Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/nem-tudni-hany-milliot-keres-varga-judit-tudomanyos-oktatokent-az-altala-terveze... (2024.05.04. 11:27) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.03.27. 08:17 Fabius

Seuso: eszcájg a békemenethez

Címkék: orbán közpénz lebukás seuso békemenet

Édeskedvesaranyosdrága Népem! Véreim! Ti mind, akik újra fogtok választani engemet! 

Szóval Édeseim! Aszondom hagyjuk a picsába az alakoskodást, bujkálást és hazudozást reggel, éjjel meg este! Helyette legyünk büszkék rá közösen, hogy egy a tábor, egy a zászló, egy a kassza amiből én vagyok bőkezű. Hisz úgyis szétfoszlott már az álca, mint szipus nejlon a nitro hígító alatt, lebuktam az sms küldéssel és a békemenet túrsszal is a minap. Nincs már rá szükség, hogy én, aki soha nem hazudtam belebonyolódjak ilyen helyzetekbe, mikor megszereztem a tuti eszcájgot a bulikához és leöltük a kondát is amiből a kerítés kolbászt töltik már az asszonyok. 

seuso.jpg

Hogy? Mivan? 4,7 milliárd picit borsos ár műkincsekért mikor évente 90 ezer elszegényedő van a nerben? Ilyet ma csak azok kérdeznek akik egy rendes eszcájgot is sajnálnak a közmunkaforradalom kirobbantójától! A kincsek visszaszerzése nem luxus, és ha már valamiért ennyi dellát kitoltunk akkor azt a nemzet örömére rendesen használni sem lehet luxus. Éppen ennyire nem luxus a kormányspam sem, nem luxus az esetleg érte kijáró büntetés sem - azt majd megnézném ki mer itt engem szabálytalannak ítélni, muhahahha - és nem luxus a ti buszoztatások sem fényességes színem elé a nemzeti bulikába. Olyan kiadások ezek amik egy nemzet örömét szolgálják és amiből zátonyt képzek talapzatnak a közélet viharos tengerén! 

Vállaljuk fel ezt mind, együtt Véreim! Hátha akkor nem tűnik fel mekkora hiánnyal búcsúzik ez az istenverte ciklus

659 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr465880643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dakota mafia

mint a sáskahad lerabojják az országot...
hazaáruló nemzetrontó országvesztő feudál náci komcsi koleszosok

2014 nyer a fideSS ? mijjen ár lesz utána ? cunami ?
Ha jól értettem a híreket a saját készletünk kisebbik felét vásároltuk vissza, picit drágábban, mint amennyiért az egészet nem vettük meg 2006-ban.
Gondolom a másik feléről meg adtunk igazolást a kedves angol lordnak, hogy az meg nem lopott motyó.
Mo. jobban teljesít!
Én is kaptam SMS-t, meg hivtak is a Békamenet automatái, holott vasvillával kergetek el minden feliratkozásra invitálót, és kifejezetten kértük a szolgáltatónál az anonimitást.
Szóval bekaphatják:
"A fideszes kommunikáció szerint csak olyanoknak küldtek sms-t, akik korábban kifejezetten hozzájárultak, így szerintük az akció teljesen törvényes."
Amúgy milyen törvényi felhatalmazás alapján költenek milliárdokat bármire, ami ennek a hibbantnak a fejében megfogan?
Nekem egy kérdésem van. A 90-es 40 milliós kikiálltási ár, ami jelenleg 100 milliónak felel meg (euro természetesen mindkét millió) a teljes kincsre vonatkozik, vagy erre a hétre?
Fábius!
Te ezt a hírt is össze tudtad kötni Orbán gyalázásával? Csak azt tudom mondani: Bravó!
egxyébként ez az amiben nem tudok igazán felétek húzni, miközben megértelek titeket
@Penivaldes:

Az a 90-es !0 millió az angol font volt, a kikiáltási ár innen indult volna. tehát a végösszeg megbecsülhetetlen. De mivel nem tisztázott az eredete, így árverésre, eladásra nem kerülhet. (csak a fekete piacon) amikor is az árú veszt értékéből, mivel nem lehet mutogatni, mint a felcsúti stadiont.
@munkás ököl:

Kösszépen!

Az elismerés mindig hízelgő, de mikor a varánusz számára fenntartott nicktől jön az különösen jól esik!
@munkás ököl: csak neked, nehogy lemaradj valami cukiságról:

Négyoldalas cikket készített a Story magazin Orbán Viktorról és családjáról. Ebben használati utasítást is kapunk a kormányfőhöz, amit Lévai Anikó osztott meg a lappal. A miniszterelnök felesége például ilyeneket mond:

„Amíg éhes, ne kérj tőle semmit! Ulti közben ne zavard. Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok... Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen."

További szaftos részletek a Story e heti számában.
@tristen2005:
Egészen sokat lehetett itt lopni anélkül, hogy ki tudna derülni.
Lézer Boldizsárka - vagy Bendegúzka??? - bankszámlája biztosan jelentős nagyságrenddel gyarapodott, valamint, gondolom a felcsúti lókupec leszármazottaié is ...

Megvenni valamit, ami a mienk, rettentő sok pénzért, és lemondani egy részéről és legalizálni az orrgazda "tulajdonjogát" ... remélem, egyszer ezért is kapni fognak majd.

(Mennyiben fogadna velem bárki, hogy hamarosan piacra kerül a másik fele a kincsnek? És hogy nem mi leszünk sem az eladók, sem a vevők?)
Nemzeti aranyat családi ezüstre 'ingyér'.
@vitéž munkášőr:

elmekórtani szempontból hasznos lehet, de félrevezető. rajta már csak a baseball ütő vagy a welsz-szer segít.het.
A Magyar Nemzet is jobban teljesít!

A talajtani vizsgálatok is nagy hasonlóságot mutatnak, az egyik esetben „gyakorlatilag azonos” a Polgárdi környékén talált föld- és az egyik tálról származó agyagminta. A kincset rejtő fémüst is olyan technikával készült, amelyet akkoriban csak Pannóniában, főként a Balaton térségében alkalmaztak.

mno.hu/belfold/a-seuso-kincs-tortenete-1218045

Magyarország és Horvátország azonban a bronzüstön fellelhető talajmaradványok vizsgálatát kérte, amelyre végül engedélyt kaptak. A vizsgálatba Anglia is beszállt, ám az eredmények nem közölhetők. – A New York-i bíróság ugyanis aláíratta a szakértőkkel, hogy soha nem beszélhetnek a talajminták elemzésével nyert eredményről, és nem is közölhetik le azokat – mondja a professzor. Hogy a New York-i bíróság miért döntött így, nem tudni. Ahogy azt sem, hogy miért nem engedték az egyetlen hitelesnek vélt tanú kihallgatását sem.

www.delmagyar.hu/vilagvevo/gyilkossag_rejtely_es_nagy_erteku_leletek_a_seuso-kincs_tortenete/2298062/
csak úgy a poszthoz:

kétfejes fideszes reklám poszter átalakítva, egy felragasztott és nyomtatott szöveggel:

"NE KINCSEKET, HANEM KENYERET"

ennél többet nem akarok hozzá tenni, esetleg kiegészíteném, az oktatással, és az egészségüggyel
@vitéž munkášőr:
Nincsen errefelé egy képzett pszichológus / pszichiáter?

Bár laikusként - és harminc éve házasságban élőként - annyit én is meg tudok állapítani, hogy nem normális. Nagyon nem.
Ha szimpla, mezei emberként tenné, akkor(!!!!) sajnálnám a feleségét, és érdekelne, miért él egy rossz házasságban egy gyakorló elmebeteggel, de így, hogy uralkodik is, az egész sokkal súlyosabb.
És kárhoztatom a nőt is, aki ezt nem hogy hagyja és tűri, de segédkezik benne. A sors ki fogja mérni rá is, amit érdemel ezért.
@vitéž munkášőr:

Nem kell neki Nemzeti Sportot adni, sose kel fel, mindenki örömére.
@vitéž munkášőr: kivasalta, hogy ropogós legyen

ez most hülye vagy fél????
mert én olyan emberrel nem élnék egy fedél alatt, akitől félek
@Evezős: @OPHELIA: ha kérhetném, ha esetleg én lennék ilyen hibbant, titeket és a páromat is feljogosítalak a lelövésemre.
@OPHELIA: ez a szeretet megnyilvánulása az ő felfogásukban, szigorúan a családi hierarchián belül - szerintem meg szimplán mentálisan beteg emberek, de nekünk ez jutott...
Tuti ki fog derülni h ez egy műkincs mutyi.
A parlamentben hol lesz kiállítva : dolgozószobájában?
@Evezős:

"A sors ki fogja mérni rá is, amit érdemel ezért. "

légy nyugodt, kiméri. még itt a földön, folytatólagosan. orbán viktor keze által.
@tristen2005: lesben kell állni hajnalban a postaládájánál
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: oké, szóljatok, majd fogom a párod kezét, hogy nehogy beremegjen:)
@Evezős: valaki valahol felvetette, hogy a kormányzati munkához miért nincs (tudtommal sincs) pszichiátriai orvosi alkalmassági vizsgálat...
@vitéž munkášőr: B+ én nő vagyok és nem félek a férjemtől. Ha egy ilyen nyilatkozatot adok, mint ez az újságvasalás, akkor szétkürtölöm a világban, hogy fosok a férjemtől. Újabb pszichiátriai eset?
@OPHELIA:

ennyire hülye, és ennyire sznob.

Azért vasalták 'régebbe az újságot, hogy a nyomdafesték ne fogja be az olvasok pracliját. a 'ropogósság' csak járulékos haszon volt.
@vitéž munkášőr:

Rajtam kívül kiülne a parlamentben?:)
@jaegtoer: Én nem hivatalos infóként azt hallottam, hogy bizonyos származású hölgyek ezt nem engedik meg maguknak.
@vitéž munkášőr:
:-)
... csak nehogy valaki meghackelje nemzeti sportot es valami kedvezőtlen foci hír kerüljön bele, mert még képes es lerohanja az uniót
Egy miniszterelnök sportújságból tájékozódik a világról. Priceless:-)
@OPHELIA: nem is vagy jó fideszes se te, se a férjed, tudod a nívó a vakkomondor, meg a monokli, és a verbális alázás és a tűzhely
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkó, most lebuktam:)

nálunk a masztiff az etalon, én azon estem át, de megúsztam monokli nélkül
a családi ezüst a fideSS nél van legjobb hejen majd MEGVÉDIK

és vigyáznak rá:)
Jaaaj már! Az a kis pézecske az egyik "nemzeti büszkeségünk" visszaszerzéséért semmi.
@Vitéz.László:
Tiszta Puskás öcsi sztori. Az a nemzeti kincs is hol kötött ki
@OPHELIA:
A másodikra tippelnék ... bár ebben az esetben az első is helytálló lehet ...
:-(
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Félve kérdem: nem lehetett volna becserélni a másikra?
@Csekkliszt#10: a papíralap felvet pár problémát a hacknél, de majd bevetjük McGywert
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: a hülye elásó római, ha ezt tudta volna, micsodi nemzeti kincset ásott el, ilyen alapon a kis bajszos is kérhetné, vagy a talján dúcse :D
Orbán a TV vitáról.

A kormányfőt a miniszterelnök-jelölti vita kérdéséről is kérdezték. Azt mondta: szerinte az elmúlt négy évben minden vitát lefolytattak a ország nyilvánossága előtt. Ráadásul az emberek láthatták, milyen az élet, ha a szocialisták kormányoznak, és milyen, ha a Fidesz-KDNP van kormányon, vagyis minden információ a választók rendelkezésére áll – tette hozzá. "Úgy látom (...), hogy valójában nem is vitázni akarnak velem, hanem támadni akarnak engem, leginkább ócsárolni. Ehhez én nem kellek, ezt nélkülem is megtehetik" – fogalmazott az ellenzék vitakezdeményezéséről.

hvg.hu/itthon/20140327_Orban_nem_is_vitazni_akarnak_velem_csak_o
... nehogy aztán az legyen hogy futballkupát csináltat a műkincsekbol
@jaegtoer:
Látszik is rajta ...
(Az otthoni gépemen van egy fotó, már nem tudom honnan szedtem le, amin a Pogácsaszaggatónő Őfőméltósága van két képen, egymás mellett. Az egyiken 2006-ban, talán, a másik tavalyi ...
Borzalmas! Mint a saját öreganyja ...

Ja, és biztos emlékszik itt a többség arra a filmre, pár évvel ezelőtt, ami karácsony környékén ment a tv-ben, ellátogattak pár politikus otthonába. Hát Orbánéknál ... van egy jelenet, ülnek mind valami falépcsőn, hátul a lókupec, előtte a felesége és többször is a vállára akarja fonni a karját - de az asszony mindannyiszor lerázza. Látszik, hogy a mozdulatok önkéntelenül jönnek ...
Másik: hálószoba, ágy mellett valami kis asztalocska, tök üres ... aszongya: ez a férjem íróasztala, ezen dolgozik ... majd a férj elővesz valahonnan egy darab dossziét és lengeti, hogy ez a munkaanyag ...

Meg az egész hangulat, ahogy a gyerekeivel beszél, viselkedik ... elborzasztó volt.
Újabb szocionista csaló bukott le: Kunhalmi Ágnes "oktatáspolitikus" két diplomát hazudott magáénak - egy sincs neki

kuruc.info/r/2/125686/

Indulhattok sátorozva tüntetni liberrált majmok.
@OPHELIA:
+1
Az egész, úgy ahogy van, borzasztó, szégyenteljes és szinte segítségért kiált ...
De most mondom, hogy amikor majd előjön a farbával és sajnáltatja magát, akkor nem szabad neki hinni. Sok pénzt kap ő ezért, korpásodhat a haja és hát amint ezt nem is nagyon titkolják: külön is élnek. A kupec a vályogházban, őnagysága a Cinege utcában.
Orbán megtanulta, hogyan kell használni az iPadet!
Méghozzá a lányaitól. De közben a kampány leggyengébb hasonlatát is elsütötte.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F24%2Fvalasztas14%2F
@jaegtoer: izélsz már, jég, a rendőrség is megaszondta, hogy az ominózus tamást csak egy welszness utazásra invitálta.
hehe, de azért nem sajnálom, nem lesz neki akkora érvágás, mert megkapja másból azt ami neki jár:

Andy Vajna elvesztheti budapesti kaszinóját

Az országban legfeljebb működtethető tizenegy kaszinót mind magának akarja a Szerencsejáték Zrt. Amennyiben az állami cég terve zöld jelzést kap, Andy Vajna elbúcsúzhat a kaszinóbiznisztől – írja a Népszabadság.

hvg.hu/gazdasag/20140327_Andy_Vajna_elvesztheti_budapesti_kaszinoj
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te csak mennyél vasalni Coccolínós vasalóvízzel a hazai pályát, mer olyan büdös petróleumszagú festékkel nyomtatták, hogy az utca végéről érezni, hogy bedobta a postás Lehet, gyufa se kéne hozzá, elég lenne megdörzsölni ozst égne, mint az EU zászló
@OPHELIA: egyszer még lévay úrnő is elveszti higgadságát, akkor mást fog vasalni a férjén, a'la berki krisztián.
@Evezős: Azért lehet neki félnivalója,mert ha szövegel,apu megfingathatja.
Kicsit sajnálom a szerencsétlent,mint minden ilyet.
@vitéž munkášőr: @Evezős: @OPHELIA:
Elmekórtani eset. Meg a zasszony is.

Nem egyszer elgondolkodtam már, hogy miért várnánk el normális, européer gondolkodást, kormányzást viktorkától, mikor nem az?!
Az européer gondolkodású politikusok nem a felcsúti határban teremnek. Azok - akár generációkon keresztül - felkészülnek, felkészítik erre a pályára.
Ő egy vidéki, falusi (tisztelet a becsületes falusiaknak!) suttyó, aki atyai szigor, terror alatt nőtt fel, még régi, '30-as évekbeli, rossz családmodellt látott, ergo rosszul szocializálódott. Mindehhez jöttek a tinédzser évek szocialista embertípusának megismerése, szeretete(?).
Ezeken még az egyetemi évek sem segítettek, hiába került fel Pestre, - itt valószínűleg mindig is nyomasztotta a vidéki eredetéből származó kisebbségi komplexusa - alapvetően nem tudott megváltozni.
Most pedig hatalma van. És az összes frusztrációjából adódó - vélt vagy valós - sérelmeit (túl)kompenzálja.
Szóval ne várjunk semmi normális dolgot egy vidéki, gumicsizmás tahótól!
@munkás ököl: Tehát a felének őrzési jogát másfél szeres áron felvásárolni - ez lenne orbán érdeme? Miközben 2007-ben a Gyurcsány kormány lemondott róla, hogy 10 millió euróért megvegye az egészet - mert másra kellett a pénz?

Ez még kampányfogásnak is szar. Persze a híveknek örömünnep, de hát nekik mi nem az?
Kedveseim!
Várható volt, hogy a kampányfinisben sok érdekes hírrel fogunk találkozni, de nekem nem elég a családi ezüst egy részének visszavásárlása, a "Folytatjuk!" illúziója, a Welsz szappanopera, vagy az újságvasalás (és talán érdekesebb herevasalás).
Már jeleztem, de most megismétlem, hogy legalább olyan ütős történetre várok, mint amilyet 20 éve mutatott be a köztelevízió: Megtalálták és nyilatkozott az a tanú, aki a helyszínen látta, hogy Horn Gyula személyesen rúgta ki az elfogott ellenforradalmár fogait.
Nagyon várom a "non plus ultra" hír/eke/t!
@OPHELIA: Ez ügyben nem tudok segíteni.
Akinek van netje nézegesse a PDF verziót. :)

hazai-palya.hu/galeriaaktualis.html#wows16_1
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Kussójá, Kispöcs! :)))
Mennyé inkáb alunni! :D
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Csalódtam benne. Visszamegyek Némethnéhez, akinek ugyan szintén nincs diplomája, de legalább szép és csinos. Igaz, Kunhalmi hetvenszer okosabb, de nekem egy nő ne legyen okos. Legyen miniszter!
@parti_giano: hamán vasalásrul van szó, gondóhattam vóna, hogy ide fogunk kilyukadni:)
@Marcellusca: Pont most akartam elköszönni mindenkitől,de előbb megvártam a reakciódat.:))
Nademostmár viszlát mindenkinek!
@Marcellusca: Pont azt írod le, hogy mit mondott anno a német nyelvtanárnőm.
Ne akarjak én egy lakatos apa és bolti eladó anya gyermekeként orvos lenni. Mert kurva nagy a hátrányom egy orvoscsemetével szemben.
Máncsak a levegő beszívásból kifolyólag is.
@trisel:
"Legyen miniszter!" - Vagy legalább Kósa "20%" Lali. :)
@OPHELIA: Nem feltétlen.
Az igaz, hogy a "családi hagyományok" előnyt jelentenek, de nem kikerülhetők.
Szvsz, az "ugrás" mértéke nem mindegy. Nem lehet túl nagyot ugrani a társadalmi csoportok, rétegek között. Fokozatosság a lényeg.
A nagyszüleim ecceri földmíves és kézműves emberek voltak, szüleim már érettségizettek, mi már diplomások.
Mindemellett nem elhanyagolható az egyén lelki, szellemi fejlődése, fejlettsége sem. Nem mindenki tudja feldolgozni, kezelni a generációs váltást.
@Marcellusca: marci, ez dettó hüleség. lehet nagyot ugrani, ha van tehetség. csak annak könnyebb, akinek megvan a család szellemi háttere ehhez. a brit katatók szerint, pl. nagyon fontos, hogy a gyerek könyveket lát maga körül.
@parti_giano: Bocs, hogy vitatkozom, de ...
Ahol könyvet lát, ott már nem akkora mértékű az ugrás.
A tehetség meg mindig kell. Hiába a generációkon keresztül átívelő orvos, professzor család, ha a gyerkőcnek nincs tehetsége hozzá, és inkább a művészetek felé hajlik.
@Marcellusca: ne kérj már bocsot... anno nagyon sok nem értelmiségi család is vásárolt könyveket, mert elérhető áron voltak. mondjuk nem volt ennyi tévé, no meg net sem.
@Marcellusca: @parti_giano: nehogy összevesszetek már miattam

Nem lettem orvos és kész.Sikeresen kinevelték belőlem. És meggyőződésem, hogy jobb is így.
Teljesen ismeretlenül, de szeretem ezt az embert azért, amit csinál, mélyen meghajlok előtte, levett kalappal és nagyon hosszú, boldog életet kívánok neki!

444.hu/2014/03/27/ha-minden-osszeomlott-akkor-is-van-miert-harcolni/
a tennapi rendkivüli bejelentésrül nekem nagyon hijányzott kovács 113. béla rendőr szakaszvezető, aki a bejelentés után azonnal kurta vasba verte vóna a bejelentést tevőt (igaz, a paksi bejelentés után se hallottam, hogy lampionos kasztrálás lesz a kossuth téren, jóllehet hasonlóér már végesztek ki miniszterelnököt), mint a mal vezetőit annak évaggyán, haggyuk is eszt az egészet, mer tulajdonképpen a puritanizmusrul ejtettem vóna szót a kohl féle teller levél kapcsán, miszerint ez a kohl, ez a nyálfojatós tizenhat hosszú éven körösztül élveszkedett a németek nyakán kancellárként úgy, hogy eccer se vette vissza armenius fokkkeféjét, fuszekliját valamint pizsmáját szinaranybul, ellenben a végin lebukott, mint rottembiller nyegyvenötben egy ojjan marhaságér, amejj bevált gyakorlat seusolanden úgy, hogy hajszál se görbül, ennek ellenére ennek a kohlnak nimbusza van, a mi csudálatos nalayánknak meg mikrobusza, amijér asztán koszos tolvajnak is titulájják egyesek, hijába is jár sztárfodrászhoz. eszt a kohlt biróságilag elitélték, pediglen egy új németországot faragott merő ortodoxijábul, azóta együtt denszelnek a keresztények meg a szocik és még budakeszi jocó is szóhoz jutott, bár állitólag a nyomába se léphetett a hanszditrichnek, de ez mellékes, mint ahogy a kis túr sijet beléje.
egy másik nézőpont:

Miért fizettünk a Seuso-kincsért, ha az a mienk? – interjú Baán Lászlóval

A magyar állam kifejezetten jól járt a Seuso-kincs felének megszerzéséről szóló megállapodással, és csak véletlenül alakult úgy, hogy épp a kampányban kerültek Budapestre az ezüst leletek – mondja Baán László. A főigazgató, aki ott ült a páncélautóban, amely Angliából hazahozta a kincseket, azt állítja, most majd előfordulhat, hogy a kincs további részeinek birtokosai bejelentkeznek alkudozni a magyar kormánnyal. Baán László arról is mesél a hvg.hu-nak, miért kellett fizetni a leletért, ha az a miénk.

hvg.hu/elet.kultura/20140327_Miert_is_fizettunk_45_milliardot_a_Seuso
@OPHELIA: egy hölgy kegyeiért hadakozni szoktak az urak. az evolució stb. ám most csak max vitázok marcival, ahogy látom, összecsiszolódott az álláspontunk, úgyhogy mehetünk a korcsmába a hölgyek egészségére inni. mert mi, urak, ezt a nagy terhet, a korcsmába járást is levesszük a vállaitokról.
@elmeherceg: Kétharmad alapján.

Amít úgy adott nekik a bölcs nép, hogy nem volt programjuk. Aláírtuk az üres papírt, ne csodálkozzunk azon, hogy milyen szerződést nyomtattak rá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt mondtad:ha elhulyulnél, lojunk le.
Én meg azt, minek várni?
@elmeherceg: Abból a meggondolásból, te kis faszfej, hogy a magyar nép 2/3 -része felhatalmazta őket, hogy legjobb belátásuk szerint költsék el a megszavazott költségvetést. Nyugodj meg, neked azért még jut hely a diliházban, arra félretesszük a pénzt!
@Marcellusca:

Igazad van.
Többen elmesélték már - sőt, szerintem régebben ő maga is -, hogy mennyire frusztrálta az, hogy a fővárosba került és hamar rájött, hogy a kanyarban sincsen a (minimum) normális családban felnőtt, ott szocializálódott szerencsésekhez képest. Ezt a mai napig nem tudta feldolgozni. Hiába csináltat cipőt méretre és vásárol inget qrva drágán Bécsben - egy műveletlen, bunkó tapló maradt. Nem is törekedett ezt korrigálni (megjegyzem, sok más mellett azt hiszem, azért is utálja annyira Gyurcsányt, mert az nagyságrendekkel műveltebb nála!), valószínűleg felismerte, hogy nem menne: nem tudna annyit olvasni, amivel kompenzálhatná azt, ami kimaradt.
Nagyon mérges tudok lenni, mikor bárki arról áradozik, hogy milyen okos és csavaros eszű ... nem az! Akarnok, erőszakos, és egysíkú a gondolkodása. Amiért működőképes az amiatt van, mert vannak sokan, akik felismerték, hogy ha megfelelően kiszolgálják, akkor az ő eszük és képességeik segítségével beágyazódhatnak a hatalomba és nekik is csurran-cseppen - miközben a lókupecet hatalomban tartják.
Nézd meg a TEk-vezetőt: egy állatias bunkó - megtalálta a szák a foltját, nem kérdez és nem gondolkodik, de védi, mert megadta neki azt, amire egy normális közegben sosem lehetett volna módja: tábornok (vagy miafaranc?) lett. Miközben azt is kétségbe vonom, hogy képes lenne értelmezni egy fél oldalas a közepesnél nem bonyolultabb szöveget.
Vagy Lázár: bejött neki a másik hülyénél (Rapcsák) a mélyre hajló szervilizmus és a gátlástalanság, itt is ebből profitál, mindenre képes és mindenre hajlandó is.
Nem folytatom.

Ez az ember egy pszicho- és szociopata, azok tartják életben (a hatalomban), akik a támogatásáért cserébe lopnak, mint a szarka.
@Evezős: imádott gyurcsányod olyan művelt, hogy még a szakdogáját se találta meg azóta se :D
@Sexual Harassment Panda: nem emlékszem, hogy megcímeztelek volna, de semmi baj, a Vezénylód már régen elérte azt a szintet, és én még milyen messze vagyok ettől ;)
főcím, és jönnek is a narancsjobbik droidok :D
@Evezős: Elolvastalak, véleményem: FASZFEJ.
@OPHELIA:
Nem, szerintem itt a kulcs az nem a vidéki/falusi/képzetlenszülők, hanem a rossz minta, a terror, a műveltség-olvasottság "lenézése", a szocializálódás során beidegződött szerepek módosíthatatlansága.
@hacsaturján:
Azért az sem semmi,hogy a németeknek 16 évig megfelelt az a Kohl, aki - a most 96-ik évében járó (Isten éltesse!) - Helmut Schmidt után lett kancellár és csak magasságban + súlyban múlta/múlhatta felül kiváló elődjét...
@Én, Claudius: a magyar nép kétharmad oszt tuti nem hatalmazta fel őket semmire. még azt sem mondhatjuk, hogy az urnához járult választók kétharmada, mert kevesebb. annyi igaz, hogy a parlamentben van kétharmaduk.
@hacsaturján: a von-os? jó vas volt a leírások szerint, bár nálunk a fémgyűjtők kilóra megvették volna.
@Én, Claudius: Ja, én is erre a következtetésre jutottam a felcsúti lókupecet illetően. Örülök, hogy egyetértünk.
Apropos, te mije vagy? Valamelyik zsellér a birtokról?

(nem érdemes válaszolni, a fideszrabszolgákat - mély sajnálatom ellenére, miszerint mit meg nem kell tenniük a betevő falatárt - ketrecelem ...)
@$$$=$$$:
Na, itt a másik rabszolga .... :-)

Te sem láttál felsőoktatási intézményt közelről még soha, ugye? (Különben tudtad volna értelmezni amit írtam ...)

No, hess a ketrecbe te is!
@$$$=$$$:
"Imádott Gyurcsányod olyan művelt, hogy még a szakdogáját sem találta meg..."
Gyurcsánynak már a megjelenése is arisztokratikus, sokszor figyeltem brüsszeli és más külföldi megjelenését, és nem kellett állampolgárként szégyenkeznem miatta.
Orbán a zsebredugott kezével, mesterkélten ruganyos járásával baromi égő.
Jelzem, a zsebredugott kéz a kisebbségi érzet külső megjelenési formája, valamint a bunkósága, különösen akkor, ha egy országot képvisel.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezek szerint nagy bunkó paraszt lehetsz. mondjuk maszopnyikok általában azok. akárcsak @Evezős: kollégád. gyurcsány majmai.
Micsoda ajándék a nagy nemzetvezetőnktől, így a választás előtt másfél héttel, hogy 15 millió euróért (tuti, hogy ennyi?) sikerült megint megkötni az évszázad másik üzletét. Kicsit árnyékolja a képet, hogy Hajdú Éva egykori az Seuco-kincsek kormánybiztosa mondta:
" hogy a Seuso-kincsek visszavásárlásáról már Hiller István minisztersége alatt tárgyaltak, és akkor állítólag 10 millió euróért nem a felét, hanem az egészet meg lehetett volna venni. A miniszter azonban sokallta az összeget, az üzlet nem jött létre."
Behubesza!
@Ómacicka Bábó: ugye ugye, mélységes sajnálatomra, a mentális betegek nincsenek tudatában a betegségüknek, tehát aki magára ismer a fenti szösszenetben, annak semmi baja ;)
@parti_giano:

mé? a tóth az bismarckot jelent?
@$$$=$$$: Megszólalt a gödörből a luk !
@parti_giano: van még igazi kocsma nevű intézmény???
én már vagy 20 éve nem voltam
öregem anno imádott járni, minden nap, nem volt alkesz, kártyáztak, beszélgettek egy pohár sör mellett, mikor nem tudott már menni, akkor mondta, hogy a "kocsmaszag" mennyire hiányzik
Fabius! Több helyen olvastam, hogy nem a tulajdonjogot vették meg, hanem az őrzés jogát. Ez még jobban árnyalja az egész ügyet. Igazán megemlíthetted volna az írásodban, mert így ha egyszer egy bíróság megállapítja a tulajdonost és az nem a magyar állam lesz (vagy horribile dictu maga Orbán Viktor), akkor fújhatjuk az egészet!
@Mariann19: szegénykém, látom nálad dúl a szerelem a palackorrú szemkilövető iránt.
@$$$=$$$:

neked ugyi minimum öt szakdolgozatod van?
@Dispacher Hubicka:
Mondtam, mondtam:-) h nem tulajdonjog lesz.
Még a végén az is kiderül h replika!
Annak azért örülök, hogy ebből a pénzből nem a francia aktképet vették meg, ahogy azt korábban terjesztették, hanem végre hazakerül a Seuso-kincsek fele.
@hacsaturján: fletónál több, lévén neki egy sincs.
Nézzuk a tényeket :

A csuti ártány megvette (jó drágán) azt,...ami a miénk ?
Nem jobb ugyvédeket kellene fogadnunk ?
Azt mondják , a vesztes perben olyan ugyvéd kepviselte hazánka,..aki annyit tudott magyarul mint a bíró...semennyit !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az ollan, mint az SMS, csak papír alapú, nem elektronikus és nem merül ki 160 karakterben. :)
@Online Távmunkás: én annak örülök, hogy újabb 4 évig bármit csinál a vitya, a maszopnyikok csak dühöngeni tudnak majd, mert beleszólásuk ugyanúgy nem lesz, ahogy az elmúlt 4 évben sem volt.
@hacsaturján: franc se tuggya, nem beszélem a porosztot. talán maga megfejtheti, a svalbárdi dialektus segíthet.
@Marcellusca: vájjámááá, akkó azé nyemtalálom a zebukkon a papírlapokat? áááá megint átvertek a tudjuk kik :D
szerintetek a jobbik is leveri jövhéten az mszp-t?
@Evezős: ezt a "lebeszélést" utólag már nem volt nehéz feldolgozni, csak úgymond még félig-meddig gyerek fejjel, piros könyv hiánya stb., stb.....
nem akarok regényt írni róla
egyedül az oföm volt korrekt, sajna meghalt, amikor harmadikosok voltunk
Egyetlenegy érettségi találkozóra sem mentem el, aki maradt a városban, szembe röhögöm, ha találkozunk.
Ennyi külpolitikai siker... tenyleg kellett már!
Szent István gyerekkori koponyáját megtalálták már?
Jo, jo csak a viccre akartam utalni...
@$$$=$$$:

nem válasz. aszt kérdesztem, hogy ugyi neked legalább öt-e van.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Gondolom, akkor is ilyen lelkesen fröcsögtél, amikor Kósa pajtiról derült, ki, hogy nincs is diplomája.
@hacsaturján: ki nem fossa le a fejed gyurcsánymajma?
@Evezős:
Mindössze azért írtam ennek a fazonnak, hogy felsoroljam, milyen szempontokra kell figyelnie, ha értékel, vagy minősít egy embert.
Persze, igazad van, elvakult, a hülyeségig fanatizált egyedeknek céltalan reális tényezőket felsorolni.
@parti_giano:

majd mekkérdem eszt a sok sö betüst, ennek van szakdolgozata, izé....$ bötüst.
A kanadai Manitobai Egyetemen végzett kutatás megállapítja, hogy a netes trollkodók a "dark tetrad", azaz "sötét négyes" személyiségtípusba sorolhatók. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy egoisták, önimádók, szeretnek manipulálni és becsapni másokat, hiányzik belőlük a bűntudat és az együttérzés, illetve szadisták, tehát élvezik, ha mások szenvednek miattuk.
A maradék nyolc darab már OV vitrinjében van? Mert 2006-ban az egészet megvehették volna 10m€-ért.
@vitéž munkášőr: Ha még az is benne lenne a cikkben, hogy mindig kezeügyében van egy rizlingszilvánis nagyfröccs, akkor megesküszöm, hogy a dédimről szól. Bár az öreg gyenge hatvanévet ledolgozott, és özvegyen felnevelte a lányait, mire felvette ezeket a szokásokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
haggyá mán ezekkel a zeletronyos kütyükkel! :)
A könyv az KÖNYV. Oszt' jó napot! :P :D
@$$$=$$$:

nu, pöcsömöccse! akkó tán mongyad meg, hogy a tóth, az bismarck-e poroszul!
pszeudo demokráciának peszeudo kincse...
@meggyes alfonz:
"A maradék nyolc darab már OV vitrinjében van? Mert 2006-ban az egészet megvehették volna 10m€-ért."

Egy petákot sem adtam volna érte...
Ha a miénk , akkor be lehet bizonyítani !
A tudomány és a technika 100 % - biztonsaggal meg tudja állapítani pl. az ezust pontos paramétereit...és úgy tudom VAN VISZONYÍTÁSI ALAPUNK !!!
A lopott autó "visszavásárlása" effektus !
@OPHELIA:
Nézd, aki Téged lebeszélt (pedagógus), azt én a lehető legmélyebben ítélem el, mert arra hivatkozva, amit mondott, ez bűn! Aki ismeri a tanítványait, annak pontosan tudnia kell, hogy a hátrányos helyzetből akkor lehet kitörni, ha azt az illető akarja! Akkor viszont támogatni kell, ezerrel! Ő pont az ellenkezőjét tette, vagyis bűnt követett el Veled szemben.

Az, hogy ezt Te fájdalommal éled meg a mai napig, megértem és nagyon sajnálom is, biztosan nem lehetett egyszerű ...
(Azért értlek meg, mert három éve volt egy tanítványom, aki - hosszú, itt nem részletezem - borzalmas családból próbált meg kiemelkedni. Amiben lehetett, támogattam, támogattuk (próbáltunk intézni neki ingyenes kollégiumot, munkát, hogy legyen jövedelme és fenn tudja tartani magát úgy, hogy a családjával megszakítja a kapcsolatot) ... aztán volt egy pont, amikor feladta és nem küzdött tovább. Azóta is keresem, hogy hol lehetett volna még támogatni, de mindig oda lyukadok ki, hogy csak azt lehet megmenteni, aki akarja, hogy megmentsék.
Ahogy látom, Te akartad és ezt valaki elvágta előled. Ez borzasztó.
:-(
@Mariann19:
Értelmetlen annak összehasonlítást ajánlani, akinek fogalma sincsen arról, hogy MIT KELL LÁTNIA!

És felesleges is, őket sosem okosodni küldik ide, hanem gyalázkodni. :-(
A csuti ártány szétverte a NAV - ot...is :

"A volt főosztályvezető állítja, a KÜIG évente 70-100 milliárd forintnyi áfacsalást tárt fel, mégis megszüntették, 2013. január 1-jével felszámolták. Vancsura meg is nevezte, hogy szerinte kik játszottak főszerepet a KÜIG szétverésében: a felettes szervüknek, a Kiemelt Adók és Ügyek Főigazgatóságának vezetője, Somos Katalin, az ő helyettese, Rákosa Melinda és Kedves Lászlóné főosztályvezető. Ők még mindig vezetők az adóhatóságnál.

Vancsura egy példán érzékeltette, hogyan állították le a vizsgálódni akaró revizorokat. Egy cég Szlovákiából hozott be több tíz tonna cukrot, majd amikor ellenőrizték, kiderült, hogy kilenc hónapnyi iratanyag eltűnt a cégből. A KÜIG kérte, hogy a céggel kapcsolatba került fuvarozókat is vizsgálhassák, kérelmet adtak be. Erről a kérelemről a NAV elnökének kellett volna dönteni, de a közbeiktatott főigazgató (Somos Katalin) megtagadta a vizsgálatot, nem továbbította a KÜIG levelét.

Vancsura mellett ott ült Horváth András is, aki megköszönte, hogy végre másvalaki is előlépett, felvállalta a nevét és alátámasztotta azt, amiről ő is négy hónapja, az áfabotrány kirobbanása óta beszél. "Én alulról
és félig kívülről tártam fel az adóhatóságon belül a korrupt rendszert, és azt, hogy valakik tudatosan legyengítették az adócsalók ellen létrehozott adóhatóságot, Vancsura István pedig felülről érzékelte ugyanezt. Mindketten, egymástól függetlenül javaslatokat tettünk a szervezet megerősítése céljából. Mindkettőnk sorsa az lett, hogy félreállítottak" - mondta indulatosan Horváth.
Mi volt itt? Trollocskákat ideküldték? Semmi melójuk ezeknek, naphosszat fröcsögnek, a témát nem is értik... kell hozzá egy szint, szó se róla.
@dr kíváncsivagyok:
Honnan lenne a "szívüknek kedves" vállalkozóknak különben anyagi alapja? Irányított vizsgálatok, leállított ellenőrzések... azért ezen vezetők helyében tanulmányozni kezdeném a börtönviszonyok hazai helyzetét. Ugyanis mielőtt elbíznák magukat, nem elfeledni, hogy FELÁLDOZHATÓ ECCERI PARASZTOK CSAK!
@parti_giano:

má mé ne válaszolna? több szakdolgozata van, mint a fletonak.
A "három grácia " :

Vancsura meg is nevezte, hogy szerinte kik játszottak főszerepet a KÜIG szétverésében: a felettes szervüknek, a Kiemelt Adók és Ügyek Főigazgatóságának vezetője, Somos Katalin, az ő helyettese, Rákosa Melinda és Kedves Lászlóné főosztályvezető. Ők még mindig vezetők az adóhatóságnál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Honnan lenne a "szívüknek kedves" vállalkozóknak különben anyagi alapja"...
támogatni a felcsuti ártány focioruletét,...a békamenetet,...?
@Evezős: @OPHELIA: eddig nem akartam közbeszólni, de nekem is voltak ugyanilyen "neakarjak" hoffmannrózsikáim - sikerült is megalkotniuk belőlem a NER elleni Merényt ;-)

@Evezős: annak azért örülök, hogy tartják a frontot olyanok is mint Te, hogy ne kelljen általánosítanom a csicskapedagógusok miatt
@dr kíváncsivagyok: látod, itt ugrunk rá kevesen erre is, és néhány nap múlva már nyoma sem marad ennek sem, csak a kincs, a rezsi, és a diplomák...
@hacsaturján:

"má mé ne válaszolna? több szakdolgozata van, mint a fletonak."

Némethnétol meg + eggyel tobb...
@Mariann19: "Gyurcsánynak már a megjelenése is arisztokratikus..."

Ezt most komolyan írtad? :)

static.pecsiujsag.hu/news/pecs/62349_20131212203240_20131212203240.jpg
@dr kíváncsivagyok: Somos Kedves Rákosa vs Kádár Apró Dögei
@dr kíváncsivagyok:
Tegnap volt valahol, hogy a felcsúti bazdelőre maj 7 milliárdotkapott. Persze ez nem állami támogatás, csak nem kerülbe az állami kalapba...
@dr kíváncsivagyok: hol van már például az egyik grácia általi lefújt vizsgálat, ami egy narancshaver érintettsége miatt lett partvonalra téve...
Mert nem a lényegrol beszélunk...
Leszarom én a Simont is...( a Fideszes Simon barátait 8 - 10 évre itélték , de a genyája mentelmi bizottság mogé bújik !) , meg a diplomákat is...
viszont erosen érdekel az ORSZÁG GYORS SZEGÉNYEDÉSE !
@Papageno68: ezek szerint ő jó ember volt, de az ártány már így születik
A CSUTI ÁRTÁNY TONKRETETTE AZ ORSZÁG GAZDASÁGÁT ÉS A (MÉG MEGLÉVO ) MORÁLJÁT !
@vitéž munkášőr:
Én ezt nem is értem!!!!
Miért nem az egy pedagógusnak a legörömtelibb érzés a világon, ha bármelyik gyerekből, akihez oktatásilag-nevelésileg köze volt, lesz VALAKI!?
Mindegy, hogy nagyszerű hentes, vagy jól kereső nőgyógyász, esetleg egy boldog, három gyerekes anyuka, akinek ez a legdicsekednivalóbb dolog a világon ... nem értem, komolyan.
(...és nem leszek illúzióromboló, de a kollégáim között most is vannak olyanok, akikre öt fillért nem bíznék, nem gyereket. Semmilyent se, se kicsit, se nagyot ...de most ott lohol elöl és írja a portfóliót, oszt majd ő fog minősíteni másokat. Gáz. Nagyon.)

:-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A labdarúgás 29 milliárddal éllovas a TAO-pénzeknél

--

A Magyar Vízilabda-szövetséghez eddig 196 131 896 forint TAO-támogatás folyt be.
Elszámoltatás: Ígéretek és a valóság

youtu.be/gJzi2cmptoM
Fidesz troll hozzászólása a NAV botrányhoz.

bekukkancs2014-03-27 12:50:12
Két kirúgott senkiházit sikerült lefizetni a baloldali tolvaj söpredéknek.
Gyenge próbálkozás.A téma marad továbbra is a több száz milliós bankbetétek
az MSZP vezetőinél.
Hiába a görcsölés :)
és a folytatás:

Tavaly 1,5 milliárd forintnyi támogatás jutott a társasági adókedvezmények révén a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak, vette észre az mfor.hu az MLSZ interaktív támogatástérképén.

444.hu/2014/03/27/melyik-focicsapat-kapta-a-legtobb-tao-tamogatast/
@parti_giano:

attul tartok lefalcolt. penig kész lettem vóna késhegyre menő, érdemi vitát vivni vele a porosz nyelv szépségeirül, különös tekintettel a szakdolgozatok számára.
Mindennapi csodák. :)

Szanyi lett a képviselők többes állampolgársága kiderítésének élharcosa

youtu.be/o9kAlvQso64

Követelem a hitgyülis tüntetést a parlament elé. :)
@tristen2005:

Most mit csodálkozol ezen, hol tudja egy fidesztroll felfogni, hogy a sokmilliárd és a sokmillió között mennyi a különbség? Legfeljebb azt mondja, hogy az egyikben több nulla van, a nulla meg nem számít.
Egész véletlenül hallgattam a sajtótájékoztatót erről a zeseményről a rádióban.

1. A zeseményre (meghívott) újságírók a szakma szégyenei. B+, egyiknek se jutott eszébe megkérdezni mennyi közpénzbe fájt ez az egész!

2. Közel 5 milliárd forint qrva sok valamiért ami amúgy is Magyarországot illetné. Az orbán már megint lyukat beszélt a hasatokba azzal, hogy a balfaszságát úgy adta elő mint egy hőstettet. James Bond, ja, persze, B+ viktor!
@hacsaturján: höh, akkó ezek szerint jól nyomod a svábot, meg a hohdajcsot :D
@Evezős: Te pedagógus vagy, a többi meg egy külön állatfaj. Ennyi.
@hacsaturján: asszondja, hogy ne arra gonduljak, csak visszavonult elmélkedni a kérdés megválaszolására lendvai uccába? pedig olyan snájdig jenkinek tűnt ezzel a sok dollárjellel. elhúzott a bush-ba. ebből feljön persze az újabb kérdés, az öregbe avagy a fiatalba?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ezt te még nem is tudtad? pedig teljesen nyilvánvaló: amikor obama elnök személyesen kupec a G7-en a még nem létező amerikai palagázról aminek ajánlata a fő téma ukrajna neve alatt folytatott marketinges kupeckedéséért...

nagy a szar

brühüyyy

de van SEVSO (nem seuso) a Sevso az annak a neve akinek a kolbászos tál van dedikálva, hogy hosszú és boldog életet neked és utódaidnak kedves Sevso

brühüyyy

már családi alpakkát sem ismeritek?
@Evezős: Nagy különbség van tanár és pedagógus között!
(Most nem sütöm el a viccet, hogy miben különbözik a pedagógus és a pedofil. :D)
"Nem ütünk és nem rúgunk senkit. Sem asszonyt, sem politikai ellenfelet" - írja Gyurcsány Ferenc, a mobil appok koronázatlan királya. Segítünk kicsit felfrissíteni az emlékezetét.:)

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1974975_636962863019347_1170372321_n.jpg
@parti_giano: azt hiszem meg van Fabius holnapi posztja, ha már hárman linkeljük 1-2 óra eltéréssel :D
Vitya lehet, hogy pálinkát akar főzni a Seuso üstbe, a meggyilkolt katona haverja, kőműves létére, bitument akart főzni benne!:)

feol.hu/hirek/mar-csak-ketten-vannak-eletben-1612417
@parti_giano:
áááááááááá nem...csak oda a sűrűjibe a bush-nak ott lehet nyugodtan szarni

brühüyyy

ha a kertvégi klotyó már nagyon bidesch
@parti_giano:

mindegy, hogy mellikbe. a bush-manók úgyis elzavarnák, mer nagy tudása ellenére a xiannya bizonyára gyönge, így nem tudná elxianolni nekik valamennyi szakdolgozatát.
@csak egy néző:

Hajdú Éva rosszul emlékezett. Egy idézet kedvenc lapotokból: "Nemrég számoltunk be róla, hogy már Hiller István minisztersége idején, 2008-ban felmerült a kincsek vásárlással való visszaszerzése. A durván évi 100 milliárdos kulturális költségvetés jelentős hányadát elvitte volna az üzlet. „Kevesebb, mint a felét, de két számjegyű százalékát” – fogalmazott kollégánknak a volt miniszter."

nol.hu/kultura/a_seuso-kincsek_visszavasarlasat_javasolja_a_regesz_szovetseg-1442731

Na most a két számjegyű százalék az nyilvánvalóan több, mint a 4.5
Erről ennyit.
@rodeo36: G7??? :) Először Szergej Lavrov nyilatkozott a nyugati szankciókkal kapcsolatban. Pillanat alatt elintézte a dolgot annyival, hogy "ha nem kellünk a G7-nek, akkor ők sem kellenek nekünk". Rogozin már egy kicsit tovább ment, és kijelentette, hogy a G7 intézkedés, miszerint ki akarják zárni Oroszországot, csak az orosz iparnak fog kedvezni. Az, hogy egy ekkora piacról kivonuljon a nyugati tőke (mivel ez hatalmas haszon neki) ki van zárva, majd maradnak kínai vagy brazil vegyes cégeken keresztül. Az angolok már így is megkerülik a hivatalos EU szankciókat. Merkel pedig egyenesen kijelentette, Németország és az EU nincs felkészülve rá, hogy piaci háborúba keveredjen Oroszországgal.

Merkel pár szóval ecsetelte, hogy az EU legnagyobb gazdasági partnere Oroszország. Csak a német ipar 78 milliárd eurónyi árut ad el évente Oroszországban. Ezen kívül 20 milliárd eurónyi befektetésük van. A német autóipar, amely így is gyengélkedik, hatalmas károkat szenvedne el, ha leállnának a kereskedelmi kapcsolatok, vagy esetleg Moszkva külön vámokkal sújtaná őket. Csak Németországban közvetlenül azonnal megszűnne 300 000 munkahely, de a beszállítókkal, fuvarosokkal, kistermelőkkel, mindennel együtt nagyjából egymillió munkahely. Csak Németországban. Az orosz szankciók pedig sújtanák nem csak őket, hanem az egész EU-t.

hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_21/Lavrov-A-Nyugat-tudatara-ebred-a-szankciok-hiabavalosaganak-1061/
@rodeo36: honnan ismerném a családi ezüstöt, amikor eszem, túl közel van és nem látom, takarítani meg csak a fekete szolga dolga :D

a gázosdit putyinka is játsza, és a többi se túl meglepő
He he aszonta viki hogy atestin keresztüll akrnák támadni ha szóba állna az ellenfelekkel. Hát lehet jogy úgy kéne :D
@tristen2005: jaja, de még nem is köszöntöttelek, triszti. szóval, lengetem a kalapom 15 milliószor neked. vagy 3000 milliárdszor, már nem is látok a nulláktól.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jóvan'na. én csak arra akartam utalni, hogy mennyi hőspincér van a nav-nál. respect nekik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gabikám ez a 3 "szerencsétlen" mára már minimum közmukikat oktrojál az utcaseprésre a NERben, vagy trafikkal megáldottak
@rodeo36: ebbe szaladt bele orbán is, elment szarni egy amerikai bokrosba, oszt egy német káposztaföldön találta magát. de mindegy, az ottani csősz támogató levelet adott neki. mondta is: ez az ő paks corporis-a.
@parti_giano:

A csipa az oka, egy jó kis mosakodás nem tesz kárt.
@hacsaturján: pedig vigyázniuk kéne, hiszen a bush-manók tudják, az istenek a fejükre estek. még a lendvai uccában is.
@rodeo36:
Alpaka, az nem hegyi kecske?
@parti_giano: hjaa, ha már kirúgták őket, legalább beszélnek kicsit, pont mint a Szóljon köztelnök, vagy a volt szadeszos osztán fideszes
-nevekben nem vagyok jó, hát még az ilyen utólag okosaknál-
A Miniszterelnök Úr ismét szerzett pár ezer szavazatot.
nahh ezt is megbeszéltük itt már régen:

Mi lenne ha a baloldal bojkottálná a választást?

Hivatalosan már senki nem akarja, de a baloldalon még mindig vannak, akik eljátszanak a gondolattal: jobb lenne el sem indulni a választásokon, mert úgysem lehet nyerni. A bojkottról fantáziálók csak azt felejtik el, hogy szinte semmi esély a sikerre, mert a Fidesz nem hátrál meg, a Nyugat nem segít, és nem fogják széles tömegek az utcán követelni az új választást. Ráadásul még politikailag és anyagilag is kinyírnák magukat a bojkottban résztvevő pártok.

hvg.hu/itthon/20140327_baloldal_valasztas_bojkott_mire_jo
persze az MSZP se volt rest

Az legújabb lebukott diplomacsaló a Simon nevü bünöző helyett indított Kunhalmi Ágnes elvtársnő.

Hajráemeszpé!
@tristen2005: most mindjárt megkapod a magadét! XDDDD
újabb shitnyik a fedélzeten!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nagyon támogatnám a bojkottot és a megismételt választást, amin 1/8ad se jutna az emeszpének.

Hajráemeszpé
@parti_giano: Buday András és Kurtz ezredes néven nyomul a Polgárda nevű rettenetben (mint blogger), de néha ki-ki rohan trollkodni a blog.hu-ra, ha a szarjait senki sem olvassa. Feketeöves a srác, de nem egy nagy szellemi kihívás. kb. 150 szó a szókincse, azt variálja szegény.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez kellett volna, de mar késő, most semmi értelme. Volt momentum amikor TGM előjött vele, akkor kellett volna kiverni a balhét v ókor a választási tv-t módosították.
Vitya őrült volna ha 99% rá szavaz, de onnantól illegitim a kormánya, biztos bukás.
@Csekkliszt#10: jahh, a cikkben is ez van, de hol van már a tavalyi hó???...
@tristen2005: a rezsicsökkent víz nem használ a csipára, mer'kivonta belőle az oxigént a jómunkásember árpád, házipálesz meg annyira marja a szemem, hogy fehérvári huszárokat látok állandóan.
@parti_giano:

no igen, igen! csakhogy hun van ebbül a "páros lábbal történő elrugaszkodás oroszlán elől" c. szakdolgozat?
@Vombatus Ursinus:
Off
Napi vaganysagot olvasod. Nagyon durva cikk van rólad. Nem kezdenek ki veled :-))
@vitéž munkášőr: Hát ez elég optimista elképzelés a részedről a jövőjüket illetően.
@MSZP Afrika Korps:

4.5 milliárdér alkalmi vétel. az hány vagon száraz tészta?
@Csekkliszt#10: TGM mindig jól megmondja mit kellett vón csinányi, hogy ne égjetek egy istentelent.

HajráTGM! Monddmegazt!
@Csekkliszt#10: Nem olvasom, de most elolvastam a cikket, köszi! :)
@MSZP Afrika Korps: Mé nem csupa nagybetűvel te végh béla? :))
@hacsaturján: Ityvan!

A mükincs rossz befektetés, a száraztészta az viszont sokáig eláll!

Hajrá baloldali értelmissség!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ő még új fiú, még csak egy hete nyomja a süketelést. :)
@vitéž munkášőr: nekem ezek után kezdett kinyílni a szemem és a szám!!!
@Vombatus Ursinus: ... ezen a nicken. Amúgy Baráth Endrét (Endike) "tisztelhetjük" benne.
@Evezős: "Őket sem okosodni, hanem gyalázkodni küldik ide."
Nem is meggyőzni kell ezeket a sötétben botorkálóakat, hanem láttatni olyan gondolkodókat, akik ok-okozati összefüggésekben képesek véleményt alkotni.
@András Knight:
Köszönöm az infót. Akkor ezek szerint a volt miniszteri biztos hazudott.
Viszont ezek szerint most sem került a tulajdonunkba, és ez a 4,5 milliárd csak az örzési díj lenne?
"Levelükben úgy fogalmaznak, hogy a visszavásárlás során két feltételnek kell teljesülnie: a magyar állam ne mondjon le elméletben sem a Seuso-kinccsel kapcsolatos alapvető követeléseiről, arról, hogy annak jogos tulajdonosa Magyarország, illetve hogy a kincsek jelenlegi őrzőinek nem fizethető ki a tárgyak teljes műkincspiaci értéke, legfeljebb egyfajta őrzési díj."

nol.hu/kultura/a_seuso-kincsek_visszavasarlasat_javasolja_a_regesz_szovetseg-1442731
@OPHELIA: rám is hatással volt, az kétségtelen. ráadásul von haus aus is kaptam egy adag antikommunista löketet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Ezt te komolyan gondolod?"
Igen. Nem is kell hozzá más, csak jó szem, egy kis szemlélődő habitus, a látottakból némi következtetés.
@hacsaturján: állandóan a számokkal zargatja ezeket a szerencsétleneket. hány szaxdolgozat, mennyi vagon... még belegabalyodnak, mint matolcsy az agysebészetbe.
azt olvastam twitteren, hogy biztos a koronázáshoz kell. :):)
@doggfather: igaz, a tálon jópár utca kokain elfér - meg csillog is rendesen
@MSZP Afrika Korps: ahogy elnézlek, neked még fizetni sem kéne a bissau guinea-i útlevélért. ropogtass csak száraz tésztát.
@doggfather:
:-))
nem kell, tisztességes kommunista diktátor nem a múltba réved, hanem előre.
@vitéž munkášőr: Bezzeg ha Hahás tüntetőkről lenne szó. :)
@tristen2005:
- van egy alpaka nevű állat, amit a gyapjáért tartanak vhol az inkák földjén
- és van a germán silver nevezetű ötvözet, ami elméletileg tartalmaz minimális mennyiségű ezüstöt és alpakkának hívják
@parti_giano: most már igen - XD. alul az új TEK-es bevetési hacuka?
@OPHELIA: jajmá, olyan jó lett volna, ha Rodi papa oltja le... ;-)))
... és volt az érettségi öltönyöm, az is alpaka volt, az állatbol, nem a fémből, de pediglen úgy csillogott, mint a csuda :-)
@Csekkliszt#10: előre az az úttörő meg a békéscsaba. essenemtudni!
@parti_giano:
Csak Tünde meg ne tudja, mert mindjárt ügyáthelyezés lesz belőle.
Hüle ez a bíró? Függetlent játszik?
Ennyit a bizonytalan választókról, igaz nem reprezentatív.

atv.hu feltett egy kérdést.
március 25., 16:00
Ön elmegy április 6-án szavazni?

Igen
7.907 szavazat

Nem
101 szavazat

Nem árulom el
231 szavazat

www.facebook.com/events/1484555615101651/permalink/1484558471768032/?qa_ref=pp
@parti_giano:
Köszi most már igen ! De nem értem miért hívnak így egy kolbászt :-)
@parti_giano: már most megmondom, hogy az sztájliszt melegpornóban utazik ;-)
@vitéž munkášőr:
Ú, de régi kép ez ... olyan negyven kilóval ezelőtti!
:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tüzetesen átolvastam az általad ajánlott írást, és nem szorosan kötődve az ott felvázoltakhoz, a saját teóriám a következő:
A 80-as évek elején nagy mennyiségű kihelyezendő tőke halmozódott fel a pénzpiacokon, melyeket hitelként olcsón kínáltak.
A szocialista országok besétáltak az olcsó hitelek utcájába, igénybe vették ezeket a hiteleket, és miután rendszerük ideológiailag rogyadozott, ennek ellensúlyozására a hitelek nem a gazdaságok fejlesztésére használták fel, hanem szociális juttatásokra, mintegy igazolva a szocialista berendezkedések fenntarthatóságát.
Bekövetkezett egy hatalmas eladósodás, a rendszer összerogyott, és létrejött a minden kontroll nélküli országirányítás, melynek fő jellemzője a nemzeti vagyon szétrablása lett.
Nemcsak nálunk, hanem a világgazdaságban is elképesztő módon kinyílt és nyílik a jövedelem különbségek ollója a gazdagok javára, az emiatti elszegényedés drámai módon lecsökkentette a fogyasztást, nem volt, és nincs szükség termelésre, új érték előállítására, miután nincs piacképes kereslet.
A gazdagoknál kumulálódott jövedelmeket kereslet híján pénzpiaci befektetések követik, alanyaik tőkéjüket bankokban helyezik el, hiszen nincs befektetési kockázatuk.
Lásd, mint már egyszer itt leírtam, hogy tőlünk is havi 20 mrd Ft vándorol külföldi bankokba.
Ez a fajta tőkekivonás hitelezési forráscsökkenést okoz, amely akadályozza még azokat is, akik új érték előállítására vállalkoznának.
Elmélkedéseimet mindíg arra a törvényszerűségre építem, hogy a haladást mindíg az emberi munka határozza meg, ennek híján jön a leépülés nemcsak a gazdaságban, hanem a társadalmakban is.
@Csekkliszt#10:

Nálunk nem hívják a kolbászt, eszik:)
@vitéž munkášőr: Ezt most a demokraták gyöngyének kellene magyaráznom? :)
@parti_giano:

Elmebeteg vagy .....
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Csekkliszt#10: mert azt a kolbászt viktor töltötte saját kezével. nem lehet neki a hátra nevet adni. amilyen hülyék ugyanis a hithű fideszesek, tuti, hogy a hátukra kennék.
@parti_giano:

"egy welszness utazásra invitálta. "

:DDDD

asszem ez szállóige lesz:DDD
@tristen2005:
:-) mifelénk se vágják: harapják!
@parti_giano:
:-) gondolod, hogy ennyire, de ennyire ....?
Körkérdés?
Csuti lesz a kormányfő, (alakít kormányt), vagy egyből lepasszolja Janinak es kívárja a Sándor Palotát ?
@Mariann19: az elmondottakra rímel a fidesz szlogen, hogy akkor munka alapú társadalmat kell építeni, ami majd jól megoldja a problémákat, csak akkor ismét álszent megoldási módozatokat tukmálunk a társadalomra, ami meg még több probléma forrásává válik. megint ott tartunk, hogy mindenki csak elmélkedik, és próbál valami okosat kitalálni, de lényegében csak a sodródás van, egy ki tudja merre haladó közös és globális csónakban csücsülve.

Ezt meg csak úgy, mert ez lesz megint a fő vonulat a fidesz kommunikációban, már nem tudom, hogy mit gondoljak. Ezek is ennyire balfácánok legyenek, hát nem tudom...

cink.hu/miert-tojik-mindenki-horvath-andrasra-es-az-adougyi-lel-1552724649
@Evezős: de a hajlam már ott figyelt benne. viszont ezt Neked leltem:

Magyarországon, a tanárok egy része mintha szeretne ezzel a hatalmával visszaélni.

Igen, és ez egy nagyon rossz beidegződés, amelyet fel kell számolni. A tanárnak az a dolga, hogy a diákot a lehető legjobb lelkiállapotban tartva hozza ki belőle a legjobbat eredményt, emellett pedig, hogy a diák szeresse azt a tantárgyat, amelyet a tanár tanít és bízzon önmagában, hogy igenis, tud ő nagyszerűen teljesíteni azon a területen. Az is előfordul persze, hogy van olyan tantárgy a diák számára, amely egyszerűen nem megy. Egy tapasztalt tanár ezt látja. Én közgazdaságtant tanítok. Lehet, hogy az egyik gyerekből nem lesz nagy közgazdász, de nagyszerű színházi díszlettervező lehetne. Nekem ilyen esetben az a dolgom, hogy szép csendesen leüljek vele kettesben és elmondjam neki ezt, anélkül, hogy az önérzetét és az önbizalmát tönkretenném. Ösztönözni kell arra, hogy végiggondolja, mit akar csinálni az életével. Nézze, egy olyan világban élünk, ahol teljesen mindegy, hogy az ember mit csinál, ha azt nagyon jól csinálja. Ha ez nem sikerül, akkor nagyon nehéz élete lesz. Hiába megy egyetemre valaki és lesz belőle ügyvéd vagy közgazdász vagy akármi, ha nem jó abban, amit művel, nem lesz boldog.

oxox.hu/2014/03/27/az-alattvaloi-magyar-tarsadalom-es-annak-koros-fuggosegi-szerkezete/
@Csekkliszt#10: lepasszol, és nem vár ki, szól a K.Janinak, hogy aló mars.
@Csekkliszt#10: várd csak ki a hétvégét, majd akkor gondolkozik el rajta, ha ficonak bejön.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: most egy darabig megint nem veszlek emberszámba, bojkottállak - soha, sehol nem állítottam, hogy (vulgáris magyar értelemben vett) demokrata lennék, úgyhogy szevasz
@parti_giano:

most mééé? mekkpróbálok velük komenikálni, ezé érdekel, hogy hogyan állnak a szakdolgozattal meg a száraztésztával. aszt ugyi nem mondhatom mindig, hogy bibibíííí?!
@Evezős:
És azt tudod - hamán oviról szól a poszt, - hogy mi alapján lehet megkülönböztetni a pszichiátert a betegétől?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @parti_giano:
Annyira rinyál h bántccsak h már belefáradt. Csak veszthet vele. Megvolt. Csúcstámadásra... előre (nemhátra)
Vagy. FIFA elnök lesz
@Csekkliszt#10:
Kúrmányfő, majd átül a S. Palotába.

Nehogymá fikció ... izé, na, funkció nélküli legyen má! :D
@DR. INKVIZITOR:

"Azért az sem semmi,hogy a németeknek 16 évig megfelelt az a Kohl, aki - a most 96-ik évében járó (Isten éltesse!) - Helmut Schmidt után lett kancellár és csak magasságban + súlyban múlta/múlhatta felül kiváló elődjét..."

tényleg nem hasonlíthatóak egymáshoz csak centire, meg kilóra, mert amúgy meg mindkettő a maga idejének kihívásaira felelt meg ahogy kellett, ami mégis azonos, hogy általában a Vaterland javára tették, amit kellett.

amúgy nem tudom, ki mit gondol, hogy az orosz tábornokokat mi a picsábul pénzelték volna, hogy húzzanak vissza a Volga mellé?
@Marcellusca: talalgathatok? Nem
mint az orosz tanár es diákja?
@Csekkliszt#10: Neki nem pálya ilyen opciókkal az államfői szék. Orbánnak küldetéstudata van, aláírni Schmitt Pál is tudott. Ott semmilyen operatív befolyása nem lenne semmire.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"az elmondottakra rímel a fidesz szlogen, hogy akkor munka alapú társadalmat kell építeni, a"

jaja. Arbeit macht frei. érti? nem IMF, hanem AMF
Emelje fel a kezét, aki nem tudott nyugodtan aludni, mert nem voltak itt a seuso kincsek!
@Marcellusca:
Pártelnökként még irányíthat addig
@Csekkliszt#10: Őőő, aztat nem ösmerem.
Azt tudom, hogy az oroszból átképzett nyelvtanár mindig egy leckével előrébb tart, mint a tanítványa. :)
@parti_giano:

áááá! gyurcsánymajomnak néznek meg baloldali értelmiségnek penig eredeti rén tübitejkát hordok a fejemen, az orrommal meg akár szánthatnék is.
@Vombatus Ursinus: fico is bővített az elnöki jogkörökön. ha kétharmad lesz, orbán is megteheti. gyakorlatuk van az alkotmánymódosításban.
hvg.hu/itthon/20140327_Orbanne_A_ferjem_idehaza_konflituskerulo
Ha ezt fényezésnek szánták, mellé ment.
A story cikke az ékes példája milyen gerinctelen szarházi, ha még esetleg nem esett volna le valakinek.
@Vombatus Ursinus:
Igen, de ez túl racionális. Azon gondolkodom h mi akarhat még lenni, mert ezt a min. elnök terhet már nem akarhatja cipelni. Az elnöki jogkör még alakítható ha meglesz a 2/3
@jaegtoer: ez már olyan, mint a cöf. civilnek öltözött fideszesek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

én tuttam, csak a rénnyeim barcogtak mer zavarta őket az aurora borealis. nu, monták is, hogy keverjek a tápjukba egy kis seusot.
@parti_giano: Ez igaz, ez is benne van a pakliban. Én a mostani viszonyokhoz képest tartom elképzelhetetlennek. Aválasztások után okosabbak leszünk.
@Vombatus Ursinus: Pedig ő lehetne az álOmfő. :)

Úúúú, jut eszembe: nem fog menni. Mer akkó a titulusának a hivatalos megnevezése: Köztársasági Elnök. Na, ezt nem tunná összeegyeztetni ...
@hacsaturján: XDDDDDDD

na, a szántás miatt leszel Te még zsidakabra is...
@parti_giano: az egyetlen dolog amiben jobban teljesítenek a szociknál. :)
@hacsaturján: maestro, öt? amennyit csak akar, fideszes...
annyira bírom, amikor setét lajcsika megnyikkan, hogy a műveccség az a szakdoga.
@vitéž munkášőr: Legközelebb légy érzékeny mások fájdalmára is. :)
@vitéž munkášőr:

Meg van a seuso kincs, ne feledkezzünk el a rezsi csökkentésről sem!
www.napiszar.com/mi-szarunk/2014/03/27/ne-felejtsd-el
@tristen2005: Te, nagggyon hüjjjje, te!
Mostan előrefele köll állítnyi a zórákat.
Abban mija biznic?
:DDDD
@Csekkliszt#10: Gianónak már írtam, hogy ez a mai viszonyok között nem opció Orbánnak.
Egy megnyert, de nem kétharmados választási eredmény már lehet olyan ösztönző, hogy a fideszben is előretörjenek a belső ellenzék hangjai, vagy az önjelölt pártelnökök, akik gyengíthetik Orbánt.

A Fidesz most kétharmaddal kegyelmi állapotban volt, de nem lesz ez így mindig, úgyhogy ha változik Orbán befolyása a pártjára, a frakciójára és a kormányra, akkor még bármi elképzelhető, mert ő nem fog visszavonulni egy centit sem, vagy engedni a hatalmi fixációjából.
@$$$=$$$: na végre, egy valódi nemes fon hausz ausz, fideszes. cicám, annyiszor bizonyítottad, hogy valóban jártál egyetemre, esténként a moslékért, hogy nem kellene erőltetned, a műveltség és a diploma (nem egyenlő a szakdolgozattal. házi feladat. gugli segít! miért?)
Úgy látom az éreccségivel is elbajlódtál egy keveset, hányadik nekifutásra sikerült?
@$$$=$$$: Ennek én is örülök, annak kevésbé, hogy se neked, se nekem nem lesz beleszólásunk, mert a törvények/rendeletek véleményeztetését (társadalmi egyeztetés) eltörölték...
@Marcellusca:

Korlátozzák a Royal parkingot! inkább a parkoló személyt kellene korlátozni!
propeller.hu/itthon/2898171-igy-szerelik-fel-orbant-korlatozo
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Aszongyahogy: "Az összeállításból valamiért kimarad Gáspár..." - igaz, hogy futbalista, de tán mégiscsak van egy kis esze. :)
Vagy inkább kihagyták, csak el ne szólja magát az otthoni viszonyokról. :D
@hacsaturján: sájszegál, a kielytés is ugyanaz! seuso, dél vizigótul bötűzve: xanax
Nem? De!
@Vombatus Ursinus:
Azt hiszem nagyon igazad van. Akkor a következő 4 év a belső harcokról fog szólni.
@Vombatus Ursinus:
Lehet h abba fog belebukni h nincs hova hátrálnia.
@tristen2005: Na, bumm. :)
Ezután majd a tökös ..., ja, nem, TEK-es BTR-rel viszik fodrászhoz. Azzal nem gond a korlát sem. :D
@Csekkliszt#10: egy ismerős öregúr is emlegette a belharcokat, mikor eleresztett egy-egy galambot. olyankor picassora gondoltam.
@parti_giano:

A belharc közben történnek absztrak dolgok.
@parti_giano:

mijaz, hogy gyanús? meg hogy jön ide a főzés? van magának szakdolgozata egyátalán? az igaz viszont, hogy ha a svalbárdi jegesmedvék vesztenek a ferencjózsef földi rozmárok ellen, akkor nincs akit jól pofánvágjak a szomorúságtól kifojólag.
@nincs_itt:

ez mellik szakdolgozatába szerepel?
@Csekkliszt#10:

nem 2/3 függvénye a belső harc. a családias csetepaté akkor kezdődik, amikor már nem jut minden akarnoknak stallum, nem jut minden léhűtőnek elég zsé, ellenben az étvágy növekszik. éppen úgy mint ..... most nem akarok példálózni. Szegín Feri csak a benzinpénzt hoszta volt föl, oszt mi lett belüle? Felhevülésében elfelejtette az ősi mondást: Mária Terézia idejében az eleje közfelkiáltással, a vége suttogással. ímé:

életünket és vérünket! de a pénzünket nem!

Tessen ÉS-t olvasni, benne a Békesi írással. kicsit hosszú, de nincs kihagyható szakasza.
@Marcellusca: hüle, elképzeltem a jelenetet, persze kobakos sisakkal :D
@parti_giano:
Kósa anno megpróbálta de a kemény mag összezárt. Ezért ilyen katonai szervezetet épített ki h a csúcs védhető legyen. Érdekes lesz...
@hacsaturján:

"mijaz, hogy gyanús? meg hogy jön ide a főzés? "

no, de Mester! a terveket is kifőzik, nem?
@parti_giano:

"egy ismerős öregúr is emlegette a belharcokat, mikor eleresztett egy-egy galambot. olyankor picassora gondoltam. "

nagyonhűűjjee:D
@tristen2005: úgy, hiszen a rezsidzsihád a jaffanyuggereknek 100 sevso-tállal is felér!
@tristen2005:
az a szőrös ezüst hamisítva a hegyen...az alpakka az meg ezüst bevonatu réz...a Sevso is lehet ilyen?

brühüyyy
@Marcellusca: bisztos Macskahalálán volt edzőtáborozni ippeg
@rodeo36: szőrös ezüst, királyság, az meg hogy csak futtatott ezüst legyen, ugye nem gondolod hogy a fijuk nem nézték meg? ;)
@jaegtoer:

a terv az nem kifőzött, hanem füstbement. hogy áll maga szakdolgozatilag?
Bréking nyúz!!!

Itt az ablakom alatt kampányol a Jobbik és az Összefogás egyszerre egy buszmegállóban. A kampány során a Jobbik hangszórójából Vona Gábor tavaly október 23-ai beszéde harsog.

Mellettük kb.20 méterrel az összefogás standja.

7-7 aktivista mindkét oldalon. A Jobbik standja előtt semmi érdeklődés (töküres), az Összefogás-Kormányváltás standja előtt kb. 5-6 ember beszélget az aktivistákkal.

Ennyit a közvélemény-kutatási eredményekről.
-no comment-

Az Emmi az utolsó pillanatban értesítette a középsúlyos értelmi fogyatékosokat oktató intézményeket arról, hogy szeptembertől megszűnik náluk a 9. és 10. osztály. A gyerekeket a szülők nem tudták beíratni a teljesen telített szakképzésekre, ezért két iskola inkább az egész nyolcadik évfolyammal osztályt ismételtet, hogy időt nyerjen a szülőknek.

index.hu/belfold/2014/03/27/egesz_fogyatekos_osztalyokat_buktatnak_meg_kenyszerbol/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha beleharaptak akkor sok minden mást is tudhattak volna, ha lehugyozták és nem ződű't meg akkor az a fémfelvásárlóknál már kvaliti

brühüyyy

fő a láccat...mint minden fidesz izében...lásd rezsidémon is futtatott szar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Rímel a Fidesz szlogen, munkaalapú társadalmat kell építeni."
A munkaalapú meghatározással még egyet is lehetne építeni, azonban figyelve a Fidesz ebbéli kommunikációját, náluk a munkaalapú társadalom a kétkezi munkát, a kubikolást, a hórukk munkát jelenti. Állandóan a közmunkát helyezi a foglalkoztatás centrumába, miközben nem vesz tudomást arról, hogy a kétkezi munkát a világon már felváltja az automatizálás, a gépesített technológiák, melyek élőmunka igénye jelentős élő munkát igényel.
A foglalkoztatási struktúra jelentős része áttevődik a szolgáltatási ágazatokra, a termelő ágazatok munkaerő igényes csökkenő annak ellenére, hogy GDP előállításuk jelentős.
A kecskeméti Mercedes 3.500 főt foglalkoztat, mégis ez a cég jelentette a hazai GDP növekedés nagy részét. Nézzük szolgáltatóként a Tescot, amely jelenleg 22.000 főt foglalkoztat.
Ezeknek az arányoknak mentén kéne kialakítani távlatokban a munkaerő igényt, ehhez rendelni a szakértelmet, tovább menve ehhez kéne igazítani az oktatást.
A példa már az országban az utcán hever, a kormány mégis bérmunkásokban és napszámosokban képes csak földhözragadt módon gondolkozni és tervezni.
Elmaradott ország képe rajzolódik ki előttünk, nem a sokszor hangoztatott "ipari ország leszünk" és Európa ipari fellegvára.
Pedig csak másolni kéne az európai kialakulandó foglalkoztatási struktúrát, agy nem is kéne hozzá, ha már úgy sincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az úgynevezett "finomhangolás" technikája, ahogy azt bölcs és szeretett vezérünk említette volt az ő saját szájával.
@hacsaturján: van egy, dollárért vettem a lékai uccában. nem nagyon értem, miről szól, varégul írták a krímről.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Véleménye szerint, mi lesz az Oroszország elleni szankciók eredménye?
1.7%
Ösztönözni fogják Oroszországot, hogy párbeszédet kezdjen és hogy engedményeket tegyen
10.9%
Ösztönzik Oroszország gazdasági növekedését
52.5%
Jelentős veszteségeket okoznak az európai gazdaságokban
20.2%
Mindenkinek rossz lesz
14.7%
Nem adnak semmilyen eredményt
A felmérésben részt vett 639 ember.

brühüyyy
@Mariann19: Tökéletesen igazad van. Orbánnak a "munka" még mindig az árokásást és a lapátolást (jobb esetben valami hűtőgép-szétszerelő betanított rabszolgamunkát) jelenti.
Ismét törnek-zúznak az építőiparban

Februárban 608 cég szűnt meg Magyarországon az építőiparban, ami alátámasztja az adatokat közzétevő Opten céginformációs szolgáltató idei prognózisát. A jogszabályok szigorodása ellenére továbbra is sokan próbálnak visszaélni a jogi kiskapukkal, így a beinduló építőiparban újra tömegessé váltak a felszámolások és a cégalapítások is.

hvg.hu/kkv/20140327_Ismet_tornekzuznak_az_epitoiparban

és egy kis kitekintés:

sportgeza.hu/sport/2014/03/27/szocsi_elhagyatva/
hb. "jelentős élőmunkát igényel.
helyesen:jelentős élő munkát nem igényel.
@Mariann19: nem tudom olvastad-e, a tanszabadságos vádiratot, ez is ugyan olyan kötelező, mint a Békesi-s.
@Vombatus Ursinus:
Nem akartam hinni a fülemnek, amikor nemrégen Orbántól hallottam, hogy Magyarország ipari ország kell, hogy legyen, méghozzá fellegvár.
Orbán körül megállt az idő.
Kiszámolta már valaki, mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna venni belőle? (facepalm)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Békesit olvastam, a tanszabadságost nem. Hol található?
Ez a műkincs az országhoz tartozik.
Hazánk történelmének része.

Ez kb ugyanolyan, mitha teszem azt egy Bartók mű, vagy Radnóti vers jogdíját szereznénk vissza és tennénk közkincsé.

Elszomorító, hogy ebból is politikát gyártanak az Orbán ellenesek.

Én speciel akkor is szükségesnek tartanám ezen tárgyak visszaszerzését, ha Gyurcsány lenne hatalmon akár közösen a Rákosival.

Remélem idővel a következő kormányok visszaszerzik a többi elrabolt műkincseket, festméyneket, régészeti kincseket, és általában mindent ami hozzánk tartozik.
ennyi:

Magyarország egyáltalán nem vette meg a Seuso-kincs felét
Szily László

Bár ezt a nagy bejelentéskor így lehetett érteni, és így is rögzült a nagyközönségben, a 15 millió euróért lényegében bérbe vettük a hat ezüsttágyat meg a rézüstöt. De az bitos, hogy nem kerültek magyar tulajdonba. Most őszintén: neked lejött, hogy a 15 millió nem vételár

cink.hu/magyarorszag-egyaltalan-nem-vette-meg-a-seuso-kincs-fe-1552786865
@parti_giano:

nem az értelem fontos, hanem a vanás. tuttommal a lékai uccában csak lejárt szavatosságú, átcimkézett szakdolgozatokat árulnak zenés felárral. azok a fránya varégok!
@Trackers: Mi nem azt mondjuk, hogy ez rossz. Csak azt, hogy ezt nem kellett volna felhasználni újabb győzelem bejelentésére, mert már több kormány is dolgozott a visszaszerzésén.
@mikorkakalman:

ááá, még a száraztészta átváltás se történt meg. a matematikus idő előtt elhúzott.
@Trackers: "Hazánk történelmének része." te is római vagy? de jó!
@Trackers:

borneo és celebes
magyar volt és magyar lesz!
és a rögvaló:

Helyes a bőgés, pióca!

Itt az élősködés a nyerő. Schmitt, Kumin, iparkamara: ők tudják, hogy lesz a senkiből valaki.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140327_Helyes_a_boges_pioca
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Miből gondolod, hogy bérbe vettük ?

hvg.hu/kultura/20140327_Miert_is_fizettunk_45_milliardot_a_Seuso

Az angol hatóságok kiengedték nekünk a kincset az országból, ez nagyon fontos mozzanat. Ha a lord vagy a birtokos testvérpár eladta volna az ezüsttárgyakat, mondjuk egy gazdag közép-ázsiai vevőnek, akkor az angolok nem adták volna ki az exportengedélyt. Az tény ugyanis, hogy illegális ásatásokból származott a kincs, hisz bebizonyosodott, hogy a piacra kerülésekor hamis libanoni papírokkal rendelkezett, vagyis nem törvényes módon került a műkincspiacra. Az angol hatóságok tehát nem adtak volna kiviteli engedélyt egy olyan vevőnek, aki ezt a helyzetet a vásárlásával legalizálta volna. Mi azonban nem vevőként, hanem tulajdonosként léptünk fel, amely poziciónkat ráadásul a szélesebb angol közvélemény is elfogadni látszik. Persze eladhatták volna a műtárgyakat egy olyan dúsgazdag vevőnek, aki nem akarta volna – legalább is egyelőre – kivinni azokat Angliából. Ebben az esetben nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna.
@parti_giano:
hu.wikipedia.org/wiki/Seuso-kincs

"A mai Dunántúlt időszámításunk előtt 12-ben foglalták el a Római Birodalom csapatai. Az akkor még nagyobb kiterjedésű, partjain ingoványos Lacus Pelso (mai nevén Balaton) mentén élt a mai Polgárdi szőlőhegyén Seuso (Sevso[1]), aki gazdag római polgár, esetleg a római hadsereg magas rangú tisztje, helytartója lehetett."
@Trackers: változtass nevet. trachelus, a nyak, amin nincs fej.
@Trackers: Most én nem értem a problémád. Inkább örülj, hogy hazakerültek, bocsánat hazahozták a családi ezüstöt.
Sok család, akinek a 40-es években odalett a családi ezüstje biztos ugyanígy fog örülni, ha egyszer visszakapja.
Orbántól hányni kell! Menjen el szavazni mindenki.
@Trackers: ugyan onnan:

"Baán László: Azért, hogy a kincsek birtokába jussunk. A jog megkülönbözteti a tulajdonjogot és a birtoklást. Ha a kincseket megvásároltuk volna, akkor ez az összeg sokkal magasabb lett volna. A magyar állam korábban is folytatott a megállapodásra irányuló tárgyalásokat, így például az előző kormány alatt, a 2008-as pénzügyi válság kirobbanása után, 100 millió eurónál szakadtak meg ezek. (Egyébként a kincs kikiáltási ára 1990-ben szintén hozzávetőleg 100 millió euró volt, mai árfolyamon számítva.) Most a műtárgyak felét szereztük meg 15 millióért. Az összeget a szerződésben kompenzációs díjként fogalmaztuk meg, amellyel a kincseket átadók birtokosi pozíciójából fakadó kiadásokat kompenzáltuk."
A Szent Koronáért nem kellett fizetni!
@V-PORT:

Ők is próbálkoznak:

www.origo.hu/nagyvilag/20040305newyorki.html
Hillary Clinton, New York állam szenátora levélben tiltakozott az ellen, ahogy az Egyesült Államok a második világháborúban magyar zsidók értékeit elszállító aranyvonat ügyét kezeli.1999-ben tizenhárom Magyarországon született túlélő beperelte az amerikai kormányt, kárpótlást kérve eltűnt vagyontárgyaikért. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének jogi képviselője szerint az amerikai hatóságok azóta mindent megtesznek, hogy késleltessék az ítélet megszületését. Tény, hogy a per már öt éve húzódik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

És szintán ugyanonnan:
"A Seuso-kincs felének, hét ezüsttárgynak az eddigi birtokosa egy titokzatos brit testvérpár volt, akik nem vitatták a magyar állam tulajdonjogát a műkincsekkel kapcsolatban. "

Azaz a testvérpár birtokolta a kincseket, amiért fizettek, de az a magyar állam tulajdona, ahogyan ezt ők se vonták kétségbe.

Kompenzációt azért kaptak, hogy összegyűjtötték ezeket a tárgyakat, és megvették.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi van?!
4,7 milliárdért bérelünk 7 db arany és ezüstedényt?!Azt hiszem a 4,7 milliárdot nyugodtan beírhatjuk a másik 2 milliárd mellé kampány költségnek. Ha csak béreljük, akkor akár decemberben is leleplezhette volna vektor viktor, nem igaz?
@Trackers: Te most igaz ezt tényleg nem érted.
Nem vitatták, de nem mondtak le róla, vagyis jogilag az ő tulajdonuk. Mi csak bérlők vagyunk.
@Marcellusca: ez az előember eddig se volt a kedvencem. Az asszony kivasalja az újságot, mint Henry a Csengetett Mylord-ból?! Mi van?!
@hacsaturján:

jelentem saját magamat szoktam idézgetni. ha mégsem, idézőjelbe teszem. néha saját magamat is.

mindazonáltal anyai nagyapámnak nem vót egy se, de műbútor aztalos lévén olyan csodákat alkotott, hogy azóta se felejtem el amikor nadrágszíjjal üldözött, mert hogy történetesen hétéves fejjel egy szögekkel bevert fadarabot gyalultam volna simára, de már a második gyaluhörgésre berohant a műhelybe a 70 pár amerikai king-je mellől, a nadrágszíj csak ezután furakodott a látóterembe, de mégsem ezért a respekt, hanem azóta se láttam olyan intarziákat a bótba, mint amilyeneket ő követett el, bár némely múzeumban mintha láttam volna hasonlókat. mindezt szakdolgozat nélkül.
de a kóros kivagyiság, meg a mondása: laca, laca, nem lesz így belőled semmi, mégis arra sarkallt, hogy megszerezzem azt a főpapírt, de neki lett mégis igaza, mert íccse lettem senki, csak egy billentyűzet koptató, pedig már mögöttem a kaptató. mencségemre legyen mondva, nem az ecserin kaptam, így aztán minden megvan, leckekönyv, oklevél szakdoga, s ahogy mondtam, a melóban időnként magamat idézem, olykor szóról szóra. csak az a rohatt kivagyiság ne vóna!
@V-PORT:

Nézd..

Mindenki abban hisz amiben akar.
Ha neked könnyebb így az életed, akkor gonddold ezt.

A cikkben viszont érthetően megfogalmazták, hogy Angliában a birtokláshoz való jog, és a tulajdonosi jog az két különböző dolog.

Az eladó nem vitatta Magyarország tulajdonhoz való jogát.
Az eladó pénzért átadta a birtokláshoz való jogot is az országnak, így került ide.

Azaz jelenleg a kincs Magyarország tulajdona.
@Trackers: na most két lehetséges verzió van, vagy a nyilatkozó emberke nem tudja, hogy mit beszél mert köze nincs a joghoz, vagy hülyítve vagyunk mind. Ha felelős és hozzáértő ember lenne, akkor nem lenne ilyen kétértelmű a nyilatkozata.

Az eddigiek alapján a hozzá nem értést és a nem tiszta jogi helyzetet feltételezem, elég csak Paksra gondolnom.
@parti_giano:

ha mégeccer ijennel próbál meg lezsibbasztani, akkor kikérem magamnak az inzultust, továbbá szóba se állok magával, még a szakdolgozatának is hátat fordítok, seusoi átkokat fogok a fejihöz vágni, valamint usque egy kilogrammnyi száraztésztát. picasso fesse le magát!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezt a részt a hvg riportere is tényként kezeli, ezért teszi fel így a kérdést.

"hvg.hu: A Seuso-kincs felének, hét ezüsttárgynak az eddigi birtokosa egy titokzatos brit testvérpár volt, akik nem vitatták a magyar állam tulajdonjogát a műkincsekkel kapcsolatban.
Akkor miért kellett kifizetnünk értük 15 millió eurót?"

Ezután jön a magyarázat az Angliai birtoklási jogról, és tulajdonosi jog megkülönböztetéséről.

De mindegy..
Tényleg mindenki azt gondol amit akar, én meg meggyőzni nem akarok senkit.
@hacsaturján:

nem tom mit vannak felakadva a száraztésztán, mikor nemsokára mán az is jó volna, de már az se lesz, meg seuso se, csak pszeudoteljesítés alpakkában
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Megrendülten olvastam végig az oktatási civil hálózatok vádiratát, tökéletes, nagyívű összefoglalása annak a drámai helyzetnek, aminek tanui és áldozatai vagyunk a gyerekeinkkel együtt.
A végére érve azon gondolkozom, hogy az értelmiségnek valamennyi válfajának meg kéne fogalmaznia ugyanígy a dermesztő helyzetét.
Ez a rendszer így fogja felfalni önmagát, amikor már a magához lojális híveknek sem tud tovább adakozni, mert kiapadnak a mohóságukból adódó forrásaik.
Jelzem, a pedagógus társadalom nagy részére nem a szervilizmus a jellemző, ezért lettek úttörők a vádirat szerkesztésében.
Várnám az értelmiségiek valamennyi szegmensének a vádiratát.
@Trackers: Jól van! Majd szombaton megbeszélitek a többiekkel.
@jaegtoer:

vagy kegyed nem fogta az apropót vagy én vagyok zakkant, de eszt most nem értem.
@Trackers: te láttad a szerződést? :O
Mert mi azt mondjuk, a mi tulajdonunk, nem lesz a mi tulajdonunk. Ahhoz az kell, hogy megvásároljuk a testvérektől. Tudod, szerződés, amiben a testvérek x fabatkáért eladják, mi pedig azért az x fabatkáért megvesszük a kincset. Márpedig az igazgató azt mondta, nem szereztünk tulajdont. A kampányban a jobbik szavazóbázisát ez jól savazza, ha azt mondjuk, hogy nem vitatta a tulajdonjogot, de valljuk be, az nem egyenlő a vásárlással. Így bármely lopott festményt, amit visszavásároltunk mikor felbukkant a műkincs piacon visszacapcarázhattuk volna azzal, hogy stipi stopi, a mi tulajdonunk.
Összefoglalva: a múzeum vezetője azt nyilatkozta, hogy nem adásvételi szerződést kötöttek. Ami azt jelenti, hogy nem a mi tulajdonunk, csak fizetünk azért, hogy birtokolhassuk.
@Mariann19: igen, jó lenne minden területnek és társadalmi csoportnak egy ilyen vádirat, nagy szükségünk lenne rá.
Mit mondjak: nagyon kellett ez most 4,7 milliárdért! Épp a minap mondtam az asszonynak: "neked nem hiányzik piszkosul a Seuso készlet?" Na most meg a drága vezér megvette nekünk. Az ember mindjárt jobban érzi magát tőle! De komolyra fordítva: koznaplo.blog.hu/2014/03/27/nem_vagyunk_sokra_csak_tisztessegre_es_megelhetesre
@jaegtoer:

hát mi a szent szaron akaggyak fönn? az idő ragyogó, a rének szépen legelésznek, a távolban egy púpos fóka rezonál... valamibe csak fönn köll akadni, mán csak a tejjesség akarásának okán is, nicht war?
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Engedjétek meg, hogy ajánljam magamat: T.E. vagyok, 32 éves, 199 cm magas, 115 kiló szín izom. Gyermekkorom óta aktívan sportolok, aminek köszönhetően – nyilván már levágtad – kiemelkedő a fizikumom (elég, ha csak megemlítem, hogy hidegen 58-as a felkarom és 270-et nyomok fekve). Ehhez társul több évtizednyi, többféle küzdősportos múlt, mindegyikben igen magas fokozatokkal és kiemelkedő eredményekkel.

13 diplomám van, köztük a ma legmenőbb jogi, IT és mérnöki területekről, de ha kell, bárkinél jobb vagyok érvelés tekintetében vagy akár gyógyítok is. Mindez pusztán tőlem függ. Láthatod, hogy lényegében mindent tudok és mindenhez értek, szóval…

Nincs tehát mit csodálkozni azon, hogy az egykulcsos adó bevezetésével havi 895 ezer forinttal több marad a zsebemben (ebből nyilván rájöttél, hogy messze átlagon felüli a munkám (is)).

Teljesen kiegyensúlyozott és boldog vagyok, semmiben nem szenvedek hiányt. A jelenlegi barátnőm 23 éves és már az összes létező szépségkirálynő, valamint fitnesz versenyt megnyerte szerte a világban, ahová én is elkísértem (Dubai, Ausztrália, Izland, Kuba stb. – láthatod, hogy nem a levegőbe beszélek, eléggé világlátott ember vagyok). Jelenleg szupermodellként dolgozik és a kilencedik diplomáját szerzi majd meg hamarosan.

És akkor a lényeg, hogy miért is döntöttem úgy, hogy regisztrálok: ha izmozol, beszólsz vagy nem tetszik a stílusod, felkereslek (ne legyenek kétségeid, meg foglak találni, az informatikusi képzettségemnek köszönhetően pár kattintás csupán) és a szart is kiverem belőled, hogy az anyád sem ismer meg (ne legyenek kétségeid, nem a semmire ment el a fent említett jó pár küzdősporttal teli év), aztán ha esetleg megengedem, hogy túléld, akkor beperelhetsz (ne legyenek kétségeid, láthatod, hogy a legmenőbb ügyvédeket is farzsebből kifizetem, már ha egyáltalán – és számodra ez lenne a kellemetlenebb – úgy döntök, hogy nem magamat képviselem).

Egyszóval – amint látod – semmilyen szinten sem tudsz belém kötni, mindenben feletted állok. A miheztartás végett az előbbiek figyelembe vételével viszonyulj hozzám és akkor nem lesz gond.

További kellemes időtöltést itt a blogszférában!

Üdvözlettel: Tökéletes Ember
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sajnos ők etetés nélkül sem fognak kihalni, nagyon ellenálló fajta...
@vitéž munkášőr:
Vérmérséklet szerint: Kurva/Kötsög BlogMotor. :D
@Trackers: Néhány kiemelendő fontos mondat:
"Magyarország azonban elvesztette 1993-ban a tulajdonosi pozíciója megállapításáról szóló pert."
"De bármennyire is látjuk ezt ma már, az ítélet attól még tény marad."
Magyaránt szólva annyi történt, hogy a testvérpár ezért a pénzért belement, hogy a kincseket a nagyközönség is láthassa. Láttunk már ilyet, nem egyedi eset. Ezért is engedhették ki a műtárgyakat. Hiszen ha elkerült a lordtól, akkor az már törvényesen történt. Akkor viszont a testvérek beleegyezésével el tudták intézni az engedélyt. Ennyi történt.
@hacsaturján:

nem azt azon vagyok fennajkadva, hogy maga lenne felakadva, hanem azokon akik nem értik a száraztésztát. még az a rosszéletű Kuncze is megaszonta, hogy: 'az én péncemen ne vegyenek nekem aranyórát'
@Uomo Perfetto: Ez olyan szép volt, és mondd, mekkora a farkad? Kereseti kimutatás? Diplomamásolat? Genetikai és orvosi vizsgálat, including pszichiáteri, hogy alkalmas vagy a szaporodásra, és nemzőképes vagy? Ha már ismerkedünk, és ilyen szépen bemutatkoztál.
Amiket leírtál, bakkfitty. Láttunk már itt T.E-t is, sőt E.T -t is.
@Uomo Perfetto: okéka, az én apukám meg a Viktor Bácsi, tudod a Darancsos, aki TEK-es BTR-el jár borbélyhó, mint ahogy fentebb a kommentkoléga megfogalmazta :D
Nagy ember ez az Orbán, még az Eistein is feltámadt a választásokra! (@Uomo Perfetto:)
höhö

Párizsból hozza Orbán Navracsics utódját?

Orbán nagyjából tartja magát ahhoz, hogy még a minisztereknek sem mondja meg, mire számíthat­nak április 6. után. Négyen nyugodtan alhatnak.

index.hu/belfold/2014/03/27/parizsbol_hozza_orban_navracsics_utodjat/
@Uomo Perfetto:

no te tökéletes ember, ha ennyire tökéletes vagy, nem fostad volna itt a saját idődet vesztegetve, hanem csak egy klasszikust idéztél volna, úgy mint: "-Lószart mama" önerőből még hozzátetted volna: -Pofátok lapos, mert csak, vagy majd olyan lesz.

Jöhecc!:D én két méter húz centi vagyok, és a pöcsöm is nagyobb. Teeee, álácsony! ˙[már, ha ismered a viccet]:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
kocsmában szoktunk ilyen belépőnél felnézni a sör mellől: hát te meg ki a faszomöccse vagy?
@jaegtoer:

igaz, igaz, kedves ványadt ványadtovics vinyov!
@Uomo Perfetto:

nekem meg három apukám is van és a bátyám erősebb a te bátyádnál.
@hacsaturján:

Kedves Mester, képzelje el, jaegkiskaesnek megbotlott a pengéje és aszt találta mondani a nagy mesélés közben, hogy az orbánviktor sajtótajtékoztatóján az az egyén, az az ové, miket mondott...etc.

most mondja meg! -Nem egy nyelvújító? mondja, hogy imádnivaló!
@Uomo Perfetto: Tu sei non Uomo Perfetto, Tu sei Uomo Stupido. :D
Siralmas a közpolitikai átláthatóság jelenleg Magyarországon, az állami rendszer pedig nem képes ellenállni a korrupciónak, ami intézményesült már sok évvel ezelőtt - mondta Martin József Péter, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_fojtogatja_a_korrupcio_magyarorszagot.579061.html

-----------------------------------

Hiába bőkezűek a magyar tőzsdei cégek részvényeseikkel, az osztalékhozamok alapján a magyar részvénypiac nem tűnik kedvezőbb befektetési célpontnak a németnél, vagy az amerikainál.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/meg_egy_dolog_amire_nem_tudunk_buszkek_lenni.579057.html
@Marcellusca: köszönet! mivel én is gyakran küzdök vele, ha nem bánod, smitelni is fogom
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Láttunk már itt T.E-t is, sőt E.T -t is. "

úgy-úgy. én mög má öttem is. no, nem farkat, hanem ítit.
@vitéž munkášőr: Csak nyugodtan. Több éve közkincs a V'bőrről. :)
@Trackers: Az a helyzet, hogy a "tulajdonjog" messze kiterjedtebb jogokkal ruház fel valakit, mint a "birtokjog" (amit mi most megvettünk). Tulajdonjogunk továbbra sincs, hisz' akitől megvettük, annak sem volt. Ebből kellene kiindulnod.
@tristen2005: A néhány száz milliót még megértik az ecceri Fidesz trollok is, és főleg ha kapnak mellé egy nevet is, mint a Simon. Nem védem a Simont, mert rohaggyon meg a pénzével együtt. De ezek az ecceri sejthalmazok a sok száz és ezer milliárdos ÁFA csalásokat nem képesek felfogni. Magas ez nekik, mint bolhának a zongora pedál.
@jaegtoer:
Én is. De assenem az vót. :)
@Marcellusca: ezek szerint elsiklottam felette :-(
@Marcellusca:

utólag könnyen okos az ember. én is rájöttem, hogy nem az vót, hanem kínai.
@vitéž munkášőr: Emmán évekkel ezelőtt, úgy 4-5 éve vala. :)
@Uomo Perfetto: Én várom a kommentjeidet! :)
Amúgy tökéletes troll-analízis. :)
@jaegtoer:

Nu, azzal télleg köll vigyásznyi, mer sosenem tuthatod, hogy csirkét, kacsát, macskát vagy patkányt eszel, esetleg hant, hujt vagy hanit, dongot. :))))
@Marcellusca: olvastam már akkor is - csak nem pofáztam bele ;-)
@Uomo Perfetto: Émmeg Csák a Norisz vok, elszámoltam végtelenig, kétszer! De csak eccer ütöttem mellé, azóta kék az ég!
@Vombatus Ursinus: már száguld hozzátok, hogy lezúzzon ;-)
@vitéž munkášőr: Valami unatkozó újságíró lehet, vagy szociológia-szakos egyetemi hallgató. :) És most figyel. Néma lesben, és vár felajzott kommentre gyors azonosítót. :)
@Vombatus Ursinus: vagy tényleg Stefike újratöltve, herevasaltatva ;-)
@Marcellusca: a v'bőrre is odapottyantott a kripli
@Vombatus Ursinus:
Habonyka eresztette bő lére csak a klavit, benézte a tegnapi blogot.
Rendesebben kéne szednie a szteroidokat, mert elfogy a maradék golyója is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Semmi közöd hozzá. De annyit elárulhatok, hogy egy hét alatt több TB-t fizetek be, mint te meg a sikertelen családod 25 év alatt.
@vitéž munkášőr: Unatkozik, szegénykém. :)
De, azé hadd ne mennyek utána, hogy még mellik blogra böfögött be! :D
@Vombatus Ursinus:
Majd kommentelek, ha akarok!

Egyébként szervizben van az S Merci – tudod, az egy olyan verda, ami neked sose lesz a szar bruttó 600 ezres fizetésedből (tényleg azért egyáltalán ennyi összejön havonta?). Szóljál nyugodtan és kisegítelek, nem szégyen csórónak és sikertelennek lenni.
@jaegtoer:
Sütve? Pácolva egy kis borocskában, majd szalonna darabkákkal megtűzdelve, egy kis pároltkáposztával, szaftos krumplival, hozzá egy frankó spanyol vörösbor? Akkor okés...
@nincs_itt:
Edzettem már Norrissal. Gondolom nem kell mondanom, ki nyomott többet fekve...

Amúgy egy ócska Dodge Ram-ja van, szar lehetett neki, amikor elvittem egy körre az új S8-assal.

Tényleg, te mivel tolod? Lízingelt Suzuki, 1-es BMW, kispolgári Astra OPC? Jóü srácnak tűnsz, keress meg, kölcsön adom a 911-es turbót egy körre. Tudjad már te is, milyen a napos oldalon!
@vitéž munkášőr:
Jóvanna... aztán mutterja mindjárt hazaér és elveszi édeshülye gyerekétől a klaviatúrát, elzavarja tanulni. A szakmunkásképzőbe kell gondolom holnapra tanulnia.
@tristen2005:
Most elképzelem, hogy valami fődihalandó tette volna ezt hónapokon át ...mekkora bírságot csesztek volna a nyakába már?

Ennek meg ....:-(
@vitéž munkášőr: 'sztán hogy csinyája, hogy néhány komment után is aztat írgya ki a zadatlapja, hogy 0 hozzászólása volt?

Aprópopó, nincsen valami korhoz kötve a zindapasszos regisztráció? Minden kis pattanásos nyikhaj macskajancsi csak úgy regelhet? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hehe!
Erre gondútam én is, bár nem feltételeztem, hogy MÁR szakmunkásba jár. :)))
@Uomo Perfetto: Autót mikor veszel? S8, kicsit lejárt lemez, de neked O.K. Öcsi, 911 melyik? mer a 911 turbó az olyan mint a "farkas kutya", ugyanis mindegyik Porsche-nak van turbója, ahogy minden kutyának van farka(gyárilag).
Ne is törőggyé vele, nem fontos milyen verdával járok, de mégis elárulom: SETRA busz.
Xar lehet neked, ha az a napos oldal számodra, hogy itt vetítesz? Tényleg nem mozi gépész a foglalkozásod?
@vitéž munkášőr:
Szerinted értelmi képességei csúcsán járva amerika kapitány képes érdemben a poszhoz is böfögni,vagy csak ecceri surmóként az asztalra kívánt szarni?
@Uomo Perfetto: bocsi a 924 kivétel, mert Ódi motorral szerelték, sima szívó, de sebaj.
@vitéž munkášőr: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Basszus, megvaaaan, ez a Berki Krisztián. :)
De nem ám az olimpiai bajnok, neeeem, egyáltalán nem az! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azé' gondokóggyá má'! Micsoda cóccilógigaji tanulmányozás má' ez a manus! Ez a nagy "magyar átlag", ez a csili-vili netovábbja, amit ide rittyent a szerencsétlen, VV-n meg Maunika són edződött, eccerű gyökér. Képzeld és szavazni is fog...
@nincs_itt:
A szívásban ez is otthon lesz... :)
Most komolyan ezzel a cretínóval voltatok ma elfoglalva?
Ilyen könnyen eltérít a narancskurva kommunikációs stáb benneteket, egy mezítlábas, töketlen trollal? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De most mit aszongyak a seuso kincseket MAJDNEM megvásárló, gumicsimmás Rámszeszhoz? Azzal elmondtam mindent, aminek tartom a manust, szimpla szoci- és/vagy pszichopata(Orbánra gondolok) súlyos komplexusokkal terhelve...
@nincs_itt:
Ebben azért ne légy biztos. Ezzel az értelmi szinttel nem biztos,hogy eltalál a szavazófülkéig, a temetői urnákba adja le mind a 6 szavazatát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Deeee az ilyen, az el fog menni! Ha kell és a haza megkívánnya, akkor többször is, több helyre!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, jó, akkor csak a példaképe az a Breki Krisztián. :)
@nincs_itt:
Nekem meg a Claudia Schiffer volt meg majdnem anno, csak nem jött el a randinkra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Rá se ráncs! De ahogy olvastam korábban, vannak gondok a kezeddel... szóval inkább de?
@nincs_itt:
Genyózol? Most hozzák az uzsimat, szóval nem hatódok meg, egy éttermesnek dolgozom, valami Serranos szendvicses akármi...
vicces volt állitólag a helyi kormányváltós jelölt bemutatás. :)
@Penivaldes:
Ja... hogy te értelmes elfoglaltság híján ilyen marhasággal ütöd el az idődet. Mazocica...
@Uomo Perfetto: Én is köszöntelek téged.
Nem lennék a helyedben, ez a hatalmas szellemi teljesítmény, melyet nyújtasz írásod szerint, nagyon megterhelő tud lenni. A folyamatos elvárás kívülről és belülről. Remélem, hogy a gyermekeitek is ennyire szépek, és zsenik lesznek, mint a becses szülők.
@Penivaldes: Te merre jártál, Hercegnőm, hogy nem tanátál értelmes elfoglaltságot? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tisztelt Fahéjas Boli!
Nem töltöm az időm választási rendezvényeken, mert van más dolgom.

Maradok híve
Peni Valdes
@Uomo Perfetto: Szóval elhanyagolható. Ennyit a tökéletességről.
Venni, vagy nem venni, az itt a kérdés..

"Ha a miénk, akkor minek vettük meg?" Az utca embere a Seuso-kincsről

www.atv.hu/belfold/20140327-ha-a-mienk-akkor-minek-vettuk-meg-az-utca-embere-a-seuso-kincsrol/hirkereso
@Marcellusca: én az üveghegyen túl jártamban legyőztem a hétfejű sárkányt, és kiszabadítottam a királyfit.
és ez?

A Figyelő szerint évi legalább tízmilliárd forintot költ a magyar állam ukrán állampolgárok nyugdíjára, ugyanis egy 1962-ben kötött nemzetközi megállapodás értelmében a két ország állampolgárai kölcsönösen kérhetik, hogy a másik államban is megkaphassák nyugdíjukat. A megállapodás felmondása 2010 elején napirenden volt, Ukrajna bele is egyezett, ám a felálló Orbán-kormány végül nem foglalkozott az üggyel – írja a lap.

figyelo.hu/cikkek/401329-egy-elfelejtett-akta---ukran-nyugdijakat-fizet-magyarorszag
@Penivaldes: Ehhh, az a K egyenjogúság. :)
@Marcellusca: ugye? így van ez, ma már a nők harcolnak a sárkánnyal a férfiért:)
@Marcellusca: na de te idelovagolhatsz, és kiszabadíthatsz a toronyból, aztán ásó, kapa, gereble:)
@Penivaldes: Meg is kell küzdeni az anyóssal, ha birtokolni akarod a férfit! :)
@Marcellusca: igen, mert az anyós óvja a kicsi fiát. :)
@Penivaldes:
"ásó, kapa, gereble" - nem fekhetünk keresztbe! :D
és ezekre kell szavaztunk már megint.
Ezek soha, semmiből nem tanulnak. Pártigazgató ilyeneket bir mondani....
Na, megyek hányni.

Újabb MSZP-s hangfelvétel szivárgott ki

nol.hu/belfold/ujabb-mszp-s-hangfelvetel-szivargott-ki-1452681
@Penivaldes: Te mit szívsz? Jó lehet az anyag. :)
@Spániel: Jaj ne már. Te tényleg elhitted, hogy hű de szeretik egymást?! Jézuskám, hívjuk a CNN-t.
@Spániel:
Ha cociknak egy hangyafasznyi eszük van, ez az ember holnapra relpül. Különben meg ne csodálkozzanak a vegeredményen. Nem lesz annyi eszük egyébként.
@Penivaldes:
Sárkány sárkánynak nem vájja ki a szemét.
@V-PORT: Ne báncsad mán! Végre egy kis életet hozott ide. :)
Nem csak az agyhalottakat köll óvasnyi. :)
@Penivaldes: Ahhoz nem feltétlen kell lefeküdni. :D
@Spániel: Én is azt kérdezem. Mit gondoltál? Ezek április 7. után simán kinyírják egymást.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hagyd a fenébe, már vagy 5 blogot telehányt a hülyeségével.
@Marcellusca:

Állva nem célszerű vadászni, beremeghet a térgyed:)
Először is:
mi van itt, Sóbertnorbi erőművészkakit reggelizett és most próbálgatja, hogy hatott-e már? Vagy kit hozott ide a jósors?

Aztán:
"A miniszterelnök már felnőtt fejjel tanult meg síelni, és amikor egy síversenyen felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, mire az eredményhirdetés következett, elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen."

Nakiről van itt szó?????
:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem is kell szeretni egymást, de ha már nagyközönség előtt kinyitja a száját, ne egy ilyen tahó, bunkó szöveget nyomjon egy pártigazgató, akitől elvárható lenne némi diplomácia. Nagyképű majomhorda. Meddig süllyednek még?

@V-PORT: remélem nyilvánosan, pl. a Hősök terén.
Megyek nézőnek.
@Marcellusca:
Ötödikesnél nem nézem többnek.
Najó, lehet, kicsit túlkoros (és már megvan 16 is ....)
:-)
@tristen2005: Vannak még variációk. :)

@Penivaldes: Na, mégis? :)
@Evezős: őőőő... találgathatok? Putyin?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen genyóztam!
Lófaxot dógozol, eszöl meg blogolol, vagyis...
@Penivaldes:
Nem értem, honnan jöttél rá ilyen gyorsan!
:-)
@Spániel: Nem. Már csak a végeredményt fogod látni.
Amúgy ebben a felvételben nincs olyan nagy dolog.
@nincs_itt:
Bazzz... rántott husit hoztak, győztem kanalazni!
@nincs_itt:
Kizárt.
Ljudmilla nem síelhet jobban, mint ő ...
:-)
@V-PORT: tényleg, semmi olyasmi nincs benne, amit eddig ne tudtunk volna, de megint adtak egy támadási felületet, lehet basztatni őket pár ilyen mondat miatt. Pont most.
@Spániel: Ez már nem oszt, nem szoroz szerintem.
hallo!

Figyelő: Évi tízmilliárdot fizetünk ukrán nyugdíjakra!
@Evezős: De Anyecska(Anikó) asszony esetleg...
@vitéž munkášőr: jóvanna, asztat meg nem tuggyuk, hogy a zukránok mennyit fizetnek magyar nyugdíjasoknak!
@Marcellusca: nem baj, attól még lábad elé borulhatok.)
@Penivaldes: :-)

gondoltam megszakítom ezt a negédes szentimentalizmust
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Bakker, a Serrano sonkát is kanálla ette vóna? a fokhagymás vattacukrot, meg kóbászra tekertetted gyerekkorodba?!
Nem szereted a Mádárás Tészkót, mer nincsen szalonnás Orbit senem...
@nincs_itt: ott ócsóbb a cigi meg a benzin, azt. még pár napig talán
@vitéž munkášőr: a magyar átlag nyuggernek benzin+cigi, backi cs.farhát oszt' jónapot ja meg sueos kincs!! na ettől gyün lázárba!
@Uomo Perfetto:

"Szóljál nyugodtan és kisegítelek, nem szégyen csórónak és sikertelennek lenni. "

erre vártam. én máris szóltam. a Belga Sörözőben várlak, április 1-sején, kedden, még 2014-ben, 17:00 órakor. ne garasoskodj, hozz zsét, amennyit csak tucc. nem szégyen az, ha van. én is segítek neked, ne nyomasszon az a sok zseton. Nagyobb címleteket is elfogadok, akár euróban is. istenbizonyra. de ha asziszed, potyázhacc egy Kwak-ot, akkor kurva nagy tévedések közepette bolyongsz.
@Penivaldes: vetek is gyakran! 1-2 évente rámtör, hogy le kéne szokni, már ezen röhög a család, amikor mindenféle segédeszközöket kezdek vásárolni...
egyébként a dohányos is ember! csak kicsit büdösebb, de ismerek olyan nem dohányost aki viszont nem kicsit büdös...
szóval, egy jóféle szivar, hm?
@nincs_itt: Nu, de millen jó néz ki jaza csirke paprikás farhátbúl, fímon frissföllel készítve azon a zezüstözött nagytányéron, kéremalássan!
Oszt' mennyire jó esik elszíni utánnna egy Prijukit má!
:D
Nem tudom ki mondta, de igaz. Ez a Vitya mindent át ad ami nem fut el előle. Ma átadta a szlovák magyar gáz vezetéket, ami nincs is kész! Ez a nap vicce.

Robert Fico azt mondta: július 1-jén indul a magyar és a szlovák földgázhálózatot összekapcsoló vezeték tesztidőszaka, jövő január 1-jén pedig megkezdődik a normál üzemű működés.

propeller.hu/itthon/2898348-nap-vicce-orban-befejezetlen-gazvezeteket
@jaegtoer: ez legalább olyan romantikus randinak látszik, mint amilyent hacsa szokott csapatni a rénekkel.
@Marcellusca:
Milyen ezüstözött tányér, te?? Amikor a Seuso gyerek vájlingja is itten van... Kicsinyeskecc...
@Marcellusca: aki az ezüstös nagytányéron a hülye tejfölös csirkét eszi, annak a fejébe húzok egy festményt! :P
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Alpakát tálal az alpakkán:) Jó is az a szürke hegyi kecske perkelt:)
@nincs_itt:
azt kéne megoldani, hogy a dohányosok -az uccán is- egy búra alatt dohányozzanak, hogy teljesen kiélvezzék annak örömeit...egyébként biztos, ez 10000%, hogy nincs bolhád meg lapostetűd sem sőt a poloskák is elkerűlnek mert azoknak van ízlése....na nem jó de van nekik ennyi előnye legyen

és mivel láttam dohányost gégerákban meghalni hát nem mennyei...mikor már nem fáj és nem kapkod levegőért ami ott van csak...ugyen

brühüyyy

nagyon egészséges a dohányzás és milyen szép dohányzókészletet lehet velük eltemetni
@Marcellusca: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/Rembrandt_-_Belshazzar's_Feast_-_WGA19123.jpg
@rodeo36:

Hanem dohányzol, te ezeket gyűjtöd? Furcsa egy hobbid van.
@parti_giano:

ja. csak Hacsa és a rének megbízható csapat, én meg a csonthártyákig hatóan rohatt alak vagyok. pláne ha uszály.
@nincs_itt: segítek neked. akaraterő, és megy minden a maga útján:)
@tristen2005:
egyáltalán nincs hobby-m...és nem gyűjtök semmit (pénzt de az nem gyűjtemény hanem bankszámla) ne duzzogj...a dohányzásnak egy nagy hibája van, hogy megosztod ez is mint a share a mobilokon ha akarod ha nem és ha akarja a másik ha nem

ez olyan megosztó...kedves szép szenvedély és milyen ráncos lesz meg kiszárad aki sokáig csinálja még a kukacok is 3x meggondolják mielőtt belemarnak

azért szeretlek ne ércs félre...ez magánügy lenne ha zsebben tudnád csinálni...dehát Cher vagy share

brühüyyy
@tristen2005:

érdemes megnézni ott a képet. Fico kitesz magáért, ellenben orbán úgy fogja a csavarkulcsot (és milyen kicsit, hozzá méretezték), mint aki visszakézből tanulja tölteni a pálinkát.
@taga20: ne áltasd magad, a tamagocsit szeretik a gyerekek. téged?
@jaegtoer:

Tegnap azt kapta a lego gyárban, gondolta kipróbálja, nem sejtette hogy a szlovák mammutra
utazik.
@nincs_itt: nem kell hozzá semmit sem vásárolni, nem kell senkinek beszélni róla, csak Te magad szépen eldöntöd a fejedben, hogy ettől a perctől kezdve nem gyújtasz rá. És a család tapintatosan fogja kezelni a témát, nem fog röhögni, sőt a meglepetéstől a szavuk is eláll, 1-2 hétig valszeg kérdéseket sem fognak feltenni.
@jaegtoer: izlések és pofonok, te a csonthártyáig, más meg másik fajta hártyáig hatol egyes emberi testekben.
@parti_giano: engem az állatok, a gyerekek, és a hülye nők szeretnek. ja és peni:)))
@Penivaldes: végyé meg, me ez a guano bánt:)
@Penivaldes: gondolom, azé nem kezdted el sorolni, me kilógnál az 5000-ből:)
@taga20: ebből boli melyik kategória? én a hülye nőre tippelek.
@jaegtoer:

Nem akarta bántani, mégis csak egy anya:)
@parti_giano: nem húzol be a csőbe! ő egy állat:)))
@tristen2005:

azért csak betartott annak is. de legalább elmondhatja, megint győztem.
@parti_giano: örülök, hogy örömöt okozhattam:)
egész nap melózok, haza jövök, tiszta ideg vagyok, de odateszem magam:))
@tristen2005: de remélem a kecske ánuszrózsáját nem távolították el a brittudósok:))
Majd lesz mit az IMF zálogba tenni legalább.
@taga20: dehogyisnem: az lett a sevso-keksz (sevso-cake)
Ez volt már?

"Ez utóbbi nem mondható el sem az összes bevételről, sem pedig azon belül az adóbevételekről: bár a ciklus első évében mindkét mutató mérséklődött, az ezt követő markáns emelkedésnek köszönhetően az államháztartás összes bevétele reálértéken idén nagyjából 300 milliárd forinttal (a GDP 1 százalékával) haladta meg a négy évvel ezelőtti értéket, míg az állami adóbevételek ennek majdnem a kétszeresével, 530 milliárd forinttal emelkedtek. A fentiekből kirajzolódik az is, hogy a 2010-es 4,1 százalékos GDP-arányos hiányt az összkiadások érintése nélkül, kizárólag az adóbevételek növelésével csökkentette a kormány 3 százalék alá.

Mivel a vizsgált négy év alatt a nominális GDP növekedése összességében kisebb volt, mit a fogyasztói árindex, ezért a GDP-arányos összes állami kiadás 49,9 százalékról 50,5 százalékra emelkedett, míg az összes bevétel 45,8-ról 47,4 százalékra, az adócentralizáció pedig 37 százalékról 39,2 százalékra nőtt."

privatbankar.hu/makro/megszoritas-magyar-modra-az-elmult-negy-ev-vesztesei-es-nyertesei
@vitéž munkášőr: remélem valaki felnyomja vityának a korongot, mint a ragadozó 2-ben a néger a predátornak a frizbit:)
@taga20: ez szerintem mindenképp meg kell történjen, mert valami talajszerkezet mintát akarnak venni róla - az ártány majd kétséget kizáróan beszennyezi cvla pannonicvs mangalicvs-szal
@parti_giano: nincs min meglepődni: shitnyikeknek internet = faszbuk. ne tudd meg mennyi ilyen van...
@Husz_János_Puszita: Ne zavarjámán össze! Most akkor úgy nőtt, hogy csökkent, vagy úgy csökkent, hogy nőtt valami?
Ebben az a legszomorúbb, hogy a közgazdaságtan azon könyveiben, amelyeket Matolcsy György nem szeret, mert 2 + 2 mindig egyenlő 4-gyel az összeadások végén, nos, ezekben a könyvekben azt írják, hogy ha egy társadalomban nő a különbség a szegények és gazdagok között, az a társadalom sohasem fog fejlődni, tehát egy darabig ugyan klassz lesz gazdagnak lenni, havaj-didzsi-szőkekóla, de aztán már nekik sem lesz annyira jó. Együtt döglünk bele az unorthodox gazdaságpolitikába, bár ők kétségtelenül drágább temetést kapnak majd. Lesznek lovak, meg minden. Ezeket később megesszük.

nepszava.com/2014/03/velemeny/para-kovacs-imre-a-gomb.html
@taga20: Köszi. :) Rájuk emlékszel még? Ez volt a kedvenc számom tőlük.

youtu.be/i-1EFdCof8o
@vitéž munkášőr: Én ugyan csak hármasra szigorlatoztam közgazdaságtanból, de az hétszentség, hogy olyat nem tanítottak, hogy ebben a társadalmi-gazdasági rendszerben lehet teljes foglalkoztatottság és azt sem tanították, hogy úgy csökken a zinfláció, hogy közben nem nő a munkanélküliség.
De biztos én vagyok a hülye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaj persze, hogy emlékszem a spandaura. mindig is egy nyálcsapat vot. borz alom:)
@taga20: XDDD

kb. a Modern Talking és a Duran Duran perverz kapcsolatának gyümölcse
Érdekes. Kíváncsi leszek mik fognak még történni.

Ipsos: százezrek kacsintgatnak még az LMP és a Jobbik felé. Még nagyon sok szavazót tudnak egymástól és a bizonytalanoktól is magukhoz csábítani a pártok, nagy nyerések, komoly veszteségek is jöhetnek az utolsó héten.

Akár 900 ezer szavazó is megváltoztathatja a döntését az április 6-i választás előtti napokban – derül ki abból a kutatásból, amit Závecz Tibor, a Szonda Ipsos kutatási igazgatója ismertetett csütörtökön, a Magyar Újságírók Szövetségének Mérők Klubja című rendezvényén. Ez a választói tömeg – ha tényleg átszavaz – alapvetően az LMP-t és a Jobbikot segítheti a nagyobb erők rovására: ezzel az LMP bejuthat a parlamentbe, a Jobbik pedig 2010-es eredményét is felülmúlhatja.

hvg.hu/itthon/20140327_Ipsos_Tarki_kozvelemeny_kutatas
@Vombatus Ursinus: a kritikus tömeg mennyiségét már elérte a hülyének nézettek száma. a minőségét még nem és szerencséjükre talán nem is fogja sosem
@taga20: Nekem a Come Undone. Azt tudtad, hogy 2011-ben is jelent meg lemezük, amin szintén sok jó szám található? Ezt a klipjüket biztos láttad már. Tele van régi híres manöken csajjal. :)

youtu.be/sSMbOuNBV0s
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja jó vot. kimvájd, szamantafoksz, korai magömlés:)))
@taga20: Emlékszel a sztivenszegálos úszóerődös csajra, aki előugrott a tortából?? ;)
vezetőnélküli 4es metro után ideje lenne kipróbálni a

vezető nélküli országot...

hm... vagy népszavazást tartani hogy csatoljanak minket Németországhoz
annektáljon minket a Merkelll
@Marcellusca: nem ez a Szalmiák Erotika vótt a Béjvaccsbe is?
@tristen2005: ennek a büdös hitvány dakota mafiózónak ez a legkisebb bűne

@vitéž munkášőr: felőlem akár a románok is annektálhatnak minket...

ezektől a bűnöző dakota hazaáruló mafiától bármi jobb

talán még kína is...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Annak idején szorosan követtem a Seuso-ügy fejleményeit, és az a vélemény, hogy már megint ködösítenek, hülyének néznek minket, akik úgysem értenék ezt a bonyolult dolgot, ezért nem kötik az orrunkra.

Bár valóban pert vesztettünk (állítólag saját hibánkból, mert felkészületlenek voltunk), MO nem mondott le a jogigényéről. Ha megvásárolnánk, azzal tulajdonosnak ismernénk el az eladót. Ezért kenik el ezt a kérdést. A titokzatos testvérpár nyilván eccerű stróman, a Lord nevében jár el, akinek a nyakán maradt a rosszhiszeműen megvásárolt, piacképtelen lopott kincs, ami törvényes csatornákon, korrekt módon nem értékesíthető.
A most köttetett üzlet tipikus mutyi: a Lord végre zséhez jutott, a kincs (egy része) visszatért az országba. A birtokunkba került valami, aminek a tulajdonjoga nem tiszta. Szóval ez nem bérlés vagy megőrzés, addig lesz nálunk, amíg elő nem áll a jogos tulaj, aki hitelt érdemlően bizonyítani is tudja a jogosultságát. Mivel ez a fejlemény kizárt - hiszen a Seuso-leletet tutira tőlünk csempészték ki -, örökké fog tartani ez az állapot.

Lehetett volna másképp - nem ilyen "magyaroschan", hanem egyenes úton - is próbálkozni. Ami szintén drága és munkás lett volna, diplomáciai és jogi szakértelem, erőfeszítés kellett volna hozzá. Ki-ki döntse el vérmérseklete szerint, melyik út tetszik neki.
Jó reggelt!
Leírom, hogy mi fog történni, ha a rosszabb forgatókönyv fog megvalósulni. Én tudom, hogy nem, de mégis ideírom.
Ha, véletlenül, nem lenne kormányváltás akkor sem történik az ellenzéki oldalon semmi látványos, az Eu választásokig. A nyáron elkezdik felállítani a hadoszlopokat, plusz készülnek az önkormányzati választásokra. Egyet tudok, Teket Melinda Baja polgármesterségéért indul, míg Budapest főpolgármestere jelöltje nő lesz.
A következő egy, másfél évben az ellenzék egymással lesz elfoglalva. Gyurcsány hangosabb lesz, és kezdi nyírni Mesterházyt. Az Mszp belső ellenzéke felerősödik, Botkával az élen. Ja, és Bajnai sem fog visszavonulni. Tartozik ennyivel Jávoréknak, és Juhász Péternek.
@MSZP Afrika Korps:
Miniszterelnök Úr??? Aki köpönyegforgató, aki lop, aki hazudik, az nem lehet úr. Még Magyarországon sem.
Ez alól nincs kivétel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lomposok tisztán bejuthatnak a parlamentbe ha mind a 20 ember rájuk szavaz aki kíváncsi volt a választási gyűlésükre a miskolci egyetemen.Szép álmokat beginázott észlény,akinek az ánuszát putinka hágja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rengetegen voltak a zombikok március 15 tüntijén,majdnem többen mint az összefogás lefújt tüntijén?!
Már a nemzetközi pénztőke is választási ajándékkal kedveskedik nekünk:
index.hu/gazdasag/2014/03/28/nem_minosit_le_meg_jobban_az_s_p/
Ha ök velünk ki ellenünk:)
szép napot mindenkinek! :)

köszönöm a jó szavakat - nem is gondoltam, hogy tudok hiányozni... :DDD

a poszthoz:

rázzuk a rongyot minden téren, közben szó szerint ki van a seggünk minden fontos területen ami a "zemberek" érdekét szolgálja.
lásd oktatás vagy eü, de lehetne még sorolni mennyi helyen teljesít az ország vezetése botrányosan.

az ukrán nyugdíjak, amit mi fizetünk (ne feledd számtalan románét is - valamint a magyarigazolványok kedvezményeit ami az állampolgárság megadása után is él még!), és ezüst megőrző bizniszbe vágunk akkor, amikor nincs pénz gyógyszere, ágyneműre, stb a kórházakban...

saját szememmel láttam, hogy problémát okozott, hogy lefolyt az infúzió és nem tudtak másikat bekötni a műtétre mert nem volt!
a személyzet az orvosok mindent megpróbálnak és megtesznek, hogy mégis működjön a rendszer és ha nincs műtétre ruha akkor (igaz kicsit rongyos!) lepedőbe burkolják a beteget...

mindeközben az ország vezetői vip elbánást vesznek közpénzen(!) fejenként kb 2500 - 3000 forintért! szégyen gyalázat!

most pedig ezüst megőrzésre fizetnek...
normálisak?
bocsánat, de kicsit kiakadtam...
@vitéž munkášőr:
Para néha nagyon hülye tud lenni, ám többször meg nagyon-nagyon igaza van.
Mint ebben az írásban is.
:-(
@Csekkliszt#10: nekem valahogy az a 10 millió sem kóser így elsőre.
@Evezős: én bírom a hülyeségeit is ;-)
@Penivaldes:
Egyetértek, csak repkednek a számok. Azt gondolom az sem a tulajdonjog volt. Mivel bizonytalan a kincsek eredete, szerintem nem lehet rajta tulajdonjogot szerezni, hiába gondoljuk azt h magyar jog szerint a mienk nemzetközi biróság ezt nem ítélte meg.
Így marad az, h visszakerült hozzánk a nemzeti kincs(?) fele, amelyhez egyébként semmilyen törtenelmi esemény v tudat nem fűz minket. Bevallom en tíz evvel ezelőttig nem is tudtam h van(nak).
De az látszik h ebben is hazudnak megint es csak üres propagandafogas az egész.
@Csekkliszt#10: nem kell, hogy történelmi tudat fűzzön egy műkincshez.
Orbán most már naponta átad valamilyen létesítményt, hozzá téve az új munkahelyek számát.
Nekem az tűnt fel, hogy a létesülő munkahelyek száma mindíg kerek szám, 30, 50, 300 stb.
Tehát hazugság, mert az nem lehetséges még véletlenszerűen sem, hogy az új munkahelyek száma így alakuljon.
@Penivaldes: valóban nem :)
de legalább tiszta viszonyok kellenének a "birtoklás" jogának megszerzéséhez.

mert "amikor február elején a Magyar Régész Szövetség vetette fel a „visszavásárlás" gondolatát, a jegybankban épp ilyen üzletekre elkülönített bő 30 milliárd forint fölött rendelkező Matolcsy György helyettese leszögezte: az ezüstnemű megszerzésével nem számolnak, éppen azért, mert bírósági eljárás folyik vele kapcsolatban."

na ezért duplán durva a történet!

hiszen "enyhén szólva necces egy tisztázatlan hátterű műtárgyegyüttes felét – amely épp zűrös előélete miatt a nemzetközi műkereskedelemben, mondhatni, korlátozottan forgalomképes – kvázi kéz alatt megvásárolni."
@Mariann19: szia!
:DDD

lehet ezt másképpen nézni. stratégia szerinti elszámolás, oszt jó napot.
(tudod mennyit fial az a disznó? :DDD)
@guma: ja igen, a nemzetközi műkereskedelem. nekem pont ezért nem kóser az a 10 milláért hozánk vágták volna a teljes cuccost sem.
Ma lesznek árverések, ha jól tudom.
@guma: Szia! :DDD
Ne viccelj, A Fidesznek stratégiája?
Még rövid távú taktikája sincs, ad hoc intézkedések, de azok is Orbán fejéből pattannak ki reggel, amikor még morcos.
S Seuso kincsek még nem teljesek.Kell még legyen valahol belőle jó pár darab azok szerint, akik ezt kutatják.
Mivel használati tárgyakról van szó, ezért szerintem ami hiányzik az az evőeszközök és a poharak.
Ezek még nem kerültek elő.
@Diorella Queen:

én magát seusot ásnám ki, oszt csinyájjunk leltárt bazmeg, mer anélkül nem lesz lélegesztetőgép, az bisztos!
@guma: Több ország is magáénak vallja.Elvégre a felirat ami rajta van ( Pelso=Balaton), nem 100% bizonyítja azt, hogy a műtárgy ott is készült.Készülhetett az bárhol.
Amilyen nyominger és béna faszok a magyarok, simán el tudom képzelni, hogy Szerbia (asszem ők pályáznak még a kincsekre de lehet tévedek) elperli majd tőlünk ha sikerül beszerezni még egy apró darabkáját ennek a leletegyüttesnek.
Mellesleg anno a a magyar állam egyetlen darabjáért asszem 10 millió ft-t kínált, mivel perdöntő bizonyíték lett volna ha még egyetlen darabja előkerül.
Háááát, majd egyszer felbukkan valahol egy darab ebből, ez az ecseri piacot is megjárt kincsből.
@hacsaturján: Ő a tökéletes bizonyíték, hogy ha túl nagy cuccban van a lóvé,azzal nem lehet elfutni.PPPP

Biztos hogy ott van az elásva a környéken.
Bár sok amatőr régész dolgozik szerintem arrafelé az ügyön.
Elvégre közügy.DDD
DE!
Az is lehet hogy Seuso a kisebb részekkel elmenekült, a nagyobbakat pedig elásta hogy ne kelljen cipelni.
@Diorella Queen: :)

emlékszem a kitűzött a díjra és valamennyire a perre is ahol nem vizsgálták pl a föld maradványt sem...
állítólag most a múzeumban található asztalka amelynek kb ez a tálca a tartozéka (pár vélemény szerint).

nekem csak furcsa, hogy amikor ekkora elvonás van minden területen akkor erre költünk azok után, hogy ezt februárban határozottan cáfolták...

@hacsaturján: jó az elképzelés! :DDD

támogatom!
@guma: Nem az az aggasztó, hogy megvették, hanem az az aggasztó, hogy a kincsek pere még nincs lezárva és úgy vették meg.
Azaz elperelhetik.
@Diorella Queen: :)

igen. így van, és ez az előző hszemben benne volt.
süti beállítások módosítása