Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.27. 05:53 Fabius

Személyi fronton foszlik a Fidesz

A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?!  Zsigófalva Zseborbánja is elbánhatott végre az ellenkező párttársakkal, aki nem húz egyszerre, nem kap rétest estére, oszt'jónapot. Különvéleménynek, önálló akaratnak, belső ellenzéknek, mindenkire ugyanúgy, szankciók nélkül vonatkozó választási törvénynek a kormánypárton belül helye nincs! 

És akkor még itt van nekik Kósa Lajos, akit megrugdosni lassan hullagyalázásnak számít. 

Az embernek, akit rongyosra szívatott már Kálmán Olgától ertéel klubig gyakorlatilag mindenki, sikerült rondán elkúrni a legegyszerűbb, legtutibb tutit, az őszödölést is.

 

Igen, szegénykém az őszödözéshez is ennyire végtelenül tehetséges. Hiába sunnyogott elő Pintér a témával, mire rárepülhettek volna lendületből, mint döglegyek a mustáros szendvicsre, jött Laller és hazavágta az egészet két remekül sikerült megszólalással, ahogy a forintot sikerült 2010 június elején. Meglepne bárkit, ha ezek után Mindenórás Tábornok nertás idejét látná a politikai eutanáziának? Engem nem túlságosan, mert nem elég, hogy Lajost keresztbe szívatja az ATV az összevágott mondtam-nem mondtam, juj Istenkám mit is mondtam videóval, még Fedor kolléga is rádob egy lapáttal, hadd égjen szenesre, ha már így lángra  kapott. Ezzel pedig elveszett a gyengécske vezérfonal, amivel az övéiket és az őszödi beszédre meg 2006-ra nyálkiválasztás túltengésben szenvedőket vezették volna a szavazólapig. 

Elnézve ezt a végtelen balfaszkodást az jutott eszembe, mit szólna ehhez a teljesítményhez Francis Underwood? (aki nem tudja "ki ez" az katt

houseofcards.jpg

Ha itthon akarna valami hasonlóval előjönni mittom a vajnabandi, akkor tragikomédián kívül másra nem nagyon futná a felhozatalból. Szemrebbenés nélkül hazudó, saját akarat és önálló gondolatok nélküli egykaptafa emberek tapossák egymást, verseny legfeljebb azért van, ki tudja legszebben felmondani a húszmondatos sablonmantrát a rezsibaszás nagyszerűségéről Vezérünk portréja alatt. Aztán mikor ezek hajhúzásig összevesznek, hálátlanságon kapják egymást, plusz a főhülye már maga sem tudja követni mit mondott az elmúlt másfél másodpercben, akkor kezd el foszlani a Fidesz ott, ahol a leggyengébb: az emberi tényező mentén. Akkor pedig hiába a pártmottó, hogyaszongya lojalitás, hűség, engedelmesség, a fölfeslés végig fog szakadni akárki meglássa'. 

515 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr375834427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyan nem vagyok szakértő,de szerintem, Mr.20 %-on,az időskori elhülyülés korán megérkezett jelei ismerhetők fel.Némiképp fűszerezve a túlzásba vitt bódító szerek használatával./zavaros,összefüggéstelen beszéd,tétova mozdulatok,opálos tekintet,létezésének abszolúúút értelmetlensége/ Ettől van az,hogy lali mondatainak szavatossági ideje 1-12 óra.A határidő lejárta után,rögtön megbüdösödik.Az egész pali.
Szeretnem hinni, mert kiaszottul szegyen az orszagra nezve a fideszjobbikos agyelburulas beszopasa...
20mp-es klipet készíteni belőle, és egy ellenzéki párt adja le a köztévében, mint kampányrekámot.
ennyi.
köztévének kötelező lesz leadnia, kósa meg nézhet, mint légy a budiban.
@Secnir: a nyakamat rá, hogy kitalálnának valamit, hogy ne kelljen leadniuk, pl elsötétítés ;)
- Maga még mindig leszbikus? (riporter)
- Még mindig maga az alternatíva? (Martina Navratilova)

Ez most tényleg komoly, hogy április 6-án választhatok Kósa, Rónaszékiné és Rogán, valamint Fodor, Feri és Puch László között???

'ztakurva.

- Mi ez, valami hülye vicc? (kocsmáros)
A Fidesz egy külön állatkert. A szeptemberi kongresszusuk kapcsán írtam, hogy az egrye elborulóbb Orbánnal végeztetik el a piszkos munkát
endresy.blogspot.hu/2013/09/fidesz-kongresszus-sajnalat-es-irigyseg.html

S egyáltalán nem biztos, hogy nem tartanak egy még rosszabbat a talonban a tényleges hatalom birtokosai.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Eleve nem értem, hogy adhatnak le ilyen felvételeket Kósáról. Úgy tudom, a médiatörvény előírja, hogy az adásban a nemi szerveket ki kell takarni, vagy pixelezni.
csak semmi csalás, se részrehajlás:

Csak a Fidesz plakátolhat Dunakeszin

Hogy, hogy nem, a fideszes önkormányzat cége az összes plakáthelyet az kormánypártnak adta.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F02%2F27%2Fdunakeszi_reklamozas%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbán tipikusan az kis hülyegyerek, aki csak akkor ül le sakkozni, ha kap egy bástya előnyt. Aztán kihisztizi, hogy visszaléphessen, aztán, mikor nyer, mert az ellenfele elnézi a vezérét, mert olyan kurva ideges, felpattan a triciklijére és ordítva körbekerekezi a falut.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tényleg kíváncsi lennék, mihez kezdenének ezek, ha egy rövid fogalmazásban saját szavaikkal el kéne magyarázniuk a következő kifejezések jelentését:

Etika
Morál
Stílus
Integritás
Becsület
Sportszerűség
Erkölcs
Önmérséklet
Önuralom
Jog
Fabius!

"Különvéleménynek, önálló akaratnak, ....... mindenkire ugyanúgy, szankciók nélkül vonatkozó választási törvénynek a kormánypárton belül helye nincs! "

A BAJ az, hogy ezt magára nézve az egész ország nemes népe elfogadja kötelezőnek.

Semmi gond nem lenne ezzel az elvárással, ha 4 év után biztosak lennénk abban, hogy az istenadtanép felismeri a történéseket és természetes lenne számára, hogy az ilyeneket lapátra teheti.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
rezsiharc,
nekünk ez jár,
mert megérdemeljük,
csak jót akarunk és teszünk
éljen viktor az élő isten
ez is ott van már a narancshaveroknál, és hol van még a pusztítás és az átjátszás vége, különösen a fideszjobbik 2/3 fényében:

Jön a Magyar Takarék
Orbán nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette az ügyletet, nem vizsgálja a GVH sem.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F02%2F27%2Fjon_a_magyar_takarek%2F
Ahogy már tegnap mondtam:
"Egy a tábor, egy a zászló! Egy a párna, egy a stempli!" Ilyen egyszerű ez!

Nem kell ezt túlbonyolítani, Orwell már évekkel ezelőtt megírta, mi az ultimate indok a belső és külső ellenzék megállítására, elhiteltelenítésére, kigolyózására:
"Fegyelem, elvtársak, vasfegyelem! Ez most a jelszavunk. Egyetlen hibás lépés, és ránk tör az ellenség. Mert azt ugye nem akarjátok, elvtársak, hogy Jones visszajöjjön?"

Kósa egyébként nem látszik, hogy bármifajta kárára lenne a Fidesznek, nem kockázati tényező, így az eltávolítása is max. "wishful thinking". A hívek úgyesm hisznek el róluk semmi rosszat, minden ilyenben csak az aljas negatív manipulációt és a politikai lejáratást látják, az "aljas baloldaltól", akik miatt már Fideszeseket is be kell áldozni, mert annyira aljasak. Már rég nem érdekli őket, hogy mit mondanak, csak hogy ki mondja. A nem hívekkel való kommunikációt meg a Fidesz kb. három éve befejezte, és áttértek az "aki nincs velem, az ellenünk van" taktikára.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Úgy tudom, a médiatörvény előírja, hogy az adásban a nemi szerveket ki kell takarni, vagy pixelezni "

:-D :-D
@Kijelölt Felelős:

Nabazz, ezek szerint én nem vagyok a "zország népe", mert se Viktorék doktrínáit se a túloldal szavazzál rám mercsak dolgát nem vagyok hajlandó elfogadni Örök Érvényű Szent Igazságnak.
@Fabius: Szép napot. Múltkor írtál róla, hogy GyuriFeriék milyen ügyesen építgetik a jobbik támogatottságát. Ahogy elnézem a friss Tárki adatokat ezt sikeresen tovább folytatják. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bocs. Nem emlékeztem pontosan, és a neten mindkét formában megtaláltam :).
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Elfelejted, hogy Kósa a 2006-os batyu után úgy vélte Viktor jobb, ha távozik és egy megfelelő utód lép a helyére, aki feltűnően hasonlít egy megfestett, keletmagyar nagyváros polgármesterére...

www.atv.hu/belfold/20110905_wl_kosa_oszinten_erdeklodott_orban_szerepenek_atvetele_irant

Viktor nem felejt, Waschler és a vaslerista Jugáék tudnának erről mesélni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az LMP-t is visszahozták a sírból, ha lehet hinni a Tárkinak. Ügyes fiúk ezek, úgy összefogtak hogy nem győz menekülni a potenciális szavazótábor.
A Vezír lallikát a 2010-es valutarobbamtása óta nemigazán engedte komolyabb ügyekben nyilatkozni. Most mit gondolt? Ennyi idő után meggyütt az esze? Debrecen: "Nem tudna olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? " Különben is arra válaszolok, amire akarok, cak előtte egyeztetni kéne a törzsfőnökkkel! Uff! :D
@Fabius:
Való igaz, hogy erre nem emlékeztem, de valamiért Kósa csak ott van a Fidesz-lista 6. helyén.

Ha Orbánnak célja lenne Kósa kigolyózása a terhessé váló hatalmi ambíciói miatt, akkor erre csak lett volna alkalma és ürügye az elmúlt nyolc évben, nem?
rodeo36 2014.02.27. 08:34:17

@jaegtoer:
namost a tőke szabad áramlása és a tőkés társadalom lényege a pénztőke...ugye senkinek eszébe sem fog jutni, hogy ukrán állami bankba az állam javára "visszaadja" amit teljesen jogosan kapott meg, azok közűl akik érintettek mint benefaktorok, másrészt bárki ukrán nyithatott számlát alapíthatott vállaltot bármilyen alapon ha az ott törvényes ahol csinálja akkor a nyasgem következik

nepszava.hu/cikk/1012082-feltik-a-vagyonukat-az-oligarchak

egyébként Svájc éppen tegnap hozott egy döntést, hogy semmiféle adóelkerülő összeget nem utal sehová (az USA tépi a haját, hogy a milliárdosai oda menekítették a pénzt ahelyett, hogy adóztak volna, tipikus, a bankot basztattyák és nem a milliárdost tartóztatják le és ültetik börtönbe kötelezve a hazautalásra mert ő a tulajdonosa a pénzének...dehát vannak politikai okok és ma igen...)

szóval ugyanez várható majd arról a néhány kenyérmorzsáról is ami a magyar kedvesnővérek révén jutott külföldre...készűljetek fel ró

a számlapénz a tulajdonos pénze és nem a banké

és nyasgem

jogosan a magyar jognak kell elkapni a tökeit a kedvesnővéreknek és nem a bankokat basztatni az a pénz nem a banké hanem a számlatulajdonosoké és ezt messzemenően tiszteletben kell tartani vagy az egész kulimász összedől

brühüyyy

persze dzsobbikosok meg egyéb fideszesek ezt nem..meg mások sem........... butuskák

a nép meg bürge és megérdemli
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Csak arra céloztam, Kósa nem lehet biztos benne mikor jön el az az utolsó csepp a pohárba. Az tény, Viktor mindenkit "kinyírt" aki valaha a helyére áhítozott, és amilyen könnyen elrendezett egy Mádi Lacit: (az ingatlanadózásért)

www.168ora.hu/velemeny/fidesz-ingatlanado-madi-laszlo-oszinteseg-aldozat-50549.html

..és tett évekre parkolópályára egy Vargát a svéd nyugdíjmodell említéséért. Kósa mostanában ezektől nagyobb faszságokat mond, bónusz, hogy sorozatban.
Kedveseim!
A súlyos figyelmeztetés megvolt, amikor Kósa Lalit - a legújabb tömegközlekedési projekt átadásakor - villamos székbe ültették.
(halmazati büntetésként pedig Némethné társaságát kapta..)
@Fabius: Lázárral is kezdenie kell valamit, mert ő meg nem ejt hibát. Viszont lassan alkalmassá válik a hatalomátvételre. De mivel a nép Orbánt imádja, ezért a kirakatban akkor is maradnia kell, ha már csak vegetál.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
tudod a fideszről nekem az jut eszembe (már nagyon régen mondtam, hogy nem kell belerúgni szétesik magától)

volt egy -többek között- kedves főnököm akinek kedvenc mondása volt, hogy (mikor megkérdeztük XY miért nincs sohasem a fizetésemelési listán?) ha megfizetem, akkor tudni fogja azt amit sohasem tudott?

a fejétől bűzlik a hal, orbán egy szar és a jelszava: aki nálam hülyébb annál én okosabb vagyok, a mérce a Mariana árok feneke ahol a gyorsnaszád fetreng a 424-essel lehorgonyozva

és ez most elő fog jönni...és láccik fabi meg élvezi...hát még én

nem kell akasztani sem lőni sem kuka mennek maguktól a temetőbe és meg is ássák a sírjaikat a lalinak és llézerdzsoninak már kész is van utána gyün a szijjgyártó meg a szeretője a beléptetőlopósdajcstami...ésegyenként szépen

kire fog a sok a rezsidémonos szavazni?

brühüyyy
@miva?:

Lázár nagyságrenddel nagyobb esélyese Orbán helyének majd egyszer, mint akárki más.

Egyrészt nyíltan SOHA nem apellált erre, másrészt sokkal okosabb, mint Kósa és Rogán együtt a harmadik hatványon. Neki lesz türelme kivárni, és addig kinyalni is. Ugyanezt a kamarillapolitikát nyomta a városában is Rapcsák mögött, ott is bejött.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
majdnem azt írtam, hogy kinyitnák az idegen szavak szótárát

de aki rezsidémon az ilyet nem csinál

brühüyyy

azért elolvasnám a válaszokat
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

már megittam a kávét, egyébként is a kávémat sohasem a klimpír fölött szippantom

brühüyyy

kurvajó

kipixelezni a...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ahhoz sok ész nem szükségeltetik... sőőt

gerinc és pofa kell hozzá
sőt ezek sem...
@Fabius: És legalább ugyanolyan cinikus patkány tud lenni.
Bár ez rogángenyónak is megy.
@Fabius: Ezt mondom én is. Ezért veszélyes igazán Viktorra.
@rodeo36:

A tegnapi hírben benne van egész Mordorország: a KLIK marad, Hoffmann marad, a tankönyveket meg majd széthordják a rendőrök, gondolom, tovább X millióért. (mármint persze nem arra gondoltam, hogy maguk a rendőrök kapják, ennyire nem vagyok naiv.)

Még jó, hogy nem a Honvédség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Magyarországon az általános és középiskolákban karhatalmat vet be az Orbánista kormány.

Igaz is lenne egy ilyen vezércikk-cím a rothadó nyugaton :D
@rodeo36: "kinyitnák az idegen szavak szótárát"

Helyett:

Megnyitnák a körímélt, hogy mit nyilatkozott múlt héten a (Dr.) Frakcióvezető Úr.

" "Az e-portfólió dokumentumait nem papíralapon kell elkészíteni és egy kapcsos, vaskos dossziéban összegyűjteni, hanem egy erre a célra a kifejlesztett online felületre kell feltölteni digitalizált formában."

hvg.hu/velemeny/20140225_Seres_Allami_agykontroll

LOL
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

rodeo36 2014.02.27. 09:37:01

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért küldted 3x?

amíg az únióban olyan parlamenti képviselők vannak mint a magyar delegáció -amely még ráadásúl nem a legszarabb- addig mit várunk?

XXI. században XVIII. századi "forradalmi" nézeteket törvénybe ültetni

én kurvára útálom a Vatican-t de azt el kell ismerni hogy a döntéshozó testületébe csak úgy lehet aspiráns valaki, ha 5 nyleven anyanyelvi gyakorlata van és 5 különféle egyetemen öt különféle diplomát szerez úgy, hogy mindegyiket végigtanulja, és az egyetemek nem lehetnek egy azonos országban sem...ez a beugró

ha a magyar delegáció összes képzettségét és képességét nösszerakom egy bili lesz tele szarral és akkor mit várunk a zejútól? hát mást de ezt kapjuk mert a sok a seggfej nem is képes másra

ezzel vége

szerencsére az amerikai kongresszus és szenátus sem különb ennél ott is vannak 98%-ban kőkorszaki szakik akik olyan buták, hogy assem tuggyák mit hallanak de ugatnak bármiről

nézd meg a Marco Rubio nevű szarházit akit most próbálnak futtatni a római birodalom abba bukott bele amit meg akar valósítani...

a többi mese

brühüyyy

már írtam korábban, ha nincs képességi és képzettségi minimum egy olyan testületbe kerüléshez amely 350 millió ember sorsáról dönt akkor az a testület hülye és a Parkinson törvények érvényesek rájuk is (a kedvencem ami a zorbáné is (aseggfejvezetőcsimborasszója) aki nálam butább annál én okosabb vagyok

és ezzel meg is halt a bármi amit vezet

magyarország isten óvja vagy ááááááááááááááálgyameg

brühüyyy
@miva?:

Az oktatás átalakításának margójára:

"Ha valaki teleholdkor vérfarkassá változik, az átalakulásnak átalakulás, de semmiképpen sem fejlődés!" (Dr. Bubó)
az már régóta tudom, hogy feslett-foszlott a fidesz. azonban, ha meg-megnyilatkozik ferkó és attiska, egyből egy rohadt nagy tapaszt raknak ezzel a lyukra. a zsák meg a foltja.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
szegény Orwell ha tudta volna...seholsincs

brühüyyy

mindíg van lejjebb?

a nukleáris portfólió azért előnyös mert senkit sem lehet vele fejbebaszni hogy ott rögtön megkukuljon azok közűl akik elrendelték ennek a bürokratikus seggségnek a létét

ha egy vezető nem képes vezetni akkor el kezd papírtigriseket (paprcsákót, papírhajót) gyártatni és megszámozza, meg sorbarakja mert máshoz nem ért...el sem tudja olovasni

én beküldenék nekik egy brazil portugál-úl írt profi CV-t és Portfóliót mintha komolyan venném és beküldeném mit válaszolnak...vagy reagálnak

vagy ez olyan kitöltős játék, hogy rubrikába x-et meg 1-est és 2-est rakni és igen nem-mel bejelölni::

meg persze macskát rajzolni ceruzával az aljára

brühüyyy

tuchér
@rodeo36: Azért 50 éve lejárt szavatosságú közgazdasági elméletekre épül a világon minden gazdaságpolitika, mert azt még esetleg képesek a politikusok megérteni. Ezt egy Nobel-díjas közgazda mondta.

Továbbá Vatikán kicsit nagyobb pocsolyából meríthet, mint pl Magyarország.

Továbbá pl a finneknél ez azért nem égető probléma, mert nem a politikusnak kell ám mindenhez értenie, hanem egy politikailag független szakmai közéletnek. A politikus meg a szakemberek viszont örökre lenullázzák magukat, ha korrumpálódnak.

De előre ismerem a válaszod, ezért írom rögtön: Igazad van. Persze.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bezony. Annakidején még volt szólásszabadság. Manapság Andy egyből megvonná egy ilyen áthallás után a támogatást a projekttől :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én a számok kedvelője:

"Nem mellékes szempontja a vegzatúrának, hogy a pedagógusoknak ráadásul fogalmuk sincs, pontosan ki, milyen szempontok alapján fogja elvégezni a mintegy 130 ezer ember által feltöltött irdatlan iratmennyiség érdemi kiértékelését. A tárca pályázatot hirdetett ötezer fő számára, de hogy ez az ügy szakmaisága szempontjából mit jelent, teljes rejtély, az igazság odaát van, senki ne mondja, hogy nem kalandos a tanárok élete. Pláne, ha hozzávesszük a többi dimenziót: az egységesített tantervet, a kiiktatott tankönyvpiacot (tehát a kiiktatott gondolatokat, vitákat az osztályteremben), a meg nem fizetett túlórákat, a korporatív pedagógusi egységkamarát, a szigorított tanfelügyeletet, a rendőrt az iskolában."

és akkor nincs tovább...mindezt 25 év alatt 5000 idióta sem tudja megcsinálni és értelme sincs

ha az iskolaigazgató és a tanfelügyelet nincs felkészűlve vezetésre és nincs annak az ismeretnek a birtokában hogy vezetni legyen képes (lásd amit háziszárnyasnak ejúúúúú ügyben írtam) akkor ez egy nagy adathalmaz marad hacsak valaki véletlenűl ki nem törli az egészet

brühüyyy
@miva?:
még nem mondtam neked ellent, és te sem nekem

mit duzzogsz?

olyan vagy mint egy hisztis vén kurva?

most mi a fasz bajod van?

brühüyyy
@parti_giano:

"lassan kiderül, hogy minden blogger zuglói:"

Lassan csinálhatnának egy ütős szervezetet:)
@parti_giano:

Örülök, hogy vincentéknek is leesett kire kéne szavazniuk. Jó reggelt.
@Fabius: Mondasz valamit. :)

"Az, hogy miért fordultak el a szavazók a baloldali összefogástól, meglehetősen egyértelmű. Egyrészt ugye sikerült azt a 2006-os listát újraindítani, amelyiket 2010-ben a világvégére kergettek a magyar szavazók. Valamilyen rejtélyes okból a baloldali vezetők azt gondolták, hogy jó ötlet az elmúlt 25 év legnagyobb bukását produkáló csapatot összehozni egy búcsúkoncertre. Másrészt – valószínűleg Simon Gábor ügye miatt – egyszerűen nincs baloldali kampány. Az elmúlt két hétben még Vona Gábort és Schiffer Andrást is többet láttuk szerepelni, mint Mesterházy Attilát."

velemenyvezer.444.hu/2014/02/27/eros-vagy-gyenge-a-jobbik/
Jó nagy fos lett ez a cikk! Minden pártban vannak személycserék! nézzük csak meg, hogy az elmúlt években az mszmp, akarom mondani mszp hogy megfiatalodott...:D
@parti_giano: "A Tárki(!) legfrissebb felmérése szerint a választók zöme elégedetlen a kormány teljesítményével, és nem szereti Orbán Viktort. "Iskolai osztályzáshoz hasonló ötfokú skálán elégtelen és 2-es osztályzatot 39% adott az Orbán-kabinetnek, 31% közepest". Azzal együtt, hogy ellenfele Mesterházy Attila, Orbánt még így is csak 38%(!) tartja "a legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltnek". Ennek ellenére jóformán bizonyosra vehetjük, hogy a választás után ismét kényelmes 2/3-a lesz — az Összefogás ugyanis megtalálta azt az alig néhány embert (az egykori Gyurcsány-kormány tagjait), akik a közvélemény szignifikáns többsége szerint még Orbán Viktor is alul tudják múlni."

Meg kell mondjam, emögött borzastó nehéz nem szándékos taktikát látni.

Mesterházy totális alkalmatlanságát már eleve azzal bizonyította, hogy alkalmasnak tartja magát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de nem mesterházy taktikája ez, hanem a szekeres és bandájáé. atti szerintem ennyire hülye, hogy nem látja vagy így kényelmes neki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ajánlom:

www.goodreads.com/book/show/17978489-the-future-of-the-mind

brühüyyy
Michio Kaku

The New York Times best-selling author of Physics of the Impossible, Physics of the Future and Hyperspace tackles the most fascinating and complex object in the known universe: the human brain.

For the first time in history, the secrets of the living brain are being revealed by a battery of high tech brain scans devised by physicists. Now what was once solely the province...more
@parti_giano: Ez szándékos. Tutira. Csak ha nem akarnak nyerni, akkor miért ez a DK - Debreczeni - féle hisztériakeltés? Akkor miért nem lehetett esélyt adni egy PM-nek vagy akárminek rátelepülés nélkül? Ha ezekre a kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok, a végén még nagyobb mocsok lesz az Összefogás mint a Fidesz oldalán.
@parti_giano:

Szekereséknek már semmi befolyásuk a kampányra. Max saját körzetben ötletelhet.

MA tényleg ennyire alkalmatlan. Se ötlete, se embere. Óriási bukást könyvelhet el, és nem lesz kire fognia, mert mindenki haver.
@rodeo36:

Ezt a faszit ismerem, már a könyveiről. Remélem, konzultált ennek a művének írása közben azért biológusokkal meg agykutatókkal is... :)
@GeoCracker:
Biztos, hogy tartanak!
CSak gondolj bele: a felcsúti lókupec maximum a focipályákig lát el, oda kell hurcolni, minden más hidegen hagyja, felolvassa, amit elétesznek (beszélni, értelmesen már régen nem tud)...de egy Lázár, aki nem feltétlenül okos ugyan(de viszont buta), ám tudja, hogy itt az alkalom arra, hogy feljebb másszon a ranglétrán ... egy ilyen fószer sok mindent bevállal. Ő ehhez amúgy kellőképpen egoista, érzéketlen és gonosz. Ideális típus.
(Rogán a hízott malacképével - nemt'om, ez valami trend lehet a fideszben, vagy direkt ilyenre tenyésztik őket, ez a karrier egyik kritériuma??? -, meg a Cilikéjével kevésbé jön számításba (szvsz)...
Annak a szavazótábornak, amelynek célja, hogy ne a Fidesz legyen hatalomban, az egyetlen reális rövidtávú célja a kétharmad megakadályozása lehet. Már feltéve - ezt számolják ki, akik otthon vannak a szavazatok és a mandátumok súlyozódásában az új rendszer szerint - hogy van olyan keskeny sáv, amelyben a Fidesz nyer ugyan, de a Jobbikkal koalícióban (az most mindegy, hogy a Jobbik csendestárs vagy hivatalos partner) sincs kétharmada. Ez az egyetlen elképzelhető további út. El tudnám elvileg képzelni, hogy Attisék erre játszanak, de a gyakorlatban még sosem láttunk olyan pártot, amelyik ne akarná maximalizálni a saját szavazatait (őszintén szólva hülyeség, főleg ha nem is állnak valami jól, mint most), szóval az elvi elképzelés nem életszerű. Valószínűleg inkább a belső erőviszonyok vannak a dolog mögött.
Azt igazán nem tudom, hogy a Jobbik szavazótáborának - és pláne politikusainak - mi van a fejében, hová pozicionálják magukat a következő parlamentben. Elvileg cél lenne, hogy ők alakítsanak kormányt, de ez egyedül nem túl reális. Azon túl, hogy állításuk szerint senkivel nem akarnak együttműködni, aki az előző elitben benne volt, az LMP-t is ideszámítva, a reakciókból úgy tűnik, van egy skála ezen belül, hogy kivel különösen nem. A skála egyik végén van most éppen a komplett Összefogás, utána jön az LMP és mindenki, aki baloldali, aztán jönnek Bokrosék (talán) és a végén van a Fidesz. Nála talán csak még esetleg az új alakulatok egyike-másika lehet még közelebb az együttműködéshez, de nem nagyon hallani olyan nyilatkozatokat, hogy a Jobbik együttműködne pl. az SMS-sel vagy Ángyán mozgalmával, vagy akár az új hajnalos figurákkal. (Vagy ha mondtak ilyet, akkor az én figyelmemet kerülte el. Pedig igazán kíváncsi lennék, hogy kiket tartana a Jobbik deklaráltan elfogadható koalíciós partnernek.)
@Dubicsák:

Az MSZMP-MSZP tényleg tökre megfiatalodott.

Akkor, mikor Pozsgay, Szűrös meg a többi kivénhedt szakadt komcsi átült hozzátok.
@ftk:

A Jobbiknál engem nem érdekel mit mond, mert olyanok, mint Viktor, az érdekes amit tesznek. Vona véleménye is megváltozik 20 perc alatt 180 fokot ha megkéri a Gazda:

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

ezen kívül ugye ott van Paks, amihez külön kérni se kellett őket.
meg jut eszembe, azért kósa tegnapi teljesítménye sem volt semmi, mikor a 2-es villamos vonalát adta át. panaszkodtak a lakosok, hogy csikorog a kereke a kanyarokban, azt mondja erre:
1. összecsiszolódnak a kerekek a sínekkel majd
2. automat olajozó rendszer van a villamosokon, ami keni a síneket, amit gps irányít
3. "ki van már találva tulajdonképpen minden"

érdemes megnézni, ehhez is mennyire ért:

www.atv.hu/videok/video-20140226-esti-hirado-2014-02-26 27:35-től
@a kormány embere:
Ne szerénykedj, elég jó Lali szakértő vagy.:-)
Remélem nem sokáig kell minősítenünk ezt a lábon járó fekazsákot.
@Orica Középföldi: többet tudhatsz a pártbéli viszonyokról. azért tamáskodom, hogy mesterházy a puch-szekeres-kiss vonalat háttérbe szorította volna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
én most fogom elolvasni...ndem tudom, azért küldtem, hogy olvasd el onnan megtudod, forrásokat meg kell jelölni

brühüyyy

ragyogó elme, és főleg érthető
Csak kérdezem....ti tudjátok hová lett Kálmán Olga?
@ftk: Belső erőviszonyok miatt tesznek olyan lépéseket, amik nyilvánvalóan komoly szavazatvesztéssel járnak? Egyről beszélhetünk.
nem tudok betelni kosa lali videojaval.
itt eppen hazudni probal, kb. 5 eves szinten:

www.youtube.com/watch?v=toD3F02loyI
@KÁTÉó53éúétr6:
Ezen már én is gondolkodtam. Máskor minden este elladálta az aktuális műsorvezető helyette, hogy hol van és miért nincs. Most meg egy szó nem sok, annyit sem beszélnek róla.
Mondjuk, nekem nem hiányzik, az a srác, aki a Híradót is vezeti (valamilyen András) egyre jobban belejön és nagyságrendekkel jobb nála. De gyakran még a Bánó is egészen jól helytáll.

Talán kommunikációs tréninget tart a FIDESZ-nek ...nem ez lenne az első.
Valóban nincs a FIDESZ-ben tényleg egy, csak egy legény, aki /nem mondom, hogy borítsa ki, csak/ kicsit kilöttyentene a biliből?
Csak ennyire tellett a kormánypártok alázásában? Gyurcsány apátok 20 évre eltolta a baloldal biciklijét a fészerbe és onnan kiabálnak.
@PAPÓ38:
A Gurcsány hibája nem mentség arra, amit most Viktor csinál.

2010-ben bíztam benne, hogy a végre egy normális kormány jön.
Helyette mit kaptam? Egy még hazudozóbb, még többet lopni képes, diktatúrát építő bandát.
@PAPÓ38: Csak annyi a baj a hozzászólásoddal, hogy vagyunk itt páran, akik már akkor a csába küldtük Gyurcsányt, amikor még tőle kaptad a fizetésedet.
Megmondta a Miniszter elnökünk, nem rég: tartsuk szárazon a puskaport, meg lóra és indulunk. Csak már indulnának:))) valahová...
Ez mind nagyon szep, amit felsorolsz a posztban, de az egyetlen problema az, hogy a tobb millio fanatikus fidesz-valasztot ezek kurvara nem erdeklik.
Sajnos ez a helyzet.
@parti_giano:
"2. automat olajozó rendszer van a villamosokon, ami keni a síneket"

ezt találta mondani kósa? és a riporter nem gyalázta bele a földbe ott, a helyszínen?
beszarás.
Rendezzünk már gyűjtést a debreceni sínek olajozásának olajigényét finanszírozandó!
@Secnir: nem, mert ez nem riport volt. ott a link, nézd meg.
Van amikor a rossz és a rosszabb kozott kell (lehet) valsztani...
Most ápr. 6. -án is ez lesz...
Van valaki , aki ezeket akarja még 4 évig látni a parlamentben :
Kósa , Szijjártó , Papcsák , Rogán , Orvbán , Balogh , Semjén ???
@Fabius:

"Az LMP-t is visszahozták a sírból, ha lehet hinni a Tárkinak. "

Már hogyne lehetne ,...2002- ben is milyen pontosan eltalalták...
@dr kíváncsivagyok: Van aki ezeket?
Gyurcsány, Puch, Mesterházy, ???

Nem tudod leegyszerűsíteni a kérdést annyira, hogy bekajáljuk. Köszönjük az Összefogás lista összeállítóinak, hogy nem hagytak ki senki fontosat azok közül, akiknek a jelenlegi 2/3-ot köszönhetjük. Külön hálás vagyok Debreczeni előkelő helyéért, valamint a PM-esek hátsó traktusba rejtéséért.

Persze, ha nem rájuk szavazok akkor Orbánt támogatom, mi? Hát egy frászt! Aki nem bír eltakarodni azok után, hogy egyértelműen elküldték a választók a búsba, aki rátelepedett minden ellenzéki kezdeményezésre, amiben addig csak magukat nem lejárató emberek voltak, na az támogatja Orbánt.
1,3 millióan már aláírtak a Fidesznek

Eddig 1,3 millióan támogatták aláírásukkal az áprilisi parlamenti választáson induló Fidesz-KDNP-s jelölteket.

hvg.hu/itthon/20140227_13_millioan_mar_alairtak_a_Fidesznek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát ez van. hatmilliónak kell észbekapni ha kétmilliót meg akar állítani. ha nem teszi mindnyájan együtt élvezzük az eredményt.
@Evezős: Simon András.....csak feltűnt, hogy minden-féle díjak után és nincs a képernyőn
@miva?:
Minden tiszteletem mellett:
pontosan azért csinálták ilyenre a választási rendszert, hogy MINDEN esetben, ha nem az ellenzékre szavazol, akkor Orbánt támogatod. Akár nem mész el, akár f@szt rajzolsz a szavazólapra, akár összetéped és úgy rakod a borítékba.
Nekem is vannak súlyos kételyeim, de egyetlen lehetőséget látok arra, hogy ezeket demokratikus úton eltakarítsuk (mivel láthatóan nem tud olyan helyzet előállni, hogy akár tiltakozások, akár valami más egyéb elkezdődjön ebben az országban): elmegyek és szavazok.
Ha maradnak ... már ki van találva, senkinek ne legyenek kétségei: Orbán lepattintja Bronzont a Sándor-palotából, beül a helyére, az övére meg jön valaki olyan, aki bármikor hálásan kezet csókol neki. Mondjuk Lézer ... minél tovább maradnak, annál nehezebb lesz őket kiirtani.
És itt nem lesz ukrán-stílusú harc, soha.
:-(
@miva?: "Persze, ha nem rájuk szavazok akkor Orbánt támogatom, mi? "

pedig ez van. volt sok formáció, 4K, együtt, pm, lmp, moma. a nép nem kajálta. se közv. kut.-on se időközin.

ha nem állnak össze, be sem jutnak.

ha népnek nem kellenek az újak sem, akkor mit tudsz csinálni ?
@KÁTÉó53éúétr6:
Ja, Simon! Köszi.
Mondom: lehet, kommunikációs tréninget tart a fidesznek ... lám, Kósa már bemutatót is tartott a tanultakból ...
Rámutatnék, ha lehet, én
Honunkban a gyenge pontra:
Az vezethet, aki kretén;
Szelekció zajlik, kontra.
:)
www.hir24.hu/bulvar/2014/02/27/reszegen-karambolozott-oszter-sandor/

Nem tudom eldönteni, hogy az újságíró a hülye, vagy minket, olvasókat néz annak.
Ez a vén kappan a büdös életben nem fog börtönbe menni, akkor sem menne, ha megöl valakit. Ez Lézer vadászcimborája, a kitüntetettjük (bár, hogy miért adnak valakinek Kossuth-díjat egyetlen, negyven-ötven éve eljátszott szerepért, rejtély számomra), rendszeres szereplő a szeánszaikon ...
Soha nem fog ülni - bár megérdemelné.
a forradalom felfalja gyermekeit. a fülkeforradalom is.
Már csak látnám, hogy ott van és elöl szalad:
index.hu/kulfold/ep/hirek/2014/02/27/morvai_akar_fegyverrel_is_megvedene_a_karpataljai_magyarokat/

Garantáltan nem bántanák, hiszen az őrülteket, betegeket mindenhol sajnálják ...

De Hisztina is az a fajta, mint a többi fotelnáci a pártjában, azaz nem azt kiabálja, hogy "UTÁNAM!", hanem azt, hogy "ELŐRE!"
mubarak
kadhafi
janukovics
erdogan?
aszad?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt mondják a szomszédaim:ők is aláírták, pedig soha nem szavaztak rájuk /most se fognak/hogy örüljenek csak
@Evezős: én is inkább a rókaképű Lázárra szavazok. Pedig volt idő, amikor Tonira gondoltam
@Evezős: ami Kósa bemutatóját illeti, szerintem megbukott "tanár és tanítvány", de mit szólna ehhez Németh Sándor?
@dr kíváncsivagyok: Én, de még nem 4 hanem 8 évig.
@elwood: @Evezős:

Most már fújhatjuk. Az első milla tüntetésen nem kellett volna ellopni a show-t. Most majd nyer a Fidesz - ha nem, akkor meg megint ég majd a TV, és úgy bukik az Összefogás - és majd ugyanúgy Puch - Gyurcsány, stb akarja irányítani az ellenzéket úgy, hogy már kétszer mondtuk: Nem kérünk belőletek. Én úgy élem meg Gyurcsány visszatértét, az MSZP "megfiatalítását", a mozgalmak bekebelezését, hogy személyesen velem toltak ki. Elvették az erkölcsi előnyt, hozták helyette a régi rutint - Simon ügy kezelése - és ellehetetlenítettek szándékosan minden szűz ellenzéki próbálkozást a legelejétől fogva - van kire szavazni blog számos története.

Ha az kell a teljes politikai elit elzavarásához, hogy az én szavazólapomon meredő fasz Orbánt hízlalja - ez de jó :D - akkor én vállalom. Ha csak el nem indulhat a MKKP, mivel az alkotmánybíróság asszem szerez egy két nehéz napot a kampányoló feleknek :D

Elég meredek lesz a MAFFIA néévazonossága mellett a MKKP névazonosságát elvitatni :D
Haj, már hányszor álmodoztatok arról, hogy foszlik, bomlik, szakad a Fidesz.
@peti6: Cizellált stílus, határozott de elegáns belépő. Férfias bátorság, mérvadó információ könnyed közlése.

Te vagy az én emberem!

Te, a TÁRKI nem a fidesz szekerét tolja szinte már kínosan? A Fideszes KSH felől nézve is kínos baklövések sorozata kötődik hozzájuk. Miért nem rögtön a Századvégre hivatkozol?
@miva?: ezt értem, de akkor legalább szavazz valakire aki neked nem ellenszenves. csak így tudsz üzenni a két nagy csoportnak, hogy nem kellenek.
@elwood: Ok. Ez lesz. Nem bánnám ugyanakkor, ha a MKKP miatt meg kellene ismételni a szeánszot.
@KÁTÉó53éúétr6:
Sanyi bácsi helyezkedik. Ne legyenek kétségeid, ha valami váltás történik, akkor oda is behelyezi a nyelvét rendesen ....
@miva?:
Én nem győzködök senkit, alapjáraton - demokrata vagyok! :-) - mindenki arra szavaz, akire akar. Vagy nem.
Csak leírtam, hogy mit gondolok. Nálam - függetlenül attól, hogy melyiküktől fázik a térdem és melyiküktől folyik ki a belem - még mindig inkább a hülyék, mint a gonoszok.
Ez van.
:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor a futóbolondotok a nagy kirakatban miért sikítozza fejhangon?
@miva?: Azért az elég mókás, amikor az EU senki által meg nem választott embereket fogad el, mondjuk kormányfőnek. :)
@Evezős: Ok. csak szerintem ők is gonoszok. Elég csúnya sztorik keringenek a milla körüli ténykedésükről. Nem kell egyetértenünk. El tudom fogadni, hogy másnál ez politikai racionalitás, nálam elvtelen hatalommegtartás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A választásokig, ami ugye nincs 3 hónap. Szerinted a választásokig kit lehetne elfogadni? Megint belemész egy egyfelől idealizált, másfelől technokrata szerepbe. Erről írtam az egydimenziósat.
@miva?: 3 hónap alatt szerintem el is szakadnak a ruszki területek. Jobban is járnak vele a Majdaniak, mert a végén még visszaszavaznák nekik is elnöknek Janukovicsot. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem ez volt a kérdés. Ha ennyire bánt az EU elismerte izé, akkor várom, hogy te kit ismernél el?
@miva?:
OK.
Ha Bokrosra hallgatnak és azt teszik, amit ő ajánlott, akkor lennék teljesen nyugodt.
Így az egyik szemem sír, a másik nevet.
Abból kell főzni ami van ... (és sajnos, az van, amire igény mutatkozik a piacon.)
:-(
Látom újra belefutottunk egy tipikus populista frázispuffogtatásba.
@Evezős: Nem, a piacon pont az igény ellenére sem engedik polcokra a portékát. Lásd bizonytalanok elképesztő száma.
@miva?: Gondolom azokat, akiket szabad és legitim választásokon megválasztanak majd.
Amúgy meg egyetértek az alábbival is.

A globális véleményhatalmi diktatúra masinériája most éppen azt sulykolja, hogy az an­ti­de­mok­ra­ti­kus Putyin és Oroszország rossz, a demokratikus Nyugat, az Amerikai E­gye­sült Államok és az Európai Unió meg a jó, és Ukrajnában most a jó és rossz mérkőzik egymással. Mármint hogy a tüntetők mind jók, aki ellen pedig tüntetnek, azok mind rosszak. Márpedig attól, hogy az előre hozott választásokon majd a rossz birodalmának korrupt kollaboránsait felváltják a jó birodalmának ugyanolyan korrupt kollaboránsai, a nép végtelen nyomora aligha fog enyhülni.

Arról az elemi logikai szinten is felvetődő le­he­tő­ség­ről nem is beszélve, hogy a Nyugat és a Kelet birodalma ugyanannak a történelmi rossz­nak két olyan alakváltozata, amelyet bábfiguraként azért épített fel a „nem létező” vi­lág­e­rő, hogy a tisztelt publikum, az intellektuálisan kifinomult B közép rekedtre or­dít­has­sa ma­gát a saját csapatát biztatva.

Nos, éppen ez az, ami fel sem vethető. És azért nem vethető fel, mert az így kialakított ha­mis tér és a hamis törésvonalak mentén provokált csinált forradalmak permanens polgárhá­bo­rú­ja a lehető legalkalmasabb közeg ahhoz, hogy közben a kifosztás zavartalan maradjon. A csinált forradalmak egyik döntő célja ugyanis éppen ez. Vagyis hogy az állandó­su­ló anarchia és káosz nyomán minden igazán értékes vagyon a valóságos ár tö­re­dé­ké­ért jusson a „nem létező” világkonstruktőr kezébe, aki mellesleg kiváló üzleti ér­zék­kel is rendelkezik.
@miva?: Ki/mi a portéka?
Hol lehet megvenni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A választásokig kivel lennél diplomáciai kapcsolatban? Akiket majd megválasztanak? Remek válasz. Nem vártam többet.

@Evezős: lett volna a civil megmozdulások, milla, stb. Nem engedte Ferenc.
@miva?: A diplomáciai kapcsolat és az elismerés között ugye nálad is van azért "némi" különbség? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Válasz? Egyébként nincs. Ugyanis akivel a diplomatád tárgyal, azt tekinted az adott ország képviselőjének.

Ne udvariaskodjunk! Kivel?
Négyszer tettem fel egy kérdést, mert " Azért az elég mókás, amikor az EU senki által meg nem választott embereket fogad el, mondjuk kormányfőnek. :) "

Nulla választ adtál.

Szar alak? Nem is tudom. nem szeretek ítéletet mondani, de ha jól emlékszem téged bántott, hogy senki nem vesz emberszámba.

Vajon miért?
@peti6:
ki az a tárki? hogy megmondjon bármit is? és ki a fasz(picsa) vagy te?

süket lófasz

brühüyyy

ami szétesik magától az szétesik

majd reklamáljál a tárkinál
annyi eszed van mint a hintalónak
@Evezős: csatlakozom, vagy marad esély a javulásra, vagy esély nélkül bambán bámulva néz a nép az új csengős szamarakra, kik nem csak a zsebét fosztja ki, hanem a gyerekei jövőjét is. Ezt pedig én nem hagyom, erre már nincs időm, hogy majd talán 20 év múlva, talán jön majd valaki/k akik majd tesznek...
@miva?: Én semmiképp sem neveznélek szar alaknak, főleg, hogy ott a válaszom, ami arról szól, hogy van különbség az elismerés és az adott személy közti tárgyalásról. Ergo én addig nem ismerek el elnöknek és kormányfőnek senkit, ameddig őket szabad és demokratikus választásokon meg nem választják. Eddig úgy rémlett ez az EU demokratáknál is így volt, de hát változnak az idők.

Na mi is akkor a válaszom a kérdésedre? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"senki által meg nem választott embereket fogad el"

elismerés?

és kit?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Arról pedig, hogy itt tartunk és ez a választék, senki más nem tehet, CSAK MI!
Nem tetszettünk sem anno gátat vetni a szabad rablásnak, sem később, a csírájában elfojtani azt, hogy aki egész életében nem dolgozott, az ne lehessen milliárdos abból, hogy pártpolitikus.
Itt is lesz lassacskán Ukrajna - mert ahogyan ott sem tudták, hogy Janukovics und Tsai. milyen módon éltek, laktak, mert nem mutogatták, itt sem tudjuk Simicska-Nyerges és a többi oligarcha titkait. A csicskáikét meg hiába mutogatja a blikk, meg a sztorimagazin, az még nem veri ki a biztosítékot, csak keveseknél (kb. akik fel tudják mérni, hogy a semmiből csak törvénytelen úton telhet arra, amit látunk. De ilyen kevés van.)
@Evezős: És végignézzük, ahogy a civil megmozdulásokat szépen erodálja egy jól körülhatárolható csoport, és még rájuk is szavazunk. Csak hogy egészen pontos legyen a diagnózis.
@GeoCracker: "S egyáltalán nem biztos, hogy nem tartanak egy még rosszabbat a talonban a tényleges hatalom birtokosai."

Nyilván a "karizmája" miatt ragaszkodnak hozzá. Ha a betegség annyira elhatalmasodna Orbánon, hogy már csak kitömve lehetne körbehordozni, mint Brezsnyevet, akkor hiába váltanák le. Az új fickóra nem szállna át automatikusan az imádat, és akkor bajban lennének.
@Evezős: Cilikével ne szórakozz, te nem ismered a csajt...

elég legyen annyi, hogyha ő vezetné az BAMEG (Bajnai-Mesterházi-Gyurcsány) féle Összefo(g)sást, akkor nekik lenne 2/3-uk...
Haha,csak röhögni lehet már a bolsi bal-lib söpredéken :D
@miva?:
Feri fantasztikus. Nem is értem, miért bukott meg. Ekkora hatalommal ...
:-)
@miva?:
A civil megmozdulásokat az erodálja, hogy senki nem megy el mellettük kiállni...vagy csak nagyon kevés. Ez az igazság, ezzel kéne szembenézni. Az okokat lehetne kutatni, de nem vagyok sem szociológus, sem történész. Messzire vezet.

Ez fáj nekem is, nem is mindig értem, hogy miért lehet fát vágni milliók hátán - de ezt nem lehet egyetlen ember nyakába varrni. Ha igazad volna, Gyurcsány a mai napig miniszterelnök lenne...
Regota (hetfo ota) vartam ezt (legalabbis valami hasonlo) posztot.

Am sajnos oly sok egyeb blogra is jellemzoen, mar amelyik egyaltalan foglalkozik a temaval, csak a felszint karcolgatjak: hogy Lali huszar mar megint idiota volt.

Hat ez nem ujdonsag! (az itteni It-s szakemberek meg tudjak mondani, hogy ennek informaciotartalma egy nagy budos 0.

Az ujdonsag, amiert aztan Lalinak farokfelcsapva kellett meghazudtolnia sajat magat nem egeszen 24 oran belul, az az, hogy az OSSZES FIDESZES nagykutya tudott a beszed letezeserol joval a szeptemberi kikerulese elott!!!

Es ez a lenyeg!!!

Ehhez, ha hozzavesszuk a Wikileaks-es, es titkosszolgalati infokat, hogy mely fideszesek tartottak a kapcsolatot a TV-szekhaz "forradalmaraival", akkor szinte nem is hianyzik tobb bizonyitek, hogy Viktorek, a legtobb fideszes fomufti tudtaval PUCCSOT szerveztek az akkori legitim kormany ellen.

(Az mas kerdes, hogy az ERDEKLODES HIANYABAN elmaradt)

Ezert a Fidesz kremjenek mar reges-regen ulnie kellene, es igy ertelemszeruen nem is valszthattak volna meg oket, vagyis a jelenlegi kormany illegitim, intezkedesei, dontesei (poziciok kiosztasa, szerzodesek, alaptorveny) ervenytelenek....

Ezert aztan kellemetlen lenne ujraertekelni az akkori esemenyeket:

- Vajon kellett volna, es egyaltalan lemondhatott-e volna az eppen megpuccsolni kivant minielnok, vagy az egesz garnitura?
- Vajon milyen szerepe is volt az akkori kormanyzatnak, illetve a Fidesznek a 2006 oktober 23-i esemenyekben? (A Fidesz Astoriahoz szervezett nagygyulest, ahova korabban meg nem, es azelottrol sem volt semmilyen politikai vagy egyeb szimbolikus jelentosege).
.
.
.

Es persze lehetett agyatlan modon az utolso pillanatig a 2006 oktoberi esemenyekre hivatkozva furni Gyurcsanyt, amit aztan Mesterhazy seperc alatt lesoport, es felvette a listara a patast. Ehhez kepest az OSSZEFOGAS ugye a kovetkezo fobb botranyok miatt szenved:

- Jozsa 6.6 milliardja (MSZP)
- Mesterhazy "koteles beszede" (MSZP)
- Simon 240 millioja (MSZP) ---> a minielnokjelolt onkentes szamuzeteseben bujkal (MSZP)

Ha pedig Underwood:
Az o kezdeti pozicioja, "whip" (Whips are a party's "enforcers"... en.wikipedia.org/wiki/Whip_(politics)) tokeletes megfeleloje Lazar frakciovezetoi munkajanak.
Ugyanakkor ha mar a Newsroom (mar reklamoztam itt indulasakor) - House of cards univerzumban gondolkodunk, akkor bizony Frank az ilyen idiotakat valoban csak lenezi, bar o szinte mindenkit, de ugyanakkor nyilvan igyekezne sajat celjaira kihasznalni. Mint ahogy a Kosatol nem kicsit embersegesebb Peter Russot, aki korabban is es a kormanyzosagert kampanyolva is a munkahely teremto programjat valoban komolyan gondolta.
Azt persze nem tudhatjuk, hogy Lazar nem machinalt-e a hatterben valamikor kihasznalva Kosa jellem-, es szemelyiseg gyengesegeit...

Kerem, ne valaszoljatok! Nem is akarok nagyon vitat generalni, pusztan csak annyit akarok, hogy nyoma legyen, hogy valaki ezeket leirta. Az esetleg kialakulo vitaba nem szallok be, mar kivarom a hatralevo 40 napot...
@épészmérnök:
Komolyan gondolod, hogy ha a tipikus fideszfannak jól előkészítve, szájbarágósan elmagyarázzák, hogy miért lesz a Kedves Vezetőből mauzóleumi kegytárgy és miért kell az "általa kijelölt" utódot ugyanúgy imádni, mint őt, akkor nem áll be sorba és csápol ezerrel az új rabszolgatartónak?
Tekints Észak-Koreára ...
@HunMag:
Cilikéből elég annyi, amennyit a bulvárba kiöntött magából. Még sok is. Ostoba picha - és most finom voltam ...
ennyi:

Újabb magyar csúcs! Ilyen sok még nem volt az adósságunk!!!4!
(Forrás: Napi)

Most 0,9%-kal több az adósság, mint amennyivel tavaly egész évben csökkent.

444.hu/2014/02/27/ujabb-magyar-csucs-ilyen-sok-meg-nem-volt-az-adossagunk4/
miközben:

Az Eötvös Károly Intézet, a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint a pártok sikerrel támadhatják meg a nemzetközi bíróság előtt a demokratikus nyilvánosságot korlátozó, Alaptörvénybe is foglalt kampányszabályt.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_magyar_partokon_mar_csak_strasbourg_segithet.577497.html
@elwood: "hatmilliónak kell észbekapni ha kétmilliót meg akar állítani. ha nem teszi mindnyájan együtt élvezzük az eredményt."

hatmilliónak kell észbekapni ha kétmilliót meg akar állítani. ha nem teszi mindnyájan együtt élvezzük az eredményt.

hatmilliónak kell észbekapni ha kétmilliót meg akar állítani. ha nem teszi mindnyájan együtt élvezzük az eredményt.

Ezt még sokszor el kell ismételni, hogy felfogják.
Az MTM-SBS Zrt. eladása lezárult azzal, hogy kedden Simon Zsolt és Yvonne Dederick, valamint a ProSiebenSat.1 képviselője aláírták a részvények átruházásáról szóló megállapodást. A német cég bízik az új tulajdonosokban és a két évvel ezelőtt hozott új stratégia alapján biztosítottnak látják a tranzackióhoz biztosított eladói hitel visszafizetését - áll a TV2 által kiadott közleményben.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/lezarult_a_tv2-csoport_eladasa.577480.html
@miva?: "Az első milla tüntetésen nem kellett volna ellopni a show-t."
Ki lopta el?
Bocsi, ezt fejtsd ki, emlékeim szerint az első milla tüntin még Bajnai is csak háttérszereplő volt.
@miva?: "Ha az kell a teljes politikai elit elzavarásához, hogy az én szavazólapomon meredő fasz Orbánt hízlalja - ez de jó :D - akkor én vállalom. "

Az alternatívák:
1. Demokrácia. Korrupt politikusok. A rendszer alkalmas rá, hogy kordában tartsa a korrupciót.
2. Diktatúra. A rendszer korrupt.

Te a másodikra szavazol.
@Evezős: Észak-Koreában nem önszántukból csápolnak, hanem azért, mert ha elfárad egy kicsit a karjuk, és egy centivel lejjebb ereszkedik, akkor a faszuknál fogva lógatják fel őket.
@Spániel: Belinkeltem. Azonos időben pártszakadás. Utána facebook kampány, utána...
@épészmérnök: nem, én arra szavazok, aki még nem járatta le magát. nagyon félek, hogy ez egy amolyan kis párt lesz, de bízom a kutyapártban :D
@miva?: Ja? és bajnait még megemésztettem volna, de addig elmentek, hogy a listára nézve egyszerűen nem találok szavakat
És esik is a népszerűség, ahogy az borítékolható volt.
@épészmérnök:
Észak-Koreában is elkezdődött valahogyan ez. Nem volt rögtön "Élő Isten" az öreg Kim. Hanem szépen, lassan, fokozatosan érték el, hogy most már eszébe se jusson megkérdőjelezni senkinek. Három generáció alatt.
Most tartunk az elsőnél .... Olvass bele kommentekbe Orbán oldalán - cink.hu/orban-viktor-azonnal-kislanyokkal-vagott-vissza-vona-g-1529669743 - és szörnyedj el....a legsötétebb rákosista időkben is furcsán néztek volna némelyikre.
@miva?: Te olyan naív vagy, hogy azt hiszed, a kutyapárt csillogó tekintetű, naív fiatalokból alakult? Hát tudod, elképzelhetőnek tartom, hogy ha a kutyák 2000-ben nem beszélnek le annyi embert a szavazásról, akkor nem lett volna kétharmad.
A fidesznek elemi érdeke, hogy kevesen menjenek szavazni, és ezt az igényt a kutyapárt nagyon intelligensen kiszolgálja.
@Evezős: Frászt. Kemény elnyomással, kasztrendszerrel érték el. Egyébként is volt kulturális hagyománya az ilyen vezetőknek, császárnak, cár atyuskának, és hasonlóknak.
@épészmérnök: Ezek szerint a Fidesz legjobb embere Gyurcsány.
melléklet, és nincs több kérdésem, tudom mi vár ránk:

A jól cél érdekében néha lenyúlják a kasszát
De fura, ez ilyen nedves.

Kósa Lajos magyarázza el, hogy miért nem para, amikor haverokhoz kerülnek a dohányboltok.

444.hu/2014/02/27/a-jol-cel-erdekeben-le-lehet-nyulni-a-kasszat/

-----------------------------

Orbán Viktor Ózdra látogatott, és egyszerű munkásemberek, gyerekek, idősek körében kapta le a spontán pillanatokat egy szemfüles fotós
orban_ozdon

Köszönjük, és "hajrá!!!"

444.hu/2014/02/27/orban-viktor-ozdra-latogatott-es-egyszeru-munkasemberek-gyerekek-idosek-koreben-kapta-le-a-spontan-pillanatokat-egy-szemfules-fotos/
@Fabius: Ne szórakozz!

Az ország népéből minden tevékenységed mellett is egy, azaz EGY szavazat a tiéd.

De itt a "többség"nek ez a jó ez a természetes!

Ha mán magyarázkodni kell!
@épészmérnök: "A fidesznek elemi érdeke, hogy kevesen menjenek szavazni, és ezt az igényt a kutyapárt nagyon intelligensen kiszolgálja. "

Ez sztem nem igazolható. A frászt több az ingadozók között több a maszop felé hajló. Csak itt brillíroznak a fotel forradalmárok.
@greatwideopen: Pedig nem csak igazolható, hanem igazolt is. Fegyelmezett, mozgósítható tömege csak a Fidesznek van - Békemenet.

Ráadásul mindegy nekik, hogy éppen Putyin ellen kell tüntetni, vagy fél év múlva mellette.

Ha csökken a szavazási hajlandóság, akkor a Jobbik és a Fidesz - a fanatizálható szavazókkal rendelkező erők - meg tán a DK lesz felülreprezentálva.
Gábriel csudálatos módon adós maradt a válasszal. Pedig nem szokása neki :D
@simple observer "Az esetleg kialakulo vitaba nem szallok be, mar kivarom a hatralevo 40 napot... "

Jól teszed. De még jobban tetted volna, ha meg sem írod. S most én sem kritizálom konkrétan, mert nem kívánsz részt venni a vitában.
De legalább kijött, nem mérgez téged belüről - hanem másokat kívülröl.
@miva?: Mit tudod te, hogy milyen Gyurcsány népszerűsége? Jelenleg egyetlen közvéleménykutatást sem lehet hitelesnek tekinteni. Ez egy.

A politikusokat nem szeretni kell, hanem ellenőrizni, és ha kell, elküldeni. Erre való egy csomó, politikától független intézmény. Azokban az országokban, ahol ezek az intézmények léteznek, és többé-kevésbé függetlenek, illetve függenek, de kiegyensúlyozzák egymást, úgynevezett demokrácia van.

Azokban az országokban, amelyekben az intézmények hiánya, vagy politikai befolyásoltsága miatt nem lehet ellenőrizni és elküldeni a korrupt politikusokat, nincsen demokrácia.

Melyiket választod?
@Evezős:
Ne bántsd Morvait!

Ő meghallotta minielnök felszólítását, fújja!

Meg a ..........-t fújná már meg!

Ezek mire mi itt valami választásnak nevezett fideszes sétáról beszélgetünk, fegyveres konfliktust robbantanak ki.
@greatwideopen: Én feltételezéseket írtam, és azt is, hogy ezek feltételezések.

Te állítasz valamit, de nem bizonyítod.
@miva?: Miva? Abból, hogy a fidesznek van egy stabil, mozgósítható szavazótábora, nem következik az, hogy az ingadozó közül kevesebb a fidesz szimpatizáns.
Persze bizakodni sok mindenben lehet. Áprilisban meglátjuk.
@miva?: "Fegyelmezett, mozgósítható tömege csak a Fidesznek van - Békemenet.
Ráadásul mindegy nekik, hogy éppen Putyin ellen kell tüntetni, vagy fél év múlva mellette."

Pozitívan tudjuk, hogy a békamenet résztvevőinek jelentős része olyan dolgozó, mint annak idején a május 1-i nagy felvonulás résztvevői. Nem muszáj nekik kimenni, de ha nem mennek, akkor hívatja őket a párttitkár elvtárs...

Nem kell túldimenzionálni.
@épészmérnök: "Azokban az országokban, amelyekben az intézmények hiánya, vagy politikai befolyásoltsága miatt nem lehet ellenőrizni és elküldeni a korrupt politikusokat, nincsen demokrácia."

Sehol sem lehet "elküldeni" a politikusokat. Vannak, akik lemondanak, vannak akik nem, van ahol soha nem mond le senki, van ahol néha lemondanak.
@greatwideopen: Ej de mellébeszélünk, kartárs.@épészmérnök: nem szeretni akarnám, de vállalhatatlan dolgokat nem nézek el, és nagyon úgy tűnik más sem. Lehet majd a pofáraesést választási csalást kiáltva hárítani, de sok értelmét nem látom. Az egész úgy gusztustalan ahogy van. És mint mindenkinek, nekem is kb közvetlen kapcsolataim vannak olyan helyeken, ahonnan nézve nyugodt szívvel állíthatom: a mai magyar közélet két legkártékonyabb szereplője egymást segítve lehetetlenít el minden olyan kezdeményezést, ami közös uralmukat veszélyezteti.
@greatwideopen: Egyszerű matek:

van 10 tuti szavazód

ellenfélnek (ellenségnek, ugye ;) ) van egy

bizonytalanok 1 ide 1 oda

ha sokan mennek el, akkor 48 - 52 -re nyersz

ha kevesen 1- 10 -re

ugye érted?
@miva?:

"lett volna a civil megmozdulások, milla, stb. Nem engedte Ferenc. "

Túldimenzionálod.
Mo-on nem fejlett a civil társadalom - demokrácia híján - tehát nincs számottevő civil mozgalom.
Komolytalan az erre való hivatkozás.
@Orica Középföldi: "Mo-on nem fejlett a civil társadalom - demokrácia híján"

Az ún. "civil társadalom" a demokrácia gyilkosa. Mindig véresen fel szokott bosszantani, amikor ezek a "civilek" nyilatkozgatnak meg döntenek a nevemben.
@Orica Középföldi: magamból, meg az összefogás utáni számokból indulok ki

@Pipas: (1+x)/(10+x)=48/52

x=?
@épészmérnök:
szia...van szingularitás...mint tudjuk Ukrajnában teljesen spontán kizárólag ukrán ukránok által szervezett forradalom van a gonosz leváltására (kurva gonosz) most a az ukrániai ukránok forradalmi képviselője berendelte az orosz nagykövetet a külügyminisztériumába (van neki?) hogy ejnye bejnye tiltakozzon mert keleten és délen az orosz ukránok fellázadtak teljesen spontán az ukrán ukránok ellen és elfoglaltak épületeket...(másolják az eredeti forradalmi hevületet?) és az olyan snassz?

az oroszok -megállták hogy nem röhögték el magukat- bementek még a "tárgyalás" eredménye ismeretlen de cönönö már telefingta vele a szférákat...
brühüyyy

én szabadon röhögök és gurgulázva
@miva?: "(1+x)/(10+x)=48/52"

Wow! De te azt mondtad, hogy csak egy bizonytalan szavzó van, akkor a többiek honnan jöttek?
@Pipas: nem,

"van 10 tuti szavazód

ellenfélnek (ellenségnek, ugye ;) ) van egy

bizonytalanok 1 ide 1 oda"
@rodeo36: Az már csak külön öröm, hogy ezelőtt orosz csapatok lépték át az orosz ukrán határt, majd magukat ukránnak mondó, de hivatalos orosz egyenruhát viselő és orosz fegyvereket hordó civilek elfoglalták a parlamentet.

Válogatni tudni kell, hiszen az ízlés fontos dolog.
@Pipas:

A civil alatt azt a klasszikus civil társadalmat értem, aminek kialakulásához Angliában is több, mint 200 év kellett.

Ebben az értelemben Mo-on nincsenek civil szervezetek, csak kezdemények.

Itt bárki megszólal, mint civil, az hiteltelen vagy tömegbázis nélküli.
Vagy mindkettő:)
@miva?: Szúrópróbaszerűen bele-beleolvasok a kommentfolyamba és ha jól értem, Te még mindig azon vagy felháborodva, hogy a Bajnai és a PM minek állt össze "ezekkel"?Azért álltak össze, mert ŐK MAGUK AKARTÁK, mert egyébként nem jutnak be.Vedd már észre, hogy ebben a kutyaütő társaságban a Bajnai és csapata a leggyengébb.És tudod mi a bizonyíték arra, hogy milyen megalkuvó, tehetségtelen társaság (mint a többi szövetséges)?Hát pontosan az, hogy erre a listára rábólintottak, ugyanúgy, mint a DK.Mind a két csapat szembeköpte a szavazóit.Látható, hogy arra törekedtek, hogy a 2-3 első ember befutó legyen a többi meg részükről le van szarva.Bajnai ne akarjon listavezető lenni ilyen támogatással,DE NEM is kellett volna beérni ennyi listás hellyel.Ha mindenki szigorúan ragaszkodott volna a támogatásuk alapján járó helyek számához -mind listán, mind egyéniben -akkor nem morzsolódik le a biztos szavazók jelentős hányada.Szóval ne akarjuk már még mindig a "korszakváltókat" mentegetni mert a díszes társaságban az ő csapatuk a legimpotensebb.
@miva?: "bizonytalanok 1 ide 1 oda"

Akkor két bizonytalan szavazó? És a többiek honnan jönnek?
@parti_giano: én is....bár senki se kérdezte......
@Pipas: 1 ide 1 oda, amíg el nem fogynak, Szerintem érthető volt, de belátom, matekkönyvbe gyenge lett volna :D

@E.Csaba: Nem is őket sajnálom, hanem a többieket vádolom, ugyanis ha nekik fontos lett volna POrbánleváltása, akkor háttérbe húzódhattak volna 2016-ig pl.
"akkor kezd el foszlani a Fidesz ott, ahol a leggyengébb: az emberi tényező mentén. Akkor pedig hiába a pártmottó, hogyaszongya lojalitás, hűség, engedelmesség, a fölfeslés végig fog szakadni akárki meglássa'."

frászt fog szakadni.
a szakadáshoz azt kellene feltételezni, hogy átlagjózsi, a tipikus választó képes ama agyi tevékenységre, amit mindközönségesen úgy neveznek, hogy gondolkodás. ezt pedig még a legelvetemültebb optimista sem feltételezi átlagjózsiról, így minden marad úgy, ahogy van, kósarogánakárki pedig minden kockázat nélkül beszélhet annyi fasságot, amennyi csak kifér a száján.
átlagjózsi közben boldogan lájkolja a rezsicsökkentést és leszarja, hogy mit mond a pénztárcája.
ez van, nekünk ezt dobta a gép...
Valamelyik sajtóorgánum már feltette face to face Vonának a kérdést, hogy lesz e koalíció?
Én azért ezt megpróbálnám a választások előtt tisztázni....
@E.Csaba:

Ebben a hsz-ben annyi a ha, hogy csak játékra alkalmas.

Két éve októberben a rengeteg ember nem a MILLÁ-ra ment ki, hanem Bajnaira. Ki tudja ezt bizonyítani,és ki hiszi el?

MA tényleg ellopta a show-t, a közvéleménykutatásra hivatkozva, miközben a kv-kutatás nem a valós helyzetet tükrözte. Ki hiszi el?

A külön indulással is mindenki bejut,valószínűleg több emberrel, mint így, de nem nyer senki. Halasztódik az a katarzis, ami ma már nem elkerülhető. Melyik a jobb, és miért az?
Folytassam?:)))
@parti_giano: Áll a gazdaság mint fasz a hideg vízben.
Ja hogy neked a Fedor a kollegád Fabius drága..

Gondoltam hogy te is az MSZP pártszékházból blogolsz.
@nandras01: Igazán jól látod!
A fidesz nem szakad, foszlik, feslik varrás mentén sem. Gyakorlatilag bármit mond, akármelyik fideszes "politikus", elhiszik, ha 1-24 óra között önmagát és/vagy bármit megcáfol, akkor azt is elhiszik.
Én már csak egy kávét kérek, meg némi apró süteményt, mert élvezettel szemlélem - persze biztos távolból - miként fog duplázni a fidesz. Sajnálom a Mo.-on élőket, mert sok-sok jobbra, többre érdemes ember esik áldozatául a tömeges hülyeségnek!
Tegyük hozzá: Kósa a Fidesz lista hatodik helyezettje, így a legfelső bizalmi kör prominens tagja, és Orbán egyik legfőbb bizalmas (befolyásolója). Tény, hogy lényegesen sz*rabbul állna a Fidesz, ha még több Kósájuk lenne.
@E.Csaba:

Bajnait azért szabadította Gyurcsány a Millára, hogy beterelje a civileket az MSZP és DK ölébe.

Bajnai életútja kapcsán az lenne a csoda, ha nem a Gyurcsány leghűségesebb csicskája lenne.

- A KISZ-t együtt akarta Bajnai újjá szervezni Gyurcsánnyal.
- A Gyurcsány és Bajnai család együtt rabolta le az országot privatizáció cimszóval.
- Az ebül szerzett pénzt együtt fialtatták, gazdák tönkretételével (Hajdú-BÉT).
- Kormányon Bajnai lett a Gyurcsányi klientúra pénzosztója (EU-s pénzek őre).
- A legviccesebb miniszterelnök kerestetik show-ban Bajnai futott be, mint Gyurcsány személyes jelöltje.
- Bajnai jelenlegi kampány-tanácsadója, az a Szigetvári (takonyzabáló) Viktor, aki a Gyurcsány kormány alatt Ron Werberrel karöltve irányította az MSZP-Gyurcsány kampányt.

Szóval aki elhiszi, hogy ezek a tetvek nem játszanak össze a kezdetektől, az egy címeres barom.
Lallerről simán meg lehetne formázni az ostobabunkóság szobrát.
Na, szívós munkával csak összehozzuk itten Orbán újabb kétharmadát. Ha ugyan nem többet ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Amúgy meg egyetértek az alábbival is."
azt tiszteletlenségnek, tahóságnak vagy olyan smittpalis dolognak véljem, hogy nem jelölöd meg a forrást?... ezért vagy sub kavics
@a kormány embere: Lali kerál bízvást elmondhatná:
"Nehezek nekem már a királyi gondok,
Annakokáért én azokról lemondok."
Éppen tegnap gondoltam rá( ugyanis ő mi nomarkhészünk), hogy egyre többször, egyre nagyobbakat hibázik.
Vajon azért-e, mert egy született sudribunkó, vagy azért mert nem készül fel a dolgokra, hanem csak rögtönöz: Ahogy esik, úgy puffan.
És Debrecen, fityeszes székesfőváros is botrányt botrányra halmozva botladozik előre.
Noha...oda mindig tehervagonokkal tolták a lóvét.
Hiába minden, a debreceniek íiimááádják!
Fabius az orok optimista. :)
Az egesz posztbol egy mondat erdekes: magasan vezet a fidesz. A tobbi lenyegtelen.
Kadar nepe gyozni fog.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Amint az 2006 óta napnál világosabban bebizonyosodott, Lalikerál abszolút veszélytelen Csüngőhasúra nézvést.
Ám a közös(mélyfekete bűnök!) múlt szorosan összekapcsolja őket. Ezért egyszerűen nem bukhat meg lajosunk, és előkelő helyen áll a fityesz ranglistán.
Mecsoda egy hely az!
Hasonlítsuk össze, mondjuk, a reformkori elitekkel. Ezeket!!!
brühühühü
@Orica Középföldi:
Erre próbáltam meg rávilágítani.
Meg arra, hogy ez qrvára sajnálatos, de amíg a zemberk nem képesek felnőni, hanem szívesebben maradnak prüntyikék apuci hóna alatt, addig változás sem lesz ...
:-(
@Pipas:
Azok a "civilek" azok álcivilek. Vagy műcivilek, megélhetési civilek.
Normális civil szférát mi itt, ebben az országban még nem láttunk ...
Sajnos.
:-(
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Kifelejtetted az MSZMP és KISZ+DEMISZ stb kádárista szervezetek mostanság fideszes tagjait. Akik pl. Orbán is, elismerően nyilatkozott Gyurcsányról annak idején.
@Orica Középföldi:
Ó yesss ... (ma megint Te vagy én? :-)
Az a legnagyobb tragédia, hogy a magyariak a mindenkori rezsicsökkentés(lásd vizitdíj, tandíj) fillérjei miatt eladnák az anyjukat is.
És nincs, aki világosan, közérthetően belevésné az agyukba ennek az árát:
kapitalizmus.hvg.hu/2014/2/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/
"Az Orbán-kormányzat a szabadságharccal, a nacionalizmus és a rendszerszerű korrupció egyesítésével egyre jobban eltolja az országot az ukrán állapotok felé: gazdasági pangás, nemzetközi elszigetelődés, oroszfüggés, a középosztály megerősödése és öntudatosodása helyett oligarchák kontroll nélküli növekedése, a gazdaság tápanyagainak elszívása és szélsőséges társadalmi polarizálódás.
És mi is elérünk majd abba az állapotba, melyből se választással, se véres utcai megmozdulásokkal, se a főpolitikus leváltásával nincs kiút. Egyre kevesebb az esély rá, hogy Magyarország a balti, lengyel, cseh, szlovák utat kövesse. Egyre jobban tolódik kelet felé. Mély sajnálatomra, a többségi gondolkodást és a közhangulatot ismerve, egyre nő egy kényszerű szélbalos forradalom valószínűsége. És az se megoldás. Csak amikor éppen történik, akkor nagyon jólesik a többségnek."
@Sir Bates dö Hól: Nagyra értékelem a küzdelmedet szárnyassal, de nem értelek. Mindenért a tuggyukkik a felelősek, sőt saját magukat is irtották, azóta is abból élnek! Igaz, hogy a preferált pártjában, sem ritka a tuggyukki, de ez nem zavarja. Legalább annyira nem, mint az átlag fidiótát, hogy a fidesz teljes vezérkara valamikor MSZMP-s, KISZ-es stb volt... Teljességgel értelmetlen, ilyen tudathasadt egyénekkel vergődni! De Te tudod...
@kentauri:
Minek?
A kisgazdapárttal sem volt koalíció a felcsúti don szerint. Oszt Torgyipapa azóta sem tért magához, úgy nullázta le őket a fidesz ...
Most sem fogják elismerni.
@AKIsTUDATLAN:
Hogy a jóbüdöséletbe választották meg ezt az irdatlanul sötét, bunkó taplót ennyiszer Debrecenben?
Ezt magyarázza el nekem valaki pont azután, hogy elemzi a 'Debrecen, cívisváros" c. szociológiai tanulmányt ...
@AKIsTUDATLAN: Szerintem a feltételes mód, illetve a jövőidő nem kellett volna az írásba! Minden most és a múltban történt. A következmények, egyenlőre beláthatatlanok. A kilábalás pedrig egyre távolabb kerül.
@Evezős: kevesen tudnak ott khm .. beszélni

olyan kellett, aki tud

:-D

www.youtube.com/watch?v=5ZxRL5VT_i8
@Evezős:

en is ezt mondom
mindig az eredmeny ami szamit
a tobbi feher zaj
@AKIsTUDATLAN: Bocsánat, de annyira találó az írás, hogy én is hivatkozom:

kapitalizmus.hvg.hu/2014/2/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/

Ha a neveket és földrajzi helyeket kitakarjuk, vagy tetszőlegesen magyarra cseréljük az Ukrajnáról szóló részben, tökéletesen illik a mai és korábbi mo.-i felállásra!
@nincs_itt: sértőnek érzem magamra nézvést ezt küzdelemnek nevezni... most csak kíváncsi voltam a forrásra...
@Evezős: Akkor ezt kerek-perec kijelentette előtte?
Mert ha naponta megkérdeznék és a válasz határozott nem lenne, talán nem csinálna magából legnagyobb hülyét....ha lehet még.
Én ugyanis legjobban egy fideszjobbik kettő per háromtól tartok. Angyal? Valami info?
@nincs_itt:
Pont ezt írtam kissé feljebb. MI még nem vagyunk a végén, hanem az elején.
De vajon muszáj-e végigcsinálni?
Meg kell-e várni, míg felépül Kim Ir Szen európai birodalma?
@miva?: a National Geographic 2012 áprilisi ("Titanic"-os) számában volt egy cikk a Krímről:

www.ng.hu/Magazin/magazincikk/1204/krim_ukran_vagy_orosz

Németül és angolul találtam meg a teljes szöveget - bocsesz:
www.nationalgeographic.de/reportagen/die-krim-juwel-und-zankapfel
ngm.nationalgeographic.com/2011/04/crimea/newman-text
Amit leítál az elején azt úgy hívják, hogy maffián belüli leszámolás. :) Lehet neki hangzatosabb frázisokat adni, de teljesen felesleges.

Kósa Lali meg...

Hát nézd azt a végtelen egyszerű ember a bevágásodban... Nézd meg ahogy néz ki a fejéből ahogy kapar az agya (megvolt az ukáz a pártközpontból, hogy pozitiv dolgokat lehet csak nyilatkozni, kérdezni, bármi) erre feltesznek neki egy kérdést, erre sokkot kap. Majd édesen bevágja a durcit és lecseszi a kérdezőt a kérdésért.
Hát nézd meg! Hát nem a világ legegyszerűbb élőlénye? Mint egy amőba, olyan egyszerű vagy mint egy Selmeczi Gabriella a lufikkal. Csak az amőba szebb és hasznosabb. Ha jó nagy lenne a lakás tartanék egy-egy ilyen példányt akváriumban/terráriumban, néha kapnának egy kis szárított bolhát...

Ne bántsd szegényt, legalább szórakoztató.
@kentauri:
Úgy emlékszem, hogy igen.
Aztán elment Torgyánékhoz húslevest zabálni és hirtelen ketten lettek a kormányzó pártok.
Amíg a két éves költségvetést el nem fogadták, mert aztán a KuksiMiska Karcagról névjegyet csináltathatott, miszerint ő egy pénzügyminiszter, Torgyipapa meg ment a levesbe, légügyi dinasztiástul (na, már akkor is voltak kísérletek a dinasztiaépítésre, de vagy nem tetszett még a felcsúti lókupecnek az ötlet, vagy nem volt hozzá elég erős ...).
@nandras01: "a szakadáshoz azt kellene feltételezni, hogy átlagjózsi, a tipikus választó képes ama agyi tevékenységre, amit mindközönségesen úgy neveznek, hogy gondolkodás. ezt pedig még a legelvetemültebb optimista sem feltételezi átlagjózsiról"

Ma már tudományosan bizonyított közhely, hogy az emberek viselkedését elsősorban az érzelmeik irányítják. Alapesetben előbb lép fel a viselkedési reakció, majd utána a kognitív magyarázat. Ezt már a jó öreg Freud is leírta (racionalizálás), most már neurobiológiai bizonyítékok is vannak rá.

Ebből következik, hogy nem csak Átlag Józsi adja át magát önfeledten az érzelmeinek, hanem Átlag Benő, az értelmiségi is, miközben nagyon okosnak tételezi önmagát.

Az érzelmek is keletkeznek valahogyan. Van olyan politikai formáció, amelyik tud bánni a tömegek érzelmeivel, és van olyan, amelyik nem. Olyan is akad, amelyik megpróbál(t) az értelemre hatni (nem jött össze neki).

A hiba tehát nem az Átlag-családban van, hanem azokban, akik motiválni kívánják őket.

Ez azért sikerült ilyen nagyképűre, mert nem akartam azt írni nandrásnak, hogy hüje.
"Előttünk ment egy pár, amikor a fideszes standhoz értek, egy ilyen rappernek kinéző zsírparaszt odalépett hozzájuk. “Sziasztok! Nyerni fogunk! Aláírtok?” Csaj: "Köszi, nem" Zsírparaszt elfordul, majd a megjegyzi (ekkor érünk oda): "ja, persze, hogy nem, hisz kampós az orrod”…"
Via: szarvas.tumblr.com/
@vakapad: "Na, szívós munkával csak összehozzuk itten Orbán újabb kétharmadát. Ha ugyan nem többet ..."

Hát igen. Ez állítólag egy olyan blog lenne, ahol ellenzékiek gyülekeznek. Tegye fel a kezét, aki azt akarja, hogy veszítsen a fidesz...

Nem sok kezet fogsz látni. Jó magyar módra a különállásukkal tüntetnek. Önmaguktól is elhatárolódnak.
Az lesz az igazi fülkeforradalom, amikor a felcsúti vajda elbukja a választást.
@épészmérnök: ha jól olvastam, ez a blog politikai árvaházként aposztrófálta fabius. de csak olvasd el jobbra fent.
@épészmérnök: Én felteszem.
Ahogy feltettem 1998 óta minden negyedik évben.
@Evezős:
Az a fránya kapanyél csak kilóg!
Ez a fajgyűlölő, fasisztoid beállás alapból igaz sajnos mind a jobbikos, mind a narancsbolsevik kurvákra. Végül is ... kevesen beszélgettek a nagymamival, a nagypapiról.
Ostoba és primitív muzsikok ezek csak.

Amúgy meg: :D

index.hu/tech/mem/2014/02/27/berki_krisztian_vasalt_tokein_rohog_a_net/
@parti_giano: Az nem Fabius, hanem a blog.hu nyomta be hirdetésnek.
@épészmérnök:
Feltettem a mancsom!
Eleresztettem a söröskorsót!
Azért az se semmi!!! :D
Olyan izé tucc lenni... Semmi dógod???
A Nemzetgazdasági Minisztérium 4,5 MILLIÁRD HUF-ért vett egy aktképet.(A fehér harisnyás nő)

A jóbüdösqrva ...
Tegyék ki Lászlóné Zsuzsanna aktképét, pont az való nekik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Basszus tele a net ezzel.
Ki a rosseb ez a faszi???
(A fejét nézve inkább maradnék aggszűz ...de komolyan, ki ez? Valami VV-szereplő?)
@Evezős:
A Zorbán... meg valami faszparaszt a másik is... :))
Ma sétáltam az Örsön, nagy 5x3 méteres Eu-s plakát a földön, neki támasztva valaminek. Rajt az aktuális milliáros támogatás összege, Magyaroszág megújul fidesz logó....közvetlenül előtte fidesz aláírás gyűjtögetők......totális képzavar.
@Sir Bates dö Hól: Ha nagyon akarod 2 másodperc alatt megtalálod.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Szóval aki elhiszi, hogy ezek a tetvek nem játszanak össze a kezdetektől, az egy címeres barom."
Amikor elolvastam a válaszod, komolyan elgondolkodtam azon, amit írtál.De most komolyan: te valóban lehetségesnek tartod azt, hogy-látva az elmúlt időszak alatt nyújtott teljesítményüket - ezek ilyen összejátszásra képesek? Én veled ellentétben a támogatójuk lennék, vagy mi (gyomor forog, undor, sajnos nekem ezek jutottak április 6-án), de ezt az "intellektuális erőt", vagy minek nevezzem, én nem látom bennük.
Tehát én egy címeres barom vagyok.
@Evezős: "Hm ... "
Hallgatlak:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A német cég bízik az új tulajdonosokban és a két évvel ezelőtt hozott új stratégia alapján biztosítottnak látják a tranzackióhoz biztosított eladói hitel visszafizetését - áll a TV2 által kiadott közleményben."

Jol ertem, hogy a TV2 nyujt hitelt ahhoz, hogy a Fidesz atvegye a csatornat, es majd valamikor visszafizetik nekik a piiizt?!?!?!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A Zorbántot ismerem. A másikat, aki a saját gatyájában turkál, azt nem tudom, hogy ki?
Persze, annyira nem érdekes, csak bárhova kattintottam ma, mindenhol ez köszönt rám ... A drágajó Örökös Miniszterelnök Úr mikor vállal be hasonlót - elvégre ha ez ennyire érdekli a népeket, talán egy képes összeállítás a Best Magazinban ... Anikó asszony éppen vasalja, a vőgyerek meg érdeklődve figyeli ...?
@Evezős:
Ütős darab... melyik fideszmuzsik ízlését tükrözi ez a fos?
Én szeretem a régi művészeteket, a festészetet, a német-alföldieket, a klasszicistákat, a....
Kérem, hogy egy újabb rezsimváltás esetén az illetőre terheljük rá!
Leszarom, hogy 300 évig zsíroskenyéren fog élni az unokája is!
@E.Csaba: Csak jeleztem, hogy elgondolkodtató, amit írsz. És vannak benne igazságok bőven.
:-)
Érdekes cikk.

Bár gyanítom nagyon szeretne az MSZP is legalább ilyen tempóban "foszlani", mint a Fidesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most kérdezett Bánó az EB-ben valami államtitkárot (egykorit), aki szerint ekkora összeg kiadására csak Orbán adhatott engedélyt ...
(mindjárt megnézem a neten a képet, mert nem emrték egészben mutatni a műsorban!:-)
@Evezős:
Passz... ugyan olyan sudri parasztok. Boldog lennék, ha egyikről sem hallottam volna.
@Evezős: Sajnálattal kell megállapítanom, hogy Orbán félázsiai birodalma kiépült.
Gyakorlatilag, két nagy oligarcha család küzdelmét van szerencsétek kiszolgálni, jelenleg az egyik "vesztésre" áll, a másik csak most kezd igazán megerősödni.
@Evezős:
Milyen szép is lesz ez a rettenet, a felcsúti akadémia elnökségi szobájában, a szotyiköpködő csésze alatt! :((
@E.Csaba:

Nem értem a kérdést.. Bajnai sikerrel járt, a Gyurcsányi küldetést teljesítette.

Beterelte a Millát és egyéb civileket, magához, majd az MSZP-be, majd cuzammen a Gyurcsányhoz.

Neked van olyan kapcsolatod, aki már 20-30 éve megvan, barátságban, kezdettől a végéig szinte közös anyagi érdekeltségben, kezdettől a végéig leosztott szerepekben ?

Gyurcsány és Bajnai kapcsolata ilyen.
A kapcsolódási pontok sokasága közismert, mégtöbb rész ismeretlen.
@Trackers:
Szerinted Fabius hol nem szarja le mindkettőt?
Illetve, vagyunk ezzel még így páran...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Evezős:

ejszakaibusz.tumblr.com/post/78003746381/osszefoglaltam-az-elmult-7-nap-fobb-torteneseit
@Sir Bates dö Hól: Nem állt szándékomban megsérteni, csak azért neveztem küzdelemnek, mert gyakorlatilag mindent kipróbáltál már, hogy értelmes megnyilvánulásra késztesd azt szerencsétlen nanáhogynemnácit. Az összes konteós és jobbikhoz köthető oldalt hivatkozta már, az összes beteg marhasággal egyetemben, várom mikor löki Bogár/Drábik/Csath + Z.Kárpát ökörségeit a jótyúkról!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Szeva' agyhalott muzsik!

index.hu/gazdasag/2014/02/27/meg_sose_volt_ekkora_az_allamadossag/

A kedvenc témád. Most akkó, izé, hogyan... segíts eligazodni, ecceri informatikus vagyok csak, 152-156 közti IQ-val, Mensa tagsággal, nem látom én ezt át...
A gyurcsányésabajnai tehet erről is?
KOMOLYAN???
Akkor igazad lehet!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Aszittem Lászlóné Zsuzsanna szobájába kedveskedik a föncsi ezzel ...!
@Trackers: Te figyu, csak érdeklődöm, ki nem tesz magasról az MSZP-re? Ja! Az összes fidióta az MSZP-vel hasonlíttya össze a fideszt, akkor mégsem annyira döglött, vagy döglött de csak azzal meritek hasonlítgatni, vagy ennyire féltek? Igazán szeretném végre érteni!
@tristen2005:
Perverz állat vagy, a linkjeidet már meg sem merem nyitni, mert a családi béke előrébb való!
(A zasszony rálát a monitoromra, amikor nem a noti megy... :(()
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A fásultságomat jelzi, hogy már vitatkozni sincs kedvem...
@tristen2005:
Qrvajó!

(Közben megnéztem ki ez a nyomoronc, oszt annyi a találat, hogy nem győzöm olvasni! Egyik utolsó: harmincmillióért vett magának valamilyen autót, meg tízmillióért karórát, mert ő azt megérdemli ... hákönyörgöm, ez már tényleg a vég! :-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mit vágsz föl!? Hm?! Nekem a véralkoholom ennyi! Reggel!
"Az alkoholizmus, sziszifuszi küzdelem a másnaposság ellen!"
G'sundhait!
@greatwideopen:

"Jól teszed. De még jobban tetted volna, ha meg sem írod. S most én sem kritizálom konkrétan, mert nem kívánsz részt venni a vitában."

Tevedsz!

Igenis ennek elkellett hangzania, le kellett, hogy valaki irja! Itt elvekrol van szo; en nem szeretek ugy visszamutogatni, hogy en bezzeg megmondtam, kozben meg nem is...

Amugy amit irtam, az nem ujdonsag, korabban is joparan kifejtettuk mar ilyeten gondolatainkat a blogon. Ahogy latom az archivumodbol ez szamodra nyilvan nem szimpatikus.

"De legalább kijött, nem mérgez téged belüről - hanem másokat kívülröl. "

Az egeszsegemert ne aggodj! Kezelni tudom az ilyen ugyeket, vagyis az egeszsegem koszonom szepen jol van. Az meg hogy, te ezt magadra nezvest mergezonek tartod, az sajnos kevesse erdekel. A sok "gyurcsanyi"-zas utan sem tudom eldonteni, hogy fideszes, vagy jobbikos vagy, de tukepen mindegy is. Lazar legujabb megnyilatkozasa ota a kulonbseg minimalisra csokkent....
@Evezős: Emmostan komoly?! Azé' a zemeszpé sem vót blöki!
@Evezős:
Ugyan! Simicska csicskája ennyit nem érne meg... szerintem ez a felcsúti paraszt ízlése! Pénz nem számít...
@Evezős: Melyik nyomorult? Mer' a képen 3-an vannak!
@Evezős:
Volt ez a Berki a Fradiban is ügyvez,ig, 25 millát sikkasztott, eljárás nincs.
@épészmérnök:

Nyugi, a többi nemfideszes blog is ilyen. Csak az furcsa, hogy a média népe állandóan csodálkozik a közvélemény-kutatási adatokon.
@rodeo36:

"_[...]a magyar jognak kell elkapni[...]_"

a magyar jog bármit:D

Köszi. olvastam. tódul is a zsé svájcba.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Berki Krisztyiján... kedvencem.

Én naív hülyegyerek azt hittem, hogy a való világ nevezetű médiaszennyeződésnél mocskosabb szart már nem tudnak pumpálni a kereskedelmi kanálisok az éterbe, hát tévedtem... megint.
Ugyanis, itt van nekünk a drága jó tévékettő által kreált híg szarfolyam, az édes élet.

Nem tudom látott-e már belőle valaki itt valamit, én belekukkoltam a neten az egyik részébe... nem kellett volna.
Azóta töröm a fejem, hogy ennek az izének a megalkotói milyen jogi kategóriába sorolható bűncselekményt követtek el, amikor kiötlötték ezt a rakás szart?
Győzike, L.L Junior ééés Berki Krisztián, ... nesze neked rieliti só! Ehhez képest a való világ villa maga a Tudományos Akadémia agykutatókkal, atomfizikusokkal, őrület! A legszomorúbb az egészben, hogy ezt a trágyahalmazt folyamatosan bámulják az igénytelen agyhalottak, mert ugye a kereskedelmi kanális az figyeli a nézettségi adatokat és ha valami nem hozza az elvárást, az lekerül a műsorról és bedobnak helyette másik szart. De ez nyilván érdekli a T.(?) Nagyérdeműt, mert még mindig megy. Alig várja a sok akollakó az adást, nekik elég ez a szint csak legyen hozzá kóla-csipsz kombó, meg a fotöly a lapostévé elé oszt haccójjon!
A megálmodó édesanyucikáját nem győzöm megfelelően negatív kontextusban emlegetni.

Puzsérnak is eldurrant az agya (lehet kedvelni vagy sem - de ebben egyet értek vele), be is szólt rendesen:
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/showbiznisz/puzser-berki-facebook-127759
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te figyu má', te íkúnindzsa, megnéztem a képet... bakker, nem vagyok válytszemű műértetlenkedő, de mijafaxnak kellett ez az izé??
@Evezős:
Olyan igazi fidesz "elit" lehetne... :D
Tonyóval facán összejárnának, megb....ná Cilikét - akik nem értették tisztán, megbíztatná Cilikét - hogy segítsen gyúrni a zurának!
Ha már második zasszony...
@tristen2005:
HÜLYE VAGY???
NER kompatibilis közegben botrány nincs, evégre ŐK nem olyanok, a Fradika meg pláne!
@nincs_itt:
Ja!?
Akkor jó.
(De azért azok a kanyarban sincsenek ezekhez képest. Nem mentség, csak megállapítás.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A Cink szerint az MSZP kampánygyűlésen volt jelen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nemt'om mit szól majd plebános úr, ha húsvétkor megy megszentelni a sonkát, oszt a vesztibülben szembenéz vele a csupán harisnyát viselő néni olajképe ....?
@nincs_itt:
Miért, miért???
Mer!!!
A vezényló ízlése kívánta, na!
KUSSSS!
Kicsit igazán... randa vagy...
@Evezős: Mit szóna? Csettint egyet - vagy kettőt - oszt' jónapot!
@tristen2005:
Ja, akkor onnan van a zsé?
Mert nem úgy néz ki, mint aki valaha dolgozott ...
(hogy ezek hol teremnek állandóan?)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem kicsit vagyok randa!
Irigykecc mi? Mer' neked nem jut ilyen a "halba"! Pedig ha... De te már csak ilyen keményfejű maracc, 152-156 a Mohs skála nem is tart eddig höhö...
@Evezős:
Majd a másik teremben misztifikál! Essetunni... te tényleg ennyire nem itt élsz? :)))
@nincs_itt:
Hőőőőő... az Opel Vectra jobb vágású vót! :)
Elment már???
@Knósszosz:
Tehát ez a jóember most szerepel valami olyanban, mint volt anno a Győzike az RTL-en (abból láttam részleteket, Vircsike magára ken mésfél kiló csokoládét, ilyesmik)?
És ma elment a farkát ... izé zacskóit kivasaltatni és ezt belerakták egy újságba, aztán felrobbant tőle a net.
A fószer egyébként maga a megtestesült here.
Na, képben vagyok!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Calibra a lelköm, a honlapon ottan figyel még, olyan tulajdonságokkal, hogy majdnem megvettem! Még nem pásszolták el azok az átkozott kupecok!
Csak nem felejtettek el szólni...
@Evezős: A hír az lenne, ha valaki kifújná a ráncokat a zacsiból!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Asszem, ennél Tonyó a kanyarban sem bírna lenni.
Láttad a Derült égből Polly c. filmet?
Tonyó Reuben Feffer, ez a majomember meg Cloude, a "büvároktató".
Kb.
@Pantagruel: köszi, olvasom.

Többiek: a 19:34-es kommentemet előbb forgatta, nyammogta a blogmotor úgy 4-5 órát, aztán rakta ki. Én akkor éppen altattam. Mindenesetre elnézést kérek a szituációidegen buzgolkodásér na
@nincs_itt:
Ha rendes, derék jómunkásember akkor felháborodik ...(hogy miért nem Murillo-t vett a földesúrelvtárs!)
:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ostoba MSZP csicska.

Az államadósság köszöni jól van.

A GDP kb 78%-a volt 2014-ben.

De már tettem be neked erről grafikont is majom.

Az MSZP alatt megduplázódott az államadósság összegesítve, a GDP arányában pedig majd 30%-al nőtt.

A Fidesz alatt meg GDP arányosan több mint 4%-ot csökkent.

Baromarcú, ha már az MSZP seggét nyalod, akkor ne olyan témában, amiben az egész EU legszarabb teljesítményét nyújtották kedvenceid !
@Knósszosz:

"Ez a hitvány pénzes proli nyilván rászolgált a népharagra, na de hol van ugyanez a mélyről feltörő erő, amikor a televíziós vagy a köztéri reklámok kiszorításáról tépem a pofámat?! Hol van ez az erő, amikor szembe kéne szállni a kultúra vagy a közélet parazitáival?! Hol van ez az erő, amikor a politikai kaszt gátlástalansága addig terjed, hogy milliárdos privatizátorokból álló összefogók "éhségmenetet" szervezzenek, miközben úgynevezett együttműködők önfeledten gyalázzák negyvennyolc és ötvenhat hőseit, ahogy a luxuslimuzinjaik hátsó ülésén meg az exkluzív budai villáik szalonjában "szabadságharcról" prédikálnak?!

Hol van ez a düh, amikor a fizetésed nagyobbik felét elteszik, amikor ötszázezer honfitársad menekül el a hazádból, amikor folyamatosak a megszorítások az egészségügyben meg az oktatásban?! Hol ez a düh, amikor milliárdos adócsalásokról szólnak a hírek, vagy amikor Orbán Ferenc és Gyurcsány Viktor egymást követő feszes rendben nyalják körbe Vlagyimir Putyin végbelét?!

A fenti jelenségek súlyával való összevetés tükrében nyilvánvalóan látszik, hogy ez a Berki lehetne bárki. Ha ez a semmirekellő kis kivagyi gyökér ilyen elemi felháborodást volt képes kiváltani az enyves kezében pörgetett slusszkulcsával meg a bilincset ideig-óráig helyettesítő karórájával, akkor az említett ügyek bármelyike országos sztrájkokat és tömegtüntetéseket kéne, hogy eredményezzen. Vagy forradalmat.

Csakhogy kényelmesebb hazamenni, tolni egy kis kereskedelmi tévét, aztán az esti facebookozás során két cicás cukiság megosztása közt azon húzni a pofádat, hogy milyen szar alak is ez a Berki Krisztián. Ha elhasználtad, majd gyártanak neked újat, hogy mindig legyen kit gyűlölnöd, és levezetned rajta azt az energiát, amitől jobb helyeken a politikai meg a gazdasági bűnszövetkezetnek illik rettegni."

m.facebook.com/Robert.Puzser/photos/a.362831433792676.84195.294337027308784/581825441893273/?type=1&refid=17

Puzsér teljesen rendben van
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem, én tényleg nem itt élek ... lelkileg biztosan.
(Különben már megőrültem volna ....)
:-)
@Evezős:
Nézd meg a videó elejét ami Puzsér fácsáján van (több nem is kell)... képben vagy.
Amúgy ma voltam egy oktatási intézményben melózni, mit mondjak... imádja mindenki a KLIK-et és a rózsika nénnyét, de komolyan-:o

57 milliárd hiányt összelapátolni, az azért valami! Most nem jövök a coccialistákkal, hogyhátőkzért nem ennyit loptak - szar duma.
Pedig tényleg...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: mivel elcsúsztattak egy kötvénykibocsátást, amivel 82,5-re ugrottunk január legelején cicamica

számokkal nem érdemes vitába szállni
@vitéž munkášőr:
Ja... és hajdú (apéter) is ki van vesézve, amúgy kiver tőle is a víz, seggfej.
@nincs_itt:
Ki'ba'..ott kekec vagyol...
Még majd ministrálni is fogsz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te figyu az AKK adatai nem elég hitelesek?! Skandallum! SZABOTÁZS!!!! NER-társak fegyverbeeee!
Történelmi csúcson a hiány! Faxkalap, setét barom vagy! Nyerjen csak a csúti Rámszesz, az kell nektek, a hülyeség, hazugság(még Gyurcsánynak sem sikerült ekkorákat, pedig nem kezdő az ipse!), majd amikor Orbán képe lesz a százmillió-mill forinton, meg Matolcsy képe az élelmiszer jegyen, akkor talán elgondolkodsz, hogy tényleg mindeg Eurázsia volt az ellenség?
@miva?: kérlek tégy meg (nem csak) nekem egy szívességet - ne szólj ehhez a patkány nertyituski shitnyikhez. Boli majd elküldi a kurva anyjába (helyesen), de ezen kívül hadd ne érezze, hogy itt bárki is kíváncsi lenne rá, meg a szerencsétlen agymosott cimboráira. köszi! :-)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ócska egy szar záróizomzata van a te cáratyuskádnak, most is kiestél belőle.
Orvos látta már?
@nincs_itt: @Knósszosz: Nektek is felesleges győzkődnötök, ez egy droid
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Asztat teszem, megyek reggel is! Végig ministrálok(szolgálok, csak az íkúd miatt, nehogy kopgyon belőlle)egy cseppet, kb 8 órát a kápitátlista karvalytőke oltáránál, majd hazafárolok és itthon tovább.
@vitéž munkášőr:
Persze... de ez olyan pavlovi reflex, megjelenik a satu hülye és válaszolnom kell.
De minek...?
@nincs_itt:

Baromarcú majom !

Az államadósságot GDP százalékában mérik !

Nem véletlen, hogy az EU-s kritériumok is ilyen formában vannak meghatározva, hogy a fizetési képességet ez alapján mérik.

De összegesítve is a tetves kis kedvenc MSZP-s Elkúróid minkét ciklusban megduplázták az államadósságot, ami némi növekedéstől jóval több.

Különösen úgy, hogy közben GDP arányosan csökkent most is, az MSZP alatt meg majd 30%-al nőtt még GDP arányosan is.
@Knósszosz: önfegyelem kell barátom, nekem is nehéz ;-)

de tényleg az a leghatásosabb, ha ignorálva van. el kell beszélni mellette, levegőnek nézni. attól az összes ilyen lárvát kiveri a szarszeplő. oszt koccol a shitnyik lefele
@vitéž munkášőr: győzködje a Bográ Imre bá', csak jólesik. Tudom, kocsog vagyok, de annyira jó, amikor jön az ilyen sötét gyalog, beböfögi az aktuális őszödi beszédet, csak most a fidesztől és akkorát lehet rúgni a nyomorulton, hogy csak úgy száll, mint a fidesz lobogó!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ellentétben veled szerencsétlen fidesz seggnyaló csicska (muzsik, agyatlan fartúró, komancs... tetszés szerint válogass!), én nem vagyok a cocik hívője, nem is voltam - ellentétben a narancsbuzi pártoddal, annak volt komcsijaival, kiszgecijeivel... :)
Viszont a hozzád hasonló aljadéknak köszönhetően, olyant fogok tenni áprilisban, mint még soha!
A cocik által is támogatott pártszövetségre fogok szavazni.
Köszönhetően a hozzád hasonló tetveknek, hogy legalább az ilyen aljadék szavazatát hatástalanítsam, a sajátommal.
Szánalmas szolga voltál, az is maradsz világ életedben!
@miva?:
Én??
Nekem nincs annyi rengeteg eszem, mint a hosszú nikkűnek.
Csak szimpla melós vagyok, semmi több.
@vitéž munkášőr:
Há'de'mán!
Nem vagyok én olyan!
Az örömszerző idesanyját nem tudhatom, de elküldöm a halál fa..ára, meg Piktorka ánuszára!
Egyébként tájékozott ember ez a Berki. Nekem pl soha eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen szépészeti beavatkozás. Mondjuk én keveset nézegetem a sajátom, de el tudom képzelni azt a helyzetet, amikor a legelső kielégítendő igényem nem egy cseles akkordmenet kigyakorlása, meg nem az a kurva sövény, emit megint nyírni kell, és nincs restanciám elolvasnivalóból sem, hanem majd meg őrülők, hogy a zacskóm nem elég sima.
Ez most amolyan "Először szólítom kend, én vagyok az Buga Jóska. Gyüjjék elő az ágy alól!"?
@nincs_itt: te tudod, de mint a mellékelt ábra mutatja, ez a szubhumán organizmus súlyos elmekórtani zavarokban szenved és a tájékozódási képességei is felmondták a szolgálatot. valaki megmutatná neki egy Burda szabásmintán, hogy merre van a Jókai utca?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ÓÓÓ, na mivan kiképezett a Matolcsy? Cimbora, a zállamadósságot legalább 4 féle módon mérik(helyesen számíccsák). de apróságok ne zavarják meg az elmédet! A lényeg, hogy felcsökkent és passz, piros!
Kocsog, a várható!!! GDP alapján számították, vagyis fingjuk sincs, de inkább hazudnak! Ugyanis a GDP-t majd csak jövőre(2015), ilyentájt fogják számszerűen ismerni!
Passz, piros!
@Knósszosz:
Gecóóóó!
Szórakázol? Melós vagyok én is, tróger csak... :)
Nem lehet mindenki olyan feddhetetlen és tiszta erkölcsű, remek munkabírású, talpig becsületes, igazi ÚRIEMBER, ELIT, mint pártunk feddhetetlen erkölcsű és múltú jellembajnokai!
Iszol te rendesen?
Nem is szeretnék olyan aljadékká válni...
Ezekkel már a logika tanszékre kell szaladniuk! Lehetnétek kíméletesebbek vele, hisz ő is a majomtól származik.
@nincs_itt: igazad lehet, ilyen félkegyelműek megférnek a kusza szemű kretén mellett, az a dobraverszkyfasz is milyen sokáig húzta ott
@nincs_itt:

Ostoba MSZP csicska !

Imhol egy grafikon, amin tisztán látszik, hogy az MSZP-s kedvenckéidtől mindenki jobb az EU-ban, és a Fidesz pedig kategóriákkal jobb, mint az MSZP államadósság ügyileg is.

https://www.google.com/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&ctype=l&met_y=gd_pc_gdp#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=gd_pc_gdp&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country_group:eu:non-eu&idim=country:hu&ifdim=country_group&tstart=1014764400000&tend=1330297200000&hl=en_US&dl=en_US&ind=false
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Semmi dógod?"

Kérlek szépen, a számítógépes programozóm egy hónapja késik a weboldalam és a blogjaim befejezésével. Amíg azok nincsenek fenn a hálón, nem tudom elkezdeni szolgáltatásaim marketingjét, hanem itt szórakoztatlak benneteket, mert a kliensek és páciensek nem tudnak kiváló ajánlataimról, ezért nem tülekednek eléggé.
@nincs_itt: látod milyen ügyes? a linkbeillesztésre még egy kicsit kell gyúrnia - majd a vasaltzacsek segít neki

:-))))
@épészmérnök:
troll invázió és nem vagyunk elég kemények? vagy rugalmas visszavonulás? az is egy taktika ha veszíteni akarunk mert az a stratégia

brühüyyy
@miva?: szerinted sárgul már az öregasszony?
@rodeo36: csak előre elkészített állásainkba vonulva gyönyörködünk benne amíg annyira ordít, hogy végül kifordul a feje. Akkor majd tényleg menekülnünk kell, mert a koponyájából kipottyanó fekete lyuk bekebelez mindannyiunkat.
@vitéž munkášőr: Tényleg, Selmeczy Gabryellah simán lehetne ténsasszony :D
Hazudtunk reggel, délben, este. Este mást mint reggel, délben mást mint este, reggel mást, mint délben. Vagy a vasaltfaszom tudja, mikor mit.

Amúgy megnézném már, amikor ezek hasadnak. Méretesebb lenne, mint a Szent András törésvonal. Beleborzongok az elképzelésébe: Lézer a blokkolóval üti rokkán fejét, miközben az a blikkszobros fiú fejét dugdossa fel kósza ánuszában. Eközben a balszárnyon szíjrágó bőszen nyitogatja a keleti ablakot rabcsák fejét csapkodva, aki így csak dadogva tudja apaságiperre hívni selmicit. Dajcs kiafaszomezezi a bályert, aki dühében mocskosgyurcsányozva belerohan a civilbencsik békésmenetébe. Amiben azonnal kitör a ribillió és a közelharc automata narancsszórók bevetésével. A zaj elhallatszik az Óperencián túlra is, ahol a nagybeteg fejjel megy a gumifalnak, és még a kancsal szobatárs sem tudja lefogni. Ez idő alatt az újjáépült ...stadionban kezdetét veszi az 52. Omega búcsúkoncert, de áramszünet miatt már az elején félbeszakad. Mert kolompár frodó ellopta a trafót és a villanyműnek nincs nyeresége újra. Ám ha lenne, akkor sem lenne áram, ugyanis a Paks 2 vadonatúj reaktorát megtestesítő emúttnyóvéves Honda aggregátorból kifogyott a benzin. Így Magyarország hangulatos esti fényei vetekszenek Észak-Korea pompázatos díszkivilágításával. És polgártársaik, kedves barátaim ezzel meg is érkeztünk Keletre. Megmutattuk a zúniónak, hogy a saját utunkat járva is boldogulunk.(vastaps)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na figyu, félkegyelmű, látogass el az ÁKK honlapjára és tájékozódj!
De nem várom el tőled, hogy ilyen megerőltető feladatot végrehajts!
Maradjunk az általad hivatkozott grafikonnál, ha jobban szemügyre veszed, a mocskospfujjabelemjönki EU-t 2011-ben sikerült utolérnie a fidesznek, addig hiába szaladt a zemeszpé, majd mostanra egy várható! adat(remélt GDP) alapján kicsit lemaradt Háccsó Hátasztán. De azt is látod ugyi, hogy 2012-ig tart a grafikon, kicsi mázasbögre?!
@miva?: hát az tényleg öléggé sárga ;-)
@épészmérnök:
Ilyenek ezek... :D
Ma 3 helyre jutottam el, de kb. 13 helyen vártak... :(
@miva?:
Tudod mikor szedné az fel a fődrül a kiborult túrót a szoláriumbarna, kiflimorzsás kacsóival.
@Bakter: tartok tőle, hogy meg fogjuk nézni... egyébként vastaps
@Bakter: Gyönyörű szüzsé! A Macskafogó stábja elkészíthetné!
@nincs_itt:
Eddig dolgozott a googlin, hogy találjon egy faca kis grafikont magának? :DD
Te, ez a kretén volt az is (álnéven), aki azt a hamisított iráni honlapot favorizálta nemrég? :D
Tényleg igyunk inkább, mert 6 sör és négy rövid után is leverem ezt a muzsikot... :) evezőlapáttal pláne!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Akkor mutatok még valamit!
nominális GDP EU= 16 673 333 millió $
Mo.= 125 660 millió $

Ugye jól látod a helyi értékeket!?
@Bakter: Ha kellene a felcsuti turósnokellihez a vadkanpörkölt mellé, mert különben megharagudna a tekintetesur
@épészmérnök:
Majd jól lecsökkenti! Arrogáns, a Tónyi... amíg valaki szájon nem kapja.
@nincs_itt:

Te ostoba..
Ez GDP arányos hiány grafikon... AHol az MSZP jóval nagyobb hiányt produkált, mint az EU átlag, és drasztikusan növelték az adóságot, a Fidesz pedig kevesebbet és csökkenették.

Így lehet hogy 2010-re EU utolsóak lettünk, holott 2002-ben a szlovákok elött voltunk minden gazdasági mutató szerint.

Plusszban azt is tudjuk, hogy 2014-ben 78% a GDP arányos hiány.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te Boli, nem messze tőlünk van Dél-Amerika legnagyobb evezős pályája, egy eukaliptusz erdőben. Voltaképpen egy ivóvíztározó, nagyon faszán kialakítva, tökéletes a versenyzéshez. Hamarosan kontinens bajnokság, ki tudja, világbajnokság is benéz néhány éven belül. Akkor majd integetek neked a lelátóról.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Én emlékszem, hogy 2006-ban Viktor a saját szájával kampányolt 14. havi nyugdíjjal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tom! De olyan hülye, hogy a hullámvasúton FELFELÉ sikít!
Backi, te annyit bírsz inni? Én ennyi folyadékban úszni tanultam! Hijába az íkújér' meg köll dógozni!
@nincs_itt:

Úgy látom te szopni jársz ide ! :DDDDD

A grafikonon összehaslíthatod kisebb, nagyobb országokkal a hiányt, a munkanélküliségi rátát, ... akármit.

Feszt az jön ki, hogy az MSZP volt a legszarabb kormány minden gazdasági mutató szerint EU szerte, a Fidesz pedig az EU középmezőnyébe van.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Na mindegy, neked jó ott, akkor legyen neked a hited szerint.
A GDP arányos hiányt, majd a következő pénzügyi évben lehet megmondani, de csak higgyé'.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ha nem akarsz olyanná válni, te is elmész?
Ki fogja ezeket a digitális analfabétákat rávenni arra, hogy legalább egy Atari szintjén elkezdjenek felhasználókká válni?
Don Vittorio állítólag olyan sík hülye a dologhoz, hogy ihajj...

Lehetnél a személyi bitoktatója, ha nem lennél olyan finnyás a becsületedre-:)
@Evezős:
Mint írtam, a debrecenieket megvették kilóra. Más városok, települések, és tk. minden magyarországi lakos rovására/zsírján élősködve, monumentális presztizs építkezések(aj, mennyit lehet ott lopni! Mr. 20%!), látványos fejlődés.
Az már kiderült(titkolják), vagy ezután fog kiderülni, hogy ezeket az építményeket, intézményeket egyszerűen nem lehet egy ilyen városban gazdságosan kihasználni. A pénzt ellenben nyelik.
Az új stadion pl., ami máris kétmilliárddal kerül többe, mint azt meghirdették.
Azért mostanra mintha mégis megkopott volna lajosunk dicsfénye, egyre több botrányos ügy derül napvilágra, és Mr 20% nem Debecent választotta, hanem viktátort és "bandáját", ugyi.
Lopott már eleget, és belefáradt , szegény.
hehehe
@Bakter:
Második felvonás?
Nincs?
-:DDD
Egyébként tényleg hiábavaló vitába bonyolódni, mikor a saját számaikat sem hiszi el. Ami nem illeszkedik a trombitálnivaló ábrándképbe, arról egyszerűen nem vesz tudomást. Olyan 5 éves kor körül ez jellemző volt mindenkire, így megértéssel és szeretettel viszonyuljunk rokkant embertársunkhoz, ahogy ezt még a természeti népek etikettje is megköveteli. Szókészlete ugyan gyarapodot valamelyest, és persze nem vált előnyére ez sem, mert valamiért csak a buta rokonértelmű szavait böngészte az Osiris-ben. Nyilván tisztába akart kerülni önmagával, és ez ,lássuk be, dícséretes.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Montam má' neked jó ott! Le se xarom a zemeszpét, ezt is montam má'. De amit te hivatkozol folyamatosan, sok minden csak nem hiteles, de azért ajánlom a fidesz saját statisztikáit is, mert ott bizony 80% felett van a hiány...
@épészmérnök: ne má, a gonosz ikrem! elég volt a bundás szájára pillantanom s majd kijött a vacsorám
@vitéž munkášőr: Szólíthatlak, csak eccerűen Bandinak?
Na szóval, nekem az teccik, hogy a zecceri ner-proletár, talál(inkább valaki aggya neki) egy hivatkozást, ahol az láccik, amit látni akar, de a módszertan, a matek stb hidegen hagyja!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Januárban azonnal visszahízott a mutató, az ÁKK adatai szerint egyetlen hónap leforgása alatt 845,6 milliárd forinttal növelték az adósságot a megnövelt kibocsátással. A januárban beállított 22 844,2 milliárd forintos érték is már történelmi rekord volt, amit tovább növelt - az amúgy rendkívül szerény - 89,8 milliárdos februári kibocsátás."

No most akkor mi van, faszikám? Az adatok nem a maszoptól származnak, hanem a kormányszervtől.
Azt mondták kétpofára mindig is (bár egy ideje nemigen hallani a propagandát), csökkentik az államadósságot. Nálam ez azt jelenti, hogy ha eddig 6 forint volt az adósság, akkor 5 forintra esve csökken. De ha történetesen mára 7 forint lesz, akkor az emelkedés, még akkor is, ha túrósrudidhoz mérik.
Egyébként pedig ismert a trükkjük. A törvény szerint a decemberi állapotot kell figyelembe venni a mérték meghatározásakor. Ergo azt tették, hogy a decemberre tervezett kötvénykibocsátását eltolták januárra, miközben a törlesztéseket decemberre időzítették. Tehát decemberben nézve valóban minden fasza volt. Ez olyan, mintha a júliusi adatokból határoznák megy az ország időjárását, milyen fasza kis szubtrópusi ország lennénk. Januárban is.
@vitéž munkášőr: Engem egy régi kivarrott képre emlékeztet. Azon is Józan Miska alakjára. Volt egy Részeges Pista is a kompozícióban, aki leginkább Kövér urat juttatja eszembe.

notherebyaccident.tumblr.com/post/25319305638/ovakodjunk-a-szeszes-italoktol-jozan-miska-es

Figyelsz, boli?
@Knósszosz:
A második felvonásra Megiddonál kerül sor.
Hetven milliárd dollárnak (15 ezer milliárd forintnak) kelt lába az elmúlt hét évben. Az előző kormány tisztségviselői offshore számlákra menekítették a pénzt, mely állami garanciás kölcsönökből származott.

– jelentette be az új ukrán miniszterelnök, Arszenij Jacenyuk a Kyiv Post szerint.

Jacenyuk elmondta: kemény megszorításokra kell számítani. A miniszterelnök szerint 12 milliárd dollárnyi (2,7 ezer milliárd forintnyi) adósságot nem tud törleszteni Ukrajna, mert az államkassza majdnem üres: mindössze 400 ezer dollár (90 millió forint) maradt benne. Az államadósság összesen 75 milliárd dollár (16 ezer milliárd forint), a devizatartalék 15 milliárd dollár (3,3 ezer milliárd forint).

sic transit gloria mundi

egyébként nem lehetne egyszer a tolvajt megszorítani?
@vitéž munkášőr: Tudod, a nagy euroatlanti karvalytőke szétlopta ukrajnát, ezért Moszkva befogadta a szétlopásban főszerepet játszó aranyházú Viktort. Mit nem lehet ezen érteni?
@Bakter:
Nem értitek!
Felcsökkent!
Komolyan... :(
@miva?: Nézd meg jobban, a piást!!! Nekem azonnal Varga Miska ugrott be!
Bolit, mg izégesd, jómunkásembör, sőt trozsőr! Tehát, mint a loreált, megérdemli az árpa szörpöt!
Igaz?@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@miva?: az alak stimmelhet. a név semmiképp ;-)
@vitéž munkášőr: Gondolom ebben Timosenko ténykedése is benne lehet. :)
@nincs_itt: A 20éves kori igen, de a 32 éves?
@miva?: túlságosan is értem. csak az a fránya idealizmus ugye. mindegy, veszett a világ...
@miva?:
Tegnap egy pársorosban már próbáltam rá célozni: ezek az istenbarmai szembesülnek azzal, hogy a piacon, a boltban napról napra mennek fel az árak, egyre kevesebbet tudnak venni a fizetésükből, nyugdíjukból. De este beülnek a zemegyhíradó elé, és őszintén elhiszik a fogkurvának meg a többinek, hogy nőtt a reálbérül, és több mindent tudnak vásárolni, jobb az életszínvonaluk. Azt is el tudom képzelni, hogy ha a tévé előtt áhítattal nézve a csútit az teljes valójában megjelenne a szobában, és lelopná róluk az utolsó szaros gatyájukat is, akkor is elhinnék, ő a javukat akarja. Végül is igen: nem kell szaros gatyát mosniuk, nem kell mosószer, víz, mosógép, máris többre jut a fizetésből.
@miva?: Na ugye! Összekevertem a két a konkáv sokszöget! Áder lesz az!!! Bakker, méghogy nincs időutazás!?
@Bakter: Aha. Akinek hite van, mindene van. Szegény anyám meg hordja a kaját a meggazdagodott időseknek, hogy éhen ne haljanak, mert már mindenkijük külföldön van. Úgysem tud keveset főzni.
@Bakter: Ez van! Tényleg ilyen a Zátlag Jóska és ismeretségi köre! Ennyi! Ha a TV bemongya akkor az van!
@miva?: beszélsz zöldségeket. merkelnek kell egy dácsa ukrajnában, kinézte juscsenkoét, ezért az egész balhé. angyal is megmondhatja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: harmadszor: nincs önálló, saját témája.

Képtelen magához ragadni a kezdeményezést, teljesen lényegtelen, marginális kérdésekben vállal reménytelen csatákat, így leginkább ellenlábasai malmára hajtva a vizet, és ez megmutatkozik a legfrissebb felmérésekben: az ú.n. "baloldali összefogás" az inkonzisztencia szinonimája.
@Bakter:
Te, ha ilyen metaforákkal akarsz hatni erre az... ne pazarold az idődet.
Inkább írjál virágénekeket vagy mittudomén, de ne próbáld ezt az izét meggyőzni - nem egy felemelő érzés a kudarcélmény.
@miva?:
Putyin befogadhatna egy másik viktort is. Elképzelem, ahogy kisétálna vele a Kremlből az Uralon (nem teherkocsi) túlra egy virágillatú mezőre. Ott megkérdezné tőle, no kedves kis barátom miket is mondtál rólam, amikor azt az édes kis pulit simogattam a Feca szőnyegén, no meg máskor? Nem emlékszel? Hát majd itt, ebben a békés környezetben majd eszedbe fog jutni. Ne aggódj, nem fogsz eltévedni, adok melléd pár virágnemesítő társat, akik jól ismerik a pitypangot meg a gumibotiát.
@nincs_itt: Lejáratókampány a tanácsköztársaság idejéből! Mocskoskommunisták!

@parti_giano: Ja, bár vele volt itt egy afférunk azügyben, hogy ő kivel tárgyalna a választásokig. Egyébként ez csak a kezdet. Merkel egy pentagramma csúcsain akar dácsákat a szívcsakra körül - ezért kell beléptetni az unióba a balkáni államokat -, és mikor a sugárzási szint eléri a 666 béke relt, akkor megjelenik a hortobágyon a sátán, és átveszi az uradalmat mészáros lőrintztől, ha a vona meg nem véd minket.
@Knósszosz:
Dehogy akarom meggyőzni. Csak jó nézni, amikor fröcsög a saját szarja a saját orrától.
@miva?: A Miska, tudomásom szerint egy alföldi kancsó. Nekem is van odahaza egy olyanom, egy híres karcagi fazekas műhelyéből. Ha még betörők nem tették a magukévá...
@Bakter: Figyelj, fölösleges őket bántani. Ők megszerették orbánt és ennyi.

Amennyiben lett volna normális politikai alternatíva, egy másodpercig sem lenne kétséges a szavazás eredménye.

@nincs_itt: Szerintem az Adócsaló hazudozó kollégának ebben a kérdésben igaza van, a számok nem hazudnak.
Jobb lenne végre pártszimpátiától függetlenül kinyitni a szemünket, változás - így se túl gyorsan és egyszerűen - csak így következhet be.
@épészmérnök: És milyen szép ember! Ha a nagyanyám azt mondta a feleségemnek, hogy "milyen jól nézel ki", már szervezhettem is a gyerekfelügyeletet, mert tutira ment sportolni azonnal.
@Knósszosz: ha nem is virágének, de bakteros kesergő:

kínoz engem a szerelem,
mint vasutast a stampedli,
csak az a baj édes rózsám,
hogy ebben a bő gatyában abszolute nem látszik!
Kellemesen szürreális a mai verbális kicsapongás :-)
@épészmérnök: arcra stimmel, nem néztem volna ki belőle ekkora kígyót, a saját nyakáig ér
@Orica Középföldi:
Jó éjt, szép álmokat...
Minden célzatosság nélkül három kis versike:
.
.

Weöres Sándor: ÉPÜL AZ ORSZÁG

Sok új ház, mint kislányok sora:
Piros kendő, habfehér ruha,
Ha felgyúlnak esti villanyok,
Rajtuk arany-koszorú ragyog.

Hegyen-völgyön robog a vasút,
Döng a vashíd, búg az alagút.
Fönn a légben száll a gépmadár,
Szárnyán csillog kényes napsugár.

Országszerte sok új gyár dörög,
Mint száz legény-csizma dübörög,
Tág világba, jövendőbe lép.
Buzgón épít jobb hazát a nép.
.
.
Weöres Sándor: ÉPÍTŐK

Szív dobban,
Szív dobban,
Kalapács koppan, tűz lobban.
Feszül az új híd, dörög az új gyár,
Virul az ország, újra él már!
Még-szebben,
Még-jobban
Kalapács koppan, szív dobban.

Hej, rajta,
Hej, rajta,
Kezet ád új híd két partja!
Lobog a zászló, repül az ének,
Szivek a légben összeérnek.
Mély víznek
Két partja,
Nagy erős vashíd döng rajta.
.
.
Weöres Sándor: MUNKA ÉS BÉKE

Méh-raj duruzsol szellős fák alól,
Fürjek dala szól tó partján.
Sok-száz buzakalász érik, hajlik,
Táncol ragyogó fény karján.
Lengő gabonánk szépen gyarapodik,
Kedvünk magasodik, égig száll!
Szántunk, aratunk, tenger a dolgunk,
A virág, a gyümölcs békét vár.
.
.
@épészmérnök: Ez is baromira hasonlít valakire, de kire?
Kunhalmi Ágnes az mszp programjáról:
"Ma az RTL volt kíváncsi arra, hogy mit fogunk tenni a közoktatásban. A teljesség igénye nélkül:

- eltöröljük a pedagógus portfóliót,
- eltöröljük a kötelező Pedagógust kart és a formálódó etikai kódexet,
- eltöröljük a 32 órás kötelező iskolai bent tartózkodást,
- fokozatosan lebontjuk a KLIK-et, majd megszüntetjük
- visszaállítjuk igazgatók vezetői jogkörét, az iskolák költségvetését,
- visszaállítjuk a tankönyvellátás korábbi, megbízhatóan működő rendjét,
- kivesszük a NAT-ból - többek között - a szélsőséges szellemű írókat
- visszaállítjuk a minőségi és a többlet munkáért járó pótlékokat,
- a hit- és erkölcstan nem kötelező, hanem szabadon választott lehetőség lesz, amelyet nem kell osztályozni,
- felemeljük a szakképzésben a közismereti órák számát, a semmibe vezető HÍD programok helyett piacképes szakmákat oktattatunk
- fokozatosan visszaállítjuk a tankötelezettség korhatárát 18 évre,
- helyreállítjuk és szélesítjük az érdekegyeztetés korábbi intézményrendszereit,
- elűzzük a félelem légkörét..."

A hölgy fotója:
scontent-b-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1960015_869808853034591_1201526086_n.jpg
@Pantagruel: Van benne valami. :)

"A baloldali összefogásban az a jó, hogy kortól, nemtől és világlátástól függetlenül mindenki talál benne legalább egy olyan politikust, akitől a gyomra felfordul. Így aztán sikerült is közel húsz százaléknyi passzív szavazót aktivizálni, akiknek most elsősorban a Fidesz és a Jobbik örvendezik.
Gyurcsányék persze nem erre számítottak. Azt gondolták, hogy a Dörmögő Dömötör Kuncze, Fodor Gábor, meg Bauer Tamás százezerszám hozza majd az új szavazókat. De nem hoztak, inkább csak vittek. A miniszterelnök-jelöltjük, a nem túl nagy kvalitásokkal megáldott Mesterházy pedig hetek óta bújócskázik a sajtó képviselőivel a Simon-botrány miatt. Igazából nincs min csodálkozni. Lesz ez még így se elvtársak!

A ballib 90's allstars összeállását is csak azok az akciónyuggerek követelték, akik számára az elmúlt húsz év legnagyobb élménye a Rodoszon töltött '96-os nyaralás és Orbán leverése volt 2002-ben. Nekik kétségtelenül nagyon tetszik a Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai-Fodor-Kuncze supergroup Bokros Lajos háttérvokáljával - de a mai magyar társadalom döntő többségének szánalmas kiöregedett bárzenészek erőlködésének tűnik az egész. Arról már nem is beszélve, hogy a baloldal arca mára már rég nem Mesterházy, vagy Bajnai, hanem egyértelműen Gyurcsány Ferenc. Komoly tippem volna, hogy nálunk, a Dallas sörözőben a vendégek döntő többsége úgy tudja, hogy ő a szoci miniszterelnök-jelölt. És bármennyire is unják már a banánt, meg a NERT - a túlmozgásos pápai gyerek mellett még mindig a felcsúti Maradona tűnik kisebb rossznak - vagy leginkább a Mátyás-keserű, de arra szavazni még nem lehet.

A Jobbik előretörésének okát váratlan módon a megtestesült '90-es évek, a velünk élő VHS korszak, pulcsikirálya, Lengyel László fogalmazta meg - akinek így 15 éve az első valóban izgalmas gondolatát üdvözölhetjük. A politológus a minap békásmegyeri szoci szimpatizánsok előtt hordta le a sárga földig az Összefogás vezetőit, amiért azok nem követik Vona Gábor példáját, aki járja a falvakat és kisvárosokat, míg ők Pestről osztják az észt. És valóban: a két nagy párt idei kampányából nem csak a programok, az érdemi mondanivaló és a jó ízlés hiányzik - hanem a nagy politikai turnék is. A Fidesz ugyan felszántja az országot a rezsifórumokkal, de ezek sokkal inkább emlékeztetnek egy lakótelepi lakógyűlésre, mint kampányrendezvényre. Az egyetlen pártvezető, aki hagyományos értelemben vett országjárásra indult, az Vona Gábor. A személyes jelenlétnél pedig még soha nem találtak ki eredményesebb pr-módszert."

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/27/duplazott_jobbik_padlon_osszefogas
@Knósszosz:
Én is. :-)

(...szegény Philip Seymour Hoffmann-t is bírtam ebben a filmben, pedig ritka gusztustalan egy alakítás vót ...:-)
@vitéž munkášőr: puzsérhez csak ennyit:
"Ne szidd a sznobokat,
Hisz belőlük élsz,
Az írástudóktól meg jobb ha félsz..."

puzsér egy bulvárértelmiségi :)
@Habakuk999:
A Parlament tévében este elemezték a számokat. Csak azok önmagukban még nem sokat jelentenek. Az igaz, hogy van most már növekedés, valóban megmozdultak a dolgok - a de béka valaga alól indultunk. És középtávon egyáltalán nem biztos ez emelkedés.
Az megint más kérdés, hogy bár a gazdaság ugyan életjeleket mutogat, de mi van az oktatással, az egészségüggyel, a demokratikus intézményrendszerrel, a mutyikkal.
@épészmérnök:
Nem merem kommentálni, mert azt mondjátok, hogy a seggét stírölöm... :))
@dr. jenőke (jenőke): Ezt nem sokkal a második világháború után írta, és általános közérzetet fejezett ki vele. Amellett még igaz is volt.
@épészmérnök: Gondolom őt sem az eszéért tartják. :)
@épészmérnök:
Jesszasz ...
(A Stefkáról ne tegyél be képet, ha kérhetem, még szeretnék az éjjel alukálni ...)
@AKIsTUDATLAN:
Hát nem tudom. Nálunk is egy pöcs a polgármester, de Lallerhoz képest még ő is valaki.
Iszonyat ez a pasas, nem tudom elképzelni, hogy minimális IQ-val megáldva bárki rászavazzon ...
@punkfrog: nekem teljesen mindegy, hogy micsoda, momentán kurvára igaza van

a bulvárról meg annyit, - már amennyire engem illet: se tv-m, se blikkem...
@Bakter: Félreértesz, orbán-matolcsy gazdaságpolitikája nem érdemli meg ezt a nevet, egy nagy kalap fos.

Csak a szociké se volt jobb, ebben fölösleges vitatkozni. inkább közösen kéne kitalálni, hogyan is sikerült a szlovákok és lengyelek fejlódésének tizedét!!!! növekedni?
@dr. jenőke (jenőke):
Jé, az uccsót tanultuk énekkaron. Még most is tudom a dallamát!
:-)
@épészmérnök:
Lájk!
(Hiller elmondta már párszor ...)
@Habakuk999: kedves haba! tényleg nem kell bántani őket, de a szellemi környezetünk szennyezését valahogy szabályozni kéne. tessék neked egy kis agyhalál:

orbanviktor.tumblr.com/post/77900315215
"A hét magyarországi régió közül négy végzett az utolsó húsz között az Eurostat új tanulmányában, mely az EU 28 tagállamának régióira terjedt ki.

A régiókat egy főre jutó GDP alapján hasonlították össze, 2011-es adatokat használtak. Belső-London mellett Luxemburg és Brüsszel került a dobogóra, ezeket Hamburg, Pozsony, Île-de-France, Groningen, Stockholm és Prága követi. Így a leggazdagabb régió közül hét fővárosi.

A nyolc legszegényebb régió kivétel nélkül bolgár vagy román. Az utolsó 20 régióba négy magyar régió került be a hétből: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld és Dél-Dunántúl."

index.hu/gazdasag/2014/02/27/hetbol_negy_magyar_regio_a_legszegenyebbek_kozt/

jobban teljesít
@épészmérnök:
"A hiba tehát nem az Átlag-családban van, hanem azokban, akik motiválni kívánják őket."

ha valaki képes a gondolodás -egyébként valóban megerőltető- tevékenységére, azt motiválhatják ezerrel, nem lesz eredményes. tehát, ha átlagjózsi azzal mentegeti a saját ostobaságát, hogy "dehátkérem engem nagyon megmotiváltak", akkor nem tesz mást, mint a "parancsra tettem" c. mentségre próbál hivatkozni.
ettől persze még az marad, ami: egy ostoba és korlátolt faszkalap, aki a pillanatnyi kétforintos haszonért képes az anyját is eladni.

"Ez azért sikerült ilyen nagyképűre, mert nem akartam azt írni nandrásnak, hogy hüje."

lehet, hogy igazad van, és hülye vagyok.
de legalább megpróbálok gondolkodni.
@épészmérnök:
Utána néztem: elsőként 1955-ben adták ki kötetben, ezt a kötetet még ötször. Annak nincs nyoma, (vagy nem találtam), hogy önálló versként mikor és hol jelent meg.
@parti_giano: Ezt nem hiszem el. Akármit csinálhatsz akkor sem. Ez vicc. Tutira. Ilyen nem lehet. Miniszterelnökúúúúúúúúr! A izé, a kétésfél köbméterrel többet kér aa tigáz! Hát miniszterelkökúúúúúúúúúúúúr!
@parti_giano: m2-re fizet? wow! kétdimenziós a nyanya. valszeg egy rajzlapon él
@Knósszosz:
Te, ezt nemrég elfelejtettem kérdezni tőled, hogy ismered-é?

sorbuvar.blog.hu/

Már egy ideje olvasgatom...
@vitéž munkášőr: ezt le se füleltem.

hány négyzetméter gáz fogyott a télen? Olcsó a gáz, mert a szalagparketta négyzetmétere az kétezer, a gázé meg majdnem ingyé van, de ha egy négyzetméter gáz drágább lesz kétezerné, akkor szalagparkettáva fűtök.
@Habakuk999:
A finn példa, kb 1990-től. Csak hát mi nem vagyunk finnek. Hanem olyanok, akik 4 millió éve basszuk halálra a szomszéd tehenét.
@vitéž munkášőr: basszus, te tényleg nem érted a rezsicsökkentést! németh szili a mértékegységet is csökkentette. tehát a gázt négyzetméterben kapod, nem köbméterben! essetudni (a'la boli)!
@miva?: XDDDDDD

az a tumblr nagyon súlyos. a legelmebetegebb orbánimádókat gyűjti közszolgálatilag, hogy hadd röhögjünk rajtuk, ha már agyhelyen nem csaphatjuk őket
@parti_giano: mitagadás, ez a megoldás tényleg unortodox :-)))
@épészmérnök:
Az egyik szomszédasszonynak is van egy Miskája. Mindig tele van borral, de a Pál inkát is szereti.
Már válásközeli az állapot.
@vitéž munkášőr:
közhely géppuska van beépítve nála.és azt a közeget szidja amiből él.
ő is része a cirkusznak.
és nincs igaza, mert kényszeresen gyurcsányozik(mindig)
ebben a szövegben is.
pedig orbán=/=gyurcsány
putyin ügyben főleg nem!
azt írja amit a legtöbbet fizet.
vannak részigazságai de szerintem túlírja, túlbeszéli.
a hatás jobban érdekli mint a tartalom.
de nincs jelentősége...:)))
@parti_giano:
A parketta meg köbre gyün.
A fűtőértéke lehet, hogy nagyobb a parkettának...
@parti_giano: Nézd, én ezt elég siralmasnak tartom, de van egy nagy csomó emberi lény hasonló tulajdonságokkal, most tök mindegy, hogy gázórát néz vagy a kollégáját irigyli.

Amúgy nem szörnyülködöm, mert ilyen az ember.

Az pedig a demokráciánk, önkormányzatiságunk és gazdaságirányításunk szegénységi bizonyítványa, hogy ilyen levelek születhetnek.

Mert az a rohadt bagy baj, hogy ezeknek a rezsicsökkentő szabadságharcosoknak van ám részigazsága majd minden témában.

Nem igazsága, nem, csak részigazságaik, amikre viszont föl tudnak építeni taktikákat, demagógiákat.

Ezért is béna szerintem az ellenzék az eredendő bénasága mellett is, mert tényleg nehéz megfogni őket.
További kérdések?

"Lázár János elmondta: azt tartja fairnek, ha a következő parlament szavaz majd a Paks2-előterjesztésről, majd egy kérdésre elmondta: a Roszatom honlapján tévesen szerepel az, hogy három szerződést máris megkötöttek volna a magyar gazdasági minisztériummal."

index.hu/belfold/2014/02/27/titkos_atomvita_az_elte-n_paksrol/
@Bakter: Nem vagyunk, a franc essen belé.

Erősen korrelálunk a szőröstalpúak felé.

Jóccakát!
@dr. jenőke (jenőke):

Tényleg semmi célzatos:)))
Köszi, jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
És én még azt gondoltam, hogy itt a kommenteket értelmes tárgyilagos emberek írják. Tévedtem. Amiket eddig olvastam, azt műveletlen, erőszakos tahó parasztok követték el, ami talán az általuk képviselt
baloldali összefogás szellemi színvonalát is tükrözi. Mind közül ez a "Fahéjas stb....." fedőnevű bunkó trágyazabáló szarházi irománya volt a legocsmányabb, de mondjuk meg őszintén, így legalább azonos színvonalon volt az őt megichlető bloggal. Hát az sem volt semmi, néha úgy belegabalyodott a zavaros körmondataiba, hogy azokból csak valami ocsmányság beszövésével tudott kiszabadulni. Sajnos kezd kialakulni bennem egy végérvényes vélemény: a baloldali (ez a szó a balfasz szinonimája) drukkerek
szellemi színvonala a béka segge alatt van. Az a tény, hogy a vesztes négyesre szavaznak, ezt még jobban alátámasztja.
@punkfrog: persze, én nem fogok a torkodnak ugrani, ez a Te véleményed. én csak annyit tennék hozzá azon kívül, hogy igaza van - bármit írhat változni nem fog semmi, nem lesz ilyen sem:

"Amit Berki Krisztián folytat, az vegytiszta szociális uszítás. Egy pénzes proli meg azok a paraziták, akik nézettséget kovácsolnak belőle, előre megfontolt szándékkal és gátlástalanul provokálják a társadalom megmaradt igazságérzetét. Baszott veszélyes játék! Ahogy milliószor a történelem folyamán, újra eljöhet a pillanat, amikor azok, akiknek most Berki a pofájába röhög, megjelennek a szép budai villák előtt, hogy a maguk primitív és vérszomjas módján vegyenek elégtételt. Ezt nyilván Berki se akarja, és talán nem is követne el érte minden tőle telhetőt, ha csak húsz centivel tovább látna a slusszkulcsán meg a kibaszott karóráján."

ennek a "társadalomnak" nincs semmilyen igazságérzete. megmaradt sincs
@Habakuk999: a részigazságok is hazugságok. nem véletlenül nem fejtik ki az egészet. meg mondanám azt a szempontot is, hogy kényelmesebb hülyének lenni, mint utánanézni dolgoknak. a vakhit, haba, a vakhit az gyilkos. jobb esetben csak agysejteket öl...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vajon a nickedben levő "prolival" húzod ki a jaffershitnyik lárváknál a gyufát? ;-)
@Én, Claudius:
Cucuka, majd ha elboldogulsz a Word helyesíró ellenőrzője nélkül és a vágólapot is használni tudod, akkor szólj Kumin elvtársadnak, hogy felnőttél a feladathoz.
Addig a te véleményed max. a helyi kocsmában lehet mérvadó, a hasonló IQ bajnokok közt.
Pá, aranyom... húzzál vissza a kumminista szövetség seggébe.
Ostoba csicska vagy, komcsi elvtársaid csicskája. Végül is ezért tartanak téged, nem?
@vitéž munkášőr:
Dehogy. Lealacsonyodom a szintjükre!
Hidd el nem egyszerű, kemény dolog oda lealacsonyodni - mint pl. ennek a szerencsétlen eccerinek a szintjére, a mélységi bányászbéka segge alá.
@Habakuk999: Sajnos ellent kell mondanom. Asszem Bakter kollega fejtette ki, hogyan érték el ezt az adatot. Vagyis "trükkök százai". Hazugságok, hogy kevésbé legyek szofisztikált, csalások, egészen durván fogalmazva, de nevezhetem kreatív könyvelésnek is!
A forint lassan, de biztosan megragad azon a szinten amiért korábban a min.elnök lemondását követelte a mini.elnök! Nekem mindegy, mivel bódítjátok magatokat, de a lényegen nem változtat, az pedig annyi, hogy Mo.-on a termelés mint olyan csak a multiknál(egész pontosan az autóipari multiknál) realizálódik, ebből eredően a GDP 80%-át ezek állítják elő. Vagyis, NINCS hazai termelés, amiből a költségvetés bevételei származnak, mert adó és egyéb kedvezmények formájában ezek (is) elhagyják Mo.-ot!
Biztosan láttad a különbséget, a GDP összege között.
@vitéž munkášőr: jóvágású ez a legújabb udvarlója bolinak. szerintem azért ez a neve, mert ez esett a fejére, mikor gyerekkorában a könyvespolc alatt játszott.
@Én, Claudius: Csak neeem?!?! Ez a szerény nicknév, csak magát a csúti Rámszeszt takarhatja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de tudom jól milyen feelin' ez. csak ezt én a mandineren szoktam pörgetni, hehe

itt próbálok disztingválni ;-)
@nincs_itt:
DEHOGY! Ez a másik ÉNJE! :))

"Hát az sem volt semmi, néha úgy belegabalyodott a zavaros körmondataiba, hogy azokból csak valami ocsmányság beszövésével tudott kiszabadulni."

Rájöttem, szerencsétlen balfaszt mi zavarhatta így össze:
"@miva?:
NEM!
DEHOGY!!! :D"

Ilyen rokikat küld a párt már a csatasorba?
Kuminék egyre szarabbak... e'vvan!
@vitéž munkášőr: most tényleg egy olyan műsorról beszélgetünk, amit állítólag senki sem néz?(puzsér nézi az biztos)
akik meg nézik azok irigylik a berkit és úgy szeretnének élni mint a ő!
nem berki miatt lesz itt népharag.
puzsér meg ugyanabból él mint a berki.
de tényleg nincs jelentősége.
az országot nem ők teszik tönkre.kispályások!
@nandras01: András, nem jó lebecsülni az érzelmi manipuláció technikáit. A legtöbb ember manipulálható, és attól még nem lesz automatikusan utolsó gazember.

Vannak barátaim, barátnőim, akik igen rendes emberek, becsületesek, segítőkészek, dolgosak. Mégis, azt gondolják, hogy mindennek ellenére, amit tapasztalnak, inkább a fidesz. Az ellenoldalt nem tartják szavahihetőnek, amire, sajnos, van okuk, emiatt a fideszellenes érvekkel zavarban vannak, mégis, emezeknek hisznek inkább. Most éppen itt tartanak. Nagyon nehéz ebből kikeveredni, és én határozottan visszautasítom, hogy mindenkit, aki a fideszt támogatja, idiótának titulálj.

Csak ennyit akartam mondani.
@punkfrog: jól van haver értelek, a kispálya is igaz - a többiek hozták fel a témát, a mai napig azt se tudtam, hogy ki a fasz ez a berki... ;-)
Adalék GyuriFerihez

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt gyöngyösi lakossági fórumán csütörtökön azt mondta: "lassan kezünkben a bizonyíték, hogy ha nem is az egész jobboldal, de Orbán Viktor és pártja futballhuligánok segítségével rátört saját köztársaságára annak érdekében, hogy eltávolítsa a törvényesen megválasztott kormányt". Majd hozzátette:

Puccsistáknak nem adjuk oda a kormányzást, mert ez a mi hazánk.

index.hu/belfold/2014/02/27/gyurcsany_2006_osze_orbanek_akcioja_volt/

Nem lehet szó nélkül hagyni azt az undorító kettős mércét, amelyet a magyarországi politikai "elit" művel az ukrajnai helyzet kapcsán. Az ukrán "forradalom" kezdetén tucatszámra gyilkolták meg az ukrán rendőröket a "felkelők". Mi 2006-ban senkit sem öltünk meg, mégis bűnözőknek és csőcseléknek neveztek minket ugyanazok, akik most ukrán forradalomról beszélnek. Gyurcsányék egészen odáig mentek, hogy nyilatkozatban ítélték el az ukrán rendőrséget, és kedvesen tüntetőknek nevezték azokat, akik mellesleg gyilkoltak is. Ugyanekkor éppen napjainkban elevenítették fel ismét a 2006-os történéseket, megint börtönt követelve az akkori magyar felkelőknek.
Ja, hogy most EU-konform, "liberális" tüntetők voltak Kijevben az utcán, mi pedig 2006-ban a másik oldalon álltunk... Nos, mi biztosan nem fogom üdvözölni és támogatni az ukrán "forradalmat", már csak azért sem, mert az új hatalmi koalíciónak a része az a magyarellenes (és oroszellenes) Svoboda is, amelynek egyes regionális vezetői piros-fehér-zöld kokárdákat szaggattak le március 15-én magyar gyerekek kabátjáról és többször felgyújtották a Vereckei-hágón álló magyar emlékművet.
@Én, Claudius:
Oszt Te beszélsz szellemi színvonalról, a hátad mögött egy ilyen kommenttel...
Felsüllyedek hozzád:

... nem, inkább nem.
Azért van egy minimum, ami alá nem.
Szarházi.
@épészmérnök: akkor leírom az én tapasztalataimat:
2010 előtt rengeteg ismerősőm várta a fideszt mint a messiást.
most meg MINDEGYIK azzal kezdi mikor találkozunk, hogy "én kérek elnézést!"
nem viccelek!
szerintem a fidesz bukik a választáson, akármit is mondanak a közvélemény-kutatók.
emlékezzetek 2002-re.akkor tized ennyire nem volt arrogáns a fidesz és a 10000-ed részét követték el a mostanihoz képest.ellenzék meg akkor se volt.medgyessy útelágazódás péter mint kihívó!:)))
csak a választási rendszer kézi-vezérlése...
azt felejtem el mindig...ááááááááá!!!
@Én, Claudius: Azért a bolsevista Orbán baloldaliságát így leszólni... Nem kapsz rétest estére. Mert nem lépsz vikikével eccerre...

Egyébként a dolog eccerű mint a faék.
Fogsz egytárgyszerű hozzászólást, és nekiállsz tényszerűen cáfolni.

Ha sikerül, jó. Ha csak szólamokra fussa, buktad.
@épészmérnök:
igazad van, kissé túltoltam a biciklit, amikor mindenkit, aki vevő a manipulálásra, automatikusan legazembereztem.
azt is elhiszem, hogy a barátaid és ismerőseid nem a legnyugodtabb gyomorral fognak a fideszre szavazni. és még abban is igazuk van, hogy a "másik oldal" eléggé híján van a hitelességnek.
de!
azt nem figyelembe venni a döntéskor, hogy az a másik oldal, ha mást nem tett, mint megőrizte a demokratikus alapértékeket, pontosabban még csak őriznie sem kellett, mert eszébe sem jutott támadni azokat.
(horn gyula- megvan? jóval több, mint kétharmad birtokában, eszébe sem jutott, hogy az ellenzék bevonása nélkül piszkáljon bele az alkotmányba. tudod, az a pufajkás horn gyula...)
és mindezen felül, aki ma, az internet korában manipulálható, arra nehéz kulturált jelzőt találni.
@vitéž munkášőr: ezen nem fogunk összeveszni!
"kiegyezek veled döntetlenben!":)))
@punkfrog: rendben, de várj! előbb bátran elfutok ;-)
@Én, Claudius:
Tekintetes Bölcsúr! Az ÖN részéről eme eszmefuttatás olyan tus volt, amiből nem tudok felállni. Tehát lefekszem. Hátha az éjszaka "megichlet" valami, és holnap tahóbb paraszt leszek, mint ma. Önnek elmétekben gazdag éjszakai műszakot kívánok, és kérem, hajnalban ne felejtsen el szólni a takarítónőnek, hogy az Ön által használt számítógépet kiléptesse, majd beléptesse a délelőtti műszakot ellátó bölcs számára. Erőt, egészséget!
@GeoCracker:
Szerintem túlértékeled... ennyit ne nézz már ki belőle. :D
"Hiszen közben devizahiteles-uzsorakamatos, pályakezdő munkanélküli és minimálbéres nyugdíj előtt állók tömegei maradnak magukra, miközben a nagy pártok egymás ellen küzdenek és ezt a KTI nem hagyhatja szó nélkül!

Ezért is fogalmaztuk meg a miniszterelnök úrnak benyújtott petíciónkban - melyben az elmúlt 25 év igazságtalanságaira hívtuk fel a figyelmet -, hogy nem lehet emberi sorsokkal játszani és mindig halogatóan elmenni a rászorultak mellett.

Ismétlem: mi lesz például azokkal, akik ma 50-60 évesek (az én korosztályom), akik nyugodtan szeretnék majd élvezni a nyugdíjas éveiket unokáik körében?

Kitől és miből fognak majd nyugdíjat kapni?
Mi lesz az unokák sorsa? Lesz e pénz szüleiknek iskoláztatni őket, ha végeznek, lesz-e képzettségük szerinti munkahelyük itthon?

Erre kell válaszolni Önöknek is, tisztelt kormánypártiak és kormányzásra törők!"

Bruhaha! azért Obersovszkyval őszödözött egyet ma este a félkarú prolinő

drszilikatalin.blog.hu/2014/02/27/oszod_nem_oszod_nem_kapsz_mast
Hujjé! :D

Még egy szagértő...
"Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével kapcsolatban a 444-cikkből csak annyi derül ki, hogy "Amerikában PhD-t szerzett klasztermenedezsmentből," ami már önmagában gyanús, hiszen ilyen szűk tudományterületre fókuszáló PhD-program vélhetően sehol a világon nincs.

Tegnap megnéztem Dobronyi Facebook-adatlapját, amelyből annyi derült ki, hogy PhD in Business Administration diplomát szerzett. Ugyan nem tüntette fel, hogy milyen egyetemen érte el a doktori fokozatot, de az egyetem székhelyeként Laramie, Wyomingot jelölte meg. Sajnos screenshotot nem készítettem, és mára eltávolította ezt az adatot a Facebookról. A Magyar Igazságügyi Szakmai Kamara honlapján azonban szintén Business Administration doktori fokozatot jelöl meg legmagasabb végzettségként."
atlatszooktatas.blog.hu/2014/02/27/a_jobbik_habonyarpadja_is_az_econovumon_doktoralt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_27&utm_campaign=index
kicsit elbizonytalanodtam...

nem tudom mejik unalmasabb és szürkébb

a posztok vagy a kommentek...

kimagaslóan színvonaltalanok a poszt címek...

csak ugy szoolok...
@nandras01: Miért gondolod, hogy interneten nem lehet manipulálni?

A jugoszláv háború idején volt egy szerbiai albán tájékoztatási központ, amely - érthetően - illegalitásban dolgozott, és interneten tolta a híreket. A pacifista sajtó kedvencei voltak. Hallottunk a nehézségeikről, az elnyomatásról, a szerbek által elkövetett szörnyűségekről.

Aztán, amikor vége lett a háborúnak, úgy eltűnt az albán tájékoztatási központ, mintha sohasem létezett volna. És kiderült, hogy bár a szerbek nagyon-nagyon durva dolgokat követtek el, de azért annyira nagyon-nagyon-nagyokat, mint amekkorákat ez a tiszteletre méltó tájékoztatási iroda állított, nem.

Én akkor hittem nekik. És amikor rájöttem, hogy átverés volt, iszonyúan szégyelltem magam. Nagy tanulság volt a számomra, hogy bármennyire szimpatizálok egy oldallal, sohasem szabad elhinni akármit. Távolságot kell tartani, és mindent sokszor ellenőrizni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tényleg hihetetlen, hogy ezek ("oldaltól" függetlenül) mennyire hülyének néznek mindenkit - hogyan alakulhat ki bennük az a tudat, hogy a vásárolt, szart se érő viccpapírjaikkal titulust, rangot aggatnak magukra - és annak majd soha, senki nem jár utána?

durva vicc ez baszki
@épészmérnök:
azért azt remélem elfogadod, hogy manipulálni leginkább azt lehet, aki
- hiszékeny
- lusta
- a kettő tetszőleges kombinációja
az általad felhozott példa életszerű, és nem is kételkedem benne, de egyben félrevezető is polémiánk tárgyában.
téged (és gondolom még sokakat) megvezettek egy témában, míg a fidesz szólamaira vevőket félrevezetik rengeteg témában.
egyszer- egyszer bárkit be lehet csapni, de folyamatosan becsapott állapotban leledzeni már felveti az akut ostobaság lehetőségét.
@vitéž munkášőr: ez a tudat, szerintem az emberek nagy többségében meg van.
többnek akarnak látszani.
optikai tuning.
emberi gyarlóság.
nem a politikusságtól lesznek ilyenek.
replika órák például.
tudja, hogy nem Breitling, de talán más annak nézi!
@punkfrog: no igen, de aki politikusnak áll, annak illenék erre figyelni. de tudom, ez naivitás - morál..., mi az?
@épészmérnök:
asszem csörcsill mondta, hogy ha hazugságra van szüksége csinál magának és abban sem hisz

ez az én elvem is

soha senkinek sem még akkor sem ha meg tudom szagolni és megérinteni mert arról is kedrült -soxor- hogy az is mesterséges bizonyíték a cél érdekében

brühüyyy

jó ha az ember utazik sokat és kipróbál minden félét
@nandras01: "azért azt remélem elfogadod, hogy manipulálni leginkább azt lehet, aki
- hiszékeny
- lusta"

Hiszékeny? Egy normális országban, ahol a manipuláció nem ilyen förtelmes méretekben folyik, az emberek elhiszik, amit a tévében látnak-hallanak. Nem tételezik fel alapból, hogy mindenki át akarja verni őket. Egy normális társadalomban van bizalom. A manipulációban az a visszataszító, hogy a bizalommal él vissza.

Lusta? Tudod, én falun éltem, mielőtt kiköltöztem. A hajnali fél ötös vonat dugig volt, egymásnak dőlve szunyókáltak az emberek. Akinek nem jutott ülőhely, az állva aludt. Ugyanezek az emberek, amikor délután hazaérkeztek, gyorsan ettek valamit, és mentek ki a kertbe, vagy a kis földjükre. Sötétedésig ott voltak. Aztán lezuhanyoztak, és leültek vacsorázni, közben meg nézték a tévét.

Na ennyit erről.
Tüntetők várták a Jobbik képviselőit Dunaszerdahelyen

A tüntetésen részt vettek: a dunaszerdahelyi városi képviselő-testület Híd-frakciója, a független városi képviselők, a Híd klub (a párt helyi alapszervezete) tagjai, Antal György, a Polgári Demokrata Ifjúság (ODM) képviseletében, valamint több civil aktivista. „A náci eszmék exportja ellen tüntetünk. Érthetetlen, hogy miért tart egy külföldi párt lakossági fórumot Dunaszerdahelyen” – mondta Ravasz Marián dunaszerdahelyi városi képviselő.

ujszo.com/online/kozelet/2014/02/25/tuntetok-vartak-a-jobbik-kepviseloit-dunaszerdahelyen
HírCsárda
Németh Szilárd rezsibiztos kijelentette, ha győz a Fidesz, alanyi jogon fog járni a herevasalás mindenkinek, nemtől függetlenül. (MTI)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"__Az államadósságot GDP százalékában mérik !__"

azért annyit megjegyeznék, az lehet, hogy százalékban mérik, ellenben forintban, euróban és dollárban törlesztik. vagy már van olyan pénznem is, hogy százalék? amennyiben neked lenne ilyen pénzed, próbálj vele fizetni a piacon. hmmm... de csak akkor, ha elég gyorsan tudsz futni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azért uncsi sok Kumin-huszár.
Lehülyéznek, amihez talán joguk van.
De arra, hogy o.k., de miért? Arra nincs válaszuk.
@épészmérnök:
"Egy normális országban, ahol a manipuláció nem ilyen förtelmes méretekben folyik, az emberek elhiszik, amit a tévében látnak-hallanak."

jól mondod,"Egy normális országban"- de nálunk...
@parti_giano: nem az egyszerű emberek dolga a politikai Hazugságok kiderítése.
erre van kitalálva az ellenzék.
csak nálunk ilyen nincs
@nincs_itt: te olvasni is szoktál? Bokrost követően folyamatosan lejtmenetben a gazdaság.
engem nem kell meggyőzni a matolcsizmus baromságairol, ebben élek.
csak ettol semmivel sem jobb a szocik 7 éve
@Habakuk999: Persze cimbora! figyu, csak mert annyira várod, hogy megint kilehessen dumálni valamit!

varanus.blog.hu/2014/02/28/matolcsy_meg_a_penzosztast_is_elkurja#comment-form

gondolom olvastad!
@Habakuk999:

Szia!

Hacsaturján Mester linkelt be a napokban egy cikket, amelyben Tokfalvi 'battyogta körül' az ukrán forradalom tásadalmi-gazdasági körülményeit,helyzetkép ok-okozat ilyesmi és összehasonlította a magyar helyzettel...
én nem részletezném. az a 'szemét' nagyon jól elkapta a lényeget, olvasd el... ha van kedved... hosszú (?) de tényleg jól összefoglalta a pali.

kapitalizmus.hvg.hu/2014/02/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/

[mégeccer köszönöm, Maestro]
@Habakuk999:

"te olvasni is szoktál? Bokrost követően folyamatosan lejtmenetben a gazdaság."

ebben tévedésben vagy. és komolyan nem értem, hogy hogy lehet sztárolni azt a faszt, amikor semmi egyebet nem csinált, mint az uniós konjuktura mellett, 90 százalékos jövedelemelvonást csinált miközben az áfacsalástól kezdve, az olajozáson keresztül az offshore-ig minden magyarországot és a gazdaságot gyengítő gazemberség zavartalanul működött. az összes eredménye az volt, hogy sikeresen legyengítette a még éppenhogy éledező polgárságot jelentő "középosztályt". ájjunk má le. egy pökhendi seggfej volt éppen, mint ezek. csak már feledésbe merült.
mindenki csalta az adót az alkalmazottak meg belerokkantak. ugyanmár! méghogy bokros... Bezzeg a Fanni kutya?! na az igen, ő már valaki! ezekhez, bokroshoz képest...
@jaegtoer:

Ha ilyeneket írsz, eltántorítod Habát a szavazástól:))
@jaegtoer: az irany egyértelmű. Csak általában nem szokott sikerülni a kiugrás.
nagy valószínűséggel Orbánnak se fog.
@jaegtoer: nezd, akárkit sztarolnek, aki korrekt programmal áll elő.
ez ma Bokros egyedül.
a statisztikák nem nagyon szoktak hazudni. A Bokros programot lehet szubjektíven megítélni, nincs ebben semmi baj.
azzal sincs baj, hogy meglovagolta az uniós fejlődést.
volt még ebben az országban valaki, aki képes volt hasonlóra?
@Orica Középföldi: nem zavar. Unom már a sok negatívumot, nem vagyok hajlandó foglalkozni a ki a nagyobb barom kérdéskörben.
ha valaki folmutat programot, amire érdemes karaktert szánni, akkor írok.
Bokros ilyen, nem véletlen, hogy csak 14-en vannak a sok térítenő hívő nélkül.
@Habakuk999:

bokros nem lovagolt meg a miniszterségen kivül semmit. (diploma? amúgy ismert?)az összes érdeme a példátlan alkalmazotti jövedelem elvonás megvalósítása.ehhez sose kellett ész, ezt minden náci és komcsi és tanulatlan, és niskolázott idióta bunkó zsigerből vágja.
Annyira korlátolt a pali, hogy most sem lenne képes másra. Ha valamiért támogatnám, csak azért, mert működése következtében az elit fürtökben történő akasztásának időpontja előrébb kerülne a menetrendben.
@Habakuk999:

"a valaki folmutat programot, amire érdemes karaktert szánni, akkor írok.
Bokros ilyen, nem véletlen, hogy csak 14-en vannak a sok térítenő hívő nélkül."

valamit azért elárul, hogy 9 999 986 -1 az telesen hülye, a 14+1 meg ismeri a bölcsk kövét.

Haba! Jusson eszedbe a legkeresztényibb király és a legkatolikusabb császár esete.
a legkeresztényibb a szultán szövetségese volt a legkatolikusabb ellen. a legkatolikusabb meg felégette Rómát, mindeközben a magyarok megf rakásra döglöttek.

Amúgy meg minek olvasol, ha nem érted ahogy a betűk értelemmé rendeződnek szavakba rendezetten százával egymás mögé mellé és alá rakva?

Haba! komolyan kétségbe ejtesz.

tessék elolvasni aszt a kiszabottbaszott linket. kérlek.
@jaegtoer: Elolvastam, úgy látszik tényleg nem értem.

Mellesleg nem bölcsek kövéről volt szó, hanem olyan programról, amivel el lehetett volna indulni a választások végeztével, nem pusztán úgy nekiugrani a választásnak elsuttogva pár falusi kultúrházban, hogyasszondja szavazzatok rám, mert csak.

Sajnálom, én a rendszerváltás politikai erői közül csak a Horn-Bokros-Surányi triót vagyok képes tisztelni, mert a saját életem gazdaságára és az ország gazdaságára is csak az ők voltak pozitív hatással.

Ettől még nem érdemes kétségbe esned, főleg úgy, hogy Bokros nem fog szerepet kapni a további leépülésben érdekelt felek között.
süti beállítások módosítása