Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.03. 02:58 Fabius

Egy Fideszes méltósága

Címkék: fidesz tilki attila buszreklám

Az anyátokat, azt!

Piszkos mocskos csőcselék. Ellenségek. Sötétben bujkáló ellenforradalmárok. Rohaggyatok meg. Mind! Egytől egyig. Nektek szolgáljam a közt? Ti húzzatok hasznot az én nagyszerűségemből? Aztán meg azon röhögtök, hogy a mangalica fesztiválon fellépő leszek vagy kiállított? Úgy hívtok a hátam mögött: demizson? Szerintetek vicces mikor aszongyátok Geszti írta a Tilki Himnuszt, azért tudom dudorogni a nap bármely szakában?

Gin, rum, sör bor...
Gin, rum, unicum, szalámi. 
Sör, bor, subidubi, akármi.
Az ajtót tessék kitárni! 
Jaaaj! 

Gin, rum, unicum, likőrök. 
Szesz nem marad, amit kiöntök. 
Ha földre kerülök, ti jöttök. 
Jaaj! 

Férfi a szesz elől nem tér ki. 
Kivált, ha félszeg, annak jobb, 
hogyha részeg, de délceg!

Ha, ha, ha. Csuda viccesek vagytok! De jöttök ti még. Jöttök bizony. Gazsulálni friss aszfaltért, betonért, kátyúzásért. Szívességért. Alamizsnáért. Leader támogatásért.  Akkor majd én röhögök, én kacagok, én vihogok rajtatok! Mert hiába teszitek itt a fejeteket, hiába erőlködtök, hiába epekedtek. Én osztom a javakat szatmárban és én osztom a pofonokat is! Egyelőre. 

Azt hittétek a kis csínytevéseteket nem tüntetem el egyetlen nap alatt? 

tilki attila2.jpg

Majd adok én nektek tisztességes országgyűlési képviselő kasztingot!

Magamra vettem, és? Végül is annyi eszem honnan lett volna, hogy vigyorogva elsőként jelentkezzek, he? Mikor láttatok ti énbennem kisarjadó humorcsírát? Láttatok valaha kacagni? Láttatok improvizálni? Akkor? Van nekem is jogom ehhez az alap méltóságizéhez! Beleírtuk a zalaptörvénybe. Aszongyák legalábbis, bár mikor mi buszmatricáztuk a gyurcsánybajnait akkor azért nem esküdtem volna meg rá. 

Ej, régen minden jobb volt!

Mennyivel szórakoztatóbb és nemzetibb volt mikor mi csináltuk ugyanezt! Igaza volt annak a bölcsnek, aki szerint nem mindegy a bré melyik oldalán ácsorog az ember. Úgy érzem most magam, mint ahogy a jobbikos férfitanga modell fogja a nemzeti nők előtt a koalíciós tárgyaláson, ha erre majd sor kerül. Feszengek, bevág a helyzet - a lelkembe, marhák! - és kicsit furcsán érzem magam. A minap Zrínyi Péterrel példálózva azt mondtam, "aki becsületesen és hűségesen ragaszkodik céljaihoz, nem retten meg az őt üldöző zsarnoktól." Jó, ne röhögjetek most azon, hogy mondtam akkor olyan hülyeséget is, hogy a dunántúliak mind labancok, és mi - keleti - országgyűlési képviselők vagyunk a sallangmentes kurucok, mert nem ez a lényeg!  A lényeg az, hogy én megrettentem egy kicsit ettől az üldöztetéstől és zsarnoki matricától!

Mer'hogy nekem veletek, a ti szavazataitokkal kéne majd választást nyerni, srácok. Ezt várja a párt, ezt várja a Vezér is, úgyhogy genyózni nem ér! A buszoldali gyalázatot lemostam, de nehogy eszetekbe jusson engem is úgy megszívatni, ahogy DS megfingatta a graffiti eltávolító szakmunkást! 

939 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr975443165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis Máté jobban teljesít! 2013.08.03. 19:58:54

A péemesek nagyon rákattantak a fideszes sajtótájékoztatókra. A múltkor Rogán Antal sajttáját figurázták ki, akinek sikerült másfél perc alatt 16-szor kimondani Bajnai Gordon nevét, ami, valljuk be, nem kis teljesítmény! Most meg ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Inkabb most szipogjon egy kicsit, mint kesobb bokazzon lengedezve ;>
Egy tetves tolvajgecinek is lehetnek érzései,lehet/ne/ "méltósága"(ha esze semmi).Mér pont az övét kell porba hullajtani?Szegény,szegény féreg!

Azért remélem a zálomesküvőre,él még a meghívása.Jól fog mutatni, a sok ezer év között.
A történésekből jól látszik, hogy a szatmár-beregi demokrácia nem élte meg a 24 órát. Igazából ez sem volt az, hiszen ennyi ideig tartott az észlelés, intézkedés, megsemmisítés folyamata.
Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz a választások előtt? Akkor milyen arroganciával, mentalitással fogja megsemmisíteni az ellent?
Ja és ha véletlenül győzne, akkor gondolom Fehérgyarmat főterén felállíttat egy bitót és sameszeivel rögtönítélő bírósággal használtatja is?
Ez a tilki arrafelé a legokosabb Kuruc?!
Jajj, nekünk!
Érdemes elolvasni a tarpai beszédét. Egy fityeszes állatorvosi ló, az összes kóros és téveseszmével.
Hogyasszondja:
"... Mert a

magyar csak a Kuruc erők eredője. Az volt már amikor Szkítiából kijöttünk akkor is.
...azt mondanám, és azt

kérném Polgármester Úrtól, a Viviane Reding Európai Biztos Nőt lehet, hogy meg kellene

hívni a következő Kurucnapra. Tanulja meg milyen az igazi, tarpai, beregi és Kuruc

mentalitás."
Ha én EU lennék, mától azonnal megszüntetnék minden Szabolcs- Szatmár -Bereg
megyei uniós támogatást.
Csak folyamodjanak tilki úrhoz! Akkor megtudnák, hol lakik a Kuruc Isten.
Még maga tilki orangután is, aki, mint álláshalmozó fityeszfunkci, minden bizonnyal szép pénzeket tesz zsebre a labancunió jóvoltából is.

És ez a krém! Mi lesz velünk?!
8-))
Jót vigyorogtam. De mégsem. Kortünet jelenleg ez a kórtünet.
Nem értitek az ő lelkét.
Csak zárkózik az ő szeretett vezéréhez.
(endresy.blogspot.com/2012/09/kortunet-vizsgalat.html )
Csak ott messze keleten nem megy ez olyan eccerűen. Bár a magas munkanélküliség honában könnyebb ellenségeket találni, és könnyebbb zsarolni is...
Azt hogy magára vette az idiótája mindent elárul! Az hogy jógi lépésekkel fenyegetőzik, meg már csak a hab... Ha meg a szöveg alapján tényleg elmarasztalnak valakit a bíróságon, az nem lesz vicces...
Asszem menedékjogot kérek Kínától...
Fabius!
Jól összeszedted.

Tépek megtanulni a Tilki Himnuszt, hogy a Gyarmati Vigasságokon előadjuk. (vagy valamelyik szatmári falunapon...)

@AKIsTUDATLAN:
Az idézett úr történelem tanár és legfőbb hobbija a hadisírok gondozása.
A szervilizmus mellett itt inkább a Himnusza gyakorlása lehetett az összeszedett beszéd másik fő oka.

És még egy apróság.

Fabiust le fogják csukni.
Gyilkosságért.
Karaktergyilkosságért.
A szatmári szűk tökös maggal együtt 4 napon belül kivégezte ezt az URAT! Erkölcsi hullát csináltatok belőle.
Na akkor ma is szarok a politikára. Irány a kecskeméti repülőnap, dübörögjenek a hajtómüvek. ;)
Még szép, hogy a képviselő elvtár... akarom mondani zúr, mondja meg, hogy ki a magyar, ki a kur... akarom mondani kur...zuslovag, ki lenne az EMBER.
Az ilyen ecceri faék, max. kur.. lehet, evégre eladta magát, ráadásul ez a fajta még a lelkét is, apróért, a PÁRTNAK, mint igaz ribancbolsevik.
Mindegy, csak szépen teljesítse a pártdirektívát, nyalja a seg... akarom mondani a segítő kezet, mely enni ad, és fényességesen beragyogja előtte a célpontot - hová is kell illeszteni pajkosan fickándozó nyelvecskéjét, hogy jusson betevőre, ha már ő is betette abba a BIZONYOS pállott hátsóba a magáét.
Szép is ez a kuruckodás, bár szimpla kurválkodásnak tűnhet elsőre. Meg másodikra. Meg harmadikra is...
Jut eszembe, amikor a buszokon hónapokig a tuggyukkiket szapulták, közpénzen, cöfkurvák, közönséges, alpári, humort nélkülöző, számító és alantas féreg módján, akkor nem láttunk ilyen érzékeny és aggódó fideszribancot egyet sem, hogyaszongya: politikai hirdetést ne, mert hát a lóláb, az állampárt, meg azok a szép, kiegyensúlyozott '50-es évek fílingje mégse kéne, a modern habonyi médiaribanckodással... mert hát elvtársak, mi azért mégse vagyunk akkora ordenáré mocsok büdös komcsi ettársak, mint amekkorának tűnünk, elsőre... másodikra, meg harmadikra is...
Szégyen ez a narancsbolsi aljanép. Ez az elit! Na ezért tart itt ez a szerencsétlen ország!
Ez a réteg aki miatt a mélységi bányászbéka pukiszintje alatti a megítélésünk.
@SzatmárBereg: A bitó már 2006-ban fel lett állítva a Kossuth téren, koporsóval együtt.A sameszek is megvoltak, már csak a rögtön ítélő bíróság hiányzik.....majd meg lesz az is 24 órán belül.
Vérnyuszit ha látjátok, csókultatom, ne égjen tovább... a napon, na... :)
Mentem melózni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja hát! emberi méltósága csak a narancsbolsi aljanépnek van, amit a tisztességes politikusért kiáltók kötelezően megadnak. Mert nekünk már nem Alkotmányunk van, hanem alaptörvényünk.Vegyük már tudomásul egyszer és mindenkorra.
Fabius!

Nagyon jól szórakoztam:))), de két dolgot nem értek.

Miért írtad nagy f-fel a Fideszest? Ennek tuti van jelentősége nálad. Megosztanád?

Miért gondolta(ja) Tilki, hogy ez a hirdetés rá nézve megalázó?
@CSENDES: Köszönöm :-))

Pedig, ha elgondolom, hogy az egyik legnagyobb magyar író álnéven írt, majd élt, és egy katolikus pap törvénytelen lányát vette feleségül.....

De direkt nem akartam politizélni. Gárdonyi ennél többet érdemel :-)
@V-PORT:

Láttad a kommentet? Én is hasonlót akartam írni:)) ( Remélem kint marad:)
@GeoCracker: ez kihagyhatatlan "megálló" Emlékeztetsz, hogy A láthatatlan ember-t ismét olvassam el.Nekem ezt olvasta fel a nagyanyám Köszönöm!
@Orica Középföldi: jó reggelt! papcsák sem maradhat le, biztos kirgíz park lesz zuglóban.
azt mondja kirgízisztán kereskedelme:

exporttermékek: gyapot, gyapjú, hús, dohány, arany, higany, urán, vízenergia, gépek, cipő
importtermékek: kőolaj, földgáz, műszaki eszközök, gépek, élelmiszer

azért az export végén az a cipő meglepő
Ja, amúgy nagy bucisimi Fabiusnak, hogy végre visszaállt a megszokott publikálási időpontba és nem tévelyeg itt nekem... :)

@Orica Középföldi:
Miért, nem nagy f-szok???
Ja nem, tényleg puhapöcsök...

Csak az öreg maf meg a fia című műfaj megy nekik.

cink.hu/tokeletes-bazi-vicces-film-keszult-az-orban-eskuvorol-1000686156
Fabius!

számos hozzáfűznivalóm lenne, de 10 napra igazolt (később ledolgozandó) eltávot kérek magánhivatalos ügyek miatt.

mai írásod kapcsán azonban most haladéktalanul szögezzük le:

egy fideszes, és az emberi méltóság két egymástól függetlenül létező és kapcsolatban nem álló objektív valóság. Ebben változás sem a társadalom fejlődése, sem a tudomány előre haladása során változás nem várható.

A legjobbakat. ha tudok időnként benézek, nem ígérek semmit, de azt 100%-ig.
@jaegtoer: aztat mondom napi 20 komment, az tízszer, szóval törd a fejed, mert 200 kommentel gyüsz majd.
Ez az eset is jól példázza, hogy ki az igazán erős ember. Bajnai és Gyurcsány a fasorban sincs! Tilkinek egyetlen telefonjába került és a hirdetés egyetlen nap alatt eltűnt a busz oldaláról! Sőt a Szabolcs Volán azonnali hatállyal felbontotta a szerződést a reklámfelületeit értékesítő céggel!
www.nagypr.hu/buszreklam
@bella _ciao:

Ó, ha követi némely kommentelő szokását - egy, max két szó a komment - baromi gyorsan letudja:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Pont most néztem végig! Beszabehu!!!
Konkrétan összehugyoztam magam a röhögéstől!

Nagyon jó, hogy az eredeti angol szöveg hangsúlyos kifejezéseire illő szöveget írtak.
Szórakozik a HVG is ilyen találós kérdésekkel... Majd jól megnézhetik magukat!

"Feltöltötte embereivel a sportszövetségeket, feltőkésítette kedvenc csapatsportágait, legutóbb pedig további 16 szövetséggel állapodott meg kiemelt támogatásról a kormány. A 2020-ig elkölthető összesen 135 milliárd forintot ideológiai alapon osztják."
hvg.hu/hvgfriss/2013.31/201331_a_fideszkormany_sportmilliardjai_jo_iramban

Melyik majom mondta, hogy nincs pénz ebben az országban az eü-re, az oktatásra, a nyugdíjakra, a ....
Hisz ha focira jut ennyi, akkor nem létezik, hogy a többire ne jutna ennél sokkal, de sokkal több!
Ki van csukva, hogy elvennék a pénzt az eü-től, az oktatástól, az...
SZERINTEM.
Mármint egy európai országban, ahol nem a Szeretett Vezető agyrémei és hobbija dívik.

Könyörögve kérem, szeretném kérdezni, valaki említsen nekem egy kiba..ott európai országot, ahol az ország regnáló, éppen aktuális politikai vezetője a saját hobbijára bassza el az adópénzeket, adótrükköket legalizálnak, és óriási pénzeket csatornáznak át a hobbijába, ahol az aktuális eredmények szerint a kuala lumpuri 26. utca grundcsapata bármikor szétszopatja "Magyarország Válogatottját".

Mert Alijev elvtás, meg a Kim dinasztia hobbijai valahogy nem kéne mérvadónak lenni, csak mert ezt is megtehetjük, meg he!

Tulajdonképp rájövök, kiba..ott hálátlan nép vagyunk, mert itt rinyálunk, közben meg lehetne a Szeretett Vezényló hobbija az ókori aranypénzek gyűjtése otthonra, állami pénzből, vagy űrkikötő építése a földönkívüli civilizációknak megelőlegezve, vagy mint az arabok, akik a magyar kurvák gyűjtésével vannak elfoglalva.
(Nem, nem igaz, Petyuska nem azért riszálja ott magát, ez aljas rágalom csak! Pfujjj!)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Zseniális:)))
Már nem emlékszem, és most nem keresem vissza, ki volt a szinkronhangja, de elképesztően jó volt. Amíg néztem ezt a cifra palotás filmet,szinte sajnáltam, hogy feliratos:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Rossz szemszögből nézed.
Valamelyik felcsuti sportpotentát a fácsén már Bajnai, Gyurcsány fejére olvasta, hogy nem fektettek a sportba.
Ezt az iszonyú lemaradást próbálja OV helyrehozni. Nagyon helyesen.
@jaegtoer:
No-no... Ki mondta baszki, hogy el vagy engedve?
Innen csak úgy, írásbeli engedély nélkül lelépni?
Mi a retkes mackótalp van itten kérem?
Mi van itt, valami NER kupleráj? :D
@Orica Középföldi:

Olvasd el a linkelt Tilki Beszédet és Megérted :-))
@Orica Középföldi:
Iszonyú tahó és paraszt maradt az a "felcsuti sportpotentát". Arról ki a tököm tehet, hogy az a kretén meg a tanulás helyett Piktorral focizott?
A fenti logika mentén, Rákosi elvtársnak meg köszönetet kellett volna mondania Horthy elvtárséknak, hogy Puskásék a bombatölcsérek, meg tehénszaros pályákon felnevelkedve milyen eredményeket bírtak összedobni, a bolsevik párt dicsőseggére...
@Orica Középföldi: @SzatmáriVitriol: @Fabius: megnéztem e kretén életrajzát, tényleg történelem tanári diplomája van, a nyíregyházi faiskolán szerezte, orosszal kiegészítve. ilyen párosításból honnét jön a szkíta elmélet?
@Fabius:
Marha könnyen adogatod te eztet...
Lófas.t!
Itt marad, körmöl!
Különben is, nehogy hőgutát kapjon, meregesse a seggét a tengerparton, meg sörözgessen felelőtlenül!
Kurva nagy a lazaság, beszarás, hová jutunk. Bezzeg a Lendvay utcai különítményeseknél rend van, fegyelem, meg 6 általános...
@bella _ciao:
Honnan, honnan...
A leningrádi orosz kiegészítőn hallott róla 1978-ban, 2 kvasz között, miközben a pirogot rágcsálja, a többi internacionalistával.
Esse'tudni! :(((
@jaegtoer:
Röviden: egy párhuzam a végtelenben sem köszön egy másik pár huzamnak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: megértem mérged, dolgoznod kell! sőt át is érzem itt a munkahelyem magányos fülledt levegőjét lélegezve.
Ja, ha valakinek kérdése lenne, a csúti tahó és körének, meg annak a rothadó Európának az összevetése így néz ki:

"Néhány úri sportot bevettek, de alapvetően visszatértek az ötvenes években kialakult sporttámogatási rendszerhez – röviden így írható le az, hogy a Fidesz-kormány az öt csapatsportnak – a labdarúgásnak, a kézilabdának, a kosárlabdának, a vízilabdának és a jégkorongnak – a társasági adóból (tao) adott milliárdok után újabb sportágakat hozott kiemelt helyzetbe. A kedvezményezett 16 sportszövetség vezetőivel július 9-én írt alá egyenszerződést Orbán Viktor miniszterelnök és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke. E szerint az idei fejlesztési elképzelések, valamint a 2014 és 2020 közötti időszak „sportágfejlesztési igényeinek” támogatására összesen 135 milliárd forint áll rendelkezésre. Ezzel tovább torzul a szabadidősport és az élsport dotálásában már most is meglévő aránytalanság. Míg a fejlett nyugati országokban a szabadidősportra jut a pénzek 70 százaléka, és csak 30 az élsportra, nálunk fordított volt az arány, ami becslések szerint a többlettámogatással 90:10-re módosul"
hvg.hu/hvgfriss/2013.31/201331_a_fideszkormany_sportmilliardjai_jo_iramban

Ebből is látszik, lövésük sincs, hogyan kell ezt csinálni. Meg is látszik a foci eredményeiken, a stadion látogatásaikon, a szintjükön...
Áááá, mazsolák AZOK!
BEZZEG A PIKTOR!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: boli! ott tuti nem. ilyenekkel a nemzeti turulképzőben szűkítik az amúgy is korlátolt befogadóképességű páciensek agyát. leningrádban le sem szarnak/szartak minket.
@bella _ciao:
Backi, ahol dolgozom megy a klíma, a szerver se dolgozik, mert éppen a HDD-it cserélem... :)
Csak kicsit lázongok, hogy nem én meregetem a seggem a tengerparton, meg nem mehetek sörözgetni felelőtlenül, vagy legalább evezni a Mosoni-Dunára.
Baccameg! Irigykedek, no! :)))
Jó pihenést, nem ám beba..ni minden áldott nap!
Ésszel... Nem mint az a lökött vérnyuszi, aki tegnap abban a retek melegben Rodoszon Sumafesztiválozott, 50-60%-os cefrékkel... Eszetlenje... :)
Olvassátok a nagyember beszédét :-)))

Nehéz feldolgozni az élményt!
@Fabius: Bocsi, de szabit 2 héttel korábban kell kérni. :)
Szó sincs lazsálásról!
Lapátolni fog a kenuban és pedált teker a biciklin,a hegymászásról nem is beszélve.
Sörözés kizárt!Tokaj-hegyalján?Borozás!!!!!

jaegkiskés
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem sem sok kedvem van itt degleni. légkondi sincs. hétvégén dolgozni nem egy álom.
a nyúl az nyúl. tud élni, a répazabáló mindenit!
@vitéz Thapóccay néma bárány:
PERVERZ!!!
Innod kéne inkább, nem ilyen beteges dolgokat olvasgatni... :)
Ja, az megvan, hogy Viktort, Áder és Kövért is lelabancozta a sallangmentes úr?:-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez is mutatja, hogy arra mennek, hogy a népek ne mozogjanak. A végén elvesztenénk elsőségünket a szívbetegségek, alkoholizmus és egyébb rangos helyeken. Ha sportolsz, tovább élsz. Ha tovább élsz, tovább leszel nyugdíjas. Többe kerülsz. Meg a végén még az egészségügybe bele és nem kivenni kellene a zsét.
@jaegtoer:
Szerencséd backi! Akkor már így értem a fene nagy engedékenységet...
Jó pihit, még egyszer!
Néha, 2 korty között (ilyen melegben inkább csak fröccs nekem is majd délután) én is gondolok a lusta disznó formádra! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kitört a jogi véna valakiből... Iszol te rendesen??? :)
@jaegtoer: tokajban ettem egyszer egy olyan harcsapaprikást! de nem ám simogatni a vizet, húzni azt az evezőt rendesen!
@Dr. jenőke (jenőke): mi az, mi az? te is szoktad böngészni az új szót? paraméter?
@vitéz Thapóccay néma bárány:
A Pártitkár KISZ titkár fiát?
A csornai bennfentes gyermekét?
A pápai pártkommiszár dinasztia demagóg kisfiát?
Ugyan, te valamit nagyon nem értesz! :)
Az egyenlők közt vannak sokkal egyenlőbbek.
@Dr. jenőke (jenőke):
Néhány kiéheztetett nagymacska sokkal hatékonyabban terelgetné a birkamenet agyhalott mamókáit és savazós nyugdíjas munkásőreit.
@bella _ciao:
Igen.
Nincsen para méter nélkül.
Párduc = két kis trafik egymás mellett, minta galambok.
@Dr. jenőke (jenőke): télleg meleg van! menjél hűsölni, ilyen szóviccek, oszt kaparom a szőnyeget. :)
@bella _ciao:
Hűsölök, mint a kohászok.
Jól befűtöttem a konyhába, így ha bemegyek a hűvös, csupán 36 fokos szobába, úgy érzem, megfagyok. Pulóver és sál is kell.
Próbáld ki.
@bella _ciao:
Ezt a kaja témát most abba lehet fejezni, mert mindjárt jön Knoszi barátunk és 26 receptet kezd ontani, miközben a gyomornedveim beindulnak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Üsse kavics, ha már én is voltam, ráadásul engedély nélkül léptem le...
Délután én is lazítás, szieszta, majd fröccsözés, este meg lelépek evickélni egyet.
Geszti egy senki, itt az originál alkesz himnusz Tereskova művésznőtől:
www.youtube.com/watch?v=22XhQPwybpk

Egészségünkre!
@Fabius:

Bakker, te most büntetsz?

Nem fogom elolvasni, mert nem biztos, hogy ki tudom heverni maradandó nélkül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kispofám, Tyereskova "művésznőről" meine asszonypajti tudna mesélni neked - 2 évig szobatársa volt a kollégiumban... Nem akarod tudni, hidd el! :)

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nono... azért voltak előzetes kis információmorzsák. Az a csacska vérnyulacska csinált nekem egy kis itinert Rodoszra + ha jók lesztek és időben végzek ma, akkor elkezdem feldobálni a képek egy részét az elrettentésetekre! Csakhogy dögüljön a szomszéd vadmalacza is...
Hazavágtattam legelni, de mehetek vissza melózni, nem végzett az a dög gép még mindig.
Nem lesz ennek jó vége, megtaposom a biteket.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lehet, hogy én vagyok balfasz, de nem látom a linkben a videót????Hová legyen a katt.., vagy leszedték?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ok, megvan, csak a gépem lassult be:-)
Kedveseim!
Rendes dolog, hogy derengést kerestek a hazai mélysötétségben, de szenteljetek némi figyelmet legújabb barátaink rokonszenves intézkedésének is:
index.hu/kulfold/2013/08/03/azerbajdzsan_tobb_szaz_kulfoldi_ertelmisegit_tiltott_ki/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudhatnád én mindig nagyon jó kislány vagyok. ;) Szupi, mikor végzel? Mikor jársz Pesten?:D
@vitéž munkášőr:
Tetszik, hogy az index versenyre sem kell, Tyereskova meg nem érti.
Miért gondolja az index, hogy pont versenytárs?
(utolsó mondat)

De!
Én ezt a képet nagyon régen már láttam, és nem tudtam mit csinál a hölgy, akiről nem tudtam, hogy kicsoda.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: öhöm..nem készülsz politikusnak netán?:-P A vízfolyásként hangzó már megyen..
@Dr. jenőke (jenőke): höhöhö, állítólag szarik. De ez sem 100%.
@Dr. jenőke (jenőke): A kép jó, leghalábbis sejtelmes, a"művésznőről" készültek ennél dulvábbak is..
De ez megen teccik:
"Mi továbbra is úgy véljük, hogy a leghelyesebb hozzáállás, ha a leszarást is leszarjuk."

Leszarhatom, hogy mit szarnak le, ugye? :-D
Ezmárvóttán:
"Az LMP megmaradt tagjai már tervezik, hogy tiltakozásul hozzáláncolják magukat és Orbán Ráhelhez."
hircsarda.blog.hu/2013/08/02/a_kozgep_nyerte_az_orban-lagzi_kozbeszerzesi_palyazatat

Csak én érzek zavart a zerőben?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Gondolkodtam, hogy jelentkezem is arra a képviselői állásra. De tartok tőle, hogy ártana a szexepilemnek. Ráadásul fel kellene adnom a kampány idejére a Queenpin címet, amit meg nem akarok. ;-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Kapnál is egy "dislike" feliratot... :)
Ennyire ne menj le kutyába! :D
tegnap mi a fasz vot itt? ki a fasz TEKölt a bloggal? egy kis kjur:)www.youtube.com/watch?v=UVrObZax2lo
@taga20:
Valamikor telepíteni kell TEK-éknek a nyomkövető scripteket, nehogy a szomszédra törjék már rá megint az ajtót! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na így mindjárt más, hogy bassza meg az összes fideszgeci az a...t. akkor se veszik el a kedvem, hogy ebbe a szerencsétlen országba éljek:) www.youtube.com/watch?v=xX5Xzle7mfo
@taga20:
EMBÖRÖK!
Behánytam majdnem itt a szerverben... :))

apostolimagyarkiralysag.hu/news.php

wmiki nevű agyhalott lagymatag seggnyalonc legújabb "kedvenc" linkje.
Hülye vagyok, csodálkozom még... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na az egyik legnagyobb csúszómászó a hálón az ez a mikigyerök! egy kis visage?www.youtube.com/watch?v=iMBl4alIca4
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Amugy montam tennap, hogy itten jovo szombaton kesz monolitoszon a bebaszos szumofesztivl:-)
15-en meg a Mariska mennybemegy egy teljes hetig kormenet es helyrepulya:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ivászat ivászat hátán... Értem...
Egy liter suma nélkül haza se gyere! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egesz kellemes az ajer a 44fokos andakujza utan' vannak hosszu percek, amikor a 33-ban didergek. Mar nem 31-nel kaocsoljuk ki a klimat' csak 29-nel:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: aaaa ivaszat nemnagyon van,/mijaza zeddigi egy lityko wiszki, meg nehany kori ser, meg a masfllityko apelia, azzal a kis lemyonydocxeeloval.... szoval irigykedhecc:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Itt se fagyoskodunk cseszed! Reggel óta melózok ma is, de mondtam, csak olyan helyen dolgozok a napokban, ahol faszányosan megy a klíma!
A koncentrálás miatt csak! :)
Utána haza, fröccs, este meg talán egy kis evezgetés.
Meg ne fázz, baszki!
Amugy nem mintha erdekelne, nem lesz mostanaban valami sirosrivos allami trmrtes?gondolkodom, addig tan haza se megyek...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MAJOM! :)
MAGNUS a sör neve, mert amilyen rövid a tudatod, már úgysem tudod...
Oszt sunat is vihetek haza¿ teli van a kornyek hatalmasmellyu tenyrestalpas szoke finnsunaval... isznak, mint allat' parjukkal szantani lehet. Olyan igazi eszaki arjafajtak, meg a hugyderdel, meg a kdnpc-s kispocsben is megmozdulna a vegbele kornyakan valami:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ha intézek neked jövő hétre egy rendes békamenetet ,pl. nyírjuk meg a nyulakat, mert melegük van, indulsz???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kerestem Magnumot, ittam is' nem egy nagy wasistdas' montam is menjen vissza havajba szerencsetlenkedni. Most alfa akcijo van, 95 cent egy felliteres hatospakban.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Melyik kispöcsre gondolsz a sok közül?
Ah, mindegy. Meleg van. Sokan vannak.
@Orica Középföldi: de lehet' sm rajongo, igaz a mizufutyivel csereltek klubcimet a teveben:-)
Na' el is koszonok, majd meg benezek valamikor' ha megdoglott a diszno, toki tudja az elerhetosegemet:-) a hirert hajlando vagyok az r beszelgetes intr-urban dijat kicsengetni. Addig nezegessetek andalujza kepeket:-)
Csokdosok mindenkit, ne legyetek irigyek, sanyaru az en sorsom, meg a perkeltet is fahajjal csinyajjak ezek a bestek:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A rodoszi szélért most a fahéjat is megbocsájtanám. Egyébként meg kurva irigy vagyok:))
@Orica Középföldi: nyúl után ez jut eszembe:)www.youtube.com/watch?v=Kwwm8YpCFoc egyébként bírom az öreget, nagy arc:)
@taga20: mijaz,hogy oreg, te trotykos venpocs:-) mindenki annyi, amennyinek erzi magat. En jol vagyok a boromben. Kulonben is ma szieszta volt egesz nap, oszt exeastos vargat, freejazzt, meg kicsi gilmourt, flojdot, meg negylemezes bestofmetal valogatast hallgattam fetazabalas, meg wiszkiser kombo tarsasagaban. (Nagypofval mondom, megtehetem, hogy ne loholjak a bicsre szarra egetni magam, meg egyi falubol a masikba fakultative, mer lejar a repjegyem) :-) :-)
Kulonben is nagy ujsagok vannak, holnap unnepelyes gorogzaszlo levonas' tezane es uccabal, a szalosbacdi lecxerelte a szobakban a hutoket, van wc papir, es vett egy vadis volovo s60-at a kb 30 eves bmw 520 rozsdaboglya helyett, a kutyaja megdoglott' lefogyott vagy 25 kilot, szoval szerintem becsajotott:-) de majd jol kifirtatom nehany ouzo mellett a vilag orarol:-) es isteni megkonnyebbules: csak gorog tv van meg egy alig foghato torok, szoval ez itten a mennyorszag:-) :-) :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hehhe, idefele a repteren a kezembe akadt egy nsazbi... a hatuljan egesz oldlon a solyom keresett mi denfle alkamazottat:-) :-) :-) :-) :-) ekkora szelhamiat meg eletemben nem lattam:-) :-) :-) :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hogy te milyen gonosz vagy. :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Méghogy szendvedsz! Küldjünk érted TEK.es felmentő csapatot?:D
@taga20:

Ez az öregezés nagyon snassz.
Ha 17 éves vagy, akkor modortalanság, ha 27, akkor irigység, ha 37 akkor, látens félelem.

Egyébként valóban bírható. Nagyvonalú is. Lazán meg tudja bocsájtani, ha az általa nagyra becsült nem tudja összefüggésbe hozni Shakespearét és a sót:)
@Orica Középföldi: enézést, ha a szerelmedet bántottam:)
@taga20: hule!nem farasztom maga a hulyd androd ekezetes betivel:-) pdig van:-) :-)
æàwäęêûùœó ø, a legutolso te vagyol genya:-) :-) :-) :-)
@Orica Középföldi: hehhe....kocke:-) en szurom a csavot, kiit neveletlen, dd az 58-at ugyse eri meg' tombolja i magat, amig tudja:-) :-) :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Fahájjal? Szerintem olivabogyesz lészen a'!
Ammeg egészsegges, miként a zukrán csajócák a parton (beach, púlbícs), igaz, bévül legtöbbjük kukacos tán..
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: érezd magad jól! legalább te:) azé egy görög lúvnyát próbálj fel:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Majd jól megkeresnélek azúj Nemzeti Iszoldámmal, amitabbúl a pízből óhajtok (kellő provízijó visszaosztogatásautánnya) megnyitni, amitmegdumázunk yól ( a fenye ebbe s pacéba, nem hagy békibe'!:-)
@taga20: Megőrűté!
Mikor lehe(ne) cseh mag magor csajokat is(igaz, azok többnyira kissé agyonhasználtak, denem köll bemelegítenyi akkoronlegalább..:-)!
@taga20:

Mafla:) Téged nevellek.Méghogy szerelem:) Próbálj meg disztingválni.
@Orica Középföldi: azé tök hülye nem vagyok, ha néha úgyis nézek ki:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): 'igy az elso tizenvalahany gereg turne utan lecci ne nezz ennyire ámátőrnek, hogy osszekeverem a fahajat az oajbogyesze. Ezek telleg fahajazzak a hust, mint marokkoban az arabonck:-)
@Orica Középföldi: anyám helyett anyám vagy:) anyu egy Maserati ilyet szeretnék:)www.youtube.com/watch?v=jlBFdR12vEY
@taga20: nemigen teszem meg. Hianyzik nekem, hogy miattam lodozzek szanaszet azt a keves krrsztablat ak-47-el? :-) :-)
@Orica Középföldi: szia:) ahogy látom egy hét alatt, míg máshol voltam, nem dőlt meg a ner:), de nem is változott:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha a fahéjra utáltál vóna, akkor rossz helyütt kapisgálul, mer'imádom azizit!
Hess, pitsába, napozni, meg szemet legeltenyi!
@taga20:

Meglepően kitartóan dolgozol a látszatért:)) Igaz, ha véletlenül kilesel az álca alól/mögül, tudsz meglepetést okozni.
Na, az a kedvelhető fazon:)
@Orica Középföldi: vízöntő vagyok. nem tudok kibújni a bőrömből:) de én is szeretlek:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: amugymeg rohaggyon meg a travel service...15 kila csomagot engednek a repulore, 16-nal 30 ejro a tulsulypenz... es azert egy csalad gyerekkel nemigen tud 4 fogkefevel, meg egy hitelkartyaval utazni. Ettol meg a fosser is nagyvonalubb a 25, illetve32 kilojaval. Raadasul ez charter berelt jarat, nekik semmibe nem kerul, de a kerozin dijat mo djuk ide kopfkent 32000 forintot siman racsapnak a repjegyre. Csak tudnam mijafaszer?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: te mindenre odafigyelsz:) de a kapuzárás előtt tárazz be!:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: raadasul a kaja amit adtak, szart sem ert, fostam, mint allat, a szallodaig alig birtam ki becsinalas nelkul... rohaggyanak meg.
@sírbateszezazegész:

Sziasztok!
A ner nem dolt hogy rohadjanak meg 50 rugora buntettek mert beneztem egy kanyarodni tilos tablat.
Jol tetted hogy elhuztal innen
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyúl! bányató, oda azt viszel amit akarsz, kerozin felármentesen:)
@Husz_János_Puszita: mé, szerinted ott be lehet hajtani az egyirányú utcába szemből? melyik országba kö költözni? segíts!:)
@taga20: aszondod figyeljek oda, mikor tártalék? :-) :-) :-) :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Bajuszos nővel nekezdj, vagy csak setétben, ugye?:-P Urban legend, hogy a görög csajok bajszosak ugyan, mert csak a hegyekre igaz..
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: irigy vagyok rád! élvezd az életed:) ha hazajössz, még kárpátigyuri is lehetsz:( ha anno ügynök votál:)
Azért legyünk őszinték, kedves FábiÁnusz:
a Geszti nyomába nem érsz te.
Csudálkozom, hogy nem perel be, hogy itt abuzálod a dalszövegét...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): szerintem is! de nyúl azé má ne villogjon itt:) szerintem van vagy öt trafikja:)
@taga20:

nem mindegy hogy 35 euroba faj vagy 50 ezerbe marhara nem
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nemtudom. Allitolag a tehetosebbje ilyenkor olaszba jar pasizni, de elotte megborotvalkoznak, felteve ha nem szicilia az uticel, mer ottan a serkeno noi bajusz szinten nagyon nagy szesszepiillarezgetessel jar:-) :-)
Itten csak finnek, nemetek, randa oroszok, keves nemet, dan, sok cseh es szlovak, es rasnya angolszaszaz van. Lehet rossz hejre jottem... az angolokrol kerdezd bolit, o volt az angolfeszerben:-) :-) :-) :-) fa li rakin:-) :-) :-)
Tudjátok mit?
Ne mondjátok, hogy én nem segítek nektek az „igaz ügyben”:
Ezt www.youtube.com/watch?v=vC7ZV6Cy3nI a Mószer Aranka brigádot kéne feldolgoznotok, mert illene hozzátok. :-)
@Kara kán: te ezé pénzt kapsz? de komolyan:)
@Husz_János_Puszita: szia:) ahova szándékozol menni ott sem jobb a helyzet:) de itt viszonylag lazák, németek fafejűbbek:) habár uk-ben láttam olyat is, hogy a kitöltött parkolási bírságot is eldobta, ha azonnal elálltál:)
@taga20:
Ó, annál hülyébb vagyok, ingyért csinálom. :-D
@taga20: remelem azt a szarvilis felidiota allapotot, mint a grosics, meg fentnevezett elert sosem erdm, meg inkabb a gorog nyugdijaslet, vagy ha ez nem megy, akkor a masalapot. Azt kihordom... ezt nem tudnam:-)
@Husz_János_Puszita: jóvanna, csak húzlak:) részvétem, én is inkább piára költeném:)
@Kara kán:
Cucuka, te ugyan olyan fostalicska vagy, mint eddig...
Szánalom, kánkános csávó a neved.
Csodálom, hogy Piktort még nem perelt be téged, hogy buzerálod a seggét a nyelveddel...
Jó hülyének lenni?
Egyszer baszki lennél képes a témához röfögni!
Tudom, nem akarjak veled kapcsolatban ennyire komoly elvárást támasztani.
@Kara kán: tényleg, komolyan te vagy az egyik ikon itt a hülyeségre és a szervilizmusra. miért csinálod? érdekel! szerinted jó mennek a dogok?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszki nyúúúúúl! Nekünk remek kaját és hideg sört is adtak a Travel-esek. Valamiért nem lehettél szimpi nekik... neked a 4 hetes kaját adták... Sokat pofáztál??? :D
Azt a sört baszki nem MAGNUM-nak, hanem MAGNUS-nak hívják! Megint csak átqrtak téged...
NE BÉNÁZZ! Szedd össze magad! Még a végén innod kell, hogy összeállj! :))
Kánkános csávó nem semmi... ahogy öregszik, még hülyébb...
@Kara kán: szia:) jogászi körökben tilki cselekedete az ún. "ráutaló magatartás", mellyel mitegy elismerte, hogy ő nem becsületes képviselője Szatmár-Beregnek... erről valami vélemény, ellenvetés?
mirővan nagybaszó'?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hule... az magnuM!!!!! Olyan szar, mint a sorozat:-) :-) :-) :-) :-)
Maradok az alfanal, annak legalabb sorize van...:-) :-) a travel meg eltravellezik a picsaba:-) :-) :-)
@Kara kán:

"a Geszti nyomába nem érsz te.
Csudálkozom, hogy nem perel be, hogy itt abuzálod a dalszövegét..."

Elég hülye ízlésed lett, mióta kiengedtek az elvonóról.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem meg az alfa vacakabb... Szerintem a pilseni, az az ezüst, kék nem rossz, de...
Maradok a DE söröknél. Most meg CZ Bud van itthon. Kéne, mi??? :D
MAGNUS! Majom...
Víz, maláta, komló. Tiszta, 2x szűrve, pasztörizálás nélkül. Ne légy ecceri...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az a baj, hogy nem vagy korszerű! seggnyalás, sok pénz:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez a pöcsköszörű még mindig nem jött le a csavarlazítóról. Persze, hogy ilyen akkor meg...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém a vizet nem kéne arrébb rakni a mosonidunában:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Semmi dógod?
Végre befejeztem már a melót, müxik minden, már csak ezt a véres tapsit kell kicsit tanítanom inni rendesen, hogy ne mindent vedeljen meg... :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
Ki ne maradjak az üdvözlésből!
Érezd magad továbbra is jól, és ne igyál annyit!
@sírbateszezazegész:
Miféle tilki?
Amúgy, nem érdekel, de ha már szóba hoztad...
@taga20:
Bazz, reggel 8-tól, majnem fél ötig melóztam, örülök, hogy végre elülhetek, nézegelődhetek, olvasgathatok. Ma nem megyek lapátolni...
Röhögök a majom kánkános csávón.
@Kara kán: A lényeg a beböfögés, az megvót, nincs itt semmi látnivaló! Arrivederci!
@Kara kán: +
Ennyi baszki, ez a te szinted... Olvasni tudsz, vagy csak ingerszavakra reagálsz?
AZ azért már a mentális leépülés komoly jele, ecceri narancsbolsi barátom...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: töki kurva jó melód van, ha közben folyamatosan oszthatod az észt:) EGÉSZ NAP:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hát, ebben a nagy melegben ennyire telik tőlem sajnálom, ha csalódást okoztam nektek.
Én úgy vagyok ezzel, hogy utolsó leheletemmel is borsot török a libsibolsik orra alá.
@Kara kán: "Miféle tilki?"

Tudod, ahol Szentkoronáért autót vehetsz TEST-VÉR!
@Kara kán: én például szinte semmit sem eszek bors nélkül, a gyümölcsöket leszámítva.
Baszki, a Mószer Aranka brigádot (amely hasonlít reátok) megnéztétek már?
www.youtube.com/watch?v=vC7ZV6Cy3nI
Valahol 3:20 körül a közönség soraiban ott vihog Lengyel Laci is, a pénzügykutatós. :-)
@Kara kán: "fábiánusz", "abuzál". a múltkor meg a "makk"-ozásod meg még valami, a sarki jeget is megolvasztó kifejezés egy mondatban.

bújj már elő végre, meleg fideszes fiú!!

egy radiátor mélyhűtő hozzád képest.
@Kara kán: Lengyel Laci?

Nekem se bajuszom, se kinyúlt pulóverem...
@Kara kán:
"libsibolsik"???
Baszod ecceri narancsbolsi barátom, akkor spec. itt Fabiusnál, de még nálam is rossz helyen keresgélsz.
Szerintem amúgy is fogalom és hormonzavaros vagy, de az más téma.
Miért nem kedvenc KISZ titkárodnál (BOLSI - segítek te ecceri - KISZ-Kommunista Ifjúsági Szövetség) reklamálsz, aki utána mássá (LIBSI) lett. Sőt úgy "megtévelyedett", hogy 8 évig ennek a Liberális Internacionálénak az alelnöke is volt - tudom, kényszerítették arra is, ahogy a KISZ titkárságra.
Értelek... akkor kedvenc Piktorod nem is libsibolsi, csak annak néz ki, meg úgy élt, meg az volt, de nem az...
Aha...
IQ teszten voltál aranyom?
Igaz, nem kéne nemed ezt erőltetni, ekkora összefüggések túlterhelnének téged, kiégnél... jobban...
Igyál, neked már tök mindegy!
@taga20:
Rendszergarázda élete csupa móka és kacagás... Install közben várunk és növesszük csak a répát! :)
@Kara kán: ha azt mondom, hogy latens meleg vagy akkor nem lőttem mellé:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te kis GIZDA akkor mit sír a szád egész évben:)
@xvxvxv:
Most mi van? Mert MÁS? :))
Olyan liberális tud lenni, utána meg hozza a bolsevik formáját, majd bőszen libsibolsizik...
ÉRTEM ÉN!!!
Ecceri a lölköm, mint a faék!
@taga20:
Na, látod, ez a baj veletek.
Adjátok a nagy befogadót, s közben ti vagytok az igazi kirekesztők.
Ezért rekesztett ki titeket a magyar nép az ország házából.
@taga20:
Honnan lehet a Kánkános csávót a langyiparádén felismerni?
Fideszbuzi-narancsos tangácskájában tekereg az IFA platóján...
(Legközelebb most már tényleg meg kell egy ilyent nézni, lehet Tömjénes Zsótti is ott nyomja majd, lovon, vagy lóval...)
@Kara kán:
Ne légy paraszt mongol idióta! Téged sem zártunk ki a magyar hazából, pedig egyre komolyabb az igény rá...
Nem, nem azért mert szimpla narancsbuzi vagy, sokkal komplexebb ez, meghaladja a képességeidet!
@Kara kán: hol láttad, hogy én lenézem a melegeket? ezerszer jobban bírom azt aki bevallja, hogy mi, mint téged aki terel ezerrel!
na ezt add össze semjénzsófival!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: érdekes módon, amikor ezzel szembesül egy jaffershitnyik, rendszerint kiégnek a relék: vagy még jobban beégeti magát, vagy angolosan lekoccol.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne legyél má ilyen KARAKÁN:) ez egy barom, utál minden más vélemény, valószínű KDNP-s
@Kara kán:
Tényleg érdekel, ki a libsibolsi, ha nem Piktor???

"Miért nem kedvenc KISZ titkárodnál (BOLSI - segítek te ecceri - KISZ-Kommunista Ifjúsági Szövetség) reklamálsz, aki utána mássá (LIBSI) lett. Sőt úgy "megtévelyedett", hogy 8 évig ennek a Liberális Internacionálénak az alelnöke is volt - tudom, kényszerítették arra is, ahogy a KISZ titkárságra."

Várom érveid... Nem kell a púder, hogy immáron 26x világosult meg. Szimpla megélhetésinek, vagy köpönyegforgatónak, vagy gerinctelen tetűnek nevezik csak jobb helyeken az ilyent.
Persze van akinek az a szar az etalon, tehát ő még lejjebb van a férgek listáján...
Aszonta a nép az választott képviselőjének, hogy elegünk van belőled - erre az választott képviselő meg aszonta a népnek beperellek?
Noooormális???

Valaki szóljon már ezeknek a fa...nak, hogy nekik nem méltóságuk van hanem bizalmat kaptak amit meg lehet vonni. És akkor mén a levesbe. És ez így normális. Legfeljebb még egy sajnálomot meg egy köszönömöt mondhat aztán mehet vissza tanítani meg jogászkodni.

Ezek mán visszamentek valahová a XI. századba fejben...
@taga20:
Sértegetsz??? Lekarakánoztál?
Ez azért nem volt szép... Inkább tartsanak buzinak, mint karakánnak!
"A miniszterelnök szerint „soha ilyen igazságos és méltányos tehermegosztás nem volt Magyarországon, mint amit az elmúlt három évben építettünk ki”. Ezzel szemben a tény az, hogy a Tárki idén tavasszal megjelent monitorjelentése szerint a második világháború óta nem volt ilyen drasztikus az elszegényedés az országban, mint az elmúlt négy évben, ezen belül pedig az alsó tizedben élők jövedelme 6-7 százalékkal csökkent, míg a felső tizedhez tartozóké 2012-re több mint 10 százalékkal nőtt. A jövedelemkülönbség a két társadalmi réteg között 2007-ben nem egészen hétszeres volt, ami 2012-re a kilencszeresére emelkedett. Ennél nagyobb egyenlőtlenség az unió tagjai között csak Romániában van."

borcsok.tumblr.com/post/57250710615/a-miniszterelnok-szerint-soha-ilyen-igazsagos-es
@vitéž munkášőr: A tized az tized, kivéve a gyevi bírót és a rezsicsökkentgetést, ugye?
Ejj, egy újabb sikertörténet alapjait látjuk. Vagy csak szimpla pénzmosás történik?

"23 éves a Sólyom új gépe

2013. augusztus 3., szombat 15:27 |
Sokan már évekkel ezelőtt azt hitték, hogy bontani fogják azt a Boeinget, ami most a Sólyom színeiben újra utasokat tervez szállítani. A gépet már kétszer kiállították a forgalomból, és a csaknem negyed század alatt repült már svéd, brit és orosz zászló alatt is.
Múlt hétvégén járta be a sajtót a hír, hogy milyen "VIP-gépeket" bérel a Sólyom légitársaság – a képeken luxuskialakítású belső tér látható, bár forgalomba vélhetően nem így, hanem hagyományosabb üléselrendezéssel állnak majd. Úgy tűnik azonban, hogy az első érkező gép – amit Álmos vezérnek fognak hívni –, akár VIP, akár nem, fiatalnak biztosan nem nevezhető. Sőt volt, aki már évekkel ezelőtt bontásra érettnek látta.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Skyliner-aviation.de repülési szakportálon már megjelentek az adatok a Sólyom első gépéről. Eszerint a Boeing 737-est augusztus 18-án hozzák a bournemouthi reptérről Budapestre, ami egybe is vág az előzetes információkkal. A gép lajstromjele az előzetes híreknek megfelelően HA-SHA, a szakportálon azonban szerepel az előző lajstromjele is, ami VP-BXN volt. Ez alapján pedig utána lehet járni Álmos vezér korántsem eseménytelen előtörténetének, például a Planespotters.net-en, ahol fotók is láthatók a gép egyes inkarnációiról."
index.hu/gazdasag/2013/08/03/23_eves_a_solyom_uj_gepe/

A legjobb korban van tulajdonképp, egy 23 éves bomba csaj még a gerincvelőt is kiszedi az emberből! :)
Ja, ez nem csaj???
@vitéž munkášőr:
Nem értitek ti ezt! Piktor kísérletezik.
Nem jött össze, megvonja a vállát és el van intézve. Ti meg így jártatok... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem csaj, mert Álmos vezírnek híjják majd. De mikor földet puszil, ez is kiszedi a gerincvelőt.
@vitéž munkášőr:
Nem lesz ennek jó vége... Álmos kis próbálkozás. A szakértők számítása szerint, éves szinten 4-5 milliárd veszteséget fog termelni.
REMEK!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: erről ez jutott eszembe:

QSS

Nem is

Vagyok, mivé terveznek
Munkaerő-portéka
Perverzebbnél perverzebb
Programoknak játéka

Szalonképes életre
Gyomor-inger sarkantyúz
Vidít néhány téveszme:
Így leszek majd érdemdús

[Nem is bánom]

Mi ellen is lázadnék?
Az egész csak egy rossz tréfa
Káprázatos századvég
Spórolhatok moslékra

Feltételes reflexek
Táncoltatnak pórázon
Kolhoz-időjük legszebb
Napjaimmal trágyázom

[Nem is bánom]

:-(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): tizeddel szerintem jobban ellennénk. Le se szarnánk a gyevi bíró mentességét...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az eredményt nézze, kérem szépen..szerintem a gerincvelő itt is kiszippantódik, de vagy a légnyomástól, vagy annak hiányától!
@taga20: Lám, és összenő, ami összetartozik! Libsikéim, alakul ez!:-P
Budapesten megdőlt a melegrekord. Húzódjatok kérlek árnyékba, védekezzetek az UV sugárzás ellen. Vagy már késő?
@vitéž munkášőr:

A tehermegosztás valójában majdnem igazságos - lenne, elviekben.

Mert nem az SZJA-egykulcsossal, meg a mindenkit fogyasztás-proporcoinálisan érintő ÁFA-val, hanem a bérekkel és a gazdaságba vissza nem forgatott állami (éS EU-s) pénzekkel van a baj.

Ha a most minimálbéres rendes bért kapna (és be lenne jelentve mindenki, ha például a Normafánál nem blokk nélkül árulná a ténsasszony a kürtőskalácsot), ha az ÁFA nem a második legmagasabb lenne az EU-ban, ha az állam szakszerűen avatkozna be a gazdaság privát szereplői dolgaiba, summázva: mindenki emberi módon meg tudna élni abból, amennyit keres, akkor nem is sírna-rína senki sem.

És értelmetlen lenne az a kifejezés, hogy szegénység.
Pláne az, hogy mély-szegénység.

Mindehhez nem kellene semmi több, csak nagyobb civil öntudat, ami a Dagoba-rendszerig kergeti az élősködő politikusokat.
Mindet.
Fénysebesség felett nulla egész öt tizeddel.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ha nem ismernélek, akkor esetleg összekevernélek karakánnal:) de gondolom ez valami poén lesz. nekem ez jutott aszembe:)www.youtube.com/watch?v=lo0_JsrWI_A
@susu64: Csak nehugy megmentsen pártunk- és kurmányunk, meg a Selmeczigabika, mert akkor a bűrünknek is annyi!
Amikor a fidesz tette ki az "üdvözöljük a szoci hataloméhség menetét" című transzparenst, akkor az egész siserehad itt ájvékolt, hogy hogyan lehet ilyen provokatív és gyalázkodó transzparenst kitenni, a rendőrök miért nem igazoltatják az aktivistákat. Ki azért a felelős, hogy ilyen egyáltalán kinyomtatásra kerülhetett.

A balosokkal a saját maguk által hozott értékrendet alkalmazták. Problem? :D
@taga20: A válaszod frappáns és ütős, gratulálok!:-)
A RTL meg kettő..
@susu64: nem csak Budapesten. Árnyékban vagyok, így még az alapjáratomnál is szelídebb vagyok. Neked egy kis Nemzeti Hűsítő esetleg?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lüttyő! valami lapátolásról regéltél reggel meg laza fröccsről. ehelyett itt oktatod ezt mű dzsingiszt?
hazeértem, oszt beficcent egy staropramen. ha nem is érzem magam prágéban, de kellemesen bizsergeti az belemet.
@Vigyázz autókihajtás!: Kimaradt egy vessző a nevedből, máshová megy eggyel több került a kelleténél.
Na, ez a(littlebig)problem!
@Vigyázz autókihajtás!: hülye gyerek! azt a béna transzparenst egy szoci sem vetette le. ellenben itt a balfasz tilkidnek a lelkébe másztak, kihasználta kiskirályságát, leszedette. mert tűri kritikát, de nagyon.
@De hol van Columbo felesége?: elfogadható a felvetés. A basset hound politikusokra uszítható? ;-)
@Vigyázz autókihajtás!: és rajtad még nem ment át egy kámáz:) mi a faszér égeted itt magad, mikor a napon is tehetnéd te fasz:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Perverz állat vagy, az lesz itt a gond kiskomám... :)

@bella _ciao:
Sokáig melóztam, kicsit elpunnyadtam ma, holnapra tolom.
Plasztikdzsingisz egy primitív szervilis nyalonc, még mindig várom az érveit, hogy miért is nem libsibolsi Piktorunk. :D
@taga20:
azért én nem sértegetném a melegeket ezzel a kara kán nevű izével

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne mentegesd magad, kurva lusta vagy! vagy lusta kurva. mindegy. és a fröccs?
Kedves Varánusz, napok óta nem igazán értem, miről írogatsz. Vagy nagyon meleg van, van én vagyok a hülye? :-))))))))))))))
@rodeo36: hát minek neveznéd? dobjál már egy leírást, kérlek alásan!
@rodeo36: papa itt melegszik a helyzet:) jó vagy te délamerikaivalaki? gyógyulsz? tényleg érdekel, nem csak púder:)
@vitéž munkášőr:

" A basset hound politikusokra uszítható? ;-)"

Ha van ízlése, nem.
Ha akarata ellenére bokára trenírozod, akkor igen.
@bella _ciao:
Szégyenlősen bevallom, sörözök éppen. :(
Te dög...
@Szalacsi_Dezső: nem téged vágtak le a Tanúban?
imadom a magyar demokraciat.

Neha az az erzesem hogy valaki viccel velunk, poenbol nekunk adtak ezt az elitet: ezek az emberek akik most az elit tagjai - mind a ket oldalon - azok csak piszlicsare kapzsi tudatlan haracsolo senkik, hatalmat kapott perc emberkek. Aztan ugye a valosag fejbeuti az embert, az ebren almodas az maga a valosag, es be kell latnunk: az elit tenyleg csak piszlicsare kapzsi tudatlan haracsolo senkik, hatalmat kapott perc emberkekbol all. Nincs masik, ok a mieink... es ezen mar csak nevetni lehet. Demokraciarol, nemzeti es/vagy liberalis gondolatokrol beszelni teljesseggel celtalan - mint ahogy nem tudsz elhelyezni a koordinata rendszerben sem pozitiv vagy negativ szamokat ha nincs rendszer.

A legnagyobb bunos mi vagyunk, a valasztok - a nep. A Kadar rendszerben megszoktuk hogy nem kell torodnunk magunkkal, elintez mindent az allam, gondoskodik es gondolkodik helyettunk. Lakast vettunk mikor kamattamogattak, kulfoldre mentunk tv/video/hutoer ha engedtek, kenyelmessen megvoltunk. Megvolt a mindenki sajat mutyija, a gyarbol/teeszbol szepen jott haza a lopott holmi vagy csak "fegozzel" dolgoztunk. ( valahol az is lopas )

Most legalabb negyevente egyszer husz percet gondolkodni kene - de nem megy. Nem ment 90-tol idaig. Megvaltozott a vilag de mi nem, es ez itt a baj. Ezert van minden igy ahogy.

Mi vagyunk a hibassak.
Tudja valaki mikor lesz a polódöntő???
@Orica Középföldi: akkor inkább a sajátjaim hergelem. Azok cseppet sem modorosak. Sőt, a szivarfüstöt se szeretik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hehe. "Te dög..." szóval szar a lelkiismereted az evezés kimaradása miatt. mindegy. legszebb öröm(ünk) a söröm(ünk).
@Szalacsi_Dezső:

" Vagy nagyon meleg van, van én vagyok a hülye? :-))))))))))))))"

Biztos, hogy vagylagos a kérdés?:)
@taga20: taga! ez maximum a honfoglalásban lehet franco nero lova.
egy normalis - de meg felnormalis - vilagban:

1 kutya nem figyeli a busz oldalan a hirdetest, megszoktak hogy ostorozza egymast a ket fo part

2 nem venne a batorsagot senki hogy "elintezze" hogy levegyek a hirdetest.

3 eleve egy ilyen ember el sem jut odaig hogy az orszag hazaban kepviseljen egy foto szakkort, nemhogy egy megyet.
@taga20: nincsen nekünk ehhez moslékunk! ;-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Olyan későn???? Meg akarom nézni. Ezt is nézem, de annyira nem érdekel.
Kösz.
@bella _ciao: egy kis lókobász az fasza:) Hofi mia faszért halt meg? www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c
@bella _ciao:
Budweiser van idehaza most, azzal szórakozok...
@bella _ciao:

Egyig rendszeresen ébren vagyok:)
Naná, hogy megnézem.
@vitéž munkášőr:

Aha.
Aki kutyául bánik a néppel, az ne csodálkozzon, ha a nép egyszer csak kutyába se veszi.
@taga20: lehet, hogy tudta ezt a 2/3-dos faszságot. oszt előre belefáradt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vigyázz! ha üveges, a szórakozáshoz szűk a nyaka, ha dobozos, akkor meg felsértheti.
@bella _ciao: akko mi vagyunk a barmok? @vitéž munkášőr: de fideszesdisznó van dögivel:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na, erre mondtam valamit, mivel szórakozzál..de Laci úszása kiegyezést követel, így most nem teszem!
@taga20: nekünk ez jutott: ápoljuk hofi emlékét, olvassuk fabius agymenését, kezeljük a hülyéket, udvarolunk oricának és peninek, röhögünk egymáson. és reménykedünk valami, hogy csak jobb lesz egyszer.
@rodeo36:
Sajog-é, avagy mit mondott tegnap a doktor?
Olvastalak a hávégén Tóta szösszenete alatt… hát az: brühüyyy!
Hogy vagy?
@taga20: mert kimaradt, gyorsan hozzáteszem: epekedek szív kommentjei után. ha olvassa, akkor puszi neki!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az tetszik, hogy Gyurta sikere mennyire nem hír a sajtónak.
Bezzeg Duzsdzs... izé, csudzs... szóval ha az fingik egy kitartottat egy vébélfurulyába, egyből címlapos.

Persze lehozták azért hírt, de nem lehet elégszer köszönni Daninak. Győzike többet szerepel, mint a bajnok Gyurta, ész megáll.
@bella _ciao:

Szív a fácsén ugyanazt csinálja amit itt:))
A napi sajtófigyelést ő és Cirbi csinálja nekem.
@Knósszosz: Najó, de Dzsudzsinak csaja..volt?!
Nomeg a legnépszerűbb -ahol fordulónként majd' annyian mennek ki, mint Gelsenkirchenben egy meccsre- sport(?) kiemelkedő teheccségű reprezentánsa, nem?
index.hu/belfold/2013/08/03/pinter_megirta_melyik_miniszteriumokra_mennek_ra_a_titkosszolgalatok/

"A fideszes Kocsis Máté és Csampa Zsolt által májusban beterjesztett törvénymódosítás lehetővé tenné, hogy a vezető beosztású közszolgákat folyamatosan megfigyeljék, évente kétszer harminc napig pedig titkosszolgálati eszközöket is alkalmazzanak a szemmel tartásukra. Mindezt bármilyen gyanú nélkül tehetnék meg a hatóságok."

Szép, "új" velág?
@Orica Középföldi: üdvözlöm, ha átadnád neki. neked meg a jó hírért egy kis legenda (imádom):
www.youtube.com/watch?v=34I2dCO8U8A
@bella _ciao: szívembő szótá barátom:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Há’ ja!
Nézd, én nem vitatom a teccségét Bazsinak, de számumra valahogy mindig ugyanazt gyött ki nála is mint a többi idegenlégiós magyar fud(?)bal listánál – ezt egy szakértő így mondta, valahol olvastam - , hogy itthon egyik se képes focizni.

Ahol fizetik őket ott kinn, ott igen. Naná, seggbe is lennének rúgva ha azt a szart nyújtanák, amit itt a címeres (ökör) mezben, nem?
@bella _ciao:
Ja, kispofám. Ha te úgy, az a te gondod!
Nem kéne kivetíteni...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mos'mé???
Véletlenül bekerül Fabius is a szórásba... van az úgy... :D
@Knósszosz: knosszi, b+! itt van fél nyóc, oszt' te még egy kajaleírást se dobtál! hogy staffírozza ki a keleti nyitással boli belét szíjjártó! piha!
@bella _ciao:
Csak nem éhes vóná'?
Mekdoneldsz nincs a környéken (bööeeee...), vagy lusta vagy gyalogolni?

Boli meg koplaljon, egy rohadt képet se rakott még föl Rodoszról. Ember az ilyen?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: má'miért? megpróbálok egy csacska soproni informatikust megóvni a veszélyektől, osz't ezt kapom? hát a seszták csókolgassa az farpofád! d:
@Knósszosz: boli?! ne is mondd! gyógygödörbe való nagyszájú bithuszár!
nem, nics a környékemen semmi multikulti gyors zaba.
de mondom néked, cimbi! múltkor beizzítottam egy baconba csomagolt, májjal töltött paradicsomba, újkrumplesszel. hát, begyütt.
oszt' itt bakonyban mondják múltkor, hogy az bacon elnevezés a bakony szóból ered. eljártam erre egy párválasztót, hallod?!
@bella _ciao: @Knósszosz:
Genyacok... Há'bántottalak én benneteket?
Mit is mondjak?
Fogyjon el a sörötök! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaja! gyühetnél száz kilométert, oszt hozhatnál sört, mert fogyóban van. egye fene, adok szállást, nu meg pagagyí, egy kis kaját is. viszont a sopronival sértegetnél, ha még démonizálnád is.
@iii: én erre csak ezt tudom üzenni:)www.youtube.com/watch?v=ZoAW0vNd9_c
vagy semmi:)
@bella _ciao:
Olyant én sem iszom... :)
Azt a démonos szart még nem is kóstoltam. Ugye nem vesztettem semmit?
@bella _ciao:
Aha-:)))
A gulyást meg egy Gergely nevű prófétáról, aki nagyon mélymagyar vót és messzefődön hirös arrúl, hogy az igazat aztat igen ritkán mondta mög. Ezé ki is nevezték a Hét Vezér zrt. dumahurcolászjának, aki nagy gasztromókus is vót egyéb iránt, beledumálta a húst a pórnép bográcsiba, miközbe Vereczkénél nem ho’ hentös, de négy / vagy két lábon járó húst se látott senki, se tollasan se szőrössen.
Innen a gourmand őssi matyar neve, a Hamis Gergely Gulasch.
Mióta az utóggyát ide ette a fene, diétázom…
@guma: ne haragudj, ha má küldtem neked is, de ezen mindig pityergek:) épésznek is kurvára tetszett.www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM
@Orica Középföldi: A vizilabda döntő este 10-kor az M1-en lesz.
@bella _ciao:
Át akarsz esni a vakkomondoron? :)
Azt írod: tényleg.
Te nem hiszel nekem?
@taga20:
Épésszel mi van? Utoljára kaptam tőle egy orbitális lebasz.st, egy kommentért, amit nem is én írtam... Pislogtam és nem értettem, de hát mindenkinek lehetnek gyengébb pillanatai. :)

@Knósszosz:
Lusta dicnó vagyok... :D
@Mariann19:
Vér nyulacska délután rohangált itt egy picit. Beborulhatott Rodoszon, vagy mi? Nem volt pia a boltban??? Komolyan aggódok érte...
@KÁTÉó53éúétr6: Csak azt vedd a kezedbe ,
amelynek a végén megtalálható az,hogy "A szerző
feljegyzései".
A komentációk qrva nagyok !!!
@Knósszosz: Halihó!! Most jövök vissza a repnapról. Ne tudd meg milyen volt mondjuk a SZu-27-es kötelék. ;) Persze a többiek is kitettek magukért. Ja és a régi vasak is jók voltak.(MIG-21. SZU-22, stb.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: valami hasonlót én is átéltem:) egyszer mi is leszünk ilyenek:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én úgy értettem, hogy mély torok vót:) szívom a vérét, nem vot ékezete:) (török)
@Tűzfal: de nem ám! mindig megpróbálom átbaszni a firewallt!
@taga20: OK:)

ha kipityeregted magad itt egy kis tűz

www.youtube.com/watch?v=_PRbEvH-epA&feature=player_embedded

(közben lehet, hogy megtalálom pityergősöd testvérét is:))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szieszta idejin egy jó hideg fröccs után ( most én is azt ), igazán föltolhatnád a cuccot!
Tudod, neköm minden pixel ajándék amaz mediterránia felűl.
Parakaló…!!

Ha visszagyön a nyul és nem főzték meg sztifádhónak, rajta is követelni fogom.
Szóval ne lustulj b+!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszki... remélem jól córakoztál!
Globemaster volt?
@Mariann19: Vagy kissé későbben, ha valamelyik pernahajderünk nem ér oda időben és emiatt halsztást senyved a döntő a crnagorácok ellen!
@taga20:
Háát, az valami, hogy Te meg Boli is Visage ismerők vagytok!!!
Aszittem, csak az én agymenésem volt a Fade to grey-re és a többire borzongani.

A lemez a legnagyobb becsben volt tartva, annyira vigyáztam rá, hogy nem adtam ki a kezemből csak egyszer, el is lopták a suliban. Pedig a tangón vettem nem kevés pénzért.
Most is egye meg a franc azt a mocskot, aki elvitte!

De vettem másikat, azt meg felszántotta részegen egy haver keresztben. Mindegy, történelem már, kábé olyan mint a Sweet, akiket szintén kurvára...
Vannak közös pontok!
@Knósszosz:
Lehet, hogy blokkolják nyuszink kommentjeit. Pánik lehet miatta Rodosz városában... DURVA!
Meg'gyütt a nyúúúúúl, fosson, ki merre lát!
@Knósszosz: három hülye! három hülye, ja nem meccsen vagyok:) én is azt hittem, hogy szopat ez a vizinéger:) lehet, hogy én is kisebbségi vagyok?
@Knósszosz: Jaja kurva jó volt minden, csak nagyon meleg volt. Volt Globemaster Pápáról. Leszállás után kb. 100 méter után megállt, aztán visszatolatott és ugyanílyen rövid úton fel is szált. De a legdúrvább az olasz C-27J Spartan szállítógép volt. Az basszus szó szerint mürepült. (orsó, bukfenc, stb.) Előtte sosem láttam hasonlót ekkorá dögtől. ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem keresik, a Diagorász repteret tutira lezárták.
Amíg nincs meg, karantén van a szigeten. Mindent megeszik-megiszik, a turizmusnak vége leszen ily módon.
@Knósszosz:
Nekem van pár mp3 válogatásom, mixem, meg egy díszkiadásom, de az már Ultravox. A Midge Ure összes is számít? :)

www.youtube.com/watch?v=VaTERxV47Mg

www.youtube.com/watch?v=USFr5VeLQ2o

+39 szám egyben.

www.youtube.com/watch?v=D7HFhDTcOys&list=RD02N1R9__FQNug
@guma: szia:) őket láttam élőben glasgowban minden héten:) fantasztikusak voltak:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Előtte sosem láttam hasonlót ekkorá dögtől. ;)" gábriel! ez csak azért van, mert nem láttad bolinkat borsodit inni!
@Knósszosz: szia:) hogy jutottál el a visage-tól a tankcsapdáig:)?
@sírbateszezazegész: szia:)

egyre jobban irigyelek:)
@sírbateszezazegész: csak szolok, kurvára nem raktál fel semmit:) hiányzik peni:) mi?
@sírbateszezazegész: most ez vicc?

melyikre gondoltál, mert ez a lista jött be:)

The Rolling Stones - You Can't Always Get What Y… TheSuburbansky1 233 603 megtekintés 1 évvel ezelőtt
Indexkép 3:44
Bikini - Ki visz majd haza Frontierthought 3 233 799 megtekintés 6 évvel ezelőtt
Indexkép 6:06
Dance Me To The End Of Love - Leonard Cohen BlueLadyMidnight 674 098 megtekintés 3 évvel ezelőtt

Indexkép 6:36
Maria Callas: Casta diva (1958) phalenopsis1 610 482 megtekintés 2 évvel ezelőtt
Indexkép 11:01
MARIA CALLAS - NORMA - TEATRO ALLA SCALA 19… Onegin65 8 254 megtekintés 1 évvel ezelőtt
Indexkép 2:56
Tankcsapda - Egyszeru Dal (In Memoriam Kurt Cobai… COBAINJovoTM 2 360 394 megtekintés 6 évvel ezelőtt
@taga20: te is ezt vetted észre?:) megnyugodtam:D
index.hu/belfold/2013/08/03/hatvanezer_latogato_a_repulonapon/

"Az Indexhez eljuttatott olvasói levél tanúsága szerint viszont korántsem ment minden zökkenőmentesen Kecskeméten. Olvasónk szerint lincshangulat uralkodott a helyszínen, mivel az elővételben megváltott jegyek beváltásához sorban kellett állni, ez pedig a tűző napon nem volt túl kellemes. Az is kifogásolható volt, írja olvasónk, hogy a nézőket a repülőterre szállító buszok járatsűrűségét sem sikerült megoldani, a buszokat irányító két fővel "több ezres tömeg vitatkozott folyamatosan." Olvasünk másfél óra alatt jutott be a rendezvényre."

Nem lettem volna azon két ember helyibe, az tuti!:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): drága NER társ iszom rendesen:) Boli utasítására:))
@taga20: Jómagam inkább ide tenném (a VoksánVirágom), persze, csak, ha kévánságműsor lenne:
m.cdn.blog.hu/na/napierotika/image/k%C3%A9pek/Ann%20Angel/Ann%20Angel%2015.jpg

A kevesebb lehet több jeligére..
@taga20: te tiszta hülye vagy néha:DDD
@taga20: én csak penire gondolok:) mi van vele?
@taga20: megjegyzem, nem értem, ha valaki elmegy aktmodellnek, akkor miért nem monokinizik...
@sírbateszezazegész: @guma: köszönöm ez tőled bók:) vot amiko tahótlanitva votam:) kis lépés egy embernek.. ecetera-ecetera:)
@sírbateszezazegész: O:)))

ennek a java nálam mentve van (össze-vissza, mert egy ideje semmit sem rendszerezek!lustulok!:D)

akkor hallass egy kis hazait:

www.youtube.com/watch?v=VMroaIs7Dpk

www.youtube.com/watch?v=2LY1houvQuA

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VAeYt-swWG0
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most mingyá elvonulok nosztalgiázni, magamba-bele.
De most mégse, mert ismerem a "jóindulat" megnyilvánulásait errefele, majd jön a szentimentális pöcs, meg ilyenek.
Háazé se!

Amúgy kösz!!!
@sírbateszezazegész: és a punci az má smafu? elmegy akko menjen? peni szerintem most is olvas minket és kéjeleg, mert egy balaton felvidéki céda:)
@guma: ne irigyelj:) minden szombaton a buchanan streeten játszottak...február, március...és úgy néztek ki télvíz idején is, mint a videón:) van egy lemezem is tőlük:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
C 17... az két évvel ezelőtt is.
Kurva jó volt!
Dassault Rafaele? Na, azt hiányoltam a programból. Bár az előzetesben a Globemaster se volt benne (magyar szokás a tuti tájékoztatás), ezért kérdem a Rafaele-t.
@guma: ez most lebaszás vagy dicséret, drága nagyi:) szeretem önt! hazudos vagyok:) éljen Norbi, verjük eddig a gyári Hondát. jesz,jesz!!!
@guma: ismerted a rumjacks-t? ausztrálok egyébként:)
@sírbateszezazegész: mi van? érzelmeske lettél? küldjek neked szívküldit? dévényitibibácsi csókoltat a pöttyös labdáival, matolcsy meg... na ne mondjam:

www.youtube.com/watch?v=PTsSk0r_Tq8
@bella _ciao: rá gondolok...amikor az orgona virágzik...:) nem iszom töményet...meg a.calvados az normandia:)
@bella _ciao: :)) görény a közeledben van, mi? :D
@sírbateszezazegész:
Mittudomén.
Nálam rendben van ez is, az is.
Visage, Siouxsie and the bansheez, Tankcsapda, Vivaldi, Orff, Bach, Vad Fruttik, Jarre és a többi mind beleférnek.
Én nem sznobatikai szempontok alapján hallgatok zenét, hanem csak azt, ami tetszik.
Oszt jónapot.

Például nem bírom elviselni a cigányzenének nevezett szart, és nem bírom azt a merényletet sem a jó ízlés ellen, amit egy-két magyar zeneszerző elkövet a másik oldalról. Szokolaysanya... fülembe forró ólmot... inkább.
Egyszerű ez, szerintem a nagy többség így van ezzel.
@Knósszosz: van egy jó interjú az idexen trócsányi gergővel:

index.hu/video/2013/08/03/gombaszas/

de nemcsak azért ajénlom, mert veszprémi zenekatór, akár a fruttik.
@Knósszosz: csak kérdeztem:)) én is a pecsába jártam csillagfényt nézni:))
@bella _ciao: peni alszik melletted?:)) mi lett a vizilabda eredmenye?
@taga20:
Ez tök jó és Palya Bea is!
De az a moslék ami csak arról szól, bementem a kocsmába - kijöttem a kocsmából oszt megin bementem, az nem éri el azt a szintet nálam, hogy három másodpercnél többet pazaroljak rá.

Most lehet rasszistázni, de én sosem cigányoztam. Vissza lehet nézni. Viszont azért, mert a kultúrájuktól viszketőfrászt kapok, az az én magánügyem és egyenlőre még ki is mondhatom, hogy nem tetszik.
Te is kimondhatod, hogy a pendozálit útálod, meg egyébként a görög zene minden szegmensét, nem fognak a magyarországi görögök meglincselni.

Szóval ezen az alapon én is leszarom a cigányok mit gondolnak rólam, mert szemétnek tartom zenéjüket.
Meddig? Az kérdés.
Lassan kötelező lesz azt is tudni, mint a szentírást, amit szintén leszarok.

Ááá... men.
@sírbateszezazegész: én zenében egy szörnyeteg vagyok.
mindent eszek hangulattól függően...
@Knósszosz: Ülj le mellém valamit mondok! apa te eltévesztetted a házszámot:) én senki zenéjét nem utálom! hogy kiről mit gondolok azt inkább nem. www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg
@bella _ciao:
Kösz!
Esse normális, de nem is köll annak lennie!
Csapdával, hogy állsz?
@magándemokrata: római parton soha...fortuna talán egyszer...inkább a tátrai-charlie koncertek, meg házibulik:)
@sírbateszezazegész:
Esmég mit?
Akkoriban hetente min. kétszer volt koncert.
Télen is nyáron is.
Füstös művházszínpad, meg Budai park, Tabán... soroljam? Nem unatkoztunk.

Mi van most? Van fesztiváldömping, ez kétségtelen. De ki tudja a csóró panelprolik gyerekeként megfizetni? Elvette a mocskos fidesz a ZP-t, mer csak. A terület azóta rohad, össze-vissza van szarva, hugyozva, de valakinek fontos volt az elvtársak közül, hogy ne legyen tovább.
Dögöljön meg!

Oda be lehetett menni 400 forintért zenét hallgatni, ha valami nevesebb zenekar volt akkor 800-ért (Tank-ott voltam kétszer), de nem 4-5-6 ezerért, vagy vagy annál is többért, mint a szigetre például.

Undor ez a szennyes hatalom, a legkevesebb, hogy a saját szarába fulladjon.
@Knósszosz: ne legyél ennyire negatív! csökken a munka nélküliség, nő GDP, stb,stb. mi a faszér vagy ilyen negatív? te hol élsz?
@taga20:
Dehogy tévesztettem el!
Csak a magyar népzene nem azonos a cigány bazsevával, erre utaltam.
És ebben semmi rasszizmus nincs, csak ízlés dolga.

Kösz a Tankot, nesze:
www.youtube.com/watch?v=GVy3jWevLJc
@guma: amit én küldtem az nem volt disznókodás!!:))
@guma:
-:DDD
Ez nagyon ott van, és a születésdalhoz mit szólsz?
www.youtube.com/watch?v=IWAd6Ip_-Wc
@sírbateszezazegész:
Héé... ő a gall Ramazotti?
Nem ismerem, de elsőre jó.
@sírbateszezazegész: rendben!!!:)

csak egy helyzetjelentés. értem...:D
vagy csak érteni vélem...
na nem erőlködöm.
@Knósszosz: bocs ha durva votam, de nem szeretem az eleve lerendelést! még belőled is lehet rendes embör:) belőlem má nem:)))
@taga20:
Figyelj, egy gyökér Kán elég ide, te meg amúgy sem vagy olyan.
Ne csináld már, jó?!-:))
@Knósszosz: ez még nem jutott eszembe:)) de lehet benne valami:)
@bella _ciao: jut eszembe, a kérdésre nem válaszoltál:D meg a mecsre sem:)
@Knósszosz: bolond beszéd, de azé érted benne a rendszert. mindenki húzzon bele mer megszívjuk. vityát sittre, ez alap:)
@guma: erőlködjél:)) élvezet olvasni a zavart az erőben:))
@Knósszosz: tiszteletem!:)
ezt viszonylag kevesen ismerik.
akkor, hogy adós ne maradjak (bár másikat akartam, de ma semmit sem találok!)

www.youtube.com/watch?v=oromrP0iu3E
@taga20: én azért nem vagyok minden szívás elutasítója:)
@sírbateszezazegész: jajmá'te!:))))

ne csinád velem, mert zavarba gyüvök:D
@sírbateszezazegész: emlékszem, múltkor írta a francia blikk, hogy valami magyar kacanovát kaptak rajta hollende-néval. erre gondolsz, ha marad valami alatt?
@guma:
Van egy Piaf reinkarnáció, de akkor sem jut eszembe a neve, ha Selmeci Gabriella idézetekkel bombázol 12 órán keresztül.

Valamikor úgy tavaly ilyenkor hallottam a csajt, hát... majdnem tökéletes volt!
Nem tudod ki lehet?
@Knósszosz: jajaj! elcsesztem az előbb!
ez megy neked de ha kell van egy ködből felbukkanó repülöm is (kárpótlásul)!

www.youtube.com/watch?v=IvXxd-U2390
@bella _ciao: nagyon hangos volt:)) viccet félretéve: kopik:)
@taga20:
Elkéstünk... de még rendbe lehet(ne) hozni.
A magam részéről egyet szeretnék megúszni, ne legyen 2006 és főként ne 56, ha lehet!

Naív voltam gyermeknek is...
@sírbateszezazegész: pl. milyennek nem? segíts nekem tesvérem, a japán csajok miért szeretik ezt a retro puncit? az összes fogam közé menne a punciszőr:)index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fasian.blog.hu%2F2013%2F08%2F02%2Fmegumi_yoshioka
@guma:
Haha!-:)))
Ismerem, de köszi!

De Piafra viszatérve, nem ismered akiről kérdeztelek?
@guma:

brühüyyy:
www.youtube.com/watch?v=joh6kaUvBNM

ezt hová? melyik soron melyik oszlopba szerény kis 3 oktávocskácska C-től c-ig
@Knósszosz:

ez "csak" énektechnika Handel Rinaldo, olvashatod is a kotta mellékelve

www.youtube.com/watch?v=joh6kaUvBNM

és az egyik lehető legjobb előadó

brühüyyy
@Knósszosz:
nem a Mirelle Mathieux-re gondolsz?

brühüyyy
fiúk!

záróra!:) a szokásosnál is hülyébb vagyok. keverek kutyulok mindent.
se egyenes, se kereszt kérdésre válasz ma nincs...
semmit nem találok!

nem égetem magam tovább! eltűntem. jó éjt!:)
@bella _ciao:
Ha sikerül a fiúknak (szívből kívánom!), Kárpáti bácsi ki lesz mosdatva. 670 ezer oké és ugye az ő tanácsai alapján/nélkül... érted?

Az a tény, hogy Levédiában a seggnyalás mára már külön iparággá nőtte ki magát és jobban teljesít, mint az egész KKV szektor, meg a multik együtt véve, az el fog sikkadni.
De ha ez az ára a pólósok győzelmének, hát legyen!!
@taga20:

ja a GDP már éppen gyökeret eresztett a gödörben a negatív növekedés is növekedés csak nem onnan köll bámúlni

brühüyyy

elérte e már a 25000 milliárdot ami 1968 körüli eredmény lehetett?
@sírbateszezazegész: ami kopik az az agyad. cavintont rá, talán emlékezni is fogsz az múltra, mint rodeó papa. mert olyan jó cikizni őt is. :))
@rodeo36: az nem friss pipi. és azért ég és föld a stílus különbség.
@guma:
Ugyan már!
Ha álmos vagy, azért jó éjt!-:))
@Knósszosz: knosszi! ez a balfasz kormány és csatolmánya már kitalálhatna egy olyan sportot, amiben tuti, mindig győzünk. szerintem ilyen lenne a lovas vizi poló. persze azzal a feltétellel, hogy csak hátrafelé lehet gólt lőni.
@rodeo36:
Szia!!
Nem rá gondoltam, hanem van egy hölgy, aki a megtévesztésig hasonlító orgánummal rendelkezik, mint anno Piaf.

Nem vagyok oda a műfajért, de ami jó az jó, ezt el kell ismerni.
Hogy vagy sajgós barát?
Mondott valami biztatót a Bubó, a felépülésedet illetően?
@guma: hát akkor ki volt az epigon?

mert szerintem ő akart lenni

brühüyyy
@bella _ciao:
És azt fehér vízzylovakkal, újratemetéss után kihantolva és élesztve, vagyhogy?-:))
@rodeo36: gyere haza te katasztrófa turista:) pár hét kibírod!
@Knósszosz:
épülgetés szépen de nem gyorsan

www.youtube.com/watch?v=af9tXmHQ5pw

ki más?

brühüyyy
@taga20:
Kilián autóbuszgarázs, helyi klubja.
Egy-két-kilenc sör, rum, unicum, róka és előlről megint+Yazoo.

Hogyne ismerném!
Akkoriban még nem hallgattam csak ilyesmit, azóta szélesedett a látóköröm, mostmár Caramell is képben van, meg a Kojó.
@taga20:
akkor légpárnákat kell növesztenem...még nem az igazi október elejéig és utána majd többet tudok

pacienza

mondja a latin aki nem tud magyarúl

brühüyyy
Ha már úgyse a posztról kommentelünk:)

Az elmúlt napokban az intézőm nem volt a helyzet magaslatán logisztikai szempontból, így a napokat egy parkolóban töltöttem meg egy tó mellett, ami jó volt egész addig amíg agyon nem áztam egyik este a szabadban.
A parkolóban meg találkoztam indiai származású, de prestonban(uk) élő muszlimokkal, akik segélyt vittek a szíreknek....na ők elláttak vallásuk tanításának engedelmeskedve engem is adománnyal...két napig gumicukrot és banánt ettem:)) majd lengyel kamionosokkal találkoztam, akik fuvarra vártak három napig... ők is jól álltak anyagilag, viszont kettőnknek volt összesen cca. 450 visszaváltható üvegünk, így írány németföld... arra való felvetésem, hogy két kiló kenyér kevés lesz hármunknak, azonnal elutasították...így csak sört vettünk...majd egész nap felváltva beszéltem flamandokkal és vallonokkal, akik szerint természetesen a másik féllel nem lehet együtt élni...abszolut képben vagyok a belga problémákból most:))... az egyik flamand srác meg a barátnője az ozorai fesztiválra mentek... hát, ha őket ellenőrzik:))... a srác kezének már itt 5cm-s amplitudója volt:))... és mindennek tetejébe megérkezett az angol itteni ismerősöm is, aki azonnal holland hangulatot varázsolt:))
@guma: annyira nem kell irigyelni engem:))
@taga20: látod, a protézisnek vannak előnyei is;))
@Knósszosz: Nem volt Rafaele. Idén a franciák valahogy kimaradtak. Egyébként a belga meg a holland F-16 is állat jó volt. Kötelékben a ruszkikon kívül még a Törökök és Lettek tetszettek. :)
@Knósszosz: Ezt egyébként hallottad már??? Fidesz és a repülés. :(

Nem repülhet, aki nem tiszteli a reptér tulajdonosát

Több mint egy hónapja bezáratta Dunakeszi polgármestere a város határában található sportrepteret, az önkormányzat azonban az utóbbi napokban háttértárgyalásokat kezdeményezett, hogy az egyre kellemetlenebb ügyet kompromisszumos megoldással zárhassa le. Az alpolgármester szerint a kompromisszum azt jelenti, hogy a repülősök eltiltás terhe mellett vállalják, nem fognak csúnyákat mondani az önkormányzatra.

index.hu/belfold/2013/08/02/nem_repulhet_aki_megserti_a_repter_tulajdonosat/
@sírbateszezazegész: "Ha már úgyse a posztról kommentelünk:)" aztat hittem, hogy a p...i-ról írsz egy monológot, de csalódtam. jöttek a kamionosok. ez van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem utáljuk a franciákat:) a franciázás az más:)
@Knósszosz: Szóval ilyet láttál már szállító géptől??? :)

youtu.be/7MU8wpSrOjA
@Orica Középföldi: eszembe jutottál amikor a fiúknak bányásztam itt össze-vissza, erre akadtam neked:)

hangokat bűvöl a kezével:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1yCxaqtlQ0g
@bella _ciao: a punciról szerettél vona,de nem mertél, mond ki! sokat segít:)))
@taga20: na nem! rodeó bátyus itt zeneiskedik, közben az ápoló csajszik fenekét fogdossa. oszt' én mondjam ki!
@bella _ciao: annak vannak itt nagyobb szakértői itt nálam:)) itt van mindjárt @taga20: :)) még szemléltető ábrát is mindjárt küld:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Hallod, ilyen meccseknél vissza lehetne szokni a körömrágásra:))

Azért jó, hogy nem 90 perc.
@guma:

Valami egészen különleges:))) Köszi.
@sírbateszezazegész: te kis peniszagértő:) csak a szag nincs itt:)
@Orica Középföldi: na ja, így nem sok babér teremne a pedíküröseknek és manikürösöknek. mert lassan a lábamról is lerágom.
@sírbateszezazegész:

A beszámolód azt sugallja, csöveztél. Jól értettem?
@guma: hát élménydús utazás, az biztos...főleg, hogy minden reggel a francia vámosok keltettek négy napon keresztűl:))...ellenőrzés:))...alszol a kocsiban, a lepedő alatt, ahogy a jóisten megteremtett, azt óbégat, hogy azonnal szállj ki:)...mikor meg kiszállok, akkor meg azért, hogy azonnal üljek vissza:))...mikor kérdem, miért nem a lófejű svájci nőt ellenőrzik mellettem, akkor meg vitába keveredünk:))... meg akar motozni, ruházat átvizsgálása:))...mondom idióta, hát látod nincs rajtam semmi:))...akkor letesz róla:))...amikor javaslom, hogy inkább a kolleganője vizsgáljon át, akkor megfutamodtak:))
Juhéééééééééééééééé:))))))))
VILÁGBAJNOK A FÉRFI VÍZILABDA CSAPAT!! SZÉP VOLT FIÚK!!
@bella _ciao: a zirígység gonosz dolog brühüyyy

össze is vesztek, hogy melyik az első és a második meg a harmadik és kinek adok vért?

brühüyyy
Megvaaaaan! (Merta vízilabdások jobban teljesítenek, mintvártam most..tőlük!)
@bella _ciao: az a baj, hogy ennek se tudok örülni. valószínű valamelyik fideszgnom odapattan és sütkérezik abba amit mindig is utált!
@Orica Középföldi: tekintve, hogy egy viszonylag jó gépjárművel utazom, azért azt nem mondanám:)) de a lényeg: igen:))
@rodeo36: :)) én is erre gondoltam. kottából nyomod, urambátyám!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bezony, pont az utsó kecskeméti repnapon!!
A kommentátor is felhördült, pedig ő pilóta volt!
A C-17 tolatása is megvolt akkor, meg a Rafaele iszonyat nagy sóója is! Amúgy a Belga-Holland F 16-os brigád mindig hatalmasat alkot!

Három kecskeméti repnapon voltam, mindig óriásit toltak. Gondolom a Türkök is hozták a megszokott kurva jó formájukat.
Na, nem fájdulok tovább, lassan döglésbe megyek át.
Biztosan jó volt!
@taga20: erre csak azt tudom mondani tagus, csókoljon szájon tégedet a mesterházy. de növessze előtte vissza a bajucát!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Aztakurvaaa!!!
Grat a fiúknak és a szép, hogy utoljára Barcelonában, szóval a hagyomány maradt!!

Lehet elkezdeni kotkodácsolni a szemeteknek, hogy ezt is mi és... a többi, ahogy mertem megjegyezni fentebb.
Mindegy, ez hatalmas teljesítmény ahogy Gyurta Danié is és ehhez semmi köze a felfuvalkodott, szarházi kormánynak, bár biztosan igyekeznek beállítani a maguk sikerének. Kazán!

A sportolóknak meg köszönet, gyönyörű volt!
@bella _ciao: a hóhér legyen az utosó barátod:)
@taga20: Nem biza! És hogy! És hogy!
Nem voltzabszem a seggemben, pedig..:-D
@taga20:

Pedig örülj!
Igazi munka, tehetség van az eredmény mögött. Ezt semmiféle mitugrász sem elvenni, sem kisajátítani nem tudja.
@taga20: ígérem, az lesz, ha marad ez az aljas komány. :))
@bella _ciao:

Akkor inkább a Kövér. Szép nagy bajsza van:))
@Orica Középföldi: Pont ezért nem meglepő, de legalább mulatságos, ellentétben a fent nevezett ..izé..vel!
@Knósszosz: nem szomorú, hogy ez jut eszedbe. és nekem is! mindjárt jön semjénzsofi és ki leszünk baszva a madzsarok közül! és lehet, hogy mi hozunk ő meg visz:) eszemfaszom megáll!!!
@Orica Középföldi: Combsimogatónak sok tán..bár nem engem környékez vele, szerencsére!
@taga20: Az első percek a mieink..utána..meg a kazán, ahogy tanult kollégám is írta!:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): legyünk büszkék a csapatra,:) a slepp itt fog sütkérezni a felcsúti stadionba!
@Knósszosz: Ha holnap lesz egy kis időd nézz esetleg bele a repnap élő közvetítésébe. :)

repulonap2013.hu/fooldal-2
@taga20: "a slepp itt fog sütkérezni a felcsúti stadionba!" na de mi van? itt? hol vagyol te? őrzöd a stadiont? :))
@bella _ciao: kóstolgatsz? értem a humort, de nem szeretem:)
@taga20: kóstolgatlak?! ugyan már! maximum megpróbálnám knosszi receptjeit megfőzni. téged csak cukkollak.
@bella _ciao: jó csinálod:) bírom a hülye stílusod:) hétköznap amiko a rendes embör dogozik, akko itt basszátok a rezet:) este végig olvasom. na ez engem is minősít:) bassza isten:)
De rühellem, amikor a zászlót nyakba kötik vagy vállra terítik.
Na mindegy, szép volt:)
@Orica Középföldi: ez nagyon libsibolsi beszólás vot kedves hölgy:)
@taga20: hát, én holnap is dolgozom. a rezet meg bevállalom, mert boldogok a színesfémkereskedők! na, de fekvés van, hónap kelni kell. legyetek jók, szobatiszták stb.
oricának kisztihand!
@taga20:

Miért? Sokezer ember állva tiszteli a felvonandó zászlót,miközben egyesek mint rongyot, csomóra kötik.
Méltatlan dolog.
@Orica Középföldi: ön melyik táborba tartozik? remélem nem?:) én a pofázás helyett dolgozom, ez sok embörnek újdonság:)
@Orica Középföldi: sok ezer embör ment a vágóhídra! a papok meg szórták a szentelt a szenteltvizet. most ezt látom megint:(
@Orica Középföldi:
a zászló minek a jelképe? mert ha az uralkodó párté akkor tangát csinálok belőle

brühüyyy
@taga20:

Na azt is rühellem, amikor zászlót szentelnek.
Ne mosd össze a dolgokat. Örülj, dühöngj, tiltakozz, de mindent a megfelelő helyen és időben.
@rodeo36:

Biztos van ennek korrekt magyarázata. Én úgy gondolom, a nemzet jelképe, és mint ilyet, megilleti a tisztelet.
Az más kérdés, hogy az/egy aktuális kormány még miket aggat rá. Időleges.
@Orica Középföldi: most mi a faszt mondjak erre? csak olyat, hogy kitiltasz. túl jó szándékú ön, ez lesz a veszte:)
@Orica Középföldi:

ja, állandóan időleges...ha jól látom?

brühüyyy

nem a rongyot kell tisztelni hanem az embert ha van miért, ha nincs dögöljön meg

a kutyám legalább nem mar seggbe amikor etetem
A NEMZETI GAZEMBER HÜVELYKMUTYI...be van szarva rendesen, ha újabb 80 millót fecsérel el saját védelmére...( de akkor is elkapják ):DDD
tudja, hogy hogy ha elveszti a választást, vagy elcsalják a választást ( ami már biztos, mert a takonypóc Gulyás el is dadogta hogy csalás lesz csak "érdemben nem befolyásolja a választást-ezt hazudta)....a kis szaros...))...akkor nemcsak elzavarás lesz, hanem VÉGLEGES LESZÁMOLÁS lesz..fájni fog, a NÉP bevezeti a LÁZ-ADÓ-t!!!!!!!
@rodeo36:

Ilyen válaszra számítottam:)))

Van is igazságod. Valóban rendesen visszaélnek a mindenkori hatalmak, tehát van igazsága az "állandóan ideiglenesnek".

Ennél rosszabb, hogy nincs igazán hagyománya a nemzeti jelképek tiszteletének. Ez, mintha a családokra maradt volna, csináljanak valamit.

Mindettől függetlenül számomra hordoz valami ősiséget, kifejez valami egységet. Mégiscsak van mögöttünk egy ezer éves múlt. Igaz, olyan amilyen.

Hogy ne legyen ugyanennyi jövő, azon ezerrel dolgoznak a fiúk.

Azt gondolom, a jelkép nevében történő visszaélésekről nem a jelkép tehet. miközben óhatatlanul csorbul a szimbolikája.

Szóval igen, minden cselekedet mögött van ember, aki tisztelhető vagy nem.

Emlékszel a zászlóanyákra? :)))))))))
@Orica Középföldi:

mint nagyon helyesen és pontyosan látád, én hiszek is meg nem is a jelképekben

azok is olyanok mint a templomi zászlók a nemlétező isten és a szentháromság a világ röhejének tisztelete és a gyalázat ami mögötte marad

valaki itt nagyon helyesen írta -idézve- hogy a rablóbandákból később királyi családok lettek és akkor már volt zászlójuk és műltyuk és a rablás honfoglalás meg a szent haza megvédése lett és a halottak áldozatok a Kutykurutty nevű Főisten oltárán meg a zászaló bojtjaira való masnik és szép sírköveik vannak mert most már vazallusok tehát van ...
szóval lófasz és esti fény

ez készűl hunniában is a rablóbanda szentté avatása és dinasztia alapítás lásd a pajtáslakzit ami zártkörű de sokaknak kötelező

brühüyyy

szóval nagyokat szarok arra zászlóra is meg a sozbrokra is ha ember nincs akit tisztelnék akkor a bozót többet ér mint a buzogány
@taga20:

" most mi a faszt mondjak erre? csak olyat, hogy kitiltasz."

Amit akarsz. Legföljebb nem értünk egyet. Zenei ízlésünk sem egyforma:)

Én nem tilthatlak ki, legföljebb nem olvaslak, ha tahó a stílusod, és az érdeklődésed kizárólag - igazán nem közéleti - egyetlen témára fókuszál. Annak nem itt a helye.

A monomániások, ha legyűri a mánia az önkontrollt- és nem vagy egyedül:)) - nálam időnként pihennek a ketrecben.

Viszont, gyakran kapnak új lehetőséget:))
Tehetek én arról, hogy rendre visszaélnek ezzel??
@Orica Középföldi: bocs az utolsó kommentem egy kicsit durvára sikeredett. mentségemre legyen egy kicsit e votam má fáradva:) piaügyileg:)
@Orica Középföldi: @taga20:
Kár lenne közbeszólni... :)
Neveld még tagát, ráfér. Ha nehézkes, majd segítek, ásóval.
@taga20:

Ha lenne, nem válaszoltam volna, mert nem látnám a hsz-d:)))
@taga20:
te olyan "taga" tucc lenni néha

brühüyyy

ezért is kedvelünk itt mint egy ..."tagát"
@rodeo36:
Ja, oszt még én voltam cukkolva a pi.ával... :)

@bella _ciao:
taga meg keményen szereti... :D Hmmmm...
Gábris agyhalott "tezsvérei" ...

propeller.hu/itthon/2753562-mire-keszultek-gepfegyverrel-jobbikosok

Tényleg ennyire hülyék ezek. Nem csak annak látszanak.
"Orbán Viktor örök víziója az Európai Unió válságáról, amelyből a szövetség képtelen kikecmeregni, ismét komoly ütést kapott - ezúttal a KSH-tól. Eközben Budapest az újabb devizahiteleseket mentő kormányzati intézkedés lázában ég, aminek ötletére a pénzpiacok finom jelzést küldtek: újra 300 forint fölött jegyezték az eurót, amelynek árfolyama csak péntekre került valamelyest ez alá.

A magyar miniszterelnök szerint Brüsszel és Berlin képtelen megoldani az Európai Unió gazdasági válságát, erre egyedül Budapest tudja a jó receptet, ezért az eurokraták lesznek szívesek békén hagyni az unortodox gazdaságpolitikát. A fenti fejtegetésre - sok egyéb mellett - most éppen a Központi Statisztikai Hivatal cáfolt rá."
stop.hu/gazdasag/ismet-kemeny-utest-kapott-orban-vizioja/1169725/

Beszántani, felnégyelni, kiherélni őket!
Ellentmondanak a számok a csuti törpe szavainak?
Mi a retek lesz itt?
Nehogy már a KSH akarja megmondani, mik a tények, meg a számok! Beszarás... hol élünk?
A Piktor megaszondta, akkor az meg van mondva! Nem eltévelyegni holmi számokkal, meg tényekkel!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

" Nem csak annak látszanak."

Ez kétféleképpen lehet helyes, de így nem:))

Nem, csak annak látszanak.
Nemcsak annak látszanak?

És micsoda különbség. Rohadék ez a magyar nyelv:))
Bocs, nem akartam nyelvtannáci lenni, pedig az vagyok olykor, de az IQ-d kötelez.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát, nem vitte földre az ütés, sőt, egyre jobban belelendül:

Újabb focistadionokra lesz pénz

Orbán Viktor megígérte a rekonsrukciókat

vilagszam.hu/cikkek/ujabb-focistadionokra-lesz-penz-orban-viktor-megigerte-a-rekonsrukciokat.html/6164
@Orica Középföldi: "de az IQ-d kötelez." simogató dorongolás. szép volt, orica!
@Orica Középföldi:
Igaz, a vessző lemaradt! :)
Te, te kis nem nyelvtannáci...

Taga már megszeretgetett ma reggel téged??? :D
@bella _ciao:
A hejjessírási készség és a IQ nem feltétlenül... :))
Lehet, hogy SchCopy Palika is 200-as IQ-val van... illetve dehogy...
Na, menjetek főzni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ez már az előrehaladott skizofrénia

brühüyyy

vigyázzatok jön a kanyar ha gyorsan nem basszátok be valami nagyon zárt helyre...én egy márványkriptára gondoltam de vasbeton is megteszi
hiába, ha egy nagy elme szárnyalni kezd. csak knosszi el ne olvassa, mert elmegy a kedve a gasztronómiától:

"A kormányfő hangsúlyozta: a futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosának minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen - jelentette ki. "A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész" - fogalmazott Orbán Viktor."
@rodeo36:
Piktorunk sínen van... Ossza a nem létezőt, a leveli béka szintjén lévő agyhalott hívei meg áhítattal lefetyelik a fröcsögését. Egy vicc, Piktorka pedig igazi bolsevik - Rákosi elvtárs is megmondta, az a rothadó nyugat, az a széteső kapitalizmus!
Azóta is folyamatos szétesésben vannak - bezzeg MI!!! Azóta annyi eredményünk volt, hogy ihajj!
Persze nem mondjuk meg, mert "valaki" még összehasonlítaná, és akkor röhögő görcs nélkül nem bírná ki...
@Knósszosz: Tegnap így csapott meg a ruszki kerozingőz. :)

youtu.be/r25ac7IfmU4
@bella _ciao:
UGYE??? Ebből is látszik, hogy ezeknek a "nyugati" klubboknak lövésük sincs, hogyan is kell ezt csinálni!
Elvannak ott azokban a több tízezres stadionjaikban, szerencsétlenkednek piaci alapokon... ÁÁááá, nem értik ezek ezt! BEZZEG A PIKTOR!
Idehaza is az edzők, a játékosok sem veszik ki a maguk kis pénzét az állami támogatások lefölözéséből!
Szép is ez a kurva nagy önzetlenség - mármint ahogy Piktor a valóságtól függetleníti magát és nyomja bele az állami milliárdokat a magánbusinessbe...
ELMEMNEK A KU:VA ANYJUKBA!
Ez így érthető azért...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: irigy az orbán, mert annyi pénz sosem lesz ebben az országban, hogy a videotonból európában jegyzett csapatot csináljon.
de nézted, kik kapnak pénzt? pl. a mezőkövesd. nem elég nekik 400 milka.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem. Én nem! Jómagam nyelvtankomeniszty vónék, nem náczi..utóbbi esetben így köszönném vala:
Danke schön! (miként a partizányok szokták...:-)
@bella _ciao:
Elmebeteg ország, elmebeteg vezető, elmebeteg gazdasági modellek.
Amikor kórházaknál 2-5 millió forintokon meg a civódás, iskoláktól vonnak el pénzeket, ez a balfasz pocakos focista dőzsöl és öntik a pénzt, milliárdokat a nemlétező kis mesevilágukba.
Agyhalott csürhe ez!
@bella _ciao:
""Egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy labdarúgó játékjogát több csapat birtokolja egyszerre, ennek pedig megtakarítási okai vannak.""
gazdasagiradio.hu/cikk/94189/

Szerinted a Puskás Stadion, Akadémia, vagy mi - nevel focistákat?
És ha igen eladja, vagy gyűjti őket, mint normális ember a bélyeget?
Trükkök ezrei??? Itt trükkök milliárdja vannak már...

"Egyszerű trükkel spórol 150 milliárdot idén a kormány

Elegendő csak évek múlva kifizetniük a derogációs projektekhez kapcsolódó önerőt az önkormányzatoknak, illetve társulásaiknak − a költségvetés 150 milliárd forintot takarít meg ezzel."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_sporol_150_milliardot_iden_a_kormany.561019.html

Focira jut, ez a lényeg, a többi meg le van szarva...
@Dr. jenőke (jenőke): büszkén kijelentette, hogy évente 4, azaz négy játékost adnak a videotonnak! ez aztán az eredmény! nemdenem?
@bella _ciao:
Tök ingyen? Mint Róbert bácsi az ebédet?
És pont Orbán?
Tisztázott egyáltalán a játékos játékjogának tulajdonosi háttere?
@bella _ciao:
BÜNTIKE!!! Ravasz... :) Megérdemli... :(
@Dr. jenőke (jenőke): biztos van valami ellentételezés. pl. viktornak ingyen bérlet és szotyola.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát.. azé' az már nagy szemtelenség lett volna részemről, ha ugyanilyen képet küldök neki, de schmuck andorral.
látom mindig csak az a foci van terítéken. pedig...

gyertek egy kicsit csavarogni. irány: Calgary

offforever.blog.hu/2013/08/04/25_eve_calgary_volt_canada_elso_olyan_varosa_mely_helyet_adhatott_teli_olimpiai_jatekoknak
Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Puskás Akadémia stadionjának építéséhez nem használnak közpénzt, azt magánadományokból fedezik. Ezt azért tartotta fontosnak, hogy ne adjon felesleges támadási felületet, másrész miniszterelnökként helyzeti előnye van, az üzleti élet szereplőit meg tudja győzni arról, ha egy ügy fontos.
nol.hu/belfold/orban_viktor__hagyomanyt_akartam_teremteni__remelem__lesznek_kovetoim?ref=sso
@taga20:
Szimplán a te érdekedben, az egyetemes épülésedért!
Az ember mit meg nem tesz érted, te meg... hálátlan dög vagy, na! :D
@Dr. jenőke (jenőke):
Nem ezt hívják a jogban hatalmi visszaélésnek, meg zsarolási potenciálnak? Csak kérdem...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hétköznap esténként figyelem mit marhultok itt nyúllal. ezé vagyok ilyen amilyen:)
@shinichi: hát felébredtél? vagy már fent voltál, de kiütött a vasárnapi újság hallgatása? több figyelmet! lassan ki is vesézzük orbán újabb agymenését! :))
@shinichi:
Frappáns válasz a kételkedőknek, hogy hol van válság!
Ugye, hogy az a mocsok Európa nem képes erre?
Akkor meg?
Na????
@taga20:
Na, jól van ám, nem kell a púder, hogy mi rontottunk el téged!
Vállald csak a felelősséget, hogy ilyen genyó vagy! Nem hárítani, meg mosakodni...
Vérnyuszi felébredt már, vagy a Szulejmán mecsetben tegnap ott tartották túszként...
@taga20: én is a nyúlra (és bolira) fognám! azért előttem van a kép, ahogy ülsz másnapos fejjel, előtted meg a nesquik. d:
@bella _ciao:
Max. még tudom ütögetni a vízfejét egy szélesebb kenulapáttal...
Persze az Ő épülése érdekében, csakis, szigorúan! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jaja, te jótétlélek. ez jutott a kommentedről eszembe:
segítő kezek nyúltak felém a villamosról, de mégis felszálltam.
@bella _ciao: ja, meg itt van nekem a porszívó a haverom:) azé az milyen, hogy 100éve tologatni kell ugyanugy:)
@bella _ciao: Ja, közben láttam, hogy a Vezír megint megoldotta - már vagy tucatjára - hazánk és az EjU minden gondját, baját. Mert Ő, akit nem nevezünk nevén, hétvégén sem pihen. Szombatról vasárnapra virradóra megold ilyen csip-csup ügyeket. :)
jaj, a szívemszotty. be nagyszerű, önzetlen ember! stadionos trafikot neki!

Ákos ingyen játszik az augusztus 20-i tűzijáték után

hvg.hu/kultura/20130804_Akos_ingyen_jatszik_az_augusztus_20i_tuz
hogy volt az a mondat? két gyerek, három szoba, négy kerék? lassan hozzátehetjük, és egy stadion. követeljük hangosan: mindenkinek stadiont magyarországon!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és elvileg olyan okosak ezek a gépek, hogy a földön hagyott sörösüvegeket is kikerülik.
@guma:
az egy nagyon "kis" falu annak vadnyugati válfaját utánozva, csak a tél mindíg akkor jön közbe amikor már assziszik...a dög unalom helye...a Sziklás hegység annál messzebb van, minthogy része legyen a városnak,olyan felhőkarcolós kisbürgözd...

brühüyyy

van olaj, ha elfogy otthagyják mert más nincs
@shinichi: komolyan mondom, reggel kaja közben hallgattam a vasárnapi újságot (el is ment az étvágyam, akusztikus norbi update-nek nevezném a műsort), benne a boros "közgaszdász" elmemenésével. hát megérdemeltem! ezek után sejtheted, mennyi kedvem volt bejönni a munkahelyre.
@bella _ciao: remélem a kannásboromat is felismerik:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez kurva jó, veszek kettőt és összeengedem őket. győzzön a jobb:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az elefánt jobb az is magától járkál össze vissza és az is porszív ha nem akkor meg vizet tehát többcélú szökőkútnak is jó

a Dyson-okat is rángatni kell de moshatóak és a szemét kiüríthető akárhová porzsák nélkűl

majd az lesz jó, ha lesz elektrostatikus porszívó ami az egész lakásból kiszippantya és nem is kell üríteni mert azt is megolgya

addig is vegyünk űrhajót leszállított áron USSENTERPRISE csak 3 Warp-ot tud ócskavas

brühüyyy
@rodeo36:
Alakul ez, alakul... Kezd visszatérni a formád!
Apránként egy kis tütüke is???
@taga20:
A nejed meg tologat majd téged, ha elveri a derekadat.
Nálad olcsóbb porszívózás nincs, egy mosolyért megcsinálod és még csóválod is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jut eszembe! pörög az a szerver? vagy otthon lóbálod magad a munka helyett?

Megmutatjuk, hol dolgoznak a Microsoft-alkalmazottak

hvg.hu/tudomany/20130804_Megmutatjuk_hol_dolgoznak_a_microsoftosok
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de látom, zajlik az élet felétek is:

Megrémült utasok: vádemelést javasolnak a részeg sofőr ellen

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a soproni buszsofőr ellen, aki részegen több közlekedési táblának is nekiment és ezzel megrémítette az utasokat - közölte a rendőrség.

hvg.hu/itthon/20130804_Megremult_utasok_vademelest_javasolnak_a
@bella _ciao:
Tegnap du. befejeztem. Ma lazítás, fröccs, porszívózás... :D
Biztos olvastátok már többen ezt a cikket de erről a pár sorról egyből a mi hibbant vezérünk jutott az eszembe, aki szisztematikusan a felépített intézményi rendszert építi le, ahelyett hogy alkotna (bocs, alkot, most mondta, hogy felújítja a Vidi stadionját is).

"...felismerték, hogy a legfontosabb a szilárd és tartós intézmények kiépítése. Hogy egy-egy nagy személyiség elmúltával a vele épített reformok, rendszerek ne fejlődjenek vissza..."

Szóval már Afrikában is ez alapján dolgoznak a kormányok, kár, hogy mi már Afrikával sem vagyunk jelenleg pariban..

profitline.hu/hircentrum/hir/293723/Egy-orszag-ahol-5-percet-sem-lehet-kesni-a-targyalasrol...-Kitalalja?
Nem fenyegetésnek szánom, de nagyon morcos leszek, ha kimarad a felújítási programból az akasztói stadion!
@DR. INKVIZITOR:
Kéne... mert hát a nevében is benne van, mire lesz az még jó...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bakker, lebuktam:) de mégsem, nekem több hajam van:)
"A netes HVG-t lenyúló veszett kölyköknek, cé kategóriás szabadkőműves inasoknak, szájberszörnyecskéknek és zsebszamuelyknek nagyon megártott a negyvenfokos meleg."

www.polgarportal.hu/polgarblog/huth-gergely/entry/nagyon-jo-jel-hogy-gordoneknak-ennyire-fontosak-vagyunk?v=1

XDDDDDDDDDD

Vazz, segítsetek: nem tudom eldönteni, szájberszörnyecske vagy zsebszamuely-e vagyok!?
@vitéž munkášőr: az mé van, hogy én melozom, adózom és utána az ilyen férgek az adómból jólélve lekőműveseznek! engem:) elbaszott egy ország ez!
@vitéž munkášőr:

Hogy felszívta magát a kis faszszopó... van aki nem tudja, mikor kell leállni. Arra nem mondok semmit, hogy Jabba, a Huth szerint teljesen természetes, hogy a kormány milliókkal tol állítólag "civil" szervezeteket.

Na, aki végképp fel akarja baszni magát, interjú a másik elmebeteg patkánymajommal:

"„A magyar profi futball teljesen életképes. Ha végignézzük, lassan és biztosan gyarapszik azoknak a kluboknak a száma, amelyek mögött jelentős gazdasági szereplők állnak" – jelentette ki, példaként felhozva a Videotont, a Győrt, a Diósgyőrt, a Honvédot, a Debrecent, a Pécset, az MTK-t és a Paksot. "

"A kormányfő a futballról globálisan is véleményt mondott," (Fogjatok le! Fogjatok le, bazmeg!!!)

"A kormányfő hangsúlyozta: a futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosának minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen – jelentette ki." (Én mindig sejtettem, hogy a Manchester-nél és a Bayern-nél valamit szarul csinálnak...)

És végül:
"„A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész" – fogalmazott Orbán Viktor."

Kész.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/orban-viktor-a-magyar-profi-futball-teljesen-eletkepes-2268225
@taga20: Bakker, ti télleg a bajnai-gárda szekértolói vagytok?
Ide se teszem be többé a billentyűzetemet..:-P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem érted Te, ez mán biztos..nem hiszel fénylő Vezérló-Csillagunkban?
Nem-zett-áru ló bajnaista, sőt, Gyucsány Bajnai-követő!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): soha ne mond azt, hogy soha! ha azt mondják a központba, hogy meló van és szét kell csapnod a Varánuszt, akko mész, nincs apelláta! vagy mész felcsútra betont keverni:)
Idétlenzet:
"1) Szerintem teljesen normális dolog, hogy a magyar kormány közpénzt áldoz arra, hogy a Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Békemenet és a Szellemi Honvédelem Mozgalom mögött álló emberek sokaságának legyen egy saját internetes lapja és fóruma. A célra 2012-ben egyébként 7,4 millió forint közpénzt kapott a GerillaPress Lapkiadó és Médiatanácsadó Kft. Ez azt jelenti, hogy a szekesztő-újságíró-fotós-informatikus kollégák havonta átlagosan bruttó 50-100 ezer forintot vettek fel munkájukért."

Valamit akkor sem értek(mondjuk zusammen se naon)..ebből egyetlen lapot sem adtak el, egyéb(mondjuk reklám)forrás sem volt? Balekok..
Fogalmazott Orbán Viktor. Véleményt mondott Orbán Viktor. Jelentette ki Orbán Viktor. Szögezte le Orbán Viktor. Világította meg Orbán Viktor. Avatta fel Orbán Viktor. Bocsátotta útjára Orbán Viktor. Áldotta meg Orbán Viktor. Keltette életre Orbán Viktor. Győzte le Orbán Viktor. A győztes gólt szerezte: Orbán Viktor. Vezényelt: Orbán Viktor. Rendezte: Orbán Viktor. Zenéjét szerezte: Orbán Viktor. Az Univerzumot leírta egyetlen egyenlettel: Orbán Viktor. Elszámolt végtelenig: Orbán Viktor. És a világ összes fekvőtámaszát megcsinálta (Kétszer!): Orbán Viktor.
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
ORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTORORBÁNVIKTOR
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem kéne neked inni valamit? aggódok érted:) de komolyan
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kisstílű! Mitkétszer? Végtelenszer elszámolt végtelenig, Chuck Norris meg csak párszor..rendezte: O.V.
Statisztált: 10-15 milliónyi magyar..csak az a flánya kumi..n ne lenne!
@taga20:

Azt mondtam volna, hogy Orbán Viktor??? Észre sem (ORBÁN VIKTOR!!!) vettem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Isten után az első: Orbán Viktor
(a 2013. augusztus 4. 11:40-es állapot szerint)
@vitéž munkášőr: próbált valami tóta-stílust megvalósítani fidesz módra. ezt is elbaszta, tehtségtelen seggnyalonc. így a selmeczi gyöngyszemeknek a nívójára vergődött.
de csinált egy kis reklámot a varánusznak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
most mijafaszt csodáxol?
a tolvajnak eszibe sem gyut, hogy a lopott píííííííízzetet izs be lehet fektetni és fial ez a barom csak elbassza a faszom tuggya mire és még büszke is rá a magán állami költségvetésből is sikeredett nekijjek ellopni 36000 milliárdot rövidke 36 hónap alatt nem is rossz minden hónapban átlag 1000 milliárdocskácska

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te olyan vagy mint selmeci csak pirosban, mindenről vitya jut eszedbe:)))(neki Gordon a szerelme)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

látod milyen pofon eccerű?

megszerezte a zenéjét is és elő is adta a lopott holmit d mollban síppal dobbal nádi hedegűvel

brühüyyy

gondegyszálse...megolgya viktor
@taga20: addig örülj, míg nem leszel "netfasiszta", mint Tóta W...

(ezek tényleg nagyon betegek)
@bella _ciao: de kurva irigy is a "mesterére" - lásd: "netfasiszta".
@vitéž munkášőr:

a tótaw az egyetlen normális újságíró a para és még néhány mellett

ezt persze mandíner elvtársék mondták kubatovi stájlben
brühüyyy
@vitéž munkášőr: biztos összedugta a fejét a nemzeti nacsasszonyok egyesületével, hogy ilyen sziporkázó jelzőt sikerült kiötlenie. szellemi honvédelem. hol a szellem? maradt a palackban. majd tagus megissza kannásnak.
@vitéž munkášőr: szeretnék olyan jókat írni, mint ő:) na majd a következő életembe, addig esztergálok inkább:)
@rodeo36: apropos, mandiner: ittatok már Skrabski bort? Az is olyan "sótlan" lehet, mint a névadó anyukája?
@taga20:
mostanság nem ugrálhatok, örülök, hogy luk van a seggemen és szépen csigalassúsággal tudok sétálni 50 métert majd leűlni és utána folytatni az Argentínáig elég hosszú lenne egyébként is kibaszott hideg lehet arrafelé lévén tél talán még hóviharok is vannak Patagóniában

brühüyyy

te csak szeggyél etikettet de ne sok borral és pályinkával hanem citromlével

(kérdésedre: mint a pap Mórickának a gyóntatószékben: azért, hogy lefagyjon a pofádról az a kéjes vigyor)

brühüyyy
@vitéž munkášőr:

magyar bort inni? hacsak valaki nem garantálja, az exportot meg lehet baszni soha többet nem pazarlok pénzt ilyen levekre

brühüyyy
@rodeo36: gyógyulj öreg! azé látom a nyelveddel nincs gond:) hála istenit! mondja ezt egy ateista:)))
@bella _ciao: bele is adtak apait-anyait, de még így sem értek fel a bayeri toposzokig:

"„Mi a fenét tudnak mondani a globális tőkés társadalom Panglossai Detroit üres, néptelen utcáin? Ott, ahonnét elmenekült a képzett, fehér középosztály, és maradtak a képzetlen, lumpenproli feketék és hispanók... Ahol az üres, kirabolt, felégetett házak csontvázai között Mad Max világa kutat a sitt- és szeméthalmokban, ahol üres tekintetű fekete gyerekek szúrják magukba a megváltás illúzióját, ahol vastag, zsíros, gyilkos szemetet fúj a szél. A globalizáció és a tőkés világgazdaság szemetét."

m.mandiner.hu/cikk/20130803_bayer_zsolt_szellemvarosok
@taga20: inkább hála istennek:)
@taga20:
hogy meg is vadíccsam, a zusáskában nemrég alapított valami alak egy ateista egyházat már van nekik csörcsük is, nem imádkoznak csak fohászkodnak de azt nem tudta elmondani kihez mihez?

lényeg a péterfillérek özönlenek és a geci ingyenél amíg valaki ki nem rabolja vagy fel nem jelenti sarlatánságért

brühüyyy
@vitéž munkášőr: könyörgöm ne! nekem már megvolt a mai adag, ahogy fentebb irám, meghallgattam reggel a vasárnapi újság boros "közgazdász" interjúját. horror volt, most még te is idézgetsz! bántottalak?
@taga20:
másik amerikai prédikátor akinek 3 Rolls Royce-a van és minden fiúgyereket aki legalább 8 éves legalább egyszer megdugott és azok le is szopták egyébként boldog házasságban él és 3 gyermek atyja...olyan kedves figura másik egy fehér ember mert a mellette álló autóban a néger gyereklek rappoltak hangosan lelőtte 12 lövéssel az autó ajtaján át és most fel akarja mentetni magát mondván önvédelem volt (stand your ground)

brühüyyy

jogállam ha szép akkor nagyon
@rodeo36: máglyára az antikrisztusát:)
@rodeo36: szerintem semjénzsofival análba nyomnák! eszemfaszom vallásosság, a legnagyobb férgek!
@Dr. jenőke (jenőke): jó reggelt! Nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak arra, nincs közpénz a puskás akadémia stadionjában. Mi a bánat lenne, ha nem közpénz, amit a cégek a nyereségadójukból erre fordítanak, ahelyet, hogy a költségvetésbe fizetnék be? Ráadásul úgy, hogy eleve jól járnak? Ezt a filmeknél alkalmazták először, de az legalább bevételt is hozott a gazdaságnak! Arról nem is szólva, hogy eleve mindenki osztja vissza ezeket az "adományokat"! Ezt már el sem kezdem kifejteni.
@vitéž munkášőr:
hát nem mertem kiszállni az autóból az biztos...borzalmas a detroit is de nincs egyedűl

a bayerzsocafőnöke most csinál ilyeneket a hunniában, nemzeti kísértetvárosok sok andalgó csontvázzal a közmunkások

brühüyyy
@bella _ciao: hát sorry... Azt én szerencsére még átaludtam, de ha mazochista kedvem lesz, este 11-kor meghallgatom az ügynök urat zanzásítva. (vagy inkább megnézném?)
@rodeo36: igen, a storynak mindig meg van a valóságalapja, 1000 éves trükk. Cupertino ennyire nem szellemes...
@vitéž munkášőr: A zsótti elballaghatna Ózdra vagy Magyarország településeinek kb 30 %-ra.

Nem úgy, ahogyan az Egymillió lépés-t Rockenbauer féle sorozatát gyalázta meg a hitvány - ám annál "magasztosabb" munkájával, hanem nyitott szemmel járva.
@Habakuk999: ide azé ne gyüjjön, me ütök, de hirtelen:)
@Habakuk999: hiába van nyitva a szeme, eltakarja előle a világot orbán pocakja, mert folyamatosan ott gúggol elötte. azt meg tudjuk, miért.
@taga20: hotyhotyhoty? A komprádor globalogazdi ott is kiszivattyúzta a fákkat és a fűjjet, bizony!

touch.dailymotion.com/video/x25v9u_sisters-of-mercy-dominion_music
@Habakuk999: kicsípték a szemét a szúnyogok, anno már Kolimán...

Télleg, ez a zsoca is ollan wandering-dzsú-féli, a faszért szíjja mindig haza a solymári szívcsakra?
@bella _ciao: Sziasztok!

Akartan linkelni Nektek egy érdekes Bacher Iván cikket, erre nincs fenn a nol-on, csak papíralapon.

Teljes lelkesedéssel ültem le a múltkor megnézni az új Egymillió lépés egyik epizódját, először gyanús lett a dolog, hogy ezek ugyan csak annyi lépést tettek, amíg az autóból elslattyogtak az első wc-ig, aztán kezdtem elkomorulni az istenes magasztosulás gondolatait hallgatva, aztán jött egy kis burzsoázia pocskondiázás is jelentős sóhajtozással kísérve, végignéztem halk szitkokkal a szám sarkában, osztán a végén írja a felirat a film készítőit, bayer zsótti.

Mondjuk voltak szép felvételek, csak maga a film sikeredett végletesen satnyácskára.

Nem volt bennem semmiféle előítélet, nem tudtam, kik is voltak a film készítői.

Klassz lesz nekünk ez a nemzeti kultúránk.
@vitéž munkášőr: Nem tudom, ki az a Wandweing Dzsú.

Viszont, hogy ismét beszámoljak egy nagy nemzeti sikerről, a gyerekeim azt mondták, a BGF-re pl 150 ponttal kevesebbel is be lehetett jutni tavalyhoz képest.

Állítólag van olyan haverjuk, akinek 32 pontos töri érettségivel is sikerült ez a mutatvány.

Szóval, nem kell csüggedni, orbány vezír az egész univerzumot átalalakítja nekünk az ő nagy jóindulatából.
@Habakuk999:

Wandweing Dzsú = kici kinai vigéc
Most akkor a poszthoz: A FIDESZ méltósága? A tűz vízállósága? A víz tűzállósága? Miről is beszélünk?
@taga20: Gyanús, hogy nem megy az olyan helyre, ahol nem ajvékolnak neki teljes lelkesedéssel.:)

A Bacher cikket érdemes lesz elolvasni, ha végre fölkerül a nol-ra.

Arról szól, hogy húsz éven keresztül csak a zsótti félék járták a határon túli területeket, a gőgős libsik és a nemtörődöm szocik rájuk se bagóztak, most aztán teli a gatyesz.

Úgy gondolom, lassan tényleg elkezdődik a baloldali értelmiség szembenézése az elmúlt időszak hibáival.

Jobb lett volna tíz évvel ezelőtt, az igaz, sebaj, elkezdődik.:)

Persze, ha nem csupán az álmaimat magyarázom bele néhámy megnyilvánulásba.:)
@vitéž munkášőr: Az olyan, mint a mezítlábas felcsúti libapásztor?

Hejjes.

További siker, hogy az eltés gólyatábort nagy ívben szarja le az ifjú gólyasereg a jobbikos kukkoló titánok listázásának eredményeként.
@Habakuk999: és már sajnos az ozorai goatábor sem ajánlott...
Ózdon a zömében cigányok lakta városrészben az önkormányzat a napokban a közkutak egy részét lezáratta, egy részében pedig olyannyira korlátozta a nyomást, hogy jelenleg csak minimális mennyiségű víz csordogál - idézte a Népszabadság a Facebookon terjedő segítségkérő felhívást.
A Facebook-felhívás szerint a kánikulában a vízhiány miatt embertelen állapotok alakultak ki, a közkutaknál hosszú sorokban várakoznak az emberek, köztük sokan gyerekek - közölte a Népszabadság. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy rosszullét miatt riasztották volna a mentőket.
hvg.hu/itthon/20130804_Korlatoztak_a_vizfogyasztast_Ozdon_a_legn

Előfordult ez már más településeken is, például Abádszalókon - pedig ott Selmeczi Gabriella lakik egyszerre vagy húsz ingatlanban.

És most mit tesz az MSZP?
Tiltakozik? Szolidaritásból otthon sem iszik?
Még nem tudni.
“Szerinte nem igaz, hogy az emberek ne jutnának vízhez, legfeljebb arról van szó, hogy másfél perccel többet kell várniuk, mire megtelik a kanna.
Évi 15 millió forintja ment el az önkormányzatnak a kutakra, olyan helyen, ahol elvileg minden házban volt bevezetett víz 110 köbméter fogyott. Ezt egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak. Nem a helyi kolóniákkal volt gond. Messzebbről jöttek kiskerttulajdonosok, autóval, utánfutóval és 50-60 literes hordókat töltöttek meg vízzel. Ez az, amire nincs pénzünk." - az ózdi polgármester .

zeroz3ro.tumblr.com/post/57323885393/korlatoztak-a-v-izfogyasztast-o-zdon-a-legnagyobb
@Habakuk999: haba az hogy a faszba van, hogy nem fizetek adót, de szavazok? erre varrjál gombot:)
@vitéž munkášőr: Végül is tényleg érthetetlen, miért is pampognak, ahelyett, hogy járnák az esőcsináló táncukat éjt nappallá téve.

Az jó lenne a kukoricának és az újonnan épített főterek virágjainak is, így nép- bocsánat nergazdasági érdek.
@vitéž munkášőr: mifelénk orbán imádott gazdái a tűzcsapról töltik fel a kamionpótkocsi méretű tartályos traktorutánfutóikat. Többször látta saját szem. Tudja valaki, hogy eztígyhogy?
@Habakuk999: nem akarlak megakasztani, de a vízet nem a jóisten csinálja ingyen:) csak szólok.
@vitéž munkášőr: a tűz a hibás, meg Gyurcsány-Bajnai:)
@taga20: Hmm, ez a hajó már elment, Bacher amúgy pont azt írja, a határon túliak talán nagyobb felelősségtudatúak.

Van egy Markó írás is, azt is ajánlom. de az sincs fenn, ahogyan látom.
Korrekt írás a szavazatkuncsorgókról.
@taga20: Nem hülyéskedj! Nem orbán vezír ráncolja össze a szemüldökét az eső érdekében???

Holtig tanul az ember.
@vitéž munkášőr:
Ez az, ami hanta.
Például artézi kutak esetében.
Ingyen volt Horthy idejében, Rákosit sem zavarta, Kádárt sem.
Közkutak ! !

Az a probléma, hogy ezzel csökken a számlálós vízfogyasztás.
@taga20: mellesleg így az ország kétharmadának nem nagyon kéne szavazni
"Lehet, hogy az emberek többségének jó érzés lopni, de valakinek meg fizetni kell."

fideszes politikus, tehát jól kell ismernie ezt az érzést

vtzmnksr.tumblr.com/post/57325766147/algebraicvarietyshow-fideszes-politikus-tehat
@rodeo36:

És mindenhez ért. Ééééétedbzmg??? MINDENHEZ. :DDD
@Habakuk999: azé ne legyél hülyébb, mint szoktál:) semmi nincs ingyé! te meg én fizetjük. gyurikának a 670ezret is:) a mi spiclink, jó spicli!
@Habakuk999: és akko a határon túlra nem is mentünk:)
@taga20: tűz, jöjj velem!

Ez az egész ország egy mega Twin Peaks...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

végtelen +1 a ző tudása
IQ 487+2-1000

brühüyyy

milyen jó is a nemzetnek

ki is a nemzet?

te nemzet vagy?
@Habakuk999: szia:)
Tegnap írtam mi történt velem mostanában (Orica megfogalmazása szerint "csöveztem", én inkább átmeneti logisztikai problémának nevezném, mely egyúttal kehetőséget kínált tanulmányozni ismét egy szubkultúrát:)) és ott fogalmazódott meg bennem a meghatározása annak, mi taszít moon, mikor a nemzeti kifejezést használják. Patriótának vagy nacionalistának lenni nem ugyan az a dolog. A hazafisággal semmi gondom, azzal összefér minden miben hiszek. De a nacionalizmust (nem is találok rá kifejezést, mint a patriótára, azt meg nem akarom írni, hogy gyökérség), különösen annak a kelet-európában elterjedt felfogását (talán emlékszel még Angyalnak linkelt cikkre amagyardiplo.hu-ról) nem tudom támogatni.
@vitéž munkášőr: öcsém az kurva jó vot! először amikor láttam azt mondtam, hogy ez egy gyagyás valami. aztán megéreztem az ízét:) csak az orbánkurmány ízét érezném meg! reménytelen
@sírbateszezazegész: neked egy bajod van, hogy Peni nincs itt:)
@taga20: fizeti ezt mindenki, aki vesz legalább egy fél kiló kenyeret.

A tavalyihoz képest alacsony mezőgazdasági árakat az útdíj, a sok biz-basz minimum kétezer forinttal drágítja tonnánként - illetve olcsóbbítja a paraszto szemszögéből - mivel a világpiacot nem nagyon zavarja a magyer útdíj és élelmiszer-lánc díj, a tranzakciór adóról már nem is beszélve.

mondjuk egy hetvenezer forintos lisztnél három. négyezer forint az ugye majdnem nyóc százalék, ezt a vízért ácsorgó cigányember is megfizeti, ha nem akar éhen halni.

Velejéig mocskos ez a rendszer, belerúg mindenkibe, aki hagyja magát vagy csak olyan a sorsa.
@bella _ciao: igen, a képek szépek voltak, az az egy biztos
@vitéž munkášőr: nana! tökön rúg egy ilyen mondatért a david lynch. a twin peaks élhetőbb világ, meg a zenéjét is jobbra kerekítette badalamenti, nem csürdöngölős.
nemzeti foci, bográcsgulyás, folyamatosan teszünk bele...

fideszes tolvajok, felkészülni, Közgép Lalitól Huth Geriig. akkor hát egy kis gondviselőzéssel és csángózással megbolondítva a proli békamenetesek felé, mindenki izzítsa a cégeit, hiszen a kapavágástól a dekorációig minden fideszes cég munkájára szükség lesz!

és, ne feledjétek, fideszes testvéreink: EZ MEGINT CSAK A TI BOLTOTOK LESZ!! egy koszos bozgor magyar cég nem nyerhet, csak a mi fajtánké!!!

majd szólunk az elmebeteg CÖF-ösöknek, hogy egy támogató vonulást rittyentsenek már össze, megtámogatva a STADION-PROJEKTET.

te jó ég. mi pénzt fognak ezek a tetves fideszcigányok itt megint ellopni...
@Habakuk999: a film miatt részesültem olyan nagy szerencsében, hogy találkozhattam zsocával. a non plus ultra az egészben, hogy előző héten meg havas henrik tette tiszteletét. picit leharcolt voltam ezek után.
@bella _ciao: oké, tompítok. De a karakterek analógok: pl. itt egy csúti:

vtzmnksr.tumblr.com/post/57326870726
@sírbateszezazegész: Szia, nem nagyon értem rá olvasni, azt hittem, föl vagyunk készülve a pekidzsekből eredő változásokra, de tévedtem.

Még mindig új út kell, ha nem akarunk tönkremenni.

Igen, nekem mindig bajom volt a ballibsik "nemzetietlenségével", azaz odadobták ezt az eszmét a majomoknak, van is már szittyánk és mindenféle csodánk, nem győzzük tátani a szánkat.

Ahelyett, hogy lenne korszerű és modern nemzettudatunk.

Minden rendben Veled? Merre jársz?

Le fogok merülni.:(
@rodeo36:

Hát nemtom. Ha ez a majom a nemzet, akkor nem. :)
@taga20: természetesen hiányzik:)
De nekem az a bajom, hogy mo elüldözi a tehetséges, innovatív embereket. A probléma a nemzet szűkkeblűségével van. Meg az, hogy az ún. elit/hangadó értelmiség nagy része a határon kívűl a hideg vízre valót nem tudná megteremteni magának. Így, jobb híján, otthon osztja az észt és ássa gőzerővel a nemzet sírját. Miközben azért mindezen tevékenység a vegetálásnál jobb körülményeket biztosít számára. Summa summarum: mindegyik elmegy a kurva anyjába.
"Vásárhelyi stadion felújítása

Lázár János szülőhelyén a választásokig felújítják a stadion lelátóját, új világítási rendszert szerelnek fel, kicserélik a két nagy füves pálya gyepszőnyegét, elektronikus öntözőberendezést és rekortánpályát alakítanak ki. További ütemekben szó van a székház és a raktár rekonstrukciójáról, öltözők, vendégszobák és konferenciaterem kialakításáról is. A csapat jelenleg harmadosztályú, ott is utolsó, de erősítésekkel készül a tavaszra. A legutolsó hazai meccsükre 150 néző ment ki.

Költség: 1 milliárd forint. A fejlesztés 70 százalékos állami támogatottságú: 702 milliót hozhatnak a társasági adó átirányításából jött felajánlások, 301 millió forint lesz az önkormányzati önrész."

m.index.hu/belfold/2013/01/30/stadion_es_kolbaszpark_a_valasztasra/

Johannesburg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem tudom megállni, hogy egy általad korábban idézett orbáni aranyköpéshez ne fűzzek gondolatokat. Íme az idézet:
"A futballklub nem gazdasági vállalkozás, aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosainak minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen."
Ebben az eszmefuttatásban benne van Orbán gazdaságpolitikájának ars poeticája is. Érdekes, ezt a szellemiségét egész működésére lehet adaptálni.
Maradjunk a sportnál.
Orbán legalább megfogalmazná, hogy a sporttámogatási megalomániájában milyen elérendő célt fogalmaz meg. Netán egészséges generációk kinevelését? Szórakoztatást? A nemzeti összetartozás érzetét kívánja fokozni mind a 2.890 főnél, akik átlagban megjelennek a foci pályán?
Tehát a cél, amelyre orientálni kéne az állampolgárokat, nem fogalmazódik meg, csupán
magyarázatot fűz a féktelen költekezéshez, mellyel elfedi privát szenvedélyének költségigényét.
@sírbateszezazegész: de közönséges vagy. inkább üssük meg őket nagyon dulván, és dobjuk őket a padlóla, kéllek. :))
@vitéž munkášőr: lesz a stadionban lézerblokkoló is. nehogy a szegedi lézer kutatóközpont árthasson az aranylábú gyerekeknek.
@taga20: Gyurikáról és a gerincéről csak ennyit:
gyerekkori barátomat - még talán a hetevenes években valamikor elütötte Gyurika a Margit hídnál a zebrán. Bandi alaposan sszetört, kívül belül, Gyurika ott hentergett fü-fa igéretével minden nap a kórházban az ágyánál, hogy saját felelősségére jöjjön már ki a kórházból, mert akkor nem minősül nyolc napon túli gyógyulásnak, ami büntetésügyileg nagyon nem mindegy.
Bandi kijött, félig nyomorék maradt.. Gyurika eltünt örökre.
"Ennél magyarabbá nem lehet tenni" - a takarékszövetkezetekről

"Nem úgy kell egy szektor magyarságát növelni, hogy a magyar magánszemélyektől a magyar állam kezébe lopom, hanem úgy, hogy hagyom élni és saját földrajzi határain túl is terjeszkedni."

magyarnarancs.hu/belpol/ennel-magyarabba-nem-lehet-tenni-85604
@bella _ciao: velem lehet beszélni:)) de az ágyékon rugdosás se maradjon ki:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezt vártam tőled...azonos a nézetünk

brühüyyy
@Spániel: már sokan elfelejtették kárpáti közreműködését '98-'02 közt a millenáris parkban és az ezüsthajónál...azt elszaladt meggyesiékhez segget nyalni a bocsánatért... remélem most az árkok betemetése nem úgy lesz, mint akkor...felejtsünk el mindent, nem kell elszámolni... aki ártott, az vállalja a következményeket.
@Mariann19: Szia. Mi ezzel a nyilatkozattal a baj? Nemrég világosan megmondta, hogy ő nem közgazdász, hanem jogász. Ne várjon senki tőle gazdasági eszmefuttatást. Ezen az alapon a legnagyobb összefüggéstelen baromságokat is mondhatja, de kiderült, hogy most igazat mondott /mint tuggyuk, sose szok hazudni./
@bella _ciao: kulcsmondat: "hagyom élni". Egyre jobban tapasztalható, hogy ezek a csicskáikon kívül senkit sem.
@bella _ciao: elolvastam, tényleg.

" Németh Lászlóné finom kommunikációs csúsztatást hajt végre, vagy nem tudja az igazságot."

vtzmnksr.tumblr.com/post/57234637601

a gúnyt nehezen viselik, sz'al tessék!
@Spániel: ezt a sztorit nem tudom leellenőrizni. de egy féreg az öreg az fix!
"A Kecskemét is meg fog erősödni, csak először kicsit meg kell melegednie Magyarországon a Mercedesnek."
orbán mondta ezt. Ez hülye. Teljesen. B+ ez azt hiszi, az a profi, piaci alapon és érdeken alapuló sport, hogy a területen levő cégeket megsarcolják támogatás címszó alatt!! Ekkor kedvezőbb elbírálást kapnak majd hatósági ügyekben? Mi ez, ha nem zsarolás vagy a korrupcióra való felhívás?
Remélem a "szemet szemért" megvalósul az esetükben. Csak előtte még lássák "művük" összedőlését. S, ha már annyira visszanyúlunk a magyar hagyományokhoz, akkor a "szemet szemért" legyen náluk hetedíziglen. Hogy Rocco Sifredi bránere ütné ki az összes szemét...
@Spániel: Szia Spániel!
"Nemrég világosan megmondta, hogy ő nem közgazdász, hanem jogász."
És? Akkor nem kell gazdasági ügyekben kizárólagos hatalommal rendelkezni és dönteni.
Arról nem is szólva, hogy döntései távlatokra is vonatkoznak, nemcsak a pillanatnyi hatalom perceinek az élvezetére, melyet láthatóan a sporteseményeken való tündöklésekben manifesztálódnának.
A sportberuházások mégha nem is térülnek meg soha, a kihasználtságuk látogatottság híján gyengének bizonyulnak. Ebből az következik, hogy nagyon csekély létszámú az az embercsoport, aki előnyben részesül ezekből a javakból.
Amúgy a kicsi birtokodon az aratás már megvolt? Hozamok?
Most termett meg egy Habanero paprikánk, aminek az erőssége több ezres nagyságú, mint a cseresznyepaprikáé. 1 négyzetmillimétert bekaptam, a szám szélét megnyaltam, és egész délelőtt nem tudtam eltüntetni az égető érzését.
Lehet, majd árulom a henteseknek kolbász készítéshez, és meggazdagodom.
@bella _ciao: Melyik az az interjú?
Szívesen elolvasom.
@sírbateszezazegész: ha dől a mű, dőlünk mi is! és ez előbb utóbb meg lesz. és van egy olyan gyanúm, hogy megmagyarázzák:( de azé remélem orbán a szemétdombon végzi! ha van isten:)
@sírbateszezazegész:
a német nem hülye, ugye? a sponsor részesűl a haszonból a sponzorálás mértékében + a hírdetések eredményei kizárólag az övék...illetve lehet olyan felállás hogy abból sponzorál

ha ez nincs és van jobb hely akkor Mercedes levonúl miután a F1-en ragyogó eredményeket produkál már tartósan ez nagyobb pofát ad neki és emelheti az árait ami egyébként sem olcsó, sőt...Audi elvtárséknak ilyen reklámjuk nincs, az ő innovációjuk szépen csendesen el van temetve zárt falak mögé, az Infiniti meg mutattya mert az meg minden mást ver észak amerikában Cadillac-et és Lincoln-t is beleértve majd Lexus, Honda Acura, Mercedes, , Nissan, KIA, Hyunday? érdekes az Audi is de nem nagyon bár vannak hírdetéseik de szerintem szűkkörű a fanklubja

brühüyyy

ha Merci el nemzet leűl, végleg
@rodeo36: papa kina, na ott kaszál a négy karika:)
Már most könny szökik a szemembe (a gyönyörűségtől), amikor azt vizionálom, hogy az egyik felújított stadionban a mi szeretett Viktorunk (nem a vízilabdás!) leereszkedik a pálya gyepére, a játékosok közé.
Valahogy így:
sportgeza.hu/futball/2013/08/04/a_ferfiak_is_szetszedik_kim_dzsongunt/
@vitéž munkášőr: Bizonyára te is olvastad a minden körülményre kiterjedő, magvas megállapításokat a takarékszövtekezetekről.
Fodor Gábor kijelentésére, mely szerint " a takarékszövetkezetek integrálása az évszázad legnagyobb bankrablása" - reagálva érdemes volt utána nézni a takarékszövetkezetek megalakulására.
Kistelepüléseken a mezőgazdaság szezonális jellege miatt a beművelésre hitelre volt szüksége az ott lakóknak, majd a betakarítások után a pénzek betételhelyezésére is sort kellett keríteni. Ennek a körülménynek feleltek meg a megalakulő szövetkezetek.
Ez a forma emberközeli és a helyi közösséget kiszolgáló pénzügyi szervezet volt. A tulajdonosi jogokat a részjegyek testesítették meg, és kezdetben a szervezet felállása érdekében ezek az emberek a jutalmaikat és prémiumaikat tették a szövetkezetekbe, hogy a működésüket "üzemszerűen" biztosítsák.
Megjegyzendő, hogy jelenleg a korábban 10.000 Ft-ot érő részesedésüket az integráció során 2.000 Ft-ban állapítják meg.
Ami a legmegdöbbentőbb az integrációban a sok egyéb tényező mellett, az a magántulajdon szentségének mérhetetlen és durva megsértése, melyre civilizált államokban nincs példa.
@Mariann19: jajmijenvagy! A népvakítás nem számít? A "stadionnyertesek" helyében pánikszerűen menekülnék a téma gondolatától is. Volt már ilyen 2000 körül, amikor sportcsarnokokkal ajándékozták meg a 300 fős falvakat, amely azóta ott rohad, mert fenntartani nem tudják. Azután valahogy vissza is kell nyelni a lóvét, így áttéteken keresztül, amit az építőipari cég zúniós pénzből valósít meg. Másként nem lehet, na.

A bírtokon most az aszály arat. Fű kiégve, növnyek vegetálnak a mindennapi locsolás ellenére. Én meg itt bent hervadozok, ha a két szünidős vadember időt engedélyez.
Berlusconi nem tud, de nem is akar elszakadni a politizálástól, "népe" polgárháborút emleget, sajnos, hasonló nálunk is kinéz jövőre, ha bukta lesz. A cöf már gyúr.

www.atv.hu/kulfold/20130804-berlusconi-politikai-paktumot-akar/hirkereso
@DR. INKVIZITOR: Szép látomás, EZ akár meg is valósulhat! ..és akkor boldog lészen minden népi/nemzeti kor..magor!
@Mariann19:
....civilizált államokban nincs példa.

A Fidesz ebben is úttörő, piros masnival a nyakában.
Idősebb tagjai már kérték felvételüket a Béke pártba!
@Mariann19: 1000 seb van, mindenhonnan dől a vér, de a magyar döglődni szeret:

"Úgy látszik, sokan csak most szembesülnek azzal, hogy az egészségügyi és nyugdíjellátás nálunk már nem alkotmányos jog. Lehet, hogy a törvénykezési dömpingben egyre kevésbé értjük, mi történik velünk? Alapjogaink durva csorbítását sem vesszük észre?
A rendszerváltás demokratikus alkotmánya alapvető jogként ismerte el a szociális biztonságot. A szövegbe 1989-ben bekerült: „A Magyar Köztársaság állampolgárainak joguk van a szociális biztonsághoz: öregség, betegség, rokkantság, özvegység, árvaság és önhibájukon kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén a megélhetésükhöz szükséges ellátásra jogosultak.”
A Fidesz-kormány 2011-ben új Alaptörvényt alkotott, s az előbbi passzust törölte a rendelkezésekből. Helyébe ez került: „Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának biztonságot nyújtson.” A különbség nem csupán stilisztikai! Az államnak már nincsenek szociális kötelességei, a „törekvéseket” pedig nyilvánvalóan nem lehet számon kérni a hatalmon. Korábban Alkotmánybírósághoz fordulhatott, aki úgy érezte: szociális jogai sérülnek. Erre a Nemzeti Együttműködés Rendszerében már nincs lehetősége."

m.168ora.hu/landingpage/szocialis-bomba-ketyeg-116016.html?168ora_hirlevel=307
@rodeo36: senki nem fizet normállandon olyanért amit nem kap meg...ha nem szerepelek a hírekben, nemzetközi szinten, akkor nem érdekem hírdetni ott...nyilván más árat fizetek a time square-n, mint alsóbaszomtoggyahol főterén egy óriásplakátért...arról nem is beszélve, hogy egy jó brand nem égeti magát egy kutyaütő bandával...azt árt a brand megítélésének is...

engem az a végtelen pofátlanság és ostobaság dühít, mellyel ezek az ügyeiket intézik...lopni sem tudnak...na, a másik oldal sem...ez a mi elitünk...lehetne úgy is csinálni, hogy akit meglopnak/becsapnak (a nép/ a lakosság) egy emberként támogassa őket, mert nem veszi észre a csalást...de nem...ezek ehhez is tehetségtelenek, elegancia lófasz, csak az uborkafára felkapaszkodottak arroganciája, agresszívitása (mely mögött valódi erő/hatalom nincs) és pitiánersége van...na, meg a tőlük különbek gyűlölete, mely ostobaságukból, saját kicsinységük tudatából táplálkozik...
@Habakuk999: az ország kétharmada is minimum eszik, így tehát adót is fizet
@Spániel: Ez az! Népvakítás!
Tudjuk, hogy egy nemzet életébe a sport is beletartozik, magam is kedvelem, kézilabda fan vagyok, ami azonban nem jelenti azt, hogy esztelen költekezéssel olyan feladatokat vállaljon az ország, ami veszteségeket okoz.
Ott lehetnek skrupulusok, amikor nemzetközi versenyekről van szó, és az azokra beruházott létesítmények későbbi utóéletéről.
Mondjuk egy csilli-villi uszoda a későbbiek során mit hoz a konyhára és kinek? Aki meg tudja fizetni a luxussal járó belépőket és a külön fachot.
Annyi nyereséget nem hoz eleve, hogy a beruházási ráfordításokat fedezze, mese, amikor ennek az ellenkezőjéről van szó. Nemzetközi példák igazolják.
A birtokoddal már kár törődni, itt az aszály. Viszont kérned kéne NEM területalapú támogatást állampolgári jogon. Mert megérdemled!!!! Ezt én mondom.
nem fogsz te pillangó virágról virágra szállni

:)
szép napot mindenkinek
@vitéž munkášőr: A cikkből idézve:
"Lehet, hogy a törvénykezési dömpingben egyre kevésbbé értjük, hogy mi történik velünk."
Még a törvényeket olvasva is, a sorok közötti üzenetekre is érdemes figyelni.
Azonban az emberek többsége még a törvényekről sem értesül.
Miután szinte teljes az információhiány, ki lehet véreztetni az egészségügyet, az oktatást, a nyugellátást, és még a belső rémséget csak a véletlen folytán lehet megismerni.
Nem rég az egészségügy felé történt egy kérés, hogy a kormány oldja fel az ellátandó betegek normatíváját.
Mi ez? Nem minden beteget kell ellátni? Mihez van kötve az ellátás feltétele?
Korhoz, származáshoz, bőrszínhez?
Többet kéne hangoztatnunk a létbiztonsághoz való jogunkat a parlamentben a képviselőink által, mert erről nem nagyon hallani.
@Dr. jenőke (jenőke):
"A Fidesz ebben is úttörő, piros masnival a nyakában."
Nem is a Fideszé ez az érdem, hanem Orbán Viktoré, aki üstökösként száguld Európa felett, új idők instrukcióit ontja Európának, küldetése van, az ő nyomán kitágul a horizont a világ számára.
@sírbateszezazegész: rég láttam Önt tiszteletreméltó Uram. Hogy szolgál az egészsége?
@Mariann19: A sportban dolgoztam, többmilliós összeget fizettünk csak rezsire havonta. 8-10 m magas sportcsarnok+öltözők fűtése horror.
@Mariann19:

"Azonban az emberek többsége még a törvényekről sem értesül.
Miután szinte teljes az információhiány"

mert nincs igényük az információra. a hozzáférés adott, csak szarnak rá. a kocsmában morgás + minden héten falunapi csűrdöngölő, na, az megy ezerrel...
@taga20: nekemjelenleg semmi sem, két napon át felszabadulva játszottam. :)
@vitéž munkášőr: megy a ringlispir meg a vattacukor az elég ide:(
@Penivaldes: azé ez neked is felszabadulás vot, hogy kétnapig nem bénáztál itt:)
@Penivaldes: de hivatalos vagy, kedves:)
jól vagyok, köszönöm:) mit játszottál?
@taga20: az utolsó mondat?:)) az jó lehet:))
@taga20:

"Kárpáti György két élete: 25 éven át volt Kádárék besúgója a legendás vízilabdázó

Gavra Gábor
2008.10.08., 10:02 2012.03.08., 18:30 3995
Közel negyedszázadon át, 1962 decemberétől egészen 1987 nyaráig működött együtt a pártállami titkosszolgálattal a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kárpáti György - derül ki a sportoló "szolgálati útját" összefoglaló, a Hírszerző birtokába került 6-os kartonból. Kárpáti első komoly küldetése az 1964-es tokiói olimpia idejére tehető; tartótisztje ekkor elégedettségét fejezte ki az ez idő tájt a kémelhárítás kötelékében dolgozó "Halasi" fedőnevű ügynök ténykedése fölött. "Halasit" 1987-ben "bűncselekmény elkövetése miatt" zárták ki a hálózati személyek sorából.

Nem kevesebb, mint 42 hálózati személy figyelte a 274 tagú magyar olimpiai küldöttség tagjainak mozgását az 1964-es tokiói olimpián - derült ki az idei pekingi játékok megnyitójára időzítve megjelent Állambiztonság és olimpia 1956-1988 című kötetből.

A tokiói küldöttség tagjai körében végzett operatív munkát Stoll Dániel rendőr őrnagy koordinálta, aki a játékok lezárása után így összegezte tapasztalatait: "több olyan kapcsolatunk volt, akik igen eredményesen és odaadóan segítették az operatív munkát. Így nagyon lelkiismeretesen és jól dolgoztak a többi között az alábbiak: 'Pataki', 'Balaton' és 'Balogh' fedőnevű hálózati személyek a vívók körében, 'Lovas' és 'Halasi' fedőnevű hálózati személyek a vízipólózok körében, 'Sipos', 'Pék' fedőnevű hálózati személyek a kajak-kenu versenyzők körében".

A Stoll összefoglalójában kiemelt ügynökök közül "Halasi" 1964 januárja óta tartozott a Belügyminisztérium III/II 6/b, kémelhárítással foglalkozó alosztályához. Előtte, 1962. decemberi, "hazafias alapon" történt beszervezése óta a belső reakció elhárításával foglalkozó III/III-as osztállyal állt kapcsolatban. Tartótisztje ebben az időszakban Huszár Sándor rendőr százados volt; Stoll Dániel "Halasi" kémelhárításhoz történt átkerülése után lett utóbbi tartótisztje.

Átjáróház

Az a tény, hogy "Halasi" az 1960-as években néhány évig nem a belső reakció elhárításával, hanem a kémelhárítással foglalkozó belügyesekkel volt kapcsolatban, Ungváry Krisztián történész szerint valószínűleg nem jelentett minőségi változást munkájában.

Kárpáti György 6-os kartonja"

hirszerzo.hu/hirek/2008/10/8/82372_karpati_gyorgy_ket_elete_25_even_at_volt_ka

Orbánék jól fizetik a komcsi spicliket. Evégre a bolsevik szalonnakutyák tartsanak már össze... Meg hát egy alom, KISZ, MSZMP, tök mindegy, egy csürhe, egy pénz.
SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN!
@Mariann19:
....küldetése van, az ő nyomán kitágul a horizont a világ számára.

Küldöm én, de pont oda nem megy.
Ki érti ezt?
@Spániel: Akkor te nagyon is tudod, hogy mire gondoltam a későbbi hasznosítás eredménytelensége miatt.
@Penivaldes: szia Peni!

várom már a #'kilóg a seggem a gatyából' taggel ellátott "rajoskodó" faszbuk posztokat a proliktól...

:-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: látom te is ugrassz mindenre:) ez azé ott van! a jó spion az jó spion!
@vitéž munkášőr: itt mindenki Peninek nyal?:) hovakeveredtem:)
@taga20:
Sorba kell állni kispofám. Addig tisztogasd a nyelved...
Fetrengve röhögnék, ha Tömjén Zsóti kénytelen lenne belovagolni az avasi szegénynegyedbe jótékonykodni.

"A magyar püspökök kénytelenek lesznek akár a kormánnyal szemben is állást foglalni, ha az új pápa elkezdi számon kérni a szegények melletti kiállást a világegyházban."

nol.hu/kulfold/20130803-papai_uzenet__ez_igy_nem_megy
@Dr. jenőke (jenőke):
"Küldöm én, de pont oda nem megy.
Ki érti ezt?"
Mert eddig nem találtad meg azt a kilövésre alkalmas pontot rajta.
A lövés erősségére érdemes pluszban egy erőátviteli berendezés beiktatása is, hogy tuti legyen a célbaérés.
Ha már nincs rakéta kilövőnk.
@vitéž munkášőr:
"Mert nincs igényük az információra.
Ezzel a véleményeddel nem lehet ellenkezni.
Akkora a fásultság és a közöny, hogy az emberek már az égbekiáltó disznóságokra is immunisak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én nem is tudom, hogy milyen sértő dogot tudnék neked mondani:) aszhiszem te elég bűntetés vagy magadnak:) szegény családod, na őket szeretem:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli!
Most válaszolok a tegnapira, mert este készítettem a bundámat a vízi döntőre, és kiszálltam.
Nyulacskánk tényleg ingerült volt, a déli szieszta idején mehetett a boltba kábítóért, de még zárva volt.
Este meg már nem volt ereje. Vajon mitől?
Nagyon dicsérte az ottani női mustrát...
@taga20: csak köszöntem.

voltam már tiszteletlen is vele. de a mandis fight club-ban a haverok megneveltek.
@Mariann19: az mévan, hogy te is meg Orica is szerelmesek vagytok? bele:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: annak idején kárpáti könyvét, a medencék, gólok, pofonokat vagy tízszer befaltam. oszt ez lett belőle. megveszik a sportolókat kilóra. ezek meg adják magukat.
@sírbateszezazegész: ez nálam egy. pedig eddig azt hittem, hogy tudsz bánni a számokkal.
@taga20: mit irigykedsz? ott van az automata porszívód. majd a nyúl megasszondja, mit csinálj vele.
megy a fradi-vidi meccs. kubatov és orbán ilyenkor mit csinál? ha kikap a fradi (0:1), kubatov látványosan lenyeleti orbánnal a listáját? vagy orbán megmondta neki, hogy nem nyerhet a fradi? mint anno a szojet-magyaron?
@bella _ciao:

Ezt a Hajdú-képet az ízlés, az esztétikum, a harmónia elleni támadásként éltem meg , nem jutalomként.
Bakker, milyen ha büntetsz?

Ezt még leverem rajtad!:)
@bella _ciao: boli a rendszergizda, na majd ő:)
@bella _ciao: teknikai problema...kettőt nem tudok menteni a telón vagy eltűnik ahsz..:)
@taga20: ott a szőkelányos blogon nem látom a kommentjeidet:))
@Orica Középföldi: büntetlek?! orica! téged soha! na jó, nem volt a mellényzsebemben egy darab kiváló pedagógus medáll sem. aztat majd hoffmann rózsi küldi neked, utasítottam rá! :))
@taga20: Te dilis! Azért, mert te csak ilyen dimenzióban tudsz gondolkozni, ne adaptáld a hülyeségedet általánosításokba.
Nyulat mindnyájan szeretjük. Mi a hézag?
@taga20: ne reménykedj, ugyanazt fogja mondani, mint az a rodoszi nőknél hangosan topogó nyúl.
@Mariann19: na ezt megkaptam:) de tudok a sorok közt olvasni. látom, hogy csillog a szemed:)
Olvastátok?
A csóka folyamatosan posztolja a szopatásának részleteit. Érdemes a régebbi posztjaiba is beleolvasni.
A lóláb meg ott virít, a Piktori seggnyaloncok szégyenére!

"Örülhetsz Olvasó, hogy csak olvasod, és nem Te szorongsz. Azt hiszed, ez veled nem történhet meg. Mondom neked, tévedsz. Tudom, hogy az a ganéság, amit velem és családommal tesznek, az példa kell, hogy legyen mindenki előtt azzal az üzenettel, hogy „Te is sorra kerülhetsz!”. Tulajdonképpen még a blogommal is Szeretett Vezérünket, Orbán Viktort és azt a nagyjából húsz embert szolgálom, akik ma élet és halál urai az országban. Elrettentő példám elrettentő hatású: Tartsd a pofád, bármikor, bármivel kicsinálhatunk!"

viszkisdoboz.blog.hu/2013/08/03/137_pofa_be
@sírbateszezazegész: én csak nézek, mint a múzeumban:)
@Mariann19:
Szeressük hát!
Sütve! Bár pácolva, de nyárson is... :)
Toporog ott Rodoszon és nem találj a sört. KÉSZ!!!
@tristen2005:
Olvasd el jobb oldalon a bemutatkozóját...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"...és nem találja a sört."
Vagy nagyon is megtalálta, és a hatását alussza ki a forró Rodoszon most délután.
Azért nem jön közénk ma.
Most néztem meg hosszú idő után újra a 2006-os Gyurcsány-Orbán vitát. Egy élmény volt: főleg pontról-pontra összevetni Orbán ígéreteit a mostani kormány tevékenységével. www.youtube.com/watch?v=2AFIWG7wuE0 Érdemes lenne ezt kibontani, boncolgatni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

létezik ebben az országban egypár ügyvéd, aki sokat tudna mesélni az(un. politikai elit) viselt dolgairól, mindkét oldalon! de ahogy a viszkisdoboz.blog írja, a család az fontosabb!
senki nem szeretné, ha a szeretteit, valami véletlen baleset érné, ezek mindenre képesek!
@tristen2005:
Tudod, nekem mesélt olyan, aki belülről látta ezt a maffiát 2000 körül. Már akkor undorító volt - arról nem is beszélve, hogy az olasz maffia jöhet ide, tanulni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

most olyanok szállnak a szélben hogy, a választásokig 2 részletben vagy befizet 15 milliárdot(a zsides kasszába) vagy indul a TEK, meg a börtönjárat!
@sírbateszezazegész:

"Patriótának vagy nacionalistának lenni nem ugyan az a dolog."

Egyetértek, de ezt már néhány okos ember megfogalmazta. Nem tegnap.

"A hazafisággal semmi gondom, azzal összefér minden miben hiszek. De a nacionalizmust (nem is találok rá kifejezést, mint a patriótára, azt meg nem akarom írni, hogy gyökérség),"

Ajánlhatok megoldást?

Alacsony IQ és EQ, az utóbbi populista felturbózása.
@Orica Középföldi:
Ezt nem kéne ajánlgatni, hisz ezt idehaza már megvalósították, a mosóporreklámokon nevelkedett plebs meg simán be is szopja.
@Orica Középföldi: nem vindikáltam magamnak a szerzői jogot:))...csak eddig ezt még nem tudtam a két fogalom párhuzamba állításával megfogalmazni...talán nem véletlen, hogy nálunk a patriótizmus kifejezést alig hallani..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

:)))

A mondandóm többi része elszállt, de most hulla fáradt vagyok ismételni.
A víz a hibás:) Az úszás kiszívta minden erőm. Később meg már érdektelen.
Majd reggel elolvaslak benneteket.
@Orica Középföldi: én nemis akarok ehhez semmit hozzáfűzni:)" kiszívta minden erőm" :))) és még én vagyok itt csesztetve:)
@sírbateszezazegész:

A lokálpatriotizmusnak vannak szép hagyományai itthon, de lassan ezt is sikerül szétbarmolni.
@tristen2005:
ezt meddig lehet fokozni?

ez a pár -maroknyi geci- szarházi nem rángathatja az országot mint majomparádékat gumin?

vagy igen?

akkor meg annyi

messze menni és hagyni, hogy összeomoljon önmagára dőlve mint a szarból épített vár

brühüyyy
@taga20:
Mert majom vagy, meg különben is! Félreérthetővé akarod tenni azt is, ami nem az.
Ilyeneket mi, a véres tapsihapsival nem szoktunk csinyáni! Legalább is, úgy emlékszem... :D
@tristen2005:
Ásványvíz? Ilyent??? Az nem hidratál csak? :(
@sírbateszezazegész:
Egyszer majd mesélj te is... Persze ha már megváltoztattad a külsődet teljesen, a konspiráció miatt. :D
@taga20:

Miért? Tudnál valamit hozzátenni, ha egész napodat a vízen és vízben töltenéd?

Legfeljebb egy elhaló hangon elsuttogott sóhajt, kérek egy pohár jéghideg sört:))
@Mariann19:
Szia Mariann!
Olvasgatom itten a focidélutánt és őszintén szólva nekem is mint egyszerinek most esett le, hogy ugyan mi a ferde lóalkatrészből lesznek fenntartva ezek a stadion izék?
Az egy dolog, hogy például egy évben hány(ó) fizető néző fog zsugát váltani a felcsúti Nou Camp lelátójára, de a további hasznosítással mi lesz?

Azt a vicces beton és fapocsékolást fenn is kell tartani az év 365 napján, a bevételekből ez előreláthatólag a Dzsordzslukászi Galaktikus Birodalom idejére se láccik összejönni, szóval miből fussa majd, legalább állagmegóvásra? De nem csak a felcsúti arénáról van szó, hanem a többiről is. Azokról, amelyek csak ez után fognak kinőni a nemzeti ugarbúl, a miniszterelnök úr focimániájának okán. Mi lesz az avatásuk után például a felsőszenterzsébeti és a szijártóházai (ez nem vicc!) stadionokkal? Előbbi 14, utóbbi 29 lakossal büszkélkedő metropolisz (2012-es KSH adat). Ha az orbáni következetességet tovább gondoljuk - amit ma olvashattunk tőle a témában -, ez egyáltalán nem a vicc kategóriájába számít. Hogy egy csapatot is nehezen állítanának ki? Mondják ezt a fanyalgók. A lényeg a sport (a kormány olvasatában csak a foci!) közösségformáló ereje, az egészséges életmód és blablabla… meg egy nagy csomó fos lózung.

Szóval, tényleg… a Puszkasz sztadhión és üzemegységeinek évi fenntartási költségei, mennyibe fognak nekünk kerülni? Ezt kiszámolta valaki? Arról nem is beszélve, hogy az eredeti tervek módosítását belekalkulálták az építési költségekbe? Mit-mit?
Hát azt, hogy nem csak a nézőteret kell részlegesen fedettre építeni, hanem az egész játékteret is, mert ha a válogatottunk netán esőben játszana mondjuk Pongo-Pongo nemzeti tizenegyével, gondolni kell a vastüdők idő előtti korróziójára is, annyi pénz végképp nincs, hogy minden meccs után újat kapjanak a fiúk.
Jó-jó, építsünk stadionokat százat, ezeret, mert a miniszterelnök úr szerint a foci az a kultúránk része (…) és azt nem lehet csak úgy hagyni elsorvadni.

De azokat fenn is köll tartani - mint arra utaltál volt – aztán az se lenne baj, ha a tetves foci akkor élvezne prioritást, ha van működő egészségügy, meg közoktatás, cocciális ellátórendszer a valóban rászorulók részére, meg-meg-meg… demagóg libsi vagyok, mi?
Háá, legfeljebb Kara majd kielégül, oszt jónapot!
@Orica Középföldi: csókolom, kezd emberi vonásokat fövenni:)
@rodeo36:

nagyon jól elrendezték ezt a csútiék, kifosztották az embereket,(annyi pénze nincs sokuknak, (hogy megfelelő ételt tegyen a gyerekei elé) ezek után mibu. lenne pénze családostul kimenni, még a biztos munka tudatában is, annyi pénzt nem hagytak, hogy elutazzon, ( mert ha azt elveszi, a család éhen hal) egy kis egzisztenciát teremtsen az új világban, hogy maga után tudja vinni a családot, na most ki az az őrült aki mindezt felválallja? arról nem beszélve, hogy a szomszéd 2 napon belül jelenti, mire készül! fasza spicli ország lett ez megint!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a vizet nem ismeri, a piszkot is úgy esztergálja magáról:))
@tristen2005: hétköznap minaralvasszert iszom! na azé, tepiszka:)
@Knósszosz:

tegnap este skáláztam a távirányítóval, megakadt a szemem a felcsút-leisut meccsen, fehérváron akceptáltak a mérkőzést, a 2 csapat és a tv stáb kivételével, + a hangosbemondó, nem fedeztem fel közönséget, a kamera sem nagyon dicsekedett vele. ha jól kiszámoljuk, az ásványvíz árát nem hozták vissza, nem beszélve az elektromos ménkűről, hogy csapna beléjük. a fizetéseket nem említem, az a legkevesebb!:)
@Knósszosz:
"demagóg libsi vagy" - nem én mondtam... :D
A lófas.t!
Agyrém, hogy micsoda pénzek "esnek be" a fociba. Bizony, mindenki kussol után a fenntarthatóságról, szemérmesen!
Nem gond, majd 2-3 újabb adó a plebsnek, hogy fizessék a Piktor nevű hülyegyerek hobbiját.
@taga20:

most már tudom, te vagy a szentkirályi reklám embere:))
@taga20:
Ne bízd el magad... Még vannak kétségeim...
Orica egy hölgy és úgy is bánj vele, nem perverzkedni. Néha marhára nem találod el a határokat és szinteket.
Mi vagy te? Vaddisznó?
Vízilabda, Gyurta, Cseh, és Hosszú után értem, hogy miért a focit favorizáljuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém te vagy a semjénzsófi? hát ehhez pofa köl:) a görög csaj azé ott van a szeren? nem:)
@taga20:
Görög? Neked gyengéd a bajuszos görög? Pfúúúújj.
@taga20:

most jöttem rá miért beteg a magyar foci, nem vízben kell csinálni:)
nahogy legyen egy jó napod:)egyébként erre gyűjtök:)www.youtube.com/watch?v=JpGpj5S1-48
@tristen2005: szerintem szóljál vityának! ez a barom stadionokat építet:)
@taga20:

mennyivel járnál jobban a medencékkel? mindegy itt is, ott is egy "nemzet süllyed el"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ááá...azt gondolom, majd megoldom én magam:)...legfeljebb lesz egy pár "Ismeretlen helyen tartózkodik" levél:)
@bella _ciao: na végre egy ember aki nem felejt:) ez a buvárkund itt osztja az észt:)
@sírbateszezazegész: ráfáztál. a magyar titkosszolgálat megtalál a legutolsó elzászi bordélyban is. upsz! bocsánat! nem akartalak lebuktatni peni előtt.
@taga20: na nem mentelek meg, hogy hajdupeti csókolgassa a szemeidet!
@tristen2005:
Demagóg-e vagy?
Ha én az, akkor te mi?

Meleg volt kurva mód és ráadásul a szabadságolások ide van épp, ez a magyarázat!
Nem érdektelenségről van szó, a Felcsútra igenis minden nemzeti érzelmű honfitársunk kíváncsi!

Kusza Szem óta tudjuk, hogy a negatív növekedés is siker, tehát ha a magyar választópolgárok döntő többsége nagy ívben leszarja a Felcsúti Kocsányos tölgy Foot S.C. mérkőzéseit, az tulajdonképpen pozitív jelenség, a számokkal, meg mint hülye izékkel foglalkozni nem érdemes, az bolsevik ármány.

Különben is Gyurcsány a libás (vagyizé...), meg a Bajnai is (tán)?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A vicc, hogy az általuk szarba sem vett olyanok mint Te, vagy akik itt, de akárhol másutt is ellenzéki blogokon kommentelnek mert büdös nekik a kondás szaros csizmája, azok fizetik a pszichopata agymenéseit úgy, hogy ráadásul kezet csókolhatna nekik azért, mert nem bénították (még) meg az ő Magyarországát.
Ha egyszer ez bekövetkezik (olvass történelmet, csak idő kérdése ), mi a faszból fogja az agymenéseit finanszírozni?

Miből lesz Orbánlevédia?
Mert ez az övé ( meggyőződése szerint ), sőt, ő maga Magyarország...
Vele együtt Rozika néninek, Stefkánuszpistának, Patakkyvitézattilának, meg a bayerzsóttinak biztosan, nekem nem!

Nyúl járt jól és ha még jobban akar járni, vissza se jön.
Mázlista szőrös!
Foci. Ez jött fel délelőtt. Vizilabda. Ez volt este. Nem láttam, de örültem a győzelemnek.
Akkor leírom, szerintem mire jó a sport.
1- mozgásra nevel, segít egészségesnek maradni;
2- formálja a jellemet;
3- szórakoztat is.
4- az 1 és 3 alapján gazdasági fejlődést is hozhat.

Milyen közösség formálásra van szükség ma moon a sporton keresztűl? Nekem akkor is megvan a magyar identitásom, ha egyetlen aranyérmet sem nyerünk soha. Nem érzem ettől kevesebbnek magam. Beszélünk itt min. 1000 éves múltról, azt közösséget fogunk formálni? Nem egy most születő nemzet vagyunk.
Az 1 alapján csökkenhet az egészségügy terhelése. Mert aki sportol az egészségesebb, kevésbé lesz beteg, stb...., ráadásul még költ is a sportjára...így gazdasági haszna is van a fogyasztásán keresztűl.
A 4 egyértelmű fogyasztást generál...ha van áru, amit eladhatnak...

De ennek az alapja, hogy a jelenlegi 90-10% arányt meg kell változtatni a sport állami finanszirozásában a tömeg- és szabadidősport javára...mondjuk oda 90%... ha valaki tanult úszni (oktatótól!! nem a túléléses autodidakta módszerről beszélek) az tudja, hogy az mennyit számít...miért nem tud minden gyerek úszni moon 10 éves korára? Amíg ez nincs így, addig nem tudok örülni egy aranynak sem felhőtlenűl.

Azt kell támogatni amit Boli csinál...mert akkor én is megélek majd, mint kajak gyártó, forgalmazó vagy vízparti büfés...de így...

A stadionok gazdasági hasznosítására meg a legjobb példa a portugál helyzet, ahol azért jobb a futball egy hangyafasznyit, mégis tök veszteséges lett az eb-jük...a mai helyzetről meg ezen a fronton ne is beszéljünk.

Nekem arról, hogy ennyire fontos a sportsiker mindig a "panem et circenses" jut eszembe...

Most lehet lehülyézni, attól a véleményem még nem változik. Azért szeretnék büszke lenni mora, mert egy élhető ország, nem azért mert van 10 világ- és olimpiai bajnoka, miközben az emberek közel 40%-a olyan élelmiszert fogyaszt, amit a sportban kevésbé sikeres országok lakói a házikedvencnek sem adnák oda.
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Hasonló gondolatokat fejtegettem a sport beruházásokról, melyeknél nem csak a jelen ráfordításait kéne mérlegelni, hanem létrejöttük után a fenntartásaikról is gondoskodni kell.
Amennyiben az ember praktikusan gondolkozik, azt is figyelembe kell, hogy vegye, van-e tömegigény erre, ez a létszám mekkora az ország lakosságához mérve. Amennyiben elhanyagolható ez az arány, akkor a többség terhére nem szabad megvalósítani ezeket, különösen akkor nem, ha kivéreztett egészségügy, oktatás és szociális ellátás létezik.
Nemzetközi programokon nálunk az is kétséges a jövedelmi viszonyokat tekintve, hogy teltházas, vagy bérletes nézők legyenek annyian, hogy a program legalább null szaldós legyen.
A nagy kérdés mégiscsak az, hogy a ritka versenyek és meccsek közötti időszakokban mi lesz ezekkel a létesítményekkel?
Valószínüleg az, hogy ezekbe a repi helyekbe a saját embereiket ültetik be vezetőknek nagy pénzekért, hogy még többen éljenek meg marha jól a sportból, mint jelenleg is történik.
Ráadásul az édes semmittevésért, szaktudás, szakértelem nélkül.
Ezt még a jóléti államok sem engedhetik meg maguknak,hogy rapid módon túlfejlesszenek
improduktív beruházásokat.
Örülök, hogy írtál.
@bella _ciao: áááj:)) ez nagyon jó volt:)) képzeld el milyen tolongás lesz azért, kik jöjjenek, mert előtte ugye nekik is vegyülni kell a környezetben:))
@Knósszosz:

most nézd a Debrecen Mezőkövesd El Classicót, mind a 22 mezőkövesdi megjelent, a külső tállyai gerofót nem mutattyák:)
@tristen2005:
"Debrecen Mezőkövesd El Classicó"
Dehülye!!! -:DDD
@Mariann19:

szia Mariann, csak azt tudom ajánlani, nézd egyszer a echo tvén, a bayer, boross, ( harmadikat elfelejtettem) szakértői műsorát, mindjárt megváltozik a véleményed:))
@Mariann19:
Minekünk ez se gond! Komolyan, még van itt valakiben kétség?
Hihetetlen, hogy alapvető dolgokban nem tudnak előre tervezni, gondolkodni emberek.
Sok agyhalott narancshívő miből gondolja, hogy hihetetlen összegből felépített stadionok fenntartási és üzemeltetési költsége majd valahonnan csak úgy lesz?
Hisz el fogják lopni, lenyúlják az állami költségvetésből, az egészségügy, az oktatás, a... elől, mert Piktorkának éppen olyanja van.
Persze, nem közpénz... Ezek tök hülyék és primitív balfaszok.
@Penivaldes: de...szeretném....nem nevetkek ki:)
@miaturo: megnéztem...most láttam először...soha többet nem fog kiállni senkivel vitára:) tényleg szánalmas volt:)
@sírbateszezazegész: hát kinevetbni biztos nem fogsz.)
testrészösszeérintősjátékot pl:)
@Penivaldes: azt mi is játszhatunk:)) habár én nem tudom két napig egyfolytában játszani:))
@Knósszosz:

hagyd a politikát egy icinyt...1978 London

www.youtube.com/watch?v=V5KDY8QDAgI

brühüyyy

megjegyzem ugyanezt élőben a pesti operában én is láttam hallottam talán ugyanabban az évben

felejthetetlen
A poszthoz:
Ekkora marhát ekkora öngóllal ritkán látni!
Orbán focisozásához:
Hát Istenkém. Komolyan vette Puskás szövegét a "Nagy pénz nagy foci"ról. Csakhogy az Aranycsapat TUDOTT FOCIZNI!
és a Mandíneren is vannak értelmes kommentelők:
koronaszep 2013. augusztus 4. 13:25
8
11
Miniszterelnök úr, csak hogy értse, az IMF hitel idő előtti törlesztésének a kamatfelára 12 - 14 milliárd forint.
Egy fullos stadion ára.
Ezt elqurta, nem kicsit.
Nagyon !
@Mariann19:
„Valószínüleg az, hogy ezekbe a repi helyekbe a saját embereiket ültetik be vezetőknek nagy pénzekért, hogy még többen éljenek meg marha jól a sportból, mint jelenleg is történik.
Ráadásul az édes semmittevésért, szaktudás, szakértelem nélkül.” – szerintem stimmel!

Gyulay Polihisztor Zsolt és a Hungaroring esete. Talán ide tartozik, erkölcsi oldalról mindenképpen.

Ő simán evez egy forma 1-es kajakban a mogyoródi aszfalton úgy, hogy közben dohányzik. Hápersze…
Erről azért Bolit megkérdezném, bár ő nem szivarozik és a Lázárt meg a Sántát se tekintheti haverjának, hosszú távon jobb is neki - ez meggyőzikédésem.
A Hungaroring jól teljesített idén, rengeteg néző, nagy bevétel, etc… de az F1 futamon kívül, mi a franc jelentősebb esemény van ott azon kívül? Vagy bele van a költségvetésbe kalkulálva 360 nap, ami csak viszi a pénzt? Nem fikázni akarom, de érdekelne.
A Forma 1 kell ennek az országnak, félreértés ne essék! Magam is rajongója vagyok és sejtem, mekkora idegenforgalmi potenciált jelent ez az ország számára, a közvetett egyéb haszonról nem is beszélve! Semmi baj evvel, sőt!

Azért nyilván van ott más rendezvény is ( például az Opel buli - meg egyebek is) , de azok elenyészőek ahhoz képest, hány nap van egy évben amikor tök üres és csak költeni kell rá. Nyilván nem lehet rendszeresen egy autóverseny pályán a 12-es kanyarban lekvárfőző versenyt rendezni minden szeptemberben ( és egyéb nemzeti eseményeket nem is említve hasznosítani), talán ez pont rossz példa arra amit illusztrálni akartam evvel, de a focira ki a f.. kíváncsi, főként arra, amit errefelé annak neveznek és akkor a gazdasági oldaláról nem is néztük át a dógot.

Én nem értek hozzá, de sajnos azok se, akiknek kellene.
@Knósszosz: F1..á az rég csak az üzlet, bezzeg apám idejében még emberközeli volt.
@Knósszosz:

50 méteres pálinka főzés, 60 fokkal_)
@kekex:
Ja, és a bográcsgulyást, amibe mindent (pl a Simlis habos galuskát is) belerakják, jobb helyeken MOSLÉK-nak hívják.
Ez legalább reális értékelése a mai magyar focinak.
@Penivaldes:

igen, nem volt ilyen messze a lelátó:)
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=-S-3sBXsBjc
1933

és Toscanani Verdi requiem Roswaenge, Moscona, Zinka MIlanov akiről annyit kell "csak" tudnod, hogy 5 egymást követő évet nyitott vele a MET a történelemben először és utoljára

www.youtube.com/watch?v=XiHc4IUXDrI

brühüyyy
@Penivaldes: én salátát ettem...te mit fogsz?
(írigylem a játszópajtásod:))
@Knósszosz:
Moscona görög, Milanov szerb, Roswaenge svéd (dán!), Thorborg dán, Toscanini olasz

brühüyyy

és az egyik komenttel egyetértve Toscanini nem száraz és ritmikus hanem végre énekeltet, ritkaság a kis tökös nagyon nagy ugrimókus volt és dühös ...rettegték
kapitány berágott:)

Kedves CÖF!

Azért „kedvellek” benneteket, mert magatokon viselitek a történelem mindazon szennyes hordalékát, amit ez az ország már rég szeretett volna elfelejteni.
Ha jól tudom, arra vagytok képesek, hogy „jó” kádári módon utcára tereljetek sok-sok embert, amint az pl. az 56-os eseményeket követő 57-es május elsején megtörtént. Akkor is próbálta volna valaki kétségbe vonni a munkásosztály spontán felvonulását! Ne nézzétek hülyének az országot! Mindenki tudja, de főleg a résztvevők zöme (állami, önkormányzati alkalmazottak), hogy milyen sötét eszközökkel hattok rájuk.
Ám mire nem vagytok képesek? Például arra nem, hogy Magyarország legnépszerűbb közösségi portálján egy kicsit több is szóljon rólatok 2013. augusztus 4-én, mint ez: 1735 likes; 254 talking about this. A nekem szánt üzeneteteket is mindösszesen 39-en tetszikelték, és 7-en gondoltak hozzászólni. Bocs, de egy gyengébb megyei haknizó ripacs is többet mutat fel ennél! Ennyit a mögöttetek álló „tömegekről”.
A főnökötök se sokkal több. A nyilvánosan elérhető információk szerint jogász, vendéglátós, textiles. A kommunista időkben egy térségi vendéglátó cégnél tett-vett, amelyekről azért azt is tudjuk, hogy a III/III rajongott ezekért az isteni platformokért. Később jó komcsi módra E-hitelből beszállt a Bétex nevű textilcég privatizációjába. Ott biztos eredményes, viszont közéleti szereplése nagyjából abban merül ki, hogy időnként végéig rohanja a médiát azt bizonygatva, milyen mélyen tudja beletúrni a nyelvét a jelenlegi miniszterelnök politikai hátsójába.
Namost, CÖF néven üzentetek nekem. Kérdezitek, pontosabban a főnökötök kérdezi tőlem, hogy „egy olyan párt, amelynek ilyen képességű tagja van, vajon miért nem oldotta meg a devizahitelesek gondjait 8 év alatt? Csak nem azért, mert annak oka és okozója volt?”
Nos, azért nem oldottuk meg, mert nem volt mit megoldani. A devizahitelesek kálváriája éppen hogy 2010 nyarán kezdődött, amikor is a főnökötök egyik bálványa, a debreceni polgármester (aki egyébként az akkor újdonsült gazdasági miniszter, továbbá több száz egyéb fideszes prominens és fideszes önkormányzat társaságában maga is tíz- és százmilliós nagyságrendekben vett igénybe devizahitelt) volt oly kedves felrobbantani a forint árfolyamát, az ország-kockázati felárat, továbbá a kamatokat. Jut eszembe, a devizahiteleket egyébként az Orbán nevű másik idol tette lehetővé a 2001. június 15-i kormányrendeletével. Az meg nektek jusson eszetekbe, hogy éveken át a harmadik idolotok, bizonyos Járai volt szíves – még jegybanki elnökként – oly magasan tartani a forint alapkamatát, hogy élő bank sem volt hajlandó forinthitelekkel bíbelődni. Autókereskedőknél például szóba sem jöhetett forinthitel.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy a gazdasági miniszter ritka nagy hülye lenne, ha veletek tárgyalva keresné a devizahitelesek problémájának megoldását. Nem tudom, hogy az 1735 lájkolótok mire képes, de tartok tőle, hogy legyalogolni biztos nem tudnák a devizahiteleket. Na jó, esetleg egy-két bankfiókot meg tudnának rohamozni, ezt elhiszem. Mégis, ennél ígéretesebbnek gondolom a svájci és az európai központi bankkal való tárgyalásokat, végtére is az érintett adósok nem a CÖF szórólapjaiban, hanem a fenti cégek nyomtatványaiban, azaz svájci frankban és euróban vannak eladósodva. Hát, ezen megfontolásból tettem a javaslataimat.
Mindazonáltal a legközelebbi békemenetet is azokon a nyelveken kívánom köszönteni, amelyeket a felvonulók beszélnek, azaz pl. magyarul, lengyelül és románul. Habár ha annyira akarjátok, hogy ne erőlködjek veletek emberi nyelveken, arra is vevő vagyok. Üdvözlő tömegként küldök majd elétek egy birkát, az elég egyértelműen fog bégetni a közös nyelveteken.
_ _ _
Utóirat: köszönöm a bohóckapitány megszólítást, s kérem, adjátok át szívélyes üdvözletem a főnökötök anyjának!

Békességgel,
Szanyi Tibor
@Knósszosz:

a Lacrymosa-ban figyeld a végtelen csöndet és béna magába rogyó fájdalmat a Pie Jesu-ban accapella csak a szólisták és ...

brühüyyy
" A miniszterelnöknek helyzeti előnye van, az üzleti élet szereplőit meg tudja győzni arról, ha egy ügy fontos. És nekem magánadományokból sikerült is annyi pénzt ide összegyűjteni, hogy meg tudjuk építeni az új centerpályát. Remélem, hogy majd a következő ötven évben is csupa olyan miniszterelnök lesz Magyarországon, aki valamilyen célra – nem pont stadionra és nem pont futballutánpótlásra, nekem éppen ez áll közel a szívemhez, de –, egy közcélra összehoz annyi magánadományt, hogy valami fontos, valami különleges, valami egyedi létrejöjjön. Hagyományt akartam teremteni, remélem, lesznek követőim."

Azért, bassza meg az ég, ilyen közvetlen beismerése a hatalommal való visszaélésnek, korrupciónak még közép- és latin-amerikában, afrikában, délkelet-ázsiában -egyszóval sehol sem, ahova nem szeretném, ha mo tartozna!- se szokás! És mit ad cserébe az üzleti élet szereplőinek? És, ha én leszek a prime minister én mit kérjek a csányitól? Az én szívemhez speciel a p.na közelebb áll, mint a foci (peni ezt ne olvasd!:)). Meg az olcsóbb is lenne. Normallandon ezért az interjúért valaki megbukik. Kiváncsi leszek az ellenzék reakciójára!
Ez az ember és a valóság párhuzamos egymással!
@Penivaldes: miért? őszinte vagyok:) mit ettél?...én most banánt eszem:)
(egyszer ráfázol a kacérságra:))
@tristen2005: Kedves Tristen!
A napokban írtam éppen arról, hogy a teljes körű informáltság érdekében meg szoktam nézni az Echo általad ajánlott műsor ismétlését éjfél után.
A harmadik szereplő dr. Bogár László közgazdász Ez utóbbi szavajárása a "kiszivattyúzás", mely szóhasználatot Orbán Viktor átvette, és előszeretettel használja a multik és bankok feletti itélkezései során.
A három szereplő bölcseletei nem változtatják meg a véleményemet, sőt, heves ellenállást és indulatokat generálnak nálam. Is.
@tristen2005:
Derékszögű pálinkát nem ismersz...?-:)
@Mariann19:

a szanyihoz a lámpavasakat hiányolom mint jogos és azonnali büntetést ezekre a rohadt gecikre

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Knósszosz:
Amit ketten véleményként írtok, ahhoz csak csatlakozni lehet, több hozzáfűzni valóval csak ismételném önmagam, és benneteket is.
Azt viszont hozzá kell fűzni, hogy ezek a megalomániás sportráfordítások szembe mennek az emberek véleményével. A médiában napi szintűek a z elmarasztaló vagy felháborodó tiltakozások, és a média a nép véleményét közvetíti.
Ugyanez a helyzet a külhoni szavazás elutasításánál /70-80%/, és már, a kedélyeket borzoló intézkedéseknél is.
Itt egy kérdést kell feltenni. Milyen kormány az, aki ismervén a nép véleményét, azt mellőzi, és a nép akaratát kizárva, antidemokratikusan, hatalma mámorában azt tesz, amit kizárólagosan ő akar eldönteni.
Ez az ország tragédiája.
@Mariann19:
az usa egyik (nem egyedüli) kormányzója aláírt törvényt amit az állam lakosságának 85%-ka elutasított csak mert cum trucc és ott "demo" krácia van

brühüyyy
@rodeo36:
Szanyinak ennél az írásánál az ugrott be, hogy olyan információkat is tartalmazott, amelyek nem túl ismertek.
Nem zavar Szanyi - hogy úgy mondjam - markáns stílusa, hiszen a Fidesszel szembeni kulturált stílus nem hatásos. Ugyanolyan eréllyel és gőggel kell a bírálatokat megfogalmazni, ahogyan a Fidesz teszi.
A CÖF Brüsszelig beigért menetelése teljesen leégeti az országot, és hazug magamutogatást jelent a Fidesz javára.
A devizahitel esetében naponta kéne a Szanyi által megfogalmazottakat a nyilvánosságnak közvetíteni a teljes valóság megismerésének az érdekében.
@Mariann19: Sziasztok!
1991- ben Perth-ben volt az úszó vb.
az ausztrálok úgy építették fel a nagy befogadóképességű uszodát, hogy minden mobil volt benne.a vb után pedig elbontották, mert tudták, hogy nem tudják kihasználni.
nálunk meg majd giga beruházások lesznek a 2021-es vb-re.(3x-os áron)utána pedig visszhangzik majd a új-dagály hatalmas nézőtere.
mondjuk, mi megtehetjük, mert magyarország jobban teljesít!
@rodeo36: Jó lenne tudni, hogy az USA melyik és milyen természetű törvényéről szól, amit a népük elutasított, és mégis életbe léptették.
El tudok képzelni olyan kormányzati döntést, ami prevenciós jellegű, államérdeket szolgál, ám rövid távon lemondással jár.
A pozitív cél a döntő az ilyen helyzet megitélésénél.
@punkfrog: A Perthben zajló úszó vb-re felépített létesítményeket ezek szerint már eleve olyan technológiával is építették fel, hogy minél kisebb vesztességgel járjon a lebontásuk.
A kérdés az, hogy globálisan milyen egyenleggel zárt a vb, ezeket a beuházásokat is beszámítva.
Azt se felejtsük el, hogy Ausztrália jobban megteheti ilyen világversenyek rendezését, mint mi.
@rodeo36:
Ez valami!
Szokásod szerint olyat küldtél, hogy... kösz!
Én ezt máshonnan ismerem, ezerszer meghallgattam az egész DVD-t, elképesztő!

Na, szóval ugyanaz innen:
www.youtube.com/watch?v=3T4gdJk2nbg
Én ettől aléltam el, úgy tizenöt éve.
Aztán volt valami olyan, amitől még inkább.
A spanyol temperamentum, a csodálatos zene és.. Carreras!
Elképesztő, hangerőt rá!!

www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8
Mindnyájatoknak jó éjszakát kívánok.
Aludjatok jól. Ha tudtok.
@Mariann19:
ja meg a jó kurva annyát
abortusztörvény, melegházasság és a bevándorlók elfogadása (nélkülük a saját statisztikájuk alapján a mezőgazdaságuk meghal)

brühüyyy

nem ismerem el az állam szuperioritását a néppel szemben bármi is az
az állam szolga a miniszter egy szolga (latin szó) a köz szolgálója és dögöljön meg ha nem teszi
Batyatok meg, termeltetek megint, tomenytelen magvas gondolatokat irtatok, alig.gyozom olvasni...
@Knósszosz:
ja kérlek alássan a Domingo 1990-ben még tudott énekelni, néha...és ezen a Carreras-nak már a halvány árnyéka sem maradt a korábbi -általam belinkelt- felvételeihez képest és látod még mindíg tud énekelni csak a hangja már nem az igazi...nagy tisztelője vagyok az őrűlt catalán-nak

brühüyyy
@rodeo36: és akkor Pavarottiról mit tudsz mondani?? ;)
Kedves mindenki! Egy hétre elhúzunk Dalmáciába. Vigyázzatok magatokra. Ha tudok néha azért benézek. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sajnos meghalt...régen...ő volt a nagyok nagyja bár ő "csak" 30 valahány szerepet tartott a repertoir-ján nem úgy mint Domingo aki a macskajaj-t is elénekelte sok pénzért és bárhol
Pavarotti vagyona 380 millió dollár volt a Domingo-nak ennek többszöröse van és még dolgozik, bár évek óta hangjának nyomai sincsenek, de vezényel meg rendez...és nagyszerű ember

brühüyyy
@rodeo36:
Nekem akkora phülem nincs mind kendnek, de Carreras számomra zseni.
Mér? Azér mer nincs akkora pájslije mint a Mesternek volt - nyugodjon szegény - és mégis tudta azt, amitől az ember a mennybe megy ha hallgatja. Ez szubjektív, szakértőként nyilván más a véleményed, de szerintem nem jelentősen tér el az enyimtűűl.
Ha meg.. akkor így vagyunk.

Most verem az asztalt Seeiki Ozawa izéjére, Kekexnek nem győzöm köszönni, már sokadszor nézem meg és még mindig nem unom, kapitális az egész mű, de ebben az interpretációban a zseni szelleme hattya át, szerintem.

A Floret silva viszi a prímet nélam, 0:17:43-tól kicsit megdeglek, sznobság nélkül.
Varázslat számomra:
www.youtube.com/watch?v=n-DgS75lfmw
@Knósszosz:
kedves barátom, a Carreras nem zseni hanem egy Arkangyal ahogy Herbert von Karajan nevezte miután kirúgta (páros lábbal) a Domingo-t a lemezfelvételből és nem egyből)

sajnos a leukémiája után tök kopasz lett és a domingo mentette meg mert nem volt pénze pedig útálták egymást de a Domingo csinált egy titkos alapítványt csak erre a célra csak a Carreras adataira és mikor meggyógyúlt azaz túlélte a családi örökséget akkor énekelni nem felejtett el, de hangjának árnyéka sem maradt hidd el én hallottam élőben is

a Seizi Ozawa egy zseni Carl Orff egy másik

de hallgass mahlert Ozawa-val

Das Lied von der Erde

ez itt "csak" egy másik semigod Daniel Barenboim

www.youtube.com/watch?v=kQZ51udFtrg

az egész mű

tanulj meg valamit belőle, régi kínai versek és boölcsesség meg a mainapság borzalmai ahogy csak Mahler volt képes

és keress symphoni-ákat Mahler-től

brühüyyy

egy új galaxis távoli és mégis ismert?
@Knósszosz:
ehhez hang is kellett nem csak énekelni tudás a magas C fölött 3 és fél hanggal fisz-t kell teli hanggal "kivágni"
www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

Gedda tudta nem sokan mások a Pavarotti sohasem csin'lta meg csak magas C/t a carreras nem is énekelte...talán Franco Corelli?

brühüyyy
@rodeo36:
CERN-en túl és innen (ha már galaxisokban gondókocc), ez a Vatikán pénzéz túli magaslat és akkor megjegyzem, leragadtam Waltraud Meier-nél, csak mer tetszik a hangja és... ja!-:)

Élvezet dumálni ilyesmiről veled, na nem neked velem, fjordítva. Sogne, Hardanger... lehet más is, arrafelé szép tájak vannak, persze nem karibb!
Gyógyulj, és tájékoztass mikor csúszott le az első polárájsz lájmmal, akkor tudni fogom, meggyógyúútál bazmeg!!

Rodeó jobban tejjesít (majd)!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez tetszik!
Valahogy így kellene a tótokkal, románokkal, szerbekkel, etc...

A Török Csillagok kurva jók, háromszor láttam üket.
Amúgy jó nyaralást, szép a horvát Adria!
Ha Vona sem szennyezi a környékét, akkor kifejezetten élvezetes. Érezd jól magad!
@Knósszosz: Waltraud Meier az egy ragyogó választásod

próbálkozom lassanként de még óvatosan már saját cipőimet hordom nem a spec papucsot...de még hadiállapotban vannak a lábaim fejei...séta lassan mint részeg csiga

keress rá Tatyana Troyanos-ra és keress bármit vele de egy Eboli-t vagy Adalgisa-t vagy Dorabella-t a Cosi fan tutte-ból én őt tartom nagyon nagyra sajnos rák elvitte korán és marilyn Horne a dagadt Texana aki mindent tudott barokkban

www.youtube.com/watch?v=Y4-sQPmureo

olyan kultúrája van mintha nem is texasi lenne

brühüyyy

és ez meg bravúr
@rodeo36:
Kösz!
Talán találkozunk egyszer, ha majd a helyzet olyanná lészen, hogy a dagadt pszichopata foczista oda kerül ahova a sorsa rendeli - Elzárt Lotharingiai börtönybe - és a bézártság okán a neve két nap elteltével, Orbán Viktória lesz.

Mert, ugye...
Talán akkor erre nézel, addig szerintem nem erőlteted!
Szép napot, nekem éccakát, remélem összefutunk egycő..!!!
@Knósszosz:
légy Sybilla és Cassandra együtt

kösz, pontosan látod

velem kapcsolatban is

brühüyyy
@Knósszosz:
talán újdonság lesz neked is?

www.youtube.com/watch?v=qhg2znc0HbY

brühüyyy

ragyogó
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most olvastam az ajánlott Lengyel-linket.
Majdnem könnyeztem, olyan szép:))
Kezd érzelgőssé válni Lengyel. Ennek okaitól jelenleg eltekintenék.

Ha valaki nem ismeri a tényeket, abszolút hihető. De elég, ha az egész teória egyetlen eleme nem igaz, és ettől dől a teória.

Ma a maszop választmánya olyan összetételű, hogy ott Bajnai nem nyerhet:((
Egy miniorbán mini csapata, mini képességekkel.

Deáknak persze igaza van. Nagyszerű ember volt.Hazafi:))
@tristen2005:

Ez kurva jó:))))
Kösz, hogy betetted. Minden hülyeségével együtt változatlanul bírom Szanyit.
@rodeo36:

Hát ez tényleg ragyogó volt! Tudsz róla valamit?
@Orica Középföldi:
Sajnos igaz ez is, kicsit elcsúszott a térérzéke, mintha nem ebben a mai magyar rögvalóban élne, hanem valami illúzió világban, ahol minden fekete-fehér, és mutyiországnak nyoma sincs.

Addig is röhögjünk:
"Nem akarjuk egyből embereken kipróbálni a légitársaságot, előbb tudni szeretnénk, hogyan reagálnak rá az állatok” – mondták el a Sólyom Airways illetékesei, akiktől azt is megtudtuk: a társaság 32 sólyommal kezdi meg a légi utaztatást. A sólymok egyenként 1-4 egeret vinnének, egyelőre rövidebb távolságra, később pedig akár Budapest-Pozsony viszonylatban is."
hircsarda.blog.hu/2013/08/04/egyelore_solymokkal_utaztat_a_solyom

Egerünknek itt a lehetőség, nyulunkról még nem volt szó, hogyan kerül haza... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ez szellemes:)))

Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy ez az egész egy szélhámosság.
@Orica Középföldi: aaa, ne hidd, a fonok megaszonta, hogy egy milla utasra van igervenyuk kinaiaktol, aki ide budipestre gyunne, es sokat fizetne is. Olyan ketelkedo vagyol megent.
@Orica Középföldi:
Szerintem is, pénzmosás, vagy újabb milliárdok kilopása a cél.
1 gazdasági elemzés nem volt, amelyik életképesnek mondta volna ezt a szerencsétlenkedést.
Éves szinten 4-5 milliárdos veszteséggel fognak dolgozni, ha a jelenlegi koncepciót viszik, 2016-ig 20 milliárdos veszteséget is összehozhatnak.
Van olyan hülye nemzetközi partner, aki ennek a kifinanszírozásában is partner, vagy a veszteséget leírja a magyar állam majd egyoldalúan? Pénzmosás és stikli hegyek lesznek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem is volt anno a Cindy Crawfordtól igérvényem... :)
na basszus, rónai a meghívta szöllőssit a startba. mi lehet kihozni egy agyament emberszerűségből?

hajnalban esett felénk egy kis eső. nagyon-nagyon kellemes most a levegő.
@bella _ciao:

A monomániásokat akkor se kedvelem igazán, ha nagyon tehetségesek.
A mánia itt már fullos. Tehetség????
@bella _ciao:

Itt nem esett, de jár egy kis levegő. Még csak 27 fok van:)
@Orica Középföldi: másképpen fogalmaznám. ha nem a munkája, hivatása a mániája, amiben tehetséges, na akkor gázos.

találtam schmuck andorról egy félmeztelen fotót. linkeljem?
@bella _ciao:

Olyan nagyvonalúan ígérgetsz, mintha lenne ilyen fotód:)))
Kizárt!
@bella _ciao:

Megnéztem Szív mai sajtófigyelőjét, de most megyek, be kell hoznom a kimaradt tegnapi napot.
Késő délután visszanézek.
egy kis olvasni való, a miheztartás végett:

Új ellenőrzési módszert vetett be az adóhatóság a magánszemélyek vagyongyarapodásának vizsgálatára: "az egyes adókötelezettségek ellenőrzése" címszó alatt indít eljárást, s annak keretében a revizorok szóban nyilatkoztatják a gyanútlan adózókat arról, hogy az elmúlt három-öt évben milyen bevételeik, és azzal szemben milyen kiadásaik voltak, vagy az orruk alá nyomják a vagyonosodási kérdőívet, amit azon nyomban ki akarnak velük töltetni - értesült a Pénzcentrum.hu. Csakhogy "az egyes adókötelezettségek ellenőrzése" során ezt nem tehetné meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

www.penzcentrum.hu/adozas/vagyonosodasi_vizsgalat_te_sem_lehetsz_nyugodt_itt_a_pelda.1037284.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Orica Középföldi:
a szólista közben világhírű lett és járja a világot

a Red Army Choir egyik szólistája az apja vagy nevelője

www.youtube.com/watch?v=rXc4AXAm7l0

brühüyyy
és ez egyik kedvencem
Na hali nyavalyasok.meg mindig nincs nernemzet vi-gyasz? Olvasom, szakad rolatok a gatya-bugyi:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lassan Nemzeti Csupolda lészen erretájt...ott meg lágy szellő lengedezi gyér fanszőrzeted, Sire?
Zsugorít a Raiffeisen Magyarországon
Az RBI megnyirbálja növekedési terveit egyes közép- és kelet-európai országokban - írja az FT.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/raiffeisen-vezer_nincs_valami_nagy_kedvunk_novekedni_magyarorszagon.561122.html
porhintés, pont lázár és a hitelesség és körültekintés:

Augusztusban új elnöke lehet a hírközlési hatóságnak
Koi Tamás, 2013. augusztus 02. 11:11
Szólj hozzá!
Komoly esély mutatkozik rá, hogy még ebben a hónapban új elnöke lehet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak. Az elnöki poszt április óta betöltetlen, ami a szervezet, a médiaszakma valamint a hírközlési területen érintett vállalkozások számára is komolyan hátráltatja bizonyos folyamatok végrehajtását.
hirdetés

Több hónapos huzavonát követően elképzelhető, hogy augusztusban újra lesz elnöke a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH), miután a miniszterelnök világossá tette, a hónap közepéig több tucatnyi szakmai szervezettől vár javaslatot arra, hogy kit jelöljön a hatóság elnöki pozíciójába. Az NMHH működésének alapjait kijelölő rendelkezés értelmében a médiaszabályozásért és a hírközlésszabályozásért egyszerre felelős hatóság elnökét a miniszterelnök nevezi ki kilenc éves mandátummal.

A megkereséseket Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár juttatta el 26 szakmai szervezet vezetőjének.Mint írják: a megváltozott jogszabályi környezetben a kormányfő indokoltnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy a törvényben meghatározott szakmai, érdekképviseleti és önszabályozó szervezetek újból javaslatot tegyenek az elnökjelölt személyére annak érdekében, hogy megalapozott javaslatot tudjon az államfő elé terjeszteni.

www.hwsw.hu/hirek/50712/nmhh-nemzeti-media-hirkozlesi-hatosag-elnok-hirkozles-szabalyozas.html
"Fogdossák aztán majd szegény Ráhelt a frissen kinevezett útbiztosok, a szegény kivénhedt, lehasznált szavazógépek, akik öreg napjaikra majd a kátyukkal foglalatoskodnak Orbán Viktor kegyelméből, vagy a szerencsésebbek Taktaharkányi Takarékszövetkezet fülledt fióküzletéből nézegetik a kocsmából hazabicikliző ügyfeleket.

És ki ne hagyjuk a sorból a talpnyaló lakájújságírókat, akik szintén bejelentkeztek a menyasszonytáncra, mert hálásak, amiért pármilliót szakítottak valami brahihonlap gyártásáért, vagy mert állami, netán önkormányzati hirdetési milliárdok áramlottak hozzájuk, amiért cserébe elfelejtkeznek oknyomozni. Szorosan mögöttük az álsikersportágak pocakos vezetői nyomulnak majd a táncra."

atlatszo.blog.hu/2013/08/05/heti_mutyimondo_ropd_csak_rahel_amig_tudod
volt már, de érdemes megint felvetni ezt a sikert is:

Szlovákia így happolja el a nagy vasútbizniszt

Fico Bécsig vinné az orosz nyomtávú síneket, ezzel kihúzva a Záhonyi Átrakó Központ alól a talajt. Budapest nem tart a drága, Szlovákiában is vitatott projekt megvalósulásától. A ZÁK korszerűsítésére tavaly 25 milliárd forint ment el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fhirek%2F2013%2F08%2F05%2Fvasuti_zsakfalu_lehet_magyarorszagbol%2F
bakker, 160 millát utaztak el a kurmántagok, ebből semilyen zsóti 6 millát, mikor emelték a zab árát:)
@tristen2005: óóóóóóóóóóóóó jeeeeeeeeeeee:

Havi 350 ezerért ápolják a szórványmagyarok nemzettudatát a KIM ösztöndíjasai, amerikai, dél-afrikai útjaikat és a tartózkodásukat is az állam fizeti. A félszáz szerencsés keveset árult el munkájáról.

index.hu/kulfold/2013/08/05/alommelo_a_tavoli_magyaroknal/
hmmmmm:

Szaporodnak a "magyar osztályok" Ausztriában
Ahogy nő az Ausztriában munkát vállaló magyarok száma, úgy emelkedik az ott tanuló magyar gyerekeké is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_a_gyerekek_is_elhagyjak_magyarorszagot.561147.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pont ennél a hírnél (számomra nem hír, mert ennek szem- és fültanúja vagyok nap mint nap) gondolkodtam el, hogy az osztrákok rá fognak jönni, hogy az elöregedő társadalmukat magyarokkal kell vérfrisseteniük, ha 20 év múlva nem müezzint szeretnének hallgatni a Burg romjain.
@Kovács Terpentin:
Popóka? Istenem, nála már csak SSteffykét szerettem jobban! :D
(Mikor, melyik szerepet kérték tőle...)
Átlényegült szerintem. Mármint nem tudták megfizetni a Lendvay utcában a tehetségét és bánatában, galandféreg formájában, felcsúszott Piktorunkba.
Nézd csak meg a csuti törpét, amikor Piktor tátog, meg rángatózik a szája széle, a kis hamis rángatja belülről.
süti beállítások módosítása