Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.28. 13:31 Fabius

Zsigó Róbert most válik igazi fideszessé

He, dikk, vagy mi a lófasz!

Mit hisztek ti itten, he? Méghogy hallgatózunk, lehallgatunk vagymi?! Vegyemá' tudomásul a kedvesmindenki, hogy a bajai embereknek páratlan a fülhallása, világos? Tőletek nem kell a hiszti, nekünk meg nem kell a tányérantenna ahhoz, hogy lekagylózzuk az embert, aki kiszúrogassa a helyettes Kubatovot a bokrok mögött! Eszem áll meg, de télleg! A bajai emberekhez úgy tartozik hozzá az abszolút hallás, mint hallébe a gyufatészta. Kérdőjel van? Nincs?

Nahátakkor!

Amúgy meg nem kell itten megismételni semmit. Szép is lenne, a vérbeli fideszessé válásom folyamata megismételhetetlen, höhö, már úgy hazudok, mintha Selmeczi Gabriella és a szíjjártópéter szerelemgyereke lennék. Nézzed csak meg, itt még lányos zavaromba topogtam a tollterroristák kérdéseinek záporában, mint bélhurutos apró turul a Nándorfehérvári terem párkányán, visszakérdezéssel próbáltam húzni az időt, még nem voltam képes kapásból belehazudni a kamerába:

De ez azóta megváltozott. Mostan' már sikerrel mondom bele bármikor bármibe, hogy az Ajtai Tibi sokadik szavazóutaztatása maga a demokratikus választás, és teszem ezt azzal a pökhendi gyökér stílussal, amitől a drága választópolgárok a számon keresztül húznák ki a gerincem, ha lenne bennem bármi, ami legalább porcos. De nem álltam meg itt a (vissza)fejlődésben, sikerrel beléptem a Gyíkemberezők Társaságába, ami már a kivételesen tehetséges kiválasztott kevesek kasztja.

zsigó-róbert.gif

Na, de most őszintén! Hogy akarjátok megismételni a választást, és ezzel az evolúciót, he? 

505 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr585538029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
pontos.

Amúgy csak 1 könyvet hoztam el otthonról, Márait. A szegények iskoláját.
@sírbateszezazegész: Szia!
Én ilyenkor soha nem azokra vagyok dühös, akik saját kútfőből állítanak elő különböző "érdekességeket", hanem azokra, akik nemtörődömségből ezen rétegeknek nem nyújtanak alternatívát.

Mindenki piszkálja itt a narancs "keresztény erkölcsiségének" erőszakos térhódítását, de ugyanakkor senki nem panaszkodik vagy kritizálja a bal és liberális oldal etikai nihilizmusára.

A narancs építi és kineveli a saját "értékrendjének" megfelelő társadalmát.

Mi miért nem vagyunk képesek valódi alternatívára?
@Habakuk999: Mindig meg tudsz lepni. Van nekik értékrendjük? Amire válaszul lehetne alternatívát felmutatni?
Tessék én adok neked egy alternatívát. Élni, és élni hagyni. Ez az én értékrendem.
Az övék: elszívni a levegőt mindenki elől, akik nem tartoznak hozzájuk.
Amint a negatív növekedés is növekedés, a negatív értékrendjük is értékrend.
@CSENDES: Félreértés ne essék: nem azt mondtam, hogy az ő értékrendjük megfelelő, főleg a számomra nem.

A kérdésem csupán az: a baloldalnak miért nincs?

Az élni és élni hagyni szép elv. Nagyjából az enyém is ez volt sokáig, mára azonban kissé módosult, ugyanis az élni hagyni itt most kevés, segíteni az életben maradást, ez az igazság jelenleg.
@Habakuk999: szia:) ezt most nem értem teljesen... az erkölcs, de inkább nevezzük morálnak, az egy van... az meg azért nem igaz, hogy senki nem piszkálja... itt vagy mindjárt te:)... meg mások is... a sovinista nacionalizmus elfogadhatatlan számomra, a patriotizmust ezzel szemben felemelő értékként élem meg... de mindenek felett a humánum az amit követendőnek tartok... ne tegyél mással szemben olyat, amit nem szeretnéd, ha veled tennének... mi kell ennél több, komolyan?
Mire gondolsz? Egy koherens eszmerendszerre, mely intoleráns azokkal szemben, akik azt nem vallják magukénak? A liberalizmusnak és az ún. klasszikus baloldalnak mi lehet a morálja ennél több?
@Habakuk999: Miből gondolod, hogy a baloldalnak nincs értékrendje? Egyébként pedig nálunk melyik a baloldal?
@sírbateszezazegész: és ez erre is
+1
és valóban erkölcs és morál csak egy van.
Jó reggelt!

Ajánlanék egy igen érdekes olvasmányt.

www.portfolio.hu/gazdasag/mindent_elrontunk_amit_lehet.2.189824.html

Kissé off, bár annyiban nem, hogy aki ezt gondolja egy működőképes demokráciáról, mint Zsigó és bandája, nem csoda, hogy ebből egy kukkot sem értenek. Érdemes elolvasni és ennek fényében átgondolni, mit tesznek ezek hazánkkal.
@Habakuk999:
Nem tudom kire gondolsz. A politikusok jártatják a szájukat meg szerveznek ezt azt mondjuk a normafáert vagy az oktatasert. Nemigen tehetnek mast.
A muveszek? Igen, Parti-Nagy emlékszel kapott mindenhonnan mikor letiltotta a muveit a radioban?
A tobbiek, a nep? Vannak jelei az embersegnek. Itt-ott. Marpedig az amit erkolcsi nihilnek hivsz csak ennyi. Ez tul tag keret annak aki szakralis hierarchiara vagyik es leszukiti az ember fogalmat.
@Habakuk999:
Nézd, ha ezt a SZART "értékrendnek" nevezik, akkor bennem lesz a hiba, mert spec. én ezt csak "szarnak" nevezném.
Anno a III. Birodalomban is ÉRTÉKRENDNEK hívták az uralkodó elmebetegek világképét.
A Gábris által képviselt értékrend és szemlélet számomra hulladék, amiért is nem vagyok hajlandó meghallgatni sem a szarát.
Számomra nem vitapartner az, aki lenézi, megveti és szmájlikkal megtűzdeli mások megalázását.
Nem vagyok hajlandó ilyen nullákkal szóba állni, ennél drágább az időm, bárkinek nem publikus.
@sírbateszezazegész: @saravad: @Penivaldes: Erkölcs és morál csak egy van? Lehet.

Megközelítésük útjainak száma azonban végtelen.

Úgy vélem, a zembereknek anyagi szükségleteiken kívül szükségük van eszmei, szellemi táplálékra is.

Ezzel a baloldal nem foglalkozik.
Pedig kellene, hogy mást ne mondjak, a szolidaritás szép eszméjét sem ártana nyomatni, patriotizmus - ami valami hülye okból kifolyólag a baloldal számára snassz -, bizonyára tőlem sokkal összefogottabban tudnátok sorolni.

De nincs, a magyar baloldalból .politikából, értelmiségből hiányzik a szellem. ha megfigyelitek a vitákat, a baloldali érvelés mindig anyagi érdekeltségi alapú.
Ez szerintem kevés.
@Habakuk999: Először a test szükségletei, azután jöhet a szellemi szükséglet. Kurvára emelkedetten lehet szónokolni a szellemi dolgokról, ha a gyomrod üres.
Márpedig itt sokaknak üres a gyomra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Itt most nem Angyal és a betyársereg beteges lázálmairól beszélünk, hanem valódi értékrendekről illetve a hiányukról.

Nézd, röhej, hogy a harmadik évezred Európájában klerikális visszarendezéstől kell félnünk.

Ennek egyetlen egy oka van jelenleg, mégpedig a következő:

egészen egyszerűen nincs más választási lehetőség, nincs más ajánlat.

Bocs, de a gázálarcos bohócok felkínálta értékrendet nem tartom annak.:)
amíg rettegés van, addig a szellem halott:

Nyugit ígér a kormány, de mindenki retteg
Nem lesz több megszorítás, nem lesznek forradalmi változások, ígérik. Közben egy sor szektor államosítása és a devizásmentés is a levegőben lóg.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F09%2F29%2Fheti%2F
@Habakuk999:
Szálljunk le a földre... :(
Lehet képmutatónak is lenni, de aki nem a fizetési sáv felső 5%-ába tartozik, annak egyértelmű, hogy az anyagi érdekeltséget szem előtt tartja... Evégre holnap is élni akarnak, a gyereket meg etetni kell, ruházni.
Az iPhone sokaknál nem játszik...
@Habakuk999: pedig van, csak az nehezebb, agyalósabb, kevésbé kommersz, befogadásához alap kell. Ami most nyomul megrágott egyszerű, ész sem kell hozzá.
@CSENDES: :)

Szerinted van hagyományos szociáldemokrácia eszmeiség?
Ugye van. Beszélünk róla? Ugye nem.

Nem, hanem sírunk-rívunk, hogy erkölcsöt kell tanulni.

Ahelyett, hogy azt mondanánk, köszönjük szépen, nekünk van ilyenünk, ami a modern világ korrekt és tiszteletreméltó erkölcse.
@Habakuk999: miért ne lenne más ajánlat? annyira a szemed előtt van, hogy fel sem tűnik. a színes, átjárható európa, amelyben magától értetődő az erkölcs, ahol nem akar mindenki rohadt fontos és nagy dogokat mondani, csinálni. csak egyszerűen élni, örülni neki, ha süt a nap.
melléklet:

Moszkva durván ráijeszt a Greenpeace-re
A Gazprom tengeri tornyát megszálló csoport
15 év börtönt is kaphat az induló moszkvai perben.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F09%2F29%2Fkalozkodasert_birosagon_a_green_peace%2F
@Habakuk999:
:)) Egyértelmű, az csak felrázni jó, de értéket nem képvisel...
@Habakuk999: Van igazságod. Ha nincs szellem akkor elvadul a nép, és olyan lesz mint a kecske mely csak legelni akar, és nem látja a sziklák szépségét.
@Penivaldes: azért előttem van, ahogy egy kecske elmélázik a sziklák szépségén. a pásztor meg a kecske szépségén.
@bella _ciao: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudatosítja ezeket bennem, a nagyon eccerű lélekben valaki?

Összefogja valaki az utcán csavargókat valaki? Ad értelmet valaki a városok vagy falvak népének?

Nem véletlenül születtek és élnek az istenek évezredek óta.
@bella _ciao: szép jelenet.)
arra gondoltam, hogy ha csak a testi szükséglettel foglalkozol, hogy legyen meg a napi adag, akkor olyan leszel mint a kecske. az is lerág mindent, de nem gondolkodik, mert oktalan állat. annak mindegy, hogy mit tesznek vele, csak legyen elég fű, amit rágni lehet.
@Habakuk999: ideológiát hiányolsz... igen, az ún. ballib érvelése mindig financiális alapokhoz tér vissza, mert jelenleg deffenzivában van a kormányzó kurzussal szemben, arról nem is beszélve, amit orbán idején ellopnak, azt már ők nem tudják, de ez most mellékes... az viszont tény, hogy a nem-kormányoldal nem tudja megszólítani a tömegeket... mert a tömeg csak a jelszavak szintjén képes kommunikálni (rezsiharc, nem leszünk gyarmat, kétláb rosszz... ja az máshol volt:))... most fizetjük meg az árát annak, amit az oktatással tettek az elmúlt 23 évben.... és ez nem csak a fidesz bűne... Habakuk, alapok nincsenek meg a tömegeknél, hogy az egyszavas programoknál többet felfogjon...
@Penivaldes: te most leírtad a kokalevelet rágcsáló kecske archetípusát.
@Habakuk999: valóban, és ehhez nem az kell, hogy nagy szavakat mondjanak, hogy aztán a nép kövesse a patkányfogót. ehhez az kell, hogy minden egyes ember tudja azt, hogy ki ő, és ebben akkor is higgyen ha mások elakarják venni az abban való hitét.
@sírbateszezazegész: mert aztán pl. a görögöknél olyan rohadt jó az oktatás. mégis ott táncolnak a tüntetéseken.
egy kis agymenés ilyenekről:

atlatszo.blog.hu/2013/09/28/tancol_a_gorog_netezik_a_magyar
@bella _ciao: bármint miért is lenne jó a görög oktatás?
@sírbateszezazegész: régen is hiányoltam, amikor a szellemi élet elsivárosodásáról pampogtam.

igen, hiányolom az ideológiát, hiányolom az egyszavas jelszavakat, hiányolom az úttörőket és kisdobosokat, hiányolom a baloldali Böjtéket.
Sorolhatnám, de akkor az életben nem lesz ebéd.:)

Nem valami fényes cél számomra Orbán klerikális hűbéri országa.
@Penivaldes: nem jó, olyan egy szinten lehetnek velünk. mégis megmozdulnak az emberek saját érdekükben.
@Habakuk999: Nem azért sírunk-rívunk? már aki, hogy erkölcsöt kell tanulni, hanem azért, mert az ő erkölcsi felfogásuk ugyanaz az avult, poros, szemforgató erkölcsiség, amit már egyszer elutasítottunk. Egészen pontosan az MDF első kormánya verte ki belőlünk az ő erkölcsükre hajlást. Ezért lett a baloldal visszahívva, dacolva ezekkel az értékekkel. A "zembereknek" értsd:átlag állampolgárnak ugyanis nem kell ez a szemforgatás, főleg ha látják, hogy miközben az ő erkölcsükkel foglalkozik a "nemzeti keresztény kurzus", addig a zsebét is kiforgatják, de még a gatyáját is lehúzzák.
@Penivaldes: Igazad van Peni.

Ehhez csupán az kéne, hogy végre valahára tudomásul vegyék, az kevés, hogy odavessék a moslékot a népnek.
A tehenek is jobban tejelnek szép zenét hallgatva.:)
@Penivaldes:
Személyesen ismerek pár embert aki nagyon tudja ki ő és tudja hogy egyesek el akarják venni az ő hitét ebben. Azt is tudják hogy kik azok.

A nárcisztikus személyiségzavar csoportgondálkodással és téves önértékeléssel nyakonöntve igen szilárd mkrállá tud kövesedni.
@Habakuk999: mi a cél? Az engedelmes birkanép, vagy a kételkedő ellentmondani merő, a hatalomnak főleg az előbbi kell. A jelenleginek meg főleg.
@Habakuk999: A tehenek is...
Éppen ezt mondom. Mert ugye nem azért tejelnek jobban mert zenélnek, hanem a kérődzésüket segíti meg a "relaxálás", azaz van mit kérődzniük, mert tele a gyomruk.
@CSENDES: Hmmm, akkor nem nagyon értem, hogy az átlagemberek 20%-a miért is választja a jobbikot.
Aki aztán az égadta világon semmit nem tud felmutatni, csak "avult, poros, szemforgató erkölcsiséget, amit már egyszer elutasítottunk."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi olyan szép idő van, ne akarj már bepörgetni ezzel a birkanéppel.:)

Erre bevadulok.
@Habakuk999: '89-90-ben az ún. liberális szellemi elit "bőgatyásozta-köcsögdudásozta" le a magyar népi hagyományokat:) emlékszel rá? S mindezt miért? Lehet egyensúlyt tartani a hagyomány, a kultúrális identitás és a mások tisztelete közt... azért nem a fidesznél transzformálódtak át a cigányságra szánt pénzek megvalósíthatósági tanulmányokká, nem?:)
És a legnagyobb kárt e témában az ún. jogvédők és filoszemiták tették, akik okkal ok nélkül mindig rasszizmust és antiszemitizmust kiáltottak... azt meg is kapták... az szdsz vastagon benne volt, hogy ne lehessen egyik témáról sem érdemi párbeszédet folytatni...
Itt is azt vallom, mint mindenütt: először nézzük meg mi és miért történt, majd abból tanulva, a konzekvenciák levonása után építsünk valami újat.
@Habakuk999: megjegyzem orbán klerikális hűbéri rendszerében nem neked kellene főzni:) az az asszony dolga, te meg csak pihengetsz:) semmi sem jó?:)
@Habakuk999:
A jobbik mást is fel tud mutatni. A kivételesség, sőt felsőbbrendűség érzését. Az önismeret, pláne önkritika előli menekülést. Azért rossz nekunk mert tul jok vagyunk es ranktor az ellen. Aki mast mond az nemzeti buszkesegunket tapodja es buntudattal akar elnyomni stb...
Ez komoly mezesmadzag luzereknek.
Baccátok meg, de nekem a "legszebb" bolsevik idők szavajárása ugrik be a "PÁRTFŐTITKÁR" ettárs szavai alapján:

"Orbán: ez a harc a végső, nem lehet lustálkodni
Küzdelem, harc, az ország függetlenségének védelme - erről is beszélt Orbán Viktor."
hvg.hu/itthon/20130928_orban_beszed_kongresszus

A régi komancs nóták alapján, "ez a harc lesz a végső..."
Piktor nem tagadja meg, hogy honnan jön.
@sírbateszezazegész: bizony, tisztelni kell a saját kultúrád, mert különben nem fogod a másikét
@Habakuk999: A jobbikos erkölcsisége meg a veszett fejszének a nyele.
Nem az eszméik miatt vannak szavazóik.
A Jobbik a legalantasabb ösztönökre alapítja az eszméit.
Kihasználja az emberi nyomorúságot (értem ezalatt a proli kisemberek rendszerváltáskor elszenvedett veszteségét, amire az elmúlt 24 év egyetlen kormánya sem tudott választ adni, mert emberei saját zsebüket tömték helyette).
Ugyanúgy megoszt, mint a FIDESZ, csak más ellenségeket pécéz ki. (lásd: zsidó, cigány, meleg, kommunista, hazaáruló, nemzetáruló, globalizációt okoló, EU-t kárhoztató, stb, stb.)

Ez tehát szintúgy populista ideológia.
@Dr. jenőke (jenőke):

Küldenék egy privit, ha megengeded, Goethe, Gábor Andor,@riennevaplus: ügyben.

De a mai nap Rossinié, és a családé:))
Talán estefelé.
@Penivaldes: elfogadni kell a létezését... nem tisztelni... tudomásul kell venni, hogy van... meg az sem árt, ha ismered:)
@sírbateszezazegész: az elfogadás az még önmagában elégtelen szerintem, olyan az mint a langyos lé.
kérsz csokit?
@sírbateszezazegész: Ma is.
Rengeteg vitám volt itt arról, hogy az árvalányhajas vászongatyás "nemzeti érzés" is mi vagyunk.
S attól, hogy Európához tartozunk, kutya kötelességünk együttműködni és segíteni a határon túliakat.
Ez itt is és országosan is büdös volt, fintorgatta az orrát mindenki.

Bezzeg most, a határon túliak választójoga miatti aprófosás illata nem zavarja a ballib kényes orrait.

Engem nagyon.
@Habakuk999: egyébként örülök, hogy látom önt. hiányzott az ön látása, nézőpontja.
@Penivaldes: nagyon kedves, de nem kérek, köszi:)
@sírbateszezazegész: Hova gondolsz? Még a szaudi Súrába is kijelöltek 30 nőt, pedig ők nem nagyon bíbelődnek holmi alkotmány féleségekkel.:)
@Habakuk999: okééé, értettem, akkor a birkák helyett maradjunk a tejelő teheneknél ;)

Kérhetném, hogy az általánosításos ballibet hanyagoljuk, ez pont olyan hamisan cseng, mint amikor a széljobból jön, vagy amikor a jobbikban is egy kalap alá veszünk mindenkit.

A segítés az oké, minden oldalon minden világnézetnél megvolt ez a segítség, a jóérzésű emberekben, függetlenül a hatalom kizárólagossági szándékától, akkor ment szarba az egész, amikor ide is bekéretlenkedett a mocskos politika. Lehet vitatkozni ki kezdte, vagy ki volt a genyóbb, de a ma eredményei mind ettől lettek. Megosztva, ellenség képezve, árkokat ásva.

A nép az isten adta nép, ha pásztorbottal vezetik, mint egy nyájat -milyen érdekes a keresztény egyház ilyetén képalkotása ;) - egy idő után elveszti a toleranciáját, és a tudás vágyát, jelenleg ezt látjuk a hatalom részéről, klisék, példák, példamutatások.
"30 milliárdos nyereségből 40 milliárdos veszteség a jegybanknál
Az államadósság-csökkentés vitte a pénzt, de nőttek a működési költségek is."
www.origo.hu/gazdasag/20130929-kozel-megduplazta-tavalyi-veszteseget-a-jegybank.html
A KuszaSzem féle sikertörténet csak ott -70 milliárd...
Senki nem mondhatja, hogy egy tehetségtelen ember! Ebből mennyi landolt a Párt dicsőségére a zsebükbe? Találgassák?
@Habakuk999: ez már inkább identitási probléma, nem? A végén azért csak oda lyukadunk ki, hogy nem magától értetődő természetességgel "viseljük" saját kultúránkat, hanem azt erőből akarjuk leváltani valami másra, valami magasabbrendűre... a múltat nem megtagadni, hanem feldolgozni és szembenézni kell azzal...pedig a kultúrák közt nincs rangsor... legalábbis szerintem...
De elsődlegesen ismerni kell a tényeket, a múltat/történelmet/kultúrát.
És mindehhez objektíven kell viszonyulni. Ami nem zárja ki a személyes kedvencek kategóriát:)
@sírbateszezazegész: pedig természetesen kéne viselnünkm akár az ujjunkat. az is csak ott van. kinő belőlünk
@sírbateszezazegész: jól van, én kínáltam, nem kértél, nem evett meg a fene:)
öööö csak úgy:
/hvg/

Jobbik: utazási kedvezményt a sportoló fiataloknak

A Jobbik határozati javaslatot terjeszt be az Országgyűlés elé a rendszeresen sportoló tanulók utazási kedvezményéről.

----------------

Iszlamista fegyveresk öltek meg több tucat diákot Nigériában

Legalább ötven diákot megöltek és tantermeket gyújtottak fel iszlamista fegyveresek Nigériában egy egyetem kollégiuma elleni támadásban vasárnap.

-----------------

Újabb pici kapitalizmus szabadul el a népi Kínában

Megkezdte működését vasárnap az elmúlt évtizedek legnagyobb gazdasági újításaként emlegetett sanghaji szabadkereskedelmi övezet, ahol a jövőben a Kínára váró gazdasági reformokkal kísérleteznek majd.
Érdekes volt a videó. Az újságíró helyében, amikor másodszor sem tudott válaszolni a gyökér, azt mondtam volna az újságíró helyében, hogy neharagudjon Zsigó úr, de, ha ezt a kérdést nem érti, akkor én nem szeretnék lesüllyedni az ön szellemi színvonalára és köszönöm, de így nincs kérdésem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem általánosítok.
Bár az is lehet, igen, akkor viszont sajnálom.:)
@sírbateszezazegész: Ez nem olyan egyszerű.:)
Mármint objektívan vizsgálni a közelmúlt és múlt eseményeit.
Nem is igen sikerül senkinek.:)

Pedig nem ártana.
@CSENDES: @saravad: Választ adtatok -részben- Csendes felvetésére, igenis a korgó gyomor mellett is szükség van szellemi táplálékra, önbecsülésre, csoporttudatra, együvé tartozásra.

Csak ezzel a mi oldalunk nem nagyon szeret foglalkozni.

Szerintetek pl Orbán focimániája pusztán a fociról szól.

Fityfenét. Panem et circus. Ha már kevés a kenyér, legalább cirkusz legyen.
@Dr. jenőke (jenőke):

das hast du leider gründlich missverstanden, dr. jenőke (jenőke). az történhetett, hogy válaszod hajnali óráján egód még ébren volt, míg humorérzéked, képérzékenységed és szövegfejtő figyelmed már aludni mentek. ilyen van, ilyen történik, ilyen előfordul, semmi baj vele, másnapra minden újra rendeződhet..
@Orica Középföldi:

biztos vagyok benne, hogy képben vagy, figyelmed lenyűgöző. ha gondolod, küldd el, bár pm.-t sajnos most pár napig nem tudok olvasni. egy almail címre megy, aminek nincs nálam itt, fünfkirchenben a jelszava:)
@Habakuk999: hogyne lenne egyszerű:) csak meg kell tisztulni hozzá:) 5 perc után neked is bebizonyítom, nem vagy vétlen:)))... mi ne tudnánk ezt:)
@sírbateszezazegész:

Tegnap is értettem, hogy erről beszélsz. Ha olyan tehetséges lennék, mint Para, le is írhattam volna:) De minek??

Nincs vitám, egyetértek.Közelállóktól elég sok mocskos dologról hallottam, ahol nagyon testvériesen együttműködött a két párt.

Megoldási javaslatom nincs.Illetve van, csak nem kivitelezhető.

Nem Para az első, aki leírta ezt, az elmúlt 23 évben, és nem történt semmi.
Nem véletlen, hogy az oknyomozó újságírás nem tartozik a karrierszakmák közé:)))

Mindenki a politikusok aljasságáról nyafog, és én mindig megkérdezem, és az ügyészség, a bíróság, a rendőrség?

Mindezzel együtt nehogy ez a tetű angyal beszéljen a kettős mércéről, mert ez speciel nem az. Teljesen más. Szimpla bűnözés.
@riennevaplus:

Miután érzékelem, hogy azt hiszed, pontos az udvarias látleleted és nem igazán érdekel amit én mondani fogok, természetesen nem küldöm el.

Az ilyetén invitálás - dicsérek, hárítok - nagyon szórakoztató, de nálam nem működik:))

Továbbra is imádom a stílusod (és a mögöttes tartalmat), sose felejtem el Malacz és a mém-őrült (látod az ő nevét elfelejtettem:)) kínlódásait.

Egyben hálás vagyok a sorsnak, hogy nem engem tűztél tollhegyre:))

Legyél többször:)))
@Orica Középföldi:

igazad van, ne küldd el. nem azért mert nem érdekelne, mert igen, hanem ez után a lapszus után valóban nem érdemlem meg. először megdicsérem figyelmedet, majd egy, ehhez a figyelemhez méltatlan lekérést küldök, ami a tűzfaladon jogosan fennakad. őszintén sajnálom. ha mégis elküldenéd, akkor azért, mert elfogadtad bocsánatkérésemet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Sajnos ez "De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet" fordítva is működik:
Amint ezeknek újra szavuk lett, Magyarország megszűnt egységes nemzet lenni.
@Habakuk999:
Na látod, az a "baloldali értékrend" csak nem értem, hogy miért nem látod be, hogy ez a "segíteni az életben maradást" a baloldal sajátja. Meg a valódi keresztényeké, meg a tisztességes embereké.
Ha a baloldal hibát követett el, azt mindig jó szándékkal, a "zembereknek" való adakozás szándékával tette. Nekem ez még mindig szimpatikusabb, mint a több millió ember szegénységbe züllesztése, minden együttérzés nélkül, és mások zsebéből a szavazat vásárlás - ami a jobboldal sajátja. A gazdaság tönkrevágása és az Augiász istállójának teleszarása mellett.
@Habakuk999:
Az a baj, hogy a baloldal az emberek értelméhez szól, holott a tömeg (nem sértés, hanem Jung)
egy őshüllő tudatosságával bír, csak az ösztönök és a tudatalatti érvényesül - a diktátorok meg ezekre a primitív ösztönökre rezonálnak. Azaz tényleg mindenb nép olyan vezetőt kap, amilyet a legmélyebb tudat szintjét "megérdemel"
Ezért működik a fidesz szektaként, és Orbán szektavezérként.
És hit ellen mindig csak egy másik hittel lehetett küzdeni - a baloldal meg nem hitet, hanem értelmet kínál. Van is rá a társadalomban elenyésző érdeklődés, annak a nagy része is egy korábbi hitélet maradványa.
Szerintem is szükség lenne a régi munkásmozgalmi "hitéletre" de erre a mai vezetőik alkalmatlanok. Még egyébként a Feri-funság áll hozzá legközelebb. És mivel nem hülye - lehet, hogy szándékosan gerjeszti.
Csak róla elhiszem, hogy nem a sajátmagába való szerelmesedés okán, hanem eszközként.
@sírbateszezazegész:
A baloldal legnagyobb hiányossága, hogy képtelen
2 (na jó, max 5) szóban jelszavakat adni. Pedig ez régen ment nekik (vas és acélországa, tied az ország, magadnak építed)
De legalább a jól fizetett FIDESZES kommunikátorok által kitalált jelszavakat lenyúlnák!
Mostanában mindig az a legütősebb ellenvélemény, amikor Orbánék SAJÁT korábbi szavaikat szegezik velük szemben. Amit ellenzékből vagy kormányon mondtak.
A fideszes jelszavaknak megvan az az előnye is, hogy velük szemben nem működik a paranoiás agyi blokk, "sajátként" ismeri fel a zemberek agya, és beengedi, míg a baloldal szavaival szemben működik az elme "immunrendszere"
Ez a tetű is mehetne a kőbányába a haverjaival együtt!
süti beállítások módosítása