Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.03. 08:47 Fabius

Lázár Boldi "alapbázis-megtakarítása" szépen alakul

Címkék: lázár jános ingatlanbiznisz lázár boldi alapbázis-megtakarítás

Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy politikuscsemetének, ha apukája klasszikus jófater, aki svájci számlán megtakarít és összegyűjt mindent ami jól jöhet még a későbbi boldoguláshoz. 

lazar_janos.jpg

Családi összefogás, ez van most mindenhol, teccikéteni?

Jóhiszeműen tessék ezt elhinni, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet akkor is, ha kényelmesebb azt gondolni, a dohánygét után felbukkanó budai luxuslakás a verejtékes megfeszített munka és kölcsön számítógép jutalma is lehetne. Meg ne lássam, hogy valaki azon poénkodik, Boldit még nagykorúsága előtt kitiltják Amerikából! Apukája megaszonta, igaz még nem szerepel a kégli a vagyonbevallásban, de majd tessék jól megfigyelni a következőt! Mert abban majd nagyobb lesz a meglepetés, mint mikor kiderült, a Boldi srácnak egy húszmillás szőlőbirtokot is összetakarékoskodott az apukája, jó lehet az még valamikor alapon.

Ne tessék ezt az egészet holmi dzsentrikedésnek látni! Akkor fácántelepet vett volna apuci, hogy a nemzet fővadásza, a kiöregedett művésznő és alkohol problémás férje nyugodt körülmények között mészárolhasson állatokat takaros halomba. 

Ez csak nettó gondoskodás, befektetés Boldi jövőjébe, az alapbázis-megtakarítás ésszerű növelése. Az vesse az első követ aki nem tenné meg ezt, hogy a gyerek jó partynak számítson néhány év múlva. Arról nem is beszélve, hogy ahogy a kiskorú ingatlan tulajdonszerzéséhez a gyámhatóság engedélye szükséges, úgy szükséges annak eladásához is. Vagyis nem teheti rá a kezét ezekre a vagyonelemekre ukmukfukk senki, így az elszámoltatással fenyegetőzés sem érinti az alapbázis-megtakarítást. Pluszbónusz apukát terheli a tulajdon védelmének és állagóvásának terhe, amit a gyámhivatal bármikor ellenőrizhet. Úgyhogy tényleg ne tessék köpdösni egy ilyen gondos, gyerekeiért plusz terheket magára szedő mintafatert!

488 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr366953517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.12.03. 14:39:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az inflációs előrejelzés 1,8%, tehát a kormány 1,8 százalékos mértékű nyugdíjemeléssel számol jövőre.

nu, ebből az alacsony nyögdíjemelésből van rolex órája és sváb hegyi lakása lázár jancsikának.........
@kvadrillio: ..SZETEM A KÖVETKEZŐ TÜNTETÉSEN KB 2 MILLIÓ NYÖGDÍJAS IS OTT LESZ ! :o)))
@Gábris szomszéd:
Tudod, ő a pápa. Jézus Krisztus földi helytartója. Jézus Krisztusé, aki magához ölelte a pénzváltókat, a kurvákat. A bűnös asszonyt sem hagyja megkövezni. Előre feloldozza Pétert, aki elárulta őt. Még a gyilkosainak is kegyelmet kér a keresztfán Atyjától: Bocsáss meg nékik, nem tudják mit cselekszenek.
Krisztusé, aki megbocsájtja Saulnak a keresztények üldözését és gyilkolását a damaszkuszi úton. Így lesz belőle Pál.
Ferenc pápa Krisztus méltó földi helytartója. Szeretet hirdet és megbocsájtást. Az utolsó gyilkosnak is.
Hit, remény és szeretet. Ez a kereszténység alapja.
Ezt hirdeti Ferenc pápa. Akár a dzsihádistáknak. Hiszi és reméli, hogy az ő szívük is megnyílhat az isteni szeretet felé. Nevezhetik, akár Allahnak is. Csak érezzék meg. Úgy, ahogy Saul tette a damaszkuszi úton.
Ezt a szándékot ítéli meg/el a te bloggered. Mivel egyetértesz a cikkel, így te is.
És még keresztényeknek meritek magatokat nevezni!!
.
Ezekben nincs kiadatás:
- Kirgizisztán,
- Tádzsikisztán,
- Azerbajdzsán,
- Türkmenisztán,
- Afganisztán,
- Irak,
- Irán,
- Pakisztán,
- Sri-Lanka,
- Észak-Korea,
- Fülöp-Szigetek.
- Argentína,
- Brazilka,
- Bolívia,
- Kolumbia,
- Ecuador,
- Dominikai népköztársaság,
- Kuba.
A legtöbb országba vízum kell kivéve a dél-amerikai országokat!
.
Ez a pontos:

1994. évi XVIII. törvény a Párizsban, 1957. december 13-án kelt, európai kiadatási egyezmény és kiegészítő jegyzőkönyveinek kihirdetéséről

www.1000ev.hu/index.php?a=2&k=7&f=9076
.
Két nap alatt már a második alkalom, hogy McCain éles hangon bírálja a magyar miniszterelnököt.
Helyi idő szerint szerda délután újra, ezúttal közleményben bírálta John McCain arizonai republikánus szenátor Orbán Viktor magyar miniszterelnököt a magyar demokratikus intézményrendszer leépítéséért. A Népszabadsághoz eljuttatott közlemény:

nol.hu/kulfold/mccain-meg-egyszer-a-padlora-kuldte-orbant-1502477

.
.
Vida Ildikót nem azért tiltották ki az Egyesült Államokból, mert nem tett eleget a korrupció felszámolásáért, hanem mert konkrét bűncselekményben tartják érintettnek – utalt rá egy interjúban André Goodfriend.

www.origo.hu/itthon/20141203-ujabb-bombat-robbantott-andre-goodfriend.html
@kekex: Az LMP a fidesz fiokszervezete, hasonloan a jobbikhoz. Az is hulye, aki szobaall veluk.
@Gábris szomszéd:

"Amúgy Ferenc valószínűleg egy tüneményes, kedves vidéki plébános lehetne Argentínában. De sajnos nem az,..."

Hmmm, Ferenc pápa feltehetően átlátja, hogy nem hirdethet keresztes hadjáratot, a jobbegyenest, és a kurucinfot is mellőzi, a gárdának se tagja, se védnöke, úgyhogy tényleg méltatlan egy jobbikos faszfej tiszteletére, akinek a gyerekmunkásokat alkalmazó, és a szószékről a fideszre szavazást elrendelő Pajor atya a deal.
@Rodeo36:

"_a pápa is elmúlik és ez az egyetlen jó benne_"

Annyira primitív a bunkóságod, hogy méltatlan vagy még egy 'dögölj meg!-re is, mert elég büntetés neked az élet, és akarod vagy nem, számodra tényleg megváltás lesz a halál.
Azt kívánom: -Élj soká!

Jó reggelt.
Reggelt, Népek!

Lett-e-é-e még valakinek valamije? :)

Hogy a zén fiacskám nevére mé nem kerül legalább egy fél hobbitelek? Ja, hogy annyit is ér? Velem együtt? :(((
@jöttem:
ez olyan szép, hogy...már nem is igaz...a katolikus liturgia szerint a szentmise bizonyos tételekből áll (ezt ugye neked sem kell felsorolnom?) viszont a gyászmise szinte betűről betűre azonos "csak" valami hiányzik belőle: a CREDO ELISMERVE EZZEL AZT, HOGY MIKOR OTT ÁLL (A BÁRKI) LEGVÉÁGSŐ STÁCIÓN AKKOR SZENT IS MEG FENNSÉGES IS MEG MEG IS SZABADÍT, DE VALAHOGY NEM HISZ BENNE

ezen azért majd te is meg a többi bölcsek akik itt szent lófaszokat és bunkókat hordoznak és lecsapnak bárkire aki ellent mer nekik mondani el kellene merengjetek

ugye minő furcsa???

és még csak nem is szégyelli magát egyik sem

brühüyyy
@jaegtoer:
ezt sem fogod te eldönteni még akkor sem ha a szent bunkókat hordozod keresztényi megbocsátásod nevében, mert ugye -assziszsed- te hordozod az IGAZSÁG szavát...hát nem még akkor sem ha beleőrűlsz (bár ez már múlt idő???

brühüyyy

éltem hosszára semmilyen befolyással nem bírsz még a szent bunkóddal csapkodva sem

nem zavarsz csak olyan undorító vagy, muszály volt megemlítenem
@jaegtoer: Megint félreértesz sok mindent.
Először is Pajor atya nekem abszolút nem deal.
Ami meg a keresztes hadjáratokat illeti, nos akár hirdethetne is. Elsőként mondjuk beszélhetne Obamával, hogy lenne oly drága és állítsa már le a támogatásukat az ISIS felé, ha már voltak olyan "drágák" és létrehozták őket.
Másrészt a közel-keleti keresztények a katonaszentek szellemében küzdenek, amíg Ferenc tömjént dob a keresztényirtók oltárára, vagy tárgyalna a vahabista terroristákkal, akiknek aztán végképp semmi közük az iszlámhoz, stb.
Álljon már meg a fáklyás menet. :(

orientalista.hu/iraki-kereszteny-milicia-vadassza-az-ilia-tagjait/

www.keletport.hu/index.php/politika/114-irak/2527-az-asszir-keresztenyek-miliciai-irakban
@Rodeo36:

Jó reggelt neked is Rodeo!

Kb. ezt vártam tőled. További szép napot! :)
@Gábris szomszéd:

Pár napja még a mennybe menesztettétek Ferenc pápát az EU-t bíráló beszédéért.
Mert úgy véltétek, az hajtja a szekereteket.
Nevetséges ez a hozzáállás.
@jöttem:
a napod majd kialakul...nem tudok mást adni mint lényegem:
tudást

brühüyyy

nem kell ezt sem elmondanod a többieknek...mert most nagyon csapkodnak puszta szeretetből kifolyólag
@Rodeo36:
Én is fogok csapkodni.:))

A tudásodat mindenki elismeri.
A stílusoddal van időnként gondom.
De ki vagyok én, hogy megítéljelek téged??
@jöttem: Egész jó összefoglaló. A vége csak annyiban hibádzik, hogy az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz, ergo ezen az alapon sem lehet velük "tárgyalni". Arról nem is beszélve, hogy az ISIS-t ugyanaz a "testvéri" háttérhatalom gründolta és pénzeli, mint a ferenci Rotary Clubot, úgyhogy ezen a pápai kijelentésen sem kell csodálkozni.

www.katolikus-honlap.hu/1301/rot.htm

Másrészt én sem gondolom, hogy ettől beállna a sedes vacans, viszont morálisan totálisan megbukott előttem mint ember. Egyedül a törvényes igazságosság (iusitita legalis) tisztelő félelme kötelez felé, a gyermeki kegyesség (pietas) nem, ahogy a tételes isteni törvény IV. parancsolata ("szülők tisztelete"), vagyis az eredettényezőink ("szülő" tágabb értelemben), fenntartóink és feletteseink felé törvényszerű tiszteletet követeli meg, akár egy alkoholista apa iránt, vagy egy teljesen elmebeteg módon cselekvő, a világ előtt lefekvő pápa iránt. Jelen helyzetben csak a hivatalának jár már ki a köteles tisztelet.

Reményt adhat viszont, ahogy a szentírás is mondja "ahol azonban elhatalmasodott a bűn, túláradt a kegyelem". Tehát még ebből is jöhet valami jó is.
A finneknél három nap alatt több, mint tízezren léptek ki a hitehagyott evangélikus egyházból. Most válik el a búza és az ocsú a keresztény világban, figyelmezzünk!
@Gábris szomszéd:
Ez szép volt, Gábris. Ügyesen összekötötted a pápa leszólását egy kis mocskos usazással.
Most meg jössz a szélsőjobb egyik kedvenc összeesküvés elméletével.
Jut eszembe!
A Föld még kerek?
Vagy már azt is újraértékeltétek?
Jó napot!

Ha esetleg valaki vasárnap egy üzletben összefutna egy kdnp-s fasszal, a nevemben is bassza tarkón! Cserébe én is így teszek hasonló esetben!
@jöttem:

Mijazhogy!
Még a Napot is űk irányíccsák. :D
@dr. jenőke (jenőke):

Szép volt André!

Szerényen megállapítottam, hogy jó ízlésem van a férfik terén. :)))
@jöttem: Nézd drága hölgy én is azt kívánom, hogy bár ne kellene ilyesmikkel "foglalkoznunk".
De sajnos a valóság fájdalmasan más. Ez attól sem fog megváltozni a homokba dugjuk a fejünket. :(

"A Pápa tárgyalásokba bocsátkozna az Iszlám Állammal. Egy olyan szervezettel ami alapból nem ismer el semmilyen más vallást vagy felekezetet. Még a többi muszlim irányzatok követőit is üldözi, nemhogy a „hitetlen” keresztényeket. A Pápa még is nyitva tartaná a lehetőséget, egy olyan kegyetlen szervezet előtt amilyent még nem látott a világ.
Sokszor kényszerből csak hogy mentsék életüket a keresztények áttérnek a muszlim vallásra, de mind hiába a terroristák így is megölik őket. Magukat meg azzal nyugtatják, hogy áldozatuk muszlimként hal meg így legalább a mennybe kerül. Ezt történt egy szír keresztény férfival (videofelvétel +18). De a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
Emberek százezreit üldözik el mert Jézus tanait követik. Akik nem hajlandók elhagyni házukat szülőföldjüket és még a hitetlenek különadóját a Zsizját sem fizetik azokra nyilvános kivégzés vár. Nap mint nap olvasunk olyan híreket hogy lefejeztek, nyilvánosan kivégeztek, vagy keresztre feszítettek szír vagy iraki keresztényt mert kitartott a hite mellett. De a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
A terroristák a papokat, apácákat, sem kímélik. Egyszerűen elrabolják és kivégzik őket. Másfél éve Francois Mourad ferences szerzetest végezték ki kegyetlen módon.
Két éve épp Törökországból jöttek volna haza Szíriába Boulos Yazaji és Youhana Ibrahim püspökök amikor terroristák elrabolták őket. Azóta két év telt el, országok, nagyhatalmak jártak közben, hogy a két vallásvezető kiszabaduljon, de mindhiába. A Pápa ennek ellenére sem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terrorista szervezetekkel.
A terroristák keresztény templomokat gyújtanak fel, vagy repítenek a levegőbe. Szíriában és Irakban több száz templom vált a földel egyenlővé, de a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
Hónapok óta könyörögnek a közel-keleti vallási vezetők a nyugati keresztény világnak, hogy a térség keresztény közössége végleg eltűnik ha nem tesznek a barbár mészárlás ellen. Hiába sírta el magát a moszuli püspök, hiába írt Raphael Louis Sako bagdadi káld katolikus pátriárka levelet Ferenc Pápához, a Vatikán feje hónapokkal később kijelentette Isztambulban, hogy nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
A keresztény nőket, lányokat pár száz dollárért rabszolga piacokon árulják majd arra kényszerítik őket, hogy naponta akár több tucat dzsihadista pervez vágyait elégítsék ki. A „szerencsésebbek” családjukkal együtt, sátras menekülttáborokban áldatlan körülmények között, több tízezer sortársukkal együtt várják a külföldről megígért, de soha meg nem érkező segítséget. Ennek ellenére a Pápa tárgyalna az Iszlám Állammal.

A Pápa megbékélésről beszél muszlimok és keresztények között. Az üzenetet egyértelműen a térség lakóinak szánta. A baj, hogy a szentatya egy dolgokról megfeledkezett. A béke mindig is létezett a két vallás között a térségben. Az emberek békében éltek egymás mellett, mindaddig amíg a nyugat nem akarta elhozni a „demokráciát” a térségbe és nem alkotta meg a vahabita szörnyeit.

A keresztények nem tudnak tovább várni. Ez már nem arról szól, hogy a békesség kedvéért gesztusokat tesznek a másik félnek, lemondanak területekről egyházi és magán ingatlanokról. Itt az életben maradás a tét. Ezért kénytelenek voltak fegyveres alakulatokat létrehozni, hogy megvédjék családjaikat szeretteiket és szülőföldjüket. Nem marad más lehetőség mint fegyvert ragadni és az életük árán is de megvédeni 2000 éves keresztény kultúrájukat.

Nem kétlem a Pápa jó szándékát, de a gesztusok korszakának vége, itt az ideje cselekedni is. Megbékélés?! Tárgyalás?! Akkor rossz helyen jár. Térjen vissza azokhoz akik ezt előidézték akik ezeket a terrorista csoportokat finanszírozzák és őket állítsa le, ne a keresztényeket kérje a megbékélésre hiszen nem tettek semmi rosszat senki ellen. Ez most a Közel-keleti keresztények véleménye. Addig is önmagukat megszervezve megpróbálják megvédeni, mindazt ami szent nekik ha kell akkor fegyverrel. Én egyetértek velük.

orientalista.hu/a-papa-targyalna-veluk-addig-kozel-keleti-keresztenyek-harcolnak-ellenuk/
@Marcellusca:

De lehet, hogy a Nap is Gyurcsány kottájából játszik. :)))
@fzs.1933:
Reggelt!

Az a "baj", hogy a zecceri, halandó kádéjempésnek nincs a homlokára írva, hogy ő az aki (ami?). De, ha ismerttel futok össze - pölö rétváribencuska vagy vénhülyeharrach), akkor gyorsan keresek egy (szívlapát hiányában) hólapátot (mostan úgyis akcijós) és azzal oda teszem a homlokára a jelet. :)

Jut eszembe: reggel láttam, hogy a szomszédos templonyba - viszonylag - sokan mentek a reggeli misére. Vajh, a kádéjempés képviselők közül hányan mentek a 6 órai misére, Szt. Borbála napján? Vagy majd balog nertárs megtarcsa a minisztérijumban?
@Gábris szomszéd:

Megnéztem a linket. Benne a nap idézetét:
"Szíria soha nem lesz a Nyugat bábja."

Ennyi elég volt, hogy megérjen a kukára.
:))))
@fzs.1933:
Errefelé kevés jár, de kinyitom jól a szemem.
Aztán, ha felismerek egyet: nagymagyarország logó, feminin megjelenés, akkor BUMM A FEJBE!
@jöttem: Bárcsak ez megmenthetné az ártatlan áldozatokat.
@Marcellusca:

hogy mennének ma? Munkanap van!!!
Tuti van valami kis házioltár a minisztériumokban, ahol megtartják a szentáldozást is.

Mondom mindezt úgy, hogy hívő kereszténynek vallom magam. Ja, és templomba is járok. Evangélikusba.
Remélem, nem átkoztok ki! :)
@Marcellusca:
Balog nertárs térítette meg OV-t.
Vagyis mindenre képes.
@jöttem:

Miazhogy? Nagyonis! :)

Lóf@szt összeesküvést meg szíjájé meg efbíáj meg kágébé meg ájemef (meg a zösszes hárombetűs :D ) meg a soros meg a karvalytőke meg libernyákok meg imperialisták (meg "a Trap Pista, na az a legbüdösebb" - by Hofi)!
A gyúrcsány (vagy gyúrcsányi - azzal nagyon köll vigyázni!), ű irányít mindent és mindenkit. :)))
@jöttem:

Előre is köszönöm! ;)

lehet, az lesz a vasárnapi programom, hogy járom a közeli tesco-t, hátha felbukkan egy és odacsaphatok! :)

Meleg is van, ehetünk is. Csökkentjük a rezsinket addig is.
:)
@jöttem:
milyen stílust óhajtassz? szecessziósat? barokkot? klasszikust és milyen szinekben? ó de görögöt? vagy ó de nem görögöt? ha már görög merre görög...jön?

szóval?

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Ugye, mindenre képes vagy, csakhogy hirdesd az igédet. Még a szerencsétlen áldozatokat is belekevered.
Még jó, hogy nem reggeliztem.
@Marcellusca:

azért ez is hihetetlen, hogy GYF öt és fél éve nincs sehol és mégis...
OMFG!
@fzs.1933:

Egyéni szoc. problem. :DDD

Akko' tudod, kinek/kiknek a védőszentje Borbála. :)
@Rodeo36:
zenét rodeo. olyat, amit csak te tudsz linkelni.

ui. ha nyalok, hát nyalok. ölni tudnák egy finom dallamért. per pillanat. :))
@jöttem:

Akkó szentté is fogják avatni. :)
De csak, ha bebizonyosodik, hogy valóban megtérítette, nem csak látszat-keresztyény lett. :D
@Marcellusca:
ahogy a 444-en olvastam, kottagyáros :)))
@jöttem:

Télleg, ez hogy van, hogy kezelik a határon túl a nagy-magyarország matricás bevásárló turistákat?
@fzs.1933:

aszonta tegnap egy nagyon kédáempés: ezután a szülőknek a családdal kellene tölteni az időt. ez a bajuk a zembereknek.
remélem, nemsokára a zemberek élőben elmondják ennek az álszent balfac kompániának, mi a bajuk.
futóvadlövészet!!!
@jöttem:

Őőő, izé ... "tudnák" helyett tudnék. :)
Bocs, de allergiás vagyok rája, mint a -suk, -sük-ölésre is. :D
(Persze más, ha a mondandó lényegi részét képezi és direkte úgy írod/mondod.)
@jöttem:

majd a család együtt gyűjtögethet a kukákból...
@Marcellusca:

nagyon ki van élezve társadalmunk mostanság a nyelvre! :P
@Gábris szomszéd: "Egyedül a törvényes igazságosság (iusitita legalis) tisztelő félelme kötelez felé,"... na, ez a gond, hogy nem vagytok lélekben szabadok, önállóak... beszari félelemből követitek az előírásokat/szabályokat, nem belső meggyőződés noszogat arra, hanem a pönalitástól bárkódos alsó... vegyetek akciós persilt... vagy szabaduljatok fel...
@jöttem: Nem hirdetek igéket csak próbálom érzékeltetni, hogy míg mi a kellemes meleg otthonban vagy irodában netezgetve beszélgetünk, mások ezalatt a saját vagy családjuk életéért küzdenek.
@Sir Bates dö Hól: Pont ezért vagyunk szabadok, na meg azért mert nem ülünk fordítva a lovon.:)
@jöttem:

Mondják ezt olyanok, akik:
- sosem lesz igazi családja, mássága okán (semmi gond azzal, csak ne osztaná az eszet! :D);
- olyan vén hülye, hogy az unokáit sem látja, mert jobbnak látják a gyerekek, ha nem találkoznak a nagypapával.
(Természetesen ezek fikciók, képzeletem szüleményei, véleményem a látottakról!)
@fzs.1933:

"Nyelvében él a nemzet." - De ne feledjetek el dugni se! :DDDD
@Marcellusca:

nekünk vannak hazai nagymatricásaink is. ez itt MO kicsiben.
úgyhogy nincs probléma. kiszolgálják őket és annyi.
persze, ha valaki echte szlovák vidékre keveredik, az számoljon azzal, hogy belefut a "nerozumiem Vás - nem értem Önt" mondatba.
de itt is élnek bunkók.
az én városkámban mindenki érti a szlovákot és a magyart is.
gond nélkül lehet bevásárló turistáskodni.
@Marcellusca:

bocs. én még ezt használom. tudom, hogy a moi magyarban már a -nék jár minden hangrendhez.

"A magánhangzó-harmónia egy nyelvtani jelenség, egyes ragozó nyelvek sajátossága.

Lényege, hogy a nyelvekben, melyekre jellemző, magas hangrendű szóhoz magas hangrendű toldalék, mély és vegyes hangrendűhöz pedig mély hangrendű toldalék kapcsolódik (kivéve, ha azért vegyes, mert összetett szó, ilyenkor a szóösszetétel utolsó tagja számít."
@Gábris szomszéd:
Ja.
PL. Mo-n is.
Ez a cociális érzékenység új elem az érvrendszeredben.
Akkor használod, ha elfogy minden más.
Kicsit sem vagy demagóg.
@jöttem: Ha az empátia szerinted demagógia, akkor biztos.
@jöttem:

talán nem érhetek zeneileg sokak nyomába, de mostanában
ez megy nálam:
www.youtube.com/watch?v=0dw8aFj5cwQ&list=PLRhGh_yxhgtGFra5MEubnEp99hXFIJg9S
@Gábris szomszéd:

Az a demagógia, hogy a szerencsétlen menekültek és halottakat beépíted a mondandódba, ha csak azzal mocskolhatod az usát/ per pillanat a pápát is.
@Rodeo36:

"_éltem hosszára semmilyen befolyással nem bírsz még a szent bunkóddal csapkodva sem_"

Igyál.

Azt írtam: "-Élj soká!"

"__nem zavarsz csak olyan undorító vagy, muszály volt megemlítenem__"

:DDDD
Ha így lenne, válasz nélkül hagytad volna, és nem lett volna m_u_s_z_á_j megemlítened, (csak ugye muss sein)

"__mert ugye -assziszsed- te hordozod az IGAZSÁG szavát...hát nem még akkor sem ha beleőrűlsz (bár ez már múlt idő???__"

Nem hordozom az igazságot, csak szolgálom.
Az igazság nagyon egyszerű, és felettünk áll. Így feletted is. Kapálózhatsz ahogy akarsz. Az van. Van aki látja, van aki nem, és van aki sejti. Te, mint 7. szintű beavatott, tisztában kellene lenned ezzel.

Lázadozhatsz éjt nappallá téve, a léted lehúz a mélybe, olykor a pohár fenekére, de tudod te azt is, ki mint él, úgy ítél.

Végül szavadat, poharad ne felejtsd, ezt kifogásoltam tőled:

"__a pápa is elmúlik és ez az egyetlen jó benne__"

S te vagdalkozol, igazságról, őrületről, miegyébről?
@fzs.1933:
Köszönöm! Életet mentettél. Ez az igazi empátia!! :)))
@jöttem:

Örülök, ha tetszik!

Ököl kienged, ránc elsimul mikor hallgatom...

Relax!
;)
@jöttem: Inkább az a mocskos aki ezt a helyzetet létrehozta, illetve akik érdemben nem is akarnak változtatni rajta. Tehát először is szétverjük azokat a szekuláris államokat, amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyülködünk, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is.
@fzs.1933:
Rám fér. Nemsokára fogorvoshoz megyek.
@kekex:
"Aliz Vaszlovik (a hölgynek péksége és étterme van!)
Letörölték a posztot a Facebook moderátorai. Én azért kirakom újra. Olvassátok!!! "

Ma reggel olvastam a fb-on, Juhász Péter rakta ki azzal, hogy keresi a szervezőket, és segít megvalósítani az ételosztást.
Ha máshol nem, a saját önkormányzati irodájában az Erzsébet téren, fogadóórának álcázva.
@jöttem:

jó program! fzs-né fogorvos. Közös életünk mi mással kezdődhetett, mint két foghúzással? :)
Ezzel ki is húztuk későbbi problémáink méregfogát... :)
@jöttem:

Nem kimondottan ezért. :)

tudnák - többesszám 3. személy;
tudnék - egyesszám 1. személy.

Ha segíthettem ... :DDDDDDDDD
@Gábris szomszéd:

Ez a gyönyörű körmondat belőled szakadt fel?
Így reggelre.
Én veszek 3 pástétomot a koldusnak. Aki különben életerős fiatalember. Ez a kisváros szépsége, mindenki-mindenkit ismer.
Pénzt nem adok, azt elgépezi.
Szóval, ha valóban az empátia vezérel, ne a zusát szidd gép mögül!
Segíts a rászorulóknak! Ahogy tudsz.
Helyben.
@Marcellusca:

Oppá!!

Tusé!

Majd vigyázok, de biztosat nem ígérhetek.

A megszokás nagy úr. :)))))))
@jöttem:

Jaaaaajjjj, haggyad mán!
Úgyis megmagyarázza, hogy a döglött ló csak alszik. :)
És nem feltétlen saját gondolataival/szavaival, de linkekből, kopipésztekből kifogyhatatlan. Pro és kontra. :D
Imola, kedves!

Tegnap élénken érdeklődtél a napirendem iránt.
Szóval.
Fél 11-re fogorvoshoz megyek.
Egy órára a kozmetikushoz.

A fogorvos ad igazolást. A kozmetikusom nem szokott. De majd rábeszélem.

Ennyit tudok előre.

Ha kérhetem, ne Bolit zaklasd a nekem szánt gondolataiddal.
Cirka 400 km-re van tőlem.
Sajnos.
Jót sörözhetnénk, ha kézközelben lenne.

Olvasd el még egyszer!
Úgy talán bevésődik.
@jöttem: Lehet egyszerre mind a kettőt. Amúgy nem szidásról van szó, hanem a szomorú tények rögzítéséről.
Na jó azért én is küldök neked zenét. :)

youtu.be/98UjjwzJBFE
Azon gondolkodom, megoldható lenne-e, ha bent van az összes gyíkember a parlamentben, akkor egyszerűen berácsoznánk a nyílászárókat... :)
@Gábris szomszéd: "A finneknél három nap alatt több, mint tízezren léptek ki a hitehagyott evangélikus egyházból. Most válik el a búza és az ocsú a keresztény világban, figyelmezzünk!"

Miert nem Finnorszagbol leptek ki? Rohadt kovetkezetesek.
@Marcellusca: te, marci. a szlovákiai magyarok (de mondhatnám az összes határ mentén/távolabb élő mogyoróra) ugyanolyan megosztott, mint mi. menj el egyszer a szerdahelyi csallóközi vásárra, nagyon érdekes. és nákolnak, ebben javíthatatlanok, de meg lehet szokni, ez a dilijük.
Hinkley Point: a bővítés után az új reaktorok a francia kivitelező cég tulajdonába kerültek, az állam pedig garantálta, hogy kétszeres áron veszi át az erőműben termelt áramot egészen addig, míg meg nem térül a beruházás.

Hinkley Point 2?

www.mon.hu/budapest-hirei/paksi-eromu-egy-even-belul-dontest-remel-brusszeltol-a-kormanybiztos/2712823

hvg.hu/gazdasag/20141203_A_paksi_bovites_feladasara_is_keszen_all

Atomot az oroszoknak?
@parti_giano:
Jóvan, na! Maj' meglássuk. :D
@fzs.1933:
Mondom: Szt. Borbála napja vagyon. És nem utalnék (utalnÁk) semmi rosszra. :)
@Marcellusca:
ja, hogy robbantani kéne??? :)
@fzs.1933:
Á, hova gondolsz? :)
Szt. Borbála a tüzérek védőszentje. :D
index.hu/belfold/2014/12/04/weores_sandor/

"A szakvéleményezés egy folyamat, amely mindig az önkormányzattal együttműködésben az önkormányzat döntését támogatva történik. Ez történt a Vörös Sándor szobor esetében is."

Vagyis a szakvélemény arra való, hogy utólag megtámogassa a döntést. És már gátlás, önmérséklet sincs, hogy ezt azért ne ilyen nyiltan...
A NER működés közben.
@Gábris szomszéd: na akkor most összeomlik a Vatikán, Ferenc lemond, és te I. Gábriel néven elfoglalod a pápai trónt.
@Gábris szomszéd: mellékesen jegyzem meg, hogy mielőtt még teljesen összeomolnál, és végérvényesen Hamupipőke lennél..a finn evangélikusoktól olyanok is kiléptek, akiknek az nem tetszett, hogy házasság csak férfi és nő között lehet..ők most vajon ocsú? búza?
@Penivaldes:
"...ők most vajon ocsú? búza?" - Buzi?
(Énkérekelnézést! :D)
@Penivaldes: Most is érvényes lehet a mondás,
"a kivétel erősíti a szabályt." :)
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F03%2Flazar_janos_luxusinterju%2F

Basszu!

Én útálom a luxust. FÚJ.
Nem is voltam ezért mág soha olyan szállodában, ahol sok száz ezer forint a szoba ára. Lézerblokkolós audim sem volt még, csak használtan vett, jelenleg már erősen felnőttkorú autóm, meg a gyerekemnek sem fizettem svájci bankszámlára zsozsót.

Ha valaki tényleg anyagilag független ( még is felmerült a kérfés, hogy miértis írták a törvénytervezetet a haverja számítógépén? ), akkor tegye közhírré az elszámolását, és ne a "szubjektív" vagyonnyilatkozatát.

Mindezek tisztázása mellett még szimpatikus is lehetne.
@Gábris szomszéd:

"nemcsak empatikus vagy, hanem szép is." - monta az ecceri, részeg lélekbúvár annak a nagy rakás szarnak, amibe éppen belelépett.
@fzs.1933:

Gratula! Te aztán tudsz párválasztani!!

Az én fogorvosom harsány, mit egy vásári kikiáltó.
De nagyon jó szakember.
Ad szurit, ha kérek és megmentette a fogam.
Most számoltam össze 100 eurómba került az egy hónapos manőver.
@Gábris szomszéd:

Köszi. Előbb jöjjön a Mikulás. Springsteennel.:))

www.youtube.com/watch?v=iSgEDKjmT5o
lézerdzsonni, a tetves kurva anyádat!

Basszad szájba a buzi kurva rohadt anyádat nekifutásból, te faszmajom, úgy, hogy még a füléből is a geci spricceljen kifelé.
@jöttem:
Nem keresztények: katolikusok. Bartus elég sok cikkében taglalta a különbséget!
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141204_Aki_ehes_es_aki_nem?s=hk
És 1-2 kedvemre való hsz:
maldoror vassmargit • 3 órája
harrach-zsírdisznó: a kurva anyád bazdmeg, aztán szarjál szögesdrótot, buzogányt, sünt, tobozt. te vén mocskos gazember.

andras nagy maldoror • egy órája
Eltekintve a komment indokolatlanul visszafogott hangnemétől, egyetértek.

Ehhez már csak annyit tőlem: Dettó!
és még a témához:
"Nem éhesek reggel a gyerekek, vagy ön hülye?"
www.nlcafe.hu/ezvan/20141204/gyermekszegenyseg-ehezes/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én is már vagy 5 helyen olvastam az eredeti idézetet. Az is hülye, aki azt hiszi, hogy valamit el lehet tüntetni a netről EGY törléssel!
@kekex:

Remélem, mégicsak összejön az akció.
Külön élmény lenne, ha tényleg az önkori épületében lenne megtartva.
Próbálom figyelemmel kisérni az akciót, kiderül belőle, hogy Juhász csak hangember-e, vagy tényleg akar és tud tenni is valamit.
süti beállítások módosítása