Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.15. 04:46 Fabius

Tavaris, gyere haza!

Címkék: fidesz putyin paks érdekházasság

G Y Ő Z T Ü N K !!!!

Kedves nép, Magyarország kivívta energiafüggetlenségét! Jöhet a mámorban fuldokló öröm, a boldogság és a holtig tartó hálaima Kedves Vezetőnk nevével ajkainkon. Országunk független lett ez a lényeg, ehhez pedig semmi másra nem volt szükség, csak Mindenórás Tábornoknak kellett a Nagy Testvér ölébe ülni. 

Illetve nem  tudom pontosan mit is műveltünk, mert Lézer Dzsonni hurrájelentésének egy mondata nem tejesen világos: "A magyar - orosz kapcsolat érdekházasság, amit mindkét érdekelt egyre jobban élvez."

orbán putyin paks.jpg

Ezek szerint nem csak az újság, hogy Paks II. épül, hanem az is, hogy a legnagyobb titokban a nászt is megtartották ezek Putyin valamelyik vidéki dácsájában. Igaz kicsit szomorkás vagyok, hogy kihagytak  a buliból és nem, hogy egy krémest, de egy lapot sem küldtek, így nem tudtam sürgönyözni jókívánságaimmal az ifjú párnak, de azt legalább örömmel hallom, hogy a kezdeti érdekszemérmességet sikerrel leküzdve már a házasság önfeledt szakaszába léptek. 

Remélem a Párt keresztény leányvállalatának sincs kifogása ilyen érdeknászok ellen, sőt,  a buzgó ifjúkeresztények már beizzították a tavarisgyerehaza.org oldalt és takaros túró rudi csokrokkal határainkon várják a nagy visszatérőket. 

Mi? Hogy  összenő ami összetartozik? Hagyjuk már ezt! Sőt, meg ne lássak egy Orbánra feliratozott "Térden állva jövök hozzád videót se! Ne tessék emlegetni kéremszépen  holmi bugyuta beszédeket sem a párt archívumból, ha lehet. Helyette tessék tudomásul venni, hogy most nincs puccs, mert puccs csak akkor van, amikor Viktort kihagyják az érdekházasságból. Most sikerrel megvívott függetlenségi háború van és örülni kell. Igen, annak, hogy eladósodunk gatyáig, igen annak is, hogy pont a ruszkiknak, és igen, annak is, hogy olyan kurva hosszú időre, hogy a most ötvenéves Orbán Viktor a dédunokáinak is azt fogja mesélni, nagyapó akkora politikus volt, hogy az ország még mindig azt a hitelt nyögi ami papóka a nyakába varrt. Reményt az adjon, hogy ha már, akkor legalább a kezdeti számoknál is sokkal jobban eladósodunk, mert az előzetes becslések szerint a beharangozott csilliárdokból  ki sem jön a buli. 

Hiba no, harcolni tudni kell. 

754 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr545758833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Alighanem nem tévedek nagyot, ha azt mondom: amennyiben ezeknek a mostani nagy antikommunista aktivistáknak megkapargatnánk a sorsjegyét, sok kis pártagkönyv-borító jelezné a nyereményt.
Egyszer, még a jó kis átmeneti vad időszakban, úgy 94 tájékán, amikor éppen azt a munkát végzete az ember, amit talált, kvázi segédmunkásként dolgoztam egy fickónál egy tetőn ismerős brigáddal. Két pofára és garatra szidta a kádár korszakot az összes szereplőjével együtt. Aztán egy napon bárhogy is szerette volna elkerülni, be kellett menni a tetőtéri hálószobájába is. Lenin összes vörösbőrkötésben és egyéb relikviák hada sorakozott a polcokon. Többet nem került szóba a múlt rendszer... Ezeknek a köpönyegét egy turbólégcsavarral forgatnám meg pár percig, persze úgy, hogy iktatva vannak benne. Tele az ország az ilyen szarkupacokkal.
@Knósszosz:
Kekec vagy te?
Netán libsibolsi?
A pedigréd hogy áll?
Családfád, vérteszted, genetikai eredményeid?
Árja vagy-e? :D
Ezek alapján a Gárdának pl. hugyoztak, de szerintem egy sima fizikai teljesítmény teszten meghalna a csapat fele 20 per után, a másik fele 30 perc után... :D
@Bakter:
Bizony, igazad van.
Vagy esetleg egy kapatos nemzeti harcos atyafi nagyobb kilincsnek látná az orrát két liter nohabor után és a kedvenc szólásuk szerint elrikkantaná magát: felkoncoltatik!

Hányinger b+...
@Bakter:
:)) Tudod a régi magyar mondást:
"Az kiabál leghangosabban, akinek ég a háza."
A Zalka vérkomancs volt törzsosztályvezető helyettese 2001 körül a MN-ben olyan hazaffyasch ömlengésben volt egy cikkben, hogy legszívesebben leköptem volna a tetűjét - pláne a múltja ismeretében.
Anno "imádtuk" egymást, nagy bánatára nem sikerült a számomra beígért 30 nap Petőfit kiadnia. Pedig dolgozott rajta rendesen, de szerencsétlen parasztja azt a kis apróságot elfelejtette, hogy az ő írnoka, nekem a földim és katonatársam volt... :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Idefigyelj bazmeg, én eddig nem voltam vulgáris veled szemben, de evvel a válasszal menj te a picsába!

Milyen zsidó gárda?
Ólommal kiöntött menórákkal fenyegetik a keresztényjobbikosokat, vagy mi a faszra gondolsz? Élesre fent mezúzákkal a zsbükben járják a várost és aki láthatólag nem zsidó azt megfenyegetik?? Ne beszélj hülyeségeket Gab! Maradjunk a Dassaultnál például, de azt a faszságot amit ma este betettél nem bírtam szó nélkül... erre most válasznak ez a zsidó gárda? Beteg vagy?

Én még cizellált vagyok, de szerintem ha többen lennénk jelen, "markánsabb elutasítást" is kapnál egyesektől - nem jogtalanul.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Teljesen árja vagyok komám.
Apai ódal szerb (tudom mi a kóló...) és horvát, anyai ukrán+tót. Én meg csísztáá mádzsáár vágyok bázsmeg.
Erre varrjá gombot!
@Secnir: Ak-47 csak a határőrségnél volt.
ágfalván védtem a nép köztársaságát a kivándorlóktól, 1,5 évig.
nem panaszkodom.:)
@Knósszosz:
:DD
Baszod... Én meg a magyar-német vonallal húzzam meg magam.
Anno a seregben volt 2 cigó gyerek (6-8 tezsvérrel mindegyik), akik azt mondták, hogy "hácsák az ányám meg az ápám cigány, én mádzsár vagyok!" :D
Amúgy leszarom nagy ívben azt is, hogy honnan jön valaki, honnan való.
Ha úgy viselkedik és él, mint egy magyar, ezt a kultúrát vallja a magáénak, az magyar, még ha néger is. Pláne ahogy elnézem sok "fehér" tezsvéremet, én szégyenlem magam...
@punkfrog:
Nem AMD-63 volt?
Orosz cuccotok volt?

www.military-today.com/firearms/amd_63.htm

Én meg Sopronból származom, faternak határsávengedélye volt, villanyreszelőként.
@Knósszosz: Miért kérdezel olyat ami ott van a cikkben? Vagy csak a címet olvasod el és az már elég is? :)

Amúgy meg ha kiütést kapsz az oldaltól, talán a cink.hu nem olyan vészes.

cink.hu/ne-dolgozz-bodnar-danielnek--ha-penzt-is-akarsz-keresni-10024441

Egyébként itt is a kettős mérce a gáz. Az egyik önszerveződést kinyírjuk, a másikat meg adófizető pénzzel támogatjuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Soha ne húzd meg magad a származásod miatt, nem lényeges. Egyetértek veled, nézd meg Cserdit és a cigány polgármesterét. Le a kalappal öregem!

Nem mondok mást, az a sok szutyok barom, akik a VV aktuális villalakói, emberségből, tisztességből, sőt, intelligenciából is bőven tanulhatnának ettől a cigány sráctól.
@Knósszosz:
Na most aztán én is nagyon bulgárish leszek veled. Mer itten most nagyon lefröcsög Gárishunkat, pediglen nem légyen igazad. Mert igenis létezik a zsidalyoknál az I. Ramadantagadó Mesügeelhárító Pajeszkommandó. Ez a roppant jól kiképzett hajmester brigád alaposan előkészített slicckrígakciókkal lerohanja a mit sem sejtő dzsobbikos aktivistákat, és öröknővő pajeszimplantátumot ragaszt az áldozatai fejére. És annyira veszélyes, hogy az ENSZ BT is napirendjére tűzte volna, de a zusa vétójával (gyufe hathatós közbenjárására) ez abszolválódott. Értcsve?
@Knósszosz:
Ez így van. A származásod nem lényeg, TE vagy a lényeg, milyen ember vagy, milyen munkát végzel, mekkora a becsületed a környezetedben.
Láttam azt, le a kalappal.
Persze a jobbik fikázza, pedig ha tizedét tennék, amit az a csóka, akkor ...
Amit tett a falujával, azt a sok jobbikos pártköcsög eddig meg se közelítette. Arról persze kussolnak... ostoba népek.
@punkfrog:
Ennél ostobábbnak már nehezen. :)
Persze tartalékok még vannak!
A rúdtáncos szakosztály is erőre kaphat még...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Általában mindent elolvasok és nem csak azért, hogy ne köthessenek belém felületesség okán. De az ilyesféle szemetek mint ez is meg a kuruczinformatika és a többi náci lószar, azok nem érdemesek erre. A címből pontosan tudod mennyi szar fog a cikkből kiömleni, a százezerkilencvenyolcadik zsidózásra a tököm se kíváncsi.

Másról sem tudnak írni. Ez van meg turul.
Meg az áhítat és templom.
Nem érdekel.
@Bakter:
Azélt dulván és vulgálisan fellöhögtem, amint eképzeltem, hogy Csanci után Gáblisla is lávetik magukat...

www.zsido.com/upload/th/ima_pajesz.jpg
@Bakter:
Szoktad nézni a csengetett mylord-ot?
Lord Meldrum mondta az öccsének:
Teljesen hülye vagy Teddy!!
Mondom most én is!!-:DDD
@punkfrog: Miért jár valaki küzdősportokra?
@Knósszosz: Az nem tűnt fel, hogy ott van a végén a nol.hu nyomán? Az meg mióta érv nálad, hogy hol jelent meg egy írás? Ennél te azért komolyabb vagy szerintem. :)
@Bakter: A Hágánáról gondolom hallottál már. Ha igen tudhatod, hogy minek indult és azt is, hogy mi lett belőle.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért alakít valaki betyársereget?
ki ellen?
mi ellen?
milyen felhatalmazás alapján?
mit képzelnek?
@punkfrog:
Ez nem volt olyan rossz... :D
Egy csomó helyen a határőrségnél ez, vagy az orosz eredeti volt.
Ezt ismered?
www.kalasnyikov.hu/
Na, hogy a poszt témájához is szóljak.
Az ellőbb telefonáltak az nsatól, hogy megtudták, mit ígért a csúti zizé a cárovicsnak az orál és az anál között. Azt, hogy nem állunk bosszút a mexikói 6:0 miatt. Putyint állítólag ez lehetőség nagyon régóta zaklatott állapotban tartottam, és amikor értesült a stadionépítésekről, azonnal egyezkedni kezdett a csútival. Van olyan szegmense a politikának, ami miatt még az orosz elnök is aggódik. Azért sem megy jól a magyar focistáknak ott játék, mert a vodkáskaviár, amit meccs előtt kapnak, bénítja az agy rúgásközpontját. Így semlegesítették az oroszok eddig a potenciális bosszúállóinkat.
A mai mesének vége, fogat mosni, spájzot ellenőrizni, van-e ott valaki, aztán sipirc aludni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem ismerem.
utálom a fegyvereket!
a szavak erejében hiszek.
(komolyan)
nem röhög!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Az meg mióta érv nálad, hogy hol jelent meg egy írás?"
Fontos!
Mert mondjuk szívesebben tájékozódom a jövőre nézvést is mondjuk baloldali lapokból, mintsem az épp készülő Neue Alcsutbaßnader Zeitung-ból, amibe a Báyer és a Széles tolják a delejt, ugye megérted? Énmán csak ilyen bolsi segg maradok, bár ha KISZ tagságot kéne igazolnom, bajban lennék. Majd kérek tanácsot a fidesztől.

Most hagyjuk ezt abba, mert egyre nő a nyomás és tényleg nem akarlak sértegetni, de fogytán a türelmem. Álmoggy Gripent és talán egyszer rájössz magad is, hogy nem minden turul ami repül. Üdv
@Knósszosz: Jó jó de én nem MNO-s linket adtam. :) Na de vigasztalásul és, hogy jól aludj, elküldöm a kis kedvenced. :)

youtu.be/2NaC6zREymY
@Knósszosz:
kizárólag családtörténeti, családfa(sz) tekintetében van vagy lehet jelentősége a bárki bármilyen származásának...az, hogy milyen ember vagy vagy leszel vagy voltál nem függ össze semmi mással, mint a környezeteddel ami felnevelt és a saját akaratoddal és személyes képességeiddel

vallás, pajesz, csirkumcsízió meg a bableves szencsége semmi összefüggésben sincs

személyes tapasztalat

nem részletezem és nem kívánok belefolyni az itteni turulos vitába

amikor a vak vallás és a politika beteszi a lábát akkor bárkiből bárhol lehet egy perverz állat ha nem javítható ...akkor selejtezésre vár

brühüyyy

de legalábbis kirekesztésre

az ősközösség volt jó ebből a szempontból, ha valaki nem tisztelte a szokásaikat akkor kibaszták egyedűl a dzsungelba...kiközösítették ami halálos ítálet volt a medve (nem a maci a filmről) és a sakálok meg a hangyák várták éhesen: friss mócsing
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Knósszosz:

szia Knósszosz!

a betyársereges fotót tekintve arra hívnám fel a figyelmedet, hogy nem kellő alapossággal szemlélted meg a róluk készített 'tényképet'. ezek -az evolúciós előszobában- az intelligencia hányadosukkal, és a testtömeg indexükkel állnak harcban. innen a harcos elnevezés. ennek sikeres eredményességéhez támogató biztatásra és megértő együttérzésre lenne szükségük, nem dehonesztáló elmarasztalásra. ellenben jelen volt egy remek ember, aki épp nem látszott a csoportképen. ez volt a fényképész.
lábjegyzetnek, melyet a mellső lábaimmal jegyeztem a billentyűket ütögetve:

„December elejére minden korábbi rekordot megdöntött a központi költségvetés adóssága, az ÁKK adata szerint elérte a 22 728 milliárd forintot. A növekedés mögött a novemberi dollárkötvény kibocsátás áll. Január óta 2000 milliárd forinttal nőtt a tartozás.”

www.napi.hu/magyar_gazdasag/uj_csucson_allamadossag_mutatjuk_a_szamokat.571840.html


Megerősítette, hogy a Magyarországnak nyújtandó hitel feltételeiről még folynak a tárgyalások. Azt reméli, hogy az év első felében meghozzák a végső döntést. A szaktárca vezetője azt mondta, hogy Oroszország 9-10 milliárd eurós (mintegy 2,7-3 ezer milliárd forint) összegű hitelt tud nyújtani Magyarországnak. A hitelt tíz év alatt lehet lehívni, a törlesztési idő pedig 21 év.
[…]
A hitel előnyös Oroszországnak, mivel az megrendelésekkel látja el az orosz vállalatokat, amelyek kiszolgálják az erőművet. Hozzátette, hogy előnyös ez a hitelezés, tekintetbe véve az adott futamidőre vonatkozó várható hitelköltségeket.”

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszolalt_az_orosz_penzugyminiszter_paks-ugyben.573920.html

22.728+3000+3000+3000=31.728 mrd HUF.

+ 1500 mrd HUF évente a korrupcióra
+ 1700 mrd HUF évente az ÁFA csalásra

no, ezek ismeretében futhatunk neki még egyszer az összefogás és a 2014-es választások problémakörének.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi:)

Lőtérre szűkült az este, így reggelre maradt.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Kb. hasonlókat gondolok én is a témában. :)

"Az persze komikus, ahogy a kormány igyekszik erénnyé pr-ozni a kényszert, és arról zeng ódákat, hogy a moszkvai megállapodás mérföldkő a „Magyarország energiafüggetlensége" felé vezető úton. Ez nyilvánvalóan baromság. Nem csak a mérföldkő, de az energiafüggetlenség is. Az egész évtizedek óta folyó energetikai kuruckodást el kellene már felejteni. Ez az ország, míg világ a világ, függő helyzetben lesz másoktól, mert saját forrásaink nem elegendőek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehetne sokkal jobban kihasználni azt, ami van (elég csak a geotermikus energiára, bezárt szénbányáinkra vagy a makói földgázmező különös sorsára gondolni), de ebből teljes önellátás soha nem lesz.

Tehát marad a függőség – amit viszont lehet ügyesen, és lehet bénán kezelni. Az elmúlt két évtizedben inkább az utóbbira láttunk példát, s egyelőre csak remélni lehet, hogy Orbánék ezúttal inkább az előbbi felé tettek egy lépést.

Persze lehet trollkodni a Fidesz korábbi (amúgy tényleg végtelenül ostoba) oroszellenes kirohanásain. Meg is érdemlik a savazást: tetszettek volna nem atlanti monomániásoknak lenni annak idején. Ám a köpönyegforgatás igazi fekete öves mesterei azok a balliberális újságírók, akik '89 óta ájult áhítattal fogadták a multik, vagy az izraeli befektetők hazai beruházásait, és primitív demagógiának, kódolt antiszemitizmusnak bélyegeztek minden aggodalmat - most pedig azt hörgik, hogy „Orbán eladta az országot az oroszoknak". Mert Putyin gonosz, homofób, fasiszta diktátor, vele még üzletelni is sátánizmus, ellentétben a mélyen elkötelezett demokratikus nyugati, vagy közel-keleti cégekkel, akikkel egyenesen megtiszteltetés tárgyalni.

Engem ebben az egész történetben igazán egy dolog zavar – az viszont nagyon. A magyar kormányfő és az orosz elnök ezt az egész bizniszt úgy boltolták le, mintha Viktor vett volna egy házi reaktort Vlagyimirtől a felcsúti családi fészekbe. Ekkora volumenű befektetésről – és pláne ilyen irgalmatlan mennyiségű hitel felvételéről – egy felelős politikus nem dönthet a nyilvánosság teljes kizárásával, és az Országgyűlés felhatalmazása nélkül. Persze a kétharmados kormánytöbbség a paksi erőmű azonnali elbontását is megszavazná, ha a Vezénylő Tábornok ezt adná ukázba, de azért mégis csak ez volna a dolgok normális rendje. Meg talán nem ártott volna egy nemzetközi tender – amit valószínűleg úgyis az oroszok nyertek volna meg.

De mégis: jó lenne, hinni, hogy a keleti nyitás azt jelenti, hogy a piacunkat nyitjuk meg – és nem a lábunkat tesszük szét..."

index.hu/bloghu/jobbegyenes/2014/01/15/paks_hungarica
@jaegtoer:
Lábaiddal ''''billentyűket ütögetve''''
Közben hege dűltél és szájjal harmonizáltál?
Furcsa egy zongorista vagy.
akkó átmegyek tirpákba, látom este megint az agyatlan náci agitprop alá adtatok lovat, ejj ejj, okosabbnak hittelek benneteket ;)

A sereg témához, tudnék én is hozzá szólni, de Vazsmegye okán, és Szombathely tisztelete miatt, inkább csendben maradok :D
és egy ismerős vélekedés megint:

Orbán már nem kel birokra a medvével
Volt idő, mikor a legfontosabb az oroszok kiűzése volt. Aztán hűvös, majd inkább rossz viszony következett. Gyurcsány barátkozott, Orbán házasságot kötött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F01%2F16%2Forosz%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A náci agitpropot inkább Schmuck Andor és Kálmán Olga tolta tegnap a szektATV-n élő egyenes adásban. :)

www.atv.hu/videok/video-20140115-schmuck-andor
„Most szipolyozza más is" - így jártak a földpályázat "trafikosai"

Vihetik a vágóhídra a nyájaikat azok az állattartók, akik az óév utolsó napján kihirdetett földpályázatokon elvesztették legelőik felét-háromnegyedét a Kőrös-Maros Nemzeti Park területén. A nyertesek között - akárcsak a Nemzeti Földalap pályázatai esetében - sok a helyben ismeretlen. A "földosztás" koordináltságára jellemző, hogy van, aki a tanyájától három kilométerre nyert el legelőt, és nem tudja, miként hajtja el odáig az állatait. Az érintettek hiába mentek eddig fűhöz-fához, végső elkeseredésükben most Orbán Viktornak írtak levelet.

hvg.hu/itthon/20140116_Most_szipolyozza_mas_is
-no comment-

Éljen és virágozzék Thürmer Gyula és Orbán Viktor barátsága!

Na ki sietett gratulálni az évszázad atomüzletéhez?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140116_Eljen_es_viragozzek_Thurmer_Gyula_es_Orba
minden politikus bűnöző és hazaáruló

kötél nekik!
"A furfangos Orbán Viktor

Orbán Viktor megint kicseszett a szlovákokkal: úgy vitt születésnapi ajándékot az egykori szlovák államfőnek , hogy üres kézzel érkezett. A miniszterelnök egy IL-18-as szovjet utasszállítógépet ajándékozott a 80 éves Rudolf Schusternek – úgy ötven évvel ezelőtt még hasznát is vehette volna az idős politikus."

magyarnarancs.hu/villamnarancs/a-furfangos-orban-viktor-88331
Furcsa "élete" van ennek a szerencsétlen repcsinek , mindenki igyekszik tőle megszabadulni.
Beszédes a hozzászólás:
"
Ezt a gépet még Mečiar ajándékozta Göncz Árpádnak, de Mečiar is úgy kapta Jelcintől."
Még egy kérdés merült fel bennem: Göncz Árpád mikor ajándékozta Orbán _Viktornak?
Jövőbelátás? :)

Figyelő-forgatókönyv: Orbán államfő, Lázár kormányfő lehet 2017-től

hvg.hu/itthon/20140116_Figyeloforgatokonyv_Orban_allamfo_Lazar
@dr. jenőke (jenőke):

"Lábaiddal ''''billentyűket ütögetve''''
Közben hege dűltél és szájjal harmonizáltál?
Furcsa egy zongorista vagy. "

zongor nyista esetleg
@dr. jenőke (jenőke): @jaegtoer:

mindazonáltal említettem vala, hogy m_e_l_l_s_ő lábaimmal 'mentem le kutyába'

amennyiben most megjegyzed, hogy milyen volt a nász, megkereslek és megbízlak egy 'kis' jogi természetű ügyvédi munkával. ezt vedd személyre szabott agresszív fenyegetésnek:D
@jaegtoer:

Jóóóóóóó:)))) Szegény Jenőke:)
Orbánék ingyen szopták putyint?
Jelenleg nincs 10 milliárd euró a paksi atomerőműre, Közölte az orosz pénzügyminiszter! Néha marad valamennyi éves szinten, abból meglehet oldani! Lehet hogy már, 2014-ben!
hvg.hu/gazdasag/20140115_Orosz_penzugyminiszter_jelenleg_nincs_10#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkeres
Ettől besírtok. :)

ilyen hacukában még biztos nem látta Orbán Viktort

hvg.hu/nagyitas/20140116_Fotok_ilyen_hacukaban_meg_biztos_nem_latt
Reggelt, Népek!

Látom, iccaka katonáskodtatok. :)
Nu, rendszeresített kézi fegyverek: a '90-es évek elejéig (Dél-szláv háború és az ahhoz kapcsolódó "Meggyanúsításunkig", hogy fegyvereket adtunk el a horvátoknak) a MH-ben az AMD-65/5 gkr. volt rendszeresítve a sorállománynál. Utána kezdték lecserélni (pánik szerűen) AK-63/D gkr-okra. Egyes lövész alakulatoknál előfordult AK-47 (esetleg AKM-63) is.
A Határőrségnél alapvetően AK-47-esek voltak rendszeresítve.

Ha valaki közvetlen közelről lövi magát hasba, nagy valószínűséggel (még AMD-nél is, ahol csőszájfék elvezeti a gázokat) nem éli túl. Előfordulhat, hogy a lövedék nem érint létfontosságú szervet, de a torkolatnál kilépő gázok okoznak olyan sérülést, ami halálos lesz.
@jaegtoer:
''''m_e_l_l_s_ő lábaimmal 'mentem le kutyába''''

Érteni vélem, de miért nem fájlba?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Majdnem elaléltam a gyönyörűségtől, de az lenne az igazi, ha ásóként (szándékosan nem szerszámot írtam) láthatnám és addig ütik, amíg meleg!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a földpályázat trafikosai kapcsán annyit jegyzek meg, hogy az állattartókra igazán nem mondhatta orbán sem, hogy megérdemlik a rohatt komcsik, multik, mert megszállott az, aki manapság állattartásra adja a fejét idehaza, igaz mi is tartunk pár százat a parlamentben, és néhány ezret a T.Ház falain kívül, bár ezzel az olvasattal, súlyosan sértem a derék négylábúak állati jogait és becsületét.

Szóval ott tartottam, hogy az állattartókkal való bánásmódból is leszűrhető, hogy orbán magyarországon az önálló egzisztencia nem kívánatos, megszemélyesítőit, képviselőit kiemelt ellenségnek tekinti, és törvényhozási eszközökkel megsemmisíti egzisztenciájuk alapjait. Magának és tróger társainak új társadalmat épít a szocializmus és a kapitalizmus előnyeivel, a holdudvaron kívül rekedt népességnek pedig egy olyan társadalmi berendezkedést, amely egyesíti és fokozza a kapitalizmus és a szocializmus hátrányait.

ezért kell őket elzavarni őket minél hamarabb, akár mesterházy futtatásával is, mert ha az elvtársak nem jól muzsikálnak, őket összehasonlíthatatlanul könnyebben lehet elzavarni a búsba, mint ezt az eszement, küldetéstudatot mímelő -alapvetően tolvajlásra berendezkedett- zsebnácit.
@jaegtoer:

...orbáni magyarországon...
@dr. jenőke (jenőke):

"Érteni vélem, de miért nem fájlba? "

mert monitor:)
@Marcellusca: Mondjuk elég rég történt az eset. Lehet, hogy nem pontosan hasba, de arra mg emlékszem, hogy túlélte az öngyilkossági kísérletet.
Sziasztok srácok!
Van egy gondom.
Pár éve ment a mozikban ilyen vicces reklám,tanuló vezetőkről,meg az oktatóról.
Valami magyar reklám,talán valamilyen hitel.
tudja valaki mi volt az?
@Sir Bates dö Hól:

Lordom, csak jelezném, hogy az a micimackó nem én vagyok :) Valakik rútul visszaéltek a nevemmel! Megyek is az Emberi (izé, Mackói) Jogok Nemzetközi Bíróságához!

Amúgy a duma nagyon jó :)
amikor magából csinyál mémet... orbán kovács...

Kávé helyett: Orbán Viktor törpkováccsá változott (frissítve)

cink.hu/kave-helyett-orban-viktor-torpkovaccsa-valtozott-1502498284
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Naugye!Mi rendes náczikok tartsunk össze!:))
Ezt a verziót nem is ismertem,de megtaláltam mellette,amit kerestem!
Köszönöm.
Ez az:www.youtube.com/watch?v=1SVtQHhob7U

A moziban vetítettük ezt is.
Az az egy hiányzik,ahogy egy kiscsaj mondja az oktatónak,miközben fényképezi,hogy mondja,hogy csíz.:))
@Penivaldes: Ezt elküldtem Rodeónak is. Szerintem óriási. :)

VERDI vs. WAGNER

vimeo.com/83057661
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem lesz miniszterelnök, vagy politikus, akkor én a helyében elmennék ilyen manónak.
:D
@Evezős: úgy látom Viktor magára talált ebben a szerepben.
@Evezős: Épp reggel linkeltem, hogy 2017-től lehet még köztársasági elnök is lesz belőle.:)
nyíregyháza is kipipálva. legközelebb viktor megy, oszt visz egy mobil stadiont.

Hende Csaba örömhírt hozott a nyíregyháziaknak

444.hu/2014/01/16/hende-csaba-oromhirt-hozott-a-nyiregyhaziaknak/
@Penivaldes:
Csinálhatná állandó jelleggel ...
Mindenki jól járna.
@Evezős:
Komment a képhez a 444-en:

"Kipróbálta hogy állna neki a dolgozás, de kiderült hogy sokat kéne teljesíteni, kevés pénzért. Ezért aztán inkább visszament törvényekkel szabályozni a teljesítménytől független fizetését, meg EU-s pénzt lehívni pályázatokkal a saját szubjektív szempontjai alapján."
@parti_giano:
Hende listázott Nyíregyházán.
Hende evangelista.
@Evezős:
Az egyik hozzászóló szerint Orbán sokoldalú.
Hát, van benne valami. Legalább hatszögletű, tompított élekkel.
Volt már?

orulunkvincent.blog.hu/2014/01/16/a_putyin-orban_alku_igazi_hattere#comments

"A Vincent szerkesztőségébe azonban ma reggel olyan fotót fújt be a szél, amely rávilágít arra, hogy Orbán Viktor putyinista kötődése sokkal régebbre vezethető vissza és teljesen új alapokra helyezi a min. 10 Mrd eurós adósság körüli találgatásokat."
@punkfrog: He he én drávaszabolcsba tajgás vótam:-) :-)
@jaegtoer:
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, igazad van!

Felületesen szemléltem a fotót, talán ezért nem volt szembetűnő, hogy valójában mivel is küzdenek azok a derék gárdisták.
Embert próbáló feladat lehet nap mint nap megküzdeni a saját hülyeségükkel, az identitászavarukat leplezendő permanens zsidózást életben tartani ha álmukból is verik fel őket és a többi…
Baromi röhejes ez az egész debil katonásdi, az uraknak el kellene menni kötelezően Afganisztánba kicsit tapasztalni, aztán lehetne ugatni. Mind a hátán sérülne meg, úgy vélem.

De itt ők a janik, akik terepszínű hacukában játszogatnak kinn a bárány benn a farkast és akik rájuk néznek inkább arrébb mennek, mintsem szóba álljanak velük. Én is. Kurvára jókat röhögnék ezeken a szánalmas pojácákon, ha nem lenne ez az egész rohadtul veszélyes. Pedig az, remélem soha sem fajul odáig a helyzet, hogy egyszer ezek fognak „igazságot szolgáltani”, ha a helyzet (szerintük) úgy kívánja…
süti beállítások módosítása