Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.25. 11:28 Fabius

Szijjártó odavert az üzleti szellemnek

Címkék: fidesz szijjártó péter quaestor botrány

Jó, oké. Azt tudjuk, hogy mikor az észt osztották Szijjártó Péter éppen az Orbán seggéig érő nyelvért állt sorba, így lemaradt mindenről. De azt azért nehezen képzelte az ember, hogy a Martonyi éra utáni új külügy tényleg kizárólag inkompetens idiótákkal lesz feltöltve, akik az oligarcha-haverság kedvéért a létező legtrógerebb módon szarnak az arcára gyakorlatilag bárkinek, aki szóba állt velük.

middle-finger-lipstick.gif

Ez a Quaestor bulika rávilágít pár dologra.

- Először is a nemzetközi befektetők számára világos lett, ezeknek elhinni azt sem lehet amit kérdeznek. Oda is rakatnának pénzt, ahonnan ők éppen kimentik, mert az oligarcha barát cége beszarni teccik néhány milliárd kamukötvénynek köszönhetően. Megnézném a befektető milyen arcot vágott mikor a sajtóban azt olvassa, aznap mikor neki ajánlgatták a Quaestort befektetésre, a külügy és Szijjártó legnagyobb gondja az volt, hogy a picsába fog a saját - akarom mondani: a zemberek - pénzét kimenteni?

- Ahhoz a pénzhez, aminek nagyon keresni valója sem volt ott, és azért került oda, mert a szocik is ezt csinálták, és ezek szerint az Orbán kormány a Gyurcsány kormányok kottájából játszik.

- Kiderült, hogy tulajdonképpen hálásak lehetünk valamilyen formában a sokat gyalázott svájci jegybankároknak. Ha nem szabadul el az árfolyam sose derül ki, milyen mutyiban vannak nagyjaink az oligarcha-brókereikkel.

- Kiderült az is, hogy a teljes elhiteltelenedés sem elég indok Szijjártó lemondatására. A történtek nyilvánosságra kerülése után ide befektetni tényleg csak az azeriek, törökök és kazahok jönnek. Mármint akkor, ha képesek túllépni az apróságon, hogy a magyar kormány a tudottan tuti bukót is befektetésre ajánlottként fogja mutogatni. Nekik is.

 

 

 

803 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr117397492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@pianolight:
érdekes móüdon fenntartom azt a véleményemet (SIC) hogy márpedig a következő az szocializmus lesz és kommunizmus, csak olyan amilyen dolgokat korábban annak neveztünk, hanem az emberi elme (az agy is fejlődik, bár nem mindegyik egyed) fejlődése és a források limitációja rá fogja az emberiséget kényszeríteni valami ésszerűre

és a kapitalizmus minden de nem ésszerű, profitot, hulladékot és halottakat termel és néhányan többet lopnak mint a többiek a többiektől...ez a lényege

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@évásanyó: jó, hát kofának lenni nem szégyen :-D Tisztességes munka :-D
@évásanyó: Köszönettel kérlek téged is r.-it is, értem ne haragudjatok. Vagyok magam, és vannak mások is aki haragosok. Nem kellene jobban tudni, másoknak mi a jó, én önző módon nem vállalom el ezt a mások féltését itt ..
@Gábris szomszéd: Köszi.
6,15-nél nyomja "tökig"a "gázkart!:)
Ammegg egy 34-es.:)
@pianolight:
nálam az Aranyember Marx vonala
ha teccik ez ha nem bár csodálatos emberi tragédia is és mekkora mese

és a többi alapműve is a mesesége mellett tudományos, ahogy Alexandre Dumas is hatalmas mesemondó de miből vette az anyagot?

szóval ne mennyünk vissza az ógörögökig esetleg a Gilgames eposzig ami ugye irodalmi feldolgozása a mindennapi munkának égivé minősítve mert a lét azaz a vetés aratás és a kenyér isteni magasságokba emelve az egyik legelső fennmaradt irodalmi emlék az élet örökkévalóságát és a lét lényegét istenítette

hol vannak ehhez a kis bibliai semmik meg a Deuteronomy borzalmas népírtásai

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Mi van B+, Nobel díjas lettél hogy senkivel nem állsz szóba!
@Rodeo36:

Szia Rodi!

Nem olvastam végig mindent, csak az utolsó két kommentedet. Azt kell hogy írjam, - egy-két mellékes megjegyzéstől eltekintve- jókat írtál, jó lenne, ha ebben a formában tudnál maradni. Komolyan. Jó éjszakát.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: jó éjt dorottya, megyek aludni, me a nyugdíjaskommando, ártuval fűszerezve legyalulta a varánuszt ma este.
azé előtte még átnézem a brazilspanyol nyelvleckémet:)
ja, most jut eszembe, hogy rétorománul tanulok.:)))

akimeg kettős mércézik, az kapja be!

na álmodjatok szépeket.
@Rodeo36: Ezt szeretem, amikor értelmes, inszinuáció nélküli gondolatokat írsza. Nem kell nekem egyetértenem, ugye? Van neked is igazad, de a végső konklúziód távol áll tőlem. Majd, ha te, és Orbán Viktor együtt isszátok Jenőke örmény konyakját, és az lesz a legfőbb problémátok, hogy engem és tagát hogy tudtok részesíteni belőle, akkor valóban eljön a te kommunizmus- kánaánod. Mivelhogy azonban azt egyikünk sem éli meg ( tán ov. meg Taga igen, kívánom, hogy te is, én biztosan nem)így erről bármikori bizonyítás hiányában nincs értelme vitatkozni. Sem a pozitív, sem a negatív utópiák nem valósultak meg ( hosszabb időre)ténylegesen, bár a negatívak milliókat tanítottak meg arra, hogyan kell éhezve meghalni.
Ja, jut eszembe, a számodra totálisan negatív rendszerben élsz, saját bevallásod szerint irígylésre méltóan, és még sokan mások is így vannak ezzel, akkor ugye az nem egy utópia, hanem 1 jól-rosszul működő rendszer.
@jaegtoer:
és akkor miért a nagy hallgatás a többiek részéről?
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

komolyan?
@taga20:

"azé előtte még átnézem a brazilspanyol nyelvleckémet:)"

Hogy te mekkora mocsok vagy karniskirály:)))))))
@pianolight: félreérthetően írtam....nem a Varánusz közönsége a célközönség, hanem Magyarország, és attól, hogy ezt dobta a sors rodinak és nekem, még aggódhatunk érte.....kkk
@dont be such a jew: "A kormány nem a kisember brókere, hogy befektetési tanácsokat osszon."

Nem is mondta ezt senki, tudjuk mi itten nagyon jól, hogy a kormány a kisemberek adójából a Questor brókere volt. Van még valami?
@Orica Középföldi:

Nézem/hallgatom a Szilágyi Ákos beszélgetést. Piszok jó.
@évásanyó: Akkor ugye nekem is lehet aggódnom, akár magamért, akár a nagybetűvel írt Országért?
Az ugye nem baj, ha én máshogy aggódom ?
@pianolight:
legfőképpen OGV tőlem nagyon messze van minden értelemben,
az örmény konyak jó,

szeretnélek emlékeztetni egy fiatal zsidóra akit a zsidók keresztre feszítettek (direkt hagytam ki azt a bizonyos "t"-t!!!)

aki Marx-i gondolatokkal és néha majdnem lenini (bár a kis kopasz eléggé őrűlt lélek is volt) úton csinált rendet korbáccsal és az asztalok felborogatásával a kapitalizmus csíráit írtva
ma Jézus Krisztus-nak hívják akkor nem tudom mi is volt a neve, tény hogy emberáldozat (még akkor is ha az évszakok természetes váltása kapcsán halála a tél halála és újjászületése a nyár megjelenése, ahhoz élned kellene az egyenlítő közelében Afrikában hogy érezd milyen is az amikor egyik éjjel (nagyszombat??? kkk) rideg nedves sötét hidege után vad nyári napfényre ébrecc, és ez a törvény mert így műxik a Naprencer...

szóval

az is utó pia (nem Ararát de nem akármilyen)

szóval???
az usa alkotmánya törvény előtti egyenlőségről és hasonló izékről ömleng a valóság meg (ez most szupercizellált lesz) lófasz

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi: "Nincs kiépített kincstári rendszer. Miért nincs?"

1. Ez nem igaz. Van kincstári rendszer.*
2. Nincs kincstári rendszer. Kérdés, miért?**

*Mindig is volt kincstári rendszer, amióta olyan, mint kincstár létezik. Ennek szabályai szerint kellett az állami pénzeket ide-oda fizetgetni, és tárolni.

**Ha nincs kincstári rendszer, akkor mijafauszt csinált a fidesz 5 évig, nem értek rá a tetüik vakargatása mellett a rendszert megcsinálni?

A fentiek közül választhatsz, de bármelyiket választod, az tele van cáfolhatatlan tényekkel.

Szóval ne próbáld vakítani a parasztokat, nem hülyék azok.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: kiröhögve, kofázni sértően....nos ugy esett ez nekem, mint neked a lek...ás....pedig az is egy ősi, jól fizető szakma, nemdebár?...kkk
@jaegtoer:

A reggeli hsz-edben visszaköszönt néhány gondolat, azért kérdeztem túl vagy-e rajta:))

Többször meg kell hallgatni a palit. Lenyűgözően okos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mondhassa úgy is kicsit hosszabban, hogy a lónak a legnemesebb része.
@évásanyó: de de :-) Nem is azon akadtam ki :-D

Ha azzal keresném a kenyeret, jobban élnék, mint a közigazgatásból ;-)
@Rodeo36:

Tartok tole h túl optimista vagy ((ezesetben).
""források limitációja rá fogja az emberiséget kényszeríteni valami ésszerűre..."
A források limitációja eddig mindig csupa szornyuségre 'kényszerítette' az embert, ehhez meg kapitalizmust sem kellett feltalalni...
@pianolight: ugy aggódsz, ahogyan akarsz, az a te választásod, ez meg az enyém...de ezt te pontosan tudod.
@Orica Középföldi:
Szerintem "Taga" a "parlamenthólban"melózik!
/csak ottan van ennyi ablak/.:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ismerős...kkk közalkalmazotti létem nyomorúságot hozott,hivatástudatom, küldetéstudatom enyhitette pénztárcám hiányosságát...kkkkkk
@tristen2005:
melyik senkiről beszélsz?

még nem kaptam meg és valószínű hogy sohasem, bár tudnék belőle venni lila boxer alsókat kék békákkal meg sárga térdzoknit...is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer: 20.59.Dobd át nekem légyszi.
@Rodeo36: Marxban és Jézusban, legfeljebb egy közöset látok, a szegényeket akarták megszeretgetni ( gondolom erre utaltál).
Ennél még kettőnkben is több a közös, bár az sem túl sok: szeressük a zenét, és útáljuk OV.-t.
Ez beszélgetéshez elég, egyetértéshez csak a mondottakban elegendő.
Az, hogy én utópistának tartom mind a szintén nem bugyuta lenint is, Carlos elődjével egyetemben, nem azt jelenti, hogy a mai világot tartom a világok legjobbikának. Mórus tamásról tudjuk sokszáz év után, hogy nem jött be neki. A másik két fiú esetében túlvagyunk a 150, és a száz éven. Szerinted, mikor teljesedik be a látomás?
Mert, ahol ilyesmi van, ott ugye te sem szeretnél élni DDD?
Még azt sem tudjuk, mi volt a fatimai ügy, pedig az se tegnap volt...
@labrabbit:
annyi munkanélküli van, adni kellene munkát:
gereblyézzék ki a soxemetet az óceánokból, jó órabérért, gumicsónak és úszó kuka munkaeszköz meg a cápariasztó krém

mongyuk az isis-t rávenni hogy ott van a Mohammed koporsója és a ki megtalálja az üdvizel?

kitörne a világbéke és sok hülye megtanulna úszni

vizilabda is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@évásanyó: az a baj, h a mai világban szart sem érek a hivatástudatommal :-(
@Rodeo36:

Csaka rendkedvéért.
A brekkencs, az a formalinban csücsül.
A naftalinnal a télikabátot vigyázzuk a molyok ellen.
@ornagy50: Te repültél még tizenötössel?
@ornagy50:

Egy Münchausenbe oltott esztergályos meséi:))
Ma le a kalappal előtte, egy gecizés se hagyta el a száját. Lesz ennek az elfojtásnak következménye.
@Gábris szomszéd: Csak abban az esetben ha én
voltam beosztva "időjárás felderítésre".
@ornagy50:

".Dobd át nekem légyszi."

Te is linkelted minap:))
@ornagy50: Atyaég az melyik évtizedben volt? ;)
@Rodeo36: Tudod Rodeo engem csak érdekel a politika, de nem értek hozzá...a tapasztalatom és mások sokszínű véleményét meghallgatva tudom kialakítani a sajátomat és ez alapján csak "nyavalyogni" tudok. Mit kellene tenni??? ...ha valaki megmondaná és azzal egyetértek, akkor követem.
Így van ezzel ebben az országban több millió ember
@évásanyó: Látod veled ez is egy közös pont :-)
@évásanyó: én egész életemben megpróbáltam vigyázni arra, hogy más területén ne kaszáljak...mivel ismerem a randa agresszív természetemet, inkább behuzódom egy sarokba, és onnan pislogok kifelé, még eláll a zivatar....nem kell bántani senkit, mert visszaszáll a fejemre...
@pianolight: rosszul nyomtam ezt neked szántam fenntebb....kkkkk
@Gábris szomszéd: 76.Nagy szám volt.Gondold
csak el .Hátra nyíló kabintető.:)))
@Orica Középföldi:

Mellbevágó volt, tényleg legalább még egyszer meg kell hallgatni, de az egyszerűség okán el is mentettem.
A pali zseni.

És ha már zseni, akkor... egy másik is szóljon...

Várnai Zseni:

Gondolatok az öregségről

A fáradt, öreg elme zakatol,
körben forog, ismétel szüntelen,
a múltak mély kútja fölé hajol,
hol békalencsés, zöld hínár terem.
Egy-egy emléket megragad, motyogja,
és újra kezdi tízszer is naponta,
mint vén malom,
mely már csak szelet őröl,
s letűnt idők fanyar borával dőzsöl.

Rettent a példa,
vigyáznom kell magamra,
minden elgondolt, kimondott szavamra,
s főként arra,
mit papírra vetek...
Érzem, tudom az ember gyöngeségét,
ezért mindig szemem előtt
a mérték...
Hibáimnak én nem kegyelmezek!

De te ne bántsd a vént,
te fiatal,
ha botlik is a lába vagy a nyelve.
Így jársz te is,
ha véget ér a dal
@pianolight:
én voltam Fatima-ban nagyon szép de semmi sem láccik...

ez az utó meg elő pia elemzés odáig csak elvezet téged is, hogy van rá igény (kkkkkkkkkkkkkkkkkk)

namost (ismétlem korábbi magamat) én majdnem minden létező társadalmi rendszerben éltem és megéltem és meg is becsültek...azaz

ugye szeretem számokat:

itteni adat

real estate

egy ház különálló nem sorház 150 dollár négyzetlábanként
(ami cca.: 1700 dollár négyzetméterre)
egy 300 négyzetméteres 2 szintes alápincézett
510000 dolcsicsi de mikorra kifizeted a kötelező biztosításokkal együtt 1200000 azaz egymillió kettőszázezer, és
alaphangon az építési vállalkozónak és a banknak akik ebben tettestársak nem kerül többe mint 60000 dolcsisszimó (ez már vastag ceruza) azaz hüsszoros haszonnal dolgoznak és a városok tele vannak olyan eladhatatlan izékkel amiket a kóbor kutya sem tud megvenni mert nincs rá "jogsija"

most égett le egy 12 félkész házat tartalmazó egység (valaki útálta vagy rájött az építtető hogy a biztosító kifizeti akkor be sem kell fejezni)

szóval ha a kapitalizmus ilyen számokkal dolgozik Bangladesh-ben egy jó férfiinget 15 cedntből hoznak ki és NYNY-ban a luxus áruházban 250 dollárért árúlják

és hasonló

autóipar ugyanaz dinnyében a taga-nak ne mondd mert felvágja az ereit, hogy a mercedes audi meg a porsche akármi az eladási árának 1/3-da a legrosszabb esetben de jobb esetben 1/4-de

és így tovább

érdemes ezzeol foglalkozni mert a dolgozók bére 25 éve nem változott még az inflációval sem amit 2,1 %-on erőltetnek meggyilkoolva a gazdaságot ugyanezzel (a jó infláció 5,1-6,9% közötti az mozgattya a gazdaságot)

de ezt meg a közgazdászoknak ne mondd, mert sikítófrászt kapnak meg anyázni kezdenek

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@ornagy50: Fater az MHSZ-nél dolgozott, de ő "csak" a sportrepülésben. LI-2, PZL, Zlin, Ancsák, stb. :) Az 50-es években kezdte az ipart még gumiköteles vitorlázokkal itt. :)

iho.hu/hir/a-hegyen-meg-ott-vannak-a-hegyi-vitorlazas-emlekei-120514
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ő repülős suliba járt, elhivatott volt, pici kora óta...aztán itthon éppen leépítették az ágazatot...emigrált...addig kajtatott utána, míg nem talált repülős állást....ma már főnök, emberei vannak, szeretik, megbecsülik, jól keres, hazalátogat, amikor akar,nem aggódik a jövője miatt, jól érzi magát, világpolgár....magyar állampolgár.
@huzzadneki shakespeare:
hjúúúúúú mór
volt

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

húzzad tovább ki tuggya mikor lesz belőle bot?
@jaegtoer: Köszi!Már képben vagyok.
@Orica Középföldi: ilyenkor konszolidált, kifejezetten kedves, valamint elnézést kér :-D

@évásanyó: értem. Ez szép ;-) Hajrá neki!

Én még hiszek benne, h nem kell elmennem.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Egy frászt:) A bor fogyásával fordított arányban egyre ordenárébb. A mai nap üdítő kivétel volt. A bocsánatkérései meg nevetségesek. Nem gyerek.
@Rodeo36: Hát, most sajnáljam, a kanadaiakat??? na jó, komolytalankodtam DD
Az ingyen sörre, is van igény, meg a konteókra ...
A számaid érdekesek, ám nem gondolnám, mint közgazdász, ohne sikítófrász, hogy egy ágazat, netán egy részágazat profitabilitását át lehet vetíteni más ágazatra, pusztán matematikai alapon. Igaz erre van a tőkeáramlás, hogy kiegyenlítse a különbségeket.
A real estate business pláne nem az ( újra)termelésről szól. Ráadásul, ebben valahol, hátulról visszaköszön valami, amit a marxi földjáradékhoz hasonlítanék. Nem cáfoltalak semmiben, csak hozzá próbáltam tenni.
A $250-es inghez, meg hülye nyújorkiak kellenek. A paki, meg pont a szabásvarrás miatt nem hal éhen. Még az is lehet, hogy boldog. Nem irígylem :-(
@Orica Középföldi: tényleg vasárnap szokott visszafogottabb lenni, ilyenkor szereli a karnist is :-D
Jó éjt mindenkinek!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez igy is történhetett volna: ...leépitik, közmunkás lesz. belekeseredik, el kezd inni....árokpartján alszik...beviszik...tönkremegy...felakasztja magát....magyar állampolgár.
@pianolight:
háááááááááát a nagy MONSANTO, Glencore, és hasonlóak nem véletlenül törnek világuralomra...állati takarmányként megtermelt génkezelt kukoricát emberi fogyasztásra ajánlottak (kibaszott kedvező, verhetetlen áron) de a paki nak volt és van annyi esz, hogy inkább többet fizet de a Ramadán-ra nem vesz szart, viszont a magyar két hajórakomány nem bírta volna ki a CIF paritást (így legyen a magyaroknak bankjuk, hitelfinanszírozás és a többi de ezt OGV-nek ne mondd mert assziszi kitört a III. világháború vagy a cápák elfoglalták a pancsoló medencét a budija mellett

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

így lehet jó magyar export, a kurva annyát a sok matt olcsi piros pöttyös seggű cerkófmajomnak
@Rodeo36: Ne rontsd el az álmomat :-) Most kiderült, hogy O. 3 gyereke ilyen pöttyökkel a popsiján született, innen vette matolcsicska a" magyarság" pöttyeit.
Ja, és érdekes, nemrég olvastam szilvási posthumus befejezetlen könyvét, amiben van egy Orbán Ráchel, aki egy 70 éves matróna, a szabadságharc után került ki ámerikába, és a végén hazajön meghalni...
Dorothy, csak nyugodtan légy önmagad, ne hallgass másra!
Én jókat szoktam kuncogni a megjegyzéseiden.
A fiatalok már egészen mások, mint mi.
Éva néni nagyon furfangosan próbál téged befolyásolni a szájmenőkéjével.
Még egyszer sem figyelmeztette ő sem az ordenárékat, sőt meg is dicséri őket, tetszik neki.
Az meg végképp nem igaz, hogy végigjárom a blogokat, csak ide írok, meg az enyémbe.
@pianolight:
ez újdonság!!!!!!!!!!! akkor nem csak saját lába van hanem saját pöttye is? a férje pöttyéről nem is beszélve, csak bele ne főzze a svájci bablevesbe amint álldigál a saját lábán

na aluggy jól

rémálomnak ott van a magyar gazdaság

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nyanya, én látom magát, azért ne vigye túlzásba az agitpropagandát, az nagyon csúf-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
".körbe járta a blogokat és direkt kihozza a sodrából az embereket, tehát a legnagyobb büntetése az lenne, amit én csinálok....unatkozna, elmenne, de én azt érzem, hogy ő a blog paprikajancsija, házibohóc, sok mindenkit szórakoztat...engem nem....kkk"
@Imola Helyesi:
jobb ha hallgacc...a talpáig nem érsz

kkkk
brühüyyy
@Imola Helyesi:
és ha igen?
semmiképpen sem érsz fel a talpáig sem, dicsőítsd a fidex-et az való neked

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Mivelhogy nagyon egy húron pendültök, utáljátok Magyarországot, jó a beszélőkétek, stb, a többit nem részletezem, mert megsértődsz.
Dorothyval mi a bajod, ő az egyik legrendesebb blogoló. Azt ne mondd, hogy a tagával való párbeszéd miatt szóltad le, mert kinevetlek.Te meg az erkölcscsőszködés!!!!
@Rodeo36:
Én nem dicsőítettem fideszest, csak Orbánt. Viszont ti meg gyalázzátok, pedig nem is itt laktok.
@Rodeo36:
Akkor örülj neki, hogy ennyire szeret téged, de azt ne várd, hogy én is kedveljem
@Rodeo36:
Nálatok hány óra van, hogy még mindig fenn kukorékolsz velem együtt?
@Imola Helyesi:
idő itt is van

kkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
nézd meg Vancouver-t
@Rodeo36:

"_és akkor miért a nagy hallgatás a többiek részéről?_"

Azért, mert rapszodikus hangulataid eklektikus íveinek rádiuszszámításos követése gyakran meghaladja az itteni lelkek matematikai felkészültségét, hiszen a lélek nem számol, hanem érez.*

[*Szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmedet arra, hogy hangulataidról beszélek és nem a logikádról, vagy a zene maratonjaidról. Ezek lenyűgözőek lehetnének, ha nem tarkítanád 'követhetetlen':) hangulati 'amplitúdókkal'.
Bocs a személyes megjegyzésért. Nem bántás és lerontás, hanem építőkövek rakosgatása, illesztgetése volt a célja]
@jaegtoer:
ez jó...hangulat...hát valaha láttál, hallottál két egyforma előadását ugyanannak az opus-nak? pont ez aggya az előadó művészet lényegét (tanultam szónoklattant is) tapasztalataim arról győztek meg, hogy legalább annyiféle módon kell előadni ugyanazt ahányan a hallgatók vannak...ha ez a nagy létszámra való tekintettel (20000 fölé vitte a számlálót hetek óta először) nem oldható meg akkor csoportokra kell bontani őket...itt a matematikai képességek nagyon erőteljesen belejátszanak a fomavilágomba

azért, ha küldenél némi javaslatot el tudnék vele játszogatni, hogy mit és hogyan...a hallgatóság fontos

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

carpe diem
@jaegtoer:
amplitudo!!!!!!!! tudod én mindíg kevesellem mikor Ő Gidasága (másnéven kóródyandrás) vezényelte a Walkür-t akkor annak lett igaza a második szünetbven, aki aszon'ta: tizenegyre még akkor is befejezi, ha rakétahajtásra kapcsoltattya az egész bagázst...és úgy leve, amplitudo-ról egy szó sem eshetett, mert nemzetközi futóverseny lett belőle (szerencsétlen Faragó és a Delly Rózsi a két nagy Wagneres szerintem a halálát kívánták)

ugyanez az Istenek alkonya kapcsán (mindkettő Az Operában) pont az, hogy ott vette líraira amikor drámai kellett volna (amplitudo az égig) és ott dübörgött ahol lírai kellett volna (kár hogy nem tudtam megidézni a szerzőt mert az adott volna neki

egyébként ez modifikált sinus görbékkel még csak csak elképzelhető de én imádom a parabolá-kat és legfőképpen a hyperbolá-kat (abból is 3D-t) ott azután amplitudo...csak ha benéz az ablakon a Higgs Bozontos

szóval várok javaslatokat a közönség kielégítése érdekében mindenkit nem vállalok, mert vannak olyan ígények amire én már soha többé kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36:

Szia, jó reggelt.

Most rengeteg a dolgom. Este, priviben.

Szép napot.
@jaegtoer: @Rodeo36:

Mármint az 'én' időzónámban este.
@Knósszosz:

Isten éltessen Knoszi! Még ugyanennyit+XX!
@jaegtoer:
az egészséges a sok dolog

idő van azaz az idő egyébként sem létezik az egy szubjektív kitaláció (filozófiailag)

kkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@jaegtoer:
neked is, de most arra lett kedvem, hogy Montserrat Caballe John Vickers Patane 1974 L'orange Bellini Norma élő szines DVD-n kis "alátéttel"
és végig

tudod ez volt az amikor Callas halála után valaki előszőr kitöltötte a hatalmas űrt és joggal

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

"és akkor miért a nagy hallgatás a többiek részéről?"

:DDDD

egy kis komisz, ártatlan megjegyzésért, nem mész a boltba! hahaha

@évásanyó:

(bocs csak benéztem itt, ott és mindent nem olvastam el, de ezen jót röhögtem. megmondom miért:)

"nem félsz, hogy a Varánusz régi ragyogása a semmibe vész?"

ragyogás? bulvárosodás? :DDD
régen is meg volt ez itt... sőt W-nél is ment ez jócskán amikor a csapat "összeszokott". (Rodi is bizonyíthatja)
nem attól ragyogott sosem, hogy szigorú keretek közt ment a dumcsi.

sőt!
de itt az arhivum és ezt te is leellenőrizheted.
néha még velem is elszalad a szekér és beszélek ocsmányul pedig alapvetően nem szokásom, de engem az alattomosság mindennél jobban felbőszít.

viszont nehogy azt gondold, hogy nem szerették Rodeót. még vetélkedtek is azon ki hozza el Bécsből, ha elindul ide...
azonkívül, ha ki is akadt nem ment át folyamatos dózerolásba...

itthoni tehetetlenségünk felbőszíti viszont. megértem ezt is.
csak olyan erővel, rajtunk kéri számon azt amihez (hű de csúnya, viszont igaz) kicsik vagyunk és kevesen.
azt is rajtunk kéri számon, hogy nem tudunk azon változtatni (mi itt!), hogy sokan eladják a lelküket az "ördögnek" is pillanatnyi hatalomért, jólétért... nem érti meg, hogy ez nekünk is fáj...
nézd meg az un értelmiséget... hallgatnak... nézd meg ezt a széthúzást mindenhol, mindenben... stb...

nem is sorolom, mert hiába szerettem és értem meg Rodeot, nem adhatok neki ebben igazat. nekem jobban hiányzik a morcos, kekeckedő de szellemes, ironizálva gonoszkodó vagy bolondozó és sokat zenélő oldala.

(és el ne felejtsük, ebben a nagy lelkizésben, taga még "pingvint" is akart neki bérelni... :D)
Knoszi!

sok boldogságot, remek galériát nyugalmas csavargó életet és sok sok repkedést a mediterán világban.

www.youtube.com/watch?v=JpBkrPRlJZw

(elképesztő, ez a komisz @jaegtoer: megelőzött most is engem! :D)
@Rodeo36: :D

üdv!
jó, amikor ilyen hangulatod fogadja a benéző csavargót :)

www.youtube.com/watch?v=x2XUaCWezRY
@jaegtoer: hogy tudd: jon Vickers akkor már viághírű volt Siegmund-jával és Siegfried-jével a bécsi opera felállva és üvöltve köszönte meg a Tavaszi dalt...

mikor ez a hatalmas Griezzly medve kiáll és el kezd énekelni akkor kevesen tuggyák ugyanazt...én nagy híve vagyok MDM-nek pláne mikor élőben összeakadtak Callas-szal de hiába a test mérete számít

érdekes módon a Pavarotti képtelen lett volna előadni ugyanazt pedig legalább akkora volt mint Jon Vickers

érdemes rákeresned elérhetőek a tube-on

brühüyyy

kkkkkkkkkk

már a JBL hat és a coca cola mámor jajajajajaja
@guma:
www.youtube.com/watch?v=LVgPxTQ5Zio

ezt meg én most

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@guma:
és itt méltó partnere van: Birgit Nilsson Istennő

www.youtube.com/watch?v=TrFr7scsIyo
ezt tedd a gyűjteményedbe

akarni és reménykedni, bízni sohasem szabad abbahagyni

a Notung kijön a Wotan Kőris fájából mert Wotan úgy akarja

és mi lesz belőle

világtörténelem

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:
ezt majd hallgasd meg többször

www.youtube.com/watch?v=tyft4yQGZ80

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mikor valaki tud énekelni

brühüyyy

kell hozzá egy szájberendezkedés is de!!!!!!!!!!!!!!!!
itt a csoda
@guma:
ez aghyűjteményedbe

www.youtube.com/watch?v=zKlgIhERPCU

és megírhatnád melyik a nyerő

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Rodeo36: @guma:

Jó reggelt,szép napot!

Egyetlen probléma azért akad veletek!!
Ha mindent azonnal végighallgatnék,olvasnék amit néha ideraktok,mi lenne a tavasszal,napfénnyel,hegyekkel,folyókkal,kerttel stb.....a való élettel:))
Majd talán novemberi,esős,ködös napokon visszatérünk rá a kandalló mellett,addig is kösz!

www.youtube.com/watch?v=nZRhjLHtDQU&list=PLho_k--NK9-B9X_g16-eldfzjm5O5bEcE

"Foganni könnyű. Világra jöttem.
Suhogó kések között születtem.
S felnőttem én is. Mint más, dologra.
Akár az apám, s az anyám: a gondra.

Csináltam ezt-azt, így-úgy megéltem,
arasznyi múltam el nem cserélem. . .
Mi volt, mi nem lett eddig, mindegy már.
Felnőttem. Élek. Enyém a leltár.

Valami mégis megszakadt félbe.
Egyszer egy évben játszani kéne!
Szánkázni télen, fürödni nyáron,
csücsülni hajlós cseresznyeágon!

Lennék kisgyermek! Maszatos magzat!
Álmomban raknék kardokból kazlat.
Édesem! Hallod? -- Te kis esendő!
Orcád, ha sápadt sírós kis kendő.

Játszani kéne! Elég a vasból!
Csördül a zápor, ezüstös ostor.
Teteje ezüst, arany az alja,
gurul a szívünk két iker-alma!

Játszani kéne, játszani, jól van!
Kis kacsa fürdik fekete tóban!
Nem megy a játék. Kezemen vassúly.
Zubogó vérem verése lassulj!

Pókok türelme segít, ha láz van,
gondok közt fekszem zörgő vaságyban..."
@Rodeo36:

hahahahahaha

ne kényeztess, még elbízom magam (vagy átmegyek Belfegorba)! :)
@gazoló: :)

igazad van:

"mi lenne a tavasszal,napfénnyel,hegyekkel,folyókkal,kerttel stb.....a való élettel:))"

én is tűntem!

köszönök mindent és további szép napot!
@gazoló: nagyon pókos lett, de háló, van bőven

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@guma:
" nem attól ragyogott sosem, hogy szigorú keretek közt ment a dumcsi." tulajdonképpen kiemelhetném az összes mondatod, mert tömören és világosan fejezted ki, amit én is tapasztaltam, még azzal a különbséggel is, hogy nekem más a kapcsolatom Rodival, mint nektek....mégis ezt a mondatot választottam,mert annak idején, mikor én is kezdtem itt, le lettem cseszerintve, hogy finom legyek, hogy a viháncolásommal rontom a blog ragyogását..tehát, guma drága ez fekete humor akart lenni, és értse az, aki nekem mondta..Rodi különleges ember, nem ragozom, elfogult vagyok.....
süti beállítások módosítása