Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.07. 08:06 Fabius

Gaudi, az árnyékra vetődő ember

Címkék: jobbik gaudi nagy tamás vazul néni

Rosszul viseli Gaudi-Nagy Tamás hiúsága, hogy a Jobbik vezetése elhajtotta a moslékosdézsa mellől. A zászlóröptető nem kapott kényelmes meleg helyet se az országos, se az európai listán, pluszbónusz tegnap nyilvánosan is elhatárolódtak tőle. Hiába no, ilyen az, mikor valaki nem fér már a vizslakölyköktől Vona Gábor ölébe, és mérgében Vazul nénikkel Bajnai árnyékára vetődve csinál magából korszakos hülyét:

 

Könnyen beláthatjuk, hogy a radikálisok Vazul nénije és az "eredeti" között túl nagy különbség nincsen.

 

 

Hacsak az nem, hogy az egyik azért vicc, a másik meg hóttkomolyan visszasírja Rákosit és bedarálós rendszerét. 

Azt talán nem sokan hitték, hogy a rengeteg székvesztes kieső közül Gaudi lesz az, aki leginkább képtelen elviselni a mellőzöttséget. Én már azon is röhögtem, mikor Morvai utolsó "műsorában" telesírta az étert, hogybazmeg hiába lobbizott a baráti Azerbajdzsán prominense Vonánál, hiába volt számtalan más iromány, hiába volt cél a legerősebb csapat háborúba küldése az Unió ellen, ő kifelejtődött ebből, mint Rogán tetőkert a vagyonbevallásból. Legszebb az egészben mikor Morvai a tizedik perc tájékán aszongya, úgy látom Tomikám, te ezen az egészen az egészen méltóságteljesen felülemelkedtél, Tomikám meg kicsit később bemutatja, a méltóságteljes felülemelkedés a gyakorlatban azt jelenti, lehazaárulózom immár azt is, aki az elmúltnégyben enni adott:

 

Méltóság, mi? Ahha. 

 

457 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr46128732

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.05.07. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te az állatszexre gerjedsz?
mit csodálkozom én?
jobbikos vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
látom az összes forrást megkerested!
te menthetetlen vagy...
@ephart:
Há`persze! Ne tudd meg mennyire. Azért is írtam oda, hogy most levehessem... egy lélekbúvár veszett meg benned... az általános sulit azért - hiúságból legalább - fejezd be, oszt itt a gábris pajtid, pacsizzatok egymással, rúdtánc, hasonlók, ahogy feléték szokás.
@Sir Bates dö Hól:

" csak egy csupasz bré:-)..."

És a bré-királyt úgy híjják hogy bréking...? :o)
@Csaknézek...:
Én már csak pislogok, mint pék kutyája a friss kiflire... De lesz itt még meglepetés és jelkép is oda, ahová nem kéne.

Korona van, fej nincs.
Levédia 2014...
@Knósszosz:

"Korona van, fej nincs."

Csak írás.
Meg sírás-rívás.

És főleg: nyírás ezerrel...
@Sir Bates dö Hól:
Rokker zsótti:
"Gyááá heee!"-:D
@punkfrog: Német forrásokat akart. Amúgy nem szegény, inkább boldog mert szeretetben él.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az oroszok mit csinálnak a német piac nélkül?
idióta!
milyen eladható termékük van az oroszoknak a nyersanyagon kívül?
talán a medve szex?
neked bejön, hiszen putyint is imádod meg az állat-szexet is!
hajrá!
Nekem a legjobban Molnár Zsolt csesztetése tetszik. Olyat mikor látunk a fidesztől, hogy a pártelnököt ekézik, mert 22 évvel ezelőtt libsi volt, s a szentéletű atyákat "térdre, csuhások" felszólítással illette? :)))
@Csaknézek...: nem, a jobbik esetében mindig az, aki éppen nyilatkozik... bár elnézve frakciójuk, az brékontokrácia...
@Knósszosz:
Nem vagyok én olyan... hisz mértékletes, szerény, szinte már zárkózott, csendes gyerek vagyok én.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te PNE mint, prekoncepció nélküli ember, linkelj már mellé egy vadait is.
róla is mindig a szét fotosoppoltat tetted be.
PNE!
@ZSírfeka:
Az "imához!" kimaradt. Libsiket imádják, ott a Liberális Internacionálé volt alelnöke... megtévedt, 8 évig, Soros pénzén...
@punkfrog: Pont a fordítottjáról beszéltem de ne zavarjon. :)

A német kancellár egy sajtóinterjúban említette meg, hogy országa "...nem érdekelt az Oroszországgal szembeni feszültség eszkalációjában,..." A kancellár hozzátette, hogy "a helyzet nem ért el arra a szintre, hogy gazdasági szankciókat kellene Németországnak bevezetnie."

Nézzük a kedves szavak mögött bujkáló számokat. Németország kétoldalú kereskedelmi kapcsolataiból Oroszországgal 2013 évben 76 milliárd euró forgalom jött össze, emellett 6000 cég 300.000 alkalmazottja dolgozik be közvetlenül orosz partnereknek, csekély 20 milliárd euróért évente. Németország továbbá Európa legnagyobb exportőre Oroszország irányába, ebből kiemelendő, hogy ennek az exportnak az 50%-a autó és egyéb jármű, tehát az esetleges "szankciókat" a német autógyártó üzemek igencsak megszenvednék, ami leépítésekkel is járna. Ilyen megszorításokat, amik elbocsátásokkal is járnak, a német választópolgárnak igen nehéz lenne beadni, mint "indolkolt lépést".
Térjünk vissza a német autóiparhoz. Az Opel 2013 évben 80.000 autót adott el Oroszországban. Karl-Thomas Neumann, az Opel feje, a múlt héten kijelentette, hogy a rubel árfolyam ingadozásai máris veszteséget jelentenek a cégének, amitől "nincs elragadtatva". Képzelhetjük, ha egy német autómágnás így fogalmaz, akkor mit érezhet. A VW rendelkezik Oroszországban is üzemekkel, és további 1.8 milliárd eurót szeretne befektetni 2018-ig. Látható, hogy a német cégeknek egyáltalán nem áll szándékukban Oroszországgal szembemenni, és mivel nekik nem áll szándékukban, a lobbierejüket tekintve a német kormánynak sem állhat szándékában. Ennyire nem jó barátjuk az USA, hogy elvágják a saját torkukat.
@punkfrog: Tessék itt egy friss műrettegős, valóságot továbbra sem értős, struccpolitizálós Vadai. :)

www.atv.hu/belfold/20140507-start-vadai-agnes
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szereteben?!
melletted?
emlékszem @Magándemokratának volt egy felvetése feléd, hogy vigyétek el a kommentjeidet Böjte atyához(vagy mi a titulusa?) mintha ő írta volna és kérdezzétek meg a véleményét a szövegeidről.
persze nem vállaltad...
tükörbe tudsz még nézni?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Aha... te Hernád utcai haramia-:)))
Amúgy siralma... nem rég jártam arra, a suli bezárva, az épület tulajdonos hiányában rohad...
Ez az ország egy kibaszott vicc, de nem lehet röhögni rajta. Majd ha el lesz takarítva a szar ami szennyezi - talán mosolyogni is lehet, de addig...

Most azt amit te is... menek dögleni.
Jó éjt neked és minden konzultáló NER-társnak!
Kevésbé szar ébredést, az elmúlt négy évhez képest!
@punkfrog: Miért szerinted a tieiteket lehetne vállalni? Na ne röhögtess. :) Amúgy megint kevered a szezont a fazonnal. Én sosem mondanám senkiről, hogy nem képes szeretetben éni, te meg Istent játszva még ezt is előadod. :) Elég röhejes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szépen összefoglaltad, hogy a németeknek vannak eladható termékeik.
mijük van az oroszoknak, a nyersanyagon kívül?
(az AK-47 nem ér)
a krími népszavazás valós eredményeiről hallottál?
gaudi-nagy mióta nem jobbikos?
@punkfrog: Igen szépen és ha leállna a német export a ruszkik felé, akkor jönne az amit leírtam. De ha nekem nem hiszel, olvass utána mire figyelmeztették a német gyáriparosok a minap is Merkelt.

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-nemet-gazdasag-kerese-merkelhez-ne-legyen-tobb-oroszellenes-szankcio-426557

Gaudi sosem volt jobbikos. :) Egyéb kérdés?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem tudok istent játszani, mert nem is hiszek benne.ezt csak te látod belém:)
én az összes hozzászólásomat bárki előtt vállalom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: valóban volt feszültség az európaiak (főként a németek és franciák) és az amerikaiak közt a lehallgatások miatt, ámezt hollande márciusi (?) és merkel múlt heti washingtoni látogatása után félretették/meghaladták... s mintha putyinnal szemben egyre inkább egyirányba húznának... de gondolom, ezt nem tolja a kreml agitpropja, így te sem tudsz erről...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Gaudi sosem volt jobbikos. :) Egyéb kérdés?"
akkor ez mi?
www.gaudi.jobbik.hu/
hu.wikipedia.org/wiki/Gaudi-Nagy_Tam%C3%A1s

pártonkívüli volt(muhahahahahahahaha)
elég gyorsan kifaroltatok mögüle!
@Sir Bates dö Hól: Nézd az egy dolog, hogy Merkel is csak egy csicska, ettől függetlenül vérciki, hogy hülyének nézik egy vezető európai ország elnökét. Arról nem is beszélve, hogy a németek nagyon komolyan vették a demokrácia-mesét, ez az ügy az egész társadalmat sokkolta. Ami a legérdekesebb, hogy Washington ezzel nyílt üzenetet küldött, hogy mit is gondol német szövetségeséről, hol is képzeli el Németországot a világpolitikában. Merkel kancellár asszony pedig, jó "szövetséges" révén nem is nagyon fogja feszegetni az egész kémhistóriát. Hiszen a barátok ilyent nem tesznek.:)

www.vg.hu/kozelet/politika/az-usa-nem-engedi-meg-merkelnek-hogy-belenezzen-a-sajat-nsa-dossziejaba-425285
@punkfrog: Arról van szó, hogy Gaudi sosem volt párttag.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A jó életbe... Merkel egy csicska?
Akkor a televert jobbik - aki a fidesz szárnyai alatt lett tényező...?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert jó vagyok hozzád, mint minden fogyatékoshoz... az nsa-ügy kezdetekor volt egy óriási felzúdulás a plebs részéről, minden országban, ez így igaz... viszont a szakértők és a vezető politikusok pontosan tudták, hogy az amerikaiak mit tesznek (bár merkel esetében meglepődtek nyilván... az egy más kérdés, hogy inkább szégyenkeznek, hogy ez megtörténhetett és nem tudták kivédeni, de ezt most hagyjuk)... az angolok és egyes német szakértők is jelezték a sajtóban -talán június-július tájékán-, hogy ne tegyen senki úgy, mintha nem tudott volna erről... a német hírszerzés is tudta, hogy honnan és hogyan szerzi be az amerikai társszerv a vele megosztott, s németországra vonatkozó információkat... no nem akart erre költeni, mint ahogy a haderejére sem akar költeni... de ez nyilván változik, ahogy beletörődnek, hogy a gazdasági mellett a politikai vezető szerepet is el kell vállalniuk európában...

merkelt "csicskának" nevezni pedig nagyfokú tájékozatlanságról tanuskodik vagy a valóság, vagy a kifejezés jelentése kapcsán... ezért vagy sub kavics...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az oroszoknak saját érdekükben együtt kéne működniük az EU-val.az EU-nak is az oroszokkal de az EU nincs annyira kiszolgáltatva nekik.(mi igen, hála viktornak meg a jobbiknak!)
a németek azonban kezdik átalakítani az energia-piacukat.nem atomerőművekkel.
az okos fidesz és a jobbik azonban az oroszokhoz akarja kötni az országot.
felszállunk megint a süllyedő hajóra!
és ebben a jobbiknak hatalmas szerepe van!
mit akarunk mi az oroszok mellett????????
mellettük voltunk 40 évig.jól jártunk?
ezek szerint a jobbiknak bejött a szocializmus!
helyére kellene már tenni ezt az országot valakinek.
semmivel se vagyunk jobbak a körülöttünk lévőknél!
sőt!
a lesajnált szlovákok hol tartanak?
talán már euróval fizetnek?
bezzeg mi MAGYAROK!
nem kell a büdös eurójuk!
sokkal jobban jártunk!
az orosz barátsággal még jobban fogunk!
te tényleg nem látod, hogy merre viszi az országot a fidesz-jobbik koalíció?
moszkva jobb mint london?
te tényleg hülye vagy!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
csak jobbikos ogy-képviselő.
ebből is látszik, hogy egy jobbikos rögtön hátba szúr ha nem vigyázol.
most már rögtön kitagadod.
remek ember vagy!
A többi holapra marad, muszáj aludni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: www.hidfo.net/2014/04/27/merkelt-helyretettek-washingtonban
figyelj ide, te faszkalap!... kurvára unom, hogy minden szart idemásolsz forrásmegjelölés nélkül... nem fogod fel, hogy ezzel más tulajdonát lopod el?... ez a felháborító, nem az, amit idézel, az egy vélemény, van aki így látja/gondolja a történéseket/folyamatokat a világban, más következtetéseket von le azokból, ezzel semmi bajom... de jelöld meg a forrást b+!... tudod, égő csipkebokor, kőtábla, azon tíz pont, mely neked parancsolat... a hetediket, azt szeged meg...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem muszáj ide visszajönnöd!
a kuruc.info-n tárt karokkal várnak az elvbarátaid!
nem kell itt mártírkodnod, ebben a liberális fertőben!
egyébként is.ha itt egyszer a jobbik hatalomra kerül(remélem sosem)akkor te az elsők között leszel akit felkötnek!
nem hiszed el de így lesz!
nézd meg mi történik gaudi-naggyal!
ezek vagytok ti...
Nemzetiszocialistáknál mikor igy elhatárolódnak egymástól, maguktól akkor nem elég nemzetiek vagy nem elég szocialisták vagy kiderült valakiről, hogy gyerekkorában ötágú csillagot rajzolt vagy ami rosszabb hatágú csillagot?

Vazul néniknél a napszemcsi az ideológiailag megengedett?
@elmeherceg:

vannak más országok/városok, ahol a bérlet arra a személyre érvényes aki azt felmutattya, semmiféle személyazonosítás nem szükséges ami azt jelenti, egy család vehet egy bérletet és akinek éppen szüksége van rá az használja, ketten egyszerre nem soha de ezt nem is lehet megoldani, mert a beléptetés mind állomáson mind járművön egyesével megy, és ha bármi "tréfa" adódik a jármű addig nem megy tovább amíg a sarki rendőr oda nem ér és el nem dönti a dillemmát

ha valaki kifizet egy csilliárd fakaurit és arról kap egy igazolást (amelyen nincs arckép sem és semmiféle személyazonossági izé) hogy kifizette akkor az aki azt felmutattya az jogosult utazni

a többi baromság

brühüyyy

próbálna valaki itt tőlem személyit kérni (az nem is létezik!!!) mingyárt lenne belőle kalamajka
Gaudi nem jobbikos, így persze érthető, hogy kritizálja őket és köpköd rájuk. Ez minden pártnál így van. A Jobbikban is vannak bolondok, sőt, ott van még csak igazán sok, aki nem fogja vissza magát.
Lassan rájönnek a baloldaliak, hogy a Jobbiknál is vannak jobboldalibb szereplők a palettán.
@elmeherceg:
még valami nincs ellenőr meg a többi szarházi akik basztatnák az utast aki kibaszott sokat fizet, annyit tuggy, hogy egy havi bérlet árából lehet leasingelni !!!!!!!!!!!!!!! egy vadiúj Hyunday-t vagy KIA-t neaggyisten egy kis Ford-ot mint ahogy az emerikai gyártmányokat csak csökött hülyék veszik ebben az üzemanyagár rencerben amikor naponta írják ki és általában a legrossabb az 92 -es (a 89-es már nem létezik) 135 cent literenként, ugye egy dollár 100 cent a többi...számold ki...meglehetősen drága...vannak olyanok, akik odaállnak és kérnek 10 dollárért benzint

és a jövedelem abba ne mennyünk bele...bár jobb mint levédiában de...

brühüyyy
húzzon vissza csak ügyvédkedni, senki nem sajnálja,nem vagont kell rakodnia hogy megéljen..
az ilyen elmebeteg tyúkokat meg sajnos nem lehet felpofozni, mert még ő jelent fel..gondolom emlékszik még mindenki a másik vazul nénire aki zászlórúddal fejbevágott egy zsidóöreget, az meg felképelte..most mindenki ki van akadva hogy sehol nem akarja senki megtalálni az öreg zsidót, és szegény nemzeti nénit aki nem tett semmit(csak fejbeba..ott egy zászlórúddal) meg bíróság elé viszik...óh jaj szegény veszett kutyák.
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Ugyan, ez csak taktika. Gaudival semmi baja a Jobbiknak. Ez csak egy szereposztás. A párt próbál emberi arcot mutatni, Gaudi-Nagy pedig folytatja azt, ami a Jobbik lényege, az erőszakos, náci, demagóg politikát.
-no comment-

George Orwell hätte sich das nicht unheimlicher ausdenken können. Die Propaganda Putins rechtfertigt die russische Aggression in der Ukraine damit, "Faschisten" und Antisemiten bekämpfen zu müssen. Der russische Außenminister Lawrow glaubte jüngst sogar, die EU wegen wachsender rassistischer Tendenzen in ihren Mitgliedsländern rügen zu müssen.

Tatsächlich aber pflegt der Kreml beste Beziehungen zur westeuropäischen äußersten Rechten. Von der Front National in Frankreich über den belgischen Vlaams Belang bis zur neonazistischen, antisemitischen Jobbik-Partei in Ungarn haben sich die Parteien dieses Spektrums geschlossen auf Putins Seite geschlagen.

www.welt.de/debatte/kommentare/article127739762/In-Europa-bilden-sich-ueble-Buendnisse-fuer-Putin.html
Érettségi nélkül az EP elnöke Martin Schulz
mno.hu/.../erettsegi-nelkul-az-ep-elnoke-martin-schulz-1161916
2013 máj. 20 - ... nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét Martin Schulz. ... rendelkezett formálisan iskolai végzettséggel, és Abraham Lincoln sem.
3 alkalommal látogatta már meg ezt az oldalt. Utolsó látogatás ideje: 2014.05.07.

TESSÉK MONDANI ??? HOGY LETT EZ A FASZKALAP AZ EP ELNÖKE ?????????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha már a Die Welt:

www.welt.de/geschichte/article127710149/Dien-Bien-Phu-die-letzte-Schlacht-der-Waffen-SS.html

Nem rossz cikk, már olvastam róla, de ez jobban összefoglalja.
"Dien-Bien-Phu - a Waffen SS utolsó csatája"
A cikk röviden arról szól, hogy a háború után tömegesen jelentkeztek a volt harci alakulatok tagjai a francia idegenlégióba és sokan itt fejezték be sorsukat.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): a svábis még nem megy jól, köszi az zanza összefoglalót ;) :D

és megint csak ennyit tennék hozzá a dolgokhoz, na meg azt, hogy pont ezért vagyok alkalmatlan nerpolgárnak, soha nem tudtam befogni a pofám...

Geszti Péter: Ebben az országban most jobb, ha befogod a szádat

hvg.hu/elet.kultura/20140508_Geszti_Peter_interju
Simicska a második legbefolyásosabb a magyar médiában

A Marketing&Média magazin idén is elkészítette az ötvenes listát, és idén is (zsinórban hetedik éve) Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója lett a legbefolyásosabb a magyar médiában. Simicska Lajos Mahir-vezérigazgató egy helyet javított, így már a második, Simon Zsolt TV2-vezérigazgató a harmadik. A lap szerint Uj Péter is benne van a top 50-ben. (MTI)

444.hu/2014/05/07/simicska-a-masodik-legbefolyasosabb-ember-a-magyar-mediaban/

--------------------------------

Csányi, Orbán és Simicska irányítja az országot

Az OTP-vezér még mindig a leggazdagabb magyar, és felkerült a befolyás-barométer dobogójára is, Orbán Viktor és Simicska Lajos mellé.

hvg.hu/gazdasag/20140508_Csanyi_Orban_es_Simicska_iranyitja_az_ors
Meddig vágnak jó arcot Orbánhoz Berlinben?

Birodalmi sas, tankinvázió, különadók, árszabályozás, kétharmad: Orbán ma Merkellel találkozik Berlinben, lesz miről beszélniük.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F05%2F08%2Fmeddig_vagnak_jo_arcot_orbanhoz_berlinben%2F
Nosztalgikus sztorizgatással indított a Veritas

Büdös bolsik és bűnöző Gyurcsány. A kormányzati történetkutató első rendezvénye.

www.origo.hu/itthon/20140507-a-veritas-tortenetkutato-intezet-elso-konferenciaja.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec
rohat kommancsok és dakoták

büdös náci feudál mafia
a zsidókat/cigányokat is egy nap alatt foglyuk deportálni...

szorgos népünk győzni fog...

ez az ország egyre kisebb... és jobb is ha meghuzza magát ez a hitvány nép
@Rodeo36: Normális országokban/városokban persze. Kedvezményes bérletek esetében még meg is érteném, de egy teljes árú bérlet esetében mijafaszér kell az azonosítás.
Ráadásul az igazolványszám talán személyes adatnak számít. Hogyan fogják azt kezelni dávidkáék.
Másrészt arról volt szó, hogy elkezdik bevezetni az elektronikus jegy- és bérletrendszert.
A thermoprintelt szelvény mióta elektronikus? Valakinek nagy biznic volt ez a 300 fullextrás automata, plusz minden pénztárba a nyomtató, no meg a szoftver, amiért annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek.
Márpedig nem szégyellősek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hol talákoznak?
A reptéri pincegarázs folyosóján, a lift előtt, vagy valami kormányépület női wc-jének ajtajában?

Frau Merkel is hülye, hogy ezzel a fehérjehalmazzal szóbaáll.
Keddden azt kértem, hogy szurkoljatok, ma azt, hogy imádkozzatok. Bárkihez, aihez akartok.
Köszönöm:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Geszti-interjú jó.
De azért szívesen megkérdezném tőle, hogy aki nem tudja a gyerekeit alapítványi, idegennyelvű iskolába-óvodába vinni, mert nem tudja megfizetni - annak mit tanácsol? Vagy arra a helyzetre mi a válasza?
Mert egy dolog, hogy ő kritizálja és negligálja is egyúttal, de Szabó Béla és Kiss Erzsébet gyerekei a nyóckerben hogyan viszonyuljanak a hoffmanni álomhoz?

Ha Geszti tartja magát valamire és valaminek, akkor egy ilyen beszélgetésben erre is ki kellett volna térnie ...
@Sir Bates dö Hól:
Hehe, a nyílt, bigott és aljasul buta nácizmusa miatt ez volt a másik ok, ami miatt kiraktam a ketrecebe: még tolvaj is.
Állandóan mástól lopott szövegeket másolt be idézőjel és forrásmegjelölés nélkül - aztán ha valaki felismrete máshol és szóvá tette, akkor elkezdte a szart kenegetni, hogy nem az ő véleménye, nem ő mondta/írta.

Elmondom ezredszer: ha mindenki kirakná a láthatatlan szférába, már régen eltakarodott volna, mert a lényeg nem az, hogy mit lopkod össze - elsősorban persze azért, mert saját gondolata nem létezik -, hanem az, hogy figyeljenek rá.
Ha már nem sikerült az emberi közösségben találnia olyat, aki megteszi.
Én nem látom, régóta, de lassan már az is zavaró, hogy valaki mindig felemeli, letörölgeti róla az életét adó trágyalét egy kicsit és humanizálja.Nem kéne.
@Evezős: Neked sem árt az eltérő vélemény. :)
@Sir Bates dö Hól: Én is sok mindent unok benned, mégsem rinyálom vele tele a gyíkot. :)
@kvadrillio:

Úgy, hogy kontraszelektált zsidó a drága. Ezeknek meg ugye nem kell szakértelem, elég a származást felmutatni.
@Penivaldes:

Szurkoltam.
Nem jött össze?
Vagy mi ez a gyász ...(és titok is?)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

Egy kis morzsa a dalból:

"Bye-bye Stresszburg, lefogok egy esz-dúrt, veszem a kalapom, amit a szél nem fújt el, kell, hogy legyen egy hely, hol élni igen, de halni még nem kell…"
@Evezős:

azt gondolom dalban mondja el "hogyan viszonyuljanak a hoffmanni álomhoz"...
@guma:
Már bocsánat, de sokra mennek vele ...
:-(
@Sir Bates dö Hól: mit vársz tőle? :)))

esdeklik egy kis megértésért, mert nem az a "rinyálós" típus, aki itt sír amiért nem értik meg és értékelik szorgalmát!
:D
a tegnapi ma reggelben tisztán látszott, hogy végleg elgurult a gyógyszere csórikámnak.
na, az ilyen cikkekért lesznek bálnavadász-bérencek az átlátszóék.

Újabb brüsszeli nem a fordított áfára – miről hallgat a Nemzetgazdasági Minisztérium?

atlatszo.hu/2014/05/07/ujabb-brusszeli-nem-a-forditott-afara-mirol-hallgat-a-nemzetgazdasagi-miniszterium/
@Evezős: én/mi sem vagyunk multimilliomosok, mégis baromi nagy gond a kölökgólya iskoláztatása, mert alapítványi és kéttannyelvű nem játszik anyagi és hely problémák okán, és az ötödikes természettudományos és emelt nyelves választás is úgy történt, ahogy mi nem választottunk.
@guma:

"esdeklik egy kis megértésért, mert nem az a "rinyálós" típus, aki itt sír amiért nem értik meg és értékelik szorgalmát!"

Ó, ezt te nagyon rosszul látod:))

Semmiért nem esdeklik. Nem kíván megértést, mert nem itt keresi. Szorgalmát jutalmazzák, amivel elégedett.
@Orica Középföldi: :DDDDDDDDD

most szemét voltam és Sir szövege, amire az alábbi válasz ment, ihletet meg...

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2014.05.08. 09:10:50
@Sir Bates dö Hól: Én is sok mindent unok benned, mégsem rinyálom vele tele a gyíkot. :)

annyira tündi ez a gyerek!
nem gondolod?
még szmájlira is fusssa!
@guma: @Evezős: @Orica Középföldi: csak a válaszokból is hányinger a tollas kegyó, és akkor finom voltam:

ez pedig némi melléklet ismét a fideszjobbik putyinimádatához:

Mit akar az orosz nép? A szomszédai területeit!
Harald Deischinger / Flickr

Egy áprilisi közvélemény-kutatás szerint az oroszok többsége sajnálja a Szovjetunió szétesését, 61 százalékuk szomszédos országok területeit is Oroszországhoz csatolná.

444.hu/2014/05/08/mit-akar-az-orosz-nep-a-szomszedai-teruleteit/
@Orica Középföldi: bennem azért ott motoszkál az ördög (bibliásan : az orkangyal), hányszor lehet megfordulni a damaszkuszi úton, hányszor kell megbocsátani? mert vannak visszaélésszerű megbocsátásigénylők. vagy az egész damaszkuszi út egy rohadt nagy körforgalom.
@Evezős: ma ki fog derülni egy egész életet meghatározó dolog.
@parti_giano:

" vagy az egész damaszkuszi út egy rohadt nagy körforgalom."

Jó észrevétel:)))

Van akinél igen, van akinél nem. Van, ami megbocsájtható, egyszer, van, ami egyszer se.
Van, ami kinőhető, van, ami nem.
Bonyolult ez:))
@Penivaldes:
Tejóég!
Akkor drukkolok tovább!
(Ha megkérnek, és választ kell adnod azonnal, el ne vakítson a szerelem! Gondolj a buxájára is! :-)
@Evezős: Nem rólam van szó, nyugalom.
de megfogadom a tanácsod. Bár ez családilag megvan. Mert anno, amikor valahová utaztunk, apám is mindig kérdezte a kocsiban anyámat, hogy elraktad a buxámat.
vagyis anyámnak kellett gondolnia apám buxájára:)
@guma:

Nem gondolom:) Nekem a tündiről egészen más jut eszembe, valamint a vigyorgás és vicsorgás között is egész pontos különbséget tudok tenni.
@Penivaldes:
:-)
Jó!

(Sajna, ezt az idős korom mondatja velem, anno, mikor választanom kellett, akkor a buxa nem, csak a szerelem játszott ...:-)
@parti_giano:

nem körforgalom, hanem hát ballag rajta a delikvencs igenyösen, délcegen, asztán eccer csak nem urunk slattyog vele szemben, sokkal inkább saját maga. nu, akkor pediglen rögvest megbocsát, oszt lehet bekapni!
lezárásnak:

A Jobbik szerette volna, ha Gaudi-Nagy képviselő marad
Index
2014. 05. 08. 11:03
Legalábbis ezt állítja Novák Előd, a párt alelnöke.

Bár most látványosan elhatárolódik a Jobbik Gaudi-Nagy Tamástól, Novák Előd szerint a párt szerette volna, ha a "nemzeti jogvédő" a párt parlamenti képviselője marad. A Jobbik alelnöke erről a Facebook oldalán írt. Szerinte Gaudi-Nagynak csak azt az egy feltételt szabta meg a párt, hogy ha országgyűlési képviselő akar lenni, akkor ügyvédként ne dolgozzon.

index.hu/belfold/2014/05/08/a_jobbik_szerette_volna_ha_gaudi-nagy_kepviselo_marad/
@hacsaturján: tehát a damaszkuszi út visz skizofréniába is. ha jól sejtem, akkor ez ott lehet az isztánok és bajdzsánok körül. de így már értelmet nyer a keleti nyitás is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Túl azon, hogy Szily egy f@sz(elnézést!), rendkívül bájos, hogy a szétivott és szétnarkózott, zsírosfejű Dájcstompi szól be annak a Gesztinek, aki minden hibája ellenére még így is olyan távol áll tőle kvalitásokban, mint a klubcsapata a Real Madridtól ...

Itten vala egy nagyon szívem szerint való hozzászólás:
"Tette hozzá az szétbotoxozott, túlzott alkoholfogyasztástól felpüffedt arcú, elegánsan férfias megjelenésű és kivételes elmeerőt tükröző arcú, magyar házasságszédelgő EP képviselő (jelölt)."
@Evezős: Szily tényleg sokszor el van borulva, de a kommentekben mindig helyére kerülnek a dolgok, általában :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"__Ma féláron fagyizhatunk :)__"

Nem mindegy neked, aki* folyton folyvást segget nyalsz?

Nesze bazmeg: :) :) :)

aki*= ez csak költői túlzás
@Evezős: Én mindig várom, hogy Deutsch Tamás megszólaljon, mert abból azért mindig poszt lesz valahol. Szeretem a stílusát. Egyszerű, ugyanakkor buta és primitív. Mint egy kocsmában. Bár Geszti Péter nem a szívem csücske, de azért egy kicsivel tehetségesebb embernek tartom, mint a feketeöves twitterhuszárt, aki semmire sem vitte volna a nyomorult életében, ha nem a Fidesz egyik élharcosa lett volna 25 évvel ezelőtt. Mi a faszt tett ez a nyomorult a saját erejéből, amire büszke lehet?
@Vombatus Ursinus:
Az nekem is eszembe jutott már, hogy ha nincs a fidesz, Dájcsfürtompi már vagy nem is élne, vagy hajléktalanként tengődne valami erdőben. Diplomája tuti, hogy nem lenne.
Nagyobb sanszot látok arra, hogy rég elvitte volna az alkoholizmus és a keménydrog - vagy egy vérmesebb férj egy szívlapáttal.
Iszonyat sötét egy lény - és azt hiszem, még finom voltam és nőies.
@Vombatus Ursinus:
"Mi a faszt tett ez a nyomorult a saját erejéből, amire büszke lehet?"
Mondjuk arra lehet büszke, hogy 89-ben Prágában berúgott és arcoskodott a zsaruk pedig kóterba vágták egy kicsit és ezzel bekerült az újságokba és hős lett, ja és saját erejéből végigkúrta az összes kolleganőjét, titkárnőjét aki szétrakta a lábát, vagy a cipőjére térdelt és csodálkozásra nyitotta a száját. Lássuk be, ez azért nem semmi. Most pedig havi 7500 euróért alakítja át a fejét egy elhízott, felpüffedt alkoholistává és beszól a kicsihuszár annak, aki ne adj' Isten kritikát mer megfogalmazni a kollégiumi ágytársa irányába.
@Evezős:
"Nagyobb sanszot látok arra, hogy rég elvitte volna az alkoholizmus és a keménydrog - vagy egy vérmesebb férj egy szívlapáttal."

Á, dehogy... Ha nem kerül bele ebbe a körbe, akkor nincs módja erre a léhűtő, here életmódra. Urambocsá, még tán dolgoznia is kellett volna valamit, azt meg nem fizetik olyan jól, hogy abból ennyi piára-drogra telljen. Saját "értékeiért" meg a kutyának sem kellett volna, tehát a féltékeny férj-szindróma sem játszik.
Szóval lett volna egy olyan hatvanhatezredik senki, mint amit megérdemelt volna.
Ha az a volna ott nem volna...
süti beállítások módosítása