Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.28. 11:35 Fabius

Kövér fokozza Orbán álmát

Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy fóliabúra védelem ellenére lassan a nyelvvizsga bizottságokban is beszivárgott szíájé ügynököket gyanít.

kover.jpg

Ja, mert amúgy ezek ott lapulnak mindenhol, és ha nem tudnád nyájas olvasó, akkor most tudd meg: a mindent akarják. Nem elég nekik, hogy megbuktassák Orbánt, a komplett ellenzék lecserélését is akarják. Most mit nem értesz? Hogy eddig az volt a mondás, a Fletó kottájából játszanak és a fizetési listáján vannak, mára meg új eszdéeszt akarnak új DéKá helyett? Istenkám, ilyen gyorsan változik, pörög ez az őrült világ ami magával ragadta kegyelmesék fejéből az eszet'. De keltsen reményt szívetekben, hogy Morci nem szakad el a valóságtól teljesen, legyen az bármilyen zord.

Ő megnyugtat mindenkit, egyrészt az orbánváltáshoz az amcsik gyengék (!!!),  másrészt ha az ellenzéket leváltják is, egy jobbiknácik elleni összefogás-kormánykoalícióba simán belehúzhatóak. Úgy van, ha választani kell akkor inkább ők, mint a nácikok, mert ha kormányképességről, jövőről, megalkuvásról van szó, akkor az amcsiutálat is tökmindegy.

676 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr887016577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A szépérzékemet annyira letaglózta a látvány, hogy a bennem élő nyelvtannáci már csak enerváltan legyintett:)
@KÁTÉó53éúétr6: Most mondd... képzeld, hogy öklendeztem, amikor az összefogásra ikszeltem tavasszal:(

Engem nem zavar, ha valaki rajongója ennek a két majomparádénak

csak nem értem, de tudvalevően egyszerű vagyok, mint a faék
@Orica Középföldi: azt hittem, azt nézted, én nem szoktam megnézegetni a linkeket, csak a "szakmaiakat" - Angyal alakította ki ezt a szokást - és kezdtelek sajnálni, hogy a hosszú láz milyen káros folyamatokat indíthatott el benned:)
@kekex:

Miközben összedobom hóvégi akciós csirkeaprólék-akcióstésztával pörköltemet két napra, sajnálattal fogok gondolni szegény osztrákokra és svédekre, akiknél magasabb volt az infláció, bezzeg nálunk. :)
és ne maradjatok Mesterházy nélkül!
nol.hu/velemeny/szelkakas-forgoszelben-1506733
"Újszerű megközelítést ajánlok Szijjártó Péter figyelmébe. Mi lenne, ha nem a futballista barátait venné föl diplomatának, hanem szétnézne a külügyminisztériumban, hátha az eddig ott dolgozó szakemberek között is akad, aki tud focizni.....
A világpolitika nem kispályás játékosoknak való....
Valójában persze nem a külügyi tárca tönkretétele miatt hever romokban a magyar külpolitika. Az csak következménye az elmúlt egy év fejetlen, néha kifejezetten a nemzeti érdekekkel ellentétes amatőrizmusának, cikcakkpolitikájának."

Tényleg, mi volt a gondotok Gyurcsánnyal? Hogy haladt mint a villám? (értsd ha akarod: mindig a legkisebb ellenállás irányában cikk-cakkban, viszont folyamatosan)
@kekex:

Már majdnem össze is jött, amikor a Kedves Vezető pillanatnyi elmebajától vezettetve beleállt az USA elleni harcba, az pedig a Nagy Álmoskönyv szerint semmi jót nem jelent.
@Habakuk000:
Nem is!
Magyarország jobban teljesít!
Minden más hazugság!
Essetunni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kérem szépen, jobb, ha tudomásul veszi, hogy állítása merő babona. A kedves vezető másból mereget, mondhatni nereget, avagy mer eget. Fokozzam?
@Habakuk000:

Ennyire beteg sose tudnék lenni:))

Kétszer hallgattam meg OV-t, iszonyú önfegyelem mellett.
Az újratemetésen, és a TF-beszédet. Akkor sem a politikai üzenete érdekelt.

Egyszerűen idegesít a hangja, így inkább újságírói/elemzői tolmácsolásban követem, lehetőleg zanzásítva, a kórtörténetét.
@Habakuk000:

Ja, linkek:)
Kizárólag attól függ, ki teszi be. Bár tudtam, hogy @Dr. Gy. Dr. Fűegér:-rel óvatosnak kell lenni,egy lutri a pali, a zombis linkjét alig bírtam kiheverni, pedig csak másodperceket láttam belőle:))
@Habakuk000:

A HVG-s 5 ábra bemutatásához kívánkozó lólábjegyzet:

Kérlek! Nagyon kérlek, ezeket a demoralizáló linkeket mellőzd. A Főnök küzdelme sikeres, a felcsúti felcsökkenés országában a gazdasági szakemberek tévesen értelmezik a grafikonokat. Eleve milyen már, hogy szakemberek? Itt szag után megy a stallum és elismerés. Semmi affinitásod a bűzre?! Szagembereknek áll a világ, dől a lé. A szakemberek, ha fejükre állnának, azonnal rájönnének fatális tévedésükre, és nagy nyilvánosság előtt megfelelő helyre helyeznék... -Matolcsy diplomáját. Nahát.
@kekex: Harcok, harcok mennyivel egyszerűbb volt a szocializmus...ott csak az imperialisták ellen kellett harcolni....igaz,ott sem nagyon tudtuk kik ők,- pláne homályba vesztek amikor már tőlük is kértük és kaptuk a hiteleket
@Orica Középföldi:

borzalmak halmaza, még görgetve is... épp ésszel megcsinálni sem lehet ezeket...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

te még olvasni is ott időztél? mazopista!

@KÁTÉó53éúétr6: :))))
!Szép napot mindenkinek!

Hogy álltok az újévi fogadalmakkal?
@Orica Középföldi:

"_Kétszer hallgattam meg OV-t, iszonyú önfegyelem mellett.
Az újratemetésen, és a TF-beszédet. Akkor sem a politikai üzenete érdekelt.

Egyszerűen idegesít a hangja, így inkább újságírói/elemzői tolmácsolásban követem, lehetőleg zanzásítva, a kórtörténetét. _"

Nem előnyös üléspont. A gyökökkel ékes magyar nyelv, a mondanivaló és a valóság összevtésére mindig az eredeti szöveg/felvétel a legalkalmasabb. Fel sem foghatod, milyen esettanulmányokról maradtál le.
Egyfolytában csodálkozom, hogy a konzervatív-keresztény világ nem sietteti szentté avatását. Igaz, ennek lehet az az oka, hogy nem tekintik egyiknek sem, ebből következően nincs siettetésre késtetés.
(pót betű:'z')
@jaegtoer: :DDDD

csak ajánlani tudom Parti Nagy utolsó meséjét (az utsó videó. nagyon jó!)...

@Orica Középföldi: :)))

kárpótlásként ha nem hallottad Ritók Nórát, Ferge Zsuzsát és Parti Nagy Lajost, akkor pótold be, mert megéri (3 videó).

offforever.blog.hu/2014/12/30/az_uriz_fejesek_rongyrazasa_miatt_igy_halnak_meg_pl_a_betegek
@jöttem:

"_Hogy álltok az újévi fogadalmakkal_"

Előbb a fogalmak, aztán a fogadalmak, mert aztán lesz nagy zűrzavar!
@jaegtoer: Tényleg próbálom utoljára, mert magam is unom magam, de ha megnézed az ábrákat, Fletoval kezdődik a leszakadásunk minden téren, ugyanakkor az tény, hogy orbán győzedelmes hadvezérünk tökéletesíti gyurcsány megváltónk szépséges szép álmait.

Két test egy szellem.
@jöttem: :D

hanyagolni szoktam :)
@Orica Középföldi: Engem speciel a Kossuth rádió hősök című egyperces katonaindulói szoktak fölidegesíteni.

Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy ezek a barmok tényleg képesek háborús hisztériát kiváltani.

(ezért szarcsimbókozom a szarcsimbókot is, pedig szinte fáj a galamblelkemnek)
@jaegtoer:
helytelen kifejezést használtam?
pedig gugliztam is előtte.
@kekex:

"_Meglepően korrekt elemzés a Jobbiktól. Már az a meglepő, hogy nem cigányoznak benne!_"

Csak szavaz-a-top-timola-izélés, más elaggott konzervatív és maradi nyelvtannáci olvasatok szerint szavazat optimalizálás.
@Habakuk000:

"_ Tényleg próbálom utoljára, mert magam is unom magam_"

Ne tedd. Ma csak ballábas cipőt találtam, így azok vannak rajtam, sőt a szemüvegem is fordítva ül az orromon, a fülemről nem is szólva:)
@Habakuk000: ha már katonainduló... mit csodálkozol, mikor hende belenéz a távcsőbe és csak sötétséget lát?
@parti_giano: jogos, mi lenne, ha még fogadkoznánk is, csak az Androméda-köd lenne a megfelelő fénylő cél
@jaegtoer:

" Fel sem foghatod, milyen esettanulmányokról maradtál le. "

Semmiről nem maradtam le:))
Ezért olvasok, hallgatok Poppert, Esterházyt, Spirót, TWÁ-t, Grecsót, Koltai Tamást.
@parti_giano: nofene, már fekete lyukat is tudunk előállítani?

A CERN jelenthet...
Így az év vége felé, összegzést készítettem, magamban. És számomra komoly döntésekre jutottam. Ami tudom más számára nem érdekes, fordítva én is így érezném.
Kivonulok ebből az általam nagyra becsült politikai baromságból, ami ma ebben az országban van. Van, és lesz véleményem, de már arra sem fordítok energiát, hogy ezt blogokban leírjam.
Mások lettek fontosak.
Imádlak benneteket, olvasni foglak, de most nem érzem szükségét annak, hogy elmondjam, én mit gondolok. Lehet, hogy lesz olyan, de most másnak van itt az ideje.
Ti azért üssétek egymást! De legfőképp ezt az egész dolgot, amit ők politikai elitnek hívnak. :))
Boldog Új Évet!
@KÁTÉó53éúétr6:

"mennyivel egyszerűbb volt a szocializmus"

Ja. Sokkal kevesebb döntéshelyzet volt.
Pl. nálunk kétféle kenyeret lehetett kapni. Fehéret vagy barnát.

Ellenségkép terén hajazott a jelenlegi helyzethez.
Volt a belső, a felforgató és a mocskos imperialista amerika/nyugat.
@guma:

Láttam. Fergének egyébként is nagy tisztelője vagyok.
@Habakuk000: igen, mindnre képesek vagyunk, mondjuk, a szerszámhasználatunk elég egyedi.
@guma:

"_borzalmak halmaza, még görgetve is... épp ésszel megcsinálni sem lehet ezeket..._"

Ne tessen sápítozni! Magad hozta ide ama tortákat, az önkijelölt 'zugrász' és sze(ge)letelő embereket. Mi lenne, ha enned is kellene belőle. Sőt belőlük! Mindegyikből három-három jutalomfalat, és egy csárdás a figurákkal?!
Na?!

Szerintem 'óccsón' megúsztad:)
@Orica Középföldi:

"_ Semmiről nem maradtam le:))
Ezért olvasok, hallgatok Poppert, Esterházyt, Spirót, TWÁ-t, Grecsót, Koltai Tamást. _"

Ők mind áttétel! A saját szűrő, a saját szemüveg öröme, kalandja, beteljesülése már smafu?! Hova jutottunk?!
@V-PORT:

Jól kinézünk, b+!:) Lapozzál! A következő oldalon már rád mosolyog a Tavasz és Perszephoné dögös csaj.
juj! ez a levél nagyon jó!

Levél a Jézuskához

A szegény kisfideszes kívánságai.

Kedves Jézuska, az ülésteremből írok, én vagyok az ott az első sorban középen, a kivillanó Patek Philippe órával, amit családi segítséggel vettem nem rég. Ne legyünk farizeusok, megérdemeltem. Egész évben rendesen viselkedtem, sosem kételkedtem, mindent megszavaztam, alázatos voltam, egyszer sem kokóztam nyilvános helyen, szóval, betartottam az összes vallási előírást, amiről a Semjén Zsolti beszélt az elején valami kőtáblával kapcsolatban. Ami gránitszilárdságú.

Elmondom, mit kérek jutalmul a fa alá. Nem leszek telhetetlen, nem kívánok 200 négyzetméteres tetőteraszt aranymozaikos medencével vagy badacsonyi borospincét fűthető teniszpályával. Mihez is kezdenék ezekből még eggyel, hiszen emlékszel, tavaly már mindkettőt megkaptam.

Az idei adventi időszak amúgy nem volt rossz, bírtam, hogy minden nap kinyitottam egy ablakot, és mindig volt mögötte egy kis vicces apróság. A legjobban a balatoni hidroplán tetszett, de a csongrádi uradalom is bejött a 300 közmunkással. Sokat töprengtem, hogy minek örülnék a legjobban karácsonyra. Trafik? Uncsi. Kaszinó? Már van. Felfújható Goodfriend wudubábú? Talán a gyereknek.

Kicsit bánt, hogy nekem nincsen olyan menő női táskám, mint az Árpinak, most mégse arra vágyom igazán. Nekem plebejus céljaim vannak, de nyilván ismered a szívem féltett titkait. Igen, azt szeretném, hogy menjen má’ nyugdíjba, felőlem csinálhatsz a tatából Fifa-elnököt vagy Gazprom igazgatósági tagot, nekem teljesen mindegy. Ha ezt megadod nekem, ígérem, minden stadiont székesegyházzá alakíttatok.

Kedves Jézuska, remélem megegyeztünk. Mi, fiatalok tiszteljük az olyan veteránokat, mint amilyen te vagy, de neked is bizonyítanod kell a hűségedet, különben kivégzed magad. Te külföldi országból származol, biztos tudod, hogy az ilyen gyanús dolgokat annyira itt nem kedveljük. Ugye nem te szervezed az ellenzéki tüntetéseket? Ne vigy engem a kísértésbe, mondom neked jó tanácsként.

Na megyek. Áldott ünnepeket! Dicsértessek.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141223_Level_a_Jezuskahoz#3qdgq17
@jaegtoer: "saját szemüveg" még megvalósítják a nemzeti optikusokat is.
@jaegtoer: Én nem azért "vonulok ki", mert valami depressziós révületben így határoztam. Kösz kedves kérdésedet ;), jól vagyok. Csak más most sokkal jobban érdekel. És ha választanom kell azok, és Rogán-Lázár-Orbán-Gyurcsány között, nincs kérdést, hogy mit választok.
@jaegtoer: ezt meg! :)))

de ahogy látom, felébredt mindenki tőle és a kedélyek, hangulatok hullámzására is hatot...
(mégsem volt oly rossz ötlet ébresztőnek iderakni? de!
tőlem ilyent nem is kapsz többet. most jól rád ijesztettem remélem. :D)
@parti_giano:

"_ @jöttem: minek fogadalom? jobban teljesítünk és kész._"

Úgy van! Több optimizmust!
Különben jövőre a Reményt is megvédik.
Már hallani vélem Szehlmeci Gabhikáth, hogy az embelek éldekébehn a leményüket isz mekkel védeni!
@guma:

Tegnap fedeztem fel a blolgodon a Parole változatokat.
Elgondolkodtam rajta, mennyire kiveszett az életünkből a sanzon.
Amikor vegytiszta érzelmekről énekelnek. Csak a a "benyúlok a bugyidba, érezd a bőröm stílus" maradt, és a nyál.
Ugyanez van a bókokkal is.
Szegényebb lett az életünk nélkülük.
@jöttem: :)))

szeretem hallgatni (és berakni néha) őket!

www.youtube.com/watch?v=JKPvx38D4GM

(nem és nem
nem bánok semmit sem...)
@jaegtoer:

Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya.

Igazad van. Több optimizmust, több vidámságot kell vinni az életbe.
Ez újévi fogadalomnak is megállja a helyét.
@guma:

"_de ahogy látom, felébredt mindenki tőle és a kedélyek, hangulatok hullámzására is hatot..._"

Nem hatot, hanem maximum hetet minimum hat ott, esetleg mínium.

"_(mégsem volt oly rossz ötlet ébresztőnek iderakni? de!_"

Kedves Guma, én 4:00 óra óta talpon vagyok, és hellyel közzel olvastam is:)

"_tőlem ilyent nem is kapsz többet. most jól rád ijesztettem remélem. :D)_"

Kérlek, ne fenyegess, mert rád küldöm Hollófernyigest, aztán nézhetsz, és kiáltozhatsz egy Vitéz János után!:)
@Habakuk000:

Inkább komplementerek, mint a jin és a jang. Fletó tudta, vagy legalábbis sejtette, mit kéne az országgal csinálni, de ebből semmit nem volt képes megvalósítani, Orbánnak halvány fogalma sincs, mit kéne csinálni, nem is érdekli, ezt a "programját" viszont sajnos maradéktalanul képes keresztülverni. Valami olyasmi ez, mint amikor valaki ismeri a lépéseket, tudja, hogy a sakk célja a matt, de képességek hiányában esélye sincs rá, a másik leszarja a szabályokat, és felborítja a táblát.
Így vagy úgy, a vége mindkét esetben a versenyből való kiesés, csak az odavezető út más.
@parti_giano:

Megnéztem. Látom, már, ha holnap benézek hozzájuk a Népszínház utcába, akkor üzenetet kell hagynom a Ferinek, ha vinni akarja még valamire, akkor még dizsiként se mutogasson -pláne a mutató ujjával-, mert az lesz a vége, hogy rászokik a lopásra. Vagy legalábbis ezzel kell szembenéznie.
@jöttem:

"_Amikor vegytiszta érzelmekről énekelnek. Csak a a "benyúlok a bugyidba, érezd a bőröm stílus" maradt, és a nyál._"

Kell neked ilyeneket írni, aztán csodálkozol, ha Taga aktívan érdeklődik két hóhányás között:)
@jöttem: ezekre az ellenségképekre azonban nem kellett odafigyelni,/nevettünk, humorizáltunk rajta/ de most: ha belegondolsz ellenünk harcolnak
@jaegtoer: :)))

Vitéz Jánosnak? a kóbor falkát hívnám és jól ellátnák a bajod!
hahahaha

www.youtube.com/watch?v=oromrP0iu3E
@V-PORT:

"_ És ha választanom kell azok, és Rogán-Lázár-Orbán-Gyurcsány között, nincs kérdést, hogy mit választok._"
Ennél egy kicsit összetettebb az opció, és nem is konstans, de azért egy nagy rakással a m á s -hoz!:)
@jaegtoer:

"! A saját szűrő, a saját szemüveg öröme, kalandja, beteljesülése már smafu?! Hova jutottunk?!"

A saját szemüvegem -szó szerint:)) - arra való, hogy örömmel olvassam a nagyszerűeket, akármilyen szarról írnak:)
A negyedik világháborodott

másnál is későn esik le? (nincs kedvem nevetni...)

Kedves László!

A minap írtam neked egy levelet, amelyben régi ismeretségünkre alapozva próbáltam fényt gyújtani nálad a lázárjánosizmussal kapcsolatban.

Belátom, tévedtem. Nem levelet kellett volna írni, hanem beutalót.

Bocs.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141227_A_negyedik_vilaghaborodott#3qdgq17
@jöttem:

"Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya."

Ezt az inszinuációt, ezt az inzultust! Ilyen még nem volt a Falka történetében. Ezt a Kutyatanács soron-, és rendkívüli ülésén egyhangú vakkantással visszautasította és kilátásba helyezte az elkövető megugatását és megkergetését. Vagy megkergülését? Megyek megnézem, mi van a hitelesített határozatban.

Va!

Vau2
@guma:

Számíthatsz ránk:) Úgyis durva hideg vaun!
@Orica Középföldi:

Hát jó. Mindenki maga osztja be a szemüvegét:)
@100 kóbor kutya: azert remelem olyan hideg nem lesz, mikor mar a jeg is melegnek tunik.
@V-PORT: szerintem ezzel sokan így vagyunk. Itt már rég nem a pezsgő politikai viták a főszereplők.
Ez egy kicsit baj.
@guma:

"_ó! hogy az a radai roseb nem tudja már nyakon vágni őket a külön juttatásaik miatt! :((((((

Ez kaphatják a visszavonuló polgármesterek_"

Attól tartok, ezt a feladatot át kell vennünk a Radai Rossebtől, akármilyen művésznéven is ismerjük.
@parti_giano:

""saját szemüveg" még megvalósítják a nemzeti optikusokat is. "

Már megvan, baromi sokért. Rákai az egyik főoptikus.
Szélest a gravitáció ugyan a földön tartja, de az agya elszállt. Ő lencsecsiszolással foglalkozik. Folytassam?
@parti_giano:

"azert remelem olyan hideg nem lesz, mikor mar a jeg is melegnek tunik. "

Ne is mond, mi már így is jaeg-nél melegedünk.
@V-PORT:

Itteni aktivitásod csökkenéséből ez a döntés kiköveztethető volt.
Legyen sikered, élményed az új területen.
@100 kóbor kutya:

"Ne is mond, mi már .."

Ha már szóvá tetted (helyesen!) gumának a hiányzó té-t, muszáj ebbe belevernem az orrodat:))
@Orica Középföldi:

"Ha már szóvá tetted (helyesen!) gumának a hiányzó té-t, muszáj ebbe belevernem az orrodat:))"

De hát az Jéééééég volt, nem miiiii!
Mi kutyák vagyunk, kicsik vagyunk, hideg van, fázunk, éhesek vagyunk és ugyan már vizsgáztunk, de tudjuk holdig tanulunk és ugatunk és nem is látszik-hallatszik el odáig, csak addig tart. De azért köszönöm szépen, Oricavau.

Vau-vau.

Vau2
@parti_giano:

" felsorolnad az osszes optimatat, kedves cicera?"

Latinos görénységed mindig felveti bennem, a honnan ered,általam megválaszolhatatlan kérdést:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet igazságod, mindenesetre tökéletesen oldják meg a minél előbbre a balkáni úton nemes feladatát.
@guma:

Nem is tudom... Eleve a név, hogy Patek Philippe már hamisan cseng, hisz mint tuggyuk eredeti neve Patak Kálmán volt, de azok a nyomorútt imprilsta bankársvájciak eltorzították a nevét, hogy a magyarok dicsőségére ne lehessen asse!
Essetunni... :(
Olyan izék vagytok!
@Orica Középföldi: hát legyen, leleplezem a nagy titkot, még mielőtt a magyar dan brown, alias lázár jános kikotyogná. szóval nem farkas, hanem egy görény szopatta már romolust és remust is.
@guma: Köszi,hogy felraktad.
(eléggé zűrös az ügy)!Mert a gondolából való
kényszer kiejtésnek több verziója is létezik!!!
@100 kóbor kutya:

Szent Velőscsont!
Mivel engesztelhetném ki a Falkát?
@ornagy50:
Helló! Tegnap elragadtattam magam. Mea culpa! :)
@jöttem:

"Mivel engesztelhetném ki a Falkát?"

Va-vau, Jöttemvau!

Az meglehetősen sokbau lenne.
Kegyedre tekintettel beérnénk annyivaul, hogy nevezettet nem említi a Falkával egy szövegkörnyezetben semmilyen összefüggésben, sem egyéb rávautaló visszacsatolással, vaulamint mellőzi a vele vauló képzettársítást mindenféle irodalmi s nyelvtani furmányvaul.

Köszönjük szépen.

A Falka nevében idetappancsolta, tisztelője,

Vau2
@Habakuk000:

nem először. Ez a rengeteg kutya körülöttem összezavar, ez a tróger meg egyszerűen idesettenkedett és bekarmolta a tutit. Ilyenek ezek a dögök, mindjárt kizavarom a bestéket a hóra:)
@jaegtoer: nem szép dolog ilyen hidegben kertbe kilökni a falkát:(
a falka emeli az ittlét fényét

(a mi kölyökkutyánk sajnos még csak a szoba illatát)
@jaegtoer:
Belekavartyolódott vki... kiskutya körbe, körbe, körbe... :)
@Habakuk000:

Csak tanuljanak rendet. Parti Gianonál is sosem lehet tudni ki ül a billentyűzetnél.
@parti_giano:

", leleplezem a nagy titkot, még mielőtt a magyar dan brown, alias lázár jános kikotyogná. szóval nem farkas, hanem egy görény szopatta már romolust és remust is."

Gyanítottam:))))))))
@jöttem:
" Jobb lenne szerepet játszani? "

Ők viszont játszanak veled, ugratnak, mert ugrasz :)
Ne vedd tőlük komolyan. Maradj csak ilyen, mind így szeretünk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Erre mindig csak utólag jövök rá. Ma ébredés után a második gondolatom az volt: Úristen! Miket írtam!
Aztán fejemre húztam a takarót, annyira szégyenkeztem magam előtt. :))
@V-PORT:
"most nem érzem szükségét annak, hogy elmondjam, én mit gondolok. "

Hiányozni fogsz.
De mivel azt is írtad, hogy továbbra is olvasol minket, én erősen bízom aabban, hogy ez a "most" nem fog hosszú ideig tartani.
És remélem, hogy azok a mások, amik most fontosak lettek, jót tesznek majd a lelkednek.
@100 kóbor kutya:
"Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya."

Ezt azért tényleg nem gondoltad végig... :)láttam, a kutyafalka teljes egészében fel is háborodott, teljes joggal :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Ezt azért tényleg nem gondoltad végig..."

Ez így van. A Falka tiszteletbeli külsős tagjai adják az infrastruktúrát és néha akkora a kavarodás, hogy volt már olyan is, hogy azt a billentyűzetet tappancsoltam, ami nem is a bekapcsolt géphez tartozott.
@jöttem: "Aztán fejemre húztam a takarót, annyira szégyenkeztem magam előtt. :))"

Legfeljebb csak azért húzd a fejedre, hogy ne világítson a hold a szemedbe.
Te is jól ugratod időnként az érdeklődőket.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet. Éjjelente átolvasom a napi termést. Büszke vagyok a jól sikerült kommentjeimre.
Az ember lányának olyan kevés elég a boldogsághoz. :)))
@Habakuk000:
Na ja, 2008-ig javult a konvergencia, aztán beütött a világválság (ez volt a többieknél is) és az orbánjárás (ez csak minket terhelt - de nagyon ám, és több, mint 100 %-al romlott - még a környezethez képest is.
Mire is akartál utalni? Hogy minket egy KÖLTSÉGVETÉSI kiigazítás közben lehűtött gazdasággal egy kissé jobban megviselt a válság?
Vagy egyszerűen kiújult a gyurcsányitiszed?
@jaegtoer:
A szentté avatáshoz előbb meg kell halni. Ámen!
@Habakuk000:
Nem Gyurcsánnyal, hanem még a jobbos közgazdászok szerint is 2000-ben, amikor I.El Tolcsyt először engedték hozzábabrálni a gazdasághoz, és túl sok Münchhausent olvasott előtte, mivel a gazdaságot a fogyasztás DEVIZAhitelezésével akarta felturbózni.
Aztán Járai csak rátett egy lapáttal a forintkamat magasan tartásával viszont a csúszó leértékelés megszűntetésével. űMI FÉKEZTE A GAZDASÁGOT (ha nem hiszed, olvasgass El Tolcsyt, amikor indokolja az alacsony kamat erőltetését!)
Nem unod még a nyahibálást?
süti beállítások módosítása