Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.25. 18:06 Fabius

Ha a diktátorok bekeményítenek

Felpörögtek az események mostanság. Törökországban Erdogan rendszere dübörögteti az análfűrészt szó szerint, Viktorunk meg Tusványoson ásta bele magát a saját képzeletébe szokásához híven. Európa és a nyugat szar hely - nyilvánította ki, itt minálunk a balkán sarki valóságban faszább élni, mint a Lajtán túl, a kelet pedig látványosan fejlődik.

Már'ha valahova fejlődés, hogy Törökországban gumibottal erőszakolják seggbe a tábornokokat.

Ezek szerint az erőcsávóknak nevelni kell a népet. Erdogannak erőszakkal, Viktornak egyelőre csak verbálisan. Mert az jó, ha tudja az istenadta nép, hogy önkényúr ellen fellépni pfújrossz, meg azt is, világos iránymutatás nélkül félkarú óriás a nemzet. Tudja fene. Az biztos, hogy mikor a Főni Tusványoson hozta a formáját, én Hollandiában igyekeztem felfedezni a helyiekkel, mitől is szarabb hely Eindhoven, mint Budapest vagy Isztambul? Mikor kiléptem a reptérről azt hittem meg is találtam a választ: a szomszédban terpeszkedő European Business Centre-t ellepték a migránsok. Ott nyüzsgött az összes náció szinte kivétel nélkül, én meg gondoltam, milyen fasza, hogy nem kellett sokat kutatni a megoldás után. Aztán ahogy nézelődtem az első pillantásnál kicsit hosszabban, feltűnt valami:

- Ezek az emberek a világ minden tájáról tök jól elvannak egymással.

Pont leszarják a faji, vallási különbségeket, jól érzik magukat és vidáman üzletelnek egymással. Kávézás, ebédelés közben nem arról beszélnek, hogy "Európában napról napra nő a félelem", hanem arról milyen fasza hely az, ahol szabadon megtehetik mindezt. Az idillt látva elbizonytalanodtam, így a vendéglátóimhoz fordultam: nem félnek a migránsoktól, terrorizmustól ennyi "idegennel" az országban? Mire elmagyarázták, hogy de, tartanak ők is a terrorizmustól, tartanak tőle, hogy jön valaki aki belehajt egy tömegbe, felrobbant valamit, vagy Breivikeset játszik és halomra lövi az embereket.

- Éppen csak nem hajlandóak állandó félelemben élni, nem hajlandóak gyűlölni másokat úgy általában, előre bélyegezve vallásért, bőrszínért vagy másért.

Nekik megfelel, hogy az egykori holland gyarmatokról származók bőrszínüktől függetlenül a nemzetük részei. Nekik megfelel, hogy az alkotmányuk 1848-ban, még II. Vilmos alatt íródott. Nekik megfelel, hogy ők az egyik - ha nem "a" - legliberálisabb ország a világon. Nekik megfelel a NATO és uniós tagság, nekik megfelel a hanyatló nyugati életforma és életszínvonal.

Ja, és nekik megfelel az is, ha Orbán Viktor előbb költözne pasának Ankarába, mint europérnek Eindhovenbe.

779 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr488913288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Eszter jött:
A mi közös nyelvünkön záradékként:
POKOJ! POKOJ! POKOJ!
@Eszter jött:

A napokban olvastam valahol, hogy még csak nyolcszázvalahányezer határon túli magyar állampolgár van, és reméli a fidesz hátsó fertálya ( onnan mondta valaki, de nem emlékszem a nevére ), hogy 2018-ra meg lesz az egy milló. Persze ez nem mind szavazhat, mert ebben a 18 éven aluliak is benne vannak.
@taga20:
Neked adnám a babérkoszorút, mert karnis problémám van. 4 m-es mennyezetkarnisom van, arra veszek karnistakarót, és te távol vagy tőlem, pedig gondoltam rád.
Így hát szólok Sanyinak, azt mondta, ő mindenhez ért.
@Mariann19:

"Miki???" az okozója a migráncsválságnak, az okot kell megszüntetni közös erővel, és hideg fejjel (mármint az inváziót!!!!!!!!) egyébként az emberi élet alapvető valósága a migráció, mindíg is volt és mindíg is lesz...
ezen felűl néhány ezreden át vonúl a felfedezések kora és a conquistador-oké

a többit majd ti megvitattyátok...a @sírbatesz úgyis mindent jobban tud és milyen röhögény

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
"Én saját magamról is feltételezem, hogy hat rám a propaganda."
Jaj, Haba! Nehogy azt mond már, hogy téged befolyásolni lehet.
@taga20: "szerintem vigasztalás képen ráírat egy újabb 100misis házat a purdéjára:)"

Szerinted mit adjunk neki a Posta helyett? Már minden elkelt, mindent kisajátítottak.

Tudod mit, adjuk neki a Hortobágyot, azt még nem vitte el egyik g..i sem. Ott vadászhat kedvére, az aknamezőn, hátha..., szerencsénk lesz. :))
@Eszter jött:
jó lenne egy magas fal megé zárni a @sírbatesz-t és még néhány illegálisan szabadon futkosót?

brühüyyy
kkk

próbáld meg mégeccer fro-t, vagy Mauricius-t esetleg a Seychell eket
@habakuk000:

egy hónap lesz, mire hazaérek.
beletelik egy időbe, míg megszokom az otthoniakat.))
@Mariann19: szerintem sanyival vigyáz, me hátulról támad. ismerem az ilyen sanyikat, csak a nagy duma van:))
@Rodeo36:
Majd alkalomadtán beszélünk a témáról.
Viszont rdos jól választotta el a reálgazdaság és a gazdaság fogalmát.
A reálgazdaság annyi eltérést mutat, hogy a működése független a pénzügyi szférától.
Szerintem ez a definíció napjainkban már nem áll meg, mert elmosódtak a határok.
Csak a rend kedvéért.
@taga20:
Sanyitól nem félek. Ott lesz fenn a létrán, helyzeti előnyöm lesz a földön állva.
@Rodeo36:

Elmész ám a picsába, vén marha! Egyszer lábszagú vagyok? Máskor meg cukiskodsz?
Hülyének nézéshez ajánlom a tükröt!
Ketrecbe való vagy!
@Mariann19: szimpátia ide, szimpátia oda... egyet értek a vita fontosságában! akár keményen és élesen is lehet vitázni! mert ismerősök között, ez is elfér!

nem szándékozom esztert bántani, de világosan meg kell különböztetni, hogy ha valaki adott ideig él egy településen, illetve évek óta lakója.

különösen akkor fontos ez, ha semmiféle tapasztalata sincs az eltérő kultúrájú, civilizációjú emberekkel kapcsolatban, a sorban álláson kívül.

van szerencsém, elég hosszú ideje elterülni egy olyan országban, ahol igen sokféle nép él közös területen. van aki bevándorló, van aki menekült, van aki svindler. sőt cirka 70 millió őslakos is akad...

mindaddig nincs semmi gond, ameddig a fogadó ország törvényeit kultúráját, szokásait tiszteletben tartják.
de 1-2 éve felbukkant egy igen jelentős létszámú öööö... izééé... na mindegy, legyen a neve az, ami a valóságban:

illegális migráns(már itt is leírják, kimondják)

rendben, jöjjenek. mert háború van, mert szegénység/diktatúra van stb. természetes, hogy keresik a helyüket a világban, a megélhetésüket stb.
de! tudomásul kell venni mindenkinek, hogy nem egy új szíriába, pakisztánba, irakba, iránba érkezik. hanem, jelesül, németo.-ba! ahol a demokrácia alapkövét jelentő többség, nem muszlim, nem ismeri a koránt, nem beszél arabul, liberálisan gondolkodik, a nők egyenjogúak a férfiakkal, vannak melegek, stb, stb, stb! a törvények mindenkire kötelező érvényűek, vallástól, bőrszíntől függetlenül. senkinek nem jár többlet jog (már az is többlet, hogy ellátást kapnak!) csak mert valamely kisebbséghez tartoznak.

kötelező elsajátítani a nyelvet, kötelező dolgozni, kötelező a szokásokat tiszteletben tartani! pl. sertéshús fogyasztás, alkohol fogyasztás, hölgyeknek/lányoknak szoknya (sőt mini) viselése, esetleg nudista strandok. és így tovább.

de ha ezeket normákat elutasítják, a saját vallási törvényeiket előbbre helyezik, intoleránsak a BEFOGADÓ társadalommal szemben, akkor ennek a társadalomnak alapvető érdeke és kötelessége ezeket az egyéneket kiszűrni és eltávolítani! különösen abban az esetben, ha már az országba lépéskor is HAZUDIK a születési helyét, vagy bármi egyebet illetően.

a toleranciát és segítséget megkapja, még akkor is ha nehezen megy a beilleszkedés, tanulás! ez alapvető! de ha nem óhajt ezzel élni, akkor egyéb juttatásokra se számítson!
@Mariann19: láttam sanyit, ahogy melózik. engem nem győzött meg, de te tudod:)

www.napiszar.hu/Thumbnails/30150.w-800.h0.q100.jpg
444.hu/2016/07/29/bizarr-joghurttal-probaltak-leonteni-rogan-antal-hivatali-autojat

Joghurt terror. Egy zacskó pénzt kellett volna hozzávágni, azt jobban szereti.
@Oxica:

Ilyenkor nyílik ki a Shogun késkészlet a zsebemben.
Talán a határon túli magyarok kérték, követelték a magyar országgyűléstől, hogy hozza meg a törvényt?
NEM.
Nélkülünk döntöttek, rólunk.
A magyar politikusoknak békén kellene hagyni a határon túli közösségeket.
Annyit a egyik többségi nemzet / szlovák, román stb./ sem ártott nekünk, mint ők.
@látjátok feleim szümtükkel:

Semjén nyilatkozta.
Azt persze nem merik nyilvánosságra hozni, hogy a kérelmezők közül mennyien laknak életvitelszerűen Magyarországon.
Úgy saccolom, a háromnegyede.
Vagyis ők már nem tartoznak a határon túliak csoportjába.
@nincs_itt: haver, ez volt az utóbbi hónapod legnormálisabb kommentje.

minden szavaddal egyet értek.
@Oxica:

Tudod, egyik oldalon sepergeted le magadról a trianon-siratókat. A másikon ott vannak a "ti szavaztátok meg nekünk.
Szóval, nem könnyű. ))))))))
@Eszter jött:

Szerintem sokan nem laknak határon belül. Találkoztam olyan aradi magyarral, aki az állampolgári eskü miatt volt nálunk, és agitáltam, hogy jöjjön át a családjával, nézzen szét a környező településeken ( miután kiderült, hogy még nem volt soha nálunk sem ő, sem a családja, pedig a nagyszüleit elcsatolással tették román lakosokká ), de nem volt rá hajlandósága.
@Eszter jött: "Tudod, egyik oldalon sepergeted le magadról a trianon-siratókat. A másikon ott vannak a "ti szavaztátok meg nekünk.
Szóval, nem könnyű. ))))))))"

Véleményem szerint mindenkinek otthon kellene sepregetni. Nekünk itt, erdélyieknek meg ott, mert van szemét mindenütt.
@Eszter jött:" Ilyenkor nyílik ki a Shogun késkészlet a zsebemben.
Talán a határon túli magyarok kérték, követelték a magyar országgyűléstől, hogy hozza meg a törvényt?
NEM.
Nélkülünk döntöttek, rólunk."

Igen nélkületek döntöttek. Megadták az állampolgárságot, ez rendben van, jogos. Megadták a szavazati jogot is pártpolitikai célokból, ez nincs rendjén, nagyon nincs. Na de ha megadták, még nem jelenti azt, hogy el is kell menni szavazni, mert a szavazást nem tették kötelezővé. (jujj, ne hogy tippeket adjak a g..iknek). Otthon kell maradni és akkor nincs harag.
@Mariann19:

akkor nincs reálgazdaság, period!!!!

a többi rablómese

brühüyyy
kkk
@Mariann19:
olyan gazdasági ágazat ami független a pénzügyi szférától olyan nem létezik

rablómese habbal

brühüyyy
kkk

a "reálgazdaságot" melyik adórubrikába könyveled?
@nincs_itt:
Tudod, jól, hogy hasonló gondolatokat fogalmaztunk meg
egymásnak magánemberként.
Nem tudok, és nem is akarok erről most beszélni, mert próbálkozásaim ellenére nem alakult ki konstruktív vita itt, bármennyire szerettem volna.
Köszönöm a kommentedet.
Még beszélgetünk, remélem.
@nincs_itt: így van,a kérdés,hogy mennyire lehet átugrani a kulturális szokásokat,és nme kerül e vhol örvénybe az ügy,hogy elsüllyedjen?
@Rodeo36:
"A reálgazdaságot melyik rubrikába könyveled?"
Dilis!
Ilyen számlaszám nincs a KÁLISZ-ban.
egyes fórumtársak új jegyeket mutatnak..
@PeniValdes: kik azok az elvetemültek?:)
@nincs_itt:

Miért bántódnék meg? Elfogadom a véleményed, ezzel együtt fenntartom a sajátom.
Ikszedszer írom le, nem foglalkoztam a migránsokkal.
@Mariann19:
na látod? lebuktál
brühüyyy
kkk
@Oxica:

A határon túliak szavazatai nem számítanának, ha a belföldi magyarok kellő számban vettek volna részt a szavazáson. Ha lett volna kire szavazniuk.
Szóval, felelőst otthon keress!
@Eszter jött: miért úszott volna el?... milyen kesztyűt?... az nem a prolik sajátja...
@nincs_itt: "de! tudomásul kell venni mindenkinek, hogy nem egy új szíriába, pakisztánba, irakba, iránba érkezik. hanem, jelesül, németo.-ba!"

A dzsihád Európába is követi a menekülteket

alfahir.hu/a_dzsihad_europaba_is_koveti_a_menekulteket
@Mariann19: a nem igaz inkább a falkával szembeni egykeségedre vonatkozott... nyilván mindenki mond, gondol valamit, de valós tapasztalata inkább azoknak van, akik valóban nap nap után együttélnek a nem európai eredetűekkel...
@Eszter jött: egy se szavazzon!... katasztrofális a törvény... de az sem jó érzés, hogy az életem kibicek kezébe tették...
@Rodeo36: vén majom, mivel időd nagy részét kban töltöd, így nyilván rád is gondoltam...
@Sir Bates dö Hól:
seggfejkém, ne gondolj rá, semmilyen formában, felejts el
, de addig is dögölj meg

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
seggfejkém, ne gondolj rám, semmilyen formában, felejts el
, de addig is dögölj meg

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:

mit'tom én? azt hittem büntiben vagyok a locsogás miatt.
parti sincs, aki dekódoljon nekem...
üzenem a többieknek, ez így nem fair. itt hagyni a kisebbet! teljesen kifordulok a kereteimből.
ha megígérem, hogy újra olyan leszek, mint egy naiv festmény, visszajöttök?.
orica nélkül nem tudom, mikor vagyok ész, mikor érzelem.
hacsa nélkül, mikor naiv.
jég nélkül nem ugat a falka.
partiról már írtam.
mióta elmentetek, nincs mit olvasni, nincs min töprengeni.
sivár és szürke minden.
tessék visszajönni!
nincs időm, sem energiám új játszóteret keresni.
ezt akarom, veletek együtt!

a számláló szerint 8364 szem előtt tettem magam most nevetségessé.
ez az utolsó érvem!
mindent akarok és most!
@gazoló:

az ilyen akciók errefelé CDN 100000 (százezer dollár) fánként!!!! és akkor még ki is állnak röhögni a hülye fanyűvőn

de a gif kibaszott jó

'sten vele édesapám...miért hová mész fiam? én sehová, de maga felé dől a fa

brühüyyy
kkk
@Sir Bates dö Hól:
"Inkább a falkával szembeni egykeségedre vonatkozott."
Sokat mondó megállapítás.
Erről beszéltem.
Merjen valaki mást gondolni, vagy mondani, ő már egykeség itt.
Látod, én nem manipulálom a férfiakat a mártíromsággal, és nem is nyalok be senkinek sem általánosságban, sem név szerint.
Egyenes ember leszek még akkor is, ha az egykeség stigmája lesz rajtam.
@Eszter jött:
nyiss egy klub-ot: a fanyalgó migráncshoz címezve és töltött káposztával meg knédlivel és sok sztrapacskával amit én tejföllel szeretek meg -természetesen- ropogósra sűlt szalonna kockákkal és tepertővel...

vagy: vidám lebuj az énekes halott hoz röhögő kakadúval és a meghívott vendégsereg tobzódik a pletykában arról, hogy mi lenne ha posványos lenne levédiabasznád fővárosa

és sztaroprámen jégbehűtve minden mennyiségben

a jégesőnek külön tányéron a filozófia gyöngyei maszlagban párolva és kekeccel leöntve

brühüyyy
kkk

legyenek ötleteid, hatlataid, hétleteid esetleg nyolclataid
@Mariann19: dájszen pont azért szeretünk (piszkálni) mert olyan egyedi vagy a sanyival és a karnissal meg a brokátfüggönnyel, ami lila

brühüyyy
kkk
@PeniValdes:
aki jobbat tud, az mennyen oda és csinálja

már nagyon régen meg kellett volna lépni ugyanezt több más helyen is ...a háborúnak csak így lehet vége, végre

brühüyyy
kkk
@Eszter jött: "A határon túliak szavazatai nem számítanának, ha a belföldi magyarok kellő számban vettek volna részt a szavazáson. Ha lett volna kire szavazniuk.
Szóval, felelőst otthon keress!"

Ez ővön aluli, nem kellett volna. Nem itt élsz, nem ismered az embereket csak messziről látod. Én sem magyarázom a te hazád dolgait, nem teszlek azokért téged felelőssé. Mert nem ismerlek téged se, meg a hazád körülményeit sem.

Akinek inge, mindenki vegye magára. Az is aki ezer éve kapitalizmust épít, az is aki csak 90 óta.

A haza nem attól haza, hogy az állampolgára vagy, abban benne is kell élni. Reggeltől másnap reggelig ott, és vele kell lélegezni.

Oszt lehet gondolkodni.
Napsugarast! Fab megállapítása megáll, pedig megosztja kint is a népeket. Nyáron beszélgettem pár osztrák és német emberkével a témáról, fingjuk sincs az itteni, magyar helyzetről, viszont a magyar kormánypropaganda elérte őket is. Az csak hab a tortán, hogy a magyarokat is "migránsnak" tekinti a széljobb pl. Ausztriában és legszívesebben a legutolsó koszlott szírrel együtt a halálba kívánja. Mondom, a széljobber része. A többi viszont ott is Fab megállapításait mondja, leszarja amíg hasznot is húz belőle így, vagy úgy.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe egy faek ecceriségű sejthalmaz böfögését. A "legszebb" bolsevik időket idézi az elvtárs:

m.magyarnarancs.hu/villamnarancs/minden-nemetorszagba-tarto-vagy-ott-elo-magyar-fiatal-sikhulye-hisz-az-maga-a-szovjetunio-100307
@PeniValdes: ahogy szoktam volt mondani:

otthon, a 4 fal között azt csinál mindenki, amit csak akar. vallás, szexuális szokások, stb...

de a kulturális és civilizációs szokásokat semmiképpen nem a fogadó országnak kell átugrania! türelmesnek kell lenni, megérteni a nehézségeket stb.

de ha szándék sincs a beilleszkedésre, akkor lépni kell!
@nincs_itt:
Ahogy tőled elvárják a viselkedést, a helyi szabályok és törvények követését a keleti világban, az a minimum az ide érkezőkkel szemben is. Akinek ez nem megfelelő, az ne jöjjön... Vagy azonnal lapátra vele. Ez nem kérdéses. Sok magyart is ezért vágnak ki itt a szomszédos Ausztriában 1-2 nap után,majd itt rinyálnak... Érdekes állatok vannak erre is, pedig csak a munkaszokások eltérőek. Itt vérig sértődik a pincér, ha nem hagyják netezni munkaidőben, miközben kint amikor előveszi a telefonját munkaidőben, azonnal csomagolhat és ennyi volt...
@nincs_itt: hogyne csak kerdes hogy mennyire megugorhato egy olyannak aki nikabban uldogel otthon?
@Mariann19: seri, pont azt írtam, hogy egyrészt nem lennél egyedül, másrészt pedig a véleményed a te véleményed (hacsak nem egy ostoba vagy sunyi propagandacikk)...
@nincs_itt: a négy fal között is csak a törvények adta határok közt...
@Sir Bates dö Hól:
Akkor most már megint király vagy nálam.
Ami a propagandát illeti. Sokáig azt hittem, hogy nagyon hülyének kell lenni ahhoz, ha valaki nem tudja megkülönböztetni az igaz szót a propagandától.
Látod, nálunk viszont van belőlük vagy 2 millió.
Mi lesz veled szegény hazám!
@Eszter jött: akkor jó, mert nem is állt szándékomban! én sem szakmai szinten foglalkozom a migráns kérdéssel, csak érdekel a választott hazám sorsa!
@Sir Bates dö Hól: természetes! nem tartottam szükségesnek kihangsúlyozni...
@PeniValdes: és eljutottunk ahhoz a kérdéshez, hogy mekkora szakadék tátong, az otthon nikábban, vagy bármiféle kötelező vallási öltözékben, a hagyományok és az iszlám törvényei szerint gúzsba van kötve!

itt van olyan szervezet, ami azokat a fiatalokat segíti elrejteni a család elől, akik (főleg lányok) nem kívánnak kényszer-házasságot kötni az számukra kijelölt férfival, szeretnének ne adj' Isten, mini szoknyát húzni és kézenfogva andalogni a párjukkal, akit maguk választottak, annak a veszélye nélkül, hogy MEGÖLJÉK őket. több ezer, ilyen fiatal van!
@gazoló:
Óvastam... Saját buli volt, nyaralás, kölök felvételije és qsok meló hétvegeken is, no meg evezés. Kicsit sokk volt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szia Boli!
Csakhogy!!!!
Egy kérdés. Milyen szakra ment a kislányod?
Mennyi volt a pontszám?
Emelték a pontszámokat elég rendesen, ahogyan láttam az Edulinen.
@nincs_itt:

Azt hittem ez vitaklub, nem teadélután.)))))
Nem vagyok cukorból! Finomkodás nélkül lehet kritizálni kommentjeim tartalmát vagy hangvételét.
@Eszter jött: én meg aszt hittem, hogy nyuggerklub, me mindig rodeót látom:)))
@Rodeo36:

Tegnap otromba voltam, ma finom leszek.
Nagyon szépen kérlek, ne üzengess a regemen keresztül másoknak. Ha mondanivalód van számukra, vedd a fáradságot és nekik mondd.
Kb. három hete kérlek, figyelmeztetlek erre.
Olyan nehéz megérteni?

Sokáig kerestem egy olyan helyet az éterben, ahol értelmes emberek beszélgetnek, értelmes dolgokról.
Itt találtam rá.
Azt, hogy most hirtelen elhallgatott egy csoport, veszteségként élem meg. Mintha csonka lenne a blog.
Ugyanezt érezném, ha te és a veled beszélgetők /G.-t kivéve/ elhallgatnátok.
De hiányzik f.zs, az őrnagy és jenőke is.
@Rodeo36:
"Dájszen pont azért szeretünk /piszkálni/ is, mert olyan egyedi vagy."
És soha nem vagyok arrogáns, mert az a buta nőkre jellemző. Nekik az hiánypótlás a frusztrációikra.
Rodi! Mi már hat éve ismerjük egymást, és jól kijövünk.
Úgyhogy jól viselkedj te is, hogy ez így maradjon.
@Eszter jött: esztidrága, boli is eltűnt, asztán megkerült. az élet forgandó.
@Eszter jött: őrnagy nekem is hiányzik, me nagy fasz volt:)
@taga20:

Bolit láttam az fb-n.))
@Eszter jött: én meg a gyíkon:)

de vigyázz, ne kezgy el sikongatni:))
@taga20:

Na, ezt nem ütöm le.)))
@PeniValdes:

Milyen szerencsés ez a Boli! Csupa jó nő figyeli.
@Mariann19:
446 volt a ponthatár. 458 pontja volt a kölöknek. Innentől oldjam meg a többit én.
@Eszter jött:
Tagadok mindig, mindent! A csajokat és a sört pláne! Nem is igaz, hogy ... Semmise! :)
A halászi kocsmába se voltam! Ma sem!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én láttam, hogy alkoholmentessört ittál!

vajjá be mindent, te puncista!:))
@PeniValdes: esztergéjos lesz a kislányból:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: kösz haver!

tuttam, hogy éveken keresztül vetítettél!:))

ja és! hileri vagy trámp? egy kis trámppont:))

dex.hu/x.php?id=inx2cl&url=http%3A%2F%2Fbrowhair.blog.hu%2F2016%2F07%2F29%2Fhilary_174
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Óriási öröm és gratula!
Átéltem ilyen folyamatot.
@Rodeo36: Ja, a cucializmusnak nevezett bolsevista rendszer az aztán vállalkozás barát volt. :-(

alapblog.hu/vakmajom-447/

rtl.hu/rtlklub/hirek/hatter/cikkek/107714
@látjátok feleim szümtükkel: Boccs, de azt hiszem pont a lényeg nem ment át, ami nem más mint a "kölcsönösen előnyös". Még egyszerűbben fogalmazva, az adózóban nem alattvalót lát állambácsi hanem üzleti partnert.
@rdos:
nembaj..., nyugoggy le...igyál valami erőset, vagy verd a fejed a falba

brühüyyy
kkk

linkeket nem nyitok ki
@rdos:
ismerjük szabólászlót ő egy jelenség...

de nem minden meggymagos bukott le... mai napig látni errefelé a Hűtőtornyokat a farmokon...

és a járműipari vállalkozások egyike sem volt kékfényes

nagyon sok hülye ember volt az MSZMP KB ban is meg a Polit Büróban is lásd Pozsgay elvtársat de nem volt egyedűl

a kapitalizmus lobby zásnak hívja aszt, hogy kihez kell menni hogy az üzlet mennyen és kit kell elkerülni

a demeter nem kopogtatott nem lobbyzott... ez nagy hiba

brühüyyy
kkk
ezzel együtt a magyar mezőgazdaság akkor volt jobb mint ma

vagy van ellenérved?
@rdos:
már írtam neked róla

bucika

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: Meggymagos lebukott? Nem vagy eszednél. Mi az hogy lebukott. Semmi illegálist az akkori szabályok szerint nem csinált. Akkor hogyan tudott volna lebukni? Azok buktak el (mondjuk emberségből plusz mezőgazdasági ismeretekből) akik meghurcolták.

Ja, igen a szoc nagyüzem plusz háztáji az egy elég hatékony párosítás volt. Másik oldala a dolognak, a "szakszerű nagyüzem" a talajvizeinket totálisan elnitrátosította (eszetlen pazarló műtrágyázással). A levét szó szerint most isszuk. :-(
@rdos:
nem írtam, hogy lebukott, hazucc disznó

dugádba vagy beledőlve

brühüyyy
kkk

kár, pedig asszittem te majdnem normális vagy
@Rodeo36: "de nem minden meggymagos bukott le" 09:17:42 dátumstemplinél keresd, ha már a rövid távú memóval gondok vannak. Jobbulást.
@rdos:
kérdezd erről ogv -t hogy megy ez manapság a demokrácijában

brühüyyy
kkk

Eszter jött (törölt) 2016.07.31. 15:23:54

@látjátok feleim szümtükkel:

"Ez ővön aluli, nem kellett volna."

Sajnálom, nem annak szántam.

Te azokat kárhoztatod, akik élnek a szavazati jogukkal. Én meg azokat, akik kidolgozták, beterjesztették a javaslatot és törvényre emelték.

Nemzetegyesítés címén olyan helyzetet idéztek elő, aminek Trianonnál is tragikusabb következményei vannak.
Egy újabb "fronton" sikerült megosztani a magyarságot.

Te legalább kiírod, hogy akinek nem inge...., de az emberek többsége nem így gondolkodik.
Most már összekötik a határon túliságot a fideszre szavazással.
Ide jutottunk.

Eszter jött (törölt) 2016.07.31. 16:52:59

@látjátok feleim szümtükkel:

Amíg a törvényt vissza nem vonják, mindig lesznek megvezetett, elvakultak vagy politikai kurvák, akik szavaznak.
De ott vagyunk mi is, a többség, akikről nem szól a híradás, akik elvi okokból fel sem vettük az állampolgárságot, nemhogy szavaztunk volna.
Mert nem tartottuk korrektnek, tisztességesnek veletek szemben.
/Én pl. akkor sem, mikor 2 évig Mo-n éltem, és a megélhetésem függött tőle./
Viszont a stigma rajtunk is ott van.
süti beállítások módosítása