Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.11. 04:46 Fabius

Indulhat a dohányrezsi-csökkentés!

Címkék: népszavazás lázár jános trafikmutyi

- ELŐRE!

- A lófaszt!

- HÁTRA!

Na most aztán van baj, Feleim. A rezsidémonűzők irányt vesztetten bolyonganak, mint lapos fing a kormányszaunában. Az Országos Választási Bizottság másodikra átengedte a dohányrezsi-csökkentésről faggatózó népszavazási kérdést, amivel - elvileg - irányt mutatna a rezsicsökkentés fetisiszta kormánynak. Éppen csak annyi a bibi, hogy a Különös Véletlenek együttállásának köszönhetően ezúttal a rendkívüli módon megjutalmazott rokonok, komák, sógorok és egyéb hűséges barátok, strómanként futtatott házicselédek szájából kellene kiénekelni a  lázárkegyből belerepült extraprofitot. Az meg ugye némileg fájdalmasabb mulatság, mint az energia vagy bankszektoron elverni a port. 

Mi lesz most? Már azon kívül, hogy prominenseink minden bizonnyal versenyt gyíkembereznek lányos zavarukban? 

orbán bilux.gif(via reszegbroker

lázár-jános-dohányrezsi.gif

Ha el akarnám játszani az álnaivot megkérdezhetném, hogy akkor most ezt a kérdést is föl teccenek venni a rezsicsökkentéses aláírásgyűjtésbe, ugye? Esetleg a népszavazást megelőzendő Orbán Viktor fordulhatna ebben az ügyben is személyesen a zemberekhez, hogyaszongya nemzeti konzultáljunk már egyet érdesdrágáim, akartok-e többet fizetni a cigiért a rokonainknak és a kiterjedt klientúránknak? 

De esetleg sunyiskodhattok a másik oldalról is, miszerint aki a dohánytermék haszonkulcsnövelést támaggya az ráront a nemzetére - meg a trafikjogok 10 százalékát lenyúló főnemzeti Kontinentálizére és a palcsótamásra - és onnantól őket csak Hivatásos Nemzetrárontó névvel illessék. Ezt esetleg beletaposhatjátok az alaptörvénybe is, végül is annak gusztusosságán már sokat nem rontana ez sem. 

Valami azt súgja azért ettől ha nem is sokkal, de talán kreatívabbak lesztek. Szerintem ha az aláírásgyűjtés a kritikus mennyiséghez ér, akkor megjátszátok ti is az elmúlt ciklus képviselői költségtérítés népszavazásos bravúrját, és valami béna félmegoldással fogtok új nevet adni a régi gyereknek. Mittom haszonkulcsnövelés helyett lesz kapuvám vagy ajtópénz, amit minden belépéskor szedhet a nemzeti trafikos mondjuk az eladótér használatért cserébe. 

Hajrá, csapjatok a lecsóba, hadd tudjuk meg miért is életbevágó nemzetérdek több haszonnal tömni a kiválasztott zsebeket. 

478 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595399377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.11. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT: csak így lehetett;))
Ok, voltak forrás-elvonások, de azt pótlandó nem kellett volna ennyi hitelt felvenni a működési kltsgre...rossz beruházások miatt kéne szopniuk...ehelyett mindenki fizet minden hülye után..
@vörös meteor: most látom időn túli 11-sel esett ki a vidi. Ha szerencsénk van agyvérzést kapott...ha nem kiváncsi leszek a holnap reggeli rádiónyilatkozatára:)))
@vörös meteor:

Mit kiesett! A montenegrói bajnokság hatodik(!!!) helyezettjével szemben (600 néző), a 92-edik percben kezezésért(!) megítélt tizenegyessel, úgy hogy akkor a Viktoroton már emberelőnyben játszott... :DDD

Kapcsolódó hírünk 400 milliót kap a Mezőkövesd FC. Magyarország jobban teljesít.
@sírbateszezazegész:

Balog Zozi se volt semmi, hogy a tanárok csak ne sírjanak a 32%-os emelésnek, mert "Bezzeg ő pl nagyon örülne neki" de lám, neki nem emelnek.

Mondjuk erős a mezőny, de Balog még ebből is kilóg (most hogy nincs matolcsy) azzal, hogy láthatólag teljesen képtelen felmérni a szavainak meg a tetteinek a következményeit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy sem lett volna biztos, hogy a BL döntőn már ő lehetett volna ott. Szóval jobb ez így. Igaz eddig sem nagyon ismerték fel. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Így jár, aki nem tud különbséget tenni a nyája és a civilek között.
@V-PORT:

"Gyurcsány Gordon, Prime minister of Hungary" (Arsenal - Videoton: 19:0)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem baj! Majd jövőre a Felcsút.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az számmisztika, amit balog a tanárok léjével művelt...mondjuk hiller méltó párja volt aztán este kálmán olgánál...szvsz egyébbként a páter zsoltárok számait kezdte el sorolni:))
De ahogy hallom ez az emelés unortodox, mert a valóságban csökken a fizetés...
az volt már hogy ?

"minden politikus BŰNÖZŐ"
@Orica Középföldi:

Most épp Kovács Zoltánt hallgatom a kálmánolgában, szó szerint fizikai rosszullétet okoz ez a tömény mellébeszélés. Ez már nem is demagógia, hanem ez már nem is tudom, mi.

De baszomalássan: 2010-ben gyakorlatilag minden létező mutatót tekintve (ideértve ofkorsz az államadósságot is) jobban álltunk (nem jól, jobban), és erre simán ráfogni, hogy akkor tragikus helyzetben voltunk, de pártunk és kormányunk...
Vidi megmutatta...kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni nekünk közpénz formájában hogy jövőre legalább a második selejtezőig eljussanak :)))))
@V-PORT: orbán a világról legkésőbb a felcsút-fradi derbyn fog elgondolkodni...remélem addigra áll már a stadionja...az egész falu attól lesz hangos "orbán viktor a legnagyobb cigány, legnagyobb cigány, legnagyobb cigány:||", és ezt sem kubatov, sem szőke feri nem fogja megakadályozni (szvsz együtt fognak énekelni magukban az ultrákkal:D)
viktor !
nem ezt ígérted ! egymillió munkahejet ígértél !

nem focizni akar(t)unk, hanem dolgozni !!!!
@Husz_János_Puszita:
"Fiú vagy lány?"
Fiú, 7.5 kg, libsibolsi szine van. Vörös kandúr, ünnepnapon fehér mellénnyel.
Velem alszik, de ezek az éjszakai trafik dáridók lehet, hogy nekem a rodostói magányt fogják jelenteni.
@sírbateszezazegész: "ha nem kiváncsi leszek a holnap reggeli rádiónyilatkozatára:)))"
Forintot, OTP-t shortolni.Ez ugyanis könnyen kiválthatja a Kedves Betegnél egy újabb bankadó bejelentését.Plusz különadó minden olyan sportegyesületre amelynek neve V-vel kezdődik és ideoton-nal végződik.
@gazoló: "De legalább ők élvezik a NER-t."
Meg kell őket érteni, hogy ezt csak delirium
tremens állapotban vészelik át.
Valószínű, érdemes lesz csatlakozni hozzájuk, ha zilált lelkiállapotunkat helyre akarjuk biccenteni.
Mert egy köbcenti...
@sírbateszezazegész:

Nagyobb bajok lesznek. A kötelező óraszám 22-26 között van, a diri állítja be. Már ma dühöngött nekem egy középisk. tanár, a kedvencek 22-t kaptak, a többiek 26-ot, ugyanazon bérért.
Erre jön - ha jön - a 34%.
Aki ennél többet túlórázott, annak csökken a fizetése.
"Maga statisztikákat sorol, én az emberekből indulok ki."

Whehehehehehehe...
@Spániel: Szia Spániel!
17 éves a kandúr, még nem érte el a nagykorúságát, határeset.
Na, de ha trafiknál issza le magát, megyek érte, én is betérek.
Hazafelé vigyáznom kell majd, nehogy egy részeg disznó rálépjen a kezemre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én nem hallgattam végig, mert első szereplése óta undorodom a palitól, de közvetlenül utána hárman hánytak a telefonomba- és ez nekem több, mint elég volt.

Azt se hiszem el neki, ha azt mondja jó estét.

Pedig ez egy okos, olvasott ember, csak pondró.
@sírbateszezazegész:

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

José Gomez kisujja holnap reggel a konyharuhában az asztalon:)
@vörös meteor:

Szerintem megrakták a döntetlent tippmixen, csak elkúrták.
@Orica Középföldi:"Azt se hiszem el neki, ha azt mondja jó estét."
De bizalmatlan vagy:))
(Orica Középföldi2013-07-10 22:08:04@sírbateszezazegész: Közvetlen vagy a nagy számok törvénye?)
:D
@sírbateszezazegés

A mai műsorban nehezen, de találtak egy közmunkást,aki hajlandó volt a studióban beszélni a közmunkáról,elég megrázó volt.Más ha olvasól róla, és más ha egy személyes sorsot látsz.
@E.Csaba: az is lehet, hogy garacsi takszöve is a tv hatálya alá kerül:)
@sírbateszezazegész:

Tetenyit lattad Olganal, milyen kozmuszerzodest kotott az elozo vezetes Esztergomban? Az osszeset lesittelnem hutlen kezelesert.
@vörös meteor: fing adót komment kollega szokott itt értekezni a közmunkáról, őt még lézervárosi volta is sújtja.
Megnézem este, mert mióta új a design itt kint nem tudom fogni az online adást (explorer lefagy) a chrome meg nem játsza le eleve az atv-t.
Egyenes beszédben volt?
@Mariann19:

a mai tizenevesek koran kezdik a bulizast jo lesz vigyaznod a trafikozassal : D
@vörös meteor:
Hiába, ha ez a kormány jóléti intézkedéseket akar bevezetni, azt tűzön-vizen keresztül is megvalósítja a köz legnagyobb megelégedésére. Így történt ez a közmunka esetében is.
Kitalálták, bevezették és természetesen óriási sikertörténet lett belőle, mint mindenből amihez ez a kormány hozzányúl(t)...

Szűk társasági körben szeretném megkérdezni ettől a Kovács Zoltánnak nevezett irtózatosan penetráns szardarabtól, hogy tudja-e milyen felemelő érzés nettó 49 ezer forintért, közmunkás "rangban" vízelvezető árkot tisztítani, vagy mondjuk közparkot gazolni 35 fokban? Persze, hogy nem tudja, honnan a francból is tudhatná - a kérdés költői volt csupán. Presztízzsé vált a közmunka???
Ez a tetű nyilván hegesztőpisztollyal borotválkozik reggelente, mert a kazánlemezről ami a pofájára bőr helyett keményedett, nehéz lenne pengével a 100-as szögeket levakarni, amit ajaksörtéknek nevez az ember amúgy.

Az ilyen emberek halmozottan mocskosabb szemétládák, mint a "sima" kisgömböc hívők, azok meggyőződésből hülyék, az emilyen fajták meg egzisztenciális előnyökért, anyagi javakért adják el a lelküket - ha volt egyáltalán olyasmijük.
Melyik az okádékabb??

Bocs a sztájlért, de ettől most kiakadtam. Tegnap hívta fel erre a vidijóra a figyelmem egy barátom, de már nem néztem bele, csak ma este.
Nem kellett volna.
@Husz_János_Puszita: aha, mint jogász vannak fenntartásaim ama szerződéssel kapcsolatban...főleg, hogy közbeszerzés volt...de ez a Tétényi vagy egy nagyon optimista nő/ember, vagy küldhetne a hangulatjavító sütijéből...:)
@sírbateszezazegész:

Igen olvastam az irásait,noha gyakran keresztes lovag level kilences fokozatban fogalmazza meg a véleményét:)))Pedig vigyázni kell mert az indulat rombolja az immunrendszert:))
@Knósszosz:
+++

szia knósszi!videolinket please!!
@Knósszosz:

A szivem vezette a klaviaturádat.Igen összeszedett jellemzést irtál.

És egy "Hérosz" lehetett volna ha kimondta volna hogy ennyi pénzből nem lehet megélni.De akkor a pártközpontban másnap jött volna a körmös.Igazi kisavazott agyú fideszes pártkatona.
@sírbateszezazegész:

ha megtudod szolj ram is ramferne a cucc : D
@Knósszosz:

Arrol nem beszelve hogy 35-en termelik a zoldseget az iskola konyhajara, toredek koltseggel beszerezhetnek a helyi termeloktol. A kozmunka draga, megalazo es semmi ertelme.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:) semmi gond, megtiszteksz a bizalmaddal:)
Én Bretagne-ban voltam (meg máshol), mondjuk úgy, hogy a Bordeaux-Lyon vonaltól délre (midi-pirennés; aquitania-provance - remélem jól írtam) nem. De ez eleve két kultúra volt (germán és római-gall), kb ezen vonal mentén. Bretagne viszont mindig is kívül állt, így az még annyira sem fro része (talán a XVI. század közepén vesztette el tényleges önállóságát és vált a királyság részévé, de ott a népesség eleve kelta származású, britanniából jöttek talán már a szászok elől). De valóban kedvesek. A franciák alapvetően tartózkodóak, nyelvet nemigen beszélnek, de én inkább a bevándorlókkal és a "prolikkal" vagyok kapcsolatban mostanában, ők abszolút nyitottak, én meg egy szimpatikus fickó vagyok:))
Ún. arabokkal viszont csak a hazájukban is minoritásnak számítokkal tudtam érdemi kapcsolatot kialakítani, az ún. igazi arabok hihetetlenül rasszisták...a feketék viszont jó fejek...
Ha van még valami kérdezz nyugodtan:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ezek a Kovács Zoltánok és a hozzájuk hasonló genetikai anomáliák, átmenetet képeznek a homo sapiens és papucsállatkák között, el fognak tűnni a francba.
Valahol sejtik ők is, de azt gondolják az olyan kurva messze van még, mint ahogyan egy normális, egészséges lelkületű ember sem azzal van elfoglalva, hogy mikor távozik az örök vadászmezőkre.

Tévedésben vannak, a csillóikkal pont ötödik sebességbe kapcsoltak, de erről még azt hiszik, evvel nyerők. Most, még.
14 szerintem álom azoknak, akik váltást vizionálnak (mondjuk én szeretném ), de nem fog menni, jelen csillagállás alatt.

Sok kovácszoltánot ezeret, és a fidesz el fog tűnni a büdös francba, ha a magyar tarka felébred. Ez még pár év... sajnos. Addig még verik a nyálukat a rozikanénik, meg a rozikabácsik.

Mit iszunk??
@Knósszosz:

" hogy tudja-e milyen felemelő érzés nettó 49 ezer forintért, közmunkás "rangban" vízelve.."

Nem tudja, nem is akarja tudni és ami nagyobb baj, nem is érdekli.

Tökéletes zsoldos.
@sírbateszezazegész: Mondjuk érdekelne, hogy merre vagy Franciaországon belül és mi a meló?? :)
@gazoló:
Vörös Meteor linkelte mán, de nem esik nehezemre, ne-:):
www.atv.hu/videok/video-20130710-kovacs-zoltan
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elszász és én eszp (egyéniszociálisproblémák) miatt vagyok itt, nem dolgozom, vagyok...:), most kicsit leragadtam itt, de valamikor folytatom az útam majd nancy, metz, amiens, paris, azt útána talán elkezdek dolgozni...
Picit fura, tudom...de sokat tapasztaltam...
Igazából mindenkit kizavarnék idegenbe egy évre/ félre...tapasztalat, tolerancia, helyére kerülnének a magyar mítoszok a fejekben...mondjuk én előtte is helyén kezeltem azokat szerintem, de most jobban meg tudom fogalmazni:)
@vörös meteor:
Bocsi, nem szokok ilyen dajcsi magasságokba süllyedni anyázásilag, de ez az izé kiváltja belőlem a kurvaanyázást.

Savasaggy úú... bazz.
Az ilyenektől az újpalotai hőerőmű kazánja is kialszik.
Mér?? A fantáziádra bízom.
@Orica Középföldi: az u/ú általában csúszik a smartphone-on:), bocsánat:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyenlőre nem tudom Gab, sok minden nem tiszta még.
Azért kösz, majd beszélünk, jó?
@Knósszosz: ne idegeskedj kedves barátom (márha nem veszed bizalmaskodásnak). Most legutobb gábor-cigányokkal voltam együtt, ők mondták, mindenki megkapja az élettől amit érdemel...
@Husz_János_Puszita:
"Jó lesz vigyázni az éjszakai trafikozással."
Részt kell vennem a társadalmi fogyasztás növelésében éjjel-nappal.
Ki fogja akkor kitermelni az árrést, az Áfa-ról és a jövedéki adóról nem is szólva.
@Orica Középföldi: én már tegnap este kidühöngtem magam neked a kovácson, most azért vagyok nyugodt.
@Husz_János_Puszita:
Semmi értelme??
A fidesz részéről ennek van értelme, ezért "dolgoznak" a fiúk!

Konzerválja a nyomort, lyukas kétfillérért robotoló zselléreket csinál a népből, ki van ez találva, de... akkor dől össze az egész szarhalmaz, amikor már csak egymástól fognak tudni lopni.

Lázár távcsövessel vadássza majd a rogányossy tónit, az meg vállról indítható rakétával czélozza a simlicskát, nyerges közbe rosál.
Ez lesz a matt a rendszernek, csak sajna kronológiailag nem tudom elhelyezni.

Ötlet?
@Orica Középföldi: végül is jogász vagyok...a rosszabbik fajtából:))
@Knósszosz: sok múlik azon, milyen eredményt ér el a fidesz az eu-parlamenti választásokon...ha nem túl jót, akkor két év és végük, magyar választási eredményektől függetlenül...
@Orica Középföldi:
"Nem tudja, nem is akarja tudni és ami nagyobb baj, nem is érdekli." - nos, a tökénél kaptad el a lényeget, szerintem.

Ezen a jelenlegi szeméttelepen amit levédiának hínnak, addig nem lesz más értékrend a "ki mennyit lopott?" elvénél, amíg ezek a szarháziak vannak hatalmon.

Kösz, egyet értek, zsoldos a javából.
Szemétláda.
Bejön az atv a chrome-on!!!!!:))))
Egy igazi angyal vagy Gábriel:D
@sírbateszezazegész:
Megtisztelsz-:))
Semmi bizalmaskodás, majd zabálunk még, ha éhes leszöl!
Amúgy egy húron pendülök veled sok mindenben, szóval egy ratatouille zabálást el tunnék képzelni a társaságodban, persze csak úgy, ha valami húst is zabálnánk utánna...-:))
A kakast szeretem, mán értekeztünk a coq au vin mikéntyirűl, szóval aztat... ahhh!

Mielőtt le leszek b...
befejeztem a kajálást, azér jó étvágyat neked meg mindenkinek, aki épp zabál!!
Én most esek neki, mmmhhhh... sima rántott csirke, petrezselymes krumpli és uborkasaláta. Az egyszerű a legnagyszerűbb! - néha.

Jó éjt a kitűnő társaságnak!
(zabálok, de azé még figyelek) - picit
@Knósszosz:
Wazzz... mikről maradtam le?
Reggel 10-kor még Rodoszon, Falirakinál úszkáltam a wasserban, söröcskével napoztam a parton. Bezzeg ti! :))
(A helyi sörük, a Magnus, minden adalék szar nélküli, duplán szűrt, pasztörizálás nélküli - istenien megvannak az igazi ízei... :D)
A közmunkás hölggyel történt ATV interjúban elhangzott kétszer is a hölgytől, hogy 8 órában
mezőgazdasági munkát végeznek 35-en folyamatosan , ellátva a település konyháját nyersanyaggal.
Ezek az emberek értékteremtő munkát végeznek 47.000 havi bérért , közmunkásként.
Amennyiben nem ebben a megalázó státuszban dolgoznának, legrosszabb esetben a minimálbér járna részükre.
Azonos teljesítmény mellett hogyan lehet így diszkriminálni állampolgárokat attól függően, hogy milyen foglalkoztatási státuszban vannak.
Ez nem más, mint kizsákmányolása annak az embercsoportnak, akinek kilátástalan helyzetét
ez a kormány teremtette meg.
@sírbateszezazegész: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
...és tegyük hozzá, hogy a nemállamipénzen szponzorált honvéd, egy újraépített, kezdőkből álló gárdával egy laza, 9:0-t játszott, csuklóból.
igaz, megmondta edző bá, ebből a meccsből tanulságot levonni nem szabad, mert az ellenfél olyan volt, mint a harmatos lepkefing.

DE AKKOR IS, A VIDEOTON KIESETT, A KISPEST MEG NEM!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hozott a felcsúti atyaúristen téged, ó minden bitek tudója, hatalmas efendi!!
Követtelek, ám!
Majd megkapod a képeket, hogyan röpűtté abba a rodoszba.

Azé csináttá te is sokat, remélem?!
Ugye nem hagyol minket itten kéccségekbe, hogy sajnos jól érezted magad, oszt megosztod velünk?
He?

A sörért még számolunk, bazz...-:))
@Orica Középföldi:
Mocsok jó... :))

@Knósszosz:
Most aluka, de holnap ecsetelem a sör és a tengerpart szépségeit, a kulináris élvezetek mellett! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Fárasztó volt lapátolni a szenet az A 320-as gépházában, mi?
A Travel még ilyen ócska vackokkal repül, bezzeg az új Hángérijen Sólyom... az valami lesz.

Látod, lemaradtál az ilyesmikrűl, de majd hónap beszélünk.
Jó éjt!!-:))
@Knósszosz: a klasszikus kádár-kori szentháromság: rántott húsi-krumpli-ubisali:))
@Mariann19:
Szia Mariann!
Én meg neked, de jókésővanmá és hosszú volt a nap, holnap itt, vagy van kilátásod kikapcsra picit?
Vízpart, ilyesmi?

Nekem semmi, marad a piac, kajacsinálás és a négy fal.
Meg ti, szóval itt olvaslak majd benneteket.
@Knósszosz: @Secnir: igen, csak a honvéd tulajdonosa nem itthon szocializálódott:))...nem us olyan, mint a győr tulaja...
@sírbateszezazegész:
Bezony!-:DDD
Éss ha vasárnapi ebéd, akkor előtte egy jó húsleves... mmmhhhhhmhmm!
A leghatározottabban tiltakozom, az ilyesfajta gasztronómiai terrorcselekmények ellen!
Hagyábékén!!
-:DD
@Knósszosz: Szia Knósszoszkám!
Van egy vízpartink egy holtágon, sanszos, hogy oda járunk ki.
Kicsit háklis vagyok a komfortérzetemre, lehet, hogy este hazajárunk.
Így legalább jókat beszélgetünk itt.
@sírbateszezazegész:

": a klasszikus kádár-kori szentháromság:"

Ez speciel még Kádárnál is öregebb:))
@Orica Középföldi:
Viszont klászikus és a kölyökkoromat idézi, amikor még a család minden tagja együtt...
Jahh... jó éjt!!
@Mariann19:
Vízparti, holtágon?
Hol??
Azt én nagyon bírnám!

A konform érzettel kapcsolatban egyet értek, ma már nem nagyon tetszene sátorozni, meg ilyesmi. Egy szoba ággyal, zuhanyzó, hűtő és tűzhely, slussz. Csak legyen tiszta.

Én bárhová elmegyek, ha ez biztosítva van. Leszarom a luxust, nem érdekel. Sőt, feszélyezve érzem magam, ha alkalmazkodnom kell egy "úri" közönség hülyeségeihez.
Kék-fehér koczekkás asztalterítő, rajta pici üvegcsében ecet és olivaolaj, hozzá a tenger jódos-sós illata meg a faszénen sülő húsok mennyei illata... de ez már mediterránia, bocs.

Itthon is lehet élni, csak pénz kell hozzá.
Szóval, merre is az a holtág?
Nézem a gallóné interjút (az egy f@sszopó retkrs qrva!). Ez mit képvisel? Kit képvisel?
Példa: egy tíz éve tanító, főiskolai végzettségű tanár fizetésr 130 ezer forint (nettó, bruttó?). Mi f@szom?!? Az az ember, akinek meg kell tanítania a gyerekem írni/olvasni/számolni keres tíz éves tapasztalattal 470€/hó?!? Mit várjak el tőle? Mitől fog ez az ország jobban teljesíteni? Miről egyezkednek ezek? B+ már rég sztájkolniuk kéne! És minden szülőnek melléjük állni! Minden embernek! Mert nekem az a jó, ha magasan képzett emberek dolgoznak az országban, magas fizetésért, hogy legyen miből kifizetni a nyugdíjamat!!! Mért nem sztrájkolnak??? Minden tanárt nem lehet kirúgni!! F@szom, lehet, hogy a társadalmi szolidarítás nem működik a trafikoknák, takarékszövetkezeteknél, útdíjnál, bárhol máshol, de itt a gyerekeink jövőjéről van szó!!!
@Knósszosz:
még idén december előtt!!!

november már a hajsza lesz a bármi áron bárkit a zurnához narancsért

brühüyyy

és akkor jő a hirig
Már alakul a szöveg, nemrég olvastam: a baloldali mocskoslibsi nemzetellenesek rátámadtak arra az ötezer vállalkozóra és családjukra, akik csupán meg akarnak élni becsületes munkájukból...
@sírbateszezazegész:

A nemzeti szolidaritás kis hazánkban nem működik. Azért tudja Orbán és bandája szeletenként felzabálni az országot.
@fabatka2: na de itt a saját kölkeinkről van szó! Az idősebbek unokáiról! Pártállástól függetlenűl kesz mindenki gyereke iskolázatlan, nemzetközi összehasonlításban úgymond "alulképzett"!
@rodeo36: eljutottam odáig, akinek bármi köze van a fideszhez, azt leköpöm...ez nem a kádár-rendszer, itt nem kell kussolni és együttműködni egy félkemény/félpuha diktatúrával, melynek a világpolitika miatt igazodnia kell az itt ideiglenesen állomásozó haderő uraival...itt nem az életed a tét cserébe az együttműködésért/tűrésért...itt b+ azért kollaborálnak, igen kollaborálnak! ezekkel a gyökerekkel, hogy egy 8 éves suzuki helyett beülhessenek a 3 éves passatba...hogy egy olasz inget vehessen meg a kínai/indiai helyett, hogy csülökpörkölt helyett lazacot ehessen...ezért támogatják ezeket...hát mi a f@szt tiszteljek/nézzek el ezeknek bármit is?...mindezt úgy, hogy felebarátaik/szomszédjaik/honfitársaik többsége egzisztenciálisan a megsemmisűlés szélére kerül ezek miatt...hogy az emberhez méltó élet válik egyre elérhetetlenné nemcsak az ő, hanem gyermekei számára is?
Mit gondolnak, soha nem kell erről számot adniuk?
@Mariann19:

Zúg a Volga, sír a Volga,
Súlyos gálya reng a habján.
Hóban, szélben, napsütésben
Csörg a lánc a Volga partján.
Hosszú, kínos év a kurta nap,
Száll a gálya, sírva húz a rab.
Tüske, ha vérzi, már nem is érzi.
Könnyes arca ó, be halvány.
Zúg a Volga, sír a Volga...

Zúg a Volga, sír a Volga,
Súlyos gálya reng felette.
Árva, csüggedt életünket
Láncon húzzuk mindörökre.
Zúg a korbács, és a húsba csap,
Száll a gálya, sírva húz a rab.
Százfele vérzik, és pihenése
Nincsen, csak a sírgödörben.
Zúg a Volga, sír a Volga... ,)
@Knósszosz: Ungvári Rudolf szerint ennek a rendszernek csak egy tragédia fog véget vetni
@Knósszosz: hol van már a "15 millió magyar"-szlogen?

most az Urak és a cselédek világa a trendi. a cseléd meg vegye megtiszteltetésnek, ha a fideszes Ura ad neki munkát.
@Fabius: Eddig nem volt ilyen trafikrendszer (amely erősen bekorlátozza, mi árulható még ott), tehát nem is működött 4%-kal. Ha valamit elloptak, azonnal tegyél feljelentést, ne csak szád járjon! Ha meg ez szerinted akkora biznisz, tessék, pályázzál, még csomó helyen van szabad koncesszió... Ne csak a szád járjon!
@KÁTÉó53éúétr6: Jah, ha a következő szárszói találkozón leesik a létráról. :) Akkor az ő (létfenntartási) rendszerének vége is lesz...
@Fabius: Igen de mit számít? Arulok lesznek ahogy Szász, vagy mások is amint nem úgy döntöttek (emlékszel Liszt Ferihegy ügyre?), távozniuk kell.
süti beállítások módosítása