Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.23. 09:09 Fabius

Csá, kétharmadom, csá!

Címkék: vereség időközi választás FIDESZ

Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken tudjatok csak venni, ha már az agyatok odaszorult!

Hogy hoztátok össze ezt?!

Hol volt Kubatov a SZECS-csel? Hol volt Árpi, hol voltak a szavazószállító konvojok, hol voltak legényeink a gátról?! Nem adtam elég pénzt óránként?! Nem kaptak elég trafikot a patrióta hangadók?! Hol volt a médiatámogatás, hol volt a vonalkódos lista?! Miért nem vitt magával mindenki még egy embert?!

Miért hagytátok kicsúszni kezünkből a kétharmadot, he?!

kesz-zoltan_1.jpg

Az nem lehet, hogy a zemberek kiszerettek belőlem! Csak az lehet, hogy ti elszabotáltátok, ellazsáltátok a napot, mikor tudtátok mi múlik ezen. Nem voltatok ideológiailag elég képzettek, hogy fölmérjétek, máris pörög a Bukás videó, és tuti nem kell ma délig várni, hogy a fogatlan manusz is mirajtunk röhögjön!

 

Lyukat téptek a nimbuszomon, oda a kétharmad és oda a legyőzhetetlenség mítosza is miattatok! A centrális erőtér már csak egy bennfentes viccnek látszik mióta Gépont kifecsegte, "politikai termékekkel" nézzük hülyének a mieinket is. Mégsem hittem, hogy ti hagyjátok ezt megtörténni! A baloldal megosztott maradt, az LMP nem állt be a sorba, a Jobbik és a mikropártok is elindultak önállóan, az eredmény mégis akkora saller, hogy egy hétig rajzolja körbe elzuhant pártunk testét a politika-baleseti helyszínelés.

Kész nem nyert! Mi vesztettünk!

Pontosabban ti nem hoztatok elég szavazót, nem tettetek, nem ígértetek eleget! Így Kubatov feldughatja a listáját magának, a közmédiába ölt milliárdok meg lófaszt érnek. De majd most, most aztán tényleg lesznek változások személyzeti és politikai szinten is! Nem hagytatok más választást. Ha az országot nem tudom kétharmaddal kormányozni, akkor a párton fogom kiélni magam. Ti nem mondhatjátok, hogy elszigetelem magunkat minden szövetségesi rendszerben, múlthét óta, a lengyelek óta már a Visegrádi Négyek között is. Ti nem mondhatjátok, hogy a netadó, a kitiltási botrány, az útadó, a szappan adó, a reklámadó vagy akármi más miatt orroltok rám, mert együtt csináltunk mindent! Ti nem hivatkozhattok semmire, nem mosakodhattok, nem kereshettek kifogást. Rendszerünk lebonthatóvá vált, legitimitásom elgyengülve megkérdőjelezhető, hatalmam megdönthető.

Miattatok. Azanyátokpicsáját!

 

 

 

 

524 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr977207243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazad van Fábius!

De nem lenne tisztességesebb, ütősebb, szépen egy mondatban, anyázás nélkül leírni mindezt?

Olyan lettél, mint az Irigy Hónaljmirigy. Láthatóan már nincs ötlet, jön a trágárság, aztán már csak az önismétlés marad...
Veszprémben mindenki amerikai libsibolsi izraelita gyurcsánykottás bankárkormányista plebejjuskormányzásellenes nemmagyar luxusprofitista hazaáruló nyugatbérenc, szóval nem kár értük. Esetleg tesztelhetné Putyin a legújabb fejlesztésű fegyvereket arrafelé. Egy kicsit a lőtér mellé esik az atombomba, és upsz, meg is van oldva.
Hiányzik valami: nem hallottam/láttam sehol a fidesz óbégató kórusát, hogy csalás történt. WTF?

Illetve a fidesz híradóban pofázott egy hájfejű, hogy ezen is látszik, hogy hazugság amit a balosok híreszteltek, miszerint úgy írták át a választási törvényeket, hogy csak a fidesz tudjon nyerni.
Érdekes kijelentés.
Nyugalom, nincs semmi komoly gond!
Ez a jelentéktelen kisiklás arra jó, hogy a továbbiakban egy kicsit jobban oda kell figyelni a részletekre, az ügyek csak rutinból nem intézhetők.
Az előzetesen beígért, de most már biztosan elmaradó uszoda miatti megtakarítás a párt érdekeit szolgáló technikai és strukturális fejlesztésekre fordíthatók.
Oszt, jó napot!
@Kijelölt Önkéntes: Attól majd tutira elmegy ajkán a tavasszal még NERista, ma ettől kínban lévő szavazó, az eredeti szavazók kb fele.
Aha :D

Ki kell hirdetni a rendkiívüli állapotot az ukrán helyzet meg az árvíz miatt, betiltani a politikai pártokat, felfegyverezni a Jobbikot, stb. Ilyenkor ez a bevett rutin, ahogy az az elmúlt 100 évből világosan kiderül.

Mit szól majd Putyin, ha a kalapja bokrétáját nem a két dicsőséges seggnyalonca két pártja irányítja? Még szomorú lesz, akkor meg János is szomorú, azt meg láttuk, hogy nem maradhat következmények nélkül.
"Kész nem nyert! Mi vesztettünk!"

Pontosan erről van szó.
Itt lézervárosban a szomszédomban egy 40-es házaspár tegnap az erélyen bagózás közben sírt. Komolyan! Azt mondogatták hogy most már biztosan visszajön a gyúcsány, és lehet hogy akkor ők is börtönbe kerülnek.
Olyan hangosan még soha nem röhögtem idiótákon. :)
Jó hír az is hogy a Veszprémiek a helyén kezelték a moszkovita hazaáruló náci söpredéket is. Szinte hallom ahogy a bolsináci csaj csak ennyit böffen: DAMMM :D :D :D
lehet, hogy a ráhel a következő hattyak tavában már pincérként fogja hordani a királyi páholy látogatóinak a pezsgőt és a kaviárt, kis pártában és fehér köténykében, nyúlpomponnal a feje búbján és miniszoknyában, bakancsban, és fehér térdzokniban...
és a vendégek Kész Zoltán és csalággya meg a veszprémi fidesztelenucca lakói lesznek...
és kis fehér szalvéta lesz a karján amire a tálcát helyezi, a férje meg erdőkerülő lesz, addig kerüli amíg meg nem találja a végit a zalcsútbasznádi kerek erdőnek a nyulambulammal... és füvet eszik

a vitya meg lesz kondás a nemzeti mangalica disznóldában és ő göndöríti a mangalicák szőrit és megkeféli őket naponta 3x

brühüyyy
@viktorputyin: Hát a keresztyéni erények, a felebaráti szeretet, a megbocsá, a másik orca odatartása? Lenne még mit tanulnod a fideszesektől barátom! Ők soha nem taposták sárba a legyőzött ellenfelet - náluk ellenséget -, nem éltek vissza az erőfölényükkel, a kissebbségben lévő választók érdekeit mindenkor figyelembe vették. Stb.

Hogy örülhetnénk két ténylegmagyar sírásának? Már vissza is tért az elmúttnyócév, asszem lehet kezdeni a gyújtogatást Pesten.
Stabilizálni csak akkor lehet a 2/3 lebontását, ha Ajka-Tapolcán sem nyer a fidesz. Most gőzerővel kell
elővenni a vörösiszap pénzek lenyúlását! A "polgári
politikai termék" mellett az a másik, ahol védhetetlen az "erkölcsi alap"!!!
2/3-os tv-eket már egy jó ideje nem tudnak hozni, hiszen navra távozása nem most volt. ha neadjisten nyert volna német, sem tudtak volna, mert latorczai is kiesett.
mindamellett tudnak fogni, hiszen mindig lesz egy schiffer vagy egy jobbikos, aki odaszavaz, ez csupán arra volt jó, hogy ne tudják azt az üres frázist pufogtatni, hogy magyarország 2/3-a mellettük áll. erre utal az a kínos mentegetődzése is vikinek, hogy tulajdonképp már nem akarnak 2/3-os tv-t hozni, tehát felesleges ezen rugózni...
@kekex: nem a kétharmadot kell lebontani, hanem a gazdasági -politikai bűnözőket kellene eltakarítani a közéletből.
@Kijelölt Önkéntes:
1. Veszprémnek ott a Balaton :-)))
2. Már a hülyék is tudják, hogy nem elég uszodát építeni, hanem azt fent is kell tartani - és az nem 5 fillér.
@pythonozok:
Annak az a módja, hogy a gazdasági politikai bűnözőknek falazó és azokat díjazó rendszert kell megdönteni. A többség már kezd erre ráébredni.
@pythonozok:
Ezért kell kerülni a túlzó kijelentéseket, még ha az emberek fejében könnyebben meg is tapadnak. A választási rendszer új lett átalakítva, hogy az a választási rendszer keretei közöt leginkább szolgálja a Fidesz érdekeit; így pontos.

Ez meg tény, és az újabb kétharmadot már akkor is inkább figyelmeztetésnek tekintettem volna a Fidesz helyében, hogy több oldalról "megtámogatva" a győzelmük esélyét is csak egy ilyen ingatag kétharmad jött ki a végén. Pedig aztán volt "kormányzati tájékoztatás" a rezsicsökkentésről, "civil" CÖF-kampány, körzet-átrajzolgatás, fenyegetőzés a források megvonásával, ami csak a kezük ügyébe került.

Most látszik, hogy mondjuk a rezsicsökkentéssel felfújt lufi mennyit ér. Tegnap óta verhetik a fejüket a falba, hogy ha Navra helyett mást indítanak tavasszal, még lehet, hogy mindig kétharmad lenne.

Aminek az elvesztését azért persze nem szabad túlmisztifikálni... Ennek az 1 főnek csak ellenzéki együttszavazás esetén van jelentősége, aminek meg a jelentősebb kérdésekben amúgy sem túl nagy a gyakorisága.
@Gábris szomszéd:
Kész AZÉRT nyert, mert ők vesztettek.
És VALAMI igaza most, véletlenül lehet Szélesnek, hogy ezt SiMicSkának is köszönhetjük.
Köszönjük eMeSe!
@viktorputyin:
Hmmm. Ez tetszik! A szomszédjaid jobb szlogent találtak a DK-nak, mint ami nekik sikerült:
"Ha visszajön Gyurcsány "ők" börtönbe kerülhetnek"
@kekex: nekem nem annyira. A következő választási kampány szlogenje az lesz (a fideszesek felé), hogy szavazz a fideszre, mert ha nem ők nyernek, akkor jönnek a koncepciós perek.
(Holott...)
A Főnök kész lett egy grazi utazásra.
@Rodeo36:
Ejnye! Nem is feltételezed, hogy elmogyoróztak valamennyit néhány trópusi szigetecskén??? Pedig eddig nem tűntél túl naivnak! Vagy lehet, hogy csak Amerika felé működik a távcsőved?
@Secnir: már mindent megváltoztattak, amit 2/3-os törvénnyel lehetett lerombolni...semmi gond a "király tovább élhet" jó lenne tudni, hogy meddig
@pythonozok:
Bár csak (és csakis) annyi szavazója lenne a fidesznek, ahányat koncepciós per (értsd: korrupciós per) fenyegetne. De tömegével vannak még ingyenhívők!
@jaegtoer:
"A Főnök kész lett egy grazi utazásra."
Nomen est omen: az tényleg KÉSZ!
@KÁTÉó53éúétr6:
Akkor nem nézted a Bukás-t. "Hogy leszek így államfő"?? Orbán egyetlen esélye volt a bukás elkerülésére prezidenciális átalakítás, és több választási ciklusra bebetonozása magának. Ahhoz meg kell a 2/3! (én már azon is csodálkoztam, hogy 2014 előtt nem lépte meg. De majd 20-25 év múlva megtudjuk, hogy kik voltak a fizetési listáján, hogy nyugisan belemehetett a választásba is)
A másik út a kádár-kori mondás szerint "járhatatlan"
@The Ghost Wolf: Háááát. Inkább a közeljövő várható bambakommunikációja + a félelmeim.
Az erkölcsi piedesztál megrogyott - ezt lassan már a hülyék is látják, most a gazdaságon a sor. Merthogy a lét határozza meg a tudatot:
www.napigazdasag.hu/cikk/36607/
Ezért fogjuk irigyelni Romániát.
Akárhogy is, szerintem beszakadt a fityesz.
A rezsicsökkentés után újabb csócsát kéne már dobni a zembereknek. Az RTL nevezetű mocskos ellenség kiárusította a csaló tolvajokat kilóra, és most már nincs visszaút.
Minden a fejükre fog visszahullni. De nagyon megérdemlik/kiérdemelték.
Hiába, a fák nem nőnek az égig.
Meg aztán, igaza van Jégnek a "micit" illetően. Csak nézzétek meg a fizimiskáját az utóbbi időkben készült fotókon! Be fog golyózni teljesen, mert egyszerűen képtelen elviselni az ellene, a NER ellen, fordulást.
De az ámokfutásának még korántsincs vége. Lesz még egy-két fejezet, míg végleges jóhelyére kerül.
A magyariak pedig megérdemlik a sorsukat ostobaságuk miatt. Kivéve engem:), mert én megmondtam előre, de fülük botját sem mozdították.
Ez a poszt olyan, mintha az itteni fő káromkodósok írták volna
Már örömünkben is?
@kekex: "Ahhoz meg kell a 2/3-ad"
Félek, hogy meglesz -kivéve, ha esetleg előrehozott választások lesznek - biztosíték erre a saját ellenzéke /Jobbik és az LMP/
@kekex:
Na, hiszen a timföldgyár szoci képződmény. Az ajkai polgármester a szoci munkásvárosban
az átkosban is villogott már, mint részeg kiszes.
Hajrá!
@Imola Helyesi: Nincs igazad sajnos :D
Ez a poszt éppen olyan, mintha valóban kedvenceid mondták volna mikrofonba. Azt tanácsolom, hogy nyitott füllel hallgass neked kedves politikusokat. Egy szobr is elpirul. Még a legműveltebbje is tajtparaszt. No nem mindenki, de a nagyja mindenképpen, szóval kéretik ezt figyelembe venni.
@munkás ököl:

Ha azt gondolom kb ez forrong most Orbánban, akkor nem kinyílott a pitypang- megírom! lesz a stílus.
@Imola Helyesi: Kiszesből csak a Kövér, az Orbán meg a többiek jók? Hazafias Népfrontosból csak a P. Imre?

Sztem erőlködj kicsit, és találj olyan pontot, amibe belerúgva nem saját magad billented fenéken!
Érdekes, mégiscsak jó a választási rendszer, ha ők nyernek.
Érdekes, most a résztvevők létszámával nem dobáloznak, hogy az nem képviseli a választók többségét.
Érdekes, hogy a szoci 350 fős kommandóról szó sincs most.
@miva?:
Azért itt százalékosan több van.
Elkészült a "nevető spanyol".

www.napiszar.hu/showPost/Ezert_bukta_el_a_23-ot_a_Fidesz_Veszpremben

Papírzsepit előkészít, könnyesre nevettem magam. :-)
@kekex:
seperc alatt be lehet fagyasztatni bankszámlákat...a többit is,
van olyan amikor nincs hová szökni, és hogyan is?

brühüyyy
@Imola Helyesi: Nincs :D
van szerencsém ismerni néhány megyei közgyűlés teljes állományát. A komcsik nem ellenzéki oldalon vannak.

Node hát a média, a kubatovgyerekmunkások, a stb...

Sztem ne erőlködj, komolyan. Mi itt elmosolygunk, hogy a jól megérdemelt pofáraesés megtörtént, Orbán kirúgja Szíjártót, ti megtanuljátok az új irányvonalat, hogy pfúj Putyin, aztán folytatjuk, de a kínos átmenetet tényleg nem szeretném élő közvetítésedben végigolvasni.
@miva?:
Ezt az ajkai szocikiszest ismertem, ez a különbség ki P. Imre?
@Imola Helyesi:
Nem érted. Helyben jobban tudják értékelni a vörösiszap-pénzek lenyúlását. Mert ott húsba vág, és nem lehet hablattyal elfedni. Ráadásul össze is tudják hasonlítani a szoci bezzegidőszakot, amikor ajnározták a timföldgyár miatt Ajkát - a maival
@miva?:
Mint tegnap is leírtam a fidesz hibáit, azt tartom, viszont túlzott reményeket ne tápláljatok, Orbánt nem hagyjuk, mert ebben a helyzetben kiváló reálpolitikus.
és a fideszen belül a legnagyobb pofont a pápai különítmény kapta.
@Rodeo36:
Na persze. És mit csinálnak a no name off-shore cégek számláival? Annyi eszük már csak volt, hogy nem SAJÁT néven nyitottak számlát. Mit gondolsz, miért kellett meg"ön"gyilkolni Weiszt?
@kekex:
Építettek egy szoci munkásvárost a timföldgyárra, amelyben cserekereskedelem volt a SZU-val a gyártásban, majd privatizálták a szocik alatt, a mostani kormány legfeljebb kárment.
Ez a híres ajkai polgármester milyen új munkahelyeket teremtett vajon ott?
@Imola Helyesi: P.Imre a díszvacsora. Orbánt úgy lehet nem hagyni, ha megszavazza a nép, de nincs igazán gusztusa a népnek Orbánhoz, hogy miatta dobja a lengyel - magyar barátságot, hogy nézegesse a ruszkik vissza transzparenst, hogy ...

Ha minden döntés személyesen az ő döntése oktatástól külpolitikáig ennek a remek reálpolitikusnak, akkor tán viselje a következményeket, ha ráomlik a szarvár :D
@Fabius: kis háttérinfó arról, mi jöhet most (habár nem szeretem a "fideszes belső infomrátor" meg a "meg nem nevezett szakember" által kiadott infókat).
index.hu/belfold/2015/02/23/orban_megertette_az_oroszbarat_magyarorszag_elszigetelodott/

kérdés, hogy orbán észreveszi-e ezt? mármint nem a cikket.
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.
@Imola Helyesi:

Jaj, el ne hidd már, hogy a Fidesz politikusai fennkölt virágnyelven beszélnek egymás között, csak a Gyurcsány bazmegezik meg kurvaországozik! Mostanában is kiszivárogna egy-két zárt kormányülés hanganyaga, az akolmelegből, lenne ám hüledezés!
@miva?:
Írd már ki a nevét, ki az?
@Imola Helyesi: Nem hinném. Fidesztrollok meg Jobbikos észemberek szokták errefelé bemutatni a gyakorlatot. Most kb megvilágítottad ezzel a kis sztereotípiavillantásoddal, hogy mennyire is érdemes tőled bármit komolyan venni.
@miva?:
A remény hal meg utoljára, de csak bizakodjatok.
P. Imre, a díszvacsora? Aki a kedvenced kedvence? Tán ennyire tájékozatlan vagy? Miért osztod akkor az észt?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.
@Secnir:
"Eközben még a régi magyar–horvát barátság ki kihűlt, köszönhetően a Mol–INA-konfliktusnak."
Na meg azon az sem segít, hogy a török vezeték miatt a szerbekhez dörgölőzött a minap.
@Imola Helyesi:

A választási rendszer továbbra is szar, az arányok ugyanúgy élnek, csak most már az ilyen "trükkök százai" sem elegek a győzelmetekhez, a Fidesz által generált szemét- és hazugsághullám áttörte ezeket a gátjaitokat.
@miva?:
Te osztod az észt. Én a véleményemet írom le, te meg összeolvasol mindent , vagy egy párt tagja vagy, attól képzeled magad okosnak.
Ide nem is kell tudni semmit, legfeljebb egy kacskaringósat káromkodni.
@Imola Helyesi:
A legnagyobb káromkódos botrány meg mégiscsak abból lett, amit a szocik egymás között mondtak, nem?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na, most legalább megnevettettél. Trükkök százai, ki is tette szállóigévé?
@Imola Helyesi: Bajerzsót nem káromkod, dajcstom sem káromkod, simicska kifejezetten nem káromkod, martonyi nem arról híres, hogy káromkod, folytathatnám napestig, drága sztereotípiagyártó Imola. P. Imre üdvözöl, Matolcsy sem volt soha komcsi, :D

Ejnye, hát ennyire kellemes az önalázás? Várj egy napot kérlek, mert ez így nagyon kínos.
@kekex: Ne fáraszd magad, Imolka ezt nem fogja érteni. Bezzeg a kolontáriak, devecseriek és a többiek, akiknek a pénzét a Fidesz lenyúlta. Most nem lehet nekik új uszodát ígérni 1,5 milliárdért...
@miva?:
Hátha erre a Készre teszitek fel az összes lapotokat, akkor - nehogy csalódjatok-.
@The Ghost Wolf: valamiből finanszírozni kell a plebejjuséletmódot, ennyit megérthetnénk. Most pont Kolontár ne venné ki a részét a nemzet emelkedéséért vállalt áldozatokból? Hát mit gondol a bahreini szultán, ha meghívja egy helyettes államtitkár, és látja, hogy kisebb a palotája mint neki?

Azért nem kell mindent felhánytorgatni!
@kekex:
szerintem, ez mind ismert...és ha sor kerül rá semmi sem marad, másrészt, tudod mibe kerül egy nemzetközi őrző védelem? két hét alatt felemészti a magyar milliárdokat
egy valódi biztonsági cég (na nem a TEK) milliókat kaszál dollárban és előre kell fizetni

de ne elemezzük ezt sem...majd amikor lekapják a 10 körmiről és nem mehet sehová

mert ugye az lesz

brühüyyy
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.
@Imola Helyesi: bezzeg ha rád tennénk, akkor már pirulna a fán a kajszi, ugye? Van az úgy, hogy az áldozatos munka meghozza gyümölcsét. Ilyenkor örvendezni kell. Most kedvenced áldozatos munkája beérett. PaksII.-t milyen százalékban utasítja el a jónép? Putyinhoz milyen arányban törleszkedne a magor? Korrupció, fenyegetés - ez veszprémben különösen igaz, ha nem vagy káder, akkor felcsút lelcsút mondják - ésatöbbi trafik, nemzetipark, palota, útdíj, tandíj, stb.

Nincs mit magyarázni.
@Imola Helyesi: tény, van itt egy buta élőlény. De az te vagy.
@Imola Helyesi: hehe... most esett le: ez a bajerzsótti, most nőneműnek adva ki magát. :D
@Imola Helyesi: Nem erről van szó:

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

No kérem, koherens gondolkodás, miegymás :D

Nem vagyok ellenzéki párt tagja, sőt én - veled ellentétben - konzervatív vagyok, és az is voltam mióta az eszemet tudom.
@Imola Helyesi:

Kiafaszom DajcsTomit sem :D ?! Azt csak úgy nem hallhattad káromkodni, ha becsuktad a füled, valahányszor megszólalt :)! Ja, de persze ha "nem érdekel", ami nem fér bele a világképedbe!

Nevetés: 1:1 :) !
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hát hiszen most nyilatkozták az ellenzéki vezérek, hogy mellettük áll az ország, a választás bebizonyította.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Sztem ő sasjózsi, és így bomlasztja a NER-t :D
@miva?:
Szerintem ez tök koherens :) :

1. Fideszes nem káromkodik.
2. Ha mégis káromkodik, akkor csak egymás között.
3. Ha mégsem csak egymás között, akkor csak átveszi a libsik stílusát.

"Állat nem alszik ágyban... lepedőn.". Miért mindig ez jut eszembe, amikor körbeérnek a kifogások?
@Imola Helyesi: Térjünk vissza a fenti állításaidra:

1. Csak a libsibolsi káromkodik
2. A Fideszesek max egymás között - opardon EGYMÁS KÖZÖTT -, az írástudók csak libsibolsiéknál káromkodnak.
3. Bajerzsóti egy költőíró, aki csak akkor káromkodik, ha kifigurázza a libsibolsikat, a többiek meg soha.

:D

Engedje meg hölgyem, hogy tiszta szívemből gratuláljak. ha kicsit még gyakorol, menni fog ez egyetlen tagmondaton belül is.
index.hu/belfold/2015/02/23/magyar_nemzet_veszprem_vezercikk/
"Simicska üzent: Orbánnak át kéne alakítania a kormányt"
A végén, még gyurcsányoztak egy kicsinyt.
Aludj el szépen kis (hübele)balázs!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nem szoktam fideszeseket sem olvasni, sajtótájékoztatón meg az országgyűlésben nem káromkodik Tompi sem.
Ellenben a szocik, dékások igen, ott is, pláne az ilyen blogokon.
Mint írtam más az indulati, más a jellembeli káromkodás.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az a fránya logika folyton ellenük dolgozik. Be kellene tiltani.
@Imola Helyesi: Akkor te nem olvasod Tompika twitterét???????

Nem állítottad, hogy sajttájokról van szó. Tudod, csúnya dolog az ilyen terelés.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

Hol van itt szó arról, amit legutóbb írtál?
@Imola Helyesi:

Mert ők is hülyék egy épeszű, reális nyilatkozathoz. Nem áll mellettük az ország, csak már nem állnak elegen a Fidesz oldalán ahhoz, hogy nyerjenek. A Fidesz egyfordulós választási rendszere nyalt most vissza, ahol nincs részvételi korlát, így ha egy ember megy el szavazni, ő dönt az összes többi sorsáról. Ezért nem panaszkodhattok a részvételi arány miatt (ellentétben az ellenzékkel), mert ti akartátok így.
Fabius én komolyan én komolyan nem értelek!!

Régen sem értettem veled egyet sok dologban, de annyira alpári vagy már egy ideje , hogy az nem igaz!!!
Ez a stílus lenne, az ami majd mást hoz az országnak???? Ezért akarnád elküldeni Orbánt? Hát elég elkeserítő!

És most a választásokról.

A kormány megérdemelte a vereséget!
Mióta nyertek, három nagy választást, gyakorlatilag csak hülyeségeket csinálnak.
Ráadásul úgy kampányoltak, hogy mindegy is nekik, ha oda a kétharmad. Hát ezzel jól otthon is tartották a szavazókat.

Amúgy egyáltalán nem baj, hogy vége a kétharmadnak! Ez talán visszarángatja a földre őket!

Egymás után dobolták be a hülyeségeket, kidolgozatlanul.
A kitiltási botrány, egy hatalmas blöff volt, ez azóta már kiderült. De én egyáltalán nem ezekre fognám a dolgokat!
Hanem a sok elhamarkodott baromságra.
Ráadásul sok sok év után megjelentek olyan dolgok a kormány körül, ami eddig nem volt.
Erre pont Navracsics mutatott rá épp pár napja.
Kezdve a Pokorni Lázár vitáról. És a Simicska dologról már nem is kell beszélni.
Akárki akármit mond nekem a gazdaságot igen is talpra állította a kormány. Ezeket a számokat Brüsszel is elismeri most már, pedig nem éppen kormány barátiak ugye!
De akkor is teljesen igaza van Navracsicsnak, már nem olyan a fidesz, mint volt.
És ehhez semmi köze nincsen a nyugati nyomásnak, ez a saját faszságuk
Simicska egy pénz éhes barom, de hát, kinek volt a barátja 30 évig?? Erről nem tehet más csak ők maguk!
Úgyhogy járt a saller a kormánynak!!

És most az ellenzékről!
Ugye azt hallgattam itt évek óta, hogy itt diktatúra van, meg az emberek nem mernek a kormány ellen szavazni, meg amúgy is olyan körzeteket csináltak, ahol csak a fidesz nyerhet!!
Az ellenzék szánalmasságát mutatták ezek a magyarázatok!!
Most csattanós válasz jött arra, hogy ez mennyire nem igaz!! különben, akkor hogy nyerhetett volna Kész??
Az emberek elküldték a ballib oldalt a sunyiba erről volt szó!! És ezek szánalmas magyarázkodások voltak!!!
Navaracsics legalább megmondta, a választónak igaza van!!
Nem kezdett el szánalmas kifogásokat keresni, ahogy a ballib oldal tette, mikor el lettek zavarva!
Tehát megállapíthatjuk Magyarországon demokrácia van, ahol az emberek eldöntik mit akarnak.

Ugyan akkor győzelem ide vagy oda, ettől még semmilyen alternatívát nem látok!
Az emberek beálltak egy eddig nem lejárt ember mögé egy körzetben. Az emberek 40% ának a 40 százaléka.
Milyen érdekes, tegnap nem hallottam az ellenzéktől kifogásnak, hogy ez az embereknek egy nagyon kis része csak!!
Viszont országos szinten mi változott ettől?
Van egy jobbik, akit én nem igazán szeretnék megtapasztalni kormányon.
Van egy mszp, akik magukat sem tudják irányítani.
Van egy lmp amelyik maradt törpe párt, akár a pm meg ezek.
És van a Gyurcsány párt, amelyik ma a legradikálisabb párt, és akiket az emberek 90% tuti nem akar vissza.
Tehát mi változott? Semmi!!
Kilátást én továbbra sem látok!
A civil hülyeségek semmit nem érnek. Ráadásul, ahogy jobb oldalon, úgy a ballib oldalon is nagyon jól lehet tudni ezeknek semmi köze a "független" civilséghez.
Ahogy a ballib oldal felzabálta magát, úgy lehet a jobboldal is ezt teszi most már!
Lehet valóban akkor lesz rendszer váltás, ha azok mind megbuknak akik részt vettek az elbaszott rendszerváltásban.
Bár én nagyon bíztam Orbánban, mert nagyon jó politikus (volt?)
De ez a kétharmad történelmi lehetőség volt. Mert kiegyezni igazán a győztes tudna!
Szomorú ez nekem, mivel én szeretem az országot, és nem is lépek le külföldre nagyobb fizuért.
Már többször írtam új pártok kellenének! Nem a régiek tovább burjánzásai.
Én részemről nem vagyok liberális demokrata.
én keresztény demokratának tartom magamat! De pl. nekem Semjénék semmit nem jelentenek, mint keresztény demokraták!!
De nekem egy baloldali párttal sincsen bajom, csak nem azoktól, akik annyit tettek az ország ellen!!
Ahogy figyelem a politikát, hányingerem támad mindig attól a sok megalkuvástól, amit látok.
Nem csak itthon, hanem világszerte!!
Amerika pl. semmivel nem jobb, mint az oroszok, akár hogy is csüngnek rajta itthon sokan. Pont úgy mennek és elveszik amit akarnak!!
Ha keresztbe teszel nekik semmivel sem jobbak, mint az oroszok, csak ők leöntik ezt egy álságos demokrata sziruppal!!
Tényleg, meg érdemelte ezt a pofont a kormány!!
De a jelenlegi ellenzék semmire nem jó továbbra sem!
És néha elgondolkodom, azon, hogy kéne egy "igazi" keresztény demokrata párt pl., de ebben a közegben pl. nekem semmi kedvem nem lenne beszállni. Pedig jobb híján már azt gondolom, kéne egyet csinálni.
Hogy milyen lesz ez a Kész, azt majd meg az idő megmutatja.
@miva?:
Akkor a kuruc által időnként félrevezetett szélsőjobbos vagy.
Tudod, az ilyen nagyon okos nemzetiek ma időnként összeérnek a szélsőballal.Remélem, észhez térnek.
@miva?:
Ezzel nem fogsz választást nyerni, hogy itt okoskodsz.
Elég lesz egy párszor most már nekünk is kimenni a térre, oszt jónapot nektek.
@Imola Helyesi:

Ez meg már tipikusan az az önámítás, amikor valaki azt írta, hogy a szocik csak azért csökkentették az adókat, hogy szavazatokat vegyenek, a Fidesz viszont azért, mert segíteni akart a magyar családokon.

Idézz már nekem egy DK-s vagy szoci sajtótájékoztatót, ahol "hivatalosan" káromkodtak :) .
@Imola Helyesi: Köszönöm, hogy megmondtad, ki is vagyok valójában. Bár én kurucot soha nem olvastam, és szélsőjobbos pláne nem vagyok, azért bizonyára igazad van. Eddig úgy gondoltam, hogy leginkább a Merkel-féle kereszténydemokrácia áll hozzám a legközelebb, de te nyilván sokkal jobban tudod :D

Istenkém
Egyetlen szavát, csak egyetlen kicsi szót, amit komolyan lehet venni!!

Hát olyan nagy igény ez?
Ejha. Összecsaptak a hullámok?

Más troll nincs?
@irógép:
Kedves írógép!
Én, a következő okokat tudnám felsorolni:
Túl sok a vesztes / mind anyagi, mind más téren.
Az értelmiség, a szakemberek kisemmizve érzik magukat, mert sokukat pártemberek tettek lapátra.
A törvények nem elég igazságosak pl. gyermekek között különbséget tesznek /pl. családi adókedvezménynél/, és a nagyon gazdagoknak többet kellene adózniuk.
A nemzeti kultúra terén a kormány gyenge/ ami a nemzeti összefogást segítené, valós őstörténet, finnugrizmus elvetése, stb/ - bár egyes ágakat már népszerűsít./népzene, néptánc, hagyományok, komolyzene, stb
Gyenge a sajtója, a médiája / libsiket utánoznak/
Még a bölcs királyok sem semmisítették meg teljesen az ellenfeleiket, hanem felhasználták őket. Bölcs kormányzás kellene, a párt kormányzás helyett, ezen még van ídő javítani.
Navracsics meg az egyik legnagyobb köpönyegforgató, megélhetési politikus.
Simicska meg egy nagy paraszt.
@miva?:
A kereszténydemokraták nem gúnyolódnak, mint te, hanem alázatosak és szerények.
@irógép:
"Ugye azt hallgattam itt évek óta, hogy itt diktatúra van, meg az emberek nem mernek a kormány ellen szavazni, meg amúgy is olyan körzeteket csináltak, ahol csak a fidesz nyerhet!! Az ellenzék szánalmasságát mutatták ezek a magyarázatok!!"

Az ellenzék szánalmas, de nem ezek a belemagyarázások teszik őket azzá! Álljatok már le, hogy csak mert egyszer nyert egy nem kormánypárti, azért már rögtön a választási rendszer elleni meg a közhangulatra tett összes ellenzéki kritika semmis és hazugság lett!

Igen, vannak emberek, akik nem mernek a kormány ellen szavazni, mert mondjuk pontosan tudják, hogy azzal a lakóhelyük támogatását veszélyeztetik, ("Előttünk a város, mögöttünk a kormány", és társai), vagy akár a közvetlen munkahelyüket, ha éppen olyan helyen dolgoznak. Igen, a kormány mindent megtett azért, hogy olyan körzeteket alakítson ki, amivel a saját nyerési esélyeit maximálhatja, és ezen nem változtat az sem, hogy már ez sem elég egy-egy helyen a győzelmükhöz.

Ezek lennének semmisek, csak mert Kész nyert? Akkor meg?
@miva?:
Sztem még a bibliát sem ismered, de mindegy.
hvg.hu/w/20150223_Nem_azt_mondtak_Viktor#rss
"Baljós jel a kormánypártnak, ha az ellenzéke kezdi kiismerni magát a választási rendszerben. Főleg hogy most már nem lesz egyszerű buherálni. Kitűnően szolgálta az érdekeiket, amíg nyerésben voltak, de azt nem garantálhatta, hogy mindig ők fognak nyerni."
Ez a horngabi már nem élt hiába! A szólása túléli.
@Imola Helyesi: Te Imola. Igazán leállhatnál már a sztereotípiáiddal. Van olyan kereszténydemokrata, aki pl gúnyolódik. Van olyan libsi, aki író, és nem káromkodik, stb.

Tudom, egyszerűbb egy ilyen világ, de felsőben már ciki. Hatodikosként eleve elvárás a differenciált gondolkodás.

Másrészt láthatjuk, ki is Orbán tartópillére :D

Esetleg a három állításodban rejlő ellentmondást tetszenél-e feloldani, valamint a sajtótájékoztatós terelésért az olvasóközönség elnézését kérni?

Hogy emlékezz:

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

Nem szoktam fideszeseket sem olvasni, sajtótájékoztatón meg az országgyűlésben nem káromkodik Tompi sem.
Ellenben a szocik, dékások igen, ott is, pláne az ilyen blogokon.
Mint írtam más az indulati, más a jellembeli káromkodás.

Valamint bizonyítékokat légy oly jó, hogy a sajtótájékoztatókon káromkodnak gonoszék.

Köszönöm, szavahihető hölgy.
@Imola Helyesi: nyilván bibliát nem ismerő kurucos széljobber vagyok :D

Te meg transzvesztita zöldséges vagy, és háromszor buktál a forgalomban vezetésből :D

Ugye ennek sok értelme van, drágám?
Majd jönnek a jogászok, oszt jónapot!
"a kormányzat a politikai megoldásokon túl megteheti azt is, hogy egyszerűen feles többséggel módosítja a sarkalatos törvények megfelelő részeit, és bízik benne, hogy az alkotmánybírók is egyetértenek az álláspontjával. Az út járható, még ha lenne is némi bája annak, ha a Fidesz a saját maga által sarkalatosnak minősített rendelkezések sarkalatosságát vitatná az Alkotmánybíróság előtt.”
jog.mandiner.hu/cikk/20150223_nemeth_marton_a_ketharmad_ara
@irógép:
Milyen találó a neved, tényleg írógép vagy.
@miva?:
Ez volt ám egy keresztény megszólalás, ateista vagy te, de nagyon. Méghozzá egy nő.
@miva?:
Érdemi vitát folytass, ne az én írásaimat elemzed.
Átugrom.
Azért azt kellemes tudni, hogy Imola kinyomott, így nincs teendőm:D
Ez már a vég lehet.
Örülünk, hogy ez a fütyi nyert a fidesz ellen.
@miva?:
Valahogy csak be kell skatulyáznia úgy, hogy elhihesse és megindokolja magának, miért nem kell figyelnie arra, amit leírsz:).

Leszel te még egy háromlábú néger kutya és egy zsidó mosógép fattya is, ha arra lesz szüksége.
@miva?:
Nem fogom leírni a mások undorító kifejezéseit, Pfuj.
@kekex:

A sarkalatos törvények így változnak szarka látós örvénnyé.
"Az új Fidesz-kormány első évének legfontosabb üzenete az volt, hogy ezek az emberek és ez a stílus még három évig velünk lesz.
Ez pedig nagyon sok fideszesnél is kicsapta a biztosítékot. A Simicska-Orbán konfliktus okán végre a részben önkéntesen vállalt láncaiktól megszabaduló jobboldali újságírók egyre-másra írják meg, amit gondolnak. Hogy ők nem ilyen lovat akartak. Hogy a polgári Magyarország az nekik nem egy termék volt, hanem egy álom. Hogy ez a kormány már egyre kevésbé az ő kormányuk. Az eredményekből úgy tűnik, nincsenek egyedül ezzel az érzéssel.

Persze valószínűleg nem őket hallották meg a választók, hanem az RTL Klubot."
velemenyvezer.444.hu/2015/02/23/magyarorszagon-nem-lesz-tartosan-egypartrendszer/
Ahhoz ugyanis nagy TÁRSADALMI támogatottság kell, nem elég a választási rendszert torzítani!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Rufika, én csak abból következtethetek, amit itt leírnak.
@Imola Helyesi: :D

De miért érzel kényszert arra, hogy skatulyázz embereket? Férfi vagyok, 40 éves. Értelmiségi. Katolikus, teljesen katolikus családból, zéró párttaggal a tágabb családomban is. Két gyermek apja. Konzervatív, és mint ilyen, nyilván Fidesz - KDNP-re soha nem szavazó. Barátom egy püspök, a helyi pap, részt veszek jótékonysági munkákban, és ugyan teológiát nem végeztem, gyaníthatóan jobban ismerem a Koránt is, mint te a Bibliát.

Kekec vagyok, de nem hazudok. Te viszont két dolgot cselekszel, és mindkettőt elítéli Jézus.

Hazudsz, és hamis válaszokat adsz.

Te főkonzervatív úrhölgy, légy oly kedves, és tégy rendet az alábbi kommentjeidben, hogy érthessük magasabb régiókban röppenő lelked rezdüléseit:

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

Nem szoktam fideszeseket sem olvasni, sajtótájékoztatón meg az országgyűlésben nem káromkodik Tompi sem.
Ellenben a szocik, dékások igen, ott is, pláne az ilyen blogokon.
Mint írtam más az indulati, más a jellembeli káromkodás.

Valamint bizonyítékokat légy oly jó, hogy a sajtótájékoztatókon káromkodnak gonoszék.

Köszönöm, szavahihető hölgy.
@Imola Helyesi:

Hát akkor linkelj (de nem ahogy szoktál), ha már a csipkés-hótiszta lelked ennyire érzékeny a trágár borzalmakra :) .
@jaegtoer:
és akkor még nem is hivatkoztam arra, hogy mire ezek az AB elé kerülnének, már 2 főt le fognak cserélni a mostani bábok közül. Amihez nagyon kellene a 2/3.
@miva?:
Miért nem írsz a másik neveden?
@Imola Helyesi:
A többiek is csak ezt teszik, aztán mégis hogy meg tudsz sértődni rajta!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Még egy kereszténydemokrata, de szociálisan érzékeny, meg jobbos!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nyilván, amikor a ketrecben levő nyuszikára rátámad egy farkasfalka, mert ők otthon vannak,védekezni kell.
Ez egy jó összefoglaló, de lehetne bővíteni:
mentalisdeficit.blog.hu/2015/02/22/orban_viktor_het_fo_bune
1. A magyarok legrosszabb tulajdonságaira épít
2. Folyamatos ellenség- és bűnbakkeresés
3. Párbeszéd felszámolása
4. Hűbéruralmi rendszer
5. Félőrültek pajzsra emelése
6. Magántulajdon, közösség érdek nem tisztelése
7. Bármit és az ellenkezőjét lehazudják
@Imola Helyesi: Nincs másik nevem :D

Nézz utána, drága. Volt pár vitám errefelé vallásügyben :D

nekem könnyű, nem kell fejben tartani az előző hazugságaimat :D
@Imola Helyesi:

:D :D :D :D :D

Imola - Rufus : 5:1

Feladom! Nem tudlak annyiszor megnevettetni, mint te engem :) !
hmmm, és a sértett kibeszélés és én nem is voltam a korábbi döntésekben, is folytatódik:

Illés: Elképzelhető, hogy Paks II meg sem épül

Ha igen, 6-7 milliárd euróval többe kerül a kalkuláltnál. Áramot eladni nem tudunk majd.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F02%2F23%2Filles_elkepzelheto_hogy_paks_ii_meg_sem_epul%2F

----

Simicska üzent: Orbánnak át kéne alakítania a kormányt

A Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese vezércikkben inti a kormányt.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F02%2F23%2Fmagyar_nemzet_veszprem_vezercikk%2F

---

és ez sem lesz már hülyébb, van még kérdés, hogy mely időszak és gondolkozás jön ismét vissza...

Navracsics Tibor szerint teljesen oké az idegesítő emberekre ráhívni a rendőrséget
navra

Kubatov Gábort kérdező újságírókat igazoltattak a rendőrök Veszprémben. Navracsics olyan választ húz elő minderre, mintha 1982-ben lennénk.

444.hu/2015/02/23/navracsics-tibor-megmutatta-miert-szokas-a-nyugatos-europeer-fideszesek-koze-sorolni/
Milyen médiumnak kell ilyen munkatárs?
nol.hu/belfold/orban-most-jott-ra-hogy-nem-ulhet-a-baberjain-1517805
"Orbán bejegyzésére több mint négyszáz válasz érkezett, ezek között feltűnően kevés a szokásos rajongói komment (kitartás, hajrá, megvédjük, nem hagyjuk stb.), annál több a "megérdemeltétek" és a "nem kellett volna annyit lopni" típusú hozzászólás."

HEHEHE!
@Imola Helyesi: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hát ezért írtam, hogy a kormány megérdemelte a vereséget!
mert hülyék lettek!
Szerintem sok mindent jól csináltak, de a második két harmad óta, csak hülyeségeket tesznek, azt gondolom.
És bár itt mindig fidesznyikeznek engem, csak, mert nem értek egyet a balliberális oldallal (ez már az ő szűk látáskörüségük), én el lennék a fidesz nélkül bőven, ha látnék bármi más komoly alternatívát. De nincsen.
@Imola Helyesi: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Hát ezért írtam, hogy a kormány megérdemelte a vereséget!
mert hülyék lettek!
Szerintem sok mindent jól csináltak, de a második két harmad óta, csak hülyeségeket tesznek, azt gondolom.
És bár itt mindig fidesznyikeznek engem, csak, mert nem értek egyet a balliberális oldallal (ez már az ő szűk látáskörüségük), én el lennék a fidesz nélkül bőven, ha látnék bármi más komoly alternatívát. De nincsen.
vs.hu/gazdasag/osszes/megsem-atombiztos-a-paksi-bovites-ket-unios-amen-is-hianyzik-0223?
"Az Európai Unió több hatósága is kifogásokat emelhet a paksi bővítéssel szemben, ami akár a projekt leállítását eredményezheti – értesült a Financial Times. A lap szerint a magyar kormány azzal vádolja Brüsszelt, hogy rejtve akar beavatkozni a magyar energiapolitikába, amivel korlátozhatja Magyarország szuverenitását."
és főleg Orbán lenyúlási szuverenitását!
TÓTH GERGELY 9 PERCE
Ezt a tanulságot kellene levonni a Fidesz szerint a veszprémi választásból
A hétvége bebizonyította azt, hogy a választási rendszer demokratikusságával szembeni kételyek megalapozatlanok, ezért az ellenzéknek meg kell követnie a kormányt.
mondja L. Simon László miniszterelnökségi államtitkár, és éles szemmel mutat rá arra, hogy nem az MSZP és nem is Gyurcsány Ferenc nyerte meg a választást, és a kormány továbbra is alázattal fogja végezni a munkáját.

Imola = Simon L. László :D

Aki nem káromkodik :D

Bruhahahahahahahahaaaaaa
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az még elmegy, hogy kihívják a rendőrséget. Csak azt lesz nehéz kimagyarázni, hogy miért a főkapitány megy ki?
@miva?:
" és a kormány továbbra is alázattal fogja végezni a munkáját"
Eddig ez a hét vicce!
kell hozzá tenni bármit is?

11:56
Paksi bővítés: leszavazták az összes ellenzéki módosítót

Az atomerőmű törvényhez benyújtott valamennyi ellenzéki módosító indítványt leszavazta a gazdasági bizottság és kormánypárti többséggel elutasította a bizottság a letelepedési államkötvényről szóló törvény módosítására, illetve hatályon kívül helyezésére benyújtott három kormánypárti törvényjavaslat tárgysorozatba vételét is. A Fidesz részéről Bencsik János szavazott a törvény hatályon kívül helyezése mellett.

hvg.hu/itthon/20150223_Paksi_bovites_leszavaztak_az_osszes_ellen
besokalltam.....

11:18
A rezidensek után az orvosokat is röghöz köthetik
A rezidensek után az orvosokat is röghöz köthetik

Megint lesz önálló gyógyszerészeti intézet, nemzeti egészségfejlesztési intézetet hoznak és tízmilliárd forintot költenek a gyermeksürgősségi ellátás fejlesztésére – egyebek mellett erre készül idén a kormány az egészségügyi ágazatban. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón beszélt a részletekről. Az orvosok bérrendezéséért cserébe röghöz kötést írhatnak elő, a védőnők helyzetét az új alapellátási törvényben rendeznék.

hvg.hu/itthon/20150223_az_orvosokat_is_roghoz_kothetik
@irógép:
Engem is, ne gyötörd magad, én már túltettem magam ezen.
De új pártban se reménykedj. UI. nincs követendő példa.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Akit az Isten/ek el akar/nak veszejteni, előbb az eszit veszi/k el!"
fideszjobbik putyinisztikusai vajon melyik oldalra fognak állni?

10:45
Megleckéztetik a lengyeleket az oroszok? Kevesebb gázt szállítanak

Kevesebb gázt kap Lengyelország a Gazpromtól – írja a Napi Gazdaság. Szakértők szerint a korlátozás hátterében az orosz gázkitermelés visszaesése állhat, de a Gazprom szállításainak csökkenése várhatóan nem okoz problémát a lengyel gazdaságnak. A két ország között éleződik a feszültség, alighanem ennek is szerepe van a gázszállítás visszafogásában.

hvg.hu/gazdasag/20150223_Kevesebb_orosz_gazt_kap_Lengyelorszag
@Imola Helyesi:
Dehogy nincs. Nem Schiffereznek, Nem Tóbiásoznak, nem Szigetváriznak - viszont Gyurcsányoznak. Annyit legalább elhihetsz a fidesznek, hogy egyedül őt tartják veszélyesnek.
@Imola Helyesi: Esetleg magyarázat ezekre, kedves László?

"Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

Nem szoktam fideszeseket sem olvasni, sajtótájékoztatón meg az országgyűlésben nem káromkodik Tompi sem.
Ellenben a szocik, dékások igen, ott is, pláne az ilyen blogokon.
Mint írtam más az indulati, más a jellembeli káromkodás."
@miva?:
Én nem írok trágár verseket, kikérem magamnak.
Trágár költők minden oldalon vannak.
Sőt gazos a múltból és a jelenből is szolgáltat elég példát erre.
@Imola Helyesi: Dehogy, A trágár költő államtitkárok fideszesek, és a jó erkölcs őrei.
@miva?:
Te tényleg keresztény demokrata vagy?
Na, ilyennel sem találkoztam még itt:)
Én azért Merkeltől sem vagyok elájulva!
Pont olyan agresszív, mint Orbán szerintem, csak, mögötte picit nagyobb hatalom van.
ő is jó pár hátba szúrás által lett vezető! És amit itt mondott Budapesten kifejezetten politikai üzenet volt.
Németország teljesen más problémákkal küzd! Ott a bevándorlás pl. eszméletlen nagy probléma, személyesen tapasztaltam.
És annyira álságosak ezek a nagyhatalmi játszmák.
A második világháború azért nem volt olyan régen. Ott a dicső nyugat, hogy osztozkodott még Hitlerrel is, hogy nekik jó legyen. 56- ról ne is beszéljünk. Kaptunk pár bátorító szót, azt hagytak minket a szarba, ahogy van.
Az a baj nálunk nincs igazi keresztény képviselet!
Úgy egyáltalán a kereszténység is talán most kezd magához térni.
Orbán egy egy megtért ember, ha az. Fogalmam sincsen mennyire lett valóban vallásos.
Az a baj, ha az ember igazán keresztény nem is kara politizálni, mert nem fér bele az érték rendjébe.
És nem is látok példát arra, hogy valaki ezt megtenné igazi keresztényi módon.
Pedig nagy szükség lenne rá!
@Imola Helyesi:

@irógép: tudtommal még nem írta le sehova, hogy Orbán Viktor világraszólóan tehetséges politikus, ellentétben veled, tehát ez a nagy sorsközösség azért eléggé sántít.
Kedves hozzászólók! Ezt a transzvesztita Lencsés István 2 már nagyon fárasztó... Illetve önmagában szórakoztató lenne a hülyesége, de hogy szinte az összes komment róla szól, az már nem annyira. A tahótlanító meg mintha nem zárná ki a hülyeségeire írt válaszokat. :(
@pythonozok: affene, addig szerkesztgettem, hogy a fele elveszett. Szóval a lényeg, hogy ezt a magát nőneműnek kiadó transzvesztita fidesz trollt ignoráljátok, ha szabad kérnem! Indoklást lásd eggyel fentebb! :)
nem tudom volt e a hétvégén ez a kép, de ha volt is, egy jokurvaanyádviktorésfidesz nagyon bennem volt és ki kellett adnom...

www.szeretlekmagyarorszag.hu/bevasarlokocsi-az-agy-egy-magyar-gyermekkorhazban/
@irógép: Én nem beszélek másról, mint a mindennapokban manifesztálódó elvi alapról. Nem baj, ha valaki hívő, ahogy az sem, ha nem az. Nem kell vallásosnak, templombajárónak lenni. Viszont minden lehetőséget ki kell használni, ami az elidegenülés ellen hat, ami közösségekbe - egymást átfedő közösségekbe - rendezi az embereket. Nem kell ideológia a politikához. Becsületesség, jószándék, kompromisszumkészség az kell. Azért küldünk politikusokat a parlamentbe, hogy ellentétes érdekű emberek képviselői szót értsenek egymással. Ezt ölte meg Orbán.
Felszólításra: csemegézzetek:

"Meglehetősen beszűkült szókincséről adott tanúbizonyságot Molnár Gyula, Budapest XI. kerületének szocialista polgármestere, akinek egy márciusi testületi ülés előtt bekapcsolva maradt mikrofonja a következő gondolatsort rögzítette: „Hol a Lakos b…meg, tele van a tököm. Hol a f.szomban van a Lakos? Tele van a tököm b..meg, hogy eljátssza mindig ezt az izét. (…) Van csengő? Ja, nem értettem, mi a f.sz van. (…) Nem, Lakosra, az előterjesztőre b…meg, mert a f.szkalap így szórakozik, b…meg.” Molnár, a trágár kifejezésekkel tarkított megjegyzéseiben a későn érkező liberális alpolgármestert, Lakos Imrét minősítette. Természetesen később, az ilyenkor bevett módon ő is bocsánatot kért."
@Imola Helyesi:

Ez egy sajtótájékoztató? Tehát nem. Keress tovább.
@irógép: "Akárki akármit mond nekem a gazdaságot igen is talpra állította a kormány."

Mikor?
Hogyan?
Az,hogy ellopunk tetemes magánnyugdíjat, tönkre adóztatunk minden bankot,multit, kis- és nagy vállalkozót és minden adózó személyt, felemelünk horror mértékűre áfát, az még nem a gazdaság talpra állítása, csak rablás és a gátlástalan tolvajlások miatti kiadások egyensúlyban tartása.
Ezen kívül tudsz valamit az államadósság tényleges alakulásáról?
Többszörös felszólításra:

"Nem számolt a kamerával Tasnádi Péter, Pécs polgármestere sem, aki a köztévének kétféleképpen reagált az ÁNTSZ ellene folytatott eljárására. A köztévé rejtett kamerája ugyanis rajtkapta a parlamentben, amint tilosban dohányzik. A tisztiorvosi szolgálat kirótt büntetése után a hivatalos, jól megkomponált nyilatkozat így szólt: „Törvénytisztelő állampolgárként nekem is fontos, hogy a nemdohányzó állampolgárok védelmében hozott jogszabályokat mindenki betartsa, így én is. (…) Megérkezett az elsőfokú határozat, ez alapján az ötvenezer forintos bírságot vagy büntetetést, melyet kiszabtak, azt befizettem”. A riportfilm felvétele közben, épp egy nem éles pillanatban azonban összefutott MSZP-s képviselőtársával, Tóth Károllyal, akinek az ÁNTSZ eljárásáról – a kameráról megfeledkezve - már másképp fogalmazott: „Elolvastam, befizettem. Nyalják ki a seggemet! Ha az ÁNTSZ-nek ez a legfontosabb problémája, akkor jó országban élünk.”
@pythonozok:
Ha rám értetted ezt , ne izgasd magad, annál könnyebb írni, ha nem kell válaszolni.
Elolvassák, oszt jónapot.
@pythonozok:
Elég gyenge bogocskád van, nem csodálom!!!!!
@Imola Helyesi:

"A sajtótájékoztató nagyobb érdeklődésre számot tartó, személyes közvetítést igénylő témákban kizárólag a sajtó képviselői számára szervezett, információk (üzenetek) átadására, azok médián keresztül történő közvetítésére szolgáló esemény."

Hátha segítettem...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nekem az is elég, ha elmagyarázza, hogy hogy lehet egyszerre igaz a többi állítása.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Aranyos vagy, de most nem érek rá, majd később gyűjtögetek neked. Addig írjatok ti is.
@Imola Helyesi: inkább várjuk a megtisztelő válaszodat, ha megengeded. Persze ha parancsnak érted, akkor írunk. Ez a világ márcsak ilyen.
@Imola Helyesi:

Átérzem a csalódottságodat. Érthető, hogy próbálod eljátszani a lazát, akit nem vágott földhöz a dolog - de sajna nagyon nem megy.

Hidd el, idővel megszokod.
@pythonozok:
A tiedet viszont kizárja, ki vagy nyomva, mész a többihez.
Hé, hát Abaújszántón meg Szatymazon megerősítették a NER-t!!

Ezt bezzeg elhallgatja a libsibolsi média!

:D

Kósa simán sztendappolhatna, én elmennék rá :D
@bioLarzen:
Akkor olvasd el a fideszről írt kritikámat, nem vagyok letaglózva, nincs mitől. Viszont Orbánt nem hagyom gyalázni, és érdemeit kisebbíteni. Ez van.
@Imola Helyesi:

Előttem van a kép, ahogy egy nyuszika ketrecbe "öltözve" dobálja egy verembe a vicsorgó farkasokat :) .
Hm. Ez a "tahótlanítok" valami helyi dolog vagy blog.hu-s szolgáltatás? (lusta vagyok átbogarászni a forrást :( )
Ugyanis ha helyi dolog, akkor csöndben maradok, de ha a blog.hu-tól származik, akkor jelezném a supportnak, hogy jó lenne a radarról is eltüntetni az elmebajnokokat, amilyen a kis transzvesztitánk. (miért jó valakinek, hogy hímringyó létére nőnek hazudja magát? Nem értem... :D)
@Imola Helyesi: te hebehurgya, orbán választja ki az embereit, akik pl. ilyeneket képesek böfögni:

“ezeknek az embereknek már lehetőségük van arra, hogy a nyomorból a tisztes szegénységbe lépjenek át”
Rétvári a közmunkásokról
Kinyom mindenkit :D

Úgy van értelme ennek, csakis :D :D

Lekussótat minket, mint Külügyminiszter a külügyéreket :D

Hiába no, ez a mentalitás köll, ahol Viktort szeressék, meg a tüzifa, a kirugomarokonod, a trafik, meg hasonlók
@Spániel:
Azért a GDP növekedés nem rossz, ahhoz képest, hogy pár éve még azt mondták, itt évekig nem lesz növekedés. Az ipar is bővül. A hiányt tartjuk, nem úgy mint előtte. Az infláció szinte nulla stb.
Ezek olyan adatok, amiket ma már Brüsszel is elismer.
Lehetsz kormány ellenes, tudom nagyon az vagy. De azért ami tény, az tény.
És írtam csomó mindent, amiben épp magam is a kormányt kritizáltam. Olyan nagyszerű, hogy kiragadtál egy mondatot az egészből!
De ha neked ettől neked így jó, akkor rendben.
@irógép: Milyen bázison nő az a GDP? Ne bolondítsatok meg már megen!!!!
Hasonlítsuk mán össze a 2010-es szlovák, lengyel, román meg magyar GDP-t, könyörgöm!!!

Produkált az istenbalfasza 2 mínuszos évet, mikor mindenki növekedett, aztán azon a bázison most kicsit nagyobbat nő a gazdaság mint náluk, de attól még 5 év alatt összesen 2-t maradtunk le.
hmmmmm, miközben Vezényló békésen cumizza putyin nemesbik szervét :D

Flört vagy házasság? Orbán kivezet minket a nyugati érdekkörből

privatbankar.hu/makro/flort-vagy-hazassag-orban-kivezet-minket-a-nyugati-erdekkorbol-278206

addig a többiek:
-----

Putyin barátai gyorsabban fogynak, mint a Fidesz parlamenti képviselői

Lukasenka után egy másik ősmoszkovita diktátor kacsintott ki a Kreml mögül Nyugatra: Kazahsztán partnerségi megállapodást kötött az EU-val.

444.hu/2015/02/23/putyin-baratai-gyorsabban-fogynak-mint-a-fidesz-parlamenti-kepviseloi/
@irógép:

A hiányt olyan eseti extraadókkal tartják, mint a "tranzakciósilleték-előirányzat-nemteljesülési adó", szóval azt nem nagyon reklámoznám.

Ahogy az inflációt sem, mert azt meg a hatóságilag szabályozott árak csökkentése idézte elő. Úgy könnyű nulla inflációt csinálni, hogy a kormány azt mondja valamire, hogy az mától olcsóbb lesz, mert törvényi jogosítványa van rá, és ettől tényleg az lesz. A piaci folyamatokhoz semmi köze. Amint kifut a rezsicsökkentés, vissza fog menni 3%-ra, ahogy ezt a kormány is pontosan tudja.
@irógép: akkor ne írj ilyen kiragadható mondatokat, amin jókat lehet lovagolni, mert nem igazak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A te nevednek inkább ez kellene lennie: hülye vagy, de pártszínvak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ki az a Lukasenka?
lukas enka,/ nem enki/ vagy luka sem kaka, stb?
@Imola Helyesi:

Minősítünk, minősítgetünk, aztán meg sír a szánk egy "fidesznyik"-ezésért?!
Mit nekem sajtótájékoztató, elég ide benézni:

"hmmmmm, miközben Vezényló békésen cumizza putyin nemesbik szervét :D""
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"sír a szánk" majd kikeresem a másik neved mindjárt.
@Imola Helyesi:

Ennyi. Annyi jelzőt nem írtam rád, hogy "buta", de mert már csak a személyeskedés maradt, így hát azt veted be.

Ez még az indulati trágárkodás/személyeskedés, vagy már következtethetem jellembelinek?
@miva?: Nagyjából igazad van! De abban tévedsz, hogy Orbán ölte meg ezt. A balliberális oldal ebben pont úgy hibás!
Orbánt tartom inkább politikusnak, mint kereszténynek.
De a balliberális oldalt képviselők ugyan olyanok!
Közük nincs az igazi liberalizmushoz, ha már ennek vallják magukat sokan.
Én nekem épp az a dilemmám, hogy a kereszténységet, egy igazi kereszténységet bele lehet-e vonni a politikába.
Sok századon át a kereszténység szinte csinálta a politikát ezzel eltávolodva az igazi értékektől.
Elszörnyedünk ma az IÁ-n, közben régen mi magunk is ezt tettük sajnos.
Nekem semmi bajom a nem hívő meg baloldali emberekkel, rengeteg ilyen ember van a környezetemben.
Én a gyűlölködés egy bizonyos fokától akadok ki.
Amúgy láttad a mennyország létezik című filmet?
Ha nem, érdemes megnézni:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csak érdekelne, mi ez, amit csinálsz? Valami cenzúra, hogy mit szabad elolvasni a blogolóknak?
Ilyet a Szabad nép félórákon csináltak.
De csak tedd. Értelmes ember végiglapozza amúgyis a napi sajtót innen is meg onnan is.
@Imola Helyesi: Azt állítottad, hogy csak az ellenzék trágárkodik - Simon L., Bayer, Deutsch, stb - majd hogy a fideszesek csak egymás között - Simon L. , Bayer, Deutsch, stb - aztán hogy a sajttájon trágárkodnak az ellenzékiek, és mindhárom állításod hamis. Azóta ezért elnézést nem kértél, tereltél, majd támadtál. Lukasenka kicsoda? Tudod, P.Imre haverja :D

Sztem ha sokáig erőlködsz még, akkor ma megtekinthetjük az igazi Epic önalázást. A Lukanenkaka már - már megüti a szintet.
Tényleg pihenj egyet a dologra holnapig, mert fáj.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A neved kiforgatása csak vicc volt, a hülye szót te jelenítetted meg a nevedben.
@irógép:

Orbán Viktor és 'A Mennyország létezik' egy gondolati sorban elég anakronisztikusnak tűnik első pillantásra, ha figyelmen kívül hagyjuk az Antikrisztus opciót, persze a másik opciót erőnek erejével elhessegetem, bár igény az volna rá:)
@Imola Helyesi:
Te most tényleg azt csinálod, hogy egy-egy kiragadott kifejezés vagy téma alapján "kikövetkezteted", hogy én is csak valami alteregója vagyok itt más nickeknek, ezzel nyugtatva magad :D ?

De kár, hogy nem vagyok pszichológus hallgató! Olyan szakdolgozatot következtetnék rólad, hogy a szakma a húsz ujját megnyalná!

Így viszont tényleg csak az maradt, hogy külön kérvényezzem, tegyél már be engem is a "verembe" a többi "alteregóm" közé, ne érezzem magam annyira magányosnak :) !
@Imola Helyesi: Engem is, Én is akarok tahótlanítódni!!
Aztán ha nem látsz, akkor ugyanolyan fergeteges poénokat tolhatok rólad, mint a többi tahótlanított egész nap :D

Fú mik mennek itt :D
Itt nem a kétharmad a lényeg, mert az simán hozható, ha úgy adódik, és ameddig vannak megvehető képviselők.
A lényeg az a szargránát, amin eddig Vityka műszerészkedett és most a pofájába robbant.
:D

Neee, ezt ne írjátok róla, srácok!

BRUHAHAHAHAHAAAAAAAAAA

Nem is ilyen ;)
@Spániel:
Sajnálom, hogy nem az égsz gondolatomat értelmezed egyben.
Azzal, meg hogy olyan adatokat mondasz nem igazaknak, amiket még a kormány barátnak éppen nem minősülő Brüsszel is elismer, nem tudok mit kezdeni.
És pont itt van az egész ellenzék nagy baja!
lehet pont elég dolog miatt kritizálni a kormányt, de az ellenzék olyan elvtelenül teszi, hogy épp ez által válnak hiteltelenné!
Egy olyan ellenzék, aki azt mondja, igen ezt meg ezt valóban megcsinálták, de ebben faszok, sokkal hitelesebb lenne.
És ez bajotok nektek itt is, hogy a szemeteket elfedi a gyűlölet!
én aztán utálom Gyurcsányt, és soha nem kívánom vissza az országnak, de olyan gyűlöletet soha nem tudtam érezni iránta, ahogy látom sokan teszik most.
Nem most ez volt már 98-ban is és azóta is.
A baloldal soha semmit nem mond, csak gyűlöli aki más mint ő!
Én tudok mérges lenni, és vitázni akár keményen is, de ilyen gyűlöletet nem tudok érezni!!
Egyszerűen ebből sosem lesz semmi jó.
Jaa és tudom, hogy jobb oldalon vannak, akik pont így gyűlölködnek!! Ugyan úgy elítélem!!
Én inkább vitázom egy velem nem egyetértővel, mint gyűlölködjek együtt egy velem egyet értővel!
@miva?:
Nem kérek elnézést, miért is kérnék?
A konzervatív és liberális sajtót, ha összehasonlítanám 10 :100 %-hoz lenne az arány.
Aztán meg ti mondjátok, hogy a fideszesek is szocik, akkor meg most mi van? = A szocik káromkodnak.
Más szóval, ahogy mondjátok: a komcsik, kiszesek, kiegészülve liberálisokkal /Pl. Kóka meg Horn sem szerénykedett ebben anno, meg jobbikos is emlegette a másik felmenőjét.
@irógép: Brüsszel nem elismeri a 3%-ot, hanem azt mondja, hogy annyi. Semmiféle "elismerésem fiúk" nem volt. Ők is pontosan tudják, hogy a gyűlölt EU-ból érkező pénzek kb pont ugyanannyi, ráadásul egy gyalázatos bázishoz képest növekedtünk különadókkal. Kb arról van szó, hogy tavaly 20 cm-t ugrottál, a többiek meg 1:70-et, és most te ugrottál egy daram 1m-t, ők meg 1:80-t, és arra vered a melled, hogy te 400%-ot fejlődtél, ők meg csak alig 6%-ot. legyél erre büszke!
@miva?:
Akkor szopjad a poénjeiket, ha az jó neked.Ha mást nem tudsz.
@Imola Helyesi: Azért, mert a saját állításaid szerint is hazudtál, Imola.
@jaegtoer:
Tudod mit, akkor hagyd ki Orbánt!! És csak nézd meg a filmet teljesen elvonatkoztatva minden aktuális dologtól. Csak szerezz magadnak egy jó másfél órát.
@miva?:
Miért nem lepődök meg rajtad sem?
Ugyanez volt a ge.iforradalom kitörésekor.
Trágárság, káromkodás. Egészségedre.
Van, aki csak így tud örülni.
@miva?:
Nem szoktam hazudni, te nem tudsz szöveget értelmezni, ilyen egyszerű ez.. Te még saját magadat sem mered adni, azért van több neved.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Az orvosokat is röghöz kötik."
Az egészségügyet egyelőre finanszírozni kéne, nem átszervezésekkel tovább drágítani ezt az ágazatot.
Az egészségügyre fordított összeg nálunk 4.5% a GDP-hez mérten, az európai átlag 6.5%, de van olyan eu-s állam, ahol 8%.
Így minden világos.
Egyébként nem értek egyet ezzel a mérőszámmal, mert a mi alacsony GDP-ink miatt a helyzet még sötétebb képet mutat.
Reálisabb lenne az 1 főre eső euro.
@miva?:
Gondolom , van benne 10 F, 20 K, meg 100 sz.
Juj, de vicces lehet, hihihihi.
@Mariann19:
Ha van trágárság a blogokon, lennél szíves figyelmeztetni őket, hogy a szólásszabadság nem egyenlő a szabadossággal. Előre is köszönöm.
Ha meg a felmenőimet is idézték, kíváncsi leszek Boli hozzáállására ezügyben.
@miva?: nem büszke vagyok erre. Csak az előtte lévő kormány amellett, hogy pont ilyen megosztó volt, csak növelte a hiányt.
Nem kell vitázni velem, nem én hozom a döntéseket. És én részemről utálom ezt az ellenségeskedést.
@Imola Helyesi: Hej srácok, mi a többi nevem?

Szopjad, kaka, és én trágárkodnék az egy szem szarvárammal?

Szerintem ezt a meccset elbuktad. Másolj ide kérlek trágárkodást tőlem!

Nem, nem aprózzák el, költői kefejezésmúdjuk határtalan gazdagsága igazi irodalmi műremekké nemesíti önellentmondásaid személyiséggé érését.
@irógép: a komcsi csürhe mit csinált szerinted? A nyugdíjpénzünket eltüntették, azóta sem találtam róla hitelt érdemlő infót, hogy mi lett az onnan lenyúlt rengeteg pénz sorsa, növelték a tényleges adóterheket, a valódi munkanélküliséget stb.
A vég kezdete!!! :P :)))))))
És de bizony szoktál, sőt igazából mást nem szoktál, kizárólag hazudni, csúsztatni, stb.

Idemásoljam a maiakat, vagy előbb megválaszolod a 3 elsőt, majd a sajtótájékoztatós állítást?

Egytől egyik hazugság, és számos alkalommal megkértelek arra, hogy értelmezzük ahogy neked tetszik, de egyszer sem mertél vállalkozni rá.

Szánalmas egy álláspont, de megértem. Akkor esetleg most elmagyarázhatod, hogy ezek hogy lehetnek egyszerre igazak:

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:42:47
@miva?:
Ne túlozzunk már, káromkodni, undorító jelzőket adni szocik szoktak a másiknak.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:48:31
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
EGYMÁS KÖZÖTT! ez a lényeg, a szocijaid meg mindenhol káromkodnak.
Pláne az írástudóik.
Az a lényeg, indulatból, szokásból vagy jellemből teszik-e.
Sajnos itt is van , jellemkáromkodó egy pár.

Imola Helyesi 2015.02.23. 10:58:45
@miva?:
Önalázás, te nagyon buta vagy.
Bayer amellett, hogy időnként trágárkodik, átvéve a libsiszlenget, egy nagyon művelt, olvasott íróköltő publicista, és írásainak nem ez a fő csapásiránya, mint a ballibsik többségének. A többit nem hallottam káromkodni, te bizonyára, tehát egy ellenzéki párttag vagy.

Nem szoktam fideszeseket sem olvasni, sajtótájékoztatón meg az országgyűlésben nem káromkodik Tompi sem.
Ellenben a szocik, dékások igen, ott is, pláne az ilyen blogokon.
Mint írtam más az indulati, más a jellembeli káromkodás.
na, ezen az utolsó 100 hozzászóláson gyorsan átértem. Az ebolának meg a másik kreténnek írt válaszokat átugrottam, a maradék hármat elolvastam.
@Imola Helyesi: Fú de trágár! Leredundanciázott? Obszcén egy alak!
@miva?:

"Nem," nem aprózzák el, költői kefejezésmúdjuk határtalan gazdagsága igazi irodalmi műremekké nemesíti önellentmondásaid személyiséggé érését."

Van még itt egy pár nőcike, aki rajtad kívül szereti a vén trotyli koviféle "irodalmárokat".Élvezkedj.
@Imola Helyesi:
Jaj, te vagy a Tódi, a géfodorgé, meneküljünk!

(csak sajnos, rossz viselkedési mintákat vettél fel, g.Gáborom, attól, hogy valaki a partnerkapcsolataiban folyamatosan nőt alakít, nem ezer százalék, hogy a nyilvánosházban kell stílustanulmányokat végezni az autentikus szerepkidolgozáshoz ....)
Akkor is folytatnátok ezzel a transzvesztita köcsöggel a szellemi maszturbációt, ha tudnátok, hogy ő a bajerzsótti? :D
@miva?:

Te, másik alteregóm :) !
Vicces ez meg minden, a kamu trágárságokra "válaszoló" kommenteken jót nevettem, de a többieket zavarja, meg hát Imolát is földre vitte már rég az indulati trágárkodása... Nem vonulunk vissza egymás között trágárkodni, csak hogy a poszt is teret kapjon :) ?
@Imola Helyesi:
BÉLA!!!
Legalább olvasd el a saját röffenéseidet, hisz naponta 10x köpöd saját magad szembe, cáfolod meg 5 bejegyzéssel arrébb rendszeresen saját magadat! :)
Te, NER gyöngye... elvisz az Eördögh meglátod, ha ezt műveled tovább.
ELŐRE A PÁRTÉRT!
CSAK A FIDESZ!
ÉJJEN A KUBATOVI KISHAMIS MŰVEK!
(Egyre égőbb ez a Schiffer gyerek, totál blamálja miattatok magát.)
@pythonozok:
Oké, és mitől lesz szebb a világ? Vagy kiktől?
Mond el mi lenne jobb, és hogyan lesz jobb.
@Rodeo36:
Hát, azon hülye rutintalanok esetében, akik kizárólag saját, illetve rokonaik nevére teszik be a bankba az összelopott vagyont, még működik is...

De pölö negy Simicska vagy hasonló kaliber esetében szerintem csinos kis Kubatov-listát lehetne összeállítani azon nevekről, amelyeken a vagyonja itt-ott el van szórva ilyen-olyan bankokban...
Miva, nyugodtan másold ide még százszor, majd átugrom ezt is.
@pythonozok:
Mazochisták a T.Blogos tettestársak, rendszeresen ámokot futnak! Ilyen g.cik ezek is... :)
Amennyiben lenne lehetőség, persze egy szívlapáttal is kifejteném személyes véleményem a Népszabadság exújságírójával kapcsolatban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Undorító vagy, sajnos az elfogultságoddal.
@Imola Helyesi: Mondom, idővel megszokod majd.

... vagy megtanulod hihetően megjátszani a nem sértődöttet/lesújtottat. Az is járható út.
@elmeherceg:
Kb.
:-(

(Én szeretem ezt a helyet ... de benézek és mindig itt tobzódik valami kubatovgárdista, mind a nyolcvan IQ-jával és
1. zsidózik
2. komcsizik
3. libsizik
4. hazudozik szakmányban
5. most meg a legújabb, hogy nőnek öltözik és úgy próbál figyelmet csiholni maga iránt ..

A világ fejlődik, értem, sokan vagyunk és sokfélék, ezt is.
De mér nem bírnak ezek a saját fajtájuk közt komfortzónázni?????)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te köpöd magad szembe, és szöveget sem tudsz értelmezni, egy piti alak vagy.
@Imola Helyesi: "majd átugrom ezt is. "

A tipikus fidesz-megoldás: amire nincs érvem, azt egyszerűen átugrom.

Imola, Imola, már te sem vagy a régi. Lehet, hogy nem ártana egy kis szabadság kipihenni a sokkot, a Központ majd küld valakit addig helyettesíteni. Döglődő álltra lövöldözni - az nem szórakoztató...
@irógép:
Méltányolod a magyar gazdaságot a mutatók tükrében.
Azonban az éves mutatók alakulása sok tényezőt elfed.
A GDP mutatói nem egyenletesek a magyar gazdaságban. A növekedést rendre rendkívüli hatások okozzák, de semmiesetre sem a tartós gazdasági berendezkedés.
Mint láttuk a 2014-es növekedés az járműipar /külföldi befektetésekből származó/ termelése hozta, külön szerencse, hogy külföldön tavaly volt rá kereslet, mely belső termelést generált.
Felhúzta a GDP-t a Jó Isten, mert a mezőgazdaság 25%-os növekedést ért el, mely megdobta a hazai össztermék %-át.
Jól megnyomta az eu-ból lehívott támogatásból megvalósuló beruházások teljesítményértéke is a GDP-t.
Ilyen mázli a jövőben nemigen lesz, ráadásul a sokat emlegetett bázisszám - mint viszonyítási alap és mint osztószám a törtben - igen magas lesz, és leviszi az egyébként is gyatra tárgyévi GDP-t.
Ebből az jön le, hogy a gazdaság teljesítménye egyenetlen, megbízhatatlan, emiatt nem fenntartható. Ez itt a lényeg.
A hiánycél tartása a nép elnyomorodása által lett kedvező, nem a gazdaság hozamából. Lehetne az 0.5% is, ha kiiktatnánk minden
eltartottat, megszűnne minden állami gondoskodás.
Az infláció alacsony szinten tartása közgazdaságilag kártékony. A 2.5 -3% közötti az elfogadható, mert az alacsony árszinvonal miatt a vállalkozások nem fektetnek be, hiszen még a költségeiket sem tudják tovább
hárítni, nemhogy nyereséget produkáljanak. Ezért kivárnak, miközben a gazdaság kezd lerohadni.
Elnézést a hosszabb indoklásért, de ne dobjuk el magunkat a pillanatnyi mutatóktól, hanem nézzünk mögéjük, és a hatásokat sem árt számba venni.
Ezt látjuk magunk körül, tehát igaz.
@bioLarzen:
Mit kéne megtanulnom tőletek? Ezt?
@Imola Helyesi: Hoppá, hoppá, látom, kezd elfogyni a nyugodtság látszatának fenntartásájoz szükséges erő és lélekjelenlét.

Ne szégyelld, már eddig is nagy erőfeszítés lehetett kibírni, tulajdonképpen elismerésem.
@irógép:

Köszönöm szépen. Én mint az Univerzumok csavargója ismerem a sztorit, és nem siettetem a megtapasztalás élményének visszavonhatatlan változatának még filmbéli opcióját sem. Annál is inkább mert 'egyesek' így is élcelődnek az utak, az ajtók és ablakok iránt tanúsított érdeklődésemen s mozgásteremet megőrzendő nem szeretném elkötelezni magam egyik megváltásra szakosodott politikai termék mellett sem. Beérem Dr Eben távoli és rezignált tiszteletével, mert egyszerűen elképzelhetetlen számomra, hogy akár a felkelő nap népe, vagy Manitu, Viracocha tisztelői, vagy akár a Intiilapa és Mama Quilla hódolói pokolra jussanak az árukapcsolt ideaszolgáltatások piaci farkastörvényeinek köszönhetően. Mindez természetesen nem zárja ki, hogy Isten van, mint ahogy létezik Mennyország, de egyelőre még csak a Pokolig jutottam. (S ebben Orbán Viktornak is van némi szerepe, ha nem is ügydöntő:) Orbán léte, például kizárja Isten létét, míg a Pokolét nem, bár ez ellentmondásosnak tűnik első mondásra, pedig nem az, amennyiben abba a fejezetbe olvasunk bele, melynek címe: Hogyan csináltunk a Mennyből Poklot?

Ja, hogy jön ez a poszthoz? Úgy, kérem szépen, hátha reverzibilisek a folyamatok, és Veszprémmel nem kész, hanem csak kezdődött.
@Imola Helyesi:
Béla, naponta csinálsz hülyét magadból, de nekünk teccik! :D
Ez is egy bizonyítvány, elég szegényes, de...
Mondjad még, isszuk szavaidat!
@bioLarzen:
Hé, eltévesztetted te is az irányzékot, na állj gyorsan bolival meg az általam kinyomottakkal együtt a Lendvay székházzal szembe, és oda lövöldözz!
Előtte olvasd el a Fideszről a kritikáimat.
@bioLarzen:
Az volt már, hogy CSAK AZ IMOLA A TÖKÖS KISLÁNY?
Áll a gáton és veri vissza hősiesen a libsibolsi támadókat. :)
Majd amikor jön taga, na akkor egyből simulékonyabb lesz... addig ilyen kis zilált... kielégületlen...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én ugyan nem csinálok, te próbálsz belőlem, de nem tudsz - hiába hergeled a közönségedet, ami elég gyatra próbálkozás egy admintól.
Ez nem ám a fogászat, hogy csak kihúzzuk, meg majd valamit beteszünk, tudod, ehhez érteni is kellene.
@jaegtoer:
Minden kezdet nehéz, de majd megszokják a gyógyszeres kezelést...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egy férfi féltékeny, nahát!!
Taga indulati trágár, megbocsátható, sok viszont alapból, jellemből, ilyen a lénye.Különbség.
Na csak ránk vonatkozik a "nem szeretjük a zoo-csemegét" felirat?
@parti_giano:

"_még beszáradnak a töltényeid. _"

Fennáll a veszély. Azért próbálok edzeni, csak legyen elég jég és hideg.
muhhhahhahhahhahhahhahhahhaaaa

"Fideszről a kritikáimat"
@irógép: pl ha a fideszes elvtársak eltakarodnának a politikai és gazdasági életből, máris szebb lenne az élet.
@miva?:
Annyira jó, amikor így egyetértek magammal :) !
Egyébként ez csak az egyik veszprémi történés volt ám tegnap. Sztem legalább ilyen fontos, hogy az EU bizottság magyar biztosa szerint tök rendben van rendőrt hívni az újságíróra választáskor, ha politikust akar kérdezni.

:D
@Imola Helyesi:
:)) Mondom, hogy nem tudod, mit beszélsz...
Hangyafingnyi értelem leledzene kis víztornyodban odafenn, nem beszélnél ennyi ostobaságot össze-vissza.
@Imola Helyesi:
"Ha van trágárság a blogokon, lennél szíves figyelmeztetni őket, hogy a szólásszabadság nem egyenlő a szabadossággal."
Valószínű azért szólítottál meg a fogalmak tisztázása érdekében, mert a minap megfogalmaztam neked is ezt a beszélgetésünk kapcsán.

Kedves blogtársaim!
A szabadosság a szabadság fogalma alá takaródzó kicsapongás, korlátlanság, zabolátlanság.
Mondhatnánk, a szabadossággá elfajult szabadság.
Imola!
Úgy érzem, a fenti henye definiálás sem segít a dolgotokon, mert el kell döntenetek, hogy ki a követője a szabadosságnak.
Kezdhetitek előlről a vitát szerintem.
@Mariann19:
Értelmet keresni a mondokájában... Szadomazonak teccik lenni? :)
@bioLarzen:
Tévedsz, most jövök bele.
Amilyen a poszt, meg a posztoló, meg az un. admin., nincs nehéz dolgom.
A poszt ocsmány módon támadja Orbánt, /náci, káromkodik, ilyen a jelleme/ , ezt nem hagyom.
B+!... a troll ma nagyot ment!... komolyan, elismerésem:-)...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igazából próbálkozott vele (@Imola Helyesi: ), de leginkább csak arról szólt, hogy a Fidesz még mindig nem elég Jobbikos, valamint hogy az intézkedéseiknek voltak ún. "következményei", amik de kár, hogy voltak. Meg volt két sor az SZJA-átalakításról. Amúgy minden tök rendben van...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én legalább nem kliséket vetek be, mint te. Ja neked mindennap venned kell lenyomatokat / nehogy elsimonnal gyere/, megszoktad.
@pythonozok:
Jólfizetett ellenzékük is mehet velük.
@jaegtoer:
"Imola kinyomott"
Képzeld, visszaolvastam az előző napi kommenteket, és meglepődtem, mert nem tudtam, hogy én is a tahók sanyarú sorsára kerültem
évásanyó által régebbről.
Tudod, az a vénasszony, akinél a "mienk = milyénk"-kel a három diplomás nyelvtana szerint.
Úgyhogy megyek a tahó akolba. Nem jössz?
Ha igen, hozzál valami piát, mert ott elég hideg van.
@Imola Helyesi:
Minek, te imádod ezt az elsimon féle "művészetet":

"vértócsában fekve találtak meg éppen zenét hallgattam tudatlan barmok öltek meg akik nem tudtak táncolni és büdösek voltak még nálam is büdösebbek (...) büdös vagyok meg kell fürdenem kimosnom a seggemből az elmúlt három nap papírdarabjait (...) bevizeltem akár egy disznó a perzselés előtt (...) ondómban levő életenergiám azonban nem tudtam rendesen szabályozni állandóan ejakulációm volt (...) fejem rothadó bőrdarabra hasonlít hamarosan elpusztulok bűzlök akár egy csillag alakú dögvirág (...) a szabványosítás veszélyeiről írtam tanulmányt amikor találkoztunk átfogott a lábával megbasztam a tanítója lettem az lett belőle amire vágyott"

Erre Fabius itt káromkodik... ráadásul még csak "művésznek" sem nevezi magát... HIHETETLEN!
@Sir Bates dö Hól:
Megdolgozik a pénzéért. Még hideg van kint, az út mellett...
@Mariann19:
Zokogtok, meg vagytok most azután törve... :D
@Mariann19:
És hány kurvnnyád, szopás és b.s egyéb lehet benne? Amennyit az öröm vagy a káröröm kíván? Ezt hogy-hogy nem fékezték meg, ellensúlyozták nagy liberális gondolkodóink? Mert ami egyeseknek öröm, az a másikat ért káröröm, károkozás is lehet.És el is jutottunk a liberalizmus zsákutcájáig, meg az illiberalizmus álvitához, meg a kettősmércéhez, sőt a nemzetközi helyzet kettősségéhez is.stb..
Szabadság harcosa, válaszolj!
Egy kontár! Aki miközben leírja, hogy szerinte milyen monológot nyom az, aki tornyot visz az orrán, még káromkodik is.
Pedig ilyen jól nyalt ajakkal nem is lehet káromkodni. Nevenapjára kapjon már csilis labellót!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kurucot olvasunk, igen? Még jó, hogy eszedbe jutott magadról lsimon.
@Mariann19:

Ez a kinyomás valami pavlovi reflex lehet nála. Annyit tudok hozzáfűzni, hogy vannak esetek amikor egyrészt ez megtiszteltetés is lehet, másrészt miért is kifogásolnám, ha valaki bekötött szemmel akar az -amúgy kitáblázott- aknamezőn kóvályogni?:)
Sértegető módba kapcsolták a minisztériumiakat? Nincs álláspont? Gyalázkodjatok, sértődgessetek, csináljatok magatokból tomboló másféleszűt, ahogy szoktátok!
Ennyire nem készültünk fel a helyzetre? Hallatlan!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_@Mariann19:
Zokogtok, meg vagytok most azután törve... :D_"

Azóta is keressük a zsebkendőnket:)
@Imola Helyesi: "Mert ami egyeseknek öröm, az a másikat ért káröröm, károkozás is lehet."

Bánat... nem káröröm...
@Imola Helyesi:
"Szabadság harcosa válaszoljál!"
Igen, megveszekedett liberálisként tényleg a szabadság harcosa vagyok.
Most ráfáztam, mert igazságosztásra kérsz fel az itteni káromkodások, és a téged ért trágár szidalmazások miatt.
Nagy szarban vagyok, de kivágom magam.
Ugye, én azt hangoztatom, hogy a kényszerektől mentes élet híve vagyok.
Namármost, akinek az érzéseit, netán indulatait a köznyelvben már fajsúlyosan belopakodó káromkodás fejezi ki, az nem élhet olyan kényszer hatása alatt, hogy nem megfelelő nyomatékkal tegye közzé a mondanivalóját.
Nézz szét a magyar közéletben. Az eddig nyomdafestéket nem tűrő kifejezések beépültek a nyelvezetünkbe nyelvújítók közreműködése nélkül, spontán.
Nem várható el az itteni kommentelőktől, hogy nyelvezetüket a finomkodó, édelgő stílus váltsa fel, amikor provokatív hozzászólásokra kell riposztot írniuk.
imolka lehet ő?

Lefutott meccsnek tűnik a Fidelitas tisztújítása
fidelitas01

A családjában öt trafikot tudó Böröcz László hisz még abban, hogy a strómankodáson is van lehetősége egy fiatalnak a hazai politikában. Rogán bizalmasa sorra veszi be a megyei gyűléseket.

444.hu/2015/02/23/lefutott-meccsnek-tunik-a-fidelitas-tisztujitasa/
Azért érdemes elkalandozni blogokszerte. Itt valami történt. Nincsenek jól bejáratott válaszok, de még narik sem nagyon.

Egyébként sztem van rengeteg érdekes olvasatunk. Nosza az első:

Merkel asszon megkérte legnyagyobbunkat, hogy mérsékelten legyen antidemokratikus. Miután elment, legnagyobbunk azt hitte, hogy ennyivel megúszta a történetet, és oroszbaráti szempontból S.L. ellen totális háborúba kezdett, hogy mire jön Putyin úr, mutathasson neki valamit.
Putyin úr nyilván elvárja az általa preferált államberendezkedést, így megtapasztalhattuk a ruszkik vissza szlogentől bélákig batyukig a hűségesküt, de elbukott veszprém. Nincs 2/3 a további tervekhez. Baj van.
Nem lesz elnökkolega legnagyobbunk. Putyin haragudni fog, Merkel már haragszik, A lengyelek tajtékoznak, és amekkora politikai éleslátása legnagyobbunknak van, szerencsére Donald Tusk is lengyel, ráadásul a bizottság nagyemberével is tengelyt akasztott.

höhö

Kósa egy független jelölt győzelmével dicsekedett

Két fideszes győzelemről beszélt
a parlamentben a párt alelnöke.

www.origo.hu/itthon/20150223-kosa-egy-fuggetlen-jelolt-gyozelmevel-takarozott.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Há'dekérlekszépen, ez egy remekmű volt, mely megmutatja az íróban lakozó belsőt... Essetunni...
@Mariann19:
Akkor te nem is vagy igazi liberális, mert tőled nem olvastam még trágár kifejezéseket. Pedig te is kaptál már provokatív hozzászólásokat. Én meg mást sem kapok, mégsem trágárkodok.
Ez ma már nemcsak nyelvtani, beszéd-kategória, hanem éppen hogy egy másik vélemény, álláspont, kihívás elleni obszcén aljas támadás, amely nem liberális, hanem anarchikus.
@Imola Helyesi:
Valamelyik részéről, te jutottál eszembe...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hagyhatnátok már a tényeket meg a logikát! Nem lehet így NER-t építeni. Minek kell itt okoskodni, értelmezgetni, olvasni?!

Hát sose lesz így köpcöskirályunk, te aljas izé!
Zemberek. Mikor voltam én ma trágár? Vagy tán megen hazud, mer mást nem tehet csak mi lényege?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @jaegtoer:
"Azóta is keressük a zsebkendőket."
Jaegtoer és az én tahótlanításom miatt ülésezni fogunk, és meghatározzuk emigrálásunk helyszínét.
A kurdok földjét fogom javasolni két okból.
Indul oda egy segélyszállító szállítmány, az útiköltség gratis.
Számítok arra, hogy megvalósítjuk a végre eredményes keleti nyitást, mert ott kurva sok olaj van, és mint a MET, olcsón importáljuk.
Mint a haza hősei kívánunk visszatérni abban a reményben, hogy a haza javára tett szolgálataink elismerése miatt feloldozásra kerül a tahótlanító gomb.
@Imola Helyesi: @Mariann19:

Úgy nem fékezték meg, hogy liberálisok, nem óvónők meg tánc- és illemtanárok.

Imola, ha még nem jöttél volna rá, egy blog az kb. egy kocsma, ahol a közös érdeklődésűek összejönnek trécselni, panaszkodni, esetleg anyázni, mindenki a saját stílusa szerint, csak nincs pia, meg egy kicsit szélesebb a közönség.

Továbbá végtelenül álságos a liberalizmus korlátait és hibáit számon kérni olyannak, aki a liberalizmust csak valami leküzdendő mételynek tartják, de rögtön azzal takarózik, ha őt bántják, sértegetik. Tudtommal Jézus sem mondott olyat, hogy "Kinyomom, aki nem tetszik!", ha már azzal jövünk, hogy ki mennyiben nem felel meg a választott eszméje iránti ideálképnek, hirdetett igéknek.

Ahogy a keresztények sem sokat törődnek a keresztény tanításokkal azok esetében, akik nem a keresztény normák szerint élnek, úgy a liberálist sem fogja olyan érzékenyen érinteni annak az érzékenysége, aki nem az. Ha nem így lenne, a liberalizmus eszköztelen lenne a támadóival szemben, és bármelyik eszme kénye-kedve szerint elsöpörhetné.
@Imola Helyesi:

Ja, hogy egy liberálisnak kötelező trágárkodni :D ?! Az ám a liberalizmus fokmérője :D :D :D !
@miva?: jahhh, igaz, a szent tökfödő így hogy is fog majd a falrafelkenre felgyógyulni :D
@Imola Helyesi:
Tényleg nem szoktam trágár szavakat használni, de ez nem függ szorosan össze liberális mivoltommal.
Igen, kaptam már provokatív hozzászólásokat, higgadtan szoktam reagálni azokra, de én sem vagyok angyal.
Előfordult ritkán, hogy elragadtattam magam, amire nem vagyok büszke.
Azért bocsi, de a trágárság megjelenése egy következmény, egy előzménynek a lereagálása.
Amikor elragadtattam magam pl., az azért volt, mert a korrekt stílusomra alpári volt a reakció.
Ezek a kérdések így függnek össze. Szerintem.
öööö

Lázár: Erőmet, képességeimet meghaladó feladatokat adott a miniszterelnök

Ezért nem válaszolt Orbán barátjának offshore-érdekeltségeit firtató kérdésre. Közben lemondatnák Szijjártót.
Ezt találtam a trágár nyelvről 2009-ből. De most miért hallgat Mészáros Tamás?

www.168ora.hu/velemeny/a-meggyalazott-nyelv-29770.html
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"Végtelenül álságos a liberalizmus korlátait és hibáit számon kérni annak, aki a liberalizmust csak valami leküzdendő mételynek tartja."
Szívemből szóltál!
@Mariann19:
Nem nem nem, nemcsak ez. Összefügg a trágár beszéd sok mindennel, neveltetéssel, kultúrával, a nyelv megbecsülésével, pszichológiával, személyiséggel, stb.
Hasek egy kicsit máshogy állt a trágársághoz :D
@Imola Helyesi:
Figyelmesen olvastam Mészáros Tamás írását, akink feltétel nélküli tisztelője vagyok.
Egy megállapításával nem tudok azonosulni, azzal, hogy a trágár szavak használata a politikusoktól ered, a politikusok bűne.
Úgy tapasztalom, hogy világjelenség. Hallgatom a nyelvészek állásfoglalásait, és azt látni, hogy igen megengedőek a nyelvi torzulások tárgyában.
Ami ebben a jelenségben a veszélyes, az ennek a nyelvhasználatnak a következménye.
Miután ezek a kifogásolt szavak indulatok fejeznek ki, ehhez igazodnak a magatartásformák is. Így az arrogancia, a durva hangnem, az erőszak fölénye, ezért félelemre, meghúzódásra késztetik mindazokat, akik nem ezt a formát alkalmazzák szóhasználatukban.
Ezt látom káros következménynek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Lázár: Erőmet, képességeimet meghaladó feladatokat adott a miniszterelnök"
Megérte hogy végezzen napi 1 perc értékteremtő munkát a napi 36 órás lopási ciklusán belül.
"Az élet nem illemtani iskola. Mindenki úgy beszél, ahogy tud. Dr. Guth szertartásmester úr másképpen beszél, mint Palivec vendéglős a "Kehely"-ben, és ez a regény nem akar szalon-nemesítő segédeszköz lenni, sem pedig illemkódex, amelyből ki-ki megtanulhatja, hogy milyen kifejezések használhatók a jó társaságban. Ez a könyv egy meghatározott korszak történelmi képe.

Ha esetleg valamilyen erősebb kifejezést kellene használnom, amely valóban elhangzott, habozás nélkül vissza fogom adni, pontosan úgy, ahogyan elhangzott. A körülírást vagy a ki-pontozást a legostobább képmutatásnak tartom. Ilyen szavakat még a parlamentekben is használnak.

Helyesen mondotta valaki, hogy a jól nevelt ember mindent elolvashat. Olyasmin, ami természetes, csak a legdisznóbb fráterek és a rafinált trágárok botránkoznak meg, akik alávaló álszentségükben nem nézik a tartalmat, és dühödten vetik rá magukat egyes szavakra.

Évekkel ezelőtt olvastam egy novella kritikáját, amely felháborodottan megrótta a szerzőt, amiért ilyeneket írt: "Kifújta és megtörölte az orrát." Állítólag megsértette ezzel mindazt, ami esztétikus, ami magasztos, amit a nemzet az irodalomtól vár.

Ez csak egy kis példa arra, hogy milyen nagy az isten állatkertje.

Az olyan emberek, akik megbotránkoznak egy erős kifejezésen, gyáva kutyák, mert elképednek a való élettől, és éppen az ilyen gyönge emberek ártanak a legtöbbet a kultúrának és a jellemnek is. Ezek túlérzékeny babák gyülekezetévé nevelnék a nemzetet, egy olyasféle álkultúra önfertőzőivé, amilyet Szent Alajos képviselt, róla ugyanis azt írja Eustachius barát, hogy amikor Szent Alajos meghallotta, hogy egy férfi nagy zajjal kiereszti a szeleit, mindjárt sírva fakadt, és csak egy imától vigasztalódott meg.

Az ilyen emberek nyilvánosan felháborodnak, de roppant előszeretettel járnak a nyilvános árnyékszékekre, hogy elolvassák a falakon látható illetlen feliratokat.

Mikor néhány erős kifejezést használtam könyvemben, azt állapítottam meg futólag, hogy az emberek hogyan beszélnek a valóságban.

Palivec vendéglőstől nem kívánhatjuk, hogy olyan finoman beszéljen, mint Laudová asszony, dr. Guth, Olga Fastrová,[80] és még egy sor más, akik a legszívesebben az egész Csehszlovák köztársaságot egy nagy parkettes szalonná változtatnák, melyben mindenki frakkosan-kesztyűsen járna, választékosan beszélne, és ápolná a szalonok kifinomult erkölcsét, amelynek leple alatt éppen a szalonok arszlánjai űzik a legfeslettebb és legkicsapongóbb életet."
@viktorputyin: ha alkalmatlan a feladatra, akkor lesz szíves lemondani, jajjj, fideszesről beszélek, én kérek elnézést...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Azt hittem, hogy " zsidó kurvákra" célzol, az is benne van. Ja a ""fehércigány" elméleted alapján már semmin sem csodálkozom.
Egyébként undorító egy mű, az biztos, egy igazi liberális szemét kulturcafat. Azért Fabnak nem kellene utánoznia, ha különbnek képzelik magukat/ ellenzékiek/
"Ebből az alkalomból közlöm, hogy Palivec vendéglős életben van. Túlélte a háborút, amelyet végig a börtönben töltött el, s megmaradt ugyanolyannak, mint annak idején, amikor az az afférja volt Ferenc József császár képével.

El is jött hozzám, amikor hallotta, hogy benne van a könyvben, s több mint húsz füzetet[81] vett az első számból, ezeket szétosztotta ismerősei között, s így hozzájárult a könyv terjesztéséhez.

Őszinte örömet szerzett neki, hogy írtam róla, s hogy híres trágár embernek ábrázoltam.

- Engem már senki se változtat meg - mondta nekem -, egész életemben trágárul beszéltem, ahogy gondolkoztam, és ezután is így fogok beszélni. Nem fogok valami tehén miatt szalvétát kötni a pofámra. Máma én híres vagyok.

Önbizalma valóban megnőtt. Hírnevét megalapozta néhány erős kifejezés. Ennyivel ő meg van elégedve, s ha beszédének hű és pontos reprodukciójával, amit e könyvben nyújtottam, arra akartam volna figyelmeztetni, hogy így nem szabad beszélnie, bár ez természetesen nem állott szándékomban, kétségkívül megsértettem volna ezt a jóravaló embert.

Anélkül, hogy ő maga tudott volna róla, keresetlen kifejezéseivel egyszerűen és becsületesen azt az ellenállást szólaltatta meg, amelyet a cseh ember a bizantinizmussal szemben tanúsított. A vérében volt ez, ez a tiszteletlenség a császár és az illedelmes kifejezések iránt.

Otto Katz szintén életben van. A tábori lelkészeknek ez a gyöngye is létező figura. Az összeomlás után mindent szögre akasztott, kiugrott az egyházból, s ma cégvezető egy észak-csehországi bronz- és festékgyárban. Hosszú levelet írt nekem, s azzal fenyegetőzött, hogy ellátja a bajomat. Egy német lap ugyanis fordításban közölte az egyik fejezetet, amelyben olyannak van ábrázolva, amilyen a valóságban volt. Így hát felkerestem, s a végén nagyon jól kijöttem vele. Éjfél után kettőkor már nem bírt megállni a lábán, de prédikált, és azt hajtogatta: "Én Otto Katz vagyok, tábori lelkész, ti gipszfejűek."

Olyan típusú embereket, amilyen a megboldogult Bretschneider volt, a régi Ausztria államrendőrségi detektívje, ma is nagyon sokat találhatunk a köztársaságban. Rendkívüli módon érdeklődnek aziránt, hogy a többiek mit beszélnek.

Nem tudom, sikerült-e elérnem ezzel a könyvvel, amit akartam. Mindenesetre, az a körülmény, hogy hallottam egy embert, aki így szidott egy másikat: "Olyan hülye vagy, mint Švejk", éppen nem erről tanúskodik. De ha a Švejk szó új szitokká válik a káromkodások virágkoszorújában, meg kell elégednem a cseh nyelvnek ezzel a gazdagításával."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Lázár: Erőmet, képességeimet meghaladó feladatokat adott a miniszterelnök...közben lemondatnák Szíjjártót.

De hiszen ez ugyanaz, egyik sem alkalmas a rábízott feladatra, /egyik hüjje még be is vallja/ csak a felmarkolható lét imádják felnyalni.
@miva?: tanulságos sorok, kár, hogy a célszemély fel nem foghatja a lényeget, merthogy az unalmas műkarakterét nem vetheti le. Mit is látnánk, ha a rideg valója felsejlene a mélyből...
@Spániel: A kormány tagjainak kinevezéséért és azok feladatra való alkalmasságáért a kormányfő tartozik felelősséggel :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy úszógumijától megrettenő korosodó urat, aki egy fapados, középkategóriás de már öregedő autóért adta el a becsületét.
@Mariann19:
Érdemes a pszichológiai vonásait is tanulmányozni eme jelenségnek.Érzelem, értelem , a személyiség összetevői kapcsán. Egy érzelmi dühkitörés kapcsán megbocsátható, mindennapi jelenségnek tekinthetjük.
De ha ez képezi egy egyén szókincsének java részét, az már továbbmutat.
A csúnyát, a szennyt, a megélt lét kísérőit emeli a szép, a jó, a csodálatos felé- szavakkal, vagyis bensőjében ezek felülkerekedtek. Eme szavak ugyanis másodjelentésben is polgárjogot nyertek, mint a másik felé való ledegradálás, gyűlölködés, lenézés szinonimái, - így ellentmondanak a liberalizmusnak IS:
@miva?: autó, hova gondolsz, az egy szénásszekérnek is túlzás ;)
Miva, te egy ronda hazudós vagy, vissza tahótlanítottam, és ma senki nem trágárkodott.
@Imola Helyesi: "Érdekes, most a résztvevők létszámával nem dobáloznak, hogy az nem képviseli a választók többségét."

Ez az indoklás Gépont-szerű kifacsart magyarázat. :) Mivel az elképzelhetetlen, hogy a jelenlegi ellenzék hozzáférne a választást esetlegesen manipuláló eszközökhöz, csak egy magyarázat létezik. A Fidesz csalt volna Kész javára??
Szar. Egyszerűen csak szar.
@Imola Helyesi: Na válaszolok drága, ha már ennyire exponálja feneketlen informálatlanságát.

A liberalizmus az van. Ennyit tud. Nem tud ellentmondani ennek a tulajdonságának semmiféle káromkodás. Ráadásul krócse óta lényege különböző eszmék ütköztetése, és az alkalmasabb ideiglenes elfogadása. Tudtommal ez a trágársággal nehezen hozható összefüggésbe, de javítson ki ha tévedek.

Ha esetleg az értelem nanoszikrája megcsillanna hozzászólásaiban, ezen a blogon nálam avatottabbak is megismertetnék a különböző politikai, államelméleti, eszmei áramlatok mibenlétével.

Továbbá véleményem szerint a trágárság sokszor igenis magas szellemi hozzáadott értéket jelent.

"Érdeklődnék hogy az internetadót be tudom-e fizetni interneten, illetve ha az internetadót interneten fizetem be, akkor az internetadó interneten történő befizetése során létrejövő internetadatforgalom használati adót postán kell-e befizetni, vagy személyesen kell elvinnem a kurva anyádnak ötforintosokban?"

Szerintem zseniális.
Imola Helyesi 2015.02.23. 15:30:49
@Mariann19:
Akkor te nem is vagy igazi liberális, mert tőled nem olvastam még trágár kifejezéseket. Pedig te is kaptál már provokatív hozzászólásokat. Én meg mást sem kapok, mégsem trágárkodok.
Ez ma már nemcsak nyelvtani, beszéd-kategória, hanem éppen hogy egy másik vélemény, álláspont, kihívás elleni obszcén aljas támadás, amely nem liberális, hanem anarchikus.

Imola Helyesi 2015.02.23. 16:24:02
Miva, te egy ronda hazudós vagy, vissza tahótlanítottam, és ma senki nem trágárkodott.

Akkor most az első vagy a második a hazugság?
@Imola Helyesi:
Imola!
Elméleti levezetéseddel nem lehet egyet nem érteni.
Azonban - bocsáss meg - de a te itteni szereplésed rád nézve negatív hatásait nem a trágárság határozza meg, hanem a te vitastílusod.
Itt vagy immár naponta egy közösség részeként, ismered a jelenlévők politikai hovatartozását, és sorozatos ellenvéleményt fogalmazol meg.
Ez nem baj, mi több, ha konstruktív, akár fel is pörgetné a blogot.
Azonban amikor a véleményeddel ellentétes a reakció, és nem védhető általad az álláspontod, elvtelenül elkezdesz vagdalkozni, a témához nem tartozó érvekkel operálsz. Látens védekezési trükköt is bedobsz, villantani akarsz a műveltségeddel, mintegy fölényt kicsikarva magadnak.
Ez nem megy. Ezzel antipátiát keltesz magad ellen, és ez a reakciókban manifesztálódik.
Tehát te nem a trágársággal, hanem a trükkjeiddel és elvtelenségeiddel hozol létre
egy-egy összeröffenést, valamint a sértegetést sem kerülöd el.
Amikor meggyőznek, azt el kell fogadni, jobban jössz ki belőle, hidd el nekem.
@miva?: ja, éppen most tépik le a fejét nagyhírtelen összerántott kormányülésen.
Pl. ezt a szarosvödröt is a fejére borítják:

Financial Times: Brüsszelben darabokra szedték a Paks 2-t
hvg.hu/gazdasag/20150223_Financial_Times_Brusszelben_elbuktatnak_P#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
@Spániel: Jaja. Ráadásul az EURATOM az EU egyik legfontosabb alapító szervezete ugye. Ajaj. Ez van, ha minden szakembert lecserélünk futsalos karosszérialakatosra a külügynél.
Off.

Bár ISO szerint Cirbi kollega dolga volna a sajtófigyelés, nyilván a jó úttörő ... boccs, újabban kiscserkész ott segít ahol tud. :-)

Tesco dal. Nem egy Lagzi Lajcsi, de a szövege elmegy. Olvasható is a szöveg, akinek nincs hangszórója.

magyarinfo.blog.hu/2015/02/23/ami_veszelyesebb_orbanra_mint_a_ketharmad_elvesztese_dal_a_boltok_vasarnapi_zarva_tartasarol

On
Az Európai Atomenergia Közösség (Euratom) egy nemzetközi szervezet, amelyet 1957. március 25-én alapítottak a második római szerződéssel, a híres, az Európai Gazdasági Közösséget (EGK) létrehozó római szerződés aláírásával egy napon. A szerződés aláírói megállapodtak az atomenergia békés célú felhasználásában és az atomenergia-ipar fejlesztésében való együttműködésben. Mindez az atomenergia területén való kutatások összehangolását, a védelmi szabályok közös megalkotását, a közös piac létrehozását jelentette az atomenergia termelését érintő összes területen – beleértve a tőke és a szakemberek szabad mozgását.

Az Euratom különálló jogi személyiség, de a tagság és szervezet teljesen összeolvadt az Európai Unióval. Az Euratom és az EGK szervezeti struktúrája az azóta megszűnt Európai Szén- és Acélközösséggel (ESZAK) 1967-ben, az egyesítő szerződés révén egyesült. Az ESZAK 2002-es megszűnése után az Európai Közösségek két alkotóeleme az Euratom és az Európai Közösség maradt, egészen 2009-ig, amikor az megszűnt. Az Euratom azonban ezt követően is önálló szervezet maradt.

Imolának külön

megállapodtak az atomenergia békés célú felhasználásában és az atomenergia-ipar fejlesztésében való együttműködésben. Mindez az atomenergia területén való kutatások összehangolását, a védelmi szabályok közös megalkotását, a közös piac létrehozását jelentette az atomenergia termelését érintő összes területen – beleértve a tőke és a szakemberek szabad mozgását.
@miva?:
MA, ha ez elkerülhette becses figyelmedet.
"Annak örülök, ha a diákjaidnak nem engeded, hogy véleményt nyilvánítsanak a politikusokról"
parlament_lazar_repassy_

Répássy Róbert igazságügyi államtitkár oktatja volt tanárát a Ságvári gimnázium átnevezéséről.

444.hu/2015/02/23/annak-orulok-ha-a-diakjaidnak-nem-engeded-hogy-velemenyt-nyilvanitsanak-a-politikusokrol/

---

Ha a MET kerül szóba, Lázár hirtelen nem ért az energiapolitikához
19_lazar_janos_mako_lakossagi_utca_forum

A miniszter szerint erejét, képességeit meghaladó feladatokat bízott rá Orbán, és várja, hogy ebből leadhasson valamit.

444.hu/2015/02/23/ha-a-met-kerul-szoba-lazar-hirtelen-nem-ert-az-energiapolitikahoz/
@Mariann19:
Jaj, Marianna, ne csináld már ezt: vagdalkozás:
Ma jól megvágtad szegény évásanyót, pedig alig ír, nem beszélve róla, amikor körömcipős támadást indítottál ellenem.
Vitastílusom:
Azt mondják ,te kurva, meg a jó anyád is az, meg transzvesztita, és én nem mondom rájuk ugyanezt, hanem elmélkedek a trágárság mibenlétéről.
Hát vagdalkozok, inkább! Érvekkel, ami a túloldalon ezeken kívül nem sok van, de ha van is, nem a megfelelő nyelvi köntösben interpretálják.
Ezért kértem a segítségedet, de kár volt.
VALAKI TRÁGÁR!!! OLYANOKAT ÍR, HOGY K...., MEG TR....!!!

JAJAJAJAJAAAAAAAAJ

Ilyenkor szabad? Mikor nem szabad akkor?
Pupu:

Orbánnak talán jól állna Azerbajdzsán, nyithatna ott egy jólmenő kis baltakereskedést, de persze demokratikusan választhatná tartózkodási helyéül Örményországot is.
Mindegy, csak el vele ebből az országból, melyet erkölcsileg leamortizált, anyagilag kirabolt.
Hosszú még az út odáig, de bármilyen hosszú úton mindig az első lépés megtétele a legnehezebb.
Túl vagyunk rajta.
Kész." :)mennyire igaz és szükségszerű:))
Komoly baj van, ha már a fidesz által felturbózott Pesti Srácok /Huth Gergely főnyalonc/ ilyenekre vetemedik:

www.atv.hu/belfold/20150223-navracsics-arulasa-okozta-a-fidesz-vesztet/hirkereso
@Spániel: Az trollokrul? De hát mi az hogy névtelen? Ha csak nem főállású rejtőzködőről van szó (pl Rodi36 papa. Egyszer támadt ingerenciám hogy utána menjek, mondjuk nem sikerült megtalálnom, de ennél nagyobb bajom az életben ne legyen), bárki - civil könnyedén megtalálható.
@Spániel:

Hú, ez egyre szebb, ahogy kenik egymásra a szart. Gyönyörű pályaív sejlik fel:))
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Jaj, el ne hidd már, hogy a Fidesz politikusai fennkölt virágnyelven beszélnek egymás között,"

Az első bekezdést leszámítva ügyesen jeleníti meg Fabius az elképzelt Orbán-belsőmonológot. Az első szakasszal az a baj, hogy Orbán káromkodási stílusáról nincs olyan megbízható, kiszivárogtatott információnk, mint Gyurcsányéról. :)
Orbán legismertebb, hiteles mocskolódása: "ne mi nyerjük a legtöbbet", és ezt a stílust Fabius remekül hozza a poszt további részében!
@gazoló: Azeri cimbik kilőve.
Kétharmados valutaroppanás következett be barátainknál, lehet hogy emiatt már nem is a barátaink.

www.napi-hirek.hu/tema/tartalom/gazdasag/31
@gazoló:
Nem jött be a jóslatom a veszprémi választást illetően, de soha nem örültem úgy annak, hogy veszítettem, mint most.
Azt hittem, hogy a Fidesz a szokásos ármányos módon kibulizza magának a kedvező eredményt.
Most nem jött össze az alacsony részvétel előnye.
@miva?
Te gagyi, nemcsak a máról szólt a bejegyzésünk, hanem általában.
:
@Imola Helyesi:
Imola!
Sajnálom, pedig a szándékom a segítségre irányult.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A bevásárlókocsiból készített kórházi gyerekágyat némi sufnituning nosztalgiával én is felraktam már. Azt hiszem semmi más nem tükrözhetné jobban a magyar egészségügy helyzetét.
@jaegtoer:
"Veszprém nem kész, hanem kezdet"
Igen, egy trendforduló kezdete. Újpest is az volt, de az még nem roppantotta meg a 2/3-ot.
www.atv.hu/belfold/20150223-megbuktak-a-jobboldali-kommunistak-az-utca-embere-veszpremrol/hirkereso
@rdos: a riport mindenesetre alaposan körbejárja a technikájukat, tulajdonságaikat.
Pont mint Imol, aki egyszer házi feladatból bedobott ide valami gyöknyelvet, és mire rájött, hogy ez nem nyelvészblog, már nem tudott kiszeretni, mert mindegy mi a téma, neki naponta "annyi mondanivalója van".
@Spániel:
Vagy rossz volt a "pápai gyerek jelölt", ki tudja.
@rdos: Ez nagyon ott van! :))

"Orbán Viktor bezárta, vasárnapra bezárta,
Sajnálom, sajnálom, vasárnapra bezárta.

...Orbán Viktor méreti, az asztalra leteszi.
Sajnálom, sajnálom, az asztalra leteszi.

Igyál Viktor, nem bánom, úgyis elmész a nyáron!"

Megjegyezném, hogy Gyurcsányról megcsinált, a Fidesz által, mesterségesen gyártott "vicceket" idéznek (nem is ismerek egyet se), ez a dal meg a spontán felháborodás szülötte. Úgy, mint a legjobb Orbán-viccek. :)
@Mariann19:

Szia kedves Mariann!!

Nyugodtan tévedj máskor is ekkorát:)
Lelkem mélyén egy 'árvapetákot sem adtam volna a győzelemért!
Engem is meglepett!
A Veszprém a királynék városa kéziben is hengerelt...

u.i.
A 'tahóállapot megtisztelő is tud lenni itt a blogon:) (volt már ,hogy naponta többször is voltam:)))
A ketrecbe majd jól eliszogatunk és megnézünk 'egy egy kézicsatát:)
@Spániel:
Navracsics, meg Simicska, meg az ottó, a tót ottó
és hol marad a gyurcsányozás?
Na jó, èn búcsúzom a poszttól, mert ez még mindig a kis transzvesztitáról szól.
Búcsúzóul ajánlom figyelmetekbe a google-t. Idézőjelek közé írva a hímnős egyed nickjét, mögé pedig egy szóközzel elválasztva annyit, hogy -blog.hu
Jô szórakozást! :D
szegényt Viktort a G.Fodor ág is húzza!
www.atv.hu/belfold/20150223-paros-labbal-szallt-bele-a-kormanyzati-strategaba-a-magyar-nemzet/hirkereso
A Magyar Nemzet szerint „G. Fodor Gábor atombombát dobott a polgári-keresztény értékrendet magáénak tudó emberek sokaságára” és ha igaz, amit állít, „akkor az alapjaiban rengetheti meg a polgári-keresztény kormányzásba és politikába vetett hitet”.
@pythonozok:
Ne menj, inkább ugord át (arra van a tahótlanitok gomb)
Mert van nála azért érdekesebb is:
nol.hu/belfold/a-dk-kivizsgaljna-miert-kerul-egy-530-meteres-ut-27-milliardba-1517859
"a nyugati kiskörút első ütemének kivitelezését 2011-ben is már a Duna Aszfalt Kft. nyerte el 960 millió forintért, s habár a második ütem gyakorlatilag ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint az első ütem, az új bekerülési költség kirívóan magas."
@pythonozok:
Viszlát, soha vissza ne gyere, te se nem nő, se nem férfi, hanem egy idióta.
@kekex:
Háromnapos hír, most esett le?
@kekex: a radarra, a válaszokra nem érvényes, ráadásul azóta kikapcsoltam a gépem, mobilról meg egyáltalán nem működik. Mi több, a radar törlés gombja sem mindig, különben már ezt sem láttam volna.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: :-) Nagyon úgy tűnik moszkoVityánk kezd csótányosodni. :-) A jó hír, a korábbi hívei között is. :-)
@gazoló:
Az első eredményt 43%-os feldolgozásnál láttam.
El sem mozdultam a képernyő elől, mert olyankor minden lehetséges még.
Gondolom, hogy az utóbbi hónapokban feltárt vagyonosodási ügyek, és a napokban történt külpolitikai kudarcok, leégések tartották vissza a népet a szavazástól.
Milyen érdekes, ha a médiában némi hiteles tájékoztatás is megjelenik a Fideszről, máris változik a közvélemény.
A másik. Először vagyok tahótlanítva, de jó lesz, ha egy akolban majd teljes nyugiban nézhetjük a kézit.
@Imola Helyesi: ez a ribanc vajon honnan tudja, mit írtam, ha tiltólistára tett engem is? :D ROTFL
Ezt tartsd meg a fiúidnak, csak a párttársaid meg ne tudják, hogy buzi is vagy!
@kekex: most kispapasága miatt két napig megkímélik.
@Imola Helyesi: Tudom, hogy a fideszeseket nagyon idegesíti, ha a nácikhoz hasonlítják őket, merthogy a "nácik tömeggyilkosok".
Ha Hitler 1939 előtt murdel meg, lehet, hogy máig hősként ünnepelnék a hazájában. De azért nézzük meg, mit is csinált addig: üldözte a pártbeli barátait, meghirdette az egypártrendszert, utálta a "zsidótőkét" (az "árjatőkét" nem!), megvonta a fogyatékosoktól a támogatást (és akkor még szépen fogalmaztam), valamint bevezette a munkaszolgálatot.
Ezt úgy hívják: fasizmus.
@pythonozok:
Mintha írtam volna, hogy vissza tahótlanítottam, Ne csak magadat olvasd! Nem vagyok buzi, hiába jöttél ide ezért.
Sőt transzvesztita se, ne reménykedjél!
De te meg egy se fiú se lány lehetsz semmilyen ideológiával.
@Mariann19:

:))
...és jókat káromkodunk,ha a bírók tévesen fújnak:)

...ezek a sporik:))?

De lehet,hogy mert "CSAK:::

www.youtube.com/watch?v=5n5kUBlsjpA
" Az európaiak szerint Rómával és a görög városállamokkal kezdődött a történelem"

:D

Hammurappi meg egyiptom meg konfúce meg jaaaaaaaaaaaaj, hát nincs egy törikönyv sehol a családban?

:D
@Imola Helyesi:

:))

|
Válassz előadót:

0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z

legtöbben nézték

1. L.L. Junior - Úgy szeretnék (feat. Kenedi Veronika) 0:00 [2014] video
2. Horváth Tamás - Felhők felett
3. Punnany Massif - Utolsó tánc video
legújabb dalok az oldalon

1. Molnár Gréta - Never give up video
2. Holman Tamás - Van remény (ft. Young G) video
3. Holman Tamás - Senorita video
most ezt hallgatják mások

1. Szabó Eszter - Szerelemhez nem kell szépség (feat. KGB) 2:32 [2007] video
2. Roy és Ádám - Méregfog feat. Kowalsky 0:00 [2006] video
3. Zorán - Kék asszony video

'b' kezdőbetűs előadók listája
Belga dalszövegeinek listája
Buzi-e vagy? - dalszöveg

off off off off off
Belga - Buzi-e vagy? video
Album: nincs kép
Előadó: Belga
Album: Keressük!
Szövegírók: Sickratman
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 9, összesen 17644 alkalommal
Módosít E-mail küldés
Videó beküldés Kép beküldés Hozzáadás a kedvencekhez
Új kapcsolódó tartalmak Megosztás Nyomtatás
Dal letöltés Kotta letöltés Guitar Pro letöltés
Midi letöltés Extrák
Beküldő
Zsó93

Zsó93

Pontszám: 1
Dalszöveg
Pöttyös az inged? Buzi-e vagy?
Fested a hajad? Buzi-e vagy?
Piros a cipőd? Buzi-e vagy?
Mignont eszel? Buzi-e vagy?
Füvet szívsz bazze'? Buzi-e vagy?
Kefíret iszol? Buzi-e vagy?
Bulldog a kutyád? Buzi-e vagy?
Macskát tartassz? Buzi-e vagy?
Nem eszel húst? Buzi-e vagy?
Te hegedülsz bazze'? Buzi-e vagy?

Mi a faszt csinálsz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt nézel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt gondolsz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt érzel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt hordasz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt sértel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt mondasz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt vérzel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt csinálsz? Mi a faszt nézel? Mi a faszt gondolsz? Mi a faszt érzel? Mi a faszt hordasz? Mi a faszt sértel? Mi a faszt mondasz? Mi a faszt vérzel?
[Mi a faszt… x 8]
Mit csinálsz, mosogatsz? Buzi-e vagy?
Te nem ütsz vissza? Buzi-e vagy?
Tetszik ez a szám? Buzi-e vagy?
Nem voltál katona? Buzi-e vagy?
Az anyáddal laksz? Buzi-e vagy?
Ülve hugyozol? Buzi-e vagy?
Megmosod a segged szarás után?
Te tudsz angolul? Buzi-e vagy?
Szóbaállsz a buzikkal? Buzi-e vagy?
Néger a csajod? Buzi-e vagy?
Zöld teát iszol? Buzi-e vagy?
Mivel jársz, bicajjal? Buzi-e vagy?
Nincsen mobilod? Buzi-e vagy?
Te nem nézel tévét? Buzi-e vagy?
Mit ölelgetsz, hallod? Buzi-e vagy?
Te zsidó vagy bazzeg'? Buzi-e vagy?
Kávéba tejszínhab? Buzi-e vagy?
Te grafitizol öreg? Buzi-e vagy?
Színházba jársz? Buzi-e vagy?
Halbiológus vagy? Buzi-e vagy?

Mi a faszt csinálsz? Buzi-e vagy?
Mi a fasz nézel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt gondolsz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt érzel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt hordasz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt sértel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt mondasz? Buzi-e vagy?
Mi a faszt vérzel? Buzi-e vagy?
Mi a faszt csinálsz? Mi a fasz nézel? Mi a faszt gondolsz? Mi a faszt érzel? Mi a faszt hordasz? Mi a faszt sértel? Mi a faszt mondasz? Mi a faszt vérzel?
[Mi a faszt… x 8]
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Undorító a felvezetésed. Soha ennyi pénzt nem kaptak a zsidók kárpótlásként, és aki azt mondja Orbánról, hogy fasiszta, őmaga az.
Piton , ne menj, most írt neked gazos.
@Imola Helyesi:

Bocs 'hablaty kicsit 'bő lére másoltam:))
@gazoló:
Szerintem te hülye vagy, de ezt ne vedd trágárságnak, hanem őszinteségnek.
Költözz össze ezzel az idióta pitonnal, hátha megszív.
@gazoló:
Hozzátok képest taga egy gyenge limonádé.
@rdos: ":-) Nagyon úgy tűnik moszkoVityánk kezd csótányosodni. :-) "

Kár, hogy a DK-s Bauer "remek" érzékkel most tesz alá Gyurcsánynak. Ezerrel kéne nyomatni szerintem, hogy teljesen mesterségesen megcsinált karaktergyilkolás volt, amit Gyurcsány ellen folytattak az öszöddel meg a többivel.
Most átvehetné a DK a maszop szerepét, pedig én utálom az összes álellenzéki pártot a parlametben, de így is adnék nekik egy esélyt.

"A jó hír, a korábbi hívei között is. :-)"
Ángyán szerint: vannak a gyogyósok, akik akkor is imádni fogják Orbánt, ha "lőnek rájuk". Aztán vannak a megélhetési fideszesek, ezek szimplán bűnözők. És van az igazi "nemzeti-polgári oldal", na ők eszmélnek most. :)
Csak nehogy újabb királycsinálás legyen abból, ha a jobbos Vének Tanácsa összeül! :)
@Imola Helyesi:

@miva?: csak szellemesen és frappánsan demonstrálta, milyen könnyű is megvezetni azt, aki azzal zárja ki az ellenvélemények és a "kényelmetlen" tények jelentős részét, hogy "nem érdekel" :) .
"a Fidesz hónapok óta tartó rossz sorozata is folytatódott: Ózd, Újpest és Mezőtúr után ismét vesztettek."
pestisracok.hu/tobb-veszett-veszpremben-mint-ketharmad/
@miva?: "Nincs 2/3 a további tervekhez."

Ez sincs ám egészen így.

Veszprém után sem szűnik meg a Fidesz-kétharmad

www.origo.hu/itthon/20150223-veszprem-utan-csak-az-ellenzeken-mulik-megallapithatatlan-lesz-e.html
@kekex: Remélhetőleg Tapolcán is veszíteni fognak. :)
@Imola Helyesi:

:))Tourette szindrómám van:)nincs pénzem kezelésre,mert ellopta a "kerál és bandája!!

"Hogy az a megváltó kurvaélet baszná meg a mocskos pofátokat, miközben köröm nő a rongyba tekert, ótvaras pöcsötökön, hogy Lőrinc öntsön nyakon titeket egy Kamaz frissen szedett disznószarral, hogy száradjon az az orrlikatokba - mindkettőbe, gecik! - hogy levegőt is seggeteken tudjatok csak venni, ha már az agyatok odaszorult!"
@gazoló:
A videot látva, vannak élményeim, de akkor a hitvesem volt a bíró.
Lapultam a közönség soraiban, mint egy előkelő idegen, és szurkoltam, hogy a férjem nehogy odajöjjön a szünetben.
Közben produkálta magát a sakál - vokál.
Jobb lesz nekünk nézőknek lenni a tahótlanítottak táborában.
Kaját is viszünk, ugye?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "karaktergyilkolás volt" Hát persze. A mindenoldali eftársak ehhez értenek. Meg a lopáshoz.

Korábban vincentre kommenteltem.

A hajdan itt volt megszálló szojvetekkel kollaboráló hazai? szolgálatok és a "modellváltás" folyamata. Nem módszerváltás, modellváltás. A kollaboráns szolgálatok terminológiája. Jó lesz megjegyezni, jó lesz terjeszteni. :-)

"Hankiss Ágnes szerint a belügyi szer­vek igyekeztek kézben tartani az egész rendszerváltás – ahogyan ők nevezték: „modellváltás” – folyamatát, a régi rendszert békés átmenettel hozzáidomítva az újhoz. A filmkészítők konklúziója szerint így nem véletlen, hogy már a rendszerváltás idején ezernyi törésvonal szabdalta szét az ellenzéket, ez máig ható titkosszolgálati aknamunka eredménye."
...
"A film rendezője szerint a ’80-as években már a leggyakrabban alkalmazott módszer volt, hogy mindenkit egymásnak ugrasszanak. „S ha azt nézzük, hogy miért sikerült ennyire rosszul a rendszerváltás, miért volt ilyen megosztottság, hogy a rendszerváltó ellenzék egy idő után jobban utálta egymást, mint magát a rendszert, amit le akart váltani, akkor lehet azt mondani, hogy nem csak a magyar néplélekben van a hiba, hanem inkább abban, hogy túlságosan jól dolgozott az állambiztonság” – vélekedik az újságíró."

www.atv.hu/belfold/20150222-a-halozat-orok-a-modszerek-osiek/hirkereso

Rendszerváltás? Nem. Módszerváltás? Nem.

Modellváltás :-(
@Imola Helyesi: "Soha ennyi pénzt nem kaptak a zsidók kárpótlásként, "

Imola, 1939 előtt a zsidóknak a haja szála nem görbült Németországban (a zsidótörvényt kivéve), tehát az életük nem volt veszélyben, "csak" korlátozták őket. Érdekes, hogy az első, ami eszedbe jut, az mégis az, hogy a zsidók mennyi kárpótlást kaptak ... !!
Én pont azt soroltam fel, hogy Orbán (még) semmi olyat nem csinált, amit Hitler 1939 után, és még így is sok!!
Ezért nem teljesen alaptalan Hitlerhez hasonlítani.

"és aki azt mondja Orbánról, hogy fasiszta, őmaga az.
Fordítsd át a logikádat a másik oldalra: Orbán a maszopot kommunistának tartja, tehát Orbán bolsevik?
propeller.hu/nagyvilag/3066549-magyarorszag-felebredt-orbani-remalombol?%C3%B3
"Ezt Gianni Pittella, az Európai Parlament (EP) szociáldemokrata frakcióvezetője mondta a veszprémi időközi parlamenti választás kimenetelét értékelő hétfői nyilatkozatában. Szerinte nincs helye illiberális erőnek Európában."
"Veszprém gyomra nem vette be, hogy az egyre jobban teljesítő Magyarországon egy szorgalmasan kitartó gázszerelő milliárdos lehet, hogy a rezsicsökkentés megváltja a világot, hogy a Fidesz feltalálta a méretét változtató lakást, hogy fiatal, tehetséges emberek mögött olyan családi összefogás áll, amely közel 200 milliós villák építésére képes, hogy aranyáron Svájcban tanulni és saját lábon állva beszólogatni a népnek a világ legtermészetesebb dolga. Hát egyáltalán nem az. Nem lehet a végtelenségig nyomorgatni azokat, akiknek az adóforintjaiból urizálnak úgy, hogy közben még hülyének is nézik őket."
hacsaknem.blog.hu/2015/02/23/meg_mindig_nem_keso_leulni_a_baberjaikra_miniszterelnok_ur
Kurva rohadt anyádat locsold le egy tartálykocsi medvegecivel, gumicsizmás lótolvaj cigány orbán, aztán basszad szájba a fogatlan ribancot nekifutásból.

Érzed már, hogy fogy a levegő? El fog fogyni. Nem gyorsan, de biztosan. Ki fognak csinálni az országnak okozott károkért. Készülj. Az idő közeleg.
De azért címadásban még mindig ez a nyerő nálam:
hvg.hu/w/20150223_Nem_azt_mondtak_Viktor#rss

Fábius ugyanis nem tette hozzá a címéhez a nóta folytatását: Csá, nem zavarom, csá, csak elhagyom, csá(pá)!
@Mariann19:

:)Tudtam,hogy a férjed bíró! :))

Némi edzettséggel én is rendelkezem,lévén meccsrejáró'ős-vér fradista 'VOLTAM a hetvenes,nyolcvanas években:)

:)áramot,kecskét vezessél feketerigótól... a 'sok sok 'basszal tűzdelt szóvirágokig:)

A hétköznapi életben,ritkán szoktam ilyen szófordulatokra vetemedni,de itt a blogon 'fokhagymaként tanácsos egyes vírusos személyek elűzésére:)
A ketharmadnak NINCS SEMMI jelentosege. Az elmult 5 evben minden olyan torveny megszuletett, amihez ketharmad kellett.
Amugy meg veszpremet be kell szantani, fel kell szamolni, ha lehet szlovakokhoz csatolni, nincs rajuk szuksegunk.
@gazoló:
Néha itthon is bíró, szólni szoktam, hogy nem én vagyok a centerhalf.
Néha vetemedünk, mert ha nem, leigáznak.
@rdos: "karaktergyilkolás volt" Hát persze. A mindenoldali eftársak ehhez értenek. Meg a lopáshoz."

Az a baj, hogy a szoclib elvtársak még ehhez sem értettek, meg lehet nézni, hol vannak most, megszűntek, vagy Orbán kegyelemkenyerén a Parlamentben. Megállapítható, hogy a jobbos érzelmű volt elvtársak vitték el egyértelműen a show-t. Igaz, hogy megszűnt az MDF, FKgP, KDNP is, de a szellemük továbbélt a Fideszben. :)

De Gyurcsányra visszatérve: épp elég unszimpatikus a saját jogán. Teljesen fölösleges normális demokráciában, hogy egy Semjén meg Navracsicska - komplett irodákat az ügyre állítva- az adófizetők pénzén azzal szórakozzon, hogy hazugságokkal járassa le az ellenfelet.
Fizessen a Fidesz a gyűlöletkampányaiért, azért, hogy milliárdokat elszórtak erre, és hogy SOHA nem az ország érdekét nézték. Megfúrták még a legjobb reformokat is, csakhogy később ők arathassák le a babért ugyanazért!
@Mariann19:

"Jobb lesz nekünk nézőknek lenni a tahótlanítottak táborában.
Kaját is viszünk, ugye?"

Teljes lesz a komfort a 'zakolban:))

+ser,unicum,veresbor,teszőleges sorrendben és mennyiségben:))

www.168ora.hu/itthon/vago-istvan-facebookon-szedte-szet-fidesz-elmultnyolcevezeset-133961.html

Vágó úr jól szétszedte:

A Fidesz közleménye a DK kongresszusa kapcsán: „Gyurcsány Ferenc IMF-hitelbe taszította hazánkat, devizahitelbe és munkanélküliségbe a magyarokat. Háromszorosára emelte a gáz árát, a gyermekesektől elvette a családi adókedvezményt, a nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjat, a munkavállalóktól a fizetésük felét.”

Na akkor egyenként:

„Gyurcsány Ferenc IMF-hitelbe taszította hazánkat” – amely hitel előnyösebb kamatozású volt, mint az azóta felvettek, igaz, cserébe ráláttak volna a gazdaságpolitikánkra. Ez volt épp a másik előnye...

- „Gyurcsány Ferenc devizahitelbe taszította a magyarokat.„ – A lakossági devizahiteleket az első Orbán-kormány vezette be 2001-ben (Járai Zsigmond akkori jegybankelnökkel), a devizahitelek árfolyamromlásáért pedig a fideszes gazdaságpolitikát is terheli súlyos felelősség.

- ”Gyurcsány Ferenc munkanélküliségbe taszította a magyarokat – volt ebben talán némi szerepe a gazdasági világválságnak is.

- „ Háromszorosára emelte a gáz árát” – ahogy a világpiacon történt.

- „a gyermekesektől elvette a családi adókedvezményt” – helyette rászorultsági alapon járt támogatás.

- „a nyugdíjasoktól elvett egy havi nyugdíjat” – ha ez ennyire fáj, a Fidesz öt éve miért nem adta vissza?

- „a munkavállalóktól elvette a fizetésük felét” – ez hogy jött ki?
Ahogy mondani szokták, a többi stimmel. (ja, nincs többi...)
Jóbarátunk meg a trágár uszítók vetése beérett, meggyilkolták a NAV egyik munkatársát, aki a munkáját végezte. Gratulálok, csak így tovább!
@gazoló:
De azt ne hagyd már ki, hogy Gréci Készre hivatkozva már előrehozott választást akar.
Ráültek a készre, úgy hogy ki fogják készíteni. Tóbiás is győzelmi jelentést adott ki.
Kész röhej.
@Imola Helyesi:
"Jóbarátunk meg a trágár uszítók vetése beérett, meggyilkolták a NAV egyik munkatársát, aki a munkáját végezte. Gratulálok, csak így tovább! "

Elmész ám a jó kurva anyádba !
@gazoló: LOL. Ha már azt nyilatkozta, hogy egy darabig bérmálkozott is, szentté mikor avatják? :)

youtu.be/rIb4XgxX4cY
Még ilyet: karaktergyilkolás. Hát ez a poszt meg mi?
Az LMP meg feljelenti Készt. Kész.
@gazoló:
Vágó riposztjának a közszolgálati TV-ben kéne megjelennie.
Eddig mindíg csak az elmúlt nyolc év vádjai hangzottak el ezerszer, a miértekre adott válaszok sohasem.
Jó kilátások vannak az akolban. De jó lesz!
"- Azért csodálkozom, mert a suttogó propagandában megszoktam az ilyet, de az sejtetés szokott lenni, és nem tényállítás. Olyanra soha senki nem vette a bátorságot, hogy ezt névvel bevállalja. Trógerség! Ezt a csávót, Készt, nem ismerem, az irományain kívül fogalmam sincs, milyen ember, a kampányfőnökéről, Somogyi Zoltánról viszont van fogalmam.
- Ő milyen ember?
- Hagyjuk. Nem akarom, hogy minket meg ő pereljen be."

www.hir24.hu/belfold/2015/02/22/schiffer-beperlem-keszt-es-az-osszes-trollt-trogerseg-elmennek-a-budos-k/
@Gábris szomszéd:
Pá, kisaranyom pá, nem zavarom pá, csak elhagyom pá.....
@gazoló:
Hordágy áginál volt, az biztos, bár a te helyedet beszántották, mármint az OPNI-t.
@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.: Nocsak, elcsatoljátok a maradék 1/3 2/3-át? Hát hogy lesz itt újra nagy a Magyaro, mogyoró?

Igazi fideszes, dögöljön meg a 11ezer ránk szavazó is!

Igen, ilyenek vagytok, mi is így gondoljuk.
@Imola Helyesi:

"kisaranyom pá:)

Miután ti kiszabadultatok onnan és elleptétek az egész országot:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A Ságvári körüli vitában huszonöt éve visszatérő érv, hogy 1944-ben "az ország német megszállása ellen küzdött." Ez igaz is. Csakhogy nem csak az számít, mi ellen harcolt, hanem az is, miért. Nem egy demokratikus, szabad Magyarországért - hanem a proletárdiktatúráért. Hogy ezt nem úgy képzelte el, ahogyan végül megvalósult? Lehet. Lehet, hogy pont úgy. Az illegális kommunisták közül a legtöbben '45 után engedelmes kiszolgálói lettek a sztálinista terrornak. (Akik üldöztetést szenvedtek közülük, azok sem azért kerültek börtönbe, vagy akasztófára, mert szembe mentek Rákosiékkal - hanem, mert Rákosiék mentek szembe velük, hiszen senkiben sem bíztak, aki a két világháború közötti időszakot nem moszkvai wellness-en töltötte.)

Ságvári természetesen valóban antifasiszta ellenálló volt. Kommunistaként más nem is lehetett volna. A nyilasok is antikommunista ellenállók voltak, sokan életüket is áldozták a Vörös Hadsereg elleni harcban. De ettől még nem lesz igazuk, ahogyan Ságvárinak sem."

alfahir.hu/reka_ne_zsidozz_nem_nyugszanak_a_kedelyek_sagvari_ugyben
@gazoló:
Nem volt hely, Fletónál kötöttek ki. Most már gitározni tanulnak, jó terapikus a mester.
@Imola Helyesi: Orbán volt védőügyvédje morcos egy picit, amiért meglátták benne egyesek a műellenzéki bohócot, és nem állottak ennek hangot is adni.
@Imola Helyesi:

"A Dallas-t újranéztem, és érthetőbb lett számomra a megváltozott világ . A Dallas filmsorozat nagyon jó rendezés, nem mai szappanopera, hanem sodró lendületű, drámai feszültséget hordoz, mindamellett a 70-es évekbeli Amerika hű valóságképe is. Bemutatja, hogyan változott meg a konzervatív értékekkel bíró Amerika /lásd: régi klasszikus, értékes filmek, pl.Elfújta a szél..."

Eddig bírtalak röhögés nélkül olvasni ides... te kis humorharold! ;)

@turista a saját országában:
Erre gondolsz? Tanulságos...
444.hu/2015/02/22/maris-tovabbgyuruzik-a-veszpremi-sefkrajcar-gate-avagy-fohadiszallas-mutyiskandallum/
@kekex :
Valóban 3T-s a Schiffer.
De az a baj, hogy az ellenzék általában, és a Fidesz jobb (jobbik) illetve balszárnya (LMP) leszámításával nem nött fel a feledathoz
MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!

444.hu/2015/02/23/a-bkk-is-beszall-a-munkahelyteremtesbe/

Meglesz az az 1 millió munkahely, ha bele gebedtek is! :(
@kekex: nem hiszem. ez nem olyan ébredős ország
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én meg sírok mindennap, amikor téged olvaslak...
@Imola Helyesi:
Tudod írhattam volna jó nemzeti-keresztény-konzervatív módon is :
kisgeci...
Mert a nagygecik most osszeultek és elfoglaltak a vereségukkel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Au jbudai aktivistákkal kapcsolatban jegyeztem meg a tegnap linkelt izében (endresy.blogspot.hu/2015/02/schiffer-nem-troll-es-nem-trojai.html), hogy rohadt életszerű Kelenföldről vinni Veszprémbe aktivistákat.
@Imola Helyesi: "Jóbarátunk meg a trágár uszítók vetése beérett, meggyilkolták a NAV egyik munkatársát, aki a munkáját végezte."
Csak a Vida Ildi korrupciója ellen tiltakozott, te idióta!
@Imola Helyesi:
Remélem is! Mert én röhögök rajtad... Te, Béla, ez a jóbarátos beszólás jött csak úgy, vagy súgták?
Érted, egyedül vagy ennyire ostoba, vagy propagandistailag? Mert nem mindegy! :D
@Tudományos Iibsizmus:
Ja, értem, lehet, hogy egy boko-haramia volt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nekem minden tőletek jön, válasz rátok. Ennyi hülyeségre mit lehet válaszolni?
Ezt a sok új nevet, aszt a.....
@Imola Helyesi:
Komoly rajongói klubbot alakítasz ki magadnak! :)
Nem - még mielőtt megrágalmazol - nem kívánok tag lenni benne!
A taga talán, de hát amilyen állat...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Muszáj személyeskedned egész nap? Inkább zárjál ki, úgy is utálom már ezt a varánuszt.
Egyre rosszabb lesz. Még örülni sem tudtok normálisan.Mi lesz, ha haragudni fogtok?
@Imola Helyesi:
Te új vagy itt?
Mert ne strapáld magad.
Ez itt egy olyan hely, ahol el kell fogadni, hogy minden rossz. Itt megértő szóra nem fogsz találni.
Kevés emberrel lehet akár beszélgetni is néha.
Ez blog egy Orbán gyűlölet blog. Ezt meg kell értened.
Itt ezt kell elfogadni.
Küldök neked inkább egy szép számot:)
www.youtube.com/watch?v=mH9kYn4L8TI
index.hu/kulfold/2015/02/23/nyomozas_a_rijadi_vizumgyar_ugyeben/

Hogy fognak minket szeretni a bevándorlóellenes dumánként, ha ezt is az állampolgárság-bizniszünk mellé teszik
@miva?:

Orbán legnagyobb problémája az a menekültüggyel, hogyan kényszerítse magyar állampolgárság vásárlása azokat a menekülteket, akikből nem tudna kivasalni egy huncut centet sem.
Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni.
Ha ez igaz, akkor néhányan nagyon idegesek lehetnek.

index.hu/belfold/2015/02/23/orban_megertette_az_oroszbarat_magyarorszag_elszigetelodott/
@irógép:
Borulj a vállamra és sírd el nyugodtan, hogy ezek a csúnya libsibolsik bántanak... ILYENEK EZEK! :(
@jaegtoer:
húsz év múlva fél Európa Iszlám lesz.
Emiatt kár Orbánoznod!!
@Orica Középföldi:

Olvastam. Halmozódnak a problémák. Érik -egyidejűleg- a külpolitikai és a belpolitikai válság. Goodfriend időben 'tapsolt':)
@Imola Helyesi: "Még örülni sem tudtok normálisan."

Normális ember nem iszik előre a medve bőrére.

"...Orbán Viktor méreti, az asztalra leteszi.
Sajnálom, sajnálom, az asztalra leteszi.

Igyál Viktor, nem bánom, úgyis elmész a nyáron!"

Ez nem vers, ez az Este van már nyolc óra c. magyar népdal átírása.
@irógép:

Így jár aki csak be-bekukkant. Éppen tegnap előtt írtam erről egy rövidet, hosszabban meg többször is régebben.
Amúgy nem orbánozok, hiszen egy klasszikust idézve, ő szimplán egy geci.
Ha nem így lenne, nem árultatná a Hajdú BÉT volt vezérigazgatójával a magyar állampolgárságot fűnek-fának offshore cégeken keresztül. Ezzel el is mondtam (majdnem) mindent arról, hogy mit gondol Orbán a nemzetről, a magyarságról és a szabadságharcáról. Minden csak politikai termék, azaz áru, amit el kell tudni adni. Ez az ő hozzáadott értéke.
Én meg igényes vevő vagyok. Attól, hogy a szart piros-fehér-zöldbe csomagolják, még nem leszek rá vevő.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
szívesen a válladra borulnék. Nem bánt engem senki!
De azt te sem tagadhatod, hogy itt csak az utálat megy!
De ez a szám azért ott van, ebben egyet érthetünk:)
www.youtube.com/watch?v=jxvR7ZUjaJk
.
Úgy tűnik, hogy neked hiányzik néhány billentyűd, vagy elkopott a szalagod és emiatt támadnak sötét gondolataid.
Csupa jóindulatú kritikára hogyan mondhatod, hogy itt gyűlölik Orbánt?
@jaegtoer:
Tudod valahol igazad van, hiszen ezt érzed!
Orbán egy kurva jó politikus, de ez nekem is kezd már kevés lenni.
Hiszen nincsen olyan, hogy keresztény polgári haza.
Ő sem abból jött.
Én keresztény vagyok és az értékrendem teljesen más.
Sok száz kommenttel ezelőtt leírtam, hogy semmi más alternatíva nincsen.
És amíg csak a gyűlölködés megy addig nem is lesz.
@jaegtoer:

Kíváncsi vagyok, mikor lesz látványos a patkány-effektus.
@irógép:

Már bocsánat, de a kerdemek ettől inkább riasztanak.
@Gábris szomszéd: Gábris, meg ne szakadjon a kis demokratikus szíve az alfahíresnek!!

Idézet tőle: "A dicső hőstett ugyanis valójában azt jelentette, hogy Ságváriék 200-an megrohantak egy 80-100 fős szélsőjobbos irodalmi estet, ahol össze-vissza verték a jelen levőket."

Azt azért nem tette hozzá, hogy "Mind gyakoribbá váltak a nyilasok támadásai a baloldali szervezetek, a kiránduló ifik ellen. 1937 nyarán, a hűvösvölgyi Nagyréten majálisukat ülő szociáldemokrata-kommunista fiatalokra törtek és hasbalőtték Bonyhádi-Litzmann Jenőt, az egyik vasas ifit. A merénylet nagy felháborodást keltett munkásberkekben, és arra az elhatározásra juttatta Ságváriékat, hogy visszavágnak. Így született meg a Tompa utcai nyilasház elleni akció gondolata. "
@irógép:

"_Orbán egy kurva jó politikus, de ez nekem is kezd már kevés lenni._"

Nem politikus, hanem intrikus. Kurva nagy különbség.
Egyelőre sikeresen adja el azt, hogy ő politikus, de valójában egy klasszis tolvaj, aki intrikával machinál és üzletel. Tulajdonképpen egy intrikus zugírász.

Írod, hogy nincs alternatíva. És mondd, azt mire véled, hogy akik sem a hivatalos utazásaik céljával és eredményével, sem vagyongyarapodásukkal nem tudnak elszámolni, azok a civil szervezetek vezetőit akarják vagyonosodási vizsgálatnak alávetni. Nem baj, tegyék. De mégis hogyan nevezhetném másként őket, mint anyagi gyámolítójuk és tettestársuk, Simicska Lajos?
Nincs olyan benyomásod, hogy államigazgatási eszközökkel akadályozzák a civil mozgalmak tevékenységét, fejlődését, aminek eredményeképpen kialakulhatna egy (vagy több) alternatívát nyújtó szervezett politikai erő?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Na jó de azért a folytatást is idézd. :)

"Ne feledjük: 1937-et írunk. Ekkor a nyilasok, és a többi nemzetiszocialista párt ellenzékben voltak, sokszor ugyanolyan üldöztetéseknek kitéve, mint a kommunisták. (Fél évvel a támadás előtt tiltották be Szálasi első pártját, fél évvel utána csukták le magát Szálasit is.) Vagyis Ságváriék egyáltalán nem a hatalom ellen lázadó vagány csávók voltak. Csak egy raklapra való agresszív bolsi, akik pusztán azért kenték el egy csomó ember száját, mert azok másként gondolkodtak, mint ők. Ennél jobban semmi sem jelezte előre, hogyan készülnek majd kormányozni, ha hatalomra kerülnek. (Nota bene: agresszióért a nyilasok sem mentek a szomszédba, de róluk, ugye nem is nevezünk el iskolákat.)"
@Orica Középföldi:

Szörnyű, hogy ilyet írok, de a NAV-os gyilkosság után az is felgyorsul hamarosan, most hogy kiderült, nem egy életbiztosítás a rezsimet szolgálni egy korrupt szervezetben.
Ez akkor is így van, ha azok a szerencsétlenek becsületesek voltak, és az elkövető meg egy gazember.
@irógép:
Utálat, itt?
Ugyan!
Nézd meg, van itt csökkent értelmi képességű ... khmmm... hölgyike, akit a csapat felkarol, pl. Mariann rendszeresen foglalkozik vele, próbálja felzárkóztatni, igaz nem sok sikerrel, de ez nem az ő hibája.
Jaegtoer kolléga is rendszeresen korrepetálja, jó ő sem túl sikeres, de a jószándék a fontos.
Jöttem a gyógypedagógiai szakképzettségével már feladta, de továbbra is vannak lelkes blogtársak, akik kitartóan fejlesztik motorikus képességeit és próbálják a nyelvi alkalmazkodóképességét felturbózni.
Szavad nem lehet, bár az tény, bottal sem piszkálnám meg. Azonban a blog témái sajnos a legutolsó, amihez koreai és hasonló magasröptű sorozatokon edződött IQ-ja alkalmassá teszi a hozzászólásra. Erről sem ő tehet, tudjuk be az oktatási rendszer hibáinak a múltban.
Látod, még most is keresem a mentő okokat a benne kialakult szervilizmusra, alpáriságra, tájékozottlanságra, a mai újbolsevik nepotizmus lelkes ünneplésére.
Hiába, a fene jó szívem...
@Gábris szomszéd:

"_"Ne feledjük: 1937-et írunk. Ekkor a nyilasok, és a többi nemzetiszocialista párt ellenzékben voltak, sokszor ugyanolyan üldöztetéseknek kitéve, mint a kommunisták."_"

Látom, sajnálkozol. Tróger.
@Gábris szomszéd:
.
Nem vitát akarok eldöntetni, csak jelzem, hogy a történtek megítélése meglehetősen árnyalt.
Így van ez Tisza Istvánnal, Károlyi Mihállyal és így tovább....
.
''''Sajnálatos módon mindkét oldalon föltűntek az álláspontokat erősen diszkreditáló szereplők, jobbról a Jobbik, míg balról az agg Hollós Ervin, s a Legfelsőbb Bíróság ítéletének szerencsétlen indoklása (mely sokak szerint úgymond legitimálta az 1944-es Sztójay-kormányt stb.) szintén meglehetős gellert adott az amúgy is jócskán elmérgesedett vitának. Mégis, ha dacolva a kínálkozó mellékkörülményekkel, megpróbálnánk a leglényegesebb kérdésre egyszerűsíteni a kiterjedt polémiát, akkor az alighanem így hangzana: lehet-e antifasiszta hősként tisztelni egy kommunistát? Ámde mivel még ez a rövid kérdés is fölöttébb terhelt politikailag, valahogy ilyesformán fogalmazhatnánk át a vélt kulcsproblémát: 1944-ben hazafinak volt-e tekinthető minden magyar, aki a nácik és honi kiszolgálóik ellen küzdött, fegyvert fogott és meghalt? S ha mármost erre a kérdésre keressük a választ, akkor alighanem bölcsen figyelmen kívül kell hagynunk megannyi zavaró életrajzi adatot és ideológiai ferdeséget, amint azt példának okáért Bajcsy-Zsilinszky Endre esetében is tenni szoktuk. S ekkor, ha mégoly mélyen átérezzük is a XX. századi, diktatúráktól sorsüldözött Magyarország utófájdalmaktól terhes történetét, vélhetőleg tartózkodni fogunk attól, hogy egyszer s mindenkorra kiselejtezzük Ságvári Endre emlékét. Hisz annyira azért nem dúskál utolsó évszázadunk a nemzeti hősökben, hogy akár csak egyetlenegyet is pazarlón átengedhessünk a feledésnek!''''

magyarnarancs.hu/belpol/melyik_az_igazi_-_sagvari_endre_elete_es_utoelete-65447
.
@irógép:

"És amíg csak a gyűlölködés megy addig nem is lesz."

Gondolkodtam, hogy vezesselek rá de
@jaegtoer megfogalmazta helyettem is:

"Nem politikus, hanem intrikus."

Innen ered a gyűlölködés és a békétlenség.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tényleg hagyhatnátok
ezt a degeneráltat már a PELCSÁBA!!!
Szerintem JÖTTEM is emiatt lett ma MENTEM!
@Gábris szomszéd: A folytatást idézzem?? Ott a pont a történet végén, hogy a nyilasok a német barnaingesekhez hasonlóan kommunistát öltek !!(vagy legalább megpróbálták), és aztán még nekik állt feljebb, ha megpróbálták magukat megvédeni a baloldali munkások.
@ornagy50:
Éééén? Ki sem mondtam a nevét... Szörnyű ez a durva előítéletes világ... :(
@irógép:
.
Nem lenne rossz, ha mondanál valamit az értékrendedről.
Kezdve azzal, hogy mit jelent neked az értékrend, mint fogalom?
@jöttem: Na remek!:)Látom érkeztél Prágám.:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Na ja. Akkor még nem voltak túró rudi automaták, így jobb híján maradt a csendőr gyilkosság.
@dr. jenőke (jenőke): Igaza van a mancsnak! Szerintem Bajcsy-Zsilinszky Endrének is ott a helye az antifasiszta panteonban, úgyhogy Ságvárit is békében kéne hagyni ugyanilyen alapon. 1:1, sportnyelven szólva.
@dr. jenőke (jenőke): Ugye nem nagyon fogsz megharagudni rám, ha nekem nem egy magyarnarancs fogja elmagyarázni a nemzeti hős fogalmát? :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem mondod, hogy a rendőrgyilkosok már akkor is az önvédelemre hivatkoztak?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Arról nem is beszélve, hogy Kristóf Lászlót, az egyik intézkedő csendőrt a Legfelsőbb Bíróság (LB) 2006. március 6-án rehabilitálta, hatályon kívül helyezve az ellene 1959-ben többek között Ságvári meggyilkolásáért hozott halálos ítéletet. A Legfelsőbb Bíróság kimondta azt is, hogy Ságvárival szemben a csendőrök a korabeli jognak megfelelően jártak el.

index.hu/belfold/sagv0306/
@Gábris szomszéd: Nem a rendőrgyilkosokról beszélek, hanem a MÁRTÍROKRÓL és FORRADALMÁROKRÓL. Talán nevezzük át az összes Petőfi Sándor utcát, mert nagy költőnk fegyveresen védte a magyar szabadságot Segesvárnál?
@dr. jenőke (jenőke):
elmondom.
megírtam már.
persze ez nem én vagyok, nem sikerül megközelíteni, de megfogalmaztam.
Nem fér ki egyben ezért két részletben jön.
Hiszek a szeretetben…

A szeretetben való hit erőt ad és reményt mindenkor, minden helyzetben a boldogságra, ezért ne csak gondolj a szeretetben való hitre, hanem add át neki magadat és általa: cselekedj!

Hiszek a szeretetben,
mert elfogadja, hogy minden ember más, mindenki másra vágyik, másban hisz és mást szeret,
mégis van amiben az összes ember ugyanúgy érez,
mindenki érzi, ha szomorú, vidám, fáradt, fázik, szomjas vagy éhes,
és van még egy érzés amire szükség van
ami nélkül minden sötét és borzalmas lesz,
ez a szeretet!

Hiszek a szeretetben,
mert megmutatja, hogy az életet és a mindenséget felfogni nem lehet,
abból az ember mást nem lát, csak egy szeletet,
ezért megérteni úgysem lehet,
de nem azon kell gondolkozni miért van ez,
hanem, tegyük meg ami a feladatunk és szerezzünk minél több örömet!

Hiszek a szeretetben,
mert ez a legnagyobb erő, és legfontosabb érzelem, melegséget és fényt nyújt az életben,
de a szeretet csak akkor költözik a lelkünkbe, ha nem csak gondolunk rá, hanem általa is cselekszünk,
és nap mint nap, amit tudunk a szeretet elmélyítéséért megteszünk!

Hiszek a szeretetben,
mert ha általa, és mindig a jóra törekedve cselekszünk,
annyi boldogságot és szépet megélünk,
hogy a belőlük nyert erővel gyarlóságainkkal szemben győzni tudunk!

Hiszek a szeretetben,
amely ha betölti az életünk, megmutatja a saját utunk,
erőt ad ahhoz, hogy merjük vállalni azt, akik vagyunk,
és ezáltal belső késztetésből tudunk élni,
amely segít az élet által ránk mért feladatokban görcsös erőlködés nélkül helytállni!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja, hogy az életben ne azt kérdezzük és kutassuk, miért épp olyanok lettünk amilyenek vagyunk,
hanem fogadjuk el amit kaptunk és azt megbecsülve,
másoknak örömet okozzunk,
mert az ez által megélt boldogság segít, hogy megértsük, miért ez a mi feladatunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy tetteinken, érzelmeinken és az élet dolgain gondolkodni túl sokat nem szabad,
hanem mindent aszerint tegyünk, ahogy azt szívünk súgja nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely figyelmeztet minket, mikor az önzőség ránk tör, és csak saját magunkra gondolunk,
hogy boldogok akkor vagyunk, ha másokért élünk, és velük mindent megosztunk!

Hiszek a szeretetben,
amely vigyáz ránk mikor bűnös gondolatok uralkodnak el rajtunk, és a gonosz feltámad bennünk,
akkor a tüzet eloltja, és megnyugvást hoz nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely mikor ránk tör a félelem, és lépni nem merünk, világosságot gyújt és megnyugtat,
megfogja kezünk és segít, hogy cselekedni merjünk!
Mi van ma itt? Ex-OPNI zártosztálytalálkozó?
@dr. jenőke (jenőke):
Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja, hogy az életben ne azt kérdezzük és kutassuk, miért épp olyanok lettünk amilyenek vagyunk,
hanem fogadjuk el amit kaptunk és azt megbecsülve,
másoknak örömet okozzunk,
mert az ez által megélt boldogság segít, hogy megértsük, miért ez a mi feladatunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy tetteinken, érzelmeinken és az élet dolgain gondolkodni túl sokat nem szabad,
hanem mindent aszerint tegyünk, ahogy azt szívünk súgja nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely figyelmeztet minket, mikor az önzőség ránk tör, és csak saját magunkra gondolunk,
hogy boldogok akkor vagyunk, ha másokért élünk, és velük mindent megosztunk!

Hiszek a szeretetben,
amely vigyáz ránk mikor bűnös gondolatok uralkodnak el rajtunk, és a gonosz feltámad bennünk,
akkor a tüzet eloltja, és megnyugvást hoz nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely mikor ránk tör a félelem, és lépni nem merünk, világosságot gyújt és megnyugtat,
megfogja kezünk és segít, hogy cselekedni merjünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy az életben mindenhez türelem kell, ahhoz is, hogy elérjük céljainkat,
és ahhoz is, hogy megértsünk másokat,
és hogy ha haragosak leszünk, bármit is csak indulataink csillapodása után tegyünk!

Hiszek a szeretetben,
melynek erejével segíteni másoknak úgy tudunk, ha a másik gondját először meghallgatjuk, hogy érezze nehéz helyzetében vele vagyunk, és segítő kezet csak ezután nyújtunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy amit a világban megélünk és megtapasztalunk, vagyis amit a világról és az emberekről gondolunk,
az mindenki számára mást jelent, és nem a mi véleményünk az egyetlen út, az igazság eldöntése nem a mi dolgunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja, hogy mindenki más, és hogy hova szánta az ég arról senki nem tehet,
ezért bárkit megítélni csak is az ő szavai és tettei alapján lehet!

Hiszek a szeretetben,
amely segít abban, hogy mindenkit olyannak fogadjunk el amilyen, el ne ítéljük semmiért, és bármi történik
érezze, hogy szeretjük és vele vagyunk!

Hiszek a szeretetben,
amely az egyetlen érzelem, ami igazi szabadságot ad nekünk, se pénz, se eszme, se ideológia szabaddá minket nem tehet,
annak csak látszatát teremthetik meg,
igazán szabadok akkor leszünk, ha a szeretet által cselekszünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja nekünk, el kell fogadnunk és megbecsülnünk mindenkit, mert az ember gyarló, de a jóság végtelen,
és az emberek között béke csak is a szeretet által terem!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanítja nekünk, hogy senki és semmi nem tökéletes, ezt el várni senkitől nem lehet, az számít, hogy mi mindent megtegyünk, hogy senkit meg ne bántsunk,
és tudjuk, boldogok nem a gondok és rossz dolgok nélkül, hanem azokkal együtt leszünk, ha a szeretet által élünk!

Hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, hogy mikor idegenektől vagy szeretteinktől bántást kapunk,
feléjük ne haraggal, hanem megbocsájtással forduljunk!

Hiszek a szeretetben,
amely segít elfogadni a múltat, hogy a rossz emlékeken és érzéseken túljussunk,
azoknak akik megbántottak megbocsássunk,
és arra figyeljünk, hogy a jelenben mindent megtegyünk, hogy mi mást meg ne bántsunk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy mások életére, sikerére irigyek sose legyünk,
hanem azokból inkább saját magunk számára erőt merítsünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megmutatja, hogy az életben semmilyen fölösleges tárgyi, szellemi javakra és egyéb pazarlásra nincs szükségünk,
mert a szeretet minden fontos tudást és értéket megad nekünk!

Hiszek a szeretetben,
amely megtanít arra, hogy az élet kiszámíthatatlan és nem tudjuk mit hoz nekünk,
ezért szerényen, hivalkodás nélkül, az élet ajándékait megbecsülve éljünk!

Hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, mikor fáradtak, csüggedtek és elkeseredettek vagyunk,
akkor is megküzdjünk a gondokkal, feladatokkal, hogy elérjük azt, ami az életben a célunk!

És végül hiszek a szeretetben,
amely erőt ad ahhoz, hogy mikor nehézségeket, fájdalmakat és sérelmeket mér ránk az élet,
olyankor is meglássuk benne a szépet!
@jöttem: Légyszi ÍÍÍÍrja hogylétetek felől!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Hagyd már ezt a "mártírforradalmáros" hülyeséget.:)

"...Ságváriék egyáltalán nem a hatalom ellen lázadó vagány csávók voltak. Csak egy raklapra való agresszív bolsi, akik pusztán azért kenték el egy csomó ember száját, mert azok másként gondolkodtak, mint ők. Ennél jobban semmi sem jelezte előre, hogyan készülnek majd kormányozni, ha hatalomra kerülnek."
@Gábris szomszéd:
.
Én nem veszem zokon rendíthetetlen törekvésedet, csak néha elfelejtem, hogy a hit elvakít.
Így én kérek elnézést, hogy zavartalak.
@Gábris szomszéd:

"azért kenték el egy csomó ember száját, mert azok másként gondolkodtak, mint ők."
--------------------De hogyan másképp balfasz???

Sajnos nem kenték el eléggé,most sem ártana a 'dzsobbikos utód'barikáitoknak és 'ilyenolyan betyárcsürhéiteknek egy kíjózanító csihipuhi!!
@Gábris szomszéd: Igen, megállapította a bíróság, hogy a kérdéses időben be voltak tiltva a komcsik, ezért Kristóf nem gyilkos (ebben az esetben), hanem a munkáját végezte.
Ez így van, ezért nem lehet hibáztatni, de ettől még szemét dolog volt a hatalomtól a komcsikra vadászni, és a szocdemeket vegzálni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem jó, a kereszt-apuskát kihagytad, aki te vagy.
Tudod, a fog-ész.Volt ilyen film is, ott is tanítottak a fúróval.
Dehát itt nem kéne gyakorolnod.
@jöttem:

Lassan mondom,hogy mindenki hallja:)

SZ.E.R.E.T.Ü.N.K!!!
@Sir Bates dö Hól:

Van egy söröd egy levél haloperidollal,ha nincs káromkodni fogok? :))
@Sir Bates dö Hól:
Há'depersze! Csak rád vártünk, plüm, plüm, plüm... :)
@Gábris szomszéd: Nem zavar, hogy egy nettó hazugságra hivatkozol, immár másodszorra? :)

1. Éppen hogy Ságváriék a hatalom ellen lázadtak, vagy mégis miért voltak betiltva szerinted??
2. A hasbalőtt társuk megbosszulása csak nagyon elvakult komcsigyűlölők szemében = "másként gondolkodók szájbakenésével".

Ságvári nem érte meg az ötvenes éveket, pont oylan kemény csávó volt, mint Bajcsy-Zsilinszky (pedig neki sem makulátlan a múltja). Hülye, aki az ilyen vagányok üldözésével van elfoglalva. Az a nyápic dzsobbikos, aki most kampányol ellenük, összesz.rná magát hasonló helyzetnek a tizedénél is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"tuti nem kell ma délig várni, hogy a fogatlan manusz is mirajtunk röhögjön!"

Erről semmi? Ver a víz annyira várom:))
@gazoló: "Sajnos nem kenték el eléggé, most sem ártana a 'dzsobbikos utód'barikáitoknak és 'ilyenolyan betyárcsürhéiteknek egy kíjózanító csihipuhi!!"

Aztán amikor a hülye jobberek ugyanerre hivatkoznak, a ballibek kapcsán egyből jön az ordaseszmézős világvége és a sírás rívás. Persze tudom, amit neked szabad azt másnak mér nem.
Amúgy ha ennyire kemény vagy miért nem mész el egyszer egy hasonló rendezvényükre? Biztos egyből lerendeznéd az összeset. :)

betyarsereg.hu/a-kuzdelem-napja-a-legnagyobb-csataban-a-betyarok/
@gazoló:
Szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet, szeretet... Ez neked nem is elég?

A Schiffer felhorkanásán akadtam le, az a szerencsétlen be akarja most még perelni a veszprémi győztest?
Hogyan is mondták róla? "A pincsi pincsije"? Durva.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ne légy lüke. A nyilasok is be voltak tiltva és a hatalom ellen lázadtak. Ezzel az erővel ők is épp olyan bátrak voltak mint Endre haverod. :)
Ez a Boli teljesen bekattant. Vagy gyakorol, mert feledékeny?
@Gábris szomszéd:
Igaza van írógépnek, ezekkel nem lehet vitatkozni.
1. Szabály: nekik mindig igazuk van
2.Szabály:ha nincs igazuk esetleg, akkor életbe lép az első szabály.
Írógép, kösz a zenét.
Jó ez a táncos-énekes.Nem ismertem.

Taga révén meg toto cotugnót fedeztem fel megint.
@gazoló:
Lehet irigykedni.
Juj, még swarzi is fényképezkedett vele.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Az olyan "kemény csávókat" szokták amúgy komcsi terroristáknak hívni. De persze ez is nézőpont kérdése. Anno az Irgun terrorszervezet, akik a King David szállodát robbantották fel, a britek szemében szaros terroristák voltak, az izraeliek viszont hősként ünnepelték őket. Vagy például a coventryzálás mocskos fasiszta népírtás volt a drezdai holokauszt viszont szükséges taktikai húzás, stb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tömjél:)füst,sekrestye,sejtelmes fények,szeretet...szeretet...szeretet!!

A sok 'jó pap és 'zegyházi 'pedogógosz sem pedó,csak szereti a gyerekeket,én sem vagyok beteg csak hipochonder:))
@Imola Helyesi: Kedves Imola! Meg szeretném köszönni személyem iránti együttérzésedet, én egy 80-hoz közelítő "vénasszony" vagyok, aki eléggé el nem ítélhető módon, ahelyett, hogy évfolyamtársait látogatná a Kerepesiben, számitógépet kér a szülinapjára ajándékba a gyerekeitől és kommentelni tanul.Három diplomája, élettapasztalata, stb. ellenére, bizony a mienket úgy írta, hogy milyenk, s ezért most a kisstílűség és mekkelekség tort űl rajta a nákjaival együtt.Engem a családomban megbecsülnek, tisztelnek és szeretnek, nem szeretnék olyan családban élni, ahol az idős emberek koruknál fogva hülyék és vénasszonynak titulálják őket, a legelemibb tiszteletet sem megadva a nagyinak, persze ez nem a nagyit minősíti.Nos legalább tudom, hogy nekem volt igazam, tahó az akolban. Mégegyszer köszönöm a pártfogásod.
@Imola Helyesi: Nem kell itt nagyon vitatkozni. Bőven elég leírni az eltérő véleményt. :)
@gazoló: Ha ezt hallom tőled, akkor biztos vagyok benne, hogy nem terelek. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bírom az 'elempé és "pincsi pincsije újabb és újabb meghatározásait különböző hírforrásokban!
Egyszemélyes,elvtelen,szarkeverő 'orálbété megtévedt jobbról érkező jobbik irányába finnyás báránykáknak!!
@gazoló:

Köszönöm! ))

Benjámin László

Ahogy eljátszik

Nevetséges, de nem nevettető,
ahogy eljátszik velünk az idő:
ahogy odaad, ahogy visszavesz,
ahogy kicselez, ahogy kicserez,
ahogy elkever, ahogy felfedez,
ahogy élre tesz, ahogy félre tesz
ahogy eltöröl, ahogy megjelöl,
ahogy életre kelt, ahogy megöl,
ahogy megtalál, ahogy elveszít,
ahogy görcsbe ránt, ahogy kifeszít,
ahogy mélybe húz, ahogy partra vet,
ahogy kinevet, ahogy betemet
ahogy naponta újra hiteget
@évásanyó:
Nagyon szívesen, máskor is. Lehet, hogy a kritizálóknak nincs diplomája, ki tudja.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Budaházyt első fokon elítélték. Másodfokon is elítélték. A Legfelsőbb Bíróságon felmentették.
A felmentő ítéletet ugyanaz a bíró hozta, amelyik azt a csendőrt felmentette, amelyik Ságvárit lelőtte.
@jöttem:

Kösz!

Minden pátosz nélkül ma egész nap ez járt a fejemben!

www.youtube.com/watch?v=sd9sN7Colm8
@évásanyó:
Egyébként én is ki szoktam felejteni betűt, van, hogy nem jól írok le egy idegen szót, emberek vagyunk.
Egyébként régen úgy írták le, a j ejtéskönnyítő hangot is leírták. Ez lenne a természetes egyébként, mert a magyar nyelv sem a magánhangzó-, sem a mássalhangzó torlódást nem szereti. Gondolom, valamelyik észkombájn finnugrista találmánya volt, hogy így írjuk: mieink, mienk, tieitek, stb
Meg gondoljunk pl. csak a határon túli területekre, és annak is örüljünk, ha egyáltalán valaki műveli a nyelvünket.
@gazoló: Hát egy cukisodónál mit vársz? Majd ha betyárokat vernek agyon azt linkeld. :)
@Imola Helyesi: Nem hiszem, hogy a diploma adná a tudást s a megfelelő szerénységet hozzá, ez egy kínai közmondás:Üres kalász fennhordja a fejét.Azután lehet, hogy nem, de én így hallottam. A kihanemén gőg nem vezet semmi jóra, gátolja a tisztánlátást.Nos vannak emberek, akiknél ez már nem gyógyítható...kkkk.
@Gábris szomszéd: Harmadik hazugság: "Ennél jobban semmi sem jelezte előre, hogyan készülnek majd kormányozni, ha hatalomra kerülnek."

Semmit nem jelzett előre Ságvári működése, mert az életrajzában is leírják, hogy a moszkoviták is utálták a háború után, mint a véresrongyot. Gondolom, mert Sztálin utasításával ellentétben partizánkodni is kész volt a nácik ellen.

"Az olyan "kemény csávókat" szokták amúgy komcsi terroristáknak hívni."
Olvasd végig a Magyar Front névsorát, hány komcsi van benne, kb. három? De ha Bajcsy-Zs. Endrének nem volt büdös néhány bolsi magyar melós, akkor te nem tudom mit finnyáskodsz?? A német-náci megszállás ellen fogtak össze, csak sajnos befújta őket valami féreg a NYILASOKnak, akik éppen HATALOMBAN voltak ...
A nacionalista Bajcsyt, meg a székely tábornagy Kiss Jánost árammal csapatták, majd felakasztották a nyilasok vezette csendőrségen ...
Pont ma olvastam hogy június 1. én jön el a nagy nap.

U20 as VB "nyúzéland"

Magyarország - Észak-Korea csoport meccs lesz.

Kim jong un és gvicctor a VIP páholyban. A nap fénypontja lesz.
@Gábris szomszéd: "A nyilasok is be voltak tiltva és a hatalom ellen lázadtak. Ezzel az erővel ők is épp olyan bátrak voltak mint Endre haverod. :)"

A nyilasok ugyanolyan fasiszta, fajvédő elméleteket hangoztattak, mint a nagykutyák, nem ezért üldözték őket. Azért utálták őket Horthyék, mert a komcsikhoz hasonlóan Szálasi állami tulajdonba vette volna a nagytőkések birtokait, vagyonát. Közismert dolog, hogy sok kisnyilas a komcsi elvek miatt csatlakozott hozzájuk, mert az MKP éppen akkor be volt tiltva, a nyilaspárt meg nem, amiből minimum volt vagy egy tucat ...

Azt, hogy egy csapat fegyvertelen munkásra pisztolyokkal rátámadnak, semmiképp se nevezném bátorságnak. Az már inkább érdekes, hogy Szálasi ellent akart mondani a németeknek, vagy le akarta állítani a pesti zsidók Dunába lövését, kár, hogy béna volt hozzá, és nem emberbaráti indokból tette (települjenek ki Madagaszkárra). Valamint nagy szégyene a horthystáknak (terrorház múzeum), hogy minden baklövésüket a csóró nyilasok nyakába varrják kezdetektől ...
és akkor hetente vagy évente újratárgyalják a történelmet, és mindíg lesz legalább egy bíró meg a sok barom állat hozzá aki másképpen fogja látni ugyanazt mint az előtte ítélkező, ezeket az "ítélkezőket" egymásnak kellene ereszteni egy nagy ketrecben és a ketrecet addig nem nyitni ki amíg egy is életben van a probléma meg lenne oldva, egyébként kurva sokba kerül, utcák amelyek hetekre hónapokra nem tuggyák hogy híjják őket, meg iskolák és még hátravan a kihantolás visszahantolás és a tetemek átcepelése egyik parcellából a másikba a hős 56-osok közűl a hőstelen a 56-osok közé csak tudnám wittner mariskát hová fogják temetni meg a legfelső bíróság agymentes tagjait akik a valóságot politikai szemüvegen át nézik

volt egy esemény a történelemben emlékezzünk rá

de olyan párt amelyben a novákemőke pártelnök helyettes lehet az ne sokat dumáljon és az olyan párt még kevésbé amelyben egy orbánviktor pártelnök lehet sokkal kevésbé
a gyurcsányot azt most nem mondom meghagyom az ellenkezőknek hátha bepisilnek örömükben, hogy most azután lehet II: Rákóczy Ferenc herceg -ből is idegen hadak ura akit levertek

brühüyyy

és attila nagy magyar király....valamint bendegúz és társai
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "német-náci megszállás ellen fogtak össze, csak sajnos befújta őket valami féreg a NYILASOKnak, akik éppen HATALOMBAN voltak ..."

Nem nagyon akarlak elkeseríteni de 1944. július 27-én a nyilasok még kurvára nem voltak hatalomban. ;) A többi zagyvaságodról már nem is beszélve. Na jóccakát.
@Gábris szomszéd:
.
Ha már rákérdeztél, igen, de mi közöd hozzá?
@dr. jenőke (jenőke): Milyen jó neked, hogy tudsz ilyen belső infókat. :)

Egyébként a kommunisták most visszakapják azt a névváltoztatási ámokfutást, amit ők rendeztek. Nem tudom, pl. Szenczi Molnár Albert prédikátor miben szolgálta a klerikál-fasiszta feudális rendszert? :)
Tök hülye az, aki most ugyanezt csinálja, csak fordítva (MTA). Ha van Bajcsy út, akkor szerintem a Ságvári is felférne (a térképre), de talán a mostani fura urak "összecsinálják magukat néhány (kócos hajú) gyerektől (felnőttől)", mint Hóbagoly bácsi mondta "szellemesen" anno ... nyilván magából indult ki.
esszem lekéstem a mai szeánszot...már lejárt a műszak...kialudtak a gyertyák és csak a füstyük maradt

brühüyyy

mikor kezdődik a műszak? csakhogytuggyam
@Gábris szomszéd: Jó, akkor pontosítok: a Magyar Nemzeti Felkelés Felszabadító Bizottságának (MNFFB) elnöke volt Bajcsy. A nyilasok az MNFFB vezetőit - Bajcsyt és Kiss János altábornagyot-, letartóztatták, majd kivégezték.

Így nyugodtan belesirathatod a fájdalmad a párnába, hogy miket is csináltak a nyilasok ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
.
Az ítélet száma: Bfv.X.l.185/2005/7.
ítéletet rendelkező része:
A háborús bűntett és más bűncselekmények miatt Kristóf László és társai ellen folyamatban volt büntető ügyben a Kristóf László I. rendű terhelt testvére által benyújtott felülvizsgálati indítvány elbírálása során a Budapesti Katonai Bíróság B.I. 065/1959. számú és a Legfelsőbb Bíróság Katf.Kt. 094/1959. számú ítéletét a Kristóf László I. rendű terheltre vonatkozó részében hatályon kívül helyezi.
Kristóf László I. rendű terheltet az emberek törvénytelen kivégzése által elkövetett háborús bűntett miatt emelt vád alól felmenti; az emberek törvénytelen megkínzása által elkövetett háborús bűntettként értékelt cselekményeket 4 rendbeli hivatali hatalommal visszaélés bűntettének minősíti, s az emiatt, valamint a fogolyszökés bűntette és hatósági közeg elleni erőszak bűntette miatt indított büntetőeljárást megszünteti.
A felülvizsgálati eljárás során felmerült 9000 /kilencezer/ forint bűnügyi költséget az állam viseli.
Az ítélet ellen fellebbezésnek nincs helye.

Az indokolást csak akkor, ha valaki nagyon kíváncsi.

Egy, abból az időszakból származó kritika:

''''Kónya István a demokratikus köztársaság igazságszolgáltatásának csúcs-szervét képviselve 2006-ban utólag jogállamnak minősítette a náci megszállás után is helyén maradó magyar államapparátust. Jogtalannak ítélte az ellenállást az addigra több mint négyszázezer állampolgárát kirabló, bevagonírozó, halálba küldő állammal szemben, az értelmetlen, véres háborút a nácik oldalán, saját népével szemben folytató magyar állammal szemben.

Senki nem vonta kétségbe Kónya István jogát arra, hogy felmentse egy 1959-es koncepciós per áldozatát, de azt, amit ezzel együtt kimondott, és megfellebbezhetetlen ítéletével üzent a magyar közvéleménynek, döbbent, keserű, felháborodott publicisztikák sora utasította vissza.
Sokan mondták ki akkor: az a 2006-os ítélet jelentős lépés volt a magyar jogállam lebontásában, és szembefordulást jelentett a nácizmus újraéledését kizáró, második világháború után kialakult európai és világrenddel.''''
@Rodeo36: Engem maga a névváltoztatás nem zavarna, inkább a körülötte kialakult hisztéria. Olyanok lehetőleg ne pofázzanak az antifasiszta kommunistákról, akiknek (szerencsére!) fogalmuk nincs arról, milyen az, mikor közrefog néhány SS a budapesti lakásodban, akik anno akár többszáz zsidót is sírba lőhettek naponta ...
Azok az emberek, akik azokban az időkben képesek voltak megőrizni a józan eszüket és a cselekvőképességüket, szerintem minden tiszteletet megérdemelnek.
Nem maradtál le semmiről, a műszak holnap folytatódik, tuti. :) Jó éjt.
@dr. jenőke (jenőke): Magyarul: a bíró szerint hivatali visszaélést elkövetett a tormás zacskót vagy ilyesmit használó csendőr, de nem követett el emberiség elleni bűntettet a komcsik üldözésével.

Olyan ítélet csak nem lesz, ami Endre László beosztottait felmenti, de hát "bármi megtörténhet" ...
@Oxica: Majd a Gáspárt ülteti középre. :) Jó éjt.
@irógép:
Nagyon tévedsz. Mi nem gyűlöljük Orbánt (az nagyon közel van a szeretethez) hanem UTÁLJUK. Őt is, a sameszait is és a rendszerét is. Forog tőle a gyomrunk.
Következésképpen azokat is utáljuk, akik erről a szarról azt kívánják állítani, hogy íncsiklandó. Hát egyétek nyugodtan - és ne csodálkozzatok, ha az a véleményünk, hogy szaros a szátok!
@dr. jenőke (jenőke):
" az emberek törvénytelen megkínzása által elkövetett háborús bűntettként értékelt cselekményeket 4 rendbeli hivatali hatalommal visszaélés bűntettének minősíti,"
Inkább nem kommentálom, amíg finom vagyok és úrinő.
B+!
Reggelt, Mindegykinek!

Címlapos hír?
Tennap félig-meddig néztem, hallgattam a híradásokat, reakciókat.
Észrevételek:
1) a zemszpé rárepült a sikerre, mintha annyi közük lenne hozzá;
2) a fityiszesek próbálják elbagatelizálni a dolgot, mintha nem is akkora csapás, bukás lenne a 2/3-nak.
:)
@Marcellusca: A majmaik meg vagy eltűntek, vagy besértődnek meg személyeskednek. Nehogy már a -11ezer szavazóról legyen szó bárhol.
@Marcellusca: "Címlapos hír?"

semmi. mondjuk brezsnyevnek is a halála után két nappal mertek szólni...
@miva?:
Nem ám arról van szó, hogy elpártoltak a fityisztől, hogy kisebb a támogatottság, ááá, lóf@szt!
Az van, hogy nem voltak aktívak a fityiszesek, mer biztosak voltak a győzelemben, meg mán nem is olyan fontos a 2/3, ezért nem mentek el szavaznyi.
Bezzeg a baloldal! Na, ők asztán mozgósítottak mindenkit.

Szánalmas magyarázkodás.

Az meg méginkább, hogy a vereség után már nem is volt olyan fontos hír a veszprémi választás.

vastagbor.atlatszo.hu/2015/02/24/vasarnap-meg-vezeto-anyag-volt-de-hetfon-mar-csak-egy-kis-szines/
@Secnir:
Én tudok várni 2 napot. :)
Akár egy hetet is. :D
@Marcellusca: egy dolog biztos. A fidesz szavazó droidjai mindig ott tolonganak a szavazásokon közel 100%-os létszámban. Ahol vesztenek, ott azok is elmennek szavazni, akik eddig a seggükkel tették (gyk: otthon maradtak)
@pythonozok:
Pont ezért mondom, hogy szánalmas magyarázkodás.

A fityiszes törzsszavazók mindigis elmentek szavazni.
@évásanyó: Nézd a' búzakalászt, büszkén emelődik az égnek,
még üres; és ha megért, földre konyíttya fejét.
Kérkedik éretlen kincsével az oskola gyermek,
még a' tellyes eszű Bölcs megalázza magát.

(1806.)
Verseghy Ferenc
@explanatus:
"Tahó akol"
"Elfogadsz ezért egy virágcsokrot?"
Tahótlanításomtól meggyötört szívemnek gyógyír az általad küldött gyönyörű csokor.
Köszönöm szépen!
Te és blogtársaid kedvessége egyébként is biztosítja a balanszt a lelkivilágomban.
Természetesen itteni barátaim úgyszintén.
@pianolight: köszönöm, kedves vagy, nem késő sosem tanulni....
Ez lenne az utolsó bejegyzés?
2015.02.24. 15:31:51

Most 22:56 van.
?
@dr. jenőke (jenőke): Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e
süti beállítások módosítása