Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.30. 09:19 Fabius

Az illuminátus maffia színre lép

Egyszervolt országban manapság bármi megeshet. Például az évek óta előzetesben derpegő diszkópápa levelet ír Gabesznak, hogyaszongya: tesókám, a kampányban nyújtott segítségért meg némi ellen oldalra terhelő vallomásért igazán elintézhetnéd, hogy szabadlábon védekezhessek a tárgyalásig. Gabesz, az egykori ovistárs elolvassa a levelet, majd átadja a rendőrségnek, de Vizo, hogy hogy nem csak elballaghat haza némi óvadékért cserébe.

Összefüggés nyilván semmi, hogy is lenne.

kubatov_vizo.png

Két rendes, becsületes ember, ráadásul mindkettő a kormánystabilitásért aggódik. Az ovi emlékműsorán is csak arról csacsogtak, kinek melyik színes dömper volt a kedvence. Egyébként meg nincs itt semmi látnivaló, más alkalommal befektetésről és biztonsági kérdésekről volt köztük szó, véletlenül se semmi másról. Kampányról meg aztán különösen nem.

Hiszen köztudott Gabesz mennyire szeret a kampányban tisztán és feddhetetlenül játszani.

Jó, hogy nem mindjárt illuminátus tagsággal vádolják őket! Gabesz állandóan gesztikulál, jár a keze, hol a kopaszaival bábozik, hol csak viszi a mondóka, közben meg elég egy véletlen rossz kéztartás, és...Máris leleplezi őt is vérprofin a témára érzékeny Szalai Média. Más tényleg nem is hiányozna, mint a maffia kapcsolat mellé egy kis illuminátus összeesküvés gyanú, ahol kiderülne, hogy Gabesz tulajdonképpen a Fidesz kicsit csúnyácska, kicsit púpos, nagyon különc Podmaniczky Józsefe.

860 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr698923130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Jaeger László:

bucika neked neked nincsenek poénjaid, vödörszámra a szar ömlik belőled s ez mi lényeged...

aszt az ámokfutást amit te itt mívelsz eccerűbb törzsi felállású népek már meg is jutalmazták volna, ilyenkor jár ki neki a "kishasogatás" ez azzal jár, hogy az üvöltöző ámokfutót megragaggyák és az összekötözött csuklóival fogva felhúzzák a szent kőrisre, jó magasra, persze ekkor mezítelen is a drága és üvölt tovább, majd a varázsló előkapdoválja kis szerszámos szarvasbőr tarisznyáját, széthajtogattya és a legkisebb kagylóval (=kiskés) el kezdi hasogatni ahol éri, hogy kifollyon belőle a düh...és valóban, a törzs nagy örömére mire a Nap lenyugszik a zámokos is már csendeske, akkor leszedik ...megmosdattyák...visszarakják rá az ágyékkötőjét és hagyják menni szabadon... és búklászva de elindul...soha többet nem szokott ámokozni

mivel a gyíkon ugyaneszt nem lehet alkalmazni kívánok neked vidám napokat derűt és megvilágosodást csak el ne feledd beszedni a kék, a sárga a lilacsíkoszöld és fehér golyócskákat

mindehhez üdvizellek is...méghogy le vagy plagizálva is??? törölgessed...

brühüyyy
kkk
@guma: "na most ha ez igaz, akkor miért lehetséges egyesek hathatós segítségével nemzeti szocialista elveket való párt(PÁRTOK) keltetőjévé átvedleni? miért az a hibás akinek ez nem tetszik?"

Sajnálatos, ha nem látod a lényeget.
Nem arról van szó, hogy milyen elvek tetszenek vagy sem, hanem arról, hogy egymással szemben alkalmazott hangem nem tetszik. Azért lehülyézni pl. engem, mert guminő/fostalicska/hülye, meg más orrának a szarba verése helyet elmondom a véleményem, tapasztalatom, az szerinted helyén való? A két lyánnyal szemben megengedett minősíthetetlen hangnem helyén való? Gyászától szenvedő ember sértegetése helyén való? Persze mindenkinek ki kell valahol engedni a gőzt, no de miért a bloggazda kárára? A tahótlanító gombot persze sok sértődött nem akarja ismerni, te ismered? Esetleg szabad nem szólni hozzájuk. Meg nem elolvasni amit írnak. De nem szükséges trágárkodni, és egymást bántani. Meg kirekeszteni. Mert ez után a világból is kirekesztjük azokat, akik más elveket vallanak?
Kár, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni a problémát.

Egyébként meg ebben a blogban is kell ellenpont, mert unalmassá válna egyébként minden téma.

Kár, ha ezt nem érted.

www.youtube.com/watch?v=UmS351kDeOU
www.youtube.com/watch?v=LA6fVr3xoh8

Nem kellene egymást bántani, főleg nem az egy bokorba tartozóknak. Érted? Érted, értünk.
"...vödörszámra a szar ömlik belőled..."

Ez a vödör honnan ömlött? Miért nem veszi észre magát? Érti valaki?
@Orica Középföldi: ugyan Orica, nincs miért dacoskodni, nagyon mellényúltál

(érdekes ez, mennyire az előítéletek vezetik az embereket)
@guma:
Valamit el kell mondanom ahhoz, hogy világos legyen a vitát kiváltó kritikám oka, az, hogy hosszas hallgatás után megszólaltam a blog értékelésének tárgyában.
Ami nálam kiverte a bizosítékot, az az alábbi, Eszter által tagának írt komment, melyben kiemelte négy társunkat, melyek Jég, Hacsa, Oreica és parti voltak, és akiket megszólított:
"Mióta elmentetek, nincs mit olvasni, nincs min töprengeni, sivár és szürke itt minden.
Nincs időm, sem energiám új játszóteret keresni, ezt akarom, veletek együtt.
Mindent akarok, és most!"
Ez a kifakadás mélységes sértést, megalázást, a társaink olyan leértékelését és semmibe vételét jelentette, amit szó nélkül nem lehet hagyni.
Több, mint 5 éve vagyok ezen a blogon, ahol mindig szeretet, elismerést, barátokat kaptam.
Ez a blog korábban a fénykorát élte,amikor az éjszakába nyúlóan tudtunk egymás között, de az ide belépőkkel is beszélgetni.
A kialakult helyzetben nem Gábris vagy Rodeo a főszereplő, ahogyan te közelíted meg ezt a kérdést, hanem a kialakult hangnem, amely közönséges és izléstelen, és amelyet egy közéleti blog nem tűrhet.
Az, hogy miért nem szóltunk akkor, amikor már látható volt a leépülés folyamata. Magamról tudok csak beszélni. Féltem. Tudtam, hogy ezzel a stílussal szemben én gyenge vagyok, és nem alázom meg saját magam azzal, hogy lemenjek kutyába.
Itt hülye mindenki, aki kimarad a falkából?
Ne is legyen meg bennünk annyi önérzet, hogy megvédjük magunkat a leminősítés miatt, mi, akik mindig alkalmazkodtunk egymáshoz, és magatartásunkkal próbáltuk a blog renoméját fenntartani?
Ez a szűk csoport egy pillanat alatt üldözötté tette azt a külső kommentelőt, aki ellenvéleménnyel volt,
ugyanúgy bennünket is, ha nem a szájuk íze szerint szóltunk.
Mondom mindezt én, aki meg merészelte a véleményét írni, és az "őpicsasága" kifejezés birtokosává vált az egyesek itt kialakult hangnem alapján.
@látjátok feleim szümtükkel: nem értik Szümtük, nem értik

képtelenek nem b-közép szinten gondolkodni sokan sajnos, s ez kapásból determinálja a véleményeket, hozzáállásokat, s persze kapásból generálja a mindennapi jóízű anyázást

ugyan mindenkinek megvan a maga igazsága, mely kialakítja a viselkedését, de ez a rohadt sok igazság egy oly csúf igazságtalanságot eredményez, hogy párját ritkítja
én meg mingyá elondolálom magam. csak úgy ömlik a szépség és a báj, a cizellálcság és kecs. csak az a baj, hogy nem értem, télleg, mi a fasznak tanul az ember?
@Mariann19:

kegyed vót képes kirottyantani a cicaharcot, oszt még magának áll főjjebb? nu, akkor inkább a naíva.
@hacsaturján: rá se ránts, én irigylem, hogy te találtad ki a kreatív fostalicskát, nekem csak a semmitmondó muzsik maradt

na de már tényleg unom magam
hajrá
@Mariann19: ez korrekt volt Mariann, ellentétben Hacsával nem inkább a naiva, hanem te ÉS a naiva
@Mariann19: "Féltem. Tudtam, hogy ezzel a stílussal szemben én gyenge vagyok, és nem alázom meg saját magam azzal, hogy lemenjek kutyába.
Itt hülye mindenki, aki kimarad a falkából?"

Miért féltél? Kitől féltél? Hiszen te magad vagy, és az vagy, akinek érzed magad. A többi nem számít.
Legfeljebb az, hogy én sokat tudok a te szakmádról, még is, ha pontosan és tisztán akartam látni egy-egy témát, akkor kiabáltam, hogy segíts.

És. Ha nem haragszol meg, akkor egy kicsit túl érzékenyen értékelted Esztert, mert én az általad idézett szüvegből csak az utolsó részt "látom", úgy mint "...ezt akarom, veletek együtt. Mindent akarok, és most!" MINDENT.
Mert együtt alakult ez a blog a kezdetektől, és együtt fogják alakítani akik idejárnak a végekig.

Tudod, ebben a vak világban csak az írást látjuk, a mögötte lévő embert és annak fájdalmait-örömeit nem. Kivéve aki elárulja, mint pl. a szép pisor autó tulajdonosa az örömét. Talán ezért is nem tudunk rá igazából haragudni a trágárságai ellenére sem. Ez a plusz inormáció adta ( reméle a jvőben is adja ) ennek a blognak a bukéját. Te a fájdalmadat nem tetted közhírré, így hirtelen mellbevágóan élesen érte a blog közösségét. Szerintem nem ok nélkül.:(
De, amikor az emberek elbeszélnek egymás mellett, azt félreértésnek hívjuk.Ebből a félreértésből sajnos egymás sértegetése alakult ki. Azt gondolom ennek ellenére előre kell nézni/menni, a hátra mutogatás sehová nem vezet. Mindenki eldönti mit akar itt a jövőben, és annak függvényében majd meg is mutatkozik, amikor és ahogy akar.
Majd meglátjuk ki és mikor kér tőled elnézést. Te meg majd az idő múlásával el tudod dönteni, hogy mennyit ér neked ez a közösség, kivel, mennyit és milyen hangnemben akarsz kommunikálni. Azt azonban ne feledd, a harag rossz tanácsadó. Van neked a harag nélkül is elég bajod, ne tetézd.

Ne feledd amit már egyszer idéztem, hogy zúg az éjji bogár, neki megy a falnak, nagyot koppan...Aki ezt érti, az nem koppan, mert nem megy neki annak, aminek nem kell.
@habakuk000:

the more you learn the more you know. the more you know the more you forget. the more you forget the less you know. then why for the bloody hell do you learn?
@hacsaturján: "...mi a fasznak tanul az ember?"

Tényleg minek? Mikó maradhat tahó is. No.
@habakuk000:

csakhát a szabaccság a választás kényszere.
@látjátok feleim szümtükkel:

tán diplomája van a bácsinak tahóságbul?
jujj! a rénnyeim rámentek a vetésre. pardonné moá!
@hacsaturján:

Próbáltam, de azt modnták az utolsót neked osztották. Aszondták nincs több.Hehe.
@Mariann19:

"_Mondom mindezt én, aki meg merészelte a véleményét írni, és az "őpicsasága" kifejezés birtokosává vált az egyesek itt kialakult hangnem alapján._"

Nem, kedves. Nem őpicsasága. Az a valaki.
Hülyepicsaságodról volt szó. Az pedig a valami. Már ha felfogod a különbséget. Te, te IQ úrinő.

De áruld már el, miért jó izzadságszagú hazugságokkal házalni? Mi a jó benne? [ez amolyan költői kérdés volt, ami azt jelenti, hogy nem kell rá válaszolni.]
@hacsaturján:

Ja, ha elhagytad, úgy télleg nincs, csak nyoma.
Nem a Jaeger Lacika találta meg véletlenül az ovi kerítésének a tövében?:D
@hacsaturján: az ÉS is választás, talán a legkönnyebb egyben a legnehezebb is
@Jaeger László: b+, tényleg kihozod belőlem az állatot:

mi a nagy büdös picsa bajod van, hogy itt rugdosódsz?

b+ menj el kefélni, vagy egyél egy jót, vagy feküdj ki a fűre és bámuld a felhőket, meglátod bármelyik segít
@habakuk000:

eszt majd lesszives elmagyarázni annak, akinek neve van a szakmába!
jut eszembe! a mandineri okosok mán égetik ferenc pápát.
@habakuk000:

valamikor én is az ÉS-t választottam, csakhogy nálunk, svalbárdon lassan jár a posta. azóta a narvál haroldot böngészem, persze csak akkor, ha mán lejárt a rozmár rajzás.
@látjátok feleim szümtükkel:

észre vettem egyébként, hogy baszogatni akar, de nem látom a tüzérségét.
megpróbálok röviden reagálni, érzelmek nélkül.

én is kaptam itt már hideget, meleget de nem szántam rá több időt mert egy ilyen helyen a felszínes kapcsolatok, érdeklődési körök doboza elrejti amit kell és a helyét is meghatározza.

a "falkát" már vagy 8, 9 éve olvasom. akkor a w blogján még Rodeó mellett Szív is "ismerősöm" lett. amikor w bezárt az indexen volt olyan blog amit Szív és Rodeó + 1fő még jó ideig "életbe" tartott.

Szív egy határozottan kellemes, széles ismeretekkel rendelkező nő aki jó érzékkel és szöveggel ontotta a legfrissebb és érdekesebb eseményeket, de lakatot sem tett a szájára ha hülyeségekkel találkozott.

(tehát én szeretem falkát. ezt sosem titkoltam.)

itt mégis az egyik áldozat Szív volt. a százszor értelmesebb embert egy ilyen alattomos fostalicskáért beáldoztatok már. a többit nem is sorolom...

itt a légkör kialakította a B közép szellemet és nem a un "falka" szűk látóköre teremtette meg.
már sokszor mondtam nem tahótlanítok senkit.
viszont jó ideje türelmem sincs görgetni, hogy az értelmes vagy csak bolondozó szövegeket megtaláljam. ami egy ideje uralja a blogot azt Eszter keményen leírta.

@Mariann19:

ezt te is láttad és tudtad is. kár volt reagálnod ebben a hangnemben, formában, mert te is tapasztaltad, hogy még Knosszi(!!!) és Haba is kiakadt arra az embernek nevezett valakire.
ráadásul olyan hangnemben kezdet a támogatói háttérrel kommunikálni ami ezt a posványos termőtalajt létrehozta. óhatatlan volt a válasz reakció rá ami burjánzani kezdet.

és még valami: visszaolvastam május és június kommentjeit, most. te racionális ember vagy és megérted miért...

(pedig nekem, sok volt jó ideje ez légkör és már szinte bele sem olvastam egy ideje a blogba, csak beköszöntem néha - hülyéskedni, lazítani.)
Ha valaki kìváncsi mit gondolok a fennforgásról, jelezze.
Itt. Ha lesz legalább 4 igen, megfogalmazom 14-15 vagy 22.00 után.
Jöjjenek a NEM-ek is!
Mert érdeklődés híjján elmarad a mulaccság.
@habakuk000:

Kéretlen és ostoba tanácsaid úgy tűnik rajtad sem segítettek. Gondolod itt sikerrel házalhatsz vele?

Te és néhányan komolyan úgy gondoljátok, hogy miközben elcukiskodtok és kvaterkáztok a nácival(fos) és eljópofiztok az antiszemitával (talicska),
majd büszkén körbenéztek, hogy M I N D E N K I V E L milyen jól eldumcsiztok, és nem átalltok orbánozni, gyurcsányozni meg miegyéb? egyáltalán! Te pl. milyen alapon merészelsz (persze jogodban áll) felhorgadni, miközben egy történés megítélésében azt a két részletet ragadod ki ami neked kényelmes és tetsző, a 70% kényelmetlen részt meg mellőzöd, és megrökönyödve konstatálod, ha megkapod az eriggy te a picsába útmutatást.
mi ez nyüzsgés fiatalok?

amikor elkezdtem írni

@hacsaturján: 12,10-es szövege volt az utolsó hsz. :DDDD
@naivaképző:

csak óvatosan, mer a pomogácsok nem alszanak!
@naivaképző:

én nem ugranék fejest olyan medencébe, aminek az alján már ki van húzva a dugó.
@hacsaturján:

Mé lakik maga Svabaldon? Ez a kérdés rég foglalkoztat.
@Jaeger László:

Na, ezért tartom a gyíkot, hogy útba igazítson.
@guma:
Kedves guma!
Megértem, hogy téged mi zavar, és sok igazságod van abban, amit leírtál.
Az általad kifogásolt politikai befolyásolás létezett, és napi szintű volt ezen a vita.
Csupán ennek elhárítására nem volt megfelelő a módszer.
Ezt nem a kölcsönös arroganciával kellett volna kezelni, hanem a reagálások mellőzésével, valamint az admin közbenjárásával. Egyébként - mint látható volt - ez nem bizonyult végleges megoldásnak.
Szív nekem a mai napig a barátom, folyamatos kapcsolatban állunk, rendszeresen levelezünk. Tudom, hogy milyen sebeket kapott, és azt is, hogy ez milyen hatásokat jelentett a számára. Mi is ott voltunk, és nem álltunk ki úgy mellette, ahogyan azt megérdemelte volna.
Más okokból is sajnálkozhatunk, hiszen nem egy kiváló embert veszítettünk el, mert nem figyeltünk vagy nem szóltunk már akkor, amikor kezdett kiürülni blog.
Mint látható a példámból, nem szabad szólni már napjainkban, és a magam részéről levontam a konzekvenciát.
Többet erre nem kerül sor.
@Orica Középföldi:

Főnéni kérem,legalább ön ne legyen 'naiva:)
Olvasson vissza kicsit!
na végre! én leszek a falkában az alfa hím és amilyen gonosz vagyok, úgy le tahóskodok mindenkit, mint annak a rendje és a szűzek és a csecsszopók füle is kétfelé fog állni!

majd meg teccenek látni.
@naivaképző:

mér, hol lakjak? tán novaja zemlján?
@látjátok feleim szümtükkel:
Mit is mondhatnék neked az érveléseidre?
Reálisak, több oldalról világítottad meg a helyzetet, reálisan, és ez még akkor is igaz, ha én is kaptam bírálatot.
Köszönöm neked, és sok mást is, a kulturált vitákat, a baráti jobbodat.
Úgy látom, hogy nekem most el kell mennem, bármilyen fájdalmas is ez a döntésem.
Tárgyilagosan felmértem itt maradásom lehetséges következményeit.
Nem tehetem ki magam a további megalázó, megszégyenítő helyzetnek, ami itt várna engem. Lásd. hacsa és Jég legutóbbi kommentjeit. Ezt napi szinten nehéz lenne kivédeni.
Nem tartok attól, hogy - amennyiben kommenteléshez támadna kedvem - ne találnék olyan közeget, ahol szívesen fogadnak, van erre tapasztalatom.
Legyetek jók, éljetek békében egymással!
@Mariann19: Szia

Megint jól látod. Amíg a propagandista trolloktól nem szabadul meg a blog, addig mindig lesznek az értelmes emberek közül akik lemorzsolódnak, mert egyszerűen megunják, hogy nem lehet normális párbeszédet folytatni. Most jön képbe az adminok felelőssége. Pedig nem nehéz ám kiszűrni a trollokat, akik csak azért jönnek hogy teleszarják a blogot.
@Mariann19: Nekünk meg az a felelősségünk, hogy ne etessük őket. Én is azt teszem, egyszerűen átnézek rajtuk, nem reagálok a legostobább provokációjukra sem. Bevallom, korábban nem így tettem, hanem etettem őket de rájöttem hogy ez nem helyes. Ha a troll nem eszik, akkor megdöglik. Ennyi.
@Mariann19:

"Nem tehetem ki magam a további megalázó, megszégyenítő helyzetnek, ami itt várna engem."

...és amit te magad idéztél elő, senki más.

pusszantás
@Mariann19: "Úgy látom, hogy nekem most el kell mennem, bármilyen fájdalmas is ez a döntésem. "

Ez most mi? Tegnap még nem ezt mondtad. Akkor mi lesz a mi közös harcunkkal a fideSS ellen? Most vegyél ki két hét "szabadságot", pihend ki magad, de utána várunk vissza.
@Oxica: gondolom ezt a fidesztrollokra is érted?
@hacsaturján:

hejj! brezsnyev elvtárs, brezsnyev elvtárs fiatalon mentél el!
maga engem nem fog meg történelmi nagyjainkból.
én még azt is tudom, hogy sztallin apánk kedvenc nótája a szulikó volt.
@Oxica: szerintem is pont azt teszi, amit várnak tőle....megfutamodik....viszont ne feledd el, hogy az emberek tisztességes többsége normál hangnemű vitáért kommentel, és oda megy, ahol ezt megtalálja.Miért is kellene Mariannak feláldoznia az idegeit a semmiért?
@naivaképző:

mostan nekem ijjesmire nincs időm, mer kezdődik az ének órám a belugákkal. még trollkodok picit, oszt illaberek, nádak erek futásomat megfutom, mint szijjártó a brüsszeli uccát a migráncsok elől.
@hacsaturján:

Látom te vagy, akinek inkább kutya igyon a véréből, mint hogy...

Az elegancia biztosan idegen fogalom neked. Na hess, nem érsz te annyit, hogy rád időt pazaroljak.
@evasanyoca: "gondolom ezt a fidesztrollokra is érted?"

Igen, a troll az troll.
@hacsaturján:

Maga nekem tartozik egy mesével. De elengedem a tartozást, ha visszahozza a partizán gyereket.
Oszt vele beszéjjen a világ dolgairól, mert magukat olvasva szeretem a legjobban.
@evasanyoca: "Miért is kellene Mariannak feláldoznia az idegeit a semmiért?"

Igaz, de ha a tendencia folytatódik, hogy az értelmes emberek elmennek, a trollok maradnak, akkor ez a blog meg fog halni. Kár lenne érte. Én még viszonylag új vagyok, de megkedveltem ezt a blogot.
@Oxica: reméltem...most pedig ne haragudj, de erős hányingerem lett.....okos vagy, fogod érteni.
@Mariann19:

"_Úgy látom, hogy nekem most el kell mennem, bármilyen fájdalmas is ez a döntésem._"

Kedves Kisnagysád! Ugyan ki ne basszon mán velem, amikor arról volt szó, hogy én megyek.
Én megyek, kend maradjon.
Magára itt igény van, én meg különben is szarok az igényekre, érti?
Maga itt jó helyen van. Kedvére kokettálhat nácibaráttal, antiszemita szimpatizánssal etc. Sőt a két szimpi védettel is. El ne menjen!

Velem ugyan nem kell naponta megküzdenie, hacsak nem esik hazugságba (azaz olyan kommunikációba, amely másmilyennek akar láttatni eseményeket, mint ahogy valójában megtörténtek) mert azokat nem viselem. Persze ha kihagy belőle, meg azokat akik nekem fontosak, úgy nyugodtan randalírozhat, mint az a másik marha aki Rodeonak neveztetik. Gyűjthet nála piros pontokat, meg buksi simiket, amikor viszont konkrétan zsidózik, vagy a nácit támogatja, vagy Putyint isteníti, akkor tartsa el finoman a kisujját, és nézzen talányosan félre, ne is fintorogjon, mert ezekben a körökben ez nem jól veszi ki magát, viszont coelho biztos támasza lesz.
No, magáé a gálya pálya, meg a nácié, meg az antiszemitáé, és a bólogatóké.
És persze orbánozhat is, gyurcsányozhat is, meg simicskázhat is, csak röhejesen veszi ki magát. Maga. Mindezek után. Viszont nincs egyedül. Sőt sokan vannak. S ami a leglényegesebb: többen.
És ez legyen elég. Nem kell még hazugságokba is gabalyodni. Észrevehette, hogy nem hagyom annyiban. Akárhányan vannak.

Akkor visszakanyarodva, ahonnan el sem indultam, ha megengednéd - kedves Mariann - lezárnám ezt a kellemetlen jelzetes fejezetet. Mennem kell.
@evasanyoca: nagyon sokáig csak olvastam, azután a családomtól kikönyörögtem egy gépet, mert ide akartam tartozni...már csak az a pár ember tart itt, akiket a fidesztrollok napi szinten velem együtt csúfolnak és megaláznak.... az utolsó csukja rájuk az ajtót...
@naivaképző:

a partizán gyerek majd fölbukkan újra, ha akar, de olyan troll, mint én, sose lesz belüle, mer le fogom szavazni, annyit cseszegetett mán.
höhhh. hányni jár belém a lélek.
@Mariann19: szerintem nem kell megalázottan elmenekülnöd

elmondtad, mit miért tettél, meg tudtad tenni azt, hogy nem a könnyebb utat választottad és nem álltál be az ellenlábas klikkbe pocskondiázni a másik oldalt, ez úgy vélem becsületre méltó és tisztellek érte.

egy elvarratlan szálad maradt, tisztázni a kérdéseidet Eszterrel, amit vagy meg fogtok tenni vagy nem, ez abszolút a ti dolgotok, nyilvánosan vagy nem nyilvánosan, az is
(én mondjuk kifejezetten vártam egy amazonok harca csemegét, s megvallom őszintén erősen csalódott vagyok az elmaradása miatt:) )
bocs, ezt mint hímsovinisztának, le kellett írnom

illetve még egy, parti sem érzi jól magát, bár ott ő volt egy kicsit fafejűbb a kelleténél, de ő jó srác, kár lenne, ha ő egy hülye este miatt az olvasmányaiba felejtkezne, te pedig facebookon keresgélnéd új beszélgetőtársaidat

nem miattunk, hanem megmondom őszintén, Fabius miatt, akinek nagyon komoly munkája, energiája fekszik ebben az egészben, amikor még itt volt szív, épész, kifejezetten egy kis szellemi műhely, klub szaga volt ennek az egésznek, kár lenne ebek prédájára hagyni

s most az jön, amiért esetleg kapok majd a pofámra:

ennek a blognak háttérbeszélgetései nem Angyal miatt esnek a színvonalukból, hanem az általános fásultság, reményvesztettség, kiábrándultság, szellemi nihil miatt, ami elöntötte a szereplők jelentős részét

nincs olyan, hogy értelmes emberek hosszú évek alatt nem tudnak megbirkózni, nem tudnak válaszokat adni az embertelen eszmék szajkózására

a kizárás egy dolog, az rohadt könnyű, nem ez a megoldás

senkinek sem ártana kicsit magába szállni, s elgondolkodni, mi is történik velünk és miért is történik mindez

na ez kurva nyálas lett, de nem törlöm ki, ahhoz lusta vagyok
@naivaképző: az a helyzet, hogy én kíváncsi voltam erősen Eszter véleményére
úgy gondoltam, meg nem érdemelten támadták meg őt.

erre leírt bizonyítékaim is vannak, ha már ilyen szélkakas és mittudomén mi lettem, ezt jég kolléga frappánsabban tudja habzó ujjaival leírni

de ez a felszólítás naivaképzőtől nem szimpatikus, az ő véleménye NEM érdekel
@hacsaturján: nem is sok minden jobb, mint kiballagni a budiba zörgő újsággal, nyugalom, élvezet

kend víziszonyosa kísérgette magát wc-re? mi mostanában mindig hárman vonulunk
@habakuk000:

"_jég kolléga frappánsabban tudja habzó ujjaival leírni_"

el a habzó ujjaimtól, ha egyszer el vagyok menve nem habozva és nem is rázva.
@Jaeger László: ennyit jelent, ha valaki nem 007-es hanem csupán 000-áa:(

(az meg túl olcsó poén lenne, hogy alig ment el, s máris normálisabb lett), (ezt nem is írtam)
@látjátok feleim szümtükkel: " Meg kirekeszteni. Mert ez után a világból is kirekesztjük azokat, akik más elveket vallanak?
Kár, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni a problémát."

efm...
@Mariann19: szerintem ne menj el, am te dontesz...
Boccs hogy közbeszólok. Az általam kedvelt "oldal", direkt nem mondok nickeket, napok óta "marcangolja önmagát".

Nem kéne.

Vegyük már észre, hogy ez A cél. Egymásnak ugrasztani úgy egyébként teljesen normális népeket. :-(

Bolond egy világban élünk? Igen. Egy rakás olyan probléma merült fel ami eddig nem volt? Igen. Nácítanak minket? Igen. Persze egyénileg mindenki dönthet. Ma még. :-) Más olvasatban, ma még. :-( (de persze ne legyen igazam) :-)

Világvége van? Jaj dehogy. Hacsaknem Svalbardon, de persze ezt majd Hacsaturján első kézből elmondja, amikor a világ végén a jegesmaci "lebucskázik a jégtáblán a semmibe". :-)
@Oxica: az adminnak kurvara nem felelossege kirakni senkit... en sosem vartam "fontrol" megoldast, mert olyan, hogy "font", szamomra nem letezik...
@naivaképző: "én még azt is tudom, hogy sztallin apánk kedvenc nótája a szulikó volt."

csak pontositsunk: helyesen "en csak azt tudom..."
@Mariann19:

"Úgy látom, hogy nekem most el kell mennem"

Ezt gyorsan felejtsd el,ráadásul mindjárt olimpia és kézi!!

..........

@Sir Bates dö Hól:
@evasanyoca: ki varna el?... (mindig erdekes a vulgarmakkiavellizmus tanulmanyozasa)
@naivaképző: ha osmerem az eeej uhnyem elso sorat, lehetek vicepartizan?...
@evasanyoca: dedalon... vagy fedot a labosra, oszt nem zaba'ni annyit, e'vegre tobb nap, mint ko'basz...
@habakuk000: "(én mondjuk kifejezetten vártam egy amazonok harca csemegét, s megvallom őszintén erősen csalódott vagyok az elmaradása miatt:) )"

tudok egy bukit az iszapbirkozashoz...
@Sir Bates dö Hól: végre feldobna valami az unalmas permetezos szúnyogcsípés és esteket erre a nagy csönd ,
Hova fajul ez a vilag
@Sir Bates dö Hól:

megelégednél azzal, hogy második vagy a sorban?

annyi mozgalmi dalt ismerek, hogy járna nekem egy kanadai repjegy.
@habakuk000:

az a te bajod. pedig a naivák el tudnák neked magyarázni, miért kell Szabó Magdát olvasni.
meg a többi pompás dolgot az életben.
@Sir Bates dö Hól:

mikor -mekkora.
ha beleszámolom az amúriakat is, akkor kanyargós.
@Sir Bates dö Hól: :)))

nálam inkább sokszor toporog!

ezért is sajnálom az időm alattomos emberekre pazarolni.
elég, ha valaki hülye mint én.

annyi mindent elárultam már magamról, hogy ha még a példát is elmesélném erre, hanyat is dobnád magad.
@Sir Bates dö Hól:

tekeredik a rétes-t akarsz játszani?
@guma:

"nálam inkább sokszor toporog!"

cö-cö!

mondja ezt valaki, akinek egy egész dixiland band tette a szépet.))
@Sir Bates dö Hól: "az adminnak kurvara nem felelossege kirakni senkit... en sosem vartam "fontrol" megoldast, mert olyan, hogy "font", szamomra nem letezik..."

Márpedig, az adminok nem véletlenül vannak. Akinek csak az a célja, hogy teleszarja a blogot, szar propagandával, azt ki kell tenni az adminnak, különben a jók mennek el. Mint legutóbb Mariann.
@guma:

sehol sem vagyok hozzád képest.

hány band szívét dobogtattad meg?
@naivaképző: az a nagy bübös helyzet, hogy Eszter zaccos török kávéját szívesen megkóstolnám

a naivák ki vagyok-mi vagyok puccos költeményeire nemigen áll rá a szám

(tényleg fafejű vagyok)
@naivaképző:

vagy az enyém - de zenész volt a férjem is...

világítással foglalkozó koromban pedig szinte nincs is olyan banda akinek nem szereltem be a színpadot és nem vettem részt az előadásuk világításában, fejgépezésében...

naivaképző (törölt) 2016.08.04. 22:22:34

@habakuk000:

de még mennyire!

jól van, lekottázom, hátha úgy könnyebben felfogod.

ez a nick van. naivaképző, hogy be tudjatok azonosítani.

a naiva sosem puccos. valamikor az volt, de már leegyszerűsítette magát.

amire te gondolsz, az a csacska-macska. ők még nem jöttek le a fáról.

Dallmayr megfelel?

naivaképző (törölt) 2016.08.04. 22:26:36

@guma:

akkor te vagy a FÉNY. ezt a nick-et kellett volna választanod.
melyik volt a legérdekesebb /banda/?
@naivaképző:

ne túloz. :D

maximum a fényfüggöny ami eltakar az emberek elől.

nem voltam rajongó alkat sosem és semmi érdekest nem találtam a színfalak mögött bennük.

az más tészta, hogy a zene megfogott sokszor és pár emberrel anno jó kapcsolatba kerültem és tudtam telt háznál is még busznyi embernek is helyet szerezni ha nagyon akartam. :D)

lekapcsolom a villanyt. megyek csicsikázni...

jó éjt.

naivaképző (törölt) 2016.08.04. 22:46:36

@guma:

én is.
jó éjt!
@rdos:

1./ Mivel miattatok sohasem lesz kormányváltás, ott kell javítani Magyarország pozícióját, ahol csak lehet. Akinek ez magos, annak az észbeli képességeiről megvan a véleményem.

2./ Mivel miattatok nem lesz kormányváltás sohasem, egy idézettel jellemezném a ti FIDESZ-szel való kapcsolatotokat:
"Egy brancs maguk, ne is tagadja..."
@vakapad: Aztán mióta jár ki nekem a királyi többes? :-) Aztán ha kormányváltás lesz, akkor jobb lesz? Vagy rosszabb lesz? Félve írom le, de utólag jól látható hogy moszkoVitya előtt kisebb rossz volt. :-( Már most ha ezen logika szerint szavaznék a kisebb rosszra, meglehet utána még rosszabb lesz. Miért? Nem bonyolult. Meglehet hogy a kisebb rossz volt a beetetés. :-(

Régen mondom. Egyiket sem!
@rdos:

Úgy gondolom, ha a teljes MTA itt bizonygatná nekTEK, hogy az "Egyiket sem" = "Orbán Viktor", akkor se hinnéTEK el.
@vakapad: Ez a most már a látszatra sem igen ügyelő "demokráciánk" legfőbb szövetségesünknek a demokrácia terjesztőjének, plusz az egész Eu-nak (plusz az egész szabad? világnak) tokkal vonóval megfelel. :-(

Erre mit mond az emtéád? Tudós akadémiánk hallott - látott már olyant hogy "kollaboráns politikai elit"?
süti beállítások módosítása