Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.03. 14:56 Fabius

Neveljünk veréssel politikust?

Címkék: fidesz kósa lajos közoktatás évnyitó

A fideszkeresztények gyerekverési hajlandósága Michl nertárs köznevelési törvényhez benyújtott módosítója, asszonyverési hajlandósága a vakkomondor gét óta nem titok. De az talán mégis meglepő, hogy a rendszeres felháborodás ellenére mennyire nem tudják levetkőzni magukról ezek a pöcsök. Az nyilván csak a véletlen műve, hogy kizárólag gyerekekkel és asszonyokkal ilyen bátrak ezek a daliák, akiknek a feje egy tisztességes - szigorúan nevelő szándékú - szülői sallertől a derekukig vágna rajtuk menetet. 

Michl nertárs a köznevelés törvény kapcsán még arról filozofált, hogy: "van olyan gyerek, akinek a koki dicséretnek tűnik." Most, az éles gyakorlat első napja előtt meg Kósa Laller lamentált azon, hogy "amúgy a jó gyerekek, ha ütik őket, jól teljesítenek". Elgondolkodtató, nem? Mármint nem azon kell gondolkodni, hogy a fideszkeresztény modellben hagyjuk-e verni a gyerekeinket, hanem azon, hogy ha ezeknek a koki dicséretnek tűnik és a Kósa elmélet szerint a "jó gyerek" ha ütik jól teljesít, esetleg létrehozzunk-e egy politikusverő civil szövetséget, amelyik szigorúan az elmélet szellemében időnként a mostaninál sokkal jobb teljesítményre sarkallná ezeket az egyfejűeket? 

kósa-lajos-gif.gif

Mit szólnál hozzá, kedves Lajos? Minden hasonló méretű faszság után kapnál egy nyakast, rögtön képben lennél a jobban teljesítést illetően, és egye kutya vehetnéd dicséretnek, ha attól érzed jobban magad. Maradhatna a hagyomány, köthetnétek fogadást, mint gyerekkorodban a Kossuthban, hogy egy plenáris ülésnapon hányan ájulnak majd el. Oszthatná mondjuk a "kettes portás", aki - tőled tudjuk - nagyon fontos ember, és nem mellesleg választópolgárként a munkaadód is. Tudom, tudom, az általad elképzelt mesevilágban a parancs az parancs, igazgató, tanár és egyéb hűbéresnek tekintett rendszertag csak bokázhat az államvezetésnek, de azért vagyunk itt még néhány millióan, akiknél kinyílik a pofonos láda teteje, mikor a gyerekveréssel viccelődsz. 

Jó lesz, ha ezt észben tartjátok, mert hasonló baromságok mellett jövő nyáron könnyen a felcsúti pajtakasztingon találjátok magatokat megint. Éppen csak nem pártfunkcit fog válogatni Viktor, hanem napszámost a Mészáros Lőrinc. 

Uff. 

416 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955493494

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ellenállók, szabotőrök, partizánok 2013.09.03. 19:28:27

Nem, nem és nem! Akkor sem! Nem fogom magam lealázni! Nem fogok kurvaanyázni. Nem. Olvastam. Hallgattam. Mindent, amihez hozzáfértem. Nem tagadom, legalább annyiszor kárörvendően, mint ahányszor döbbenten. Visszafogott számítások szerint is az 1.364...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sírbateszezazegész: belepofáznék..
attól függ, mert hogy ez a mai Magyarországban igencsak zavaros. Merthogy jobboldalinak nevezzük azokat is akik mereven gondolkodnak, és hazafyak, meg azokat is akik következtessek és patrióták. meg ez függ attól is hogy honnan jön az illető, a minták.
én pl egy megengedő-konzervatív család sarja vagyok felszínesen mondva. Nem felszínesen meg az ellentétek utóda vagyok.
@jaegtoer:
számomra lehet kék, sárga, zöld, piros is ha amerikai elnök akkor ugyanaz a szar...mindegyiknek van egy propaganda gépezete amely megpróbálja szimpatikussá tenni valamelyik létező vagy mondvacsinált tulajdonságával de ez a lényegen nem változtat, a világot elnyomni és kirabolni hivatott kesztyűbábról van szó, ennyire nyílvánvalóan a pénz urainak alázatos rabszolgája nem mindenhol van...lásd az angol parlament is szembeszállt és most a cikk után már nem lehet őket...és a többiek is kétszer meggondolják

2001 óta semmit sem hiszek el nekik...én a két torony lebontását hang nélkűl az uccán egy kirakatban lévő tv-n láttam és asszittem egy új amerikai film részletei...majd jött a kínos magyarázat...és egyetlen egyszer sem hagyták elhangozni az egyetlen logikus kérdést: miért nem dőlt oldalra egyik torony sem, hanem omlott önmagába amit csak akkor tesz ha nagyon precízen elő van készítve a sorozatrobbantásra amely...és ez láccott is...és az időpontok...
szóval

most baj lesz a G20-on...ki fog borúlni a bili és a NÁTÓ sem lesz amerikai haderő...

brühüyyy

végre legalább ennyit el kellene érni...az összes izét ők pénzelik, most már másoknak is nyílvánvaló...minő égés
@sírbateszezazegész: szavaid mögé látok ám! már megint a maghullatásról (vagy makkhullatásról) beszélsz itten igen képesen. látom, a vetés öntözését is megoldod egy-két laza cider vesén át való kiválasztásával.
@sírbateszezazegész: Nem kis részben azért, mert azért sokan igyekeznek kijátszani olyan baloldali kártyákat, amik valójában nem azok.
@sírbateszezazegész: gyülölködés, politika:(((
tönkre is tette a dédszülői generáció életét nálunk.
@Penivaldes: én a sirbatesz nevet is el tudnám képzelni neki.

Nevet keresnek a cuki veszprémi tapírbébinek - fotók

hvg.hu/panorama/20130904_Indul_a_szavazas_nevet_keresnek_a_veszpre
@Penivaldes: miért lenne ez belepofázás? neked mi a konzervatív és mi a megengedő?
szia:)
@Penivaldes: A családom....
Van a felmenők közt minden :-) Monarchista vezérkari tiszhetlyettes, banki titkárnő, erdélyi nemes, kereskedő, péksegéd, gépészmérnök, énekesnő és könyvelő.
Valahogy a főállású gyűlölködő kimaradt. Az előbbiekre büszke vagyok. Az utóbbit meg nem hiányolom.
Ha van olyan, akkor egy könyvtárban felnőtt konzervatív-polgári-humanista-liberális neveltetést kaptam. Az hiszem.
@GeoCracker:
a BBC cikk egyértelmű: a szír -amerikai pénzen- ellenállók a szaudiaktól kapták, hogy adják át az alkaloidának de szarba kerűltek a "lázadók" és kínjukban elsűlt a kályhacső...

mivel az amerikai propaganda már megy 7 éve asszád ellen mert ott is rezsimcserét akarnak, de iraq után ezt már nem lehetett olyan seperc alatt...és most sikerűlt odavitetni és elsütni a gázt...de a szabadságharcos elszólta magát (mint a colombiai forradalmárok is) hogy kitől kap fizetést és mire

brühüyyy
@sírbateszezazegész: nekem a konzervatív a következetes, ősőket tisztelő úriember. a megengedő, hogy enged kibontakozni.

neked is szia kedves:)
@GeoCracker:
egy kis hazaárulás...mijaznekik jó pénzért a zannyát is...kis forradalmárka

(a colombiai bozótharcosokat ki pénzeli már 15 éve? de ott nem megy mert azonnal mindenki mindent tud)

persze hogy hazaáruló de ha washington aszongya forradalmár akkor piros és vörös csepelt énekli

brühüyyy
@bella _ciao: a tudatalatti szintje... mint a cuki, mint jelző megjelenése a nevem említésekor... hja, a globális felmelegedés...
@Penivaldes: Az én olvasatomban pélául baloldali az, aki a közösségi demokráciát, és a közösség egészére, és tagjaira vonatkozó esélyegyenlőséget hirdeti és tesz is érte. Akár csak jelképesen is.

Vajnai Attila akciója a vörös csillaggal pl. ilyen volt, mert ideológiai szabadságot hirdetett és tett is érte.

De abban is lehet valami, hogy egy ser mellett kellene ezen a közös bölcselet mentén elmélázni.
@rodeo36: Azért is tettem be a BBC-t :-)

Amúgy igen. Kell az a casus bele neki, és kész.
@GeoCracker: jó neked.
Nálunk antikommunista, háború idején titkon BBC-t hallgató, már az utolsó kommunista halna meg, polgár, ezüst zsebórával, polgárból hithű kommunista, szovjet rajongó, paraszt, parasztból lett értelmiségi aki hitt a szocializmusban, nyugat felé tekintő.
árulók és bátrak.
A pártállami múlttal rendelkezők iránti ellenszenvem innen eredeztethető.
@GeoCracker: igen... én a magyardiplo.hu linkjein keresztűl találkozom véleményükkel/eszméikkel, melyek más oldalról közelítenek meg/tesznek fel kérdéseket... nem kell velük azonosulni feltétlenűl, én sem teszem, de elgondolkozni lehet azokon... töprengés ugye nálam a bázis nem kielégítő volta miatt kizárt :D
Ez Jó! Nálunk is bevezethetnék!
Hány táblát kéne egyesek nyakába akasztani:-))

index.hu/bloghu/fotelkalandor/2013/09/03/125_nyilvanos_megszegyenites_ameirkaban
@bella _ciao: látod, ők ösztönösen tudják mi a jó:)
@Penivaldes: én nem szeretnék agancsot:) hogy állna az egy hiénán/sakálon? :))
@GeoCracker: na azért az hogy a saját öccsét felnyomja vki az elég durva az ötvenes években...
@Penivaldes: Az. De abba a korba beletartozott sajnos. Ahogy az apját feljelentő pionírból is hőst kreáltak.....
@Penivaldes: na most kiderült micsoda emberek leszármazotja vagyok.
@Penivaldes: azt tudom, hogy szerinted... dobálod is rám rendszeresen:)
@GeoCracker: ez szomorú, a dédapám volt az. aki nem tudni miért de kifordult önmagából a kommunizmus alatt. rossz pedgrém van na.
@sírbateszezazegész: nem is, én sosem szarvaználak fel téged kedves.
:)
@Penivaldes: és nekem ezzel meg kell küzdenem.
a humoromat, mókázásom onnan hoztam.
@Penivaldes: ahogy látom a dns-ben pedig benne van:)
@sírbateszezazegész:

Most éppen abszolút földközeli problémák foglalkoztatnak, laborköpenyt kell venni a gyerekemnek.

Talán később:)
@bella _ciao: Legyen Viktor. Az is egy tapír!
@Penivaldes: Azt hsizem sokak pedigréjében lenne hiba, ha ismernék, vagy ismerni mernék a családjukat.
Szerinted a nagy magyarkodók mondjuk az utsó ezer év 50 generációjának minden tagjáról tudják, hogy ki fia borja volt, és mit csinált?
2^49 -en baromi nagy szám :-)
Sok szót nem érdemes Kósára vesztegetni, a tahóság mérő mindig kileng, ahányszor megszólal.

A debrecenieknek több ciklus óta ő kell, mit lehet tenni?
@GeoCracker: azért nem ugyanaz ha 1700-ban történik valami, meg 1950-ben más kihatással van.
én ezt vállalom, nem tagadom le, ez segít megmaradni önmagamnak.
@GeoCracker:

Centrista liberális? Hol???
Én csak baloldali populistákat látok.
Barna szocit, narancs szocit, zöld szocit, vörös szocit. Egyéb apró szocit.
+ elvakult jogvédőket és itt-ott némi lila ködöt.
@gipsz.jakab: Feltételezem, hogy nem a gyerek hozta létre ezeket a vállalkozásokat, és nem ő irányítja őket, csak lefölözi a hasznot.
@Penivaldes: Az ember attól olyan, amilyen. Nem hiszek abban, hogy az ősök nagyobb hatással lennének, mint a saját cselekedetek.
Az ősei alapjén az Akadémia alapítója nem alapított volna Lánchidat. pl.
Amíg az ember önmaga tud lenni, legalább önmagának nem sokat hazudik. S az is valami. nem is kevés :-)
@GeoCracker: sőt az a legtöbb, ezért kacagok azon amikor jönnek azzal, hogy ők belülről bomlasztották a rendszert:)

de hol van sírbatesz?
Csak egy kérdésem van. Mennyi pénz folyik szét ebben az országban???
hvg.hu/itthon/20130904_Felmilliarddal_dobta_meg_az_Emmi_a_felcsu
@Penivaldes: Nem erre válasz, de még mindig nincs könyve a fiamnak. Állítólag az iskola szúrta el.
@Husz_János_Puszita:
A kommunikációjukra gondoltam.
A valóság olyanok tévelygése egy nagy lila ködben, akiknek lila gőzük sincs semmiről, ami a saját hatalomvágyon, és gazdagodási széndékon túlmutat.
@sírbateszezazegész: én inkább amondó volnék, hogy mindenki követhet el szarvashibákat. meglepő, de még egy hiénya is a sakáltanyán.
@Penivaldes: E tekintetben nem. Első osztályban sem osztályozunk (?), hittan/erkölcs tantárgyban pedig _csak ezt_ az eljárást tartom elfogadhatónak, a "nem felelt meg" minősítés részletes indoklása mellett!
ezeket is jól kiigazítja majd a kumin-mráz páros.

Német közszolgálati rádió: Orbánék megpróbálják elhallgattatni a kritikus hangokat

hvg.hu/velemeny/20130904_Az_orbani_cenzura_volt_a_tema_a_nemet_koz
@Silbermann: De a Pető intézetnek bezzeg nem tudnak adni.
@Penivaldes: vagyok... ledér vagy, kacérkodsz mindenkivel, éppúgy, mint Alfonsine, de ragyogó kék szemed van... :)
@bella _ciao: mi a manó! átálltál a ciderre, hogy ilyen frappánsak a szúrások... le a kalappal! :)
@sírbateszezazegész: én csak veled, és nem vagyok ledér. sőt!
és nincs ragyogó kék szemem sem:)
@sírbateszezazegész: igen, de hozzád térek vissza, mert te vagy a pont az égen, a csillag mely mutatja az utat.
@Penivaldes: "de benne van a ragyogó kék szem is:)" ?? nem én írtam...
@Penivaldes: mi vagyok én? menedékház? oázis?
@CSENDES: Nem csak a Pető intézetnek. Pl. a SOTE gyermekklinikáinak sem, de sorolhatnám még a sokkal hasznosabb helyeket.
@Silbermann: majd még kitalálják hogy a stadionok jó terápiás környezetek aztán még inkább..
@Silbermann: No csak a 400 milla miatt. Mert ennyi kellene. De ennyi ment a "mezőtudja" focicsapatnak is a Tállai-félének, mert feljutott a csapat az NB1-be
@AKIsTUDATLAN:

"A művészet az nem baloldali vagy jobboldali. Ezt te is tudod."

nem az a kérdés, hanem az, hogy ilyen hasonlatos művelődési utak után hogy hajlik"jobbra" vagy "balra"

de már említtem eelőbb, szerintem már nem jobb és baloldal van, hanem valami más.

itt M.o-on biztosan.

itt mintha etika és erkolcs alapon kezdene egy szűk réteg politizálni és függetlenül attól milyen beállítódású, valószínű ezért könnyebbek a beszélgetések. a racionalitás együttgondolkodás és nem egymás ellengondolkodás....

2 X 2 = 4
16 a négyzetgyök alatt = 4
64/16= 4

usw.

a cél a négy csak a hozzávezető út más mód.
de a cél a racionalitás , együttműködés

és nem azon való aagyalgás ha elvégzem a műveletet akkor a maradékot hogy osszuk el, vagy nem az, hogy már jó előre ellopni és meglátjuk mihez lehet kezdeni a maradékkal.

Jól mondja Klapka, itt a libát ha meglátják előbb elosztják, aztán látnak hozzá, hogy lelőjék, csak persze addigra elszáll... ezért van az ami... most.

de az itt levőknél ez nem deal, ráadásul piszok szellemesek itt a csókák és a csókicák, úgyhogy élvezet itt a diskurzus, emellett századlagos ki milyen színűnek gondolja magát.... mert legelőször is Ember, aztán jön minden más, de a minden mástól színes és szép a világ.
bocs itt-ott elütöttem, de találósdinak is eccerű
@Ni csak ki beszél most: A dolog velejére nézve javaslom: Heller Á.: A szégyen hatalma. (In.: A szégyen hatalma. Osiris - Gond Bp., 1996. Horror metaphysicae sor. p. 7-92)
@jaegtoer: én ezt válasznak veszem, engedelmeddel :)
@Penivaldes: nem egy menekül8ő alkat. Én sem,csak közben mobilra kerültem.
@sírbateszezazegész: szelíden okító-nevelő énedtől, amely átsugárzik a köztünk lévő cyber (és nem cider) téren, "s oly hatalmas tölggyé fejlődhetnek idővel, mely biztos védelmet és támaszt adhat minden baj esetén, árnyékában megpihenhetünk s enyhet lelhetünk".
@sírbateszezazegész: ezt mondta dózsa györgy is 1514. áprilisának egyik reggelén.
@bella _ciao: minő párhuzam... megtiszteltetés:)
@bella _ciao: borzolódik a farkukon a szőr? mert ha igen, mindjárt támadnak! a hiéna az röhög, valóban:)
@sírbateszezazegész: annyira nem vagyok kretén, hogy a farkukat nézegessem. azt meghagyom a nöstényeknek.
süti beállítások módosítása