. "

O. Viktor
Értitek, mert libsi médiaterror, meg hasonlók...

"A sajtótájékoztatón a 444 tudósítóját nem engedték kérdezni. Az Alfahir.hu, a Blogstar és a Pesti Srácok munkatársait igen."

Szánalmas...
@Kalmár:

Orbánt kérdezd, ő írta alá még régebben, hiszen ő jár Brüsszelbe a miniszterelnökök tanácskozására. Esetleg a fideszes eu-s képviselőktől is megkérdezheted, ha nem hiszed. Mellesleg mit gondolsz a múlt hetekben miért beszélt arról, hogy őt becsapták a miniszterelnök társai ( gondolom a becsapás hatására írt alá.:D )? Keresd vissza mit is mondott erről Viktor.
Erről egyébként már vagy fél éve is írtak, csak aki nem olvas, az tudatlan marad.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Sajtó és a szabadsága magyar, helyesebben fidesz módra.
@Kalmár:

Az összesen 36 oldalas tanácsi következtetések között egy fél mondat foglalkozik a kérdéssel. A 8. pont h.) bekezdése így kezdődik:

„A tavaly decemberi relokációs döntéseket minden elemükben végre kell hajtani.”

www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2016/02/19-euco-conclusions/
@Kalmár:

Cirbolya szerint februárban írta alá. Olvass!
@taga20: szép felvétel rólad, amint megint sikertelenül ugrottál neki valaminek!
@nincs_itt: na mi van vektorviktor, hazaértél?

egyébként, az te voltál, haver!:))
@Kalmár: nem szeretnélek elkeseríteni, de valójában mindkét oldal veri a mellét féltéglával, hogy győőőőőőőzeleeeeem!

csaxólok, az érvénytelen az azt jelenti, hogy bármi is lett az eredmény az nem számít.

de! láthattuk, hogy a jóképességű baloldalnak sikerült a 2014es voks számait is alulmúlni, a fidesz+dzsobbik rablóbandának pedig sikerült hoznia a 2014-es eredményeket.

er go+ csikidám! mo. igen nagy xarban ül, ha tényleg marad ogv, mert amit a baloldal produkált az sem volt szép, de azért nagyságrendekkel haladta meg eredményeit tekintve a ogv rencert, és nagyságrendekkel múlta alul korrupcióban és szemérmetlen hazudozásban ogv-t és csapatkányait!
@taga20: ne dumájjá mellé! a zugrás pillanatában láccot, hogy csak ex renyós tud ennyire mellényúlni!

télleg láttad már a renyó trezort??? az újságírók sírva röhögtek az elnevezésen... trezor az biztonságos, megbízható stb, egy renyónak ez a név...

de végre kiléptek a megszokott babar fazonú tipródásból, már csak gyártani kéne, de ahhoz meg tehetség és technológia kellene... na talán eccer...
@Kalmár: "A Fideszre 2,3 millióan szavaztak!
Most a "NEM"-re 3,3 millióan

Bocs, de nekünk ez győzelem és pezsgő !"

Birka!

Az érvénytelen, az fideSSül is érvénytelen. Ennyi erővel népszavazás nélkül is átírhatta volna a g..i a tákolmányt. Legalább nem lett volna elkúrva 15 milliárd.
@nincs_itt:" de! láthattuk, hogy a jóképességű baloldalnak sikerült a 2014es voks számait is alulmúlni,"

Ezt mondjuk miből sikerült megállapítani?
@Oxica: "Ennyi erővel népszavazás nélkül is átírhatta volna a g..i a tákolmányt. Legalább nem lett volna elkúrva 15 milliárd."

Jól beszélsz. :)

alfahir.hu/a_jobbik_ismet_egy_lepessel_a_fidesz_elott_jart
@Oxica: Már bocsi, de nem vetted észre hogy Kalmár munkaideje du. négy óra tíz perckor lejárt? :-)

Vagy a pezsgő szállt a (billentyűzetet klampírozó) kezébe. :-)

Elfogadva más logikus magyarázatot is, nekem e kettő jutott eszembe. :-)
@nincs_itt:
nem akarsz -esetleg- indúlni mint ellenzék????

olyan jól festenél a lángpallossal és a hozzávalókkal ott parlamenti büfében?

én meg álruhában végignéznék egy szeánszot amin lebaszod a kormányt
brühüyyy
kkk
@taga20: 1 indulóból nem kunszt...
@Rodeo36: az a kérdés mit vennél fel!? mert csak úgy nem suhogtatom a lángpallosomat! meg aztán szedném a belépőt is vadul!
@Oxica: nem bonyolult, korábbi poszt alatt kifejtettem.

de a kedvedért ismét:

2014-ben ogv 2,3 millió voks, dzsobbik 1 millió, mszp+csatolmáyok 1,2

nézzük a vasárnapi eredményeket:

3,3 millió igen vagy nem, nem tudom, de jobboldalnak ment,ez kísértetiesen megegyezik a 2014-es voksok számával.

volt 56 ezer a baloldalnak + 230 ezer érvénytelen(faxot rajzolt rá stb) ez legyen 300 ezer. 4,6 millióan nem mentek el, ez egyértelműen nem a baloldalé, de jobbé sem! általában még egy millió szokott részt venni. tehát a fidesz+dzsobbik produkálta a 2014-est, az egy millió+300 ezer, az éppen baloldali eredményt adja 2014-ben.

remélem érthető volt...
@taga20: ajjaj elolvastam a cikket... majdnem összeizgultam magam! akár, lehetséges is, hogy 2-3 év múlva, ha, neaggyisten, esetleg...

lenyomták a kötelező dumát a fejlésztés "fő műhelye" az autóversenyzés...
idézlek:

kac-kac

zárójel, a sok tökkelütött, reménybeli, média és konzum idióta vásárló etetési helye, zárójel bezárva
@nincs_itt:

vannak ötleteim: mongyuk lakkcsizmában és burnuszban aranykarikával a fejem körűl és természetesen a sötét szemügémet tenném fel a sok közűl, és suhanva érkeznék

mitszóssz ehhez de van más ötletem is, lángpalloshoz még nem volt jelmezem de valamit csak össze tudnék hordani a ruhatáramból?

brühüyyy
kkk

jaaaaa és nem fizetnék belépőt...mert része lennék a lángpallosnak...suhibeletelibe
@nincs_itt: " 4,6 millióan nem mentek el, ez egyértelműen nem a baloldalé, "

Ha neked esetleg még nem tűnt fel, akkor szólok. A Gyurcsány felszólította a baloldalt, hogy bojkottálja a népszavazást és a baloldali szavazók maradjanak otthon. Úgyhogy abban a 4.6 millióban a baloldali szavazók is benne vannak és nagy mágus lehetsz ha megállapítod, hogy abból mennyi a baloldali szavazó.
Amúgy meg a népszavazást nem is lehet összehasonlítani a parlamenti választással. A parlamenti választás az teljesen más történet.
@Gábris szomszéd: "„Együttműködött a III/III-as alosztállyal az Egészséges Fejbőr énekese” – ezzel a címmel közölt szeptember 20-án videót a Jobbik-közeli N1TV."

ember, eszt intézzétek el magatok közt!

ja,:)))
@taga20: Nekem nincs mit elintézni csak gondoltam szólok, nehogy megint előszedd. :)
@Gábris szomszéd: "„Együttműködött a III/III-as alosztállyal az Egészséges Fejbőr énekese” – ezzel a címmel közölt szeptember 20-án videót a Jobbik-közeli N1TV."

nem én szettem elő faszikám. rinyájj a jobbikos brigádnál, ne nálam!

:)
@Kalmár: Talán sikeres lehetett volna a népszavazás, ha nem szórnak el kétmilliárd forintot iskolafelújításra

444.hu/2016/10/04/talan-sikeres-lehetett-volna-a-nepszavazas-ha-nem-szornak-el-ketmilliard-forintot-iskolafelujitasra
@taga20: Dehogynem a múltkor is te cibáltad ide. :)
@Gábris szomszéd: te hülye vagy?

"„Együttműködött a III/III-as alosztállyal az Egészséges Fejbőr énekese” – ezzel a címmel közölt szeptember 20-án videót a Jobbik-közeli N1TV."

nem én szettem elő faszikám. rinyájj a jobbikos brigádnál, ne nálam!
@Kalmár:

Nem lehetett kimenni az utcáta, nem tudtam bekapcsolni azt a kurva TV-t, nem lehetett kinyitni a postaládát, és a végén már a seggjukakból is a SZÁJBARÁGÓS kibaszott kampány folyt!!!
Az elköltött milliárdokból meg a geci Fideszesek gazdagodtak.

Ha kultúráltan megkérdeztek volna, én is szívesen elmondom a véleményem.
De így, mindenkit teljesen hülyének nézve esélytelen volt.
Visszanyalt a fagyi.:D

"Rogán Antal elvesztette parasztgyerek jellegét - azt a Liberálisok ügyvivője mondta, miután kiderült: a minisztert és családját bérelt luxusautó vitte haza azután, hogy helikopterrel utaztak vissza Budapestre vasárnap egy vidéki esküvőről. Bodnár Zoltán azért reagált így, mert korábban maga Rogán Antal mondta, hogy urizálni csak úri gyerekek tudnak és ő sajnos parasztgyereknek született."

www.atv.hu/belfold/20161004-rogan-antal-elvesztette-parasztgyerek-jelleget/hirkereso
@Rodeo36: Eközben pedig. :(

Nem történt meglepetés, hiába a Kövér László-féle munkacsoport, az állítólagos törésvonalak a Fideszben; Kósa Lajos kedden bejelentette, felhatalmazzák a miniszterelnököt, hogy aláírásával megkezdődjön az EU-Kanada közti szabadkereskedemi egyezmény ratifikációs szakasza. Ezzel az érvénytelen kvótareferendum után néhány nappal újabb muníciót biztosítva Brüsszelnek.

Már a bejelentés körülményei sem a voltak szokványosak, mondhatni demokratikusak. Ugyanis a Fidesz frakciójának döntéséről Kósa Lajos azon a sajtótájékoztatón beszélt, amelyen a kormányfő egyébiránt bejelentette a betelepítési kvótával kapcsolatos alaptörvény-módosítást. Kósa Lajos szerint nem lépnek hatályba olyan átmeneti rendelkezések, amelyekről Magyarországnak önállóan kellene rendelkeznie, ezért kell támogatni az egyezményt. Igaz, részletekbe nem bocsátkozott. (Jellemző az is, hogy tájékoztatón minden újságíró csak egyetlen kérdéssel fordulhatott a két politikushoz - így a bevándorlás téma fontossága miatt a szabadkereskedelmi egyezmény támogatását senki bolygatta).

Pedig pont egy keddi szakmai konferencián nyilatkozta Szabó Marcel ombudsmanhelyettes, a jövő nemzedékek szószólója, hogy az szerződés aláírása aggályos, mivel a megállapodás nincs összhangban a szabadkereskedelmi egyezményekről a parlamentben júniusban elfogadott kritériumokkal, és szembemegy az alaptörvénnyel is.

alfahir.hu/ujabb_municioval_latja_el_brusszelt_az_orban_kormany
Győzzük? Naná!

"Az Exim 3,3 milliárdos hitelt adott a felvásárláshoz, ami kevesebb, mint a tranzakciós érték 15 százaléka."

Jól emlékszem, hogy ez állami bank?

"Nehéz pusztán a számokra hagyatkozva józan ésszel megérteni, hogyan kaphat egy 588,5 milliós saját tőkével rendelkező cég, melynek féléves mérlege szerint 3 hónapja még csak 623 ezer forint volt a számláján több milliárdnyi hitelt arra, hogy az ország egyik legnagyobb szállodaláncát felvásárolhassa. Márpedig hétfőn ez megtörtént...
Hogy mennyit érhet a szállodalánc, nem tudjuk, viszont abban biztosak vagyunk, nem sok olyan cég kapna több milliárdos hitelt, amelynek a mérlegfőösszege néhány hónappal ezelőtt, június végén mindössze 725, saját tőkéje pedig 588,5 millió forint volt, míg pénzeszköze csak 623 ezer forintra rúgott."

No erre mondják, hogy akinek isten a barátja, az idvezül.
@Gábris szomszéd:
majd felébrednek...de akkor már későn lesz...a nemzetközi tőke szépen letarolja a levédiabasznádi ipart, mezőgazdaságot és a szolgáltatásokat, valamint a kormányt(kkkkkkkkkkkkkk) majd saját kormányuk lesz és a levédiabasznádi kis- közepes- és ott nagynak számító egységek szépen átmennek idegen tulajdonba és attól kezdve a nemzeti eskedés és a zászlólengetés marad meg a turul alá állni várva hogy leszarjon

kis éptelen elmék gyülekeazete a parlament nevű gittegylet

remélem europa többi országai észnél lesznek és nem írják alá...elég a jégföldiek féltik a halászatukat a kanadai rablóhalászattól és nem írja alá Rejkjavik

brühüyyy
kkk

mexüntetik a meneteket csavar menet leheccséges a békák menete mexünik
@Gábris szomszéd:
az a valós helyzet, hogy észak amerikában már nem lehet eladni a génkezelt termékeket, nem veszik...értéktelen íztelen, tápértéke semmis mintha pappundeklit ennél viszont -ha drágábban is- jól eladhatóak a természetes módon trágyázott és termelt gyümölcsök és húsok halak, és a termelőnek bizonyítania kell, hogy nincs betrükközve különben a polcon marad az áruja...a nemzetközi bíróságok a profitkiesés ellen olyan döntéseket hozhatnak ami egy levédiabasznád nagyságú gazdaságot véglegesen letérdeltet

és ami a legfőbb millió munkahely szűnik meg mert észak amerikában hatalmas a munkanélküliség azok között akik hajlandók a mezőgazdaságban és az élelmiszer iparban dolgozni az alacsony bérek é és a rossz körülmények miatt 35 % nál nagyobb a munkaerő hiány és eszt az export növeléssel és export áremeléssel akarják megtermelni azaz semmit sem tenni csak europával kibaszni

a magyar mezőgazdaság letérdelt örökre a rencer változáskor azóta nem képes lábra állni és most még eszt a maradék szaert is lenullázzák???

hajrá hülye kormány ők lesznek az elsők akiket a multik kibasznak a szemeteskukába a parlamenti gittegylettel együtt

brühüyyy
kkk
"5 millióan meg azt mondták: kapjuk be,"

Azt hittem ettől neked több eszed van Fabius.

Ugyanis 45% soha nem szavaz.
Azaz max 10% mondta azt.

Ami nem sok.
Viszont a 3 millió 200 ezer ember sértegetése akkor se működött, mikor még csak 2 millióan voltak.

Dehát te tudod.. ;)
444.hu/2016/10/05/igenis-orban-gyozott-mindenki-mas-veszitett-es-vesziteni-is-fog

Teljesen felesleges volt pénzt kidobni a népszavazásra, mikor úgyis az van amit a felcsúti teknyővájó g..i akar. Ahogy egy rendes diktatúrában szokás. Szarik a saját maga felállított érvényességi küszöbre, mint otthon a saját putrija küszöbére.
Az ostoba lápimagyarok meg még tapsolnak is hozzá.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36:

Már nem azért a két fillirérét, de éppen azért vettek fel minket az EU-ba is, hogy kilóra felvásároljanak mindent.

És ez tökéletesen is működötött, amíg a ballibek voltak hatalmon.

Mindent privatizáltunk közművektől, gyárakon keresztül, és most köteleznek hogy a földeket is megvehessék.

Szóval nem az a kérdés, hogy kivel milyen szerződésünk van szabadkereskedelmi szempontból, hanem az a kérdés, hogy olyan kormányunk van-e, amelyik eladja a hazát nekik !!
@látjátok feleim szümtükkel: "Nehéz pusztán a számokra hagyatkozva józan ésszel megérteni, hogyan kaphat egy 588,5 milliós saját tőkével rendelkező cég, melynek féléves mérlege szerint 3 hónapja még csak 623 ezer forint volt a számláján több milliárdnyi hitelt arra, hogy az ország egyik legnagyobb szállodaláncát felvásárolhassa. Márpedig hétfőn ez megtörtént...
Hogy mennyit érhet a szállodalánc, nem tudjuk, viszont abban biztosak vagyunk, nem sok olyan cég kapna több milliárdos hitelt, amelynek a mérlegfőösszege néhány hónappal ezelőtt, június végén mindössze 725, saját tőkéje pedig 588,5 millió forint volt, míg pénzeszköze csak 623 ezer forintra rúgott."

Nem baj ez. Legalább előbb bedől a g..i rendszere, mert nem hozzáértő emberek kapták meg a szállodaláncot, hanem seggnyaló csicskák, akik nem fizetik vissza a hitelt és bedöntik a szállodaláncot. Tehát előbb utóbb borul a szaros kártyavár, a piramisjátéknak mindig ez a vége. Game over. Utána akasztásokat.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez játszódott le a soltvadkerti takarékszövetkezetben is, csak kicsiben. Be is dőlt már azóta, mert kilopták belőle a pénzt.
Az Exim bank is bedől előbb utóbb, mert nem lesz miből folyton konszolidálni, feltőkésíteni.
@Ballib cenzúrázók réme 18:
levédiabasznádon a jelenlegi -már 3x megbukott- kormányzat a csókosainak államosíttya a vagyont és "csak" második lépésben privatizálja hozzá nem értő piramis játékot játszó senkiháziaknak ez tök ugyanaz, mint amit benyaltatok a zejjjujjujjba belelépéskor

brühüyyy
kkk
Győztün? Győzünk? Győzni fogunk? He?

"Amber Rudd brit belügyminiszter azt ígérte, hogy nem kell megvárni a britek európai uniós kilépését a gazdasági bevándorlók számának csökkentésével.
Rudd ezt a Konzervatív Párt kongresszusán tartott beszédében mondta, aminek fő üzenete az volt: nem szabad megengedni, hogy külföldiek, így például az Angliában dolgozó több százezer magyar vagy lengyel "elvegyék azokat a munkákat, amelyeket a britek is meg tudnak csinálni.""

index.hu/gazdasag/2016/10/05/brexit_nem_lehet_csak_ugy_angliaba_menni_dolgozni/

Kibújt a szelem a palackból, oszt majd a nyakunkra talál ülni. Megérte falra festeni az ördögöt a nagy szuverenitással?
@Rodeo36: nem hangzik rosszul! de nem is tőled kérném! lángpallos meg alapfelszerelés!
@Oxica: én csak a 2014-es választási számokból indultam ki, amelyek nagyságrendileg igazak is LEHETNEK. nem állítottam biztosra, csak az erős hasonlatosságot vettem észre! ebből következtettem arra, hogy a 4,6 millió távolmaradóból, ca 1 millió lehet baloldali.

ábrándozni kell és szabad is, de ne akarjátok becsapni magatokat!

az a helyzet - @Fabius is kifejtette pár hete -, hogy ahogy kinéz a buli, 2018 sem lesz a baloldal feltámadásának éve...
@látjátok feleim szümtükkel: ácsi!!! rogán valóban paraszt! nem összetévesztendő a földművessel!

szerencsétlen parasztja azt sem tudja, hogy az "urizálás" mit is takar. ez amolyan tanácselnökös tempó, csak XXI. századi kivitelben... kicsit sokat nézte a dallast!
@nincs_itt:

Kikérem magamnak.
A földműves nem biztos, hogy paraszt ( lásd az ügyvédek, országgyűlési képviselők, miniszteriális főnik, akár a főniné szőlője, ja és a gázszerelő földbirtokait ), de a paraszt biztosan földműves. Azt senki nem mondja, hogy a sajátját műveli, különösen ha dinnye van bele vetve.
@látjátok feleim szümtükkel: erre voltam bátor utalni! a földműves nem paraszt, viszont a paraszt, napjainkban egészen biztosan nem földműves!
@nincs_itt:

Nem is kell a baloldalnak feltámadnia, legyen egy új, nem jobboldali csoport, aki lehet bal oldalon vagy középen, csak ne legyen a kádárizmus csökevény folytatója. Sőt tőlem még lehet jobb oldalon is, csak ne vizet prédikáljon és közben bort igyon.
@taga20: na! hányszó van igazam??? ahányszor csak akarom! nem? de! ez máris kettő, mert amikor írni kezdtem, akkor vót egy igazam! nem? de!!! ez má három!

igaz? bobrjántaga? igaz! 4!!!
@Gábris szomszéd:

Ti szátokban geci bránere:))

Etűd kétharmadra,kurvanyátokba!
@gazoló: @Gábris szomszéd:

Vona gy köcsög csúszómászó hernyó:(

"négyszemközt,térdelve:((
@Gábris szomszéd:

Vona egy köcsög csúszómászó hernyó:(

"""négyszemközt"",térdelve:((
@taga20:

Kiidegelt ez az undorító gerinctelenség fidessdzsobbik oldalon!
Ezek a köcsögög is csak kormányzásra hajtanak,de ez borítékolható volt!
Milyen ellenzék az ilyen!
Voltak pillanatok amikor bíztam abban,hogy esetleg nem menthetetlen ez az ország,de'Mohács nélkül nem megy:(
@taga20: boborján! ne kevergyed pista bátyádat, a zütődött tesóddal!
@Gábris szomszéd: figyelj cimbi! ne erőltessed ezt vona gyerököt, mert mint azt te is pontosan tudod, ogv pógáriasköribű' bújt elő...

hofi: "pénzé'? pénzé' bármit! szopunk, nyalunk, gombot varrunk!!" na ez a dzsobbik... vonástól, gyanús céges volneren át, kgbélájig... és akik csak megfordultak arrafelé...
@taga20:

A 'tek+yard hol van ilyenkor,amikor le kellene csapni a tízezer kamerából felvett robbantóra??

Ezek is csak akkor vannak topon amikor 'orbángazsit kell hazahozni 'bantusztánból vagy ha trafival kell basztatni a 'pógárt:(
@nincs_itt:

Vonacukicica ma ki is mondta végre a kétharmad vágyát!
Le is fog térdelni hamarosan a cár köldökéhez!

Pfejj,köpnihányni kell!!

kepkezelo.com/images/dgr8sbinm20p77vjrpbo.jpg
@gazoló: vagy eltűnik egy-két ájfon!

undorító ez a helikopteres csürhe!
@taga20:

Nagyon felbaszódott ma vérnyomásom,ráadásul még ez az egybites 'gülükopter is:(

készzz!

..szasztok gyerekek,majd este még jövök!
Győztünk?:(

"Szintén egyhangú döntéssel kampányrendezvénynek minősítette a testület az Együtt csepeli ételosztását, amelyet a pát október-án tartott. A népszavazásra való időzítéssel a szervezők megsértették a választás tisztaságának megőrzésére és a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlásra vonatkozó választási alapelveket."

index.hu/belfold/2016/10/05/nem_vizsgalta_az_nvb_a_koztisztviselok_kvotaugyi_munkajat/
A NVB ( nemzeti választási bizottság ) szerint szavazás napján nem kell enni a rászorulóknak. Melyik választási alapelv sérült? Teli vagy az üres has?
Győzött a... tulajdon képen mi is győzött?
@gazoló:

Kapj be egy pálinkát, majd lemegy tőle. Ha kettőt kapsz be, még te is lemehetsz.
@nincs_itt:
t'odd a zeeeeetá'ssakk most sajognak, mert eszt voltak képesek létrehozni és nem mást, mert ha képesek lettek volna bármi másra akkó' a "zabármi" lenne és nem ezzzzzzzzz

a többi rablómese és sírás a sötét uccasarkon...

kanadaihirlap.com/2016/10/02/orban-nagy-bukasa-budapesten-12-szazalek-az-ervenytelen-szavazatok-aranya/#comment-212183

ebben meg azok akik létrehosztá kaszart most aszongyák a zátkosban minden rossz volt meg még ....(szvsz rosszabb) és mindenki hibás de legfőképpen a kanyar elvtársak a kanyar az a rohadt kanyar na az a hibás de a tóthpéter naaaaa aaaaaaaa znem

most feldughattyák

vokssal lehet elérni de ha nem voksol akkor befos ami most van meg a gülükopter és bandája rázzák a rongyot és assziszik érnek 2 lyukas krajcárnál többet...iiiiiiigen a zócskapiacon régen telekytér volt ott vettünk singer t és jól működött mert azzal varrták a zanyám és nővérei a női ruhákat és vitték vidéki vásárokba de ők dolgosztak és nem henyéltek mint a sok mostani izé

megérdemlik vagy tegyenek ellene

brühüyyy
kkk
"A kormány semmilyen nyomásnak nem enged, az államhatárt őrzi, Magyarország nem "átjáróház" - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorban."

Ezt nem a miniszterelnöknek kellene mondania? Mi köze van neki ahhoz, hogy a kormány minek enged és minek nem, hiszen ő csak egy főtanácsadó. Úgy nyilatkozik, mintha ő lenne a fő. Vagy talán tényleg ő az, csak álruhában van?

www.hirado.hu/2016/10/05/bakondi-magyarorszag-nem-enged-semmilyen-nyomasnak/
@nincs_itt:
repkednek a milliárdok és ki tuggya hol állnak meg

brühüyyy
kkk

mikor van egy kemény tél vagy árvíz (ami korábban a vízgazdálkodással el volt hárítva) akkor semmi segíccség nincs, a zállampó'gár dögöljön meg...egyébként sem szavaz
Győztünk, wazze! Ha másként nem megy, akkor módosítunk, de a nép száját befogjuk, a szemét bekötjük, hehehe:(

"Brüsszeli információk szerint nem elképzelhetetlen valamiféle árukapcsolás, ami azonban csak úgy képzelhető el, hogy a paksi beruházás átengedése, illetve az összességében mintegy 9000 milliárdos támogatási kassza felszabadítása érdekében a bevándorlás kérdésében engednie kell – ezzel függhet össze, hogy a beharangozott alkotmánymódosítás pontjai teljes összhangban állnak a most újraformálódó európai migrációs elképzelésekkel (és az is, hogy az atomerőmű-bővítést a Fideszhez hasonlóan fenntartás nélkül támogató Jobbik szinte látatlanban a támogatásáról biztosította az alkotmány átírását)."

nol.hu/belfold/europai-unio-tamogatas-orban-kormany-penz-paks-migracio-1634945
@nincs_itt:
Ja, es rechnet sich. Für Herrn Soros. Denn er rechnet mit 15.000 € pro Flüchtling. Dazu müsste die EU einen Kredit in entsprechender Größenordnung aufnehmen - schließlich hat sie eine gute Bonität. Das steht auch in dem Original-7-Punkte-Plan des Herrn Soros. Da trifft es sich gut, dass Herr Soros, aber auch zB der Baron, ausreichende Mittel haben, um sie günstig zur Verfügung stellen zu können.

www.welt.de/debatte/kommentare/article158525160/Fluechtlinge-in-der-EU-am-Ende-rechnet-sich-das.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_migracio_201610

és "a Báró" az nem más, mint Rotschild

kedves és szép hozzászólás én csak annyit tennék hozzá -szerényen és csendesen- hogy lófasz a soros és a báró seggébe is

vagy finanszírozzák zéró kamatlábbal az egészet saját zsebre...meg a kurva annyukat

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
ajánlom figyelmedbe nincs_itt nek irtyaimat

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
különösen az uccsó mondata ütős:

Da trifft es sich gut, dass Herr Soros, aber auch zB der Baron, ausreichende Mittel haben, um sie günstig zur Verfügung stellen zu können.

(röviden levédűl: remélhetőleg mindketten rendelkeznek elegendő saját pénzforrással ahhoz, hogy az egészet finanszírozzák)

egyetértésem + FED aminek a kurva annyát

brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel:
másik téma és kérdés:
kinek érdeke azaz ki csinálja a Deutsche Bank tönkretételét???

váaszodra várva
brühüyyy
kkk
Hehehe!
Nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt, mondja a régi mondás.:D

"Eddigi céges múltjuk alapján nem kézenfekvő a milliárdos hadiipari beruházás menedzselése, de háttér nélkül biztosan nincsenek: jogvitákban például a Mil-Eximet az eljáró ügyvédi iroda színeiben Boross Ildikó, az MDF-es exminiszterelnök, egykori belügyminiszter Boross Péter lánya képviseli."

Teccik érteni? Két nyugdíjas milliárdos hadiipari beruházást csinál. Nomégilyet, vagy tizet.

Előferdülhet, hogy ez egy hadiipari üzemnek láccó kamijon méretű talicska? Miután a cikk szerint az alvállakozók nem biztos, hogy pénzükhöz jutottak, ez is egy alternatíva lehet? "Kormányközeli forrásunk szerint az verte ki a biztosítékot, hogy miközben az uniós támogatási pénzt felvették a beruházásra, az alvállalkozók egy része nem jutott hozzá a pénzéhez."

www.vg.hu/gazdasag/adozas/adonyomozok-es-hazkutatas-a-hadiipari-beruhazasnal-476301
Győzött? Becsukták az iskolát, ami volt egyszer ( nincs szükség a frakcióra )?

"Információink szerint hideg zuhanyként érte a fideszes képviselők egy részét is az a bejelentés, hogy a frakció felhatalmazza a miniszterelnököt a Kanada és az Európai Unió közötti szabad kereskedelmi egyezmény (CETA) aláírására. Távolról sem voltak ugyanis egységesek a honatyák a hazánk szuverenitását és mezőgazdaságát súlyosan veszélyeztető megállapodás ügyében."

MIVAN? Sajátjait is legyőzi?

mno.hu/gazdasag/atlepnek-a-fidesz-frakcion-1365000
Ki nyer ma? B+, hogy fogunk igy Győzni?

"Felfüggesztette a bíróság másodfokon a felperes Kishantosi Ökogazdaság (Kishantos) kontra Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) és Magyar Állam közötti pert szerdán és az NFA-törvény számos jogszabályának megsemmisítését kérte az Alkotmánybíróságtól (Ab) - értesült a Magyar Nemzet. A bíróság álláspontja szerint ugyanis a ezek jogszabályok az alaptörvénybe ütköznek és sértik az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) alapértékeit is, például a korrupcióellenes egyezményt."

nepszava.hu/cikk/1108029-bukhat-a-fidesz-foldbirtok-politikaja/
Miről is népszavaztunk, és kik is csapták be drága miniszterelnökünket?

nol.hu/belfold/menekultek-kvota-europai-tanacs-orban-viktor-1634933
Hurá! Győztünk!

A tv2 még mindig a népszavazásról üzenget brüsszelnek, hogy a magyar nép megmutatta ( mit;Đ ), most már rajtuk a sor.

Margit nooooormális?
@látjátok feleim szümtükkel: az asszonyra kente az egészet a parlamentben, mégiscsak paraszt!
@pizzaszeletvágó:

Dehogy, asszonyra kenni csak ésszerűbb, mint egy vak komondorra.
süti beállítások módosítása