Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.27. 08:17 Fabius

Seuso: eszcájg a békemenethez

Címkék: orbán közpénz lebukás seuso békemenet

Édeskedvesaranyosdrága Népem! Véreim! Ti mind, akik újra fogtok választani engemet! 

Szóval Édeseim! Aszondom hagyjuk a picsába az alakoskodást, bujkálást és hazudozást reggel, éjjel meg este! Helyette legyünk büszkék rá közösen, hogy egy a tábor, egy a zászló, egy a kassza amiből én vagyok bőkezű. Hisz úgyis szétfoszlott már az álca, mint szipus nejlon a nitro hígító alatt, lebuktam az sms küldéssel és a békemenet túrsszal is a minap. Nincs már rá szükség, hogy én, aki soha nem hazudtam belebonyolódjak ilyen helyzetekbe, mikor megszereztem a tuti eszcájgot a bulikához és leöltük a kondát is amiből a kerítés kolbászt töltik már az asszonyok. 

seuso.jpg

Hogy? Mivan? 4,7 milliárd picit borsos ár műkincsekért mikor évente 90 ezer elszegényedő van a nerben? Ilyet ma csak azok kérdeznek akik egy rendes eszcájgot is sajnálnak a közmunkaforradalom kirobbantójától! A kincsek visszaszerzése nem luxus, és ha már valamiért ennyi dellát kitoltunk akkor azt a nemzet örömére rendesen használni sem lehet luxus. Éppen ennyire nem luxus a kormányspam sem, nem luxus az esetleg érte kijáró büntetés sem - azt majd megnézném ki mer itt engem szabálytalannak ítélni, muhahahha - és nem luxus a ti buszoztatások sem fényességes színem elé a nemzeti bulikába. Olyan kiadások ezek amik egy nemzet örömét szolgálják és amiből zátonyt képzek talapzatnak a közélet viharos tengerén! 

Vállaljuk fel ezt mind, együtt Véreim! Hátha akkor nem tűnik fel mekkora hiánnyal búcsúzik ez az istenverte ciklus

659 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435880643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nincs_itt: segítek neked. akaraterő, és megy minden a maga útján:)
@tristen2005:
egyáltalán nincs hobby-m...és nem gyűjtök semmit (pénzt de az nem gyűjtemény hanem bankszámla) ne duzzogj...a dohányzásnak egy nagy hibája van, hogy megosztod ez is mint a share a mobilokon ha akarod ha nem és ha akarja a másik ha nem

ez olyan megosztó...kedves szép szenvedély és milyen ráncos lesz meg kiszárad aki sokáig csinálja még a kukacok is 3x meggondolják mielőtt belemarnak

azért szeretlek ne ércs félre...ez magánügy lenne ha zsebben tudnád csinálni...dehát Cher vagy share

brühüyyy
@tristen2005:

érdemes megnézni ott a képet. Fico kitesz magáért, ellenben orbán úgy fogja a csavarkulcsot (és milyen kicsit, hozzá méretezték), mint aki visszakézből tanulja tölteni a pálinkát.
@taga20: ne áltasd magad, a tamagocsit szeretik a gyerekek. téged?
@jaegtoer:

Tegnap azt kapta a lego gyárban, gondolta kipróbálja, nem sejtette hogy a szlovák mammutra
utazik.
@nincs_itt: nem kell hozzá semmit sem vásárolni, nem kell senkinek beszélni róla, csak Te magad szépen eldöntöd a fejedben, hogy ettől a perctől kezdve nem gyújtasz rá. És a család tapintatosan fogja kezelni a témát, nem fog röhögni, sőt a meglepetéstől a szavuk is eláll, 1-2 hétig valszeg kérdéseket sem fognak feltenni.
@jaegtoer: izlések és pofonok, te a csonthártyáig, más meg másik fajta hártyáig hatol egyes emberi testekben.
@parti_giano: engem az állatok, a gyerekek, és a hülye nők szeretnek. ja és peni:)))
@Penivaldes: végyé meg, me ez a guano bánt:)
@Penivaldes: gondolom, azé nem kezdted el sorolni, me kilógnál az 5000-ből:)
@taga20: ebből boli melyik kategória? én a hülye nőre tippelek.
@jaegtoer:

Nem akarta bántani, mégis csak egy anya:)
@parti_giano: nem húzol be a csőbe! ő egy állat:)))
@tristen2005:

azért csak betartott annak is. de legalább elmondhatja, megint győztem.
@parti_giano: örülök, hogy örömöt okozhattam:)
egész nap melózok, haza jövök, tiszta ideg vagyok, de odateszem magam:))
@tristen2005: de remélem a kecske ánuszrózsáját nem távolították el a brittudósok:))
Majd lesz mit az IMF zálogba tenni legalább.
@taga20: dehogyisnem: az lett a sevso-keksz (sevso-cake)
Ez volt már?

"Ez utóbbi nem mondható el sem az összes bevételről, sem pedig azon belül az adóbevételekről: bár a ciklus első évében mindkét mutató mérséklődött, az ezt követő markáns emelkedésnek köszönhetően az államháztartás összes bevétele reálértéken idén nagyjából 300 milliárd forinttal (a GDP 1 százalékával) haladta meg a négy évvel ezelőtti értéket, míg az állami adóbevételek ennek majdnem a kétszeresével, 530 milliárd forinttal emelkedtek. A fentiekből kirajzolódik az is, hogy a 2010-es 4,1 százalékos GDP-arányos hiányt az összkiadások érintése nélkül, kizárólag az adóbevételek növelésével csökkentette a kormány 3 százalék alá.

Mivel a vizsgált négy év alatt a nominális GDP növekedése összességében kisebb volt, mit a fogyasztói árindex, ezért a GDP-arányos összes állami kiadás 49,9 százalékról 50,5 százalékra emelkedett, míg az összes bevétel 45,8-ról 47,4 százalékra, az adócentralizáció pedig 37 százalékról 39,2 százalékra nőtt."

privatbankar.hu/makro/megszoritas-magyar-modra-az-elmult-negy-ev-vesztesei-es-nyertesei
@vitéž munkášőr: remélem valaki felnyomja vityának a korongot, mint a ragadozó 2-ben a néger a predátornak a frizbit:)
@taga20: ez szerintem mindenképp meg kell történjen, mert valami talajszerkezet mintát akarnak venni róla - az ártány majd kétséget kizáróan beszennyezi cvla pannonicvs mangalicvs-szal
@parti_giano: nincs min meglepődni: shitnyikeknek internet = faszbuk. ne tudd meg mennyi ilyen van...
@Husz_János_Puszita: Ne zavarjámán össze! Most akkor úgy nőtt, hogy csökkent, vagy úgy csökkent, hogy nőtt valami?
Ebben az a legszomorúbb, hogy a közgazdaságtan azon könyveiben, amelyeket Matolcsy György nem szeret, mert 2 + 2 mindig egyenlő 4-gyel az összeadások végén, nos, ezekben a könyvekben azt írják, hogy ha egy társadalomban nő a különbség a szegények és gazdagok között, az a társadalom sohasem fog fejlődni, tehát egy darabig ugyan klassz lesz gazdagnak lenni, havaj-didzsi-szőkekóla, de aztán már nekik sem lesz annyira jó. Együtt döglünk bele az unorthodox gazdaságpolitikába, bár ők kétségtelenül drágább temetést kapnak majd. Lesznek lovak, meg minden. Ezeket később megesszük.

nepszava.com/2014/03/velemeny/para-kovacs-imre-a-gomb.html
@taga20: Köszi. :) Rájuk emlékszel még? Ez volt a kedvenc számom tőlük.

youtu.be/i-1EFdCof8o
@vitéž munkášőr: Én ugyan csak hármasra szigorlatoztam közgazdaságtanból, de az hétszentség, hogy olyat nem tanítottak, hogy ebben a társadalmi-gazdasági rendszerben lehet teljes foglalkoztatottság és azt sem tanították, hogy úgy csökken a zinfláció, hogy közben nem nő a munkanélküliség.
De biztos én vagyok a hülye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaj persze, hogy emlékszem a spandaura. mindig is egy nyálcsapat vot. borz alom:)
@taga20: XDDD

kb. a Modern Talking és a Duran Duran perverz kapcsolatának gyümölcse
Érdekes. Kíváncsi leszek mik fognak még történni.

Ipsos: százezrek kacsintgatnak még az LMP és a Jobbik felé. Még nagyon sok szavazót tudnak egymástól és a bizonytalanoktól is magukhoz csábítani a pártok, nagy nyerések, komoly veszteségek is jöhetnek az utolsó héten.

Akár 900 ezer szavazó is megváltoztathatja a döntését az április 6-i választás előtti napokban – derül ki abból a kutatásból, amit Závecz Tibor, a Szonda Ipsos kutatási igazgatója ismertetett csütörtökön, a Magyar Újságírók Szövetségének Mérők Klubja című rendezvényén. Ez a választói tömeg – ha tényleg átszavaz – alapvetően az LMP-t és a Jobbikot segítheti a nagyobb erők rovására: ezzel az LMP bejuthat a parlamentbe, a Jobbik pedig 2010-es eredményét is felülmúlhatja.

hvg.hu/itthon/20140327_Ipsos_Tarki_kozvelemeny_kutatas
@Vombatus Ursinus: a kritikus tömeg mennyiségét már elérte a hülyének nézettek száma. a minőségét még nem és szerencséjükre talán nem is fogja sosem
@taga20: Nekem a Come Undone. Azt tudtad, hogy 2011-ben is jelent meg lemezük, amin szintén sok jó szám található? Ezt a klipjüket biztos láttad már. Tele van régi híres manöken csajjal. :)

youtu.be/sSMbOuNBV0s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja jó vot. kimvájd, szamantafoksz, korai magömlés:)))
@taga20: Emlékszel a sztivenszegálos úszóerődös csajra, aki előugrott a tortából?? ;)
vezetőnélküli 4es metro után ideje lenne kipróbálni a

vezető nélküli országot...

hm... vagy népszavazást tartani hogy csatoljanak minket Németországhoz
annektáljon minket a Merkelll
@Marcellusca: nem ez a Szalmiák Erotika vótt a Béjvaccsbe is?
@tristen2005: ennek a büdös hitvány dakota mafiózónak ez a legkisebb bűne

@vitéž munkášőr: felőlem akár a románok is annektálhatnak minket...

ezektől a bűnöző dakota hazaáruló mafiától bármi jobb

talán még kína is...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Annak idején szorosan követtem a Seuso-ügy fejleményeit, és az a vélemény, hogy már megint ködösítenek, hülyének néznek minket, akik úgysem értenék ezt a bonyolult dolgot, ezért nem kötik az orrunkra.

Bár valóban pert vesztettünk (állítólag saját hibánkból, mert felkészületlenek voltunk), MO nem mondott le a jogigényéről. Ha megvásárolnánk, azzal tulajdonosnak ismernénk el az eladót. Ezért kenik el ezt a kérdést. A titokzatos testvérpár nyilván eccerű stróman, a Lord nevében jár el, akinek a nyakán maradt a rosszhiszeműen megvásárolt, piacképtelen lopott kincs, ami törvényes csatornákon, korrekt módon nem értékesíthető.
A most köttetett üzlet tipikus mutyi: a Lord végre zséhez jutott, a kincs (egy része) visszatért az országba. A birtokunkba került valami, aminek a tulajdonjoga nem tiszta. Szóval ez nem bérlés vagy megőrzés, addig lesz nálunk, amíg elő nem áll a jogos tulaj, aki hitelt érdemlően bizonyítani is tudja a jogosultságát. Mivel ez a fejlemény kizárt - hiszen a Seuso-leletet tutira tőlünk csempészték ki -, örökké fog tartani ez az állapot.

Lehetett volna másképp - nem ilyen "magyaroschan", hanem egyenes úton - is próbálkozni. Ami szintén drága és munkás lett volna, diplomáciai és jogi szakértelem, erőfeszítés kellett volna hozzá. Ki-ki döntse el vérmérseklete szerint, melyik út tetszik neki.
Jó reggelt!
Leírom, hogy mi fog történni, ha a rosszabb forgatókönyv fog megvalósulni. Én tudom, hogy nem, de mégis ideírom.
Ha, véletlenül, nem lenne kormányváltás akkor sem történik az ellenzéki oldalon semmi látványos, az Eu választásokig. A nyáron elkezdik felállítani a hadoszlopokat, plusz készülnek az önkormányzati választásokra. Egyet tudok, Teket Melinda Baja polgármesterségéért indul, míg Budapest főpolgármestere jelöltje nő lesz.
A következő egy, másfél évben az ellenzék egymással lesz elfoglalva. Gyurcsány hangosabb lesz, és kezdi nyírni Mesterházyt. Az Mszp belső ellenzéke felerősödik, Botkával az élen. Ja, és Bajnai sem fog visszavonulni. Tartozik ennyivel Jávoréknak, és Juhász Péternek.
@MSZP Afrika Korps:
Miniszterelnök Úr??? Aki köpönyegforgató, aki lop, aki hazudik, az nem lehet úr. Még Magyarországon sem.
Ez alól nincs kivétel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lomposok tisztán bejuthatnak a parlamentbe ha mind a 20 ember rájuk szavaz aki kíváncsi volt a választási gyűlésükre a miskolci egyetemen.Szép álmokat beginázott észlény,akinek az ánuszát putinka hágja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rengetegen voltak a zombikok március 15 tüntijén,majdnem többen mint az összefogás lefújt tüntijén?!
Már a nemzetközi pénztőke is választási ajándékkal kedveskedik nekünk:
index.hu/gazdasag/2014/03/28/nem_minosit_le_meg_jobban_az_s_p/
Ha ök velünk ki ellenünk:)
szép napot mindenkinek! :)

köszönöm a jó szavakat - nem is gondoltam, hogy tudok hiányozni... :DDD

a poszthoz:

rázzuk a rongyot minden téren, közben szó szerint ki van a seggünk minden fontos területen ami a "zemberek" érdekét szolgálja.
lásd oktatás vagy eü, de lehetne még sorolni mennyi helyen teljesít az ország vezetése botrányosan.

az ukrán nyugdíjak, amit mi fizetünk (ne feledd számtalan románét is - valamint a magyarigazolványok kedvezményeit ami az állampolgárság megadása után is él még!), és ezüst megőrző bizniszbe vágunk akkor, amikor nincs pénz gyógyszere, ágyneműre, stb a kórházakban...

saját szememmel láttam, hogy problémát okozott, hogy lefolyt az infúzió és nem tudtak másikat bekötni a műtétre mert nem volt!
a személyzet az orvosok mindent megpróbálnak és megtesznek, hogy mégis működjön a rendszer és ha nincs műtétre ruha akkor (igaz kicsit rongyos!) lepedőbe burkolják a beteget...

mindeközben az ország vezetői vip elbánást vesznek közpénzen(!) fejenként kb 2500 - 3000 forintért! szégyen gyalázat!

most pedig ezüst megőrzésre fizetnek...
normálisak?
bocsánat, de kicsit kiakadtam...
@vitéž munkášőr:
Para néha nagyon hülye tud lenni, ám többször meg nagyon-nagyon igaza van.
Mint ebben az írásban is.
:-(
@Csekkliszt#10: nekem valahogy az a 10 millió sem kóser így elsőre.
@Evezős: én bírom a hülyeségeit is ;-)
@Penivaldes:
Egyetértek, csak repkednek a számok. Azt gondolom az sem a tulajdonjog volt. Mivel bizonytalan a kincsek eredete, szerintem nem lehet rajta tulajdonjogot szerezni, hiába gondoljuk azt h magyar jog szerint a mienk nemzetközi biróság ezt nem ítélte meg.
Így marad az, h visszakerült hozzánk a nemzeti kincs(?) fele, amelyhez egyébként semmilyen törtenelmi esemény v tudat nem fűz minket. Bevallom en tíz evvel ezelőttig nem is tudtam h van(nak).
De az látszik h ebben is hazudnak megint es csak üres propagandafogas az egész.
@Csekkliszt#10: nem kell, hogy történelmi tudat fűzzön egy műkincshez.
Orbán most már naponta átad valamilyen létesítményt, hozzá téve az új munkahelyek számát.
Nekem az tűnt fel, hogy a létesülő munkahelyek száma mindíg kerek szám, 30, 50, 300 stb.
Tehát hazugság, mert az nem lehetséges még véletlenszerűen sem, hogy az új munkahelyek száma így alakuljon.
@Penivaldes: valóban nem :)
de legalább tiszta viszonyok kellenének a "birtoklás" jogának megszerzéséhez.

mert "amikor február elején a Magyar Régész Szövetség vetette fel a „visszavásárlás" gondolatát, a jegybankban épp ilyen üzletekre elkülönített bő 30 milliárd forint fölött rendelkező Matolcsy György helyettese leszögezte: az ezüstnemű megszerzésével nem számolnak, éppen azért, mert bírósági eljárás folyik vele kapcsolatban."

na ezért duplán durva a történet!

hiszen "enyhén szólva necces egy tisztázatlan hátterű műtárgyegyüttes felét – amely épp zűrös előélete miatt a nemzetközi műkereskedelemben, mondhatni, korlátozottan forgalomképes – kvázi kéz alatt megvásárolni."
@Mariann19: szia!
:DDD

lehet ezt másképpen nézni. stratégia szerinti elszámolás, oszt jó napot.
(tudod mennyit fial az a disznó? :DDD)
@guma: ja igen, a nemzetközi műkereskedelem. nekem pont ezért nem kóser az a 10 milláért hozánk vágták volna a teljes cuccost sem.
Ma lesznek árverések, ha jól tudom.
@guma: Szia! :DDD
Ne viccelj, A Fidesznek stratégiája?
Még rövid távú taktikája sincs, ad hoc intézkedések, de azok is Orbán fejéből pattannak ki reggel, amikor még morcos.
S Seuso kincsek még nem teljesek.Kell még legyen valahol belőle jó pár darab azok szerint, akik ezt kutatják.
Mivel használati tárgyakról van szó, ezért szerintem ami hiányzik az az evőeszközök és a poharak.
Ezek még nem kerültek elő.
@Diorella Queen:

én magát seusot ásnám ki, oszt csinyájjunk leltárt bazmeg, mer anélkül nem lesz lélegesztetőgép, az bisztos!
@guma: Több ország is magáénak vallja.Elvégre a felirat ami rajta van ( Pelso=Balaton), nem 100% bizonyítja azt, hogy a műtárgy ott is készült.Készülhetett az bárhol.
Amilyen nyominger és béna faszok a magyarok, simán el tudom képzelni, hogy Szerbia (asszem ők pályáznak még a kincsekre de lehet tévedek) elperli majd tőlünk ha sikerül beszerezni még egy apró darabkáját ennek a leletegyüttesnek.
Mellesleg anno a a magyar állam egyetlen darabjáért asszem 10 millió ft-t kínált, mivel perdöntő bizonyíték lett volna ha még egyetlen darabja előkerül.
Háááát, majd egyszer felbukkan valahol egy darab ebből, ez az ecseri piacot is megjárt kincsből.
@hacsaturján: Ő a tökéletes bizonyíték, hogy ha túl nagy cuccban van a lóvé,azzal nem lehet elfutni.PPPP

Biztos hogy ott van az elásva a környéken.
Bár sok amatőr régész dolgozik szerintem arrafelé az ügyön.
Elvégre közügy.DDD
DE!
Az is lehet hogy Seuso a kisebb részekkel elmenekült, a nagyobbakat pedig elásta hogy ne kelljen cipelni.
@Diorella Queen: :)

emlékszem a kitűzött a díjra és valamennyire a perre is ahol nem vizsgálták pl a föld maradványt sem...
állítólag most a múzeumban található asztalka amelynek kb ez a tálca a tartozéka (pár vélemény szerint).

nekem csak furcsa, hogy amikor ekkora elvonás van minden területen akkor erre költünk azok után, hogy ezt februárban határozottan cáfolták...

@hacsaturján: jó az elképzelés! :DDD

támogatom!
@guma: Nem az az aggasztó, hogy megvették, hanem az az aggasztó, hogy a kincsek pere még nincs lezárva és úgy vették meg.
Azaz elperelhetik.
@Diorella Queen: :)

igen. így van, és ez az előző hszemben benne volt.
süti beállítások módosítása