Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.28. 11:35 Fabius

Kövér fokozza Orbán álmát

Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy fóliabúra védelem ellenére lassan a nyelvvizsga bizottságokban is beszivárgott szíájé ügynököket gyanít.

kover.jpg

Ja, mert amúgy ezek ott lapulnak mindenhol, és ha nem tudnád nyájas olvasó, akkor most tudd meg: a mindent akarják. Nem elég nekik, hogy megbuktassák Orbánt, a komplett ellenzék lecserélését is akarják. Most mit nem értesz? Hogy eddig az volt a mondás, a Fletó kottájából játszanak és a fizetési listáján vannak, mára meg új eszdéeszt akarnak új DéKá helyett? Istenkám, ilyen gyorsan változik, pörög ez az őrült világ ami magával ragadta kegyelmesék fejéből az eszet'. De keltsen reményt szívetekben, hogy Morci nem szakad el a valóságtól teljesen, legyen az bármilyen zord.

Ő megnyugtat mindenkit, egyrészt az orbánváltáshoz az amcsik gyengék (!!!),  másrészt ha az ellenzéket leváltják is, egy jobbiknácik elleni összefogás-kormánykoalícióba simán belehúzhatóak. Úgy van, ha választani kell akkor inkább ők, mint a nácikok, mert ha kormányképességről, jövőről, megalkuvásról van szó, akkor az amcsiutálat is tökmindegy.

676 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr47016577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiába no, a zuffók lehallgatása ellen legalább védett a házennök, ha már a hülyeség ellen nem...
Ja, meg azt is találta mondani a pápai vérbolsi család megélhetési sarja, hogy "világpolitikai hatalmi harc zajlik, amelynek tétje nemcsak Magyarország, hanem egész Európa sorsa, az európai nemzetállamok szuverenitása és a valódi demokrácia esélye".
Ja, ja... amiben a narancsbolsevik párt a demokrácia élharcosa? Besza...behu...

Meghogy egy római gályán a cucuka rabszolgának képzeli magát, ahol szövetségeseket találna, "Olyanokat, akikkel ugyanabban a hajóban evezünk, méghozzá az alsó fedélközben. Ők a kelet-közép-európai országok".
Szerencsétlennek eszébe sem jut, hogy a hajón a kényelmi rész feljebb van, talán nem véletlen...

Mondjuk annak a függvényében ennek a szánalomhalmaznak a viselkedése különösen irritáló, hogy a szövetségi rendszerünk zászlaját leszedeti, de a szövetség, az EU, a német, a francia, a... adófizetők pénzére azért igényt tart...
Mikor sokallnak be ott?
Lehet Merkel mama ezt jön lejátszani? Mert akkor márciustól lófa.. lesz, nem pénz, akkor meg vége, a "nemoligarcháik" belenyomják a szarba ezeket.
Haha, "great minds think alike": Fabius, úgy látszik, egy rugóra jár az agyad a Cinkes Szilyvel - klegalábbis illusztrációilag:

cink.hu/itt-az-szdsz-es-4-vilaghaboru-lazar-buzizasara-dilis-1675523402
Egyébként számomra inkább a köz reakciója a döbbenetes: ezek most jönnek rá, hogy Kövér ilyen??? Hol éltek ezek eddig?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na már megint egy erősen külpol vonatkozású poszt. Nem fogsz unatkozni. ;)
@Gábris szomszéd:
Erősen, de ha te nem érted a határokat, akkor nélküled fogunk nem unatkozni... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Te is tudod, hogy én max. csak válaszolok a felvetésekre. ;)
Kövér lehet, hogy arra gondolt, nem reális az, hogy balról leváltsák a kormányt, a cél az lehet, hogy koalíciós kényszer jöjjön létre. Aztán majd a farok csóválja a kutyát. (mint anno az SZDSZ esetében)

De éppen ebben lehet a Jobbik-paradoxon is, amit nem kellett Amerikában "kitalálni". Minél erősebb a Jobbik, annál nagyobb az esély egy kényszerkoalícióra. (Éppen ilyesmi valósult meg a napokban Svédországban.) Vagyis a párt erősödése éppen azt segíti elő, ami ellen létrejött - a baloldal hatalomra kerülését. Mindezt nem azért, mintha "gonosz" vagy "felelőtlen" lenne, hanem a helyzetből adódó kényszerpályák miatt. Csapdahelyzet. Szóval kedves "balosok" lehet nekik gratulálni ha erősödnek. :)
Mikor fognak már végre a tüntetők kötelező elmeorvosi vizsgálatot követelni a teljes magyar döntésre jogosult elitet érintően?!

Olyan alkalmassági rendszert kellene bevezetni, (és addig egy embert sem engedni politikusnak), amíg három véletlenszerűen kiválasztott független szakértő meg nem állapítja, hogy mentálisan teljesen egészséges, majd minden évben rendszeresen szűrni őket!

Miért kell a normális többségnek komplett idióták, gyakorló elmebetegek hülyébbnél hülyébb döntéseit elfogadnia, és végrehajtania?!
@dixietsalvavi: Én kezdetnek már azzal is meg lennék elégedve a tüntetők kapcsán, ha szépen visszavinnék a Kossuth téri Bethlehembe a megmozdulás alatt onnan ellopott kis Jézust.
és elmúla a karácsony és elmúla a húsvét, de nem múla el az átható fosszag.....
@Gábris szomszéd:

Na, narancsosok is voltak a tüntetők között?!
egy klasszikus valamikor, valamely művében* azt mondta, hogy "őrült beszéd, de van benne rendszer"
nos, ez a klasszikus ma elhagyná a mondat második felét.
(aranylaci meg zokogva borul a honlapjára...)

*tudom ám, hogy ki és melyik művében, mert én ennyire művelt vagyok :-)
@parti_giano:

én a polit úr vagyok. rugdosásra le szokok jönni.
@hacsaturján: rugdosni? max szarkenegetes, de maga tudja, mit szeret.
@Gábris szomszéd: eh, angyel gabrielovics, akkor buzologjel tovabb magadban.
@Gábris szomszéd:

De ugye ezzel azt is mondta, Gyurcsánnyal és Goodfrienddel is hamarabb lesz muszájkoala, mint veletek.
@Fabius: Azért ennyire nem látok bele kövérlaca fejébe. ;) Viszont kihagyni 1 milla szavazót egy jóvőbéli kiegyezésből, elég izgis feladatnak ígérkezik bárki részéről. Persze ha jön majd a statáriális eusa bevezetése egy fletóval az élén, akkor minden világossá válik.
@bioLarzen: Egy rugóra jár? Te meg vak vagy?
Nem, nem egy rugóra jár, hanem egy rogó van, aki kiadja, kit mikor, mivel kell alázni! S már arra sem figyelnek a végrahajtók, hogy önállóságot vigyenek a dologba. Leadják a " kötelező" gyalázást, a kötelező jelzőkkel stílussal ábrákkal és kész. Te meg álmélkodsz?
Ők meg örülnek, van még aki beveszi a hülyeségeinket, lám, nem írunk hiába, vannak még tdatlanok, vakok, akik beszopják!
@dixietsalvavi: "....véletlenszerűen kiválasztott független szakértő " álom álom édes álom, álomkép....
Amúgy pedig a politikai egyet nem értés nem elmekórtani eset. Jó magam úgy vélem jónéhány itteni hozzászóló is csak azért írhat, mert az OPNI bezárt....
Amúgy pedig a nagy szocialéista világrend összeomlása óta, a politikiai más vélemény nem tartozik a kóros esetek közé.Ez valami kommunista áthallás, hogy : elvtárs, nem jól látja a világot, majd a kórházban meggyógyítják!
Szerintem téged kellene először vizsgáltatni!
Nem kellene gúnyolódni, hajjátok!! Kövér elvtárs igenis jól látja, ébernek kell lenni, mert a nemzetközi helyzet egyre fokozódik!!
@NekemNemEzKell:

Az nem képzelhető el, hogy ugyanannak a fasznak ugyanarra az idióta szövegére embereknek ugyanaz jut az eszébe - mármint hogy "ez mekkora fasz? "
(És a kövér laca konteóiból értelemszerűen adódik a sugárvédelmi háztartási fóliasisak :)

Mi van, fáj afideszpatkányoknak, ha kövér "világméretűösszeesküvés" laca bá't báncsák? Hát, dicsérni nem nagyon van miért...
@NekemNemEzKell:

"Amúgy pedig a politikai egyet nem értés nem elmekórtani eset."

Na! Még a végén kiderül, hogy Gyurcsány se idióta! Mik vannak?
Laca - kivételes képességei birtokában - gyorsan rájött arra, hogy hol van az eb elhantolva.
Megkongatta a vészharangot, sőt rövidesen a véres kardot is körbe fogják hordozni.
Itt az ideje annak, hogy mindenki jelentős tartalékot gyűjtsön az eljövendő nehéz időkre.
Aki előrelátó volt, az már eddig is azon fáradozott..
@Gábris szomszéd:

" kihagyni 1 milla szavazót egy jóvőbéli kiegyezésből, elég izgis feladatnak ígérkezik bárki részéről. "

Sztán' ez mióta újdonság?

A csak a baloldalon 1,3 millió választó van a legutóbbi eredmények szerint, és akkor rólatok, az LMP-ről és a többiekről nem beszéltünk. Hová is vannak ezek az emberek "bevonva"?
@NekemNemEzKell:

Az van, tökfej, hogy mifelénk még nem divat direktíva szerint élni, beszélni, gondolni. Azt meghagyjuk nektek.

Cserébe megesik, egy ostoba faszról egymástól függetlenül gondoljuk, hogy ostoba fasz. Most képzeld el. Tudom, az önállótlan fantázia sekélyes, de tegyél egy próbát.
@Fabius:
Amennyiben Morcos Bajuszon múlna, az alsó fedélközbe lenne szerepük.
Szerencsére kevés ehhez, hisz mocossága hajcsár szeretne ott lenni, már csak családi alapon is, vörös kiskönyvvel, a Cuclista Hazért érdemérem árnyékában...
szerintem ez a csávó fogta meg a lényeget, és nagyon jól leírta. egy másik blogról:

vakablak · vakablak.blog.hu 2014.12.28. 09:54:20
Ez egy teljesen hibás elemzés.

Az orbáni irány az illiberális demokrácia felé még véletlenül sem abban gyökerezik, hogy, mint a posztoló írja, „mert az uraknak fogalmuk sincs a kapitalizmus és a liberális demokráciák természetéről, behozhatatlan versenyelőnyükről az autokráciákhoz képest, eleve rosszul elemezték a helyzetet és vették fel a saját premisszáikat”.

Elég ijesztő, hogy ezt ennyire félre lehet érteni.

Orbán és társai mindazokat a dolgokat, amiknek meg nem értésével vádolja őket a posztoló, tökéletesen értik. Egyikük sem gondolja, hogy a Nyugat és vele a liberális demokráciák válságban volnának.

Csak éppen úgy áll a helyzet, hogy a nyugati, liberális (alkotmányos) demokrácia keretei között, ahol a pártok között tényleges verseny van, a hatalom lévők elszámoltathatóak, a közérdekű adatok hozzáférhetőek, ahol működnek a fékek és ellensúlyok, ahol a hatalmon kívüliek szava is számít és közérdeklődésre tart számot, lehetetlen biztosítani saját maguknak azt a több évtizedes hatalmat, ami nekik önmaguk szerint jár. S hogy ne csak járjon, hanem jusson is, autokratikus ("diktatórikus", ha úgy tetszik) rendszerré kell alakítani Mo.-ot — a folyamat egyébként időközben közismerten betetőzött.

Ebből a perspektívából remekül hivatkozható, koherens csoportot alkot Oroszo., Töröko. és Szingapúr. Nem minden elemükben kell őket összehasonlítani: csak a hatalomgyakorlás kizárólagosságának szempontja volt a hasonlítás alapja Orbán beszédében.

A Kövér-féle beszéd analízise ugyanilyen hibás alapokon nyugszik. Az épeszű ember perspektívájából persze nem nehéz a vérbe cikizni Kövér beszédét, de ez csak üres szócséplés. A beszéd kontextusa ugyanis nem hagyható figyelmen kívül. Mo.-on ma több nyilvánosság van. Kövér a Fidesz híveihez szólt, és mondandója a Fidesz sajátos dogma-, hit- és hiedelem-világában értelmezendő — a többi nyilvánosság koordinátarendszerében történő értelmezés közömbös. Kövér beszédének értelme az volt, hogy minden pártot, melyet a még formálódó "civil ellenzék" a következő választásokig alapítani fog, az amerikaiak bérencének, azaz hazaárulónak kell tekinteni. Ez egy nagyon egyszerű sorvezető, mert hát ez a milliő így működik. Semmilyen ezen túlmutató tartalom nem volt a beszédben. A beszéd feltehetőleg az adott millőn belül precízen célba talált, s ilyen értelemben retorikailag (még egyszer: az adott kontextus számít csak) kifogástalan.
Bibó kollégisták nem tudnak mit kezdeni azzal hogy ma már az orosz medve trójaijainak vannak elkönyvelve.Amerikában érdekes pénzbe kerülne 1 "tiszteletet bizalmat" hirdetési kampány.Orosz maci éppen szopórolleren ami észbeli képességeiket is megkérdőjelezi.Olyan országot példaképnek felhozni ahol a férfiak majd fele alkoholista és a nemzeti offshorkkok 4 rubelből 3-at ellopnak észbeli képességeket kérdőjelez meg.
@xyxyxy71:
Van benne ráció, nem is kevés... a híveknek ez maga a megtestesült látnoki beszéd. Persze durva HIT kell hozzá, ami eléggé kizár minden egyéb infót, de ez adott a hívőknél, a kis bezárt világukban.
@xyxyxy71: Narancshívek rohamtempóban párolognak,most hogy az orosz macijuk szopórolleren ül,valami mással kell próbálkozni a narancs éceszgébereknek.
"Az állambiztonsági iratok átláthatóságáért felelős korábbi bizottság elnöke, Kenedi János hozott nyilvánosságra egy 1989-es jelentésrészletet, amely szerint a Fidesz 3000 dollárt kapott a norvégoktól. Ha emellett arra is emlékszünk, hogy Orbán Viktor tanulmányait Soros György támogatta és az ő alapítványai, illetve más nyugati szervezetek támogatták a lelkes fideszeseket, könnyen kínzó kognitív disszonanciába eshetünk."

magyarinfo.blog.hu/2014/12/28/a_norvegok_es_soros_penzeltek_a_fideszt_de_mi_a_kerdes
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: >Ha emellett arra is emlékszünk, hogy Orbán Viktor tanulmányait Soros György támogatta és az ő alapítványai, illetve más nyugati szervezetek támogatták a lelkes fideszeseket, könnyen kínzó kognitív disszonanciába eshetünk."<

Lófaszt mama! A fideszesek és rajongóik estek súlyos, gyógyíthatatlan amnéziába.
Úgy látszik elfogyott a beigli. A diós. Mákosból van még egy kicsi.
Üzenjünk csak hadat, mindegy kinek. Aztán árulás folytán a győztes oldalra állunk, addig tartsuk szárazon a kottákat, a Szabadság teret és Kossuthot valamint Dózsa Györgyöt. Mindenki üljön át egy másik autóba. Sőt repülőre.
@NekemNemEzKell: Állok elébe, de úgy gondolom, hogy, mint Fabius írta: "aki ostoba fasz, az ostoba fasz!
Egyébként tudod-e mi a különbség a fasz, és a hülye fasz között? A fasz feláll, a hülye fasz meg nem csak feláll, hanem hozzá is szól!
@dixietsalvavi:
"Mikor fognak már végre a tüntetők kötelező elmeorvosi vizsgálatot követelni a teljes magyar döntésre jogosult elitet érintően?"
Bármennyire rendhagyónak is tűnik ez a kérdés, a felvetése jogos.
A politikusi mivolt nem kötődik szakmai képzéshez, mentális alkalmassághoz, szellemi kvalitásokhoz.
A foglalkozásokhoz más munkavállalóknál előírás a foglalkozás-egészségügyi alkalmasság vizsgálata, a politikusoknál speciális előírások kell, hogy igazolják a munkakör betöltését.
A
magyar munkavállalóknál a munkáltató köteles a foglalkozás-eü alkalmassági vizsgálatokról gondoskodni.
Miután a politikai elit munkáltatója a magyar nép, ezért nemcsak joga, hanem kötelessége az alkalmassági vizsgálatokat megkövetelni.
Mindezt minél hamarabb meg kell tenni, mivel olyan megnyilvánulásoknak vagyunk tanúi a politikusok részéről, hogy jogos kétségek merülnek fel főként mérlegelési képességeik kapcsán.
Már a magyar nép védelmének megteremtése okán is.
@Fabius: "A csak a baloldalon 1,3 millió választó van a legutóbbi eredmények szerint, és akkor rólatok, az LMP-ről és a többiekről nem beszéltünk. Hová is vannak ezek az emberek "bevonva"?"

Akkor az micsoda, amikor Fletó az évzáró sajtótájékoztatóján lazán lenyilatkozza, hogy készen áll a kormányzásra? Ennyire hülye lenne vagy számít valamire/valakikre, akik majd áthidalják neki azt a 3-4%-os "népszerűséget"? Gondolom ez a megoldás ebben az esetben mindenképp demokratikus is lesz majd. :)

www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/147335/
Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz

"Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen
érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott,
hogy „mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak
még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban,
hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun
Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy
kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején
sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az
MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája
megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt
Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató
csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?

De tudja, még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok száz
kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló
szocializmusban, addig Ön karrierista nyikhajként – a többi
rendszerváltó banditához hasonlóan –csak kapaszkodóként, eszközként
használták a Kádár- rendszert.

A tragédia az, kedves Kövér úr, hogy míg a hithű kommunisták nem
tagadták meg múltjukat, addig Ön gyűlölettől fröcsögő hangnemben
gyalázza egykori sorstársait, elvtársait. Illetve nem. Az elvtársait
nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, Ön viszont – már ne is haragudjon
véleményemért – szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki,
akit a beszédében említett: az új kapitalista világban a politikai
pályafutása érdekében, a hatalom kedvébe járva a legelszántabb módon
gyalázza azt a rendszert, amely Önt kitaníttatta és próbált magából
embert faragni. Sajnos nem sikerült, de erről azt hiszem, hogy nem mi
tehetünk.

És most jól figyeljen, Kövér úr, mert talán még nem késő tanulni
Önnek sem: hadd emlékeztessem arra, hogy az I.világháború után a
kommunisták védték az országot a trianoni gyalázat ellen, és nem a
kommunisták, hanem a hazánkkal hadiállapotban lévő Franciaország
fegyverezte és öltöztette fel azt a martalóc rablóbandát, amely nem az
országot védte, hanem legyilkolt több, mint százezer magyar fegyvertelen
munkást parasztot, majd egy puccsal átvették a hatalmat és ránk
kényszerítették Horthy Miklóst, akiről akit leginkább Ady Endre költőnk
szavaival lehet jellemezni a legjobban: „Úrnak,Magyarnak egyként
rongyot”. Maguk épp olyanok, mint Horthy Miklós volt. Az egyetlen
különbség az, hogy Önök nem küldtek halálba egy millió magyart úgy,
ahogyan azt nagy példaképük tette a II. világháború idején. ( bár nem
vagyok abban biztos, hogy ezt nem tennék meg szívesen)

Befejezésük csak annyit szeretnék még írni, hogy nemcsak a
kommunistákból jutott a legalja. Pontosabban nem a kommunistákból jutott
a legalja, hanem Önökből. Végtelenül sajnálom szegény országunkat, hogy
politikai elitünk Önhöz hasonló köpönyegforgató, hataloméhes és
képmutató, bukásra ítélt emberekből áll.

Katona Gábor, Népi Front"
@Mariann19:
Egy szaros jogsihoz orvosi vizsgálat kell, miközben az ország vezetőit elnézve... khmmmm... szóval komoly kétségeim vannak itt egyesek mentális állapotával kapcsolatban - a cinikus köcsög faktorukat akkor még nem is elemztem.
Végül is, az ország állapotát elnézve miért kéne csodálkozni, hogy itt tartunk?
A csoda az lenne, ha ezzel a szarházi "elittel" nem itt tartanánk...
@a nagy hohoohooo:
Tisztelem a hozzá hasonló embereket. Vannak elvei, amikhez hűséges jó időben, rossz időben.
@jöttem:
Ezt így érzem én is az ilyen emberekkel kapcsolatban. Akkor is, ha messze nem értek egyet az elveivel!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A Hernád utcai milliő levegője okozhatta talén, de egyre jár az agyunk bizonyos kérdésekben, cinizmus, egyebek...
Szóval - Fogd a pénzt és fuss!

Ez messze nem csak a Woody Allen film címe, ez maga a levéd valóság:
nol.hu/belfold/sokat-keresnek-a-fejesek-1506621
Hát nem csodálatos?!
Van nekünk 213 darab(…), teljesítményben önmagukat is felülmúló polihisztorunk, akik egy ciklus alatt potom 9,2 milliárd forintba kerülnek nekünk. Megéri. Persze ez csak a javadalmazásuk, hol van még az egyéb ilyen-olyan címeken felvett pénzek összessége, azokkal együtt mi lenne a végeredmény? Még egy Fradi stadiól? Ezen közben például a cocciális ellátó szféra és különösen a kórházak is jól teljesítenek, mert az EMMI-nek sikerült felszámolnia egy csomó régóta jelen lévő anomáliát, dicséret érte! Hála a Semlyénhatónak, mára már csak három dolog hiányzik a kórházakból:
a:) orvos
b:) nővér
c:) gyógyszer...
Beteg az van dögivel, ha egymás mögé állítanák a várólistásokat, a sor végén állók a Perzsa-öbölben moshatnák a szennyesüket Kuwaitnál. Na de ki törődik ilyen apróságokkal, mikor épülnek a stadionok, gyarapodnak a gázszerelők, tíz éves kölköknek 70 milliós kéglit hoz a Jézuska, soha semmilyen érdemi munkát nem végző fucsálgilisztából külügyér lesz, eközben az államtitkárok és helyetteseik osztódással szaporodnak, mindannyiónk legnagyobb megelégedésére...? Rendben van itt minden, meg is van magyarázva a szokásos fidex módon:
"A 2010 előtti 13 tárcához képest ugyanis ma már csak nyolc működik, s a feladatok koncentrálásával hatékonyabban, olcsóbban működik az állam, és az államapparátust is sikerült csökkenteni."

A pofátlanság és a cinizmus ilyen kirakodóvásárát ritkán lehet megtapasztalni. Mármint a határainkon kívül, mert itt nálunk ez teljesen természetes.
Megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant. Például a humántárca illetékese; Háry András.
A név kötelez...
@hacsaturján:
.
Na, ezt nem pont így, bár a fosszagban igazad van. Sajnos a szaghoz a matéria is itt van.

Pár percre:

www.youtube.com/watch?v=hWt5vBRfIbs
@Knósszosz:
SzSzQ.
Szánalmas Szarházi Qrmány.
A selejt diadala... sok agyhalott, ecceri hívőnek megfelel, igaz már egyre több ilyen balfasz is látja a pénztárcáját. Mondjuk a legszebb az, hogy nekik még mindig megfelelő magyarázat viszont erre, hogy ez persze a Gyurcsány és a Bajnai miatt van... :D
ÉS ELHISZIK!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hát, a nácik népirtó elveihez is lehet hűséges valaki, attól még nem tisztelem.

A "kommunizmus"(ami sosemvolt)/szocializmus megitélését neheziti, hogy deklarált céljai és alapvetései elfogadhatóak, az eszközei (legalábbis amivel az eddigi rendszerek éltek) viszont nem. A fasizmusnak az alapvetése és deklarált céljai sem fogadhatóak el. Az eszközök viszont hasonlóak, a diktatúrák obligát eszközkészlete.
@NekemNemEzKell: Te teljesen biztos vagy, hogy figyelmesen végigolvastad azt a kommentemet, amire válaszoltál, vagy csak arra használod, hogy fikázhasd a blogot?
@dr. jenőke (jenőke): @Knósszosz:

A 444 híre:

"Hosszú interjút adott az MTI-nek Semjén Zsolt

De sajnos a vasárnapi zárva tartás szellemének értelmében a hét utolsó napján nem vagyunk hajlandóak KDNP-vel foglalkozó hírekről beszámolni."

Kb. így kell... :D
@DarthVader:
EZ igaz! Viszont legalább nem vicsorogva küldözget cuki videókat, tudom, hogyan álljak hozzá, egyáltalán szóba akarok-e állni az illetővel.
Hidd el, a komcsikkal sem nagyon akaródzik, ahogy a nácikkal és semmilyen szélsőséges paraszttal sem.
@Knósszosz: Szia Knoszi!
Itt egy RIN-24-es hidroplán .:))www.napiszar.hu/showPost/Napi_photoshop_21
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az abnormitás jegyeit abban lehet látni, hogy több millió ember- egy adott döntés elleni -
lázadásakor további hergeléseket szít egy vezető még akkor is, ha saját maga veszélybe kerül.
A tusványosi beszéd gyenge elmére vall akkor, amikor olyan hallgatóság elé tárja az előadó az utópisztikus elméleteit, amelyet szemmel láthatóan szellemileg nem befogadó közegben mond el.
Zavaros az illiberális elmélet, melyet Orbán nem tudott rendszerbe foglalni, nincs rá defíniciója. Egy zagyva ötlethalmaz antagonisztikus ellentmondásokkal.
Egy normális politikustól elvárás a tiszta fej, kristálytiszta gondolatok, a saját felelősségének szigorú tudata, a külső körülmények ismerete, saját elképzeléseinek adaptálása a bel- és külpolitikai milliőbe.
Olyan koponyában, amelyben egyetlen rögeszme, a hatalom köré csoportosul a szerény gondolkodó képesség, ott bizony skizofrén az emberi tudat működése.
@Gábris szomszéd:
Lazán hülye vagy.
Legalább olvasd el a cikket, ne csak a címét.

''''Úgy fogalmazott, pártja készen állt a kormányzásra, felgyorsítja a programjai átalakítását, intenzívebben fog politizálni itthon és külföldön egyaránt. A DK-sok felszólították a szimpatizánsaikat, hogy jelenlétükkel ők is támogassák a parlamenten kívüli ellenzéket.''''

Nem ő, hanem a DK áll készen. Ez jelenthet koalíciós kormányzást - jó esetben, de nem Gyurcsány kormányzását. Az emeszempéből még ennyi sem jött ki. A többit nem említem.
@jöttem: Vannak ilyenek a nemkomcsi oldalon is. :)
@Gábris szomszéd:

Már megint hülye vagy.

"Akkor az micsoda, amikor Fletó az évzáró sajtótájékoztatóján lazán lenyilatkozza, hogy készen áll a kormányzásra?"

Tehát ő, Fletó készen áll.

Az általad hivatkozott DK-s link:

"Gyurcsány Ferenc szerint a kormánynak a jövő évben fokozódó kül- és belföldi nyomással kell szembenéznie, a DK pedig meg akarja mutatni, hogy készen áll a kormányzásra, ezért még intenzívebb politizálásra készül."

Tehát a DK.

Mi a büdös lófaszért nem lehet azt mondani, hogy "ebben igazad van" ?
@Gábris szomszéd:

Mi van? Kinek és milyen állásfoglalásáról van szó? Hogy jön ez a kommunizmus/fasizmus cél/eszköz distinctiohoz?
@Gábris szomszéd:

Lehet. Nem szívlelem a komcsizást, kommunistázást.
@NekemNemEzKell:
Egy rugó odát van. Ahol a vezérben éppen a nosztalgia dúl
endresy.blogspot.com/2014/12/nem-kamu-nosztalgia.html

A saját ifjúkora, egyetemi párttitkárai iránt.
@jöttem: A volt komcsik eloszlása egyenletes a politikai térfeleken. A bolsik a Fodeszbe gyűltek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Egy szaros jogsihoz orvosi vizsgálat kell, miközben az ország vezetőit elnézve... khmmmm... szóval komoly kétségeim vannak..."

Nekem is, de az én kétségem a jogosítványhoz szükséges orvosi alkalmasság tekintetében merült fel. Ezeknek van jogsijuk, tehát alkalmasnak találta őket egy orvos a közlekedésben való részvételre. Még a Habony Árpádot is.
@GeoCracker:

Ja. Szép kokárdás múltat hazudtak maguknak. Buzgón imádkoznak a templomokban.
Nem kell ide Norbi update.
Elmegy az étvágyam, ha hasonló dolgokra gondolok.
@GeoCracker: Csak a "civilek" között nincsenek, ők max. bethlehemi kis Jézuskát lopnak Kossuth téri tünti közben. ;)
@DarthVader: Nézd vissza a kommenteket és rájössz, legalábbis remélem. ;)
@DarthVader: Már leírtam az előbb, vagy te is bekapcsolódsz a szilveszteri kabaré előkészületeibe?;)
@Gábris szomszéd: Remélem Te tudod, hogy hogy kerül ide a minden tömegben előforduló 3-4% hülye a kormányzati bolsevizmushoz. Mert akkor legalább kettőnk közül valaki tudja, hogy ezt most mire írtad.
@DarthVader: Azt egyébként hallottad már, hogy nem Vona hanem a jobbik készül a kormányzásra? ;)
@jöttem: Igen. El is érték, hogy ne horjak kokárdát semmilyen ünnepen.
De legalább tüntetőleg most templomban hazudják le a csillagokat
@GeoCracker: Melyik kormányra gondolsz az elmúlthuszonból? Csak azért kérdem mert azt írtad "a volt komcsik eloszlása egyenletes a politikai térfeleken".
@DarthVader: "mi a büdös lófaszért nem lehet azt mondani, hogy "ebben igazad van" ?"

Mióta vagy te annyira önbizalomhiányos, hogy egy lesajnált kommentelő állásfoglalását igényelnéd rendszetesen? ;)
@Gábris szomszéd:
.
Különösebben nem érdekel, hogy az, amit én értelmezek, szerinted nem komoly.
Az sem nagyon, hogy Gyurcsány fog-e kormányozni, vagy sem. Sikeresen lejáratták és pont. Talán egyszer, ki tudja mikor - és ezt ő is tudja.
Amit te linkeltél, az ez:
''''Gyurcsány Ferenc szerint a kormánynak a jövő évben fokozódó kül- és belföldi nyomással kell szembenéznie, a DK pedig meg akarja mutatni, hogy készen áll a kormányzásra, ezért még intenzívebb politizálásra készül.''''

Szövegértelmezésben tudok segíteni, de nem szívesen, mert nekem lenne égő egy tekorodbélít oktatgatni, ámbár te is sokra tartod magad de ezek után mire fel?

Ami érdekel, és felháborít, az a szavak értelmének kiforgatása, átértelmezése, és az emberek tájékozatlanságának kihasználása féligazságok terjesztésével.
Mint például: luxusadó, vagy "mi (mármint a fidesz) hozta el a legtöbb forintot Brüsszelből", ami lefordítva azt jelentette, hogy euróban bizony csekély volt az a mennyiség.... és így tovább...
@GeoCracker:

"De legalább tüntetőleg most templomban hazudják le a csillagokat."

Ezen jót szórakoztam. Visszahoztad az életkedvem. Időnként elkeseredem ennyi erkölcstelenség láttán. Pedig meg kell őrizni a jókedvünket!
@Gábris szomszéd:

Gábris! Te is kint voltál az egyik tüntetésen. Mi van, ha rólad is készült felvétel? Politikailag megbízhatatlannak fognak elkönyvelni. Aztán már nem lesz "oldal", aki befogad.:))))
@dr. jenőke (jenőke): Először is én nem tartom magam nagyobbnak senkinél. A szövegértelmezésben sincsenek problémáink, max abban, hogy ismerve fletót te komolyan elhiszed, hogy amikor a DK kormányzásáról beszél akkor magára semmiképp sem gondol. ;)
@jöttem: Igen biztos készült de én álmomban sem gondolnék arra, hogy köztéri betlehemből elemeljek bármit is.
@Gábris szomszéd:
Pár napja rugózol ezen a témán. Mondd meg, mit akarsz hallani. Elmondom. Aztán dolgozd fel, mert már nagyon unom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te haver!!! pápai a kövér??? gyurcsány is odavalósi...
Lassan átmegy a bucijukba hogy lejárt az idejük rettenetes érzés lehet tudván mennyi vaj van a fülük mögött és amerika is tudja...Nem véletlenül üldözik a civileket akik a következő kormányt adják nemsoká.
@Gábris szomszéd:
térfeleket emlegettem.
De mondjuk vicces, amikor Kövér komcsizik. Az ő és párttársai multjával.
Majdnem olyan jó, mint a Jobbik oroszellenessége, és tüntető magyarkodása. Az ő multjukkal (még mindig adós minden jobbikos a honfoglalásig visszamenőleges részeletes családfával).
Ehhez képest az MSZP kifejezetten komcsiszegény párt. Bár a hívek közt nyilván vannak volt MSZMP-tagok. Ezel eloszlása a szélsőjobbtól szélsőbalig szinte egyenletes. Tekintve, hogy 1990-ben nem cserélték le az ország lakosságát.
S már anno is sírva röhögtem azon a cserkészvezéren, akit még hites uttörővezetőként ismertem meg korábban.
@Gábris szomszéd:
.
Nem azt mondtam, hogy másoknál többre tartod magad!
Hanem csak ennyit: te is sokra tartod magad.
Érzékeled a különbséget?

Ilyenek miatt nem érdemes veled vitába keveredni.
Az átértelmezett szavak, a fél, vagy egész mondatok, a célzatosan szövegből kiemelt idézetek link nélkül olyanok, mint a csalás. Aki felületesen olvas, becsapható.
Nyugodj le, sokszor én is, mert nem figyelek.

Ami itt van aéább, az egy részlet:
hvg.hu: Hogy látja, szeretne Gyurcsány Ferenc még miniszterelnök lenni?

Dobrev K.: Szerintem nem. Nem tetszeleg a kihívó szerepében. Imádja a politikát, ez az élete. De jobban szeretné megdönteni Orbán rendszerét, mint egyszerűen csak magának kikaparni a gesztenyét. Politikus marad, erről már én sem tudnám lebeszélni.

hvg.hu/itthon/20140916_Dobrev_Klara_Gyurcsany_Ferenc_valasztas/
@Gábris szomszéd: nem szokásom egy ideje, de azért ugye tudod, 1 millió félhüje+ a fidióta 2 misi, azért nem vet túl jó fényt mo.-ra!
na nem mintha a fennmaradó kb 5 millió sokkal jobb lenne...
@dr. jenőke (jenőke): Hát most, hogy Klára asszony mondja teljesen megnyugodtam. :)
@nincs_itt: Nehéz a sorsa a hátsószotyisztániaknak. :)
@Gábris szomszéd: keményen meg is dolgoznak a további romlásért...
@jöttem: Az igazi keresztény nem megy a templomba hivalkodón imádkozni.

"Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván. "
Mt, 6.6
@GeoCracker: Máté: 7/22-23. ...de majd ama napon....
@wantaan: "Sohasem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők."
@GeoCracker: Csak egy apró kérdés. Mondjuk Assisi Szent Ferenc igazi keresztény volt? :)
@GeoCracker:
Nem szokott, de erről valami véletlenül eszembe jutott.
Kösz!:)))
@Gábris szomszéd: Sajnállak. A három nap alatt végig a szarmócsingot játszottad.

Nem értem, miért jó ez neked, szerintem nem vicces.

Az viszont vicces, hogy teljesen hozzád hasonlóan szintén szavakon lovagolnak -próbálva tagadni a tagadhatatlant - a gyurcsányt nem pojácának tartók is.
@ornagy50:
:DD
Ha lenne rajta sítalp is, akkor meg... tripla hahaha!
@GeoCracker:
Randa egy dolog, amikor az ember a gyökereit tagadja.

Igazad van, nem is kell ehhez további izéket fűzni!
hvg.hu/gazdasag/20130815_Ez_mar_a_Balkan/

Ezt még karácsony előtt ígértem a Nagyúrnak és Káté-nak, csak nem akartam az ünnepen bőszen gyurcsányozni,, javaslom megnézni a táblázatokat.

Ja, én nem utálom a gyurcsányistákat, mint hogyan nem utálom a fideszhíveket, sőt urambocsáss, a számozott utcákban vonulókat sem.
Az uszítókat, az ideológusokat, propagandistákat, valamint a gyalázatunkat megszemélyesítő gyurcsányt és orbánt viszont tiszta szívből.
@Habakuk000: Én nem így látom de neked is szép estét és boldog új évet jövőre.
@Gábris szomszéd: Ha hivalkodásból mentg a templombe imádkozni, akkor vétett a tanítás ellen.
Hivalkodón ment a templombe imádkozni, azért, hogy ezt mások számára tüntetőleg bemutassa?
@Gábris szomszéd:

Igen, azt már hallottam, hogy a "Jobbik kész a kormányzásra", azt viszont nem, hogy "Vona Gábor kész a kormányzásra".
@GeoCracker:
:))
Akinek a Te írásaidról nem jut eszébe valami... az bayezsótti magasság(?), de szerencsére ilyen magasra azért nem sokan süllyednek. Esetleg Bencsik, talán Óbersnasszky és a gőzmédia többi ünnepelt seggnyalói, Steffkapistával és egyéb mélykeresztényalkoholistákkal egyetmeben.

A szomszéd teljesen hülye, ilyesmikkel fáraszt...:)
@Fabius és @Boli – Ch.T. is, meg hát!:
jut eszembe, Szilvási vagy hogy hítták a Gyurcsány házi jósát és ezoterikusát.
Van különbség?
Mármint Kövér+Habony Betrieb és a korábbi idióták között??
@Habakuk000:

Most ezzel mit akarsz mondani? Csak nem azt, hogy a második Gyurcsány-kormány rosszul kormányzott? Nem mondasz újat. Igen, Gyurcsány ennyire hülye volt, hogy 4%-os gazdasági növekedésnél azt mondta Öszödön, hogy ennyi volt, nincs tovább. Igen, ilyen egy barom volt. Direkte olyan gazdaságpolitikát folytatott, hogy 4%-ról lenullázta a növekedést. Hazaárulásból. Ja. Ilyen ez!
@nincs_itt:

Az a szilvási a Szilvási miniszter bomlott agyú öccse volt, nem a Gyurcsány házi jósa. Gyakorló elmebeteg. És nem közpénzen alkalmazták, hanem kéretlenül nyüzsgött.
@Habakuk000:

Tudod, rá kell szoritani Gábrist, hogy ha mond valami konkrét hazugságot, érted, konkréta hazugságot, nem véleményt - mert az, hogy X elmebeteg, az egy vélemény, de az, hogy X azt mondta, miközben teljesen mást mondott, az hazugság - szóval konkrét hazugságon kapás esetén ne kezdjen hatvanhárom mást linkelni, meg össze-vissza linkelni, hanem jussunk el oda, hogy 1, beismeri, hogy az állitása valótlen 2, hátha tájékozódik először.

Tudom, Sziszüphosz hangosan röhög rajtam, de hát mégis.
@DarthVader: áááá, minden világos! azért annak a kösszpíznek járj már utána egy cseppet... asszem a bratyó stafírungozta ki egy kicsivel a tiedből!
@nincs_itt: Grias Di! macskassy izolda az mar smafu? :o)))

de egyebkent tenyleg erdekesek ezek a hatalom szoknyajanal legyeskedo csorgosipkasok
@DarthVader: a hasát fogná, ha nem élne, hogy visszagorog a kő.

nincs más célja, minthogy a jóhiszemű hozzászólásokat lereagalja saját linkjeivel.
@DarthVader: csak azt nem értem azzal a gyepes agyammal, hogy a többiek miért nem hagyták abba? Ők olyan hülyék, hogy csak nőttek csak nőttek...
@Gábris szomszéd: Azt, hogy ezeket a fickókat a saját korukban kellene értékelni.
@Kdo Je Ugasnil Luč: Habe die Ähre!

vagyis nincs különbség a két "csapat" között...

T. Köcsögmagyarválasztópolgár!

Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.
És?
Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.
Azé’ bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
Azé’ bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.
Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!
Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?
Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!
Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi?

Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. - Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. -

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdje el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke…
Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!
Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

2007 Budapest, Európa

Tisztelettel:

A politikai elit.

valami változott??
@nincs_itt: alapmu, ismerem, de nem art masnak is belekalapalni a fejibe ;-)
@nincs_itt:

Mesélj, nekem csak olyan információim vannak, amik a neten fellelhetők, abból az derül ki, hogy zizi a pasi. Arról nincs, hogy megbizást kapott volna bárhonnan. De minden információt érdeklődve várok.
@Habakuk000:

Mondom, hazaárulásból direkte lefékezte a gazdaságot.
@DarthVader: hasonlít a kövér féle megnyilvánulásokra?? hasonlít.
leszarom, de ne hörög a paraszt, ha nem fojtogatom!!
@nincs_itt:

mármint hogy a Szilvási Péter megnyilvánulása a Kövéréhez? Hasonlitani hasonlit, csak a poziciójuk más egy kicsit, az egyik egy egyszemélyes Jósda elnöke, a másik meg az országé :)
@DarthVader: bravó!!!! nincs 300 forint(jól tudom?) minusz viszont...
innen folytasd te
@DarthVader: ugye mexokták kérdezni a kórelőzményt is a családban...
tudod, nagyon bírom a kincstári optimizmusod...
@GeoCracker:
Ne is mondd, a szar értékelése részedről faktum számomra, szóóval...?

Maradj csak, ha nem is ugrok minden posztra, azért olvasok ám! És kurvára tetszenek dolgok, de épp most nem nagyon van időm reagálni, költözés közben vagyok.

Azért téged igen, szeretem a a stílusodat.
Na, most szunya, mert holnap nem kell dolgoznom!!:)) Kicsi döglés, kicsi kaja&pia, de semmi több! TV az nem, semmi sem benne, csak rengeteg szar. Marad az alvás és zabálás. Pihenj Te is, kívánom neked, hogy a jósolt mínusz 15-öt aludd/piáld/zabáld át, és ne foglalkozz politikával pár napig!!

Kedves Geo, boldog új évet!!!
@nincs_itt:

Kérdezted, van-e különbség. Van. Nincs 300 Ft. Ennyi a különbség :) Mit nem értesz?
@GeoCracker:

Én nem bánom, ha templomba járnak. De ne hörögjenek mindenféle pulpitusokon a kereszténység, a nemzet és a haza nevében.
@dr. jenőke (jenőke):
Ezt az interjút nem ismertem. Jó, hogy idehoztad.
Ha már sci-fi kategóriában gondolkodunk /politikusok egészségi állapotának vizsgálata/, a rátermettség egyik fokmérője a családon belüli viszonyok is lehetnének.
Gyurcsányéknál egyenrangú partnereket látok, míg Orbánéknál alá-fölé rendeltséget.
Az első szimpatikusabb számomra.
.
Jó éjszakát és szép álmokat azoknak akik aludni térnek.
Aki nem most, hanem majd alszik valamikor, azok olvassák később.
Akik pedig állva alszanak, azokkal nincs mit kezdeni, csak ne nyerítsenek.

GARAI GÁBOR: Nem azért

Nem azért zaboláz fegyelmem,
mert a szenvedély elhagy engem,
nem azért csöndes bennem a harag,
mert vágyaim is lustán nyugszanak;
nem azért áll őrt éberen az ész,
mert az indulat szunnyad s elenyész,-
de azért hajt a fegyelem
korlátokon át s tereken,
de azért lobban szenvedélyem,
hogy ki élni segít éljen;
hogy ne pólyálja puha paplan
a nyugalomtól nyughatatlant;
hogy a tagadó tétovázzon,
szégyen-könnyétől bőrig ázzon;
hogy ki szeret engem-szeressen
hűséggel próbált szerelemben..

Aztán majd úgyis elmegyek.
Tettem mit tennem lehetett.
Függök a felhők lepke-szárnyán.
Villám hasít szét, nem szivárvány.
@jöttem:
.
Elég sok riport készült a feleségével.
Saját jogon is érdekes egyéniség.
@ornagy50:
Tegnap kerestem, de nincs fent a neten. Bele akartam olvasni.
@dr. jenőke (jenőke):
Az, kétségtelen. Azt hiszem, márciusban olvastam róla utoljára, mikor egy DK rendezvényen helyettesítette a beteg férjét. Okos, értelmes, tehetséges nő. Az ilyen nem tűr meg hülyét maga mellett.
@Gábris szomszéd: "de én álmomban sem gondolnék arra, hogy köztéri betlehemből elemeljek bármit is."

és amennyiben nem köztéren van?... vagy nem betlehem?...
@jöttem: azért a background is más nála, mint lévainál... ezt ne feledd el!... (mondhatni, hogy neki is csak megszületni volt nehéz...)
@Sir Bates dö Hól:

az, hogy jó családba született, még nem garancia a normális felnőttlétre.
ezzel az erővel azt is mondhatnád, a két nőnek más a karmája.
@jöttem: te nem érted azt, amit írok?... gyurcsány dobrev révén lett az, aki... hogy lenne alárendelt szerepben?...
@Sir Bates dö Hól:

nem.
de már nem okoz lelki problémát.
lehet, hogy úgy indult. bár, azt sem hiszem.
egy ilyen kvalitású nő nem marad meg huzamosabb ideig kiegyensúlyozatlan kapcsolatban.
szerintem kiegészítik egymást.
@Sir Bates dö Hól:

Utána néztem a Wiki-n. 2004-től élnek együtt. Hol volt már akkor Apró Antal?
Vagyis ez a "gyurcsány dobrev révén lett az, aki" érv sántít.
@jöttem: szokás szerint máshova hordjuk a búzánkat:-)...
@Sir Bates dö Hól:

ugyanabba a malomba, csak más-más ajtón visszük be.
@jöttem: szokás szerint máshova hordjuk a búzánkat:-)...
Csak engem akadályoz a blogmotor a belépésben:-)...
@Sir Bates dö Hól:
írnék neked levelet. 2 mondat. lehet?
@jöttem: ezek szerint a legidősebb gyermekük most volt 10 éves:-)...
@Sir Bates dö Hól:
még jó, hogy megnéztem még egyszer.
1994 óta élnek együtt. 1996-ban született az első gyermekük.

ezek szerint mégis neked lehet igazad. :)))
@jöttem: nézd, azért azt nem lehet tagadni, hogy van (vagy legalábbis volt) némi valóságalapja annak, mikor ellenfelei/ellenségei az ún. "apró-klán"-t emlegetik...
jó-jó. elrugaszkodtam a valóságtól és majdnem írtam egy hepiendet az igaz szerelemről. :))))
maradok a kaptafánál. :)))
@Sir Bates dö Hól:

Szia Sirvau!

Néhány Pécsről idevetődött társunk azt ugatta, hogy Ferenc már pécsi egyetemi évekbeli kutyálkodása alatt is igen törekvő (mások szerint törtető:) és izgága fiatalembernek tűnt. A pápai kutyák még néhány jó vau-t is vakkantottak róla, azt ugatván, hogy Feri életútja sorsszerűen alakult, mondván nem érve be apróval, nagyra tört. A Falka többsége persze le szokta ugatni ezeket a renitenseket, de ők kitartanak állításuk és véleményük mellett, s figyelembe véve néhány tényt a Falkában közmegegyezés született arról, hogy a Népszínház utcában a DK irodájának a falát nem pisiljük le, és nem is kakálunk oda. Ezt tartjuk a Szemlőhegyi út 42-re is, és a kötcsei házikóra is. Persze néha nagy a kísértés. Ezzel szemben ha arra visz utunk, annak másiknak a kötcsei háza előtt nem nagyon szoktuk visszatartani. Ami jár, az jár annak, akinek a nevét nem mondjuk ki sem kutya, sem egyéb nyelveken.

Vau-va-va.

Vau2.
@dr. jenőke (jenőke):

Szia Jenőkevau, Akinek Lengőfülű Nyuszija Vaun és nem esszük meg bármi történjen is!

Ez olyan szép vers volt, hogy a Kutyatanács úgy határozott, fel kell olvasni a Falka délelőtti falkagyűlésének megkezdésekor.

Vau-Vau.

Vau2.
@100 kóbor kutya:
.
Érik az elhatározás a pártoló tag cím megszerzésére a Falka támogatása érdekében.
A kérelmet a cukormentes kóla mintájára buborékmentes szódavíz kampánynévvel kezdeményezzük.
A lengőfülű nyulak fűlhossznyi részt vállalnak a kutyagazdák póráz alól való felszabadítása és a vasárnapi szabad gazdasétáltatás visszaállításának megvalósításában.

Vidám hajnalt!
@jöttem:

"Hol volt már akkor Apró Antal?
Vagyis ez a "gyurcsány dobrev révén lett az, aki" érv sántít."

A családfő mindig Apró Piroska volt, igazi nagyasszony a háttérben. Már nem emlékszem meddig volt Horn kabinetfőnőke, kitöltötte-e a 94-98-as ciklust, de arra igen, hogy mindenki tartott tőle.
Amolyan női Richelieu volt, igazi nagyhatalmú háttérember.

Klára sok mindent örökölt az anyjától:) Medgyessy kampány-kabinetét vezette, ahol egyszercsak feltűnt a férje. Innentől közismert az útja.

Az még a történethez tartozik, hogy GyF visszatérése a politikába egy nagy és feltűnést keltő elemzéssel - a népszabiban jelent meg - kezdődött, még bőven a kampány előtt.

Egyszóval valószínű, hogy ez Dobrev nélkül nem megy:)
@dr. jenőke (jenőke):

Olvasgattalak, de a láz ólom-szárnya reagálásra nem késztetett.
Köszi a verseket. Ez is nagyon jó.
@DarthVader:

"Tudom, Sziszüphosz hangosan röhög rajtam, de hát mégis."

Engedelmeddel, én is:)) Nagyon szórakoztató vagy:)
@Orica Középföldi:
.
Ejnye, ejnye! Csak nem valami megfázás, influenza ügyvivő sértette meg szuverenitásodat?
Állítólag: ha emeled a méz-tartalmú forralt borban fellelhető szegfűszegek és kapszaicin térfogatszázalékát, igen hamar rendbejön és ágyba esik az alkoholtól elgyengült, ámde megegészségesedett beteg.
kívánok: kellemes ejtőzést a meleg szobákba. jó trécselést, olvasgatást, örömködést a fel, felbukkanó ismerősökkel.
a kutya sétáltatásról nem elfeledkezni, közben a kóbor kutyákat megetetni!

a szerelemről, szexről sem megfeledkezni, mert:

3 tudnivaló, ha nem szexelsz eleget

www.otvenentul.hu/egeszseg/51934
pár szó és kép az életről...

Így élünk mi és így élnek ők

Kis képes összefoglaló arról, hogy az Orbán-kormány áldásos tevékenysége alatt mit tartott a legfontosabbnak megoldani. Bármi áron.

gepnarancs.hu/2014/12/igy-elunk-mi-es-igy-elnek-ok/
egyre több embernek van elege?

Elegem van az értetlen fideszesekből

Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek szembenézni a kiváltó okokkal, és a valóság elől menekülve a legképtelenebb magyarázatokkal nyugtatják saját magukat és megmaradt híveiket. Pedig a megoldás egyszerű, a Fidesz - és Viktor személyesen - az erkölcs nevű tárgyból bukott akkorát, mint az ólajtó. A nem pénzmosoda Századvég okostojásai már jönnek is jól kioktatni, hogy a politika és az erkölcs egy lapon említése valamelyik operett naiva szerepére készülő leánykájának gondolkodására utal, mert a politika nem kisasszonyjáték. A tudományos pénzmosóknak meg lehet, hogy igazuk van. Oszt' mégis ezen buktak el megbízóik.

folytatás

elegemvan.blog.hu/2014/12/28/elegem_van_az_ertetlen_fideszesekbol
a közgazdász szerint sem voltunk érettek a 89-es változás, mert nem megfelelő pénzügyi struktúrára váltottunk.

Az EU-t lenyeltük, az USA a torkunkon akadhat

Szignifikáns különbségeket hozott a 2010-es kormányváltás a korábbi magyar gazdaságpolitikához képest – nyilatkozta a Napi Gazdaságnak Lentner Csaba. A közgazdász szerint a változás szükséges volt, mert a rendszerváltozással behozott nyugatias pénzügyi struktúra a helyi viszonyok figyelembevétele nélkül épült ki itthon. Úgy látja, hogy az átalakítás folyamatához kapcsolódó vitákból Magyarország győztesen került ki az unióval szemben, az amerikai viszony rendezése viszont már komolyabb erőpróbát jelent.

www.napigazdasag.hu/cikk/32067/
no comment!

Országvédelmi akciótervvel készül a Fidesz

Országvédelmi akcióterv, országfejlesztési koncepció és egységes családtámogatási terv megalkotására készül a Fidesz-KDNP-frakció jövő évi évadnyitó ülésén - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. A politikus arról is beszélt, az Egyesült Államok "nyomásgyakorlása" mögött az EU és Amerika közötti szabadkereskedelmi egyezmény ügye állhat. Kifogásolta egyúttal, hogy a sajtóban zajlanak a Fidesz belső vitái.

www.origo.hu/itthon/20141229-orszagvedelmi-akciotervvel-keszul-a-fidesz.html
A bárányok hallgatnak

Készséggel elhiszem ennek a Vida Ildikónak, hogy André Goodfriend és rajta keresztül az amerikai hatóságok teljesen igaztalanul bántják. Készséggel elhiszem, hogy szó sincs itt semmiféle korrupcióról az ő esetében sem. Ez a vád csak az amcsik gonosz manipulációja Orbán hatalmának megdöntése végett.

Mint ahogy készséggel elhiszem, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester sem Orbán, hanem az Isten segedelmével gazdagodott meg az állami megrendelésekből véletlenül éppen abban az időszakban, amikor a haverja és földije lett a miniszterelnök.

proszektura.blog.hu/2014/12/27/a_baranyok_hallgatnak_817
@Orica Középföldi: :)))

jobbulást!
legalább a lázat hagyd itt az óévben. van elég baj amit cipelni kell, és akkor sem lesz könnyebb, ha tüzelsz. :)))
(bocs! kínomban viccelek, mert nem normális a napokig tartó láz!)
a poszthoz, egy másik poszt:

A 4. világháború és húszezer terrorista. Kövér és Bayer, az agyhalál két mementója!

Szinte minden lovagkirálynak volt udvari bolondja. Létüket fura kettősség táplálta, mivel a király személye szent és sérthetetlen volt, ugyanakkor szükséges volt egyfajta sajátos kritika megfogalmazása is, amely az udvari intrika nyelvét fordította le ostoba viccek és szójátékok mentén a legfőbb hatalomnak.

A középkor feudális hatalma megtűrte, sőt megkívánta az ostobának tetsző, voltaképp bennfentes intrikus létét, mely kiegyenlítő szerepet töltött be, még akkor is, ha a kritika egy torz emberalaktól származott, akit látszat szerint senki sem vett komolyan. Mégis, a kimondott gúnyversek, sajátosan megfogalmazott csúfolódó szavak rámutattak a király, az udvar, az egyén hibáira, és eme megvilágítás épp elég volt ahhoz, hogy egyes kérdések, témák, személyek az érdeklődés előterébe kerüljenek. Tetteik, szavaik értelme, értéke más kontextust, más hangsúlyt érdemelt ki, így az udvari bolond - bár a látszat ostoba fajankónak mutatta - rendkívüli poszt, rendkívüli felelősség és rendkívüli hatalom forrása is volt a letűnt korokban.

Orbán király több tucat ilyen udvari bolonddal bír.

shepherdszerint.blog.hu/2014/12/28/a_4_vilaghaboru_es_huszezer_terrorista_kover_es_bayer_az_agyhalal_ket_mementoja_180
Orica és Boli is felhívta rá a figyelmet, de talán van aki nem olvasta:

Hihetetlen siker Eszterházy Péter írása

offforever.blog.hu/2014/12/28/hohetetlen_siker_eszterhazy_peter_irasa

érdemes pár percet rászánni, mert:

Így még nem láttad!

offforever.blog.hu/2014/12/28/igy_megnem_lattad

további szép napot!
@guma:
A gáz, hogy ezek a bolondok irányítják az országot:

"A kötéltáncos ballépése: Orbán Viktor, 2014
.
.
.

Mi vár ránk?

Nem tudjuk, hogy a korlátoltság vagy a cinizmus magyarázza a kormányfő kitartását, sőt, növekvő elkötelezettségét Putyin Oroszországa felé. Valószínűleg mindkét fenti tényező szerepet játszik, de nem mindegy, hogy melyik az erősebb. Februárban azonban ez is kiderülhet. Amikor ugyanis Angela Merkel néhány órás látogatást tesz Budapestre, valószínűleg ismertetni fogja a kormányfővel a Berlin, azaz lényegében az EU, véleményét arról, hogy hol vannak az uniós tagoktól elfogadható viselkedés határai. A kormányfő akkori reakciója nagyon sokat elárul majd nemcsak a múltról, de a ránk váró jövőről is."

velemenyvezer.444.hu/2014/12/29/a-koteltancos-ballepese-orban-viktor-2014/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: :)))

hanem lenne ennyire komoly helyzet, nevetnék ezeken a....

"Mi vár ránk?"

remélni merem csak, hogy az országmegmentési akciójuk azért nem a nyugdíjmegmentésre fog hasonlítani! :((((
@Orica Középföldi:

A svalbárdi rénkumiszt ajánlanám a -Jobbulást! kívánság mellé. Előbbi hathatósabb.
@Orica Középföldi:
Köszi a kiigazítást. Úgy látszik, tegnap éjjel lelőttem az összes bakot.
Én is jobbulást kívánok! :)
@guma:

Neked is szép napot! Gyönyörű a videó. Ott aztán jól érezhették magukat az istenek! :)
@guma:
Ne legyenek kétségeid! :(
Még ha beledöglik is az ország... bármit ellopnak, bármit lehazudnak.
Ilyen tróger, hazug, tolvaj népség még nem volt a magyar történelemben, a "szpáhigazdálkodás" semmi ezekhez képest.

A pleb alja elbutítva, a tanultabb hívő réteg bezárkózva a kis kliséiebe, nem is kíváncsiak az ő mondandójuktól eltérő információkra, nem kívánnak tudomást venni a tényekről, a kényelmetlen és a kínos infókat egyszerűen negligálják.
A nemzetközi arcvesztése az országnak szerintük csak egy játszma, amit mi itt úgysem érthetünk meg(!), ezért nem is kell vele foglalkozni, mert lényegtelen is - ezt szó szerint értsd, én is döbbenten hallgattam, egy állítólag értelmes, okos ügyvéd ismerőstől, aki hihetetlenül bezárkózott bármi olyan info elől, ami a kis világának ellentmond.
Zajlik a vérmagyarkodás, az "Edélyben még tudják milyen magyarnak lenni" féle szánalmas duma.
@100 kóbor kutya:
Erjesztve... bár, kutyáknak hiába magyaráznám... :)
@Orica Középföldi: gyógyulj meg drága orica!
én egyébként a prevenció híve vagyok, állandóan pálinkával kell küzdeni a rontás ellen:)))
Bocsi az elütésekért, ilyen amikor bénázik az ember, ágyban fekve, notebookkal... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem! ez olyan, mint amikor ez ember, má reggel nyolckor nem szomjas:))
Üdv a férfiaknak! Szép napot nektek, sok női mosollyal! :)
@guma:

Ilyen sok tudatmódosított szaladgál szabadon! Elképesztő!
@guma:

Jó a blogod:))
Nem szoktam megvenni a HVG-t, most kifejezetten Esterházy miatt vettem meg.A TWÁ már bónusz volt:)

Szerintem ezen a dupla számon nagyot kaszáltak. Ahogy tájékozódtam, olyanok is - nem kevesen - megvették, akik a címlap vagy az említett két írás miatt tették.

Kicsit nosztalgiáztam is. Anno szív és anyátok kampányolt a TWÁ-blogon, Esterházyt köztársasági elnöknek:))
@guma:

Szia Gumavau!

Nem mintha az ellenkezőjét állítottad volna, de szükséges egyértelművé tenni, hogy még mi kóbor kutyák is tudjuk és vauzzuk, Lentner nem téved, csak hazudik. Mint fidesz korifeus, ő is elég sokat tett azért, hogy így alakuljanak a dolgok, ahogy és amiben élünk.
Nem az átvett pénzügyi struktúra (többszintű bankrendszer, az állami és magánszektor, piaci verseny stb.), nem a lakosság felkészületlensége, hanem a mértéktelen tolvajlás jutatta oda az országot ahol most zuhanás közben -ugyan nem is látjuk, csak- észleljük. Ezt még az oktalan macskák is nyávogják, bár egyes szélsőséges elemek okosnak tartják őket.

Jól jellemzik a helyzetet azok az elszólások is, mint Rogán: "a fidesz-kdnp frakció évadnyitó ülése".
Kezdődik az előadás, kérem foglalják el helyeiket!

Vau.

Vau2
@100 kóbor kutya:

Az a baj, hogy nem is kívántam semmiféle alkoholt:))
Ilyen még nem volt, a teljes karácsonyi készlet - pedig micsoda pálinkákat kaptam! - átmegy jövőre.

Ma már némileg (fél)embernek érzem magam:)
@Gábris szomszéd:
Először írtál olyat, amit úgy is lehet értelmezni, hogy a Jobbik Gyurcsány (vagy a CIA) "kottájából játszik" Mert EZT nem igazán lehet máshogy értelmezni:
"Vagyis a párt erősödése éppen azt segíti elő, ami ellen létrejött - a baloldal hatalomra kerülését."
Na de nagykoalíció? Aztán bilibe ér a kezük! Ahhoz Orbán TELJES sleppjét le kellene cserélni, de legalább egy pártszakadást produkálni. Mert "ezekkel"
értsd az alkotmányellenes puccs értelmi szerzőivel és társtetteseivel minden közösködés, koalíció elképzelhetetlen! Míg Targoviste nem a képzelet szüleménye!
@toportyánzsóti:
"Olyan országot példaképnek felhozni ahol a férfiak majd fele alkoholista és a nemzeti offshorkkok 4 rubelből 3-at ellopnak észbeli képességeket kérdőjelez meg."
Miért, szerinted nálunk mennyit isznak és lopnak?
Azaz mennyit kellene még fejlődniük, ha ez az ideál?
Vagy ezzel a hívőket akarja megnyugtatni, hogy nálunk még nem érték el ezt a szintet?
@guma:

Esterházyhoz...

Olvastam, és tudom, hogy nem ez a lényeg, de mégis ez tetszett a humora okán:

"Az uriz tényleg bagatell, tényleg csak okozat. Kádár nagyon nem urizált, puritánságából azonban semmi jó nem származott, nagyapámék generációját nehéz volt ízléstelenségen kapni, ott nem lett hordva világosbarna cipő este 6 után, de sokra evvel se mentünk."
@100 kóbor kutya:
Lentner - miépesként - Csurka egyik kedvence volt.
Ha fideszesnek látszik, az valóban csak látszat.
@taga20:

Én is a prevenció híve vagyok, de most a rontás erősebb volt:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Erjesztve... bár, kutyáknak hiába magyaráznám... "

Kedves Bolivau, ne tettesd magadat. Én már lefetyeltem is belőle, tevau meg nem. hehevau.

Vau2
@Gábris szomszéd:
Gyurcsány korábban azt nyilatkozta, hogy a szétesett állapotú, összefogásra képtelen ellenzék alkalmatlan lenne a kormányzásra. Teljesen logikus lépés, hogy miután hagyta a többieket szépen leamortizálni magukat és egymást - most a DK kormányzóképességére helyezi a hangsúlyt. Lásd még "forradalmi élcsapat" és "Egyes kell a nullák elé, hogy SZÁMottevő legyen"
De persze ha valaki(k)nek van képessége rá: lehet akár előzni is!
@dr. jenőke (jenőke):

"Ha fideszesnek látszik, az valóban csak látszat."

Vagy csak a fidesz látszat.

@100 kóbor kutya:

Örülök, hogy leírtad Lentnerről azt, amit.
@dr. jenőke (jenőke):

Lentner is pápai gyerek. A CV-je meg önmagáért beszél. A beépített ember.
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?
@jaegtoer:

Igen, imádnivaló a humora:))

Egy régebbi interjúból:

"- Beszélt már így a rendszerváltás idején. Ironizálva üzent a hatalomnak: „Földet vissza nem veszek!”

– Hibáztam akkor, elismerem. Most könnyebb helyzetben volnék. Hallom, Kulka János hazafias levelezése a királlyal (kerállal) akadozik. Erre mondhatnám, hogy elég volna, ha a hatalmasság jószágigazgatója válaszolna az enyémnek. És persze most azonnal elhatárolódom magamtól. Egy republikánus nem beszélhet így."
@nincs_itt: @guma:
" mert a rendszerváltozással behozott nyugatias pénzügyi struktúra a helyi viszonyok figyelembevétele nélkül épült ki itthon. "
Ha a többi is ilyen, nem is érdemes elolvasni, kormánypropaganda. NEM VOLT hazai tőkefelhalmozás, ezért csakis behozott tőkéből alakulhatott a bankrendszer. Anélkül már Albánia is lehagyott volna minket. Ami még most is sanszos. Egy következő világgazdasági hullámzásnál a MAGYAR költségvetésből kellene feltőkésíteni a magyar bankokat.
Hát??!! Sok szerencsét hozzá! Mert pénz az nem lesz!
@kekex:
Erre azért pár "baráti bank" esetében már volt példa idehaza, oszt egyszercsak elolvadt, mégis... tessenek csak emlékezni! :(
Persze ecceri népek hol értik eleve, amit mondasz???
Meg minek az?
Olyan kis ... futurista tucc lenni te is... a pénz az jön, amúgy is...
@jöttem: :)))

végig olvastad?
nem nyugtat meg, hogy nagyon sokszor érzem hülyének magam - majd látom, hogy az én amortizációm még egész elviselhető, ha körül nézek...

én annyira szeretek másokra figyelni és olyan jó amikor tanulhatok valami újat, mást vagy csak érdekeset...
@Orica Középföldi: :)

"Nem szoktam megvenni a HVG-t, most kifejezetten Esterházy miatt vettem meg."

23-án már nem kaptam, mert én is miatta vettem volna meg...

most meg kacarászok, mert

@dr. jenőke (jenőke): már a reklámra is rátalált!
hiába. egyeseket nem lehet lekörözni semmiben. :))))
@100 kóbor kutya: :)))

helló falka és vau2! :D

szeretem amikor apró nüanszból rájönnek miért rakom be a kormány lapját...

ne sikkadjon el, ki is az aki a szerecsent mosdatja...
igenis legyen szó róla, hogy a "szakember" még gátlástalanságát adatokkal lehet cáfolni...

pont ezért a "szimatért" amivel a falka rendelkezik, szoktam olyan "más" dolgokat is linkelni, hogy "beszéljük" meg, mert van amit nem értek, van amit másként értelmezek és sokszor zavar kitől, hol olvasom...

tudom, tudom: szemét vagyok! még melóztatom is a bandát akkor amikor piheni is lehet. :DDDD
@Gábris szomszéd:
Nem érdekelnek a linkjeid... vagyunk ezzel páran így, meg nagyfiú is vagyok, megoldom nélküled ezt is... :)
Hihetetlen a rácsodálkozásotok a világra, ráadásul vagytok páran, akik nem értik a bankok szerepét sem, ahogy az állam szerepét sem a törvényi szabályozások területén. Persze ostoba linkelgetéskre, meg az ecceri jobbikos, coci szavazó terelgetésére jó, de...
@guma:
Én időben megvettem, de még nem jutottam a végére, annyi olvasnivalót találok.
@guma:

Azért érezzük magunkat időnként hülyének, mert tiszta a lelkünk. Jobb szavam nincs rá.
Olyanok vagyunk, akár a napraforgók, fordulunk a fény felé. Az pedig a másik emberben lakozik.
A hatalmasok elvehetnek mindenünket. Mi akkor is táncoljunk reggelente a konyhában, engedjük meg magunknak, hogy kifejezzük az érzéseinket, gerjesszük az energiát.
Mert ha nem ezt tesszük, akkor megbetegít a világ.
Ne érdekeljen, ha bolondnak néznek! :)
@jöttem: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pontosan!

Egyetlen dolgot tisztelek Biszkuban is: hiába lengedezik a feje felett, szorul a nyaka körül a hurok, akkor is kitart nézete, véleménye mellett.
Hol mondható ez el a ma hatalmon lévőkről?
Pedig egy brancs ...
@Penivaldes: Pusszantás.

Szánkózol-é-e mán a bakonyi lankákon? :)
@Knósszosz:
És a - pölö TV2-n is - nyomatott pol. hirdetés, mely szerint:
1) nincsenis inflácijó;
2) növekedünk, mint a zállat, a zunijóhoz képest is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Még szerencse, hogy a tieid viszont létfontosságúak. :)
@Marcellusca: azt a szánkót, amely már megsincs 50 kg-os emberre tervezték, és nem rám:)
"nem látott egy motoros szánt?
jaj, azt nem, de egy ördögmotollát igen, nem ült rajta senki..."
@Penivaldes:

pár évvel ezelőtt, már 40-en túl, újra kipróbáltam, milyen szánkózni.
egy régi lavórban ülve csúsztam le a lejtőn 80 kilósan.
jó muri volt.:)))
@jöttem: feküdni kell rajta hanyatt. vagyis a fejünket kissé kiemelni hogy lássuk a kanyarokat, amiket be kell venni.
@jöttem:

"Csuhások, térdre, imához!" :(((
@jöttem: ők nem tudják, hogy a kereszténység az a cselekvő szeretetről szól, és nem a dogmákról.
@jöttem:
Meeer a viktoréknál konzervatív család-modell van.
A férfi a zúr, a zasszonynak kuss!

A sör nem ital, a zasszony nem ember, ...
@Marcellusca:

én ezt politikusékra írtam. bár kár volt a karakterekért. :)))

ne szomorkodj! inkább örüljünk, hogy megéljük a 2015-öt! :)))
@Marcellusca: nálunk a mindent közösen csinálunk volt. az egységben az erő:)
@jöttem: 2014 az új életekről szólt. 2015 pedig..
@Penivaldes:
Bárcsak Jézus leszállna a földre, és ezt a sok álszent barmot elküldené a p.-ba!
@jöttem:
Hellóka!

'sztán a páinka hun marad? :D
Hónapjai vannak Orbánnak?

"Angela Merkel februári villámlátogatása után hatalomátvétel történhet a Fideszben - állítják a Népszava kormánypárti forrásai. Az informátorok az Orbán Viktorral szembeni, párton belül egyre erősödő elégedetlenségről számoltak be, s hogy már az is felmerült, a kormányfő egyenesen akadálya a Fidesz boldogulásának. Forrásaink szerint az nem kérdés, hogy Orbán megbukott, az azonban egyelőre nem világos, ki lépne a helyére."

nepszava.hu/cikk/1043646-honapjai-vannak-orbannak

Ha már volt, akkor boccs a duplázásért.
@Marcellusca:

Gyümölcsnapot tartok. A barackot már abszolváltam. :)))
Ajándékba kaptam karácsonyra. Mélyhűtőben lehet tárolni, mivel nagyon kevés benne a víz. Istenek itala!!!!
@jöttem:
Én is. Az idézet a magyar Parlamentben hangzott el, anno, a fideszes padokból.
Szóval csak utaltam nagy-nagy keresztyénységükre.
@Penivaldes:
Nálunk is. Munka és feladat el- és megosztás van. :)
@Penivaldes:
Véggye meg a selmecigabika! :D
@jöttem:
A za zigazi! :)

Nálunk is van szilva, barack, körte, felhígítva, hogy csak 52-54 fokos legyen. :)
Ja, meg - csakis megelőzés céjjábúl - mézes-szilva. :D
@rdos: Év végi álmodozás a népszavától? :(
@Marcellusca:

Én már bele sem gondolok, annyira ártalmas. Inkább őrizgetem az energiám jobb időkre.
Nemsokára jön a fordulat.
Olyan sok beteg lelkű embert kell meggyógyítani. Nemcsak szóval, cselekedettel is.
Akkorra kell.

Mond meg őszintén! Hülyeségnek tűnik amit írok?
Legyél őszinte!
@Marcellusca: "Munka és feladat el- és megosztás van. :)"

Oly formában, hogy a főnök mondja: valaki menjen, valaki csinálja meg, a valaki meg ugrik?:D
@Marcellusca:

Volt időszak, mikor rendszeresen beoltattam magam infulenza ellen. Baromi beteg lettem minden évben.
Mióta házi pálinkával kezelem magam, hideg időben 2 pohárka reggel, 2 este, nincs semmi bajom.
Persze csak akkor, ha itthon vagyok és nem kell kimozdulnom.
Uramatyám! Kincstári hírtévé! Reggeltől estig csak jól teljesítünk? Mi jön még?

fn.hir24.hu/gazdasag/2014/12/29/jon-a-kincstari-hirteve/
@rdos:

A cikkel ellentétben én azért reménykedek, hosszú évei vannak hátra, és letöltendők. Akár a felcsúti stadion közepén lepányvázva.
@Marcellusca: mi nem szoktuk megosztani a munkát, akinek éppen kedve van alapon ment.
viszont sosem láttam egyik szülőmet sem elmenni a haverokkal, barátnőkkel elmenni szórakozni. el sem tudták képzelni.
@látjátok feleim szümtükkel: :D

És szinte mindig én vagyok a valaki. :)))
@jöttem:
Engem egyszer oltottak be (kötelező jelleggel), de olyan beteg lettem ... Azóta semmi.
Én is így szoktam. Mongyuk én nem vagyok nagy ivó, úgyhogy csak 1-1 kupicával iszom. :D
@100 kóbor kutya: :-) Bocsi, de ez szimpla házi őrizetnek minősülne, de részleteken nem rugózom. Valahol olvastam, hogy a budai villáját védő tekesek egyik pillanatról átállhatnak "házi őrizőnek", nyomatékosítandó a házi őrizetet. :-)

@Gábris szomszéd: Obama biztosan nem lovagolja meg szőrén és félmeztelenül a medvét olyan rutinosan mint imádott diktátorod. Ezzel együtt, ha az amik "neheztelnek" valakire, annak rendszerint következménye szokott lenni. Vagy csúfos következménye.

@Penivaldes: Tudom hogy csak viccelsz. Biztos ami biztos, @Marcellusca: javaslata nekem jobban tetszik. :-)
@Marcellusca:

Jó lennél festőlétrának, ennyifokkal!:)
@Penivaldes:
Nálunk sem megbeszélést, egyeztetést követően lett. Így alakult.
@Marcellusca:

" csak 1-1 kupicával iszom", én is, ón kupicával!
@tristen2005: :)

Asztat énsenem montam, hogy mekkorával. :D
@Marcellusca:
Én külön 40%-ra kérem a pálinkát. Vannak barátaim, akiktől ezt kapom karácsonyra, sok felesleges kütyü helyett.
A barack, piszokerős. Az bónuszként érkezett. Kizárólag gyűszűnyi adagot veszek magamhoz.
@látjátok feleim szümtükkel:
Elgondolkodtam rajta, kinek is szól ez a színjáték?
A híveknek? Nekik a hűségük töretlen.
A kételkedőknek? Azok csak bosszankodnak a hazugságokon.
Önmaguknak? Ez már pszichiátriai eset.
Külföldnek? Tisztábban látnak, mint mi.
@jöttem:
Nem is a templomba járással van gond elsősorban. Hanem a hivalkodással ezzel. Ezt próbáltam Gábrisnak is érzékeltetni.
Azzal, ha odamennek, de viszik az egész fotóstábot, ha előtte körbejárják a médiát, hogy lássák milyen nagy keresztények, ha beleugatnak erre hivatkozva másoik magánéletébe, stb.
@Marcellusca:

"_Szóval csak utaltam nagy-nagy keresztyénységükre._"

Megtértek:)
@GeoCracker:
Érték és mérték. Mindkettő hiányzik belőlük. Vajon mi volt a sorsa azoknak a népeknek, akiknek ilyen vezetőik voltak?
.
Dalszöveg
Hej, tulipán, tulipán
Az életem nem vidám
Édes íze keserű
Ritka vendég a derű

Azt mondta az én anyám
Ez a hely az én hazám
Ide jöttem világra
Remélem, nem hiába

Tiszta szívem szomorú
Mért kell ez a háború
Mért nem élünk csendesen
Békében, szégyentelen

Csalhatatlan nem vagyok
Mondom, amit mondhatok
Nem vagyok se rossz, se jó
Országos városlakó

Itt van az én otthonom
Becsülettel dolgozom
Amit tudok, megteszem
Mégsem jó az életem

Hej, tulipán, tulipán
Ez a hely az én hazám
Ide jöttem világra
Remélem, nem hiába
.
....és Konc Zsuzsa előadásában:

www.dailymotion.com/video/x12nebo_koncz-zsuzsa-hej-tulipan-tulipan-oszinte-bohoc_music
.
Ady Endre: EGYSZERŰ EZ
(1924 nyarán, 90 évvel ez előtt)

Lement a nap nyugaton,
Följött a nap keleten.
Egyszerű ez.
Él az, aki eleven.

Rongyos mindegyik zsebünk,
Rossz a magyar zsebe rég,
Egyszerű ez -
Elveszett az ezerév.

Ha elveszett, elveszett,
Nem keressük már elő,
Nem érünk rá,
Vonaton jár az idő.

Expresszen jár az idő
S gépből csinált madarán,
A gyalogos
Bizony hogy elmarad ám.

Szolgabíránk az agyunk,
Nem parancsol más nekünk,
Egyszerű ez,
Mi már mótorral megyünk.

Nem vagyunk mi bölcs urak
S nem is vagyunk szamarak.
Új ezerév
Új magyaroknak marad.

.
...És Koncz Zsuzsa előadásában:

www.youtube.com/watch?v=S8UY6lkUVTw

.
@rdos: "Ezzel együtt, ha az amik "neheztelnek" valakire, annak rendszerint következménye szokott lenni. Vagy csúfos következménye."

Csak azt nem értem, hogy a neheztelést miért adják elő úgy, hogy ők tulajdonképpen "felszabadítanak"?:)

youtu.be/eaRDSZMtEzw
@rdos:

Tisztelettel emlékeztetnélek, hogy ilyen már volt!

Ugyanis nem ismeretlen dolog (illetve nem tudom, ki olvas még rajtam kívül német nyelvű újságokat, mert magyar nyelven nem láttam ezt a német hírt megjelenni), hogy a német vezető felkérte Nulladik Piktor egy párttársát, egykoron komoly tekintélynek örvendő volt egyetemi oktatót, hogy vállalja el a pártvezetői és később a miniszterelnöki helyet - magyarán pár éve megpróbálták már Piktort félretenni.
Sőt... az illető elkövette azt a hibát is, hogy leült a németekkel beszélgetni.
Persze kiderül, hiába mondott nemet, már annyi volt neki.
Ezért láthatta - aki látta és észrevette - Navracsics elvtárs tündöklését (sokáig ment a duma, hogy "saját" egyetemet is építget) és bukását, majd katapultálását a brüsszeli posztra.
A száműzetés...
Áder is hasonló utat járt be, jelenlegi posztját mindegy "fogd be a szád és kuss" amíg Piktor hagy élni felkiáltással kapta, meg is hunyászkodott.
Szóval nincs új a nap alatt.
@jöttem: Tegnap rákérdeztél. Nos itt a beszámoló, hogy mi is történ valójában. Vajon ezt is leközlik majd a fősodratú műrettegő médiák, vagy csak a "zokogó gyerekek" sztorija a kifizetődő?

amigeleken.hu/szamozott-utcai-kirandulas
@Gábris szomszéd:

"_Csak azt nem értem, hogy a neheztelést miért adják elő úgy, hogy ők tulajdonképpen "felszabadítanak"?:)_"

És neked ki lenne a felszabadítód?

1/Selmeci Gabriella
2/Orbán Viktor
3/Kövér László
4/Vlagyimír Putyin
5/Vona Gábor
6/A WC-s Néni

Csak kettőt lehet/kell/szabad választani
@Gábris szomszéd:

Úgy hallottam, az amik a korrupció miatt neheztelnek, mert ők nem szeretik. Úgy tetszik gondolni, hogy az jó dolog, és Ámerikának nem kőne ebbe belepofázni, még akkor se, ha őket is hátrányosan érinti, mert az nem "felszabadítás" lenne?
@vakapad: "Úgy tetszik gondolni, hogy az jó dolog, és Ámerikának nem kőne ebbe belepofázni"

Háááát talán akkor illene nekik is belepofázni ilyesmibe ha sajátjukat is rendbe teszik. Amúgy igen a korrupciót én sem szeretem. :)

www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-announces-list-of-washingtons-ten-most-wanted-corrupt-politicians-for-2013/

Számomra továbbra is teljesen világos, hogy ez a korrupciós téma csak ürügy a nyomásgyakorlás igazi oka nem ez.
@jaegtoer: Nincs köztük a felszabadítóm, de ha mindenképp muszáj választani, akkor legyen a hatos. :)
@Gábris szomszéd:

Értesüléseim szerint Ámerikában is van korrupció, és eztet ők hivatalból, a regnálók beleegyezésével, sőt hathatós segítségével üldözik. A magyarországi korrupcióüldözés nem egészen ilyen, az úgy néz ki, mintha a regnálók nem üldöznék. Sőt.

Eszerint van lehetőség a két módszer közötti finom distinkcióra.
@vakapad:
.
Merre járkálsz mostanában?
Régen volt szerencsénk olvasni nevelőhatású, ámde jókedvre derítő írásaidat.
.
@jaegtoer:
.
Ez csak öt, ha várunk még néhány hónapot.
Selmeczi a vécésnéni?
@Marcellusca:

"Nincs kecmec, ki kell mondani, hogy a Fidesz egyes vezetői - országos és helyi szinten egyaránt - különböző technikákkal lopnak a közösből. Ezt az erkölcstelen magatartást a Fideszt korábban támogató jobboldali politikai közösség nem tűri el. (Ellentétben a baloldali közösséggel, amelynek sosem volt problémája a komcsi vezetők lopásaival.)"

Néhány megjegyzés ehhez a ... khm ... jól sikerült szöveghez:
1./ Lopnak a közösből (télleg? - ki hitte vón...). Mégpedig "egyes" vezetők. Szerintem nem egyes vezetők, hanem a vezetők az egyes számú vezérletével. Simicska, Mészáros és Tiborc szárnyalása mintha nem az egyéni kvalitásaikból következne.
2./ A FIDESZ-t korábban(!) támogató? Hát most is nyertek, nem? Háromszor, ha jól tudom.
3./ Nem tűri el? Hát mán hogyne tűrné (lásd 2. pont).
4./ "Baloldali közösség" és "komcsi vezetők". Úgy tudom, akiről a komcsi vezetésű baloldalon kiderült, az mind el lett távolítva (Zuschlag, Hagyó, Simon). Az ellenoldalon ilyen eltávolításról nem tudok. Mondhatni, sőt.

Tényleg, mi van Hagyóval, Hunvalddal, Molnár Gyulával, Tátrayval, Császyval, Juhász Whiskysüveg Ferenccel immár öt éve? Még mindig nem sikerült megtalálni a rabszíjra fűzöttek ellen a bizonyítékokat? És hol van Károlyi Attila, akit senkise látott (bajai videó)?
@vakapad: Ezek jó hírek csak azt nem értem, hogyha annyira "üldözik" a korrupciót mit keresnek még hivatalukban, mondjuk a 10-es listán lévő prominenseik? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha nem megy finoman, akkor durvábban kell.

"Arra kértük a pártelnök-miniszterelnököt: adjon magyarázatot némely dokumentumra, tárja fel egykori kapcsolatrendszerét fedőnevek nélkül, nézzen szembe kendőzetlenül múltjával, melyről egy 2009. június 2-án közölt tanulmányban a Fidesz belső magjához tartozott, , "László" fedőnevű vezető, aki szigorúan bizalmas állambiztonsági ügyekkel, a párt külföldi kapcsolataival foglakozott, ezt mondta: "Orbán Viktornak komoly gondokat okoz az, hogy korábban volt valamilyen ügye, ami akkor ugyan elsimult, de ha nyilvánosságra kerülne, az a politikai szereplésének végét jelentené, olyan mértékben lejáratná őt." A "László" dosszié rejtélyét dr. Ilkei Csaba írta meg: "Állambiztonsági rendszerváltás, 1989: Ez egy életveszélyesen komoly ügy!" címmel..."

viszavzsodor.blogspot.hu/2014/02/hirhalo-2014-ben-viii.html

A fityisz kemény magját a bolsevik gyűlölet tartja egyben. Mi lene, ha kiderülne szeretett vezérükről hogy belülről céklavörös? Aki nem vak, az már régen látja hogy kicsoda moszkoVitya :-(

"Jobb" mint a 8. utas a halál "bájos", na jó gyomarszaggató élősködője (szörny volt az, de már rég láttam, lehet csak influenzia bacilus? vírus? volt). Mindegy, a lényeg az egészségre káros volt.
Angyal, ez hosszú lesz, de most éppen fussa rá. Ámerikában verik a négereket. Az állítás igaz? Igaz. Ámerikában is van korrupció. Az állítás igaz? Igaz.

Kis kitérő, csak hogy megértsd mi a különbség ámerika és abszurdisztán között.

A Remény rabjai tetős jelenet megvan? A bankár könyvelő rab mikor hallja az adózási problémáját, kérdi Kurgántól a benga állattól, hogy megbízik-e a feleségében? Börtönőrünk indulatában majdnem ledobja a tetőről az elítéltet, míg az ereszig érnek mondja a önyvelő, mert ha meg, akkor irassa a kocsiját a nevére. Ekkor leesik őrzővédőnek, hogy az elítélt csak segíteni akart neki.

Miért mondom ezt angyalom? Azért barátom, mert az elítélt már vagy 5 évet ült, de tudta hogy az adótörvényeket nem változtatják (a többit se sűrűn). Vagy ha igen, akkor akár évtizedekig egyeztetik az érintettekkel. Majd ha megvan a konszenzus, hogy ez talán jobb lesz mint a régi, akkor kihírdetik, hogy 5, vagy 10, vagy 15 év múlva már ez lesz a törvény.

Ez a nagy különbség az amerikai és a magyar szisztéma között. Ott a jog a gazdaságot szolgálja, nálunk a 3 halmazati jelzőjű minden oldali politikumunk a jogot, az államot akár visszamenőlegesen is a saját bűnözésére használja.

Igazad van, nem a korrupció az igazi indoka az amiknak. Hanem az állami szinten, titkosszolgálati - rendészeti háttérrel megtámogatott köztörvényes rablás az igazi indokuk. :-(
@jöttem:
"Vajon mi volt a sorsuk azoknak a népeknek, akiknek ilyen vezetőik voltak?"
Nemsokára testközelben meglátod.
@Mariann19:
Külső szemlélőként csak nézi, de mi itt benne leszünk a műsorban... :(
@rdos: Sajnos tévedésben vagy. Nem az az igazi ok, sokkal inkább a most zajló világhatalmi játszmájuk a térségben. De ettől még te nyugodtan hiheted, hogy 25 év gengszterváltással eltöltött év után épp most jött rájuk, hogy harcos hősként szembeszálljanak a köztörvényes rablókkal. Amúgy a többi országban sem azok voltak az igazi okok a beavatkozásaikra, amit próbáltak felnyomni mindenkinek az agyába a médiájuk által, de múltkor már ezt is kitárgyaltuk.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"De mi itt benne leszünk a műsorban."
Módoljuk ki, hogy főszereplők legyünk-e, vagy mi legyünk a statisztéria.
A kérdés, hogy ki legyen a bonviván?
@Gábris szomszéd: Magyarország nem tényező semmilyen világhatalmi játszmában.
Amerika pedig csak kitiltott, illetve tiltólistára tett, 6 magyar állampolgárt.
A kormány meg magára vette az inget.
@punkfrog: Akkor most ismét megnyugtattál. :)
@guma: ezt a mocskos férget!... neki is csak annyit: "a kurva anyjának a redvás picsáját mosdassa"... b+, nem hiszem el, hogy ez oktat!... ezeket egy szívlapáttal, mint a veszett kutyát...
@Gábris szomszéd: figyelj szarházy (ezzel véleményeztem is a családfád)!... az usa az érdekei mentén cselekszik?.... így van... profitéhség vezérli gazdasági szereplőit?... ez sem kérdés... messianisztikus küldetéstudattal rendelkeznek a demokrácia terjesztésével kapcsolatosan?... szerintem is... viszont a fenti kérdéseket tedd fel az oroszokkal vagy a jobbikkal kapcsolatban is... majd gondolkozz el a válaszaidon, s indokold meg, hogy miért is hátrány monak a transzatlanti szférához/szövetségesi körhöz tartozni... (ma ráérek, jelzem, hogy van időm ízekre szedni válaszod, s a közröhej szánalmas vagy megvetendő tárgyává (mindenkinek EQ-ja szeintj alternatíva) tenni személyed...)
@Sir Bates dö Hól: én is majdnem mindig elolvasom angyal baromságait(és sokszor a faszba kivánom), és mindig elgondolkodom, hogy pénzért vagy önszorgalomból csinálja!
ja és hogy, melyik válasz a szomorúbb.
@kekex: ugye ezt nem gondolod komolyan????
a "privatizáció" mijabánatos lószerszám volt? majd a zállamikőccségvetésbű korrupciós rabattként le-le csípett, és önmagát növelő lakásba, gázszerelő cégekbe, wallisokba, svejci bankszámlába usw. konvertálódó adóforintocskákat minek neveznéd??
ez kormányoktól független, lásd T.kocsog(így mehet Boli?)magyarválasztópolgár című írást.
@taga20:
Ennek? Őszintén szólva mindegy, csak azt nem értem, nem veszi észre, mennyire égő?
Ostoba módon azt hiszi, ha mindent 23x elmotyog, 15x belinkel, akkor igazzá válnak a hazugságai, a mellédumálása?
Szánalmas...
@nincs_itt:
Mé'ne mehetne?
Régi, de igaz mondóka volt az!
@Sir Bates dö Hól:
Te meg kapsz 3 idézetet, meg 3 linket... mert azért többet ne nézzünk ki belőle!
@Gábris szomszéd:

Akkor a te olvasatod szerint lényegtelen is a korrupció, és a civilszervezetek ellehetetlenítése mellett nem is kell semilyen segítség a korrupcó elleni fellépéshez, lopjon minden politikus amennyit akar, tegyék ezt szervezetten, bűnszövetségben, akár titkosszolgálati biztosítással a háttérben, kormányzati hatalommal támogatva...

Akkor már csak a szokásos iránymutatással és életvezetési tanáccsal élhetek, húzd le magad a WC-n.

Már csak az a kérdés, ha annak a sokszor hivatkozott egymillió választódnak is az az álláspontja, hogy inkább a korrupció, mint a változás, akkor nem kell óbégatni, hogy mi lesz a véleményükkel. A hatmillióé elég jól lenyomja a mérleget. Szevasz.
@Gábris szomszéd:

Itt egy rohadt jo elemzés hogy Oroszország a mostani baját kizárólag a helyzetet rosszul felismerő Putyinnak köszönheti.

A post utolso mondatával biztos egyetértesz, mert dettó igaz Orbánra es Magyarországra is:

"Ha egy olyan ember irányít egy hatalmas, erős országot, aki az emberiség legellenszenvesebb tulajdonságaival (fennhéjázás, agresszivitás, arrogancia stb.) rendelkezik, és ezeket fitogtatja is, akkor az isteni igazságszolgáltatás megbünteti. Sajnos nem csak őt."

fotelkalandor.blog.hu/2014/12/25/az_ev_vesztese_-v_v_putyin
@Sir Bates dö Hól: Sajnos a szöveged elejét eléggé elbasztad így nem igazán lehet rá normálisan válaszolni, max. csak annyit, hogy én soha nem leszek akkora szarházy mint te és ezzel el is húzhatsz anyád picsájára. Így a további fáradtságtól is megkíméllek, ami a mai napodat illeti. Remélem sikerült röviden és tömören tisztázni a kérdéseidet.:)
@jaegtoer: Neked is hasonlóan boldog és eredményekben gazdag új esztendőt. :)
A kis hisztis kurva megsértődött! Elkergették a sarokról.
@CsekklisztNo.10Reloaded: azért ezt tedd mellé:

www.youtube.com/watch?v=unhW9jYCn8w

továbbá az "elemzés" így kezdi: "szubjektív lesz" vagyis nem tekinthető elemzésnek.
attól még vannak benne jó meglátások!
@tristen2005: Rá gondoltál esetleg? :)

"Amerikaiként az Egyesült Államokról mondott húsba vágó megjegyzéseit hallgatva Lydia Lunch a kényszeredetten erőltetett politikailag korrekt közbeszéd bajnokainak sem valószínű, hogy első számú kedvence lesz. A mai közállapotokról szólva ugyanis saját szülőhazájára kanyarodva azonnal megjegyzi, „Amerika egy rakás szerencsétlenség, egy álszent, képmutató rendszer, semmi köze a demokráciához; csak azért rombol szét országokat, hogy aztán ugyanazon bűnözői csoportoknak adja oda újjáépítés címén, amit azok sose valósítanak meg.”

Úgy véli, az Egyesült Államok a valódi fenyegetés a világ számára. Ő tíz éve, George W. Bush újraválasztása után fordított hátat New Yorknak, és Európába, azon belül is Barcelonába költözött,...

Lunch úgy látja egyébként, hogy az amerikai közbeszéd és közhangulat Barack Obama elnök (ahogy ő utalt rá, azt már csak Silvio Berlusconi elhíresült elszólása miatt sem idézném!) hivatalba lépése óta sem javult. Mint mondja, „az egész (amerikai) politikai osztály egy összefonódó bűnszervezet, amely gyarmatosítani akarja az egész bolygót”.

mno.hu/grund/lydia-lunch-amerika-nem-demokracia-1264522
És menti magát! nem b..ni akart, csak szórakozni.
@tristen2005: A blogon szerinted nem az utóbbit lehet inkább? :)
@Gábris szomszéd:

"_Neked is hasonlóan boldog és eredményekben gazdag új esztendőt. :) "

Nem ez volt a kérdés, hanem az alábbi:

"Akkor a te olvasatod szerint lényegtelen is a korrupció, és a civilszervezetek ellehetetlenítése mellett nem is kell semilyen segítség a korrupcó elleni fellépéshez, lopjon minden politikus amennyit akar, tegyék ezt szervezetten, bűnszövetségben, akár titkosszolgálati biztosítással a háttérben, kormányzati hatalommal támogatva...

Akkor már csak a szokásos iránymutatással és életvezetési tanáccsal élhetek, húzd le magad a WC-n.

Már csak az a kérdés, ha annak a sokszor hivatkozott egymillió választódnak is az az álláspontja, hogy inkább a korrupció, mint a változás, akkor nem kell óbégatni, hogy mi lesz a véleményükkel. A hatmillióé elég jól lenyomja a mérleget. Szevasz."

Ehhez és erre kívántál boldog új évet?! Gyökér.
@Gábris szomszéd: nem akarom dajcstompikát idézni, de...?
@Gábris szomszéd:
Gábris, ez @rdos siráma

Tegyél hozzá akármit és add be nekik hadd üvöltsenek

Angyal, ez hosszú lesz, de most éppen fussa rá. Ámerikában verik a négereket. Az állítás igaz? Igaz. Ámerikában is van korrupció. Az állítás igaz? Igaz.

Kis kitérő, csak hogy megértsd mi a különbség ámerika és abszurdisztán között.

A Remény rabjai tetős jelenet megvan? A bankár könyvelő rab mikor hallja az adózási problémáját, kérdi Kurgántól a benga állattól, hogy megbízik-e a feleségében? Börtönőrünk indulatában majdnem ledobja a tetőről az elítéltet, míg az ereszig érnek mondja a önyvelő, mert ha meg, akkor irassa a kocsiját a nevére. Ekkor leesik őrzővédőnek, hogy az elítélt csak segíteni akart neki.

Miért mondom ezt angyalom? Azért barátom, mert az elítélt már vagy 5 évet ült, de tudta hogy az adótörvényeket nem változtatják (a többit se sűrűn). Vagy ha igen, akkor akár évtizedekig egyeztetik az érintettekkel. Majd ha megvan a konszenzus, hogy ez talán jobb lesz mint a régi, akkor kihírdetik, hogy 5, vagy 10, vagy 15 év múlva már ez lesz a törvény.

Ez a nagy különbség az amerikai és a magyar szisztéma között. Ott a jog a gazdaságot szolgálja, nálunk a 3 halmazati jelzőjű minden oldali politikumunk a jogot, az államot akár visszamenőlegesen is a saját bűnözésére használja.

És most jövök –babám- én >>>

>>>>Ott a jog nem a gazdaságot szolgálja, hanem a jogalkotók érdekeit, mert a választási rendszer úgy van felépítve, hogy mire a végső és valós döntésre kerül a sor, a plebs -még véletlenül sem- tud semmit sem tenni ezért van több mint két év hosszú elnökválasztási kibaszott drága bolhacirkusz is, mert a lényeget a sok szar amit a nép nyakába öntenek jól eltakarja, és az a lobby győz azaz az erősebb (akinek több pénze van erre) lobbysta…ettől kezdve az egész demokráciának hazudott szájtéps szabadon azt eredményezi, hogy az ellnvélemyek gőzét ráeresztik a hajókürtre és az el is fogyasztya szépen nem is marad semi azután marad másik 8 év amiben az időközi és közigazgatási választások szintén elterelik a figyelmet attól, hogy a nép valóban láthassa, hogy a sok gumicsont és bolhacirkusz arra való, hogy szabadon ellopják azt amit nem szégyellnek (és teljesen szégyentelenek) valamint a tözsdei rendszer lehetővé teszi az érték nélküli monetáris eszközök forgalmát: a derivátumok megett semmiféle valós érték nincs de kibaszott jól meg lehet élni belőle munka nélkül…és közben lehet tüntetni meg sokat dumálni de azt is csak mértékkel mert egy idő után a hatalom lőni kezd******

Igazad van, nem a korrupció az igazi indoka az amiknak. Hanem az állami szinten, titkosszolgálati - rendészeti háttérrel megtámogatott köztörvényes rablás az igazi indokuk. :-(
@Gábris szomszéd: tehát megállapítható, hogy füled-(farkad nincs, az tisztán látszik) behúzva elinalsz a vita elől... visszanyalt a fagyi?... esetleg a kérdésekre megadtad a választ, s látván azokat a következő konkluzióra jutottál: "b+, ha ezt leírom akkor tuti ugrik a prémium... a lófaszt!... mindjárt itt a dhl a megrendelt felcsatolható műbránerrel és a fröccsöntött könnyező mária szobrával!... meg a faszom, nem kockáztatok!"... én ez utóbbira tippelek...

(jeleztem, ráérek)
@Gábris szomszéd: "..el is húzhatsz anyád picsájára..." azért ezt feltenném itt szavazásra, hogy ki húzzon el innen, te-e vagy Sir
@KÁTÉó53éúétr6: Isten ments, hogy feltedd, itt fog picsogni egész este az őt ért inzultus miatt.
@Rodeo36: @Sir Bates dö Hól: gondolod, hogy meg szeretné gyalázni a könnyezőt? Csak nem jut tán ilyen galádságra.

Ugyanakkor tudnék javasolni még műanyag Betlehemeket, ritka gusztustalan holmik viszont szép színesek.

Ne bántsd a szarcsimbókot, van épp elég baja, a nagy kapkodásban még a tel-aviv-i vonalat is kifelejtette.:)
@Sir Bates dö Hól: Nem mindenki érdemes arra, hogy vitatkozzunk vele kiscsákó.
@Habakuk000:
szia @Kukkhy

hogy vagy? barack előtt, barack után vagy barackból?

istenben áldott boldog 2015-öt kívánok a szocializmusban

brühüyyy
@Habakuk000: Nekem bajom? Te is el vagy tévedve de rendesen. :)
@Rodeo36: A börze ilyen hülye amerikás ármány szerinted?
Összeszűkült és felgyorsult a világ, nem elég nagy a Föld, hogy ne legyen rá hatással bármi, ami Piripócson vagy Havannában történik.

Miért voltál durva Mariannal? Ő az, aki abszolút barátsággal viszonyul hozzád.
@jaegtoer: Nem lényegtelen de szerintem te is jobbnak tartod, hogy a saját korrupt politikusainkat intézzük el mi magunk. Nehogy már ehhez is külföldi segítség kelljen.
@Rodeo36: Köszönöm hasonlókat neked a kapitalizmusban, bár lehet jobban járnánk, ha helyet cserélnénk, te jobban csíped a szocializmust, én meg inkább kapitalista párti lennék.:)
@Rodeo36: süsd meg, egy hete beteg vagyok, nem nagyon tudok kilábalni.

Grappám van, lehet már csak az fog segíteni.:(
.
Nyílt levél Várady Zsoltnak Orbánbuktatás ügyben

Várady Zsolttal, a január 2-i Operaház előtti tüntetés szervezőjével volt már alkalmam a nyilvánosságban vitázni: a Klubrádió Balkanyar című műsorának voltunk egy órán át a vendégei. Én a mielőbbi Orbánbuktatást, Ő egy új ellenzék létrehozását tekintette elsődlegesen fontosnak.
Kedves Zsolt!

Nincs azzal baj, ha nem értünk egyet az Ország érdekében megteendő lépések sorrendjében. Én Orbán Rezsimjének mielőbbi eltávolítását tartom mindennél fontosabbnak, Te pedig egy új ellenzéki erő létrehozását. A baj azzal van, ha megtévesztjük az embereket, és az Orbánbuktató hangulatra olyan demonstrációkat telepítünk, melyeknek nem célja a Rezsim mielőbbi eltávolítása. Mindketten tudjuk, hogy a tüntetések meghívóinak szöveges bevezető részét az emberek töredéke olvassa csak el, épp ezért nagy a szervező felelőssége: a Tömeg már sokszor kinyilvánított akaratát a valóságban figyelembe veszi-e. Mert a Tömeg ezt az akaratot spontán módon összefoglalta már néhány rigmusban: Orbántakarodj, Demokráciát, Európa.
.....
a többit:

tuaregblog.blogspot.hu/
.
@Gábris szomszéd: túl gyorsan változnak az események a reakcióidődhöz - illetve az oroszok Bélájának reakcióidejéhez - képest.

Azéééé, négy évvel ezelőtt magad sem gondoltad volna, hogy az oroszok talpát kell nyalni, ugye?
@Habakuk000:
tudod barátokkal csakis őszintén ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes...a bőr Zeeeee az furcsa egy rágcsáló sem nem habana-ra sem nem Tó Ki JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ra rezzen, hanem bele Ló Bizz nak a nagy Lóbizzal kinek nagyobb a Ló Bizza ($900000000000) annál nagyobbat szólik

lásd a Zeeee Nerg IÁIÁIÁ kalapicsát...be is nedvesedett...már csak be kell neki dugni a Ló Bizznicot

brühüyyy
@Habakuk000: Calvados forralt Shiraz-zal és fekete bors

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
Jó, hogy csak ennyi történt. Nem vagyok kifejezetten ijedős alkat, de minimum rendőrt hívnék, ha egy ilyen csoport masírozna az utcámban.
@dr. jenőke (jenőke): szép dolog is az interferencia.
szép, amikor kioltják egymást a hullámok.

erről az egész tüntetés hisztiről az őrizetlenül hagyott magyarok katlana vicc jutott az eszembe.

az ellenzéknek volt lehetősége tenni bármit, volt rá öt év, három választás, kampányok sora.

Pont ezeknek a jobbra érdemes srácoknak a buliját lopják el?

tudom, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel, de gyalázatosan szemérmetlen húzás rátelepedni a tüntetésre.

De kinn lesznek azok, akik mindig kinn szoktak lenni, a netadós telefonnal világítók pedig inkább otthon pihengetik a szilveszteri fáradalmakat. igazuk is van
@Gábris szomszéd: ezt speciel igen, nem használt, viszont mindenkit elfertőztem a környezetemben.
@Mariann19:
Sajnos elgondolkodtam rajta. Nem tett jót a lelkemnek.
@Rodeo36: abban van igazságod, hogy túl sok forró pénz van szabadon.

A sok majom állam, azt hiszi, hogy majd megoldják monetárisan, ha már fiskálisan nem sikerült, csak a pénz nem oda megy, ahová ők gondolják, hanem ahol többet keres. Így van nagy jelentősége, hogy összement a világ.
őrület és egy ilyen vmi az OGY Elnöke Magyarországon:((

ezt az öntelt, lenéző..felfuvalkodott nagyképű disznószemű senkiházi van ilyen magas beosztásban.. Nagyapja -ha élne - bizonyára szíjat hasítana a hátából:((
@Gábris szomszéd: Angyal, kímélj már meg az óvodás ijesztgetéstől, inkább küldök neked én fröccsöntött Máriát, ha már Sírbatesz kolléga ilyen szépen kikutatta óhajodat.
.
Hoztam egy beszélgetést a múltból:

King of Shadows · disszociatividentitaszavar.blog.hu/ 2012.09.13. 13:29:02
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az a fószer angol, és ők mindig is euróellenesek voltak...
.
.
Gábris szomszéd 2012.09.13. 13:39:55
@King of Shadows: Ne ezzel vitatkozz, hanem az érveivel. :) Egyébként tévedsz. Szakíts rá időt és nézz utána, hogy pld. az UKIP mit akar. Ők is egy tisztességes és méltányos Európában gondolkodnak, ami nagyon nem most tervezett európai egyesült államok.
.
@Imola Helyesi: Imolka drága, hiányoztak borotvaéles logikával fölvértezett hozzászólásaid.
Még ilyet, csak nem beengedett a szólásszabadság láng híroszlopa, a demokrácia fáklyája, a gerinctelen varánusz?
@Habakuk000: Ki lettem zárva a bolembukk által, mivel itt csak nekije szabad sértegetni másokat, ez a liberális szólásszabi.
@Imola Helyesi: Látod, hogy dübörög itt is a demokrácia? :)
Ahhoz képest, hogy a varánusz Bayert megszólta a kereszténységi hit nevében, engem a boli nem engedett szóhoz jutni karácsonyi jókívánságok ügyében. Ez a liberális szólásszabi újszerű varánuszi értelmezése.
@Gábris szomszéd:
Miért vagyok bejelölve sárga színnel, varánusz, jogok védelmezője, lehet, hogy inkább piros-fehér-zöld vagyok, vagy ez itt tilos?
@Imola Helyesi: Azért sértegethet itt bárki bárkit, ha úgy tetszik úri kedve.

Bár ezt egyszerűbben le lehet rendezni az utcasarki köpködőben vagy a felcsúti stadionban, ha szerencséd van, akár vér is folyhat.

Ez a gyík csúnyának csúnya ugyan, de ahelyett, hogy vért inna, csak beszélget, meghallgat másokat, információkat, élményeket ad, sőt urambocsáásss, még képes magát jól érezni néhány ember.

Én se értem...:(
@Imola Helyesi: Az nem lehet, hogy az irigységtől sárgultál el a karácsonyi kényszerszünetben?
@Habakuk000:

"tudom, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel, de gyalázatosan szemérmetlen húzás rátelepedni a tüntetésre."

Végre egy őszinte civil hang. Akkor tehát Gulyás "nagyoncivil" Márton DK-s tüntetésen való felbukkanása gyalázatosan szemérmetlen dolog volt. Egyetértünk :)
Nos, mikor jön ez az idegbeteg Boli kizárni?Várlak.
Ha megint elkezditek Imolkát tápolni, bebaszok a blogba egy Molotov-koktélt!!! Ignoráljátok már, a jóistenre kérlek benneteket!
@Habakuk000:
Egy frászt, ez a farok varánusz kezdettől fogva besárgított, pedig lehet, hogy csak nekik van hasmenésük a Fidesztől.
@nincs_itt:
én (és a cikk) nem privatizációról, hanem a magyar népléleknek "meg nem felelő" bankrendszerről írtam.
Hogy bank csak a mesében van tőke nélkül.
@DarthVader: Mi a bajod, mindenki elfér itt nem?
@DarthVader:
Nemcsak a te véleményed számít, sötétlovag, soha nem fogsz nyerni, ha nem látod az ellenfelet, vakegér.
@kekex: ezt nem szeretem!!! eredeti tőkefelhalmozás elmaradásáról értékeztél...
én pedig arra reagáltam.
@Habakuk000:
.
Ez egy hiányos vita. Hiányos, mert nem tudunk mindent.
Én például azt is feltételezem - más lehetőségek mellett -, hogy a pártok lejáratása még nem fejeződött be teljesen, ugyanakkor az új szerveződésű civil mozgalmaktól mégiscsak tart a fidesz és sikerült érvényesíteni a megosztási technikáját.
Lehet az is, hogy a civileket egy újonnan megjelent és lehetséges politikus bimbót gátol a kivirágzásban a pártok megjelenése azzal, hogy életjelet adtak magukról.
Lehet, hogy Gyurcsánynak van igaza az úniós elképzelésével, a több párt ideiglenes, vagy tartós egy sapka alá terelésével, aminek lehet része a civilekkel való együttműködés.
Így hirtelen csak ennyit.
Még valamit: nem hiszem, hogy Gyurcsány hat-nyolc éven belül elképzelhetőnek tartana bármilyen vezető posztot saját pártján kívül. Elé volt neki egy bukás, ha mégis támad majd ilyen ötlete, akkor az egy el nem utasítható ajánlat eredménye lehet.
Gondolom én így, mások meg másként, úgy.
.
@Imola Helyesi: Ő csukott szemmel is látja, hiszen az a sötét oldala is vele van. :)
@DarthVader: a szerelmem ő!
hülye vagy vödör?:))))
@Gábris szomszéd:

Na most képzeld el, hogy mennyire baromira nem érdekel Imolka, ha téged nem tahótlanítottalak, pedig idegesitesz néha, őt meg igen :))
@Rodeo36:
Rodi!
Az USA korrupció elleni beavatkozásán kívül egyéb célja is van.
Kár ebben a kérdésben az USA belső viszonyait elemezni, mert ebben az összefüggésben nem ez a lényeg.
Adott két ország, amely fennen hirdeti a demokráciát, miközben tetteivel a legádázabb ellensége ennek az elvnek.
Magyarország demokráciát meghazudtoló politikája veszélyes a térségben, Európa közepén egy fekély, amely félő, hogy fertőző lesz. Orbán egymaga nem tudja megváltoztatni politikai környezetét, és szövetségeseket keres apolitikus elképzeléseihez.
Nehéz féken tartani a törekvéseit, hiszen az a bizonyos 2/3 védelmet nyújt a számára, mert látszólag ebben az országban ez a szerencsétlen, ám csalárd mérték a demokráciát demonstrálja. Abban a pillanatban, ha Orbánt erőből lekapcsolnák, látszólag a demokráciát sértenék meg a beavatkozók.
Azonban ennek az elnyomó rendszernek számos
támadható pontja van, amelyek egzakt módon igazolják e rendszer bűneit, és ezeket kell támadni, majd megszüntetni. Ezekkel az aprónak látszó lépésekkel lehet az orbáni hatalmat gyengíteni, melyek egyben felnyitják a magyar nép szemét is arról, hogy mi folyik az országban.
Putyinnal való barátsága további veszélyeket rejt Európa demokráciájának destabilizálásában, ez még nagyobb és egyéb veszélyeket hordoz magában.
Az USA nagyhatalomként jogosan lép fel e folyamatok megakadályozása érdekében.
Lehet itt különféle gazdasági érdekekre, jogra és egyéb hangzatos okokra hivatkozni, részletekbe belemenni, azok már marginális érvekként működhetnek akkor, ha nagyvonalú indoklásról van szó.
Személy szerint nagyon is értékelem, hogy az USA ezt a helyzetet megakadályozza, nagy kár, hogy az eu tétlenül tűri ezeket a folyamatokat.
@DarthVader: Én egyetértenék nagyon szívesen - legalább jóvá tennék valamit a gyurcsány-fóbiánból - , ha tudnám, mi a francról beszélsz.
@taga20:

Nálam tahóketrecben van, és most megint a neki adott válaszok özönét látom majd, és az eddigiekből is nyilvánvalóan nem változott meg.

(Van egy gyanúm, hogy Fabius spanja, generálja a kommenteket. )
@Penivaldes: de még ma van! :) úgy hogy húzz bele!
@dr. jenőke (jenőke): lehetséges variációk, bármelyik lehet.

A végeredmény ugyanaz: megfojtják a bimbókat.
@DarthVader: nagyon penge vagy haver, de szerintem gábrisis tégla. ennyire hülye arcok nem létezhetnek:)))
Boli! Ezért zártál ki, mert Soros Györgyöt véletlenül Sorstalan Györgynek hívtam a magyar nyelv csodálatos képzési , ragozási és gyöktermészetének megfelelően?A sorstalanság szó egyébként egy kiváló magyar író, Kertész találmánya, te ennyire hülye vagy?
@jöttem:
Pedig fel szerettem volna ébreszteni benned a reményt.
Legalábbis átadni az enyémből egy kicsit.
@Habakuk000:
.
Kétlem is, meg nem is.
Ha megszűnne az ellenséges hangvétel, akkor nem.
@Habakuk000:

Hát, ugye, Gulyás "nagyoncivil" Márton, a Krétakör akárkije, (gondolom, a Krétakör is egy "civil" szervezet) megjelent a DK tüntetésén egy, a DK számára provokatívnak tartott táblával, ami után - elég helytelenül egyébként - inzultálták.

Tehát egy "civil" megjelenik egy párt által szervezett demonstráción, amivel ő nem ért egyet, és ennek hangot is ad.

Ez eddig még semmi komoly. Viszont: egyetlen "civil" szervezet vagy annak vezetője részéről nem hangzott el, hogy "ezt" - mármint e megjelenést - "nem kéne!". Gy.k. nem kéne rátelepedni egy párt rendezvényére. Nem, az összes "civil" és nem "civil" azon röhögött/szörnyülködött, hogy Gulyás Mártont inzultálták.
@Imola Helyesi:

Nananana!

Mi az a kereszténységi hit? Milyen szimptómáit lelted a varánuszon?

Nekem úgy tűnik a hülyeség tűrésküszöbe alacsony itt, és ez nem keverendő össze a demokráciával, meg a liberalizmussal.
@taga20: szerintem moszad-ügynök, aki Piszkos Fredet játszik.
Annyira rühelli őt mindenki, hogy csak azértis az ellentetjét csinálják.
@Imola Helyesi: te má nem az az ebola vagy akit szerettem, te megzavarottál, mint kövérlaca, vagy rogántoni:)
@Orica Középföldi:
Majd akkor válaszolok neked, ha a liberális varánus nem jelöl meg sárgával És még ők beszélnek listákról..
@taga20
Ne jelölj sárgával, és ne is szeress, az a jó nekem.:
@Habakuk000: apám, te benned egy nórádigyörgy veszett el menet közben. és ako aszt még el is felejtetted, hogy gyurcsány kottájából telepszik rá a bloggra:)))
@Mariann19:

Köszönöm, jólesik a kedvességed. Ez csak a szokásos év végi melankólia nálam. Le akarom már vedleni ezt az évet, mint kígyó a bőrét. Aztán január 1-től újra teli leszek lendülettel, jókedvvel,reménnyel.
Ezt a pár napot kibírom valahogy.
@DarthVader: nem szép dolog dk tüntire sem rátelepülni, egyetértünk.

Bár neonáci tüntetésen inzultálni a fekete maskarásokat már más tészta talán.
@Imola Helyesi: és ha én is kérek egy sárgát? akko te is szeretni fogsz?:)))
egyébként, mi ez a sárga?
@jöttem: arra nem gondoltál még, hogy a baracktól van melankóliád ilyen szép időben?
@taga20: akkor már értem, miért olyan ellenszenves nekem, gyurcsány az oka ennek is

(egyébként ezt tényleg így is gondolom)
@Imola Helyesi: a négy hónapos kiskutyánk is most sajátítja el a sárgával történő jelölés mesterségét
@Habakuk000: te haba. te olyan vagy neki, mint vonának vitya.
@Habakuk000:

Én a neonácik tüntetését sem inzultálnám, ha nem tudnám róluk, hogy előszeretettel inzultálnak más "tüntetéseket," amik nekik nem tetszenek.
Úgyhogy őket azért mégis.
@DarthVader:

"_Végre egy őszinte civil hang. Akkor tehát Gulyás "nagyoncivil" Márton DK-s tüntetésen való felbukkanása gyalázatosan szemérmetlen dolog volt. Egyetértünk :) _"

És milyen pártzászlót lobogtatott ott Gulyás Márton?
@jaegtoer:

"civil" "zászlót". Ő egyértelműen "civilként" volt jelen.
@Habakuk000:

Nem, drága haba. Eléggé kialakult az iváskultúrám.
Kb 10 éve jelentkezett nálam ez az év végi melankólia. Ilyenkor hiperérzékeny vagyok és nyugtalan. Mindkettőre van gyógyszerem. Nyugtalanság ellen dolgozom. Az érzékenységem is tudom kezelni. Ha felgyülemlik, jól kisírom magam. Vannak rá zenéim és filmjeim.
Január 1-én, mintha elvágták volna a hangulathullámzásom. Újra a régi vagyok.
@Habakuk000:
Aussy red wine ....do you know from Down Under...

nagyon fincsi és néha kiba drága vörös bor

brühüyyy
@Imola Helyesi:

"_Ne jelölj sárgával, és ne is szeress, az a jó nekem.: _"

Töröld ki a kereső mezőből az imolát vagy a helyesit vagy mindkettőt és nem leszel sárga, legfeljebb a lelked az irigységtől.
@taga20:
Bolitól kérdezd, ő a moderátor - elvileg.Lehet, hogy csak azért jelöl, hogy e l ne felejtse, kit kell kizárni.
.
Nem esett át c típusú vizsgálaton Habony Árpád.

Jön a könnyített változat, a c típusú komondor.
.
@jöttem: "Jó, hogy csak ennyi történt. Nem vagyok kifejezetten ijedős alkat, de minimum rendőrt hívnék, ha egy ilyen csoport masírozna az utcámban."

Akkor képzeld el mennyire rendőrt hívnál, ha néhány anyaszomorító cigány kezdene el videoklipet forgatni az utcátokban. Vagy ha yardnak nem az íjász haveroknak tuti szólnál. :)
Amúgy olvastad, hogy a kiérkező rendőrök pont azt tapasztalták, hogy sokkal inkább a "megfélemlített" romák léptek fel erőszakosan és nem a filmet forgató ultrák?
@Mariann19:
ez olyan szép lett, hogy sírhatnékom támadt ha nem rázkódtatna a röhögés

éppen ma hallottam, (hírkacsa még nem döglött és a tolla is rajta van) hogy Ukrajna az Ő szuterén kormányzatával megtalálta a mindenre jó gyógyszart, gazdaság, nyomor, olllli ga Rhijááááááááájjj valamint a nagykurva kibaszott hideg tél, és micsinyál? namit?
hát megolgya gyagyagygagya

a NÁTÓ-ba akar belelépni nem bundabugyi, nem bundcsizma nem forró káposztaleves, áááááááááááááá nem a megoldás:
ELGONDOLKODUNK A NÁTÓBA VALÓ BELÉPÉSRŐL, KOMOLYAN

namost aki a 2/3-ot kitalálta az népellenes bűntettekért azonnal halállal büntetendő, ha ez nincs, akkor az aki visszaél vele és hamis választásokkal hülyíti a gyagyagyagyagya népet az meg hideg lámpavasat

mint mondám orbánékat nem elemezni kell, hanem fellógatni az első lámpvasra addig tölteni a lámpavasakat amíg a vasak elfogynak és már csak lámpafák maradnak

nekem mindíg ez az elemzés jut eszembe: hogy merre van a legtöbb lámpavas Budapesten egysorban?

majd a lámpafák?

és eztet én Forradalamonak nevezném addig amíg egy is annyira ki nem hűl, hogy hullává lehessen nyilvánítani

ezzel a magyar gazság elemzését mára be is fejezném

az usának meg kívánok nagyon kellemes akármit otthon náluk 3 szemközt a rendőr lelőhet akárkit de a rendőrt akárki nem lőheti le és mindegyik ártatlan de legalábbis aszongyákosságosan hogy a ménkü csapdosná őket körül amíg a mexico-i öblöt fertőzik olajjal már csak olajos halat lehet kapni

brühüyyy

kellemes újpévet aszongyák 2015 a boldogság és a gazdagság éve lesz

ehhez neked Bombay gin-t sok Toni-(kkal) nadrágban vagy nadrág nélkül
Felterjeszteném megfontolásra. :)

"Az ifo intézet számításai szerint a költségvetés nettó mérlege minden bevándorló után évente 1800 euró veszteség. A közgazdászprofesszor szerint az lenne a helyes megoldás, ha az Európai Unión belül az áttelepülők hazájuk szociális ellátását vehetnék csak igénybe és nem a célországét.
A nem uniós tagországokból érkező bevándorlók kiválasztása és adóztatása pedig egy, a képzettség, az életkor, az egészségi állapot, a nyelvismeret és a vagyoni helyzet figyelembe vételével felépített pontrendszer alapján történne."

index.hu/gazdasag/2014/12/29/bevandorlas_durva_otlettel_allt_elo_a_nemet_kozgazdasz/
@Gábris szomszéd:
tudtommal másodikán egész nap másodika lesz és jó esetben másnaposság

valami más is?

mármint 2015. januááááááááááááááááár 2-dikha?

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Ezt a konkrét esetet is lehetett volna normálisabban kezelni. Pl. előzetesen tájékoztatni vagy a lakókat, vagy a rendőrséget a forgatásról.
Így kitört a pánik, ami szélsőséges cselekedetekre készteti az embereket.
Ha helyi cigányok masíroznának az utcában nem lenne szükségem külső segítségre. Biztos felfedeznék köztük 1-2 volt tanítványomat. Aztán tőlük kérnék felvilágosítást.
@jöttem: akkor ez karácsony, érteni vélem, bár nem biztos, az viszont igen, ha én két stampó grappával kezdeném a napot, lenne melankóliám dögivel:)
@Gábris szomszéd: náluk ott a Rajna a szent folyó, azt nem is de legalább a Majna-t el kellene rekeszteni ilyen köz gizdákkal...nekem is vannak ötleteim:
azok az országok amelyekből elmenekűl (bármilyen okból) a "delikvencs" az az ország fizesse a kiküldetését az első 3 évben (egy közösült bankszámlán lehetne kezelni ezen tököket (tőke???))
a fogadó ország hasonló kvalitású egyedeinek megfelelő mértékben és a fogadó ország -ha szüksége van rá gazdaságilag- akkor a differenciát ruházza bele tövig......és ez az első 3 év legyen minddkét ország számáőra adómentes a de likv encsi részéről

brühüyyy

más?
@Habakuk000: tessék beszélgetni a hóemnberekkel, aztán elmúlik a depi. vagy tessék hócsatát vívni.
@jöttem: "Ezt a konkrét esetet is lehetett volna normálisabban kezelni."

Főleg a műrettegő médiáknak. :)
@Gábris szomszéd: "Nem mindenki érdemes arra, hogy vitatkozzunk vele kiscsákó."

Miért rejtjelezel? Magyarul: Sír, kevés vagyok ahhoz, hogy veled vitába szálljak! A talajszintre a gravitáció hozta le őseim, akik ahhoz is hülyék voltak, hogy visszamásszanak! (Meg a belterjes populáció sem mozdította elő a beilleszkedésünk a humanoidok közé, dacára a hozzájuk hasonlatos külső jegyeknek. Még a makik is elutasították a keveredést... bonobók, csimpánzok és gorillák eleve szóba sem jöhettek... ezerszeres az agykapacitásuk hozzánk képest, meg morálisan is olümposzi magasságokban állnak klánunk felett... ne csináld már velem ezt, legyen szíved egy hendikeppesel szemben, kérlek szépen!)...

Miért nem ezt írtad?...
@Rodeo36: Egyszer már beraktalak a karanténba, angyallal együtt. Nem én erőlködtem azon, hogy vissza kerüljetek "varánuszos látóterembe".

Nem gondolnám hogy véleményem annyira fontos (hiszen csak egy vélemény, nem több), ezért arra gondolok, nem érdek nélkül mondjátok, amit mondtok.

Dolgozzatok meg a pénzetekért. Keressetek új nicket. "Ebola gyanúsak vagytok". Karantén.

Basszus. Kevéske szabadidőmben szoktam itt olvasgatni, hozzászólni. Hogy fizet nektek a vélemény formálás, a vélemény deformálás? Bugyuta kérdés. A választ már nem látom. :-)
@Sir Bates dö Hól: Bocsi de valahogy feleslegesnek érzek több energiát feccölni most beléd. Talán majd az új évben addig meg nyugi van.
@Habakuk000:

már az ókori görögök is ismerték a titkot: ismerd meg önmagad.
te ne tedd, ha negatívan hat rád. viszont engem se ítélj el ha megteszem, mert az meg rám hat negatívan.
mire kinn végzek a napi teendőimmel, a hideg kiviszi belőlem az alkohol hatását.
közben szól a teve ifjusági jéghoki VB van és a dánok éppen papást mamást játszanak a csehekkel igaz az igekötő nem teljesen pontos mert ugye a "meg" lenne a jó de a "ki"-t használják

és sajog

brühüyyy
@Rodeo36:
Látod milyen kegyes vagyok hozzád?
Az év utolsó napjaiban jól megröhögtettelek.
Válaszolnék hosszú kommentedre, de nem találok benne olyan értelmes kapaszkodót, amire reagálni lehet.
Dinamizáld magad jövőre a beszélgetésekre, de - ha lehet - rendszerbe szedve.
Egy kis gin csak akad nekem szilveszterkor még ebben az országban is, nem is az ócsóbb fajtából.
Jó legyél!
@rdos:
az írja az @rdos, hogy ha aki vele nem ért egyet azzal a picsába...és máris picsába'

olyan demokrácijááááájjjjjjjjjjj

az nem baj ha te nem olvasod babám de mások "lássák"

és a viceházmester is ha még nem szorult be a zevezője két ponty közé ott a lapályoson

brühüyyy
@Mariann19:
kegyosztó boldog asszony...na essem mon'tam még ma

szóval dzsinnt neked

és asszem elég csuszamlós hogy nem lehet bele kapaszkodni

brühüyyy
@Mariann19:@nincs_itt: @DarthVader:@dr. jenőke (jenőke): @Habakuk000:@taga20:@jöttem:@Penivaldes: ...és aki nincs itt mindenkit:))

Olvaslak Benneteket és a visszatért 'gyökeret,írni,meghalni sincs időm:))
Legyenek szépek az év utolsó és az Új év első és összes többi napjai:)!

Weöres Sándor: Nől a dér, álom jár

Nől a dér, álom jár,
hó kering az ág közt.
Karácsonynak ünnepe
lépeget a fák közt.

Én is, ládd, én is, ládd,
hóban lépegetnék,
ha a jeges táj fölött
karácsony lehetnék.

Hó fölött, ég alatt
nagy könyvből dalolnék
fehér ingben, mezítláb,
ha karácsony volnék.

Viasz-szín, kén-sárga
mennybolt alatt járnék,
körülvenne kék-eres
halvány téli árnyék.

Kis ágat öntöznék
fönn a messzi Holdban.
Fagyott cinkék helyébe
lefeküdnék holtan.

Csak sírnék, csak rínék,
ha karácsony volnék,
vagy legalább utolsó
fia-lánya volnék.

kepkezelo.com/images/7vylyd0siagmhdtxiil.jpg

kepkezelo.com/images/hdv4j8w8fhcczfmw4ey7.jpg

kepkezelo.com/images/h16csarkdi1afobr86eq.jpg

www.youtube.com/watch?v=VSYBAYbxQqU
@Mariann19: milyen rencerre gondolsz? fidex?

brühüyyy

kapaszkoggy gyün a kanyar
@gazoló:
Köszönöm! Viszont kívánok minden jót az idei pár napban és az új évben! :)
@Gábris szomszéd: te vagy egy anyaszomorító, fostalicska... na, jönnek a válaszok?... érdemi vitát, párbeszéxet hiányoltál mindig, nemdebár?... most megmutathatod, hogy milyen jövőt preferálnál (azt, hogy milyen ember vagy, azt a fenti jelzővel megmutattad)...
@jöttem: itt vagyok, csak sztrapacska főzés folyt nagy erőkkel:)

na szóval, ki vagyok én, hogy elítélhessek bárkit is?
Ítél a fene. szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogyan él, nagyon ritkán szoktam véleményt nyilvánítani, akkor sem, ha mindenki szörnyülködik az aktuális botrányhősön.

Mindig sok oldalról lehet megközelíteni az eseményeket
@látjátok feleim szümtükkel:
"Kincstári hírtévé! "

Azért az már valami, hogy nem tartják elegendőnek az eddigi négy csatornán nyomatott propagandát...
szép estét!

aki nem látta, hallotta annak:

Karácsonyi évzáró ünnepség Felcsúton (videó)

offforever.blog.hu/2014/12/29/karacsonyi_evzaro_unnepseg_felcsuton_video

a második videón szövegel a gazda - tanulmánynak is beillik.
@Sir Bates dö Hól: Ne erőlködj. Amúgy is hiteltelen amit csinálsz, mivel egyik szavaddal gyalázkodsz és fikázol a következőben meg reklamálod a normális párbeszédet. Eszednél legyél már és ha annyi időd van, keresgéld inkább az elgurult gyógyszered te bagettbloghuszár. :)
@Sir Bates dö Hól: :D

gyűrőd az ipart? olyan vagy mint a nagy fiam... hahaha
(nem "ereszt" míg föl nem fogom mit akar vagy mit mond. :D)
@Habakuk000: kérek sztrapacskát! :D

(melyik főtt? túrós, káposztás?)
@Habakuk000:
.
Viszont a jobbkéz-szabály figyelmen kívül hagyása megkönnyíti az esemény megközelítését.
@gazoló: :)))

mire kell bekukkantanom? kösz! ez jó esti hangulatot hozott most...
:))))))
@Penivaldes: nem szoktam depis lenni, nem az én világom, de nem jó a javaslatod, mert hóemberhez hó is kéne
@Gábris szomszéd: én nem gyalázkodtam, csupán nem használtam eufemizmust jellemrajzod iderovásakor... akar veled a fene párbeszédet folytatni, told az érvkészleted a megsemmisítésre... beszari...
@Mariann19: :)))

pont azon gondolkodtam, hogy tölteni kellene valamit...
:D
@guma: brindzás szalonnás, a kímélőbb fajtája:)

lehet jönni, még van egy jó nagy lábasssal
@guma: ő felfogta... azóta képtelen elhagyni a slozit:-)...
@Habakuk000: :DDDDD

b+, oda fogok szokni, ha neked ennyi finomság terem kertben vagy konyhában. :)))))
@guma: Kedves guma, biztos igazad van, de én nem tudok, de nem is akarok az életemből 55 percet ezekre szánni. Türelmem sincs hozzá...
@Sir Bates dö Hól: Ez is jó duma volt öblíts. Egyéb ökörség még ma estére? :)
@guma: Szilvásvárad amúgy is jó hely. :)
@dr. jenőke (jenőke): eseménye válogatja

(így jár pórul a szegény fogalmazni amúgy sem tudó ember, ha szalonnát süt és válaszolni is akar)
legalább a szalonna nem égett le:)
@taga20: hogy kivel az már a magánügyed! :DDD én csak a havat szállítottam amiért sírtál... :))
@Habakuk000:

te vagy haba, akinek számít a véleménye. ))

sztrapacska! én holnapra tervezem. ma készítettem túrót hozzá.
@Gábris szomszéd:

kössz, de megvannak a saját technikáim.
@Sir Bates dö Hól:

Könyörgöm ne csináld. Soha nem volt önálló gondolata, véleménye, érve, ebből következően nincs vitakultúrája, érvelési technikája. Nem is érdekli más véleménye.
Letudja a sablonokkal: ezt is rosszul látod, vedd ki a kezed a biliből, tévedsz, nem ismersz,jó ha más véleményt is megismersz, etc.

Nem vagy te egy Pygmalion:))) Márványt se látok:)
@guma: kösz. figyelmes vagy, tegnap lapátoltam is. jó volt, csak kevés:)
ja és még a hóangyallal is találkoztam:)))
www.napiszar.hu/showPost/Hoangyal
@Habakuk000:
már megbocsáss, hogy belekaffogok, de a depresszió betegség, a melankólia pedig hangulat.:)))
@taga20:
volt havad? ide csak a szél jutott el.:(
@jöttem: aha. tudod aki egész évben rendes gyerek vot, az kapott a jézuskától:))) persze, aki mesztelenül főz...
Na, látom imolbanya visszaesett, nehogy jól érezzétek magatokat. :) Megsimogattátok? Állítólag az ilyen kis púpos hátát kell simogatni, szerencsét hoz...
@taga20:
már te is kezded!
nem főzök meztelenül.
igaz, nyáron bikiniben, de az ruha. :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: aszt mondta kisárgult és itt nyavalygott,
hogy senki se szereti:)))
@jöttem: Ezt Peninek, ha szabad javasolnom, ő depizett
@taga20:
Az a 100 kuty pisije miatt lehet. Azok megjelölték? Te is körbenyaltad? :D
@Gábris szomszéd:

Ha elgondolkodnál rajta, hogy mi az oka annak, hogy ez a karikatúra többé-kevésbe releváns napjainkban, nagy dolgoknak jönnél a nyomára. Oké, a norvégoknál feltört az olaj, de a többi európai országnak nem a Jézuska hozta a GDP-t. :)
@taga20: csak a Boli, ő kéne neki

Boliban van valami olyan feromon, aminek ezek a lánynak öltözött fickók nem tudnak ellenállni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ugyan, ekkora mélységig lemenni...

@Habakuk000:
Kis hamiszka te... ;)
@Habakuk000:
bocsánat, benéztem. :)
@jöttem:
"Szavannák, fekete nők, ó ó ó... " :)
.
Addig köszönök el az aludni indulóktól , amíg fent vagyok. Az a gyanúm, ha én is elalszom, akkor ez a vers elmarad.
Szép álmokat azoknak, akiket megérintet az alvás gondolata.
.

GARAI GÁBOR: BOLDOGTALANOK

Ők azok, akik válaszolnak
a köznapi "hogy vagy"-ra;ők azok,
akik elmondják:" sajnos nem jól, nem jól;
szúr a hátam, reszket a gyomrom,
a lábaim zsibbadnak, éjjelente
fölrezzenek valami iszonyatra..."

És keresik a tünetek okát:
talán frontátvonulás, vagy az A-2-es vírus,
kávé, nikotin, alkohol,
a világhelyzet, közéleti gondok?
......
Pedig csak boldogtalanok.

Az szorítja össze a gyomrukat,
szúr a hátukba, támad álmaikra
minden hajnalban - a boldoglalanság.
Ők azok, akiknak sok minden sikerült,
amire nem is igen vágytak,
de amiért meghaltak volna, - szinte semmi.

Ők azok -
akik mi vagyunk,
lent a mélyben, létünk válság-határán;
mi negynenévesek, túl-kölykök, koravének,
tudván, hogy most kezdődik a valódi
próba, hogy most kellene a legszebbet
véghez vinni,amit valaha tettünk....-

És szorongunk, fájunk, szégyenkezünk:
lesz-e hozzá erőnk, becsületünk,
hogy föl ne adjuk fáradtan a harcot,
hogy legalább valamit befejezzünk,
mielőtt hitszegő testünk kivégez?!
@guma:
"Tölteni kellene valamit."
Ne tétovázz drága Guma!
Ha te, én is.
Egyedül vagyok most, még dalra is fakadhatok.
@taga20:
Rólad is szól...
"...makákó, gorilla..."
@Rodeo36:
"Kegyosztó boldog asszony. Na essem montam még ma."
Úgyis tudom, hogy szeretsz.
Egyszer aztírtad, hogy:"Imádlak!."
A többieknek leesett az álla, mert ilyet még nem
hallottak tőled.
Na, ezért vagyok hozzád kegyes.
Maradok odaadó híved, Mariann
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mekkora egy humorherold vagy, te kis zsülien király:)))
@gazoló:
Most, hogy küldtél nekünk ilyen gyönyörű költeményt, máris beragyogtad az év utolsó előtti napját.
Mitől vagy ilyen elfoglalt, hogy csak benéztél egy kicsit?
Csak nem a hazát viszed diadalra?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

én gerillának énekeltem évekig.:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát néköm tínyleg szerencsém valah víle!!!
Ugyanis ,a jóóó mútkorában mááá kibasztam.
@taga20:
A kedvencem! Tegnap akkor te is nézted...

@ornagy50:
:D ... Én is!
@Gábris szomszéd: beszari, ne linkelgess, vedd fel a kesztyűt és hajrá!... legyen olyan a hangulat, mint montgomeryben... szakadjon benn szavunk, hangunk akadjon fenn megszegett lehelletünkkel egyetemben miközben sorolod érveid... döngölj földbe!... (vagy megjött a csomag, s társad -már birtokba véve- az extázis könnyeit csalta orcádra, és most mintegy tükörképe az új szobrodnak, mely előtt térdepelsz?... akkor nincs gond, carpe diem!...)
@taga20:
"Utolsó előtti előtti."
Hűha, ezt elb.. , elrontottam, tényleg.
Viszont érthető, mert néztem a nagy alapítót a felcsúti évvégi búcsún, Guma blogján.
Beszarás!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

nem az első félreéneklésem.
a cseh himnuszt egyik sorát " ez a földi paradicsom, mint a kincs" helyett vagy 10 évig így énekeltem:
" ez a földi paradicsom, mint a temetés"

pokled-pohreb
@Orica Középföldi: atavisztikusan optimista vagyok:-D... azt mondod, szarból nem lehet várat építeni?:-DDD...
@taga20: @jöttem: itt meg 20 centi esett az éjjel... még, hogy a nyugat válságban van!:-)...
@ornagy50:
Hi, darling!
Imádom a hangját. A gépeden volt egy kis aranyszínű girland karácsony alkalmából?
@jöttem: nem cseszlovák volt az?
@Sir Bates dö Hól: azé nézd meg moszkvát! utána dumálj:)))
@Sir Bates dö Hól:

mázlista!
neked mindenből a legjobb jut. a hóból is! :))
@Sir Bates dö Hól:
Cseszed... Előre megmondtam neked, hogy ennyire nulla. Max.a linkek számában tévedtem.
@taga20:

csehszlovák himnusz. az első része a cseh, a második a szlovák himnusz volt.
mikor kettévált az ország, mindenki vitte a saját himnuszát. a szlovák rövid volt, írtak még hozzá egy versszakot. de azt sosem tanultam meg. :))
@ornagy50:
olyan szép öregasszony szeretnék lenni, mint Törőcsik.

www.youtube.com/watch?v=8qR9dkUO4qs
@taga20: voltam ott is télen... a 25 centi átmérőjű ereszcsatornából jég türemkedett ki a járdára...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Remélem jan.7-ig ideér a hó. Akkor megyek vissza. Már kikészítettem a felszerelést: hólapát, seprő, sapka, sál, kesztyű. Már csak a hó hiányzik.
@jöttem: az biztos... bár gyámolítottad, a szmájlik önzetlen lovagja, nem akar kommunikálni velem:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: viszont azóta legalább kussban van... mondom, tuti csöngetett a postás:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Sir! Te félelmetes jelenség vagy. Ha támadsz, akkor fokozottan.
Én mindenkit gyámolítok. Van aki tűri, van aki ignorálja, van aki tiltakozik ellen.
@Orica Középföldi:

pontosan.
de ha az ember lánya kitárja a lelkét, akkor azon bejön a szemét is.
benne van a pakliban.
ilyen vagyok. időnként reggel pálinkát iszom, meztelenül főzök és gyámolítok.
ez is egyfajta hendikep.
@Mariann19:
szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál...kár, hogy azt az absztrakt sztendap-ot amit küldtem nem voltál hajlandó (????) megérteni...vagy akkó' még nem kóstoltad meg a nem is olyan óccó dzsinnedet...miben van? burnuszban? vagy már leszedted róla

brühüyyy
@jöttem: Az alkohol semmit nem old meg!!!
Az is igaz viszont,hogy a tej sem!!!:DD
@Sir Bates dö Hól: Ahhoz elég erősen ráncba kell majd szedni magad.
@ornagy50:

Basszus, őrnagyom, ne bosszants! Miért nem tudjátok érzékelni a finom különbségeket?
Ki mondta, hogy meg akarok valamit oldani az alkohollal?
Különben is, ez nem alkohol. Nem pancsolt szar, hanem a legfinomabb nedű. Pálinka.
Jólesik időnként, mint egy élvezetes könyv, vers, zene, vagy egy orbitális dugás.
Munkám kapcsán az év több, mint felében nem a saját ágyamban alszom, nem az otthonomban lakom, nem a saját beosztásom szerint élek.
Engedtessék meg már nekem, hogy mikor itthon pihenőidőmet töltöm 2 hétig, akkor azt vegyem magamhoz, amit akarok.
:))))))))))
@jöttem:
Ne foglalkozz vele, az irigység beszél belőle... El van szállva... :)
@Gábris szomszéd: ráncba?!... hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a szmájliaidért és linkjeidért (nálad ez a kommunikáció) kivasalom a susogós dzsoggingom...
@Mariann19:
sohase' add fel, íme a Jó Remény (és milyen fokon?)

https://www.google.ca/search?q=cabo+da+boa+esperança&sa=X&es_sm=122&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDUzgHyyPGiyzcAi9_3BOWOs4yac3Ja4wHWLi4gjPyy13zSjJLKoU2snCxQZl8XDxSHPq5-gbJhpXGGgxSE1iEJLgE9ZPzc3JSk0sy8_P0kxMLUotFdRaU2AtpcCkiy6Sn5qcXJRZkZCYn5sSnpSaWlBYBVRo6idgLqXHJI6ssyS8tyiwuiU8sKSlKBAsVi_KceWQnJMMliqwuJz85ESJ7qqPbTkiTSwlZNr8oPTEvswqsIh6h1OSbqi2GhUWJZak58SmpxSWZeVB1DEAgpMWljKwusbgY6K7EvJL4otTczLyU1KJi_cScHIhaEy5dZLXZefnlOakp6anxBYl5qTnFYNfmADWWZaaWJyblpEJ06XKp4dWVkVgcX5CRnwdVbsalj1c5ZtBB9FlwGeLVV5yRX5qTEp-bWgQUK88syYjPKQXrVOLi3dHR-lrU9h4Tt5YQZ7r9gzV_lM7ICr5cVLP9Y4yGqRVnen5-ikJGfkFqrrGXj70SCweDABPPkdzg_bZ7LAOvn1kppH_K7VZHR6UtAC2Os290AgAA&biw=1067&bih=533&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=vMahVJvaBYT5yAT7sYKYAw&ved=0CC8QsAQ

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
Könyörgöm, legalább a makkos cipőt vedd fel, ha már kesztyűben piszkálod.
@jöttem: én csupán egy igazán megnyerő lumpenproli vagyok atavisztánból, semmi több... swift földijei, na azok tényleg félelmetesek...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: holnap kevesebbet leszek, csak estefele, gondolom akkor gyön a dögevő:-))...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: milyen makkos cipő?... szereztem egy munkásbakancsot:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Olyant, amivel olyan jól bele lehet lépni vkinek a szájába? Jó is az...
@jöttem:

Az alkohol nem oldja meg a problémát, de enyhíti a tüneteket. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @ornagy50:

Már feldolgoztam. Szoktak küldözgetni ide-oda. :))
@Sir Bates dö Hól:

Hmm! Innen jobban látni. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Eddig sem problémám, sem tüneteim nem voltak. De az alkohol szóra kezdek allergiás lenni. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: aha... bár jelenleg, mintha fosban tapicskolnék:-)...
@jöttem: egyél gombát... vagy szívj kendert... a pálinka az nem természetes... a másik kettő az az... és egészséges...
@Sir Bates dö Hól:

Sir, kedves! Normális vagy? Már megbocsáss a kérdésért.
Dohányzom, a gombát leginkább káposztalevesben szeretem.
Időnként, mint mindenki más, megiszom egy-két kupica pálinkát. Látnod kellene a kupicát. A stamperlinél is kisebb.
Talán elegánsabb lenne vörösbort írni. De azt nem bírja a gyomrom.
Elpoénkodtam itt ezen a szokásomon. Most döbbenten tapasztalom, hogy lassan alkoholistának néztek.
Tudom, néha meghökkentő módon olyan dolgokról beszélek, amiről ritkán szoktak. De ez is az élethez tartozik. Őszintén írok magamról, a gondolataimról. Jobb lenne szerepet játszani?
@jöttem: én komolyam mondtam... jobban preferálok egy rakétát, mint egy felest (igen, tudom, hogy mi az a stampedli:-))... vörösbortól meg még sosem láttam elefánttal bicikliző pingvint:-)...
@Sir Bates dö Hól: by the way... itt senki nem gondol alkoholistának, csupán nagyon sűrű az egy cm2-re eső görénypopuláció:-)...
@Sir Bates dö Hól:
értem. én is komolyan beszélek. tudatmódosítónak itt vannak a hangulataim. elég azokat kordában tartani.
Hétalvók, hejj, keljetek fel! :DDDDD

a táncos Feri után itt a DJ Feri nyomja, és nem is rossz!

hvg.hu/itthon/20141230_A_DJ_Feri_nekem_bejon__igy_mulatott_Gyur
szia @GeoCracker:! :))))

többször volt, hogy majdnem ide szemléztelek, de enyhén szólva is pofátlanság lett volna "helyettesíteni" téged. :D

kösz az éves termésed. jó volt és sokat melóztál azon, hogy picit megjárassuk az ész kerekeket a szemszöged, véleményed szerint is.
@jöttem: :))))

ennél jobb szöveget hangulataidra ritkán fogsz kapni:

"sűrű az egy cm2-re eső görénypopuláció:-)"

én is csak csatlakozni tudok hozzá, bár kedvelem a görényt (a szomszédban is van egy tünemény)...

te meg kedves @Sir Bates dö Hól:

ijesztően kedves tudsz lenni a rakéta ajánlatoddal :))))
@ornagy50: és Knoszi! :)))

Repülőtéri videón a gatwicki kényszerleszállás

Közzétettek egy reptéri kamera által rögzített videót a Virgin Atlantic járatának nehéz landolásáról, ami miatt órákra megbénult a londoni repülőtér. A videón jól látszik, hogy eggyel kevesebb futóművel milyen kényes feladat, de a pilóták professzionálisan oldják meg a helyzetet. Nem csoda, hogy a leszállás után az utasok kivétel nélkül a személyzet szakértelmét dicsérték.

hvg.hu/tudomany/20141229_Repuloteri_videon_a_gatwicki_kenyszerlesz
és egy mindenki által tudott dolog, év végére!

„Végignézem, ahogy meghal a néni” – Egy háziorvos drámai beszámolója

El se jutnak az életmentő vizsgálatokig, a recepteket nem tudják kiváltani, az állami egészségügyi intézményekről pedig sorra pattannak le a falvakban élő betegekEl se jutnak az életmentő vizsgálatokig, a recepteket nem tudják kiváltani, az állami egészségügyi intézményekről pedig sorra pattannak le a falvakban élő betegek. Sokan közülük úgy halnak meg, hogy még az ellátórendszer kapuján sem jutnak be. Egy vidéki, néhány ezres település perspektívájából még a sokat szidott, hosszú várólistákkal dolgozó nagyvárosi egészségközpontok pácienseit is lehet irigyelni. Egy kistelepülés háziorvosa kipakol.

hvg.hu/itthon/20141229_vegignezem_ahogy_meghal_a_neni
a bicska is kinyílik a zsebemben, erre a hírre! még egy cipővel sem segítettek a nagy keresztények... :(((((

Templomba menekült a hideg elől, rendőrök vitték el

Egy hajléktalan férfi nem akarta elhagyni a bonyhádi katolikus templomot, rendőrök vitték végül a hajléktalanszállóra.

A bonyhádi katolikus templomból tettek bejelentést a rendőrségre december 28-án este, mert egy helyi hajléktalan férfi a templom előterébe bement, hiába kérték, nem akart elmenni, emiatt az épületet nem tudták bezárni - olvasható a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében a police.hu honlapon.

A rendőrök a kimentek a helyszínre és a férfit kérdőre fogták. Ő elmondta, hogy nagyon fázik és a cipőjének talpa is levált. Az egyenruhások felajánlották, hogy biztonságos helyre viszik a férfit, aki a rendőrökkel együttműködött és így a templomot elhagyta. A járőrök a hajléktalan férfit a szekszárdi hajléktalanszállóra vitték, ahol az intézmény munkatársai befogadták.

www.teol.hu/tolna/kek-hirek-bulvar/templomba-menekult-a-hideg-elol-rendorok-vittek-el-588063
@guma: "És bár nagyon úgy tűnt, hogy Gyurcsány Ferenc lemezlovassá vált a keverőpult mögött, néhány szemfüles nézőnek feltűnhetett, hogy valójában nem ő, hanem egy DJ-asszisztense keveri a zenét."

http://vs.hu/kozelet/osszes/dj-gyurcsany-egy-ora-alatt-lekevert-egy-kamu-bulit-1230#!s0
@Gábris szomszéd:

őszintén, ez kinek fáj? irigykedsz? az élőfába is jó belekötni?

mit bánom én, hogy segéddel vagy anélkül csinál valaki egy jó hangulatú estét...
nekem ez nem politika, csak egy brahi buli!
kicsit "gazdálkodjunk" is. így tippel a K&H alapkezelője:

Tíz lehetséges piaci meglepetés 2015-re

A K&H alapkezelője szerint ugyanannyi az esélye annak, hogy Magyarország újra a befektetésre ajánlott kategóriába kerül a hitelminősítőknél, mint annak, hogy a magyar labdarúgó-válogatott lemarad a franciaországi Eb-ről.

A befektetők mindig azt figyelik, mire lehet leginkább számítani, a gazdaság és a tőkepiacok azonban soha nem egy előre megírt forgatókönyv alapján működnek, írja közleményében a bank. A K&H alapkezelője olyan lehetséges eseményeket gyűjtött össze, amelyek bekövetkezésére ugyan csekély esély van, de hatásuk igen jelentős lehet.

A bank szerint érdemes ezeken is rajta tartani a szemünket a jövő évben, a megtakarításoknál pedig úgy látják, portfólióépítéssel célszerű csökkenteni a kockázatokat.

9+1 lehetséges meglepetés 2015-ben:

www.origo.hu/gazdasag/20141229-k-h-2015-lehetseges-piaci-meglepetesei.html
@Sir Bates dö Hól: "...a pálinka az nem természetes..."

No neked már megártott valami.
Mi az, hogy a pálinka nem természetes? Nem láttál még fa alatt erjedő gyümölcsöt? A szeszfőzdébe nincs olyan finom illat.:D
Ja! Régen a falusi portákon voltak hatalmas eperfák, amelyek alatt erjedt az érett eper és azt ették a kacsák, tyúkok. Be is tudtak tőle rúgni. Ennyire "nemtermészetes".
@Gábris szomszéd: vagy a szerelmed lángolt fel iránta! különben nem lenne az egyik legtöbb élvezettel "szorongatott" témád személye.
aki ahol tud segítsen, mert:

Máris vannak áldozatai a hideg időnek

A Magyar Szociális Fórum szerint december közepéig huszonöten fagytak meg Magyarországon.

A Magyar Szociális Fórum (MSZF) szerint november végéig tízen, november vége és december közepe között tizenöten fagytak meg, többségükben a szabad ég alatt. A legfiatalabb áldozat 36, a legidősebb 73 éves volt. Az adat teljesen megbízható forrásból származik - mondta a Népszabadságnak Simó Endre, az MSZF alapítója, szervezője. Az elmúlt négy évben 1200-1300 ember fagyott meg - tette hozzá.

Nincs pontos kimutatás

Vecsei Miklós a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke szerint a statisztikák meglehetősen esetlegesek, egzakt, pontos kimutatás nem is létezik. "A mentősökön múlik, hogy mit neveznek meg a halál okaként. Gyakran szívmegállást vagy valamilyen betegséget jelölnek meg, de ugyanilyen erővel a kihűlés is bekerülhetne a hivatalos papírokba. Az utcán élő emberek keringése a téli időszakban elképesztően leromlik, a hidegben eltöltött hetek és hónapok döntő szerepet játszanak a tragédiákban" - hangsúlyozta.

A halál oka

Nem is beszélve arról: ha egy hajléktalan kórházban veszti életét, eleve nem sorolják azok közé, akik fagyhalált haltak. Annyi biztos, hogy a máltaiak gondozottjai közül csak a főváros budai részén már ketten meghaltak kihűlés miatt - mondta.

www.origo.hu/itthon/20141230-maris-vannak-aldozatai-a-hideg-idonek.html
@jöttem: "Jobb lenne szerepet játszani? "Milyen érdekes!!. vagy talán nem is....a fiúk naponta poénkodnak itt az "iszok valamit, mit, mennyit"-en, de ha egy nő emleget kupicát,pálinkát, akkor azonnal óva intik ők
@dr. jenőke (jenőke):

Jóreggelt!

Elég nyomasztó a vers, bár hűen visszaadja Garai lelkiállapotát.
Szilveszterre lesz valami vidám, ugye?
szia @Orica Középföldi:! :)))))

nálam lesz szilveszter reggel, búcsúztatónak egy vers...

a Vang-An-Si, amit biztos ismersz, de nagyon hosszú ahhoz, hogy idehozzam.
@KÁTÉó53éúétr6: :)))

hahahahaha

az életben meg azt tapasztaltam: szeretik ha velük iszik a nő.
szerinted miért töltögetnek akkor oly lelkesen?
ó! hogy az a radai roseb nem tudja már nyakon vágni őket a külön juttatásaik miatt! :((((((

Ez kaphatják a visszavonuló polgármesterek

A nyugdíjszerű ellátásokat bemutató sorozat utolsó írásaként egy különleges ellátást, a polgármesterek közszolgálati járadékát ismertetjük.

Az ellátás különlegességét az adja, hogy a közéletben végzett, megválasztással létrejövő megbízatás hosszú időn keresztül történő teljesítése kapcsán a megbízatás nyugdíjkorhatárhoz közeli életkorban történő megszűnése esetén átmenetet képez az öregségi nyugdíjkorhatár eléréséig az érintettek számára.

tovább:

www.munkajog.hu/rovatok/munkaber/ez-kaphatjak-a-visszavonulo-polgarmesterek
Magyar útlevéllel dezertálnak az ukrán hadseregből

Eddig két magyar halálos áldozata van az ukrán-orosz fegyveres konfliktusnak. Noha a sorozás általános, és semmilyen etnikai vonatkozás nincsen, sok kárpátaljai magyar bújik ki a mozgósítás alól, és adott esetben Magyarországra távozik nemrég kapott útlevelével. Az általános mozgósítás azonban nemcsak a magyarok miatt alacsony hatékonyságú: még az ultranacionalisták sem szívesen mennek egy rosszul felszerelt hadseregbe. A hvg.hu-nak két dezertőr katona is megszólalt.

tovább

hvg.hu/itthon/20141230_Magyar_utlevellel_dezertalnak_az_ukr
@guma: Köszi! :-)
Sokszor érzem magam féleszű Kasszandrának. Talán az is vagyok. DE kicsit zavar, hogy mindig a pesszimista forgatókönyv "jön be".
@guma: "..az élő fába is jó belekötni?" és nem kötözködik azon, hogy Orbán Ráhel éttermében fiatalok sokasága bulizik így "gyere vissza"
ezt pedig a képek közt található kolbászház miatt raktam ide meg azért, hogy hergeljelek benneteket életre...

nemzetitorta.tumblr.com/

további szép napot!
@GeoCracker: :)

persze, mert nem számolunk igazán ennyi önzéssel, rosszindulattal...

mindig azt mondom: most már csak jobb jöhet!
(aztán mégsem...)
@KÁTÉó53éúétr6: :)

telt házat csinált az ellenfélnek! aki tudja megismételheti.
hahahaha
azért milyen szép is az élet amikor már mernek kicsit "önállóan" dolgozni és mások után már konkrétan is fogalmazni:

Lerabolta a kormány idén az országot a Jobbik szerint

A Jobbik szerint a kormány a "fideszes haverok helyzetbe hozásával", valamint a multinacionális cégek támogatásával "lerabolta az országot" 2014-ben. Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese fogalmazott így hétfőn, Budapesten tartott gazdasági évértékelő sajtótájékoztatóján.

Volner szerint a kabinet idén is folytatta azt a gyakorlatát, amellyel a hozzá politikailag közel állókat juttatta olyan szerződésekhez, amelyek állami, illetve önkormányzati forrásból biztosítottak nagy nyereséget. Volner János szerint ez azt okozta, hogy alig van nemzetközileg versenyképes, piaci alapon működő magyar vállalkozás.

A jobbikos képviselő ezzel összefüggésben kiemelte, hogy a kormány "nemzeti retorikája" ellenére továbbra is a külföldi tőke jelenlétére alapozva próbálja növelni a gazdaság és a foglalkoztatás teljesítményét.

Bizarrnak nevezte, hogy miközben az európai uniós statisztikák alapján a magyar lakosság 33,5 százaléka szegénységben él, addig a magyar adófizetők pénzéből támogatják a "német luxusipar" ide érkező cégeit. A Jobbik hazugnak tartja a jegybank növekedési hitelprogramjának "propagandáját" is, hiszen a 701 milliárd forintos programból mindössze 18 milliárd forint jutott a tíz alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató cégeknek, miközben a hiteleket "egyszerű, kétkezi munkát végző vállalkozásokkal népszerűsítették".

Volner János szerint a kormánynak a foglalkoztatás és az államadósság javulásáról szóló beszámolói sem fedik a valóságot. Hangsúlyozta, hogy a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint a foglalkoztatásban semmi nyoma javulásnak, hiszen 2010 tavaszán 60,4 százalékos volt a foglalkoztatás a 20 és 64 év közötti lakosság körében, az idén ősszel pedig 60,6 százalékos.

A jobbikos politikus szerint az államadósság területén még rosszabb a helyet, a 2010-es 82,1 százalékról ugyanis 83 százalékra emelkedett a hiány. Ez azt jelenti például, hogy a kormány nyomtalanul tüntette el a 3000 milliárd forintos magánynyugdíj-pénztári megtakarításokat.

Volner János kitért arra is, hogy a kabinet a devizahitelesek helyzetét sem tudta érdemben javítani, a piaci árfolyamon történő forintosítás ugyanis a bankoknak kedvezett. A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint a probléma fennmaradását jól mutatja, hogy jelenleg is 150 ezer családnak van 90 napon túli devizahitel-tartozása.

propeller.hu/itthon/3040355-jobbik-kormany-lerabolta-orszagot-iden
@guma: "miért töltögetnek akkor oly lelkesen?", mert tudják, 1-2 kupica után egy jó társaság motorja tud lenni
@KÁTÉó53éúétr6:

ajajj! hibáztunk, nem kicsit! tisztázatlan a hely üzemeltetője, annyira eldugták céghálókon keresztül...

a Cink ezt a levelet kapta:

cink.hu/a-design-terminalnak-semmi-koze-dj-ferenc-didzsezesehez-1675973282

a hvg ezt nyomozta ki (igaz még júliusban! de nem árt az emlékezett felfrissíteni és végig olvasni a ki mit is nyert.):

Mi Orbán Ráhel és Tiborcz István új törzshelye Pesten?

Hogy lehet egy pár hónappal korábban alapított, érdemi tevékenységet nem végző céggel befutni egy olyan állami tenderen, melyen erős referenciákkal bíró, nagy múlttal bíró társaságok viszont elvéreztek? Mi kell ahhoz, hogy egy frissen nyitott, sok pénzért kialakított éttermet maga Orbán Ráhel és férje tiszteljen meg? Utánajártunk, ki üzemelteti a főváros közepén található, a turisták által megszállt Erzsébet téren működő fine dining éttermet. Akármelyik szálon indultunk el, a bonyolult cégháló végén a kormányfő vejére, Tiborcz Istvánra bukkantunk.

hvg.hu/itthon/20140710_Terminal_Etterem_Pap_Karpati_Tiborcz
@Orica Középföldi:
.
Néhány napja már elő van készítve.
Adj egy tippet az időpontra, mikor jelenjen meg?
@guma:

Mindig tudtam, hogy az ostobaság, az ízléstelenség nem ismer határokat, de ez a tortaoldal gyilkos volt.
Az arcok is megérnek egy tanulmányt.
@dr. jenőke (jenőke):

Szerintem 18 körül, mert aztán kezdődnek a bulik:)
na, a melankólia milyen vihart kavart.:)

Rá se ránts jöttem, legalább most kiderült, milyen szájhős ez a sok sosehallott söröscimkét lobogtató teremtés koronája, a duma megy, bezzeg megijednek két kupica pályinkától.:)
@guma:" már mernek..dolgozni és önállóan...konkrétan fogalmazni" igen, akik képesek kitörni a nyilas utódok és Orbán fenyegetése alól, azoknak sokszor vannak reális felismerései és ez alapján megfogalmazott gondolatai.Ezzel a kettősséggel becsapnak-e bennünket?.....nem tudom
@látjátok feleim szümtükkel: az nem 40+°... a gombát meg sem kell főzni:-)...
@guma: de a fiatalok jó kedve és a szövegeik, az tiszta... a többi?...olyan mértékű a sokasága, hogy....
@Orica Középföldi: tisztelem masok perverzióit, de fel nem foghatom, mi kell ahhoz, hogy valaki orban karácsonyát vagy Gyurcsány diszkóját nezegesse.
hű, még a hideg is kiráz a gondolattól is
@Habakuk000: "..a hideg is kiráz a gondolattól is" te vagy a kőszikla, a hajlíthatatlan....ezért tisztellek
@guma:

Elkezdtem az "országtorták" feliratairól kigyűjteni a lemaradt névelőket, hiányzó írásjeleket, indokolhatatlan nagybetűket, elbaszott felszólító módokat (Ne feled!), de úgy tíz körül inkább legyintettem és hagytam a picsába.
@guma: visszamentem és megnéztem a tortákat, és az jutott eszembe, hogy 25 évvel ezelőtt a kopasz fej tarkóra az volt írva "konyec" most azt kellene, hogy "igyi szudaj"? /Bocs elfelejtettem az orosz betűket, mert régen tanultam/
@guma:
Meglepően korrekt elemzés a Jobbiktól. Már az a meglepő, hogy nem cigányoznak benne!
De ez sem rossz!
index.hu/belfold/2014/12/30/nem_pont_igy_kepzelte_orban_viktor_2014-et/
@Habakuk000:

Mi kell, mi kell? Ne légy naiv.

Vagy imádat, vagy gyűlölet. Vagy szeretet, vagy utálat. Vagy őszinte érdeklődés, vagy cinizmus.
De miért is nekem címezted?
mentalisdeficit.blog.hu/2014/12/29/ujra_csucsra_jar_a_habony_bullshitgeneratora
"Összegezve

A kormány maga mögött hagyta a Jobban teljesít szöveget, ami annyira lejáratódott, hogy valószínűleg áthallás nélkül kábé száz évig nem lehet ezt a szókapcsolatot leírni vagy kimondani. Az új szlogen a Magyarország erősödik. Tippünk szerint ezzel a szánalmas mosóporreklámmal azt a 900 ezret akarják visszaszerezni, akik egy hónap alatt pánikszerűen hagyták el a szavazótábort. Mindezt a Magyarország összefog szlogennel erősítenék. Megjegyezném, hogy a közmunkások által gerjesztett adatnak és az inflációnak annyi köze van az összefogáshoz, mint busmannak az árapály jelenségéhez."
444.hu/2014/12/30/civil-penzek-lazarek-megallapodhattak-svajccal/

ItsJustBidnis • 2 hours ago
Tehát mégsem a pénzzel van a baj (a karvalytőkével), hanem azzal, hogy hova megy. Értem. Én, kis naív pöcs, egy pillanatig elhittem, hogy tényleg a külföld zülleszti az országot, nem pedig a velejéig korrupt semmirekellők

csubi • an hour ago
Orbán meg Lázár befenyítették Svájcot, hogy elviszik az ott tartott pénzüket.
Abból, hogy Svájc engedett, következtetni lehet a kilopott pénz nagyságára is..........
fsp.nolblog.hu/archives/2014/12/29/Mindnyajunknak_el_kell_menni/
22. undefinedGeGá 2014. 12. 29. 19:07

Napirendi pontok a kihelyezett frakcióülésen:
1. Az EU elleni harc állása.
2. A Norvégia elleni harc állása.
3. Az USA elleni harc állása.
4. A multik elleni harc állása.
5. A drogos 12 évesek elleni harc állása.
6. A drogos újságírók elleni harc állása.
7. A vasárnapi nyitvatartók elleni harc állása.
8. A Goodfriend elleni harc állása.
9. A tüntetők elleni harc állása.
10. A független televíziók elleni harc állása.
11. A netezők elleni harc állása.
12. A külügyminisztériumi szakemberek elleni harc állása.
13. A tanárok elleni harc állása.
14. Az egyetemek elleni harc állása.
15. A korrupciótól undorodó magyar emberek elleni harc állása.

27. undefinedOsszián 2014. 12. 29. 19:40
Ezek csak a legutóbbi harcok, előtte is rengeteg volt. Államadósság elleni harc (kampó), munkanélküliség elleni harc (kampó), magánnyugdíjak elleni harc, gazdák elleni harc, trafikosok elleni harc, dohányosok elleni harc (kampó), harc a becsület. a tisztesség, a humánum, az emberség ellen - na ez bejött neki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A szépérzékemet annyira letaglózta a látvány, hogy a bennem élő nyelvtannáci már csak enerváltan legyintett:)
@KÁTÉó53éúétr6: Most mondd... képzeld, hogy öklendeztem, amikor az összefogásra ikszeltem tavasszal:(

Engem nem zavar, ha valaki rajongója ennek a két majomparádénak

csak nem értem, de tudvalevően egyszerű vagyok, mint a faék
@Orica Középföldi: azt hittem, azt nézted, én nem szoktam megnézegetni a linkeket, csak a "szakmaiakat" - Angyal alakította ki ezt a szokást - és kezdtelek sajnálni, hogy a hosszú láz milyen káros folyamatokat indíthatott el benned:)
@kekex:

Miközben összedobom hóvégi akciós csirkeaprólék-akcióstésztával pörköltemet két napra, sajnálattal fogok gondolni szegény osztrákokra és svédekre, akiknél magasabb volt az infláció, bezzeg nálunk. :)
és ne maradjatok Mesterházy nélkül!
nol.hu/velemeny/szelkakas-forgoszelben-1506733
"Újszerű megközelítést ajánlok Szijjártó Péter figyelmébe. Mi lenne, ha nem a futballista barátait venné föl diplomatának, hanem szétnézne a külügyminisztériumban, hátha az eddig ott dolgozó szakemberek között is akad, aki tud focizni.....
A világpolitika nem kispályás játékosoknak való....
Valójában persze nem a külügyi tárca tönkretétele miatt hever romokban a magyar külpolitika. Az csak következménye az elmúlt egy év fejetlen, néha kifejezetten a nemzeti érdekekkel ellentétes amatőrizmusának, cikcakkpolitikájának."

Tényleg, mi volt a gondotok Gyurcsánnyal? Hogy haladt mint a villám? (értsd ha akarod: mindig a legkisebb ellenállás irányában cikk-cakkban, viszont folyamatosan)
@kekex:

Már majdnem össze is jött, amikor a Kedves Vezető pillanatnyi elmebajától vezettetve beleállt az USA elleni harcba, az pedig a Nagy Álmoskönyv szerint semmi jót nem jelent.
@Habakuk000:
Nem is!
Magyarország jobban teljesít!
Minden más hazugság!
Essetunni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kérem szépen, jobb, ha tudomásul veszi, hogy állítása merő babona. A kedves vezető másból mereget, mondhatni nereget, avagy mer eget. Fokozzam?
@Habakuk000:

Ennyire beteg sose tudnék lenni:))

Kétszer hallgattam meg OV-t, iszonyú önfegyelem mellett.
Az újratemetésen, és a TF-beszédet. Akkor sem a politikai üzenete érdekelt.

Egyszerűen idegesít a hangja, így inkább újságírói/elemzői tolmácsolásban követem, lehetőleg zanzásítva, a kórtörténetét.
@Habakuk000:

Ja, linkek:)
Kizárólag attól függ, ki teszi be. Bár tudtam, hogy @Dr. Gy. Dr. Fűegér:-rel óvatosnak kell lenni,egy lutri a pali, a zombis linkjét alig bírtam kiheverni, pedig csak másodperceket láttam belőle:))
@Habakuk000:

A HVG-s 5 ábra bemutatásához kívánkozó lólábjegyzet:

Kérlek! Nagyon kérlek, ezeket a demoralizáló linkeket mellőzd. A Főnök küzdelme sikeres, a felcsúti felcsökkenés országában a gazdasági szakemberek tévesen értelmezik a grafikonokat. Eleve milyen már, hogy szakemberek? Itt szag után megy a stallum és elismerés. Semmi affinitásod a bűzre?! Szagembereknek áll a világ, dől a lé. A szakemberek, ha fejükre állnának, azonnal rájönnének fatális tévedésükre, és nagy nyilvánosság előtt megfelelő helyre helyeznék... -Matolcsy diplomáját. Nahát.
@kekex: Harcok, harcok mennyivel egyszerűbb volt a szocializmus...ott csak az imperialisták ellen kellett harcolni....igaz,ott sem nagyon tudtuk kik ők,- pláne homályba vesztek amikor már tőlük is kértük és kaptuk a hiteleket
@Orica Középföldi:

borzalmak halmaza, még görgetve is... épp ésszel megcsinálni sem lehet ezeket...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

te még olvasni is ott időztél? mazopista!

@KÁTÉó53éúétr6: :))))
!Szép napot mindenkinek!

Hogy álltok az újévi fogadalmakkal?
@Orica Középföldi:

"_Kétszer hallgattam meg OV-t, iszonyú önfegyelem mellett.
Az újratemetésen, és a TF-beszédet. Akkor sem a politikai üzenete érdekelt.

Egyszerűen idegesít a hangja, így inkább újságírói/elemzői tolmácsolásban követem, lehetőleg zanzásítva, a kórtörténetét. _"

Nem előnyös üléspont. A gyökökkel ékes magyar nyelv, a mondanivaló és a valóság összevtésére mindig az eredeti szöveg/felvétel a legalkalmasabb. Fel sem foghatod, milyen esettanulmányokról maradtál le.
Egyfolytában csodálkozom, hogy a konzervatív-keresztény világ nem sietteti szentté avatását. Igaz, ennek lehet az az oka, hogy nem tekintik egyiknek sem, ebből következően nincs siettetésre késtetés.
(pót betű:'z')
@jaegtoer: :DDDD

csak ajánlani tudom Parti Nagy utolsó meséjét (az utsó videó. nagyon jó!)...

@Orica Középföldi: :)))

kárpótlásként ha nem hallottad Ritók Nórát, Ferge Zsuzsát és Parti Nagy Lajost, akkor pótold be, mert megéri (3 videó).

offforever.blog.hu/2014/12/30/az_uriz_fejesek_rongyrazasa_miatt_igy_halnak_meg_pl_a_betegek
@jöttem:

"_Hogy álltok az újévi fogadalmakkal_"

Előbb a fogalmak, aztán a fogadalmak, mert aztán lesz nagy zűrzavar!
@jaegtoer: Tényleg próbálom utoljára, mert magam is unom magam, de ha megnézed az ábrákat, Fletoval kezdődik a leszakadásunk minden téren, ugyanakkor az tény, hogy orbán győzedelmes hadvezérünk tökéletesíti gyurcsány megváltónk szépséges szép álmait.

Két test egy szellem.
@jöttem: :D

hanyagolni szoktam :)
@Orica Középföldi: Engem speciel a Kossuth rádió hősök című egyperces katonaindulói szoktak fölidegesíteni.

Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, hogy ezek a barmok tényleg képesek háborús hisztériát kiváltani.

(ezért szarcsimbókozom a szarcsimbókot is, pedig szinte fáj a galamblelkemnek)
@jaegtoer:
helytelen kifejezést használtam?
pedig gugliztam is előtte.
@kekex:

"_Meglepően korrekt elemzés a Jobbiktól. Már az a meglepő, hogy nem cigányoznak benne!_"

Csak szavaz-a-top-timola-izélés, más elaggott konzervatív és maradi nyelvtannáci olvasatok szerint szavazat optimalizálás.
@Habakuk000:

"_ Tényleg próbálom utoljára, mert magam is unom magam_"

Ne tedd. Ma csak ballábas cipőt találtam, így azok vannak rajtam, sőt a szemüvegem is fordítva ül az orromon, a fülemről nem is szólva:)
@Habakuk000: ha már katonainduló... mit csodálkozol, mikor hende belenéz a távcsőbe és csak sötétséget lát?
@parti_giano: jogos, mi lenne, ha még fogadkoznánk is, csak az Androméda-köd lenne a megfelelő fénylő cél
@jaegtoer:

" Fel sem foghatod, milyen esettanulmányokról maradtál le. "

Semmiről nem maradtam le:))
Ezért olvasok, hallgatok Poppert, Esterházyt, Spirót, TWÁ-t, Grecsót, Koltai Tamást.
@parti_giano: nofene, már fekete lyukat is tudunk előállítani?

A CERN jelenthet...
Így az év vége felé, összegzést készítettem, magamban. És számomra komoly döntésekre jutottam. Ami tudom más számára nem érdekes, fordítva én is így érezném.
Kivonulok ebből az általam nagyra becsült politikai baromságból, ami ma ebben az országban van. Van, és lesz véleményem, de már arra sem fordítok energiát, hogy ezt blogokban leírjam.
Mások lettek fontosak.
Imádlak benneteket, olvasni foglak, de most nem érzem szükségét annak, hogy elmondjam, én mit gondolok. Lehet, hogy lesz olyan, de most másnak van itt az ideje.
Ti azért üssétek egymást! De legfőképp ezt az egész dolgot, amit ők politikai elitnek hívnak. :))
Boldog Új Évet!
@KÁTÉó53éúétr6:

"mennyivel egyszerűbb volt a szocializmus"

Ja. Sokkal kevesebb döntéshelyzet volt.
Pl. nálunk kétféle kenyeret lehetett kapni. Fehéret vagy barnát.

Ellenségkép terén hajazott a jelenlegi helyzethez.
Volt a belső, a felforgató és a mocskos imperialista amerika/nyugat.
@guma:

Láttam. Fergének egyébként is nagy tisztelője vagyok.
@Habakuk000: igen, mindnre képesek vagyunk, mondjuk, a szerszámhasználatunk elég egyedi.
@guma:

"_borzalmak halmaza, még görgetve is... épp ésszel megcsinálni sem lehet ezeket..._"

Ne tessen sápítozni! Magad hozta ide ama tortákat, az önkijelölt 'zugrász' és sze(ge)letelő embereket. Mi lenne, ha enned is kellene belőle. Sőt belőlük! Mindegyikből három-három jutalomfalat, és egy csárdás a figurákkal?!
Na?!

Szerintem 'óccsón' megúsztad:)
@Orica Középföldi:

"_ Semmiről nem maradtam le:))
Ezért olvasok, hallgatok Poppert, Esterházyt, Spirót, TWÁ-t, Grecsót, Koltai Tamást. _"

Ők mind áttétel! A saját szűrő, a saját szemüveg öröme, kalandja, beteljesülése már smafu?! Hova jutottunk?!
@V-PORT:

Jól kinézünk, b+!:) Lapozzál! A következő oldalon már rád mosolyog a Tavasz és Perszephoné dögös csaj.
juj! ez a levél nagyon jó!

Levél a Jézuskához

A szegény kisfideszes kívánságai.

Kedves Jézuska, az ülésteremből írok, én vagyok az ott az első sorban középen, a kivillanó Patek Philippe órával, amit családi segítséggel vettem nem rég. Ne legyünk farizeusok, megérdemeltem. Egész évben rendesen viselkedtem, sosem kételkedtem, mindent megszavaztam, alázatos voltam, egyszer sem kokóztam nyilvános helyen, szóval, betartottam az összes vallási előírást, amiről a Semjén Zsolti beszélt az elején valami kőtáblával kapcsolatban. Ami gránitszilárdságú.

Elmondom, mit kérek jutalmul a fa alá. Nem leszek telhetetlen, nem kívánok 200 négyzetméteres tetőteraszt aranymozaikos medencével vagy badacsonyi borospincét fűthető teniszpályával. Mihez is kezdenék ezekből még eggyel, hiszen emlékszel, tavaly már mindkettőt megkaptam.

Az idei adventi időszak amúgy nem volt rossz, bírtam, hogy minden nap kinyitottam egy ablakot, és mindig volt mögötte egy kis vicces apróság. A legjobban a balatoni hidroplán tetszett, de a csongrádi uradalom is bejött a 300 közmunkással. Sokat töprengtem, hogy minek örülnék a legjobban karácsonyra. Trafik? Uncsi. Kaszinó? Már van. Felfújható Goodfriend wudubábú? Talán a gyereknek.

Kicsit bánt, hogy nekem nincsen olyan menő női táskám, mint az Árpinak, most mégse arra vágyom igazán. Nekem plebejus céljaim vannak, de nyilván ismered a szívem féltett titkait. Igen, azt szeretném, hogy menjen má’ nyugdíjba, felőlem csinálhatsz a tatából Fifa-elnököt vagy Gazprom igazgatósági tagot, nekem teljesen mindegy. Ha ezt megadod nekem, ígérem, minden stadiont székesegyházzá alakíttatok.

Kedves Jézuska, remélem megegyeztünk. Mi, fiatalok tiszteljük az olyan veteránokat, mint amilyen te vagy, de neked is bizonyítanod kell a hűségedet, különben kivégzed magad. Te külföldi országból származol, biztos tudod, hogy az ilyen gyanús dolgokat annyira itt nem kedveljük. Ugye nem te szervezed az ellenzéki tüntetéseket? Ne vigy engem a kísértésbe, mondom neked jó tanácsként.

Na megyek. Áldott ünnepeket! Dicsértessek.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141223_Level_a_Jezuskahoz#3qdgq17
@jaegtoer: "saját szemüveg" még megvalósítják a nemzeti optikusokat is.
@jaegtoer: Én nem azért "vonulok ki", mert valami depressziós révületben így határoztam. Kösz kedves kérdésedet ;), jól vagyok. Csak más most sokkal jobban érdekel. És ha választanom kell azok, és Rogán-Lázár-Orbán-Gyurcsány között, nincs kérdést, hogy mit választok.
@jaegtoer: ezt meg! :)))

de ahogy látom, felébredt mindenki tőle és a kedélyek, hangulatok hullámzására is hatot...
(mégsem volt oly rossz ötlet ébresztőnek iderakni? de!
tőlem ilyent nem is kapsz többet. most jól rád ijesztettem remélem. :D)
@parti_giano:

"_ @jöttem: minek fogadalom? jobban teljesítünk és kész._"

Úgy van! Több optimizmust!
Különben jövőre a Reményt is megvédik.
Már hallani vélem Szehlmeci Gabhikáth, hogy az embelek éldekébehn a leményüket isz mekkel védeni!
@guma:

Tegnap fedeztem fel a blolgodon a Parole változatokat.
Elgondolkodtam rajta, mennyire kiveszett az életünkből a sanzon.
Amikor vegytiszta érzelmekről énekelnek. Csak a a "benyúlok a bugyidba, érezd a bőröm stílus" maradt, és a nyál.
Ugyanez van a bókokkal is.
Szegényebb lett az életünk nélkülük.
@jöttem: :)))

szeretem hallgatni (és berakni néha) őket!

www.youtube.com/watch?v=JKPvx38D4GM

(nem és nem
nem bánok semmit sem...)
@jaegtoer:

Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya.

Igazad van. Több optimizmust, több vidámságot kell vinni az életbe.
Ez újévi fogadalomnak is megállja a helyét.
@guma:

"_de ahogy látom, felébredt mindenki tőle és a kedélyek, hangulatok hullámzására is hatot..._"

Nem hatot, hanem maximum hetet minimum hat ott, esetleg mínium.

"_(mégsem volt oly rossz ötlet ébresztőnek iderakni? de!_"

Kedves Guma, én 4:00 óra óta talpon vagyok, és hellyel közzel olvastam is:)

"_tőlem ilyent nem is kapsz többet. most jól rád ijesztettem remélem. :D)_"

Kérlek, ne fenyegess, mert rád küldöm Hollófernyigest, aztán nézhetsz, és kiáltozhatsz egy Vitéz János után!:)
@Habakuk000:

Inkább komplementerek, mint a jin és a jang. Fletó tudta, vagy legalábbis sejtette, mit kéne az országgal csinálni, de ebből semmit nem volt képes megvalósítani, Orbánnak halvány fogalma sincs, mit kéne csinálni, nem is érdekli, ezt a "programját" viszont sajnos maradéktalanul képes keresztülverni. Valami olyasmi ez, mint amikor valaki ismeri a lépéseket, tudja, hogy a sakk célja a matt, de képességek hiányában esélye sincs rá, a másik leszarja a szabályokat, és felborítja a táblát.
Így vagy úgy, a vége mindkét esetben a versenyből való kiesés, csak az odavezető út más.
@parti_giano:

Megnéztem. Látom, már, ha holnap benézek hozzájuk a Népszínház utcába, akkor üzenetet kell hagynom a Ferinek, ha vinni akarja még valamire, akkor még dizsiként se mutogasson -pláne a mutató ujjával-, mert az lesz a vége, hogy rászokik a lopásra. Vagy legalábbis ezzel kell szembenéznie.
@jöttem:

"_Amikor vegytiszta érzelmekről énekelnek. Csak a a "benyúlok a bugyidba, érezd a bőröm stílus" maradt, és a nyál._"

Kell neked ilyeneket írni, aztán csodálkozol, ha Taga aktívan érdeklődik két hóhányás között:)
@jöttem: ezekre az ellenségképekre azonban nem kellett odafigyelni,/nevettünk, humorizáltunk rajta/ de most: ha belegondolsz ellenünk harcolnak
@jaegtoer: :)))

Vitéz Jánosnak? a kóbor falkát hívnám és jól ellátnák a bajod!
hahahaha

www.youtube.com/watch?v=oromrP0iu3E
@V-PORT:

"_ És ha választanom kell azok, és Rogán-Lázár-Orbán-Gyurcsány között, nincs kérdést, hogy mit választok._"
Ennél egy kicsit összetettebb az opció, és nem is konstans, de azért egy nagy rakással a m á s -hoz!:)
@jaegtoer:

"! A saját szűrő, a saját szemüveg öröme, kalandja, beteljesülése már smafu?! Hova jutottunk?!"

A saját szemüvegem -szó szerint:)) - arra való, hogy örömmel olvassam a nagyszerűeket, akármilyen szarról írnak:)
A negyedik világháborodott

másnál is későn esik le? (nincs kedvem nevetni...)

Kedves László!

A minap írtam neked egy levelet, amelyben régi ismeretségünkre alapozva próbáltam fényt gyújtani nálad a lázárjánosizmussal kapcsolatban.

Belátom, tévedtem. Nem levelet kellett volna írni, hanem beutalót.

Bocs.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141227_A_negyedik_vilaghaborodott#3qdgq17
@jöttem:

"Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya."

Ezt az inszinuációt, ezt az inzultust! Ilyen még nem volt a Falka történetében. Ezt a Kutyatanács soron-, és rendkívüli ülésén egyhangú vakkantással visszautasította és kilátásba helyezte az elkövető megugatását és megkergetését. Vagy megkergülését? Megyek megnézem, mi van a hitelesített határozatban.

Va!

Vau2
@guma:

Számíthatsz ránk:) Úgyis durva hideg vaun!
@Orica Középföldi:

Hát jó. Mindenki maga osztja be a szemüvegét:)
@100 kóbor kutya: azert remelem olyan hideg nem lesz, mikor mar a jeg is melegnek tunik.
@V-PORT: szerintem ezzel sokan így vagyunk. Itt már rég nem a pezsgő politikai viták a főszereplők.
Ez egy kicsit baj.
@guma:

"_ó! hogy az a radai roseb nem tudja már nyakon vágni őket a külön juttatásaik miatt! :((((((

Ez kaphatják a visszavonuló polgármesterek_"

Attól tartok, ezt a feladatot át kell vennünk a Radai Rossebtől, akármilyen művésznéven is ismerjük.
@parti_giano:

""saját szemüveg" még megvalósítják a nemzeti optikusokat is. "

Már megvan, baromi sokért. Rákai az egyik főoptikus.
Szélest a gravitáció ugyan a földön tartja, de az agya elszállt. Ő lencsecsiszolással foglalkozik. Folytassam?
@parti_giano:

"azert remelem olyan hideg nem lesz, mikor mar a jeg is melegnek tunik. "

Ne is mond, mi már így is jaeg-nél melegedünk.
@V-PORT:

Itteni aktivitásod csökkenéséből ez a döntés kiköveztethető volt.
Legyen sikered, élményed az új területen.
@100 kóbor kutya:

"Ne is mond, mi már .."

Ha már szóvá tetted (helyesen!) gumának a hiányzó té-t, muszáj ebbe belevernem az orrodat:))
@Orica Középföldi:

"Ha már szóvá tetted (helyesen!) gumának a hiányzó té-t, muszáj ebbe belevernem az orrodat:))"

De hát az Jéééééég volt, nem miiiii!
Mi kutyák vagyunk, kicsik vagyunk, hideg van, fázunk, éhesek vagyunk és ugyan már vizsgáztunk, de tudjuk holdig tanulunk és ugatunk és nem is látszik-hallatszik el odáig, csak addig tart. De azért köszönöm szépen, Oricavau.

Vau-vau.

Vau2
@parti_giano:

" felsorolnad az osszes optimatat, kedves cicera?"

Latinos görénységed mindig felveti bennem, a honnan ered,általam megválaszolhatatlan kérdést:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet igazságod, mindenesetre tökéletesen oldják meg a minél előbbre a balkáni úton nemes feladatát.
@guma:

Nem is tudom... Eleve a név, hogy Patek Philippe már hamisan cseng, hisz mint tuggyuk eredeti neve Patak Kálmán volt, de azok a nyomorútt imprilsta bankársvájciak eltorzították a nevét, hogy a magyarok dicsőségére ne lehessen asse!
Essetunni... :(
Olyan izék vagytok!
@Orica Középföldi: hát legyen, leleplezem a nagy titkot, még mielőtt a magyar dan brown, alias lázár jános kikotyogná. szóval nem farkas, hanem egy görény szopatta már romolust és remust is.
@guma: Köszi,hogy felraktad.
(eléggé zűrös az ügy)!Mert a gondolából való
kényszer kiejtésnek több verziója is létezik!!!
@100 kóbor kutya:

Szent Velőscsont!
Mivel engesztelhetném ki a Falkát?
@ornagy50:
Helló! Tegnap elragadtattam magam. Mea culpa! :)
@jöttem:

"Mivel engesztelhetném ki a Falkát?"

Va-vau, Jöttemvau!

Az meglehetősen sokbau lenne.
Kegyedre tekintettel beérnénk annyivaul, hogy nevezettet nem említi a Falkával egy szövegkörnyezetben semmilyen összefüggésben, sem egyéb rávautaló visszacsatolással, vaulamint mellőzi a vele vauló képzettársítást mindenféle irodalmi s nyelvtani furmányvaul.

Köszönjük szépen.

A Falka nevében idetappancsolta, tisztelője,

Vau2
@Habakuk000:

nem először. Ez a rengeteg kutya körülöttem összezavar, ez a tróger meg egyszerűen idesettenkedett és bekarmolta a tutit. Ilyenek ezek a dögök, mindjárt kizavarom a bestéket a hóra:)
@jaegtoer: nem szép dolog ilyen hidegben kertbe kilökni a falkát:(
a falka emeli az ittlét fényét

(a mi kölyökkutyánk sajnos még csak a szoba illatát)
@jaegtoer:
Belekavartyolódott vki... kiskutya körbe, körbe, körbe... :)
@Habakuk000:

Csak tanuljanak rendet. Parti Gianonál is sosem lehet tudni ki ül a billentyűzetnél.
@parti_giano:

", leleplezem a nagy titkot, még mielőtt a magyar dan brown, alias lázár jános kikotyogná. szóval nem farkas, hanem egy görény szopatta már romolust és remust is."

Gyanítottam:))))))))
@jöttem:
" Jobb lenne szerepet játszani? "

Ők viszont játszanak veled, ugratnak, mert ugrasz :)
Ne vedd tőlük komolyan. Maradj csak ilyen, mind így szeretünk.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Erre mindig csak utólag jövök rá. Ma ébredés után a második gondolatom az volt: Úristen! Miket írtam!
Aztán fejemre húztam a takarót, annyira szégyenkeztem magam előtt. :))
@V-PORT:
"most nem érzem szükségét annak, hogy elmondjam, én mit gondolok. "

Hiányozni fogsz.
De mivel azt is írtad, hogy továbbra is olvasol minket, én erősen bízom aabban, hogy ez a "most" nem fog hosszú ideig tartani.
És remélem, hogy azok a mások, amik most fontosak lettek, jót tesznek majd a lelkednek.
@100 kóbor kutya:
"Selmeczi Gabikával nem szennyezem a reggelem. Olyan, mint egy acsarkodó kutya."

Ezt azért tényleg nem gondoltad végig... :)láttam, a kutyafalka teljes egészében fel is háborodott, teljes joggal :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

"Ezt azért tényleg nem gondoltad végig..."

Ez így van. A Falka tiszteletbeli külsős tagjai adják az infrastruktúrát és néha akkora a kavarodás, hogy volt már olyan is, hogy azt a billentyűzetet tappancsoltam, ami nem is a bekapcsolt géphez tartozott.
@jöttem: "Aztán fejemre húztam a takarót, annyira szégyenkeztem magam előtt. :))"

Legfeljebb csak azért húzd a fejedre, hogy ne világítson a hold a szemedbe.
Te is jól ugratod időnként az érdeklődőket.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet. Éjjelente átolvasom a napi termést. Büszke vagyok a jól sikerült kommentjeimre.
Az ember lányának olyan kevés elég a boldogsághoz. :)))
@Habakuk000:
Na ja, 2008-ig javult a konvergencia, aztán beütött a világválság (ez volt a többieknél is) és az orbánjárás (ez csak minket terhelt - de nagyon ám, és több, mint 100 %-al romlott - még a környezethez képest is.
Mire is akartál utalni? Hogy minket egy KÖLTSÉGVETÉSI kiigazítás közben lehűtött gazdasággal egy kissé jobban megviselt a válság?
Vagy egyszerűen kiújult a gyurcsányitiszed?
@jaegtoer:
A szentté avatáshoz előbb meg kell halni. Ámen!
@Habakuk000:
Nem Gyurcsánnyal, hanem még a jobbos közgazdászok szerint is 2000-ben, amikor I.El Tolcsyt először engedték hozzábabrálni a gazdasághoz, és túl sok Münchhausent olvasott előtte, mivel a gazdaságot a fogyasztás DEVIZAhitelezésével akarta felturbózni.
Aztán Járai csak rátett egy lapáttal a forintkamat magasan tartásával viszont a csúszó leértékelés megszűntetésével. űMI FÉKEZTE A GAZDASÁGOT (ha nem hiszed, olvasgass El Tolcsyt, amikor indokolja az alacsony kamat erőltetését!)
Nem unod még a nyahibálást?
süti beállítások módosítása