Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.25. 18:06 Fabius

Ha a diktátorok bekeményítenek

Felpörögtek az események mostanság. Törökországban Erdogan rendszere dübörögteti az análfűrészt szó szerint, Viktorunk meg Tusványoson ásta bele magát a saját képzeletébe szokásához híven. Európa és a nyugat szar hely - nyilvánította ki, itt minálunk a balkán sarki valóságban faszább élni, mint a Lajtán túl, a kelet pedig látványosan fejlődik.

Már'ha valahova fejlődés, hogy Törökországban gumibottal erőszakolják seggbe a tábornokokat.

Ezek szerint az erőcsávóknak nevelni kell a népet. Erdogannak erőszakkal, Viktornak egyelőre csak verbálisan. Mert az jó, ha tudja az istenadta nép, hogy önkényúr ellen fellépni pfújrossz, meg azt is, világos iránymutatás nélkül félkarú óriás a nemzet. Tudja fene. Az biztos, hogy mikor a Főni Tusványoson hozta a formáját, én Hollandiában igyekeztem felfedezni a helyiekkel, mitől is szarabb hely Eindhoven, mint Budapest vagy Isztambul? Mikor kiléptem a reptérről azt hittem meg is találtam a választ: a szomszédban terpeszkedő European Business Centre-t ellepték a migránsok. Ott nyüzsgött az összes náció szinte kivétel nélkül, én meg gondoltam, milyen fasza, hogy nem kellett sokat kutatni a megoldás után. Aztán ahogy nézelődtem az első pillantásnál kicsit hosszabban, feltűnt valami:

- Ezek az emberek a világ minden tájáról tök jól elvannak egymással.

Pont leszarják a faji, vallási különbségeket, jól érzik magukat és vidáman üzletelnek egymással. Kávézás, ebédelés közben nem arról beszélnek, hogy "Európában napról napra nő a félelem", hanem arról milyen fasza hely az, ahol szabadon megtehetik mindezt. Az idillt látva elbizonytalanodtam, így a vendéglátóimhoz fordultam: nem félnek a migránsoktól, terrorizmustól ennyi "idegennel" az országban? Mire elmagyarázták, hogy de, tartanak ők is a terrorizmustól, tartanak tőle, hogy jön valaki aki belehajt egy tömegbe, felrobbant valamit, vagy Breivikeset játszik és halomra lövi az embereket.

- Éppen csak nem hajlandóak állandó félelemben élni, nem hajlandóak gyűlölni másokat úgy általában, előre bélyegezve vallásért, bőrszínért vagy másért.

Nekik megfelel, hogy az egykori holland gyarmatokról származók bőrszínüktől függetlenül a nemzetük részei. Nekik megfelel, hogy az alkotmányuk 1848-ban, még II. Vilmos alatt íródott. Nekik megfelel, hogy ők az egyik - ha nem "a" - legliberálisabb ország a világon. Nekik megfelel a NATO és uniós tagság, nekik megfelel a hanyatló nyugati életforma és életszínvonal.

Ja, és nekik megfelel az is, ha Orbán Viktor előbb költözne pasának Ankarába, mint europérnek Eindhovenbe.

779 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr48913288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

éljen az optikaikábel!:))
"Ja, és nekik megfelel az is, ha Orbán Viktor előbb költözne pasának Ankarába, mint europérnek Eindhovenbe."

FAB ez nekem is megfelelne, de gondolom Wildersék sem a vak véletlen miatt olyan erősek.
Azért ha jól belegondolunk, nálunk a második(néha meg csak harmadik ) legerősebb párt az, amelyik euroszkeptikus. Ja, és Orbán. Ajaj, ha ők öszefognak.:D
@Gábris szomszéd:

Negyedik legnagyobb pártnak lenni azért nem az a nagy valami arrafelé sem. Ráadásul a 2010-ben okozott kormányválságért elég alaposan megbüntették a választók.
@Fabius: Abban igazat adok neked, hogy nem lehet félelemben élni. Én is hasonlóképpen állnék a kérdéshez ha ott élnék.
A baj viszont abban van, amit előtte írtál a jelenlegi és egyre valósabb félelmeikről. Ha néhány évvel ezelőtt arra jártál, ilyet biztos nem hallottál tőlük. :(
A ballibák lassan csomagolhatnak, s indulhatnak Ballibisztánba.
Ballibázni az lehet?
Mivel a bizniccmaneknek és a tulipántermesztőknek minden megfelel, minden nagyon szép és jó, így valóban érthetetlen, hogy mi a pacipéniszt akarunk délen a kis kerítéssel és a lukas határzárral?

Menjenek a menekültek és menjenek a migránsok szabadon tovább. Nem akarnak itt maradni, nyugatra vágynak, ahol várják és befogadják őket. Menjenek...
Elő a buszokkal és a vonatokkal!
Segítsünk nekik!
@a BircaHang Média szerk.:

orbán tapogatja a ballibisztáni elnök kezeit amikor csak teheti. Menjen.
Diktátorunk ( már aki olimpiát diktál hazánknak )álma, a nép rémálma?

Az ausztrálok nem költöznek be az olimpiai faluba, és nem a lucóxus hiána miatt.

index.hu/sport/2016/rio/2016/07/24/rio_olimpiai_falu/
@Wikus Van De Merwe: Igen, az Unió elitje menthetetlenül elszakadt a valóságtól. Igen, üzenni kell Brüsszelnek. De az egész szart sem ér, ha Orbánék a saját népük nyomorúságára ugyanolyan vakok ás süketek, mint az uniós elit a migrációs áradat alatt összeroppanó Európa jajkiáltására.

jobbegyenes.blog.hu/2016/07/25/vak_uzen_vilagtalannak_kilatas_a_tusvanyosi_elefantcsonttoronybol
@Oxica: Eddig még nem szólt érte a főni, viszont a lápizás meg a purdézás tiltott. :)
@taga20:

Magyarországtól kb. 30 ezer km-re, nagyjából a Föld szemben lévő oldalán van, de onnan sréhen picit még keletnyugatra.
@Gábris szomszéd:

Egy nagy túrót kell üzengetni nekik.
Csak basztatást kapunk a menekültek "kezelése" miatt. A görögök meg csak ejnye-bejnyét...

Lebontani a kerítést, megszüntetni a határzárat.
Ha Merkelnek és a német iparnak szüksége van erre a képzett munkaerőt felvonultató áradatra, akkor nincs okunk ezt a randevút megakadályozni.
Ha Nyugat-Európa befogadja őket, akkor nincs okunk és jogalapunk sem ez ellen tenni.

Nem kell fejjel menni a falnak. Igazodjunk.
Majd szólnak nyugatról, ha változik az álláspont, hogy mit is csináljunk. Ebben rutinunk is van, hisz a szovjet elvtársak utasításait is követtük vagy ötven éven át.
Nem is volt nagy gond, éltünk, mint hal a vízben.
Fog ez menni most is...
@Gábris szomszéd: én meg moszkva alsóra tippeltem:)
@a BircaHang Média szerk.: ami szembe van, az csak 20ezer km-re van.
ne próbájj átbaszni bulgártezsvérem!:))
@Wikus Van De Merwe: Első blikkre igazat is adhatnék neked, de azért ne felejtsd el, hogy a würzburgi baltás rémet is Fóton simogatták, ahonnan másnap meg is pattant. Isteni "szerencse", hogy nem épp nálunk kattant be, hanem abban az országban amelyikbe annyira vágyott és igyekezett.:(

index.hu/belfold/2016/07/22/egy_nap_utan_megszokott_fotrol_a_nemet_baltas_terrorista/
@Gábris szomszéd: "Isteni "szerencse", hogy nem épp nálunk kattant be, hanem abban az országban amelyikbe annyira vágyott és igyekezett.:("

haver, ez annyira keresztényi volt tőled, hogy holnap felveszem a kirekesztő vallásodat:)
@Gábris szomszéd:

Figyelmezzél Oxica-ra. Az idegengyűlölet vezetett tettének elkövetéséhez. Lehet, hogy itt Fóton érte trauma. Lehet, hogy nem volt szerencséje és a nagyon kisszámú német rasszisták egyike kergette őrületbe és így némileg érthető miért tette, miért kattant be.
Nem hibáztatható.
Európának változnia kell. Ebben segít a bevándorlás.
@a BircaHang Média szerk.:

A következő ballibázásnál te fogsz útnak indulni a halál fasza irányába.

Ha a lápizás tilos a ballibázás is az.

Uff.
@Gábris szomszéd: "

"Eddig még nem szólt érte a főni, viszont a lápizás meg a purdézás tiltott. :)"

Akkor talán a ballibázást és lipsizést is be kellene tiltani, az egyenlőség kedvéért. A jobboldali perverz elhajlásokat is meg kéne nyirbálni. Egyetértesz?
@taga20: Azért használtam az idézőjelet, hiszen evidens, hogy bárhol tragédia egy terrorcselekmény.
@Gábris szomszéd: ha nem raksz idézőjelet, ako isteni szerencsétlenséget írtál volna.

mekkora egy geci istened van neked angyal!
@taga20: Figy olyan mondás nincs. Még mindig nem érted?
@Gábris szomszéd: "Én is hasonlóképpen állnék a kérdéshez ha ott élnék."
miattad és az elvbarátaid miatt nem tudsz úgy élni itt, mint ott élnél!
ördögi kör ez!
@taga20:

Ez liberális földrajz, mely a tények felett áll!
@Fabius:

A ballibák, e kedves lények létezését próbálod tagadni???

A ballibák tavasszal kezdik meg éves életciklusukat. Ahhoz azonban, hogy a ballibák valóra tudják váltani genetikai lehetőségeiket, optimális tartási körülményekre van szükségük. A legfontosabb körülmény – a közhiedelemmel ellentétben – nem a takarmány minősége és a takarmányozás módja: egy balliba elvan hanyagul odavetett bircahúson is, ha nem akad éppen minőségi kukoricapehely. A legfontosabb a gágogás biztosítása. Ha a balliba nem gágog eleget, búskomorságba esik, aminek súlyos következménye is lehet, ez egyes esetekben akár fasizálódáshoz is vezethet!

A balllibák különösen érzékenyen reagálnak ha nincs elég közös gágogási lehetőség. A balliba elgágog ugyan egyedül is vagy Facebook-kommentekben éli ki magát, de mindez nem elégséges az optimális egészség fenntartásához: a balliba ugyanis közösségi lény, így ha elvesszük tőle a közösségi élményt, tolla elkezd barnulni, ami a fasizálódás első előjele: ilyen pl., amikor a balliba elkezd Orbán-ellenes jobbikos tartalmakat megosztani profilján.

Tehát a következtetés: kizárólag a közösségi gágogás adja meg a balliba szervezetnek szükséges energiatartalmat, kizárólag ebben az esetben lesz ideális a balliba szervezetében a vitaminok, az ásványi anyagok és a nyomelemek aránya.

Természetes ösztön a ballibánál, hogy amint eltűnik a hó, növekszik a nappalok hossza gágogásra készül. Egyes melegebb napokon már februárban kimegy az erkélyre próbagágogni, de a zord hideg ilyenkor visszűzi gyorsan a meleg radiátor mellé. Március idusa viszont az ideális dátum, ilyenkor a ballibák már kimerészkednek hosszabb időre is közterületre. Kezdetben kissé bizonytalanok, egymást csipkedik, hergelik, saját soraikban orbánista ügynököket keresnek, de aztán a napsütés meghozza életkedvüket: ekkor 800-fős csapatokban vonulnak ki másfél-két órás közös gágogási szeánszokra.

Az ideális gágogási szeánszokat a tapasztaltabb ballibák alaposan előkészítik: az ideális, ha van benne minden, ami létfontosságú az ideális hangulathoz: a nyugat éljenzése, a nemlétező diktatúra megbélyegzése, a köztársaság 15-percenkénti kikiáltása, valamint Orbán cigányozása alapvetően szükséges minden esetben.

Most ismerkedjünk meg a balliba a négy alfajával!

A négy alfajnak sok a közös jellemzője, szokásaik is nagyban közösek, pl. ilyen szokás az összefogás, amikor mind a négy alfaj egyedei összegyűlnek és közösen a homokba dugják a fejüket, majd gágogni kezdenek, ami után egymásnak esnek, egymást vádolva, hogy ki gágogott túl halkan.

Az együttliba nevét onnan kapta, hogy ezen alfaj tagjai szeretnek együtt lenni mind a 800-an és drogos állapotban közösen nácizni, aztán orbánozni, váltogatva a kettőt, hogy ne legyen túl unalmas az esti műsor.

A PM-liba nevének eredete rejtély. Egyes tudósok szerint a PM délutánt jelent (post meridiem), arra utalva, hogy ez a madár délig alszik, s csak délután aktív. Más tudósok azonban ezt vitatják, szerintük a PM jelentése post mortem, azaz halál utáni, utalva arra, hogy ez az alfaj olyan kevés egyedből áll, hogy gyakorlatilag kihaltnak tekinthető.

A legagresszívabb alfaj a dékáliba. A neve valószínűleg a görög deka (tíz) szóból ered, arra utalva, hogy ez az alfaj tízszer hosszabb ideig képes gágogni minden más alfajhoz képest. A dékáliba képtelen egy helyben maradni, még álmában is gágogva táncol, ébren pedig megállás nélkül járja az erdőket ellenséget keresve. Ha nem talál ellenséget, saját magát veri pofán, majd azon nyomban tüntet is az őt ért erőszak ellen.

A legidősebb alfaj a szekfűliba. Ők nem szeretnek sokat mozogni, jellemzően csak a faágakon ülve halkan gágognak. Mivel a szekfűliba a leggazdagabb, rendszeresen tőle kér pénzt a többi három alfaj libatápra és az összefogások költségeire. Az összefogások során a szekfűliba időnként kihúzza a fejét a homokból , ami miatt a többi három alfaj az utóbbi időben árulógyanúsnak bélyegzi őt.
@Gábris szomszéd: "Igen, üzenni kell Brüsszelnek."
kinek üzengetnél te is?
nem érted te se mit jelent az EU!
Na Fabius. A birca megérett a repülésre, senkinek nem fog hiányozni.
Fábiusz!

Ha annyira tetszik a holland liberális Paradicsom, akkor máris indulhatsz is!!!!

Senki sem tart vissza!

Tudod!

Magyarországon demokrácia van, EU tagok vagyunk, stb, mindenki oda megy, ahol neki tetszik....

Meg egyébként az Istened is megmondta:"Akinek nem tetszik, el lehet menni!"
@punkfrog: "miattad és az elvbarátaid miatt nem tudsz úgy élni itt, mint ott élnél! ördögi kör ez!"

Megint tévedsz, én boldogan élek bárhol a világon, azt az általad vízionált "elvbarátok" és a hozzád hasonló egyedek sem befolyásolják.

"kinek üzengetnél te is?"

Ha vetted volna a fáradtságot az adott írás elolvasására nem kérdezgetnél megint hülyeségeket. :)
@Oxica: Ha jól emlékszem max. egy napig.
@ulpius66: "Magyarországon demokrácia van, EU tagok vagyunk, stb, mindenki oda megy, ahol neki tetszik...."

Gondolom az elmúlt majdnem nyolc évben a demokrácia, meg a stb. miatt ment el külföldre, vagy oda ahol neki teccik, félmillió magyar állampolgár.
@ulpius66: Fletó nem ezt mondta, ne tedd idézőjelbe.
A bérrettegőkkel csak az a bajom, hogy általában hülyeségektől paráznak, a kézenfekvő veszélyekre pedig fel sem figyelnek.
Egy igazi rettegő hamarabb parázik a sajtó szabadságán, a bírák nyugdíjkorhatárán, vagy a kisebbségek jogainak vélt csorbításán, mint hogy az általa preferált nyugaton klubbok robbannak, teherautók szabadulnak el, vagy csak a másodosztály zsúfolt annyira, hogy bozótvágóval kell helyet csinálni.
De persze nem vagyunk hajlandóak félelemben élni.
Jött kb fél millió migráns úgy, hogy még csak a tartózkodási helyükről se tudnak semmit a hatóságok. Ez nem gond, emberi joguk itt lenni.
Próbálj meg az USA-ba bejutni papírok nélkül. Ha mázlid van elmondják a jogaidat, ha nem akkor neked már úgyis mindegy...
@a BircaHang Média szerk.: Csak ennyire futotta? Csak sok karakter es semmi ertelem mogottte? :D
Ki diktál a diktátoroknak? Mai "szövetségi rendszerünk" igencsak domináns vezetője nem kérdéses, mind Erdogán mind moszkoVitya esetében (játszik még valami orosz szál is de annyira haloványan, hogy ahhoz roszatomnyi delejt - villanyáramot kéne varázsolni a közvilágításba hogy láthatóvá váljon). A demokrácia harcos terjesztője pedig hagyja mind2 országban a radikalizálódást, a diktatúrát kialakulni.

Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna még az előző ciklus elején finoman túl kedves vezetőnkre szólni: Te Vitya! Emlékszel rá hogy Soros ösztöndíjasként egy brightoni pub-ban sikerült a koribavizeléses mutatványod (csak kitaláltam, ne terjesszétek)? Na, csak azért kérdem, mert nekünk arról videó felvételünk van (íme itt egy másolat jó szórakozást). Ja, ha tovább babrálod a választási rendszert, akkor lehet hogy egy szemfüles riporternek kiadjuk az infót, melyik helyi japán lap 1975-ös számának hétvégi mellékletében van meg animgifben a célzókád és koribavizi... mutatványod. :-)

Mennyivel olcsóbb egy ilyen megoldás, mint pl. Irak katonai megszállása.

Azon merengek, lassan ott tartunk hogy az utolsó átkosbeli ogy választás tisztább volt mint a 2 év múlva következő lesz. Ott ugyanis már volt lehetőség kettős jelölésre (hazafias népfront jelöltjén túl is lehetett elvileg jelölni, gyakorlatilag kérdezzétek Bogár Lászlót), tiszta egyéni ogy képviselő választás volt, párt listát minek, mikor annó csak 1 db pártunk volt. Na. Most meg van többpártunk, és olyan választási rendszer"ünk" hogy nyer a fityisz. :-(
Lehet libázni, meg fideszgecizni, de nagyon úgy néz ki, ez a migránsügy keményen odatesz az EU egységének. Sokkal szigorúbb szabályozás, és kontroll kellene, mert recseg-ropog az egész kóceráj.
Mindkét félnek van némi igaza, de arról szól a vita, hogy lehülyézik, vagy lenácizzák egymást.
"Nekik megfelel, hogy az egykori holland gyarmatokról származók bőrszínüktől függetlenül a nemzetük részei." - És az is megfelelt nekik, amit a szerbek cselekedtek Szrebrenyicában. Igaz, Szrebrenyica nem Hollandiában van. De még lehet ott
Baccus! Itt még van (lenne) hova fejlődni, így fejlődünk. Nyugatabbra már fejlettek, így persze, hogy nem tudnak úgy fejlődni. :D
Szerencsétlen Birkát már dolgozni se engednétek?
Náluk könnyen jön ám a szívinfarktus, ha putyingazda megharagszik.
Tök fasza. A post írója elmegy Hollandiába, és az országban zajló életről szerzett mély ismereteit (valakivel beszét a repülőtéren) megosztja velünk egy postban, amiben persze van némi orbánozás is, hogy azért a napi betevő is meglegyen. Gratulálok.

Mondjuk amúgy én a postoló helyében kevesebbet Erdoganoznék, elvégre a NATO legfőbb közel-keleti szövetségeséről beszélünk, aki ráadásul van olyan kedves és lelöveti a határon a migráncsokat, így a németeknek egy darabig még nem kell szembenézniük a valósággal, és Merkel néni is hatalmon maradhat. Ezért aztán azt is elnézzük nekik, hogy a mai napig nem számoltak el az örmény holocausttal, sőt jelenleg is aktív népirtást tartanak a kurdok ellen. Szóval Erdogant szeretni kell a balliberált oldalon, az ő népirtása demokratikus népirtás.
@látjátok feleim szümtükkel: "Gondolom az elmúlt majdnem nyolc évben a demokrácia, meg a stb. miatt ment el külföldre, vagy oda ahol neki teccik, félmillió magyar állampolgár."

Ha fiatal és egyedülálló lennék, én is mennék. Ugyanazért a melóért pár száz kilométerrel odább 4x ennyi pénz elég jó ok. Amúgy ugyanez a jelenség az egész keleti blokkra igaz, nem csak tőlünk megy el a nép, hanem a románoktól, szlovákoktól, lengyelektől, stb. is.
@rdos: Nyer az erősebb. Amúgy ez a választási rendszer nagyjából ugyanígy működik a gengszterváltás óta. Az, hogy a baloldalnak nincs más üzenete, mint hogy jaj oda a demokrácia, és hogy a fideszesek lopnak, ahelyett hogy minket engednének végre a húsosfazékhoz, picit kevés a nyeréshez. Ezt a tolvaj bandát egy másik tolvaj bandára nem érdemes csak azért lecserélni mert ez a tolvajbanda is lop.
Voltak már hatalmon, nem is keveset, és finoman szólva nem volt egy sikertörténet. A nyeréshez ennél egy picit kreatívabbnak kellene lenni.
@Wikus Van De Merwe: "Európának változnia kell. Ebben segít a bevándorlás."

Nyugi, változni fog. Ha a tendenciák nem változnak, úgy 20 éven belül Európa nyugati felében a nők csak csadorban mehetnek majd az utcára, nyílt színen erőszakolják meg a feminista tüntetőket, masírozik az utcán a vallásrendőrség. Ja, és kivégzik az összes magadfajtát.
@rdos:

"olyan választási rendszer"ünk" hogy nyer a fityisz"

Tévedés.
@Fabius: Ez megint olyan picsogásfélének látszik.
Nagyon jól tudjuk, hogy mindez az orbán stratégiájának a része. Egy kisstílű piti tolvaj akinek a habonygerincű tanácsadója egyszer olvasott valami Machiavellit és Szun Cut.

Ma reggel is a Kossuthon töményen az arcomba tolták az orbán banda migráncs "politikáját". A legjobb rész az vol amikor a nézőpont intézet ügyeletes hakapeszijével a bemondó HÜPI a francia és német sajtószabadságért aggódott. Érted bazmeg! A közpénzből sikkasztott, "köz2-nek hazudott fideszmédiában a "hanyatló" nyugat sajtószabadságáért aggódnak! Ezek bammeg azt hiszik nekik mindent lehet büntetlenül, és milyen igazuk van. Mocskos tolvaj banda...
@siriq111: Nézd bazmeg, ott a tahótlanítás gomb a birka hozzászólásának az alján. Rányomsz, aztán nem zavar többé a hülyeségeivel. Teljesen felesleges válaszolni neki. Más, aki már tahótlanította, csak annyit lát, hogy válaszolsz neki. Nem akarom látni a birkát ezen a blogon, úgy se ha más válaszol neki. Ha válaszolsz, Te is hamar a sorsára fogsz jutni...
@midnight coder: A prájdokat viszont biztos engedélyezik majd musztafáék. ;)
@midnight coder: Igazad van és ha én bundesmutti lennék, sokkal inkább a Kelet-európai agyelszívást erőltetném a muszlimok helyett. Nyilván itt sem mindenki agysebész, de gondolom nem kell részletezni, mikben vagyunk mi problémamentsebbek. ;)
@ulpius66: Ne zavarjon:
Az ülésen a szakszervezetek az eddig bejelentett intézkedések hatástanulmányait hiányolták, a munkaadói szervezetek pedig a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát kérdőjelezték meg. Gyurcsány Ferenc emiatt élesen bírálta a munkaadókat, és közölte velük, akinek nem tetszik a programja, elhagyhatja az országot.

„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” – mondta Magyarország miniszterelnöke.
@ariel1: Ne dőlj be azért ennyire. Gengszterváltóink az ellenoldalnál is ugyanígy magyarázták félre a beszédeket. Lásd pld. a kötelest. :)
@Wikus Van De Merwe: 1., A menekülteket nem a magyar kerítés állította meg, hanem a montenegróiak meg a törökök. Viszont Ausztria azzal az indokkal akarja ismét felhúzni a vasfüggönyt, hogy Mo. nem védi megfelelően az EU külső határát.
2., Mindez nem változtat azon, hogy vezéred szavaival ellentétben a nyugat még mindig nem akar belezuhanni a szakadékba (és Mo. úgyis le fogja hagyni, mint tudjuk).
Ha meg elolvastad volna a posztot, akkor látnád, hogy ők is félnek, csak erre nem saját életüket a félelemnek és a gyűlöletnek alárendelve reagálnak, ahogy ti jobbillibák szeretnétek.
Nagyban egyetértek a posztolóval. Nemrég voltam Németországban. Békésen élnek együtt a bevándorlókkal.Több olyan családot is megfigyeltem, ahol a fejkendős anyuka és a sötétbőrű apuka mellett a gyerekek tisztán beszéltek németül. Ha felnőnek, őket már nehéz lesz megkülönböztetni a helyben születettektől.
És itt Budapesten is, az unokám iskolájában több - szemmel láthatóan - nem tiszta magyar vérvonalú gyerek jár. És a kölkök nagyon jól megvannak egymással.
index.hu/kulfold/2016/07/25/legalabb_15_embert_megolt_egy_keses_merenylo_japanban/

Migráns volt. És muszlim. ISIS tag. Merkel meg a ballibsik segítségével jutott oda. Soros fizette az utazását. Az USA így akarja destabilizálni Japánt.
@Gábris szomszéd: "ha én bundesmutti lennék, sokkal inkább a Kelet-európai agyelszívást erőltetném a muszlimok helyett"

Az már nagyrészt megtörtént.
@Fabius: pont a hollandok? még az eb-re se jutottak ki, legközelebb svéd, belga példákat írjál, hogy komolyan vehető maradjál.
@ariel1: "...mondta Magyarország miniszterelnöke."

ÉS? Nem volt igaza?
Az viszont már most is látszik, hogy ebben a menekült témában, megint a magyarok fogják a legrövidebbet húzni, mint a történelmünkben már oly sokszor.

Eddig is elkúrtunk már sok milliárdot uszító kampányra, melyből csak a zacskóstóni és haverjai gazdagodtak meg. Aztán elkúrunk még újabb milliárdokat, olyan népszavazásra, melynek a végeredményét a g..i már rég eldöntötte egyes szám első személyben, vagyis senkit nem fogadunk be.
Aztán, az 1200 menekült befogadása helyett, milliárdokat fizetünk be az európai szolidaritási alapba.
Na meg az elszigetelődés miatt a magyar gazdasági kivándorlók is kezdhetnek aggódni, főleg Németországban, hogy a munkájukra a továbbiakban nem tartanak igényt, aztán jöhetnek haza közmunkásnak, ha szerencséjük van, akkor meg magyar sorozott bakának.
Persze tudom én, hogy a keményen dolgozó kisembernek mindig a szopóágon kell lenni, mert hülye vezetőket választ. Ez mindig is így volt a történelmünkben és így is marad.

Ja és rövidesen Brüsszelből is üzennek, amit a g..i nem fog kitenni a csuti stadion VIP páholyába.
@Gábris szomszéd:" Ne dőlj be azért ennyire. Gengszterváltóink az ellenoldalnál is ugyanígy magyarázták félre a beszédeket. Lásd pld. a kötelest. :)"

Mikor a köteles laca, aszonta, hogy a baloldaliak menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat, azon nem tudom hogy mit lehetne félremagyarázni. :) Az egy világos üzenet volt a baloldali szavazók számára, el is bukta a fideSS a választásokat. Ennek ellenére lacát nem baszták ki a pártból, mert minden tud a g..i szennyes múltjáról és jelenéről.
Kedves Mindnyájan! Javasolnám, hogy ennek a birkának a kommentjeire ne válaszoljatok. Ez az állat csak gyűlölködni tud, értelmes hozzászólást még életében nem írt. Lehet valaki baloldali vagy jobboldali, meg lehet valaki liberális vagy konzervatív, de senkinek nincs joga egy másik embert a meggyőződéséért ekézni.
"De gustibus non est disputandum"
@Gábris szomszéd: fostalicska, a kremli agitprop terjesztése is... sunyi beszari kis gennygóc vagy...
@Gábris szomszéd: definiált már, pontosan mit is ért egy fürdőskurva jellemű lápi-magyar azalatt: "simogatás"... érdekes lesz a válasz a megfeszített sub kavics bigottjától...
@ariel1:

szegény hülye fasz Gyurcsány, "miből fizetjük a nyugdíjakat..." igazi valóságtól elrugaszkodott felhőjáró balliba.
a nyugdíjpénzeket el kell lopni, a szülők eltartását rábasszuk a gyerekeire, oszt' jónapot.
ha nincs gyereke vagy az is csóró, akkor meg éhendöglik?
úgy is jó.
@Oxica: Kövér egy fasz de már a nyeretlen kétévesek is tudják, hogy amit idéztél az egy kiragadott részlet volt, ugyanúgy mint gyuriferié az el lehet innen mennivel. Ne égesd már magad, hogy nem ismered a köteles beszéd pontos részleteit.
@Sir Bates dö Hól: Egyrészt anyád picsájárt lápizol, amikor már a bloggazda is megkért mindenkit, hogy hanyagolja.
Másrészt inkább a 84 éves elvágott torkú pap és a túszul ejtett francia apácákért meg hivekért sírna a drogos pofád, ha már.

alfahir.hu/ket_apacat_es_egy_papot_ejtettek_tuszul_franciaorszagban
@látjátok feleim szümtükkel: Gyurcsány ezt a pár mondatot Széles "kikapcsolom a gravitációt" Gábornak, és pár nagyvállalkozónak címezte.
@Oxica: Ezzel kapcsolatban is lehet még magyarázni bármit? :(

ISIS-esek ejtettek túszokat egy francia templomban

Az egyik túsz, egy 84 éves pap, Jacques Hamel is meghalt, a Figaro szerint átvágták a torkát. Három másik túsz is megsebesült, méghozzá annyira súlyosan, hogy élet-halál között van - ezt a belügyi szóvivő nyilatkozta.
A Le Monde szerint a rendőrség speciális egysége azután lőtt a támadókra, hogy azok elvágták a pap torkát.

index.hu/kulfold/2016/07/26/franciaorszag_rouen_tuszejtes/
A rossz kutya megugatja a Holdat, majd utána gondolkodik, hogy mi is történt amíg ő ugatott.:D

"Magyarország átveszi és déli határhoz szállítja az Ausztriából visszatoloncolt migránsok közül azokat, akik itt léptek először az Unió területére - ígérte Orbán Viktor a Budapestre látogató osztrák kancellárnak."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=201407
@Gábris szomszéd: Az csak ócska fideSSes nyilas duma, hogy ki van ragadva a részlet. Nincs kiragadva semmiféle részlet, az úgy volt ahogy írtam. Meg is lett az eredménye, egy narancsos bukta. Remélem, 2018 ban is előretolják lacát akasztani, amilyen hülyék még meg is teszik.
@Gábris szomszéd: Az "el lehet menni" ből persze nincs kiragadva a részlet mi?
"A BBC a legutóbbi német robbantást a következő címmel tette közzé weboldalán „Szíriai migráns halt meg egy németországi robbanásban” (Syrian migrant dies in German blast).

A címből nem derül ki, mert mindent meg kell tenni, hogy elkerüljék annak látszatát, hogy a migráció és a terror összefügg. Ez pedig egyre szánalmasabb. Még annál is szánalmasabb, és bizonyosan visszaüt!

A német rendőrség szerint egy újabb pszichés problémákkal küzdő migráns halt meg egy robbanás következtében egy fesztivál bejáratánál. Nem tisztázott, hogy öngyilkos akart lenni, vagy esetleg ennél rosszabb szándékai voltak. Ezt nem én találom ki. Ezt ők mondták. A robbanószer ugyanis több ember halálát okozhatta volna, ha bejut a fesztiválra, de oda nem engedték be. Ezért az ajtó előtt robbantotta fel magát és így „csak” 12 ember sebesült meg, hárman súlyosan.

A helyzet világos. A migráns nem tudta feldolgozni, hogy a rendezők kirekesztették a rendezvényről és ezért öngyilkos lett. Ez jó példa arra, hogy milyen intoleráns Európa, milyen súlyos következményei vannak ennek, és milyen nehéz a migránsok élete.
A rendezőket ezért faji kirekesztéssel kell megvádolni, és mivel közvetve egy ember halálát okozták, el kell ítélni őket. Semmiképpen sem szabad kitüntetést adni nekik, mert több tucat ember életét mentették meg azzal, hogy nem engedték be a migránst, mert feltételezhető, hogy akkor nem érte volna a sokk és nem robbant. Csak sétálgatott volna egy nagy adag robbanószerrel a táskájában, és nézi a koncertet, esetleg tapizza a csajokat, ahogy ez itt szokás.

A BBC csatlakozott a hülyék táborához és a hírt „Szíriai migráns halt meg egy németországi robbanásban” címmel hozta le. Nehogy már kiderüljön, hogy mi is történt valójában."
@látjátok feleim szümtükkel:

"Ismét megtiltott egy, az Orbán Viktor háza elé tervezett tüntetést a rendőrség a hétvégén. Ez már a sokadik hasonló döntés a sorban, ezért úgy tűnik, olyan generációk nőnek majd fel Magyarországon, amelyek tagjai soha bele nem kóstolhatnak abba, milyen érzés lehet az aktuális kormányfő tevékenységét a mindenkori hajléka előtt kemény kritikával illetni, esetleg őt szidalmazni, nemzetárulónak minősíteni, amire korábban bárkinek megvolt a lehetősége."

A beszari diktátorok tündöklése, meg pláne bukással szokott végződni.
@Gábris szomszéd: "ha én bundesmutti lennék, sokkal inkább a Kelet-európai agyelszívást erőltetném a muszlimok helyett"

nyilván ezt preferálja ő is... téged nem a muszlim konkurencia miatt nem keresett még meg fejvadász...
@Gábris szomszéd: a definícióját a "simogatás"/"simogató"-nak... viceházmester... kölköt is erre neveled?... végül is amíg papír meg ceruza van, addig lehet feljelentgetni... a belem fordul tőled fostalicska...
@Sir Bates dö Hól: Gyereket, szülőt stb. drogos pofádra ne vedd, mert repülhetsz. Amúgy pedig ennyi a válaszom.

scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13697023_1411662165533691_7095118799462020877_n.jpg?oh=3e6262f1c1fe808aca61072240ec4d6a&oe=583270E7

Pondró voltál az is maradsz. :)
@Gábris szomszéd: te, én nem egy magát az első szemöldök-összevonásra haptákba vágó és bokát lefosó alattvaló vagyok... definíciót várok... ha ezt képtelen vagy megadni, akkor ad1/ ténylegesen egy kavics intellektusát sem éred el vagy ad2/ megadhatnád, de azt még te sem vagy hajlandó leírni, hisz kivernéd vele a biztosítékot...

jelzem: semmi értelme bármilyen kommunikációnak olyannal, aki a szavak jelentéstartalmát kénye-kedve szerint változtatgatja, s amennyiben a másik fél felajánlja, hogy ő határozhatja meg azt, akkor sunyi módon csak inszinuál és házmesterkedik...

(találj ki erre is egy frappáns választ, udvart seprő!)
@Gábris szomszéd:

Már fenyegetőzöl is?

Azt, hogy csírájában fojtasz el minden normális kommunikációt, hogy állandóan nyomod a propagandát, hogy folyamatosan tematizálsz, hogy véleménnyel bíró emberek hallgatnak, vagy mennek el évek óta miattad, azt persze viseljük el.
Mert neked mindent lehet!

Kérdem én a blog gazdáját. Ez ok?
@Sir Bates dö Hól: Most viccelsz drogospajti? Én pláne nem fosom le a bokám tőled, választ meg majd akkor várj bárkitől is, ha képes leszel ember módjára kommunikálni. Addig meg senki a neved. Beszélgess inkább drogdílereddel, hogy adjon esetleg egy kis kedvezményt, netán muszlim haverjaiddal arról, hogy tetszett nekik a 84 éves pap torkának átvágása és az apácák megkéselése.

Ja és ha már "feljelentgetésről" ugatsz nekem, előtte nézz szét egy picit más posztok alatt is, ahol ma is aktív voltál.

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30865292

Végül de nem utolsó sorban, sokkal inkább a saját baromságaidat rendezd már össze, amikor leírsz egy ilyet:

"semmi értelme bármilyen kommunikációnak olyannal..."

aztán meg arról hadoválsz, hogy definícót és frappáns választ vársz.
@Gábris szomszéd: szóval nincs definíció, nehogy véletlenül a jobb az a szívtől távolabbi, míg a bal ahhoz közelebbi oldalt jelentse egyértelműen... viszont van a bloggerek nevével való takarózás a másik insziniulása mellett...

jelzem: én mind a lápi-magyar, mind a sub kavics definícióját már megadtam itt a blogon... azt, hogy én mit értek alatta... aki akarja az kikeresheti... ezzel szemben a drogosgeci, bagetthuszár semmi más, mint primitív és dühödt fröcsögés, mellyel frusztrációd próbálod leplezni...
@Sir Bates dö Hól: Ki nem szarja le, hogy te mit definiálsz? A szabályok rád is vonatkoznak, a veled kapcsolatos jelzőket pedig magadnak köszönheted.
Amúgy ne erőlködj tovább, vannak fontosabb dolgaim is.
@Gábris szomszéd:
Gábris!
Ezt a drogos és díleres dumát rohadt gyorsan fejezd be.
Lehetne annyi intelligenciád, hogy felfogd, ezt a blogot olvassák is, nemcsak mi, egymást ismerő kommentelők veszünk részt a beszélgetésekben.
Még ha igaz lenne is, akkor is illene diszkréten nem beszélni róla. Honnan szeded ezt a marhaságot?
A blog jó hírét ilyennel ne tedd kockára.
@Mariann19: Erről kérdezd szőröcskét, ha már eddig nem figyeltél. Ja és ha ennyire érzékeny vagy írj neki esetleg, hogy, egymás gyerekeit, szeretteit - szavaiddal élve - szintén nem túl inteligens citálni az egymás közti vitákba.
@Gábris szomszéd:
Csupán azért kértelek meg e jelzők megszüntetésére, mert ezek kiemelten megbélyegzőnek számítanak.
Félő, hogy ezek után jöhet a buzizás, a kurvázás, és ezt meg kell akadályozni.
Ismersz, tudod, hogy bedühödök, ha bárkit az emberi méltóságában megbántanak.
@Mariann19: Örvendek, hogy a gyermekem purdézása, szüleim gyalázása, fostalicskázásom és a lápi-magyarozásom szintén "kiemelten megbélyegzőnek számítanak" nálad és olyankor is bedühödsz, ha az én emberi méltóságomba gázolnak.
@Gábris szomszéd: megallapithato, hogy minden erdemi eszmecseret elutasitasz, hisz a "szolasszabadsag", illetve a "hallgattassek meg a masik fel is" panelek moge bujva csupan a kremli agitpropot es sajat vallahatatlan ideologiad tolod, s mindezt megcsak nem is azert, mert moszkovita-berenc vagy, hanem azert mert fontosabb szamodra zsido- es ciganygyuloleted, mint mo valos erdeke, s tudod, hogy egy moszkovita csatlosallamban konnyebben megvalosithato a vulgarhungarizmusotok...

mi a te definiciod a "simogatas"/"simogato" betusorra?...
@Sir Bates dö Hól: ‌Nyugodtan kommunikálj tovább olyannal, akivel szerinted semmi értelme kommunikálni. Én közben egyre harsányabban röhögök és folytatom a pancsizást. Na cső drogtalicska! ;)
@Gábris szomszéd:
Jól van, csendesedjünk le. Én megteszem máris.
@Mariann19:
mikor szóltál hacsa, jégeső, punkfrog, sírbatesz, taga sötöbö... blogtündéreknek ugyanilyen hangnemben és ugyanerről bárkivel kapcsolatban?

könyvelés mellett házmesterséget is vállalsz? kifizetődő?

brühüyyy
kkk
@Mariann19: OK csendesedjünk és abban is bízzunk, hogy szőröcske még emlékszik arra, mit is írt tegnapelőtt. :)

“gratulálok a darwinra kandidáló grafomán kommentelőknek…”

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30855086
@Eszter jött:
liberalizmus van a blogon, mindenki aszt mond amit akar kivéve amire a blog gazda aszongya hogy abbahagyni azonnal

itt néhányan arra vetemedtek, hogy "nevelő" célzattal vérig sértitek a blogtéársat aki véleményét a saját módszereivel közli, ami tetszhet vagy nem neked és a többi kritikusnak de ez a tényen nem változtat, hogy semmi közötök hozzá max nem olvassátok lapozzatok és máris helyre áll a rend meg a csend

brühüyyy
kkk

ugye a nagy francia forradalom jelszavai itt is érvényesek?
@Gábris szomszéd: jujujujjj lápi muzsik, bántottak?

menj árulkodni, azt szoktál, az megy neked
@habakuk000: "jujujujjj lápi muzsik,"

Csaxólok ha esetleg lemaradtál volna róla. :)

Fabius 2016.07.25. 18:09:56
No, az egymás lápizását kérem abbahagyni.
Legyen elég a kérés, hadd ne szankcionáljam.
Köszi!

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30862692
@habakuk000:
kuki? te is vállalsz önkéntes házmesterséget?

ennyi időd van?

a felvetéssel vitázni kell és nem bedöngölni a talajba mint fagyott gilisztát, ami utána a füledbe mászik vissza?

vitázz, kuki

respect
brühüyyy
kkk
@Eszter jött: ez ok, a gazdának igaza van

ha mi nem vagyunk képesek a helyére tenni- a lovag, hacsa kiválóan moderál a fostalicskával -, akkor minek vagyunk?

az jellemző rá, hogy elsőként árulkodik és elsőként hajbókol az itteni hatalom előtt

ilyen fajta, kell neki valaki, aki előtt meghunyászkodhat.
most épp Fabius, holnap Vona, Putyin, holnapután Simicska
@Gábris szomszéd: mé nem kussolsz má ártu! komolyan mondom, amit itt művelsz az utóbbi napokban, az má nekem kínos.

orrba-szájba nyomod az ócska ruszki propagandát, a másik kágébés fattyúval együtt. nincs nap, hogy állítólagos kereszténységed ellenére, ne rúgj bele a menekültekbe, és utána itt picsogsz, mint egy kibaszott kurva, hogy bántanak!!!

elmész má a picsába!
@Gábris szomszéd: a gyerekeidet, családodat nem veszem a számra, el sem hajtalak a büdös picsába, mert úriember lennék vagy mi a szösz

de ezt a lápikámozást lassan megkedvelem

főleg, mert oly szorgalmasan gyakoroltad és oly lelkesen linkeled a felső úr felhívását.

Ez szar alakok jellemzője Angyal, már meg ne haragudj túlságosan.

Mondjuk nekem nagyon érdekes látni, milyen emberek is élnek e világon.
@Gábris szomszéd: megcsak annyit: az en haverjaim, barataim nem a vallasuk miatt miatt valtak a haverjaimma, barataimma...
@habakuk000: Most akkor kezdjem el én is leírni, hogy rátok mi jellemző, pont akkor, amikor drága Mariann csendet kért tőlem is. Te kis hamis ne rosszalkodj.
@Rodeo36: nem vállalok házmesterséget, de az acsargó korcsot helyére kell küldeni

Amúgy vitáznék én szívesen, de miről? és kivel?
@Mariann19: Mariannka, ez most komoly?
@habakuk000: Hát sajnos megint szomorú leszel, mert a lápikámozást betiltották. Amúgy ezt sem én kezdtem, mint láthattad csak tükörként én is elkezdtem alkalmazni. Tudod a másnak lehet akkor nekem is alapon. Ja és azért annyira te se izgasd fel magad. Az, hogy én milyen ember vagyok valójában, továbbra sem te(ti) fogjátok meghatározni.
Be is baszna ha néhány kommentelő tudná befolyásolni az életemet. :)
@habakuk000: "Amúgy vitáznék én szívesen, de miről? és kivel?"

Ezekről esetleg van véleményed?

“Előttem robbant fel a pizzéria, de félni akkor sem vagyok hajlandó” de persze gyorsan hozza a jódemokrata kötelezőt "Európát a saját radikálisaitól féltem, nem a terroristáktól".

hvg.hu/vilag/20160726_terror_nemetorszag_kint_elo_magyarok

ISIS-esek ejtettek túszokat egy francia templomban

Az egyik túsz, egy 84 éves pap, Jacques Hamel is meghalt, a Figaro szerint átvágták a torkát. Három másik túsz is megsebesült, méghozzá annyira súlyosan, hogy élet-halál között van - ezt a belügyi szóvivő nyilatkozta.
A Le Monde szerint a rendőrség speciális egysége azután lőtt a támadókra, hogy azok elvágták a pap torkát.

index.hu/kulfold/2016/07/26/franciaorszag_rouen_tuszejtes/
@taga20: Esztergályos marós "muzsik robotol, nem humorizál". :)
@Gábris szomszéd: akarja a franc meghatározni, hogy milyen ember legyél, ilyen vagy, ennyi, nekem ugyan nagyon furcsa, de nem vagyunk egyformák

egy próbafelvételit játszhatnál a kislányoddal értő olvasásból, biztosan tudna neked segíteni
@Gábris szomszéd: ájtatos muzsik szocsiba megy, nem a horváttengerhez:)
@habakuk000:
ki az: "acsargó korcs" és miért az, és milyen alapon kategorizálod a blogbeírókat?

nagyot segítenél ha ezeket kifejtenéd mint a hagymát egyenként lefejtve a rétegeket

és a jogot honnan szerezted (kilóra, literre?) hogy te is megmondjad ki kicsida és mekkora meg egyebek?

ez kiscsoportos óvodai szint te vagy Béluci (3 1/2 éves) a kislapáttal, akinek elcsórták a kisvödrét?

brühüyyy
kkk
@habakuk000: Amúgy pont arról beszéltem, hogy te sem tudod milyen vagyok, de kicsire nem adunk.

@taga20: Most, hogy mondod egyszer el kéne menni oda is.
Az ottani tengerpartnál, talán csak a krími főügyészcsaj babább. :)

frontoldal.files.wordpress.com/2014/03/natalia.jpg
@Rodeo36: aki árulkodik, hogy báncccssssák Krahácsot, ahelyett, hogy abbahagyná idegen, mostanában nem baráti hatalom propandájának terjesztését

engem zavar, amikor valaki nem próbál ember lenni, csak csupasz csiga
sajnálom, amiért megalázó helyzetbe hozza magát

látod itt vagy pl te, téged nem szoktalak piszkálni, akkor sem, ha össze kell balhéznom a falkával
mert meg tudom érteni, hogy miért találtál szövetségest Angyalban, s én ezt elfogadom, akkor is, ha nem értek vele egyet, de ez a te döntésed
@Rodeo36:
"A könyvelő mellé házmesterséget is vállalsz? Kifizetődő?"
Közgazdász vagyok és nem könyvelő, bár ahhoz is értek.
Látom, nem ismered a különbséget.
Abban sem tudsz különbséget tenni, hogy vannak olyan dehonesztáló jelzők, amelyek megszégyenítőek, megalázóak, sértik az emberi méltóságot, és hatványozottan, amikor ez felelőtlenül, a nyilvánosság előtt jelenik meg.
Vannak olyan szavak, amelyek kissé frivolak, de beépültek a szóhasználatunkba, nincs sértő jellegük.
Ezt a szelekciót végezd el a fejedben, és mindjárt másképp látod a világot.
"...csak tükörként én is elkezdtem alkalmazni."

Fasz se tuggya, engem már többször lehülyéztek, libsibolsikomcsi vagyok, meg még egy két széz titulust kaptam, de egy személyen kívül még azt se szoktam mondani másnak, hogy hülye. Max elküldöm neki a kedvenc nótánat, hogy repül a bálna.:D
Talán ez az "én is elkezdem alkalmazni" egy kicsit minősíti az elkezdőt. Sőt szerintem jobban is, mint akinek tükröt akar mutatni. Mert mit is mondott, és tett dr. úr? Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.

Egyébként meg ideje lenne abbahagyni ezt a nyelvnyújtógatósdit. Én elhiszem, hogy sokan tudják nagyra nyújtani. Én is.
@Mariann19: na puff, pedig már én is olyan régóta akarom kibökni, hogy azért nem értünk mi soha semmiben egyet, mert könyvelő fejed van:)))

olyan szépen akkurátusan pakolgatsz mindent tartozik és követel oldalra:)

nehogy megsértődj!!!
@habakuk000:
"Mariannka, ez komoly?"
Az, hogy megjegyzést tettem bizonyos jelzőkre?
Tegnapig én nem vettem részt a blog életét illető beszélgetésekbe, de tegnap már a nem létező tököm is tele volt, hogy majdnem kihalt a blog, és a stílustalanság terjedt, mint a ragály.
Oszt megszólaltam vala.
@habakuk000: Kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy eltérő a véleményem világpolitikai témákba mint a tiéd vagy világcsendőréké még kurvára nem azt jelenti, hogy orosz propagandista lennék. De ez már neked is rögeszméd lett, úgyhogy nagyon fel sem izgatom magam rajta.
A fentiektől pedig teljesen független az, hogy mindekit megillet az a stílus, amit magának is elvár az illető.
Az pedig különösen szánalmas, hogy itt egyesek Istent játszva, meghatározzák ki az ember/ellenség stb. és ki nem.
Ja és, ahogy elnézem az usácska szarkavarásait keleti végeinken ők mindennek számítanak csak barátinak nem.
Talán annyi józanságod még maradt, hogy lásd miért mondom ezt.
" "Amúgy vitáznék én szívesen, de miről? és kivel?"

Ezekről esetleg van véleményed?"

ÉS nektek?????
Egy szöveg bemásolása, és a feltalálási helyének belinkelése mióta vita ( ez nem mindenkinek szól, mert vannak, akik valóban saját véleményt írnak )?
A vélemény az igy néz ki: én úgy gondolom, aki ilyet tesz, az mellé dumál.
@gazoló: azé durva ez a kvimbi. nagyjából segget csináltak a szájukból.
@habakuk000:

az, hogy melyik "hatalom" baráti és kinek az, aszt milyen alapon döntöd el?

egyébként is a blog (ez is) arra jó, hogy pontosan aszt is meg lehessen vitatni melyik "hat alom" is baráti és miért nem... és nem elfogadni categoricus imperativus -okat... csak mert valamelyik blogbejegyző megbélyegezte valamikor és nem lehet a tintaceruza nyomait eltüntetni

magam részéről kedvenc témáim közé sorolom eme skatulyázást is és annak indoklását

én élőben figyeltem a GOP convention t 4 napig és tegnap óta a DNC convention-jét ahol pontosan ilyen és hasonló alapfogalmak jelentéséről is folyik vita, nem is akármilyen (ők a demokréácia csimbó (OK) rasszói)

és ugye majd 3-5 év múlva megállapíttyák hogy lófaszt sem valósítottak meg ezen álmaikból amiktől sokan zokogásra fakadtak... és ez folyik már 50 éve

és még van hová sűllyedni még nem csapódtak ba a Mariana árok seggébe

brühüyyy
kkk
@gazoló: és ha a Quimbyt meghívta a Fidesz Tusnádfürdőre, vajon Ákost is meghívja Farkasházy Szárszóra?! :)
@látjátok feleim szümtükkel: Kár, hogy nem lehet tudni kinek írsz. Ugye kitalálod, hogy miért? ;)
@Mariann19:
itt van egy olyan kategória, hogy Chartered Accountant aki könyvel és közgizda is és a törvény előtt nem szokták vitatni azt amit ő leír csilliárdos vállalkozások és egyszemélyes kisbüdösök egyaránt használják mert az ő általa kiállított dokumentumok azonnali kifizetésre jogosítanak

semmi hisztéria

mivel én is egy vagyok közülük... te meg nem akarod érteni a tgréfát??, vagy valami más hisztéria esete forog fenn

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd: és bakker, ha téged meghívnak a szcientológusok, ako elmész?

és mi a faszér kevered ide szárszót?
@Gábris szomszéd: mert muzsiknak álltál

ettől független az, hogy az usa több mint két évtizede hibás külpolitikai doktrínát követ

tudod angyal, a Guantanamóról kiszivárgó foglyokat alázó képek összevetése a kisgyermeket a nyakukban táncoltató orosz mosolygó katonákkal annyira szégyenteljes demagóg propaganda, hogy a hatvanas évek politikai tisztjei is hasukat fognák a röhögéstől vagy sírástól

szóval ne erőlködj, ha a poszt témájához nem illő propagandát nyomsz, akkor ne sértődj meg, ha azt kapod, amit megérdemelsz

illetve sokkal kevesebbet, mert a haza árulása meglehetősen csúnya dolog
@habakuk000:
A Tartozik és Követel szindróma nálam egy gondolkodásmód, a téma mérlegserpenyő egyensúlyát szolgálja. Ez a horizontális heppem, a vertikális a mondandóm felépítése. Ez utóbbi vagy sikerül, vagy nem, de tudatosan törekeszem rá.
"Amúgy vitáznék is szívesen, de miről és kivel?"
Mi Oxicával a másikon vitázunk, nagyon jól elvagyunk szép csendben.
Különben is, ha vitázni akarsz valamiről, tudod, hogy én veréb vagyok nálad.
Sir Bates dö Hólnak írt szövegre egy pszihomókus mind a tíz ujját megnyalná.:D

"Most viccelsz drogospajti? Én pláne nem fosom le a bokám tőled, választ meg majd akkor várj bárkitől is, ha képes leszel ember módjára kommunikálni. Addig meg senki a neved. Beszélgess inkább drogdílereddel, hogy adjon esetleg egy kis kedvezményt, netán muszlim haverjaiddal arról, hogy tetszett nekik a 84 éves pap torkának átvágása és az apácák megkéselése."

Remlem kiskorúak nem olvasnak gyíkot.
@Rodeo36:
Jól van Rodika!
Amennyiben tréfa, akkor veszem a lapot.
Gond egy szál sem.
Akinek inge, az öltözzön fel, de gyorsan. Akink meg nem inge, az ne vegye magára.
@Mariann19:
naaaaaaaaa, végre...

brühüyyy
kkk

lazíccs

és oszd el 11,5689 cel
@Mariann19: mit jelent a veréb? nem értem
@habakuk000: Tehát amikor az amerikai hadsereg gaztetteit ábrázoló képeket, mellérakjuk a krimben készült sajtófotókhoz az szerinted hazaárulás.

Beteg tetszel lenni vagy csak sokat voltál a napon?
@Gábris szomszéd: te mocskos ótvar rohadék, takarodsz az életemből, most azonnal te szégyene magyarországnak, de szégyene az egész világnak
@látjátok feleim szümtükkel: én meg remélem, hogy a híreket nem olvassák, noch dazu nem járnak müncheni mekibe. :(
@habakuk000: Magyarországnak, dühömben ezt is kis betűvel írtam
@Gábris szomszéd: te szerencsétlen barom, annyira ócskán nyomod a ruszki propagandát, hogy má mindenki átlát rajtad!

undorító amit művelsz!
hogy én mekkora marha vagyok, magamat tahósítottam a muzsik helyett
@Gábris szomszéd:" Tehát amikor az amerikai hadsereg gaztetteit ábrázoló képeket, mellérakjuk a krimben készült sajtófotókhoz az szerinted hazaárulás."

Arról mesélj, mikor a ruszkik leszedték a maláj gépet, 300 ember, többségükben holland gyerek halálát okozva. Aztán mikor rájöttek, hogy mit tettek, patkány módjára visszaiszkoltak ruszki földre, ahelyett hogy vállalták volna a felelősséget. Na de szerencsére a CIA már név szerint tudja, hogy kik voltak az elkövetők és le lesznek vadászva.
@habakuk000:
"Mit jelent a veréb? Nem értem. "
Van egy szólás: "Mindig akad egy veréb..."
Azt jelenti, hogy valaki mindig hajlandó vagy rávehető az éppen szóban forgó cselekvésre, általában olyanra, amelyre mások nem hajlandóak.
@habakuk000: Majd akkor takarodok el, ha gyorsan küldesz fotókat az ellenkezőjéről. Mármint arról, hogy ugyanazt művelték az oroszok a krimben, mint amit az amcsik a békefentartásaik és demokráciaexportyaik alatt.
Beteges rögeszméiddel továbbra sem foglalkozom.
@Oxica:
vietnam napalm mal falvakat égetnek szénné...
iraq egy országot lerombolnak földig
lybya egy országot lerombolnak földig
szíria egy országot lerombolnak földig

csinálnak 25 millió hontalant
afganisztánt 15 éve basztattyák és semmi változás egyre szarabb
a palesztínoknak nincs hazájuk
yemen nyomor a köbön
szomália nyomor a 6. hatványon
ez mind a CIA műve
ezeket is tuggyuk névszerint
akkor az a pár halott a maláj gépen tévedésből rosszkor volt rossz helyen

másik maláj gépet mai napig nem is találják és az nem a krim fölött tünt el

mesélj cicababa olyan jó olvasni a kabarédat

brühüyyy
és hőzöng a gatyamadzag

brühüyyy
kkk
@habakuk000: remélem szürke, me az olyan madzsaros:))
@Mariann19:
ez így nem teljesen pontos és cizellált

ahol lószar van ott veréb is van azaz a verebek karakterisztikájáról van nagyba'szó

brühüyyy
kkk

mindíg van egy veréb a közelben
@Rodeo36: ne legyél már majomka, az, hogy az usa tönkrevágja a világ jelentős részét, nem jogosít fel senkit, hogy megcsinálja ugyanazt a másik felén

védekezzen,

az jogos,
@Rodeo36: rodejoevtás, ezé most ezerrubelt tudunk fizetni, me kicsit szar lett, de maga jó evtárs.

pár kopejkát dobjon angyalbajtársnak is, ha van szíve:)))
@Gábris szomszéd: a definiciod varom a "simogatas" es "simogato" hangalakra... vagy ne hasznald...
@habakuk000:
az én military stratégia professzorom aszon'ta, hogy a legjobb védekezés a támadááááááááááááááás!!!!!!!!!!

erre mondtam én aszt, hogy a Hruscsov hülye volt nem a cipőjével kellett volna a pulpitust csapkodnia hanem otthagyni a hajóit a Carib tengeren és megvárni, mi lesz, de élesre tölteni

a szovjet (ma orosz) nagyköveccség épülete pontosan a legészakibb ponton van Habana-ban rálát Floridára is... és van egy ornya amiben mindenféle izék vannak és használják

az oroszok egyébként vidám fickók és még a tréfát is értik az első liter vodka után mialatt a süsüasárkány állampolgárai el vannak telve gőggel magőg holnap gőgebb és a kóbor kutyát nem érdeklik ha megjelennek még akkor sem ha csettintgetni kezdenek meg füttyögni a spanyol pincér mondta -kérdésemre- hogy miért nem megy a tájukra sem, mert én a borravalóból élek és ezek pofátlanok és sohasem adnak egy centet sem mialatt mindent össze vissza csócsálnak (akkor már egy órája nem kaptak még jeges vizet sem mialatt mi jól vacsiztunk és vidáman a pincér ott sürgött forgott köröttünk és még aszt is mehkérdezte van a valami spec kiívánságunk)

szóval kis rakéta válságos lett volna az igazi

brühüyyy
kkk

csak hogy a világ tuggya a szocialista interkontinentális sem az internacionálét kürtöli hanem aszongya, hogy BUMM
@Rodeo36: fater, inszinualtad @Mariann19: -t... a moszkovita pucadban nincs mar eleg ver?...
@Oxica: "Arról mesélj, mikor a ruszkik leszedték a maláj gépet, 300 ember, többségükben holland gyerek halálát okozva."

Higgadj le és ne bomolj! Azt egyébként tudtad, hogy a ruszkik többször kérték már az általad említett CIA "bizonyítékokat" de sosem kapták meg? Egyelőre maradjunk annyiban, hogy nincs bizonyítva az sem, hogy az oroszbarát oldalról és az sem, hogy ukrán részről lőtték le a a gépet.
Az ártatlan áldozatokat én is gyászolom, ahogy gondolom te is azt a 290 civilt, akit annak idején az amerikai lőttek le hasonló forrónak számító övezetben.

Lelőtték az Airbust: tragédia a Hormuzi szorosban

iho.hu/hir/lelottek-az-airbust-tragedia-a-hormuzi-szorosban-130705

Ja és ha már a CIA-t említetted itt egy "szép" lista róluk és a jódemokratikus ténykedéseikről.

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@taga20:
nincs is ezer rubelod

nem vagyok közös konyhán (háztartásban) Gáborral, az te vagy...aki belebeszél a kredencébe is

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:
Gondolkozzál, mielőtt leírsz valamit.
@Sir Bates dö Hól:
én nem inszinuáltam, és azóta már meg is beszéltük a stájszot

neked meg van valami semmi közöd hozzá?

brühüyyy
kkk
@taga20:

Ribancosodás Kossuth díjért,némi állami támogatásért...álszent indokokkal!
A hazai zenei életben egyre kevesebben maradnak 'tiszták!
Nem igaz,hogy nem gondolják át előtte,hogy akármit tesznek ezeken a rendezvényeken,a 'gecc rendszerét legitimálják!
Sajnos a történtek után erős felhangok kötődnek az elkurvult művész vagy együttes dalai mellé és újrahallgatva dolgaikat nehéz ezektől elvonatkoztatni:(
@habakuk000: szerinted milyen ember kajált, haverkodott együtt a kgb-vel? milyen ember kapott korlátlan útlevelet a kádár-érában? és most még dicsekszik is vele.
@habakuk000: Ukrajna azért elég közel van az érdekszférájukhoz ugye? Persze ők nyilván nem védekezhetnek és nem védhetik meg az érdekeiket ott, ahol többségben vannak a sajátjaik.
Ez csak világcsendőréknek engedélyezett, akkor is ha épp a világ másik végén kell előadni a demokrataprimadonna magánszámát.
@Mariann19:
már megint mi van? mi nem teccik lelkem közgazdám?

brühüyyy
kkk

tudod mint a csodalámpa, megdörzsölik és mekkérdezik: mondd meg nekem ... és megaszongya

most neked mi akadt a torkodon (persze amit én küldtem a többiért nem vállalok felelősséget)

kac kac
@Gábris szomszéd: fostalicska, miert nem putyin es ottani helytartoja csecsenfoldi tevekenyseget hasonlitod ossze az usa iraki, afganisztani cselekedeteivel?!...

es a definiciod, az hol maradt el,...
@gazoló: finomítsunk. manapság a zenészek a jogdíjakból és a koncertekből tudnak megélni. ugyanis a kalózoldalak a lemezekből származó bevételeket szinte lenullázták. nézd át a posványosi fellépők 5 éves listáját, meg fogsz lepődni.
@Gábris szomszéd:
dájszen pont ez a baj, a Majdan meg jövő hét és a sok kacifánt meg a Fackyaejú és az 5000000000 dolcsi amit beáldoztak a rezsimcserére és most dugájukban vannak mert ők is "elmondha'ssák" törököt fogtam nem ereszt

ráadásúl tele vannak csinnbummcirkusszal meg khónvenschőn nel ki sem láccanak a könyzacskók ürülnek és hangszálak berekednek meg a hazugság mérő már régen kiégette az összes biztosítékát de nem engedik

brühüyyy

kkk

csinálta szudánból délszudánt (az lett a csődtömeg) és az északszudánt azt magára hagyták az vidáman megvan

kis rezsimcsere királyváltás és arrébb tolni palesztínát bele a Földközi tengerbe és közben asszádolni amíg el nem kopik
@Sir Bates dö Hól: Azért baromarc mert az a kép a krimi "megszállás" összehaslításakor született. De téged semmi sem akadályoz benne, nosza fotosoppolj egy olyat, ami neked tetszik. Amúgy meg mijafaszt kommunikálsz még mindig olyannal, akivel szerinted nem érdemes kommunikálni. Ne légy már olyan, mint egy pióca. :)
@Sir Bates dö Hól:
a zerdogán kurdjairól mintha megfeledkeztél volna

cseccsenlandia az pontosan akkora mint a VII. kerület és egyetlen országgal határos az meg az oroszok vagy repűlniük kellene de nem akkora hogy legyen reptere kizárólag helikopátereik vannak abba meg nem fér bele a terrorista brigád a vezérkar mellé

brühüyyy
kkk

ja én voltam csecsnyijában szép kis hegytető, onnan már csak lefeleő van út
@gazoló: mennek a kukába, a forradalmukkal együtt, akibaszott fülkeforradalmárok!

www.youtube.com/watch?v=B3a5aLsBxfg&list=RDB3a5aLsBxfg
@parti_giano:

Egyem a lelküket,úgy megsajnáltam őket,'Szél Bettykével egyetemben:(
@Rodeo36: "az én military stratégia professzorom aszon'ta, hogy a legjobb védekezés a támadááááááááááááááás!!!!!!!!!!"

pontosan mely egyetemen es mi okbol reszesitettek ilyen oktatasban, s az igy megszerzett tudast melyik allami szervnel hasznositottad?... te, ki voltal mar mindenféle -impexes a kadar-fele aranykorban?... mitobb, beutazhattad szabadon a szovjetuniot, mint barmelyik kozonseges halando...
@taga20:

"Magyarország 'mijafasz van veled?:(
@parti_giano:

néééééééé miből lesz a cserebogár???

sáááááááááááááááááárgacserebogár...és mikor lesz nyár?

ejnye de irígy lett kend

brühüyyy
kkk

a CSEKA kimaradt, pedig még rangom is volt

beeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Sir Bates dö Hól:
drágakedves @sírbatesz

te mindent jobban tucc, ismertesd eszt is a kedves a nagyérdeművel mielőtt sárgából zöldbe majd lilába váltassz

beeeeeeeeee

nekem ilyen is van ...neked meg csak búgócsiga

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: te is tudod, en is tudom, o is tudja, viszont volt annyira nagyvonalu, hogy tullepjen rajta...

s, hogy mi kozom hozza? a borso meg a heja...
@parti_giano: most aszt akarod elmagyarázni, hogy a lé határozza meg a ...?

megkérdezem vityát, hátha kell valamit esztergálni nekik.
@Rodeo36:
"Ahol lószar van, ott veréb is van."
Mert a veréb áhítozik a lószarra, ha jól értem.
Habánál a veréb szerepét vállaltam fel, akkor Haba a lószar?
Bele is harapjak verébként egy kicsit csemegézni?
@Mariann19:
ez már nagyon régen alapszokásom

miért???

volt valami olyan amin el kellett volna???

brühüyyy
kkk
@taga20: @gazoló: zenészek. kurvák sokszor, de jól zenélnek. pl. a tankcsapda és az anna and the barbies is fellépett ott. ez van, de tudjátok tahótlanítani őket.
@Rodeo36: irigy? mire, az ágytáladra, kacsádra? mára egy fogatlan ügynök lettél.
@Gábris szomszéd: nem fostalicska, te nem lazan leszarsz engem, te a bokad fosod le az erolkodestol, hogy valahogy eltereld a figyelmet arrol, miert nem adod meg azt a definiciot ("simogatas" es "simogato"), es miert nem akarsz velem vitaba bonyolodni... amikor legutoljara ezt megtetted, akkor kimondtad: dns-szortirozo vagy...
@parti_giano: "zenészek. kurvák sokszor, de jól zenélnek."

nem lehet mindent megdumálni ilyen érvekkel.
@Rodeo36: azt nem ketlem, hogy ott voltal, de akkor a VII. keruletet nem ismered... vagy huje vagy... vagy csusztatva veded ramzan kadirov hadurat, putyin csatlosat... fostalics...
@Rodeo36: te szaladgalsz nyitott szajjal a faszerdoben...
@taga20: dehogy akarlak megdumálni, azt hallgatsz, amit akarsz. vagy tanulj meg játszani a guminőből kiáramló levegővel. hehe. aztán dödörészheted, most múlik pontosan...
@parti_giano: haver, ez kurva ütős válasz volt.

én má csak eszt tudom hozzá tenni:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/30103.w-800.h0.q100.jpg
@Gábris szomszéd: " Egyelőre maradjunk annyiban, hogy nincs bizonyítva az sem, hogy az oroszbarát oldalról és az sem, hogy ukrán részről lőtték le a a gépet."

Az már rég név szerint bizonyítva van, hogy kik voltak az elkövetők. Tudják, hogy ki volt a szakaszparancsnok és hogy ki adta ki a tűzparancsot. Meg műholdfelvétel is van, ahogy iszkolnak vissza a patkányok ruszki földre, egy BUK rakéta meg hiányzik, csak 3 van a hordozón a 4 helyett. Most már csak az elkövetők levadászása van hátra.
@Mariann19:
ja ..., drágám ha te mmindent össze vissza értesz?

nem is magyarázom meg

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
sohasem veszek levegőt nyitott szájjal, sehol
brühüyyy
kkk

van más?
@Sir Bates dö Hól:

próbálkozzál, hátha átugrod a fűszálat

brühüyyy
kkk
@Oxica: Csak az atlantista boszorkánykonyhában meg nálad van "bizonytíva". Látod te tolhatod az agitrpopot. :) Amúgy meg az amerikai haditengerészek közül kik lettek likvidálva?
@parti_giano:

mindezeket te honnan veszed? kibaszott fantáziád van??? de csak inkább kibaszott vagy

még majd el kezdem tagadni amiket itt összehordassz?
élvezz el a saját soraidtól

az milyen az ágytál?

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:" Csak az atlantista boszorkánykonyhában meg nálad van "bizonytíva""

Törődj bele, hogy már bizonyítva van, te viszont csak árnyék bokszolsz a levegőben.
Amúgy miattam védheted a büdös ruszkicsizmát ha ehhez van gusztusod.
@parti_giano: én is kajáltam, haverkodtam, dolgoztam hosszú-hosszú évekig volt kgb-sel, aktívval is -gazdasági hírszerző lehetett - és járatos voltam a civil irodaházukba a Városliget mellett

s egy telefon elég volt a partneremnek, amikor egy határon küzdöttek velünk a határőrök

Rodeo nyílt, nem kgb-s stílus, ha az lenne, már egytől-egyig egymás haját tépnétek az övé helyett, okosak voltak, nagyon jól képzett, intelligens bagázs voltak
@Rodeo36: aha, az oroszok vidám fickók, hadd meséljek egy kis sútkát:

Cattaroi-öböl - múltkor szóba került - manapság Kotorinak hívják, szálloda, vacsora, ülünk a gyerekekkel, az egyik elmegy a svédasztalhoz, egy vadbunkó, ahogy fölemeli a fenekét a székről, se bú se bá, ragadja magával a széket, föl kellett állnom, s megmagyarázni az ipsének, hogy itt nem szokás bunkóskodni, köpködni, viszont szokás pl köszönni és megköszönni.

Szerinted milyen náció volt?
@Rodeo36: Te Rodeo, ennek a Csecsnyának nézz utána, szerintem összekeverted a Szocsi feletti hegyi kocsmával.
Nem az..

Ha már keresgélsz, akkor tán azt is megnézhetnéd, hogy Grúzia már nem a Szovjetunió egyik állama, hanem szuverén ország.
@Mariann19: nézzed mán-e, miből lesz a cserebogár???
@habakuk000: a francba, bizony isten, hogy nem Rodeo cserebogarát akartam leutánozni:((((((((((((
@Oxica: Nem érdemes tovább ragozni. Az igazi felelősök azok akik kirobbantották az ukrán puccsal ezt a polgárháborús konfliktust. Őket Nuland néni és csapata körül találhatod meg. Ezeket az erőket terheli az elsődleges felelősség, nem csak a lelőtt gép, hanem a több ezer civil áldozatért is, akiket gondolom szintén gyászolsz.

www.origo.hu/nagyvilag/20160629-a-tizezerhez-kozelit-az-ukran-haboru-aldozatainak-szama.html

Ennek a konfliktusnak a folytatása pedig a jelenlegi Kelet-európai USA és NATO kardcsörtetés, amely egyre inkább játék a tűzzel és sajnos téged és engem is érinthet majd. :(
@Gábris szomszéd:" Az igazi felelősök azok akik kirobbantották az ukrán puccsal ezt a polgárháborús konfliktust."

Tévedsz testvér, a felelősök azok akik lelőtték a gépet.

Az ukránoknak meg jogukban állt elhajtani janukovics elvtársat, aki pontosan olyan fényűző életet élt mint itt nálunk a csuti g..i, közben meg ukránok milliói nyomorogtak.
@Oxica: Ebben sem vagy elég tájékozott.

index.hu/gazdasag/2016/05/02/ukrajna_oligarchak_haboru_osszeomlas_csod/

Ja és akkor hány amerikai haditengerészt vontak felelősségre (netán likvidáltak) az iráni Airbus lelövéséért?
@Oxica: "Tévedsz testvér, a felelősök azok akik lelőtték a gépet."

Igen tahát Drezda, Hiroshima, Nagaszaki bombázásért, pedig a gépek pilótái voltak a felelősek. Értem és köszi.
@habakuk000:
"Nézzed mán-e, miből lesz a cserebogár."
Csak vigyázz magadra most, hogy verébből cserebogárrá avanzsáltam!
Jobb lesz, ha beteszel egy gyufásdobozba, mert harapok.
@Gábris szomszéd: Testvér, kurva rossz az összehasonlításod megint. Akkor háború volt és katonai gépek támadták az ellenséges célpontokat. Angolok, amerikaiak, németek, japánok egyaránt.
Itt meg egy polgári repülőgépet lőttek le, amelyik egy légi folyosón, egy nemzetközi útvonalat repült. Nem sokkal a támadás előtt ment el ezen az útvonalon a Lufthansa járata is, képzeld el ha azt szedik le.
@habakuk000: "Csodás" gondolatok. Persze azért csak kibújik a szög a zsákból. :)

"Annak érdekében, hogy rövid távon a szükséges forrásokat elő lehessen teremteni, az EU-nak jelentősebb összeget kellene elkülönítenie erre a célra. EZ VISZONYLAG KISMÉRETŰ UNIÓS KÖLTSÉGVETÉSSEL MEGTÁMOGATOTT JELENTŐS ADÓSSÁGFELVÉTELLEL BIZTOSÍTHATÓ, ahelyett, hogy évről évre nem elegendő összegeket különítenek el erre a célra."
@Gábris szomszéd:
"

(sim-og-at) gyak. áth. m. simogat-tam, ~tál, ~ott, par. simogass. 1) Tenyerével vagy valamely eszközzel gyöngén húzkálva tapogat, egyenget, simára törölget, nyomdos valamit. Háját, bajuszát, szakálát simogatja. A borzas kalapszőrt, a barkás posztót simogatni. 2) Különösen némi kedvezésből, hizelgve, tetszést mutatva cirogat. Simogatni a kedves fiú arcát, fejét. Simogatni, a kis cicust, a báránykát. Simogatni a kedves paripát. Ez igének képzésében a törzsök a hangja kimarad, s a gyakorlatos og a sim gyökhöz járul, sim-og-at; ilyenek, tiszt-og-at, puh-og-at, piszm-og, a tiszta, puha, piszma szók irányában véve."

számodra ez a definíció... ok... akkor ki a kurva anyád az, aki simogatja a migránsokat, fostalicska?...
@habakuk000: "Rodeo nyílt, nem kgb-s stílus, ha az lenne, már egytől-egyig egymás haját tépnétek az övé helyett, okosak voltak, nagyon jól képzett, intelligens bagázs voltak"

kogen interpretáció szerint az "okos", "jól képzett", "intelligens" jelzővel nem Csiribá'-t illetted...
@Sir Bates dö Hól: az intelligens egy kicsit túlzás orosz ember jellemzésére, de tényleg nem voltak hülyék, akiket ismertem
@Rodeo36:

"itt néhányan arra vetemedtek, hogy "nevelő" célzattal vérig sértitek a blogtéársat aki véleményét a saját módszereivel közli, ami tetszhet vagy nem neked és a többi kritikusnak de ez a tényen nem változtat, hogy semmi közötök hozzá max nem olvassátok lapozzatok és máris helyre áll a rend meg a csend"

Ó, irgalom anyja, ne hagyj el!
Mondod ezt TE, aki mocskos kurvának, ócska lotyónak, olcsó szajhának / hogy csak a legerőteljesebbeket említsem/ hordtál le, időnként havi rendszerességgel.
Szerinted ezek nem merítették ki a vérig sértés fogalmát?

Megszoktam, hogy mocskos a szád, nagy ívben kerültelek. Sosem tudtam mikor fakadsz ki rám, mindig változó okok miatt tetted.

Mostanában már csak egy ok van, azt Gábrisnak hívják.
Szomorúan mondom ki, csicska lettél Rodeo, Gábris csicskája. Mert a viszonyotoknak a barátsághoz semmi köze sincs. Ez alá-fölérendeltség.
Teljesen elveszítetted a józan ítélőképességedet. Egy cél vezérel, Gábris megmentése.
Minden vitába beszállsz, amiben részt vesz. Ne hagysz ki egyet sem. Ő pedig pompásan él a helyzettel. Jobban mondva visszaél.
Egyik oldalról védi Fab pártatlansága, másik oldalról a te elvakultságod.
Ezért fajul el az utóbbi hetekben olyannyira a helyzet, hogy nyugodtan le lehet venni a politikai árvaház címkét és ki lehet tenni a Gábris blogja táblát.

Most rám boríthatod a szaros küblit. Gondolom, ez jön.
@habakuk000: azt én sem tudom...

a kötényt azt igen...

a meghatározottól eltérést nem engedő... jenőke jobban tudná elmondani...
Az Európát eltaposni akaró imám egy szar alak – mondja a PS-nek a palesztin Shadi Oudeh

pestisracok.hu/az-europat-eltaposni-akaro-imam-egy-szar-alak-mondja-a-ps-nek-a-palesztin-shadi/
@Gábris szomszéd: Te prostisrácokat olvasol?

Fene a perverz hajlamaidat tesó. :))A Pravda már nem is jó? :))
@Oxica: Nem olvasom csak belebotlottam. :)
@Oxica: Amúgy nem az a lényeg hol jelent meg, hanem a beszélgetés.
@Eszter jött:
szerencsétlen egy alak vagy...sajnálnálak ha ráérnék, de nem érek rá

brühüyyy
kkk

remélem ezeután lenyugszol és ma már nem őrjöngessz tovább
@Sir Bates dö Hól: Ja és inkább készülődj, ahelyett, hogy itt lopod a napot.

Hollande: az ország háborúban áll

m.origo.hu/nagyvilag/20160726-francois-hollande-reakcio-tamadas-normandiai-templom-ellen.html
@habakuk000:
Szocsi ban én jókat fürödtem a nagy hullámokban, Szuhumiban sokat emlékeztünk az Argonautákra
Csecsnyában nem emlékeztünk semmire de találkoztunk Grózokkal a lejtőn akik megajándékoztak vörös borral jó grúz szokás szerint, Yereván és Tbiliszi csodaszép városok

nem szoktam összekeverni dolgokat...hogy saccperkábé tévedek egy pár négyzet yardot? ebben a nagy melegben???

hol is van az a hatalmas Eötvös inga a volt Szovjetunió ban? meg is löktem, látni akartam hogyan forog el a Föld az inga körül

más ötleted? te merre jártál meg csatangassz mostanában Csap-sz rá?

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
usa

brühüyyy
kkk
??????????????????????

tengerészgyalogos...már be is volt "kotorva"???
@Rodeo36: a szent Izsák székesegyházban, te nagy valószínűséggel Leningrádnak ismered, de Pétervár mostanában, tudod arról, aki levágatta a bojárok szakállát és a hollandusoknál faragta a hajóbordázatot

Jereván az örmény, a Szuhumi, Szocsi, Kavkáz kirándulás tényleg funkcik jól megérdemelt nyaralása volt.:)
@habakuk000:
a sorosgyuri kihagyott egy leheccséges megoldást, a menekültválság okozójaként az usa fogaggya be az összes menekültet ájrópa elkerülésével és a sajkákat meg hagyják lebegni a tengeren...majd abbamarad

és mi lesz a szomáliai kalózokkal? áttelepítik őket a mexico i öbölbe Floridába??? onnan jobb lehetőségük lesz???

megoldom én esztetetetetetetet seperc alatt
az usa a leggazdagabb van rá forrása és olyan rend van meg fölösleges rendőri kapacitások, majd elfáradnának Arpaio ék 3 perc alatt

miccócc ehhez beaggyam a zenszbe?

brühüyyy
kkk

most javasolták a DNC -n a Bernie Sanders-t elnöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhez valami hozzátenni való? vazstabzs hosszantartyó
@habakuk000:
a kardomba fogok dőlni...nem Szent Péterváron (emlékeim szerint és azok tévedhetnek?)
egy olyan központi kupola aminek az alapgyűrűjét 7 vagy 9 kb 70 méter magas kerek oszlop tartja és azok mindegyike malachittal van burkolva alaptól az oszlop tetejéig... ebben a kupolában ami 90 méter vagy kissé magasabb lóg az inga ami alatt a teljes 24 órás óra a padlón márvány intarziából van kirakva és ha meglökjük az ingát ami egy hatalmas és csodálatos bronz tojás az alső végén majdnem a padlót érint óramutató szerű lándzsahegy mutaja ahogy a Föld elfordúl az inga alatt

emlékeim szerint ez Ukrajna

de nem találom a wiki is teljesen hülye

brühüyyy
kkk
Meg nekem ez a hanyatló nyugat ismerős valahonnan.
Jó reggelt 'kistalicskák,'lápigyíkok!
Legyen szép a napotok!

Weöres Sándor

HIMNUSZ A NAPHOZ

Lassú tűzzel guruló Nap,
gabonával vemhes hónap
templomában áldozópap!

Mit tudsz a tünő örömről,
ami a rügyön dörömböl,
hőt-hűst váltó légbe bömböl?

Vasárnap van: ládd, a réten
lányok kergülnek középen,
mint a hattyúk, habfehéren.

Kebelükben lángok laknak.
Hogy mit kapnak, hogy mit adnak,
meg se kérdik. Igy mulatnak.

Áldd meg őket, bizsergető
arany-korbács, nedv-kergető
legmagasabb égi tető!

Csókold hajról-hajra őket
s a lócán a vén ülőket
és a tarka temetőket.

Pondró ébred zöld ereken,
görnyedt ember bottal megyen,
csontváz kattog fönn a hegyen.

Lompos farkú szél csatangol,
por-gubát varr, ágat hangol.
Tej csordul a nagyharangból.

Nap, ős-éjü forró csónak,
élettelen, maradj jónak,
kötözőnek, oldozónak.
@habakuk000:
na végre: Saint Isaac's Cathedral, Saint Petersburg (pendulum length was 98 m; removed in 1990s)
azaz én 1990 előtt láttam...igaz nem Eötvös inga hanem:
Foucault_pendulum

a padlón látszik az óra intarzia

hogy milyen az ember emlékezete... a kerek oszlopok igazak és a malachit is de nem ott ahol az inga lengett
www.panoramio.com/photo/54424013

bocs

egyébként jártam Tbilisziben is meg Yerevan ban is azaz Grúziában is és Örményországban is (körbeautóztuk mindegyiket és még sok minden mást) azaz nem keverem a kettőt (a Fekete tenger keleti partját teljes hosszában beautóztuk kb 1500 db 180 fok nál nagyobb szögű kanyar van az annál kisebbeket nem számoltuk)

brühüyyy
kkk

na most jön majd sírbatesz elvtárs meg a taga kartárs és el kezd mondani mindenféléket, a többieket kár megnevezni...majd egyenként bejelentkeznek valami bölcsességgel
@guma:

Igazán sosem kedveltem Őt,Őket,de amit így hetven felett művelnek attól,,kééésszz:)
Lápföldön mifelénk hetven körül sajna elhülyülni,seggetnyalni képesek zenészeink,tisztelet a kivételeknek!

Jó reggelt Margarita..ritkán erre?:)

.............

www.youtube.com/watch?v=IbSUE4O_rR8&list=RDIbSUE4O_rR8#t=2
@gazoló:

nagyon, nagyon ritkán! vigyáznom kell a szellemi egészségemre, épségemre - mert itt köpni, nyelni sem tudok mostanában...

tudod hol találsz:) a fügét meg várom. :D
@guma:

Pedig,hiányzol,de fogjuk arra,hogy nyár van,uborkaszezon!
Lesz ez még így,se:(Mindig megnézlek a korcsmában,amennyire enged a nyár:)
.....
Épp most pattintottam le egy 'órjási nagy kéket!
Idén rengeteg lesz csak,mivel az 'elsőgenerációsok lefagytak a télen,a második sub szeptemberre várható,ha elég meleg lesz:)
Ha akkor erre járnál:)

kepkezelo.com/images/7tsz3nnj82g6omch4ci9.jpg
@Gábris szomszéd: És ki a felelős a második vh. áldozataiért?
@Rodeo36: ahogy kérte Csiribá', instállom alássan, hál'istennek az a sok kanyar minimum 181 fok volt!... el se merem gondóni, hova tetszett vón' jutni, ha mind az 1500 kanyar csak 180 fokos!...
@Kuviklacz:
a Donkanyar, és Pilis Boros Jenő

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:

mindenképpen eljutattam volna Rosztov nu Donu...Gelendzsik en és Novorosszijszk -on át aszon'tam: csiribí, csiribá
hipp hopp és máris ott voltam...

brühüyyy
kkk
nagyon vigyázz a kanyarban nehogy becsavaroggy még jobban
@hacsaturján: ám legalább saját maga szerint konzekvens... bár ez igaz az ittenire is...
@Sir Bates dö Hól: Az érpataki modell

Most nem lennék az imperialisták helyében. :))
@Sir Bates dö Hól: Érpatak fejlesztésére szánt pénzek is oroszmisi pereskedéseire mennek el és a lakosságnak ez tetszik.
Hát érdekes egy (lápi) világ lehet ott.
@Mariann19: Boccs az Off-ért. Látom itt vagy. Van egy adósságom. Törlesztem. Megtaláltam a file-t, ami a hazai "privatizáció szereplőit" és összegeit tartalmazza.

Kik_adtak_el_az_orszagot_0.xls

www.penzcentrum.hu/forumtopic/ujabb_ceg_vonul_ki_magyarorszagrol.3966.html/1

Fenti linken az első link. Szorgos kezek összegyűjtötték. Ne hagyjuk elveszni, töltse le aki tudja! Tudjátok a szabályt hazai kíbertérben: amit ma letölthetsz - ne halaszd holnapra! On
@guma:

Ebben nem az az érdekes, hogy a 73 éves mit tesz, hanem az, amit a fiatalok. Igazolják, hogy az érzelem/gondolat örök emberi tulajdonság, legyen az ember 73 vagy 23. A banda pedig attól nagy, hogy ezt a korosodás során nem felejtette el. Azt sem, hogy a fiatalokat nekik kell megtalálni. Nem egyszer, hanem mindig. Sikerült.
Nyelvnyújtogatás heyett valami ilyenekről kellen it tbeszélgetni. Főleg azoknak, akik külföldön élvezik a világot, mivel nekik szélesebb (?) a látókrük, taán nagyobb a tapasztalatuk. Persze nem melldöngetve, dicsekedve.

„Magamnak mindig tisztességes fizetést adtam, és az embereimnek is, de a cégből soha egy fillér osztalékot nem vettem ki. Mindig a biztonságra törekedtem, a bizonytalanba sosem szabad belemenni, azt nem szabad.”

index.hu/belfold/2016/07/27/gazszerelo_szakacs_laszlo_masodik_leggazdagabb/
@látjátok feleim szümtükkel: Na ez az amit a mé-szarosaszád lőrincz, soha az életbe nem tudná összehozni. A g..i nélkül most valahol disznókat őrizne közmunkásként és várná a behívóparancsot katonának.
Három évnyi "integráció" után erőszakolt meg egy eritreai "menekült" egy 79 éves német asszonyt a temetőben.

m.bild.de/regional/ruhrgebiet/vergewaltigung/fluechtling-vergewaltigt-frau-auf-friedhof-46996596.bildMobile.html?wtmc=mw
@rdos:
Szia!
Nagyon kedves vagy, hogy észben tartottad ezt a fontos anyagot a számomra.
Képzeld el, hogy sehogyan sem tudom a linket behozni.
Azzal is próbálkoztam, amit még pluszban megadtál, és nem megy.
Mi lehet az oka?
@Mariann19: Szia. Nekem a mai 11:41:18 "idő stemplijű" hsz-emben a hosszú link-et simán le tudtam tölteni. Röviden, fogalmam sincs Neked miért nem sikerül (gépem op.rendszere ubuntu linux 12.04, tűzrókával böngészve).

Elküldöm a file-t privátban (használni így már tudod), aztán a weben vagy felleled, vagy sem. Szia. Sok sikert a file-hoz.
@gazoló: :D

"Ha akkor erre járnál:)"

merre?
@rdos: Ez valóban egy jó anyag, korábban én is letöltöttem.
@Gábris szomszéd: Örülök ha tetszik. A helyzet az, hogy a komisszárból lett menedzserek azt hiszik, hogy 5 év aztán elévült. Ha kiderül hogy megszállt ország vagyunk, voltunk a monarchia szétesése óta, akkor a kollaboráns kormányaink minden intézkedése semmis lehet. Jó hírem, publikus helyeken is sok minden vissza kereshető. Pl. földek témája következő linkemen látszik (valahol van jobban feltöltött is, de most csak ezt találtam).

mapire.eu/en/map/cadastral/?bbox=582143.7059333408%2C5068570.216840745%2C3573583.244901999%2C6609540.707069899
@Mariann19: Akkor légyszi válaszolj. Már írtam Neked, de a webws mail felületen nem tudok csatolni.
@Mariann19: Na, ebédszünetem véget ért, azért napközben még párszor ránézek a blogra.

A lényeg. Amit a blog motorral webes mail felületen írtam Neked mailt (tárgyban valami olyasmit tehettem, hogy "rdos jelentkezik"), arra dobj már légyszi egy választ (reply). Írni se kell bele semmit.

Amíg "rám nem bólintasz", addig a blog védi a mail címed.
"Az áruházlánc az öt éve tartó agrárkormányzati fogyasztásélénkítő és kóstoltató akciókban sem vesz részt, és további problémának tartotta, hogy a Tesco "tönkreteszi az exportpiacokat" az interneten is terjedő árcédulával, miszerint bruttó 15 centért árulják a dinnyét Magyarországon."

A tiltakozók hazudnak, mert Tescoban igen is megy a dinnyekóstolás. Kár, hogy én nem szeretem ( gondolom sokan mások sem ), így nem hogy a kóstolást, de a vásárlást is mellőzöm. Amikor a vavők nem veszik olyan ütemben a dinnyét, mint ahogy ők elképzelik, akkor az eladó kereskedő kárát csak leárazással tudja csökkenteni. A dinnyése kapnak föld alapú támogatást, mi a fészkes fene kéne még nekik? Ők is csökkentsék az árat, ha csökken a kereslet. Vagy egyék meg a saját dinnyéjüket. Esetleg üljenek ki az út szélére, és árulják a dinnyéjüket maguk. A kormány igazán előírhatná nekik, hogy kötelesek maguk árulni közvetlenül a fogyasztónak, viszonteladás tilos.:D

index.hu/mindekozben/poszt/2016/07/27/teherautokrol_dobaltak_a_dinnyet_a_tesco_ellen_tiltakozok_budaorson_egy_embert_bevittek/
No!
Így kell ügyeskedni.:D
Pedig állítólag bekeményítenek, legalább is volt ilyen fideszes választási ígéret. Is.

www.168ora.hu/itthon/tobb-tizmillios-allami-tamogatast-igyekszik-eltitkolni-fideszes-kepviselo-147642.html
"...visszadobhatja a hozzá aláírásra felterjesztett rossz – vagy csak neki nem tetsző – kabinetdöntéseket Orbán Viktor. A miniszterelnököt az új kormányzati felállásban ezzel tehermentesítették a hétköznapi aprómunkától, ami politikai tehermentesítést jelent majd a következő választási kampányban.", olvastam egy Hvg-s írásban.

No, de a vissza nem dobott kabinetdöntésekért ki is felel, ha még is balul sül el? Modjuk a közkotatás mai helyzetéért 2010. áprilisa óta ki is a felelős minsizterelnök?
@Mariann19: Elküldtem. Ma rendet raktam a Letöltés könyvtáramban, így botlottam a sok ezer file között rá a letöltött, de csak ömlesztve tárolt xls-re. :-)
@látjátok feleim szümtükkel: Ki a felelős? Egy vicc, de 1998 óta (igen, elsőorbánkurmány óta) nem veszik fel a kormányülés hanganyagát magnetofon szalagra (hangrögzítőre). Ez "csak" azért aggályos, mert még az átkosban is minden kurmányülés teljes hanganyaga fel volt véve! Duplán felkiáltó jel!

Na így keress felelőst. :-(

Ja és az csak hab a tortán hogy az első moszkoVityát követők (dékétszázkilenc, furcsánNyerenc, bajaiKordonka) alatt ez a nehezen védhető gyakorlat megmaradt.

Bacsó "börtönőrétől az egy brancs maguk" a kedvencem fentiek fényében talán érthető miért. :-(
A mi kis diktátorunkról:
nepszava.us/blogs/news/para-kovacs-imre-totalis-trump
"A kormány rasszista, eurofób, antidemokratikus és erkölcstelen tevékenysége önmagában is elég lenne, hogy hányjanak tőlünk, de néha kapaszkodókat kell adni a sajtónak, mondatokat, melyeket idézve egyértelműsíthető, hogy semmi keresnivalónk a civilizált világban, és ami talán még fontosabb, hogy a hasonlóan rasszista, antidemokratikus és erkölcstelen európai politikusok megmutathassák, hogy van náluk rosszabb. Orbán Viktor, aki nem csak gyakorolja az erkölcstelenséget, de dicsekszik is vele. Áll a kibelezett plüssállat fölött a hatéves kis pszichopata, szülei kérdésére, mégis mire volt ez jó, csak annyit válaszol, hogy leszakítja a megmaradt végtagokat is az egykori mackóról. Én így játszom."
Mindenki tudta, hogy a templomi gyilkos időzített bomba, anyja is szólt a rendőrségnek, de nem léptek

Súlyos következményekkel jár, ha egy radikalizálódott muzulmánt visszaeresztenek a társadalomba - ezt Franciaország saját bőrén tapasztalta a kedden elkövetett, kíméletlen templomi gyilkosság után. Egy nappal a katolikus templomi vérengzés után megdöbbentő részletek derülnek ki a szélsőséges elkövető múltjáról.

www.hirado.hu/2016/07/27/nyilt-titok-volt-mire-keszul-a-templomi-meszaros/
miért mászik elő mindig a muzsik a tahósításból?

magyarázza el nekem valaki legyen szíves, mit rontok el?
@rdos: Fiatalúr, ha te is furcsán ferencezel, mész a ketrecbe, tényleg unalmas már ez a sok majomkodás.

Inkább neandervölgyiskedj, odáig méf nem sikerült visszavezetni a magyarok családfáját, hogy rájöjjünk, mi vagyunk a neandervölgyiek?

az királyság lenne, az összes többi törzs jelenthetne:)
@Rodeo36: nem akartál hinni nekem, megmondtam, hogy az Izsák székesegyházban van.

Oroszok az mondták amúgy nekem, hogy ha valaki meg akarja egy picit érteni az orosz ember lelkét, az olvassa el a Nagy Pétert Tolsztojtól.

tényleg jó könyv, egy kicsit baj, hogy nincs vége.
@Eszter jött: elmentek hát elmentek, nem egyszerű nem bemocskolódni a lápban, ha már lápikámozunk hetek óta

lehet, hülye döntés volt, lehet hogy megalkuvó, lehet,hogy bátor

ámbár, a facebookon mittudoménminekhívják "együtt orbán viktorral és a fidesszel" mondat nem túl elegáns

viszont ma délután a keresztény ifjúsági krakkói fesztivál ürügyén nyilván amatőr fiatalok olyan klassz zenét és körtáncot lejtettek a Dobó téren, hogy a Kiss Tiborék elbujdokolhatnak orbán feneke mögé három hétig
@Gábris szomszéd:
Yessss, tehát egy háborúban, fegyveres konfliktusban bármit megtehetsz (akármit, csak a képzeleted szabhat határt), nem te vagy a felelős. Civileket gyilkolhatsz halomra, nőket erőszakolhatsz meg, fosztogathatsz, és nem te vagy a felelős, hanem aki kirobbantotta a konfliktust.
Igazi keresztényi (vagy keresztyéni, 'szom se tudja, melyiket szeretitek) életfelfogás. :)
@Gábris szomszéd: Ezer évnyi 'integráció' után ölnek meg, erőszakolnak meg magyarok nőket (élettársukat, volt élettársukat, feleségüket, volt feleségüket). Hetente legalább 1 nő hal meg ezen okokból. Nem kellenek migránsok ide. Magyar nőnek magyar gyilkost!
@taga20: ez azért van olyan cikk, mint amit a muzsik szokott linkelgetni

de akár igaz is lehetne, bár nehezen tudom elképzelni, hogy a republikánusok összecsókolóznak az oroszokkal

azt pedig végképp nem, hogy a Közel-Keletet és Európát tálcán nyújtják át Putyinnak

nem az a fajta adminisztráció
@habakuk000:

Kiss Tibiéknek ne magyarázkodni kellett volna, hanem azt mondani: Igen, elmentünk. A zene mindenkié!

A cikk kommentjeit érdemes elolvasni.
@The real Donky:

A migránsos linkeket látva Tóta W. jut eszembe mindig:

""Ami most jön, az undorító lesz. Ahogy közelít október, úgy fognak egyre jobban pánikolni. (...) Azért, hogy ez megmozdítsa a fél országot, bizony meg kell küzdeni. Megrendezni valami botrányt például, vagy elővenni a legaljasabb náci technikákat. De a legcélszerűbb mindkettő egyszerre."
/Rosszkedvünk nyara/
@habakuk000: "ez azért van olyan cikk, mint amit a muzsik szokott linkelgetni"

remélem azé aszt nem feltételezed rólam, hogy a soros vagy hileri pénzel!:)

a cikk se az egész republikánus pártról szólt, hanem trámp és köréről.
@habakuk000:

mert olyan cuki kis ragaszkodó.... :D
@Eszter jött: nem, tibiéknek aszt kellett volna mondani, hogy van az a pénz.

komolyan mondom, néha az az érzésem, hogy vagy hülyék az emberek, vagy hülyének nézik az embereket.

akinek van egy kis esze, az vágja a témát.
Tudta? Hogy a müncheni lövöldöző német-iráni állampolgár lelkes árja volt. Hitler bácsi nagy követője és a norvég mészáros nagy csodálója, aki külföldiekre vadászott. Megölt 3 török, 3 koszovói és 1 magyar (roma) tinédzsert.

Tudtam, hogy köze van a pegidás szarokhoz de ekkora fordulatra nem számítottam. Nem is muzulmán terrorista volt, hanem fasiszta terrorista.
@Eszter jött: nem tudok állást foglalni, elolvastam a közleményüket, az épp magyarázkodásnak tűnik számomra, ugyanakkor nem ismerem a tusványosi fesztivált, így akár gondolkodhattak úgy is, ahogyan írták

a kommenthalmaz megvallom őszintén, nem érdekel

gondolom, ki-ki oldaltól függően ledorongol vagy megmagyarázza

nem egyszerű ez, van egy demokratikusan választott vadbunkó hatalom, mindenkinek szíve-joga eldönteni, milyen szinten működik velük együtt, mert valamilyen szinten mindenki rá van kényszerítve, hogy együttműködjön

pl én is, mert havonta kurvára sok pénzt fizetek be a kts-vetésbe ahelyett, hogy kilopnám valamilyen fájintos alapítványba
@Oxica: egykutya, ugyanolyan gyáva szemét
@taga20:

Ebből élnek. Csak az igazán nagyoknak pl. Presser sikerült politikamentesnek maradni.
@habakuk000: Ja, muzulmán terror mi? Aztán mégsem.
@habakuk000: "...ahelyett, hogy kilopnám valamilyen fájintos alapítványba..."

Na látod! Ezért vagy te még mindig habakuk000.:D
@habakuk000: "ugyanakkor nem ismerem a tusványosi fesztivált, "

ember, te tényleg ilyen vagy, vagy csak fested magad?
@Eszter jött: és huszonnégy évig miből éltek, me eddig nem mentek el?
@Eszter jött: Azt tudomásul kell venni, hogy a g..i szar ember (szarbán). Aki a közelébe kerül, az is szaros lesz. Posványost messziről kerülni kellett volna, a "kvimbinek" annyi.
@Eszter jött: Úgy látom, a tv2 nézőinél már meg is kezdődött az agyelszívás. Javaslom a tv2 nézőinek, hogy sürgősen kapcsoljanak el onnét, amíg nem késő, mert egy szép napon agy nélkül ébrednek.
@taga20: miért, te ismered?

te tudtad, hogy esténként rockfesztivál van?

vagy ismered a zenekar motivációját

jó nagy baromság ez a mi átpolitizáltnak nevezett, de csupán b-közép szintű világunk

taga, te nem vagy egy nagy keresztény elkötelezettségű, ha pl sétáltál volna délután Egerben, kiköpsz és elszaladsz, mert "megvezetett hívő katolikus" fiatalok ugra-bugrálnak jókedvűen?

mert ilyenkor ez szokott következni:

"faszák ezek a keresztény táborok, dugnak, mint az üregi nyulak a nagy ájtatoskodók"

na, nekem ebből a fajta gondolkodásból és pántlikázásból elegem van

Úgyhogy még egyszer: nem tudok állást foglalni quimby ügyben
@taga20: "ember, te tényleg ilyen vagy, vagy csak fested magad?"

:))))) A nap kommentje. :))
@látjátok feleim szümtükkel: nem, csak simán hülye:(

minden 20-át követő teljes egy hétben letargiában szenvedek
@habakuk000: hu, haver, te nem kispályázol.
ennyi marhaságot, hogy tucc összehordani?

én soha nem köpnék le senkit(kivéve a gecit és bandáját), eszt mé írod nekem?

egyébként, a legnagyobb ájtatos arcok a legnagyobb perverz gecik:)

a kvimbi ügy egyszerű, gecikkel nem keveredünk, me kifehéredünk, asztán pisloghatunk ártatlan kékszemekkel.
@taga20:

De. Pár évvel ezelőtt is felléptek, csak akkor még teljesen más jellege volt a tábornak.
A határon túli közösségek minden nyáron rendeznek egy hetes művelődési tábort.
Napközben kerekasztal beszélgetések folynak. Politika, közélet, kultúra.
Az este a koncerteké.
A bálványosi tábor is ilyennek indult. Csak útközben a fidesz teljesen lenyúlta.
A kommentfolyamban sok infó van erről is.
Én a 90-es években tagja voltam a felvidéki művelődési tábor szervezőcsapatának.
Tudom, hogyan működik az egész.

A fidesz arrogáns politikájától a határon túli közösségek is szenvednek. Csak erről nagyon keveset olvastok a sajtóban.
@The real Donky: Jól beszélsz. A saját bűnözőink melle importáljunk még muszlim agyhalottakat is.
@taga20: Hibáztak,talán megbocsájtva... Köszönjük Quimby,talán a Kossuth díj is befigyel:(
@taga20: Te még nem tudod, hogy a 444 az maga a szentírás? ;)
@taga20: Ne okozz már te is agyfaszt. ;)
@gazoló: meg gusztushúszkor nagy kereszt:)
@Gábris szomszéd: ártu, te naponta többször. ako mi a faszról beszélsz?

a szentírást, meg kenyd a hajadra!:)
@Oxica: Nem oxicicácska te mosdattad a gyilkost, hogy jajj szegényt belehajszolták stb., szóval légy következetes és mosdasd tovább most is.
@Eszter jött: akiket ismertem határontúlról mind mind libsik voltak..
@taga20: Képzeld akkor, hogy a 444-et mennyire oda lehet kenni. ;)
@Gábris szomszéd: Tudtam, hogy köze van az ürgének pegidás szarokhoz. Az valóban meglepett, hogy ennyire beépült közéjük. Azt hittem, csak felheccelték, de kiderült, hogy árja németnek tartotta magát. Ezek szerint, már nem csak kék szeműek lehetnek árják, a multikulti beütött a fasiszták közé is. Szerencsére Hitler bácsi ezt már nem élhette meg.
@Eszter jött: Amikor izrael deportálja az afrikai menekültjeit vagy az amcsi fal a mexikói határon az szintén náci technikának számít?
@habakuk000: Hát, ha a Neandervölgyiekig sikerülne visszavezetni a magyarság eredetét az biza nagy mutatvány lenne, mert hogy mai tudásunk szerint ők "elkoptak". Vannak olyan vélemények hogy pár, de inkább csak 1-2 százalék erejéig bennünk élnek. És ugye a Sírius is csak patakiattisnál játszik. Állítólag kezelhető. Már persze ha volnának kezelő intézmények. :-(

De hogy ezt hogy kombináltad furcsán nyerenccel? Komolyan mondom nem értem.

Oda raksz, ahova akarsz. Majd apránként talán rájössz, nem én, nem a véleményem az ellenfeled.

A "fiatalt" köszönöm. :-) A felén jócskán túl, igen csak jól esik. :-)

Egy valamit viszont megkérdezek. Ha még látsz jó, ha nem attól még más láthat.

Az utolsó háborúban (2. vh) a szojvet és az amik (plusz akkor még impériumnak gondolták magukat az angliusok) szarrá bombáztak minket. Ez eddig nem kérdés, hanem tény. Mai napon is hatástalanítottak ötszáz kilogrammos amish bombát valahol székes fővárosunkban (másnap meg majd lesz szojvet is).

Akkor még szinte egyetértés volt abban, hogy a szojvet az nekünk nem nyerő (az internacionalistákból lett nemzeti cucialisták szerint ez ma már nem így van, hiszen a rosszatom az jó atom :-().

Mai napság meg az atlantisták (furcsán nyerenc és csatolt részei) plusz a "nemzeti oldal (fityisz plusz jobbklikk) szinte jobban szét tudja bombázni az országot, mint a 2.vh nem egy és nem kettő repülő erődje. :-(

Haba! Ez csak politika. Emiatt nem kellene kitolnunk egymás szemét. Felkiáltó jel.

Tovább megyek. Szerencsésebb országokban a politika annyira privátim ügy hogy társaságban szóba sem kerül.

Még egyszerűbben.

A "háborút" mi magunk (ilyen olyan oldalak mentén) vívjuk magunk ellen. :-(

Még egyszerűbben.

Mind "labbancok" vagyunk (van atlantista, van putyinista és van "jóskapista", ugye én egyik sem vagyok talán ha embernek tudok megmaradni, elismerve ennyi "ista" között ez is ölég nehéz :-().

Nézz magadba és filózz el azon hogy hol állsz. Ha bármelyik "ista" oldalon, akkor sanszos hogy rossz oldalon.

Szerintem.

Egyébként hiszel amiben szeretnél. Véleményem elmondtam.
@Oxica: figyelj, ha a memóriád jó lenne, akkor már öngyilkos lettél volna!
@Gábris szomszéd: az ájtatos bibliád mellé má nem fér más:)
@Oxica: Mutatom, hogy te mit "tudtál" és miket mondtál néhány nappal ezelőtt. :)

"Hát igen, ide vezet az idegengyűlölet. Mikor egy pegidás barom az erkélyről szidja az arabokat, az arab származású elkövető meg besokall és tüzet nyit. Ennyi."

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30846244

"Ha ezt az ürgét békén hagyták volna, ráadásul mint mondta, ő is német állampolgár volt, akkor ez a sajnálatos lövöldözés sem következik be."

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30846788

Ha ezt az ürgét békén hagyták volna és nem provokálják 7 éven keresztül akkor nem is lövöldözött volna

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30847280

"Ha te annyira ostoba vagy hogy nem tudod, attól még Németországban már tudják. Az már tény hogy 7 éven keresztül provokálták, hisz nem véletlenül járt kezelésre a zaklatások miatt.
Aztán egyszer csak bumm, elszakadt a cérna. Ezen kár is vitázni, mert ezek tények. Én nem csodálkozom, hogy elkezdett lövöldözni, mert ez származástól független."

Most pedig, hogy beszopod a bulvárszart, fordulsz gyorsan 180 fokot és szidod azt a gyilkost, akit korábban mosdattál. Légy egy kicsit egyenesebb szélforgó ha kérhetném. :)
@PeniValdes:

Nem szeretem ezt a kifejezést.
A határon túliak ugye együtt élnek az államalkotó nemzettel, ezért toleránsak más nyelvet beszélő emberekkel.
Közöttünk is van vadmagyar.
Pl. a 90-es évek elején egyetemistaként részt vette egy IDF konferencián. Ott az erdélyi fiatalok egyik képviselője kifejtette, hogy ne szabad megtanulni a többségi nemzet nyelvét, mert /idézem/ elnemzetietlenedünk.
Vagyis elveszítjük az identitásunkat.
Olyannyira felháborodtunk ezen, hogy a vajdaságiakkal és a kárpátaljiakkal egyetemben kifütyültük az okfejtőt.
@Eszter jött:nem érdekel hogy ki mit szeret
arra gondolok hogy egyiket se izgatták a nemzet sérelmei kérdései
@rdos: csak ne utánozd a muzsikot a furcsányonázzal légy szíves!!!

van annak az embernek rendes neve is, ha sokak szerint nem is érdemli meg

meg a többinek is, szerintem a gecizés se nagy dicsőség, főleg úgy, hogy kihagynak karaktereket, amiket végképp nem értek
@Gábris szomszéd: Figyi, mintha mondtam volna, hogy engem is meglepett az ekkora fordulat, de azt tudtam , hogy valami módon kapcsolódik a pegidás náci szarokhoz. Az valóban meglepett, hogy ő is nácinak vallotta magát.

A lényeg viszont az, hogy a muzulmán terror propagandája atomjaira hullott, mert bizony ez pont fordítva volt, vagyis náci terror kategória. Úgyhogy eltaknyaltatok megint. Ez van tesó.
@Eszter jött: sok fiatal székely nem beszéli a románt még ma sem, vagy csupán erősen törve
@Oxica: Amúgy látszik, hogy fingod sincs az árja fogalmáról sem, ugyanis arra születni kellett és nem annak tartania magát az illetőnek. Tudod te is hiába tartod magad okosnak. :)
@Oxica:
@nincs_itt:

Ne haragudjatok hogy beleszólok, de nem vinnétek át a témát a másik poszt alá, ahol elkezdtétek?
Gábris egész nap próbálja megnyitni, eddig senki se volt rá vevő.
Legalább egy hely legyen, ahol nem ez van műsoron!
Még egyszer elnézést, és köszi előre is.:)
@PeniValdes:

milyen nemzeti sérelemre gondolsz?
@habakuk000:" meg a többinek is, szerintem a gecizés se nagy dicsőség, főleg úgy, hogy kihagynak karaktereket, amiket végképp nem értek"

Én csupán azért hagyok ki pár karaktert, mert kultúrember vagyok. Úgy telibe mint Simicska, nem mondom ki, bár igény volna rá. Igaz engem nem is baszott át annyira a g..i, mint a Simicskát. A g..izés mindenféleképpen jogos.
@Oxica: Nem tesókám most az van, hogy te taknyoltál el de nagyon, hiszen ugye te egy állítólagos náci gyilkost mosdattál napokon át, akivel kapcslatban ki is jelentetted, hogy "nem csodálkozom, hogy elkezdett lövöldözni, mert ez származástól független."
Tehát ha migráns netán muszlim az elkövető, akkor még akkor is mosdatod amikor egy szar gyilkos, de amikor "kiderül", hogy náci, na akkor aztán már nagyon elítéled. Ne légy már ilyen kétszínű szar ha kérhetem. Köszi.
@Oxica: szerintem a végeredmény szempontjából mindegy,hogy milyen idea mentén kaszabolnak le, lőnek fejbe,ütnek el. a kérdés hogy hol lehet elkapni ezeket. hol van az a pont a profilukban ahol rést találunk.
@Rodeo36: Péter az a Jenő. De lehet, hogy akkor még kis pilis volt.
@Eszter jött: Óhajod, parancs. Látod nem is válaszoltam nincs ittnek, mert nem itt kezdtük.
@Gábris szomszéd: Szerintem meg te taknyaltál el a muzulmán terror propagandáddal. Ez bizony nagy pofára esés volt tesó.
@habakuk000:

Aztán jajgat, mert nem tud érvényesülni. Általában a tömbben élő magyarság problémája ez.
Beszélned kell az államnyelvet, élj bár Szlovákiában, Angliában, Romániában vagy Németországban.
Sok határon túli úgy akar vadmagyar lenni, hogy nem tanul meg szlovákul. Gyermekét Magyarországon taníttatja, aki már nem jön vissza a Felvidékre, mert ott nem tud érvényesülni, nem tud szlovákul. Magyarországon alapít családot, ott vállal gyereket.
Aztán ugyanez a vadmagyar jajong, mert fogy a felvidéki magyarság. Eszébe nem jut, hogy ő is az okozója.
@PeniValdes: Igen az ideológia teljesen mindegy. Minden gyilkos egy állat. Ezért nem is szabadna politikai, propaganda célokra felhasználni, hanem a titkosszolgálatoknak össze kellene fogni és levadászni ezeket a mocskokat. A békés embereket meg békén kellene hagyni, bármilyen is a bőrszínük.
@habakuk000: Hát, ha Neked ennyi jött át mondandómból hogy hogyan nevezem moszkoVitya egyik elődjét, akkor nem tudok mit válaszolni. :-( Talán csak ennyit.

Ki tudnám GyF monogrammját ejteni szavakkal a számon (vezeték név keresztnév sorrendben) csak nincs kedvem. Ahogy oviét sincs kedvem. :-(

Kellemes árokásást kívánok az "oldalak" között. :-(
@Oxica:

Kösz:)
Ahogy elnézem, Gábris is jóllakott már. /kacsintós szmajli/ ))))
@Oxica: nem attól lesz valaki kulturembed, hogy kihagy egy karaktert

A nemet terroristát benezted. Amúgy ő nagy valószínűséggel tényleg árja lehet.

Ahelyett, hogy tagadnad a tagadhatatlant megkerdezhetned a muzsikált. Miért nem önti a szennyet erről a terroristatol, miért csak a muszlim migrans terroristák ön picsog'?
@Oxica: Ismét tévedsz és még akkor is véded a védhetetlent, amikor idézetekkel is alá van támasztva, hogy össze vissza beszélsz. A lényeg pedig, hogy védtél és mosdattál egy gyilkost, most, hogy meg nácinak tartja a média, egyből állatozod, amúgy nagyon helyesen, hiszen nem attól állat, hogy náci vagy muszlim, hanem attól, hogy gyilkos. A bibi csak az, hogy mosdattál egy gyilkost, mert ez volt a piszi.
@rdos: szerintem nem ások, ütök mindenkit válogatás nélkül:(

ne sértődj meg, csak tényleg bántja a szememet az óvodás tempó

inkább elnézést kérek, nem akartalak megbántani
@habakuk000: Tévedésben vagy habácska én minden gyilkost elítélek, ahogy gondolom te is a pap gyilkosát. Nyilván ugyanúgy, mintha egy rabbi torkát vágta volna el a francia vadbarom.
@habakuk000: Igen, 50% ban benéztem. Nem is tagadom, de éreztem hogy köze van a nácikhoz.
Amúgy örülök, hogy benéztem, mert így borult a muszlimellenes propaganda.

"nem attól lesz valaki kulturembed, hogy kihagy egy karaktert"

Én azért, ha megengeded, annak tartom magam, ha nem akkor is.
@Gábris szomszéd: kuss muzsik, haba tahósít

de mondd már meg előtte, hogy a francba jössz vissza?
@Oxica: Egyébként nem a propaganda muszlim "ellenes" hanem a tetteik vannak a valódi iszlám ellen. Ezt mint állítólagos kulturembernek illene tudnod.
@Oxica: ok,bár szerintem békés emberek nincsenek
@habakuk000: Elismerem, nem egyszerű velem beszélgetni.

Mondandóm - hitvallásom két rövid mondatba tudom foglalni.

Egyiket sem!

Mert nem legitimek. :-(

Ui.
Amúgy nem vagyok egy sértődékeny fajta, viszont eszméket szívesen cserélek. :-)

Mint utolsó előtti - előtti munkahelyemen, mikor a rettegett főnökhöz ment be az új beosztottja. Jön ki a főnöktől az ordítva lebaltázás után a kollega és kérdeztük, na mi volt?

Mire mondja a kollega, mi lett volna, eszmét cseréltünk.

Ennyi?

Igen, mondta, bementem a saját eszmémmel és kijöttem az övével. :-)

Boccs, ez idétlen volt. :-)
@PeniValdes: "ok,bár szerintem békés emberek nincsenek"

Én az vagyok. Nem öltem meg senkit és nem is ártottam senkinek. Szerintem sokan vagyunk még így a világban, mind békések vagyunk.
@Gábris szomszéd: Akik a menekültek ellen uszítanak, azok mind a "muszlimellenes" propagandát tolják.
Például a g..i ilyet eresztett meg posványoson, hogy idézem "minden migráns potenciális veszélyforrás". Mi ez, ha nem muszlimellenes propaganda. Na te is ezt tolod tesó, ráadásul úgy, hogy ezek szerint agyilag fel sem tudod fogni.

Ha ezt a náci logikát követnénk, akkor a londoni magyar migráns is potenciális veszélyforrás nem? Egy beteg g..i embert követtek, aki zavaros ideológiával kampányol és közben észre sem veszitek, hogy kimossa az agyatokat. Háttérhatalmak, meg agyelszívás mi? Nem ismerős? Na ezt az ürgét követitek, persze trumpika sem különb. Amerikában is lesznek gondok, nem is kicsik.
@PeniValdes: "gondolataid sem voltak?"

Perverz gondolataim voltak, ezt elismerem, pláne ha megláttam egy jó nőt. :))
@rdos:

Nem mintha téged az igazság annyira érdekelne, vagy engem meglepne, hogy miket ... khm ... beszélsz mellé itten:

"Az első Orbán-kormány azonban szakított ezzel a gyakorlattal. Miközben az ügyrendben a vonatkozó rész címe változatlanul „A kormány üléseiről készült összefoglaló és hangfelvétel” maradt, a szövegből a hang rögzítésére utaló kitétel teljesen elmaradt. A Medgyessy-kabinet viszont a korábbi rendszert hozta vissza. „A kormány üléséről összefoglaló és az ülés szó szerinti jegyzőkönyvéül szolgáló hangfelvétel készül” – állt az ügyrend 2010 nyaráig hatályos szövegében."

nol.hu/belfold/20100803-hianyosan_dokumentalt_kormanyulesek-760761
@Oxica: Nőj már fel végre, hidd el hasznos lesz neked is.
@Oxica: én azt hittem te nő vagy :)
@habakuk000: a probléma, hogy trump külpolitikai stábja tele van orosz lobbistával...
@Gábris szomszéd:" Nőj már fel végre, hidd el hasznos lesz neked is."

Én felnőtt, ivarérett férfi vagyok. Úgyhogy ez megint mellé ment tesó. Neked viszont ideje már kijönni a homokozódból, mert túlkoros óvodás vagy, ja és ne vizelj már többet be az ágyadba, az olyan snassz.
@Sir Bates dö Hól: Az ő lobbistáik szerinted melyik elnök stábjában nyüzsögnek?

www.aipac.org
@Gábris szomszéd:

Ha jól tudom, az iszlám szent könyve, a Korán olyan paradicsomot ígér az "Allahért meghalóknak", melyet egy fiatal, jó erőben lévő férfinak igen nehéz visszautasítani. Ha csak 1 %-ban igaz, már megéri, pláne, ha valaki nem a katari emír, hanem pl. hátsó Párizs valamely sötétebb negyedének lakója.

Ezt a passzust Mohamed nyilván azért vette bele, mert akkoriban nagy szüksége volt fiatal harcosokra, és hát azok csak úgy, a semmiért, majd hülyék lettek volna,
így viszont hajjaj! Még ma is.

Az öngyilkos merénylet egy kicsit más tészta, mert a Korán nem kifejezetten támogatja az öngyilkosságot, azaz az egyedi öngyilkossággal végződő esetek általában nem köthetők az iszlámhoz. Ugyanakkor Yusaf al-Qaradawi sejk szerint Az
öngyilkosság tiltása nem vonatkozik az öngyilkos merénylőkre, mivel mivel nem az a szándékuk,hogy magukat öljék meg, hanem , hogy Allah ellenségét:
”Ez nem öngyilkosság, hanem mártiromság Isten nevében"

Sajnos, mondhatjuk a tisztelt muszlimoknak, emiatt a potenciális veszély önökben benne van, és ezt csak önök tudnák megszüntetni. ha egységesnek tetszenének lenni, ami (ismétcsak sajnos) nem így van.
@Oxica: Én felnőt vagyok, a snassz viszont az lesz, amikor te is így jártok egy szép napon.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/a-politikusno-eltitkolta-migransok-eroszakoltak-meg/49vek75
@Gábris szomszéd: Nézd, te is áteshetsz még a vak komondoron, nem kell messze menni. Van itthon is gond bőven. Sosem tudhatod mit hoz a holnap és ez a jó az életben. Ha tudnánk mi lesz holnap, az nagyon szar lenne.
@Gábris szomszéd: Bazd, ezt a prostisrácos izét már tegnap is betoltad. Csak nem? Ugye nem?
@Gábris szomszéd: te szerencsétlen, hagyjad már azt az amerikai falat!... azt a mexikói illegális gazdasági bevándorlók ellen emelték...
@Oxica: Beszélgetés egy palesztin orvossal. Csak nem te is rasszista vagy, aki tolja a muszlimellenes propagandát, hogy nem szabad elolvasni?
@Gábris szomszéd:

Érdekes interjú, egy Izraelben élő kisebbségivel (palesztin), de sok köze nincs ahhoz, amit írtam. Én ugyanis azt írtam, hogy a propaganda jogosan muszlim ellenes. Vigyázat! Nem arab ellenes, nem palesztin ellenes, nem barnabőrű ellenes, azok ugyanis születési tulajdonságok, melyekről az ember nem tehet.
@Sir Bates dö Hól: Nem mondod, hogy van képe az USÁ-nak meggátolni az elesett emberek szabad mozgását egy jobb élet reménye felé? :(
@vakapad: "Én ugyanis azt írtam, hogy a propaganda jogosan muszlim ellenes."

Na ha ezt oxicica kartársnő elolvassa!!! :)
@Gábris szomszéd:

Az olvassa el, aki akarja. De hogy te mit akarsz egy darab betlehemi citromszüretelő, nálunk végzett palesztin szigorúan magánvéleményével igazolni, az számomra rejtély.
@Gábris szomszéd:" Na ha ezt oxicica kartársnő elolvassa!!! :)"

Viccelődünk? Viccelődünk? Orosz muzsik. Hát nem is tudom ki gerjed a prostisrácokra. Ma is betoltad őket, gyanús vagy te nekem, nagyon gyanús. :)
Tagaaaaa bácsi merre vagy? :)

Az oroszok az új zsidók. Vagy új szabadkőművesek. Vagy új Sorosok. Vagy új migránsok. Ami fix: mindenről ők tehetnek!

„Az oroszok az új zsidók. Vagy új szabadkőművesek. Vagy új Sorosok. Vagy új migránsok.

Ami fix: mindenről ők tehetnek!

Igazán érdekes, hogy a jelek szerint a demokraták egy lapra teszik fel a téteket az amerikai elnökválasztási kampányban. Roppant szórakoztató és izgalmas kérdés, hogy nyerő lehet-e a hidegháborús kártya a kétezertízes évek közepén. Minthogy a hidegháborút egyszer már megnyerte az USA, három és fél évtizeddel ezelőtt, simán, egyértelműen és véglegesen, és azóta egypólusú a világ. Persze semmi sem tart örökké, de amennyiben pólusból kettő lesz megint, az azért nem múlhat kizárólag Vlagyimir Vlagyimirovics karizmáján. Akkor sem, ha elsősorban az Egyesült Államokban, másodsorban a nyugati világ többi részében mindent megtesznek napjainkban, hogy ez az orosz fickó erősebbnek, ügyesebbnek és hatékonyabbnak látsszon, mint amilyen valójában.

A legújabb: Barack Obama nyilatkozza borongós hangulatban, hogy a republikánus fenegyerek Donald Trump az ördög mellett Putyinnal is képes cimborálni, szövetkezni és üzletelni. Annak érdekében, hogy romlásba taszajtsa a büszke Amerikát. Supertrumpnak semmi sem drága. A motívum nem új, az apropó az: demokrata levelezést hoztak nyilvánosságra, melyből kiderült, a párt elnöksége sunyi módon tolta Hillary Clintont, az establishment jelöltjét, szemben a baloldalias Bernie Sandersszel. Balhé lett, a párt vezetője bukott, a csúcsra pályázó asszony népszerűsége csökkent. Ki a felelős? Orosz hackerek. Bizonyíték nincs – de szakértők szerint, mondja Obama, nem kizárt, hogy ők voltak. Ki küldte csatába őket? Putyin. Miért? Mert cimborál, szövetkezik, üzletel. Trumpot akarja az Egyesült Államok első emberének székében látni. Hangoztatni nem szokta ezt, de tudjuk, hogy így gondolja.

A motívum, ismétlem, nem új: mióta világossá vált, hogy a harsány milliárdos lesz a demokrata jelölt ellenfele 2016 őszén, az oroszok lenyomhatatlanul első számú ékességei a mumuspalettának. Tényleg mindenről ők tehetnek, odaát is, ideát is, mindenütt is. Aláássák a békét a Közel-Keleten. Generálják a migránsválságot. Felborítják az összes geopolitikai egyensúlyt. Gyilkolják Ukrajnát, agresszióra készülnek a Baltikum ellen. Hackerkednek ész nélkül. Sőt még doppingolnak is, takarodjanak az olimpia közeléből. Bűnhődjenek mindannyian – kollektíve! –, az utolsó emberig. Mindeközben a komplett világsajtó – a magyar jelentős részét is ide értve – szakmányban gyártja az orosz propaganda állítólagos diadalmenetéről szóló amerikai ihletésű propagandacikkeket.

Hm. Lehet, hogy ez az enyém is egy orosz propagandacikk? Nem is tudom, majd megfigyeljük, lesz-e diadalmenete!

Egyébként csak a vak nem látja – és csak a hülye nem hiszi –, hogy az oroszoknak vannak bizonyos, a nyugati világétól különböző geopolitikai érdekeik, és csak a hülye nem fogadja el, hogy a fenti felsorolás igazságokat is tartalmaz. De hogy az ördögbe ne lennének az oroszoknak érdekeik? Mindenkinek vannak – erre lentebb még kitérek. Abban is vannak különbségek, ahogyan a nyugati és az orosz politika és ezeknek a világoknak a lakói gondolkodnak kiemelten fontos alapértékekről, amilyenek teszem azt a rend és a szabadság, illetve ezek összefüggései.

Ám ha mindezzel tisztában vagyunk is, akkor sem indokolt szó nélkül elmenni a buta, hamis, demagóg, blőd, kártékony és kontraproduktív jelenségek mellett.

Amit kifejtek röviden, az egy lehetséges olvasat csupán.

Mindaz, ami az elmúlt néhány évben orosz vagy nyugat–keleti vonalon történt, az oroszoknak állt érdekükben a legkevésbé. Oroszország igenis közeledni akart Európához és az Európai Unióhoz. Az orosz politika nem tartotta elképzelhetetlennek, hogy hosszú távon minden szóba jöhető értelemben – politikailag, gazdaságilag, katonailag – a nyugati világ partnerévé vagy akár részévé váljon. Ezt a lassú és óvatos mozgást törte meg az ukrán válság, évtizedekre visszavetve a folyamatot. Hogy ebben ki volt a hibás, ne menjünk bele, ami történt, időben túl közel van, hogy tárgyilagos, meggyőződéseket és szimpátiákat félretoló ítéleteket alkothassunk.

A lényeg, hogy a sakktábla felborult, és mindenki máshova igyekszik visszarakni a földre sepert bábukat. Naná, hogy nem oda, ahol eredetileg voltak.

Leegyszerűsítve: a politikai és ezen belül a világpolitikai egyensúlyok kialakításához-fenntartásához nem csupán szövetségesekre és barátokra van szükség, hanem ellenfelekre és konfliktusokra is. Az élet és a világ ilyen, ez természetes. Az ellenfelek és a konfliktusok az energiák becsatornázásának és az identitások megőrzésének-integritásának alapfeltételei.

Igen ám, de mi történik, ha a világ valóban nagyot változik?

mandiner.hu/cikk/20160727_gazda_albert_mindenrol_ok_tehetnek
@Gábris szomszéd:

Az Egyesült Államok a fallal saját magát védte, de ennek nem volt hatása semmilyen más, vele szövetséges államra.

Magyarország a kerítéssel saját magát védte, de ezzel beleköpött más, vele szövetséges államok levesébe, maga a szövetség (EU) pedig nem mentesült a problémától.

A példád tehát csak akkor lenne jogos, ha csak Texas épített volna kerítést, rátolva ezzel a jövevényeket Új-Mexikóra Arizonára és Kaliforniára. Amíg ilyen nincs, a példa értelmetlen hülyeség.
@Sir Bates dö Hól: @Eszter jött:

A szentekre,a 'magyarock' zene letéteményeseire,mint 'pici vagy a 'tini ilyen kategóriák nem vonatkoznak:(

......

www.youtube.com/watch?v=CR7HyHZ2Ipk
@Oxica: @vakapad: "Az Egyesült Államok a fallal saját magát védte, de ennek nem volt hatása semmilyen más, vele szövetséges államra."

És ha lett volna hatása, az USA akkor is nyugodt szívvel falat épít. Nagyon úgy tűník, hogy nem az én, hanem a te példád az értelmetlen hülyeség. :)
Jenőőőőőőőő,hol jársz???
@Gábris szomszéd: mondjuk úgy, hogy mindkét nagy pártban erős az izraeli lobbi... ami nyilván nem egy ideális állapot... viszont putyin moszkovita birodalma jóval közelebbi és közvetlen veszélyt jelent...
@Sir Bates dö Hól: "viszont putyin moszkovita birodalma jóval közelebbi és közvetlen veszélyt jelent..."

Gondolom az amcsik is emiatt telepítették az irániak ellen a rakétapajzsot, ami persze lófaszt sem ér majd ha beindul a gépezet. A nagy baj csak az, hogy a maci bajszának basztatását nem Trump vagy Clinotonné fogja megszívni az erforszvanon, hanem te meg én Európa szívében, meg persze Joe bácsiék is New York-ban vagy épp Texasban.
Dehát magukra vessenek a moszkoviták, hiszen ők az új zsidók, akik mindenről tehetnek. :)
@gazoló:

A reggeli versért..)

József Attila:

IMÁDSÁG MEGFÁRADTAKNAK

Alkotni vagyunk, nem dicsérni.
Gyerekeink sem azért vannak,
Hogy tiszteljenek bennünket
S mi, Atyánk, a te gyerekeid vagyunk.
Hiszünk az erő jószándokában.
Tudjuk, hogy kedveltek vagyunk előtted,
Akár az égben laksz, akár a tejben,
A nevetésben, sóban, vagy mibennünk.
Te is tudod, hogyha mi sírunk,
Ha arcunk fényét pár könnycsepp kócolja,
Akkor szívünkben zuhatagok vannak,
De erősebbek vagyunk gyönge életünknél,
Mert a fűszálak sose csorbulnak ki,
Csak a kardok, tornyok és ölő igék,
Most mégis, megfáradván,
Dicséreteddel keresünk új erőt
S enmagunk előtt is térdet hajtunk, mondván:
Szabadits meg a gonosztól.
Akarom.
@Gábris szomszéd: Testvér. Az a fal az USA ban nem a menekültek ellen épült, hanem a mexikói drogcsempészek és kokainbárók ellen, meg az illegális mexikói bevándorlók ellen, ugyanis Mexikóban nincs háború.
A g..i viszont a háború elől menekülők elé húzott kerítést és potenciális veszélyforrásnak nevezi őket, vérnáci propagandát tolva. Érted? A magyar miniszterelnök (a g..i) vérnáci propagandát tol Európa közepén, mint a 30 as évek Németországában. Na ez a szégyen tesó, meg ezért szar az összehasonlításod az amerikai fallal.
@Eszter jött: Szia!

..az esti versért:)

WS

JUBILUS

Ti rengeteg fényben remegő vidékek,
ti hallgatag erdők, hintái az égnek,
ti párolgó rétek,
kedvemet kék labdaként magasba vigyétek!

Te szinarany torony, tavaszi szerelem!
halavány százszorszép, mondd meg, mi lesz velem?
kedvedet mint tegyem?
Hánykolódom éjszaka, nem lelem a helyem.

Ime, a madarak ismét dalba fognak,
a százlábuak a kő alatt mozognak,
paripák nyihognak,
láncolt óriások is odvukban forognak.

A pecsenyesütő közeleg a nyárssal -
siet a gazda a tavaszi szántással,
vizek apadással.
Proserpina kecsegtet kétszeres áldással.

Emelkedj, tetőtlen jókedvem, te röpke,
szánalommal tekints sziklákra, rögökre:
mért vannak örökre,
mikor csak a mulandó lelhet örömökre?
..............

www.youtube.com/watch?v=UTxwEm6mC00
„… az ember úgy elaljasult,

hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,

s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,

befonták életét vad kényszerképzetek.



s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,

már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,

mikor ki szót emelt, az bújhatott,

s rághatta szégyenében ökleit,

az ország megvadult…”
Batta György

Egy mondat a szeretetről

Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Nemcsak a Bibliában rögzült Isten szavában,
Nemcsak jó anyák mosolyában
Megannyi mozdulatában,
Lelkük minden zugában
Ott szeretet van
Nemcsak bölcs vének tanácsában
Az évek ne a keserűséget teremjék benned – a mérget –
Hol szeretet van,
Ott szeretet van
És nemcsak abban, ahogy mindegyik gondolatban
Másokért dobban a költő-szív szakadatlan
Ahogy az anya is ott lüktet végig a magzatban
Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Nemcsak mikor az ujjak mell-kupolákra simulnak
S forró szerelmi vágyban tüzesedve a lázban
Hevülnek vörösre gyúlva akár az űrhajó burka
Hol szeretet van,
Ott szeretet van
S fönnmarad holtodiglan
Nem számít, hogy a vágytól feszülő kupolából
Marad csak roskadt sátor az idő viharától
S már nem az ujjak – dermedt pillantások
Simulnak enyésző testmezőkre
Mik eltűnnek örökre
Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Nemcsak az estben aláhulló pehelyben
E máris tökéletesben, mert arányaiban
Jövendő világok váza – és remekben,
Mert simulásában, arcodra hullásában,
Ahogyan gyöngéden megérint az éjben –
Abban szeretet van
S hol szeretet van, puska nem dörren,
Vér nem fröccsen, nem sújt tudatlan ököl sem váratlan,
Edényeit a vér nem hagyja el a testben,
Kering erekben, nem buzog sebekben,
Torkolattüzek ibolyákban égnek csak, szelíd lángban
Hol szeretet van,
Ott szeretet van
Szamócafej a vércsepp – igézve nézed
Láthatsz fűszálat, áldott sörényes fákat,
Tornyokat, kupolákat, de sehol katonákat
Hol szeretet van,
Nem baj, hogy más vagy
Más a honod, a templomod, s nyelvedben,
Lélek-emelte versedben másként
Zendülnek az igék, csendülnek rím-harangok
Hogy mongolos az arcod – szabad
Hogy a szavak hozzád vonuljanak
Mint hegyből a nyáj
És senkinek se fáj, hogy bennük még
Véreid rakta, Szent István-látta
Tüzek parázslanak, Mátyás felhői gomolyganak,
Budai paripák fújnak, holtakért gyertyák gyúlnak –
Ott nem félsz
Élsz csillagfénnyel a szemedben
Nem gyűlöletben, hisz tudják:
Tüdő halványlik, szívmoraj hallik,
Oxigéntüzek égnek benned is, piros-kékek
S lám, arcodon is közös a bélyeg
A halál-sütötte enyészet
Nézheted, mint állat bőrén a jelet
Hol szeretet van,
Elpusztíthatatlan
Úri áradatból, az időfolyamból
Arany szemcséit kimoshatod,
S a világot belőlük összerakod,
Mint ködből a tornyok, felhőből az ormok
Ember s táj előragyog
Megláthatod minden keservek könnyét
Fájdalmak fekete gyöngyét mert
Minden mi kín, a lélek-fény útjain
Hozzád is átszáll
Veled is munkál – fáj
Bárhol a zsarnok: égetnek szenvedő arcok
Szemükbol a kiáltás roncsoló sugárzás
Fenyőtű hördül törten füst-fojtva a völgyben
Zengő kövekből hallik
Vizeken halál iramlik
Rémülten hordod kozmikus sorsod
Mint a bogár ahogyan löki-viszi a folyam
Sodorja hullt falevélen –
Nincs menekvés földön-égen?
Kérded esetten, félelem-sebzetten,
Idő-szegekkel verten a létkereszten
Már-már abban a végső pillanatban ahonnan tovább nincsen
S ekkor fénylik fel Isten
Lelkedben, minden sejtedben
Általa emberré épülsz,
Már csak a jóra készülsz,
Röpít a kegyelem
Gyorsan, aranyló hit-burokban,
Virágzó, békét sugárzó,
S mint betlehemi fényözön
Elönti bensődet az öröm
Hogy benned szeretet van – kiapadhatatlan
Látod, hogy növi be a világot
Mint fénylő moha, arcok s virágok mosolya
Halál nem rettent, serkent: a jóra
Törekedhetsz, másokért cselekedhetsz,
Nyújtod a kezed, s tenyeredbe veszed
Akár egy cinege madárkát, a Földet
Ezt az árvát, ezt a vergődőt, vérzőt,
Lángokban égőt, csapzottat, meggyalázottat,
Simítod, ne remegjen,
Gyógyuljon, ne ernyedjen
Úri fán fényesedjen
Csak arról énekeljen:
Ahol szeretet van
Remény és jövő van
@vakapad: Boccs. Tévedtem.

Nem szívesen ismerem el, de ezek alapján dékétszázkilenc és 6 évvel ezelőttig az utódai európéerebb(ek), demokratább(ak) volt(ak) moszkoVityánál.

Kössz a linket és az infót.
@Eszter jött:
melyik az egy mondat? persze tőmondat amúgy gecisen?

brühüyyy
kkk
műv Ész ET
@Oxica:
mondd Oximoron kám eszt trump józsival is megbeszélted és mekkérdeszted a mexicó-i elnököt mi róla a véleménye?

a többi

oxidált vakrozsda
brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
mihez közelebbi az aipac hoz vagy netán yaqhoo hoz???

brühüyyy
kkk
@vakapad:
győz9ött a vakság apááááááááááád???

brühüyyy
kkk
polityikailag vaksi e vagy?
@Gábris szomszéd:
az valahogy kimaradt, hogy az orosz és a lengyel zsidók mindennek az okozói az USA-ban lásd Zbigniew meg a Kis Zinger-t

hogy nehugy má' eccerű legyen ha bonyi is lehet

és akkó a Finkelstein ről nem is szóltam

ma fog beszélni a DNC -n a Bloomberg az meg másik zsidó és még milyen hozzá?

brühüyyy
kkk

geó polityikácskaja sólettel és töltött libanyakkal
@Gábris szomszéd:
deeeeee van nekijjje

azért a nick-je: sírbatesz

brühüyyy
kkk

gyászhuszár és bagett lóvalag
@Sir Bates dö Hól:
lásd még arizona, new mexico, californya, texas mezőgazdaságát amik kizárólag mexicói illegális beáramlókra épűlnek nélkülök egyetlen paradicsom és és egy csepp bor sem lenne náluk

a többit beszéld meg a vakapáddal

brühüyyy
kkk
mingyárt elsűl a fejetek
@vakapad:
perszse a MOhammed is egy hülye az összes buzit kihagyta amivel az ezeregyéjszaka tele van...a háremekben kik voltak kik és hogyan meg miért

és simaseggű arab legények nagy kelettyük volt anno már a 18. századi párisban is akár fiúnak akár boynak használták

brühüyyy

kkk

tanúlni tanúlni tanúlni mondta lenin

és akkor a Mahabharata ki is van hagyva
a varázslatos japán falú és a "gusztustalan" kékség után ma egy nagyon is tanulságos filmet ajánlok figyelmetekbe.

aki még nem hallott róla és nem látta (vagy látta!) annak nagyon megdöbbentő mennyire visszaköszön a történelem:

offforever.blog.hu/2016/07/28/az_algiri_csata

ez pedig a józan észre apellál, a kusza törvényeink értelmezésére:

Mit művelnek a déli határon? - Betyárok, rendőrök és a pólón az üzenet: gyilkos gáz

www.vasarnapihirek.hu/friss/betyarok_rendorok_es_gyilkos_gaz
@Rodeo36: szakadj le rólam, vén hüje, mássz rá a kecskére vagy anyádra...
Ennél az állandó putyin-okolásnál már csak az állandó usa-okolás uncsibb és hülyébb.
@Sir Bates dö Hól:

nambőr 1: nem vagyok vén
nambőr 2: nem vagyok hülye
nambőr 3: semmilyen szexuális viszonyt nem ápolok kecskékkel
nambőr 4: anyámat ne vedd a szádra
nambőr 5: fel kellene újítanod a kábítószerkészletedet már nem tesz olyanná mint tegnap

brühüyyy
kkk

ha nem teccik amit írok neked, akkor ne olvass engem!!!! lapozzál
@Eldoron:
akkó' ez már majdnem okatotáya???

brühüyyy
kkk

a világ tele van okozatokkal és okozat ok nélkűl nem igen van... kinek a pap kinek a papné
@Rodeo36: nem vagyok kíváncsi senki idiotizmusára. Keress mást. Kösz.
@Eldoron:
akkor írjál láthatatlan tintával

nesze

brühüyyy
kkk
a film "szorosan" kapcsolódik a poszt témájához, tehát pár szó a filmről: 1966-ban készült és nem válogatva mutatja be a hatalom eszközeit.

példa rá (akár napjainkban) milyen könnyű is a törvények kikerülése a cél érdekében...

ez a válasz is elhangzik az újságíró kérdésére az ezredestől:

- a kínvallatás nem szerepel a szótárunkban. mi a kihallgatást tartottuk a jó módszernek az ismeretlen bűnözők bandái ellen indított rendőri akciók során.

a felszabadítási front arra utasítja a tagjait, hogyha elfogják őket, 24 óráig ne mondjanak semmit. utána már beszélhetnek. a szervezetnek addig pont elegendő ideje, hogy hasznavehetetlené tegye minden információnkat. így aztán hogy kellene lefojtatni a kihallgatásokat? ahogy a bíróságon, ahol egy emberölés tárgyalása hónapokig elhúzódik.

- a törvényes út kényelmetlen önöknek?

- és aki bombákat robbant nyilvános helyeken, talán tiszteli a törvényt? jusson eszébe mit válaszolt B erre a kérdésre.

------
most én teszek fel egy konkrét kérdést önöknek:

maradjanak a franciák Algériában? ha igen, akkor el kell fogadni azt a módszert ami ezzel jár.
@Eldoron:

Miért?
Mi így kommunikálunk gazolóval.
De ha zavar, görgess!
@Rodeo36:

Nem hagyta ki:

"De a paradicsom nem lenne unalmas olyan muszlimok számára sem, akik másfajta hajlammal rendelkeznek. Allah azt is megígérte nekik, hogy a Paradicsomban „a szolgálatukra elrendelt ifjak járnak körbe közöttük, akik olyanok, mint a jól elrejtett gyöngyök.”(Korán 52:24), „örökifjú fiúk”(Korán 56:17), „ha látnád őket, szétszórt gyöngyöknek vélnéd őket.” (Korán 76:19)"

Ucsítyszja, i.t.d.
@Rodeo36: Anyád jól van?

Este még jól volt
ma még JÉG is jön!

Felhőszakadás miatt elsőfokú riasztást adtak ki az ország jelentős részére; hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadékra, viharos szélre és jégre is lehet számítani.
A fidesz sofför tolat, a segédje iránytja: még egy kicsit balra, , most jobbra, egy kicsit vissza, na most gyere nézd meg mit csináltál!

index.hu/belfold/2016/07/28/alsonemedi_uj_ado_a_vendegmunkasok_ellen/
@guma:

Húzd le a fejed, guma! Alacsonyan nyílnak ma a bicskák. : D
@látjátok feleim szümtükkel:

Szóval, Alsónémediben még divat a rabszolgatartás.
@Eszter jött:

félek is, ha felébredek! :)))

ezt csak úgy:

PETŐFI SÁNDOR

1.

A KUTYÁK DALA

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt;
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Mi gondunk rá? mienk
A konyha szöglete.
Kegyelmes jó urunk
Helyheztetett ide.

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Az ostor, az igaz,
Hogy pattog némelykor,
És pattogása fáj,
No de: ebcsont beforr.

S harag multán urunk
Ismét magához int,
S mi nyaljuk boldogan
Kegyelmes lábait!

Pest, 1847. január

2.

A FARKASOK DALA

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt,
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Kietlen pusztaság
Ez, amelyben lakunk;
Nincs egy bokor se', hol
Meghúzhatnók magunk.

Itt kívül a hideg,
Az éhség ott belül,
E kettős üldözőnk
Kinoz kegyetlenül;

S amott a harmadik:
A töltött fegyverek.
A fehér hóra le
Piros vérünk csepeg.

Fázunk és éhezünk
S átlőve oldalunk,
Részünk minden nyomor...
De szabadok vagyunk!

Pest, 1847. január

www.boldogsag.net/index.php?option=com_content&view=article&id=11692:kutyak-es-farkasok-dala&catid=972:a-koelteszet-kincstara-qbolondq-magyar-poetak&Itemid=784
"A lakosság abszolút többsége (57 százaléka), ezen belül majdnem minden második Fidesz-szavazó (47 százalék) úgy gondolja, hogy „a mai magyar kormány csak az ellen a korrupció ellen lép föl, amelyben saját maga nem érdekelt”, negyedrészük (23 százalék) szerint „a kormány egyáltalán nem küzd a korrupció ellen”, és mindössze 17 százalékuk véli úgy, hogy „a kormány következetesen fellép a korrupció minden formája ellen”."

Oszt azt mondta a Lajos, a Kósa, hogy megszüntették a rendszerszintű korrupciót. Szóval hat és fél évig volt? Nahát!

www.168ora.hu/itthon/emberek-ketharmada-korruptnak-tartja-fideszt-147650.html
www.origo.hu/itthon/20160728-mozgasserultet-lokott-arokba-egy-buszsofor-pecsen-busz.html

Basszus!
Sem a sofför, sem a sértett nem volt migráncs. Kellene még egy keveset uszítani az embereket.
@vakapad:

a zallahát nekijje...ilyen allahot? teljesen multikulti meg polkorrekt

én nem olvasni kór án t...sem

brühüyyy
kkk

allah milyen tanulékony?
@Eszter jött:

Szerintem nem csak Alsónémediben. Szó szerint, és átvitt értelemben sem. Sajnos.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez már azért eszméletlen. Mondjuk azt tudom, hogy a g..i kivérezteti még a fideSSes önkormányzatokat is és kénytelenek újabb és újabb söralátétnyi adókat "kitanáni". De annak akinek nincs munkája, el nem tudom képzelni, hogy fog tudni napi 800 forintot fizetni. Azt meg főleg nem értem, hogy miért is kell fizetni, mikor állítólag ez egy szabad, demokratikus ország és országon belül mindenki ott tartózkodik ahol jól esik.
a napokban volt hír, hogy ov családjával (az 1 hónapos babát itthon hagyva, Ráhel is!) Münchenbe látogatott.

és amit már itt többször átdumáltatok, arról Megyesi Gusztáv is véleményt mond.

Afféle minősége ő a magyar riportnak, mint Bodor Ádám a novellának. Esterházy Péter egyszer azt írta, ha újságíró lenne, Megyesi Gusztáv szeretne lenni. Szarkasztikus hang, mélyáramú irónia, éleslátás és a gondolati futamok meghökkentő fordulatai jellemzik a publicisztikáját.

A magyar sajtótörténet egyik legérdekesebb és legeredetibb alakja, tanítani képtelenség, észjárása szavatosság. Ő az az újságíró, akit nem lehet becsapni. Éltető eleme a képmutatás, a butaság, a hazugság, a bornírtság és a hétköznapi abszurditás. És igen, neki is van strómanja, az igazság.

Ez a könyv válogatás a Népszabadságban megjelent írásaiból. Lenyűgöző panoráma az ország, az újundokok és a régiek önhitt grasszálásáról, az illiberalizmus kiépüléséről és lélektanáról, a parvenü újgazdagok és a sokasodó szegények közös Magyarországáról. Tulajdonképpen mulatságos tankönyvet tart a kezében az olvasó. Nevethet az ember, a könnyeit törölheti, míg lapozgatja, ám aztán benn akad a levegő.

Olvass bele a kötetbe:

Védik a hont

Európa szemét, tapló állat, szavahihetetlen, rohadt tetű, szemtől szemben még úgy-ahogy szívélyes, de a hátad mögött már izé, ráadásul civilizálatlan bunkó, szívja az orrát, és esténként nem mos lábat. Keresztbe tesz a fejlődésnek, akadályozza élenjárásunkat, sárga irigység eszi a sikereink láttán, intrikál, cselt sző, és még neki áll följebb, Európa magyar gyarmatot akar, a magyar emberek lelkét, Európa a magyarok ellensége.
De akkor legyen ez így a hétköznapokon is. Akkor ne
legyen civilként, magánemberileg sem európázás, mármint hogy hétvégén csak úgy kiruccan a képviselő úr
Bécsbe, megnézni, mi van, a magyar öldet bitorló, zseb-
szerződéses, pondró osztrákok közé, akkor a képviselő úr, teszem azt, Lvovba ugorjék ki vásárolni a családjával. És jön majd a nyár, orró napok, amikor megpihenni akar a fáradt szervezet, de ne Olaszban meg Spanyol-ban akarjon megpihenni, ne Eiffel- meg Big Ben-nézés legyen, Loire völgye, Côte d’Azur, tessék csak kelet felé menni, akár Julianus barát nyomán is, kiváló alkalom az ismerkedésre, a magyarságtudat elmélyítésére, köz-ben semmi portóikóstolás meg cheddarsajt-csipegetés,
ellenben lótej és szerszámíj-próbálgatás, jurta belakása.
Legyen vége a kubai koktélszürcsölgetéseknek és a kanári-szigeteki bolsi nyaralásoknak, háborúban áll a nemzet, igaz magyar ember nem váltja aprópénzre a hazafiságát, különösképpen nem az ellenségénél.

Nem tudom, mondtuk-e már, hogy mi a szellemi honvédelem hívei vagyunk. Viszont nem a Szabó Zoltán-éle
mozgalomé, amelyet a háború előtt a nemzetiszocialista
és nyilas befolyás ellen hirdetett meg, tehát mára eléggé
avíttá vált, nem is érteni, mit akart; mi a most szerveződő szellemi honvédelem hívei vagyunk, amelynek immáron kétezer kiválóbbnál kiválóbb tagja hétköznapi apró munkában védi meg a hazát Európa ellen.
Hallani, hogy a legkiválóbb honvédők Bayertől Bencsik honvédőn át Dörner honvédőig személyes példával járnak elöl, s ahol csak lehet, bojkottálják a saját mocská-
ban fetrengő Nyugatot. A gyermekeiket nem dekadens
nyugati iskolákban taníttatják, a Bayer gyerekek például kazah egyetemen tanulnak tovább, Széles nagyvállalkozó vezetésével a legtehetősebbek sorra cserélik le az Audikat, BMW-ket, asszonyaik a legújabb ulánbátori trend
szerint öltözködnek, s kizárólag kirgiz filmeket néznek,
angolkisasszonyok meg rancia nevelőnők helyett pedig
tádzsik és türkmén kisasszonyok szolgálnak a házban.

Európa kaput!

Ha Magyarországon egymillió ember el tudja hinni, hogy például e sorok írója, mint „a nemzetközi médiát uraló baloldali és liberális értelmiség” tagja, egyetlen
hanyag telefonnal jár el a Fehér Háznál vagy épp Brüsz-
szelben Magyarország elmarasztalása tárgyában, majd egy füst alatt lazán megszerkeszti a New York Times,a Guardian és a Frankfurter Allgemeine Zeitung másnapi számát is, akkor a szellemi honvédelemnek komoly jövője van, sőt csakis neki van jövője; és csak ne nevessünk ezen, Stefa honvédő és Bencsik honvédő már állandó és
megbecsült vendége az ellenzéki ATV vitaműsorának.

A szellemi honvédők vezetői legutóbb levelet írtak Európa polgárainak, s ebben kifejtették, hogy Magyarországon él és virul a demokrácia, nincs semmi gond a bolsikon és a libsiken kívül, amivel mélységesen egyetértünk, legfeljebb a megszólítással van gondunk. „Kérjük, higgyétek el”, írják a honvédők Európa népeinek, márpedig magyar ember nem tegeződik össze akárkikkel, azt előbb ki kell érdemelni.

konyves.blog.hu/2016/07/28/megyesi
@guma: DDDD

'futrinkauccaöt,de majd megírom:)

@Eszter jött:

Tudnám mi csípja a 'szömit?:)
@Eldoron:

'Watsproblemfasz?

Linkelj inkább migrácsos'usa'nkásputyinkásat!!
@Eszter jött: Worluk általában nagyon lényeglátó. szeretem az írásait.
@guma:

Tán szállodát vettek az unokának?;D
Hehe, Vizoviczki nem is az ügyészséggel vádalkuzott.:D

"A Jobbik-közeli N1TV mai cikke azt állítja, hogy az akkor előzetes letartóztatásban ülő Vizoviczki levelet írt Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának...
A levél tartalma arról szól, hogy kampányban nyújtott támogatásért és fideszes politikusokat nem érintő bűnügyi információkért cserében K. G. nyújtson segítséget abban, hogy Vizoviczki László szabadlábon védekezhessen
- olvasható a Veres Tamás főhadnagy által írt feljegyzésen."

Fasza gyerek ez a Veres Tamás, vajon főhadnagy még a nyomozóknál?

Azért Vizoviczki nagyon belejött a levelezésbe. Neki mikor válaszoltak?

index.hu/belfold/2016/07/28/vizoviczki_kubatov_fidesz/
@látjátok feleim szümtükkel:

Én már nem is tudom eldönteni, hogy a fideSS épült be az alvilágba, vagy az alvilág épült be a fideSSbe, de mindenképp szar a helyzet.
Isten óvja Magyarországot.
@Oxica:

Hátbion, ha a hívőit úgyse lehet eltántorítani, a proletariátusát nem érdekli az ügy, az értelmisége meg cserben hagyta, akkómá csak jóisten maradt.
@Oxica: Óvja, úgy legyen.

Aztán én az alvilág helyében is elfilóznék (ott ugyanis van valami olyasmi hogy omerta, aztán olyan is hogy betyárbecsület), mennyire lehet tartós az alvilág és a semmilyen szabályt - mértéket nem ismerő fityisz (és szatellitái) kapcsolata. :-)

Félre értés ne essék, nem az alvilágnak szurkolok, hanem sport nyelven szólva a gyengébbnek (ha már nem a kedvencem játszik a "Felcsút női ifi 1. focistái").
@taga20:
" kvimbi ügy egyszerű, gecivel nem keveredünk..."
Az ügyről egyformán gondolkozunk.
Először is nagyon hülyének és alul informáltnak kell lenni ahhoz, hogy ne lehessen tudni, hogy bármely orbáni politikai rendezvényen a művész- és sportvilág képviselői biodíszletek, melyeknek szerepe a rendezvény fényét emelni. Nem valószínű, hogy a Quimby a szakmában ne ismerné azokat a szereplőket, akik behódolnak illetve behódoltak ennek az igénynek, és fáradozásaikat a kormány anyagilag búsásan dotálja.
Ezeknek a művészeknek az orbáni rendezvényeken való fellépése szimbolikus is, mert egy politikai hozzáállást is fémjelez.
Amennyiben nem így lenne, ennek a zenekarnak nem kéne magyarázkodnia.
Tusványosi fellépésüket nem lehet azonosan kezelni azokkal a koncertekkel, amelyeket pártsemlegesen tartanak kinn a tajgában vagy sportcsarnokokban a hívek legnagyobb örömére, és a l'art pour l'art jegyében.
@guma:

Mehetek mosni. Lekávéztam a pólóm, miközben elképzeltem a félelmed. )))
@gazoló:

Simán irigy. Nem mindenkinek küldöznek csodás nők, csodás verseket.
@Gábris szomszéd:

Hát, szerintem jó arcokból inkább ez:

alfahir.hu/exkluziv_oszi_bacsi_elarulta_a_tokeletes_sult_keszeg_titkat

Semmilyen robbantgatós brigádnak nem vagyok híve, akárkivel is szállnának szembe szabadidejükben. Viszont egy jó keszegsütőt simán elviselnék itt Budapesten is.
@vakapad: @rdos:

A másik meg az, hogy ha kubaszov elvtárs elismerte hogy kapott levelet és elmondása szerint 24 órán belül átadta a rendőrségnek. Akkor ez a fontos levél miért nem került a bíróság elé? Talán túlságosan is fontos volt, vagy túlságosan terhelő mondjuk a zacskóstónira nézve? Akárhogy is nézzük itt már kurva nagy eltussolás szag terjeng a levegőben, kérdés mikor fogja a hívek szemét is kicsípni.

Amúgy én még az eltussolás után is azt mondom, hogy a zsacskóstóni fog eldőlni először és borítja a többit, mert ezt a sok aljasságot már nem úszhatják meg.
@Mariann19: Úgy ahogy mondod.

Jó példa rá kovács kokó bokszoló istván esete. Ő is biodíszlet volt a trágyadombon, aztán kapott kis lét étteremre. Aztán mikor bebukott vele elkezdett sírni, hogy ő izé nem is fideSSes. Aztán csak besírta magát az M4 sporthoz.
A "kvimbi" is erre az útra lépett.
Ezúttal Salzburgban kínozták és gyilkolták meg jótevőjüket a jámbor menekültek

Július 10-én éjjel történt az eset, amikor két szíriai férfi megkínozta, majd megölte a nekik segítő szerb származású férfit.

mobil.krone.at/phone/kmm__1/story_id__521903/sendung_id__32/story.phtml
@Gábris szomszéd: Na megjöttél, muszlimoktól rettegő.

Pedig a g..i is megmondta, hogy légy férfi, legyél inkább farkasokkal táncoló, ne ilyen beszari alak.

Gondolom, a szerb embercsempész átkúrta őket, aztán kinyírták.
@Oxica: Hat, huszas éveiben járó muzulmán férfi zaklatta a nudista fürdőzöket egy németországi városban.

a fiatal férfiak a beszámolók szerint folyékonyan beszéltek németül, és a támadás előtt azt kiabálták, hogy Alahhu Akbar! Az egyik szemtanú szerint a támadók közölték, hogy
minden német nő kurva, és mindenkit meg fognak ölni szemérmetlenségük miatt.

m.origo.hu/nagyvilag/20160727-nemet-nudista-strandon-zaklattak-muzulman-ferfiak.html
@Oxica: Dicsérd tovább a gyilkosokat, hátha holnapután kiderül, hogy pegidások. ;)
@Gábris szomszéd:muszlimoktól rettegő

A muzulmánok is meztelenek voltak? Ha nem akkor, ki engedte be őket?

Vagy álló fasszal kiabálták, hogy allahu akbar? Basszus, ennek kurva nagy bulvár szaga van.
@Gábris szomszéd: muszlimoktól rettegő

Hol dicsértem őket?
@Oxica:
Az évek óta megrendezett tusványosi szabadegyetem egy gondosan és trükkösen megalkotott szcenárió szerint bonyolódik le.
A nap folyamán az értő és kevésbé értő közönség agymosása megy végbe.
Következik a kulturális etap, amely a fiatalság megnyerését szolgálja, ez esetben a Quimby kapta ezt a szerepet.
Az ottani nemzeti egybeborulás érzelmeinek fokozására miért nem a kis Grofót, vagy a Nagyecsedi Fekete Szemeket léptetik fel az édesbús vagy vigalmi műdalaikkal? Jobban illene az ottani nemzeti emóciókhoz.
Az ilyen biodíszlet megbízások anyagilag a későbbiekben jól fiadzanak. Kokót üvegvágóval sem lehet a mai napig eltávolítani a TV egyes műsoraiból. A honorálás több válfaja létezik. Önálló estek, különböző állami díjak, állami támogatások, és így tovább.
Ha egy ellenzéki párt komolyan gondolja amit mond, akkor feljelentést is tesz. Így.

nol.hu/belfold/feljelentest-tesznek-a-kormanyzati-gyuloletkampany-miatt-1625459

Mellesleg az ügyésszég biztosan elhajtja őket, pedig igazuk van.
Kik is kiabáltak éjjel nappal, hogy hazudtak reggel, délben és este? Most akkor mivan? Ki is hazudik? Biztosan a Gyurcsány, és ő a hibás.

"Teljesen más képet kapunk akkor azonban ha a 232 ezer közmunkást, akik a statisztika szerint a második negyedévben dolgoztak, visszasoroljuk a munkanélküliek táborába. Ekkor ugyanis már 466 ezer munkanélküliről beszélhetünk, a munkanélküliségi ráta pedig a közölt 5,1 százalékról 10,2 százalékra módosul. Vagyis a felduzzasztott és sok kritikában részesülő közmunkaprogramok nélkül a közöltnél pontosan kétszer nagyobb a munkanélküliség itthon. Ekkora differenciára a korrigált és a közölt adat között pedig még egyszer nem volt példa mióta rendelkezésre állnak a szükséges információk."

mfor.hu/cikkek/makro/Valojaban_ketszer_nagyobb_a_munkanelkuliseg_itthon.html
@Mariann19:

Pontosan és nem mellékesen egyre több állami pénzt tolnak bele ebbe a színtiszta fideSS pártrendezvénybe, ami a pofátlanság teteje, hogy baloldali emberek adóforintjait is felhasználják.
A fő attrakció természetesen a csuti g..i ostoba makogása, melyet a hegyi emberek szájtátva figyelnek és tapsikolnak, mondjuk szerencsére évről évre egyre kevesebben.
Ennek a rendezvénynek jobban már csak a románok örülnek, mert alkalmas ez a rendezvény a román nemzeti nacionalizmus felkorbácsolására, jobban mint egy román-magyar focimeccs. Gondolom ezért is nincs még kitiltva a g..i Romániából. Kell az ő oda a magyarellenesség szinten tartásához.
Széll Bernadetten viszont nagyon csodálkoztam. A Paks II. elleni bátor kiállása után (mikor illéstahózoltán mondta is neki, hogy miniszterelnök úr nevét szájára ne vegye) kicsit lenullázta magát, kár érte.
@Oxica: "a muzulmánok is meztelenek voltak? Ha nem akkor, ki engedte be őket?"

Hát a hozzád hasonló migráns simogató piszihuszárok. ;)
@Gábris szomszéd: muszlimoktól rettegő.

Muszlimokat beengedni egy nudista strandra, ahhoz már nagyon ostobának kell lenni. Maradjunk ennyiben.
@Oxica: "Basszus, ennek kurva nagy bulvár szaga van."

Neked meg agent provocateur szagod. ;)
@Gábris szomszéd:

Nem vagyok nagy híve a migránsáradatnak, és nem vagyok nagy híve a muszlim vallásnak se (ahogy semelyiknek), de azt azért megemlíteném, hogy az általad ideidézett rémtettek virtigli európaiak körében is nagy bőséggel fordulnak elő, ezeknek (bármit) bizonyító ereje kizárólag akkor lenne, ha egy adott specifikációjú csoportnál a többi csoporthoz képest a számarányukat meghaladó(!) gyakorisággal fordulnának elő.

Amíg erre nem közölsz adatot, addig ez csak valamelyik csatornán futó híradó általad koppintott első félórája, ahol az ember egy idő után már nem is számolja a hullákat, és gyorsan leszokik a híradó nézéséről.

Mert uncsi.
@Oxica:
"Szél Bernadetten viszont nagyon csodálkoztam, kicsit lenullázta magát, kár érte."
Egészen másképp látom ezt a helyzetet.
Alig feltűnő, hogy pár napja a média célpontja az LMP, és Szél Bernadett, mely a lejáratás céljában fogant.
Először is az a vád SzB ellen, hogy megjelent Tusványoson, és jelenlétével a Fidesz támogatójaként volt látható.
Tusványosra meghívták az ellenzéki pártokat, SZB követte az LMP gyakorlatát, elfogadta meghívást, mint Schiffer is a korábbi években.
Jól tette, mert ottani felszólalásában nem méltatta a Fideszt, hanem bírálta. Szólt arról, hogy az eü összeomlott, az oktatás romokban, a szégyenletesen alacsony bérek elnyomorodást okoznak.
Tehát bemutatta ellensúlyként az ott magát tömjénező fideszi valóságot.
A többi ellenzéki párt miért ült itthon a seggén, ahelyett, hogy tompítsa a Fidesz és Orbán határon túli térnyerésének offenzíváját? Nagy meleg volt, vagy mi a fene?
Tévesen jelent meg az is SZB a népszavazáson a Fidesz mellett buzdított. A sajtó alig észrevehetően, de korrigálta a hibás közlést.Speciel én az LMP-t a legtöbbet dolgozó, hihetetlen munkabírású pártnak tartom.
Korábban haragudtam rájuk, mert a 2014-es választások előtti összefogásnál nem kívánt részt venni abba az őrületbe. Jól ismerte fel, hogy ezzel az ellenzékkel nem lehet kormányt váltani.
Még majd LMP-s leszek? Mert most semmilyen vagyok.
hb. abba az őrületbe = abban az őrületben
@Mariann19: Van, aki másképp gondolja. Bár TGM-mel ritkán értek egyet, most igen.
hvg.hu/itthon/20160725_TGM_LMP_agyo_kvotanepszavazas
@AKIsTUDATLAN:
Látod, TGM is a szövegkörnyezetből hiányosan kiragadott mondatokból állította össze a kis esszéjét.
Mint írtam, a sajtó ezt helyreigazította, kár, hogy TGM ezt már nem tette meg.
Szél Bernadett a népszavzáról olyan álláspontot közölt, hogy ebben a kérdésben a népszavazásnak nincs helye, a parlamentnek kell a döntést meghoznia.
Majdnem mindent összeolvasok TGM-től, mert a gondolatisága különleges, és mélyen tisztelem a tudását.
Azonban az állásfoglalásai számomra azért nem hitelesek egy-egy ügy kapcsán, mert a következőkben lazán képes pont az ellenkezőjét bizonyítani.
Nálam így van a helyén.
@Mariann19:

Szerintem most tévedsz. Széll Bernadettre is az vonatkozik mint a "kvimbire" "G..ikkel nem keveredünk"

Ha meghívták, nem ok arra hogy el is menjen. Vissza is lehet utasítani a meghívást.
@Mariann19:

Posványos, egy vérfideSSes rendezvény, az LMP nek ott semmi dolga, hacsak, nem akar úgy járni mint a kisgazdák, MDF, MIÉP.
@vakapad: Igen már ezt is kitárgyaltuk a saját vadbarmaink mellé, nosza importáljunk még agyhalott dzsihadistákat is.
@Sir Bates dö Hól: kompenzálják őket a zsidók, s úgy olvastam, a lengyel lobbi is nagyon erős

s ne felejtsük az adminisztrációt, ami gyakorlatilag önjáró
@Gábris szomszéd: Angyal, te honnan a francból jössz vissza minden este?

hogy lehet téged tartósan tahósítani?
@Gábris szomszéd: logika fostalicskaknak:

a dzsihadistak muszlimok
a dzsihadistak rosszak
a palesztinok muszlimok
a palesztinok rosszak
a palesztinokat a cionista izrael tartja feken
a cionista izrael europa vedbastyaja
@Sir Bates dö Hól: nem, nem, a cionisták felbujtogatják a jó muszlimokat rosszalkodásra, így indul

zsidó rossz
palesztin jó
muszlim jó
a büdös cionista nem átall maga helyett európai nudista nőket célpontnak állítani
muszlim jó, csak megtévesztett
zsidó rossz
@Oxica:
"Kedves Oxica! Teljesen más a gondolkodásmódunk.
Egy dolog közös bennünk, hogy rühelljük Orbánt, mint a szart. Kac-kac
Most elmondom, hogy én miért látom hatásosnak Szél Bernadett tusványosi fellépését.
Van egy helyzet, melyben Orbán a saját hatalmának a megerősítését szolgálja a kvótát illető népszavazással. Ehhez indít egy hadjáratot a határon túliak szavazataiért, melyhez jó alapot ad Tusványos. Ott tudja hirdetni ordas eszméit, az országunkról szóló hazugságokat, tervének elnyerése érdekében.
Te azt mondod, hagyjuk őt ott tobzódni, nem érdekesek a következmények, fő, hogy továbbra is utáljuk, határolódjunk el tőle.
Ez a kártékony passzivitás.
Az a valami, ha egy rossz ellen fellépünk, próbáljuk megállítani ezt az őrületet, mert ez árt a magyar népnek.
Ezt tette Szél Bernadett, amikor vázolta a hazai valóságot, cáfolva azt a tévhitet, hogy Orbán cáratyuska hazánk megmentője.
@Sir Bates dö Hól: még több logika drogtalicska.

"a palesztinokat a cionista izrael tartja feken
a cionista izrael europa vedbastyaja"

Ja csak ők nem igazán indulnak neki Európának, a többiről meg már te is nyilván tudsz. :)

"A Wikileaks pénteken hozta nyilvánosságra, hogy Hillary Clinton emailben a szíriai kormány megdöntését sürgette, hogy megerősítsék Izrael biztonságát és marginalizálják Iránt a Közel-Keleten. Clintonné az emailt 2012 júliusában küldte a Fehér Háznak. Clintonné hozzátette: „Az Asszad-kormány bukása szektáriánus háborút gerjeszthet a síita és szunnita muzulmánok között, ami – izraeli parancsnokok megítélése szerint – egyáltalában nem lenne rossz Izraelnek és nyugati szövetségeseiknek”

www.globalresearch.ca/hillary-clintons-emails-a-sunni-shiite-war-would-be-good-for-israel-and-the-west-senior-israeli-intelligence-official/5515306
@habakuk000:
Tegyük el Angyalt savanyúságnak!
Az üvegből csak nem tud kijönni.
@vakapad: Meg ugye az a lüke Hollande sem olvas téged, amikor azt mondja, hogy Franciaország háborúban áll, miközben tudnia kéne, hogy olyan szokványos bűncselekmények történnek, amiket a francia bűnelkövetők is elkövetnek. (tömegbe hajtás teherautóval, papok lefejezése, stb.)

magyaridok.hu/kulfold/hollande-haboruban-allunk-154504/

www.atv.hu/kulfold/20160727-hollande-hosszu-haboru-elott-allunk
@Mariann19: nem értem, mindig visszapofátlankodik:(

savanyúnak elég savanyú, az tény
@habakuk000: "Angyal, te honnan a francból jössz vissza minden este? hogy lehet téged tartósan tahósítani?"

Nyilván ők vannak ebben is, főleg ha egy muzsik propagandistának kell segíteni. :)

index.hu/kulfold/2016/07/28/orosz_titkosszolgalat_szolgalatok_oroszorszag_kemek_gyilkossagok_doppingbotrany_putyin/
@Gábris szomszéd: nagy marha vagy te anyaszomorító, nálad má csak ez a féreg trámp nagyobb.
@Oxica: nem erre gondoltam,de megteszi,bár a múltidő kissé fura
@taga20: akkor pláne alkalmas USA elnöknek. ;)
@Mariann19:

Ajaj! A szellemet is kiengedték eccer a palackból, nem jó ezzel viccelni.:D
@habakuk000:
Nem jó az ötletem, mert az eltevés konzervál.
Vagy az is jó nekünk?
@látjátok feleim szümtükkel:
Na, és ha megfelelő felöntő lét keverünk?
@Gábris szomszéd: szerintem inkább valami ájtatos papnak alkalmas, a friszkója is meg van hozzá. ja, és egy kibaszott hantaboj, mint a legtöbb pap:)
A magas égből édes eső dől
Ömlik egyformán mindenik lényre
Oly kicsi vagyok nézek magamra
De részesülök az ég kegyében
Buján fonódnak össze az ágak
Virágok fürtje vörösben égve
De ha alászáll a fagyos harmat
Betölti sorsunk,létünknek vége
Tűnödöm-miért szeretek élnI,
Sóhajom lebben a messzeségbe
@Oxica: "Szerintem most tévedsz. Széll Bernadettre is az vonatkozik mint a "kvimbire" "G..ikkel nem keveredünk""

Szerintem meg nem a gecikkel keveredett, hanem a gecit imádókkal. Akiknek próbálgatja nyitogatni a szemeit.

Tudod volt itt egy kádári rendszer, ami akkor kezdett megbukni, amikor az "értelmesek" elkezdtek keveredni a "nem értelmesekkel" oszt rögtön lett táboruk. Ilyenből nőtte ki magát a fidesz is. Ha nem szerez egy párt, vagy civil szerveződés maga köré embereket, akkor nincs is miről beszélni. Ezért nem kell a Bernadettet letámadni.
@taga20: a papsághoz kell extravertáció, lazaság, rögtönzés
@látjátok feleim szümtükkel:
Figyuzz!
Kölcsönösen rossz az alapállásunk.
Azt mondtad, kiszabadulhat a szellem a palackból.
De hol van itt szellem?
@PeniValdes: extravertációt meséld el, me életemben nem hallottam eszt a szót.

lazaság az meg, hogy?
@taga20: hát amikorn megy a dicsőítés, és táncolsz
@Mariann19:

Rossz szellemről még nem teccet hallani?
@PeniValdes: az nem a kokobárban megy, mongyuk habonyárpival?:)))
@PeniValdes:

Főleg a " buján fonódnak össze az ágak" sor fogott meg.:D
@Gábris szomszéd: ártu, azé örülünk a kedvező híreknek is, nem?

bár te vallásos vagy, ezé nehéz, de én majd segítek:))

444.hu/2016/07/28/egyre-tobb-menekult-dolgozik-csokken-a-munkanelkuliseg-nemetorszagban
@taga20:

Elvicceled ezt a komoly helyzetet.
Komolytalan népség!
@Mariann19:

Szalicit ne tegyetek bele!
@látjátok feleim szümtükkel:

"Ha nem szerez egy párt, vagy civil szerveződés maga köré embereket, akkor nincs is miről beszélni. Ezért nem kell a Bernadettet letámadni."

Egyetértek, hogy egy párt csak akkor működik, ha van táboruk és van támogatójuk, de könyörgöm, hát a szerveződést nem posványoson kell kezdeni. Az agyhalottak között? Ez halálraítélt ötlet.
Örültem hogy a szarkeverő schiffer kettős ügynök eltakarodott az LMP éléről, erre bumm tessék, a másik társelnök is megbolondult. Így sosem lesz más a politika, marad a posvány.
@taga20: Nálam már csak a németek örülnek jobban, erről nincs_itt kolléga első kézből tud minket informálni.

varanus.blog.hu/2016/07/20/ennyire_fel_a_fidesz_az_elszamoltatastol/full_commentlist/1#c30863300
@Eszter jött: a francokat! érzem én, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik, csak nem vagyok hajlandó a full kretént nyomni, mint a szomszéd:)
@Gábris szomszéd: muszlimoktól rettegő

"Meg ugye az a lüke Hollande sem olvas téged, amikor azt mondja, hogy Franciaország háborúban áll, miközben tudnia kéne, hogy olyan szokványos bűncselekmények történnek, amiket a francia bűnelkövetők is elkövetnek."

Jól mondta Hollande, Franciaország háborúban áll a terroristákkal. A g..i meg a menekültekkel áll háborúban Röszkénél és uszít ellenük. Na ez a nem mindegy. Na de legalább elválik a szar a májától, mindenki látja hogy ki az államférfi a kettő közül.
@Gábris szomszéd: ártu, má meg akartam kérdezni, hogy te ezeket lemented, vagy hogy a faszba veszel elő egy többéves fab tízparancsolatot?
@Mariann19: "Kedves Oxica! Teljesen más a gondolkodásmódunk.
Egy dolog közös bennünk, hogy rühelljük Orbánt, mint a szart. Kac-kac"

Fura is lenne, ha egyformán gondolkodnánk, de szerintem azért az árok azonos oldalán állunk.
Nálam ez alap, hogy nem megyek át az árok túloldalára, semmilyen körülmények között. "G..ikkel nem keveredünk" ahogy taga is mondta.
A haza nem eladó semmi pénzért.
@taga20:

Fokozódik, a lófaszt!
Reggelente az utcabeli arab tenoristákkal sétáltatom Sárát, a lusta tacskót. Kedves, barátságos emberek.
@habakuk000:
szvsz nekije van direkt kapcsolata a putyinokkal és meghekkeli a tahóidat??? onnan a kgb -ből direktben, csak pont neki nyitottak egy alfőosztállyt a super kémek ügyi departmentben ami közvetlenűl be van derótozva a potyin rötyijébe... aranyozott bádog drót... és csüngők és csörgők

esse tunni?

egyébként jól vagy ebben az öklömnyi jegek esőjében?

brühüyyy
kkk
@taga20:

Hát, most már kurva nagy terrorcselekménynek kell bekövetkezni, ami ezt a drámát űberelni tudja. :))
@Gábris szomszéd:

Nem lennék szomorú, ha néha értenél valamit abból, amiket írok, esetleg - bár ez már túl nagy kívánság lenne - nem valamely más ember mondandóját próbálnád ellene szegezni, hanem saját kútfőből valamit. Be kell valljam, nem hiszek benne, hogy lesz ilyen.

1./ Én azt írtam, hogy a muszlim vallást én veszélyesnek tartom. Olvasd el még egyszer, ha már így félreértetted.

2./ Azt is írtam (többször), hogy a migráns tál (nem muszlim tál!) az ezer éve itt élő európaiak táljánál akkor veszélyesebb, ha arányában több mérgezett drazsé van az ugyanakkora migráns tálban, mint az európai tálban. Erre nem közöltél bizonyítékot.
Fentiekből következően az európai tál tök ugyanilyen, mint amit ideidéztél nekünk. Most ki kellene utasítani az összes európait, mert van néhány "mérgezett drazsé" közöttük? Például a szomszéd?

Gondold már át a dolgot. Ha más írta is, és nem te, attól még lehet hülyeség.
@taga20:

Egy hete dolgozom itt, gyakorlatilag Bécs külvárosa vagyunk. Ez egy jól szituált negyed.
Az osztrákokon kívül mindenféle náció megtalálható.
Az emberek élik az életüket rettegés nélkül.
@Eszter jött: "Az osztrákokon kívül mindenféle náció megtalálható. "

nem basztak át tégedet? biztos bécsben melózol?:)))
@PeniValdes:

Ezzel a hozzáállással magadra csukhatod a budiajtót.

Azt látom magam körül, amit Fab leírt.

"Pont leszarják a faji, vallási különbségeket, jól érzik magukat és vidáman üzletelnek egymással. Kávézás, ebédelés közben nem arról beszélnek, hogy "Európában napról napra nő a félelem", hanem arról milyen fasza hely az, ahol szabadon megtehetik mindezt. Az idillt látva elbizonytalanodtam, így a vendéglátóimhoz fordultam: nem félnek a migránsoktól, terrorizmustól ennyi "idegennel" az országban? Mire elmagyarázták, hogy de, tartanak ők is a terrorizmustól, tartanak tőle, hogy jön valaki aki belehajt egy tömegbe, felrobbant valamit, vagy Breivikeset játszik és halomra lövi az embereket.

- Éppen csak nem hajlandóak állandó félelemben élni, nem hajlandóak gyűlölni másokat úgy általában, előre bélyegezve vallásért, bőrszínért vagy másért."
@Oxica: apám, a svédeknél még zsebtolvajnak is jó lenni:))

ja, és érden milyen káprázatosan friss a levegő:))
@PeniValdes: ja, mé szerinted elképzelhetetlen?
@taga20: mindig érdnél ébredek fel..
na jó Budaörsnél
@PeniValdes: húgi, feltalálták má azokos telefont, állítsd be, hogy má tárnoknál felébredjél, asztán még integetek is neked az érdi emelkedő tetején:))
@PeniValdes: miről, ha nem vagyok indiszkrét?:)))
@PeniValdes:

Számodra lehet, hogy csak szöveg. Nekem meg a mindennapjaim, még egy hétig.
Két évet dolgoztam ebben a kisvárosban, aztán elkerültem 10 hónapra.
Most a város másik végén dolgozom. Ott, ahol új házak épülnek. A lakók többsége színes bőrű.
Itt mindenkinek kijár a "Tag", akivel találkozol. Illik köszönni.
Boltban, sorban állás közben nem húzódnak el a "fehér" emberek. Nincs is hová, mögötted egy török, utánad egy arab áll.
Nyugi van.
A futballcsapat edzőjének apját-anyját gondoztam, a halálukig.
Jártam az edzésen. A csapat fele nem osztrák.
Olyan az egész, mint egy színes kavalkád.
Tudom, az osztrákok is tartanak attól, hogy a terrorizmus eléri őket.
De addig sem rettegnek.
@Gábris szomszéd: ha eszt knosszi látná, csorogna a nyála:))
@Eszter jött: "Itt mindenkinek kijár a "Tag", akivel találkozol. Illik köszönni."

remélem a taga, csak a kiválasztottaknak jár:)))
@vakapad: "Én azt írtam, hogy a muszlim vallást én veszélyesnek tartom."

Király és a többi vallást nem? Ha a muszlimot tartod inkább veszélyesnek, minek írod azt, hogy az európai tál ugyanolyan, mint a mérgezett drazsés?
@PeniValdes: na akkor foglaljuk össze!
te felkelsz budaörsnél, de a vonatról tárnoknál szállsz le.

a kérdésem, mi van avval a kábé 10 kilométeres jukkal?:))
@Oxica: "Jól mondta Hollande, Franciaország háborúban áll a terroristákkal. A g..i meg a menekültekkel áll háborúban"

és a "menekültek" között - mint az köztudott, - semmiképp sincsenek terroristák. Hidd el, hogy attól, hogy nem vagy hülye még nem a g..i-t támogatod. :)
@taga20: nemár,érted!

a távolsági buszjáraton utazva, ahogy rámegy az m7-re hátradőlők (csak akkor kell megkérdezni a mögötted ülőt,ha az nagydarab férfi) és alszom,majd budaörsnél felébredek
a vonatról meg azért szállok le Tárnoknál,mert ott él Peninővér
@Gábris szomszéd: haver, azé néha sajnállak. nem lehet könnyű a bomlott lelkivilágoddal együtt élned:))

444.hu/2016/07/28/ferenc-papa-az-irgalmasok-szive-megnyilik-a-menekultek-elott
@PeniValdes: ha legközelebb erre jársz, csak szóljál. elviszlek én budaörsre:))
@Oxica: Hogyan kell kezelni a terroristákat? - Gyorstalpaló liberálisoknak

player.vimeo.com/video/176500993

Kérd meg esetleg szőröcskét, hogy fordítson. :)
@taga20: az iskolatasimat törökbálinton vettük
@taga20: Hát ja a 84 éves francia papnak nem sok időt hagytak, hogy irgalmas legyen. :(
@Gábris szomszéd: bazdmeg, eszt beszéld meg a pápáddal!
@PeniValdes: hugi, te nagyon ismered a környéket! ha aszt mondod, hogy diósdon is jártál, ako meg pláne:))
@taga20: Inkább a főnökével beszélgetek. :)
@Gábris szomszéd: csak rá ne bassz, me egy követ fújnak:)
Andrassew Iván - Kuporodó

A legszomorúbbak a cipőpucolók.
Loholnak utánad, hiába mutatod,
hogy szandál ám az ott a lábadon.
Nem baj, ha mezítláb lennél,
akkor a semmit kefélnék, boldogan,
pár fillérért.
És van olyan fehérféle,
aki fényképezi őket,
amikor előtte térdel,
kuporog egy ilyen.
Ha majd megölik egyszer,
mindenki az iszlámra mutogat.
Pedig nem.
@Eszter jött:
"Szalicilt ne tegyetek bele!"
Ezt a humort imádom.
Még a dunszt is 60 fok alatti kell, hogy legyen.
Hi-hi-hi
@Oxica:

A hívőkkel cak a teplomban vagy annak környékén lehet találkozni, és ott lehet nekik más, jobb világot hirdetni, mint amit ők annak látnak. Máshol esélyük se nagyon van eltérő nézetekkel találkozni. Szóval nem kell azt a sulykot annyira vetegetni.
Arról nem is beszélve, hogy a fidesz magasan az ellenzéki tömörülések előtt jár a népbűvölésben. Az ő rendezvényeikre még mindig nagyobb tömegek járnak. Talán el lehetne tőlük lesni a titkot.
@Oxica:
"Szerintem azért az árok azonos oldalán állunk."
Naná!!!
Mint mondám, téged a szenvedélyek vezérelnek, engem a logika.
Foglalkozási ártalom.
Én képes vagyok nagyon genya is lenni, ha magasabb rendű célokról van szó.
Nem tévesztendő össze az elvtelenséggel.
@Mariann19:" Én képes vagyok nagyon genya is lenni, ha magasabb rendű célokról van szó."

Aki a kézilabdát szereti, rossz (genya) ember nem lehet.

Viszont a lövészárok túloldalára nem megyünk át, ez alap. Különben tényleg genyák leszünk, meg g..ik. :))
@Oxica:
"A szerveződést nem posványoson kell kezdeni."
Oxica!
Az LMP szinte minden nap kitelepül vagy városba, vagy faluba, vagy a főváros valamely kerületébe.
Én is egy ilyenen találkoztam velük.
Ott voltak spontán, beszélgettek az emberekkel, és nem a fini rövid szőrű plüssfotelokból várják a szebb jövőt.
Nem szeretném az ellenzéki pártokat bántani, de az nem elég a mutatkozáshoz, hogy az árnyas fák alatt tartanak egy sajtó félórát, és ezt bemutatják este a TV-ben róluk.
@Oxica:
"Viszont az árokpart túloldalára nem megyünk át. Ez alap."
Én simán átmegyek, és bomlasztok, mint a gép.
Ezzel több hasznomat veszik a népek, mintha az árokpart egyik oldalán magamban őrjöngenék.
@Gábris szomszéd:
képzeld, ha szólsz a putyinnak (tudod a kis piros telefon balra a polcon) akkor átállíttattya a taga marógépét is és 0,02 helyett minden 0,06 ra fog készűlni ami selejt

+/- 0,01

brühüyyy
kkk

most majd nem lehet a zabszemet sem feltolni a tagának...
és ha a kis zöldcsíkos telefonon hívod akkor a gyíkot is feltörik és a sírbatesz már nem is tesz csak benne lesz a sírban

fasííííííííííírt
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez mind szép és jó, csak van egy bukfenc a logikádban. A fideSS ellen ugyanis csak a fideSS fegyvereivel lehet harcolni. Vagyis ki kell őket tagadni a nemzetből, a nemzeti tolvaj fideSS kurmányt hazaárulónak kell tekinteni, ahogy ők is csinálják a baloldallal.
Csak semmi gesztus, csak semmi közösködés, csak a totális elutasítás. A hívek, ha akarnak úgyis rádöbbennek, hogy kiket támogatnak, vagy nem, de ez már nem a mi gondunk. Nekünk semmi dolgunk a fideSS rablókurmánnyal és híveivel. Ne sározódjunk be mi is mint a zacskóstóni és kubaszov elvtárs, tartsuk meg a három lépés távolságot, még posványoson is.
@Mariann19:" Az LMP szinte minden nap kitelepül vagy városba, vagy faluba, vagy a főváros valamely kerületébe. "

Hát ezt mondtam én is. Kimenni terepre az emberek közé, talpalni, menni a piacra beszélgetni az emberekkel, meggyőzni őket, hogy amit most művel a kurmány az hazaárulás.
Csak, könyörgöm, ne posványoson, a fideSS mételyben. A magyar embereket kell meggyőzni, nem a székelyeket.
@Eszter jött:
"Pont leszarják a faji, vallási különbségeket, jól érzik magukat és vidáman üzletelnek."
Peninek igaza van, és mert más a véleménye, azért ne kelljen már a budi ajtaját magára zárni szerinted.
Eszter!
Nem ilyennek ismertelek. Hogyan vonhatsz le egy pillanatnyi, idilli városképből globális következtetést.
Világméretű, és megoldásra váró problémáról van szó, amely több száz millió ember életét befolyásolja. Európai emberekét, és a menekültekét.
Ezt a kérdést nem szabad bagatellizálni.
Közben meg figyelmen kívül hagyod, hogy a kdnp valamelyik nagyfejűje mostanában dicsekedett vele, hogy közel 800 ezer új magyar állampolgár van. Szavazati joggal. Köztük a székelyek is. Szerintem a fidesz ezt a népszavazást információ gyújtésre használja, kíváncsi, milyen szavazati arányra szímáthat az új polgártársainktól. Nos őket csak ott lehet meggyőzni, ahol élnek.
@Mariann19:" Én simán átmegyek, és bomlasztok, mint a gép."

Okés, akkor te leszel az előre tolt ék, én meg hátulról fedezlek. :))))
Mert én ellenséges területre át nem megyek, inkább küldöm a taktikai bombázókat. A fideSSes szemben, csak a felperzselt föld taktika a jó taktika. :)) Hulljon a férgese.
@Oxica:
Drága Oxicám!
Úgy látom, mi ketten még jövőre is ugyanitt tartanánk az egyezkedésben.
Én továbbra is azt mondom, igenis győzzük meg a magyar népet, de a székelyeket is a valóságról, ha kell, ez utóbbiakat ott helyben.
Nemzetből kitagdni csak az tud, aki a nemzet feletti hatalmat birtokolja. A nemzet meg nem csak a vezérből és bandájából áll, vannak benne lentebb állók is. Sőt ők vannak többen.
@látjátok feleim szümtükkel:" Közben meg figyelmen kívül hagyod, hogy a kdnp valamelyik nagyfejűje mostanában dicsekedett vele, hogy közel 800 ezer új magyar állampolgár van. "

Azok maguktól is rá fognak jönni, hogy a fideSS csak kihasználja őket, megveszi őket kilóra és ezt egyszer még szégyelni fogják. Amúgy meg egyre kevesebb a forrás, nem fogja tudni a fideSS tovább etetni őket. Gazdaállat híján, meg szétszélednek és nem fognak a fideSSre szavazni. Erre már most is sokan rájöttek, hogy a magyarországi választás nem az ő dolguk.
@Oxica:
De jót röhögtem.
Jó, fedezzél hátulról, de akkor te gyáva vagy, mert nem ott lendülsz támadásba, ahol hív a szükség.
Vállalom, hogy én leszek az ék, csak ne faék legyek, mert itt a blogon rossz emlékű ez a kifejezés.
Nem illene a jövőbeni hősies tetteimre.
@Mariann19:" Úgy látom, mi ketten még jövőre is ugyanitt tartanánk az egyezkedésben. "

Akkor dobjuk ezt a témát. Ez bizony döntetlen. Az élet majd igazolja, hogy az LMP bejut e parlamentbe, vagy sem. Véleményem szerint posványoson többet veszítettek, mint amennyit nyertek.
@Mariann19:" Jó, fedezzél hátulról, de akkor te gyáva vagy, mert nem ott lendülsz támadásba, ahol hív a szükség. "

Igen, én ilyen beszari alak vagyok. Szeretek az asszonyok szoknyája mögé bújni. :)))
@Oxica:

Tekintettel arra, hogy sok magyarnak van hasonlóan olyan nézete, hogy ha valaki a másik tábor híve, akkor azt nem is ismerjük, ezért van némi igazságod a népszerűség csökkenésének kérdésében. Lehet, hogy Torgyán is valami hasonló ok miatt nullázódott le a pártjával együtt?:D

Mondjuk én annak vagyok a híve, hogy a politikai nézet nem lehet akadály két ember kapcsolatában, barátságában, és attól még hiteles marad egy politikus, ha a más állásponton állók rendezvényén részt vesz.
@Mariann19:" Vállalom, hogy én leszek az ék"

Az ékek a legbátrabb emberekből álltak a háborúban, mert ellenséges vonalak között kellett manőverezniük, vagy az ellenség hátába dobták le őket. Ott kellett hidakat, fontos stratégiai objektumokat, lőszerraktárakat felrobbantaniuk, vagy elfoglalniuk és tartani az utolsó töltényig, az utolsó emberig, míg a főerők meg nem érkeznek.
Ha te ezt vállalod a fideSSes szemben, a fideSS által elfoglalt területen, akkor egy igazi hős vagy. :)
@Mariann19:

Görgess vissza Mariann, mire írtam a "budiajtót".

Idilli városképről akkor beszélhetnénk, ha átutazó lennék. De én az év felét itt töltöm. Itt éltem akkor is, mikor Pestről áthozták a menekülteket. Itt vagyok most is, a terrortámadások után. Arról írtam, amit látok, hallok tapasztalok.

Egyáltalán nem bagatellizálom el a kérdést. De az esztelen gyűlöletkeltésből elegem van!

Peni "mindenki úgy kezdi", az arab kutyasétáltatókra tett megjegyzése azt sugallja, hogy most még barátságos, de......
És ezzel van bajom.
Igen, ezzel a gondolkodással bezárkózhatunk a kert végi budidba, a kisbaltánkkal együtt.

Mariann! Én abban az iszonyú mecsiari időkben átéltem, azt, amikor az addig normális szlovák ismerőseim, a folyamatos politikai uszítás hatására elkezdtek furcsán méregetni. Átéltem, mikor abban az országban, ahol születtem és éltem, csak azért mert más nyelvet beszéltem megfagyott körülöttem a levegő. Tudom milyen elszigetelődni.

Teljesen mindegy,hogy vallásod, nyelved vagy bőrszíned miatt diszkriminál a többség. Ha minden indok nélkül történik, az belőled is indulatokat vált ki, ellenségként kezded kezelni az addig barátságos közeged.

Mindenki úgy kezdi. Igen, mindenki úgy kezdi, hogy először csak furcsán méreget, aztán hangot ad neki, majd cselekszik.

Ha nem teszünk mi magunk, egyenként, rendet a fejünkben, nagy baj lesz!

Holnap is sétáltatom Sárát. Holnap is találkozom az arabjaimmal. Holnap sem fogok feltételezni róluk semmi rosszat.

Nem gyűlölök!
@Gábris szomszéd: mert a számtalan muszlim áldozatukkal marha könyörületesek voltak...
@Oxica:

"A magyar embereket kell meggyőzni, nem a székelyeket. "

@Mariann19:

"igenis győzzük meg a magyar népet, de a székelyeket is a valóságról, ha kell"

Ha egy székely olvassa ezt a blogot, akkor vagy elkezd kurvaanyázni, vagy jót röhög.

A székely ugyanolyan magyar, mint ti vagy én
= magyar nép.

Nem szőrszáhasogatok, de erre kényesek vagyunk. ))
@Eszter jött: @Mariann19: @PeniValdes:

Annyira nehéz ez az időjárás,hogy össze vissza zavarogtatok ma,de így szeretlek benneteket:)

Mielőtt szobára,ágyra mennénk:)Jó éjszakát:))

www.youtube.com/watch?v=ah_bMoc1LNY
444.hu/2016/07/28/semmi-akadalya-hogy-vizoviczki-kijojjon-a-botonbol

Miért nem "ég a város ég a ház is??????:(

......

"George Michaeltől a Freedomot küldeném a Hajógyári szigetre, és persze mindenkinek, aki szereti."
Ha teljesen véletlenül járna erre egy hithű, mélyen vallásos katolikus, akkor fogadja meg a Szentatya tanácsát / aki ugye, Krisztus földi helytartója/!!!!!!!!

"Az irgalmas szív képes megosztani a kenyeret az éhezővel, és nyitott arra is, hogy befogadja a menekülteket és a bevándorlókat - hangsúlyozta csütörtök délután Ferenc pápa azon a szertartáson, melyet a krakkói Ifjúsági Világtalálkozó (IVT) keretében mutatott be."

"..tanulják meg, miként kell "azok szavát meghallgatni, akiket nem értünk, akik más kultúrákból, nemzetekből jönnek, valamint azokét is, akiktől félünk, mert úgy gondoljuk, hogy bánthatnak bennünket" - hívta fel a pápa a zarándokokat."

ujszo.com/online/kulfold/2016/07/28/ferenc-papa-az-irgalmasok-szive-megnyilik-a-menekultek-elott
@gazoló:

Egy Tandori haikut még utánad dobok.

Rajtam ne múljon...!

Azt mondják, mindig
rajtunk is múlik minden.
Rajtam ne múljon.

Jó éjt!))
@Eszter jött:

Nem megyek messzire,csak az ágyig:))dobok még egy sz.kiál'tót:)

www.youtube.com/watch?v=EVpWt06mUdw
@Eszter jött:
szegény "papa" ahelyett, hogy a papai súlyát latbavetné és felhívná a piros telefonon a főnökét mondván neki, hogy lófaszt babám, mekkell szűntetni a migráncs ügy okáját és hagyni a migráncsokat hogy saját szülőhazájukban legyenek boldogok és ne másokat "boldogíccsanak"

a mindható (hető??? nyolcó???) azonnal megtuggya oldani vagy nem mindenható...

brühüyyy
kkk
Off Akinek idén nem volt, nem lesz "Balatoni nyár", annak ajánlom a sztrítvjú "bejárható múzeumi negyedeit".

Gíza
https://www.google.hu/maps/@29.9764547,31.1319583,3a,66.8y,21.73h,88.66t/data=!3m4!1e1!3m2!1s-P4RkZY-PZKIMvrlsuS20Q!2e0

Angkor Wat
https://www.google.hu/maps/@13.4124994,103.8605024,3a,66.8y,90h,95.84t/data=!3m4!1e1!3m2!1sa9sBnUG8kfDC40FlcDNuaw!2e0

Harappa
https://www.google.hu/maps/@30.6335806,72.8620279,3a,66.8y,211.22h,90.98t/data=!3m4!1e1!3m2!1sLC0isOriqGPh10zeWNfbWg!2e0

On
@rdos:
hungarobata ...

a levédiabasznádi múlt kissé homokosan, jégeső nélkűl

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Százhalombatta régészeti park sajnos csak kívülről kukucskálható.

https://www.google.hu/maps/@47.3371477,18.9393261,3a,66.8y,95.56h,88.25t/data=!3m4!1e1!3m2!1svnpsbl3fyNpYS3btJLQg0w!2e0

Vagy a múzeum weblapján látható ez-az.

www.matricamuzeum.hu/

Hungarobatáról nem hallotam.

És a "múltba révedés" helyett egy kis "pénzügyi krach jövőbe látás"?

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/mar_a_kuszobon_all_a_kovetkezo_gazdasagi_osszeomlas.3.235360.html
On
@rdos:
az olyan jó, hogy kutattyuk a múltat... és annak eredményeit felhasználjuk(??????????) a ma rendbetételére is!!!

a kapitalizmus ciklikus válságai egyre sűrűsödnek... érdekes módon, mikor kielégítetlen felvevő piacok léteznek (saccperkábé szerény számításaim szerint: 2,1-2,5 milliárd ember) ugyanakkor túltermelési válság van és ez a válság egyre inkább növexik...a túlhaladott finanszírozási rendszer miatt és a monetáris rendszer miatt

egy jól működő nemzetközi monetáris rendszerben a levédiabasznádi eltolcsi rendszer nem élne 3 percnél tovább... de érdekek vannak arra, hogy a szennyes vízben halásszanak...mert akkor könnyebben ki lehet csapatni a centrifugával az extra profitot oda ahová az nem való

az emberiség nagyrész hiába dolgozik sohasem lesz eredménye csak rabszolga marad és a túléléshez kapja a lózungot és nem is nagyon törődnek velük, (nem úgy mint az utolsó idején a római biropdalom rabszolgáinak akik végűlis nélkülözhetetlenné váltak, nem lévén utánpótlás) mert az utánpótlás bőséges azaz több mint amennyit a rabszolgapiac fel tud venni, tehát hagyják megdögleni

brühüyyy
kkk

ez a levédiabasznádi rendszerben laborqatóriumi körülmények között szemlélhető
@guma: A videót megnézve csak egy apróság. A téglagyári anyag gödörben nem agyagot, hanem löszt, agyagos löszt vagy agyagcsíkos löszt fejtettek. Az agyag csík az a szép magyar szóval paleotalajszint, todományosan pedig: hideg száraz időszaki lösz (hullópor) által lefedett - eltemetett ősi talajszint (csapadékosabb melegebb klímájú időszak - mint a mai - talaja).
@Rodeo36: Az alaptudományok már csak ilyenek. Idő kell a paradigmaváltáshoz (ez is beszép magyar szó).

Na hogy is mondjam hogy agitPRopos nézet rendszered nagyot ne csorbuljon. Az egy dolog hogy a pénzügyi rendszer - bankok biztosítók ... "kamatyos - kamaty (újabban minuszban!) miazmás" bajban vannak, de minden más a reálgazdaságban (na jó most egy kicsit az energetika is "változik"), az köszöni szépen jól van. Putyinisztánban, Abszurdisztánban (nálad ez a levédiaalsó) ellenben az Eu-s beruházásokat leszámítva sajnos alig van pár világszínvonalú és gazdagodó cég. :-(

Hogy az embert újabban már korokon - rendszereken átívelően semmibe nézik ahhoz lassan kezdünk hozzászokni. Ezért érdemes (szak)tudásba fejleszteni - beruházni magunkba. Azt senki sem veheti el tőlünk. :-)
@rdos:

hogyan érted a "reálgazdaságot" a "gazdaság"-ban minden benne van?

brühüyyy
kkk

és semmi sincsen rendben
@rdos:
mi a büdös lófaszt értesz az én agitpropos renceremen?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: itt nincsenek jegek, csak fél óra alatt 16 - 21 mm-ek, mostanában fejezem be a csöpögtetős rendszerem finomhangolását, ahhoz képest az esőt sem tudja már elnyelni a föld

természetesen támad a lisztharmat és peonoszpóra
@habakuk000:
akkor most intenzív permeteésre adod a fejed

brühüyyy
kkk
@PeniValdes: sokat olvasol a muzsiktól, vagy királyi tévét nézel vagy kék üzengetős plakát lóg az ablakod előtt

valahol pedig árvíz van, mindig van árvíz a Földön, s a híradók már mutogatják

persze, reális a veszély, mert háború van

de attól lehet élni, csak a muzsik féle gyávák próbálnak állandó feszültségben tartani ocsmány politikai céljaik elérése céljából

(természetesen keresztényi szeretetből kifolyólag)
@Rodeo36: ahogy mondod, esténként ez lesz a szórakozás, bár nem sokat ér, a jövő hétre is esőket jeleznek
@Rodeo36: Kutatás, fejlesztés, know-how, szabadalom témában ha jól tudom USA mai napig nettó exportőr. Az iparban IT (vas is de főleg a szoftver), robotika, gyógyszeripar, élettudományok, ... Ezek a reáliák. Ebben szintén élen vannak az amik illetve a deglődő nyugat plusz kistigrincsek plusz Japán.

Toyota Priuszt sem a Nyizsníj Novgorodi UAZ művek csinálta meg 16 évvel ezelőtt.

Agitpropod? 1976-ban hallottam hasonló szöveget a világnézetünk alapjai c. tantárgyban. Abban pölö azt tanultuk hogy 2000-re utolérjük "amerikát", szó szerint így. Igazuk lett, mert ha Latin-Amerika átlagát addigra talán elértük, igaz azóta márt ott se vagyunk. :-(
@rdos:
jééééééééééééééé
és akkor honnan van nekik 45000000 nyomorgójuk akik a létminumum alatt tengődnek...
15 milliónak még az obamacare után sincs semmilyen egészségügyi ellátása

(ez nem 1976 hanem 2016)

az acélipar jelentős része offshore-ozva lett...

a saját bevallásuk szerint a teljes infrastruktúra felújításra szorúl, ahol van személyszállító vonat a max sebesség 145 km-h, hiányzik a villamosítás!!!

az általad felsorolt szellemi termékeket néhány száz ember hozza létre annak a csiiliárdos profitnak a töredékéből amit a gyógyszeripar és az egészsségbiztosítás kaszíroz (nincs ingyenes egészségügy sehol náluk az egyetlen ország a fejlettek közűl)

a lakosság túl van gyógyszerezve a gyógyszerre is gyógyszert szednek és azután annak utóhatásait is gyógyszerrel kezelik (ha túléli)

az oktatás túl magas tandíjakkal operál és az álláslehetőségek nagyon szűkösek és alulfizetettek

a kiemelkedő fizetések és jövedelmek fehér holló

az autóipart szinte teljes egészében offshore olták japánba koreába a bérek és az árak viszonya katasztrofális

ugye nem nézted a két convention -t?

káááááááár

és a megújuló energia termelés le van maradva náluk világszinten mert a fossil fuel t nyomják közben elsivatagosodnak és vagy árvíz van vagy több éves esőhiány mint Californiaá-ban is de az egész délre érvényes ők maguk okozták és semmit sem tesznek ellene

a többiben lehet hogy van igazad

még azt leírhatnád számszerűen az általad istenített nettó export mennyi fakauriban évente (mongyuk 2016 ra vetítve de 2015 -öt is örömmel olvasnék

ugye van neked ilyened

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
tudod minekünk volt egy szép kertünk kb 850 tő szőlővel amit cca 25 féle szőlőből ültettünk 1500 mm re felásva és megforgatva a talajt, alátrágyázással, 3 év után már volt eredménye, kurva sok munka...kaccsolás meg kötözés és a permetezés egy néhány fajtát el tudtunk tenni a spájzban a tető alá függesztve így még májusban is volt friss szőlőnk, borról szó sem volt de azért játékból minden évben lett finom borecet (nem volt borpince és más egyebek volt vagy 50 csodálatos gyümölcsfa) folyamatosan volt gyümölcsünk de az egres, málna, ribiszke és az eper meg a konyhai zöldségek is háziak voltak retekért a kertbe és a zöldhagymáért is a saláta harsogott mikor a rántott csirkét ettük vasárnap... csak krumplit hoztunk a vidéki birtokról... ami bérbe volta adva...a krumpli volt a díj azt meg elvermeltük...szóval teljes volt az önellátás mert mi még akkor a 13 disznós időszakot éltük (és vittem a beszolgáltatásra a zsírt) de m inden ott lógott a spájzban a következő télig

szóval ilyen kis ... a paradicsom és paprika palántázás azaz magról neveltük és utána lett kiültetve

kkk
brühüyyy

dolgos idők voltak
@Rodeo36: Mindenhol vannak problémák. Detroitot hallottam (autóipar, inrastruktúra, város csődje). Infrastruktúra éppen nálunk is rohad, talán nem is baj, az autonóm házak irányába komoly fejlesztések folynak (odébb van ez még, de nagy ígéret). Már csak 145 km óránként. :-)

Rodi! Itthon ennyi se úgy hogy Eu-s pénzek milliárdjait tolták a kicfiúk a déli vasútba, annak villamosításába, aztán száz éve gőzmozdonnyal volt akkora a menetidő Déli - Siófok viszonylatban mint ma. :-( Abszurdisztánban, miszter 2O% = "rendszer szinten legyőztük a korrupciót" országában a lopás (annak ezernyi formájával) a "norma"!

Az amiknál ha egy szabályozáshoz hozzányúlnak előtte évekig - ha kell évtizedekig egyeztetnek, majd amikor kialakul az egyezség, akkor meghirdetik, hogy 5-1Ö év múlva mi lesz az új szabály. Ez A vállalkozás barát környezet. Ezt piszokul irigylem.

Nálunk meg visszamenőlegesen, szó szerint bolseviki tempóban megy az elvileg három halmazati jelzővel honorálható lopás. És ebben nem is az ellopott lé a nagy gáz, hanem az üzenete, plusz bónusz a jövőnket, a jövő generációkat éljük fel a szó szoros értelmében.

Most azon agyal az amik "apeh"-je, hogy látva a nyereségérdekelt társaságok (szó szerint dolgozói részvényes konstrukció azaz bér plusz osztalék a melős jövedelme) sokkal nagyobb adózás előtti hozamát úgy alakítanák át a saját adórendszerüket, hogy minden gazdasági szereplőre ez vonatkozzon. Miért? Mert több lesz az adóbevétele, és több marad a társaságnál is.

Win-win szitu nem mint itt a keleti végeken a nogáj sztyeppékről itt maradt gyilkos rabló szipolyozó mentalitás. :-(
Jöhetne szümtük a lapszemlével, mert megint a zusa problémàit oldjuk!
Lapszemle.

444.hu/2016/07/29/20-milliardert-ujult-meg-a-vaci-vasutallomas-de-egy-nagyobb-vihar-utan-terdig-all-alatta-a-viz

Vasútállomás, aluljáró és uszoda egyben, 20 milliárdért.

Minket fog utánozni egész Európa, ez már nem kérdés.
@rdos:
kibaszott nagy történelmi eredmény az első női jelölt(!!!) elnökségre a 60-as években a távolkeleten egy csomó nő volt elnök benne Indira Gandhi, többek között!!!

"Az amiknál ha egy szabályozáshoz hozzányúlnak előtte évekig - ha kell évtizedekig egyeztetnek, majd amikor kialakul az egyezség, akkor meghirdetik, hogy 5-1Ö év múlva mi lesz az új szabály. Ez A vállalkozás barát környezet. Ezt piszokul irigylem."

én nem irígylem, halálos öngyilkosság, ez összesen több, mint egy emberöltő!!!

"Az amiknál ha egy szabályozáshoz hozzányúlnak előtte évekig - ha kell évtizedekig egyeztetnek, majd amikor kialakul az egyezség, akkor meghirdetik, hogy 5-1Ö év múlva mi lesz az új szabály. Ez A vállalkozás barát környezet. Ezt piszokul irigylem. "

a vállalkozás barát környezet tudod mi volt??? az átkosban Kádár János alatt a tsz dolgozói mellékvállalkozásban ipari tevékenységet is csináltak szinte a teljes járműipar arra épűlt több, mint 500000!!!!!!!!!!!! munkahelyet hoztak létre ezzel amit az északamerikaiak a 2000 es években kezdtek kapisgálni (addig Detroit csődbement és még sok minden hasonló, mert a szakszervezetek felverték a béreket sorozatgyártó vonalszerelő betanított munkás 45 dollárt kapott és az az árú amit Európa vagy távolkelet előállított 180000 dollárból (45% profitmarzs) az náluk 380000 dollárért (%% vagy null% profitmarzs azaz csőd-ért csinálták személyes információm!!!)

ha az adózással akarnak szabályozni akkor diktatúrára van szüxégük mert a szabad piac kiröhögi a vámokat és tariffákat és adókat meg hozzáadott költségeket (extra fee) nem is műxik mint ahogy a mellékelt ábra mutíttya

benne élek, tudom... még el sem kezdtél "üzletelni" máris adóköteles vagy azaz mindenféle címen beszedik a chartered accountant meg sikoltozik hogyan tuggya megmenteni a kliensét évente 4-szer a negyedévenkénti bevallással

ezért azután kisvállalkozás (bedolgozik GM nek) 200 dollárral számolja az élőmunka ráfordítást és anyagi meg szellemi munkára nullát (tudom, mert én készítettem a quotation-t)

szóval jól hangzik amit mondasz, de a valóság egészen más

ha nem lennének illegális vendégmunkások (ahol szagszervezet van ott soha) akkor az egész már régen összedőlt volna az offshore ideig óráig életben tartya a profitorientált gazdaságot amely profit csak kis részben kerűl visszaforgatásra...nem érdeke mert percről percre él a vállalkozás a tulajdonosai korán és infarktusban halnak meg

brühüyyy
kkk
@Eszter jött:
mivel kellene foglalkozni eszti? pogácsasütés? hogyan kell szögletes lukat fúrni a betonba?

paprikajancsi óvodába megy?

mesélj és lapszemlézz...

brühüyyy
kkk
Olvastam az előbb Viktátor nertárs 2012.07.28:i tusványosi beszédét, és megragadott ez a mondat:

"...az ingünk ujját gyűrjük fel nap mint nap, és dolgozunk, dolgozunk és dolgozunk annak érdekében, hogy azokat az átalakításokat, megújításokat és átszervezéseket, amelyek ahhoz kellenek, hogy Magyarország ezekhez a győztes országokhoz, a nyertes országokhoz kapcsolódjon,..."

Mi felgyűrtük, dolgoztunk, de sajnos a kormány és csatlós részei valamit visszafelé tűrtek, mert a mondat második fele valahogy az elmúlt négy évben nem nagyob sikeredett.

Persze azt nem értem ezt miért egy idegen ország idegen polgárainak mondta el, mert szerintem itthon kellett volna elmondania kormánya, pártja és csatlós része tagjainak. Bár nem hiszem, hogs attól nagyobb siker lett volna az elmúlt 4 év.
Hol volt, hol nem, de a léyneg, hogy csak VOLT. Ami nem azonos a VANnal.

Sok minden volt, más időjárás is. Ma ilyen van, amilyen. Jah, persze ezt csak az látja/érzi, aki itt él. Valahogy mégsem érzek indíttatást arra, hogy életviteli tanácsokat adjak másoknak, még az itthon élőknek sem. Mert nem ismerem a körülményeket. Persze az izmusok idején mindenki egyenlő és egyforma volt, nem kellett tanácsokat adni senkinek, adott az állam, ha szükségvolt rá. Ma más a világ ( ha vissza nem forgatja a fidesz a kereket ), ezért mindenki kalapálja csak a saját sorsát ( egyébként is erre szavaztunk 90-ben ). Én az enyémet a mai magyar valóságban.
@rdos:

Tudod a lepedőt lehet minden irányba húzgálni, de a lényeg mindig az marad, hogy a polgárnak adót kell fizetnie. Sokat. A kormányzás sokba kerül.

A kilencvenes évek vége felé egy adókulcs válozás után megszámoltam, hogy a kevesebb kulcs mellett pont ugyan annyi maradt az elvonás, mint az előző évben a sok kulcs mellett, de a nép még is lelkedezett, hogy ilyen jó lett neki. Egy kulccsal is lehet vakítani.
az aranykor, az volt az aranykor... "csak a az a szép ződ" gyep, csak az fog hiányozni..."

efm...
@Eszter jött: szerintük - és így szerintem is - a székely székely, vannak a magyarok és vannak a székelyek, akik büszkék, hogy ők székelyek,
@Mariann19: ugyanakkor is nem is nagyon kellene hagyni a muzsik és a fidesz agymosását
@Rodeo36:
Szia!
Ismered az illuminátusok szervezetét?
Amennyiben még nem, olvassál el erről mindent, tetszeni fog, mert eléggé egyezik a te teóriáiddal.
Én teljesen lepadlóztam már attól is, hogy a Bilderberg csoport is csak "alvállalkozó" ebben a szervezetben.
@habakuk000:
Akkor azt mondod, hogy a Fidesz agymosását nem kell eltűrni.
Kell a cáfolat?
Netán ebben egyet is értünk?
@Oxica:
"Ha te ezt vállalod a FideSSel szemben..."
Ugyebár a harci cselekmények riasztóak számomra, még a könnyű lovasság is kizárt, gerillaharcokban talán hasznomat lehetne venni.
Valamikor kispuskás lövészetben taroltam.
Csalással. Mikor mentem a lőlapomért, háttal a bírálóknak, kilyukasztottam egy tölténnyel a 9-10-es köröket.
Most viszont olyan harci hév munkálkodik bennem, hogy zsigerből minden megmozdulásom végeredménye nyerő lenne, az tuti.
@Mariann19: "Most viszont olyan harci hév munkálkodik bennem, hogy zsigerből minden megmozdulásom végeredménye nyerő lenne, az tuti."

Ezt 2018 ig mindenképp fent kell tartani. Akkor, szorgos népünk győzni fog. :)
@Rodeo36:

Nekem mindegy b+, csak ezt a kivénhedt párttagok teadélutánja stílus kissé snassz.
@habakuk000:

Székely, palóc, csángó - magyar az anyanyelve, tehát magyar.
@Eszter jött:
"Ha nem teszünk mi magunk, egyenként rendet a fejünkbe, nagy baj lesz."
Kedves Eszter!
Én túlságosan is kedvellek ahhoz, hogy éles vitába keveredjek veled.
Tegnap mindössze arra hívtam fel a figyelmedet, hogy a menekült kérdésről nem helyes egy utcai idill alapján
belenyugvóan gondolkozni.
Ugyanis ez a kérdés jelenleg a világ fájdalma, és ahhoz, hogy a fejünkben rend legyen, a mérlegnek nemcsak az egyik serpenyőjébe kell helyeznünk az érveinket.
A túlfűtött szenvedély akadályozza a tisztánlátást.
Válaszodban az emberek faji megkülönböztetését dobtad be döntő érvként, holott ez fel sem merült.
Azt ugye nem gondolod komolyan, hogy én - liberálisként - egy pillanatig is tagadom az erre vonatkozó egyetemes értékeket?
Amit írtam, továbbra is fenntartom:
"Igen, győzzük meg a magyar népet, de a székelyeket is a valóságról, ha kell."
Olvasd vissza a szövegkörnyezetet, mert ebben a mondatomban nem általában beszéltem, hanem Szél Bernadett tusványosi beszédére utaltam. Helyeseltem a jelenlétét, mert ellenérvelt Orbán hazugságaira, és bizony a cáfolatainak ez esetben helye volt.
@Oxica:
Van elég napi hír ahhoz, hogy háborgó lelkünk ne tudjon lenyugodni 2018-ig.
@Mariann19:

Igen, arról gondoskodnak a g..ik, hogy ne unatkozzunk. :)
@Eszter jött:

már csak azt kellene kristálytisztán leírnod kit tartassz "kivénhedt párttag"-nak és miért, azon kívűl, az miért baj ????

a témához nem tucc hozzászólni csak a lábszagodat terjeszted?

brühüyyy
kkk
@Mariann19: "Igen, győzzük meg a magyar népet, de a székelyeket is a valóságról, ha kell."

Amúgy a székelyeket nem meggyőzni kell, hanem tudatosítani bennük, hogy

Üzenjünk Erdélybe, hogy ők is megértsék. A magyarországi választás nem az ő dolguk.

A romániai választás, az az ő dolguk, hogy minden romániai magyar városban magyar legyen a polgármester és ne román. Bizony van mit tenni ez ügyben, mert szar a helyzet. Ott kellene szorgoskodni és nem belepofázni a szomszédok belügyeibe. Ezt kell tudatosítani bennük.
@látjátok feleim szümtükkel: az enyémet nem szokták, csak a darazsak és a gombák, illetve fácánok is, az mondjuk madár, de csak az alját csipegeti, de a kutyákat annyira nem kedvelik

seregélyeket úgy, mint cseresznyézni, nem láttam még szőlőzni

mi itt szőlőtermelő vidék vagyunk, nem kell, hogy bejöjjenek szőlőéréskor az emberek közelébe, van bőven a dombokon ennivaló, úgy gondolom
@Mariann19:
kkkkkkkkk

ugye Leonardo da Vinci és Michelangelo Buonarotti is tagjai voltak eme "sötét" társulatnak, mert a renascimento = újjászületés-t (renaisssance ugyanaz francúl) ezek nélkűl a setétek nélkűl nem lehetett, a társadalom kőkeményen konzervatív, oka van rá bőven ezen okok között a kőbutaság első sorban vonúl a nagy zászlóval, melyen hatalmas betűkkel: mienk az ország a hatalom és a dicsőség ugyanaez volt kiírva a barlangok bejárata fölé is...

az a legelső illuminatus (fényhordozó, lásd még Lucifer a fény a világosság maga!!!! Luce=fény 'latin') aki a barlang falára felrajzolta a valóságot (ott egyetlen szarvas szelleme sem volt mind hús vér szarvas ehető és szágúldó) az a törzsi varázsló politikai ellenfeleként aszon'ta: ne nézz a tűzbe mert megvakulsz a tüzzel világosítsad meg a környezetedet és akkor könnyebben megismered és akkor nem lesz Jónás Próféta aki a Nagy Hatalmas Ámbrás cetből ordibált kifelé persze részegen, hogy eresszetek ki, meg a Nóé elvtárs aki álmában belelógatta a kezit a vizes dézsába és arra ébredt hogy a vízözönben volt és hatalmas pocsoly volt...

mai napig nem lehet előjönni a valósággal mert annál rémisztőbb nincs a Földön összeütközni a valósággal az olyan mint a Páris Lyon is superexpress elé vetni magunkat amikor az teljes sebességgel 500 km/óra szágúld

jobb álmodni mint az orbángeci sugallja minden nagyon szép minden nagyon jó úgy ahogy van és nyugodjatok le mert az idegesség árt a szépségeteknek (közben az elkábúlt közönséget kifosztya mint zsebtolvaj az enyveskezű)

szóval fényre szüxég van

most a két kóhnvenschőn az usa ban a jobb életet ígéri és mindenki reménykedik még nem ébredtek fel a bból az álomból amelyben a 2008 ban ígéretekre aszonták, hogy ej hát nem sikerűlt ... de... na majd most 'stenbizony

és minden megy a maga úttyán a setétben tovább tovább mint a nagy slágerénekesnő búgta bele a rádióba...

Tudod: Setét Lajos (akinek becsületes foglalkozása hóhér) aszongya a Néma leventében: az élet szép neked magyarázzam?

brühüyyy
kkk
@Mariann19: ahogy gondolod, én Eszterrel nagyon egyetértek, hogy először a baljós méregetéssel kezdődik a baj, s azt látom, hogy orbán - és itt a muzsik - propagandája hatásos, a mi bezárkózottságunktól csipás szemunket nem ártana megmosni, s szabad polgárként szemlélődni,

mondom ezt én, aki szerint nagyon elszúrta Európa, hogy nem kezelte idejében és kellő megfontoltsággal a migráns válságot.
@Eszter jött: tényleg nem a vita kedvéért, de a székely székelynek tartja magát, persze magyar állampolgárnak, Magyarországot az anyahazának

a palóc más, mi palócok vagyunk, vannak a matyók stb...,

a cigány is magyar, mégsem paraszt, hanem cigány, a füleki cigányok is majdnem kivétel nélkül magyarok, de mégis romák,

remélem tudtam kellőképpen zavarosan fogalmazni

na szóval, ne sértsük meg a székelyeket a magyarságukkal, ez nem erdélyi magyar kategória
@Mariann19: nem Mariann, nem a világ fájdalma, hanem orbán és a muzsik propagandája alkotta magyaroknak szánt világfájdalom

más népek képesek helyükön kezelni ezt a valóban nagyon fájdalmas és még sok-sok konfliktust és sok sok ártatlan áldozatot követelni fogó válságot

de ettől az életet élni kell, s nem kell bezárkózni a budiajtó mögé, ha jól emlékszem:)

erre írtam, hogy a propagandista itt is jól dolgozott, tulajdonképpen oxica kolléga az, aki nem migránsozik, ő viszont pusztán a másik oldal miatti gyűlöletének ürügyén, az ellenségem ellensége a barátom effektusból harcol értük

nem vagyunk felkészülve a multikultira, ez bizony tisztán látszik
@habakuk000: lG tévénk van, nem tudom a királyi tv milyen márka
az ablak egy parkra nyílik
@Eszter jött: annyira összeszűkült a világ, hogy az usa problémái napi szinten hatnak ránk

divatból elég snassz útálkozni

gondolj inkább a bujálkodásra, hazamégy három hét elteltével, megnézed a paradicsomaidat, meglásd úgy összebujálkodnak azok egymással a hatvan hetven mm hatására, hogy meg is irigyled őket
@Mariann19: a nagy közös kutyasétáltatásban érdemes lenne elgondolkodni pár dolgon
@PeniValdes: :) jó válasz, akkor se hagyd, hogy vadmajmok rosszkedved nyarát sulykolják beléd
@habakuk000:
Nem megyek bele a migráció kérdésének a vitájába.
Ezen a blogon hosszú hónapokon át szinte kizárólag érzelmi alapon került megvitatásra ez a téma.
Nagyon nehéz ilyen alapon bármilyen más érveléssel itt talpon maradni.
A falka szellemmel szemben én itt kevés vagyok.
@PeniValdes:
"A nagy kutyasétáltatásban érdemes lenne elgondolkodni pár dolgon."
Mint láthattad, én kaptam meg erre a felszólítást.
Hiába, aki gyengeelméjű, az nem menjen a nagyok közé.
@Rodeo36:

Anyám basssz.... - Margit - . Nagyon ficcengecc cimbora.
Én itt Mária országában már azt sem tudom, hogy tizenkettő az mennyi, te még brillírozol, mint állat.
Bizt megfújt a friss, sós, tengeri szellő.

Ja, jártál már Firenzében?
@húzzad neki shakespeare: tudod, nekem az egyik legnagyobb csalódás Buonarotti sírja a Santa Crocéban.

A Medici kápolna után mindenképp, persze meghalva nem egyszerű síremléket tervezni, az tény
@habakuk000: ja,de attól bizonyoas elemek ott vannak a profilokban
@Mariann19: nem nem Mariann, ne add fel, végre elérküztünk a poszt témájához, hiszen itt és most nagyszerűen lemérhető, mit is jelent és mit is tud elérni, ez a szemét gyűlölködő propaganda
@habakuk000: a Medicieke mily dicstelenüól fejezték be
@PeniValdes: persze, de ezek az emberek adnak neked girost, kenyeret,

persze, mint ahogyan a muzsik profiljában is ott vannak a cigánygyilkosok, ők nem okoznak problémát?
@PeniValdes: dicstelenül?

egy új világot hoztak létre

reneszánsz
@habakuk000:

Látod, ők halhatatlanok!
Firenze a kultúra bölcsője.
Sajnos én még nem... :-(
@habakuk000:

Hál' Istennek, a Mediciek nemes célokra használták a rendelkezésükre álló erőforrásokat! :-))))
@húzzad neki shakespeare: Schulz: Kőbe zárt fájdalom, elolvasod, utána addig küzdesz, amíg el nem jutsz:)
@húzzad neki shakespeare: ha eljátszanánk azzal, kik lennének Savonarola ifjú gárdistái a blogról, lennének tippjeim:)

mondjuk azt a mondatot, " ha már pápák vagyunk, élvezzük is ki" ( nem pontos az idézet) is a Medici pápa tudta kiejteni a száján

Jött is Luther és Kálvin
@habakuk000: igen, Cosimo igen,aki mecénása Fra Angelicónak, Donatellónak,aki nélkül nincs kupola a Dómon, aki megbízást ad San Marco kolostor építésére,és akinek a Medici palotát köszönhetjük,és aki fekete humorral bírt. Egyszer a felesége megkérdezte hogy miért ül,oly sokáig csukott szemmel. Hogy hozzászokjam-volt a válasz.
vagy Il Magnifico,Lorenzo Medici a bankár, a költő, filozófus,mecénás, a nőkl nagy tisztelője.
de az utolsó Gastone aki alkoholista volt,és a művészet támogatása helyett egész nap hevert elhanyagolt szakállal, utóda sem lett, ki is halt vele a leghíresebb firenzei család
@Mariann19: ez így nem igaz... valóban lehetne beszélni erről, akár érzelemmel is, de az alapokat tisztázni kellene, mint pl. van a bevándorló és van a menekült... fostalicska és fostalics már ezt is megakadályozza...
@habakuk000:

Kik lennének?? Imola, Birca, no!! :-)
Fabius tán?! Meg jónéhányan...
:-)
@habakuk000:
"Mit jelent és mit is tud elérni ez a szemét, gyűlölködő propaganda."
Nem feltételezem sem az itteni résztvevőkről, sem magamról, hogy a propaganda befolyásolná bárkinek is az önálló gondolkodását.
Elnézést kell kérnem az elutasító megjegyzésemért, de felkaptam a vizet azon, hogy engem gondolkozásra figyelmeztessenek és késztessenek. Lehet velem vitatkozni, de hülye azért nem vagyok.
"Ha egy székely elolvassa a blogot, akkor vagy elkezd kurvaanyázni, vagy jót röhög."
Ezt az előbb szó nélkül hagytam, de azt mondom, hogy nem szarunk bele abba fészekbe, amit közösen használunk.
Ilyen előzmények után neked lenne kedved egyáltalán megszólalni?
@Mariann19: kedves Mariann, dilemmába kerültem,hogy vajon melyik választ adjam erre..végül úgy döntöttem valós válasz nélkül maradsz
@Sir Bates dö Hól:
"Valóban lehet beszélni érzelmekről is, de az alapokat tisztázni kellene."
Nem pontosan ezt vetettem fel a kommentemben?
A kérdésnek ezer vonulata van, és szűk látókörre vall, ha egysíkúan közelítünk meg egy helyzetet.
@Mariann19: az a helyzet, hogy nem értem a problémáját.

De ez nem csoda, mar Karinthy is megmondta, nő és férfi soha nem értheti meg egymást: a nő férfit akar, a férfi nőt.

Tényleg nem értem Mariann, én ettől sokkal egyszerűbb vagyok.
@Mariann19:

Mariann! Én szóba se hoztam a menekülteket. Én családi házban lakó, kutyát sétáltató arabokról írtam. / Itt egy háromszobás, kertes családi ház ára 200-250 000 euró/.
A gyűlöletkeltés ellen emeltem fel a szavam.
Csak idő kérdése, mikor fordul a gyűlölet, a félelem és a rettegés az összes itt élő, normális életvitelt folytató arab vagy muszlim vallású ellen. Aztán mindenki ellen, aki nem fehér-keresztény-európai.
Itt jön a képbe a faji megkülönböztetés.
Ezeket az indulatokat ne lehet gombnyomással megszüntetni.
@Mariann19: én saját magamról is feltételezni tudom, hogy hat rám a propaganda, nem vagyok akkora sztár.
@Mariann19:

A legfontosabb kimaradt. Ne értem, miért ne vitázhatnánk élesen?
A kölcsönös, halmozott szimpátia nem gátolhat meg ebben. Max. a végén nem küldjük el egymást az anyánkba, hanem sorsolással eldöntjük, kié lesz a babérkoszorú.))
@habakuk000
Pedig az általam leírtak egyértelműek bárki számára, nemi hovatartozástól függetlenül.
Borítsunk fátylat erre a dilemmára, előre csak a megértés visz, az meg itt fontos.
@Mariann19:
@habakuk000:

Székely témában igazatok lehet. Benéztem.
@Eszter jött: ja, mint anno a 2.vh alatt, ahogy az amcsik összeszedték a japokat.
@Eszter jött:
Eszter!
Elbeszélnénk egymás mellett, és nekem az nem éri meg, hogy az eddigi rokonszenvedet elveszítsem.
Nekem nem fontos a babérkoszorú.
Neked adnám, ha lenne.
A keresztény Magyarország, Mária országa.

444.hu/2016/07/29/hatarsertesre-hivatkozva-tiltottak-be-a-segelyszervezet-etelosztasat-a-roszkei-tranzitzonanal

Hivatalos indoklás.

„a keskeny, kétméteres sávban ételt osztva esetleg átér az ételhordó szerb oldalra, azaz határsértést követünk el,"

Valami kurva nagy balhét akarnak a g..ik október 2. ára, hogy tudják mutogatni az M1 en az agyhalottaknak.
@Eszter jött: ugyan Eszter, ne légy kicsinyes. Tudod, hogy mindig, mindenben.

A piszok szúnyogok mindig ilyenkor kezdenek tamadni
@Mariann19: agyátok nekem, én nem lelkizek ilyen marhaságon:))
@Sir Bates dö Hól:

"fostalicska és fostalics már ezt is megakadályozza.."

nem kellene felszedegetned az elejtett kesztyűit / mondom ezt annak a tudatában, hogy most úszott el a fro-i meghívásom/
Persze mikor a könnygáz ért át szerb oldalra, az nem volt ekkora probléma.
@habakuk000:

Jó neked, nálam a kertben már zsendülnek a korai csemegeszőlők, és szépen zabálni kezdték. Ma egész nap csomagoltam a tőkéket.
@Mariann19:

Ne hülyéskedj! Legtöbbet a késhegyig menő vitáimból tanultam. Nem olyan gyenge lábakon áll az a rokonszenv, hogy bármilyen nézetkülönbség megingassa.))
@Oxica:

Több, mint egymillió határon túli magyar nem szavazott a magyar választásokon. De a köztudatban csak az a pár tíz-százezer marad meg, aki megtette.
Újabb stigma van rajtunk.
"Lázár János most nagyon szomorú lett. :))"

Mint egy durcás kisgyerek, kitől elvették a jááátééékááát. :))
@húzzad neki shakespeare:
igen ... a rabszolgák amint türemkednének kifelé... a Szent Péter bazilika valósága (Buonarotti)
és Henry Moore sokkal később amint kavicsnak álcázza...Le Corbusier, Picasso, Matisse, Delacroix, Csontváry, Salvador Dali...és a barlangrajzok névtelenjei... majd kiegészíted...a nagy építészek?

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: "Újabb stigma van rajtunk. "

Mert annak a pár százezernek sem lett volna szabad. Szoros eredménynél az ő szavuk dönt és az anyaországi magyarok százezreit döntik nyomorba, olyan emberek akik nem is itt élnek.
@Oxica: szerintem vigasztalás képen ráírat egy újabb 100misis házat a purdéjára:)
@Eszter jött:
A mi közös nyelvünkön záradékként:
POKOJ! POKOJ! POKOJ!
@Eszter jött:

A napokban olvastam valahol, hogy még csak nyolcszázvalahányezer határon túli magyar állampolgár van, és reméli a fidesz hátsó fertálya ( onnan mondta valaki, de nem emlékszem a nevére ), hogy 2018-ra meg lesz az egy milló. Persze ez nem mind szavazhat, mert ebben a 18 éven aluliak is benne vannak.
@taga20:
Neked adnám a babérkoszorút, mert karnis problémám van. 4 m-es mennyezetkarnisom van, arra veszek karnistakarót, és te távol vagy tőlem, pedig gondoltam rád.
Így hát szólok Sanyinak, azt mondta, ő mindenhez ért.
@Mariann19:

"Miki???" az okozója a migráncsválságnak, az okot kell megszüntetni közös erővel, és hideg fejjel (mármint az inváziót!!!!!!!!) egyébként az emberi élet alapvető valósága a migráció, mindíg is volt és mindíg is lesz...
ezen felűl néhány ezreden át vonúl a felfedezések kora és a conquistador-oké

a többit majd ti megvitattyátok...a @sírbatesz úgyis mindent jobban tud és milyen röhögény

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
"Én saját magamról is feltételezem, hogy hat rám a propaganda."
Jaj, Haba! Nehogy azt mond már, hogy téged befolyásolni lehet.
@taga20: "szerintem vigasztalás képen ráírat egy újabb 100misis házat a purdéjára:)"

Szerinted mit adjunk neki a Posta helyett? Már minden elkelt, mindent kisajátítottak.

Tudod mit, adjuk neki a Hortobágyot, azt még nem vitte el egyik g..i sem. Ott vadászhat kedvére, az aknamezőn, hátha..., szerencsénk lesz. :))
@Eszter jött:
jó lenne egy magas fal megé zárni a @sírbatesz-t és még néhány illegálisan szabadon futkosót?

brühüyyy
kkk

próbáld meg mégeccer fro-t, vagy Mauricius-t esetleg a Seychell eket
@habakuk000:

egy hónap lesz, mire hazaérek.
beletelik egy időbe, míg megszokom az otthoniakat.))
@Mariann19: szerintem sanyival vigyáz, me hátulról támad. ismerem az ilyen sanyikat, csak a nagy duma van:))
@Rodeo36:
Majd alkalomadtán beszélünk a témáról.
Viszont rdos jól választotta el a reálgazdaság és a gazdaság fogalmát.
A reálgazdaság annyi eltérést mutat, hogy a működése független a pénzügyi szférától.
Szerintem ez a definíció napjainkban már nem áll meg, mert elmosódtak a határok.
Csak a rend kedvéért.
@taga20:
Sanyitól nem félek. Ott lesz fenn a létrán, helyzeti előnyöm lesz a földön állva.
@Rodeo36:

Elmész ám a picsába, vén marha! Egyszer lábszagú vagyok? Máskor meg cukiskodsz?
Hülyének nézéshez ajánlom a tükröt!
Ketrecbe való vagy!
@Mariann19: szimpátia ide, szimpátia oda... egyet értek a vita fontosságában! akár keményen és élesen is lehet vitázni! mert ismerősök között, ez is elfér!

nem szándékozom esztert bántani, de világosan meg kell különböztetni, hogy ha valaki adott ideig él egy településen, illetve évek óta lakója.

különösen akkor fontos ez, ha semmiféle tapasztalata sincs az eltérő kultúrájú, civilizációjú emberekkel kapcsolatban, a sorban álláson kívül.

van szerencsém, elég hosszú ideje elterülni egy olyan országban, ahol igen sokféle nép él közös területen. van aki bevándorló, van aki menekült, van aki svindler. sőt cirka 70 millió őslakos is akad...

mindaddig nincs semmi gond, ameddig a fogadó ország törvényeit kultúráját, szokásait tiszteletben tartják.
de 1-2 éve felbukkant egy igen jelentős létszámú öööö... izééé... na mindegy, legyen a neve az, ami a valóságban:

illegális migráns(már itt is leírják, kimondják)

rendben, jöjjenek. mert háború van, mert szegénység/diktatúra van stb. természetes, hogy keresik a helyüket a világban, a megélhetésüket stb.
de! tudomásul kell venni mindenkinek, hogy nem egy új szíriába, pakisztánba, irakba, iránba érkezik. hanem, jelesül, németo.-ba! ahol a demokrácia alapkövét jelentő többség, nem muszlim, nem ismeri a koránt, nem beszél arabul, liberálisan gondolkodik, a nők egyenjogúak a férfiakkal, vannak melegek, stb, stb, stb! a törvények mindenkire kötelező érvényűek, vallástól, bőrszíntől függetlenül. senkinek nem jár többlet jog (már az is többlet, hogy ellátást kapnak!) csak mert valamely kisebbséghez tartoznak.

kötelező elsajátítani a nyelvet, kötelező dolgozni, kötelező a szokásokat tiszteletben tartani! pl. sertéshús fogyasztás, alkohol fogyasztás, hölgyeknek/lányoknak szoknya (sőt mini) viselése, esetleg nudista strandok. és így tovább.

de ha ezeket normákat elutasítják, a saját vallási törvényeiket előbbre helyezik, intoleránsak a BEFOGADÓ társadalommal szemben, akkor ennek a társadalomnak alapvető érdeke és kötelessége ezeket az egyéneket kiszűrni és eltávolítani! különösen abban az esetben, ha már az országba lépéskor is HAZUDIK a születési helyét, vagy bármi egyebet illetően.

a toleranciát és segítséget megkapja, még akkor is ha nehezen megy a beilleszkedés, tanulás! ez alapvető! de ha nem óhajt ezzel élni, akkor egyéb juttatásokra se számítson!
@Mariann19: láttam sanyit, ahogy melózik. engem nem győzött meg, de te tudod:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/30150.w-800.h0.q100.jpg
444.hu/2016/07/29/bizarr-joghurttal-probaltak-leonteni-rogan-antal-hivatali-autojat

Joghurt terror. Egy zacskó pénzt kellett volna hozzávágni, azt jobban szereti.
@Oxica:

Ilyenkor nyílik ki a Shogun késkészlet a zsebemben.
Talán a határon túli magyarok kérték, követelték a magyar országgyűléstől, hogy hozza meg a törvényt?
NEM.
Nélkülünk döntöttek, rólunk.
A magyar politikusoknak békén kellene hagyni a határon túli közösségeket.
Annyit a egyik többségi nemzet / szlovák, román stb./ sem ártott nekünk, mint ők.
@látjátok feleim szümtükkel:

Semjén nyilatkozta.
Azt persze nem merik nyilvánosságra hozni, hogy a kérelmezők közül mennyien laknak életvitelszerűen Magyarországon.
Úgy saccolom, a háromnegyede.
Vagyis ők már nem tartoznak a határon túliak csoportjába.
@nincs_itt: haver, ez volt az utóbbi hónapod legnormálisabb kommentje.

minden szavaddal egyet értek.
@Oxica:

Tudod, egyik oldalon sepergeted le magadról a trianon-siratókat. A másikon ott vannak a "ti szavaztátok meg nekünk.
Szóval, nem könnyű. ))))))))
@Eszter jött:

Szerintem sokan nem laknak határon belül. Találkoztam olyan aradi magyarral, aki az állampolgári eskü miatt volt nálunk, és agitáltam, hogy jöjjön át a családjával, nézzen szét a környező településeken ( miután kiderült, hogy még nem volt soha nálunk sem ő, sem a családja, pedig a nagyszüleit elcsatolással tették román lakosokká ), de nem volt rá hajlandósága.
@Eszter jött: "Tudod, egyik oldalon sepergeted le magadról a trianon-siratókat. A másikon ott vannak a "ti szavaztátok meg nekünk.
Szóval, nem könnyű. ))))))))"

Véleményem szerint mindenkinek otthon kellene sepregetni. Nekünk itt, erdélyieknek meg ott, mert van szemét mindenütt.
@Eszter jött:" Ilyenkor nyílik ki a Shogun késkészlet a zsebemben.
Talán a határon túli magyarok kérték, követelték a magyar országgyűléstől, hogy hozza meg a törvényt?
NEM.
Nélkülünk döntöttek, rólunk."

Igen nélkületek döntöttek. Megadták az állampolgárságot, ez rendben van, jogos. Megadták a szavazati jogot is pártpolitikai célokból, ez nincs rendjén, nagyon nincs. Na de ha megadták, még nem jelenti azt, hogy el is kell menni szavazni, mert a szavazást nem tették kötelezővé. (jujj, ne hogy tippeket adjak a g..iknek). Otthon kell maradni és akkor nincs harag.
@Mariann19:

akkor nincs reálgazdaság, period!!!!

a többi rablómese

brühüyyy
kkk
@Mariann19:
olyan gazdasági ágazat ami független a pénzügyi szférától olyan nem létezik

rablómese habbal

brühüyyy
kkk

a "reálgazdaságot" melyik adórubrikába könyveled?
@nincs_itt:
Tudod, jól, hogy hasonló gondolatokat fogalmaztunk meg
egymásnak magánemberként.
Nem tudok, és nem is akarok erről most beszélni, mert próbálkozásaim ellenére nem alakult ki konstruktív vita itt, bármennyire szerettem volna.
Köszönöm a kommentedet.
Még beszélgetünk, remélem.
@nincs_itt: így van,a kérdés,hogy mennyire lehet átugrani a kulturális szokásokat,és nme kerül e vhol örvénybe az ügy,hogy elsüllyedjen?
@Rodeo36:
"A reálgazdaságot melyik rubrikába könyveled?"
Dilis!
Ilyen számlaszám nincs a KÁLISZ-ban.
egyes fórumtársak új jegyeket mutatnak..
@PeniValdes: kik azok az elvetemültek?:)
@nincs_itt:

Miért bántódnék meg? Elfogadom a véleményed, ezzel együtt fenntartom a sajátom.
Ikszedszer írom le, nem foglalkoztam a migránsokkal.
@Mariann19:
na látod? lebuktál
brühüyyy
kkk
@Oxica:

A határon túliak szavazatai nem számítanának, ha a belföldi magyarok kellő számban vettek volna részt a szavazáson. Ha lett volna kire szavazniuk.
Szóval, felelőst otthon keress!
@Eszter jött: miért úszott volna el?... milyen kesztyűt?... az nem a prolik sajátja...
@nincs_itt: "de! tudomásul kell venni mindenkinek, hogy nem egy új szíriába, pakisztánba, irakba, iránba érkezik. hanem, jelesül, németo.-ba!"

A dzsihád Európába is követi a menekülteket

alfahir.hu/a_dzsihad_europaba_is_koveti_a_menekulteket
@Mariann19: a nem igaz inkább a falkával szembeni egykeségedre vonatkozott... nyilván mindenki mond, gondol valamit, de valós tapasztalata inkább azoknak van, akik valóban nap nap után együttélnek a nem európai eredetűekkel...
@Eszter jött: egy se szavazzon!... katasztrofális a törvény... de az sem jó érzés, hogy az életem kibicek kezébe tették...
@Rodeo36: vén majom, mivel időd nagy részét kban töltöd, így nyilván rád is gondoltam...
@Sir Bates dö Hól:
seggfejkém, ne gondolj rá, semmilyen formában, felejts el
, de addig is dögölj meg

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
seggfejkém, ne gondolj rám, semmilyen formában, felejts el
, de addig is dögölj meg

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:

mit'tom én? azt hittem büntiben vagyok a locsogás miatt.
parti sincs, aki dekódoljon nekem...
üzenem a többieknek, ez így nem fair. itt hagyni a kisebbet! teljesen kifordulok a kereteimből.
ha megígérem, hogy újra olyan leszek, mint egy naiv festmény, visszajöttök?.
orica nélkül nem tudom, mikor vagyok ész, mikor érzelem.
hacsa nélkül, mikor naiv.
jég nélkül nem ugat a falka.
partiról már írtam.
mióta elmentetek, nincs mit olvasni, nincs min töprengeni.
sivár és szürke minden.
tessék visszajönni!
nincs időm, sem energiám új játszóteret keresni.
ezt akarom, veletek együtt!

a számláló szerint 8364 szem előtt tettem magam most nevetségessé.
ez az utolsó érvem!
mindent akarok és most!
@gazoló:

az ilyen akciók errefelé CDN 100000 (százezer dollár) fánként!!!! és akkor még ki is állnak röhögni a hülye fanyűvőn

de a gif kibaszott jó

'sten vele édesapám...miért hová mész fiam? én sehová, de maga felé dől a fa

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
"Inkább a falkával szembeni egykeségedre vonatkozott."
Sokat mondó megállapítás.
Erről beszéltem.
Merjen valaki mást gondolni, vagy mondani, ő már egykeség itt.
Látod, én nem manipulálom a férfiakat a mártíromsággal, és nem is nyalok be senkinek sem általánosságban, sem név szerint.
Egyenes ember leszek még akkor is, ha az egykeség stigmája lesz rajtam.
@Eszter jött:
nyiss egy klub-ot: a fanyalgó migráncshoz címezve és töltött káposztával meg knédlivel és sok sztrapacskával amit én tejföllel szeretek meg -természetesen- ropogósra sűlt szalonna kockákkal és tepertővel...

vagy: vidám lebuj az énekes halott hoz röhögő kakadúval és a meghívott vendégsereg tobzódik a pletykában arról, hogy mi lenne ha posványos lenne levédiabasznád fővárosa

és sztaroprámen jégbehűtve minden mennyiségben

a jégesőnek külön tányéron a filozófia gyöngyei maszlagban párolva és kekeccel leöntve

brühüyyy
kkk

legyenek ötleteid, hatlataid, hétleteid esetleg nyolclataid
@Mariann19: dájszen pont azért szeretünk (piszkálni) mert olyan egyedi vagy a sanyival és a karnissal meg a brokátfüggönnyel, ami lila

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:
aki jobbat tud, az mennyen oda és csinálja

már nagyon régen meg kellett volna lépni ugyanezt több más helyen is ...a háborúnak csak így lehet vége, végre

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: "A határon túliak szavazatai nem számítanának, ha a belföldi magyarok kellő számban vettek volna részt a szavazáson. Ha lett volna kire szavazniuk.
Szóval, felelőst otthon keress!"

Ez ővön aluli, nem kellett volna. Nem itt élsz, nem ismered az embereket csak messziről látod. Én sem magyarázom a te hazád dolgait, nem teszlek azokért téged felelőssé. Mert nem ismerlek téged se, meg a hazád körülményeit sem.

Akinek inge, mindenki vegye magára. Az is aki ezer éve kapitalizmust épít, az is aki csak 90 óta.

A haza nem attól haza, hogy az állampolgára vagy, abban benne is kell élni. Reggeltől másnap reggelig ott, és vele kell lélegezni.

Oszt lehet gondolkodni.
Napsugarast! Fab megállapítása megáll, pedig megosztja kint is a népeket. Nyáron beszélgettem pár osztrák és német emberkével a témáról, fingjuk sincs az itteni, magyar helyzetről, viszont a magyar kormánypropaganda elérte őket is. Az csak hab a tortán, hogy a magyarokat is "migránsnak" tekinti a széljobb pl. Ausztriában és legszívesebben a legutolsó koszlott szírrel együtt a halálba kívánja. Mondom, a széljobber része. A többi viszont ott is Fab megállapításait mondja, leszarja amíg hasznot is húz belőle így, vagy úgy.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe egy faek ecceriségű sejthalmaz böfögését. A "legszebb" bolsevik időket idézi az elvtárs:

m.magyarnarancs.hu/villamnarancs/minden-nemetorszagba-tarto-vagy-ott-elo-magyar-fiatal-sikhulye-hisz-az-maga-a-szovjetunio-100307
@PeniValdes: ahogy szoktam volt mondani:

otthon, a 4 fal között azt csinál mindenki, amit csak akar. vallás, szexuális szokások, stb...

de a kulturális és civilizációs szokásokat semmiképpen nem a fogadó országnak kell átugrania! türelmesnek kell lenni, megérteni a nehézségeket stb.

de ha szándék sincs a beilleszkedésre, akkor lépni kell!
@nincs_itt:
Ahogy tőled elvárják a viselkedést, a helyi szabályok és törvények követését a keleti világban, az a minimum az ide érkezőkkel szemben is. Akinek ez nem megfelelő, az ne jöjjön... Vagy azonnal lapátra vele. Ez nem kérdéses. Sok magyart is ezért vágnak ki itt a szomszédos Ausztriában 1-2 nap után,majd itt rinyálnak... Érdekes állatok vannak erre is, pedig csak a munkaszokások eltérőek. Itt vérig sértődik a pincér, ha nem hagyják netezni munkaidőben, miközben kint amikor előveszi a telefonját munkaidőben, azonnal csomagolhat és ennyi volt...
@nincs_itt: hogyne csak kerdes hogy mennyire megugorhato egy olyannak aki nikabban uldogel otthon?
@Mariann19: seri, pont azt írtam, hogy egyrészt nem lennél egyedül, másrészt pedig a véleményed a te véleményed (hacsak nem egy ostoba vagy sunyi propagandacikk)...
@nincs_itt: a négy fal között is csak a törvények adta határok közt...
@Sir Bates dö Hól:
Akkor most már megint király vagy nálam.
Ami a propagandát illeti. Sokáig azt hittem, hogy nagyon hülyének kell lenni ahhoz, ha valaki nem tudja megkülönböztetni az igaz szót a propagandától.
Látod, nálunk viszont van belőlük vagy 2 millió.
Mi lesz veled szegény hazám!
@Eszter jött: akkor jó, mert nem is állt szándékomban! én sem szakmai szinten foglalkozom a migráns kérdéssel, csak érdekel a választott hazám sorsa!
@Sir Bates dö Hól: természetes! nem tartottam szükségesnek kihangsúlyozni...
@PeniValdes: és eljutottunk ahhoz a kérdéshez, hogy mekkora szakadék tátong, az otthon nikábban, vagy bármiféle kötelező vallási öltözékben, a hagyományok és az iszlám törvényei szerint gúzsba van kötve!

itt van olyan szervezet, ami azokat a fiatalokat segíti elrejteni a család elől, akik (főleg lányok) nem kívánnak kényszer-házasságot kötni az számukra kijelölt férfival, szeretnének ne adj' Isten, mini szoknyát húzni és kézenfogva andalogni a párjukkal, akit maguk választottak, annak a veszélye nélkül, hogy MEGÖLJÉK őket. több ezer, ilyen fiatal van!
@gazoló:
Óvastam... Saját buli volt, nyaralás, kölök felvételije és qsok meló hétvegeken is, no meg evezés. Kicsit sokk volt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szia Boli!
Csakhogy!!!!
Egy kérdés. Milyen szakra ment a kislányod?
Mennyi volt a pontszám?
Emelték a pontszámokat elég rendesen, ahogyan láttam az Edulinen.
@nincs_itt:

Azt hittem ez vitaklub, nem teadélután.)))))
Nem vagyok cukorból! Finomkodás nélkül lehet kritizálni kommentjeim tartalmát vagy hangvételét.
@Eszter jött: én meg aszt hittem, hogy nyuggerklub, me mindig rodeót látom:)))
@Rodeo36:

Tegnap otromba voltam, ma finom leszek.
Nagyon szépen kérlek, ne üzengess a regemen keresztül másoknak. Ha mondanivalód van számukra, vedd a fáradságot és nekik mondd.
Kb. három hete kérlek, figyelmeztetlek erre.
Olyan nehéz megérteni?

Sokáig kerestem egy olyan helyet az éterben, ahol értelmes emberek beszélgetnek, értelmes dolgokról.
Itt találtam rá.
Azt, hogy most hirtelen elhallgatott egy csoport, veszteségként élem meg. Mintha csonka lenne a blog.
Ugyanezt érezném, ha te és a veled beszélgetők /G.-t kivéve/ elhallgatnátok.
De hiányzik f.zs, az őrnagy és jenőke is.
@Rodeo36:
"Dájszen pont azért szeretünk /piszkálni/ is, mert olyan egyedi vagy."
És soha nem vagyok arrogáns, mert az a buta nőkre jellemző. Nekik az hiánypótlás a frusztrációikra.
Rodi! Mi már hat éve ismerjük egymást, és jól kijövünk.
Úgyhogy jól viselkedj te is, hogy ez így maradjon.
@Eszter jött: esztidrága, boli is eltűnt, asztán megkerült. az élet forgandó.
@Eszter jött: őrnagy nekem is hiányzik, me nagy fasz volt:)
@taga20:

Bolit láttam az fb-n.))
@Eszter jött: én meg a gyíkon:)

de vigyázz, ne kezgy el sikongatni:))
@taga20:

Na, ezt nem ütöm le.)))
@PeniValdes:

Milyen szerencsés ez a Boli! Csupa jó nő figyeli.
@Mariann19:
446 volt a ponthatár. 458 pontja volt a kölöknek. Innentől oldjam meg a többit én.
@Eszter jött:
Tagadok mindig, mindent! A csajokat és a sört pláne! Nem is igaz, hogy ... Semmise! :)
A halászi kocsmába se voltam! Ma sem!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én láttam, hogy alkoholmentessört ittál!

vajjá be mindent, te puncista!:))
@PeniValdes: esztergéjos lesz a kislányból:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz haver!

tuttam, hogy éveken keresztül vetítettél!:))

ja és! hileri vagy trámp? egy kis trámppont:))

dex.hu/x.php?id=inx2cl&url=http%3A%2F%2Fbrowhair.blog.hu%2F2016%2F07%2F29%2Fhilary_174
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Óriási öröm és gratula!
Átéltem ilyen folyamatot.
@Rodeo36: Ja, a cucializmusnak nevezett bolsevista rendszer az aztán vállalkozás barát volt. :-(

alapblog.hu/vakmajom-447/

rtl.hu/rtlklub/hirek/hatter/cikkek/107714
@látjátok feleim szümtükkel: Boccs, de azt hiszem pont a lényeg nem ment át, ami nem más mint a "kölcsönösen előnyös". Még egyszerűbben fogalmazva, az adózóban nem alattvalót lát állambácsi hanem üzleti partnert.
@rdos:
nembaj..., nyugoggy le...igyál valami erőset, vagy verd a fejed a falba

brühüyyy
kkk

linkeket nem nyitok ki
@rdos:
ismerjük szabólászlót ő egy jelenség...

de nem minden meggymagos bukott le... mai napig látni errefelé a Hűtőtornyokat a farmokon...

és a járműipari vállalkozások egyike sem volt kékfényes

nagyon sok hülye ember volt az MSZMP KB ban is meg a Polit Büróban is lásd Pozsgay elvtársat de nem volt egyedűl

a kapitalizmus lobby zásnak hívja aszt, hogy kihez kell menni hogy az üzlet mennyen és kit kell elkerülni

a demeter nem kopogtatott nem lobbyzott... ez nagy hiba

brühüyyy
kkk
ezzel együtt a magyar mezőgazdaság akkor volt jobb mint ma

vagy van ellenérved?
@rdos:
már írtam neked róla

bucika

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Meggymagos lebukott? Nem vagy eszednél. Mi az hogy lebukott. Semmi illegálist az akkori szabályok szerint nem csinált. Akkor hogyan tudott volna lebukni? Azok buktak el (mondjuk emberségből plusz mezőgazdasági ismeretekből) akik meghurcolták.

Ja, igen a szoc nagyüzem plusz háztáji az egy elég hatékony párosítás volt. Másik oldala a dolognak, a "szakszerű nagyüzem" a talajvizeinket totálisan elnitrátosította (eszetlen pazarló műtrágyázással). A levét szó szerint most isszuk. :-(
@rdos:
nem írtam, hogy lebukott, hazucc disznó

dugádba vagy beledőlve

brühüyyy
kkk

kár, pedig asszittem te majdnem normális vagy
@Rodeo36: "de nem minden meggymagos bukott le" 09:17:42 dátumstemplinél keresd, ha már a rövid távú memóval gondok vannak. Jobbulást.
@rdos:
kérdezd erről ogv -t hogy megy ez manapság a demokrácijában

brühüyyy
kkk

Eszter jött (törölt) 2016.07.31. 15:23:54

@látjátok feleim szümtükkel:

"Ez ővön aluli, nem kellett volna."

Sajnálom, nem annak szántam.

Te azokat kárhoztatod, akik élnek a szavazati jogukkal. Én meg azokat, akik kidolgozták, beterjesztették a javaslatot és törvényre emelték.

Nemzetegyesítés címén olyan helyzetet idéztek elő, aminek Trianonnál is tragikusabb következményei vannak.
Egy újabb "fronton" sikerült megosztani a magyarságot.

Te legalább kiírod, hogy akinek nem inge...., de az emberek többsége nem így gondolkodik.
Most már összekötik a határon túliságot a fideszre szavazással.
Ide jutottunk.

Eszter jött (törölt) 2016.07.31. 16:52:59

@látjátok feleim szümtükkel:

Amíg a törvényt vissza nem vonják, mindig lesznek megvezetett, elvakultak vagy politikai kurvák, akik szavaznak.
De ott vagyunk mi is, a többség, akikről nem szól a híradás, akik elvi okokból fel sem vettük az állampolgárságot, nemhogy szavaztunk volna.
Mert nem tartottuk korrektnek, tisztességesnek veletek szemben.
/Én pl. akkor sem, mikor 2 évig Mo-n éltem, és a megélhetésem függött tőle./
Viszont a stigma rajtunk is ott van.
süti beállítások módosítása