Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.11.25. 05:37 Fabius

Halálos iramban - 2014

Címkék: mszp gyurcsány összefogás ellenzék dk

Ha Palik Laci politikai szakkomentátor lenne most ezt visonganá: de hová tűnt Gyurcsány Ferenc, aki úgy lépett be a szobába, hogy ott sincs? Mer'hogy a szocialisták hétvégi választmányi ülése után ez viszonylag fontos, ám megválaszolatlan kérdés maradt. 

Lendvai Ildikó először úgy látta, hogy: "Gyurcsány Ferenc itt van, bejött a szobába. Innentől akadémiai okoskodás lenne azon elmélkedni, hogy milyen jó lett volna, ha kint marad." most, a választmány ülés után meg úgy, hogy: "Nem Gyurcsány Ferencről beszéltem, hanem a DK-ról." Úgyhogy fene se tudja, talán érdemes lenne tisztázni hol is van most akkor ez a Gyurcsány, mielőtt a elszédülünk a mindent átható akadémiai okoskodás szagtól. 

Mert hiába használnánk bármelyik fél kinyilatkoztatásait gondolatmankónak, azokban is teljes a zűrzavar. Mesterházy nem szeletelné újra az összefogás tortát, Vadai úrasszony meg elég világosan megmondta, hogy a DK nem lesz marcipánrózsa a tetején, ha nem Feri lesz a rétegeket összekötő csiríz a receptben.

összefogás_1.jpg

Mesterházy szerint az aktív bizonytalanokat kell meggyőzni, akiket legkevésbé sem érdekel az ellenzéki huzavona, szerintem, aktív bizonytalan szerint meg egyéb se érdekel minket, mint egy letisztult kép, amiből végleg kiderül, hogy akkor egészen pontosan ki van kivel. Ennek hiánya az egyik oka annak is, hogy a kétlistás szövetségi modell nem hozta azt a katarzist amit vártak tőle. Az egyéb okokról már volt itt szó, meg arról is, hogy abból az irányból katarzis már nem várható. Hacsak, ugye, a gyurcsánybejött a szobába alapján újratárgyalásra nem kerülnek azok a bizonyos, már lezártnak mondott listák - ami speciel itt nálunk a buktával egyenlő - és nem szolgálnak - ha más nem -  apropóul az elhibázott döntések és jelöltállítások kiigazításához. 

 

785 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr815654059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tristen2005: A hülyegyerek itt ágál reggel óta, persze eszébe sem jut, illetve már megint jószokásához illően csúsztat, hogy nem a jobbikról szól a történet, hanem úgy általában a nácikról, kisfasisztákról, antiszemitákról etc. Hogy ebbe a nagyobb szarhalmazba a jobbik is besoroltatott, az egy dolog...
@tristen2005: Már mondtam: A GVH és a FEOSZ a Párt ökle és élharcosa.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi sem hívjuk ide meg a szocikat vagy a fityeszeket, amikor vitázunk róluk.:)
Szólásszabadság van, mindenki arról vitázik, amiről akar. Egy vita nem a bíróság, ahol joga van a védekezéshez.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Egy marha, aki ezek után vállalja a közös képviselői tisztséget. Rohangálhatnak a lakók maguk a rezsidémon után.:)
"Varga humanitárius katasztrófáról beszél
Azt mondta, az államosítás nem visszalépés a tervgazdaságba, hanem korrekció."

hvg.hu/gazdasag/20131126_Varga_a_FAZban_humanitarius_katasztrofa

"... A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közölt interjút a keddi számában A nemzeti érdekek erősebb képviseletére van felhatalmazásunk címmel.

A lap összefoglalója szerint a miniszter a védelmébe vette, hogy a nemzeti konzervatív kormány beavatkozik a magángazdaság folyamataiba. Azt mondta, az államosítás nem visszalépés a tervgazdaságba, hanem korrekció..."

A két azonos kromoszómával rendelkező felmenőjébe avatkoztak volna bele idejekorán...
@Husz_János_Puszita: A következő lépés a lakóbizalmi rendszer visszahozása, lakónyilvántarrtó könyvvel, kapukulccsal, kapupénzzel, vendégbejelentési kötelezettséggel..
Még mindig varga:

"Az 1947-es államosításokkal ellentétben a folyamat az önkéntességen alapul – tette hozzá. Az államosítások okáról szólva elmondta, hogy a budapesti vízellátás privatizációja után a szolgáltató adósságállománya nőtt, a szolgáltatás ára pedig gyorsan emelkedett, színvonala csökkent. Az ilyen esetek indokolják az állami közbelépést, és azt, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem engednek át a privát haszonszerzésnek – mondta Varga Mihály."
Valaki linkelje már be a FIDESZ 2010 választási programját, ha lehetséges. Megnézném hol van benne a felhatalmazás kérése:

"Arra a felvetésre, hogy a kormány az utóbbi években többször összeütközésbe került az Európai Bizottsággal, pedig Magyarország a legnagyobb haszonélvezője az uniós támogatásoknak, Varga Mihály kifejtette: a magyar kormány arra kapott mandátumot a választóktól, hogy erőteljesebben képviselje a nemzeti érdekeket, így a kormány minden esetben a nemzeti szuverenitás fontossága mellett áll ki."
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Az önkéntességről, a francia vizmű cég tudna sokat mesélni!
@Evezős:

Szubjektív best of az MN-es Pozsgay interjúból:

Kérdés: "Önt mégis hol kommunistázzák, sajátságos módon volt pártbeliek, hol pedig ellenkezőleg, a Fidesz bérencének bélyegzik. Nincs itt valami zavar? Hisz egyszerre nem lehet mindkét vádnak megfelelni.”

Juhujjj!
Amikor a kérdésben benne van a válasz! :o)
@Csaknézek...:

Nincs abban semmi ellentmondás, mindenki tudja hogy kommunista volt, a fidesz feleségül vette, nem mondhatja neki, kurva voltál!
@Csaknézek...: Pozsgay mindig is tudta, hogy ez az egész rossz, mint ahogy Szűrös, meg a fél Orbán-kormány. De ott voltak, hogy tompítsák a rendszerváltást. Ha ők nem lettek volna, most milyen lenne a politikai morál?
@Husz_János_Puszita: Ja csak szegény régi vágású FAB ne ragaszkodna ennyire ahhoz, hogy minden vélemény jelenjen meg a blogján. Mennyivel szebb lenne az életetek igaz??
Amúgy ezzel kapcsolatban eszembe jut egy mondás. Te ismered esetleg?

"Soha nem haragszom azokra, akik övön alul támadnak, mert csak ódáig érnek fel." :)
nincs itt vkinek kajája amit nekem akar adni?
@V-PORT:

"Ha ők nem lettek volna, most milyen lenne a politikai morál?"

Na ja...
@Penivaldes: De. Szereted a nizzai salátát?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én haragszom azokra, akik övön alul támadnak. Mi az hogy! Nagyonis.:)
Elmondhatod a véleményed nem? Max nem válaszolnak rá. Nem kötelező. A vita kritériumait viszont be kell tartani, ha vitatkozni akarsz. Helyette már megint támadsz.
@Csaknézek...: Igaz? Csak ti nem látjátok át. Ők azért léptek be a pártba, hogy nekünk legyen jó, nem úgy, mint a többiek, akik, már akkor is csak a népet sanyargatták. Ők nagy emberek. Közben az egésztől viszolyogtak, és titokban templomba jártak, de tudták, hogy ez a dolguk. Mert nekik, csak, mi számítunk.
@tristen2005:

"Nincs abban semmi ellentmondás, mindenki tudja hogy kommunista volt, a fidesz feleségül vette, nem mondhatja neki, kurva voltál!"

Éppen ez az, hogy semmi ellentmondás nincs benne!
És az öngól attól igazán hálószaggató, mert a ha már "elqrvul" a nej, nem szerencsés ezt kérdés formájában azonnal a világ tudtára adni (persze majd' mindenki tudja). :o)

Nagyjából ezt is kérdezhette volna (sőt valójában éppen EZT kérdezte):

Ugye drágám nem igaz, hogy qrva vagy?
:o)
@V-PORT:

"Mert nekik, csak, mi számítunk."

Má' meg is tértem, és átlátom.

Megyek is térdepleni... :o)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Nyugodj meg, hogy vannak már besúgó házmesterek. Kizárt, hogy nincsenek, ha másért nem, önszorgalomból.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"bizonyos szolgáltatásokat nem engednek át a privát haszonszerzésnek"

Az állam azért nem engedi (a tőle függetlenül működő) maffiát, mert nem szereti a konkurencia... :o)

Még hogy privát haszonszerzés, HAH!
Még mi nem kéne! :o)
@Csaknézek...:

Ismered a viccet, 70 éves házaspár annyi rizs szemet tesz ki az asztalra, ahányszor megcsalta párját, a pasi kitesz 2db, a asszony egyet se, öreg csodálkozik, te egyszer sem csaltál meg, mire a nő, mit gondolsz miből volt a tejberizs!
@Husz_János_Puszita: Persze hogy vannak. Én sok olyanról hallottam a mi környékünkön is, akik tömegével gyűjtötték a kopogtatókat a fidesznek. :)
@Csaknézek...: Az MN-ben nem csak a Pozsgay interjú volt ma a jó, hanem, hogy Gajdics Ottó írhatott kedvenc témájáról. Nem, nem az új Nemzeti bemutatóról, hanem még mindig Alföldi. Most Sebestyén Balázsos is lehetnék, és megkérdeznem, hogy miért foglalkozik ennyit vele, csak nem? De nem teszem. :)
@V-PORT: izgtja őket Róbert. hogy miért??? hát nem is tudom
@V-PORT:

Pedig nagyon olyan a Hir Tv-s haverjával! a nevét nem tudom.
@Husz_János_Puszita: Nem támadok csak én is elmondom, amit esetleg én nem tartok helyesnek az ország közéletét illetően. :)
@Csaknézek...: nem tudom, talán az ilyen obersovszky-féle újságíróknak, ha nincs a szájában valami, nem kapnak levegőt.

​A nap újságírói kérdése a Magyar Nemzetes Megyeri Dávidé

cink.hu/a-nap-ujsagiroi-kerdese-a-magyar-nemzetes-megyeri-davi-1471757981
@Penivaldes: Vagy látensek, vagy tehetségtelenebbek. :)
@V-PORT:

Alföldit se lenyelni, se kiköpni nem tudják.
Ezért köpködik ezerrel.

Az a "hülye" meg csak dógozik... :o)

A Pozsgay interjú pedig annyira gyönyörűre sikerült, nagyon erős mondatokkal, hogy nem lepődnék meg, ha Fab következő posztjában a cikk műelemzésére vállalkozna... :o)
@tristen2005: Kálomista. Vajna mellett a kormány kedvenc producere.
@V-PORT: vagy mindkettő?

tényleg ennem kell, felhajtok egy kajáldát
Varga: Önkéntes az államosításunk
Az 50-es években is az volt.
@tristen2005:
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Meggyőzéssel.
Önként, és dalolva?
Önként, és dalolva megeszi-e a mustárt a macska?
Hát persze. Rákosi tudta a választ.
Bekente a macska fenekét dijoni mustárral, amit az éktelen nyávogással lenyalogatott.
Naugye?
@dr. jenőke (jenőke):

Hofi jut eszembe erről.

Valami ilyesmit mondott egyszer:
Ma megtudtam, hogy be akarok menni a BM-be. Nem vicc! Szóltak, hogy menni akarok!

:oS
@tristen2005: Há' megnéztem, ilyet a programban nem találtam, de a fogyatékosok védelméről, ami a programban szó van, legfeljebb a FIDESZ tudatú szellemi fogyatékosok védelme valósult meg...
@V-PORT:

Nem arra gondoltam, akivel vasárnaponként vezeti a kérdezős műsort, szemüveges, nyálas szájú, ha jól emlékszem Péter?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

"a FIDESZ tudatú szellemi fogyatékosok védelme valósult meg..."

És tényleg megvédhetnék már magukat!
Hátha úgy sikerül, mint a többi megvédésük... :o)
@V-PORT: Nameg a párja a Zsuzsa...DUNA3. Kiárult Nemzeti Médiaarchivum...
@Csaknézek...:

"És tényleg megvédhetnék már magukat!
Hátha úgy sikerül, mint a többi megvédésük... :o)"

Miért, azzal sem jártak rosszul:))Vagy igen?
@V-PORT: Mintahogy a TSZ-esítés is, meg a Békekölcsön jegyzés, vagy legutóbb a visszamenetel a magánnyugdíjpénztárakból az állami alomba...
@Orica Középföldi:

Rosszul nem jártak, igaz.

Ám ez egy megoldhatatlan feladat lenne. :o)
legutoljára a chilei cseresznye importunk lendült fel... vajon, hány dedikált labdát hoz haza ez a szerencsétlen?

Szijjártó újabb kontinenst pipálhat ki

Háromnapos látogatást tesz Dél-Amerikában a héten Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára, aki Brazíliában, Uruguayban és Argentínában tárgyal majd.

hvg.hu/gazdasag/20131126_Szijjarto_ujabb_kontinenst_pipalhat_ki
@bella _ciao:

Argentínában az államcsőd tapasztalatairól érdeklődik vélhetőleg, hátha hasznát tudják majd venni...
@bella _ciao:

"legutoljára a chilei cseresznye importunk lendült fel..."

Vagy megoldja a magyar foci problémáját importált Dél-Amerikai focistákkal akiknek magyar állampolgárságot ajánlhatott fel. :o)
@Orica Középföldi: Rezsi Szilárd, Zsigó Róbert, Dajcstompika, G.Pont, Budai, Meggyes, Vakkomondor Józsi, Kontrát Karcsi, Réthvári Bencus,Fekete, Csiripcsiripke, Matócsnyi... illusztris névsor:-)
@Csaknézek...:

Most hogy a Thorghelét kirúgta a Videoton, Messi már érdeklődött az üres státuszért! Anyagi vitája van a Barcával, itt biztos meg tudják fizetni!
és az Ultimate Heroes kóladoboznyálgyűjtő Havasi Berci:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Valamit elmond azért, ezek ülhetnek a legmagasabb döntési pozíciókban. Nem mentség, hogy nem tudtuk. Ott voltak '98 és 2002 között is.
@bella _ciao: Lófülét! Szervezi a Dunakeszin megrendezendő Futsal Libertadolores Kupa résztvevőit.
Erről ugye korábban már szó esett??? :)

Az Amerikai Magyar Népszava főszerkesztője a mai napon megvilágosodott.

"Én még életemben ilyen értelmetlen munkát nem végeztem. (...) Semmi értelmét nem látom egyetlen cikknek sem. Ez teljesen felesleges időtöltés. Sajnálok minden percet, amit itt cikkek írásával töltöttem, a többiről már nem is beszélve." (Bartus László)
@tristen2005: Lehetne sorolni a védtelenségig... Mikola-klán, Demeter Ervin, Németh Zsolt, Schmitt Pajabá...
@Csaknézek...:

A brazilok jönnek fel szélsebesen, mi az argentin modellt valósítjuk meg.
@Husz_János_Puszita: a braziloktól a szappanoperák receptjét kérjük el a köztévé számára. abból fog a nemzet olajbogyója meg a jáksó főzni.
@bella _ciao:

:D ha megvan, utána áttérhetünk a venezuelai modellre
jobban teljesít. mogyorország.

Czomba: kétszázezren vesznek részt a téli közfoglalkoztatásban

www.napigazdasag.hu/czomba-ketszazezren-vesznek-reszt-a-teli-kozfoglalkoztatasban/
@bella _ciao:

A munkanélküli statisztikai elnevezése.
@Husz_János_Puszita:

Brasilia sem az Éden, ha már a foci meccs helyet is sztrájkolnak!?
Na meg ezt... Hinnye! Öléggé vidám. Mintha az összes parlamenti bohóc produkálná magát:-) Lehet innen válogatták össze őket?

www.youtube.com/watch?v=WUO4BlQtm40
az állam én vagyok, mondja orbán. rémálom, hogy az állam alom lakói kirugdalhatnak otthonodból, ha nekik úgy teteszik.

Kezdhet csomagolni, aki kiemelt beruházás közelében lakik

hvg.hu/itthon/20131126_berlakas_felmondas_beruhazas_L_Simon
Az utolsónál 4:19-nél mintha egy jobbikos gyermekkorát fedezhetnénk fel:-) GyúróDóra férje:-)
@Penivaldes:

Olyan testalkattal bírni kell a gyűrődést, ha már szellemileg nem megy!
@Csaknézek...:
:-)
Nem tudtam eldönteni, hogy a kérdező tényleg ennyire hülye, vagy tényleg ennyire hülye?
hülyének lenni érpatakon kötelező...

Érpatak flúgos polgármestere ráküldött egy fáklyásmenetet a liberálisra

cink.hu/erpatak-flugos-polgarmestere-rakuldott-egy-faklyasmenet-1471780393
@V-PORT:
Pozsgay és Szűrös egy takonygerincű nímand, aki mindig arra a szekérre kapaszkodott fel, amelyiken kényelmeseben lehetett utazni.

Nincs kétségem afelől, hogy ha valami tragédia folytán holnap visszajönne a Vörös Hadsereg ebbe az országba és megalakulna a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány, ezek ketten elsőnek csengetnének a felvételi iroda ajtaján.
(... majd utánuk tömött sorokban a hasonszőrűek.)
@Evezős: ez való nekünk. ott tombolsz a 6-7. helyen. gyere, igyunk egy konyakot. vagy kettőt.

Íme, a legfeleslegesebb diplomák

index.hu/belfold/2013/11/26/ime_a_legertelmetlenebb_diplomak/
@Evezős:

"Nem tudtam eldönteni, hogy a kérdező tényleg ennyire hülye, vagy tényleg ennyire hülye?"

Az már tényleg nagyon "komoly" szint, amikor valaki még a seggnyaláshoz is hülye.

Még jó, hogy nem kérdezett ez az újságírónak maszkírozott lény többet Pozsgay múltjának "érdekes" részeiről, mert még a végén a gyanútlan MN olvasónak NERtelen gondolatok jutottak volna eszébe... :o)
@tristen2005:

"Messi már érdeklődött az üres státuszért!"

Á, esélytelen.
Amikor van egy olyan focistánk, mint Orbán egyik fia? :o)
Hümm...
Idő kérdése, és ez is a fejünkre fog dőlni...

"Közzétette a Magyar Nemzeti Bank a bankok és a kormány 2011-es megállapodása alapján működő kényszerértékesítési kvóta legfrissebb kihasználtsági adatait. A statisztika szerint az idei negyedik negyedévre 3997 ingatlant jelöltek ki kényszerértékesítésre a bankok, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésükre álló idei 4 százalékos negyedéves kvótát 75 százalékban használnák ki.
Összesen 117 861 ingatlant fenyeget a kényszerértékesítés a hitel törlesztésének jelentős késedelme miatt. Az elmúlt két évben összesen 28 816 ingatlant jelöltek ki kényszerértékesítésre a bankok, ennek azonban csak töredékét árverezik el, és még kevesebb esetben történik kilakoltatás (most egyébként is kilakoltatási moratórium van télre).

Idén a bankok 159 ingatlant kényszerértékesítettek, a Nemzeti Eszközkezelő pedig 2274 lakást vásárolt meg."

index.hu/gazdasag/2013/11/26/lelkesen_inditjak_a_vegrehajtasokat_a_bankok/
Anyám, ne borogass! :o(

"A jelentés szerint a görögök egyre nagyobb számban "oltják be" magukat HIV-vírussal, hogy zsebre tehessék a fertőzötteknek járó, több száz eurós segélyt – írta a SkyNews.com."

hvg.hu/egeszseg/20131126_Szandekosan_HIVvel_fertozik_magukat_a_se
@Csaknézek...: Pedig az ájemef is folyamatosan menti őket.
süti beállítások módosítása