Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.19. 09:24 Fabius

Lesz Fidesz - MSZP nagykoalíció Zuglóban?

Címkék: zugló méltatlanság várnai lászló

Feszítő kérdés, de közel nem alaptalan. Elvégre az "ellenség" közös, a magát béna figyelmetlenségével támadható helyzetbe hozó Várnai László tört elég borsot mindkét oldal orra alá. De viszonya polgármester urunkkal és az LMP-vel sem felhőtlen, szóval bármi bármi megeshet. Még az is, hogy megalakul a nagykoala, meleg tenyér csap meleg tenyérbe, és Várnait méltatlannak nyilvánítják.

Kinek kell egy kezelhetetlen, időzített bombaként flangáló faszi a közgyűlésbe?

varnai_1.jpg

Mármint kinek kell azokon kívül, akik őt beszavazták oda? Édes kis cukiság lesz, ha a Papcsák érában méltóvá vált - muhaha - helyi Fidesz kezdeményezésére a többiek lelkesen bólogatnak, Lacinak a késve - de törvényi határidőn belül - befizetett adóhátraléka miatt mennie kell, mert a voksokban megnyilvánuló választói akarat gyengébbnek bizonyul a sehol máshol, de Zuglóban alkalmazni szándékozott bürokratikus szabályozásnál.

Aszongya a hírek, hogy két verzió játszik ma délelőtt:

1: Simán méltatlannak nyilvánítják és passz. Ezt az a Fidesz kezdeményezte, akinek egyrészt semmi baja az ilyesmivel, ha házon belül történik, mint Pomázon. Másrészt a méltóságukat az elmúlt négy évben Pusztai ügyekkel és Mazsuzással alapozták meg többek között, amikről mi választók az országgyűlési és önkormányzati választások alkalmával is kimutattuk, mennyire díjazzuk.

2: Várnait nem találják méltatlannak, felkérik a kerület országgyűlési képviselőjét (TóCsa) , hogy a Nagy Büdösben kezdeményezze a hiányos törvény módosítását. ( a pomázi Fidesz szerint: „a nullás igazolásos rendszer anomáliás”) Érdekes lesz figyelni, hogy a baloldali összefogást vezető TóCsa, az ennek hasznát élvező Karácsony mennyire lesz lelkes mikor az abba be nem csatlakozó Várnai sorsáról kell dönteniük.

Érdekes lesz már csak azért is, mert nem egyszerűen csak egy képviselő sorsáról, de a választói akaratáról is dönteni fognak. Márpedig közel négyezer szavazatról van szó, és akkor csak azokról beszéltem akik elmentek választani és úgy érezték, kell egy ügykurkász, nyughatatlan Várnai a kerületnek. Szóval hölgyek-urak, kezeket a gombokra és lássuk mekkora a mersz, leszarjátok-e a mi akaratunkat a jól felfogott saját érdekeitek miatt.

 

 

190 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr257282943

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz nem akar átláthatóságot Újbudán 2015.03.19. 16:06:06

2015. március 19-én ismét üléseztek a kerület képviselői. Két ellenzéki párt próbálkozott saját előterjesztéssel, az LMP és a Jobbik. A Fideszes képviselők úgy akadályozták meg, hogy napirendre tűzzük (egy hónap múlva) ezeket a fontos vitatémákat, hogy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:

Értem. Szóval mégis csak a náci dolgokra izgulsz.
@jaegtoer:

semmi féle elkanászodásról nem volt szó. a jegesmedve kötelességét gyakorolta, amikor bement a sátorba és az ott tartózkodókat fölszólította születési anyakönyvi kivonatuk fölmutatására, amivel igazolhatták volna, hogy a kérdéses időpontban jogosan tartózkodnak svalbárd szent földjén. a gaz multik viszont rrövid üldözés után hátulról mellbe lőtték a szegény macit, mivel egyikük kisbaltát vélt felfedezni annak mancsában. a csoportot azóta már előállítottuk és lampionfényes autodafé keretében kiheréltük. a macit svalbárd népe saját halottjának tekinti.
@parti_giano:

Mert a cseh jegesmedvék eszerint vagy iszákosabbak, vagy csak jobban szeretik a sört, vagy gazdasági menekültek. Tanulják meg, nincs ingyen sör!
@jaegtoer: Ezt egy kicsit másképp látom. A 22 fős képviselő testületből 19-en (akiknek semmilyen tartozásuk nem volt a NAV felé) megtudták oldani azt a hatalmas feladatot, hogy egy hónap alatt bekerültek a köztartozás mentes adatbázisba. 2 főnek két hónap alatt sikerült (akiknek pár ezret kellett még befizetni) Várnainak öt hónap után sem ment ez a feladvány (kb. 33.000 Ft tartozást fizetett, de nem került be az adatbázisba).

Az erre vonatkozó törvény annyira elcseszett, hogy így is lehet értelmezni, meg úgy is. A minősített többségnél szerintem (velem együtt) az verte ki a biztosítékot, hogy látható volt Várnainál több százezer Ft-os tartozás éveken keresztül, amely csak azért csökkent mert folyamatosan elévülés miatt törlődött (kb. 250.000 Ft-t "síbolt"). Tippem szerint 5, nyilvánvalóan bizonyíthatóan 3 év alatt folyamatosan hamis vagyon nyilatkozatot adott be, nem szerepeltette a köztartozását, erre nem is adott magyarázatot.

Összességében majd a bíróság eldönti, hogy mi van, lehet, hogy megsemmisítik a döntést. A Fabius posztjában szereplő összeesküvés elméletben is van valami, de az egész sztori ott kezdődik, hogy túl magas labda lett feladva, a nagy pártok meg törlesztettek, úgyhogy mire ennek a méltatlansági ügynek vége lesz, már kezdeményezik is a következőt, egy okirat hamisítási feljelentéssel kiegészítve. Emellett még ketyeg Várnai "asszonyverős ügye" is az ügyészségen, valamint még az LMP pártalapítványa is keres rajta 300.000 Ft-t, abból is bíróság lesz.

Amennyiben boldog emlékezetű volt polgármesterünk díszpolgárrá avatását kezdeményezi, rám azért ne számítson. Közmeghallgatás talán májusban lesz, nincs még konkrét időpont.
@parti_giano:

szily katinak már megvan a végső helye a mamajev kurgánon.
@jaegtoer: Én nem. Sokkal inkább a műrettegők. :)
@hacsaturján:
.
végső helye?
nagyon mozgékony ez a hölgy.
Nem lehet az emeszpé beépített Kőműves Kelemennéje?
@hacsaturján:

Megrendülten olvastam autentikus és kompetens szerzőre valló tájékoztatását a tragikus esetről. Sejtettem, hogy a galád médiacézárok nyamvadt és ványadt kiszolgálói a rideg tényeket alárendelik a multinacionális karvaly- és nagytőke érdekeinek.
Svalbárd népének gyászában osztozom, a hős Maciról balladát írok, s egy kies zuglói kocsmában több nagyfröccsöt is áldozok emlékére, az imént említett művet alkalmasint megpróbálom megjelentetni a Svalbárdi Harsona kulturális mellékletében, szolidaritásom jeléül az esetleges honort a megboldogult Maci családjának ajánlom fel.
@tizma:

Köszönöm szépen. Érdeklődve várom a fejleményeket.
@hacsaturján: ott tartjak maguk az autonomiat? meg a medvek is megtalaljak.
@kvadrillio: és akkor ezt még nem is láttad? :)

Még azt is Izraelből mondják meg, mivel mehetünk az Eurovízióra: a terrorállam füttyent, a kormány hatósága igazságot cenzúráz.

Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete úgy döntött, törölteti a gázai áldozatokra vonatkozó feliratot a Csemer Boglárka háborúellenes száma alatt futó háttérvetítésből. Mint ismeretes, hazánk Boglárka Wars for Nothing (Háborúk a semmiért) című dalával képviselteti magát a májusi, bécsi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. A dal nyílt állásfoglalás a világban zajló háborúk ellen, ám üzenete - mily meglepő - nem nyerte el a háborúskodók tetszését.
A Wars For Nothing előadásakor ugyanis a háttérben háborús áldozatokról megemlékező szövegsorok futnak, és egy ízben a következő felirat látszik a lány mögött, utalva az izraeli hadsereg népirtó hadműveletére: "2014 – Gáza – az áldozatok kétharmada civil, köztük több mint 500 gyerek."
Ez a sor természetesen nem aratott sikert, hiszen "csak" a szomorú igazságról beszél. Ilan Mor ezért a Nemzeti Hírközlési- és Médiahatósághoz (NMHH) fordult azzal a "kéréssel", hogy a kérdéses sor ne jelenjen meg a bécsi döntőn. Mor szerint a felirat "kényes politikai tartalommal bír". Mármint az ő szempontjukból. Ez még nem is annyira botrányos, mondhatnánk, hiszen minden véreskezű hóhér megpróbálja elfedni bűneit. Az igazi botrány az, hogy a Ynetews.com információi szerint a "magyar" hatóság egyik illetékes tagja rögvest meg is ígérte Mornak, hogy teljesítik a parancsát, és törlik a gyermekgyilkosok szemét bántó feliratot.

hvg.hu/kultura/20150319_Izraelnek_nem_tetszik_az_Euroviziora_kuld#rss
Megszakítás nélkül működik 89 óta országosan!
@tizma:
Barta úr, annyit szeretnék kérdezni, hogy:
1. mi történik, ha a bíróság Várnainak ad igazat?
2. mi történik, ha az időközi választáson az istenadta nép újra Várnait küldi be?

maradtam tisztelettel
@Secnir: nincs idokozi, a civil zuglo listajarol kerulhet varnai helyere a masodik.
@hacsaturján: "a jereváni rádió szerint tótavé felbérelte a szoci gőgöst, hogy a spontán tüntetőket egyenként lődözze le a légpuskájával."

A bérgyilkosi díjat meg babban fizette:
@ausländer Sipi: "a vicces az, hogy ezzel gyakorlatilag a kormanyra huzzak ra a rasszista jelzot, nem totaw-re, mert totaw-nek eszebe nem jutott, hogy a kozmunka egyfajta munkaszolgalat ciganyoknak:-D"

Nekem sem jutott eszembe, jó hogy mondják, legalább most már tudom/tudjuk, hogy mire való a közmunka.
@hacsaturján:
.
Nem is tudtam, hogy ilyen is van.
Lezáratlan akták – viták a magyar és egyetemes történelemről c. konferencia megnyitó előadásának részlete: Ezoterikus rejtélyek és szenvedély-tévtörténetek

És egy kis kedvet hozzá:
''''A szenvedély-tévtörténetek közé tartoznak a különféle összeesküvés-elméletek: a zsidók, a szabadkőművesek, a fehérek, az ENSZ, a védőoltásgyártók vagy a vegyszert szóró pilóták ármányai. A Magyarországot támadó háttérhatalom, a Mohács óta minden kudarc mögött meghúzódó bankárkaszttól, a zsidónak hitt Fuggereken és a magyar szabadságharcot leverő Rothschildokon keresztül az IMF-ig.''''

''''Tévedés lenne tehát azt hinni, hogy a szenvedély-tévtörténetek csak valós, megoldatlan rejtélyekre adott válaszpróbálkozások lennének. Sok esetben a rejtélyt a szenvedély-tévtörténet mögé utólag kreálják, így lesz belőle ezoterikus rejtély.''''

''''a magyar történelemben nincsenek békésen velünk éldegélő szlovákok, románok, szerbek. Nincsenek továbbá sem bankok, sem nálunk befektető külföldi bankárok. Thököly Imrét kiforgatja törökhódoló szerepéből, hogy szerethessük, Lotharingiai Károlyt pedig kiradírozza, mert idegen, pedig kevés politikai és katonai vezetőről tudunk, aki annyit használt volna Magyarországnak''''

tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=1057555
.
@parti_giano: upsz, az kellemetlen. de az elsőre még nincs válasz, mi van ha a bíróság elküldi az összefogást?
:D
@CSENDES: "Te szoktad mondani, a törvény mindenkire egyformán vonatkozik. És igen, a megválasztott önkormányzati képviselőre is."

Teljes az egyetértésem, csak aztatat nem értem, hogy valahol ( nem jut eszembe a település, a napokban volt a hírekben ) miért nem találta a fideszes többség méltatlannak az alpolgármestert, pedig annak is volt lejárt adótartozása. Vagy mégsem annyira vonatkozik egyformán az a törvény?
@parti_giano:

"Semjén Zsolt arra kérte fel Szili Katalint, hogy az autonómiakoncepciók kidolgozásában segítsen a külhoni nemzetrészeknek, ezért az Országgyűlés egykori szocialista elnöke a Kárpát-medence magyar lakta vidékeit járja, és segít az adott közösségeknek "testre szabott" koncepciót készíteni, hiszen a különböző területeken más-más önrendelkezési formákra van szükség."

Kérdem én: Mi köze Semjénnek, vagy Szilinek az én jövőbeli autonómiámhoz?
Van nekünk saját értelmiségünk. Majd ők összeállítják a koncepciókat. Egyeztetnek, tárgyalnak a többségi nemzet szakembereivel.

Szili sem hely, sem nyelvismerete nincs. MO kormánya, politikusai a határon belüli magyarok sorsával törődjenek.
Lenne épp elég dolguk!
@jöttem: rosszul latod, kedves. atadjuk nektek hamarost, oszt azt viszik ajandekba. two in one. jo lesz, ugye?
@parti_giano: marmint a semjent es haverjait adjuk at, gratis persze.
@parti_giano:

Ne bosszants! Épp elég ideget nyeltem amiatt, hogy Schmitt Pál Rimaszombatban ünnepelte március 15-ét.
Ide is áttüremkednek. ((((((
@jöttem: aham, mert a kulhoni nemzettestvereink adjak ala a lovat. na jo, azok az erdelyiek voltak.
@parti_giano: néha vagy gyakran elgondolkodok azon, hogy miért nem pl. románnak születtem.
mert magyarország egy kalap szar.

444.hu/2015/03/19/lemondattak-a-roman-penzugyminisztert/
@taga20: miert akarsz rosszat a romanoknak? szivtak azok eleget caucescu miatt.
@parti_giano:

Ezek gyártanak maguknak gebét. A Nemzetstratégiai Intézetben már megszületett a nagy mű, Nagymagyarország visszaállításáról.
Minden jel erre mutat.
Köpjetek le, de én ilyen szempontból visszasírom az összes nem Orbán kormányt.
Ők nem ártottak nekünk annyit, mint ezek.
2016-ban választások lesznek Szlovákiában. Pont a magyar kormánynak kell megerősíteni a szlovák nacionalizmust?
@Gábris szomszéd:

Ezt is tudom. De ettől még az ISIS-t el kell tiporni és Szíriát meg Irakot fel kell szabadítani alóluk meg a többi oda beszivárogtatott szélsőségestől/terroristától.
Akik meg támogatták, fegyverezték, logisztikai és titkosszolgálati segítséget adtak az ISIS-nek meg al-Nusra Frontnak, azokat pedig az emberiség elleni bűncselekmény vádja miatt a hágai törvényszék elé kell állítani. Akkor is, ha az illetőt John McCainnek hívják, vagy a CIA igazgatója, vagy az USA elnöke.
@parti_giano: én csak neked akarok rosszat, de jó sokat.
@fehérfarkas: Egyetértek de úgy lenne illendő, hogy azok járnak ebben az élen, akik kitalálták és létrehozták őket.
.
Akinek még van pénze üzemanyagra, és van hozzá személygépkocsija, sürgősen vizsgálja át a pótkereket is.
A fidesz szerint belső ellenség tevékenykedik!
@parti_giano:

Azért ez sem igaz.
"A magyar kormányfő nemrég politikai kommissszárt nevezett ki egy megalakítandó Nemzetstratégiai Kutatóintézet élére, Szász Jenő volt erdélyi politikus személyében. A komoly költségvetési pénzek fölött rendelkező kinevezett vezető semmilyen társadalomtudományos, kutatói múlttal nem rendelkezik, és elképzelései az új – már meglevő hiteles kutatóintézetek témáját bitorolva – zavaros és átláthatatlan célokat követ, a tudományterület deontológiai követelményeitől távol álló projekteket kezdeményez. Ez derült ki a készülő intézmény főnökének több nyilatkozatából is. A legfelháborítóbb mégis a most napvilágra került „kontrollált kivonulásról”, értsd a határon túli magyar lakosság egy részének áttelepítésről szóló „ötlete”.

Ez ellen tiltakozunk, először a romániai magyar társadalomkutatók nevében, remélve, hogy sokan csatlakoznak majd állásfoglalásunkhoz."

hu-hu.facebook.com/TiltakozunkSzaszJenoEllen
@jöttem: Szerintem annak még nagyon sokáig nincs realitása.
@jöttem:

Úgy gondoltam, ez a véleményed nem valós:
"aham, mert a kulhoni nemzettestvereink adjak ala a lovat. na jo, azok az erdelyiek voltak."

Bocs, hogy újra "sikerült" homályosan fogalmaznom.
@jöttem: Egyébként pont ma volt a parlamenti vita a Bethlen Gábor alap beszámolójával kapcsolatban. Voltak érdekes felszólalások és ebben is osztották a fideszt rendesen. :)

youtu.be/3nlsoeLYJYk
@Secnir: Nem lebecsülendő esélye van annak, hogy a bíróság megsemmisíti a döntést, akkor Várnai képviselő marad, - de ahogy fentebb említettem, kezdődik előröl az egész egy újabb eljárással. Várnai közéleti tevékenysége összességében tiszteletre méltó, de annyi jogi és politikai fogást ad magán, hogy az vállalhatatlan.

Az ülésen három verziójú jogi érvelés is volt, a jegyző asszonyé volt a legszínvonalasabb, ő a méltatlansági javaslat elutasítását ajánlotta.

Időközi választás nem lesz, valóban az egyesület kompenzációs listájáról, a sorban a köbvetkező, vagy az egyesület által a listáról megjelölt személy lép a helyére. Jellemző probléma, hogy a listájuk 2. és 3. tagja szintén nem szerepel a köztartozás mentes adatbázisba, pedig kellene, mert külsős bizottsági helyeket töltenek be, ellenük is indulhat eljárás akár...
@Gábris szomszéd:

Egyetértek. Akkor viszont a Nemzetstratégiai Kutatóintézet egyetlen célja a zavarkeltés.
@jöttem:
ugye történelmi tény, hogy a legtöbb besúgás Magyarországon volt a IIVH alatt és azóta a világ első helye világbajnok

brühüyyy

seggbesúg és jő az ellen
@tizma:

Érthető amit írtál. Mindössze azt nem tudni, az önkormányzati választás idején a választók ismerték ezt a méltatlansági cirkuszt?
Vajon helyes az, hogy a választók akaratát a képviselő testület nullázza? Főként annak tükrében, hogy a nav folyószámla könyvelése még most is eléggé sok kívánni valót hagy maga után.
@jöttem: a lovat nem semjen vitte magaval kezdivasarhelyre, ott adtak ala. igy mar erted? a konkret aktust nevesitettem, de mikor neked akarom adni semjent nemzetiszalaggal atkotve, akkor dirrekt szimbolikusan ertem.
@Rodeo36:

Hofi 1992 szilveszterén mondta:

" Heltai Jenő mondta: kis ország vagyunk. Egy csőcselékünk van, azzal kell mindent megoldani. Itt nincsen külön munkásőr, meg külön nyilas, meg külön minden. Nem, be van osztva. Gyerekek, hát legyünk őszinték, a Gestapónak nem volt annyi besúgója - nem tudom, szabad-e mondani, mert az Árpád-sáv nem sáv - szóval elég az, hogy a Gestapónak itt volt annyi besúgója, mint az összes megszállt területen együttvéve. Itt amióta élnek, mindig mindenki csak nyal, nyal, nyal. Mi történt? Hát közben új lett a segg."
@parti_giano:

köszi a magyarázatot. most már értem. ))
A fidel-ittasokhoz
endresy.blogspot.com/2015/03/fidelitas-ostobasag-vagy-ugynoklista.html

majd eccer ők is a fax rossz oldalán tátják a szájukat, oszt jónapot.
@jöttem: bakker, ilyeneket honnan húzol elő?:))
@taga20: te rosszat akarsz nekem? hogy a meszaros lorinc telepen legyel bentlako.
@parti_giano: hogy te legyél mészároslőrinc.
@parti_giano: nagyvonalú leszek, rendben:))

más. róla mi a véleményed?

hvg.hu/kultura/20150319_waszlavik_interju
@látjátok feleim szümtükkel:

Az önkormányzati törvény "méltatlanságos" módosítása 2014. okt. 12.-én lépett hatályba, nagyon új dolog ez, nem ment át a köztudatba, nincs kialakult alkalmazási gyakorlata. Viszonylag főbenjáró bűnökért lehet egy képviselő vagy polgármester méltatlan. A szabályozás leggyengébb és eljárás jogilag legkérdésesebb része az, hogy nem lehet köztartozása a képviselőknek, ezt záros határidőn belül igazolni kell, jelen esetben is ez volt kérdéses.

A NAV adó és tb járulék nyilvántartása még elmegy, de nem nagyon tudják szerintem tartani a határidőket. Az önkormányzatok felé fennálló tartozást pedig nem lehet egy helyről lekérdezni, - és még nagyon sok ilyen kérdéses rész van, de ez van érvényben.

Végső soron a bíróság dönt, leginkább ez a garancia, hogy "jogosan legyen felül írva a választók akarata".
@taga20: olvastam. furcsa mukso, gazember. nekem tul sok volt az, hogy allandoan hamvast es kodalyt hozta a sajat gondolatai helyett. azert a verolex ott volt.
@parti_giano: ott volt, de például ez kiverte nálam a biztosítékot.

www.youtube.com/watch?v=kaTf7BiQAeY
@parti_giano: bocs, de mennem kell, me szólt az asszony, hogy fürögyek le:)))
@taga20: oregszik, hulyul. vagy oregszik, bolcsebb lesz. tatrai tibusz is fideszes. ez van.
..most latszik igazán, hogy nincsen külömbség a Fidesz, a maszop vagy a jobbik között. Undorító fajta mindegyik!
Ahogy fentebb hivatkoztak Hofira, csal nyalni tudnak...
@Gábris szomszéd:

Délelőtt, mikor még elérhető volt, többször meghallgattam. jó kis dal volt. Remélem, apa még sokáig fog zenélni. Témája lesz bőven.
@Gábris szomszéd:

A képviselő úr többek között sérelmezi az idén Romániában betiltották a Székely szabadság napját.
Azért jó tisztában lenni a betiltás okaival:

"A 2014-es marosvásárhelyi programokra mintegy tízezren mentek el, és egy demonstrációt is tartottak. A tüntetők városközpontba való bevonulását dulakodás kísérte, a „Székelyföld nem Románia!”, „Vesszen Trianon” és hasonló jelszavak skandálása pedig tovább fokozták a feszültségeket. A román hírcsatornák által készített felvételeken ráadásul egyértelműen beazonosíthatók a Magyarországról érkezett, közismert szélsőjobboldali párttagok és pártvezetők is.

György-Mózes Árpád hasonlatánál maradva, a felvételeken látható fekete egyenruhás, árpádsávos zászlókkal hadonászó, csendőrökre támadó csőcselék sokkal jobban emlékeztetett az Iszlám Állam hordáira, semmint egy történelmi eseményről kegyeletteljesen megemlékező uniós állampolgárok sokaságára. A román hatóságoknak tehát lehetett némi igazuk, amikor az incidens kapcsán kitiltották az országból a Jobbik, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg és az Új Magyar Gárda néhány képviselőjét. Az is teljesen érthető, ha Marosvásárhely polgármestere, Dorin Florea idén nem kívánta viszontlátni a békés lakosságot megfélemlítő randalírozókat, így biztonságosabbnak látta betiltani a tüntetést."

www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=sikerult-ujra-verig-sertenunk-roman-szomszedainkat
OFF

Úgy tűnik, hogy még egy 15 éves gyerek is jobban teljesít a teljes magyar külüggyel szemben ami a keleti nyitás témakörét illeti:

"Patai Anna ment, látott és győzött. A Megasztár 15 éves énekese úgy döntött, hogy (tavalyi év után) idén is indul a legnagyobb tehetségkutató versenyen Japánban. Még a dalt is japánul adta elő (ajánljuk a zsűri arckifejezéseit, aranyat érnek): "

velvet.hu/gumicukor/2015/03/16/odavannak_a_japanok_a_megasztaros_patai_annaert/

ON
@jaegtoer: szerintem is sikeres lehetne szíjjártó, ha kínai nyelven, dalolva adná elő a keleti nyitást pekingben. meg előttem van a felcsúti pajtakaszting, ahogy orbán mondja neki: petikém, benned van az x faktor!
@jöttem:
Bár szerintem Szili említésre sem méltó, de Pupu sem tudta szó nélkül hagyni:
www.pupublogja.hu/2015/03/szili-katalin-karrierje.html
@parti_giano:
szendamondja.wordpress.com/2015/03/19/ifj-gespicli/
"Innentől kezdve már érthető szinte minden. Az nevezetesen, hogy a komplett Maffiának már annyira nincs “szabadon felhasználható” pénze (lévén bedöglesztették a gazdaságot … is!), hogy immáron saját magukon, pontosabban annak bizonyos szegmensein is “takarékoskodniuk” köll. A Simicska-média “kiesése” okán Legfőbb Propagandaforrásnak szánt “m1″, a “jóhírtelevízió” például azért omlott össze mindössze másfél nap alatt, mert az idén 80,5 milliárd(!) forintból garázdálkodó gazdálkodó MTVA többségükben havi százezer forintos, úgynevezett “szociális ösztöndíjjal” fizetett gyakornokokat foglalkoztat. Pedig ennyi pénzből telhetne akár profikra is. De nem, mert már annyi mindenkit köll “kifizetni”, hogy szinte alig jut már a “régiek” apanázsára is."
És az önkéntes III/III a legolcsóbb: ingyen van!
@jöttem:
Pedig nem is gyűlöletkeltő, csak "méltó" kifejezése az undornak a kdnp-t és semmilyen-tömjént baszódtató dal!
"Magyarország Kormánya ezúton értesíti kedves népét, hogy a Történelem Urával közös koprodukcióban a mai napon Napfogyatkozást rendez.

A Napfogyatkozást megnyitja Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke, és felszenteli Semjén Zsolt teológus, okleveles exorcista. "Na ugye, most sem süt, hát csak jobb az atom!" címmel tudományos előadást tart L. Simon László a napenergia veszélyeiről és hátrányairól. A Nap felszínén szerzett élményeiről rendez lakossági fórumot Pataky Attila érdemes művész, majd Orbán Ráhelné Tiborcz István adja elő "Napfivér, Holdnővér és más rokonok" című dalművét Vidnyánszky Attila rendezésében, végül pedig Matolcsy György tartja meg nyilvános akadémiai székfoglalóját, "Miért több a mi hatvan százalékos napfogyatkozásunk a Feröer-szigetek 97 százalékánál?" címmel."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150320_Nemzeti_Napfogyatkozas?s=hk
www.napi.hu/magyar_gazdasag/vasarnapi_zarva_tartas_kiszivargott_a_ngm-tanulmany.595178.html
"Tíz-tizenötezer ember elbocsátásával jár a vasárnapi boltbezárás elrendelése, és a munkájukat elveszítők jó része később sem fog tudni elhelyezkedni az ágazatban - állt az Orbán-kormány megrendelésére az NGM-ben 2011-ben készült, ám sohasem publikált hatástanulmányban, amely a pró és kontra érvek elemzése után "nehezen támogathatónak" tartotta a korlátozást. Az NGM becslése szerint a forgalomcsökkentésből adódó áfakiesés, a megszűnő munkahelyek miatt a társadalom egészét terhelő kiadások, továbbá a kieső járulékbevételek összességében 50 milliárd forintos lyukat ütöttek volna a büdzsén -"
@kekex: Repedések a NER közigazgatásában, hogy előkerült ami nem is készült el?:-))
Ez nem a youtube-n vagy a facebookon van, ezért nehéz lesz letiltani:
nepszava.hu/cikk/1051696-baszodjon-meg-a-nepszava---igy-uzent-nekunk-a-kozmedia/
@CSENDES:
Lehet, hogy azon a repedésen mást is kifúj majd a szél?
@kekex: Alig kellett rá négy évet várni.:-))
"Az az információ az ujkurir.blog.hu-n jelent meg, hogy a pillanatok alatt híressé vált "feljelentgető" amúgy 5 trafikkal rendelkezik, persze nem ő, hanem testvére. És akkor most lepődjünk meg kicsikét."
nepszava.hu/cikk/1051641-ot-trafik-a-fideszes-spiongyakornok-csaladjanak-birtokaban/
Tényleg meglepődtem. CSAK 5?
kard.blog.hu/2015/03/20/hol_az_a_ket_pofon_a_szelsosegeseknek_viktor
" Mozdul -- menekül -- a Fidesz jobbra, csak nem veszi észre, hogy ott már vannak. Márpedig a náciknál nácibbnak lenni elég nehéz, és ebben van pár év lemaradásuk a Jobbikkal szemben. Ami aggaszt a dologban, hogy a kormányzati kommunikáció a mai napig szinte észre sem veszi a szélsőjobb erősödését. Miért?

Talán mert tudják, hogy a négymillió szegény országában rohadt nehéz lesz kifogni a szelet a szélsőségesek vitorlájából. Igen, helyette talán egyszerűbb odafurakodni melléjük, végül is ha marad ez a 3% 2018-ban, még kormányon maradhatnak. Ha viszont nekimennének a Jobbiknak, még az is lehet hogy elveszítenék a saját választóik egy részét."
@parti_giano:

ez az autonómija vagy mijafranc svalbárdon, svalbárdiul rénvészt jelent, ekkor a rének mekkergülnek, egymásnak rohannak és a ne sírj, ne sírj kossuth lajost éneklik minden egyes március idusán. nu, pont ezér gondojjuk mink, itten svalbárdon, hogy az északi nyitás káros mivolttal rendelkezik irányunkba, ezért minden egyes jegesmedve lelövését a "basszon egyedül a magyar kokaska" program elleni terrorcselekménynek nyilvánítottuk, míg a "főni hüje" c. opuszt mán az óvodás korú púpos fókák is jáccva éneklik.
@jöttem:

én mán eccer (többször jártam üzleti ügybe rimaszombaton (is), kedves város, jegyzém meg mellékesen, van (vót? ) ottan nagy gyár, az igazgatója magyar, a főmérnök meg szlovák (ők határoszták meg önmagukat, mindketten magyarul), nos, a magyar igazgató akkora komenista vót (ezér asztán nem is lehetett vele érdemben tárgyalni), hogy a főmérnök úr kért érte elnézést). semjén kollega azóta sejtésem szerint csak rontott a hejzeten, jóllehet (gondolom) suránybe be sem merné tenni a lábát.
@hacsaturján:

Te nagyon-nagyon........túltoltad a rénkumiszt:)))))
Hívjátok meg Szilit, kárt nem fog okozni, és IQ-tesztet se töltessetek vele.
@hacsaturján: ahogy elnézem, maguk hrabal és capek műveit építették be a svalbárdi alkotmányba, némi norvégos beütéssel.
@parti_giano: ez magyarázza a jegesmedvék támadását is a cseh naplesők ellen.
@hacsaturján: surányba nem, de a kérdés az, surányiba mit tesz be?
@parti_giano:

asztat én nem tudom mer nem értek hozzá egy betevényest se, viszont surányba található a matica slovenska kígyófészke, ahol naponta semjént reggeliznének a tót atyafijak. (mellékesen megjegyzem, ottan található a lektöbb röhögős szlovák, akik váltig bírják éltetni a szlovák-svalbárdi testvériséget. mékhogy a hüje csehek, nonemáááá!)
@Orica Középföldi:

az élő istenre esküszök (má másoccor ma reggel), hogy időtlen idők óta csak érlelem a rénkumiszt, viszont ruca egy kedvem van.
@hacsaturján: a napfogyatkozástól lehet, ottan fenn Svalbardon nem szokott hozzá ojjan fényességhez, mint amit dicső vezírünk fókuszál a felcsúti műfüves edzőpálya gumireszelékeiből, így aztán a Nap 2/3-nak eltakarásával derék holdunk biztosította Önnek a setétség komfortérzetét.
@habakuk000:

teccik tudni, itten nálunk, a hűvös északi fertájon másképp működik ez a napfogyatkozásos izé, ugyanis itten félévente van féléves napfogyatkozás, ijjenkor vagy látunk napot vagy az aurora borealist, vagy nem látunk napot egyátalán, ami persze nem aszt jelenti, hogy valamennyien téli álmot alszunk, mint a mormota, mer ojjan sincs nálunk. ami pediglen a kegyedék kétharmados akadémiáját illeti, az nálunk még a rénálom kategóriájába tartozik, vagyis nem ettünk meszet.
@habakuk000:

eszt pediglen az imént olvasám, má ne is haraguggyék kelmed, mink itten, svalbárdon nem értyük a tréfát, viszont bagyon is kedvejjük:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150320_Nemzeti_Napfogyatkozas
@hacsaturján: átérzem én a svalbardi reménytelenség szivárványos sóvárgását at itthoni ezeréves szentkoronankban megtestesült a világ szivekent dobbano minden civilizált nép által irigyelt népünk fényes üstökösei által vezérelt NER szolgáltatásai es útmutató intézkedései iránt, ám tájékoztatom, hogy holmi bolsilibsisiccki sajtótermékeknél nevezett szenny olvasása nem alkalmas remekeink megismerésére.
a napot kormanyunknak egyáltalán nem kell ellopnia, mert az a mienk, időtlen idő óta, mielött meg oseink az első gyököket kiejtettek Vona nemes ajkaikkal.
javaslom a hamis próféták helyett a Fidelitas langlalkű, ám a néphez közelálló Fidelitas bölcs ifjú vezetőinek karizmatikus csillagunk munkáját támogató dolgozatainak olvasását.
@habakuk000:

a klimaváltozás rejtéjei követkesztében mintegy 3000 éhes jegesmedve áll rendelkezésre a neristák, fideltasisták és egyéb nyikhajok mekkfelelő fogadására, tekintettel arra a tényre, minthogy "ne finnyáskoggy margit, így is úgy is szar lesz belőlük".
@hacsaturján:

én meg az igazi hacsaturján vagyok tokkal, vonóval.
nemtom, ez vót-e mán:

//indavideo.hu/video/Baszodjal_meg_KDNP_1
Lesz nagykoalíció:amennyiben kirúgják a KDNP-t a kormányból.
süti beállítások módosítása