Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.24. 09:35 Fabius

Mit értett meg Orbán Viktor?

Címkék: fidesz bukta orbán viktor

Összeült a Fidesz - Camorra, mer'hogy baj van. Az hagyján, hogy elbukták az "ország legnagyobb versenyelőnyét", de a mód ahogy ez történt nem hétköznapi: Akkora az utálat, hogy a Kipróbált Pártembert leverte egy - a magyarok leggyűlöltebb ellenségének számító - kapitalista. Mostsegíjjél te Úrjézus!

A vs.hu szerint Viktor most már megértette.

Hogy mit értett meg egészen pontosan, azt még nem tudjuk, de állítólag pénteken az évértékelőből majd kiderül. Addig meg lehet találgatni:

- Megvilágosodott, hogy bizony elzavarható ő is picsába -  végre leesett a választási rendszeren nyekengőknek is, hogy ezzel a rendszerrel ha Viktorék buknak, akkor nagyon - és innentől búgnak föl igazán a pénzszivattyúk. Pörgetni kezdik Paksot amilyen hamar csak lehet, hogy Vlagyimir "Illiberálovics" és az újmagyar holdudvar is pénzénél legyen azért.

- Megértette, hogy Lajos és a LajosBirodalom nélkül az élet nem habostorta, Habony nem látnok, Kubatov meg nem mindenható a listájával.

- Bejelenti, hogy nem csak az ország komplett úthálózata, de a járdák, sétányok, és erdei ösvények is fizetősek lesznek, továbbá vásárolni nem csak vasárnap, de szombat 12-órától lesz tilos. Mert megtanultok szeretni, az anyátok mindenit!

- Valamiért az - bennem - nem merül föl gondolati szinten sem, hogy azt értette meg, nem akarunk több medvedörgölőzést, elszigetelődést, halálra titkosított energiamutyit. Nem akarunk félázsiaiak lenni, akiknek a Párt mondja meg hogy kell élni és mikor szabad vásárolni. Nem szeretjük, mikor vagyonosodásukkal elszámolni nem tudó, a következménytelenséget élvező félnótások röhögnek az arcunkba napra nap. Utáljuk, hogy egyes iparágak a hűbéri rendszer áldozatai lesznek. Hányunk az alkotmányos napszámosokká silányított AB-től és általában mindentől, amit a kellő helyekre kinevezett csicskákkal együtt a NER jelent. Cserébe szomorúak vagyunk, hogy a népszerűségvesztés, kétharmad bukás ellenére ez, és a hosszan folytatható pontok Orbán agyáig vélhetően ezúttal sem jutottak el.

Éppen ezért én rettentő kíváncsian várom, mi az amit szerinte is megérteni érdemes az egészből.

 

293 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr837210677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiába a szófosás, megint az asszony volt az okos. Azt mondta, hogy ha Navracsics jelöltjére Orbán annyit reagált, hogy bárkit, csak őt nem, azután kiválasztotta a lehető legjobb jelöltet, aztán ő elbukott, de Orbán mindent jól csinált, akkor nyilván el akarta bukni a 2/3-ot. :D

Nem igaza van?

Na Viktort védők szent szövetkezete, elárult az ÚrM

:D
5 perc múlva igyon egyet mindenki az idei évre! Van egy olyan érzésem, hogy nagyokat fogunk kacagni. Péter miből fizeti majd a rezsit? A medence tényleg csak nyűg, basszus.
@miva?:

Azért arra edzeni kell, valljuk be:)
@parti_giano:

A savanyújóska viccelődik, és fingja nincs mi történik.
@jaegtoer: Már kigondoltam egy motoros vastapsgépet, egyben imamalom jóságos pocakosunkért. Szabadalmaztatom, és állami támogatással mindenki alkotmány asztalára kerül egy még az idén.
@GeoCracker: „De ahogy elhallgatom az ellenzék sem.”

Ez a mondat a választás eredményének legpontosabb leírása! Gratula érte. Az „ellenzék” most inkább a szerény ibolya szerepében mutatna jól, azért mert most az egyszer saját esélytelenségüket időben és józanul felismerve felkéredzkedtek a független jelölt szekerének saroglyájába, még nagyon messze vannak attól, hogy ellenzéknek lehessen őket mondani, inkább erőnyerőnek.
@jaegtoer: A savanyújóska földimet tessen békibe hagyni.
szégyellem ezt az országot...azok helyett akiknek magukat kellene
a bűnözőfejű rezsibarom a tojásfejű semmihezseértő, még beszélnisetudó, a sunyi nagyportfóliós tolvaj és ez a csüngőhasú gátlástalan....
megnyerem az eurolottót kivándorolok valami civilizációba és letagadom hogy közöm volna itt ehhez az egészhez.
na, most aki a terkep alapjan ratalal jottemre, az a megvagyhadnagytol, bocs mindig tevesztem, szoval az ornagytol ingyen repulest kap.

cink.hu/jo-lenne-tudni-mit-szednek-az-rtl-hiradojanal-1687742474
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Sok fontos téma van éppen - plö a Don Vittorio pofalemzét durvára smirgliző veszprémi fiaskó + a Buda-Cash ügy - de azért csak úgy nem lehet elmenni a friss manézsügyi történések mellett. Ez az eddigi év leg ütősebb híre híre...

"Fekete Péter öcsém,
te kis ügyefogyott.
Ki a szerencsemalac
fülit sose fogod."

Az a szerencsemalacz az mangalicza, és annak nem is a fülit fogja, hanem kicsit hátrébb és lejjebb, de kézben van neki, az biztos. Beszarás...
Herr Hörömpő... hát ez... ez világszám!!!
Keménykalap és krumpliorr koordinációs vegyesbizottság... pofám leszakad!!
A NER-nél jobb kabarét csak Hofi tudott csinálni, elképesztő!
@miva?:

Én hagyom, ő nem nyugszik, a hülyéje:

Facebook oldalán megnézheted:

Surján László dr.
Public Figure · 4,269 Likes
· February 2 at 2:20am · Edited

Miért tüntetnek a balosok Angela Merkel látogatása alkalmából?
Mert rászoktak még Kádár alatt, hogy a külföldi vendéget az utcán állva kell köszönteni.
@Knósszosz: varj csak, majd lesz a miniszteri biztosok kinevezesi strategiajaert felelos miniszteri biztos, akkor magadra kened a gorog joghurtot.
@jaegtoer: Én a Savanyújóskaságot vitatom el. Az egy rendes betyár volt, ne tessen itt ilyen alávaló alakokra a nevit aggatni mán, no!
megértem én, hogy az istenek nevét le sem írjuk. Én is úgy hivatkozgatok a hordólábú luxusproletárparasztra, hogy 8086 irányítószámú országos aranytestű félisten és párt, nép, vallás és országvezető csodalény.
nem kifejezőbb?
@Mariann19:

Valóban érdekes volt a tavalyi évünk. Választottunk egy civil köztársasági elnököt, lemondattuk a parlament elnökét. Az idén pedig helyretettük a homofób népszavazás kezdeményezőit.
Mindezt a választópolgárok érték el.
Az új pártokkal új arcok jelentek meg a politikában.
2016-ban parlamenti választások lesznek. Már előre látható, hogy koalíciós kormány lesz.
@ornagy50:

Nyugtáztam. Bocs, pár napja sokkot kapott az egyik macskám. Vele vagyok elfoglalva.
@jöttem: beleolvasott a hírekbe?

további kellemes estét mindenkinek
@miva?:

))))
valami/ki nagyon megijesztette. mire előkerült, teljesen kiszáradt. infúziót kellett neki adni.
@miva?:

Ja vagy úgy! Akkor azt tessen mondani. Már azt hittem kegyed is E.T. a közelebbről nem meghatározott XN szektorból, de én savanyújóskát írtam és nem Savanyú Jóskát, he!

Mindazonáltal elég nagy a szórás:)
@parti_giano:

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kemény cuccot nyomhatnak.
@jöttem:

"valami/ki nagyon megijesztette. mire előkerült, teljesen kiszáradt. infúziót kellett neki adni. "

Megértette, mekkora hazugság van egy fidesz plakáton.
@jaegtoer: még egy picit böngészed surján doktor fészét, akkor mindenkit szíriuszinak nézel. óvatosan csak, nem vizes vodka ám!
@parti_giano:
Ha ezt viccnek szántad, mellényúltál...
Szerintem ez simán belefér nekik.
Ugye, van már nekünk a komolyzenei stratégiáért felelős akárkink is (nemzeti - természetesen), hát, ugyan miért ne lehetne cirkuszügyi megbízottunk? Az kell (a cirkusz), megmondták ezt már ókori bölcsek is, a kenyér az még hibádzik hozzá, de ne legyünk már kicsinyesek! Majd lesz az is. Annak, aki osztrák állampolgár lesz valamikor. Vagy holland, brit, vagy...vagyvagyvagy...
@100 kóbor kutya:

intelligens állataim vannak. rá sem néznek ilyesmire.))
@parti_giano:

Egy ideje a Christiania-val szemezek. 'Szeretjük' Norvégiát.
Hirtelen szikra pattant a fejemben. No azt nem mondom, hogy ezzel bárkit is megelőztem volna. Csak eddig nekem nem esett le.
Vasárnap kik lehetnek nyitva? Mondjuk a kínai boltok. A Ganz gyár vagy az Ázsia Center, stb. sok kicsi boltja. Alig van olyan amelyiknek eladótere megközelítené a 200 négyzetmétert. Ki kinek a rokona? Nem lesz könnyű megállapítani! Fizetik majd a sok-sok vámot és adót, no meg a többit...:-)
@parti_giano: Jöttem egyébként az i betűnél lakik,kissé balra tolódva.:)
@jöttem:

"intelligens állataim vannak. rá sem néznek ilyesmire.))"

Ne legyél abban olyan biztos. Mindenütt ott vannak, a mi pofánkba is szinte belemásznak, akarjuk-nem akarjuk.
Az AB egy másik ügyben is "remekelt".

"Az AB álláspontja szerint nem elegendő ok egy törvény alkotmányellenességének a megállapításához az, ha a egy törvény sérti a hatalmi ágak szétválasztásának az elvét."

pitee.wordpress.com/2015/02/24/az-alkotmanybirosag-elutasitotta-a-devizahitelesek-beadvanyait/
@parti_giano:
taga lapul... már értem, miért kussol...
@parti_giano:

Tele van a töke a sok szombati melóval, inkább dobja a szerszámot.
@parti_giano:
taga lapul... már értem, miért kussol...
Szakad a net... kivágom ezt a sz...
@parti_giano:
Néha elengedi magát a csóka, de azért jó arc. Még ha suttyó is néha a csajokkal, de már ők is kedvelik:)))

Én is - amúgy...:)
@Knósszosz:

Egyem az angyali szívedet:))
@tristen2005:
:D
Jó nagy a csöcs, de, nem fér bele minden...
Az értők tudják, a többinek meg mindegy...

Mendelssohn, de semmi sznobság - keress rá, nem bánod meg.
Aztán aluggy jól, fejhallgatóval erre..
Később vedd elő Mozartot is, szerintem érted. Vagy hazudsz. Várom ..
@punkfrog: Pedig a kettősmérce nem igazán nevezhető széljobber orgánumnak. :)
@Knósszosz:

Semmi piszka, meg vagy követve!!
@punkfrog: Szerintem találhattak volna egy sokkal alkalmasabb "civilt". :)

youtu.be/XDgkqbYmlTs
@Knósszosz: Na jó nekem a Pak Fa T-50 jobban bejön, de azért elküldöm ezt is. :)

www.facebook.com/video.php?v=860948890636100
@GeoCracker:
Nem veszik észre magukat... Cocikat le tudtam volna rugdosni a nagy arcukért. Szerintem még mindig nem ebben a dimenzióban élnek, valami durva dolgot szívtak, az lmp egy részével együtt. Schiffer bubuka is hogy bedurcizott. Fáj, hogy rátapintottak a fideszes vonalra...?
@GeoCracker: Én meg úgy látom, hogy ez a veszprémi bukta egy nagyon ügyes gőzlevezetés fideszéktől.
Átverték a hazai ellenzéket, ismét sikerült elhitetni mindenkivel, hogy van "remény" az új választási rendszerben is, megnyugtatták a nemzetközi "közvéleményt" és ezzel persze "gyereknapot" is rendeztek az őket utálóknak.:)
@Gábris szomszéd: Ahogy a rabbi mondaná: neked is iagazad van fiam. Egy kicsit.
Hogy a túloldal is képviselve legyen:
muon.hu/131-munkasokujsaga/2089-kesz-sorsfordito-gyozelme
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tóbiás egy balfax. Ezt a megválasztásakor is írtam, és nem cáfolt rá.
De az egész banda nem képes kinőni a homokozóból.
@GeoCracker: Kíváncsi leszek Tapolcára. A madarak azt csiripelik, Viktorék nagyon neki akarnak majd menni az esélyesnek látszó jobbik jelöltnek. :)

alfahir.hu/vihar_elotti_csend
@100 kóbor kutya:

"Mindenütt ott vannak, a mi pofánkba is szinte belemásznak, akarjuk-nem akarjuk. "

Na próbálnák meg ezt az én macskáimmal! Bőr nem maradna a képükön. Örökölték a gazdájuk ízlését. )))
@ornagy50:

Fel vagyok térképezve? ))))
@Gábris szomszéd:
.
A sztálingrádi csata után Paulus nem tudott megszabadulni kényszeres arcideg-rángásától, mégis azt üzente, hogy egy nagyon ügyes gőzlevezetést valósított meg.
Az általa alaptalanul megnövelt önbizalom az oroszokat egyenesen a saját sírjukba vezeti.
A dajcse rádió már keresgélte is a kiadandó jelszót, végül abban maradtak: földet rá!
@GeoCracker:
.
Érdekes, hogy megállapításod cáfolására még Imola sem jelentkezett be.
Biztos, hogy igazad van.
@punkfrog:

A sértődöttek elkezdték szétszedni Kész-t.
@Gábris szomszéd:

Vihar a biliben.

" Miután a megye központjában az álbaloldal álcivil jelöltje győzött...."

Savanyú a szőlő.))))
@jöttem: Csak figyeld a fejleményeket.:)
@Gábris szomszéd:

Mit figyeljek rajta? Előre látható, hogy a Fidesz és a Jobbik Tapolcán össze fog ugrani. De ez csak műbalhé lesz.
Hogy miért?
Mert ha legközelebb meg kell szavazni egy Paks formátumú ügyet akkor a Jobbik újra beáll a Fidesz mögé, balliberális veszélyre hivatkozva.

Vagyis teljesen mindegy, melyik párt jelöltje nyer.
@jöttem:

Nektek persze jól jönne egy győzelem, mert akkor végigrikoltozhatnátok az országot, mint az ózdi választás kapcsán tettétek.

Hasonló okból szeretne a Fidesz is nyerni. Nekik a megtépázott nimbuszuk orvoslása lenne a cél.

Szóval én bekészítem a popcornt, aztán jót szórakozom.
@GeoCracker: "Azt is hallani az elemzések nyomán, hogy a Jobbik lehet pártszinten a legnagyobb haszonélvezője ennek a globális párt-elutasításnak."

Ez egyes-egyedül a szocik (MSZP) hibája. A fasiszta pártok is akkor erősödtek meg a két világháború között, mikor a nagytőkések lenyomták a szocdemeket, kommunistákat!
Az meg egyértelműen a volt szadesz hibája, hogy addig fúrták a Kádár-kor utódpártját, amíg szét nem verték sikeresen a saját kormányaikat. Most se kussolnak a liberálisok, hanem még azt hiszik, hogy nekik osztott itt lapot bárki. Még vernyognak pár évig, levernek mindenkit, aki kidugni merészeli a fejét, aztán majd disszidálnak, mehetnek Nyugatra mosogatni.

Itt van ez a nyomorult hvg: most, hogy a szavazók bárkire, még Caligula lovára is szavaznának, csak hogy leváltsák a Fideszt, most kezdenek el óbégatni a hvg-nél, hogy a Kész Zoli sz.rja ám le Gyurcsányt meg a szocialistákat a parlamentben, mert ő "libertárius"! Nóórmális? Ha ezek nem Darwin-díjasok, akkor nem tudom micsodák.
Ehelyett Kész elismerte, hogy a pártok támogatása + az ő civilsége kellett a győzelemhez!
Tegnap, Baló műsorában akkorákat hazudott és csúsztatott a Nemzeti Gázszolgáltató kapcsán Németh Lászlóné, hogy egyrészt tisztán látszott, olyanok akarják átalakítani saját ismérveik alapján a gázszolgáltatást, azt követően a centralizált Nemzeti Közműszolgáltatót, akiknek fogalmuk nincs a szinergia feltételeiről, akik abszolút nem ismerik és nem is értik az ügyfélszolgálat működését, annak logisztikai feltételeit és a mai kor követelményeit, akik vállalati létszám és nem ügyszám alapján tervezik csökkenteni a centralizált vállalatok ügyfélszolgálati ügyintézőinek létszámát, másrészt Baló megalapozottan kérhetne még utólag is veszélyességi pótlékot, de legalábbis védőoltást veszettség ellen. Németh Lászlóné nem, ő menthetetlen. A műsorban az is kiderült, hogy Németh Lászlóné mennyire buta, ostoba, és nem más, mint döntési pozícióba delegált stróman egy jól menedzselt érettségivel.

Nem igaz az sem, hogy nem ejtőernyőztettek új, kiemelt státuszú "munkavállalókat" a Főgázhoz. Igaz, nem a pletyka szerinti 100-150-et, hanem 2 tucatot, de ennyi elég is ahhoz, hogy a Főgáznál 2015-ben se legyen béremelés, az előző évek gyakorlatához hasonlóan. Kétségtelen, a Fidesz senkit nem hagy az út szélén, feltéve, ha saját "emberei" a szóban forgó személyek.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nosza! Hát persze, hogy űr van a baloldalon, és úgy kellene egy hiteles baloldali tömegpárt, mint egy falat kenyér. Csakhogy az a sanda gyanúm, hogy egyszerűbb lenne tömegével beáramlani a társadalmi beágyazottsággal és főleg infrastruktúrával rendelkező mszp-be, és kierőltetni a még csak szavakban látszó balra fordulást, mint zöld mezősen elindítani egy futottak még minipártot.
A legnagyobb gond az, hogy a jelenlegi választékból az egyetlen, aki alkalmas lenne annak vezetésére - az egy értelmiségi rétegpártocskát gründol a DK-ból, és jelenleg az "aki nem dolgozik az nem is hibázik" technikát alkalmazza.
Figyelem, hogy mikor kezdenek mást is hibáztatni!
@Knósszosz:
Vedd komolyan! Nem az artisták a lényeg, hanem a bohócok. Lehet, hogy mégis előrehozott választásra készülnek, és idejekorán kezdik hozzá a bohócválogatást?
Kimaradt...:D

A műsorban elhangzott, hogy majd a postások olvassák le a gázórát.
Na, igen:)

Ma már dátumkijelzős fotóval rögzítik a mérőállást az esetleges későbbi jogviták megelőzése, kizárása, csökkentése céljából.
Kíváncsi vagyok, hogy a postások (mert majd ők "olvassák le" a mérőórákat, meghatározott idő alatt a napi gyalogtúra után milyen fitten fognak visszasprintelni azokra a helyekre, ahol napközben nem találták otthon a felnőtt lakók valamelyikét, és a kézbesítés és az "óraleolvasás" időtartama miképpen korrelál, és a postai kézbesítés szolgáltatás színvonalát milyen módon emeli.

A postai "közmű ügyfélszolgálati ablak" hallatlan népszerűségével nincs probléma, különösen, ha figyelembe veszem a már most is kígyózó sorokat, amikor elkelne még két "ablak".

Tudja-e az új közmű szolgáltató vezetői és döntéshozó elit, hogy a szolgáltatóknál évente, összesen mennyi az elintézendő ügyek száma, mennyi az ügyfajta, s ezen ügyfajták arányaival tisztában van-e?

Kérem szépen, lehet hülyének lenni, na de ennyire igyekezni?

Kinek, kiknek lesz végül ebből jó üzlet? Mert az ország lakosságának, a szolgáltatások igénybe vevőinek és a szakemberek jelentős részének nem, de a már kialakulóban levő és egyre duzzadó vízfejnek mindenképpen.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Mindegy milyen cimke van az ellenzéken. Globális hiba. Olyan ez, mint a tolvajkergetők. A bicikli ellopása tényleges gond. Ha erre tmmycica reagáél eredményesen, akkor a kkárosultak az ő módszertanát fogják támogatni.
Nagyban is ez a helyzet. Ha nincs releváns belügyi reakció, ha a valós problémák csak a Jobbik program,jában szerepelnek, akkor ez az ő malmukra hajtja a vizet. Akkor is, ha árukapcsolásként rasszizmust, antihumanizmust és fasizmust nyujtanak.
@dr. jenőke (jenőke): Imola nem a cáfolatok, az érvelések és a tények hercegnője.
@Gábris szomszéd:
Azaz azért nyúzták le az orrukat, mert "Kuss, én így szoktam leszállni"??? Direkt orra? Esküszöm jelentkezhet a fideszhez Habony helyett. Neked még hülyébb ötleteid vannak!
@GeoCracker: Szerintem az nem árukapcsolás hanem káros mellékhatás, amit megfelelő módszerekkel kezelni lehetne. :)
@Gábris szomszéd:

Mellékhatás????????????
Ez a gerince a Jobbiknak. Az őzike, kutyuli a porhintés.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Elég fura következtetéseid vannak.
Közös győzelem volt, naná, hogy nem szimpatikus, ha bárki ki akarja sajátítani.

Ezzel a pártelnökök saját táborukat dicsérve, erősítik azt. Tudsz ellene tenni valamit? Nem. Fontos ez a visszaigazolás? Igen.

Megértem, hogy Kész nem akar egyik párthoz sem csatlakozni, de egy fecske nem csinál nyarat. A parlamentben - a jelenlegi házszabály szerint - főleg nem.

Az meg egyszerűen nem igaz, hogy bárkire szavaznának a választók.
@GeoCracker:

" ha a valós problémák csak a Jobbik programjában szerepelnek, akkor ez az ő malmukra hajtja a vizet."

Ez nem pontos.Érzelmekre, kiszolgáltatottságra játszik a Jobbik, megoldás nélkül.
@GeoCracker: :-)... nem az okozat a valós probléma, hanem az ok...
@jöttem: Ha tippelnem kéne, egyiket sem. :-(

@Orica Középföldi: :-) Lásd jöttemnek adott válaszomat. Valószínűségeket rendelek egy-egy vélemény - magyarázat mellé. A fősodrat mellé rendszerint kicsit. :-)
@rdos:

Ha valaki csak a logarlécnek hisz, hogy beszélhet valószínűségekről? :))
@GeoCracker:
.
Hercegnő? A hencegnő sem fedi a teljes valóságot, de talán jellemzőbb.
@Gábris szomszéd:
Árukapcsolás.
A Jobbik felveti a problémát, de a "megoldásai"... Kiküszöbölésére tudnék egy baromi jó módszert. A Jobbikot, mint fasiszta pártot be kéne tiltani.

Hátránya: illegalitásban még erőszakosabb faxok csapódnának hozzá
@Orica Középföldi: Nem írtam "megoldást".

A széplelkek pártjai azonban már a problémákat sem merik meglátni.

@Sir Bates dö Hól: igen!
@jaegtoer:
"A jövő a Lajtánál kezdődik, de legalább Grazban, ha kiadják már végre azt a kurva zárójelentést a kezelési lapokkal."
Mert mi vagyunk a hülyék, hogy a tüntetéseken nem kalapoztuk össze a grazi orvosoknak a sürgősségi felárat.
@kekex: "egyszerűbb lenne tömegével beáramlani a társadalmi beágyazottsággal és főleg infrastruktúrával rendelkező mszp-be,"

Én úgy látom -bár az ország más részein lehet hogy másképp van-, hogy az MSZP soha nem volt erős falun!! Nulla vidékfejlesztési programja van, ráadásul a hagyományai is a városi munkássághoz kötik! Vidéken az FKGP volt népszerű, amíg a Fidesz le nem szalámizta.
Kész Zoltán kiemeli a hvg-interjújában, hogy "sokat számított, hogy jártuk a falvakat" a kampányban!

Gyurcsány gazdasági neoliberális, és Magyarországon annyi híve van ennek, ahány mandátumuk van a parlamentben. Ráadásul a libeknek még annyi szimpatizánsa sincs vidéken, mint a szociknak.
@Orica Középföldi: "Közös győzelem volt, naná, hogy nem szimpatikus, ha bárki ki akarja sajátítani."

Százat teszek egy ellen, hogy Kész nem a csodás szabadpiaci elveinek köszönheti a nagyarányú választási győzelmét. Inkább annak, hogy értelmes, kedves ember, aki nem gazdagodott meg a rendszerváltáskor, és ráadásul melléállt az MSZP és DK nyugdíjas szavazótábora. Biztos van öt százalék liberális arrafelé is, azaz kábé annyi, mint a parlamentben ...

Ha nincs ő, akkor marad a dzsobbikos jelölt a választóknak ...
@Orica Középföldi:
A program egy irott malaszt. Jól látható hogy a leírt szöveg, és ami a sorok közt van vbaromira nem ugyanaz.
Megjegyzem jellemző: a2010-es választásokon megpróbáltam az oktatási programokat nézegetni. A 3H-s, a sérült, s általában a problémás tanulókról szinte az összes prátprogram szemérmesen hallgatott, vagy vmi világtól elrugaszkodott lozungparádéba torkolt. Kivéve a jobbikot. Az egy m,ás kérdés, hogy az a fajta szegregatív, passzív szociális eutanázia-programjuk mennyire tetszett. De volt.
@kekex:
Most kezdenének hozzá a válogatáshoz??
Hát, tele vannak bohócokkal, ugyan minek kellene nekik toborzót tartaniuk!? Ja, hogy sokan kiesetek a narancssárga vándorcirkusz társulatából és kell a pótlás? - igazad van!

De azt megint finanszíroznunk kell, ennek a keresztény-óvatos náci kurzus szimbiózisa már eddig is kurva sokba van nekünk, szóval köllene még pár Veszprém-féle hátra arcz - inkább előre - aztán pofán vágni ezt a komplett politikus csürhét, de ki vágja majd pofán? Kész az kész, de valahogy nekem nem gyön le meggyőző emberként a személye. Nem unszimpi, de...

Majd az okosok értékelik, én inkább iszom egy sört, az a biztos!:))
@GeoCracker: Az baj, hogy a neoliberális hvg nem sokkal különb (fasiszta) eszméket hirdet nyíltan!!

Seres: "Nyilván nem létezhet alanyi jog az állami eltartottságra való aspirálásra, de ... ." (Megélhetésiek c. cikk)
süti beállítások módosítása