Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A magánba irányítását az sztk-s betegnek tb fizetése mellett kellene megoldani. Vagyis fizeti a tb... (2024.04.16. 08:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.28. 09:32 Fabius

Hogy lesz ebből legitim választás, gyerekek?

Címkék: fidesz választási csalás választás 2014

Úgy néz ki, a Fidesz hatalomújrázáshoz kireszelt csodafegyvere - a választási törvény - könnyen a képükbe robbanhat. Egy választásnál nem csak az fontos, hogy mi lesz az eredménye, de az is, ezt az eredményt a kedves választók és egyéb haszontalan honpolgárok mennyire fogadják el legitimnek. 

Márpedig ahogy a dolgok most állnak, ezzel lesznek bajok.

Például legitimnek tekinti majd az eredményt az a három választási bizottsági tag, akik saját aláírásukkal olyan lapon is találkoztak személyesen, amire ők saját kezűleg nem biggyesztették oda? Legitimnek tekinti a közvélemény mikor tudja, 26 db nyomozás folyik máris választási csalás ügyben, a 18 listaállító szervezetből 10-ről feltételezhető a leadott listák meglévő másolatai alapján a himihumi? Legitimnek tekinti majd, ha tudja az Magyar Királyi Adatvédelmi Hatóság először aszonta: na hellóka, túl sok munkával járna kideríteni, mizu, úgyhogy nem végezzük el, majd - a választások közelsége miatt sürgős - munkát a fővároson belül kilenc napig utaztatva küldi át a rendőrségnek. 

Mert innen nézve ahol én ülök ettől az aláíráscsalás bizniszeléstől kevésbé csak az áfacsalást akarja nyomozgatni Fénylő Csillagunk közpénzen fenntartott szolgaserege

Érdekes, Gulyás Gergely sem azon iparkodik, hogy az erre hivatott szervek utána járjanak a fölmerült visszaéléseknek, hanem az előre mosakodással van elfoglalva már most: "a baloldal, az a genyó, meg fogja kérdőjelezni a választások tisztaságát." Nem, tökfej, a rossz hír az, nem a "baloldal" hanem mi választók kérdőjelezgetünk itt titeket, ráadásul nem utólag hanem előre. Mert ha hiszed, ha nem, engem és számtalan hozzám hasonlót kurvára érdekel, visszaéltek-e az aláírásommal a rendszerben ami lehetővé teszi ezt, vagy sem? Olyanokra fogunk szavazni a lapokon akik legalább azt a minimális támogatását bírják a szavazókorú lakosságnak, ami a könnyített jelölt és listaállításhoz szükséges, vagy a választásra kínált alternatívák több, mint fele aláírás hamisító, bizniszpártos tolvaj? Az esetleges győzelmetek után nektek is elég vicces lesz így odaállni az eredményközlőhöz:

orbán győzelem.jpg

Szóval az van, srácok, bizony lesznek legitimációt firtató kérdések választások után, hacsak meg nem tesztek mindent ennek az okozott áldatlan helyzetnek a rendezésére. Persze, ha csak a hatalom megtartása a cél mindenféle problémák sutba dobásával, akkor csak szarjátok le az egészet ahogy eddig. 

669 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr475882583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán interjúból

– Felkészültek arra, hogy az új választási rendszer miatt, jobboldali győzelem esetén a balliberálisok illegitimnek tartják majd az új kormányt?

– Ha egyértelmű és elsöprő sikert érünk el, akkor nem lesz miről beszélni. Ha viszont fej fej mellett tudunk többséget szerezni, az ország ki lesz téve a választási eredmények értelmezéséről szóló dühödt, a nemzetközi politika figyelmét is felkeltő vitának.

www.magyarhirlap.hu/az-egyseg-a-legnagyobb-eronk
Összenő, ami összetartozik már 24 éve?
A Fidesz menti meg a balosokat?

Attól tartanak a Fideszben, hogy a baloldali összeborulás nem éri el a 15%-ot és nem jut be a parlamentbe - mondta el a Figyelőnek egy kormányközeli forrás.

Az informátor elmondása szerint a Fidesznél még "90%-ig tele van a tár", vagyis több, a Simon-üggyel egy horderejű botránnyal elő tudnának állni, ám nem szeretnék, ha tovább csökkenne Mesterházyék népszerűsége.

A kormánypártnál ugyanis attól tartanak, hogy Brüsszel nem nézné jó szemmel, ha csak a Fidesz, a Jobbik és az LMP kerülne a parlamentbe, a nyugatbarát balosok pedig nem.

Az informátor azt is elmondta, hogy a Fidesznél lassan lemondanak a gyöngyösi körzetről is, mert a legutóbbi felmérések szerint az egyéniben itt induló Vona Gábor hatalmas fölénnyel vezet jelöltjük előtt.

alfahir.hu/a_fidesz_menti_meg_a_balosokat
@guma: 1) Amikor hosszú évekig az EU és AB által is kritizált, tarthatatlanul aránytalan (egyes körzetek között már 1:3 arányú lakosságarányok voltak) választási rendszer volt Magyarországon, amely aránytalanul kedvezett a baloldalnak, akkor sírtál, hogy azonnal változtassák meg? A baloldal tudatosan húzta az időt, és fenntartotta a neki kedvezőbb rendszert.

2) Bajod van civilekkel? Gondolom, fel voltál háborodva, amikor balos civilek Demokratikus Charta-tüntetéseket, Milla-demonstrációkat, székházfoglalásokat és hasonlókat szerveztek. Vagy csak a baloldali civileknek szabad mozgolódni, jobboldaliaknak nem?
@Blogger Géza: a civilekkel semmi gond, de az olyanokkal, mint "charta" és cöf, ugye problémázhatok?
mert mindegyik mo.-i "civil" szervezet, 1000+1 szállal kötődik valamely politikai oldalhoz/párthoz.
"Szóval az van, srácok, bizony lesznek legitimációt firtató kérdések választások után, hacsak meg nem tesztek mindent ennek az okozott áldatlan helyzetnek a rendezésére."

Gondolod érdekli őket?
Maximum egyvalami érdekli őket, "nyerjenek" oszt biztosítva legyen újabb 4 évre az átlagon felüli életszínvonal és a lehetőség, hogy el tudjanak tenni majd akkorra ha nem ők lesznek "hatalmon". Sok balfasz fidesztroll ezt nem bírja megérteni, de hát mit várunk tőlük? Vagy haszonélvezői az orbán rezsimnek vagy csak egyszerűen hülyék...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ájvé, akkor nagy baj lesz! ugyan, ne röhögtess már! vona, amint laposra veri a volt pógári karikás haverokat!
na ne.
@♔batyu♔: még valamit, akár a "ballibsi" is tarthat bizonyos fideszes intézkedéseket jónak, előremutatónak stb., és persze fordítva. De csak azért fikázni, mert fideszes vagy mszp-s, az a butaság netovábbja. Márpedig a törvény, intézkedés stb. társadalmi, gazdasági hasznossága lenne a kívánatos mérce, nem az, hogy ki csinálta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem rossz, nem rossz! Szóval lenne még bőven botrány, csak "egyéb okok miatt" nem közlik. Az ok is nagyon jó, miszerint "tartanak az EU-tól", hogy az nem nézné jó szemmel. Érdekes, eddig valahogy nem bánták a rossz szemmel nézést.

Azért rendesek.
@vakapad:

Ha az MSZP kiesne, te lennél az elsők között Fabiussal és a többi MSZP csicskával, aki itt nyavalyogna és diktatúrázna izomból.
Viszont a legeslegjobb, amit mostanában olvastam:

"Miután szerdán a Népszava arról számolt be, hogy Simonnak se hamis, se eredeti bissau-guineai útlevele nincs, a Magyar Nemzet ez ügyben a Népszavát "zavarkeltéssel" vádolta."
@vakapad:

Hazudsz ahogy minden MSZP csicska, és mentegeted a főElkúrót:

mno.hu/migr/jogeros-gyurcsany-hazudott-519571
"Az elsőfokú határozat szerint a Magyar Nemzet a becsatolt cégmásolatok alapján megfelelően tudta bizonyítani a cikkben tett megállapításait. "
@iii: nem mentség, csak akkor kíváncsi leszek, hogy fogják e mondani, hogy nyertünk nyertünk, de nem legitim az eredmény.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"A lapunk által levont következtetés tehát nem volt ellentétes a VÉLEMÉNYALKOTÁS elemi szabályaival – hangzott el az elsőfokú per ítélethirdetésén. A kifogásolt cikk címével kapcsolatban – amelyben levontuk a logikus következtetést: Hazudott a miniszterelnök – a bíró kijelentette: az Alkotmánybíróság szerint a tényállítás formájában közöltek is minősülhetnek VÉLEMÉNYNEK, a közszereplőknek pedig a sértő, igazságtalan VÉLEMÉNYEKET is TŰRNIÜK KELL."

Mit is tetszik vitatni?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Blogger Géza: @♔batyu♔:
mint liberális szavazó, úgy érzem reagálnom kell a "fröcsögéseitekre" tudjátok ezen a választói oldalon van gerinc, és önkritika! én, és környezetem ama bizonyos elmúlt 8 évben, vagy kritizáltuk az általunk preferált pártot, vagy kussoltunk szégyenünkben amit tettek! ti ott nagy nemzeti jobb oldalon, véditek a védhetetlent, egy biráló kommentet nem birtok irni, csak helyeselni és csontig benyalni! tényleg ennyire tökéletes volt ez a 4 év? nem bánt benneteket semmi? nem érint semmi? nektek olcsóbb a bevásárlás, olcsóbb a tankolás, olcsóbb a hitel törlesztés?
ti tényleg nem aggódtok a jövőért? nektek minden tökéletes?
mit fogtok tenni, ha ruhatából már nem válthatjátok ki a gerinceteket? a bal oldali szavazó, birta büntetni a kormányát! ti? tudtok még tükörbe nézni?
nem zavar, hogy folyamatosan hazugságban éltek? ha a elmúlt 8-ban úgy éreztétek, akkor most miért nem? mert ezt a viktor sz.rta? és ez jobb oldali? megvezetett emberek vagytok!
majd egyszer el kell számolnotok a lelkiismeretetekkel, sok sikert hozzá! és ha bedől az ország, fogjátok bárki másra, csak viktorra ne, mert ugye ő, szent, és sérthetetlen.
szégyelljétek magatokat!
@nincs_itt: Bő egy hét múlva mindnyájan okosabbak leszünk. :)
@Blogger Géza: "Amúgy én kizártnak tartom, hogy ne legyen meg a 15% nekik.." Azért álmodozni csak szabad nem..?:)))
@magándemokrata: +11, de csak a szád koptatod:)
inkább igyá, annak van látszata:))
@Penivaldes: Jesus Maria, ha én ezt tudom, az életbe nem jövök ide. Különben én meg a sajnos most még mindig élő, 60 pluszos AVH,besúgó banda oszlopos tagjaként a @Gyurcsany egy......... ót legszivesebben egy szívlapáttal kínálnám meg, mert ennyire hülye nem lehet valaki.(Honnan lesz nekem szívlapátom?)
@magándemokrata: Ki mondta, hogy minden tökéletes? De sokkal jobban állunk, mint 4 éve. És ami még fontosabb: nincs kormányzóképes alternatíva.
@Blogger Géza: nem akarom beléd fagyasztani a szót, de menned kéne:) 13.30 kossuth tér, várnak az agyhalott evtársaid, bencsikkel az élen.
@évásanyó: köcsön adom, de hozd vissza, me nekem is kö használnom:))
@vakapad:

Én semmit nem vitatok.

Köztudott hogy Gyurcsány egy mocskos adócsaló.
Hisz kiadta bérbe saját cégének (Fittelina) saját házát, ahol családjával élt, felújította uszodát épített bele, és az ÁFA-t visszaigényelte.
Ez de facto adócsalásnak hívják.

Csak te véded ezt a Gyurcsány nevű férget, valami rejtélyes indoktól vezérelve.
@magándemokrata:

Abban én is biztos vagyok hogy azon az oldalon ahol vagy, ott van gerinc.

A kérdés csak az, hogy vagytok e négyen azon a liberális oldalon, ahol vagy, hogy bridzseljetek, ha nem épp az MSZP seggét nyaljátok.
@vitéž munkášőr: Felőlem lehetne több, valódi, független civil szervezet, semmi kifogásom ellene. De ezeket tényleg nem az állanak kell létrehoznia. Aki nagyon akar, csináljon.
@taga20: Én itthon vonulok! :) Megyek a sörömért! :)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: köztudott, hogy vitya egy gyorsnaszádkapitány. csak aszt nem értem, mé kö neked mindig kibújni a seggéből és idehányni:(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

jovaros.blog.hu/2014/03/29/nep_mese

megtanítanád ezeket a rezsidzsihádista makói vénasszonyokat bridzselni? láthatóan izgalmasabb elfoglaltságra vágynak a szpíker bullshitjeinél
@Blogger Géza: Van, csak nem jutnak szóhoz, nem kapnak felületet, vagy lehülyézitek őket, mint minden mást is, ami ellentmond a posztkomcsi gondolkodásmódotoknak.
@Blogger Géza: öreg, évek óta belebotlok a hülyeségeidbe a blogszférában, és ez vot eddig az első értelmes kommented:))
@taga20: Na, örülök, hogy végre neked is örömet szerezhettem, másnak amúgy se nagyon tudsz mostanában... :)
"A magyar szó még nem magyar érzés, az ember mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán..."
@taga20:
Döbbenet! Baszki, nem script... söre is van, nem úgy, mint EGYESEKNEK!
Elgondolkodtam... :)
@Blogger Géza: ez örvendetes, csak akkor ki kellene találniuk maguknak egy új gyűjtőfogalmat a civil szót lejárató álcivil mozgalmak miatt
@Myrath: Jaj, mindjárt megszakad a szívem... Itt ez a marha sokszínű sajtó, a még sokszínűbb blogoszféra, FB, twitter, tökömtudja mi, ha valaki olyanokat mond, csak átjön valahol. (Általában semmi okosat nem mondanak, csak azt hiszik, darálják az unalmas sémáikat, ez van.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bakker, nehogy má lecserélj! 19-én viszek egy rekesz köbányait:) ha neked ez kö:)))
@évásanyó: csak a szívlapáton rugózol? Annyi minden tud hirtelen felindulásában az ember kezébe akadni.
@taga20: nyitok mán egy szívlapát bótot, ha ennyire hiánycikk.
@taga20:
Még ne kapkodjuk el a 19-et, a kőbányaival meg pláne maradj otthon!
@Blogger Géza: "Na, örülök, hogy végre neked is örömet szerezhettem, másnak amúgy se nagyon tudsz mostanában... :)"
na ez má a régi géza, egy mondaton belül ekkora logikai bukfencet:))(ezentúl nem gizizlek le gizi)
@taga20: Nézd már, elírtam: "másnak amúgy se nagyon tudsz örülni mostanában..." :) akart az lenni.
@vakapad
Hogy Gyurcsány mennyire NEM adócsaló (bár NEM vagyok gyF hívő:
Ebben a Fittelina ügyben MAGA a Polt fele orban-kézvezérelt ügyészség sem tett büntetőfeljelentést miután náluk feljelentették Gyurcsányt. Amiért nem tettek feljelentést az a BŰNCSELEKMÉNY HIANYA

Na, meg egyszer: maga a Fidesz ügyészség is beismerte h Gyurcsány nem követett el adócsalást, még a bíróságra sem mentek magukat égetni.

Aki érti a jogot az tudja h a bűncselekmény hiánya nem ugyanaz mint a büntethetőség hiánya, vagy elévülés, amikor nem tudni volt-e v sem, mert az idomulás miatt vizsgálni sem lehet.

Tehát ebben az ügyben Gyurcsány ártatlan, erről a Fidesz ügyészségtől papírja van. Az egész arra volt csak jo hogy ne tudja magáról lemosni ezt azt esetet. Meg h megszülethessen a leggyalazatosabb nicknév.
Oszt jónapot

www.reggel.hu/nyomtat.php?cikk=38529
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sör, piha,
a kerületünkben ma a dzsobbik főz!
cca száz m2 terület a piac mellett sörsátrakkal, asztalokkal, padokkal és reggel óta rotyog a zebéd.
mégsőtebb: ingyen ruhaosztás.
@taga20: Backi, ezt @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jó megkaptad! :)))))
Muhahahahehehehe és nyehehehhehhee
@Blogger Géza: látod, látod, rossz helyen vonulgatsz, asztán egyből meglátszik:)
én csak a javadat akarom, ez tisztán látszik:))
@magándemokrata:
A 12.11 h kommentedhez +1!!!!
@Marcellusca: én vagy ő, me nem minegy:))
@taga20: Hát te, te szellemi fogyatékos. :D
@Marcellusca: te ne sértegess engemet, me szolok a hugomnak peninek és elporolja a kis picsádat:))
@Spániel: @taga20: Rendes vagy taga20,különben is csipem a humorod, Spáni, teljesen igaz, csak agyhugykövet kapok, amikor ezek a gyenge gyerekek nagypofával engem csak azért besúgóznak le, mer elmultam 60. Öreg az vagyok, de sose vótam hüle, ők meg nem biztos, hogy megérik!!!!
@Blogger Géza: megártott neked a nap vagy más...

amikor anno együtt kritizáltuk az mszp vad dolgait az tetszett.
de amikor visszautaltam az örökös miniszter húzásaira akkor már kiakadtál régen is.
pl civilek és fiatalok közösségi helyeit, házait még lőtért is számolatlanul adta torgyán asszony nőtagozatának és akkor a többiről még nem is szóltam...

és mivel nem veszel emberszámba befejeztem veled!
mert nem hiszem, hogy nem emlékszel arra melyik párt bojkottálta a tárgyalásokat a választási törvény kialakításánál...

baszd meg, nem fogod fel: nem érdekel párt.
érdekel az ország. és ezért szívem szerint akik megzsírosodtak pusztán azért mert tűz mellett ültek - felelősségre vonnám őket, mert esküjükkel ellentétben magukat és pártjukat szolgálták az ország helyett!
remélem ez világos.

szóval hanyagolj!
ez nem méltó sem hozzád se hozzám.
báy, báy
@Spániel: Van is egy egybeöntött klopfolóm.Nem tud leesni a feje, ha megsuvasztom valamelik képibe.
@évásanyó: "Öreg az vagyok, de sose vótam hüle, ők meg nem biztos, hogy megérik!!!!"
de még lehetsz, csak ki kö menned a birkamenetre:))
@évásanyó: emútá hatvan? én is, nagy kaland!!! most kezdődik a zélet!!!!!majd ha kilencven músz és itt osztyuk a szívlapátot, ammá valami!
@guma: nem akarlak kijavítani, de báj és nem báy. csak a pontosság kedvéért:))
@guma: Szerintem fordulj pszichológushoz, ha úgy érzed, már emberszámba se vesznek. :)
@évásanyó: nalátod. szívlapát a múlté. Egyébként idegméreggel átitatott atommeghajtású lézerkardé a jövő. Vannak, akiket csak ezzel lehet írtani.
@taga20: jogos! :DDD

de ez a gátlástalan szemétség felhúzott. pedig nem szokásom begurulni...
mindig tanul az ember.

más: Késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára

www.atv.hu/belfold/20140329-kessel-tamadtak-egy-mszp-s-aktivistara/hirkereso
@guma: néha nekem is gurul a gyógyszerem és nem látok a pipától:)
rendes országban késsel villával:)) gyerekszoba!
@Blogger Géza: értelmezd!

vesznek - veszel
@taga20: :)
kösz!

komolyan meglepődtem magamon, hogy ennyire bánt még mindig a gátlástalanság...
nem kellett volna most 2 nap alatt össze-vissza elolvasni minden hírt...
na megyek és leiszom magam, most a séta után...
nyihahahahahahahaha, lehet hogy volt már, de fél órája ezen a idiótán röhögök :D :D

A jobbikos Volner Jánosnak van diplomája. Csak épp a világ egyik legviccesebb egyetemén szerezte

Hallottak már önök a International University of Fundamental Studies nevű >>>orosz<<< iskoláról?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F03%2F28%2Fa-jobbikos-volner-janosnak-van-diplomaja-csak-epp-a-vilag-egyik-legviccesebb-egyetemen-szerezte%2F
@Marcellusca: :DDDD

nálad is "nem talál"-t van? :)))
@Marcellusca: ha a pipa nem takarna be a képbe, még aszt mondanám, hogy ez peni:)
@taga20:
én ollan helyre nem járok, ahová az MSZMPKB-és arcok járnak.Azt hiszik má mindenki meghalt, akik felismerhetik őket??
@Spániel:Téged nem zavar,hogy tisztességben,40 év munkában megöregedett az ember, és most huszonéves kis faszok,akik egy kilo ára sót az asztalra még munkával nem raktak,nyuggereznek, hülyéznek le????Legszivesebben ugy vágnám őket pofán,hogy kienének a cipőjükből, azután meg irány a bánya,oszt tessen dógozni!!!
@Spániel:Téged nem zavar,hogy tisztességben,40 év munkában megöregedett az ember, és most huszonéves kis faszok,akik egy kilo ára sót az asztalra még munkával nem raktak,nyuggereznek, hülyéznek le????Legszivesebben ugy vágnám őket pofán,hogy kienének a cipőjükből, azután meg irány a bánya,oszt tessen dógozni!!!
@évásanyó: hát, nem lennék a klaviatúrád helyében:))
@évásanyó: csak asztán szűrös evtárs nehogy meglapogassa a hátad és aszt mondja, hogy"évásanyó evtársnő", de régen láttuk má egymást:))) ha esetleg evtárs, ako szori:)
@évásanyó: egyáltalán nem zavar. Magamban mindenkit a helyére teszek, hülye pöcsök miatt nem húzom fel magam feleslegesen.
Ezenkívül elfoglalom magam és akkor jövök ide, ha erre van éppen igényem. A többiek ezerszer kárpótolnak az idetévelygő agyhalottakért.
@dr. jenőke (jenőke): De ha a "kamu" pártok még az aláírásokat se tudták összegyűjteni, pedig egy ember az aláírását akárhány pártnak adhatja, akkor szavazatokat (ami jóval nagyobb elköteleződés) mitől kapnának?
@Spániel: "A többiek ezerszer kárpótolnak az idetévelygő agyhalottakért."
igyekszem, drága nyuggerbajtárs:)
@Spániel: nem mentek a zoperába énekelni egy kicsit...persze jó hangosan?

brühüyyy
hadd süketűljenek meg a jobboldalnak nevezett szemétládában
@rodeo36: ha én halkan énekelek, akkor is gyerekeknél kanyarójárvány tör ki, időseknek kiújul az isiászuk, szóval nem kell kiereszteni a hangomat, ez a legjobb biológiai fegyverem.
@évásanyó: én csak az agresszív nyugdíjasokat szoktam.
@magándemokrata: volt már vitánk! De le a kalappal, magam is valami hasonlót szerettem volna megfogalmazni, kicsit előbb mint a hozzászólásod!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én biztosan,mert pont befejeződik az aktuális fejtágítóm, meg még vizsgázni is köll majd belőle.
De, hogy te? Bocs, magas labda volt... szóval, reménykedni lehet, mer' ugyi a remény hal az utolsó a halak között...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Agyhalottka!

Itt vannak azok a komcsi nyugger haverjaid, tudod, akik a bolsik mellett vonulgatnak, ahogy megszokták az Kádár apád idején:

index.hu/video/2014/03/29/kommunistak/

Szép is ez, csak úgy süt az értelem, a kifinomultság, a szerénység, a jóindulat.
No meg a kapanyél is kilóg... ahogy nálad is...

Hogyan is emlegetted őket? Az az 50-60-as komcsi csürhe? Tényleg, ez lesz az!
süti beállítások módosítása