Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.31. 23:09 Fabius

Kocsis Máté: nem buzeráns vagy, hanem egy ostoba kretén!

Címkék: fidesz kocsis máté nem vagyok buzeráns

Nem vagyok buzeráns fő a nyugalom,
A helyzet kezelhető, de mégsem uralom.
Lehet ellenkezhetnék „óóóó”, de minek,
Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!!

Elég egy apró szó, ami „baszottul” bánt,
Vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szánt.
Na de mindez egyre megy, mert a lényeg,
Mint egy féreg a döghúst úgy emészt el a méreg!
A düh, a harag, az indulat, a bosszú,
Ez egy kutya mind, a lista piszok hosszú.
És az összes habzó szájjal várja, hogy prédája
Arra járva magát felkínálja…

(via)

Kocsis Mátét én azért bírom, mert két tűcsere program ellehetetlenítés és kötelező drogteszt mellett ráérő idejében megosztja országgal világgal nemi identitását is:

 

Szükségét érezte szegénykém a nyomatékosításnak, elvégre Ungár Klára Viktor vicceskedése után tett kijelentése vetett némi közéleti hullámot. Legalábbis úgy érezte ez a nyomi, hogy az embereket tényleg érdekli ő vajon az izmos női, vagy szőrös férfisegget részesíti nagyobb előnyben. És nem jutott eszébe píszíbb szó ennek kifejezésére a buzeránsnál. Mert az olyan szókimondó, kifejező meg amúgy is ezt a nyóckerben a tökösgyerekektől hallotta használni, csak a polkorrekt finomkodók melegeznek.

Kedves Máté, a helyzet az, hogy igazad van. Te nem buzeráns vagy, hanem egy ostoba, szánalmas kretén.

Vajon miből gondolod, hogy a nemi identitásod engem vagy bárkit érdekel? Miből gondolod, hogy ha kiderülne mi ezt cikinek tartanánk? Én mondjuk pont leszarom, ahogy gondolom még néhány millióan ebben az országban. Érdekes vagy említésre méltó legfeljebb azért lenne, mert rohadtul lökitek ezt a fideszkeresztény marhaságot, és magatok előtt teszitek cikivé ha valaki meleg. Felőlem akár kézen fogva is sétálhatnál egy snájdig fiúval ahol csak tetszik. Vagy elmehetnél a melegfelvonulásra ha úgy tartja úri kedved.

De te ehhez sajnos ostoba vagy.

Te ehelyett összemész ha beszólnak, mint gyapjúkendő a főzőmosásban, majd ki kell állnod bizonygatni, te nem egy puhány buzeráns vagy, hanem olyan kemény heteró, mint a kád széle.

kocsis2.jpg

Azt érzed kínosnak, ha lebuziznak, és nem azt, hogy sikerül a társadalmat a másság ellen hangolni. A bigott katolikus íreknek már nem ciki a melegházasság sem - 1995-ig elválni is tilos volt - ti meg még mindig az egymás - és a tábor - előtti alakoskodással és azzal vagytok elfoglalva, hová dughatnátok az évente egyszer előforduló melegfelvonulást az Andrássyról, ha már betiltani nem tudjátok. Pedig néppárt vagytok, és a nagy számok törvénye alapján a soraitokban is előfordulnak nem csak tini kurvával hancúrozók, de saját nemükhöz vonzódók és vakkomondorozással asszonyt nevelők is. A te szexuális szokásaid alapvetően kurvára mindegynek számítanának egy olyan társadalomban, ahol a törvény előtt is egyenlőek melegek a heterókkal, és egy vállvonással lenne elintézhető, ha azonos neműek kézen fogva jelennének meg bárhol. Lehet a Pride kérdés is megoldódna magától.

Csak eddig el kéne jutni, neked meg a többi fafejűnek.

 

170 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr407507900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért bojkottáld a Parkszínpadot? 2015.06.01. 19:50:14

Végre sok éves enyészet és felelősségtologatás után ma megnyit a Parkszínpad! Ráadásul szép is lesz modern is és még kismamabarát is, ahogyan azt az index nemrég megírta egy lelkendező cikkben. Az írásban szinte mellékes információként jelent meg, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.
Fabius!
Lehet, hogy az, de lehet hogy nem.
Kérdés lett volna ideje ilyesmire?
.
2014 évben Kocsis Máté:
Józsefváros polgármestere,
Fidesz kommunikációs igazgatója,
VIII. kerület országgyűlési képviselője,
honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke,
a nemzetbiztonsági bizottság tagja,
a Fidesz-frakcó hajléktalanügyi referense,
a Fidesz budapesti szervezetének alelnöke,
a Ferencvárosi Torna Club alelnöke, az FTC női kézilabda-szakosztály elnökségi tagja,
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán önkormányzati jogot tanít.
Szabadidejében focizik, olvas.

Tűcsere, pisiljünk lombikba mozgalom és még egy csomó népszerű kezdeményezés kidolgozása.

Hát, mit is mondjak?
Meghalni nem volt ideje.
Ronda kölökgólya feje van.

Ungár Klára fészbukját meg újságírókon kívül szerintem senki nem olvassa.
Akkor most hol a különbség a fidesz és a rosszabbik között? Hogy rasszista párt a narancs-komcsiké, az a legutóbbi "konzultációs" mocskukból kiderült. Itt ez az izé... hmmm... mondhatni, óramű pontossággal forog a politikai szélkakas... hogy is volt az a "Térdre csuhások!", viktátor? He?
.
HA már az azonos neműek kapcsolata a téma:

Kocsis Máté 2012. 03. 31-én a Rókus Kórház előtt Lezsák Sándorral felavatta Tormay Cécile szobrát. Tormay Cécile szerepét az MTA Bölcsészettudomány Kutatóközpontja volt kénytelen helyre tenni, amikor már utcát is neveztek volna el egy másik kerületben az írónőről. Mint írták, büszkén vallotta magát antiszemitának és fasisztának, mind írói, mind közéleti tevékenységének vezérelve volt a fajvédelem és a faji kategóriákban való gondolkodás. Tormay Cécile-szobor így végül nem lett a II. kerületben, de a szobra megmaradt a VIII-ban. Időről időre felemlegetik, hogy Kocsis a pályáját a fiatal MIÉP-esek között kezdte.
@dr. jenőke (jenőke): a kedves írónő meg... ha hinni lehet a wikinek, egy leszbi fasiszta volt. :D
(gondolom, szőke is... :) )
Félelmetes milyen sötétségben élnek dicső jobbosaink...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Nem tudom.
Ha zavarba jön, elvörösödik, de a sarló és kalapács még nincs a homlokán, és a magyar nyelvet is töri. Töri, de ez nem szak.
Ha nazálisan beszél, akkor lehet, hogy poliptológus, de semmi esetere sem logos, mert ahhoz kellene a pédia is.
@pythonozok:
.
Tormay Cécile-nek szőke haja volt. A Bujdosó könyv legújabb kiadásának borítóján viszont sárgásra őszülő fekete.

magyarnarancs.hu/konyv/a_fasiszta_biznisz_felviragzasa_-_tormay_cecile_bujdoso_konyvenek_legfrissebb_kiadasarol-71834
van ez a közismert -gyermeket is nevelő - másmilyen fiu..../ nem jut eszembe a neve, nem is lényeges....eszembejutott:teriblek..

nos..amikor lényeges volt belengetett némi nemi névsort és láss csodát: KUSS LETT ...

most miért nincs vki aki "belengetne" vmi listát??

HOGY MEGINT KUSS LEGYEN A TÉMÁBAN egy darabig.....
"Felőlem akár kézen fogva is sétálhatnál egy snájdig fiúval ahol csak tetszik." - Rétvári Bencuska? :DDDDD
@dr. jenőke (jenőke):

Nem olyan veszélyes az a leterheltség:

www.origo.hu/itthon/20150530-mszp-fidesz-adotorveny-adokulcs.html

www.femina.hu/hirhatter/ures_parlament_koltsegvetes

Alig sikerült ráakadnom a képekre, az Origo már elsüllyesztette azt, ahol a pulpituson hárman, a padsorokban öten dolgoztak lázasan most szombaton a jövő évi költségvetés vitáján.
Minek is? Már el van döntve.
@dr. jenőke (jenőke): De Tormay ezek mellett nyíltan leszbikus is volt. De azért a Jobbik és a "keresztény konzevatív" politikusok istenítik...
@The Ghost Wolf:
Hasonló, a hasonlóval...

Amúgy ez a mocsok internet ilyeneket is kiad:
"Kocsis Máté józsefvárosi polgármester politikai karrierjét a MIÉP-ben kezdte, de ott igazi karriert nem futott be, hiszen csatlakozásakor már leszálló ágban volt Csurka István pártja. Ráadásul egyes ős-MIÉP-eseknek a Kocsis fiú túl radikális is volt.

Nem egyszerűen utálta a cigányokat és a zsidókat, hanem Hitler-imádó volt. A Führer születésnapját minden évben megünnepelte és ilyenkor nem hiányzott a kellékek közül a horogkeresztes karszalag és e napokon barátainak karlendítéssel is köszönt. De félreértés ne essék, ez Máténál nem ifjúkori botlás volt, csak mostanában azért nem hangoztatja nézeteit, mert nem volna kifizetődő.

2004-ben még egy ismeretlen nevű pártocska a Környezetvédelmi Unió Párt színeiben próbált politizálni, de hiába regisztrálták magukat az EP-választásra, nem sikerült az induláshoz szükséges aláírásokat összeszedniük. E kudarc után fordult a figyelme a Fidesz felé. Kocsis Máté sok akkori potentátot megkörnyékezett, végül a Pesti Imre-Kubatov Gábor duó látott benne ahhoz elég fantáziát, hogy mentorukká váljanak.

Nekik azért jó Kocsis Máté, mert náci múltja miatt könnyen irányíthatják, s ő nem teheti meg, hogy nem a mentorai által számára kijelölt utat kövesse, hiszen szélsőséges múltjába belebukhatna, ha előkerülnének náci egyenruhás képei. (Emlékezetes, hogy Gyenge Zsolt, a Fidesz egykori terézvárosi politikusa azután váltott pártot és lett Jobbikos, hogy a Blikk olyan képeket közölt róla, amelyeken náci egyenruhában pózolt.)"

politikus-figyelo.blogspot.hu/2014/05/kocsis-mate-sokaig-unnepelte-hitler.html

Erre a szerencsétlenre is ennyi karaktert vesztegetni... ha már bizonygatja, akkor...
Biztosan ember a meleg is, csak ne lássak egyet se

Azt már tudjuk, micsoda nem Kocsis Máté. Már csak arra kellene rájönni, hogy ez miért fontos.

"Szándékosan nem írtam egy sort sem Ungár Klára botrányt kavaró megnyilatkozása kapcsán. Méltatlannak tartom. Nem Ungár Klárával, hanem önmagammal szemben. Tehát most sem erről fogok beszélni, de nem lehet nem észre venni azt az egészen önfeledt faroklengetést, amit a keresztény és konzervatív és jobboldali meg nem tudom én milyen oldal művel. Mintha az életük múlna azon, hogy bizonyítsanak.

Már azon sem tudnék szívből meglepődni, ha egy sajtótájékoztató alkalmával valaki előkapná a bizonyítékot és kivágná az asztalra, közszemlére. Hogy lámcsak és tessék!

A politikai közélet egészen komoly mélységekben búvárkodik, a “gyere ki a köves útra kiscsávó” és a “jól elkentem az asszony száját, nekem ne ugasson! Konyhában a helye!” szellemi nívóján lapátolnak a fiúk.

Van ebben felelőssége mindenkinek, de a kormány élen jár. Ebben is, pedig ha valamiben, ebben biztosan nem kellene. Az “államférfiak” mégis fontosnak és egyre fontosabbnak érzik annak bizonygatását, mennyire átütően és elsöprően férfiasak is ők. Pedig ez kit érdekel? Miért fontos? Mivel függ össze? Min változtat? "

hu.blastingnews.com/hir/2015/05/biztosan-ember-a-meleg-is-csak-ne-lassak-egyet-se-00418033.html
@dr. jenőke (jenőke): nem úgy értettem a szőkét ;)

@The Ghost Wolf: ehhez képest ő és lesz-boszi barátnője, állítólag beperelte rágalmazásért azt az embert, aki nyilvánosságra hozta ezt a tényt és szintén állítólag a lóbányai tengernagy "úr" közbenjárására meg is nyerte a pert. Forrás: wikipedia.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és mióta emlegetem, hogy a fidesz ahogy szélkakasként pörög, előbb-utóbb nácira vált...
Nálunk nem bigottak. Nálunk, középkori mintára szent vezérért imádkoznak.
endresy.blogspot.com/2015/05/lelki-pofon-az-orban-hitetleneknek.html

Nálunk a szájkarate avatott doktora vágja lelkileg szájon azokat, akik nem hisznek Orbánban. Orbi et Orbi.

Majd pont egy ex-MIÉP-es kölyökfasiszta fog magába nézni.
Azt sem tudja az hol van.
Összehordta a szél a szemetet rendesen a narancsmaffiába,nem csoda hogy most lajos médiavarázsszőnyege nélkül letiplizett a korábbi 600 000 után még 1 milka narancsbirca...
Bamba de baszna...Egy szar Jankó!
Ez egy idiota faszkalap, es mar most is tobbet foglalkoztam vele mint amennyit erdemel
Én megbízható forrásból tudom, hogy Kocsis a féltestvére Kolbász Koncsitának, unokaöccse Terry Blacknek és keresztfia Ungár Klárának. Ezek az információk azonban nem fontosak akkor, amikor bizonyos nemzetközi sportszervezetnél kiborították a bilit, sőt most már a mi - minden gyanú felett álló - honfitársaink is célkeresztbe kerültek:
www.vg.hu/kozelet/magyar-szalakat-is-figyel-az-fbi-a-fifa-botranyban-451044
Az is lehet, hogy az FBI csak próbaüzemet tart a labdarúgás terén, mert igazából a NOB-ra készül...
kocsi máté ugyanolyan szélkakas, mint a többi fideszes. ha viktor kijelenti, hogy mától kezdve a melegek jóbarátok, és a kormányba is lesz majd néhány, akkor kocsis lesz az első, aki melegen üdvözli a döntést.
Bocsi,de ha valakinek gusztustalan mondjuk,hogy két szőrös állat nyalja-falja egymást az mit csinálhat?
Egyébként én odaszarhatok bárkinek a küszöbére.
Legfeljebb átlépi vagy befogja az orrát.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem tetszik vs gyűlölöm. Magánember vs vezető politikus. Gondolom, neked ez semmit sem mond.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Erről ez jutott eszembe:
444.hu/2015/06/01/osszeszarta-a-rendorautot-a-letartoztatott-diszno/
Ez a malac viszont egészen emberszabásúan röhög az egészen.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nem nézi, ahogyan 2 szőrős állat nyalja egymást. van másik adás is.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Bocsi,de ha valakinek gusztustalan mondjuk,hogy két szőrös állat nyalja-falja egymást az mit csinálhat?"

Leginkább nem nézi. Oszt jónapot.
@dr. jenőke (jenőke): Elegánsan nyitva hagytad a kérdét, vajon mi lehet még hasonló T. C.- ben és Mátéban DDDDD,
most látom, hogy lentebb nem hagytak minket kétségek közöTT, a te megoldásod közelebb áll hozzám DDD
K.Máté nem kádéenpés? de mindegy is, hiszen 3x megválasztották... nem kell másik, éppen megfelel a szavazópógároknak?
ja és nem is buzeráns, meg doktor is!
van még kérdés?
@Penivaldes: Szia, olvastam régen, hogy együtt éltek egy budai villában, de nem jegyeztem meg a másik nevet ( pedig könnyű lett volna, nem tartottam fontosnak)
@pianolight: Edina (Eduardina) az olaszos szépségű grófnő fordította Mussolini több művét, és ő alapította a Magyar Katolikus Nõegyesületek Országos Szövetségét. férje Zichy Rafael 1925-ben nyújtott be válókeresetet azzal, hogy neje és Tormay szeretők...na most ami érdekes, hogy a per Horthy közbenjárására ért véget. Erről egy pap írt a naplójába, idézve
"„Na, a mai napot a legfõbb triumfom napjának tartom, mert másfél évi börtönre ítélték el azt a gazember Zichy Rafaelt, felesége és Tormay Cecil megrágalmazásáért. Ez az ítélet egyedül az én erõs közbelépésemre történt. Maga az igazságügy-miniszter is kételkedett, vajon egyáltalán hoznak legalább elmarasztaló ítéletet? (…) De én megszorítottam a dolgot. Különben itt nem kevesebbrõl van szó, mint a zsidó Vázsolyi bosszújától megmenteni Tormay Cecilt, akire haragudott a gyönyörû Bujdosó könyv megírása miatt. Az a hitvány nõ pedig, akivel Zichy él, és akinek kedvéért eltaszította magától feleségét és gyermekeit, régi metresse volt Vázsolyinak.”
mondá a kormányzó
Mátékám kicsit mintha gyanúsan sokat törődne a melegekkel, nem?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

"Bocsi,de ha valakinek gusztustalan mondjuk,hogy két szőrös állat nyalja-falja egymást az mit csinálhat?"

Mondjuk, nem foglalkozik vele?

Én például gusztustalannak tartom a szart - ergo nem nézek a vécébe szarás után. Gondolom, te sem. Ezt az elvet elég sikeresen lehet alkalmazni egy csomó más mindenre, ami zavar valakit, viszont nem kötelező foglalkozni vele.
@Penivaldes: Azt én nem tudhatom - én csak azt tudom, hogy ősi lélektani igazság az: az embereknek általában azon jár az eszük, amit szeretnének, de nem kapnak meg: éhes embernek folyvást a kaján jár az esze, szomjasnak az innivalón, rabnak a szabadságon...

És, persze, van, akinek a homoszexualitáson.
@bioLarzen: pedig érdemes megnézni, mert elárul pár dolgot.
@Penivaldes: Köszönöm a tájékoztatást, a H. naplórészletre nem emlékeztem, pedig azt is olvastam valamikor.Majdnem Nobel díjról szóló legenda, amiből persze igaz, hogy kétszer is jelölték ( biztos te is olvastad)Érdekes látni, hogy az egyik évben csak magyarok támogatták ( a rendszer ünnepelt írónője volt) 37-ben meg egy magyarbarát svéd úr, aki maga is arról ír, hogy a támogatása nem T. művészetének, hanem a sokat szenvedett magyar népnek szól.
A Bujdosót pár év elkezdtem olvasni, de a fennsőbbrendűségi tudattal vegyült égő gyűlölet miatt letettem ...
@pianolight: a Bujdosó vhol kissé szánalmasan humoros, ahogyan írja, hogy a sémifejű békaemberek hogyan osontak, miközben ő a gyenge ő a forrongó éjszakai utcákon mászkált....
egyébként van Tormaytól könyvem.
@Penivaldes: Most láttam, hogy írt egy csomó másmilyen dolgot is, de úgy látszik nem a bujdosóval kellett volna kezdenem, az elvette a kedvem ...
Egyébkéntmeg én évek óta lopkodom a Kindle-re az olvasnivalót, ritkán van olyan könyv amit nem tudok gyorsan megszerezni, akkormeg türelmesen várakozok, végül könyvesbóót... pénztárcakímélő D
@pianolight: Ha már KÖNYV!Szíves figyelmedbe
ajánlanám Pierre Berton :Aranyláz Alaszkában.
Szomorú de egyben bűbájos is!
Jack London csak kiscserkész hozzá képest!!!:)))
Kedves Fabius!
Manapság divat "másneműnek" lenni, hisz a kisebbséget kell védeni.
Szerintem azonban a többséget kell védeni a kisebbség ellen. Az almát ha nem védem megrohad. Ha gyorsan kivágom a rohadt részt, megelőzöm a gyors és teljes rohadást.
Mindemellett nincs bajom a melegekkel. Csak ne vonúljanak mint ősszel a drvak. A normálisabb meleg párok nem is vonulgatanak, hanem ákár a heterók élik megszokott életüket.
Van azonban egy réteg, feltűnési viszketegséggel megáldva, no azok vonulgatnak és ártanak a melegek ügyének. Nagyon sokat ártanak. Ezeket a hülyéket kell elküldeni az Andrássy útról. Csak nem tudom hová...
@PAPÓ38: picim, előbb tanulj meg magyarul, utána ugass a "többséged" nevében!
@ornagy50: Szevasz, köszi, elkezdem keresni D
@PAPÓ38:
A többség és a melegek viszonyában a többség nagyobb része - egyelőre - velük szemben képviseli az erőt, mely egyben elnyomó attitűdöket hordoz magában.
A melegek emiatt védekezési pozícióba szorulnak, miközben ismerik emberi jogaikat.
Érthető módon tiltakoznak a lenéző, sokszor inzultáló, provokatív megnyilvánulások ellen, melyek ellen egyénileg nem képesek védekezni.
Közösségük ereje kell ahhoz, hogy felemeljék a szavukat legalább egy évben egyszer, hogy az egyetemes jogaikat észrevegyük.
Megkérdezem, neked heteroként van okod ezügyben fellépni? Nincs.
Na, ez a különbség.
@PAPÓ38: Igazad van! A szegény, védtelen, ártatlan többséget kell megvédeni az őket folyamatosan szóban és tettleg egyaránt inzultáló, kirekesztő, rájuk savval töltött tojást dobáló, a jogaikat megnyirbáló kisebbségtől!

Oh wait...
ennyi:

Nem nyomoz a rendőrség Mészáros Lőrinc vagyoni helyzete miatt
Orbán Viktor; Tessely Zoltán; Mészáros Lõrinc

Nem találták meg az oroszországi cégét, ami nem szerepel a vagyonbevallásában. És mert nem találják, szerintük jogosan nem szerepel.

444.hu/2015/06/01/nem-nyomoz-a-rendorseg-meszaros-lorinc-vagyoni-helyzete-miatt/
@PAPÓ38: mit szívsz? nagyon gagyi, válts valami másra, mert ezen a szeren égő vagy.
@PAPÓ38:
ráadásul egyike ez a "kis... csoport" azon rétegeknek/...ségeknek, amelyek millió wat-tal követelik maguknak a toleranciát, ám maguk nem hajlandók toleránsak lenni senki máshoz, csak a maguk "másság"-ához.
:(((
@bioLarzen: "...a szegény, védtelen, ártatlan többséget kell megvédeni az őket folyamatosan szóban és tettleg egyaránt inzultáló... ...kisebbségtől"

Jól látod, pontosan erre van szükség.
S még mielőtt jönnél "afasisztáknemértikaziróniát" vagy valamelyik hasonló nyálas dumával, emlékeztetnélek az immár nem törpe, de mikroszkopikus minoritásnak sem nevezhető "demokrata" "ellenzék" legutóbbi "tömegdemonstrációjára" a Hermina úton. Négy vagy öt habzó szájú, üvöltöző kretén produkciójával volt tele a "magyar" "baloldali" "média" összes kloákanyílása.
ez olyan széééép, sírok a meghatódottságtól...

Elutasította a rendőrség Tényi István hivatásos feljelentő Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel szembeni feljelentését. Tényi, aki amúgy fideszes politikus, két dolog miatt is fejlelentette Mészárost:

-egyrészt azért, mert 2014-es vagyonnyilatkozata szerint betéti megtakarítása minden magyarázat nélkül egy év alatt 80 millió forinttal csökkent;
-másrészt azért, mert vagyonnyilatkozatában nem szerepelteti oroszországi vállalkozását, a Magyar Kft.-t.

A rendőrség az előbbi feljelentést arra hivatkozva utasította el, mert nem sikerült megszereznie Mészáros korábbi vagyonnyilatkozatát, így nem volt mivel összevetni a 2014-est. Különben is, a rendőrség szerint annak, hogy valakinek 80 millióval csökken a betéti megtakarítása,

“számos oka lehet, amely bűncselekmény gyanújának megállapítására nem adhat alapot”.

Az orosz cég eltitkolása ügyében tett feljelentést pedig azért, mert

nem sikerült megszerezni a cégkivonatot, így nem tudtakt meggyőződni róla, hogy az interneten elérhető “ciril betüs, hiányos, valószínűsíthetően cégnyilvántartási adatok” hitelességét.
Raktárban pihennek Kerényi festményei, amiket az alaptörvény illusztrációjának rendelt

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott még 2011-ben rendelt meg 15 festményt, amik az alaptörvény díszkiadásában szerepeltek, illusztrációként. A képekért egyenként 1,6 milliót, összesen húszmillió forintot fizettek. A képek témái közt szerepel a dualizmus kora, Nagy Imre újratemetése, de a 2006-os lovasroham is.

444.hu/2015/06/01/raktarban-pihennek-kerenyi/
@Forgó hangszóró:

ha már így összemelegedtetek, megbeszélhetnétek a témát privátban.
mert én is csak egy pontig vagyok toleráns a sztereotip dumátokkal szemben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pedig ki is akaszthatnák a felcsúti stadionban!
@ornagy50:

Én a képekre gondoltam eredetileg, de az ötleted nem rossz!! )))
@dr. jenőke (jenőke): buzinak lenni meg főleg nem volt ideje........, na, de majd ezután !
@szárny: elférnek, mint az 40 hívő a templomban, egy hülye mindkettő.
@Eszter jött: Arról a"bizonyos időpontról"
viszont semmit sem tudok!
@PAPÓ38:

Szerintem a szexualitás nem divat kérdése. Jó, nem mondom, hogy egyes kamaszlányok nem smárolnak egymással merő divat-polgárpukkasztásból, de őket én nem nevezem se leszbikusnak se melegnek. Na mindegy.

A lényeg viszont annyi, hogy egy olyan társadalomban, ahol a szexualitás hótmindegy, neked, nekem és mindenki másnak is, ott nem kell vonulgatni senkinek sehova. Sz'tán a probléma megoldotta önmagát. Az írek felismerték ezt, mi meg a lehető legmesszebb vagyunk tőle.
a poszthoz

„A melegség nem magánügy” – interjú Nádasdy Ádámmal

"Maximálisan egyetértek például David Cameron angol miniszterelnökkel. Ő azt mondta, azért támogatja a melegházasságot, mert konzervatív. Konzervatív elv, hogy valaki kötelezze el magát tartósan, állapodjon meg, vállaljon hosszú távú felelősséget. Álljon a világ elé: „nekem ez van, kérem, én itt lakom, ezzel vagyok együtt”. Amíg én tudom követni, addig a konzervatív gondolkodás szerint létezik értelmes és hasznos szabadságkorlátozás. A melegvilágra ez ugyanúgy vonatkozik. Egyébként ez bosszantja rettenetesen azokat, akik az emancipáció széle előtt rettegve állnak: hogy sok meleg, beleértve engem is, úgy kezd viselkedni, mintha mindez valami normális dolog lenne."

hvg.hu/kultura/20150601_A_melegseg_nem_maganugy__interju_Nadas
@Fabius:

Nádasdy ezt roppant világosan, érthetően kimondja, elmondja...
Én ehhöz nem értek, de az holtbiztos hogy Kocsis Máté egy buzeráns. Ha már ő mondja, még ha tiltakozva is, de mondta vagy nem mondta?! Na ugye:)
@jaegtoer:

Mondjuk én abban az értelemben szoktam gondolni, hogy a buzeráns egy hótthüje tökimaki aki mindenkinek a terhére van.

Na, miután (azután), hogy ezt így jól megbeszéltem magammal le is zárhatom a témát.

Milyen a cseresznyetermés? Kell behozatni chileit vagy nem?
Te tényleg varánusz vagy,de leginkább egy hüllőre hasonlítasz,a megnyilvánulásod alapján,kedves varánusz.
@Csaba Szikora:
Vmi érv, vmi ami értelmes böfögés a témához? Ennyi tellett belőled? Bazz... ezért keress vmi biológiai blogot és ott még lehetsz szép legalább.
@guma:

Lehet, hogy a palinak igaza van és tényleg nem magánügy, hanem mangán ügy, tudniillik túlteng hordozójában a mangán (Mn+; Mn++; Mn+++; Mn++++; Mn+++++; Mn++++++)a magnézium (Mg++) rovására, ez okozhat másféle bekötést, ami külön érdekesség, hogy ahány vegyérték annyi színt hordoz, mint a rózsaszínt, a vöröset, a barnát (meg ne fogd a tehén farkát), valamint (ez nem szín) kéket és zöldet. Ha meggondolom, hogy pompázatos szivárványszínekkel demonstrálva hivalkodnak, úgyszólván nem lehetetlen az ügy, csak dilettáns a magyarázat, mint ez is, de legalább hülyébb, és mangán és nem fób. Továbbá és mindazonáltal.
@jaegtoer:
Amennyiben a b.zikon túljutottál, beszélgessünk a... Szájerről... v. hasonló nagykaliberű politikusról.
Cseresznye... Áá..
@jaegtoer:
Lehet, hogy japán manga rajongó! Mos'mé? Bejönnek neki a 12éves, iskoláskislányok. Vannak kultúrák, ahol azt szeressék...
@Csaba Szikora:

Kegves Csaba, aki a fiam nevét merényled viselni, vedd észbe, hogy több tiszteletet Magyarországnak! és! több tiszteletet a Varánusznak. Kellő nagyságú pénzadományt kisebb címletekben is elfogadunk, fizesd egyenesen a Civil Zugló Egyesület javára.
Cserébe egy borongós napodon, legyen az őszi [(téli, tavaszi, nyári) opcionális választásod szerinti aláhúzandó]) hétvégi, de nem vasár-napon szivárványt festünk jobb kedved érdekében az égre, csak akkor létrát is adj hozzá, kérlek.
@jaegtoer:

most szétziláltad gondolataim a témában... viszont emlékszem arra a pár évvel ezelőtti felmérésre, hogy elvettetnék-e a nők a gyermeküket, ha megállapítható lenne az hogy meleg lesz, de különben teljesen egészséges.

a többi országban ez az arány 45 és 60% között mozgott. egyedül a magyaroknál volt 96%!

és akkor nézzük a nagyon keresztyén törvényhozás egyik legutóbbi alkotását: 12 és 14 közötti lányok is szabadon szexelhetnek, ha a pár 18 alatti.

szóval van baj itt a fejekben bőven...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Amennyiben a b.zikon túljutottál,_"

Milyen b.zikon? Buzukiról már hallottam, de olyan b.z ikonokról még soha.
@guma:

Ez a főd ilyen fejeket terem. Világelsőket, ebben is. Mi a baj?:)
@jaegtoer: "Milyen a cseresznyetermés? Kell behozatni chileit vagy nem?"

A termés nem rossz, csak a rengeteg seregély, meg fekete rigó fürgébb, mint a gazda. Közbeszerzés nélkül lezabálják. Valószínűleg behozatal lesz ebbűl.:( l
Pozsthoz.

Nehány éve a munkahelyemen megjelent egy elegáns nő, valami ügyintézhetnékje volt. Beszélgetés közben mondtam neki valamire, hogy nézze hölgyem, mire kikérte magának, és elkezdett velem kiabálni, hogy gúnyolódok vele. Mai napig nem értem. Nekem tudni kell, ha valaki nem az, aminek látszik?????
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_Lehet, hogy japán manga rajongó! _"

Látod, csak brain storming-ölni kell, és máris van eredmény!:)

A manga a mangán azon izotópja, amelyik nem tűr mangán sem kati ont, sem ani ont, ezért manga:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Nekem tudni kell, ha valaki nem az, aminek látszik_"

Igen. Milyen NER-fi vagy te?
@jaegtoer:
Maga mit ivott? Nem, nem kérek, csak azért, nehogy olyat igyak... :)
@jaegtoer:
A helyzet akkor még durvább... Innod kéne! :D
@Orica Középföldi:

"Remek."

van pár mellékszál benne ami igencsak elgondolkoztatott...
különben valóban remek.
@jaegtoer:

Nyolcvanöt éves lett Clint Eastwood, Hollywood veterán színész és rendező sztárja, akinél senki nem tud keményebben nézni. A szókimondásáról ismert, konzervatív nézeteket valló filmsztár mottója: „Mindenki hagyja békén a másikat”.

fesztival.mandiner.hu/cikk/20150531_clint_eastwood_85
@Fabius: "Az írek felismerték ezt, mi meg a lehető legmesszebb vagyunk tőle."

nem, az oroszok két lépéssel előttünk járnak.
@Csaba Szikora: Te ember. Marhát akartam mondani de azok okosabbak
@guma: happy birthday Clint!
a mottója azonban ez volt:
"Tudom, mire gondolsz. Hogy hatot lőttem-e, vagy csak ötöt? Őszintén bevallom, ebben a zűrzavarban én sem számoltam. De ha ebben a 44-es Magnumban maradt még egy töltény, az leszakítja a fejedet. Tedd fel magadnak a shakespeare-i kérdést: Lenni vagy nem lenni?":)))
@punkfrog:
Dirty Harry... de magyarázhatod ezeknek... :(
@Fabius: Ráadásul a "buzi" is lehet szar ember.

Nem azért kell szeretni őket, mert "azok", hanem el kell fogadni, hogy ők is emberek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Rengeteg embert ismerek. Tisztességeset és tisztességtelent.
A nemi preferenciájuk? Szerintem csak a látens melegek érdeklődnek a férfitársak "hogyléte" felől.
A csajokról meg próbáljuk a bugyit levarázsolni... Nem lehet az összes nőt megkapni, de törekedni kell rá! :)
@guma: Az ilyen elpuhult, elbutult értelmiség miatt szoktak a nagy birodalmak is megbukni a történelemben.

Nádasdy profot nem zavarja a szemében a gerenda, de azért a kisemberében vájkál a szálkáért rendesen! Jól elvan az egyetemi elefántcsonttoronyban, nem zavarják a fideszes komisszárok, a többiek meg le vannak sz.rva ...

Bezzeg ha a dolgozó kisember csinálja ugyanezt, akkor "nem elég tökös" és "labanc". Az egyetemi tanároknak kéne a sor elején állnia, hogy "ide lőjetek", úgyhogy tehet a prof egy szívességet ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Magyarországon ez úgy van, hogy van az "ő buzijuk" meg a "mi buzink".

"A mi meleg barátaink bezzeg, azok pontosan tudják hol a helyük! A konzervatív meleg ugyanis nem akar magának gyereket, 3 szobát meg 4 kereket és családi életet, nem hangoskodik, hanem rendesen kussban marad. Megelégszik azzal, ha arc nélkül ismerkedik hasonlószőrű társaival egy buzibár sötétszobájában, lehetőleg külföldön, vagy fiúprostit hív, ha vágyait ki akarja elégíteni. Azzal, ha álfeleséget kell tartania, hogy megőrizze státuszát, és közben két protokollebéd között szophat le más keresztényeket a legközelebbi parkban, hogy aztán egy óra múlva már ismét hangoztassa, hogy mennyire elítéli a magamutogatókat. Ha éppen politikus vagy közszereplő, akkor elrejtjük valahová kevésbé látványos helyre, ott nem zavar sok vizet, kevesebbet kell foglalkoznunk a fel-felreppenő pletykákkal." (Kettős mérce blog)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "a Bitó-Heller-Radnóti-Závada-Parti Nagy-Konrád brigád annyit tett, hogy bevégezte az MSZP stratégiáját, kinyírta az egyetlen reális miniszterelnök-jelöltet, bedaráltatta Bajnait a pártjával együtt az MSZP fogaskerekeivel, és segítő jobbot nyújtott Orbán Viktornak, "

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/a-neves-szemelyisegek-nyirtak-ki-bajnait.html

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/ne-irj-ala-minden-hulyeseget.html
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Az ilyen elpuhult, elbutult értelmiség miatt szoktak a nagy birodalmak is megbukni a történelemben."

Tudnál erre a baromságra példát mondani?

Nádasdyt így kategorizálni már nem is szellemi perverzió, hanem a paranoia különös formája.
Nem értem, h mi a baj a melegekkel. Amíg nem akarják rám erőltetni, addig nem zavar. A családalapítási politika mondjuk más tészta, számomra.
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA:

Ez is a gumicsontkollekció része. Ellenségképnek kiváló, hálás téma a slepppnek.
@Orica Középföldi:

"Tudnál erre a baromságra példát mondani?"

Biztos, hogy kíváncsi vagy rá? Igaz, a hőmérséklet emelkedik, de vérnyomásodnak nem kellene.
Kivéve a gyevi bírót. Mit is mondott legutóbb Vajna főnökje arről, hogy mindenkivel egyformán kell bánni?

index.hu/belfold/2015/06/02/megfeledkeztek_andy_vajna_atvilagitasarol/
Lehet, hogy előbb a kaszinókat kéne kezelni, oszt ha még mindig marad beteg, akkor azokat is?

index.hu/belfold/2015/06/02/mar_a_kaszinoban_kezelnek_a_szerencsejatek-fuggoseget/
Ez engem jobban zavar, hisz ez a barom a főügyész, és mint a főgázszerelő ejtett ügyén is látszik, remekül megszolgálja a Vezénylói segget. A szakmaiságról meg szó se essék narancsmaffia országban...

Néhány elgondolkodtató mondat:

Magyarország a korrupciós fertőzöttség tekintetében Európa középmezőnyéhez tartozik. Ehhez képest viszonylag kevés korrupciós ügyről hallani, vetettük fel, hozzátéve, hogy ez még akkor is igaz, ha a legfrissebb bűnügyi statisztika szerint tavaly az előző évinél háromszor több eljárás indult; valamivel több, mint 3200.

"Polt Péter azt mondta, az eddig elvégzett munka elfogadható mennyiségű és színvonalú, de nem elég. Előfordulhat, hogy az eljáró hatóságok hibái olykor a „nyilvánvalónak tűnő” esetek bizonyítását is veszélyeztethetik. Bár a tendencia jó, szerinte is több ügyben kellene eljárni, vádat emelni és jogerős ítéletet hozni."

nol.hu/belfold/tul-enyhek-az-iteletek-1537261
index.hu/tudomany/tortenelem/2015/06/01/kivont_kard_voltal_a_part_kezeben_most_visszadugunk_huvelyedbe/

Most már csak az a kérdés, hogy kik is zengedezik, hogy a múltat végkép eltörölni?

"Egy gondolta bánt engemet" ( Petőfi ez és nem plágium ), hogy melyik múltat? Mindet, az enyémet, a tiedet, a mienket?????
@Eszter jött:

"Mi van akkor, ha egy ilyen egynemű "családban" felnövekvő ember életének egy pontján rádöbben arra, hogy nem ismerheti meg biológiai apját vagy anyját? Vagy megismerheti ugyan, de szembesülnie kell azzal, hogy valakik, akik amúgy a saját jogaikért küzdöttek, nem gondoltak arra, hogy neki is voltak jogai, amikor még meg sem született? Szóval az egyneműek házasságának jogi győzelme valóban egyenlő az általános jogegyenlőség győzelmével?"

reposzt.hu/blog/kontos-laszlo/2015-05-30/haladokrol-es-maradiakrol-az-ir-nepszavazas-kapcsan
@Gábris szomszéd:

Mondja ezt a szerző úgy, mintha a béranyaság, spermabank, vagy az örökbefogadás intézménye csak a melegházasságokkal lenne összefüggésben.
Ez az érvelés eléggé sántít.
@Orica Középföldi: hát persze, hogy a rómaiakra gondol. már nincs kedvem a toposzok ellen küzdeni. elfogadom, a római "értelmiség" orgiázott, basztatta a rabszolgáit, hobbiból várost gyújtogatott. mit is adtak nekünk a rómaiak? cicero is megérdemelte, hogy mára csak a betűméret mértékegysége, mert tunya, lottyadtseggű római értelmiségi volt.
@Eszter jött:

Nemcsak sántít, hanem manipulatív is. Mert ugye, ha nincs más "érv", akkor előhúzzuk a fiókból a gyerekek jogait.
Az azonos nemű párok házasságának engedélyezése után nem minden meleg pár fog összeházasodni.
Csupán kaptak egy lehetősége. Ha úgy gondolják, törvényesíthetik a kapcsolatukat a világ előtt.
@Eszter jött:

Nem emelkedik a vérnyomásom. Majdnem mindenbe bele lehet kötni, amit ír, de már leírtam a véleményem a gondolkodásáról, ettől kezdve nem érdekel, hogy mit gondol a múltról.

A jelen az más.
@parti_giano:

Jaja:))

De ez olyan méretes faszság volt, hogy űberelte a fogadalmam, miszerint nem reagálok rá.
@Eszter jött: :)

arról nem beszélve, ha állami gondozásból kerül olyan helyre ahol figyelnek rá és szeretik.
@Orica Középföldi: :)

"Tudnál erre a baromságra példát mondani?"

igényed, az van!
(bárcsak tudnék most nevetni...)
@parti_giano:

Órákat tudnék eltölteni ezeken a helyeken. Csak ülni és gyönyörködni.

Reggel fogadalmat tettem reggel, hogy átlélegzem a lelki orgazmusom első pillanatait, amit időnként bejegyzéseitek olvasása kozben érzek. Nehogy túláradó elragadtatásom zavarjon bárkit is.
Így csak annyit mondok: Köszönöm. Ha lenne csókos szmajli, azért küldenék néhányat.)))
@guma: hah. csak patak van nálatok a magyarok közül. se pannonhalma, se keszthely, se kalocsa, zirc, pécs, veszprém, országgyűlés.
@Eszter jött: azon agyalok, ha van lelki orgazmus, akkor annak jele a tüsszentés lehet férfiaknál.
@parti_giano:

nem tudom, sosem voltam még férfi bőrében.
@parti_giano:

én? dehogy!!! utálom az erőszakot.

csak belenéztem a szemükbe és önként bújtak ki bőrükből.
@guma:

pontosan. de a négyláb jó, kétláb rossz gondolkodás hívei mindezt figyelmen kívül hagyják.
@parti_giano:

szeretem a multifunkciós eszközöket.
@parti_giano: :)

ez is egy nemzetközi válogatás volt ahol csak egy magyar szerepelt.
Ne bántsátok a Csokis Mátét4 Csak azért hisztizik, mert még maga sem tudja melyik oldalhoz akar tartozni. Még nem döntötte el! Ti meg csak belezavarjátok itten!
@guma:

A teljesség kedvéért... azért valami olyasmit is említett, hogy
'-Vagyunk még heterók egy páran... kicsi, de erős lobby.':)
@Orica Középföldi:

A lengyel tényirodalom margójának lábjegyzetéhez

Nem vagyok biztos benne, de emlékezetem szerint Magyarországról nem indult soha semmilyen irányzat.

Egyszer majdnem fellélegeztem, hogy no lám, 'mi' is hozzájárulunk a közös európai értékekhez egy új itthon honos irányzattal... örömöm korai volt... azok is csak belgiumba exportálódott 'magyarok' voltak...

www.stop.hu/kulfold/kabellopas-miatt-kesik-a-thalys-szupervonat/820903/

Tényirodalomnak épp megteszi. Made in Hungary. Copy Right.

:)
@Orica Középföldi: és Eszter

Csak nem fáj az igazság? :)) Azért megpróbálhatjátok védeni a mundér becsületét ...
@parti_giano: A legújabb kutatások szerint a Római Birodalom az éghajlatváltozásba bukott bele.

Azért nem szoktatok ti cáfolni engem, mert nincs mivel ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Érted összefüggéseiben amit olvastál, vagy csak baszakodsz?
@jaegtoer: amit olvas?... miért, amit leír, azt igen?...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: valóban, le a kalappal előtted. nálad a tudás, spartacusné.
@parti_giano: és jég

A világban az az állandó, hogy semmi sem állandó. A mai magyar értelmiség híres arról, hogy képtelen a mai világ elvárásaihoz alkalmazkodni, bármely oldalon. Saját hatalmuk ezzel biztos pusztulásra van ítélve, maguknak keresték, senki nem hullat majd értük túl sok könnyet.

Az itt az egyetlen fontos kérdés, hogy a "pórnép" megússza-e hatalmas szenvedések nélkül az elkerülhetetlen átalakulást?!
@Sir Bates dö Hól:

" amit olvas?... miért, amit leír, azt igen?.."

Bella sárga az irigységtől, neked nem 3, hanem egész farmod van:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: látom, megforgatod az értelmiséget egy kis herderi jóslatban. most lőjem magam fejbe, vagy jó lesz később is?
@Orica Középföldi: jah... itt rohangálnak a zöld gyepen:-)... (moon is kánikula van?... )
@parti_giano: dehogy, sz'tem bartusné inkább...
@parti_giano: A szomszéd topikban leírtam a válaszomat.

Nem árulok el nagy újdonságot: haladni kell a korral! A rendszerváltó értelmiség - sokszor és sokan leírták már róluk, nemcsak Bartus-, megrekedt a rendszerváltás körüli nagyszerű tetteinek terméketlen csodálatánál.

"Konrád György számára 2010-ben megállt az idő", olvastam nemrég valami ifjú publicistától a Népszabiban.
@parti_giano:

" most lőjem magam fejbe, vagy jó lesz később is?"

Ha kérhetem később. Még szeretném élvezni egy ideig a görényeid stílusát:)))))))))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hálatelt szívvel köszönöm. Nekem még fejlődnöm kellene ehhez az ívhez, de nem szeretek menni visszafelé.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ha leírták, akkor úgy is van. ha még a tévében is mondják, akkor mégúgyabb. most előbb felszabadítom isaurát, aztán lövöm fejbe magam. talán erre kolbászol a brinkmann prof, oszt megment. ha azonban a szoba doki jönne, akkor sört is hozzon.

@Sir Bates dö Hól: meleg van, de ez inkább valami kibaszott nagy ózonlyuk lesz felettünk.
@parti_giano: Te is úgy vagy, hogy mindenki hülye, aki szembejön az autópályán! :)

Szerencsétlen, szánalmas, (lélekben) öreg emberek, akik vagytok. Én szóltam.
@parti_giano: Még annyit az előzőhöz.

Aki a rendszerváltás óta nőtt föl, és már a szüleinek se volt munkahelye, az nem fog hasraesni az ún. rendszerváltó értelmiség szép szólamaitól. Nem hatja meg, hogy Jóska meg Pista bácsi milyen szépeket szavalt a szabadságról, ha nincs egy szelet zsíroskenyérre valója sem ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: mint megfáradt öreg jelzem: erre van a közmunka... 'kor minden ok, nem?... (nem érted, gullivert sem)...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: jó, hogy nekem, lélekben öreg embernek ilyen mankói vannak, mint te. tudással, hévvel és tettrekészséggel felvértezve. megoldod azt a 70 rejtélyt.
@Sir Bates dö Hól: Olvasgatom az új Amerikai Népszavát.

A harmincas években kivándorló magyarok közül sokan dolgoztak kohókban meg bányákban, ahol akkoriban szörnyűbbek voltak a balesetek. A súlyos sérültek néhány napos szenvedés után hunytak el, szörnyű kínok közepette.

"Várdy Béla történész professzor megjegyzi: szerencsésebbek voltak azok, akiket teljesen elöntött a folyékony acél, és így azonnal meghaltak, illetve azok, akik menthetetlennek tűntek, és ennek következtében a kohó vezetősége behányatta őket a kohó folyékony acéljába."

Mit gondolsz, "mit érlel annak a sorsa", aki már tizennégy évesen is csak a közmunkában reménykedhet?
@parti_giano: Hetven szenzációs régészeti felfedezés szerte a világból címet is adhatták volna a könyvnek, csak az nem hangzik olyan jól.

Így többet lehet eladni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: én elkezdenék vmi küzdősportot, azt elmennék bűnözni...
@Sir Bates dö Hól: te már azt csinálod. francia sajtokat zabálsz, s még van képed leírni.
@parti_giano: előtte azért tanultam (találkoztam egy horváttal, neki sem egészséges otthon, mondja, anyám mindig mondta, kisfiam, tanultál volna, nem kéne ott lenned... mondom, hívd fel az ídest, azt közöld vele, van úgy, hogy tanult is itt köt ki... most van ajánlatom viszont olajfúró lehetek... komoly!:-))...
@Sir Bates dö Hól: érdekes pályát írsz le. gondolom, jó pénz. vágj bele, a bagarol is felesleges lesz.
@Orica Középföldi: "nem érdekel, hogy mit gondol a múltról."

Hát igen, Orbán ellenzékén kívül szerintem már mindenki tudja, mert megértette, hogy AKI URALJA A MÚLTAT, AZÉ A JÖVŐ.
@parti_giano: Ezt is írja Orica: "A jelen az más."

Igen, Orbán ellenzéke a jelenben él. Eközben Orbán átírja a történelemkönyveket a szája íze szerint, és a rendszerének tuti újabb ezer évet jósol, ha elképzeli a jövőt.

Az a durva, hogy eddig minden bejött neki, alaptörvény, kormányablak, járások stb., épp csak a vármegyéket és az első éjszaka jogát nem hozta vissza (még). Az ellenzéket ismerve kis morgolódás után önként ajánlanák a feleségüket, vagy még a sorba is állnának ...
süti beállítások módosítása