Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.31. 23:09 Fabius

Kocsis Máté: nem buzeráns vagy, hanem egy ostoba kretén!

Címkék: fidesz kocsis máté nem vagyok buzeráns

Nem vagyok buzeráns fő a nyugalom,
A helyzet kezelhető, de mégsem uralom.
Lehet ellenkezhetnék „óóóó”, de minek,
Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!!

Elég egy apró szó, ami „baszottul” bánt,
Vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szánt.
Na de mindez egyre megy, mert a lényeg,
Mint egy féreg a döghúst úgy emészt el a méreg!
A düh, a harag, az indulat, a bosszú,
Ez egy kutya mind, a lista piszok hosszú.
És az összes habzó szájjal várja, hogy prédája
Arra járva magát felkínálja…

(via)

Kocsis Mátét én azért bírom, mert két tűcsere program ellehetetlenítés és kötelező drogteszt mellett ráérő idejében megosztja országgal világgal nemi identitását is:

 

Szükségét érezte szegénykém a nyomatékosításnak, elvégre Ungár Klára Viktor vicceskedése után tett kijelentése vetett némi közéleti hullámot. Legalábbis úgy érezte ez a nyomi, hogy az embereket tényleg érdekli ő vajon az izmos női, vagy szőrös férfisegget részesíti nagyobb előnyben. És nem jutott eszébe píszíbb szó ennek kifejezésére a buzeránsnál. Mert az olyan szókimondó, kifejező meg amúgy is ezt a nyóckerben a tökösgyerekektől hallotta használni, csak a polkorrekt finomkodók melegeznek.

Kedves Máté, a helyzet az, hogy igazad van. Te nem buzeráns vagy, hanem egy ostoba, szánalmas kretén.

Vajon miből gondolod, hogy a nemi identitásod engem vagy bárkit érdekel? Miből gondolod, hogy ha kiderülne mi ezt cikinek tartanánk? Én mondjuk pont leszarom, ahogy gondolom még néhány millióan ebben az országban. Érdekes vagy említésre méltó legfeljebb azért lenne, mert rohadtul lökitek ezt a fideszkeresztény marhaságot, és magatok előtt teszitek cikivé ha valaki meleg. Felőlem akár kézen fogva is sétálhatnál egy snájdig fiúval ahol csak tetszik. Vagy elmehetnél a melegfelvonulásra ha úgy tartja úri kedved.

De te ehhez sajnos ostoba vagy.

Te ehelyett összemész ha beszólnak, mint gyapjúkendő a főzőmosásban, majd ki kell állnod bizonygatni, te nem egy puhány buzeráns vagy, hanem olyan kemény heteró, mint a kád széle.

kocsis2.jpg

Azt érzed kínosnak, ha lebuziznak, és nem azt, hogy sikerül a társadalmat a másság ellen hangolni. A bigott katolikus íreknek már nem ciki a melegházasság sem - 1995-ig elválni is tilos volt - ti meg még mindig az egymás - és a tábor - előtti alakoskodással és azzal vagytok elfoglalva, hová dughatnátok az évente egyszer előforduló melegfelvonulást az Andrássyról, ha már betiltani nem tudjátok. Pedig néppárt vagytok, és a nagy számok törvénye alapján a soraitokban is előfordulnak nem csak tini kurvával hancúrozók, de saját nemükhöz vonzódók és vakkomondorozással asszonyt nevelők is. A te szexuális szokásaid alapvetően kurvára mindegynek számítanának egy olyan társadalomban, ahol a törvény előtt is egyenlőek melegek a heterókkal, és egy vállvonással lenne elintézhető, ha azonos neműek kézen fogva jelennének meg bárhol. Lehet a Pride kérdés is megoldódna magától.

Csak eddig el kéne jutni, neked meg a többi fafejűnek.

 

170 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr127507900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért bojkottáld a Parkszínpadot? 2015.06.01. 19:50:14

Végre sok éves enyészet és felelősségtologatás után ma megnyit a Parkszínpad! Ráadásul szép is lesz modern is és még kismamabarát is, ahogyan azt az index nemrég megírta egy lelkendező cikkben. Az írásban szinte mellékes információként jelent meg, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én ehhöz nem értek, de az holtbiztos hogy Kocsis Máté egy buzeráns. Ha már ő mondja, még ha tiltakozva is, de mondta vagy nem mondta?! Na ugye:)
@jaegtoer:

Mondjuk én abban az értelemben szoktam gondolni, hogy a buzeráns egy hótthüje tökimaki aki mindenkinek a terhére van.

Na, miután (azután), hogy ezt így jól megbeszéltem magammal le is zárhatom a témát.

Milyen a cseresznyetermés? Kell behozatni chileit vagy nem?
Te tényleg varánusz vagy,de leginkább egy hüllőre hasonlítasz,a megnyilvánulásod alapján,kedves varánusz.
@Csaba Szikora:
Vmi érv, vmi ami értelmes böfögés a témához? Ennyi tellett belőled? Bazz... ezért keress vmi biológiai blogot és ott még lehetsz szép legalább.
@guma:

Lehet, hogy a palinak igaza van és tényleg nem magánügy, hanem mangán ügy, tudniillik túlteng hordozójában a mangán (Mn+; Mn++; Mn+++; Mn++++; Mn+++++; Mn++++++)a magnézium (Mg++) rovására, ez okozhat másféle bekötést, ami külön érdekesség, hogy ahány vegyérték annyi színt hordoz, mint a rózsaszínt, a vöröset, a barnát (meg ne fogd a tehén farkát), valamint (ez nem szín) kéket és zöldet. Ha meggondolom, hogy pompázatos szivárványszínekkel demonstrálva hivalkodnak, úgyszólván nem lehetetlen az ügy, csak dilettáns a magyarázat, mint ez is, de legalább hülyébb, és mangán és nem fób. Továbbá és mindazonáltal.
@jaegtoer:
Amennyiben a b.zikon túljutottál, beszélgessünk a... Szájerről... v. hasonló nagykaliberű politikusról.
Cseresznye... Áá..
@jaegtoer:
Lehet, hogy japán manga rajongó! Mos'mé? Bejönnek neki a 12éves, iskoláskislányok. Vannak kultúrák, ahol azt szeressék...
@Csaba Szikora:

Kegves Csaba, aki a fiam nevét merényled viselni, vedd észbe, hogy több tiszteletet Magyarországnak! és! több tiszteletet a Varánusznak. Kellő nagyságú pénzadományt kisebb címletekben is elfogadunk, fizesd egyenesen a Civil Zugló Egyesület javára.
Cserébe egy borongós napodon, legyen az őszi [(téli, tavaszi, nyári) opcionális választásod szerinti aláhúzandó]) hétvégi, de nem vasár-napon szivárványt festünk jobb kedved érdekében az égre, csak akkor létrát is adj hozzá, kérlek.
@jaegtoer:

most szétziláltad gondolataim a témában... viszont emlékszem arra a pár évvel ezelőtti felmérésre, hogy elvettetnék-e a nők a gyermeküket, ha megállapítható lenne az hogy meleg lesz, de különben teljesen egészséges.

a többi országban ez az arány 45 és 60% között mozgott. egyedül a magyaroknál volt 96%!

és akkor nézzük a nagyon keresztyén törvényhozás egyik legutóbbi alkotását: 12 és 14 közötti lányok is szabadon szexelhetnek, ha a pár 18 alatti.

szóval van baj itt a fejekben bőven...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Amennyiben a b.zikon túljutottál,_"

Milyen b.zikon? Buzukiról már hallottam, de olyan b.z ikonokról még soha.
@guma:

Ez a főd ilyen fejeket terem. Világelsőket, ebben is. Mi a baj?:)
@jaegtoer: "Milyen a cseresznyetermés? Kell behozatni chileit vagy nem?"

A termés nem rossz, csak a rengeteg seregély, meg fekete rigó fürgébb, mint a gazda. Közbeszerzés nélkül lezabálják. Valószínűleg behozatal lesz ebbűl.:( l
Pozsthoz.

Nehány éve a munkahelyemen megjelent egy elegáns nő, valami ügyintézhetnékje volt. Beszélgetés közben mondtam neki valamire, hogy nézze hölgyem, mire kikérte magának, és elkezdett velem kiabálni, hogy gúnyolódok vele. Mai napig nem értem. Nekem tudni kell, ha valaki nem az, aminek látszik?????
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Lehet, hogy japán manga rajongó! _"

Látod, csak brain storming-ölni kell, és máris van eredmény!:)

A manga a mangán azon izotópja, amelyik nem tűr mangán sem kati ont, sem ani ont, ezért manga:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Nekem tudni kell, ha valaki nem az, aminek látszik_"

Igen. Milyen NER-fi vagy te?
@jaegtoer:
Maga mit ivott? Nem, nem kérek, csak azért, nehogy olyat igyak... :)
@jaegtoer:
A helyzet akkor még durvább... Innod kéne! :D
@Orica Középföldi:

"Remek."

van pár mellékszál benne ami igencsak elgondolkoztatott...
különben valóban remek.
@jaegtoer:

Nyolcvanöt éves lett Clint Eastwood, Hollywood veterán színész és rendező sztárja, akinél senki nem tud keményebben nézni. A szókimondásáról ismert, konzervatív nézeteket valló filmsztár mottója: „Mindenki hagyja békén a másikat”.

fesztival.mandiner.hu/cikk/20150531_clint_eastwood_85
@Fabius: "Az írek felismerték ezt, mi meg a lehető legmesszebb vagyunk tőle."

nem, az oroszok két lépéssel előttünk járnak.
@Csaba Szikora: Te ember. Marhát akartam mondani de azok okosabbak
@guma: happy birthday Clint!
a mottója azonban ez volt:
"Tudom, mire gondolsz. Hogy hatot lőttem-e, vagy csak ötöt? Őszintén bevallom, ebben a zűrzavarban én sem számoltam. De ha ebben a 44-es Magnumban maradt még egy töltény, az leszakítja a fejedet. Tedd fel magadnak a shakespeare-i kérdést: Lenni vagy nem lenni?":)))
@punkfrog:
Dirty Harry... de magyarázhatod ezeknek... :(
@Fabius: Ráadásul a "buzi" is lehet szar ember.

Nem azért kell szeretni őket, mert "azok", hanem el kell fogadni, hogy ők is emberek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Rengeteg embert ismerek. Tisztességeset és tisztességtelent.
A nemi preferenciájuk? Szerintem csak a látens melegek érdeklődnek a férfitársak "hogyléte" felől.
A csajokról meg próbáljuk a bugyit levarázsolni... Nem lehet az összes nőt megkapni, de törekedni kell rá! :)
@guma: Az ilyen elpuhult, elbutult értelmiség miatt szoktak a nagy birodalmak is megbukni a történelemben.

Nádasdy profot nem zavarja a szemében a gerenda, de azért a kisemberében vájkál a szálkáért rendesen! Jól elvan az egyetemi elefántcsonttoronyban, nem zavarják a fideszes komisszárok, a többiek meg le vannak sz.rva ...

Bezzeg ha a dolgozó kisember csinálja ugyanezt, akkor "nem elég tökös" és "labanc". Az egyetemi tanároknak kéne a sor elején állnia, hogy "ide lőjetek", úgyhogy tehet a prof egy szívességet ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Magyarországon ez úgy van, hogy van az "ő buzijuk" meg a "mi buzink".

"A mi meleg barátaink bezzeg, azok pontosan tudják hol a helyük! A konzervatív meleg ugyanis nem akar magának gyereket, 3 szobát meg 4 kereket és családi életet, nem hangoskodik, hanem rendesen kussban marad. Megelégszik azzal, ha arc nélkül ismerkedik hasonlószőrű társaival egy buzibár sötétszobájában, lehetőleg külföldön, vagy fiúprostit hív, ha vágyait ki akarja elégíteni. Azzal, ha álfeleséget kell tartania, hogy megőrizze státuszát, és közben két protokollebéd között szophat le más keresztényeket a legközelebbi parkban, hogy aztán egy óra múlva már ismét hangoztassa, hogy mennyire elítéli a magamutogatókat. Ha éppen politikus vagy közszereplő, akkor elrejtjük valahová kevésbé látványos helyre, ott nem zavar sok vizet, kevesebbet kell foglalkoznunk a fel-felreppenő pletykákkal." (Kettős mérce blog)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "a Bitó-Heller-Radnóti-Závada-Parti Nagy-Konrád brigád annyit tett, hogy bevégezte az MSZP stratégiáját, kinyírta az egyetlen reális miniszterelnök-jelöltet, bedaráltatta Bajnait a pártjával együtt az MSZP fogaskerekeivel, és segítő jobbot nyújtott Orbán Viktornak, "

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/a-neves-szemelyisegek-nyirtak-ki-bajnait.html

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/ne-irj-ala-minden-hulyeseget.html
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Az ilyen elpuhult, elbutult értelmiség miatt szoktak a nagy birodalmak is megbukni a történelemben."

Tudnál erre a baromságra példát mondani?

Nádasdyt így kategorizálni már nem is szellemi perverzió, hanem a paranoia különös formája.
Nem értem, h mi a baj a melegekkel. Amíg nem akarják rám erőltetni, addig nem zavar. A családalapítási politika mondjuk más tészta, számomra.
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA:

Ez is a gumicsontkollekció része. Ellenségképnek kiváló, hálás téma a slepppnek.
@Orica Középföldi:

"Tudnál erre a baromságra példát mondani?"

Biztos, hogy kíváncsi vagy rá? Igaz, a hőmérséklet emelkedik, de vérnyomásodnak nem kellene.
Kivéve a gyevi bírót. Mit is mondott legutóbb Vajna főnökje arről, hogy mindenkivel egyformán kell bánni?

index.hu/belfold/2015/06/02/megfeledkeztek_andy_vajna_atvilagitasarol/
Lehet, hogy előbb a kaszinókat kéne kezelni, oszt ha még mindig marad beteg, akkor azokat is?

index.hu/belfold/2015/06/02/mar_a_kaszinoban_kezelnek_a_szerencsejatek-fuggoseget/
Ez engem jobban zavar, hisz ez a barom a főügyész, és mint a főgázszerelő ejtett ügyén is látszik, remekül megszolgálja a Vezénylói segget. A szakmaiságról meg szó se essék narancsmaffia országban...

Néhány elgondolkodtató mondat:

Magyarország a korrupciós fertőzöttség tekintetében Európa középmezőnyéhez tartozik. Ehhez képest viszonylag kevés korrupciós ügyről hallani, vetettük fel, hozzátéve, hogy ez még akkor is igaz, ha a legfrissebb bűnügyi statisztika szerint tavaly az előző évinél háromszor több eljárás indult; valamivel több, mint 3200.

"Polt Péter azt mondta, az eddig elvégzett munka elfogadható mennyiségű és színvonalú, de nem elég. Előfordulhat, hogy az eljáró hatóságok hibái olykor a „nyilvánvalónak tűnő” esetek bizonyítását is veszélyeztethetik. Bár a tendencia jó, szerinte is több ügyben kellene eljárni, vádat emelni és jogerős ítéletet hozni."

nol.hu/belfold/tul-enyhek-az-iteletek-1537261
index.hu/tudomany/tortenelem/2015/06/01/kivont_kard_voltal_a_part_kezeben_most_visszadugunk_huvelyedbe/

Most már csak az a kérdés, hogy kik is zengedezik, hogy a múltat végkép eltörölni?

"Egy gondolta bánt engemet" ( Petőfi ez és nem plágium ), hogy melyik múltat? Mindet, az enyémet, a tiedet, a mienket?????
@Eszter jött:

"Mi van akkor, ha egy ilyen egynemű "családban" felnövekvő ember életének egy pontján rádöbben arra, hogy nem ismerheti meg biológiai apját vagy anyját? Vagy megismerheti ugyan, de szembesülnie kell azzal, hogy valakik, akik amúgy a saját jogaikért küzdöttek, nem gondoltak arra, hogy neki is voltak jogai, amikor még meg sem született? Szóval az egyneműek házasságának jogi győzelme valóban egyenlő az általános jogegyenlőség győzelmével?"

reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-05-30/haladokrol-es-maradiakrol-az-ir-nepszavazas-kapcsan
@Gábris szomszéd:

Mondja ezt a szerző úgy, mintha a béranyaság, spermabank, vagy az örökbefogadás intézménye csak a melegházasságokkal lenne összefüggésben.
Ez az érvelés eléggé sántít.
@Orica Középföldi: hát persze, hogy a rómaiakra gondol. már nincs kedvem a toposzok ellen küzdeni. elfogadom, a római "értelmiség" orgiázott, basztatta a rabszolgáit, hobbiból várost gyújtogatott. mit is adtak nekünk a rómaiak? cicero is megérdemelte, hogy mára csak a betűméret mértékegysége, mert tunya, lottyadtseggű római értelmiségi volt.
@Eszter jött:

Nemcsak sántít, hanem manipulatív is. Mert ugye, ha nincs más "érv", akkor előhúzzuk a fiókból a gyerekek jogait.
Az azonos nemű párok házasságának engedélyezése után nem minden meleg pár fog összeházasodni.
Csupán kaptak egy lehetősége. Ha úgy gondolják, törvényesíthetik a kapcsolatukat a világ előtt.
@Eszter jött:

Nem emelkedik a vérnyomásom. Majdnem mindenbe bele lehet kötni, amit ír, de már leírtam a véleményem a gondolkodásáról, ettől kezdve nem érdekel, hogy mit gondol a múltról.

A jelen az más.
@parti_giano:

Jaja:))

De ez olyan méretes faszság volt, hogy űberelte a fogadalmam, miszerint nem reagálok rá.
@Eszter jött: :)

arról nem beszélve, ha állami gondozásból kerül olyan helyre ahol figyelnek rá és szeretik.
@Orica Középföldi: :)

"Tudnál erre a baromságra példát mondani?"

igényed, az van!
(bárcsak tudnék most nevetni...)
@parti_giano:

Órákat tudnék eltölteni ezeken a helyeken. Csak ülni és gyönyörködni.

Reggel fogadalmat tettem reggel, hogy átlélegzem a lelki orgazmusom első pillanatait, amit időnként bejegyzéseitek olvasása kozben érzek. Nehogy túláradó elragadtatásom zavarjon bárkit is.
Így csak annyit mondok: Köszönöm. Ha lenne csókos szmajli, azért küldenék néhányat.)))
@guma: hah. csak patak van nálatok a magyarok közül. se pannonhalma, se keszthely, se kalocsa, zirc, pécs, veszprém, országgyűlés.
@Eszter jött: azon agyalok, ha van lelki orgazmus, akkor annak jele a tüsszentés lehet férfiaknál.
@parti_giano:

nem tudom, sosem voltam még férfi bőrében.
@parti_giano:

én? dehogy!!! utálom az erőszakot.

csak belenéztem a szemükbe és önként bújtak ki bőrükből.
@guma:

pontosan. de a négyláb jó, kétláb rossz gondolkodás hívei mindezt figyelmen kívül hagyják.
@parti_giano:

szeretem a multifunkciós eszközöket.
@parti_giano: :)

ez is egy nemzetközi válogatás volt ahol csak egy magyar szerepelt.
Ne bántsátok a Csokis Mátét4 Csak azért hisztizik, mert még maga sem tudja melyik oldalhoz akar tartozni. Még nem döntötte el! Ti meg csak belezavarjátok itten!
@guma:

A teljesség kedvéért... azért valami olyasmit is említett, hogy
'-Vagyunk még heterók egy páran... kicsi, de erős lobby.':)
@Orica Középföldi:

A lengyel tényirodalom margójának lábjegyzetéhez

Nem vagyok biztos benne, de emlékezetem szerint Magyarországról nem indult soha semmilyen irányzat.

Egyszer majdnem fellélegeztem, hogy no lám, 'mi' is hozzájárulunk a közös európai értékekhez egy új itthon honos irányzattal... örömöm korai volt... azok is csak belgiumba exportálódott 'magyarok' voltak...

www.stop.hu/kulfold/kabellopas-miatt-kesik-a-thalys-szupervonat/820903/

Tényirodalomnak épp megteszi. Made in Hungary. Copy Right.

:)
@Orica Középföldi: és Eszter

Csak nem fáj az igazság? :)) Azért megpróbálhatjátok védeni a mundér becsületét ...
@parti_giano: A legújabb kutatások szerint a Római Birodalom az éghajlatváltozásba bukott bele.

Azért nem szoktatok ti cáfolni engem, mert nincs mivel ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Érted összefüggéseiben amit olvastál, vagy csak baszakodsz?
@jaegtoer: amit olvas?... miért, amit leír, azt igen?...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: valóban, le a kalappal előtted. nálad a tudás, spartacusné.
@parti_giano: és jég

A világban az az állandó, hogy semmi sem állandó. A mai magyar értelmiség híres arról, hogy képtelen a mai világ elvárásaihoz alkalmazkodni, bármely oldalon. Saját hatalmuk ezzel biztos pusztulásra van ítélve, maguknak keresték, senki nem hullat majd értük túl sok könnyet.

Az itt az egyetlen fontos kérdés, hogy a "pórnép" megússza-e hatalmas szenvedések nélkül az elkerülhetetlen átalakulást?!
@Sir Bates dö Hól:

" amit olvas?... miért, amit leír, azt igen?.."

Bella sárga az irigységtől, neked nem 3, hanem egész farmod van:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: látom, megforgatod az értelmiséget egy kis herderi jóslatban. most lőjem magam fejbe, vagy jó lesz később is?
@Orica Középföldi: jah... itt rohangálnak a zöld gyepen:-)... (moon is kánikula van?... )
@parti_giano: dehogy, sz'tem bartusné inkább...
@parti_giano: A szomszéd topikban leírtam a válaszomat.

Nem árulok el nagy újdonságot: haladni kell a korral! A rendszerváltó értelmiség - sokszor és sokan leírták már róluk, nemcsak Bartus-, megrekedt a rendszerváltás körüli nagyszerű tetteinek terméketlen csodálatánál.

"Konrád György számára 2010-ben megállt az idő", olvastam nemrég valami ifjú publicistától a Népszabiban.
@parti_giano:

" most lőjem magam fejbe, vagy jó lesz később is?"

Ha kérhetem később. Még szeretném élvezni egy ideig a görényeid stílusát:)))))))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hálatelt szívvel köszönöm. Nekem még fejlődnöm kellene ehhez az ívhez, de nem szeretek menni visszafelé.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha leírták, akkor úgy is van. ha még a tévében is mondják, akkor mégúgyabb. most előbb felszabadítom isaurát, aztán lövöm fejbe magam. talán erre kolbászol a brinkmann prof, oszt megment. ha azonban a szoba doki jönne, akkor sört is hozzon.

@Sir Bates dö Hól: meleg van, de ez inkább valami kibaszott nagy ózonlyuk lesz felettünk.
@parti_giano: Te is úgy vagy, hogy mindenki hülye, aki szembejön az autópályán! :)

Szerencsétlen, szánalmas, (lélekben) öreg emberek, akik vagytok. Én szóltam.
@parti_giano: Még annyit az előzőhöz.

Aki a rendszerváltás óta nőtt föl, és már a szüleinek se volt munkahelye, az nem fog hasraesni az ún. rendszerváltó értelmiség szép szólamaitól. Nem hatja meg, hogy Jóska meg Pista bácsi milyen szépeket szavalt a szabadságról, ha nincs egy szelet zsíroskenyérre valója sem ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: mint megfáradt öreg jelzem: erre van a közmunka... 'kor minden ok, nem?... (nem érted, gullivert sem)...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: jó, hogy nekem, lélekben öreg embernek ilyen mankói vannak, mint te. tudással, hévvel és tettrekészséggel felvértezve. megoldod azt a 70 rejtélyt.
@Sir Bates dö Hól: Olvasgatom az új Amerikai Népszavát.

A harmincas években kivándorló magyarok közül sokan dolgoztak kohókban meg bányákban, ahol akkoriban szörnyűbbek voltak a balesetek. A súlyos sérültek néhány napos szenvedés után hunytak el, szörnyű kínok közepette.

"Várdy Béla történész professzor megjegyzi: szerencsésebbek voltak azok, akiket teljesen elöntött a folyékony acél, és így azonnal meghaltak, illetve azok, akik menthetetlennek tűntek, és ennek következtében a kohó vezetősége behányatta őket a kohó folyékony acéljába."

Mit gondolsz, "mit érlel annak a sorsa", aki már tizennégy évesen is csak a közmunkában reménykedhet?
@parti_giano: Hetven szenzációs régészeti felfedezés szerte a világból címet is adhatták volna a könyvnek, csak az nem hangzik olyan jól.

Így többet lehet eladni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én elkezdenék vmi küzdősportot, azt elmennék bűnözni...
@Sir Bates dö Hól: te már azt csinálod. francia sajtokat zabálsz, s még van képed leírni.
@parti_giano: előtte azért tanultam (találkoztam egy horváttal, neki sem egészséges otthon, mondja, anyám mindig mondta, kisfiam, tanultál volna, nem kéne ott lenned... mondom, hívd fel az ídest, azt közöld vele, van úgy, hogy tanult is itt köt ki... most van ajánlatom viszont olajfúró lehetek... komoly!:-))...
@Sir Bates dö Hól: érdekes pályát írsz le. gondolom, jó pénz. vágj bele, a bagarol is felesleges lesz.
@Orica Középföldi: "nem érdekel, hogy mit gondol a múltról."

Hát igen, Orbán ellenzékén kívül szerintem már mindenki tudja, mert megértette, hogy AKI URALJA A MÚLTAT, AZÉ A JÖVŐ.
@parti_giano: Ezt is írja Orica: "A jelen az más."

Igen, Orbán ellenzéke a jelenben él. Eközben Orbán átírja a történelemkönyveket a szája íze szerint, és a rendszerének tuti újabb ezer évet jósol, ha elképzeli a jövőt.

Az a durva, hogy eddig minden bejött neki, alaptörvény, kormányablak, járások stb., épp csak a vármegyéket és az első éjszaka jogát nem hozta vissza (még). Az ellenzéket ismerve kis morgolódás után önként ajánlanák a feleségüket, vagy még a sorba is állnának ...
süti beállítások módosítása