Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Visszatérve Kocsisra, kijelentési igazolják, hogy sok az eszkimó, kevés a fóka, és Orbánnak bezony... (2024.04.16. 19:49) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.15. 04:46 Fabius

Tavaris, gyere haza!

Címkék: fidesz putyin paks érdekházasság

G Y Ő Z T Ü N K !!!!

Kedves nép, Magyarország kivívta energiafüggetlenségét! Jöhet a mámorban fuldokló öröm, a boldogság és a holtig tartó hálaima Kedves Vezetőnk nevével ajkainkon. Országunk független lett ez a lényeg, ehhez pedig semmi másra nem volt szükség, csak Mindenórás Tábornoknak kellett a Nagy Testvér ölébe ülni. 

Illetve nem  tudom pontosan mit is műveltünk, mert Lézer Dzsonni hurrájelentésének egy mondata nem tejesen világos: "A magyar - orosz kapcsolat érdekházasság, amit mindkét érdekelt egyre jobban élvez."

orbán putyin paks.jpg

Ezek szerint nem csak az újság, hogy Paks II. épül, hanem az is, hogy a legnagyobb titokban a nászt is megtartották ezek Putyin valamelyik vidéki dácsájában. Igaz kicsit szomorkás vagyok, hogy kihagytak  a buliból és nem, hogy egy krémest, de egy lapot sem küldtek, így nem tudtam sürgönyözni jókívánságaimmal az ifjú párnak, de azt legalább örömmel hallom, hogy a kezdeti érdekszemérmességet sikerrel leküzdve már a házasság önfeledt szakaszába léptek. 

Remélem a Párt keresztény leányvállalatának sincs kifogása ilyen érdeknászok ellen, sőt,  a buzgó ifjúkeresztények már beizzították a tavarisgyerehaza.org oldalt és takaros túró rudi csokrokkal határainkon várják a nagy visszatérőket. 

Mi? Hogy  összenő ami összetartozik? Hagyjuk már ezt! Sőt, meg ne lássak egy Orbánra feliratozott "Térden állva jövök hozzád videót se! Ne tessék emlegetni kéremszépen  holmi bugyuta beszédeket sem a párt archívumból, ha lehet. Helyette tessék tudomásul venni, hogy most nincs puccs, mert puccs csak akkor van, amikor Viktort kihagyják az érdekházasságból. Most sikerrel megvívott függetlenségi háború van és örülni kell. Igen, annak, hogy eladósodunk gatyáig, igen annak is, hogy pont a ruszkiknak, és igen, annak is, hogy olyan kurva hosszú időre, hogy a most ötvenéves Orbán Viktor a dédunokáinak is azt fogja mesélni, nagyapó akkora politikus volt, hogy az ország még mindig azt a hitelt nyögi ami papóka a nyakába varrt. Reményt az adjon, hogy ha már, akkor legalább a kezdeti számoknál is sokkal jobban eladósodunk, mert az előzetes becslések szerint a beharangozott csilliárdokból  ki sem jön a buli. 

Hiba no, harcolni tudni kell. 

754 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685758833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaj, Fabius, te okosabb vagy ennél.

Te is tudod, hogy paksi erőmű négy blokkját a 2030-as években fokozatosan le kell kapcsolni. A paksi reaktorok élettartama 2035-re jár le, nem lehet tovább működtetni őket.

Szerintem te is tudod, hogy a magyar elektromos áramtermelés 40 százalékát Paks adja, tehát alapvető nemzetstratégiai és nemzetbiztonsági érdek, hogy 2035 után is működjön a paksi erőmű.

2010 előtt minden parlamenti párt egyetértett abban, hogy Paksot bővíteni kell.

Orbán a lehető legjobb ajánlatot választotta. Egy amerikai, két francia, egy orosz és egy koreai ajánlat érkezett. Ezek közül csak az orosz volt komolyan vehető.

Egy atomerőmű építése gigantikus összegeket emészt fel, ezt nyilvánvalóan Magyarország önerőből nem képes finanszírozni. Ezért kellett a hitel. A Roszatom Finnországban 5,7 milliárd euróért épít egy blokkot, a magyar olcsóbb lesz, messze 5 százalék alatti kamattal, 30 éves futamidővel.

Szóval Orbán most tényleg a legjobb és legolcsóbb ajánlatot választotta.

És még Brüsszel is elfogadta a döntést. Fogadd el te is.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
"Egy amerikai, két francia, egy orosz és egy koreai ajánlat érkezett."
semmiféle ajánlat nem jött. orbán putyint választotta, mert putyin azt mondta neki.

"És még Brüsszel is elfogadta a döntést."
brüsszelben szerintem most tudták meg, mint ahogy mi is.

"Orbán a lehető legjobb ajánlatot választotta."
az indiaiak például nagy ívben szarnak a roszatomra, és tóriumreaktort építenek. vagyis fejlesztenek ki. adtak maguknak rá öt évet. ami olcsóbb és tisztább.

"A Roszatom Finnországban 5,7 milliárd euróért épít egy blokkot, "
indexről: "Sokatmondó, hogy a Fennovoima úgy adott megbízást a Roszatomnak, hogy az árról csak utána, várhatóan idén nyáron állapodnak meg."
de te már tudod, hogy 5,7 mrd$ lesz az ára.
amúgy (tételezzük fel) ha 5,7 mrd$ egy atomerőmű (nem kettő blokk, hanem egy komplett atomerőmű), akkor nekünk miért kerül majd 10 mrd ejróba?

"a magyar olcsóbb lesz, messze 5 százalék alatti kamattal, 30 éves futamidővel."
tehát 5,7 mrd$ az több, mint 10 mrd euró.
@Secnir:

Miért írsz ostobaságokat?

Brüsszel végig tudott róla, és beleegyezett:

"A magyar kormány hivatalosan tájékoztatta Brüsszelt és megszerezte az előzetes hozzájárulást az orosz-magyar államközi megállapodáshoz. Így a projekt Brüsszel teljes jóváhagyását élvezi - állították egybehangzóan forrásaink, elárulva, hogy Orbán Viktor és Lázár János is tárgyalt Günther Oettingerrel az Európai Unió energiaügyi biztosával. Brüsszel arra is rábólintott, hogy Magyarországon az atomerű-kapacitás fenntartására vonatkozóan Orbán és Putyin - külön tender kiírása nélkül - szentesítse a magyar-orosz államközi megállapodást.
Mostakkó eza tizenmilliárd ejró adósság,vagy a "győzelem ára"?
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
" Szóval Orbán most tényleg a legjobb és legolcsóbb ajánlatot választotta. "
Elnézve eddigi ügyködését,kizártnak tartom!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
" állították egybehangzóan forrásaink,"

majd ha brüsszel kiad valami hivatalos papyrust erről, majd akkor. mert egyelőre néma csönd van róla.
@a kormány embere:
u.i.
Arról nem is beszélve,hogy tudományos tény,az "olcsó",mindig a legdrágább.Légy nyugodt,most is.Legfeljebb nem ma,hanem holnap nyújtják be a valódi számlát.
@a kormány embere:
"Mostakkó eza tizenmilliárd ejró adósság,vagy a "győzelem ára"? "

nem 10 mrd. 10 mrd 20%-os kamatra, tehát 12 mrd. (ha nekem kedvező piaci kamatozásként 20%-ot ajánlana valaki egy hitelre, elhajtanám a halál náthás faszára)
Hoho, koran reggel narancstroll, tavaris igyiszuda, bocsi nem tudok mar oroszul, se nyalni ugy, mint vezenylo
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Lehet, hogy Brüsszel tudott róla, de a Magyar Parlament felhatalmazása nélkül állapodott meg Orbán. Tudom, ez csak pántlika a kalapján, Orbán nagy ívben szarik Magyarországra, a törvényekre, és úgy általában az emberekre is!
De Putyin bejön neki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mit korán reggel? beelőzött mindenkit :D
tulajdonképp hiányolom a homáros elsőzést tőle, itt bukott le.
Sokba kerül Orbán titkos üzlete

"A feltételezett beruházási összeg kamatterhe több száz milliárd forintra rúgna, amelynek kitermelése egészen biztosan nem történhet a mostani árszinten, még a mostani dupláját váró prognózis is túlzottan alulbecsültnek tűnik (figyelembe véve az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. korábbi árbevétel-adatait)."

nepszava.hu/cikk/1007989-sokba-kerul-orban-titkos-uzlete/

a képet figyelmesen nézd meg. nagyon árulkodó...
@Secnir: Csak az otp hazai kamatait vették alapnak,így egészen kedvező.+ különben is,ahogy olvasom,a tv2-t,jövőbeni kormányhírdetések bevételéből fogják kifizetni.Szóval léteznek jó üzletek,avagy vak viktor is talál szemet/et/.
az előzőból:

"A Corvinus Egyetemen működő, Kaderják Péter volt energiahivatali elnök vezette Regionális Energetikai Kutatóközpont (REKK) 750 esetet figyelembe vevő modellszámítása szerint egy reális, 10 százalékos nyereségelvárás és kilowattóránként 27 forintos termelői áramár mellett a projekt 2080-ra 109 milliárd forint veszteséggel zárna. Ennek elkerülése érdekében hosszú távon 32-33 forintos áramárra lenne szükség (ami a mostani szint több mint kétszerese). A különbséget az államnak, vagyis az áramfogyasztóknak kellene "összeadnia", a REKK szerint kilowattóránként 8-9 forint értékben (ez az elmúlt évek átlagos árszintjének mintegy 30 százalékos emelését jelentené). Nagy-Britanniában hasonló megoldással éltek, ott nagyjából 31 forintnak megfelelő összegre egészítik ki az átvételi árat."
és még egy szempont onnan:

"Az IDEA szerint az biztosnak látszik, hogy sem az orosz Roszatom - amely korábban arról is beszélt, hogy akár a teljes projektet megfinanszírozná -, sem az MVM, sem az állam, sem egyéb finanszírozó (már ha akad ilyen) nem bocsát rendelkezésre ekkora összeget megfelelő megtérülés nélkül. Az pedig szintén bizonyosra vehető, hogy akármilyen mértékben is vállalja magára az állam a finanszírozás terheit, a következő évtizedekben nem sok támogatás jut majd a "zöld" energetikai fejlesztésekre, hiszen azok - legalábbis egyelőre - a megtérülést segítő dotáció nélkül nehezen állnak meg."
ha ellopja a törlesztő részleteket is akkor a putyin maca meg fogja tépni...kitépi a farkát tőből meg a haját és utána a palotaőrséggel meg is dugattya -vazelin nélkűl- mert a vazelint ott kenyérre kenyik ahogy azt még vityka tuggya anno decibelből mikor a gumióvszer is bele lett baszva és utána gégésznek kellett kihalásznia

szép kis izé lesz...a németek már idén év vége felé ingyen is adnának áramot mert nincs hol tárolni és a delej meg csak keletkezik igaz, nem a széleselvtárs ANTI GRAVITRON -jával hanem szegény Anti ha t'nná és Vuitton -né meg a tpöbbiek

brühüyyy

vidám harci csigák indúlnak a bankokat kifosztani mert pénz az nincs és nem is lesz hitel meg nem volt nincs és nem is lesz ez nem kocsma hanem orosz magyar baráccság...ahogy azt vityka szeresse...meg is dugták a dácsában? mindenki vagy csak a putyin?
@rodeo36:
putyi,némethnére gerjed.A kövér politikus,csak a gyertyát tartotta.
@a kormány embere: az a nééé egy vicc, sértés a nőkre és a szaktudásra, én ha nő lennék, kikérném magamnak
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: "Szóval Orbán most tényleg a legjobb és legolcsóbb ajánlatot választotta....Brüsszel is elfogadta...." akkor miért nem tartozott ez a magyar országgyűlésre, a magyar népre aki/ami ezt élvezni/nyögni fogja?.... korábban ez hazaárulásnak minősült.Igaz, azóta már Orbánnak nem hazája, hanem birodalma van ahol azt tesz amit akar
egy:

Ismeretlen hátterű, és off-shore tulajdonban levő cég jelentkezett be a magyar Praktiker cég megvételére. A barkácsáruház láncért korábban versenybe szállt szintén hazai cégcsoport ajánlatára az elmúlt év végéig nem válaszolt a német felszámoló.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/eldol_kie_lesz_a_magyar_praktiker_erdekes_vevo_a_lathataron.573462.html

-------------------------------

kettő:

Az ország szempontjából a lehető legkedvezőbb pénzügyi megállapodásra törekszünk, a pénzügyi tárgyalások a két új paksi erőművi blokk megépítéséről még nem zárultak le - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a HírTV Magyarország élőben című műsorában kedden este.

csak néhány komment:

bogyu, 2014. január 14., kedd 22:08

Egy ilyen, a nyilvánosság elől elzárt, versenyeztetés nélkül odaitélt óriásüzletben a kenőpénz nagysága is gigaméretű lehet. Orbánnak még az ükunokái is aranyfürdőt fognak használni.

"Hangsúlyozta: a teljes keretösszeg 40 százaléka, nagyjából 3-4 milliárd euró hazai vállalkozásokat fog segíteni,"

Köszönjük varga úr, most már értjük e megállapodás hátterét.

-

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_a_legkedvezobb_penzugyi_megallapodasra_torekszunk_pakson.573824.html
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Ide figyelj te ökör, ugyanez a Bonsai Duce hazaárulózta és idegen szívüzte le a Gyurcsányt és a szocikat, amikor 2008-ban tárgyalt Moszkvában a Déli Áramlat gázvezeték építéséről. Most mi a bánato faszom töertént vele? Vagy a mostani oroszok már hirtelen jó oroszok lettek? Most már nem számít hazaárulásnak és idegenszívüségek ha bő nyállal féltérden ő cidázza le őket? Légyszíves magyarázd már nekem, hogy mi változott meg az elmúlt pár évben? Putyin nagyobb demokrata lett, mint az EU bármelyik vezetője, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a Bonsai Duce csak egy bagyobb összeg saját zsebre történő megszerzésének lehetőségének a bűvöletébe került. Mert szerintem inkább ez az utóbbi lehetőség áll a haza kiárusításának hátterében.
Orbán Viktor alias Csermanek Kádár János II. .... aki újra behívta az oroszokat! Továrisi Vitya menj a picsába! Továrisi Vitya KONYEC!
Miért jó nekünk Paks II.,
és miért nem?

Biztonság, kiszámíthatóság, klímavédelem. Rugalmatlan rendszer, kontrollálhatatlan költségek, gigantikus eladósodás. Érvek mellette és ellene.

www.origo.hu/idojaras/20140114-paks-ii-hatter-kornyezetvedelem-pro-kontra-jol-jarunk-vagy-veszitunk-a-paksi-bovitesen.html?sec-2
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Ez viszont nyilván azt jelenti, hogy a tárgyalásokat és a megállapodást az egyesült baloldalnak is támogatnia kell, hiszen emblematikus figurájuk is tárgyalt és nagyon is jóban volt Putyinnal. :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: most idézet szintén onnan:

Orbán garantálja a Déli Áramlat megépítését

Magyarország teljesíti a Déli Áramlat nevű nemzetközi földgázvezeték megépítésével kapcsolatos kötelezettségeit - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnökkel a Moszkva melletti Novo-Ogarjovóban tegnap folytatott megbeszélése után.

most nem lényeges vagy szempont a devizahitel???
30 éves hitel! 10 milliárd dollár! (már van egy halom dollárkötvényünk is!!!) kamat? árfolyam hosszú távú kérdése?

mennyibe kerül így a villamos energia, ekkora hitel és költség mellett figyelembe véve más lehetőségeket?

már most: Új csúcson az államadósság - mutatjuk a számokat

December elejére minden korábbi rekordot megdöntött a központi költségvetés adóssága, az ÁKK adata szerint elérte a 22 728 milliárd forintot. A növekedés mögött a novemberi dollárkötvény kibocsátás áll. Január óta 2000 milliárd forinttal nőtt a tartozás.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_csucson_allamadossag_mutatjuk_a_szamokat.571840.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a vargaelvtárs szavai annyit érnek mint egy lepkefing, az aranyfürdő helyett és ólomkoporsóra saccolok még 2016 előtt...

már írtam, hogy a törlesztő részletek be vannak tervezve offshore-ba oda ahová majd menekülni akar nem tuggya, hogy ólomkoporsóban megy

eladta az országot az oroszoknak 50 évre (minimum)

brühüyyy
@rodeo36: sajnos nem tudok vitatkozni veled, ezt jól megszívta az ország évtizedekre, pénzügyileg is bebetonozta magát Vezényló, kellett a pénz a "választások" előtt, neki is, és a haveroknak is.
jobbklikk meg asszisztál, most milyen csönd lett a Szabadságtéri emlékmű körül, hjaaaa, az orosz medve és a pénze kell nekik is...

Igaz a rendpárti putyin, a nyugatellenes vezér, a szabadság egyik keleti ellenharcosa, az szíve csücske vonáéknak, haver, majdhogynem testvér.
@rodeo36:

nekem az a fura, hogy minden szire-szóra nyomravezetői díj volt mostanában kitűzve...

a tegnapi bank esemény ezt nem "érdemelte" meg...

majd jött a hír erről a szerződés kötésről...
ezek után nekem meg eszembe jutott az a 99-es idő amikor a híresen nyugalmas Kanadában szükségállapot lett bevezetve...

elő is kerestem a filmet róla és ma posztoltam...
nem semmi még filmnek is feldolgozva az az öt nap...
A világgazdaság várhatóan erősödik, a feltörekvő térségben gyorsul idén a növekedés, a fejlett gazdaságokban pedig - immár öt évvel a globális pénzügyi válság kirobbanása után - úgy látszik, végre elérkezett a fordulópont - olvasható a Világbank legfrissebb, Globális gazdasági kilátások (GEP) jelentésében. A Világbank - az IMF-hez hasonlóan - a Fed QE3 programja visszafogásának hatásaira is figyelmeztet, Magyarországot pedig a legtörékenyebb országok között említi.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_az_ujabb_figyelmeztetes_magyarorszag_a_legtorekenyebbek_kozott.573820.html
@rodeo36:

мы не будем колонией!!

kepkezelo.com/images/p5y7u3a1rab7hk03w8v.jpg

Mit is mond az intelligens székely:
A medve nem játék!!!
@guma: alakul ez, kicsit vicces, kicsit zavaros, de a miénk.

Az ATM-et akarta kirabolni
a Lehet utcai robbantó

80 másodperccel a robbantás után ott volt az első járőr.

www.origo.hu/itthon/20140115-az-atm-et-akarta-kirabolni-a-robbanto.html?sec-1
Már egy éve is világos volt a közeledés
endresy.blogspot.com/2013/02/batorsag-elvtarsak.html

Ugyanakkor Orbánnak mulhatatlan érdemei vannak abba tömeghisztériában, ami támogatta a szovjet piac szétverését 1990-ben. Erre a beruházásra az államadósság terhére 20 éve lehetőség lett volna. Ahogy a 4-es metróra is. Egyikből sem lett akkor semmi.
Pusztán ezért a tízezermilliárdokban mérhető károkozásért Orbánt a politika szemétdombjára lehetne hajítani. Antall József és rokon-kabinetje mellé.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: "Orbán a lehető legjobb ajánlatot választotta. Egy amerikai, két francia, egy orosz és egy koreai ajánlat érkezett. Ezek közül csak az orosz volt komolyan vehető."

Tudsz esetleg segíteni hol lehetne megnézni ezeket a komolytalan ajánlatokat? :) Amúgy Lázár ezt nyilatkozta.

"Lázár azt mondta, a szerződéstervezeteket bemutatták Brüsszelnek, amely tudomásul vette, a tender nélküli eljárást pedig nem vétózta meg."

Nekem ebből úgy tűnik, hogy nem nagyon volt tendereztetés. :) Persze az is igaz, hogy az ellenzék azt sem nagyon hangoztatja, hogy az EU nem vétózott az ügyben. :)

www.origo.hu/itthon/20140114-paks-orosz-bovitesenek-hattere.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
""Hangsúlyozta: a teljes keretösszeg 40 százaléka, nagyjából 3-4 milliárd euró hazai vállalkozásokat fog segíteni,"
Köszönjük varga úr, most már értjük e megállapodás hátterét."

te mit gondolsz, melyik 'hazai vállalkozás' fogja megnyerni tender nélkül?
@guma:
abban az időben és a Carib térségben élveztem az életet

milyen válság volt? csak nem történt valami?

brühüyyy

olyan ritkaság...kis quebec nyersen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :)

aha! 80 másodperc?!
no comment...

@GeoCracker: :)))

sajnálom!
ezt nem akarja a jó nép tudomásul venni, pedig ha másol nem, a zsebén érezhetné...
@gazoló:
medve nagyon kedves állat csak nem szabad felizgatni mert akkor sprőd lesz

brühüyyy
@Secnir: kösz a gépies kérdést, én nem gondolok semmit, csak felvillannak valami nyerges autók, meg valami széles vállú antigravitonok, de simlicskák még véletlenül sem jutnak az eszembe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ezt nézegeted te belülről?

hol tartod a jános koponyásját? csak nem a stelázsin?

brühüyyy

a dzsobbik milyen nagy koporsóban várja a szebb napjait? vagy inkább be vagytok csempézve a réztábla mögé? alcsúton?
@rodeo36: :)

vazze! Carib térség??? akkor?
most már irigy vagyok! hahahaha

1999, amikor Seattle-ben rendkivűli állapot volt

A Kereskedelmi Világszervezet 1999-ben Seattle-ben rendezett konferenciát. Ekkor több ezren érkeztek a városba, hogy tiltakozzanak a szervezet politikája ellen. A békésen induló tüntetés olyannyira elfajult, hogy Seattle-ben rendkívüli állapotot kellett elrendelni, s a rendőrség alakulatai mellett a Nemzeti Gárda egységei is akcióba léptek a városban.

offforever.blog.hu/2014/01/15/1999_amikor_seattle-ben_rendkivuli_allapot_volt
@Secnir: A zenyime, bammeg! Mostan alapítom. Hátha ... :DD
@rodeo36:

könyörgöm!

legalább MA hanyagoljátok ezt a pr szakembert...
van elég baj így is, úgy is...

hányingerem van a tereléseitől
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bocs!
Nem szeretném a didesz nőtagozatát haragosomnak./Túl büdősek/
@guma: Ha olvasod, Paks kapcsán házszabályról többet hallassz, mint erről. Az ellenzék a qrva magas labdákat sem csapja le.
@guma:
pedig Seattle olyan szép város...és derűs...eladták a jegesmedvék alól a jeget?

olyan snassz itt BC-ben mindíg van valami sajátos...talán a sós pára?

brüghüyyy

5 évig nem élveztem ezt a Carib térség izgisebb volt...és sokkal kevesebb világkonferencia és tüntetés nyersen uborkasalátával
@rodeo36: Nem én most épp ezt olvastam el és jópofa dolgokat találtam benne. :)

"Az egésznek az a tanulsága, hogy annyira fura dolgok történnek, hogy az összeesküvésről szóló magyarázat sokszor racionálisabbnak tűnik a valóságnál. "

Miért tiltották meg az ellenzéknek, hogy nyerjen? – Energiamezők Magyarországon Kettő

444.hu/2014/01/13/energiamezok-magyarorszagon-ketto/
@rodeo36: Pedig BC nagyon szép tartomány. :)
@guma:
pedig milyen stílusos a koporsója...pléh

gyüjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét a véded mondja a dzsobbik és már el is lopták a vaskoporsót

brühüyyy

benne van a háziszárnyas is
@rodeo36: hahaha :)

ne ingereljen!

pussssz...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te honnan tudod?

minden 50 évben van tüntetés és akkor a jegesmedvék is odalátogatnak Albertából...és milyen kalsszicista stílusú az operaház

brühüyyy

nemdebár?
@guma: Pedig én olyan szimpatikus és jól nevelt kommentelő vagyok. :)
Azért erre a hírre is érdemes lenne odafigyelni.:)

Az évszázad üzletét köti Oroszország és Kína

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/az_evszazad_uzletet_koti_oroszorszag_es_kina.573773.html
@GeoCracker:

az a büdös nagy helyzet, hogy annyira gyönge a felfogásom, hogy nem értem ezt az idétlenkedést...

hiába, nincs meg hozzá a műveltségem náluk meg az állóképesség hiányzik egy jó "támadás" kivitelezésére.
@rodeo36: Amikor anno Ontarióban voltam, egy ismerős sokat mesélt BC és Vancouver szépségeiről. :)
@gazoló:
kösz...ilyent kellene nevelnem bocs korától kezdve

brühüyyy

lehet, hogy tud főzni is?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ja mese mese...de ott élni az kettő Hamilton sem csúnya...valószínű a vasmű is bezár és akkor már nem lesz füst amikor a széljárás olyan

tudod kapitalizmus

nem éri meg

brühüyyy
Azonnali békemenetet követelek orosz barátaink hős vezére és szeretett vezérünk élvezetes érdekházassága megvédése érdekében!
Bencsik elvtárs azonnal írjon vezércikket, miszerint mégis kúrvajó nekünk egy erőmű bővítés!
Lázár elvtárs meg kapja meg a haza megmentője címet, mert ügyesen megfúrta a hazai megújuló energia ipart egy ravasz módosító indítvánnyal.
Egyebekben a kúrva anyjukat!
@rodeo36:

-:)

Az adósság visszafizetésre a jövőben,amellet,hogy medvévelba@atnám/bocsmaci/ meg,lenne egy roppant 'egyszeri módszer:
Vannak azok a kba@ov listák...Meg kell szerezni az aktuális titkoszsolgálatnak és simán ráverni azokra és 'b családjukra akik támogatták,aláírták,szavaztak rá,dicsőítették!!
@rodeo36: Hát Hamilton annyira nem teccet. :) Akkor már inkább a 30.000 sziget és a Georgian Bay környéke. Velük mi is repültünk egyet. :)

t7.hu/12s4

Velük meg körbehajókáztunk. :)

www.islandqueencruise.com/main.php?tID=0
Na ezek a hiába való és gáz fröcsögések.
Ez a tipikus, bármit csinál Orbán az biztos rossz!
Egyrészt fogalmunk sincsen egy ilyen megegyezésről nekünk ki s embereknek!
Amennyit viszont erről tudni lehet az alapján egyáltalán nem rossz dolog.
Ja és , miért mindig az a baj, ha az oroszokkal kötünk valami megállapodást??
A második világháborúért nagyban felelős náci Németországgal meg lehet? Mert ott leadtak Orbánról egy fizetett kampány rajzfilmet??
Annyira nevetségesek ezek a dolgok!
Mint ezért nulla az ellenzék, mert logikátlanul és értelmetlenül kötekszik, csak az a lényeg mást mondjon.
Butaság ez a cikk nagyon!
Inkább írtál volna a gyönyörű szép nagy összeborulásról, hogy az ország jó sok kártékony alakja bementse az irháját újra a parlamentbe, mert az tiszta sor ez történt tegnap!
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
10 milliárd eurós megállapodás Orbán és Putyin között

Fontosabb részletek
Megszületett a megállapodás Magyarország és Oroszország között a nukleáris együttmûködésrõl
Oroszország 10 milliárd eurós hitelt nyújt Magyarországnak
A két paksi atomerõmûvi blokkot az oroszok építhetik
Új hosszú távú gázszerzõdés is születik a felek között

''''Egy korábbi cikkünkben már részletesebben írtunk a témában, ami szerint az orosz technológia megfelelő lehet a bővítési projekthez, azonban semmi sem indokolja azt a sietséget, amivel a kormány kezeli a kérdést, illetve azt sem, hogy egy ilyen méretű beruházás esetében verseny nélkül hirdessünk beruházót. Az eljárás által sérülnek az átláthatósági szempontok, és nem biztosítható, hogy valóban a legkedvezőbb projektet finanszírozhatják majd a jövőben az áramfogyasztók (és/vagy az adófizetők).''''

www.portfolio.hu/gazdasag/energia/10_milliard_euros_megallapodas_orban_es_putyin_kozott.193924.html
mai Magyarország - mert jobban teljesít...:

Nagy bajban a kórházak - itt a figyelmeztetés

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nagy_bajban_a_korhazak_itt_a_figyelmeztetes.573802.html

és

Elképesztő gazdasági helyzetben a kórházak - Már a megrendelésnél tudják, hogy nem fognak fizetni

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_gazdasagi_helyzetben_a_korhazak_mar_a_megrendelesnel_tudjak_hogy_nem_fognak_fizetni.573275.html
@irógép:
"Történik valami, ami Magyarországon mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen. A magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen. Tíz évre titkosított, hosszú távra szóló szerződést köt Oroszországgal a XXI. századot és a magyar nép, a teljes Kárpát-medencei életét döntően meghatározó kérdésben: az energia kérdésében. Úgyhogy arról mi semmit nem tudunk. Ez figyelmeztet bennünket arra, hogy miközben itt a gyakorlati együttműködés kérdéseinek feszegetésével töltjük majd az időnket, van még teendő; a rendszerváltás korából, az előző rendszerből itt maradt romok eltakarítása, kártékony, rossz politikai reflexek és mentalitások eltakarítása..."

Orbán Viktor 2008.
@guma: Azt hiszem ez a kulcsmondat az írásban. :)

- de legalább Lajos örülhet
"Lázár szerint a beruházás 40 százaléka - az alvállalkozók révén - magyar cégeknek fog jutni."

Egyébként Varga Misi is ugyanerről beszélt tegnap a rémhírtévében. :)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/varga_a_legkedvezobb_penzugyi_megallapodasra_torekszunk_pakson.573824.html

"Hangsúlyozta: a teljes keretösszeg 40 százaléka, nagyjából 3-4 milliárd euró hazai vállalkozásokat fog segíteni,..."

Bingóóóóóóó :)
@rodeo36:

Bocs Rodi ezt nem tudom nem leütni,de 'istenbizony nem Rád gondoltam közben hanem a 'zoroszmagyar"kényszerházasságról"...
A szóbeszédre a rossz feleségről:
"Szopni tud,főzni majd megtanul..."
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Megmondanád, honnan vannak az információid? Mert a szerződést, amit Viktor aláírt, 10 évre titkosították és Varga miniszter úr is közölte, hogy még nem tisztázott pontosan, mibe kerül az országnak az erőműbővítés. De a papírt már aláírták.

Van egy halovány sejtésem, mi lett volna, ha ezt Gyurcsány műveli.
Huuuu vazze kezdek félni. :)

Öttagú agytröszt hangolja össze Gyurcsányék kampányát

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke, a szocialisták kampányának irányítója a Népszabadságnak elmondta, hogy a közös kampányt irányító csapatban rajta kívül ott lesz Karácsony Gergely, Szigetvári Viktor, Molnár Csaba és Boruzs András.

hvg.hu/itthon/20140115_Ottagu_agytroszt_hangolja_ossze_Gyurcsany
@a keresztényeket bántani tilos: "Van egy halovány sejtésem, mi lett volna, ha ezt Gyurcsány műveli."

Erről nem csak sejtésünk lehet. :)

youtu.be/P7Zc3MCO0XI
@irógép: "az ország jó sok kártékony alakja bementse az irháját újra a parlamentbe, mert az tiszta sor ez történt tegnap!"

Ez sajnos igaz.
Kedveseim!
Nagyon elégedett vagyok, hogy a Nagy Nemzeti Pávatáncosunk ilyen előnyös gigaüzletet kötött a keleti nyitás szellemében.
Nemsokára beindul a Széles-féle ingyendelejes energiaprojekt is, így határ a csillagos ég (by Rosenfeld Mátyás).
Nekem csak az okoz problémát, hogy miként tudok a rendelkezésre álló rövid idő alatt idegileg és fizikailag felkészülni a rám/ránk zúduló, tengernyi jóra.
viszont most itt az ideje a kormányváltásnak, mert ugye ezt ratifikálni is kell. nem szabad többségbe kerülnie a fidesznek.
Elvileg ennek a pénznek ott kéne csücsülnie a paksiak amortizációs számláján,ki lopta el ezt is?!
@Secnir: Na kormányváltás az pont nem lesz idén.
@a keresztényeket bántani tilos: Herbert koma a parancsot teljesítette és mint a jó futár futott a következő "hadállásra" így nincs ideje /se tusása/ válaszolni
@gazoló:
a cuki medvemaci miatt minden előre is megbocs...

az, hogy ki kinek és hogyan szopik az meg magánügy...remélem nem lesz kötelező...főzőcske kezdőknek...de drágám a csrikét ki kell belezni főzés előtt...az ifjú férj válás előtt seperccel és szopás után 2 perccel

brühüyyy
@nemecsek ernő áruló: Yesssss. :)

Igyunk a medve előbőrére!

4 év alatt egyetlen dolgot tanult a baloldal: hogy lehet újabb 4 évre konzerválni a konfliktusait.

Lófasz lesz itt, nem kormányváltás – eredetileg ezt a címet akartam adni ennek a cikknek, miközben a Nagy Januári Baloldali Összeborulás élő közvetítése alatt azt figyeltem, hogy a szerkesztőség Gyurcsány Ferenc vagy Fodor Gábor első megszólalását fogadja-e hangosabb röhögéssel. A gúnyos nevetgélésre minden okunk megvolt: irtózatosan szánalmas, hogy a magyar baloldal szűk négy év után egy Gyurcsánnyal és Fodorral felálló csapattól reméli Orbán Viktor rezsimjének a leváltását.

index.hu/velemeny/2014/01/15/igyunk_a_medve_eloborere/
@nemecsek ernő áruló: "Mesterházy Attila lett a közös kormányfőjelölt? Mesterházy Attila? Komolyan? Akinek még a saját pártjában is azt tartják a legnagyobb eredményének, hogy sikerült megakadályozni a párt szétesését, és bebetonoznia a pozícióját? Akinek egy kellően rosszmájú szocialista politikus szerint az a hatalmas szerencséje, hogy még soha, egyetlen önálló politikai gondolata nem volt, vagy ha volt is, azt mélyen elhallgatta?" :)
@gazoló:
"amellet,hogy medvévelba@atnám/bocsmaci/ meg,"

Hát én többrendbéli okból nem vállalnám be, de szívesen rávennék egy grizzlyt. Na jó, egye fenyő, egy jeges is elég lenne.
Minden rendben!
Biztosra ment a Paksot bővítő orosz Roszatom, ugyanis már 2012 őszén Bács Zalánt vette fel a magyarországi fiókjának élére, aki korábban a Simicska-birodalom egyik megalapozójával, Baji Csabával, az MVM jelenlegi vezérigazgatójával dolgozott együtt - írta a vs.hu.
@rodeo36:

'istenmenccccsssssenmeg-úrkeze/EUR/maciharagjától!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mifelénk 5%-on áll a fityuszka,úgyhogy kívánj nekik sok szerencsét.Ha van űberelhetetlenül szánalmas,az a fityusz sajtótájékoztató 3 birnbaum gyermekkel...Sorolják bűneiket amit persze a ballerekre fognak,lopnak csalnak hazudnak,saját törvényeiket sem betartva.Hitük szerint erre kaptak felhatalmazást?!
Kezd eredményes lenni a szabadságharc,az oroszok már a hasunkon szorgoskodnak,már csak az amerikai bombák hiányoznak.
B+, ezek egyre jobb üzleteket kötnek! A Baltás után az Ír gázoló is kegyelmet kaphat!
l.hu/belfold/csak_villamlatogatast_tett_tobin_magyarorszagon_?ref=sso
Az Örülünk incenten most jelent meg egy kép az Illés Zoltánról az alábbi képaláírással, ami egy idézet tőle: "A paksi atomerőmű tervezett bővítése olyan fajsúlyos dolog, hogy feltétlenül népszavazásnak kellene róla dönteni" Illés Zoltán 2008, január 6.

Hol a jó kurva anyjában van most az Illés Zoltán, vagy mostmár nem olyan fajsúlyos dolog az atomerőmű bővítése? Most már egy ilyen szemét diktátor jelölt is dönthet róla?
Hogy egy klasszikust idézve kezdjem:

MINDENKIHEZ!

Tessenek kedveseim nem méltatlankodni, hanem dolgozni, mert az a 10 mrd € nem ingyenbe van/lesz.
...hogy az ÁKK vagy az MVM számlájáról fizetjük vissza - édes mindegy, ha a fizetnivaló azaz az államadósság máris 25000 mrd HUF, amiből (tudjuk,hisz tegnap és előtte Mariannal is megbeszéltük) hogy a végén +3000 mrd forintnyi kiadás még hozzájön, tehát jelenleg a fizetési kötelezettség 28000 mrd HUF, számítsuk be még a 2700 mrd Ft-nyi manyup einstandból következő fizetnivalókat (muhaha, mondanám, hacsaknem muhi) akkor az annyi, mint 30700 mrd Ft... az egyéb bujtatott reszlikről nem beszélek (az állami garanciavállalásokból eredő fizetési kötelezettségekre gondolok)... tehát summa summarum euróban kifejezve: ~125,8 mrd €, amiből 30,9 mrd-ot euróban is kell kifizetni. alsó hangon. úgyhogy dolgozzatok. decemberre már nemhogy a gatyánk, még a seggünk se lesz a sajátunk.

Szép napot.
@jaegtoer:

ja. rezsicsökkenési eurofóriában égve, mennyi lesz az áram ára az orosz óriással?
Akkor most Viktorka a következő 30 év minden reggelét azzal kezdi, hogy belemondja a telefonba: ucsítyel, ja da kladivaju vam...

Én már csak azt várom amikor 2018 tavaszán benyögi Putyinnak a rezsicsökkentést.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

++
"heves jeges!!"

u.i.

'miutánfellocsoltakújraélesztettekkéziutánistresszoldásmegvoltapóskörtepáleszével!!!!
Ki hiányolta @Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: a Vastagbőrőn osztja az észt. Véleménye az Orbán_Putyin kézfogásról!

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2014.01.15. 08:47:44
Nagyon tetszik cikkhez mellékelt kép. Két erős, karizmatikus, nagyformátumú államférfi kézfogását örökítette meg a fotós. Hatalmuk csúcsán vannak, és nagyon élvezik a helyzetet, ez tisztán látszik rajtuk.
göbbelsz is beájulna a fideszen:

Akár hiszik, akár nem, aki szembeköpte magát reaktorügyben, az Bajnai Gordon. Orbán Viktor ott se volt.

Miután tegnap körbeszaladt az országon Orbán Viktor legújabb, bravúros seggszáj-mutatványa - miszerint Oroszországgal energetikai megállapodást kötni puccs, ha más csinálja - az erre tenyésztett pártalkalmazottak megtalálták a csattanós választ. Íme a Magyar Nemzet híradása: Bajnai megint szembeköpte korábbi önmagát!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140115_Az_orosz_atom_melto_parja_a_fideszes_arcb
@irógép:

te, szellemi világosság messzire sugárzó vakító fényességében tobzódó elmetünemény tárold a saját ágyad alatt a nukleáris hulladékot, és olvasgass még egy kicsit a megújuló energiákról és számolgass, mennyibe kerül a folyamatosan dráguló világpiaci árral számolt energia. vagy te kopogod a rezsicsökkentést, csöki?
@tristen2005: idióta troll, ma ő kapta a magányos térítő feladatot a narancs agitproptól
@tristen2005: igaza van, OV, Putyin is most van a csúcson, a zeniten.
@Penivaldes: Ez így van, csak ezt nem nagyon illik leírni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezzel mondjuk pont egyetértek, Mesterházyt utálom, mint a szart. A lehető legalkalmatlanabb jelöltet sikerült megtalálni a személyében, még Gyurcsány is vállalhatóbb lett volna.
@nemecsek ernő áruló: Akkor most már "csak" az a kérdés maradt, hogyan mondhatta róla tegnap "éleslátású" Furcsán Nyerenc, hogy ő kitűnő miniszterelnök jelöltje lesz az összeboruklásnak? :)

index.hu/video/2014/01/14/nagy_ellenzeki_osszeborulas/
@nemecsek ernő áruló: Ó Stefánia, baranya szépe, búzamezők szőkéje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Feri soha semmit nem mond véletlenül. Pár napja olyanok, akik egy kicsit jobban mögé látnak az esetnek, már leírták: Feri megeszi Atist reggelire. Egy elbukott választás után 2018-ban Atis már nem lesz, Feri viszont igen. Tehát ebben a kontextusban értelmezd minden szavát!
@nemecsek ernő áruló: Miközben beszélnek a többiek, végig figyeld Gyuriferi fejét a háttérben. Igazi metakommunikációs csemege, amely nagyon sokat elárul az éppen elhangzó mondatok jövőbeli kifutásáról. :)

index.hu/video/2014/01/14/nagy_ellenzeki_osszeborulas/
@nemecsek ernő áruló: Ja, hogy ezek szerint arra gondolhatott, Mesterházy is egy kiválló balek és hasznos idióta, aki szépen visszarepít engem a hatalom csúcsaira. :)
nekem a gripen stori ugrik be! ott is viktor döntött! csak 2002-ben még kis pályás volt! piti kis összeggel, most nagy pályás!
@nemecsek ernő áruló: a tegnapi hírek után engem is elragadott a konteózás vak szelleme. ugyanis feltűnt egy "déri stefi" nevű tudósító a királyi rádiónál. lehetséges?
hmmm

Hét 4-es metró
kijönne ennyi pénzből

A paksi bővítés a következő évtizedek legnagyobb projektje, és rengeteg pénzt kérünk kölcsön rá azoktól, akiknek nem jó tartozni. Miért most, miért atomerőmű? Egyáltalán, kell nekünk ez az egész?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F15%2Fpaksibovites%2F

-----------------------------------
aha

Varga: Paks miatt nem lesz olcsóbb gázunk
A miniszter elárulta, hogy még nem tisztázott pontosan, mibe kerül az országnak az erőműbővítés

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fenergia%2F2014%2F01%2F15%2Fpaks_varga%2F
Mondjuk ez a videó sem élteti a Bonsai Ducét.
www.youtube.com/watch?v=xUEMgMgfHto
Most akkor álljon ki végre a emberek elé, és magyarázza el neki ezt a pávatánclépést. Mert gondolom a Fideszes hívők ezt is szó nélkül nyelik le, mint a többi hazugságot és félrevezetést.

Egyébként meg hol van iyenkor Széles Gábor és a levegőből energiát kivevő találmánya?
Simicska, Nyerges kapja a MÁV-reklámokat
A Publimont maga mögé utasította vetélytársait.
A BKV reklámhelyeit már ők értékesítik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F15%2Fsimicska_es_nyerges_cege_kapja_a_mav-reklamokat%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Láttam :-)

A gárda a maga régi koncepciójában valóban lehet, hogy kicsit túl van a delelőn. Éppen ezért próbáltam már korábban is kiterjesztett értelemben használni a társulást. Ehhez adalék, amit jeleztél.
Egyelőre maradjunk ennyiben. Meg abban, hogy örömöm mérsékelt.
De nagy a csend a jobbik felől putyinról haverkodó gyarmatosító oroszokról, és az unokáink is fizetnek majdról.
@GeoCracker: Jó OK.:) Nyilván nem azért küldtem, hogy örömködj rajta, inkább csak azért, hogy jelezzem, ők egy komolyabban vehető csapat, nem csak operett harcosok.
Putyin 14 milliárd dollárja megnyerte Orbán szövetségét

Több külföldi lap, hírügynökség is foglalkozik Orbán Viktor magyar miniszterelnök keddi moszkvai látogatásával. A Bloomberg felidézi, hogy a magyar kormányfő 2007-ben még ellenzékben igencsak az orosz befolyás ellen kardoskodott, a 2008-ban a Déli Áramlattal kapcsolatos megállapodást pedig puccsnak minősítette. A Reuters által megkérdezett szakértő nem érti a sietséget, a Financial Times pedig az orosz befolyás növekedéséről is ír

hvg.hu/gazdasag/20140115_Putyin_14_milliard_dollarja_megnyerte_Orb
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mióta vagy te ennyire kíváncsi a jobbik véleményére? :)
Én még mindig nem értem. Nem lett volna egyszerűbb megcsinálni a Bős-nagymarosi vízlépcső rendszer nagymarosi részét? Lehet, hogy én vagyok hülye és hozzá nem értő, de a vízlépcső több haszonnal is járt volna. Úgy mint árvízvédelem, a Duna hajózhatósága, megújuló energia termelés, a kialakuló mesterséges tavon rekreációs tevékenységek végzésének lehetősége (mint a Tisza-tavon). Azt már csak mellékesen teszem, hozzá, hogy a Közgép legalább annyit kaszálhatna rajta, mint Pakson. Legfeljebb ezzel nem tudott volna a Bonsai Duce befeküdni a Putyin alá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Geo meg angyal nagyban szervezkednek éppen ezügyben.
Kérdezd őket, mire kell majd az operetthadsereg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak azóta, hogy ma is többet foglakozol Gyurcsányékkal, mint a z országot az oroszok felé elgyarmatosító kormánnyal. Vagy a Jobbik szerint ez is komilfó, mert a Bonsai Duce teszi nem a patás Gyucsány? Nagyon érdekes hozzáállás a részetekről.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "..nagy a csend a jobbik felől..."még nincs befejezve az a kutatás, hogy hozta kényszerhelyzetbe Vezérkő Csillagunkat a Gyurcsány-Bajnai duó
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az a baj, hogy nem ismerem a lényeges részleteket, ahogy ti sem. Mondjuk mennyi a hitel kamata stb. Az oroszokkal való együttműködés amúgy létérdekünk, de erről Gyuriferi is tudna szerintem nyilatkozni.
Az biztos, hogy nálam furcsán nyerenc nem emiatt unszimpi. :)
@Spániel: @Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: vannak fontos dolgok ugye, amiről a poszt szól az nem az

@Marcellusca: itt is ott is, amúgy meg galád vagyol ilyeneket mutogatni, figyeld ki majd ha a jobbklikk is beáll a narancsos sikereket óbégatók sorába, na majd akkor lészen összenövése annak ami össze tartozik
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ez a pap az evangéliumnak csak egy fejezetét ismeri: a Gyurcsány fejezetet
-no comment-

Büszkeség: már 17 ezren jelentkeztek a Magyar Csapatba

Eddig 17 ezren jelentkeztek a Fidesz által életre hívott Magyar Csapat önkéntesének, hogy részt vegyenek a rezsicsökkentés megvédésében, a kormánypártnak a közelgő parlamenti választásra való felkészülésében - mondta Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/itthon/20140115_Buszkeseg_mar_17_ezren_jelentkeztek_a_Mag
a kukaclógatóknak azért bővült a választék:

​Váratlan új szereplő: megalakult a Horgászpárt, minden körzetben elindulnak

cink.hu/varatlan-uj-szereplo-megalakult-a-horgaszpart-minden-1501736326
Kínzó kérdés, hogy Sólyom elnök úr és csapata hova láncolja most magát?

@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Bizony.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak egyet szeretnék kérdezni. Ugyanez a Mindenórás Tábornok miért mondta a az akkor hatalmon lévő kormányra, hogy idegen szívűek, hazaárulók satöbbi. Mi változott azóta? Vagy most már nem baj ha nyaki merülünk az oroszok seggébe? Most már jó lenne, ha végre eldöntenék, hogy mi a fotossági sorrendjük. Mert ugye a civilizált EU az fúj rossz és ne legyünk gyarmat, de a félázsiai testvéri oroszoknál, akiket 25 éve személyesen a Mindenórás Tábornok zavart haza legendás Hősök terei beszédében, nagyon szívesen gyarmatisorba süllyedünk. És ha valakinek ez nem tetszik, amjd jól jön egy békemenet, és megvédi a vívmányokat. Ez csak nekem tűnik olyan disszonánsnak, vagy másoknak sem stimmel valami valahol?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mióta vagy te ennyire kíváncsi a jobbik véleményére?"
:) és te egy értelmes válasz helyett miért kérdezel mindíg kényszeresen vissza?
A fekvő meleg srác helyében beperelném Fabius-t a gecibe, amiért ezt a fejet rám montírozta...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én kiváncsi vagyok a jobbik és a te véleményedre... arra is kiváncsi lennék még, hogy pl. szíjjártó vagy lázár felfogta-e, hogy most mihez asszisztáltak valójában, mik lehetnek ennek a következményei... de leginkább a te személyes véleményedre vagyok kiváncsi... ha van:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nyitott kapukat döngetsz a kettősséget illetően. Mivel én nem vagyok fideszes, tulajdonképpen egyetértek a felvetéseddel.
Amúgy én nem tartottam fletót sem hazaárulónak akkor, amikor ő is normális kapcsolatokra törekedett a ruszkikkal vagy bizniszelt velük.
@Sir Bates dö Hól: Neked is kb. azt tudom mondani mint az előbb Wolfnak. Azt meg te is tudod, hogy én sok tekintetben máshogy látom a jelenlegi Oroszországot és semmiképp sem élem olyan tragikusan a dolgokat mint te. :)
@bella _ciao:
Ez a vodka előtt vagy vodka után volt?
@Sir Bates dö Hól: Amúgy ezt olvastad már? Tök jópofi konteónak tűnő dolgok vannak benne, a furcsa viszont az, mintha mégis ebbe az irányba mennének a folyamatok.

444.hu/2014/01/13/energiamezok-magyarorszagon-ketto/
Érdekes videó. :)

Gyurcsány megint a szarból hozta vissza
Lárifári, takarodj, hazudtunk reggel, délben meg este, na meg a nagy visszatérés - hogy lesz a kínos vendégből a buli egyik házigazdája?

index.hu/video/2014/01/14/road_to_gyurcsany/
@Sir Bates dö Hól: a mi kommunistánk, a mi despotánk, a mi melegellenesünk, a mi sajtó ellenesünk, a mi oligarchánk, azok jók, lehet az orosz, kínai, arab, baltás.

Az ideológiánk az közös, ezért kedvelik annyira a fideszesek és a jobbikosok az említett "urakat"
@tristen2005: előtte. a kgb utódszervezete átvilágította viktort. a röntgenképen látszik, putyin tdja, mit beszél.
remélem a következő békemeneten putyin képek is lesznek, márhogy megvédjék a béketábor csökkenő rezsijét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem zavar hogy , 160 hozzászólásból 35 a tiéd? Miért nem írsz blogot, ott kidühönghetnéd magad, egyedül lennél, senkivel nem tudnál összeveszni, dicsérhetnéd a dzsobbikot, nem lenne ellenvetés!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Drukkolt itt Európa többsége Ukrajnának, majd sajnálkoztunk, hogy behajolnak a Nagy Medvének, közben meg a Törpe is pucsított ahogy csak tudott,csak nem figyeltünk rá végül meg is lett az eredménye.A Putyinnal közösen szereplő fotón latható a Kedves Beteg arcán, hogy tetszik neki az a muiliő, ami körbeveszi, valószínűleg hasonló berendezkedést szeretne itthon is.Ki alakult a degeneráltak tengelye:Lukasenko,Vlagyimir, Viktor Janukovics, Viktor Orbán.Mind oligarchaként kezdte, majd/diktátor lett,lesz.Szóval, aggodalomra nincs ok,még,lesz ez még szarabb is..
@bella _ciao:

"megalakult a Horgászpárt,"

Akkor jó napja lesz Habának. Végre feltűntek a civilek.

Azt az apró ellentmondást,hogy a civil tv. szerint egy civil szervezet nem politizálhat, nyilván egyszerűen megoldják.

(Lehet, hogy módosult már a tv, nem követtem figyelemmel.)
Nu, kezdőd a déli Híradó, kíváncsi vagyok ...
@Orica Középföldi: a civil szervezet mellett létrehozták a pártot. így oldottá meg. persze függetlenek egymástól.
"Több, mint 4 évtizedes mélyponton az infláció."
"rezsicsökkentés és megvédése."
wmiki nem járt még erre? Mit szól a 10 milliárd eurós hitelhez?
Büdös az IMF hitel, éljen az orosz hitel???

Vajon hogyan magyarázzák meg, hogy a szeretett vezető pofán köpte őket egy jólfejlett gennyes csulával?
"Gyurcsány a közös, baloldali listán"

Úúúúúgy várom, mit fognak mondani erről a megállapodásról, de még semmi. :)
@dr Smittpálelnökúr: vót itt napkezdésnek valami csillagvadász nikkel egy klónja, ha érdekel wmiki véleménye, elég őt is elolvasni, vagy itt, vagy a vastagbőrön.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kattanj már le Gyurcsányról! Ezzel itt nem érsz el semmit, még ha pártfeladat is részedről az állandó felszínen tartása.

Egyrészt ma nem téma.
Másrészt már tényleg kurvára unalmas,hogy mindenről ő jut eszedbe.
Esetleg valami okosat, értelmeset, szellemeset?
Jobbik hozzáállását az atommutyiról?
Még mindég gyurcsányoznak. :D
@Marcellusca: nagy tételben remélem nem fogadtál a megemlítésre, a közel tényszerű közlésre meg fillérekkel sem játszottad meg ;)
@bella _ciao: ööö, rákérdezhetek? Egy kisegítő iskolás osztályelsője látható a kép baloldalán?
@elwood: félmeztelen Pu
Ja meg ugyanilyen matricázott polók., zászlók vöröscsillaggal, mert ezek után már szabad.
@bella _ciao:
Jól megnézed a Vona gatyáján az árnsék olyan, mintha kint lenne a kicsike!:)
"Kuncze Gábor is visszatér." - még mindég az összefogás a téma, immár a CÖF-ös megnyilvánulás után.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez az egész lényege. A Gyurcsány megpróbált bizniszelni velük, az Orbán szó nélkül lefeküdt nekik, de pár évvel ezelőtt ő ordított a leghangosabban a Gyurcsány ellen, hogy mit képzel a Gyurcsány.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: érdekes, bár életszerű, kicsit tamáskodom... te viszont nem válaszoltál... tiszta szívemből kívánon, hogy te és leszármazottaid egy olyan országban éljenek, ahol olyan putyin-tipusú "másfajta demokrácia" van... de ez ne mo legyen:)
"Paksi atomerőmű: érdekes tálalás. Azt tálalja, hogy mennyi új munkahelyet jelent(het), mennyi pénz folyhat be adók és járulékok formájában. A pénzügyi feltételekről még tárgyalnak.
Varga:úgy kell megállapodni, hogy minél kevesebbe kerüljön a magyaroknak."

Ennyi, kb. 20 másodperc.

Még egy kis Egyiptom, oszt' ennyi.
17 percből köbö 13-14 az ellenzéki összefogásról, gyurcsányozásról szólt.
Köztájékoztatás - én így szeretlek. :D
@Spániel: ez lemaradt: félmeztelen Putyin képes táblák, molinók, rajta "Putyin az élő isten!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem, csak egy kérdést intéztek hozzá: mi a véleménye "Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu"-ról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azé' buktam vo'na a tétet, mer' csak megemlítették. :)
De nem mondták, hogy ez nekünk "mibefogfájni".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szinte látom magam előtt amint a nap megcsillan a vértjeiken,....

Fel, trombita, síp, dob! Nagy dolgokat írok
Ágyúk morogását - Puskák ropogását;
Harcháború mérgét, A nagy csata végét;
Melyek csodavoltán Bámul kiki méltán. "Arany János"
@Marcellusca:
Milyen munkahelyek? "023-ban kezdik építeni, mire kész lesz a régi blokkot bezárják, létszám ua. Az építéshez tartozó létszám, jelenleg is dolgozik, Közgép és fullajtárjai. Egy fő nem sok munkahely nem teremtődik!
@Marcellusca: gábriel van a híradóban?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az biztos, nagyon markolta a zsebét, ott lehetett valami eldugva!
@tristen2005: De, azé' szóltak neki, hogy a kezét - ahogy szokta - tartsa csak a zsebében, mert nem biztos, hogy csak a fotóapparát lencséje mögül figyelik ténykedését. :)
Egy másik lencserendszer mögött van egy ... nem, nem TEK-es, hanem Specnazos ... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: laci nénit is? volt testüregi is? most, hogy jobban nézem, hátulról még inkább kedvemre való, mint a Magdi. kerítőnek valaki? ;-)
@tristen2005: Ne rajtam kérgyed számon! Eztet monta a tévéhíradó. És, ha űk mongyák, akko' az úgy is van. :D

@punkfrog: Mirkóczi Ádám volt a jobbiktól (meg Siffer a lömpöpötől) a Ma reggel vendége, oszt' aszonta (Mirkóczi), hogy visszatértek az elmúlt 25 évhez.
Na, nem a paksi dologra, hanem a gyurcsánybajnaimesterhzy-ra monta. :D
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Orbán hazaáruló. Te meg egy seggfej vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nesze, ajándék csak neked, csak itt, csak most, hogy lenyugoggyá:
Gyurcsány Obamához hasonlította magát
www.hir24.hu/belfold/2014/01/15/gyurcsany-obamahoz-hasonlitotta-magat/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát az nem sok, egymillió kell, mert annyian voltunk, amikor Rákay felkonferálta Viktort, és akkor szólt a rigmus, meg a Viktor, Viktor!!
@Spániel: Hát igen. Ha valaki akkor ő biztosan tudja már, hogy veszítenek.:) Ergo 18-ban hajt majd a min elnöki székre. Korábban ugye azt ígérte, hogyha nyernek ő lelép a színpadról. Képzeld mily szomorú lenne ha most nyernének és be kéne tartania ezt az ígéretét. :)
@guma: Bizony, bizony. Seattle. WTO. Naponta tudósítottam róla a kis elektronikus hírlevelemben. Arról, ahogy csöndesen szalonnáztak a zsaruk, és akkor lendültek akcióba, amikor megérkeztek a tévések. Meg ahogy szétverték az alternatív média főhadiszállását.

Akkor a GMO volt a fő téma. Ma már lenyomták ebben (is) az EU-t.
Na most az van, ha ezt a bajusztalanított vagy a másik böszme írja alá, Magyarország megmentői lennének, akiket fel kellett volna terjeszteni Nobel Béke díjra, amiért ilyen nagy fokon ápolják a keleti kapcsolatokat, s nem csak az USA talpát nyalják.

Gratulálok varánusz, megint őszintén hazudtok.
Kedves Fabius !

2009-ben is írtál ilyen ehhez hasonló rinya cikket, mikor Gyurcsányék állapodtak meg az oroszokkal, vagy csak most ?

Kösz a választ.

Szóval ugyanazon a mércén buktál meg, mint amit kifogásolsz.
@irógép: :D

Igaz hogy a képviselőnk felkoncolta zselléreit a falu főterén, de ezek meg összeborultak, és a fújrossz.

Figyelemreméltó érvelés.
@tristen2005: Abban semmi izgalmas nem lenne. Pont az a lényeg, hogy megismerhetem a különböző véleményeket és közben sok értékes embertől is tanulhatok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lelépne, de visszahívnák, mert nélküle nem mennének a dolgok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez mondjuk tényleg érdekes.

Már úgy értem nem az, hogy Gyurcsányban - gondoljon róla bárki bármit - erősebb a politikusi véna, mint az összes többiben együtt, hanem az, hogy a jobboldalnak - köztük neked, nektek is - fontosabb ez a bohóc, mint, hogy a nagymedve beköltözik a nappaliba és ő lesz az ország legnagyobb hitelezője.

Gyurcsány jelenlétét amúgy nem kell túlbonyolítani: egy köszit elmormoltok Viktornak a választási törvényért és annyi. Nélküle megmérette volna magát külön, most biztos befutó harmadik. Kíváncsi vagyok hányan fogjátok kimondani: kösz Orbán, ezt elintézted bazmeg.
@Trackers: azért a visszakérdezés is jogos.

kedves tarcker!

2008-ban is írtál ilyen, ehhez hasonló rinya kommentet, mikor viktorod olyannyira tiltakozott az orosz kapcsolatok ellen?

kösz a választ.
hablatyot leszámítva nem sok mindenről szól a posztod varánusz.
@Trackers:
Miért kellett volna? Hiszen Gyurcsány "komcsi", ő sosem szövegelt az orosz kapcsolat ellen!
:-)))
@Fabius: most már értem, hogy miért tették sokan a trolltartóba Gébet. már a tegnapi posztnál is folyamatosan a Fletón rugózott, mint valami monomániás. kiosztották többen is, folytatta. szerintem rád várt, hogy tőled is megkapja
@Trackers:

Én speciel Gyurcsányt elküldtem többször a picsába nyilvánosan.

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri

Dumálni majd akkor kell, ha az aktivitásodból kihámozható, hogy te is megtetted Orbánnal ugyanezt.

Amíg ez nem így van addig csak örülj, hogy nem vagy egy fejjel kisebb, és kiér a seggéből a kezed a billentyűzetig. Az is valami.
@parti_giano: kezdődik. megérkezett az ukáz a Szentkirályi ulicából
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem igaz, járj utána.
Szó szerint azt mondta,hogy hátrébb lép a megállapodás érdekében.
Megtette, nincsenek vezetői ambiciói, csak képviselői, az is azért, mert saját szavai szerint

"A jobboldal mindent megtesz majd azért, hogy róla szóljon a kampány, de"
"A választások után, ha nyer a baloldal, nem vállalna szerepet a Mesterházy-kormányban, még frakcióvezető se lenne. A hátsó padsorban ülne a parlamentben, nagyon csendes képviselőként."

Ezzel részemről zárul miki mókatára, remélem, ma is jó napod van a kimerítő gyurcsányozás következtében.
Ha ettől kapod meg a napi szexuális töltetedet, egészségedre.
@Fabius: hiába küldted el a gyurcsányt akárhova, áprilisban úgyis a maszopra húzod az X-ed. vagy tévednék?
@vitéž munkášőr: annyira nem érdekes Ferencünk..sírni lehet rajta.
Putyinnak most már csak a templeton követelések egy részét kell megvennie és bent is van az eu-ban egy országgal.
@Spániel: azért ne higgyünk a meséknek szószerint:)
@Penivaldes: hát igen, de valamiért Gébnek nem akaródzik ez leesni
@JewRivers: Nem bazeg. Ha emlitettek irták volna alá, akkor most te habzó szájjal üvöltenél hazaárulást, és sorba állnál a Kossuth téren hugyozni. Faszkalap.
Ahogy Orbán is még puccsról beszélt, amikor szóbajött korábban.

Az meg kurvára ne zavarjon, hogy nem érted te az egésznek a lényegét: 3000 MD Ft 40%-a - amit majd a "magyar vállalatoknak" - gy.k. a Közgépnek - fizetnek a melóért, az 1200 MD forint. Ebből 300 MD-ot lehet feltünés nélül elsummantani. És ha elég sokat vársz,lesz itt még Sukorónál kaszinó is, amit majd a Szerencsejáték Zrt (nicsak, megint a Simicska) üzemeltet. És ez az egésznek a lényege. Ha Viktornak fáj valami, és hazaárulást/bűncselekményt emleget, egészen biztosan arról van szó, hogy magának akarja a koncot. Ami nem baj, természetes emberi reakció, csak az olyan simaagyú barmok, mint ti, beveszik a nagy lómallért, és csócsálják széles vigyorral.
@Sir Bates dö Hól: Természetesen minden a részletektől függ, de az eddig ismert információk alapján gazdaságilag és környezetvédelmileg is indokolt a döntés. Az "Orbán eladta az országot az oroszoknak" duma valóban ócska demagógia. A sanda politikai szándékot eleve leleplezi, hogy akik ezt szajkózzák, egyelőre semmit nem tudnak a konkrét számokról, így fogalmuk sincs, mi alapján mondják, hogy rossz üzlet. De mivel "a zorbán" csinálta, ezért szerintük más nem is lehet.
Növeli a függőségünket? Nem. Még ha nem is csökkenti. Akár tetszik, akár nem: energetikailag minidig is az oroszoktól fogunk függeni. Aki ez ellen ágál, nézzen a térképre.

"Másrészt a döntés azt is jelenti, hogy Magyarország lemond arról, hogy érdemben csökkentsen az oroszoktól való energiafüggésen, inkább pragmatikus módon megpróbál együtt élni azzal és a lehetőségekhez képest kihasználni a magyar-orosz együttműködés előnyeit.
Ez a döntés következhet abból is, hogy a hangzatos stratégiák ellenére az Európai Unió nem volt képes ellenerőt felmutatni az orosz törekvésekkel szemben. Brüsszelben minden tagállam képviselője energiafüggetlenségről beszél, majd hazamegy és csendben megállapodik az oroszokkal. Aki meg nem teszi, az lépéshátrányba kerül és hullathat pár könnycseppet az aktuális Fenntarthatósági Zöld Könyvre."
@vitéž munkášőr: én barátomnak tartom Géber minden hülyesége ellenére.
@Penivaldes: nekem sincs bajom vele - miért, úgy tűnt?
@Fabius:

Boccs de nem válaszoltál a kérdésre:

"2009-ben is írtál ilyen ehhez hasonló rinya cikket, mikor Gyurcsányék állapodtak meg az oroszokkal, vagy csak most ?"

De nézzünk konkrétumot is:

"Nem, csak a bővítés előkészítéséhez: 25/2009. (IV. 2.) OGY határozat
az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény 7. §-ának (2) bekezdése alapján, a paksi atomerőmű telephelyén új atomerőművi blokk(ok) létesítésének előkészítését szolgáló tevékenység megkezdéséhez szükséges előzetes, elvi hozzájárulás megadásáról.
1. Az Országgyűlés előzetes, elvi hozzájárulást ad az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény 7. §-ának (2) bekezdése alapján - összhangban a 2008-2020 közötti időszakra vonatkozó energiapolitikáról szóló 40/2008. (IV. 17.) OGY határozat 12. f) pontjával -, a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez.
2. Ez a határozat a közzététele napján lép hatályba."
@Fabius: "Kíváncsi vagyok hányan fogjátok kimondani: kösz Orbán, ezt elintézted bazmeg."

Tartok tőle, hogy ilyesmit a fideszesek fognak majd szajkózni, mondván "Kösz Feri, a 14-es győzelmünket is elintézted." :(
@Penivaldes: több kakukkot ma már nem etetek.
@vitéž munkášőr:

Megértem én, hogy akut rohamot kaptak tőle. Éppen csak annyi a bibi, hogy rossz ajtón kopogtatnak vele.
@Spániel: "A választások után, ha nyer a baloldal, nem vállalna szerepet a Mesterházy-kormányban, még frakcióvezető se lenne. A hátsó padsorban ülne a parlamentben, nagyon csendes képviselőként."

Erre térjünk majd vissza május-június környékén ok? :)
@$$$=$$$:

Tévedsz, nem is kicsit.
@Fabius: akkor ki vele. maradt még az lmp meg a jobbik. meg a fidesz. szerintem hallgass a szívedre :)
@Trackers: aham, "összhangban a 2008-2020 közötti időszakra vonatkozó energiapolitikáról szóló 40/2008. (IV. 17.) OGY határozat 12. f) pontjával", ami ez:

kezdje meg az új atomerőművi kapacitásokra vonatkozó döntés-előkészítő munkát. A szakmai, környezetvédelmi és társadalmi megalapozást követően a beruházás szükségességére, feltételeire, az erőmű típusára és telepítésére vonatkozó javaslatait kellő időben terjessze az Országgyűlés elé;

ugye érzed az összhangot?
@Trackers:

Szerintem alapos és kielégítő választ kaptál.

De, ha már a konkrétumoknál tartunk a citátumodra ezt mondta akkor a Vezéred:

"Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen."

Szóval legyél kedves nyilatkozni de konkrétan, hogy akkor most a mondandó szellemében:

a: éppen puccsot hajt végre
b: nem puccsol semmit mert ha ő cidázza le Putyint az klafa,
c: nem tudom mit jelent az, hogy puccs.

Szóval? De konkrét legyél ám, a körítés nem kell.
@Penivaldes: pszichiátria.

3$=3$=terminátor=itt az idő?
@$$$=$$$:

Az előre a 300.000 faszrajzért mozgalmat kihagytad. Az is opció, nekem legalábbis.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: leírtam tegnap már, hogy nem a nukreális energia, mégcsak nem is a roszatom ellen vagyok, ha az piaci alapon teszi mindezt... a tegnapi paktum nem üzleti/gazdasági, hanem politikai döntés volt (n.b. mitől is második legnagyobb partnere a moi gazdaságnak oroszo?), mely egy érték választást tükröz... a német-orosz vezeték-megállapodást pedig ne hasonlítsd a paksi-paktumhoz... ha azt teszed, hüje vagy, de annyira, hogy még egy "ly"-t sem érdemelsz:-)
Ja, mielőtt kérded: igen, bárki/bármely csapat írt volna alá a tegnapihoz hasonló paktumot magyar részről, ugyanígy óbégatnék, mert aki azt hiszi, hogy oroszo oly erős gazdaságilag, az nem látja a valót... mint ahogy írták "oroszország részvétele a g8 közt, csak egy geográfiai tévedés következménye"...
@Trackers: És ebben hol van, hogy csak és kizárólag az oroszok csinálhatják?
Sunyiban, minden előkészítés, tájékoztatás nélkül megkötött megállapodással, nagy, több évtizedre felvett hitelből kell megvalósítani?

Viszont a posztban és a kommentekben benne van, hogy anno mekkora felháborodás volt fityiszes részről, mikor Gyurcsány felvetette a témát.
Illés szerint még népszavazást is ki kellett volna írni, akkora horderejű a kérdés, téma.

És most????
@Fabius: Na, na!
Azé' tedd a szívedre a kezed: még játsz a zelempé. :DDD
@Marcellusca: de hiszen ott már csak a szegény Schiffer van..
@Fabius: megértem hogy könnyebb mismásolni, mint szégyenszemre felvállalni, hogy bajnai-fletó-szarházi páros az egyetlen lehetőséged. fideszesként ezért könnyebb, nem kell titkolni a párthovatartozást.
@Penivaldes: Pssssssssszttttt, még Fab is meghallja. :D
@Marcellusca:

Kizárt.

Ők aszonták tavaly ilyenkor, hogy bezártak egy ajtót és kinyitottak egy másikat. A zárt ajtó mögött rekedt a szavazótáboruk nagyobbik fele, a kinyitott ajtón meg nem ment be egy lélek se.

Most lófaszt se érdekel senkit, hogy megint a "mi" ajtónkat buzerálják, és Schiffernek meg az adminisztratív módon tisztogató maradéknak kéne a szavazat.

Lófaszt, mama, ez nem így megy. Aki félúton kiszáll a képviseleti buliból az most ne ácsingózzon.

Legalábbis nálam ne.
@$$$=$$$: nem drágám, nem. tudod nem csak 2 lehetőséged van. csak ti ezt az életben nem fogjátok megérteni:)
figyelem a rejtett összefüggéseket, Rogán van a háttérben: polopokol.hu/img/mintaalap/tb3/polopokol_Atom_Anti_k%C3%A9k_735.jpg
@Penivaldes: szoktam menni. van egy traumatológus doki haverom, nem magyar
@Fabius: neked mégis mi bajod van Schifferékkel?
@$$$=$$$:

Mismásolni? Bolond vagy, ember?

Elég világosan és elég sokszor elmondtam itt is, hogy az LMP-re szavaztam és a pártszakadáskor a PM-mel értettem egyet. Simán vállalom.

Hogy ez lett a dolog vége? Sokadmagammal így jártam. De ez kurvára nem jelenti azt, hogy:

a: tetszik ez,
b: hajlandó lennék leszavazni csak azért, mert aszongyák.

A birkamódi errefele nem divat, van önálló véleményem és hidegen hagy, mások szerint éppen mit kéne vagy nem kéne csinálnom.
@Penivaldes: sokszor ügyeletes az ambulancián. ott tudunk találkozni
@Penivaldes: nincs semmilyen lehetőséged. vagy maszopnyikokra szavazol, vagy az lmp-re, vagy senkire. ebből mi az utóbbi kettővel teljesen jól járunk.
Amikor néha felriadok hazánk teljesítménye miatti boldog, nyugodt és főleg rózsaszín álmomból, akkor belémnyilal a hirtelen ébredés okozta szívszorító érzés, mely szerint a nem oly távoli múltban még überhazaáruló volt, aki Putyinnal pulizott a nappali nagyszőnyegén. Tudom, azóta több milliárd nacional forint lecsurgott a communmachine bankszámláján. Akkor most az hazafi, aki nem a nagyszőnyegen pulizik, hanem a hálóban oráloz cárovics úrral?
@$$$=$$$: amit leírtál az is lehetőség. tudod lehetőség az is, hogy egyél egy jót, meg az is, hogy leugorj az erkélyről..
@Fabius: tehát nem szavazol se a maszopra, se az lmp-re. kiváló. a fidesz téged is kigolyózott.
@Fabius: Tehát racionálisan érthető Gyurcsány meghívása. Az elvek oldaláról nézve viszont semmiképpen. Nehéz is lesz kipofázni. Mert, hogy beszél Bajnai továbbra is „korszakváltásról”; miként szól Mesterházy a „megújulásról”; és végül hogy a francba magyarázzák majd meg a PM-s árulók, hogy az általuk ugyanolyan gőzerővel szapult Gyurcsánnyal nyomulnak egy listán? Az utóbbiakról, az egykori LMP-s párttársuk, Ertsey Katalin meg is írta a véleményét Facebook-on: „Ahogy az egykori párttársaimmal, barátaimmal felmossák a padlót, az egyszerűen szívszorító.”

mandiner.hu/cikk/20140114_ertsey_katalin_nem_tudok_mit_mondani_erre_az_osszefogasra
@$$$=$$$: ideig-óráig. szóval tegyél félre. száraztésztát, konzervet mindenképp
@vitéž munkášőr: Tudom, ugye nem baj, hogy kölcsönvettem? :)
meglepően visszafogottan NEM írták alá azonnal a finanszírozási szerződést, vajh miért?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: dehogy. az előbb belinkeltem bella_ciao-nak egy oldalt, ahol van még egy rakat. durvábbak is
"Én igényeltem, Attila megoldotta, Gordon elfogadta. Ez volt a szereposztás."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és a vonagabcsika most a falon van vagy a falban? dzsobbraátvagybalraát?

vagycsakpörögmintaszélmalom

brühüyyy
@Fabius:

Értem..

Tehát akkor a Fidesz rettegett a puccstól 2009-ben, és ti nem szóltatok egy szót se,
most pedig a Fidesz nem beszél és ti rettegtek a beruházástól.

Megérdemlitek egymást.

Én akkor se, és most se szóltam egy szót se.
A zsigeri vagdalkozás soha nem volt profilom.

Te, az MSZP, meg a Fidesz viszont ugyanúgy nyomjátok. Aktuálpolitikai érdekeknek megfelelően ugyanabban a témában vagy kussoltok, vagy felháborodtok.

Nem vagy különb Fabius, a Fidesztől és MSZP-től egy fikarcnyit sem.
@Penivaldes:

Egyszerű: 2 évig tömték a fejem a "képviseleti" meg "bázisdemokráciával", esküdtek égre földre, hogy ők aztán képviselnek közvetlenül nem úgy, mint a többi.

Aztán mikor leginkább kellett volna képviselni a többször megmért - közkutatással és belső levlistán is - szavazóbázis akaratot - összebútorozni Bajnaiékkal és az akkor meglévő erőfölényből tárgyalni bármiről a szocikkal - na akkor jött a fenti kétajtós hasonlat meg a szavazóbázis csere kísérlet.

A legnagyobb röhej, hogy az az ember aki a kétajtózásról beszélt - Vágó Gábor - maga is addig nyitogatta-zárogatta a rohadt ajtókat, amíg hopp, egyszer csak kint találta magát ő is.

Erre kéne szavazzak? Túrót.
@Marcellusca:

Most akkor az van, hogy a Fidesz pont olyan képmutató, mint azok a Fabius és magadfajta kommentelők, plussz az MSZP, akik akkor kussoltak, és csak most érnek rá rettegni.
12 évig tanultam ruszkit (is), most könnyű lesz feleleveníteni

helyette azonban elpályázok, nem akarom még 1x végigélni amit azok csináltak

én már orbánt kirúgtam, elég bajt okozott eddig

ti még tartjátok? lelketek rajta
@Fabius:

Mire szavazol Fabius ?

Vigasztalj meg, hogy jó neked az összefogás Gyurcsányostul is azért, nem ?
hmmmm

Mandiner: Mindörökké Moszkva?
Az orosz építésű atomerőművel nem nő, hanem csökken Magyarország energiafüggetlensége.

mandiner.blog.hu/2014/01/15/mindorokke_moszkva?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_01_15&utm_campaign=index
@Fabius: aha, tehát a szocik ők mindenképpen, mert ők az mszp? nem tudom, amit leírsz azzal, ugyanott lennénk mint most, jött volna a Ferenc ugyanúgy.(
@Trackers:

Ne nagyzolj, dehogy érted.

Én nem a beruházástól félek, hanem:

a: az intézés módja nem tetszik,
b: bárkit szívesebben látnék 30 évig hitelezőként.

De ezt egy jobboldali aligha érti, ahhoz a komcsik iránti rajongást le kéne küzdeni.
@vitéž munkášőr: Pontosan és kb. olyan komolyan is kell venni. :)
@Trackers:

Te nem csak az atomot nem érted, olvasni sem tudsz?

Leírtam feljebb.
@Fabius: "b: bárkit szívesebben látnék 30 évig hitelezőként."

Vannak dolgok amiken úgy sem lehet változtatni. Te őket nem látod szívesen a jobberek meg tőlük kapnak hidegrázást. :)

valakiblogja.wordpress.com/2013/12/21/szijjarto-peter-alma-izraeli-foldgaz-az-atomenergia-es-a-baratsagos-magyar-nep/
@Bakter:

"Akkor most az hazafi, aki nem a nagyszőnyegen pulizik, hanem a hálóban oráloz cárovics úrral? "

hogyne. s hozzá a mindent benyelő fidesznyikek a szorgalmasan harkályozó Főnökkel mintegy együttérezve, ütemesen skandálják, hogy "Vik-tor, Vik-tor", míg folyik az akció.

Hogy aztán a bőséges spriccnél mit ujjonganak, azt nem tudom. Talán azt, hogy "Nyeltünk! Nyeltünk!", vagy inkább azt, hogy "Feltámadunk!" ???
Az öröm garantált.

ennyi megvezetett majmot egy rakáson, elképesztő.
@Penivaldes:

Mi lett volna házni nem sok értelme van.

Az viszont tény, hogy a tizenszázalékon nyitó Bajnai és az éppen 7%-on álló LMP akkor együtt erőfölényben voltak, és olyan tárgyalási kényszert tudtak volna létrehozni, aminek nem ez lett volna a vége.

Akkor - az LMP 2012. novemberi kongresszusa idején - úgy be voltak tojva a szocik, hogy a nemleges döntés után is két nap kellett nekik, hogy felfogják a mákjukat és kezdeményezőként kezdjenek fellépni.
@Fabius: ebben csak az a baj hogy jönni akartam lesajnálni áprilisban, hogy megint mi nyertünk, de így te is segítesz benne :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha azt kérdeztem volna "hányóravan"?

arra is ugyanezt "válaszolod"?

ennél magasabb szellemi színvonalat gondoltam rólad, legalább a bányászbéka valaga fölöttit, legalábbis egy szőrszálnyit

az e a bajod, hogy a vonagabcsiról a kóborkutyák sem beszélnek viszont Doktor Gyurcsány Ferenc Magyarország volt Miniszterelnökéről meg még a reggeli szellő is jókat suttog...téged meg esz a sárga irígység?

vagy kék? vagy zöld? esetleg színjátszó vagy? melyik körben? kerényielvtársnál? festeni tuccemár...vagy kell hozzá kifestőkönyv

mondd ilyenkor nem szégyelled magad? pedig gyalázatosan viselkedsz

brühüyyy
@Fabius: valóban..
meg akkor megújult volna az mszp...persze.
@Fabius:

A kérdés, hogy kell e Pakson újabb blokk.

Abban gondolom a többség egyetért, hogy igen kell.

Pipa.

A kérdés hogy ki építi milyen hozzáértéssel, mennyiért, milyen feltételekkel.

1. Szakértelem
Tudtommal az oroszok a legelismertebb szakembereket adják atomerőmű kérdéskörben.
Nálunk is ők építették ők tartották karban rendszerváltás óta is.
Kivéve egy alkalommal amikor a francia-német Framatome nevű cég tartotta karban, és azonnal üzemzavar lett a következménye 2003-ban.

2. Mennyiért
Nincs rálátásom mennyiért építették volna meg a többiek. Azt tudjuk, hogy a Finnország háromszor annyiért építi a blokkját 5 év csúszással, a tenderhez képest.

3. Feltételek.
Ezt se tudom megítélni hogy lehet-e kedvezményesebben

Remélem te igen.
Össze tudod vetni az MSZP oroszokkal kötött szerződéseit a mostanival.
@Fabius: "tizenszázalékon nyitó Bajnai"
bajnai nem volt tizenszázalékon, egyszer mérte annyinak egy intézet amelyik utólag el is mondta, hogy módszertani hiba volt. (előtte kérdeztek róla a lapon, és ez torzította döntést.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hagyjál már ilyen hülyeséggel.

A felmerült reális lehetőségek közül szívesebben lettem volna koreai vagy francia gyarmat ahelyett, hogy ne csak anyagilag, de technológiailag és fűtőelem fronton is Putyintól függjünk.
kéretik figyelni, íme a későbbi indok a kilépést igazolandó:

Vizsgálhatja az EU a paksi megállapodást

Az Európai Bizottság soha nem foglalt állást abban a kérdésben, hogy kell-e tendereztetni vagy sem a paksi atomerőmű tervezett bővítésének ügyében - válaszolta a testület energiaügyekért felelős szóvivője egy magyar újságíró kérdésre Brüsszelben. Az orosz megállapodást viszont közbeszerzési szempontból megvizsgálják.

hvg.hu/itthon/20140115_Vizsgalhatja_az_EU_a_paksi_megallapodast
Aha, ezek szerint akkor az MSZP is komcsik?
Inkább örüljetek ballibsik, úgyis állandóan azt hiányoltátok, hogy a jobbos kormányok elbasszák az orosz kapcsolatokat.
@guma: A puccs akkor történt, amikor a fidesz parlamenti frakciója törvénytelen és illegitim módon megszavazta az alaptörvényt, és hatályon kívül helyezte a Magyar Köztársaság Alkotmányát.

Az ellenzék pedig kábán pislogott, nem ordított, nem vonult ki a parlamentből. Ennek a levét isszuk most.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én még előbbre látok mint te. Ez a zsidók Dunábalövésének igen korai szándéka. Orbán eltitkolja, de a magamfajta profi előtt Orbánék nyitott könyv. Ahogy előtted is.
@♔batyu♔: nem mondod, ehhh, pedig lemaradt egy kitétel az előbb, felkészül vona majsztró, ebben úgy is hű pincsije Vezénylónak
Az MMBF Földgáztároló Zrt. 114 millió euró és 60 milliárd forint főösszegű hitelt vett fel 7 évre. Az érintett bankok között az EBRD és az ING Bank, az MKB Bank Zrt., a Raiffeisen Bank Zrt. és az OTP Bank Nyrt. szerepelnek.

hvg.hu/gazdasag/20140115_Tobb_mint_130_millio_euros_hitelt_vett_fe
@♔batyu♔:

Ezek szerint akkor már nem baj, ha mi leszünk a Gazprom legvidámabb barakkja?

Pár éve még nagyon zavarta Vityát.

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:

"És még Brüsszel is elfogadta a döntést."

Füllenteni tetszik, kedves elvtárs. :)

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/cafol_brusszel_nem_bolintottak_ra_a_tender_nelkuli_paksi_bovitesre.5.193991.html
@Trackers:

Ha jól látom, még nem válaszoltál Fabius kérdésére, miszerint szerinted a 3 opció közül melyik a helyes:

"a: éppen puccsot hajt végre
b: nem puccsol semmit mert ha ő cidázza le Putyint az klafa,
c: nem tudom mit jelent az, hogy puccs."

Szóval? Izgatottan várunk tőled egy olyan kommentet, amelyben pusztán egy 'a' betű van. Vagy egy 'b'. esetleg 'c'. És semmi több.
-no comment-

"Mi a valódi különbség Cromwell és Sztálin között? Az égvilágon semmi" – ezt nem Thürmer Gyula, hanem Vlagyimir Putyin jelentette ki pár hete, egy moszkvai sajtótájékoztatón.

Fotó: Yuri Kochetkov / AFP

index.hu/kulfold/2014/01/15/sztalint_dicsoiti_magyarorszag_uj_baratja/
@Trackers:

Nem csak ezek a kérdések. Lehet(ne) itt új blokk akár orosz kivitelezésben is, de az nem mindegy kinek adósodunk el és mennyire közben.

Meg talán az sem mindegy, hogy bár az általad is citált egykori javaslatot a szocik jegyzik, de Fónagy János és Podolák György hatására 330 igen szavazattal ment át az országgyűlésen.

Vagyis a Fidesz is megszavazta szépen.

Meg aztán az sem mindegy, hogy ez a határozat az ELŐKÉSZÍTÉSRŐL szól és nem a kivitelezésre szerződik, mielőtt urban legenddé minősül ez a kis apróság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tehát Lázár János hazudott. Meglepődtem. Volna, ha nem.
@Fabius: őőőő, dehogy, hazudni nem szokott ő sem, pont annyira nem mint a főnöke.

FT: orosz érdekszférába kerülünk
Moszkva egyre határozottabban használja fel az energiapolitikát hatalmi céljai elérése érdekében.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ft_orosz_erdekszferaba_kerul_magyarorszag.573870.html

-------------------------------

Magyarország a rossz példa
A politikusok rontják le a teljesítményt.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_a_rossz_pelda_igy_szurtak_el.573877.html
@Fabius: Az ki van zárva! Aztatat ők nem szoknak. :)
@Secnir: "viszont most itt az ideje a kormányváltásnak, mert ugye ezt ratifikálni is kell. nem szabad többségbe kerülnie a fidesznek."

Hoppá!

Ezt kifejtenéd bővebben?
@DarthVader:

Majd ha Fabius válaszol, akkor én is.

Az alábbi kérdésre nem válaszolt, másképpen az opciók között nem választott.

a, Az MSZP is pont olyan visszataszító módszerekkel kötött szerződést az oroszokkal 2009-ben, csak arról nem írtam, mert csak.

b, Csak a Fidesz nem szerződhet velük, mert ha az MSZP cidázza le Putyint az rendben van, de ha a Fidesz arról írni kell hosszan.

c, Nem válaszolok, mert ciki

---
Megjegyzem én nem mondtam, se most, se akkor kritikus véleményt (kellő információk hiánya okán), szöges ellentétben Fabiussal, az MSZP-vel, és veletek, akik csak és kizárólag most toljátok ezt.
2012. április 18., szerda
"Szlovákia üdvözli Magyarország azon kezdeményezését, amellyel fel kívánja újítani a hágai nemzetközi bíróság 1997-es döntésének alkalmazásáról szóló tárgyalásokat" - közölte a szlovák külügyi tárca szóvivője.

Szabó Marcel miniszteri biztos bejelentette: a magyar kormány megújítja a tárgyalásokat a dunai vízlépcső szerződésének felülvizsgálatára és egy új szerződés megalkotására.
hvg.hu/vilag/20120418_szlovakia_magyarorszag_bos

Hogy lett ebből Putyin?
Csurran-cseppen - - ahol puttyin, ott marad is?
Hello! Most jutottam a géphez. Mondhattátok volna, hogy az Origora ne menjek. :)
A magyar-orosz kapcsolatok felelevenítése érdekében (ismét így 25 év után) szívesen ismerkednék 18-25 év közötti Szvetlánákkal, Olgákkal és Ludmillákkal!
@Fabius:
Tehát az oroszoknak rosszabb eladósodni, teszem azt, akár jobb feltételekkel is, mint pl az IMF-nek ?
@Trackers:

Te még mindig nem tudsz olvasni? Az MSZP nem szerződött kivitelezésre senkivel. Előkészítésre szerződtek a Fidesz szavazataival.
2010 Decemberében, a Roszatom 6,3 milliárd euróért vállalt atomerőmű építést a bolgároknak, 2x1000 MW-ost (amit később a bolgárok lefújtak, mert még ezt is drágállották):

en.wikipedia.org/wiki/Belene_Nuclear_Power_Plant

Nekünk ugyebár hivatalosan 12 milliárdért (ami egyébként is sokkal több lesz) építenek 2x1200 MW-ost.

Bolgároknak 2000 MW: 6,3 mrd euró.
Nekünk meg 2400 MW: 12 mrd euró.

Azaz 1000 MW a bolgároknak 3,15 mrd euró, nekünk magyaroknak 1000 MW 5 mrd euró.

Az 5 milliárd a 3,15 mrd-nak több mint a másfélszerese, a 160%-a.

Azaz nekünk bő másfélszeres áron épül a két blokk. Ha nem 160, hanem 100%-os áron, fajlagosan annyiért épülne mint amennyiért a bolgároknál volt róla szó, akkor 7,5 milliárdért épülhetne a bővítés.

Ezen mi bukunk 4,5 milliárdot. Ennyit buktunk a nemzetközi tender elmaradása miatt.

Nekünk miért 160%-os áron lesz? Orbán nyomja az extraprofitot a ruszkiknak?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Lehet, hogy én vagyok hülye és hozzá nem értő,"

Nem vagy hülye, de nem értesz hozzá. Jobb, ha nem bolygatjuk ezt a vízlépcső témát.
@Trackers:

'sztán mitől is jobb az orosz finanszírozási ajánlat, mint ha az IMF-től veszünk fel hitelt?

Számszakilag ha lehet, az ideológia nem érdekel.
De mi van a Széles Gábor fémjelezte antigravitációs szerkentyűvel?????????? Hát ennyire nem bízik a Puszták Putyinja öreg harcostársában? A választásokig elkészülhetett volna, hiszen csak egy kis csúszást jelzett az eredeti 2013 év végi dátumhoz képest az szellemi atya. Inkább Vityának kellene házalnia a szerkezettel, amivel forradalmat csinálhatunk és világnagyhatalom lehetünk olcsón.
@Trackers: igen, mert viktor is megmondta: az IMF a mi bankunk!
@Sir Bates dö Hól: "Putyinnak most már csak a templeton követelések egy részét kell megvennie és bent is van az eu-ban egy országgal."

Jézusmária Szentjózsef, nehogy már ötleteket adj nekik!!!
Mindent elolvastam ma, amit ebben a témában olvasni lehetett. Leszűrve a konkurrencákat, egyetlen nyomós érv lehet a tény mellett: Putyin delejes tekintete.

Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc cipőjébe léphet?
www.atv.hu/belfold/20140115-orban-viktor-gyurcsany-ferenc-cipojebe-lephet/hirkereso
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Beleolvastam a Gyurcsány interjúba. Megértettem, hogy ő volt az egész mozgatórugója. És még Vadais fotó is volt. :)
@Fabius:

Én nem ismerem az MSZP által kötött, 10 évre titkosított szerződés részleteit.
Te igen ?

Hogy mitől jobb az orszoktól, mint az IMF-től a hitel ?
Mitől rosszabb ?
@épészmérnök: gondolod, hogy ezt már régen nem tudja az orosz medve, nem vagy te ilyen naiv.

Majd pont egy ilyen felkapaszkodott ikszedik senki magyar minielnökkel nem számolt már jó előre putyin, ez volt a cél, és az a hülye vezényló még vigyorog is, és azt hiszi, számít valamit, meg hogy ő irányítja az eseményeket.
@cukkerrépa:
@tobeor:
Az a sanda gyanúm, ha az egykori mucskus hazaáruló egyezett volna meg Paksról a cároviccsal két pulisimogatás között a krémest majszolva, Magyarország minden szempontból kedvezőbb feltételekkel szerződik, mint most. Amikor az oroszoknak folyton be- és odaszólogató csúti zizé lett kirendelve aláírni (ugye ismerős: a neve kerül a papírra, vagy az agyveleje.) Putyinról azt mondják, a hozzá lojálisokkal a mindvégig kitart, de nem tűri a tiszteletlenséget. És soha nem felejt...
Szóval, le lett téve a csúti elé egy hosszú lista, melyen az általa korábban az oroszokra belpolitikai megfontolásból kiokádott szenny szerepelt szépen hosszan. Most beleverték az orrát. Csak figyelni kellett a fejét a találkozó idején: ostoba, bárgyú vigyor, totális kisebbségi komplexus. No meg a döbbenet, hogy van nála egy kisebb ember, aki nagyobb.
@épészmérnök:
miért nem szabad bolygatni a vízlépcsőt? ki is szaros miatta? és mennyit veszített az ország egy seggfej döntés miatt?

és még mennyi ilyen és hasonló van és lesz, most éppen nukleárissá lesz az egész a fidesz?

brühüyyy
@V-PORT: szegény, én nem kattintottam bele, de már nem is fogok :D
@Fabius: a NÉ másik sikere, nálunk még semmi, meg a környékünkön sem, tudom ez is tüske neked is, nem genyózási célzattal lököm ide, csak tanulságnak másoknak, ha már ott volt a magasztos aláírásnál is eme nőiszerzet.

NGM: napról napra több pénztárgépet helyeznek üzembe

Több mint 20 ezer online pénztárgépet helyeztek már január 13-ig üzembe, és ez a szám napról napra nő.

hvg.hu/kkv/20140115_NGM_naprol_napra_tobb_penztargepet_helyez
Miért törlöd a nem tetsző hozzászólásokat gyíkfejű?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért arra kíváncsi vagyok, hogy tegnap Bajnainak mi volt az a fontos családi-hivatalos ügye, ami miatt nem tudott elmenni a Kálmán Olgához, hogy együtt szerepeljen Mesterházyval, Fodorral, és Gyurcsánnyal. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szóval? küldtél szart...nem válaszolsz?

kár...
brühüyyy

tartunk szünetet? 1 év?
@V-PORT: csak nem a tíz legizgalmasabb krumlipürén akadtál ki?
Ki kell adni az eddig titkolt trafikpályázati adatokat

Első fokon pert nyert az állam és a nevében eljáró Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN) ellen is az a Dunakeszin trafikját elvesztő felperes, aki azt kérte: adják ki neki a vesztes pályázatának pontszámát, az elbírálók névsorát, valamint az alkalmazott pontozási szempontokat. Az ítélet nem jogerős.

hvg.hu/gazdasag/20140115_Trafikmutyi_a_miniszteriumnak_ki_kell_adn
@Penivaldes: Láttam, de nem olvastam. Azt mondja, hogy ágaskodik neki. :)
@Spániel: Hívhatjuk krumplipürének is. A 444-en elolvastam az összefoglalót, amiből azt vontam le, hogy az egészet ő találta ki, és egy császár.
@rodeo36: Ő mióta doktor? Szerintem ne vedd annyira komolyan a témát, inkább nézd meg ezt. :)

youtu.be/nt9luw61ylQ
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A napokban beszéltem a pénztárgépes ismerőssel. Ecsetelte, milyen "sikertörténet" az üzembehelyezési bumm, és milyen "flottul megy". Gondolom, mindezt a propaganda nem részletezi.
Azt hiszem ezt be fogom még írni vagy 100x:

Az Orbán által kötött egyezség több mint másfélszer drágább, mint amit a bolgárok kötöttek a Roszatommal 3 éve.

4,5 milliárd eurót bukunk a bolgároknak kínált árhoz viszonyítva, a bolgár áron 7,5 milliárd euró lenne a bővítés.
@Trackers: "Az MSZP is pont olyan visszataszító módszerekkel kötött szerződést az oroszokkal 2009-ben"

Vegytiszta példája annak, hogyan kell hazugságokat terjeszteni. Evidenciaként, tényként, mellékesen sugallsz valamit, amit bizonyítanod sem kell, hiszen valójában nem tényállítás, hanem vélemény.

Kérdések:
- pontosan melyik szerződésről beszélsz
- ugyanaz volt-e a szerződések tartalma
- milyen módszerrel kötötték a szerződést
- az a módszer legális és legitim volt-e

Előbb ezeket tisztázd, utána lehet véleményt mondani, és másokat befolyásolni. Addig ez csak fekete propaganda.
Csak egy pici analógia... kitekinto.hu/europa/2012/09/18/oroszorszag_benyujtotta_a_szamlat_bulgarianak_fizetnie_kell/#.UtaUUtO6rFo főleg az olyan takaréklángésznek, mint most Gábriel (szerintem csak játssza a hülyét, ha tehetné bőszen hazaárulózna, de míg nincs jobbik-álláspont, kivár:))
Öröm nézni, hogy a zemúttnyócévben a legvéresszájúbb oroszellenesek, milyen hévvel (vagy trolival) próbálják revidiálni a korábbi álláspontjukat, és hogyan lesz a narrációjukban a néhai moszkvai belzebubból a napokban csillagszemű fogtündérjuhász.
@Spániel:

"Ha ettől kapod meg a napi szexuális töltetedet, egészségedre."

Csak egyetlen egyszer látnám, hogy kielégült:)))
@rodeo36: Rodeo, drága öreg barátom, ekkora baromságot, hogy síkvidékre erőművet építsenek, csak magyar politikusok találhattak ki.

A Műegyetemen 1939-ben volt egy ilyen elképzelés, de ad acta tették, mert akkora hülyeség. És tudod, ki vette elő megint? A kedves Rákosi szaktárs. Csak hogy tudd.
@Mindfield: "A magyar-orosz kapcsolatok felelevenítése érdekében (ismét így 25 év után) szívesen ismerkednék 18-25 év közötti Szvetlánákkal, Olgákkal és Ludmillákkal!"

Csak óvatosan. Oroszországban tarol az AIDS.
A tervezett 10-12 milliárd euró paksi hitel nagyságrendileg egyedül a 2008-as EU/IMF hitelfelvételhez hasonlítható. A 19 milliárd eurós keretből 12,8 milliárdot hívott le az állam – ám a hasonlóságok ezzel véget is érnek. A tervezett paksi hitel felvevője az MVM Zrt. lehet, így GDP 10 százalékára rúgó összeg nem növeli az államadósságot. <<<<<<<<<<

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jon_az_uj_magyar_imf-hitel.573881.html
@épészmérnök:

Mint ahogyan írtam én nem férek hozzá se az MSZP által 10 évre titkosított szerződéshez, se a mostanihoz.

Én csupán annyit tudok, hogy az MSZP is kötött szerződést az oroszokkal 2009-ben, amikoris az itteni Fidesz-fóbiások egy büdös szó nem sok, annyit se szóltak, szemben a mostani vegytiszta "fekete propaganda"-val.

És a gondom éppen az, hogy ezt az általad említett "fekete propaganda"-t úgy nyomjátok, hogy ti se ismertek egy büdös szót se egyik szerződésből se.
@Sir Bates dö Hól: Ugye azért a cikkbe is beleolvastál, ami ugye úgy folytatódik:

"a belenei atomerőmű befejezésének meghiúsulása miatt. A Roszatom részéről kifogásolják, hogy a mai napig Bulgária nem értesítette őket a kivitelezésről szóló szerződések felbontásáról. Az oroszok már legyártották az atomerőmhöz szükséges berendezéseket, ám a termékdíjakon túl követelik a tárolásukért valamint az elavulásért járó költségeket is."

Ha más országról lenne szó lehet, hogy egyből jogtalannak minősítenél bármilyen szerződés szegést? :)
@Sir Bates dö Hól: a jobbiknak nincs energiapolitikája. semmi. csak olyan hagymázos kijelentései, hogy nap, szél, biomassza... mindenféle szakmai háttér nélkül mondja ezt vona. persze, hogy nincs mankója gábirelnek (kankója még lehet a sekrestyéből).

31.media.tumblr.com/2984538412c433105e9778451a8ca414/tumblr_mzfwnsdIjo1qdtmevo1_500.gif
Atombiztos keleti nyitás

Atomenergiára természetesen szükségünk van. Az egyre több területre kiterjedő putyinizmusra, és ezzel párhuzamosan hazánk egyre nyilvánvalóbb orosz elköteleződésére azonban véletlenül sem.

kapitalizmus.hvg.hu/2014/01/15/atombiztos-keleti-nyitas/

-----------------------------------

Repülőgépet adott ajándékba Orbán a volt szlovák államfőnek

Szlovákia egykori államfője, Rudolf Schuster betöltötte a nyolcvanadik életévét. Orbán Viktor is vele ünnepelt Kassán. Kiderült: a magyar kormányfő egy IL–18-as repülőgépet ajándékozott a politikusnak, amit majd darabokban szállítanak Szlovákiába - írja a pozsonyi Új Szó.

hvg.hu/vilag/20140115_Repulogepet_adott_ajandekba_Orban_a_volt
A NApi.hu-s cikkhez, egy kis adalék:

Súrolja az Alaptörvényt a paksi bővítésre felveendő hitel?

Az új alkotmány kimondja, a mostaninál jobban eladósítani a magyar államot nem lehet. Akkora magyar cég pedig nemigen van, amelyik állami garancia nélkül ekkore hitelt tudna felvenni.

444.hu/2014/01/15/surolja-az-alaptorvenyt-a-paksi-bovitesre-felveendo-hitel/
@épészmérnök: nem hinném, hogy a kreml az itteni kommentelők ötleteire van rászorulva:-)... a befolyásszerzés mindig, mindenhol egyformán működik... az egy másik dolog, ha emiatt az orosz muzsik pont ugyanúgy szív majd, mint magyar társa...
" Noha a hajléktalanokkal kapcsolatos, és a demagógiaháborúban rendeletileg alkalmazott optikai fényezés mintájára sajnos még az sem kizárt. Hozatva, például Tarlós Istvánnal, egy rendeletet, amely alapján az ilyen ételosztások annyira rontják a látképet, illetve a környék közlekedését, hogy indokolt azok kiszorítása a városból."
endresy.blogspot.hu/2013/12/demagogisztani-naplo-kari-merleg.html

Cassandra-szindróma????

Ugyanis meglépték:
index.hu/belfold/2014/01/15/csondben_beintettek_az_etelosztasoknak/
@parti_giano: Ez a kép tuti jó volt köcce. Egyből magamra ismertem. :)
@♔batyu♔:
Na, most akkor jól belehúztak, mi? Bepótoltak pár év lemaradást.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hüje vagy:-)... persze, hogy elolvastam, sőt az erre vonatkozó összes cikket, melyet felleltem, s megérthettem... az ilyen sumák idézeteid idején mindig közel kerülsz ahhoz, hogy muter egészsége iránt érdeklődjek:-)
@parti_giano: Amúgy van energiapolitikája. Azt már meg sem merem súgni, hogy támogatnák vízierőművek építését is. :)
@épészmérnök: akkor a szlovákok miért üzemeltetik Bőst? Nekik sem éri meg? Mi feladtuk, a Szigetköz meg szív, mert a vízhozam kérdésében a szlovákok döntenek. Amúgy az is egy érdekes kérdés, hogy az év nagy részében alacsony vízállású Dunából hogy lesz elég víz Paksnál?
@Orica Középföldi: á, szerintem attól elsül ha kap Vonától egy sk. aláírt meghívót a legközelebbi naggyűlésre.
tanulságos:

Új atomerőmű nem kell
A mai nagykerár duplájáért termelné az áramot.
Csak akkor jöhetünk ki jól az egészből, ha az oroszok kiugróan olcsó hitelt adnak a beruházásra.

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2014/01/15/paks/
@Penivaldes: Nem. Annyira nem vagyok mazochista. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: honnan volt Orbánnak egy IL-18-asa?
Azt mi adtuk, nem?
@Trackers: Meg-sza-vaz-ta a fi-tyesz!! Parlamentben! Érti?
@Spániel: jó a kérdés, abból minimum egy csavar az enyém, kérem is vissza :D
kéntelen vagyok kijelenteni, hogy a legfaszább energetikai programom nekem van a világon, de addig úccse mondom meg, amíg selmeczi naccsád vagy a zsigó robi ki nem fejti mérvadó véleményeit, miszerint hazudás van újabban megin.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sőt, egy pilótát is tudnék adni hozzá, aki a szomszédomban vegetál a nagyszerű Malév bedöntése óta.
@Spániel: Győr-Abda között állt a röpcsi jó pár évet, beleépítve egy étterembe. Aztán csak állt, aztán tavaly kiszedték az épületből és azóta is itt áll. De hogy került Orbánhoz, azt nem tudom? A Kisalföld újság szerint egy múzeumba kerül Kassára valami csere alapján.
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Vagyis kibaszottul ne surgos....mert az etmeneti idoben tultermeles lesz....
@épészmérnök:

"Az ellenzék pedig kábán pislogott, nem ordított, nem vonult ki a parlamentből. Ennek a levét isszuk most."

Miért, mi történt volna, ha ordít és kivonul?
Szerintem semmi.
@épészmérnök:

szegény emil bácsi, ha tutta vóna, hogy ő tanálta föl a dunaszauruszt, akkó bizonyára paleontológusnak ment vóna, nem vizésznek.
A magyar atomvilág után...

ATOMTEMETŐ

Elvirágzott atomsiló
Fölött legel tanyasi ló.
Lila fűtől kissé kába
S enyhény remeg mindhét lába...

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2009/12/atomtemeto.html

ATOMREMETE

Tegnap halt ki a Föld...
Ehhez képest,
Bár a Hold méregzöld,
Ez egy szép est...

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2009/08/atomremete_19.html
na, ezt is megtudtuk:

Orbán a népfelség elvének engedelmeskedett atomügyben

www.noltv.hu/home/
@tingli-tangli: oh, milyen nagyvonalú gesztus egy rozsdásodó, használhatatlan, repülőnek látszó tárgyat darabokban ajándékozni államelnököknek. Vajon mivel viszonozhatják?
Bár ez lenne az egyetlen dolog, amiről nem tudunk semmit.
@parti_giano:

jóvanna, de akkor se tudod, hogy mi hajcsa. viszont méjjen belenésztem én is a putyin szemibe és menten eszembe jutott, hogy kik lopták ki a sót a magyar tengerbül.
@Spániel:

ezzel szembe a dicső vezető aszonta, hogy reméli, a parlament majd áldását aggya erre a naccerű bizniszre. mondom magamba: naná, bazmeg, de tülem kaphacc egy maflást, ha erre jársz!
@épészmérnök:
ahhoz, hogy egy vízturbina pörögjön nem szükséges az Angel Cascada sem meg a Victoria, sem az Iguacú, sem a Niagara (az utóbbi esetén kb 28 db Kaplan műxik mintegy 2 méteres vízszintkülönbséggel, Ontario nagyrészt abból és néhány szar gázturbinából kapja a delejt) Délfranciaorszában a Riviéra közelében árapály erőmű műxik cca 60 éve ott az árapály fél méter körüli...a többi mérnöki tevékenység (mindenféle mérnöki nemcsak gépész) Magyarországnak nincs hegy folyója? Svájc-ban egyes házak önmaguknak állítanak elő áramot és ivóvizet a szomszéd hegyi patak segítségével...függetlenek a rendszertől, a Szilvásvárad-i pisztrángos csermely kis vízhozamú? más nincs? tudtommal...de a Duna és a többi nagy folyók hasznosíthatóak lennének vízgazdálkodás meg energiatermelés kapcsán (Rákosi kopasz volt de nem volt teljesen hülye...bár propaganda alapon nem lehet bugyiba gumit sem húzni pedig az nem nukleáris)

szóval reconsider

brühüyyy
loptam:
"az új atomerőművünket a híres repper emléke előtt tisztelegve nevezhetnénk úgy, hogy 2PAKS"

namost.tumblr.com/post/73408274142/az-uj-atomeromuvunket-a-hires-repper-emleke-elott
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem nézem, annyira mint a zorbán akit megdugtak azért a diplomáért amit sohasem csinált csak oldalanként seggbebaszták érte meg szopott is

szóval

brühüyyy

a vona meg a kék osztrigában múlattya drága perceit mert a politika olyan zsenánt és kurva sikertelen
@GeoCracker: gondolom. egyébként a képet szemlélve arra jutottam, hogy nincs az a TEK, ami megállítaná azt a tömeget ha elindulnának a Blaháról északnyugati irányba felkeresni egy-két hivatalt
@Fabius: Ó, haggyad mán! Egyre több a funkcionális analfabéta - és mind ezekre a blogokra uszítják. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nyomokat hagytál magad után? Bele léptél valamibe?
Jaj akkor rendben, azt hittem a szádból jön.
@hacsaturján:
a dino az egy nagy biogáz üzem lehetett voilna és kémény helyett is műxik

reconsider

brühüyyy

ki az az emilbácsi? a fókák rokonja?
@rodeo36:

haggyad mán! a dunaszaurusz akkora egy szimbóleum, mint ide lacháza, nem illik piszkálni, mer a böszme magyarnak elmegy tüle az identitása.
@rodeo36:

dr. mosonyi emil, aki 39-ben főtanálta aszt, amit maga rákosi elvtárs mán 47-ben is szorgalmazott, csakhogy akkor még nem vót putyin.
@vitéž munkášőr: Nem csak TEK, de a bombázást leszámítva, talán semmi....
Csak ahhoz ellenzék is kellene.
@tristen2005:
természetesen, mint írám fennen, a lopásra beállt rendszerben csakis így lehet, (bár nem hiszem, hogy Putyin-nak szüksége lenne kenőpénzre övé az egész) orbánocska ellopja a teljes összeg 60%-át, simicskán... hogy miből fog fizetni? és ki fog fizetni? az utána következő 10 kormány a betonból?
Putyin vett egy proscénium páholy belépőt a nagyoperába Szentpétervár és Moszkva után Párisba meg Bécsbe...a londoni még várat magára...szép kis vircsaft

brühüyyy

ennek az összegnek a töredékéért lehetne többet termelni és ...de akkor???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Súrolja az Alaptörvényt a paksi bővítésre felveendő hitel?

Az új alkotmány kimondja, a mostaninál jobban eladósítani a magyar államot nem lehet. Akkora magyar cég pedig nemigen van, amelyik állami garancia nélkül ekkore hitelt tudna felvenni."

Nem súrol az semmit,nincs keféje. Sőt nem is adósít el jobban. Van ennek már kitaposott technikája. Előbb csak egy gödör ásására kötnek szerződést, az nem adósít jobban ( egyébként is van itt már elég jó nagy gödör ), majd annak a partját köveztetik ki potom áron, osztán kalyibát emeltetnek a gödör fölé, és ha már gugolunk, akkor szarjunk is, vagyis tegyünk már bele egy kis atomos erőművet. No ugyé nem is adósodtunk el, csak nyakig ülünk a fekáliában. Az meg mégsem adósság.:)
@hacsaturján:
most szégyelljem magam? nem emlékeztem a nevére...de amit épésznek írtam az konveniál az ő tanulmányaival és gyakorlati hasznosítással

a kis esésű vízerőművek alapvető kérdés az egész lapájos középafrikai kontinens, délamerikai pampák, a hiányzó nagyesésű vizek és annyit kell még tudni, az Angel-re nem is lehetne semmit sem telepíteni, anélkűl, hogy lelassítanánk és lealacsonyítanánk

ez a magyar csődtömeg...most nukleáris és lesznek világító halak és a két blokk a képen

még a szzéleselvtárs anti-ja hiányzik 10000 milliárd tengeriherkentyűért

ami titkos

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel: már ott is a válasz erre a felvetésre:

A tervezett 10-12 milliárd euró paksi hitel nagyságrendileg egyedül a 2008-as EU/IMF hitelfelvételhez hasonlítható. A tervezett paksi hitel felvevője az MVM Zrt. lehet, így GDP 10 százalékára rúgó összeg nem növeli az államadósságot.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jon_az_uj_magyar_imf-hitel.573881.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én még mindig a nickjét ízlelgetem - Fónaggyal elfelejtettek egyeztetni
@épészmérnök: Miért ne bolygassuk a vízlépcső témát? Ha az osztrákoknak és a németeknek jó és megéri vizierőműveket és vízlépcsőket építeni, akkor nekünk magyaroknak miért olyan rossz ez? Mert a nagy atomerőmű építési lázban, senki nem gondol a megújuló energiatermelés bővítésére. Ilyenkor hol vannak a reális zöldek? Nem a vízlépcsőt zsigerből ellenzőkre gondolok, hanem azokra, akik képesek normálisan és reálisan gondolkozni.
@rodeo36: jaja, és ez is várható volt:

Víztározókat építhet a Fővárosi Vízművek és a Magyar Vízipari Klaszter Azerbajdzsánban

Magyarország és Azerbajdzsán között fellendült a mezőgazdasági kereskedelem. (Egy cég például 500 szarvasmarhát exportált Azerbajdzsánba.)

444.hu/2014/01/15/viztarozokat-epithet-a-fovarosi-vizmuvek-es-a-magyar-vizipari-klaszter-azerbajdzsanban/
@épészmérnök: :)

nekem csak azért jutott eszembe, mert megakadályozták akkor az ülést...
most újra végignézve a filmet aminek az alapja ma már történelem (és kellett hozzá a "nézhetőség" miatt pár kitalált alak) szépen bemutatja mennyire fogalma sincs a "többségnek" a demokrácia alapjairól, "buktatóiról" és sok színűségéről...

a puccs idézet pedig a vezértől származik...
vagyis nem 2010 utáni helyzetértékelés amiről az én véleményem is az: esküjük ellen cselekedtek!
@Frady Endre:

dög...most még nem tudom abbahagyni...

"mindhét lába"

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hurrá nyalunk és kiürül a magyar parlament 500 marhát exportálnak

brühüyyy
@rodeo36: csak már az exportnál tartanánk, persze megfelelően válogatott marhákkal
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az meg már senkit nem érdekel, hogy a MVM Zrt. úgy mellesleg a magyar állam tulajdona, illetve a magyar népé, ezért fizessenek is a marhák, ha már nekik ilyen másállami Zrt-k kellenek. No majd kapunk mi rezsicsökkentést ha majd a kölcsönt fizetni is kell.

Más.
Decemberben valahol megjegyeztem, hogy gyanúsan lapul a szar a fűben, már nem háborúzunk, meg szabadságharcolunk senki, csak a rezsi ellen. Már látni miért.
Leépülöben a vezér. Aláir és adakozik IL-18 -t!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bizonyos körből válogatás nélkül exportálnám a marhákat.
jó duma, megint a hülyéknek:

Tényleg bedurrantja Paks II. a gazdaságot?
2014. január 15. 13:28

Emelkednek a beruházások, nő a foglalkoztatottság, bővül a GDP - ezeket a hatásokat emlegetik Magyarország legnagyobb fejlesztése kapcsán. Érdemes belegondolni, hogy mi is történik pontosan.

A beruházással éves szinten egy százalékkal bővülhet a bruttó hazai termék (GDP), és tízezer új munkahely jöhet létre - mondta Lázár János államtitkár a paksi erőműbővítés kapcsán. A lehetséges gazdasági hatás azért megér egy bővebb magyarázatot is, mivel ez az állítás félreérthető, és valószínűleg (legalábbis a növekedésre vonatkozóan) túlzó is.

Gondoljuk végig, mi történik a 10-12 milliárd eurós beruházás kapcsán! A gazdasági teljesítményünk nyilván emelkedik, hiszen a gazdaságban többletteljesítmény keletkezne ahhoz képest, mintha ezt a projektet nem valósítanánk meg. (Ne foglalkozzunk olyan közvetett hatásokkal, mint például hogy a munkaerő egy részét más területekről kell elszívni, ehelyett tételezzük fel, hogy a munkapiac teljesen rugalmas.) De pontosan hogyan is keletkezne ez a többletteljesítmény?

www.portfolio.hu/gazdasag/energia/tenyleg_bedurrantja_paks_ii_a_gazdasagot.1.193986.html
@látjátok feleim szümtükkel:
Dehogynem. Majd most indul a harc az atommag ellen, hasítani fogunk azzal is.
oops:

Elillanhat a nagy szabadság - Mi marad az "ingyenpálinkából"?
Egyedül maradhatunk az Európai Bizottsággal szemben a hamarosan induló adómentességi perben.

www.portfolio.hu/redirect/elillanhat_a_nagy_szabadsag_mi_marad_az_ingyenpalinkabol.2.193998.html
Egyébként én pár napja láttam az armageddon kezdetének végét: megjelent a nyilvánosság előtt percné, izén Pelczné, és tájékoztatta a sajtót. Ha már őt is előszedték a tarsolyzsebből, akkor gyuferinek jajj. Tegnap a nagy összeborulás hatására a zemegy híradó minden második mondata gyufe névével színeződött.
NEM LESZÜNK IMF GYARMAT!

OROSZ GYARMAT LESZÜNK!

Végre megvannak az új birkamenet jelszavak...

"Jön az új magyar "IMF-hitel"

A tervezett 10-12 milliárd euró paksi hitel nagyságrendileg egyedül a 2008-as EU/IMF hitelfelvételhez hasonlítható. A 19 milliárd eurós keretből 12,8 milliárdot hívott le az állam – ám a hasonlóságok ezzel véget is érnek. A tervezett paksi hitel felvevője az MVM Zrt. lehet, így GDP 10 százalékára rúgó összeg nem növeli az államadósságot."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/jon_az_uj_magyar_imf-hitel.573881.html

Mandineren agyhalottak már magyarázzák, miért jó nekünk ez ilyen faca OROSZ hitel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a durranás az igaz Big Bang

brühüyyy

a többi rablómese azaz elrabolják azt a 12 milliárd EUR-t is!!!!!!!!!!!

ez az ára annak, hogy Putyin belép a zejúba
"Újranyitja a kormány a recski bányát"

Akkor mostantól kussolok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mint aztat a cirbinek fentebben

a durranás az igaz Big Bang

brühüyyy

a többi rablómese azaz elrabolják azt a 12 milliárd EUR-t is!!!!!!!!!!!

ez az ára annak, hogy Putyin belép a zejúba

ott csak agyhalottak vannak és hogy tudják mozgatni?
Az Orbán bandát el kell zavarni mindenáron, ellenzéknek jó lehetnek.
@Trackers:
"a, Az MSZP is pont olyan visszataszító módszerekkel kötött szerződést az oroszokkal 2009-ben, csak arról nem írtam, mert csak."

segítek, mert homály vala odabent:
2009-ben a parlament felhatalmazta akormányt, hogy készítsen elő egy tervet paks lehetséges bővítéséről. megszavazták valami 380-an.
NEM SZERZŐDÉST KÖTÖTTEK!
erre hivatkozik minden tudatlan.

@épészmérnök:
"Ezt kifejtenéd bővebben? "
államközi szerződést nem úgy kötnek, hogy béla, a főnök átmegy egy másik országba, és aláírnak egy vagy több titkos dokumentumot. először megszavazza a parlament, hogy beszéljenek róla (ez volt 2009-ben). aztán megszavazzák, hogy tárgyalhat (ez kimaradt). aztán aláírnak (ez volt most). aztán beszámol a parlamentnek, és ha a parlament is megszavazza (mindkettő), akkor életbe lép.
namármost
a duma meg fogja, ne legyenek kétségeid. azonban a mi parlamentünk idén már nem ül össze, csak a választások után. ergo: az új ogy fogja ratifikálni (vagy nem) orbán és putyin csókját.
Tavárisi!
Izvinyítye i igyítye nazad!
@Bakter:
HÜLYE VAGY??
Most ugass, legfeljebb tutira megkapod a menedékjogot Svájcban. :D
Csoki, sör, hegyek...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Miért ne bolygassuk a vízlépcső témát? "

A vízlépcső-ügy egy dolgot dobott meg nagyon, a különféle zöld-szervezetek gombamódszerű szaporodását.

Ahányan voltak, annyifélét képviseltek. Részt vettem anno egy kormány-zöldek egyeztetésen,mint megfigyelő, szürreális volt.
Az nem derült ki, hogy a kormány mit akar, de a résztvevő hét szervezetről megtudtam, hogy ki miért hülye, az álláspontja miért tarthatatlan, ki mögött milyen érdekcsoport - politikai, gazdasági - áll, milyen nemtelen eszközöket használ, stb.
Másfél óra alatt tökéletesen kicsinálták egymást.

Azóta nem túl nagy érdeklődéssel követem a zöldek megszólalásait, noha látom, mára kinek mekkora szeletet sikerült maga alá tolnia.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy így a legjobb:))

Hogy a vízlépcső-ügy végülis miért állt le, talán soha nem fogjuk megtudni az igazságot.
Tekintve, hogy nem csak egy igazság létezik:))

Láng professzornak 2007-ben ez volt a véleménye:
"Bősnél jelentős környezeti kockázat mutatko­zik. Nem lehet például az osztrák nagyesésű folyókon létesített erőművekéhez hasonlítani a szlovák-magyar vízlépcső lehetőségeit. A szlovák oldalon létrehozott erőmű maga is erősen megváltoztatta a környezetet a mi ol­dalunkon is, hiszen elvitték tőlünk Bősnél a víz 80 százalékát. Környezetvédelmi és jogi érvelésünk lényege ma is ez, jogunk van a víz felére. A szlovákok szerint pedig áll az ellenérv, hogy érvényét veszítette a korábbi 1967-es egyezmény. Jó néhány éve patthelyzet van. Nem rajongok a bősi erőműért – a mai eszemmel. Mert a környezetfilozófia változott meg alapjában az elmúlt időszakban. Korábban abból indultak ki az ország-stratégák, hogy kevés az energia, több kell. Ma viszont úgy gondolkodunk, kevesebbet kell felhasználni, és azon törjük a fejünket, hogyan tudunk minél többet megtakarítani. Van ellenben egy kényszerítő körülmény, nevezetesen a dunai hajózás megoldása. A patthelyzetet nem célszerű sokáig fenntartani. Ez azonban a szakértői véleményem, s nem csodálom, hogy a politikusok a témáról hallgatnak, vagy óvatosan nyilatkoznak."
@Secnir:
Mindig ledöbbenek, milyen ostoba és ecceri figurák kerülnek gép elé és írják le orbitális baromságaikat.
Ezek lélegeztetőgépen élnek, vagy ezzel a szinttel önálló életre képes sejthalmazok?
Bazz...
@Fabius: Hagyd békén Fabius. Teljes kognitív disszonanciában szenved szegény.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Most ugass, legfeljebb tutira megkapod a menedékjogot Svájcban. :D
Csoki, sör, hegyek..."

..... és Sipi:))
@épészmérnök: Nem akarok beleugatni kedves épészmérnök, de a Duna ausztriai szakasa em a hatalmas eséséről híres, különösen nem Bécs környékén. De említhetném a kiskörei tározót és az ott működő vízerőművet. Tehát akkor a szlovákok merő tudatlanságból vágtak bele a bősi beruházásba?
@Orica Középföldi:
Na jó, csak nem kéne összejárni vele! :D
Ismerős in Österreich magyar, de pánikszerűen menekül, ha magyart lát a környezetében.
Hiába no, a tapasztalatai... :((
@Orica Középföldi:
A legdurvább, hogy nem a hozzám hasonló magyarokkal van rossz tapasztalata, hanem a MAGYAROKKAL! Pláne a határ másik oldaláról valóakkal... tudom, hülye szőröstalpazó leszek megint...
@tristen2005: ...zsebbe nőtt a két keze?
Nincs benne semmi tiszteletreméltó, holott keresztapa. Valahogy mindig olyan vidéki suttyó-figura.
Akármit is írtok, ez a Paks dolog nem érdekli az embereket. Írogathattok akár mennyit, de az átlag magyarnak azt fog átjönni, hogy olcsóbb lesz az áram. Fukujima? Ugyan már. Az messze van.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ez csak olyan mendemonda az osztrakok semmivel nem szebbek vagy okosabbak sot :)
Pozitív Lajos

Kósa Lajos szánalmas produkciót nyújtott az Eb-t beharangozó sajtóeseményen. A fideszes képviselő, aki a korcsolyaszövetség elnökeként beszélt a rendezvényen, neveket, szakágakat, adatokat kevert össze, ami olykor azt a gyanút keltette: nem tudja pontosan, hol van. A többi közt örömét fejezte ki amiatt, hogy a korcsolya bekerült a tizenegy kiemelten támogatott sportág közé. Ekkor Fábián László igazította ki, mert a szám nem volt pontos, mire Kósa megköszönte a segítséget a főtitkárnak, aki viszont a MOB sportigazgatója. A politikus elvette a Fábián elé helyezett „névtáblát”, s az alapján igyekezett azonosítani a funkciót, de végül azzal tért ki: „Fábián nekem Fábián.” Nem soroljuk fel valamennyi meghökkentő hozzászólását, csupán azt jegyezzük meg: nem csoda, ha az elöljáró nemrég közölte a televíziós riporterek egyikével, hogy csupán olyan kérdésekre ad választ, amelyekre pozitívan felelhet.

Nem utolsósorban: amelyekre tudja a választ.
@Orica Középföldi: :D

te ma nagyon gonoc vagy :)))))
indítottál: már látnád, hogy kielégült...

és a többi sziporkát már meg sem említem csak kuncogok, pedig...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nálam nem. megerősítem amit mondtál, tapasztalataink egybevágnak
@Spániel:
Na, ja. Meg a fizetését.
Milyen könnyen keresik egyesek a manit.
Az mindenesetre régtől nyilvánvaló, hogy a Vonakonda Náczipárt főellensége nem viktátor, nem a fityesz, hanem mindenekelőtt Gy. és a baloldal.
@Husz_János_Puszita:
Nekem mondod?? :))
A burgenlandi paraszt az egyik legsötétebb állat.
Nem is az osztrákokról beszéltem...

Osztrák vicc:
- Honnan tudod, hogy Burgenlandban vagy?
- Gatya van a marhán.
@Husz_János_Puszita: elemezzük! melyik bundesland is most az otthonod? ;-)
@Husz_János_Puszita: na azért! sajnos mindkét állatfajt ismerem
@Husz_János_Puszita:
Csak hallomásból, de ismerős a dolog.
Inni mi is tudunk amúgy, kisebb hegy és termése... :D

Történet:
Nyáron buli in Österreich, Zurndorf.
Este 11 után elmenekültem a szúnyogok elől (még soha nem volt ennyire durva) aludni, majd kb. éjfél körül a velünk lévő 6 osztrák (burgenlandi! :D) beindította az autórádiót... jó, tőlünk is volt kb. 20 ember még talpon.
A falu másik végén hallották a Lajta Túrát... :(
Reggel a nénike, aki hozta a reggelit nekünk, azzal jött, hogy a falu másik végén lakik és hallott bennünket az éjjel.
ÉN TAGADTAM!
KÖRÖMSZAKADTÁIG!
Azok az osztrák srácok voltak... :D
Bazzzz...
@vitéž munkášőr:

nehany kor utan a kocsmaban mar egesz jo fejek :)
@guma:

"te ma nagyon gonoc vagy :)))))"

Ááá. Ez a legvisszafogottabb formám:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az tetszik bennuk, nem sokat depiznek
panaszkodni peldaul meg nem hallottan senkit csak magyart
@Husz_János_Puszita:
Ez így van!
Nem az a búvalbaszott népség, nincs az örökös másra mutogatás.
Ez mindenképp pozitív... :)
@Husz_János_Puszita: lám, az alkohol pozitív szerepe a társadalmi érintkezésben ;-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és nagy ívben szarnak a politikára is - ott is lopnak a politikusok, csak a gyerek plüssállatáig azért nem merészkednek
@vitéž munkášőr:
A fene tudja... Én olyanokat láttam, akik azért érdeklődnek, de elképednek olyan orbitális pofátlanság láttán, mint ami itt, ebben az elbaszott országban folyik.
Mert szerintük "Ungarn ist ein bißchen anders..." :(
Nem pozitív értelemben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azt gondolom ott is annyi ez egy főre eső tahó, mint itt.
Csak más a kultúrájuk:))

Annak ismerete, elfogadása nélkül nem egyszerű a helyzet.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Sokkal egyszerűbb lenne. Plusz ott a bükkábrányi lignit, lényegesen olcsóbb villanyt állítana elő mint a Paks II, valamint regionális biomassza erőművekkel szépen meglennénk, ötöd tizedannyi beruházásból.

Mellesleg a Dunát úgyis meg kell előbb utóbb csinálni, mert egész Európából csak a magyar szakasz vacak hajózhatatlan.

A németek már tavaly eljutottak napi több mint 60% megújulóig.

Van olyan nap, hogy gyakorlatilag ingyen tudnak villanyt adni.

Nekünk lesz egy kurva drága, ám annál rugalmatlanabb atomunk, majd adhatjuk éjt nappallá téve önkts alatt fél Európának, csak, hogy unokáink is hadd adózhassanak.
Lesz helyette egy rugalmatlan re
@Husz_János_Puszita: Szervusz, de rég láttalak.
Hogy megy a sorod odakinn?
@Spániel:
tristen2005 2014.01.15. 16:09:33
@rodeo36:
Megérte!
csattogoslepke.tumblr.com/post/73397631941

Tahótlanítok
Válasz erre
tristen2005 2014.01.15. 16:11:58
Nem leszünk gyarmat!
rostas70.tumblr.com/post/73401822508

attappman.tumblr.com/post/73401194196
@Habakuk999: na azért ne essünk hasra a németek előtt, mert szenet égetnek nagyban és a kormot felénk fújja a nyugati szél.
@tingli-tangli: Nem nagyban, kicsiben. Volt olyan nap, hogy 68% volt a megújulók aránya!!!
@tristen2005:
Célozgatunk, célozgatunk???
Sértő! :(
Bár... most így ... már ... komolyan kezd érdekelni... rég voltam fenn a Vaterán, hátha!
Meg kéne vennem és azután Fabnak feldobom valami faca kis vetélkedőre... :D
Hoppá!
Most, RTL KLUB Híradó: említik az orosz bizniszt, 2008-as orbáni bejátszással. :D
@tristen2005: engem az fogott meg, hogy használt. Vajon mire használhatták? Időnként leszarták a fejét vagy bemostak néha és nyomot hagyott?
@tristen2005:
Bazz... most elbizonytalanodtam...
"Használt"!
Ez azért ciki, mert amilyen perverz emberek vannak manapság. :((
Ki tudja, mit szed össze az ember...
@Marcellusca:
Recsket emlegettétek?
Figyu, a női részleg együtt lesz Recsken a férfival?
Mert a szerkesztők közt ott vannak helyes csajok, szóval...

@tristen2005:
A Vaterán tessék olvasni: :D

BESZARTOK!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

"Tisztelt AWATERA! Mivel anyaga miatt nem alkalmas woodoo babának,az 1 forintos kikiáltási árat reálisabbnak találtam volna!Már csak azért is,mert licitálás esetén lehet hogy egy igaz magyar a fix árnál is többet adna érte..... - sir1robin 2014.01.02. 20:26:55
kérdés Tisztelt AWATERA! Tisztelt honfitársam ...kovacsk26! 1. Nem mondtam,hogy igaz magyar vagyok - így a nicknevemről le lehet szállni.. 2.Genetikailag svábtótsokácráctirpáktöröktatárzsidókunhorvátoláhjászcigányörménygörögszerb vagyok 3. Kívánom hogy a te családfád előkelőbb legyen 4. Igaz magyart írtam ,így a hülye nem az író hanem az olvasó 5. Ha olyan fasza csávó vagy vedd meg.... 6. Ha nincs annyi pénzed akkor kisegítelek... - sir1robin 2014.01.05. 21:00:46
kérdés

A hozzászólás piacterünk Felhasználási feltételeibe ütközött, ezért eltávolításra került!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak E-MAIL CÍMET, TELEFONSZÁMOT, ezekre mutató WEBCÍMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat.
A terméklapos levelezés elsősorban az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információk megszerzésének lehetőségét biztosítja.

2014.01.08. 20:19:57
Kérdező: kovacsk26(257) Téma: Az üzenet eltávolításra került!
kérdés

A hozzászólás piacterünk Felhasználási feltételeibe ütközött, ezért eltávolításra került!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak E-MAIL CÍMET, TELEFONSZÁMOT, ezekre mutató WEBCÍMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat.
A terméklapos levelezés elsősorban az aukcióval kapcsolatos, hiányzó információk megszerzésének lehetőségét biztosítja.

2014.01.04. 22:25:39
Kérdező: waker56(3) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt AWATERA!és itt is az orbán győzött ,már egy hülye szobron is képesek összeveszni - waker56 2014.01.06. 08:06:22
Kérdező: elt661(260) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt AWATERA! A sopánkodóknak ajánlanám figyelmébe: butor-lakberendezes.vatera.hu/wc_furdoszoba/egyeb/orban_arckepes_vecepapir_1849364273.html - elt661 2014.01.06. 22:46:01
Kérdező: aranyszikra(521) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt AWATERA! Véletlenül megláttam a hirdetést és azóta is a képernyőt törölgetem.Nem birtam megálni hogy ne köpjem le.Nem a hirdetővel van bajom és nem az alkotóval. - aranyszikr"
Ezek olyan, de olyan... :D
Szörnyű is ez, de'télleg Tisztelt TEK!!!

"Kérdező: csingusz90(3) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt AWATERA! Malacpersely formájú nincs véletlen ? Akkor jó lenne a nyugdíjamra félretett pénzemet rábízni mert akkor talán a tolvajoknak se szúrna szemet a kis rejtekhelyem :) - csingusz90
2014.01.11. 13:13:54
Kérdező: intoto(142) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés Tisztelt AWATERA! Nekem mézeskalácsból kellene egy ugyanilyen termék, hogy a kávémba mártogatva lassan, de maradéktalanul eltudjam tüntetni a mellszobrot! :)))))))))))))))))))))) - intoto"
"Kérdező: Bartakrt(211) Téma: Általános kérdés a termékkel kapcsolatban
kérdés
Tisztelt AWATERA! Hát... nem egy Nefertiti.... - Bartakrt"

"Tisztelt AWATERA! Ezt a "kincset" nem itt kéne meghirdetni.Pl: a Békemenetben egymást ölnék érte azemberek:D - underwater_a"

"Tisztelt AWATERA! Azért a hozzászólásokat olvasva, úgy látom, a Vaterán is jelen van az aljanép. Írni-olvasni épphogy tudnak, de azt a kevés gondolatukat is mocskolódásra használják. (mellesleg én sem helyeslem, hogy ilyeneket áruljanak, akárhol is, és szerintem ez valami liberálbolsi provokáció!) - Lacapapa"

Szörnyű ez, de'télleg... :(((
Ennél már csak a narancsbolsi aljanép a rettenetesebb...
Ennél kevesebb pénzből az ország összes házát el lehetett volna látni szigeteléssel, napelemmel és kollektorral. Igaz, akkor a Vityka nem szophatta volna le Putyint. Mert itt ez volt a lényeg. Annyira rákívánkozott, hogy az sem számít, ha beledöglik is az ország.
@Parajpuding:
RANDA IRIGY VAGY!
Ez a te bajod!
Most mit irigyled tőle??? Neked, nekem nem ez az ízlésem... és???
Csak mert nem TE voltál a Liberális Internacionálé alálnoka, azért még lehetnél megértőbb a mássággal!
Szörnyű is ez... :((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én rájöttem, miért lesz még két blokkunk: Vitya semmi más módon nem tudott összehozni egy közös fotót Putyinnal, így viszont most az egész világ láthatta: a Mi Vezérünk magasabb!

Igazi hazafinak nehogy már ez ne érjen meg 3000 milliárdot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én is magasabb vagyok pár embernél aztán mégsem.
de Putyinnal és egy tigrissel szívesen fotózkodnék:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
LÓFAS.T KISKOMÁM! Olyan pitiáner tucc lenni...
Titokban az én ötletemet vitte!
2 BLOKK, tudod, az IKREK!

Evégre a mérnöki pontosság mocsok fontos...
encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjXHF34-IteI3G0iATmFSdDio9RheIwkUo2cli1DhAIe__M7Tf

www.femina.hu/szepseg/mellplasztika/mell2.jpg
@Penivaldes:

Én szeretnék egy képet, ahol pórázon vezetek egy alient. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Biztosan magassarkúban volt plusz lábujjhegyen ágaskodott.

Kár, hogy nem fürödtek meg a Moszkva folyóban, szokás az arrafelé ilyenkor.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Smuk az ATV-n, kitőrés napi tura, Gábris ajánlotta a Habakuknak, SS egyenruha , Gépkarabély, fővárosi önkormányzat támogatja, benne van a versenynaptárba, a Turista szövetség pontokat ad érte, Vaskereszt a díj! B+!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem hülyén néznél ki velük, de ki vahgyok én, hogy megmondjam neked a tutit..
@@rodeo36: hacsaturján:

akkor nem járhatok messze attól az igazságtól hogy szélesen kifogott a szuper-hiper energia tesla mizéria energetikailakk.
@Habakuk999: vagy az Obban igazán megfürödhettek volna.
@Penivaldes: Ki tudja, mire van szüksége a csónakázáshoz.:) nem értünk mi ehhez..

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerinted nem zavarna a lapátolásban az a 45%?
Mennyenek a picsába.
@tristen2005: ingyen sör vagy forralt bor is van állítólag

megnézném Angyalt, ahogy végiggyalogolja az éccakát rohambilivel a fején:))
@Habakuk999:
HÜLE VAGY! :))
Időbeosztás kérdése! Az egy másik CPU időben kell... Komolyan...
Ti szatyorban éltek???
Vagy Gábrissal egy dimenzióban? :D
@Habakuk999:
Meg könnyített, 25 kg-os hátizsákkal... :D
@Penivaldes: kell szereznem szögmérőt

jó szórakozást, megyek sétálni, ha nem is kitöréstúrázni
@Habakuk999: volt egy régi tálunk, az volt olyan rohambili szerű. fejemre raktam oszt irány a kert:)
@Habakuk999: pár éve tudtam volna adni, de ma már nem.
jó is az esti séta, fejleszti a fogókat, plusz a látást.
Tamtatam. :)

Jávor: veszíthetünk el választókat Gyurcsány miatt

hvg.hu/itthon/20140115_Javor_veszithetunk_el_valasztokat_Gyurcsa

A közös listával egy százalékkal támogatottabb a baloldal

hvg.hu/itthon/20140115_Szazadveg_a_kozos_listaval_egy_szazalekka
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jó, mi itt írogatjuk a vicces kommenteket... és ha holnap bejelenti, hogy veszünk egy anyahajót, mert csak? Vagy eladja a fél vesénket?

Szánalmas... Ja nem bocs, Gordon megígérte, hogy azt már télleg nem hagyja...
@tristen2005:
Sok ecceri lúdtalpas TALPAS meghalna 5 km után, csak a nyitón vannak ott, majd két feles és heveny zsidózások közepette mennek az első kocsmába... :)
Ne dimenzionáljuk túl...
Ez nem egy másik galaxis, azok meg nem tengerészgyalogosok! :D
@Habakuk999: Rohambili nincs a fejemen. Viszont épp most láttam Schmuck Andort az ATV-n és kb. 10 percet reklámozta élő egyenesben a Kitörés túrát. Nagyon tuti volt. :)

A weboldalukat Olgival lapozgattatta végig, és ment a kötelező műrettegés. Persze ezt a részt valahogy már nem találták meg. :)

"A Kitörés telejesítménytúra sport rendezvény és történelmi megemlékezés. Politikai célja nincsen! Különlegességét az adja, hogy több ellenőrző ponton is katonai hagyományőrző csapatok mint szereplők, mutatják be a korabeli hadviselő feleket. Az egyenruhákon, pecséteken alkalmanként felbukkanó tiltott önkényuralmi jelképek kizárólag a történeti hűség kedvéért, történelmi érdekességként , bemutató jelleggel szerepelnek! A hagyományőrző szereplőknél látható "fegyverek" vagy makettek, vagy hatástalanított darabok, vagy engedély nélkül tartható airsoft játék másolatok (üzemképtelen állapotban)! A szervezők és az ellenőrző pontokon résztvevő szereplők a hatályos jogszabályokat minden tekintetben betartják!"

kitorestura.hu/kiiras.html
Jó éjszakát nektek
Marcellusnak külön is.
meg neked Boli
@Habakuk999:
Rohambilit nem láttam, de SS egyenruha az volt, Gábris jól mutatna benne!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig 5km-t bírni kell egy délceg magyar ifjúnak, dalolva, táncolva
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hűvősek mostanában az éjszakák, a hideg végigfut a falon, és csak testünk forrong a rendszer ellen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Na menj a f..ba, olyan sőtét paraszt vagy, az ólból is vízummal engednek ki! És a vaskereszt díjazás is bemutató? Győkér!
@tristen2005: Remélem láttad amit Habakukknak írtam. Az nem tudom mitől lehet, hogy a szovjet vagy amerikai egyenruhát miért nem akarták észrevenni a fotók között?? :)

Vagy pld. a kecskeméti repülőnapon emiatt miért nem rettegett senki?? :)

scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1005450_620439071322675_1566583096_n.jpg

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/603359_620439357989313_696662267_n.jpg

Azért néha besírok mekkora hülyék rohangálnak a ballib oldalon is. :)
@Penivaldes: Hát a hosszúra nem, de egy rövidebbre valószínű.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Táv: 59.65 km
[...]
Szintidő: 17 óra"

HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ
LOLOLOLOLOL
járókeretet mellékelnek a túrához?? amikor katona voltam, kopaszként ugyanezt teljes menetfelszerelésben 6 óra alatt teljesítettük - dohányozva. most pisáljam össze magam, hogy airsoft légpuskával sétálnak?
beszaharás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sőtét vagy te B+, varjú repül a fejed felett, azt hiszed vakuznak!
Beszarás... Gábris visszagyün a szűrő mögül...
FABIUS!
REKLAMÁLOK!!!
Sokkolt, hogy számomra olyan megható, amint Gábris aggódik a majom cocikért és az ellenzékért.
Lemaradtam valamiről?
Eddig azt hittem, hogy heveny Gyurcsányozás és seggnyalás van részéről, egy kis zsidózással kiegyengetve, erre ma már aggódik a bal oldal összefogásáért?
Én kérek elnézést, hogy ennyire félreismertem... :DD
Azért nem gond, ha visszalököm a "Tahótlanítok" alá? :(
MERT ÉN ILYEN PARASZT VAGYOK!
@tristen2005: Ez ugyanúgy része a történelmi hagyományőrző jellegnek. Ha mások rohangálhatnak vöröscsillaggal, miért ne lehetne vaskereszt is? Amúgy az ellenőrző pontok pecsétjeinél vannak ruszki vagy amcsi pecsétek is.
@Penivaldes:
Ahogy Egérre tapasztod?
Ezt ismerem!!!
Most jön a kikötözős rész... :((
Tényleg vegyetek vissza.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem vagyunk egymás zsánerei dregérrel.
nem kell piszkálnod! gonosz vagy!
@tristen2005: Ja te meg a helikopter, akinek ezen véleményétől egyből lefosom a zoknimat. :)
bocs.

"Azt egyelőre a rendőrök is csak találgatják, hogy miért nem ment vissza a felrobbantott bankautomatához a tettes. Elképzelhető, hogy mégsérült, vagy hogy megrémült a puszítás láttán. Az is lehetséges, hogy a közeledő rendőrautók szirénája miatt döntött így. A lap azt írja, hogy kevesebb mint másfél perccel a robbanás után érkezett az első járőrkocsi a helyszínre."

www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/01/15/penzert-robbanthattak-a-beke-ternel/?beuszo

ezek szerint egyből tudták hova kell menni. a Szabolcs utcából. kevesebb, mint 90 másodperc alatt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "A Kitörés telejesítménytúra sport rendezvény és történelmi megemlékezés. Politikai célja nincsen!"

Pusztán a véletlen műve, hogy pont "Kitörés túrának" neveztétek, ehe, ehe...:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért? ki kell törni..vagy nem? annyi eszement ötletem lenne
@Secnir: Miért nem járod végig te is? :) Főleg ha ilyen könnyű szerinted. Amúgy kopasz korodban éjszaka hóban is mentetek? :)
túl maqgas itt a tesztoszteron szint
hölgyek?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért mi legyen a neve, Jom Kippur vagy Bresti erőd túra? :)
@Secnir:
Mert gonosz libsibolsi vagy... :D
KOMOLYAN! :)))))))))))))))))))))))
Te, ezek tényleg olyan szánalmas népség, ahogy elsőre kinéznek.
Ezzel a fizikai kondival én kérnék elnézést... Szerintem ha elvinném valamelyik ilyen szúnyogot a Mosoni-Dunára evezni, meghalna. :((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
HÜLYE KEKEC VAGY!
AZÉRT!
Te, az ő IQ szintjükkel ezen viccelődni, az azért nem fair! :(
@jaegtoer:

Pintér két hét alatt rendet tett...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, két hét alatt rendet tett, azóta több hét telt el, nahát.
@Penivaldes: Hát én is ezt szoktam érezni, amikor valaki a bolhából csinál elefántot, főleg élő egyenes adásban. :)
Mondjuk ingyenreklámnak tök jó volt. Ennél jobban már csak azt várom amikor a szektATV-n mennek majd a jobbikos választási reklámok. :)

Tényleg te nem jössz túrázni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Felőlem lehet "Horthy Miklós katonája vagyok, legszebb katonája" túra is, csak ne az legyen a kezdőmondat a honlapon, hogy "nincs politikai célja", amikor ugye más célja sincs, mint politikai.
@Penivaldes:

Legközelebb már a robbantás előtt kiérnek...
@magándemokrata:
A CCleaner nem erre való!
Egy tisztító program, ami a gép indulásakor kitakarítja a Temp (internet és előzmény) mappákat, ezáltal helyet spórol és egy csomó későbbi kellemetlenségtől szabadít meg. (Ismerős gyereke azért használta, hogy a fater ne lássa, merre garázdálkodik...:D Én meg kicsit belepiszkáltam... :DD)

Na, most okítás jön!
Először is....
1. Bekapcsoljuk a "Beállítások" menüben a "Beállítások" menüben lévő "CCleaner futtatása a számítógép indításakor" pontot.
2. Ha az internetes előzményeinket és előzőleg megnyitott dokumentumainkat meg akarjuk őrizni a későbbiekben, akkor a "Tisztító" menüpontban kikapcsoljuk az "Előzmények", "Legutóbb begépelt URL címek", "Legutóbbi dokumentumok" menüpontokat.
A többit nem piszkáljuk...
3. A "Rendszerleíró" menüpontban csinálunk egy registry tisztítást.

Annyi, de annyi standard protokoll van még, amit végigcsinálok, mielőtt kipucolok egy gépet...
MALWAREBYTE
SPYBOT
Végső esetben Kaspersky Rescue Disk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Komolyan hidd el nekem, hogy annak 25, 35 vagy 60-as túrának tényleg nincs politikai célja. Egyszerűen csak megemlékeznek az áldozatokról és a hősies helytállásról.
Mivel nem vagyok követ, aki minden követ követ, ezért nem tudtam végig olvasni mindent.
Ezért megkérdem:
1, Gábrishnak és a dzsobbiknak van-e már álláspontja rossz atom vonatkozásban?
2, dajcs levénkurvázta-e már Merkelt?
3, lézer hadat üzent-e már a zusának?
most, hogy ekkora bazi medve áll a hátunk mögött.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire hülyék csak, vagy másokat néznek le ennyire.
Nem mintha nagy eltérés lenne a sok ostoba náci köcsög között...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a kisebb veszekedések elkerülése miatt inditom el... nekem az a jó ha nincs semmi előzmény! de köszi a tippeket!
@Bakter:
1, meg vagy-e te marhulva? A Dzsobbik álláspontja hamar összefésülődik a fideszbolsikkal.
2, dajcs fosik azért, evégre selyemfiúnak lenni, kiszltüncis konkurens naptárt kiadni elég ciki, ha meg Merkel hímringyózná le őt, az végképp...
3, lezerdzsonni a józan ésszel áll alapból hadilábon, max. a kését feni még, hogy mikor tudja Piktoruk bordái közé bedöfni...
A bazi maci az Ő háta mögött álljon, meg a többi dolgot is VELE tegye meg!
@Bakter:

1. nincs
2. nyilvánosan nem
3. álmában talán
@tingli-tangli: "akkor a szlovákok miért üzemeltetik Bőst? Nekik sem éri meg? Mi feladtuk, a Szigetköz meg szív, mert a vízhozam kérdésében a szlovákok döntenek. Amúgy az is egy érdekes kérdés, hogy az év nagy részében alacsony vízállású Dunából hogy lesz elég víz Paksnál?"

A szlovákoknak sem éri meg egyébként. Amikor ez az ügy zajlott, ha emlékszel még, Vladimir Meciar volt hatalmon, nem sokkal Szlovákia önállósulása után. Talán még emlékszel rá. Presztizskérdés volt számukra a vízlépcső megépítése, mert ők ilyen nagyot is bírnak, ugye, építeni.

A magyar diplomácia, hagyományaihoz híven, töketlen volt. Meg lehetett volna előzni a felépítést, és a vizet vissza lehetett volna terelni. A szlovákok ma is illegálisan használják a Dunát tíz kilométer hosszan. A hágai döntés után SEMMIT sem csináltak. Dicső népnemzetipolgári kúrmány. Mádl Ferenc volt a téma kúrmánybiztosa. Biztos kézzel elkúrta.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A hősies helytállás az lett volna, ha a megszálló német csapatokkal veszik fel a harcot.

Egyébként meg nem kellett volna a SZU-t megtámadni, és akkor nem kellett volna hősiesen helytállni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
" Amúgy kopasz korodban éjszaka hóban is mentetek? :) "

novemberi vonulás voltam. kúszd végig hosszában hóban a pusztavacsi régi katonai repülőteret gázálarcban és vegyvédelmi felszerelésben. mit gondolsz, oda fűtött autóval vittek ki?
@magándemokrata: inkognitó módban böngészel és nincs előzmény, ezáltal a Ccleaner-nek is kevesebb dolga akad
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Te, ezek tényleg olyan szánalmas népség, ahogy elsőre kinéznek. Ezzel a fizikai kondival én kérnék elnézést..."

most kérek én is bocsánatot, volt már úgy, hogy a borároson találkoztam néhány ilyen árpádsávos, bakancsos arccal, akiket jó erősen végigmértem. ők meg megnézték, mi van mellettem, meg alattam, de rám nem néztek...
....na, mindegy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
@Orica Középföldi:
Köszi, mindent értek.
Most már csak egy kérdésem van:
A zemegy híradó összefüggésbe hozta-e már gyferencet a vv villával, amihez áron alul adta el az állami földet a zemúttnyócévben? Dőlt a csontváz a gardróvból?
@Orica Középföldi: Korábbi hozzászólásodra reagálva javaslom, hívd meg egy kávéra és láthatod.
Én viszont akkor szeretném látni az ábrázatát, ha belinkelném az összes elérhetőségét telefonszámmal, facebook és iwiw profillal, etc.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mostanában előszeretettel hivatkoznak arra, hogy a németek MEGSZÁLLÁST hajtottak végre.
Akkor ezek szerint ilyen birkák voltak, hogy semmi hősies ellenállás nem volt...
Ecceri balfaszok, szánalmas dumával csak.
A náci az náci marad, még ha a komcsi segget is nyalja - '89 előtt és után is!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nácik oldalán harcoltak, ennyike.

A szánalmas maszatolásuk meg hidegen hagy. :)
@Secnir:
Szúnyogkommandó? :D
Én nem vagyok egy vastag gyerek, de szétröhögöm magam rajtuk.
Egy része 45 kg - 180 cm, vasággyal együtt, a másik fele meg 120 kg, a 160 cm.
Olyan igazi, kisportolt, árja típusok.
Egy OLYAN német sorozóbizottság besírna tőlük... :)
@Bakter:

Nekem az M1 kizárólag Obersovszkyval hozható összefüggése, és onnantól önmegsemmisítő a rendszer:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a harcokban elesett minden katona hősi halott a jelenleg elfogadott definíciók és a mindenhol érvényes közmegegyezés szerint.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Annyira megszállták őket, hogy mély bánatukban együtt harcoltak a megszállókkal? :D
Nagyfater (igaz katolikusként és Magyar Királyi Rendőrtisztként) úgy érezte, hogy kötelessége segíteni az üldözött MAGYAR honfitársainkat.
Lehet az zsidó, katonaszökevény, minden üldözött...
Ha kell, akkor fegyverrel is érvényt szerezve a MAGYAR ÉRDEKNEK és a tekintélynek.
Ezért van ma egy echte német pisztolytáska a tulajdonomban.
Valahol, a kertek alatt, Sopronban meg elkaparva egy Deutsche Wehrmacht Officier... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez akkor volt, amikor begyógyszerezve ment el az atv-be?
@OPHELIA:

Miért kívánsz te nekem rosszat?
A kávézás egy szent rítus, nem lehet belerondítani.
@Secnir:
Ezeket a bakancsosokat, akik így szeretnek bakancsban meg zegyenruhában rohadni egész nap, igen szívesen berántanám másfél évre egy elsőlépcsős alakulathoz, mondjuk a nyolcvanas évekbe. Ahonnan nem kellett sűrűn hazamenni, de lehetett masírozni részeg altisztek rekedt üvöltésére, osztán feszülni az őrtoronyban, ahol előző este lőtte szét a fejét a kolléga. Egy ilyen leszolgált hónap után megkérdeném ezeket a hadfikat, mennyi kedvük van még katonásdit játszani. Majd a választól függetlenül leszolgáltatnám velük az egész időszakot. És kiültetném a harcálláspont legsötétebb őrhelyére, ahol neszez az erdő, meg a sok vadállat, és a delikvens csak a faszába meg az éleslőszerrel betárazott AMD-jébe kapaszkodhat. Esetleg humánusabb módszerként "kannibálnak" tenném az indítóállvány mellé, amikor benyomják a több napos HKSZ-t.
És ez csak pár ötlet volt.

Nem volt sok értelme ennek a sorkatonaságnak itt nálunk, főleg a végén. De arra jó volt, hogy ne termelődjön ki ilyen sok balfasz tápos kis hülyegyerek, aki a videojátékokból szopva az ihletet, katonásdinak látszó valamit játsszon.
@Orica Középföldi: Biztosan kielégülne a feje, ha téged is sikerülne becserkésznie.
De nem kívánok neked rosszat. Inkább hagyd ki ezt az élményt. Nem csak a kávézás szent rítusába rondítana bele.
@Bakter:
Gábrissal is az a gond (a többi faszsága mellett), hogy csak 1 hónapban talán egyszer adott őrséget, vagy ritkábban a Zalkán.
Mi meg egy héten 6 napot, 24/24-ben. Oszt ez a majom egy szinttel akkor is lejjebb volt már... :-)))))
Valamelyik rettenetesen okos szállítós-híradós balfasz társát akarta egy pesti autószerelő katonatársam lelőni, amikor részegen bemászott a kerítésen a szerencsétlenje és megindult feléje.
Én vettem ki a fegyvert a katonatársam kezéből és intéztem el a leváltását, hogy mire a kretén ÜTI kiér, a gyereknek emberi formája legyen és ne remegjen, mint a nyírfalevél.
@Bakter:
áh, ezek egy hónapig nem bírnák.
amúgy teljesen egyetértek.
@Bakter: A fiam akkor vált felnőtté, amikor egy bekattant társa hol saját magát, hol pedig a körülötte lévő 8-10 katonatársát akarta szitává lőni, kint a pusztában.
Még most sem tudja igazán a gyerekem, hogyan tudták "leszerelni" úgy, hogy nem sérült meg senki.
Don Orbán a magyar-orosz kapcsolatokban egy nagy kanyart tett...

hívjuk szerényen (a vezérünkről elnevezve) DON KANYAR nak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne már Boli. A jóképességű zenészek meg feletted is voltak. Akkor most te is csak szánalmas lejjebb való voltál? :)
Én arra emlékszem, amikor valamelyik őr öngyilkos akart lenni és hasba lőtte saját magát AMD-vel de mégis megúszta.
@Nyilas Mise:
DON PINTÉR ezt hogyan viseli, arról valami infó??? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"hasba lőtte saját magát AMD-vel de mégis megúszta."

kizárt. egy AMD-65 0cm-ről hasba halálos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Őrségben én sem voltam. De egy elsőlépcsős alakulatnál basztam a rezet, ahol állandó volt a létszámhiány, mert minden nagykabátos elhelyeztette magát onnan, amikor látta a körülményeket. Én alapvetően egy jó beosztásban voltam, viszont ettől függetlenül volt szopás így is bőven. Mert a tököm sem akart katona lenni, ráadásul a legrosszabb periódusban rántottak be a kötshögök. Állandóak voltak a "fékek", azaz senki sehova. Ezért igazából az öreg-kopasz viszony sem volt olyan erőteljes felállású, mint talán máshol. Szopattak a tisztek eleget mindenkit, nem kellett még a kor alapján is ezt tenni. Bár a tisztek között is voltak határozottan jófejek. Olyan is volt, aki ütiként a saját kocsiját adta oda az emberének, hogy hozzon pornófilmet meg piát, mert látta, hogy nagy a feszkó az állományban. A másik meg kerekperenc kimondta, hogy ha sört akar inni ütiként, akkor elsétál oda, ahol a dobbantók beadják a kerítésen. Ergo voltak jó és vicces pillanatok is, de ettől függetlenül a legtöbb fiatal életéből ellopott másfél évet a szisztéma szinte a semmire.
Mindenesetre a véleményem fenntartom: ha nem is ennyire zárt formában, de sok mai 18-20-22 éves kölökre bőven ráférne egy efféle nevelés, no meg a fegyelem. Amikor fogda vagy futkosó lehet egy-egy "csíny" jutalma. És nincs visszapofázás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ami valójában nem is amd, hanem ak47, de hagyjuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábrish, tudod jól, hogy kikről van szó. Nyilván jópár exlégiós, exkatona, exrendőr stb is van a gárdákban.
De a többség szinte biztos, hogy katonásdit játszó hülyegyerek.
@Bakter:
" Amikor fogda vagy futkosó lehet egy-egy "csíny" jutalma. "

amikor egy csíny jutalma futkosó + annyi ráhúzás, amennyi futkosó. így korrekt :D
@Secnir:
Gábris ilyen szar dumával égeti magát? Nem látom, szerencsére... :D
Ha halvány fingja lenne, hogy miről írogat, akkor tudná, hogy hátul egy tenyérnyi darabot visz magával a lövedék, közelről pláne!
Én kérek elnézést, hogy egy helyen voltam katona vele... Szegényke...
Ezek szerint fegyvert se látott.
Az olyan kis mániásoknak, mint én pl. ajánlott irodalom:
www.kalasnyikov.hu/dokumentumok/amd-65-manual.pdf
A katonaságnál ezt nem láttam, csak használtam... :D
@Bakter: Pont arról írtam, hogy ez nem a gárda hanem egy másik társaság, akik elég keményen képzik magukat, ahogy elnéztem.
@Bakter: valamint pókhasú, proletár shitnyik, pingvinjelmezben, léviszsipkában
@Secnir:
Csak AMD volt a Zalkán.
Nekem volt AK–63 F, a fatusás is és Dragunov támogató is a kezemben és belövőbakon is, de nem ott, hanem Csornapusztán.
Ezeknek mindez kimaradt, ahogy a bajonett is. :S
@Orica Középföldi:
Tartsunk egy kis szünetet,
politikától menteset.

Szép álmokat!

Nagy László - Ki viszi át a szerelmet

Létem ha végleg lemerült
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantu mezõvé a szikla-
csípõket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verõereket?
S dúl hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerült,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!
-
-
Szép almokat a nyulaknak és a mókusoknak, egyebeknek, kellemes ébredést a most kelni kényteleneknek.
@Secnir:
Egyszer tartottak egy kihelyezett hadbírósági tárgyalást a laktanyában, még kopasz koromban. Pár csávó öncsonkítással(?) akart leszerelni, csak lebuktak. Igazi ostoba, de borzasztó keményfejű, brutális alak volt ez egyik. Lement Lentibe, ha jól emlékszem, egy évre. Akkortájt jött vissza, amikor már mi készülődtünk a leszereléshez, ugyebár letölteni a ráhúzást. A fickók olyanszinten megtörték ezidő alatt, hogy szó szerint összerándult ha csak hozzászóltál. Le is szereltette a törzsfőnök idő előtt, mert teljesen padlón volt. És ez a nyolcvana évek második fele volt, nem korábban. Ezt az attitüdöt a mai kölkök fel sem tudnák fogni szerintem. Nem mintha szükség lenne rá újból, de egyes elemeit lehetne modernizálni. (Csak nehogy a cárovics új ágyasának eszébe jusson visszahozni ezt is, mint a többi "szép" cuculista "erényt".)
@Secnir: Már te is hülyének nézel? Mindenki tudja, hogy az AMD–65 (AMD – automata módosított deszantfegyver) a magyarországi Fegyver- és Gázkészülékgyár (FÉG) által gyártott Kalasnyikov-rendszerű gépkarabély. Az AKM–63 rövidített, kompakt felépítésű változata.

www.kaliber.hu/cikkek/amd-.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi AMD-vel lőttünk és volt éles kézigránát dobás is, de nekünk Szentendre-Izbégen. Amúgy én is voltam sokszor őrségben, igaz nem egy héten 6-szor. Be is baszott volna annyit szopni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bocs, nehezemre esik még az írás, de egyet árulj el nekem, mi szükség van ezekre a "harcosok"-ra? Ki és mi a fasz ellen harcolnak?

Annak idején mindegyik ilyen segg szervezet azt hangoztatta fennen, hogy ők segítenek ha baj van például katasztrófahelyzetben, árvíznél etc... és semmi több. A gátat nem harcolni kell hanem építeni b+! A marcona külső, fekete hacuka, kopasz búra, 1/2 bit, mind kelléke egy nemzeti érzelmű harcosnak? Iccaka, hogy veszi észre őket a lakosság mikor segíteni mennek Gyöngyöspatára? UV színű láthatósági kacagányt turultollas pörgekalappal miért nem adnak nekik a górék, hogy lássák a cigányok kikhez fordulhatnak segítségért? Vagy, hogy kiktől kell menekülniük?

Ez az egész egy kurva nagy röhej és kib@szott veszélyes játék, ha segíteni akarnának azt lehet fecske alsóban, kockás térdzoknit viselve is.
Beveszi ezt még valaki?
@Bakter: jaja, ne is adj ötleteket, mert ha a cárovics mátkája ezt visszahozza, azt a legelb@szottabb módon fogja kivitelezni, mint az eddigi ábra mutatja
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábrish, attól mert pár nagydarab rendszeresen gyúr, még nem lesz félkatonai alakulat sem.
A múltkor láttam egy sealses kiképzőt nyilatkozni, aki a következőket mondta: a legmagasabban képezett, legkitűnőbb katonáik egyébként teljesen átlagos képességű embernek látszanak külsőre. Mert a pontosság, az állóképesség, a türelem meg még jópár dolog sokkal fontosabb a puszta testi erőnél. És amikor még ezek is szép számmal kihullanak a brazil dzsungelkommandó kiképzésén...
@Knósszosz: arról nem is beszélve, de ezek engem inkább a sittes kancigányokra emlékeztetnek, mint árja, pardon turáni harcosokra...
@Secnir: @Bakter:

Kis szines:)Anno a körletünkből egy srác nagyon beszivott ( aluminium lavórban rezsón melegitettük a forralt bort:)Mondjuk érdekes házi borokat mértek a környéken a helybéliek.Csak néhány márka emlitésea teljesség igénye nélkül.Buszos bora, Gyuri vére, Mami blues, Szóval a srác rendesen beszivott két katonatársát leütötte a folyosón ok nélkül hirtelen felindulásból, aztán úgy Rejtősen nagyon meg lett dorgálva:)(leütöttük)
Szóval asszem négy hónapot kapott.Nem m i dobtuk fel de már abban az időben is voltak besugók a seregben és kiderültek a történtek.Hát egy nagy hangú vidéki gyerek volt,és egy kis nyuszi jött vissza. Csak néztem.Szakaszparancsnokunkból meg kijött az állat mert ilyenkor valamilyen prémium ugrott neki...Szivtunk mint a torkos borz.:)
@Bakter: Ne keverjük a szezont a fazonnal. Nem katonai alakulatról beszélgetünk, hanem civilekről, akik képzik magukat.
@Knósszosz:
Beveszik hát!
Azonban a feltétel a rúdtáncos múlt, H.D. motoron! :D
Olyan nemzetietlen tucc lenni! :((
@épészmérnök:
Ha jól emlékszem, csak törtek.
@Knósszosz: Megoldják a nehézségeket nyugi. :) Amúgy meg csak az rettegjen, akinek van rá oka.
@Bakter: Az sem akármi volt, amikor kiderült, hogy a seregnek "belefér" nem tudom, hány száz halott egy évben, akikről nem kell számot adni.
Sok volt az öngyilkosság is.
A felszereltség meg annyira vacak, hogy rendesen meg sem lehetett tanulni lőni.

Én is aláírtam annak idején, amikor a sorkatonaság eltörlését követelte egy civil szervezet. A fiamnak még jött behívó, de már abban az időben senki nem reagált rá. El sem ment a sorozásra.
@vitéž munkášőr:
Te, keresek képet a helyi jobbikos csávóról!
Hát, ha nem dikkmán, akkor ... :D
mosonmagyarovar.jobbik.hu/sites/default/files/users/Kopetti%20Tam%C3%A1s.jpg
Van egy humoruk... most vádolhatjátok őket, de ezt a csókát elnézve...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sajnálom Géb, pedig de - egy az egyben mint a Sztojka, Németh, Raffael gang
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mutatsz egy linket, aztán próbálod kifehéríteni.
Civilek, akik egyébként "harcosok", és "seregbe" tömörülve képzik magukat szépen lassan félkatonai alakulattá is válhatnak, nemde?
Egyébként engem különösebben nem érdekelnek ezek az emberek, azt csinálnak, amit akarnak, amíg ezzel nem sértenek törvényt, embert vagy nem okoznak károkat. Sőt, ha picsánrúgnak és rendőrkézre adnak trafikrablókat, zsebtolvajokat, betörőket, stb, még gratulálok is nekik.
@épészmérnök:

Áttételesen igen de a bort nem a futkosón forraltuk:)Kemény dolgokat mesélt a srác ő mutatta be milyen a börtön gyúrás vaságyon vaságy segitségével milyen erősitő gyakorlatokat végzett.
@épészmérnök:

Hát igen terepen ahol harcjárművek mozogtak észen kellett lenni nagyon. A fiam se vonult már pedig ráfért volna,)
@Bakter: Hát igen erre azért van esély és ezt én is becsülendőnek tartom.
@épészmérnök:
Amit az első ezzel kapcsolatos hszben írtam, nem légből kapott. Az utolsó szolgálati napomon volt, amikor mondtam a kopasznak, menj most te kimarcsira én beülök helyetted, azt az egy napot már kibírom a laktanyában is. Este beindult a kavarás, jöttek fejesek a dandárból, és kiderül: egy kopasz szétlőtte a fejét az őrtoronyban a harcállásponton. Mivel a friss hírek közelében voltam szinte egész időszakomban, más esetekről is hallottam más laktanyákban. Volt öngyilkosság, és volt brahibuli, amikor elsült a játszásiból rambóhadonászott géppityu, és ottmaradt néhány srác. Fegyveres alakulatnál ez a "veszteség" benne van, ha tetszik, ha nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ta Gab, ez nem válasz arra amit kérdeztem.
Azt tudom, hogy megolgyák a nehézségeket... milyen nehézségeket? Pont erre bátorkodtam utalni/kérdezni.
Az meg pláne mit jelent, hogy: "csak az rettegjen, akinek van rá oka"? Ki dönti el, hogy kinek mitől kell rettegnie? Ők? Mik a kategóriák?

Mindenki (te is) pontosan tudja miről van szó, kár karaktert pazarolni tovább az ilyesféle játék a pisilővel gittegyletekre, viszont sajnos oda kell rá figyelni (kellene), de mint azt jól tuggyuk, a dzsobbik a fidesz tápcsatornájának szerves részét képezi, annak a végső traktusát, szóval azért süti le szemét a sok szemét, mert hátha kellenek még, ha szarni kell.

Ha neked ez rendben, lelked rajta.
@Knósszosz:
Akkor megértené, ha ne adj isten odaszólnának neki is: figyelj, öreg, úgy döntöttünk, most már neked is "van rá okod", mert nem tetszik a zoknid színe.
@Bakter:
Nálunk (a századnál) nem volt, sem baleset, sem öngyilkosság. A hallgatóknál, meg valamelyik másik századnál voltak.
Kavarások voltak nálunk is, de a 40 kilós gyerek az állandó konyhaszolgálaton volt, viszont a kertész spicli gyerek rám is próbált rám húzni dolgot - a vicc, hogy 2 héttel a leszerelés előtt jöttünk rá, ki is az. Utána bujtatták előlünk, úgy szerelt le, nem is láttuk.
Ma akkora jobbikos az a csávó is, hogy ha meglátom erre, el találom hányni magam tőle - ahogy az ideológiájuktól is!
@Knósszosz: Lehet érdemes lenne megkérdezni azokat, akik őket hívták/hívják segítségül.
Amúgy meg tényleg nem értem a problémát, amikor a másik oldal még közpénzt is kap a hobbijára. :)

alfahir.hu/busas_tamogatast_kap_a_zsido_garda
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Alighanem nem tévedek nagyot, ha azt mondom: amennyiben ezeknek a mostani nagy antikommunista aktivistáknak megkapargatnánk a sorsjegyét, sok kis pártagkönyv-borító jelezné a nyereményt.
Egyszer, még a jó kis átmeneti vad időszakban, úgy 94 tájékán, amikor éppen azt a munkát végzete az ember, amit talált, kvázi segédmunkásként dolgoztam egy fickónál egy tetőn ismerős brigáddal. Két pofára és garatra szidta a kádár korszakot az összes szereplőjével együtt. Aztán egy napon bárhogy is szerette volna elkerülni, be kellett menni a tetőtéri hálószobájába is. Lenin összes vörösbőrkötésben és egyéb relikviák hada sorakozott a polcokon. Többet nem került szóba a múlt rendszer... Ezeknek a köpönyegét egy turbólégcsavarral forgatnám meg pár percig, persze úgy, hogy iktatva vannak benne. Tele az ország az ilyen szarkupacokkal.
@Knósszosz:
Kekec vagy te?
Netán libsibolsi?
A pedigréd hogy áll?
Családfád, vérteszted, genetikai eredményeid?
Árja vagy-e? :D
Ezek alapján a Gárdának pl. hugyoztak, de szerintem egy sima fizikai teljesítmény teszten meghalna a csapat fele 20 per után, a másik fele 30 perc után... :D
@Bakter:
Bizony, igazad van.
Vagy esetleg egy kapatos nemzeti harcos atyafi nagyobb kilincsnek látná az orrát két liter nohabor után és a kedvenc szólásuk szerint elrikkantaná magát: felkoncoltatik!

Hányinger b+...
@Bakter:
:)) Tudod a régi magyar mondást:
"Az kiabál leghangosabban, akinek ég a háza."
A Zalka vérkomancs volt törzsosztályvezető helyettese 2001 körül a MN-ben olyan hazaffyasch ömlengésben volt egy cikkben, hogy legszívesebben leköptem volna a tetűjét - pláne a múltja ismeretében.
Anno "imádtuk" egymást, nagy bánatára nem sikerült a számomra beígért 30 nap Petőfit kiadnia. Pedig dolgozott rajta rendesen, de szerencsétlen parasztja azt a kis apróságot elfelejtette, hogy az ő írnoka, nekem a földim és katonatársam volt... :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Idefigyelj bazmeg, én eddig nem voltam vulgáris veled szemben, de evvel a válasszal menj te a picsába!

Milyen zsidó gárda?
Ólommal kiöntött menórákkal fenyegetik a keresztényjobbikosokat, vagy mi a faszra gondolsz? Élesre fent mezúzákkal a zsbükben járják a várost és aki láthatólag nem zsidó azt megfenyegetik?? Ne beszélj hülyeségeket Gab! Maradjunk a Dassaultnál például, de azt a faszságot amit ma este betettél nem bírtam szó nélkül... erre most válasznak ez a zsidó gárda? Beteg vagy?

Én még cizellált vagyok, de szerintem ha többen lennénk jelen, "markánsabb elutasítást" is kapnál egyesektől - nem jogtalanul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Teljesen árja vagyok komám.
Apai ódal szerb (tudom mi a kóló...) és horvát, anyai ukrán+tót. Én meg csísztáá mádzsáár vágyok bázsmeg.
Erre varrjá gombot!
@Secnir: Ak-47 csak a határőrségnél volt.
ágfalván védtem a nép köztársaságát a kivándorlóktól, 1,5 évig.
nem panaszkodom.:)
@Knósszosz:
:DD
Baszod... Én meg a magyar-német vonallal húzzam meg magam.
Anno a seregben volt 2 cigó gyerek (6-8 tezsvérrel mindegyik), akik azt mondták, hogy "hácsák az ányám meg az ápám cigány, én mádzsár vagyok!" :D
Amúgy leszarom nagy ívben azt is, hogy honnan jön valaki, honnan való.
Ha úgy viselkedik és él, mint egy magyar, ezt a kultúrát vallja a magáénak, az magyar, még ha néger is. Pláne ahogy elnézem sok "fehér" tezsvéremet, én szégyenlem magam...
@punkfrog:
Nem AMD-63 volt?
Orosz cuccotok volt?

www.military-today.com/firearms/amd_63.htm

Én meg Sopronból származom, faternak határsávengedélye volt, villanyreszelőként.
@Knósszosz: Miért kérdezel olyat ami ott van a cikkben? Vagy csak a címet olvasod el és az már elég is? :)

Amúgy meg ha kiütést kapsz az oldaltól, talán a cink.hu nem olyan vészes.

cink.hu/ne-dolgozz-bodnar-danielnek--ha-penzt-is-akarsz-keresni-10024441

Egyébként itt is a kettős mérce a gáz. Az egyik önszerveződést kinyírjuk, a másikat meg adófizető pénzzel támogatjuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Soha ne húzd meg magad a származásod miatt, nem lényeges. Egyetértek veled, nézd meg Cserdit és a cigány polgármesterét. Le a kalappal öregem!

Nem mondok mást, az a sok szutyok barom, akik a VV aktuális villalakói, emberségből, tisztességből, sőt, intelligenciából is bőven tanulhatnának ettől a cigány sráctól.
@Knósszosz:
Na most aztán én is nagyon bulgárish leszek veled. Mer itten most nagyon lefröcsög Gárishunkat, pediglen nem légyen igazad. Mert igenis létezik a zsidalyoknál az I. Ramadantagadó Mesügeelhárító Pajeszkommandó. Ez a roppant jól kiképzett hajmester brigád alaposan előkészített slicckrígakciókkal lerohanja a mit sem sejtő dzsobbikos aktivistákat, és öröknővő pajeszimplantátumot ragaszt az áldozatai fejére. És annyira veszélyes, hogy az ENSZ BT is napirendjére tűzte volna, de a zusa vétójával (gyufe hathatós közbenjárására) ez abszolválódott. Értcsve?
@Knósszosz:
Ez így van. A származásod nem lényeg, TE vagy a lényeg, milyen ember vagy, milyen munkát végzel, mekkora a becsületed a környezetedben.
Láttam azt, le a kalappal.
Persze a jobbik fikázza, pedig ha tizedét tennék, amit az a csóka, akkor ...
Amit tett a falujával, azt a sok jobbikos pártköcsög eddig meg se közelítette. Arról persze kussolnak... ostoba népek.
@punkfrog:
Ennél ostobábbnak már nehezen. :)
Persze tartalékok még vannak!
A rúdtáncos szakosztály is erőre kaphat még...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Általában mindent elolvasok és nem csak azért, hogy ne köthessenek belém felületesség okán. De az ilyesféle szemetek mint ez is meg a kuruczinformatika és a többi náci lószar, azok nem érdemesek erre. A címből pontosan tudod mennyi szar fog a cikkből kiömleni, a százezerkilencvenyolcadik zsidózásra a tököm se kíváncsi.

Másról sem tudnak írni. Ez van meg turul.
Meg az áhítat és templom.
Nem érdekel.
@Bakter:
Azélt dulván és vulgálisan fellöhögtem, amint eképzeltem, hogy Csanci után Gáblisla is lávetik magukat...

www.zsido.com/upload/th/ima_pajesz.jpg
@Bakter:
Szoktad nézni a csengetett mylord-ot?
Lord Meldrum mondta az öccsének:
Teljesen hülye vagy Teddy!!
Mondom most én is!!-:DDD
@punkfrog: Miért jár valaki küzdősportokra?
@Knósszosz: Az nem tűnt fel, hogy ott van a végén a nol.hu nyomán? Az meg mióta érv nálad, hogy hol jelent meg egy írás? Ennél te azért komolyabb vagy szerintem. :)
@Bakter: A Hágánáról gondolom hallottál már. Ha igen tudhatod, hogy minek indult és azt is, hogy mi lett belőle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért alakít valaki betyársereget?
ki ellen?
mi ellen?
milyen felhatalmazás alapján?
mit képzelnek?
@punkfrog:
Ez nem volt olyan rossz... :D
Egy csomó helyen a határőrségnél ez, vagy az orosz eredeti volt.
Ezt ismered?
www.kalasnyikov.hu/
Na, hogy a poszt témájához is szóljak.
Az ellőbb telefonáltak az nsatól, hogy megtudták, mit ígért a csúti zizé a cárovicsnak az orál és az anál között. Azt, hogy nem állunk bosszút a mexikói 6:0 miatt. Putyint állítólag ez lehetőség nagyon régóta zaklatott állapotban tartottam, és amikor értesült a stadionépítésekről, azonnal egyezkedni kezdett a csútival. Van olyan szegmense a politikának, ami miatt még az orosz elnök is aggódik. Azért sem megy jól a magyar focistáknak ott játék, mert a vodkáskaviár, amit meccs előtt kapnak, bénítja az agy rúgásközpontját. Így semlegesítették az oroszok eddig a potenciális bosszúállóinkat.
A mai mesének vége, fogat mosni, spájzot ellenőrizni, van-e ott valaki, aztán sipirc aludni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem ismerem.
utálom a fegyvereket!
a szavak erejében hiszek.
(komolyan)
nem röhög!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Az meg mióta érv nálad, hogy hol jelent meg egy írás?"
Fontos!
Mert mondjuk szívesebben tájékozódom a jövőre nézvést is mondjuk baloldali lapokból, mintsem az épp készülő Neue Alcsutbaßnader Zeitung-ból, amibe a Báyer és a Széles tolják a delejt, ugye megérted? Énmán csak ilyen bolsi segg maradok, bár ha KISZ tagságot kéne igazolnom, bajban lennék. Majd kérek tanácsot a fidesztől.

Most hagyjuk ezt abba, mert egyre nő a nyomás és tényleg nem akarlak sértegetni, de fogytán a türelmem. Álmoggy Gripent és talán egyszer rájössz magad is, hogy nem minden turul ami repül. Üdv
@Knósszosz: Jó jó de én nem MNO-s linket adtam. :) Na de vigasztalásul és, hogy jól aludj, elküldöm a kis kedvenced. :)

youtu.be/2NaC6zREymY
@Knósszosz:
kizárólag családtörténeti, családfa(sz) tekintetében van vagy lehet jelentősége a bárki bármilyen származásának...az, hogy milyen ember vagy vagy leszel vagy voltál nem függ össze semmi mással, mint a környezeteddel ami felnevelt és a saját akaratoddal és személyes képességeiddel

vallás, pajesz, csirkumcsízió meg a bableves szencsége semmi összefüggésben sincs

személyes tapasztalat

nem részletezem és nem kívánok belefolyni az itteni turulos vitába

amikor a vak vallás és a politika beteszi a lábát akkor bárkiből bárhol lehet egy perverz állat ha nem javítható ...akkor selejtezésre vár

brühüyyy

de legalábbis kirekesztésre

az ősközösség volt jó ebből a szempontból, ha valaki nem tisztelte a szokásaikat akkor kibaszták egyedűl a dzsungelba...kiközösítették ami halálos ítálet volt a medve (nem a maci a filmről) és a sakálok meg a hangyák várták éhesen: friss mócsing
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Knósszosz:

szia Knósszosz!

a betyársereges fotót tekintve arra hívnám fel a figyelmedet, hogy nem kellő alapossággal szemlélted meg a róluk készített 'tényképet'. ezek -az evolúciós előszobában- az intelligencia hányadosukkal, és a testtömeg indexükkel állnak harcban. innen a harcos elnevezés. ennek sikeres eredményességéhez támogató biztatásra és megértő együttérzésre lenne szükségük, nem dehonesztáló elmarasztalásra. ellenben jelen volt egy remek ember, aki épp nem látszott a csoportképen. ez volt a fényképész.
lábjegyzetnek, melyet a mellső lábaimmal jegyeztem a billentyűket ütögetve:

„December elejére minden korábbi rekordot megdöntött a központi költségvetés adóssága, az ÁKK adata szerint elérte a 22 728 milliárd forintot. A növekedés mögött a novemberi dollárkötvény kibocsátás áll. Január óta 2000 milliárd forinttal nőtt a tartozás.”

www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_csucson_allamadossag_mutatjuk_a_szamokat.571840.html


Megerősítette, hogy a Magyarországnak nyújtandó hitel feltételeiről még folynak a tárgyalások. Azt reméli, hogy az év első felében meghozzák a végső döntést. A szaktárca vezetője azt mondta, hogy Oroszország 9-10 milliárd eurós (mintegy 2,7-3 ezer milliárd forint) összegű hitelt tud nyújtani Magyarországnak. A hitelt tíz év alatt lehet lehívni, a törlesztési idő pedig 21 év.
[…]
A hitel előnyös Oroszországnak, mivel az megrendelésekkel látja el az orosz vállalatokat, amelyek kiszolgálják az erőművet. Hozzátette, hogy előnyös ez a hitelezés, tekintetbe véve az adott futamidőre vonatkozó várható hitelköltségeket.”

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszolalt_az_orosz_penzugyminiszter_paks-ugyben.573920.html

22.728+3000+3000+3000=31.728 mrd HUF.

+ 1500 mrd HUF évente a korrupcióra
+ 1700 mrd HUF évente az ÁFA csalásra

no, ezek ismeretében futhatunk neki még egyszer az összefogás és a 2014-es választások problémakörének.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi:)

Lőtérre szűkült az este, így reggelre maradt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Kb. hasonlókat gondolok én is a témában. :)

"Az persze komikus, ahogy a kormány igyekszik erénnyé pr-ozni a kényszert, és arról zeng ódákat, hogy a moszkvai megállapodás mérföldkő a „Magyarország energiafüggetlensége" felé vezető úton. Ez nyilvánvalóan baromság. Nem csak a mérföldkő, de az energiafüggetlenség is. Az egész évtizedek óta folyó energetikai kuruckodást el kellene már felejteni. Ez az ország, míg világ a világ, függő helyzetben lesz másoktól, mert saját forrásaink nem elegendőek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehetne sokkal jobban kihasználni azt, ami van (elég csak a geotermikus energiára, bezárt szénbányáinkra vagy a makói földgázmező különös sorsára gondolni), de ebből teljes önellátás soha nem lesz.

Tehát marad a függőség – amit viszont lehet ügyesen, és lehet bénán kezelni. Az elmúlt két évtizedben inkább az utóbbira láttunk példát, s egyelőre csak remélni lehet, hogy Orbánék ezúttal inkább az előbbi felé tettek egy lépést.

Persze lehet trollkodni a Fidesz korábbi (amúgy tényleg végtelenül ostoba) oroszellenes kirohanásain. Meg is érdemlik a savazást: tetszettek volna nem atlanti monomániásoknak lenni annak idején. Ám a köpönyegforgatás igazi fekete öves mesterei azok a balliberális újságírók, akik '89 óta ájult áhítattal fogadták a multik, vagy az izraeli befektetők hazai beruházásait, és primitív demagógiának, kódolt antiszemitizmusnak bélyegeztek minden aggodalmat - most pedig azt hörgik, hogy „Orbán eladta az országot az oroszoknak". Mert Putyin gonosz, homofób, fasiszta diktátor, vele még üzletelni is sátánizmus, ellentétben a mélyen elkötelezett demokratikus nyugati, vagy közel-keleti cégekkel, akikkel egyenesen megtiszteltetés tárgyalni.

Engem ebben az egész történetben igazán egy dolog zavar – az viszont nagyon. A magyar kormányfő és az orosz elnök ezt az egész bizniszt úgy boltolták le, mintha Viktor vett volna egy házi reaktort Vlagyimirtől a felcsúti családi fészekbe. Ekkora volumenű befektetésről – és pláne ilyen irgalmatlan mennyiségű hitel felvételéről – egy felelős politikus nem dönthet a nyilvánosság teljes kizárásával, és az Országgyűlés felhatalmazása nélkül. Persze a kétharmados kormánytöbbség a paksi erőmű azonnali elbontását is megszavazná, ha a Vezénylő Tábornok ezt adná ukázba, de azért mégis csak ez volna a dolgok normális rendje. Meg talán nem ártott volna egy nemzetközi tender – amit valószínűleg úgyis az oroszok nyertek volna meg.

De mégis: jó lenne, hinni, hogy a keleti nyitás azt jelenti, hogy a piacunkat nyitjuk meg – és nem a lábunkat tesszük szét..."

index.hu/bloghu/jobbegyenes/2014/01/15/paks_hungarica
@jaegtoer:
Lábaiddal ''''billentyűket ütögetve''''
Közben hege dűltél és szájjal harmonizáltál?
Furcsa egy zongorista vagy.
akkó átmegyek tirpákba, látom este megint az agyatlan náci agitprop alá adtatok lovat, ejj ejj, okosabbnak hittelek benneteket ;)

A sereg témához, tudnék én is hozzá szólni, de Vazsmegye okán, és Szombathely tisztelete miatt, inkább csendben maradok :D
és egy ismerős vélekedés megint:

Orbán már nem kel birokra a medvével
Volt idő, mikor a legfontosabb az oroszok kiűzése volt. Aztán hűvös, majd inkább rossz viszony következett. Gyurcsány barátkozott, Orbán házasságot kötött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F16%2Forosz%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A náci agitpropot inkább Schmuck Andor és Kálmán Olga tolta tegnap a szektATV-n élő egyenes adásban. :)

www.atv.hu/videok/video-20140115-schmuck-andor
„Most szipolyozza más is" - így jártak a földpályázat "trafikosai"

Vihetik a vágóhídra a nyájaikat azok az állattartók, akik az óév utolsó napján kihirdetett földpályázatokon elvesztették legelőik felét-háromnegyedét a Kőrös-Maros Nemzeti Park területén. A nyertesek között - akárcsak a Nemzeti Földalap pályázatai esetében - sok a helyben ismeretlen. A "földosztás" koordináltságára jellemző, hogy van, aki a tanyájától három kilométerre nyert el legelőt, és nem tudja, miként hajtja el odáig az állatait. Az érintettek hiába mentek eddig fűhöz-fához, végső elkeseredésükben most Orbán Viktornak írtak levelet.

hvg.hu/itthon/20140116_Most_szipolyozza_mas_is
-no comment-

Éljen és virágozzék Thürmer Gyula és Orbán Viktor barátsága!

Na ki sietett gratulálni az évszázad atomüzletéhez?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140116_Eljen_es_viragozzek_Thurmer_Gyula_es_Orba
minden politikus bűnöző és hazaáruló

kötél nekik!
"A furfangos Orbán Viktor

Orbán Viktor megint kicseszett a szlovákokkal: úgy vitt születésnapi ajándékot az egykori szlovák államfőnek , hogy üres kézzel érkezett. A miniszterelnök egy IL-18-as szovjet utasszállítógépet ajándékozott a 80 éves Rudolf Schusternek – úgy ötven évvel ezelőtt még hasznát is vehette volna az idős politikus."

magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-furfangos-orban-viktor-88331
Furcsa "élete" van ennek a szerencsétlen repcsinek , mindenki igyekszik tőle megszabadulni.
Beszédes a hozzászólás:
"
Ezt a gépet még Mečiar ajándékozta Göncz Árpádnak, de Mečiar is úgy kapta Jelcintől."
Még egy kérdés merült fel bennem: Göncz Árpád mikor ajándékozta Orbán _Viktornak?
Jövőbelátás? :)

Figyelő-forgatókönyv: Orbán államfő, Lázár kormányfő lehet 2017-től

hvg.hu/itthon/20140116_Figyeloforgatokonyv_Orban_allamfo_Lazar
@dr. jenőke (jenőke):

"Lábaiddal ''''billentyűket ütögetve''''
Közben hege dűltél és szájjal harmonizáltál?
Furcsa egy zongorista vagy. "

zongor nyista esetleg
@dr. jenőke (jenőke): @jaegtoer:

mindazonáltal említettem vala, hogy m_e_l_l_s_ő lábaimmal 'mentem le kutyába'

amennyiben most megjegyzed, hogy milyen volt a nász, megkereslek és megbízlak egy 'kis' jogi természetű ügyvédi munkával. ezt vedd személyre szabott agresszív fenyegetésnek:D
@jaegtoer:

Jóóóóóóó:)))) Szegény Jenőke:)
Orbánék ingyen szopták putyint?
Jelenleg nincs 10 milliárd euró a paksi atomerőműre, Közölte az orosz pénzügyminiszter! Néha marad valamennyi éves szinten, abból meglehet oldani! Lehet hogy már, 2014-ben!
hvg.hu/gazdasag/20140115_Orosz_penzugyminiszter_jelenleg_nincs_10#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkeres
Ettől besírtok. :)

ilyen hacukában még biztos nem látta Orbán Viktort

hvg.hu/nagyitas/20140116_Fotok_ilyen_hacukaban_meg_biztos_nem_latt
Reggelt, Népek!

Látom, iccaka katonáskodtatok. :)
Nu, rendszeresített kézi fegyverek: a '90-es évek elejéig (Dél-szláv háború és az ahhoz kapcsolódó "Meggyanúsításunkig", hogy fegyvereket adtunk el a horvátoknak) a MH-ben az AMD-65/5 gkr. volt rendszeresítve a sorállománynál. Utána kezdték lecserélni (pánik szerűen) AK-63/D gkr-okra. Egyes lövész alakulatoknál előfordult AK-47 (esetleg AKM-63) is.
A Határőrségnél alapvetően AK-47-esek voltak rendszeresítve.

Ha valaki közvetlen közelről lövi magát hasba, nagy valószínűséggel (még AMD-nél is, ahol csőszájfék elvezeti a gázokat) nem éli túl. Előfordulhat, hogy a lövedék nem érint létfontosságú szervet, de a torkolatnál kilépő gázok okoznak olyan sérülést, ami halálos lesz.
@jaegtoer:
''''m_e_l_l_s_ő lábaimmal 'mentem le kutyába''''

Érteni vélem, de miért nem fájlba?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Majdnem elaléltam a gyönyörűségtől, de az lenne az igazi, ha ásóként (szándékosan nem szerszámot írtam) láthatnám és addig ütik, amíg meleg!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a földpályázat trafikosai kapcsán annyit jegyzek meg, hogy az állattartókra igazán nem mondhatta orbán sem, hogy megérdemlik a rohatt komcsik, multik, mert megszállott az, aki manapság állattartásra adja a fejét idehaza, igaz mi is tartunk pár százat a parlamentben, és néhány ezret a T.Ház falain kívül, bár ezzel az olvasattal, súlyosan sértem a derék négylábúak állati jogait és becsületét.

Szóval ott tartottam, hogy az állattartókkal való bánásmódból is leszűrhető, hogy orbán magyarországon az önálló egzisztencia nem kívánatos, megszemélyesítőit, képviselőit kiemelt ellenségnek tekinti, és törvényhozási eszközökkel megsemmisíti egzisztenciájuk alapjait. Magának és tróger társainak új társadalmat épít a szocializmus és a kapitalizmus előnyeivel, a holdudvaron kívül rekedt népességnek pedig egy olyan társadalmi berendezkedést, amely egyesíti és fokozza a kapitalizmus és a szocializmus hátrányait.

ezért kell őket elzavarni őket minél hamarabb, akár mesterházy futtatásával is, mert ha az elvtársak nem jól muzsikálnak, őket összehasonlíthatatlanul könnyebben lehet elzavarni a búsba, mint ezt az eszement, küldetéstudatot mímelő -alapvetően tolvajlásra berendezkedett- zsebnácit.
@jaegtoer:

...orbáni magyarországon...
@dr. jenőke (jenőke):

"Érteni vélem, de miért nem fájlba? "

mert monitor:)
@Marcellusca: Mondjuk elég rég történt az eset. Lehet, hogy nem pontosan hasba, de arra mg emlékszem, hogy túlélte az öngyilkossági kísérletet.
Sziasztok srácok!
Van egy gondom.
Pár éve ment a mozikban ilyen vicces reklám,tanuló vezetőkről,meg az oktatóról.
Valami magyar reklám,talán valamilyen hitel.
tudja valaki mi volt az?
@Sir Bates dö Hól:

Lordom, csak jelezném, hogy az a micimackó nem én vagyok :) Valakik rútul visszaéltek a nevemmel! Megyek is az Emberi (izé, Mackói) Jogok Nemzetközi Bíróságához!

Amúgy a duma nagyon jó :)
amikor magából csinyál mémet... orbán kovács...

Kávé helyett: Orbán Viktor törpkováccsá változott (frissítve)

cink.hu/kave-helyett-orban-viktor-torpkovaccsa-valtozott-1502498284
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Naugye!Mi rendes náczikok tartsunk össze!:))
Ezt a verziót nem is ismertem,de megtaláltam mellette,amit kerestem!
Köszönöm.
Ez az:www.youtube.com/watch?v=1SVtQHhob7U

A moziban vetítettük ezt is.
Az az egy hiányzik,ahogy egy kiscsaj mondja az oktatónak,miközben fényképezi,hogy mondja,hogy csíz.:))
@Penivaldes: Ezt elküldtem Rodeónak is. Szerintem óriási. :)

VERDI vs. WAGNER

vimeo.com/83057661
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem lesz miniszterelnök, vagy politikus, akkor én a helyében elmennék ilyen manónak.
:D
@Evezős: úgy látom Viktor magára talált ebben a szerepben.
@Evezős: Épp reggel linkeltem, hogy 2017-től lehet még köztársasági elnök is lesz belőle.:)
nyíregyháza is kipipálva. legközelebb viktor megy, oszt visz egy mobil stadiont.

Hende Csaba örömhírt hozott a nyíregyháziaknak

444.hu/2014/01/16/hende-csaba-oromhirt-hozott-a-nyiregyhaziaknak/
@Penivaldes:
Csinálhatná állandó jelleggel ...
Mindenki jól járna.
@Evezős:
Komment a képhez a 444-en:

"Kipróbálta hogy állna neki a dolgozás, de kiderült hogy sokat kéne teljesíteni, kevés pénzért. Ezért aztán inkább visszament törvényekkel szabályozni a teljesítménytől független fizetését, meg EU-s pénzt lehívni pályázatokkal a saját szubjektív szempontjai alapján."
@parti_giano:
Hende listázott Nyíregyházán.
Hende evangelista.
@Evezős:
Az egyik hozzászóló szerint Orbán sokoldalú.
Hát, van benne valami. Legalább hatszögletű, tompított élekkel.
Volt már?

orulunkvincent.blog.hu/2014/01/16/a_putyin-orban_alku_igazi_hattere#comments

"A Vincent szerkesztőségébe azonban ma reggel olyan fotót fújt be a szél, amely rávilágít arra, hogy Orbán Viktor putyinista kötődése sokkal régebbre vezethető vissza és teljesen új alapokra helyezi a min. 10 Mrd eurós adósság körüli találgatásokat."
@punkfrog: He he én drávaszabolcsba tajgás vótam:-) :-)
@jaegtoer:
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, igazad van!

Felületesen szemléltem a fotót, talán ezért nem volt szembetűnő, hogy valójában mivel is küzdenek azok a derék gárdisták.
Embert próbáló feladat lehet nap mint nap megküzdeni a saját hülyeségükkel, az identitászavarukat leplezendő permanens zsidózást életben tartani ha álmukból is verik fel őket és a többi…
Baromi röhejes ez az egész debil katonásdi, az uraknak el kellene menni kötelezően Afganisztánba kicsit tapasztalni, aztán lehetne ugatni. Mind a hátán sérülne meg, úgy vélem.

De itt ők a janik, akik terepszínű hacukában játszogatnak kinn a bárány benn a farkast és akik rájuk néznek inkább arrébb mennek, mintsem szóba álljanak velük. Én is. Kurvára jókat röhögnék ezeken a szánalmas pojácákon, ha nem lenne ez az egész rohadtul veszélyes. Pedig az, remélem soha sem fajul odáig a helyzet, hogy egyszer ezek fognak „igazságot szolgáltani”, ha a helyzet (szerintük) úgy kívánja…
süti beállítások módosítása