Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.06. 09:29 Fabius

Muhaha: alaptörvény ellenes lenne a kormányprogram

Címkék: fidesz parlament bizottságok

Nem volt hiába az elmúltnégyév! Sokat dolgoztak kegyelmesék, de szerencsére ez máris meglátszik: Ami jó és alkotmányos volt 24 év összes kormányának első és második Orbánt is ideértve, az mindjárt nem fér össze az alaptörvénnyel - és harmadik Orbán elképzeléseivel - most. 

a parlament az alaptörvény szerint a miniszterelnök személyéről kell szavazzon, és "alaptörvény-ellenes lenne ezt mással kiegészíteni". - Rogán Antal Pasa parki lakos. 

Teccikéteni remélem! Ha mégsem segítek: nem ám arról van szó, hogy Igazságos Viktor a "számonkérhetetlen" jelzőre is pályázik, és program helyett az ötletbörzét tekinti továbbra is megvalósítandónak, frászt. Egész egyszerűen csak nem fér össze a kormányprogram az alaptörvénnyel, mert a mi haladó szellemű demokráciánkban ez a kettő nem illeszthető össze sehogyse. Nem kell túldimenzionálni, nem szükséges köpködve spekulálni, egyszerű ez, mint egy vagyonbevallás. 

Amúgy a kormányalakítási felkérés kapkodás nélkül nyugodtan telt

Feleslegesen izgult annyira Havasi Berci, Áder egykori csicskását kérte föl kormányalakításra. Ettől függetlenül érdemes lenne kezeltetni a pánikrohamot amit Brigadéros Janó közelében vagy hívásaira kap, mert ronda egészségkárosodás lehet a vége. 

Amíg ők játszottak a magasztos pillanatokkal, addig a Fidesz frakció máris a veremásással volt elfoglalva. Hiába, no, időben kell azt kezdeni, még a végén elszoknak a pancserok a kormányoldali törődéstől. Sneider Fáni Roy segédházmesteri jelölését kényelmesen felhasználták saját céljaikhoz ahelyett, hogy világosan megmutatták volna a kedveslakosságnak, egy szkinhed számukra sem elfogadható - extrém esetben - akár PótÁdernek. Szerencsére Schifferből előbújt a jogtechnikus, lett kibúvó, innentől szép meg az lenne, ha a kormánypártiak valahogy mégis megszavaznák Roy Kövérhelyettességét. 

További jó hírek, hogy a kormány nem hagyja lojális embereit az út szélén, jut ebben a ciklusban is feladat bőven. Nem félnek attól, hogy mire felocsúdnak a nagy büdös lépcsőházának beépítése után Rogánt egyszer csak a kupola alá betolt tetőkertben napozva találják. Szerintük nem kínos egy földmutyisból agrár-vezérmarhát csinálni, és újráztatják a nemzeti összetartozás bizottságban az embert, akiről azóta kiderült: szelektív amnéziában szenved

Jóvanna, tudom, ez a Fidesz nevű párt és nem a Makulátlan Úriemberek Szövetsége, de akkor is: megint nemvót senki jobb? 

327 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr66121949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nácik vannak hatalmon...

1933 újratöltve...
kb 1936-37-nél járunk....
egész jól haaladunk
A Pasa parki pasas jobban hangzik.
@Penivaldes:
"Szurkoljatok ma nekem srácok!"

kézilabdameccsen van jelenésed?
bolhacirkusz és kurva drága
fel kell számolni mennyenek annyuk picsájába kapálni és ne kapjanak juttatást semmilyet

brühüyyy
orbán meg játtszon a kövérrel ipiapacsot
Fizetésemelést kapnak a közmunkások

hvg.hu/gazdasag/20140506_Fizetesemelest_kapnak_a_kozmunkasok

nem pontos a cím, mert több munkáért kapnak magasabb bért. de! 200 ezer embert akarnak tartósabban közfoglalkoztatni. elképesztő szám.
A mi szkinhedünk jó szkinhed a tiétek már nem. :)

Bár az MSZP hevesen ellenzi állítólagos szkinhedmúltja miatt a jobbikos Sneider Tamás jelölését az Országgyűlés alelnöki posztjára, a szocialista párt is büszkélkedhet olyan politikussal, aki ilyen körökben mozgott. Molnár Zsolt, aki a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját látta el az elmúlt négy évben, és az MSZP-frakció tagja 2006 óta, 1992-ben ott volt a Kossuth téren azok között a szkinhedek között, akik kifütyülték Göncz Árpádot, megakadályozva ezzel, hogy megtartsa október 23-i beszédét.

mno.hu/belfold/szkinhedekkel-tuntetett-molnar-zsolt-1224935

Nyilván csak photobolt és amúgy is emenos konteo. :)
@Penivaldes: Én szurkolok. Ha lesz (szurok). :D
@parti_giano:

184 milliárdban fáj évente, épp az imént olvastam. Vezérünk munkaerőpiacról hadovál. Közmunkának köze nincs a munkaerőpiachoz.
Eközben a parlament alakuló ülésén. :)

A majmozás "dehumanizálja" Orbánt és Gyurcsányt is. Patyi János külön kitért a 4K reklámfilmjáre, amiben Gyurcsány Ferencet és Orbán Viktort is csimpánzként ábrázolták. Az NVB szerint a Kúria is kimondta, hogy a film "dehumanizálta" az érintetteket.

hvg.hu/itthon/20140506_Parlament_alakulo_ules_Orban_Ader/b44368#44368
Az a baj, hogy még szinte el sem kezdődött ez a kormányzati ciklus, és a Fidesz és csatolt részei beleértve a Felcsúti Minidiktátort, máris gondoskodott arról, hogy a jóérzésű embereknek elmenjen a kedve a politikától, illetve ha a Fideszre és csatolt részeire gondolnak, heveny hányinger és hányás fogja el őket.
Miért nem kezdték azzal a kormányzást, hogy megkoronázzák ezt a felcsúti gumicsizmás parasztot. Sokkal egyértelműbb lenne a helyzet. Holnap pedig kezdhetnék a nyilvános kivégzéseket, mint a Bonsai Duce álom országaiban a "fejlett" keleten.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Milyen "állítólagos" szkinhedmúltja? Amit ő maga beismert? Az állítólagos?

Egyébként stílszerű, hogy a kulturális biz. elnöke(!) és a parlament alelnöke egy szarfaszú náci legyen. Welcome to Mordor.

Kíváncsi vagyok, ki Sneider kedvenc írója és zeneszerzője. Gondolom, Adolf Hitler és Wolfeinstein Amadeus Magozottcseresznye.

Hányni tudnék ettől a kurva országtól.
@The Lonewolf:

Azért nem koronázzák meg, mert akkor a csúti geci nem tudna minden létező felelősség alól, úgy is, mint Európai Értelemben Vett államférfi, kibújni.

cink.hu/bizarr-futballcenzura-tilos-a-politizalas-felcsuton-1571759886

Gyáva szar.
@parti_giano: Én mégegyszer le nem érettségizem, 5 éve is örülök, hogy végeztem vele, és akkor a nővérem jött azzal, hogy megoldások fent vannak a neten nézzük meg, majd elkezdte kérdezgetni hogy ugye így csináltam? Éas ezt az összes tantárgynál. nekem meg fogalmam sem volt arról, hogy hová mit írtam, meg nem írtam. Az egész érettségiből annyi maradt meg, hogy keresztes háborúk, ciklon-anticiklon.
''''A szocialisták mozgásszervi megbetegedettjeinek Parlamentből kiszorult csoportja a közkedvelt Puch László szervezésében találkozót tart a hónap közepén Harkányban, ahol meghallgathatják a résztvevők Orbán Viktor irányelveit „Mit kell tenni, hogy csepp kis lóvé azért csordogáljon?” címmel.
Hogy aztán ez mit hoz a pártra, azt a fene tudja, jómagam azt hiszem, ideje lenne tagrevíziót tartani, ha lehet tisztújítással egybekötve, gondosan ügyelve utóbbi során, hogy a találkozó résztvevői még az alapszervezeti taggyűlések jegyzőkönyv-hitelesítői se lehessenek a továbbiakban.''''

www.pupublogja.hu/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mondjuk én vettem a bátorságot és megnéztem az mno cikkét. Az abban lévő fotók bármilyen hasonló korú fiatalembert ábrázolhatnak. Ha nm lennék idősebb a Molnár Zsoltnál, akár én is lehetnék azokon a fotókon. De ettől függetlenül nem bztos, hogy csak egy mno konteó.
@Secnir: ahhoz béna vagyok, anno domini (Franck Black)egészen jól kosárlabdáztam..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt már tegnap láttam a cink.hu-n. Ez tényleg egy olyan gyáva szar, hogy az már elképzelhetetlen.
A Felcsúti O. Viktor király tényleg azt hiszi, hogy a Pancser Arénából kitilthatja az aktuál politikát? Ez még nagy elődjének bizonyos Rákosi Mátyásnak sem sikerült.
Egyszerűbb lenne a zembereket kitiltani a stadionjából, és akkor nem kellene idegeskednie.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nuku szotyi és sör, és még egy jót szarni sem lehet a stadionban? Mi ez, sportpálya, vagy már a megnyitásának pillanatában muzeális emlékmű?
@The Lonewolf: "Egyszerűbb lenne a zembereket kitiltani a stadionjából, és akkor nem kellene idegeskednie."

Sor fog rá kerülni. A magyarázatot pedig majd mindenképp véssük bele egy platina fémlapba, és lőjük ki az űrbe. Vagy sugározzuk non-stop a föld legnagyobb rádióantennájával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
vörös csillag??
a megnyiton ott volt a foci zsonglőrök puskás feliratu mezén!
ilyenkor mi van?
de van már itélet is, hogy nem önkényuralmi jelkép!
@The Lonewolf:

Sőt, ki kéne tiltani az ellenfeleket is, és akkor minden hazai meccs 3-0 a Felcsútnak. Nem is értem, hogy nem jutott ez még a Kedves Vezető eszébe.

(Igazából már eleve azt nem értem, hogy az ellenfél miért nem rögtön három rúgott öngóllal kezdi a meccset... és ha az idegeskedés miatt rosszul lesz szeretett vezérünk???)
Eközben a fiatalok és a szüleik menekülnek, menekülnének.
endresy.blogspot.com/2014/05/szuloi-reszjelentes-az-egzisztencialis.html

Lassan csak az önhit, és kevésbé önhit csodavárók, kalandpark-lakók maradnak?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

Az olyan szabályok szart sem érnek, amelyek ránk is vonatkoznak. (Eric Cartman: Harcom)
@GeoCracker:

Köszöntők helyett az álszent farizeus inkább beterjeszthetne pár törvényt, hogy a munkahelyeken úgy védjék az anyákat, mint mondjuk Norvégiában. Jaj várjál, az a hanyatló nihilista Nyugat, és különben is: Breivik!

Visszaszívtam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Másutt meg verik a négereket...
Rohad ez az egész nyugat. Rohan a szakadék felé. Mi meg egy lépéssel előtte, mint a régi szép? időkben.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na és az milyen, hogy divat lezarándokolni felcsútra, és a stadionban fotózkodni?!
Én még Madridban sem mentem el megnézni a stadiont, pedig ők picit sikeresebbek talán, mint felcsút nbx-ik focicsapat.
@The Lonewolf: vagy egy újabb simon féle afrikai útlevél simli, nem igaz? :D
Majd kb 1 hónap múlva ki fog derülni, hogy nem is ő van a képen, hanem photoshop, vagy vona.
@GeoCracker:

Ha egy fehér zsidó négerezik: hanyatlik a Nyugat.
Ha egy néger fehér nőket dug: hanyatlik a Nyugat.
Ha az USA-ban 30 millió embernek nincs egészségbiztosítása: hanyatlik a Nyugat.
Ha Nagy Britanniában többet költenek a szexbabák ruházatára, mint Afrikában minden ember összes ruházkodására: hanyatlik a Nyugat.
Ha a NATO-tagországok a tízszeresét költik hadi kiadásokra, mint Oroszország és Kína együtt: hanyatlik a Nyugat.
De évek óta csökkenek a Nyugat hadi kiadásai: akkor is hanyatlik a Nyugat.
A Mozilla kiötlői és üzemeltetői a Sátán és a Tudjukkik ügynökei... kivéve, ha valamelyikük egy jóízűt buzizik, mert akkor a Nyugati Civilizáció utolsó védőbástyái.

Nem lennék Bayer Zsolt helyében.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Zsóiti helyében én sem. Egyrészt nagyon fájdalmas lenne a gerinctelenítő műtét. Másrészt utálnék tükörbe nézni. Viszont igaz, gerinctelenül csúszva és avezér fenekéb szorult nyelvvel úgysem érném fel a tükröt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most miért? Én is el akarok zarándokolni Felcsútra megnézni a Pancser Arénát. Borzongani akarok egy kicsit. Bár nem hiszem, hogy ajánló levél nélkül akárcsak a falu közelébe juthatnék. De majd megkérem Fabiust, hogy írjon egyet...
@GeoCracker:
lehet újra kommentelni : )
@The Lonewolf: ha már ott vagy, szerintem orbán vityilót se hagyd ki. Aki oda elzarándokol, azt is lefényképezi.
Milyen beteg ismerőseim is vannak, így jobban belegondolva... :O
@The Lonewolf:
Vagy álcázza magát hvg/index/444/Cink/Hír24 riporternek. :)
Biztos bebocsátást nyer. :
Nagy kő esett le a szívemről. :)

"Molnár Zsolt: Nem voltam szkinhed, csak sok kapucnis pulcsim volt

Az MSZP-s politikus a parlament folyosóján újságírói kérdésekre elmondta, hogy nem igaz, amit a Hvg.hu és a Magyar Nemzet állít róla: ő soha nem volt szkinhed. Molnár elmondása szerint a kispesti ultrákhoz tartozott, sok focimeccsre járt..."

index.hu/belfold/2014/05/06/megalakul_az_uj_parlament/molnar_zsolt_nem_voltam_skinhead_csak_sok_kapucnis_pulcsim_volt/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Szép emlék lesz, amikor majd a Stadiont felveri a parlagfű, a lelátón játszi aranysakálok vonyítanak, a Puskás Kakadémia meg a Mordori Megye III-ban vívja a kiesési rangadókat. (oda akartam írni, hogy a Kedves Beteg meg a Pokolban, vagy Hágában magyarázza a bizonyítványát, de aztán kitöröltem, ennyire nem vagyok naiv.)

(Nem tudom, felfigyeltél-e a Mordori "Megye" III leheletfinom, igényes parabolájára? :DDD)
@The Lonewolf: azért csúnyán néznének a tekes fijúk szerintem. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen, felfigyeltem. :) Finom és igényes, legalább nem azt írtad, hogy bivalybasznád ellen játszanak...:D
Szerintem nekünk más elképzelésünk van a szép emlékről, nem? Pancser arénában fotózkodni, milyen beteg csinál ilyet?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ebben lehet valami. Nekem is sok magassarkúm van, de ettől még nem vagyok plázacica.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Most képzeld el, hogy a Pancser Stadionban szelfizel Selmeczi Gabriellával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
tényleg nincsen étterem meg nyílvános illemhely a pancsoldában?

a pisszoár meg a többi francia arisztokrata mi lesz nélkülük?

és milyen tömgeközlekedés van? vagy tényleg gyalog kell bemenni a faluhatártól egy kilóméterre kívűl lévő biztonsági ponttól?

és van e motozás és átvilágítás meg a cipőket le kell vetni -képzeld azt a lábszagot?- és utána ellopják a cipőt?

brühüyyy

meccs is lesz benne vagy csak az aprófa?
"
Lovász László az MTA új elnöke
Laza Bálint
2014. 05. 06. 13:00

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy ki lesz a Magyar Tudományos Akadémia új elnöke. Végül kedden délelőtt, zárt ülésen dőlt el, hogy az MTA huszadik elnöke Lovász László lett. A győztesnek titkos szavazáson ötven százalékot, plusz egy voksot kell kapnia."

nemtom......NEMTOM.........EGYEZTETTÉK EZT A MAZSIHISZTIVEL ???... MER AMÍG ŐK NEM BÓLINTANAK RÁ, HÁÁÁÁÁT......ADDIG UGYE SEMMI SEM BIZTOS !!! :o) ORBÁN MEG UGYE "MOZGÁSTÉR NÉLKÜLI" STZEGÉÉÉÉNY.......NE MTOM.....NEMTOM...........
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a mordori megyet III az akkora parabola, hogy átível a tejútrenceren és pont a közepibe

miközben a Planck műhold feljegyezte a Tejútrencer mágneses nyomait...képzeld oda fogja vonzani a tejet, tejfölt a sajtot és a macskákat

brühüyyy
" Mindjárt kiderül, parlamenti alelnök lesz-e a volt szkinhed

Sneider Tamást az ellenzék elutasítja, pozíciója a Fideszen múlik. Gyurcsányék más esküt mondtak, de lehet-e bajuk belőle? "

NNA ! EZ IS ITTEN ! SZTEM ELŐBB A MAZSIHISZT MEG KÖLL KÉRDEZNI, EGYEZTETNI PÁR HÓNAPIG VELE, S CSAK AZUTÁN LEHET ESETLEG SZÓBA HOZNI....UGYE...........
"
Molnár Zsolt: Sose voltam szkinhed

Az MSZP-s politikusról előkerült egy fotó, amin kapucniban tüntet Göncz ellen 1992-ben.
"

EZT IS MEGKŐNEH EGYEZTETNI !!!!! A MAZSIHISZTISEKKEL !...MER EGYBKÉNT NEKI SEM LESZ "MOZGÁS.....TEREHHH !"....:o)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
ennyi látnivaló? nem indítanak nemzetközi tengerhajózási cirkálós utazásokat a pancsoló arénába? ott lehet pancsolni és a Titanic is ott parkol a sarokban

csak álcázva van

brühüyyy
"
Molnár Zsolt: Sose voltam szkinhed

Az MSZP-s politikusról előkerült egy fotó, amin kapucniban tüntet Göncz ellen 1992-ben.
"

EZT IS MEGKŐNEH EGYEZTETNI !!!!! A MAZSIHISZTISEKKEL !...MER EGYBKÉNT NEKI SEM LESZ "MOZGÁS.....TEREHHH !"....:o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hiánypótló lenne. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Plázába feltétlen :P
amúgy gyakran, mert szeretem, és mert jól áll. :)
@Rodeo36: és még mi vicceltünk, minek oda kisvasút. A végén kiderül, hogy az új reptere forgalmasabb lesz, mint a Heathrow. :D
Az alaptörvény illegitim. Arra fölesküdni bűncselekmény.
@Penivaldes:
Nem srác vagyok, de szurkolok.
Érettségizel?
(:-)
@Evezős: 09:49-kor írt. Akkor már bent kellett ülnie a padban matekozni, nem ért rá volna írni. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Most képzeld el, hogy a Pancser Stadionban szelfizel Selmeczi Gabriellával."

No, mert szépen kérted, hadd kedveskedjek egy friss Sellgab képpel! :o)

Hát nem cuki...? :o))

hvg.hu/plazs/20140506_Foto_Jelentosen_megvaltozott_Selmeczi_Gab
A potenciális kormányzó erő.
Szép is lesz, ha egyszer úgy alakul.

Mer' ki az ellenség?
Akire rámutatok, bazmeg!

hvg.hu/itthon/20140506_Jobbikszimpatizansok_tamadtak_a_vajdasag
@The Lonewolf:
"Annak a kerítését tisztelném meg, úgy 6-8 sör után."
Csak vigyázz, mert meglátna az Orbán család a kiskonyhából, az pedig közel van a kerítéshez.
Mert ugye a tiszta szoba használata tabu.
@Csaknézek...: uff. ennyire magára vette a kocós fogút? vagy az első látványos eredménye az orbáni fogorvosnak juttatott milliárdoknak?
@Csaknézek...: vajon mennyi adóforintukba került ez a botox kezelés?! :O
Megkérdezem, többetek nevében ott van gábriel ilyen olyan formában elküldve a picsába. Miért? Miről maradtam le?
@Mariann19: meg baja is eshetne, hiszen irigykedésre adna okot, amit ott lóbál. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ma brillírozol ...
:-)
(Puskás Kakadémia .... kész vagyok.)
:-D)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
már csak az óceáni kikötő megnyitása van hátra Cadiz mintájára

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" többetek nevében ott van gábriel ilyen olyan formában elküldve a picsába. Miért? Miről maradtam le?"

Nem maradtál le semmi különösről.
Gábriel tevékenységét ismered, erre reagáltunk néhányan ily módon, ki-ki vérmérséklete szerint.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Má lehetne, mert a Senatorissima megcsináltatta a fogsorát ...
meg vasaltatott is, ahogy látom ... legközelebb meg hajbeültetés lesz (azt is látom).
:-)
@parti_giano:

"ennyire magára vette a kocós fogút?"

Meglehet.

Most már látható helyen nincsen kóc.
A fejében azért... :o)
@turista a saját országában:
Jóvanna.
Ez jutott eszembe elsőnek .... és bóknak is szántam volna, hisz ki ne szeretne 18 éves lenni?
:-)
@Evezős: és chipbeültetés, az lesz-e? vagy már megvolt minden kormánypárti képviselőnél?
@Csaknézek...:
Nem ért rá annyit a szoláriumban feküdni, felvarratta/kivasaltatta/botoxoltatta a ráncait, és új a protkója.

Eszet sajnos nem tudtak többet beletölteni .... és ez a nagyobbik baj.
@parti_giano:
Amekkora chip ebbe kéne, akkora a világon nincs ...
@Rodeo36: utána meg az űrkikötő, hogy a rokon sziriusziak is szelfizhessenek a pancser arénában. :D
@Csaknézek...: aha, értem. Azt hittem, hogy sikerült alulmúlnia minden eddigit. Persze amit eddig művelt se volt piskóta. De ma már úgyse látjuk, mert magán kívül lesz a boldogságtól, hogy egy elítélt neonácit parlamenti alelnöknek választottak.
És annyit szeretnék mondani, hogy:

1. Nagy respect a DK-nak, hogy egyedüliként nem a felcsúti lókupec Kotmányára esküdtek
2. Másik nagy respect nekik, hogy nem ülnek le a nácikkal "vitázni".

És ma leiratkoztam Szabó Rebeka és Karácsony Gergely oldaláról a face-n. Igen, a kép miatt, ahol Pörzsével együtt pózol(Karácsony), illetve a poszt miatt, amiben SzR reklámozza fent nevezett aktust.

"Le Penről mindent, Le Pennel semmit!" (francia demokraták)
@GeoCracker:

Abban azért van valami sajátosan magyar, hogy a szülők "legyen egy diplomája a gyereknek" felkiáltással nem mérik fel sem a gyerek kompetenciáit, érdeklődési körét helyesen, sem a munkaerőpiaci igényeket a későbbiekre vonatkozóan, sem a diplomaszerzés anyagi vonzatát előgondoskodással. Nem reprezentatív, de az osztrákok, akikkel erről beszélgettem jóval józanabbul állnak a pályaválasztás kérdéséhez.
@kvadrillio: 50%+1 voks?
a parlementi választáson nem bohóckodtak ilyesmivel:)))
@kvadrillio: "Lovász László az MTA új elnöke"

ő volt végül a jelölt mert lovas nemzet !

bár felmerült korábban LÉvai ANikó neve is...
meg még tán sitt páleszé is
@Husz_János_Puszita: khmm.

Azért a sógoroknál nem attól függ szakok - karok - egyetemek állami dotálása, hogy a kancellár pereputtya felvételi előtt vagy diploma után van-e. Mint ahogy az is elképzelhetetlen lenne hogy az asztalra mindezidáig konkrétan semmit le nem tevő röhej-egyetemet konkrétan teletömjék állami támogatással.

Szerinted mi lesz itt 2-3-4 év múlva, hogyan kellene előgondoskodni a jogász, balettáncos, elméleti nyelvész, közgazdász, reaktorfizikus, mezőgazdász, (stb) kompetenciával rendelkező csemeték esetén?
@Csaknézek...:

Tisztelt Csaknézek!

Kérem ne nyugtalankodjék, nekem megvan Gabika eredeti mosolya gipszöntvény formájában, ugyanis arról mintáztam az Alien állkapcsait Scott barátom filmjéhez. Megjegyzem, ennek nagy szerepe volt a látványtervezői Oscar-díjamban, amiért nem győzök elég hálás lenni Selmeczi szenátorasszonynak.

Szívélyes üdvözlettel:

H. R. Giger
@Evezős: :) Én kérek elnézést. Úgy látszik, be vagyok savanyodva.
@Rodeo36: "meccs is lesz benne vagy csak az aprófa? "

Na, pár fogalmat tisztázzunk.

A tegnapi Palace vs Liverpool AZ MECCS.

A Puskás Kakadémia vs Tibortelepi Építők AZ NEM MECCS (esetleg tippmix, vagy, ha nem bunda, akkor poszt-posztmodern akcionista performansz)

:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:o)

T. H. R. Dr. Gy. FűGiger!

Válaszát megnyugvással vettem!

Eme hír után álmatlan éjszakák immár nem fenyegetnek, hiszen óriási, mi több, pótolhatatlan veszteség lett volna, ha SellGab művésznő eredeti mosolyát nem őrizzük meg, és nem visszük át a fogunkban tartva a túlsó (idő)partra, az utókor számára.

Lesz mit(min) csodál(koz)ni!

És hallom lelki füleimmel a zutódok hangját:

"Na ne bazz! Ez télleg képviselő volt! Aztaqrva!"

Maradtam fent mint kelt!
@flort:

Az hogy a fidesz szétbarmolta a felsőoktatást, más kérdés. A diploma megszerzése mindig is nagy terhet rótt a szülőkre, a jelenlegi tandíjat magyar bérekből kifizetni lehetetlen, de én nem erről írtam.
@Evezős:

Egész jó nő lenne, ha előtte valamelyik Sötét Zsaru megvakuzná az agyadat, hogy ne zavarjanak az emlékek. :) Meg ha "előtte" betömnéd a száját egy gombóccá gyűrt Helyi Orbánviktorral.
@Husz_János_Puszita: Én sem.
A "nem mérik fel sem a gyerek kompetenciáit, érdeklődési körét helyesen, sem a munkaerőpiaci igényeket a későbbiekre vonatkozóan, sem a diplomaszerzés anyagi vonzatát előgondoskodással" kitétel utolsó tagjára írtam, hogy ez jelenleg a tenyérjóslás biztonságával vethető össze. Bár megjegyzem, bizonyos szakokat úgy is el lehet(ett amikor én tettem, 15 éve) végezni, hogy az ember dolgozott mellette. Az előtte írt két ponthoz nincs hozzászólásom, talán a munkaerőpiac kiszámítható, de ebben nem lennék biztos, de az elsővel minden félévben szembesülök. De ez itt már OFF.
@Csaknézek...:

Tisztelt Csaknézek!

Annyira közel jártam! Az a fogsor volt az egyetlen biztos pont az Univerzumban, aminél fogva kifordíthattam volna a sarkából a Világot! Vigasztalhatatlan vagyok. Nem adom fel, dolgozom tovább.

Szomorúan:

Arkhimédész
@turista a saját országában:
Ánem, csak az a fránya racionalista gondolkodás ...
:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tisztelt Arkhimédész!

Tudok segíteni a gondján!

Kérem, látogasson el Magyarországra, ott van biztos pont, és a világ sarkából való kifordítása is ígéretesen halad, jól látható eredményekkel.

Nem mellékesen a modern fizika is hatalmas lökést kaphat az itt zajló kísérlet révén, mert igazolja az alternatív univerzum létét.

Dísztelettel:

Önnek CSAK Gabi! :o)
A Demokratikus Koalíció meghekkelte a mai parlamenti esküt...

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői (Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Vadai Ágnes, Oláh Lajos) az alábbi szöveggel egészítették ki a parlamenti esküt. A szöveget szóban is elmondták az ülésteremben és írásban is csatolták az esküokmányhoz.

"Fogadom, hogy mindent megteszek a Köztársaság újbóli megalapításáért. Minden erőmmel azon leszek, hogy népszavazással új Alkotmánya legyen a Magyar Köztársaságnak."
@The Lonewolf: miért Fabius ilyen kivételezett személy, hogy egyetlen szavára megnyílik a Felcsútat övező varázsöv?:)
Index 2014. május 06., kedd | 14:26

"Jobbikos tüntetők nem hagyják elkezdeni Bajnaiék sajtótájékoztatóját
A Kossuth tér Balassi Bálint utca felőli oldalán Bajnai Gordon, Kónya Péter és Szabó Tímea tartana sajtótájékoztatót, de jobbikos szimpatizánsok bekiabálásai miatt nem tudnak belekezdeni.

Hangos fütty, libajnaizás, a szokásos."

Tessék, lehet ülni le velük vitázni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: erről a plázacica-magassarkú összefüggésről, mindig az a csaj jut eszembe aki mindig hoszószoknya pólóba járt, de a hanghordozása, gesztikulációja plázacicás volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azt hiszem, nem leszünk ezzel itt népszerűek ...
:-)

(...és bár erősen meg vagyok undorodva a jelenlegi ún. "politikától", és minden nap el is határozom, hogy vastagon le van sz@rva az egész, nem foglalkozom vele, azt kell, hogy mondjam, megint a DK az, ami valamelyest úgy politizál, ahogyan kéne. Meg a szerencsétlen Feri ...és qrva nagyot csalódtam mind Karácsonyban, mind Szabórebekában, a pörzsés képet elnézve ...
Ha lesz ez a "vita", Morvaival, már most mondom: akkorát fognak bukni, mint az ólajtó: őt nem fogja kötni semmiféle szabály és egy levegővétellel fogja ledumálni az összes többit. Jól kijönni abból kizárólag a jobbik fog, a hisztérikus, rikács Morvai gátlástalanul óbégatja majd az összes szar, náci dumát és ezeknek nem lesz ellenszere rá, mert azok közül, aki odaül, egyik sem debattőr és egyik sem okos. Nem mintha Morvai az lenne, csak ugye van az a szabály, hogy ne vitatkozz hülyével,mert lehúz a szintjére és legyőz a rutinjával ....Ez fog most történni.)
@turista a saját országában: Akkor nálad az összes parlamenti képviselő bűnözővé vált. :)

Amúgy téged személy szerint mi a rossebb zavar az alaptörvényben? Már az EU sem baszogatja...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az első képet elnézve a kettőből (és ne feledjük: az a valóság!:-), nem ismerek olyan férfit, aki ráfanyalodna ...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szerintem kényelmetlen, és én utálom azt amiben fáj a lábam. meg nem lehet benne rohangálni hegyre fel le, csak tipegni-topogni. én meg arra nem érek rá. ezért preferálom a sportcipő szerú cipőket. kényelmesek, van bennük beépített talp, és bokavédelem. Plusz a nagy becsapódásokat is jól viselik. Pl azt amikor leugrok a padkáról. ezt magassarkúban nem lehetne megcsinálni.
@Evezős: Ők is felesküdtek, csak utána még hozzátettek ezt-azt. Ettől még felesküdtek. Ha nem esküdtek volna fel, nem lennének képviselők, mehetnének közmunkásnak. :) (Mondjuk több hasznunk lenne belőle...)
@Husz_János_Puszita:

Szétbarmolta a felsőoktatást? Miről beszélsz, ember? Ha szétbarmolta volna, minimum harmincezer diák tüntetett volna. Demivel nem tüntetett csak kétszáz, igy csak átalakitotta mindenki kedvére.
@turista a saját országában:
Ezt akartam írni én is:
ne csodálkozzanak, ha majd Morvai Hisztina ugyenezt műveli az ún. "vitán".

És előtte Bajnai majd kezet csókol neki, remélem. Meg a Karácsony is.
@Penivaldes:
Arcplasztika + AHA-savas fehérítés ...
@Evezős: valahogy én a DK majálisos Feri beszéd után...túlságosan is élvezi a pasas a politizálást, és sokszor nem vagyok abban biztos, hogy számára ez az egész nem e egyszerűen csak önmagáról szól.

Azt viszont respect, hogy a dk, legalább tartja magát, és nem kapkod fűhőz-fához.
@Csaknézek...:

Tisztelt Selmeczi Szenátorasszony!

Nagyjából áttekintettem az Ön szóvivői munkásságát, és úgy érzem, új dimenziók nyíltak meg előttem, ami a valóság értelmezését illeti. Meghívását köszönettel vettem, valószínűleg a holnap kb déli géppel indulok valahonnan a Heathrow környékéről, és nagyjából 16 óra magasságában érkezem (vagy egy kicsit előbb) a Ferihegyi repülőtérre, vagy -hez, vagy mellé, de csak kicsit.

Türelmetlenül:

Werner Heisenberg
@Evezős: sosem értettem, hogy képes valaki ennyit áldozni a külsejére.
@Blogger Géza: ha már közmunka és annak szent célja, akkor a fideszben is jópár képviselőt lehetne egyáltalán bevezetni (nem vissza) a munka világába.
Nem értem mit vagytok oda, hogy Gabriella fogsora nem kusza többé. Nem a fogsorában hordja az eszét, hanem a retiküljében.:)
@Evezős:

+ 1

Jól látod a helyzetet, sajnos pontosan ez fog történni, és nincs az a moderátor, aki Hisztikét kordában tudná tartani.
@Evezős:

Úristen! Magam elé képzeltem a hölgyet, rémálmaimban ne jöjjön elő egy Morvai vita. :D
@Blogger Géza:
"Már az EU sem baszogatja... "

igaz, nem is állnak szóba velünk, kivéve *bajdzsán, *sztán, *népi demokratikus* vagy olajbangazdag arab*.

(ha esetleg informatikához nem értesz, a * a szabadon behelyettesíthető, ún. univerzális karakter vagy karakterhosszt jelenti, pl. a *sztán jelentése lehet kazahsztán, üzbegisztán, grízbegisztán...)
@Penivaldes:
Azt a beszédet nem hallottam - nekem a május elseje az NO POLITIKA (max. sörvirslimajális - de sem a virsli, sem a sör nem olyan már, mint amilyennek lennie kéne, a majális meg ... hát finoman szólva az sem ...)-, de tudom, hogy sokan azt hiszik, minden róla szól.

Pedig nem. Szerencsétlen, tényleg komolyan gondolja, hogy míg módja van rá, addig tesz ezért a nyomorult országért. Hogy jól, vagy rosszul, az más tészta. Egyik is, másik is benne van a pakliban.
De ... szvsz ha egoista lenne, nem itt nyomulna, hanem valami vállalkozói szférában. Eredményesen. Ehelyett önteti magára a sz@rt vödörszám ... nem tudom, hogy ki hajlandó erre, de ha mégis, ajánlom meghallgatásra azt a beszélgetést, amit nem régen a Tilos Rádióban csináltak vele. Tanulságos.

tilos.hu/episode/badogdob/2014/04/29
@Evezős: Bocsáss meg nekem, és tarts hülyének érte, vagy aminek akarsz, de nekem Ferenc az a valaki akinél nem vagyok abban biztos , hogy nem csak élvezi ezt a szerepet. Hogy szónoklhat, szerepelhet. Hogy neki ez az egész nem csak egy hobbi, úgy egyszerűen.
Az indexen volt a majálisukról egy összefoglaló
Gyurcsány az elpusztithatatlan.
érdemes elolvasni.

"A Gyurcsányok hosszú évig élnek. (...) 90 évig fogok élni. 89 éves koromig politizálni fogok. Az utolsó évben meg főzök. Kifőzök valamit az utódoknak."

azért ez..
@Penivaldes:
Ez semmi.
Gabikát elnézve sem érted ...?
:-)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Na, Simon András lesz a modera ... képzeld el, amint rá akarja venni a matyóblúzban/bocskaiban/uralinépviseletben (nem kívánt törlendő) nyomuló Morvait, az öt perce tartó körmondata közben, hogy vegyen levegőt ...
Az Együtt-Párbeszéd Magyarországért országgyűlési képviselői letették esküjüket: Én, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy képviselői tisztségemben azon fogok dolgozni, hogy hazánkban helyreállítsuk az alkotmányosságot és az emberi jogokat tiszteletben tartó jogállamot, Magyarországot visszavezessük az európai értékrendű országok közösségébe és megteremtsük a társadalmi béke, a szolidaritás és a gyarapodás feltételeit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mondom, ma aratsz!
:-)
(Máskor is, de ma különösen!)
"gyütt 2014
2014. Máj. 06., Kedd 10:00
Tiltakozunk az ellen, hogy a jobbikos Dúró Dóra bizottsági elnöki, Sneider Tamás országgyűlési alelnöki tisztségre pályázhat!

Az Együtt-PM Szövetség felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-KDNP, az MSZP és az LMP alkujának eredményeként a jobbikos Dúró Dóra bizottsági elnöki, Sneider Tamás országgyűlési alelnöki tisztségre pályázhat. Képviselőink tiltakoznak ez ellen, és nem szavazzák meg a jelölteket.
Az Együtt-PM Szövetség elfogadhatatlannak tartja, hogy Sneider Tamás, az egykori egri szkinhedvezér, akit neonáci elvbarátai Royként ismertek, és aki cigányverőként híresült el annak idején Heves megyében, az MSZP, az LMP és a Fidesz-KDNP alkujának eredményeként, az országgyűlés alelnöke lehet. Megdöbbentő számunkra, hogy a szocialista képviselők engedtek Kövér László zsarolásának, és azért, hogy ők is delegálhassanak egy alelnököt, támogatják Sneider megválasztását.
Az Együtt-PM számára elfogadhatatlan az is, hogy az országgyűlési frakciók elvtelen megállapodásának köszönhetően az oktatási és kulturális bizottságnak jobbikos elnöke lehet. Egyetlen jóérzésű ember sem akarhatja, hogy a szélsőjobb határozza meg a magyar kultúra jövőjét és gyermekeink oktatásának ügyét. Mi sem akarjuk, így vérlázítónak tartjuk, hogy sem a Fidesz-KDNP, sem az MSZP, sem az LMP nem tesz semmit, hogy ezt megakadályozza.
A fentiek értelmében, képviselőink botrányosnak tartják ezen személyek jelölését, és nem szavazzák meg sem Dúró Dóra bizottsági elnöki, sem Sneider Tamás országgyűlési alelnöki megválasztását.

Együtt-PM Szövetség"

www.egyutt2014.hu/az_egyutt_2014-rol_hirek/elfogadhatatlan_duro_es_sneider_megvalasztasa.html
És nekem mindig ez jött arról az emberrő, bármilyen beszédét hallgattam, hogy nagyon jó színész..és nem tudom, hogy ő most Hamletet játszik, vagy valóban ő a dán királyfi.
@Evezős: nem, úgysem, pedig én sem vagyok matyóhímzés, és az én képemmel ijesztgetik a gyerekeket, ha nem akarják megenni a főzeléket.
@Penivaldes:
Miért tartanálak hülyének????

Csak jeleztem, hogy messziről minden másként néz ki. Én meg láttam közelről is. Ez okozza a különbséget.
Ennyi.
(...azt nem tagadom, hogy sokszor bőven rá is játszik dolgokra. Ilyen.Bár mindenkivel ez lenne a legnagyobb probléma!)
@épészmérnök:
Majd ezzel a lendülettel leülnek Morvaival "vitatkozni" ...és Pörzsével sajttájoznak, fotózkodnak.
Kár.
:-(
@Penivaldes:
:-)

...lehetne belőle dán királyfi. De jobb szeretik sokan, ha színész marad.
@Secnir: Honnan veszed ezt a baromságot? Az első útja is egy EU-tagállamba, Lengyelországba vezetett, ahol szívélyesen fogadták, és a németektől is gratulált Kohl, Merkel...

magyarhirlap.hu/merkel-gratulalt-orban-viktornak
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Meg baja is eshetne, hiszen irígykedésre adna okot, amit ott lóbál."
Viszont végre látna egy egyet a maga valójában, mert a sajátjában már nem gyönyörködhet súlygyarapodása miatt. Csüngő has.
Bocsi a kései válaszért, tökölődött a gépem.
@Penivaldes: Őőő, szvsz, nem sok szabad hely maradt a pipere cuccok és igazolványok közt. :)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ó, bááázzz ... :D
De nem elmalacosodása miatt nem szeressük. :)))
@parti_giano:

Mostanában nagyon mennek ezek a szépészeti beavatkozások a Fideszben, például nézd csak:

valasztas2014.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2014/04/07/Hegedus-Zsuzsa.jpg

Hegedűs Zsuzsáról az összes zsírt átszívták Pelcznére.
@Evezős: Pedig Krisztike, mostanában nem is olyan hisztike. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez a Morvai? Hát nem éheztették ott a zeuban. :)
ennyi:

László Zsolt: „Szégyenkezem, hogy a gyerekeim ebben az országban születtek”

hvg.hu/kultura/20140506_Laszlo_Zsolt_szegyenkezem_hogy_a_gyereke
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: aham, mert minden gyerek lakjon jól. és pelczné akár hegedűs lánya is lehetne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:-DD

..és Pelczné összes négerbarna alapozóját rákenték hegedűszsuzsára!
:-)
@épészmérnök: És ettől még meg is választják őket.
És az sem változtatna a helyzeten, ha nagy-nagy csinnadrattával, nemzetközi sajttájon lemondanának ogy. képv. mandátumukról.
Mert ezt kellene tennie minden demokrácia iránt elkötelezett politikusnak!

@Evezős: "Csodás" lezárása a szösszenetnek. :(((
@turista a saját országában: "Az alaptörvény illegitim. Arra fölesküdni bűncselekmény."

Egyetértünk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ragyogó +1 pont a "Kakadémia"-ért de nekem is a Pancsoló Aréná-ért

valahogy a nézőszám sem stimmel

brühüyyy
@Blogger Géza: "A levélben - amelyet Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője juttatott el csütörtökön az MTI-hez - a német kancellár azt írta Orbán Viktornak: pártja választási sikeréből az a különleges felelősség fakad, hogy ismételt nagy többségét józansággal és érzékenységgel használja."

Lefordítom: Viktor, próbálj meg ne úgy viselkedni, mint akit hajléktalan mocsári orkok neveltek fel Észak-Mordorban.
@Evezős:

Azóta együtt járnak a swinger-clubba, mert a kettejük mértani átlaga egész jó nő.
@Marcellusca: ha én képviselő lennék, be sem tenném a lábam abba a kuplerájba, szerencsére nem vagyok és nem is leszek soha, díszletek lesznek azok ott mind, és nacionalista fideszjobbikdiktatúrahoz. Tök mindegy ki és mit esküszik, semmit nem fognak érni, se elérni.

A betony meg nyugodtan köt tovább...
Mesterházy is aláírta Sneider Tamás parlamenti alelnöki jelölését

" képviselőcsoportok ennek eredményeként közösen jelölik házelnöknek Kövér Lászlót (Fidesz), parlamenti alelnököknek pedig Gulyás Gergelyt, Lezsák Sándort, Jakab Istvánt (mindhárman Fidesz), Latorcai Jánost (KDNP), Hiller Istvánt (MSZP) és Sneider Tamást (Jobbik).

Az MTI birtokába jutott megállapodást aláírta mind az öt frakcióval rendelkező párt képviselője, a Fidesz nevében Rogán Antal, a KDNP nevében Rubovszky György, az MSZP nevében Mesterházy Attila, a Jobbik nevében Vona Gábor, az LMP nevében pedig Schiffer András."

Kész. Vége. Aki még némi hitelességet belelátott volna a maszop-ba meg az elempébe, az most legyen szíves, menjen el a jó édesanyjához falura, tisztítsa ki a sparheldet anyák napja alkalmából, és a hamut szórja a fejére.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: van még kérdés:

Videó: Orbán sajtósa ismét testőrként pattintja le a riportert

A parlament alakuló ülésének napján a hvg.hu riporterei ismét megpróbálták megközelíteni Orbán Viktort. Ezúttal nemcsak Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke állt az útjukba, hanem egy hölgy is, aki szinte a testével fedezte a miniszterelnököt. Orbán Viktortól mégis sikerült elcsípni néhány szót, azt mondta, hogy a Parlamentben majd nyilatkozik. Oda viszont nem mehetnek be videós kollégáink.

hvg.hu/itthon/20140506_Video_Orban_sajtosa_ismet_testorkent_patt
@parti_giano:

Úgy érezheti magát ebben az irodában, mint Gulliver Brogdingnagban. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mondja, látja, érzékeli mindezt egy színész.
Aki - alapvetően - "elvan" a maga világában.
És mégis nyitott szemmel jár.

(Egyébként nagyon jó színész. Láttam a Nemzetiben, a Mester szerepében /A Mester és Margarita/.)
@Secnir:

komplikálod itt?
* az az összes Hátasztán országok

brühüyyy

gájzának az is elég

úccse érti

térképet még nem látott
@Evezős:
a hegedűs az az aki csirkéket visz ládában szerteszét Audi-val?

brühüyyy
@Rodeo36:
Aha.
Meg a kutyáját is viszi a sofőrős Audival. Meg a méteres szipkáját.
Ő egy ilyen jóasszony. Féleség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy alternatív fordítás: OK, nyertél, nem tudunk mit tenni a megadóztatott német multik ügyében, de léci, legyél kíméletesebb velük. (Szabályozásban, retorikában.)
@épészmérnök: Ezt követően - a megfelelő hőfokra hevített - szenes vasalóval mindenki hajtson végre here/csikló vasalást!

Nem értem én ezeket.
Az LMP mijafrancnak írta alá, ha úgysem kaptak (volna) alelnöki helyet?!
A maszopnak meg annyira fontos volt, hogy 1 azaz egy alelnöki posztot kapjon?!
Nem vagyok tisztában ezekkel a közjogi sz@rokkal, de miért olyan fontos az az egy szem poszt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Eszta bercikét még senkisenem b@szta még pofán? Úgy embörösen?
Csak kérdezem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na figyelj pöcsarcú dzsobbikos. fiatalon mindenki, lehet hüje, még egy mai napig megélhetési dzsobbikos is!
DE! az azért kicsit durva, hogy a szüleit akarta kisemmizni, elmebetegnek és beszámíthatatlannak nyilváníttatni szaros 8,5 millióért, de a játékgépes cimbik többet is mesélhetnének erről a selejtről!
figyelj, le se szarom, hogy mer' a zemeszpés is az vót', süket szöveget!
ne dumálj mellé, ez egy szimpla senki, akit csak a markecolás érdekel, akár a szüleit is meglopja. van még mondani valód, vagy befogod a pofád?
@Rodeo36: Az.
De mégsenem. A zódival a kutyuliját viszik utána. Mer még kölök. És minden gyerek lakjon jól!
@Marcellusca:
Az elempé jegyzői posztot kapott. Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli ... meg sok kicsi sokra megy ...és hasonlók.

Hillerben, ha lett volna kurázsi, megmondja, hogy így nem kell neki az alelnöki poszt. De kurázsi nincsen, poszt meg van.Hillert is leírtam ma.

És:
a parlamenti alelnökök kvázi a legmagasabb állami képviselők, közjogi méltóságok ők is. Nota bene, ha Áder éppen pecázni van, Kövért piócázzák, hogy meg ne üsse a guta és a felcsúti lókupec meg a Szancsópanzában meccset néz orrba-szájba, akkor egy ilyen snejderfáni lehet egy közjogi méltóság bármilyen apropóból.

Nem fogadnék rá nagy összegben, hogy NEM lesz ilyen apropó majd valamikor ...

Egy náci képvisel engem a világban. Sosem gondoltam volna. :-(
@Marcellusca: Az LMP-s Széll büszkén írja a Facebook-on, hogy milyen módosító indítványokat készülnek benyújtani.

Ezek vagy el vannak szállva teljesen, vagy végtelenül ostobák. Esetleg cinikusak.

Itt ülök, töprengek, ráncolom a homlokom, és nem tudom eldönteni, melyik.
@Marcellusca: "Eszta bercikét még senkisenem b@szta még pofán? Úgy embörösen?
Csak kérdezem. "

A főnöke egész biztosan. De ez egy mazochista, nyalogatja a Mester kezét.
@Evezős:
Ééétem én, hogy gyakorló-alelnök-helyettes ...
Csak, hogy valós pozíció-é-e, azon kívül, hogy Nagyrabecsűlt Mégnagyobb-bajszú Köteles Őfőméltósága Elvtársat helyettesítheti, mint levezető elnök?
(Most mondom, kérem, jegyezzék fel!) Lesz olyan apropó, törvény, amit majd jól előkészítenek a fityiszesek, már a tervezet nagy felháborodást fog kiváltani, de azon az ülésnapon sem Köteleslaca, sem Piktor, sem Rubovszky ... senkisenem fog rájaérni, csak a senjderfáni, hogy levezesse az ülés(fél)napot és megszavaztassa a nagy sz@rt.
Énszótam!
@nincs_itt: Ne légy hülye baszod. Családi dolgokban amúgy is nehéz igazságot tenni, nem is szólnék bele. Szerintem bőven elég az, hogy az előző négy évben minden párt meg volt elégedve a bizottsági elnöki munkájával, arról nem is beszélve, hogy a családi gazdaságában dolgos cigány embereknek is munkát ad.
A többi csak süketelés külföldről. :)
@Penivaldes: Csak remélni merem, hogy képes lesz nekem egy ajánló levelet írni, amivel bejuthatok a zárt övezetbe.
@épészmérnök:
Ogy. naiva szerepében: Széll Bernadett.
@épészmérnök: nem az volt, hogy egy a hányadék rubovszky elmegy nyugdíjba?...
@épészmérnök:
Őőő, izé ... a főnöke nem biztos, hogy a kezivel b@szta szájon. :)
Sőt! Az is lehet, hogy inkább csak bercike akarta a dógot. (lepippantani):D
Selmeczi Gabika helyében átváltozása után el kéne neki mennie utcazenésznek pikulával a szájában.
Nem kell így megszólalnia, ő is jól járna, és mi is.
hmmmmmmmm

Balog, Lázár, Navracsics nem szavazott a volt szkinhedre

A baloldal elutasította, a Fidesz és a Jobbik megszavazta Sneider Tamást. Orbán ma mégsem beszél. Gyurcsányék más esküt mondtak, de lehet-e bajuk belőle?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te tényleg ennyire?? vagy föstöd magad, esetleg súgnak?
milyen bizottságnak volt az elnöke, 6 első 2 másodikkal?? bocsi szőlő termesztő végzettséggel?!
tényleg hülye vagy!
@Marcellusca: Bercike/Stefi ideális sub egy masternek. Nem zárnám ki ezt a szcenáriót.
@Sir Bates dö Hól: Az mind semmi. Tóni legújabb módosítóját nem olvastad még? :)

JÓL JÁRNAK A KÉPVISELŐ MINISZTEREK: FÉLMILLIÓS PLUSZPÉNZT KAPNAK

Ha a miniszterelnök, a miniszterek és az államtitkárok országgyűlési képviselők is, félmillióval többet vihetnek haza a jövőben. Rogán Antal azt javasolja ugyanis, hogy az eleve megemelt összegű képviselői fizetés mellett tarthassák meg kormányzati tisztségért járó pénzüket.

„Ez pedig azt jelentené, hogy például a miniszteri szinten már milliós járandóság mellé májustól a 747 ezerre nőtt képviselői alapdíj is járna. Az állami vezetők dupla juttatása egyébként eddig is élt, csakhogy korábban alacsonyabb, 231 ezer forintos képviselői alapdíj illette meg a tisztségviselő politikusokat”

vs.hu/jol-jarnak-kepviselo-miniszterek-felmillios-pluszpenzt-kapnak-0506?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Gyurcsányék más esküt mondtak, de lehet-e bajuk belőle?"

Bajnaiék is.

Picike reménysugár, hogy kezdenek rájönni, mibe keveredtek...
@nincs_itt: Ennek volt az elnöke 2010-14 között.

Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottság

parlament.hu/internet/plsql/ogy_biz.biz_adat_uj?P_Ckl=39&P_Biz=A336
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja! sneidernek egy deka gazdasága sincs! a szüleinek van!!! érted te barom?! abból van részesedése, mert a szülei szerint gyereknek készült, de...
ez a fószer SENKIT nem foglalkoztat, semmije nincs, de legalább perelte a szüleit, hogy azok hibbantak, miután meglopta őket 8,5 millióval...
ugye most jön, hogy mellébeszélsz! igaz mázasbögre? kezd a hányadék fajtádtól elborulni az agyam! nektek, a "magatok fajtának", ez a nyakig érő fostenger kell, mert abból nem ríttok ki!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kedves Arkhi, vagy Wernie!

Személyazonosságát tekintve némi bizonytalanság merült fel bennem a levélváltásaink során, de SzíjPetya felvilágosított, hogy Ön egy bazi nagy káddal világhírű kísérletet hajtott végre, amivel bebizonyította, hogy vagy a kád helye, vagy a kád ideje bizonytalan, főleg a vízkiszorítást tekintve, amit Werner Arkhimédész állandó bizonytalansági törvényének neveztek el.

Eme infó végleg meggyőzött arról, hogy Önnek itt a helye nálunk!
Nálunk sem a hely, sem az idő nem biztos, csak a bizonytalanság állandó!

És mekkora győzelem lenne szorgos népünknek, s nem utolsósorban hatalmas pofon a hanyatló nyugatnak, hogy Ön teljes mellszélességével beleáll a mi nerünkbe!

Petya azt is elmesélte, hogy az ókori Németországban még nem volt mindenhol internet (ezen qrvára meglepődtem! Ki hitte volna?), ezért Ön elavult elnevezést használt a repülőterünkkel kapcsolatban.

Már nem Ferihegy, hanem Viktorhegy.

Várom Önt, csókpuszi!

Gabóca
hmmm, emtéi, na most lehet találgatni ki és mit ahzudik éppen...

Fideszes figyelemelterelésnek tartja Mesterházy Attila azt, hogy a Magyar Nemzet online kiadása szerint a szocialista Molnár Zsolt szkinhedekkel együtt tüntetett 1992-ben.

A Fidesz arról próbálja elterelni a figyelmet, hogy a Jobbikkal közösen "megválasztottak egy büntetett előéletű képviselőt alelnöknek" - mondta az MSZP elnök-frakcióvezetője kedden. Szerinte az MSZP világosan fogalmazott, nem támogatja a jobbikos Sneider Tamás jelölését a parlament alelnökének és nem is szavazták meg.

hvg.hu/itthon/20140506_Mesterhazy_Molnar_Zsolt_allitolagos_szkin
@Blogger Géza:
látom, felültél a szopórollerre, segítek:
444.hu/2014/04/14/ki-gratulalt-orban-viktornak/
havasi (tudod, a kólásdoboz-fetisiszta csávó) publikálta, tehát hiteles.
1. a világon mindenütt a választás másnapján, de legkésőbb hétfő estig szokták küldeni a táviratokat. nézd meg kik küldték hétfő estig. körülbelül 0 az, aki számottevő. CÉGEK gratuláltak orbánnak (beszarok. komolyan. cégek.). merkel meg a lengyelek majd egy hétig nem küldtek semmit, mert akkor szóltak nekik, hogy azért kéne valami levlap ennek a fasznak.

2. "Az első útja is egy EU-tagállamba, Lengyelországba vezetett"
2010-ben, mert meccsre sietett. az fontosabb volt, mint az ország.

3. "és a németektől is gratulált Kohl"
Kohl ki? Kohl Géza? Kohl Jenő? MTI-ben egy szó sincs róla, ha te az ex-kancellárra gondolsz, aki márciusban küldött neki egy levelet (állítólag ő küldte), az nem gratulált neki. érdekes is volna, otthon ül, nyáladzik szegény, és a vele szemben növő rododendron több szellemi aktivitást fejt ki, mint ő. kb azt íratnak vele alá, amit akarnak.

de te csak verd a farkad, hogy Gerhard Schröder is gratulált neki. azt meg ne említsd meg, hogy ez nem az a Schröder, hanem a Budapest Airport Zrt. igazgatóságának elnöke.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ki nem szarja le, hogy mihez NEM ért? áruld el nekem, szőlőtermesztőként mijanáthásfaszköze van mindahhoz, amit "elnökölt"? semmi! miben különbözik pl. rogántól? semmiben?
@nincs_itt: Higgadj már le baszod. Béke van és nyugalom. Ha ideges vagy szedjél hangyát, esetleg söprögess inkább ott ahol élsz, vagy gyere ide is csinálj mindent sokkal jobban. :)
@épészmérnök: már későőőő, semmit és sehogy nem fognak elérni abban a kupiban, egy valamit tudnak használni, a mentelmi jogot, igaz azt is egyre kevésbé, a Dagiházmester és az ő magánhadserege majd jól beszabályozza őket, kivéve dzsobbik.

Hisz mint tudvalévő:
fidesz+jobbik=nacionalista szélbaljobb diktatúra
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ahogy gondoltam, mellédumálsz! tök nyugodt vagyok! ha ideges lennék, már a pofádon ugrálnék! itt nem kell söprögetni, oda meg nem teszem be a lábam többé!
@nincs_itt: Na ja nekünk itt az öreg kontinensen már csak ilyenek jutottak. Martin Schulz is EP elnök pedig még érettségije sincs. :)
@Evezős: Semmi ilyen nem történt, ez aljas mémgyártási kísérlet. Egész egyszerűen annyi történt, hogy HZs elaludt a szoláriumban, és különben s nem találták meg a szolárium kulcsát.
@Marcellusca:
NA, pont ezt írtam le, hogy mire fogják használni.
Ééééérted Te ezt!!!
:-)

(ezen kívül: elutazik külföldre, mint ogy-i alelnök és tárgyal(gat) ... inkább ne képzeljük el, hogy hol és kikkel ... rendes, tisztességes ember ezekkel nem áll szóba és nem mutatkozik együtt. ..
Arról nem is beszélve, hogy képzeld el egy ünnepi vacsorán. Csak az egy órába telne neki, mire különbséget tesz az evőeszközök között ... mivel itthon a krumplistésztát is kanállal eszik, a sört üvegből szlopálják, és kettőnél több evőeszköz már problémás lehet. Na, ez képvisel bennünket innentől.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ahova meghívják - Urálon túli területek -, ott pont meg fog felelni az etikettnek a nácija.)
melléklet a semmire:

Csak június elején lesz új kormány
Nem biztos, hogy minden héten lesz szavazás a parlamentben - mondta Rogán Antal.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rogan_junius_elejen_all_fel_az_uj_kormany.580881.html
@Mariann19:
Nyugi, a "pikula a szájában" - projekt az folyamatos ...már-már mesterien míveli.
@nincs_itt: Nem kell mellédumálnom, nincs is miért. Egyszerűen csak igyekszem nyugodtabb életet élni, itt a blogon is. Tudod, ahogy a régi mondás tartja: "Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt saját magunkon bosszút állni."

Szóval te sem fogsz kizökkenteni. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor miért írta alá a jelölést?
Ő is, meg a Schiffer is?

Rohadjon meg mind. Lehetőleg máma még.
@Evezős:
"és kettőnél több evőeszköz már problémás lehet. "

töredelmesen bevallom, kettőnél több evőeszköz nekem is problémás. egyszerre max kettő, mert két kezem van. három evőeszközzel már nem is tudom, hogy kéne enni: az egyiket talán a farkamra kell kötni?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @Evezős: Azt nem lehet, hogy pl. erre a témára van 3 perc válaszadása, utána egyszerűen kikapcs. a mikrofon?
más: számolok (kiszámolósdi).
2014 február: áder közt elnök lesz.
2014 április: fidesz nyer.
2014 május: feláll az ogy.
2014 június: feláll a kormány.
idáig oké. számoljunk tovább. elvileg:
2018 március: leköszön az ogy.
2018 április: ogy választások
2018 május: feláll az ogy.
2018 június: feláll a kormány.
2019 február: köztársasági elnök választás

nade.
ha nem módosítanak újra alkotmányt (erről majd máskor), akkor orbán 2018-ban már nem lehet újra minielnök, ha megfeszül, akkor sem. ezért (szerintem) a tervük a következő:
2018 január: áder leköszön, mert megbetegszik
2018 február: orbán elfogadja az ogy-től a közt. elnöki jelölést. meghatódva.
2018 március: leköszön az ogy.
2018 április: ogy választások
2018 május: feláll az ogy.
2018 június: feláll a kormány.

és így, két opció van: ha a fidesz nyer (akár kis töbséggel is), akár veszít, akkor orbán pozícióban tudja védeni a sok faszságát, mindamellett mint 'tekintélyes' politikus keresztbe tud tenni az ellenzéknek, ha kormányra kerül.
és ettől félek, de rohadtul.
@Evezős:
Maj kűdik a zarabusokhó. Mostan úgyis szeretik őket.
Ottan - tradicionálisan - úgysenem hasznyának evőeszközöt.
:D
@Secnir: oda az elemlámpát kell kötni, hogy éjjel is tudjál kaszálni.
@Secnir:
Vagy Te egy parlamenti alelnök? Akinek munkaköri leírásában a díszvacsorák is benne vannak?
Naugyehogynem.

Én sem ettem még csigavillával és a halkés/halvilla sem mindennapos nálunk, de azért remélem, sikerült rávilágítanom, hogy minek gondolom ezt a fánit - így körülírva???
@épészmérnök:

mit vártál?

mert én ezt...a simonügy elhallgatva sohasem volt de nagy füstjét csináltak

a zusi meg a többiek kiscicák ezekhez képest és azok mégis szenvedtek

ezek most bevonúlnak már csak az istenek alkonya van hátra Götterdämmerung

brühüyyy

nem kell sokáig várni rá amikor egy párt magára marad önmagával fog veszekedni az még Rákosi és Hitler meg Caligula alatt is úgy volt hogy irigyelték a lovát Incitatus-t

brühüyyy
@évásanyó:
Szerintem, ha kikapcsolnák a mikrofont, ugyanúgy fogjuk hallani Morvai óbégatását, mert őt ez nem zavarja.
És amúgy biztosan nem kapcsolnák ki a mikrofont. Ezek ahhoz gyávák ...:-(
@Marcellusca:
Na, a kézzel evést nem kéne tanulnia, az tuti!
:-)
@Secnir: "töredelmesen bevallom, kettőnél több evőeszköz nekem is problémás. egyszerre max kettő, mert két kezem van. három evőeszközzel már nem is tudom, hogy kéne enni: az egyiket talán a farkamra kell kötni?"

Te csak ne panaszkodj. Mit szóljanak a nők?
@Secnir:
és te asszed, hogy ez a kalbászos szalonnás banda tudja melyik a torta villa és melyik a halvilla és a csigához mi kell meg esetleg a langusztát hogyan

brühüyyy

és a poharak?

majd a vizespohárból szlopálja Törley-t
@Secnir: " érdekes is volna, otthon ül, nyáladzik szegény, és a vele szemben növő rododendron több szellemi aktivitást fejt ki, mint ő. kb azt íratnak vele alá, amit akarnak."

Ez annyira igaz, hogy a levelet is én írtam szegény helyett.

Szívélyes üdvözlettel:

Rododendron Tibor

U.I.: Köztünk maradjon, de én nem nézem ki szegény Gézából, hogy folyamatábra segítsége nélkül képes lenne felszívni a tápsót. :)
@Secnir:
Miért nem lehet a lókupec még egyszer miniszterelnök?
@Rodeo36: "nem kell sokáig várni rá amikor egy párt magára marad önmagával fog veszekedni"

aztán jön a jégcsákány
@Evezős: szerintem igen, nagyon kultúrált keleti családok kézzel esznek de annak is megvan az etikettje

brühüyyy
@épészmérnök:
természetesen

még Aug 20 előtt 2014 ben

brühüyyy
@Secnir: Amióta a budai várat babrálja, már az első uralgása óta, nyilvánvaló, hogy ott szeretne dölyfölni.
@épészmérnök:
ha hallanád és látnád a GOP miket ordibál egymás fejére...kurva drága cirkusz és azokat még nem is lógattyák a hajuknál fogva

brühüyyy
@Rodeo36:

www.mediapiac.com/media/televizio/Havas-Henrik-Kevesen-engedhetik-meg-maguknak-azt-amit-en/11217/

"Ez süket duma. Aki felteszi a kezét, hogy nem olvas Spirót, ahhoz nincs mit hozzátenni. A 2010-es parlament megalakulásakor találkoztam egy régi kollégával. Azt mondja: „Te, látnád, ezek hogy esznek!”
@Secnir:

Sajnálom, de aki nem tud megenni evőpálcával egy tányér lyoni csirkelevest betűtésztával, de úgy, hogy az elfogyasztott betűk sorrendje az Annak Karenina első francia fordításának első fejezetének első tizenkét sorát adja ki, az bunkó.
@Rodeo36:

A gond ott kezdődik, ha megvan az etikettje ... azt nem tudja ő sem.

Vagyis oda lukadtunk ki megint, hogy no kultúra. Semmilyen sincsen ezeknek - és képességük sincsen rá, hogy elsajátítsák.
Az, hogy mind bocskait csináltatott - de hordani nem tudják! -, az nem jelent semmit sem.
@Mariann19:

:))))

A lovat megmérgezték akitől az állkapcsát 'szerzette??Így jobban ketté tudja harapni a 'teszkóskiflit!
Észt azt kiből fogják kiműteni???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Sajnálom, de aki nem tud megenni evőpálcával egy tányér lyoni csirkelevest betűtésztával, de úgy, hogy az elfogyasztott betűk sorrendje az Annak Karenina első francia fordításának első fejezetének első tizenkét sorát adja ki, az bunkó."

Kollaboráns :-D
@Evezős: "Az, hogy mind bocskait csináltatott - de hordani nem tudják! -, az nem jelent semmit sem."

Jut eszembe, az egyik elempésen is bocskai lóg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te szerencsétlen, megint csak nem elsiklottál egy-két "apróság" felett! Ő legalább nem hazudik, folyékonyan, megállás nélkül, nem lopta meg a szüleit etc...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de, mellédumálsz kicsi rigó!
kinek van "birtoka"? a SZÜLEINEK, ennek a gyökérnek semmije sincs!
leszarom, hogy szkinhed volt, de ne hazudjon, gondolj bele, orbán a mini elnök, kövér a ház elnök, ez meg a helyettese... Neked ott jó! ülsz a langymeleg fosban és neked jó, mert a szebb jövő!
na most tényleg mész a troll-tartóba vissza!
@épészmérnök:
Láttam.
Idomulni kell, Schifi nagyon körültekintő ... az ellenzékét már elüldözte, most jönnek az alávetettek. És tetszeni kell a megbízónak, mindenféleképpen ...
@nincs_itt: Te meg afölött siklasz el, hogy egy családi perpatvarban nem érdemes olyan szinten állást foglalni, amit te csinálsz, mivel nem tudunk belelátni teljesen, hogy kinek mi az igazsága az ügyben. Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne felfognod.

Amúgy meg kár a gőzért, mivel neked úgyis előre legyártott paneljeid vannak arról, hogy a jobbikra szavazók mind csirkefogók vagy min. hülyék.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én a te helyedben ezzel a kijelentésemmel vigyáznék

hátha csak spanyol fordításban ismeri az Anna Karenina-t?

esetleg helyette a Háború és béke-t görögűl és akkor hol marad az elefántcsont pálcika ezüst berakással

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akko' én bunkó vagyok.
Kötsög.
:D
@Evezős:
mióta "ismerem" azóta hányok tőle

és ez nem változtt

persze a létszám növexik

brühüyyy
@Secnir: Nagyon szépen kidolgozott konteó, de mi van akkor ha a kormány és minielnöke nem tudja végigvinni ezt a négy évet, mert a gazdaság és az a szarkupac amit eddig összehordtak a nyakukba szakad, és a kormánynak mennie kell. Én ebben bízom, mert amennyire ez a gazdaság stabilan áll, ahhoz egy lepkefing is elég lehet, hogy megborítsa.
Fabius!
Te is mész az Átlátszóra?
@The Lonewolf: Ebben reménykedtünk négy évig. Nem jött be.
@épészmérnök: hát... a helyzet az, ahogy szerénytelenségem láttya, nem annyira stabil a helyzet, sőt! Mo.-ot 5-7 mocsokosmulti tartya életben, illetve a zeujus pízek. Wudugyurka most jácchat kedvire, mert az EU éppen jól teljesít...
@épészmérnök: Én abban bízom, hogy az előző négy év gazdasági ámokfutása mostanra fog beérni. Ez kiegészítve az ukrán válsággal, és az eddigi szövetségeseink elmarásával megfogja hozni azt amit Rogán és Kósa az előző ciklus elején vizionált (államcsőd). Bármennyire is szar lesz nekünk, egy halk kacajt meg fogok engedni magamnak. Mert ez azt fogja jelenteni, hogy a Fidesznek nevezett maffia képződmény örökre el fog tűnni a Mindenórás Tábornokkal az élen.
@The Lonewolf: de a legijesztőbb az, hogy senki nem tud a helyükre állni.
Én már vagy két éve abban bíztam, hogy mivel úgyis nyernek, rövid időn belül süllyedjenek el a saját szarukba, volt itt felzúdulás, hogy még négy évet nem bírnak ki.
De.
Mert bebizonyosodott, hogy képtelenek a baloldalon intelligens összefogásra, koalícióra.
@The Lonewolf: nem, nem! államcsőd nem fog bekövetkezni, ugyanis ahogy azt a görögök esetén is láthattuk, az a mocsokeju nem fogja hagyni...
megmentik az Ellentengertörpét, illetve a zembereket.
Akkor meg arra leszek kiváncsi, hogy a Nemzetes Asszony, Morvai(szül.: Schwarz) mit fog mondani? A dzsobbik hogyan lesz szkeptikus esetleg aszeptikus, mijé' haraguggyunk?
hol van lisztecske? itt nyomathatná az aszcendensét.

A jövőt is kutatná Orbán milliárdos fantomintézete

hvg.hu/itthon/20140506_A_jovot_is_kutatna_Orban_milliardos_fanto
@nincs_itt: @Spániel: A mocsokeju nem fogja hagyni az államcsődöt, de a vezetésnek mennie kell majd. És akkor jöhet a Bajnai Gordon és a szakértelmével ki fogja húzni az országot a szarból, mint azt tette 2009-2010-ben már egyszer. Addigra az MSzP már nem fog semmilyen erőt képviselni, a DK kiöregszik, szóval marad az Együtt-PM és az LMP...
@Secnir: 444??? Hiteles??? :D Ki a lófasz az a Havasi?

Minden esetre én nem azt mondtam, hogy gyorsasági világrekordot döntött bárki is, csak bebizonyítottam, hogy hazudtál, amikor azt a marhaságot írtad, hogy nem állnak szóba vele.
@The Lonewolf: reményeim szerint már azok sem maradnak, az lmp-től is feláll a szőr a hátamon. az együtt-pm meg mijafaxom?
@Blogger Géza: gejza, tudod etikett, meg protokoll, meg diplomácia...
talán é.-korea nem kap senkitől semmit...
te tényleg szopni jársz ide?
@Secnir: Te amúgy élvezed, hogy hülyét csinálsz magadból? Ennyire nem megy még a gugli sem, ha már magadtól nem jegyzed meg?

"Elismerését fejezte ki a választási győzelemmel kapcsolatban mások mellett Helmut Kohl volt német kancellár is, aki szerint a Fidesz-KDNP sikere egyértelmű voks amellett, hogy "a magyarok az európai családban akarnak maradni"

hvg.hu/itthon/20140417_Meg_mindig_van_aki_gratulal_Orban_Viktorn
@Blogger Géza:

De szóba állnak vele: "„Azonban, Magyarország barátjaként, nem kerülték el figyelmemet azok az aggodalmak sem, amelyeket az EBESZ-nek a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája (ODIHR) által készített előzetes jelentése tartalmaz a magyarországi választásokról. Mi, itt az Egyesült Királyságban igen sokat tanultunk a 2010-es angliai általános választásokról készített ODIHR-jelentésből, és nincs kétségem, te is konstruktív elkötelezettséggel fogadod majd észrevételeiket.” (David Cameron)

Ezt is fordítom, mert látom, vannak gondok a diplomáciai nyelv dekódolásával: "Bazmeg Viktor, hát elcsalni a választást azért tényleg mindennek a legalja..."

Szívesen.

magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/cameron-gratulal-89908
@Blogger Géza:

Majd Helmut kérte a nővérkétől az ágytálat és a maciját.
@The Lonewolf: DK kiöregszik? a legszívósabb alakulat.
Nyolcvan év múlva az elfekvőben gyurcsány-indulókat énekelnek naponta háromszor.
@Blogger Géza:

"Obama reméli, hogy Orbán arra fogja használni a megbízatását, hogy újólag elkötelezze magát Magyarország demokratikus örökségének építése mellett. Obama biztosította Orbánt, hogy az USA védelmezi a közös biztonságot, írja az MTI.

A Fehér Ház honlapján nem érhető el a levél összefoglalója." (Index)

Az "ÚJÓLAG (kiemelés tőlem) elkötelezze magát" szókapcsolat jelentését hadd ne elemezzem, mert már nekem kellemetlen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ennek mindegy, de az időért tényleg kár.
géjza géjza, mán megint házibolondot játszik :D
@jaegtoer: kááár kááár, láttam én már hasonszőrű népeket borsót hányni a falra meg valami tollaskegyóra, és nem, nem a Mexikós istenre gondoltam ;)
@The Lonewolf:
"de mi van akkor ha a kormány és minielnöke nem tudja végigvinni ezt a négy évet,"

orbánnak a közt.elnöki szék a tökéletes menekülőűt. (arra, hogy a politikában megmaradjon, mint erőnyerő, és tudja kontrollálni az ellenzéket), ha gáz van, áder vagy beteg lesz, vagy egy ismeretlen hetilap közöl róla valamit, és lemond.
(BTW, ha az 'új', 'ellenzéki' kormány első döntése, hogy a közt. elnöki pozíciót formálissá teszi, és minden hatalmat kivesz a kezéből, akkor orbán beszopta a véreres faszt.)

@Blogger Géza:
"Ki a lófasz az a Havasi?"
ja, bocs. ha nem tudod, ki az a havasi bertalan (orbán szája, ő az új szíjjártó), akkor minek kommentelsz itt?

"Elismerését fejezte ki a választási győzelemmel kapcsolatban mások mellett Helmut Kohl volt német kancellár is"

de az ugye megvan, hogy
1. helmut kohl otthon ül a tolószékében, és nem csinál semmit, mert nem tud? kommunikálni sem? csövön át etetik és pelenkázzák. elmondom újra: BESZÉLNI ÉS íRNI NEM TUD!
kérdezem: mit küldött?
2. amit linkeltem, azt HAVASI BOCSÁJTOTTA a 444 rendelkezésére, tehát olyan, mintha orbán küldte volna. segítek a gyöngeelméjűeknek: NEM A 444 TALÁLTA KI! és ebben nem is lehetett benne kohl 'gratulációja', mivel az 17-én íródott, a cikk meg 14-én.
@parti_giano:

Most mit csodálkozol, a vidi tulaj a gázból tartja fent a csapatot, a Loki sem mehet csődbe, valamiből ki kell fizetni az afrikai játékosokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jóvanna, de én egy perverz szado-macho-pista vagyok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"amelyeket az EBESZ-nek a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája (ODIHR) által készített előzetes jelentése tartalmaz a magyarországi választásokról. "

orbán odáig jutott, hogy "emberi jogok". ott le is rakta a paksamétát, és azóta porosodik, a tanácsadók magyarázzák mit jelent, semjénék meg űzik a rontást viktorról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Obama biztosította Orbánt, hogy az USA védelmezi a közös biztonságot"

Ha mégis úgy döntenél, hogy elemzel, ehhöz mit szólsz? Volnának tipptyeim.
csak úgy ismétlésnek:

Ők lesznek az országgyűlés sztárjai

Már csak 199-en vannak a funkcióját mára szinte teljesen elveszítő parlamentben. De még így is lesznek olyan képviselőink 2018-ig, akik ha másra nem is, legalább a nép szórakoztatására alkalmasak lesznek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F06%2Fok-lesznek-az-orszaggyules-sztarjai%2F
hmmmmmmmmmmmmmmmm

Összerúgta a port Gaudi-Nagy Tamással a Jobbik

Meglepő közleményt adott ki a Jobbik parlamenti frakciójának nevében Szávay István.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F06%2Fosszerugta_a_port_gaudi-nagy_tamassal_a_jobbik%2F
@parti_giano:

"hol van lisztecske? itt nyomathatná az aszcendensét."

Baromi gonosz vagy:)))
Lisztecske most keresgéli, hol a zavar az aszcendensben, mely szerint Bubó náci,nem csak púderezi magát.
@The Lonewolf: "És akkor jöhet a Bajnai Gordon és a szakértelmével ki fogja húzni az országot a szarból, mint azt tette 2009-2010-ben már egyszer."

Ez azért így erős túlzás... boldoggá azért nem kellene avatni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Dúródóra minden négy évben szül egy-kettőt ...a világon nincsen ennél jobb munkahely, közben felveszi a teljes fizetését, be nem kell járogatni, ha igen, ott nyűgleszti szegény babát a padsorokban, megunják/megsajnálják (nem tehet róla, kik a szüléi ...), berendeznek egy bébiszitty-szobát ...tiszta Hawaii. És semmit nem kell csinálni, csak bulvárkodni ezerrel ... gondolom, megint napokig házalnak minden új mozzanattal a terhesség alatt, de a fő attrakció (mijennevetaggyunknekiamimégsenkineksemjutotteszébe??)mindent vinni fog!
:-)
@Sir Bates dö Hól: "boldoggá azért nem kellene avatni..." igaz, egyből szentté kell. ha követjük a legutóbbi római mintát, a kettő az egyben formulát, akkor kell még egy delikvens. szent ferenc és szent orbán már foglalt.
bajnai legendáját meg írják már, látod. sőt, az attribútuma is megvan.
@Orica Középföldi: ezt visszautasítom, mint a tudatos és kollektív tudatalattiak társaságának lelkes támogatója.
Schiffer most magyarázza, miért nem a NEM gombot nyomták sneiderfáni megválasztásakor ...
"Ők nem avatkoznak bele más párt jelölési procedúrájába, ezért tartózkodtak."

BROÁF
Izgi a parlament első napja, de bocs, ez is megér egy korty misebort:
nol.hu/belfold/felszamolna-a-miskolci-nyomortelepeket-a-fidesz-1460361

Szociális érzékenység+szakértelem = cigánykérdés megoldva+újabb nyalás a jobbiknak…
Ezt komolyan gondolják, hogy kiebrudalják a város határán kívülre őket és azután minden a legnagyobb rendben lesz?
Nem mondom, a számításuk első lépése be fog válni, mert ha kapnak másfél milliót, össze is szedik a cuccaikat aztán iszkiri… de az nagyon hamar el fog fogyni mert semmire sem elég és amúgy is, ugyan hová a ferde pélóba mennének? Ennyiből még arrafelé sem kapnak házat és ha még is, akkor mi marad a nagylelkű felajánlásból?

Én szívem szerint Marcikával csinálnám meg ezt elsőként, annyit ő is ártott a városnak, mint a most kirúgásra váró cigányok. Legalább tapasztalatot gyűjtene, milyen is aszfalt nélküli utcában létezni - borzalmas kín lehet...
Ez egy elmebeteg ország, idióta vezetőkkel.
Képregénypárbeszéd. Ihletője az utca hírmondója:
Victor De Byll:
- Üzenjük Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak.
Brüsszel:
- Üzenjük a magyaroknak: a tiszteletet megkapják, a pénzt nem.
@Husz_János_Puszita: Persze. Dédim mondta volt, hogy hülyeség ellen nincs káposzta. Viszont azért a felsőfok, mint tömegképzés és annakigényszerű elvetése nem kis részben éppen Orbán érdeme (is)
@parti_giano:
Ez lúd?
Akkor miért nem kövér? Pedig ő is brüsszeli tápon élt, mint a Krisztike. Ezt felborítja egy kósza fuvallat, amazt meg a cunami se dönti le, franc se érti ezt...
@Bakter:
Szar volt a biztosítóberendezés, hogy ekkora késést hoztál össze??
Merrefelé felügyelted a tolatásokat?
@parti_giano:
Ez honnan van?
Csak nem az OPNI lakatolt osztályának bezárása előtt készült tablóképéből kiragadott részlet?
Annak elmegy...
@Knósszosz:
Dehogy késtem. Nagy melóban vagyok. Nem tudom próbáltál-e már edzett acél szegecseket elreszelni ráspollyal? Most éppen azon ügyködöm, hogy a viadukt szegecseit "könnyítem ki", hátha erre jön a kormányvonat a főmasinisztával a büfékocsijában.

Ja, és rezidenciámnak is annyi a kő tsögök miatt. Lásd itt:
index.hu/mindekozben
@parti_giano:
@Knósszosz:
Mit problémáztok? Csak Putyin seggét mutatták neki képen, és beindult a pavlovi reflex.
Olvasom, ma nagyot lépett előre a magyar oktatás minőségének rózsavonala. Állítólag a matektanárok szerint megoldható volt a matekérettségi. Ebben a mai világban ezt speciel a faszom sem gondolta volna. Bezzeg az én időmben a rohadtkomcsik olyat adtak fel, ami nem volt megoldható. Ezt le is vezettem a dolgozatomban.
@Bakter:
Kedves Szilveszter!
Ne tökölj a szegecsekkel, ide gyors megoldás kell. Bár azt mondják; a hamar munka sose jó, azért én mégis inkább ekrazitot javasolnék, de lehet esetleg modernebb anyag is, nincs időnk szarakodni!

A késlekedés szükségessé teszi a reszelő újrahasznosítását, de az nem biztos, hogy Márianosztrán bevihetjük magunkkal és amúgy is kellemetlen környék, nagy ott a páratartalom... szóval serényen!!
@Marcellusca:
Elemeztem a betekintési vektor recipriokát, amit összevetettem a dülledési együtthatóval, és bátran ki mellem, izé, merem jelenteni: Herr Vona Lendvai Ildi néni dekoltázsát tekintette meg szakértő módon. Vagy a házpincérfiú vádliját.
@Bakter:
Vagy a novák előd seggét. :D
dakotabűnözés

hazaáruló nemzetvesztő országrontó komcsi náci feudál koleszos mafia
@Knósszosz: "A késlekedés szükségessé teszi a reszelő újrahasznosítását, de az nem biztos, hogy Márianosztrán bevihetjük magunkkal és amúgy is kellemetlen környék, nagy ott a páratartalom..."

Márianosztrán lyányok vannak eldugva :-D
@parti_giano: Brrrr...
Télleg, valami orvos, piszológus vagy pisziáter elemezhetné mán, hogy mi rejlik, rejtőzhet eme sok szájnyalogatás mögött!
Mer, hogy ez nem egésséges ammán biztosis.
@épészmérnök: Jaaaajjj mááááán!
Mit gondúsz mé oda akarik kerűnyi? :)
szép kis rom lesz ez nemsokára:)))

vá rom ...
ba rom ...
or rom ...
pá rom !
@Knósszosz:
Ne add ki az indigómat, iringómat, inkontenciómat, mindegy, szóval ne buktass le, szólíts T-1000-nek.
A gyors megoldás folyamatban. Mr O. levélben gratulált Tekintetes O.-nak. A szóhordozó szerint a megkésett gratuláció egy enyhe feddést is tartalmaz. Én most ezt kiteregetem: 20 db B-52 van tartósan a levegőben a szomszédban, hogyha még kicsit üzengetni akar Tekintetes O. erre-arra.
@épészmérnök:
Az már régen volt, mára csak szakállas Mariskák lakják az intézetet!-:))
@épészmérnök:
Ha kartársunk bekerül, az illető lányok nem csak eldugva lesznek...
@Bakter:
Nem adom ki... stop.
Ha Südi lenne juszt se... stop.
Mr. O végre leszarta tekintetes O-t?... stop.
Ennek Széles nyalván örül... stop.
Több stop, mint kalbász... stop.
A kerítésből elszálltak, mert a gravity kikapcsolva... stop.
Sandra Bullock pislog nagyokat... stop.
Stop.
O.Viktor :

Eunak: "tisztelet a győzőknek"

... és a Vik toroknak
@parti_giano:
Amúgy meg, ha tegnap Tamkó Siratót idéztem, akkor ezen a vonalon tovább haladva, a képhez ezt:

Szebb állat
még nem vót:
mint e sárga
cerkóf!
Gonddal ápolt
a bundája,
sugaras a
frizurája...
Tiszta öröm
nézni rája!
német vendégeink csak

ZSEBNÁCI -nak titulájják ezt a kis rohat törpét...

ez azért praktikus mert jobban süt belőle a LENÉZÉS + SZÁNALOM,
mint a félelem és a rettegés
A mai napi parlamenti röhejes komédia fanfár nyitánnyal… hát komolyan mondom, csak egy dolog hiányzott: a hangszórókból Liza Minelli - Cabaret című száma zenei aláfestésnek. Ez a lény azt hiszi/vizionálja, hogy ez már az alkotmányos monarchia alapjaira építkező rendszer kezdete, ezért a külsőségek (is)…
Nyilván megtetszett neki a spanyol forma, csak hát ugye két különbség feltétlenül van a két rendszer között:
1- Spanyolországban valódi demokrácia üzemel
2- János Károly normális...

Kíváncsian várom, mi lesz a szombati beiktatási ceremónia fő attrakciója? Lesznek vizijátékok a Dunán, esetleg Bessenyei Péter a bázisrepülőtérről (Felcsút) felszállva, bemutatja a Kossuth tér fölött az egyszerű bukfenc és a dobott orsó után a rezsicsökkentés manővert is, elsőként a világon? Este meg tüzijáték és hálelúja? Ennyit csak megérünk, nem?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

há rom

bár a pá rom az m ár b.úcsúzás volt...
itthagyom ezt a rohadó feudál náci fertőt...
@Orica Középföldi: imádom az avatarom :)

az eddigiek is jók voltak... de talán ez a legjobb...
sejk jobban tejjesít !

szerelmes vagyok azt avata ROM ba

nem i sírok ojjan blogba ahol nem mutassák a komment melet a zavatarrom...
bí ROM az avata ROM...

ez a "ROM"mánia ...
s írom sí rom sírom í rom...
2 142 142 hazaáruló birka
+ 122 ezer rohattt rom -án !
köszönnyük a nácipuncsot !

1998 tavasz fideSS nyer OGY-n = beregi ÁR
2010 tavasz fideSS nyer OGY-n = bódvai+sajó ÁR
2010 ősz fideSS nyer ÖNK-n = vörösiszap ÁR

2014 tavasz? nyert a a fideSS ? = mi az ÁR ?

pí-ár? s-ár? z-ár? t-ár? (d)rom-(ed)-ár?
Facebook.

Ne akarj gondolkodni, mert AZ nekem nem jó.
Csak kussolj, lapíts, akkor talán megengedem, hogy legyen egy korty levegőd.
Nincs munkád? Kit érdekel?
Én és akik nekem fontosak, jól élnek.
Nem lesz nyugdíjad?
Hát, majd felfordulsz. A te bajod, nem AZ enyém. Nekem lesz nyugdíjam....
De addig is elveszem mindenedet. A jogaidat, a munkádat, a jövődet, a gyerekedet.
A pofádba tolom a szobraimat, felszántom a vetésedet.
A gyerekedet már jó alattvalónak nevelem, vele nem lesz gond...
Tehát csak csapkodj magad körül dühödten. Gyűlölj mindent és mindenkit. Találd meg a magad ellenségét.
Ha belefáradtál, akkor pedig add fel.
Mondd azt, nem érdekel semmi, nem teszel semmit. Nem a te dolgod.
Igazad van. Itt már semmi nem a tiéd.
Egyedül vagy.
Az enyém vagy."

orditok.blog.hu/
@Sejk a derék katona:

Papír is van róla, nem lesz itt egymillió új munkahely 10 év alatt

A 2010-es választásokra készülő Fidesz egyik szimbolikus ígérete volt a tíz év alatt létrejövő egymillió új munkahely, most, a 2014-es választások után pár héttel a Fidesz-kormány által készített dokumentumból derül ki, jó, ha szűk két kormányzati ciklus alatt az ígért új állások egyharmada összejön.

www.origo.hu/gazdasag/20140505-papir-is-van-rola-nem-lesz-itt-egymillio-uj-munkahely-10-ev-alatt.html
Szegény Andy Vajnának nincs elég pénze, ezért neki adta a kormány a Budapest környéki kaszinókat

Tavaly decemberben egyetlen nap alatt elfogadták a kaszinókoncessziós törvényt, most pedig a kormány megkötött hetet az igen korlátozott számú lehetőségből. "Andy" Vajna érdekeltségébe kerül az összes közép-magyarországi kaszinóengedély.

hvg.hu/kkv/20140506_Megvan_kik_nyithatnak_kaszinot
"a benyújtott törvényjavaslatról lesz egy rövid általános vita a plenáris ülésen, utána pedig a módosító indítványokat a szakbizottságok megtárgyalják, majd az újonnan létrehozott 39 fős törvényalkotási bizottság elé kerülnek. Ez a testület dönt arról, hogy mi kerülhet az Országgyűlés elé, az eredeti tervezetből és módosítókból egyetlen javaslatot készít, és a 199 képviselő majd csak erről az egységes javaslatról dönthet."

Ennyi maradt a magyar parlamentből, és a demokratikus döntéshozatali mechanizmusból. Előzetes társadalmi vita - ki emlékszik még rá, hogy ilyen is volt valaha?

www.origo.hu/itthon/20140505-kedden-sok-ujdonsaggal-megalakul-az-uj-parlament.html
@parti_giano: napjai lehetnek hátra

detélleg

ez a nyelöltögetés a végső stádium ha a gyógyszerezés ellenére is csinálja

lehet, hogy szombaton már nem is lesz csak gipszből egy másolat?

brühüyyy
nekem 5 éve aza véleményem hogy aki a hatalom KIZÁRÓLAGOS megszerzésére törekszik

az ALKOTMÁNYELLENES....

hazaáruló bűnöz mafia
@épészmérnök: ez vaú vaú már egy ideje, és semmi válasz rá a zellenzéktől, ha nekik ez így jó, akkor nincs mit hozzá tennem, ebben a kuplerájban semmi sem számít, ha nekik legalább meg van/lesz a napi megfelelő helyre való betevő. Behajolni már jól tudnak, és a többi néma csend.

melléklet:

Bajnaiéktól elvesznek pár tízmilliót

A választási bizottság rosszul számolt korábban. Az MSZP és a KDNP többet kap.

www.origo.hu/itthon/20140506-bajnaiektol-elvesznek-nehany-tizmilliot.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
süti beállítások módosítása