Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.27. 05:53 Fabius

Személyi fronton foszlik a Fidesz

A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN?!  Zsigófalva Zseborbánja is elbánhatott végre az ellenkező párttársakkal, aki nem húz egyszerre, nem kap rétest estére, oszt'jónapot. Különvéleménynek, önálló akaratnak, belső ellenzéknek, mindenkire ugyanúgy, szankciók nélkül vonatkozó választási törvénynek a kormánypárton belül helye nincs! 

És akkor még itt van nekik Kósa Lajos, akit megrugdosni lassan hullagyalázásnak számít. 

Az embernek, akit rongyosra szívatott már Kálmán Olgától ertéel klubig gyakorlatilag mindenki, sikerült rondán elkúrni a legegyszerűbb, legtutibb tutit, az őszödölést is.

 

Igen, szegénykém az őszödözéshez is ennyire végtelenül tehetséges. Hiába sunnyogott elő Pintér a témával, mire rárepülhettek volna lendületből, mint döglegyek a mustáros szendvicsre, jött Laller és hazavágta az egészet két remekül sikerült megszólalással, ahogy a forintot sikerült 2010 június elején. Meglepne bárkit, ha ezek után Mindenórás Tábornok nertás idejét látná a politikai eutanáziának? Engem nem túlságosan, mert nem elég, hogy Lajost keresztbe szívatja az ATV az összevágott mondtam-nem mondtam, juj Istenkám mit is mondtam videóval, még Fedor kolléga is rádob egy lapáttal, hadd égjen szenesre, ha már így lángra  kapott. Ezzel pedig elveszett a gyengécske vezérfonal, amivel az övéiket és az őszödi beszédre meg 2006-ra nyálkiválasztás túltengésben szenvedőket vezették volna a szavazólapig. 

Elnézve ezt a végtelen balfaszkodást az jutott eszembe, mit szólna ehhez a teljesítményhez Francis Underwood? (aki nem tudja "ki ez" az katt

houseofcards.jpg

Ha itthon akarna valami hasonlóval előjönni mittom a vajnabandi, akkor tragikomédián kívül másra nem nagyon futná a felhozatalból. Szemrebbenés nélkül hazudó, saját akarat és önálló gondolatok nélküli egykaptafa emberek tapossák egymást, verseny legfeljebb azért van, ki tudja legszebben felmondani a húszmondatos sablonmantrát a rezsibaszás nagyszerűségéről Vezérünk portréja alatt. Aztán mikor ezek hajhúzásig összevesznek, hálátlanságon kapják egymást, plusz a főhülye már maga sem tudja követni mit mondott az elmúlt másfél másodpercben, akkor kezd el foszlani a Fidesz ott, ahol a leggyengébb: az emberi tényező mentén. Akkor pedig hiába a pártmottó, hogyaszongya lojalitás, hűség, engedelmesség, a fölfeslés végig fog szakadni akárki meglássa'. 

515 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr695834427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@épészmérnök: Ez is baromira hasonlít valakire, de kire?
Kunhalmi Ágnes az mszp programjáról:
"Ma az RTL volt kíváncsi arra, hogy mit fogunk tenni a közoktatásban. A teljesség igénye nélkül:

- eltöröljük a pedagógus portfóliót,
- eltöröljük a kötelező Pedagógust kart és a formálódó etikai kódexet,
- eltöröljük a 32 órás kötelező iskolai bent tartózkodást,
- fokozatosan lebontjuk a KLIK-et, majd megszüntetjük
- visszaállítjuk igazgatók vezetői jogkörét, az iskolák költségvetését,
- visszaállítjuk a tankönyvellátás korábbi, megbízhatóan működő rendjét,
- kivesszük a NAT-ból - többek között - a szélsőséges szellemű írókat
- visszaállítjuk a minőségi és a többlet munkáért járó pótlékokat,
- a hit- és erkölcstan nem kötelező, hanem szabadon választott lehetőség lesz, amelyet nem kell osztályozni,
- felemeljük a szakképzésben a közismereti órák számát, a semmibe vezető HÍD programok helyett piacképes szakmákat oktattatunk
- fokozatosan visszaállítjuk a tankötelezettség korhatárát 18 évre,
- helyreállítjuk és szélesítjük az érdekegyeztetés korábbi intézményrendszereit,
- elűzzük a félelem légkörét..."

A hölgy fotója:
scontent-b-mia.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1960015_869808853034591_1201526086_n.jpg
@Pantagruel: Van benne valami. :)

"A baloldali összefogásban az a jó, hogy kortól, nemtől és világlátástól függetlenül mindenki talál benne legalább egy olyan politikust, akitől a gyomra felfordul. Így aztán sikerült is közel húsz százaléknyi passzív szavazót aktivizálni, akiknek most elsősorban a Fidesz és a Jobbik örvendezik.
Gyurcsányék persze nem erre számítottak. Azt gondolták, hogy a Dörmögő Dömötör Kuncze, Fodor Gábor, meg Bauer Tamás százezerszám hozza majd az új szavazókat. De nem hoztak, inkább csak vittek. A miniszterelnök-jelöltjük, a nem túl nagy kvalitásokkal megáldott Mesterházy pedig hetek óta bújócskázik a sajtó képviselőivel a Simon-botrány miatt. Igazából nincs min csodálkozni. Lesz ez még így se elvtársak!

A ballib 90's allstars összeállását is csak azok az akciónyuggerek követelték, akik számára az elmúlt húsz év legnagyobb élménye a Rodoszon töltött '96-os nyaralás és Orbán leverése volt 2002-ben. Nekik kétségtelenül nagyon tetszik a Gyurcsány-Mesterházy-Bajnai-Fodor-Kuncze supergroup Bokros Lajos háttérvokáljával - de a mai magyar társadalom döntő többségének szánalmas kiöregedett bárzenészek erőlködésének tűnik az egész. Arról már nem is beszélve, hogy a baloldal arca mára már rég nem Mesterházy, vagy Bajnai, hanem egyértelműen Gyurcsány Ferenc. Komoly tippem volna, hogy nálunk, a Dallas sörözőben a vendégek döntő többsége úgy tudja, hogy ő a szoci miniszterelnök-jelölt. És bármennyire is unják már a banánt, meg a NERT - a túlmozgásos pápai gyerek mellett még mindig a felcsúti Maradona tűnik kisebb rossznak - vagy leginkább a Mátyás-keserű, de arra szavazni még nem lehet.

A Jobbik előretörésének okát váratlan módon a megtestesült '90-es évek, a velünk élő VHS korszak, pulcsikirálya, Lengyel László fogalmazta meg - akinek így 15 éve az első valóban izgalmas gondolatát üdvözölhetjük. A politológus a minap békásmegyeri szoci szimpatizánsok előtt hordta le a sárga földig az Összefogás vezetőit, amiért azok nem követik Vona Gábor példáját, aki járja a falvakat és kisvárosokat, míg ők Pestről osztják az észt. És valóban: a két nagy párt idei kampányából nem csak a programok, az érdemi mondanivaló és a jó ízlés hiányzik - hanem a nagy politikai turnék is. A Fidesz ugyan felszántja az országot a rezsifórumokkal, de ezek sokkal inkább emlékeztetnek egy lakótelepi lakógyűlésre, mint kampányrendezvényre. Az egyetlen pártvezető, aki hagyományos értelemben vett országjárásra indult, az Vona Gábor. A személyes jelenlétnél pedig még soha nem találtak ki eredményesebb pr-módszert."

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/27/duplazott_jobbik_padlon_osszefogas
@Knósszosz:
Én is. :-)

(...szegény Philip Seymour Hoffmann-t is bírtam ebben a filmben, pedig ritka gusztustalan egy alakítás vót ...:-)
@vitéž munkášőr: puzsérhez csak ennyit:
"Ne szidd a sznobokat,
Hisz belőlük élsz,
Az írástudóktól meg jobb ha félsz..."

puzsér egy bulvárértelmiségi :)
@Habakuk999:
A Parlament tévében este elemezték a számokat. Csak azok önmagukban még nem sokat jelentenek. Az igaz, hogy van most már növekedés, valóban megmozdultak a dolgok - a de béka valaga alól indultunk. És középtávon egyáltalán nem biztos ez emelkedés.
Az megint más kérdés, hogy bár a gazdaság ugyan életjeleket mutogat, de mi van az oktatással, az egészségüggyel, a demokratikus intézményrendszerrel, a mutyikkal.
@épészmérnök:
Nem merem kommentálni, mert azt mondjátok, hogy a seggét stírölöm... :))
@dr. jenőke (jenőke): Ezt nem sokkal a második világháború után írta, és általános közérzetet fejezett ki vele. Amellett még igaz is volt.
@épészmérnök: Gondolom őt sem az eszéért tartják. :)
@épészmérnök:
Jesszasz ...
(A Stefkáról ne tegyél be képet, ha kérhetem, még szeretnék az éjjel alukálni ...)
@AKIsTUDATLAN:
Hát nem tudom. Nálunk is egy pöcs a polgármester, de Lallerhoz képest még ő is valaki.
Iszonyat ez a pasas, nem tudom elképzelni, hogy minimális IQ-val megáldva bárki rászavazzon ...
@punkfrog: nekem teljesen mindegy, hogy micsoda, momentán kurvára igaza van

a bulvárról meg annyit, - már amennyire engem illet: se tv-m, se blikkem...
@Bakter: Félreértesz, orbán-matolcsy gazdaságpolitikája nem érdemli meg ezt a nevet, egy nagy kalap fos.

Csak a szociké se volt jobb, ebben fölösleges vitatkozni. inkább közösen kéne kitalálni, hogyan is sikerült a szlovákok és lengyelek fejlódésének tizedét!!!! növekedni?
@dr. jenőke (jenőke):
Jé, az uccsót tanultuk énekkaron. Még most is tudom a dallamát!
:-)
@épészmérnök:
Lájk!
(Hiller elmondta már párszor ...)
@Habakuk999: kedves haba! tényleg nem kell bántani őket, de a szellemi környezetünk szennyezését valahogy szabályozni kéne. tessék neked egy kis agyhalál:

orbanviktor.tumblr.com/post/77900315215
"A hét magyarországi régió közül négy végzett az utolsó húsz között az Eurostat új tanulmányában, mely az EU 28 tagállamának régióira terjedt ki.

A régiókat egy főre jutó GDP alapján hasonlították össze, 2011-es adatokat használtak. Belső-London mellett Luxemburg és Brüsszel került a dobogóra, ezeket Hamburg, Pozsony, Île-de-France, Groningen, Stockholm és Prága követi. Így a leggazdagabb régió közül hét fővárosi.

A nyolc legszegényebb régió kivétel nélkül bolgár vagy román. Az utolsó 20 régióba négy magyar régió került be a hétből: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld és Dél-Dunántúl."

index.hu/gazdasag/2014/02/27/hetbol_negy_magyar_regio_a_legszegenyebbek_kozt/

jobban teljesít
@épészmérnök:
"A hiba tehát nem az Átlag-családban van, hanem azokban, akik motiválni kívánják őket."

ha valaki képes a gondolodás -egyébként valóban megerőltető- tevékenységére, azt motiválhatják ezerrel, nem lesz eredményes. tehát, ha átlagjózsi azzal mentegeti a saját ostobaságát, hogy "dehátkérem engem nagyon megmotiváltak", akkor nem tesz mást, mint a "parancsra tettem" c. mentségre próbál hivatkozni.
ettől persze még az marad, ami: egy ostoba és korlátolt faszkalap, aki a pillanatnyi kétforintos haszonért képes az anyját is eladni.

"Ez azért sikerült ilyen nagyképűre, mert nem akartam azt írni nandrásnak, hogy hüje."

lehet, hogy igazad van, és hülye vagyok.
de legalább megpróbálok gondolkodni.
@épészmérnök:
Utána néztem: elsőként 1955-ben adták ki kötetben, ezt a kötetet még ötször. Annak nincs nyoma, (vagy nem találtam), hogy önálló versként mikor és hol jelent meg.
@parti_giano: Ezt nem hiszem el. Akármit csinálhatsz akkor sem. Ez vicc. Tutira. Ilyen nem lehet. Miniszterelnökúúúúúúúúr! A izé, a kétésfél köbméterrel többet kér aa tigáz! Hát miniszterelkökúúúúúúúúúúúúr!
@parti_giano: m2-re fizet? wow! kétdimenziós a nyanya. valszeg egy rajzlapon él
@Knósszosz:
Te, ezt nemrég elfelejtettem kérdezni tőled, hogy ismered-é?

sorbuvar.blog.hu/

Már egy ideje olvasgatom...
@vitéž munkášőr: ezt le se füleltem.

hány négyzetméter gáz fogyott a télen? Olcsó a gáz, mert a szalagparketta négyzetmétere az kétezer, a gázé meg majdnem ingyé van, de ha egy négyzetméter gáz drágább lesz kétezerné, akkor szalagparkettáva fűtök.
@Habakuk999:
A finn példa, kb 1990-től. Csak hát mi nem vagyunk finnek. Hanem olyanok, akik 4 millió éve basszuk halálra a szomszéd tehenét.
@vitéž munkášőr: basszus, te tényleg nem érted a rezsicsökkentést! németh szili a mértékegységet is csökkentette. tehát a gázt négyzetméterben kapod, nem köbméterben! essetudni (a'la boli)!
@miva?: XDDDDDD

az a tumblr nagyon súlyos. a legelmebetegebb orbánimádókat gyűjti közszolgálatilag, hogy hadd röhögjünk rajtuk, ha már agyhelyen nem csaphatjuk őket
@parti_giano: mitagadás, ez a megoldás tényleg unortodox :-)))
@épészmérnök:
Az egyik szomszédasszonynak is van egy Miskája. Mindig tele van borral, de a Pál inkát is szereti.
Már válásközeli az állapot.
@vitéž munkášőr:
közhely géppuska van beépítve nála.és azt a közeget szidja amiből él.
ő is része a cirkusznak.
és nincs igaza, mert kényszeresen gyurcsányozik(mindig)
ebben a szövegben is.
pedig orbán=/=gyurcsány
putyin ügyben főleg nem!
azt írja amit a legtöbbet fizet.
vannak részigazságai de szerintem túlírja, túlbeszéli.
a hatás jobban érdekli mint a tartalom.
de nincs jelentősége...:)))
@parti_giano:
A parketta meg köbre gyün.
A fűtőértéke lehet, hogy nagyobb a parkettának...
@parti_giano: Nézd, én ezt elég siralmasnak tartom, de van egy nagy csomó emberi lény hasonló tulajdonságokkal, most tök mindegy, hogy gázórát néz vagy a kollégáját irigyli.

Amúgy nem szörnyülködöm, mert ilyen az ember.

Az pedig a demokráciánk, önkormányzatiságunk és gazdaságirányításunk szegénységi bizonyítványa, hogy ilyen levelek születhetnek.

Mert az a rohadt bagy baj, hogy ezeknek a rezsicsökkentő szabadságharcosoknak van ám részigazsága majd minden témában.

Nem igazsága, nem, csak részigazságaik, amikre viszont föl tudnak építeni taktikákat, demagógiákat.

Ezért is béna szerintem az ellenzék az eredendő bénasága mellett is, mert tényleg nehéz megfogni őket.
További kérdések?

"Lázár János elmondta: azt tartja fairnek, ha a következő parlament szavaz majd a Paks2-előterjesztésről, majd egy kérdésre elmondta: a Roszatom honlapján tévesen szerepel az, hogy három szerződést máris megkötöttek volna a magyar gazdasági minisztériummal."

index.hu/belfold/2014/02/27/titkos_atomvita_az_elte-n_paksrol/
@Bakter: Nem vagyunk, a franc essen belé.

Erősen korrelálunk a szőröstalpúak felé.

Jóccakát!
@dr. jenőke (jenőke):

Tényleg semmi célzatos:)))
Köszi, jó éjt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
És én még azt gondoltam, hogy itt a kommenteket értelmes tárgyilagos emberek írják. Tévedtem. Amiket eddig olvastam, azt műveletlen, erőszakos tahó parasztok követték el, ami talán az általuk képviselt
baloldali összefogás szellemi színvonalát is tükrözi. Mind közül ez a "Fahéjas stb....." fedőnevű bunkó trágyazabáló szarházi irománya volt a legocsmányabb, de mondjuk meg őszintén, így legalább azonos színvonalon volt az őt megichlető bloggal. Hát az sem volt semmi, néha úgy belegabalyodott a zavaros körmondataiba, hogy azokból csak valami ocsmányság beszövésével tudott kiszabadulni. Sajnos kezd kialakulni bennem egy végérvényes vélemény: a baloldali (ez a szó a balfasz szinonimája) drukkerek
szellemi színvonala a béka segge alatt van. Az a tény, hogy a vesztes négyesre szavaznak, ezt még jobban alátámasztja.
@punkfrog: persze, én nem fogok a torkodnak ugrani, ez a Te véleményed. én csak annyit tennék hozzá azon kívül, hogy igaza van - bármit írhat változni nem fog semmi, nem lesz ilyen sem:

"Amit Berki Krisztián folytat, az vegytiszta szociális uszítás. Egy pénzes proli meg azok a paraziták, akik nézettséget kovácsolnak belőle, előre megfontolt szándékkal és gátlástalanul provokálják a társadalom megmaradt igazságérzetét. Baszott veszélyes játék! Ahogy milliószor a történelem folyamán, újra eljöhet a pillanat, amikor azok, akiknek most Berki a pofájába röhög, megjelennek a szép budai villák előtt, hogy a maguk primitív és vérszomjas módján vegyenek elégtételt. Ezt nyilván Berki se akarja, és talán nem is követne el érte minden tőle telhetőt, ha csak húsz centivel tovább látna a slusszkulcsán meg a kibaszott karóráján."

ennek a "társadalomnak" nincs semmilyen igazságérzete. megmaradt sincs
@Habakuk999: a részigazságok is hazugságok. nem véletlenül nem fejtik ki az egészet. meg mondanám azt a szempontot is, hogy kényelmesebb hülyének lenni, mint utánanézni dolgoknak. a vakhit, haba, a vakhit az gyilkos. jobb esetben csak agysejteket öl...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vajon a nickedben levő "prolival" húzod ki a jaffershitnyik lárváknál a gyufát? ;-)
@Én, Claudius:
Cucuka, majd ha elboldogulsz a Word helyesíró ellenőrzője nélkül és a vágólapot is használni tudod, akkor szólj Kumin elvtársadnak, hogy felnőttél a feladathoz.
Addig a te véleményed max. a helyi kocsmában lehet mérvadó, a hasonló IQ bajnokok közt.
Pá, aranyom... húzzál vissza a kumminista szövetség seggébe.
Ostoba csicska vagy, komcsi elvtársaid csicskája. Végül is ezért tartanak téged, nem?
@vitéž munkášőr:
Dehogy. Lealacsonyodom a szintjükre!
Hidd el nem egyszerű, kemény dolog oda lealacsonyodni - mint pl. ennek a szerencsétlen eccerinek a szintjére, a mélységi bányászbéka segge alá.
@Habakuk999: Sajnos ellent kell mondanom. Asszem Bakter kollega fejtette ki, hogyan érték el ezt az adatot. Vagyis "trükkök százai". Hazugságok, hogy kevésbé legyek szofisztikált, csalások, egészen durván fogalmazva, de nevezhetem kreatív könyvelésnek is!
A forint lassan, de biztosan megragad azon a szinten amiért korábban a min.elnök lemondását követelte a mini.elnök! Nekem mindegy, mivel bódítjátok magatokat, de a lényegen nem változtat, az pedig annyi, hogy Mo.-on a termelés mint olyan csak a multiknál(egész pontosan az autóipari multiknál) realizálódik, ebből eredően a GDP 80%-át ezek állítják elő. Vagyis, NINCS hazai termelés, amiből a költségvetés bevételei származnak, mert adó és egyéb kedvezmények formájában ezek (is) elhagyják Mo.-ot!
Biztosan láttad a különbséget, a GDP összege között.
@vitéž munkášőr: jóvágású ez a legújabb udvarlója bolinak. szerintem azért ez a neve, mert ez esett a fejére, mikor gyerekkorában a könyvespolc alatt játszott.
@Én, Claudius: Csak neeem?!?! Ez a szerény nicknév, csak magát a csúti Rámszeszt takarhatja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de tudom jól milyen feelin' ez. csak ezt én a mandineren szoktam pörgetni, hehe

itt próbálok disztingválni ;-)
@nincs_itt:
DEHOGY! Ez a másik ÉNJE! :))

"Hát az sem volt semmi, néha úgy belegabalyodott a zavaros körmondataiba, hogy azokból csak valami ocsmányság beszövésével tudott kiszabadulni."

Rájöttem, szerencsétlen balfaszt mi zavarhatta így össze:
"@miva?:
NEM!
DEHOGY!!! :D"

Ilyen rokikat küld a párt már a csatasorba?
Kuminék egyre szarabbak... e'vvan!
@vitéž munkášőr: most tényleg egy olyan műsorról beszélgetünk, amit állítólag senki sem néz?(puzsér nézi az biztos)
akik meg nézik azok irigylik a berkit és úgy szeretnének élni mint a ő!
nem berki miatt lesz itt népharag.
puzsér meg ugyanabból él mint a berki.
de tényleg nincs jelentősége.
az országot nem ők teszik tönkre.kispályások!
@nandras01: András, nem jó lebecsülni az érzelmi manipuláció technikáit. A legtöbb ember manipulálható, és attól még nem lesz automatikusan utolsó gazember.

Vannak barátaim, barátnőim, akik igen rendes emberek, becsületesek, segítőkészek, dolgosak. Mégis, azt gondolják, hogy mindennek ellenére, amit tapasztalnak, inkább a fidesz. Az ellenoldalt nem tartják szavahihetőnek, amire, sajnos, van okuk, emiatt a fideszellenes érvekkel zavarban vannak, mégis, emezeknek hisznek inkább. Most éppen itt tartanak. Nagyon nehéz ebből kikeveredni, és én határozottan visszautasítom, hogy mindenkit, aki a fideszt támogatja, idiótának titulálj.

Csak ennyit akartam mondani.
@punkfrog: jól van haver értelek, a kispálya is igaz - a többiek hozták fel a témát, a mai napig azt se tudtam, hogy ki a fasz ez a berki... ;-)
Adalék GyuriFerihez

A Demokratikus Koalíció elnöke a párt gyöngyösi lakossági fórumán csütörtökön azt mondta: "lassan kezünkben a bizonyíték, hogy ha nem is az egész jobboldal, de Orbán Viktor és pártja futballhuligánok segítségével rátört saját köztársaságára annak érdekében, hogy eltávolítsa a törvényesen megválasztott kormányt". Majd hozzátette:

Puccsistáknak nem adjuk oda a kormányzást, mert ez a mi hazánk.

index.hu/belfold/2014/02/27/gyurcsany_2006_osze_orbanek_akcioja_volt/

Nem lehet szó nélkül hagyni azt az undorító kettős mércét, amelyet a magyarországi politikai "elit" művel az ukrajnai helyzet kapcsán. Az ukrán "forradalom" kezdetén tucatszámra gyilkolták meg az ukrán rendőröket a "felkelők". Mi 2006-ban senkit sem öltünk meg, mégis bűnözőknek és csőcseléknek neveztek minket ugyanazok, akik most ukrán forradalomról beszélnek. Gyurcsányék egészen odáig mentek, hogy nyilatkozatban ítélték el az ukrán rendőrséget, és kedvesen tüntetőknek nevezték azokat, akik mellesleg gyilkoltak is. Ugyanekkor éppen napjainkban elevenítették fel ismét a 2006-os történéseket, megint börtönt követelve az akkori magyar felkelőknek.
Ja, hogy most EU-konform, "liberális" tüntetők voltak Kijevben az utcán, mi pedig 2006-ban a másik oldalon álltunk... Nos, mi biztosan nem fogom üdvözölni és támogatni az ukrán "forradalmat", már csak azért sem, mert az új hatalmi koalíciónak a része az a magyarellenes (és oroszellenes) Svoboda is, amelynek egyes regionális vezetői piros-fehér-zöld kokárdákat szaggattak le március 15-én magyar gyerekek kabátjáról és többször felgyújtották a Vereckei-hágón álló magyar emlékművet.
@Én, Claudius:
Oszt Te beszélsz szellemi színvonalról, a hátad mögött egy ilyen kommenttel...
Felsüllyedek hozzád:

... nem, inkább nem.
Azért van egy minimum, ami alá nem.
Szarházi.
@épészmérnök: akkor leírom az én tapasztalataimat:
2010 előtt rengeteg ismerősőm várta a fideszt mint a messiást.
most meg MINDEGYIK azzal kezdi mikor találkozunk, hogy "én kérek elnézést!"
nem viccelek!
szerintem a fidesz bukik a választáson, akármit is mondanak a közvélemény-kutatók.
emlékezzetek 2002-re.akkor tized ennyire nem volt arrogáns a fidesz és a 10000-ed részét követték el a mostanihoz képest.ellenzék meg akkor se volt.medgyessy útelágazódás péter mint kihívó!:)))
csak a választási rendszer kézi-vezérlése...
azt felejtem el mindig...ááááááááá!!!
@Én, Claudius: Azért a bolsevista Orbán baloldaliságát így leszólni... Nem kapsz rétest estére. Mert nem lépsz vikikével eccerre...

Egyébként a dolog eccerű mint a faék.
Fogsz egytárgyszerű hozzászólást, és nekiállsz tényszerűen cáfolni.

Ha sikerül, jó. Ha csak szólamokra fussa, buktad.
@épészmérnök:
igazad van, kissé túltoltam a biciklit, amikor mindenkit, aki vevő a manipulálásra, automatikusan legazembereztem.
azt is elhiszem, hogy a barátaid és ismerőseid nem a legnyugodtabb gyomorral fognak a fideszre szavazni. és még abban is igazuk van, hogy a "másik oldal" eléggé híján van a hitelességnek.
de!
azt nem figyelembe venni a döntéskor, hogy az a másik oldal, ha mást nem tett, mint megőrizte a demokratikus alapértékeket, pontosabban még csak őriznie sem kellett, mert eszébe sem jutott támadni azokat.
(horn gyula- megvan? jóval több, mint kétharmad birtokában, eszébe sem jutott, hogy az ellenzék bevonása nélkül piszkáljon bele az alkotmányba. tudod, az a pufajkás horn gyula...)
és mindezen felül, aki ma, az internet korában manipulálható, arra nehéz kulturált jelzőt találni.
@vitéž munkášőr: ezen nem fogunk összeveszni!
"kiegyezek veled döntetlenben!":)))
@punkfrog: rendben, de várj! előbb bátran elfutok ;-)
@Én, Claudius:
Tekintetes Bölcsúr! Az ÖN részéről eme eszmefuttatás olyan tus volt, amiből nem tudok felállni. Tehát lefekszem. Hátha az éjszaka "megichlet" valami, és holnap tahóbb paraszt leszek, mint ma. Önnek elmétekben gazdag éjszakai műszakot kívánok, és kérem, hajnalban ne felejtsen el szólni a takarítónőnek, hogy az Ön által használt számítógépet kiléptesse, majd beléptesse a délelőtti műszakot ellátó bölcs számára. Erőt, egészséget!
@GeoCracker:
Szerintem túlértékeled... ennyit ne nézz már ki belőle. :D
"Hiszen közben devizahiteles-uzsorakamatos, pályakezdő munkanélküli és minimálbéres nyugdíj előtt állók tömegei maradnak magukra, miközben a nagy pártok egymás ellen küzdenek és ezt a KTI nem hagyhatja szó nélkül!

Ezért is fogalmaztuk meg a miniszterelnök úrnak benyújtott petíciónkban - melyben az elmúlt 25 év igazságtalanságaira hívtuk fel a figyelmet -, hogy nem lehet emberi sorsokkal játszani és mindig halogatóan elmenni a rászorultak mellett.

Ismétlem: mi lesz például azokkal, akik ma 50-60 évesek (az én korosztályom), akik nyugodtan szeretnék majd élvezni a nyugdíjas éveiket unokáik körében?

Kitől és miből fognak majd nyugdíjat kapni?
Mi lesz az unokák sorsa? Lesz e pénz szüleiknek iskoláztatni őket, ha végeznek, lesz-e képzettségük szerinti munkahelyük itthon?

Erre kell válaszolni Önöknek is, tisztelt kormánypártiak és kormányzásra törők!"

Bruhaha! azért Obersovszkyval őszödözött egyet ma este a félkarú prolinő

drszilikatalin.blog.hu/2014/02/27/oszod_nem_oszod_nem_kapsz_mast
Hujjé! :D

Még egy szagértő...
"Tegnap mutatta be a 444 Dobronyi Tamás "klasztermenedzsert," a Jobbik pro bono gazdasági tanácsadóját. Dobronyi doktori végzettségével kapcsolatban a 444-cikkből csak annyi derül ki, hogy "Amerikában PhD-t szerzett klasztermenedezsmentből," ami már önmagában gyanús, hiszen ilyen szűk tudományterületre fókuszáló PhD-program vélhetően sehol a világon nincs.

Tegnap megnéztem Dobronyi Facebook-adatlapját, amelyből annyi derült ki, hogy PhD in Business Administration diplomát szerzett. Ugyan nem tüntette fel, hogy milyen egyetemen érte el a doktori fokozatot, de az egyetem székhelyeként Laramie, Wyomingot jelölte meg. Sajnos screenshotot nem készítettem, és mára eltávolította ezt az adatot a Facebookról. A Magyar Igazságügyi Szakmai Kamara honlapján azonban szintén Business Administration doktori fokozatot jelöl meg legmagasabb végzettségként."
atlatszooktatas.blog.hu/2014/02/27/a_jobbik_habonyarpadja_is_az_econovumon_doktoralt?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_27&utm_campaign=index
kicsit elbizonytalanodtam...

nem tudom mejik unalmasabb és szürkébb

a posztok vagy a kommentek...

kimagaslóan színvonaltalanok a poszt címek...

csak ugy szoolok...
@nandras01: Miért gondolod, hogy interneten nem lehet manipulálni?

A jugoszláv háború idején volt egy szerbiai albán tájékoztatási központ, amely - érthetően - illegalitásban dolgozott, és interneten tolta a híreket. A pacifista sajtó kedvencei voltak. Hallottunk a nehézségeikről, az elnyomatásról, a szerbek által elkövetett szörnyűségekről.

Aztán, amikor vége lett a háborúnak, úgy eltűnt az albán tájékoztatási központ, mintha sohasem létezett volna. És kiderült, hogy bár a szerbek nagyon-nagyon durva dolgokat követtek el, de azért annyira nagyon-nagyon-nagyokat, mint amekkorákat ez a tiszteletre méltó tájékoztatási iroda állított, nem.

Én akkor hittem nekik. És amikor rájöttem, hogy átverés volt, iszonyúan szégyelltem magam. Nagy tanulság volt a számomra, hogy bármennyire szimpatizálok egy oldallal, sohasem szabad elhinni akármit. Távolságot kell tartani, és mindent sokszor ellenőrizni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tényleg hihetetlen, hogy ezek ("oldaltól" függetlenül) mennyire hülyének néznek mindenkit - hogyan alakulhat ki bennük az a tudat, hogy a vásárolt, szart se érő viccpapírjaikkal titulust, rangot aggatnak magukra - és annak majd soha, senki nem jár utána?

durva vicc ez baszki
@épészmérnök:
azért azt remélem elfogadod, hogy manipulálni leginkább azt lehet, aki
- hiszékeny
- lusta
- a kettő tetszőleges kombinációja
az általad felhozott példa életszerű, és nem is kételkedem benne, de egyben félrevezető is polémiánk tárgyában.
téged (és gondolom még sokakat) megvezettek egy témában, míg a fidesz szólamaira vevőket félrevezetik rengeteg témában.
egyszer- egyszer bárkit be lehet csapni, de folyamatosan becsapott állapotban leledzeni már felveti az akut ostobaság lehetőségét.
@vitéž munkášőr: ez a tudat, szerintem az emberek nagy többségében meg van.
többnek akarnak látszani.
optikai tuning.
emberi gyarlóság.
nem a politikusságtól lesznek ilyenek.
replika órák például.
tudja, hogy nem Breitling, de talán más annak nézi!
@punkfrog: no igen, de aki politikusnak áll, annak illenék erre figyelni. de tudom, ez naivitás - morál..., mi az?
@épészmérnök:
asszem csörcsill mondta, hogy ha hazugságra van szüksége csinál magának és abban sem hisz

ez az én elvem is

soha senkinek sem még akkor sem ha meg tudom szagolni és megérinteni mert arról is kedrült -soxor- hogy az is mesterséges bizonyíték a cél érdekében

brühüyyy

jó ha az ember utazik sokat és kipróbál minden félét
@nandras01: "azért azt remélem elfogadod, hogy manipulálni leginkább azt lehet, aki
- hiszékeny
- lusta"

Hiszékeny? Egy normális országban, ahol a manipuláció nem ilyen förtelmes méretekben folyik, az emberek elhiszik, amit a tévében látnak-hallanak. Nem tételezik fel alapból, hogy mindenki át akarja verni őket. Egy normális társadalomban van bizalom. A manipulációban az a visszataszító, hogy a bizalommal él vissza.

Lusta? Tudod, én falun éltem, mielőtt kiköltöztem. A hajnali fél ötös vonat dugig volt, egymásnak dőlve szunyókáltak az emberek. Akinek nem jutott ülőhely, az állva aludt. Ugyanezek az emberek, amikor délután hazaérkeztek, gyorsan ettek valamit, és mentek ki a kertbe, vagy a kis földjükre. Sötétedésig ott voltak. Aztán lezuhanyoztak, és leültek vacsorázni, közben meg nézték a tévét.

Na ennyit erről.
Tüntetők várták a Jobbik képviselőit Dunaszerdahelyen

A tüntetésen részt vettek: a dunaszerdahelyi városi képviselő-testület Híd-frakciója, a független városi képviselők, a Híd klub (a párt helyi alapszervezete) tagjai, Antal György, a Polgári Demokrata Ifjúság (ODM) képviseletében, valamint több civil aktivista. „A náci eszmék exportja ellen tüntetünk. Érthetetlen, hogy miért tart egy külföldi párt lakossági fórumot Dunaszerdahelyen” – mondta Ravasz Marián dunaszerdahelyi városi képviselő.

ujszo.com/online/kozelet/2014/02/25/tuntetok-vartak-a-jobbik-kepviseloit-dunaszerdahelyen
HírCsárda
Németh Szilárd rezsibiztos kijelentette, ha győz a Fidesz, alanyi jogon fog járni a herevasalás mindenkinek, nemtől függetlenül. (MTI)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"__Az államadósságot GDP százalékában mérik !__"

azért annyit megjegyeznék, az lehet, hogy százalékban mérik, ellenben forintban, euróban és dollárban törlesztik. vagy már van olyan pénznem is, hogy százalék? amennyiben neked lenne ilyen pénzed, próbálj vele fizetni a piacon. hmmm... de csak akkor, ha elég gyorsan tudsz futni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azért uncsi sok Kumin-huszár.
Lehülyéznek, amihez talán joguk van.
De arra, hogy o.k., de miért? Arra nincs válaszuk.
@épészmérnök:
"Egy normális országban, ahol a manipuláció nem ilyen förtelmes méretekben folyik, az emberek elhiszik, amit a tévében látnak-hallanak."

jól mondod,"Egy normális országban"- de nálunk...
@parti_giano: nem az egyszerű emberek dolga a politikai Hazugságok kiderítése.
erre van kitalálva az ellenzék.
csak nálunk ilyen nincs
@nincs_itt: te olvasni is szoktál? Bokrost követően folyamatosan lejtmenetben a gazdaság.
engem nem kell meggyőzni a matolcsizmus baromságairol, ebben élek.
csak ettol semmivel sem jobb a szocik 7 éve
@Habakuk999: Persze cimbora! figyu, csak mert annyira várod, hogy megint kilehessen dumálni valamit!

varanus.blog.hu/2014/02/28/matolcsy_meg_a_penzosztast_is_elkurja#comment-form

gondolom olvastad!
@Habakuk999:

Szia!

Hacsaturján Mester linkelt be a napokban egy cikket, amelyben Tokfalvi 'battyogta körül' az ukrán forradalom tásadalmi-gazdasági körülményeit,helyzetkép ok-okozat ilyesmi és összehasonlította a magyar helyzettel...
én nem részletezném. az a 'szemét' nagyon jól elkapta a lényeget, olvasd el... ha van kedved... hosszú (?) de tényleg jól összefoglalta a pali.

kapitalizmus.hvg.hu/2014/02/26/az-ukran-forradalom-meg-a-magyar/

[mégeccer köszönöm, Maestro]
@Habakuk999:

"te olvasni is szoktál? Bokrost követően folyamatosan lejtmenetben a gazdaság."

ebben tévedésben vagy. és komolyan nem értem, hogy hogy lehet sztárolni azt a faszt, amikor semmi egyebet nem csinált, mint az uniós konjuktura mellett, 90 százalékos jövedelemelvonást csinált miközben az áfacsalástól kezdve, az olajozáson keresztül az offshore-ig minden magyarországot és a gazdaságot gyengítő gazemberség zavartalanul működött. az összes eredménye az volt, hogy sikeresen legyengítette a még éppenhogy éledező polgárságot jelentő "középosztályt". ájjunk má le. egy pökhendi seggfej volt éppen, mint ezek. csak már feledésbe merült.
mindenki csalta az adót az alkalmazottak meg belerokkantak. ugyanmár! méghogy bokros... Bezzeg a Fanni kutya?! na az igen, ő már valaki! ezekhez, bokroshoz képest...
@jaegtoer:

Ha ilyeneket írsz, eltántorítod Habát a szavazástól:))
@jaegtoer: az irany egyértelmű. Csak általában nem szokott sikerülni a kiugrás.
nagy valószínűséggel Orbánnak se fog.
@jaegtoer: nezd, akárkit sztarolnek, aki korrekt programmal áll elő.
ez ma Bokros egyedül.
a statisztikák nem nagyon szoktak hazudni. A Bokros programot lehet szubjektíven megítélni, nincs ebben semmi baj.
azzal sincs baj, hogy meglovagolta az uniós fejlődést.
volt még ebben az országban valaki, aki képes volt hasonlóra?
@Orica Középföldi: nem zavar. Unom már a sok negatívumot, nem vagyok hajlandó foglalkozni a ki a nagyobb barom kérdéskörben.
ha valaki folmutat programot, amire érdemes karaktert szánni, akkor írok.
Bokros ilyen, nem véletlen, hogy csak 14-en vannak a sok térítenő hívő nélkül.
@Habakuk999:

bokros nem lovagolt meg a miniszterségen kivül semmit. (diploma? amúgy ismert?)az összes érdeme a példátlan alkalmazotti jövedelem elvonás megvalósítása.ehhez sose kellett ész, ezt minden náci és komcsi és tanulatlan, és niskolázott idióta bunkó zsigerből vágja.
Annyira korlátolt a pali, hogy most sem lenne képes másra. Ha valamiért támogatnám, csak azért, mert működése következtében az elit fürtökben történő akasztásának időpontja előrébb kerülne a menetrendben.
@Habakuk999:

"a valaki folmutat programot, amire érdemes karaktert szánni, akkor írok.
Bokros ilyen, nem véletlen, hogy csak 14-en vannak a sok térítenő hívő nélkül."

valamit azért elárul, hogy 9 999 986 -1 az telesen hülye, a 14+1 meg ismeri a bölcsk kövét.

Haba! Jusson eszedbe a legkeresztényibb király és a legkatolikusabb császár esete.
a legkeresztényibb a szultán szövetségese volt a legkatolikusabb ellen. a legkatolikusabb meg felégette Rómát, mindeközben a magyarok megf rakásra döglöttek.

Amúgy meg minek olvasol, ha nem érted ahogy a betűk értelemmé rendeződnek szavakba rendezetten százával egymás mögé mellé és alá rakva?

Haba! komolyan kétségbe ejtesz.

tessék elolvasni aszt a kiszabottbaszott linket. kérlek.
@jaegtoer: Elolvastam, úgy látszik tényleg nem értem.

Mellesleg nem bölcsek kövéről volt szó, hanem olyan programról, amivel el lehetett volna indulni a választások végeztével, nem pusztán úgy nekiugrani a választásnak elsuttogva pár falusi kultúrházban, hogyasszondja szavazzatok rám, mert csak.

Sajnálom, én a rendszerváltás politikai erői közül csak a Horn-Bokros-Surányi triót vagyok képes tisztelni, mert a saját életem gazdaságára és az ország gazdaságára is csak az ők voltak pozitív hatással.

Ettől még nem érdemes kétségbe esned, főleg úgy, hogy Bokros nem fog szerepet kapni a további leépülésben érdekelt felek között.
süti beállítások módosítása