Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.03. 08:47 Fabius

Lázár Boldi "alapbázis-megtakarítása" szépen alakul

Címkék: lázár jános ingatlanbiznisz lázár boldi alapbázis-megtakarítás

Nem kell ennyire irigynek lenni, se mutyit kiáltani rögtön Lázárt meg az ingatlanügyét látva. Szó nincs luxusról, mikor Kósa, Rogán budai ingatlanjaihoz képest a lakás egy garzon, Szijjártó kecójához képest meg max seprőtároló lehet. Ennyi meg csak jár egy politikuscsemetének, ha apukája klasszikus jófater, aki svájci számlán megtakarít és összegyűjt mindent ami jól jöhet még a későbbi boldoguláshoz. 

lazar_janos.jpg

Családi összefogás, ez van most mindenhol, teccikéteni?

Jóhiszeműen tessék ezt elhinni, mert az ártatlanság vélelme mindenkit megillet akkor is, ha kényelmesebb azt gondolni, a dohánygét után felbukkanó budai luxuslakás a verejtékes megfeszített munka és kölcsön számítógép jutalma is lehetne. Meg ne lássam, hogy valaki azon poénkodik, Boldit még nagykorúsága előtt kitiltják Amerikából! Apukája megaszonta, igaz még nem szerepel a kégli a vagyonbevallásban, de majd tessék jól megfigyelni a következőt! Mert abban majd nagyobb lesz a meglepetés, mint mikor kiderült, a Boldi srácnak egy húszmillás szőlőbirtokot is összetakarékoskodott az apukája, jó lehet az még valamikor alapon.

Ne tessék ezt az egészet holmi dzsentrikedésnek látni! Akkor fácántelepet vett volna apuci, hogy a nemzet fővadásza, a kiöregedett művésznő és alkohol problémás férje nyugodt körülmények között mészárolhasson állatokat takaros halomba. 

Ez csak nettó gondoskodás, befektetés Boldi jövőjébe, az alapbázis-megtakarítás ésszerű növelése. Az vesse az első követ aki nem tenné meg ezt, hogy a gyerek jó partynak számítson néhány év múlva. Arról nem is beszélve, hogy ahogy a kiskorú ingatlan tulajdonszerzéséhez a gyámhatóság engedélye szükséges, úgy szükséges annak eladásához is. Vagyis nem teheti rá a kezét ezekre a vagyonelemekre ukmukfukk senki, így az elszámoltatással fenyegetőzés sem érinti az alapbázis-megtakarítást. Pluszbónusz apukát terheli a tulajdon védelmének és állagóvásának terhe, amit a gyámhivatal bármikor ellenőrizhet. Úgyhogy tényleg ne tessék köpdösni egy ilyen gondos, gyerekeiért plusz terheket magára szedő mintafatert!

488 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr546953517

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.12.03. 14:39:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.
Lesz itt még probléma!
A csemete hamarosan többet ér mint a papa, beüt a vagyonelkobzás.
Vagy ez csak előrelátás?
"Nincsenek hozzászólások.
Szólj hozzá!"

ehhez?
/köp

golyót.
jaj már, csak előrelátóak..gondoljátok el szegény kisfiú a Svábhegyen ragad a hóviharban, akkor legyen hová mennie
Az már volt, hogy a Lázár rohaggyon meg?
Monjuk ez sem semmi: hvg.hu/gazdasag/20141202_Afacsalas_eltunt_nagymegyeri_vallalkozo/
Most már tényleg kezs érdekelni, hogy a Fidesz szavazóknál mikor borul ki a bili, és kezdenek autóborogatásba és kukagyújtogatásba szigorúan a kormány melletti kiállásként. Mert ekkora ganéságokra azért már a legelkötelezettebb Gyurcsány fan is összeráncolta volna a szemöldökét.
De úgy látszik a NER-ben ennyire jó mindenkinek, csak mi érezzük úgy, hogy a sznkba szarik a kormány és munkatársai.
index.hu/gazdasag/allas/2014/12/03/vasarnapi_zarvatartas/ csak mert olyan jók a munkanélküliségi adatok, valamivel le kell már rontani a kiváló statisztikát.
Ezek tényleg megőrültek?
Érdemes lenne a vagyonnyilatkozatokban szereplő 80-100 milliós baráti-családi kölcsönök valódiságát is megvizsgálni.
Mennyire életszerű az, hogy magánember ekkora kölcsönt vesz fel, mennyire lehet biztos abban, hogy ezt vissza is tudja fizetni?
Esetleg nem csupán a hirtelen meggazdagodás "igazolására" lettek ezek beállítva?
Kívácsi vagyok, hogy a "Hős Anya" kitüntetést mikor adja át neki ünnepélyesen Áder János? index.hu/belfold/2014/12/02/schmitt_palnak_ez_is_sikerult_hungarikum_lett_a_tarogato/ Mert ennek a zembernek minden sikerül!
kiskorú tulajdonszerzéséhez nem kell gyámhatósági engedély, úgyhogy erről az oldalról lázár és fideszes haverjai bármennyi vagyont összekuporgathatnak a 18 év alatti gyerekeik nevére.
csak arról van szó, hogy jani nem szeretné, ha szarba se vennék a kisdedet.
Amennyije van, annyit is ér.
Azért ez szép magyar siker.

19 évvel ezelőtt Lázár hivatalnokként kezdett dolgozni, és azóta is hivatalnok. Márpedig a magyar hivatalnoki fizetés soha nem volt nagy, a többi - átlag - hivatalnok nem is tudta ennyi idő alatt ( meg egy életn át sem )összegyűjteni a 10 éves gyerekének egy 50-100 millás ingatlan árát.

No ugyé valaki eccer mondott olyat, hogy nem elég szűznek láccani, annak is kéne lenni. Ja, pont fordítva, nem elég annak lenni, annak is kell látszani.
@dr. jenőke (jenőke):

Ilyen szempontból a vezérkarnak hasznosabb lenne áttérni muzulmán hitre. Több feleség, több gyerek, több átírható vagyont jelentene.
Akik nem hajlandóak még csak szégyenkezni sem az arcpirító meggazdagodásuk miatt:Szíjjártó, Rogán, Lázár, Giró-Szász stb.
Én viszont baromira rühellem, hogy ilyenekre van bízva az ország sorsa!
Lázár apukának meg annyit, hogy gratula, a gyereknevelésben sem ér túl sokat!
csak irigykedtek. veszélyes szakma a politikus. bármikor a fejetekre eshet az égből trafik, többszáz holdas birtok, öröklakás, szálloda, yacht... győznétek elugrani előle.
@látjátok feleim szümtükkel:

Sikeresen vitte a táskát Rapcsák után. Ahhoz is érteni kell.
Ezzel a Boldi gyerekkel is lesz még gond, meglássátok.
@parti_giano:

Igazságod van. Mi már csak ilyen földhözragadtak vagyunk. Fennakadunk egy-egy táguló lakáson, feszített tükrű medencén, vagy egy milliókat érő órán.
A politikusok vagyonnyilatkozataiba javaslok egy tételt: ezt még nem loptam el / ezt tervezem ellopni címmel.
Mert fontos a jövőkép.
Egy vezetői életpálya-modell a jövőkép munkaalapú társadalmához...
@jöttem: cinikus vagy. át kell érezni ezt a nehéz helyzetet. ezt csak olyan nagy költők tudják, mint l. simon lászló. meglásd, majd új verseskötetében megírja a jövőt is.
@jaegtoer: igen-igen. az első nagy kérdés az lesz, melyik svájci magánóvodába adják be.
@parti_giano:
ó, jaj! ez lesz a legújabb biológiai fegyver. és még azt mondják, MO-nak nincs hadereje!!
Ezeket a szegényeket úgy elnyomták, hogy mára kiderült mindnek van budán 100 millás kecója.

Igazából a békemenetes nyuggereket sajnálom mikor a 30 ezres rezsicsökküket lobogtaják miközben mentegetik őket...
Kedves az a McCaine szenátor. Milyen szép nagy gumicsontot tett a fa alá a fidesznek! Ezen elrugóznak februárig. :))))
Gyerekek, nem dolgozni kell, hanem lopni.Aki dolgozik az nem lesz soha milliárdos mint Viktor, Rogán, Lázár és a haverok a seggnyalók.

Lopni kell, hazudni és leszarni a törvényeket. A jövőkép az a meggazdagodás legyen, de munka nélkül !!
Na ez az igazi életpálya . Lopni, csalni, hazudni és közben a keresztényi szellemet emlegetni, a keresztényi értékrend nevében kifosztani az országot ! Hajrá fiúk, csak igy tovább !
@elmeherceg: Az is kérdés hogy a kölcsön adott pénzre mi a kamat, pénz vagy trafik esetleg egyéb.
@jöttem: Épp a mandinerről jövök hat poszt foglakozik káin bulijával. Ott küzdöttem a kreténekkel, van némi bizonytalanság a pártházban!DDDDD
@Ómacicka Bábó:
Szumózással kezdted a napot? Bátor ember vagy. Nehéz lehetett lemenni a szintjükre. :)))
Már bekérették Andrét a külügybe.
Vidám karácsonyunk lesz.
@jöttem: Én azóta is fetrengve röhögök a dumáján. :)
@elmeherceg: Ahogy az várható volt, az Országgyűlés fideszes többségű Igazságügyi Bizottsága nem vette tárgysorozatba Vona Gábor és Szilágyi György jobbikos képviselők kötelező vagyonosodási vizsgálatáról szóló módosító indítványát.
A Bizottság döntése értelmében, elegendő a képviselőknek, kormánytagoknak és államtitkároknak benyújtaniuk a – könnyen kijátszható – vagyonnyilatkozatukat, ugyanakkor továbbra is titkosan kell kezelni a közös háztartásban élő családtagok vagyoni helyzetét.

jobbik.hu/hireink/fideszes-nem-vagyonosodasi-vizsgalatra
A franca! Nálunk nincs a családban SENKI, akitől hirtelen kölcsön tudnék kérni 68-80-100 millát. A rohatttt életbe, nem lesz a gyerekeimnek budai kecójuk. Se. Meg svejci bankszámla se. Lúzerek-e vagyunk-e???????
@jöttem: Már kérdezték hogy el akarom vinni a showt?Dehogy csak felbasz a hülyeség!!
@Gábris szomszéd: Putyin elvtárs finoman jelezte, hogy ma még egyetlen zsidózó cikket sem másoltál be!
Azt mondta nem ezért adja a támogatást!
A mocskos USA-t gyalázó kopipésztek is hiányoznak!
Mi ez a fellazulás???
A poszthoz:
Nyilvánosan felakasztani az összes mocskos rühes fideszgecit! Ha nem adják vissza a lopott közös vagyont kamatostul, akkor családi hangulatú lesz az akasztás.
@jöttem:
"Szerda délelőtt Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára bekérette André Goodfriend ideiglenes amerikai ügyvivőt John McCain amerikai szenátor keddi kijelentései miatt"

Levente: -Üdvözlöm Goodfriend úr.
Goodfriend: -Helló my friend
Levente: -ööö... ..kérhetek tolmácsot...
Goodfriend: -Nem szükséges. Miért kérettek be?
Levente: -hát izé, Mekbell szenátor azt mondta, hogy orbán fasiszta.
Goodfriend: -Oh, yes, ezt nyilatkozta. szóról szóra.
Levente: -de ugye nem úgy értette, hogy ...ööö...
Goodfriend: -De, úgy értette. Maguk helyett rákérdezett a sajtó, you know, írásban válaszoltunk is. Egyéb?
Levente: -hááát... ...ööö...
Goodfriend: -Thank you, good bye.
@Gábris szomszéd:
Na, nyomd ide Gábris a kötelező usa ellenes hídfő cikket! Vagy próbálkozhatsz megtéríteni. Nem tudom, mi van műsoron. Sok dolgom van ma. Limitáltan leszek itt és nem szeretném, ha valami benned rekedne.
Nekem fontos a te lelki egészséged.
Meg aztán, az anyagiakra is kell gondolnod.
Jön a karácsony.
Micsoda kapkodás lehet most!DDDDDD
@janos551:
Bocsika, de a papok közül is sokan lopigáltak.
Sorra jönnek a pofonok ,sallerek meg a kokik. Nem is tudom hova kapjam a fejem!!
Ha lézer ezt is megússza, akkor mi vagyunk a balfaszok!!! Egy év alatt lett 100 milla elköltendő pénze a kicsi fiának. Shortolta a gyerök az olajat az 5 millás svájci számlájával 100 szoros tőkeáttéttel 110 usd-ről? Akkor simán megvan a lé. :)
@janos551:
Hát, Lázár nem azt emlegeti.
@Ómacicka Bábó:

Miért szerénykedsz?
Azt kellett volna mondanod: Már elvittem. Csak nem vetted észre.

Naponta 2 csomag lecarom tabletta csodát tesz. Spórolj az energiáddal! :))
@jaegtoer: a boldi jövőjét firtató nagy kérdésen kívül felmerült egy másik is. most, hogy a magyar államé, azaz a népé lett a budapest bank, tiszteletből átkereszteljük-e felcsúti pénzintézetté? úgy izgulok, mikor ismét privatizálják, biztosan valami nagyon bankszakember lesz a sikeres pályázó. bár, mondják, a gázszerelők a bankügyekben is hatalmas fejlődést értek el.
@Secnir:

:)))))))))

ez telitalálat
@jöttem: Nagyon drága vagy és köszönöm az aggódást. Nem másolok ide semmit csak sírva röhögök, hogy az "retteg" a nácizmustól, aki közben hardcore neonácikat támogat.:)

@közrabszolga: Hála Isten továbbra sem függök senkitől, ahogy te sem.:) Mondjuk mekkén bácsi bagolymondjaverébnek szövege nagyon tuti.

www.digitaljournal.com/news/world/mccain-stands-with-neo-nazis-in-kiev-experts-say-us-fueled-rise/article/374226
Naná, hogy havi kétmilkás fizetésből és költségtérítés és egyéb juttatások mellett én is összespórolnék egy évben egy házravalót. 4 év alatt 80 milliót, a válság előtt meg minden ingatlan olcsóbb volt, így beszereztem volna én is földet, lakásokat, mint a legtöbb képviselő.
@jöttem:
Jöttemmeghát... boli, micsoda trágár stílusod lett, mit szól az osztrák ápoltad?
@Imola Helyesi: Fideszpatkány a gazdáiddal együtt te is sorra kerülsz amikor a nép elszámoltatja a mocskos fajtádat.
@jöttem:

Héééééééé, a többiek lelki egészsége nem számít?? Nekik ez a karácsonyi ajándékod?
Nem kell biztatni, megbízható robot.
@Gábris szomszéd: Putyin elvtárs elégedett. :)
Bár a zsidózó kopipésztek még hiányoznak ;)
@Gábris szomszéd:

Te valamit nagyon benéztél. :))))
Retteg? Ő?
Simán tényeket közölt.
Ezen a szinten nincsenek érzelmek.
@Orica Középföldi:

Ti azért kialakultabbak vagytok. Fel tudjátok dolgozni az ellenvéleményt.
Követtem a régi szabályt: Hagyjad magad, hamarabb szabadulsz! :)))
@jöttem:
.
Abból is probléma lenne.
Egyrészt: felvásárolnák az összes szőnyeget.
Másrészt: naponta ötször mutatnák a seggüket nyugat felé.
És végül: muszlimmá válásukat követő harmadik napon a többi muszlim megszállott őrültként keresné, tudakolná, hogy hová lett Kába köve?
@Imola Helyesi:
Boli? Ha én lennék itt az admin, neked már rég csak a fényképedet nézegetnénk az üzenőfalon. :)))

Meghagylak a többieknek. Ők majd eljátszogatnak veled.

Jut eszembe. Ott a földön a kukorica, ma arra kell térdepelni. Protkó maradhat. :)))
Gárgyult, melyik nép? Ez az itteni, javarészt káromkodós, a hahotás fiatalok vagy a sétálósak? És mit vennél el tőlem? Nézd végig az összes képviselő vagyonnyilatkozatát,pártállásra való tekintet nélkül, vedd számba a családtagjaikat, és utána tarts virtuális népítéletet.
@The Ghost Wolf: "Mert ekkora ganéságokra azért már a legelkötelezettebb Gyurcsány fan is összeráncolta volna a homlokát"
Messze nem érdekelne a gazdagodásuk, ha azt gyárak, üzemek /munkahelyek/ beszerzésére tennék, ahol több ezer munkavállaló rendes munkabérrel lenne foglalkoztatva /ahogy azt Gyurcsány teszi/ és nem a szociális segélyek, egészségügyi szolgáltatások, magánvagyonok, stb elrablásából, adócsalásokból halmozták.
Amíg az ő gazdagodásuk ütemében nő a nincstelenek és éhezők sokasága, addig bizony az irigység is érthető.Az más kérdés, hogy a fent említett munkahelyek működtetése további munkával és tudással járna, amivel ez a banda nem rendelkezik, ezért jár nekik börtön és a teljes vagyonuk elkobzása, mert azt nem munkával és nem legálisan szerezték,azt az országtól lopták, rabolták
@jöttem:
Nos, már nem tetszelegsz az ártatlan kis szlovák ápolónő szerepében, hazudós? A protkó az nálad menő? Ja, abban a korban, amelyikben te vagy, nem csodálom.
@dr. jenőke (jenőke):

Ez igaz. De nézd a jó oldalát! Felszámolnák az IS-t. Mert ahová ezek egyszer beállnak, ott kő kövön nem marad.
@Gábris szomszéd:
Hát, Gábris, furi az ízlésed, az biztos.
@jöttem:

" Követtem a régi szabályt:Hagyjad magad, hamarabb szabadulsz! :)))"

Említetted, hogy nem szereted a ragacs palikat.Ezzel jelezted egyben azt is, hogy a szabályrendszeretek merőben különböző:)
@Orica Középföldi:

A Gábris páciens.
Már tegnap kifejtettem volt, hogy André a férfiideálom.
Úgyhogy a szabályrendszerem konstans. :)
@Ómacicka Bábó:
.
Ülj le nyugodtan az első sorba és ne csodálkozz.
Figyeld az előadást.
Most jön a dráma kibontása.
@Gábris szomszéd:
n etán yahú feloszlattya a parflamentet mert meg akarták puccsolni a miniszterei akiket kirúgott...most teljes az öröm és a veszekedés és kilóg a lóláb

hát nem borzasztó az gyönyörű szépfiú yahú és most kibasznak vele illetve az a verseny ki tud jobban kibaszni a másikkal

brühüyyy

aggyál neki híreket meg híresebbeket
@Orica Középföldi: "ragacs palikat" azért cizelláltabban is fogalmazhatnál: pl. öntapadós angyal, aki jól hettesíti a zsiguli hátsó ablakában a bólogató kutyát.
@parti_giano:

Az egész felhorgadás csak abból a kicsinyes szemléletből ered, hogy képtelenek vagyunk képzelőerővel követni azt, hogy lehet a semmiből valami, és a vanból minden lenni.
A hiba bennünk van.
Mesének tekintjük a kifutó fiúból képződött milliárdodok sztoriját.
Itt csak az történik, hogy a fiúk a szerencsét programozzák a tőlük telhető módon. Tekintettel arra, hogy a lopáshoz van képességük, így azt fejlesztették társadalmi szintre megfelelő biztonsági intézkedésekkel segítve.
@Imola Helyesi:

"Kevés dolog sejteti meg annyira velünk a végtelenség érzetét, mint az emberi butaság."

Varnus Xavér
@jaegtoer: felsejlik előttem a kalandozó törzseink nyugat-európai turnéi. de nem. mert lázárék most nem hoznak sankt gallenből, hanem visznek. biztos bűntudatuk van.
@Gábris szomszéd:
az a bibi, hogy lehet már nincs is Bibi?

brühüyyy
@parti_giano:

Idéztem, nem fogalmaztam:))

Angyalokat nem bántani, gyönyörű angyalaim vannak a fára és dekorációként. Tiltakoznának, ha G-ről rájuk asszociálnék vagy fordítva:)
10:29
NAV-botrány, trafikmutyi: korruptabbak vagyunk, mint egy éve
NAV-botrány, trafikmutyi: korruptabbak vagyunk, mint egy éve

Magyarország ismét rossz helyezést ért el a Transparency International korrupciós skáláján: hazánk a régiós és az EU-s országok között is hátrébb sorolódott, a szervezet szerint pedig a kormány nem küzd eléggé a korrupció ellen, sőt, korrupt államokat állít példaként a magyarok elé. Példaként említették a trafikmutyit, a takarékszövetkezeti szektor átalakítását és a NAV-botrányt is.

hvg.hu/gazdasag/20141203_NAVbotrany_trafikmutyi_korruptabbak_vagy
Hm, most a tegnapi itteni putyinorbános cikk volt-e hamarabb vagy a meccaines? Mer, ugye mac cain utalt ágyjelenetre, és az itteni meg is képesítette.Érdekes dolgok ezek.
@Gábris szomszéd:
Hagyjuk, inkább mondd meg, mikor jelent meg a Káin szenátor cikke.
Ezt a kommentet a 444-en találtam. Mélyen egyetértek vele:

"Ezt a nagy hazai meghökkenést nem nagyon értem. Ez megint oda vezet vissza, ami már régóta világos. A magyar jobboldal egyik legnagyobb hibája, hogy egyszerre akar közösséget vállalni Horthy Miklóssal és Ronald Reagannel. A két figurában a következetes antikommunizmusukon kívül semmi közös nincs, sőt, egymás tökéletes ellentétei. Ez baromira vállalhatatlan, és ezt a republikánusok is tudják, és nem félnek ilyen módon hangot adni neki. Le kell tenni a garast vagy a szalonnaszagú magyar csendőrromantika mellett, vagy a klasszikus atlanti konzervativizmus mellett. Fiúk, ezt a színvallást nem fogjátok megúszni, mert csak idő kérdése, hogy ne egy Goodfriend vagy egy kedves tévés producer néni legyen a nagykövet, hanem egy Gene Hackman-típusú vérkonzervatív washingtoni héja."

444.hu/2014/12/03/orban-viktor-hat-eve-meg-azt-mondta-hogy-mccain-egy-igazi-hos/
Orbán Viktor hat éve még azt mondta, hogy McCain egy igazi hős

Orbán emberei még tegnap is azt hitték, hogy a republikánusok szimpatizálnak a Fidesszel.
/höhö, demokraták mikor kedveltek egy szovjetorosz bérencet.../

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F03%2Forban-viktor-hat-eve-meg-azt-mondta-hogy-mccain-egy-igazi-hos%2F
@jöttem: nálamnál cizelláltabban megfogalmazták a 444-es fiúk :D
@Imola Helyesi: Általában szokott lenni a cikkeknél dátum. Amúgy javarészt év elején, amikor felpörgették az ukrajnai projektjüket. :)
@közrabszolga:

Ahogy telik-múlik az idő itt a NER-ben, egyre kevésbé lenne kifogásom az általad javasolt kissé erős véleménynyilvánítástól. Szép is lenne az nagyon, ha az utcák, terek, fák, lámpavasak ilyen szép dekorációt kapnának : egy füzér, egy fideszes...valóságos hungarikum..Aztán vízkeresztig ellengedeznének szépen...A gond azután jönne. Avagy tudsz olyan politikust, pártot, személyt, bárkit vagy bármit megnevezni, akire a visszaszerzett szajrét nyugodtan rábíznád?
@Imola Helyesi: Jujj de izgi...nézz utána, oszt rendezd egy síkba azt a három neuront a fejedben, és vágyakozz, h téged is odaengednek egyszer a húsosfazékhoz. ("...én is összespórolnék egy évben egy házravalót. 4 év alatt 80 milliót, a válság előtt meg minden ingatlan olcsóbb volt, így beszereztem volna én is földet, lakásokat, mint a legtöbb képviselő.")
@Gábris szomszéd:
Már megvan, McCain később mondta az ágybabújást, mint ahogy ez a poszt tegnap a képpel megjelent. Érdekes, akkor a szenátor Fábiuszt olvas, mert vannak benne képek, vagy pedig éppen olyan lehet a stílusa, és gondolkodása, mint Fabiusé.
Vagy az eredeti kép is valahol az amcsi sajtóban jelenhetett meg, ki tudja.Akkor az amcsi politkusok magyar blogok alapján nyilatkoznak?lehet, hogy a jóbarátunk elküldte neki a posztot?
És mivel a 444 már tegnap foglalkozott a mc cain mondataival, nyilván, hogy az amcsi politikusok a magyar ballib sajtó alapján nyilatkoznak, tehát a 444 valóban Amerika hangja.Ez még rosszabb, mint a brüsszeli négyszögletes uborka.
@Imola Helyesi: Ennyire nem kell szerintem felértékelni a blogszférát. :)
@Myrath:
Ha akartam volna, régen politikus lettem volna, több párt megkeresett, a fenti csak egy kis számtan volt. Persze az egyéb jövedelmek is számbajönnek, többnek van cége, földje,lakásai , amit kiadnak, stb.
@Gábris szomszéd:
De fontos, amelyik párt ezt nem ismeri fel, az bukásra van ítélve. UI. a magyarok nagyon szeretik az önkifejezést, ma már a legtöbb embernek van honlapja, blogja, facebook-oldala, stb, amelyek mind alakítják a közvéleményt. A sajtó nálunk mára egy második / ha nem az első/ hatalmi ággá nőtte ki magát. A Fidesz ebben is gyenge, a jobbik erős ebben és a ballib oldal is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az se zavarjon senkit, hogy ugyanez a John McCain tavaly ilyenkor még együtt partizott az ukrán Szvoboda, soviniszta, sokak szerint inkább egy tőrőlmetszett náci vezetőjével, Oleg Tjagnyibokkal, aki így "vélekedett" az ukrán helyzetről: „ragadjatok fegyvert, harcoljatok az orosz disznók, a németek, a zsidó sertések és más férgek ellen”. Úgy tűnik, McCain szenátor úr sem volt mindig annyira finnyás. Egy jó szövetséges mindig gondját viseli a neofasiszta barátainak. :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/12/03/ha_ilyenek_a_barataink_minek_nekunk_ellenseg#more6953547
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha Merkel, vagy Hilary mondaná, annyival jobban el tudnám hinni. De így?!
@Imola Helyesi: A 444-en már tudják,mindenki Gyurcsány kottájából játszik ! DDDDDD
@Imola Helyesi:

Jó reggelt! 2014-et írunk. Nézz bele a szlovák köztársasági elnök FB oldalába! Ha szöveget nem is, a dátumokat és a képeket megnézheted.
Használja a netet. Így kommunikál velünk, polgárokkal.
Ezért is szeretjük. :))

www.facebook.com/AndrejKiska
@jöttem:
Fejezd már be ezt a szlovákságos hazug dumát, rég lebuktál.
@Ómacicka Bábó: Miért te unod elmondani a valóságot? :)
@KÁTÉó53éúétr6: "Az más kérdés, hogy a fent említett munkahelyek működtetése további munkával és tudással járna, amivel ez a banda nem rendelkezik,"

Ezúton tolmácsolom apám véleményét: legalább lapulnának, mint ... a fűben, ha már degeszre lopták magukat. Nem, ehelyett lobogtatják, hogy mijük van, és még meg is akarják magyarázni!

Kezdik a fijjuk utolérni azt a szintet, amilyen "köztiszteletnek" örvendtek a nyilasok az országban, miután leszereltek, kivittek mindent Németországba, ami mozdítható volt, vonatot, mozdonyt, gépeket stb. A meglévő bajok mellé teljes káoszba és nyomorba taszították Magyarországot a nácik segédletével. Tök mindegy, hogy ma modernek a módszerek, ugyanúgy ki lehet fosztani a népet, kivinni az országból a tőkét, ami Magyarország teljes lakosságát illetné meg (kajmán-szigeteki bankszámlák, offshore cégek stb.)! Örülök, hogy megjött McCain esze, és már nem komcsi párttitkárnak látja Orbánt, hanem annak, ami: "neofasisztának"!
éljen a kontraszelekció minden szinten:

A honlapukon megjelent, dr. Palkovics Lászlóról szóló cikkre az alábbi helyreigazítást kérjük megjelentetni:

Palkovics László államtitkár úr egy magánbeszélgetésen megkérdezte a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánját, hogy mi a véleménye az újabb NAV-os példáról, ami a sajtóban megjelent, mivel tudomása szerint az előző ügyben belső vizsgálat indult a BME-n. Természetesen szó sincs arról, hogy az államtitkárság vagy a minisztérium bele akarna szólni abba, hogy mi legyen a ZH példákban, csak mint fenntartó érdeklődött a sajtóhír kapcsán.

Üdvözlettel

Kovács Krisztián

Leírás: Leírás: emmi-logo.jpg

ZF

sajtóreferens

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság

H-1055 Budapest, Szalay u. 10–14.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtós munkatársai az általuk küldött válaszokban a szervezet (minisztérium, államtitkárság) álláspontját közvetítik.

Kérjük, hogy hivatkozásaikban az adott szervezeti egységre és ne a választ küldő munkatársra hivatkozzanak.

From: XY

Sent: Tuesday, December 02, 2014 4:44 PM

To:

Subject: reagálás a 444-re

az indexszel beszéltem, az rendben van2

a 444.hu-n már 170 komment jött, és hozzájuk nincs telefonszámom, vagyis javaslom, küldjük el a válaszunkat írásban. Ezt azért a sajtóosztálynak is mutassuk meg előtte.

A választ telefonon egyeztettem ÁT úrral:

"Államtitkár úr egy magánbeszélgetésen megkérdezte a dékánt, hogy mi a véleménye az újabb NAV-os példáról, ami a sajtóban megjelent, mivel tudomása szerint az előző ügyben belső vizsgálat indult a BME-n. Természetesen szó sincs arról, hogy az államtitkárság vagy a minisztérium bele akarna szólni abba, hogy mi legyen a ZH példákban, csak mint fenntartó érdeklődött a sajtóhír kapcsán."

bezséljétek meg kérlek Át úrral, mielőtt a sajtó főosztálynak elkülditek, de nagyon gyorsan reagáljunk.

a 444.hu újságírójának mail címe: xxxxx@444.hu

nekik írásban menjen, mert ha szóban mondjuk, kiforgatják.

köszi

cink.hu/a-miniszterium-szerint-a-444-kiforgatja-amit-szoban-m-1665678070
Szoval Johnny Laser hazudott a vagyonnyilatkozataban. Csodas. Es meg a helyen van?
Orsos vajda is a kolykei neven tartjaa kulfoldre menekitett milliardjait. Es meg ezek offshoreoznak meg penzkitalicskazo-multiznak...

Ha jon a NAV vagyonosodasi vizsgalatra, akkor ezentul mindenki lobogtasson kamu kolcsonszerzodeseket, amiket visszakereshetetlen nevu, szemelyazonossagu, lehetoleg mar elhunyt szemelyekkel vagy hajlektalanokkal kotott. Vagy egzotikus orszagokban elo kulfoldiekkel. Vagy szoban kototted a kolcsonszerzodest egy ismeretlen emberrel egy elhagyott videki ut mellett. Kinezetere nem emlekszel... Seems legit. Aztan a NAV jarjon utana, hogy igaz-e ezekbol valami.

Tudnak ezek a Fideszes fiuk, a kurva picsaba is!

En azt a kormanyt tekintem sikeresnek, ami alatt a zemberek jobban elnek, a politikusok meg nem lopnak. Na most az emberek egyre szarabbul elnek, az orszag rohad, de Orsosek, Lezer Janiek, Kosa Laliek, Rogan Toniek, Szijjarto Petikeek egyre inkabb orosz oligarchak modjara elnek, belefosnak az egeszbe, belebasszak a vodkasuveget a velencei tukorbe, oket ujravalasztottak, most 4 evig megint szabadrablas van! Igy mulat egy magyar ur!
Kozben mind felkapaszkodott parttitkar-gyerek.
cselédek és biorobotok országa:

Nehezebb lesz bejutni az egyetemekre

A héten ismét tárgyalja a Felsőoktatási Kerekasztal a felsőoktatás átalakításáról szóló koncepciót, amely december közepén kerülhet a kormány elé - közölte Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár.

www.origo.hu/itthon/20141203-nehezebb-lesz-bejutni-az-egyetemekre.html
"Mi történik most? Az Egyesült Államokban hátradőlve dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen sikerült újjáéleszteni az Ukrajnában kiásott frontvonalak segítségével a hidegháborús hangulatot. A megromlott baráti viszonyt a szövetséges európai országokkal felülírta, hogy hirtelen ismét fenyegető tényezővé tették meg az amerikaiak által gründolt Nyugat számára Oroszországot. A közös ellenség ugyebár az egyik leghatásosabb egyesítő erő. És mikor jöhetett volna jobban az amerikaiaknak az orosz medvével való riogatás, ha nem egy erőteljes nemzetközi hitelvesztés, a „baráti” szövetségek bizalmatlansággá való süllyedése után? Ráadásul az Egyesült Államok két legyet üthet egy csapásra a hidegháborús nosztalgiával, hiszen nem csak „baráti” kézfogással szoríthatja magához az Európai Uniót, de a Nyugat és Oroszország közötti konfliktusból egyedül csak az amerikaiak jöhetnek ki jól. Miközben az egymástól gazdasági függésben lévő európaiak és oroszok egymás szankcióit szívhatják meg, az Egyesült Államoknak sem „baráti”, sem ellenséges nagyhatalmi versenytárstól nem kell tartania a közeljövőben. Így válik az elterelésnek használt közös ellenségkép megteremtése az amerikaiak oszd meg és uralkodj politikájának eszközévé."

www.alfahir.hu/az_egyesult_allamoknak_nagyon_kellett_egy_ellenseg
Egy ideje felerősödött a kémia Moszkva és az európai szélsőjobboldali pártok között, így nem okozott különösebb meglepetést, amikor múlt héten kiderült: a francia Nemzeti Front 9 millió eurónak megfelelő kölcsönt vett fel egy orosz banktól. A francia média most előásta, hogy ez azonban csak a jéghegy csúcsa, az oroszok sokkal mélyebben is hajlandóak zsebbe nyúlni, ha egyik nyugat-európai emberük megsegítéséről van szó.

Negyvenmillió euró: a Nemzeti Front (FN) összesen ennyi pénzt kapna az Első Cseh-orosz banktól a Mediapart oknyomozó riportja szerint, a pénzintézet tulajdonosa Roman Popov, Kreml-hez közelálló oligarcha. Az egyre népszerűbb Marine Le Pen nagy reményekkel készül a 2017-es választásokra, pártja nem is rejtette véka alá, hogy addig hozzávetőlegesen 45 millió eurót kell összeszedniük. A párt vezetője Twitter-üzenetben hárított, mondván, hogy őrültségnek tartja a Mediapart feltételezését , 9 milliónál nem kapnak többet.

valasz.hu/vilag/orosz-penzek-folynak-a-radikalis-ellenzekhez-107044
@jöttem: Én is emlékszem, mikor McCain mellett kampányolt Orbán az amerikai elnökválasztáson, (és amellett a Sarah Palin mellett, aki miatt mindenki fogta a fejét a hazájában). Nekem szimpatikus volt, bár én Hillarynak drukkoltam.
Elképesztő, hogy Orbán milyen mélyre zuhant McCain szemében. Mintha a skarlát betűt ragasztották volna Orbánra, de meg is dolgozott érte, hogy ezt kapja.
@jöttem: "Így kommunikál velünk, polgárokkal."

Mármint az ezzel megbízott stábja.:) Amúgy igen ez kellene, hogy legyen az alap a mai világban.


Csattanós válaszok McCainnek

Kovács Zoltán, EU-ügyi megbízott sajtószóvivő kommunikációs offenzívát tervez annak érdekében, hogy John McCain szenátor értékelje át kijelentését, ami szerint Orbán Viktor neofasiszta diktátor lenne. Valamint a vitatott mondat diplomáciailag kedvezőbb másik értelmezését ismerje el inkább, miszerint Orbán Viktor az ország szuverenitását feladva, a neofasiszta diktátor Putyin elnökkel készül ágyba bújni. A Hír TV időközben különkiadásban számolt be róla, hogy John McCain öt és fél évet élt a kommunista Vietnam egyik szélsőliberális hadifogolytáborában, ahol akár LMP-s képviselőkkel is találkozhatott, és ahol kottát is megtanult olvasni.

/ Köszönjük, Tode Ti!

— // HírCsárda ift.tt/1hBWtO4
@aki mást mond az hazudik: "egyre inkabb orosz oligarchak modjara elnek, belefosnak az egeszbe, belebasszak a vodkasuveget a velencei tukorbe, oket ujravalasztottak, most 4 evig megint szabadrablas van! Igy mulat egy magyar ur!"

Móricz Zsigmond: Úri muri

"Zoltán a tornácról lekiáltott:

- Csuli bátyám! ez ám a muri!... jó kis muri!... Úri muri!

Puska volt a kezében.

Most hárman is rohantak, tízen is rohantak feléje.

S a tömeg csak bömbölte, hogy:

Ég a kunyhó, ropog a nád...

- Gyáva ez ahhoz!? - mondta Zoltán, s szíven lőtte magát. A tűz ropogott, az állatok, emberek veszettül bőgtek, ordítottak. A hajnalban az Alföld közepén egy tűzfáklya mutatott az égre, a tűz, a tűz, a szent tűz, amely minden rosszat megemészt..."
@Imola Helyesi:
Hé, banyám!
Nem kell bizonyítanod sekélységed és segghülye szinted, te ilyen ecceri balf...ék vagy itt, magyar honfitársunk meg Szlovákiában is magyar.
Ő tényleg ott él, mi meg sajnos tényleg itt a szánalmas szervilis fajtáddal együtt.
Végül is, neked is meg kell élned, szóval csak tovább a Párt és a hülyeség útján! Mondtam már, hogy gyanús Fab, amiért ilyen táncoló majmot rendelt ide, mint te?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Azért pikáns, hogy az orosz ettársak az internacionalista segítségnyújtás jegyében pénzelik a széljobb-náci mozgalmakat, amik erősödése miatt utána hangot adnak aggodalmuknak.
Azért az orosz propaganda műsort rövid úton rövidrezárom ma, ha kell... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hahaha, tudtam, hogy meg fogsz jelenni.Neked van protkód?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: légyszi, tegnap már volt elég, ránk férne a max linkelgetés, oldalak másolása nélkül, tollas linkjei már rongyosak lettek a folyamatos használattól
Azt mondtam már, hogy abszolút háború van, hidegháború.
Tessék elgondolkozni h melyik szekérhez tartozunk. Eddig általában a rossz táborba álltunk, jó lenne most nem.
Vagy orban is csinál egy Trianont?
Mc Cain 78 éves, egy csomó ideig volt fogságban, valószínűleg abba gárgyult bele. Sajnos az ilyen emberek üldözési mániában szenvednek, azt hiszik, még mindig börtönben vannak. Dehát Gvantanamójuk nekik van, nem nekünk, ami egyenlő a legszemetebb fasizmussal.
@CsekklisztNo.10Reloaded: ezzel a politikus réteggel a változásra semmi esély, elég megnézni a jobbikfidesz keleti szelét.
- Fater! - szól a 10 éves kisfiú. Van 70 millám a malacperselyembe, feltöröm és veszek egy kéglit. Most padlón vannak az ingatlanárak, mit fog ez érni 15 év múlva!
- Jól van, kisfiam, de a malacperselyt ne törd össze, inkább megveszem neked a házat ajándékba. Tudod, mossuk a pénzt egy kicsit.
Bolika, most már visszamehetsz, készülj a karácsonyra.Meg hát..
@jöttem: na neee!!
Csak így, eccerűen, hogy közszereplő? semmi cafrang? hova vezet ez?
két betűt megcserélni
@Gábris szomszéd:
ezért fogsz kapni bétát meg gammát egészen üpszilonig bezárólag, meg két liter

brühüyyy
@Imola Helyesi: szóval a két betű cseréje után akkor faszista. így már érthető a gárgyulásod.
@parti_giano:
Érted te ezt, a teremtés "koronáira" céloztam, akik közül sokan azt hiszik, hogy a testükön levő izomtömegerőből az agyukba is sugárzott
jó nagy tömeg, és az ésszé változott.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

"ha nincs, ki a bűnnek ellenszegül
s – ha úgy fordul, hát reménytelenül,
de csak annál szebb önfeláldozásképp -
odavágja, hogy “nem tehettem másképp!”,
(Illyés Gyula: A reformáció genfi emlékműve előtt)

Orbán eladta az országot. Már nem kell eldönteni, mert már tartozunk valahova, ahol kb. a cipőpucoló és kifutófiúk szerepét bízták ránk. Ez ellen egyet lehet tenni: beletörődni. Nem tetszett nekünk a tejesember szerepe a demokratikus országok között, többre vágytunk. Most majd lehetünk a keletiek csicskái, hú de jó ...
@Imola Helyesi: látjuk, milyen módon bánik veled ez a mr. helyesi. teljesen tönkretett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Azért az orosz propaganda műsort rövid úton rövidrezárom ma, ha kell... :D"

Akkor az amcsi propaganadműsort is rövidre kell majd zárnod. :D
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Nem tetszett nekünk a tejesember szerepe a demokratikus országok között, többre vágytunk."

Itt nemcsak a Fideszre gondolok, hanem minden politikusra és választóira, amelyik idegen s.gget nyalt egy kis baksisért cserébe, mégha nyugati alfélről is van szó.
ha ilyen barátok, ellenség már nem is kell:

14:24
Kínai kormánylap vette védelmébe Orbánékat az USA-val szemben

A hivatalos kínai kormánylaphoz tartozó angol nyelvű Global Times a magyar kormányéhoz hasonló érveléssel áll ki Orbán Viktor mellett, mondván az USA valójában a függetlensége és a keleti nyitás miatt támadja a magyar kormányfőt.

hvg.hu/vilag/20141203_A_kinai_kormanylap_vette_vedelmebe_Orbane
@Gábris szomszéd:
A stábja is. Kiska időnként gép elé ül és lehet tőle kérdezni az FB-n élőben.
@Imola Helyesi:
" És mivel a 444 már tegnap foglalkozott a mc cain mondataival, nyilván, hogy az amcsi politikusok a magyar ballib sajtó alapján nyilatkoznak, "

segítek, mert látom, időzavarba kerültél
Mccain nyilatkozik 10:27 ET (Eastern Time, az nálunk 17:27)

válasz.hu: STUMPF ANDRÁS BALLIB SAJTÓMUNKÁS TOLLÁBÓL:
valasz.hu/vilag/mccain-szenator-neofasiszta-diktatornak-nevezte-orbant-107175 12/02/14 19:01

444, hivatkozva a válasz.hu-ra: 444.hu/2014/12/02/john-mccain-neofasiszta-diktatornak-nevezte-orban-viktort/ 12/02/14 20:01

444, magyari péter: 444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/ 12/02/14 22:59, miután felhívták a sajtóosztályt (ezt a válasz.hu nem tette meg, nekik egyértelmű volt)

index: index.hu/kulfold/2014/12/03/orban_mccain_neofasiszta/ 12/03/14 08:11

tehát akkor ezt beszoptad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: várjál, alijev és kim dzsong un még nem mondta el gondolatait. gábriel beléjük fojtotta a szót.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "mondván az USA valójában a függetlensége és a keleti nyitás miatt támadja a magyar kormányfőt."

Lesz.rom a keleti nyitást, ha azzal jár, hogy Orbán vagy mások csicskái legyünk!

Petőfi Sándor
A farkasok dala

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt,
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Kietlen pusztaság
Ez, amelyben lakunk;
Nincs egy bokor se', hol
Meghúzhatnók magunk.

Itt kívül a hideg,
Az éhség ott belül,
E kettős üldözőnk
Kinoz kegyetlenül;

S amott a harmadik:
A töltött fegyverek.
A fehér hóra le
Piros vérünk csepeg.

Fázunk és éhezünk
S átlőve oldalunk,
Részünk minden nyomor...
De szabadok vagyunk!

Pest, 1847. január
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ami meg a "függetlenségét" illeti, muhaha ...

Petőfi Sándor
A kutyák dala

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt;
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Mi gondunk rá? mienk
A konyha szöglete.
Kegyelmes jó urunk
Helyheztetett ide.

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Az ostor, az igaz,
Hogy pattog némelykor,
És pattogása fáj,
No de: ebcsont beforr.

S harag multán urunk
Ismét magához int,
S mi nyaljuk boldogan
Kegyelmes lábait!

Pest, 1847. január
@jöttem: Ez bevett szokás azoknál a politikusoknál, akik valóban kommunikálni akarnak a választókkal.:)

www.facebook.com/vonagabor/app_146022005556959
@Imola Helyesi:
"Mc Cain 78 éves, egy csomó ideig volt fogságban, valószínűleg abba gárgyult bele. "

szóról-szóra ezt mondta putyin is!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

McCain republikánus. Én azon csodálkozom, hogy:
- Gábris sérelmezi, amiért az ukránokat támogatja az oroszokkal szemben - talán, mert republikánus
- Imol sérelmezi, amiért Orbánt élesen kritizálja - talán, mert republikánus.

Vannak emberek, akik ugyanazon elveket vallják télen, nyáron, esőben, napsütésben. Most és 10 évvel ezelőtt is.

Ugye milyen furcsa!!! :))))
Szerettem volna írni valamit, de túl idealistára sikeredett... :)

(öncenzúra)
@Gábris szomszéd:

Vona ÚR elkötelezettje a paksi és mindenféle orosz projektnek.
Ez a bolsevikok jellemzője. Volt és lesz.
Na, innentől kezdve nálam felejtős az ilyen fajta ál-jobboldaliság.
@fzs.1933:

Kérlek! Írd meg! Olyan szép ebben a lélekgyilkoló időkben idealista gondolatokat olvasni. :)
14:51
McCain neofaszizmus

Most akkor ki is a neofasiszta, vén szivarkám?! Több tiszteletet a magyaroknak! Vagy az oroszoknak.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141203_McCain_neofaszizmus
@jöttem:

jól esik a kérés! De speciel senkinek sem lenne benne semmi köszönet! Még neked sem! Úgyhogy inkább megtartom.
@jöttem: "Vannak emberek, akik ugyanazon elveket vallják télen, nyáron, esőben, napsütésben. Most és 10 évvel ezelőtt is."

Na, ez az. Orbán és a hívei gyakorolhatnának egy kis önkritikát, hogy pl. nagyon sajnáljuk, hogy átmenetileg elvesztettük McCain szenátor bizalmát stb. ...
Nem, ehelyett vádaskodnak, meg reménykednek, hogy McCain "félre van tájékoztatva", tisztára pszichopaták ezek. Veszélyesek önmagukra, de főleg ránk!

(Nagyon ül az tegnapról, hogy "Közeledjen hozzád a Szíjjártó peti! :))
@jöttem: A sérelmezés távol áll tőlem mekkénnel kapcsolatban. Maradjunk inkább abban, hogy csak röhögök rajta, hiszen "ugyanez a John McCain tavaly ilyenkor még együtt partizott az ukrán Szvoboda, soviniszta, sokak szerint inkább egy tőrőlmetszett náci vezetőjével, Oleg Tjagnyibokkal, aki így "vélekedett" az ukrán helyzetről: „ragadjatok fegyvert, harcoljatok az orosz disznók, a németek, a zsidó sertések és más férgek ellen”. Úgy tűnik, McCain szenátor úr sem volt mindig annyira finnyás. Egy jó szövetséges mindig gondját viseli a jófasisztáknak.:)
@jöttem: "Vona ÚR elkötelezettje a paksi és mindenféle orosz projektnek. Ez a bolsevikok jellemzője. Volt és lesz."

Ezt azért magyarázd el a németeknek is mondjuk Északi-áramlat ügyében, de a többi nyugat-európai országot is kioktathatnád, akik a ruszkikkal üzletelnek. :)
@Secnir:
Most akkor ebben mi az ellentmondás? Fabius cikke meg kb 10 órakor jelent meg.Ez volt az első, az ágyjelenetre céloztam.
@Secnir:
Mondtam, politikusnak kellett volna mennem.
@Imola Helyesi:
"Ez volt az első, az ágyjelenetre céloztam."

ha neked nyilvánvaló, hogy mccain szenátor fabius kottájából játszik, akkor meg húzd meg magad, és ne idegesítsd. meg minket se'.
@Gábris szomszéd:
Nahát, meccén az isissel, és külügyes, akkor igaz, hogy azokat is az usa pénzeli?
"Családi összefogás"

Ja, ebből is látszik, hogy az érintett "politikusok" egész pereputtyára ki kell terjeszteni majd a vagyonosodási vizsgálatot. Rögtön, ahogy ezt az amúgy tehetségtelen, csak sajátzsebtömésben tehetséges bandát eltakarítottuk...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rosszul értettétek a McCain valójában putyinfaszistát mondott.
@jöttem:

azért ne vedd magadra nagyon! Egy kicsit ma hülyébb vagyok a szokottnál...
@Imola Helyesi:
Elküldhette a jóbarátunk emilben vagy bármiben.Vagy csak meccén sajtósa figyelt rá.Ma nincs távolság az információ átadása terén. Én ezzel arra céloztam, hogy az amcsi külpoltikusoknak nincs sok eszük.
@penna: hol probléma a gyámhivatal ? bárkit ledarálnak a fideszes fogaskerekek... majd hoznak egy kétharmados törvényt hogy mégse kell engedély ha a szülő monogrammja L.J.
vagy leváltják a gyámhivatal elnökét.. vagyakármi.
maguknak írják a törvényt, azt tesznek amit nem szégyellnek.
márpedig semmit nem szégyellnek, nincs erkölcsük.
az ilyenek a történelem szemétdombján végzik.

az ötvenes évek óta ilyen mélyen még nem volt az erkölcsi szint mint manapság.

történelmünk sötét lapjai ezek.
@jöttem: "Vona ÚR elkötelezettje a paksi és mindenféle orosz projektnek.
Ez a bolsevikok jellemzője. Volt és lesz."

Utálatos előttem az ál-jobboldaliság, és -baloldaliság egyaránt, de ez a jelenség, ha jól tudom inkább a cárizmus, vagyis a bizantinus típusú birodalom öröksége. A terjeszkedés, mindent fölfalunk, szolganépek, tekintélyelvűség, abszolutizmus stb. Az I. vh.ban ezzel csúfosan megbuktak a néhai cárevicsek.
Az iylen birodalom az ókorban hasznos volt, és működött, mégha a tömegek semmilyen joggal sem rendelkeztek akkoriban.

Az ilyen állam manapság csak a népesség felső 20 %-ának hoz igazán hasznot, tehát aki a szekerüket tolja, az igazából a másik 80% ellensége. Másik jellemzője, hogy döntően Keleten és az elmaradott országokban dívik. Ki az a korcs, visszamaradott, aki ezt Európába visszahozná?!: a pszichopata tolvajok.
@Gábris szomszéd: " Úgy tűnik, McCain szenátor úr sem volt mindig annyira finnyás. Egy jó szövetséges mindig gondját viseli a jófasisztáknak.:)"

Ez arra példa, hogy Orbánt már a fasiszták sem tűrik meg maguk között?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Nem ez arra példa, hogy mekkénék van ahol csak hülyeséget beszélnek, máshol meg hülyeségeket csinálnak.
@fzs.1933:
hallgatsz és ez nem szokásod.
baj van?
@Imola Helyesi:
"Én ezzel arra céloztam, hogy az amcsi külpoltikusoknak nincs sok eszük. "

aham. goodfriend napi egy nyilatkozattal egy hét alatt hanyattvágta a fideszes kommunikációt, hörrtévé-magyarhírlap including
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
:-)))
Gyonyoru! köszönöm nem ismertem.
Én nem törődöm bele h pincsikutyák legyünk !!! Menjen inkább orban börtönbe !
@Kulics: "az ötvenes évek óta ilyen mélyen még nem volt az erkölcsi szint mint manapság."

Szerintem a nyilasuralom volt a mélypont. Aki az ötvenes években államosított, az nem magának államosított, és nem vitte ki a Kajmán-szigetekre a Május. 1. ruhagyárat vagy a Vörös Október vasgyárat (az eladási árát).
@Secnir:
Nézd, én levenném a tegnapi képet, biztos, ami biztos.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Szívesen. Ismertem, de Kertész most idézte, azért jutott eszembe. :)

"Én nem törődöm bele h pincsikutyák legyünk !!!"
Igazából én sem, de jó módszernek tűnik a Gandhi-féle ellenállás. Szórjunk hamut a fejünkre, és bánjuk meg bűneinket! Isten akkor talán megkönyörül rajtunk, és megmaradunk, mint Ninive.
@Gábris szomszéd:
Egyet tisztázzunk, mivel szereted a szezont összemosni a faxoddal. Csak azért, hogy jól gyere ki egy-egy helyzetből.

Az ukránokat csak te nevezed fasisztának. Igaz, van köztük olyan is. De nem mind.
Nem is te, hanem az általad terjesztett orosz propaganda.

Ma járta a hídfő. net-en. Kíváncsi voltam, van-e saját gondolatod ebben az ügyben.
Hát nem nagyon. Időnként még a szórend is egyezik.

Ugyanazok a képek, ugyanazok a címszavak.
Legalább fogalmaznád át!

Különbség van az üzlet és a propaganda terjesztés között.

De ez téged ugye nem zavar. :)))
@jöttem:

semmi különös. Kezdek betegedni. Anyámmal összevesztem. Apósom is elviselhetetlen ma. És még a tűz sem gyullad be.
Remélem, a gyerekek este felvidítanak!
Asszem, ez a nap az, amikor jobb lett volna meg sem szólalni!
@Secnir:"ha neked nyilvánvaló, hogy mccain szenátor fabius kottájából játszik, akkor meg húzd meg magad,"

Nem arra célzott az "olvtárs", hogy Fabius már tegnap tudta, mit fog ma McCain nyilatkozni? :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
ha tudta, akkor nyilvánvaló: fabius és mccain szoros kapcsolatban állnak egymással. ebből ered az, hogy
-aki fabiust baszogassa, az féljen, mert kűdi a szijájét meg gudfrendet
-fabius republikánus (azaz derék jobboldali)
Hogy ezek a volt kisz titkárok hogy tudnak ennyit LOPNI? Ráadásul mind paraszt gyerek.Nemhogy inkább huznának vissza a fatornyos falujukba és turnák a földet.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Ezt nagyon pontosan megfogalmaztad. Én ennyire nem tudom. Csak azt érzem, hogy soha többé nem akarok elszigetelődni,korlátozva lenni Európa közepén.
Az oroszbarátizmus nekem ezt jelenti. Ellenségképekkel teli világot, ahol gyűlölik a másként gondolkodókat.
Imádom az orosz irodalmat. Nemcsak a klasszikusat, hanem a kortársat is.
Ulickaja könyveiből azért lejön a mai orosz valóság. Inkább Európa. Csak Európa!
@jöttem: "Az ukránokat csak te nevezed fasisztának. Igaz, van köztük olyan is. De nem mind."

Szerintem ott is ugyanúgy megvan a nacionalista nosztalgia, mint mindenhol manapság Kelet-közép-Európában. A náci háborús bűnösüket (Sz. Bandera) ők is hol alkotmányosan kitüntetik, aztán a bíróság visszaveszi a kitüntetést, szóval el lehet képzelni, hány ukrán jobboldali lehet.
Az orosz propagandagépezet oylan látványos bukást nem ért el, mint a "lengyel lehallgatási ügyben" :), de megmondom őszintén, engem az amerikai propaganda sem győz meg. Na, nem mintha a hídfőről szedném az infókat.
Én továbbra is a felosztást tartanám a legelviselhetőbb kompromisszumnak, de egyenlőre az Unió is a szuverén Ukrajna mellett foglal állást teljes mellszélességben. Nem tudom.
@Imola Helyesi:
Mózes bibliájában benne van, hogy ne lopj. Ebből te arra következtetsz, hogy a biblia alkotója várta a fideszt és előrelátó volt?
Muszáj, hogy hülyeségeken járjon az agyad?
Persze, ha Gyurcsány lefizette John McCaint, meggátolta a Déli_Áramlatot...
@fzs.1933:

Gondoltam. Vannak ilyen napok. Ki kellene ütnöd valahol a feszültséged. Az alkohol nem jó. Ott vannak a gyerekek, aztán holnap fájni fog a fejed tőle.

Este jönnek a trollok. Azokra rázúdíthatod az összes haragod. Jobbat nem tudok ajánlani.

Vagy írd ki magadból. Ide, de elküldheted nekem is.

Csak ne hagyd rárakódni a lelkedre! :)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: az erkölcsi állapotba az egymást feljelentgető állampolgárok is súlyosbító tényezők. és nagy képben néztem, nem csak a vezető politikusokra gondoltam.
Tekintettel arra, hogy Orbán következetes, elvei szilárdak, politikai nézetét sem változtatja hetente, valamint megfontolt, előrelátó politikus, aki mindig tartja a szavát, akire mindenki számíthat, a jövőben is kiáll John McCain szenátor mellett, és ha indul az elnökválasztáson, tiszta szívvel, lelkesen támogatja célja elérése érdekében, csakúgy, mint hat évvel ezelőtt.

John McCain baráti figyelmeztetését köszöni, reméli még időben jött, és azonnal átadta Lázár Jánosnak iktatásra és további - szükséges - intézkedések megtétele céljából. Ugyanakkor bejelentette, hogy a jövőben állva alszik, hogy a gyanú árnyékának vetülését is elkerülje.
Tekintettel arra, hogy Orbán következetes, elvei szilárdak, politikai nézetét sem változtatja hetente, valamint megfontolt, előrelátó politikus, aki mindig tartja a szavát, akire mindenki számíthat, a jövőben is kiáll John McCain szenátor mellett, és ha indul az elnökválasztáson, tiszta szívvel, lelkesen támogatja célja elérése érdekében, csakúgy, mint hat évvel ezelőtt.

John McCain baráti figyelmeztetését köszöni, reméli még időben jött, és azonnal átadta Lázár Jánosnak iktatásra és további - szükséges - intézkedések megtétele céljából. Ugyanakkor bejelentette, hogy a jövőben állva alszik, hogy a gyanú árnyékának vetülését is elkerülje.
@jöttem:
Hihihi, detto , mint a tegnapi kép és meccén szavai.
Kettős mérce?
@jöttem: Nem kedves ezt is rosszul látod. :) Soha nem gondoltam, hogy minden ukrán náci lenne. Azt állítom, hogyha az USA érdekei úgy kívánják akkor kőkemény neonácikat használ fel érdekei mentén, máshol meg terroristákat hoz létre és támogat, mikor mi az érdeke. Az már csak hab a tortán, hogy közben még a szende szüzet is eljátssza és sírdogál egy sort azon értékek mentén, amiket a háttérben meg lábbal tapos.
Sok szeretettel a Lázár család figyelmébe.
ajánlom elolvasni "JamesTKirk" hsz-ét, nem fért ide:

444.hu/2014/12/03/kemeny-kerdest-szegezett-harrach-peternek-az-allami-teve-a-gyerek-azert-nem-reggelizik-mert-nem-ehes
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Azért pikáns, hogy az orosz ettársak az internacionalista segítségnyújtás jegyében pénzelik a széljobb-náci mozgalmakat,..."

No de kit pénzeljenek? Szélsőbal vagy nincs, vagy nem szélső.
@Kulics: Sajnos sok volt a feljelentgető a náci időkben is.
Jó lenne már egy olyan rendszerben élni, ahol nem mások boltjának, földjének kiigénylésével jutnak az emberek vagyonhoz, megélhetéshez. Meg nem mások megfigyeléséért kapják a zsíros állást, hatalmi pozíciót.
@fzs.1933: "És még a tűz sem gyullad be."

Nálatok sincs bevezetve a gáz?
@jaegtoer: ez nem képesség a lopáshoz... ezek csak senkiháziak, nem a szakma művészei...
@Gábris szomszéd: ok... de te azt is állítod, hogy nincs evolúció (ez a te esetedben igaz is, még egy maki is tiltakozna bármely közös felmelmenő vélelmezése esetén személyed ellen, nemhogy bonobók...)
ki hitte volna...ilyet csak a vakvéletlen tud villantani.

Lázár János frissen vásárolt svábhegyi lakásában Serfőző Péter, Gíró-Szász András későbbi sógora is tulajdonos volt.
fn.hir24.hu/penzugy/2014/12/03/ujabb-erdekessegek-lazar-janos-lakasa-korul/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "kivinni az országból a tőkét" azt már régen kivitték mások.
Ezeknek még annyi eszük se nincs, hogy az elrabolt, ellopott magán -vagyonukat ne holt tőkébe fektetve gyarapítsák.A Senki szigetén /remélem odáig fut akit nem ér el a nép karikás ostora/ nehéz lesz az 5-6 palotát élvezni
@Spániel: "http://444.hu/2014/12/03/kemeny-kerdest-szegezett-harrach-peternek-az-allami-teve-......."

"a-gyerek-azert-nem-reggelizik-mert-nem-ehes"

Hogy nem szakad le a pofájukról a bőr.
@jöttem: Csekklisztnek múltkor ígértem a címet: a Progresszív blogon olvastam a bizantinus dolgot. A birodalmakról meg vannak ilyen jó képes albumaink, mert tesóm régebben régésznek készült (aztán jogász lett belőle).

"Az oroszbarátizmus nekem ezt jelenti. Ellenségképekkel teli világot, ahol gyűlölik a másként gondolkodókat."
Nekem inkább a putyinbarátizmus jelenti ezt. Orbán, Putyin, Kaczinsky mind az autoriter-nacionalista-antidemokratikus vonalhoz tartoznak, ami valamiért újból feltámadt Kelet-Közép-Európában. Sajnos a neoliberális kapitalizmusban sem tudok hinni, ami Nyugaton dívik, mert ők ugyanúgy gyűlölik a másként gondolkodókat (zöldeket, szocialistákat).
De mindenképp a liberális demokrácia híve vagyok, ezért sajnálom, ha kicsöppenünk az EU-ból.
A tököm kivan Fletóval: már megvette McCain szenátor urat, totálisan az ő kottájából játszik az öregúr.
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/lazar-janos-talalt-685-milliot-439898

Nem kell pánikolni, csak a költségvetésben, és múzeumi célokra. Az nagyon fontos. A gyerek úgy sem éhes reggel.
No dehát kérem.... öööööö... Az úgy volt, hogy..... ööööö.... GYURCSÁÁÁÁÁNY!
Ezzel több legyet üt egy csapásra:
1. van egy saját kúrókéglije Pesten
2. a sokszorosan megcsalt nejének "vigaszdíj"; akármi is történik velük, de ez az ingatlan már biztosan a kölyök nevén van, ha elválnak, nyilván a feleség fogja használni, és a nőnek a fia jövőjéért sem kell aggódnia.

Ez a lakás a megcsalások ára. Végül is olcsóbb, mint a londoni Crow hotelben hetyegni Demcsákkal.
Amikor összeütközött egy nő autójával, és az asszony meghalt, akkor kábé fél hétkor már Kecskemétnél vágtatott, noha csak 11-re kellett Pestre érnie. Hová rohant ilyen lóhalálában? Miért sietett ennyire?
Aaannnyira erkölcsös, mint egy kereszténykonzervatív prosti az út mellett.
Engem ez a Gyurcsány kezd idegesíteni. Most már McCain-nek is adott egy kottát? Ez a fickó a politika Mozartja.
@Spániel:"http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/12/03/ujabb-erdekessegek-lazar-janos-lakasa-korul/"

"Rogán a 444.hu megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy ő már nem Belváros-Lipótváros polgármestere."

Mosom kezeimet, egyébként is utánam a vízözön?
Persze, családi kölcsön.
Maffiacsaládi ;)
@V-PORT: -és már Göncz Kingával muzsikál együtt.
@Texaszi Láncfűrészes:
Szerintem a Bajnait se kihagyni! Am'megamásik hibás...
SZERINTEM!

Ez a narancsbolsi maffia egysze szégyentelenebb.
MINDIG VAN LEJJEBB!
@V-PORT:
Hiába, a magyar milliárdos megvette a csóringer ami republikánus képviselőt!
SZERINTEM! Kilóra...
@látjátok feleim szümtükkel: remélem ez a patkány is menekülni fog, szoruljon be a pasaparki odujába úgy, hogy évekig ne merjen onnan előjönni.
Az, hogy Lázár, Rogán, Szijjártó, stb.ileyn nyíltan, és pofátlanul lophat Orbán hibája. Ha ő azt mondaná, hogy na ezt ne, és nem azt, amit Szijjártónak mondott, ezt nem mernék.
@látjátok feleim szümtükkel: vérlázítóan pofátlanok és még mindig nem érzik a vesztüket.
@V-PORT:
Irigyek vagytok!
Spórol... ti meg csak szórjátok a pénzt!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Spórol" Ez valami új definíció a lopásra?:D
@jöttem:

veszekedni nem akarok senkivel. Többek között erről is szólt volna az öncenzúrázott kommentem.
Majd lesz valahogy! ;)
Lázár beígérte a 10 órát dolgozó beosztottainak, hogy nekik is lesz.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

van gázunk, de jobbára a kandallónkkal fűtünk. No meg romantikusabb is... :)
@Spániel:

őszintén, te érezned? látsz komolyan vehető összefogott tiltakozást? látsz számításba vehető ellenzéki - akár friss, új - erőt?

mitől lennének beszarva? meggyőződésük, hogy ezt a ciklust is simán végig lopják, jaj nem is, akarom mondani végig dolgozzák' és legrosszabb esetben utánuk a vízözön, fel sem merül bennük, hogy egyszer azt a három szót hallhatják a nevük után, hogy vádlott álljon fel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @batka manó:

lófasztot, vért, verejtéket nem kímélve gürizik napi 14 órát, a hét minden napján - szarban is lesz amikor majd vasárnap nem lesz meló - hogy jusson egyről a kettőre...havi negyvenhétből nem egyszerű ennyi pénzt összegurítani, azt akárki tudhassa :)
elöző batkának helyett örnagy akart lenni, de ügyes votam' mint mindig :)
@látjátok feleim szümtükkel:
.
- Bíró: maga kirabolt egy bakot Sülysápon!
- Vádlott: igen kérem, de nem voltam és nem is leszek ötödik kerületi polgármester.
.
@Spániel:

még ha voltak előzményei is tavaly, kezeld fenntartással!
Ha igaz, és ez is lemegy a torkunkon, akkor rajtunk már tényleg nem segíthet senki... :(
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A lopás nem pártfüggő,a nyilasok többi bűne az ami súlyosabb.
Kriptát vettél volna inkább, te fasz. Azt legalább az egész kibaszott családod használhatná hamarosan.
@annamanna:
Naaaaa... Egy prosti szerintem tisztességesebb, mint ez a politikai csürhe.
Nem tudom az árfolyamukat, de biztosan olcsóbbak és nem lopnak milliárdokat még pluszba, mint EGYESEK!
Muvahahaha

Tegnap már felvettettem: Lázárék világában mindenki annyit ér, amennyije van. Vannak itt akik 'gyógyiszapot' (-értitek, "gyógyiszapot") felböfögve hirdetik, milyen egyenlőtlen, kizsákmányoló a hanyatló nyugat. Nos, a keleti nyitás világában meg ilyen az egyenlőség. Vannak egyenlőbbek, meg még annál is kibaszott sokkal egyenlőbbek. Számolja ki mindenki, hány évig kell majd gürcölnie a gyermekének, hogy ide eljusson. Tippelhetek? Nem tíz év. De a kétharmad ezt akarta, úgyhogy több tiszteletet. A magyaroknak. Akárkik legyenek is azok.

Egyébként lehet fogadni, hogy holnap mi lesz a nap témneofasisztája upsz, témája?

Hajrá Fabius. + 1 klikk.
Tessék minden nap belebaszni a malomkövet a szartengerbe, had fröcsögjön!
hvg.hu/itthon/20141203_Jo_szomszedsagGiroSzasz_sogorae_volt_kor HVG Android alkalmazásából megosztva. digitalis.hvg.hu

Ezek a ... durva véletlenek...

Remélem minden MAGYAR CSALÁDNAK legalább ekkora karácsonyi ajándék jut, mint lézerdzsonni 10 éves gyerekének.
HELMUT SCHMIDT (1918- ) 1974-1982 között az NSzK kancellárja, az újabbkori német történelem legkedveltebb politikusa egy hamburgi sorházban él. A bankhitel igénybevételével vásárolt lakás árát 4-5 évvel ezelőtt fizette ki. A 7o-es évek közepén otthonában fogadta L.I.Brezsnyev szovjet főembert,aki nem akart hinni a szemének,hogy egy nyugati kormányfő milyen szerény körülmények között él.
Lehet, hogy elavult nézetek és normák rombolták az életvitelét?
@OPHELIA:
Hétköznapi, mondjuk egy csongrádi 5 éves mit kap?
Na, a narancsbolsi szarháziaknak a felét se! :(
@shinichi:

Bakker, én nyomorult 3 millás jelzáloghitelt törlesztek 15 évig....

Ilyenkor azé' felmegy a savam.

Ezeknek meg 3 milla még zsebpénznek is kevés...
Ráadásul abból az adóból amit tőlem is vonnak...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: sajnos a "hétköznapi" nagyon tág fogalom nagyon messze van a -tól-tól az -ig :((
Akkor lesz esélye annak, hogy mo egy élhető ország irányába induljon el, mikor az ilyen ügyeknek következményeik lesznek. Amíg ez nem történik meg, addig semmi nem fog változni ott.
@OPHELIA:
"és az 5 éves az mit kap???"

írtam fentebb: akkor kezd el óvoda mellett dolgozni, és félretenni a megtakarításait, hogy tíz éves korára meglegyen a 10millás kecó, ahová a 8 éves csajokat fel tudja vinni...
@Secnir: én a kisebbik gyerekre gondoltam. Mert jó szülőnek illik egyformán adni:))))))
@batka manó: én nem fosok attól, mi lesz, ha holnap összeomlanak. Nagyobb birodalmak is mentek már a levesbe és talpra álltak.
Van elég sok tapasztalt, kussba zavart szakember ahhoz, hogy egy szakértői kormány átvigyen a bennünket túlpartra.
Nagyobb baj az, hogy ezek inkább polgárháborút fognak kirobbantani,minthogy kihúzzák a kezüket a mézesbödönből.
Bár már a békemenet népe sem biztos.
@Fici7:
"Az is kérdés hogy a kölcsön adott pénzre mi a kamat, pénz vagy trafik esetleg egyéb. "

És az is kérdés, hogy a kölcsönadónak miből van ennyi kölcsönadni való pénze.
És ezt nem az írigység mondatja velem, nekem minden megvan, amire szükségem/igényem van.
(És bocs, ha ezt valaki már írta, de nem olvastam végig az összes kommentet.)
@Spániel: engem se aggaszt a "hogyan tovább", ha ezek valami csoda folytán vádlottak padjára kerülnének...sőt azt várom csak igazán, mert nagyon kijár nekik egy alapos toll és vagyonfosztás. rohadna mindegyikre műanyag bilincs.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Nekünk is változnak az igényeink...
Pár éve a villanypóznákat kifejezetten túlzásnak tartottam emlegetni. Ma meg apránként alapnak...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

irigy vagy, megmondta a simon...slussz-passz, ezeknek gazdagodni kell, mert különben azzal kellene foglalkozniuk, hogyan lopjanak, ja, hogy most is csak azon jár az eszük...még nincs tele a bendő, mondták régen az öregek - nagyapám is - nincs az a szekér amire ne férne fel még egy villával, igaz a papa mindig csak a szénáról beszélt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ritka szép is az andrássy út, ölég' hosszú is, oda-vissza meg pláne...
mondjuk a villanypózna előtt még kijárna nekik 30-40 év (kényszer)közmunka, valami szolid pihentető munkakörben, egy kis uránbánya vagy ilyesmi...
@Kijelölt Önkéntes:
"Lehet, hogy elavult nézetek és normák rombolták az életvitelét?"
Nem ő így volt jó!!
@batka manó: 2 év múlva meg szabadon engednéd jó magaviseletért? no-no
@OPHELIA: ennél azért szőrösebb a szívem...irgalmatlan sokat vétetek, ha mást nem is veszek, csak a gyerekeinkkel szemben.
@batka manó: ezt sajnos még mindig nagyon kevesen látják vagy mondhatnám úgy is, hogy látják, csak nem gondolják komolyan
... ja, ezt a gyerekekre nyomtam. A felelősségre vonás másodlagos, de evidencia
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igen, egy prosti sokkal tisztességesebb, igen. Az legalább odateszi magát...
Gyurcsiék ezekhez kèpest ipari tanulók voltak lopásban ezekhez kèpest !
@Ómacicka Bábó: "A lopás nem pártfüggő,a nyilasok többi bűne az ami súlyosabb."

Ilyenekre gondolok: "A nyilas kormány alapvető stratégiája volt a szovjet csapatokkal szembeni feltétlen ellenállás. Ennek nyomán az ország egész területe hadszíntérré vált, és hetekig tartó ostrom alá került Budapest is és megsemmisültek a főváros Duna-hídjai." (Wikipédia, nyilasok)

Mondhattam volna Horthyéknak azt a szokását is, hogy fizetség nélkül termeltek a német hadseregnek évekig.
A hangsúly azon van ezesetben, hogy az iylen rezsimek letarolt földeket hagynak maguk után, mint a sáskajárás. Esetleg utánam az özönvíz jelszóval új életet kezdenek a rablott vagyonból máshol.
@batka manó:
"igaz a papa mindig csak a szénáról beszélt"

Hát látod, hogy csak a népi hagyományokat követik. Szénájuk nincsen, hát a pénzt forgatják :))
OFF: Hát nem csodás? :)

Az Európai Unió asztalán van jelenleg az úgynevezett „Egyenlő bánásmód irányelv"-tervezet.

eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2008:0426:FIN:HU:PDF

Az állampolgárok közti egyenlőség előmozdítása helyett az új tervezet valójában egyes csoportok számára biztosítana előjogokat, azaz újfajta diszkrimináció jelenik meg másokkal szemben.

A javaslat eredetileg a fogyatékkal élők védelme érdekében készült az őket érő igazságtalan diszkrimináció csökkentését szem előtt tartva. A kezdeti szándékon azonban más célok kerekedtek felül: a tervezett jogszabály példátlan módon korlátozná az emberek szabadságát. A szerződéskötés szabadsága, a lelkiismereti szabadság és a magánélet szabadsága került veszélybe. Ezentúl akár a családi vállalkozásoktól is számon lehet kérni, hogy kivel miért, vagy miért nem kötnek szerződést.

citizengo.org/hu/14287-nem-szabadsagjogok-korlatozasara

ON
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Erre-arra felé/tek/nk a vendégeket tukmálták a "nincs olyan rakott szekér, amire még nem férne" mondással
@Gábris szomszéd:
Gábris, tenyleg nem tudsz egyszer valami rendes forrást linkelni. Ez a citizengo.org megint valami kereszténység mögé bújt kvázi globális homofób (náci?) szervezet.

www.glaad.org/blog/brian-brown-extends-his-anti-lgbt-activism-across-globe
@Spániel: "Bár már a békemenet népe sem biztos."

Az mihez? Ott a katonaság meg a többi erőszakszervezet. A vezetőiket elnézve ...
@Gábris szomszéd: azért a jobbikot is marginalizálni kellene egy általam élhetőnek vélt világban...
@batka manó: "őszintén, te érezned? látsz komolyan vehető összefogott tiltakozást? látsz számításba vehető ellenzéki - akár friss, új - erőt?"

A kutatások szerint a Dózsa-parasztháború nem akkor tört ki, mikor a legnyomorultabb helyzetben voltak a parasztok! Hanem gazdasági konjunktúra és társadalmi felemelkedés UTÁNi társadalmi-gazdasági válságban.

A 25 év alatt lecsúszott magyar nép -ebből egymillió közmunkás, félmillió külföldön él-, pont a legnehezebb helyzetben van a tömeges tiltakozásokhoz. Tegnap kihirdették a parlamentben, hogy megszűnt a rendszeres szociális segély! Amíg a szegény tömegek nincsenek éhhalálra kárhoztatva, addig nem indulnak meg senki ellen, annyira függnek a helyi potentátoktól, azok meg az országos Fidesz-vezetéstől.
Ergo amíg Orbánt fizetik nyugatról-keletről, az emberi kor végső határáig uralkodhat, de ne legyen igazam.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ne légy olyan hülye mint szerencsétlen mekkén. Tőled sokkal többet várunk. Szóval inkább reagálj at EU-s javaslat lényegére a félrebeszélés helyett. :) Vagy segítsek, hogy mit is jelentene pontosan ha bevezetnék?
@Sir Bates dö Hól: Egy élhető világban ez automatikusan bekövetkezik, hiszen a polgárok tudják mi a jó nekik. :)
@fzs.1933:

Holnap jobb lesz.

Koncerten voltam 2 gitár és egy szaxafon. Olyan volt, mint egy vérátömlesztés, vagy egy lelki orgazmus.
Ma mindenkit szeretek. Kitört nálam a világbéke.:)
@Gábris szomszéd:
"Az ilyesfajta jogszabály már számos problémát okozott azokban az országokban, ahol hatályba léptették: egy angol virágkötőt bepereltek, mert nem készített csokort egy homoszexuális esküvőre; egy keresztény szabadidő komplexumot pedig azért pereltek be, mert nem adták bérbe a létesítményüket egy melegcsoportnak. Egy spanyol étterem tulajdonos pert veszített, mert nem adta bérbe az éttermét egy meleglagzihoz"
Miről beszélsz?

Egyebkent tisztelendő elvek, állampolgári jogok mögé bújik a szcientológia fedőszerve is.
Ilyenek vagytok...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Kinek mi a lételeme...
Kicsit unom már a szarjait.
A következő ilyen fosánál kivágom és kész.

@Gábris szomszéd:
Már az amerikai republikánusok is hülyék, szerencsétlenek??
Pár éve még Piktor (tudod, a kenyéradó gazditok) azt mondta, “Mégiscsak egy hős, a szó legősibb értelmében vett nemzeti hős, egy igazi karakter.”
Érdekes... a jobbikos seggreforgók "aktuális ellensége" mindig PONT megegyezik a fidesz féle hülyékével. Annyira átlátszóan szopod le te is naponta hatszor a narancsbolsevik tartóidat...
TUDOM!
VÉLETLEN LESZ!
Állítólag az amerikai azóta nem változott, pár éve már republikánus, miközben Piktorotok a komcsi titkárból lett liberális, majd népnemzeti lófasz, most meg éppen melegszarig nyal veletek Putyin elvtársnak.
ÉRTEM ÉN!
ELVEK, NA!
Amikért megfizetnek...
Ja, igen:
Melyik hegyibalfasz röfögte ezt fel, két hete? :D
"A Magyarország elleni amerikai támadások hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is. Ezeket össze lehetett kapcsolni a demokrata vezetés követelményeivel, mert tény, hogy az itthoni nem olyan demokrácia, amilyet az amerikai demokraták, liberálisok látni szeretnének.”

Pár milliárdért ilyen szar alakká kell válni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Republikánus barátaink"
Azt hiszem ez baszott be most nagyon, hogy az atlanti jobboldalnak is tele van a hócipője Orbánnal. Ők sokkal könnyebben lépnek, mint az ezer politikai szálon összezárt EU.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Boli te sem ma kezdted a szakmát és még mindig nem tudod, hogy szarok Viktorra miközben legalább annyira elítélem a hülyeségeit mint te.:) Na szóval nekem Viktor korábban sem, most meg pláne nem etalon. Lécci tárold el végre a memóriádban.

@CsekklisztNo.10Reloaded: Megy ez neked. Szóval egy nyilvánvaló faszság kapcsán ki nem szarja le, hogy ki teszi szóvá? Képzeld el ha bevezetnék, milyen dühös lenne Boli ha a jobbik megkeresné és kötelező lenne neki informatikai szolgáltatási szerződést kötnie velük. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Több kielégülés kellene ebbe a világba!
Akkor talán nem gyilkolásznák az emberek egymás lelkét.
Weöres Sándor:
A jóságról

Káromkodj, ha jónak látod,
szidd az embert és a világot,
ha szitkod szép: élvezem.
De hogy itt, e földi honba
bárkinek hibája volna:
senkinek el nem hiszem.

Száz törvény közt botlódsz, kapkodsz
s mindig hű vagy önmagadhoz,
mást akarva sem tehetsz.
Akármit téssz, akármint téssz,
azt teszed, mit legjobbnak vélsz –
mi a jóság, ha nem ez?
@jöttem: Milyen fajta kielégülésre gondolsz? :)
Jeszenszki Géza volt amerikai külügyminiszter, egyébként angoltanár IS cáfolta a lapokban megjelent állítást, miszerint Orbánra vonatkoztatta a neofasiszta kifejezést McCaine. A 444-ben is kétértelműen hangzott a kijelentés, de ők állítólag megkérdezték a szenátor sajtósát. Viszont Jeszenszki határozottan állítja, hogy Putyinra vonatkozott az állítás, és javasolja, személyesen kérdezzék meg a szenátort erről, akit személyesen is ismer. Annál is inkább, ez lenne az igaz, mivel a szöveg szerint állítólag Orbán bújt Putyin ágyába, nem fordítva.Megint félretájékoztatott a sajtó.
@Gábris szomszéd:
Komolyan mit nem értesz????

Ez a kvázi szervezet az alapján támadja az EU-t, hogy az olyan szabályt akar hozni, hogy egy magát kereszténynek (?) valló étteremtulajdonos NE tagadhassa meg "lelkiismereti" alapon melegek kiszolgálását.

Ez nem keresztény lelkiismereti jog, és ha nem érted, kurva nagy gond van veled. És még Ferenc pápa ez irányú törekvéseit sem ismered. A Bibliáról nem is beszélve. És ne csodálkozz akkor, hogy a romai katolicizmus ott tart, ahol.

Ui
Nem a hittel van gond. Hanem hogy annak nevében milyen aljasságokra képesek a "hívők". Azt, hogy a szabadságjogokr fogalmad sincs, most mellékes. Sajat vallásodat tagadod meg... Ezen gondolkozz el egy kicsit
@Gábris szomszéd:

Alapvetően szexuálisra. De lehet másféle is, ami katartikus élményt okoz.
@Gábris szomszéd: Tán nem kéne nyalni a talpát nap mint nap, akkor tán nem merülne fel a muzsikságod.

Evvan.
@Imola Helyesi: ez igaz: mert Jeszenszky valóban volt külügyminiszter valóban volt amerikai nagykövet, ám végképp nem volt amerikai külügyminiszter.

Ha már ennyire fáj neked ez a durva sajtóhiba.
@Gábris szomszéd:
Hátha nem ismered :

Ferenc pápa: Ki vagyok én, hogy elítéljem a melegeket"

m.origo.hu/nagyvilag/20130729-ferenc-papa-a.html

Ha ezt nem fogadod el, akkor BAZ-ban sem kell kiszolgálni a cigányokat. Heil Jobbik!
@Gábris szomszéd:
Aranybogár... "Lécci tárold el végre a memóriádban", hogy a következő 2 soros orosz propaganda műsorodnál nem is szólok, mész utána automatikusan a ..csába.
Remélem érthető és tömör volt, ha gondolod és nem veszed, akkor kifejthetem 3000 karakterben is, hogy felfogd.
A pöcsöm se fogja miattad egyfolytában hallgatni a jobbikos oroszseggnyaló hányásodat.
@Imola Helyesi:
" A 444-ben is kétértelműen hangzott a kijelentés, de ők állítólag megkérdezték a szenátor sajtósát. Viszont Jeszenszki határozottan állítja, hogy Putyinra vonatkozott az állítás"

a probléma ott van, hogy a 444 szóban kérdezte, és ÍRÁSBAN kapták a választ. nem tudom, érted-e, hogy a politikában LEÍRVA egy kijelentés az mit jelent. mert jeszenszky csak úgy GONDOLJA, hogy mccain másként GONDOLTA.
onnantól kezdve, hogy ott a leirat, az nem gondolkodás kérdése, az tény.
@Imola Helyesi:
Baccameg!
Az a vén h... amerikai külügyér volt?
Bazzz.. akkor én lehetek tök hülye!
@Habakuk000:
Bocs, nyilván, nagykövet volt, elírtam. javítás: amerikai nagykövet
@jöttem: Egyszer voltam egy Boban Markovich, Frank London közös koncerten.

A balkáni cigány és a new yorki zsidó klezmer közönség előtti nyílt egymásba olvadása, beteljesedése.

Legjobb koncertélményem volt.
@Habakuk000:
:)) Ez a liba ilyen ostoba, sőt, még büszke is rá!
@Secnir:
Maradjunk annyiban, majd meglátjuk, megerősíti-e ezt maga Mc Caine szóban vagy írásban.
@V-PORT: "444.hu/2014/12/03/meszaros-lorincnek-ot-honap-alatt-300-milliot-hizott-a-bankszamlaja/#comments"

Bassza meg! Az enyém, az a kicsike, az bezzeg a mindenfélefajta adók miatt nem nő, és még a kamata is kevés a fizetendőkre. Ha kiveszem akkor meg még nekem kell fizetni, hoyg évegik spórolgattam. Remélem ezt a birkamenetesek is előbb-utóbb észre fogják venni, és örömükben rendeznek is egy menetet a kormány támogatására. Mondjuk két botot visz majd mindenki, hogy jobból és balról is tudják támogatni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Reszkess, majd én is figyelek az elírásaidra, van bőven.Liba meg te vagy, legalábbis tegnap még azt játszottad.
@Secnir:
Öreg kecske mégse mondhatta az igazat.
Amúgy se szokta...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezeket már sokszor olvastam. Felhívom becses figyelmed, hogy neked ebben a helyzetben még inkább pártatlannak kell lenned.:)
@Gábris szomszéd:
Elmondtam tegnap is: Jézus földi helytartója azért közeledik a többi monoteista valláshoz, mert sajátja krízisben van. Ennyi.
@Imola Helyesi:
Ebből is látszik aranyom milyen segghülye tudsz lenni.
Pech.
"jöttem" egy kedves, jóindulatú hölgy.
Szlovákiai magyar.
Ellenben veled, aki egy izé... randa banya... :D
@Texaszi Láncfűrészes:
"Bakker, én nyomorult 3 millás jelzáloghitelt törlesztek 15 évig....

Ilyenkor azé' felmegy a savam.

Ezeknek meg 3 milla még zsebpénznek is kevés...
Ráadásul abból az adóból amit tőlem is vonnak..."

Remélem, hogy akik hasonló helyzetben volta, és mégis ezekre szavaztak, előbb-utóbb rávernek egy jó nagyot a saját kezükre.
@Habakuk000: Nem tudom te melyik adást nézed, de én nem tudok ilyesmiről. Szerintem kettőnk "viszonyában" maradjunk inkább Szilvásvárad vagy Bélapátfalva természeti szépségeinél. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
... vagy mert tényleg felismerte, hogy a vallási ellentétek nem sok jóra vezettek eddig.
@Gábris szomszéd:
Pártatlanul váglak ki!
Nem kell aggódnod értem.
@jöttem: Többet nem merek kérdezni, főleg nyilvánosan. :)
@Habakuk000:
Ez egy echte felvidéki magyar formáció. Főleg megzenésített verseket játszottak. De volt Zorán, reptettük kicsit a turulmadarakat. Úgy, ahogy csak mi tudjuk.:)
A Micimackó végén a szaxis srác olyan szólót nyomatott, hogy azt hittem, felsikoltok a gyönyörűségtől.
Énekeltünk, jó ritmusoknál ülve táncoltam.
Isteni volt!! :)))
@Gábris szomszéd: nem érted, nem baj, így is becsülendő a teljesítményed, gravitált mivoltod fényében különösképpen...
@Gábris szomszéd:

Az mitől jobb, ha titkosan kérdezed?
A pozitív energia nagy tömegű gerjesztésének egyik módja a szeretkezés.
Elvonása, elfojtása pszichikai problémákat okoz.
Ezt mindannyian tudjuk.
Álszenteskedhetünk is.
De minek?
@CsekklisztNo.10Reloaded: A válaszaid egyre inkább nyugtalanítók. :)
Ahogy az is, hogy a jó Ferenc egyre inkább össze-vissza beszél. Csakhogy, ha az említett "párbeszédről" álmodozó nyilatkozat el fog jutni az üldözött keresztényekhez, akkor a maradék remény is elveszíthetik. Elképesztő, pápához méltatlan felelőtlen hablatyolás ez.
Amúgy Ferenc valószínűleg egy tüneményes, kedves vidéki plébános lehetne Argentínában. De sajnos nem az, és az elvárások is épp ezért mások kellenek, hogy legyenek vele szemben. Ő egy világpolitikai aktor és egy államfő, aki most egy senki által el nem ismert haramiaállammal hirdet párbeszédet.
De mindegy is, miért teszi. Azért, mert nem fogja fel, mennyire veszélyes, amit mond, vagy azért, mert szarik az egészre. Mindkettő alkalmatlanná teszi őt. :(
@Imola Helyesi: Fű baszki, így most már mingyá' más. Én sem akartam hinni a füleknek, hogy Putyin összebújt volna egy neofasisztaval, de most megnyugodtam. Az mégiscsak faszányosabb, hogy akkor szerinted, meg Jeszenszky szerint a mi miniszterelnökünk bújt össze a neofasiszta Putyinnal, s adta el neki két szopas közt a hazámat.
Bakker, nagy kő esett le a szivemről.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na és? Volt már ilyesmire példa mégis itt vagyok. :)
@jöttem: lehet, ez picit direkt
Ghymes: Vetkőzős dal

www.youtube.com/watch?v=FYd3e780Zz0

Jöjj hölgyem, jöjj, és vetkőzz le velem,
Vágy kínoz mikor nem szeretkezem.
Mint harcos, ha ellenségére talál,
Lándzsám megfájdul, mert nem döf csak áll.

Öved délkörét oldozd meg hamar,
Minden tájnál szebb földet takar.
Pruszlidat vesd le, olyan feszesen,
Tapad, más nem lát bele, de nekem

Hadd suttogja a susogó selyem
Esése, hogy most lefekszel velem.
Fűződre régtől féltékeny vagyok,
De megnyugtató mikor kikapcsolod.

Oly szép vagy, ha ruhád leengeded,
Kibukkanó nap nyári kert felett.
Cipődet rúgd le, várja lágy
Talpadat nászi templomunk az ágy.

Engedd szabaddá szeretőd kezét,
Hadd nyúljon alád, mögéd és közéd.
Amerikám! frissen fölfedezett
Földem melyet bejárok, s fölfedek.

Aranybányám, országom, hol mohó
Kényúr vagyok, egyeduralkodó.
S boldog pionír, miközben sötét
Kincseskamrádon ujjam a pöcsét.

A lélek úgy teljes, ha testtelen,
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme ottragad,
Gyöngyön, gyémánton, mert azt látja csak,
Ami képkeret, könyvön díszkötés,
Amatőr-öröm. De ennyi kevés.

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell
A szeretőnek a nő teste kell.
A bűn nem bűn és itt nem incseleg
Az ördög sem. Engedd le ingedet.

Tárd szét magad, ne félj tőlem, ahogy
Föléd hajolok, gondold: bábád vagyok.
Meztelenül is gondoskodom rólad,
Vagy nem elég egy férfi takarónak?

A lélek úgy teljes, ha testtelen
A test akkor egész, ha meztelen.
Az ékszer nem kell, az csak elvakít,
Mintha Atlanta kincseket hajít.

Csak bolond férfi szeme....

Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell,
A szeretőnek a nő teste kell.
Nyak, arc...
@Gábris szomszéd:
Már többször elmondtam, hogy valami érthetetlen okból kedvelem a búrád, de amikor nyomod az agit-propot, meg sunnyogsz, mert rádégnek a huje elfogadhatatlan rasszista nézeteid, az nagyon kiakasztó...
@Sir Bates dö Hól: Ezért jó, hogy te is itt vagy, aki mindig segít nekem megvilágítani a dolgok és a világban zajló történések hátterét és valódi mozgatórugóit. :)
@Gábris szomszéd: Ezt a "viszonyt" elszúrtad az oroszbérencségeddel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez nem niztos, hogy helytálló... lehet nagyon szemrevaló is...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Én is kedvelem a tiéd, de most speciel miben voltam rasszista? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jaj, de rendes kis kulturált nő, aki azt mondja egy másiknak, térdeljen le meg, vegye ki a protkóját. Akkor vagy beteg vagy te írtál a nevében.Most meg állítólag koncerten volt, amikor egész nap itt kommentelt, egy kicsit hazudós is lehet.
@Habakuk000: Te is nagyon jól tudod, hogy nem vagyok az, de ha téged ez a fixa idea megnyugtat tőlem aztán.
@Gábris szomszéd:
Az már egy tömény rasszizmus tőled, hogy a neved nem idegen.
@shinichi:
A jelző egy személyre vonatkozott, nyilván, hogy a 444 szerint Orbánra. Jeszenszki szerint meg Putyinra. Szerintem meg egyik sem neofasiszta, csak mérges volt a szenátor, mert nem értett egyet Bell kinevezésével.
@Gábris szomszéd: azért azt gyorsan tisztázzuk, hogy ablogger ott csupán a keresztényekért rinyált, a többieket leszarta... mindezt a keresztény hit nevében... nem is értem hogy a picsába veheti a szájára a názáretit egy ún. jobboldali hivatkozási alapként...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Csupán azzal, hogy nem kellene bevezetni egy ilyen marha jogi szabályozást az EU-ban.
@Sir Bates dö Hól: Történetesen tudom, hogy ő nem csak értük szokott rinyálni, hanem mindenkiért, akit adott esetben elnyomnak. Viszont nyilván neked is feltűnt, hogy az írás elsősorban egy hívő katolikus és egyháza vezetőjének kapcsolatáról szólt elsősorban.
@Gábris szomszéd: ahhoz a nagy bumm is kevés lenne, hogy megvilágítson neked valamit... viszont gedeon-masa segíthetne... biztos nem látsz neki az olvasásukhoz?... kölök biztos segít, ha elakadsz...
A Micimackónál felsikoltott, hát, lehet, hogy csekély értelmű is ott volt?
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Ugorgyunk":)
Ezek úgy hagytak ott egy táborhelyet a vadonban,
hogy odakészítették az aprófát azért,hogy neked
fáradt vándornak ne keljen a tűzgyujtással sokat
szarakodnod:
@Habakuk000:

Ez is Ghymes: Tánc a hóban

www.youtube.com/watch?v=6fv9AxZAPGw

Édesem, csak lélegezz,
Mint a túlvilág.
Táncba csalt s most így szuszog,
Szép, de fáj a tánc.

Gyorsul úgyis mindenem,
Mint az ölelés,
Épp a vége egy rövid
Görcsberepülés.

És ezért most tánc -
És ezért most táncolunk,
És ezért most ránc -
És ezért most ráncolunk
Cipőt, szemet - ahogy nevet, s időt.

Jobbra lassan, balra lassan,
Ritmus halkan ring a hajban,
Újra kavarog a -
Végre csikorog a -
Mégis mosolyog a -
Napra hunyorog a -

Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban,
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a ködben,
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban.
Tánc.

Édesem, csak lélegezz,
Mint a túlvilág.
Táncba csalt s most így szuszog,
Szép, de fáj a tánc.

Gyorsul úgyis mindenem,
Mint az ölelés,
Épp a vége egy rövid
Görcsberepülés.

És ezért most tánc -
És ezért most táncolunk,
És ezért most ránc -
És ezért most ráncolunk
Cipőt, szemet - ahogy nevet, s időt.

Jobbra lassan, balra lassan,
Ritmus halkan ring a hajban,
Újra kavarog a -
Végre csikorog a -
Mégis mosolyog a -
Napra hunyorog a -

Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban,
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a ködben,
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban.
@shinichi: "neofasiszta Putyinnal"

Ez az év vicce. Jó lenne lassan eldönteni a nagyontrendieknek, hogy most akkor náci vagy moszkovita komcsibolsi? Ja tudom egyszerre mind a kettő. Gonoszabb mint Sztálin és Hitler együttvéve. :)

Ismét javaslom tanulmányozni mit is mondott Mekkén bácsi egyik nagy ukrán pártfogoltja:

Tehát Oleg Tjagnyibok, így "vélekedett" az ukrán helyzetről: „ragadjatok fegyvert, harcoljatok az orosz disznók, a németek, a zsidó sertések és más férgek ellen”.
Felnyerítettem:
"Ne sírj, kinyílott a pitypang!"
@Gábris szomszéd: én nem zárom ki, hogy te vagy a blogger... azonos intellektussal rendelkeztek... az ami kimaradt a posztból, na, az a lényeg... az ószövetség istene (jézus apja) úgy baszna hátba titeket egy szívlapáttal, hogy a tüdőtök a fületeken jönne ki...
@Sir Bates dö Hól: Már lefeküdt, de holnap lehet megbeszélem vele a dolgot. :)
@Gábris szomszéd:
Ne terelj:-))
Soha nem fogom megérteni, hogy emberek, akikben van tartás, ész, humor, mint te.... (Kapd be:-))) ... Miért??????
Illetve tudom. De te is ....
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor ehhez mit szólsz?
"NÉPSZABADSÁGONLINE
Andorka
2014.12.03. 11:52:32

Aliz Vaszlovik (a hölgynek péksége és étterme van!)
Letörölték a posztot a Facebook moderátorai. Én azért kirakom újra. Olvassátok!!!

Hát ez. HÁT EZ!!!!! Ilyen nincs a földön.
Idén karácsonykor valami igazán jót akartam csinálni. Segíteni több száz, vagy akár több ezer embernek, ha még csak egy kis ideig is, de legalább segíteni nekik, karácsony idején.
Mivel ételkiszállító cégem van és rendelkezésemre áll egy egész konyha, így adta magát, hogy idén karácsonykor bizony étel osztást fogok szervezni valamelyik nagyobb budapesti téren az arra rászorulóknak.
Megszületett a döntés és elkezdtük szervezni az ételosztást. Mindenki tette a dolgát, beszereztünk mindent ami szükséges, hogy ez megvalósulhasson. A konyhával lebeszéltük, hogy milyen levest fogunk adni milyen főétellel, már az alapanyagokat is megrendeltük, így hát nem maradt más hátra, mint területfoglalási engedélyt kérnünk.
Bemegyek az önkormányzathoz a szükséges papírokért és itt valami olyan történt, amit egészen egyszerűen még most sem vagyok képes feldolgozni.
Kitöltöm a területfoglalási engedélyhez szükséges igénylőlapot, befizetem hozzá az illetéket is és beadom a papírokat az ablakon, mire a nő megkérdezi, mihez szeretnék engedélyt kérni? Mondom ételt szeretnénk osztani, erre a nő a következőket mondja.
„FIATALEMBER. NEM FOG ÉTELOSZTÁSHOZ ENGEDÉLYT KAPNI JOBB HA ELŐRE SZÓLOK, MERT A KORMÁNY NEM AKARJA, HOGY AZ EMBEREK ANNYI SZEGÉNY EMBERT LÁSSANAK AZ UTCÁN EGY HELYEN”
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt a BDSKRVSTNT.
- Ez most valami vicc vagy teljesen komoly? Kérdezem a nőt.
- Ezt kaptuk utasításba. Nem adhatunk ki engedélyt ételosztáshoz köztereken.
Itt azért kellett pár perc amíg magamhoz térek, de tovább kérdezek.
- Minden feltételnek és előírásnak megfelelünk. Mi alapján fogják elutasítani a kérelmünket?
- Nem utasítják el fiatalember, hanem elnapolják a döntést határozatlan ideig.
Tehát hadd összegezzem. Az önkormányzat nem ad területfoglalási engedélyt karitatív ételosztáshoz még akkor sem, ha minden feltételnek, szabályozásnak, és előírásnak megfelelünk, mert a kormány nem akarja, hogy az emberek annyi szegény embert lássanak az utcákon.
És itt padló és azt mondom, ilyen ország pedig nincs.
Magyarországon az egészséges demokrácia több sebből vérzik és a döntések, amik az elmúlt években születtek erősen megkérdőjelezhetőek, ezzel mindenki tisztába lehet, akik csak minimálisan követik a híreket, BBC normatívákat a közmédiában már meg sem említem.
Na de hogy intézményes keretek között akadályozzák meg az elesettek és a rászorultak megsegítését azok számára, akik ha csak egy kicsit is, akár csak egy tál meleg étellel is, de segíteni szeretnének azokon akinek ez igen is sokat jelentene, na az már tényleg kurvára túl megy minden határon.
Én ezt egyszerűen még most sem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem csak Európa közepén, hanem bárhol máshol a világon."
Ez a történet.

2014. december 3. 14:12
@ornagy50:
Legyszi mindig figyelmeztess!!
Sosem elég..
@Sir Bates dö Hól: @Gábris szomszéd:
I have a dream, mondta egyszer valaki, de lelőtték :-(
Szóval, hogy egyszer Gábris elfogadja, amit te meg én mondunk
@Sir Bates dö Hól: Sajna nem én vagyok az. Most akkor menjünk bele a teológiába vagy vegyük át miért is jött valójában Jézus a földre?
Te is fiam, Br.. Bencsik?
http://vs.hu/kozelet/osszes/baj-van-fiuk-uzeni-a-bekemenet-alapito-a-kormanypartoknak-1203#!s50
"De ti most ezt a hitet magánvagyonra váltjátok. Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket. Hanem az, hogy az egész nagy terv elbukhat a mohóságotokon. Márpedig az életünk túl rövid ahhoz, hogy az időt egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük."
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ajánlanám szíves
figyelmedbe !!!
Pierre Berton :Aranyláz Alaszkában.
Ez nem a Jack London féle happáré hanem a való-
ság!!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Na ja előtte meg ugye Johnt utána meg Robertet is lelőtték. Ebből is látszik, hogy arrafelé is csak egy megadott koordinátarendszerben lehet pattogni és demokratásat játszani. Ha netán valaki ennél többet vagy jobbat szeretne, rövid úton elteszik láb alól.
@Gábris szomszéd:
Hogy miért jött Jézus (Krisztus) a Földre az a Bilblia alapján világos:

"Éli, éli, lamma sabaktani”
@Gábris szomszéd:
Gondoltam, hogy erre hegyezed ki. A demokráciának van fejlődés története. USA a legjobb példa rá egyebkent...

Most mennem kell.
Jó éjt!

Ui
Ma cselekedtél jót ? :-)))
@kekex:

Így, ahogy a cikkíró mondja. Túl megy minden határon.
Kurtizánok tündöklése és bukása.
Elkezdődött a bukás.
Nem tudom meddig tart.
De kivárjuk.
Ezt a folyamatot már nem lehet visszafordítani.
Pandora szelencéjét újra kinyitjuk.
@kekex: "Akkor ehhez mit szólsz?"

Most mondjam azt, hoyg nem vagyok meglepődve?

Spec az illető helyébe kérnék engedélyt valami házibuli/bentlakásos tüntetés rendezésére a Kossuth térre, oszt a buliban ugyé enni is szoknak, no meg inni. Az evéshez már minden meg is van. Ivás szolgáltatáshoz meg felkérném azt az öt magyar vízművet, amelyik a csapvizet akarja reklámozni(:D), hozzanak már egy-két csapot amiben víz is van, és lehet vele csapkodni. Rögtön lenne engedélye.
@Sir Bates dö Hól: Amúgy meg vannak az Úrnak Michelangelo Bounarotti, Andrej Rubljov és mongolidióta gyermekei is. Mindannyian az Úr gyermekei, képességeiktől függetlenül.
Ha Michelangelo elcsesz egy műalkotást, Rubljov nem kacag rajta, hanem segíti testvérét. Csak szegény mongolidióta nevet, de ő folyton cseszteti bátyjait, viszont rá meg azért nem haragszunk, mert hülye. Helyettesítse be mindenki a szimbolikus karaktereket. Ha szarkasztikus akarnék lenni
lassan olyan az egész, mint a Heródes gyermekkórház vagy a Hitler zsinagóga. :)
Bencsi szerint:

"Nem az a baj, hogy palira vesztek minket, naiv lelkesedőket..." No mijaf*ért nem baj: A békamenetelőket csak úgy szabad palira venni?. Ja, el is felejtette Bencsik úr, hogy már az országot is palira vették.:D

"Márpedig az életünk túl rövid ahhoz, hogy az időt egy újabb, miattatok bekövetkező bukásra vesztegessük."

A mienk is pont olyan rövid.
Rövid de velős hsz:
pro.tein Pontosan Ahogy • 19 órája
Putyinnal hálni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki nácizza orbánt én nem ellenzem
444.hu/2014/12/02/mccain-szenator-szerint-orban-viktor-egy-neofasiszta/
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem kell elfogadnia... nekem meg nem kell píszínek lennem velük... "azt kapod, amit adsz"/"úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak"... na, ekkor jönnek az interpretatív hiátusok a duó negligálásából következően...
Szerenád Göncz Árpádnak - Lesz még köztársaság!

www.youtube.com/watch?v=dDFTqQGua_4
@Gábris szomszéd:
mintha a vallás fölöslegességéről lenne szó...2014-ben?
...és eljő egy pápa aki majd felismer dolgokat és meg is teszi...

ami egyszer létre lett hozva az egyszer meg is lesz szűntetve

és

minél előbb annál jobb

brühüyyy

a homo usion és a homo iusion nevében elkövetett embertelen gyalázatos gyilkosságok -a scientológiát is beleértve- az emberi nem gyalázatai

hogy virágok nyílnak a sírokon? ha vannak sírok?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Kár, hogy mész ezt még kitárgyalhattuk volna. Na jó éjt. :)
@Gábris szomszéd: ismét megragadtad a lényeget... szarva közt a tőgyét... reggel beszélj a purdéval, mindegy mit kér cserébe, add meg neki...
@Rodeo36: Szerintem nem fölösleges, de ebben úgysem fogunk zöld ágra vergődni.

Bergogliónál az zavar pld., hogy azzal magyarázza az ideggyengeségét (ami a valóságban szociopátia), hogy nem vette ki 1975. óta a szabadságát, és nem utazott külföldre. Na neeeee.
Az ars-i plébános sem mozdult ki a plébániájáról, mégis hozzá tódult egész Franciaország. Vienne-i Szent János azonban vele ellentétben nem idegbeteg lett, hanem szent.:)

www.origo.hu/nagyvilag/20140819-eloszor-beszelt-egeszsegi-allapotarol-es-az-elmulasrol-a-papa.html
@Sir Bates dö Hól: Nyugodtan mondhatod azt is, hogy gyerek. Nyugi nem lesz ciki neked sem.
Vádemelés a fidesz székház megrongálói ellen:

"Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Híradónak elmondta: a vádirat szerint az egyik férfi betörte a székház ablakát, a másik felmászott az erkélyre, és letépett egy redőnyt, a harmadrendű vádlott pedig „két társa segítségével egy vodkásüveget dobott az épületre”. A kerületi ügyészség valamennyiük esetében felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott...
Az internetadó elleni október 26-i esti budapesti tüntetés végén a szervezők a Hősök terén elköszöntek a demonstrálóktól, a tüntetők egy része azonban a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz ment. Megdobálták az épületet, több ablakát bedobták, redőnyöket is megrongáltak, kidöntötték a kerítés egy darabját, és néhányan felmásztak a székház földszinti erkélyére."

Teccenek érteni?

Mert én nem.

Aki/k a kerítés egy darabját bedöntöttek/tékk, az nem lett meg? Miért, amikor a megvádoltakat sikerült lefényképezni?
@Gábris szomszéd:

és beteljesede az írás: mert ti békétlenek lesztek egymással az idők végtelenségéig

és íme: van egy kis terület és néhány millió "azonos" vallású és csak egymást nem értik és csak egymással nem képesek megbékélni...sőt mindezt a környezetükre is kivetítik amit hallottak számában lehet mérni

vallás? mit vall? bevall? rávall? megvall? nemvall csak ...tya...miért? mert csak

brühüyyy

az az egyetlen monoteisztikus vallás amelynek annyirféle szagú észinű istene lett az az emberiség szégyene és a röhej

melyik az igazi?

ja hogy mindegy mert mindegyik hülye kitaláció és jól felfogott anyagi érdekek hozták létre a hatalomvágy ás annak kiélése mások rovására

a lélek kufárjainál nincs undorítóbb kufár

brühüyyy
@Gábris szomszéd: sztem ne parabolákat gyárts, hanem ismerd meg a saját vallásodat végre...
@Gábris szomszéd: Szerintem meg be kellene tiltani a kormeneteket, meg a deli harangozast. Ja, mert csak.
Eközben meg csak a "szokásos". :(

Így néz ki egy szegény, lakóhelyéről elüldözött szír család konyhája, vécéje és talán hálószobája.
Az ENSZ leállította a szír menekültek élelmezési programját, pénzhiány miatt, az USA-nak van félmilliárd USD-je, de nem a menekültek élelmezésére, hanem további terroristák kiképzésére és felfegyverzésére.

www.facebook.com/photo.php?fbid=766264010112334&set=a.110041619067913.14942.100001862279091&type=1
@Gábris szomszéd:
mi a különbség az idegbeteg és a szent között?

brühüyyy

a pápa is elmúlik és ez az egyetlen jó benne
@látjátok feleim szümtükkel: Es nekik, 180-on valtjak a svejci frankot is.
@Gábris szomszéd: nem véletlenül írom azt, amit írok...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hagyd! Most ez a fóbiája. Hogy én a te kamureged vagyok.

Tudom, miért. Imol olvas, de az értelmezéssel gondjai vannak. A múltkor tagával hülyéskedtünk. Hasonló jelzőt írtam neki, mint te szoktál.
Erre taga visszakérdezett: Csaknem boli vagy?

Na, innen a zavar a zűrben.
@Gábris szomszéd: Baromsag, a demokratak keszulnek a valasztasra.
@Gábris szomszéd: hát, sok moi purdé még sosem látott ilyen luxusslozit... (jól nyomom a demagóg képmutatót?... meg ne zavarodj, ezt most nem te írtad!...)
@Sir Bates dö Hól:

még látszik rajtad az amatőrizmus :))
@Gábris szomszéd:

nem mindenki akar elqrvulni.
@Imola Helyesi: Ennyire fáj neked, hogy JÖTTEM-et mindannyian tiszteljük itt? Ütheted, vághatod és karakter-gyílkolhatod őt a te mentalitásoddal felfogásoddal soha nem fogod ezt elérni. Megnyilvánulásaid lesajnálni valóak
"Hiába kérte a PM az LMP-t: Schiffer András a VS-nek közölte, pártja nem áll be Kész Zoltán mögé a veszprémi időközi választáson. Az LMP olyan közös ellenzéki jelöltet támogatna csak, aki csalódott fideszeseket is képes lenne megszólítani. "

mandiner.hu/cikk/20141203_az_lmp_nem_all_be_kesz_zoltan_moge
Ez hülye. HÜJJE!
@kekex: "Akkor ehhez mit szólsz?" Legyenek átkozottak!
@jöttem:
Nem hüjje. LMP-s. Ugye nem vártál tőlük mást?

Egyébként szerintem használ a jelöltnek, ha az LMP nem áll mögé - jobban lehet bízni benne.
@kekex:

Igazad van.
Én vagyok a hülye. Várom a csodát. Olyankor naiv leszek és kiszőkül az agyam.
De Mikulásra már nem rakom a cipőm az ablakba. :))
„Belenéztem Putyin szemébe, és három betűt láttam benne: K,G,B”

jahhh....AMIKOR PEDIG PUTYIN VISSZANÉZETT RÁ, AKKOR KÉTSZER 3 BETŰT LÁTOTT MCCAIN SZEMEIBEN: A BALBAN FBI-T, A JOBBAN CIA-T...:o)
Az inflációs előrejelzés 1,8%, tehát a kormány 1,8 százalékos mértékű nyugdíjemeléssel számol jövőre.

nu, ebből az alacsony nyögdíjemelésből van rolex órája és sváb hegyi lakása lázár jancsikának.........
@kvadrillio: ..SZETEM A KÖVETKEZŐ TÜNTETÉSEN KB 2 MILLIÓ NYÖGDÍJAS IS OTT LESZ ! :o)))
@Gábris szomszéd:
Tudod, ő a pápa. Jézus Krisztus földi helytartója. Jézus Krisztusé, aki magához ölelte a pénzváltókat, a kurvákat. A bűnös asszonyt sem hagyja megkövezni. Előre feloldozza Pétert, aki elárulta őt. Még a gyilkosainak is kegyelmet kér a keresztfán Atyjától: Bocsáss meg nékik, nem tudják mit cselekszenek.
Krisztusé, aki megbocsájtja Saulnak a keresztények üldözését és gyilkolását a damaszkuszi úton. Így lesz belőle Pál.
Ferenc pápa Krisztus méltó földi helytartója. Szeretet hirdet és megbocsájtást. Az utolsó gyilkosnak is.
Hit, remény és szeretet. Ez a kereszténység alapja.
Ezt hirdeti Ferenc pápa. Akár a dzsihádistáknak. Hiszi és reméli, hogy az ő szívük is megnyílhat az isteni szeretet felé. Nevezhetik, akár Allahnak is. Csak érezzék meg. Úgy, ahogy Saul tette a damaszkuszi úton.
Ezt a szándékot ítéli meg/el a te bloggered. Mivel egyetértesz a cikkel, így te is.
És még keresztényeknek meritek magatokat nevezni!!
.
Ezekben nincs kiadatás:
- Kirgizisztán,
- Tádzsikisztán,
- Azerbajdzsán,
- Türkmenisztán,
- Afganisztán,
- Irak,
- Irán,
- Pakisztán,
- Sri-Lanka,
- Észak-Korea,
- Fülöp-Szigetek.
- Argentína,
- Brazilka,
- Bolívia,
- Kolumbia,
- Ecuador,
- Dominikai népköztársaság,
- Kuba.
A legtöbb országba vízum kell kivéve a dél-amerikai országokat!
.
Ez a pontos:

1994. évi XVIII. törvény a Párizsban, 1957. december 13-án kelt, európai kiadatási egyezmény és kiegészítő jegyzőkönyveinek kihirdetéséről

www.1000ev.hu/index.php?a=2&k=7&f=9076
.
Két nap alatt már a második alkalom, hogy McCain éles hangon bírálja a magyar miniszterelnököt.
Helyi idő szerint szerda délután újra, ezúttal közleményben bírálta John McCain arizonai republikánus szenátor Orbán Viktor magyar miniszterelnököt a magyar demokratikus intézményrendszer leépítéséért. A Népszabadsághoz eljuttatott közlemény:

nol.hu/kulfold/mccain-meg-egyszer-a-padlora-kuldte-orbant-1502477

.
.
Vida Ildikót nem azért tiltották ki az Egyesült Államokból, mert nem tett eleget a korrupció felszámolásáért, hanem mert konkrét bűncselekményben tartják érintettnek – utalt rá egy interjúban André Goodfriend.

www.origo.hu/itthon/20141203-ujabb-bombat-robbantott-andre-goodfriend.html
@kekex: Az LMP a fidesz fiokszervezete, hasonloan a jobbikhoz. Az is hulye, aki szobaall veluk.
@Gábris szomszéd:

"Amúgy Ferenc valószínűleg egy tüneményes, kedves vidéki plébános lehetne Argentínában. De sajnos nem az,..."

Hmmm, Ferenc pápa feltehetően átlátja, hogy nem hirdethet keresztes hadjáratot, a jobbegyenest, és a kurucinfot is mellőzi, a gárdának se tagja, se védnöke, úgyhogy tényleg méltatlan egy jobbikos faszfej tiszteletére, akinek a gyerekmunkásokat alkalmazó, és a szószékről a fideszre szavazást elrendelő Pajor atya a deal.
@Rodeo36:

"_a pápa is elmúlik és ez az egyetlen jó benne_"

Annyira primitív a bunkóságod, hogy méltatlan vagy még egy 'dögölj meg!-re is, mert elég büntetés neked az élet, és akarod vagy nem, számodra tényleg megváltás lesz a halál.
Azt kívánom: -Élj soká!

Jó reggelt.
Reggelt, Népek!

Lett-e-é-e még valakinek valamije? :)

Hogy a zén fiacskám nevére mé nem kerül legalább egy fél hobbitelek? Ja, hogy annyit is ér? Velem együtt? :(((
@jöttem:
ez olyan szép, hogy...már nem is igaz...a katolikus liturgia szerint a szentmise bizonyos tételekből áll (ezt ugye neked sem kell felsorolnom?) viszont a gyászmise szinte betűről betűre azonos "csak" valami hiányzik belőle: a CREDO ELISMERVE EZZEL AZT, HOGY MIKOR OTT ÁLL (A BÁRKI) LEGVÉÁGSŐ STÁCIÓN AKKOR SZENT IS MEG FENNSÉGES IS MEG MEG IS SZABADÍT, DE VALAHOGY NEM HISZ BENNE

ezen azért majd te is meg a többi bölcsek akik itt szent lófaszokat és bunkókat hordoznak és lecsapnak bárkire aki ellent mer nekik mondani el kellene merengjetek

ugye minő furcsa???

és még csak nem is szégyelli magát egyik sem

brühüyyy
@jaegtoer:
ezt sem fogod te eldönteni még akkor sem ha a szent bunkókat hordozod keresztényi megbocsátásod nevében, mert ugye -assziszsed- te hordozod az IGAZSÁG szavát...hát nem még akkor sem ha beleőrűlsz (bár ez már múlt idő???

brühüyyy

éltem hosszára semmilyen befolyással nem bírsz még a szent bunkóddal csapkodva sem

nem zavarsz csak olyan undorító vagy, muszály volt megemlítenem
@jaegtoer: Megint félreértesz sok mindent.
Először is Pajor atya nekem abszolút nem deal.
Ami meg a keresztes hadjáratokat illeti, nos akár hirdethetne is. Elsőként mondjuk beszélhetne Obamával, hogy lenne oly drága és állítsa már le a támogatásukat az ISIS felé, ha már voltak olyan "drágák" és létrehozták őket.
Másrészt a közel-keleti keresztények a katonaszentek szellemében küzdenek, amíg Ferenc tömjént dob a keresztényirtók oltárára, vagy tárgyalna a vahabista terroristákkal, akiknek aztán végképp semmi közük az iszlámhoz, stb.
Álljon már meg a fáklyás menet. :(

orientalista.hu/iraki-kereszteny-milicia-vadassza-az-ilia-tagjait/

www.keletport.hu/index.php/politika/114-irak/2527-az-asszir-keresztenyek-miliciai-irakban
@Rodeo36:

Jó reggelt neked is Rodeo!

Kb. ezt vártam tőled. További szép napot! :)
@Gábris szomszéd:

Pár napja még a mennybe menesztettétek Ferenc pápát az EU-t bíráló beszédéért.
Mert úgy véltétek, az hajtja a szekereteket.
Nevetséges ez a hozzáállás.
@jöttem:
a napod majd kialakul...nem tudok mást adni mint lényegem:
tudást

brühüyyy

nem kell ezt sem elmondanod a többieknek...mert most nagyon csapkodnak puszta szeretetből kifolyólag
@Rodeo36:
Én is fogok csapkodni.:))

A tudásodat mindenki elismeri.
A stílusoddal van időnként gondom.
De ki vagyok én, hogy megítéljelek téged??
@jöttem: Egész jó összefoglaló. A vége csak annyiban hibádzik, hogy az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz, ergo ezen az alapon sem lehet velük "tárgyalni". Arról nem is beszélve, hogy az ISIS-t ugyanaz a "testvéri" háttérhatalom gründolta és pénzeli, mint a ferenci Rotary Clubot, úgyhogy ezen a pápai kijelentésen sem kell csodálkozni.

www.katolikus-honlap.hu/1301/rot.htm

Másrészt én sem gondolom, hogy ettől beállna a sedes vacans, viszont morálisan totálisan megbukott előttem mint ember. Egyedül a törvényes igazságosság (iusitita legalis) tisztelő félelme kötelez felé, a gyermeki kegyesség (pietas) nem, ahogy a tételes isteni törvény IV. parancsolata ("szülők tisztelete"), vagyis az eredettényezőink ("szülő" tágabb értelemben), fenntartóink és feletteseink felé törvényszerű tiszteletet követeli meg, akár egy alkoholista apa iránt, vagy egy teljesen elmebeteg módon cselekvő, a világ előtt lefekvő pápa iránt. Jelen helyzetben csak a hivatalának jár már ki a köteles tisztelet.

Reményt adhat viszont, ahogy a szentírás is mondja "ahol azonban elhatalmasodott a bűn, túláradt a kegyelem". Tehát még ebből is jöhet valami jó is.
A finneknél három nap alatt több, mint tízezren léptek ki a hitehagyott evangélikus egyházból. Most válik el a búza és az ocsú a keresztény világban, figyelmezzünk!
@Gábris szomszéd:
Ez szép volt, Gábris. Ügyesen összekötötted a pápa leszólását egy kis mocskos usazással.
Most meg jössz a szélsőjobb egyik kedvenc összeesküvés elméletével.
Jut eszembe!
A Föld még kerek?
Vagy már azt is újraértékeltétek?
Jó napot!

Ha esetleg valaki vasárnap egy üzletben összefutna egy kdnp-s fasszal, a nevemben is bassza tarkón! Cserébe én is így teszek hasonló esetben!
@jöttem:

Mijazhogy!
Még a Napot is űk irányíccsák. :D
@dr. jenőke (jenőke):

Szép volt André!

Szerényen megállapítottam, hogy jó ízlésem van a férfik terén. :)))
@jöttem: Nézd drága hölgy én is azt kívánom, hogy bár ne kellene ilyesmikkel "foglalkoznunk".
De sajnos a valóság fájdalmasan más. Ez attól sem fog megváltozni a homokba dugjuk a fejünket. :(

"A Pápa tárgyalásokba bocsátkozna az Iszlám Állammal. Egy olyan szervezettel ami alapból nem ismer el semmilyen más vallást vagy felekezetet. Még a többi muszlim irányzatok követőit is üldözi, nemhogy a „hitetlen” keresztényeket. A Pápa még is nyitva tartaná a lehetőséget, egy olyan kegyetlen szervezet előtt amilyent még nem látott a világ.
Sokszor kényszerből csak hogy mentsék életüket a keresztények áttérnek a muszlim vallásra, de mind hiába a terroristák így is megölik őket. Magukat meg azzal nyugtatják, hogy áldozatuk muszlimként hal meg így legalább a mennybe kerül. Ezt történt egy szír keresztény férfival (videofelvétel +18). De a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
Emberek százezreit üldözik el mert Jézus tanait követik. Akik nem hajlandók elhagyni házukat szülőföldjüket és még a hitetlenek különadóját a Zsizját sem fizetik azokra nyilvános kivégzés vár. Nap mint nap olvasunk olyan híreket hogy lefejeztek, nyilvánosan kivégeztek, vagy keresztre feszítettek szír vagy iraki keresztényt mert kitartott a hite mellett. De a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
A terroristák a papokat, apácákat, sem kímélik. Egyszerűen elrabolják és kivégzik őket. Másfél éve Francois Mourad ferences szerzetest végezték ki kegyetlen módon.
Két éve épp Törökországból jöttek volna haza Szíriába Boulos Yazaji és Youhana Ibrahim püspökök amikor terroristák elrabolták őket. Azóta két év telt el, országok, nagyhatalmak jártak közben, hogy a két vallásvezető kiszabaduljon, de mindhiába. A Pápa ennek ellenére sem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terrorista szervezetekkel.
A terroristák keresztény templomokat gyújtanak fel, vagy repítenek a levegőbe. Szíriában és Irakban több száz templom vált a földel egyenlővé, de a Pápa nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
Hónapok óta könyörögnek a közel-keleti vallási vezetők a nyugati keresztény világnak, hogy a térség keresztény közössége végleg eltűnik ha nem tesznek a barbár mészárlás ellen. Hiába sírta el magát a moszuli püspök, hiába írt Raphael Louis Sako bagdadi káld katolikus pátriárka levelet Ferenc Pápához, a Vatikán feje hónapokkal később kijelentette Isztambulban, hogy nem zárja ki a tárgyalás lehetőségét a terroristákkal.
A keresztény nőket, lányokat pár száz dollárért rabszolga piacokon árulják majd arra kényszerítik őket, hogy naponta akár több tucat dzsihadista pervez vágyait elégítsék ki. A „szerencsésebbek” családjukkal együtt, sátras menekülttáborokban áldatlan körülmények között, több tízezer sortársukkal együtt várják a külföldről megígért, de soha meg nem érkező segítséget. Ennek ellenére a Pápa tárgyalna az Iszlám Állammal.

A Pápa megbékélésről beszél muszlimok és keresztények között. Az üzenetet egyértelműen a térség lakóinak szánta. A baj, hogy a szentatya egy dolgokról megfeledkezett. A béke mindig is létezett a két vallás között a térségben. Az emberek békében éltek egymás mellett, mindaddig amíg a nyugat nem akarta elhozni a „demokráciát” a térségbe és nem alkotta meg a vahabita szörnyeit.

A keresztények nem tudnak tovább várni. Ez már nem arról szól, hogy a békesség kedvéért gesztusokat tesznek a másik félnek, lemondanak területekről egyházi és magán ingatlanokról. Itt az életben maradás a tét. Ezért kénytelenek voltak fegyveres alakulatokat létrehozni, hogy megvédjék családjaikat szeretteiket és szülőföldjüket. Nem marad más lehetőség mint fegyvert ragadni és az életük árán is de megvédeni 2000 éves keresztény kultúrájukat.

Nem kétlem a Pápa jó szándékát, de a gesztusok korszakának vége, itt az ideje cselekedni is. Megbékélés?! Tárgyalás?! Akkor rossz helyen jár. Térjen vissza azokhoz akik ezt előidézték akik ezeket a terrorista csoportokat finanszírozzák és őket állítsa le, ne a keresztényeket kérje a megbékélésre hiszen nem tettek semmi rosszat senki ellen. Ez most a Közel-keleti keresztények véleménye. Addig is önmagukat megszervezve megpróbálják megvédeni, mindazt ami szent nekik ha kell akkor fegyverrel. Én egyetértek velük.

orientalista.hu/a-papa-targyalna-veluk-addig-kozel-keleti-keresztenyek-harcolnak-ellenuk/
@Marcellusca:

De lehet, hogy a Nap is Gyurcsány kottájából játszik. :)))
@fzs.1933:
Reggelt!

Az a "baj", hogy a zecceri, halandó kádéjempésnek nincs a homlokára írva, hogy ő az aki (ami?). De, ha ismerttel futok össze - pölö rétváribencuska vagy vénhülyeharrach), akkor gyorsan keresek egy (szívlapát hiányában) hólapátot (mostan úgyis akcijós) és azzal oda teszem a homlokára a jelet. :)

Jut eszembe: reggel láttam, hogy a szomszédos templonyba - viszonylag - sokan mentek a reggeli misére. Vajh, a kádéjempés képviselők közül hányan mentek a 6 órai misére, Szt. Borbála napján? Vagy majd balog nertárs megtarcsa a minisztérijumban?
@Gábris szomszéd:

Megnéztem a linket. Benne a nap idézetét:
"Szíria soha nem lesz a Nyugat bábja."

Ennyi elég volt, hogy megérjen a kukára.
:))))
@fzs.1933:
Errefelé kevés jár, de kinyitom jól a szemem.
Aztán, ha felismerek egyet: nagymagyarország logó, feminin megjelenés, akkor BUMM A FEJBE!
@jöttem: Bárcsak ez megmenthetné az ártatlan áldozatokat.
@Marcellusca:

hogy mennének ma? Munkanap van!!!
Tuti van valami kis házioltár a minisztériumokban, ahol megtartják a szentáldozást is.

Mondom mindezt úgy, hogy hívő kereszténynek vallom magam. Ja, és templomba is járok. Evangélikusba.
Remélem, nem átkoztok ki! :)
@Marcellusca:
Balog nertárs térítette meg OV-t.
Vagyis mindenre képes.
@jöttem:

Miazhogy? Nagyonis! :)

Lóf@szt összeesküvést meg szíjájé meg efbíáj meg kágébé meg ájemef (meg a zösszes hárombetűs :D ) meg a soros meg a karvalytőke meg libernyákok meg imperialisták (meg "a Trap Pista, na az a legbüdösebb" - by Hofi)!
A gyúrcsány (vagy gyúrcsányi - azzal nagyon köll vigyázni!), ű irányít mindent és mindenkit. :)))
@jöttem:

Előre is köszönöm! ;)

lehet, az lesz a vasárnapi programom, hogy járom a közeli tesco-t, hátha felbukkan egy és odacsaphatok! :)

Meleg is van, ehetünk is. Csökkentjük a rezsinket addig is.
:)
@jöttem:
milyen stílust óhajtassz? szecessziósat? barokkot? klasszikust és milyen szinekben? ó de görögöt? vagy ó de nem görögöt? ha már görög merre görög...jön?

szóval?

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

Ugye, mindenre képes vagy, csakhogy hirdesd az igédet. Még a szerencsétlen áldozatokat is belekevered.
Még jó, hogy nem reggeliztem.
@Marcellusca:

azért ez is hihetetlen, hogy GYF öt és fél éve nincs sehol és mégis...
OMFG!
@fzs.1933:

Egyéni szoc. problem. :DDD

Akko' tudod, kinek/kiknek a védőszentje Borbála. :)
@Rodeo36:
zenét rodeo. olyat, amit csak te tudsz linkelni.

ui. ha nyalok, hát nyalok. ölni tudnák egy finom dallamért. per pillanat. :))
@jöttem:

Akkó szentté is fogják avatni. :)
De csak, ha bebizonyosodik, hogy valóban megtérítette, nem csak látszat-keresztyény lett. :D
@Marcellusca:
ahogy a 444-en olvastam, kottagyáros :)))
@jöttem:

Télleg, ez hogy van, hogy kezelik a határon túl a nagy-magyarország matricás bevásárló turistákat?
@fzs.1933:

aszonta tegnap egy nagyon kédáempés: ezután a szülőknek a családdal kellene tölteni az időt. ez a bajuk a zembereknek.
remélem, nemsokára a zemberek élőben elmondják ennek az álszent balfac kompániának, mi a bajuk.
futóvadlövészet!!!
@jöttem:

Őőő, izé ... "tudnák" helyett tudnék. :)
Bocs, de allergiás vagyok rája, mint a -suk, -sük-ölésre is. :D
(Persze más, ha a mondandó lényegi részét képezi és direkte úgy írod/mondod.)
@jöttem:

majd a család együtt gyűjtögethet a kukákból...
@Marcellusca:

nagyon ki van élezve társadalmunk mostanság a nyelvre! :P
@Gábris szomszéd: "Egyedül a törvényes igazságosság (iusitita legalis) tisztelő félelme kötelez felé,"... na, ez a gond, hogy nem vagytok lélekben szabadok, önállóak... beszari félelemből követitek az előírásokat/szabályokat, nem belső meggyőződés noszogat arra, hanem a pönalitástól bárkódos alsó... vegyetek akciós persilt... vagy szabaduljatok fel...
@jöttem: Nem hirdetek igéket csak próbálom érzékeltetni, hogy míg mi a kellemes meleg otthonban vagy irodában netezgetve beszélgetünk, mások ezalatt a saját vagy családjuk életéért küzdenek.
@Sir Bates dö Hól: Pont ezért vagyunk szabadok, na meg azért mert nem ülünk fordítva a lovon.:)
@jöttem:

Mondják ezt olyanok, akik:
- sosem lesz igazi családja, mássága okán (semmi gond azzal, csak ne osztaná az eszet! :D);
- olyan vén hülye, hogy az unokáit sem látja, mert jobbnak látják a gyerekek, ha nem találkoznak a nagypapával.
(Természetesen ezek fikciók, képzeletem szüleményei, véleményem a látottakról!)
@fzs.1933:

"Nyelvében él a nemzet." - De ne feledjetek el dugni se! :DDDD
@Marcellusca:

nekünk vannak hazai nagymatricásaink is. ez itt MO kicsiben.
úgyhogy nincs probléma. kiszolgálják őket és annyi.
persze, ha valaki echte szlovák vidékre keveredik, az számoljon azzal, hogy belefut a "nerozumiem Vás - nem értem Önt" mondatba.
de itt is élnek bunkók.
az én városkámban mindenki érti a szlovákot és a magyart is.
gond nélkül lehet bevásárló turistáskodni.
@Marcellusca:

bocs. én még ezt használom. tudom, hogy a moi magyarban már a -nék jár minden hangrendhez.

"A magánhangzó-harmónia egy nyelvtani jelenség, egyes ragozó nyelvek sajátossága.

Lényege, hogy a nyelvekben, melyekre jellemző, magas hangrendű szóhoz magas hangrendű toldalék, mély és vegyes hangrendűhöz pedig mély hangrendű toldalék kapcsolódik (kivéve, ha azért vegyes, mert összetett szó, ilyenkor a szóösszetétel utolsó tagja számít."
@Gábris szomszéd:
Ja.
PL. Mo-n is.
Ez a cociális érzékenység új elem az érvrendszeredben.
Akkor használod, ha elfogy minden más.
Kicsit sem vagy demagóg.
@jöttem: Ha az empátia szerinted demagógia, akkor biztos.
@jöttem:

talán nem érhetek zeneileg sokak nyomába, de mostanában
ez megy nálam:
www.youtube.com/watch?v=0dw8aFj5cwQ&list=PLRhGh_yxhgtGFra5MEubnEp99hXFIJg9S
@Gábris szomszéd:

Az a demagógia, hogy a szerencsétlen menekültek és halottakat beépíted a mondandódba, ha csak azzal mocskolhatod az usát/ per pillanat a pápát is.
@Rodeo36:

"_éltem hosszára semmilyen befolyással nem bírsz még a szent bunkóddal csapkodva sem_"

Igyál.

Azt írtam: "-Élj soká!"

"__nem zavarsz csak olyan undorító vagy, muszály volt megemlítenem__"

:DDDD
Ha így lenne, válasz nélkül hagytad volna, és nem lett volna m_u_s_z_á_j megemlítened, (csak ugye muss sein)

"__mert ugye -assziszsed- te hordozod az IGAZSÁG szavát...hát nem még akkor sem ha beleőrűlsz (bár ez már múlt idő???__"

Nem hordozom az igazságot, csak szolgálom.
Az igazság nagyon egyszerű, és felettünk áll. Így feletted is. Kapálózhatsz ahogy akarsz. Az van. Van aki látja, van aki nem, és van aki sejti. Te, mint 7. szintű beavatott, tisztában kellene lenned ezzel.

Lázadozhatsz éjt nappallá téve, a léted lehúz a mélybe, olykor a pohár fenekére, de tudod te azt is, ki mint él, úgy ítél.

Végül szavadat, poharad ne felejtsd, ezt kifogásoltam tőled:

"__a pápa is elmúlik és ez az egyetlen jó benne__"

S te vagdalkozol, igazságról, őrületről, miegyébről?
@fzs.1933:
Köszönöm! Életet mentettél. Ez az igazi empátia!! :)))
@jöttem:

Örülök, ha tetszik!

Ököl kienged, ránc elsimul mikor hallgatom...

Relax!
;)
@jöttem: Inkább az a mocskos aki ezt a helyzetet létrehozta, illetve akik érdemben nem is akarnak változtatni rajta. Tehát először is szétverjük azokat a szekuláris államokat, amelyek - minden negatívumuk mellett is - féken tartották a szektariánus szélsőségeket, majd szörnyülködünk, hogy a hatalmi vákuumba betörő - nemritkán közvetett vagy közvetlen nyugati támogatással erősödő - valláskárosult militáns barmok mit művelnek - nem csak keresztényekkel, hanem siítákkal, szufikkal, alevitákkal és mérsékelt szunnitákkal is.
@fzs.1933:
Rám fér. Nemsokára fogorvoshoz megyek.
@kekex:
"Aliz Vaszlovik (a hölgynek péksége és étterme van!)
Letörölték a posztot a Facebook moderátorai. Én azért kirakom újra. Olvassátok!!! "

Ma reggel olvastam a fb-on, Juhász Péter rakta ki azzal, hogy keresi a szervezőket, és segít megvalósítani az ételosztást.
Ha máshol nem, a saját önkormányzati irodájában az Erzsébet téren, fogadóórának álcázva.
@jöttem:

jó program! fzs-né fogorvos. Közös életünk mi mással kezdődhetett, mint két foghúzással? :)
Ezzel ki is húztuk későbbi problémáink méregfogát... :)
@jöttem:

Nem kimondottan ezért. :)

tudnák - többesszám 3. személy;
tudnék - egyesszám 1. személy.

Ha segíthettem ... :DDDDDDDDD
@Gábris szomszéd:

Ez a gyönyörű körmondat belőled szakadt fel?
Így reggelre.
Én veszek 3 pástétomot a koldusnak. Aki különben életerős fiatalember. Ez a kisváros szépsége, mindenki-mindenkit ismer.
Pénzt nem adok, azt elgépezi.
Szóval, ha valóban az empátia vezérel, ne a zusát szidd gép mögül!
Segíts a rászorulóknak! Ahogy tudsz.
Helyben.
@Marcellusca:

Oppá!!

Tusé!

Majd vigyázok, de biztosat nem ígérhetek.

A megszokás nagy úr. :)))))))
@jöttem:

Jaaaaajjjj, haggyad mán!
Úgyis megmagyarázza, hogy a döglött ló csak alszik. :)
És nem feltétlen saját gondolataival/szavaival, de linkekből, kopipésztekből kifogyhatatlan. Pro és kontra. :D
Imola, kedves!

Tegnap élénken érdeklődtél a napirendem iránt.
Szóval.
Fél 11-re fogorvoshoz megyek.
Egy órára a kozmetikushoz.

A fogorvos ad igazolást. A kozmetikusom nem szokott. De majd rábeszélem.

Ennyit tudok előre.

Ha kérhetem, ne Bolit zaklasd a nekem szánt gondolataiddal.
Cirka 400 km-re van tőlem.
Sajnos.
Jót sörözhetnénk, ha kézközelben lenne.

Olvasd el még egyszer!
Úgy talán bevésődik.
@jöttem: Lehet egyszerre mind a kettőt. Amúgy nem szidásról van szó, hanem a szomorú tények rögzítéséről.
Na jó azért én is küldök neked zenét. :)

youtu.be/98UjjwzJBFE
Azon gondolkodom, megoldható lenne-e, ha bent van az összes gyíkember a parlamentben, akkor egyszerűen berácsoznánk a nyílászárókat... :)
@Gábris szomszéd: "A finneknél három nap alatt több, mint tízezren léptek ki a hitehagyott evangélikus egyházból. Most válik el a búza és az ocsú a keresztény világban, figyelmezzünk!"

Miert nem Finnorszagbol leptek ki? Rohadt kovetkezetesek.
@Marcellusca: te, marci. a szlovákiai magyarok (de mondhatnám az összes határ mentén/távolabb élő mogyoróra) ugyanolyan megosztott, mint mi. menj el egyszer a szerdahelyi csallóközi vásárra, nagyon érdekes. és nákolnak, ebben javíthatatlanok, de meg lehet szokni, ez a dilijük.
Hinkley Point: a bővítés után az új reaktorok a francia kivitelező cég tulajdonába kerültek, az állam pedig garantálta, hogy kétszeres áron veszi át az erőműben termelt áramot egészen addig, míg meg nem térül a beruházás.

Hinkley Point 2?

www.mon.hu/budapest-hirei/paksi-eromu-egy-even-belul-dontest-remel-brusszeltol-a-kormanybiztos/2712823

hvg.hu/gazdasag/20141203_A_paksi_bovites_feladasara_is_keszen_all

Atomot az oroszoknak?
@parti_giano:
Jóvan, na! Maj' meglássuk. :D
@fzs.1933:
Mondom: Szt. Borbála napja vagyon. És nem utalnék (utalnÁk) semmi rosszra. :)
@Marcellusca:
ja, hogy robbantani kéne??? :)
@fzs.1933:
Á, hova gondolsz? :)
Szt. Borbála a tüzérek védőszentje. :D
index.hu/belfold/2014/12/04/weores_sandor/

"A szakvéleményezés egy folyamat, amely mindig az önkormányzattal együttműködésben az önkormányzat döntését támogatva történik. Ez történt a Vörös Sándor szobor esetében is."

Vagyis a szakvélemény arra való, hogy utólag megtámogassa a döntést. És már gátlás, önmérséklet sincs, hogy ezt azért ne ilyen nyiltan...
A NER működés közben.
@Gábris szomszéd: na akkor most összeomlik a Vatikán, Ferenc lemond, és te I. Gábriel néven elfoglalod a pápai trónt.
@Gábris szomszéd: mellékesen jegyzem meg, hogy mielőtt még teljesen összeomolnál, és végérvényesen Hamupipőke lennél..a finn evangélikusoktól olyanok is kiléptek, akiknek az nem tetszett, hogy házasság csak férfi és nő között lehet..ők most vajon ocsú? búza?
@Penivaldes:
"...ők most vajon ocsú? búza?" - Buzi?
(Énkérekelnézést! :D)
@Penivaldes: Most is érvényes lehet a mondás,
"a kivétel erősíti a szabályt." :)
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F12%2F03%2Flazar_janos_luxusinterju%2F

Basszu!

Én útálom a luxust. FÚJ.
Nem is voltam ezért mág soha olyan szállodában, ahol sok száz ezer forint a szoba ára. Lézerblokkolós audim sem volt még, csak használtan vett, jelenleg már erősen felnőttkorú autóm, meg a gyerekemnek sem fizettem svájci bankszámlára zsozsót.

Ha valaki tényleg anyagilag független ( még is felmerült a kérfés, hogy miértis írták a törvénytervezetet a haverja számítógépén? ), akkor tegye közhírré az elszámolását, és ne a "szubjektív" vagyonnyilatkozatát.

Mindezek tisztázása mellett még szimpatikus is lehetne.
@Gábris szomszéd:

"nemcsak empatikus vagy, hanem szép is." - monta az ecceri, részeg lélekbúvár annak a nagy rakás szarnak, amibe éppen belelépett.
@fzs.1933:

Gratula! Te aztán tudsz párválasztani!!

Az én fogorvosom harsány, mit egy vásári kikiáltó.
De nagyon jó szakember.
Ad szurit, ha kérek és megmentette a fogam.
Most számoltam össze 100 eurómba került az egy hónapos manőver.
@Gábris szomszéd:

Köszi. Előbb jöjjön a Mikulás. Springsteennel.:))

www.youtube.com/watch?v=iSgEDKjmT5o
lézerdzsonni, a tetves kurva anyádat!

Basszad szájba a buzi kurva rohadt anyádat nekifutásból, te faszmajom, úgy, hogy még a füléből is a geci spricceljen kifelé.
@jöttem:
Nem keresztények: katolikusok. Bartus elég sok cikkében taglalta a különbséget!
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141204_Aki_ehes_es_aki_nem?s=hk
És 1-2 kedvemre való hsz:
maldoror vassmargit • 3 órája
harrach-zsírdisznó: a kurva anyád bazdmeg, aztán szarjál szögesdrótot, buzogányt, sünt, tobozt. te vén mocskos gazember.

andras nagy maldoror • egy órája
Eltekintve a komment indokolatlanul visszafogott hangnemétől, egyetértek.

Ehhez már csak annyit tőlem: Dettó!
és még a témához:
"Nem éhesek reggel a gyerekek, vagy ön hülye?"
www.nlcafe.hu/ezvan/20141204/gyermekszegenyseg-ehezes/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Én is már vagy 5 helyen olvastam az eredeti idézetet. Az is hülye, aki azt hiszi, hogy valamit el lehet tüntetni a netről EGY törléssel!
@kekex:

Remélem, mégicsak összejön az akció.
Külön élmény lenne, ha tényleg az önkori épületében lenne megtartva.
Próbálom figyelemmel kisérni az akciót, kiderül belőle, hogy Juhász csak hangember-e, vagy tényleg akar és tud tenni is valamit.
süti beállítások módosítása