Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.05.06. 09:29 Fabius

Muhaha: alaptörvény ellenes lenne a kormányprogram

Címkék: fidesz parlament bizottságok

Nem volt hiába az elmúltnégyév! Sokat dolgoztak kegyelmesék, de szerencsére ez máris meglátszik: Ami jó és alkotmányos volt 24 év összes kormányának első és második Orbánt is ideértve, az mindjárt nem fér össze az alaptörvénnyel - és harmadik Orbán elképzeléseivel - most. 

a parlament az alaptörvény szerint a miniszterelnök személyéről kell szavazzon, és "alaptörvény-ellenes lenne ezt mással kiegészíteni". - Rogán Antal Pasa parki lakos. 

Teccikéteni remélem! Ha mégsem segítek: nem ám arról van szó, hogy Igazságos Viktor a "számonkérhetetlen" jelzőre is pályázik, és program helyett az ötletbörzét tekinti továbbra is megvalósítandónak, frászt. Egész egyszerűen csak nem fér össze a kormányprogram az alaptörvénnyel, mert a mi haladó szellemű demokráciánkban ez a kettő nem illeszthető össze sehogyse. Nem kell túldimenzionálni, nem szükséges köpködve spekulálni, egyszerű ez, mint egy vagyonbevallás. 

Amúgy a kormányalakítási felkérés kapkodás nélkül nyugodtan telt

Feleslegesen izgult annyira Havasi Berci, Áder egykori csicskását kérte föl kormányalakításra. Ettől függetlenül érdemes lenne kezeltetni a pánikrohamot amit Brigadéros Janó közelében vagy hívásaira kap, mert ronda egészségkárosodás lehet a vége. 

Amíg ők játszottak a magasztos pillanatokkal, addig a Fidesz frakció máris a veremásással volt elfoglalva. Hiába, no, időben kell azt kezdeni, még a végén elszoknak a pancserok a kormányoldali törődéstől. Sneider Fáni Roy segédházmesteri jelölését kényelmesen felhasználták saját céljaikhoz ahelyett, hogy világosan megmutatták volna a kedveslakosságnak, egy szkinhed számukra sem elfogadható - extrém esetben - akár PótÁdernek. Szerencsére Schifferből előbújt a jogtechnikus, lett kibúvó, innentől szép meg az lenne, ha a kormánypártiak valahogy mégis megszavaznák Roy Kövérhelyettességét. 

További jó hírek, hogy a kormány nem hagyja lojális embereit az út szélén, jut ebben a ciklusban is feladat bőven. Nem félnek attól, hogy mire felocsúdnak a nagy büdös lépcsőházának beépítése után Rogánt egyszer csak a kupola alá betolt tetőkertben napozva találják. Szerintük nem kínos egy földmutyisból agrár-vezérmarhát csinálni, és újráztatják a nemzeti összetartozás bizottságban az embert, akiről azóta kiderült: szelektív amnéziában szenved

Jóvanna, tudom, ez a Fidesz nevű párt és nem a Makulátlan Úriemberek Szövetsége, de akkor is: megint nemvót senki jobb? 

327 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr766121949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Sajnálom, de aki nem tud megenni evőpálcával egy tányér lyoni csirkelevest betűtésztával, de úgy, hogy az elfogyasztott betűk sorrendje az Annak Karenina első francia fordításának első fejezetének első tizenkét sorát adja ki, az bunkó."

Kollaboráns :-D
@Evezős: "Az, hogy mind bocskait csináltatott - de hordani nem tudják! -, az nem jelent semmit sem."

Jut eszembe, az egyik elempésen is bocskai lóg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, te szerencsétlen, megint csak nem elsiklottál egy-két "apróság" felett! Ő legalább nem hazudik, folyékonyan, megállás nélkül, nem lopta meg a szüleit etc...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: de, mellédumálsz kicsi rigó!
kinek van "birtoka"? a SZÜLEINEK, ennek a gyökérnek semmije sincs!
leszarom, hogy szkinhed volt, de ne hazudjon, gondolj bele, orbán a mini elnök, kövér a ház elnök, ez meg a helyettese... Neked ott jó! ülsz a langymeleg fosban és neked jó, mert a szebb jövő!
na most tényleg mész a troll-tartóba vissza!
@épészmérnök:
Láttam.
Idomulni kell, Schifi nagyon körültekintő ... az ellenzékét már elüldözte, most jönnek az alávetettek. És tetszeni kell a megbízónak, mindenféleképpen ...
@nincs_itt: Te meg afölött siklasz el, hogy egy családi perpatvarban nem érdemes olyan szinten állást foglalni, amit te csinálsz, mivel nem tudunk belelátni teljesen, hogy kinek mi az igazsága az ügyben. Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz lenne felfognod.

Amúgy meg kár a gőzért, mivel neked úgyis előre legyártott paneljeid vannak arról, hogy a jobbikra szavazók mind csirkefogók vagy min. hülyék.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én a te helyedben ezzel a kijelentésemmel vigyáznék

hátha csak spanyol fordításban ismeri az Anna Karenina-t?

esetleg helyette a Háború és béke-t görögűl és akkor hol marad az elefántcsont pálcika ezüst berakással

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Akko' én bunkó vagyok.
Kötsög.
:D
@Evezős:
mióta "ismerem" azóta hányok tőle

és ez nem változtt

persze a létszám növexik

brühüyyy
@Secnir: Nagyon szépen kidolgozott konteó, de mi van akkor ha a kormány és minielnöke nem tudja végigvinni ezt a négy évet, mert a gazdaság és az a szarkupac amit eddig összehordtak a nyakukba szakad, és a kormánynak mennie kell. Én ebben bízom, mert amennyire ez a gazdaság stabilan áll, ahhoz egy lepkefing is elég lehet, hogy megborítsa.
Fabius!
Te is mész az Átlátszóra?
@The Lonewolf: Ebben reménykedtünk négy évig. Nem jött be.
@épészmérnök: hát... a helyzet az, ahogy szerénytelenségem láttya, nem annyira stabil a helyzet, sőt! Mo.-ot 5-7 mocsokosmulti tartya életben, illetve a zeujus pízek. Wudugyurka most jácchat kedvire, mert az EU éppen jól teljesít...
@épészmérnök: Én abban bízom, hogy az előző négy év gazdasági ámokfutása mostanra fog beérni. Ez kiegészítve az ukrán válsággal, és az eddigi szövetségeseink elmarásával megfogja hozni azt amit Rogán és Kósa az előző ciklus elején vizionált (államcsőd). Bármennyire is szar lesz nekünk, egy halk kacajt meg fogok engedni magamnak. Mert ez azt fogja jelenteni, hogy a Fidesznek nevezett maffia képződmény örökre el fog tűnni a Mindenórás Tábornokkal az élen.
@The Lonewolf: de a legijesztőbb az, hogy senki nem tud a helyükre állni.
Én már vagy két éve abban bíztam, hogy mivel úgyis nyernek, rövid időn belül süllyedjenek el a saját szarukba, volt itt felzúdulás, hogy még négy évet nem bírnak ki.
De.
Mert bebizonyosodott, hogy képtelenek a baloldalon intelligens összefogásra, koalícióra.
@The Lonewolf: nem, nem! államcsőd nem fog bekövetkezni, ugyanis ahogy azt a görögök esetén is láthattuk, az a mocsokeju nem fogja hagyni...
megmentik az Ellentengertörpét, illetve a zembereket.
Akkor meg arra leszek kiváncsi, hogy a Nemzetes Asszony, Morvai(szül.: Schwarz) mit fog mondani? A dzsobbik hogyan lesz szkeptikus esetleg aszeptikus, mijé' haraguggyunk?
hol van lisztecske? itt nyomathatná az aszcendensét.

A jövőt is kutatná Orbán milliárdos fantomintézete

hvg.hu/itthon/20140506_A_jovot_is_kutatna_Orban_milliardos_fanto
@nincs_itt: @Spániel: A mocsokeju nem fogja hagyni az államcsődöt, de a vezetésnek mennie kell majd. És akkor jöhet a Bajnai Gordon és a szakértelmével ki fogja húzni az országot a szarból, mint azt tette 2009-2010-ben már egyszer. Addigra az MSzP már nem fog semmilyen erőt képviselni, a DK kiöregszik, szóval marad az Együtt-PM és az LMP...
@Secnir: 444??? Hiteles??? :D Ki a lófasz az a Havasi?

Minden esetre én nem azt mondtam, hogy gyorsasági világrekordot döntött bárki is, csak bebizonyítottam, hogy hazudtál, amikor azt a marhaságot írtad, hogy nem állnak szóba vele.
@The Lonewolf: reményeim szerint már azok sem maradnak, az lmp-től is feláll a szőr a hátamon. az együtt-pm meg mijafaxom?
@Blogger Géza: gejza, tudod etikett, meg protokoll, meg diplomácia...
talán é.-korea nem kap senkitől semmit...
te tényleg szopni jársz ide?
@Secnir: Te amúgy élvezed, hogy hülyét csinálsz magadból? Ennyire nem megy még a gugli sem, ha már magadtól nem jegyzed meg?

"Elismerését fejezte ki a választási győzelemmel kapcsolatban mások mellett Helmut Kohl volt német kancellár is, aki szerint a Fidesz-KDNP sikere egyértelmű voks amellett, hogy "a magyarok az európai családban akarnak maradni"

hvg.hu/itthon/20140417_Meg_mindig_van_aki_gratulal_Orban_Viktorn
@Blogger Géza:

De szóba állnak vele: "„Azonban, Magyarország barátjaként, nem kerülték el figyelmemet azok az aggodalmak sem, amelyeket az EBESZ-nek a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája (ODIHR) által készített előzetes jelentése tartalmaz a magyarországi választásokról. Mi, itt az Egyesült Királyságban igen sokat tanultunk a 2010-es angliai általános választásokról készített ODIHR-jelentésből, és nincs kétségem, te is konstruktív elkötelezettséggel fogadod majd észrevételeiket.” (David Cameron)

Ezt is fordítom, mert látom, vannak gondok a diplomáciai nyelv dekódolásával: "Bazmeg Viktor, hát elcsalni a választást azért tényleg mindennek a legalja..."

Szívesen.

magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/cameron-gratulal-89908
@Blogger Géza:

Majd Helmut kérte a nővérkétől az ágytálat és a maciját.
@The Lonewolf: DK kiöregszik? a legszívósabb alakulat.
Nyolcvan év múlva az elfekvőben gyurcsány-indulókat énekelnek naponta háromszor.
@Blogger Géza:

"Obama reméli, hogy Orbán arra fogja használni a megbízatását, hogy újólag elkötelezze magát Magyarország demokratikus örökségének építése mellett. Obama biztosította Orbánt, hogy az USA védelmezi a közös biztonságot, írja az MTI.

A Fehér Ház honlapján nem érhető el a levél összefoglalója." (Index)

Az "ÚJÓLAG (kiemelés tőlem) elkötelezze magát" szókapcsolat jelentését hadd ne elemezzem, mert már nekem kellemetlen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ennek mindegy, de az időért tényleg kár.
géjza géjza, mán megint házibolondot játszik :D
@jaegtoer: kááár kááár, láttam én már hasonszőrű népeket borsót hányni a falra meg valami tollaskegyóra, és nem, nem a Mexikós istenre gondoltam ;)
@The Lonewolf:
"de mi van akkor ha a kormány és minielnöke nem tudja végigvinni ezt a négy évet,"

orbánnak a közt.elnöki szék a tökéletes menekülőűt. (arra, hogy a politikában megmaradjon, mint erőnyerő, és tudja kontrollálni az ellenzéket), ha gáz van, áder vagy beteg lesz, vagy egy ismeretlen hetilap közöl róla valamit, és lemond.
(BTW, ha az 'új', 'ellenzéki' kormány első döntése, hogy a közt. elnöki pozíciót formálissá teszi, és minden hatalmat kivesz a kezéből, akkor orbán beszopta a véreres faszt.)

@Blogger Géza:
"Ki a lófasz az a Havasi?"
ja, bocs. ha nem tudod, ki az a havasi bertalan (orbán szája, ő az új szíjjártó), akkor minek kommentelsz itt?

"Elismerését fejezte ki a választási győzelemmel kapcsolatban mások mellett Helmut Kohl volt német kancellár is"

de az ugye megvan, hogy
1. helmut kohl otthon ül a tolószékében, és nem csinál semmit, mert nem tud? kommunikálni sem? csövön át etetik és pelenkázzák. elmondom újra: BESZÉLNI ÉS íRNI NEM TUD!
kérdezem: mit küldött?
2. amit linkeltem, azt HAVASI BOCSÁJTOTTA a 444 rendelkezésére, tehát olyan, mintha orbán küldte volna. segítek a gyöngeelméjűeknek: NEM A 444 TALÁLTA KI! és ebben nem is lehetett benne kohl 'gratulációja', mivel az 17-én íródott, a cikk meg 14-én.
@parti_giano:

Most mit csodálkozol, a vidi tulaj a gázból tartja fent a csapatot, a Loki sem mehet csődbe, valamiből ki kell fizetni az afrikai játékosokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jóvanna, de én egy perverz szado-macho-pista vagyok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"amelyeket az EBESZ-nek a Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Irodája (ODIHR) által készített előzetes jelentése tartalmaz a magyarországi választásokról. "

orbán odáig jutott, hogy "emberi jogok". ott le is rakta a paksamétát, és azóta porosodik, a tanácsadók magyarázzák mit jelent, semjénék meg űzik a rontást viktorról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Obama biztosította Orbánt, hogy az USA védelmezi a közös biztonságot"

Ha mégis úgy döntenél, hogy elemzel, ehhöz mit szólsz? Volnának tipptyeim.
csak úgy ismétlésnek:

Ők lesznek az országgyűlés sztárjai

Már csak 199-en vannak a funkcióját mára szinte teljesen elveszítő parlamentben. De még így is lesznek olyan képviselőink 2018-ig, akik ha másra nem is, legalább a nép szórakoztatására alkalmasak lesznek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F05%2F06%2Fok-lesznek-az-orszaggyules-sztarjai%2F
hmmmmmmmmmmmmmmmm

Összerúgta a port Gaudi-Nagy Tamással a Jobbik

Meglepő közleményt adott ki a Jobbik parlamenti frakciójának nevében Szávay István.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F05%2F06%2Fosszerugta_a_port_gaudi-nagy_tamassal_a_jobbik%2F
@parti_giano:

"hol van lisztecske? itt nyomathatná az aszcendensét."

Baromi gonosz vagy:)))
Lisztecske most keresgéli, hol a zavar az aszcendensben, mely szerint Bubó náci,nem csak púderezi magát.
@The Lonewolf: "És akkor jöhet a Bajnai Gordon és a szakértelmével ki fogja húzni az országot a szarból, mint azt tette 2009-2010-ben már egyszer."

Ez azért így erős túlzás... boldoggá azért nem kellene avatni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Dúródóra minden négy évben szül egy-kettőt ...a világon nincsen ennél jobb munkahely, közben felveszi a teljes fizetését, be nem kell járogatni, ha igen, ott nyűgleszti szegény babát a padsorokban, megunják/megsajnálják (nem tehet róla, kik a szüléi ...), berendeznek egy bébiszitty-szobát ...tiszta Hawaii. És semmit nem kell csinálni, csak bulvárkodni ezerrel ... gondolom, megint napokig házalnak minden új mozzanattal a terhesség alatt, de a fő attrakció (mijennevetaggyunknekiamimégsenkineksemjutotteszébe??)mindent vinni fog!
:-)
@Sir Bates dö Hól: "boldoggá azért nem kellene avatni..." igaz, egyből szentté kell. ha követjük a legutóbbi római mintát, a kettő az egyben formulát, akkor kell még egy delikvens. szent ferenc és szent orbán már foglalt.
bajnai legendáját meg írják már, látod. sőt, az attribútuma is megvan.
@Orica Középföldi: ezt visszautasítom, mint a tudatos és kollektív tudatalattiak társaságának lelkes támogatója.
Schiffer most magyarázza, miért nem a NEM gombot nyomták sneiderfáni megválasztásakor ...
"Ők nem avatkoznak bele más párt jelölési procedúrájába, ezért tartózkodtak."

BROÁF
Izgi a parlament első napja, de bocs, ez is megér egy korty misebort:
nol.hu/belfold/felszamolna-a-miskolci-nyomortelepeket-a-fidesz-1460361

Szociális érzékenység+szakértelem = cigánykérdés megoldva+újabb nyalás a jobbiknak…
Ezt komolyan gondolják, hogy kiebrudalják a város határán kívülre őket és azután minden a legnagyobb rendben lesz?
Nem mondom, a számításuk első lépése be fog válni, mert ha kapnak másfél milliót, össze is szedik a cuccaikat aztán iszkiri… de az nagyon hamar el fog fogyni mert semmire sem elég és amúgy is, ugyan hová a ferde pélóba mennének? Ennyiből még arrafelé sem kapnak házat és ha még is, akkor mi marad a nagylelkű felajánlásból?

Én szívem szerint Marcikával csinálnám meg ezt elsőként, annyit ő is ártott a városnak, mint a most kirúgásra váró cigányok. Legalább tapasztalatot gyűjtene, milyen is aszfalt nélküli utcában létezni - borzalmas kín lehet...
Ez egy elmebeteg ország, idióta vezetőkkel.
Képregénypárbeszéd. Ihletője az utca hírmondója:
Victor De Byll:
- Üzenjük Brüsszelnek: tiszteletet a magyaroknak.
Brüsszel:
- Üzenjük a magyaroknak: a tiszteletet megkapják, a pénzt nem.
@Husz_János_Puszita: Persze. Dédim mondta volt, hogy hülyeség ellen nincs káposzta. Viszont azért a felsőfok, mint tömegképzés és annakigényszerű elvetése nem kis részben éppen Orbán érdeme (is)
@parti_giano:
Ez lúd?
Akkor miért nem kövér? Pedig ő is brüsszeli tápon élt, mint a Krisztike. Ezt felborítja egy kósza fuvallat, amazt meg a cunami se dönti le, franc se érti ezt...
@Bakter:
Szar volt a biztosítóberendezés, hogy ekkora késést hoztál össze??
Merrefelé felügyelted a tolatásokat?
@parti_giano:
Ez honnan van?
Csak nem az OPNI lakatolt osztályának bezárása előtt készült tablóképéből kiragadott részlet?
Annak elmegy...
@Knósszosz:
Dehogy késtem. Nagy melóban vagyok. Nem tudom próbáltál-e már edzett acél szegecseket elreszelni ráspollyal? Most éppen azon ügyködöm, hogy a viadukt szegecseit "könnyítem ki", hátha erre jön a kormányvonat a főmasinisztával a büfékocsijában.

Ja, és rezidenciámnak is annyi a kő tsögök miatt. Lásd itt:
index.hu/mindekozben
@parti_giano:
@Knósszosz:
Mit problémáztok? Csak Putyin seggét mutatták neki képen, és beindult a pavlovi reflex.
Olvasom, ma nagyot lépett előre a magyar oktatás minőségének rózsavonala. Állítólag a matektanárok szerint megoldható volt a matekérettségi. Ebben a mai világban ezt speciel a faszom sem gondolta volna. Bezzeg az én időmben a rohadtkomcsik olyat adtak fel, ami nem volt megoldható. Ezt le is vezettem a dolgozatomban.
@Bakter:
Kedves Szilveszter!
Ne tökölj a szegecsekkel, ide gyors megoldás kell. Bár azt mondják; a hamar munka sose jó, azért én mégis inkább ekrazitot javasolnék, de lehet esetleg modernebb anyag is, nincs időnk szarakodni!

A késlekedés szükségessé teszi a reszelő újrahasznosítását, de az nem biztos, hogy Márianosztrán bevihetjük magunkkal és amúgy is kellemetlen környék, nagy ott a páratartalom... szóval serényen!!
@Marcellusca:
Elemeztem a betekintési vektor recipriokát, amit összevetettem a dülledési együtthatóval, és bátran ki mellem, izé, merem jelenteni: Herr Vona Lendvai Ildi néni dekoltázsát tekintette meg szakértő módon. Vagy a házpincérfiú vádliját.
@Bakter:
Vagy a novák előd seggét. :D
dakotabűnözés

hazaáruló nemzetvesztő országrontó komcsi náci feudál koleszos mafia
@Knósszosz: "A késlekedés szükségessé teszi a reszelő újrahasznosítását, de az nem biztos, hogy Márianosztrán bevihetjük magunkkal és amúgy is kellemetlen környék, nagy ott a páratartalom..."

Márianosztrán lyányok vannak eldugva :-D
@parti_giano: Brrrr...
Télleg, valami orvos, piszológus vagy pisziáter elemezhetné mán, hogy mi rejlik, rejtőzhet eme sok szájnyalogatás mögött!
Mer, hogy ez nem egésséges ammán biztosis.
@épészmérnök: Jaaaajjj mááááán!
Mit gondúsz mé oda akarik kerűnyi? :)
szép kis rom lesz ez nemsokára:)))

vá rom ...
ba rom ...
or rom ...
pá rom !
@Knósszosz:
Ne add ki az indigómat, iringómat, inkontenciómat, mindegy, szóval ne buktass le, szólíts T-1000-nek.
A gyors megoldás folyamatban. Mr O. levélben gratulált Tekintetes O.-nak. A szóhordozó szerint a megkésett gratuláció egy enyhe feddést is tartalmaz. Én most ezt kiteregetem: 20 db B-52 van tartósan a levegőben a szomszédban, hogyha még kicsit üzengetni akar Tekintetes O. erre-arra.
@épészmérnök:
Az már régen volt, mára csak szakállas Mariskák lakják az intézetet!-:))
@épészmérnök:
Ha kartársunk bekerül, az illető lányok nem csak eldugva lesznek...
@Bakter:
Nem adom ki... stop.
Ha Südi lenne juszt se... stop.
Mr. O végre leszarta tekintetes O-t?... stop.
Ennek Széles nyalván örül... stop.
Több stop, mint kalbász... stop.
A kerítésből elszálltak, mert a gravity kikapcsolva... stop.
Sandra Bullock pislog nagyokat... stop.
Stop.
O.Viktor :

Eunak: "tisztelet a győzőknek"

... és a Vik toroknak
@parti_giano:
Amúgy meg, ha tegnap Tamkó Siratót idéztem, akkor ezen a vonalon tovább haladva, a képhez ezt:

Szebb állat
még nem vót:
mint e sárga
cerkóf!
Gonddal ápolt
a bundája,
sugaras a
frizurája...
Tiszta öröm
nézni rája!
német vendégeink csak

ZSEBNÁCI -nak titulájják ezt a kis rohat törpét...

ez azért praktikus mert jobban süt belőle a LENÉZÉS + SZÁNALOM,
mint a félelem és a rettegés
A mai napi parlamenti röhejes komédia fanfár nyitánnyal… hát komolyan mondom, csak egy dolog hiányzott: a hangszórókból Liza Minelli - Cabaret című száma zenei aláfestésnek. Ez a lény azt hiszi/vizionálja, hogy ez már az alkotmányos monarchia alapjaira építkező rendszer kezdete, ezért a külsőségek (is)…
Nyilván megtetszett neki a spanyol forma, csak hát ugye két különbség feltétlenül van a két rendszer között:
1- Spanyolországban valódi demokrácia üzemel
2- János Károly normális...

Kíváncsian várom, mi lesz a szombati beiktatási ceremónia fő attrakciója? Lesznek vizijátékok a Dunán, esetleg Bessenyei Péter a bázisrepülőtérről (Felcsút) felszállva, bemutatja a Kossuth tér fölött az egyszerű bukfenc és a dobott orsó után a rezsicsökkentés manővert is, elsőként a világon? Este meg tüzijáték és hálelúja? Ennyit csak megérünk, nem?
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ):

há rom

bár a pá rom az m ár b.úcsúzás volt...
itthagyom ezt a rohadó feudál náci fertőt...
@Orica Középföldi: imádom az avatarom :)

az eddigiek is jók voltak... de talán ez a legjobb...
sejk jobban tejjesít !

szerelmes vagyok azt avata ROM ba

nem i sírok ojjan blogba ahol nem mutassák a komment melet a zavatarrom...
bí ROM az avata ROM...

ez a "ROM"mánia ...
s írom sí rom sírom í rom...
2 142 142 hazaáruló birka
+ 122 ezer rohattt rom -án !
köszönnyük a nácipuncsot !

1998 tavasz fideSS nyer OGY-n = beregi ÁR
2010 tavasz fideSS nyer OGY-n = bódvai+sajó ÁR
2010 ősz fideSS nyer ÖNK-n = vörösiszap ÁR

2014 tavasz? nyert a a fideSS ? = mi az ÁR ?

pí-ár? s-ár? z-ár? t-ár? (d)rom-(ed)-ár?
Facebook.

Ne akarj gondolkodni, mert AZ nekem nem jó.
Csak kussolj, lapíts, akkor talán megengedem, hogy legyen egy korty levegőd.
Nincs munkád? Kit érdekel?
Én és akik nekem fontosak, jól élnek.
Nem lesz nyugdíjad?
Hát, majd felfordulsz. A te bajod, nem AZ enyém. Nekem lesz nyugdíjam....
De addig is elveszem mindenedet. A jogaidat, a munkádat, a jövődet, a gyerekedet.
A pofádba tolom a szobraimat, felszántom a vetésedet.
A gyerekedet már jó alattvalónak nevelem, vele nem lesz gond...
Tehát csak csapkodj magad körül dühödten. Gyűlölj mindent és mindenkit. Találd meg a magad ellenségét.
Ha belefáradtál, akkor pedig add fel.
Mondd azt, nem érdekel semmi, nem teszel semmit. Nem a te dolgod.
Igazad van. Itt már semmi nem a tiéd.
Egyedül vagy.
Az enyém vagy."

orditok.blog.hu/
@Sejk a derék katona:

Papír is van róla, nem lesz itt egymillió új munkahely 10 év alatt

A 2010-es választásokra készülő Fidesz egyik szimbolikus ígérete volt a tíz év alatt létrejövő egymillió új munkahely, most, a 2014-es választások után pár héttel a Fidesz-kormány által készített dokumentumból derül ki, jó, ha szűk két kormányzati ciklus alatt az ígért új állások egyharmada összejön.

www.origo.hu/gazdasag/20140505-papir-is-van-rola-nem-lesz-itt-egymillio-uj-munkahely-10-ev-alatt.html
Szegény Andy Vajnának nincs elég pénze, ezért neki adta a kormány a Budapest környéki kaszinókat

Tavaly decemberben egyetlen nap alatt elfogadták a kaszinókoncessziós törvényt, most pedig a kormány megkötött hetet az igen korlátozott számú lehetőségből. "Andy" Vajna érdekeltségébe kerül az összes közép-magyarországi kaszinóengedély.

hvg.hu/kkv/20140506_Megvan_kik_nyithatnak_kaszinot
"a benyújtott törvényjavaslatról lesz egy rövid általános vita a plenáris ülésen, utána pedig a módosító indítványokat a szakbizottságok megtárgyalják, majd az újonnan létrehozott 39 fős törvényalkotási bizottság elé kerülnek. Ez a testület dönt arról, hogy mi kerülhet az Országgyűlés elé, az eredeti tervezetből és módosítókból egyetlen javaslatot készít, és a 199 képviselő majd csak erről az egységes javaslatról dönthet."

Ennyi maradt a magyar parlamentből, és a demokratikus döntéshozatali mechanizmusból. Előzetes társadalmi vita - ki emlékszik még rá, hogy ilyen is volt valaha?

www.origo.hu/itthon/20140505-kedden-sok-ujdonsaggal-megalakul-az-uj-parlament.html
@parti_giano: napjai lehetnek hátra

detélleg

ez a nyelöltögetés a végső stádium ha a gyógyszerezés ellenére is csinálja

lehet, hogy szombaton már nem is lesz csak gipszből egy másolat?

brühüyyy
nekem 5 éve aza véleményem hogy aki a hatalom KIZÁRÓLAGOS megszerzésére törekszik

az ALKOTMÁNYELLENES....

hazaáruló bűnöz mafia
@épészmérnök: ez vaú vaú már egy ideje, és semmi válasz rá a zellenzéktől, ha nekik ez így jó, akkor nincs mit hozzá tennem, ebben a kuplerájban semmi sem számít, ha nekik legalább meg van/lesz a napi megfelelő helyre való betevő. Behajolni már jól tudnak, és a többi néma csend.

melléklet:

Bajnaiéktól elvesznek pár tízmilliót

A választási bizottság rosszul számolt korábban. Az MSZP és a KDNP többet kap.

www.origo.hu/itthon/20140506-bajnaiektol-elvesznek-nehany-tizmilliot.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
süti beállítások módosítása